hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

august 2011

a true friend

Kommenter her

Som noen av dere kanskje har fått med dere, er jeg kusine med Stine aka Haawt ( som hun heter i den kule bloggverdenen.) Og jeg er så utrolig takknemlig for det, dere aner ikke! Selv om man er i slekt er det ingen selvfølge at man skal gå overens, men det gjør virkelig vi. Vi er veldig ulike men samtidig veldig like - det er så vanskelig å forklare, og med mindre man har hatt en ordentlig bestevenn kan man ikke forstå det uansett.

Vi har vært sammen, vi to, helt fra dag en. Vi har bodd på forskjellige deler av landet, men vi har uansett klart å holde kontakten og sørget for at vi besøker hverandre ofte, uavhengig av resten av familien. Er en utrolig god ølelse å ha en sånn venninne <3 Er det noen jeg unner suksess så er det virkelig henne, og jeg prøver alt jeg kan å pushe henne framover til å oppnå noe bra, og hun det samme med meg. Og når jeg holdt konfirmasjonstale til henne i fjor.. Tror aldri jeg har grått så mye noen ganger før, jeg bare gråt som en foss uten noen spessiel grunn. Var utrolig rart, men samtidig et veldig fint øyeblikk.

Du vet hva du betyr, savner deg Her kommer noen bilder fra når vi var mindre, er det noe dere liker å få se? Kan godt legge ut noen flere bilder fra barndommen/oppveksten min! Stine med lyst hår, jeg med lysebrunt!


Nå folkens, fortell meg hvorfor deres bestevenn/venninne er verdens beste! Er viktig å sette pris på hverandre og huske på de tingene som gjør den personen spesiell, so tell me! Si meg gjerne noe søtt du har gjort for en venn eller noe en venn har gjort for deg, elsker å høre sånt - blir varm i hjertet, hihi

fra dagens shopping:

Kommenter her

Dette kjøpte jeg idag! Ser mange av dere stusser litt på at jeg ikke forteller hvor mye tingene jeg kjøper koster, men det er fordi jeg ikke vil at dette skal være en blogg som har så mye fokus på å bruke mest mulig penger. Jeg shopper som regel på bikbok, h&M og cubus, så er ikke akkurat high fashion - er ikke prislappen som teller uansett!

Denne kjøpte jeg riktignok ikke, men fikk den i posten i dag! Var på høy tid at jeg bestilte meg en ny sminkesveske, den jeg hadde tidligere har begynt å falle ifra hverandre haha.. Er den ikke fin og rosa? Riktignok litt liten, flaks at jeg ikke bruker så mye sminke.. ;) Jeg kjøpte den her, og dere kan se hele utvalget av sminkevesker her


Skjerf fra BIKBOK Tykkstrømpebukse fra BIKBOK 

Skjorte fra BIKBOK 

klassebildet mitt

Kommenter her

Kom akkurat hjem, har vært på besøk og på shopping! Fikk med meg noe fint hjem, dere får se hva jeg har kjøpt snart!

Vi tok som kjent klassebildet idag, her har dere mitt fra i fjor og i år! Synes selv at jeg ikke har forandret meg noe særlig, var bare mye brunere i fjor.. 

 Hvilket synes dere var finest?beklager for dårlig kvalitet på 2010 bildet! 

 

brunt hår

Kommenter her

Er hos Caroline nå sammen med noen venninner , og Caroline har en hel haug av bilder på pcen av meg og henne ettersom vi gikk ilag på skole i tre år! Er mange av bildene jeg ikke vil dele med noen men disse kan dere få se, ettersom jeg har mørkt hår der.

Kan innrømme at jeg savner det ganske mye når jeg ser disse bildene, men det er nok mest fordi jeg har en periode nå der jeg føler meg så stygg uansett hva jeg gjør... Da frister forvandling litt, men hey - jeg må være blond, brun og "bimbo" nå mens jeg er ung, så kan jeg heller være mørk og "kjedelig" når jeg blir litt eldre.

Hva synes dere? Synes på en eller annen måte jeg så litt eldre ut her, selv om jeg kun var 14 år gammel.
morgenblogging

Kommenter her

Godmorgen! Rakk faktisk å poste et lite innlegg til dere før jeg stikker til skolen! Er ferdig halv 2 idag noe jeg er veldig glad for, i tillegg skal vi ta klassebilde. Skal bli spennende om jeg klarer å bli fornøyd i år - hvordan lykkes man alltid å bli mindre pen på klassebilder!? Hadde øynene lukket i fjor, sier litt... 

Takk for utrolig mange filmforslag i går, dere er best! ♥ Valget falt på filmen "trust" som noen få hadde foreslått, men blandt annet camilla & vanessa! Så tusentakk for hjelpen alle sammen, stor klem! Har satt mange filmer på nedlastning her hjemme, kan anbefale dere om jeg finner noen som skiller seg spessielt ut! 

Her sitter jeg og morgenblogger hehe
Oppdaterer dere når jeg kommer hjem!

kom med tips

Kommenter her

Er sammen med Stine-Mari nå og vi skal ta igjen litt venninnetid sammen, så vi trenger en film å se på! Jeg elsker skrekkfilmer så det er så absolutt ikke feil! Helst ikke noe med mye blod og gørr, som f.eks saw.. Men jentefilmer er heller ikke feil, men vil helst at det skal skje litt action. Eller komdie er jo også greit,haha. Som dere kanskje skjønner, alt mulig! (utenom saw, kan ikke påpeke det nok..) 

Om du har blogg og skriver ned en film som vi faktisk velger å se, blir du linket i neste innlegg som takk! Kjør på med noen forslag, nå ❤ 

så noen av dere ble litt lei seg for at jeg har samme bukse ofte - men folkens, det er noe som heter vaskemaskin, og det har faktisk vi hjemme. Men for deres del har jeg byttet bukse idag! best friends

Kommenter her

Er hos en venninne akkurat nå som trengte litt støtte og da stiller jeg opp! Har lagt meg et mål som sier at jeg skal bli en mye bedre venninne - for å si det sånn, før var jeg utrolig lite forsiktig med hva jeg sa og jeg tror få på denne planten har sagt så mye dumt som man ikke mener som jeg har gjort..men den siste tiden har det blitt ekstrem skjerpings! Venner er det viktigste som finnes, virkelig.

Var i byen en liten tur når vi hadde fritime, foresten! Jeg stakk innom nille en tur for å skjekke om de hadde noe jeg kunne bruke på skolen, og fikk kjøpt meg en ganske søt hello kitty notatbok til skolen! Kjøpte også med litt godteri til venninnen min, så nå blir det kosing her i noen timer. Blogges senere 

 

Foresten blogglesere, har noen av dere biletter til snoop dog i Bodø om litt over 1 mnd? Jeg skal ha en (kanskje to) biletter dit, så om noen har eller vet noen som har - eventuelt vet steder jeg kan kjøpe, send meg en mail på sophieeliseblogg@hotmail.com eller en tekstmelding på 45802540! 

lykke

Kommenter her

 Alt har endret seg, men du er her enda. Jeg har ingen ord for å beskrive hvor lykkelig jeg er, for at vi enda tenker, føler og vil det samme ❤ Jeg elsker deg selv om du har tatt leppestiften min og nekter på det,fordi du er minst like treg som meg på å få gjort ting, fordi jeg får plage deg og du plager meg tilbake, fordi du er min beste venn og for at du passer så godt på meg.

Forstår foresten at dere vil se noen "ordentlige" bilder av han, men orker liksom ikke å dra med meg speilrefleksen på besøk til han hele tiden.. Men jeg skal gjøre det neste gang, han er veldig kjekk nemlig! ;)

"barbiedopet" sin bakside

Kommenter her

Hei bloggeN!
I går tok jeg en ordentlig bodyscrub i dusjen noe som resulterte i at jeg mistet nesten hele brunfargen, så har vært i solariumet en stund nå nettop for å desperat prøve å bevare fargen. Synd at brunfargen forsvinner så fort!

Dere vet når man har vært i syden og brunfargen flasser av når man kommer hjem, lag på lag med hud bare faller av? Vel, når jeg gikk på barbiedopet i fjor var det sånn ca annenhver dag, ettersom brunfargen kom så fort (jeg tok jo solarium hver dag også..) Det var virkelig helt jævlig!

Nå som vi snakker om melanotan kan dere jo få se noen av "bivirkningene" jeg fikk:. Ser litt ut som en dalmantiner i ansiktet men klarer heldigvis å dekke mesteparten med sminke (her uten sminke..). Men er ikke synd på meg, selvgjort er velgjort!


På foten..

rykter

Kommenter her

Har hørt et rykte om at du ikke egentlig er sammen med Marco. At du bare er ''sammen'' med ham mens du venter på en bedre gutt... USANT. Det er ingen andre jeg kunne tenkt meg å bli sammen med enn han, og tanken på at det noen gang kommer til å bli slutt er helt uutholdelig. Så nei, det stemmer ikke.

Angående det med oprasjoner, ønsker du å operere puppene større eller mindre? Større.

har hørt du bruker 4-5 bh er av mange i klassen min. Usant. Jeg, som de fleste andre, bruker 1 bh. Jeg kan jo selfølgelig bruke push up, men det er helt normalt.

Har hørt/lest at du tok abort før, for bare et par år siden. Sant.Hm ja, nå siden vi har ærlighetens time her, så kan jeg bekrefte at jeg har gjort det. Jeg var så utrolig dum å skrive det som komentar på en blogg for over et år siden, da jeg ikke var en offentlig person og nå har det kommet ut. Men det stemmer, og som dere sikkert skjønner var det hardt. Så jeg vil egentlig ikke snakke om det, håper dere forstår:-)

Jeg har hørt at du er sammen med Marco på grunn av pengene hans og sex. USANT. For det første, så har jeg mer penger enn han og trenger ikke å bruke en gutt for penger ettersom jeg tjener en hel masse selv. For det andre.. lol? Et forhold bygger på utrolig mye mer enn sex, om noen er god i senga er det et pluss og ingenting mer.

er det sant at du redigerer puppene???? Nei, jeg får ikke helt til med det der.

Har hørt at du har vært emo? Jeg har vært wannabe emo, ja. Altså at jeg så ut som en emo:-)

er det sant at du har en vorte på hånda ? usant.

som harstadboer får æ høre at du e oppmerksomhetssyk x10000 og ei stuck up bitch. Vet ikke hva stuck up bitch betyr, men jeg er oppmerksomhetssyk til en viss grad. Om jeg ikke ville hatt oppmerksomhet, ville jeg ikke skrevet en blogg. Men i virkeligheten er jeg ganske sjenert og tar ikke særlig mye plass akkurat. Så sant / usant.

Det går rykter om at du mistet helt kontroll på en eller anen fest, og at du og en venninne kødda med at dere skulle onanere hverandre på toalettet. Sant/usant. Jeg har mistet helt kontroll på fest ja, og da vet jeg jo ikke helt hva jeg har sagt. Men jeg tviler helt sinnsykt sterkt på at det er noe jeg har sagt!

Har hørt at du hadde sex første gang da du var 11. Usant. Jeg var 14 år gammel.

1. har hørt at du har hatt trekant og at du har ''testet ut'' med jenter? Usant. Jeg er ingen "slut" og har kun vært "intim" med kjærester:-)

Stemmer det at du går på eldre? At du har hatt sex med en mann på 27? Usant. Jeg har hatt tre "seriøse" kjærester, en født i 91, en født i 93, og en født i 97. Så går bare nedover her med andre ord, hehe. Neida. Men tror ikke jeg kjenner noen på 27 engang.

Du e jo ganske stille i virkeligheta, blandt anna på fest osv. men på bloggen fremstille du dæ sjøl som festens midtpunkt. Har aldriiii framstilt meg selv her som festens midpungt, og ja, jeg er ganske stille og tilbaketrukket både på fest og i virkeligheten.Er så redd for hva folk tenker om meg pga bloggen. Så sant/usant.

 å at du heng mest med 95, 96, og 97era. Vel,kjæresten min er 97, men han er også den eneste 97eren jeg har vært sammen med på fritiden. Har 95 venner ( er jo nesten 95 selv) og kjenner noen 96ere selv om jeg aldri er sammen med de. Når det er sagt, hva er galt med å ha venner som er yngre?

jeg har hørt at du har syyykt overbitt. Sant! Er derfor jeg skal få regulering.

har hørt at du har solgt sex for å spare til operasjoner senere, og jeg er fra harstad.. USANT. Jeg har utrolig god råd fra før av, dere skulle bare vist hvor mye penger jeg har spart opp uten å ha tatt betalt for noe sex:-)

mange sier at du har sex med marco på web foran andre! er det sant? Med mindre noen har hacket pcen min så er ikke det sant,nei.

du har tatt fettsuging, usant! I wish, haha..

Æg har hørt at du har drevve på med flere 97'era, og at du e skikkeli hunter etter dem. usaant. marco er nok den eneste 97eren jeg har vært sammen med, snakket med osv. 

e d sant at du stappe litt av gensern nederst under bhen før at puppan dine skal vises bedre? Sant. Gjør det noen ganger, ja.

Nok om det! Jeg skal legge meg nå å se på toy story 3, har enda litt ødelagt døgnrytme etter helgen. Her kommer noen bilder fra idag! Meg og Isabel Mari:
Isabel var litt solbrent på puppene etter ferien, så hun måtte bare lufte de litt, var så vondt å ha klær på.. Håper det er okei for dere! 

Standard posen nr. 2! 

Peder er VOE sin nr.1 stalker, lover dere.. Men han er på jakt etter en liten kjæreste så er bare å ringe han, kanskje dere får snakket med meg også en gang da?:-) Hvem vet, ring i vei! 

Fuck you tcmn liksom hehehhe. Simen er stalker nr.2, bare til tcmn da.

Foresten, de to guttene der har irritert meg noe sinnsykt i hele dag, kan dere hjelpe meg å ta hevn? Legg de til på facebook alle sammen, spam de litt - do it for me<3 Dere finner facebookene til Simen og Peder HER og HER!  Ta gjerne å poke de også! 

rykter går

Kommenter her

Nå drar jeg på en kosekveld med noen venner! Skal spise brownies og bare slappe av.

Og så ser jeg at det er mange av dere som enda spør om jeg har silikon, nei, jeg har ikke det. Men jeg har lyst til å operere når jeg blir 18 år, puppene, nesa og leppene. Viktig å huske på at det er min sak, og det er bedre å fikse på noe man er missfornøyd med enn å være lei seg! 
Men siden vi først er i gang, hvilke andre rykter har dere hørt om meg? Er spessielt spent på å få høre fra noen harstadfolk nå, men også fra dere andre rundt i landet. Hva som helst! Så kan jeg ta en sånn " sant / usant" rykterunde når jeg kommer hjem.

Klem!  

Bilde fra i går. Hahah, standard-posen!videoblogg!

Kommenter her

Her svarer jeg bare på noen spørsmål, og jeg stiller et spørsmål til dere som jeg virkelig vil ha svar på!;-)

Won't let you fade into darkness

Kommenter her

Er utrolig trett og sliten + mett, og skal nå snart GÅ hjem fra Anne-Sofie (!!). Har hatt en koselig kveld men skal uansett bli godt å legge seg. Håper dere har hatt en bra kveld, dere er verdens beste!
Blir nok ikke fler innlegg i kveld så jeg lurer på om dere har noen videoblogg ønsker til i morgen? Tenker jeg skal få laget en til dere i løpet av dagen så følg med!:-) 

Anne-Sofie, Amanda og meg!
forbilde?

Kommenter her

I det siste har det faktisk gått opp for meg at jeg er et forbilde for noen, og at jeg bør tenke litt over hva jeg gjør og hva jeg skriver. Men jeg blir så lei meg når mange av dere ser opp til jenter på topplista (og kjendiser forsåvidt) som dere ikke vet en dritt om - det blir liksom å se opp til noe som er uoppnåelig, noe som ikke finnes i virkeligheten.

Derfor er det så utrolig viktig for meg å ikke legge skjul på mine dårlige sider på bloggen. Jeg har strekkmerker, jeg har kviser nå og da, jeg har brukt melanotan og har hatt et ekstremt tifelle av tanoreksia, jeg har drukket meg alt for full og gjort utrolig mye dumt i beruset tilstand, jeg har hatt depresjon, og for å være helt ærlig - jeg er ikke så utrolig snill som dere tror heller. Jeg sluntrer også unna trening noen ganger, føler jeg er for feit og for tynn, at jeg har for store pupper eller for små - you name it.
Det føles så feil når dere sitter å roser meg opp i skyene, for jo,jeg har positve sider, men jeg baksnakker andre jeg også, jeg dømmer folk uten å kjenne de, og jeg tror faktisk på rykter til en viss grad - det gjør vel alle. Jeg er menneskelig. Jeg er ikke en spessielt god kjæreste heller, faktisk.. Og jeg er frekk med foreldrene mine, jeg er en ekstremt sjalu person, og jeg var tidligere ikke til å stole på heller. Heldigvis har det endret seg drastisk de siste ukene.

Men nå til poenget. Det er en forskjell på å skrive om ting, og å oppfordre andre til noe. Skjønner dere? Omså jeg vil sprøyte inn melanotan i kroppen min - så er det en forskjell på om jeg skriver om det, negative og positive sider, til å si " jeg anbefaler dere melanotan.". Det samme går for drikking og alt annet mulig rart jeg kanskje prøver. Dette er en blogg om mitt liv, og ikke en guide til dere om hvordan dere skal leve. Jeg er 16 snart 17 år, og at jeg prøver ut nye ting og lever mitt liv bør ikke komme som et sjokk på noen. Det er jo ekstremt mye jeg ikke deler på bloggen her på grunn av lyset det kommer til å sette meg og andre i. Men jeg lar dere ta del i så mye som mulig.

Når det er sagt, jeg er utrolig takknemlig for at dere leser - jeg er virkelig det! Dere aner ikke hvor lykkelig jeg er for å ha den plasseringen jeg har, og hvor uvirkelig det er... Det er virkelig a dream come true, tusentakk!! Jeg elsker dere <3


minikonkurranse - vinn selvbruning!

Kommenter her

Jeg tenkte å gi en leser sjangsen til å stikke av med to TANTOWELS som er selvbruningsservietter. Jeg bruker de ikke selv men Anne-Sofie gjør det, og dere kan jo se hvor brun hun er!:-) Man kan bruke de både i ansiktet og på kroppen, og den som vinner blir å vinne to bokser. 

Eneste dere må gjøre er å legge igjen en kommentar med emailen deres på. Lykke til, trekker vinneren i overimorgen

Dere som vil kjøpe selvbruningen kan gjøre det enten på vita eller blivakker.no! Skal teste de selv utover uken så kan gi dere tilbakemelding senere.

 

penger er til for å brukes!

Kommenter her

Til dere som spør meg om hva jeg mener om at Therese "hermer" etter meg, så har jeg egentlig ingen formening om det. Jeg føler ikke at hun gjør det og skjønner heller ikke hvor dere har det ifra (?), men om noen hermer er det jo egentlig bare et komplimang:-) Og til deres informasjon; jeg er ikke den første i verden med blondt hår og rosa design!

Jaja, nok om det. Dere husker kanskje at jeg kjøpte meg en lyserosa/lysebrun cardigan fra bikbok for en stund siden - idag kjøpte jeg den i svart også! Jeg synes den er så sinnsykt fin i begge fargene, så tror faktisk jeg skal kjøpe den i en farge til. Haha, er godt å ha på lager! Man kan jo bruke de både til fest og til hverdags - selv om jeg ikke fester lengre, så er det godt å ha i tilfelle! Kan tenke meg at den kommer til å bli flittig brukt framover og en av favorittene for meg i høst! 

Her her jeg den på, blir en del av kveldens outfit. Nå drar jeg til bestevennina, Anne-Sofie<3
slik ser jeg ut idag

Kommenter her

Endelig kom det en regnværsdag slik at jeg kunne få brukt støvlene mine litt! Hva synes dere?

Og mange maser på E.L.F konkurransen, jeg har trukket vinneren og hun er kontaktet per mail - hun har enda ikke svart, så må nesten vente til hun er kontaktet før jeg legger ut navnet hennes her. Om hun enda ikke har svart på noen dager trekker jeg ny vinner, håper dere skjønner at jeg føler det blir feil å legge ut noen sitt fulle navn her uten tilatelse:-)  Dere kan uansett ta det helt med ro, det kommer flere konkurranser

Skjorte under v-hals er favoritten her i gården skjønner dere kanskje, haha!
Hahahah aw se ponnien som "chiller" i bakgrunnen! Ja, jeg har en liten ponni som nabo:-)

hjerte

Kommenter her

Nå drar jeg og Marco ut en liten tur - skal bare treffe noen venner! Skjønner at mange av dere er nyskjerrige på han, men jeg har faktisk skrevet om han en del før! Dere kan blandt annet lese et innlegg HER. Jeg er verdens heldigste jente:-) 

I morgen tidlig skal jeg til byen med Lotte, blir vel litt shopping! Skal blandt annet kjøpe noe nytt extensions, spennende! 

Godnatt 

I love sushi

Kommenter her

Har en veldig søt kjæreste så fikk et gavekort hos han igår som jeg kan bruke på carlings, sånn uten videre. Er koselig å gi hverandre ting sånn og vise at man setter pris på hverandre
Derfor måtte jeg bare ta turen innom carlings idag for å se om jeg fant noe - ble en stor kosegenser, litt ironisk at den har påskriften "I love sushi" når jeg faktisk
hater sushi. Jeg klarer ikke å være sånn kul blogger der man spiser sushi hver dag med venninner for jeg vil faktisk spy av tanken. Om dere liker det er dere heldige, jeg vil også være kul! :) Jeg liker heller ikke frozen cappuccino, betyr det at jeg er ukul?....

Om dere skal kjøpe lik genser, kjøp den i en stor størrelse! Kjøpte min i medium, og burde vel egentlig hatt large. Bruker til vanlig xs. 

Og JA - jeg har strekkmerker på lårene:-) Var tydeligvis noen som syntes det var forderdelig ekkelt, men jeg har et lite newsflash - det er helt normalt, og ikke noe jeg skammer meg over i alle fall.  

Har bleket tennene!

Kommenter her

Jeg har aldri hatt noe kompleks for fargen på tennene mine og har aldri følt det behovet for å gjøre de lysere, helt til en leser kommenterte at jeg har gule og stygge tenner.. Som dere vet hater jeg smilet mitt, så da måtte jeg gjøre noe med det! 

Den tannblekningen jeg bestilte er SmileLab - er jo utrolig mange å velge mellom på nettet, men det er jo tross alt tennene mine som jeg ikke vil ødelegge, så da ble det disse! 

Når jeg først fikk tannblekningen satt jeg i sikkert et kvarter for å prøve å åpne boksen haha, men det tror jeg dere klarer uten problem.. Jeg er tydeligvis litt dum! Så leste jeg igjennom bruksanvisningen sikkert 20 ganger for å forsikre meg om at alt ble bra. Bruksanvisningen sto heldigvis på norsk, så ble litt lettere da! Det var veldig mange små pakker med bleknings"strips", slik at man kan bleke tennene flere ganger for å "friske" opp litt. Ble nesten sjokkert over hvor mye det var! 

Slik så boksen ut, søt og liten!


.. Og her her bleknings"stripsene" som følger med. Er ikke helt sikker på hvor mange det er, godt over 20 i alle fall! 


Når man åpner en av de små posene, får man ut dette - to bleknigstriper, en til tennene oppe og en til nede. Ganske små, så dekker ikke hele tannraden - man velger selv hvor i munnen man vil plassere den, og den tilpasser seg veldig bra etter tennene. 


Man kunne ha tannblekningen på fra 30-60 minutter, jeg hadde den på i 45 minutter. Det var ganske deilig faktisk! Føltes friskt i munnen og jeg merket ikke at jeg hadde den på overhode. På bildet under har jeg stripsene i munnen, og man merker det knapt og man ser det heller ikke.

Syntes ikke! Så kunne omså ha gått rundt i byen med denne i munnen, på trening eller hvor som helst.Tenk at jeg faktisk har tannblekning på her!

Så, etter 45 minutter med frustrerte fruer gikk jeg på badet, tok av stripsen og pusset tennene. Så ble resultatet slik! Jeg har brukt en av nesten 30 strips, så kan omså bleke tennene 30 ganger til om jeg vil, men det hadde blitt heeeelt ekstremt! Så derfor sparer jeg de, så får jeg heller friske opp litt etterhvert!

Før og etter:
 

Ser dere forskjellen? Er kjempefornøyd! Dere kan kjøpe likt sett på blivakker.no - direktelink til produktet finner dere HER! 

noen ganger..

Kommenter her

.. skulle jeg ønske jeg bare kunne pakket kofferten min og dratt. Jeg er veldig lei av å bo i en liten by med begrenset av muligheter, når jeg plutselig har så mange av dem! Ikke missforstå, jeg er kjempeglad i byen min - den er fin og har mye bra mennesker, men dere skjønner sikkkert..

Sånn som idag fikk jeg en invitasjon til Gina Tricot fashion show med after party senere. Jeg har aldri vært på noe sånt før, fult med kjendiser, andre bloggere og eksklusiviteter. Tenk dere, goodie bags, god mat og drikke, bli kjent med mange nye folk innenfor en bransje jeg så gjerne vil ha en fot på innsiden av.. Jeg vurderer uansett å ta meg en dagstur til Oslo 1. September for å få vært en del av dette. Selv om det er en Torsdag.. Skal, skal ikke? Hjelp meg!

Om jeg bestemmer meg for å ikke dra så kan jeg jo skjekke opp om det er en mulighet å få gitt biletten min til noen av dere som faktisk har muligheten? Om det høres bra ut kan jeg jo skjekke det opp:-) 

første skoleuken

Kommenter her

Siden jeg nå har vært en uke på skolen, tenkte jeg å fortelle dere litt om linjen jeg går og skolen jeg går på! Til dere som enda ikke har fått det med dere, så går jeg andreåret studiespesialiserende på Heggen videregående skole (populært kalt "sosseskolen - vel og merke av de som ikke går der...) Jeg trives helt okei på denne skolen og med min linje. Klassen er kjempesøt og lærerne er veldig flinke.

Men når det kommer til timeplanen min derimot.. Har fem ord å si til den - FUCK YOU BRENN I HELVETTE. Jeg har skole fra 08:20 til 1520 fire ganger i uken, og har kun en fritime ANNENHVER uke. Det er utrolig tungt.. I tilegg sitter jeg rundt to timer med lekser hver dag, og det har jeg gjort siden dag to på skolen! Fagene jeg har er den letteste matten, økonomistyring, markedsføring og ledelse, entreprenørskap og bedriftsutvikling, medie og informasjonskunnskap, gym, norsk, tysk og historie. 

Jeg går på studiespesialisering fordi jeg har lyst til å få en godt betalt jobb, og det er ikke ALT man kommer inn på med kun generell studiekompetanse som man kan få på påbygg etter yrkesfaglig linje. Jeg skal gå BI og bli eiendomsmegler.

Noen av dere har spurt meg hvilke karakterer jeg har hatt tidligere! Hadde 5.2 da jeg gikk ut av ungdomsskolen, hadde 4.2 i fjor (utrolig dårlig..) men ligger utrolig mye bedre an i år føler jeg. Derfor jeg satser på 5.0, bare jeg får dratt opp matten og tysken så klarer jeg det uten problemer. 

Foresten, hva tenker dere angående outfit? Selv føler jeg at stilen min ikke er noe å dele, men kan like gjerne vise dere hva jeg hadde på meg idag. Om dere er interessert i å se slikt flere ganger, si ifra!


Genser fra lacoste (som hadde blitt litt skitten hehe) / Skjorte under fra Tommy Hilfiger / Bukse fra BIKBOK / Sko fra converse


 

young money!

Kommenter her

En del av dere spør hvor jeg får så mye penger(jeg bruker egentlig ikke så mye, fører budsjett så har god oversikt) men det er altså fra mamma og pappa, og fra blogg! Jeg tjener noen tusen på bloggen, noe kommer fra annonsører og diverse, mens ti tusen kommer fra blogg.no. Noen måneder tjener jeg mer enn andre, sist måned var det vel 11tusen jeg tjente, neste måned blir det 16 tusen, og så videre.
Jeg får også 2000 kroner hos foreldrene mine, for å kjøpe meg mat og diverse annet som jeg trenger. Jeg får selfølgelig mat hjemme, men til kantinen ogsånt! 
Så, da vet dere det. Synes egentlig det er helt greit å snakke om og innrømme det, vi har jo tross alt skattelister i Norges land.. Dette er ikke skryt, jeg føler jeg ikke nevner så mye om dette i bloggen - av en grunn! Men dere skal få vite, dere fortjener det føler jeg.

Men nå må jeg sove om jeg skal ha sjangs til å stå opp i morgen. Jeg har foresten testet en tannbleking idag, så i morgen får dere se resultatet. Gleder meg til å vise dere! Har aldri prøvd det før, men ble ganske bra...tror jeg

Har brukt kvelden sånn her, med CSI og sløving på sofaen. Beklager for at bloggingen har vært så utrolig sløv i det siste, prøv å ha forståelse for at jeg er veldig syk og har lite energi. Men det blir bedre, jeg lover dere! 


Hahahahahhahahahahha!!!! Geip:PPpPpPPp

Skal få mat<3
Dere har blitt utrolig dårlig til å komentere, foresten...? 

det jeg kjøpte igår

Kommenter her

Hadde bloggfri dag igår, så fikk ikke vist dere hva jeg kjøpte! Men her kommer i alle fall gårsdagens innkjøp:

Genser fra Carlings. De har mye salg der nå, så fikk kjøpt denne for kun 70 kroner! 
Paris Hilton parfyme, er denne jeg bruker fast og har brukt den i snart 2 år. Elsker den!


Lysegule converse


Hunter støvler. Ah, som jeg elsker de! Går nesten å håper på regn akkurat nå..

Denne dagen er for lang.

Kommenter her

Okei, lurer utrolig mye på hvordan jeg skal overleve dette skoleåret! Timeplanen min er mildt sagt helt jævlig, jeg forklarer dere senere.. Jeg kommer til å være utslitt før det har gått to uker!

Nå sitter jeg i en" markedsføring og ledelse"time , noe jeg faktisk synes er ganske interessangt og lærerikt. Kan fortelle dere litt om linjen jeg går og fagene senere, om dere er interessert?
Ellers.. I dag skal jeg på sykehuset igjen, ser ut til at det kan bli mye inn og ut der fremover desverre.. Men blir heldigvis ikke noe så altfor kjipt jeg skal gjøre idag, kun en blodprøve og gynekologisk undersøkelse! 

Hahahha, så fin og fresh var jeg tidligere... Ikke sliten overhodet! :D 
Videoblogg

Kommenter her

♥ Leserne mine!

selvbruningsguide

Kommenter her

Okei nå legger vi fra oss alt det tullet om melanotan, jeg klarer ikke tanken på å påvirke noen av mine yngre lesere til noe negativt slik.. Så derfor prøver jeg nå å gå den "sunne"veien - selvbruning! 

Som dere vet har jeg testet litt forskjellige selvbruninger man kan få kjøpt på butikker ( som f.eks loreal, garnier, nivea, dove...) men har aldri vært helt 100% fornøyd. Enten blir man for oransje, eller så blir man flekkete, eller så er den ikke sterk nok. Alt mulig rart! Så derfor har jeg kjøpt et par selvbruninger på nettet og den første jeg har bestilt kom for noen dager siden. Den bestilte jeg fra coverbrands, og direktelink til produktet er her.
Dette skal vist nok være en selvbruning kjendisene bruker, og når man bruker det som reklame stiller jeg meg med en gang litt skeptisk. Men herregud, den er faktisk helt fantastisk! Den har en "brunhetsskala" som fungerer slik at man selv kan bestemme hvor sterk fargen kan være, slik ser den ut:


 Om man velger å bruke den mørkeste ( som selfølgelig jeg gjorde) ser den slik ut når den kommer på hånden:Den er litt sånn grå/svart og ser rimelig ekkel ut. Men så smører man den utover, og det blir faktisk en sykt bra farge! Man ser med en gang hvor den kommer til å legge seg så den blir ikke ujevn ( noe jeg har hatt store probelmer med før) og den lukter faktisk godt. 

Når jeg smurte den ut:Jeg smurte meg inn på hele kroppen, og da ble jeg seende ut som jeg gjør på bildet under.  Elsker å være litt brun, hehe. Og selvbruningen har mer en "svart" farge enn gul, noe som så absolutt er positivt! 

Mange av dere kommenterte jo at jeg hadde en veldig fin farge her, da vet dere hva det skyldes! Så anbefales absolutt til alle! 

:(

Kommenter her

 Jeg kan forklare litt kort hva det er som skjer nå - jeg har hatt en cyste som ligger å presser på venstre eggstokk i over et år nå, og det er altså den som (mest sansynlig) har gitt meg UVI(urinveisinnfeksjon). En cyste er en slags klump med vann, den kan enten være godartet eller ondartet (som min desverre er), og det er forskjellige grader. Det kan i verste fall føre til kreft, og min skal opereres bort om 2 uker med mindre den på mirakuløst vis blir borte de neste 14 dagene, noe som ikke blir å skje.Koselig å se at dere bryr dere om hvordan det går med meg!♥ og formen er helt okei, bare litt vondt i magen. Jeg har det jo bra enda, vitkig å tenke sånn. 

Har vært dårlig hele dagen, men skolearbeid har jeg gjort. Utrolig sliten og litt trist, så nå er det kveld for meg! God natt, og stor klem!

OJ PS GLEMTE Å SKRIVE DET, JEG TAR BLOGGFRI I MORGEN!! har mye som skjer og mye jeg må ta meg av, men jeg har forhåndsskrevet innlegg til dere + laget videoblogg, så da har dere noe å se på likevel.

 Og ja jeg har prøvd å vaske speilet, men blir ikke noe bedre av den der "stol på rosa, farvell til flekkene" sprayen! Noen speilvask-tips? Heheheh


Var en LITT tung skolesekk idag - ti bøker, og pcen var også oppi der..Og en stor takk til min fine venn Viktor som skrev et rørende innlegg på sin blogg om meg. Takk, er så utrolig glad jeg har deg! Er godt å ha noen som virkelig bryr seg<3 Dere kan lese hans innlegg her om dere vil! 


løsvipper

Kommenter her

Som mange av dere allerede har merket, bruker jeg løsvipper hver eneste dag - og jeg elsker det! Jeg bruker det først og fremst for at det er myye enklere enn mascara, jeg bruker sikkert 10 min på å ta det på mens løsvipper bruker jeg 10 sekunder på. Man får med en gang en mye mer "glamorøs" look, og blikket blir mye mer intenst. Jeg bruker faktisk kun foundation og øyenbrynspenn utenom! 

Var noen som spurte hvor jeg kjøper mine, og jeg har kun et råd til dere - ikke kjøp på h&m! Det ser ut som "hore"vipper, jeg ligner en animasjonsfigur med de på + de er utrolig stive og vanskelige og håndtere. Jeg kjøper mine vipper på CUBUS, og alle de har der er egentlig bra å bruke - de er billige også! Bare husk på å klipp vippene litt i kantene, de er som regel for lang til øynene. Man kan jo også ta litt i lengden om man ønsker en mer naturlig look (men det gjør ikke jeg, hehe). Om man tar på seg mascara først er det enklere å feste vippene synes jeg, bare et tips! 

Kjøper limet på samme sted, for limet du får med i pakken er helt verdiløst. Jeg bruker lim fra DUO, og i fargen hvit!

Jeg ser ikke helt den, med at jeg bruker så "mye" sminke. Så et spørsmål - er det hva man bruker, ikke hvor mye forskjellig / stor mengde? De aller fleste bruker jo concealer, foundation, pudder, solpudder, øyenbrynspenn/skygge, dipliner, mascara, øyenskygge...

Kjøpte noen nye idag, vitkig å ha mange på lager! Kjøpte nye i går også.I'm a angrybird

Kommenter her

Hei! Har vært hjemme en liten stund, tok lang tid hos legen. Tok urinprøve og en gynekologisk undersøkelse som er det verste i verden. Hver gang jeg skal til gynekolog får jeg helt sammenbrudd, vet ikke helt hva det er med meg og akkurat det.. Begynner å gråte skikkelig! Skal tilbake i morgen klokken 11:30 for en mer omfattende undersøkelse, satser på å få svar da! 

Ble en del ventetid på legekontoret, da var det godt å ha på seg sløveklær og litt angrybirds på telefonen! Etter jeg var ferdig dro jeg og mamma på butikken, kjøpte meg et blad og litt godteri jeg skal ha i kveld. Er utrolig trett så blir nok bare sløving resten av kvelden - så godnatt! 

Siden dere er så søte har jeg åpnet formspringen min slik at dere kan se hva jeg har svart på tidligere - men jeg svarer nok ikke på spørsmål lengre, desverre!:-) Tenkte det kanskje ville vært greit for dere, med tanke på å få svar på litt diverse. Dere finner den her! 


ny topp

Kommenter her

Kjøpte meg denne toppen på BIKBOK idag! Kommer nok "desverre" til å bli mye shopping framover, er så fristende når jeg må gå igjennom byen for å komme meg til bussen..

Vel ja, den er veldig fin, var bare vanskelig å få til et bra bilde! Litt som en blazer, bare tynnere. 


 Kostet 399, men hadde 50% så ble ikke så ille likevel! :)

 

nå, og hver dag framover..

Kommenter her

Nå er altså første skoledag overstått, synes det var en fin dag egentlig. Hadde minnesermoni for ofrenne etter 22.Juli noe jeg syntes var godt gjort av skolen - men samtidig så "gleder" jeg meg litt til vi går framover. Jeg føler at vi aldri kommer oss helt over dette når vi hele tiden går tilbake og riper opp i gamle sår, og de som har vært der vil nok mest sansynlig bli behandlet som "alle andre", og det må være tungt å bli spurt om hvordan det går hele tiden. Er kanskje feil av meg å komme med slike uttalelser, men men.. Offrene er uansett ikke glemt, jeg tenker enda på det hver dag! Var også en tur i byen (skolen ligger nesten i sentrum), kjøpte en topp! Viser dere senere!  

Foresten så skal jeg til legen senere i dag angående en cyste jeg har på eggstokkene som har begynt å gjøre veldig vondt. Som dere vet har jeg hatt UVI lenge, og nå er det snakk om at det har spredt seg videre til nedre del av magen. Jeg håper på det beste, og det er sikkert ingenting - men klart blir jeg litt nervøs! Ønsk meg lykke til senere da, hadde vært kjipt å starte skoleåret sånn.. 

Her er timeplanen min! Mange av dere blir sikkert ikke å skjønne noe av den haha. Er så vidt jeg skjønner..


Permen min, rosa seff! 

Og dere, Anne-Sofie har bursdag idag , hele 17 år gammel! Gratulerer så mye med dagen verdens snilleste og finste bestevenninne! 

Kjøpte denne leppestiften i dag - nr. 19 fra viva la diva, kjøpes på Cubus! Elsker sånne farger på leppene


Fikk masse rabattkuponger på skolen i dag - eller vi fikk 1 fra bikbok hver, men jeg lurte til meg noen ekstra! 


tanker angående skolestart.

Kommenter her

Haha, for å advare dere litt på forhånd - jeg kommer neppe til å vinne noen pris for "beste oppdatering" i de kommende ukene. Da starter skolen, og jeg har valgt ett ekstrafag, noe som vil si en hel masse jobbing. Men er det noe som står utrolig høyt hos meg så er det en god utdanning og det å ta skolen seriøst, håper dere skjønner? :) Jeg prøver så godt jeg kan, både med blogg og med skole ( til dere som lurer, begynner på det andre året med studiespesialisering. Har tatt en blanding av samfunsfag og realfag)

Og for å si det sånn, jeg har gruet meg utrolig mye til skolestart.. Jeg var som kjent deprimert i fjor og skolen var en kamp hver eneste dag, et mildt lite helvette. Men jeg vet bedre nå hvordan jeg skal takle ting, og det handler om å fokusere på skolen og ikke alt det sosiale rundt, tror jeg. Vi får se hvordan det blir..

Jeg har prøvd å sette opp en plan for meg selv, jeg er kontrollfrak til de grader. Jeg har skole til halv fire nesten alle dager, så skal jeg trene en time, gjøre lekser.. og så, til sist kommer blogg. Jeg har planer om å videoblogge mer, og flere dype innlegg med viktige temaer som jeg kan forhåndsskrive - da blir det jo uansett noe for dere å lese på. Si gjerne ifra om dere ønsker dere noe, men meningene mine er litt på kanten bare sånn at dere er advart!

Det som kommer til å være vanskeligst, er nok det med å få prioritert det sosiale innimellom. Lurer sånn på hvordan det kommer til å gå med meg og kjæresten min, ettersom vi begge har så utrolig mye å holde på med på hver vår kant. 

Meg nå, klar for senga og frustrerte fruer.

Håper jeg kan gå fram som et godt eksempel med dette - jeg skal jobbe hardt som pokker, å få 5.0 i snitt (minst) til jul - og ingen fraværsdager med mindre jeg har spysjuka eller noe annet alvorlig. Kult om noen slenger seg med! Jeg skal også dra kraftig ned på festingen ( altså, maks drikke en gang annenhver mnd) og trene mer. Jeg var ikke ute en eneste gang på åtte måneder i fjor, så for meg er ikke det noe problem. Er jo ikke gammel nok til byen engang! Så nå blir det en ny, og bedre meg.

barbiedop

Kommenter her

Jeg har et spørsmål til dere. Hva mener dere om stoffet melanotan, også kalt barbiedopet? Er det okei/ ikke okei? Kunne dere har brukt det,hvorfor/hvorfor ikke? Og hvordan hadde dere reagert om jeg hadde begynt på det og blogget om det, er det bra eller dårlig? Eller med andre ord - skal man legge skjult på slik i en blogg for å være et "godt forbilde"? 

Bilde fra i fjor da jeg gikk på det. Er klar over at jeg hadde dratt den alt for langt akkurat da..

syyykt!!

Kommenter her

Hei søte blogglesere, håper alle har det bra!  Har vært ute med noen venninner og spist for å avslutte sommerferien for denne gang.. Er ganske tungt å tenke på at det er over så kjapt, men hey - er jo ikke så lenge til jul! Har også tatt sol, og jeg fikk det sykeste skillet av bare 13 minutter i solariumet! Er superglad nå, hehe. Blir i så godt humør av å være brun, tenker jeg ikke er den eneste! :)

Haha, håper jeg ikke er den eneste som har ansiktsolen på hele tiden..

Skillet etter 13 min - hadde ikke skille fra før av, sick! 


glamorøs

Kommenter her

Var som kjent på kino tidligere idag, så filmen" rise of the planet of the apes"! Mye bedre enn jeg hadde trodd, og jeg er ekstremt kritisk til filmer. Litt merkelig slutt, så satser på en oppfølger - uansett verdt å se, spennende og trist! 

Har vært plassert i rundt om en time og sett på frustrerte fruer - dere kan også se det gratis her!  Har begynt på sesong en igjen, og synes nesten det er like spennende selv om jeg har sett hver episode minst fem ganger, verdens beste tvserie

Haha, det er virkelig noe med bloggere og mat, alt skal fotograferes å legges ut på bloggen! Jaja, kan jo ikke være noe dårligere enn alle andre, så...her er min glamorøse kveldsmat, spist rett ut fra esken:glamorøst outfit:glamorøs 60tommer:så tok jeg av meg mitt glamorøse outfit for å slenge på meg litt lite klær å ta bilde til dere, bare fordi dere blir så sykt glad i meg da. Jeg er bare såååå latterlig da liksom, herregud jesus jeg må få meg et liv liksom.. Et glamorøst liv. Neida kledde egentlig av meg for at kjæresten min kommer nå, da må man jo være litt sexehhh. Herregud, tror jeg slutter å skrive nå, er feberen som snakker I promise.Var foresten nettop ute og sprang etter chihuahuaen min, kunne dødd av skam akkurat nå! Ropte og skrek "RIGMOR DIN STYGGE ROTTEUNGE, KOM HIIT!!!" (ja hunden min heter Rigmor), det høres jo ut som om jeg roper på en person haha.. Men jeg blir bare ekstremt redd når den lille tullingen absolutt springe på veien!


når ble mobbing kult?

Kommenter her

At dette er lagt ut på artige.no sjokkerer meg virkelig. Og så har 13 tusen likt det.. Eier dere ikke medmenneskelighet? Er det ikke utrolig slitsomt å bruke så mye energi på å være negativ? Om dere ikke liker sangen Friday, så er det utrolig synd. Da er det så enkelt som å la være å høre på den, og la være å se på musikkvideoen. Selv synes jeg Rebecca er en utrolig søt jente, tenk det folkens, hun ble nettop 14 år gammel! Dødspen, jo! Og hun har oppnådd så utrolig mye mer enn 99,99% av alle de som har likt det bildet på artige noensinne kommer til å gjøre

.

Jeg ønsker i alle fall Rebecca lykke til videre, den nye sangen hennes ( My moment) er kjempesøt! Og dette er faktisk MOBBING, for hver en jævel som har likt det bildet der mobber faktisk. Glad jeg ikke er så missfornøyd med mitt eget liv at jeg må ta det ut på andre! 

Den nye sangen hennes, jeg eeeeelsker teksten! 

Big spender

Kommenter her

Var nettop i byen, kjøpte meg solbriller for ca 4 tusen. Hahah, jeg tuller! Dere kjenner meg bedre enn som så, sant? Jeg kan med hånden på hjertet love dere at jeg aldri kommer til å bli en av de der som skryter over hva jeg har kjøpt, hvor mye det koster osv. Jeg tror vi har nok av de på topplisten? Ja, jeg tjener en del på bloggen nå - men jeg synes det er forkastelig å skulle bruke en masse penger bare fordi man kan. Så ja, solbrillene jeg kjøpte kostet 49 kroner - og jeg elsker de! 

Foresten, så har jeg skaffet meg en Hannah Montana skolesekk. Hahah, tror dere jeg tør å bruke den på skolen eller? Vi får se...

 "back on track" med treningen!

Kommenter her

Jeg har nok aldri vært så utrolig svett før i hele mitt liv! Jeg og Anne-Sofie kom akkurat hjem fra en kjapp tur på trenigsstudio, og jeg var overhode ikke i form til å starte opp med treningen igjen (har vært syk siden jeg kom hjem fra Oslo). Men føltes uansett godt å få startet igjen, selv om jeg bare klarte 20 minutter på 3D-mølla. Utrolig skuffet over meg selv egentlig, og gleder meg til å starte for fullt opp igjen! 

Nå skal jeg gjøre meg klar til senere i kveld, jeg, Anne-Sofie, lillebroren hennes, lillesøsteren min og A-S sin tante skal på kino! Etter det kommer kjærsten til meg ettersom jeg er alene hjemme, vi skal vel bare sløøve og kose. Hva skal dere finne på da? Regner med mange skal ut siden det er siste helgen før skolestart? 

Sånn ser det ut utenfor treningsstudioet der jeg trener, ganske fancy! Anbefaler alle i Harstad som ikke trener på Nautilus til å bytte over, det er definitivt best og mest seriøst (etter det jeg har erfart..)PROVOSEREPROVOSERE

Kommenter her

Jeg ligger her med utrolig høy feber og så vondt i halsen at jeg ikke klarer å sove.. Har dere, kjære blogglesere noen filmtips? Jeg liker filmer som er av typen som mean girls, skikkelig jentefilmer! 

Og så har jeg åpnet formspringen min igjen, haha. Vet det er mye fram og tilbake med det. Men der kan dere i alle fall stille meg spørsmål! Tror ejg kommer til å ha den åpen i rundt en time. Dere finner den her! <- 

Meg nå, uten den stygge ADHD hunden.. Sendte den ned for en time siden!
Og nei folkens, jeg kommer ikke til å unnskylde/trekke tilbake at jeg kødder med at hunden min har ADHD, eier dere ikke humor eller selvironi? Jeg har selfølgelig ingenting imot de med ADHD, en av mine nærmeste har det. Så slapp av, og ikke overanalyser alt jeg skriver:-) 


She's playin' dumb all the time

Kommenter her

Vi dro ikke ut og spiste alikevel, bestilte hjem en liten pizza, cheesburger og pommes frites! Så til dere som lurer på hva jeg spiser, kan ikke akkurat si at jeg tenker så mye på det.. Helt enkelt spiser jeg hva jeg vil, når jeg vil. Noen ganger tenker jeg jo på at jeg må passe vekten og kutte ut diverse ting, men det går aldri! Må være utrolig slitsomt å tenke på kosthold hele tiden som en viss annen toppblogger gjør.. 


Er i alle fall hjemme hos mamma og pappa nå, og koser med min lille gale chihuahua. Det er virkelig en prøvelse, tror kanskje hunden min har ADHD.. Den sprang nettop rett i veggen, sier litt! Jeg har også nettshoppet litt, men hva jeg har kjøpt er hemmelig.. b*r**d*p.. Hehe, kanskje noen av dere klarer å gjette det! ;)

Styggeste chihuahuaen i verden! Lille missfoster<3 

hahaha!

Kommenter her

... Som en slags oppfølger fra forige innlegg, hva synes dere om DETTE da!? Disse passbildene er tatt med UNDER to års mellomrom (tre år siden det til venste ble tatt, et år siden det til høyre..) Hehe, hva synes dere var finest?;) Kødda, er ganske åpenbart at likbleik hud, bollekinn og sort hår is the shit!

Rart å tenke på hvor mye man forandrer seg.. Jenta på bildet til venstre var ukysset, hadde aldri hatt kjæreste, hadde 60AA i bhstørrelse og var utrolig nedenfor og lei seg hele tiden. Jenta på bildet til høyre hadde stappet kroppen full av melanotan og hodet full av blekemiddel, hadde hatt samme kjæreste i over et år, og følte seg trygg og sterk. Men for å være ærlig, ingen av de vil jeg gå tilbake til. Selv om jeg ser ut som jeg gjør til høyre, er jeg på et helt annet sted psykisk nå. 
 

meg med svart hår.

Kommenter her

På dette bildet hadde jeg akkurat blitt 15 år gammel, og er fra nyttårsaften 2009. Jeg kan med hånden på hjertet si at svart hår er noe jeg aldri kommer til å gå tilbake til, selv om det kan være utrolig sexy på rett person, bare ikke til meg!

Hva synes dere?
I must be EMO

Kommenter her

Hei! Jeg har vært hos tanten til Anne-Sofie (sammen med Anne-Sofie, naturligvis) siden 14 tiden i formiddag, koselig! Hun har fungert som en tante nr.2 for meg hele livet, ettersom jeg og A-S alltid har vært venner. Mens vi har vært her har vi også sett på tegninger og brev vi har skrevet da vi var yngre, hahah.. Rart å tenke på at det har vært oss en gang! Skal se om jeg klarer å finne fram noen bilder fra emo-perioden min. For ja, jeg har faktisk hatt kullsvart hår, vært likbleik og hatt mye eyeliner en gang i tiden også! 

Vi har stripet håret til Anne-Sofie igjen, ble kjempebra! Selv var hun litt skeptisk, men ikke sant det ble superfint? Hun kler blondt så bra! 

Nå skal vi ut å spise, vi blogges senere! 

Hahaha, et brev jeg har sendt en gang i tiden.."Du jir os mat", altså du gir oss mat..Under fargingen.

..Og sliiik ble det! 
innlegg om tatoveringen!

Kommenter her

Hei verdens fineste blogglesere! Ser dere har en del spørsmål angående tatoveringen, så skal prøve å svare som best jeg kan!

Hvor mye betalte du? 900 kroner, som er minstepris der jeg tok. Hvor lang tid tok det? Mye kortere enn jeg hadde trodd. Den er jo ganske liten, men tror det tok 15 minutter. Hvordan fikk du lovt? Må man ikke være 18 år? Jo, på de aller fleste steder må man være over 18 år. Men jeg vet ikke om han trodde jeg var over 18 eller hva det var, men jeg ble ikke spurt om legitimasjon, han spurte meg aldri hvor gammel jeg er. Og jeg tok på et seriøst sted.. Hvordan fikk du lovt hos foreldrene dine? Vi har snakket om dette flere ganger, og noen ganger har det vært okei for dem, andre ganger ikke. Men jeg booket tatoveringstime ganske på impuls, så gikk jeg hjem å fortalte at " i morgen klokken 21:00 tar jeg tatovering!". Og da var det liksom greit. Er du ikke redd du kommer til å angre? Nei, ikke egentlig. Og jeg hadde i alle fall angret om jeg ikke hadde tatt den! Hvordan kjentes det ut? Det var ikke akkurat vondt, heller ubehagelig. Jeg rykket til noen ganger og skvatt ofte, var ikke superlett å ligge stille! Men jeg kan prøve å beskrive smertern som å nappe brynene, kanskje? Det kilte/stakk samtidig, og ble ganske varmt akkurat i området rundt. I dag svir det om jeg kommer borti, og det er vondt å ta på hvit vaselin (som jeg renser med)

Men ja, nå er dere sikkert lei av å lese om dette, så nok snakk om det på bloggen! Kan heller oppdatere dere på dette om ca en måned for å fortelle dere hvordan den er da, når ruren har gått av! Og nei, den er ikke skjeiv, har noe med måten jeg står på å gjøre tror jeg? Den ser ikke sånn ut når jeg bare slapper av.
resultatet

Kommenter her

Kom akkurat hjem og sitter i sengen hos Marco, har akkurat tatt litt smertestillende ogsånt! 
Og ja, nå er jeg altså tattovert.. Hva skal man si.. Det gjorde var i alle fall ikke vondt, er mer vondt nå egentlig. De som sier at tatovering er helt jævlig lyver, eller så har jeg bare høy smerteterskel. Men resultatet ble bra! Det har gjort litt vondt den siste timen men nå har jeg fått roet meg ned, og er fornøyd med resultatet. Litt skremmende, men samtidig utrolig godt å tenke på at jeg skal bære den på meg for resten av mitt liv ♥

Dette er først når han bare hadde tegnet på..

rett før..

Nesten ferdig, tatt bakifra.

Og bare for å skremme dere litt, sånn ser det ut nå! Blodig og ekkelt.. Kan vise dere bedre i morgen!it's tatto time!

Kommenter her

Har akkurat spist middag og hatt et telefonmøte. Blir hentet nå snart og skal dra å ta min første tatovering, til dere som lurer - den skal gå på høyre side av kroppen, ved ribbeinet! Har litt nerver, men dette går nok bra..

og jada, jeg skal ta på meg bukse. 

konkurranse - vinn goodiebag fra...

Kommenter her

...E.L.F!  Dere kan vinne en goodiebag som inneholder seks produkter fra e.l.f sin bestselgerliste, men hvilke kan jeg jo ikke avsløre, da blir det ikke noe spennende. Men la oss si det sånn, jeg er fan av produktene og har kanskje vist opp noen av de på bloggen før..? ;) Jeg kan bare si med en gang, det er ikke sånn at dere blir å vinne de billigste produktene, det er noen av de mest etterspurte og beste produktene dere kan vinne.

Det eneste dere må gjøre for å være med i trekkningen er å legge igjen en kommentar på dette innlegget med fullt navn + epost. Dere må altså ikke ha blogg/facebook eller noe for å kunne delta. Bra, eller!? Lykke til alle sammen, jeg trekker vinneren om en uke, 25 August! 

Ting jeg elsker/hater.

Kommenter her....anonym drittslenging. Hvem har ikke blitt utsatt for det, liksom? Såklart er ikke alle som kommenterer anonymt slemme, noen komentarer er jo kjempesøte såklart. Men så finnes det de som skriver kun for å trykke ned personer. De fleste er bare så latterlige at jeg begynner å le, men så finnes det noen som virkelig treffer. Håper de som kommenterer stygt føler seg bedre etterpå, for om ikke ser jeg ingen grunn til å gjøre det.

Sånn som denne under her, her lyser det sjalusi. Kan tenke meg at denne personen sitter alene på jenterommet å trykker i seg sin femte stratos. Denne var av den typen jeg ler meg halvt  ihjel av, haha.
... overprovoserende bloggere. I noen blogger så merker man for tydelig at det virkelig gjøres alt for å få folk til å kjenne hat, og for å få folk til å kommentere. Tror vi alle vet hvem jeg snakker om.. 
Hvor gøy er det egentlig å lese en blogg som bare handler om hvor mye man elsker seg selv? Ja, man kan provosere litt, om man vil bli "kjent" for å være hatet.. Men å overdrive så enormt mye som enkelte gjør.. Huff, blir kvalm av å tenke på det.

... "barbie"-hatere. Folk som skal se så utrolig "kjedelig" ut, og som knapt tør å farge håret eller sminke seg mye selv om de kanskje vil, ettersom de er redd for å få stempel på seg som fjortis/barbie. Folk som synes jeg er barbie bare fordi jeg interesserer meg for sminke og liker rosa, folk som roper barbie etter meg i byen.. Ja, dere skjønner hva jeg mener? Om man nå er barbie bare fordi man har blondt hår å bryr seg om utseendet, ja, da elsker jeg å være barbie! ... oslogutter! åh, det er så mange fine gutter der! Klærne, håret, alt! Ja, man skulle nesten tro at de kommer fra en annen planet enn de "jeg-tror-man-er-homo-om-man-fikser-seg-og-bryr-seg-om-utseendet-så-må-være-cool-og-matcho-og-se-ut-som-en-tulling"-guttene som bor her. Elsker gutter som pynter seg! 

... å bli gjenkjent! jeg synes det er det beste i verden når blogglesere tør å komme fram, bare for å snakke eller for å ta bilde, uansett! Så om dere ser meg er det bare å komme fram! ;)

Her er et bilde jeg fikk tilsendt fra Tusenfryd. Utrolig søt jente! Og 90% av de som kommer bort sier noe om hvor lav jeg er (1.59) og dere, jeg er fult klar over det! Hahha:( meg i avisen

Kommenter her

Som nevnt i går skulle jeg være i avisen idag, er ganske fornøyd med resultatet, selv om det alltid er veldig rart å se seg selv på trykk! Er glad for at artikkelen ikke fokuserte på det som er "glitter og glam" med å blogge, altså sponsing å penger - det var faktisk ikke nevnt en eneste gang, pjuh! Istedenfor kom det fram mye om selvtilitt og å hjelpe andre, så føler selv jeg ble satt i et godt lys. Setter jeg veldig pris på!

Så at det også var om det på nettet, dere kan lese saken her!jeg må jo være gal..

Kommenter her

.. for jeg har nemlig booket tid for å ta tattovering i morgen! Gud, så gøy! Klokken 21:00 i morgen skjer det, og skal ha med meg tre venninner for å holde meg i hånden. Slik ser den jeg skal ha ut (har også lagt ut bilde av den tidligere på bloggen). Dette ordtaket, " A smooth sea nevern made a skilled sailor" betyr utrolig mye for meg. Det vil si at man må gå igjennom mye for å bli ærfaren i livet, og at det kommer til å være litt motgang. Jeg gleder meg så utrolig mye, får nesten tårer i øynene av å tenke på det! Er faktisk ikke så nøye hva dere synes om det, for dette gjør jeg for min del.

snill blogger

Kommenter her

God"morgen"! Jeg har fått en utrolig rar soverytme de siste dagene, sovner i rundt 03tiden på natten og våkner i 9tiden å tror at klokken er kjempemye. Det skjedde både idag og i går! Så nå som jeg har vært våken i noen timer begynner jeg å bli dødstrett, men da er det liksom for sent å legge seg igjen..

Whatever, nå skal jeg dra inn til byen en tur! Og dere? I morgen kommer det opp en kjempebra konkurranse, der dere kan vinne en goodiebag som jeg selv har kjempelyst på... Stay tuned! ;) Skal prøve å bli mye flinkere til å holde konkurranser for dere framover, dere fortjener det! 

Haha faen jeg er lei av å ha hestehale nå.. Gleder meg til å få mer extensions i morgen! 
Går og legger meg

Kommenter her

Oj, det ble plutselig mye senere enn jeg hadde håpet på, prøver nemlig å komme inn i dur før skolen starter igjen! Hadde tenkt å legge meg klokken 9, haha.. Har også ryddet i klesshaugen min, er ferdig med halvparten nå, det er virkelig et HELVETTE å rydde i klær! Er så utrolig lei nå, vil aldri se klær igjen.... Heheheheh.

I morgen kommer det en sak om meg i Harstad Tidene, for dere som ikke kan kjøpe den avisen kan jeg prøve å få lagt opp noen bra bilder av den i morgen. Er spent på å se hvordan den blir! Morgendagen er ganske fullpakket, skal blandt annet trene og muligens møte en venninne som jeg ikke har sett på en stund, og som nå flytter bort. Men jeg skal nok alltids klare...3 oppdateringer? Synes det er så latterlig med blogger som ikke orker/gidder/prioriterer bloggen når man tross alt får betalt for dette, er glad dere setter pris på at jeg oppdaterer så mye som det lar seg gjøre - er jo en måte å vise at jeg setter pris på dere, og!

Godnatt! 

Om noen vil komme hit å motta noen gratis klessplagg/sko/vesker er det bare å stille opp altså.. Kan godt bli kvitt alt dette. 

makeover!

Kommenter her

I kveld har jeg vært sammen med Anne-Sofie og fikset litt på utseendet! Jeg har tatt ansiktssolarium som hun har fått på rommet (er så sykt sjalu..), tatt selvbruning, og så har vi stripet håret hennes enda lysere. Elsker når venniner tar til vettet og blir blond, haha! ;)

Vi har også sett en dokumentar om 2012, er så utrolig redd angående det og kan ligge i flere timer å snakke om å planlegge hva jeg skal gjøre når strømbruddet kommer. Dette kommer på grunn av den største solstormen på utrolig lang tid som treffer jorda. Den kommer ikke til å skade oss fysisk, men til å kutte all strøm. Tenk, vi kan, og kommer mest sansynlig til å være uten strøm, mobilnett og alt mulig i verste fall flere måneder.. Jeg tror jeg skal begynne å lagre opp hermetikk! Har dere noen tanker eller teorier angående dette, eventuelt har dere tenkt ut hva dere skal gjøre? Haha ja, jeg er en 2012 nØØØrd.. 

Ansiktsolen! 

Striping av hår på gang.. Har aldri gjort det før, så var spennende og nervepirrende!

Både jeg og Anne Sofie bruker bleking fra depend, så vet dere det!

Hahah, soling! 

Sliten og sminkefri..


Anne-Sofie uten et gram sminke på seg, verdens nydeligste naturlige! 

resultatet av håret!


sminken jeg bruker

Kommenter her

Dere har spurt en del om sminkevideo, men ettersom jeg ikke får til med det helt enda, tenkte jeg å vise dere sminken jeg bruker i et innlegg!

Foundation fra MAC. Den er utrolig bra, jeg elsker den! Nesten som en fuktighetskrem. Desverre kan den noen gang se litt orange ut, men da er det bare å ta pudder over. Kjøpte den på MAC i oslo, på oslo city. 

Jeg bruker en rouge i Kinnene fra I.D bare minerals. Den har jeg kjøpt på SPASPA i Harstad. Jeg bruker også et pudder fra e.l.f (som jeg glemte hos Lotte) og sminkekosten er også fra e.l.f.. Elsker kosten spessielt, den fordeler veldig bra. Noen som erutroligviktig når man skal ta på pudder! Hater når alt bare faller av kosten.. 


Mascara er noe jeg ikke bryr meg noe særlig om, ettersom jeg bruker løsvipper (kjøper løsvippene på ebay og limet som heter DUO på parfymeriet). Men den jeg har nå er ganske gammel og tørr, men funker helt okei enda. Den er fra maxfactor. 

Når jeg bruker løsvipper bruker jeg å lage en tynn, mørk linje over øyelokket med øyenskygge. Den jeg bruker er fra e.l.f.. Den har jeg glemt å bruke ofte i det siste ettresom jeg ikke hadde den med til Oslo, derfor mange av dere har påpekt at man kan se løvsippene mine. Men når jeg har på denne, vises de altså ikke. 

Leppestiften jeg bruker er også fra e.l.f, og den er seriøst verdens fineste! Bruker den hele tiden, så på 99% av bildene har jeg denne på. En lysrosa/brunaktig leppestift som jeg letet leeenge etter før jeg fant den perfekte til meg. De har også en ganske fin en ganske fin en på cubus, fra merket viva la diva. Brukte den før, men ser fort litt blå ut. Derfor er den jeg bruker nå min favoritt. 

Selvbruningene jeg bruker. Den til venstre er for kropp, den til høyre for ansikt. Den til kroppen ser mest naturlig ut, og den for ansikt ser noen ganger orange ut. Men, de er utrolig lette å påføre. I det siste har jeg prøvd en annen (st.tropez), og den skjollet utrolig mye i forhold til disse. 

give me a sign!

Kommenter her

ååhh så jævlig irriterende, det er noe feil med kommentarfeltet tror jeg? Haha nå høres jeg sikkert ut som en diva, men jeg bruker ikke å få så lite kommentarer som det har vært den siste dagen. Er det bare blogg det er galt med, eller er dere rett og slett blitt litt late? Gi meg livstegn! 

 

Eventulelt send meg mail om noe er galt, takk for respons! 

EDIT; måtte bytte tilbake til gammelt design, var en feil som gjorde at man kom inn på en eller annen drittblogg når man prøvde å kommentere. Heldigvis var dere ikke late, men det var faktisk en feil!

noe nytt

Kommenter her

Jeg elsker når hender er fine og velpleide, altså - at man er flink til å ta på fuktighetskrem, fikse neglene, bruker ringer osv. Jeg har en venninne som har utrolig fine hender (uansett hvor rart det høres ut), men hun har alltdi så mange fine ringer og fin neglelakk. Så, jeg kan jo ikke være noe dårligere, jeg var i dag innom h&m idag og kjøpte et par ringer! Utrolig billig var det, ble kun 99 kroner til sammen.Hva synes dere? Håper jeg ikke er eneste med en bitteliten håndfetisj, haha.

Det skal selfølgelig ikke bli seende sånn her ut, nå drylte jeg bare på alle samtidig.. Få meg på, for faen

Kommenter her

Husker noen av dere Bare Bea, en norsk film som kom ut for noen år siden? Da var vel jeg rundt 11-12 år og skjønte ikke så mye av alt det sexpratet, men det ble fort en favoritt uansett! Dessuten, adopterte jeg og noen jenter den tradisjonen med " det siste kakestykket", om dere skjønner... ;)

Nå har det kommet en ny, lignende (kanskje litt grovere) film, som handler om stort sett det samme - ungdom og sex. Jeg elsker sånne filmer, haha! Selv om det kanskje blir litt kleint for noen, så elsker jeg det. Når jeg likte fanpagen til "Få meg på, for faen" (som filmen heter) så jeg at man kunne ringe en sextelefon, så jeg og Lotte gjorde det nå nettop. H-e-r-r-e-g-u-d, det var så uffaterlig kleint, men veldig gøy!  Men ja, dere kan jo prøve å fortelle meg hva dere synes, haha.. Var i alle fall helt sykt. For å ringe den telefonen, må dere like fanpagen deres her. Det kostet ingenting over vanlig mobiltakst, og var ikke sånn "superdirty" akkurat. Mer bare...en erfaring, haha.

Her er traileren, og den har premiere på Fredag! 

Reklame

nytt design!

Kommenter her

Jeg har fått nytt design som dere kanskje ser, hva synes dere? Det skal enda gjøres noen småendringer, men det er så ABSOLUTT best å se designet i chrome! I explorer ser det bare heeelt rart ut.. Samme gjelder firefox. Men prøver å få fikset det, om ikke endrer jeg bare tilbake om en stund! 

Jeg er enda sammen med Lotte, og vi har begge kjempehøy feber! Vi våknet i morges og syntes ekstremt synd i oss selv så da gikk vi rett ned på butikken og kjøpte oss masse godteri. Vi trodde vi hadde pizza hjemme men det var selfølgelig ikke tilfellet, så vi endte opp med å spise egg som vi såvidt klarte å få ned.. Og nei, Lotte har ikke blogg.

Farget etterveksten i halvsøvne i natt, så håret ble LITT hvitt..hehe
Hehehehhe, 4stjerners middag her!

hhahahahahhha
kos + vinner av extensions!

Kommenter her

Nå har jeg trukket vinneren av extensionskonkurransen, det ble Tiril Emilie Larsen, gratulerer så mye fine du! Send meg adressen din på mail, så kommer de snart i posten til deg! 

Nå er jeg hos Lotte sammen med Lovise, vi sitter bare og snakker gossip egentlig, spiser pizza og litt sånt. Har ikke skjedd noe som er spessielt å nevne, har vært på apoteket og fikset noen greier, har også vært hos politiet angående "hacker" saken, heldigvis ser det ut til å gå min vei med dette, noe jeg er veldig glad for! Har fått vite litt om hva straffene kan bli (på det mildeste), og jeg personlig krysser fingrene for 75 timers samfunnstjeneste, utført i orange dress midt i sentrum for å plukke søppel! Tar seg garantert veldig godt ut på en CV, hehe.

Anbefaler alle som har blitt "missbrukt" på nett og slå hardt ned på det, omså det er hacking, missbruk av bilder eller mobbing. 
(skal være fire bilder i dette innlegget, kan dere se det? Jeg bruker chrome, og kan ikke se noen) 

magen min!

Kommenter her

Som dere vet begynte jeg å trene magen min for 2 måneder siden, da var magen min helt slapp og "normal".Helt udefinert, og null muskler. Slik ser den ut nå! Er i alle fall fornøyd, hva synes dere?

Er veldig vankelig å få det til å se bra ut på bilde, er mye bedre i virkeligheten! Skal fortsette å trene som jeg har gjort, så kan jeg heller vise dere igjen om 2 mnd

barbienight

Kommenter her

Har nettop våknet ordentlig, har vært en helt for jævlig natt! Gud, jeg har hatt så høy feber. Jeg bruker å bli litt dårlig etter jeg har reist, noe som er utrolig kjipt! Men heldigvis er formen bedre nå.
Planen for dagen er å ha noe jeg og Lotte kaller for "barbienight", hehe. Da gjør vi masse ting for å pleie utseendet! For eksempel, jeg skal ta etterveksten,så skal vi nok ta selvbruning - eller, brun skal vi alle fall bli.. ;)

Mange av dere lurer på om jeg ikke skal til Tyrkia (for det var jo planen.) Men desverre, så blir det ikke slik for meg, av mange grunner. Men dere skjønner kanskje at nå som jeg er ganske "sårbar" er det best å bare være hjemme og slappe av, samle meg litt igjen. Jeg er uansett dødsmissunelig på alle dere som har fått tatt dere en sydentur i år! 

Ja, det der er meg akkurat nå. Trøtt og sløv! Nå blir det frokost/middag, før jeg tar turen til BarbieLotte! 

internett på flyet!

Kommenter her

Oj så kult, det er internett på flyet! Vet ikke om det er jeg som henger etter og at dette er veldig normalt, men jeg har i alle fall ikke opplevd det før! Flyturen går plutselig skikkelig raskt også når jeg har noe å gjøre, selv om internett er veldig tregt. Da kan jeg høre på musikk, lese blogg og ikke minst - blogge til dere! Det er utrolig fint vær ute fra flyet nå, på den ene siden er det sol, og på den andre siden måne. Det er virkelig en vakker verden vi lever i! 

Jeg vet jeg ikke er flink nok til å si det, men herregud, jeg setter så stor pris på alle dere lesere. Dere har vært så fantastiske de siste dagene, og sendt meg mailer og masse brev på facebook. Hele facebooken min ble et kaos igår, over 600 uleste meldinger! Så er veldig vanskelig å holde styr på det der, så jeg setter så absolutt mest pris på om det kommer på mail! Jeg har veldig mange meldinger der, men jeg lover, jeg skal svare alle som en. Jeg elsker dere, og det betyr utrolig mye at dere støtter opp i en vanskelig tid som denne.
VAR NETTOP SÅ SYK TURBULENS PÅ FLYET AT FOLK BEGYNTE Å HYLE OG SETEBELTLYSET KOM PÅ TRODDE SERIØST JEG SKULLE DØ FYFAEN SÅ GRUSOMT DET VAR ÅHH GUUUD:(((( Jeg har skikkelig flyskrekk ogsååå!!! 

 

homecoming!

Kommenter her

Jeg klarte, utrolig nok, å få pakket alt sammen ned i kofferten med god hjelp fra min kjære Stine! Har også klart å finne "reiseoutfit", har hørt at det er sol hjemme i Harstad for en gangs skyld, godt å høre! Veldig mange av dere spør altså hvor genseren jeg har på meg er ifra, den kjøpte jeg på BIKBOK -  den er på salg nå, så løp og kjøp! Tror jeg betalte 49 kroner for den.

Gleder meg til å komme hjem faktisk, har helt full timeplan til uken som kommer, fult av mennesker jeg bryr meg om og er glad i. Blir en fin uke, før "helvette" starter igjen på Mandag. Og til dere som lurer, er selfølgelig ikke på grunn av at facebooken min har blitt hacket at jeg er deprimert? Så svak er jeg ikke, hehe! Men ja, en person kan ha vært igjennom mye mer enn hva som kommer fram på en blogg.. "Be nice to everyone you meet,they are fighting a battle you know nothing about".

Kjøpte meg også dette smykket igår på BIKBOK, elsker det! Skikkelig girly. Hva synes dere? 
stay strong.

Kommenter her

Vel, ja. Her er jeg. Det går bra! Har akkurat tatt en dusj, og skal nå begynne å pakke tingene mine før avreise hjem til Harstad. Jeg teller helt seriøst dager til jeg kan flytte fra den byen der, og har fått utrolig mye motivasjon nå til å blogge bedre, gjøre det bedre på skolen, trene mer.. Når noen sier jeg ikke kan, og når noen sier jeg kommer til å misslykkes, når noen prøver å dra meg ned - da blir motivasjonen så utrolig mye bedre, lover dere! Så takk gud for haterkomentarene på sist innlegg, uten dere ville jeg aldri blogget nå.

Har foresten kastet alle extensionene mine, og venter på nye som kommer om ca en uke. Så fram til da blir det mange kjedelige hestehale bilder.. Håper det er okei!

Skal bli spennende å få pakket det her.. 

Hehehe, sitter bare på kofferten og slapper av, liksom. Gleder meg til å ta etterveksten!
the one that survived.

Kommenter her

Det føles helt feil å blogge som "normalt" nå, om ting som vesker, shopping og sminke. For de tingene betyr ingenting. Jeg er veldig lei meg for at jeg har "sviktet" dere, jeg var liksom den sterke, den som ble frisk. Men sannheten er, jeg er ikke noe bedre enn noen av dere. Jeg har vært i en nedoverbakke lenge nå, gått i full fort nedover mot det verste av depresjoner igjen. Og nå er jeg her. Helt på bunnen.

Jeg klarer ikke å snakke med noen rundt meg, og har vært som en zombie på innsiden de siste dagene. Jeg har støtet andre bort, når jeg egentlig trenger de mest, for at jeg vil være alene. Jeg har mistet venner og alt, mye med vilje, for jeg orker ikke sympatien lengre. Jeg orker ikke å bli oversett, da er det bedre å bare være litt på utsiden. Men egentlig, så vil jeg ikke det. Jeg håper jeg en dag klarer å skjerpe meg, og når jeg klarer å rydde opp på innsiden min, kanskje jeg klarer alt sammen igjen.

Jeg har så vondt psykisk og fysisk akkurat nå, og ber dere vise forståelse. For nå er jeg helt på bunnen, så dypt nede at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal klare å stå opp i morgen. Og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare å reise meg opp denne gangen.Det var tungt nok i fjor, liksom. 

Jeg kommer tilbake når jeg er klar.

 

tom for ord, tomt for tårer.

Kommenter her

Det har vært en utrolig tung pskyisk dag, eller, de siste ukene har vært det. Det har seg sånn at jeg blir hacket hele tiden, vet ikke om det er pcen som er hacket men noen kommer seg i alle fall inn på min facebook konstant. Ting har blitt skrevet som ikke er fra meg, "jeg" har fucket mye opp, samtaler som ikke betyr noe har blitt endret på og videresendt.. osv. Dette skjer hele tiden, selv om jeg endrer passord. Det er tungt å føle at man ikke har noe privatliv. Jeg er så redd for at de skal hacke bloggen å slette den, slette meg fra facebook, ødelegge fler vennskap for meg, eller gud vet hva. Jeg vet at det er noen jevnaldrende med meg (altså,født i 1994) som har gjort dette, noen som bor i samme by som meg - og som jeg mest sansynlig er "venner" med. De gir mitt facebook passord videre, og mitt spørsmål er: er dette kriminelt? Kan jeg anmelde det på noen måte? Noen som vet hva straffen er for å gjøre dette gjentatte ganger? Eventuelt noen tips for å forhindre dette? Jeg er så jævlig lei av å gråte meg i søvn over ting jeg ikke har noen kontroll over, og ting jeg ikke har gjort. Jeg er kvalm, vil spy, vil gråte, hyle, slå. Skjønner ikke hvordan folk kan være så utrolig hjerteløse å prøve å ødelegge vennskap/forhold. Nå er det sekundet før jeg bare sletter meg fra jævla facebook. Jeg prøver så hardt jeg kan, men så langt tar ikke politiet dette seriøst.

Litt info til dere som har meg på facebook:

Jeg er aldri pålogget lenge der sammenhengende, når jeg er på facebook er det kun for å legge ut blogginnlegg eller avtale møteplasser/tid og sted ettersom jeg ikke har telefon lengre- de som gjør dette har altså snakked med venner av meg, kjærester, familie osv. Og laget "realistiske" samtaler flere ganger. Som oftest er alt harmløst, andre ganger ikke. Jeg har nå gått igjennom min logg (der åpenbart mye er blitt slettet)og det er vanskelig å si, men rundt 70% av alt som har kommet ut fra min facebook de siste ukene er ikke fra meg. Det har tatt av de to siste ukene når jeg har vært i Oslo, hackerne er åpenbart smarte og vet at da møter jeg ikke vennene mine i virkeligheten, så da blir jeg ikke konfrotert med samtaler som har skjedd på facebook heller - alt skjer på face.. Jeg har jo ikke telefon heller, så all min sosiale omgang med venner fra Harstad har jo skjedd på facebook de siste ukene. 

Jeg har ikke såkalte "hemmelige" samtaler i chatten, om jeg snakker hemmelig med venner tar jeg det face to face. 

Så , ikke stol på "meg" på facebook i alle fall. 
Og dere som har sendt meg mail kan slappe av - er ingen spor til hacking der. 

ny veske!

Kommenter her

Nå er jeg endelig hjemme etter noen timers forvirring opp og ned karl johan. Jeg har som sagt ikke telefon lengre og har tidligere vært avhengig av GPS på iPhone, så er mildt sagt et helvette å ta seg fram uten. Jeg skulle egentlig komme meg på Monki som jeg fant først etter en time (lol, har vært der mange ganger før liksom!?), men fant ingenting der som falt i smak.. Så ble en veske fra H&m, litt mulberry inspirert! Får nøye meg med denne fram til neste lønning.. Lurer bare, skal jeg kjøpe meg mulberry eller louis vuitton? Hva liker dere best?

Love it!   
 

lørdag

Kommenter her

God morgen! Jeg har vært våken en stund, var oppe ved Songsvann tidligere idag, så er utrolig trett. Har også begynt å pakke litt smått, ettersom vi drar hjem til Harstad i morgen kveld!
Jeg skal dra ned til sentrum nå, skal bare shoppe et par småting jeg har sett på nettet og vil ha. Jeg skal prøve å finne fram i karl johan og kanskje ta meg opp til majorstuen, vi får se hvordan det kommer til å gå på egenhånd!

Sånn her ser jeg ut idag: 
meg uten sminke

Kommenter her

Her har jeg kun rester av markering på øyebrynene, ellers ingentning! Og med ingenting, så mener jeg faktisk ingenting. Så ja, love it or hate it, mange av dere har jo påstått at jeg ser ut som et monster uten 10543590 kg brunkrem.

Skal opp kjempetidilig i morgen. Så godnatt, verdens beste lesere!

Synes dette er grusomt skummelt å legge ut, og blir aldri å skje igjen. Så nyt det mens dere har det! Og nei, jeg har ikke på mascarara faktisk! Har vært utrolig heldig og har helt sorte, ganske lange vipper naturlig. Men er jo et kjempekompimang at dere tror det!
orker ikke, gidder ikke

Kommenter her

Var nettop nede på Skøyen og hentet Stine på jobb, jeg tok trikken ned dit slik at hun skulle slippe å dra hjem alene. Men den lille drittungen dro til en venninne, så nå sitter jeg her alene.. Neida, det går helt fint! ♥

Har foresten gått opp..wait for it....4 kilo i løpet av sommerferien, og veier nå 45,7 kg (noe som ikker hverken undervektig eller overvektig, jeg er jo tross alt 1.59 høy). Satser på at alt har lagt seg på puppene... Gleder meg til å gjennoppta joggingen når jeg kommer hjem, for mcdonalds og brownies kommer jeg aldri til å gi slipp på! 

Hahahah, så nå at det har kommet en norsk gossipblogg etter at jeg skrev her at jeg ville ha det! Dere finner den her. Hva synes dere om sånt? Hot or not? 

Har åpnet formspringen min igjen, blir å svare på spørsmål til jeg sovner og så er det over for denne gang, hehe. Men jeg blir ikke å stenge den igjen, slik at dere enda kan se spørsmål jeg har svart på tidligere. Dere finner den her!!!


bilder av det jeg kjøpte!

Kommenter her

Sitter nå å går igjennom min daglige lister med blogger jeg må lese, og blandt de leser jeg to gossip blogger fra Sverige. Altså blogger der man kan lese gossip om andre storbloggere! Haha og alle later jo som om de hater slike gossip blogger, men det er bare bullshit. Man elsker jo å lese sladder om andre. Håper noen kan starte sånn i Norge også, jeg vil lese sladder! Og da mener jeg ordentlig, hardcore, brutal sladder om de "uskyldige" jentene på topp 20! Ohh yeeeah. 

Dette kjøpte jeg idag:

En høytlivsshorts: (som ikke tok seg noe bra ut på bilder, utrolig fin irl)

En topp:Jeans:

Så ingen kjole på meg idag, nei. Nesten litt stolt! 

 

I did it!

Kommenter her

Hei! Kom akkurat inn døren og er utrolig trett som vanlig. Ble litt shopping, viser dere senere hva jeg fikk med meg! Var mange søte lesere som kom bort til meg idag også, er alltid like gøy - så dere må ikke være redd for det, jeg biter som regel ikke! Foresten, jeg føler at jeg går i de samme butikkene her som jeg gjør hjemme, BIKBOK, h&m, vic.. Hvor shopper dere som er "innfødt" i Oslo? Trenger tips! 

Er en eller annen idiot som legger igjen masse kommentarer her med mitt navn og svare på en masse spørsmål - jeg komenter altså ikke min egen blogg for å svare dere. Jeg har blokkert i.pen til personen, så får vi se om det hjelper. I mellomtiden, ikke la dere lure:-) 

Tror jeg klarte å fikse headeren, foresten! Kan dere også se den nå?

Meg og mitt gull før hun dro på jobb! 

Hehe, chille på Mcdonalds liksom!


Meg og noen av leserne som kom bort idag, disse var spessielt søte ettresom de stilte spørsmål og virket veldig hyggelige! Supergøy! Og er søskenbarnet mitt på 8 år som har tatt bildet, derfor det blir litt i froskeperspektiv..

So don't ever change

Kommenter her

Godmorgen! Har akkurat fikset meg og spist frokost, og prøver å planlegge med familien hva vi skal gjøre idag. Jeg vil shoppe, så kan hende jeg og tante tar oss en tur til majorstuen! 

Her kommer en skikkelig glad-sang jeg har hørt på i noen uker nå:

og sånn her ser jeg ut idag :)

 Jeg har foresten vært supernerd i natt og funnet ut hva som er feil med designet mitt. Siden der headeren er lastet opp på er det noe feil med, derfor er headeren "borte". Samme gjelder tcmn fordi vi har samme designlager, og det har ingenting med blogg.no å gjøre. Om noen av dere vil lage meg en ny header som passer til designet og er stor nok til å passe inn der oppe, så bare send meg på mail! sophieeliseblogg@hotmail.com. Hun/han som lager blir linket om personen har blogg. 

 

svar på spørsmål "hvorfor liker du ikke dyr?"

Kommenter her

Jeg har tidligere uttalt her på bloggen ( i en videoblogg) at jeg ikke liker dyr. Ikke missforstå, jeg er veldig for dyrenes rettigheter, styrer unna sminke som er testet på dyr, bruker ikke pels, ikke skinn osv. Tenker også på å bli vegetarianer når jeg flytter ut hjemmefra. Men her kommer min "historie".

Da jeg begynte å utvikle depersjoner var jeg 14 år gammel, da følte jeg meg så godt som 100% alene i livet og følte at jeg ikke hadde noen. På denne tiden fikk jeg en hund, Bella. Verdens søteste lille chihuahua♥ Jeg tror ingen helt kan forstå hvilket bånd vi hadde, eller i alle fall hvor knyttet jeg var til mitt lille gull. Hun var på en måte alt jeg hadde, og en stor trøst når jeg hadde det som værst. Når jeg lå å gråt bort dager inne på rommet mitt, lå hun der like ved hele tiden i armkroken. Jeg var aldri, aldri alene, og Bella ble selv veldig nervøs rundt andre mennesker. Lurer på om hun kanskje plukket det opp fra meg, siden jeg var sånn.. Så jeg ble den eneste hun viste tilitt til, jeg var den eneste hun hørte ordentlig på, jeg var hennes - og hun var min.

En dag da vi var ute sammen,da jeg hadde hatt henne i to år, ble hun plutselig bare borte. Hun gikk rundt uten bånd i hagen, men det hadde jo aldri vært et problem. Plutselig så jeg henne ikke noen steder, og hun kom ikke når jeg ropte. Det var vinter, og jeg tenkte at ble hun ikke spist/påkjørt nå, så ble hun å fryse ihjel. Hele familien lette på skift i mange timer, men hun kom ikke.. Etter 9 timer ble hun funnet påkjørt ca 1 kilometer fra huset mitt. Jeg fikk meg en ny chihuahua kort tid etter for å få en slags "erstatter", men hun har aldri blitt det samme. Det høres kanskje helt grusomt ut, for den nye hunden (rigmor)er veldig søt, men jeg er ikke glad i henne. Jeg er ikke glad i noen dyr liksom, bare Bella. Før var jeg veldig dyrekjær, men nå er jeg ikke det lengre. Det høres kanskje fælt ut, men hun var på en måte mitt første barn, haha! Kan hende noen av dere kjenner dere igjen, med et spessielt bånd til et dyr.Hahah, begynner å gråte av den filmen, men elsker den uansett. Det hun gjør på 0:16 gjorde hun hele tiden, haha! Ekkelt, men søtt.

to forskjellige liv

Kommenter her

Energinivået er enda skikkelig lavt etter dagens opplevelser, jeg har klart å svi bort 1500 kroner på tusenfryd turen ( skjønner ikke hvordan det er mulig!? ) og sitter nå her med noen av de små kusinene mine å ser på barnefilm. "Jørgen+Anne=sant" heter den, og er faktisk utrolig bra. Er en film jeg kunne sett med venniner liksom! Litt skummel er den faktisk også..

Ser noen av dere har noen spørsmål angående Osloturen min. Nei, jeg har ikke flyttet hit, og jeg drar hjem til Harstad på Søndag. Jeg bor enda hos Stine, kusinen min, men hun har sitt liv og jeg har mitt. Det er altså grunnen til at vi ikke er klistret sammen 100% av tiden her, men vi møtes enda hver dag. Hun er en av mine beste venninner! ♥

Når vi snakker om det, Stine er med noen venner for øyeblikket, så hva skal jeg finne på i kveld? Vurderer å begynne å se pretty little liars, har aldri sett det før - er det bra? 

Sliten og trøtt, i verdens beste kosebokse!

Kan dere se headeren min foresten? Jeg klarer ikke å se den, og er flere ting med designet som ikke er som de skal. Får (som vanlig) ikke tak i han som har laget designet, så om noen av dere har peiling på design skrik gjerne ut! Kan nemlig tenke meg et nytt snart.

 

svar på spørsmålsrunden med lotte!

Kommenter her

Som dere vet skulle Lotte, min bestfriend, svare på noen spørsmål om meg som dere har stilt til henne. Her får dere svarene, uredigerte av meg!

Hvordan er hun som full, og hvor ofte er hun det?
Haha?litt for ofte full kanskje? Hun er OVERALT da. Danser, herjer og styrer. På bord, på gulv og i luften. Tidens lille blonde happyclap med andre ord! 
Hva er Sophies verste uvane?
Definitivt å holde på med håret heletiden, spørre ??ser æ bra ut?? Heilt ærlig, e æ stygg på håret?? Vises clipsan????? og holde hånden foran munnen!! Arg.

Er hun blond i hodet?
Sophie er overraskende smart faktisk! Hender ofte at jeg sitter å stirre ut i luften når hun snakker, og later som at jeg er enig. Men såklart, hun kommer med gullkorn som alle andre til tider. 

Hvordan er ho egentlig?
Hard one! Hun er veeeldig snill og omsorgsfull. Hun bryr seg lett om folk og hvordan dem har det. Men bitchog bimbo og FOR ærlig tar litt over de punktene jeg nevnte tidligere. Er ofte hun snur seg til meg og sier ??SHIT, kor stygg ho der egentlig va!?? Typisk jenter, så enkelt er det! Hun er frekk med venninner, jeg har aldri hørt hun sagt til meg ??Så fin du va nu!?? og faktisk ment det?. Men det er ting man er blitt vandt med når man er rundt henne. Hva snakker du og Sophie om når dere er sammen? 
Vi snakker om alt fra gutter til silikon. Og fremtidsplanene våre selvfølgelig. (FHM it is) Vi stirrer oss i hjel på blonde, svenske babes med silikonpupper og lepper vi alle bare drømmer om. 39 tusen kroner senere er det meg og Sophie. 

Redigerer henne bildene av kroppen sin, eller er den sånn?
Ja, hun redigerer hver eneste detalj! Her er oppskriften: Puppene er redigert store i photoshop, egentlig bruker hun bare 75a. Hoftene er redigert smalere, og ikke for å snakke og rompa. Huff, dere skulle bare vist! Dere skjønner vel hvorfor hun redigerer seg så, ettersom at Kissie er forbilde? 

NEI, for siste gang. Sophie redigerer bare bildene sine av og til skarpere, og på sin blekeste tid brunere. Ikke noe mer enn det. Hun har dødsbra kropp, og sånn forblir det. Finito! 

Hva tenkte du når hun ble sammen med Marco?
Ettersom det va jeg som koblet Marco og Sophie sammen, syns jeg det bare var kjempegøy! Marco er en dødshyggelig fyr som jeg kommer godt overens med, så det kunne jo nesten ikke bli bedre. Så ja, jeg syns de passer sammen.

Er hun så sporty som hun skal ha det til?
Jeg har aldri sett den sportye siden til Sophie for å være ærlig?Må si jeg stusser litt når hun ringer meg å sier at hun har jogget en mil. For å være ærlig, så tror jeg egentlig hun er litt lat. Dropper unna trening her og der! Hun som alle andre?(note fra sophie; hahaha fuck you jævla kjerring, rett på flex når jeg kommer hjem)

Er det noe Sophie vil fikse på når hun er 18? Hvem er forbildet hennes når det kommer til utseende? 
Ja, det er en del. Puppene skal fylles på, det skal restylane i leppene og kinnbena, 200 keratinfester i hodebunnen og en fin brunfarge for hun er fornøyd. Heldigvis har hun meg hengende etter! 
Tror ikke Sophie har et spesielt forbilde når det kommer til utseende, men søk opp Veronica Thorsell og vakre Heidi Montag(etter alle operasjonene!!) så ser dere perfeksjonisme etter vår mening. 

Sånn ser vi derimot ut nå, så her trenger vi litt surgery:
bilder fra tusenfryd!

Kommenter her

Hei! Jeg kom akkurat hjem etter en lang, men gøy dag. Er utrolig sliten! Begynte dagen sammen med familien, men ettersom ingen tør å ta de store karusellene ble jeg overlykkelig da en kompis fra tromsø kom! Så det var altså ikke Marco jeg var sammen med, som noen av dere som hadde sett oss trodde. Vi tok alle karusellene som er verdt å ta, men den beste var nok spinspider eller skycoaster! 

Haha beste bildet, lillesøsteren min måtte passe seg for egoet..

Dagens outfit på min kompis, hehehe

Skyecoaster, den sykeste! 

Lillesiss!
Haha meg og fetteren min på andre rad!

Meg og Andreas ( fetter) 


tusenfryd next!

Kommenter her

Nå drar vi på tusenfryd! Om dere ser en liten jente på 1.59 (ja, jeg er sykt lav) med langt blondt hår, er det bare å komme bort å si hei! Blogges senere!

Ps, dere maser noe sinnsykt , men svarene på spørsmålsrunden med Lotte kommer senere idag. 

hvor går grensen for utroskap? + v.blogg

Kommenter her

Laget egentlig en lang videoblogg, men det tar så latterlig lang tid å laste de opp uansett hva jeg gjør så da blir det denne istedenfor!
Det jeg egentlig snakket om, var meg og kjæresten min, og at jeg ikke er en dårlig kjæreste bare fordi jeg synes andre er kjekke? Han synes naturligvis andre jenter også er pene, det er menneskelig. Jeg flørter heller ikke med andre, og er ikke på "date" med andre gutter. Men jeg har alltid hatt flest guttevenner, og kommer aldri til å gi de opp for en kjæreste. Han har jentevenner også, og det er helt greit.Jeg er ikke utro fordi jeg synes det, jeg er ikke slem eller frekk, jeg bare synes andre ser bra ut og mener guttevenner er greit - men selfølgelig synes jeg kjæresten min ser best ut, er jo en grunn til at vi er sammen. Det er jo han jeg har følelser for, det er han som er den første jeg tenker på når jeg står opp, og den siste jeg tenker på før jeg sovner. 
Kjæresten min er ingen tøffel bare fordi jeg er eldre, og sier klart ifra når noe ikke er som det skal. Dere må tenke på at her får dere min side av saken, hadde han hatt en blogg hadde han sikkert skrevet ting dere hadde vært uenig i også. 

Uansett, gleder meg utrolig mye til å se om han 4 dager. Verdens fineste og snilleste kjæreste 

Men jaja, her har dere en "blablabla" videoblogg! Og nydelig startbilde foresten, blir flau som faen... 

Så, fortell meg gjerne. Hva slags forhold har dere egentlig? Dere får jo tydeligvis ikke lovt til å synes andre er kjekke, ha guttevenner..? Og hvor går grensen for seriøs utroskap for dere? For meg går nok den på et romantisk kyss som skjer på tomannshånd, da er det utroskap mener jeg.. Og hadde dere tilgitt deres kjæreste om han/hun var utro? Helt ærlig nå! 

jacuzzi

Kommenter her

Jeg og lillesøster har akkurat kommet inn fra jacuzzien på terassen! Selv om det regnet og var grått ute, hjalp det med neonlys i jacuzzien og 39 grader i vannet. Spilte dessuten inn en videoblogg, får se om den kommer ut haha.. 

Og jeg ser at etter jeg har lagt ut litt lettkledde bilder på bloggen er det mange som har spurt meg om treningstips, da blir jeg kjempeglad! Gøy at jeg kan være motivasjon for noen! Det er helt rett at jeg trener, jeg jogger hver dag( har riktignok ikke gjort det her i Oslo) og tar diverse øvelser som sit ups, push ups osv. Men jeg er ingen ekspert, så om dere vil ha strammere rumpe for eksempel så google diverse øvelser. Det har i alle fall jeg gjort. vurderte å sensurere dette bildet, blir jo 2 much 2 handle for enkelte av dere om man ser litt pupper og mage! Håper dere overlever!:-)

 Tenkte uansett å komme med en beklagelse til en fan (stalker) som har spammet kommentarfeltet de siste dagene. Personen tok det tydeligvis utrolig nært seg at jeg skrev "løp for livet" i et innlegg, ettersom ungdomme på Utøya bokstavelig talt gjorde dette. Jeg er lei meg for at du tok det nært deg, men mennesker har nok løpt for livet før dette skjedde, og mennesker løper for livet den dag i dag. Jeg tror alle (utenom du) skjønte at jeg ikke mente å såre noen med å si det, og at det tydeligvis var lite gjennomtenkt. ny kjole!

Kommenter her

Jeg var som sagt på Sandvika storsenter idag, var egentlig innstilt på å shoppe bort resten av pengene mine men desverre falt ingenting i smak. Så ble bare en kjole! Jeg har alt for mange kjoler nå, så neste gang jeg kjøper en kan dere bare gi meg kjeft altså - jeg trenger å kjøpe jeans!

Hva synes dere om den? Fikk desverre ikke tatt noen bra bilder, men dere ser vel ca hvordan den ser ut!tuusenfryd

Kommenter her

I morgen skal jeg og noen fra familien (eller, jeg skal kanskje dra med en kompis) til tusenfryd! 
Sist jeg var der var i fjor sommer, da dro jeg og Stine en tur. Husker at mange blogglesere stoppet Stine da, så hadde vært kjempegøy om noen kom bort til meg også! ♥ Det er mye bedre enn når man bare står å stirrer, det er bare kleint alle. Men når dere kommer bort blir jeg helt i 100!  Tror uansett det blir utrolig gøy, jeg elsker å ta karuseller og er langt ifra feig på det. Personlig er nok spin-spider min favoritt der!

Skal videoblogge i kveld, om noen har videobloggforslag så kom gjerne med de nå! Helst noe jeg kan snakke om, eller vise fram. Jeg kommer ikke til å vise hvordan dere kan ta på extensions, og sangvideo blir det heller ikke. Alt utenom det! 

Her kommer noen bilder fra i fjor når vi var der. Og jeg var virkelig brun , ja..? Savner det litt!
godtegris

Kommenter her

Jeg og Stine har nettop sett på greys anatomy og spist godteri. Er utrolig trett og har en fullpakket dag i morgen med først Sandvika storsenter, og så familiemiddag på kvelden. Skal ikke sove hos Stine i morgen, men hos noen andre i familien jeg nesten aldri har møtt før.. Så kan bli spennende!

Var foresten 3 gutter på bensinstasjonen rett ved siden av her som jeg skal hilse fra til bloggen. Uten å si noe for sikkert, så regner jeg med at de alle er singel ettersom de bruker mye tid på å henge på bensinstasjonen.. Og ellers jobber det en veldig kjekk gutt bak kassa der, har blitt en del bensinstasjonturer på meg og de andre jentene her, liksom!bilder fra frognerbadet.

Kommenter her

Var som sagt på frognerbadet idag! Ble en dag full av avslappning i solen, bading og mange turer i sklien. Jeg fikk skille! En veldig gøy og koselig dag, sammen med verdens fineste familie.
haha sykt kald og sminkefri....styggeste bildet dere blir å få se av meg, nyt øyeblikket!


shhh, en hemmelighet!

Kommenter her

Jeg har lært at man egentlig aldri skal dele sine frykter med andre, det blir garantert brukt mot deg.  Men jeg klarer ikke å dy meg.. Nå skal dere få le litt på min bekostning.

1. Jeg tør ikke å ta på folk som har tørre hender. Jeg får frysninger å vil spy av det.. Samme med folk som biter negler. Klarer ikke å ta på de, rett og slett. Vet ikke om jeg er redd for noen slags bakterier eller hva det er.

2. Jeg klarer ikke å se på tekst-tv. Jeg får angst anfall av tekst-tv...

3. Jeg er ikke redd for edderkopper, veps og fluer, men er LIVREDD for marihøner.

4. Jeg er livredd for dører som knirker.. Fyfaen, klarer ikke å beskrive det engang. Kan begynne å gråte av det, klarer ikke å åpne en dør om jeg er redd for at den skal knirke. Jeg åpner ekstremt sjeldent dører, og jeg tror det jeg sier oftest til Marco for eksempel er "kan du åpne døra?" 

5. Og så til den verste av dem alle. Jeg er redd for papir, altså ark. A4, A5, A3.. Uansett hvilket! Klarer ikke å ta i papir, se på det, skrive på det, ingenting. Jeg kan loove dere at det har vært problematisk på skolen. Også lyder ark kan lage av å treffe bordet for eksempel er de veste lydene jeg vet. Da får jeg frysniger, og det har hendt jeg har begynt å gråte av frustrasjon på skolen noen ganger på grunn av dette.. Dette gjelder ikke dopapir, men alt annet. Papir i bøker, permer, alene, overalt. Lurer på hva i alle dager jeg skal finne meg jobb som i framtiden...

Har noen av dere noen rare fobier? Elsker å høre om sånt! random bilde fra akkuat nååå.

løp for liveeet

Kommenter her

Hei! Kom akkurat hjem fra frognerbadet, og er utrolig sliten! Skal vise dere flere bilder senere.

Mens vi var der begynte noen små regndråper å dale ned, og det var helt merkelig å se på at til tross for at vi var i et badeland, og at alle var våte fra før av, stormet alle opp og under taket. Rart! Er tydeligvis forskjell på klorvann og på noen få regndråper..
Etterhvert begynte det å tordne og lyne, gjett om jeg får adrenalin! Er sånn gledesblandet skrekk, og vi "løp for livet" for å komme oss hjem. En gang var lynet supernært oss, alt rundt oss lyste opp og det tok ikke et sekund engang før vi hørte torden!konkurranse - vinn hairextensions!

Kommenter her

Det dere kan vinne er 100 keratinfester hair extensions fra rapunzelofsweden.no. Jeg kan ikke si noe om kvaliteten ettersom jeg aldri har brukt keratin, men jeg har alltid brukt clips fra rapunzel og vært like fornøyd hver eneste gang! Fargen er i #60, altså den lyseste. Dere har spurt om man kan farge det, og det tror jeg! Men husk at det skjer på eget ansvar. Har selv farget extensions mørkere før og det har gått helt fint. Verdi er litt over 700 kroner. Jeg betaler porto til vinneren. Extensionene er uåpnet og urørt av meg. 

Det du må gjøre for å kunne vinne er å like facebook siden min, DEN FINNER DERE HER! Når dere har gjort det legger dere igjen en kommentar her på bloggen med fult navn slik at jeg kan skjekke at dere har likt den. Om dere har likt siden min fra før av, er det selfølgelig greit! Da trenger du bare å kommentere innlegget her.

Jeg trekker vinneren 15 August, lykke til! 


oppklaring

Kommenter her

Hei verdens søteste blogglesere!

Jeg har oppdaget i det siste at det har kommet ut en del "hat" innlegg om meg på diverse småblogger som tydeligvis er desperate etter oppmerksomhet. Mitt råd til dere alle; ikke gidd å bry dere. Det er kjempesøtt at dere prøver å forsvare meg, men når jenter på 18-25 år synes det er jævlig gøy å trykke ned på jenter som er såpass mye ynge, så er det faktisk bare synd på dem. At de kan synke så lavt for oppmerksomhet er så latterlig. Da er det mye bedre å pushe opp litt pupper som jeg gjør. Hehe neida!

Nei men helt seriøst.. Det er virkelig ikke verdt det, og jeg blir ikke lei meg så dere trenger ikke å bekymre dere.

Men nå som jeg først er igang, kan jeg ta den smykkesaken jeg har hørt litt om (dere kan lese innlegget her) Kort og godt går det ut på at en toppblogger med 18 tusen lesere ( som ligger rundt det jeg har) har fått tilsendt noen smykker mot reklame på bloggen, så tok bloggeren smykkene uten å melde noe fra seg. Dette er altså ikke meg, som mange tror. Da har vi det ute av verden! De som har bloggen har også skrevet i kommentarfeltet at det ikke er meg det gjelder, så noen av dere må holde den lille hjernen deres på plass og slutte å slå med de små stygge fingrene deres på tastaturet, for dere vet ikke alt. Jeg vet godt hvem denne bloggeren er ( ser det også har kommet ut nå ) og håper hun tar det som en "mann" og skrive beklagelse på sin blogg, slik at jeg slipper å få så mye dritt på grunn av det. 

Peace in the middle east, osv.Og ja, vet det har blitt mye klaging på bloggen i det siste - har blitt en del nytt og "skummelt" etter at bloggen ble så stor. Men fra nå av er det slutt på det! I promise! Nå blir det bare en positiv meg dere får se.

fra vest til øst

Kommenter her

Var nede i Oslo sentrum tidligere idag - alene! Skulle bare gjøre noen ærender så gikk bra. Gikk rundt noen timer på city og så på klær, har funnet mye jeg skal ha når jeg får lønning! Men akkurat nå har jeg så lite penger at det gjør vondt hver gang jeg skal skjekke kontoen... Regner med jeg ikke er den eneste der penger bare forsvinner bort på dritt jeg ikke kan huske å ha kjøpt engang!
Men idag fikk jeg faktisk med meg noe nyttig hjem - ny øyenbrynsblyant,leppestift og foundation, alt fra MAC og designet av selveste Lady Gaga! Elsker det.

Men hahaha, når jeg skulle hjem klarte jeg å ta feil trikk, så jeg endte opp på grønnland. Har ikke vært der tidligere, og har aldri vært så redd før som når trikken plutselig byttet til "ikke i trafikk" og jeg måtte gå av. Kom meg heldigvis hjem til slutt, og med høye sko kan jeg trygt si at det tok en stund!

 

Forlatt på trikken...


I kveld klokken 21:40 (tror jeg) går det en dokumentar om utøya på tv2 som vistnok skal være veldig bra! Regner med det ikke er kun jeg som interesserer meg veldig for det, så en ide kan jo være å se på? Det skal jeg. 

nei, jeg er ikke mammma...

Kommenter her

Gud, jeg blir så irritert av sånt! Jeg har funnet en falsk blogg, der noen bruker mine bilder og later som om de er 17 år, bor i Stockholm og er mamma. Da har folk helt seriøst problemer!

Jeg hadde aldri visst om denne bloggen om det ikke var for mine svenske lesere, flere har spurt meg om hvor det blir av ungen min... Da har jeg alltid trodd det var et slags ordspråk de bruker i sverige (haha), men så linket noen meg denne bloggen og spurte hvorfor jeg noen ganger blogger på svensk, og andre ganger norsk. Jeg har da altså ingen andre blogger enn denne, så vet dere det.

Jeg har sendt mail til myshowroom (det samme som blogg.no), men bloggen er enda ikke fjernet. Jeg vet at eieren av den svenske bloggen leser min blogg, ettersom hun tar bilder herfra. Så jeg har en oppfordring til deg, patetiske menneske - fjern bloggen med en gang, om ikke blir du anmeldt. Da får du det på rullebladet, og det ser neppe særlig bra ut når du skal søke jobb. Du har jo tross alt en fantasi-unge å forsørge? ;)

Bloggen finner dere her. 


videoblogg (warning - fjortis)

Kommenter her

Herregud, jeg virker helt blåst i hodet på videoblogg, skjønner godt at noen av dere hater meg haha! Jeg kan prøve å unnskylde meg med at alle gjør seg vel litt til på film? Er litt rart å snakke med et kamera.. Men hey, en gang fjortis, alltid fjortis!

skjerpings, folkens.

Kommenter her

For noen dager siden la jeg ut et innlegg på min blogg om Viktor Frisk, en svens blogger som jeg liker(bloggen hans finner dere her). Vet dere hva? Ikke nok med at dere kalte han homofil og angrep han på min blogg (som han har ingenting med å gjøre), men jeg fikk DRAPSTRUSLER per mail. Kan dere tro det!? Det er nettop derfor jeg har valgt å skjule forholdet til meg og Marco fra bloggen. Jeg vil ikke bli drept heller, fordi jeg er såkalt "dårlig" kjæreste. Synes synd på dere der ute, som tydeligvis er i forhold der man ikke kan få ha guttevenner, eller synes andre er kjekke - og jeg synes enda mer synd i dere for at dere tar alt så jævlig boktsavelig. Heldigvis er det noen der ute som tenkte lengre enn nesetippen sin og faktisk ikke tar alt så alvorlig, takk gud for at dere finnes! Er så glad jeg har noen sånne lesere!

Og så vil jeg bare sende en liten takk til Viktor som er mye sterkere enn meg, han takler dritt utrolig bra. Kan neppe være helt morro å bli skjelt ut hele tiden, det vet jeg jo alt om. Han er fantastisk, og gleder meg til vi skal møtes nå snart!  ♥

ta av solpudderet, lissom

Kommenter her

Så gøy å høre at mange av dere var interesserte i extensions! Jeg kommer ikke til å selge det til noen av dere ettrsom jeg føler det blir litt feil, jeg trenger ikke pengene.. Men jeg kan gjerne gi det ut i konkuransse. Dere må ikke ha blogg for å delta, jeg finner nok på noe lurt..  Jeg kjører i gang konkuranssen når jeg kommer hjem fra Oslo, så bare hold dere oppdatert. Om noen av dere har forslag på hvordan konkuranssen kan være, så skrik gjerne ut. Er helt ny på det, jeg! 

Akkurat nå spiser jeg is og ser fotballkamp, jeg er egentlig ikke spessielt interessert i norsk fotball - det er jo så kjedelig! Hver gang Norge gjør en halvveis godt presantasjon i fotball skal det altså klistres utover avisforsidene i minst en uke etterpå, og gjør de noe dårlig så kommer de med unnskyldninger. Om de tar av seg mascaraen og solpudderet spiller de kanskje litt bedre! Hehe, neida joda.
Når det kommer til fotball på verdensbasis så er det Liverpool jeg heier på, men idag når det står mellom Molde og RBK, så heier jeg definitivt på sistenevnte! extensions"krise"

Kommenter her

Som dere vet bestilte jeg 100 keratinfester for en stund siden ( i fargen lys blond, seff), men etter å ha hørt deres skrekkhistorier der enkelte har mistet håret tør jeg ikke helt å ta sjangsen. Så jeg lurte på om noen av dere vil ha det håret? Da kan jeg eventuelt lodde det ut til noen, må se først på interessen deres. Skulle egentlig gi det til en venninne, men så hadde hun kjøpt selv! Hva sier dere?

Har laget en videoblogg til dere, kommer ut litt senere!


videoblogg og litt sånt!

Kommenter her

I går var jeg jeg, Stine og Anna og spiste på Fridays! Har faktisk aldri vært der før, så var utrolig koselig.

Men for å si det sånn, det merkes at jeg kommer fra en liten by. Her snakker vi paranoid, altså! Hver eneste gang noen ser litt skummel ut, ser jeg for meg at vi skal bli skutt rett ned. Kom også en med tidenes verste monobryn bort til oss å skulle ha oss til å vise veien til aker brygge, og når vi hadde forklart gikk han aldri. Jeg holdte på å le meg ihjel, og ba seriøst til gud om at trikken skulle komme. Heldigvis overlevde vi kvelden :D 

Kameraet ble fritt for strøm ganske tidlig, så beklager for få bilder! Hehehe, w0pz... Og siden dere er verdens beste lesere, får dere også en ekstremt klein videoblogg! Enjoy.

 

 Håper alle nyter dagen, får se hva vi skal gjøre idag! Tror kanskje det blir en tur på opera taket! :D

En annerledes spørsmålsrunde

Kommenter her

Min BFF Lotte Elise har sagt ja til å være med meg på en annerledes spørsmålsrunde! Det går ut på at dere spør Lotte spørsmål OM meg. Når jeg har spørsmålsrunde om meg selv, kan man jo fort pynte litt på sannheten, det kan jeg love dere at Lotte ikke gjør..

Lotte vet alt om meg, og er min "barbie halvdel". For ja, hun er faktisk mer jålete enn meg.. Hun vet mine innerste hemmeligheter, så nå er det bare å fyre på! F.eks, " hvordan er sophie egentlig?", "er hun så snill som hun vil at fok skal tro på bloggen?"; "hvordan er hun som full" osv. Kjør på! Gru-gleder meg..Og til dere som sikkert kommer til å påstå at jeg hermer etter Kristina Anders med dette. Jeg og Stine gjorde akkurat dette for over et år siden, så det så! Var nok vår ide! :)


en utfordring som blond..

Kommenter her

..er å finne klær man skal ta på seg uten å se ut som en total bimbo. Jeg går helst kun i rosa hjemme i det private, og prøver egentlig å kle meg ganske "grått" til hverdags, uansett hvor sykt det høres ut. Jeg synes blondt og sort går utrolig bra sammen, faktisk! Samme med brunt hår å lyse farger. 

Synd jeg bor i en liten drittby der man blir drept med blikket bare man går kledd litt penere enn visse andre. Selv om det tydeligvis er sykt kult å røyke i sine gråe sløvebukser kombinert med DC hettegenser og slitte skatersko, er det ikke akkurat slik jeg vil se ut. Så i det siste har jeg vært på jakt etter noen kjoler jeg kan bruke til hverdags, igår ble denne med meg hjem fra BIKBOK. Hva synes dere? Kan ta bilde på senere om dere vil!

Jeg tenker å kombinere den med et nydelig skopar med 15 cm hæl jeg nettop kjøpte fra nelly. Det kommer til å bli så hot! Skal foresten kjøpe meg mulberry veske snart, har spart i en evigheeeet. Gleder meg!

hvorfor jeg skjuler ansiktet mitt på noen bilder

Kommenter her

Som mange av dere har lagt merke til, sensurerer jeg noen ganger nese/munn, eller holder hånden/gjenstander over. Grunnen er jo selfølgelig at jeg har komplekser. Jeg synes nesen min er for stor, og jeg har veldig overbitt. Jeg skal få regulering, men slikt tar tid. Jeg må først borre noen tenner, og jeg driver å prøver å få slik at jeg kan få på baksiden av tennene, men da må jeg reise til en annen by. Men jeg gleder meg utrolig masse!

Til da er det ikke mye å gjøre, jeg hater å smile på bilder. Men jeg får vel bare bite tennene sammen (hehe), å slutte å være så jævlig barnslig. Jeg ser ut som jeg gjør, jeg. 

Så der har dere mitt største kompleks, nesa og tennene! Hva er deres?noen endringer

Kommenter her

 Hei bloggen! Kom nettop inn døra, har vært plassert ute på verandaen i noen timer. Og er det kun jeg som HATER å sole meg? Det er rett og slett en plage! Jeg leser alltid en god bok, ser på film, hører på musikk, drikker brus osv mens jeg ligger der, men et minutt føles likevel som en time.
Heldigvis blir jeg utrolig fort brun, takk gud for melanotan! (Nei, jeg går ikke på det, gikk på det før. Sitter enda litt inne i kroppen).

Foresten, så har jeg tatt en besluttning om å ikke blogge mer om Marco, kjæresten min. Det kan hende det kommer etterhvert, men ikke på en god stund. Fra nå av har han ikke en dritt med denne bloggen å gjøre, er virkelig utrolig hvor hardt enkelte av dere har prøvd å ødelegge. Alt dere trenger å vite om saken er at jeg har kjæreste. 

Nå nettop - how tan!? 
Søteste i hele verden! + en hund... Hehehehehe neida