hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

august 2015

MIN KROPP, MIN AVGJØRELSE

Kommenter her

Det er ofte jeg er på store fester eller eventer hvor jenter er leid inn til å danse i undertøy, og jeg personlig synes det er dritkult og respekt at de tør å gi av seg selv på den måten, ta makten over sin seksualitet og bare eie oppmerksomheten over alle akkurat der og da. Jeg skulle ønske jeg var like tøff, og følte meg like komfortabel, men det er en annen historie.

En gang jeg var på en slik fest da, og slike jenter sto og danset hørte jeg en jente si "herregud, hun der ene der har kjæreste. Det hadde ALDRI min kjæreste fått lov til å gjøre, så sykt ekkelt!". Og da tenker jeg først og fremst, hadde jeg vært en gutt så ville jeg vært kjempestolt om min kjæreste likte seg selv så godt, var så stolt over kroppen sin og at hun ikke MINST hadde selvtilitt til å gå opp der å vise seg fram, jeg ville behandlet henne som en dronning og virkelig vært stolt over det. For det andre, HVORFOR skal man ikke få lov til å vise at man er vakker selv om man er i et forhold?

Jeg får ofte høre "åherregud du er en HORE som legger ut bilder av deg selv i lettkledde klær når du har kjæreste, stakkars han". First of motherfucking all, jeg legger ikke ofte ut bilder av meg selv i lite klær, og det er heller ikke drøye bilder. For det andre, skal man liksom la seg selv forfalle, dekke seg til, ikke være den man er fordi man har kjæreste? For det tredje, er ikke det viktigste at jeg er snill? Og for det FJERDE, om Robin hadde lagt ut et bilde av seg selv i lite klær, så hadde jeg aldri i mitt liv brydd meg men enda verre er at jeg hadde aldri fått høre noe om det heller om hvor dårlig kjæreste han er. Folk hadde vel kommentert "åh så kjekk han er sikle sikle, heldige Sophie". Hvorfor hadde ikke han vært en hore, da? Hvorfor er det ikke synd i meg da? Fordi det ER ikke det! 

Jeg hater ansiktet mitt. Jeg synes det er jævlig, forbanna stygt og jeg kan gråte av å se meg selv i speilet. Men jeg elsker kroppen min, og jeg er veldig stolt over den. Jeg mener at jeg kan få vise fram det jeg har, uten å ville søke oppmerksomhet fra gutter eller ville ha noen andre enn kjæresten min? Om en gutt eller jente eller hund eller katt eller hva det nå enn faen måtte være legger ut bilde av seg selv i lite klær tenker jeg aldri ned om den personen.

Jeg har heldigvis en kjæreste som er veldig støttende ovenfor meg, noe jeg unner alle å ha. Jeg vet han alltid har mine beste intensjoner og jeg stoler på hans dømmekraft, og han er også veldig flink til å bygge meg opp. Hvorfor er ikke alle slik? 

Jeg har aldri ansett meg selv som en aktiv feminist, men på dette punktet vil jeg VIRKELIG ta et standpunkt. Gi jenter samme rettigheter som gutter, la oss gå kledd akkurat som vi vil, si hva vil og danse hvor vi ønsker uten å være horer. Det er en over hundre år gammel tankegang! Og jenter - ikke snakk ned om andre som ser bra ut. La de få den oppmerksomheten de får, det gjør dem ikke noe mindre pene for gutter ved å stå å kommentere hvor horete de er. 

Deal? DET ER IKKE ALLTID SOM DET SER UT

Kommenter her

i går fikk jeg en kommentar på instagram som var noe sånt som dette "åh, du har så fine lår, så perfekt tigh-gap. Hvordan har du fått det?" og da fikk jeg så vondt langt inne i sjela. Nok et bevis på at instagram og bilder vi viser til offentligheten gjør både oss selv og andre syke, og her var jeg også selv skyldig i det, noe jeg sikkert ofte er.  Dette er et superduper kleint innlegg for meg å lage, men jeg føler det MÅ ut.

Slik kan beina mine se ut om jeg finner rett vinkel..Men da står jeg og pusher rumpa bak, så om jeg slapper litt mer av ser jeg slik ut...

Men om jeg slapper HELT av, ser jeg slik ut.. Altså ingen tigh-gap på meg.

 

Så vet dere! Vær kritisk til det dere ser på internett og ikke ta det som en fasit alltid:)  

oh holy sunday

Kommenter her

reklamelenke

Søndag er så HERLIG. Robin er ute og kjøper junkfood + godteri, jeg ligger i sofaen og slapper av mens Charlie ligger ved siden av og sover. Jeg skal på et møte klokken 17, og ellers skal jeg være hjemme med mine kjære som skal få ekstra kos idag, og det føles godt :)

Igår var vi først på BLÅ (jeg eeelsker dj-jentene i Hoetellet!) og deretter på parktheateret, noe som var veldig hyggelig MEN ansiktet mitt bærer preg av det idag, for å si det sånn. Derfor viser jeg dere heller mitt nye iphonedeksel, som kanskje hadde vært hakket finere om jeg hadde en sølvfarget iphone. Men jeg elsker det likevel! Det er desverre utsolgt, men kanskje det kommer inn igjen? Her fant jeg det. 

 

NAVNET PÅ HUNDEN VÅR

Kommenter her


.. Jeg måtte bare skrive noen ord til dere likevel, for jeg er verdens stolteste "mamma" akkurat nå! Hunden er nå navngitt og heter Charlie, vi googlet bare "famous people with dogs" (haha) og så het Hugh Hefner sin hund Charlie. Slik ble det altså! Og idag var han i bånd for første gang. Det gikk over all forventing! Jeg tror virkelig vi har hatt enorm flaks med den lille hunden her. Jeg tok han også med på trikk for første gang som han faktisk likte (å se ut av vinduet er jo megamorsomt) og så dro vi på dyrebutikken for å kjøpe litt leker som han fikk velge selv.. Eller rettere sagt, han spiste på noen leker der inne så da måtte jeg kjøpe dem, haha. Alle kommer bort og hilser noe som er kjempetrivelig og jammen har han ikke tatt sitt første bilde med en bloggleser også ;-)

Jeg har alltid lovet meg selv at den dagen jeg får barn skal jeg ikke være den type mamma som legger ut bilde av alt barna gjør. Men jeg vil jo legge ut bilder av Charlie HELE TIDEN så noe sier meg at jeg ikke kommer til å bli helt som jeg hadde tenkt, haha. Skikkelig hønemor, tror jeg.. 

 

:(

Kommenter her

Akkurat idag føles egentlig alt veldig tung og trist og jeg trenger en dag fri. Følte det var bedre å si det her, enn å bare forsvinne en dag uten å gi lyd. Vi har alle oppturer og nedturer, og siden det tross alt er Lørdag passer det ganske bra å ta en day off.

 

min mening om BØLGEN

Kommenter her

reklamelenke

Toppen jeg har på meg finner dere her - skjørtet finner dere her.

 Jeg har akkurat vært på utendørs kino for første gang i mitt liv for å se Bølgen som sikkert de aller fleste har sett på reklamer rundt omkring. Man kan jo si det sånn at jeg burde ha valgt et annet antrekk når man skal sitte ute i et par timer, og det gjorde konsentrasjonen mot filmen litt vanskelig. MEN - desverre var ikke dette en av mine favorittfilmer. Den var veldig bra helt til bølgen traff, men etter det gikk det liksom litt nedover. Selve katastrofescenen var ihvertfall veldig spennende! Man kan jo se den om man liker action, men det er ikke helt sjangeren for meg.

Utekinoen var på fine Vigelandsmuseet, så settingen var ihvertfall perfekt! Og jeg satt med en av mine nærmeste venniner til venstre for meg og kjæresten min til høyre, så det passet bra ♥

Nå skal jeg ut med hunden en siste gang for kvelden og så sier vi natta:) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

min favorittsminke for denne måneden

Kommenter her

reklameinnlegg 

Som dere vet elsker jeg sminke og å dulle litt med eget utseende, og via mitt tette samarbeid med coverbrands får jeg også testet en hel haug av produkter. En gang i måneden fremover skal jeg presantere for dere "månedens favoritter", et lite utvalg av produkter som jeg har valgt ut blandt en hel jungel av sminke. Så, dette er altså virkelig produkter jeg selv kan stå inne for, og som har blitt mine mest brukte denne måneden :-)

Først og fremst SmileLab!På dette bildet har jeg faktisk SmileLab på tennene! Det synes ikke særlig godt gjør det vel? De er så enkle å påføre, man kjenner de ikke på tennene, og de svir heller ingenting. Og ja, du får hvitere tenner! Jeg har bleket tennene mine hos en proff kun en gang i mitt liv, og med tanke på at jeg både snuser og røyker noen ganger er tennene mine sykt hvite. Jeg gir creds til SmileLab for dette! De er perfekte å bare ta på seg når man fikser seg før fest, skole eller jobb. Jeg er veldig glad i disse ihvertfall! Det har kommet en ny og bedre versjon som jeg bruker her, det heter SmileLab S+ som sitter bedre på tennene, man kan drikke med de på og de bleker mer. De kan kjøpes her. Ellers er det 25 % på alt fra SmileLab akkurat nå, og dere finner utvalget her!  

Ellers har jeg valgt ut noen perfekte produkter for Kardashian-looken som jeg vet alle elsker, hehe. De fleste produktene man får presantert på den fronten er veldig dyre, men jeg har funnet fram noen billige varianter som funker like bra som f.eks Anastacia Beverly Hills.

1. Highlight / contour kit fra Berry M. Dette er et pudder som inneholder tre nyanser som er perfekt til å bruke om du skal framheve og definere ansiktet ditt. Det holder godt utover dagen, og har veldig fine farger. Fargen lengst til høyre er perfekt for nese-contour (sminke nesa smalere) og er også den jeg har brukt den siste måneden. Kan kjøpes her.

2.Beauty Blender har jeg skrevet om mange ganger før, men den er perfekt for å blende foundation sammen. Denne er en MUST have i sminkepungen, og om dere skal få et naturlig resultat må dere bruke denne. Kan kjøpes her.

3. Real techniques stripping brush er også den beste for å kunne blende pudder. ALTSÅ real techniques er det beste merket på børster! Dere må sjekke det ut, dere vil ikke angre. Den passer til å legge alle typer makeup. Kan kjøpes her.

4. Mary Lou Manazier har dere sikkert hørt om før, også fra meg. Perfekt for å legge skimmer i ansiktet, den holder lenge og gir et veldig fint resultat. Nesten i alle sminkevideoer på youtube blir denne brukt, så da sier det seg selv at den er bra! Kan kjøpes her. 

 

Aller sist, en liten detalje for øynene:Det er veldig vanskelig å finne en eyeliner som holder seg lenge, men denne gjør det! Den har også en stift som gjør at den er veldig lett å påføre på våtkanten, og det er heller ikke ubehagelig som jeg noen ganger kan synes det er.. Den er ikke så bra for å legge liner over øyet, men på våtkanten er den perfekt. Kan kjøpes her. 
 

Om du bruker koden SE28 får du 20% rabatt på all sminke HER.  

 

God shopping!  


 

Nå må jeg løpe for å rekke premieren av filmen Bølgen! Jeg har gledet meg veldig til å se den, så vi får håpe den er like bra som forventningene tilsier. Spennede med en norsk katastrofefilm! Jeg oppdaterer dere senere og forteller om hvordan den var.

 

 

VI HAR KJØPT HUND

Kommenter her


Endelig føler jeg for å skrive det her i bloggen.. Vi har fått oss hund! En hund som er både meg og kjæresten sin, som vi deler ansvar og eierskap over. Vi har hatt han en liten stund nå og alt fungerer veldig fint. Jeg var 100% klar for dette og satt meg veldig inn i alt med "pottetrening", lære å gå i bånd, slutte å bite etc før vi fikk vår nye baby, og det har vært overasskende lett! Den har også faste rutiner som leggetid, og det har ikke vært noe problemer. Det er en han, og det er rasen pomeranian. Den har faktisk ikke noe navn enda, vi har diskutert litt fram og tilbake men ingenting føles helt rett. Jeg håper det kommer etterhvert, haha! Blir jo litt rart å ha en hund uten navn..


Vi kjøpte den da den var 11 uker gammel, så den kan sånn halvveis å gå på toalettet ute. Et par uhell skjer jo så klart, men vi må bare gå ofte ut å være tålmodig. Rutinene er litt sånn at vi tar den ut tidlig på morningen (rundt 08), hver gang en av oss drar noe sted, hver gang man kommer hjem, før leggetiden til hunden (rundt 23), og et par ganger ellers på dagen når vi har lekt mye inne.

Ellers er han verdens søteste, mest kosete, mest avslappede og den rolige valpen jeg har møtt. Han klarer seg så fint med nye mennesker, og jeg følte han ble glad i oss på under en time. Første natt sov han hele natten igjennom uten å lage en eneste lyd, så vi må nesten ha vært veldig heldige med han her. Jeg er så forelsket! Siden noen sikkert lurer så reiser vi jo bort fra 15-28 september, men da har vi skaffet hundevakt som han allerede har møtt og blitt vandt dit. Jeg skal også dra noen turer dit sammen med han før vi reiser slik at det ikke føles så skummelt, men jeg er sikker på at det ikke blir noe problem - fra sekundet han kom hjem til oss første gang var han totalt avslappet, han er ikke av den nervøse typen. Jeg tror, uten å være for sikker, at folk overdramatiserer akkurat den delen veldig mye. Jeg er sikker på at hunden ikke tar skade av å være i et annet hjem som han kjenner til i to uker, og det kommer ikke til å bli en vane. Om enten jeg eller Robin reiser alene blir han jo bare hjemme sammen med den som ikke reiser, og om vi begge drar bort (noe vi ikke skal før i desember, og da er det i 5 dager) så får han en som passer på seg. Vi skal reise langt ifra like mye som vi har gjort tidligere på grunn av jobb, Robin jobber ikke hjemmefra lengre og da får man ikke samme frihet uansett.


 

Jeg er godt vandt med dyr, og dette kommer til å gå helt fint. Faktisk føler jeg at jeg har vokst endel bare på ha han denne korte tiden og jeg ser faktisk fram til ALT. Det er nesten som å ha en baby, jo :-) Hunden og Robin klikker også veldig bra, og hunden er nok mer glad i Robin enn meg... Av en eller annen grunn blir han mest glad når Robin kommer hjem. Og nå må jeg slutte å kalle hunden for HAN, et navn må komme!!! 

man får aldri nok pupper!

Kommenter her

Det er helt UTROLIG rart hvordan man blir blind på seg selv etter en stund. Jeg husker da jeg hadde helt gigantiske lepper fulle av restylane fordi jeg mente det aldri ble stort nok, og jeg kan til tider enda tenke at jeg har små pupper. Det er jo veldig merkelig, for hadde jeg plutselig hoppet inn i denne kroppen for 5 år siden ville jeg ha ment at puppene mine nå er gigantiske og faktisk har jeg jo ofte vondt i ryggen, noe som jeg tror er pga puppene. Men likevel ser man seg blind på det man er vandt til, og det er jo trist..

Det er mange av dere som lurer på hvor mye silikon jeg har, og det er over 200 g i hver pupp, men under 300 g. Det vil si at jeg ikke har så alt for mye, faktisk har jeg mindre enn de aller fleste jeg kjenner som har silikon. Det kommer så mye an på hvordan du så ut fra før av og hvordan kroppsbygning du har, ingen får de samme resultatene. Men jeg har et råd til alle som skal ta silikon, og det er vær forberedt på smerter. Alle takler det annerledes, og jeg personlig har ganske høy smerteterskel men ble totalt slått ut av operasjonen jeg hadde. 

En ting jeg synes er veldig rart er jenter som møter meg på byen og sier "hei kan jeg få ta på puppene dine" fordi de har lest bloggen min og vet at jeg har silikon. Jeg klarer ikke å si nei heller for da er jeg jo "frekk", og det er vel kanskje en av ulempene ved å ha vært åpen om det. Ellers er jeg glad for at jeg har valgt å dele min erfaring, jeg føler jeg har klart å skille mellom å anbefale det, og å faktisk dele min ærlige historie. Jeg anbefaler det jo ikke sånn sett, for om man kan jobbe med selvtilitten sin og bli fornøyd uten å gjøre et inngrep er det uten tvil det beste valget. Det er dyrt, er vondt og det er en endring som alltid kommer til å være på kroppen din, for selv om du fjerner silikonen er det uansett annerledes. Det er viktig at man tenker godt over det! 

Jeg synes det er fint med silikon og jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok det den dag idag, men jeg kan også mene at jenter uten silikon er pent. Bare fordi jeg liker noe på meg selv, betyr det ikke at jeg tenker noe dumt om andre som ser ut på en annen måte. Det skulle man jo nesten tro at alle forstår, men nei faktisk så er det en del mennesker der ute som ikke skjønner det, haha.. Noen tror jo at jeg liksom HATER et naturlig utseende, men jeg elsker det jo! YEY for alle som føler seg selvsikre, og må man få gjøre hva enn man ønsker for å komme seg dit :-) Og jeg skal aldri i livet ta mer silikon heller, det var ille nok første gang med all smerten og dessuten er jeg veldig fornøyd med resultatet idag. 

 

 

jeg går mot lysere tider

Kommenter her

reklamelenke

Jeg sitter hjemme alene, hører på regnet og leser i en ny bok. Jeg har bestilt pizza fra dominos som blir kveldsmaten min - jeg ELSKER virkelig den pizzaen, og dessertene er fantastisk. Det kommer til å bli farlig for meg etterhvert.. Ellers føler jeg at formen begynner å ta seg litt opp. Endelig! Det virker som om absolutt alle jeg kjenner er forkjølet for tiden, jeg var på et møte tidligere idag hvor faktisk alle var i dårlig form. Så om jeg slapper ordentlig av idag, så snur det forhåpentligvis til i morgen :-) 

Dagens selfie! Hehe. Kjolen min finner dere her.Forresten, på fanpagen min har jeg en veldig bra konkurranse akkurat nå! Sjekk den ut HER. 

Dette er det mest rørende jeg har sett

Kommenter her

Stort sett gråter jeg kun av dyr eller veldig gamle mennesker, og jeg tror aldri jeg har blitt rørt av en tale før. Da jeg kom over denne her var jeg sikker på at jeg ikke kom til å føle noe men HERREGUD, jeg ble et emosjonelt vrak. Seriøst, se den, og tenk over hva dere har og hva dere gjør med livene deres.  

Del den gjerne videre! 

min kjærlighet

Kommenter her

 

 

 

reklamelenke


Jeg har vært skikkelig dårlig de siste dagene, noe som også drar ned på humøret når jeg ikke får gjennomført alt jeg gjerne skulle ha gjort. Da er det fint å ha en god kjæreste. Enkelte dager føles livet tungt, og i perioder kan også et forhold føles tungt når rutinene veier for hardt - men slik er det vel for alle, om alt går på skinner hele tiden er det jo ikke noe gøy. Jeg er veldig glad for alt vi har kommet oss igjennom, og jeg er glad for at vi begge føler det samme. Idag la jeg en liten gave i bilen til han som han så en liten stund etter, og tydeligvis har han aldri blitt så glad før i følge han selv, haha. Men det føltes fint, jeg ville jo bare takke han for å være en enorm støtte for meg. 


Toppen min finner dere her - og så har jeg fått ny farge fra spraytanhuset idag. 

Ellers lurer jeg veldig på hva jeg mente med "11:00 - tvinnspilling" som står i avtaleboken min for imorgen. HVA gjelder det? Jeg har ikke skrevet navn eller oppmøtested, herregud.. Så om noen av de det gjelder leser dette, kontakt meg på mail enda en gang! 

MOBILEPAY - en ny favorittapp!

Kommenter her

annonse

Jeg har nettopp blitt avhengig av en ny app, og nå føler jeg for å tipse dere om den. Denne kommer jo til å revolusjonere klessalgene våre framover, haha!Nemlig mobilepay! Dette er en app hvor du gratis kan sende penger, be om penger og dele regningen. Dette er en helt ny app som ble lansert 20 august 2015, så den er enda veldig fersk - men den funker veldig bra! Skulle ønske den fantes da jeg enda bodde hjemme og ba mamma og pappa om penger, haha :-) Det gjør alt så mye lettere, jo!


♥ Alle kan bruke appen, du trenger kun et mobilnummer!
♥ Den er gratis å bruke, UANSETT beløp.
♥ Alle over 15 kan bruke appen, uansett hvilken bank du har.
♥ Dere kan lese mer HER. 

 

Nå kan du også laste ned appen å være med i en veldig fin premie! Om du laster ned appen og utfører en transaksjon er du automatisk med i trekningen av 1000 kr hver eneste uke, og hver uke er det 20 vinnere. Vinneren blir kontaktet via nummeret som er registrert i appen, og konkurransen pågår i en måned. Om du vil vite mer info, kan du sjekke det ut HER! MobilePay er nordens ledende mobilbetalingsapp, og det er ikke uten grunn :-) 

 

 

#mobilepay #gratis #delalt #konkurranse

Om man skulle ønske seg noe overfladisk..

Kommenter her

.. Så skulle det ha vært en victorias secret butikk i Oslo! Om jeg ikke tar helt feil finnes det jo en nå i både Danmark og Sverige, så hvorfor ikke her i landet? Jeg elsker body minstene deres, men viktigst av alt er jo at undertøyet deres er det eneste som virkelig alltid passer meg perfekt uten å koste en million. Bare å gå rundt å se i en victoriassecret butikk er gøy, fordi det er så fint innredet som en stor jentedrøm. 

Picture 062

Kanskje vi skal starte en gruppe eller noe for å få en slik butikk her til lands? Da gjør vi jo nesten alle gutter en tjeneste også, med tanke på hvor mye lettere det blir å kjøpe gaver til kjæresten sin ;)

victoria_secrets_store_opening-1511212

dette er hva man gjør hjemme hos meg

Kommenter herJeg er med min venninne Fetisha hos meg, vi har spist burger fra Illegal og stått litt på hver vår classy walk, haha. Det er altså hva man gjør om man er på besøk hos meg! det er så gøy, og Fetisha fikk det til etter et par minutter så nå vil hun at vi skal gå ut å stå litt på det. Vi har sett gamle episoder av "total blackout" på youtube, så når vi er ferdig med en episode her skal vi gå ut i bakgården og øve litt, hehe :-) 

 

Hehe, ikke så lett det her i starten, nei...Min fine venninne!! Gruer meg sånn til hun skal reise jorda rundt snart :( 


Og forresten, om dere er vegetarianere, burde dere dra på illegal burger! Det er et utrolig godt utvalg av burgere der, og jeg liker alle sammen. Så dette har blitt vår lunsj / middag / kvelds idag! 

Nå er det tid for å rulle litt rundt ute! Snakkes litt senere, dere. 

jeg er ikke bra nok for instagram

Kommenter her

Er det en ting jeg er sjeleglad jeg ikke hadde i oppveksten, så er det instagram. Takk gud for at det ikke fantes sier jeg bare, for nå som 20-åring har jeg til og med til tider et problem med å håndtere bildene jeg ser der på rett måte. Jeg følger en hel haug av såkalte "inspirasjonskontoer", faktisk tror jeg det begynner å bli opp mot 300 ulike som jeg følger hvor jeg får servert alt fra dyre biler, vesker, reiser, kropper og forhold som man bare drømmer om. Man ser perfekte øyenbryn, lepper, hår, klær og det "verste" av alt er at dette er jo ikke kjendiser, dette er relativt vanlige jenter som tydeligvis er et par hakk over alle oss andre på skalaen.


Jeg tror ikke det er kjendiser som gir oss dårlig selvfølelse nå om dagen, for om du har en IQ som går over det steget at du kan åpne en dør, da tror jeg også du forstår at svære kjendiser har stylister som får deg til å være den beste versjonen av deg selv til alle tider. Det er de "vanlige" jentene, som plutselig ikke er så vanlige likevel. De er jo perfekte! Perfekt filter, perfekt hår, perfekt pose. Kanskje det ligger 100 bilder bak det ene de valgte å poste, ikke vet du og ikke vet jeg - men du forbanner deg selv likevel for at du ikke tar deg tiden til å finne akkurat den perfekte selfien, du også. 

Jeg for min del har aldri vært interessert i rumper, men etter at jeg begynte å følge så mange inspirasjonsbrukere så er jeg plutselig jævlig interessert i å ha en svær rumpe og en liten midje. Det er NESTEN fysisk umulig å få en kropp som man ser ofte på instagram, visste dere at man kan ta fillers (som restylane, ca ) bare i rumpe og hofter også, i tillegg til at man kan drive med "freezing" som former midja di perfekt? Men dette tar man jo inn, man sluker det som om det er normalen og lurer til seg selv "hvorfor er ikke jeg sånn?" Eller hvorfor klarer ikke JEG å tegne slike perfekte bryn, ha den tynne magen, det lange håret eller en oppkjørsel full av porscher? Jeg merke jo selv at til og med venninner av meg begynner å strebe etter å se ut som en inspirasjonsbruker på instagram. Bilder av fancy lunsj, en dyr pengebok, roser på bordet og hva man nå enn måte finne på, kun for å måle opp til et slags glansbilde. Det gjør meg gal, og jeg fatter virkelig ikke hvordan jeg kan ha så mange følgere når instagrammen min ser såpass uinspirerende ut som den gjør. 


Når kvelden kommer er jeg som regel veldig sliten, men de jentene man ser på instagram som er slitne, de har den perfekte dotten på hodet, perfekte bryn likevel og en oversized t-shirt med et kult quote, med det perfekte filteret over. Jeg kommer hjem og ser ut som en bilulykke, er sur og gretten, prøver å være deilig i det samme undertøyet kjæresten har sett en million ganger før, kose, sove. Thats life right there, og det har ikke noe filter på seg. Men det er på en måte noe mer vakkert med det enn en rosebukett oppstilt på et bord, men det glemmer man jo. Nå som til og med bloggere gjør sitt ytterste for å se ut som et interiørmagasin blandet med noe plantasjen har spydd ut, da blir man lett påvirket og føler seg ikke god nok, selv om man har et bra liv. Jeg personlig jobber dødshardt hver eneste dag med å bli den beste versjonen av meg selv, oog jeg har virkelig måtte kjempe for at det skal bety noe annet enn å være tynnest, penest og med de flotteste formene på kroppen. Når man scroller igjennom instagram er man nødt til å tenke "men hva er egentlig viktig for meg?". Det som er viktig for MEG er å spare penger til jeg blir gammel, sikre barna mine en god framtid og å leve et liv med små hverdagsluksuser. Nå som jeg jobber med både tv, musikk, egen extensionskolleksjon, bloggen OG en bok, da holder jeg faktisk på å bli gal men jeg strever på - ikke for å kunne legge ut fine bilder av det jeg kjøper, men fordi jeg vil ha en sikker framtid. Jeg føler det er viktig å legge fokus på å jobbe hardt for tryggheten sin del, for stabilitet, ikke for å vise verden at du har råd til ditt og datt. Alle og enhver kan få kjøpt seg en chanel om de bare vil, men ikke alle har aksjefond, en lang og hard studietid med gode karakterer, et forhold som har klart seg igjennom enorme hinder eller en stor sparekonto til dine framtidlige barn for det kan man jo ikke legge ut bilde av  - og da er det plutselig ikke kult overhodet. Jeg liker det materialistiske, og det er deler av hva som holder meg fra å flykte ut i skogen i en trehytte for å tenke på livet. Jeg tenker så mye på universet at om jeg ikke hadde det overfladiske som holder meg tilbake ville jeg blitt sprø. Men jeg håper bare det en dag blir like kult med ambisjoner og fokus i livet, som perfekte øyenbryn og en fin veske. Desverre er øyenbryn som Cara mer #goals enn å forandre verden. 

messy hair, messy life

Kommenter her

Håret er satt opp i en "messy bun" og jeg er i totalt slappe-av-modus. Dere vet når man sånn ca er ferdig med alle dagens gjøremål og kan slappe av med en serie resten av kvelden uten å føle at man misslykkes i livet som prioriterer avslapping over alt annet? Det er SÅ deilig! Og på snakk om håret mitt, så spør veldig mange av dere hvordan jeg setter det opp på denne måten når jeg har clip in extensions. Det er faktisk veldig lett, og jeg skal vise dere bedre når min egen extensionskolleksjon kommer ut! Jeg har selskap i sjokomelka denne kvelden, og ellers leter jeg febrilsk etter kontrollen til apple-tven.. Den kontrollen er så liten at jeg mister den hele tiden og da blir det jo ikke noe tv på meg, haha.. Så i denne ellers vanlige mandagen kan jeg fortelle dere at Isac Elliot kommenterte bildet mitt på instagram tidligere, for å så slette kommentaren sin (???) og like bildet istedenfor. Jeg tok uansett screenshot av kommentaren hehe.. Selv om jeg har møtt Isac et par ganger er det jo litt stas når noen liker bildet ditt, og jeg har stor tro på at han kommer til å slå igjennom utenfor skandinavia snart :)

Vi snakkes om litt, dere! Nå må jeg finne den der kontrollen og få sett litt på tv.. 

rundt middagsbordet

Kommenter her Jeg har alltid vokst opp med felles middager, meg og familien min. Det dabbet kanskje litt ut etterhvert da jeg heller ville spise på rommet fordi jeg var for lat til å gå ned, og til tider ville kanskje jeg og søstra mi heller se på tv, men som regel var vi alle samlet der. Rundt et lite bord som etterhvert ble til delte middager fordi jeg og lillesøsteren min ville spise noe annet, en mamma som laget mat utifra hva vi ønsket oss uten å få et eneste takk. Og igår innså jeg faktisk noe. Det er middagene mine med familien som i størst grad har vært med på å forme den personen jeg er idag. 

Jeg er veldig flink til å snakke for meg, argumentere å få fram mine synspunkter på en måte som treffer andre. Dette har jeg ikke lært på skolen, dette har jeg lært rundt middagsbordet. Jeg og pappa har alltid snakket om politikk, nyheter, miljøvern og dyrevern når vi har spist middag, og selv om meningene har vært delte har jeg lært masse. Jeg har lært hvordan jeg skal formulere meg, uten å egentlig bli fortalt det. Når man nesten hver eneste dag i 19 år får prøve seg på å diskutere, fremme sine synspunkter og blir utfordret til å tenke selv, da lærer man. Både jeg og lillesøsteren min er sterke individer og jeg har null tvil om at hun, som nå faktisk bor alene på andre siden av jorden, kommer til å klare seg. Derimot har vi aldri snakket om følelser, det har mest bare vært irritasjoner og provokasjoner vi har snakket om, noe som har gjort at jeg skygger unna krangler som går på det personlige. Jeg er elendig på å formulere hva jeg føler til andre mennesker og om mine følelser blir angrepet så løper jeg heller unna. Jeg har aldri sett mamma og pappa krangle, jeg har heller aldri sett dem gråte, noe som også har formet meg ekstremt. Jeg mener egentlig det er en bra ting, ingen bør se foreldrene sine ha det vondt selv om jeg gjerne skulle ha snakket mer om følelser noen ganger. Det var aldri et savn der og da, men per nå har det gjort endel med meg.. Jeg klarer jo ikke snakke om det innerste for meg selv, med de som betyr mest. Jeg snakket med en venninne igår, og hun fortalte at rundt hennes middagsbord snakket de alltid om dagene deres, fortalte detaljer, lo og spøkte med hverandre. Det er også den personen hun er idag - hun prater masse, forteller detaljer om dagene sine og jeg er sikker på at ingen hverdagshendelse hun opplever går uhørt. Dette har hun jo lært akkurat der, med familien sin når de samles for et måltid. Jeg merket det også når jeg har spist middag med moren til Robin og han, hvordan de snakker om følelser, ting som har skjedd og hva som skjer på innsiden av en, noe som også har formet han mye. Det er totalt ulikt fra meg, noe som også har gjort at vi er veldig ulike i diskusjoner, jeg og han. Han er flink til å prate om følelser, jeg er elendig på det. Jeg er flink til å tenke ansvarlig og se andre enn meg selv, han er ikke så god på det. Nå som jeg tenker over det, de vennene jeg har som aldri har spist med familien sin egentlig, og som ikke snakker om noe spessielt, de er også elendige på å åpne seg opp til andre mennesker, snakke om følelser og vise hvem de er. Sprøtt, er det ikke?

Jeg skal ikke si at dette er harde fakta, men jeg tror at akkurat den halvtimen man har med familien sin der er så utrolig viktig, og hvordan man velger å bruke den. Hvordan man snakker med hverandre, om man i det hele tatt gjør det, og hva man sier. Så jeg vil gjerne bruke dette siste avsnittet til å si TAKK til spessielt pappa som har utfordret meg så mye hver eneste dag, for at du har lært meg å formulere meg, for på det har jeg også bygd min karriere. Takk for at dere tvang oss til å spise med dere og takk for at du stilte spørsmålstegn ved tingene jeg sa, og takk for at jeg fikk stille spørsmål tilbake. Jeg har lært så mye av det, og jeg vet nøyaktig hvordan jeg skal gjøre det med mine barn. Takk for at du, pappa, har lært meg så mye om verden uten at jeg har trengt å forlate stua. Takk for at du har gitt meg den sterke stemmen jeg har, og takk til dere begge for at dere har delt så mye av meg som har gjort at jeg ser andre enn meg selv. Den halvtimen hver eneste dag hvor vi spiste sammen som kanskje virket så ubetydelig da har formet så mye av meg, og jeg hadde aldri klart meg uten.

Og til dere begge - takk for at dere har lært meg hvordan jeg skal bli mot mine barn, og det er mer verdt enn noe annet. 

et tips til hvordan du får fin hud

Kommenter her

annonse

Som dere vet gikk jeg på noen sterke piller mot acne over en periode som man får utskrevet av lege. Jeg er ferdig med den kuren for en stund siden, og med en gang jeg avsluttet behandlingen ble jeg veldig redd for at alle urenhetene mine skulle komme tilbake. Jeg så etter noe jeg kunne bruke som ikke var like skadelig for kroppen, jeg ville ha et kosttilskudd som hjalp spessielt på huden. Og det fant jeg jo!


Skin Repair, som nå er min nye favoritt funker for alle hudtyper, men er også gunstig for å opprettholde en vakker hud etter bruk av medisin mot acne leste jeg på nettet før jeg selv startet. Og det er helt sant! 

Pillene inneholder kollagen som utgjør den primære støttestrukturen i huden, og sørger for hudens fuktbalanse og smidighet, som faktisk på sikt hjelper mot rynker også. Vakker hud kommer først og fremst fra innsiden, og det er hva disse pillene hjelper med! 

Etter at jeg gikk på den sterke acne-huden ble jeg kvitt kvisene, men huden min var veldig tørr, den så litt "blass" ut og jeg følte at huden var ganske skjør etter en hard behandling og mange år med sterke kurer og kremer. Etter at jeg begynte på Skin Repair har jeg merket at huden min ser mer "fresh" ut, jeg ser sunnere ut i huden og jeg får en finere glød / farge i ansiktet. Jeg er veldig fornøyd, og legger alltid pillene i sminkemappa mi slik at de blir tatt hver dag.

Skin Repair kan bestilles HER, til bare 149 kr. Lykke til 

hvorfor er jeg så glad?

Kommenter her

Hei bloggen! Jeg er i sykt godt humør idag, og det beste er vel at jeg ikke har noen særlig grunn til å være ekstra glad idag - jeg bare er det. Nå høres det jo ut som om jeg er konstant sur, det er jeg ikke, men dette føles bare som en flott dag! 


(reklamelenke) Genseren er Anne-Sofie sin / bukse finner dere her / veske louis vuitton 

Det er overskyet i Tromsø idag, og når Anne-Sofie sier "det er 17 grader" betyr det egentlig mye kaldere så vi har gått en kjølig tur til butikken og tilbake for å handle inn godteri og pizza. Jeg reiser hjem idag, så vi skal bruke tiden på litt venninnekos før jeg må dra til flyplassen. Det har vært en veldig hyggelig helg her, men jeg gleder meg også til å komme hjem å sove med min kjæreste igjen. 

Håper dere har en topp søndag! 

 

For en syk forandring vi har hatt!

Kommenter her

Vi jentene (jeg, Amanda og Anne-Sofie) snakket om at det er over 3 år siden vi var i Tromsø sammen sist, og som den bloggeren jeg er har jeg så klart dokumentert den turen slik at hele offentligheten kan nyte det! Nå i 2015 er vi i Tromsø og oppfører oss rolig og respektabelt (hehe), mens i 2012 var det ikke helt samme greia. La oss ta en fest vi hadde som eksempel.. Anne-Sofie sloss nesten med en kjent blogger (ikke meg), det var samtlige på festen vi var på som holdte på å ramle ut fra balkongen som IKKE var i første etasje og en person falt faktisk utenfor, sko ble kastet i hodene på hverandre og vi satt oppe en hel natt og kranglet over telefonen med folk i Harstad..

Jeg og Anne-Sofie hadde tydeligvis nettopp oppdager selvbruning også.. 


Ja, akkurat... Ikke greit å nettopp ha begynt å få sponset selftan skjønner jeg! Jeg var IKKE vegetarianer..Om natta sov jeg med en oppblåsbar sexdukke av en eller annen grunn. Glad snapchat ikke fantes da. 


.. Men jeg var heldig, for noen lå her i gangen og spydde.


I tillegg var jeg på en photoshoot og kunne ikke ha posert værre for fem flate øre, det her er det verste jeg har sett. Flink fotograf, men HERREGUD for en dårlig modell.Jeg kan trygt si at jeg, og de andre jentene, har blitt mye mer rolig med årene. Jeg har alltid delt det meste med dere, og det er jeg så glad for.. Både på godt og vondt. Det er kanskje rart å si men jeg føler faktsik at jeg har festet meg ferdig, jeg ønsker meg alltid bare hjem når jeg er på byen. Jeg elsker å danse å møte venner, men jeg synes det er kult i maks en time liksom. Det gjør meg kanskje kjedelig, men jeg brukte 3 år i Harstad på å være ute lenge, feste, være gal, være med mange etc, men slik er det jo ikke nå. Og det er jeg glad for :-) 

den perfekte festkjolen!

Kommenter her

reklamelenkeBallonger er kjøpt inn, brownies og muffins har blitt bakt, jellyshotsene står klare i kjøleskapet, det er varmt ute og alt ligger til rette for en super kveld! Jeg holder meg rolig og passer på bursdagsbarnet og alle de andre innvolverte, hehe. Vi var ute igår også og er jo ikke megaimponert over utelivet i Tromsø MEN alt handler om godt selskap, og det hadde vi jo både igår og idag! Jeg liker det, og tror vi kommer til å ha det fantastisk.


 

Kjoler jeg har på meg er ny, og også en favoritt. Det blir veldig mye svart på meg om dagen, men det er jo tidløst og klær jeg ikke blir like fort lei av. Jeg har kjolen i størrelse xs og den passer meg perfekt! Den kan du kjøpe her. Og min egen extensionskolleksjon, så klart ;-) Den lanseres om en liten stund, bare vær tålmodige! 

 

Ha en fin Lørdag folkens, og vær forsiktige om dere skal ut for å feste :-)

 

OVERASSKELSE!

Kommenter her

Reklamlenke

Jeg er helt SYKT dårlig til å holde på overasskelser og i fjor fikk kjæresten min julegaven i oktober, det sier vel litt om hvordan jeg er. Men i to måneder har jeg klart å holde på hemmeligheten om at på bursdagen til Anne-Sofie skulle jeg fly til Tromsø for å overasske henne! Det var så morsomt, for vi tekstet faktisk igår da jeg satt på gardermoen og hun skrev "skulle ønske du var her, men du får komme en annen gang" og jeg bare "jaaa :( ". Men brått sto jeg der i døra hjemme hos henne, og hun begynte å gråte av glede. Jeg er glad jeg fikk mulighet til å komme ♥ Meg og Amanda, som også kom hit i anledning bursdagen og har planlagt hele overasskelsen med meg :)


Mitt nye favorittskjørt i falskt skinn, du kan kjøpe det her. 

Så idag har vi gått litt rundt i Tromsø hvor hun studerer, handlet inn til kvelden og spist bursdagsmiddag som ble sushi. Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ikke skal drikke ikveld, formen er ikke helt på topp og da er det greit å la være.. I tillegg føler jeg at det har blitt litt mye i det siste, og kroppen har jo ikke godt av alkohol. Men gøy kan jeg jo ha det uansett! 


Jeg reiser tilbake til Oslo allerede i morgen, så jeg får prøve å nyte tiden litt her med mine besties. 

 

en godbit til dere

Kommenter her

 

Nå for tiden jobber jeg jo med egen musikk igjen, og da er det fort gjort å bli veldig opphengt i bare sine egne låter, så det er stort sett hva jeg hører på om dagen - det kan jeg jo ikke vise dere før det er helt klart, så da deler jeg en annen godbit med dere! Om dere skal ut å feste ikveld synes ihvertfall jeg denne er perfekt til når man fikser seg på badet først ;-) Men det er kanskje bare meg og min merkelige smak, hehe.. Jeg elsker blackmill! Kos dere ikveld, folkens! 

en dag nærmere slutten

Kommenter her

reklamelenke

Den fredagsfølelsen..Jeg sitter her og tripper av glede. Noen ganger får jeg et ekstremt kick som bare sier meg at livet er bra. For hvert sekund som går er vi et sekund nærmere døden, haha.. Jeg har en del barbariske tanker på den måten, og jeg pleier å si hver kveld før jeg sovner "nå er jeg en dag nærmere å dø". Kanskje ikke den triveligste peptalken å få på kvelden, men det er jo sant! Vi skal alle dø, vi burde elske oss selv. Jeg er glad jeg tenker på den måten, og at jeg virkelig har innsett at livet ikke er en permanent greie. Det har fått meg til å gi litt mer faen i alt som ikke betyr noe, og det har også fått meg til å kjempe igjennom tunge stunder.


Solbriller fra rayban. 

Jeg har vært på spring store deler av dagen, og nå sitter jeg på starbucks og nyter at det er fredag. Hva denne kvelden vil bringe aner jeg ikke, men alt jeg vet er at jeg skal ta vare på den. Observere, og nyte. Det er det livet handler om, ikke sant? (hver gang jeg skriver "ikke sant" får jeg Robin sin stemme i hodet som sier "ikke sant?" på skikkelig dårlig norsk. Han er så sexy-cute). Veske og sko fra Louis Vuitton / (reklamelenke) bukse fra NLY TREND 

Jeg blogger mer til dere ikveld, og fram til da - nyt livet! Virkelig! 

 

 

Dette skjer ikke i Norge, sier du?

Kommenter her

Jeg er ikke den type person som skal prøve å pakke mitt livssyn på andre. Vi er ulike, vi alle kommer fra ulike oppvekster og ulike kulturer så jeg kan forstå at vi alle tar ulike valg. Som dere vet er jeg pescetarianer, jeg spiser altså fisk men ikke kjøtt - når jeg kjøper inn fisk hjemme sørger jeg også for at det ikke er laks fra oppdrett, og jeg prøver å velge resturanter som serverer kortreist mat. Uansett, det var ikke poenget..

Jeg får ofte høre argumenter som "dyremisshandling skjer ikke i norge, og dyrene har det bra". For meg er det enkel matematikk at om du tenker deg alle som spiser kjøtt i norge, og hvor for det skal gå for å produsere så mye, da kan det ikke være "humant". For litt siden fikk jeg tilsendt dette bildet, som er tatt rett utenfor et slakteri i norge:Man kan jo stille seg spørsmålet å lure på "hvor er mattilsynet?". Vel, mattilsynet her lå faktisk i samme bygg, og mattilsynet er en spøk når det kommer til dyrevelferd i Norge. For all del, ikke regn med at latterlige mattilsynet som er kjøpt å betalt skal sørge for noe som helst.

De eneste som kan gjøre noe er forbrukerne - det er meg, og det er deg. 

fest med ELLE og boklansering

Kommenter her

- i går hadde jeg den beste onsdagen på lenge! - På bildet over ser dere Sara, meg og Jenny på middag sammen med ELLE og cappelen damm i anledning den norske lanseringen av boka "the golden year". Jeg fikk selv et prøveeksemplar av boka tilsendt for et par uker siden, og jeg elsker den! Jeg har lært mye, ledd mye og kjent meg selv igjen på mange punkter. Boka inneholder også egne notatsider slik at du kan skrive ned dine egne tanker underveis, så det blir nesten som en morsom psykologtime. Det er den type bok jeg skulle ønske jeg hadde skrevet selv, for den er så fin :-) Det ble iallfall tre-retters middag, champagne i glasset og godt selskap samtidig som man lyttet til forfatternes ord. Slike onsdager takker jeg ikke nei til, jeg skulle gjerne vært på en slik middag hver eneste dag. Maten var fantastisk, og jeg tror jeg spiste den beste laksen jeg har smakt i hele mitt liv til forret.. Utover kvelden ble jeg desverre litt kvalm ettersom jeg spiste for mye, hehe. Det er vanskelig å styre seg.. 

 

Jeg fikk også en superfin goodiebag på eventet som inneholdt godsakene dere ser over. Topp for meg som elsker bøker, da har jeg noe å gjøre på kveldene framover når andre drar på fylla. Takk for en super kveld! 

Sophie Elise er en idiot

Kommenter her

I del en av fortellingen "Sophie Elise er en idiot" skal jeg fortelle dere om hvordan jeg klarte å helle champagne over macbooken min igår, noe som resulterte i at den på et millisekund takket for seg til tross for desperat tørking med håndduk, i solen og i stekeovnen. Min gamle macbook er nå død, og ettersom jeg er avhengig av en maskin for å kunne blogge måtte jeg rushe til lefdal idag for å kjøpe meg en ny. Det ble en macbook pro! Jeg kan ikke tro at jeg ødela iphonen min i forrige uke, og nå dette? Er det i det hele tatt mulig? Er Steve Jobs sur på meg oppe i himmelen for at jeg skrev et innlegg om iphoner igår eller hva skjer? Noe må det jo være, for tydeligvis går ikke jeg og teknologi hånd i hånd.. Derfor kom uansett oppdateringen litt sent idag, jeg dro et stykke for å få kjøpt en ny og etter det har jeg innstalert litt av nødvendige programvarer. Så har jeg heller lært at man ikke skal fylle på glasset sitt over macbooken sin..Det er så rart, før kunne jeg ingenting om mac men etter at jeg fikk min første for litt over et år siden klarer jeg ikke pc. Jeg føler meg som en 80 år gammel dame som aldri har sett en pc før hver gang jeg prøver meg på windows, og forstår liksom ikke greia helt. Mac er jo best!

 

til min kjære

Kommenter her

Jeg var kun uten deg en dag, men det føltes som en evighet. Jeg burde ikke ha behandlet deg sånn, jeg kastet deg bort og jeg innså ikke hvor viktig du var for meg før du plutselig ikke var der lengre. Du knuste i tusen biter, men det gjorde på en måte jeg også. Timene uten deg var som dager, og jeg følte meg totalt isolert fra verden. Men nå ligger du der ved siden av meg i senga igjen, og lyser opp tilværelsen min. Bokstavelig talt, du lyser opp soverommet hver gang jeg rører ved deg, og noen ganger uten at jeg ber deg om det. Jeg føler meg viktig når du er i min nærhet, for du gir alltid fra deg en lyd som sier "joda, du har faktisk en betydning". Det er sent, og jeg burde sove. Men du ligger der og frister meg. Du gir meg en hel verden. Så jeg strekker hånda ut og tar på deg. I morgen tidlig er det første jeg rører ved også deg, du vekker meg opp slik som ingen andre kan. Min kjære iphone 6. Du gir meg en evighet av "skal bare". Jeg "skal bare" sjekke litt ved deg, en siste gang, sånn i tilfelle jeg har gått glipp av noe.

Problemet er bare at jeg "skal bare" hele tiden. Jeg "skal bare" sjekke hva som skjer hos deg når jeg er med venner, familie jeg ikke har sett på lenge og når jeg sitter ved siden av gutten jeg virkelig elsker. Jeg "skal bare" når jeg er på konsert, når jeg er på reise, når jeg sitter på tog og når jeg gir til trikken. Jeg "skal bare" når jeg spiser middag, når jeg ser på en film og når jeg jobber. En evig spiral, og jeg sitter undrende tilbake og lurer på hva jeg egentlig har fått med meg eller lært av min evige "skal bare".

Når alt annet virker som et slit, når hverdagen virker uendelig og oppvasken liksom ikke blir tatt av seg selv, når støvsugeren ikke går på autopilot og når klærne trenger sortering, da er du der. i noen minutter kan jeg fortsette med "skal bare" å glemme hva jeg egentlig burde gjøre. Du distraherer meg, du får meg til å glemme. Du får meg til å glemme at jeg er et friskt menneske som faktisk ikke trenger å bruke tiden min på å stirre inn i en mobilskjerm. Jeg kan løpe, jeg er fri. Jeg kan gå fra deg om jeg vil, jeg kan leve livet og kjenne på følelsen av natur. Men du er der, du holder meg tlbake. Jeg tror vårt forhold er litt ødeleggende jeg, iphone 6.

På soverommet mitt ligger vinduet alltid rett bak hodet mitt når jeg skal sove. Jeg ser jo så klart ikke ut der, for jeg har deg, iphone 6. Du tar all min oppmerksomhet fra stjernehimmelen bak meg, fra treet som strekker seg på magisk vis fra bakken. Tenk at jorda har skapt det? Men jeg tenker jo ikke på det, jeg. Fuck jorda, vi hadde jo hatt Steve Jobs, han er vår gud. Jeg kunne like gjerne ha vært lenket til en seng, for virkeligheten jeg ville hatt er jo den samme. Enten du er frisk eller syk, ung eller gammel - vi alle lever på samme måte, for enhver av oss "skal bare".

Derfor, kjære iphone 6, har jeg nå satt en regel for oss. Du får ikke være med meg inn på soverommet mer. Du skal ikke røres etter visse tidspunkt. Jeg beklager så mye, men jeg har faktisk en annen som betyr mer. Jeg har meg selv. Jeg har tenkt å leve før jeg dør, ikke dø mens jeg enda lever.

Hva gjør jeg nå? Jo, jeg "skal bare" leve litt på ekte, ikke scrolle meg igjennom det.

hva faen er en trend?

Kommenter her

Jeg satt på trikken tidligere idag, som jeg gjør hver dag. Jeg ELSKER å ta trikk, for da løper tankene mine. Jeg hadde akkurat fått farget og stylet håret av min venninne Fetisha, og jeg hadde vært ute og spist sushi med noen venner. Det er varmt i oslo for tiden, virkelig varmt. Normale mennesker løper rundt i sommerklær, men plutselig så jeg den tredje jenta jeg har sett i dag med fuskepelsjakke. Noen tar virkelig det der med "høstmote" og å være først ute litt for seriøst. Jeg ser allerede disse såkalte "høstfargene" over alt, og jeg tenker for meg selv at en "trend" og "mote" er noen rare greier. Lik det du liker, for all del. Men å følge et trendbilde av hva som er hot i sommer, basert på at merker alltid vil oppdatere seg for å selge mer, det er for meg litt merkelig. Hun må ha svettet ihjel, stakkars. Og ja, jeg sier stakkars, for det er faktisk litt synd å være så slavisk opptatt av å følge en motebølge at man heller vil svette ihjel å være "tidsriktig" når det kommer til klærne sine, enn å faktisk slappe av. Når mennesker sier til meg "du burde ha på deg denne fordi denne fargen er veldig hot i sommer" så tenker jeg at JEG kommer til å være hot, altså kokende varm, om jeg tar på meg det der i sommer. For hva faen er egentlig en trend, og hvem prøver jeg å imponere? Ikke meg selv, ihvertfall.

Dette inspirerte meg til følgende. Nå skal jeg slå av all teknologi, jeg skal slå av mobilen, av med pcen og av med tven. Jeg skal gå ut av leiligheten uten musikk i ørene, og så skal jeg føle. Se på himmelen som enda ikke er mørk. Tenke på det uendelige der ute og hvor liten jeg er. Tenke på hvor lite viktig catwalken i Paris er, og hvor små mine tanker er. De kan ikke strekke seg lengre, liksom. For jeg vet enda ikke meningen med livet. Alt jeg vet er at meningen med livet er ikke å følge det som er "hot" mot høsten. Det er kanskje gøy, men jammen er det ikke noe for meg.

Natta, hilsen filosofen.

 

hvordan bli like brun som meg

Kommenter her

annonse

For litt siden oppfordret jeg dere lesere til å kutte ned på / slutte med solarium. Jeg har klart det, har dere? Vel, jeg holder meg jo enda brun og fin, så det skal ikke stå på det! Bare se på beina mine, for eksempel:Det er ikke lengre en unnskyldning å legge seg inn i solariumsboksen for å få en fin farge eller å grille seg til hudkreft i syden. Man kan få de eventuelle vitaminene på andre måter, og brunfargen? Den kommer mye lettere ved hjelp av selvbruning, om du bare velger rett merke og fremgangsmåte. Jeg sprayer meg jevnlig hos spraytanhuset, men når jeg ikke er i oslo / når jeg ikke har tid til å gå dit gjør jeg behandlingen hjemme. Siden jeg nå er vandt til å gå hos en proff er det viktig for meg at produktene jeg bruker hjemme holder mål og får gode resultater. Jeg har vært fast bruker av spraytanen fra sunspa i flere år - det er bare å google sophieelise sunspa, så finner dere utallige innlegg jeg har skrevet helt fra 2012 og til nå om samme produkt. Det er så bra!

Før du begynner med sprayingen, er det viktig at huden er ren og ikke full av løs hud eller gammel farge. Det er viktig med en god skrubb først! Jeg har en fra cocoa brown alltid stående i dusjen og bruker den ca annenhver dag. En god scrub gjør også at fargen blir finere og sitter lengre. denne fra cocoa brown er rimelig og er drøy i bruk, i tillegg er jo innpakningen rosa og søt.

Så til selve selvbruningen. Her ser dere to favoritter, sunspa fitness og sunspa chocolate (begge er på 20% avslag akkurat nå). Du bør velge sunspa fordi den er luktfri, den legger alltid en jevn farge hvor du slipper å bruke hendene etterpå, den tørker fort, varer lengre, gir en dyp brunfarge (ikke orange), er drøy i bruk og den flekker ikke av. Forskjellen er at fitness er for den mer aktive brukeren, og choclate er hakket mørkere. Jeg liker best sistenevnte, fordi jeg føler begge holder like bra uansett.

Her kan dere se skillet mitt etter dagens runde:


Jeg anbefaler sunspa på det varmeste - vær smart, hold dere unna sola og bruk selvbruning!

litt snakk om rumpetrening

Kommenter her

God formiddag til dere fra en sliten frøken!Jeg startet dagen med en heftig treningsøkt sammen med min PT - hun er endelig hjemme fra ferie, noe som betyr mye trening framover. Det føltes helt jævlig å trene igjen for å være helt ærlig, men det er godt å være igang. Det kan jo bare bli lettere! Jeg trener forresten på fitfactory, det er veldig greit for da har jeg noen som pusher meg hele tiden og legger fokuset på det jeg vil, som er rumpa. Jeg har jo allerede fått resultater fra treningen vi gjorde tidligere, det er det som gjør meg mest motivert. Så til de av dere som spør hvordan jeg trener rumpa, så er det ikke etter egen maskin men en dame som står og pusher meg på siden. Vi gjør varierende øvelser hele tiden, men jeg passer på å ta en del knebøy og hoppende squats hjemme.

Ellers har jeg borret et hull idag, i munnen altså he he. Det tror jeg faktisk aldri jeg har gjort før? Jeg gjorde det på eurodent, og de er så flinke at jeg ikke merket noe til bedøvelsessprøyten og hele greia var fort unnagjort. Nå er jeg bedøvet i halve munnen, så jeg ser helt merkelig ut når jeg smiler. Men det var i det minste ett steg nærmere regulering!

 

Ellers skal jeg snart dra til grünerløkka og besøke min venninne som er frisør, hun skal nemlig få æren av å ta etterveksten min denne gangen. Jeg måtte få det gjort fort og da stiller gode venner opp, heldig som jeg er! Jeg skal ta med litt godteri og godt humør til henne, så får vi det sikkert kjempetrivelig på salongen. Men først må jeg slippe inn vaskedamen her hjemme! Vi høres om litt :-)

nå er jeg lykkelig eier av...

Kommenter her

sponset produkt

SJEKK HVA JEG HAR FÅTT MEG, DA!Idag har jeg virkelig hatt det UTROLIG morsomt! Jeg og R har nemlig fått to "classywalks" som dere sikkert har sett her og der på internett. Blandt annet har jo Justin Bieber en slik! Ettersom vi har to stk i hus kan vi rulle hvor som helst nå, hehe ;)Det var faktisk ikke vanskelig, man trenger et par minutter i starten på å finne teknikken og så er det bare å kjøre avsted! Det er enkelt å svinge, øke fart, senke fart å komme seg av og på. Jeg trodde aldri jeg ville ha klart dette, ettersom jeg pleier å gi opp om det tar litt for lang tid å lære seg. Min classywalk kommer nå på topplisten av favoritt duppeditter som jeg eier! ;) Jeg kjørte forresten uten sko i starten, jeg hadde på meg et par sko som var litt for store så da føltes det mer kombortabelt sånn. Men det er like lett å gjøre det med sko også.

Dere kan bestille samme som oss på stayclassy.no, og om dere bruker rabattkoden sophieelise får dere 500 kr avslag i prisen

en av de beste dokumentarene jeg har sett!

Kommenter her

annonse

Sist uke dro jeg og Kristin for å se en forhåndssvisning av filmen Pøbler. Jeg hadde ikke lest meg opp på forhånd og ante ikke hva som ville vente meg, alt jeg visste var at vi skulle se en dokumentar om.. ja, pøbler. Unge mennesker som har falt litt utenfor. Jeg tenkte bare oh no, kommer dette til å bli enda en historie om han ene som prøvde narkotika den der ene gangen og advarer andre om hvor farlig det er? Eller hun der ene som skulket skolen et par dager for mye? Man har hørt det en million ganger før.. Men gud, så utrolig feil jeg tok. Pøbler er en av de uten tvil beste, sterkeste og mest intense dokumentarene jeg har sett i hele mitt liv, og jeg har sett maaaange. Dette var ekte.

 

Mye av det som skjer i filmen og enkelte scener har jeg sett så mange ganger i mitt liv - jeg kunne peke på de ulike menneskene og tenke "han kjenner jeg, hun kjenner jeg" uten å egentlig gjøre det. Kun fordi det føles så nært. Jeg og Kristin snakket faktisk etter filmen om hvor truffet vi begge ble. Jeg har også snakket om den i flere dager til venner og bekjente, fordi ALLE burde se den! Se den, ta det inn, reflekter over det. Legg vekk tlf, og gi filmen ditt fulle fokus. Da lærer du nok ett og annet om enten deg selv, eller mennesker du har kjent igjennom livet.

Dere kan se trailene her.. Men jeg tenker nesten at dere heller bare burde løpe å se filmen når den har premiere, og bestille biletter kan dere gjøre her.

Forresten, om du har blogg på blogg.no kan du delta i en konkurranse her via bloggklubben, og vinne to biletter til deg og en venn :-) Det er 20 biletter fordelt på 10 vinnere, lykke til!

dette gjør meg glad

Kommenter her


Åh, hvor fin er ikke denne? Jhonatan, også kalt kjendistegneren har tegnet et av mine favorittbilder av meg selv. Så sinnsykt flink! Jeg blir alltid så glad når tegninger av meg dukker opp i mailen. Spessielt på en dag som denne hvor jeg drukner i jobb og ting jeg må ta tak i, da er dette en stor opptur! Jeg skal også få presset inn en treningsøkt idag, gotta work that boootey. Haha, nekter å innse at jeg aldri kommer til å få stor rumpe..

Jeg har forresten fått noe sykt kult idag.. Jeg viser dere senere! :) Dere kommer til å digge det, tror jeg.

familie

Kommenter her

 

Reklamelenke


Det er jo helt umulig å få ett eneste bilde hvor alle ser normal ut, så jeg offet meg litt på denne. Midt i hele photosession viste faktisk mormor fingeren til kameraet også, ha ha.. Så det ble en del morsomme bilder! Toppen jeg har på meg er supergammel, og buksa er fra nelly her.

Jeg har ihvertfal hatt en superkoselig kveld med familie, men jeg klarer ikke å blogge så lange settninger akkurat nå. Vidsomstennene mine dreper meg :( Det er så vondt på alle kanter nå, så hodepinen er der konstant og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Smertestillende funker ikke.. Jeg skal til tannlegen om et par dager, så jeg får holde ut til da..

aldri mer

Kommenter her

God søndagskveld, godtfolk!Jeg synes egentlig det er veeeeldig teit å skrive det jeg snart skal skrive på en offentlig blogg, men jeg må bare - jeg har vært så ekkel bakfull som jeg ikke har vært på flere år, så det tok virkelig en evighet å komme igang her hjemme. Når jeg endelig våknet til liv var det bare å kaste seg i en uber å komme seg på familiebursdag, og nå skal jeg rydde hjemme fordi jeg skal filme her imorgen.

Det var iallfall ganske gøy ute igår, men det er ikke verdt å føle seg sånn her idag. "Jeg skal aldri mer drikke alkohol", jo tjena haha. Det er utrolig at man utsetter seg selv for sånn her tortur frivillig! Anyways, det var iallfall sykt gøy å ha på seg hair extensions som er mitt eget merke igår! Æh, de er så fine og jeg er så stolt. Må bare si det tusen ganger for det føles helt uvirkelig.. Det blir så bra!Nå må jeg kaste meg igang med ryddingen her.. Vi blogges litt senere!

mitt forbilde

Kommenter her

Jeg er ikke akkurat vanskelig å overtale, så nå blir det et par drinker på tijuana! Jeg drar dit med en baktanke om å spise deres himmelske dessert, for gud altså.. Jeg har gått opp 5 kg på to måneder men det er jo så forbanna verdt det ;-)

Jeg slenger med et bilde av meg og Kristin fra her om dagen da vi var på en bloggjobb. Hun er så herlig, den dama der. Enhver som møter henne blir totalt blåst av banen i beundring, hun er så varm og oppmerksom mot alle.. Man føler seg virkelig sett og hørt når man prater med henne, samtidig som hun gir av seg selv. Nå må jeg gi meg før det blir for mye, men kan man noen sinne få for mange komplimenter..? Ikke om man er Kristin, ihvertfall!

(i følge forbrukerombudet skulle lure så har ikke Kristin betalt meg for å skrive dette, he he)

 Skjørtet mitt er fra urban og toppen er fra nelly her. (reklamelenke)

første smakebit på min extensions kolleksjon - video!

Kommenter her

Jeg fikk plutselig for meg at jeg ønsket å snakke litt med dere, det er jo alltid så gøy for min del. Koselig koselig! Her får dere se video av mine egen designede extensions for første gang, de kommer ikke i salg før om en stund men jeg gir dere så klart beskjed når det nærmer seg. Det blir et utvalg av farger og ombre looks, men jeg forteller mer i videoen :-)

Nå blir det venninnekos for min del!

 

las vegas på nyttårsaften!

Kommenter her

Nå er det mange reiser å se fram til her, for ENDELIG skal jeg få ta den veldig etterlengta turen til Las Vegas! Jeg, kjæresten min og noen venner stikker over havet og helt bort til byen som absolutt aldri sover for å feire nyttårsaften, og jeg kan ikke tenke meg en mer spektakulær måte å gå inn i det nye året på. I fjor feiret vi fint med fest hos venner og to netter på the thief, men ettersom et par netter på the thief er like dyrt som flybiletter tur-retur Vegas må man jo nesten tenke litt prioriteringer, haha.

Jeg og R skal bo på trump international hotel Las Vegas, jeg aner ikke noe om hverken  hotellet eller byen så jeg måtte ta en sjangs her. Men vi har en suite som er sååå fin:.. For å ikke snakke om selve byen i seg selv, som sikkert er en eneste stor fest på nyttårsaften (og året rundt). Jeg har nettopp fylt 21 når vi er der som betyr at jeg kan feste lovlig. Casinoer skal testes ut, men helst ikke mer enn en gang for jeg har tendens til å bli veldig revet med på slike ting. Jeg krysser også fingrene for at noen av dere lesere kanskje befinner dere der samtidig, så tar vi en fest sammen :-) Vi er der fra 28 desember til 2 januar. 
Dette blir kjempebra!

skal, skal ikke?

Kommenter her

.. Litt kos og klem med hunden til familien min i Oslo igår Familien min i oslo er tante, onkel, fetter og to kusiner til de som måtte lure. Kusinen min har en blogg som dere finner her. Hun skal studere i Amsterdam, det blir spennende å følge med på!

Jeg vet at det ikke passer for meg å ha en hund på en liten stund, men jeg lovet Robin at etter vi hadde vært sammen i 1 år kunne vi i det minste diskutere det. Vi ser mye på finn.no og FOD, men har ikke tatt noen av de store stegene, ettersom man gjerne må ha en veeeeldig rolig periode i livet sitt for å få en valp inn. Vi skal reise i både september og desember, så det måtte ha skjedd etter det. Robin jobber i tillegg veldig mye, så jeg må stille meg inn på å ha en måneds tid hvor jeg ikke gjør noe stort å kan være hjemme med den lille / ta den med meg på småsaker jeg skal gjøre. Jeg har heldigvis en jobb hvor jeg ofte kan ta med meg hunder! Den kan jo være med på møter, shoots, filming etc. Jeg møter hele tiden folk som jobber like mye som meg, men som har hund - det fungerer liksom greit å ha med seg en liten en i en bransje som min.

Jeg vet at flere sikkert kommer til å tenke "hva med kattene som du kjøpte i spania?" ettersom de nå bor hos mamma og pappa. Kattene kjøpte jeg da jeg var sammen med min ex som gjerne ville ha katter (noe jeg også ville), men per da passet det inn i livet mye bedre ettersom han var mye hjemme. Når jeg da fikk kattene og var singel var det nesten helt umulig for meg, katter kan man ikke ta med seg overalt og det føltes så urettferdig å ha de inne i en liten leilighet uten noe selskap. Mamma kjente kattene fra før av og ville ha dem, nå har de det beste livet ever og er nok mest lillesøsteren mine sine nå. Jeg har også hunden min, Rigmor, hos mamma og pappa. Rigmor kan ikke bo hos Oslo med meg selv om jeg vil, hun er vandt med livet hun har nå (gå fritt ute, ha stor hage, to andre hunder å være med, lange turer etc). Hun har aldri vært i en storby og er ikke vandt med stresset som det kan medføre, hun ville blitt utrolig deppa og mistet den friheten hun har nå.

Som jeg nevner skal jeg ikke få en hund nå, men det er noe jeg tenker litt på og tar det en dag av gangen. Det kommer etterhvert, når jeg finner den perfekte og det perfekte tidspunkt! Jeg leter etter hunder HER først og fremst,men det er vanskelig ettersom den må være liten og kunne være litt "mobil", altså trives godt i en familie på farta.  Og om dere skulle lure - om det nå en dag tar slutt med meg og r, så har vi delt ansvar for den eventuelle hunden.. Haha, tror jeg. Det har vi faktisk ikke tenkt på, men det er vel noe mange av dere tenker på. Man får virkelig mange kritiske øyne på seg når man snakker om å skaffe seg et dyr!

Ellers så ser jeg så utrolig mange triste historier om dyr der ute, så jeg ber dere. IKKE skaff et dyr som du ikke kan ta vare på selv eller eventuelt er 10000% sikker på at familiemedlemer kan ta vare på i krise. Kasterer og stereliser kattene deres, for er det en ting vi ikke trenger så er det fler kattunger! Bare sjekk deres lokale dyrebeskyttelse så ser dere hva jeg mener, jeg jobbet på dyrebeskyttelsen frivillig og vet så utrolig godt hvor viktig det er. 

stolt av meg selv!

Kommenter her

reklamelenke

Det ble en veldig kjapp visitt i Arendal, for nå sitter jeg nemlig i Oslo igjen! Men gud så glad jeg er for at jeg valgte å ta turen hit. Jeg fikk snakke på et arrangemang om palmeolje som fant sted på rema 1000, jeg og utrolig dyktige mennesker fra blandt annet regnskogsfondet, framtiden i våre hender, politikere men ikke minst eieren av hele rema 1000 - en mann som man vet har en økonomi vi andre bare kan drømme om, men som likevel bare lyser av godhet og en vilje til å gjøre en forskjell. Jeg har lært mye, og er glad for at jeg kom!

 
Meg og noen søte jenter jeg snakket og tok bilde med idag. Kjolen min finner dere her.Meg og lederen av regnskogsfondet. En veldig bra mann!

I tillegg fikk jeg det fineste komplimentet jeg noen gang har fått. Jeg sa i "talen" min at jeg er den minste personen her, og da fikk jeg høre etterpå "du er kanskje den laveste personen ja, men du er det største mennesket her". Og da ble jeg så glad! Å få høre at man representerer et veldig menneskelig og ikke politisk korrekt standpunkt av noe er for meg en veldig stor oppnåelse. Jeg fikk også publikum til å le, og denne gangen med meg. Herlig var det!

Den fine veien hjem - men hjemmer er enda finere.

 

I tillegg fikk jeg en pose stappfull av produkter fra rema 1000 sin egen merkevare som ikke inneholder palmeolje, som forøvrig ingen av produktene til rema 1000 gjør - produktene de produserer selv, altså. Visste dere at regnskogen er 50 millioner år gammel, men i løpet av de siste 50 årene har mennesker ødelagt 50% av den? Noe å tenke over før man legger seg.

på vei til arendal

Kommenter herHei dere! Av alle steder man kan dra til og av alle ting man kan gjøre på en fredag, er jeg faktisk på vei til Arendal for å snakke om palmeolje. Jepp, dere hørte riktig! Det er jo veldig gøy at jeg får mulighet til å snakke om noe så viktig, så derfor valgte jeg å ta turen. Om du befinner deg i Arendal idag, kan du lese mer om arrangemanget HER <3 Kom gjere å se på, jeg stiller så klart opp til bilder / klem / en prat :-)

Om vi ikke sees der, så oppdaterer jeg dere likevel her ikveld!

 

man kan alltids snu humøret

Kommenter her

Vet dere, tankesett gjør alt. Ja, jeg knuste iphonen min idag. Ja jeg ser konstant bakrusa ut fordi jeg sover for lite. Ja panna mi kommer aldri til å bli mindre. Jeg kommer aldri til å bli over 1.59 og kommer alltid til å få høre "OJ du var lav!" og jeg kommer heller aldri til å få langt hår. Mellomrom mellom lårene mine har jeg heller ikke lengre, MEN WHO CARES, jeg er ganske kul og jeg skal faktisk på ferie igjen i september! Som egentlig hele innlegget skulle handle om, hehe. Ble bare litt revet med her. Det er så lett for meg at når det først skjer en litt kjip ting så blir jeg totalt nedbrutt av alle små filleting som ikke betyr noe.

Da jeg var liten dro jeg noen sommere til et stort hus i Spania med familien, hvor vi har egen tennisbane, eget basseng, mange soverom og fantastisk utsikt. Huset ligger rett over småbyen Mijas, og er ikke langt unna Marbella og Puerto Banus. Der skal jeg være i to uker og ikke gjøre annet enn å leve livet. Og med leve livet mener jeg sove lenge, plaske i bassenget, spille tennis og kose meg med min fine familie

Jeg gleder meg så mye, her har jeg jo ikke vært på flere år! Dessuten er det jo litt ekstra deilig å stikke fra norge når temperaturene her synker, å være i Norge i august er helt perfekt for da er det jo så fint vær! Ettersom jeg ikke har kommentarfelt lengre så blir det vanskelig for dere å gi meg tips, men jeg vil veldig gjerne høre likevel. Så om du har vært i marbella / puerto banus / fuengirola og har noe jeg burde få med meg, legg gjerne igjen en kommentar på fanpagen min her. Der svarer jeg også direkte :) Klem i fleng fra meg!

flaks varer ikke lenge

Kommenter her

Jeg har mistet min iphone i bakken flere ganger enn jeg kan telle på to hender, men på mirakuløst vis har den klart seg bra. Slik flaks har jeg jeg aldri med noen ting, så dette kunne så klart ikke vare.. Nå ser telefonen min slik ut:Så jeg har nettopp vært og kjøpt meg en ny iphone 6.. Det er så sure penger å bruke, men sånn er livet noen ganger. Nå sier jeg til meg selv at jeg skal vokte telefonen som om den var mitt liv, men jeg passer jo ikke særlig godt på livet mitt (eller i det minste blodsukkeret mitt) heller, så jeg får heller vokte telefonen som om det var... Ja, hva tar jeg godt vare på egentlig? Silikonpuppene mine? Ja, noe sånt.

avgjørelser angående neseoperasjon

Kommenter her

Haha, når man tar bilder med fisheye-objektivet ser det egentlig bare ut som masse armer over alt.. Hei forresten! Solen skinner og livet er fint. Jeg har fått unnagjort masse ærender idag, og imellom slagene hadde jeg en konsultasjon hos klinikken der jeg opererte nesa for to år siden. Jeg fikk se bilder av hvordan jeg så ut rett før, og vi snakket litt om hva jeg ikke er fornøyd med. Jeg ble tilbudt en ny operasjon gratis, men jeg takket faktisk nei. Jeg har det fint slik som jeg ser ut nå, jeg.

Ellers har jeg vært så surrete idag, skulle si Robin og jobb i samme settning og sa "jobbin" istedenfor, så skulle jeg si "jeg har en hentemelding" og da ble det "jentemelding", hele dagen har egentlig vært sånn. Måtte stupe etter nøklene i søppelkassa også. Da er det tipp topp og være offentlig person. Samme som at det er digg å være offentlig når man har glemt kortet og akkurat har slengt på matvarer for 600 kr som man skal betale for, slik at jeg måtte sette alle ut i butikken igjen, gå hjem, hente kortet, plukke samme varer og betale igjen. Sånt er nok veldig flaut for alle, men ekstra flaut når folk på død og liv skal sende snaps av alt en gjør. Jeg legger merke til når folk tar snikbilder (ihvertfall noen av gangene) og jeg HATER snapchat. Jeg skal aldri få meg det igjen. Dessuten føler jeg det ødelegger mye av det sosiale når alle skal gjøre seg sånn til for en stakkars liten video på snap..? Jeg forstår ikke greia. Det er nok nå, liksom..Vi snakkes om litt, folkens!

 

 

 

litt nytt i leiligheten

Kommenter her


Det var så utrolig digg å få opp den nye hylla idag! Er det en ting jeg har trengt mer av i leiligheten min, så var det oppbevaring. Nå som både garderobe og en ny hylle er på plass føles det endelig ut som om jeg begynner å få litt system på ting. Rot rundt en gir jo også rot i tankene..

Ellers elsker jeg å bare være hjemme i min fine lille leilighet! Jeg har virkelig hatt en sykt koselig sommer, men aller mest setter jeg nok pris på dagene hvor jeg bare kan slappe av her uten noe stress - det er sommerferie for meg (haha hilsen frøken tragisk person..). Nå som jeg har gjort mine gjøremål for dagen ser jeg fram til å bare stupe ned i senga, min ubehagelige lille seng som jeg sover så godt i. Vi høres imorgen! God nattsminke på budsjett

Kommenter her

reklame

Jeg er medlem av så utrolig mange sminkegrupper på facebook hvor jenter diskuterer fram og tilbake om hvordan man kan fornye all sminken sin. De fleste av disse jentene lever også på stipend eller en deltidsjobb, så da er det klart at man ikke kan dra på og kjøpe en foundation til 500 kr og en brynspen for like mye når man måtte ønske - og etter min erfaring er ikke alltid den dyreste sminken den beste heller. Snarere tvert imot! Jeg er som dere vet i et tett samarbeid med coverbrands, og nå ville jeg på vegne av alle dere jenter der ute på budsjett lage et innlegg om hvordan man kan fornye sminkemappa for under 1000 kr. Hvor bra?

Vi kan starte med det viktigste for min del når jeg sminker meg på grunn av urenhetene jeg har slitt med - huden.

Everyday minerals face mint colour er en favoritt blandt makeup-artistene, men også en favoritt for meg. Den koster bare litt over 60 kr, og er en perfekt concealer for de som har utfordringer med acne. Her snakker jeg av erfaring! Den hjelper også mot rødhet og generelt irritert hud.

Real Techniques powder brush anbefaler jeg virkelig, og ikke minst merket real techniques i seg selv som er et helt perfekt merke om du vil få myke overganger og blende ut sminken din godt. Denne kosten er stor, og passer til alt av pudder og mineralfoundations.

Everyday minerals loose foundation base / semi matte er en mineralfoundation i pudderform som legger seg ganske lett på huden, men den dekker uansett veldig godt og er perfekt i kombinasjon med concealeren jeg nevnte først. Denne har FULL dekkeevne, og passer alle hudtyper.

Showgirl extra volumising mascara gir deg skikkelig lange og fyldige vipper, for min del kan denne minne litt om en kombinasjon av telescopic fra lancome og en av dior sine, om det sier dere noe. Børsten gjør det også lett å forme og fremheve vippene uten at man griser masse, og den fordeler mascaraen jevnt.


Touch of magic er en grønn leppestift, som på en eller annen måte blir en lett rødfarge når man påfører den på leppene. Må nesten bare prøves!
Det dere ser bak er Barry M Natural Glow eyeshadow palette one i fine farger som framhever din naturlige glød, med 6 forskjellige nyanser + en rouge. Det følger også med to børster!

Om du vil ha fine bryn og ønsker å kjøpe noe som gir deg mye for pengene, anbefaler jeg brow parlour ettersom du får to farger brynskygge, en børste, en pinsett + highlighetfarger du kan ha under brynet for bare 79 kr. I tillegg er det et virkelig kvalitetsprodukt!

Her har dere en helt fullstendig sminkelook kun ved hjelp av produktene jeg har vist dere her. Jeg liker det! Husk at coverbrands alltid har masse billig sminke, jeg garanterer at du finner en ny favoritt!

dagens antrekk

Kommenter her

Ferdig på IKEA. Ferdig snakka. Neida, he he.. Jeg har faktisk hatt det gøy! Nå venter bare styret med å fikse og ordne i leiligheten, men det blir jo alltids så bra når det er ferdig!

Her kommer dagens IKEA-antrekk! Elsker både toppen og shortsen :-)(reklamelenke) Toppen finner du her / shortsen er fra bik bok.


Nå skal jeg gjøre klart litt i leiligheten som sagt, så kan jeg ta kvelden med god samvittighet etterhvert. Jeg er glad i dere!


tanker om tiden

Kommenter her

Idag er det klart for helvette på jord.. nemlig IKEA. Jeg skal egentlig bare kjøpe en hylle men vet jeg kommer hjem med sikkert 150 duftelys i tillegg. Men endelig begynner leiligheten min å bli slik jeg vil ha den! Det er sykt å tenke på at jeg har skapt meg et eget hjem, at jeg faktisk er voksen nå og (forhåpentligvis) aldri skal bo hos mamma og pappa igjen. Noen ganger slår den tanken meg, og tiden har virkelig gått for fort - men jeg har vel enda mine beste år igjen, regner jeg med. Forresten, jeg viser dere bilder av leiligheten min senere, endelig! Skal ha vaskehjelp idag, hun har vært på ferie så det blir digg å ha henne tilbake en gang i uken. Jeg vet mange synes det er rart at jeg som er ung og frisk får hjelp, men hvorfor ikke.. Det er jo deilig å ikke bruke all sin ledige tid på å vaske.

Jeg fikk et søtt lite bilde fra Anette og Tina igår, fra første gang jeg var på overnatting for snart to år siden. Når vi nå snakker om at tiden flyr..

tanker om reguleringen

Kommenter her


Jeg er hos Anette Marie ikveld, lenge siden sist vi så hverandre ettersom vi begge har så mye å gjøre på hver vår kant. Men vennskapet består, hehe! Nå sitter både jeg, Anette og ungen hennes Tina i sofaen og ser på big hero 6! Jeg slapper virkelig av når jeg er her :-) Mitt andre hjem! Tina har vist meg alt hun har av leker på soverommet, vi har lekt teselskap og vi har snakket om fortid og framtid. Jeg og Anette da, altså. Tina snakker mest om skolen som hun snart skal begynne på. I tillegg fikk jeg en gave, tre små søte bilder av oss som ble tatt for snart to år siden. Bilder man kan holde i.. Det er så mye finere enn bare bilder på en skjerm.

 

 

Jeg har fått mange spørsmål på fanpagen min etter at jeg skrev om min kommende regulering, så jeg tenkte å svare på noen av dem både her og der. Jeg synes ikke det faktum at jeg skal ha regulering er kjipt, for det er noe veldig mange går igjennom, men jeg synes bare det er kjipt å få beskjed om det NÅ og ikke for 8 år siden, som jeg kunne ha gjort. Jeg takket så klart nei til regulering da, fordi jeg ble spurt om jeg "ville ha", og ingen 12-åring ønsker vel regulering og da klarer man ikke tenke langsiktig... Hverdagen med regulering tror jeg blir som hverdagen min nå, men jeg ser ikke fram til smertene akkurat.. Men jeg legger alt fokuset over på hvor bra det kommer til å bli til slutt, og at jeg har et langt liv så om jeg i noen år må slite litt med dette så klarer jeg det fint!

Jeg håper min åpenhet rundt temaet kan gjøre det enklere for unge jenter og gutter som er i samme situasjon, eller de på min alder som tenker at det er for sent for regulering. Det er det ikke! Og til de som lurer på hvordan Robin tar det. Kjærligheten vår er ikke sååå overfladisk at vi ikke overlever litt regulering, ha ha.. Jeg ville jo ikke brydd meg om det var motsatt.Ønsk meg lykke til med det her!

 

 

 

jeg skal få regulering..

Kommenter her

Det finnes egentlig ingen vakker måte å innlede dette innlegget på, så jeg sier det bare. Jeg skal få regulering.

For det første så hater jeg tannlegen jeg hadde da jeg var barn. Hvordan det mennesket kunne se meg i øynene og fortelle meg at "du har overbitt men jaja" og ikke nevne noe om regulering er for meg utrolig. Jeg trenger virkelig regulering, og hadde jeg gjort det den gang da ville det ha kostet betydelig mindre og vært over for lenge siden. Derimot så elsker jeg min nye tannlege! Jeg var usikker på hvor jeg skulle gå, så jeg gikk bare til det jeg selv kjenner. Jeg har vært på eurodent i oslo (ikke reklame) for å trekke en tann tidligere, og de var så flinke og beroligende mot meg at jeg like gjerne gikk dit igjen. Tannlegen jeg har nå er flink, rask, forteller meg alt som det er og er en koselig dame.

Til tross for flink tannlege var beskjeden jeg fikk litt mindre hyggelig. Jeg må borre et hull, trekke to visdomstenner og så må jeg enten ha regulering i 2-3 år, eller så må jeg (og dette er mest sannsynlig) ha regulering i et halvt år, så må jeg operere fordi underkjeven min er mye mindre enn overkjeven, og så må jeg ha regulering i ett år til. Jeg har innstilt meg på operasjon, det virker som om det er den veien jeg må gå.. Jeg skal jo så klart la dere følge med på prosesseen!

Her kan dere se overbittet mitt! Ganske sykt, eller? Haha er faktisk sjeldent folk legger merke til det, men sånn er det..Første steg ut er å borre en tann, og det skjer neste uke. Gøy.....

en perfekt dag

Kommenter her

reklamelenker
I kveld var det tid for en perfekt søndagssyssel for min del - en bedre middag, etterfulgt av en spasertur og så keeping up with the kardashians på skjermen hjemme. Men, nå gikk det litt fort her, la oss starte med maten! Jeg føler nesten jeg burde starte en resturantblogg eller en matguide, haha.. Jeg prøver ut nye steder hele tiden, og denne gangen ble det Nodee. Det er en litt dyrere resturant som ligger ved frognerbadet, og maten er asiatisk. Vi spiste flere ulike retter, og det var utrolig deilig å sitte på uteserveringen, snakke og nyte alle de nye smakene.Jeg spiste blandt annet kreps, vegetarwok og fisk. Gøy for meg som nesten alltid spiser vegetarburger! Og det får dere på illegal burger, munchies og burger joint for å nevne noen.. Hilsen matglad jente 94.Antrekket mitt var veldig casual, og jeg følte vi begge matchet litt.. Jeg liker å kunne variere stilene mine litt.

jakke og topp fra junkyard / skjorte fra her / bukse fra her / veske fra louis vuitton / sko fra her


 

Vel vel, nå er det keeping up with the kardashians her! Episoden der Kanye frir til Kim *romantisk* *hint hint R*

et kjærestedøgn

Kommenter her

reklamelenker


Her kommer en liten bildebombe fra vårt døgn på the thief! Om man er villig til å legge litt penger på hotellkos så er dette stedet å dra, vi hadde det virkelig helt perfekt :) Vi har slappet av i spaavdelingen et par timer, drukket masse champagne og spist masse god mat via roomservice. Når man tar inn på hotell i egen by, og på toppen av det hele uten mobil eller pc, får man virkelig satt pris på selskapet man har i hverandre.. Man trenger liksom knapt å forlate senga, og det har vi nesten ikke gjort heller. Det er ikke så ille å bare være på rommet når det er en suite med flere rom man befinner seg i! En perfekt måte for å feire vårt fine og innholdsrike år sammen. Jeg kommer nok enda til å holde Robin litt unna bloggen, men vi er ihvetfall sammen og bor sammen, og det går fint med oss to. Vi har det så morsomt, vi to.Kjolen min finner dere her.


Bikinien min finner dere her - den er på tilbud, og setter seg veldig fint på rumpa. Jeg har medium i overdel, xs i underdel.Idag er det søndag, og hva betyr det? Jo, asiatisk mat på Nodee og en liten spasertur i det fine været! En perfekt søndag, om dere spør meg

livet som hypersensitiv

Kommenter her

Lørdag.

Robin åpner døren til spaet for meg, som er en av de små gentleman-tingene han alltid gjør for meg og tenker at jeg ikke legger merke til. Jeg legger merke til det hver eneste gang, alle gangene han henter ting i kjøleskapet for meg, går på butikken for meg, åpner dører, legger seg med meg selv om han ikke er trøtt og står opp med meg når han ikke trenger. Alle de små øyeblikkene og tankene flyr igjennom hodet mitt i det lille sekundet, og det smilet mitt betyr så mye mer enn bare takk. Liten og lykkelig.

Men så er det jo det med å være hypersensitiv, og den sorgen som så brått kan komme rivende i meg på vegne av andre mennesker. Den sorgen som krever all plass, som spiser meg opp på innsiden og den evige klumpen jeg bærer for andre. Jeg er ganske sikker på at ingen andre ville ha reagert på dette, isåfall utrolig få, men her har vi meg da.. Før oss i køen står det en mann, som er nordisk av utseendet men likevel snakker dårlig engelsk og ikke norsk. Han har slitte klær, han løfter ikke blikket når han snakker, og han bærer preg av livet. Rett og slett. Han er nok 20 år eldre enn meg, på det meste. Vi kommer inn i resepsjonen midt i en samtale mellom mannen og resepsjonisten. "Du kan sende cv til denne mailen" sier hun, på engelsk. Men jeg merker at det ikke vil hjelpe, og nok en CV vil sikkert være ubesvart. Mannen tar et kort, og går ut. Blikket vårt møtes i ett sekund. En situasjon som ingen andre rundt meg enser engang, men det satt et så utrolig stuck i meg som ikke slapp og som enda sitter der.

Jeg lager med en gang en egen historie for mannen i mitt eget hode. Jeg ser for meg at han har gått fra spa til spa, mulig med en ganske bra cv som han har levert. Kanskje han har null kroner, kanskje han har ingen familie. Kanskje hver dag er en evig serie av svaret "nei".Hva har han sett i løpet av sitt liv? Jeg ville løpe etter og si "vent, du kan jobbe for meg", men det blir jo også bare feil. Jeg tenker på at han møtte blikket mitt i et sekund. Han ute på sin jakt etter noe mer, meg på men vei ned til spa. Meg på vei til en natt på et hotell med en suite som koster 6000 kr natta, meg som skal plaske i et basseng og meg som like gjerne kunne ha vært i leiligheten min men velger å dra på hotell fordi jeg kan. Han som går ut døren igjen, og møtte mitt blikk, og gud som jeg skammer meg. Jeg har en tendens til å se bitchy ut. Jeg håper virkelig ikke jeg så slem ut, jeg håper ikke jeg så ut som noe annet enn ydmyk for det er absolutt det jeg blir i møte med slike mennesker. Og hver eneste dag møter jeg så mange slike.

Liten og lykkelig, men samtidig så veldig full av sorgen alle andre bærer, føles det som. Eller kanskje han ikke engang var trist, men at jeg bare er gal. Noen mennesker treffer meg bare så utrolig hardt, og jeg føler jeg er den eneste som har det sånn.svar på det alle har spurt om

Kommenter her

Jeg våknet nettopp opp etter en sykt morsom kveld på stratos igår, vi danset hele kvelden og jeg har vondt i beina idag, på en god måte. Men idag venter en enda bedre dag! Jeg blogger ikke så mye om dette for tiden, men jeg og Robin har vært sammen i ett år idag. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si, for ingen ord kan forklare eller rettferdiggjøre den kjærligheten jeg har for han eller alt vi har stått igjennom sammen. Robin er den eneste personen som kjenner meg på mitt aller mørkeste, og han er den eneste personen i verden som virkelig forstår hvordan jeg har hatt det. Han slipper alltid alt han har for å passe på meg, han vet nøyaktig hva han skal si, hva han ikke skal si og hva han skal gjøre. Akkurat det er verdt mer i verden for meg enn absolutt noe annet, og vi har vokst så utrolig mye den siste tiden. Robin har utviklet seg til å bli et helt annet menneske enn han var fra den første dagen vi møttes, han er så utrolig mye mer nyansert enn folk kanskje tror, og han har opplevd helt utrolig mye. Han er nå en trygghet i mitt liv. Han er mitt hjem. Jeg er bare veldig takknemlig for at vi er der hvor vi er idag, og for at du elsker meg til tross for hvordan du har sett meg. Selv om du har sett meg på mitt styggeste, mest psykisk dårlige, mine verste dager, føler jeg meg enda som verdens vakreste for deg. Takk.Vi skal sove på the thief inatt, som etter min mening må være det fineste hotellet i oslo med den aller beste frokosten. Der venter et døgn uten teknologi, vi legger faktisk igjen både mobil og pc hjemme. Men kameraet følger med! Vi skal spise masse, gå på spa og om jeg får viljen min skal vi på museum. Dette blir fint.

 

lever alle etter samme plan?

Kommenter her

inneholder annonselenkerDere vet når man aldri har tenkt på eller vært på et sted før, og så plutselig er man der "hele tiden"? Eller når man ikke har tenkt på en person på flere år, så plutselig ser man et bilde av dem og så møter man dem tilfeldigvis samme dag. Eller et utrykk man aldri har hørt før, så får man bruk for det to ganger i løpet av samme dag. Hehe, kanskje litt vanskelig å forklare, poenget var bare at jeg har vært i frognerparken flere ganger på en uke enn på 20 år av mitt liv, samtidig som gamle personer bare har dukket opp i samtaleemner og i virkeligheten over alt. Merkelig, hvordan alt ser ut til å være bestemt i forkant og at vi alle lever etter en slags plan. En halvveis plan, i det minste..

Outfitbilder ble det iallfall, i nydelige frognerparken sammen med enda nydeligere Joakim. Vi har snakket om livet og som vanlig ledd oss ihjel. Ikveld skal vi også ut sammen for første gang på nesten et helt år! Wow, som tiden flyr <3 Ny fresh farge hadde jeg også, fra spraytanhuset. Koden sophieelise gir 40% avslag om dere booker tid via nettsidene deres :-)

Sko her (og ja, de er behagelige) / veske celne / kjole finner dere her.

Vi snakkes imorgen, eller kanskje til og med på byen! (haha høres ut som om jeg aldri har festet ut, så mye styr som jeg lager...).

jeg får det som jeg vil

Kommenter her

Jeg er tilbake i godformen igjen, som dere kanskje ser:

 

Jeg bare tulla folkens, det er et gammelt bilde:P Hehe neida, humoren min er enda på bånn, noe som kanskje tilsvarer at jeg ikke er helt frisk enda. Men formen min er iallfall bedre enn den var igår, såpass mye bedre at jeg har energi til å komme meg ut av huset og ha det litt hyggelig! Ikveld har jeg invitert til et aldri så lite mini-vorspiel hos meg før vi stikker videre ut på byen. For gjett hva?! Mine bønner har blitt hørt, og det er oldschool musikk som spilles på stratos ikveld! Jeg gleder meg til å riste på rumpa til gamle hits av beyonce, kelis og hele gjengen.

Dere vet når man egentlig bare burde stresse igjennom alt slik at man får tid til det man egentlig burde gjøre? Men... Så bestemmer man seg for at "neh, jeg kan jo bare sjekke instagram, tar 2 minutter" og 2 timer senere sitter du der med telefonen i hånda, du har lastet ned et nytt spill, fått en brevvenn og lært deg kinesisk. Sånn ca. Alt annet bare for å slippe å gjøre det man egentlig skal. Så nå må jeg kaste meg rundt her, og faktisk få ryddet opp i rottereiret som jeg kaller et hjem!

Vi sees på byen da! Bare se etter dette her, så finner dere meg nok:jeg takler det ikke

Kommenter her

Jeg har hatt det så sykt fett de siste dagene at bloggen desverre har gått litt til siden. KØDDA! Jeg er syk, og gjør ikke annet enn å rulle fram og tilbake i sofaen, se på serier og spise masse mat. Da jeg enda gikk på skolen elsket jeg å være syk. Da lå jeg i stua med pleddet på meg og kunne bare "bestille" den maten jeg måtte ønske via mamma, men nå spiser jeg tørre polarbrød og snakker til meg selv.

Når man er blogger og det er den eneste jobben man har, kan det fort bli ensomt om man ikke har andre prosjekter på siden. Jeg har vært så heldig å hatt både tv og musikk opp igjennom og alltid nok å sette fingrene i, og jeg er enda under kontrakter og kommer til å jobbe med begge deler resten av året og sikkert en god stund framover. MEN akkurat nå har alle sommerferie, og da står det også stille for min del om jeg ikke finner på noe selv.. Jeg har akkurat begynt med noe nytt, jeg jobber med å designe min egen extensionskolleksjon! Det er en veldig spennende prosess, det er gøy å få skapt noe eget og jeg vet akkurat hva jeg vil ha. Dette er ikke bare noe snakk som aldri blir av, for jeg hadde aldri nevnt det på bloggen om jeg ikke var 100% sikker. Det er på gang, liksom! Så jeg har brukt ettermiddagen på diverse sminkegrupper på facebook for å diskutere med andre jenter der om hva de ønsker seg på markedet. Dette blir gøy, og jeg gleder meg til å gi dere clips til en god pris, masse hår i en pakke og et bredt utvalg av farger :-)

Partyhatten er så klart på når man er syk, vettøø.. Et levende bevis på at jeg ikke takler å være syk.Ønsk meg god bedring, og så snakkes vi heller imorgen når jeg er 100% i form igjen <3

 

er jeg årets blogger?

Kommenter her

Jeg hopper bare innom for å si at jeg ville blitt SÅ glad om dere nominerer meg til vixen blogawards! Kanskje jeg vinner for aller første gang? Dere må selv velge hvilken kategori dere synes jeg hadde passet inn under, men "årets blogger" hadde jo vært noe.. :-) Begrunnelsen for årets blogger er - Årets blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne, hver dag. Det hadde vært en stor ære å kunne gå av med den tittelen, eller å i det hele tatt bli nominert!

Jeg føler den titellen (med litt ønsketekning) kunne ha passet meg om man tenker på alt det personlige jeg deler, me også utmerkelsene jeg har gjort i form av palmeoljedebatten og dyr i sirkus. Jeg føler jeg engasjerer mine lesere i viktigere saker som ikke alle andre tar opp på bloggen sin (ihvertfall ikke likte ofte som man burde), og at dette er den kategorien som passer meg best. i jantelovens land vil jeg nødig skryte meg selv opp i skyene, så jeg føler hele denne greia er litt flaut å snakke om.. Det hadde uansett vært en veldig hyggelig nominasjon å få!

Dere kan nominere meg HER.

Fra VIXEN 2014. En veldig fin og faktisk romantisk kveld for min del.dagens outfit

Kommenter herFoto: @joakimkleven / jakke fra junkyard / (reklamelenke) genser fra nelly her / shorts fra sheinside & sko fra modekungen.

Endelig kom jeg og Joakim oss ut for å ta litt bilder igjen! Vi har ledd så utrolig mye at jeg enda har vondt i magen, Joakim må være en av de søteste, snilleste og mest morsomme personene jeg vet om. Takk for at du stiller sånn opp, og at du alltid får fram den beste siden av meg! Selv om været ikke helt var på vår side fikk vi knipset noen fine bilder uansett, og vi var faktisk på operataket.

Om du vil slike outfitbilder er noe jeg skal fortsette med, LIK gjerne innlegget under!

Det siste døgnet har jeg blandt annet...

Kommenter her

Jeg har vært i frognerparken med fine venninner, sett på at solen går ned og drukket vin..Jeg har blitt "avhengig" av sushi igjen og tenker på det døgnet rundt. Spiser også derfor sushi i mengder, som ble min frokost idag..Jeg har kjøpt mitt første par sko fra Louis Vuitton! De er så utrolig behagelige, passer meg perfekt i størrelsen og ikke minst er veldig "meg" i utseendet. En liten materialistisk glede i hverdagen!

Jeg har endelig fått garderobe! Det tok jo bare.. tja, siden april i fjor? Treig med å få enkelte ting gjort er bare mellomnavnet mitt. Garderoben mangler enda dører, men de skal komme om ca 14 dager. Det ser kanskje ikke så fint ut å ha en svær garderobe i stua, men jeg har ikke akkurat noe annet valg. Det er deilig å endelig ha noe sted å oppbevare klærne, så slipper jeg å leve ut av kofferten min slik jeg har gjort helt siden klessalget. Før det var jo klærne nede i en bod i kjelleren..Amanda på beauty house har fikset neglene mine, og jeg ville ha noe mer nøytralt denne gangen. Jeg er veldig fornøyd! Da jeg fortalte henne hva jeg ønsket meg sa hun "eh, begynner du å bli voksen eller?" Vanligvis ønsker jeg meg alltid lengst mulig, mest glitter og glam, men nå ville jeg tone det ned litt.

(reklamelenke) Jeg har daffet rundt i sløvebuksa, som er min eneste bukse med sleng. Min fineste sløvebukse! Og jeg hater sleng, haha. Den finner dere her.
Og akkurat nå? Jeg sitter og ser ut av vinduet, tenker på livet og venter på en pizza fra Dominos. En fin start på uken for meg!dette er min humor

Kommenter her

Jeg vet ikke om det er jeg som har fryktelig dårlig humor, men jeg tenkte å dele et par bilder jeg ler HØYT av. Samme om jeg sitter på trikken, går alene ute, sitter i stua eller er på fest. Jeg ser kanskje gal ut, men herregud.. DELER VI HUMOR!? La oss bli venner, da

 

 

Denne videoen må jeg bare slenge med på slutten. Tror jeg har sett den 50 ganger på rad, det er mulig jeg er avhengig.. Hos meg må jeg se den to ganger på rad for å få lyd på slutten, så mitt tips er som følger : se den like gjerne en milion ganger!

jeg blir aldri lei av..

Kommenter her

inneholder reklamelenke

I går kveld dro jeg og et par av jentene mine til Tijuana, et veldig hyggelig spisested på Løkka. Det er egentlig verdt å dra dit kun for drinkene sin del, man får så mye for pengene. Det koster litt over 100 kr for en drink, men den er så svær at man kan drikke av den i sikkert en time uten å bli lei. Så det ble et par drinker hver på oss, en svær dessert og masse nachos. Slike kvelder blir jeg aldri lei av!

 
(reklamelenke) Toppen finner dere her / mange har spurt om leppestiften, det er nilens jord farge 735.

Nå sitter jeg hjemme i leiligheten og venter på at garderobemannen skal komme.. Jeg har prøvd å bestille en garderobe i flere måneder, men det har vært litt svikt på service fra deres side. Han jeg hadde mailet med sluttet i jobben sin, så da fikk jeg ikke kontakt med noen, folk fikk ferie, dørene kunne ikke bestilles, osv osv. Nå skulle de vært her for 20 minutter siden, så jeg bare håper de faktisk møter opp :-)

jeg har tatt vennetatovering!

Kommenter her

I dag tok jeg og Anne-Sofie muligens den rareste og mest interne tatoveringen jeg vet om, hehe. Her har dere vår vennskapstatovering:

 

Det gir vel ikke så mye mening for dere, gjør det vel? Helt ærlig gir det ikke mening for oss heller, det e bare noe vi har kalt hvernadre i alle de år. Tror vi startet med det når vi var rundt 5-6 år gamle og vi husker ikke hvorfor, men jeg er iallfall toøyd og hun er enøyd. Mye morsommere å tatovere dette enn å skrive "best friends" for eksempel, det er så standard.. Denne er veldig personlig i det minste! Vi fikk oss nettopp en god latter når vi gikk igjennom kommentarene på instagrammen min, en jente hadde kommentert "fritt for å være enøyd" hahahaha. Sånn skal det være!

Vi tok dem på art & soul tattoo i oslo hos Vilde, som også tok min siste store tatovering. Anbefales virkelig! Neste jeg planlegger å ta er "love your brain" i nakken og "ting skjer" på ribbeinet, he he.

første gang jeg er fornøyd med..

Kommenter her

Etter å ha brukt en god halvtime på å legge et nytt lag med sminke er jeg nå klar for å dra ut døren! Er for en gangs skyld veldig fornøyd med brynene mine, det tror jeg aldri har skjedd før. Eller jo, samme dag som jeg har fikset de hos profesjonelle kan det være jeg føler meg bra, men nå tror jeg endelig jeg har kommet til det punktet hvor brynene holder seg fine en stund. Jeg har jo hår hele veien, og det føles digg!

Vi starter med førfest hos Marte, så får vi se hvor kvelden ender. Jeg blir sikkert overtalt til byen, haha.. Kanskje vi sees ute, og om ikke så snakkes vi her i morgen! :-) Stor klem!

norges søteste!

Kommenter her

I går på vinkvelden ble vi av en eller annen grunn sittende å se på gamle youtubevideoer fra mgp junior - noe som har resultert i at jeg har den spanske vinneren sin låt fra 2004 heftig på hjernen idag, men det er en annen historie..

Videoene fikk oss etterhvert inn på marcus & martinius, om dere vet hvem de to er? Om ikke så burde dere, for de må være norges søteste! Jeg har jo visst hvem de er veldig lenge men har ikke tatt meg bryet til å sjekke det mer ut, og selv om musikken kanskje ikke er hva jeg vanligvis hører på, så er de utrolig flinke! Virkelige entertainers som ser ut til å elske det de gjør, også er de flinke til å danse i tillegg!? Foreldrene deres må virkelig være stolte.. Vl adoptere dem :(

Så disse to ble altså 3 jenter på 20 år sittende å beundre og snakke om hele kvelden igår, hehe.. Og denne sangen her er veldig søt! Bare se på den rytmen og innlevelsen, da.

Denne opptredenen her må jeg bare dele også, ettersom de gruser de aller fleste andre norske artister i både sjarm, innlevelse og å være flinke med publikum. Jeg elsker det her, bra stil har de jo også!

Jeg heier virkelig på disse to, og håper de kan lage musikk og søte musikkvideoer for alltid :-) Krysser fingrene for at jeg får møtt de en dag, da skal jeg ta fanbilde!

thats life right there

Kommenter her

annonselenker

I dag var egentlig planen å dra på teknisk museum sammen med Anne-Sofie, men da jeg våknet i morges tenkte jeg bare på en ting, "VANN, JEG DØR!!", slik som det pleier å føles etter litt for mange glass kvelden i forveien. Derfor droppet vi alle planer og tok heller en litt skamfull tur til mcDonalds, haha. Og det ble myyye mat..Vi satt der faktisk så lenge at Anne-Sofie presterte å kalle det et "koselig cafebesøk" etterpå, haha.. Vi fulgte opp med en liten runde i byen for å kjøpe det nødvendige i kveld, som da betyr løsvipper og vodka. Angrer på at jeg ikke hadde det på russekortet mitt, "løsvipper og vodka". Thats life right there.

 

(annonselenker)Skjerfet er lånt / topp fra nelly her / shorts fra bik bok / veske louis vuitton / sko fra nelly her

Det blir litt mye fest og fanteri når Anne-Sofie kommer til hovedstaden, mer enn det ellers er. Men hun lever som regel i en studenttilværelse oppe i nord-norge så når hun først kommer hit prøver vi å ha så mye fart og spenning som mulig! Derfor blir det også fest ikveld, selv om jeg er usikker på om jeg skal på byen. Jeg liker det som sagt ikke, alt for mye folk, man mister hverandre hele tiden og som regel er det for trangt til å danse / for dårlig musikk, haha. Jeg lengter etter en hiphop-klubb i oslo! Finnes det noe sånt..? Jeg har iallfall aldri vært på det her i Norge, men i utlandet (spessielt Barcelona!) finnes det mye bra. Jeg elsker å danse til hiphop ute, og helst litt oldschool. Men man får vel bare drømme, her får jeg nøye meg med endeløse beats og housemusikk..

Nå skal jeg gjøre meg klar, og så møte denne frøkna igjen! My one and only, Annesopsop (ikke bli sint for snikbildet)