hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

august 2013

jeg kjenner ikke meg selv

Kommenter her

Hahah, idag viste Stine meg en quiz om meg på internet, og tror dere ikke jeg klarte å svare feil flere av alternativene - OM meg selv? Jeg misstenker riktignok at det er Stine selv som har laget denne for å tulle med meg, men det var uansett et godt tidsfordriv. Om dere vil sjekke ut hvor mye dere "vet" om meg, kan dere gjøre det HER.  Fortell meg gjerne hvordan det gikk! Ps: en del av det som står der er nok tull, eller sterkt overdrevet. . Sikkert derfor jeg tok feil selv! 
Forresten, gjett hva jeg fikk hos kjæresten min igår? En utrolig søt gave, nemlig et stort bilde av. . foten min! Det høres sikkert ikke så veldig vakkert ut, men det er ett bilde han tok av i Barcelona når jeg tvingte han med for å ta outfitbilder, så har han klippet ut foten min, redigert, gjort det veldig stort, skrevet det ut og gitt bildet til meg. Jeg ble så glad, fordi for over en måned siden nevnte jeg i farten at jeg skulle ønske jeg hadde det bildet, i stor versjon, hengende på veggen. Han hadde det nemlig på mobilen før. Og i går så kom han altså med det til meg, uten at jeg har nevnt det i ettertid eller hadde anelse. Snille min!

Dette skal definitivt være med den dagen jeg flytter! Føler meg så heldig, hvor mange har en kjæreste som faktisk gjør noe sånt? Nå har jeg et helt unikt bilde heggene i stua mi! 

Ellers slapper jeg helt av i mitt eget selskap i kveld, i morgen tar jeg turen mot hovedstaden som dere vet. Jeg har tent på favorittlysene mine fra voluspa, og har en veldig rolig stemning i kroppen for en gangs skyld. Vanligvis er det jo bare stress hele tiden oppi hodet mitt, mange tanker om ting som "må" bli gjort. 

Uansett, lysene da. Nok en ting som kommer til å følge med meg den gang jeg flytter ut. Jeg får alltid høre at det lukter så godt på rommet mitt (veldig hyggelig å få høre, for øvrig!) og det er takket være lys som dette. Jeg er helt avhengig av duftelys, og dette er favorittene. Voluspa pink itron, som er en frisk sommerlig duft, og french bourbon vanille som er litt dypere i lukten. Man kan få kjøpt dem i de fleste litt "finere" interiørbutikker, også butikker som selger blomster og litt ting og tang, men jeg har kjøpt mine på aflekthome.no. De har sinnsykt masse fine møbler der, somn er så girly, jeg drømmer meg helt bort hver gang jeg titter inn der. Jeg har allerede funnet noen stoler og sengetøy som jeg føler jeg ha., Jeg har faktisk satt det på ønskelisten til jul! Anbefaler dere forresten også å sjekke ut bloggen, http://aflekthome.blogspot.no/, der har jeg fått mye interiørinspirasjon. Hele konseptet er jo at alle skal kunne kjøpe seg fine møbler uten at det koster skjorta, og det liker vi :) er jeg dum, eller?

Kommenter her

I dag har jeg vært ute på tur igjen sammen med familien og Stine, vi drar jo til oslo sammen i morgen for å se Selena Gomez live i oslo spektrum! Jeg gleder meg en hel haug, Selena må være en av de kjendisene jeg liker personligheten til, og som jeg kunne ha tenkt meg å være venn med. Slik blir det nok ikke, så jeg får nøye meg med å se henne live!

Ellers hadde jeg og Stine en liten samtale, hvor hun sa "om jeg ikke hadde kjent deg, og bare leste bloggen din, så hadde jeg tenkt at du er dum". Haha.. Jeg synes ikke jeg virker noe merkverdig dum på bloggen, men det er jo fordi jeg er meg, og vet hvordan jeg er. Men, sånn helt ærlig - hvilket inntrykk har dere? Er jeg dum, eller? 

Topp fra chiquelle, denim leggings fra sheinside HER og støvler fra hunter. 

Plukket blåbær fikk vi også gjort, nam nam! 

Lille grisen min var såklart med.

Fine Stine! 
 

 hvordan bli brun?

Kommenter her

Som dere sikkert har skjønt til nå, så er det ganske så viktig for meg å ha en fin brunfarge på kroppen, spessielt nå som vi begynner å nærme oss vinter. Da føles alt så grått og trist, og når de solbleka stripene i håret begynner å gå bort, og brunfarge plutselig begynner å koste en del, så går humøret mitt også ned. Det er jeg vel neppe helt alene om å føle? Det er ikke bare-bare, for man vil jo ikke ligge i solariummet hele tiden. Ikke bare er det dyrt, men også veldig farlig. Og selvbruning? Jeg tipper jeg ikke er den eneste tenåringen som har stått på badet og skrubbet av meg lag på lag med bilig selvbruning, bare for å se flekkete og enda mer blek ut enn hva jeg var i utgangspunktet. .

Jeg har anbefalt dere Sunspa selvbruning mange ganger før, og jeg vil gjerne anbefale den en gang til, spessielt til dere studenter med litt begrenset pengebruk. Jeg har min boks i ett par måneder før den er tom, iallfall når jeg har den store boksen på 250 ml.  Jeg vet uansett at med inntektene til studenter, som det fleste av dere faktisk er, så gjør ett par hundrelapper ganske vondt for pengeboka. Derfor kan dere få 15% på alt fra Sunspa ved å skrive koden "SE" når dere sjekker ut! Da blir det jo litt billigere for dere ♥ Alt fra Sunspa finner dere HER. Og det beste av alt? Det testes ikke på dyr!
Denne selvbruningen er den beste jeg har testet, og jeg kan jo ramse opp ett par jeg har brukt. Dove, Loreal, Garnier, Dior, St. Tropez, Tan Towel. . Mange flere også, men dette er den eneste jeg har blitt 100% fornøyd med. Den er laget slik at den ikke flekker av, så om du trener og svetter en del, så holder den seg like bra. Jeg har også brukt den i syden og måtte ikke ligge på "tørk" hele dagen, jeg kunne bade og alt mulig uten at den forsvant. Eller, den forsvinner jo gradvis, men ikke slik at man må stå i dusjen og skrubbe hele dagen. Man kan bruke den både i ansiktet og på kroppen.  Den inneholder også Alo Vera, derfor blir huden fuktig mens man bruker den. Den lukter heller ingenting. Jeg som har kjæreste vet hvor mye gutter hater når jenter stinker selvbruning, så da er denne perfekt! Så, SunSpa finner dere HER, og husk rabattkoden SE om dere skal kjøpe ♥
Ellers har jeg begynt å teste ut hårprodukter fra percy and reed, hårprodukter som heller ikke er så ille for en litt tynn pengebok. Jeg bruker tørrshampoen deres, hårsprayen deres og "fuktighetskremen" deres for hår. Sistenevnte er definitivt min favoritt nå som jeg har extensions, den både ser og føles ut som fuktighetskrem, og fikser opp i alle floker jeg har i håret (og det kan jeg love dere er mange!). Den gir håret mitt mye glans, og spesielt extensions trenger jo dette etter en stund. Jeg kommer nok til å skrive mer om dette produktet ved en senere anledning, men jeg ville likevel nevne det litt for dere nå! Disse produktene koster litt over hundrelappen, altså ikke så mye. Hårprodukter pleier jo å koste en del. . 


Etter å ha brukt tørrshampoen og flettet håret, får jeg slike lette, fine "beach" krøller. 


Så. . Liker dere når jeg har slike produktanbefalninger en gang i blandt? Jeg prøver å ta det litt sjeldent slik at det ikke blir for mye, men nå og da kommer det et produkt jeg virkelig vil vise dere. 

reklame

life in plastic

Kommenter her

... it's fantastic!!!! 

Fant dette på en svensk blogg, og hva skal man si? Hva kan dere si nå, alle dere moralfrøkner som sitter der ute med pekefingeren og roper " NATULRIG ER BEST" mens dere poster bilder av Alena Shiskova på instagram? Hvor er logikken og moralen i DET? Eller er det bare kanskje kun i norge man ikke får lovt til å gjøre sånt. . Skulle ikke forundre meg! ;) 

Her kommer en liten "nyhet". De mange av dere synes er verdens vakreste, har gjennomgått plastisk kirurgi. Megan Fox, Alena Shiskova, Scarlett Johansson, Blake Lively. . Jeg kunne sikkert ha ramset opp en evighet. Så bare bit i det sure eple, innrømm at dere også synes plastic is fantastic. 

endelig snart ferdig!

Kommenter her

Nå er jeg endelig ferdig med langkjøringen, og lappen virker plutselig ikke så fjern likevel! Eller, jo, den gjør det.. Jeg fikk ikke så mye skryt i dag på turen, det er veldig lenge siden jeg har vært bak rattet, og det vistes godt på kjøreferdighetene i dag. Jeg har kjørt i fire timer til sammen i dag, og ettersom nattesøvnen min besto av bare 5 timer søvn, så kunne jeg ha hatt en bedre tur. Men det er godt å ha det overstått, og kjørelæreren min er en herlig skrue. Jenta jeg kjørte sammen med var også super! Jeg kjører hos "gummes trafikkskole" i harstad, til dere som kanskje lurer. 

Meg nå, på med sløveklærne.... og meg i morges, før jeg dro. Hakket finere kledd da! 

Blazeren er fra sheinside HER (det er en direktelink til plagget, jeg skal begynne å legge det ut istedenfor så blir det lettere for dere å finne), jeg tror toppen er fra samme nettside og buksen er fra dr. denim på nelly.Tror jeg fanget kjørelæreren i ett litt oppgitt øyeblikk, haha. .

Ble en del venting i baksetet, ettersom vi byttet på å kjøre. 

Ett litt bedre bilde av hva jeg hadde på meg.Nå skal jeg se på how I met your mother, merkelig at jeg har klart å blitt avhengig av en komiserie, men også ganske herlig! Hele dagen blir jo til ett eneste stort glis om jeg ser en episode litt nå og da. Jeg ble nettopp ferdig med dexter sesong 4, og jeg klarte ikke å se på mer etter det, enn så lenge. . Noen av dere der ute som også har sett Dexter og følte det litt på samme måte? Er det verdt å se videre?
 

tv2 og oslo neste uke!

Kommenter her

På onsdag drar jeg til oslo på dagstur for å være gjest på Ettermiddagen på tv2, for fjerde gang! Jeg er så glad og takknemlig for at jeg blir spurt om å være med flere ganger, det betyr jo at jeg har gjort en god jobb når jeg har vært der tidligere. I tillegg til å gjeste showet tre ganger før, fulgte de meg også en dag i oslo som ble delt opp i to episoder. Det var ikke så veldig gøy å se på i ettertid, ettersom at når vi spilte inn det hadde jeg ikke sovet på nesten to døgn og var heeeeelt fjern (og ikke minst stygg, haha). Så gleder meg til å komme på tv nå, ettersom jeg føler meg bedre og er litt mer selvsikker :) Det er jo tross alt ganske skummelt å bli sendt på landsdekkende tv direkte, flaks at jeg aldri blir nervøs! 

Jeg kommer tilbake med klokkeslett senere, men jeg håper såklart mange av dere vil se på ♥ Har noen av dere sett på før? 

Sist gang jeg var der, i Mars tror jeg det var. Ser på denne og er damn happy for visse ting jeg har fikset på, haha. .  Trist men sant! (dårlig lyd, så skru opp lyden på max og ha på headset).  Tusen takk til dere som filmer slikt og legger ut, jeg elsker å søke opp meg selv på youtube! 

trenger fotoassistent

Kommenter her

Ingen i familien min kan "kunsten å ta bilder". De har ikke helt øye for hva som funker med vinkler, lys og for å få fram detaljer, jeg blir helt gal hver eneste gang vi skal ut for å ha en liten "bloggphotoshoot", haha.. Jeg er så klart glad for at de prøver å hjelpe meg. . Tror jeg må flytte inn sammen med Stine Mari, hun er nok den eneste jeg kjenner som virkelig forstår hva jeg vil med bildene. Eller, lillesøster er helt ærlig ikke så verst. 

Ellers har jeg vondt i nesa, jeg selv har slått meg i søvne igjen. Det er en uvane, fordi jeg har jo så lyst til å pirke bort all ruren fra der stingene satt, men det tillater man jo ikke - men når jeg sover, da er alt lovt, haha.

Ett av mine mange nei-kan-du-ta-bilde-fra-der-borte-poseringer. Haha, mamma lærer aldri.HAHAHA! "nei jeg vil ha SÅ mye med på bildet!!!" Dette var så stygt at jeg ler!

Så, det eneste bildet som ble brukbart. .

Jakke og vest fra sheinside.com - de hører til i samme sett! Ringene er fra nelly

Skoene er fra nelly HER. Om dere har tenkt å bestille de så ta en størrelse større enn dere vanligvis bruker! De var litt trange i min vanlige størrelse, men jeg byttet de inn mot en størrelse større og da satt de bra (ad)
det føles tomt

Kommenter her

Jeg skal komme med en innrømmelse, en jeg aldri hadde trodd ville komme.. Men, det føles ganske tomt, og ikke minst ensomt å ikke gå på skolen lengre. Når to av mine beste venniner har flyttet også, de eneste jeg følte jeg var en "selvfølge" for, om dere skjønner. Der man alltid blir invitert, og alltid har noen å gå til. Om dagene når lillesøster er på skolen og foreldrene mine jobber, og andre venner er på jobb, da er det ikke så mye å finne på akkurat. Samtidig kan jeg ikke få meg en jobb fordi jeg er avhengig av å kunne reise mye, for eksempel må jeg til oslo to ganger neste uke! Så jeg får heller leve litt ekstra de dagene jeg er borte. Har noen av dere lesere friår, eller kanskje flyttet fra venninner? Er godt å vite at jeg ikke er alene såfall. 

I dag har jeg hatt en "bli-fin" dag, både vipper og negler ble fiket på SpaSpa. Jeg ble så fornøyd! Hver gang jeg fyller på vippene blir det finere og finere, pluss at jeg fikk vite at mine egne viper har holdt seg godt selv om jeg har extensions. Pjuh, da pustet jeg lettet ut! Det er bare å gå til noen som kan sakene sine, så blir man så fin, og ikke minst vippene blir tatt godt vare på ♥

 

 

Her er min bestemor-hemmelighet. Jeg bruker hårruller i luggen. . Disse sitter i håret nå, og som regel tar jeg de ut etter 30-40 minutter. Jeg har kjøpt på h&m, og de koster sånn cirka ingenting.

 

 

ting jeg går glipp av

Kommenter her

I blandt er det utrolig kjipt å bo langt oppe i landet og et stykke fra hovedstaden. (Men såklart finnes det mange fordeler også, haha). En ting jeg ikke liker er at jeg går glipp av mange morsomme eventer og fester som jeg gjerne vil gå på! Jeg har enda ikke vært på rød løper, men har blitt invitert på masse eventer hvor det er nettopp dette. . Det er jo en ting å dra til oslo bare for en kveld, men om jeg faktisk hadde bodd der så ville jeg nok ha dratt på slike begivenheter flere ganger i måneden! 

Blandt annet fikk jeg invitasjon til smykkelanseringen som Carina Dahl hadde for litt siden, jeg fikk invitasjon til guess-åpningen, og ingen av disse kunne jeg gå på. Så sitter jeg hjemme i senga og leser om det på kjendis.no dagen etter istedenfor, haha. . Livet! ;) 

du skremmer ikke meg

Kommenter her

I dag har jeg tatt noen treningsøvelser på rommet, og tidligere i kveld tok jeg solarium. Det er godt når man får gjort slike "slitsomme" ting for seg selv som man vanligvis bare utsetter, til og med å dra til solariumet kan jo føles som et ork en gang i blandt, haha. . Men det er verdt det, jeg føler meg 100 ganger finere etterpå, og forhåpenligvis litt brunere! Pappa leste opp litt skremmende statistikk til meg om hudkreft tidligere idag, er kanskje litt fælt å si at jeg ikke klarer å bli skremt av det, uansett om jeg vil.. Det er vel ikke noe man innser før man selv er i den situasjonen. 

Nå skal jeg legge meg godt til rette i senga, og tenke litt ekstra på kjæresten min. Leste nettopp DENNE saken på dagbladet som fikk tankene satt igang for fullt. Det er viktig å ta vare på sine kjære mens man har dem ♥

Fullt utstyrt før solariumet, haha! Betakaroten, solkort og solariumskrem.  

rosabloggeren

Kommenter her

På en måte er det litt koselig at høsten begynner å komme, for som dere kanskje husker fra i vinter elsker jeg å bruke kåper og frakker! Jeg eier ikke en en eneste parkas eller boblejakke lengre, så satser på at jeg får tatt meg masser ferier til vinteren, om ikke fryser jeg vel ihjel mens jeg prøver å se fin ut, haha. . Men, til poenget! I dag har jeg på meg min nye, rosa jakke, og jeg elsker den. Jeg er den eneste jeg kjenner som kunne gått i noe slik, noe jeg elsker enda mer, for det viser godt hvem jeg er. Oppmerksomhetsyk og litt i meste laget, med andre ord. Haha, selvironi må man ha! ;) Har dere fått kjøpt inn jakker til høsten, da? Vet dere noen butikker som har noe jeg kanskje vil like? 

Nå blir det en tur til solariumet, og så får jeg besøk av en venninne jeg ikke har vært sammen med på lenge. Vi snakkes senere! 

Jakke fra sheinside.com, smykke fra nelly er utsolgt, skjørt fra nelly HER, topp fra bikbok (ad)

Rosa mobildeksel har jeg også fått! Det er så vanskelig å finne fint tilbehør til samsung, men jammen fant jeg ikke ett når jeg lette rundt på internett. HER fant jeg det! 

Litt ladeutstyr ble det også, fra samme nettside. 

 

Noen ting dere ikke visste

Kommenter her

 Jeg snakker ofte til meg selv før jeg sovner om jeg er alene, og da snakker jeg på engelsk. Aner ikke hvorfor, men slik har det blitt, og jeg er også veldig god i engelsk, sikkert mye takket være det! 

 Jeg blir aldri nervøs, og får heller aldri prestasjonsangst. 

♥ Jeg ble spurt om å være med på charterfeber i år, men jeg takket nei. Det blir sikkert gøy å se på, men ikke noe for meg. 

 Jeg er veldig god på å lese mennesker, og noe av det verste jeg vet er "posers". Folk som prøver å virke laid back og cool er nok det verste, haha. Jeg kan ikke engang forklare hvor mye det provoserer meg. . 

 Jeg vil flytte til oslo, men ikke før jeg kan kjøpe en leilighet jeg virkelig vil ha. Jeg føler å leie er som å kaste penger ut av vinduet, enkelt og greit. 

Jeg leser veldig få norske blogger. Favoritten min er, og har alltid vært, de svenske! De er mye flinkere på oppdateringer og å "provosere" slik at det blir gøy for leseren, og der prøver jeg å hente mest inspirasjon fra. Jeg føler ofte de norske bloggerne prøver å framstille seg selv som så. . ja, snille? Litt for snille, nesten. Alle skjønner jo at vi bloggere, i likhet med alle andre, også kommer med spydige kommentarer, baksnakker, krangler og raper liksom. 

 Jeg har mistet kontakten med noen av de viktigste for meg i familien min etter at bloggen min ble stor. Vet ikke om det er på grunn av bloggen, men tror egentlig det er fordi jeg tok restylane og silikon. . Synes det er veldig synd at det skal definere meg som person, og ikke minst gjøre meg "uverdig familien". 

 Jeg spiser ikke hvitt brød, spiser ikke smør og drikker så og si aldri noe annet enn vann. Så om dere lurer på hvorfor jeg er ganske slank og uansett spiser masse dritt, så kan vel det være svaret. 

 Jeg er veldig ofte ironisk og sarkastisk, jeg elsker å spille på det stempelet jeg har fått som "dum barbie". Bare idioter tar det seriøst. :)

 En av mine største dømmer er å dra til verdensrommet. Jeg klarer ikke engang å forklare hva jeg tenker når det blir snakk om slike ting. . Alle fargene, at vi er så små. Hva er tid? Hva er uendelig? Fortid? Framtid? Er vi alene? Ja, dere skjønner sikkert tankegangen. . Jeg er veldig fascinert av ting vi ikke kan forklare. 

Noe dere ikke visste? Og kanskje dere har noe til felles med meg? Få høre! 

 

 

koselig kveld

Kommenter her

Det er så utrolig koselig på kveldene nå som det endelig begynner å bli mørkt her i nord! Jeg og Mathias skal se ferdig sesong 5 av frustrerte fruer i kveld, og bare kose oss masse. Store mengder godteri er også kjøpt inn! I morgen skal jeg gå på fjelltur med en venninne, så jeg tenker å hoppe til sengs litt ekstra tidlig slik at jeg får sovet ut. De siste nettene har jeg sovet veldig dårlig og våknet hele tiden, så når morgenen melder sin ankomst føler jeg at jeg ikke har sovet et sekund. Så litt ekstra søvn inatt passer meg ypperlig!

Jeg må bare få legge til hvor fantastiske jeg synes dere lesere er. Spessielt nå den siste tiden, hvor jeg har følt meg ganske dårlig, men likevel har fått fine og oppmuntrende kommentarer fra dere! Håper dere vet at humøret blir mye bedre  

 
ready, set, eat

Kommenter her

Nå føler jeg meg flink, for jeg har nemlig vært ute på tur igjen MED to av hundene! Det er så fantastisk morsomt å ha hund, jeg tror alle har godt av å vokse opp med dyr rundt seg. Man merker forskjell på folk som har hatt dyr i oppveksten og ikke, for å si det sånn! Min lille Rigmor var virkelig en surpomp idag riktignok, hun hater å ha på seg bånd. Hver gang vi tar fram båndet, eller turselen, så løper hun å gjemmer seg og gir oss masse stygge blikk resten av dagen. Kos vil hun heller ikke ha! 

Min lille! Topp fra madlady og tights fra Bershka (skriver det garantert feil men orker ikke å google det, jeg klarer jo aldri å lære meg uansett). Bedre bilde av toppen jeg har på meg! 
Ellers har jeg "godteridag" idag. Jeg er ikke en slik person som har fast dag hvor jeg spiser alt jeg vil, men heller tar en dag i blandt hvor jeg føler for å spise alt jeg kommer over. Den dagen ble altså idag, haha! Neste gang kan like gjerne bli i overimorgen, bare det ikke er hver eneste dag, slik som før. Jeg planlegger popcorn, red bull og masse smågodt for kvelden! Det beste for meg om jeg skal holde vekta stabil må være denne løsningen, og heller gå litt turer og holde meg aktiv. Om to uker er jeg jo å se på stranda i Miami, og i fantasien min ser alle helt fantastisk ut der, og jeg vil jo ikke være noe dårligere! 

Slik ser jeg ut nå! Hater at jeg er så hvit under armene, men klarer ikke helt å ligge i den der "sjøstjerneformasjonen" når jeg soler meg heller, haha. 
min favoritt

Kommenter her

Hei! Hadde overnatting av kjæresten inatt, og nå holder jeg på å fikse meg litt før jeg skal ut å gå tur (ja, jeg sminker meg før jeg skal gå tur, tror helt ærlig ikke dere er sjokkert..).

Jeg tenkte å dele min favorittsang for øyeblikket med dere, og selvfølgelig er den av Miley Cyrus! Jeg har vært fan i mange år, helt siden 8.klasse, og jeg gir altså ikke opp håpet om at hun en dag skal komme til norge. . Eller, et annet sted i europa forsåvidt, slik at jeg kan få sett henne live! Grunnen til at jeg liker henne så godt er fordi hun lager musikk i de fleste sjangre,  og sangene er ikke så "simple", det vil si at jeg blir ikke lei etter å ha hørt den et par ganger. Jeg likte ikke "we can't stop" sååå godt, men denne, wrecking ball liker jeg mye bedre! Jeg kjenner meg utrolig godt igjen i teksten.

Har dere en favorittsang for øyeblikket å tipse meg om? :) 

no makeup

Kommenter her

Nå er jeg på vei ut døren for å dra til min fine venninne Marte! Vi skal bare være litt sosial og oppdatere hverandre på hva som har skjedd den siste tiden +  vi få sett ferdig pearl harbour, en film vi begynte på for leeeenge siden :) Det er forresten tidenes deppevær ute. . . Ekstremt sterk vind og grått. Har overhode ikke lyst til å gå utenfor døren egentlig, hehe. Verste sommeren på 1000 år? Må vel ta på meg bobleboksa!

Ellers har jeg en sminkefri dag idag, skal prøve å bli flinkere til å la huden hvile litt! Tipper det kan hjelpe på om jeg vil bli kvitt urenhetene mine en gang for alle. Så hva synes dere, stor forskjell? 

Topp fra madlady
meg for 2 år siden

Kommenter her

Jeg har sett litt i arkivet på bloggen for å finne ut hvordan livet mitt var på nøyaktig denne tiden for to år siden, og hvordan jeg så ut. . Herregud som ting har forandret seg, og ikke minst hvor mye JEG har forandret meg! Tenkte å gå litt igjennom livet mitt steg-for-steg, så får dere se selv hva jeg mener. .

2011: Jeg husker jeg hadde en lett følelse i kroppen hele tiden og masse sommerfugler i magen, fordi det var så mye som var nytt og spennende. Alt med blogging, penger og spons var helt nytt for meg, og det føltes ganske sykt å kunne gå på shopping hver eneste dag. Da hadde jeg null forståelse for verdi av penger og brukte en god del, husker jeg gikk til byen hver dag etter skolen for å kjøpe meg noe nytt, og hele gulvet på rommet var fult av handleposer.  Jeg var ofte sammen med venninner, jeg, Amanda og Anne-Sofie hadde nettopp blitt en trio, og hang sammen hele tiden. Vi var alle enda under 18 år, så da vi dro ut i helgene var det på hjemmefester. Savner det! Jeg var også kjæreste med Marco, som sikkert de av dere som har lest bloggen lenge husker (tenk at noen av dere faktisk har lest den så lenge!) Jeg kom også inn i et litt nytt miljø, og begynte å gjøre litt feil prioriteringer i livet. Men der og da brydde jeg meg ikke, det var vel fra august 2011 til rundt august 2012, hadde jeg en veldig slik "gir meg faen i alt" periode. Tror ikke jeg var lei meg noe som helst, det var bare som å hoppe rundt på en sky hele tiden.

August 2011

2013: Dere har påpekt her i kommentarfeltet at jeg virker så "tom", som om jeg har mistet gnisten. Det stemmer egentlig ikke, men en ting er sikkert: jeg har hatt mye problemer inni hodet mitt det siste året som jeg ikke hadde på den tiden. Mye litt konsekvenser av hvordan jeg var på den tiden, tror jeg. Nå er jeg uansett ferdig på skolen, og det føles veldig godt, men jeg er også fanget på et "mellompunkt" der hvor jeg ikke er et barn, og ikke er voksen. To av mine beste venninner har flyttet fra meg, men jeg er heldig som enda har mange gode venninner igjen her. Jeg får oppleve mye mer, og jobber nå med mennesker som vil meg godt. Ganske sykt å tenke at jeg faktisk har et "team" rundt meg av folk som jobber for at jeg skal gjøre det best mulig! Så jeg tror det heller har vært det at jeg har sett meg tvunget til å vokse opp. Ellers har jeg kommet nærmere familien min enn hva jeg var på den tiden, og jeg er ikke en drittunge lengre som kun tenker på meg selv. Jeg er også mye mer forsiktig med alkohol osv enn hva jeg var for et par år siden. Nå har jeg også en fin kjæreste, som faktisk er seriøs, fordi det er snakk om framtid. Som "hvor skal vi dra på ferie neste sommer, hvor skal vi flytte, når skal vi.. " blabla, dere skjønner. Mathias er også veldig innkludert i familien her, noe ingen andre kjærester har vært fordi jeg ikke har vært helt 100% sikker på dem. Jeg er 100% sikker på Mathias, og vi har det veldig fint = jeg har det veldig fint 
ut på tur

Kommenter her

I ettermiddag dro jeg på tur sammen med pappa, lillesøster og de tre hundene våre såklart. Jeg er nesten aldri med på tur, selv om noen i familien går hver eneste dag. . Jeg får nesten starte med det, for det var jo så koselig! Og min lille hund må nesten være den skjønneste i verden, for en personlighet stappet inn i en liten kropp ♥ 

Nå skal jeg faktisk legge meg, selv om jeg ikke går på skole lengre og ikke jobber så føler jeg det er viktig å ha en normal døgnrytme, om man er våken hele natten og sover hele dagen tror jeg man kan bli deprimert. 


solbriller fra madlady som jeg klarte å miste.. første dagen jeg brukte dem og alt. 


gleder meg!

Kommenter her

Nå kommer snart filmen om guttene i One Direction på kino, jeg tipper mange av dere gleder seg? Det gjør jeg  ;) Ut av nysgjerrighet tenkte jeg å spørre dere : hvem liker du best av Justin Bieber og One Direction? Jeg tror jeg velger Justin på musikk, og one direction på personlighet! :) Alle er eyecandy så der ble fort valget litt vanskeligere, haha. . . 

Ellers tenkte jeg å svare kort på noen hårspørsmål som jeg har fått inn på kommentarer og mail den siste tiden, og spesielt etter jeg farget håret. Om dere skal bruke clips fra luxushair anbefaler jeg farge #8 om dere vil ha lik farge som meg, nå har jeg en mix av de og tapeextensions jeg satt på hos frisør. Er ekstremt fornøyd med håret mitt for øyeblikket, det gjør så mye for humøret! ♥

Jeg anbefaler på det varmeste clips fra luxushair, det føles kjempenaturlig og man glemmer fort at man har de på, når man blir vandt med det. Nå har de tilbud på extensions 180 gram, tilbudet avsluttes i DAG så dere bør passe på! Tilbudet finner dere HER.  

mennesker altså

Kommenter her

Dette har vært en lang natt, jeg sov knappe tre timer . . I går kveld leste jeg noe som virkelig knakk meg, og gjorde meg søvnløs. En fryktelig trist nyhet, sies det. . Equadors president har meddelt at han har gitt opp håpet om å redde Yasuni nasjonalpark, slik at oljeselskapene kan komme til der. Her er verdens høyeste tetthet av dyre og plante-arter.  Her lever også to arter ur-folk som ikke har kontakt med omverden. Hit skal vi mennesker komme for å ødelegge alt, for å finne olje. For å få tak i mer penger. Og det gjør meg så utrolig trist. Jeg ble så full av bekymring,  for hva kan jeg gjøre? Hva betyr skatteletter og skolepolitikk i sammenheng med dette? Ikke en dritt, ikke for meg iallfall. 

Er jeg den eneste 18åringen her i landet som blir holdt søvnløs av slike ting? Dere kan lese om saken HER. Vær så snill, spre budskapet. Tror faktisk jeg stemmer Miljøpartiet de grønne, jeg legger bort grådigheten min om mindre skattepenger. Synd det ikke finnes noen pille for å bli kvitt egoisme, mange kunne trengt det.  Dette er tragedie. . 

Så her ligger jeg da. . Genser fra nelly HER  og ellers har jeg på meg fint lite. (ad)Og nå kommer sikkert et par av dere med et tappert forsøk på å være morsom (eller kanskje "smart"?) å dra inn neseoperasjon og silikon her, og spørre hvorfor jeg ikke bruker penger på miljø istedenfor. Det trenger ikke å være enten eller, jeg har brukt penger på begge. Det er faktisk mulig å bry seg om både utseendet sitt, og miljø + dyrevern. Tro det eller ei! 

 

videoblogg

Kommenter her

Her er videobloggen jeg laget tidligere, håper dere liker den ♥

noe nytt

Kommenter her

Jeg aner ikke hva som har skjedd med meg, men tydeligvis har jeg helt mistet evnen til å snakke på videoblogg, jeg gir opp! Men, det kommer en ut i kveld om internett vil sammarbeide, uansett hvor teit den nå kanskje er..

Jeg er veldig sliten og gleder meg til å ligge i senga å se på en episode dexter, herregud så spennende det begynner å bli! Nå skjønner jeg for alvor hvorfor noen er så hekta, jeg mistet litt interessen for den serien en stund men nå er avhengigheten tilbake på topp. Mens videobloggen opplastes kan dere jo få se mine siste internett-innkjøp! Storfornøyd med alt som vanlig, jeg har hatt stor flaks med det hver gang jeg shopper på nettet! 

Kjole i 2 deler kan kjøpes HER. Liker den veldig godt, fordi skjørtet og overdelen passer like godt sammen som med andre plagg! 

Haha orket ikke å ta den på for å ta bilde, den var litt trang å få over det svære hodet mitt.. HER kan den kjøpes, og om dere vil se hvordan den ser ut på, er det bare å titte i innlegget under dette. 

Tskjorte kan kjøpes HER - den kommer til å være herlig å ha i høst, ettersom den er ganske tykk i stoffet. 

Mascara HER , kjøpt på nelly men fra makeupstore

Solbriller fra madlady. Må vente i 6 uker med å bruke sobriller etter operasjonen.........sære matvaner

Kommenter her

Nå er jeg hjemme i lille harstad, og det føles godt! Jeg har ikke slappet av hjemme siden helt i starten av august, det begynner nå å bli en stund siden. . Følelsen av å ligge i sin egen seng på sitt eget rom, den kan man ikke sette en prislapp på! Jeg skal nyte det at jeg faktisk er hjemme, så idag blir det bare avslapping for min del. Tenkte litt på å lage en videoblogg slik at dere får se den "nye" meg på video, hva sier dere? 

Så godt å se min lille baby igjen! Vi skal kose oss masse idag ♥

I dag er det lørdag, så jeg tenkte å unne meg noe godt. Det ble til banan og jordbær med vaniljesaus, mmm! Jeg elsker vaniljesaus, da jeg var mindre pleide jeg å drikke det! Andre sære ting jeg liker å spise er : prim med skjei rett fra boksen, rømme rett ifra boksen, all slags røre eller deig og kald grøt blandet med yoghurt.. NAM!

 

Haha sååå fin.

Genseren jeg har på meg er fra nelly HER, jeg viser bedre bilde senere! 
nå er bandasjen av!

Kommenter her

I dag tok jeg bort stingene og bandasjen, og såklart ble jeg superfornøyd! Men å fjerne stingene var så utrolig vondt, jeg fikk helt sjokk! Jeg er enda ganske hoven i ansiktet, og ikke minst nesa. . Fargene i ansiktet er helt rare, blå, gul og rød litt her og der. Men jeg er så glad at det gjør ikke noe. Dere skal vite en ting om meg og nesa mi tidligere. På hvert eneste bilde jeg har lagt ut på denne bloggen, har det kun vært fra en vinkel, og ekstremt sjeldent har dere sett ett bilde av meg som er tatt rett forann. Har dere tenkt på det? Og jeg gjorde meg alltid til. Dro inn nesen, om dere skjønner. Nå gjør jeg meg ikke til overhode, og slapper helt av. Det føles godt, og jeg er glad jeg gjorde dette! 

Jeg feiret med en lunsj på fridays og en BOT PÅ T-BANEN............... 750 kr, det er utrolig kjipe penger. I dag skal jeg ikke bry meg! 

Meg og Benny idag ♥hva er periodisk faste?

Kommenter her

Ettersom jeg selv har begynt med periodisk faste så tenkte jeg å fortelle dere lesere litt kort hva det går ut på, til dere som lurte! Enkelt og greit : jeg spiser ikke etter klokken 20:00 på kvelden! Egentlig skal man gå 16 timer uten mat, altså ikke spise før klokken 12:00 dagen etter, men jeg sover som regel til rundt den tiden uansett så da så jeg ikke helt poenget med å sette fast klokkeslett. Jeg blir også ganske sur om jeg ikke får i meg mat når jeg våkner, men kanskje jeg innfører et klokkeslett etterhvert! Om jeg klarer meg bra nå i første omgang, mener jeg.

Dette tror jeg vil funke bra for meg ettersom jeg på dagen spiser akkurat hva jeg vil uten å få dårlig samvittighet, fordi jeg uansett dropper all den nattmaten som jeg tror har vært mitt problem. Om jeg har en søvnløs natt, så kjedespiser jeg, får mer energi, får ikke sove, kjedespiser litt mer. . og slik fortsetter det. Nå som jeg ikke kan spise på kvelden vil jeg jo egentlig bare legge meg, haha. Har hørt om denne måten å spise på fra mange, og hørt mye bra. Så jeg satser på det beste! 

 Søkte på google etter bilder som "thinspo", "fitspo" osv, men blir helt ærlig kvalm av og se på det, og skjønner jeg godt på jenter som blir helt hjernevasket av det. Jeg legger heller ut et bilde av ei med veldig fin kropp synes jeg, uten å "overdrive". Lindsay Lohan! Synes det er finest å være slank uten å se overdrevent trent ut for å være helt ærlig, haha. . Det er vel også mest realistisk om man ikke skal endre livet sitt HELT. 
hvorfor lyve?

Kommenter her

Noen ganger tror jeg enkelte av dere kun får med dere hva dere vil få med dere, og lukker øynene for resten. Jeg har sagt gang på gang, fordi jeg vil være ærlig med dere, at jeg har fikset på nesen. Den kommer til å se litt annerledes ut, forhåpentligvis kommer den til å se finere ut i mine øyne. Det er derfor jeg gjorde det privat, derfor betalte jeg så mye. MEN, jeg fikset også på en skeiv neseskillevegg, og hadde planer om å operere dette på offentlig sykehus. Da hadde det blitt gratis, men ventelistene var laaange, og jeg ville også fikse på nesen min, noe de overhode ikke gjør gratis offentlig - det ville jeg jo ikke heller! Så jeg bruker ikke det som unnskyldning, hvorfor skulle jeg det når jeg likevel innrømmer å ha fikset på nesa kosmetisk? Jeg vil jo heller operere alt samtidig istedenfor å måtte operere først det ene, så det andre. 

Det er ikke vits i å gjenta seg selv hundre ganger, fordi enkelte får det jo aldri med seg uansett og skal begynne å krangle med leserne som faktisk har fulgt med(jeg vet dere finnes også!) I morgen får jeg av bandasjen, og får se den "nye" nesa mi for første gang. Gruer og gleder meg!

Håper alle har det bra, virkelig! Vet at mange har startet på skole igjen, og siden jeg har opplevd det med å grue meg til skolen fordi jeg ikke hadde noen venner, det å bli mobbet og det å sitte hvert friminutt med en klump i magen, så vil jeg bare si at jeg heier på dere som føler det slik. Det er jammen ikke lett, men skolen er ikke slutten av livet ditt - det blir MYE bedre, og former deg til å bli en sterk person ♥ 

periodisk faste

Kommenter her

Okei, jeg skal være helt ærlig med dere. Vil dere gjette hvor mange kilo jeg har gått opp de siste to månedene? 6 kilo. Og for meg, som er 1.59 høy og til vanlig aldri går opp i vekt, så utgjør de kiloene ganske mye. Jeg hadde ikke hatt noe imot det om vekta bare stoppet der, og ikke gikk hverken opp eller ned, men den går jo bare oppover. Jeg har desverre mistet den evnen til å kunne spise hva jeg vil uten å legge på meg noe som helst. Synd, men det er vel en del av det å bli eldre! Jeg kommer heller ikke til å klare å spise mindre, spise sunnere, eller å trene. Det har jeg innsett, jeg får vondt i magen om noen spiser godteri ved siden av meg selv og jeg selv ikke spiser noe. Det føles ikke rett på noen måter! Jeg har tenkt litt på periodisk faste, slik at jeg ikke spiser etter et tidspunkt på kvelden/ettermiddagen, så nå skal det prøves ut en stund. Jeg vil egentlig ikke gå ned i vekt, om jeg ikke går hverken opp eller ned så skal jeg være fornøyd med det! 

Jaja, nok om det. Kanskje dere kan prøve å motivere meg litt, det er jo mest på kveldene søtsuget og all overspisingen skjer.. Det er jeg neppe alene om. Jeg avslutter innlegget med å dele et par bilder fra de siste to dagene med dere, så letter vi stemningen litt ♥

Bilde av meg og herlige Daniel som jeg møtte igår! 

Lunsj på fridays idag! 

Blondetoppen min er fra nelly HER (ad). Elsker den, tror kanskje det er favoritten min fra i sommer. Synd jeg ikke eier kunsten av å ikke søle på klær, hvitt + meg? Ikke bra! Jeg vet forresten at jeg ser litt flekkete ut i ansiktet, men det er fordi jeg enda er litt gul og blå rundt omkring. 

Håper dere liker tærne mine. 

Her i huset er jentene sosiale.. 
jeg har farget håret!

Kommenter her

I dag dro jeg som sagt til frisøren, flinke Hendrix hos Hendrix hair fikset meg idag igjen! Vi bestemte oss for at vi skal gå mot en lys tone i håret, litt lik Kim Kardashain på den tiden hun var blond. I dag tok vi steg en, og jeg håper vi kan fortsette å farge håret mitt ofte framover slik at jeg fort får den fargen jeg ønsker! Riktignok ble jeg utrolig fornøyd med fargen i dag også, og jeg vil mye heller gjøre prossessen gradvis istedenfor å slite unødvendig mye på håret mitt.

Jeg er ikke helt bombesikker på fargene jeg har nå, eller mengder, men om dere lurer kan dere jo dra innom Hendrix Hair, salongen jeg går til er på pilestredet 43. Dere kan også besøke hjemmesiden deres HER 

Takk så mye for alle tips om hvordan jeg bør farge håret! Håper dere synes dette var fint også? 

Se, så fint! farger håret imorgen!

Kommenter her

I morgen skal jeg nok en gang til Hendrix Hair, og som jeg gleder meg! Det er bare en ting som er problemet. . Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vet jo jeg vil bli lysere i håret, men for å få den prosessen igang, må jeg jo nesten gå igjennom et par andre nyanser. Da kan jeg like gjerne prøve meg litt fram med forskjellige hårstiler!

Her nedenfor har jeg plukket ut tre favoritter som jeg kan tenke meg å prøve imorgen. Jeg får nesten bare avvente å høre hva eksperten, altså Hendrix har å si til alt dette, men i øyeblikket holder jeg en knapp på farge nummer 2. Så kjære leserne mine, hvilken likte dere best, og hva tror dere jeg best kommer til å passe i? ♥

1. 

2. 

3. snart "new me"

Kommenter her

I dag var jeg endelig en tur ute av huset! Jeg møtte manageren min en liten tur, og nå har jeg byttet boplass til et par andre venninner på Majorstua. I overimorgen drar jeg hjem, og jeg gleder meg så utrolig mye til å være på rommet mitt igjen, og ikke minst se hunden min! Jeg har savnet den lille galingen min så mye mens jeg har vært borte. 

shortsen er fra choies og genseren er fra nelly HER (ad) 

I overimorgen får jeg ta bort bandasjen og stingene fra nesa også! Lurer på om jeg får være helt "fri" da, eller om jeg må ha på teip.. Det er jo enda veldig hovent, og det vil det også være når jeg tar av bandasjen. Det kan jo ta opp mot 6 måneder før man ser det endelige resultatet etter operasjonen, men om ca en måned skal mye av hevelsen ha gått ned. Til tross for alt dette, så ser jeg allerede en liten forskjell! :)

Vi har akkurat spist taco, og nå hører jeg rykter om brownies og is i kveld. . Lever farlig! 

Genser fra c&a, buksen fra cubus på toppen av alt

Kommenter her

Jeg begynner å bli ganske sur, og jeg tror det har noe med operasjonen å gjøre. At jeg bare har vært plassert inne i senga, mener jeg. Humøret er iallfal ikke helt på topp, det kan jeg skrive under på! For det første er det nydelig vær i Oslo.. Jeg vil gå ute, fram og tilbake, gå meg vill, ett eller annet. Men vi tok oss en liten spasertur igår, og alle blikkene fra folk som ser på meg nå, det takler jeg ikke. Det var ikke noe gøy, og jeg har ikke lyst til å gjøre det igjen. Jeg ville bare synke igjennom bakken når de fleste, enten de var 16 år eller 60, snudde seg flere ganger for å virkelig studere hva jeg har i ansiktet. Som er bandasje og blåmerker. Og på toppen av alt, har jeg hjemlengsel. . :( Haha, når jeg er i oslo. Det trodde jeg aldri skulle skje, jeg trives jo så godt her. Men, man kan vel lykkes med alt!

Hva skal man gjøre da? Jeg vil hjem  :( Tror forresten jeg skal flytte til paris!! Bosette meg rett ved eifeltårnet eller noe. Det er vel ikke så alt for urealistisk, er det vel? Jeg har jo muligheten.. Jeg vil gjøre noe! Kan noen gifte seg med meg så kan vi dra sammen, ut i verden, ut på eventyr? 

i eget selskap

Kommenter her

Er det virkelig snart slutten av august, og har virkelig mange av dere begynt på skolen igjen? Denne måneden har gått så fort. . selv om dagene mine for øyeblikket snegler seg avsted. Jeg trives vanligvis i eget selskap, men nå begynner det å bli litt vel mye! Som dere kanskje vet er jeg nå hos en venninne som bor i oslo, og selv om jeg elsker å være her, er det ikke så veldig gøy når man ikke kan gjøre stort annet enn å ligge i sengen. Dagene mine går til å se på dexter på mobilen, spise og tenke! Men enn så lenge klarer jeg meg fint. Har ikke blitt gal enda, iallfall. 

Spennende å lese meningene deres i innlegget under, forresten! Ser flere av dere lurte på hvorfor jeg ikke stemmer Venstre når dyrevern betyr så mye for meg, og det er fordi jeg kan ikke basere min stemme ved valg kun på det. Høyre har noen fine punkter der også, om man ser på pelsdyrnæringen for eksempel. Men for å være ærlig tror jeg ikke noen politikere kommer til å gjøre en dritt med nettopp dyrevern, basert på hva jeg har sett tidligere, og nå med arbeiderpartiet i regjering som lovet ting diverse som ikke ble holdt. Jeg sier bare, store revolusjonerer i samfunet har sjeldent skjedd takket være poltikere. Det er alltid basert på mennesker sitt engasjemang, og mennesker sitt pågangsmot. Den dyrevernskampen må vi nesten ta på egenhånd! 
 

jeg stemmer..

Kommenter her

Nå nærmer det seg stortingsvalg, og jeg håper alle leserne mine som har stemmerett bruker denne - ved å ikke stemme er det som å godta uansett hva som blir valgt, og da mener jeg man ikke har rett til å klage på hvordan ting er heller. Jeg personlig skal stemme høyre, og er ikke så veldig interessert i å gå inn på detaljer om hvorfor jeg stemmer som jeg gjør, annet enn at når man blir eldre og får flere erfaringer endrer også synspunkter seg. Før ville jeg ha stemt AP, nå ville jeg aldri ha gjort det!

Så, er litt interessert i å vite deres meninger. Om du skulle ha stemt IDAG, hva ville du ha stemt og hvorfor? hamster

Kommenter her

HAHA!!! Seriøst, ser dere hvordan jeg ser ut akkurat nå? Jeg er så hoven rundt øynene, og i hele ansiktet. Jeg føler meg som en feit kineser. . Har noen av leserne mine gjort neseoperasjon og ble hoven i kinnene? Det ser ut som om jeg har gjemt masse mat i munnen, litt som en hamster. Jeg er jo veldig hypokonder, og ikke MINST opptatt av utseendet, så jeg har en liten angst for at det er permanent og at jeg har blitt feit av å bare ligge her i hotellsenga, haha :(   

Vel, idag er iallfall siste dagen på Hotel Oslo City Centre  , og jeg skal dra til min fine venninne Maria å være der i et par dager. Gleder meg til å se henne igjen!  

matmonsteret

Kommenter her

 Som dere vet prøver jeg (og skal klare) å være sunn nå etter operasjonen, rett og slett starte ett litt bedre liv! Men det er ikke bare-bare, all ære til dere som klarer å spise sunt. Jeg har jo tidligere så og si aldri hatt en dag uten å spise søtsaker, enten det er smågodt, kaker, is. . Ja, you name it. Så hvordan klarer dere? Hva kan man erstatte alt mulig godteri med? Og hva med all junkfooden? Jeg finner ikke helt motivasjonen, annet enn at jeg føler meg 100 ganger bedre etter en salat, enn jeg gjør etter en svær pizza. Men, det holder liksom ikke helt. Jeg pleier å tenke "jaja, belgisk vaffel er verdt å være feit for", og så spiser jeg like gjerne 5 stk på rad, og så spiser jeg litt godteri. Der har dere min fantastiske tankegang, haha. . 

Så, til dere flinke jenter og gutter der ute - hvordan klarer dere? Hva erstatter dere alt godteriet med? 
dette har jeg lyst på akkurat nå. . mmmm.  

(3) Tumblr

catch fire | via Tumblr

Tumblr

Tumblr

give me love.

FUCK YEAH CUTE WISHES | via Tumblr

Improve yourself

Be you, uniquely perfect.

Beautiful things / chocolate fondue

(100+) quality | Tumblr

 

svar på spørsmål - nese

Kommenter her

Hvor mye betalte du for neseoperasjonen?
Jeg betalte 35 000 kr for operasjonen. Dette er forskjellig fra klinikk til klinikk, og så kommer det også an på hvor mye man skal fikse den. Ikke småpenger med andre ord, og det er noe man ikke gjør spontant (eller, iallfall ikke jeg!). Jeg synes det er bra at kosmetiske inngrep koster så mye, for da kan man ikke bare gjøre alt man kanskje føler for. Jeg hadde også pusteproblemer, som var grunnen til at operasjonen "måtte" gjøres NÅ, for som dere vet har jeg alltid hatt lyst til å fikse på nesen min men jeg tenkte å vente noen år. Delen som omhandler pusteproblemer kunne jeg ha fått dekt av et offentlig sykehus, men siden jeg også ville fikse på nesen, tok jeg bare alt privat istedenfor. 

Hvor lenge må du ha på gipsen?
En uke. Jeg hadde to tamponger inn i nesa for å stoppe blødninger, og på grunn av endringene de gjorde på neseskilleveggen, og så har jeg plaster over, og noen sting under (jeg har gjort nesen min kortere/mindre på undersiden).

 Hvor vondt gjør det på en skala fra 0-10?
Akkurat nå gjør det ikke så veldig vondt, så 1. Men det strammer litt over neseryggen og klør noe sinnsykt under teipen, haha! Men akkurat når jeg våknet etter operasjonen var det veldig vondt, så jeg fikk et lite sjokk der og da. Spessielt rundt øynene var det vondt, faktisk. Det er enda mest vondt over og under øynene, og i kinnene. Men det regnet jeg vel nesten med, de har jo tross alt operert meg! Men jeg trodde det skulle være mindre vondt, iallfall rett etter operasjonen. 

Hvor lenge må du ta det rolig?
Jeg skal prøve å gjøre så lite som mulig, så lenge som mulig. Det er 6 uker som er "fasitsvaret" på hvor lenge man skal holde seg unna fysisk aktivitet etter en slik operasjon. 

Hva sier vennnene dine om operasjonen?
De fleste synes vel jeg er helt gal, eller i starten når jeg snakket om dette syntes de iallfall det. De sa jeg ikke trengte det (bortsett fra med pusteproblemene mine, for den delen trengte jeg jo faktisk), og at de ikke så noe feil ved nesen min. Men de har vært veldig forståelsesfulle og synes vel mest at det er litt spennende akkurat nå, haha! Så lenge jeg er glad, så støtter de meg. 

Går du på mye smertestillende etter operasjonen?
Jeg prøver å ta så lite som mulig. Om kroppen får "kjenne" på smertene, så tror jeg også det fikser seg raskere. Jeg fikk utskrevet medisiner ja, men holder meg til paracett så godt som jeg klarer. I dag, to dager etter operasjonen, har jeg ikke tatt noe medisiner og føler meg ganske fin! 

Hadde du noe bilde av hvordan du ville nesen din skulle se ut?
Nei, og jeg gjorde jo heller ikke dette for å se ut som en annen person. Kirurgen tok bilder av nesen min, så pekte jeg på bildene og viste hvordan jeg ville ha det. Da fikk jeg vise akkurat hva jeg ville endre, og han kom også med råd om hva som er realistisk. Heldigvis var han veldig snill, og sa at nesen min var helt "perfekt" å fikse på. Akkurat passe tykk hud, fin neserygg, sterke nesevinger og alt mulig (jeg kan jo ikke fagspråket, og var ganske nervøs når jeg snakket med han. Men jeg lå iallfall godt an til å få det akkurat slik som jeg ville).

Bilde fra isabelles.nu 

Hvorfor valgte du akkurat den klinikken du opererte deg hos? Er du fornøyd med personalet der og anbefaler du dem?
Jeg opererte meg hos teres colosseum og kirurgen min het Tormod om jeg ikke husker helt feil. Jeg valgte dem fordi jeg hadde hørt mye bra om kirurgen, og han virket også veldig hyggelig over tlf / på mail. Jeg ble også superfornøyd med han når jeg møtte han som person, han tok seg god tid og er faktisk utdannet på Harvard! Veldig kult. Men personalet er jeg ikke fornøyd med. De stresset og surret rundt, ga meg null info og plutselig hadde jeg bare en nål i armen før narkosen og den ene pleieren sa "ja nå får vi håpe nålen sitter som den skal hehe!". Og så sovnet jeg. De hadde dårlig oversikt, og det første de sa når jeg våknet var at jeg skulle dra hjem. Jeg klarte jo nesten ikke å gå, og måtte støtte meg rundt overalt. Pluss jeg var enda veldig høy på morfin når jeg ble sendt ut derifra, og sa/gjorde veldig mye rart mot Mathias når han kom for å hente meg. De passet heller ikke på at jeg fikk taxi hjem, noe jeg sa jeg trengte. Jeg synes det er dårlig behandling når man har betalt så mye. . Men, kirugen min anbefales på det varmeste, men jeg kan trygt si jeg savnet mamma når jeg lå der og følte meg veldig alene.

Var du ikke nervøs, eller redd for at noe skulle gå feil?
Jeg har den egenskapen at jeg ikke gruer meg til noe lenge i forveien, så angsten kom først da jeg lå på operasjonsbordet. Mest var jeg nok redd der og da fordi alle stresset så mye rundt. . Men jeg hadde jo noen skrekktanker om ting som kunne skje, men alt dette roet seg da jeg snakket med kirurgen før inngrepet. Det var vel mest mamma som var urolig for operasjonen i forkant, haha.. Ikke noe sjokk, det! 

Hvorfor har du blitt så blå rundt øynene?
Vel. . ettersom de har hakket, filet og rett og slett slått nesen min så synes jeg ikke det er så veldig rart. Jeg ser jo helt mørbanket ut, men det er jo nettopp det jeg er!

Vil du operere noe mer enn nesa og puppene som du har gjort nå?
Nei. Klart det enda finnes ting jeg ikke er 100% fornøyd med, men det er ikke noe mer jeg noen sinne har vurdet og operere, så svaret er definitivt nei. 

Var du våken da de opererte eller var du i narkose?
Såklart var jeg i narkose! Vet at visse klinikker kun har lokalbedøvelse, sånn at man er våken. Men det hadde jeg aldri klart. Tenk lyden av at noen skjærer i kroppen din, og alt blodet!? Og narkose er dessuten noe av det beste jeg vet, haha. En veldig rar, men god følelse. 

Kan du vise før/etter bilde?
Nei, det synes jeg egentlig blir for teit. Slikt klarer man da å finne fram til selv.

Kommer det ikke til å synes noen arr?
Jeg fikk beskjed om at ingen arr vil synes, så jeg håper på det. Synes det høres litt rart ut ettersom jeg har fem sting under nesa, men jeg får bare vente å se.

Jeg ser ikke ut som meg selv engang. . Blir nesten litt redd når jeg ser meg selv i speilet. 

 

trøsteshopper

Kommenter her

Ettersom jeg ikke kan (eller vil) vise meg ute blandt folk akkurat nå, trøster jeg meg selv med litt shopping på internett. Fant et par småting jeg ville ha! Det er perfekt å ha noe å glede seg til når jeg kommer hjem, men såklart gleder jeg meg til å se mamma, pappa og lillesøster også.;)

Har noen av dere tips mot hva som kan hjelpe, ettersom jeg er så hoven i ansiktet? Har hørt noe om at annasjuice kan hjelpe, men tar med stor takk imot andre tips også! :) 

1. Tskjorte med tallet 24 kan kjøpes HER // 2. Pengebok med leopardmønster kan kjøpes HER // 3. Topp og skjørt kan kjøpes HER // 4. Mascara kan kjøpes HER // 5. Svart genser kan kjøpes HER (ad) 
smerter

Kommenter her

Dette er hva jeg har levd på etter operasjonen. Hotellfrokost hele dagen og smertestillende. . Jeg har så sinnsykt lyst på en svær vegetarburger fra Max, den er sååå god. Men det er ikke det letteste å få ned akkurat nå :( 

I morges fikk jeg ta ut tampongene jeg hadde i nesa, og endelig kan jeg puste igjen! Og jeg klarer også å se bedre nå hvordan alt ser ut. På fredag skal jeg tilbake på klinikken å ta av all bandasje, og da får jeg se nøyaktig hvordan nesen min ser ut! Eller, det kan ta opp til et halvt år før man får se det endelige resultatet, men jeg er likevel sykt spent :)

Idag har forresten Mathias bursdag, gratulerer så mye med dagen kjæresten ♥

Slik ser rommet vårt ut, forresten! Glad vi har et ganske stort rom, jeg har jo kun vært inne i et par dager nå. . Hotel Oslo City Centre er beeest! 
spørsmålsrunde

Kommenter her

Ettersom jeg bare har vært sengeliggende etter operasjonen og ikke har noe gøy å blogge om tenkte jeg å kjøre igang med en en liten spørsmålsrunde. Mange av dere har sikkert ting dere lurer på, blandt annet om neseoperasjonen. For eksempel hva jeg har fikset på, hva det kostet, hvor jeg gjorde det ++. Så kan dere få svar på det meste dere lurer på ;) 

Nå er kjæresten og henter oss litt mat på Vapiano, gleder meg til å spise noe annet enn yoghurt! 

The price of beauty? 
operasjon

Kommenter her

Hei på dere. Har ikke klart å blogge etter operasjonen, før nå. Har bare vært sengeliggende og har hatt sykt vondt! Rimelig høy på morfin har jeg også vært, haha. Akkurat nå har jeg ganske mye bandasje i ansiktet så vet ikke helt hvordan jeg ser ut enda, men kirurgen forklarte meg i ettertid at alt gikk veldig bra, og at jeg kommer til å være superfornøyd. For dere som lurer - jeg måtte operere inni nesen fordi jeg har hatt pusteproblemer i lang tid, grunnet en skeiv neseskillevegg. Men, jeg har også hatt komplekser for den som dere vet, så da ble det to fluer i en smekk og en liten endring. Merk dere at jeg sier LITEN endring. Dette er noe dere neppe ville ha lagt merke til om jeg ikke skrev om det, men jeg vil helst være ærlig.  Jeg håper virkelig alt blir bra nå!  :) 

HAHAHHA jeg ler meg igjel av meg selv. Ser ut som en tegneseriefigur. 


Jeg og kjæresten har innelåst oss på Hotel Oslo City Centre for helgen,og det passer meg ypperlig for øyeblikket ♥Om dere lurer på hvorfor jeg linker til hotellet, så er det fordi jeg selv har bodd på et par elendige hoteller i oslo og dette er noe jeg anbefaler. Og nei, jeg får ikke ett eneste øre for å si det! Jeg skal også bo her med Stine når vi drar på Selena Gomez. 

 

stor dag i morgen

Kommenter her

Først . . Det blir jo et sinnsykt spetakkel hver gang Justin Bieber nevnes på denne bloggen her. Det merkes at de fleste som skriver er 12-13 år, og ikke skjønner hva det aller meste her i verden handler om - penger, penger, penger. Hvorfor ellers koster meet and greet 3000 kr per person. .? Noe som kunne ha vært gratis? Men jeg skal ikke nevne han mer på bloggen, jeg liker han som person og som musiker, uten at jeg tilber ALT han gjør. Skjønner?

I morgen har jeg operasjon og er ganske nervøs. . Mathias skal heldigvis være med meg i oslo til mandag, det er jeg så glad for! Vi skal fortsatt bo på Hotel Oslo City Centre, og bare slappe av de neste dagene. Gleder meg, jeg begynner å føle meg som hjemme på det hotellet! Etter operasjonen skal jeg også starte ett nytt og bedre liv. Jeg gikk opp masse i vekt da jeg startet på p-piller igjen, så nå har jeg sluttet på det, jeg skal begynne å spise sunt og kanskje muligens ta en treningsøkt annenhver måned, haha. Det er sikkert det eneste jeg gidder. . 

Vel, nå må jeg sove. Ønsk meg masse lykke til imorgen! Imellomtiden kan dere nyte min nye favorittsang, Birdy med Wings. Den finner dere på spotify HER ♥ Nighty! 

siste dag i paris

Kommenter her

I går var vi i Disneyd Paris, og jeg har bare en ting å si - IKKE dra til disney land med mindre du, i likhet med meg, hadde et brennende ønske om å se askepott sitt slott før du dør. Vi brukte seks timer på å stå i kø, og kom oss på hele den tiden i to karuseller. Riktignok var karussellene der de beste jeg har tatt, men det var nesten ikke verdt all ventingen. De hadde så mye tekniske problemer, og i den ene karusselen slo jeg hodet så hardt at jeg enda har vondt, haha. Er det ikke typisk min flaks..? Men det var fint å se slottet, og gøy å se paraden med disneyfiugurene. Jeg ble starstruck av å se buzz lightyear. .

Grunnen til at jeg ikke blogget i går, var altså på grunn av hodet. Jeg kastet opp flere ganger fordi jeg hadde så vondt, og tanken på å stirre inn i en skjerm var mer enn jeg klarte. . Nå er vi på flyplassen, og i kveld går turen til norge igjen! 

Før 79 euro per person får du inngang til begge parkene - walt disney studios, som vi gikk til først, og eurodisney. Walt disney studios stenger først, så derfor kan det være lurt å starte dagen med denne, slik som vi gjorde.

 

Sliten etter 3 timer i kø, for en eneste karusell.

Denne karusellen var den beste vi tok, crush coaster! Fikk helt sjokk da vi satt oss inn, de fleste andre i køen var jo 5-6 år, så at den var så skummel var en positiv overasskelse. 

 

Dette kartet ville vi ikke ha klart oss uten! 

 

Ser dere hvor mange folk det er? Syke tilstander!

Det var i denne jeg slo hodet, haha.. 


verdens finesteee


Mitt framtidlige hus! Jeg har hintet litt diskret til om vi kan gifte oss der,en jente kan vel alltids bare håpe. .Vi blogges mer på flyet hjem, da har jeg internett! 

 dag 5 i paris!

Kommenter her

I dag har jeg og Mathias vært kjærester i 10 måneder! Til noen av deres store fortvilelse liker vi å gjøre ting sammen når vi har månedsdag, jeg synes det er litt forunderlig at enkelte kan finne noe negativt ved det.. Uansett hvilken økonomi man har, eller hvor lite tid og overskudd man kanskje har, så klarer man alltids å sette av litt tid til de man bryr seg om. I et forhold er dette spesielt viktig! Om så man bare går en tur på kino, har piknik eller lager mat hjemme sammen og tenner litt lys. Det skal faktisk ikke så mye til  ♥ Det at vi er i Paris for å feire månedsdagen vår er såklart fantastisk, og jeg føler meg så lykkelig og heldig. 


Dagen startet litt dårlig, på et marked ute på noe man kan kalle Paris sin "østkant", så jeg dropper å fortelle så mye om det. . Jeg sto virkelig opp på feil fot idag, men ettersom min snille og tålmodige kjæreste vet hvordan jeg er, og hvordan han skal få meg glad igjen, så var det over på to sekunder og vi kom oss bort derfra, og tilbake mot sentrum for å spise frokost. Vi spiste pizza margaritha med slik tynn herlig bunn, mens vi planla dagen. 

 

Vi tok turen videre til kjøpesenteret Forum des Halles, hovedsaklig for å kjøpe gave til hverandre. Mathais har klaget på håret sitt hver dag i det siste, så derfor ga jeg han en tur til frisøren! Jeg må nok ha vært den med mest nerver, frisøren kunne ikke et ord engelsk, og vi kan ikke fransk. Men det ble veldig bra til slutt, og billig ikke minst!

Jeg fikk så klart shoppet litt også! Med meg ble en jakke fra barneavdelingen på h&m, en jumpsuit fra en fransk butikk og en kjole, som ble gaven fra min kjære.

Da vi kom hjem var vi begge helt ødelagte i bena, men det stoppet ikke Mathias for å løpe rett ut igjen og kjøpe junkfood, haha. Vi spiser som noen griser hver gang vi er på ferie, desverre. . Men, litt drittmat, avslappning i sola og denne fine utsikten er vel ikke helt feil?
I kveld har vi vært ute og spist god mat, jeg fikk rose og alt har vært perfeekt! Jeg hadde på meg kjolen jeg fikk hos kjæresten tidligere idag. Sant den var fin?Nå blir det senga, disneyland i morgen! Har noen av dere vært der? Håper det er så flott som alle påstår! Men annet kan det vel ikke være, jeg skal jo tross alt se slottet til askepott. 

 

 

dag 4 i Paris!

Kommenter her

I dag fulgte vi en leser sitt råd og dro til Notre Dame! Det var ganske sprøtt å se noe man kun har sett i en disneyfilm, og selv om jeg trodde jeg hadde glemt hele handlingen kom plutselig alt tilbake når jeg fikk se alt i virkeligheten. Jeg ventet bare på at quasimodo skulle komme ut, jeg! Men, slik er det ikke, og jeg lever nok i en liten fantasiverden når det kommer til disney-forventingene mine. haha. Et fint bygg, men ikke noe som er verdt å sette av en hel dag til. Jeg vil tippe vi var der i maks en halvtime, og på den tiden rakk vi også å spise. Men, derimot om dere ønsker å ta dere turen opp i Notre Dame bør dere sette av et par timer. . Det var jammen meg en lang kø! 

Disse skulpturene var det som gjorde mest inntrykk på meg, fordi jeg husker de så godt fra den gode, gamle disneyfilmen. 

Kjolen er fra sheinside.com-. En dame kom faktisk bort til meg å spurte hvor jeg hadde kjøpt den, det er ikke bare-bare å forklare.
Meg: Sheinside.com!
dame: china?
Meg : no, she. . in.. side. U know..
Dame: so you got it in china? 

Kjæresten min kom med en romantisk gave idag . . Haha. 

Vi gikk lenge langs elva Seinen, og da oppdaget vi også noe veldig kult - de har laget en strand under bruene, som man kanskje ser litt svakt på bildet. Om vi hadde vært klar over dette litt tidligere, så hadde vi nok tatt oss turen! 

Og så, til det fineste med hele dagen etter min mening . . ♥ Vi gikk til broen Pont de l'Archeveche, hvor tusener av par har festet en hengelås med navn på (egentlig årstall også, men det glemte vi. .), og kastet nøkkelen i elva. Dette gjorde vi også, og sa et par fine ord til hverandre før vi kastet nøkkelen. Eller, det var mer slik som det her:
Meg: Tja, da bør vi vel kanskje si noe da. . 
Mathias : tja. . elsker deg veldig mye, da
Meg :  deg og
Mathias : okei, skal vi gå?  

Vi hengte låsen litt strategisk, slik at vi kan finne den om et par år. Men da er nok hele brua overfylt, jeg krysser riktignok fingrene for at dette er noe jeg kan vise barn og barnebarn en gang i framtiden. 

I kveld har vi vært på kino, det er sikkert 1000000 forskjellige kinosaler her i Paris og filmer går døgnet rundt, så i kveld dro vi for å se "the purge" som jeg har hatt lyst til å se lenge. Dere må nesten bare se den selv, for jeg vet ikke helt hva jeg skal si. . Om man vil bli redd, funker den iallfall. Etter det dro vi for å spise på vår favoritt spiseplass her, Caesar, og naturligvis har vi også kost litt med hunden til den hjemløse mannen som holder til rett utenfor hotellet. Der har vi lagt igjen en god del penger, OG hundemat. Det er sååå verdt det, og hunden er verdens søteste.

Nå skal vi sove, i morgen blir det marked og vintage-shopping! Forresten så er det bare å si ifra om det er noe dere vil lese mer om fra turen :-) 

 

 

hva er din unnskyldning?

Kommenter her

Det er en ting som irriterer meg noe så utrolig mye, og det er folk som påstår de mener noe, men ikke gjør en dritt med det. Vi bor i norge. De som har penger til å ha en pc, til å surfe på internett og har tid og overskudd til å lese blogger, har også mulighet til å gjøre noe for andre. Om så det er miljøet, dyr, eller mennesker. Det finnes folk som for eksempel Justin Bieber, eller bare kjente bloggere, som har masse makt men ikke gjør en dritt. Og det hater jeg, virkelig.

Det finnes ingen unnskyldning, bortsett fra at man er lat. Eller egoistisk. For meg er det ingen louis vuitton veske som kan varme like mye som å hjelpe andre, og jeg har valgt å hjelpe dyr. Dyr blir redd, nervøse, glad, spente, triste. . Og folk bryr seg liksom ikke, det blir sett på som underholdning. Skjønner dere virkelig ikke at dyr ikke er en forbruksvare, det er ett LIV? Og jeg sier IKKE at alle skal bli vegetarianere. Bare ikke la dyr lide hele livet sitt, for at folk skal få cheeseburger på mcdonalds. Om vi alle gikk på jakt, som for eksempel løver, ulver og haier gjør i det fri, så hadde det vært OK. Hvem bryr seg om en hai spiser et menneske? IKKE JEG! Fordi vi dreper dyr hver eneste dag, for å se fin ut, fordi vi vil, for underholdning. Et menneskeliv er, i mine øyne, ikke mer verdt. 

Så om du vil hjelpe kan du se en av disse filmene, og vise dem til andre, og faktisk ta til deg det som blir sagt. Ingen av filmene har så grusomme scener at man ikke klarer å se på. 

Blackfish

 The cove 

Earthlings

Og om du ikke tror dette skjer i norge -  så tar du veldig feil. Tror du at baconet kom på tallerkenen din etter at grisen hadde levd hele livet sitt på en blomster-eng? Tror du det er slik alle butikker, resturanter og alle hjem får nok kjøtt? Na-a.

Eller, du kan se på noen av disse nettsidene for å finne ut hva DU kan gjøre. Så, hva er din unnskyldning?

http://www.dyrebeskyttelsen.no/

http://www.dyrsrettigheter.no/

http://www.peta.org/

 

 

dag 3 i paris

Kommenter her

I går dro vi som sagt ned til eifeltårnet igjen og hadde piknik! Veldig koselig og romantisk ♥ Noe av det beste jeg vet er jo å se på mennesker, og der samler det seg virkelig litt av hvert! Enkelte hadde jo full allsang med gitar og munnspill, veldig koselig riktignok. Og hver gang det kom blinkende lys i eifeltårnet ropte de lokale " Viva la France!". Veldig gøy å ha opplevd noe sånt i virkeligheten!

Jeg hadde glemt minnekortet, så fryktelig mange bilder ble det ikke. . I dag gikk vi en lang tur igjennom store deler av Paris, det er et godt tips til dere som er her for første gang ( i likhet med oss). Man får en god forståelse for hvor ting ligger, og det er mye fint å se på! Ting man kun har sett på film, for eksempel diverse bruer, bygg og statuer som man ikke kjenner igjen navnet på, men som man bare vet virker litt kjent. 

Dette er elva Seinen. Vi håper på å få tatt en båttur her iløpet av reisen vår! 

Etter å ha gått en god stund kom vi til Jardin du Luxembourg, som er en av de største parkene i hele Paris. Parken er blandt annet med i Les Miserables, noe jeg syntes var ganske kult å tenke på! 

Kjolen er fra sheinside


Vi var såklart forberedt på piknik, Paris er en perfekt piknik-by! Alt man trenger er en baguette, ost og noe godt å drikke så er man klar. Vi bruker alltid babybell ost, som etterhvert smelter litt slik at vi kan smøre den ut. Det høres sikkert litt ekkelt ut, men det er himmelsk godt! Vi lå i parken et par timer og nøyt sola mens vi koste oss sammen. 

Her får man kjøpt babybell i stor utgave! Halleluja!
Da vi kom hjem på hotellrommet kastet vi av oss klærne og. . wait for it. . nå kommer det noe bra her . . la oss i sola for å samle litt brunfarge. Og gjett om vi har fått farge, forresten! Men det skulle nesten bare mangle, solstreken treffer rett inn de store vinduene på hotellrommet, og senga står plassert rett perfekt. . Trenger jeg å si så mye mer? Det er så godt! 

Nå på kvelden skjer det ikke stort, vi har akkurat vært ute og spist (blandt annet den beste sjokoladefondanten i verden, HERREGUD!), og nå ligger jeg i kjæresten sin hoodie, klar for litt kos :-). Han sa forresten tidligere at dere blogglesere er så søte mot meg i kommentarfeltet, og jeg er helt enig. Dere er de beste! 

Skjørt fra sheinside, singlet fra cubus 
Til dere som spør hvordan prisene er her, og om det er dyrere her enn i Norge, så er det et tilnærmet likt prisnivå. Vaffel koster for eksempel 4 euro, haha. Det var det første eksempelet jeg kom på, spiser jo vaffel hver gang jeg får sjangsen! Priser på klær er ganske likt også, så det eneste som er billigere må vel nesten være taxi.. 

 

hårfin?

Kommenter her

Solen skinner, og vi skal snart gå oss en liten tur rundt i Paris å se oss om. Jeg gleder meg ♥

Ellers er det mange av dere som har spurt om jeg skal slutte med extensions fra luxushair ettersom jeg nå har tapehår, og nei, det skal jeg ikke. Det er greit å ha clips om jeg skal pynte meg litt ekstra nå! For eksempel når jeg krøller håret, da blir det automatisk litt kortere og noen ekstra cm lengde kommer godt med. Dessuten er clips et godt alternativ om man ikke vil bruke så mye penger på å få lengre hår, derfor føler jeg at jeg likevel kan ta meg den gleden å anbefale dette videre til dere :-)

Farge #2
Om dere vil ha lik farge som det jeg har på håret nå, må dere velge farge 613/4. De blander seg godt inn i fargen jeg har nå. Fargen jeg har nå, i bedre bilde


Nå har luxushair tilbud, clip on maxi 65 cm til 1299 kr, OG gratis frakt fram til 25.08! Perfekt å få langt hår til skolestart, eller? Man kan betale med postopprak, klarna faktura eller med en gang.

 

Reklame for luxushair

dag 2 i Paris!

Kommenter her

Vi sto opp sammen med solen i dag, altså unormalt tidlig før vi tok veien til Louvre - et nydelig museum som er så svært at man nesten ikke skal kunne forestille seg det engang, enda verre blir det for meg å beskrive. Vi gikk og gikk i evigheter, men kom alltid til et nytt rom! Men jeg er riktignok veldig glad for at vi dro, vi fikk sett det originale maleriet av Mona Lisa, som nesten var som å være på. . tja, konsert? Det sto jo et helt publikum framfor det bildet, og man måtte bølle seg fram for å få en liten titt.. Jeg er ikke rasistisk eller noe, men det er et kjent fenomen at japanere kan bli litt overivrige når de er på turistferier! 

Kjolen og skoene mine er fra choies.com
Vi har også funnet ut at vi begge må ha en uvanlig greie for badekar. Vi gikk rundt blandt verdens mest kjente malerier og statuer, men med en gang vi kom til et badekar ble vi begge sinnsykt oppgiret. 
Mathias : Herregud se på det HER badekaret, da!
Meg : WOOOOW, så sykt fint, koselig at det er så avlangt.
Mathias : Sjekk sluken, herregud!
Meg : wooooooooooooooow!!! 
 
Dere skjønner, slik kunne vi gå og snakke om hvert eneste badekar vi så (det var nemlig en hel del gamle badekar der som var utstilt). Men slik er det alltid, det kommer en del samtaler om badekar hver gang vi passerer ett, omså det er hjemme hos noen, på hotell, i butikker. . Haha, litt rare kanskje! 

Jeg kan trygt si det var mange mennesker der!


Her er hun, my giiiirl!

Louvre ligger i en gate som heter Rue de Rivolli , en shoppinggate jeg så absolutt vil anbefale. Vi gikk rundt der i hele syv timer, og timene gikk på et blunk! Det var den ultimate handlegate for unge jenter og gutter vil jeg påstå, bedre enn for eksempel La Rambla i Barcelona. Det var både kjedebutikker som h&m, Zara, Mango og Bershka, men også mange franske merker man ikke får andre steder. Det er også veldig perfekt at Louvre ligger i gata, om man trenger en pause fra shoppingen. Riktignok vil jeg anbefale å ta museet først, slik som vi gjorde. Om man er opplagt setter man mer pris på kunsten og arkitekturen, pluss man slipper å dra på masse tunge handleposer.

Vet forresten at mange av dere har etterlyst video med innkjøpene fra turen, jeg skal absolutt prøve på det! Jeg elsker å se på slikt selv også, så jeg forstår absolutt interessen deres. 

I denne skobutkken, Courir, hadde de det meste og vil anbefale det heller enn foot locker! 

Her har dere mine innkjøp. I tillegg har jeg kjøpt en miniversjon av eifeltårnet i rosa, og en piercing til navelen.
Etter å ha sagt oss fornøyde med dagens shopping gikk vi opp hele gata igjen, som tok overasske kort tid, før vi fant fram til tivoliet som ligger helt på starten. Dette anbefales også på det varmeste! Det er pariserhjul, masse spilleboder, god mat og mye godteri (som faller meg veldig godt i smak), og faktisk litt store karuseller som berg-og-dal-baner! Pariserhjulet må nok uansettt være det beste. Der får man utsikt over hele byen, og ikke minst er det ganske romantisk. Jeg trodde vi bare fikk en runde opp, og så var det ned igjen, men det var faktisk hele tre runder rundt. Jeg fikk litt noia til slutt grunnet min ekstreme høydeskrekk, men man må lide litt for de beste opplevelsene, sant? 

Fin utsikt fra pariserhjulet!

Nå skal vi dra til eifeltårnet igjen for å ha piknikk, vi rakk aldri det igår. Vi har kjøpt inn masse god mat, pledd tar vi også med oss. Vi blogges i morgen ♥

 

dag 1 i Paris!

Kommenter her

Nå er vi framme i herlige Paris! Selv om han som jobber i resepsjonen på hotellet er en drittsekk, så har vi det utrolig bra så langt. Belligenheten til hotellet kunne ikke ha vært stort bedre, vi kommer oss rundt til alle de store severdighetene uten problem og vi har en idyllisk utiskt fra rommet vårt. Kjærlighet ♥Vi slapp rett og slett bare alt vi hadde i hendene med en gang vi kom på hotellrommet, og kom oss bort til eifeltårnet. Det var utrolig fint å sitte sammen med en person man er så glad i, mens man ser lysene skifte og ser en hel haug av forelska mennesker rundt seg. Det var et så fint øyeblikk, og jeg hadde en veldig rar, men god følelse i magen igjennom det hele. 

Fine min!


Haha viktig å pynte seg, ser dere! Jeg har en liten blåflekk på kinnet etter restylanen som dere kanskje ser. Men det går over etter et par dager!

Haha jeg synes dette bildet er så flaut å legge ut, det er alt for "turist", om dere skjønner hva jeg mener! Men et koselig minne er det, så absolutt. 
 

neste stopp: paris

Kommenter her

I dag bestemte solen seg for å skinne i hovedstaden, til stor glede for meg og Mathias som tok turen først ned til Vapiano (rådhusplassen 27), for et herlig måltid, etterfulgt av en liten spasertur på aker brygge - jeg fikk nemlig en liten angst over kaloriene i den sjokoladekaken, men det var likevel utrolig verdt det! Jeg vet ikke helt hvem jeg prøver å lure her, fordi jeg eier ikke halvparten av selvdisiplinen man trenger for å ha et sunt kosthold.. Jeg klarer å være sunn i nøyaktig 3 timer, tipper jeg. Så kanskje dere har rett, jeg er mye mulig et dårlig forbilde! 

Jakke fra sheinside.com, kjole fra madlady.se, vesken husker jeg ikke og pilotbriller fra h&m, sko fra chiquelle. Først pizza mozerella..

Og så dessert!

Det er så deilig med norsk sommer, dere! Jeg sitter for øyeblikket på gardemoen, jeg har lett rundt i alle slags kiosker og bokhandlere her for å finne noe lesestoff til flyturen og reisen ellers. Det er jo så koselig å kunne legge seg på kvelden med en god bok! Desverre har jeg en slags fobi mot pocketbøker, og ja jeg er fullt klar over hvor idiotisk det er, haha! Så, ingen bok på meg, desverre.Flyet vårt går 17:50, og når vi kommer til Paris skal vi løpe rett til eifeltårnet for å se lysshowet som starter klokken 22. . Det blir så romantisk ♥ 

Den beste gutten i verden, elsker deg!
møtte kendrick lamar!

Kommenter her

I kveld fikk jeg gitt kjæresten min en liten del av bursdagsgaven hans - nemliget møte med rapperen Kendrick Lamar, som jeg vet Mathias liker veldig godt! Det har vært en minnerik kveld jeg er sikker på vi begge kommer til å huske lenge, og det gjorde meg veldig glad å se at jeg klarte å gjøre noe slikt for kjæresten min. Tusen takk til Live Nation som hjalp meg, og ikke minst takk til Kendrick og crewet hans som var så hyggelige og faktisk ville møte oss!


Vi har hatt en veldig fin dag i hovestaden. Vi bor på herlige Hotel Oslo City Centre (trykk på navnet for å komme for å se mer) som jeg har bodd på tre ganger før, det ligger rett ved Karl-Johan, har gode priser og store hotellrom. Liker spesielt godt at det ligger rett ved fridays på nationalteateret, men forøvrig ligger det ganske nært det meste! 

Vi tok også turen til øyafestivalen før å se Kendrick før vi møtte han. God konsert, men synd enkelte ikke klarer å oppføre seg på konsert. MÅ man være så utrolig voldelig? Jeg skjønner det ikke, det skaper bare dårlig steming for alle. .

 

Tror oppdateringen vil komme ganske sent i morgen, vi drar jo til Paris! 

paris, here we come!

Kommenter her

Mange av dere hadde gjettet rett, for jeg og min kjære drar nemlig til Paris imorgen ♥ En reise vi fant på for å feire at vi har vært sammen i 10 måneder, kan man vel si. Jeg tror det blir utrolig fint, og vi skal være i storbyen i hele seks dager sammen. Det er så mye jeg vil se å gjøre, at det nesten går litt rundt for meg. Men, jeg er sikker på at siden det er meg og Mathias, så kommer alt til å bli fantastisk omså vi bare hadde vært inne på hotellrommet. Setter stor pris på masse paristips fra dere!

Ellers vil jeg bare takke dere som gir meg støttende kommentarer når andre prøver å bringe meg ned her på bloggen. Det betyr veldig mye for meg. Nå er jeg i oslo, med kjæresten, så vil helst bare kose meg litt idag så oppdateres vi mer senere med bilder. Klem!
restylane

Kommenter her

Nå skal jeg svare på noe mange av dere har spurt om hundre ganger før - hvor jeg tar restylane. Hun jeg tar hos heter Elisabeth, og hun kan ta restylane både i Harstad og i Tromsø. Hun er utdannet lege, er veldig snill og morsom ikke minst, noe som gjør at man slapper helt av under behandlingen! Jeg er ikke noen ekspert, så om du vil bestille time / har spørsmål så kan dere jo sende henne en melding på telefon: 95867711 for å spørre om når hun har ledig, priser, generelle spørsmål og lignende!

Ellers har jeg hatt en veldig fin, men travel dag. Kofferten er ferdigpakket og snart setter jeg kursen mot oslo, og på fredag videre til en storby i europa sammen med kjæresten min. Kan dere gjette hvilken? Hint: disney!

Jeg våknet tidlig, greide ikke håret, sminket ikke ansiktet og tok på meg en gammel før jeg løp ut døren. Det er så deilig noen ganger! 

Jeg dro videre til SpaSpa for å fylle på vippeextensionene mine. Dette må gjøres en gang i blandt, og når man fyller på koster det enten 400 eller 600 kr, avhengig av hvor mye man skal fylle på. Jeg tar alltid den for 600 kr, altså 60 minutter. Da er det greit å ha musikk på ørene, som dere kan se på bildet under tar jeg alltiid på min egen musikk i ørene. 

Videre løp jeg til solariumet! Jeg skjønner når jeg skriver dette innlegget at jeg virkelig har skjemt bort meg selv idag, haha. . Fantastisk dag, med andre ord! Shortsen jeg har på meg er fra chiquelle.com og skoene er fra converse, kjøpt nelly men de er utsolgte. . De kalles for "basket converse", og er den fineste modellen synes jeg! 

Og så kommer vi til den delen dere sikkert vil lese om - restylanedelen. Nei, jeg har ikke tatt mer restylane i leppene. Men jeg dro til Elisabeth for å høre om hva jeg kunne gjøre for å få finere hud, og så fikk jeg hjelp hos henne nemlig med restylane i kinnbeinene. Det vises nesten ikke, men det ble veldig fint og jeg er superfornøyd. Bildet under ble tatt mens jeg satt og ventet.

Når jeg var ferdig der dro jeg til flinkeste Kjersti på SpaSpa for å fikse neglene mine. Kjersti må komme på topp 10 over personer jeg virkelig digger her i verden, hun gir så mange gode råd og jeg gleder meg alltid til å gå dit. Et stort pluss er jo at hun, i tillegg til å være en god samtalepartner, er best på det hun gjør.

 

Her har dere meg nå! Ser dere noen forskjell på kinnene mine? Det er egentlig greit om dere ikke gjør det, for poenget var at jeg skulle se en liiiten forskjell , ikke hele resten av verden. I feel fab!
siste bilder fra photoshoots

Kommenter her

Nå sitter jeg på garmdeoen, etter en reise jeg har tatt på egenhånd fra danmark. De andre jentene skulle være litt lengre, men jeg skal jo på øyafestivalen så da var det bare å pakke kofferten! Jeg skal hjem til harstad idag, hvor jeg skal gjøre et par "viktige" ting som å fikse vippene og neglene før jeg drar tilbake til oslo på torsdag. Dessuten må jeg vel pakke kofferten litt annerledes, tenker jeg. Ah, savner jentene og danmark allerede! 

Jeg holder enda på å komme meg etter en pinlig episode på danskebåten, men jeg er ikke overassket over at noe slikt skjer med nettopp meg. Jeg presterte å låse meg selv inne på toalettet, noe som igjen førte til at jeg måtte stå å rope og skrike " UNNSKYLD? KAN JEG FÅ LITT HJELP?" i laaang tid før noen kom for å hjelpe meg. De fikk ikke til, så til slutt var det en hel gjeng der som prøvde å få meg ut. .  Håper ikke jeg er den eneste som har klart noe sånt?

Her kommer noen av de siste bildene fra photoshooter i danmark. Det kommer muligens flere etterhvert på bloggen her, om ikke dukker de opp andre steder etterhvert * så hemmelighetsfull*. Alt av bikinier er fra swimwear.no  

Var noen av dere som reagerte litt på at jeg, som er dyrevenn, stilte opp på en fotografering med hester. Og jeg skjønner ikke hvorfor? De fleste av dere spiser vel kjøtt? Det er vel egentlig en verre form for dyreplageri enn at jeg poserte litt med en hest på stranden. 

Takk for at dere hjalp meg å velge header, forresten! Designet kommer opp ganske straks, det blir så fint. . ♥

dag 4 i danmark - hesteridning

Kommenter her

Idag har det vært mye jobbing, dere! Jeg har nesten ikke tatt noe bilder idag, men da lønner det seg å ha en proff fotograf på slep. Jeg tar nemlig ikke egne bilder når vi er på photoshoot,men det skjønner dere sikkert! Jeg har et par bilder på turen som jeg ikke har vist dere, men de kommer i morgen. 

Vi har faktisk vært på stranden og ridd på hester, i bikini og høye hæler. Ikke akkurat noe jeg hadde sett for meg at jeg kom til å gjøre i løpet av mitt liv! Hesten jeg brukte var den gamleste, og den mest surrete, noe som sjarmerte meg veldig. Den gikk i alle rettninger, og jeg synes så synd på hester som blir tvunget til å gjøre alt mulig rart, så jeg lot den bare kjøre sitt eget løp. Den var så nydelig. . ♥ 

Nå skal vi se litt på film før jeg hopper i seng! Forresten. . fint bilde, ikke sant? 
dag 3 i danmark

Kommenter her

I går lekte vi oss litt fram for å prøve å ta noen nye headerbilder til bloggen, og her er de jeg synes ble best! Jeg tenkte dere kunnne bestemme hvilket jeg skal bruke i headeren, mange av dere skal jo tross alt se den hver dag. Så, hva faller best i smak? Jeg personlig er veldig usikker, så her er det bare å pøse på med forslag til meg!

Som jeg nevnte litt kort tidligere har vi byttet bosted nok en gang, og her hvor vi er nå skal vi bo resten av turen. Jeg drar riktignok hjem i overimorgen! Vi har flyttet til et idyllisk strandhus som føles veldig typisk "sommerhus", det er nok ordet jeg kan bruke for å beskrive dette stedet best mulig. Jeg synes det er veldig koselig, men en liten negativ faktor er at vi ikke har internett. Jeg blogger på manageren min sin mac nå, fordi han har en minnepenn som gir nettverk, men det funket ikke på min pc . . Vel vel, det er jo bare to dager, så jeg overlever nok dette med glans.
Ellers har vi vært på stranden i dag og tatt bilder, som forøvrig er en av de fineste strendene jeg har sett i mitt liv. Hvem hadde trodd det skulle finnes i danmark! Jeg ble kjempefornøyd med bildene, og bikiniene som jeg fikk ha på meg. Alle bikinier som er med på turen er fra swimwear.no forresten, så vet dere det.
Noen bilder ble tatt på soverommet også, hvor jeg poserte med en stige, haha. Det er en ting jeg aldri trodde jeg skulle gjøre - lene meg "forførende" mot en stige og se deilig ut, haha. Men det er vel en første gang for alt!

Nå blir det middag sammen med de andre! De spiser burger, jeg spiser fisk for noe som virker som 40. dag på rad... Savner soyakjøtt!!! 

Akkurat lik bikini som jeg har på meg under, eier faktisk selveste Rihanna også! Tror det må være en av hennes favoritter, det er iallfall det ryktene sier.. 
 

 

 

danmark - new in

Kommenter her

For en stund siden bestilte jeg masse nytt undertøy fra nelly, og jeg ba til gud om at det skulle komme fram før jeg dro til danmark - vel, den gang ei, det kom dagen etter jeg dro, men jeg vil likevel klikke hjem noen nye plagg. Det er en god følelse å ha noe på posten som venter på meg! Spesielt når det er klær jeg virkelig liker, og kan se for meg andledniger hvor jeg kan bruke dem inni hodet mitt. 

For øyeblikket blogger jeg på en mac, og jeg kan jo ingenting. Jeg er sånn "hvor finner jeg bildene?", haha. Proff blogger, sa du? Vi har igjen flyttet sted å bo, så nå bor vi i et fint strandhus. Bilder kommer i løpet av dagen, da kan dere også få stemme på hva jeg skal bruke som header. 

Idag har jeg litt tid til overs på morgenen i danmark, så da klikket jeg gjerne hjem dette! Hva synes dere? Min favoritt er den blå singletten, jeg har lik i svart og den sitter utrolig fint på kroppen. 

(ad) Øverst: Clutch 299 kr HER // Blå singlett 169 kr HER
Nederst :  Kjole 239 kr HER // Kjole 218 HER 

 

dag 2 i danmark

Kommenter her

Jeg vet at noen av dere er spente på hva vi gjør her i danmark, så jeg kan fortelle dere at vi er her for å filme til en serie som skal gå på internett som handler om meg og tre andre jenter som er på eventyr. Den kommer ut i september eller oktober, men jeg gir dere beskjed. Vi har filmet veldig mye bra! 

Jeg startet bloggdagen med å vise dere et bikinibilde fra i går! Vi tar jo litt bilder her, men jeg føler meg ikke som verdens peneste om dagen ettersom jeg går på ekstremt underskudd når det kommer til søvn. Jeg vet ikke hva det er, men jeg klarer aldri helt å slippe grepet på all planleggingen meg må gjøre - og når man skal sove, da bør man ikke legge planer for framtiden. Nei huff, jeg er så fæl på å bekymre meg, og dette har igjen resultert i at jeg har svære poser under øynene. Ikke bra, ikke bra. 

Bikini fra swimwear.no og fotograf er Rolf-Ørjan Høgseth 

Idag er vi på Store Restrup Herregård som ligger i Nord-Jylland . Det er nydelig her, et slikt hus vil jeg bo i. Et hus hvor jeg bare kan gå rundt å se på tingene mine, haha. Og ha masse masse dyr! Vi skal desverre bare være her en natt før vi drar videre til neste sted i danmark, og selv om jeg setter pris på å slappe av over lengre tid på ett og samme sted, liker jeg også at jeg får sett mye. Jeg har jo faktisk ikke vært i dette landet siden jeg var en liten jente, men jeg liker det godt! 

Annette filmer oss litt - hun er helt gal med det kameraet! 

Vil dere vite lit morsomt fakta? Vi jentene her imellom må snakke engelsk, ettersom ikke alle forstår norsk like bra. Så nå, når jeg tenker, så tenker jeg faktisk på engelsk! Helt sinnsykt hvor fort man legger over. 

Slik ser det ut der vi bor!

Vi tok noen nydelige bilder idag, en av jentene fikk til og med ha på seg brudekjole! Den var egentlig ment til meg, fordi jeg passet den best i følge fotografen, men jeg takket nei. Jeg har aldri vært en av de best ineresserte i brylupp, kjoler og hele pakken, men da jeg så kjolen, og vi var på denne nydelige plassen. . Da ble til og med jeg rørt. Jeg ville sikkert ha tørket tårer igjennom hele fotograferingen, så jeg måtte bare bite i meg at jeg er for emosjonell til slike ting! Dermed ble jeg brudepike, men jeg klager aldeles ikke. Den kjolen var så nydelig, og jeg følte meg litt som en prinsesse som venter på prinsen sin.

Den nydelige kjolen er fra Agape! Dere får kanskje se noen av bildene i morgen, om jeg får fotografen til å sende over. Jeg skal iallfall mase i kveld. Nå løper jeg ned for å spise middag! 
 

 

 

dag 1 i danmark

Kommenter her

Dette har vært en lang dag, men nå er jeg på plass i Skagen i danmark! Jeg har det helt fantastisk og jentene jeg er her med er helt super, vi går så godt overens! Jeg var litt nervøs for det på forhånd ettersom jeg ikke kjente noen av dem (dette er en jobbreise), men vi har det veldig hyggelig ♥ Jeg savner riktignok min kjæreste hjemme veldig mye, men det blir så godt når vi kommer hjem igjen *forelsket*.

Dagen startet vi i Larvik hvor vi hadde overnattet fra dagen før. Vi jentene (vi er 4 stk) ble fordelt i leiligheter med to og to, og vi måtte stå opp klokken 06 i morges. Jeg var helt sinnsykt trøtt da bildet under ble tatt!

Genseren er ikke min, skoene er fra choies og buksa er fra nelly - desverre utsolgt! 

Vi tok danskebåten, også kjent som Colour Line speed til danmark, og der er det jo ikke stort å finne på bortsett fra å spise, se litt i taxfree butikker og slikt man gjør på en typisk "harryreise". Men, vi jentene var så helige at vi fikk komme opp hvor de styrer båten, hilse på kapteinen å se hvordan alt fungerer. Det var en fantastisk utsikt, og vi hadde det veldig morsomt der oppe!

Meg og Annette - beklager litt rare størrelser på bildene, er faktisk ikke helt sikker på hva som skjer? Pcen min lever litt sitt eget liv nå for tiden. 

Etter vi var kommet fram hit til Stagen slappet vi av et par timer, før vi begynte å ta bilder og filme - det er jo tross alt det vi er her for, jeg er her for jobb og ikke "fornøyelse" ,selv om vi har hatt det veldig koselig så langt også. Vi var på stranden og ved bassenget, men deet kan jeg jo ikke legge ut noen bilder av - enda!

Meg og Klaudia. Bikiniene vi har på oss er fra swimwear.no 
 

ny hårfarge -. hendrix hair

Kommenter her

Nå er jeg på hotellrommet i oslo og er i så godt humør, fordi idag fikk jeg nemlig fikset håret mitt hos Hendrix Hair i oslo! Jeg ble så fornøyd at jeg ville spørre Hendrix, som fikset håret mitt, om vi bare kunne gifte oss med en eneste gang slik at han kan fikse meg på håret hele tiden, haha! Det jeg gjorde var å farge håret mtt ton-i-ton med tonehøyde 6 (jeg aner jo ikke hva dette betyr, men kanskje det er noe nyttig info for dere), og så har jeg tatt noen lysere striper for å bryte opp fargen. Jeg satt inn tapeextensions i 50 cm, og det er så herlig. Jeg kjenner ikke extensione når jeg tar meg i hodebunnen, og alle jeg har møtt i dag trodde det var mitt ekte hår! 

Prisen for farging er : 1400 kr, som jeg synes er veldig rimelig. Og extensions koster 8900 kr. Det er det verdt! Adressen er pilestredet 43 og om dere er i oslo - gå dit! Hva synes dere om håret? 

Genseren jeg har på meg er fra chiquelle.com 

Nå sitter jeg på verdens minste hotellroom som jeg har booket for dagen, slik at jeg kunne slappe av mellom tingene vi skulle gjøre idag. Jeg har gått litt rundt på Karl Johan og bare sett rundt og såå. .

Jeg har vært på audition sammen med disse jentene, noen av de skal jeg reise til danmark med i morgen! Pretty giiiirls!