hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

september 2011

Godnatt... og glem ikke å stem!

Kommenter her

Nå går jeg og legger meg litt, god natt!

... Og en ting til bare, alle dere idol-seere, stem på Isak Heim nå!!!!! 

nytt design..?

Kommenter her

Sitter i sofaen å lakker (de nesten oppspiste) neglene mine rosa.. I kveld blir det idol! Tusen takk til alle dere som har sendt headere og desiner btw, mye bra der! Tenker på å ta en ny header med et gammelt design jeg har hatt før, da vil det se ca slik ut.. Hva tror dere?

Jeg kan riktignok ingenting om design så om alt ser litt rart ut senere i kveld så vet dere hvorfor haha.. Da er det nok bare jeg som prøver å finne ut! 

Headeren var det http://jlun.blogg.no/ som laget, takk så mye! 

ghost?

Kommenter her
Okei dere husker vel alle det spøkelsesbildet på bloggen i går? "Åh det er selfølgelig gjenskinn fra et bilde blabla" sa mange av dere, tror dere ikke vi har skjekket det opp? Vi er jo ikke så dumme, folkens! Men men, mystisk var det i alle fall, og jeg tror veldig på spøkelser! Faktisk så er mitt aller største ønske å en dag få møte et spøkelse. Hver gang jeg får en skummel følelse i kroppen (dere vet, gåsehud ned langs ryggen, følelsen av at noen ser på deg..) så bruker jeg å rope ut at de må vise seg, haha. Gal sier du? Litt kanskje, jeg har bare så lyst til å se, få et bevis liksom!

Jeg har jo en dør bak sengen som jeg har sperret for, inne der er det et slags "lager" om man kan si det sånn. Et ubrukt rom. Der bruker folk å slå i døren fra innsiden, MANGE ganger på rad og ofte. Jeg kan være alene hjemme når det skjer eller det kan være fullt hus her, midt på dagen eller midt på natten, det skjer OFTE. Jeg har vært der inne å skjekket opp hva det kan være, og jeg finner faktisk ingen forklaring.. Flere i familien har også hørt det. Det er ikke sånne forsiktige bank liksom, det er høye BRAK det er snakk om. Åh jeg er så nyskjerrig! 

Har noen av dere opplevd noe SKIKKELIG skummelt eller mystisk før?
Der er døren, ser litt skummel ut synes dere ikke? 


forandring fryder

Kommenter her

Hei! Har akkurat kommet hjem, var hos Stine en liten stund. Hun har desverre fått ganske feil farge i håret, altså i tuppene er det okei mens i hodebunenn er det.. oransje? Ikke fint haha! Så litt panikk hos henne da, men hun ble litt roet ned mens vi spiste jordbær og så på ugly betty  Har også vært på matbutikken og et lite tips - aldri dra på rema 1000 når dere er sultne. Det er så bilig for mat der at jeg garantert kommer til å trille ut døra på vei til skolen når helga er over. Aldri mer! 

Jeg er så utrolig lei av designet mitt nå.. Det tror jeg dere også er, godt med forandring eller? Jeg vil ha noe skikkelig barbie og fint, så girly og rosa.. Men samtidig ryddig og fint å se på. Så om noen av dere kan med design og headerlaging, så hadde jeg blitt utrolig takknemlig om noen tok seg tid til det! Dere blir selfølgelig linket på bloggen og alt! Mailen min er sophieeliseblogg@hotmail.com

Her er altså tuppene på håret, der det fine var! Synes akkurat DET var nydelig, så synd det ble dårlig i bunnen..spøkelse

Kommenter her

Har vært hos Caroline sammen med Amanda og Anne-Sofie i kveld. Har spist pizza, pommes frites og drukket massemasse cola. Kjempekoselig!

Men vil dere høre noe sinnsykt skummelt!? Jeg er veldig overtroisk og mener jeg har sett spøkelser flere ganger, og har lenge hatt en liten feeling på at det er noe spessielt i Caroline sitt hus. Vi har til og med gjort spiritisme her tidligere.. Og i dag fikk vi et lite "bevis" på at det faktisk er noe her. Se det nederste bildet! Hva tror dere? Er i alle fall livredd nå..


Ser dere personen i vinduet?! Vi har prøvd å finne logiske forklaringer på dette, men tv'en var IKKE på så kunne ikke ha vært gjenskinn fra det, og vi var i andreetasje så kan ikke ha vært noen utenfor..:(

Det var en gang en fjortis

Kommenter her

Hahahah okei, det er så rart å se disse bildene!! Jeg og Caroline var de største fjortisene på jord.. Vi hadde milelange msn nicknames der det sto " Sophypusi elsker carrot0y i love you so much jenta mi vi skal ha det best as i sommer;**;* loveyou smask" hahaha. Og så hadde vi tekster om hverandre på nettby som var ca på 1000 ord..

Dere vet playboy singletten jeg bruker noen ganger nå? Brukte den + rosa minishorts på SKOLEN en gang husker jeg.. og rosa bandana på hodet!!!! Hahah, ler meg ihjel av tanken.  Noen andre som har vært igjennom en lignende periode? Hope so!  

Tror egentlig bildene taler for seg.. På bildene med lyst hår var jeg 13, på de med mørkt hår var jeg 14! Går altså fra gamleste bilde til nyeste her.Hahaha, fin tupering. 
En volleyballturnering med (verdens beste) gamleklasse.. Jeg er nederst til venstre! 
so hardcore

Kommenter her

Hei! Har akkurat kommet fra byen, har naturligvis vært på en liten shoppingrunde som vanlig. Kjøpte meg en dødsfin jakke som jeg ble utrolig fornøyd med, viser dere senere! 

Kjøpte meg ellers hårspray, løsvipper og foundation, sånne små nødvendigheter med andre ord.. Husker jeg brukte dream mat mousse før da jeg var superfjortis (ja, jeg har vært verre enn jeg er nå..) og var ikke superfornøyd egentlig, men jeg var desperat! Men derfor trenger jeg å spørre dere nå - vet dere om en superbra foundation?! Trenger tips!
Haha på det rene og fine badet til senteret... SO HARDCORE!!!
pokerface

Kommenter her

Jeg har virkelig trengt kjæresten min idag, så skal bli ubeskrivelig godt å få sove sammen med han i natt! Jeg er så heldig 
Haha og beklager at jeg ikke har noen ordentlige bilder av oss sammen, dere reagerte jo veldig sterkt når dere fikk se han halvveis i bar overkropp - må nok skuffe å si at 99,99% av bildene jeg har av han er litt lettkledde... Og glad er jeg for det!

Pokerface.De som rakker ned på andre sine forhold kan virkelig ikke ha vært helt heldig i kjærligheten tror jeg.. For hvordan kan man føle hat over noe sånt!? La bare folk vær lykkelige :-) 

smartypants

Kommenter her

Usch, disse dagene her tar virkelig livet av meg.. å stå opp klokken seks er virkelig ikke menneskelig! Men heldigvis er det ferie nå, og den skal nytes. Ingen høye hæler og vodka her i gården, jeg skal bruke ferien sammen med kjæresten og familien. Trenger det veldig  Har uansett hatt en veldig bra dag i dag! En skoledag som var fort overstått, for å så ta et resturangbesøk med to gode venninner. 

Haha og det er sååå gøy når dere tror dere er smartere enn meg! Herregud folkens, jeg er fult klar over at boken var opp ned på innlegget under - det var poenget!? Derfor jeg kalte meg selv smart, så slengte jeg inn det ironiske bildet under. Uansett.. BIG DEAL!? Takk gud for at noen forsto, blir rett og slett oppgitt noen ganger. Må vi slutte med ironi her folkens..? Jeg spiller mye på det at jeg ser dum ut, men egentlig har jeg en hjerne som vår kjære statsminister, kong Harald! KØDDA HEHEHE

Noen bilder fra dagen:

Fine Amanda og meg på skolen! 


Haha, Kasander - vår personlige fotograf! Meg og bestevenninna. Hun kjenner dere vel litt nå! 
study gørl

Kommenter her

Akkurat nå har resten av klassen kroppsøvning, men jeg klarer ikke på grunn av cysten. Seriøst, det kjennes ut som om magen min skal sprenges hvert sekund nå! 
Har gått skolen rundt på leting etter et tomt klasserom jeg kunne innta mens jeg venter på de andre, men det fantes tydeligvis ikke..? Derfor befinner jeg meg i skrivende stund på gulvet i en eller annen trappeoppgang, haha. Forever alone.. Så nå blir det å gjøre litt norsk slik at jeg er godt forberedt.. Aja, best at jeg begynner kanskje!

Sååå flink og smart føler jeg meg akkurat nå heheheh Ikke vanskelig å se hvem som befinner seg her akkurat!svarene fra spørsmålsrunden + video

Kommenter her

kategori 1. BLOGG.


Hva synes du om topplisten? Synes du selv at du fortjener en plassering høyere opp?
Helt ærlig, hadde jeg bestemt så ville nok listen sett ganske annerledes ut for å si det sånn.. Men samtidig - å være høyt oppe er vanskeligere enn man tror, og et hardt press!

Og jeg hadde sikkert syntes det å være på førsteplass ville vært supergøy, i alle fall for en liten stund. Men da må det være av rett grunn, og ikke fordi vg.no har linket noen lettkledde bilder av meg.. Men hadde jeg fortjent plassen så hadde jeg vært der, så antar at jeg ikke fortjener den da haha. Mer trenger jeg ikke å uttale meg om! :) 

Hvor stor del av livet ditt deler du på bloggen?
Jeg deler den delen som dere kan se, altså utsiden. Jeg viser dere shopping, sminke, utseendet mitt osv. Jeg kunne for eksempel aldri skrevet om jeg og kjæresten min hadde kranglet, eller om det hadde vært noe problemer i familien ogsånt. Men selvsagt kan jeg iblandt dele litt mer personlige ting, men jeg har en klar grense (som jeg har gått over ganske mange ganger..) :) 

 Hvordan føles det egentlig å være en kjent blogger? Hvordan føles det å bli gjenkjent i byen osv? Er det ikke flaut?
Jeg synes det er utrolig gøy når folk tør å komme fram osv! Men det kan være litt ubehagelig om folk bare står og stirrer.. Men siden jeg vet hvorfor kan jeg ha litt forståelse.
Men det siste jeg kunne tenke meg var at det skulle være pinlig, i alle fall fra min side. Andre kan kanskje oppføre seg litt dårlig, om de er litt for pågående osv. Men enda er det bare gøy!

Hvor mye tjener du på bloggen?
Jeg har svart på dette før, men nå har lønnen min økt en god del så da velger jeg faktisk å ikke svare på det. Det anses av veldig mange som "feil" og skryt, det er desverre alt for lett for mennesker å bli sjalu.  

Hva synes du om
Tcmn: Fin og litt gal, synes det er dumt at hun kanskje ikke tar bloggen like "seriøst" som hun gjorde i starten. Men hun er nok den som ligner mest på meg på topplista, og hun er flink til å takle førsteplassen. 
Andrea Badendyck: Utrolig søt! Kan riktignok framstå som litt for "søt og uskyldig" i blandt, men jeg blir alltid i så godt humør av å lese bloggen hennes. 
Heidi Alexandra: Usikker og sjalu copycat. Hun har ødelagt livet sitt for å tjene noen småpenger å for å synes litt på nettet i noen år. 
Julia Nyland: Har vel egentlig forsvunnet helt..? Kan virke litt for glad i vin og junkfood, og vet ikke alltid helt hva hun snakker om. Ellers var hun den beste den gang hun var på topp, elsker humoren, stilen og utseendet hennes. Come back! 
Kristina Andersen: Veldig søt! Kan virke som om hun bryr seg litt for mye om hva leserne sier enkelte ganger, og prøver å framstå som litt for" sterk". Vi er jo alle bare mennesker. 
Fotballfrue : Bra forbilde. Hun er et bra eksempel på at man kan bruke bloggen sin til noe bra, og lykkes! 

Bildene er tatt fra google så slut med det der "åh du tar de styggeste bildene" osv. Jeg synes de er fine, jeg!:-)
Dette behover jo ikke å stemme overhode, men er i alle fall inntrykket jeg har fått utifra å lese bloggene deres!

kategori 2. UTSEENDE.Hvor høy er du? Du ser ganske lav ut!
Jeg er knappe 1.59 høy! Og trives med det :)

Heldigvis har jeg Stine som er like lav, det føles bra haha! 

Har du noen produkter å anbefale mot uren hud? Du har jo nevnt litt kort her før at du sliter med det.
Ja, det har jeg! Jeg bruker zitzapper og acnecyl, kjøpt på apoteket. Kan så absolutt anbefale og gå god for begge to!

Bruker du løsvipper hver dag?
Bruker det hver dag, ja! Men det er mest utav latskap, det er jo mye lettere å ta på det enn å stå i 10 minutt å kladde på masse klumpete mascara.. Synes jeg, da!

Kan du legge ut et nytt bilde av deg uten løshår?
Hm, har vel egentlig ingen nye, men jeg kan poste det gamle igjen som dere har sett før! 

Hvorfor skriver du aldri hvor du har kjøpt klærne i dagens outfit, og når du viser shopping?
Jeg synes det er mye bedre om folk bare kan få sin egen stil, og ikke bare kopiere noen andre! Så derfor velger jeg å ikke skrive hvor klærne mine kommer fra, sånn at dere kan bli inspirerte, men istedenfor finne plagg selv, akkurat som jeg har gjort! Hvor gøy hadde det vært om alle hadde samme klær? :)

Kategoriene diverse og kjærlighet kommer på video, se under! Håper dere er fornøyde, love you! Litt brå avsluttning men det overlever vi vel..? Det jeg skulle si var "nei, de synes ikke det er teit og vi kødder mye med det". 

i'm on twitter!

Kommenter her

Jepp, siden nordnorge henger 3 år etter resten av landet og verden forsåvidt er det ikke sååå mange som har det her enda, men jeg prøver likevel! Har merket at alle virker så mye smartere på twitter enn på facebook, rart det der.. Kommer jo til å være en grei måte å holde god kontakt med dere blogglesere på. Dere finner meg på twitter HER! Follow meg gjerne, og om dere har twitter - legg igjen en kommentar! Noen twittertips til meg? Hva er kult og ikke kult på twitter? Hvilke kule kjendiser bør jeg followe? WOOHO gleder meg til å begynne! 

Og gjett hva? I dag fikk jeg et par kjempefine sko av en beundrer, ble så glad når jeg fikk den gledelige overasskelsen i postkassen! Tusen takk, Andrers! Det betyr kjempemasse - og dagen min ble plutselig helt fantastisk!  

dere bestemmer!

Kommenter her

Hei! Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen og skal snart begynne å se igjennom spørsmålene fra dere. Jeg er overhode ikke i god form, føler meg veldig dårlig! Håper bare ikke jeg blir syk :(

Angående spørsmålsrunden, vil dere ha svarene på video eller skriftlig? Er samme for meg, dere bestemmer! Er bare verdt å tenke på at om det blir video kommer den opp først i kveld, og skriftlig om rundt en time.

Har bestemt meg for å ta noe skriftlig og noe på video i samme innlegg. Høres det bra ut?
SPØRSMÅLSRUNDE

Kommenter her

Okei, nå kjører vi i gang med en etterlengtet spørsmålsrunde!
Dere har fram til i morgen til å spørre om hva som helst, så plukker jeg ut ca 20 spørsmål som jeg svarer på!

 

 

flink pike

Kommenter her

Er hos Anne-Sofie akkurat nå, har tatt oss en liten "kose"dag med nachos etterfulgt av kanelboller til dessert. Anledningen er at jeg (desverre) har matteprøve i morgen, men heldigvis har jeg flinke bestevenninna mi som kan hjelpe meg med den! Om ikke hadde jeg neppe overlevd haha.. Noen som melder seg frivillig til å hjelpe meg med matte framover!? 

Flinke dere har blitt til å kommentere i det siste, det gjør meg veldig glad! :D

Haha, "fine" Harstad! 

Haha, litt hard kjøttdeig..

Fiiine Anne-Sofie!


Uuhh, tan! 


Aw, lille hunden til Anne-Sofie! 


Åh, kanelboller! Så sinnsykt godt var det, mmmm.

 

dagens outfit

Kommenter her

Her kommer dagens outfit! Ikke akkurat verdens beste bilder haha, men de får duge! :)


Hvorfor er jeg våken?

Kommenter her

Har verdens beste og fineste følelse i kroppen! Sommerfulger i magen og smil om munnen. Det er virkelig en følelse alle fortjener å oppleve en gang. Kjærlighet er det beste som finnes, og jeg er verdens heldigste  La tiden stå stille

Kommenter her

"Maybe in distance, but never in heart.." blogg-generasjonen

Kommenter her

Haha jeg tenker ofte på det, hvor utrolig rart alt det med blogg egentlig her. Her sitter en gjeng jenter med konkurranseinnstinkt og skjekker statistikk opp og ned, konkurrerer litt fram og tilbake om hvem som får best betalt og hvem som har flest "fans". Man får penger for å gjøre stort sett ingenting, man får ting i posten man egentlig ikke trenger, og man oppbygger seg en pitteliten - og veldig spessiel - "kjendis"status. Tenk at dette faktisk har blitt en jobb, får meg virkelig til å lure på hva ungdommen driver på med den gang jeg blir voksen! 

Men så, noen spørsmål til dere! Dere sier ofte " du fortjener ikke den plassen du er på" eller " du fortjener førsteplass" osv. Men jeg tenker, man fortjener vel egentlig den plassen man har..? Noe er det jo som gjør at dere går inn på nettop de bloggene dere går inn på. Om dere mener en blogger ikke fortjener plassen - slutt å gå inn på bloggen,da vel? Jeg leser KUN blogger der jeg liker personen bak bloggen og engasjemanget de faktisk legger ned på bloggen, en blogger virker frekk og "care" til jobben så orker ikke jeg å støtte opp:-)  Hva forventer dere av en blogger som ligger høyt oppe på en liste? Og om dere fikk bestemme.. hvordan ville topp 4 på blogg.no sett ut da? Jeg tør faktisk ikke å uttale meg om nettop det haha, da skulle dere nok ha hatet meg.. lader opp

Kommenter her

Var ute i går, hadde det helt greit. Turte desverre ikke å ta med meg speilrefleksen ettersom mitt verste mareritt er å ødelegge den, haha. Det skjedde med mitt forige, vil ikke ødelegge dette også!

Får se hva jeg finner på idag, blir vel mest sansynlig til at jeg lader opp batteriene etter gårsdagen! Har dere også høstferie neste uke? Vi har Torsdag og Fredag, er litt kjipt at den varer så kort her i nordnorge, og skjønner ikke hvorfor alle i landet ikke kan få samtidig? Det er utrolig irriterende å ikke kunne møte familie som bor andre steder fordi ferien ikke er samtidig :(

Hahah, herreguuuud... Noen (jenter) som søker personlig trener i Harstad?! Guess who..Ville bare si at jeg setter utrolig stor pris på dere lesere. Skal bli flinkere til å sette pris på dere som er snille, men naturligvis er det de slemme som stikker dypest. Skal bli flinkere til å legge fokuset på det positive.. Leser alt dere skriver, elsker dere

stereotypes

Kommenter her

Takk for fine kommentarer på sist videoblogg, folkens! Faktisk ikke en eneste slem sålangt, veldig uvanlig haha! Men det gjør meg veldig glad  Vær dere selv folkens, om så dere foretrekker mye sminke og blondt hår, emostilen, nerdestilen, hestejentestilen, gangsterstilen - eller om dere kanskje ikke har funnet en stil - gjør det dere føler for, da blir man glad og kommer så mye lengre! 

Og til dere negative bitches og hatere:
Jeg mener ikke at dette skal være en medlidenhetsblogg fordi jeg trenger det ikke, jeg har kommet meg igjennom all dritt som har skjedd med meg. Men jeg har gått igjennom mye som har gjort meg til et smart og reflekert menneske, og det er ikke jeg som er dum - det er det noen av dere som er. Skal jeg endre måten jeg ser ut på for å bli tatt mer seriøst? Nei, om man er er et klokt menneske med et åpent sinn så klarer man nok å ta meg seriøst også, til tross for utseendet mitt. Det er ikke på meg feilen ligger, det er hos enkelte av dere. Jeg har blitt missbrukt seksuelt av en person jeg brydde meg om, jeg har tatt abort, jeg har slitt med selvskading og selvmordstanker og jeg har kommet meg igjennom det. Så ikke kom her å si at alt jeg bryr meg om er extensions og barbiedop, for det er så absolutt mer enn det. Man kan ikke lese ett jævla innlegg å så komme å påstå at man kjenner meg. Det er helt feil.

Godt å få det ut! Nå skal jeg møte noen venner, ha en trivelig Lørdag! 
videoblogg!

Kommenter her

Haha, er litt hyper idag. Jeg er ikke 100% seriøøøs! 

dagens outfit

Kommenter her

Dagens outfit består av masse varme, koselige klær! Ikke noe pynting her med andre ord, skal bare sløve idag. Lørdag, vet dere..  
 

 

 

Idol

Kommenter her

Hei bloggen! Har vært på "idolkveld" med Stine-Mari og Charlotte, min stemme gikk selfølgelig til flinke Simon fra Harstad. Synd han ikke gikk videre så er litt skuffet (faktisk litt lei meg) over det, vi går jo på samme skole og er bekjente. Men men, han er enda nummer en for meg!  

Ble kjempeglad for at Fredrik gikk videre i alle fall, elsker en sånn "særhet" i artister, han er så spessiel! Hun andre hadde jeg ingenting til overs for.. Har uansett vært en koselig kveld med is-spising + gossip, trenger ikke mer! 
Følger dere med på idol? Har dere en favoritt enda?

Åh, se så fint det var ute i kveld! Fiiine nordnorge.

 

Char, my bff! 


Suss og klem til deg  

beklager for at jeg skriver dette på bloggen..

Kommenter her

Men nå skal det bli litt fart på noen saker her i gården! Jeg er så missfornøyd med lårene mine.. Kanskje det har noe med å gjøre at jeg ikke eier hofter (hater det), men jeg synes i alle fall bena mine ikke er noe særlig å skryte av. Jeg har trente legger og lår, men jeg elsker når man har sånn mellomrom mellom bena, om dere skjønner? Jeg hadde det før, og man vet virkelig ikke å sette pris på hva man har mens man har det, haha! 

Jeg skal enda spise som før, men har kjøpt meg noe nutrilett greier i dag, slik at jeg i alle fall kan spise det istedenfor all godteriet jeg spiser hver dag.. Det er jo veldig mettende! Har kjøpt mange forskjellige så får se hvilken som faller best i smak, helt sinnsykt dyrt var det i alle fall! Noen som vet om noe ala nutrilett man kan spise som faktisk smaker godt? Haha! 

Og nei, jeg sier ikke at jeg er FEIT, for langt ifra! Jeg er veldig heldig og har egentlig en kjempeflott kropp - meeen, jeg er perfeksjonist, og orker ikke å gå å irritere meg over små "feil" med meg selv. Så derfor fikser jeg heller på det! Skal oppdatere dere om en stund på om det funket! 

Etter min mening har Mary-Kate Olsen de fineste bena i hele verden, oh my god! dagens innkjøp!

Kommenter her

Her kommer altså det jeg kjøpte idag! Og så trenger jeg et lite råd - jeg er kun 1.59 høy, og er egentlig veldig tynn men har store pupper og stor rumpe. Hvordan kan jeg da kle meg uten å se litt smålubben ut? Synes alltid jeg ser litt småfeit ut med klær på, men med en gang jeg tar av meg klærne er jeg som en liten pinne med former liksom. Et annet problem er at jeg ikke eier hofter, så om noen vet hvordan man skal kle seg etter kroppsfasong, skrik gjerne ut!

Singlett i silkestoff og minishorts fra bikbok
Haha, ser dere hvor mye tynnere jeg ser ut med en gang? Kanskje det er "all in my head" men tviler! Og slutt med at "du holder inn magen" - bruk heller energien deres på å gå ut å tren istedenfor å rakke ned på meg som faktisk har gjort det, og kan ha fin mage uten å trekke pusten:-) Takk! 


Strømpebukse fra bikbok
Sko fra eurosko, de er helt latterlig gode å gå i!


Hentet også en masse sminke i posten fra et av mine desidert favorittsminkemerker, nemlig eyeslipsface, også kjent som elf! Er så billig der at man gjerne bare bestiller med seg en hel haug av ting. På bildene over har jeg brukt pudderet jeg fikk, er stornfornøyd! Kan fortelle dere mer senere. Dere kan besøke nettsiden deres HER! 


hold dere til soverommet!

Kommenter her

Hei! Kom akkurat hjem fra skolen, ble (som vanlig) en tur innom byen på shopping også, haha! Livet rett etter lønning er sannelig godt.. Er noen av dere som har spurt hvor jeg jobber - og min jobb er heldigvis bare blogg! Viser dere hva jeg har kjøpt senere, først skal jeg spise litt! :)

Og her kommer en liten no-no til alle dere lesere: om dere har kjæreste, eventuelt den dagen dere kommer til å få, vær så snill å spar jokkingen på hverandre til når dere er alene! Jeg hater å være vitne til at par råkliner overalt og det verste er når diverse bevegelser, stønnelyder og befølinger kommer inn i bildet.. Til og med jeg klarer å la være med det! Om dere driver på med noe sånt - fy skam! Håper ikke det er kun i Harstad folk tydeligvis mangler sosiale antenner..?

Noen bilder fra skoledagen! Glemte kameraet så det får holde med iPhone, bad blogger I know..

Jeg og jentene spiste kake til lunsj idag, namnam! 

Har også ei i gjengen som er glass-cola avhengig, eller var i alle fall det i dag...

Haha, godt eksempel av hvor glad jeg er i matte! Ikke spessielt, med andre ord..

Hahahah, Charlotte! (om dere henger mye på artige.no blir dere å skjønne denne..)

people change

Kommenter her

Jeg har sagt tidligere her på bloggen at jeg skal slutte å være så personlig - og dere har spurt hvorfor. Mange har også "klaget" litt på at bloggen min har blitt annerledes, noe jeg synes er utrolig trist.

Men jeg kan prøve å forklare litt da. For å være ærlig har ting gått veldig nedover for meg psykisk, bruker å bli slik på vinteren for meg og mange andre sikkert også. Jeg tror jeg begynner å få søvnproblemer, uansett hvor trett jeg er sovner jeg aldri og kan ligge våken til 3-4 på natten og få to timers søvn, og gjøre det samme natten etter. Jeg har null energi, jeg klarer nesten ikke å gå på skolen og orker nesten heller ikke å være sammen med venner og kjæresten min. I helgene orker jeg ikke å dra ut, og ligger bare på rommet og stirrer i taket, venter på å bli trett.
Jeg orker liksom ikke å åpne meg opp på bloggen om alt dette, for om jeg er negativ her også, da har virkelig mørket slått inn. Det er lettere å snakke om det som har vært, enn det som er. Og nå som jeg er langt nede så klarer jeg bare ikke. Jeg har bare en sånn periode der ingenting går min vei ( føler jeg, stemmer jo ikke) og der alt bare er kjipt og unødvendig. Tenker hver dag "hvorfor gidder jeg" og lignende. Dere kjenner dere sikkert igjen? 

Håper dere har litt forståelse. Ting blir bedre her etterhvert - og jeg er enda den samme gamle!  Håper dere holder ut med meg litt til.Forever alone.....Haha neida! Ingen mer negativitet.

dagens outfit

Kommenter her

Her kommer dagens enkle outfit! Skjønner dere nå kanskje hvorfor jeg ikke gidder å vise det, er alltid bare vanlig topp og vanlige jeans..
Kjøpte meg et par nye sko idag som jeg "la av" i går når jeg var i byen. Elsker de, er til vanlig alltid så treg med å finne ting som vintersko og vinterjakke. Lever liksom litt i fornektelsen om at kulden snart kommer! Men i år har jeg vært flink  Hva synes dere? 

Nå skal jeg og fine Mariell farge håret til Lotte bestie! Ha en fin kveld! 

Fineste!!! Barbie black-edition:D yes man

Kommenter her

Kom akkurat inn døren hos Lotte, har vært en utrolig gøy dag! Nesten hele dagen har jeg vært på en konsert med blandt annet Bjørn Johan Muri ( han der yes man, vet dere..), meldte meg frivillig til å stå vakt der sammen med noen andre AUF'ere. Kan ikke påpeke nok hvor viktig det er å engasjere seg politisk! Og til dere som sier at jeg er AUF'er for at det har blitt en "trend" etter utøya, hvilket grunnlag har dere til å si noe sånt? Jeg har vært medlem i over to år, snart tre. Så..Men men, uansett grunn til at man engasjerer seg, omså det er fordi det er en trend - engasjement er BRA! :)

Nå skal jeg og Lotte ta oss en powernap, haha! Blogger senere, i mellomtiden kan dere få noen bilder fra dagen 

Hahaha I came for the food, liksom! Neida, men gratis brus er jo ikke feil.

Mette, meg og Eirik! Haha kan ærlig innrømme at jeg ikke var superfornøyd med at teskjorten var GRØNN og at vi MÅTTE ha den på - snakker vi uflaks med rød genser under!? 


<3<3<3<3<3<3<3<3 har litt sånn småjente forelskelse på bjørn johann altså..


Bjørn Johann var en så stor fan av meg og bloggen min at han bare MÅTTE ta et bilde sammen med meg, og etter mye mas ga jeg til slutt etter.. Neida, jeg tuller bare. Var nok jeg som var crazy-fan i dette tilfellet! (desverre..)
 

videoblogg

Kommenter her

Ja her har dere en liten videoblogg! Nå går jeg og legger meg, skal holde vakt på en konsert i hele morgen sammen med AUF -  god nat

såå fornøyd!

Kommenter her

I den jentegjengen jeg er i, er det veldig normalt å ikke ha noe særlig øyenbryn, heller bare tegne på brynene med en øyenbrynspenn for 39 kroner på h&m. Det har jeg gjort siden jeg var 12 år sikkert, barbert bort nesten alt jeg har av øyenbryn for å så tenge over - jeg er ikke spessielt flink til å tegne heller, så det har ikke akkurat sett bra ut! 

Siden jeg har hatt øyenbrynspenn fra h&m så sier det seg selv at kvaliteten ikke akkurat er topp. Etter en dag med skole ser jeg gjerne slik ut :Hahah, lekkert.. Derfor bestemte jeg meg for å bestille noe nytt utstyr fra coverbrands, og prøve å fikse de litt bedre. Det jeg har fått er en slags blyant der den ene siden er concealer og den andre er highlits som man skal ha under (kanskje også over?) brynene, en penn, en "kost" og et øyenbrynspudder. (Ser ut som om platen jeg la sminken på er veldig skitten, er desverre noe som har kommet på linsa...) 

Jeg synes overhode ikke det er fint når noen som er blond har helt mørke øyebryn, derfor er jeg opptatt av at fargen skal være mer brun. Her kan dere se den fargen jeg har brukt før, og den nye jeg har prøvd nå. Heldigvis ikke så mye forskjell! 

Og slik ble det altså når jeg hadde fikset det, myyye bedre synes dere ikke!? Bryn gjør virkelig en utrolig stor forskjell


Om dere vil ha det samme som meg, så kan dere kjøpe det HER! 

dagens lille shopping

Kommenter her

Clip-on hestehale fra glitter, koster 279 kroner. Synes det er litt flaut å bruke det, men har hatt det i over et halvt år og er kjempelett i forhold til å skulle begynne å sette opp håret med clips. Absolutt verdt pengene! Bare å passe på å ikke sove med den.Sko fra skoringen. Elsker de, utroooolig behagelige! 


Cardigan fra bikbok, min nye favoritt kosegenser. Forelsket!! 


Hva synes dere? 

lang dag overstått

Kommenter her

Nå er jeg hjemme fra en shoppingrunde og sykehuset! Da var altså det avklarert, skal fortelle dere litt mer senere om hva som skjedde der. Er i alle fall langt ifra fornøyd! Skal også lage et innlegg om hvordan jeg fikser øyenbrynene mine senere, som om dere, mot alle odds, har spørsmål om hvordan dere også kan få noen tegneserielignende bryn som jeg har (haha), så bare spør!
Var som sagt på en liten shoppingrunde, har endelig fått lønning! Føles så sinnsykt bra, har ventet en uke for lenge nå.. Jeg ropte faktisk ut høyt "YEEES ENDELIG" når jeg skjekket saldoen i minibanken, haha. Fikk en del blikk da, men jeg bryr meg ikke - cuz i'm ritch, bitch! Neida, jeg tuller bare. Litt, kanskje..

Blogger mer senere, nå skal jeg spise taco å se på Glee! Perfekt Onsdag. Hva gjør dere, verdens beste?  

skulkeren

Kommenter her

Sitter i sengen hjemme, har egentlig skole men der er ikke jeg, muhahahah!
Neida, men fra spøk til alvor.. Jeg skal på sykehuset klokken 1300 angående cysten jeg har på eggstokken. Håper alt ordner seg nå, har ventet alt for lenge og har utrolig vondt. Så var godt å ha en lang sovemorgen! Har oppdatert noen spotifylister og drukket kakao, god start på dagen! 

Høres når jeg er hjemme fra sykehuset igjen, ønsk meg lykke til! 

Om noen av dere har en bra spotifyliste dere vil dele med meg, sleng den ut i komentarfeltet! Mine finner dere HER & HER 


Haha se hvordan jeg fant hunden min da jeg kom ned i sta, OPPÅ kjøkkenbordet! Her er man godt oppdratt, skjønner jeg..


" du er så jævlig stygg, skal drepe deeeg"

Kommenter her

Jeg vet at oppdateringen min de siste dagene har vært dårlig/kjedelig, noe som gjør at dere blir lei, og det synes jeg er kjempedumt! Har bare vært utrolig rart å være på førsteplass, hører overhode ikke til der haha! Mye press, og å få drapstrusler er ikke akkurat min greie.. Er ikke det at jeg ikke er takknemlig, men - å ha en stor blogg er faktisk ikke alt i verden! Har fått meg fjernet fra vg.no som linket hit så da satser vi at jeg kanskje faller ned på 2-3 i morgen og om ikke... så overlever jeg vel det også! 

Anyways. Jeg har hatt veldig lite tid og fantasi til bloggen i det siste, men jeg lover at det skal bli mer fart på sakene så fort som mulig! Dere får gjerne komme med ønsker om hva jeg skal skrive, tipse om, ta bilder av, vise dere eller om det er noe dere vil vite! Si bare ifra!Og dere trodde vel ikke jeg hadde glemt extensionskonkurransen!? Vinneren er Jorunn Hansen, gratulerer så masse - jeg har sendt deg mail! Og til dere som ikke vant, fortvil ikke! Det kommer flere sjangser en dag. I tillegg er det nå supertilbud på luxushair.no, så dere som ikke vant bør benytte dere av tilbudet. Billig og bra ..  

omg drøy assa

Kommenter her

Kom hjem for overhode ikke lenge siden, sluttet på skolen halv fire som dere sikkert allerede har fått med dere! I fritimen ble det litt shopping, og mat på gründer med Amanda. Usj,får se til at det ikke blir en vane haha.. Kan jo tenke meg hvor fin kroppen min kommer til å være etter disse tre årene på videregående! 

Marco kommer sikkert til å drepe meg for at jeg skriver dette på bloggen, meeen - han har lyst til å lage seg blogg, og jeg tror faktisk det kunne blitt veldig bra! Synd at de fleste gutter i Harstad er så dømmende å tror man er homofil bare man kler seg eller ser litt finere ut enn "andre".. Men jeg har i alle fall superlyst til at han skal det, da blir vi sånn bloggerpar! Hva tror dere?

Fine Amanda! Var utrolig mye vind ute i dag, som er det VERSTE jeg vet! Har vind-fobi..
Denne toppen + tube bh'en under kjøpte jeg på bikbok idag! 


Omg drøy assaaaamin politiske mening!

Kommenter her

Jeg er medlem i AUF, og når jeg kan stemme faller naturligvis min stemme til Arbeiderpartiet - men jeg liker også SV veldig godt. Selv velger jeg ett Norge der vi ser på hverandre istedenfor å se ned i pengeboken. Der vi hjelper hverandre opp istedenfor å gå forbi. Å hjelpe et menneske som flyr fra krig som risikerer å bli drept i sitt hjemland på grunn av sin mening eller seksuelle legning ( for eksempel) enn å sende personen tilbake til sitt hjemland der noe forjævlig venter.. Det er tragisk hvor utrolig egoistiske mange i Norge er idag, og ikke kan tenke på annet enn seg selv og hvor mye penger de har på kontoen. Det finnes faktisk sykt mange innvandrere som gjør nettop ditt liv bedre, så man skal ikke sitte her å klage. Har man en smule sympati i seg stemmer man rødgrønt, mener jeg. Min familie har penger, og vi er en "høyrefamilie" om man kan si det sånn, men jeg står uansett på mitt om at alle er et menneske, like mye verdt - og alle skal behandles likt uansett penger på konto, rase eller alder. 

Jeg vil ikke engang gå inn på hvilket avsky jeg føler for partiet FrP.. Jeg har faktisk prøvd mitt aller hardeste på å ta de seriøst, jeg har lest partiprogrammet og virkelig prøvd å satt meg inn i det - det er jævlig vanskelig å ta noe sånt seriøst og jeg har opplevd at det er veldig mange "wannabe-sosser" som stemmer det partiet, desverre. Det er et " mye vil ha mer" parti, med egoisme, selvsentrering og der de som har det bra får det bedre, og de som har det dårlig får det verre. Er ikke sånn at jeg hater alle som er FrP'ere altså, kjæresten min er det. Men selve partiet derimot.. Det mener jeg, og dette er min blogg. 

En ting som faktisk spiller en stor rolle for meg, er partilederen. Synes Siv Jensen er så utrolig ekkel!  Jens  

Siv"ert" jensen er ikke akkurat superpopulær i klassen, dagens fine portett er laget av Mette!Disse to merkene bærer jeg stolt på jakken, og har de også på noen klær inne! Det er utrolig viktig å engasjere seg, folkens! Det er tross alt vårt Norge det er snakk om. 
hvordan få et forhold til å fungere + videoblogg!

Kommenter her

Mange av dere har spurt hvordan jeg og Marco har klart å holde sammen til tross for aldersforskjell (han er yngre enn meg) og at folk har prøvd å ødelegge mellom oss. Det som er viktigst er selfølgelig at kjærligheten overvinner alt, elsker man hverandre så klarer man det uansett. Men det er selfølgelig noen pungter som hjelper på! ( Se innlegg jeg har skrevet tidligere HER

 Prøv å se det fra begge sider.
Jeg har laget meg en regel som sier at alt jeg gjør, må jeg også kunne gjøre forran Marco. Det vil si, å sitte å flørte med en gutt er noe jeg eventuelt måtte ha kunne gjort forann han også uten problemer, da får man med en gang ganske klare grenser. Så bruker jeg også å tenke "Hvordan hadde jeg reagert om Marco gjorde dettte mot meg", eller "ville jeg blitt sur over dette?". Det fungerer veldig bra!

 Man må stole på hverandre.
Dette er så utrolig viktig, uansett hvilken type forhold man har! Om man ikke stoler på hverandre så kommer det aldri til å funke. Vi kjenner vel alle den følelsen, der man føler seg maktløs og uvitende, der man ikke har peiling på hva den andre personen gjør.. 
Personlig så synes jeg nok den delen med at han reiser bort er den vanskeligste. Han spiller håndball og drar mye rundt om kring, og har ofte fått "trussler" fra blogglesere som sier at de skal få han til å være utro osv. Om jeg ikke stolte på han 100% hadde jeg hatt sånn angst at jeg ikke vet hva..

 Kunne prate om alt
Så fort noe føles dumt eller vanskelig i forholdet deres, noe som har negativ innvirkning, så må man kunne prate om det med en gang og få det ut av verden.  Det fungerer aldri å bare holde det inni seg, da blir det bare verre.

 Planlegg når dere skal være sammen
Dette høres kanskje litt rart ut, men om man har en ganske travel hverdag som jeg og kjæresten min, ha faste dager dere møtes! Vi har Mandag og Onsdag + vi sover som regel hos hverandre i helgene selv om vi gjør andre ting på dagen. Selfølgelig kan det justeres på litt innimellom men er faktisk greit å gjøre det på den måten, da blir det ikke så mye forvirring i planene og man får prioritert hverandre.

 Snakk ofte sammen
Ha mye kontakt! Man bør prate hver dag selv om man kanskje ikke er sammen den dagen, og innkludere den andre i sitt liv føles veldig bra synes jeg! Sms, telefon, facebook, skype.. Tror ikke jeg hadde klart en dag uten å høre fra han! 

Haha en liten videoblogg vi laget for noen minutter siden, er det muuuuulig haha. LOVEYOOOU!!! 

Brunfarge..?

Kommenter her

Her kommer et lite tips til alle dere som ikke vil være likbleke nå som sommerfargen sakte men sikkert forsvinner.. Loreal selvbruningskrem! Bruker den i ansiktet og på halsen, og er faktisk den beste jeg har prøvd. Koster under hundrelappen, så med andre ord - billig og bra! (som meg, heheheh kødda..) Jeg kjøper den på cubus!

Er mange av dere som har lurt på om jeg har startet på melanotan/barbiedopet ettersom jeg har fått litt farge igjen og for at føflekkene mine i ansiktet vises bedre nå. Dette er altså ikke tilfellet - jeg har heller ikke tatt sol på 1 måned, dere blir informert hver gang jeg inntar solariumet altså! Jeg orker rett og slett bare ikke å dekke flekke lengre, og fargen kommer av selvbruning. Om dere vil lese innlegg jeg har skrevet om barbiedopet før, se HER, HER og HER! Flekkene går nok ikke bort, mange av dere som har lurt på det. De er permanente! Til og med brystet, som jeg til vanlig synes er utrolig vanskelig å få jevnt, går det nå kjempebra med! Har desverre litt fargeforskjeller her og pigmentflekker etter barbiedopet.. Faen heller.

herre-gud-hvordan-skal-jeg-overleve

Kommenter her

Godmorgen! Jeg har døgnet i natt så nå er jeg på det stadiumet hvor jeg er ferdig med å være overtrøtt og glad, og begynner å gå over til å være irritert og sur, haha. Jeg bestemte jeg for å døgne når jeg enda ikke hadde sovnet klokken halv fem i natt, da var det uansett bare en og en halv time til jeg skulle stå opp. Men herregud, så tungt det er nå! Mandag, du vet...
Men er vel neppe bare jeg som plutselig har tusen ting å gjøre når man nettop har lagt seg?

Sitter med Amanda i sosilogien akkurat nå, er ferdig halv fire idag. Og da er det rett til verdens beste kjæreste og sove,gleder meg!

 

videoblogg - litt om topplisten ogsånt

Kommenter her

Som dere kanskje har merket redigerer jeg ikke videoene mine, noe som er utrolig kjipt! Jeg vil jo at videoene mine og bloggen min skal være så bra som mulig. Men moviemaker fungerer ikke av en eller annen rar grunn, og jeg har ikke mac. Så lurer på om jeg kan ha imovie på vanlig pc..? Eventuelt vet dere om noen andre bra programmer? 

Og herregud, beklager for dårlig lys! Er virkelig aldri SÅ dårlig før jeg laster den opp på youtube, youtube ødelegger kvaliteten helt.. Men men - skru opp lysstyrken på pcen,  og don't worry be happy! :)

dagens outfit

Kommenter her

Denne dagen har gått så utrolig sakte.. Søndag, vet dere! Alt jeg gjør er liksom å ligge i sengen og se på frustrerte fruer mens jeg trykker i meg potetgull, og så har jeg fått sikkert 10 nye kviser som man gjerne får av junkfood. Spennende, spennende..

Sånn ser jeg ut idag + en fin sang! Om dere har sangtips i lignende sjanger så kom gjerne med det, er helt rart hvor mye en sang kan påvirke humøret..  Elsker sånn feelgood! Haha og ellers, så har jeg fått en tannbørste som lyser, skal liksom bleke tennene! Så nå er det et lite lysparty i munnen min hver kveld, haha. Oj beklager, glemte å skrive hvor den er fra! http://www.blueillume.com/
his voice

Kommenter her

Jeg ligger som vanlig halvnaken i sengen og slapper av - og koser meg med stemmen til Justin Bieber mmm <3 Før hadde han litt jentestemme ( kom an, dere synes det også..) men når jeg hører på denne sangen , Trust Issues, så er det så utrolig delig å bare legge seg tilbake, synge litt smått med og filosofere over livet. Føler på en måte den har en spessiel mening for Justin også, og hvordan livet hannes er nå. Hva synes dere om " nye " Justin?

Forresten, så at jeg var på 1.plass på blogg.no haha! Kommer neppe til å vare, er nok nede på 2-3 plass i morgen skal dere se, der jeg hører hjemme! Men uansett så har det vært utrolig gøy bare å få oppleve det, føles ganske bra!! Et adrenalinkick i hverdagen 

Mange som spør hvor denne genseren er fra - kjøpt på cubus, størrelse large! :)

"hva skal du ha som overskrift?"

Kommenter her

Hei! Har akkurat kommet til Lotte og vi skal bare slappe av med de andre jentene i kveld. Skulle egentlig dra ut men utsetter det til neste helg istedenfor! Får se om jeg sover hjemme eller hos Marco i natt, men ettersom han er ute med venner får vi bare se hvordan det blir! Oppdaterer dere senere i alle fall!

Og husker dere når jeg og Marco laget videoblogg sammen for en stund siden og det ble totalt misslykket? Den var egentlig kjempelang men så kom bare 30 sekunder ut på youtube av en eller annen grunn, haha. Men ja, selv om hverken jeg eller han har superlyst til å gjøre det igjen, så lurer jeg på om det er noe dere vil? For da kan jeg sikkert få det til! ;)
feeling like a princess!

Kommenter her

Hei! Kom hjem fra byen for en liten stund siden, og jeg fant en jakke på Bik Bok! Men noen ganger hater jeg virkelig å være kun 1.59 høy, om man skal ha en jakke som er litt stor og lang ser man automatisk en halv meter lavere ut.. Men men, jeg må tenke på at siden jeg bor i nord bekker desverre gradestokken over til ganske kaldt snart, og da må man holde seg varm!

På cafe, Anne-Sofie og Amanda! 

Fikk noe nytt hår i posten idag fra rapunzel.no. Altså ikke rapunzelofsweden! Kanskje ikke så mange av dere som har hørt om bare rapunzel..? I alle fall, håret kostet 599 og var krøllet fra før av, dritfint! Har det på nå, skikkelig bra. Dere vet at jeg bruker luxushair til vanlig, men er greit å ha noen nydelige, ferdigkrøllete jeg kan bruke på fest og lignende.Åhh, var det ikke fint? Føler meg som en prinsesse, haha eller en dukke :) Her ser dere jakken også! 

dagens outfit!

Kommenter her

Nå drar jeg og Anne-Sofie til byen, skal spise ute og så skal jeg finne meg en ny jakke, har utsatt det litt for lenge nå! Så om noen har tips til hvor jeg kan finne en fin jakke så si ifra! Liker veldig "jentene" jakker, gjerne litt stramme men også varm, haha. Vanskelig vanskelig..

Hyggelig at dere likte håret mitt med krøller forresten! Jeg elsker det, skikkelig hollywood-glamour føler jeg, haha!

Dagens outfit:

Ser at mange av dere "reagerer" litt på at føflekkene i ansiktet mitt vises så godt nå. De har alltid vært der, jeg bare gidder ikke å redigere de bort lengre - de er en del av meg, jeg må nesten bare akseptere det!

Krøller

Kommenter her

Anne-Sofie har krøllet håret mitt, hun er så utrolig flink! Hva synes dere, og hva liker dere best av krøller og slett hår på meg?

videoblogg - trening

Kommenter her

 Jeg har gjort mye kleint på denne bloggen, vet dere. Lettkledde bilder, sangvideo, sminkevideo, extensionsvideo.. Og nå har jeg tatt den til et enda kleinere nivå - treningsvideo. Det må være gøy å hate meg, mye å le av her, enjoooooy!  

Haha foresten, skjer med at jeg ALLTID er latterlig uheldig med startbildet....? :(

kjendis?

Kommenter her

Spørsmål fra leser: Hvordan er det egentlig å være ganske kjent når man bor i en liten by som Harstad?

Vel, for det første, kjent er vel egentlig det siste jeg føler meg som. Jeg vet ikke om jeg er naiv eller hva, men jeg går rundt med en oppfattning om at ingen vet hvem jeg er, haha. Om noen sier de leser bloggen blir jeg like sjokkert og glad hver eneste gang! Men for å si det sånn : janteloven made me this way. Man skal jo tross alt ikke tro at man er noe. For faktum er, jeg har faktisk oppnådd noe som jeg ville oppnå, og det er mye mer enn mange andre kan si. Det er desverre utrolig få som har klart å unne meg det og mange som har prøvd å ødelegge, og det har gjort meg ganske ydmyk. Jeg har fått ropt ting etter meg som " dra hjem å blogg da jævla blogghore" og "wannabe kjendis, gå å heng dæ" osv når jeg har gått i byen en vanlig Lørdag - fra ungdommer som jeg "kjenner" og vet hvem er. Jeg tror nok aldri noe sånt kunne skjedd i Oslo for eksempel..

Her om dagen så var det en jente som ble baksnakket så sa jeg "Gud, håpe ikke folk sir sånt om mæ". Og da fikk jeg til svar " Nei men du blir baksnakka av alle uansett." Da ble jeg dødslei meg. Er det virkelig sånn det er? Jeg tror jeg vet 1/10 av det som blir sagt om meg, og det er jeg glad for - jeg bruker å si at jeg ikke vil høre det når folk har hørt dritt om meg. Her om dagen fikk jeg også høre at noen jenter som er eldre enn meg hadde kjørt rundt for å finne meg, skulle tydeligvis "ta" meg. Utrolig ekkelt å tenke på! 

Noen andre som bor i en liten "rykteby"? Og noen som har hørt et SYKT rykte om seg selv de har lyst å dele? Det sykeste jeg har hørt om meg selv er at jeg selger kroppen min for å ha råd til mat i kantina,hahahahaha!!

Meg akkurat nå, har nettop laget trenigsvideoblogg til dere - whooho, da får dere se meg i "aksjon"
feelgood

Kommenter her

Startet dagen med et varmt boblebad, skrubb og ansiktsmaske. Var utrolig deilig, har jo ellers aldri tid til å gjøre sånt! 

Og senere i dag får dere...wait for it... treningsinnlegg. Har egentlig aldri hatt så lyst til å lage det fordi jeg er jo ingen profesjonell og jeg vil jo ikke feilinformere noen, men jaja, nå skal dere "endelig" få vite hvordan man kan få en rumpe som min, haha! Har dere noen spørsmål angående trening så kom med dem , de blir besvart i løpet av dagen! 

godterigris

Kommenter her

Sitter og spiser en hel haug av godteri som jeg har kjøpt, jeg måtte bare ha det, haha! I tilegg har jeg spist en masse pommes frites, ikke bra..  Kanskje ikke helt ideelt å få sukkerkick rett før man skal legge seg, jeg blir alltid så hyper på kvelden.. Skal legge meg snart, så Marco om du ser det her - ring meg 
I morgen er en bra dag, jeg er nemlig ferdig på skolen klokken 10! Føles jo ikke liiiiite godt det!  

Her kommer også min favorittsang for øyeblikket. Litt gammel, men elsker den!

Sånn her lever altså hunden min hjemme hos oss.. Hun sitter sånn når vi spiser middag også, haha..

Gleder meg til i morgen, det blir en bra bloggdag! Har laget en videoblogg jeg vet mange av dere kommer til å sette pris på, er om noe dere maser om hver dag! Så hva tror dere det kan være? Gleder meg til å vise dere! 

når noen prøver å trykke deg ned..

Kommenter her

Det er noe jeg har lurt på lenge, som jeg også har spurt om her i bloggen for lenge siden - hvorfor er det greit når gutter viser kropp og ikke jenter, og hvorfor er det galt å være fornøyd? 

Det er så mange bloggere (inkludert meg selv) som legger ut bilder av kroppen sin, enten viser de ganske åpenlyst at de er fornøyd (som meg) mens andre driver på med litt mer diskret skryt. Før, når jeg selv ikke var fornøyd kunne jeg ha funnet på å kommentere på slike blogger at de er stygge/feite/må få seg et liv, selv om de egentlig så veldig bra ut! Men nå blir jeg faktisk kjempeglad på andre sine vegne når de tør å vise kroppen sin. Og jeg vet ikke om de som prøver å finne feil på meg er sjalu, men det må de nesten være? For å komme med ting som "du er feit, du har små pupper, du bruker 4bher"..alt der er bullshit. Og jeg fatter ikke hva som kan drive en person til å skrive slikt? Om en person sier "åh jeg er så stygg" så sier man selfølgelig ikke at man er helt enig. Men om en person sier "åh, så bra jeg ser ut" så sier de gjerne "nei du er jævlig stygg" (anonymt seff) og hvorfor er det? Jo, for da er den personen over deg, da vil man trykke den personen ned på sitt eget nivå.

Jeg bruker også å få type kommentarer som "greit at du er fornøyd med rumpa/puppene dine men du trenger ikke å vise det hele tiden". WHAT THE FUCK? Hvorfor i alle dager skal jeg ikke få lovt til å vise noe jeg er fornøyd med? Når i alle dager ble det feil? Jeg gjør det svært sjeldent, men herregud - jeg ser virkelig ikke hvor det er feil, overhode ikke.

Om noen prøver å trykke deg ned er det nok det beste komplimentet du kan få, trust me. Og bare sånn for å provosere dere litt ekstra samler jeg de bildene dere har blitt mest provoserte av på bloggen her igjennom tidene - altså der over 60% av kommentarene har hatt noe med pupper og rumpe å gjøre. Enjoy! Foresten, tror enkelte av dere må skjekke opp enkelte ord i den norske ordliste. Jeg er ikke en hore, om jeg noen ganger får det som yrke blir dere informert, haha.

Hva tror dere?

Kommenter her

Yes, nå har jeg endelig fått kjøpt julegave til kjæresten, godt å være tidlig ute! Han vet allerede hva han får for jeg klarer aldri å holde kjeft og tro det eller ei, vi hadde faktisk planlagt å gi hverandre noe av det samme..? Haha, merkelig! Så da får heller han gi meg noe annet :-) Ble ganske dyrt men det er verdt det, han er jo tross alt den personen som betyr mest for meg! 

Dere vet cysten jeg fortalte dere om for en stund siden..? Det gjør så utrolig vondt akkurat nå, jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.. Bare 6 dager igjen så er det her over. Derfor frister det ikke så mye å ta outfit og slikt ettersom jeg kun ligger i sengen hele dagen, så om noen av dere har noe spessielt dere vil skrive om, så si ifra så kommer det i morgen! Skal jo som sagt sette en stopper for alt det personlige på bloggen så dette blir vel egentlig siste sjangse til å få noe sånt.. Kan også lage videoblogg om det heller er ønskelig! 

 Hehehe, hva tror dere..? Om dere henger mye rundt på nelly.com ser dere kanskje hva noe av det er..


hot og not!

Kommenter her

Tenkte å kjøre en liten "hot og not", er veldig lenge siden jeg har gjort det! - Høsten! Selvsagt må jeg få gi en liten hyllest til årets koseligste årstid som sakte men sikkert nærmer seg. Eller her jeg bor er den egentlig i full gang, haha! Grunnen til at jeg elsker høsten er for at man får kle på seg store, fine skjerf, jakker, kofter, fine boots.. Alt det man savner på sommeren!
- Lesere som tar ironi og ikke blir så fort provoserte. Trenger vel ikke å si så mye mer, dere vet hvem dere er! 
- Bloggere som gjør spiller en rolle på bloggen sin. Hvor lei er man ikke av alle de bloggerne der alt bare er rosenrødt hele tiden, og der man som leser føler at noe er galt..? Det er en ting å legge skjul på ting på bloggen sin, det er helt greit - det er noe annet å flatt ut lyve til leserne sine. Men den sanne personligheten til enkelte skinner heldigvis igjennom når de plutselig begynner å provosere, legge ut småfrekke bilder (diskret, riktignok..) og så oppfører seg som noen små copycats. Haha, hva skal man si..? 

- Topplisten. Herregud, jeg er så lei av alt det maset om topplisten.. Jeg bryr meg ikke så mye om hvilken plassering jeg er på, eller faktisk - så kunne jeg ikke brydd meg mindre. At jeg har fått sjangsen til å være høyt oppe setter jeg stor pris på og ja, om jeg en dag kommer på første er det helt fantastisk, men jeg orker ikke å snakke om bloggen, topplisten, gossip og alt det der utenom.. Så til dere som er venner/bekjente av meg og leser dette - please, la være å nevn bloggen, penger, statistikk osv på "fritiden". Hater det. Har faktisk bestemt meg for å ikke lengre se på topplisten på blogg.no og heller ikke gå inn på statistikken min. Det betyr jo faktisk ikke så mye eegentlig! sangvideo

Kommenter her

Ombestemte meg angående Justin Bieber, den jeg skulle synge var Overboard men så ble det liksom aldri helt bra.. Haha, er ikke det typisk? Så gjorde heller en jeg faktisk har gjort før, nemlig the climb av Miley Cyrus! Om dere vil se hvordan det hørtes ut da jeg sang den for over to år siden, hør HER

Føler faktisk det var bedre sist gang, ettersom jeg gradvis har ødelagt stemmen min de siste årene, folkens ; om dere vil bli gode sangere, ikke røyk/drikk!  Men men, hva synes dere?  

 

En av de som hadde foreslått the climb var Elisabeth, tusentakk for mange bra forslag! 

Jeg tenker bare å si sånn fort at jeg aldri har tatt noen sangtimer og har heller aldri drevet på med sang, er ikke sånn at jeg gjør dette for at jeg tror jeg er superstjernemateriale - MEN, jeg er helt okei, og synes jo det er gøy at dere vil høre på meg synge:-) 

FAEN HELLER!!!

Kommenter her

HELVETTES DRITT, beklager til dere som er yngre og leser dette men FAEN I HELVETTE.  For andre dag på rad har jeg klart å gjøre en megatabbe og hatt i lillashampo alt for lenge i extensions, og nå - for andre dag på rad - har håret blitt blågrått. Åhhh... Jeg har noen stygge extensions i reserve men dere kan jo prøve å gjette hvem som ikke kommer til å være særlig glad de neste dagene. Jepp, meg. Når jeg desperat prøvde å fikse håret tok jeg alt for hardt i, så alt ble til en eneste stor ball.. Ser ut som en død hermelinkanin eller noe :(

Og jeg kjenner dere, nå kommer dere til å begynne med "barn dør i afrika, dyr tortureres og mennesker sulter, hvordan kan du TENKE på extensions?!" Haha og det er faktisk de latterligste kommentarene jeg får.. Vel, jeg har fadderbarn, er med i dyrebeskyttelsen norge og PETA, så jeg bryr meg nok om mer enn hår.. Men kan dere helt ærlig si at når noe kjipt skjer dere tenker dere "vel, gjør ingenting at håret mitt til 2000 kroner blir ødelagt for barn sulter jo tross alt i afrika!" ? 

Kanskje jeg kan prøve å få blått hår til å bli en trend? Hahah, I wish..
 ja, dette ER redigert

alle hjerter gleder seg

Kommenter her

Jeg har fått et utrolig underskudd av søvn de siste dagene, så går rundt som en zombie hele tiden.. Har også hatt en diskusjon på facebook der jeg presterte å si at FrP var et "populasjonsparti"haha litt FAIL fra min side (populasjon har altså noe med befolkning å gjøre tror jeg..) Men nok om politik, er ikke det bloggen min handler om! Selv om jeg gjerne skulle tatt en politisk diskusjon her eller to.. ;)

Med en gang jeg kom hjem kastet jeg meg over det første og beste som var av "mat", det vil si sjokolade og cola så til dere som spør meg om kostholdstips - dere kommer ingen annen vei enn rett til sofaen der godteri og trash-tv venter på dere. Jeg er et veldig dårlig forbilde sånn sett..

Anyblog, sånn ser jeg ut akkurat nå! Nice outfit eller!? Haha neida jeg bare kødder, er slik jeg ser ut når jeg sløver her hjemme! Nå skal jeg spille inn sangvideo, det blir faktisk noe av Justin Bieber.. Og alle hjerter gleder seg!?  
T-skjorte og shorts motedronningen.com

sangvideo i morgen

Kommenter her

Ligger og snakker i telefonen og skal snart sove. Jeg skal lage sangvideo i morgen ( uansett om det er det kleineste i verden, for ja, det er det faktisk..). Så kom med sangforslag så spiller jeg inn i morgen! Leseren som foreslår sangen jeg velger blir "belønnet " med en link.
sminkevideo

Kommenter her

Ja, her har dere den!:-) Var UTROLIG vanskelig å sminke seg mens jeg filmet, haha. Men håper dere liker den! Husk bare å si ifra om det er noe annet dere vil jeg skal filme/fortelle om, så kommer det! Alt for dere<3

Og beklager at jeg ikke orket å rydde på rommet, haha.. Er utrolig trett idag, men er jo tross alt ikke DET som betyr noe? 


Militæret til neste år..

Kommenter her

Som nevnt tidligere har jeg fått sesjon del 1 i posten, det vil si at jeg måtte gå på en nettside å fylle ut en del spørsmål for å se om jeg egner meg i militæret. Og tro det eller ei, jeg har faktisk kjempelyst! Det kommer riktignok til å bli annerledes for meg å gå uten sminke, uten extensions og ikke få gjøre hva jeg vil hele tiden, men jeg tror faktisk det kunne vært utrolig bra for meg å "vokse opp" litt på den måten.. En erfaring jeg kan ta med meg videre! 

Så hva tror dere, hadde jeg passet i militæret..? Jeg trives mye bedre med gutter enn med jenter, og tror faktisk jeg hadde likt det veldig godt! Så da får dere mest sansynlig følge meg og bloggen i militæret til neste år, haha! 

"Barbie in the army". Haha, en ny tvist på bloggen?Konkurranse - vinn extensions for 1500 kroner!

Kommenter her

Nå har jeg fått i gang en kjempebra konkurranse til dere, dere kan nemlig vinne valgrfrie produkter fra luxushair.no til en verdi av 1500 kroner! Nå har de i tillegg tilbud så da får dere faktisk litt for pengene! 

Det eneste dere må gjøre er å like luxushair sin facebook side HER, og min facebook side HER. Skriv kommentar med fult navn og email om dere ønsker det, når dere har likt begge sidene. Jeg trekker vinneren den 20 SEPTEMBER! NB! Tenk over at du må synes det er okei at navnet ditt publiseres på nett, da jeg annonserer vinneren her på bloggen.

Lykke til, loveyou! 

outfit fra i dag

Kommenter her

Jeg har helt glemt å vise dere dagens outfit, er det noe dere synes jeg bør begynne oftere med? 
Sånn her har jeg altså sett ut idag!  

 Og foresten, gjett hva jeg nettop fant!? En gossipblogg som sier jeg har tatt fettsuging. Haha, ja hva tror dere?:PpPpP Kødda, tror dere vet.. Dere finner den HER.
extensionsguide

Kommenter her

Hei! Beklager så utrolig masse for at videoen kommer i to deler, jeg har desverre ikke noe redigeringsprogram.. Og jeg var ikke klar over at det var så mørkt på rommet, håper dere ser det uansett! Men man lærer av sine feil, da blir det mye bedre neste gang! Si ifra om det er noe annet dere vil jeg skal filme/tipse om, skal komme med dagens guide/tips hver dag resten av uka! Så nå har dere sjangsen.. 

 
endringer

Kommenter her

Godmorgen! Har allerede vært på skolen noen timer, og har faktisk fri i skrivende øyeblikk, men skal tilbake om rundt ca en time. Fordriver tiden med å spise, spise litt mer, og lese kissie sin blogg.. Haha, meg i et nøtteskall det der! 
Drar til Marco etter skolen så får se hvordan det blir med oppdatering, vil bare være sammen med han lenge idag! 

Og har gjort et, tro det eller ei, ganske tungt valg når det kommer til bloggen. Jeg satt meg ned og tenkte mye fram og tilbake på hvordan jeg skal gjøre det her, hvor personlig jeg skal være. Og fra nå av kommer bloggingen til å være ganske annerledes på hva jeg deler eller ikke.. Desverre. Håper dere har forståelse, men alt er ikke like lett bestandig... 

Sløvebuksa er på som vanlig! U know me.

 

dagen etter

Kommenter her

Har akkurat fikset meg og skal snart treffe Anne-Sofie! 
Har vært sløv hele dagen etter i går kveld ( "jentekveld", ble litt for mye..) så har hatt på sløveklær hele dagen, fram til ca nå nettop haha! 
Gir dere et bilde av meg + en fin sang!  


 

Har foresten laget en videoblogg i dag der jeg viser hvordan jeg fester på extensions, var en del som hadde etterlyst det! Så da kommer det et extensionsinnlegg til dere i morgen, håper dere blir glade! 

She's playin' dumb all the time just to keep it fun

Kommenter her

Har en utrooolig sløv dag i dag! Kjøpte "kongen av queens" sesong 1 på dvd i går så da kan dere jo tenke dere hva jeg har brukt dagen på, haha! Har sett seks episoder, og ellers har jeg lastet ned noen filmer og bare sløvet.. Men det er Søndag, da er slike ting helt greit! 

Er en del av dere som har spurt hva jeg mener om at tre andre på topplisten har "hengt meg ut" som dere sier.. Og for å være helt ærlig så prøver jeg å ikke bry meg, jeg er ikke interessert i noen bloggkrig og det er jo ikke sikkert det var meg de siktet til en gang.. Håper jeg. Jaja, jeg ble i alle fall lei meg, men velger å ikke bry meg så mye mer. Da setter vi strek der! :)

Dagens outfit, desverre.. hahah

Ingen sminke! 

 Tusentakk til Astrid for et veldig bra julegavetips, nå vet jeg i alle fall hva jeg skal gi! Stor klem 

størst av alt

Kommenter her

Har noen av dere et godt tips til hva jeg kan gi kjæresten min i julegave? Jeg synes slike ting er så utroolig vanskelig. Egentlig hadde jeg tenkt ( og har enda tenkt) til å kjøpe han en iphone 4, men han sier det blir for mye.. Er dere enige? Synes det blir så kjedelig med det vanlige.. Så kom med noen søte, kanskje litt romantiske og spessiele tips!

Så vil jeg be leserne mine om å tenke på de som mistet livet for 10 år siden idag, den 11. September. Tenk at det har gått så lang tid, men jeg husker enda hvor jeg var når jeg hørte om det..  Tenner lys her hjemme, gjør det dere også! Aldri glemt.. 

... Men størst av alt er kjærligheten! Ta vare på den idag.
mye nytt å lære

Kommenter her

Godmorgen! Har akkurat klart å våkne ordentlig og sitter å jobber litt med bloggen faktisk. Har sett på en del youtube videoer for å lære meg med design, spennende å se hvordan alt funker haha! Riktignok veldig vanskelig..Det er uvant for meg som har hatt en enkel hverdag der andre bare fikser designet for meg, men har bestemt meg for at jeg lære meg litt - skal man ha noe gjort, får man gjøre det selv! 

Hva synes dere om temablogging igår? Var desverre (men ikke overasskende) mange som ikke skjønte det og tar alt dønn seriøst - beklager til alle som ble fornærmet, mente virkelig ingenting av det jeg sa! 

Slik ser det ut i mitt lille hode for øyeblikket, haha..Livet til en blogger

Kommenter her

Foresten, dette blir siste innlegget i kategorien "superbimbo-fjortis-rosablogg" eller hva man nå skal kalle det. I morgen er jeg tilbake til å være meg igjen! Har savnet det, liker ikke å være så slem... Til dere som sier at jeg overdriver, jeg "må" nesten det siden jeg er såpass rosablogger fra før av, bare en snill en. Så for å få en effekt må jeg være litt slem og selvgod! Anyways..  loveyou! 


  Man blir sponset og får hjem (masse) gratis ting! Ofte vil jo mange internettsider sammarbeide med bloggere, så da får man en mail der de skriver at man kan velge hva man vil på hjemmesiden for foreksempel 5,000! Så får man det hjem i posten, og så skriver man et innlegg om det! Man trenger nesten ikke å betale noe lengre ettersom man blir sponset på nesten alt.. Har sikkert fått sponset ting for over 25,000!

 Man tjener jævlig mye penger.. $$$. Fantastisk eller hva!? Jeg vet dere vil være meg ;-)
 Man får publisitet, og all publistet er bra publisitet! Får jo være med i aviser, på radio, tv osv. Og det er faktisk bra å få all den oppmerksomheten, er jo ikke sikkert at bloggen kommer til å holde i fem år til men man får jo aldri nok av meg, så da kan jeg jo få et eget tv show!
  Smiskere overalt.. Come on!? Alle smisker med deg når du er en stor blogger. Alle vil være med på bloggen og man føler seg stolte når man er venn med en kjendis. Jeg lover dere, aaaaaaaaalle vil være min venn for de vil også oppleve hvordan det er å ha mange fans.

Så til dagens spørsmål ; om akkurat DU fikk være meg for en dag, hva ville du gjort? Sett deg i speilet hele dagen og beundret hvor flott du hadde sett ut..? Gått igjennom innboksen på telefonen min og sett alt det hemmelige som ligger der? Ville du skrevet noe på bloggen, såfal hva? Slettet den, kanskje? Ville du hatt sex med noen, hvilke av vennene mine ville du vært sammen med? Ville du endret på noe? Kisses!  

I WANNA GO CRAZY..!

Kommenter her

Har så sinnsykt godt humør og ingen kan ødelegge det!=D Så dere små blogg-kåte lesere, slutt å vær så kritiske i deres små kommentarer! Forstår dere aldri..? JEG LESER IKKE NEGATIVITET, jeg blar bare forbi det! Dere kaster bort tiden, b*tches! ;) Dessuten er det min blogg og mine meninger, jeg skriver hva jeg vil og enten dere innrømmer det eller ikke, dere elsker meg og alt jeg skriver. Dere er under meg, det heter bloggdronning av en grunn! 

Og her har dere mine tanker akkurat nå! Er sikkert noen av dere som tenker akkurat det samme, eller, det vet jeg at dere gjør.
outfit?

Kommenter her

Sant jeg er søt...? Og i veska har jeg noe superhemmelig, kan dere gjette hva..?;-) *Scandal-times*
Rett svar vinner en link! U know u love me, xoxo sophygirl! 

Løuis Vytton veske!


Og er såååå lei av alle kommentarer som sier at jeg redigerer meg penere. LOL DET GJØR JEG VEL IKKE!? natural bjuty !


PARTYYY

Kommenter her

IDAAAAAAAAAAG SKAL JEG BLI SÅ SINNSYYYYYKT DRITINGS!

I kveld skal jeg møte Lotte bestie, og vi skal ut på eventyr som vanlig, hihi! Våre gale, crazy eventyr! Jeg har feber i dag man baby, om jeg skal feste!? Svaret er ja! Jeg skal ta solarium og så skal vi fikse oss så utrolig deilige (barbiestyle u know..) og så skal vi feste med de kuleste i hele Harstad, som vanlig! Akkurat som det SKAL være! ;)

Ah, jeg elsker virkelig livet mitt noen ganger! og det går åpenbart litt i svirr her, jeg mente "selv om klokken bare er to" på v.bloggen og ikke fire. Er jo ikke helt lett å konsentere seg om å snakke og se seg i speilet samtidig. 

 

Hva skal dere gjøre i kveld..? Nei vent, det vet jeg allerede. Dere skal jo sitte inne å lese min blogg! 

da VS nå

Kommenter her

I det siste har det kommet så mange søte komentarer inn her om at jeg ser så mye bedre ut nå som jeg ofte smiler på bilder, og for at jeg ikke ser så oransje ut lengre. Takk for det, jeg blir superglad! Men før så brukte jeg en utrolig oransje foundation, en fra mac.. Da så jeg helt grusom ut i ansiktet, flekkete og jævlig.. Rett og slett skitten! Jeg innbilte meg at jo mørkere foundation, jo brunere så jeg ut. Det er jo helt feil..Jeg syntes den var bra da, men det var ettersom jeg ikke hadde prøvd bedre. Jeg fikk uren hud, og på toppen av det hele hadde jeg for vane å bruke en foundation som er alt for mørk.

Tro det eller ei, men når dere gir meg konstruktiv kritikk tar jeg det faktisk til meg! Jeg har nesten sluttet med trutemunn på bilder, jeg har begynt med mindre sminke, jeg har byttet foundation.. Ja, så jeg ser faktisk mye bedre ut nå enn jeg gjorde for en knapp måned siden! Om dere lurer på hvilken foundation jeg bruker nå, så er det en fra smashbox. Har faktisk fått MINDRE kviser av å bruke den, helt sykt! Dere kan kjøpe samme HER! Kanskje litt dyrt, men er noen supre tilbud på coverbrands nå, så verdt å ta en titt!

Hva synes dere, har jeg forandret meg på bare 1 måned..? Og hva synes dere var best, da VS nå?
I morgen kjører vi igang med tema! Det blir superfjortis-selvgodbimbo-blogging! Velger å kjøre på kun i en dag første runde, for å høre med dere hva dere synes om det og om jeg skal gjøre det mer.. Blir kanskje ikke så veldig annerledes fra sånn som det er nå (oh, self-burn..) men jeg kommer til å være ganske mye frekkere, selvgod og vulgær tror jeg, for ja - det er faktisk mulig! Så ikke hat meg i morgen, hihi. Håper dere tar det med et smil, det kommer jeg til å gjøre!  Er forberedt på å få en del dritt i morgen, men da vet jeg at jeg har noen av dere som faktisk skjønner en spøk! :) 

trening rosabloggerstyle

Kommenter her

Hei! Har akkurat kommet hjem fra en liten treningsøkt med Lotte Elise, utrolig godt å ha noen som faktisk interesserer seg for trening på samme nivå som meg, slik at vi kan trene sammen og pushe hverandre! Så der har dere et tips, tren med noen som trener like mye/mer enn deg selv, er ganske kjipt å bli "dratt ned" på treningsstudioet av venninner som ikke gidder å gjøre noe. So, thank you Lotte  

Ettersom jeg og Lotte trener på forskjellige trenigsstudioer så tok jeg idag en prøvetime på flex, der jeg trente før og der Lotte trener nå. Synes faktisk det er utrolig ubehagelig med så mange folk rundt når man skal trene, hater at folk stirrer sånn.. Høres kanskje litt overfladisk ut, men det er faktisk ikke innbilling, jeg missliker at "alle" vet hvem jeg er i denne lille byen, og jeg hater å bli stirret på! Vet ikke om det er pga bloggen, om det er sjalusi/hat eller beundring..? At gutter stirrer kan jeg leve med haha, men jenter derimot..

Orker naturligvis ikke å dra med meg speilrefleksen på trening så da får dere klare dere med mobilbilde(</3)


I morgen kjører jeg igang med "temabloggin".. Noen som vil gjette hva som blir første ut?

favoritten i idol

Kommenter her

Het klart best i idol - enn så lenge! 
Elsker når han kommer inn på den delen med "I'm still here", så fint! 

Men folkens jeg fikk ikke sett det igår, så kan noen som så det fortelle meg hva som skjedde? Fikk man se han, gikk han videre..?

VIDEOBLOGG!

Kommenter her

Som nevnt litt kort tidligere har bloggmotivasjonen vært litt på bunn de siste dagene, og det vil vi jo ikke ha noe av! Derfor trenger jeg nå deres hjelp og meninger - se videoen under, og legg igjen en comment! 

LOVEYOU GUYS!  

 Hahaha føler foresten på meg at mange av dere kommer til å bli sykt provoserte av denne videobloggen ettersom puppene her er i fokus og ikke ansiktet mitt!? Vel, det var altså ikke med vilje, men sånn går det når det er "forbudt" å filme i speilet ;) Jeg har ikke iphone 4 så kan ikke se meg selv på telefonen når jeg filmer sånn, desverre. 

Til dere som spør når jeg skal på sykehuset angående cysten : 21. september! 


Hypokonder.

Kommenter her

Det er på dager som denne jeg har virkelig bloggtørke, om man kan si det sånn. Etter jeg kom hjem fra skolen har jeg sett på disney channel, mtv, sett film, sett på glee, fylt ut noen skjemaer til forsvaret (ja, faktisk..) og googlet "tegn på hudreft". Haha, ja jeg er virkelig hypokonder - og da fant jeg selfølgelig ut at det MÅ jo være hudrekft jeg har.. Får vel skjekke det opp! Om man er så redd for å dø som jeg er, burde seriøst google vært ulovlig.. Og jeg kjenner dere, søte små blogglesere. Nå kommer dere til å si "ikke kødd med kreft" men mamma ble faktisk friskemeldt fra kreft for to år siden, så det er ikke noe jeg tar så lett på!:-) Men litt humor må man jo ha. 

Men jaja, jeg skal ikke ta døden på forskudd! I dag i byen kjøpte jeg meg en kjempegod genser på BIKBOK, elsker den! Perfekt å ha nå som det begynner å bli litt kaldere og vinterdepresjonen sakte men sikkert kommer snikende på. Satser på en bedre vinter i år enn i fjor, noe jeg vet det kommer til å bli   

Her sitter jeg og slapper av dagen lang, i min store, gode seng. Hva faen skal jeg blogge om..

shopping-gal

Kommenter her

Har vært i byen litt etter skolen, klarer jo aldri å la være å kjøpe noe.. Viser dere hva jeg kjøpte om en liten stund!

Ellers, tror jeg noen av dere bør tenke over hva slags blogg dette egentlig er. Dette er en hverdagsblogg og ikke en moteblogg, så at enkelte av dere klager på stilen min.. hvorfor?Jeg har sjeldent outfit bilder, skriver ikke fra hvor jeg kjøper ting - det er ikke meningen at jeg skal ha en inspirerende stil, heller en inspirerende personlighet. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva som er såkalt "in", jeg bor i en liten by med begrenset av shoppingmuligheter og bankkontoen min er heller ikke superfull av penger. Beklager! 

Jaja, sånn har jeg sett ut idag! Nå skal jeg se på film, rydde rommet og spise litt. Høres senere 
idol!

Kommenter her

Vel, nå er idol igang igjen, og selv har jeg aldri fulgt så mye med på slike programer - eller, idol med kurt nilsen var jo noe jeg vokste opp med, og får sinnsyke flashback av å høre introsangen til programet. Men x-factor og slikt har jeg egentlig ikke fulgt så mye med på. Men i år har jeg bestemt meg for å følge med igjen, synes det er supergøy! 

Og ja, det stemmer faktisk at jeg meldte meg på i år, men jeg dro aldri! Det ble rett og slett nedprioritert, som er synd. Jeg vet jo at jeg er god nok, og jeg vil jo veldig gjerne. Så hva sier dere, skal jeg melde meg på til neste år!? Regner nesten med jeg har deres stemme, hehe! 

Husker dere denne musikkvideoen, foresten? Bringer tilbake såå mange gode minner for min del, åååh  Husker jeg var forelsket i han ene, Ørjan eller noe sånt.. Det var tider, det! Ellers er jo faktisk sangen dritbra, utrolig gøy at jeg enda kan teksten selv om det er mange år siden jeg sist hørte den. 

ta en spøk, da

Kommenter her

Neida, jeg har ikke tatt restylane i leppene. Jeg har jo som sagt nettop lært meg med photoshop så måtte bare teste litt å se ut om dere gikk på det! Heldigvis gjorde ikke så mange det, at dere vet bedre enn som så. Men dere trenger ikke å bli sur av den grunn!

Uansett, nå er jeg hos Stine sammen med Charlotte og vi skal se på idol senere i kveld, har også ladet opp med en masse godteri og vann, faktisk! Ha en fin kveld alle sammen, og dere går vel ikke glipp av idol!?

Noe er annerledes

Kommenter her

Ser dere hva jeg har gjort...? ;)

 Neida, men nå har jeg altså bestilt restylane hjem. Slik ble resultatet, tenk at jeg har gjort det helt selv! Gjør utrolig vondt akkurat nå, men det legger seg vel.. Hva synes dere? Akkurat nå er jeg litt blå og lilla, spessielt på den ene siden. Klarer ikke å snakke engang! Viser dere bedre bilde når jeg ikke er så hoven (blå) lengre.sløve hele dagen

Kommenter her

 Halla bloggen! I dag hadde skolen min turdag, noe jeg ikke hadde problem med å stå over. Det er regn ute og vind, så vi kan trygt si at jeg var hjemme i dag med god samvittighet! Kanskje litt sløvt, men jeg overlever. Nå skal jeg dra til Stine Mari, blir koselig! 

Vil foresten si til den lille idioten som presterer å kommentere stygt på andre sine blogger med min adresse at det kommer til å bli anmeldt om jeg får beskjed om det flere ganger. Det er identitetstyveri og ganske alvorlig! Så si ifra om det har skjedd med dere - kommenterer kun andre blogger om de har skrevet ett innlegg om meg, og da er det kun positivitet jeg har å komme med. Så da vet dere det. Ellers finner dere meg kun på disse sidene, med disse brukernavnene ; sofieelise på formspring, sophieeliseblogg@hotmail.com på mail og Sophie Elise Isachsen på face! Si ifra om dere finner meg noen andre steder, blir utrolig lei meg av at andre kan missbruke min identitet sånn.

Meg og min lille gris, mer uoppdragen hund finnes desverre ikke! Her har dere våre forsøk på å få til et søtt, lite bilde.. Var umulig!


HAHAHAHAH ser litt ut som om jeg slår henne, eller at hun akkurat har fått et slag i magen.. 

Litt søt, egentlig! I can only imagine

Kommenter her

For øyeblikket spilles denne sangen høyt på rommet mitt.. Noen som har musikktips i lignende sjanger? Holder på å oppdatere partylista mi, nemlig! 

You're a firework, brighter in the dark
So lets turn off the lights and give me that spark

gossipblååågg

Kommenter her

I dag har verdens beste Lotte bursdag, 17 år! Gratulerer med dagen, jeg er utrolig glad i deg 
Har vært ute og spist med henne og jentene, var veldig koselig. Håper det ikke blir så lenge til neste gang! Dere er en herlig gjeng, ser fram til alt gøy vi skal oppleve sammen! 

Foresten, fikk en kommentar om at det har kommet en ny sladderblogg. Foreløbig var det jo ikke noe å skryte av der egentlig, men HER finner dere den. Jeg kan ikke noe for det, jeg eeelsker sånne blogger! Å lese om andre er gøy nok, men å lese om meg selv... Det er det beste ever, haha! Håper andre "toppbloggere" klarer å ta ting med en klype salt og ikke bli så forbanna lei seg for sånt, selv synes jeg det bare er gøy. Hva synes dere om sånt, egentlig? 

Fine jenter! Mariell, April og meg. Ser dere at jeg har roet ned med sminkebruken i det siste? Håper dere er stolte!


Fine bursdagsbarbie:-*Haha, min standard-posering nr.2..flaut

Kommenter her

Jeg tror bare jeg skal starte opp en ny blogg, "ting jeg har glemt hos Marco", for i det siste har jeg faktisk glemt noe der hver eneste dag - og i går var det altså bankkortet som sto for tur.. Jeg vet at jeg gang på gang sier at jeg ikke er flau over å ha en ynge kjæreste, men å dra til ungdomsskolen, i niende klasse for å hente et bankkort, når jeg selv går andre vgs.. Det var litt pinlig, for å si det mildt. Pluss folk klarer jo ikke å la være å stirre, skjønner ikke helt hvor folkeskikken til enkelte er gjemt... Men men! Har jo aldri vært på den skolen før så var livredd for at jeg måtte gå rundt å lete etter han, takk gud for at jeg slapp det.

Etter byen dro jeg og Anne-Sofie ned til byen og spiste på gründer (eller jeg spiste, hun så på..) og snakket om alt mulig rart. Var riktignok utrolig sliten, ord kan ikke beskrive hvor godt det var å legge seg i sengen nå nettop! 

Naaam! Sykt dyrt, men verdt det! 

Anne-Sofie og kjæresten hennes. Alder er bare et tall, folkens! Se så lykkelige og nyforelsket de ser ut, da.. 

Haha meg idag på skolen. Ser ut som om jeg var høy på noe annet enn livet, for å si det på den måten. Utrolig sliten! 

dagens outfit

Kommenter her

Rekker faktisk å legge ut dagens outfit før jeg drar på skolen! 
Jeg har verdens fineste

Kommenter her

Har vært hos Marco hele kvelden, har sett skrekkfilm (triangle) og spist maaasse godteri! Jeg har veldig lyst til at han skal lage en video der han synger og spiller gitar som jeg får legge ut på bloggen, men han er litt skeptisk. Så alle sammen, skriv JA i kommentarfeltet ( om dere vil det selfølgelig) så kanskje jeg får overtalt han! Han sa han skulle gjøre det om dere ville, så ! :)

Jeg elsker deg ♥ vil ikke sove alene i natt.


 

 

Har blitt 100% avhengig av twitteren til @festbrems, haha. Gøy å lese dritt om meg selv! Nå ble det mye PR på henne, kanskje jeg skal gi henne et solkort på 150 + kroner? Siden hun er kjendis nå, liksom. Ps; forventer å bli nevnt i neste DET NYE spalte med bloggnavn, som takk for all gratisreklamen jeg har gitt deg! Klemzzz

en skuffet blogger.

Kommenter her
Som dere sikkert allerede vet, når man er en ganske stor blogger får man sponset ting - det vil si, får ting gratis for å skrive sin mening om produktet på bloggen. Dette skjer faktisk ikke så fryktelig ofte for meg ettersom jeg ofte takker nei til produkter, men for fire måneder siden inngikk jeg et sammarbeid med rapunzel of sweden - det gikk ut på at jeg skulle få extensions når jeg ville, mot at jeg ikke inngikk sammarbeid med noen andre extensionsforhandlere de neste 6 månedene og at jeg måtte skrive at produktet er kjøpt og ikke sponset ( noe som er ulovlig, noe jeg ikke var klar over det på det tidspungtet). 

Men ja, om håret da.. De har helt okei kvalitet, litt under gjennomsnittet, de har litt for gul farge for meg og er ganske korte og stive i prisen. Men, de funker jo. Man får det jo tross alt gratis...Dere hadde sikkert tenkt på samme måte som meg - alt smaker mye bedre når man ikke betaler noe for det. Men her er saken - de var rett og slett ikke gode nok. Jeg vil ikke pushe dere til å kjøpe noe, når dere tross alt kan få mye bedre! Jeg kjøpte meg derfor nytt hår fra luxusihair (det jeg bruker nå) og valgte derfor å ikke ta mer kontakt med rapunzel, men de sendte meg mail for noen dager siden og spurte om jeg ville ha sponset noe, å da sa jeg "jeg vil ha en clip-on hestehale i fargen 60# og 60 cm. Har dere det? Jeg trenger ikke vanlige clips" Da fikk jeg som svar at ja, det hadde de. Og gjett hva jeg fikk i posten? Jo, vanlige clip on extensions i feil farge og i feil lengde. Sendte mail å sa ifra, og da fikk jeg til svar " vi har ikke hestehale" ( som hun hadde sagt) nå er jeg tydeligvis pålagt til å blogge om det håret jeg har mottat, til tross for at det er helt feil og noe jeg ikke vil ha..wtf, det kan jo ikke stemme? Hva tror dere, jeg kan jo ikke være pålagt til noe som helst?
Men ja, her har dere innlegget deres, rapunzel! ;-) 
Dette er den lyseste fargen rapunzelofsweden har å tilby. Er det bare innbilning, eller ser den litt gul ut?

Jeg bruker altså #613 fra luxushair, og den fra rapunzel er #60, altså den lyseste. Så dere kan jo se forskjellen på den nest-lyseste til luxushair og den aller lyseste fra rapunzel.. Det er ikke bra, synes jeg! 

Og siden jeg ikke har twitter, kan jeg bruke bloggen min! så @festbrems på twitter, det er bare å sende venneforespørsel til "denne Sophie Elise", så husker jeg kanskje hva du heter neste gang:-) Nå fikk du litt reklame også! #dummerosabloggere

bling it

Kommenter her

Det er noen av dere som har spurt hvor Iphone-dekselet mitt er ifra, det er altså fra handelsportal.no! De selger mange andre deksler der og diverse mobilutstyr, og selv har jeg en liten samling hjemme, er jo godt å ha litt å bytte på. Synes det ser veldig bra ut når man har et deksel på mobilen, og drømmer jo selvsagt å ha et fra Louis Vuitton eller chanel kanskje, desverre er jeg ikke rik... 

Min lille samling! Ett av de kjenner dere sikkert ganske godt fra før av (hehe) min faste følgesvenn nest til venstre!

Men så sa Marco at det dekselet jeg bruker til vanlig ikke var så fint, eller for å bruke hannes egne ord " æ har sett finere" så følte jeg meg nesten tvunget til å bytte.. Dette er altså to måneder siden men det gjør like vondt å tenke på hele tiden, haha! Suger å være så utrolig lett påvirkelig:( Så nå bruker jeg dette: 


Men jaja, det var vel kanskje finere, eller hva synes dere? 

 

videoblogg - internettkrig..:?

Kommenter her

Nok en gang har jeg klart å ødelegge noe med speilrefleksen, skal dra å fikse det nå! Håper virkelig dette er bedre enn ingenting!

sunnheten selv

Kommenter her

Er våken og overhode ikke trøtt, lover aldri godt når en ny, tung skoleuke starter i morgen. Fikk en utrolig trang til å drikke cola, og det hjelper jo ikke akkurat til å roe ned! Og siden jeg er verdens største klumse klarte jeg å miste den i gulvet for to sekunder siden, sprutet ut over alt! Hahaha, er typisk meg, ingen andre som klarer sånt..

Jeg kunne seriøst trillet til skolen i morgen føler jeg, i dag har jeg spist brownies, godteri, burger, pommes frites, drukket sikkert 40 glass cola og fem brødskiver. Sunnheten selv, sa du? Det er nesten et mirakel at jeg holder meg tynn. Et fantastisk mirakel, riktignok! Har jo ikke trent på superlenge nå, så er helt merkelig, egentlig.. Vurderer å kjøpe meg tredemølle å ha på rommet mitt - men jeg liker faktisk bedre å ligge på sofaen å spise, skal jeg være helt ærlig. MAT! ♥♥

Min kveld i ganske korte trekk:

Lest en artikkel om rosabloggere i DETNYE, og har ikke så mye annet å si enn at det i alle fall ikke er rosabloggere som er dumme i dette tilfellet, haha! Latterlig. Men hey, jeg er glad det ikke er jeg som er 19 år og bitter!


Så har jeg sett på favorittfilmen, og skal se den ferdig før jeg sovner. Miley Cyrus, jeg elsker deg! 


Dere har jo etterlyst bilder der jeg er mer naturlig og smiler, så her har dere to! Deres ord er min lov! Jeg har faktisk kun på meg litt mascara her, føles godt faktisk. Hva synes dere?

kjærligheeeet

Kommenter her

Som sagt har jeg og kjæresten min vært sammen i fire måneder i dag! Fikk en bamse hos han, og Marco spiller faktisk piano, gitar OG er flink til å synge - så han hadde laget sang til meg, og vanligvis er jeg veldig kritisk men den var faktisk veldig bra! Hvilken jente ønsker seg ikke noe sånt, liksom!? Åh, jeg er så heldig! 

Er faktisk sammen med han akkurat nå, vi sitter å ser på litt vinterjakker på nettet. Om noen av dere har tips til hvor jeg kan kjøpe en fin vinterjakke til meg selv, si ifra! Jeg er ikke fan av canada goose, fjellreven osv, synes det har så fjortis-stempel.. Trenger også nye vintersko, så si ifra om dere vet noen nettsider/butikker som selger noe ikke absolutt alle har! :)

Tusen takk♥ VIDEOBLOOOOOGG!

Kommenter her

Ett lite plaster på såret for at jeg har vært dårlig blogger idag, verdens beste lesere! Hva liker dere best av bilde og video? Godt å vite hva jeg skal gjøre mer/mindre av fremover!

EDIT: Nei folkens, det er ikke flaut for meg å være sammen med en som er 14 når jeg selv er 16. Det som er flaut, er at dere i det hele tatt kan tro noe sånt. Vi har det i alle fall bra sammen og jeg merker egentlig ikke noe til aldersforskjellen:-) Hvorfor skal det være annerledes når en jente finner seg en yngre..? Hadde jeg vært gutt hadde dere ikke sagt noe på det.

picture perfect..?

Kommenter her

Det var en leser som spurte meg om det ikke er flaut å få kjæresten min til å stille opp på bilder til bloggen, og generelt om det å blogge med han rundt osv. Og jo, jeg kan love dere at det er ekstremt pinlig... Det er flaut å få han til å ta bilder av meg, det er flaut å ta selvutløser bilder når han er der (det er kanskje det verste..) og det er utrolig flaut å skulle ta bilder sammen. Vi bruker sikkert 100 forsøk på å få et okei bilde, det sier vel sitt! Jeg spurte han i går om hvordan det egentlig er å være kjæreste med meg med tanke på bloggen( for det er mye som skjer dere ikke vet omenkelte blogglesere er mer "besatt" av han enn meg..) og da svarte han at det kan være litt slitsomt. Ble utrolig lei meg for det, og derfor vil jeg egentlig ikke mase på han - det skjønner dere vel? 

Jeg har ofte sett på Andrea Badendyck sin blogg og alle de fine bildene av henne og kjæresten hennes og lurt sånn på hvordan de klarer det!? En masse bilder og videoer der de begge ser bra ut - her går liksom aldri det, haha! Så det er altså derfor det blit litt smått av bilder med oss sammen, og det er derfor vi ikke kommer til å videoblogge mer - det var kjipt nok den en ene gangen,haha.

 Et bilde vi ikke ble fornøyd med for å si det sånn, haha! 


Tusentakk alle som stemte på Tina igår! Og jeg personlig mener ikke at det er jusk om en toppblogger legger ut en sånn link å be folk stemme - man gjør jo det samme på facebook? Det er jo ikke min "feil" at mange leser bloggen min. En av de som stemte varSILJE STRAND, tusentakk! 


film

Kommenter her

Nå skal jeg og Marco se på film! Red eye blir det, fikk viljen min med skrekkfilm! Skriver mer i morgen, da har faktisk jeg og kjæresten min vært sammen i 4 måneder! Ikke så lenge, men en plass må man jo starte! 

 Hahaha ga Marco denne love-hearten, er så sinnsykt gøy å ha en ynge kjæreste! Skal love dere det er mye tull her i gården

Min fine lille ♥ Jeg elsker deg


Foresten, gjør meg en stor tjeneste å stem på fine Tina som miss brun og blid! Kommenter her om du har gjort det, så blir en av de som stemte linket i neste innlegg:-) Stem HER - du stemmer ved å trykke "liker" på facebook-knappen oppe til høyre.

 

kyss

Kommenter her

Takk for mange søte kommentarer på innlegget der jeg viste meg uten extensions! Jeg tror de aller fleste av dere liker det for at det er så uvant, men jeg ser jo meg selv sånn hver eneste dag. Tenk om jeg hadde hatt kort hår hele tiden, og så viste meg med extensions? Da hadde dere nok likt extensions best! Men vi får se hvordan det blir framover, trives nok best med extensions i alle fall! Men takk, det gjorde i alle fall dagen min tusen ganger bedre å få så mange søte tilbakemeldinger! 

Marco har vært her i en time snart, og vi har egentlig ikke fått gjort så mye! Tror vi skal ta å spise noe nå, så får vi se hva som skjer! 

Meg og min ♥ kysse på hodet, hihiEr klar over at det har blitt mye speilbilder i det siste.. Skal prøve å slutte med det, promise! 

uten extensions

Kommenter her

Det kommer vel neppe som noe sjokk på noen av dere at jeg trives best med extensions? Men her har dere altså meg uten - klipte håret mitt for snart to uker siden ettersom det var så slitt, så nå har jeg bob. Synes kanskje jeg ser litt eldre ut..?

Hva synes dere?


I promised myself I`d live to tell

Kommenter her

Depresjon er en sykdom. Du er ikke litt lei deg en gang i blandt, og så kan man si at " jeg har depresjon." Alle er lei seg. Men ikke alle faller så langt ned i det.. Depresjon er en sykdom som blir diagnosert av enten en psykolog eller psykiater. Så vet dere det, bare sånn før jeg går i gang.

Mange av dere har lagt merke til noen små kutt på armen min - dere kan slippe å bekymre dere, de er heldigvis gamle. Begynner vel å bli ett år siden jeg sist gang skadet meg selv, og det er jeg veldig takknemlig og glad for at jeg har klart å stå imot. I over et år hadde jeg en klump i halsen og en masse triste og ekle følelser og tanker som bare måtte få fyskisk utløp - det gikk da utover armen min, jeg brukte også å lugge håret mitt, bite meg i leppa til jeg blødde, og andre småting som gjør fyskisk vondt. For å straffe meg selv for at jeg ikke klarte hverdagen som alle andre, om jeg kan si det på den måten.. Det er så utrolig mye "bedre" å ha fyskisk vondt enn psykisk, spessielt når man var så langt nede som det jeg en gang var. 

Dette er noe jeg har vært utrolig skamfull over, derfor er det vanskelig for meg å nå brette ut om det. Men så mange av dere har sett det nå at jeg egentlig føler jeg ikke har annet valg... Jeg har skjult dette så utrolig godt i nesten et år, så dette er ikke skryt som noen av dere syke hjerner garantert blir å få for dere. Men dette er vondt - og om dere sliter med dette, få hjelp. Man fikser ikke det på egen hånd.

Det går bra med meg nå , altså! Jeg er utrolig stolt over meg selv for at jeg kom meg ut av alt det der, og at jeg nå kan sitte her som en slags inspirasjon å få andre til å klare det samme. For det ER faktisk mulig, uansett hvor langt nede man har vært. Jeg har vært igjennom helvette, men jeg røyste meg når jeg falt, og jeg lever nå. Det er fantastisk.

På bildene under var jeg faktisk på mitt aller mørkeste, hvem hadde trodd det? Utsiden kan virkelig bedra! Jeg håper alle dere har det bra, jeg elsker dere, og ingen fortjener å ha det sånn som jeg hadde det.Takknemlig

Kommenter her

Jeg vet jeg ikke er god nok til å si dette, men jeg setter så utrolig stor pris på alle dere som går inn på bloggen min. Dere aner faktisk ikke hvor mye den og dere betyr for meg - jeg har som dere vet en del psykiske plager, og bloggen har faktisk løftet meg utrolig høyt opp i forhold til hva jeg var før. Tidligere kunne jeg ikke gå ut av døra engang, heldigivs ser ting lysere ut nå:-)

Har fått noen fine fanvideoer jeg kan dele med dere ( om dere som har laget har blogg, skriv i komentarfeltet så linker jeg dere). 

Så, et spørsmål jeg setter veldig pris på om så mange som mulig svarer på. Hvorfor leser DU bloggen min, og er det noe jeg kan eventuelt gjøre bedre, gjøre mer av, gjøre mindre av...?