hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

august 2017

unnskyldninger her og der

Kommenter her

Livet er ikke alltid så glamorøst som man kanskje skulle tro, gitt. Jeg var innom legen i dag fordi jeg hadde vondt i magen, og man kan aldri være for påpasselig med tanke på at jeg nettopp var innlagt. Ekke noe galt med meg, jeg må bare slutte å spise så mye brød og greier, sier han. På ekte. Kjedelig for ei som elsker å spise hvitt brød. Jeg har alltid tenkt at de som påstår de får vondt i magen av brød bruker det som unnskyldning for å være litt for opptatt av vekt, likt som de som "ikke liker smør / dressing / saus / godteri" og sånt. Men, det er visst reelt.  Ellers har jeg betalt regninger, ligget på sofaen, vært i studio og brukt alt for lang tid på absolutt alt jeg kunne ha brukt kort tid på, som vanlig. 

Selv om livet ikke er glamorøst, så ser jeg glamorøs ut. Fordi jeg skal på daaaaate, eller hva man nå kaller det. Den fine jumpsuiten min er fra saboskirt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forresten, jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til et frisørbesøk som jeg gjør nå. Det trengs, virkelig! Håret mitt begynner å bli litt for varmt i nyansene og etterveksten er ikke til å spøke med, det er uvant for meg at det vokser så kjapt som det gjør for tiden (pillene jeg går på heter Hair Care). På søndag skal frisøren min trylle bort ettervekst og legge inn litt kaldere nyanser. Ellers har jeg ikke så stort behov for å pynte meg i hverdagen lenger. Det merker dere kanskje.

Men nå; siste kveld med kjæresten, og vi skal spise på Sawan. Han reiser til Spania, jeg reiser til Stockholm for å være i studio. Jeg joiner han i Spania om et par dager, det blir så fint :) 

jeg skal til Sri Lanka!

Kommenter her

//reklame

Nå er enda en reise planlagt! Denne gangen får jeg krysset av nok et land på listen over nye steder, for jeg skal til.. Sri Lanka! Jeg reiser 1 oktober, og gleder meg så mye. Der har jeg aldri vært før, og jeg ante faktisk ikke hvor det ligger før jeg googlet nå nettopp. Jeg skal nok en gang på surfeskole med Lapoint! Dere kan sjekke ut villaen jeg skal bo i HER, og mer om campen på Sri Lanka. Ser det ikke fint ut? Alle som reiser med Lapoint har mulighet til å bo på samme :-) 

Fra sist jeg var på surfecamp i Portugal, en opplevelse jeg aldri vil glemme. For en fantastisk tur og for et land! 

Jeg har vært på reise med Lapoint to ganger tidligere, Portugal og Marokko (du kan sjekke ut alle destinasjoner HER) og hver gang har det vært en opplevelse for livet. Jeg har vanskelig for å bli kjent med nye folk, men på begge reisene har jeg fått nye bekjentskaper som jeg enda har kontakt med den dag i dag, selv om det er et par år siden jeg var på surfecamp sist. Ikke nok med det, men du får trent yoga om du ønsker det, spist god mat, trent en sport som faktisk er morsom og intens (og ikke så vanskelig som man skulle tro), i tillegg til magiske destinasjoner, utflukter etc. 

Her kommer noen bilder fra da jeg var i Marokko. Da dro jeg med min venninne Charlotte! Begge destinasjonene var så kule og noe å anbefale. 

 

Lapoint har mange destinasjoner å velge mellom, for min del sto det mellom Sri Lanka og Bali i denne omgang, men sistenevnte får bli en annen gang. Jeg skal så klart blogge masse fra reisen, i mellomtiden kan du drømme deg bort på hjemmesidene til lapoint. Om du velger å reise på surfetur kan jeg LOVE deg at du ikke vil angre! Og ps: på instagram har jeg nå en konkurranse hvor du kan vinne en reise med en venn! ♥ 

just let me live

Kommenter her

Hello. Back home. Jeg føler nesten det har blitt en rutine, ramse opp hvor jeg er - fordi det nesten alltid er noe nytt, og jeg innser nå at den setningen virket veldig skrytete, men det er ikke skryt, egentlig er det syt - og heldigvis er dere med meg enten jeg er hjemme eller et annet sted, for å dra den svære rumpa mi ned på jorda når jeg begynner å syte over at jeg får reise mye, og bla bla bla. Sånn bortsett fra det, så har jeg vært i studio i dag, og fikk laget en hel sang som grunnet headset over lengre periode resulterte i at jeg nå har en dott i øret som ikke går bort. Slå den, du. Men det ble fint, og det var digg å være i studio igjen. Så får vi se om det kan bli noe etterhvert, noe jeg kan være stolt av å gi ut, og så gå viralt og bli lagt ut på pornhub, for det skjedde nemlig med "all your friends". Livet. 

Klokka er ikke sju engang, og her sitter jeg, med et halvt øye åpent og nesten i søvne. Jeg blir trøtt tidligere og tidligere for hver kveld som går, og det hjelper ikke når jeg har kjæresten min på besøk - da vil jeg jo bare ligge våken hele natten, siden vi ikke ser hverandre så ofte, og glemmer at jeg faktisk har forpliktelser å stå opp til. Men det er lett verdt det. Jeg skal gjøre meg ferdig med noe jobb her, enda langstrakt på sofaen, og så skal vi ut å spise. Jeg prøver å teste nye restauranter hver dag, i dag blir det Trattoria Popolare! Når jeg har rundet Oslo kan jeg lage en guide. 

faen, minnekortet KNAKK da jeg skulle ta det inn i pcen, så mobil-bilder får duge for nå. Jeg skal kjøpe nytt i morgen den dag! Og drit i at jeg har ekle armer. Ikke alle kan være kjempesterke og uten hår osv. På fest er trikset mitt å riste med flesket under armene :-) La meg leve. 


Leppeproduktene du bør ha i sminkepungen

Kommenter her
annonse

Er det en ting jeg får mest spørsmål om når det kommer til sminke, så er det lepper. Jeg har en stor samling av glosser, leppestifter og liplinere hjemme som jeg er ganske stolt av, jeg har en hel skuff full av - sist jeg telte - over hundre ulike. Jeg har flere favoritter jeg gjerne vil tipse dere om, om du skal investere i noe til leppene denne høsten bør det være disse produktene!

Rabattkoden SELIP gir 20% avslag på alle leppeprodukter hos coverbrands ut 30.08! Gjelder ikke allerede nedsatte varer og Jeffree Star. Coverbrands.no har alltid fri frakt og 1-3 dagers levering! Sjekk ut hele utvalget HER

♥ Et produkt som virkelig funker om du vil ha større lepper, og som jeg selv benytter meg av nå og da, er leppemasken InstaPlumper. Du fester leppemasken på leppene dine (du kan klippe til og tilpasse størrelse), har den på en liten stund, og så får du synlig større lepper på likt nivå med restylane eller fillers. Faktisk! Resultatet holder i opptil 8 timer. Jeg må innrømme at den svir litt å ha på, det er smått ubehagelig men langt ifra vondt. Resultatet kommer med en gang, og er virkelig helt vilt! Joakim, som tok bildene til dette innlegget, fikk helt sjokk da han så effekten med en gang og ville prøve selv, haha. Du finner leppemasken HER♥ Jeg bruker lipliner hver eneste dag, og er fan av litt nøytrale toner som jeg kan fylle inn hele leppa med. Jeg tar ikke bare kantene, men hele - jeg synes resultatet blir finere sånn. En farge jeg virkelig liker er Pickup Liners i fargen "i really dig you", den kan man bruke under uansett hvilken farge. Den ligner min egen leppefarge og er dermed perfekt om jeg vil "overline", som det heter - altså tegne på illusjonen av fyldigere lepper. Du finner den HER

♥ Winky Lux er et av mine favorittmerker når det kommer til leppestifter, og Double Matte Whip Liquiod Lipstick er den jeg bruker mest til hverdags. Den er flytende, men konsistensen tørker kjapt inn og gir en matt "finish" uten å tørke ut leppene. Fargen jeg bruker heter Angel Food, og du finner den HER


♥ En klassisk rød leppestift er et must i sminkevesken, men jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne den perfekte. Jeg vil gjerne ha en høypigmentert leppestift som er enkel å påføre, samtidig som den holder hele dagen. Min favoritt er The Balm Girls Lipstick i fargen "Mia Moore". Bare se så fin den er! Hele sminkelooken blir tatt til et nytt nivå. Denne kan du trygt kjøpe og vite at leppene holder seg fine hele dagen, selv om du spiser og drikker underveis. Du finner den HER

♥ Skal du investere i ett nytt leppeprodukt denne høsten bør det være en bærfarget leppestift, som blir en stor høsttrend! Jeg personlig har digget slike nyanser lenge, og brukt bærfargete leppestifter ved flere anledninger på rød løper, for eksempel Vixen Blogawards i år. NYX Professional Makeup Full Throttle Lipstick ble kåret til best i test av TV2 hjelper deg, og jeg kan forstå hvorfor - denne holder hele dagen og ser nydelig ut! Jeg bruker fargen 10 Locked. Du finner den HER

♥ Et annet produkt som hjelper om du vil ha litt mer volum til leppene dine, er en leppeskrubb. Jeg bruker Luxury Lip Balm som er en økologisk, pleiende og fuktighetsgivende leppeskrubb som tar bort død hud, og gjør leppene myke og dermed får du finere resultat når du påfører leppestift etterpå. MEN! Om du skrubber leppene øker også blodtilførselen, og de ser større ut for en liten periode. Et lite tips fra meg! Du finner leppeskrubben jeg bruker HER. 

♥ Til sist: om du sliter med tørre lepper eller rett og slett liker litt ekstra fuktighet, vil jeg anbefale Procle Volume Lip Balm - Clear. Den er fuktighetsgivende samtidig som den gir volum til leppene. Litt mer spennende enn bare vanlig lipsyl, og gir like god effekt, om ikke bedre. Finnes HER! 


Rabattkoden SELIP gir 20% avslag på alle leppeprodukter hos coverbrands! Gjelder ikke allerede nedsatte varer og Jeffree Star. Coverbrands har alltid fri frakt og 1-3 dagers levering! Sjekk ut hele utvalget HER

noen tanker

Kommenter her

Siste dagen har kommet, men heldigvis reiser vi ikke hjem før i kveld og har et par timer med sol og bad før vi setter kursen mot flyplassen. Jeg skulle ønske ferien varte et par dager lengre, men samtidig blir det deilig å komme hjem til rutiner. Eller, hva slags rutiner har jeg egentlig som venter på meg? Jeg har kun et par dager hjemme i Oslo før jeg reiser videre igjen. Endelig kan jeg si det høyt! Nå vet dere jo at jeg jobber med musikk, så de neste dagene skal jeg være i studio, skrive masse, og forhåpentligvis lage noe bra. Enten låter jeg kan bruke selv, eller låter andre artister vil ha (å skrive låter for andre er noe jeg gjerne vil gjøre mer av, det er skikkelig gøy). Jeg reiser til Stockholm om fire dager for å være i sessions der også, sammen med produsenten av "all your friends". Det blir så fint å møte han igjen, og se om vi enda har den kjemien vi hadde sist. Det tror jeg virkelig, for en så positiv opplevelse i studio har jeg aldri hatt før :-) 

Og.. så kommer kjæresten min til meg i morgen, det blir bra. Jeg skulle egentlig ikke se han igjen før 6. september, men så ble det litt før likevel. Det blir SÅ godt. Den nydelige jumpsuiten min finner du HER

Akkurat nå er livet veldig bra, og jeg føler meg genuint takknemlig hver eneste dag for alt det fine jeg har. Mitt verste mareritt ville ha vært å bli gjenfødt som en ny person.. Jeg kunne ikke sett for meg en bedre familie, venner og ikke minst min egen personlighet ville jeg aldri ha byttet bort, uansett hvor teit det høres ut. Jeg ville heller aldri ha byttet bort noe av det tunge jeg har erfart, for enhver liten ting har ført meg dit jeg er i dag. Alt har vært meningen, på en måte, og jeg ser det så klart nå. Jeg gleder meg sånn til fremtiden med mann, barn, hus, jobb og andre fine ting, og jeg gleder meg til å dele det med dere også :-) 

den siste tiden

Kommenter her

Det er vår nest-siste dag i Nice og jeg utnytter tiden i solen for å forhåpentligvis få litt farge. Dagene blir derfor brukt på toppen av hotellet hvor vi bader, hører på musikk i hvert vårt headset og dupper av. Jeg bruker solfaktor 50, hudpleieren min sa det så bra "ingen har noen sinne angret på å ta godt vare på huden sin". Det er noe å tenke på! 


Ellers har jeg vondt i magen heeeeele tiden, haha. Begge to! Jeg forstår ikke hvordan de kan spise baguetter, crossainter og muffins her hver eneste dag. Eller, vi har jo et valg og kunne ha spist sunnere enn det vi gjør, men er det ferie så er det ferie. Jeg har det virkelig fantastisk her, og vil ikke hjem. Jeg elsker Frankrike! 

Den fine badedrakten min er forresten fra eBay. Jeg hadde en periode for en stund siden hvor jeg shoppet ekstremt mye på eBay, og kanskje mest undertøy / badedrakter. Noen ganger ble det totalt skivebom og i elendig kvalitet, men et par har holdt seg godt, som denne. Tror jeg betalte 40 kr inkludert frakt. 

ny veske - gucci

Kommenter her

Jeg elsker min nye veske! Da jeg la ut et bilde av den på snap fikk jeg en melding fra en venninne som bare "åh neeei, ikke kjøp den" og da hadde jeg akkurat trukket kortet, haha.. Heldigvis fikk jeg ikke noia over det, og er enda like fornøyd med mitt siste innkjøp - som også er det eneste jeg har kjøpt hele reisen. Jeg er ikke så glad i å shoppe masse unødvendig og legger heller mer penger ned i noe jeg kommer til å ha for "alltid". HERREGUD som jeg gleder meg til min fremtidige datter kan gå igjennom skapet mitt og velge tingene hun vil ha! Jeg gleder meg generelt sett mye til fremtiden, for den kommer nok til å bli veldig bra. (annonselenke) Kjolen min finner du HER. 

Jeg har egentlig aldri vært så fan av Gucci, men akkurat denne vesken har jeg hatt lyst på en god stund nå. Jeg gleder meg til å bruke den masse i høst! ♥ ♥ 

MONACO

Kommenter herI går var vi som sagt i Monaco! Vi kjørte Uber dit som tok nesten en time, det kan vi angre på i dag for toget tok knapt 20 minutter og kostet bare 7 euro til sammen (uber kostet 70 euro). Så, om dere skal ta turen, ikke gjør samme feilen som oss. Det var uansett en nydelig kjøretur langs kysten, det er SÅ vakkert her! Vel fremme i Monaco gikk vi litt rundt, spiste en god middag og så gikk vi en tur inn på Gucci hvor jeg kom ut 15 000 kr fattigere. Dere har kanskje allerede sett hva jeg kjøpte på snap, men jeg skal dele den i et eget innlegg senere også.. Monaco var fint! Veldig lite, men fantastiske bygninger. Og fullt av luksusbiler og svære yachter, haha. Minnet meg litt om en finere versjon av Puerto Banus, for der er det ikke like fin arkitektur. Jeg liker meg på "sånne steder", det er så interessant å se på menneskene som er fabolous hele gjengen. Nå er jeg glad for å ha besøkt et nytt land, som offisielt ble nummer 30 på listen! Klærne jeg har på meg er fra saboskirt.com, forresten :) 

det beste som finnes

Kommenter her

Her kommer et bilde fra da vi vandret rundt i Monaco! Finnes det noe bedre enn å oppdage nye steder? Det er så basic å si, men herregud som jeg elsker å reise rundt i verden og krysse av nye land på listen :-) Nå er vi tilbake på hotellet etter en laaaang dag. Vi startet dagen med soling, før vi ordnet oss og tok Uber over til Monaco hvor vi hengte hele kvelden. Vi avsluttet dagen med å vente i en time på en taxi som aldri kom, og så en litt forvirret togtur hjem hvor vi ikke helt forsto hvor vi var, haha.. Men men! Vi har hatt en FANTASTISK dag. Solbrillene mine er fra Mango og t-skjorten fra saboskirt! 

I morgen legger jeg ut bilder fra dagen, og viser dere den nye vesken min. Nå vil jeg ta en dusj og krype ned i sengen fremfor en film. ♥

en ting jeg drømmer om

Kommenter herPå Gardermoen på vei hit møtte jeg min venn Simen, som jeg var med i Los Angeles i fjor blant annet. Det viste seg at han skulle med en gjeng venner til en liten by rett utenfor Nice, for en tilfeldighet! Så i går hang vi litt med dem i feriehuset til en av hans venninner, det var så koselig å bli kjent med jentene som var supersøte og lett å henge med. Vi spiste en litt for stor middag ved bassenget, hørte på musikk og badet litt i bassenget. Sistenevnte var så deilig, det var faktisk behagelig temperatur i vannet for en gangs skyld. Utover kvelden spilte vi gamle slagere og snakket i flere timer om alt mulig. Det er så deilig når man møter folk man klarer å åpne seg opp til med en gang.. De finner man ikke så ofte, eller i alle fall ikke jeg.Jeg må innrømme at jeg ønsker meg et feriehus på et sted som dette. Litt utenfor byen, ved den franske riviera, hvor jeg bare kan være alene mesteparten av tiden og invitere venner litt nå og da. Herregud så deilig det hadde vært! Men samtidig er det kanskje litt kjipt å "låse" seg til ett sted i så ung alder, da hadde jeg følt på presset om å dra på ferie hit hele tiden og jeg vil gjerne oppdage enda litt mer av verden først. 

Det er mange som spør om badedrakten min forresten. Den er fra eBay! Jeg kjøpte den for nesten ett år siden og betalte rundt 30 kroner. Litt av et kupp! Nå stikker vil til Monaco :-) 

Klar for å kickstarte treningshøsten?

Kommenter her

Innlegget er i samarbeid med Tights.no

Er du klar for å kickstarte treningshøsten?

Visste du at august er den måneden i året flest melder seg inn på treningsstudio, bortsett fra januar hvor alle nyttårsforsettene skal igangsettes? Kanskje ikke så rart, de fleste er motiverte og uthvilte etter sommeren...Meg selv inkludert! Selv om jeg er i Nice prioriterer jeg trening, vi har trent hver dag siden vi kom hit, enten ved hjelp av apper på telefonen eller naturen utenfor. Treningshøsten skal bli dritbra, jeg er skikkelig motivert!

Det er så viktig å få tid til trening selv om man har mye å gjøre ellers. Det er hardt de første ukene, men så stiger energinivået og man blir som en ny person - det har jeg virkelig erfart. Du blir glad, orker mer, kroppen blir strammere og jeg personlig får også mer respekt for meg selv og egen kropp når jeg ser alt jeg kan få til. Det har helt vanvittig mye å si for humøret mitt.

SUPERUKE på Tights.no - Sjekk disse tilbudene!

Tights.no er stappet med tilbud allerede (sjekk ut forsiden), men du kan også prøve disse rabattkodene for ekstra rabatt!

  • Rabattkoden ICIW250 gir 250 kr rabatt på alle tights fra ICANIWILL
  • Rabattkoden TRIBE30 gir 30% på alle Tribe High Waist Tights fra AIM'n
  • Rabattkoden 25_super gir 25% på 1 valgfri ordinært priset vare. Gjelder på det dyreste produktet i handlekurven!

NB! Kodene er dagstilbud så de går snart ut, her bør du være kjapp. Skal prøve å oppdatere her om de byttes ut.

Sjekk ut alle tilbudene HER!

Jeg eeeeelsker disse nye tightsene til 2XU. De har en ny type kompresjon som føles som å ikke ha på seg noe som helst, i alle fall nesten ;-)  Nedsatt 250 kr HER

Tightsene er ganske høye i livet, perfekt for knebøy, yoga og den slags. På salg HER
 

Elsker at de er så høye i livet! De er nedsatt 250 kr HER
 

Toppen er fra We Are Fit. Du finner alt fra We Are Fit ---> HER
 

Musikk på trening er så digg! Anbefaler å prøve disse trådløse hodetelefonene fra Miiego! God lyd og sitter som støpt på selv om man løper! Du finner de på tilbud HER!
 

 

Miiego AL3+ Freedom finner du på tilbud HER!

Hvis du mangler energi før trening bør du prøve denne! Tights.no har en hel haug forskjellige pre-workouts. Dette er min favoritt - digg smak og masse energi. På tilbud også, se HER!
 

Disse er sukkerfrie! Finnes i tre varianter: Pandy Salty Kettlebells, Pandy Soda Shakers og Pandy Sure Vekter. Inneholder 16 g protein og 0 fett og sukker! Prøv smakspakken med alle tre hvis du er usikker!
 

NAM <3

Husk SUPERUKEN på Tights.no - den varer i noen få dager til bare!
SJEKK ALLE TILBUDENE HER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

en ny dag i Nice

Kommenter her

Vi hadde egentlig tenkt å dra over til Monaco i dag, vi begge er veldig opptatt av å besøke nye land (jeg har nå vært i 29 land, Monaco blir nummer 30!), men det får bli i morgen istedenfor - i dag er vi nemlig invitert bort til noen venner vi tilfeldigvis møtte på flyplassen, de har eget hus så vi skal bade, spise og kose oss hele dagen sammen med dem. Så tilfeldig og gøy at vi møttes på Gardermoen og er her akkurat samtidig! 

Jeg har litt jobb å gjøre på pcen i dag som jeg må holde på med i et par timer før vi drar,  men lunsj må jeg ha først. Vi har fått et fast sted vi liker veldig godt som ligger rett bort i gaten (så klart, vi er vanemennesker haha). Da vi var i Praha gikk vi seriøst rundt i det samme nabolaget hele tiden, og det er fare for at samme greie kommer til å skje her.. Vi snakkes etterpå! 

sjarmerende eller irriterende?

Kommenter her

Jeg må le av meg selv.. Jeg har hatt så sinnsykt flaks i livet, men jeg er også den personen med mest uflaks av alle jeg kjenner. For eksempel, på Gardemoen på vei hit sølte jeg så mye at jeg måtte kjøpe nye klær (se for dere kaffe og sjokolade over alt, man skulle tro jeg ikke hadde oppdragelse), så blir kofferten min etterlatt i Oslo (og der er den fortsatt), og i dag mistet jeg faen meg telefonen i bassenget også. Den var lenge under vann, men på mirakuløst vis klarte den seg - noe som igjen kan bety at jeg har hell i uhell. Rett etter ramlet så klart jeg også i bassenget, ikke med vilje så klart, jeg var ikke forberedt overhodet. Jeg satser på at det er sjarmerende og ikke irriterende for de rundt meg, for jeg personlig begynner å bli lei siden jeg HVER ENESTE DAG ramler / søler / mister ting. 

Uansett, vi har det bra! Nice er veldig fint, og veldig dyrt. Skal man henge på stranden koster det en del, derfor holder vi oss mest ved bassenget som ligger på toppen av hotellet! Vi bor på Aston som ligger midt i sentrum, og er ellers helt greit. Anbefales om dere skal bo i Nice og ikke vil bruke sjukt mye penger på transport, vi har gått over alt. Igjen: dere er nødt å laste ned appen foursquare om dere er på ferie! Jeg hadde ikke klart meg uten. Vi bruker den hver gang vi skal ut å spise eller finne på noe. 

Ellers håper jeg bare kofferten min kommer i kveld.. Reiseforsikringen min er ubrukelig og kunne tilby meg 1000 kr å shoppe for totalt, det er egentlig ikke vits, så jeg klarer meg bare uten ting enn så lenge. Selv om jeg føler meg så sjukt ekkel, haha.. Jeg kjøpte en badedrakt og en bikini i dag, og det får holde, så lenge Norwegian klarer å sende kofferten min hit i dag. Jeg tviler litt, for servicen der så langt har ikke vært noe å skryte av. 

dette hjelper meg i stressende perioder

Kommenter her

//annonse

 

De siste dagene har vært skikkelig stressende for meg. Presset psykisk har vært enormt og jeg har i tillegg mensen, og som dere vet er de to kombinert en oppskrift på katastrofe for huden. Jeg gjør i tillegg en del presse-oppdrag denne uken, så timingen kunne ikke ha vært verre! Huden min har blitt oljete og hudormer har dukket opp tett i tett. Jeg har ikke hatt tid til å stikke innom hudpleieren for å få klemt de ut (og i tillegg koster jo det et par tusen), så da måtte jeg ty til behandling hjemme. Og det trenger absolutt ikke være noe dårligere, snarere tvert imot! Dette er et sponset produkt, men 100% ærlige meninger. Jeg kan ikke få underskrevet nok hvor glad jeg er i disse produktene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Incredible Pore Mask hjelper nettopp på det problemet jeg har for tiden: oljete hud, tette porer og hudormer. At en behandling som kommer i en så liten forpakning og med virketid på kun 20 minutter har en sånn enorm effekt er for meg vanskelig å forstå, men det har den faktisk. Å ha på denne masken er nesten som å være på spa.. Den føles skikkelig delig å smøre på (den er litt leirete i konsistensen), og å skylle den av går enkelt for seg. Dere vet de ansiktsmaskene man må skrubbe og skrubbe for å få av? Dette er ikke en av dem, og likevel blir urenheter dratt ut av huden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg smører masken på med kosten som hører med, og passer på å unngå håret, øyenbryn og øyne. Det er ikke vanskelig i det hele tatt, ettersom masken er veldig fast i konsistensen og enkel å jobbe med. Jeg synes faktisk det er ganske koselig å smøre den på, haha. Ganske beroligende, for å være ærlig! Virketiden er som sagt 20-30 minutter (jeg føler 20 minutter er nok), og den tiden bruker jeg på å se på en serie eller lese i en bok. Ha skikkelig tid for meg selv, rett og slett! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildet under er jeg uten sminke på huden, og har akkurat skylt av ansiktsmasken. Som dere kan se er huden min veldig fin (sett bort fra noen arr på kinnet etter acne, men det er det jo strengt tatt ikke noe annet å gjøre med enn laser). Fresh og fin! Jeg føler meg ALLTID så ufresh når jeg har mensen, PMS, stress... Ja, alle de tingene. Så å kunne ta vare på seg selv litt er virkelig gull verdt, og med en ansiktsmaske som faktisk fungerer er det god stemning. Bonus! Ingen av produktene til May Beauty er testet på dyr. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til sist et bilde med sminke! Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker produktene til may beauty. Jeg bruker både hårmasken, håroljen, fotmasken, vippeserumet og alt derfra. Sistenevnte skal jeg skrive mer om en annen gang, da jeg liker det bedre enn ALLE andre vippeserum jeg har testet på. Det er også det eneste jeg ikke reagerer på. Nå som jeg tenker på det: samme gjelder ansiktsmaskene også. Det er noen av de få ansiktsmaskene som ikke gjør huden min rød og sensitiv etterpå.. Vanligvis får jeg kun det hos hudpleier men til det tredoblete av prisen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du vil teste ut ansiktsmasken har jeg en rabattkode til dere! Du får 30% avslag i en uke om du klikker på linken HER, eller skriver inn koden poremasksophie ved utsjekk. 

"alt for oppmerksomhet"

Kommenter her

Vi er i Nice! Sykt nice, hehe.. Jeg bestilte denne turen i januar og det har altid føltes så fjernt, men plutselig er vi her. Riktignok kom ikke kofferten min med, noe som er ganske utrolig siden vi ikke hadde mellomlandinger og jeg var på Gardemoen over to timer før flyet skulle gå. Sånt skjer, men jeg er uten sminke, klær og hele det kjøret der. Passer egentlig greit, for da kan jeg slappe helt av i kveld med god samvittighet :-)

Vi har så klart snakket en del om #mornajensen videoen vår nå som vi er her, og blitt veldig engasjerte begge to. Det var noen som kommenterte noe sykt kult på facebooksiden min, nemlig "å kalle denne videoen mobbing er et hån mot alle som har blitt mobbet", og det er helt sant! Og: jeg har aldri lagt meg selv frem som et offer. Jeg har sagt ifra når ting er feil, og delt mine erfaringer med mobbing tidligere, men jeg har aldri vært stakkarslig eller forventet å få fordeler på grunn av det. Jeg gjør heller ikke "alt for oppmerksomhet" som noen så fint legger det frem, men jeg liker å bruke stemmen jeg har til å gjøre drøye og kule ting som forhåpentligvis kan bety noe. Om jeg gjorde alt for oppmerksomhet ville jeg ha laget en såpeopera ut av mitt eget liv - altså oppmerksomhet for oppmerksomhetens skyld. Jeg kan heller ikke få presisert nok mange ganger at dette er gjort uten noe politisk parti i ryggen, det hadde aldri vært mulig. Mange av kommentarene blir for dumme.. Er dette mobbing er enhver standup-komiker eller politiker i Norge også en mobber. Det blir et for billig motargument, mener jeg. Men herregud, folk er så kjedelige og pripne! Jeg kan ikke FORSTÅ at folk blir "såret" av det her, og tro meg: Sylvi og Siv er to beinharde damer som ikke blir personlig påvirket av dette, de tåler dette helt fint, hadde jeg trodd noe annet ville dette aldri ha skjedd.

Dessuten: korset i videoen er ikke for å håne en religion, det er fordi Sylvi alltid løper rundt med det korset sitt og fremmer kristne verdier som om de går hånd i hånd med å være ekskluderende ovenfor seksuelle preferanser eller hvor man kommer fra. Jeg driver ikke med blasfemi og tråkker ikke på noen religion, det er rett og slett bare fordi HUN alltid benytter seg av korset som et slags politisk argument som ikke er forenelig med det hun egentlig sier. Provokasjon, provokasjon.

NOK OM DET. Nå skal jeg ta en powernap.

dette er ikke mobbing, det er viktig

Kommenter her

Etter at vi lagde den politiske satire-videoen har det kommet en del reaksjoner, som forventet. Om vi ikke ønsket reaksjoner hadde vi ikke laget videoen, og så enkelt er det. (om du ikke har sett videoen det er snakk om, kan du gjøre det her).

Jeg vil gjerne presisere to ting. Først: jeg har vært delvis politisk aktiv store deler av livet mitt. Først i arbeiderpartiet, så i unge høyre. Jeg har vært på begge sider av skalaen og mener ikke at alle som stemmer FrP er dumme eller teite. Tvert imot, det er fantastisk om man bruker stemmeretten sin, mye heller det enn å ikke bry seg! Dette er ikke en politisk video vi har laget for å nedverdige noens meninger, men heller for å få folk til å føle noe, og så mene noe - altså benytte stemmeretten sin. Jeg personlig stemmer ikke Arbeiderpartiet, jeg ser det er mange som tror vi har laget denne for å fremme andre partier. Slik er det ikke. Hva jeg stemmer holder jeg for meg selv, men det er kanskje åpenbart hva det ikke er, hehe. 

Mange reagerer på at benytter oss av det kjente bildet som viser en død gutt på stranden. Det er drøyt, og det er ubehagelig - noe vi også er klar over. Dette virkemidlet valgte vi å bruke for å virkelig VISE hva politikerne egentlig sier når de legger frem "vi kan ikke bære flyktninger inn til Norge på gullstol". Ser dette ut som "på gullstol"? Dessuten hadde Per Sandberg (politiker, FrP) hadde på seg en t-skjorte med skriften "good journey" under et landsmøte, midt under den verste flyktningskrisen. Ikke si at han hadde på seg den tilfeldig, for det er det ikke.

 

 

Folk sier det er mobbing. Dette er IKKE mobbing, det er satire og vi sier ifra hva vi mener om et politisk budskap på en morsom, rå og kunstnerisk måte. Sannheten er brutal, deal with it.

Poenget var nemlig at den skal være grotesk og drøy. Det er jo hele poenget! Det finnes nok av flinke unge voksne som skriver politisk korrekte kronikker (og bra er det, heia engasjement!) men når man først har muligheten og midlene til å lage noe litt annerledes, provoserende og morsomt.. Hvorfor ikke? 

Hvor er det mobbing at jeg har på meg et kurs som jeg suger på? Er det ikke mye verre mobbing når gamlingene i kommentarfeltet sier at jeg ser ut som en stygg duckface-hore og at jeg mobber Silvy? Hvor er det mobbing, det vi driver med? Det blir for dumt, og jeg klarer ikke lese kommentarfeltene, rett og slett fordi folk er så teite. Jeg har blitt mobbet ihjel i oppveksten og vet hva forskjellen er på en satire-video som fremmer et politisk budskap, og mobbing. 

dette må du ha til skolestart!

Kommenter her

//annonse

Da jeg gikk på videregående hadde jeg alltid med jeg sminkemappen på skolen - mest fordi jeg alltid prioriterte å sove de 30 minuttene ekstra, og endte opp med å måtte sminke meg på badet så snart vi hadde friminutt, hehe. Jeg vet jeg ikke var den eneste, for ofte sto vi en hel gjeng på skoletoalettet i samme ærend. Jeg tenkte derfor å lage et innlegg med produkter som er perfekt til skoledagen, både som look men også produkter som er grei å ha med seg i vesken!

Jeg har testet disse produktene over tid, enkelte over flere år, og vektlegger spesielt at de skal holde godt igjennom hele dagen og være grei i pris. Enkelte av produktene brukte jeg selv på videregående og kjøpte for egne penger (som jeg ikke akkurat hadde så mye av), og jeg har hatt meg selv på den tiden i bakhodet da jeg testet disse produktene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TheBalm Nude Beach viste jeg på mystory her om dagen rett og slett fordi jeg digger den så sykt. Jeg har ikke vært så fan av skyggene til thebalm tidligere, jeg har ikke syntes de er pigmenterte nok og derfor ikke holder seg så lenge som jeg skulle ønsket. Men denne er virkelig annerledes. Inneholder 12 skygger som virkelig fremhever spesielt blå øyne. Paletten er kanskje ikke så enkel å dra med seg over alt, MEN jeg vil likevel inkludere den i innlegget fordi skyggene holder så godt igjennom hele dagen og er derfor perfekt til lange dager. I tillegg trenger du å bruke så lite av hver skygge hver gang du påfører, at en palett holder i evigheter. Sikkert flere år! 

På bildet over bruker jeg Nyx soft matte lip cream i fargen Prague på leppene. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg ble for litt siden "lurt" til å kjøpe en svindyr concealer på Sephora, som jeg egentlig har vært ganske fornøyd med og brukt de siste ukene (det skulle bare mangle, da den kostet over 1000 kr og er nesten tom allerede). Jeg har derfor innbilt meg i det siste at jeg aldri kom til å bli fornøyd med en som kostet mindre, men der tok jeg feil! Da jeg testet Bare Minerals - stroke of light i fargen "Luminos 2" for første gang begynte jeg faktisk å smile, for den er så bra! Herregud, jeg ante ikke at det fantes en concealer som faktisk fukter huden underveis, gir glød OG dekker alt den skal dekke. Dette er min favoritt for hele innlegget, og er verdt hver eneste krone. Om jeg ikke får den sponset mer så kommer jeg til å kjøpe den til jeg dør. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

https://www.coverbrands.no/highlight-and-contour-pro-palette - denne trenger jeg vel nesten ikke forklare så mye mer om? Jeg har snakket om den hundre ganger før, og den gule fargen er min favoritt - den dekker seriøst mørke ringer under øynene bedre enn noe annet. Jeg bruker ALLTID opp den fargen først, og kunne kjøpt hele paletten kun for den. Ellers digger jeg at den er så kald i nyansene, jeg liker det mye bedre enn varmtonet sminke. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Milani Conceal perfect 2-in-1 :Om du sliter med uren, rød eller irritert hud, er virkelig dette den perfekte foundation for deg. Akkurat nå er min egen hud inne i en relativt dårlig periode, etter at jeg ble innlagt på sykehus og ikke hadde med meg hudpillene mine gikk det stødig nedover ganske raskt. DA elsker jeg å bruke denne foundationen. Til vanlig synes jeg nesten den er for dekkende, jeg liker at man kan se fregnene mine igjennom. Denne gir en "photo-finish" og kan til og med dekke over tatoveringer, som vist ovenfor. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du har skinnende / oljete hud vil jeg anbefale theBalm sexy mama, et kompakt anti-shine pudder som matter ned huden. Som siste finish på huden anbefaler jeg morphe ultra fine pro setting powder, som holder sminken på plass igjennom hele dagen. Denne er også fin om du har linjer i huden, den jevner generelt sett ut alt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brynene mine ser så sykt bra ut om dagen! Jeg har virkelig blitt veldig nøye på dem. Jeg bruker universal brow pencil til å ramme de inn og tegne opp (jeg bruker fargen taupe) og for å highlighte under brynene bruker jeg billion dollar brows duo pencil. Denne bruker jeg også i våtkanten av øynene istedenfor hvit eyeliner. Vet ikke om det er bra eller dårlig for øynene, men det funker! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Visste du at noe av det som sliter mest på håret til hverdags er å ha det i strikk? Jeg har det i stram hestehale nesten hele tiden, og i alle fall da jeg gikk på skolen. Disse hårstrikkene fra Blax sliter ikke på håret, de river ikke med seg masse hår og lugger ikke. Du tror kanskje ikke det gjør en forskjell, men trust me, it does!


Rabattkode! Koden SESKOLE gir 20% rabatt på all sminke. Gjelder ikke nedsatte varer, NYX, Jeffree Star eller Morphe. 

Dere kan sjekke ut all sminke hos coverbrands HER. De har det største utvalget i Norge, samt gratis frakt, god kundeservice og rask levering ♥ 

love

Kommenter her

Hei! Jeg skulle bare gi et lite livstegn. Vanligvis når jeg har besøk av kjæresten min (vi bor i ulike byer) forbereder jeg meg i forkant slik at bloggen ikke skal "lide" fordi jeg har besøk, men nå har jeg vært på sykehus og alt har generelt vært litt bakpå. Det har uansett vært godt å slippe alt de seneste dagene og bare være tilstede i øyeblikket med folk jeg bryr meg om. 

Vi ligger enda i senga, lol. På tide å starte dagen! 

juicefaste?

Kommenter her

Jeg har kuttet ut melk helt fra kostholdet mitt, som er ganske bra jobbet med tanke på at da jeg bodde hjemme kunne jeg drikke rundt to liter om dagen, minst. Jeg var virkelig besatt! Nå blir jeg kvalm av tanken på å drikke melk, det finnes ikke en liten del av meg engang som har lyst på. Hjemme i mitt eget hus prøver jeg å ha et vegansk kosthold, men skeier ut noen ganger med ost eller yoghurt. På resturant eller på besøk hos andre kan jeg spise fisk og ellers det jeg får servert, så lenge det ikke er kjøtt. Jeg føler jeg alltid må poengtere dette, siden jeg får kritikk om ikke. Om jeg sier jeg er pescetarianer skal noen kjefte for at jeg ikke er veganer, og om jeg sier jeg er flexi-veganer skal noen kjefte også. Well well ;p 

Uansett! Jeg har veldig lyst til å teste ut en slags "rens" av kroppen, jeg har hørt mange snakke om vannfaste? Juicefaste? Hvordan fungerer egentlig sånt i praksis? Jeg kan føle hvor mye dritt jeg har inni kroppen på grunn av alt usunt jeg har spist i årenes løp, det hadde vært utrolig deilig å få renset seg skikkelig. Men jeg ønsker ikke å gå ned i vekt, og om et par måneder får jeg kjevelås og kan kun drikke i en måned, da kommer jeg til å gå mye ned og det er ikke noe jeg ønsker mer enn det er uungåelig.. Så! Om noen av dere har erfaringer, skriv gjerne til meg på facebook! ♥ Det hadde vært kjempespennende å ta tak i!

ikke stirr

Kommenter her

Akkurat nå sitter jeg alene på en asiatisk restaurant samtidig som en gammel dame sitter tvers over meg og stirrer på at jeg spiser.. Haha. Jeg får bare prøve å dytte ned de vegetariske vårrullene mine så fort det lar seg gjøre å komme meg ut herfra, for den stirringen begynner å gi meg eksistensielt ubehag.Jeg skal egentlig bare slå ihjel litt tid her før jeg skal på enda en middag klokken 21:00. Og ja, jeg klarer to middager på rappen uten noe problem, middag er det beste jeg vet. Da jeg bodde hos familien i Oslo sa jeg til tante flere ganger "jeg går og legger meg, men vekk meg om du spiser", haha. Altså jeg vil ikke gå glipp av et eneste måltid! Sånn har jeg alltid vært, og kommer nok alltid til å være.. Litt kjipt, for om jeg noen sinne går opp mye i vekt etter en fødsel for eksempel kommer ikke slanking til å bli aktuelt for min del fordi jeg rett og slett ikke klarer. 

Jeg har akkurat fikset neglene på Lashroom, forresten. Jeg betaler for slike behandlinger selv, om noen skulle lure. Jeg er skikkelig fornøyd med å gjøre neglene der, og kan anbefale salongen. Jeg føler meg veldig ufresh om dagen generelt og prøver å "bøte på" med negler og kjoler og what not, men det hjelper liksom ikke.. Men det går over, jeg tror absolutt alle mennesker har slike perioder. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi snakkes i morgen! I kveld kommer min boyyyyfriend hit. <3333333333

ubrukelig menneske

Kommenter her

Jeg er sykemeldt og blir flau av å si det. Jeg har jo vært skikkelig dårlig men begynner å føle meg litt bedre (takk gud) selv om jeg enda blir svimmel om jeg anstrenger meg det minste. Men jeg HATER disse dagene som består av så lite. Jeg føler meg ikke verdt så mye. Jeg forstår ikke at folk ønsker å være sykemeldt bare fordi det er "digg" å gå på NAV. Jeg kan ikke se for meg noe mer forferdelig! Det er bra man har mulighet til å være sykemeldt om man faktisk er syk, men å sluntre rundt hjemme uten mål og mening om man er i grei form kommer jeg aldri til å forstå meg på. 

Så, hva gjør man, når man gjør ingenting? Jeg har blitt besatt på å få håret mitt til å gro. Jeg gikk innom en butikk på Grønland i dag og kjøpte en shampo og en olje jeg skal sove med, som visstnok skal gjøre mirakler for håret. Vi får se, jeg kan oppdatere dere underveis! Hårpillene jeg spiser (Hair Care) har virkelig gjort susen i det siste. De første månedene gikk det sakte fremover men nå har hårveksten skutt i taket og jeg har fått tykkere og lengre hår. Det gjør meg skikkelig motivert, og da sluttet jeg like gjerne å føne håret i samme slengen og begynte med "snille" hårstrikk. Nå SKAL håret mitt bli langt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Jeg har på meg verdens søteste kjole i dag, da. Fra New Look!  Nå skal jeg dra å fikse neglene og fortsette å føle meg tom og rar. 

familiemiddag og hakeimplantat

Kommenter her

I dag fyller kusinen min 22 år, gratulerer så mye med dagen Stine! ♥ Jeg har som sagt vært hos familien på Ullern de siste dagene på grunn av sykdom og derfor var jeg også tilfeldigvis tilstede under feiringen i dag. Kusinen min har bodd i Amsterdam de siste årene men flyttet tilbake til Oslo i år, riktignok i egen leilighet så jeg har ikke sett henne noe nå som jeg har vært hos familien, det har kun vært meg og tante hjemme. Det var hyggelig å snakke litt igjen!  Vi spiste blant annet reker som jeg ikke har gjort på mange mange år, jeg husket ikke hvordan man skreller en reke og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ble særlig klok på det under middagen heller. Det er rett og slett for mye slit og for lite mat for min smak, haha.. Men godt var det! Og så klart litt dessert, det må man ha.

Tilstede under middagen var også Guri Schanke som er en familievenn, jeg møtte henne første gang da jeg var 14 år gammel og siden da har vi møttes litt nå og da i familierelaterte selskaper. Hun har vært i "bransjen" i mange år og blant annet vunnet melodi grand prix, kommet på andreplass i Skal vi Danse osv. Det var veldig interessant å snakke med henne om et par av tingene jeg selv går igjennom og bekymrer meg for, det er sjeldent jeg møter en voksen person som kan relatere seg til meg på det profesjonelle plan. De fleste jeg snakker med i bransjen er jo på min alder, pluss 10 år maks, og midt oppi alt som skjer med sine egne forvirringer og bekymringer. Jeg klarer jo ikke å slappe av, men det er så viktig, og det fikk jeg påpekt gang på gang i dag. Forhåpentligvis setter det seg, hehe.

Meg og kusinen min! Jeg ser forresten mange lurer på om jeg har tatt hakeimplantat..?  Men nei, det har jeg ikke. Det er vel bare at ansiktet mitt enten vokser seg til og blir slik det "skal" (altså at jeg blir voksen), eller så har reguleringen gjort en god del jobb. Jeg har jo regulering for å skyve frem skjeve og få mindre overbitt, da ser også haken mer markert ut. Svaret er altså nei, jeg har ikke fikset haken, og jeg personlig ser absolutt ingen forskjell fra tidligere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg hjemme i min egen leilighet og begynner å komme meg sånn passe på beina. Litt. Kanskje. 

et livstegn

Kommenter her

Som noen av dere kanskje allerede er klar over ble jeg innlagt på sykehus forrige uke, og der ble jeg i fem dager. Innleggelsen skjedde ganske spontant så jeg rakk ikke ta med meg pc og kamera som jeg trenger for å oppdatere, men det hadde heller ikke hatt noe poeng ettersom formen var så elendig at jeg knapt klarte å se på mobilen. Det var fem tunge dager, men både under oppholdet og nå etterpå setter jeg skikkelig pris på det norske helsevesenet og ikke minst at jeg er frisk til vanlig. Jeg hadde bare et par dager på sykehus, mange på min alder har flere år. Det er forferdelig å tenke på, og krever en styrke jeg ikke klarer å se for meg en gang.

Det var først og fremst betennelse i nyrene jeg ble innlagt for, og jeg føler meg bedre nå selv om jeg ikke er helt frisk. Jeg har sykemelding i to uker, men jeg kommer bare til å holde meg unna jobb ut denne uken. Jeg klarer ikke lengre, og jeg føler meg sikkert helt fin om et par dager. Jeg er hos familien min på Ullern akkurat nå, jeg har vært her i et par dager for å slippe å være alene, men jeg reiser nok hjem igjen i morgen etter middag. Når alle andre er på jobb / skole sitter jeg bare og ser ut av vinduet og lever et liv som ikke eksisterer. Disse dagene finnes på en måte ikke, de bare passerer. Jeg snakker ikke med noen, jeg gjør ikke noe spesielt, jeg utretter ikke noe kult og jeg tenker heller ikke på noe som er særlig bra. Aller mest tenker jeg på all tiden jeg kaster bort, og at livet ikke er en generalprøve - det er selve forestillingen. Det gjør dager som dette vanskelige. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sykeklærne. Shortsen er gammel fra nelly, genseren er fra M by M, tøflene tilhører min lille kusine som faktisk er i Harstad akkurat nå. Håper jeg får låne, Julie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boken jeg leser nå. Charles Bukowski - Post office. Den er bra, jeg elsker jo forfatteren, jeg tror vi hadde likt hverandre - eller ikke. Å lese enkle kapitler som handler om ligging, alkohol og poesi underholder meg. Jeg lurer på hva han ville ha skrevet om meg. 
 

Jeg hater å klage, for jeg vet at dette humøret går over. Jeg er bare så avhengig av å jobbe. Gjøre noe. Utrette noe. Om det går en dag uten at jeg gjør noe produktivt eller bra blir jeg streng mot meg selv og kjefter i mitt eget hode, det spiller ingen rolle om jeg er syk. Det gjør at jeg blir enda sintere på meg selv, for nå har jeg vært skikkelig dårlig og har sykemelding, og likevel klarer jeg ikke slappe av. 

Neste innlegg blir av det mer positive slaget. Det var bare godt å få det ut. ♥ ♥

Min historie i Oslo + vinn en måned gratis husleie!

Kommenter her

Annonse

Nå skal jeg fortelle dere litt om min "historie" siden jeg flyttet ut hjemmefra! Det er faktisk flere av dere som har etterspurt et slikt innlegg, og jeg gleder meg til å fortelle dere om stedene jeg har bodd og hvordan det har vært for meg. 

PS! Nederst i innlegget kan du vinne en måneds gratis husleie! Konkurransen er i samarbeid med Uninite, en tjeneste for unge som søker leilighet, kollektiv eller noen å bo med. Verdt å sjekke ut! Deres mål er å bedre boforhold for unge, jeg digger at de har det i fokus. Klikk her for å delta i konkurransen. 


MARS 2014 - Jeg kjøpte min første leilighet! 

 

I april 2014 vant jeg budrunden på leiligheten som skulle bli min første, og her bor jeg enda. Det var med sommerfugler i magen og stjerner i øynene jeg satte kurs mot hovedstaden for mitt nye liv. Den våren flyttet jeg inn sammen med min ex Mathias, som jeg hadde vært av og på med i et par år på dette tidspunktet. Vi hadde noen fine måneder sammen i leiligheten, hvor hverdagen gikk sin gang med klesvask, matlaging, støvsuging, mye latter og den første følelsen av frihet og starten på voksenlivet. Forholdet tok slutt et par måneder etter, og jeg ble sittende igjen alene. Dette var så klart veldig tungt for meg, og leiligheten var et sted jeg ikke trivdes så godt i lengre. 


SOMMER 2015 - MIN TID I KOLLEKTIV! 

Jeg fikk en ny samboer etter fire måneder, som da også ble min kjæreste etterhvert (han svenske som vi ikke nevner navnet til, haha). Følelsen av å ikke trives hjemme satt enda igjen hos meg, og jeg bestemte meg for å pusse opp badet som en "løsning" på problemet. Da måtte jeg flytte inn i kollektiv, for man kan ikke bo i en leilighet uten bad. Og FOR et stress det var! Jeg ante ikke hvor jeg skulle gå, eller hvor jeg skulle finne et kollektiv som passet for meg. Heldigvis hadde jeg flaks og en venninne fikk et ledig rom i kollektivet hvor hun bodde. Det var en stor kontrast å gå fra en relativt romslig leilighet til et lite rom jeg hadde alene, som på toppen av det hele var ganske skittent da jeg flyttet inn med støv over alt. Men jeg trivdes, og gjorde det til mitt eget. 

Jeg bodde kun i kollektiv en måned, men jeg må si det var ganske koselig og en tid jeg noen ganger savner. Det var fint å bare kunne gå over gangen og så møte sin beste venninne, samtidig som jeg kunne trekke meg tilbake på mitt eget rom. Kollektivet vårt hadde to etasjer, en fin veranda og to bad (jeg hadde eget). Jeg kunne ikke ha vært mer heldig med hvor jeg havnet :)


VÅR 2016 - EN VENNINNE FLYTTET INN. Da våren 2016 kom gikk både jeg og min venninne Ariel igjennom et brudd. Hun sto da uten sted og bo, og jeg var plutselig alene i leiligheten nok en gang. Jeg åpnet døren min for henne, og vi hjalp hverandre igjennom en vanskelig periode. Vi bodde sammen i tre-fire måneder, og jeg synes vi klarte det helt fantastisk med tanke på at vi måtte dele seng, haha. Det er det sikkert ikke så mange venninner som gjør i en så lang periode. 

 

 


Eneste bildet jeg fant av oss som sover sammen er det helt til høyre her. Det var så  koselig! 


Hverdagene våre besto av å se en ny episode Kardashians hver mandag, røyke sigaretter ut vinudet, gå tur med hunden min Charlie og snakke om alt mulig. Vi hadde noen skikkelig fine kvelder i sofaen sammen, og det var virkelig gull verdt å ha henne i den perioden. Etterhvert ordnet det seg med Ariel og exen, og hun flyttet inn sammen med han igjen. Det føltes tomt å være alene i starten, men etterhvert ble jeg også takknemlig for å ha egentid i leiligheten igjen. Og siden den gang har jeg faktisk bodd alene, noe som er litt sykt å tenke på! Over ett år har det nå gått i leiligheten min.


SOMMER 2016 - ROTLØS EKSISTENS.

 

 

Sommeren 2016 mistet jeg meg selv litt, som dere allerede vet. Jeg flyttet da inn hos frogner house apartments sammen med min venninne Louise, riktignok for bare litt over en uke. Jeg og Louise hadde det fantastisk og arrangerte hyggelige middager for felles venner. Likevel hadde ingen av oss en god følelse perioden vi bodde der, begge hadde ekstreme mareritt hver natt og er enda overbevist den dag i dag om at leiligheten vi bodde i hadde en overnaturlig kraft over seg. Ikke vet jeg, men man bare følte det med en gang man kom inn der, og spesielt i søvne... Skummelt! 


NÅTID - EN NY START!

Jeg har pusset opp hele leiligheten min, bor alene, trives enormt godt med det og tenker å bli i denne leiligheten minst ett år til. Hverdagen min her består stort sett av å vaske (jeg har blitt besatt av det), lese masse, se dokumentarer, sove alt for lenge og være alen. Jeg er mye alene i denne leiligheten, og det er nok et tegn på hvor godt jeg trives. Den er MIN.

 

 


 


KONKURRANSE - VINN EN MÅNED GRATIS HUSLEIE: SJEKK UT VIDEOEN NEDENFOR. 

 

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Uninite, en tjeneste hvor du kan finne leiligheter, hybler og mennesker å bo sammen med - en side jeg definitivt hadde benyttet meg av om jeg havnet i samme situasjon en gang til! Hovedfokuset til Uninite er å øke bokvaliteten til de unge i samfunnet - og som sikkert flere har erfart, det er nødvendig. Det finnes alt for mange unge som blir lurt inn til å betale masse penger for leiligheter som ikke holder kvalitet, og DET er jo skikkelig kjipt.

Sjekk ut Uninite HER

hvordan går det med..

Kommenter her

Jeg fant disse bildene på kameraet nettopp, som ble knipset søndag kveld - meg, Anne-Sofie og Marte. 😍 Kvelden besto av å spiste masse mat og så på film, akkurat slik en venninnekveld skal være. Vi så "hidden" som var helt grei. Den hadde en veldig bra avslutning og plot-twist, men barnet i filmen var så sjukt irriterende og dårlig skuespiller at jeg ble provosert. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er flere av dere som spør hvordan det går å holde seg unna alkohol - og til min store glede kan jeg meddele at det går veldig fint! Jeg tok en pause fra alkohol for en og en halv måned siden (om jeg husker rett), noe som var en stor endring for meg som tidligere drakk flere ganger i uken. Siden jeg sluttet å drikke har jeg rørt alkohol en gang, som var i Tromsø for litt over en uke siden. Da drakk jeg heller ikke mye, men følte likevel dagen derpå at jeg trives mye bedre med livsstilen jeg har nå. I morgen skal jeg på øyafestivalen og er usikker på om jeg kommer til å drikke da eller ei, kanskje jeg tar meg en øl eller to.. Jeg vil bare si det, og heller være ærlig med dere om alt. Men, da har jeg totalt sett rørt alkohol to ganger på to måneder, noe som er skikkelig bra! Da har jeg kun drukket på VELDIG spesielle anledninger. Det sykeste er at jeg bare merker hvordan kroppen forbedrer seg fra dag til dag, og ikke minst hodet mitt. Shit, tenk at alkohol kan gjøre en så stor forskjell! 

de hverdagslige tingene

Kommenter her

Da var det tilbake til hverdagen igjen. Jeg har følt så mye det siste døgnet. Rett, glad, sjokkert, frustrert, knust, stolt, kjærlighet.. Alt. Jeg prøver å se fremover og tenke på de hverdagslige tingene. Her er noen av dem:


- Jeg har et par reiser booket som jeg gleder meg til å dra på. Jeg og Joakim drar til Nice i slutten av måneden og blir der en uke, som jeg gleder meg! Jeg har aldri vært sør i Frankrike, og alle forteller meg så mye fint om både maten, landskap og uteliv. Og så reiser jeg til Sri Lanka første uken i Oktober for en uke. Der har jeg heller aldri vært. I år har jeg virkelig booket av mange steder på verdenskartet, og har faktisk besøkt fem nye land allerede. Snart nummer seks!

- Jeg har besøk denne uken av gutten jeg har en greie med. Når slutter man å si gutt, forresten? Det er jo strengt tatt en mann, haha. Men det føles så fjernt å si, vi er jo ikke voksne enda liksom. Siden vi ikke bor i samme by er det alltid ekstra fint å møtes igjen, og jeg blir helt varm i kroppen av å tenke på det. Den følelsen er fantastisk.

-  Noe som er mindre positivt ved å ikke bo i samme by er at jeg allerede gruer meg til han drar igjen, for da blir det ganske lenge til neste gang. Frem til nå har vi møttes annenhver uke, men nå er det mer hverdag og litt vanskeligere, tror jeg. Vi var jo "nettopp" i Paris og det var helt magisk, og det er minst like fint når han er her, så savnet blir liksom ekstra stort. Men jeg vet det kommer til å gå bra uansett. 

- Jeg har mange fine planer denne uken. Øyafestivalen, koselige middager, et spennende møte, radiointervjuer og dater med venner. Og kjærligheten, ikke minst. 

-  All your friends gjør det veldig bra når man ser på streamingtall og tall på youtube (i går var den #3 på viralt - worldwide!) Herregud, det må man få være glad over - og det er jeg. Hvem hadde trodd, liksom? Og med den suksessen åpner  flere dører seg, både innad i plateselskapet og meg som låtskriver / artist, men også på andre plan og hvordan jeg bygger meg selv som "influencer". Karrieren går generelt sett veldig bra, og snart skal jeg også investere i en bedrift.. Da tar jeg steget videre og blir ekte business woman. 

- Jeg har blitt redd for å gå ut døren - IGJEN. Jeg hadde jo en slik periode i fjor og trodde jeg hadde kommet over det, men man trenger tydeligvis ikke mer enn en strøm av hat på internett for å bli nervøs igjen. Jeg vet jeg kommer over det, og at jeg er sterkt. Men akkurat nå er jeg litt ekstra skvetten, kan man si..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKK

Kommenter her

Youtube og vevo har fjenet kommentarfeltet på musikkvideoen til "all your friends" fordi det som står skrevet der er såpass alvorlig at det ikke er forsvarlig å ha det åpent lengre. Det er helt drøyt at det har blitt sånn, men truslene har blitt såpass alvorlige at det måtte bli sånn. 

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har aldri opplevd et lignende hat, og musikkvideoen ble plutselig så mye større enn meg. Jeg er tom for ord. Jeg skal aldri slutte å kjempe for de som ikke klarer eller orker å kjempe selv, for stemmen jeg har blitt gitt er en velsignelse som jeg aldri skal ta for gitt. I morgen skal jeg blogge som normalt igjen, om de hverdagslige tingene. Jeg vil først og fremst at jeg og bloggen min skal være til glede og inspirasjon, og vi må huske på at JEG ikke er offeret her. Så langt ifra. Men tusen millioner takk for all støtte, jeg skal prøve å jobbe meg igjennom innboksen på facebooksiden min nå og få svart alle, det fortjener dere. 

 

Dajana, Fetisha, Joakim og meg på "behind the scenes" under musikkvideoinnspilling. Hadde vi visst da hva som ventet, ville vi sikkert ikke trodd på det en gang. 

De neste dagene har jeg besøk av en gutt jeg er glad i. Det blir fint, og er absolutt nødvendig nå. Derfor logger jeg av alle sosiale medier for resten av kvelden om litt, og tilbringer tid med my maaaan. Vi snakkes i morgen med ny energi. ♥ Og igjen tusen, tusen takk for all støtte.

ALL YOUR FRIENDS - MUSIKKVIDEO

Kommenter her

Endelig får dere se den nydelige musikkvideoen som jeg er så stolt av. Ahhh dette er så morsomt ♥♥ Husk å streame all your friends på spotify! 

hva handler all your friends om?

Kommenter her

Det er mange av dere som har spurt meg hva "all your friends" handler om, og jeg har holdt litt tilbake med å svare rett og slett fordi jeg vil alle skal lage sin egen betydning av låten. Det den betyr for meg, trenger ikke nødvendigvis være det samme for deg - som er det vakre ved musikk.

Jeg skrev låten i februar, og var på det tidspunktet av livet mitt på et sted hvor jeg følte meg veldig sliten og ferdig i en relasjon hvor jeg hadde vært frem og tilbake i ett år. Det var ganske åpenbart at det forholdet aldri ville gi meg det jeg ønsket, og likevel fortsatte jeg å håpe. På hva da, egentlig? Om ting på mirakuløst vis skulle ha blitt slik jeg trodde jeg ville, så er jeg sikker på at det ikke ville ha fungert heller. Men det var første gang i mitt liv jeg opplevde å være med noen som likte meg, men bare ikke likte meg nok. Og så ble jeg aldri ferdig likevel. Hver gang jeg trodde jeg var over det og ting begynte å gå bra, ble jeg dratt inn i det igjen. 

Jeg sier blant annet "I keep trying but i cant win", og akkurat slik føltes det. Jeg prøvde hele tiden å være kulere, smartere, si de rette tingene, legge ut de rette bildene, være forsiktig i intervjuer, ikke si noe feil, men det ble aldri rett uansett. For om noen ikke liker deg, så liker de deg ikke. Da har det ikke noe å si hvor mye du endrer på eller hvor mye du prøver, for du kan ikke endre følelser. 

Generelt sett gikk jeg rundt å følte meg som en taper, og jeg klarte ikke glede meg over noe jeg fikk til. For alltid kom hodet mitt tilbake til punktet "men han synes jo ikke det er noe kult", og slik fortsatte det. "Used to have it all together, you and me that could be clever" som jeg også sier i låten, handler om at da den relasjonen begynte tenkte jeg at DETTE er skikkelig bra, det er SÅ rett for meg og "utad" virker det kult og bra. Jeg ble vel fanget i en fantasi om hvordan det kunne være, i motsetning til hvordan det faktisk var. 

Men, så til refrenget. Selv om jeg generelt sett følte meg veldig nede og svak, hadde jeg små perioder hvor jeg satt hjemme med for eksempel venninner, eller bare for meg selv der jeg tenkte "nei FY FAEN jeg er bedre enn det her, nå må jeg slutte å være så svak, nå SKAL jeg komme meg over det, han er heldig som har meg, jeg kunne ha ligget med alle vennene hans, jeg er pen og smart, han kommer til å angre på dette". Og så kom man tilbake igjen, ned i fallgruven hvor man egentlig bare ville ha den personen. Det er hva det betyr, for meg. Så kan andre tolke det som de vil.

Så, det var stort sett det! ♥ ♥ Glad dere liker låten! 

karma er ekte

Kommenter her

I dag sto jeg opp relativt tidlig for å være med på P1. Det er den type kanalen familier hører på ved frokostbordet og så kommer jeg her med sangen min som er litt.. dere vet jo hvordan den er. For å si det sånn, all your friends ble addet i en ganske stor dansk spilleliste på spotify som het "foreldre ingen adgang", haha. Men det gikk fint! Etter at jeg var ferdig med radiointervjuet kom en låt av artisten Kristian Kristensen på i studio, og det gjorde meg litt rørt, faktisk. Vi gikk på samme videregående samtidig, og jeg husker bare hvordan de "kule" på skolen pleide å himle med øynene og sukke hver gang han skulle fremføre et eller annet på skolen. For da var han liksom ikke "kul nok". Det samme gjaldt jo meg, hver gang jeg prøvde å gjøre noe bra himlet folk så hardt med øynene at jeg nesten kunne høre det. Og se på oss nå! Karma er ekte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er litt rød på øynene i dag, jeg har nemlig begynt med et nytt vippeserum som jeg tydeligvis ikke tåler så godt. iGlow sitt. Jeg har vanligvis brukt ett fra maybeauty men jeg var tom og det tar litt tid å bestille, så jeg kjøpte dette spontant da jeg fikset brynene. Jeg har hørt mye bra om det, men øynene mine reagerer og jeg må stoppe med en gang og gå tilbake til mitt gamle. Så, da vet dere det. 

I kveld kommer musikkvideoen ut på Youtube! Den spilte vi inn i Lofoten for et par uker siden. Herregud, som jeg gleder meg til dere får se ⚡️ Jeg skal så klart informere dere over alt når den slippes! 

ny frisyre

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å gå for en kortere lengde og til og med naturlig hårfarge, men ser man det.. Noen har visst blitt voksen 💃🏽 16 år gamle meg ville fått panikk av å se disse bildene, haha. Min venninne Fetisha jobber som frisør (på cutters, oslo city) og tok like gjerne frem frisørsaksen da jeg hang med henne tidligere i dag. Hun stylet meg forresten også i både musikkvideoen og på singelcoveret til All your friends, hun er virkelig dyktig. Kjolen min er forresten fra Malene Birger, det var et par som spurte på instagram. Jeg har kun brukt den en gang tidligere, på Stian Blipp-show. Da likte jeg den ikke i det hele tatt, haha. Nå ELSKER jeg den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har så gode folk i livet mitt. Da jeg fikset brynene tidligere (brow rehab) fikk jeg blomster av sjefen der for å gratulere med at låten er ute. Jeg ble sjokkert og rørt, man forventer liksom ikke å bli tatt vare på sånn, selv om jeg har enormt mange gode mennesker rundt meg. Alle er så støttende og glade på mine vegne.. Heldig jente.

Nå skal jeg spise vegetarisk lasagne, lese en bok og så sove. I morgen er det radiointervju for å snakke om All your friends! Det blir en del av de den kommende uken, men det er bare hyggelig. Jeg skal på p1 for første gang i mitt liv faktisk, og så følger p3, mp3, nrj og alt det etter. 

haters gonna hate

Kommenter her

Det er så rart hvordan "ekstraordinære" ting blir så normale når man står midt oppi det selv. I morges våknet jeg alt for sent, og brukte lang tid på å strekke meg i sengen før jeg til slutt sjekket mobilen. Jeg hadde blitt bombadert ned av meldinger i løpet av natten, fordi all your friends havnet på en tredjeplass. Da følte jeg så mye på en gang at jeg rett og slett ble liggende i sengen et par timer å bare se i taket, haha. Hvordan skal man forholde seg til noe sånt, egentlig? Det er jo helt sjukt. Jeg bruker mye tid nå om dagen på å svare absolutt alle som skriver til meg om sangen, og alle som legger ut om den på sin insta-story får også svar fra meg (om dere tagger meg). Det er viktig å vise hvor mye jeg setter pris på det.. 💗💗 Dere er best, jeg sender så mye kjærlighet! 

I morgen kommer forresten musikkvideoen, og en liten teaser kan dere se HER. Gleder meg masse til dere får se hele :) 

Kommentarene på youtube er forresten veldig morsomme, haha. Det er lenge siden jeg har fått så mye hat på ett og samme sted, og i alle fall om utseendet. Jeg "bryr meg ikke", for jeg velger å fokusere på kjærligheten. Men, det er likevel sjukt hvordan enkelte oppfører seg:Den siste der er faktisk den sjukeste, for den er på toppen av det hele rasistisk (siden mannen i musikkvideoen er mørk). Det er i perioder som dette man merker at HATERS GONNA HATE. Du kan høre All your friends HER! 

 

hvordan føles det?

Kommenter her

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på "all your friends" så langt. Det har vært så nervepirrende, men nå som den først er ute føler jeg meg.. litt tom? På en god måte, om det gir mening. Når det kommer til å være artist / låtskriver er jeg helt ny, men folk har på en måte litt høye forventninger til meg likevel siden jeg er kjent fra før av. Jeg får ikke starte med blanke ark slik som andre nye artister får. Ikke at det nødvendigvis er så kjipt, for jeg har også fått muligheter jeg ikke ville ha fått ellers - som gjør folk provosert. Derfor har jeg vært ekstra nervøs for jeg vil jo så gjerne få en fair sjanse, slik andre får. Men dere har virkelig gått inn med et åpent sinn og jeg gleder meg til å lage mer musikk! 

Hør all your friends HER ♥  

Hvordan feirer man å ha sluppet en sang, lurer du kanskje på? Vel, jeg ligger på sofaen med feber og eksistensiell angst, haha. Fordi, jeg blir bombadert med meldinger av folk som ønsker meg alt godt, og sier de er stolte av meg, samtidig som jeg ligger her stygg og alene uten å ha møtt et menneske på flere dager. Men er man syk, så er man. Kjendislivet, ass.. Not so glam. 

Det er rart hvordan mange sier at de liker låten, bortsett fra refrenget fordi det blir vulgært. Om folk velger å tolke det sånn og derfor ikke like låten fordi det er for "drøyt", så får det bare være, egentlig. Rart hvordan rappere kan synge om å fuck bitches get money men om jeg sier noe, og i det hele tatt nevner ordet "fuck", så er jeg plutselig en hore (ja jeg har gjort den fatale feilen å lese i forum, som jeg skal slutte med nå).

UANSETT!!! Neste uke er det fult kjør med presse og radio. Frem til da må jeg nesten lade batteriene, for jeg vil ikke gå igjennom det å være syk. Og dere? Musikkvideo er rett rundt hjørnet! 

all your friends - ute nå!

Kommenter her

NÅ ER DEN UTE! Du finner ALL YOUR FRIENDS på spotify HER.

En stooor takk til Spotify som gjorde meg (!!!!) til coverbildet på New Music Friday, det er virkelig stas. Jeg er så glad! Husk å fortelle meg hva du synes, og gjerne add den i spillelisten din. Om du ikke har Spotify, finnes den så klart også på iTunes. 

ALL YOUR FRIENDS - MIDNATT

Kommenter her

ALL YOUR FRIENDS - ute på spotify klokken 00:00! 

 

Endelig skjer det, og jeg sitter bokstavelig talt og stirrer på klokken fordi jeg er så spent. Og det beste? Det er bare begynnelsen.

Takk til Universal for at dere signerte meg som artist tidligere i vår. Takk til fantastiske Elias Näslin som har produsert låten, og for at du lot meg gråte og le i studio sammen med deg. Takk til alle dere som følger reisen min, og lar meg utvikle meg. Jeg gleder meg sånn til dere får høre All your friends, en låt jeg har skrevet helt selv 💋

rabattkode på de beste rumpebuksene!

Kommenter her
//annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wow! Etter at jeg la ut link til disse buksene på snapchat og instagram, ble de revet bort fra hyllene. Ikke at det er så rart, jeg har brukt de i flere år og digger de - hvem vil ikke ha comfort som også støtter og fremhever rumpen? Ikke bare ser man bra ut, men de er også behagelige å ha på. Dere vet jeans? Det takler jeg ikke å bruke hjemme i det hele tatt, jeg er veldig kravstor på bukser . Men disse kan jeg gå i en hel dag uten at det er noe problem. Rabattkoden sophie325 som gir 325 kr rabatt per bukse hos tights.no, den kan du enten benytte nå eller ta vare på til flere bukser kommer inn på lager. 

Dere finner hele utvalget HER! Jeg har fargen beige. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min personlige favoritt utenom den jeg har selv, finner du her. Den er så fin! Kanskje du vil benytte rabattkoden på den? Jeg bruker størrelse small! 


 

Jeg har samarbeidet med tights.no i flere år og har blitt godt kjent med guttene bak - så da jeg tidligere i uken var på lageret deres for å velge meg en bukse fikk jeg også mast til meg en del puddinger, og var ikke litt flau engang over min enorme avhengighet. Altså, jeg kjøper dem selv hele tiden og hadde tenkt å blogge om det uansett, så da måtte jeg hamstre inn da sjansen bydde seg. Jeg har mange favoritter, men de jeg spiser mest av er som følger:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ProPud Vanilje, laktosefri med høyt proteininnhold og deilig smak ♥  ProPud sjokoladebolle, lavt innhold av karbohydrater og kalorier, du blir mett og den smaker virkelig sjokolade ♥  Erhmann Proteinpudding som er både gluten-og laktosefri og uten tilsatt sukker. ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De har et enormt utvalg av digge smaker på nettsiden deres, du finner alt HER. Da kan du også kjøpe flere av gangen og spare masse penger. Men en liten warning: du kan bli avhengig! Jeg er spesielt gal etter den med smak av sjokoladebolle. Alt kan oppbevares i romtemperatur og er perfekt for deg på farten!


Akkurat nå har tights.no tilbud på kompresjonstights! Sjekk ut tilbudet HER! 

i fyr og flamme

Kommenter her

Jeg blir veldig sjeldent syk, delvis fordi jeg har tatt vaksine mot pollen og delvis fordi jeg aldri bruker antibak (antibac? antibahhhhhc? hvordan skrives det???) når jeg er på reise og blir eksponert for alle mulige slags bakterier. Da jeg var på tur med NRK tok jeg flere barn i hendene som sekundet før hadde plukket seg i nesa og da er det bare å riste det av og fortsette dagen (jeg vet jeg er ekkel, men det funker og jeg var eneste som ikke ble syk på den turen). UANSETT, nå er jeg så jævlig slapp i formen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det er sikkert ikke så veldig ille egentlig og jeg bare klager, men det er uvant for meg å være dårlig. Jeg vil bare sove - og det skal jeg gjøre nå, klokken 19!!!! Pensjonisten (meg) er i fyr og flamme om dagen, ass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må bare få klage litt: jeg er lei av å ha regulering, lei av at det aldri blir 100% ryddig hjemme, lei av å være syk (allerede, haha), lei av meg selv som surrer så mye med datoer og tidsfrister og så er jeg lei av å være lei - så nå skal jeg meditere og komme meg ut av det, haha. Det er faktisk mulig. Anbefaler appen "relax & sleep well" som er en hypnose-app egentlig, så da trenger du ikke konsentrere deg så mye som under generell meditasjon. Det var den appen jeg begynte med, og jeg finner stadig tilbake til den på dager hvor jeg ikke helt føler for å sitte på gulvet, men heller ligge i sengen bare. 

Bildet er fra tidligere i dag, da begynte formen å gå stødig nedover. Jeg og min venninne Louise møttes på Olivia for å snakke om livet og for å bli dømt av 2-åringen på nabobordet. Seriøst, hver gang vi snakket om noe drøyt snudde det barnet seg og ga oss blikket som var sånn "nå får dere faen meg skjerpe dere", selv om hun ikke aner hva noe av det vi snakket om betydde. Eller hvem vet, kanskje hun har god oversikt, haha.. 

Og folkens!!!! Nå er det bare 2 dager igjen til den store nyheten slippes. Er dere spente? Det er jeg! 

en fin dag

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg hengt litt med dette nydelige mennesket, Astrid! Det er så morsomt å tenke på, at selv om vi har litt ulik "image" så er vi ganske like uansett. Folk fra "hjembygda" spør meg ofte hvordan den og den kjendisen er i virkeligheten, og sannheten er at de fleste er jævlig kule for om ikke hadde man aldri kommet dit man er. Man er nødt til å være proff, høflig og positiv, liksom. Og det er absolutt Astrid, men så mye mer også. Smart, kul, feminist, morsom, hardtarbeidende, rar og positiv. Liker henne skikkelig godt jeg! Takk for en fin dag! Og jeg ser så forelsket ut på bilde nummer en, haha. Stjerner i øynene.. 

Jeg har blitt forkjølet, eller så er det bare pollen-helvete som kicker inn i siste anmarsj før høsten. Satan!!!!!!!! Orker ikke å bli syk nå. 

positivt og negativt om min personlighet

Kommenter her

NEGATIVT

 - Jeg er alt for spontan. Sånn, virkelig. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg plutselig har endt opp på ferier jeg egentlig ikke vil være på, plutselig har besøk av noen fra en annen by jeg egentlig ikke kjenner, eller ikke minst alle gangene jeg har arrangert en sammenkomst for mange mennesker og så vil jeg egentlig ikke være der selv, haha.. ALT høres bra ut i øyeblikket, og så angrer jeg et par sekunder senere. Kjempeslitsomt! Jeg tok en personlighetstest for et par år siden og endte opp med alvorlig høy score på spontanitet. Det kan være fint på mange måter, jeg har jo mye morsomt å se tilbake på, men man sliter seg ut av det. 

- Jeg er ganske "streng". Man burde ikke komme til meg for å få trøst, jeg kjører på med tøff kjærlighet hele veien. Jeg vil så klart det beste for vennene mine, men jeg er ikke en sånn person som gir en klem og klapp på skuldra og tørker tårer. Det er leit, for jeg skulle gjerne ha vært den personen. Jeg tror det kan være fordi jeg kommer fra en militær familie (pappa og generasjoner over der), så jeg har litt den samme tilnærmingen til folk rundt meg, haha. Litt sånn "gjør noe med det eller slutt å klag". Det gjør at flere av vennene mine ikke helt tør å åpne seg til meg om problemer, og det er skikkelig trist. Jeg prøver å bli bedre, da.

- Jeg er kjempedårlig på å holde kontakt med familien min. Jeg og mamma har sagt i tre dager nå at vi skal ringes, men så gjør vi det aldri, fordi vi kanskje er like dårlige på det begge to? Det er synd uansett. Jeg kan ikke huske sist gang jeg snakket med mamma i telefonen! Så mamma om du leser dette, ring meg senere for jeg er veldig glad i deg!

Positivt.

 

♥ Jeg har enormt stor tro på meg selv, og vet jeg kan få til alt jeg ønsker meg. Men det kan DU også! Seriøst, det eneste som står i mellom deg og drømmene dine er hvor hardt du er villig til å jobbe, og at du aldri lar tvilen komme deg til gode. Hver gang jeg får en liten følelse av "nei, det her kommer kanskje ikke til å gå så bra", så tar jeg meg sammen og tenker som sant er: så KLART går det! Og om det ikke funker slik jeg først hadde tenkt, så finner jeg en annen måte. Det føler jeg absolutt er positivt!

♥ Jeg er flink til å være takknemlig over små ting. Om jeg har et kjøleskap fult av mange digge ting, om det kommer en ny episode av en serie jeg liker, om den yngste kusinen min kommenterer instagram-bildet mitt og sier at hun savner meg (da blir jeg både takknemlig, trist og rørt), om jeg får en melding fra noen jeg er glad i.. Sånne ting. Ellers er jeg genrelt sett takknemlig for å være i live, og at akkurat mitt liv er slik som det er nå.

♥ Jeg er veldig flink med barn! Ikke veldig små barn (det har jeg aldri prøvd) men fra alderen 3-10 år er jeg virkelig helt rå. Jeg kommuniserer ikke med barn som om de er dumme, jeg snakker til barn nøyaktig slik jeg snakker med venner (minus banneord og snakk om sex, alkohol og sånt, så klart) og det gjør at jeg også har det like gøy med barn som jeg har det med venner. Det blir jo en ærlig dialog da, haha. Barn og jeg pleier å få et helt spesielt bånd, og jeg er glad for at venninner lar meg sitte barnevakt så ofte det lar seg gjøre. Da får jeg jo øvd meg litt selv, også.

shopping, skinn og frank ocean

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere kanskje vet har jeg ikke hull i ørene, jeg tåler det ikke og for et par år siden måtte jeg faktisk sy igjen en øreflipp som delte seg i to. Traumatisk. Derfor bruker jeg clip-on øredobber som nesten er helt umulig å få tak i, vanlige klesbutikker har det aldri dessverre. Stylisten min har faktisk laget et par til meg selv ved hjelp av litt klipp og lim, men ellers finnes det alltid mange fine om du kjøper vintage. De jeg har på meg over er fra Robot i Oslo, for eksempel. I dag hadde jeg litt tid til overs mellom ærender og gikk litt rundt i butikker for å se om jeg kunne finne noen flere.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det gjorde jeg! Jeg kjøpte disse fra YSL til bare 400 kr. Det er faktisk et skikkelig "kupp" for det merket, jeg hadde forventet å betale dobbelt minst. Kjøt på MA Vintage! Jeg ble gående rundt i butikken en stund og fant så mye jeg ville ha.. Herregud, jeg kunne sikkert ha lett rundt der i flere timer, over alt hvor jeg snudde meg var det et eller annet jeg ville prøve, kjøpe eller stjele, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den vesken og de skoene.. Drømmen! Jeg har hatt lyst på den vesken så lenge, men så er jo jeg besatt av Louis Vuitton til den grad at det nesten begynner å bli flaut (soverommet mitt er fullt av vesker derfra). Så jeg kontrollerte meg og tenkte jeg heller kan spare de pengene. Det er mange som stiller spørsmålstegn ved at jeg kjøper skinn, jeg synes ikke det er noe som helst problem så lenge man kjøper brukt. Jeg har kjøpt nye vesker i skinn før, men det kommer aldri til å skje igjen. Å kjøpe brukt er utelukkende positivt for miljøet, som også er mitt hovedfokus når det kommer til dyrevern (lite forurenser mer enn kjøttindustrien, og pels er heller ikke direkte forsvarlig på det området - som er en annen debatt igjen, skinn og kjøtt går hånd i hånd, pels blir enda mer "unødvendig". OK slutt på verdens lengste parentes). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt enkle antrekk i dag! Det er mange av dere som spør om shortsen. Den er nå snart 6 år gammel, om jeg ikke tar helt feil, og den har heller ingen merkelapp på innsiden. Jeg elsker den! Tror jeg kjøpte den i Hellas på en familieferie.. Toppen er fra Bik Bok! Jeg kjøpte også en helt ubrukt genser fra Kenzo (den henger på veggen inni prøverommet der, grå), den skal dere få se bilde av senere. Litt under 1000 kr kostet den, altså nesten like dyr som en t-skjorte jeg har fra samme merke, kjøpt ny. Nice! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers har jeg vært hos hudpleier (aestetic clinic) og tatt spraytan (spraytanhuset). Jeg begynner å bli forkjølet og fryser hele tiden, så i skrivende stund ligger jeg faktisk på varmekablene. Er sommeren allerede over? 

Nå fikk jeg akkurat en melding fra lillesøsteren min som lurte på om vi skal se Frank Ocean live neste helg, på en festival i Göteborg. Hvorfor ikke? Det hadde vært helt magisk! Vi skal sjekke litt på billetter nå og forhåpentligvis er det ledig hotell som passer vår standard (lol). Etter det stikker jeg i et møte :-)