hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

september 2013

siste dag i Key West

Kommenter her

reklamelenker fra nelly 

 

Først og fremst. . Vet noen av dere hva "imvu" er? Jeg får hele tiden mailer fra gutter som spør om jeg husker at vi snakket på imvu, haha.. Regner med det er noe sosialt nettsted, og da håper jeg alle vet at jeg IKKE driver å flørter med gutter rundt på nettet, hehe. Så sykt teit at folk holder på sånn med min identitet! Flere som ofte får missbrukt identiteten sin på nett? Jeg hater det iallfall, og synes veldig synd på de som faller for det. . 


I dag var vår aller siste dag på Key West. . Litt trist, håper jeg får kommet tilbake en dag! Men på en annen side, det kommer til å være herlig å komme hjem selv om det bare er for to netter, før jeg må dra til oslo for å jobbe litt. Det blir sikkert også kjempegøy, så jeg vil absolutt ikke klage! Uansett, nå snakker jeg meg litt bort. Vi har pakket i dag, fått oss noen siste timer med sol og kjørt fire timer for å komme til flyplasshotellet i Fort Lauderale, hvor vi er nå. I morgen flyr vi hjem til norge, og hjem til venner og kjæreste ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Bikinien jeg har på meg er fra nelly HER

 

 

 

 

 

 

Så  byttet vi ut alt det herlige ovenfor, med dette . .

 

 

 
Det er ikke så mye å gjøre her på flyplasshotellet, så jeg har fått shoppet litt på nettet også - håper håper håper dette kommer før jeg drar til Tyrkia, strandkjolen vil jeg ha med meg! Liker også skoene sykt godt, og genseren.. og buksa.. og alt, hehe. Har også en pakke hjemme fra nelly som venter på meg, gleder meg til å se! Har nesten glemt hva jeg bestilte. 

 

 

Øverst fra venstre: 1. Strandkjole HER // 2. Jeans HER // 3. Smykke HER // 4. Genser HER

Nederst fra venstre : 1. Undertøyssett HER // 2. Undertøyssett HER // 3. Skjerf HER // 4. Sko HER 

 

 

God natt! Neste gang vi blogges er det fra kjære norge! 


dag 5 i Key West

Kommenter her

 reklamelenke nelly

 

Først ; tusen millioner takk for all støtten jeg har fått etter valget mitt om å dra til Japan. Uten dere, hadde jeg nok ikke klart ♥ 


Mange av dere skriver til meg og sier dere vil bli vegetarianere, men ikke vet om dere klarer. Det forstår jeg vel egentlig, så da anbefaler jeg dere heller å ikke kjøpe kjøtt. Om man spiser det eller ikke når man får det tilbudt er jo egentlig ikke så fryktelig nøye, det viktigste er å ikke kjøpe det. Så om man er ute med venner og spiser, kan det være en ide å kjøpe en salat istendefor burger eller pizza? Det er ett fint tiltak, som ikke krever så mye!

 

Ellers spør mange hvor de kan finne info om dyrevelferd, og hvor jeg henter min info fra. Jeg har sett mange filmer (the cove, earthlings, blackfish) og har likt diverse facebooksider som omhandler temaet, for eksempel peta sin side HER, the cove sin facebookside HER og noah sin side HER. Det kan dere også gjøre, så får man info ganske løpende når det skjer noe nytt.


Nok dyresnakk! Forstår dette kan være litt kjedelig for de som ikke interesserer seg. Av en eller annen merkelig grunn har jeg vært litt irritabel i dag. Jeg følte mest bare for å være alene, så da gikk jeg ned til stranden, leste i litt sladderblader og spiste frokost, uten noen som "plaget" meg. Koselig start på dagen, alle kan trenge litt tid alene!

 

 

Der lå jeg et par timer og fikk irritert litt ifra meg, hehe. . Så var det på tide å dra på delfin-safari med lillesøsteren min + en "kaptein"/instruktør! 

 

Vakker uten sminke, eller? Haha. . Ikke når man kombinerer det med svett og solbrent! Bikinien min er fra nelly HER

Vi var ute på havet i rundt en time før vi fikk øye på delfinene. Kapteinen vår, Richard, var forresten den snilleste i verden!Men, da vi endelig fikk øye på dem var det så verdt det! Vi så minst 30 stk, og vi fikk se dem leke, jakte og sove. Det er fantastisk å se dyr i sitt naturlige element, jeg må bare si det igjen! Noe helt annet enn seaworld. Og ja, jeg har vært på seaworld, da jeg var 8-9 år gammel. Visste dere at delfiner i det fri kan bli 40-50 år gamle? Mens i fangenskap er gjennomsnittsalderen 4 år? Det sier sitt.


 

Vi avsluttet dagen med snorkling i dette klare vannet, og solnedgang. På bildet under er det faktisk et lite stykke ned til havbunnen, selv om det ser ut som kun få cm ned dit. Så klart var altså vannet! Nå er jeg helt ekstremt solbrent, så mye at det nesten gjør vondt! I morgen er vi ferdig i Key West og skal tilbake til Fort Lauderdale, før vi drar til norge på mandag. 

 

 

Snakkes i morgen! 

dag 4 i Key West

Kommenter her

 

Da har jeg bestilt flybiletter til Japan, så i November setter jeg meg på flyet sammen med andre som vil det samme som meg i livet - få slutt på delfindrapene i Taiji, Japan. Det kommer til å være skummelt, spennende, lærerikt og sikkert veldig trist. Jeg tror reisen kommer til å forme meg som menneske og hvordan jeg ser på verden etter, men det vil også gjøre meg mye sterkere. Nå skal jeg endelig få levd opp til tatoveringen min, "the be change": Jeg er stolt over meg selv som skal ut på denne reisen, og jeg gleder meg til å blogge fra Japan! Takk for all støtten dere har gitt meg med tanke på mitt syn på dyr, det har betydd mye for meg og gitt meg masse inspirasjon til å fortsette videre. Det betyr uendelig mye for meg  ♥

 

Filmen som inspirerte meg til det hele. Jeg tror det kommer til å være helt sykt å være så tett på, og se det med egne øyne. . Men jeg trenger denne opplevelsen. Jeg trenger å se det! 

 

 

 

Det har ikke skjedd så fryktelig mye spennende i dag. Jeg har solt meg, spist masse, drukket sikketr 5 banansmoothier, vært ute for å spise, og nå sitter jeg i sengen og ser litt på film. Har en god følelse i kroppen nå med tanke på Japanturen så klarer ikke tenke på stort annet for øyeblikket, det blir så spennende! Jeg deler ett par bilder fra dagen, er ikke så mye spennende å se på. Begynner å bli litt lei av å bare blogge om sol, mat og bad, hehe. Luksusproblem, kanskje? Borte bra, og hjemme bra. Klarer ikke helt å bestemme meg hvor jeg trives best, hehe. Så lenge det er sammen med de jeg bryr meg om, kan etthvert sted være "hjem". 

Og til dere som kommenterte i innlegget under at jeg ikke aner noe om kroppspress, fordi jeg har en såkalt "perfekt kropp" - jeg har ikke en perfekt kropp, blandt annet har jeg strekkmerker og NULL muskler på toppen av det hele, jeg er jo bare slank. Jeg føler absolutt på presset, som blir tatt bilder av i lite klær og som har mennesker jeg ikke engang kjenner som bruker tiden sin på å studere feil ved meg. Men man har alltids ett valg - skal man bry seg, eller ikke? Poenget med innlegget var dessuten bare det at gutter også har ett like stort press på seg som oss jenter, om ikke større. Jenter er bare mye flinkere til å syte over det. Enkelt og greit! Gutter er mye mer laid back, mens jenter er veldig pliktoppfyllende og "flink pike". Tror begge kjønn kan lære litt fra hverandre, men akkurat her kan vi lære noe av guttene. 

 

Reklamelenker nelly

 

 

 

 

 

Den nydelige kjolen jeg hadde på meg i kveld er fra nelly HER - elsker den! Om jeg ikke får kjøpt meg noe ny kjole før juletider og alle feiringene der, så kommer denne definitivt til å bli mye brukt. Den gir så fine former! Elastisk er den også, så jeg tipper den ser fin og feminin ut på alle oss jenter. 

 

 

 

 

 

 
kroppspress

Kommenter her

 

Vil dere vite hva jeg tror er en av de største forskjellene mellom jenter og gutter? At jenter syter og klager på alt mulig rart, og lager et press på oss selv helt uten grunn.

 

Slik som dette kroppspresset. Hvem er det som har sagt at jenter må være størrelse XS, ha store pupper og fast rumpe? Vel, ingen andre enn . . jenter selv. Jenter har fått det for seg oppe i hodet at det er et sånn sinnsykt press, og ja, om du har tenkt å være modell i Paris så er det kanskje et lite press. Men igjen, da har man valgt det yrket, og de færreste av oss er vel i den bransjen? Bare fordi andre jenter er tynne, har store pupper og fast rumpe, betyr det at nettopp DU må ha det? Nei! Det er noe jenter selv koker opp i hodet sitt. Jeg oppfordrer ikke til kroppspress bare fordi jeg selv er tynn og legger ut bilder i bikini. Har dere noen gang hørt en gutt si "å herregud han der Zac Efron er et dårlig forbilde, oppfordrer til kroppspress!". Det er jo bare latterlig og gir ingen mening. Den eneste som "oppfordrer" til at du må endre deg, og at du ikke er god nok, er  den lille stemmen bak i hodet ditt. 

 

Se for deg at kjæresten din har bakgrunsbilde av Megan Fox. Oddsen er ganske stor for at du ikke føler deg god nok, eller at han heller vil være sammen med henne. Oddsen er nok ganske stor også for at du drar hjem og feller en tåre eller to, ser deg selv i alle mulige vinkler i speilet, samtidig som du klager på alt presset gutter legger på oss jenter. Oddsen er nok også ganske stor for at du på ett eller annet tidspunkt har kommentert utseendet til for eksempel Justin Bieber eller Brad Pitt, og flere av oss har nok hengt opp Zac Efron på rommet. Tror du kjæresten din løper hjem og griner? Nei. Men, han tenker kanskje i ett sekund eller to at han ikke er god nok, han også.

 

Jenter har ikke så utrolig mye press på oss som vi skal ha det, iallfall ikke i forhold til gutter. Jenter snakker ofte om at de liker høye, brune gutter med masse muskler. Gjerne fin rygg, store armer og magemuskler. Tror dere ikke også det setter fram ett visst press? Jeg tror absolutt det. Om gutter skal være såkalt "perfekt" må de trene, legge om hele livvstilen sin og spise helt rett. Jenter setter også ofte krav om at han skal "ha en god jobb, være sykt snill, men ikke for snill, gi meg gaver, men ikke for mange gaver, ha venner, men ikke bruke mer tid på venner enn meg". Iallfall om de skal oppnå det vi jenter ser på som ett ideal for dem. Hva sier gutter om oss? Oftest får jeg faktisk høre at vi er fine som vi er. At de liker både jenter med former, jenter med store pupper, jenter med små, jenter med stor rumpe og jenter med ikke så stor rumpe. At de er glad, så lenge jenta er fornøyd med seg selv. Jeg synes gutter faktisk er supersnille når det kommer til å løfte oss jenter opp, og ikke ned. Det er vi jenter som ødelegger andre jenter.

 

Jeg får mye oftere høre dritt fra jenter, enn fra gutter. Så - om vi skal endre på kroppspresset, så må vi nok starte med oss selv. Vi er problemet her, og ingen andre. Ikke media, ikke gutter, ikke kjendiser. Men VI. 

 
dag 3 i Key West

Kommenter her

Det er noe litt feil med bloggen, lengre ned i innlegget klarer jeg ikke å bytte avsnitt osv, av en eller annen grunn. Håper det blir fikset snart!  

 

I dag har jeg gjort noe litt annet enn å bare ligge i solsteken - jeg har vært på båttur! Og ikke hvilken som helst båttur, for her fikk jeg også snorkle, kjøre vannscooter (som jeg måtte ta teoriprøve for å få lovt til, haha..) og jeg har parasailet! Har riktignok ingen bilder fra sistenevnte, for da var både jeg, pappa og lillesøster høyt oppe i luften og naturligvis uten kamera. Men resten av dagens aktiviteter kan dere godt få se bilder av!

 

Vi dro ut med båten til verdens tredje største koralrev  - det var fantastisk fint, og snorkling var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd det skulle være. Jeg snorklet MED en skillpadde, altså at vi svømte ved siden av hverandre og "lekte". Den var virkelig svær! Det er en unik opplevelse å få oppleve dyr i sitt naturlige element, og at de faktisk oppsøker deg og vil være sammen med deg uten tvang. Det er noe jeg definitivt må gjøre igjen!

 

"Nå ser du ganske rar ut!" som pappa sa. Jeg er ganske enig, ja. 

 

 

 

 

Se hvem som også kom for å hilse på! En hel gjeng av delfiner! Jeg trodde jeg skulle begynne å grine, det har jo alltid vært min drøm å få se ville delfiner, og i dag fikk jeg det. . Jeg hørte også at de snakket med hverandre, det var så fint. Herlige dyr, det må være favorittskapningene mine i hele verden! 
Meg og lillesøster ute i vannet, på vei til noen av skliene som sto plassert ute på havet. 
Så skulle jeg endelig få kjøre vannscooter, etter å ha bestått en rimelig vanskelig teoriprøve som jeg ikke ante man måtte ha. Uansett, det skjedde noe helt fantastisk. Vi var en gjeng som var ute på vannet,, og vi fikk være der ute i ca 20 minutter. Jeg fikk masse saltvann i øynene så jeg bestemte meg for å dra inn litt før de andre, men da jeg nesten var kommet fram til båten følte jeg meg fin igjen og spurte om jeg kunne få ett par ekstra minutter. Det kunne jeg, og ble da etterlatt nesten alene ute på sjøen, sett bort fra et japansk kjærestepar og en vakt. Jeg surret litt rundt for meg selv da jeg plutselig så noe jeg tenkte var en delfin, så jeg stoppet vannscooteren og så meg om. Og PLUTSELIG var hele delfinflokken rett ved vannscoteren min! De var under en halv meter fra meg, og gikk rundt og rundt vannscooteren min. Jeg strakk ut hånden og tok på den ene babydelfinen når den kom opp sammen med moren sin, det var et helt sinnsykt øyeblikk at de kom bort til meg på den måten. Til MEG, liksom! Man trenger å se dem i det fri, for å virkelig forstå hvorfor de ikke hører hjemme i fangenskap.


Siden jeg var så stille på vannet trodde vakten jeg hadde fått motorstopp, men jeg ropte bare "SEE! THE DOLPHINS!" og han ble helt fascinert og sa de aldri hadde kommet så nært før. Nå høres jeg sikkert litt hippie ut, men jeg kan en del om delfinner, og jeg har en sterk misstanke om at de kan føle hvilken energi man sender ut. Dere som leser bloggen min vet hvor mye jeg elsker delfiner, det var jo delfindrapene i Taiji, Japan, som inspirerte meg til å bli vegetarianer og jobbe for dyr. Nå er jeg enda mer sikker på valget mitt om at jeg skal til Taiji i November for å bevitne dette med egne øyne, og vidreformidle det til dere her hjemme i norge som forhåpentligvis kan spre det videre. I morgen setter jeg meg ned og bestiller flybiletter. Alene til Japan, uten noen jeg kjenner. . Men det MÅ jeg bare gjøre. Det er det verdt.  Igjen, jeg anbefaler alle å se filmen "the cove", så skjønner dere nok hvorfor jeg føler så sterkt ovenfor dette. Etter en lang, men spennende dag har jeg vært ganske sliten, så jeg avslutter innlegget her. Dere kan få se noen bilder av meg tatt i kveld, og et par fra hotellet for dere som er spesielt interesserte. God natt, dere  ♥

dag 2 i Key West

Kommenter her

 

Før dere leser om min fine solfylte dag her i Key West, håper jeg dere kan ta 10 sekunder ut av dagen deres til å gjøre meg en stor tjeneste!  Nemlig å skrive under HER, slik at den lille minken Liam skal få leve. Det tar ikke lang tid, og føles veldig godt på samvittigheten etterpå! Hele bakhistorien kan dere også lese om dere trykker inn på linken, det er altså HER. Selv har jeg skrevet under, og kan oppdatere dere om hvordan det går etterhvert ♥

 

Nå er dere sikkert ekstremt spente på å høre hva jeg har gjort.. Jeg har ikke funnet kuren for kreft eller landet på månen i dag heller, SKUFF! Sol, bad, jeg har vært på treningsstudio enda en gang og jeg har fått meg en amerikansk venn! Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, og da jeg ble invitert med for å "shoot some hoops" følte jeg at jeg var med i One tree hill eller noe, haha. The american teenager, Sophie! Det betyr altså å spille basket, om dere ikke skjønte det. Amerikanere er veldig greie å snakke med, fordi de blir så engasjert og sier utrolig mye fint!

 

'

 
 

 

 
Begynner kanskje å bli litt brun, hehe. . 

 
 

I kveld har jeg vært inne, spist kinamat og sett på how I met your mother. Jeg ler helt seriøst høyt av den serien, Barney og Marshall er favorittene! Jeg fikk også snakket litt i telefonen med min boyfriend, herregud det skal bli så godt å se han igjen. Jeg tror jeg må være den heldigste jenta i verden som har en så fin gutt! I morgen blir det tidlig opp, vi skal nemlig bruke dagen på en båt. . Woho!

 

Forresten, må bare spørre dere om noe. Jeg personlig synes ikke det er så veldig gøy med bilder av landskap, når jeg leser blogger synes jeg det er finest å se bilder av bloggeren selv. Men hva mener dere? Blir kanskje litt mye av bare meg når jeg er her nede, eller. . 

 

 

dag 1 i Key West

Kommenter her

 

Nå har vi kommet oss til Key West, som jeg tidligere kun har forbindet med serien Dexter, ettersom de snakker om å dra på ferie hit flere ganger. Vel, Dexter er ikke her (til min store skuffelse) men mange russere og masse øgler. Ingen på min alder heller! Vel vel, hotellet er dødsfint, vi har en ganske stor "leilighet" vi bor i, så nå sitter jeg alene på mitt og søsteren min sitt soverom - det er ekstremt godt med litt alenetid!

 

Jeg går som vanlig igjennom dagen i bilder! Vi startet dagen i Fort Lauderdale, jeg sto opp før alle andre og fikk slappet litt av i solen. Jeg var så smart å pakke dagen før, så det trengte jeg heller ikke tenke på i dag!

 

Solbrent og sminkefri i morges! 

 

 

 

 

Bilturen fra Fort Lauderdale til Key West tok fire og en halv time. . Jeg sovnet nesten i bilen, og det skjer aldri med meg! Alt på veiene ser jo også ca helt likt ut, så man kan trygt si jeg ble litt lei etterhvert.  

Maten min i bilen - proteinbrownies, frukt og ost, og enda litt mer frukt. Den browniesen der var sykt god! 

 

 

 

Da vi endelig var framme i Key West kastet jeg på meg bikinien med en gang, og kom meg ut i sola - ingen tid å miste her, med andre ord! 


 

 

Det er så utrolig fint her, ah! Som dere kan se er det basseng, og strand rett bak. . 

 

 

 

 

 

 

Jeg kom meg også en tur på treningsrommet som hører til hotellet. Jeg har ikke tatt med meg treningsklær, for meg er jo ikke trening en naturlig del av hverken hverdag eller ferie, men fra nå av har jeg bestemt meg for å ta det med. De aller fleste hotell har jo treningsrom så det får man benytte seg av mens man kan, ikke sant? Ironisk nok kan dere se at det er reklame for mcdonalds på treningsrommet, haha. . Amerika i ett nøtteskall. 


 

Nå på kvelden var det intens letinng etter ett sted å spise, og vi fikk med oss litt av solnedgangen. Key West er kjent for sine fantastiske solnedganger, og det gjør litt ekstra vondt i kjærestehjertet, haha. Ja, jeg vet jeg maser litt om at jeg savner kjæresten hjemme, men hvem kan klandre meg? Det er jo bare fint å ha noen å savne, og det er ikke trist - det gjør meg faktisk bare enda mer takknemlig!

 

 

¨

 

 

I morgen tidlig har jeg meldt meg på YOGA ved stranden, det kan bli spennende. . . Etter det blir det noen timer med sol, mat og solnedgang på kvelden igjen tipper jeg. Håper alle har det fint hjemme i Norge!  Enkelte av dere har kommentert her at dere må bruke jakker nå, og at gradestokken er helt nede på 3 grader enkelte steder. WOW! 

 

dag 3 i Fort Lauderdale

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 23:05


God kveld fra Florida! Regner med de fleste i norge sover søtt akkurat nå. Her sitter jeg i senga og har akkurat sett traileren til den norske filmen "gåten ragnarok". Den må jeg bare få med meg på kino! Jeg ser at den har premiere i harstad dagen jeg kommer hjem, så da blir det kinodate for min del!

 

Jeg får forresten enda mailer fra folk som har lyst til å kjøpe Rigmor, altså hunden min. Husker dere jeg tenkte litt på å selge henne for to år siden, fordi jeg følte tiden ikke strakk til? Nå kunne jeg aldri ha solgt det lille vesenet for noe som helst i verden, hun er jo babyen min!! Har fått tre meldinger om det bare nå mens jeg har vært på ferie, så det sier litt. Interessen er tydeligvis stor!

 

Ett bilde fra tidligere i kveld da jeg holdt på å fikse meg. 

 

 

Uansett. Dette har vært en feriedag som ikke viker mye unna normalen - sol, bading, mat og shopping. Det har faktisk vært overskyet hele dagen, men jeg lå ute likevel og fikk jammen meg masse farge. Skjønte jeg det ikke, nå kan familien som stasjonerte seg inne på hotellrommet angre bittert, jeg har nemlig fått en veldig fin farge etter dagen. Nå på kvelden har været vært litt kjipere med torden og lyn, som jeg synes er en blanding mellom veldig morsomt og veldig skummelt, hehe.

  

Dagens bikini er fra nelly.com HER , og som vanlig har jeg xs i underdel og medium i overdel. 

 

 

 

Jeg er grusomt solbrent akkurat mellom puppene, haha.. Deilig! 

 

 

 

 

 

Min lunsj i dag ble vegetarburger, det selger de ca overalt her, og i norge har jeg kun fått tak i det på max burger - den er forresten ekstremt god, så jeg anbefaler å dra på max burger om dere vil prøve noe litt annerleds og sunnere! Ellers kan man kjøpe vegetarburger på helsekostkjeder om dere vil lage det hjemme. Og til alle dere som mailer meg og spør om tips til hva man kan spise - jeg nevner ofte litt nå og da hva som kan være lurt om man er veggis, men for GUDS SKYLD, det er noe som heter google også. Jeg fant ut på egenhånd via google og så har jeg kjøpt meg kokebøker, det er ikke så vanskelig. Mener ikke å være "streng" men jeg kan ikke svare alle, så da kan dere prøve å finne ut selv også først.

 

 

 

På kvelden ble det shoppinng på det det nest-største kjøpesenteret i HELE usa! Koselig, men litt slitsomt å gå rundt blandt over 500 forskjellige butikker. . Man får liksom lyst på alt for mye, så da ender det med at man kjøper veldig llte. 

 

Kjolen jeg hadde på meg er fra sheinside.com , men den begynner å bli ganske gammel nå. 

 

 

Skoene, som jeg elsker, er fra nelly.com HER - har i størrelse 35, og de er helt normale i størrelsen! Ganske lett å gå i også, med tanke på høyden. 

 

Her har dere det jeg fikk med meg fra shoppingen i kveld. To kosedresser i forskjellige rosanyanser fra Juicy Couture, drikkeflaske med hellokitty, tøfler med hello kitty, ansiktspeeling og fuktighetskrem, og en lader til telefonen. Jeg må innrømme at jeg etter en times tid tok av meg de høye hælene til fordel for hello kitty, hehe. . Litt kleint å gå rundt i pyntekjole og tøfler på senteret, men men!

 

 

I morgen kjører vi i tre timer til Key West for å avslutte ferien der - god natt, og vi blogges ♥

 

 dag 2 i Fort Lauderdale

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 21:07

 

I dag kommer den oppdateringen som nesten er obligatorisk når man er på "sydenferie". For ja, selv om vi er i USA, så er vi her for sol og bad - eller, ikke kun det, men mest for å få farge og slappe av! Dermed har jeg ikke så mye spennende å fortelle fra dagen, jeg var på stranden i seks timer, ordnet meg, og dro ut for å spise. Enkelte av dere spør hvem jeg er her med, og det er familien. Jeg elsker familien min, men man blir litt smågal av å ikke snakke med noen andre på så lang tid.. Jeg har det herlig her, men gleder meg til å komme hjem!

 

Hotellet vårt ligger på stranden, og det er varmt i vannet og herlig temperatur. Det regnet faktisk litt i dag. men bare 10 minutter så da gjør det ingenting. Bikinien jeg har på meg er fra nelly HER, og jeg har xs i trusen og medium i overdelen (ad) 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fikk litt skille i dag! Er fint å se at jeg blir brunere, men skille er jo så grusomt stygt. Er jeg alene her i verden om å ta solarium naken..? Noen synes det er litt rart og ekkelt, men om man vasker solsengen nøye før og etter bør det ikke være noe problem. Skille finnes jo ikke deilig på noen måter, haha. 

 

 

Vi har byttet hotellrom, så nå er vi rett ved havet! Dere kan tenke dere hvor herlig det er å våkne opp til dette synet, og vite at man skal tilbringe hele dagen på stranden i finværet. 

 

 

Vi skulle egentlig dra ut for å spise med en gang vi kom hjem, men hele familien ble sittende å se på talen til Obama, rettet til de 12 som nylig døde i en skyteepisode her. Jeg elsker Obama, han virker som en fantastisk og jordnær mann som virkelig kan snakke til folket. Selv om jeg ikke bor i USA håper jeg de beholder han som president i lang framtid, Bush og folk i samme "kategori" blir jeg rimelig kvalm av. 

 

 

Fiks, fiks, fiks! Og ja, jeg bruker hårruller. Litt bestemor-aktig av meg, men det blir veldig fint etterpå! Som dere kanskje ser gjør jeg flere ting samtidig - sminker meg, fikser håret OG ser på how i met your mother på mobilen. Den balanseres så fint på bena mine, hihi. 

 

 

Ferdigfikset! Kjolen er også fra nelly, den er en stor favoritt hos meg så dere har sett den et par ganger før når jeg har vært på ferie. "Har ikke den LITT mye utringning?" sa mamma. Jeg sa "NEI!". Haha.. Tror kjolen er utsolgt, om dere er interesserte! 

 

 

Meg og lillesøster!

 

Til dere som lurer, ja jeg bruker extensions fra luxushair selv om jeg er på ferie. Om dere vil ha tips til farge dere kan bruke må dere maile luxushair på post@luxushair.com så er de kjempeflinke til å hjelpe med farger! Dere kan for eksempel sende bilde av en kjendis dere vil ha hårfargen til, eller deres egen. Jeg kjøper alltid extensions først, og så drar jeg til frisøren og fikser det videre der. De har forresten fri frakt nå denne måneden, woho ♥ Se kategorien min "extensions" under headeren for mer info, så slipper vi kanskje å ta dette opp på bloggen hele tiden, hehe! 

 

 

Funfact - i Fort Lauderdale er det flere kanaler enn i Venice! En veldig romantisk by, med andre ord. . ♥ Fint om man har noen å dele det med, litt trist om man er her uten kjæreste. 

 

 

Nå skal jeg sove, om mulig. Pappa skal absolutt se big bang theory med fullt volum på tven, så det kommer nok til å ta en stund før jeg sovner. . God natt, dere er de beste! 

 

 

 

video : jeg snakker engelsk

Kommenter her

 

Det har kommet ut en ny episode av babeadventure, men jeg tenkte å legge ut reklamefilmen for dere her, så får dere hørt mine dårlige kunnskaper i engelsk, haha! Blir så klein av å se på.. Håper ikke jeg gjorde en så alt for ille jobb? Hele episoden kan dere se HER 

 

Er så rart å se på denne videoen.. Det var jo før jeg opererte nesa, og jeg var inne i en sykt dårlig periode helt fra rundt april og til i slutten av august. P-piller tullet ekstremt med både hodet og kroppen min, haha. Føler meg tuuusen ganger lettere i kroppen nå enn hva jeg gjorde da! 

 

 

dag 1 i Fort Lauderdale

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale : 21:26 

 

I dag våknet jeg til noe jeg tidligere kun har sett på film - skyewriting! Jeg trodde det kom til å være ett romantisk frieri, det hele startet jo med "love...j...esus" haha. Amerikanere altså, de fleste her er utrolig kristne! Og for meg som kommer fra lille norge hvor man omså kan tilbe satan uten at det blir sett ned på, så føles det litt fjernt. En annen ting jeg har lagt godt merke til mens vi er her, er at vi må sette mye større pris på alt vi har i norge. Jeg kjenner flere nordmenn som drømmer om USA, og håper på å flytte hit. Ett år eller to går sikkert greit, men aldri at jeg vil søke om å bli amerikans statsborger. Nesten enhver reklame på tv handler om hvor man kan få gratis mat, hva man skal gjøre om man har mistet huset eller jobben. . Dere skjønner tegninga. Det er så mange arbeidsledige, og ved ett hvert lyskryss ser jeg tiggere som ser helt normale ut, med normale klær og alt, men som har skilt hvor det står "lost job and house. Have kids. I'm desperate, will do anything" osv. Det er grusomt, og det stikker dypt i sjela hver eneste gang. Vi bor i, uten tvil, verdens beste land. Vi er nødt til å sette pris på det!

 

 

Hehe, nå dro jeg kanskje stemningen ned et par hakk her på bloggen. . Uansett! I dag skulle vi dra fra Orlando og disneyhotellet og tilbake til Fort Lauderdale, som ligger en halvtime unna Miami. Ingen i familien var spessielt keen på å dra fra Orlando, det er jo så mye som skjer der.. Disneyhotellet er også veldig fint om man kun regner med området rundt, mens rommene er det litt verre med. Tapeten vår hadde temaet "oppdrag nemo", så dere kan jo tenke dere, haha! 

 

Dette var utsikten fra hotellrommet i Orlando.

 

 

Da var det bare for familienn å hoppe inn i bilen og kjøre nesten 4 timer til Orlando. På de fire timene utveklser vi mest ord som "bytt sang", "kan jeg få spille musikk nå", "HATER DENNE SANGEN!"; "Skru ned/opp musikken". Haha.. En helt vanlig biltur med familien, kan man vel si. Flere som kjenner seg igjen?

 

 

Her har dere antrekket mitt for dagen! Toppen har jeg kjøpt her på forever21 (100 norske kroner!), og shortsen er fra choies.com 

 

 

 

Nå er vi iallfall vel framme på hotelllet i Fort Lauderdale, og hotellet har eget treningsstudio, strand og best (men farligst) av alt - bakeri.. Jepp, hotellet har masse kaker og muffins og brownies som jeg må passere hver gang jeg skal i resepsjonen. Det er hardt for selvdisiplinen!

 

Har akkurat spist taco, og skal sove straks. Bedre oppdatering kommer i morgen♥ 

 

skoene mine er fra nelly HER (ad) 
 

 

dag 4 i Orlando

Kommenter her

 

Tidspunkt i Orlando, Florida : 22:39 

 

Gjett hva geniet Sophie Elise har prestert å klare? Jo, jeg har låst meg selv og lillesøsteren min ute fra hotellrommet. Mamma og pappa er ute på middag med venner, og jeg gikk ut for å hente lillesøsteren min, så lukket jeg døren bak meg med automatisk lås. Jeg hadde heldigvis pcen under armen, så da har jeg noe å gjøre mens vi venter, hehe. . "Jeg hater deg" sier lillesøster. "Hehe wops" sier jeg. 

 

Etter innlegget jeg skrev i går om ærlighet er det mange som sender meg spørsmål og ber om råd, og jeg klarer ikke å svare alle, så jeg skal prøve å få fram noe her.. Jeg har ingen mirakelkur for hvordan livet blir bedre, men alt ligger i hodet. Ingenting blir bedre med mindre du prøver å gjøre det bedre, og finner løsninger i enhver situasjon. Mennesker har en tendenes til å gjøre alt verre for seg selv, og forvente at alt skal handle om dem. Det burde ha vært en pille som kunne ha leget et knust hjerte, men det finnes ikke. Man får heller gjøre det beste man kan ut av den situasjonen man har. Klisje, men sant! Slutt å si "men..." og slutt å skyld på andre. Fordi det finnes alltids en løsning, selv om veien kan være vanskelig. Jeg prøver å tenke hver dag at jeg faktisk er 18 år, ikke alle får fylle så mange år engang! Hver dag er virkelig en gave, uansett hvor teit det høres ut. 

 

Nok om det! Jeg startet dagen med avslappinng ved bassenget, i dag solte jeg meg i hele fem timer! 

 

Alt jeg trenger ved bassenget! En god yoghurt og solariumskrem. Prøver alt jeg kan for å bli brun, haha.. Den er kjøpt på solariumskrem.no, elsker den nettsiden!

 
Biknien er fra swimwear.no, faktisk samme som jeg hadde på meg i går. Denne gangen har jeg snudd overdelen, noe man kan kjøre med den fra wildfox - godt med litt variasjon! 

 

 


Mamma : du må smøre deg med solkrem, om ikke blir du brent.
Meg : BLIR JO FAEN ALDRI BRENT SIER JEG JO!!

Gjett en gang hvem som ble solbrent..  

 

 

I dag dro familien på badeland, og selv var jeg ikke så veldig keen på akkurat det. . Derfor tok jeg turen tilbake til Universal, denne gangen med en jente som leser bloggen min -. jeg har møtt henne en gang før på hove riktignok, så jeg var ganske så sikker på at det ikke var en 60 år gammel pedo jeg skulle møte, hehe. Hun bor tilfeldigvis her i Orlando nå og jobber, det høres så spennende ut, og jeg beundrer folk som tør noe sånt! Uansett, vi hadde det kjempegøy, men parken stengte ganske tidlig fordi de skulle ha halloweenkveld der. . Angrer så mye på at jeg ikke dro!

 

Tskjorten jeg har på meg er fra romwe.com

 

 

 
Denne berg og dalbanen var virkelig helt syk! Som dere ser går det rett mot himmelen på vei opp, jeg var såå redd akkurat da, haha. Vanligvis går det jo litt på skrått oppover. .

 

.. Så var det rett ned i dette syke droppet.

 

Jeg tok bilde fra den andre enden av parken også, her kan dere se hvor stor den er! Alt dere ser av looper og berg og dalbane, hører faktisk til samme karusell! Jeg lever nesten for øyeblikk som det, haha. Vi tok såklart mange andre morsomme karuseller også, universal er uten tvil den beste parken jeg har vært i. Jeg har vært på flere store både i danmark, sverige, norge og disneyland paris og disney world her, men ingen er i nærhten av universal. Det er virkelig en verden for seg selv, og karusellene der er unike og inneholder så mye forskjellig. Håper dere setter det på deres bucket list! '

 

 

Hele dagen gikk nesten bort på Universal, og da kvelden kom var det ut for å spise med familien. Jeg var overpyntet som vanlig, men jeg liker det. Jeg synes følelsen av å være overpytnet er mye bedre enn å føle seg underpyntet, om dere skjønner.

Kjolen er fra chiquelle.com 

 

 

Sko fra nelly.com HER , 399 kr (ad). Jeg har i størrelse 35, og de er helt vanlige i størrelsen og veldig komfortable å ha på seg! 

 

 

 

 Nå må jeg svare på mailer i innboksen, og så tar jeg kvelden. I morgen kjører vi bort fra Orlando og tilbake til Fort Lautherdale (tror aldri jeg skriver det helt rett..). Vi skal bo på litt forskjellige steder i løpet av ferien, og krysser fingrene for at neste boplass har litt bedre internett - jeg strever virkelig hver gang jeg skal få ut ett nytt innlegg. . Kjenner jeg begynner å føle litt på kjærestesavnet nå også, det er ikke så gøy å legge seg og våkne alene når man er vandt til noe annet. Vi har heldigvis en uke i Tyrkia å se fram til om ikke så lenge, jeg gleder meg sånn!

 

 

dag 3 i Orlando

Kommenter her

 

 Tid i Orlando, Florida : 22:03 

Jeg var redd dette skulle bli en tung dag, at jeg kom til å sitte i USA på ferie og være lei meg. Men dere har fått meg til å føle meg lykkelig og heldig, jeg har lest igjennom alt av kommentarer på innlegget "ærlighet varer lengst" og jeg kunne nesten ikke se noen slemme, bare fine, lange kommentarer fult med støtte og kjærlighet. Dere gir meg virkelig troen på mennesker, og at vi kan bygge hverandre opp. Nå er jeg så glad! Ble så rørt av alle kommentarene og mailene, dere aner ikke. Tusen millioner takk for at jeg har dere Som en leser sa, "hvem bryr seg hva man gjør på utsiden, så lenge man er god på innsiden". Helt sant! 

 

Nå føles det godt å kunne fortelle dere om dagen min, så starter vi med blanke ark her - ikke sant? Jeg har endelig begynt å lære meg hvordan værgudene opererer her i Orlando. Det er sol ett par timer på morningen, så overskyet en time, så sol i en time, så regn i to timer, og så sol på kvelden igjen før mørket kommer. Derfor spretter jeg opp rundt 07 hver morgen for å komme meg ut i sola, i dag rakk jeg faktisk en joggetur på stranden også (jeg overdriver for å høre kul ut - jeg løp i kanskje 1 minutt, så orket jeg ikke mer, haha..). 

 

Bikinien jeg har på meg er fra wildfox, på swimwear.no 

 

 

 

 

 

Vi fikk storfint besøk også, gitt! 

 

 

Etter litt soling måtte vi kjappe oss for å dra til Universal Studios, det stengte faktisk ganske tidlig. Blusen jeg har på meg er fra bikbok, bhen under er fra nelly  HER (ad)

 

 

Universal må være den beste parken jeg har vært i noen sinne, hundre ganger bedre enn disney! Hver eneste karusell vi tok der inne hadde "wow-faktor" og jeg ble helt utmattet av alle inntrykkenne. Anbefales på det sterkeste! 

 

 

 

Møtte en liten venn der inne også, hihi. Hadde faktisk med meg litt mat den kunne få! Den var helt tam, om jeg laget en sånn klikkelyd med munnen kom den løpende bord så sa jeg "heeei rigmor!!", haha, litt fordi jeg savner hunden min hjemme så mye.. Lille rigmor! 

 

 

 

 

Denne var helt syk, the hulk het den. Fire looper, og gikk helt ned mot vannet! 

 

 

 

I kjent stil. . Er så rart at dagene startet med bikinibilder, og så kommer dette. 

 

 

Harry Potter delen av parken er også fantastisk, og karussellen inne i galtvort var helt syk! Lillesøster er virkelig fan, og løp rundt å så på alt og siterte filmen. Jeg er ikke så veldig interessert, men det er jo en stor del av barndommen min, så gøy å få oppleve det også. Alt er utrolig bra laget, og SVÆRT! 

 

 

 

 

Vi avsluttet dagen på hard rock cafe, og forlot derfra i matkoma. De hadde også utstiilt flere av Kurt Cobain sine personlige bilder og eiendeler, det syntes jeg var en stor opplevelse. De færreste av dere vet sikkert hvem Kurt Cobain var, men han var vokalist i ett band som heter Nirvana. Da jeg var 10-11 år satt jeg og spilte på gitaren til pappa fordi jeg ble så inspirert av dem. . Husker enda pappa tok bilde av meg og sa "så kan du se tilbake på dette når du er verdenskjent artist". Haha, vel, så bra gikk altså det. . Nå kan jeg ikke spille gitar overhode. 

 

Nå skal jeg hoppe i seng! Har vært så trøtt både i går og i dag, så satser på full avslappning i morgen. I går var vi alle så trøtte at pappa kjørte til feil hotell, og alle sammen gikk ut av bilen og begynte å gå, haha. Det tok laaang tid før noen sa "eh, hvor er vi? Dette er ikke vårt hotell". God natt ♥

 
 

ærlighet varer lengst

Kommenter her

 

La meg fortelle dere noe om meg selv.

 

Sophie Elise heter jeg. 18 år gammel, bor i Harstad, enda sammen med mamma og pappa. Jeg ble mobbet på barneskolen og deler av ungdomsskolen, fikk etter dette store problemer med selvtilitten og utviklet ett mindreverdighetskompleks og depresjon. Selv om man kommer seg ut av noe slikt, og jeg nå ville kalt meg selv heldig som har blitt sterk på grunn av det, så sitter litt av følelsen igjen. Etter at bloggen ble stor har jeg brukt mye tid og energi på å hjelpe andre jenter i like situasjoner, jenter jeg ikke engang kjenner, fordi jeg ikke har lyst til at noen skal føle seg like alene som det jeg gjorde. Det er noe jeg brenner for, at man skal føle seg god nok - uansett hva det krever, og hva som føles rett. Mesteparten av pengene jeg bruker går til diverse veldedige formål, blandt annet brenner jeg for miljøet, da i form av bevaring av regnskogen og polene våre, jeg brenner også for dyrs rettigheter. Jeg er selv vegetarianer, og er fadder for både en tiger, et neshorn og en isbjørn som jeg får oppdateringer på via mail. Jeg har jobbet frivillig på dyrebeskyttelsen, og har reddet uttalige dyr i oppveksten min. Jeg stemte miljøpartiet de grønne, fordi jeg er redd for planeten vår, selv om det for min egen vinning hadde vært best å stemme høyre. Jeg jobber nå med å ta opp det ene faget jeg fikk dårlig karkater i på videregående, fordi utdannelse er viktig for meg. Jeg er nå i prossen med å få kommet meg til japan i løpet av november, slik at jeg kan protestere mot delfinjakten. Dette er en lang og vanskelig prosess, og om jeg drar, setter jeg min egen frihet i fare. Men det er jeg villig til, fordi jeg brenner for det. Alle disse punktene over, er noe jeg ville ha kalt et godt forbilde. Og jeg tror at de av dere som ser opp til meg, gjør det av disse grunnene - av rett grunn. 

 

Men, det tenker ikke folk på. Fordi, det som er spennende er at jeg har restylane og silikon. At jeg er i FHM. At jeg spiller på kropp og utseende. Hva sier det mest om, meg, eller folk rundt og hva de velger å peke på? Da er det greit å kalle meg idiot. Hjernedød. Egoistisk. Dårlig forbilde. Stygg. Bimbo. Så, hva er valget mitt? Må jeg gi etter for presset om å passe inn i A4-norge, eller skal jeg finne meg i at om jeg drar på byen kan jeg fort bli dyttet eller kastet drinker på, fordi jeg skiller meg ut? 

 

Jeg har hatt vondt i magen utallige dager, fordi jeg føler at alle ser meg, men ingen ser meg. Det frister å skrive stygge ting tilbake når noen skriver at jeg er feit på instagram. Fordi, jeg går inn på profilene deres. Men jeg klarer ikke. Jeg har ikke samvittighet til noe slikt. Mens andre kan kaste ut hva de vil om meg. Fordi " jeg har valgt å være en offentlig person". Jeg har ikke valgt noe som helst. Jeg synes det er gøy å blogge, jeg synes det er gøy å bli tatt bilder av. Det var ikke slik at jeg en dag satt meg ned å tenkte "okei, nå velger jeg å bli behandlet som dritt av enkelte".

 

Jeg er lei meg fordi jeg sliter med dårlig samvittighet. Verst av alt er jo dette med kjæresten min. Jeg husker spesielt en gang vi satt i senga, og en jente (bloggleser) skrev til han på face, og sendte han et bilde av meg og spurte om han VIRKELIG synes noen som ser sånn ut kan være fin. Det stakk i magen, og jeg følte meg ikke høy i hatten der jeg satt. Kan dere tenke dere hvordan det føles? Tenk om det hadde skjedd med deg? At noen skal få kritikk for å ville være kjæreste med meg, eller venn med meg, eller foreldrene mine? Bare fordi jeg har restylane og på grunn av FHM? Da fikk jeg dårlig samvittighet og tenkte "stakkars han, som er kjæreste med meg". Det er en grusom følelse. 

 

Så, da spør jeg dere. Hva i helvette har det å si for dere. Er det virkelig så trist, blir dagen din ødelagt på grunn av de valgene jeg tar? Har du ikke bedre ting å gjøre? Kan du ikke ta deg en ekstra runde på rommet og tenke deg om, er DU et godt forbilde? Er DU en god person? Ser DU perfekt ut? Om ikke, hvorfor dømme meg? Dere undervurderer disse 12 åringene som leser bloggen min. De er faen ikke dumme de heller. Da jeg var 12 år så jeg opp til Lindsay Lohan. Hun er alkoholiker og driver med kokain. Det gjør ikke jeg. Man er ikke så lett påvirkelig, herregud.

 

Jeg blir sur, jeg blir frustreret. Jeg er 18 år, og finner enda min vei her i livet. Jeg gjør feil, men når jeg er gammel kan jeg tenke tilbake på at jeg gjorde alt for min egen del, jeg levde det livet jeg ville leve, og jeg satt iallfall ikke å skrev dritt til noen jeg ikke kjenner på nettet. Dette er det siste innlegget jeg kommer til å skrive som handler om noe som dette, fordi det blir jo glemt med en gang uansett. . Er det ikke slitsom å peke på negative ting andre gjør? 

 

 

 

 

 

vinn biletter - thirty seconds to mars!

Kommenter her

 

Yess! Endelig skal jeg få se thirty seconds to mars live, det fikk jeg ikke gjort på hove for et par år siden, og heller ikke sist gang de var i norge. Jeg elsker bandet, og jeg elsker Jared Leto. Kjekk dyrevenn som både kan skuespille og lage musikk? Ja takk! Håper virkelig jeg får møtt han, han har vært en stor inspirasjon for meg, ettersom han også er vegetarianer og står for utrolig mye bra. Dette blir nok den konserten jeg har vært på med mest følelser i bildet for meg.. 

 

Denne gangen spiller de i oslo spektrum 23. februar 2014, jeg har allerede nedteller på telefonen! 

 

Jeg skal dra med en venninne på konserten, men så klart har jeg to biletter til dere lesere også! Alt du må gjøre for å vinnne er å like facebooksiden min HER, og så legge igjen en kommentar på dette innlegget med mailen din. Jeg trekker vinneren om ca en uke, på mail. Det blir en vinner som får to biletter, og det er ståplass. Den som vinner får såklart være med meg på konserten om de vil det!

 

Lykke til! I mellomtiden kan dere nyte min favorittsang av bandet. Det kommer til å bli et sykt show!


dag 2 i Orlando

Kommenter her

 

Klokkeslett Orlando, Florida : 23:20


Det er litt vanskelig for meg å svare på alle spørsmålene dere sitller mens jeg er her, håper dere har forståelse for at jeg er på ferie med familien (og utrolig dårlig nett) så kan ikke sitte lenket til pcen slik som jeg gjør hjemme. Til dere som spør hvordan det er å være vegetarianer her, så funker det greit. Synes aldri det er noe problem på ferie! Jeg spiser jo fisk, salat, yoghurt, kjeks, knekkebrød, frukt, og tar kosstilskuddet "frukt og fiber", som er tabeletter anbefalt til vegetarianere. Så, noe annet dere har lurt på - de få av dere som har fått tekniske problemer med babeadventure kan maile support@babeadventure.com, så får dere god hjelp der! Og ja, det skal komme ut nye episoder hver dag, eller intervjuer. 


Dagen kunnne nesten ikke ha startet på bedre måte for min del! Jeg våknet av meg selv, ble møtt av strålende sol og hadde hele bassenget alene i nesten en time før andre startet å våkne. Da hadde jeg også god tid til å sende bilder til venner hjemme som sitter med jakken på, hehe.. Det gjør det litt ekstra deilig å være på ferie!

 

 

Bikinien jeg har på meg er fra swimwear.no! 

 

 

 

 

Etter en herlig time med soling gikk jeg sammen med mamma for å spise frokost, hotellområdet her er veldig stort, så man må gå ett stykke for hvert måltid. Det er så kult, de har laget hotellområdet nesten som en liten by, hvor man kan ta båt til de forskjellige områdene, eller gå over bruen, slik som vi gjorde. Det er også fult av ekorn og fugler her, som hører til hotellet! Området er nemlig helt avgrenset. Absolutt alt dere ser på bildet under, er en del av hotellet. 

 
 

 

Fra hotellet går det også gratis buss til de forskjellige fornøyelsesparkene, og i dag bestemte vi oss for å dra til disney magic kingdom., Jeg var jo i samme park i Paris for bare en måned siden, og til min skuffelse var det akkurat samme karuseller her i Orlando. Derfor fikk jeg oppgaven å guide oss rundt i parken, haha. På denne turen leser jeg både gps og kart hele tiden, og vi i familien har funnet ut at det er min styrke. Hvem skulle ha trodd det? Iallfall ikke kjæresten min, som sier jeg har verdens dårligste rettningssans. Her i familien har jeg tydeligvis den beste, så det sier litt. 
 

 

Men, gleden jeg opplevde som kartleser ble ganske korttvarig, for været snudde ganske kraftig kun kort tid etter vi kom oss inn i parken. .

 

 

Meg og lillesøsteren min, i godt humør som dere sikkert ser!  Legg merke til ørene på hodet mitt - de kostet hele 200 kr, kan dere tenke dere hvor mye penger disse parkene sluker, og da spessielt fra familier med små barn? Unger klikker jo om de ikke får alle lekene de har lyst på, så å ta med småbarn hit må være et lite mareritt, haha. Stakkars foreldre, det var mye hyling og skriking her på den såkalte "beste stedet i verden". 

 

 

Heldigvis lettet været etterhvert, og vi fikk kjørt i fire karuseller. Ett godt tips om dere er i disney, og i likhet med meg liker de attraksjonene med mest mulig action : få tak i ett kart av parken, og gå de til de attraksjonene som har et utropstegn bak seg i beskrivelsen! Det betyr at gravide eller små barn ikke bør kjøre i disse, ergo, de er kanskje litt morsomme. Dette gjorde vi både nå i Orlando, og i Paris.

 

 

 

Toppen jeg har på meg er fra BIKBOK og shortsen er fra chiquelle.com 

 

 

Vi var bare i magic kingdom i fire timer, så da ble det jammen meg tid til litt shopping i dag også. Vi var på the mall at millenia, som virkelig anbefales om dere er i orlando! Der har de forever 21, victorias secret, urban outfitters, juicy couture, macys og alt en jente kan ønske seg, stort sett! Jeg likte spesielt godt urban outfitters, jeg fant noe jeg har lett leeenge etter der, nemlig et par sokker som jeg og en venninne har siklet etter. Jepp, sokker faktisk, haha. . Jeg viser dere når jeg kommer hjem til norge!

Kjolen jeg hadde på meg er fra romwe.com

 

 

 
 

 

 

 

 

 

dag 1 i Orlando

Kommenter her

 

 Tid i Orlando, Florida : 22:40

 

I dag startet vi dagen i Fort Lauderdale. Eller, fyskisk startet vi kanskje dagen der, men jeg startet dagen i lett feriedepresjon. Jeg har nemlig alltid den uflaksen av å få dårlig vær på ferie, er det mulig? Jeg er jo såklart takknemlig for at jeg reiser og opplever så mye, men det hadde vært fint å ha en perfekt ferie med sol hver dag, bare en eneste gang. Vel vel, vi har jo enda lang tid igjen her, så det kommer sikkert! 

 

 

På starten av dagen hadde vi et helt kaos med å få tak i bil, lang historie kort, pappa har glemt lappen hjemme og bilen var leid i navnet hannes navn, men det ordnet seg etterhvert og etter mange timer kom vi oss på veien. Vi skulle kjøre i tre timer for å komme til neste overnattingssted, nemlig Orlando! Jeg ble så glad da jeg oppdaget at det var AUX i bilen, så jeg og lillesøsteren min har styrt musikken hele turen. De fleste radiokanalene her spiller country eller salmer fra bibelen. . .
 

 

Vi stoppet på en matbutikk, til stor glede for meg! Noe av det beste ved å være i utlandet må jo være å dra på matbutikken, haha. Det er så gøy å se det store utvalget, alt er jo annerledes enn i norge. Kanskje det bare er vi som er sære, og spiser mye rart som for eksempel leverpostei eller makrell i tomat? Alt er iallfall mye "tryggere" her i matveien. Jeg trenger vel ikke si så mye mer enn at det finnes sikkert 200 forskjellige utgaver bare av proteinsjokolader i matbutikkene her, kjempegøy! 

 

 

Jeg har også fått forståelse for at enkelte her kan bli litt overvektige, bare se på alle kakene liksom. . Slik er det over alt! 

 

 

De har også løsvipper på matbutikken, for 15 kroner per stykk! Herregud, tror dere jeg var i himmelen eller? Som jeg sa til mamma, det er grunn nok alene til å dra hit på ferie. Jeg kjøpte med meg masse! 

 

¨

 

Folk her er forresten utrolig hyggelig, akkurat som man ser på film. Jeg har hatt lange samtaler med mange amerikanere allerede! De hadde sikkert blitt skremt om de kom til norge. I hjemmlandet blir jeg jo helt sjokkert om noen trekker litt smått på smilebåndet til meg, liksom. 

 

 

Regn, regn, regn. . 

 

 

Hotellet vi bor på her i Orlando er en del av disneyworld, så denne buen kjører man under hver gang vi skal inn på hotellet. Litt koselig, og sikkert helt fantastisk om man er ett barn! 

 

 

Delen av hotellet vi bor på heter Jamaica, det digger jeg. Når jeg snakker med venner på viber og har på stedskjenner står det faktisk at jeg er i selveste Jamaica, hihi. I wish. . Dit må jeg dra en gang! Men til nå får jeg nøye meg med å være i "liksom-Jamaica". 

 

 

Litt shopping fikk jeg også kjørt nå på kvelden! Var innom Juicy Couture, Ralph Lauren, Levis og ett sted som solgte piercinger. Og ja, ryktene er sanne - det er mye billigere her. Men, ikke så veldig godt utvalg synes jeg. Amerikanere har, så langt jeg har sett, ikke så veldig bra klesstil. De henger litt bak oss i europa, både på klær, hår og sminke. Enkelte skiller seg såklart ut, men de fleste kler seg litt voldsomt, om dere skjønner hva jeg mener. I butikkene gjenspeiles jo såklart dette, så jeg hadde selv vansker med å finne noe jeg likte. Jeg håper og tror det blir bedre når jeg finner forever 21 og topshop!

 

 

Piercingene jeg kjøpte i dag! Hvor kul er ikke den med hodeskallen!? 

 

 

 

Vi tok oss også en tur ned til bassenget, bare for å sjekke ut liksom. Noe bading på kvelden ble det likevel ikke, det tar jeg igjen når solen (forhåpentligvis) varmer i morgen. 

 

 

Her skal jeg nok slappe litt av nå, på stranden som hører til hotellet! Vi blogges mer i morgen, dere sover sikkert søtt nå likevel ♥

 
 

endelig i florida!

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 07:34 


I går hadde jeg den lengste reisen i hele mitt liv, jeg var på farten i 18 timer før vi kom oss fram på hotellet her i Fort Lauderdale. Det er overskyet her, så jeg vet ikke om jeg bare skal legge den "bli-brun" planen som jeg hadde litt til siden akkurat nå. Pokker, jeg som hadde gledet meg til sol og sommer! Men varmt, det er det. Nå må jeg nesten bare løpe ned for å innta frokosten.. Ellers fikk jeg nettopp en ganske spennende mail! Har jeg noen lesere som liker 30 secounds to mars? Jeg har biletter om noen vil ha, så kanskje det kommer konkurranse senere!

 

På flyplassen i oslo, venter på flyet til new york. Allerede her var jeg sliten! Når jeg la ut bilde av genseren min på instagram var det mange som lurte på hvor den var fra, og den finner dere HER. 

 

 

Flyet gikk til new york klokken 11:10 norsk tid, og landet i new york klokken 13:00, new york-tid. Så vi mistet bare to timer, selv om reisen tok 8 timer. 

 


 

Flyet var forresten sykt stort, og man ble servert tre gratise måltider i løpet av turen. Vi hadde også kjøpt nakkestøtter, og jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før! Det var helt fantastisk, og jeg sovnet som en stein med en gang vi hadde kommet opp i lufta. Jeg satt i midten, så jeg våknet veldig fort, men godt med litt søvn er det uansett. 

 

 

Jeg brukte min flytur på å se inception nesten to ganger (den gikk på repeat, haha) og spille litt tetris. Jeg er elendig i tetris, fant jeg ut.

 

 

 

Her har dere New York fra himmelen! 

 

 

Så var det litt venting og mye stress, før vi kunne komme oss på flyet. Flyturen til Fort Lauderdale var noe av det verste, de varlset om turbulens hvert tiende minutt, og man kjente jo ingenting? Alle fikk streng beskjed om å ta på beltene og flyvertinnene gikk rundt og var hysteriske, selv om jeg ikke kjente en dritt. Herregud, er vel sikkert fordi man kan bli saksøkt for alt mulig her i USA, så de må vel være ekstra forsiktige og varsle om alt.. For et liv, jeg er glad jeg er norsk! Så langt synes jeg folk i USA er veldig hyggelige, men det er lavere standard på alt her (så langt som jeg har opplevd). Gamlere bygg, litt mer skittent, dårlig mat i forhold til norge. Men vi får se etterhvert! Jeg liker riktignok å bli kalt "sweety" og "honey" av alle, man blir jo i så godt humør! 

 

 

Her har dere Miami, som vi fløy inn over i går. Fort Lauderdale ligger på en måte bak Miami, om dere skjønner. 

 

 

Nå blir det som sagt frokost før vi kjører til Orlando! I dag skal vi kanskje på disney world om vi gidder, om ikke blir det shopping. Jeg må finne feriegaver!

 

her er det!

Kommenter her

 

Nå begynner det å bli et par dager siden lanseringen, men jeg har drøyd litt å fortelle dere hva dette er. Hva snakker jeg om? Jo, babeadventure.com! Hvor skal jeg starte for å forklare hva dette er? Eller hvorfor jeg takket ja til å være med, og støtter prosjektet 100%? Det er så mange grunner, men dette er noe helt nytt og unikt som jeg vet på toppen av det hele er god underholdning.

 

Vi er fire jenter som alle er vandt med å bli stemplet som "dum og deilig", kort sagt. Spiller man mye på kropp og utseende er man dømt til å bli satt i bås og få mase kritikk - ingen vil jo helt høre på hva man har å si. Vi er faktisk fire smarte, snille og reflekterte jenter som alle har sterke historier å komme med, og dette blir vår måte å formidle dem på - mens vi reiser rundt i verden og opplever kule ting! Det kommer nye episoder flere ganger i uken, og neste tur vi skal ta er i oktober. Jeg gleder meg! Jeg så dette som en perfekt sjangse for å vise at man kan være mer enn bare hva man ser på utsiden, derfor er jeg så stolt av babeadventure.com og hva det har blitt til. Jeg var veldig opptatt av å henvende meg til jenter og ikke bare gutter som det i hovedsak skulle, og nå handler det mye mer om hvem vi er som personer, selvtilitt og hvorfor man tar de valgene man tar. 

 

 

 

babeadventure.com får dere se meg snakke engelsk, muligens får dere se meg gråte (vi filmet det iallfall!), dere får se meg shake ass (haha..), fortelle personlige ting som jeg aldri hadde trodd jeg kom til å dele på kamera, og dere får være med når jeg rir på hest i høye hæler og bikini. . Og ja, de var med oss på moviecasting også.  Det finnes masse mer på BabeAdventure men dere får nesen bare se selv. Dere må registrere dere på nettsiden for å kunne se alle episodene, og det koster 33 kr i måneden som man betaler via mobil. Ikke så mye, med andre ord - to flasker brus, liksom! Grunnen til at det koster penger er rett og slett fordi vi kommer med profesjonellt crew som også må få betalt for jobben de gjør! 


Dere kan se meg spille piano og synge HER . .

 

. . Eller være med backstage på photooshoter HER.

 Og MYE mer kommer etterhvert, jeg kan informere dere når det kommer ut ting jeg tror dere vil like. 

 

Det kommer ut episoder flere ganger i uken, men i tillegg til episoder er det også videoblogger, backstage fra photoshooter og "confessions", hvor vi blir stilt spørsmål om personlige ting og innrømmer litt av hvert. 


 


Etterhvert vil vi også mest sansynlig ha en konkurrane hvor vi velger ut en jente som kan være med oss på tur å være med i serien. Hvor kult er ikke det?! Vi har allerede fått invitasjoner om å komme til blandt annet USA (og mange andre steder), så det er virkelig en mulighet man ikke får mange ganger i løpet av livet. . 

 

girly-girl

Kommenter her

 

Det er en ting som skiller seg ut som ekstra irriterende ved å være en jente-jente, slik som meg. Jeg får aldri pakket kofferten helt ferdig før i siste sekund, jeg trenger jo så mye på morgenen! Hårprodukter, sminke, rettetang, krølltang, hårruller og fuktighetskremer står enda plassert fint på rommet, og har ikke planer om å legges ned i kofferten tidligere enn 10 minutter før avreise. Det er så stressende. . Men alt av klær er pakket ned, og jeg har fått mine første dollar i hendene! En helt ny verden av shopping venter, haha. . Neida, jeg skal faktisk ikke shoppe noe som helst. Kanskje litt på victoriassecret, dere vet jo jeg har en alvorlig avhengighet for nytt undertøy. Lite visste farmor at de 50 dollarne hun ga meg skulle gå til stringtruser, hehe. 

 

"Herregud, skal du ha med deg alle de skoene?" sa pappa. Jeg svarte med "Det er jo bare 10 par!!!". Mannfolk, altså. De skjønner bare ikke..

 

 

Noe annet jeg har pakket ned som har blitt en avhengighet for meg, er kosttilskuddet "good for me betakaroten" og "good for me chili". De aller fleste vet jo hva betakaroten er, jeg har alltid hatt følgende fordommer : man blir orange, og det er dyrt. Det har iallfall stemt for meg tidligere. Jeg fant en nettside hvor 4 måneders forbruk, altså en boks, kostet litt under 500 kr, og da er det jo helt greit! For meg har det funket veldig fint, og jeg har fått en dypere, MØRK brunfarge. Ikke gul-orange som jeg har blitt tidligere, haha. Dette er et must å ta med meg på tur, så krysser jeg fingrene for at brunfargen holder seg litt lengre denne gangen. Det funker spesielt bra i ansiktet hvor jeg tidligere har hatt problemer med å få en fin farge! 

 

 

Chili er noe lignende av "chilli forte" som dere sikkert har hørt om. Jeg valgte å gi dette en sjangse, og så langt har søtsuget virkelig dempet seg. Deter ikke noe jeg bare sier, fordi jeg vet selv hvor plaget jeg har vært med dette, og hvor godt det er å bli kvitt det! Nå skal jeg jo til landet hvor godteri sikkert flyter rundt over alt, så jeg håper dette hjelper meg til å motstå Det skal visstnok øke forbrenningen også, det kan jeg ikke gå 100% god for siden jeg alltid har hatt en ekstremt god forbrenning. 

 

 

Her kommer dagens antrekk også! Så gøy at dere liker å se antrekkene jeg viser fram, selv om stilen min ikke er helt "moteblogger". Jeg kler meg ganske vanlig, men da blir det kanskje lettere for dere å hente inspirasjon. Jeg liker heller ikke å bruke mye penger på dyre plagg, hvilke tenåringer har råd til å bruke 2000 kr på en genser liksom? Da håper jeg dere kan få litt inspirasjon fra meg som liker billige, men fine plagg.

 

Genser fra nelly,  249 kr HER (ad)

 

 

Smykket er fra voguec og koster rundt 2 dollar. Altså, rundt 15 kroner. Det finner dere HER 

 

Buksa er også fra VILA på nelly, men utsolgt. . Synd, den er sykt kul!

 

 

Nå skal jeg drikke opp kakaoen min, jeg liker jo ikke kaffe som vanlige mennesker. Hallo, det smaker jo helt jævlig, for å si det på nordnorsk. Snart kommer kjæresten hit for å si hadet til meg, nå sees vi ikke på et par uker. Men om under en måned er vi jo i tyrkia sammen, så trist er jeg ikke ♥

 
ny header

Kommenter her

 

I dag har jeg en hel del jeg må gjøre, for i morgen drar jeg sammen med familien til USA! Hele morgendagen min vil gå bort på reising, og siden vi skal være i florida kommer vi til å ligge seks timer bak dere i tid. . Uansett skal jeg få oppdatert dere flitig på reisen, selv om innleggene kansje kommer opp midt på natten hos dere, hehe. Jeg gleder meg, men det kommer til å være rart å være borte fra alle venner og kjæreste i to uker, med tidsforskjell. 

 

Jeg vil også ha oppe et nytt design på bloggen før jeg drar, headeren er allerede klar. Hva synes dere om denne headeren? Den er laget av søte Amanda! Hun er bare 12 år og er utrolig flink med både bilder og design, mye flinkere enn meg! 

 

Elsker alle detaljene i midten! Ellers har jeg brukt litt tid på å bestille meg et par godbiter fra nelly. Jeg skulle egentlig bare kjøpe meg en bikini til Tyrkiareisen om 1 måned, men så ble det plutselig litt undertøy, som ble til et par flere ting. . Dere skjønner sikkert tegninga. Denne pakken kommer sikkert mens jeg enda er borte i USA, men da har jeg jo noe å glede meg til når jeg kommer hjem også! 

Øverst fra venstre : Smykke 199 kr HER - Sko 499 kr HER - Rosa undertøyssett 298 kr HER 
Nederst fra venstre: Bikini med leopardprint 379 kr HER - Undertøyssett 327 kr HER - Svea genser 995 kr HER - Topp med triangel 249 kr HER  
dagens outfit

Kommenter her

Nå skal jeg endelig ha litt etterlengtet tid med jentene, det føles som en hel evighet siden sist (en uke, men det er lenge nok). Jentene skal møtes hos Lotte å lage taco og slappe av, tror vi alle er enige om at det ikke er så gøy å dra ut hver helg, iallfall ikke like gøy som det var før. .

 

Er flere av dere som enda ikke helt forstår hva babeadventure er for noe, og det skjønner jeg godt - jeg har jo enda ikke forklart dere helt ordentlig! Om dere vil kan jeg legge ut en film i morgen så får dere sett litt bedre? 


Her kommer dagens enkle høstantrekk! Genseren koster 140 kr og kan kjøpes HER . Og ja, alle sidene jeg linker til er helt trygge å handle ifra, det er vel jeg et levende bevis på. Hva synes dere? 

Skoene jeg har på meg er fra Zalando, og er såklart laget i syntetisk skinn. 
Denne ringen. . Hva skal man si? Elsker den! Tror den kommer fra madlady, men den er neppe på lager lengre. 

med justin på hodet

Kommenter her

Hei hei! 

 

Her sitter jeg og har et lite kappløp med sola, bokstavelig talt. Siden jeg bor i nord-norge får vi bare færre og færre soltimer på denne tiden av året, og jeg må alltid løpe rundt i huset for å rekke å gå ut å ta outfitbilder, haha. Jeg håper jeg rekker det i dag, ikke alltid man får tid! Men akkurat i dette øyeblikk må jeg nesten bare innta lunsjen min først, som er ett glass med smoothie. Lenge siden jeg har drukket det, fantastisk godt iallfall!

 

 

Justin Bieber sitter på hodet mitt idag, ikke værst bare det! Fikk den fordi jeg er medlem av fanklubben til Justin, haha. . 

 

 

Jeg må vise dere noe som virkelig gledet hjertert mitt. Jeg fikk en overasskelse i posten fra miljøpartiet de grønne, som takk for at jeg opplyste litt om dem på bloggen min. Og overasskelsen var noe jeg virkelig trengte, og som snart burde være obligatorisk, nemlig et mijøvennlig handlenett! Dette skal jeg ta med meg om jeg skal handle mat, og når jeg flytter ut vil det bli brukt hele tiden! Jeg har et lignende handlenett fra NOAH, som er kjøpt i webshoppen deres HER. Der synes jeg dere alle skal ta en titt, fordi hver krone hjelper! Selv har jeg kjøpt både handlenett, tskjorter og filmer i webshoppen deres ♥ Kanskje noen av dere allerede har støttet opp, eller gjør noe frivillig arbeid? Få høre, jeg elsker å bli inspirert på den måten! 

 

Fint var det jo også!

 

 kanskje viktigst av alt

Kommenter her

 

"Jeg føler at jeg kjenner deg", er noe flere av dere har skrevet til meg her i kommentarfeltet. Men, det er faktisk noe sannhet i det. Når jeg ikke føler jeg får uttrykt meg ordentlig i aviser, på tv og ellers i media, så har jeg uansett flere hundretalls av jenter ute i norge som forstår meg, og som vet hva jeg vil i livet og hva mine største prioriteringer er. Flere av dere har fulgt meg i et par år og sett utviklingen jeg har hatt, enkelte støtter meg, og andre ikke. Men for hver av en som kommer med råd og bekymringer, det betyr en hel masse for meg også. Jeg sier det ikke ofte nok, men tusen takk for at dere gir meg troen på så mye - men kanskje viktigst, troen på meg selv ♥ 

 

 

I kveld har jeg på meg noe så enkelt som en stor, svart tskjorte. Den kan kjøpes HER - istedenfor "disney" står det "disobey". Liker!

  

Mange av dere sover sikkert nå, jeg har friår så døgnrymten min er litt halvveis, får man si. Jeg har lest i boka til Helen Rask "ingen skam og snu", og har hentet et par tanker og litt inspirasjon i den. Det var slik jeg tenkte på å fortelle dere, at dere betyr mye for meg. Jeg har et støtteapparat mange andre bare kan drømme om!

 

 

Nå skal jeg legge meg ned i senga og se en episode babeaventure - tror jeg får for den hvor jeg forteller hvorfor jeg ikke vil stille opp naken eller toppløs på bilder, husker ikke engang hva jeg svarte så det kan bli spennende, haha. Den finner dere HER ♥ Husker bare at jeg satt helt usminket i en stor genser som tillhørte en av kameramannene, følte meg ikke som verdens deiligste akkurat der. 

 

lite idiot

Kommenter her

 

Gjett hvem som nettopp måtte dukke ned i søppelkassa. . Jo, meg. Jeg hadde klart å kaste laderen til pcen, er det mulig? Følte meg ikke lite idiot der jeg sto ved hovedveien med hodet ned i søppelkassen, haha. Men jeg fant den, heldigvis!

 

I dag kom pakken jeg elsker best av alle pakker - nellypakken! Denne så jeg litt ekstra fram til, ettersom den nye jakken min skulle komme. Det har jeg virkelig trengt, en vinterjakke. Vanligvis går jeg jo bare i kåper, og det passer seg ikke akkurat om jeg, usansynlig nok, skal få lyst til å dra på meg sløvebukse når jeg forlater huset. Jeg klarte nemlig det umulige denne gangen, jeg fant en vinterjakke uten pels, dun eller ull! Her kommer litt bilder, kanskje dere også finner en favoritt som dere liker! Jeg bestiller alltid postoppkrav på nelly, altså at jeg betaler når varene kommer fram på posten. Frakten pleier å ta litt under en uke!

 

Cardigan til 259 kr HER - den er utrolig god i stoffet! Jeg har den, og alle de andre plaggene, i xs. 
 

 

Denne kjolen var egentlig en liten risk å kjøpe, jeg misstenkte at den ikke kom til å få så fint snitt på meg. . Jeg har ikke helt den "timeglassfiguren" som jeg virkelig både ønsker og til tider innbiller meg at jeg har, haha. Synd, for kjolen er fin, bare ikke på meg. Den kostet 499 kr og kan kjøpes HER
 

 

Helt basic grå genser som varmer! Jeg viser den bakfra slik at dere får sett glidelåsen. Den koster 249 og kan kjøpes HER
 

 

Så, bhen! Denne elsker jeg, fordi den funker så fint som tilbehør også. For eksempel under en topp med dyp utringning, eller en gjennomsiktig bluse. Som dere kanskje ser har jeg den under på det øverste bildet med cardiganen, og det ble utrolig fint! Den koster 249 og jeg har den i den største størrelsen. Kan kjøpes HER


 

Så, jakken! Jeg elsker den! Den er varm og god, i tillegg er den ikke så alt for lang heller. Jeg som er så lav kan jo ikke gå med milelange, tykke jakker, det ser jo ikke bra ut. Den kostet 899 kr, men det synes jeg den er verdt, man kjøper jo bare vinterjakke en gang i året. Den er definitivt varm nok til å brukes om vinteren! Det er heller ikke noe ull, dun eller pels i jakken, som gleder dyrehjertet mitt, hihi. Jeg har den i XS! Kan kjøpes HER

 

 

Sko måtte det jo også bli på meg! Disse har jeg hatt lyst på lenge, men å ta bilder av sko med selvutløser er et tapt prosjekt, haha. Dødsfine, og ikke så høy hæl (11,5 cm), og det er syntetisk skinn. Liker! Reimen gjør at de sitter veldig godt på, og er lette å gå med. Jeg har i størrelse 35, og de er helt normale i størrelsen. De koster 399 kr HER

 

adlinks 
 

i kjent stil

Kommenter her

Jeg har akkurat kommet inn døren her hjemme, formiddagen har gått bort til å fikse vippene på SpaSpa, hente pakker på posten og kjøpe litt nytt til klessrommet mitt. Som sagt er det ganske fult der nå, og jeg skal selge klær, men i mellomtiden trengte jeg ett nytt stativ. Det prosjektet skal jeg starte på litt senere i kveld, før kjæresten min kommer hit og overnatter igjen. Jeg tenker vi skal se på the prestige, den har lenge vært på min "må-se-liste". 


I går fikk jeg veldig knapt med tid, i kjent stil var jeg nær å miste flyet mitt hjem til harstad igår så blogginnlegget som skulle komme rundt klokken 20 ble aldri publisert. Det gikk bra på tv2, men det var vanskelig å få fram det jeg ville si, ettersom fleste snakket litt i munnen på hverandre, haha. Vi var der for å promotere babeadventure.com, en webserie som jeg er med i. Ta gjerne en titt innom, jeg tror dere vil like det ♥ Jeg kommer uansett tilbake med mer info om det senere, kanskje allerede i kveld.

 

Noen bilder fra da jeg var hos Hendrix Hair igår, tatt av fotograf Johanna Siring. Hun har en tumblr også som dere kan sjekke ut HER. 
Her har jeg på meg en cardigan fra madlady som dere kan finne HER, smykkene er fra litt over alt og høytlivsbuksa er fra nelly. 11

Kommenter her

I dag har jeg og kjæresten min vært sammen i 11 måneder, tiden har virkelig gått fort ♥ De beste månedene i mitt liv, uten tvil! Jeg har blitt en helt annen person enn det jeg var før, måten jeg tenker på meg selv og ting rundt meg er annerledes på grunn av Mathias. Unner de fleste å ha en slik person i livet sitt! Love you fineste! 

Bilde fra Barcelona i juni. Tenk at vi allerede har vært i Gran Canaria, Barcelona og Paris . . Tyrkia neste måned også, woho!  

ny hårfarge - snart tv2

Kommenter her
Jeg sitter nå hos hendrix hair (oscars gate 32 på frogner) og stressblogger, når man har under et døgn i oslo må jeg virkelig sette inn ekstagiret for å få tid til alt! Det jeg har gjort her i dag var å sette inn et par ekstra striper og bytte ut noen extensions. Jeg ble som vanlig superfornøyd, og er nå klar for å innta florida i usa med mitt lysere hår, haha. Jeg kan legge ut mer info om farger og slikt senere, nå har jeg rett og slett ikke tid til overs.. Håper dere syntes det ble like fint som meg!
Nå må jeg bare løpe til tv2, hvor vi skal lansere det vi jobbet med i danmark. Jeg kommer også til å legge det ut på bloggen senere idag med videoer, bilder og nettside. Jeg gleder meg sånn, er sikker på at dere kommer til å like det! All info kommer ut på bloggen ca 20:00, men om dere vil vite hva vi har jobbet med før det, må dere kikke innom tv2 klokken 18:30 ♥


 


i morgen er dagen

Kommenter her

I morgen er en spennende dag for meg, for da skal dere endelig få se det vi jobbet med i danmark! Det blir noe som henvender seg både til jenter og gutter, jeg personlig var veldig opptatt av at mine lesere uansett alder skulle kunne se på, bli underholdt og kanskje litt inspirert. Dere får se meg snakke engelsk (herregud..), og komme litt med "under huden" på meg. Men, mer om det i morgen, jeg og de andre jentene gleder oss! Jeg drar også til oslo i morgen, takk gud for mini-pcen jeg har kjøpt meg så kan dere oppdateres iløpet av dagen! 

I dag skulle jeg egentlig ha oppkjøring, men jeg er syk så jeg følte det var best å vente til jeg er 100% klar.. Så, det blir vel enda en god stund til jeg får lappen ettersom jeg skal reise endel, men lappen kan jeg jo få når som helst i livet, jeg må heller ta vare på mulighetene jeg kanskje ikke får flere ganger. Jeg og kjæresten har vært sammen hele dagen,skal kose oss ihjel før jeg drar til USA.. Vi har sett litt frusterte fruer, spist pizza og har kost oss mye ♥ Dere har blitt veldig flinke til å kommentere den siste tiden, foresten! Fortsett med det, jeg leser alt dere skriver og det hjelper meg å bli bedre! 

Topp fra chiquelle HER og skjørt fra bikbok 

Haha fikk litt selskap fra vinduet når vi var ute en tur! Ser dere ørene til rigmor stikker opp? 

Kjæresten har ikke voks i håret = blir ikke med på bilder, haha. "LIKER DU MEG IKKE LENGRE SIDEN DU IKKE GIDDER Å FIKSE HÅRET?" sier jeg. "Idiot", svarer han. Young love. 

all around the world - igjen!

Kommenter her

Det er en del av dere som har etterlyst innleggene "all around the world" hvor jeg legger ut bilder fra forskjellige kule steder i verden, spesielle hendelser eller søte dyr, og det kan jeg såklart gjøre! Jeg synes det er minst like morsomt å lage slike innlegg som det er for dere å se på dem, vi trenger alle å drømme oss litt bort en gang i blandt. Noen spesielle steder dere kunne tenkt dere å dra til? ♥ Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med så setter jeg stor pris på tilbakemeldinger! 

Forresten så er det ikke jeg som er "sophieelise" på snapchat. En eller annen tulling har hacket seg inn på den. . 


Lagoon Kauai i Hawaii. Tenk å ligge der å slappe av mens man hører på bølgene. .

Permalink til innebygd bilde

Waschington, DC i USA

Permalink til innebygd bilde 

Det største svømmebassenget i verden, Chile

Permalink til innebygd bilde

Dette er ganske random, men fant dette bildet nå. . Fra et sykehus. Ble litt rørt så tenkte å dele med dere også!

Permalink til innebygd bilde

Nydelige Maldivene! Tror dette må være drømmreisemålet for de aller fleste.

Permalink til innebygd bilde

AWWW!! Tenk at det finnes dyr som ser slik ut!

Permalink til innebygd bilde

Den blå lagune i Ecuador

Permalink til innebygd bilde

"Bengal Cat" heter dette. Så utrolig fin!

Permalink til innebygd bilde

Dette her er faktisk i norge, soloppgang på vinteren. Vi har det utrolig fint her også, viktig å huske på det en gang i blandt.

Permalink til innebygd bilde

Så herlig bilde, som viser at dyr som regel kun dreper om de er sultne.

Permalink til innebygd bilde

Nå ble det mye dyr her, men AAAAAAAAW!

Permalink til innebygd bilde

Maldivene igjen. . Hit må jeg virkelig dra en gang.

Permalink til innebygd bilde

"Behind the scenes" for nathinal georaphics. . Haha!

Permalink til innebygd bilde

Baby Leopard

Permalink til innebygd bilde

Nyfødt kanin 

Permalink til innebygd bilde

Santorini, Hellas 

Permalink til innebygd bilde

Det finnes bare 30 slike igjen i verden. . Grusomt.

Permalink til innebygd bilde

Orangutang ute i regnet, haha så søtt!

Permalink til innebygd bilde

Haha okei jeg må roe litt ned med å se på dyrebilder, ble jo mest av det denne gangen. . 

Permalink til innebygd bilde

Drømmehuset. .

Permalink til innebygd bilde

 

 

 

 

 

 

 

pics from today

Kommenter her

 

 

 

Topp fra chiquelle.com HER , skjørt fra nelly.com HER 

svar på ukas spørsmål

Kommenter her

♥ Some of you also asked me if I could write a little bit in english, and I will this one time. I cant even try to undertand how it must be for my international readers, it's all messed up when you translate! One time, I wrote "dansk fan" = "danish fan" in english, and on translation to russian it turned into "danish fuck", and my russian fans wrote me and told me about it, haha. Thats my kind of humor, but still..  " Me and a danish fuck!". So now, back to norwegian. . 

 

♥ Det som gjør meg mest glad i hele verden, må være å inspirere andre. Jeg har blitt så rørt flere ganger av kommentarer dere legger igjen, og de fineste kommentarene jeg kan få er når dere husker på noe jeg har skrevet for lenge siden, og spør meg hvordan det gikk med det ene og det andre. Tenk det. . Det er nesten helt utrolig. Og det betyr så mye for meg at dere aner ikke! 

 

♥ Mitt forbilde er Miley Cyrus. Mye av det hun gjør nå, som mange mener er støtende eller vulgært er faktisk kunst, og representerer noe. For eksempel i den nye musikkvideoen til "wrecking ball", hvor hun er helt naken. Dette er ikke seksuelt overhode synes jeg, det er vakkert. Det viser sårbarhet. Det er jo en veldig følsom video! Og hun er jo ikke akkurat stygg heller, så jeg skal ikke klage over at vi får se noe slikt i en musikkvideo. Nakenhet er noe av det fineste jeg vet, haha!
♥ Det er noen av dere som har spurt hvilken designervesker som er min favoritt, og det er mulberry. Jeg kommer ikke til å kjøpe meg dette selv, riktignok. Det er skinn, og det er så dyrt. Da vil jeg heller dra på ferie!

 

♥ Det komplimentet jeg oftest får fra venner, bekjente og mennesker jeg møter ellers, er at jeg virker så smart og reflektert. Tro det eller ei! 
♥ Mine tanker om religon er slik : jeg tror på en gud, men ikke at gud er en mann i himmelen som kontrollerer alt. Jeg ber til gud, men da er det nesten mer som om jeg ber til meg selv, eller underbevisstheten. Jeg prøver vel å gjøre meg selv sterk da. Når jeg ber, så er det for å bli sterkere, eller at jeg skal klare å komme meg igjennom noe. Jeg tror ikke på at jesus var en sønn av gud, jeg tror han var en magiker og sikkert rimelig høy mesteparten av tiden (er det lovt å si det? haha..). Neida, men det er vanskelig, det er så mange år siden, og ingen av oss var der eller kan si for sikkert hva som skjedde. Ellers mener jeg at religioner kan være roten til mye godt, men også mye vondt. Buddhismen er nok den fineste religionen jeg vet om. Religion er aldri hovedproblemet, menneskers mangel på respekt er hva som ødelegger. 

 

 

♥ TIl dere som lurer på hvor den nye, lille pc'en min er fra, så er det en acer, og den kostet 3995 kr på elkjøp. Jeg har ikke prøvd den enda, faktisk! Men søt, det er den. Jeg har ikke lyst på mac, fordi jeg ikke gidder å lære meg hvordan man bruker den. . Jeg skjønner absolutt ingenting hver gang jeg skal bruke mac!♥ Enkelte av dere lurer på hvorfor jeg "provserer" lesere med lettkledde bilder. For det første, så synes jeg det er så gøy at folk kan bli provosert av noe slikt. Feminismen har jammen ikke kommet særlig langt da. Jenter, om dere klager på at menn har all "makten" her, kan vi ikke bruke det VI har, nemlig seksualiteten vår? Da mener jeg ikke at man skal ligge rundt, men vi har noe mystisk ved oss, som men IKKE har. Jeg synes jenter er utrolig vakre, og jeg elsker nakenhet som sagt, og jeg kan gjerne se på jenter og tenke "DAMN for en fin rumpe / pupper / mage / rygg!", fordi jeg beundrer, istedenfor å kritisere. Det er noe flere bør begynne med, men mange av dere er utrolig flinke til det allerede :-). Jeg er sikker på at vi alle kommer til å bli mer lykkelig da! Jeg er heller ikke løs fordi jeg tar letkledde bilder av meg selv. Det er fordommer. Og jeg har en klar grense, jeg ville aldri ha tatt bilder toppløs, fordi det er privat for meg. Men at andre gjør det? Jeg synes det er helt greit! 

 
♥ Enkelte av dere lurer også på hvordan selvtilitten min er. Den er helt OKEI. Noen dager helt super, andre dager helt i kjelleren.. Slik er det for de fleste, regner jeg med. Men ja, selvtilitten min har blitt bedre nå i det siste enn hva den var før. 

 
det nye norge?

Kommenter her

Nå er valgseieren et faktum for Høyre, og jeg personlig er ganske glad for nettopp dette! Jeg stemte jo miljøpartiet, jeg visste at de ikke kom til å vinne men det var der jeg følte min stemme passet seg best. Selv om jeg er med i unge høyre, haha.. Grunnen til at jeg er så glad for høyre sin seier også, er fordi jeg selv er en av de som jobber hardt for noe, men føler jeg blir "straffet" for dette, slik har det vært i norge nå de siste årene for de som driver eget. Og DET er urettferdig. Det er kjipt at jeg som jobber døgnet rundt, stresser som en gal og styre alt selv skal føle jeg ikke får noe særlig igjen, mens andre på min alder kan ligge i sofaen hele dagen å spise grandiosa mens de får støtte fra NAV fordi de rett og slett ikke gidder å få seg en jobb. Folk som ikke gidder å jobbe, ikke gidder å satse og som utnytter støtten fra det offentlige, jeg skjønner godt at de ikke stemmer høyre og mener det er "urettferdig" at enkelt jobber seg opp og faktisk klarer noe.  Men, de neste årene håper jeg folk våkner litt opp, og blir "tvunget" litt opp av sofaen. Og det finnes ikke noe urettferdig ved det, tvert imot. 

Jeg tror høyre kommer til å fornye Norge på en slik måte at flere får hva de virkelig trenger - ambisjoner. Det er ikke rett at så mange utnytter systemet som det har vært de siste årene. DET FINNES IKKE RETT! 

 

*wannabe*

Kommenter her

Nå skal jeg legge meg alene. Føles rart å legge meg uten kjæresten igjen. . Høy på kjærlighet, vet dere HAHAHA forresten, jeg må bare si noe jeg kom på nå! Jeg synes det er så utrolig rart når bloggere skriver slik : * lykkelig* , *krysserfingrene*, *hihi*, *nervøs*. . Hvorfor gjør enkelte det? Det føles som om alle prøver å kopiere fotballfrue nå for tiden. Og hvorfor skriver noen "For en herlig Septemberdag, håper September behandler dere fint og at dere svever på en rosa sky resten av denne vidunderlige høstmåneden vi har i vente - grip dagen, dere lever bare en gang, sikt mot stjernene". Altså. . Når jeg skriver på bloggen min så skriver jeg til dere som om dere var en venninne av meg - det er det som blir mest personlig. Hvem i all verden snakker slik, da? Tenk om jeg skulle sagt til for eksempel Anne-Sofie "håper denne høsten behandler deg vidunderlig, fine".  Jeg fniser litt av tanken! Hvorfor prøve så hardt?Dagens antrekk så slik ut, veldig enkelt og greit! Overzised tskjorte fra JFR, solbriller fra h&m og sko fra romwe.com 

 

endelig litt forandringer

Kommenter her

I dag har vært en helt super dag så langt! Det er nydelig vær, jeg gjorde det for en gangs skyld ganske greit på kjøretimen, jeg har kjøpt meg ny pc OG nytt objektiv til kameraet! Jeg fant ut at jeg trenger å ha en "reisepc" også, som er tynn, liten og ikke tar så mye plass og som ikke veier alt for mye. Jeg kjente jeg gruet meg litt smått til osloturen på torsdag ettersom jeg ikke er så veldig fan av å dra med meg en tung veske overalt, men nå som jeg har en mindre pc lettet det litt på reisefeberen kjenner jeg. Forresten, angående salg av klær! Jeg reiser stort sett uten stopp fram til november, så før det er det vanskelig for meg å få satt igang noe. Så er dere klar over det, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Takk for alle forslag! Med ny pc har bloggmotivasjonen også kommet på plass igjen, og jeg er egentlig ganske full av følelser her jeg sitter. Valg i natt og greier, om det står mellom høyre og arbeiderpartiet så krysser jeg definitivt fingere for høyre, jeg tror ikke jeg kommer til å klare meg med denne regjeringen i 4 år til uten å bli helt rebelsk. Nå snakker jeg meg bort her, poenget med hele innlegget var om dere hadde noen ønsker på bloggfronten idag? Jeg vil gjerne ha et temainnlegg idag, dere vet slike jeg til tider skrev før. Mine følelser eller tanker om noe spesielt. .


 

marry the night

Kommenter her

Prøvde meg på litt annerledes sminke i dag. Hva synes dere?

 Liker forresten ikke Lady Gaga, men remixen under er amazing. Nå er jeg og kjæresten klar for filmen "the exorcism of Emily Rose", jeg har virkelig troen på at det blir en bra skrekkfilmopplevelse! De finnes det alt for få av. . . 

 

striper i håret

Kommenter her

Har akkurat spist hos farmor og farfar, og er i matkoma. Jeg spiste virkelig som en gal der borte, og hver gang jeg tenkte "nå bør jeg stoppe, jeg er farlig mett" så spiste jeg en stor porsjon til. Og så, enda en. Jeg prøver å bruke kvelden min til noe "produktivt" mens jeg enda har tid for meg selv, så jeg ser på diverse sminkevideoer på youtube. Anbefaler pixiwooo på youtube som dere kan se HER, hun lager favorittvideoene mine:) 

Ellers lå det en pakke og ventet på meg hjemme i dag fra luxushair, jeg ventet nemlig noen nye clips derfra med striper - jeg vil gjerne bruke det når jeg skal pynte meg litt ekstra! Det første jeg tenkte da jeg åpnet pakken var at fargen var fin, faktisk ganske likt en slik farge jeg drømmer om å ha, men at den kanskje ikke passet meg helt akkurat nå. 

Her har dere en pakke clips 180 gram, 50 cm, det kan kjøpes HER - fargen er 613/4, og til dere som lurer på hvilken farge man skal velge, så kan dere maile luxushair på post@luxushair.com med et bilde av håret ditt, så hjelper de deg. Luxushair sender med postoppkrav, noe som betyr at dere kan betale når dere henter håret på posten. Om dere ikke henter det innen to uker blir det sendt tilbake. Det gjorde jeg hele tiden da jeg var mindreårig slik at jeg slapp å få mamma og pappa til å betale med sine kort hele tiden. 

Med en gang jeg fikk tatt clipsene ut fra pakken virket det som om de blendet seg bedre sammen (stripene er ganske tykke, jeg liker tynne striper) så det ble jeg lettet for å se! 

Så var det bare å krølle å sette på! Jeg anbefaler alle å krølle clipsene EN gang når man nettopp har åpnet pakken, og så ikke krølle de flere ganger - da får man et naturlig fint lite fall nederst i håret. Jeg pleier å gå i perioder, enten har jeg rett hår med fall nederst noen uker, eller så har jeg krøller i hele håret. Det er den måten det er best å gjøre det på når man har extensions, fordi da holder man seg til enten det ene eller det andre. Når jeg vet jeg skal få nye extensions om noen uker begynner jeg å krølle håret, fordi da gjør det ikke noe om jeg sliter det masse ut. Om dere vil krøllene skal holde lenge, må dere krølle håret hver dag, enkelt og greit. Slik gjør jeg det, men da holder jeg det krøllete helt til jeg får nye clips. Jeg veklser ikke mellom rett og krøllet hår, med samme extensions. 

Som dere ser var clipsene enda litt lysere enn mitt eget hår, men jeg håper virkelig mitt hår blir likt clipsene snart. Jeg skal jo tre ganger til varmere strøk i løpet av de neste to månedene, så da må jo håret nesten bli litt solbleket. . Jeg krysser fingrene! Konklusjonen her er iallfall at jeg liker clipsene, de ble perfekte da jeg krøllet dem, problemet ligger vel heller på meg som er nødt å få lysere hår (noe jeg skal). 

Vel, nå skal jeg google litt rundt. Planen er å tatovere brynene mine etter USA, så jeg skal sjekke litt opp rundt det! Noen som har tatt det? 

 

stemmer idag!

Kommenter her

I morges dro jeg med meg hundene og kjæresten slik at jeg kunne stemme, og tror dere ikke jeg hadde klart å tatt feil av tidene? Det startet jo såklart ikke før klokken 17:00, typisk meg å holde en hel tale om hvorfor vi må kjappe oss for å dra, og så skjer dette, haha. Jeg vet det er hemmelig valg i norge, men jeg har bestemt meg for å stemme miljøpartiet denne gangen. Har dere bestemt dere for hva dere skal stemme? Eventuelt hva dere ville ha stemt om dere var myndig? Vil helst ikke ha noe diskusjon i kommentarfeltet om hvilket parti som er best og hvorfor, vi har alle grunner til å velge slik som vi gjør. 

Måtte bare sensurere litt slik at ikke hele norge får vite hvor jeg bor. Den beste linsa jeg har til kameraet ( 50 mm 1.4 ) er nå ødelagt, og jeg må dra å kjøpe ny i morgen. Det føles litt surt å bruke så mye penger på det, men gode bilder må jeg jo ha. Skal definitivt ta bedre vare på fotoutstyret mitt fra nå av, jeg mister nesten vettet hver gang kameraet slår seg vrang! Derfor er bildene i dag litt dårligere enn hva jeg hadde foretrukket. . Jeg har også fått det for meg at leppene mine har blitt helt mini og trenger litt påfyll. Det stemmer jo ikke, jeg har vel bare blitt litt blind på meg selv. 

Vi har nydelig vær her idag, så jeg og kjæresten har vært ute litt, spist god frokost og nå skal jeg videre til farmor og farfar på middag. Farfar har bursdag i dag, hipp hurra ♥ 

Topp fra chiquelle.com / denimskjørt fra romwe.com 

Sko fra nelly.com HER (ad). OBS, de er ganske små i størrelsen og ganske stive, men jeg elsker de uansett. De var ganske billige og skiller seg ut fra de andre skoene jeg har. antrekk for kvelden!

Kommenter her

 Dette har jeg på meg i kveld, skal ut å feire Lotte sin bursdag! Hva synes dere?

HER er kjolen fra, kjøpt på nelly (ad)

 

tre uker siden

Kommenter her

Først: jeg har tenkt på det med å selge klær, og tror nok det er det jeg går for. Skal tenke på om jeg skal ha klessalg i oslo en dag, eller ha budrunde her på bloggen og sende ut. Pengene vil da gå til NOAH, dyrebeskyttelsen og en organisasjon dere lesere kan være med på å bestemme. Høres det fint ut? ♥ Jeg tenker på regnskogfondet. . Men dere får gjerne komme med flere forslag. 

Fra det ene til det helt andre. I dag er det hele tre uker siden jeg opererte nesen, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd enn det jeg er nå! Tidligere har jeg alltid følt et behov for å gjøre meg til på bilder, vise meg fra kun en vinkel og aldri bli tatt bilder av fra rett forann. Nå er ikke det noe problem, og jeg synes faktisk min fineste vinkel nå er rett fram, og ikke fra siden, med hodet litt på skrå, slik som alltid følte jeg måtte vise meg før. Det er mange av dere som har lurt på hva mamma og pappa synes om dette, og ikke minst kjæresten min. Dere har spurt "hvorfor gjør ikke de noe når du sier de vil operere deg", og hva skal de gjøre? Binne meg fast? Jeg er myndig og får ta selvstendige valg. De har alle vært veldig imot det, men nå som det er gjennomført synes de det er greit, og har gitt meg masse komplimenter for hvordan det ble. Som mathias sa "nå ser det ut som du er 19 år og ikke 12". . haha vet ikke helt hvordan jeg skal tolke den der. Men ja, jeg er selv veldig fornøyd, og det er jo enda veldig hovent. Men allerede er jeg glad for hvordan alt ble! 

Kjole fra chiquelle har jeg på meg idag! Bedre bilder senere. 
 

 

 

skal, skal ikke?

Kommenter her

Hvem hadde trodd det kunne være så slitsomt å være alene hjemme? Iallfall ikke jeg, jeg så for meg en problemfri hverdag bestående av junkfood og frustrerte fruer på sofaen. Istedenfor rydder jeg, vasker, må huske på å slå av alt av lys i huset, gå tur med hundene, gi hundene mat, lage mat til meg selv . . Det er nå jeg innser hvor bortskjemt jeg er, haha. 

Ellers har jeg innsett nå at klesskapet mitt holder på å flyte over. Det er ikke plass til flere klær der nå, og det er jo ikke så gøy, fordi jeg har jo lyst på flere klær. Jeg må enten finne en ny løsning til hvordan jeg skal få plass, eller så må jeg selge noe klær. Eventuelt gi bort. Er det noe dere kunne ha vært interesserte i?

Kjoler . .Det er virkelig utrolig mange fler enn det ser ut som!

Jakker. .

Sko . . 


Tilbehør

Vesker . .Bukser, skjørt, shorts og strømpebukser. .Gensere og topper . .jeg blir gal

Kommenter her

Herregud, jeg sitter på rommet og er så sinnsykt stresset. Jeg har enda ikke lappen, vi bor litt utenfor byen, det går ca 2 busser per dag og mamma og pappa drar bort i morgen. Hvordan skal jeg overleve? Hva skal jeg spise? Jeg mener, det er ingen butikker her det er gåavstand til. Jeg kommer sikkert til å være et skjelett når de kommer tilbake, jeg får bare sitte her å vente på at noen skal holde meg med selskap, haha. .:( 

Ellers har jeg fått ny dato å være med på ettermiddagen på tv2, så det er jeg glad for. Jeg ble så redd at det ikke kom til å bli noe mer ettersom jeg ikke kunne igår, men nå er alt ordnet og jeg er så lettet. Det er veldig spennende, men også skummelt å ha en jobb hvor en mulighet fort kan være den eneste du får, og man må ofre mye. Det er det nok svært få av mine gjevnaldrende som skjønner, jeg har jo "gått glipp av" mye som skjer her hjemme, men samtidig har jeg opplevd mye jeg ikke ville ha vært foruten! ;)

Slik ser min plan reiseplan for de neste månedene ut så langt. Det kommer nok alltids mer etterhvert. . 

Og jeg mener såklart london 31 OKTOBER, ikke september, haha. . 

Toppen jeg hadde på meg idag er fra chiquelle.com! 

Nå vil jeg forøvrig legge pelsdebatten død, men en ting kan jeg tørre å påstå. Dere som er FOR pels (og dyremisshandling) sjekker veldig sjeldent opp fakta, fordi dere brenner ikke for at pels skal være lovlig. Jeg brenner for at det skal være ulovlig med pelsoppdrett i norge og import inn, derfor vet jeg alt jeg vet, og kan arrgumentere for meg. Sitter dere virkelig dag ut og inn å søker fakta fordi dere så inderlig ønsker at canada goose ikke skal gå av markedet? Det tviler jeg på. Det er det som er greia, jeg mister søvn fordi det er så mye jeg bekymrer meg over. Om canada goose går av markedet tror jeg ikke dere egentlig bryr dere, enkelte liker bare å krangle (eller å se ut som om de veier 40 kilo mer i en jakke. Svette er sexy. Eller ikke). 

 

folk altså

Kommenter her

I går trengte jeg å ha en full venninnedag, i enkelte tilfeller er det kun en ting som hjelper, og det er å være sammen med noen som løfter deg opp. Det er så viktig for alle å huske på, om man har en dårlig dag kan man ikke sitte inne i mørket og grave seg selv enda lengre ned. Det er så viktig å bare komme seg ut av huset , om så man bare går en liten tur. Uansett, jeg møtte Marte, så dro vi ut for å spise, tok solarium, dro på besøk og var på kino. Veldig koselig, og da kvelden kom la jeg meg med ett smil ♥

Så tenkte jeg å avslutte litt innlegget jeg skrev igår. For det første, ikke si at alle dyr i norge blir drept "humant". Det er det dummeste jeg hører, det finnes ikke noe humant ved å bli drept..? Og jo, lam i norge blir i de fleste tilfeller drept med slåmaskin, det er en grunn til at flere politiske partier (stem miljøpartiet!!) har på programmet sitt at dette må avvikles. Det finnes ikke mye humant ved å bli transportert i trange vogner uten vann og mat, hvor mange dør av stress eller skader de påtar seg av kjøringen. De blir kjørt til der døden venter dem. Og hva minner det om? Jo, andre verdenskrig, og konsentrasjonsleirer. Der var det jo ikke mye humanitet. Og hvorfor er det slik at flere av dere som går imot det jeg sier ikke klarer å utrykke dere på gode måter og med solide fakta, istedenfor å si masse bullshit som er hentet ut av luften? Det sier seg selv at når en halv million dyr blir slaktet i norge per dag, da kan det ikke foregå humant ved at de springer rundt i gresset og sovner inn. For det er humant. Skjønner dere ikke at vi i store mengder blir servert propaganda? Alt handler om penger. Visste dere at opplysningskontoret for kjøtt og melk lager mat og helse bøkene i ungdomsskolen? Det ville vært som om kirka laget religionsboka, eller statoil laget naturfagsboka. Bare propaganda og bullshit. Og når dere skriver at jeg er "dum i hodet" og "jævla cp". . Haha. Tror dere virkelig jeg tar dere seriøst da, når dere utrykker dere så umodent? Ingen gidder jo å høre på da! :) Og det jeg mente med " de fleste fjortiser eier canada goose", så er jo ikke det frekt ment, men de aller fleste i den aldersgruppen har den jakken. Ikke verre enn det, noen ble tydeligvis veeeldig fornærmet. . Men da fikk jeg jo poenget mitt godt fram, det er jo ikke særlig modent å reagere så kraftig på å bli kalt "fjortis". Herregud, haha. Jeg sa aldri at canada goose er fjortis, men at mange fjortiser har den jakken. Akkurat som at mange fjortiser også har ekstremt tupert hår. Jeg synes ikke selve jakken er fjortis, jeg synes bare den er stygg. 

Det er også godt å se at jeg har en del smarte lesere også, som faktisk kan formulere seg på et modent og bra vis. Så klart respekterer jeg deres meninger og deres syn på dyremisshandling. Derfor håper jeg også at dere kan respektere mine :) Synd det skal bli krig i kommentarfeltet hver gang et mer "følsomt" emne kommer på banen. 

Vel vel. . Her er noen bilder fra igår! Jeg var jo ikke helt i toppform, så hadde ikke sminket meg eller noe. 

Dette hadde jeg på meg, enkelt og greit! Genser fra bershka og kjole fra chiquelle.com som jeg brukte som skjørt. Skal ha på meg hele som kjole i helgen! Chiquelle sender forresten fra norge, så man får ikke toll og det er heeelt trygt. 

Fine Marte, med det fiiine røde håret, som ikke ville bli tatt bilde av.

Dette spiste jeg igår, så det ikke fantastisk godt ut? MMMM!

"be the change"

Kommenter her

Nå har vi kommet til den årstiden der alle drar fram vinterjakker og vintersko. Det er vel ikke helt ukjent at canada goose er mye brukt, i likhet med uggs. Enhver fjortiss bærer jo et slikt plagg, desverre. Jeg synes ikke så veldig mye om at folk bruker slike jakker og sko når de vet hvor det kommer ifra, det sier egentlig en del om dem som person, men jeg blir jo ikke uvenn med noen bare fordi de har en slik jakke. Men, da synes jeg heller ikke de har en rett til å mene at dyreplageri er grusomt når de faktisk støtter det selv. Du støtter faktisk misshandling av dyr om du har en slik jakke, og da får du vel egentlig bare godta at du er ett menneske som synes en varm (og faktisk ganske stygg jakke) er viktigere enn at dyr lider på grunn av det. Fake pels er like fint og symboliserer noe bra, nemlig at vi kan se fin ut, uten at noen må lide for det. 

Det verste argumentet jeg vet er "ja, men jakken er jo allerede laget, da. .". Ja men for guds skyld, om noen allerede er død, skal du da legge litt penger på den døde kroppen slik at morderen kan gå å drepe flere? Kanskje drøyt eksempel, men det er det samme. Man støtter opp noe som er grusomt. Det er greit at alle mener forskjellig, men om du mener at pelsbruk er greit, så mener du at om dyr lider, så er det greit. Da må du bare finne deg i at du er for dyreplageri. Enkelt og greit.

Noen arrgumenter jeg hater, og som jeg får høre ofte er : "Om du er vegetarianer, og elsker dyr så mye, hvorfor spiser du opp maten deres da?" Ehh. . Ja. Her viser man både mangel på samfunnsforståelse og IQ. De aller fleste dyr spiser kraftfor, høy eller. . wait for it. . restene av andre døde dyr. Slik funker kjøttindustrien idag. Jeg spiser soyakjøtt, brød, knekkebrød, frukt og salat. Når så du sist gang en gris spise noe av det? Det er grusomt inne på slakteriene og i store fjøser som kun er laget for en ting. 
"Mennesker har alltid spist kjøtt, og har alltid trengt pels for å holde oss varm"-For det første, så har vi ikke alltid spist kjøtt. De aller første menneskene gjorde ikke det, hvorfor tror dere vi ikke fysisk har mulighet til å drepe noen store dyr? Jeg tror, fordi det ikke er meningen. Vi må jo ha hjelp av masse våpen og maskiner. VIsste dere for eksempel at lam i norge blir drept med slåmaskin i slakteriet?
Vi trenger ikke pels lengre for å holde oss varm, det finnes så mange alternativer. Skal jeg begynne med "i 1805 trengte de å spise grus hver dag, så derfor må jeg gjøre det enda". Er dere helt stuck tilbake i tid?

Og ikke kom med den " vi har jo mattilsynet". Er dere virkelig så latterlig naive? Mattilsynet er styrt av PENGER og politiske partier. Tror dere virkelig de bryr seg om hvordan dyrene EGENTLIG har det? Haha. 

Mennesker er så redd for forandringer, og redd for å innse hva som skjer med verden. Jeg er for en kjøttindustri som behandler dyrene bra. Jeg synes det er bra at noen enda har bondegårder, det er jeg HELT for! Men ikke slik som det er nå. Massemord av dyr i et forferdelig tempo. Det slaktes over en halv million dyr i NORGE HVER DAG! Tenk på det, dere. Jeg anbefaler på det varmeste http://tonjekvamme.blogg.no/ som skriver masse om dyr og dyrs rettigheter. Elsker den bloggen! Og igjen anbefaler jeg dere å se filmen earthlings. Hele finnes på youtube! 

Dette er det styggeste jeg vet. Folk som pynter seg med lidelse. 

 

typisk

Kommenter her

Gjett hva som har skjedd i mitt glamorøse, fantastiske liv : Jo, jeg har blitt SYK. Og ikke bare litt, men her snakker vi kaster opp, kaldsvetter, feber og hele pakka som hører med en fantastisk dag. Nå skulle jeg ha vært i oslo. Jeg skulle ha vært med på ettermiddagen på tv2. Jeg skulle ha hengt med Benny som jeg savner. Jeg skulle ha gjort det jeg virkelig elsker å gjøre. Men her ligger da jeg, redd for å ikke få en sånn sjangse igjen. Trist fordi dette er så typisk meg at dere aner ikke. Nå trenger jeg noen oppmuntrende kommentarer om jeg ikke skal gå å henge meg selv i lysekrona! Haha neida. Det går fint, jeg føler bare at det er typisk min flaks. Jeg vil jo JOBBE. Det er det eneste for tiden som gjør meg skikkelig glad.

Siden jeg bare blir liggende inne hele dagen å be til gud om at dette skal gå fort over, så trenger jeg tips til dere om morsomme ting jeg kan skrive om på bloggen ♥

Thats what they told me
 

 

where to go

Kommenter her

I dag har jeg hatt planleggingstime med kjørelæreren min, det tok ca fire timer. Etter det bestilte jeg noen biletter til osloturer jeg må ha framover, så meldte jeg meg opp til privatisteksamen. Heldige meg har nå eksamen å se fram til. . Det er jo min egen skyld som hadde så mye fravær nå på sisteåret, så jeg får vel bare ta ansvar istedenfor å klage. 

I morgen drar jeg som sagt til oslo igjen for å være med i ettermiddagen som sendes på tv2 - tror jeg skal være med rundt 17:30, så håper mange av dere kikker innom for å se meg på tv! Er ikke nervøs, tenker ikke så mye over det. Håper jeg får tilbake litt av den "gnisten" snart. Nå trenger jeg bare å sove. Suger å si det, men jeg føler meg utrolig ensom, og ved å innrømme det føler jeg meg bare svak. Jeg føler det er det samme om jeg er her, i oslo, i usa eller hvor som helst, det gjør ikke noen forskjell. Dere skulle ha sett timeplanen min framover, i løpet av de to neste månedene skal jeg til oslo 4-5 ganger, til usa, til london, til tyrkia og på en til tur for photoshoot. Gi meg styrke. Jeg føler jeg har gjort alt jeg kan gjøre i lille harstad, og at ingenting holder meg tilbake lengre.. What to do and where to go? 

Kommer sterkere tilbake i morgen. Gleder meg til å være tilbake i hovestaden allerede, føler meg mer levende når jeg er der. Kanskje jeg bare mister flyet mitt tilbake med vilje eller noe, det frister. Vel God natt!  Stor klem ♥

 

gode nyheter for min del!

Kommenter her

Vi har hatt en dag full av opplevelser, og gårdagen var ikke mindre innholdsrik, så derfor vil jeg gi dere en bildebombe fra den siste tiden. Jeg har dårlig tid, for jeg må pakke og sjekke ut av hotellet - i kveld går turen hjem til Harstad igjen. Jeg må også hente pengeboken min på Vapiano, den har jeg nemlig klart å glemme igjen. . Typisk meg, desverre!

I går kveld bestemte vi oss for å ta middagen på fridays som ligger rett ved hotellet vårt. Vi måtte jo ha en matbit før konserten! For å være helt ærlig begynner jeg å bli ganske lei av fridays, det er så høy musikk og maten er god, men ikke fantastisk. Vel vel! 

Vi satt på uteserveringen, noe som er hyggelig om temperaturen tillater det. Noe den ikke gjorde igår, så vi flyttet oss raskt inn igjen!

Gold medalist, en smoothie på fridays som jeg anbefaler om dere først skal ta turen. 

Woho, vi telte ned sekunder og gledet oss masse! Vi bestemte oss for å gå ned til konserten rett før den startet, slik at vi slapp å vente så lenge. .

. . Det var ett dårlig valg, for vi havnet helt bak i køen som sikkert var 2 kilometer lang, i REGNET. Vi var redde vi skulle miste konserten, og for en gangs skyld var jeg glad artisten var litt for sen. 

Vi hadde det uansett fantastisk på konserten igår, en av de bedre jeg har vært på! Hun virker så jordnær. I love her! 

Etter konserten løp vi rundt for å se om vi kunne få øye på Selena da hun forlot konserten. Samme tanke hadde også mange andre, for der var det helt kaos. Vi sto fremst, men folk gikk helt bananas og bøllet seg fram imellom oss. Jeg fryktet nesten for livet ett sekund der, haha. Og jeg tror mange av de som jobber som sikkerhetsvakter er ganske maktsyke, de er jo så frekke! Man trenger ikke å være sur, tenker da jeg. 

Men hun kom etterhvert, og vi fikk sett henne! Det eneste jeg la merke til var vel egentlig hvor mye tynnere hun er enn jeg hadde sett for meg. Det var deprimerende, kan ikke si jeg følte meg særlig hot. 

Jeg møtte mange lesere, og en av de må ha vært den søteste noen sinne. Hun hadde med et brev til meg , og en gave! Herregud jeg ble så glad. Tusen millioner takk til deg, det var ett stort øyeblikk for meg! 

I dag sto vi opp ganske tidlig, utrolig nok. Stine har verre sovehjerte enn meg, så å få henne opp fra senga er som regel et dødfødt prosjekt. Men idag spratt hun opp som sola, og vi rakk å ta litt bilder før vi gikk. Her har dere ett av dem! Skjorta jeg har på meg er fra romwe.com 

Jeg var innom detur idag for å snakke litt med dem om en reise jeg skal ta med kjæresten, det ser ut til å bli i starten av oktober. Som dere vet hadde jeg en litt uheldig opplevelse sist gang jeg var i Tyrkia, jeg reiste med ving og kundeservicen der og da var ikke helt på topp, i tillegg var hotellet latterlig dårlig. Men jeg gir det en ny sjangse, så i oktober blir det 5-stjerners all inclusive hotell i Side sammen med gutten jeg elsker! Slik det ser ut nå blir det Horus Paradise Luxury Resort vi skal bo på, det er iallfall den jeg er mest keen på. Det var veldig billig syntes jeg, for så mye luksus!  Det er godt å ha noe å se fram til, og jeg blogger naturligvis mer om dette når det nærmer seg. 

Etterpå tok vi oss en smoothie på Joe and the juice.. 

Så gikk turen til fornebuklinikken. Gode nyheter, jeg har ikke kapsel i puppen! Det har blitt vondt fordi . . jeg har gått ned i vekt??? Hva i alle dager?? Jeg føler pila på vekta har peket motsatt retning, hmm.. Det var en lettelse iallfall, men ikke så gøy å høre at jeg må gå opp i vekt for at dette skal bli bedre. Vel, da får jeg bare gjøre det, da. 

Jeg ble så glad for at jeg ikke må operere en gang til. så da ble det enda mer mat på vapiano! Favorittplassen min i oslo for øyeblikket, tror jeg. Billig, god mat og fine lokaler. Det ligger også rett ved hotellet! De som jobber der er også kjempehyggelige. 

Nå må jeg løpe å hente pengeboken min, herregud for en klossmajor jeg er! Jeg gleder meg til å komme hjem, og imorgen har jeg planleggingstur sammen med kjørelæreren min. 

snart konsert!

Kommenter her

Nå kjenner jeg virkelig på sommerfuglene i magen, dere! Vi er straks på vei ut av døren, vi skal å spise middag på fridays før vi løper ned til spektrum for å se Selena Gomez. Som jeg gleder meg! Jeg tror jeg kommer til å bli starstruck, og det har jeg ikke vært siden jeg så Justin Bieber ved hotellet for over ett år siden. Det er en fantastisk følelse å få møte noen man ser opp til, og det er en rar tanke for meg at enkelte av dere føler det slik ovenfor meg. Noen ganger når jeg tar bilder med lesere og jeg tar en arm rundt dem, så kjenner jeg hvordan de skjelver av nervøsitet. . av MEG liksom, lille meg. Jeg ble akkurat lik en gang jeg selv møtte fotballfrue for et par år siden, jeg skalv så mye at jeg ikke klarte å ta bilde sammen med henne engang. Nå har jeg møtt henne et par ganger, og det føles ikke akkurat på den måten siden vi jobber med det samme, men jeg skjønner ekstremt godt hvordan det er! 

Nå babler jeg i vei her, og det har jeg strengt talt ikke tid til. Jeg skal nemlig møte bloggleseren som vant biletter til Selena Gomez på bloggen min for en stund siden, hun må jo få premien sin! Vi blogges i morgen, etter konserten vil jeg sove godt og lenge. I morgen tar jeg nemlig turen mot fornebu for å sjekke puppene mine etter bilulykken, ønsk meg lykke til! Vil ikke operere igjen. .

Her kommer et par bilder fra dagen så langt! Jeg har ladet opp til konsert med favorittsangen min fra det nye albumet "forget forever". 

Til dere som er fan av nutrilett og diverse energi/sjokoladebarer, så vil jeg gjerne anbefale eat natural! Jeg spiser alltid et par slike når jeg er på reise. De selger det nemlig på de fleste flyene! 

Med en gang vi kom fram til hotellet vi bor på, Oslo City Centre, kastet jeg meg ned på senga, og rett av med bukse og sko. Dette er standard prosedyre for meg, jeg hater å ha på meg bukse! 

Tskjorten er fra romwe.com, det passet jo bra at jeg hadde på meg en tskjorte idag som matcher interiøret på hotellrommet, hehe. 

Gullet mitt! framme i oslo, nok en gang

Kommenter her

Nå er jeg endelig framme i oslo, og jeg og stine sitter på hver vår pc i hver vår ende av hotellrommet, haha. . Vi bor på Hotel Oslo City Centre slik som sist gang i oslo, og har fått et kjempefint rom jeg skal vise dere bilder av senere! Ellers så var det gøy for meg å høre at så mange av dere klarte quizen om meg så bra - klapp på skuldra til dere, fordi jeg fikk ikke top score på den, om meg selv! 

Vel, siden vi ikke har noe særlig å gjøre nå på ettermiddagen før konserten, sitter vi inne og shopper istedenfor. Det er søndag, så alle butikkene er jo stengt, men vi begge har snakket mye om ting vi trenger i løpet av turen. Jeg for eksempel trenger virkelig en ny jakke, og det har jeg funnet nå!

Her har dere tingene jeg klikket hjem idag!

Øverste rad fra venstre: 1. Kjole 499 kr HER // 2. Kjole 239 kr HER // 3. Jakke 899 kr HER 
Nederste rad fra venstre: 1. Cardigan 259 kr HER // 2. Genser 249 kr HER // 3. BH 249 kr HER // 4. Sko 399 kr HER