hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

september 2012

svar på spørsmål!

Kommenter her

Stine Mari som blogger igjen! Skal svare på spørsmålene deres, og kommer bare til å ta det i èn del - altså nå. Var veldig mange spørsmål som gikk igjen, noe som gjorde det veldig lett for meg å finne hvordan spørsmål som jeg skulle svare på. Ellers prøvde jeg å svare på de fleste spørsmålene men måtte kutte det ganske mye ned. (enda det her ble ganske langt uansett, haha) Håper dere alle fikk svar på det dere lurte på og er fornøyde! Prøvde så godt jeg kunne og har faktisk brukt over en time på dette. . . Så håper dere setter pris på det. Bloggen min kan dere finne HER.

> Alle svarene er godkjent av Sophie og innlegget er publisert med hennes tillatelse. <

Hvordan ble dere venner? Og hvor lenge har dere vært venner?
Dette har vi prøvd å finne ut av før, men vi kan faktisk ikke huske det?? Vi begynte i alle fall å snakke på nettby husker jeg, på ungdomsskolen en gang. Men det var ikke før i 2010/2011 vi ble virkelig gode venner!

Hva er det morsomste du har gjort med Sophie?
Den er litt vanskelig i og med at vi alltid har det utrolig morsomt sammen, vi finner på så utrolig mye rart. Vi liker å se på oss selv som CSI noen ganger, haha, det er utrolig hvor mye vi kan finne ut med begrenset informasjon! Dere skulle bare visst.

Hvordan er det å være venner med Sophie når det kommer fans og er så mye ryktespredning om hun - er det mye rykter som går om hun i byen?
Jeg synes bare det er koselig når det kommer fans bort til Sophie, har ingenting i mot det! Har hørt om bloggere som har venner som blir litt sånn "å herregud.." når folk kommer bort for å ta bilder eller få autograf, men slik er overhode ikke jeg - eller noen av de andre vennene til Sophie. De som er slik kan jo selv tenke seg hvordan de ville følt det om de møtte på Justin Bieber og vennene hans sto å flirte av deg, hva ville du følt da? Og rykter ja, det finnes det mye av. Men tenker det er likt i alle byer? Er så å si umulig å komme seg unna rykter.

Hvilken ungdomsskole gikk du på?
Vet ikke om du mener meg eller henne. . .? Men hun gikk på Hagebyen, og jeg på Seljestad.

Kommer hun til Lofoten en gang?
Det håper jeg virkelig! Vi har snakket utrolig lenge om at hun skal bli med meg til mamma, og det virker som om hun har veldig lyst til det.

Når begynte hun å feste?
Dette har hun vel skrevet om før tror jeg. . .? Men hun er ikke så ulik de fleste på vår alder her i byen, og begynte vel å drikke da hun var rundt om 15 år.

Pleier Sophie å klage over lesere eller kommentarer hun har fått til deg?
Faktisk ikke! Er vel heller litt motsatt, hun er veldig flink til å le av stygge kommentarer og tar seg overhode ikke nært av det. Er kanskje noe dere burde ha i bakhodet om dere skal skrive noe drit her - hun lar seg ikke knekke, dere kan si så mye stygt dere vil uten at det har noen effekt. Hun bruker heller tid og krefter på de positive kommentarene, og setter veldig stor pris på dem. Alt annet blir bare filtrert ut når hun går gjennom kommentarene.

Hva gjorde hun i Bodø denne helgen?
Hun var på besøk hos Julie, en venninne av oss begge som har flyttet til Bodø! Ellers var hun i en bursdag i går hos noen jenter. Dere hadde vel håpet at det var en gutt som var grunnen? Må nok skuffe dere der! Var ikke mer spennende enn som så. Men hun ble tydeligvis veldig giret på å flytte til Bodø?? Så nå vil hun ha meg med på det. . . Jaja får se til neste år da!

Hvem fra Bodø var det Sophie holdt på med?
Han het Alexander.

Hva gjør dere i Harstad i helgene?
Det blir jo mye festing, skal ikke legge skjul på det. Men vi er også flinke til å ha jentekvelder! Det er noe av det koseligste jeg vet om, og vi har det alltid så morsomt på jentekveldene våre.

Er det slitsomt/rart for dere vennene hennes at hun er toppblogger?
For å være helt ærlig tenker jeg ikke stort på at hun er toppblogger, for meg er hun bare Sophie, bestevenninnen min, en helt vanlig jente. Merker det jo selvfølgelig om vi er noen plass og lesere kommer bort, men er ikke noe som er slitsomt akkurat. Synes heller ikke det er spesielt rart å være venn med henne.

Hva synes du om at Sophie er vegetarianer?
Jeg synes det er utrolig flott av henne, bra at hun står for det hun mener og gjør det hun mener er rett. Hadde jeg hatt viljestyrken til det så hadde nok jeg også vært vegetarianer! 

Hvordan synes du Sophie blir fremstilt på bloggen? I forhold til hvordan hun er i virkeligheten?
På bloggen kan Sophie virke dum og uviten, det er i alle fall det folk konkluderer med og det jeg har hørt fra jenter som ikke kjenner henne. Men jeg synes egentlig at det var mer slik før, og at hun nå har klart å bygge seg opp på bloggen til at folk skal skjønne at hun faktisk er ganske smart og engasjert i mye! Om dere ikke har fått samme inntrykk som meg, så kan jeg bare fortelle dere at det er slik hun er. For hun er utrolig smart og engasjert, faktisk mye smartere enn andre jenter jeg kjenner på min alder. Hun har hatt 5 i snitt på skolen, hun jobber og sliter for å få frem sine meninger og for å få andre til å bli engasjerte i ting som skjer rundt om i verden. Tviler på at det er mange av dere som kan si det samme om dere selv, ikke engang jeg kan si det.

Hva er det flaueste du og Sophie har gjort sammen?
Oh god. . . Ja si det. . . Var kanskje litt flaut når vi hadde vår spionasjeperiode i fjor sommer, haha.

Er du den enste som har tilgang til bloggen hennes av vennene hennes?
Jeg tror jeg og Amanda er de eneste som har tilgang til bloggen hennes.

Hva har hun gjort med leppene sine?
Hun har fikset litt på dem :-))

Fortell en av Sophie's hemmeligheter
Om jeg forteller om dem, så blir det jo ikke hemmelig lenger.

Har hun noen i kikkerten?
For å si det sånn, så har hun i grunnen alltid en eller annen i kikkerten! Kan være alle fra Jens Stoltenberg til en tilfeldig 98'er hun har sett på bussen. Men neida, fra spøk til alvor - ja! Det har hun. 

Synes du at foreldrene hennes ivaretar henne godt nok? Følger foreldrene hennes opp rundt det som skjer rundt bloggen hennes, eller lar de henne "styre" slik hun vil?
Foreldrene til Sophie er fantastiske og støtter henne 100%. De følger opp det meste, og har kontroll på alt hun skriver og gjør på bloggen. Skal ikke legge skjul på at de har gitt henne konsekvenser flere ganger for ting hun har lagt ut, så ja, jeg synes de ivaretar henne utrolig godt. Hun spør jo ikke foreldrene for hver gang hun legger ut ting, men jeg tror nok hun tenker litt på hva de synes er greit og ikke, også får hun heller ta de konsekvensene som følger med om de ikke synes noe er greit. Hun har jo også snakket litt om dette på intervjuer og ikke minst skrevet om det på bloggen, altså hvordan foreldrene stiller seg til bloggen. Så dere kan jo google litt så finner dere ut nøyaktig hva hun har sagt.

Hvordan vil du beskrive Sophie på fylla?
Hun blir veldig kjærlig og åpen om det meste, kan finne på brette ut om planene hun har om hun skal hjem til en gutt, haha. Elleeeers har det hendt at hun ikke helt har klart å holde styr på kjolen, så mulig det er flere som har sett that ass, haha.

Hvordan får hun stoppløs kjole til å sitte så bra?
Vet ikke helt hva hun gjør, men jeg bruker i alle fall en stoppløs BH som er beregnet på å bruke uten stropper. Den har en gummikant under som gjør at den holder seg veldig godt.

Hvordan vil du beskrive personligheten til Sophie?
Hun er en veldig ærlig person, sier ting slik som de er og er overhode ikke redd for å fortelle sannheten! I tillegg er hun full av energi og har vanskeligheter med å sitte i ro over lengre tid. Hun kan være litt sjenert til tider også, men det er vel kanskje de fleste når de møter på personer de ikke kjenner? Også er hun full av kjærlighet og har ett hjerte av gull ♥

Eier Sophie en canada goose jakke? Har hun klær som er laget av ekte dyrepels?
Nei, det gjør hun nok ikke og hun har heller ikke klær som er av ekte dyrepels. Og det kommer hun nok aldri til å gjøre heller med tanke på at det er ekte pels på hetten, og slik industri støtter hun ikke for fem flate øre.

Synes du det er greit at hun legger ut bilder av seg selv i bare undertøyet, eller andre drøye bilder?
Det er Sophie sin blogg og hennes liv, så hun må få lov til å gjøre akkurat det hun vil uten at andre skal steppe inn og fortelle henne hva hun skal gjøre. Hun er såpass smart at jeg vet at hun tenker seg om fire-fem ganger før hun legger ut bilder, og hun vet nok hvilke "konsekvenser" hun kan få. Når det er sagt synes jeg egentlig ikke det er såå drøye bilder hun legger ut, og om hun spør meg hva jeg synes om bilder så er jeg dønn ærlig. Synes jeg at ett bilde er for drøyt, og hun spør meg, så sier jeg det til henne også. Så for å svare på spørsmålet med få ord - ja, jeg synes det er greit. Fordi det er hennes valg og jeg støtter henne.

Hva er det beste minne dere har sammen?
Jeg tror det må være da vi var i Oslo sammen i juni for å dra på Pitbull. Hadde det utrolig koselig!

Har hun klart å holde seg unna kjøtt?
Det har hun faktisk! Litt værre med mannekjøtt da, if you know what I mean hehehe:P

Hva tror du Sophie hadde gjort/reagert med om ALLE leserne plutselig vendte seg mot henne?
Åj, den var litt vanskelig da. . . Men jeg tror mest sannsynlig at hun hadde taklet det bra OM det skulle skje, (håper og tror jo ikke det kommer til å skje da. . .) hun har jo alle vennene sine som støtter henne uansett hva det skulle være. Men det største spørsmålet her er vel HVORFOR de skulle vende seg mot henne?

Hvorfor ligner Sophie på en barbiedukke?
Fordi den plastiske kirurgen hennes made her that way, vel:P Silikon i titsa og rumpa, botox i leppene, spraytan, tattoverte øyebryn, større hofter og nytt, blondt hår som de planet på hodet hennes. (jaja ironi)

Hvilken kjendis har Sophie mest lyst på?
Jeg tror 99% sikkert at det må være Jens Stoltenberg.

Ble hun forandret etter at hun ble toppblogger?
Nei, som person ble hun overhode ikke forandret. Hun har forblitt den samme som alltid! Noe som selvfølgelig er utrolig bra.

Hvilken BH størrelse har Sophie?
75C 

Pleier hun å lese alle kommentarene?
Ja! Hun leser hver og en, og setter utrolig stor pris på alle som kommer med gode ord. Så det skal dere bare vite! Hun får med seg ALT. Og dere kan virkelig gjøre dagen hennes 100 ganger bedre med bare èn kommentar.

Har Sophie planer om å få bil lappen til hun fyller 18 og må hun betale den selv?
Hun har sett litt på biler og slikt, og har jo allerede funnet noen hun kunne tenke seg. Men tror nok ikke hun klarer å få lappen til hun er blitt 18, haha. (beklager at jeg ikke har troen på deg) Om hun hadde tatt den da, så tror jeg nok hun hadde betalt den selv.

Hvilke butikker handler hun mest på?
Siden det er ganske dårlig utvalg her i byen tror jeg det er bikbok hun handler mest på, ellers går det veldig mye på nettshopping!

party

Kommenter her

God "morgen" til dere. Når jeg våknet i morges lå jeg seriøst og holdt rundt en flaske vin, hadde fortsatt finkjolen på også. . Når jeg kom "hjem" hadde jeg bare lagt meg rett ned og ikke tenkt over noe som helst, haha. 

Hadde en veldig morsom kveld i går sammen med masse hyggelige jenter og gutter fra bodø! Men ja, former er som fortjent i dag, kan man trygt si . . Føler meg utrolig sliten og har stempel over hele kroppen, så jeg gleder meg til jeg kommer hjem til Harstad om ikke lenge og kan ta det langt varmt bad. Og så gruer jeg meg ekstremt til å se hvilke bilder jeg blir tagget i senere. . Tror aldri jeg har blitt så sjokkert som når jeg så meg i speilet i natt, jeg tenkte bare " æsj, har jeg virkelig sett slik ut hele kvelden?". Følte meg virkelig som et troll! Lurer forresten veldig på hvordan jeg alltid klarer å ende opp med enten stempel eller masse tekst over hele kroppen. . ? Får gå med boblejakke og boblebukse neste gang da, haha!

Jeg glemte av kameraet store deler av kvelden, var kanskje like greit ettersom jeg garantert ville ødelagt det om jeg prøvde . . Så det blir noen bilder fra kamera og noen fra iphone!
 

 

 

jeg er en sau

Kommenter her

Først må jeg bare si : hver ENESTE gang man har gledet seg til noe så blir man forbanna stygg på håret akkurat den dagen. SLIK ER DET NÅ!!!! Alle bodøfolk kommer til å tro jeg ser ut som en sau på håret hver eneste dag, haha. Min replikk for kvelden blir vel " jeg ser vanligvis ikke så stygg ut". Noen som kjenner seg igjen?

Har i alle fall hatt en veldig koselig dag, har spist middag med "mamma og pappa" (aka jørgen og julie, kjæresteparet jeg bor hos) og vi lagde taco! Fikk ikke kjøpt vegetarkjøttdeig til meg, så jeg måtte spise med saus - det smakte grusomt, tenk dere krydder blandt med tomatsaus. . Yepp, ikke særlig godt! Men så lenge jeg får mat er jeg glad. Nå skal vi på grand hotell på vors sammen med noen harstadfolk, og etter det drar jeg i en ganske stor bursdag! Håper Frida og Kristin som feirer får en fantastiiiisk kveld, så kommer jeg senere og kjører pååå!

Nam. . . 

Bart. 

Smokey eyes

SAU!!!! :( 
 

fanbrev

Kommenter her

Hei hei ♥ Nå har vi akkurat våknet opp og fikset oss og skal nå spise frokost mens vi ser en episode two and a half men. Veldig koselig! Straks skal vi dra til byen og kjøpe noe greier til senere i kveld, men resten av ettermiddagen blir det bare avslappning tenker vi! Det er faktisk sol i Bodø nå men ikke overaasskende vind, jeg har fått høre at det alltid er vind her. .? Stemmer ganske bra, hver gang jeg har vært her så har det blåst ute! Og vind er det verste jeg vet, men men. . Så lenge det er sol!

Her sover jeg, hihi! Tenkte å vise dere noe søtt jeg fikk i posten før jeg dro hit, tok det med på turen slik at jeg skulle ha noe å glede meg over og åpne på bilturen - nemlig et brev fra en leser! Hender jeg får slik en gang i blandt og det er kjempekoselig, da blir jeg rett og slett rørt og det gjør hele dagen min perfekt. Det føles så stort for meg at noen tar seg tid til dette, men dere skal bare vite at alt slikt blir tatt vare på, hengt opp og satt pris på. At noen som ikke kjenner meg engang bryr seg så mye er fantastisk, tusen takk for dette brevet ♥ Hun sendte også med noen kjempefine løsnegler hun har laget selv som jeg viser dere en annen gang! Nå kommer det til å høres ut som om jeg fisker etter fanbrav, men hvem liker ikke det? Så om noen av dere vil sende meg noe er det bare å skrive en mail til sophieeliseblogg@hotmail.com og merk mailen med "fanpost" 
 

 

ser puppene mine store ut nå?

Kommenter her

Jeg er fullt klar over hvilke signaler jeg selv sender ut til unge jenter, og hvordan mange føler de må oppføre seg. Bloggere sender ut signaler om en såkalt perfekt hverdag som ikke finnes. Du må ta pedikyr hos en profesjonell et par ganger i måneden, boblebad annenhver dag, høre på det nyeste fra Rihanna eller Britney Spears og om Wiz Khalifa er in kan du godt late som du liker han også. En dyr hårkur må brukes, ansiktsmaske har toppbloggere tid til hver dag, selvbruning og solarium, masse duftelys, nappe brynene og farge håret. Og samtidig påpeker alle toppbloggere det samme - det er best å være naturlig. For det er jo det gutter liker best, sant?

Jeg har ofte hørt gutter snakke om at de vil ha en jente som skiller seg ut fra mengden. De er så utrolig lei av jenter med mye sminke, jenter som skaper drama og jenter som kler seg som alle andre. Men hvilken jente snur de seg etter på gaten? Hvem er det de blir kjæreste med til slutt? Og hvem er det de knuser hjertet til?

Jeg kjenner flere jenter som later som de er dumme, overfladiske og ikke har noen mål.  Når jeg er sammen med dem alene, er de smarte og jordnære men kommer det en gutt inn i rommet blir stemmen plutselig tusen ganger lysere, de kaster litt ekstra på håret og spør " Jens Stoltenberg? Er det han som er kongen?". De kunne like gjerne holdt opp et skilt med skriften "Jeg trenger bekreftelse. Jeg er usikker. Si jeg er deilig".

Poenget mitt er, det er ikke særlig rart jenter blir brukt av gutter, fordi man dummer seg så mye ned. De aller fleste dummer seg ned for å passe inn i en eller annen stereotypi, og jeg er så jævlig lei. Jeg er dum, i følge ca alle. På grunn av måten jeg ser ut, fordi jenter som er blond og brun ofte dummer seg ned og det setter oss andre som ser slik ut og som faktisk tenker i et dårlig lys. . Jeg klarer ikke å ikke bry meg om ting som skjer rundt meg, og det er slik jeg er. Jeg er så dritt lei av å være sammen med gutter og jenter samtidig, og så beveger man seg inn på et litt viktig tema hvor en eller annen jente bare må skrike ut " SER PUPPENE MINE STOR UT I DENNE KJOLEN?". Ja, vi har for faen sett puppene dine. Vi så dem de første 20 gangene du spurte også. Vær så snill, la folk få snakke i 10 minutter om noe annet enn kløfta di. Og ja, jeg vet det kanskje er rart at dette kommer fra meg, som ofte blogger om overfladiske ting, viser kropp osv. . Men, det er bloggen. Det er jobben og fasaden og jeg må passe en viss målgruppe. Det er ikke slik jeg er i "virkeligheten". 

Nei, kvinners rettigheter har kommet langt de siste årene i norge, men vi jenter kjører jo oss selv ned i grøfta gang på gang. Om du vil bli sett på som en leke, en idiot eller en jente som er lett å playe - så kan du fikse det lett. Men ikke klag når han ikke gidder noe seriøst med deg, fordi du vet jo tross alt ikke hva 2 + 2 er engang. Men jeg kan godt komme med et enkelt regnestykke til deg. Jente + late som man er dum = ikke noe særlig til framtid.

Hvorfor ser jeg dum ut her. .? Jo, fordi jenter som ser ut som dette, har GJORT det slik.  

 

special someone

Kommenter her

Hei♥ Nå er jeg framme hos Julie i bodø etter en lang kjøretur med Tarjei og moren hannes! Selv om vi satt i bil i rundt 6 timer var det utrolig koselig, jeg har slappet av i baksetet og hørt på musikk hele turen. Men batteriet på iphone er virkelig ikke noe å skryte av. . Er uansett godt å endeig være framme, Julie har laget tequila sunrise (uten tequila, men hun er bartender så godt var det) og nå skal vi se på LOL! Har jo aldri sett den før selv om jeg elsker Miley, så det skal bli spennende. . Vil ikke ødelegge inntrykket av henne helt enda!

Blir vel bare å slappe av i kveld, men i morgen skal vi opp tidlig og til byen slik at jeg får shoppet litt, dratt ut og spist, fikse drikke til kvelden. . Ja, dere vet, typisk helg med andre ord! På kvelden skal vi vorsje på grand hotell med noen venner, og etter det drar vi i en ganske stor bursdagsfeiring hvor jeg kjenner en del folk. Gleder meg spessielt til å se en special someone! 

Så nei, håper alle har det oppklart nå en gang for alle, jeg er altså ikke her for å bo hos en gutt. . Vet at mange liker å spre rykter om det, men kjærlighetsslivet mitt er like kjedelig som det har vært de siste månedene! Håper på endringer der snart haha, men det er noe jeg tar det med ro med

Mat til meg og Tarjei! 

Fiiiine! 

Meg og Julieee ♥
spørsmålsrunde!

Kommenter her

Stine Mari som blogger nå, for siden Sophie er på reisefot i dag ble det min oppgave å underholde dere! Så da tenkte jeg rett og slett å kjøre på med en spørsmålsrunde :) Dere kan spørre om hva dere vil, så svarer jeg når Sophie vil at jeg skal gjøre det. Eneste kriteriet jeg har er at dere tenker dere om før dere stiller spørsmål, forrige gang jeg hadde spørsmålsrunde kom det inn veldig mange spørsmål om voldtekt, abort osvosv. Slike spørsmål kommer jeg IKKE til å svare på denne gangen, rett og slett fordi dette er ting Sophie har skrevet om selv og jeg synes det er unødvendig. 

Det er nok mye annet dere lurer på, så her er det bare å go crazy! Skal prøve å få svart på alle spørsmålene, og eventuelt dele det opp i flere deler om dronningen selv tillater det. Until then, så kan dere finne bloggen min HER. Puss puss :-*

Min kjærlighetserklæring til Sophie i sommer, følte meg såå søt ♥

kjøpe meg rosa bil

Kommenter her

Sitter og ser på åndenes makt med lillesøsteren min, skal snart legge meg. Opp tildig til frisøren i morgen, og så drar jeg til Bodø ♥ 

Siden jeg snart fyller 18 år (jippi) så er det jo naturlig at jeg har begynt å se litt på bil. Jeg har enda ikke startet på lappen men vil kjøpe meg en bil som jeg kan øvelseskjøre i først! Selv om mamma og pappa sterkt er uenig har jeg veldig lyst til å kjøpe meg en rosa, skikkelig fin jentebil. . Slik at hver gang jeg kommer kjørende ser alle at der er sophie elise, haha! ;) Jeg vil dessuten ha en bil som er miljøvennlig. Jeg tror fiat 500 er perfekt for meg, den er rosa og hvit på innsiden, ser ut som en boble og er babyrosa på utsiden (google it). Prisen ligger på rundt 150 000, så ikke så alt for ille med andre ord for en første bil! Men kanskje man bør kjøpe seg en litt "dårlig" bil som første bil? En som er brukt og ikke like verdifull, biler synker jo veldig i verdi. . 

Noen bileksperter der ute som kan gi meg noen råd? 

Jeg ville kledd dette, sant? Det er en rosa bentley! :)rosabloggeren.

Kommenter her

Har hørt det ikke er gøy å lese en blogg som er negativ.

Blogger mer i kveld når jeg føler for å snakke om løsvipper og selvbruning igjen. Fordi det er ikke alltid like lett. Klem ♥ 

We paint it red to fit right in 

 
livet mitt er kaos

Kommenter her

Har akkurat fikset meg for dagen og skal snart til optikeren. Gruer meg litt til å få vite hva synet mitt ligger på nå, det har blitt så utrolig mye svakere den siste tiden. Irriterende! Men jaja, skal bli godt å få oppklart det slik at jeg kan bestille meg noen nye briller senere. Skal bli fint å endelig kunne følge med i timen, ser jo ikke en dritt av hva som står på tavlen omså jeg sitter framst i klasserommet! Noen andre som også ser dårlig? 

Livet mitt er i alle fall KAOS nå!!!! Tror denne dagen er min dommedag. Virkelig alt har gått feil så langt, og verre blir det nok :( Og i morges var det fint vær, akkurat nå når jeg skal ut er det helt for jævlig. Det er så mye vind at løshåret nesten flyver av, haha! Nja, jeg er overhode ikke i godt humør i dag. . . / bitter-fitten

Sånn her ser jeg i alle fall ut i dag, en av favoritt t-skjortene på! 
 

one last ride

Kommenter her

Jeg elsker virkelig sangen under, ahh ♥ One last ride av John Dahlback og Erik Hassle, fantastisk! Jeg har den på repeat her hjemme hele tiden, familien begynner sikkert å bli gal snart. Men det bryr jeg meg lite om!

Jeg kjører med en kompis og moren hannes til Bodø på fredag, og i følge han tar turen 4-5 timer, i følge mine egne busserfaringer er det mer 7-8, men en lang tur er det i alle fall. En ting er sikkert, det blir koselig fordi jeg er i så godt selskap, men til tross for det blir det garantert litt småkjedelig i lengden. Godteri og mat tar jeg med pluss mengder av nikitonplaster og gud vet hva annet jeg trenger for å overleve, MEN. . Jeg trenger noen tips fra dere! Kom med deres beste musikktips og spilletips til iphone i dette innlegget, så blir jeg evig takknemlig! Når det kommer til spill på iphone er jeg ganske fersk og har kun spilt ett spill i hele mitt liv liksom, så der kan alt være bra for meg. Men liker spill hvor det er en historie slik at man blir engasjert! Gjør ingenting om spillet koster penger.

 

dum i hodet

Kommenter her

Hei dere! Jeg er klar over at det har vært kjedelig og lite blogging i dag, men jeg har en god grunn! Gikk nemlig på fjelltur med noen venner i dag, og når jeg kom hjem var jeg så død at jeg sovnet på sekundet og sov i fem timer. . Det er ganske sykt, men jeg hadde overhode ikke energi til å stå opp! Og er det kun jeg som synes det er mye bedre å sove powernap enn når man faktisk skal sove? Er enda kjempetrøtt, men prøver å gire meg selv opp til helgen. Gleder meg så sykt mye til å dra ut og bare feste som faen i en by som ikke er Harstad, men slik tenker jeg alltid. Hver gang jeg har vært ute i en annen by så tenker jeg "ahh, kjære Harstad" når jeg er på vei hjem. Men jeg har vel bare vært uheldig før, og satser på at det blir bedre denne gangen! Det verste jeg har opplevd når jeg var ute skjedde jo i en annen by, en fyr prøvde å presse meg for 50 000 kr for å ikke sende en video av meg til vg. . ? Helt dum i hodet!

Forresten, har dere hørt om camp music? Jeg fikk først høre om det på p4, og det høres kjempegøy ut for de som er interesserte i musikk! Tenk å bli lært opp av Tone Damli og Marion Ravn? Dere kan lese mer om det HER, om jeg hadde vært litt flinkere hadde jeg lett meldt meg på! 

Når jeg hører på denne sangen her og danser som en gal, klarer jeg nesten ikke å vente til helgen!

Spiste vegetartaco før i dag, og for dere som har lurt på hvordan soya"kjøtt"deig ser ut, så ser det helt ut som vanlig kjøtt, nemlig slik som på bildet under. Det smaker helt vanlig også synes jeg! 

Hahah, sulteeen? 
fargespesial

Kommenter her

Tenkte og tipse dere om at luxushair nå har en liten konkurranse! Konseptet er at hele 3 stykker av de som bestiller Clip on maxi 65 cm i September, kan få den gratis! Forutsettningen er at man har likt luxushair sin facebookside og bestiller ut september. Syntes det høres veldig bra ut, tenk å få beskjeden når man trykker betaler at det koster ingenting likevel! Ganske gøy, tenker jeg i alle fall! Dere kan bestille clip on maxi 65 cm HER, og bare søk "luxushair" på facebook så finner dere siden dere skal like. Jeg får desverre ikke til å linke til facebooken deres (har lastet ned noe virus på face så får ikke til å søke, haha). 

Vet at mange av dere er usikker på hvilken farge dere skal velge, så derfor tenkte jeg å lage en liten spesial av alle fargene jeg har hatt, ettersom jeg har hatt litt av hvert. . Da kan det bli lettere for dere å velge ut en som passer dere! 

På dette bildet har jeg farge #2. Som dere kanskje ser er det en ganske fin, mørk farge med litt brunt skjær i håret. Jeg elsker den fargen, og om jeg skulle gått tilbake til mørkt hår ville det vært den.

Her har jeg farge #3, og lengden på håret er litt kortere, nemlig 50 cm. Om dere bestiller 50 cm virker håret tykkere, så det er jo en positiv ting! Men personlig foretrekker jeg å ha veldig langt hår. Dere kan bestille 50 cm HER, det er også billigere enn 65.

Her har jeg farge #8, liker denne fargen godt ettersom den endrer seg mye etter hvilket lys man står i. Noen ganger ser den lysebrun ut, andre ganger mørk osv. Dette bildet er riktignok tatt i dagslys og illustrerer best hvordan fargen ser ut.

Her har jeg stripefargen #613/12, som er en ganske lys blond farge med lysebrune striper. 

Dette er fargen jeg har nå, #613/27 som er lyseblondt med litt gyllende, honningblonde striper. Veldig sommerlig og søt farge som jeg er veldig fornøyd med!

Når jeg har helt blondt hår, er det extensions i farge #60 som gjelder. Dette er fordi jeg foretrekker en "hvit" blondfarge og ikke en som ser gul ut, derfor er den perfekt! Har ofte opplevd når jeg bestiller fra andre leverandører at håret ser veldig gult ut, det er tørt og rett og slett i elendig kvalitet når det er blondt. Men ikke luxushair sine, derfor har de vært en favoritt helt siden da! 

Hvilken farge synes dere jeg kler best?


Tidlig natthumor

Kommenter her

Nå er jeg hjemme igjen, og patetisk nok sitter jeg her i min ensomhet og ler for meg selv av masse youtube-klipp. Elsker å se videoer av små barn og dyr, det er så morsomt! Mennesker som er voksne synes jeg ikke er så gøy, de kan jo gjøre seg til for å være morsom, men ikke barn og dyr! Jeg har et veldig elsk/hat forhold til små barn, enten elsker jeg de eller så vil jeg bare sparke de utfor et stup. Okei, det var kanskje å ta litt hardt i, men unger på 4-8 år som tror selv de er skikkelig søte og gjør seg til. . Nei, det er ikke noe særlig. Fake bitches! Hahaha, neida. Håper dere skjønner at det er mangel på søvn som slår inn her.

Hvordan kan man IKKE bli glad av å se videoene under? Det er helt umulig for meg, i alle fall ♥

Denne var ikke morsom, mer sykt spennende og litt ekkel. . Ender som skal gå over motorveien! Nervepirrende. . 

Hahahha, jeg og en kompis lo godt av denne på skolen i dag, den MÅ sees! Tenk om mennesker var slik på treningsstudio for eksempel, hahah.

Denne videoen her var sykt søtt, elsker blikket de gir hverandre når faren begynner å spille. Føler de tenker " let's do this, bitch!!". Haha, man måå bare smile.

HAHAHAH JEG TROR JEG LER MEG IHJEL!!! Denne er min favoritt, haha 

 Og så meg akkurat nå, det er vel obligatorisk i ett innlegg! Hvilken video likte dere best? 
du var ikke der

Kommenter her

Har akkurat spist en kjempegod middag, men som dere vet blir jeg aldri mett så nå drar jeg på peppes pizza sammen med unge høyre! Blir sikkert veldig koselig og har tenkt på den pizzaen i hele dag, haha. Er egentlig syk, men jeg klarer ikke å gå glipp av noe så derfor har jeg kastet på meg sminken og er snart på vei ut døren! Ganske dumt egentlig, hver gang jeg er invitert med på noe eller har anledning til å gjøre noe spennende så MÅ jeg bare, uansett hva. Får helt angst om jeg må høre ting etterpå, når venniner forteller " hehe ja du var jo ikke der, men. . ". Det er det verste jeg vet! Noen flere som har det slik? 

Som dere kanskje ser på bildene under så har etterveksten begynt å komme, skal til frisøren på fredag før jeg drar til Bodø å fikse opp i det! Er flere av dere som har spurt om jeg har bleket håret, det har jeg altså IKKE. Det ble litt lysere i hellas, men det er alt! Men ååh, gleder meg så sykt til å dra bort igjen, omså det kun er til en by ikke så langt unna! :) 

Well, har også fått funnet litt fine ting på nettet som jeg tenkte å tipse dere om. Har selv bestilt to av tingene under, kan dere gjette hva? 

 Hvit tskjorte HER // Svart genser med frynser HER // Rød kjole nelly HER // Sorte sko nelly HER // Blå jeans HER // Mtv tee HER // Svart kjole nelly HER // Jakke nelly HER 

Grå tanktop HER // Hvit skjorte med mønster HER // Dongeri/skinnjakke HER // Lilla blazer HER // Rød shorts HER // Jeans med slangeprint HER // Hvite jeans med sort mønster HER // Grå jakke HER 
Justin Bieber spill?

Kommenter her

I dag på skolen som tidsfordriv (jobbe i timen, hva er det?) fant jeg en ny side hvor man kan spille masse Justin Bieber spill! Jeg har blitt helt hekta, og et av spillene hvor Justin skal skyte masse politimenn er faktisk ganske spennende! Et annet hvor han skal på date med Selena er også helt hysterisk morsomt, jeg gjør henne alltid så stygg som mulig haha. . Og så sitter jeg for meg selv å tenker "hehe, nå var du peeen". Neida, digger Selena men må innrømme at jeg er litt sjalu! 

Husker dere når man var ynge og brukte å spille på cartoon network sine hjemmesider, powerbabe, habbo og slike ting? Det var virkelig tider, aner ikke hvor mye tid eller penger jeg har lagt ned på de nettsidene der, men det er MYE! Har sikkert "møtt" mange av dere lesere på powerbabe tidligere, haha. 

Må vel kanskje påpeke at jeg faktisk jobbet i timen også, ettersom lærerne leser bloggen min og elsker å ta opp ting jeg skriver her i timen og på gangen. 

Dere kan spille HER

Gamers! Haha, trøtt. . 

Meg og Martiiin! 
Hvordan lage fine krøller

Kommenter her

Dagens leserspørsmål : hvordan lager du krøller / bølger i håret ditt?

Jeg kan ikke lære dere hvordan man gjør det, fordi i bunn og grunn er det øvelse som gjør mester og ikke noe hokus-pokus. Jeg personlig varierer veldig med hvilket utstyr jeg bruker, både rettetang og krølltang fungerer fint for meg. Eneste forskjellen er, om du krøller med rettetang blir krøllene litt "spissere" i kanten og ikke slike runde, hollywoodkrøller - smak og behag, for meg kommer det veldig an på hva jeg skal!

krøller laget med rettetang ser slik ut på meg:

 

Og krøller laget med krølltang ser slik ut! Kanskje ikke så veldig merkbar forskjell. .? 

Når det kommer til krølltenger så varier det alltid mye i pris og kvalitet, jeg selv vil at krølltangen skal bli fort varm og lage krøller fort slik at jeg kan gjøre det hver dag før skolen. Har opplevd å måtte stå i flere minutter på en hårremse, og det er ikke akkurat kvalitet. . . 

Den jeg har brukt den siste måneden heter MAST og stikkordet er kvalitet til god pris. Den kan lage både bølger, korketrekkere og struktur, jeg personlig foretrekker en blanding av de to sistenevnte. Når man kjøper MAST krølltangen får man med en hanske man kan ha på slik at man ikke brenner fingrene (det har vi alle gjort en eller anne gang) og på toppen av krølltangen er det en kald tupp som gjør at du kan hvilke fingrene litt der mens du krøller håret. Ganske genialt! Den har også en digital skjerm som viser hvor mange grader krølltangen er på, og du kan selv justere hvor varm du vil den skal være. Slik kan du også bestemme om du vil ha bølger, kortrekkere osv. Svak varme = bølger. Varm = korketrekker. Om du har svak varme fungerer den veldig bra, og sliter minimalt på håret. Jeg personlig bryr meg ikke sååå mye om det ettersom jeg har extensions, men jeg forstår de som ikke vil slite ut sitt naturlige hår. Den anbefales virkelig! 

Kan kjøpes HER 

På bildene under har jeg laget bølger med svaket varme, og tatt håret stramt rundt

Er det noe annet dere vil jeg tipse om? 

trenger inspirasjon

Kommenter her

Våknet nettopp etter en powernap, hadde egentlig avtaler med Stine Mari i dag men ble så sinnsykt svimmel at jeg bare måtte legge meg en stund. . Godt å slappe av uansett, men man får virkelig bloggtørke av å bare sove en hel dag! Da føler jeg liksom at jeg må gjøre noe for å holde bloggen i live, mens alt jeg vil er bare å ligge i sengan å dø, haha. Så det skal jeg gjøre også, noen dager må man få gjøre som man selv vil. Godteri og en god film høres ut som en perfekt plan for kvelden, resten av uka blir så stressende! Forresten så skal jeg komme med et "tips-innlegg" senere, hva vil dere helst av hvordan jeg sminker meg eller hvordan jeg krøller håret?

Har forresten tenkt til å begynne å trene fast igjen, en settning jeg ofte sier til meg selv. Det er det å faktsik komme seg på trening jeg synes er det vanskelige, det går helt fint når jeg først begynner - men slik føler vel de aller fleste det? Er bare trist å tenke på at jeg har hatt en utrolig fin, trent kropp tidligere og nå har den falt litt ifra hverandre. . Ikke at det er noe galt med kroppen min nå, men dere skjønner. Det eneste jeg virkelig digger med kroppen min nå er rumpa og den er bare stor fordi jeg har spist så mye godteri, haha. . 

Dette er hva jeg savner. . Men det der var vanskelig å jobbe for, husker jeg kun spiste knekkebrød og vann, trente som en tulling osv. Vil ikke gå tilbake til det, men vil uansett ha den kroppen. VANSKELIG! 

Nå er jeg mer slik som dette. Kan hende dere ikke ser så mye forskjell men TRO meg, det gjør jeg! 

 


 

what the hell

Kommenter her

WÆÆÆH dere husker jeg sa jeg sendte mail til han fra " alt for norge i går"? Fikk svar i dag! Er så glad, haha nå er hele uken reddet ♥ 

Sitter hjemme hos Anne-Sofie med Amanda, vi har fritime og ser på ugly betty. Forresten så var jeg oppe på loftet i går og da så jeg alle tokio hotel tingene jeg har spart på i flere år, jeg var sykt fan tidligere! Er glad nettsteder som facebook og twitter ikke var så populært på den tiden, da hadde jeg stalket de og sikkert fått noe slags forbud for å ta kontakt med dem. . . Jeg hadde også biletter til konserten i oslo men den ble avlyst, tror aldri jeg har blitt så skuffet før! Gråt masse. I alle fall, måtte google de litt og fant disse nye bildene av Bill Kaulitz, og hvordan er det han ser ut!? Er det rart om jeg synes han er kjekk? 

Var det noen andre som var syke tokio hotel fans for noen år tilbake? Kommer sikkert til å bli slik med Justin Bieber også om noen år, at man tenker "den gang da, sukk". . . 

Før: 

Bilder fra i går

Kommenter her

Sitter og ser på "alt for norge" med familien, jeg elsker virkelig den serien så utrolig høyt haha, kan ikke få sagt det nok! Blir i så godt humør og er forelska i han ene som er med i serien. . Er helt besatt, sitter og skriver mail til han nå haha. .  Håper han svarer, må sende han en mail om dagen helt til jeg får respons! Jeg begynner å bli gal og mailen var noe slik " I LOVE YOU PLEASE ANSWER"  men ikke så rart når han ser slik ut:

SMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT! ♥

Var som sagt ute i går en tur, men for meg ble det egentlig en "fail-kveld" og dro til en kompis tidlig hvor vi så film og slappet av. . Ikke akkurat det jeg hadde sett for meg, selv om det var koselig! Vi feiret Lisa igjen, og nå lurer dere sikkert på hvor mange ganger vi egentlig skal feire den jenta der . . Vi feirer henne helt til vi får noen andre å feire, haha - neste i rekken er nemlig MEG! 

Men i alle fall, jeg spiste sikkert fem brødskiver med nutella i går, og den perfekte kombinasjon er mye smør og mye nutella. Det smaker himmelsk, beste jeg vet! Det er en fantastisk ting med å være ute, gå på kjøkkenet til folk å se i kjøleskapet (det morsomste jeg vet) og spise om jeg får lovt og om jeg ikke får lovt så spiser jeg i skjul. Og neste helg skal jeg til BODØØØØ!! Da blir det partyparty, gleder meg.

Hva gjorde dere i går? 
meg og lillesøster

Kommenter her

Nå er allerede store deler av dagen borte, og jeg har knapt vært oppe fra sengen. Herlig! I neste uke har vi faktisk høstferie, men vi får bare ferie i TO dager + helg. Det er så lite, og man får ikke reist på ordentlig ferie eller noe. . . Nok om det, mer om i dag. De beste dagene er for meg hvor man har null planer og bare kan tenke på seg selv, selv om jeg alltid blir dødelig rastløs på kvelden haha! Men enn så lenge går avslappningen bra, så lenge jeg har min kjære data. Pappa kommer snart hjem med litt red bull og smågodt, gleder meg til å spise mer. . ♥ 

Er mange av dere som har spurt om jeg kan legge ut bilde av meg selv med noen i familien, så når jeg hadde sjangsen knipset jeg noen bilder med meg og lillesøster! Hun er 14 år, altså 3 år yngre enn meg. Jeg personlig synes ikke vi ligner overhode, hverken på trekk i ansiktet, personlighet eller kropp. Men hva synes dere? Ligner vi, og såfall på hva? 

 

i love this

Kommenter her

Jeg må starte dette innlegget med å si - jeg elsker søndag! Den beste dagen i uken etter min mening ♥ Være alene, være stygg, se på serier og spise godteri. Jeg har startet på en ny serie som heter "suits" og selv om jeg kun har sett to episoder er jeg helt hekta. Lett en ny favorittserie! Trodde ikke jeg skulle like den, å se på advokater som jobber hørtes ikke helt ut som min greie. . . Men så feil kan man ta, anbefales til alle! Skal snart oppdatere dere med bilder fra i går!

Ligger nå i min kjære store seng og gleder meg til å tilbringe dagen med familien, skal bli godt å slippe alt det her gale dramaet som finnes i bloggverdenen for en stund, bare lukke pcen og alt. Sykt hva folk gjør for litt sladder, finner på rykter, snakker dritt og holder på . . Synd å skjemme seg selv ut på den måten og ødelegge for seg selv. Men men, jeg antar det er det eneste noen duger til, og visse har bare enkelt og greit ikke mer verdighet enn som så :) 

Hvem sier jeg aldri smiler på bilder? SMIIIIL. Haha ikke rart jeg har komplekser.. 
kvakk

Kommenter her

Hei! Nå er jeg på vorsh hos Ingvild, men jeg måtte jo blogge - såpass gøy er jeg å feste med, med andre ord ikke så veldig! Føler meg ganske sliten men det eneste sosiale man kan gjøre på lørdager når man er 17 år er nesten å dra ut. . Ganske sykt at det er slik! Første gang jeg ikke har på meg kjole/skjørt/shorts når jeg drar ut, er faktisk kledd helt vanlig. Kanskje vi skal heise flagg for denne dagen? Viser dere bilder i morgen! 

Er i alle fall mange hyggelige gutter og jenter her, så får nesten komme meg tilbake til det sosiale! Når de andre drar på byen tenker jeg å dra til en kompis. Fikk forresten høre at jeg ut som en forskrekket and på dette bildet, KUN JEG SOM SYNES DET ER FINT ELLER!? meg med kort hår

Kommenter her

Hei dere ♥ Våknet helt ummeneskelig sent i dag, blir nesten flau . . Hadde mange rare drømmer i natt, dere vet når man skal gjøre noe sykt enkelt i en drøm og så får man det ikke til? I natt skulle jeg ta på meg mascara i drømmen, så stakk jeg kosten inn i øyet gang på gang, og slik fortsatte det hele drømmen. Er så stressa når jeg våkner da og føler jeg ikke har fått noe søvn! Tror jeg har poket meg selv i øyet også, har jævlig vondt. Hahah. .

Har i alle fall drukket en stor kopp kakao og fått i meg litt morgen'nikotin, tenkte jeg skulle lage meg noe god mat også. Har enda ikke fikset meg på håret så da tenkte jeg å vise dere noen bilder av hvordan jeg "egentlig" ser ut, haha! Trives faktisk veldig godt med så kort hår, og jeg tenker at en dag når jeg blir litt eldre skal jeg klippe håret mitt i en skikkelig kul rihanna-inspirert frisyre. Om jeg tør, da! Hva synes dere jeg passer best med? 
falsk, jeg nei

Kommenter her

Noe jeg har tenkt på i dag : Jeg får alltid høre at naturlig er best. Naturlig skjønnhet. Og det stemmer sikkert, men er det bedre å være naturlig og ha dårlig selvtilitt, være lei seg og føle seg som dritt, eller å endre på det man er missfornøyd med for å være fornøyd? Jeg skjønner virkelig ikke logikken. La nå bare alle gjøre hva de vil og se ut som de vil - det er de som dømmer etter hva andre velger å gjøre med sitt utseende som er overfladisk. Jeg er ikke overfladisk fordi jeg bruker extensions, sminke ++. Fordi jeg dømmer ingen om de liker noe helt annet. Jeg føler meg ganske ekte, selv om jeg er "falsk".  Hva er falsk egentlig? 

Ellers er jeg ganske stolt over meg selv! Rommet mitt er helt ryddig, og har vært det i hele . . 5 dager! Kort applaus, haha. Har aldri vært ryddig så lenge her før! Vanligvis ligger det en søppelhaug på gulvet etter noen timer, men det er jo mye hyggeligere når det faktisk er ryddig. Ligger å slapper av litt men vet jeg snart må hoppe i dusjen, skulle egentlig ha jentekveld her hjemme i kveld men istedenfor ble det en kosekveld med både jenter og gutter, ser fram til det! Skal lage smoothie også, men her kommer kjønnsdiskrimeringen inn - guttene liker nemlig ikke smothie! WHAT THE HELL? Forresteeen! Siden jeg er russ snart lurer mange på hvorfor jeg ikke gleder meg, og det er fordi russetiden i nordnorge SUGER i forhold til den sør på landet. Hver gang jeg forteller at man ikke har russebuss blir alle fra sør helt sjokkerte, flaut . . Heldigvis skal jeg leie limmo store deler av russetiden haha, det er da NOE. Men i alle fall, skal sørover på egenhånd i russetiden og "rulle" med tremenningen min som er med i GANGNAM STYLE 2012- nesbrurussen så det blir gøøøy! Elsker forresten russesangen deres, lett min favoritt og håper viiirkelig det blir årets russelåt. Hadde vært gøy med noe litt spessielt! Dere kan se facebooksiden deres HER  

nye kjoler

Kommenter her

Fikk et lite besøk av Lotte og Charlotte i kveld, veldig hyggelig! Snakket bare om gamle minner og slappet av. Savner virkelig "gamledager"; skulle ønske jeg kunne spole tilbake til når jeg var 14 år! Merkelig, da ville jeg kun spole tiden framover. . Det vil jeg egentlig nå også, så jeg får heller bare nyte at jeg er ung, umyndig og enda ikke kan gjøre alt jeg vil - en dag blir jeg å savne dette også!

Skulle vise dere et par kjoler før i dag, og jeg fikk ikke heeelt til med den svarte blondekjolen der. . Den var veldig vanskelig å få på seg, masse stoff hit og dit alle veier og som dere kan se på bildene under henger den litt på skrå. . Egentlig skal man ikke se rett igjennom til bh'en, haha! Men jeg fant det ut etterhvert, kan ta bedre bilde når jeg har den på meg en gang. Slik som den ser ut på bildet under der ville jeg aldri ha gått kledd offentlig, ser mer ut som undertøy jo! Men når jeg fant ut hvordan den egentlig skulle være ble den kjempefin og fort en ny favoritt i kjoleskapet. Den rosa elsket jeg virkelig, den er typisk meg! Når jeg prøvde den på sto jeg bare å smilte i speilet, det er sjeldent jeg finner en kjole som passer meg perfekt, men den gjorde det. Den har stretch også så ca alle passer den perfekt på, hihi!

Kjolene er fra  http://www.kimstore.se/  og selv om det er en svensk side har jeg aldri fått toll derifra. Veldig bra! Svart kjole HER 

Fyfaen så orange jeg så ut på disse bildene haha, aner ikke hva som skejdde?? Jaja, Rosa kjole HER 

Vet at mange kommer til å bli provoserte nå, siden kjolene viser mye hud og det blir push-up osv. . Hvorfor er det så vanskelig å kontrollere sinnet sitt / sjalusien sin da eller hva det nå er som styrer folk? Jaja, vet jeg har gode lesere som støtter meg! Hvilken kjole likte du best? ♥

ghetto ass

Kommenter her

Hei dere! Skulle egentlig blogge om noen kjoler og litt slikt for dere nå, men får ikke den ene kjolen på meg! Haha, det var virkelig ikke godt for selvtilitten. . Neida, får den enkelt og greit ikke over rumpa, så må få mamma til og hjelpe meg når hun er hjemme igjen! Uansett, til nå i dag har jeg vært på skolen, hos legen, handlet og spist taco. Ikke noe spennende, med andre ord. Dagens spennende planer består av så mye som å ta meg et lite bad, tenker det blir godt etter en dag full av regn.

Tenkte også jeg skulle legge meg tidlig i kveld, jeg må være våken og i godt humør i morgen! Følte virkelig i morges at nå er det siste gangen jeg kryper ut fra sengen med rødsprengte, sviende øyne. . Har vært så trøtt og sur i dag = jeg må få mer søvn, ikke vanskelig mattematikk akkurat! 

Ett søtt bilde av meg og Amanda på skolen i dag! Måtte hjelpe henne å feste extensions og hun hadde ikke hårstrikk, haha. Søtt! 

Meg i sløveklærne i dag! Rumpa mi ser passe svær ut haha, får hele tiden høre at jeg har ghetto ass.. Tro det eller ei! 

Og så litt bilder jeg tok her hjemme når jeg kjedet meg! Her sitter jeg og slapper av med sminkevesken liksom. . 

Forresten! Jeg har begynt å få ett av favorittbladene mine hjem i posten, nemlig Costume. Dette skriver jeg ikke om fordi det er reklame eller sponet, fordi dette er ett tilbud jeg har benyttet meg av helt selv. Jeg kjøper via bladkongen.no som har utrolig mange bra tilbud! 3 nummer av Costume koster 199 kr + man får med et nydelig merkeskjerf jeg har brukt et par ganger også. Tenker også å begynne å få "stella" i posten som jeg aldri har lest før, på grunn av den fantastiske medlemsgaven haha. Man får nemlig med et stort sminkesett fra Bareminerals og mange nummer av bladet for 299 kr. Det er sykt billig! For dere som er litt yngre kan man få tre nr av Julia og filmen hunger games for 99 kr. . Det er sykt mange slike tilbud på den siden, så bare å sjekke det ut HER!  Har dere kanskje et favorittblad dere vil tipse meg om? 
Folk er så slemme

Kommenter her

Så noen bilder av Selena Gomez hvor hun ligger å soler seg med overskriften "er selena gomez gravid?". Jeg ble helt sjokkert og faktisk lei meg når jeg så det, hun ser jo helt normal ut? Det er slik en normal jente ser ut, bare fordi hun ikke har 6pac og er trent som en victorassecretmodell så betyr det ikke at hun er GRAVID. Det er media som skaper slankepresset, og jeg håper virkelig ikke Selena føler noe press på seg til å gå ned i vekt nå. For hun ser allerede veldig fin ut, og dette er et godt forbilde!

Tenk dere, Selena er så pen og hun er kjæreste med selveste Justin Bieber! Det føltes godt at hun har en normal kropp, og ikke er unødvendig tynn. Nei, GO Selena og jeg ser virkelig opp til henne! Ble utrolig glad av å se dette, og fikk god selvtilitt fordi hun har oppnådd så mye uten å ha en "perfekt" kropp. Da skjønner man at det ikke er et must! 

Hva synes dere om dette? er det gøy å være bitter?

Kommenter her

Hei!
Nå sitter jeg på gardemoen og skal snart dra hjem til Harstad igjen, flyet går klokken 21! Har vært på flyplassen noen timer allerede, dro bare direkte hit slik at jeg kunne bruke litt tid på å lese, spise og se på mennesker. Det er så utrolig gøy synes jeg, haha! Mennesker som stresser forbi, så kan jeg undre litt for meg selv hvor de skal, hvor de er fra. . Haha noen andre som deler den rare interessen?

Var i alle fall veldig gøy på tv2 "ettermiddagen", som sist! Fikk også møtt han jeg var forelsket i før mange år siden, nemlig David Pedersen fra idol sin første sesong om noen husker han? Kjekk han, ja! Og vet ikke helt hva jeg skal si om komentarene deres som påstår at jeg lyver på showet? Jeg har aldri lagt ut bilde av hele kroppen min, med ansikt i undertøy? Det var det jeg mente jeg ikke ville gjort, og det har jeg heller aldri gjort. Finn et bilde av meg i bh og string hvor jeg poserer sexy, så har dere funnet et bilde som virkelig er photoshoppa. . For det har aldri skjedd, ikke engang til en kjærste. Og bildet av meg i solarium hvor man ser stringen, det slettet jeg. Folk som lagrer det og sprer videre er de som blandt annet bistår til at flere ungdommer på verdensbasis tar selvmord - det er det faktisk mange som gjør på grunn av spredning av bilder man senere angrer på og sletter! Jeg fortalte også om den hendelsen til han som hjalp meg litt før showet, men ble ikke tid til å si det under selve sendingen. Slapp av, folkens. . Er det ikke slitsomt å alltid lete etter feil? Eller er det gøy å være bitter? For det synes ikke jeg. . . 

Uansett, en stor takk og klem til dere som er så positive! Herlige mennesker, virkelig.

På venterommet er det en stor tv som er satt sammen av fire små, slik at man kan se flere kanaler til tv2 samtidig. . Kan trygt si jeg fikk vondt i hodet. Men elsker å være der, man får sykt mye godteri, potetgull og sjokolade, haha! Gratis godteri = drømmeverden. 

I dag fikk jeg på meg veeeldig lys sminke, tror aldri jeg har følt meg så bleik før. . Men hun var flink da, og gøy å prøve noe nytt! Bak meg sitter faktisk søte Ravi og blir sminket! Har møtt han før, men det var koselig uansett. 
på TV2 snart

Kommenter her

Heihei ♥

Stine Mari som blogger for Sophie nå! Synes det går alt for lang tid mellom hver gang jeg blogger her, synes ikke dere? Så da Sophie trengte noen til å blogge for seg i dag meldte jeg meg med en gang! Er jo selvfølgelig ingen problem å blogge for henne når dere alle er så hyggelige og bare sier fine ting :) Eller hva? Om dere vil lese bloggen min er den HER.

Som dere vet måtte hun dra ganske tidlig til Oslo i dag for å være med på ettermiddagen på TV2 nok en gang, hun kommer til å komme på senest 17.45 så da må dere alle se på! Jeg sitter allerede klar, jeg :) Har snakket litt med henne på telefon og hørt hvordan det går der nede, og det er bare velstand! Nå sitter hun og venter sammen med Ravi som også er der, de ble faktisk sminket sammen. (haha ja faktisk) Men nå må jeg følge med, hun kommer på anytime! Hade ♥

Bildet til høyre er Sophie akkurat nå!

oslo og tv2 i dag

Kommenter her

Hei dere! Nå sitter jeg på flyplassen og venter på flyet mitt til Oslo. Klokken 11 drar jeg nemlig til hovedstaden for å være med på tv 2 sitt program "ettermiddagen" igjen! Om jeg ikke tok heeelt feil så skal vi snakke om ungdom som får missbrukt bildene sine på nett ettresom det har vært et veldig aktuelt tema i det siste, og det er også noe jeg føler jeg har en del peiling på. Blir sikkert gøy, så om dere vil se går det mellom klokken 17:30 og 18:30! Når jeg kommer til Oslo skal jeg møte Andrea og Stine, blir sikkert veeeldig koselig! Har ikke sagt noe til dere før nå ettersom jeg ikke visste om jeg kunne dra, hadde egentlig tentamen i dag men fikk den heldigvis utsatt. Da ble jeg glad!

Føler meg helt GRUSOM i dag med tanke på utseendet, både håret, klærne og alt ble bare feil. Men vi alle har vel noen slike dager i blandt! Gleder meg til å bli sminket ordentlig av en proffesjonell når jeg kommer fram til Oslo. . Snakkes der! 


VINN BILETTER TIL CHRIS BROWN

Kommenter her

I dag fikk jeg den beste nyheten på lenge - jeg og venninne mine skal på Chris Brown i oslo spektrum den 17. november, og DU + en venn kan bli med oss og se han! Det er ståplasser og dere kan henge med oss før og etter om det er ønskelig, slik pleier jeg å gjøre det med konsertvinnere osv og det er veldig hyggelig! Jeg får bilettene i sammarbeid med atomic og vi har samarbeidet flere ganger. Jeg har dratt på flere konserter for dem og vet hvordan alt funker og kan garantere at det er et bra opplegg for både meg som blogger, og for dere som vinner.

Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget med navnet ditt og eposten din. Jeg trekker vinneren helt tilfeldig! Vet ikke når vinneren blir trukket ettersom atomic bestemmer det, men regner med det ikke blir så lenge til - gir beskjed når jeg vet! Vinneren kontaktes per mail og svarer ikke vinneren blir det trukket ny. Som sagt, en vinner som får to biletter. Føler det er best!

 Liker denne musikkvideoen best! 

Meg med briller

Kommenter her

I dag har vi lang skoledag, så for å bedre humøret mitt litt tok jeg med brownies som skolemat - det kurerer virkelig alt, og jeg har verdens beste brownies også! Kan sikkert vise dere oppskrift engang om noen ønsker det :) Gleder meg til denne dagen er over, så kommer Anne-Sofie etter meg til skolen. Vi skal se en skrekkfilm som heter " the cabin in the woods", jeg har sett den før og den er veldig bra, så følte jeg måtte vise den til henne også. Min filmkompis! Skal kjøpe litt cola og ben & jerrys etter skolen som jeg kan kose meg med til filmen - feit sa du? Neida, men livet er for kort til å spise mat man egentlig ikke liker fordi man skal telle kalorier. Jeg kjenner flere som faktisk teller hver en kalori de putter i seg slik at de ikke går over en grense eller gud vet hva, har jo aldri slanket meg og ble glad når jeg gikk opp i vekt. Det er selvfølgelig ikke hyggelig å få høre at jeg er feit (for la oss innse det, feit er et skjellsord. .), og man kan fort bli påvirket av det. Men for meg er ikke å gå opp noen kg det verste som kan skje akkurat nå - men så snart jeg føler meg dårlig eller slapp i kroppen gjør jeg noe med det. Er glad jeg har den viljestyrken!

Har forresten begynt litt med briller, jeg ser sykt dårlig og er et mirakel at jeg klarer meg uten linser og briller til vanlig, haha! Jeg har faktisk - 3,2, i styrke, altså jeg er veldig nærsynt. Men hva synes dere, kler jeg briller? 

Og til dere som lurer - ja, jeg er barnet til Donald Duck. 

Og ja, en annen ting! En av de beste og billigeste nettbutikkene jeg vet om, nemlig http://www.chiquelle.se/ har fått / får inn ny kolleksjon i dag! Det er sinnsykt billig på den siden og god kvalitet, man kan få en topp for 50 kr liksom. . Jeg har selv en jakke og en singlett der ifra og kunne ikke vært mer fornøyd! Skal bestille noe derifra nå, men det får dere se når det kommer i posten. Her er i alle fall en video av den nye kolleksjonen, synes det ser ut som mye kult! Gleder meg til å bestille, ihhh ♥

 

whip my hair

Kommenter her

Hei dere! Nå skal jeg snart ta sengen, tenkte bare å komme med en liten hår-oppdatering til dere først. Får nemlig støtt og stadig en drøss med spørsmål om extensions så tenkte å svare på noen fortløpende. Skrik ut om du lurer på noe annet! Ta dette fra meg som bruker håret HVER DAG og ikke de som bruker det et par ganger annen hver mnd under sitt eget, lange hår. På meg kan man virkelig se om det er bra clips eller ikke. 

Hvorfor bytter du ikke til tape-extensions, keratin eller noe slikt? Du bruker jo clips?
Jeg bruker clips fordi jeg liker friheten av å ta av og på håret når jeg vil.  Dessuten har ikke clips slitt noe som helst på mitt eget hår, det holder seg godt og det er generelt bedre hårkvalitet. Har sett venninner med for eksempel keratin og det ser jo helt forferdelig ut etter kun kort tid! Kanskje jeg prøver det en gang, men er så fornøyd med håret jeg bruker nå så.

Bruker du virkelig bare 50 cm hår? Ser så langt ut!
Jeg varierer. Når jeg bestiller, så bestiller jeg annen hver gang de lengste, og så de "korte" igjen. Akkurat nå har jeg 60 cm men har oppklippet noen av extensionene slik at det skal bli litt variasjon. Det synes jeg er finest!  

Hvorfor er luxushair best i følge deg? Liksom, hva gjør de bra?
For det første så er det MYE hår i en pakke. Før har jeg måtte bruke 2-3 pakker fra en leverandør om jeg skal bli fornøyd, nå bruker jeg kun en. Man kan kanskje tenke at håret er dyrt, men egentlig er det ikke det med tanke på hvor mye man får for prisen og hvor lenge de holder seg. Håret jeg har nå har vært igjennom to måneder med både syden, stockholm, fest, overnattinger and so on. Jeg tar utrolig dårlig vare på håret (anbefales IKKE, haha) men det funker bra enda!

Om du vil ha extensions til 999 kr ( det jeg bruker) så er det på tilbud ut dagen, vet det er sent av meg å skrive det nå men dere kan kjøpe det HER! Det er fri frakt, alltid. Håret sendes med en gang dagen etter:-) Hele utvalget finner dere HER. 

 Whip my hair, haha! Og ja, jeg er fullt klar over at jeg har lagt på meg så dere trenger ikke påpeke det. 

Jeg får sponset produktet, men egne meninger. Har fått tilbud fra alle extensionsleverandører i norge og mange i utland, og valget faller på luxushair av en grunn


jentekveld

Kommenter her

Har hatt en liten jentekveld med Amanda og Stine Mari, veldig koselig! Laget vegetarpizza med soyakjøttdeig som var blandet med tacopulver, så ble på en måte tacopizza. Det anbefaler jeg at dere prøver, smakte sykt godt! Etter det lagde jeg herlig brownies med is til, tenkte jeg skulle lage smoothie nå også. Perfekt start på uka ♥ Fikk også snakket gossip som vanlig og jeg fikk oppdatert meg på hva som skjedde i Harstad i helgen, som vanlig var det ikke noe jeg hadde gått glipp av og jeg kunne sikkert gjettet de neste helgene framover og hva som skal skje, haha. . Såpass lite variasjon er det her! 

Hva har dere gjort i dag? 
giveaway!

Kommenter her

Som dere vet bruker jeg solariumskremer når jeg tar sol, det gir et utrolig mye bedre resultat - spessielt de som har tangleeffekt! Den jeg liker aller best er Australian gold. Tangleeffekt betyr at man blir sykt brun, enkelt og greit. Nesten som en selvbruner i solarium, bare at det er din naturlige farge. Jeg kan se skille om jeg har bommet på et pungt på armen liksom, så bra funker den!

Jeg brukte den ikke i syden noe jeg angrer på, for med denne tilføres fuktighet til huden og man flasser ikke - noe jeg gjorde. . Anbefales på det varmeste! En flaske varer i ca 3 måneder om man tar sol en gang i uken. Dere kan kjøpe den HER 

Og siden dere er verdens beste lesere tenkte jeg å gi ut noen av disse prøvene til dere! Er bare å legge igjen en kommentar med mailen deres ♣
when I put my shades on

Kommenter her

Hei hei! Kom akkurat hjem fra skolen, regner med de fleste av dere er hjemme/ på vei hjem nå også? :) Jeg føler meg helt død selv om vi hadde en kort skoledag, aller mest frister det å legge hodet ned på puta men da vet jeg at søvnen i natt kommer til å være et misslykket prosjekt. . Derfor skal jeg hoppe i dusjen istedenfor, slik at jeg forhåpentligvis kvikker til! Om et par timer kommer Stine Mari og Amanda til meg, jeg skal lage middag og dessert til oss så det blir koselig!

Forresten, har dere merket hvor sykt mange veps og høyhester det er ute nå (og inne)? Kaller dere det for høyhester i sør/øst/vest-norge også? Dere vet det svære innsektet med lange, tynne bein som har vinger. . Har ofte opplevd litt kommunkasjonssvikt på bloggen ettersom jeg noen ganger bruker ord flere fra lengre sør ikke kjenner til. Men i alle fall, når jeg våknet i morges var det 3 slike på rommet mitt og en veps! Sykt ekkelt :( Og nå må man virkelig passe seg, ettersom de holder på å dø ut, derfor blir de slemme og vil stikke. . . Usch!!!

Vel, over til noe annet. Siden det er mandag tenkte jeg å poste mine favoritter på nett denne uken - så langt! Jeg har funnet så mange fine nettsider som selger klær som jeg virkelig vil ha, og som jeg tror dere også liker! Men er riktignok litt deprimerende at man ikke kan kjøpe ALT, må jo spare penger. Når jeg legger ut mine favoritter på nett holder jeg prisklassen ganske lav slik at de fleste kan få råd ♥ Jeg tror nesten jeg må ta meg råd til noen av genserne her i alle fall, og kjole nr 10! 

1. Genser HER // 2. Genser HER // 3. Genser HER // 4. Jakke HER 

 

5. Shorts HER // 6. Veske HER // 7. Jakke HER // 8. Genser HER 

9. Genser HER // 10. Kjole HER // 11. Jeansleggings HER // 12. Sko HER 

 

13. Klokke HER // 14. Jakke HER // 15. Blazer HER // 16. Skjørt HER 
monsteret på webkamera

Kommenter her

Har nettopp kommet ut av badekaret, har fått en ny greie med at jeg ser på film på pcen mens jeg ligger der og slapper av! I dag så jeg på mean girls (som dere vet, masse fine jenter) og tror dere sjokket ble stort når jeg med et uhell trykket inn på webkameraet mitt? Vått hår, mascara ned til haka, urenheter i huden og i det hele tatt. . På toppen av det hele var det fra undersiden så jeg hadde dobbelhake også, haha. En svær en! Jeg ble seriøst redd av å se hvor stygg jeg var, haha! . Jeg synes egentlig det er litt morsomt hvor stygg jeg faktisk kan gjøre meg selv med grimaser og slikt, men når det skjer med uhell slik som i dag og jeg blir uventet overassket over mitt grusomme ansikt så blir det litt for mye, haha!

Har hatt en "synes-synd-på-meg-selv-dag", ja for stakkars meg som har reist så langt i flere timer! Jeg har laget meg toast (eller, mamma da. .)  og ser på "alt for norge" tenker jeg snart skal gå opp og sovne til en gammel disneyfilm. . Perfekt for meg :) 

Hva bruker dere blogglesere søndagen til? ♥ 
nytt walk-in-closet!

Kommenter her

Hei dere! Nå er jeg hjemme på rommet mitt i Harstad, det føles veldig godt å ligge i min egen seng selv om jeg savner Stockholm. . Jeg liker veldig godt når det skjer noe hele tiden, derfor er ikke akkurat Harstad med sine små 23 000 innbyggere noe for meg. Men det er livet mitt akkurat nå, best at jeg bare aksepterer det før eller siden, haha! 

Ble veldig positivt overassket når jeg kom inn døren her hjemme, mamma har nemlig tatt en (høyst nødvendig) oppryddning på rommet mitt! Bortskjemt, jeg nei? Haha! Snart 18 år og forventer at mamma skal rydde rommet mitt mens jeg er borte. . Jeg liker faktisk å rydde, men såklart er det bedre når noen gjør det for meg ;) Jeg har også endelig fått meg et lite walk in closet med tre skap, to skohyller, masse kurver og veskestativ! Det har jeg ønsket meg lenge, selv om mitt skap enda trenger oppussning har jeg i alle fall et sted å oppbevare noen av mine beste venner - klærne ♥

Nå må jeg bestille russeklær (er faktisk ikke noe jeg ser særlig fram til, derfor blir det et ork. .) og så skal jeg slappe av med familien min! Høres senere, og i mellomtiden kan dere få se noen bilder av rommet mitt!

Legg merke til minnepennen. . Seff er den, som nesten alt annet, rosa!  

Favorittbamsene jeg har samlet opp fra forskjellige kjærester i løpet av årene, haha. . Og strippestanga. For en kontrast! 

Elsker det bildet der! Har fortalt om det på bloggen før, men malte det faktisk når jeg var 11-12 år. 

Skolebøkene mine. Ja, hello kitty boken er alltid med! 

Dere maser alltid på hvor jeg har kjøpt sengehimmelen, så jeg kan ta det en gang for alle. Den er fra indiska i oslo rundt karl johan, og jeg aner ikke om de enda har den inne - min er nemlig fra 2005. 

Sitatet tatoveringen min er fra! 

Her ser dere litt av skapet, ser sykt lite ut her. . Viser dere mer senere! 

Og trollet i egen person, haha. Ser så stygg ut nå etter mye reising at jeg sparer dere for detaljene! 
 

jeg har vært i himmelen

Kommenter her

Jeg tror aldri jeg har vært så sliten før som jeg er i dette øyeblikk. . Har vært ute fra klokken 14 og til nå nylig! Er helt ødelagt i bena, men denne dagen har vært verdt det. 

Dagen startet med at vi dro på et spisested hvor det var buffet for litt over 100lappen, kun vegetarmat. Virkelig himmelen for meg, haha! Vi satt der en stund og spiste oss stappmette på både middag og dessert, før vi tok bena fatt og dro på en liten shoppingrunde. Tredje etasje på NK (altså gutteavdelingen) er det næreste jeg har vært himmelen, uansett hvor man snur hodet ser man en kjekk, velkledd gutt! Jeg gikk bare rundt og måpte, jeg. . 

Etter en båttur med masse japanske turister var vi endelig på gröna lund! Det var - etter min mening - ikke like bra som tusenfryd på grunn av dårlig utvalg av store, spennende karuseller som gir magesug, var vel bare to stk jeg syntes var skikkelig gøy her i Stockholm. Men de var riktignok så utrolig skummel ( på en god måte!) at det ble verdt hele turen! 

Og tusen takk for fine kommentarer dere legger igjen! Det varmer virkelig (spesielt den ene om at jeg ligner på Lana del Rey, uansett hvor langt ifra sannheten det er) ♥

Solbrillene på.

Ser ikke særlig godt ut, men det var virkelig det! 

Denne var bra! 

Ikke denne. . 

Og denne var SYK! Fikk helt sjokk når jeg satt meg inni, haha. 
fans i stockholm

Kommenter her

Rakk ikke skrive noe om gårdagen før jeg måtte løpe ut igjen, så derfor tar jeg det i dag! 

Vi dro ut og spiste på en båt hvor vi hadde forhåndsbestilt et bord, det var liveband der og generelt veldig god stemning! Maten med dessert kostet veldig mye men det var det verdt :) Det var en veldig koselig båttur og jeg fikk sett stort sett rundt hele Stockholm, men etter fire timer på en ganske liten båt blir man rimelig sliten og ikke minst kvalm, haha. . . Når man ser gröna lund fra båten vet man liksom at man er nært havnen og snart hjemme, men til slutt hadde vi kjørt forbi gröna lund 3 ganger? Sykt mindfuck haha, aner ikke hvordan det skjedde. Følte vi dro samme vei hele tiden!

Når vi kom "hjem" til leiligheten igjen var både jeg og Lisa sure og trette så etter litt krangling fram og tilbake tok vi oss sammen og bestemte oss for å dra ut en tur. Fikk møtt mange hyggelige mennesker og sett mye spennende! Må bare fortelle noe sykt som skjedde. Det kom en guttegjeng bort til meg og presanterte seg og så spurte de meg om jeg blogger. Jeg sa ja, og de bare "JA DU ER KISSIE!?!?".Haha er det mulig. . Så mye ligner vi jo ikke, eller? 

Som Lisa sa " har du skrevet at jeg er nydelig?" HAHAHAHA. . . Jaja hun får vel leve i håpet. . 

Inne på NK-senteret, de har veldig mange bra butikker så det kan anbefales for dere som skal til Stockholm! De har en etasje for hvert kjønn og litt sånt, og helt nederst er sminke, hudpleie og parfymer. Øverst er det bare for sport (tror vi, var ikke der oppe). 

Fin utsikt fra båten! 

Jeg spiste laks, reker og blåskjell. Sistenevnte har jeg aldri smakt før men det var bedre enn forventet! Sausen som var av hvitvin var helt himmelsk. 

Dessert! Det smakte kjempegodt MEN sausen med vaniljeisen smakte SPRIT. . . Det var litt av et sjokk når den smaken plutselig kom i munnen! 

Haha av alle bildene på båten var DETTE det fineste . . Sier vel litt om mitt utseende. 

Slik ser jeg ut nå, så best jeg sparer dere for flere bilder før jeg har fått fikset meg litt. Snart skal vi dra ut å spise, etter det blir det TIVOLI! WOHO! 
all the hoes love me

Kommenter her

Nå drar vi ut i stockholm. 

 

 

storm og shopping

Kommenter her

Herregud, det er STORM i stockholm! Eller, kanskje ikke storm, men såpass mye regn at paraplyen vrengte seg når vi var ute og gikk. . Traff nesten en mann i hodet og måtte slenge meg helt rundt for å ikke treffe alle folkene med paraplyen min, vi var jo så og si de eneste med paraplyer, merkelig nok. Merker også at jeg legger over til svensk, i alle fall så snakker jeg de få ordene jeg kan. Det er i alle fall teit, haha! 

Skal fikse oss nå for å dra på NK-senteret, der de har de dyreste butikkene og alle merkleklærne. Tenkte jeg skulle få med meg noen plagg derifra ettersom Harstad har så latterlig dårlig utvalg av merkleklær! :( Etter det skal vi ut og spise på en båt - i dag, igjen. Men denne gangen en finere båt hvor vi har reservert bord og alt! I kveld / natt skal vi på cafe opera som er en ganske kjent uteplass, man må egentlig ha invitasjon om man ikke vil stå i kjempelang kø, men det slipper vi :) Fantastisk!

Lisa maser om at jeg må bli ferdig, så får vel bare avslutte innlegget her så snakkes vi mer i kveld ♥ 

Mitt outfit! 

Her spiste vi lunsj 

Mmmmm :) 
kissiestalker i farten

Kommenter her

Har hatt en utrolig fin dag her i Stockholm sammen med Lisa og faren hennes, liker bare denne byen bedre og bedre! Gleder meg til hva jeg får se hva den har til å by på av shopping! I morgen er planen å stalke kissie på bloggen hennes slik at jeg kan finne ut hvor hun er, så dra dit og oppsøke henne. . Neida. Joda. Hun har jo tross alt kopiert flere innlegg fra bloggen min og oversatt de til svensk og så tatt "æren" av å ha skrevet det, haha hvem i all verden gjør noe sånt? Jaja, da bør hun nesten invitere meg på en liten "fika" for å unnskylde seg ;-) 

Jeg kan fortelle litt kort hva vi gjorde! Vi gikk litt rundt i byen og jeg fikk se forskjellige kjente bygg, slikt som er obligatorisk når man er "turist". Etter det dro vi med en båt til söder hvor vi spiste på en båt som lå inntil havnen. Det er tydeligvis ganske så normalt her. .? Har aldri spist på en båt som ligger stille inntil havnen før, haha! Det var i alle fall mat fra thailand vi ble servert, jeg spiste vårruller og ris. Jeg må bare si at jeg ble utrolig båtsyk av å være på de båtene der, jeg ommentrent sjanglet ut derifra, haha. . 


Meg og den søte faren til Lisa, på dette bildet ser det nesten ut som om han er min far! Sant vi lignet litt her? 

Dagens avslappende outfit. Er glad jeg tok converse ettersom vi gikk en hel del fram og tilbake i dag. 

På båten! Det var en veldig koselig tur og fikk sett mye av Stockholm. 

Båten gikk forbi tivoliet og jeg kjente det suste i magen bare av tanken! Riktignok så det ganske lite ut. . Har hørt det skal være bedre enn tusenfryd, men det ser jo overhode ikke slik ut! Noen som har vært på begge som kan fortelle hva som er best? 

På båten vi spiste hadde de laget en strand hvor de har yogatimer en gang i blandt. Så utrolig avslappende, skulle ønske jeg kunne vært med på noe sånt! 

Etter vi hadde spist fikk man en  lapp hvor man skulle skrive hva man syntes om resturanten. Dette skrev vi haha, om noen skjønner det. . 
STOCKHOLM

Kommenter her

Nå kan jeg endelig si det - jeg er i Stockholm! Det føles så utrolig godt og jeg trengte det virkelig ♥ Vi bor i leiligheten til Lisa sin pappa, den ligger utrolig sentralt og personlig må jeg bare si at leiligheten også er kjempefin, i øverste etasje og alt. . Her kan jeg drømme meg bort og bare håpe at jeg en dag får noe lignende selv! 

Tok oss i alle fall en powernap nå nettopp, sto opp klokken 03 i natt for å rekke flyet så kan trygt si jeg var ganske trøtt! Møtte forresten Jack White fra the white stripes på flyplassen, om noen av dere vet hvem han er?Liker the white stripes veldig godt, så jeg ble helt sjokkert, jeg! :) Anyways, har akkurat fikset meg ferdig og snart skal vi dra på en båttur til Söder som er en øy med masse shopping. Skal spise thailandsk mat også! Gleder meg, har rumlet mye i magen i hele dag. . Skal ta masse fine bilder og outfit til dere, så bare å komme innom bloggen senere. 

Har dere forresten noen filmtips til meg og Lisa? Enten noe som går på kino eller en bra dvd dere har sett i det siste, bryr meg ikke om den er ny eller gammel, og uansett hvordan sjanger! Men siden vi ikke skal dra noe ut her trenger vi noe å gjøre om kveldene :) 

Dette bildet ble tatt rundt halv 04 i natt. . Mamma er ikke verdens beste fotograf haha. Åh, savner mamma allerede! 

Kjøpte dette på taxfree, fikk riktignok høre at alt smaker stygt etterpå når jeg la ut bilde på instagram. . Kjipt! Men håper jeg liker det! 

Denne pizzaen fra pizzahut må være det beste jeg har smakt i hele mitt liv (det virket i alle fall slik der og da. . kanskje grunnet sulten min?). 

I taxien. Har ikke sett så mye av stockholm så langt, men det virker som en utrolig fin by! 
the human centibede

Kommenter her

Først må jeg bare si tusen, tusen takk for alle fine kommentarer dere kom med på innlegget jeg skrev i går " ingen ser meg". Måtte tørke bort noen tårer rett og slett fordi jeg ble så rørt . . For noen sterke, fine og fantastiske jenter (og gutter!) som leser min blogg! Jeg håper vi sammen kan bygge hverandre opp, og jeg skal prøve så godt jeg kan til å skrive oppmuntrende innlegg her på bloggen en gang i blandt. Kanskje det hjelper å høre at jeg også har det vanskelig noen ganger? Det føles godt å vite at jeg ikke er alene. . Elsker dere også stor, stor klem ♥ Forresten så har jeg problemer med mailen min, er ikke hacket eller noe men den har blitt alt for full slik at hele greia har kræsjet litt. . Skjønner ikke at det er mulig! Derfor får jeg ikke svart på mailer for øyeblikket men jeg kommer meg snart inn igjen og svarer dere! 

Hadde nettopp besøk av min gode venn Jonas, og nå ser jeg på the human centibede. Utrolig rar og ekkel film, men ikke så grusom som jeg hadde hørt den skulle være. . . Folk skal tydeligvis ha spydd i kinosalene osv!? Den handler om en gal kirurg som har fanget tre personer for å skape et menneskelig "kunstverk" ved å sette dem sammen. Noen av dere lesere som har sett den? Hva synes dere? :) Og stemmer det at det kommer en film nr 2, om noen av dere vet? 

flytta på dej PLEASE

Kommenter her

Kom hjem nå nettopp, har vært i byen sammen med mamma og lillesøsteren min. Tok bare sol og kjøpte noen ting jeg må ha til reisen i morgen, har enda ikke startet med pakkingen. . Stress! Men hva skal jeg egentlig ha med meg? Må vel ha litt fine klær siden jeg skal til Stockholm, sløveklær kan bare ligge hjemme med andre ord. Tenkte jeg skulle lage meg noe å spise er faktisk konstant sulten, driter i om jeg legger på meg nå haha, det er ikke det verste som kan skje liksom! 

Vet ikke hva jeg skal skrive egentlig, er i litt dårlig humør og vil bare ligge i senga. Men blir bedre i morgen når jeg endelig får dratt bort! Noen ganger trenger man bare å dra bort fra det samme gamle stedet, jeg som har bodd her hele mitt liv begynner å bli rimelig lei. . Har vært de samme folkene og alt i 17 år nå, og kan ikke akkurat si det er så mange og velge mellom. Well well! 

Noen bilder fra så langti  dag! Har ikke jeg verdens søteste bakgrunn!? Ser dere hvem det er? 

 
lesbisk politiker thats me

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem fra stands med unge høyre på skolen jeg går på, nemlig Heggen! Jeg kom for sent så fikk ikke vært der så lenge, men det gikk vel helt okei! Er mange som har spurt hvorfor jeg gikk fra AUF til unge høyre og jeg var aldri spessielt aktiv i AUF så det er ingen big deal egentlig . . Men det er vel mest fordi jeg føler alt fokuset var på kjærlighet og sammhold (ingenting galt i det, riktignok. .) og mange ble vel medlem for feil grunn. Jeg personlig har jo også vokst og føler mine verdier har endret seg, derfor byttet jeg - så enkelt er det. Etterhvert som man opplever nye ting og ser norge fra et litt annet perspektiv (blandt annet etter jeg fikk jobb dvs bloggen) så kan ting forandre seg.  Nok om politikk for en stund!

Nå er jeg sammen med Lisa, fikk en kommentar om at vi er lesbiske og at alle vet det . . ? Ja helt rett, nå skal vi ha sex. Snakkes senere ♥ 
Ingen ser meg

Kommenter her

Jeg vet ikke.

Om noen hadde spurt jeg i dag, den siste uken eller den siste måneden hvordan jeg har det så ville svaret vært det. Jeg vet ikke. Fordi helt ærlig, så vet jeg ikke. Dere vet når alt føles feil, men samtidig kan man ikke klage fordi så mange har det verre. . Slik er det for meg. Jeg føler jeg ikke gjør det godt nok på skolen - jeg klarer ikke følge med, jeg føler livet går ifra meg og at jeg kommer til å ende opp med en dårlig jobb. Jeg er redd for å skuffe familien min som hele tiden skryter over hvor flink jeg er. Men samtidig er jeg redd for å si noe i timene, jeg føler alle på skolen tenker jeg er dum uansett så jeg har ingenting å leve opp til. Jeg er paranoid, en slags angst. Jeg føler at hver gang jeg er ute, om så på fest, i byen, sosialt generelt, at alle tenker "wow, hun er styggere enn på bloggen" eller "wow, faen meg dum hun der". Slik føler jeg det. Hvordan har jeg det da?

Hver dag når jeg kommer hjem legger jeg meg i senga og bare puster. Og gråter. Tenker på alt som er feil, hva jeg kan gjøre bedre, hvorfor alle andre er mye flinkere enn meg. Så blir jeg frustrert og stressa, fordi jeg føler det er alt for mye feil med meg - hvor skal jeg starte? Kan jeg starte noen steder? Hvofor er jeg ikke glad? Jeg prøver å tvinge meg selv til å tenke positivt. Men hva har jeg egentlig å være glad for? Jeg hater å lese bloggene til andre fordi jeg føler de er så mye penere og gjør ting så mye bedre enn meg. Hvorfor leser folk min blogg? Hun stygge lave jenta som ikke tar fine outfitbilder, ikke har et spennende liv, ikke noen kjekk kjæreste. . Det er en jævla angst hele tiden. Aner dere hvor mange ganger jeg har grått etter å ha tatt "fine" bilder til bloggen? Ja, jeg vet hvordan dette høres ut. . Jeg zoomer inn, jeg finner feil. Fordi det vet jeg mange gjør på meg. Finner kviser, kanskje ett arr, et strekkmerke, noen ekstra kilo. Jeg fikk høre på bloggen i går at jeg har blitt feit. Så nå bekymrer jeg meg for det også. Jeg som aldri har følt meg feit før. Jeg sa nettopp nei til godteri - noe jeg aldri har gjort før. Skal det seriøst påvirke meg så mye? 

Jeg bruker mye sminke og jeg fikler med håret på videoblogger. Fordi jeg er usikker. Der, jeg sa det. Om man er spessielt opptatt av utseende - så er det en grunn. Hver dag før skolen ser jeg meg i speilet lenge og tenker på at "om bare nesa hadde vært litt mindre, øynene litt større, om jeg hadde vært litt mer formull, så hadde alt vært bedre". Så går jeg på skolen, slenger ut noen vitser her og der mens jeg prøver å framstille meg selv som så selvsikker som mulig. Men nei. 

Og nå kan dere godt komme med en lang tale om at jeg kun bryr meg om utseende, at jeg oppfordrer unge jenter til noe som er feil. Ingenting er feil, man kan ikke noe for hva man føler. . . Det er en grunn til at jeg er usikker! Jeg kan ikke tenke at andre har det verre, JEG får det ikke bedre av den grunn. Dere kan godt si jeg ikke vet en dritt om ting som er vanskelig - men sannheten er, dere har ikke peiling. De tingene jeg virkelig er lei meg for, de tingene jeg virkelig bekymrer meg over. . Det egner seg ikke for en blogg.

Så hvordan har jeg det? Jeg har det ikke bra. Hvorfor skriver jeg dette innlegget? For sympati? Jeg er lei meg fordi jeg føler meg usynlig, men samtidig alt for synlig. Ingen ser meg, men alle ser meg. Hvordan ser jeg meg? Jeg ser meg selv slik som de negative kommentarene ser meg. . Jeg er nok min egen største hater. 

Ser du meg nå? 


hvil i fred - 11 september

Kommenter her

Jeg personlig får alltid en litt ekkel følelse i kroppen hver 11 september, hvert år. Og i dag er det hele 11 år siden terrorangrepet mot world trade center skjedde. Det sykeste er vel at jeg drømte om det hele i natt. Jeg drømte at jeg var der når det skjedde, og at jeg hørte eksplosjoner og så folk som skrek. . Men hver gang jeg så mot world trade center var alt helt rolig og slik fortsatte det helt til jeg selv var i ett av tårnene og måtte hoppe ut. . Drømte så mye ekkelt i natt.

I fjor så jeg en dokumentar, hvor folk som hadde mistet nære og kjære ble intervjuet og man fikk se hvordan det bare raste folk fra tårnene når det holdt på å falle sammen. Folk som desperat hoppet fra tårnene i ren panikk. . . Kan jo si at jeg var ganske blank på øynene bare noen minutter inn i dokumentaren. Så grusomt! Og hva var poenget med det hele. . ? Hva har terroristene oppnådd? 

Jeg husker faktisk 11 september 2001! Jeg skulle se på herkules hjemme og var forbannet fordi mamma skulle se på nyhetene. Skjønte ikke så mye, jeg var jo bare 6 år. Men er så rart hvordan slike minner fester seg så godt! Jeg kommer nok alltid til å huske hvor jeg var og hvordan jeg fant ut om 22. juli også. . Husker dere noe fra 11 september 2011? Hvordan var det for dere? 
hemmelig-singeloppførsel

Kommenter her

Har nettop kommet hjem etter å ha vært på stands med unge høyre, altså at vi var rundt på forskjellige skoler for å verve nye medlemmer! Gikk ganske bra, fikk vervet 5 stk så sier meg fornøyd med det. . Men neste gang skal jeg prøve å gjøre bedre! Fikk noen tskjorter i dag som vi måtte ha på oss, smarte meg hadde tatt høye hæler så dere kan vel tenke dere hvor missmatch det så ut. . Men håper ikke det er hva folk bryr seg om, hehe :) Bli med i unge høyre, vi har alle de kjekke guttene - promise you! Hahahah. 

Måtte sensurere fingrene, så stygg neglelakk. . 

Nå skal jeg se på "barbie-dagbok" og "bratz - the movie". Haha elsker virkelig alle barbie og bratz filmer, myscene er også fantastisk! Lindsay Lohan er faktisk med i " myscene - goes to hollywood" som seg selv, bare at hun er en tegneseriefigur da. . Var slik min obsession for barbiefilmer startet! ;) Dere har kanskje hørt snakk om "hemmelig-singeloppførsel"? Slike ting man gjør alene som man ikke kan gjøre med en kjæreste. . Vel, å se slike filmer mens jeg ler høyt og lever meg skikkelig inn er min "hemmelige"greie. Ikke så hemmelig nå lengre, riktignok! Hva er din "hemmelige-singeloppførsel"? 
full på en mandag hehe

Kommenter her

Søte dere som kaller meg alkoholiker fordi jeg tar noen drinker med venninne mine! ♥ Nå er det slik at i norge så er det lovlig å drikke alkohol, det er ingen lov som sier at mindreårige ikke får drikke (de får ikke kjøpe, det er en forskjell). Selv om alkohol er veldig farlig og ødelegger liv er det lovlig, slik fungerer det i norge og resten av verden. Ja vi elsker. . Nei ass, verden er jammen meg rar. 

Men nok om det! Tok i alle fall noen drinker i dag med jentene, skulle egentlig gjøre "bar-jumping" altså en drink på hver bar / utested før man drar på neste. Jeg dro hjem ganske tidlig, rett før de andre begynte på shots, haha! Følte det ble best ettersom jeg må være i god form i morgen, vi er tross alt helt i starten av uken. . Går helt i surr for meg nå! 

Nå skal jeg ta et varmt boblebad etterfulgt av ansiktsmaske og andre selvpleierutiner, utrolig deilig i denne høstkulden! Jeg trenger virkelig litt homespa i dag. . Skal gi hunden min litt salat først haha, she loves it. Vegarianer akkurat som meg! 

Hahah meg og Lisa er så drittunger! 

Jaja kan vi please bli fin på ett bilde neste gang. . Please. . Jeg drikker seff alkoholfritt hehe.
Dagens spørsmål

Kommenter her

Det er noe jeg har lurt på en stund, nemlig hvor mye ungdom bryr seg om at klærne er av et bestemt merke eller ikke. Jeg personlig sier selv at jeg ikke er opptatt av det, men samtidig har jeg en hel haug av klær som er litt dyrere enn andre. For eksempel Ralph Lauren gensere og skjorter, Lacoste gensere og skjorter, Converse, hunterstøvler, Lindebergskjorter, Acnesingletter, Levisbukser, Louis Vuitton veske og pengebok, chanelveske. . Men samtidig så er det ting jeg aldri bruker og ikke kunne brydd meg mindre om at jeg har. Jeg anger litt på at jeg har brukt så mye på for eksempel en latterlig liten pengebok, når jeg heller kunne fått tre gensre for det. Jeg personlig vl heller ha mange billige plagg som jeg liker, enn mange dyre plagg! 

Men samtidig kjenner jeg mange som ikke vil handle på kapphal, lindex osv for at det er såkalt "ukult" eller "fattig". Jeg har ikke det problemet og kan handle hvor som helst, omså på fretex om jeg finner noe jeg liker. . Så spørsmålet er - bryr du deg om hvor du handler klær? Føler du deg bedre om du har et spessielt merke? HELT ÆRLIG NÅ!
Dverg på løpetur

Kommenter her

I dag blir en fin og avslappende start på uken! Skal bare ta noen drinker ute med jentene ettersom min kjære Lisa har bursdag og vi har tursdag med skolen i morgen, det passer jo perfekt! Turdag = fridag. I alle fall for meg, hihi! 

Dagen min kunne ha startet bedre.. Jeg skulle rekke bussen og akkurat når jeg var utenfor en barneskole begynte sikkert 40 barneskoleelever og løpe sykt fort, jeg skjønte ikke hva som skjedde før jeg så bussen i det fjerne. Så jeg måtte altså løpe som en gal sammen med en kvart barneskole for å rekke bussen, haha. Litt av et syn! Og siden jeg er så lav så det virkelig ut som om jeg hørte hjemme blandt den flokken, haha. Følte meg så dum! Så mistet jeg mobilen og headsettet i bakken og stresset som bare det, mobilen min er virkelig på kanten for å bli helt ødelagt nå. Heldigvis gikk det bra! Jeg går liksom enda og håper at jeg skal bli litt høyere, jeg kan jo ikke være 1.59 cm og få barn, gifte meg osv?? Det gir jo ingen mening! Kjære gud, vær så snill. . Så et lite spørsmål til dere - om du måtte velge mellom og vokse 10 cm eller krympe 10 cm, hva ville du valgt? Jeg ville vokst, uten tvil! Har også funnet noen kjempefine ting på nettet til dere, vil bare ha ALT! Men aller helst vil jeg nok ha jakke nr. 6, herregud snakk om perfeksjon! I alle fall så perfekt som en jakke kan bli. . Drømmer meg bort litt, jeg. 

1. Kjole fra nelly HER //  2. sko HER // 3. batman-tskjotre HER // 4. kjole HER

5. Sko fra nelly HER // 6. Jakke HER // 7. Sko HER // 8. Tskjorte HER 

9. Kjole fra nelly HER // 10. Skjorte HER // 11. Tskjorte HER // 12. Sko HER // 

 

13. Kjole HER // 14. Bluse HER // 15. Blazer med paljettarmer HER // 16. Tskjorte HER 
 

Uten deg

Kommenter her

Det er veldig vanskelig å skulle skrive et innlegg til en av de personene som betyr aller mest for deg i hele verden. Man skal kunne oppsummere noe som ikke kan oppsummeres, nemlig hvordan en enkelt person kan gjøre dagen din 1000 ganger bedre. I dag blir Lisa 18 år og jeg skal skrive et innlegg for å gratulerere henne med dagen. Hva skal jeg si?

Jeg kan begynne med å si at hadde det ikke vært for deg, ville jeg vært utrolig deprimert. Som dere alle vet har jeg i mange år vært "avhengig" av å være kjæreste for har jeg ikke det så føler jeg meg utrolig alene og lite verdt, men du fyller ut det tomrommet. Vi snakker hele tiden og hver gang det skjer noe tenker jeg at jeg må fortelle det til deg, du har fått meg til å innse at jeg KAN ha det bra uten en gutt, og at andre mennesker også kan gi meg en god følelse. For det gjør du. Jeg skulle virkelig ønske du var en gutt fordi da kunne vi giftet oss og vært sammen for alltid - men det kan vi uansett - ikke gifte oss selvfølgelig, men alltid være sammen. Jeg er så glad for at du aldri forteller meg det du tror jeg vil høre, du forteller meg det jeg trenger å høre. Jeg trenger å høre at jeg tar feil noen ganger, når jeg gjør noe bra, når jeg bør gjøre annerledes. Du bryr deg oppriktig om meg, og er ikke redd for å være streng for at jeg skal komme på rett spor. Tusen takk.

 

Du gir meg så utrolig mye og lærer meg så mye, både om hvordan mennesker er, men også om at jeg må være åpen og godta alle. For du er en så utrolig god person som gir absolutt alle en sjangse, du er den som står opp for de ingen andre står opp for, og du er den som inspirerer meg til å gjøre bedre. Du er den som forteller meg at genseren jeg har på meg er stygg, og så kaller jeg deg for mann/gutt/homo og så ler vi. Det er vår type kjærlighet. Vår type kjærlighet er når vi ligger i senga og holder hender mens vi hører på Frank Ocean og røyker dyrevennlig røyk mens vi snakker om livet og småstresser for at vi ikke finner lighteren. Det er når vi står over kjøttdisken på rema 1000 og snakker om hvor flinke vi er som ikke spiser kjøtt, og at vi snart skal hjem og spise vetetarmat som er "smuglet" inn fra sverige. Det er når du blir sur på meg fordi jeg sier noe unødvendig stygt om andre, og så blir jeg forbanna - og så ler vi igjen. Det er vår type kjærlighet - og det er den beste som finnes. Tusen takk for at du er du, og for at du er min nummer en ♥

GRATULERER MED DAGEN KJÆRE (F)LISA! Elsker deg.

Her er noen sanger vi hører på hele tiden som beskriver vårt vennskap bra. Dedikert til deg min kjære!

 

  

 

 

Georgia Rule

Kommenter her

Stine Mari var nettopp her en snartur, hun kom på et utrolig spontant besøk! Har virkelig savnet god kvalitetstid med den jenta, bestående av oss to, godteri og en god film. Kveldens film ble "Georgia Rule" med fantastiske Lindsay Lohan, elsker virkelig den filmen! En utrolig gripende film som jeg anbefaler alle og se. Lindsay Lohan er så utrolig pen haha, blir jo nesten forelsket av å se filmer med henne. En ekte bad-ass girl :) Jeg er vel neppe den eneste jenta der ute som kunne blitt lesbisk for Lindsay. . .? 

Føltes uansett veldig godt å bare være hjemme og slappe av i kveld. 

Her er traileren til filmen. Synes ikke den viser hvor bra filmen er overhode, filmen handler faktisk om seksuelt missbruk og det kommer overhode ikke fram i traileren. Så ikke døm den etter det!

Fant forresten dette bildet på instagram for ikke så lenge siden, det varmet hjertet mitt! ♥ Mine to favoritter Lindsay og Chuck Bass. Ville ikke de vært et fint par!?  

Haha elsker virkelig det bildet av meg som dere ser på tven her, har veldig lyst til å få gjort det om til et stort bilde jeg kan ha på veggen. Noen som vet hvor jeg kan gjøre slikt? Eventuelt en nettside? 
ingen gidder

Kommenter her

Ligger i fosterstilling i sofaen med et godt pelspledd tullet rundt meg (falskt pels, såklart. .) og ser på 71 grader nord med mamma og pappa, selv om jeg egentlig er heeeelt uinteressert. Skulle egentlig være sammen med en kompis i kveld men tror hverken jeg eller han er i form haha, er nesten aldri noe poeng i å legge planer på søndager - ingen gidder uansett! Jeg bør uansett samle krefter til neste uke, tenk at jeg og Lisa skal til stockholm! Gleder meg så utrolig mye til å dra på tivoli, haha ♥

Vet dere om det går noe bra på tv i dag? Gjerne en film! 

Laget vegetarpizza før i dag, da må man nesten bare slenge på alt man har hjemme for at den skal få noe smak, haha. . Om man ikke tar soyakjøttdeig selvfølgelig! 
Føler meg som fortjent etter i går

Kommenter her

God"morgen" til dere! Sovet godt? Selv har jeg bare ligget i sengen og forsøkt å sovne siden klokken 09. . . Er så utrolig bakfull i dag, festet hardt i går altså! Uten de siste drinkene der kunne man virkelig ha levd et bedre liv i dag haha. 

Vi startet hjemme hos Lotte, der vi var ca 15 jenter. Det var veldig koselig og mye god mat ble servert, fikk til og med en velkomstdrink som smakte fantastisk. . Mmm ♥ Etter det dro vi, innkludert meg, på byen! Må si jeg var skuffet over det. . Masse gamle folk og rockemusikk på den eneste 18årsplassen, hva skjer med det? Nei dit skal jeg ikke igjen på en stund, da vil jeg heller dra hjem. Etter en stund dro de beste jentene mine på nasj med de beste guttene, det var som vanlig sinnsykt morsomt og jeg lo så mye at jeg enda har vondt i magemusklene! 

Hva gjorde dere i går? 

Tapas er noe av det beste jeg vet! Måtte riktignok ta ut skinken men det var godt uansett. 

Velkomstdrinken! Ser lite lukseriøst ut her haha, men smakte utrolig godt. 

Martine, Mathea, Charlotte og meg. 

Lotte (bursdagsbarnet), meg, Stine Mari og Anne-Sofie! Amanda satt egentlig også på siden der, men av hensyn til henne som har øyebettenelse på begge øynene tror jeg det var best at hun ble klippet bort, haha. 

Hahaha Martin er verdens beste og morsomste, sånn seriøst! 
kveldens ouffit

Kommenter her

Nå skal jeg dra ut, har akkurat fikset meg med Stine Mari og Lisa! Må vel bare ta et par shots før jeg drar, tror de aller fleste har kommet til vorsjet så da må jeg være i godform når jeg kommer. I kveld er vi full for kjærlighetens skyld - som de sier!

Hva synes dere om outfit? ♥ 

Håret mitt ser helt jævlig ut, regner som bare pokker her. . 
good news

Kommenter her

Har akkurat sminket meg og satt i løshåret, og snart skal jeg til en venninne for å finne en kjole til kvelden! Var så heldig å få låne hos henne, jeg føler at alt jeg har er oppbrukt. . . Vi skal vorsje hos Lotte i dag for å feire at hun har blitt 18 år, blir sikkert kjemegøy med mange forskjellige jenter. Etter det drar vel de andre på byen og jeg må enten stå utenfor å vente på de, eller dra hjem. .  #livetsom17åring.

Det blir altså byen-premiere for flere av venninne mine i kveld (lovlig altså). De fleste har kommet inn en og annen gang tidligere, men denne gangen blir det altså på ordentlig! ;) I Harstad har vi kun en uteplass for de under 20 år, så kan ikke akkurat si jeg ser sykt fram til det eller føler jeg går glipp av noe. Nei jeg gleder meg heller til Stockholm neste helg, og Amsterdam om en måned! Der snakker vi galskap, i alle fall på sistenevnte! Men som hørt mange ganger før, det blir så gøy som man gjør det til, så jeg satser på at dette også blir en vill kveld og at jeg finner noe (noen) andre og underholde meg med mens venninne mine slår seg løs på byen! Hva skal bloggleserne mine finne på denne lørdagen da? :) 

Ps: sjekket nettopp kontoen min  og kan være glad jeg ikke er gammel nok for byen. Med denne saldoen  hadde jeg nok spandert bort alt just because i can. Woho sier jeg bare! 
verdens kjekkeste 60åring?

Kommenter her

Den overskriften trodde jeg aldri jeg skulle ha her på bloggen, haha. . Men i det siste har jeg sett en del på xfactor USA (mye bedre enn det norske) og der er det en deltager ved navn Leroy Bell som med en gang fanget min oppmerksomhet - han er nemlig 60 år og ser ut som en.. tja, 30åring? WOW sier jeg bare! De som ser slik ut når de er 60 kan i alle fall prise seg lykkelig, haha. Håper min man holder seg like godt!

Han har sykt fin klesstil også! Kler seg MYE bedre enn de aller fleste på min alder. . Her har man virkelig noe å lære av!

Han var 59 år her men har blitt 60 år i løpet av sesongen. Hva synes dere? Sykt ikke sant? 

konkurranse - vinn betakaroten!

Kommenter her

Siden dere er verdens aller beste lesere tenkte jeg og ha en liten konkurranse for dere ♥ 

Jeg har så mye betakaroten hjemme at jeg nesten kan bygge meg et hus bestående av kun betakaroten haha, så jeg tenkte det passer bra å gi noen pakker til dere! Derfor deler jeg ut 6 pakker og trekker tre vinnere, altså den som vinner får to pakker :) Man må nesten ha såpass om man virkelig skal merke effekt. Bruker selv disse fra proteinfabrikken.no og er veldig fornøyd, men det er jo grenser på hvor mye jeg trenger. Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar her, jeg trekker to vinnere tilfeldig og en som har skrevet en ekstra fin kommentar får også. Et tips ; om du kommenterer bloggen min ofte har du større sjangse for å vinne - jeg følger nemlig med på hvem som er aktiv, er så koselig å føle at jeg kjenner noen av dere! 

Husk å legg igjen mail så kontakter jeg noen i morgen som jeg sender betakaroten til allerede da. Nå skal jeg faktisk sove, så vi blogges mer i morgen. Glad i dere, girls and boys!

 

 

 

dagens outfit

Kommenter her

Denne skoledagen har virkelig føltes laaaaaaaaaaaaaaaang. . . Først hadde jeg politikk og menneskerettigheter, så en time fri, og så norsk hvor vi så film. Det er så slitsomt å se film når man er trøtt, vi så faktisk Frankenstein og kan innrømme at den var en smule ekkel! Men nå er jeg i alle fall hjemme, endelig. Det er enda deppe-vær ute, og the hills går tydeligvis ikke i dag til vanlig tid!? Bruker jo og se det hver dag på tv 2 bliss når jeg er hjemme fra skolen, men ikke i dag tydeligvis. Åh, hva skal jeg nå trøste meg med? :( 

Meg i dag :

 

Tenkte og vise dere dagens outfit, ikke akkurat på topp etter en hel skoledag. . Slik har jeg sett ut i dag, både inne og ute! Hva synes dere? 
Forbilde, kanskje. Forelder, nei.

Kommenter her

Dette innlegget vil jeg rette til de voksne som leser min blogg og skal være så utrolig nesevis mot meg, og de som også skal kritisere mine foreldre for oppdragelsen de har gitt meg ? for ja, de får faktisk også mye kritikk fra andre voksne fordi jeg er en «drittunge» som skriver om livet mitt på en blogg. Om barnet DITT blir så påvirket av meg, så må hun ikke få være på internett. Da må hun ikke få se på tv. Da må hun ikke få lese aviser. Da må hun bli holdt unna media fordi da har DU som faktisk er forelder gjort en dårlig jobb med å oppdra ditt barn. Jeg har ikke noen jeg har ansvar for, jeg lever mitt liv ? og JEG skriver hva jeg vil.

Når man skriver blogg får man ofte mye kritikk om man velger å skrive om fest og alkohol. Man er et forbilde for yngre og derfor mener mange at man kan påvirke dem i en negativ retning. Jeg personlig blir snart 18 år og da er det helt normalt å dra ut i helgene, jeg skriver om min hverdag, derfor er det naturlig å dra det inn også. Men det forstår ikke folk ? hvorfor får man ikke skrive om det? Hvorfor er det galt? Tror dere virkelig noen 13 år gamle jenter kommer til å snike seg ut med en flaske vodka fordi de har lest på min blogg at jeg drikker? Slik var ikke jeg når jeg var 13!Så kjære barneforeldre som leser dette: barnet DITT er ikke mitt problem. Det er ditt eget problem om barnet ditt ikke klarer å ta selvstendige valg. Da kan ikke du drikke vin hjemme, for tenk om barnet ditt blir så påvirket at hun tar seg et glass vin i hemmelighet!? Herregud, tenker dere virkelig slik?

Jeg har også fått høre når jeg møter bekjente « du må ikke legge ut bilder hvor du røyker, fordi lillesøsteren min leser bloggen din». Jeg leste bloggen til Ida Wulff når jeg var 13-14 og hun tok seg festrøyker. Det er jo ikke på grunn av henne jeg gjør det den dag i dag, haha. Må man gjøre ALT forbildet sitt gjør? Lindsay Lohan som jeg «elsker» har tatt overdose flere ganger. Har jeg det? Nei. Skal jeg det? Nei.

Jeg kommer til å fortsette å skrive om festing på min blogg. Kanskje jeg legger ut et lettkledd bilde fordi det er slik jeg er. Og om barnet ditt er slik etter påvirkning fra meg; well, ditt problem. Ikke mitt.

Nei folk er så dumme, jeg tror helt ærlig barna dine blir mer påvirket av hva du som forelder gjør eller hva du som forelder sier, ikke hva JEG som de ikke engang kjenner gjør. Jeg kan godt ta ansvar for min egen lillesøster og for henne tror og håper jeg at jeg er en grei rollemodell, men ingen andre. Slik er det.

Hva mener du?
det er gøy å se dum ut!

Kommenter her

Jeg har brukt kvelden min på å ta igjen litt etterlengtet søvn, og bortsett fra det har jeg lest igjennom partiprogrammet til høyre hundre ganger slik at jeg skal kunne alt. I neste uke skal vi på diverse skoler i Harstad og ha stands, det vil si fortelle om partiet og kanskje verve nye medlemmer! Gleder meg veldig, tror det blir en lærerik opplevese for meg og forhåpentligvis de som velger å stoppe innom for en prat :D Før jeg legger meg skal jeg lese igjennom programmene til de andre partiene også, er greit å kunne slik at man kan si " på dette er vi bedre enn dem for de vil sånn og sånn" om dere skjønner. Jeg kan jo hovedsakene til de andre partiene også, men jo mer - jo bedre! Jeg er så utrolig stolt over meg selv, jeg kjenner så mange som kun bryr seg om seg selv og det som skjer rundt dem - alt handler om hva de skal ha på seg og hva som skjedde på byen i helgen. . . Kan ikke se for meg å ikke være opptatt av hva som skjer rundt i verden.

Jaja synd for meg at jeg ser så dum ut, jeg er veldig undervurdert om jeg får si det selv og blir egentlig aldri spurt om hva jeg mener om det ene eller det andre (nå tenker jeg på diskusjoner på skolen), men men :) Er så gøy å se dum ut og overasske de aller fleste når man åpner munnen, det har jeg hørt flere ganger ;) Så det jeg liker best med meg selv må nok være at jeg alltid vil lære mer og prøver så godt jeg kan! Hva er DU mest stolt over med deg selv? Kan være noe du har gjort, noe med utseende, personlighet - uansett! Vil gjerne høre ♥ 

Meg og Jens på en vanlig dag, just chillin. Hahahahah. 
skolebildene mine

Kommenter her

Hei dere. Kom hjem for ikke så lenge siden etter en veldig lang og tung skoledag. Tirsdag og torsdag er for meg de verste dagene! Tenkte jeg skulle legge meg ned for å ta noen timers powernap i sofaen. . . Føles veldig deilig med noen ekstra timers søvn ettersom det ofte ikke blir mer enn 3-4 timer per natt. Før sov jeg alltid "middagshvil" og gikk og la meg med en gang jeg kom hjem fra skolen, og det var veldig deilig! Det er oftest på høsten / vinteren jeg blir sånn, og er trøtt stort sett hele tiden og kan sovne kjempelett, hvor som helst. 

Min lille kjære skal ligge å sove under pleddet med meg, det er vår greie ♥ Det sies at dyrene reflekterer personligheten til eieren, og om en hund er slem / stressa eller usosial så kommer det av dårlig oppdragelse fra eieren, som regel. Og det er mye sant i det! Derfor er jeg glad og stolt over at min hund er så sosial, snill med mennesker og livlig. 

Favorittkosegenseren! 

Pappa har nettopp vært i Sverige med jobben, og hver gang kommer han hjem med masse godteri fra taxfree. . . Det er veldig vanskelig og unngå dette når jeg kommer hjem fra skolen, men jeg klarer det!Hva skal man si, de tok bildene fra min stygge siden, haha. . Hva synes dere? Og er noen av dere så heldige at dere faktisk ble fornøyd med årets bilde? Og dette bildet. . Vel, hva skal man si? Jeg ser ut som om jeg kommer fra en terror-gruppe eller noe, haha. Gangster'yo.  Vi skulle være superhelter, og SLIK dukket alle opp. Komunikasjonssvikt..? 

så lenge varte den motivasjonen

Kommenter her

Vi har historie akkurat nå, og jeg føler meg så flink, muntlig og motivert for øyeblikket!!!! Jippi. . . Eller ikke. Bedriver tiden med litt nettshopping, tenkte jeg skulle vise dere favoritter fra hele nettet en gang i blandt og ikke bare nelly som de aller fleste gjør. Hva tror dere om det? Det synes jeg er mye morsommere i alle fall. Nelly er den eneste norske siden her så det kan altså dere under 18 bestille ifra (postoppkrav), men det er jo litt gøy å bare se også, da! Drømme seg bort og få inspirasjon. 

Hva ble deres favoritter her? Mine er 2, 5, 8 og 10 ♥

1. Kjole HER // 2. Genser HER. 3. Kjole HER

4. Genser HER // 5. Tskjorte HER // 6. Skjorte HER 

7. Tskjorte HER // 8. Bh HER // 9. Tskjorte HER

 

10. Kjole HER // 11. Vinterjakke HER // 13. Kjole HER 
sangvideo - i'm yours

Kommenter her

Slik høres en sangvideo ut mens man har omgangssyke! Haha jeg satt seriøst og hold meg for munnen på de pungtene i sangen hvor man ikke synger fordi jeg var så kvalm. . Men har man gitt et løfte på bloggen så får man vel holde det også! Hva synes dere? ♥

kjøpe leilighet

Kommenter her

Hei! Sitter nå og ser på the hills mens jeg snakker litt økonomi med pappa. Slik det ser ut nå, kommer jeg mest sansynlig til å kjøpe meg en egen leilighet når jeg er ferdig på videregående! Det er det ikke mange som kan! Skal snart begynne å se litt rundt på nettet og tenke ut ca hva jeg vil ha, men regner med jeg blir å kjøpe en for ca 2,5 millioner. For den prisen kan man få ganske bra leilighet her i Harstad - om det er her jeg bestemmer meg for å kjøpe. . . Tenk at jeg snart er voksen!

Tok klassebildet på skolen i dag, jeg kledde meg ut som mumie ( er en tradisjon å kle seg ut). Får mest sansynlig ikke sett mitt bilde før i morgen så da deler jeg det med dere, enten det er fint eller ikke. Mest sansynlig er det vel ikke særlig pent, haha :( Etter det jogget vi 3 km i gymmen, og i kveld skal jeg bare slappe av på grunn av at jeg kaster opp så mye. Er syk men vil absolutt ikke få fravær, derfor drar jeg på skolen uansett form. 

Nå får jeg begynne med sangvideoen jeg skulle lage! 

Hahaha.. Meg, Jørgen og Amanda. 
Lunsjpause på do mens vi ventet på å ta bilder. Jeg skulle egentlig være superman men det ble endret i siste sekund (derav tskjorten). Og ja jeg tar MED meg mat, det er bortkastede penger å kjøpe lunsj hver dag.

Jogging

Lille joggegjengen, Amanda, meg og Kasander! 

 

jeg har motsatt anoreksia.

Kommenter her

Fikk høre mens jeg var på kinoen at Sigrid har blitt funnet død. Har ingen personlige relasjoner til saken, men har fulgt med på nyhetene og det er alltid veldig trist når noen dør, spessielt når man har hatt et håp om at de skal komme tilbake til sine kjære. . I live. Håper alle passer på når de skal gå ute alene! Er kanskje litt urealistisk å si at man aldri skal gå ensom og alltid ha noen ved seg, men prøv så godt dere kan i alle fall ♥ Vil ikke at noe skal skje med NOEN av dere!

Ble ekstra sterkt med alle disse følelsene siden jeg og Lisa så filmen " til ungdommen". For meg er det en veldig viktig film, og kort fortalt handler den om fire ungdommer, alle aktive i forskjellige politiske partier - AP, unge høyre, FpU og SU. Det var litt stemningsdreper at jeg spydde på kinoen ettersom jeg har spist så mye i dag, rakk heldigvis ut av selve salen før oppkastet kom, om ikke hadde det vært krise. Jeg lurer på om jeg har en slags sykdom ettersom jeg bare spiser og spiser helt til jeg ikke klarer å gå, haha. Jeg kan vel liste kort opp hva jeg har spist i dag : to brødskiver til frokost, vaffel og baguette på skolen, to brødskiver med en gang jeg kom hjem, brownies og is, to brødskiver igjen, nudler, banan, en brødskive igjen for og så følge opp med godteri, brus og potetgull på kinoen. Jeg kjente på meg at jeg ikke hadde plass til mer men jeg klarer bare ikke kontrollere meg, haha. :) Motsatt anoreksi? Men helt seriøst, har noen av dere likt? Jeg føler meg sulten helt til jeg bokstavelig talt spyr av hvor mett jeg er. Er det bulimi? Haha føler meg som en idiot nå. . . Og nå spiser jeg igjen. 

Og siden veldig mange er så utrolig følsomme og ikke klarer å ta en ironisk sammenligning for nettopp det, og kommer med trusler så snart man snakker om sykdom, så må jeg bare påpeke - har ingenting imot de med sykdommer som anoreksia og bulimi, og håper ingen tar seg nært av dette. Da altså. . 

I spistehjørnet. 

Fine bestevenninna mi!

(Ikke min snus). 

mat. nam.

sangvideo

Kommenter her

I morgen har jeg god tid på grunn av en kort skoledag, så jeg tenkte å gjøre noe dere liker - nemlig lage sangvideo! Jeg elsker å synge selv om det kun er en hobby og så vidt jeg har forstått faller det godt i smak hos dere lesere. Men som vanlig trenger jeg litt tips til hvilken sang jeg kan synge, så noen forslag? Er åpen for alt og har ikke noen problemer med å lære meg nye sanger fort. Men husk at jeg har ganske mørk stemme som holder seg ganske lavt, men jeg kan nå høye toner også. Men helst ikke noen "hyle"sanger, haha!

Jeg vil også gjerne gi en stor takk til dere lesere, det betyr utrolig mye for meg med alle komplimentene dere legger igjen her. Jeg leser alt, bare sånn at dere vet det! Love you ♥

 Her er de gamle jeg har laget, slik at dere får en liten anelse av hvordan stemmen min er! Denne lagde jeg i Juni 2011: 

 Juli 2012: 

bilder fra fest på lørdag

Kommenter her

Ojj jeg har jo helt glemt å vise dere bilder fra fredag!! Kan jo fortelle litt om kvelden/natten også!
Kvelden startet hjemme hos meg på "landet" med de 7 favorittjentene mine og to gutter! Og som vanlig blir det helt sinnsykt når vi er oss jentene, danser til masse gamle klassikere og leker drikkeleker, haha! Jentevorsj er det beste i verden!

Etter noen timer dro vi til en fest i byen, en jente i paralellklassen fylte 18 år og hadde leid et lokale. Slikt er alltid gøy! Ble der en god stund, etter det var jeg litt fram og tilbake før jeg til slutt kom meg hjem klokken 07. . Det beste i verden må nok være å komme hjem. Hjem fra fest, hjem fra skolen, hjem fra besøk. . Uansett hvor man kommer fra, hjem er alltid best! Bare å fjerne sminken, hoppe inn i sløveklærne, sette på favorittserien og lage seg noe godt. Det gjorde jeg, og det var herlig selv om jeg var utrolig trøtt på søndag, haha! Klarer ikke sove før jeg har sett noen episoder av sex and the city.

Sett på denne stemningslåten og drøm dere bort, snart helg folkens! Tusen takk alle for en superbra helg ♥

Lotte og Anne-Sofie 

Haha kjedet meg.. Vet ikke om noen av dere hører på "the weeknd", men albumene hans ser litt ut som det her. Elsker det! 

Lisa og Stine 

Meg, William, Lotte og Amanda. 

Måtte sensurere litt, det er vanskelig å få et snikbilde hvor folk faktisk ser bra ut, haha!

 

Nå er jeg på skolen og er ferdig halv 4, har noen av dere sett filmen " til ungdommen"? Skal se den i kveld og vil gjerne høre deres meninger! Eller har noen sett animasjonsfilmen "modig"? Den vil jeg også se! 

savner den dietten, ass.

Kommenter her

Jeg var nettopp og hentet Lisa på busstoppet, klarer oss ikke noen timer uten hverandre engang. . Sånn er det når man er skikkelig bestevenninner, haha! Vi gikk tur, og etter det gikk vi hjem og spiste fisk. Haha natur og ungdom, vi altså. Det eneste jeg savner av mat som er kjøtt, må nok være barnemat. Spiste det jo hele tiden før, det er skikkelig bra om man vil gå litt ned i vekt - og billig også! Mmmm det er så godt. Så kanskje barnematdietten ikke er så ille tross alt? ;) Fra spøk til alvor. Nå skal jeg se om jeg finner litt godteri i et skap nede, før jeg overtaler Lisa til å se film! 

Er veldig trøtt og tror neppe det skjer noe som er verdt å oppdatere dere om senere uansett. Så vi får snakkes i morgen, god natt! 

Hahahahha æsj fyfaen, sløvaaaa. Hvor bondeknøl ser jeg ut her på en skala fra 1-10. . . 

 
gleder meg allerede

Kommenter her

Pjuuuh, dette har virkelig vært en lang dag, selv om jeg kun hadde en time på skolen. . Men heldigvis har jeg en god følelse inni meg om at jeg forstår alt vi holder på med på skolen, jeg gjør alt av lekser og klarer å være muntlig aktiv. Da går faktisk timene mye fortere også! Nesten alt kan bli spennende om man bare setter seg inn for det! :)

På lørdag skal Lotte feire 18 år, noe jeg gleder meg veldig til (haha gleder meg ALLEREDE!!). Så da blir det brak-kalas som de sier i sverige, og partajjj! Kommer til å bli så sinnsykt, og jeg begynner allerede å gire meg selv opp, hele 5 dager i forveien! Jeg lever virkelig kun i helgene, alle øvrige dager går man jo bare og snakker om hva man skal gjøre i helgen, hva man skal ha på seg, hvor man skal dra. . Hele livet roterer jo rundt fester, haha. 

Blir helt gal i hodet av denne sangen. TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA.


 

dagens outfit

Kommenter her

Har på meg en kosegenser i dag med skjorte under, det var faktisk utrolig varmt og stakk litt, men ellers et veldig behagelig outfit! Det passer kanskje litt bedre når høsten nærmer seg og det ikke er like varmt lengre :) Hva synes dere? Og skal jeg begynne oftere med dagens outfit?

Skulle egentlig på kino i kveld og se "til ungdommen", men tar det i morgen istedenfor. Gleder meg! Nå skal jeg se på reprisen av "alt for Norge"; jeg og familien har fulgt med alle sesongene, haha. Det er faktisk favorittprogrammet mitt for øyeblikket ;)  

 
møtte min store skrekk

Kommenter her

Jeg må bare fortelle dere hva som skjedde i sta. Jeg lå i senga og ante fred og ingen fare når jeg plutselig ser noe i sidesynet. Og tror dere ikke det var en ederkopp som hang fra taket og var kun 1 cm unna meg!? Jeg lå helt stille, tror jeg fikk en form for sjokk (er så redd edderkopper) før jeg slengte pcen bort og løp ned til mamma. Tok sikkert 2 timer før jeg våget meg inn på rommet igjen. Jeg vil aldri drepe edderkopper, men tør ikke være nært de heller. . . Det er en vanskelig situasjon, haha! Hva er dere mest redd for i hele verden? For meg er det edderkopper og A4-ark! (ja faktisk).

I dag skulle jeg som sagt rydde stuen min, jeg gruet meg skikkelig til å gå inn der fordi jeg trodde det var masse rot, men det var faktisk nesten ingenting? Ble utrolig overassket og litt sur for at noen på vorjset i går har tat med seg min drikke som jeg lot stå igjen! Så sykt irriterende, det koster jo masse penger. . Ellers har jeg spist vegetarpizza og sløvet, føler jeg har "dagen-derpå" skrevet i panna og hverken hår, klær eller sminke fungerer helt for meg, haha! Har også utviklet en ny kjendis-forelskelse på Zac Efron (igjen) etter å ha sett noen intervjuer, så nå får han og Justin Bieber helt enkelt sloss om meg! Hahaha ;) 

Pizza med soyakjøttdeig er det beste! 

Søndags-looken. 

 

forandring fryder

Kommenter her

Har nettopp tatt et bad og skal snart fikse meg litt, føler meg så jæææævlig sliten. . . Etter det må jeg vel rydde litt opp her hjemme, skulle egentlig få besøk men tror rett og slett ikke jeg gidder! Må prøve å legge meg rekordtidlig i kveld om jeg skal overleve neste uke med skole. Gruer meg!

Uansett, satt og så i arkivet på bloggen, jeg har hatt alle mulige hårfarger innser jeg nå! Jeg har faktisk prøvd ALT utenom slike drastiske farger som rødt, blått osv. Jeg savner faktisk mørkt hår når jeg ser på disse bildene, selv om jeg vet at jeg ikke trives i det. Men jeg så mye penere ut da! Så, hva synes dere jeg kler best? tvserier jeg elsker

Kommenter her

God morgen til dere Jeg vet at det er helt sykt, men jeg våknet . Og jeg føler meg faen ikke bra i dag haha . . . Kom hjem rundt klokken 07 og hadde det sykt gøy i går, men forteller mer om kvelden og legger ut bilder litt senere! :)

På søndager er det obligatorisk å se masse film eller gode serier, og med tanke på at det begynner å bli en stund siden jeg tipset dere om mine favorittserier tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå, pluss legge ut linker til hvor man kan se dem! Jeg ser serier på 1channel.ch som definitivt er den beste siden, når dere trykker inn på en episode må dere velger de som kommer fra sockshare.com eller putlocker.com (det står en liste med episode 1, 2, 3 osv, velg en av de som har stjerne forann seg) og så trykker dere continue as free user. Kommer opp en del reklame på sidene, men slik er det når man kan se serier gratis. Det er det bare å lukke, og så - enjoy!

♥ Awkward. En sykt morsom serie som handler om Jenna Hamilton, en 15 år gammel jente som ved et uhell faller på badet og etter det tror alle hun har prøvd å ta selvmord. Hun blir kalt for "that girl" og alle ser på henne som en freak. Før var hun helt usynlig, men nå snakker alle om henne og hva hun har gjort. Hun har sex med den mest populære gutten som holder "forholdet" deres skjult samtidig som en litt mer upoulær gutt er forelsket i henne. Sykt morsom serie! Alle episodene kan sees HER. 

 

The hills. Serien er reality som handler om Lauren Conrad, etter high school flytter hun til hollywood for å jobbe med mote, serien handler kort fortalt om at hun prøver å bygge seg opp i moteverdenen og alt arbeidet som kommer med. Man får også møte vennene hennes som dere sikkert kjenner til, blandt annet Whitney Port og Heidi Montag. Veldig bra serie som man fort kjenner seg igjen i, med masse fine klær, shopping, drama og gutter. Den er faktisk veldig trist også! Og så bra laget at det noen ganger virker som en film og ikke reality. Alle sesongene HER. 

♥ Gossip girl kjenner vel de aller fleste til. Serien handler om overklassen på New Yorks beste side, med masse drama, penger og igjen - fine klær og mennesker. Serien er ofte utrolig trist men også spennende, jeg har ofte hatt en følelse med "wow, hva skjedde nå" etter at jeg har sett en episode. Så MÅ man bare se en til! Avhengighetsskapende, haha. . En fin serie å drømme seg litt bort i! Kan sees HER. 

♥ Frustrerte fruer, også kjent som den beste tvserien på jord i mine øyne. Dette er en serie hvor man faktisk blir glad i karakterene, og showet har ALT. Den er spennende, morsom, trist og litt skummel, alt i hver episode. Jeg kunne sikkert sett på denne serien dag ut og dag inn om jeg hadde hatt mulighet. . . Jeg ler hver episode, og gråter i nesten hver også. FANTASTISK! Sykt bra skuespillere også. Alle sesongene HER. 

♥ Sex and the city. Denne serien ahr virkelig reddet humøret og livsgleden min på de aller veste dager, det er så godt å kunne drømme seg bort inn i deres verden når man har gutteproblemer! Den beste kuren for kjærlighetssorg er nok å se på denne serien. Min favorittkarakter er Samantha. Ord kan ikke beskrive, den må bare sees! Alle sesongene HER. 

Alle disse seriene har jeg sett ca 50 ganger hver, så om noen av dere har en serie å anbefale meg blir jeg veldig glad! Har hørt mye bra om pretty little liars, noen som ser på det? 

videoblogg - ut

Kommenter her

Nå blir det partaaaaaaaaaaaaay! 


dagens outfit - barbie

Kommenter her

Hei dere ♥ Dagen min har gått til å rydde, rydde og rydde litt til. . Skal ha vorsj her hjemme (som vanlig) før vi drar i en bursdag som jeg gleder meg mye til! Ca halve trinnet på skolen hvor jeg går skal dit haha, vet ikke om jeg synes det er bra eller dårlig. . Bra fordi det er mange jeg kjenner, dårlig med tanke på skammen vi alle kommer til å føle på mandag, haha. 

Her kommer i alle fall kveldens outfit! Kjørte på med krøller og samme kjole som jeg hadde på nyttårsaften, husker jeg fikk veldig mye kritikk for den hos dere haha. Føler meg veldig barbie med pengeboken, og vurderer å bytte til rosa sko! Hva synes dere? :) Jeg har alltid på meg kjole når jeg drar ut, tror faktisk jeg aldri har hatt bukse? Mange bruker jo å ha hverdagsklær når de drar på fest, kanskje jeg også burde begynne med det bare for å få litt forandring. Men jeg trives så bra med å pynte meg, jeg kan jo ikke gå slik som dette til hverdags liksom!  Hot or not? :)

Nå skal jeg spise litt mat og fikse meg ferdig, er såååå gira på denne kvelden!!! Høres senere!