hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

august 2014

Vinn biletter til KYGO

Kommenter her

Denne kvelden har jeg en super konkurranse til dere - du og en venn kan nemlig vinne biletter til KYGO sin konsert i oslo spektrum den 17. desember! Jeg fyller selv år når klokken slår 00:00, og skal derfor feire stort med flere venner på den konserten. Hvem passer vel bedre enn kygo til å ringe inn at jeg blir 20 år? Jeg elsker han, og har flere av låtene hans nedlastet på telefonen. Jeg elsker at en norsk, ung gutt kan gjøre så stor internasjonal suksess som han garantert kommer til å bygge stort videre på. 

Alt du må gjøre for å ha en mulighet til å vinne er å like meg på facebook HER, og så legge igjen en kommentar i dette innlegget med mailen din. Jeg trekker vinneren allerede på jobb imorgen, og mailer vinneren med en gang - så, ta en titt i mailboksen deres imorgen 

 

Den som vinner får altså ta med seg en venn, og møter meg før konserten for å få bilettene sine - det er alltid veldig hyggelig å møte lesere slik, så kanskje vi kunne ha dratt på konserten sammen? Vi får se, det blir supert uansett :) 

Hvordan sminke nesa smalere..

Kommenter her

.. og generelt, hvordan fremheve sine gode trekk med sminke? Highlighting og counturing er noe jeg selv driver med, og får både ros og kritikk for her på bloggen. Jeg begynte med dette i fjor og mener selv jeg har blitt bedre og bedre, etterhvert har jeg også funnet de produktene som funker for meg, men også lært meg masse om hvordan jeg legger sminke til min ansiktsform. Jeg liker jo sminkelooken litt "drøy", og er heller ikke ute etter et så naturlig som mulig resultat, selv om det også er mulig med akkurat samme teknikk bare man blender alt bedre inn. Så, her kommer min guide, steg for steg, hvordan jeg sminker huden!

 - Første steg, highlight -
Highlighting handler om å fremheve. Jeg legger en foundation som er et par toner lysere enn min egen hud under øynene og hele veien bak mot hårfestet, langs neseryggen, i pannen og haken og rundt hele kjeven. Jeg har en stor panne og bruker derfor lite foundation der, men jeg har en liten hake og bruker derfor mye foundation rundt det området. Jeg vil med andre ord fremheve haken, og ta fokus vekk fra pannen. Jeg tar også pittelitt foundation rundt nesa.

Til dette bruker jeg glo minerals protective liquiod foundation i fargen honey light. 

 

- Andre steg, skygger -For å legge skygger, eller "contouring" som det kalles, bruker jeg en foundation som er et par hakk mørkere enn min egen hudtone. Jeg mener dette er hundre ganger lettere enn å bruke solpudder, og det blender mye bedre inn når du skal legge alt sammen. Contouring gjør det motsatte av highlighting, nemlig å legge skygger der du ønsker i ansiktet - husk, du må gå etter din naturlige ansiktsform! Jeg liker markerte kinnbein og gjerne hele veien ned, men man trenger altså ikke å dra skyggene like nærme munnen som det jeg gjør. Jeg bruker foundation i kinnene, rundt hårfestet, under haka og på hver side av nesa som jeg drar hele veien til over øyelokkene. 

Jeg bruker samme foundation til dette, men i den mørkeste fargen. 

 - Steg tre, blend ut -Jeg begynner med å blende ut den lyse foundation med en beauty blender, så tar jeg en ny blender og gjør det samme med den mørke foundationen. Først lys, så mørk. Jeg jobber fra utover og inn mot ansiktet.  Jeg bruker beauty blender pink til dette - det er hundre ganger bedre å bruke en slik, enn vanlig founationbørste f.eks. 

- Steg fire, concealer -Etter alt dette er gjort tar jeg en lys concealer under øynene og andre steder jeg mener trenger litt ekstra highlighting. Jeg følte ikke det var noe poeng å ta bilder underveis her, fordi endringene som skjer er ganske minimale og heller ikke noe spessiel teknikk man trenger. Jeg bruker glo minerals concealer under eye. 

 - Steg fem, solpudder - Jeg legger så litt ekstra solpudder alle stedene hvor jeg fra starten av la skygger. Litt ekstra i kinnene, panna og haken, og ellers hvor det passer seg naturlig å skyggelegge ansiktet. Her bruker jeg too faced chocolate soleil som både lukter og smaker sjokolade! 

- Siste steg, highlight igjen- 


Så bruker jeg en faktisk highlighter under øyenbrynene, rett over kinnbeinene og rett over leppa. TIl dette bruker jeg mary-lou manizer. Voila!


 Hva synes dere? Pleier noen av dere å gjøre det samme? Jeg må bare påpeke at dette ikke er hverdagsrutinen min, men noe jeg gjør for spessielle anledninger :-) Dere får 20% på ALT av sminke (utenom salg) om dere bruker rabattkoden SOPHIE på coverbrands.no. Tilbudet gjelder ut 05.10.2014! 

Innlegget i samarbeid med coverbrands

gave, intervju og restylane

Kommenter her

Jeg får ofte kommentarer og mailer fra lesere som, i likhet med med meg, nettopp har flyttet til en annen by og har mye å tenke på. Jeg personlig var veldig nervøs for å ende opp uten noen venner, at jeg ikke kom til å være like "spennende" for de jeg kjente i oslo når jeg plutselig skulle være her hele tiden. Det er ikke alltid lett å skulle ta fatt på voksenlivet alene, men jeg har hatt så utrolig flaks! Selv om jeg også har siktet feil til tider, og havnet i gjenger og situasjoner som ikke er helt bra (noe som fort kan skje når man flytter til en ny by) er jeg nå på et veldig bra sted sånn sett. Derfor er det viktig for meg å vise de vennene jeg har her, at jeg setter uendelig stor pris på dem - det krever jo ikke så mye  Charlotte er en god venninne som jeg blandt annet var i Portugal med, som heldigvis også har flyttet til oslo - så, i går dro jeg til henne og tok med en veldig morsom innflyttergave!

Nemlig. . en popcornmaskin!


Det ser kanskje ikke så sykt ut, men for en festattraksjon! Charlotte bor sammen med to andre venninner som også er fra Harstad, og alle så ut til å bli veldig glade for gaven. Popcornet var ferdig mye raskere enn i microen, det ser kult ut, og ikke minst kan det være FARLIG å spise popcorn fra microen (det hadde hun ene lært i naturfagen, haha - jeg har også fått høre det tidligere, altså). Popcornmaskinen er fra alphageek.no, en av mine favorittsteder på internett når man skal handle gaver, eller om man bare vil ha noe som skiller seg litt ut. Flere ting jeg har fra samme nettbutikk kan dere se HER og HER - ikke sponset, btw! Popcornmaskinen kostet 399, og så vidt jeg husker var det også fri frakt. 

Vi gjorde en skikkelig jentekveld ut av det, og spiste frukt dyppet i sjokolade også ♥ Jeg spiste mest bare sjokolade, jeg har begynt å spise sjokoladepålegg direkte ut fra boksen og er på grensen til tragisk). Ettersom ingen av oss var særlig bildeskjønne igår (det eneste bildet jeg har av meg selv fra gårdagen er av rumpa mi i en skitten bukse . Her er det forresten)


 

Haha, uansett. Her får dere et søtt og gammelt bilde av meg og Charlie!Takk gud for restylane, for oss begge! Og neseoperasjon. Her kan man tydelig se forskjell, 16 år som vi var!

 Nå blir det bursdag på meg! Ps, dere kan lese et ganske langt og fint intervju med meg som kom ut idag HER. Vi blogges imorgen :-) 

starstruck

Kommenter herI dag er full av bursdager, som egentlig ikke er bursdager likevel, hehe. Jeg tok med meg min fine venninne Louise på en veeeldig forsinket bursdagsmiddag, og senere ikveld skal jeg i bursdag til en annen venninne som vi feirer på forskudd. Jeg elsker bursdager, så dette er en bra lørdag! Og ja, jeg har vel fortalt dere at jeg ikke blir starstruck lengre? Vel, det var en kjendis i norge jeg hadde til gode å få møte, som jeg bare visste kom til å gi meg sommerfugler i magen - nemlig Chirag i Karpe Diem. Og hvem sitter rett bak oss når vi spiser? Jepp, der var han, endelig! Jeg ble smånervøs og turte derfor ikke å si hei, og fokuserte hardt på å se i absolutt alle andre rettninger, men da kan jeg krysse han av lista og si meg godt fornøyd med dagen så langt ;) om du skulle møtt en norsk kjendis og blitt starstruck, hvem måtte det ha vært?


Jeg har forresten vært ute og sett etter parykker også, men jeg finner ingen i den duse rosatonen jeg kunne ha tenkt meg. Jeg har sett igjennom alt av nettsider og butikker dere tipset meg om, så. . da blir det vel rosa hår på meg neste gang? Frisøren min er veeeeldig interessert i det iallfall, så jeg blir nok overtalt. Nå til noe mindre glamorøst, jeg skal skife på kattesanden. Brekker meg like mye hver gang, men jeg har blitt flink til å puste igjennom nesa da, om man skal snu noe positivt ut av situasjonen. .  

 

hyper, jeg altså

Kommenter her

adlinks fra nelly

Jeg våknet av meg selv klokken 06 imorges, jeg hoster og harker så mye i søvne at det var klin umulig å sove stort lengre. Da passer det jo bra at jeg fikk masse energipiller i posten, så akkurat nå er jeg høy på koffein og skriver som et lyn mens jeg tripper fram og tilbake i sofaen. Er helt hyper! Dette innlegget gikk iallfall fort unna, haha. Her kommer innkjøpene fra Amsterdam, og litt smått jeg har kjøpt på nettet den siste tiden :)

Eat pretty, kokebok fra urban outfitters, de har samme på nettsiden - dere finner den her.

 
Notatbok fra urban outfitters. En liten funfact om meg, jeg er helt avhengig av notatbøker. Her skriver jeg ned alt jeg skal, jeg skriver dikt og jeg skriver dagbok i samme slengen. Notatbok er alltid med!

 

cardigan urban outfitterssekk urban outfittersCardigan urban outfitters.Topp urban outfitters Skjorte fra rut & circle nelly  Veske NLY tilbehør 


 

og en del plagg fra sheinside, som jeg fikk rett før jeg dro bort - alle disse ble med, og ble også brukt på reisen - som forresten bare føles som en merkelig drøm. Jeg og Robin snakket litt om det, tenk om vi egentlig ikke var i Amsterdam, om vi bare innbiller oss det, haha. For det er jo slik det føles! Men, heldigvis har jeg både bilder og filmer så da var det vel ikke en drøm likevel. Håper jeg kan dra på en lignende reise igjen snart, Berlin frister! 


Nå skal jeg ta på meg litt ekstra sminke og så stikker jeg til Charlotte en tur, jeg har faktisk ikke vært i leiligheten hennes her i oslo enda, så det blir spennende! Jeg tar med meg en ganske morsom innflyttergave også, som jeg håper hun vil like. Jeg viser dere senere! Så, hva synes dere om innkjøpene? Er det i det hele tatt gøy å lese om? Grunnen til at jeg sjeldent lager slike "innkjøpsinnlegg" er fordi jeg selv mener det er ganske boooring å lese om, men hva vet vel jeg. Greit å høre deres mening.

nå SKAL det skje endringer

Kommenter herJeg vet jeg har mast om dette i alle de år, det der forbanna håret mitt. Er det blondt vil jeg ha brunt og motsatt, har jeg en farge for lenge føler jeg meg "kjedelig" og får nesten litt abstinenser om jeg ikke endrer på noe. Jeg er en skikkelig vinglepetter og har snart mistet alt håret, men det er det verdt! Noe jeg har tenkt på fram og tilbake er rosa. .Men jeg kjenner meg selv, gi meg en uke med rosa hår og jeg kommer til å være lei. Så slo tanken meg, hva med en parykk? Jeg så igjennom hele utvalget på rapunzelofsweden, men de hadde ingen i "crazy" farger. Så, noen som vet hvor jeg kan bestille/kjøpe en parykk? Så kan jeg ha rosa hår til spessiele anledninger. Og ja, jeg er _veldig_ seriøs. Om jeg får tak i en rosa parykk idag kommer jeg til å sitte hjemme alene med dem på, se meg i speilet og føle meg faen så fresh, haha. 


- Bilder fra i morges. Elsker tatoveringen og vil bare vise den hele tiden - I skrivende øyeblikk sitter jeg på jobb, og da kan jeg i samme slengen forklare dere litt om min jobbhverdag.Jeg jobber ute av huset hver mandag, onsdag og fredag fra 09-12 hos nettavisen, rett etter det drar jeg videre til et annet kontor for å jobbe med litt nettbutikker, altså innkjøp, design og markedsføring. . Vanlige jobber med andre ord, hvor jeg snurrer på stolen, drikker kaffe og slår av en prat om været og fotball. Utenom det jobber jeg en del med tv, gjør intervjuer, jobber hjemmefra med bloggen og går på møter, så endel er det jo. Speaking of, jeg har gått igjennom dagens mail og lest alle kommentarer fra det siste døgnet, og sitter igjen med inntrykket at flere av dere virker å tro at jeg har null venner i oslo. . Det var jo merkelig å høre, jeg er faktisk sosial hver eneste dag, men det blir lite blogging av det. Har ikke så bloggvenllige venner, og glad er jeg for det! Jeg hadde forresten leserrekord igår, gøy :) Nå blir det lunsj!

 

slankepakke?

Kommenter her

i samarbeid med PF 

I kveld tok jeg turen til et event før jeg inviterte Marte med hjem på overnatting, pannekaker, bær og nutella ♥ Jeg følger utrolig mange inspirasjonaccounter på instagram, og hver eneste dag ser jeg fristende bilder av tykke pannekaker med noe godt til, men det å faktisk stelle istand noe slikt hjemme har det vært verre med. Men, her om dagen fikk jeg en ganske svær pakke fra proteinfabrikken som blandt annet inneholdt nettopp pannekaker, så da var det bare å stelle istand noe! Jeg har sagt det før, men jeg sier det gjerne igjen - disse pannekakene er de beste! Det jeg fikk fra proteinfabrikken denne gangen var en komplett slankepakke - ikke at jeg skal slanke meg, men jeg hadde så lyst på proteinbarene (som også smaker himmelsk), pannekakene og e-burn pillene som gir masse energi. Ellers i pakken kommer en shaker, et måleband, kosttilskudd og diettproteinpulver. Pakken lover å skulle kunne ta bort rundt 6 kg veske og fett fra kroppen innen 12 dager, så for de som skulle være interesserte høres jo ikke det så alt for ille ut heller! Stort pluss for at det smaker godt. Et lite tips fra meg er å legge sjokoladebarene i ovnen en liiiten stund, da smaker det helt SINNSYKT!
Pakken jeg har er nå på 53% avslag, og kan kjøpes HER.  Noen som har prøvd en slik pakke før, og funket det? Eventuelt andre produkter fra proteinfabrikken? Tror flere setter pris på å høre forskjelige meninger i kommentarfeltet, meg selv innkludert. 


Nå blir det film med bestie før vi legger oss!

hysterisk

Kommenter her

 Nå er vinneren av surfekonkurransen jeg hadde gående med lapoint kåret, og det er absolutt min feil at det kom sånn i etterskudd - jeg hadde helt glemt det bort, men ble minnet på det i kommentarfeltet så takk for at dere passer på, hehe. Vinneren finner dere HER, gratulerer så mye til deg ♥

bildet lånt fra idawulff.com


Jeg har lest igjennom alle kommentarene deres fra gårdagens innlegg, både om tatoveringen og hvordan jeg har det om dagen. Tusen millioner takk for alle positive! Jeg lar de stygge kommentarene være nettopp hva de er - altså ikke så fryktelig viktige, og de konstruktive tar jeg til meg. Kommunikasjon folkens, haha! Jeg sitter i skrivende øyeblikk på gulvet i stua og prøver å underholde kattene Siv og Bjørn. Jeg sliter med mye dårlig samvittighet fordi jeg tror de kjeder seg så fælt, jeg hadde begge to ute på plenen igår og lekte litt, men det er jo ikke nok med en tur ut nå og da. . Jeg pleier å leke litt inne i huset og underholde dem så godt det lar seg gjøre, men som hysterisk kattemor føler man vel at man aldri heeelt strekker til. Så, dere som har innekatt. Kom gjerne med tips? Hva gjør dere for at kattehverdagen skal bli mer spennende? Noen spessielle leker? Går dere turer ute, såfall hvor ofte? (kan ikke bli for mye, for da vil de ut heeele tiden har jeg hørt). Ah, jeg er desperat, jeg vil bare at de skal ha det bra. . 

den nye sophie

Kommenter herHer om dagen fikk jeg en kommentar på bloggen som jeg funderte på i lang, lang tid. Jeg tenkte på kommentaren mens jeg pusset tennene, når jeg gikk til bussen og mens jeg spiste lunsj. Hjernen min spolte fram og tilbake i arkivet, det funket ikke, så jeg leste i mitt eget bloggarkiv (som er greit å ha når hukommelsen streiker) og jeg var uansett like blank. Kommentaren fortalte meg "jeg savner den gamle Sophie, den du var for noen måneder siden. Nå er du så annerledes, og det merkes så godt". Det merkes så godt. Og så merker jeg det ikke selv engang.

For, om man nå skal spole tilbake i tid, til den gamle Sophie - hvor finner man meg da, sånn psykisk sett? Jeg har prøvd å finne tilbake til de følelsene jeg hadde tidligere i år, de følelsene jeg har hatt mer eller mindre de siste årene. En slags konstant klump i halsen, og om den ikke var der, ventet jeg alltid på at den skulle komme. Et sinnsykt stress som gjorde at om den minste ting gikk galt, brøyt jeg samme og begynte å grine tvert. Det kunne være noe så lite som at jeg hadde glemt en lipgloss hjemme som jeg egentlig hadde tenkt å pakke ned i veska - så klart var jeg ikke lei meg fordi jeg hadde glemt en lipgloss. Jeg var lei meg fordi jeg følte alt var et kaos, jeg ble en totalt kontrollfreak som måtte ha alt helt klinkende klart for meg, og om en liten ting ikke gikk helt etter planen var det alt for mye å takle. 

Jeg ble syk av å ha det slik, jeg stresset så mye at jeg fikk utslett, acne og mistet håret (!), jeg så konstant sliten ut og jeg kunne sove 15 timer i strekk. Det merkelige er at livet mitt nå, hvor jeg er alene og skal klare meg selv, hvor jeg har ansvar for at mine egne regninger blir betalt, jeg har ansvar for å ta oppvasken, handle mat, lage mat, slå av all eketrisitet når jeg drar hjemmefra, rydde huset, vaske kattene, skifte på kattesanden, være sosial og legge meg alene om kvelden - man skulle tro at det livet var hakket verre. Jeg aner ikke hva som har skjedd eller hvordan det skjedde, det høres ut som en merkelig disneyfortelling, men jeg våknet opp en dag og følte jeg hadde overlevd noe. At jeg hadde skjønt noe jeg ikke hadde skjønt før, at det faktisk ikke er vits å være lei seg. At det blir bedre for meg, om jeg vil at det skal være bedre. Og det sykeste av alt? Plutselig forsvant all uren hud, jeg følte meg ikke sliten og jeg hadde bare lyst til å gjøre mer, mer, mer. Være bedre enn jeg var igår, sette mål for imorgen, og faktisk være stolt over meg selv istedenfor å synes så synd i meg selv.

Jeg har ikke grått siden JULI! Aner dere hvor stort det er for meg. Før gråt jeg nesten hver eneste dag, og nå synes jeg det er flaut å si. Jeg har alltid ment at positive mennesker som aldri blir sure kan være irriterende, men nå er jeg der selv. Blir faktisk aldri sur. Istedenfor å tenke at noe suger, så fokuserer jeg på at det er en utfordring og at jeg skal klare det. Når noen gjør noe som irriterer meg, tenker jeg "gjorde den personen det for å være slem?". Hvis nei, så er det bare å ta det med et smil og tenke at jeg ikke trenger å irritere meg. Hvis ja, så er ikke den personen verdt å ha i livet sitt (jeg har slått opp med mange "venner" den siste tiden, og det hjalp også). Jeg tenker hver dag på ting som gjør meg heldig, her om dagen skulle jeg sove og så fikk jeg en tanke om hvor glad jeg er for at jeg er meg, brått hadde jeg en sinnsyk eurofi og begynte å le for meg selv i senga. Det var så godt å innse at jeg ikke ville ha byttet meg selv bort mot noen andre. Dette var muligens fordi jeg hadde spist "magiske trøffler", og at det skjedde i Amsterdam, men det var uansett digg, haha. Men jeg tenker jo enda slik, jeg er glad for at jeg er meg.  

Den gamle Sophie var trist, den nye Sophie er glad og stabil mentalt sett. Om det gjør bloggen kjedelig, at jeg ikke lengre kutter meg, sover døgnet rundt og spiser for lite, så beklager jeg ikke for det. For jeg vil heller være glad, enn en underholdningskilde som har det vondt.  
ferdig tatovert

Kommenter herHei dere! Nå er jeg altså ferdig tatovert, til både mamma, pappa og flere av dere leseres store fortvilelse. Jeg har vært på kontorene til nettavisen hele dagen, dro rett fra der og videre til et intervju, og så var det rett ned i tatoveringsstolen til daniel (@daniel_louis på instagram, der ligger det også bedre bilder av meg). Jeg kjenner flere som har tatovert seg hos han, og ble vel egentlig veldig hyped up på tanken om tatovering grunnet at alle rundt meg plutselig får blekk på hele kroppen, "jeg vil også" - og slik ble det. Jeg valgte å droppe både bedøvelseskrem og smertestillende i forkant, jeg trodde jeg var så utrolig tøff men fyf.. det var mildt sagt ikke en behagelig prosess, men Daniel er utrolig flink og ikke minst hyggelig, så jeg er glad jeg gikk til han. Jeg kan trygt anbefale videre! 

Jeg er bare veldig glad akkurat og ikke noe angst enda iallfall. . Det føles fint ♥ Hva synes dere?


Nå skal jeg endelig bli ferdig med innlegget om sminkerutinene mine, samt lage middag til meg selv for en gangs skyld. Og nå har forresten kissie vært ute og kopiert meg igjen, tredje innlegget på en uke typ. Not cool. 

hvordan foreldre reagerer på bloggen

Kommenter her

Til dere som lurer på hvordan foreldrene mine generelt sett reagerer på bloggen, så tar de det aller meste med en imponerende ro. Jeg tror de har skjønt at de må velge sine kampsaker, om de skal bli sure for alt jeg skriver her så kommer jeg bare til å bli lei å aldri svare i telefonen, haha. Dere vet jo hvordan det er. Men, etter tatoveringsinnlegget i går fikk min kjære far et lite anfall på tastene og sendte meg tre meldinger på rappen som jeg enda har til gode å svare på. .


 

Jeg synes det er så morsomt hvordan foreldrene mine skriver når de tekster, "d" istedenfor "det" er ikke akkurat særlig tiltrekkende (ikke at jeg i utgangspunktet er tiltrukket av foreldrene mine, men dere skjønner). Så, han var tydeligvis ikke så stor fan av det jeg idag skal gjennomføre. Men, jeg skal gjøre det! Altså, jeg har ikke angret på noen av tatoveringene mine så langt, og jeg tviler sterkt på at jeg vil angre på denne også. Hva er det å angre på? Bare litt blekk på kroppen, jo. 

 

Så, dette er siste gang jeg tar et bilde av meg selv hvor jeg ikke har noe tatovert akkurat her. . Jeg klarte forresten å glemme selvutløserkontrollen min i enten Bergen eller Amsterdam, så jeg har hatt panikk og løpt fra butikk til butikk både idag og igår, men ingen hadde akkurat den kontrollen jeg trenger. Så, nå er en selvutløserkontroll bestilt på expresspost, og fram til da føler jeg bloggen hviler litt - jeg har jo ingen til å ta bilder av meg, jeg som hadde laget et langt innlegg om hvordan jeg sminker meg, og et innlegg om alle innkjøp fra sist uke. Det kommer uansett imorgen, jeg ser faktisk fram til å blogge med ordentlige bilder igjen.

 

Anywho, nå skal jeg komme meg ut av døren og mot tatoveringstimen min! Nå har jeg med meg kamera, og skal få hjelp der til å ta bilder så får dere se resultater ikveld.Tror dere jeg kommer til å angre, eller blir det aaaall good?


tatovering imorgen

Kommenter her

Hei dere. Det tar virkelig på kreftene å være en helg i amsterdam, men jeg har hatt det sååå fint og skulle egentlig aller helst ønske jeg kunne spole tilbake tiden, og så la tiden gå litt ekstra sakte helgen igjennom. Det må ha vært den raskeste helgen i hele mitt liv! Men, som jeg nevnte kort for dere har jeg blitt syk, jeg hoster og harker så mye at det nesten er flaut å være offentlig - det var forresten en hel del som måtte ryddes, vaskes og støvsuges da jeg kom hjem, i tillegg har jeg hentet post, trent litt, lekt med kattene og spist sushi sammen med Marte. I morgen er en fullstappet dag og jeg har på alarm klokken 07, tre møter pluss tatoveringstime står på planen for min del. Angående tatoveringer så har jeg et veldig ukomplisert forhold til det hele, vi skal jo alle dø engang, og om jeg er så heldig å bli 80 år så kommer jeg bare til å være glad for å være i live og ikke bry meg noe om tatoveringene jeg har, hehe. Så, derfor tenker jeg å kjøre på med noe litt mer "ekstremt" denne gangen, for eksempel elsker jeg denne under som Rihanna har. Noe lignende, bare med et motiv jeg velger selv. . Hva tror dere? 

 

Nå er det natta for min del - blir kjedelig å sove alene, altså.

 

 

"stakkars alle andre"

Kommenter her

Cardigan urban outfitters / sko nly shoes / topp urban outfitters / shorts sheinside.com


 Hei! Nå er det den siste dagen vår i Amsterdam, og så klart har begge to blitt syke og sov til klokken 15:30 idag. . Men, vi har det veldig koselig til tross for det! Vi lå bare inne på hotellrommet inatt og snakket, spiste godteri og slappe av, mens idag har vi gått litt rundt omkring. Blandt annet var vi på samme sted som Miley Cyrus hang på da hun var her, mange flere kjendiser som eminem, rihanna, wiz, snoop ++ har også vært der, så det var gøy å oppleve. Jeg presterte også så klart å skjemme meg selv ut, vi skulle gå fra hotellet og så klart faller jeg, og ikke bare litt. Jeg hater serilst å ramle, det er så sinnsykt pinlig. Vi har ikke så mye planlagt idag, annet enn å rydde litt på hotellrommet, spise mat, kjøpe et par siste greier på turistshopper. . og grue oss til å dra hjem, så klart. Vi har det så bra at jeg synes synd i alle andre som ikke er her. Så igår sa jeg " stakkars alle andre", og nå har det blitt litt quote-of-amsterdam.

Takk for fine kommentarer i innlegget igår, forresten. Supert at de fleste har forståelse ♥ Flyet går 10:45 imorgen, så vi får snakkes fra oslo. På tirsdag har jeg en konsultasjonstime for tatovering, det blir spennende. Min første, litt større tatovering som ikke er tekst :) 

amsterdam dag 2

Kommenter her

  

Hei dere! Siden jeg sist jeg oppdaterte dere har vi rukket å gjøre litt av hvert. Vi skjønner nå ca halvparten av sentrum og roter oss ikke like mye bort lengre, men vi er ganske surrete begge to. I går var vi midt i red light district uten å engang skjønne at vi var der, så vi dro tilbake idag, så på hverandre og sa "eh, her var vi jo igår". Så, jeg synes med andre ord ikke red light var noe spessielt, vi trodde vi var i en vanlig gate med prostiturte i annenhvert vindu, så og si. Vi har spist utrolig mye, de har så mye spessiel og god mat på alle gatehjørner, i tillegg til fantastisk shopping. Vi har funnet så mye kult idag, og jeg er vanligvis ikke så fan av å shoppe i virkeligheten (internett er mer min greie), men her ble det masse nye plagg fra urban outfitters som jeg kan vise dere hjemme i Norge. Hva ellers. .I går hadde jeg ikke med meg kameraet, men vi var på nattkubben escape og danset litt før vi dro hjem og tok en svømmetur i bassenget rundt klokken 04. Escape var forresten helt OK, veldig bra musikk, gode drinker og sykt kult lysshow. Men veldig rar sammensetting av folk, kan man si. .  det ødela stemningen litt, selv om det var veldig gøy uansett! Tror forresten ikke jeg har sovet så godt som jeg gjør i denne hotellsengen siden jeg var et lite barn. Jeg er bare veldig glad jeg er her ♥ I kveld skal vi bare være på hotellrommet, jeg begynner å bli syk. For å unngå det skal vi derfor slappe av, og imorgen blir det mer shopping, en båttur, kanskje sykle lit rundt og dra i Anne Frank sitt hus, troooor jeg. Vi får se! Tusen takk for alle nattklubbtips forresten, kanskje vi benytter det imorgen - søndager skal være veldig bra her, har jeg blitt fortalt :-) 


Så, svar på noen spørsmål:
1. Jeg er ikke her sammen med Mathias - synes det er veldig rart at enkelte skal hakke ned på meg, og ta han i forsvar når dere ikke aner noe om hvordan situasjonen var der. Hvilket grunnlag har dere for det? Jeg er her med en venn, ikke en kjæreste. 
2. Han jeg er her sammen med heter Robin, han har vært på bloggen før, og jeg har kjent han i hele 2014. Eller, vi hang litt i Januar, så snakket vi litt nå og da fram til for noen uker siden, så har vi hengt endel siden da :) 
3. Jeg blokker folk på instagram når de skriver masse stygt, så de av dere som kanskje har blitt blokket - det er fordi dere har skrevet noe veldig sårende/usant, hvorfor skal slike folk få se bildene mine?

 

hei fra amsterdam!

Kommenter her

 

Nå blogger jeg til dere fra Amsterdam! Dette har vært en ganske lang dag, vi landet rundt 11 og kunne ikke sjekke inn før 14, så vi gikk bare rundt i sentrum, bokstavelig talt i sirkel og spurte hverandre "har vi vært her før? Ja, det har vi. . eller nei? Eller, jo?" i flere timer, haha. Men vi fant blandt annet forever 21, urban outfitters og river island, så shoppingen her lover veldig godt! Folk er også veldig hyggelige, så selv om det regnet hadde vi det helt supert. Med en gang vi kom til hotellrommet sovnet vi, skulle egentlig sove en time men sov i nesten fire. . Sånn kan det gå, vi sov jo tross alt bare to timer inatt. 

Nå har faktisk solen kommet fram, noe som passer perfekt fordi vi er på vei ut akkurat nå - planen er å dra å spise, og så feste litt! Kanskje noen av dere har nattklubber i Amsterdam å anbefale? Planen er escape iallfall, men det er mest fordi jeg kjenner noen som har vært der, jeg er jo helt blank ellers. Bilder av hotellet og fra alt vi har gjort kommer imorgen, idag skal jeg bare ha det gøøøy uten kamera ♥

 

knulledukke

Kommenter her Som dere kanskje har registrert har det vært en del oppstyr i media det siste døgnet, fordi jeg ble omtalt som "knulledukke" av radioresepsjonen på p3 her om dagen. Det ble lagt mye fokus på at menn på 40+ kan omtale unge jenter på denne måten, altså snakke om puppene mine, kommentere utseendet mitt og - for å sette det på spissen - omtale meg som en leke. Ikke overasskende var feminister raske med å slenge med leppa, man har vel mye tid til overs om man ikke barberer seg (jeg tuller). Jeg hadde aldri trodd det kom til å bli så mye oppstyr over noe så lite, men om jeg først skal uttale meg føler jeg det blir best å ta det direkter her på bloggen uten noe ledd imellom. Inntrykket mitt av journalister i denne sammenhengen er at de vil jeg skal framstå som "lei meg", men herregudjesus - de menneske som blir lei seg for noe sånt, synes jeg oppriktig synd på. Når jeg tenker over det syter vi jenter over veldig mye rart, og spessielt feminister. Uansett, da. 

Jeg gikk med en kjole som hadde så dyp utringning at man nesten kunne se piercingen min i navelen.  Jeg er godt klar over hvilke signaler jeg ser ut og hvilket image jeg spiller på, fordi jeg vet at uansett hvilket intervju jeg gjør, uansett hvilken fest eller uansett hvilken rød løper jeg går på, så kommer puppene mine til å bli snakket om. Jeg kunne ha tatt på meg turtleneck-genser på premieren og ikke sagt noe om utseendet mitt overhode, men jeg velger å fronte det jeg har og spiller på. Jeg ber jo om reaksjoner. Det er også viktig å huske på at det er radioresepsjonen det er snakk om, et humoristisk program jeg selv liker, og ler både av og med. Det er humor, det er satt på spissen og det skal være provoserende. Om det var Jens Stoltenberg som omtalte meg som knulledukke hadde jeg kanskje stusset litt mer på det, men for all del - hvorfor skal man ta sånn på vei?

Jeg synes det er dumt at såkalte feminister gang på gang skal stille seg selv i et dårlig lys hvor man ikke kan ta en spøk uten å være kjønnsdiskriminerende og en dårlig person. Det gjør at jeg, og flere andre, tveker fra å kalle oss selv for feminister. En selvsikker jente gjør hva enn hun vil - omså hun vil kle på seg, kle av seg, banne, snakke om sex, være avholds eller hva det nå måtte være. Om jeg har lyst til å løpe naken gjennom Karl Johan eller snakke om puppene mine på kjendisfest, så er det den jeg vil være, omså jeg blir stemplet som feminist eller sexist.  Betyr ikke feminisme at vi skal være likestilt? Da lurer jeg på - om jeg hadde kommentert penisen til en mannlig kjendis og sagt at "nå må han dra opp buksa litt, sexleketøy ass". . Hadde jeg da blitt anklaget for å være sexist? Det tviler jeg veldig sterkt på! Nå er det rett før jeg sporer av her, men jenter kan også snakke om gutter på en "nedlatende" måte, men det får ingen konsekvens. Jenter er jo like ille, og det vet vi alle. Jeg og venninne mine holder oss ikke for god til å kommentere utseendet til det motsatte kjønn. Om vi skal få lovt til å omtale gutter på en sexuell måte, må det gå begge veier. Slik snakker jenter, slik snakker gutter. Det er jo slik livet er. 

For om man ikke skal få lovt til å slå av en spøk, så kommer jeg heller glattbarbert og naken på neste premierefest. Bare fordi jeg kan, fordi vi har lovt - og fordi jeg kan bli kalt for knulledukke og uansett sove godt om natten. På rygg, fordi jeg har silikon og det gjør vondt å sove på magen. Det finnes kvinner i verden som ikke får gå ut av huset sitt hjemme, kvinner som ikke får stemme, kvinner som blir banket og kvinner som er veldig begrenset, kun på grunn av sitt kjønn. Så, når ble det viktig at jeg ser ut som en knulledukke? Det er ikke viktig, ikke i det hele tatt.  

Peace!  

den skumleste filmen

Kommenter her

Så denne filmen igår, og fikk vondt i magen og høy puls. Tror faktisk det er en av de skumleste filmene jeg noen gang har sett. . 

Fælt, ikke sant? Har dere noen tanker om dette?

Del gjerne, så får kanskje flere en oppvekker. 

tv2 - festen i Bergen

Kommenter herJeg hadde på meg en kjole fra rut&circle hos nelly. 


Hei dere, nå er jeg tilbake i oslo og leiligheten min etter gårdagens festligheter. Faktisk har jeg vært hjemme i nesten 6 timer allerede, men jeg var så utrolig sliten da jeg kom inn døren at powernap var eneste som sto i hodet mitt. Jeg som skulle få døgnrytmen på  plass har nå en helt utrolig energi, som sikkert kommer til å vare natten ut. . typisk, ikke sant? Jeg har hatt et utrolig fint og innholdsrikt døgn i Bergen som jeg aldri vil glemme. Det var masse mingling, kjendiser, rød løper, middag, dessert og fest. Altså, når man setter over 100 sosiale, talentfulle energibomber i samme rom med gratis alkohol kan det jo ikke bety annet enn god fest! Å være på fest med folk i mediebransjen er nesten som å være i uSA. 99,99% av alle du møter på hei og slår av en samtale. Den 00,00 % av folk som ikke er hyggelige består av meg som er sjenert og ikke helt vandt med å sprudle rundt, og en sur frøken som sikkert ikke vet hvem hun er, fordi hun tror hun er verdens beste. Hehe, Eirin vet hvem jeg snakker om. Uansett, Eirin er den nye jenta i bloggerne og hun er så fantastisk god! Jeg kunne ikke ha blitt mer fornøyd, vi alle fire går så godt overens, og jeg gleder meg til premierefest med samme gjeng i høst ♥ Da kan jeg nok ordne slik at noen lesere (over 18 år) kan vinne innpass om det høres gøy ut?

Da håper jeg alle krysser av 27 oktober i kalenderen, klokka 21:00 - da er det bloggerne!

hello from Bergen!

Kommenter her
Hei dere! Jeg er på plass i bergen for høstlanseringen til tv2, og jeg har det helt supert! Vi har sett små klipp fra de fleste seriene som kommer på tv utover høsten, blandt annet fik jeg se litt av bloggerne for første gang og det kommer til å bli sinnsykt bra. Mye råere enn aller første sesong, og mye mer følelser! Haha, det var så gøy på flyturen ned hit, over 70 tv2kjendiser på samme fly. . og jeg ble starstruck av å endelig få møte Tone Damli, hun er nydelig. . Senere ikveld er det rød løper, middag og fest, det ser jeg også veldig fram til :-) 

 Akkurat nå er bestie Amanda på besøk på hotellet, hun bor jo i Bergen så vi passer på å bruke litt tid sammen. Vi må løpe ut å kjøpe oss noe mat nå, før jeg begynner å fikse meg for den røde løperen! Jeg oppdaterer med bilder imorgen. Gleder meg forresten helt syyyyykt til amsterdam, jeg tenker på det hele tiden!

all hair everything

Kommenter her

WOPPSAN! Dette innlegget inneholder sponset hår, (det høres så utrolig feil ut.)I dag bestemte jeg meg for å prøve noe litt annerledes med håret enn hva jeg vanligvis pleier - ekstra masse, tykt hår med clips! Jeg er så fornøyd med håret mitt for tiden, takket være flinkeste Silje Walberg (hendrix hair pilestredet) og de gode extensionene de tilbyr,  men ettersom jeg skal på høstlansering imorgen tenkte jeg å teste meg litt fram med clips for ekstra fylde i håret. Jeg har vært fast bruker av luxushair tidligere, og nå bruker jeg altså clips derfra igjen ved spessielle anledninger. Denne gangen hjalp de meg å få det nye håret tilpasset fargen jeg må ha, jeg sendte bilder av håret mitt i dagslys og wips - så hadde vi en match. Jeg kan anbefale de av dere som vil ha nytt hår til skolestart å sjekke ut nettshoppen til luxushair! Jeg bruker 180 gram, 50 cm.  Stripene hos luxushair er sykt fine nå, som dere sikkert ser! Ellers har de både fine løsvipper, håroljer og børster som jeg selv er fast tilhenger av.

 

- Vet jeg har flere venninner som bruker stipendet på extensions før skolestart - noe jeg selv også ville ha gjort om jeg ikke var blogger, og fikk stipend. -


 Det er noe jeg virkelig har lyst til å dele med dere, selv om jeg er redd for reaksjonene. Det passer seg liksom ikke i noen innlegg - og det passer seg ikke nå heller. Som jeg nevnte litt kort for dere i en videoblogg her om dagen, hadde jeg store planer om å feire en venninnes bursdag delvis på en strippeklubb. Slik ble det også utover kvelden, og det er jeg veldig glad for. Nå høres jeg sikkert helt sinnsyk ut, men noe så fascinerende! Jeg fikk ikke en seksuell oppfattning av det overhode (sikkert fordi jeg er hetero, eller fordi jeg ser på det for hva det faktisk er), men jeg ble virkelig stum av beundring. Jentene var så fine, atletiske og flinke til å danse!  Jeg ble spurt flere ganger om jeg kunne gjøre "private show" eller om jeg var "ledig", og jeg bare "sorry jeg jobber ikke her". Haha, hvordan skal man tolke det? Jeg velger som et kompliment, det kan godt være jeg ser ut som en stripper, men mennene på klubben kunne ha spurt hvem som helst av de proffe som faktisk jobber der, men så spurte de lille meg. Anywho, jeg kom i snakk med en av jentene som jobbet der og hun var så snill. . Desverre fikk hun ikke gi ut nummeret sitt for jeg vil veldig gjerne møte henne igjen å bare. . snakke, egentlig. Høre historien hennes, og kanskje lære meg noe. Det beste man kan gi andre mennesker er vel en sjangse.  Der fikk jeg lettet hjertet, haha. 

nå skal jeg legge meg tidlig, imorgen venter Bergen og en spennende dag med høstlansering! 

dagens photoshoot

Kommenter her

- En liten smakebit - 

 I dag hadde jeg en shoot med Rolf- Ørjan Høgseth ( nettside her ) slik at jeg får freshet opp utseendet på bloggen litt. Jeg trenger ny header, og jeg var litt lei av hele dette "søt og uskyldig" opplegget jeg har på gang her nå. Ikke missforstå, det er supert det også, men jeg blir så fort lei. . Så denne gang ble det litt mer lettkledd, så får vi se hvor lenge jeg liker akkurat den looken. Har jo sett ut som en bimbo i 4 år nå, så endrer seg vel ikke med det aller første :D Jeg og Rolf har jobbet sammen i snart to år, så det å bli fotografert med han bak kamera begynner å gå veldig lett for seg. Jeg tror vi hadde kjørt igjennom tre forskjellige looks på 20 minutter, og jeg fant masse bilder da jeg scrollet igjennom kameraet hans som kan være brukbare. De dere ser over her er jo helt uredigerte, det er rett og slett et bilde av et bilde. Jeg gleder meg til jeg får alle på mail senere og kan plukke ut mine favoritter, så blir det endelig nytt design, og forhåpentligvis finner jeg et bilde jeg kan ha på veggen hjemme også.Hva synes dere om bildene? For drøyt å ha som header, eller kan det gå greit? Det var min eneste usikkerhet, jeg kommer nok ikke til å være toppløs på headerbildet, eller ha noe røyk i munnen. . Det sender vel ut liiitt feil signaler angående hva bloggen min handler om, håper jeg. Men, bilde nummer 1, det kan gå? Trenger tips!


Takk for alle tips angående Amsterdam, vi har definitivt masse å se fram til! Ser at det ble litt kritkk på at jeg drar fra kattene, jeg er en dyrevenn men jeg er heller ikke ekstrem / overbeskyttende ovenfor kattene (åpenbart). De er trygge og rolige, de vender seg fort til nye mennesker og en venninne kommer hjem til meg for å bo sammen med dem, det tror jeg helt ærlig de ikke har noe vondt av. De er akkurat like glade i meg som absolutt alle andre, de sover med meg hver natt og jeg bruker hvert sekund hjemme på å være sammen med dem. Men katter er ganske selvstendige, og det virker helt ærlig ikke som om de bryr seg så alt for mye. De er ikke en hund heller, akkurat. Og så klart skal jeg til red light district når jeg er i Amsterdam. Det er en "when in rome"greie, og beklager å måtte si det, men prostitusjon er ikke noe jeg har satt meg inn i, jeg brenner hverken for eller imot det, og har ingen ønsker om å kjøpe meg sex der eller støtte industrien, selv om jeg ikke har noe imot at andre gjør det. For hvem vet, noen liker jo faktsik å jobbe på den måten. . Skal egentlig ikke uttale meg, jeg vet for lite - jeg skal uansett dra dit å se!

 

amsterdam next!

Kommenter her


 Nå er jeg utrolig glad, for en langhelg i amsterdam ble nettopp booket! Jeg reiser til bergen imorgen for å delta på høstlanseringen til tv2, der blir jeg et døgn, så har jeg et døgn hjemme før jeg reiser igjen. Jeg skal være i amsterdam fra fredag-mandag og har ikke noen helt konkrete planer mens jeg er der, men jeg skal iallfall shoppe, spise masse, kanskje sykle litt rundt, dra til red light district og feste litt. Der er jo nattklubbene åpne til 12 på formiddagen, det er noe jeg nesten bør få med meg bare for å ha gjort det! Jeg skal dra sammen med en venn, jeg har aldri vært på en slik storbyferie på denne måten heller, hvor man bare innstiller seg på å ha det gøy. .  alltid har det vært enten jobb, eller så har det vært kjæresteferie for meg. Nå blir det masse morro, være spontan og koooose seg! Tragisk nok er dette hva jeg gleder meg aller mest til å se. . Hva sier det om meg, haha. Men det er jo utrolig fascinerende, og helt annerledes enn hvordan vi har det her i Norge!


Jeg vet at flere av dere lesere har vært i Amsterdam før, så kom gjerne med tips til hva jeg bør gjøre, ikke gjøre, hvor jeg må spise, hvor jeg bør shoppe, hvor jeg bør feste og hva jeg bør se! Gleder meg :D 


Mens jeg skriver dette er jeg på kontorene til nettavisen mens jeg drikker kaffe og jobber, føler meg så alt for veslevoksen som sitter her med avtaleboka fra 2011, macen som spilte høy musikk da jeg skrudde den på (ikke så veldig passende musikk må jeg bare legge til) og at jeg var den eneste i kantina som spiste bare brødskive mens andre hadde fancy salat og omelett. Min tid kommer nok! Snart skal jeg komme meg videre herfra for å ta min faste mandagshandel for uka, jeg handler alltid på meny og bruker appen "mattilbud", og så kjøper jeg så og si alt som ikke er kjøtt, bare fordi det er billig eller 3 for 2. Tvangstankene mine er brutale noen ganger. . Senere idag har jeg en photoshoot, skal få et stort av meg selv hengende i stua etterhvert, så da må planene settes litt tl verk. Haha jeg har nesten glemt å fortelle dere, den ene katten min, Siv, falt i toalettet igår! Jeg bør ikke le, men det var virkelig komisk. Hun kom seg opp med en gang, da. Den andre katten, Bjørn, falt ut vinduet i morges så jeg våknet av at noen ringte på klokken 06:30 og ga meg en liten preken om hvorfor jeg ikke kan ha vinduet åpent når jeg har katt. Rampeunger! 

Dette blir en fin dag! 

mine siste innkjøp

Kommenter her

annonselenkerIpad fra mpx. Denne kjøpte jeg egentlig mest bare fordi jeg vil ha noe å lese magasiner på når jeg er ute å reiser. Det å kjøpe et blad på butikken er hverken miljøvennlig eller billig, men på ipaden kan jeg laste ned så og si alle magasiner i verden til en billig penge, om ikke gratis. Så dette skal være min reisekompis framover! Jeg kommer nok også til å kjøpe en del filmer på itunes etterhvert også, det kan være greit å ha ettersom den kommende flyturen til afrika er på hele 12 timer. Uansett! Nå er jeg ferdig med å rettferdiggjøre hvorfor jeg har kjøpt ipad, haha. Jeg liker den - og den kan kjøpes her. Leveringstiden var på 2 dager, og jeg kjøpte macbooken min på samme nettside. 

Polaroidkamera fra coolstuff. Jeg viste dere samme kamera for litt siden, men da var det faktisk lillesøsteren min sitt. Nå har jeg kjøpt meg eget og er i full gang med å ta bilder slik at hele kjøleskapet mitt kan bli fult av fine minner ♥ Verdens koseligste kamera, og tiidenes partytriks!Og som vanlig ble det litt klær også, denne kjolen er fra sheinside.com. Jeg har også fått to kjoler fra nelly denne uken, og den ene brukte jeg ute igår, men desverre var ingen av plaggene særlig fine på bilder. . Så, da var det egentlig ikke noe poeng i å vise fram. Men denne derimot gjorde seg godt på bilder!


- Bestillingen jeg venter på akkurat nå - 

Veske 399 kr NLY accesories / skjorte 299 kr rut & circle 

 


 

 Så, det var alt for denne gang, neste søndag kan jeg jo vise opp innkjøpene fra denne uken. Eller, jeg tenker faktisk liiiittt på å dra bort til helgen, bare ta en weekend i en storby.. Kanskje Amsterdam, for der har jeg aldri vært. Mamma og pappa reiser dit nå om ikke så lenge og blir en hel uke, jeg er så sjalu! Det føler jeg er en by jeg bare må oppleve før jeg dør, samme med Berlin kanskje. Ellers har jeg vel vært de fleste stedene jeg ønsker i Europa. Vi får se, jeg kunne reist hvor som helst og når som helst så lenge jeg har godt selskap egentlig. Så, om noen trenger en reisekompis er det bare å si ifra. . 

Hva synes dere om innkjøpene? ♥

upassende skrivefeil av barn

Kommenter her

Det er sikkert flere enn meg der ute som trenger litt enkel søndagsundernholdning, og etter å ha sett litt rundt på internett fant jeg noe veeeeeldig søtt / morsomt / egentlig ganske sykt. Jeg har funnet fram bilder av barn som har stavet feil, slik at det får en ganske annen mening enn hva det skulle i utgangspunktet. Men barn er så søte og uskyldige, derfor er dette litt ekstra gøy. Så, her kommer barn og deres skrivefeil!

Hahahah jeg måtte starte med denne. Min favoritt!!!!
Like gjerne posten om du vil ha flere slike innlegg! :-) 

Jeg skal til Afrika å jobbe med løveunger!

Kommenter herFor litt siden nevnte jeg for dere på bloggen at jeg og Marte skal reise ned til afrika (cape town / johannesburg ) for å jobbe som frivillige med løver. Til dette fikk jeg veldig blandet mottakelse i kommentarfeltet, hvor de fleste er ganske raske med å kaste ut anklagelser uten å i det hele tatt ane hvilket opplegg jeg skal på. Jeg føler jeg ofte skal få kritikk for å være slem mot dyr, det virker som om folk ikke kan tro på at man er et menneske som faktisk er godt, og bare vil at alle skal ha det bra - for slik er jeg, men det går tydeligvis ikke. Jeg har mine gråsoner, dere vet jo fra før av at jeg heller vil ta medisin som er testet på dyr, enn å dø, og dere vet også at jeg ikke har noe problem med brukte plagg av skinn eller pels. Men dette visste dere jo også fra før av, det er noe jeg står for. Prosjektet jeg og Marter skal jobbe som frivillige på heter Buntle Africa og gården heter Ingew. Det er en breeding-gård. Gården har tatt sterk avstand fra Canned Hunting og er ikke en del av det De selger ikke dyr til Canned Hunting, men til andre gårder og "game reserves" som blandt annet har løver. Det er viktig for at alle eksisterende løvegrupper skal få nytt blog og DNA med jevne mellomrom, for å kunne passe på at bestanden holder seg frisk og ikke bilr innavl. Jeg kommer sikkert til å lære masse om dette og måten de opererer på når jeg kommer meg ned hit. Jeg er en offentlig person i Norge og er klar over at jeg kom til å få en del kommentarer om dette. Jeg er ikke ukjent for kritkk på denne måten, og er heldigvis ganske hard-hudet og vet jeg ikke begir meg ut på noe jeg ikke kan stå for - iallfall ikke med dyr! 

Vi lever i et samfunn hvor ytringsfrihet er noe man skal sette pris på, men det er kjedelig når denne ytrningsfriheten også betyr at man må komme med påstander og angrep uten noen form for dukmentasjon eller bevis på dette - som at jeg for eksempel er dyreplager. Det er viktig å ikke tro blindt på alt man leser eller hører, for alle skal ikke dras under en kam. Om man har lest en artikkel eller sett noen bilder skjønner jeg at man kan bli kritisk til slike veldedige prosjekter som dette, og det er bra å være kritisk, men det er også viktig å vite at det finnes to sider av enhver diskusjon.  Men jeg er veldig sikker på at at goxplore (som vi reiser med) har et godt opplegg for både mennesker og dyr, og at det er av beste interesse for alle. Jeg gleder meg masse, og har nå fått vite at vi skal jobbe med tre forskjelige små løveunger som vi skal sove med, leke med, gi mat til og passe på i to hele uker. Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse, og jeg er så glad for at jeg får være med på det! Dere kan bestille en av katalogene til goxplore HER, de har masse spennende som jeg vil være med på. . 


Så, hva mener dere? Dyreplageri eller ikke? Og begrunn gjerne. Er dette noe dere kunne ha vært med på?

 

 

Sophie Elise funnet død

Kommenter herBle funnet død i sitt hjem tidlig lørdag morgen.

Våknet opp og fikk dette bildet tilsendt fra lillesøsteren min. Tydeligvis ble jeg funnet død imorges. . Hehe, neida jeg lever i nest-beste velgående! Men vi har vel alle hatt en fantasi hvor man dør, men får vite hvordan alle reagerer. Altså, hvem vil vel ikke vite hvordan kjæresten og dine beste venner hadde taklet det om man falt død om? Og så kunne man ha spolt tilbake i tid, og levd likevel, men uansett vært klar over hvor høyt man er elsket. Eller er det kanskje bare jeg som har slike syke fantasier. .?


Hsr forresten funnet endelig navn på kattene! Det ble Siv og Bjørn, haha. Takk for alle tips! 

 

videoblogg - kattene mine

Kommenter her

 

Haha, hva skjer med å gjøre tommel opp hele tiden? Jeg er så klein. . uansett! Håper dere klarer å høre hva jeg snakker om, får litt klager på dårlig lyd når jeg filmer via macen, men hos meg høres det helt bra ut. Legg gjerne igjen en kommentar om det jeg spør etter i videoen, og så får dere ønske meg lykke til ikveld, haha ;)  Jeg vet ikke om dere merker det i videoen, men jeg er så lykkelig for tiden. Går rundt og smiler for meg selv og ler høyt fordi jeg tenker tilbake på morsomme minner jeg har skapt den siste tiden.. Og jeg har jo egentlig ikke gjort noe særlig gøy, men bare det å klare seg selv å ikke minst ikke ta hensyn til noen andre er så herlig. Altså jeg har sommerfugler i magen - av meg selv. Tror iallfall det er av meg selv, livet er uansett herlig og håper dere har det bra! 


Tusen takk for gode tilbakemeldinger angående bloggerne igår også forresten, ser masse fram til å se sesong 2 med dere ♥

BLOGGERNE SESONG 2

Kommenter her

Da var endelig nyheten ute, jeg som har holdt dette hemmelig for meg selv siden februar! Jeg håper noen av dere ble glade nå, og ser fram til sesongstart sammen med meg. Jeg lover dere, det har vært så utrolig mye gøy som har blitt filmet, og jeg har filmet nesten konstant (haha, virker det som) i flere måneder nå. Masse ting som ikke har kommet med på bloggen, for det ønsket jeg å ha litt mer fokus på denne sesongen. . at man får være litt mer med "bak bloggen", og se steder, situasjoner og mennesker som ikke alltid kommer fram her men som likevel er en del av mitt liv. Flere av dere hadde jo gjettet dette allerede, men nå kan jeg i det minste bekrefte at det stemmer :) Jeg har sååååå lyst til å vise dere smakebiter av serien, men jeg har ikke fått sett noe som helst selv enda! På tirsdag neste uke drar jeg til bergen for å delta på høstlanseringen til tv2, og da får jeg for første gang se et helt minutt av den nye sesongen. . Jeg er veldig nervøs


Noen som gleder seg?

ENDELIG!

Kommenter herI natt var jeg på gardermoen for å hente de to små pusene mine fra spania, som det allerede hadde blitt nesten to måneder siden jeg så sist! Det var veldig koselig å se dem igjen, selv om de hadde bæsjet over alt i buret og det var rett i dusjen med en gang vi kom hjem. Men, da merket jeg iallfall hvor utrolig snille de er, de dusjet uten noe som helst problem, etterfulgt av litt kosing, spising og sovetid var det en fin første kveld. De er helt stille døgnet rundt, man kan gjøre så og si hva man vil med dem uten at de protesterer, jeg får kose så mye jeg vil, leke så mye jeg vil, og være alene så mye jeg vil. Ikke noe mas, og det er helt perfekt!Jeg må si helt ærlig er jeg ikke så veldig glad i katter generelt, jeg synes de maser og jeg hater når katter mjauer og skal ha oppmerksomhet hele tiden. Mine katter er, takk gud, veldig "chill". De er utrolig tilitsfulle, og en fremmed kunne sikkert ha kommet inn her og laget full fest, de ville uansett ha vært totalt avslappet. De kjenner jo ikke meg engang men sovnet rett oppå meg igår, det var herlig! Etter vi kom inn døren her hjemme har det ikke vært et eneste mjau å høre. Det eneste jeg stresser litt med, er at de skal komme til å kjede seg veldig mye. . . Det virker allerede litt som om de har lyst til å gå ut, men jeg har overhode ikke lyst til det. Det finnes syke mennesker som stjeler rasekatter her, og jeg bor 1 minutt unna hovedveien med trikk, buss og biler. Noen med innekatter som har erfaringer å komme med, hva kan jeg gjøre for at de ikke skal kjede seg ihjel?Selv om de har levd et stressende liv hvor de først var på en såkalt "kattefabrikk", så i dyrebutikk, så på to forskjellige hoteller hos meg, tre forskjellige hjem i Spania, en flytur på fire timer i lasterommet og nå et nytt hjem her - så er de verdens snilleste katter. Og at de omsider kom seg til meg, helt til Norge uten at jeg selv måtte reise ned. . Altså, jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd  


Tusen takk for alle kattetips fra dere forresten, you save lifes! Høres ut som den "verste" jobben allerede er gjort siden de er renslige, jeg må bare børste dem og gjøre dem vandt med å vaskes litt nå og da. . Noe triks er vel ikke noe poeng. Nå skal jeg hente posten, endelig får jeg ny iPad! 

i dag kommer kattene!

Kommenter her

Jeg har vært og sminket meg hos Stephan Øien idag, samme mann fikset meg også før gardeballet i juni. Gøy å bli dullet litt med! Idag er nemlig en "stor" dag for min del, jeg blir kattemamma! Endelig kommer de to små pusene mine fra spania, så jeg har vært ute idag og kjøpt kattesand, kasse, mat og litt leker til dem. Navn har jeg enda ikke funnet på, så mest sansynlig blir de bare navnløse begge to. . Eller, minimais er ganske bestemt, men hvem av dem som får det navnet aner jeg ikke. . Vi får bare se! Jeg skal ærlig innrømme at jeg faktisk er litt nervøs, jeg har tenkt at katter bare "er der", men jeg må vel oppdra dem på noe slags vis. . ? Eller lærer de seg alt selv? Trenger de i det hele tatt å kunne noe annet enn å gå på do? Haha, nå ble jeg litt usikker her. . Dere som har katter, hjelp meg gjerne litt ut!

Toppen jeg har på meg idag er fra madlady.se 

Det er uansett full fart med fadderuke her i oslo, for alle utenom meg som ikke er student og som heller ikke er 20 år. Det er så kjedelig å se venner dra ut på byen å høre masse syke historier mens jeg selv sitter hjemme og venter på etterfesten, som jeg aldri kommer meg til fordi jeg sovner først. . Det suger. Noen andre 19åringer i oslo uten fakelegg som kan danne en klubb med meg hvor vi drikker te og strikker skjerf mens vi griner?


Nå må jeg komme meg avsted - kattene venter!

 

 

KONKURRANSE - vinn surfeskole i Australia/ Costa Rica!

Kommenter her

i samarbeid med lapoint Hei dere! Jeg kan starte denne dagen med et stort smil om munnen, for nå er biletter til Marokko og surfeskole med Charlotte nok en gang bestilt ♥ Som noen av dere kanskje husker var vi i Portugal med Lapoint i april, og jeg tenker tilbake på den turen nesten daglig. Det må ha vært min beste ferie så langt! Nå skal vi visstnok være på nivå to i surfingen, selv om jeg ikke er heeelt sikker på om surfekunnskapene mine enda er noe å skryte av. Det får vi bare se på! Dere kan lese om hele reisen vår til Portugal her. 

Vi reiser avsted i November, og jeg gleder meg masse til å kunne oppleve et helt nytt land sammen med en av mine beste venninner, samtidig som vi blir kjent med masse nye mennesker, trener, shopper, spiser og koser oss. For slik var det i Portugal, og dette blir neppe noe verre!  

 En film fra surfecampen i Marokko. Jeg elsker virkelig stemningen på campen, ah! 

Lapoint har mange spennende destinasjoner man kan velge mellom, jeg har jo allerede nevnt Portugal som både har treniningsferie og surfecamp, og man kan også velge mellom surfeskole på Bali, Australia , Marokko som vi nå skal til, Sri Lanka og Costa Rica. Det er utrolig spennende destinasjoner, og bare når vi var i Portugal fikk vi opplevd så mye som aldri ville ha skjedd om jeg bare skulle ha booket meg inn på en egen sydenferie, da velger man jo alltid noe charter og ender opp med det samme gang på gang. Så, om du er lei av nettopp det, kan lapoint anbefales både med tanke på surfingen, men også med tanke på destinasjonene. Her kan dere se noen bilder fra Sri Lanka, som jeg håper jeg kan ta turen til etterhvert. .


Og nå, en aldri så liten KONKURRANSE til dere!
Jeg har fått lov av lapoint til å dele ut en surfetur til dere. Så, nå kan du altså vinne en surfetur til deg og en venn / kjæreste / mamma eller hva du nå måtte ønske, og om du vinner får dere selv velge om dere vil reise til Australia eller Costa Rica. En veldig bra konkurranse, med andre ord! For å delta i konkurransen, må du svare på disse to spørsmålene:
 Hva er innkludert i Lapoints nybegynnerpakke/level 1 på Australia campen?
 Når åpner Costa Rica campen i år?
Når dere har funnet svaret på det, må dere sende svaret i en mail til konkurranse@lapoint.no. Det er VELDIG viktig at dere sender svaret dit, og ikke legger igjen svaret i kommentarfeltet mitt her. Dere kan finne alle svare på nettsiden til lapoint. Vinneren annonseres her på bloggen om en uke, så de som melder seg på kan holde et lite ekstra øye åpent da.
Premien inneholder 7 overnattinger, 5 dager med surfeskole, 7 frokoster, 7 lunsjer, gratis bruk av surfeutstyr, transport til surfespotter, 2 yogaklasser og transport til og fra flyplass. 
Lykke til!  

Har noen av dere vært i Marokko og har noen reisetips til oss? Jeg gleder meg! Nå skal jeg komme meg igang med å rydde leiligheten og gjøre klart litt av hvert, for ikveld kommer nemlig kattene til meg! Endelig! 

making music

Kommenter her


Jeg presterte å glemme macen min hos frisøren igår, så jeg har stresset i hele dag med å få tak i den. . Men, nå er den endelig her, og jeg er i studio for å lage musikk, noe jeg også var inatt! Jeg og Helfner skrev litt musikk og for min del er det utrolig deilig å være en så stor del av prosessen hele veien. Nå får jeg jo skrevet noe som er personlig for meg, og om ting jeg selv har gått igjennom. Når vi skrev igår kom det rett fra hjertet, og det var nesten vondt å synge. Men, da blir jo resultatet bra!

Vi skal fortsette å jobbe her og komme oss igang med å spille inn vokaler og forhåpentligvis skrive enda litt mer, om inspirasjonen er der. Så, hva slags låt håper dere dette blir? En litt mer rolig, enda en festlåt, pop eller kanskje litt mer hiphop, eller dubstep? Mulighetene er mange, og nå har jeg også en følelse på hvilken vei vi går.


 

Singletten og cardiganen er fra madlady. 


sophie 16 år

Kommenter her

i samarbeid med makestyle

Jeg har jo dere tidligere at jeg ikke hadde så alt for mange venner, hverken på ungdomsskolen eller videregående - og når jeg tenker tilbake er det egentlig ikke så rart, jeg fikk høre fra kontaktlæreren at jeg utstrålte bitch og at ingen turte å snakke til meg, selv om jeg egentlig var veldig snill. Slik så jeg ut på den tiden :

Så, hva kan ha bidratt? Var det extensionsene mine som var festet midt på hodet? Brunfargen som nesten luktet melanotan? At jeg brukte fakeleg for å få tatt restylane? Mye mulig alle de tingene spilte en rolle, men jeg tror noe av det verste var mitt konstante behov for å være "fresh" på skolen. En megasvær sminkeveske, hårspray i klasserommet selv om hun der ene veslevoksne var dødelig allergisk, og kam, hårbørste og ekstra extensions (!!!!) var også med i sekken. 

 


 

Jeg kan ærlig innrømme at dette ikke er noe jeg ville ha gjort igjen. Men. .jeg vet selv hvordan det er å ville sove 10 minutter ekstra, å ikke rekke å sminke seg fint å krølle håret slik man hadde planlagt kvelden før. Hvordan det er når høye hæler plutselig virker kleint, selv om det virket veldig kult da du prøvde antrekket kvelden før. Jeg vet hvordan det er å se fem episoder ekstra av serien man elsker før man sovner og havne på ekstremt underskudd. Og jeg vet også hvor teit man føler seg når man står og sminker seg på skoletoalettet, eller kommer stormende inn i timen med vått hår og klærne fra igår. Jeg vet, vi alle vet. Så, her kommer noen små tips og triks som er lette å gjennomføre, som funker både på skolen, før skolen, etter skolen, på festival eller hvor du nå måtte være - om du ønsker å føle deg bare liiiiiitt freshere!

- Når man ikke rekker å ordne håret - 


Med extensions må jeg regne med minst to timer om jeg skal dusje - det tar tid å få tatt shampo gjennom alt, for å så føne, rette og kanskje krølle. Dette har jeg _aldri_ tid til om morningen, og enkelte ganger sovner jeg rett og slett før det blir gjort om kvelden. Da er tørshampo noe som kan være lurt å ha med seg i sekken! Denne fra bastiste er i lukten cherry, og den fjerner gamle produktrester, fett og andre urenheter i håret. Jeg pleier alltid å teste produkter jeg får til bloggen litt diskret på venner, og Marte prøvde denne igår og ble strålende fornøyd. Jeg hadde en kompis på besøk her om dagen også, som luktet på håret mitt ca hele kvelden, og da hadde jeg kun brukt denne. Den koster også bare 59 kr! 
Jeg var også stor tilhenger av å ha med meg en svææær rosa hårspray fra cubus som nesten tok like stor plass som bøkene mine, Styling spray strong fra GB har jeg blogget om før, men den er fin å ta opp igjen, ettersom den også er liten og passer fint i sekken. Så, om du nå er så heldig å rekker å ordne håret før skoletid, skader det ikke å ha denne med bare i tilfelle uansett! Den er ekstra godt hold i, så om du sprayer en gang skal det holde fint. 


 - Når du ser trøtt ut - Gel pads er noe jeg skulle ønske jeg hadde den tiden jeg gikk på skole, ettersom jeg sliter masse med ringer under øynene - ergo, man går rundt og ser konstant sliten ut, noe man ofte er. Jeg har brukt disse når jeg er ute og reiser, altså at jeg tar dem på meg på flyet 15-20 minutter før vi skal lande, så ser jeg litt oppfrisket ut. Men, om får tid kan man jo ha dem på mens man spiser frokost, eller mens man pusser tennene? Man føler seg bra, og ser bra ut etterpå (ikke så veldig bra under prosessen).
Dette syntes jeg var utrolig teit i starten, men nå er også jeg avhengig. . Jeg sprayer meg i ansiktet raskt hver eneste morgen. Maya water facial mist er laget av rent, norsk kildevann og er full av organiske antioxidanter. Kjendiser som beyonce, victoria becham og Rihanna er alle faste tilhengere av dette! Den tilfører huden fuktighet, og den hjelper med å bekjempe adringstegn. Om dette stemmer aner jeg ikke, alt jeg vet er at man føler seg freeeesh!

Mens jeg er inne på søt og fresh - jeg trenger vel ikke si så mye om akkurat dette, eplekinn og søte lepper er noe vi alle liker. How bout them apples er en av mine favoritter! 


Noen andre jålebøtter som har noen produkter de MÅ ha med seg på skole/ jobb? Fortell!  

overtrøtt rumpeblogging

Kommenter her

 

 

i samarbeid med weightless

Hei dere, si hallo til mine nye rumebukser fra weightless! (Hallo faktisk, hehe. Ser for meg at dere hilser på buksene mine nå. "Hei buksene til Sophie". Akkurat som når jeg leser bloggen til fotballfrue og hun ber oss ønske mandagen velkommen. da ser jeg for meg at alle bare spretter opp av senga og sier "vær hilset, mandag". Uansett). Dette er par nummer 11 i min samling, og flere kommer det sikkert til å bli. Akkurat denne modellen kalles petite glitter. Når man først har startet med disse buksene er de ganske vanskelige å bytte ut! Til og med mamma har skaffet seg en slik etter å ha sett meg sprade rundt i mine, hehe. Og nei, buksene er ikke et mirakel, man kan ikke ha null rumpe og så plutselig se ut som nicki minaj, men de framhver formene på en fin måte. Litt som en bra bh ville ha gjort, eller en kjole som framhver formene dine.


Den andre modellen jeg har fått hjem denne gangen heter skinny rosa floral .Jeg elsker denne også! Men om dere først skal kjøpe en bukse fra weightless og ikke har noen fra før av, vil jeg anbefale de som er mørk grå ( for eksempel denne) eller en ensfarget sort (for eksempel denne). Det er lettere å kombinere, men om man har en slik fra før av skader det jo ikke med en rosa. Selv har jeg rosa, blå, grå med mønster og militærbukser, og sistenevnte er faktsik min favoritt av alle. Det er den jeg bruker mest, og også den jeg synes ser best ut på meg - dere kan lese innlegget jeg skrev om dem her. 

Eller nå ble jeg brått usikker, kanskje dette er en god "første bukse", ettersom den skiller seg såpass mye ut. . Så ender man ikke opp helt lik som alle andre. 

Buksene kommer rett i postkassen etter to-tre dager, til og med når jeg bodde i nordnorge var det rask levering. Jeg har så og si aldri hørt noe negativt om buksene, om man ser bort fra at noen har fått hull i skrittet. Jeg vet ikke hvor mye dere går i spagaten med disse buksene på, for da kan det sikkert skje, men jeg personlig har aldri fått et eneste hull i noen av mine, og jeg bruker de nesten hver eneste dag. . Så, jeg kan desverre (eller heldigivs) ikke kjenne meg igjen der. Men, jeg skal si ifra om det skjer! Dette er uansett, helt uten tvil, mine favorittbukser. 

 

 


 Så, fra rumpen min til litt hverdagssnakk! I dag hadde jeg min aller første dag på kontorene til nettavisen - og jeg kan ikke engang sette ord på hvor mye mer jeg fikk gjort når jeg faktisk satt på en pult, hvor mennesker rundt meg også jobbet. Hjemme er det jo meg, tv på i bakgrunnen, litt støvsuging, dansemooves og stripping for meg selv innimellom hver mail, mens på kontoret ville nok ikke slik oppførsel vært helt sosialt akseptabelt. Så, jeg fikk gjort det meste som skulle bli gjort idag, pluss booket inn en shoot med Rolf-Ørjan til uken, jeg begynner å trenge en ny header ettersom jeg straks får nytt design. Som dere kan se på bildet over har jeg faktisk meg selv som bakgrunn på maccen, noe jeg skal fortsette med, et nytt bilde der hadde også vært greit!  Jeg er også å se i dagbladet idag, løp og kjøp! Stygge bilder hvor jeg ser ut som en skremt tiåring, men intervjuet var bra og jeg trooor det fikk fram personligheten min ganske tydelig. En liten morroklump, hehe. Jeg innså nettopp at dette kommer til å bli en veldig travel uke, jeg skal i studio hver eneste kveld for å jobbe med neste sang, i tillegg til kontortid nesten hver dag, en photoshoot, kattene mine kommer, jeg har flere møter innimellom slagene, og sosial vil jeg også være. Jeg tror jeg har adhd, og jeg elsker det. Jeg sitter seriøst aldri stille i et sekund! Bare litt kjipt å ikke kunne konsentere seg å måtte gjøre femten ting samtidig for å bli underholdt.


Dette innlegget handler om veldig mye forskjellig, jeg har sovet alt for lite og drukket alt for mye kaffe. SÅ HVA SYNES DERE OM BUKSENE? ER JEG TEIT ELLER KUL SOM HAR MEG SELV SOM BAKGRUNN? VIL DERE LESE DAGBLADET? SER DERE FRAM TIL NY SANG?????!!!! 

 

hvor gikk det galt?

Kommenter herOm under en måned setter jeg og Marte kursen til afrika for å jobbe med løveunger. Leke med dem, gi dem mat og passe på. En veldig stor opplevelse, som veldig få har æren av å være en del av. I dag snakket vi om reisen, og jeg sa "jeg gleder meg til å ta selfie med løveungene. Kan du tenke deg en løveselfie? Og så må jeg ha med meg polaroidkamara, og et kamera med snubar skjerm slik at jeg kan se oss mens vi tar bilde". Og så innså jeg. Jeg gleder meg mer til å ta bilder av at jeg var med løvene, enn å faktisk være der i øyeblikket og kose meg. Og hvor jævlig teit er ikke det, når man tenker over det.

Samme da jeg var i Paris og så bildet av Mona LIsa på ekte. Det ekte maleriet hang der rett framfor meg, og hva gjorde jeg? Tok bilde av bildet. Folk sto i kø, helt som gale for å ta bilde av et bilde, slik at de kan vise andre at de var der. Nesten ingen så direkte på maleriet. Alle så det igjennom telefonen. Samme greia var det på Justin Bieber sin konsert. Hvor mange så ikke han igjennom telefonen? Hvor mange unngikk ikke å synge høyt eller hoppe opp og ned, fordi de måtte være stillestående slik at filmen på telefonen ble bra? Og for hva. .  å vise andre at de var der, og filmet? Alle som ser de oppstilte filmene i ettertid, vet jo egentlig sannheten - du som viser meg filmen, var egentlig ikke i øyeblikket der, du heller.  De så det jo egentlig også bare igjennom telefonen, og tenkte framover. En gang var jeg i en bursdag hvor vi alle avtalte å levere inn telefonen da vi kom, slik at vi skulle være sosiale og faktisk snakke med hverandre. Og jeg kødder ikke når jeg sier at enkelte av jentene ble direkte forbanna og var dritsure hele kvelden. Altså, hvor TRAGISK er ikke det? Jeg mener. . Hvor mange har ikke vært på en jentekveld eller en fest hvor det egentlig suger, fordi alle stirrer ned på hver sin telefon og enten:

1. iscenesetter situasjoner på snapchat slik at det skal virke mest mulig morsomt. Type "jenter, skru opp musikken og dans, hyl jeg skal sende snap" (ja, jeg har faktisk opplevd det).
2. Ser på snaps fra andre, og hva de gjør på sin fest, istedenfor å ha det gøy på den festen man faktisk er på.
3. Scroller opp og ned instagram, tar selfies, teller likes, sletter bilder om det ikke får nok likes, tar nytt bilde, tester ut filter, må få godkjennelse fra venninner, 1 av 10 er missfornøyd og hele prosessen starter på nytt.

Det er så rart, hele det fenomenet. Når lesere møter meg, lesere som kanskje elsker bloggen min og har fulgt meg i flere år først endelig står der ansikt til ansitk med meg, så kunne man ha fått smye bedre ting ut av det enn et bilde. Man kunne hatt en samtale. Og heller et veldig bra minne. Ikke noe galt i å ta bilde sammen altså, for all del - men tenk om bilder, selfies, intsagram, snapchat og blogg ikke fantes - hvor mye mer tilstede og i øyeblikket vi hadde vært? Jeg tror vi hadde gitt mer av oss selv, en utstråling. Vi bryr oss mer om hva vi utstråler på instagram, og hvordan vi oppfattes der, enn hvordan vi oppfattes i den virkelige verden. Det er jo ganske rart å tenke på hvor mye komplimenter man gir over sosiale medier, og hvor få man faktisk gir ansikt til ansikt.Det er en kjent sak at de aller beste øyeblikkene finnes ikke på film. De ekte øyeblikkene, som man alltid husker, som har formet deg som menneske og som du gjerne egentlig skulle hatt på film - men tenk hvor ødelagt alle de øyeblikkene også hadde vært, om man skulle begynne med selfies, filming, selvutløser eller snapchat midt oppi det hele. . Bare se det for deg, midt oppi disse øyeblikkene liksom. Æsj. 

Det virker som om mennesker ikke setter pris på øyeblikk lengre, man setter pris på bilder av øyeblikk. Og tanken på hvor mye fint jeg sikkert har gått glipp av, fordi jeg har sett ned på telefonen er egentlig ganske skremmende å tenke på. Hvor mange ganger jeg har vært inne i min egen verden, ved å scrolle opp og ned. At jeg har bedre peiling på hva kardashian-familien gjør, enn jeg har på mitt eget liv. Man vet man liker en gutt, når man ikke har behov for å sjekke telefonen når man er med han - og når man konstant sjekker telefonen når han ikke er der. Så mye betyr altså den lille greia man har i hånda. Så mye betyr det altså hva andre gjør, og hva andre tror du gjør.  Folk, ass. 


Lik gjerne innlegget om DU har følt det likt, så vet jeg at jeg ikke er gal, hehe. 

opp ned bak frem

Kommenter her

Om dere lurer på hvordan min kveld endte opp. . .

Jo, jeg og Marte viste hverandre triks og turnet rundt i stua. Hun kan mye sykt altså, jeg er ikke såååå god på å strekke kroppen rundt enda.  Men jeg har veldig god kroppskontrolll og kan både twerke som Miley og lage alle slags mulige tegn med fingrene, så det fikk bli mitt partytriks for kvelden. Vi dro altså  hjem til meg etter en utrolig hyggelig middag hvor jeg drakk litt for god vin, og ble med andre ord litt for brisen. . For fjerde kvelden på rad. Nå skal det bli en rolig uke, for imorgen skal jeg jo faktisk på jobb! 

 Så imorges våknet vi opp og gikk til butkken, jeg føler selv jeg ser ut som en alien med de brillene men jeg elsker dem uansett. Jeg kan ikke ha med meg de brillene når jeg er sosial, for alle skal absolutt bytte på å låne dem, haha. En eller annen dag kommer de vel til å være forsvunnet, det er et under at jeg enda har dem . .Uansett! Nå skal vi spise potetlomper med nutella, har dere smakt det? Så SYKT godt! Jeg hater potetlomper, men holy macarony det smaker himmelsk. Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg kan spise 15 på rad, og enda ha lyst på mer.  

Men før jeg kommer meg så langt, vil jeg vise dere mine siste innkjøp! Det er lenge siden jeg har lagt ut noe sånt på bloggen, og så har jeg glemt å vise dere når jeg har fått pakkene i posten også. Men nå bir det andre sjokoladeboller!

 

(annonselenker) 1. jumpsuit oness 299 kr / 2. Nattkjole hunkemöller 289 kr / 3. Undertøyssett Calvin Klein 299 kr / 4. Kjole club l 199 kr 

Denne kjolen var min absolutte favoritt av det jeg kjøpte inn, den var faktisk på 25% også. Har ønsket meg en slik kjole lenge, den er kort uten å være slutty. Den er fra zack og koster 299 kr. 


Takk for fine kommentarer i går på innlegget om antrekket for kvelden. Kritikk om hvordan jeg sminker meg tar jeg egentlig ikke til meg, jeg er jo godt klar over hvordan jeg ser ut? Haha, det er jo jeg selv som sminker meg og alt jeg gjør, gjør jeg med vilje. Om jeg vil ha solpudder helt ned til munnen så har jeg det, og trives fint med det. Kan ikke alle bare være venner? 

Puss! 

kveldens antrekk

Kommenter herHva synes dere? 


I farten glemte jeg å skrive hvor jumpsuiten og smykket er fra. Anywho, smykket er fra glitter og jumpsuiten er fra h&m

obligatorisk

Kommenter her

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg sammen med Robin, tenkte det er obligatorisk å kjenne minst en svenske når man bor i hovedstaden så her er altså mitt bidrag. Vi gjør ikke så mye, vi får jo ikke tid til å gjøre noe ettersom å ta bilder til bloggen med denne gutten her tar 100 år. Det var ikke jeg som måtte sminke meg underveis for å si det sånn, hehe. Og nå synger han på Gwen Stefani. . . og nei han er ikke homofil. Og nei vi er ikke kjærester. Vi har kjent hverandre siden januar og kommer veeeeldig godt overens, liker han altså.

Nå skal jeg drikke opp smoothien min, og så komme meg avsted til Marte. Vi blogges litt senere ♥
frøken seriøs

Kommenter her

 

Jeg kan melde om sol og 22 grader fra hovedstaden idag, så jeg og Marte har gått rundt i byen på godterisikling, spist frozen yoghurt etterfulgt av frokost/lunsj/middag på vapiano for å nyte dagen litt eksta. Herlig å ha bestevenninna i samme by igjen, vi kommer til å ha det så utrolig morsomt! Jeg endte forresten opp med "horekjolen" igår, takk for fine tilbakemeldinger der også   Det var en utrolig koselig kveld, først hagefest og så kom noen venner over til meg på overnatting:D Nå skulle jeg egentlig ha vært på vei til førpremieren av "børning", men jeg står over for denne gang. Det har jeg blitt flinkere til, å si nei. 

- Jeg har på meg en topp fra choies.com / skjørt fra vero moda nelly (kun tilgjengelig i svart nå) - annonselenke


For snart to år siden tok jeg bildene som til slutt skulle havne på forsiden av FHM. 18 år og tre uker gammel var jeg da. I forkant av at magasinet skulle komme i bladhyllene, ble jeg advart fra flere hold om hvor hardt det kom til å bli å få all kritikk i ettertid. For gjør man noe slikt "ber man jo om å bli snakket stygt om", som det populært heter. Jeg hadde da vært toppblogger et par år, så de stygge tibakemeldingene var ikke akurat noe jeg tok særlig tungt, men noe jeg alltid fikk høre var "du kommer aldri til å få deg noe jobb nå, og ingen kommer til å ta deg seriøst". Det har jeg alltid visst ikke stemmer, men nå kan jeg vel bevise det også. For, nå har jeg faktisk en helt egen pult hos nettavisen, hvor jeg kan sitte å jobbe! Adgangskort har jeg også. Så, at noen stoler på meg, og at noen tar meg seriøst, vet vi iallfall nå. Så fra og med neste uke skal jeg komme meg ut av huset tidlig på morgenen, og på kontoret. Voksen, eller? Jeg trenger kke sitte på kontoret hver dag og det blir vel mer som et "fristed" hvor jeg kan jobbe uten å bli distrahert av alt mulig annet, men jeg gjør nok lurt i å være der så mye som mulig uansett. Det er jo media jeg vil jobbe med etterhvert, selv om jeg allerede gjør det nå også. Fint bilde, før neseoperasjon og alt - hehe, rart å se tilbake på. Så til dere som lurer på om jeg noen gang får sjokk av å se meg i speilet, svaret er nei. Men noen ganger når jeg ser på gamle bilder, ja. 

 


Nå blir det litt betaling av regninger mens how i met your mother surrer i bakgrunnen - ikveld får jeg overnattingsgjester igjen, det er iallfall planen, er enda ikke så stor fan av å sove alene helt enda. 

horekjole?

Kommenter her

annonselenke NG

For en fin dag! Jeg har vært og hentet Marte i byen, så nå er en av mine aller beste venninner fra Harstad offisielt osloborger ♥ Vi har hatt en veldig koselig dag, og ikveld skal vi på hagefest og etter det slappe av med venner. Jeg har på meg en ny kjole ikveld fra nastygal, dere finner den her. Jeg elsker den, men er kanskje litt usikker på utringingen. . ? Synes dere den er for dyp, eller er dette en kjole som klarer å hente seg inn på å ikke være tettsittende og veldig lang? Vel, nå trenger jeg råd fra dere, mine strengeste kritikere!

 

Jeg ble forresten utrolig fornøyd med hele bestillingen min fra nastygal! Kjolen koster ca 300 kr, og kan som sagt kjøpes her. Frakten var gratis så vidt jeg husker, men ettersom jeg bestilte en del kom det toll i tillegg. Det tok rett under 14 dager før jeg fikk alt :-) 


Jeg tenker å ha denne jakken over, fra choies.com. Da blir det vel litt mindre hore, og litt mer. . søt og uskyldig?


Nå skal jeg spise middag, flinke meg skal lage suppe og kose meg, hehe. Så blir det hagefest, og forhåpentligvis en veldig koselig kveld! 

sommerfugler i magen

Kommenter herDere vet når man har sommerfugler i magen uten noen åpenbar grunn? Ikke? Det gjorde ikke jeg heller. Nå har jeg det sånn. Oh hot damn, det er så deilig! Kanskje fordi dette har vært en så god dag, jeg har jobbet masse, jeg skal i studio ikveld, og nå sitter jeg og Anette på starbucks og jobber enda litt mer på hver vår mac. Jeg bestilte meg forresten en ipad nettopp, slik at jeg kan lese bøker og magasiner på fly litt lettere - og ja, på toppen av alle disse fine tingene, min beste venninne Marte flytter til hovedstaden imorgen! Altså, kunne man ønsket seg stort mer, annet enn fred i verden? Eller jo, jeg kunne ha ønsket meg et dagspass til øyafestivalen. . pappa er der nå, og jeg er så sjalu! Men, jeg finner forhåpentligvis på mye annet gøy disse dagene. 

- Starbucks og jobb, min favoritt er kaffe mocca med ekstra krem med tre koffeinshots - 

(adlink) Jeg har på meg en skjorte fra rut circle nelly. 


Jeg ble ca 200 ganger mer effektiv av å komme meg ut av huset, jeg hamrer løs på tastene og kom meg faktisk helt igjennom mailboksen idag også. Jeg vet, jeg vet - det er så trendy å snakke om at man har full mailboks, mye å gjøre og "stakkars meg ass, som har så mange mailer å svare på". Det er så teit, det er jo bare. . en mail liksom. Jeg redder jo ikke liv, akkurat. Men, uansett nå er mailboksen tom, jeg er lykkelig og glad, solen skinner og livet er SÅ JÆVLIG BRA! 

- Bloggleser-selfies ble det også. Det er alltid så koselig å møte dere, heldigvis  


Nå skal jeg komme meg hjem, skifte litt raskt og så bærer det avsted til studio! Dere får ønske meg lykke til der, kanskje noen som ser litt fram mot singel nummer 2? Det gjør jeg, det er en veldig spennende prosess! 


I natt lå jeg i den mindre pene sofaen min fra IKEA og tenkte på hvor mye jeg hater den sofaen. Jeg bestemte meg derfor for å legge den ut gratis på finn.no, mot henting. Og hvor mange mailer fikk jeg i løpet av natten? Jo, over 70 stk! Det hadde jeg aldri forventet. . Så, jeg slettet annonsen og pønsker nå på hvordan jeg skal få gitt den ut på en mest "rettferdig" måte. Finnes det noen veldedige organisasjoner som kunne ha trengt en sofa? Eller, kjenner dere noen som har mistet alt de har, og kanskje. . tja, trenger en sofa? Altså, jeg er virkelig ikke helt god. Jeg slettet annonsen fordi jeg ville gi sofaen til absolutt alle og får dårlig samvittighet om noen som eeeegentlig ikke trenger den så mye, får den. 

når man er ufokusert

Kommenter her

Cardigan fra bershka / kjole fra her 

Dere vet når man skal gjøre lekser eller jobbe med skolearbeid mens man sitter hjemme, og ender opp med å sortere all sminken sin, legger filmer i alfabetisk rekkefølge og teller bjelkene i taket istedenfor å åpne boka? Vel, slik kan det være når man er blogger og styrer sin egen jobbdag også. Man skal gå igjennom mailen. Stuper kråke i sengen istedenfor. Man skal ta bilder. Øver heller på å gå i spagaten. Skal lese kommentarer. Ser heller på porno. Neida, så ekstremt er det vel ikke. Men jeg er ikke så veldig strukturert akkurat nå, for å si det mildt.
Så, derfor er det godt å nå ha besøk av Anette slik at vi kan motivere hverandre, og strukterere oss litt. Venner, ass  ♥


En ting som er godt med å være blogger på heltid (når man ikke har mann og barn), er at dagen min starter akkurat når jeg vil - i dag startet den klokken 10, jeg har tatt solarium, tatt et bad, trent og sett på tv2 bliss som vanlig. Tragisk nok begynner jeg å leve meg inn i home and away for øyeblikket, det hadde jeg lovet meg selv aldri kom til å skje. . haha! 

en super egenskap

Kommenter her

Hei dere! Jeg startet min dag med en litt for lang sovemorgen, og tok deretter turen innom tv2 sine kontorer i Karl Johan.. Og hvorfor jeg var der får dere vite om bare noen få uker, den 19. august! Det blir veldig koselig å få dele nyheten med dere, og jeg er glad som får jobbe med så flinke mennesker. Men, noen klarer vel å gjette ca hva det er som er på gang? Flere har jo gjettet det allerede, eller iallfall nesten gjettet helt rett. :) 
Jeg måtte også få presset inn middag på Vapiano sammen med benny, han flytter snart fra meg for å gjøre alvor av modelldrømmen sin i New York. Slikt står det utrolig stor respekt av, og jeg kan ikke få skrytt nok av han! Tenk å forlate hele livet sitt her hjemme, og reise til andre siden av kloden fordi man brenner for noe? Jeg ser virkelig opp til slike mennesker, og om jeg selv bare turte. . hvem vet hvor jeg kunne ha vært da. Jeg hadde ikke vært her i sofaen og sett repriser på bliss, for å si det sånn. Selv om jeg synes det også er helt okei! Haha, jeg har blitt en liten kule av positivitet i det siste, jeg synes helt ærlig at det aller meste er helt OK, og jeg klarer å snu det aller meste til noe positivt. Det er jo ikke annet enn en super egenskap, selv om jeg til tider har irritert meg veldig over slike mennesker selv. Og nå er jeg der. Vel, må vel bare telle ned dagene til PMS så er jeg nok på andre baner igjen!


Tusen takk for fine kommentarer den siste tiden, dere ♥ Jeg kan ikke få påpekt det nok uten at det høres kleint ut, men dere inspirerer meg minst like mye tilbake. Takk for at dere har gjort meg så sterk, dere aner ikke hvor mye dere har hjulpet meg i den vanskelige perioden jeg har hatt. . Uansett, nå skal jeg jobbe litt med mailen og forhåpentligvis endelig komme meg igjennom den, før jeg får besøk ikveld av Anette Marie. Det gledes! 

 

svar på spørsmålsrunden!

Kommenter her

Blogg, musikk, tv osv:

Når kommer din neste sang?
Jeg har allerede en del alternativer for neste sang, og jeg jobber med litt flere forskjellige. Er faktisk veldig usikker på nøyaktig når den kommer, fordi denne gang skal jeg være mer med i prosessen og virkelig være 100% sikker på at det er noe jeg kan stå for, være med på å skrive selv, produsere osv. Og, så må det jo nesten toppe den første, og ikke være en lik type sang. Vanskelig, men det kommer, og da vil jeg at det skal være veldig bra.  

Hvor jobber du?
Dette er kanskje litt vanskelig å forstå, men jeg trenger absolutt ingen annen jobb enn bloggen - jeg har hverken tid, overskudd eller økonomisk behov for det. Om dere tenker at f.eks VG.no tjener godt nok på annonseinntekter til å lønne over 30 ansatte, og at bloggere har mer målrettet reklame og en god del klikk fra en bestemt målgruppe, så er det ikke akkurat  vanskelig matematikk at jeg tjener penger.

Har du macbook pro/ air?
Jeg har en macbook air, og jeg elsker den! Jeg bestilte min på mpx her - og kunne ikke ha vært mer fornøyd. Tror den kom hit etter to-tre dager, og jeg har nå blitt en av de tullingene som glemmer hvordan jeg bruker vanlig pc.

Hva er favorittbloggen din?

Har ikke peeeeeeeiling, jeg leser så utrolig mye forskjellig hver eneste dag! Men jeg holder nok en knapp på en svensk blogg, de er som regel de beste. Kanskje dessies.se eller isabelles.nu

Hva synes du om at kissie kopierer innleggene dine?
Sinnsykt morsomt, ettersom jeg faktisk gikk å snakket til henne på finest-awards og da latet hun som om hun ikke aaaante hvem jeg var. .

Kunne du tenkt deg å være med i flere reality-program?
Haha ja, i løpet av et år kommer jeg i fire forskjellige på tv, faktisk! Men jeg hadde ikke takket ja til alt, men noen ganger må man bare hoppe i det og se på det som en gøy erfaring.

Har du ask?
Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg daglig får spørsmål om jeg har ask. NEI JEG HAR IKKE ASK! Jeg har sjekket ut de falske ask-brukerne av "meg", og de skriver jo helt retarded. . Det ser jo ikke ut som meg overhode!

Tenker du mye på hvordan andre oppfatter innleggene du skriver?
Nei, og ja. Det er ofte folk ikke skjønner når jeg er ironisk eller litt på kanten med vilje, for å få fram et poeng. Men, det får jeg bare leve med, og kloke mennesker med litt normal tankegang skjønner som regel hva jeg vil fram til. Jeg spiller jo en slags karakter på bloggen, selv om jeg er meg selv er jeg jo en ekstrem versjon av meg selv - man må spille på de tydeligste personlighetstrekkene man har, om man vil ha noen sjangs til å bli "kjent".

 


 

Personlig:

Hva er det kleineste du kan huske å ha gjort?
Hmm. . denne var litt vanskelig fordi jeg gjør utrolig mye kleint, som jeg personlig ikke oppfatter som kleint men de rundt meg gjør kanskje det. Okei, for ca en måned siden hadde jeg mensen, og når jeg har mensen har jeg virkeeeelig mensen, så jeg må bytte tampong ca en gang i timen, typ. Uansett, da fikk jeg mensen i sofaen hos en venninne, altså I sofaen. Og på dyna. Og på puta. Og vi var ganske mange mennesker der. Jeg var (takk gud) ikke edru og bare sa det med en gang og beklaget meg, heldigvis brydde ingen seg men jeg følte meg som en hund på løpetid som løp rundt og markerte meg, haha. Det var ganske flaut i det minste.  

Hvor høy er du?
Jeg er 1.59, og ber gjerne folk holde seg frabedt fra å kommentere høyden min når dere møter meg. Jeg absolutt hater når blogglesere kommer bort å bare "OJ du var liten heheheh, oj lille mini søta ass". Okei, fordi jeg visste ikke at jeg er lav? Skal man gå bort til noen å bare "oj du var feit hehe", jeg kan jo ikke noe for det. .  

Kan du ha en konkurranse hvor man kan vinne en dag med deg? Siden du er forbildet til mange.
Ah! Det har jeg jo egentlig lyst til, men samtidig føler jeg også at det er litt rart. . ? Jeg er jo ikke akkurat så veldig underholdende og aner ikke hva man skulle ha funnet på, jeg må jo nesten prestere når noen har vunnet et møte. Men hvem vet. . helt ærlig tror jeg ikke jeg hadde turt det.  

Skal du ha flere tatoveringer?
Ja, det skal jeg! Absolutt. Jeg elsker tatoveringer. Vil ha mange små! 

Hva skal kattene hete?
Minimais og brur, tror jeg! Må se det litt an, de kommer sikkert til å ha tusen forskjellige navn om jeg kjenner meg selv rett. I want it all!

Har du lappen?
Ja, det har jeg! Men er ikke noe poeng med bil her i oslo, så jeg kjører kun når jeg er hjemme - og da kjører jeg konstant. Og det er litt rart, fordi jeg hater å kjøre bil men jeg elsker å være sosial, og med meg + noen gale venninner i bilen finner vi alltid på noe spennende! 

Hva er yndlingsfilmen din?
Oj, den var vanskelig! Det er lenge siden jeg har hatt en film som jeg kan se flere ganger på rad. . Men, jeg må vel si en film som har gjort en enring for meg, og det må bli the cove. Jeg ble et helt annet menneske, og ble vegetarianer og den filmen alene er grunnen til at jeg er slik som jeg er med tanke på dyre/miljøvern. Den fikk ballen til å rulle, rett og slett. Den finner dere på netflix!

Hvordan ser du livet ditt om 10 år?
Om jeg tenker på hvordan livet mitt var for 10 år siden, da jeg var 9 år. . det er helt umulig å planlegge så langt fram i tid. Kanskje er jeg død, hvem vet? 

Kan du fortelle om sykdommen din, essensiell tremor? Fordeler og ulemper?
Noen fordeler er det vel ikke, annet enn at jeg fikk skrive med pc på skolen og ikke med blyant. Det er veldig irriterende, og jeg får kramper i hendene av finmonorikk. . eksempel, skrive med blyant, skrelle reker (haha), strikke, spille gitar, slike ting. Er også ganske vanskelig å sminke meg, men det lider jeg meg igjennom likevel. Jeg tar ikke medisiner mot det, jeg gjorde det før men følte ikke det hjalp og vil holde meg unna medisiner så godt det lar seg gjøre egentlig.

Har du forminsket puppene dine?
Nei nei nei, det kommer jeg aldri til å gjøre! Men jeg gikk veldig mye ned i vekt da jeg ble singel, og i tillegg har jeg sluttet å bruke klær og undertøy som fremhever puppene mine. Det får heller bli en positiv overasskelse for den personen som eventuelt får se meg naken engang, ingen grunn til å vise dem fram hele tiden. Har du noen tips for de som vil bli vegetarianer?
Ja, finn ut hvor mye du ønsker det først og fremst. For om ønsket er der, så er det overhode ikke vanskelig - jeg hater når folk sier "jeg klarer ikke", for hva er det å ikke klare? Du tar et bevisst valg om å spise kjøtt flere ganger om dagen, hva om å ta et bevisst valg om å rett og slett ikke gjøre det en gang i blandt? Meld dere inn i veggispreik, en gruppe på facebook, begynn å følg peta på facebook å se videoer, prøv deg fram på kjøkkenet, se fæle filmer (f.eks earthlings) osv, bli motivert. Og tenk at du ikke skal fjerne noe fra kostholdet ditt, tenk heller på alt du kan legge til. Jeg vil også gjerne anbefale boken "å spise dyr" som gir et objektivt syn på saken, med mye fakta fra begge sider - kjøttetere, og vegetarianere.

Hvor mye betalte du for Celine-vesken?
Hehe, det er hemmelig faktisk, men mer enn en bil jeg satt i igår, for å komme med et eksempel.
 Når kommer kattene dine?
Den 13. august på kvelden er de endelig her! Det reiser en gutt ned til spania for å hente dem for meg, jeg betalte flybilettene hans så slapp jeg å reise selv.

 Hvor ofte trener du?
Ganske intenst i 30 minutter per dag. Det funker for meeeeg.

 Er du for eller mot legalisering av weed?
Jeg er for - men for all del, jeg har ikke lyst til at man skal kunne kjøpe weed på rema 1000! Og det folk missforstår med weed, som jeg selv har sett med egne øyne, er at om man røyker hver eneste dag kan det få konsekvenser, likt som om man drikker hver dag er man alkoholiker. Jeg synes faktisk alt er greit, med måte (eller alt utenom heroin, amf og kokain og diverse i den gaten). Og selv om man ikke blir helt gal av weed, så endrer man seg over lang tid, og det er et fakta. . men, på grunn av kriminalitet, økonomiske årsaker og ikke minst trygghet skulle jeg helst ha sett at det ble legalisert, med ordentlig informasjon om planten. Ikke masse skremselspropaganda, for det kan fort føre til at man går over til sterkere stoffer, noe jeg også har sett selv. 


Kjærlighet, vennskap, familie:

Er det sant at vennene dine har ditcha deg og hun Martine fra sandnes er den eneste du har igjen?
Nei, jeg har heldigvis masse venner og er på et fantastisk sted i livet sånn sosialt sett. Jeg har absolutt alt og alle jeg trenger på den måten, og kunne ikke bedt om bedre venner. Jeg blir nesten litt rørt når jeg snakker om det, for det har ikke alltid vært slik, men nå har jeg det virkelig bra på det området. Men når det er sagt, så er også Martine fra sandnes en av de fine vennene jeg har, og jeg håper hun kan komme på besøk til meg snart igjen. Vi har det så morsomt, og snakker sammen hver dag. At hun begynte som "bloggleser", og at det er slik vi ble kjent, er også veldig fint å tenke på.

Hva var det egentlig som skjedde mellom deg og Mathias? Og er det HELT slutt?
Det skjedde vel egentlig ingenting. . vi er bare på veldig forskjellige steder i livet. Altså - det funker ikke å være sammen, og det er greit. Og ja, det er helt slutt.

Fineste minnene jeg har, har jeg sammen med han.

Hva synes du om tatoveringen du har med Mathias, nå som det er slutt?
Vi har en matchende tatovering, men den handler på en måte ikke om vårt forhold. Vi tok den etter vi opplevde noe sammen, så den representerer på en måte noe annet, men noe veldig fint - og det gjør ingenting at jeg har den iallfall! Jeg liker den veldig godt, og jeg håper nesten den kommer til å vare livet ut. Den representerer en veldig fin periode, som har formet meg masse.

Kan du skrive kort om alle kjærestene du har hatt?
Haha, dette er nok hvorfor det er vanskelig å få seg en date når man er blogger! Fordi gutter frykter vel å bli snakket om på den måten. . Jeg kan vel si at jeg har hatt tre ordentlige kjærester, hvor jeg egentlig kun ser på Mathias som en jeg hadde ekte kjærlighet med - fordi, han endret meg og jeg kommer aldri til å være den samme, på en god måte. Og det tror jeg er veldig unikt, og jeg er så heldig som har fått oppleve det. Ellers har jeg hatt to fine forhold før det, som også var en grei opplevelse og jeg er venn med alle, noe som føles bra.

Skal mathias flytte tilbake til harstad?
Han bor i Harstad akkurat nå ja. Vet ikke hva han skal gjøre etterhvert, men vet det kommer til å gå bra med han uansett.  

Hva skjedde med deg og Mathias? Med tanke på det som sto i pressen, og at du da sa at vi ikke skulle tro på det, og at du va mathias sin. Men så nå er du singel? Blir litt forvirra. Var det pga dette du ble sykmeldt, eller var det fordi du ble utbrent? Eventuelt, om det var fordi du ble utbrent, hadde det noe med det som skjedde mellom deg og Mathias? 

Det som skjedde var at vi fant ut at han måtte flytte ut, uten å egentlig vite hva som skjedde med oss eller hvor vi sto. Å da bli lurt til å snakke av pressen (noe som faktsik skjedde) er helt sinnsykt, og ingen av oss visste hva som egentlig skjedde mellom oss og da ønsker man ikke å ha det på forsiden av alle nettavisene. Så, selv om jeg følte da, og egentlig enda føler at jeg er Mathias sin, så er jeg singel.. Jeg ble sykemeldt fordi jeg var utbrent, og ikke fordi jeg hadde kjærlighetssorg. Merkelig, men de eneste gangene jeg har grått etter det ble slutt, har jeg vært sammen med han, og det var mest bare for å få det ut. Når jeg er alene eller med andre har jeg det helt fint. Kanskje det kommer å slår meg midt i fleisen etterhvert, når jeg innser det ordentlig. Men akkurat nå går det fint og jeg ser tilbake på det med et smil.

Var du utro på hove?
Nei, det er veldig komisk og tragisk at folk skal spre slike rykter. Jeg var sammen med to gutter der, to gutter fra bergen, og vi var alltid hele jentegjengen sammen med dem. Tror ikke jeg var alene med noen av dem et sekund. . ellers møtte jeg jo på gutter her og der, men nei - langt ifra utro. Tror ikke jeg ga noen en klem engang?

Hvordan kommer man seg igjennom skikkelig kjærlighetssorg?
Jeg tror aldri jeg har hatt den intense kjærlighetssorgen som folk snakker om . . eller, såfall så takler jeg det bedre enn jeg hadde trodd. Nå som det ble over mellom meg og Mathias var det så klart veldig tungt, men man er bare nødt til å fokusere på seg selv og slutte å gjøre små ting for at exen skal legge merke til det. "Kanskje om jeg kjører forbi huset hans ser han meg, kanskje om jeg legger ut dette bildet, kanskje om jeg legger ut dette hintet på twitter, kanskje om jeg møter en av vennene hans". . så, om man sier man skal komme over det, men fortsetter å gjøre slike ting, så kommer man ikke over det. Man skal gjøre nøyaktig hva man vil, som om det mennesket ikke finnes, men så klart opprettholde en respekt så slipper man noe drama. Og ikke minst - tenk på hvor langt livet ditt kommer til å bli, og alt du kommer til å oppleve, og ikke minst - alt du har opplevd til nå! Ting du har klart i ditt liv har du klart alene, ikke på grunn av et forhold eller på grunn av en gutt. Man er så mye sterkere enn man tror.

 Når synes du det er OK å gå over på et annet forhold?
Når man føler seg klar, slikt kan man ikke planlegge, men for min del har jeg nok veldig godt av å være alene en god stund. 

 Har du noen planer om få barn om noen år?
Ja, jeg har navn og alt klart! Om ikke barnet mitt blir seende ut slik som dette, blir jeg nok veldig skuffet:

Hvem av dine gamle venner fra Harstad har du enda veldig god kontakt med?
Anne-Sofie men hun bor i tromsø nå, men vi er jo bffs. Amanda som bor i bergen, Lotte som enda bor i Harstad, Marte som snart flytter hit og Charlotte som også har flyttet hit. Og de trives jeg godt med ♥

Angrer du på noen av operasjonene dine?
Jeg har tatt to, det er ikke så mye. Og nei, jeg anger ikke noe som helst. Har ikke gjort det et eneste sekund heller.

Hvilke sanger hører du på for tiden?
Her har dere noen! Jeg har en spilleliste på youtube dere kan sjekke ut her. 

 


Sånn, da fikk jeg gått over det meste - og om dere enda skulle lure på noe, kan jeg svare i kommentarfeltet! 

et nytt liv

Kommenter her

Nå begynner jeg sakte, men veldig sikkert å komme tilbake til hverdagen - og ikke minst, trives godt med det. Jeg prøver å ha rutiner og masse å gjøre hver eneste dag, selv om jeg merker at stundene alene slett ikke er så aller verst, og jeg koser meg faktisk. Som nå idag. Det regner ute, og jeg ligger i sofaen med alle vinduene på vidt gap og bare. . er til stede, rett og slett. Det er herlig! Jeg fikk forresten en virkelig åpenbaring på bussen tidligere. Jeg mener virkelig at jeg må bli flinkere på å gi komplimenter, til hvem som helst bare jeg tenker noe fint. I dag satt jeg på bussen hjem fra byen og så en gutt jeg syntes var så utrolig pen, jeg hadde så utrolig lyst til å si det. Ikke for å sjekke han opp eller noe, men enkelt og greit fordi jeg vet hvor glad jeg hadde blitt om noen hadde sagt det til meg. Men, jeg turte så klart ikke, og jeg angrer sånn nå! Så, gutt på 31-bussen med skolebolle og litago, du var veldig pen - haha, det her virker så teit. . Uansett, for å gjøre opp for det ga jeg komplimenter til hun som jobbet på posten, og dama bak meg i køa på meny. Begge ble veldig glade, og jeg håper jeg har gjort dagen deres litt bedre :) 


Ellers er det jo litt lenge siden jeg har oppdatert dere med hva jeg egentlig gjør om dagene - holder meg opptatt, med andre ord. Her kommer deler av min helg i bilder! 

Jeg fikset neglene mine hos fineste Marna, som alltid gir meg masse inspirasjon og et smil om munnen. Slike mennesker finner man ikke ofte, og jeg er så takknemlig som har blitt kjent med henne. At hun også  kan fikse neglene mine er bare et ekstra pluss, men jeg føler meg alltid ti ganger freshere når jeg kommer ut derfra. Tror ikke det er noe hun ikke får til, for mine negler ble like fine som alltid, selv om vi varierer utseende hver gang.  

(annonselenke) Jeg hadde på meg en caps fra cubus, støvler fra hunter, bukse fra nly trend og en singlet fra modekungen.  

Jeg har også vært på et litt større intervju med dagbladet. Jeg elsker å snakke, og jeg elsker mat, noe man alltid får på intervjuer. .

Så ble det enda mer mat på meg, ettersom jeg var invitert på middag hjemme hos noen venner. Det var veldig, veldig koselig, og maten smakte så godt! Det gjorde meg veeeldig inspirert til å lage min egen mat her hjemme litt mer :-) 

(har på meg lik singlett som tidligere fra modekungen, bare i mørk farge - og en cardigan fra notion 1.3

Sånn bortsett fra alt dette har jeg vært mye sosial, og lørdags natt var virkelig en av de merkeligste opplevelsene jeg har hatt i mitt liv. Minner som jeg alltid kommer til å huske, det er sikkert! Jeg lover dere, når man tror alt kommer til å gå til helvette og at slutten er her. . det er som regel bare starten, og det merker jeg nå. Uansett. Jeg har også fått nye vippeextensions på Beths beauty, flinkeste Daria som ordnet meg igjen så nå slipper jeg både mascara og ekstra løsvipper i et par uker. Jeg bleket faktisk også tennene mine idag, på eurodent tannklinikk som ligger bak stortinget. Kan dere se noe forskjell? Det var helt utrolig kjedelig, men ikke noe ubehagelig og jeg tastet litt på telefonen min imens så jeg overlevde det. Det tok ca to timer fra jeg kom og til jeg dro, jeg har heller ikke hatt noen isinger i tennene siden da. Når man føler seg som dritt er det greit å gjøre litt ting for bare seg selv, om så det er en ny topp, litt hvitere tenner eller en hel dag hvor man kun ser på favorittserien sin. . Meg, meg, meg ♥


Uansett! Nå ble det mye forskjellig her, og jeg skal straks sette meg ned for å åpne pakken min fra nastygal som jeg bestilte for en stund siden, og etter det starter jeg med svarene på spm. runden :-) Forresten, skal noen av dere på øyafestivalen? Jeg begynner å lure litt på å dra en dag selv, men visste ikke helt. . Jeg får pønske videre på det, jeg var der en dag i fjor og likte ikke det så godt, men hvem vet?

SPØRSMÅLSRUNDE

Kommenter her
Det har vært mye spørsmål den siste tiden på bloggen, og selv om jeg prøver å svare i kommentarfeltet er det vel ikke alle som får det med seg. .Så, jeg kjører i gang med en stor spørsmålsrunde, som jeg skal svare på allerede imorgen. Alt fra "kjedelige" standardspørsmål til hva enn man måtte lure på. Så, kjør på, spør meg om alt dere måtte lure på!


Jeg har akkurat kommet hjem, jeg sov hos noen venninner i natt og har brukt kvelden på å ha storhandling for å fylle opp kjøleskapet, så nå har jeg masse godt og veldig masse unødvendig, hehe. Nå surrer tven i bakgrunnen med dårlige trashprogrammer fra tv2 bliss, og resten av natta skal jeg bruke på å rydde og vaske hele leiligheten. 

 

video : hvordan drepe bananfluer

Kommenter her

 

Ja, altså. . dere kan ikke forstå hvor mange bananfluer som er hjemme hos meg for øyeblikket. Helt sinnsykt mange, jeg turte nesten ikke å gå inn på kjøkkenet. Så, nå er søpla tatt ut, alle vinduer er åpne og eddik er satt rundt omkring - takk for alle tips! Men, først måtte jeg jo skyte litt flammer ut i luften, bare "fordi". Hehe.

 

du vet du er rosablogger når..

Kommenter her. . du bare må ha rosa dopapir. For å blogge om, og for å tørke seg med så klart. Det første jeg gjorde da jeg kom til leiligheten i går var å henge opp dette, som nå offisielt er min nye ice-breaker. Når noen kommer på besøk, og så går på do, nevner de garantert noe om dopapiret på vei ut! God plan, så har man noe å snakke om i tilfelle det skulle bli kleint :) Dere hadde blitt overassket over hvor mye jeg har å si om rosa dopapir! Hehe #dypesamtaler #wifematerial 


I går kom jeg hjem, og oppdaget at jeg har fått tidenes bananflueproblem i leiligheten. . Vurderte å ringe skadedyrsbekjemper, men ringte en venninne istedenfor som bare lo da jeg presanterte den ideen for henne. Så. nå vurderer jeg å leie inn noen fra finn.no, for jeg kødder ikke når jeg sier jeg har over 10 000 bananfluer hjemme. Jeg kan ikke røre meg en centimeter uten å få et dyr inn i øyet eller munnen. Jeg turte ikke å sove uten truse inatt for å si det sånn, plutselig har jeg en hel flokk i livmoren! Jeg laget min egen flammekaster ved hjelp av hårspray og lighter, uten at det hjalp så mye på de stygge fluene. Ser ut til at livet alene kommer til å bli en morsom utfordring!

back to life

Kommenter herI dag gikk min (utrolig nok) mye omtalte sykemelding ut, og jeg er på vei mot leiligheten min i oslo. I helgen har jeg masse sosiale planer men jeg skal likevel legge ned et hardt fokus på å komme meg igjennom mailboksen og begynne å jobbe igjen, noe jeg både gleder og gruer meg til. De siste dagene mine i Harstad har jeg brukt med venner, og Anette Marie, min "storesøster" fra oslo kom også til byen en liten tur. Da lå vi begge strak ut i senga mi og snakket om alt. Enten er hun veldig barnslig, eller så er jeg veldig moden eller så er vi begge bare veldig uheldig, for vi sliter konstant med akkurat de samme problemene. Noe vi ofte sier til hverandre er "AKKURAT slik er det for meg også", så har vi helt like historier å komme med. Så, vi kommer altså ingen vei mens vi filosoferer, vi bare bekrefter det vi begge tenker : at vi er soulmates.Vi snakkes mer imorgen, da er jeg forhåpentligvis tilbake med tre innlegg om dagen og mye å melde! Akkurat den delen gleder jeg meg til, å ha en blogghverdag igjen :-) 


Grunnen til at man ikke kan legge ut alt man måtte ønske om privatlivet sitt på en blogg, er fordi når det omhandler en annen person også er det litt mer komplisert. For eksempel med forhold. Jeg bor alene, jeg er singel, men når man har vært sammen lenge er det vel naturlig at man møtes noen ganger, f.eks drar på teltur slik som det ble vist her på bloggen. . Så ja, der har dere det. Akkurat den delen av livet mitt, legger jeg bak meg for nå, og heller fokusere på å se framover.