hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

august 2012

svar på rykter

Kommenter her

Har hørt at du spiser kjøtt i all hemmelighet og kjøper deg pølser på narvesen.
Nei det er ikke sant. Jeg er i alle fall ikke så idiot at jeg kjøper meg kjøtt i all offentlighet når jeg har gått ut med å være vegetarianer! Har ikke spist kjøtt siden 17. juli, og har ingen problemer med det. Så nei, ingen av de stemmer.

Hører rykter om at du har kjæreste!
Nei jeg har ikke det! Hadde kjæreste som het Adrian men vi er bare venner nå :) 

Hører rykter om at du går på narkotika
Nei, selvfølgelig gjør jeg ikke det, haha!

Har hørt du er skikkelig bitch i virkeligheten.
Nja, jeg vet ikke. Jeg virker kanskje litt overlegen har jeg hørt fra venner, slik som jeg er mot andre. Men når jeg først snakker med noen er jeg veldig snill! Men selvfølgelig smiler jeg ikke til hver person som går forbi meg. Det er ikke normal oppførsel, haha. Har en gang fått høre " du er jo den minst bitchye personen i verden", så får håpe det stemmer! Vil aldri noen noe vondt i alle fall.

 Når du var på fest i narvik forsnakket du deg og sa du har rosa bong på rommet. BUSTED.
Det som skjedde i narvik var at jeg lekte en drikkelek hvor jeg ble spurt masse spørsmål, dere har kanskje hørt om leken "jeg har aldri"?. Der kom det selvfølgelig fram mye og en gutt(egentlig en mann..) filmet det og sa til meg at om jeg ikke betalte han 50 000 kr sendte han det til VG og la det ut på youtube. Da ble jeg sjokkert og veldig lei meg, var jo på en plass jeg nesten ikke kjente noen. Derfor dro jeg derifra, og måtte betale 4000 kr i taxi hjem :( Er klart det kommer mange rykter av det, men jeg sa aldri noe om bong på rommet. Har ikke bong, haha. 

Holdt du på med en fra bodø før? 
Ja, gjorde det! I starten av dette året til rundt april-mai. Det var koooselig, men sier seg selv at det er vanskelig med avstand, spessielt når man er så ung! Da er det mye som står i veien. 

Har hørt at du og venninne dine (dine 5-6 nærmeste) er i en gjeng hvor dere ikke slipper andre inn eller lar de være med.
På en måte er det sant, jeg personlig føler at jeg må være forsiktig med hvem jeg er sammen med. Jeg hører hele tiden om gjenger som har baksnakking og hvor de forteller videre hemmeligheter, rett og slett fordi de er så mange og forskjellige personligheter som kræsjer litt. Vi har et veldig bra vennskap alle sammen og stoler på hverandre, det er viktig! Det finnes mange som er opptatt av status og slike vil ikke jeg være venn med, det gjelder de andre og. Men selvfølgelig er vi ofte sammen med andre også, og har for eksempel ofte store vorsj og jentekvelder, men i hovedsak er det oss. "Finpusien" som vi heter!

Har hørt du er veldig opptatt av sex.
Ja det er jeg. No shame! Om man først er vandt med å ha det i et forhold er det vanskelig å være uten. Kan ikke være kjæreste med en som er jævlig dårlig i senga eller har liten, haha. Det er en hard sannhet, men slik er det! Men jeg har aldri hatt one night stand eller hatt sex med en jeg ikke har følelser for. Det kan jeg ikke forestille meg heller, blir kvalm av tanken.   rykter om meg

Kommenter her

Hei! Beklager at bloggingen kommer så utrolig sent, lillesøsteren min lånte kameraet mitt og når jeg fikk det tilbake var det tomt for batteri. . . Så utrolig irriterende! Har Anne-Sofie på besøk nå og vi slapper bare av mens vi venter på flere som skal komme hit. Er hjemme alene så tenkte å lage litt mat, se film osv med venner! Blir sikkert veldig hyggelig og gleder meg masse ♥ Fredag og lørdag er virkelig ukens høydepungt for meg, jeg føler kun jeg lever da. De øvrige dagene går jeg rundt som en zoombie og venter på helgen. I helgene har jeg det alltid helt supert :)

Vi skal se på terkel i knipe i dag, har ikke sett den siden jeg var 13-14 år..? Noe sånt! Den er faktisk utrolig bra, men jeg skjønner godt hvorfor den har fått høy aldersgernse haha! Men veldig bra humor riktignok. 

Tenkte forresten svare på et slikt innlegg om rykter, for å klarere hva som er sant eller ikke. Så om DU har hørt er rykte om meg, skriv det ned her så skal jeg svare på om det er sant eller ikke. Noen kommentarer havner automatisk til godkjenning uten at jeg aner hvorfor, men jeg skal prøve å godkjenne alle fortløpende! 

Haha har blitt helt vaffelgal, spiser det så og si hver dag. 

Haha fikk ny lighter i dag, den er awesome! 
 

bad girls do it well

Kommenter her

Hei! Det var veldig spennende å være på møtet til unge høyre, det var faktisk fellesmøte med Fpu! Er gøy å få inn litt forskjellige perspektiver av politikken. Det var noen av dere som spurte om jeg ikke er medlem av AUF, jeg var det før men føler at nå som jeg har blitt litt eldre er jeg uenig i ganske mye og vil gjerne kunne stå bak et parti 100% om jeg først skal være medlem. Derfor har jeg nå gått over til unge høyre og gleder meg til å ta fatt på mye spennende der! Mange hyggelige ungdommer også! :)

Nå skal jeg legge meg å høre på litt musikk før jeg legger meg. Er så godt når jeg kan legge meg ned etter en lang dag med litt god musikk på øret! Vet mange av dere tror jeg kun liker musikk som Justin Bieber, men musikksmaken min er egentlig ikke slik overhode. Jeg er for eksempel veldig glad i nirvana, perfect circle, placeboo, pearl jam, incubus, queens of the stone age, kent, miike snow, the weeknd ++. Det er veldig meg! Man kan faktisk like mye mer enn kun en sjanger!

Jeg kan legge ut alle spotifylistene mine. Barbieliste med masse jentesanger finner dere HER, liste med mange sanger fra barndommen HER, partysanger HER, hiphop lista HER, slappe av liste HER ♥

Haha har blitt heeelt hekta på den gamle sangen her!  Slik musikk liker jeg også. 

Headsettet mitt er fra happyplugs.se 

bedre enn ventet

Kommenter her

Har nettopp sett en episode av "the hills", det har begynt å sendes på tv 2 bliss så jeg kunne ikke vært mer fornøyd, haha! Jeg elsker virkelig det programmet, det er forresten veldig rart å se Heidi Montag og hvordan hun så ut før hun tok av med plastiske operasjoner. . . Dette er kanskje ikke lovt å si, men synes hun ble penere etter alle operasjonene selv om det ikke var noe galt i henne før heller! Er så viktig at man skal få bestemme slike ting selv, om man vil operere eller fikse på det ene og det andre så må det være like greit som å være naturlig. Håper dere er enige? 

Det går forresten mye bedre med meg på skolen enn forventet! Har gjort lekser i dag og føler jeg er klar til alle timene den neste tiden.  Jeg må bare vise hva jeg kan nå, det er i år det gjelder. Er glad jeg er smart, haha. Uansett hvor dumt det høres ut. . Jeg er utrolig lettlært så det er ikke noe problem. Selv om det er tungt med så lite søvn. . :(

 I kveld skal jeg på møte med unge høyre! Blir sikkert veldig spennende. 
på skolen

Kommenter her

God morgen! Regner med de aller fleste er på skolen eller jobb nå? Jeg personlig er på skolen og har historie, vi lærer om den franske revulosjon og for meg som liker faget er dette perfekt! Inspirerende å lære om kvinner som har kjempet masse for våre rettigheter. Det er faktisk dem man bør se opp til! Fikk litt tid til overs nå slik at jeg kan blogge, vi hadde lekasje på klasserommet i sta, haha. . Typisk at slike ting skal skje, men var litt gøy da!

Jeg er ferdig klokken halv fire, torsdager er de verste dagene på skolen - full dag, null fri. Men jeg vil ikke klage, i fjor var jeg veldig redd for å ikke komme inn nå fordi jeg gjorde det så dårlig i matte. Derfor er jeg takknemlig for at jeg går på skole og faktisk har den muligheten, så jeg må gjøre mitt aller, aller beste i år! Ikke minst er jeg takknemlig for at jeg ikke må ha matte i år også, haha. Jeg skjønner ikke det faget overhode! Men til gjengjeld er jeg 5/6 elev i alle fag som ikke har med tall å gjøre. Stolt over meg selv ♥

Er du motivert til et nytt skole/jobbår?

5
svar : hvor er vesten ifra?

Kommenter her

Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvor jeansvesen er ifra (den jeg brukte i oslo i går), forståelig nok med tanke på hvor kul den er! Har fått mange komplimenter for vesten, og jeg personlig synes den er mye finere enn de som selges på bikbok og carlings. "Alle" har jo de uansett, så føles god at jeg har en som skiller seg litt ut fra mengden! 

Den er fra http://www.sonextyear.com/ ! Det er en ganske ny, norsk nettbutikk og jeg elsker den virkelig, de har mange unike plagg som er i god kvalitet! Det er som sagt en norsk nettside, så varene kommer fort og du trenger ikke bekymre deg for dyr frakt eller toll - helt genialt, vi trenger virkelig flere gode, norske nettbutikker!

Vel, nå tenker jeg å legge meg! Skulle egentlig sove for lenge siden men dere vet vel hvor opphengt man blir i alt annet når man først skal legge seg. . Har laget en ny spotifyliste siden mange av dere har spurt om det, jeg kaller den "after-school-chill" og den passer perfekt om du bare skal ligge i sengen en hel dag! Den finner du HER. God natt!

Vesten kan kjøpes HER.
En annen topp jeg også har fra nettsiden! Kan kjøpes HER.

 
winter beats

Kommenter her

Høsten er ikke noe for meg - enten må det være sommer eller vinter, en mellomting funker bare ikke! Kjenner virkelig at jeg gleder meg til jul når jeg ser på disse gamle bildene fra bloggarkivet mitt. Hva liker dere best, sommer eller vinter? 


 

 

Trening istedenfor powernap

Kommenter her

Hello world! 

Jeg var nettopp ute og trente, har vært alt for slapp på det i det siste. . Noen ganger får jeg masse energi som bare MÅ ut, slik som i dag følte jeg for å løpe - så da gjorde jeg det! Jeg er veldig forkjølet, men med god musikk på øret kan jeg godt løpe en times tid uten stopp. Føler meg så opplagt etterpå, så om dere tenker dere skal ta en powernap etter skolen anbefaler jeg en løpetur istedenfor! Det føles tusen ganger bedre, jeg lover. Vil dere jeg skal blogge om trening? 

Nå må jeg sette igang med litt arbeid (ja, og være blogger krever også masse jobb og slit. Det er mye mer enn å bare skrive om hvilken lunsj man har spist) ;) 
Har dessuten fått et høyt antall lekser i alle mulige fag, jeg har ikke gjort noen enda og merker det er kjipt å ikke kunne være så muntlig i timene som jeg ønsker. Derfor må jeg få unnagjort en del i dag, mitt høyeste ønske for i år er å få gode karakterer, det er så viktig! 
best day ever hehe

Kommenter her

Hei! 

Nå sitter jeg i leilgheten til Maria, en venninne fra Harstad som har flyttet til Oslo. Veldig missunnelig på den fine leiligheten hun har, gleder meg til jeg kan flytte om et år! 

Var som nevnt før på tv 2 tidligere i dag for å være med på progarmmet "ettermiddagen" og det var en veldig morsom oppelvese! Fikk møtt mange jeg har sett på tv før og alle var kjempehyggelige. Fikk også kjempemye skryt av produsenter og programlerede for jobben jeg gjorde, og jeg var faktisk ikke nervøs overhode! Hadde ikke EN sommerfugl i magen engang, haha. Håper dere som så det syntes jeg gjorde en god jobb ♥

Dette har vært en stressende dag, så jeg må egentlig bare pakke vesken nå og rushe bort til flyplassen! Skal se om jeg finner opptaket en plass til dere som ikke fikk sett. Takk for alle fine tilbameldinger på twitter (heter sophyyelise der) og meldinger på mobilen! Så du på? 

Meg og Jan-Thomas

Maria og J-T (hehe) 

Meg og Gunnar Greve Pettersen fra Idoool! 

Meg og mine beeeeeeeeeste venner! Var også dem jeg ble intervjuet med, veldig hyggelige og fikk meg til å føle meg avslappet. 

Hahaha herregud så smort bilde.. Meg og OnklP

Hahahha peeeeeeeeeeeeeeeeeeena. 

Fine Maria ♥
snart skjer det

Kommenter her

Sitter nå i TV2 sitt studio, skal på rett etter 18. Intervjues med Tina og Bettina faktisk, haha! Møtte de nettopp, virker veldig hyggelige. Har også blitt sminket! Ønsk meg lykke til ♥

Og tusen takk til min kjære Stinstin som postet innlegget for meg :-* Love you!


oslo next!

Kommenter her

Godmorgen! Regner med de aller fleste er på skolen / jobbe nå? Selv sitter jeg på fyplassen og venter på flyet mitt til oslo, det går om ca en halv time. . Har lastet ned mange episoder med forskjellige serier så flyturen kommer nok til å være over på et blunk! Jeg skal møte på tv 2 klokken 16:30 så før det her jeg "god" tid i oslo, da blir det date med Andrea og Benny, woho ♥ Vet at mine medelever er på skolen og har hatt kjedelige timer, derfor føles det ekstra godt at jeg skal ut å gjøre noe spennende istedenfor.

Haha nå hører jeg de roper opp navnet mitt på gaten, long hair dont care - er det ikke det dem sier? Jeg får vel løpe bort, da! Husk og se på tv 2 klokken 17:30 <3 

Haha lurer på hvem som er den mest rosa på flyplassen her. 
whats your type

Kommenter her

Som blogger er jeg så heldig og få masse sminke tilsendt i posten hele tiden, men jeg sier som alle andre bloggere - jeg kommer ikke til å anbefale dere noe jeg ikke er 100% fornøyd med selv og kan gå god for. Dette er kravene jeg har: 

♥ Nettbutikken jeg anbefaler skal ha minst mulig sminke og produkter som er testet på dyr

♥  Rask leveringstid

♥   God kundeservice

♥ Gode produkter. 

Om nettbutikken tilfredstiller alle kravene over plukker jeg ut produktene fra dem som jeg liker aller best, og som jeg har testet over lang tid før jeg anbefaler dem på bloggen. Dette er altså en lang prosess, men jeg vil helt seriøst vite alle negative og positive sider med et produkt. Jeg vet mange ser opp til bloggere og tar det de skriver seriøst, det er veldig viktig for meg å ta vare på dette. Nå vet dere det!

Coverbrands.no er en butikk som ufyller alle disse kravene perfekt. Hver gang man bestiller noe får man det etter kun et par dager, dette gjelder både meg som får det sponset og venninner som har kjøpt. De har utrolig mange merker som ikke tester på dyr, de svarer kjemperaskt på mail og produktene er som regel i veldig god kvalitet. De jeg nå skal anbefale dere er de jeg liker best som jeg har motatt i løpet av de siste månedene! 

Denne lille sminkeoppbevareren var høyst nødvendig for meg som alltid må lete i flere minutter hver morgen for å finne den rette mascaren eller leppestiften. Nå har jeg plassert alle favoritene mine og det mest nødvendige her, og det skaper mye mindre stress for meg i alle fall! På toppen av det hele ser den veldig fin ut. De har mange forskjellige modeller, men jeg ville helst ha en liten som får plass på rommet mitt hvor det mildt sagt er mangel på plass, haha. Finner det desverre ikke på nettsiden men det skal være der, så bare let om dere er superinteresserte! ♥

Dette har dere sikkert hørt om, nemlig Caviar Manicure Set! Det har jeg lenge hatt lyst til å teste, så det ble jeg veldig glad når jeg fikk. 

Først tar man må den hvie neglelakken, her kan dere se at mine neglelakkevner ikke er på topp, haha. Her havner det litt her og litt der! 

Når man har tatt den hvite på drysser man over "perlene", og da blir det slik! Faktisk veldig enkelt, til og med for meg som har den sykdommen som gjør at jeg skjelver som en gal, haha. Det blir kjempefint og ser veldig spessielt ut! Man får det ikke med på bildet, men når man beveger hendene lyser fingrene opp som en discokule - rar sammenlinging, men det er sant! 

Først holdt ikke perlene så lenge men etterhvert opparbeidet jeg meg en teknikk - man må ta perlene på med en gang etter man har påført den hvite slik at de fester seg godt, om ikke faller de av. Nå som jeg har lær meg det går det kjempefint og holder helt til man dusjer. Kan kjøpes HER. 

Jeg liker vanligvis ikke øyenskygger, lurer på hvor mange ganger jeg har tenkt til å skrive akkurat den settningen på bloggen. . Men et par ganger i året dukker det opp en ny favoritt, denne gangen er det Absolute perfect eighteen! Den inneholder 18 forskjellige farger, noen med sterk farge og andre som er mer nøytrale. Jeg liker best de nøytrale og brune fargene, de bruker jeg hver dag! Det jeg liker spessielt godt er at den ikke drysser når man tar den på, og den holder seg veldig lenge. Jeg tok det på i morges og den sitter enda like fint på. I love! I tilegg er den kjempebillig,den koster kun 49 kr. Kan kjøpes HER 

Denne mascaraen her er helt genial. Den er designet slik at mascaren blir sammenlignet med en mann, derfor heter den "whats your type", altså, hva er din type. Min ble tydeligvis "the body builder", haha! På innpakkningen var det faktisk bilde av en body builder også, så det var ganske gøy. Derfor skriver de at den er "bold, masculine, define" - både mascaraen og en body builder er nettopp dette. Thebalm er kjempeflinke på og komme med kreative navn og design til sminken sin, så stort pluss for det! Definitivt mitt nye favorittmerke.

Macaraen er veldig intes og gir vippene mye volum og lengde. Den er vannfast men slapp av, den går av med sminkefjerner haha. Ofte når jeg tar på meg mascara begynner øynene og renne, det skjer ikke med denne. Kan tenke meg den er perfekt for de som bruker kontaktlinser! Koster 198 kr og kan kjøpes HER 

Så, slik blir min "facelook" når jeg er ferdig med alt! Synes øyenskyggen rammer inn øynene kjempefint, og looken fungerer bra til hverdags. Hva synes dere? 

 

Liker dere slike sminkeanbefalninger eller er det bare å droppe det i framtiden? Haha! 

oslo og tvshow i morgen!

Kommenter her

Fikk vite i forige uke at jeg skulle være med på talkshowet "ettermiddagen " på tv 2 denne uken, og det blir altså i morgen! Jeg drar til Oslo ganske tidlig og kommer hjem samme dag. Så kan dere se meg på tv2 i morgen mellom klokken 17:30 - 19:30 ♥  

Er litt nervøs med tanke på at jeg aldri har vært med på noe slikt før. . . Jeg har vært på tv og blitt intervjuet, men talkshow med erfarne journalister kommer til å bli noe helt annet! Jeg så på programmet i dag og det er mange jeg ser opp til som har vært med på programmet før. Håper jeg ikke sier noe dumt! Vi skal i alle fall snakke om blogg og mobbing, kommer til å bli en spennede erfaring. Det blir også veldig godt med en dag i hovedstaden, skal møte Bjørn-Erik og Fanny litt tenker jeg, har savnet dem!

Skal duu se på? Og ønsk meg lykke til!
må-shoppe

Kommenter her

Når skolen starter igjen er det nesten en selvfølge for meg at jeg bedriver fritimene med alt annet enn jeg burde - blandt annet shopping på internett. Nå har de jo fri frakt på nelly og selv om frakten til vanlig ikke koster noe særlig så tenker jeg at sparer man 10 kr kan man shoppe som en gal, haha. Jeg har funnet fram masse forskjellig nå, kjoler og sko er det jeg har størt interesse av å bestille.

Forresten så lurer jeg på noe, shopper dere oftest i byen eller på internett? Jeg shopper definitivt mest på nettet . . Bedre utvalgt og ofte bedre kundeservice (ja, faktisk!!), billigere er det også. Så, tell me! :)

Sko fra Jeffey Campbell er utrolig komfortable, selv har jeg 2 par. Kan kjøpes HER // Jakke som før kostet 699 kr koster nå bare 210 kr, kan kjøpes HER 

Veske jeg tenkte og bruke på skolen HER // kjole HER 

Kjole HER / Topp HER 

Kjole HER / Sko HER 

Topp HER / Jakke HER 

Kjole HER / Kjole HER  

russekortene mine

Kommenter her

Hei dere! Sitter nå hos Lisa og er sååå sulten. . Det er galskap hvor sulten man blir etter en dag på skolen! Jeg kan spise hver eneste time og enda være sulten! 

Siden jeg er russ i år har jeg begynt å lage russekortene mine, er lurt å bestille de så tidlig som mulig for å få rabatter. Kan fort bli utrolig dyrt for alle tingene man må ha til russetiden! Er forresten mange av dere som har spurt hva jeg tenker om russetiden og om jeg "tar" førsteklassinger på skolen nå, og nei det gjør jeg ikke. Jeg var veldig utsatt når jeg gikk i første så har ingen planer om å gjøre det mot noen andre. Ser ikke helt hvorfor det er hysterisk morsomt og teipe fast noen som er helt ny på en skole. Man kan ha det morsomt på andre måter, om det står på det! 

Anyways, her er russekortene mine! Skal ha to forskjellige, føler det blir best. Hater slike russekort hvor man har et eller annet teit sitat som alle andre har, så prøvde å gjøre mitt litt unikt. Hva synes dere? Og noen som vil ha i posten når russetiden starter? ;)
De kaller det kjærlighet

Kommenter her

Hadde nettopp besøk av en kompis og vi så på "this means war", en veldig bra film - likte den faktisk godt! Action blandet med komedie og romantikk, kan vel ikke bli stort bedre enn det. . Det er bra det finnes filmer, så kan jeg drømme meg litt bort fra livet mitt som inneholder meg selv alene i en sang med litt godteri. Og NULL kjærlighet om jeg får legge til det, haha. Vet det virker som om jeg er singel og desperat hver gang jeg skriver noe slikt, men synes det er så gøy å tulle med. 

Slik at vi ungår depresiv stemning her på bloggen, kan noen av dere fortelle meg deres søteste kjærlighetsshistorie, eller det søteste noen har sagt til deg? Jeg har opplevd mye fint, men når jeg tenker tilbake var nok det beste når jeg hadde kjæreste i militæret, og når han fikk fri for første gang på over 1 måned kjørte han i tre timer bil hjem til meg slik at vi skulle få vært sammen en veldig liten stund. Vi hadde vært sammen i over 1 år, så og gå fra daglig kontakt til nesten ingen var vanskelig. Men når jeg så han komme med bilen sin utfor huset mitt og jeg endelig fikk gi han en klem igjen var det nesten som om jeg svevde over bakken, hele kroppen min var full av sommerfugler og jeg ble skikkelig nyforelsket helt på nytt igjen. Det er såå fint å tenke på, og er glad jeg har det minnet ♥

Så kom med noe søtt dere også! 

Randombilder fra i kveld: 
 

nye sko!

Kommenter her

Søndagen snegler seg som vanlig avsted. . Jeg har så vondt i halsen og føler meg generelt ikke på topp, så dere får gjerne komme med mange morsomme kommentarer som kan holde humøret mitt litt oppe! :)

Slik at dagens oppdatering ikke kun handler om at jeg ligger i senga tenkte jeg å vise dere noen fine sko jeg mottok for en liten stund siden! Dere husker kanskje jeg blogget om at jeg har ingen lave sko, forutenom støvler og vintersko? Nå har jeg "endelig" fått et par ballerinasko, er utrolig glad! Har brukt de en stund men glemt å vise de. Bestilte to par sko og en pengebok fra http://www.chiquelle.se/ før jeg dro til syden slik at jeg kunne ha noe på bena der også. Jeg er utrolig fornøyd! http://www.chiquelle.se/ har utrolig fine sko og klær som ikke alle andre har, det koster ikke sykt mye og er i god kvalitet. Siden basen til nettbutikken er i Sverige kommer også varene fort, frakt er billig men det kan hende man må betale toll - jeg slapp heldigvis det! 

 

Disse skoene er det utrolig vanskelig å få bra bilde av, men de ser dødsbra ut på! Spessielt om sommeren. De veier ca ingenting og er utrolig gode på foten. Kan kjøpes HER til 299 SEK. 

Her er de nye favorittballerinaskoene mine! Utrolig gode å gå med de også, pluss de ser veldig fine ut synes jeg. Kan kjøpes HER til 50 SEK, altså INGENTING! 

Denne pengeboken var også høyst nødvendig ettersom min gamle faller ifra hverandre. Elsker den! Koster 79 SEK og kan kjøpes HER 

Hva likte dere best? ♥ 

Det er bare porno

Kommenter her

Hei dere ♥ Er ikke ofte jeg holder meg til det løftet om at jeg skal være edru en hel kveld ute, men jeg klarte det faktisk i går! Så og si ingen alkohol på meg og det funket faktisk helt fint, jeg har det like gøy uansett! Kvelden ble avsluttet på nash med disneyporno etter ønske fra meg, ikke spør hvorfor. . . Men det er i alle fall en fin måte og bryte isen om du er med folk du ikke kjenner så godt, haha! " Hey skal vi se litt disneyporno".

I dag må jeg bare slappe av og se litt på greys anatomy, har savnet den serien! Så på det hele tiden før jeg dro til Hellas men etter jeg kom hjem har jeg glemt det helt bort. . Har faktisk kun sett sesong 1 før, så har jeg noe å glede meg til? Ikke røp noe for meg nå, da! 

To bilder fra i går. Til tross for at jeg var edru glemte jeg kameraet litt bort! 

EEELSKER denne sangen!  

Party like Kesha

Kommenter her

Hei! Jeg skal snart dra på vorsj kun for det sosiale, skal ikke drikke eller bli med videre. Sukk, livet som mindreårig altså. . Noen ganger er jeg nesten sur på mamma og pappa som fikk jeg i Desember. Men noe positivt er det, når alle vennene mine er 20 er jeg enda bare tenåring i noen måneder til, haha! Får tenke slik, i framtiden blir det bra å være yngst. 

Måtte rydde rommet mitt i dag, var så ekkelt her at jeg ikke klarte å sove i min egen seng i natt engang. Ble hele fire poser med søppel! Er det mulig, ryddet for en uke siden. .

Alt dette er søppel

Haha kosekurven

Sko-kaos..

Skal forresten ha fjær i håret i dag! Satt og så på en musikkvideo til Kesha og ble så inspirert av stilen hennes at i dag prøver jeg å kopiere det litt. Elsker som dere vet den "rotete" looken i håret, så dette passer perfekt! Jeg må bare passe på og ikke ha for mange fjær, da kan det fort se ut som om jeg har kræsjet i en fugl eller noe. . Husker ikke hvor fjærene er ifra, men extensionene mine er fra luxushair som dere vet i farge 613-27 og kan kjøpes HER ♥

Hva synes dere helt ærlig om denne looken? stressliv

Kommenter her

Hei hei dere ♥

Vet bloggingen de siste dagene har vært dårlig, men det kan fort bli slik når man enda vender seg til at det ikke er ferie lengre. Jeg har ingen struktur på dagene! Våknet nettopp og er så trøtt at jeg vil spy, men ingen avslappning her nei. . Jeg skal rydde rommet, pynte meg og dra på jentekveld. Stressliv! Men bedre oppdatering kommer etterpå, som noen av dere var bekymret for det - don't be! Jeg prøver å holde meg til tre oppdateringer om dagen, det skal jeg få til.

Planen i dag var å se kon tiki på kino, har noen av dere sett den? Jeg elsker faktisk norske filmer, og denne ser sinnsykt bra ut! Den hadde norgespremiere i går om jeg ikke tar helt feil, så kanskje noen av dere var så helige at dere fikk sett den? :) Hva gir dere den i terningkast?

videoblogg - svar på spørsmål

Kommenter her

Beklager for at den kom så sent, youtube vet dere. . Men som lovet, svar på ukens spørsmål! Vil dere jeg skal starte med dette hver uke? 

Byen min

Kommenter her

Harstad. Byen jeg bor i og alltid har bodd i. Harstad / hasjtad / htwon.. Kjært barn har mange navn. Jeg personlig har få negative forbindelser med selve byen Harstad. Til tross for hva mange kanskje kan mene, synes jeg byen er fin, man har greit med tilbud på ting å gjøre i forhold til innbyggertall og skolen jeg går på trives jeg også med. Men er det noe jeg er så forbanna lei av så er det folkene i byen. Jeg er så utrolig, utrolig lei. Jeg tuller ikke når jeg sier at her tror man at man lever på verdens navle, alt som skjer utenfor er faen ikke spennende, og "herregud jeg er så lei rykter jeg skal flytte fra Harstad" er en settning jeg hører ofte. Helt rett lille venn, rykter finnes KUN i Harstad. 

Nei , her er du kul om du skriver på twitter at du hater mobbing for å sekundet etter skrive stygt om kunden som nettopp kom inn på jobben din. Du skyter inn og ut hvor mye du hater baksnakking for og sekundet etter like en kommentar som er frekt rettet mot noen på facebook. Du har på deg converse, canada goosejakke og sleik kominbert med nudi-jeans og snakker dritt om alle andre som er så "mainstream" mens du kaster ut noen ferske fraser du hørte på gårsdagens paradise hotel eller torsdag kveld fra nydalen. Toppen av ironi. 

I love you ♥

Og her bor jeg, jeg med blondt hår, brun hud og sterke meninger som er den ENESTE på min alder som stikker ut på en eller annen måte i medianorge fra Harstad. For ja, slik er det - hvilken annen ungdom fra Harstad har dere hørt om? Hvilken annen ungdom fra Harstad har min posisjon? INGEN. Ikke en jævla person.  Og jeg sier ikke at ingen her har oppnådd noe! Fordi mange her gjør det veldig bra i mye forskjellig. Men ikke som en offentlig person slik som jeg har blitt. . Aner dere hvor forbanna sliten man blir av å alltid være en målskive, å være den eneste i byen det er "greit" å være slem mot fordi man er en offentlig person? For ingen andre her tør jo. Alle andre her synes det er teit å skrive meningene sine på blogg mens de selv åpner hjertet på twitter og facebook. Men er det greit å stikke seg ut slik at flere kan se det? Er det greit å faktisk være snill mot meg å gi meg en sjangse uten å kjenne meg? Ikke faen. 

Jeg sier ikke at jeg ikke er glad eller at jeg ikke er takknemlig. Men gud det er vanskelig å skille seg ut i en liten by.

 

 

sminkevideo eller spørsmål?

Kommenter her

Hei mine kjære blogglesere! Jeg kom akkurat hjem fra skolen og ligger nå i sengen mens jeg hører på litt ny musikk fra David Guetta, føles så sykt at jeg faktisk har møtt han! Måtte se på bildet nå, for jeg kan ikke tro det.. I kveld får jeg besøk av jentene mine ettersom mamma og pappa drar på hytta! Fest hos meg, alle får komme! Føles fantastisk med helg, selv om jeg bare skal slappe av. Så og si alle venninne mine har blitt 18 år nå, så de kan dra på byen. . Litt kjedelig å være født i desember, men det går bra - min tur kommer også en gang!

Forresten så skal jeg lage videoblogg nå som lovet, takk for mange forslag forresten! Men hva skal jeg lage - ukens svar på spørsmål eller sminkevideo? Svar fort, må spille inn før jentene kommer ♥

 

 

bloggpause i dag

Kommenter her

Først vil jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger etter saken i dagbladet om mobbing! Det betyr utrolig mye for meg, håper dere vet det.

Jeg tar en kort bloggpause ut dagen. Er tilbake igjen i morgen, så don't worry! :) Det er ingen alvorlig grunn eller noe sånt, behøver bare å ta "fri" idag og rense tankene litt. Håper dere forstår og viser respekt angående dette. Skal gjøre det godt for dere, lover! Skal videoblogge i morgen, har nettopp fikset movie maker så da kan jeg lage bra videoblogg som er redigert, istedenfor det samme gamle kjedelige. Noen ønsker? Jeg er åpen for alle forslag nå!

Love you ♥ 

Noen bilder fra dagen min

Om dere lurer på hvorfor jeg har håret oppsatt hele tiden (neppe noen som lurer på det, hvem prøver jeg å lure haha..) så er det fordi Amanda har håret mitt, uansett hvor teit det høres ut. Extensionene mine, altså! 

uansett hva andre sier

Kommenter her

Slapper av i senga med en sjokolade og leser dagens underholdning - kommentarene deres :) Veldig mye smart mange av dere kommer med, men noen ganger vil jeg bare rive meg i løshåret med tanke på noen utsagn som kommer. Er dere seriøse..? Det er ganske rart å få påpekt alle "feilene" man har, jeg ante for eksempel ikke at jeg hadde for liten hake, bolekinn, stor panne og stygge lepper før dere påpekte det. Takk, gjør hverdagen enklere ♥

Synes forresten ikke jeg har stygge lepper eller noe av det andre. Viktig å ikke la andre påvirke deg! Nå skal jeg se film, good night. 
"alle andre enn justin kan DØ"

Kommenter her

Blogger jeg om Justin Bieber så er det garanter at jeg får stygge kommentarer. Det er de eneste gangene jeg kan være 100% sikker på at det skaper mye diskusjon, og jeg lurer på hvorfor? Hvorfor skaper det så mye følelser?

La meg bare si noe. Jeg ventet tre timer utenfor hotellet til Justin Bieber for å få et lite glimt av han når han var i Oslo. Når jeg endelig så han ble jeg så glad at jeg svevde på en sky i flere timer etter, og når han neste dag holdt konsert på operataket var jeg der i 13 timer for å se han i en halvtime på scenen. Når jeg fikk vite at han kom tilbake til oslo satt jeg oppe hele natten for å bestille biletter slik at jeg var sikret meg en i diamond circle. Jeg har kjøpt flere av cdene hans, parfymer, klær med navnet på og filmen never say never. Jeg har respekt for han, han er flink til det han driver med og han er en pen gutt. Men det er en forskjell på å være slik som meg, og å være sinnsyk. Det er sterke ord, men det er hva det er.

Skjønner dere ikke, kjære super-beliebers, at det ikke er Justin alle "hater" når de skriver stygt? Det er dere de vil provosere, fordi dere reagerer så sterkt. Justin Bieber fikk i år en pris om at han var et moteikon (?) og det stusset jeg litt på, fordi han er flink men han er ikke verdens best kledde gutt. Man trenger ikke være ekspert for å se det. Det var jeg så dum at jeg skrev på twitter og da fikk jeg drapstrussler. Okei, jeg synes ikke han er verdens best kledde, da bør jeg dø. Slik fungerer det i hodene til de som tydeligvis forguder Justin. Er det ikke okei med forskjellige meinger? 

Bilde jeg tok av han i Oslo

Det er kjempebra at dere har en dere ser opp til, en som kan hjelpe dere ut av tunge stunder og en som inspirerer dere med tekstene deres. Slik er det for meg med Miley Cyrus, hun har med sine sangtekster hjulpet meg ut av depresjon og kjærlighetssorg så mange ganger. Men betyr det at alle som mener noe annet ikke fortjener en mening?! Nei! Betyr det at jeg går rundt i byen med mikrofon og plakater mens jeg tilber henne som en gud? NEI! Betyr det at alle som synes en annen kvinnelig kjendis er pen har dårlig smak og at ingen kan måle seg med Miley? NEI! Jeg kan ikke legge ut bilde av en gutt jeg synes er kjekk uten at mange skriver " ikke kjekkere enn Justin". Neivel, så du synes det - hvem nevnte Justin her?

Justin Bieber er en flink artist. Han er en snill gutt. Men han har ikke reddet verden. Med tanke på den makten han har, så gjør han fint LITE når det kommer til samfunn. Tenk hvor mye han kunne bidratt med tanke på global oppvarming, fattigdom eller dyremisshandling? Han besøker kreftsyke småbarn på sykehus. Fint, men ikke nok. Og han har ikke hatt en så "hard" oppvekst som dere sier. Ja, de hadde lite penger og han ble oppdratt alene av moren. Jeg kjenner mange som har hatt det likt og VERRE uten at de har en glorie over seg. Han er ikke en gud. Så vær så snill, gjør meg en tjeneste når jeg skal på konserten 17. April - ikke drep meg fordi jeg liker andre artister også.

Bilde jeg tok på konserten. 

Slik reagerte jeg, Stine og Fanny etter vi hadde sett han. Det er en forskjell fra dette og å kutte navnet hans inn på armen. 

 

hardt å være tilbake

Kommenter her

Hei alle sammen, håper dere har hatt en super onsdag så langt! Må bare beklage at oppdateringen kommer litt sent, jeg følte virkelig jeg trengte avslappning etter skolen i dag. Forståelig nok, det er hardt og være tilbake i gamle rutiner.

Det var en ganske tøff skoledag for meg, jeg fikk beskjed i går om at jeg hadde kommet i en ny klasse, så plutselig var jeg tilbake i min gamle igjen, og etter det hadde jeg ingen klasse overhodet! Kan dere tenke dere stresset, ingen steder og gå, ingen timeplan. . Heldigvis ble det ryddet opp i ganske snart og jeg kom i klasse med Amanda slik som håpet, woho! Det føles godt, vi motiverer hverandre masse til et nytt år :) Etter skolen var det bare å løpe inn døren hjemme, dra av seg buksa og hoppe ned i sengen med et nytt blad og litt kinder maxi. Har begynt å få costume i posten, er så utrolig gøy å ha et blad å vente på hver måned, haha! Små gleder i hverdagen ♥

Går dere på skole, såfall hvilken klasse? Var det godt å starte igjen, eller er ferie best? 

Noen som er sjalu på all kinder maxien? Gråt nesten litt gledestårer når jeg fant den på rommet, hadde helt glemt bort at jeg hadde den. 

Tatoveringen ser helt fin ut i dag, til dere som lurte! Pappa spurte om den var ekte ettersom den ikke er noe rød. Men den er 100% ekte, haha! 
Er jeg fjortizzzzz

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra kino og er for øyeblikket med hele jentegjengen, vi skal ha overnatting siden vi starter på skolen i morgen! :)   På snakk om skolen, fikk vite i dag at jeg har kommet i en ny klasse! Ble utrolig glad når jeg fikk den beskjeden, det var ikke noe galt med klassekameratene jeg hadde før, men jeg falt litt utenfor og kom ikke inn i noen gjeng. Jeg har vennegjeng på skolen men den er utenfor klassen, noe som gjorde at jeg ofte følte meg utilpass og alene i timene. Den nye klassen jeg har kommet i går blandt annet Amanda i, hun er en av mine bestevenninner så jeg har troen på at dette blir heeelt supert ♥

Forresten, så fikk jeg høre fra en 60 år gammel dame at det ser ut som om jeg er 14 år!? Virkelig!? Skal man ta det som et kompliment eller..? I følge henne skal jeg det, men jeg vet ikke helt jeg haha. . Så om dere fikk gjette, hvor gammel tror dere jeg hadde vært? 


HAHAHAHA Lisa, så tyyyypisk henne!! Verdens besteeee.  

min nye tatovering!

Kommenter her

Jeg fikk time til tatovering! Ble ingen av de jeg hadde lagt ut, ville bare lure dere litt! Ville ha noe unikt som ingen andre jeg har sett før har, så derfor tatoverte jeg " be the change" på hånden. Er veldig fornøyd! Det tok 10 minutter og jeg personlig synes ikke det er noe vondt, men det skal nevnes at jeg har veldig høy smerteterskel og synes ikke det er ubehagelig engang.  Og glad er jeg for det! :) Satt på facebook på mobilen mens jeg ble tatovert og slappet helt av.

Grunnen til at jeg tatoverte "be the change" er fordi jeg ofte får høre " det hjelper ikke om kun du er vegetarianer, det hjelper ikke om kun du er mot pels, ikke kjøper dyretestet sminke, bla bla" men JO, man må være forandringen man vil se hos verden! Denne tatoveringen er ikke for dyrevern, men mer at man må stå for sine meninger og aldri gi opp håpet om at ting kan endre seg ♥ Også om man føler at livet er kjipt så kan man kun gjøre en ting - forandre det selv! BE THE CHANGE! :)

Hva synes dere? Noen av dere som har tatovering?

Anne-Sofie tok også i dag, "turn your wounds into wisdom" 
Nå skal vi dra på kino for å se total recall! 

Tatovering

Kommenter her

Gjett hva jeg har tatt?:D

Kan jeg gi opp nå?

Kommenter her

Vil helst ikke gi noen dato for når jeg laget dette innlegget, slik at ingen føler seg støtet. 

 

Jeg vet det kanskje kan virke som om jeg er en liten dramaqueen som gråter for alt, men sannheten er en helt annen. Jeg gråter så og si aldri. Aldri av fysisk smerte, aldri om noen er frekk, aldri om jeg krangler med noen. . Derfor er det så utrolig sterkt for meg når jeg først gråter. Jeg blogger jo litt om kjærlighet, men generelt med gutter bryr jeg meg egentlig ikke så mye. Jeg føler aldri en trang til å sende melding, jeg pleier aldri å tenke på hva gutter jeg er interessert i gjør, hva de synes om meg, om de er trofast og alle andre tanker som gjerne kommer med forelskelse. Helt til nå.

Det er så rart når man utrolig sterkt og intenst føler at man elsker en person, at man kan hoppe forann en buss for den personen, det finnes jo kun den personen. Når man husker alle ordenene den personen har sagt, husker måten personen går på, snakker på, måten personen styrker hånden igjennom håret, måten personen ser på deg. . Alt. Når man aldri har klart å se en framtid med en person, før nå. Det sitter fast i hodet, man får det ikke bort. Og den personen? Den personen vet nøyaktig at du føler det slik, og gir inntrykk for at han også føler det slik. Men åpenbart er det ikke slik, og ordene som kommer ut er manipulerende løgner som på løpende bånd kommer og holder fast håpet du hadde, for å så slippe taket. Og med en gang personen ikke lenger er i hodet ditt er han tilbake igjen bare for å forsikre seg om at han enda har deg i sin hule hånd. Så snart jeg aksepterer at du ikke er her lengre - så er du tilbake. Jeg skulle virkelig ønske en person kunne elske nok for to. Jeg skulle ønske det var nok at jeg gjør alt. Men jeg tror ikke det finnes en mer frustrerende følelse enn at jeg nå sitter og tørker tårer for en person som mest sansynlig ikke har meg i bakhodet engang, fordi jeg er en av veldig mange alternativer. Det føles ydmykende at jeg skriver disse ordene, jeg føler meg veldig liten. Jeg spør meg selv om dette er kjærlighet, om hvordan du kunne missbruke ordene "elsker deg". Er man utro om man elsker noen? Er det normalt? Er man frekk, slem og uinteressert? Kun interessert når jeg ikke vil? Fordi om dette er kjærlighet, så vil jeg helst ikke føle det så mye mer. Det er frustrerende å se på mobilen hvert sekund fordi du lovde å sende meg en melding, det er frustrerende å stirre på at du er pålogget i chat, det er frustrerende at alt har en forbindelse til deg. Ser jeg en sky, en bil, en båt, en genser, en blomst - alt får meg til å tenke på deg. 8 måneder har jeg tenkt slik nå, aner du hvor slitsomt det er. Du er alltid over alt, men aldri her

Jeg håper jeg klarer å legge fra meg mobilen, eller at du plukker opp din.  Jeg håper jeg klarer å slette bildet av oss jeg ser på nesten hver dag. Hver dag i 8 mnd, hvor håpet ikke har forsvunnet. Hvordan kan jeg miste noe som aldri var mitt?'


tatovering i morgen

Kommenter her

I morgen skal Anne-Sofie ta tatovering, og hun gruer seg naturligvis litt. Jeg har tatt tatovering før og vet det ikke er noe vondt, og selv har jeg tenkt på å ta tatovering nummer 2 veldig lenge nå! Og i morgen blir endelig dagen! Jeg ble så entusiastisk når jeg hørte bestevenninna skulle ta, at i morgen tidlig løper jeg til tatoveringsbutikken og hører om de har en ledig time til meg - noe jeg håper og tror de har! 

Det er viktig for alle at man tenker lenge over før man tar tatovering, jeg angrer overhode ikke på min og når jeg tok den var det akkurat som jeg fikk ut en klump i magen som hadde vært der veldig lenge. . Det var en utrolig befriende følelse for meg som på det pungtet var ganske lei meg, og siden da føler jeg at jeg har tenkt på tatoveringen min når ting har vært vanskelig, for å minne meg selv på hvorfor jeg tok den. For dere som ikke vet det så har jeg " a smooth sea never made a skilled sailor", det betyr at man må gå igjennom problemer for å bli sterk.

Når jeg nettopp hadde tatt den:

En av disse skal jeg ta. Kan dere gjette hvilken, og hvordan var favoritten? 
dagstur til tromsø gjennomført!

Kommenter her

Jeg synes sinnsykt synd på dere som startet med skole i dag, heldige oss starter ikke før onsdag. . Det kommer til å bli så hardt og jeg kan desverre meddele at jeg er utrolig lei allerede før vi har startet. Håper det gikk bra for alle og at dere er mer motiverte enn meg. Måtte stå opp klokken 05:30 i dag og jeg kan love dere at det var hardt. . :(

Grunnen til at jeg måtte stå opp så tidlig er fordi jeg, Anne-Sofie og Amanda lenge hadde planlagt en dagstur til Tromsø før skolen startet, og i dag gjorde vi det! Det tar ca tre timer på båt, og for meg som elsker å ta båt var ikke det noe problem. Vi kjøpte bursdagsgave til Anne-Sofie som har bursdag på onsdag, vi var ute og spiste og shoppet. Jeg kjøpte ingenting siden jeg er så flink til å spare penger, men jeg synes det er helt greit å hjelpe de andre med å finne klær. Jeg vet jo at jeg kan låne alle klærne i ettertid, hihi! 

I morgen skal forresten jeg og Anne-Sofie gjøre noe utrolig kult, wææh! Dere kan jo gjette hva det er. Det er noe jeg har fra før, noe som er litt vondt og man har det resten av livet. Noen som vil gjette? 

Haha når jeg skulle ta buss til byen stoppet busssjoførene og snakket med hverandre slik som dere ser på bildet under, de sto slik i over 5 minutter. . Tror dere jeg ble stressa som måtte rekke båten eller? 

Dagens måltider i Tromsø! 

Vi har ikke burgerking/ mcdonalds i Harstad, så derfor er det alltid litt stas når man kommer til en "storby" slik at man kan spise masse junk, haha! 

Sov i tre timer på veien hjem, ikke verst! 

Dette er det eneste jeg kjøpte meg, den søteste matboksen jeg har sett i mitt liv ♥

Akkurat nå, veldig klar for senga! 
meg og min hemmelige kjæreste

Kommenter her

Hvem kan så dette være? Mister-L tror jeg at vi skal kalle denne personen på bloggen, vil gjerne skjerme privatlivet mitt som jeg håper dere skjønner. . . Slik er det å være kjendis, alle vil vite hvem man dater.

Hahaha neida, dette er selvfølgelig Lisa, min livs kjærlighet og beste venninne! Vi snakker ofte om hvor fantastisk det bare hadde vært om vi faktisk var forelsket i hverandre, jeg tror vi hadde hatt verdens beste forhold. Skulle ønske jeg var lesbisk, jeg synes jenter er så fantastiske og fine! Skjønner ikke helt det der " jeg henger bare med gutter, aldri drama" fordi JO det er drama blandt gutter, gutter baksnakker også og hører på rykter - tro det eller ei! Så den kommer man ikke unna, jeg har prøvd. Det finnes gutter som ikke lager drama, samme med jenter, men det går virkelig begge veier! Så nei jeg personlig liker jenter best, jenter er finere enn gutter på toppen av det hele. Det kan man ikke benekte engang.. 

Kanskje litt teit spørsmål, men om du fikk velge din egen legning - Hetero eller ikke? Jeg hadde vært sååå lesbisk! akkurat nå

Kommenter her

Har krøller i håret og vipper med diamanter oppå. I'M BACK! 

Er ingenting som fungerer bedre når man er lei seg enn å fikse seg. Er dere ikke enige? 
video - me bootyshaking

Kommenter her

God morgen! ♥ Kan trygt si at jeg har hatt en hard natt uten at jeg vil gå så mye i detaljer på det. . Heldigvis har jeg gode venner som alltid passer på meg!

Nå sitter jeg i alle fall og fikser mine stakkars negler som ser utrolig fæle ut. Ute er det fint vær men jeg føler meg alt for dårlig til å gå utenfor døren akkurat nå, og i kveld drar jeg bort. Gleder jeg meg til tre timer buss? Neh. Snart blir det ut for morgenrøyken, etter det skal jeg drikke et glass smoothie til frokost. Føler meg bare stygg og jævlig i dag. . Hilsen bitterfitten Sophie.

Jeg får prøve å dra opp stemningen i bloggen nå, vil ikke ha en blogg om at livet suger og at alt er kjipt - fordi det gjør det ikke! Når jeg fikser meg og går ut en tur kommer alt til å føles så mye bedre, man må se etter løsninger istedenfor å lage flere problemer. Hehe nå ble jeg veldig buddah-junior her, men slik at dere kanskje kan trekke litt på smilebåndet eller få litt rykkninger i mobbefingrene deres på tastaturet kan jeg legge ut en video lillesøsteren min tok av meg i syden! Håper dere skjønner at jeg IKKE er seriøs, dette er veldig typisk meg og jeg gjør slikt HELE tiden.. Enjoy!

Lurer på om jeg blir slått i kveld, ass.

Kommenter her

Jeg skulle jo egentlig dra bort i dag, men tror dere ikke bussen jeg skulle ta plutselig ikke gikk likevel!? Jeg ble så utrolig stressa når jeg innså det, det er så typisk min flaks. . Ble veldig lei meg, hadde gledet meg så utrolig mye! Men jeg drar i morgen istedenfor, ser fram til det og håper ikke bussen pluteslig bestemmer seg for å ikke gå likevel. Hva er det slags humor, liksom! 

Uansett, slik at jeg ikke skulle sitte inne alene og deppe i dag inviterte Lisa meg på en tur ut. Jeg har jo tross alt en del drikke fra taxfree som skal bort, haha! Er en festival i byen akkurat nå, bakgårdfestivalen så det er veldig mye liv i byen i dag! Det er jo ikke akkurat ofte det skjer, så ser fram til og forhåpentligvis møte masse folk ute i dag. Festen jeg skal på i dag har et tema om at man skal kle seg ut som en kjendis, gjett hva jeg kler meg ut som? Meg selv, haha! Her er selvironien (eventuelt selvtilitten) på topp.

En liten negativ side med å dra ut i byen når det er mange folk er at folk alltid synes det er greit å prøve å være voldelig mot meg, nettopp fordi jeg er blogger. Aner dere hvor mange ganger jeg har blitt dyttet i, kastet drinker på, dratt i håret og alt mulig? Jeg synes det er HELT utrolig at folk kan være slik, med hånden på hjertet kan jeg si at jeg aldri er slem, frekk eller voldelig mot noen. . . Det er urettferdig behandling.

Hva skal dere i kveld da? Håper alle er snill i kveld, haha ♥

Her har jeg prøvd å vise med pil hvor jeg bor, haha. Er i alle fall bak fjellet der! 

Ingvild og Lisa, fiiine! 

Se hva Ingvild har på rommet sitt, jeg er såå sjalu! 
4 kg mindre

Kommenter her

Hei dere ♥ Håper alle har hatt en fantastisk start på lørdagen, for det har jeg! Startet dagen med å se "the vow", har noen av dere sett den? Veldig søt film i litt samme stil som dear john og the last song, altså perfekt for oss jenter som liker å drømme seg inn i kjærlighetssfilmer med kjekke gutter! Føler jeg må se slike filmer alene fordi jeg alltid griner som en foss, men fin var den uansett! Etter det har jeg spist sikkert 10 brødskiver ( blir fort sånn når man har hjemmelaget brød, det er avhengigshetsskapende..) og tatt et bad. Skal jo sitte på buss i nesten fire timer i dag, gruer meg litt til det. Derfor er det viktig at jeg nyter timene jeg har her hjemme først!I går hadde forresten jeg og Lisa vært vegetarianere i 1 mnd! Dere husker kanskje at vi ble det sammen, og det har vært veldig godt at en venninne også er det slik at vi kan motivere hverandre. Det har gått veldig bra for meg og føler ikke at jeg mangler noe i kostholdet mitt! Jeg har også gått ned hele 4 kg (det var ikke et mål med dette) så veier nå 40 kg, ikke bra! Når man er vegetarianer er det mye godteri man heller ikke kan spise fordi en del gelegodteri inneholder diverse kroppsdeler fra dyr, er ikke det sykt å tenke på? Jeg misstenker at det er derfor vektnedgangen har blitt så stor, vanligvis spiser jeg jo godteri hele tiden. Jeg har også fått bedre hud, jeg har seriøst null kviser nå og tidligere har jeg hatt det. Føler meg mye bedre på alle måter, woho!

 Fikk denne hos Lisa for å feire, haha:
 

YOLO (som de sier)

Kommenter her

Jeg har så å si alltid hatt kjæreste, jeg har aldri følt meg 100% singel og har alltid hatt en eller annen gutt bak i hodet. Alltid. Jeg har aldri vært bare meg, jeg har vel følt at det ikke er godt nok. Jeg har tenkt at jeg er avhengig av å sove med noen, jeg har tenkt at jeg er avhengig av at noen sender meg meldinger hele tiden og at noen forteller meg hvor fin jeg er. Men så bestemte jeg meg plutselig for at nå er jeg lei. Jeg er lei av å være to, jeg vil være en. Og det føles fantastisk!

 


Etter Marco som dere sikkert husker gikk jeg inn i enda et forhold som varte en god stund, og det var fint, fantastisk og bra med en veldig snill gutt men alt det hjelper ikke om man ikke er klar. Jeg er ikke klar. Det føles så rart, jeg har vært klar hele mitt liv og plutselig er det som om jeg blir slengt tilbake og ikke føler for noen kjæreste likevel. Jeg har følt meg klar til å gifte meg, jeg har følt at om jeg møtte rett person nå kan vi være sammen resten av livet. Slik tror jeg ikke at jeg føler det lengre.

Så nei, jeg har ikke kjæreste og det er helt greit. Jeg kunne hatt det om jeg ville, men det passer ikke for meg nå. Jeg er heller ikke typen som roter rundt med gutter jeg ikke bryr meg om, så derfor er jeg ganske «alene», men det føles helt greit. Jeg har mange år til å ha kjæreste på tenker jeg, håper jeg! For det er fantastisk å dele livet med noen, men jeg føler aldri at jeg har levd. Og nå skal jeg det. Og med «leve» mener jeg ikke å rote rundt med hvem som helst og når som helst, for hva slags liv er det? Jeg vil reise, se, oppleve. Og det kan være vanskelig om man har en sjalu kjæreste, for eksempel.

 

Om det en dag kommer en gutt som får meg til å ville ha kjæreste igjen så kommer jeg selvfølgelig til å gjøre det. Kanskje en gammel flamme, kanskje en ny ? who knows? Det er det som er så spennende, at jeg ikke vet!  Jeg føler også at jeg må ikke gjøre meg selv fastgrodd i lille Harstad, det finnes så mange andre gutter ? i Norge og i verden! Kanskje min drømmemann bor i New York? London? Tokyo?

Til tross for alt dette så er jeg en kjærestejente uten tvil. Jeg elsker å ha en som gir meg sommerfugler i magen og får meg til å føle meg fin, hvem gjør vel ikke det? Og jeg sier ikke nå at jeg kommer til å være singel for evig og alltid, kanskje jeg har en jeg liker ekstra godt om bare en måned, ett år, to eller ti. Men for meg er det en stor forskjell på å ha noe på gang med en gutt og en kjæreste, og KJÆRESTE kommer jeg ikke til å få på lang, lang tid. Da skal det være perfekt, 100% rett at vi er sammen og ikke noe man stresser seg inn i fordi man er redd for å se hverandre med noen annen. Nei dere, NYT livet og nyt det omså alene! Fordi jeg tror det finnes så mye mer enn hva du ser rundt deg akkurat nå. 

Neida kødda, det er egentlig fordi jeg er stygg...Neida! Man må elske seg selv før man kan elske noen andre. min nye hårfarge!

Kommenter her

Nå kommer snart Amanda hit, vi skal hente Lisa på flyplassen. Gud som jeg gleder meg til å se henne igjen! ♥ Har nettopp brent en cd vi kan ha i bilen (haha her kjører vi old-school) og gleder meg til en liten kjøretur med jentene mine! Det er alltid så gøy. Men der det kun jeg som elsker å høre på høy musikk i bilen? Blir litt irrtert når folk skal snakke når vi hører på en bra sang, når noen skrur ned volumet når sangen kommer til sin beste del blir jeg forbanna, haha! Kommer det en trist sang ser jeg ut av vinduet og later som om jeg er med i en film. Hahahah, dramaqueen nummer en. 

Som jeg nevnte før i dag har jeg stripet håret, og jeg vet at på bildet jeg la ut tidligere så jeg ekstreemt platina ut. Men det er jeg altså ikke! Jeg er lysere ja, men ikke platina. Synes det nesten ser ut som om jeg har "gullhår" nå. Er i alle fall veldig fornøyd, elsker å være blond! Jeg som både har vært brunette og blondine kan si en ting for sikkert - blondiner får mer oppmerksomhet enn brunetter, uten TVIL. Man tiltrekker seg mange fler blikk fordi hårfargen "lyser" opp! Om du hadde kjørt forbi en jente med langt platinablond hår, eller en jente med mørkt hår, hvem ville du snudd deg etter da?.. Hehe! Sier ikke at brunetter er stygt, langt derifra! Det er mørkt og mystisk. Men blondt er så livlig, jentete og søtt!

Så hva synes dere? Og hva foretrekker dere, blondiner eller brunetter? 

Er så utrolig glad og føler meg så bekvem med utseendet mitt nå! Har ventet så lenge på å være blond, brun og "barbie" igjen. Jeg var seriøst helt nede når jeg hadde brunt hår og var bleik. . . Høres sikkert teit ut og litt i overkanten overfladisk, men hår er en del av identiteten til et menneske og når det blir helt ødelagt så blir man såklart ganske lei seg. Er glad jeg er på rett spor nå til hvordan jeg vil se ut! Alle må bare se ut hvordan de vil uten at andre skal rakke ned på dem av den grunn. .  Mennesker, ass ;)

Hadde jeg ikke fine krøller/ bølger på bildene over, forresten? Har begynt med en ny rettetang som jeg også krøller med, som dere sikkert vet tester GHD på dyr, noe jeg ser på som høyst unødvendig. Dem skal jeg i alle fall ikke promotere mer eller gi en eneste krone til! Derfor har jeg lenge lett etter en rettetang som kan gjøre jobben like bra, og endelig har jeg funnet en - og på toppen av det hele ser den dødskul ut! Den er mye bedre enn ghd både til å rette og krølle. Jeg kjøpte min på makestyle.no - den kommer med 2 års garanti, som er utrolig betryggende! 

Den er rett og slett utrolig bra, virker veldig "high-tec" til å være en rettetang og krøller fint. Love love love! Og den tester IKKE på dyr, 100% dyrevennlig. Har brukt den i en måned nå,den klarer virkelig alt. Når jeg for eksempel nettopp hadde kommet opp fra bassenget og hatt håret i strikk er det nesten helt umulig å gjøre noe som helst med, men denne rettetangen fikk det helt rett igjen.  Kan kjøpes HER! 

 
 

JEG ER BLOND IGJEN!

Kommenter her

I dag møtte jeg Anne-Sofie og Caroline i byen slik at jeg kunne kjøpe meg tromskort (et reisekort som koster 500 kr, med det kan jeg ta båt, buss osv så mye jeg vil i troms fylke "gratis" ) og ikke minst, vi kjøpte striping til håret mitt! Det er jo selvfølgelig en liten risk hver gang man skal gjøre noe slikt hjemme, og ettersom jeg ikke vil bruke depend lenger siden de tester på dyr måtte jeg prøve en ny striping jeg aldri har testet før, h&m sin. Hvor galt kan det gå når jeg bare skal stripe håret mitt som allerede er blondt?

Sminkefrie meg og fine Caroline på vei fra byen! 

Og nå er det altså gjort! Så, hvordan tror dere det ble, kler jeg best mørkt eller lyst hår? Dere kan få en liten smakebit av hvordan det ble nå, så får dere se bedre når jeg er hjemme. Dere vet hva man sier, blondes do it better! ;) 
dagens outfit

Kommenter her

Jeg våknet nogenlunde tidlig i dag ( i alle fall før klokken 4...). Har akkurat fikset meg og tatt litt outfittbilder til dere, og skal snart til byen en stund! Må kjøpe en del ting jeg trenger ettersom jeg drar bort fra Lørdag-Mandag, skal beøske en venn som ikke bor i Harstad. Men don't worry, skal uansett blogge! Må i alle fall kjøpe løsvipper slik at lageret ikke går tomt mens jeg er der borte haha, og så skal jeg stripe håret mitt i dag, endelig! Må jo være fin, hihi.

I alle fall, i dag har jeg på meg nye klær som er fra http://www.chiquelle.se ! Liker når man har klær som ikke alle andre har, så derfor kan jeg anbefale dere å handle på litt "ukjente" nettbutikker. Handler man på nelly ender man jo fort opp med det samme som alle andre uansett! på http://www.chiquelle.se har de veldig rask frakt også så dere rekker å bestille der og enda ha tingene til skolestart. Bilig er det også! Bare et lite tips. :) Hva synes dere?

Shortssvar på spørsmål - kjæreste

Kommenter her

Jeg ligger i sengen min akkurat nå og lurer på hvordan i faen jeg skal overleve denne kulden!? Nå har jeg reist fra 35 + til ca 8 + . . . Og om kun 6 dager er det skole igjen. Jeg kommer til å være død før September starter, lover dere! Er så sykt lei av skole, og vi har ikke startet engang.

Jeg kom fram til gardemoen i dag i 14tiden, på turen dit hadde jeg tre seter alene på flyet så jeg sov faktisk hele reisen tilbake til Norge! Føltes herlig, jeg har så flyskrekk at det er best når jeg får meg litt søvn. Kommer det litt turbulens blir jeg helt hysterisk, haha. Måtte vente mange timer på gardemoen før vi tok flyet hjem, og der var det jammen turbulens! Hadde tenkt å blogge på flyet men nettet der er så dårlig at jeg satt i tre kvarter for å åpne startsiden min liksom. . . Hva er poenget med å ha nett på flyet da! Er i alle fall ganske trøtt nå og føler meg veldig ufresh, skal bli godt med tidlig kveld! :D

Er mange som har spurt om jeg har kjæreste forresten, siden jeg blogger så mye om hvilke gutter jeg synes er fin og slikt. . Og ja, jeg er singel. Har vært det en stund nå, noen ganger finner man ut at man rett og slett passer best som venner og slik har det vært for meg! Men er ikke lei meg, men kan godt blogge litt om det? Altså ikke så personlig, men mer om hvordan jeg har det og hva jeg foretrekker, kjærlighet generelt. Skrik ut om det er noe dere vil ♥

Min lunsj på flyplassen, masse løkringer og potetbåter! 

Haha overhode ikke sliten. . 

Slik så det ut fra flyet, her var vi nesten nede på bakken i Harstad. Sykt mye tåke!
noe(n) å hvile øynene på

Kommenter her

Hei! Kom akkurat hjem til Harstad og skal straks blogge skikkelig for dere igjen, har faktisk gledet meg utrolig mye til å ta fatt på ordentlig skriving som handler om noe annet enn strand og brunfarge. . Selv om utsikten fra soverommsvinduet i Hellas var litt bedre enn den jeg ser her, tåke over alt! Forresten, om dere synes oppdateringene mine suger for tiden er jeg å finne på twitter hvor jeg er mye mer aktiv enn her - sophyyelise kaller jeg meg for! Har noen av dere twitter? Elsker å holde kontakt med lesere der!

Forresten, denne videoen har blitt mitt dop den siste tiden. . Er ikke han farlig fin så vet ikke jeg! MMMMMMMM Francisco Lachowski ♥

sminkefri med missfarging

Kommenter her

Når man er på ferie er det jo ganske normalt at håret endrer farge på grunn av solen, man kan trygt si at mitt hår har blitt ganske solbleket - eller, det har blitt gult! Det vises heldigvis ikke så veldig godt med mindre man står i sterkt lys, men da ser man tydelig forskjell fra mitt eget hår og extensionene. . Noe jeg ikke liker! Så jeg mottar snart nye extensions, denne gangen i farge 613-7 som er hakket lysere enn det jeg har nå! Riktignok ikke så veldig mye lysere - platina vil jeg ikke bli, bare litt flere lyse striper! Har jo lengtet etter å bli skikkelig blond helt siden jeg farget håret mørkt under tvang for 8 måneder siden, men jeg har nok innsett at det er finest med litt striper.

Slik er det nå. Litt brunt, litt gult, litt hvitt.. Det ser ikke så ille ut her, er tuppene som freaker meg ut! Helt lysblondt jo, ser ut som om jeg har tatt en skikkelig fæl dipdye, haha. 
Jeg drar jo "heldigvis" hjem i morgen og får pleiet håret skikkelig, noe jeg lengter såå mye etter! Forresten, er mange av dere som har spurt hvordan håret mitt fra luxushair har holdt seg nå som jeg er på ferie og har badet med det osv. Først og fremst, jeg har vekslet mellom og bruke vanlige clips (kan kjøpes HER ) og en clip-on hestehale når jeg bader (anbefales, kan kjøpes HER) så det har gjort at slitelsen har blitt halvvert. Selvfølgelig er det ikke perfekt for hverken mitt naturlige hår eller extensionene og være i så mye varme og vann om hverandre, i tillegg har jeg ikke greit håret skikkelig så det synger nok på sitt siste versj nå.. Kunne sikkert hatt de litt lengre, men siden jeg likevel skal farge bestilte jeg bare nye!

Nå til skolestart kan det jo være godt med "nytt" hår siden man skal ta klassebilde og alt, skilt tenker i alle fall jeg! Man vil jo helst føle seg skikkelig fin første skoledag, og mange av dere har kanskje fått lønn fra sommerjobb? Da er det bare å kjøpe! Håret jeg bruker kan dere kjøpe HER , jeg har akkurat nå farge 613/12 og om dere vil ha clip on hestehale som er perfekt til for eksempel gym kan det kjøpes HER ♥

Er faktisk 100% sminkefri her (utenom brynene), prøver å gå uten sminke så mye som mulig før vi drar hjem - det vil si, hele tiden! Poenget med bildet, her kan dere se hvordan extensionene har holdt seg. Ser helt OK ut, ikke kjempebra, men greit med tanke på hvordan de har blitt behandlet av meg de siste månedene. . . Så kan konkludere med at det er et trygt kjøp for dere! 
videoblogg - summer 2012

Kommenter her

Her er en video som samler masse klipp fra sommeren 2012 - sett fra min vennegjeng sine øyne, woho ♥ Har jo lagt ut en lignende video før som vi kalte "YOLO", husker jeg fikk en kommentar på at " jeg har sett dere flere ganger i Harstad, flauer dere ut når dere hopper og danser". Hahaha seriøst, det verste er at folk faktisk MENER man flauer seg ut om man danser og har det morsomt på fest. Nei, neste gang skal jeg nippe vin mens jeg nekter å leke drikkeleker, er jo så gøy og sitte helt rolig i sofaen å se stygt på andre. Det er trendy i Harstad, i alle fall! Glad jeg ikke følger den trenden! 

Hva synes dere?


frøken dyregod på ferie

Kommenter her

Tenk det, i overimorgen sitter jeg hjemme i kalde norge igjen! Skal bli såå godt å gi venninnegjengen en stor klem, savner de så utrolig mye . . ♥ 

Må bare si at det er utrolig vanskelig for meg å se alle løskattene som springer rundt her, de er så tynne og vil bare ta alle sammen med meg hjem! Men jeg får ikke klappe dem, for " de kan ha lus" som pappa sier, haha. Det er vel sant nok, men klarer ikke å la være! Får vel med meg alle slags mulige lopper til Norge. Frokosten min er slik - litt til meg, mer til kattene! Noen ganger blir man sulten av å være så dyregod.. 

Dro til en annen strand i dag enn der vi vanligvis er, det var spennende med noe nytt! Hvor vi var i dag er det gode snorklemuligheter om man skal se fisk som i oppdrag Nemo (haha ja disney er min virkelighetsskilde..) og skilpadder! Var utrolig varmt i vannet også, jeg er en skikkelig feiging på badetemperaturer men i dag klarte jeg faktisk å være ute i vannet litt lenge! 


Vannet er nesten like klart som i et basseng, sykt! Og det er ikke kun slik helt ved stranden, men langt ut i vannet ettersom det er så langgrunt. Det er dyr som for eksempel skilpadder lengre ut i vannet som man kan se helt klart! 

Tok på meg singlett for bildet, er jo tross alt dårlig forbilde om man viser seg i bikini på stranden ;-) Savner Lisa!!!! Over 2 uker siden vi har sett hverandre..

Flassemonsteret..
she's the best!

Kommenter her

I min kjedsomhet her alene i leiligheten har jeg sett på masse bilder av Miley Cyrus med sitt nye hår, og jeg som er en stor fan kan med hånden på hjertet si at jeg synes det er dødskult at hun tør å gjøre som hun vil! Vet at mange kommer med frekke kommentarer, men betyr det noe hva noen andre enn hun synes? Håret sitter på hennes hode, betyr det noe da? Jeg synes enda hun er en veldig talentfull artist, håret gjør jo ingen forskjell. Dessuten har hun hatt lyst til å gjøre dette siden hun var 15, why not - som man populært sier, YOLO!

Så ja, go Miley! Elsker at det finnes kjendiser som henne som gjør som dem vil, hun er samfunnsengajsert både for mennesker og dyr, en utrolig flink sanger og låtskriver, er i et stabilt forhold, fester og lever livet som ungdommer bør gjøre (om det er det de liker, seff). Forbildet mitt! Hva synes dere, da?

 

lille-brille-bille

Kommenter her

Ettersom vi reiser hjem på Torsdag har jeg passet på å jobbe med brunfargen i dag, helt fra klokken 11-18 faktisk! Men nå flasser jeg på toppen av det hele i pannen også, jeg ser helt merkelig ut. Har sikkert fire forskjellige farger i ansiktet, når jeg er usminket ser det ut som om jeg har faila noe grusomt med solpudderet. Not hot! Ikke rart jeg ikke har fått meg noen venner her haha, bortsett fra en svensk jente på fem år som har blitt min bff.

Men ja, har bare vært ved bassenget hele dagen og har lest ferdig boken "3,095 days" som er den sanne historien om Natascha som ble bortført når hun var 10 år - og ble holdt i fangenskap i hele 8 år. Boken har hun skrevet helt selv og den er FANTASTISK sterk, gripende og en tankevekker. Anbefales til alle som trenger litt tidsfordriv! Jeg er alene i leiligheten nå, pappa og lillesøster har dratt inn til byen men jeg følte ikke for å være med. 

Hahaha ser ut som en liten bille med de brillene på! 

Noen andre som synes nutella smaker best i syden?

Hahaha hvit i ansiktet pga solkremmen, bruker faktisk solfaktor 50 for øyeblikket. . 
for brun?

Kommenter her

Jeg har hele tiden følt mens jeg er her at jeg er skikkelig bleik, mye fordi jeg sammenligner meg med de innfødte her, litt fordi venninne mine hjemmer unaturlig brune fra før av men mest fordi jeg ikke vil skyrte på meg en brunfarge som egentlig ikke er så brun når jeg kommer hjem. Som dere vet flasser jeg sinnsykt mye og er redd alt skal være  borte når jeg kommer hjem, så blir alle sånn "herregud hun var jo INGENTING brun, lol". Er helt latterlig, men er nesten som om det har blitt en konkurranse å være brunest mulig i vennegjenger. Uansett. . . Jeg trakk tilbake det med at jeg er bleik i alle fall når jeg så dette bildet, haha:

Hahaha det ser nesten redigert ut, helt crazy og ser ikke bra ut overhode! Men når man tar bilder nærmere så ser jeg heldigvis blekere ut.

Vet at oppdateringene ikke har vært helt på topp når jeg har vært borte, men jeg jobber faktisk bare "deltid" når jeg er på ferie - noe jeg håper dere forstår og respekterer! Så ja, prisen for beste oppdatering denne uken går nok neppe til meg, haha! Men her kan jeg ikke sitte ved dataen hele dagen slik som hjemme :) Men jeg prøver så godt jeg kan!

 Merkelig nok så savner jeg hjemme litt. . . . Helt til jeg fikk høre at det ikke er noe godt vær der, som vanlig! Fint, nå kan jeg nyte varmen her litt ekstra! :)

Må som sagt sitte ute for å blogge, her dunker bassen til den samme musikken om og om igjen. . Synes synd på de som jobber rundt musikken hele døgnet, de må bli gal! Er nesten for varmt her nå, og om man sitter inne og åpner dørene så forventer man seg å bli møtt av kulde, men istedenfor blir man møtt av noe som kan minne om en varm vegg. Vi har riktignok bra aircondition i leiligheten, så det blir kjølig og fint inne ( noen ganger litt for kjølig). Ser forresten at One Direction opptrer på OL nå, herregud må få med meg, vi snakkes senere! Savner dere hjemme!
stranden - igjen

Kommenter her

Har vært ute i solen fra klokken ni i morges og bare stekt i solen! Føles riktignok som om det er nok soling for i dag, føler meg utrolig sår over skuldrene og på toppen av det hele har jeg begynt å flasse over nesa. Jeg ser ut som en motsatt versjon av "reinsdyret rudolf", rød i ansiktet og hvit over nesa. Hjelp, har aldri flasset før! Noen som vet hva som kan hjelpe på?

Denne båten kjørte litt fram og tilbake i kysten, hørte rykter om at det var noen kjendiser om bord - såklart, hvem andre enn kjendiser / kongelige tar seg råd til å leie en båt for 200 000 kr dagen? Spennende, lurer på hvem det kan ha vært ombord!

 

Det jeg gjør på stranden for å få tiden til å gå er stort sett å ta bilder av andre, da spessielt barn og foreldre! Synes det er så koselig, har veldig lyst til å gjøre det som yrke en gang. Barn er det beste å ta bilder av ettersom de ikke driver med syke poseringer! (Bildene legges ut med tilatelse)

Beste tidspungtet å ha tatovering på er definitivt når man er i bikini! Får masse komplimenter for den.

Elsker solbrillene mine, love love love! De er HERFRA. 

Denne isen smaker som ulebrumm-is som fantes når jeg var liten, godt med slike minner fra barndommen! Rart at man kan få så mange tilbakefall av minner bare ved å kjenne en smak som minner om noe. . . 

kjekk prest liksom

Kommenter her

Det lyner her nå!! Og er det noe jeg virkelig er redd for, så er det lyn. Og på toppen av det hele må jeg sitte UTE og blogge om jeg skal ha nett, dere kan tro jeg skvetter til hver gang himmelen lyser opp. . I norge er jeg ikke vandt med at lynet er så sterkt, men det er visstnok ganske vanlig her! Slike ting som man ikke kontrollere er virkelig det verste jeg vet.

Kom i alle fall nettopp tilbake til leiligheten, har vært i sentrum og spist, sett i butikker osv. Jeg er så sinnsykt trett akkurat nå men tenkte jeg skulle holde meg våken litt for å se finalen i OL med tanke på håndballjentene, men neida, her viser de kun svømming og slike ting, haha! Håper virkelig det går bra med kampen der og at vi vinner, synes personlig Norge har gjort det ganske bra i OL faktisk!
Vi så på en slags religiøs sermoni som var veldig spennende! Elsker å se på nye kulturer. Og han i den blå og hvite var ganske kjekk! '

handygirl

Kommenter her

Woho jeg klarte å fikse mobilen min, jeg er et teknologisk geni! Jeg fikser alltid slike ting både for meg selv og venner, det hadde man kanskje ikke trodd. Handygirl, thats me ♥ Hvem trenger vel gutter!?

Ellers har vi ikke forlatt leilighetsområdet enda i dag, har bare stekt i solen! Jeg har håpet hele dagen på et live vindkast som kanskje kunne gjort tilværelsen litt bedre for meg, svetten renner bokstavelig talt! Føler meg så ekkel. . Men en ting jeg bare må nevne angående Hellas, eller i alle fall Kefalonia hvor vi er - jeg har vært både i Side og Alanya, Gran Canaria, Malaga og alle mulige slags turistplasser, her er det MYE finere, billigere og bedre service. Er ikke slitsomme selgere her, de tar nei for et nei og prøver seg aldri på " nice good price for you my nice hot sexy friend" haha dere skjønner. De er rett og slett veldig flinke! Et stort pluss for at det er ingen norske her, jeg personlig hater å dra på ferie så hører jeg bare norsk hvor enn jeg går, norsk musikk, norske flagg. . . Dere skjønner tegninga!

Men jo varmere det er, jo deiligere er det å kaste seg i bassenget etterpå! 

Kjære telefonen min! Spotify er virkelig en nødvendighet når man skal sole seg.

Og sist - skillet jeg har fått!
det er så typisk

Kommenter her

Selvfølgelig må jeg ha ett uhell når jeg er her.. Eller, denne gangen var det faktisk ikke meg, men det er jo alltid meg det går ut over! Nå skal dere høre. . Jeg er en person som er veldig ego på tingene mine - dårlig egenskap, jeg vet, men slik er det. Om jeg har kjøpt og betalt noe selv er jeg alltid veldig redd det skal bli ødelagt, og med god grunn fordi i dag skjedde nettopp dette med mobilen min! Lillesøsteren min skulle låne den til å høre på musikk med tanke på at jeg har spotify, og tror dere ikke jeg fikk den tilbake med fuktskader og svart skjerm!? Har brukt flere timer på å prøve å varme den på alle mulighete måter, til og med i ovnen men det funker jo ikke. JEG BLIR GAL! En telefon er så mye mer enn en materalistisk greie, det har jo stor sentimental verdi med tanke på bilder, filmer og meldinger som finnes på den. Og highscoren min i rumble . . . Buhu.

Prøver desperat. . Noen andre som har opplevd dette som kan komme med tips? Jeg har jo opplevd dette en gang før når jeg mistet min gamle iphone i vasken, den var umulig og redde.

Vel vel, jeg nektet å bli med ut og spise så alle ble igjen på hotellet. Jeg har vært forbanna men så overtalte jeg pappa og frida til å se "21 jumpstreet" så da ble jeg LITT glad i alle fall. Orket forresten ikke extensions i kveld og kjørte på "uten" hår haha, føler meg som en gammel dame! 
stranden

Kommenter her

Hei hei! Vi har vært på stranden siden klokken 11 i morges, så utrolig deilig! Det er en gutt, en, jente, en dame og en mann og vi bruker dagene våre på å løse "gåten" om hvordan den familien fungerer haha. De er så sinnsykt rare, står midt i vannet og snakker i sikkert flere timer, så spiller de kanskje litt med ball i flere timer så snakker de igjen. Og jeg klarer ikke å forstå om gutten og jenta er kjærester eller søsken eller venner!!!!!!!!!!!!!! Gjør meg gal, MÅ finne det ut før vi drar. Ser på dem hele tiden på stranden haha. 

Vet at det er utrolig dårlig vær hjemme nå (wow, sjokk) så jeg får nyte solen og varmen litt ekstra for de som er hjemme..  Jeg har til og med fått meg ferie"kjæreste" på stranden haha, elsker slike ting! Kan i alle fall stirre på han hele dagen. 
Kom i alle fall akkurat tilbake til leiligheten, etter en kjapp dusj er jeg nå ved baren mens jeg blogger - så utrolig tragisk det høres ut, sitter i en bar og blogger haha. . Senere skal jeg shoppe vennegaver, noen som har tips?

Her bor vi!

Dette spiste jeg i dag, bestilte uten kjøtt men det klarte de jo selvfølgelig ikke.

Så jeg måtte plukke ut ALT, haha. Vanskelig!

Little sister

Det er så sinnsykt klart vann, ahh!

 

 

 

 
Daddyycoool

 

Hahaha jeg og søsteren min havnet midt inne i den "banen" hvor de kjører med båter, holdte på å bli påkjørt flere ganegr og kom oss ikke bort.

 

Hahahah vi kjørte en sånn her sak sammen med to svenske gutter vi ikke kjenner på sikkert 10 år.. Og vi var livredde mens de satt og ropte " fan vad roligt" haha.. Ler meg ihjel av alle disse bildene, er det mulig. Anbefaler alle som kan å prøve slik, det er sinnsykt mye gøyere enn det ser ut som!
HAHAHAHAHHAHAHAH! Beste.

 

Det obligatoriske " her er bena mine og stranda"-bildet
 

oppe før solen

Kommenter her

Hei hei alle sammen! Akkurat nå sitter jeg ved bassengkanten, jeg er den eneste som er våken så benytter sjangsen til å blogge litt for dere. I går hadde jeg rett og slett ikke mulighet, vi har hatt noe å gjøre hele tiden og jeg orket ikke å stresse med at jeg måtte blogge. Det er godt å ha litt lavt stressnivå i kroppen, for en gangs skyld! Vi bor i en leilighet, leiligheten er tilknyttet et fellesområde med basseng, bar osv - så det er altså her jeg er når jeg ikke har noe bedre å gjøre. Og om dere skulle lure, NEI jeg har ikke blitt brun, haha. Solet meg som en gal i går uten at det ga noe som helst resultatet, er vel litt derfor jeg er våken så tidlig slik at jeg kan sole meg fra soloppgang til solnedgang.

I går var vi på stranden i mange timer, ved bassenget, ute og spiste med noen venner og gikk litt rundt i byen. I dag er vel planen kort og godt stranden, kjøre vannscooter og snorkle. Blir gøy! 

 

Fikk tre seter alene på flyet, yeey!

Landing

Hahahahha, peeena


" slikt skjer ikke i norge"

Kommenter her

Er det noe jeg OFTE får høre når jeg snakker om dyreplageri, så er det et par uvitende viktigperer som skal slenge ut " hehe, sånt skjer ikke i Norge så det er bare å drite i det" . Nei, det finnes ikke krig i Norge, ikke hungersnød heller, men betyr det at man skal drite i hva som skjer i resten av verden? Jeg synes ikke det. Og for det andre, så skjer det faktisk dyreplageri i Norge. I mange former. Grovt dyreplageri også! Til dere som ikke tror misshandling på slakterier skjer, anbefaler jeg dere å skjekke ut filmen " smak av hund". Men nå til det jeg egentlig skal snakke om, nemlig Løken Gård, Norges mest forhatte gård.
♦  Løken gård startet sitt salg av dyr til forsøkslabratorier for 20 år siden

♦ Om lag 120 hunder og 50 katter holdes til en hver tid innesperret på Løken Gård for og så bli solgt videre til dyreforsøk. 

♦  De selger dyr til flere europeiske land og planlegger å utvide driften

♦  Løken gård har flere ganger vært i media for anmeldelse og lovbrudd. Etter en rettsak i 2007 ble gården tvunget til å utlevere sju hunder tilbake til sine eiere, etter at de hadde skjult at hundene skulle selges til dyreforsøk. De kjøper altså hunder og katter fra privatpersoner som de selger videre.

Hele poenget er at vi trenger 30 000 underskrifter MOT dette, og vi er ikke langt unna! Så om nettopp DU skriver under og deler videre kan dette bli stoppet. Skriv under HER.
 

 

the terminal

Kommenter her

Ligger nå på gardemoen - ja, enda... Sjekker inn om en time, kan ikke gjøre det før klokken fire og batteriet på pcen lever virkelig på det siste som finnes av batterier akkurat nå, så jeg er superstressa! Må skrive fort som et lyn, heldigvis er det min beste egenskap, haha. 

Flyturen hit gikk veldig bra, men for et par år siden var jeg faktisk med i en nesten-flyulykke - det er derfor jeg har flyskrekk! Lang historie kort, det som skjedde var at den ene motoren tok fyr slik at det sto flammer ut av den, jeg satt rett ved vingen så jeg så selvfølgelig alt. Så måtte flyet fly med en motor (det går i ca 20 minutter) tilbake til gardemoen og vente her en stund. Det var ganske skummelt, så gikk heldigvis bra! Men jeg pleier alltid å tenke bare jeg hører en liten lyd i et fly at " dette er ikke normalt, nå dør vi, dette er slutten, ingen vei tilbake". Og nå om noen timer skal jeg sitte på fly i 5-6 timer! Wow, ønsk meg lykke til, det kommer ikke til å føles så veldig bra haha..

Vel vel, nå må jeg gå å kjøpe meg smoothie til frokost før vi sjekker inn. Høres i kveld på hotellet ♥

Noen bilder fra reisen
 

Helloooo greece!

Kommenter her

Nå har jeg tatt på meg en hoodie og tights = klar for avreise! Jeg har prøvd den der greia med å reise mens jeg er stivpynta og det burde seriøst vært en straff for kriminelle, for fy søren så ubehagelig det er! Det er ingen jeg skal imponere på flyet uansett (håper jeg), derfor er det ingen bruk for skinnbukse kombinert med jeffrey campbells i dag. 

Har spist taco etterfulgt av jordbær dessert, og skal nå gjøre et tappert forsøk på og lukke kofferten min, det kan bli vanskelig! Men jeg følger den " heller føre var enn etter-snar" når jeg pakker, vil helst ikke glemme noe. Finnes lite som er surere enn når man har glemt noe og må kjøpe det NYTT når man egentlig har det, om dere skjønner? Jaja, straks kommer snart Amanda, er nemlig hun som skal kjøre hele familien til flyplassen! Vi får heller snakkes der ettersom jeg skal være på gardemoen nesten hele natten, haha. . Er noen timer mellom første og andre fly, derfor ingen grun til å ta inn på hotell. . . I følge pappa, jeg skulle lett gjort det.

Snakkes i varmere strøk eller på gardemoen, ønsk flyredde meg god tur! ♥

Dere vet den følelsen når man først ser bildet på kameraet og tror det er kjempebra, men så legger man det inn på pcen og det er forbanna stygt? Slik følte jeg det i dag, haha! Må uansett gi litt skryt til lillesøsteren min FRIDA som tok bildene, takk for at du gidder! 

Den lille raringen min kommer jeg til å savne mest av alle! Ser dere hun ligner litt på ekornet i Istid? Haha, og litt på Sid! 
 

 

klar, ferdig. . .

Kommenter her

Ligger i sengen og gjemmer meg under dynen, det er en veps på rommet! Tør ikke røyse meg så jeg må blogge slik som dette, haha. . . Livredd :( Vil ikke drepe den, tør ikke være i samme rom som den. Har blitt stukket av en veps før og det er ikke spessielt vondt haha, så hva er man egentlig redd for?

Har i alle fall fått pakket kofferten til Hellas, vi skal til kefalonia (?) og en annen plass, vet ikke helt hvordan noen av delene skrives. Blir sikkert veldig gøy! Jeg skal selvfølgelig blogge mens jeg er der, men så vidt jeg vet har jeg ikke internett på rommet så må gjøre det i lobbyen, noe som selvsagt er litt slitsomt så vet ikke hvor mye jeg kommer til å oppdatere. En gang om dagen, minst! Vi har ikke så mange planer bortsett fra at jeg skal bli veldig brun, vi skal snorkle og dra på forskjellige utflukter. . Slik ferie som jeg liker! 

Har noen av dere noen sangtips til meg? Har en lang reise i vente. .

Dette har jeg pakket! 

Haha pena... slik er det med dårlig syn! Briller med dugg på = hot. 

videoblogg - rot

Kommenter her

Haha filmet meg selv i sta og jeg må bare si en ting, jeg elsker å framstille meg selv veldig "bortskjemt" og dum på videoblogger. Får ofte høre i virkeligheten at jeg har bredt ordforråd og at jeg virker veldig smart, meeen på videoblogger elsker jeg å spille litt. Men dere som ikke er fra nordnorge skjønner neppe det, her bruker man veldig mye ironi selv om man er helt rolig og alvorlig i stemmen.

 

Viktig at det er rosa

Kommenter her

Herlig vær ute i dag, halleluja! Hopper i taket, woho! Nå blir det fjelltur med familien! Neida, virkeligheten er mer slik at jeg sitter inne, er irritert på sola som kommer i øynene, vurderer om jeg skal spise eller powernappe først. Slik er min hverdag, sol eller storm. 

Wow, så lyst håret mitt har blitt! 

Forresten. . .  kan jeg for EN gangs skyld se bra ut på passbilde eller skolefoto?! Herregud kan ikke fatte at jeg legger ut dette, haha. Bollekinn who? Tok det nettopp, ser ut som om spacecakes var min frokost. 

Uansett, grunnen til at jeg skriver dette innlegget er egentlig fordi jeg har en super konkurranse til dere! For litt siden åpnet det en ny butikk på nettet som selger elektronikk og slike ting som er rettet mot jenter. Selv har jeg utrolig søte høytalere og en pcmappe (?) derifra, og kunne godt tenkt meg mye mer som er nyttig nå til skolestart!

Derfor tenkte jeg nå og ha en konkurranse for dere i samarbeid med http://www.stashit.no/ hvor alt dere må gjøre er å like facebooksiden deres HER for å være i trekning av et gavekort på 500 kr. Kommenter også her at dere har gjort det. For de 500 kr så kan dere få mye fra den nettbutikken, det er sykt billig! Lykke til ♥ 
 

 

typisk min flaks

Kommenter her

Hei dere! Formen min er ikke helt på topp, noe som er typisk min flaks med tanke på at jeg drar bort i morgen. Har tatt masse medisin så satser på at det fikser seg fort! Eller, om jeg i det hele tatt får dratt bort. Fikk vite i DAG at passbildet jeg tok sist uke ikke er gydlig, så jeg må ta nytt i dag og om ikke DET er gyldig får jeg ikke dratt. Fatter ikke problemet, det var jo et bra passbilde. . .
Hele dagen min har jeg bare slappet av på sofaen enkelt og greit, fikk også med meg litt av OL og fy søren så spennende håndballkampen mellom Norge og Brasil var! Noen andre som også så på?

Ellers tenkte jeg å vise dere mitt nye headsdet som jeg bestilte for en stund siden, husker desverre ikke fra hvor og har letet etter en gal på nettet slik at jeg kunne tipse videre til dere, men men. Det er i alle fall awesome og fungerer litt som et smykke! Har ikke sett noen som har lignende, så det var ganske kult. Fantastisk lyd er det også! Hva synes dere?

Hahah måtte redigere bort pigmentfeilen (?) jeg har i panna. Ser jammen ikke klokt ut. . .
 

 

jeg er forelskaaa

Kommenter her

Det ble en filmkveld på oss, ja! De kveldene med jentene er virkelig het uslåelige, vi så på inception ( mest for å sikle på Leonardo og Joseph-Gordon) og så har vi spist god mat og godteri. Herlig, for hva er vel en filmkveld uten noe godt å spise?
Jeg drar til Hellas om 2 dager nå, så i morgen skal vi se enda en film med Leonardo - nemlig "shutter island"! Synes faktisk alt han er med i er helt fantastisk bra, haha. Utenom Romeo and Juliet, den liker jeg ikke. . . Men kan godt se den fordi han er så kjekk, haha! Er dere ikke enige?AHHHHHHHHHHH ♥ my manhigh on life

Kommenter her

Skal se film med Amanda og Anne-Sofie nå, mine fine jenter ♥ Var ingen som ville ta bilde av meg i dag så måtte bruke selvutløser noe jeg virkelig hater, bildene blir aldri bra og fokuset kommer hit og dit, haha. Derfor bildene blir så "dårlige" selv om jeg har speilrefleks! Og om dere lurer på hvorfor det ser ut som om jeg er stein på narkotika, så er det naturligvis fordi jeg er det? Lol.

Neida, jeg tuller. Hva synes dere om outfit? 


Ett godt råd

Kommenter her

Nå skal jeg gi dere et sinnsykt godt råd som jeg VET dere ikke kommer til å angre på at dere fulgte - kjøp dere nyttårskjole TIDLIG, gjerne allerede nå! I julen skal man ofte bruke kjoler, på julaften, andre juledag, i mitt tilfelle bursdag OG nyttårsaften. Og hva skjer? Jo, alle kjolene blir utsolgt, folk ender opp med en gammel kjole / en kjole de egentlig ikke ville ha, osv osv. Dette vet jeg av egen efaring siden jeg to år på rad har måttet ta det første og beste siden det jeg egentlig ville ha var utsolgt.

Slik så jeg ut sist nyttårsaften, i alle fall på starten av kvelden.. Resten av natta lå jeg med hodet i grøfta og bena rett opp, ca. Kjolen er fra nelly og var et sisteminuttskjøp, så det endte med at jeg ikke følte meg fin overhoode. Den var på toppen av det hele alt for liten!

Jeg bestilte to par kjoler og et par sko nå for å være på den sikre siden. Jeg skal ikke bruke de før jul eller nyttår, bare gjemme de langt bake i skapet slik at de kommer til å føles helt som ny når jeg endelig velger å bruke de.

Dette blir nok bursdagskjolen min! Koster 399 kr og kan kjøpes HER

Dette er UTEN TVIL den perfekte nyttårs/partykjole! Jeg kan allerede se for meg hvor bra det kommer til å se ut. . Koster 499 kr og kan kjøpes HER. Finnes også i flere farger, men dette var min favoritt. 

Åh, jeg elsker virkelig disse skoene!! Kommer ikke til å klare å la de ligge bak i skapet, haha.. 499 kr HER Fra det ene til det heeeeeeeeeeeeeeelt andre, nå skal jeg se på Americas best dance crew, har noen av dere sett det? Det er så sinnsykt bra, og min favoritt gjennom hele showet er denne opptredenen. Så sinnsyykt kult!

må redde håret mitt

Kommenter her

Okei nå skal jeg innrømme noe som er ganske sykt. . . Jeg retter eller krøller håret hver eneste dag og har gjort det i flere år, men har aldri noen sinne brukt varmebeskyttende. Håret mitt gråter nesten på dette pungtet haha, og ber meg om å kjøpe en super varmebeskyttende og for at jeg skal ha noe hår igjen på hodet de neste årene så skal jeg gjøre det.

Derfor lurer jeg på, hvilken er best? Hjelp meg og kom med deres beste tips til varmebeskyttende, helst i sprayform!

Vil ha en som ikke er testet på dyr, som KMS over. 

girl and girl

Kommenter her

Wops, ble en litt sen oppdatering! Sovnet med en gang jeg kom hjem fra solariumet og det var sååå godt ♥ Solariumsturen i dag var virkelig en oppelvelse, jeg og Amanda skulle ta sol i samme seng slik at vi kunne spare penger, det er jo tross alt halvparten så dyrt! Vi dro hjem til meg og hentet anlegg slik at vi kunne ha HØY musikk i solariumet, det så passelig dumt ut når vi holdte på og bære det inn men det føltes herlig når vi først lå der med høy, valgfri musikk! Vi tok sol i 50 minutter og snakket hele tiden så da gikk det veldig fort, woho.

Bruker noen av dere og ta sol med venner? Det er en god ide, da!
travel dag

Kommenter her

Hei alle sammen ♥
Dette kommer til å bli en travel dag, men det er slik jeg liker det! Først skal jeg møte en fotograf fra VG for å ta noen bilder for et intervju som kommer i løpet av måneden, og så skal jeg ta sol og dra på besøk til farmor og farfar tenker jeg! Blir sikkert koselig med et besøk til dem igjen, og et stort pluss er det at de alltid har masse god mat. Farmor er nok en av mine beste venner, hihi! Skal også trene en times tid, tenker meg ut på en times løpetur. . Nå er det slutt på sommeravslappningen for min del!

Var som sagt ute en tur i går, det var veldig gøy på jentevorsh og etter det var det litt skuffende. Hele humøret mitt ble ødelagt når masse kontanter jeg hadde på meg ble stjelt og det var penger jeg skulle bruke til skyss hjem! Utrolig kjipt at folk ikke eier respekt slik. . Noen tok også all alkoholen min, det er heller ikke særlig gøy siden det tross alt koster mye penger. Kan man ikke gå fra tingene sine i ett sekund!? Jeg gjemte det på toppen av det hele, oh my god. Har dere blitt frastjelt noe slikt før?

Kameraet mitt ble tomt for batteri, jeg prøvde faktisk å huske på kameraet hele kvelden! Men Amanda har tatt masse bilder, jeg kan ta noen fra henne senere. Skiftet kjole utover kvelden som dere sikkert ser! 


ut

Kommenter her

Nå skal jeg dra ut med jentene! Det er sinnsykt vanskelig og skrive, har fikset meg laaange negler med rosa tupp. . Det ser dødsbra ut! Jeg skal vise dere bedre bilder i morgen ♥ Bare 4 dager til jeg drar til helles nå. . Føler meg så utrolig blek så det trenger jeg virkelig, haha! Har dårlig tid og derfor blir det ganske få bilder i denne omgang, men kan opplaste mange i morgen om dere vil. Da ska jeg blandt annet fotograferes av en fotograf fra VG, spennende!

Skal dere ut i kveld eller slapper dere bare av? Kanskje noen til og med er så heldige og er i varmere strøk? Uansett om dere er her eller der, håper jeg dere får en fantastisk kveld! 

 

du er så snusselig

Kommenter her

Hei hei ♥ Jeg våknet klokken halv ni i morges, og det er nok det lengste jeg har sovet på en lang stund! Tenk det, hele 8 timer på en natt! Wow, føler meg uthvilt og som et nytt menneske, haha. Tenk at jeg har blitt slik som dette, skikkelig "carpe diem" og alt det der. Før var det jo tidlig for meg om jeg sto opp før klokken 16. . . I kveld skal jeg som sagt på vorsh med jentene for å "feire" at Amanda har kommet hjem, hva vi gjør videre utover kvelden får vi helt enkelt bare ta som det kommer. Dette skal være siste gangen jeg drar ut før skolestart, jeg trenger å samle masse energi og ingenting gjør meg mer sliten enn å dra ut. 

Morgenen min har vært skikkelig behagelig, er litt godt at huset er helt stille og jeg og hunden min kan leke! Hun er så kosen og holder rundt armen min når vi slapper av, skikkelig søtnos. Jeg og Lisa har et eget ord, "snusselig"; det betyr at noe er så rart at det blir søtt. For eksempel gutter med briller og eksem og problemer med selvtilitten. Det er snusselig, og snusselig er bedre enn deilig! Men nå sporer jeg av her, har ellers sett money ball med Brad Pitt og vært i byen en snartur for å kjøpe meg bikini. Kan vise dere senere!

Noen andre som har fått døgnrytmen "back on track" ? 
 

You just got punk'd

Kommenter her

Det var såå godt å se bestevenninna Amanda igjen ♥ Det var jeg og Anne-Sofie som dro dit på et lite besøk, jeg hadde kjøpt inn en slags pommes frites som var veldig god og så kikket vi litt smått på punk'd mens vi oppdaterte hverandre på gossip. Var faktisk Miley Cyrus som var programleder for punk'd denne gangen, så det var jo ganske gøy for meg å se! Elsker å se hvordan kjendiser er privat.

Jeg fikk også lånt masse kjoler hos henne som jeg skal ta med meg til Hellas, jeg har bestemt meg for å ha en ny kjole hver kveld så da kommer det til å bli masse outfit å vise dere, blir ekstra gøy siden det er kjoler dere ikke har sett før! Hva sier dere til at jeg viser opp kjolene mine i en liten spesial før jeg stikker til varmere strøk? 

Jeg og Amanda! Anne-Sofie ville (som vanlig) ikke være med på bilder. Helt sinnsykt, hun som er så fiiin!
Den folk vil ha

Kommenter her

Det er veldig vanskelig noen ganger å skulle ha en ærlig blogg når man faktisk ikke har mulighet til å fortelle sannheten. Det høres sikkert veldig komplisert ut, men nei, det er faktisk veldig enkelt. Jeg har opplevd flere ganger å bli brukt på grunn av bloggen, at mennesker er rett og slett ondskapsfulle mot meg, jeg blir bare en gjenstand og jeg er ikke meg med følelser, håp og svik? jeg er statusen, jeg er tingene jeg får gratis i posten og reisene jeg får sponset. Og det er det folk vil ha.

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har måtte «forsvare» mennesker og situasjoner jeg ikke vil forsvare fordi man KAN ikke skrive for personlig på en blogg. Folk kan bruke meg alt de vil og snakke så mye stygt om meg som de vil, men jeg som sitter her og er offentlig, med dere som spør spørsmål, jeg kan aldri fortelle hvordan det egentlig er. Nå skal jeg komme med masse eksempel på ting som kan skje . . Se for deg at du har en kjent blogg og at kjæresten din som du har ofte på bloggen også blir kjent ? er jo mange bloggere som har kjæresten ofte på bloggen. Så er kjæresten din utro med en bloggleser når han er ute av byen engang, fordi blogglesere VIL at kjæresten din skal være utro. Du får kommentar om det, DU er den alle vet hvem er som har blitt såret, DU er den som tapte. DU er den alle vet er idioten som tilga kjæresten, men samtidig vil man ikke skrive hva som egentlig har skjedd. Så man later som ingenting. Man fortsetter å blogge om outfit og sminke, og om forholdet dere ble enige om å avslutte men som egentlig ble ødelagt av noen andre. Du forteller hvordan han var en bra kjæreste og at du ikke vil klandre han for noen ting. Fordi du skal være forbildet, du kan jo ikke være slem mot noen uansett hva andre gjør mot deg.
Du forteller om du og venninna som sklidde fra hverandre når hun i virkeligheten kun brukte deg for å få gratisbiletter eller sminke i posten. Du forteller om familiemiddagen du ikke ville gå på fordi du er dårlig, når du i virkeligheten ble hjemme fordi hele familien ser på deg som «det sorte fåret» de alle skammes litt over. Og du orker bare ikke bli skjelt ut over middagsbordet en gang til fordi du bruker litt mer sminke enn den perfekte søstra di, kusina di eller tanta di.

That's life I guess 

 

farget håret

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra frisøren og er så trett at jeg vil spy. Har fått sykt rare sovevaner, uansett når jeg sovner våkner jeg rundt 06-07 om morningen og får ikke sove før 11 igjen. Og da må jeg jo likevel stå opp. . Sykt irriterende, er som om jeg har fått innebygd vekkerklokke! :(  Noen som har opplevd noe lignende? Anne-Sofie er i alle fall her nå, og vi skal snart på besøk til Amanda som kom hjem fra syden i dag ♥ 

Her er forresten en meldingssamtale mellom meg og Amanda, tenkte bare dere kunne se hvordan vi skriver til hverandre haha. . Forstå det den som kan! 

Ble i alle fall veldig fornøyd med håret, er ganske vanskelig å få fram hvordan det er på bilder men som dere vet hadde jeg laaang ettervekst ( føltes i alle fall sånn ) og nå er den endelig borte og hele håret mitt er i samme farge igjen! Elsker virkelig fargen jeg har nå, er den jeg har hatt lyst på hele livet mitt så er godt å ha den endelig. Synes den ser mer barbie ut enn platinablond :) Farger det på front i harstad hos flinkeste sabrina om dere skulle lure! Hva synes dere? 


gråtekveld

Kommenter her

Det finnes lite som får tårekanalene mine til å jobbe fortere enn titanic, spessielt sluttscenen. . Er det kun jeg som synes det er godt å sette på en trist film å gråte litt i blandt, selv om man ikke er særlig trist fra før av? Man føler seg så lett i kroppen etterpå! Så ja, jeg og Stine Mari har sett titanic i dag, så den sist sommeren 2010 så begynner å bli en stund siden. . Den blir aldri gammel! På snakk om aldri gammel, vakre Leonardo er jammen meg en slager - i mine øyne var han like kjekk da som nå! Tror jeg sa hvert femte minutt i filmen "herregud han e så nydelig, som en engel" haha. Kjendiscrush!!!

 Her er scenen jeg liker best! På youtube heter den "the dream" men jeg tror egentlig Rose dør, så kommer hun til himmelen hvor hun er med Jack. Min personlige oppfattning av himmelen er at du gjennopplever det fineste du har vært med på i ditt liv. . ♥Hva er den tristeste filmen dere vet? 

Er jeg idiot eller?

Kommenter her

Jeg er så sinnsykt frustrert, jeg eier 90% høye sko fordi jeg er så lav, men noen gang vil jeg jo bruke sko uten hæl. Men gjett hva? Jeg har mistet en av hver sko av ALLE de lave parene mine! Jeg har mistet så mange converse at jeg blir helt gal, altså ikke begge av et par, men EN. Jeg har nå tusen forskjellige converse i forskjellige farger, og ALLE er venstrefoter så jeg kan ikke bruke de sammen engang. . 
Før jeg dro på hove bestilte jeg et par mørkeblå converse på baresko.no for å ta med meg, det er jo de perfekte festival og sommerskoene.  Jeg dro til hove med to converse, en høyre og en venstrefot, og jeg kom hjem med EN. Som vanlig. Til en venstrefot, som alltid. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer? Jeg pakker alltid ned EN sko. Har tydeligvis en sperre i hjernen som gjør at jeg kun er i stand til å passe på en sko av gangen. . Jaja, converse må jeg ha når jeg skal til hellas, så derfor skal jeg nå sette meg ned å bestille et nytt par fra baresko.no - skoene der er billigere enn i butikken, jeg betalte 419 kr for mine og det er en norsk side med veldig rask leveringstid. Bare et lite tips! Hele utvalget deres i converse finner dere HER 

Jeg har selv nummer 4, 43, 44, 49 og noen som ikke er på "kartet". 

 

Ellers kom jeg nettopp hjem fra byen, jeg og pappa har vært på politistasjonen for å fikse meg pass. Det var tydeligvis noe feil med systemet så jeg må dra dit igjen i morgen. . Fikk i det minste målt meg der borte, så nå kan jeg fastslå en gang for alle at jeg er 1.59 høy, haha!  Jeg skal også til frisøren i morgen, gleder meg til og bli kvitt etterveksten! Senere i dag kommer Stine-Mari på besøk til meg, har ikke sett henne på lenge så det blir gøy å treffe henne igjen :) Jeg har handlet inn wok, hviltløksbrød, vegetarnuggets, ris, pommesfrites, is og godteri som vi skal kose oss med. Jeg er en fan av å ha mye å velge mellom, haha. . .


 

rare matvaner

Kommenter her

Helt merkelig hvilke matvaner man får når man sover hele dagen. . Jeg spiste nettopp, og det ble min frokost/lunsj/middag for både i dag og i går! Ikke bra, ikke bra. . Men glemmer helt bort å spise! Er på dager som dette (og forsåvidt alle andre dager) jeg er glad jeg ikke spiser kjøtt, hele resten av familien spiste junkfood til middag mens jeg spiste vegetarnuggets som er så mye sunnere! Det kan man kjøpe på Helsekostbutikken life og det smaker helt fantastisk - helt som vanlige nuggets av kylling!

Er mange av dere som lurer på hvordan det går med måsen jeg reddet for en måned siden, det går fint! Den kan fly nå og vi har sluppet den løs, men den holder seg i hagen og området rundt. I dag sto den på andre siden av veien og så sto mamma i hagen så sa hun "hallo måsen!" så snudde den seg og så på henne, så sa hun "ja må du komme hit" så gikk den over veien til henne. Søting ♥ 

Om jeg ikke tar helt feil så er det 20 nuggets i en pakke, men jeg blir stappmett av noen få. Så det holder lenge! 

 

red lips

Kommenter her

Når jeg ikke har så mye å gjøre liker jeg godt å prøve litt forskjellig med utseendet mitt, slik som nå - null løsvipper, null pudder og røde lepper. Vanligvis går jeg jo for heeelt lysrosa lepper med masse øyesminke, så var godt å prøve noe nytt!  Hva synes dere?


Hvilke merker tester på dyr?

Kommenter her

Det er veldig mange av dere som har spurt meg hvilke merker som tester på dyr og hvilke som ikke gjør det, og det kan jeg selvfølgelig skrive om!

De mest kjente merkene som ikke tester på dyr:
The body shop
Clarins of Paris Clinique Dermalogica E.L.F Hello Kitty Oriflame Tommy Hilfiger Yves Rocher. Resten av merkene kan dere finne HER.  Isadora tester helleri kke på dyr, aner ikke hvorfor deti kke står der. Det er jo et merke som er billig og lett å få tak i, så go for it neste gang dere lurer på hvilket solpudder dere skal kjøpe, for eksempel! 

De mest kjente merkene som tester på dyr:
Chanel
Colgate Wella Adidas Blenda Calvin Klein Cover-Girl Define (som er utviklet i sammarbeid med norske frisører, som de er så fryktelig stolte av. . .) Garnier Lancome Lypsyl Max Factor Veet.  Resten av merkene finner dere HER  

Å teste sminke på dyr er totalt unødvendig, i verden i dag finnes det så mange andre metoder man kan bruke som ingen blir skadet av. Det er bare sminke, og man må selvfølgelig få lovt til å pynte seg, men om det KUN var alternativer å bruke sminke som dyr hadde dødd for så hadde jeg ikke brukt sminke overhode. Jeg personlig eier produkter hjemme som er testet på dyr, ting jeg har fått i gave og slikt, men det er aldri noe jeg ville kjøpt selv eller skrevet produktomtale om for å reklamere. I norge er det ulovlig å teste sminke på dyr, men norge importerer nesten all sminken fra utlandet hvor sminken er testet på dyr, så det hjelper jo ikke så mye. Jeg vil jobbe for et norge som IKKE tar inn produkter som er testet på dyr! 

Når det kommer til medisinske forsøk er vel det en annen sak, men jeg personlig setter ikke et menneskeliv høyere enn et dyreliv så det bør også bli stoppet - noe det kan bli uten problem. Mange forskere har sagt at dyr er så forskjellige fra oss at de ikke føler smerte på lik linje, så HVORFOR skal vi teste på dem da? De er jo så forskjellige fra oss, så da kan jo ikke vi få samme effektene som de uansett? Herregud det er jo dummskap å komme med slike uttalelser.. Dyrene som brukes i forsøk er blandt annet Rotter, mus, marsvin, kanin, aper, hund, gris +++. Dere kan lese mer om hvilke forhold de lever under HER

Folk er enten dumme, naive eller lite informerte om de tror at dyreforsøk er eneste muligheten. Og om så det VAR eneste mulighet, så gir det oss ingen rett til å ikke bry oss om dyr sine liv kun for at vi skal få en ny leppestift. Og dette kommer fra meg, som er EKSTREMT glad i å sminke meg, pynte meg osv. Jeg så noen hadde kommentert "ja da tester vi bare sminken på de som er mot dyretesting istedenfor", hvorfor det? Synes heller vi bør teste på deg som åpenbart har lav IQ, men det trenger vi ikke FORDI det finnes medisinske alternativer! 

Veldig bra reklamefilm mot dyretesting laget av NOAH

 

Det nettopp DU kan gjøre er å skrive underskriftskampanjen HER- jeg skrev under som nr. 1164 - , bli medlem av NOAH (kan gjøres på samme nettside), og dele dette innlegget på facebook slik at så mange som mulig ser det og kan engasjere seg! 

 

 

det beste som finnes

Kommenter her

Det var et sinnsykt uvær her for en liten stund siden så internett funker nesten ikke, det lynet og tordnet og jeg fikk jo typisk helt panikk. Så lynet tre ganger og skvetter like mye hver gang! Håper bare det ikke kommer tilbake, selv om det riktignok er litt spennende. . . Men ikke så veldig. Ellers tror jeg nok at jeg aldri noen sinne har vært så sløv som jeg er i dag. Har fått en skikkelig baksmell fordi jeg ikke har slappet av noe de siste dagene, så klarer nesten ikke gå ned trappen engang haha. . Orker nesten ikke svare når noen snakker til meg. Ligger mest bare i sengen, sofaen eller sitter forann pcen. Derfor føles det så utrolig herlig at om en liten uke drar jeg til Hellas med familien! ♥ Fikk vite i morges at pappa har booket fly og hotell, vi drar fra gardemoen den 9. august klokken 06 om morningen.

Ellers har jeg bare tatt et bad og passet litt på meg selv med å kure håret, ansiktsmaske og slike ting. Finnes nok ingenting bedre! Har noen av dere vært i Hellas før, forresten? Vi skal til Kefolania først og så tror jeg vi skal dra litt rundt om kring, er litt usikker.