hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

august 2016

EN KJØNNSKAMP INGEN AV OSS TJENER PÅ!

Kommenter her


 

Se for deg - en venninne av deg gråter. En fyr er slem mot henne. Og så sier hun, den irriterende jenta som alltid skal komme med råd: "men gutter er jo bare sånn. Du vet, gutter tenker på en annen måte enn oss jenter. Om han er slem, så er det bare sånn gutter er. Du må være hard to get mot gutter. Du må ikke ha siste ordet i meldingen. Gutter liker ikke det. Du må ikke ta iniativ. Gutter liker jenter som ikke gir så mye. Gutter liker jenter som er søte og ikke sier så mye". Nei. Nei. Nei. Nei.

Har du forstått konseptet ved at du er et menneske som faktisk tenker selv, at du ikke er helt lik venninnene dine? Da er det ikke greit å hverken si, eller godta at noen kommer med slike påstander.

Om du leser denne bloggen og lar deg påvirke, så håper jeg at jeg kan påvirke deg til å tenke på følgende:

Å komme med påstander om at gutter er på en måte og at vi jenter er på en annen måte, bygger opp under en kjønnskamp ingen av oss tjener på. Det kan på en måte gjøre alle handlinger til gutter, eller jenter, "ok" fordi "han er en gutt, og jeg er en jente, og det bare er sånn". Det opprettholder, eller i verste fall skaper et unaturlig skille mellom gutter og jenter som INGEN i 2016 bør føle seg bundet av. 

Om du tar deg selv i å tenke "gutter er bare, bla bla bla" så ser du gutter som noe annet enn hva de faktisk er: et menneske.

Og sånn at det er helt klart: mennesker er ulike hverandre, bare sånn at du vet det. Gi alle en fair sjanse, og om noen gjør noe dumt, ikke skyld på kjønnet deres. Skyld på personen. 

DAGENS ANTREKK

Kommenter her

//annonselenker
 

 Jeans nly jeans / topp Bik Bok / bilder av Joakim Kleven 

Nå er sommeren snart over, dere! Men vi har uansett hatt 20 grader og bare litt skyer på himmelen i hovedstaden. Det er så herlig! Da jeg gikk hjem tidligere var det en sånn perfekt sensommernatt hvor solen sto lavt på himmelen, alt var rosa og jeg ikke hadde batteri på telefonen - altså ingen musikk, og jeg kunne høre på fuglene heller. Det var så fint! 

Om du - som meg - ikke er helt klar for å slippe sommeren enda kan du komme å se meg spille sammen med min gode venn Danby på torsdag! Det blir afterwork / dagsfylla på taket til Grims Grenka, og det er i tillegg meldt godt vær. Vi er der fra 16:00 - 23:00 og bytter litt på å spille hver for oss eller sammen. Som regel går jeg på rundt klokken 18, men det kan være jeg hopper inn før også. Dere finner eventet på facebook her! Det blir koselig og intimt sammen med gode venner, og jeg håper på å møte dere! 

- ER DET TIRSDAG? -

Kommenter her

Jeg kom akkurat hjem fra kino, jeg, Joakim og en venninne fra Los Angeles så skrekkfilmen "Lights Out". Den var litt treig i starten, men den tok seg opp og mot slutten var den ordentlig skummel - og så ble den så klart litt klisje, men det hadde jeg forventet haha.. I dag skal jeg prøve å ikke legge meg så seint som jeg vanligvis gjør, jeg er så himla trøtt på morgenen og det orker jeg ikke mer av. Jeg skal bare slappe av og spise fiskesuppe og se på den siste episoden av Kardashians før jeg tar kvelden tenker jeeeeg! 

Så ja, jeg får komme i gang med det! Dagens antrekk kommer om litt, og så tenkte jeg å legge ut mine kveldsrutiner på snapchat. Dere får følge meg der @sophizzleyo, så ser dere hva jeg gjør når jeg ikke oppdaterer der. Akkurat nå har jeg 48 000 følgere (!) på snap, det er jævlig kult. 

Klem! ♥


 

JEG ELSKER MEG

Kommenter her

//annonselenke

I dag da jeg gikk opp trappen hjemme fikk jeg en helt overveldende følelse av hvor mye jeg elsker meg selv. Ikke misforstå, for å elske seg selv å være høy på seg selv er to ulike ting - men jeg er bare så takknemlig for at jeg har det så fint, for at jeg har et greit perspektiv på livet og at jeg enda lærer hver dag og ikke minst er åpen for å lære. Jeg forstår skikkelig godt om andre ikke liker meg, for det er hver sin smak, og jeg ser ikke på meg selv som bedre enn andre og man kan heller ikke gå overens med enhver. Jeg tror heller ikke andre synes jeg er penest i verden for det er også en smaksak, men jeg synes selv jeg er skikkelig søt og det er 100% okei om andre ikke føler det samme! :D  Man må være snill mot andre, og ikke minst - snill mot seg selv!Genseren min finner dere her. ♥ /annonselenke

Så ja, det var dagens ord fra en glad skapning. Jeg ligger i sofaen hjemme, har jobbet med mailen, boken, betalt regninger og nå surrer en serie i bakgrunnen. Jeg skal snart trene litt - som i mitt tilfelle er å danse - og så drar jeg på kino med Joakim! 

MANGE RARE FAKTA OM MEG

Kommenter her

♥ Jeg blir utrolig flau av å rope. For eksempel når jeg tar spraytan og skal kle av meg, og behandleren går ut av rommet og sier ?rop når du er klar? så får jeg grøsninger i hele meg og har så utrolig lite lyst til å rope når jeg er klar. Herregud jeg blir klein bare av å tenke på det, haha..

♥ Jeg elsker å leke / kose med måleband og målestokker. Det gir meg en sykt rar tilfredstillelse å klemme sammen måleband, dra det ut igjen, folde sammen en målestokk, brette den ut igjen.. Ja. Det blir en slags meditasjon eller terapi for meg. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg elsker det så mye. Og med målebånd så kan man rulle det sammen og så dra det litt utover slik at det ser ut som en slags sylinder eller en pyramide, det er en av de mest behagelige aktivitetene jeg vet om!♥For litt siden hang jeg med fire gutter på rad (ikke samtidig, men på løpende bånd etter hverandre) hvor enhver av dem var fargeblinde. Det finnes vel ikke så utrolig mange fargeblinde i dette landet, så at jeg traff så mange på rad som jeg tilbragte en god del tid med et mildt sagt spesielt. Kanskje det er det jeg blir tiltrukket av? Lol.


♥ Jeg har en uvane hvor jeg blinker og lager en lyd med munnen på slutten av hver setning hvor jeg poengterer noe. Det mest i setninger hvor jeg "skryter" litt av meg selv eller fremmer meg selv på en slags måte. Da kommer den lyden, altså. 

♥ Jeg er veldig redd for A4-ARK og papir, men med untak av papir som er i bøker med hardt cover. Pocketbøker klarer jeg ikke. Magasiner går også fint! Men enda verre er doruller som ikke har noe dopapir på seg, det er jeg livredd for og klarer ikke engang å se på det.

♥ Jeg synes selv at jeg er tynn, men samtidig er jeg litt feit, så jeg er tynn-feit, altså at jeg er veldig smal men at kroppen min henger og slenger fordi den er så slapp og jeg spiser så mye dritt og jeg aldri trener. Det er helt OK, jeg er veldig happy med kroppen min og jeg synes det er morsomt at jeg er tynn-feit. Av en eller annen grunn kommer noen til å bli støtt av å lese dette, så bare for å poengtere, så tenker jeg ikke over andre sine kropper og hvordan de ser ut - selv om jeg personlig er tynnfeit and loving it. 

Kose <3 <3


 

♥ En av mine favoritthobbyer er å lese kommentarer på musikkvideoer på youtube. Jeg kan være inne på en helt tilfeldig låt og så lese igjennom hundrevis av kommentarer som sier "who is watching in 2016?" og "loving this song...". Av en eller annen grunn synes jeg det er kjempespennende. Samme med konsertanmeldelser av artister jeg knapt vet er, på konserter jeg ikke hadde noen interesse av å være på. Og filmanmeldelser.. Jeg er lett å underholde med andre ord.

♥ Jeg klarer ikke å sitte normalt i en stol, og må alltid ha et bein opp / halvveis på bordet / sitte som en ball. Det ser veldig rart ut i møter, men det er sånn jeg er.

♥ Akkurat nå føler jeg at jeg ikke ønsker å få barn, og om jeg skulle få lyst, så vil jeg ikke ha mer enn ett, og det er nok langt inn i framtiden. Jeg har ikke noe imot å få barn når jeg nærmer meg 40, liksom. Dette er kanskje litt drøyt å si, men jeg mener det er egoistisk å få en hel haug av unger nå i 2016 ettersom det største problemet vi har her på jorden er at vi er for mange mennesker. To barn er greit, men å begynne å få 3, 4, 5 eller til og med 6 barn føler jeg er veldig gammeldags. Hvorfor skal man ha så mange? Jo, fordi man personlig vil ha en stor familie og driter i resten av verden og hvordan det går. Får du seks barn, får de barn, så får de barn.. Nei altså. 


 

♥ Det fæleste jeg vet er mennesker som "skryter" av å være lite opplyst, ikke ha lest en bok, ikke følge med på nyheter, de som ikke stemmer ved valg.. Osv. Jeg kunne aldri i mitt liv ha vært nær venn med et slikt menneske, det er hundre prosent sikkert. Fy faen så ekkelt det er.

♥Jeg er så glad i livet mitt at jeg er livredd for å bli gjenfødt, for det kan aldri bli like bra som det er nå. Jeg gjør det jeg elsker, jeg har verdens fineste familie, sykt kule mennesker rundt meg og jeg er fornøyd med hvordan jeg er og hvordan jeg ser ut. 

Håper det kom noe dere ikke visste, fine folk! Det er jo etterhvert ganske mye jeg har delt her. 
 

JEG HAR TATOVERT LEPPENE MINE

Kommenter her

Jeg fortalte dere i går at jeg skulle tatovere leppene mine, og nå er det gjort! Alle sa til meg at jeg absolutt ikke burde gjøre det og at jeg ikke kom til å bli fornøyd, men så snakket jeg med Triana og hun anbefalte meg et sted - og vi alle vet jo hvor sjukt bra Triana ser ut? Så ja, nå er det gjort! Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, bare se på det her! Her har jeg ikke noen ting som helst på leppene annet enn en bedøvende krem uten farge, og bildene er tatt rett etter behandling. Det ser mye bedre ut i dag og resultatet kommer til å være leget etter cirka en måned, da må jeg eventuelt tilbake på etterfyll men det er inkludert i prisen. Stedet jeg gjorde det på heter Sol Permanent Makeup og ligger ved Bogstadveien! De tatoverer også bryn og eyeliner, men jeg er veldig fornøyd med mine egne og har ikke helt behov for å gjøre mer enn leppene. Men for andre kan det jo være en mulighet. :-) Jeg er uansett så fornøyd, og leppene mine har fått mye finere form enn hva de hadde. Nå har jeg ikke tatt restylane på nesten ett år, og jeg tror ikke jeg kommer til å "trenge" det heller for resten av mitt liv. Det føles bra! 

Det var ikke vondt, jeg fikk bedøvelseskrem som fungerte veldig bra og jeg kunne egentlig ha sovnet underveis i behandlingen. Jeg har høy smerteterskel, men til sammenligning er normal tatovering hundre ganger verre, restylane er verre, jeg synes til og med å nappe brynene er verre.. Tatoveringen holder i 3-4 år, og jeg kommer nok til å ta mer etter den tid, haha. Det er jo så fint! 


 

SLIK HOLDER JEG HUDEN MIN FIN

Kommenter her

//annonse//

Jeg får masse kommentarer fra dere om at huden min ser så fin ut - det blir jeg glad for! Jeg har anlegg for å få veldig uren hud, jeg har slitt MASSE med acne som dere vet, og det kom ikke lett for meg. Men akkurat nå ligger det ikke så voldsomt mye innsats bak, jeg går til hudpleier en gang i måneden, bruker ansiktsmaske nå og da men det viktigste tror jeg er Skin Repair. Fin hud kommer nok mye fra innsiden! La oss ta et øyeblikk og tenke på hvordan huden min har vært, for eksempel her. Her ser man det ikke sååå godt, men jeg hadde masse urenheter i panna. Ouff.. Jeg bruker ofte å være veldig skeptisk til produkter som dette fordi man ikke merker forskjell, men jeg merket det med Skin Repair etter cirka en måned. Det er viktig å gi det tid, men det funker! Huden ble først litt mer uren, men slik er det når det funker - det blir litt verre først, og så mye bedre. Jeg får nesten aldri kviser, huden er freshere, har mer fuktighet, og på vinteren når huden min pleier å bli så tørr er det ekstra viktig for meg å bruke disse. De reddet vinterhuden min og kommer til å gjøre det igjen! Det er bedre å jobbe med skjønnhet fra innsiden, kan man si. :) 


 

Du kan bestille Skin Repair her! 

Jeg fikk så mye kritikk

Kommenter her

 

God morgen! Haha, for meg er alt før klokken 15 i helgene morgen... 
 

 
Jeg skal straks pakke kofferten min og sette kursen mot flyplassen og hjem til Oslo. Jeg har hatt det veldig fint i Bodø og det var gøy å spille i går! Det virket som om folk hadde det morsomt også, og alle danset masse - inkludert meg selv, som endte opp med å danse i sofaen som sto bak dj-båsen på siste låt, haha.. Lurer på hvor mange som har snapchats av det, så ut som om det var en del. Jeg holdt på å falle ned også og da tenkte jeg "livet mitt er seriøst over om jeg faller nå" for jeg hadde blitt så flau, men det gikk bra! Ellers er det ganske morsomt å tenke på nå hvor mye kritikk jeg fikk for det med å være DJ i starten, og nå får jeg mer og mer skryt for hver gang. Det er enda mye å lære, man kan holde på i flere år og enda ikke ha lært seg alt, men jeg jobber hardt for det og det merker man også. 
 
 
Toppen jeg hadde på meg i går er fra Bik Bok - bildene er tatt av Ylva Aasjord. 
 
Vi blogges mer fra hovedstaden! I dag skal jeg ta permanent makeup på leppene mine, jeg er litt nervøs men jeg gleder meg aller mest. Jeg har hatt lyst til å gjøre det så lenge, så.. Jeg viser dere uansett bilder senere!
 

ET SPENNENDE LIV

Kommenter her

I dag har jeg sovet fem timer fram og tilbake som powernaps fordelt utover, og det har vært sååå deilig og ikke minst nødvendig. Jeg ELSKER å sove på dagen! Jeg kan sovne når som helst og hvor som helst, så lenge det ikke er når jeg faktisk behøver å sove for da er det helt umulig. Nå er jeg uansett våken og skal stikke ned til Din Plass og spille et par timer!

Ellers rakk jeg å dra ut å spise, jeg elsker å spise fisk i nord-norge<3<3 Av en eller annen grunn, som sikkert er innbilning, så smaker det bedre! Og så har jeg sett en dårlig kjærlighetsfilm på tv. Jeg elsket den, haha.... 

Vi snakkes i morgen! Klemzzzz. 

I BODØ!

Kommenter her

Noe av det beste jeg vet er å slappe av på hotellrom alene. Jeg er så glad for at jeg får muligheten til å reise rundt i landet, og når man er i en ukjent by i Norge hvor man ikke kjenner noen er det ikke så mye å finne på. Jeg starter jo alltid å jobbe etter midnatt så på dagtid ligger jeg i sengen, ser på serier, spiser godteri og bare.. eksisterer. Jeg klarer så sjeldent å slappe av 100%, men når jeg er på jobbreiser som dette går det veldig fint for da er det uansett ingenting jeg må gjre på dagen. Nå ser jeg på filmen om Justin Bieber som jeg aldri har sett før, faktisk. Den går akkurat nå på tv2 livsstil :) Akkurat nå viser filmen at Justin er fanget i en bil og at gale fans prøver å komme seg inn.. Jenter som akkurat har kommet i puberteten må være de farligste som finnes, haha. 
T-skjorten er fra Urban! 

Så ja, jeg er i Bodø og lader opp, som sagt spiller jeg på "Din Plass" i kveld fra cirka 00:45! Før det skal jeg slappe av her i et par timer og så skal vi ut å spise med de som eier stedet. Hyggelig! 

JEG ER SÅ FORNØYD!

Kommenter her

Tusen takk for i går, Tromsø! Det var så gøy å se at så mange koste seg, jeg hadde det i alle fall kjempegøy. Og takk for at jeg fikk komme ikke minst! Jeg elsker å drive med dette og jeg forbedrer meg hele tiden, forhåpentligvis kan jeg gjøre det i mange år framover. Rakettnatt hadde virkelig ordnet et skikkelig bra opplegg, og til neste år kommer jeg definitivt tilbake - om ikke som DJ (som jeg seff håper på, haha) så vil jeg i det minste på festivalen! Det var også utrolig gøy å få ha med meg Joakim på tur og at et par av vennene mine kunne danse på scenen med meg. Det ga så mye energi. Joakim filmet masse, så det kommer en videoblogg neste uke til dere fra kvelden også! 

Nå er jeg faktisk i Bodø, jeg spiller på "Din Plass" i kveld fra cirka klokken 00:45. Jeg gleder meg til å danse med dere! 


Til alle som kommer med spørsmål ang. booking av meg som DJ -> mail rune@anti.as

HALLO TROMSØ!

Kommenter her

 

I morges dro jeg til Tromsø sammen med denne fine gjengen! Jeg er her på jobb, tidligere i formiddag spilte jeg (altså at jeg var DJ til de som ikke skjønner det) på en lukket fest for avisa Nordland, det var koselig og en ganske avslappende jobb med roligere musikk. Men i kveld? Da blir det helt SYKT! Det er over 1500 mennesker som har forhåndskjøpt billetter, og jeg går på scenen klokken 00:00 og skal spille i litt over en time. Så, kom tidlig!
 

Og tusen takk til hotellet The Edge som overassket med å gi meg og Joakim den fineste suiten! Det ble vi skikkelig glade for. Herregud så heldig jeg er som for lov til å reise rundt å gjøre noe jeg elsker, jeg møter fine og imøttekommende mennesker over alt som virkelig heier meg fram.. Det setter jeg genuint utrolig stor pris på. Uansett! Nå skal jeg og Joakim spise pizza, se på film og innhente litt ekstra krefter før kvelden. Han er med for å videoblogge slik at dere får en vlog neste uke også.

Til alle som kommer med spørsmål ang. booking av meg som DJ -> mail rune@anti.as.

 

VLOG - FOLLOW US AROUND!

Kommenter her

Her kommer en videoblogg fra da jeg og Joakim var i (på?) Etne og Haugesund! Håper dere liker den.


 

Husk å følge oss på YouTube HER! Da får du med deg videoer som ikke kommer på bloggen. 

 

- meg og tingene du liker -

Kommenter her

 

Var det ikke sånn at du likte pastellfarger? Og var det ikke sånn at du likte de sorte skoene mine hvor hælen er litt ødelagt? Og var det ikke sånn at du likte kjoler som hadde dyp utringing i ryggen, og den bhen min som har en diamant i midten? Og sånne smykker man kaller for choker for da kan du ta tak i smykket mitt presse meg ned i senga? Og jenter med mørkt hår? 

Jeg har alle de tingene i kveld.

Så jeg ligger her i senga med alle tingene du liker, men du liker ikke meg og det er det egentlige problemet, uansett hvor mange nye klær jeg kjøper eller hvor mange ganger jeg farger håret.  

Jeg liker ikke engang pastellfarger. 

det som gjør mest vondt

Kommenter her

Et innlegg jeg aldri turte å publisere, skrevet i juni 2016, bildet er tatt samme dag som jeg skrev. Rart det der. 


 

Det er så mange som går igjennom kjærlighetssorg, og likevel føler man seg helt alene om å vite hvordan det føles. Man er overbevist om at ingen har elsket så hardt, følt den samme smerten eller klarer å relatere seg. Det er så rart. Alle vet jo. 

Jeg ble fortalt at morgen og kveld kom til å være verst. Når man strekker seg mot den man elsker i senga som ikke lengre er der. Når senga er kald, når man ikke lengre må krangle om dyna. Når han ikke lengre kom til å spørre om jeg ville ha den gode puta, og når jeg ikke lengre våknet mitt på natta av at han dro meg inntil seg. Noen ganger våkner jeg enda, men det er som regel av et slikt mareritt som jeg pleide å ha da jeg og deg var oss. Du vet, en sånn drøm hvor du ikke var min lengre, og våknet opp og var så lettet.. For det var jo bare en drøm. Der var du jo. Plutselig har drøm blitt virkelighet, og når jeg våkner nå er jeg som regel våken resten av natta. 

Men det er faktisk ikke natten eller morgenen som er verst. Det verste er å gå til trikken.

Jeg pleide å føle meg synlig. Selv da du ikke gikk ved meg, så var du der likevel. Jeg var ikke ensom selv om jeg var alene. Å stirre ut av vinduet på trikken ble ikke tragisk, det ble fint, fordi jeg ventet på å møte deg, eller fordi jeg hadde noen som tekstet meg. Ikke ensom, men alene, og det var fint. 

Du snurrer meg ikke lengre rundt i en piruett når vi går sammen. Du varmer meg ikke lengre når trikken er forsinket. Du har ikke armen din rundt meg på trikken lengre.  Nå når jeg går alene, nå når jeg sitter alene, så er jeg virkelig bare meg. Det er ikke lengre noen å vente på. Det er ikke lengre noen å tenke på når jeg ser ut av vinduet. 

Den jævla trikken var mitt fristed, jeg elsket trikken. Nå ser jeg plutselig hvor stygg setene er, hvor irriterende treige folk er til å gå av og på, og jeg ser alle de lykkelige kjæresteparene. Hvordan ble det plutselig så mange av dem? De er jo over alt, hvordan så jeg dem ikke før? Jeg vil slå dem rett ned, alle sammen. Fuck dem, jeg håper det ikke varer, tenker jeg, og så føler jeg meg slem. Jeg får høre at "når en dør lukkes, åpnes flere andre". Jeg vil ikke at noen dører skal åpne seg. Om min dør har lukket seg nå, så sparker jeg den isåfall ned og bryter meg inn. Det vil jeg aller helst. Alle andre dører driter jeg i. 

Kanskje jeg skal begynne å ta buss eller få meg bil. For fuck den jævla trikken. 

TIRSDAG

Kommenter her

// annonselenke

Jeg er på vei ut døren for å møte en kompis, men jeg ville bare si hei, hallo, og at jeg håper alle sammen har det fint! I Oslo har været vært strålende og jeg merket at det gjør noe med humøret - det vil si, jeg blir irritert fordi jeg må sitte inne og jobbe når det er så fint ute :) Neida, jeg skal slutte å være negativ, for egentlig er jeg ikke det, men jeg har fått noen kviser som gjør vondt og da blir jeg sint. Og sånt.

Slenger med et bilde av meg og Anne-Sofie fra i går, feiret bursdagen hennes rolig hjemme hos meg med et par venninner og sushi. Hun hadde pyntet seg som dere sikkert ser - det hadde ikke jeg. Hettegenser er fra urban outfitters og buksa er fra nelly HER (annonselenke).


Vi snakkes i morgen folkens! 

STERKE KVINNER

Kommenter her

I månedens utgave av Costume hyller magasinet sterke kvinner, og jeg er en av dem! I bladet finner du et intervju med meg og et par andre ekstremt kule damer, og jeg er ydmyk og glad for at jeg ble valgt ut i deres selskap. Herregud så stort det faktisk er! Dette er også første gang jeg er intervjuet i Costume, og det vil si.. Jeg har offisielt blitt intervjuet i alle damemagasinene i landet, OG alle avis-magasinene :-) Grattis til meg selv!
Jeg eier forresten ikke et eneste korn av skam i sjelen, og har derfor alle magasiner jeg har vært med i spredt rundt om i leiligheten - veldig åpenlyst - slik at alle som kommer på besøk skal se dem, haha. 

PERSONLIGE SNAPCHATS

Kommenter her

//annonselenke
 

Her er altså et lite utvalg av snappe jeg sendte i morges. Nå fikk jeg plutselig et veldig behov for å påpeke at jeg ikke sender fellessnaps, men dere bryr dere nok ikke, og jeg la altså ikke ut disse på mystory fordi jeg følte det var teit men her kommer de på bloggen uansett. Herregud. SAMME KAN DET VÆRE! Jeg holdt på å miste flyet som dere sikkert skjønner, men jeg kom meg fra København og er nå i Oslo. Hurra! 


 

Jakke fra ADIDAS (annonselenke) 

Nok en gang trodde jeg at jeg skulle dø på flyet. Nok en gang fant jeg ingen passende sang å dø til. Kelis - Milkshake ville det ha blitt denne gangen. Det kunne vel kanskje vært litt morsomt.. Tragi-komisk.

Nå skal jeg hjem, rydde leiligheten sykt kjapt og så plukke opp Anne-Sofie. Hun har bursdag så ett eller annet må man finne på! 

 

ALT KAN IKKE KJØPES FOR PENGER

Kommenter her

JAAAADDAAAA, der var sommerferien over og vi starter med et PANG og forhåpninger om drama innad i bloggverdenen med VG i spissen og et par andre bloggere på slep som vi er vandt til, den vanlige gjengen liksom. 

Om dere har lest VG så har dere allerede fått med dere, men jeg kan oppsummere kort. Blogger mener TV2 betaler for dårlig. TV2 svarer høflig og politisk korrekt tilbake. Jeg svarte via manageren min i VG, men det er enkelte ting man ikke får fram via journalister så jeg vil bare si..

Tenk alt jeg kan vise mine barnebarn, da! Det er mer enn noe som helst man kan få for penger! De kan til og med se bestemoren sin sitte å grine på gulvet med kjærlighetssorg og DET er det ikke alle som kan! Takk gud for at jeg har ungdomsstiden min fanget på film, for dette kommer til å bli sinnsykt gøy i framtiden! 

FIN <3 <3 <3 <3 OG SÅ IGJEN DA, DERE!!!Jeg har grått så mye på tv! Haha! Det er nesten helt latterlig. Og koselig. Og rart. 

 

REDD PLANETEN VÅR

Kommenter her

Den 8. August var dagen i år hvor vi mennesker hadde brukt opp alle ressursene jorden hadde for det året. Resten av 2016 går vi på "sparebluss". På mindre enn åtte måneder brukte altså vi mennesker opp de naturlige ressursene som jorda bruker mer enn ett år på å produsere. Hvor sykt er ikke det? Vi trenger flere jordkloder for å støtte opp under forbruket vårt som dessverre bare øker, og neste år vil "Earth Overshoot day" komme enda tidligere. Men slik er det ikke - vi har kun en planet, og den tar vi ikke vare på, dumme som vi er. 

Trykk inn på denne nettsiden og les om enkle tips og triks for å leve et litt bedre liv for planeten vår sin skyld. Dette er IKKE reklame, det er noe jeg virkelig genuint bryr meg om til bunnen av sjelen og hjertet mitt, og jeg håper - faktisk nesten forventer jeg - at dere gjør det samme. Jeg blir så utrolig forbannet for at man ikke lærer om dette på skolen, jeg hørte ikke et eneste ord om dette igjennom mine 13 års skolegang. Om jeg har noen lærere som leser dette.. Jeg håper dere kan snike det inn i timene, bare en gang i blant om så. For hva betyr egentlig politikk om økonomi, for eksempel, om man ikke engang har en planet det er mulig å leve på? 

God natt! 

TILBUD PÅ DET NYE

Kommenter her

annonse Jeg elsker å lese, og enten det er en bok eller et magasin er det virkelig de stundene hvor jeg slapper av og bare er meg. DET NYE er et av mine favorittmagasiner, og spesielt etter å ha vært redaktør for bladet selv. Nå vet jeg hvordan de jobber, og hvor viktig det er for dem å lage stoff som snakker til alle typer av jenter, og at du som leser skal føle deg inspirert på en god måte, og ikke destruktivt. I DET NYE finner du gode artikler og intervjuer, mote, trening, mat og reise, og masse tips og råd om alt man skulle lure på. I denne utgaven er jeg spesielt forelsket i intervjuet med Eirin, en utrolig kul dame som jeg har masse respekt for. Og her åpner hun seg masse, slik som alle intervjuobjekter i Det Nye ser ut til å gjøre. 

DET NYE ble også nylig kåret til årets magasin, og jeg forstår så godt hvorfor! Det er jeg sikker på at du som leser også vil gjøre. Nå får jeg gi dere lesere et tilbud hvor du kan bestille 5 utgaver av DET NYE for 199 kr og i tillegg få en utrolig fin veske som velkomstgave. Jeg har allerede brukt min flittig! 
Dette er et tilbud du sparer masse penger på, og det varer ikke i all evighet. Du finner tilbudet HER :-) Alle spørsmål vedr. abonnement på Det Nye kan rettes til abo-detnye@egmont.com på hverdager kl. 8-16.

DÅRLIG SELVTILITT I PRØVEROMMET

Kommenter her


I dag har vi hatt en heldag med shopping i København! Og en ting vi har lært - ungdommene her er som besatte av Pokemon Go. Jeg mener, virkelig besatte. Det løper barn i alle retninger med øynene klistret på mobilskjermen, og på et punkt kom det en hel flokk løpende mot oss som skulle fange en sjelden Pokemon. Jeg har sett hysteri i Oslo også, men på langt nær slik som her! Det kom helt dønn seriøst rundt 30 barn løpende i samme retning, på samme tid - på grunn av et mobilspill. Men jeg liker det, man blir sikkert kjent med mange nye barn og så er man i det minste ute i aktivitet! 

Uansett! Vi gikk langs hovedgaten og startet inne på Urban Outfitters. Det er så synd at vi ikke har den butikken i Norge, for jeg liker den skikkelig godt og finner alltid noe jeg vil kjøpe, enten det er klær eller bare dilldall. Jeg handlet der i går også og fikk med meg noen plagg, så denne gangen kjøpte jeg bare selvlysende ballonger, hehe.Hettegenseren jeg har på meg er også fra Urban Outfitters, forresten! Min fine Marte. DISSE HER! Mitt beste kjøp igjennom hele reisen. Jeg elsker merkelige ting som dette. Man aner ikke at man har behov for det, og plutselig kan man ikke leve uten.. Hvem takker vel nei til fest med selvlysende ballonger? Videre gikk turen til Weekday. Jeg har ikke vendt meg til at jeg har gått opp i vekt når det kommer til å kjøpe klær, så jeg prøver enda å presse meg inn i jeans som er samme størrelse som jeg brukte for et halvt år siden. Der kommer jeg nok til å slite litt, for jeg er enda lav og passer ikke jeans som er mange størrelser større, selv om jeansene jeg passer i lengde ikke passer lårene og rumpa mi.. Hva skal man gjøre, da? Det er jo helt idiotisk at det ikke lages jeans som treffer en litt større målgruppe! Må man være medium høy og kjempeslank for å få plass i XS? For lengden min er XS, men fasongen min er absolutt ikke det. Jeg endte uansett opp med å kjøpe disse buksene to størrelser for lange slik at jeg skulle få plass til rumpe og lår, og så må jeg vel bare klippe dem til etterhvert. Det finnes alltid en løsning og jeg likte dem så godt uansett. Og nå får jeg i det minste puste mens jeg har dem på, haha.. Men seriøst, det er utrolig kjipt at det skal være sånn og det gir nok mange unødvendig dårlig selvfølelse i prøverommene, meg selv inkludert, men så skjerpet jeg meg og det er jo tross alt bare en størrelse på en bukse. 
Og så.. GUCCI!!!!!! Det jeg skal si nå kommer sikkert til å høres voldsomt sytete ut, og det beklager jeg. Men hvorfor er det sånn at man ikke får hjelp i butikker som Gucci, Louis Vuitton osv om man ikke ser "rik" ut? Jeg ser ikke ut som om jeg har mye penger - tror jeg, for hvordan ser man i det hele tatt ut da? Men det er ingen av de ansatte i butikken som orker å løfte en finger for å spørre om jeg trenger hjelp, så man blir gående rundt å surre i en evighet for å finne det man ville ha. Jeg forstår at det sikkert kommer mange turister inn på litt mer eksklusive butikker kun for å se eller ta bilder, men likevel - folk er folk, og alle fortjener å i det minste bli spurt om man trenger hjelp. Nei, dette angrer jeg på at jeg skrev, men det får bare stå. Det er jo bare å la være å shoppe i butikker hvor de ansatte er idioter men jeg klarer ikke.. Hehe. Folk har det verre i verden. 


Jeg kjøpte jo uansett noe, idiot som man er, hehe.. Et nytt mobildeksel! Og til sist.. Slik har jeg sett ut i dag! Funfact: guttene bak meg på første bilde spiller Pokemon. Helt seriøst. 

(annonselenke) Jeg har hatt på meg verdens deiligste kosebukse som dere finner HER / Hettegenser fra Urban Outfitters / Sko fra Birkenstock Hælene mine er helt jævlige fra i går! Jeg vet at noen bloggere redigerer bort slike ting, men altså hva faen - sånn er livet, noen ganger har man gnagsår. Og til sist må jeg avslutte med dette herlige bildet! Ikke gravid, bare glad i pizza. <3

DANMARK ELSKER SKAM

Kommenter her

Som noen av dere kanskje har fått med dere er jeg i København med familien, og i går kom jentene mine hit! Jeg og Anne-Sofie har kjent hverandre i 21 år og likevel har vi aldri vært på ferie utenfor Norge sammen, så det var på tide. I går var vi ute en liten tur, og gjett hva? Enhver dansk person vi møter her snakker til oss om Skam, haha! Jeg ante ikke at det var så stort her også, men alle snakker om Noora, William og hele opplegget.. Det var veldig kult å høre! 


 

Blah, vet ikke hva som gjør at bildene får så dårlig kvalitet når de lastes opp, men jeg skal prøve å fikse det. Nå skal vi på litteraturfestivalen, og så shopping! Jeg håper virkelig mannen i resepsjonen hadde rett da han sa butikkene her er åpne på søndager.

 

30 PERSONLIGE SVAR

Kommenter her

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
Kleint nok å innrømme, men det var faktisk autografen min til noen som spurte etter den.. I DANMARK!! Haha. Et stort øyeblikk. Sophie Elise med et hjerte bak. 

2. Hva har du alltid i vesken?
All mulig slags dritt, det jeg alltid har der er ting jeg aldri giddder å rydde ut som søppel, gamle kvitteringer, parfymer i alle mulige slag, deodorant, mac, lader, kamera, hårbørste, pengebok og nå som jeg sjekket har jeg jammen en sokk der også. Og en stringtruse. 

3. Hva bestiller du på kafé?
Kaffe mocca (skrives det sånn?), dobbel med ekstra krem på toppen! Som regel spiser jeg noe også.. Brownies!

4. Hva står det på den siste SMS'en du mottok? 

"Jo det e jo absolutt en fordel at det e så mye billigere der, men ja vi finn ut mer om det i mårra blir nok ikke noe problem <3 Og drar hjem fra festen nu så flyet skal æ ikke miste nei" fra Anne-Sofie. 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Anne-Sofie, mamma, Jan, Marte, Anette-Marie, Joakim, Tinashe, Fetisha.. En av de. 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Den er rosa og hvit og ready for the garbidge, for å si det mildt.

7. Kan du bytte olje på bilen?
Burde si ja ettersom jeg har lappen men den kunnskapen slapp jeg vel tak på rett etter oppkjøring - som forøvrig gjelder alt annet med bil som hvordan jeg parkerer, rygger, hva reglene for vikeplikt er osv. jeg er SÅÅÅ dårlig med bil..

8. Hva har du hatt av kjæledyr?
You name it, så har jeg hatt det.. Marsvin, kanin, hamster, oter (!!!), undulat, pinnedyr, alle mulige slags fiskearter, katt, hund.. Og sikkert fler!

9. Har du noen piercinger? 
Nei, jeg har hatt i navelen og i tungen men har tatt ut begge. Trives sååå mye bedre uten!

Caps fra Urban Outfitters / Kjole fra NELLY TREND 

10. Norge på sitt beste?
Harstad på sommeren med midnattsol! Vakkert er det.

11. Hva gjør deg lei deg? 

Jeg blir lei meg av å se mennesker som virker triste eller ensomme, for eksempel en gammel mann som sitter alene på resturant.. Det trenger jo ikke å være noe spesielt sørgelig over situasjonen, men jeg blir det likevel. Eller hvem som helst som egentlig virker ensomme, ensomhet er det verste jeg vet og det treffer meg så inderlig. Eller bilder av isbjørner som drukner fordi polene smelter. Eller dyr som har det vondt. Sist gang jeg gråt var av den videoen som sirkulerer rundt nå, av den 5 år gamle syriske gutten som ble hentet ut fra ruinene. Da gråt jeg masse. 

12. Hva gjør deg glad?

Å være sammen med noen uten å være sammen med noen, om det gir mening. At man henger med noen så gjør man ulike ting.. Å oppdage en ny forfatter jeg liker, å gjøre en god jobb å være effektiv, å gå tur med Charlie eller ligge i lilleskje. 

13. Hva er drømmejobben din?
Jeg har vel den beste jobben i verden akkurat nå, og da tenker jeg ikke på bloggen bare men generelt ALT jeg får være med på! Jeg har utrolig mange historier jeg en dag kan fortelle mine barnebarn, og det takker jeg gud (eller meg selv..?) veldig hardt for.

14. Er du fornøyd med deg selv?
Ja, og nei. Men jeg har lært meg å komme over mine utseendemessige "utfordringer", nå er det personlighet jeg fokuserer på og skal jobbe med.

15. Hva var det siste du kjøpte?
Godteri.... :( Skammer meg over matvanene mine. 

16. Liker du kinesisk mat?
Ja, men jeg ELSKER det ikke og spiser alltid det samme. 

17. Når var du i kirken sist?
Rett etter 22. juli for å minnes de som hadde gått bort, rett etter tragedien hadde skjedd. Jeg er ikke kristen og oppsøker ikke kirken til vanlig. 

18. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å skrive dette innlegget? 
Da skal jeg rette på trusa, eller det skal jeg kanskje gjøre akkurat nå, men den går litt sånn opp i rumpesprekken på en ubehagelig måte så jeg må fikse på det. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Jeg har vært i ambulanse ja! En gang fordi exen min ble hentet i det, og en annen gang fordi jeg selv ble hentet, og det var en spesiel oppplevelse og egentlig litt gøy. 

20. Fortell noe som leserne dine mest sannsynlig ikke vet om deg?
Jeg har en fobi mot doruller uten dopapir, A4-ark og når det kommer noe hardt i maten, for eksempel et hardt korn av pepper. Da klarer jeg ikke å spise mer. 21. Er foreldrene dine gift eller skilt? 
Mamma og pappa er forlovet og har vært sammen i 25 år ♥ 

22. Hvor mange puter har du i sengen?
En pute fra stuen og en vanlig pute som dessuten er full av selvbruning og burde vært skiftet på for lenge siden. 

23. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Barføtt, jeg eier ikke et eneste par sokker, så det var da en annen fakta om meg dere kanskje ikke visste. 

24. Hva hører du på akkurat nå? 
En sang som han ene kompisen min i Lemaitre har laget, som ikke har kommet ut! Hører på den hele tiden og digger den og håper håper håper den kommer ut for alle sin del. 

25. Hva drikker du helst til frokost?
Saft med sånn "champagne" smak. Herregud så sykt digg det er, får små-panikk om jeg ikke har det hjemme. 

26. Hvilken favorittlærer hadde du på videregående? 
Jeg hadde en som het Ulf men så ble han plutselig frekk mot meg og bestevenninna mi, ikke at jeg kan huske hva han sa eller hva som var greia, jeg bare husker at vi snudde oss mot han plutselig.. haha. 

27. Vil du ha barn?
Jeg vet ikke. Jeg tenker ikke så mye på det, men jeg skal ikke ha barn før jeg føler av hele mitt hjerte at jeg er klar for å gi så mye kjærlighet til et annet menneske. Jeg må være ferdig med meg selv først og ha lært meg det jeg trenger for å kunne videreføre til mine barn. Men det aller viktigste er at mannen jeg har barn med skal være en jeg ville ha vært stolt av å ha videreført genene mine med. Til nå har jeg kun møtt en person hvor jeg tenke at "shit, han der altså, han kunne vært far til mine barn" og hadde det hatt seg sånn at jeg fikk barn med han ville jeg ha vært glad, enten jeg og han var sammen eller ikke for han ville vært en fantastisk far. Men om det hadde vært en eller annen idiot som ikke ville ha gitt mine barn det de fortjente, så hadde jeg ikke ønsket det nei. 

28. Kan du noen andre språk enn norsk?
Jeg kan snakke engelsk og svensk:) 

29. Hva bruker du helst penger på?
Mat, reiser og vesker.

30.Hvordan imponerer man deg?
Noen som er inkluderende ovenfor alle mennesker, jeg hater de som er "for kule" og skal gjøre seg til. Og ikke spille spill. Det har jeg fått så jævlig opp i halsen det siste året. Og å være i følelsesmessig kontakt med seg selv er utrolig viktig. Ellers liker jeg at gutten eller jenta jeg er sammen med har et talent og noe de er lidenskapelig opptatt av, det kan være en helt "vanlig" jobb, maling, musikk, skating.. Uansett. 

En heldig jente

Kommenter herI går fikk jeg en SMS fra noen som sto meg nær - "du er en heldig jente, Sophie". Og ja, de er jeg virkelig. jeg så igjennom iphonen min og mimret tilbake på alle fine ting jeg har opplevd det siste året. Så mye glede, så mye tårer, så mye sommerfugler i magen.. Åh, så deilig det har vært! Jeg har vokst så mye, lært en hel del og blitt mye mer frigjort. Jeg bryr meg ikke så mye lengre, men på en god måte. 

Takk som faen for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. Jeg gleder meg til alle minnene vi skal skape sammen. 

SÅ GLAD AT JEG VIL GRÅTE

Kommenter her

// annonselenker

Akkurat nå er jeg så glad at jeg vil gråte. Og nå lover jeg at jeg ikke skal mase mer om dette på en stund, jeg må bare si det.. Jeg er FUCKINGS ferdig med selve skrivingen av boken! Så mange hundre sider, så mange tårer, så mye frustrasjon.. Og nå er det gjort. Sånn. Herregud, jeg hadde aldri trodd det kom til  å gå, men nå er vi her! Jeg lover å fortelle dere når den kommer ut, så klart. Det er ikke så veldig lenge til nemlig! 

TADDAAAAAA!!!!!


De siste månedene har jeg brukt alt det kreative jeg har, i det minste når det kommer til skriving, på denne boken. Nå som det er gjort gleder jeg meg skikkelig til å fokusere som bare pokker på bloggen igjen for det har vært så og si umulig.. Men den er det aller viktigste i verden for meg, helt seriøst, og jeg håper dere kommer til å tenke at det var verdt det når boken kommer ut. 

Jeg har isolert meg hele dagen på hotellrommet i København bare for å være sikker på at jeg fikk alt gjort, og nå som jeg sitter her på andre enden av alt stresset kan jeg nesten ikke tro på at det er sant. Altså, jeg klarte det!

Genser her og bukse her ♡

Nå er det bare noen små måneder igjen til boken er ute og jeg legger ut på bokturne, og fram til da skal jeg faktisk holde helt kjeft om boken. Nå skal dere få slippe mer mas om den, og bloggen min skal være akkurat slik den alltid har vært. Åpen, ærlig og uredd. 

Nå føler jeg meg nesten som superwoman. Å skrive bok er det mest krevende og slitsomme jeg har vært med på i hele mitt liv. Og jeg kommer sikkert til å gjøre det igjen, haha.. Men fram til da - JEG ER LYKKELIG! 

"Forbilde" er en bok jeg er skikkelig stolt av å ha skrevet, og jeg har gjort det helt alene. Det finnes ikke et eneste menneske utenom meg som har skrevet et eneste ord i den boken, selv om jeg ble tilbudt fra dag en å skrive den sammen med noen. Dette skulle jeg klare alene, og flere hundre sider har det blitt. Jeg er så jævla glad og stolt. Og ikke minst takknemlig for å ha fått verdens beste redaktør som har støttet meg så enormt mye og hatt sånn troen på meg, uten han ville jeg aldri ha klart å komme meg igjennom det. Eller managementet mitt, for den saks skyld. De har også hjulpet meg masse! 

Nå er det kun et par småting som gjenstår, og det tar jeg ikke så tungt på for det med selve skrivingen har vært verst. Men det er over nå. Yes. 

 

marcus & martinus i danmark

Kommenter her

// annonselenke

Jeg og familien er tilfeldigvis i København samtidig som Marcus og Martinus, så jeg dro like gjerne med meg pappa på konsert - og han digget det, hehe. Det var utrolig gøy å se hvor mange som hadde møtt opp og kunne sangene utenatt, når danske barn står og synger for full hals til låter som er på norsk, og ikke minst på dialekt? Sånt skjer jo aldri. Jeg har møtt guttene en del ganger før, spesielt jeg og Marcus har masse kontakt, og jeg kan helt ærlig si at de er to genuint gode mennesker som virkelig har beina godt plantet på jorden. Kule foreldre har de også, og så var det gøy at pappa fikk møte alle sammen. :) Den søte regnjakken min finner dere HER (annonselenke)


 

Jeg kjenner jeg er stolt, jeg! Disse to fortjener all suksessen de har, uten tvil. Nå skal jeg sove! 

 

EN SANG Å STYRTE TIL

Kommenter her

Jeg har fortalt dere ved flere anledninger at jeg har flyskrekk, men så ille kan det strengt tatt ikke være for nå sitter jeg på flyplassen i København. Om man har flyskrekk ser jeg for meg at man hyperventilerer og nekter å fly, men jeg beholder roen på utsiden, i det minste. Og egentlig er det kun landingen som er et problem, når vi først svever der oppe i luften føler jeg meg trygg. Det er fascinerende at man sitter i en liten illusjon av trygghet, en blikkboks som hvert sekund kan styrte men man sitter der i stolene sine og drikker kaffe og later som ingenting. Som sagt, fascinerende.

Jeg har fått for meg noe rart som jeg tviler på at enhver person med middels flyskrekk gjør. Hver gang vi skal lande tenker jeg at jeg må høre på en sang det er passende å dø til, bare sånn i tilfelle, men nå har jeg ikke spotify på mobilen lengre og de eneste låtene jeg har er de jeg bruker når jeg er DJ. Da det ble turbulens på vei ned måtte jeg kjappe meg å komme på en sang, men det var ingenting som funket, så om vi ville dødd i dag hadde det blitt til Karpe Diem - Attitudeproblem og det hadde jeg ikke kunnet godta, så det var flaks at jeg overlevde i dag også. Ikke at det ikke er en kul sang, men dere skjønner hva jeg mener. Om man skal dø i flykræsj vil jeg kanskje at det skal være til penny lane eller noe sånt. Den av The Beatles. Eller min egen låt, det hadde vært kult. Nei jeg er ikke suecidal, jeg er bare en planlegger. 

Uansett. Jeg er i København med foreldrene mine. Hver gang noen sier at de skal et sted slenger jeg med meg, mamma og pappa er nok bare glad for det, men for et par dager siden var jeg i Stockholm med en fyr jeg nesten ikke kjente da vi avtalte det, noe som kanskje er litt rart men sånn er jeg, spontan og rar. Vi hadde det hyggelig men det kunne også gått til helvete, og nå vil jeg at vi skal dra til Stockholm igjen eller hvor som helst og generelt vil jeg bare på ferie så om noen jeg kjenner leser dette og skal noe sted, si ifra. Dere trenger ikke engang kjenne meg så godt men vi må ha møttes minst tre ganger. Alle gode ting er tre møter og en tur til Granca eller hvor som helst.

Bildene i innlegget er fra i går. Vi så KYGO lansere klesskolleksjonen min og jeg liker at han tør, og så liker jeg at han virker så jordnær. Og så likte jeg headphonsene vi fikk, de hadde bra lyd. Jeg klippet lugg forresten, jeg liker å fornye utseendet mitt for da er det en ny start og slike ser jeg ut til å ha behov for ganske ofte, pluss at om man har kjærlighetssorg eller er litt trist generelt så lurer man seg selv til at noe er annerledes, men så er man samme emosjonelle vrak på innsiden, bare med pannelugg. Og da ser ingen andre det, de ser bare panneluggen,  og da er det OK og så kan man late som og så farger man håret igjen om et par uker. 


 

Anyways. Nå skal vi se Marcus og Martinus. Pappa gleder seg. 

VLOG - ØYAFESTIVALEN!

Kommenter her

Her kommer ukens videoblogg - denne gangen får dere følge med oss på Øyafestivalen! Neste uke er det enda en VLOG som varer litt lengre, hvor jeg møter lesere og koser meg i Etne.. :) 

Husk å følg oss på youtube HER, for å få med deg videoer som ikke kommer på bloggen!

 

En date i Stockholm!

Kommenter her

For 6 år siden satt jeg på jenterommet i Harstad da jeg kom over en svensk blogg - en veldig rosa, barbie, jentete, sminkete og tupert blogg. Og jeg ble så inspirert! Bloggen tilhørte Isabelle Strömberg og fra den dagen, for seks år siden, har jeg lest bloggen hennes hver eneste dag. Jeg elsket måten hun sminket seg på, kledde seg på, og hvordan hun var. I tillegg til det er vi jevngamle og har gått igjennom akkurat samme ting og vært på samme stadier i livet på samme tid, bare i ulike land. Og i går da jeg var i Stockholm fikk jeg endelig møtt henne! Hun har lest min blogg også, og det er jo bare helt.. fantastisk, haha.

Jeg var så nervøs før jeg skulle møte henne og stresset noe voldsomt, jeg var sånn"tenk, nå skal jeg møte Isabelle, jeg er så nervøs!" og det var sikkert sykt irriterende for han jeg var i Stockholm med, men det viste seg at Isabelle hadde vært akkurat lik til sin kjæreste også, haha. Men vi klikket fra sekund EN, det var som å møte en venn man har hatt i mange år og vi snakket i flere timer. Jeg håper jeg får møte henne snart igjen for dette kan bli et skikkelig kult og fint vennskap!

Dere finner bloggen til Isabelle HER, og youtuben hennes HER. 


Så ja, de dagene jeg hadde en liten "pause" var jeg altså i Stockholm. Jeg dro med en venn som skulle dit med jobb og jeg slang meg bare med - litt fordi jeg ville møte Isabelle, og litt fordi jeg ville se en utstilling på fotografiska. Det var egentlig ganske deilig å være i en annen by å være "alene", ikke at jeg var ensom så veldig lenge men jeg kunne gjerne ha tenkt meg å reise til en fremmed by uten å ha selskap.. 

 

MIN OSLO-GUIDE

Kommenter her

 

Oslo er min favorittby i hele verden - ja, faktisk! Jeg elsker virkelig denne byen, og om jeg har mulighet skal jeg bo her til jeg dør. Det er derimot litt trist å se at de aller fleste som besøker byen uten å være så kjent tar turen til Karl Johan eller Oslo City når det finnes så utrolig mye mer å se! På de stedene får man ikke følelsen av Oslo i det hele tatt. Her kommer mine favorittsteder om dere vil unngå den verste turistfella, og virkelig få følelsen av hvorfor så mange elsker Oslo. 

 

SHOPPING: ♥ Veloura Vintage på grünerløkka er en sykt kul butikk som får inn hauger av nye plagg flere ganger i uken. Men om man ser noe man liker der kan det være lurt å slå til med en gang, ettersom plaggene forsvinner så fort. Dødskule vintage t-skjorter og gensere helt ned til 50 kr! Jeg har også funnet et skjerf fra Guess og en chanel-veske her som er mye billigere enn å kjøpe nytt, naturlig nok. Om du først tar deg turen, så er det hyggelig å vandre litt opp og ned på Løkka og se på flere av butikkene der. Litt lengre ned i gata finnes Weekday som har noen av de beste basisplaggene jeg vet om, og i sidegater litt her og der finnes det flere vintage-butikker.

♥ YME ligger på kjøpesenteret paleet, og prisklassen er helt middels. Men det er dødskule klær her, og jeg kan nesten garantere for 100% at man finner noe man liker! Det er flere etasjer og man kan bli gående rundt å surre i evigheter. Spesielt om du er ute etter sneakers vil jeg anbefale å ta turen. Og i øverste etasje er det bøker og blader også :-) 

♥ Jeg kjøper masse interiør og pynteting på Millas Boutiqeu på Aker Brygge. Alle coffeetable-bøkene mine er herfra, i tillegg til et speil og en skjenk, flere puter osv. Litt dyrt, men til gjengjeld så sykt fine ting!

Om du vil handle på Zara, gå på den i Bogstadveien og ikke den i Karl Johan. Zara i Bogstadveien er en mye ryddigere butikk og mindre kaos. Den på Karl Johan får jeg helt klaustrofobi av å være inne i, haha..♥ Nr.9 på Frogner er det stylisten min som eier, og rundt 70% av alle klærne jeg bruker på fester, eventer, tv-opptredener og lignende er fra denne butikken. Virkelig verdt turen! 

♥ MS Icon på Frogner er en butikk jeg handler i nå og da, om jeg skal investere i plagg. Jeg har kjøpt noen av mine favorittplagg og vesker her.  Fører merker som blant annet Celine og Saint Laurant. Men ps! De som jobber der kan fort virke litt "overlegne" om man kommer inn i treningsklær og er svett, liksom. Av en eller annen grunn.

Styr unna: Oslo City og Karl Johan.

MAT:
♥ Kolonihagen på Frogner ligger i en gammel, ombygd stall - maten er økologisk, lokalet er kjempehyggelig med en fin bakgård og det er fyr i peisen på vinteren. Greit om man vil "trekke seg unna", for det er litt sånn det føles når man er der. 

Om man skal ha middag og drinker vil jeg anbefale Tijuana som ligger på Grünerløkka. Litt høy musikk, men det er matservering til klokken 03, bakgården er åpen til 20, man får mye mat for pengene og IKKE MINST mye drinker for pengene som også smaker godt. En svær drink ligger på rundt 100 kr, men da drikker man lenge på samme før man blir tom. Südøst er også en favoritt, maten er Asian Fusion og smaker ganske greit, kjempegode drinker, bra sushi, kul uteservering og fint lokale. Dinner ligger ved National og er også en favoritt. Har ikke drukket annet enn vin her så kan ikke si noe om drinkene, men lokalet har en kul følelse og det er bra mat. 

 ♥ Illegal Burger gir deg alternativet ved å velge hvilken som helst burger som enten kjøtt, vegetar eller fisk. Tommel opp fra meg som ikke spiser kjøtt og slipper å være "stuck" med det eneste på menyen som ikke er kjøtt, slik det pleier å bli når man er vegetarianer dessverre. Her har jeg like mange alternativer som alle andre, pluss at det smaker godt. 

♥ Loving hut er et vegansk sted som har alle mulige slags veganske retter. Fint sted å ta en "skeptiker" med til! 

♥ Nodee, Hanami og Jonoe har den beste sushien synes jeg. Jonoe er billig, de andre er litt finere. 

♥ Palmen har helt OK mat, men det FINESTE lokalet! Jeg liker skikkelig godt å spise lunsj her. Dra dit, ta en kopp kaffe om så, og se opp i taket. Det er ganske fantastisk! 

Styr unna: Egon, Fridays, Peppes Pizza.. Dere forstår poenget.

FEST: Jeg henger mest på grünerløkka når det kommer til festing, og da liker jeg å drikke på enten Parktheateret eller Chair. Sistenevnte har cavasøndag på søndager, og det burde jeg kanskje aldri ha skrevet for nå blir det kanskje mange som kommer dit og jeg vil enda at vi skal ha det for oss selv, haha. Men det er skikkelig hyggelig der, og en flaske cava koster 180 kr på søndager. 

♥ Botaniske er skikkelig hyggelig, gode drinker og fint lokale.

♥ BLÅ er gøy om man vil ha høy dansefaktor, men det kan være lang kø om man ikke har liste, så kom i god tid. Det er verdt å sjekke ut hvilke DJer som spiller, mine favoritter er Hoetelle. To jenter som spiller hits man husker, og nesten hadde glemt, kombinert med nyere. INGENSTEDS ligger rett ved BLÅ, og kan også være veldig gøy.

♥ SYNG karaokebar er absolutt verdt turen, her kan man booke egne rom å velge mellom en haug av sanger man kan synge med vennene sine. Garantert god stemning når man tør å slippe seg løs! 

♥ Taket på Grims Grenka fram til første september blir styrt av Dj Danby Choi på torsdager, og dit er det verdt å ta turen! Jeg spiller der 1. september sammen med ham, og det er alltid god stemning. 

♥ Youngstorget er generelt sett veldig bra - jeg liker Stratos om man skal danse og feste, i tillegg er det på toppen av et høyt bygg og man har god utsikt over byen. Men igjen - sjekk opp hvem som spiller der og hvordan musikk de har, det har alt å si. Om du er over 25 er den gamle skobutikken og angst gøy, begge stedene ligger på youngstorget i noe som heter "strøget-passasjen", her finner man også mange flere barer som for eksempel Karusell, som også er hyggelig og veldig laid back.

 ♥ Jeger og The Villa ligger ganske nærme hverandre, og er veldig "enten eller". Enten har man det dødsgøy eller så er det totalt motsatt, men jeg anbefaler likevel å ta turen.

 ♥ Dette er kanskje ikke helt innafor å si, meeeen.. Det er gøy å dra på strippeklubb, hehe. Blaze er favoritten! 

Styr unna: Solliplass. Folk som står på bordene og spruter champagne de ikke har råd til, og en "bordkultur" jeg hater. Altså at noen kjøper bord på en såkalt "vip", og så henger det jenter over bordene og håper på en gratis drink eller to. Men om du er interessert i å se paradise hotel deltagere fra 2012 kan dette være plassene å oppholde seg på: nox, baroque eller sollihagen. Det eneste jeg synes er helt OK på Solli er Skaugum. 

Diverse:En tur på teknisk museum er alltid veldig gøy, det er hyggelig å gå i Ekebergparken og mye å se på, Frognerparken vet de fleste om men er absolutt verdt en tur (favorittstedet å gå med Charlie for da har jeg mye å se på), og et ulovlig tips må være å bryte seg inn i frognerbadet på natterstid om sommeren. Det er skikkelig fint og romantisk. Ellers liker jeg å gå rundt på Astrup Fearnley for å "rense tankene", haha. Det er kjempehyggelig. Å dra på SPA på Grand Hotel å surre rundt i bassenget der liker jeg også, eller hva med å se Stand Up på latter? Det er MANGE muligheter!

Kos dere! 


 

jeg lever enda

Kommenter her

Hei. Sånn ser jeg ut nå.


 

Det er ikke ofte jeg har en "pause", men nå har jeg vel på sett og vis hatt nettopp det - fra bloggen, i det minste. Jeg har aldri vært så psykisk sliten som det jeg er i disse dager, og da mener jeg ikke at jeg ikke har det bra for jeg har det egentlig ganske greit, men å skrive bok er uten tvil det jævligste jeg har gjort i hele mitt liv. Det er kult også, det gir meg jo noe og jeg gleder meg til å være ferdig, men man kan vel ikke relatere seg til hvordan det er med mindre man har gjort det selv. Jeg føler ikke at jeg klarer å blogge like bra i denne perioden for alt fokuset mitt legges ned dit, og jeg hadde gått i veggen om jeg måtte strekke meg så langt i alle kanter. Jeg håper på deres forståelse. Og så er jeg veldig lei av å snakke om boken generelt på bloggen for jeg vet jo at det ikke er spennende overhodet for dere som sitter på andre siden av skjermen. Men tenk dere følelsen av å ta eksamen hver eneste dag, sånn føles det. Cirka. Men jeg elsker det jo også, og jeg begynner nok å skrive en til bok med en gang jeg er ferdig - eller, kanskje etter noen måneders pause.. 

Akkurat nå har jeg en dag hvor jeg er skikkelig sliten, fikk angst-anfall da jeg skulle kjøpe sushi (lol så jævlig tragikomisk det var, sånn nå i ettertid i alle fall), hodet banker og jeg føler meg ikke kapabel til noen ting som helst. Jeg vil skru av telefonen og legge meg under dyna, eller rydde leiligheten og sitte her å jobbe. Noe sånt, jeg vil ikke være med folk i alle fall. Og så prøvde jeg å legge meg for å sove i to timer, det pleier å funke på humøret men jeg fikk ikke til det engang, så det var med andre ord to bordkastede timer med å stirre i taket når jeg egentlig kunne ha gjort noe.

I kveld er det lanseringsfesten til KYGO sin klesskolleksjon og jeg skal stikke innom en tur fordi han er en hyggelig type, men hadde det vært noen andre ville jeg nok ikke tatt steget ut av døren i dag, haha. Vel vel, vi snakkes om litt, jeg skal sette sammen en Oslo-Guide til dere, omsider!

PS! Kameraet mitt er enda på reperasjon og det gir meg småpanikk for da får jeg ikke tatt bilder. Så vet dere det!

 

et lite sjokk

Kommenter her

Dere vet når man scroller igjennom facebook, aner fred og ingen fare og så plutselig er du inne på en video som virket uskyldig - men så er det noe helt forjævlig? Jeg så nettopp en video på facebook av en frosk som var kappet i to med alt av innvoller slengt rundt seg, og så var frosken levende, og dette var altså på en resturant. Jeg vet ikke hvorfor jeg ble så satt ut av akkurat den filmen for jeg har sett ganske mye grusomt når det kommer til dyremisshandling, men den dårlige samvittigheten kommer fordi jeg forteller meg selv at det er bra nok å kutte ut kjøtt og ikke fisk. Frosk er jo ikke fisk, men dere forstår sikkert hva jeg mener. Jeg prøver meg mer og mer fram på den veganske livsstilen, men jeg har så vanskelig for å gi slipp på ost. Alt annet er ikke et problem å kutte ut, egentlig. Vel, jeg får bare ta det gradvis! Det er jo kun opp til meg selv.

Før min lille sjokkopplevelse på facebook var jeg og Anne-Sofie ute og spiste lunsj sammen. Det var kjempehyggelig, og jeg er - som sagt en million ganger før - utrolig glad for at hun har flyttet til hovedstaden<3 

objektivt

Kommenter her

Herregud for et jævlig vær! Jeg var så redd da vi skulle fly Haugesund - Oslo i formiddag, jeg har flyskrekk og måtte sitte alene mellom to personer jeg ikke kjenner, men det gikk riktignok greit for jeg sitter jo her levende og blogger for dere i leiligheten min, haha. Men hver gang jeg skal fly tror jeg at min siste time har kommet, og spesielt når det er dårlig vær. Uansett, jeg er tilbake i hovedstaden og klar for min første kveld på Øyafestivalen! Og hva gleder jeg meg mest til? Å spise, haha.. Det er alltid så god mat på den festivalen! Til tross for dårlig vær gleder jeg meg, jeg bor ganske nærme festivalen og kan høre musikken helt hit.. Da kan man ikke unngå å bli gira, om man er sånn som meg og får panikk av å ikke være "der det skjer". Jeg møter managementet mitt og Joakim der, og så blir det videre på øyanatt senere. Om vi møtes i kaoset er det bare å si hei! 

I mangel på annet - her kommer et bilde Joakim tok av meg (kremt: rumpa mi) for et par uker siden. Jeg synes det er skikkelig fint! Kunst er objektivt, høhø.. :) 


 

Takk for nå!

Kommenter her
 

I går var jeg med på Etnemarknaden, og det var veldig hyggelig å få møte alle dere og ikke minst ordføreren som kom for å hilse på meg og takke for at jeg ville delta. Det ble en lang, men fin dag som jeg kommer til å huske lenge, og jeg gleder meg til å fortelle barnebarna mine om den gang mormor var kul og jenter faktisk ville ta bilder med henne.. :) 
 
Da jeg og Joakim kom til hotellrommet fikk vi masse mat fra de som jobbet i resepsjonen, tusen takk Park Inn! Vi ble så glade. Vi lå i sengen i flere timer og så på gamle filmer som freaky friday, shes the man og john tucker must die samtidig som vi drakk champagne.

Tusen takk for nå, Etne og Haugesund! Sistenevnte kommer jeg tilbake til 2 & 3 september for å være DJ, da håper jeg på å få sett litt mer av stedet. Men enn så lenge, på gjensyn! Neste stopp er Oslo og øyafestivalen! 

VIDEOBLOGG - QUIZ!

Kommenter her

Vi kjørte i gang med en quiz - om hverandre! Hvor mye kan vi egentlig om oss selv? Denne videobloggen var sykt gøy å lage, dette skal vi nok gjøre igjen!

Husk å følg oss på youtube HER for å få med deg videoblogger som ikke blir lagt ut på bloggen :) 

Sees snart!

Kommenter her

//annonselenker

Først og fremst - fine dere. <3 Tusen, tusen takk for alle fine ord. 


(annonselenker) Veske Louis Vuitton / solbriller utsolgt fra nelly / kjole her / sko her 

Jeg landet for en drøy time siden på Haugesund og nå sitter jeg i et slags backstage-telt på Etnemarknaden. Snart er det meet & greet med noen lesere, og etter det skal jeg gå på scenen for å snakke litt om meg, livet, blogging og boken. Det blir gøy, liker å møte leserne mine jeg! Jeg går på scenen cirka klokken 19:10, men det kan være lurt å være der fra 19:00 til dere som er her.

Blogges mer etterpå! Joakim er med meg og tar masse bilder. 

Jeg er bra nok

Kommenter her

I dag følte jeg på en helt idiotisk følelse. Jeg hadde det helt greit, så sjekket jeg instagram og så igjennom bildene på såkalte "inspirasjonsbrukere". Hva som er inspirerende med tynne jenter som later som om de spiser pizza aner jeg ikke, men jeg følger det likevel. Og så plutselig følte jeg meg ikke helt grei. Jeg følte meg stygg.

Men herregud - skjerpings! 

Jeg kan se sånn ut om jeg gjør meg til:


 

Eller sånn i en annen vinkel. Og jeg er like fin uansett. 

Eller sånn i en vinkel:Eller sånn i en annen vinkel:Og man skal kunne føle seg så jævlig fuckings OK uansett. Man velger forbildene sine, og man velger selv hva som er "inspirasjon". Det er ikke verre enn å trykke på unfollow, og det har jeg gjort nå.

Dagens oppfordring: trykk unfollow på brukere på instagram som ikke gir deg inspirasjon, men dårlig selvtilitt. Ingen skal kunne "inspirere" deg til noe urealistisk. Aldri. Det er ikke inspirasjon, det er en vei til selvhat når man egentlig hadde hatt det helt fint om man bare ikke sjekket telefonen hele tiden. 

Jeg har funnet min greie

Kommenter her

// annonselenke

Jeg unner alle den følelsen som jeg har nå. At man har funnet "sin greie". For det har jeg. Helt siden jeg var en liten jente har jeg elsket å skrive, og det har til tider frustrert meg at det ikke kommer tydelig nok fram på bloggen. Her blir det jo veldig mye av "hei og hå, dette har skjedd i dag", men jeg vet 100% sikkert at jeg har en.. gave? Kan man i det hele tatt si det, uten å bli trykket langt ned i gjørma vi kaller janteloven? Noen er gode i matte, andre er flinke med instrumenter, jeg kan skrive. Det er der jeg er meg. Når jeg diskuterer med noen, eller skal forklare følelsene mine, pleier jeg å spørre om jeg kan få skrive det ned istedenfor. Av en eller annen grunn flyter ordene enklere der. 

Min greie. Faen, som jeg håper jeg får skrive til dere i flere år framover. Enten her - eller i bøker - eller begge deler. Jeg er på cappelen - forlaget mitt - og derfor kom disse tankene ettersom jeg blir så glad av å være her. Glad for å hamre løs på tastaturet. Glad for å kunne uttrykke meg i tekst. Faktisk er jeg så glad i det at jeg dropper ØYAfestivalen i dag for å være hjemme å skrive.. Haha. Genseren min finner dere HER (annonselenke)Next stop - møte, og så skrive enda mer! 
 

 

krølltopp

Kommenter her

Da jeg var yngre var det tykke hollywoodkrøller som gjaldt, men det siste året har jeg begynt å digge tynnere krøller som gir volum til håret. Dere husker kanskje perioden jeg hadde i mai hvor håret var svært, nesten litt sånn som i dirty dancing? Fullt så ekstremt er det ikke denne gangen, men likevel. Jeg kjøpte en fantastisk krøllstav på elkjøp i formiddag, og den kostet bare litt over 400 kr. Det er den tynneste krøllstaven de har, i tilfelle dere vil kjøpe, og den heter et eller annet med "silk" (har kastet esken så husker ikke). Det gikk i tillegg veldig fort og jeg brukte rundt 10 minutter på hele håret. 

Hårfargen er også ny. Som vanlig ;) Farget det i går kveld hos flinkeste Mia Soleim på giardini som vanlig! Eller, nå lyver jeg. Mitt eget hår har vi faktisk ikke rørt, vi har kun farget extensions. Mitt naturlige ble så solbeket i Marbella og Ibiza. Jeg holdt mitt ord da jeg sa håret mitt skulle få hvile fra farge en stund! 

Nå skal jeg på cappelen å ha gjennomgang av boken. Igjen. 

VI TO

Kommenter her


 

Tenk alt vi har klart oss igjennom, vi to. Livene våre har tatt så ulike retninger, og det har skjedd ting ingen av oss noen gang kunne forutse. Istedenfor å vokse fra hverandre har vi vokst enda tettere sammen, og vi forstår og respekterer hverandres ulikheter på en måte som virkelig er unik. Jeg kan merke når du er irritert, ukomfortabel eller lei, og ikke minst hva som gjør deg på den måten. Vi kan diskutere, vi kan være uenige, men det kommer aldri til å endre noen ting. Jeg kjenner ikke til et liv uten deg, for i 21 år har du vært der. Mødrene våre er bestevenninner - lillebroren din og lillesøsteren min også. Om du en dag ombestemmer deg og får barn likevel, så skal jeg også ombestemme meg bare slik at vi kan få samtidig så kan de bli bestevenninner også. For det er jeg sikker på at de vil være. Når noen sier "jeg og min venninne har det også sånn som dere" så tror jeg nesten ikke på det - ingen kan ha det vi har!  

Jeg er så glad for at du har flyttet til Oslo, og jeg gleder meg til alt vi skal oppleve sammen. Og takk for at du henger med meg hver dag, enten det er å sitte i sofaen å se på gamle disneyfilmer, være på nash til 6 på morgenen, være på eksklusive fester eller tørke tårene mine. ALT gjør vi sammen, vi to. <3 

Til deg som er født på 80 og 90-tallet

Kommenter her

Jeg og jentene ble veldig nostalgiske her om dagen, og satt å snakket lenge om alt vi hadde nært og kjært i barndommen. Jeg skrev ned alt vi snakket om, og jeg vil gjerne dele litt med deg også. Værsågod, her kommer litt herlig nostalgi<3

HARRY POTTER - PC SPILLET Jeg kunne bruke flere timer på dette! Grafikken var elendig og spillet gikk veldig treigt, men hvem brydde seg på den tiden.. :) Man visste jo ikke om noe bedre! Jeg var forøvrig hektet på Tarzan og Peter Pan på pc også. 


THE SIMS 1
Herregud, jeg husker denne senga på bildet! Det var min favorittseng til simmene mine og jeg måtte spare før jeg fant ut hva pengekoden var, på Sims 1 var det "rosebud" om jeg ikke husker helt feil. For noen minner! DE GAMLE POKEMONKORTENE.
Grunnen til at alle elsker pokemon go? Den nostalgiske følelsen, regner jeg med - ihvertfall for oss som har bikket 20 år på denne jorden! Jeg hadde en hel perm full av pokemonkort, og akkurat nå er det jo litt kjipt at man har kastet alt sammen. Kunne sikkert ha tjent litt på det.. Det var vel egentlig meningen at man skulle spille med disse, det gjorde jeg aldri. 


PENNYKLUBBEN.

Det var veldig vanskelig å finne noen gode bilder av Pennyklubben, men dere husker sikkert hva det var? Det + TL klubben var nesten alle jenter medlem av, og vi pleide å ha venninnekvelder hvor vi hørte på de skumle cdene og skremte hverandre.. Hest eller ei, man skulle være med i Pennyklubben! Funfact: da jeg googlet Pennyklubben kom det opp bilde av meg? Mulig jeg har blogget om det før, noen er med andre ord veldig opphengt i nostalgiske følelser.. 


- HVA SÅ VI PÅ TV? - NRK SVISJ!!! Her kunne man altså sende inn tekstmeldinger som hele Norge fikk se, i tillegg til å stemme på musikkvideoer man ønsket å få på skjermen. Jeg var en dedikert t.A.T.u fan (ja, man må skrive det rett), og brukte masse penger på å stemme "all the things she said" opp til toppen. Og jeg må le litt når jeg ser på dette bildet, "noen rundt 30 som vil taste ;) ", haha..
 


Noen andre favoritter fra TV på denne tiden.. 


Ellers, om man skulle pynte seg..


Så var det så klart stick on earrings som gjaldt!

Og hva om man ville leke litt i trappa?


Trappetroll, så klart! Jeg vil ha et trappetroll nå.. 


Og hvem ville man se ut som?
BRATZ!!


Og hva om du så gjerne ville ha et dyr, men du ikke fikk lov? Eller bare ikke hadde nok med husdyrene dere hadde hjemme?

TAMAGOCHI ble løsningen!


Og hva leste vi?
WITCH!! Jeg var sååå nære på å kjøpe alle witch-bladene på finn.no her om dagen for 900 kr.. Jeg skal ikke gjøre det (slapp av pappa), men jeg riktignok veldig lyst.


Ah.. BARNDOM, altså! Så fantastisk. 

hvordan få hud som porselen!

Kommenter her

// sponset // reklame

Jeg har - etter en ekstremt lang og krevende periode med hudproblemer - endelig fin hud. Det krevde masse energi, penger og behandlinger, men endelig er jeg fornøyd. Huden min er glatt og fin som porselen, og det trenger ikke å koste en formue! I tillegg til å behandles hos hudpleier en gang i måneden bruker jeg også et par produkter hjemme, og ingen av dem koster noe særlig. Her kommer en favoritt, som jeg også har 30% rabatt på - bruk koden sophiepore. 

MayBeauty er en ansiktsmaske som hjelper mot blant annet hudormer og oljete hud, sistenevnte har jeg hatt veldig problemer med i perioder. Jeg har også hatt problemer med at sminken ser veldig ut som lag på lag, og etter å ha brukt denne ansiktsmasken er ikke dette lengre et problem. La meg vise dere!


 

Man påfører masken på stedene man vil rense - for min del er det som regel hele ansiktet. Like greit å gjøre alt på en gang!


Så lar man masken tørke inn i 15-20 minutter. Da pleier jeg å jobbe litt, se på en serie og bare slappe av. Ha litt me-time :) 


 

Så er det bare å rense! Huden føles som porselen - ikke bare med en gang - men i over en uke etterpå! Man kan se hvordan den funker med en gang, og jeg går bare rundt og tar meg i ansiktet hele tiden. Seriøst, den fungerer så bra! Jeg ELSKER den! Det er nok den beste ansiktsmasken jeg har prøvd, når jeg tenker meg om.  Jeg har heller ikke hatt en eneste kvise etter at jeg begynte med masken. Innimellom besøkene mine til hudpleieren kunne det dukke opp en og annen, men ikke etter at jeg begynte med denne masken. 

Dette er helt uten sminke, rett etter at masken er tatt av. Jeg har også kjørt opp kontrastene på bildet, slik at dere kan se eventuelle urenheter og rødheter bedre. Og det er jo ingenting!OG - det er gratis frakt! Om du bestiller, får du hele 8 behandlinger. Det er over 2 måneder med fin hud, det! 

Så, bestill HER og få 30 % avslag. Kos dere! 

en turistdag i Oslo

Kommenter her

I går hadde jeg, Anne-Sofie og Marte planlagt å ha en liten turistdag i Oslo ettersom Anne-Sofie nettopp har flyttet hit! Vi dro først til historisk museum, men det viste seg at det - og alle andre museumer holder stengt på mandager, haha.. Det burde vi kanskje ha sjekket opp først. Så istedenfor tok vi beina fatt og gikk til Ekebergparken og så på utsikten, litt skulpturer og snakket om alt og ingenting. jeg kan anbefale å ta turen dit om det er fint vær på grunn av alle de rare figurene og ikke minst tv-skjermene som er satt opp rundt omkring i parken. Vi dro videre til südøst for lunsj, og så ble det en liten gåtur langs grünerløkka for vi endte opp på fyrhuset for et glass vin og en øl hver. Det koster forresten 44 kr for øl på fyrhuset, så det kan også anbefales. :) 

Vi får dra på turistattraksjoner en annen dag, jeg elsker det nemlig! Vi har planlagt både teknisk museum, naturhistorisk museum og reptilparken, for å nevne noe. Man gjorde jo ofte sånt når man var liten, men det er også gøy å gjenoppleve når man har blitt litt eldre. 
Takk for en fin dag, jenter! Så glad for at jeg har to av mine aller beste venninner i hovedstaden med meg nå, endelig<3 Jeg ser frem til masse, masse eventyr! 

Jeg tror deg

Kommenter her

Jeg vet veldig godt hvordan det er.

Den følelsen hvor man vet at det er feil, at det ikke var sånn det skulle bli, at du ikke har gjort noe galt men likevel føles det så innmari sånn. Det er flere år siden, og jeg vet hvordan det er å ikke tørre å gjøre noe. Hva om man ikke blir trodd? Hva om det ikke hjelper? Hva om det egentlig, på en eller annen måte, var min feil?

Jeg vet veldig godt hvordan det er. Det er jeg sikker på at flere tusen av dere som leser også gjør, dessverre. 

Jeg vet også hvordan det er å anmelde noe som ikke får gjennomslag, hvor saken blir henlagt til tross for beviser. Det føles som et forferdelig nederlag, et spytt i ansiktet, som et "nei, du betyr visst ikke noe likevel". Det krever en enorm psykisk styrke å stå opp mot noen som har krenket deg. Det krever enda mer når saken ikke går igjennom, og det krever ALT å reise seg opp igjen og prøve på nytt. 

Og sånn skal det ikke være. 

Jeg regner med de fleste av oss har hørt om voldtektssaken i Hemsedal, hvor en helt uskyldig jente ble voldtatt av tre menn. Saken gikk flere runder i retten og endte med frifinnelse for de tiltalte - hvor sykt er ikke det? Den da 18 år gamle Andrea Voll Voldum har gjort noe jeg aldri ville ha klart selv - hun reiste seg opp igjen, sa ifra, og har nå satt i gang en sak som har rystet men forhåpentligvis engasjert Norge på en slik måte at lignende hendelser ikke skal skje igjen. Det FÅR ikke skje igjen! Voldtekt ødelegger liv, det ødelegger selvbildet til et menneske og det kan hende man aldri kommer seg igjen. Andrea, jeg hyller deg så utrolig for hva du gjør nå. Fy faen for et inspirerende og sterkt menneske du er.

I morgen arrangeres det demonstrasjoner over hele landet for å øke rettsikkerhet for kvinner. Av egen erfaring, det er så nødvendig, og jeg håper på å se både kvinner, menn, gutter og jenter i demonstrasjonene. Jeg håper så mange som mulig av dere vil delta, og hjelpe med å spre #jegtrordeg og #vistårmedAndrea på sosiale medier.  Du kan sjekke ut om det arrangeres demonstrasjon i ditt nærområde her. Jeg skal delta, og håper på å se dere der. 


 

Nå må det skje endringer snart! 

 

favorittene

Kommenter her

// annonselenke
 

Jeg har for det meste hatt dyre solbriller, som Celine, Dolce & Gabbana eller Ray Bans, men de knekker alltid, eller så mister jeg dem, eller så knuser de.. Listen er lang. Det finnes mye man kan legge penger i som er av kvalitet og faktisk varer, men solbriller er ikke en av dem. Disse kostet 129 kr, og jeg har hatt dem så lenge og de ser enda like fine ut! De har vært på festival, fylla, ferier +++, og mister jeg de kjøper jeg de samme igjen. 

(annonselenke) Fåes kjøpt her!

 

love yourself!

Kommenter her

Dette henger snart på soveromsveggen min, og da har jeg tre store bilder av meg selv rundt omkring i leiligheten. Jeg elsker det! Takk til Marthe Bleu som tok dette fine bildet, printet det ut og fikset ramme. :) 

KORT HÅR IGJEN!

Kommenter her


 

Man skulle kanskje tro at jeg har prøvd alt mulig av hårfrisyrer og farger, men den gang ei! Jeg har aldri hatt kortere, mørkt hår før men nå var det på tide. Jeg liker det godt, og jeg har blitt veldig fan av å ha en litt lengre bob. Det er en av mine aller beste venninner Fetisha som har klippet meg denne gangen, hun jobber på en frisørsalong i Oslo som heter cutters. Det er et helt utrolig kult konsept hvor de kun driver med klipp, og prisen kommer på maks 200 kr! Hvor bra er ikke det om man ikke vil bruke masse penger på frisør? Behandlingen min er ikke sponset, men Fetisha er en så god person og venn at jeg gjerne vil gi henne reklamen hun fortjener. Hele min klipp ble gjort på under 30 minutter. 

Så, dra innom cutters (dere finner salongene deres her), spør etter Fetisha (hun er mest på avdeling Storgata) og hils masse fra meg - lover dere blir glad i henne, og glad i deres nye klipp! Dette er ikke sponset behandling, Fetisha er min beste venninne. 

Forresten, følg cutters på instagram HER, og vær med i trekningen av gratis klipp i et halvt år! 

Og ps: brunfargen er takket være spraytanhuset! (sponset) 

Jeg vil møte dere 11. august!

Kommenter her

Jeg elsker virkelig å reise rundt i landet for å møte dere lesere, og nå er det snart på tide igjen! Den 11. august skal jeg være med på åpningsshowet av Etnemarknaden som ligger ikke så veldig langt unna Haugesund, og jeg gleder meg masse. Jeg skal være med i en paneldebatt sammen med et par andre bloggere.

I tillegg blir det Meet and greet, de kjører i gang en facebookkonkurranse nå som dere kan delta på for å få møte meg og henge en del før showet. HER finner dere konkurransen! 

Etnemarknaden varer fra 11-14. august, men jeg skal som sagt være med på åpningen. Sandra Lyng som er en fantastisk dyktig artist men også en god venninne av meg spiller med fullt band samme dag, så det er mye å se fram til for de besøkende! Jeg går på scenen klokken 19, Sandra rundt 21, men jeg kommer med mer info om det på selve dagen når jeg blogger fra opplegget. Det er forventet rundt 30 000 besøkende fordelt over 4 dager, så det kommer nok til å bli kjempegøy med mye som skjer hver eneste dag! 

Noen bilder fra sist gang jeg gjorde noe lignende, som var i Bodø. Foto: her. Forresten er det utrolig rørende at noen holder opp en plakat de har laget til meg, jeg vil gråte litt av glede. Jeg legger merke til alt, så vet dere det. 


 

Noen av de fine jentene jeg møtte på Meet and Greet den gangen. En av de søte gavene jeg fikk. Dere kan sjekke ut mer info HER.  Jeg gleder meg sykt til å ta masse bilder med dere og bli bedre kjent! 

Inngang: Gratis under 6 år. 60 kr 6-16 år.
Er du over 16, koster det 120 kr. 

Vi sees! 

 

skal klippe meg kort igjen!

Kommenter her

// annonselenkeHei alle sammen! Håper dere har det fint. Jeg er alt for sent ute som vanlig, jeg skal være hos frisøren om.. 3 minutter, men jeg ville bare stikke innom og ønske dere en fin dag likevel! Jeg har ikke gjort så mye annet det siste døgnet enn å jobbe, spise godteri, se på serier med Anne-Sofie og i hele morges har jeg jobbet enda mer. Siste innspurt på boken nemlig! Ja, jeg vet at jeg maser noe jævlig om den boken men det er så altoppslukende at jeg ikke har ord. Men, på mandag er jeg ferdig! Jippi!

(annonselenke) Vi snakkes litt etterpå! Genseren jeg har på meg er fra By Malene Birger men utsolgt, samme i svart finnes riktignok her - og buksen er gammel fra BIK BOK. Klem!

meg meg meg

Kommenter her

// annonselenke

Jeg elsker å ta på meg headset og bare gå utfor døren uten noe sted jeg skal. Dere finner spillelisten min på spotify HER om dere trenger noe å slappe av til, den får virkelig tankene mine på rett kjør. Jeg skal jobbe noen timer, og så håper jeg alle sover godt etter det<3 Vi snakkes i morgen, gleder meg haha! Bloggmotivasjonen er på topp!

 

Favorittgenseren som dere spør om hele tiden! Den er en venninne sin og hun husker ikke hvor hun har kjøpt den, og det finnes heller ingen merkelapp. Jeg har forresten fått en sandal-obsession! Disse kommer også fra River Island (annonselenke)

 

 

VIDEOBLOGG - WE ARE BACK!

Kommenter her

ENDELIG tilbake med en ukentlig video! Vi har virkelig savnet dere folkens, og det var så hyggelig å lese kommentarene på youtubekanalen vår. Dere er så søte, og vi elsker dere! Vi har spilt inn video som kommer neste uke og har masse planer klare, så nå er vi offisielt ferdige med sommerferie og klare for å rocke youtubekanalen vår.

Dere kan følge oss på youtube HER <3 Det er allerede 17 000 som følger oss der, noe som er helt sykt! Og Joakim har fått masse fans, haha! Folk løper bort til han på gaten og det er så trivelig, han er fantastisk og fortjener all kredibilitet han får. 


 

for provoserende for Facebook?

Kommenter her

Hva er greia med at det er tillat å vise bilder av folk som blir brent ihjel, kuttet av hodet på, kaniner som blir delt i to, mennesker som plukker ut edderkopper fra ørene sine og har mark i sårene sine mens blogginnlegget mitt fra i går hvor jeg viser litt nipple ble slettet på grunn av støtende innhold? Det ble slettet fra min privatprofil så noen jeg kjenner har altså rapportert det og blitt veldig støtt av innholdet, haha. Jaja, sånn er det altså. Heldigvis fikk det stå på blogg.no, og det er viktigst for å spre det glade budskap!

Jaja, her er meg nå. Glad i tacorester og glad i livet. Snart kommer en venninne over og drikker te :-) 

Ses vi på findings?

Kommenter her

// annonse 


 

Den 19 og 20 august er det klart for FINDINGS festivalen i Oslo! Det begynner å bli ganske lenge siden vi klarte å samle en hel gjeng av fine folk for å dra på festival sammen, men nesten alle vennene mine har bestilt seg billetter til Findings og vi gleder oss så masse! Jeg var der i fjor, og kan skrive under på at det garantert er god stemning. Og i år er lineupen enda bedre enn i fjor!

Jeg personlig gleder meg mest til å se Lemaitre...

Og Alan Walker..

.. Fordi det er skikkelig gøy å se folk man kjenner på en scene, og ihvertfall når publikum er så mange og så hyped up!

Men ellers må man ikke glemme David Guetta..

Og Kygo..

For å nevne noen FÅ! Dere kan sjekke ut alle artistene her.
 

Noen bilder fra Findings i fjor! Da var festivalen i Mai så det var litt kaldere, nå blir det en sommernatt i Oslo som er det fineste jeg vet! Og i tillegg med så god musikk, fine venner og masse folk å bli kjent med? Det blir ikke bedre! Jeg håper på å møte mange av dere der! Billetter kan du kjøpe HER. 

 

so gay so pretty

Kommenter her

God formiddag, folkens! Jeg håper dere har det fint. Jeg har vært våken siden 08 og fått gjort masse, nå er jeg inne i en bra flyt. La oss håpe det varer, det er jo kun opp til meg selv! 

I går kom Joakim, Henrik og Anne-Sofie på besøk for å spise vegetartaco, det er første gang Joakim smakte det men han elsket det! Man får kjøpt vegetarisk "kjøttdeig" på alle helsekostbutikker, her i Oslo finnes det på blant annet Meny og Kiwi også. Om man krydrer det så smaker det helt likt, og jeg tror ikke han ville ha merket forskjell om vi ikke sa noe. Og forresten så bor Anne-Sofie i Oslo nå, det er så morsomt! :D Jeg trengte virkelig å ha henne her, og jeg tror hun trenger det også. Litt nye omgivelser, bare. 

Om dere lurer på hvor mange forsøk man trenger på å ta et fint bilde.. Her er nummer 1. Fikse håret samtidig: 2. Se totalt andre veier..Nummer tre - seier! Men måtte litt sort/hvitt til, da.Tro meg, jeg føler på skammen når jeg sitter her med drittkameraet mitt og tar bilder, jeg gleder meg til mitt kommer fra rep!So gay, so pretty!

Tusen takk for en hyggelig kveld, folkens! Jeg ligger på sofaen for øyeblikket og skriver, skriver og skriver. Vi snakkes litt etterpå, da! 

Hvorfor plager en kropp deg, kjære?

Kommenter her


 

Dette var en kommentar som rullet inn på fanpagen min i går, og jeg har så utrolig lyst til å svare på den. Denne kommentaren kom altså etter at jeg hadde lagt ut et bilde av meg selv i en strikkegenser, uten bh under, hvor man kan se siden av brystene mine (dere finner innlegget her). Det er mennesker som legger igjen slike kommentarer som også mener at man ikke burde få amme offentlig - for å si det sånn.

Det er på noen måter ganske enkelt å være jente. Man kan bare flashe en pupp og så blir det et kollektivt sjokk som sprer seg over landet, som da jeg flashet på vixen blogawards. Det jeg mente å si der var, hvorfor er det en så big deal? Det er nesten litt morsomt, og jeg trodde helt ærlig ikke det kom til å få en eneste overskrift. Jeg trodde vi var i 2016, ikke 1940. Men primitive er vi visstnok uansett. 

Likestilling er en viktig sak, ikke bare i arbeidslivet men også seksuelt. Å vise brystene sine og ikke føle skam handler om så mye mer enn å vise seg fram å få komplimenter for meg. Det handler om å føle man eier sin egen kropp, seksualiteten og sikkerheten ettersom enhver av de punktene er under angrep til enhver tid - kler man av seg på bilder,så er det feil. Har man mye sex, er det feil. Er man glad i kroppen sin, er det feil.  Å påstå at en kvinne ikke kan vise seg i lite klær når en mann kan det er å legge en byrde på kvinners sikkerhet, som om det er ens eget ansvar om man blir trakassert, voldtatt eller utestengt på grunn for noe så naturlig som kroppen vår.

Når det er sagt så ville jeg aldri ha gått i tog og ropt "free the nipple" mens man løper langs gatene med andre toppløse kvinner, for da gjør man det til en forferdelig stor greie som egentlig burde ha vært det mest naturlige i verden. For meg holder det å kunne sole meg toppløs på stranden om jeg vil det, gå i de klærne jeg vil, legge ut de bildene jeg vil og likevel føle meg trygg. Trygg på at om noe skjer meg, så er det ikke min feil - for jeg er ikke et monster, jeg er ikke et dyr, jeg er bare meg og jeg skal få gjøre hva faen jeg vil uten å føle at jeg trenger å skamme meg av den grunn. 

Og ja, jeg har følt meg fram og ikke helt skjønt min vei i livet. Det aner jeg sikkert ikke enda. Jeg har lagt ut bilder av meg selv i lite klær for å forhåpentligvis få høre at jeg er pen, jeg har vært i FHM for å få en slags bekreftelse, men sånn er det ikke nå. Nå handler det bare om at jeg rett og slett gir faen, og det ikke er så nøye, og at jeg er glad og det burde alle være. 

Og om du er en av dem som nå roper "hun er dum! Hun er lettkledd! Hun er et dårlig forbilde!" så er du av den primitive arten som burde begynne å plukke opp morgenbladet på vei hjem fra butikken, se på din nakne kropp i speilet, slappe av og innse at det ikke skader hverken meg eller deg. Du er nok en av de som mener man ikke skal få amme offentlig - for å si det sånn. 


 

Å "free the nipple" trenger ikke nødvendigvis å bety så jævlig mye mer enn at det ikke skal være så farlig. Det er ikke så farlig. Og dette bildet skal jeg henge opp, svært på veggen på soverommet mitt. Fordi jeg kan. 

Photocredit: Marthe Bleu 

Hvordan lage overskrift av en onsdag?

Kommenter her

Jeg har en jobbedag hjemme, og det er ikke feil når man kan gjøre det fra verdens diggeste sofa! Stuen min, og spesielt sofaen har blitt et samlepunkt for enkelte i vennegjengen som overnatter her natt etter natt fordi sofaen min er så deilig, hehe. Deilig for meg å bare kunne slappe av her! Når jeg har spisepauser ser jeg på stranger things, IGJEN. Jeg så hele sesongen nettopp og nå måtte jeg se alt en gang til, den serien er så bra! Den ligger på netflix og anbefales virkelig. Så spennende at man ikke klarer å slutte når man først har kommet inn i det - skummelt er det også, men ikke sånn at man blir redd for å være alene hjemme, for det kan også jeg bli noen ganger. Det irriterer meg at det kameraet jeg bruker til vanlig er på reperasjon, så for øyeblikket må jeg bruke mitt gamle kamera - canon 600D. Det funker helt greit, men jeg er vandt til å bruke et sykt bra kamera og dette tar ikke halvparten så gode bilder. Jeg skal få favoritten min tilbake om tre uker, og det gleder jeg meg til! I mellomtiden får dere bare holde ut :-) I mellomtiden, til noe annet.. Jeg sorterte hele klesskapet mitt i går og fant yndlingsskoene mine, jeg trodde jeg hadde mistet dem! Herregud så glad jeg ble da jeg fant dem, planen var jo å ha dem til jeg dør så om jeg hadde vært så idiot å miste dem hadde jeg blitt irritert på meg selv. Men nå skal jeg slite de ordentlig ut resten av sommeren - og resten av livet. Jeg skal jobbe alene fram til 17:30, da kommer noen venner på vegetartaco. Jeg skal ta bilder og vise dere hvordan vi spiser det uten kjøtt, det er like godt og like enkelt. Og nei, man trenger ikke bruke bønner eller fisk for å kutte ut kjøttet. Taco skal smake taco! 

 

oslo nights

Kommenter her

// annonselenkeJeg har hatt en av de fine kveldene. Hvor jeg vandrer langs grünerløkka med musikk i ørene, ser på mennesker og nyter at solen går ned. Er kun i sin egen verden. med fine planer i siktet. Jeg møtte en av mine nærmeste venninner Tinashe på vårt stamsted, satt der og tok noen øl før vi gikk hjem til henne og snakket litt med mannen hennes. De er fine folk, og et av de eneste stedene i verden hvor jeg føler at jeg er like mye hjemme som når jeg er hos foreldrene mine i Harstad. Jeg kan legge meg ned på sofaen og ta en powernap uten at noen bryr seg, liksom. Og nå hadde vi ikke sett hverandre på en stund, så DET var på tide <3 
Genseren har jeg lånt av noen // skoene fra river island ( annonselenke)


Og hallo, hvor mange kommer hjem fra besøk med en push wagner!? To på en dag, folkens! Heldige meg har fått låne Odd og Tinashe sitt maleri på "ubestemt" tid, altså 1 år. Kanskje mer?? Jeg krysser fingrene. Jeg er iallfall SÅ glad for at jeg fikk låne det, dette selges ikke lengre og er veldig vanskelig å få tak i. ALTSÅ <3<3 VENNER <3<3


GOD NATT! 

Jeg håper dette er rett

Kommenter her

I dag tok jeg en veldig kjedelig, men forhåpentligvis riktig avgjørelse. Klokken 09:00 i morgen tidlig skulle jeg egentlig sitte på flyet til Ibiza, men istedenfor kommer jeg til å bli hjemme for å ta tak i meg selv, få system på livet mitt og jobbe som bare faen. De jeg skulle reise med drar så klart uansett, men jeg måtte velge jobb (og egen helse) akkurat denne gangen. Jeg har jo sett Ibiza tidligere i år, så helt krise er det naturligvis ikke, men samtidig er det kjipt med pengene for hotell og fly som nå er totalt bortkastet og at jeg så gjerne ville oppleve øya med disse menneskene også. Men det kommer flere sommerferier, og flere muligheter! Gjengen har allerede begynt å tenke på en ny reise til Los Angeles sammen, og DET ser jeg frem til :-) 

Throwback til Ibiza for en måned siden.. Louise sitter bakerst og er en veldig god venninne av meg, og det var henne jeg reiste med. Foran oss sitter en dame vi ble kjent med der, som er fra Miami. Dette var dagen vi var på båten de hadde leid! 


Hotellet vi bodde på heter Destino, og er sykt fint! Elsket å henge rundt der :-) 

Vel vel. De kommende dagene skal jeg mest bare sitte inne i min egen leilighet, tenke over ting, få jobbet masse og være snill mot meg selv. Det er ikke snilt å sove lite, drikke alkohol flere ganger i uken, stresse og være oversosial. Jeg elsker jo egentlig mitt eget selskap, men man kan fort glemme det bort litt når det er så mye gøy som skjer. Og så må jeg jo få til enda ett liveshow! Mobilen min bestemte seg for å kortslutte nå, men jeg gir ikke opp. Jeg skal slette masse bilder, apper og ha den helt fulladet, så ordner det seg (forhåpentligvis) til neste gang! :) Det var gøy så lenge det varte! 

liveshow i kveld!

Kommenter her

Jeg har bestemt meg for å ha et liveshow på facebooksiden min i kveld - det er første gang jeg tester det ut så jeg krysser fingrene for at alt skal gå knirkefritt, men jeg ser fram til å snakke live med dere og få spørsmål på direkten. Jeg starter klokken 18:00 og dere finner facebooksiden min HER! Da er det bare å begynne å pønske ut noen spørsmål, så gleder jeg meg veldig til å snakke med dere. Tskjorten fikk jeg i feriegave hos manageren min da vi møttes i dag. Det var skikkelig fint gjort :) 
 

endelig har jeg hentet det!

Kommenter her

Det er godt over en måned siden jeg kjøpte pushwagner-bildet mitt, og i dag dro jeg endelig for å hente det! Lite visste jeg at stedet jeg skulle plukke det opp var rett over gaten fra der jeg bor, da hadde jeg jo gjort det leeeenge før.. Jeg så bare for meg å sitte på trikken med det store bildet mitt og at det kom til å bli stress, men så trengte jeg egentlig bare å gå 20 meter. Men men, den dørstokkmila er alltid den vanskeligste og nå har jeg endelig bildet mitt! :-)

Ellers hentet jeg også boken min om Frida Kahlo i dag som jeg bestilte for en stund siden! Hun er en av mine aller største inspirasjoner på grunn av det fantastiske og unike mennesket hun var, og jeg gleder meg masse til å bla i boken. Hun var veldig forut sin tid, og jeg tror mange kvinner, også den dag i dag, kan (og bør) bli inspirert av henne. Man velger forbildene sine folkens! Ikke glem det! 

 

Det er en dag full av logistikk for meg, jeg reiser til Ibiza i morgen og må rydde, pakke, vaske, jobbe.. I tillegg må jeg levere det ene kameraet mitt inn på reperasjon. Dere vet hele den greia der. Men jeg oppdaterer dere likevel om ikke så alt for lenge! 

hjemme etter en måned

Kommenter her

// annonselenke

Jeg er hjemme i min egen leilighet for første gang på en hel måned. Jeg dro først til Ibiza, så på frogner house apartments, så på sykehus og så til familie. Nå er jeg iallfall alene og det føles så utrolig digg! Jeg var litt redd jeg ble nødt til å rydde ut masse ekkelt fra kjøleskapet men det hadde jeg faktisk ryddet før jeg dro, da ble jeg stolt over meg selv. Endelig voksen?(annonselenke) Kjole finner dere her / smykket er fra en lekebutikk på CC vest. 


Nå ser jeg på livestreamen til Frank Ocean som dere kan følge med på her - man skal egentlig få høre det nye albumet men jeg begynner å lure på om alt egentlig bare er en spøk? Jeg har vært så spent og føler at jeg MÅ åf med meg om noe skjer, men det skjer ingenting. Man kan høre piano nå og da, men ikke noe mer. Vel vel, kanskje det skjer noe spennende etterhvert! 

Gleder meg veldig til å ikke gjøre noe som helst i dag!!!