hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juli 2015

jeg smiler og livet smiler

Kommenter her

annonserTopp fra nelly / bukse fra bik bok by lene orvik.

Jeg elsker sommerdager som dette! Spontane, og fulle av glede. Anne-Sofie har kommet til Oslo, og planen var egentlig kino.. Men vi tok like godt noen drinker og nå sitter vi hjemme hos meg med noen glass vin. Så her tror jeg vi blir resten av kvelden! Jeg vil ikke dra ut idag, selv om det er til litt missnøye fra resten av gjengen her. What can I say, er ikke så stor fan av å være på byen.. Selv om jeg blir oppfattet som kjedelig for det.

Jeg er veldig glad i livet om dagen, og jeg elsker Oslo. Er så glad for at jeg flyttet hit <3

 

min dag - time for time

Kommenter her

Idag stilte jeg alarm på mobilen hver eneste gang klokka slo en hel time, og da skulle jeg enkelt og greit bare ta et bilde av hva jeg gjorde der og da. Kameraet hadde jeg alltid nært meg, med fisheye-objektivet slik at det ble lett for meg å fotografere.


09:00. Her har jeg allerede vært våken, men de to timene var så lite innholdsrike at jeg føler dagen starter her. Klokken 09:00 var jeg på vei ut døren, solen skinte og jeg skulle handle to grove rundstykker som ble min frokost sammen med et glass juice.10:00. Jeg er i taxien på vei mot ekerbergsletta og norway cup, dagbladet kjører en direktesending derfra i år som jeg skulle delta på denne torsdagen. Jeg hadde aldri vært på norway cup, så jeg gledet meg!11:00. Å spille inn nett-tv (og vanlig tv) tar veldig lang tid, så en time etter at jeg satt i taxien er vi nesten klar for sending. Jeg skulle bli intervjuet sammen med Charlotte som lever av å trikse med fotball! Det var gøy og vi fikk bra kjemi, jeg ble faktisk invitert hjem til henne i London :-)
12:00. Ferdig med norway cup, og jeg burde egentlig ha vært på vei til neste avtale, men jeg MÅ bare lade telefonen min først. Når alarmen ringer 12:00 sitter jeg på bakken utenfor blokka der jeg bor og skal til å låse opp døren inn.13:00. Jeg rakk avtalen min, og er nå brunere enn for bare et par minutter siden. Spraytanhuset ga meg farge, og nå gir de 40% avslag til mine lesere om dere bruker rabattkoden sophieelise ut august (rabattkoden er i samarbeid med spraytanhuset).
14:00. Når klokken er 2, befinner jeg meg på olivia i bogstadveien med min venninne Camilla. Vi snakket, tiden gikk fort og vi hadde det veldig hyggelig sammen.15:00. Jeg er på trikken med rettning leiligheten etter en koselig lunsjdate. Her har jeg planlagt å rekke en 20 minutters treningsøkt også før jeg kommer hjem.16:00. Jeg er hjemme, og rakk både en rask joggetur og mathandel på MENY. Nå skal jeg åpne en pakke jeg hentet på posten, og forhåpentligvis liker jeg alle klærne slik at jeg kan gi dere mine siste innkjøp i et eget innlegg!17:00. Jeg har begynt på det som var planlagt til dagens første innlegg, om mine siste innkjøp. Jeg rydder plass (som innebærer å ommøblere stua for å få en hvit vegg i bakgrunnen av bildene) setter igang med selvutløseren, men midt under hele greia slutter fokuset på kameraet å fungere, så jeg må bare gi opp og vente til noen kan hjelpe meg. Føltes ganske dritt å ha brukt en time på noe som egentlig kunne ha tatt 20 minutter, og enda er jeg ikke ferdig.

18:00. Gjør et innlegg for coverbrands istedenfor, ettersom jeg kan ta disse bildene på egenhånd. Blir ferdig med dette på rett under en time og mailer det til coverbrands + legger det ut på bloggen. Begynner å svare på dagens mailer og skrive inn nye avtaler i avtaleboken. Tenker at det kanskje er på tide å ta dynetrekk på dyna, men det får vente.19:00. Ligger enda med pcen i fanget og jobber. Jeg begynner på dette innlegget, haha.. Henger litt på fanpagen min samtidig og svarer på meldinger og kommentarer der. Tenker at jeg burde ta ned Marilyn Monroe bildet som henger over døra. Det ser jo ut som om hun er min gud eller noe, som skal passe på rommet.20:00. Jeg hadde bestemt meg for at om jeg ikke fikk fokuset på kamera til å fungere når klokken var 20, så skulle jeg gi opp hele greia og lage et innlegg med kun et par av innkjøpene mine. Så jeg tok et par bilder av smågreier, og bestemte meg for å gjøre ferdig innlegget. Forflyttet meg til stua, det er lettere å jobbe der. Tekster imellom slagene med se&hør, og ser på meg meg selv på DB-tv (dere finner klippet her). Tenker at det er ekstremt mye pc på meg om dagen, men sånn er jo livet. I guess.21-22: Her sov jeg faktisk, men våknet av alarmen klokken 22. Da kastet jeg meg inn på kjøkkenet for å lage vaffler.23:00. Jeg er snart klar for å legge meg, og da avsluttes også denne bloggposten. I morgen tidlig skal jeg først på møte med tv2, så et annet møte, og så skal jeg møte Anne-Sofie som kommer til Oslo for helgen. Jeg vet vi har planlagt noe men jeg husker ikke helt hva, he he. Greit å være uthvilt uansett, så er jeg klar for alt!


De fleste dagene mine er veldig ulike ettersom jeg gjør noe nytt hver dag, men jeg gjør alltid like "mye" og kjeder meg aldri. Jeg tror mange har inntrykk av at bloggere ikke gjør noen ting, og at man bare surrer bort dagene sine..Innimellom alle disse bildene er det jo også ting som har skjedd. Poenget var, en hverdag er ikke bare et instagrambilde eller en bloggpost.

Trykk liker om jeg skal gjøre min dag - time for time flere ganger

en bloggers verste mareritt

Kommenter her

Lenkene er reklamelenker.

Hei sveis! (del 2 av ting jeg skriver på bloggen men aldri sier i virkeligheten, haha..). Håper denne sommerdagen behandler dere fint! Selv er jeg i full sving med mine daglige gjøremål, og kom for litt siden inn døra etter en hyggelig lunsj på olivia. Jeg skeiet ut og bestilte sjokoladefondant, men en gang i blandt er jo tross alt lov, er det ikke? Man må jo få feire litt når Oslo byr på helt OK vær!Jeg var på lunsj med min venninne Camilla som oppdaterte meg på hva hun har gjort den siste tiden, den jenta der lever virkelig livet og det er alltid gøy å høre på for en førtids-pensjonist som meg selv :-) Det begynner faktisk å bli et par måneder siden vi så hverandre sist, så dette var virkelig på tide! Og jammen stilte hun ikke opp på et bloggbilde også, det er ikke hver dag venner er med på det.På vår lille lunsjdate hadde jeg på meg min nye kjole, som dere ser på bildet under her:Jeg liker den veldig godt, og jeg hadde savnet et par enkle sommerkjoler i garderoben - jeg solgte jo unna det meste for litt siden og hadde ikke akkurat kjoler som egnet seg før klokken 23, og uten noe alkohol i blodet, haha. Men denne er bra! Dere finner den her. Nå som jeg først er igang kan jeg jo like gjerne vise dere noe av det jeg har kjøpt og bestilt i det siste. Fikk ikke til å ta bilde av alt på grunn av det teite fokuset på kameraet mitt, så resten av plaggene vil komme i vanlige outfit-poster etterhvert.Jeg har fått helt hekta på topper som viser litt mage i det siste, samtidig som jeg elsker både hvitt og blonder. Det går alltid igjen i min garderobe! Denne kommer nok til å bli brukt flittig både i hverdagen, men også til fest. Du finner den her.Denne t-skjorten ser helt forferdelig merkelig ut på bildet jeg har tatt her, men den er SÅ fin, men desverre ikke like fin til meg. Jeg har for store pupper for den, enkelt og greit. Men om du er litt flatere, så er den nok utrolig fin på! Dere kan jo sjekke ut modellen på hjemmesiden. Det var synd at det ble sånn for dette var nok plagget jeg hadde gledet meg mest til å bruke, men nå får jeg heller gi det bort til en venninne. Du finner den her.Litt smågreier må man jo alltids ha! Min favorittparfyme fra ralph lauren (nr 2) og bastise tørshampoo med volumeffekt kjøpte jeg på kicks / steen & strøm. Armbåndet fra michael kors finner dere her, og solbrillene fra cheap monday finner dere her. Igjen, jeg beklager det dårlige bildet på grunn av fokuset på kameraet. En bloggers verste mareritt utenom vind i håret, det der.

la oss snakke om sex

Kommenter her

annonse


Jeg er så heldig å få ta turen innom coverbrands sine lager når jeg måtte ønske det, for å velge ut produkter jeg kan teste og eventuelt anbefale videre til dere. Dette er for meg veldig viktig, jeg vil ikke bare bli tilsendt noe tilfeldig i postkassa med en beskjed om å lage et innlegg. Det betyr mye for meg å få ha et så fint samarbeid med den beste sminkebutikken på nett i landet vårt, og jeg skal fortsette med dette i en god stund framover.

Jeg var altså på lageret deres før sommerferien og gikk igjennom det kjente utvalget av sminke, parfymer, hårprodukter og det meste en jente kan ønske seg. Plutselig oppdaget jeg en hylle jeg ikke hadde sett før, hvor noe jeg trodde var søte såpedispensere sto på rekke og rad. Jeg spurte min kontaktsperson i coverbrands om hva dette var, og fikk til svar at coverbrands har tatt inn merkene belladot og toka som faktisk omhandler det mest intime. Sexualitet og hygiene. Jeg trodde jo slikt kun fantes på kondomeriet og fikk litt bakoversveis der jeg sto. Vi snakket litt fram og tilbake om det ville ha vært gunstig for meg å kunne lage et innlegg om noe sånt, jeg trakk på skuldrene og sa at jeg kunne jo ta det med meg hjem, og så fikk vi snakke videre etter en stund. Av en eller annen grunn er jo slikt skamgjort i vårt samfunn, men jeg ønsker ikke å gå den retningen. Her er mitt innlegg, om det aller mest intime.Vi har kanskje ikke alle stått der, men jeg vil ta utgangspunkt i at mange av oss enten har stått fysisk inne på kondomeriet eller vært inne på deres nettsider. Det sitter ganske langt inne å skulle handle derfra for mange av oss, og pakkene man ofte får levert er ikke helt delikate (i tillegg er det veldig dyrt), det er en av grunnene til at jeg liker coverbrands sitt inativ om å ta inn litt mer intime produkter! Da får det levert hjem med resten av sminken din, og slipper å tenke over flaue situasjoner som mulilgens kan utspille seg.
Belladot er nemlig et merke som fokuserer på en søt embalasje, produkter av kvalitet men de vil også appelere til alle sine lommebøker. Det er overkommelige priser! På bildene jeg har lagt ved her kan dere se mine favoritter fra merket, nemlig massasjeoljen som lukter frukt som passer perfekt for kjærestestunder, men også cleansing gel som man skal bruke på sine - jeg sier det bare - hjelpemidler. Dere skjønner kanskje hva jeg mener? Det er viktig med hygiene! Men belladot har også morsommere greier i utvalget sitt, som dere kan finne her. Alt er til en veldig overkommelig pris.

For å vise dere  hvor godt disse embalasjene blender seg inn i rommet uten å virke snuskete på noe som helst vis - her har jeg satt opp tre produkter ved kanten av senga, blandt annet en penisring. Det skulle man kanskje ikke ha trodd ved første øyenkast?


Her i roteskuffen min på badet er det også to ting - klarer dere å se hvor? For meg ser egentlig dette bare ut som en haug av produkter ;-) 

Det er et annet merke jeg gjerne vil snakke om også, som heter Toka. Jeg skulle egentlig vise dere mine favoritter, men den ene har jeg faktisk brukt opp, haha. Det er vel et godt tegn..? Toka er et merke som fører intime hjelpemidler som kommer i praktiske og diskre embalasjer slik at du fint kan ha de stående framme på rommet, om du nå ønsker det.
Den første er famle orgasmn enchancer gel. Denne skal enkelt og greit forsterke følelene nedentil! Jeg tror jenter veldig fort glemmer sin egen nytelse under selve akten, og veldig mange tenker kun på gutten sin tilfredstillelse. Det er ikke rett for noen, og man skal også ta ansvar ovenfor sin egen nytelse mener jeg.

Toka sine cleansing wipes hadde jeg faktisk ikke fler igjen av, haha.. Men sånn er det! De kan jeg ialfalll anbefale. Det er smarte renseservietter som er spessiallaget for intimområdene, de er veldig gode å ha spessielt etter sex, men kan også være lure å bare ha i vesken.. Man vet jo aldri.Dere får en rabattkode på alt fra både Belladot og Toka om dere bruker koden SE30 i kassen! Det blir da 20% avslag. Og nå et lite godt råd fra meg. For å kunne ha bra sex, må du kjenne deg selv først og være komfortabel. Det er så utrolig viktig å finne ut hva du selv liker før du kan "gi" kroppen din til noen andre, og det gjelder nok mest oss jenter. Jeg krysser fingrene for en bedre seksualundervisning i skolene framover, og ikke bare "slik tar du en kondom på en banan". Bort med skammen over egen nytelse, jenter. Der har feminisme enda en lang vei å gå. 

 

en ny neseoperasjon?

Kommenter her

I August skal jeg på en konsultasjon på klinikken der jeg opererte nesa for to år siden. Grunnen til at jeg velger å gjøre dette, er fordi jeg her om dagen kom over "før"bildene jeg sendte inn før jeg skulle opereres. Jeg ser helt lik ut da som nå, og da mener jeg virkelig helt lik. I alle mulige vinkler. Det føles litt surt å ha betalt så mye penger for noe man ikke har fått resultat på, og jeg har ikke turt å klage over nesen min fordi jeg har tenkt "nå har jeg operert meg en gang, og om jeg ikke er fornøyd nå kommer folk til å tro jeg er gal". MEN det er jo faktsik ikke rart at jeg ikke er helt 100% fornøyd når det tross alt ikke er noen forskjell..

Jeg vet selv at mange snakker om at det er mulig å bli avhengig av plastisk kirurgi, og tro meg - jeg vet hvordan det er å ha en avhengighet som går ut på at noe må være nytt hele tiden. Men jeg mener også at man har krav på det man har betalt for, spessielt når det er snakk om så store summer! Jeg har tenkt på dette flere ganger og lurt på om jeg har blitt blind og bare er alt for fiksert, men etter et seriøst dypdykk i mailen min fant jeg de gamle bildene. Jeg er ikke gal, det er faktisk sant. Og det er synd, for tro meg. Det hadde jo vært enklere å bare vite at jeg faktisk har vært litt for fiksert på min egen nese, for det kunne jeg bare ha latt gå. Da hadde jeg på en måte fått bekreftet en fordom mange har mot meg, at jeg egentlig bare må slutte å se meg så mye i speilet. Men nå føler jeg at jeg må inn til en konsultasjon og i det minste få forklart hvorfor det ikke ble gjort noen endringer, og hva som egentlig ble gjort under operasjonen. Det er rart det der, for jeg har jo faktisk gått inn for å endre en kroppsdel ved meg selv, og hvorfor det da ikke skjer noe vil jeg gjerne vite.

Det har vært vanskelig for meg å kunne tolke noe utifra bildene jeg selv har lagt ut på bloggen før operasjoen, da gjorde jeg meg alltid til og tok bilder fra rett vinkel, noe jeg enda gjør. Slitsomt? Oh yes.. Derfor måtte jeg finne før-bildene, slik at jeg kunne se det på ordentlig. Jeg vil gjerne slippe å sminke nesa smalere hver dag, og jeg vil gjerne slippe å kun føle meg fin fra en vinkel. Men da er det kanskje meg selv jeg må jobbe med, for jeg ser jo bra ut..? En ting er sikkert, jeg er ikke keen på å legge meg i narkose en gang til, for å så gå igjennom de fysiske smertene. Det har jeg allerede gjort. Alt jeg vil er, som den kontorllfreaken jeg er, å få høre hva de egentlig gjorde og hvorfor de ikke kunne gjøre mer, så får jeg en avsluttning på hele saken og aksepterer meg selv for slik jeg er. Nå har jeg gått rundt i to år og bare spekulert, og følt meg bortskjemt eller eventuelt dum som ikke ble fornøyd. Men man har uansett rett til hva man har betalt for, og klinikken har et "angresystem", selv om jeg ikke helt vet om det funker i praksis. Vi får se.

en ny look

Kommenter her

Jeg prøvde meg på en litt annen sminelook imorges, rosa kinn og rosa lepper med lett sminke på øynene.. Veldig sommerlig, selv om været ikke tilsier det samme i Oslo.

det er vakkert, og det er overalt

Kommenter her

Jeg sitter i skrivende stund på flybussen som tar meg inn mot oslo og min kjære leilighet. Den lille visitten i Harstad er offisielt over for denne gang, og nå ser jeg ikke foreldrene mine mer før i september, da er møtestedet Spania :-) Det blir så herlig! Det føles allerede som en liten evighet siden jeg kjente på sol og varme, men det er vel ikke så alt for mange uker siden jeg var på Kreta? Hm, dette dyret trives uten tvil best i varmere strøk, som 90% av alle andre nordmenn.

Jeg elsker den lille stunden jeg har for meg selv på fly, flybuss eller i bil, hvor jeg bare kan være for meg selv, ikke snakke med noen og høre på musikk. Denne timen hjem er bare min. Den skal jeg nyte,og så skal jeg nyte kvelden enda mer. Tenk at man kan ha to hjem, med mennesker som elsker deg begge stedene? Fantastisk er det. Jeg elsker kjærlighet. Jeg så en liten jente som gråt over å skilles fra bestemoren sin på flyplassen idag og jeg ble så rørtrørt. To eldre mennesker som holdt hender over mittgangen i flyet. Det finnes over alt, og det er så vakkert at man kan gi seg selv og basere sin egen lykke på andre mennesker på den måten.

Passende bilde fra idag, på vei til flyplassen.det tok meg 4 år og 477749 kommentarer

Kommenter her

Nå begynner det å bli et par uker siden jeg måtte ta valget. Sperre kommentarfeltet, eller slutte å blogge for alltid. Det høres kanskje ut som noe veldig lite, en bagatell, eller at jeg klager og ikke vet hva ekte mobbing er. Fordi det er jo tross alt bare et kommentarfelt.. Men tro meg, slik er det ikke.

Jeg har alltid sagt at stygge kommentarer ikke bryr meg, og det var fordi jeg oppriktig trodde det. De stygge kommentarene hadde jo vært en del av min hverdag i fire år, jeg var så vandt til det at jeg kjente ikke til en dag uten å få høre om alt som var feil på meg, både utseendemessig og personlighetsmessig. Før jeg skulle trykke publiser på et innlegg satt jeg alltid og leste igjennom teksten flere ganger. Hadde jeg skrevet noe som kunne støte noen? Ville noen mene dette var dumt? Hadde jeg skrivefeil? Har jeg skrevet noe som er selvmotsigende? Og slik kunne det fortsette i evigheten. Jeg visste at jeg ikke kunne gjøre alle fornøyde, men man prøver jo likevel. Og til slutt legger man alt over på seg selv. Jeg gikk rundt og følte meg på generell basis ikke god nok, hele jævla tiden. Og kommentarer om utseendet er aldri noe som har brydd meg mest, det er på det personlige det gjør vondt.

Jeg ELSKER derimot konstruktiv kritikk. Konstruktiv kritikk får du av noen som bryr seg om deg. De ønsker at du skal gjøre det bra, så de kommer med en konstruktiv pekepinn på hva som kan være bedre og hvorfor - gjerne også hva du allerede gjør bra. Slike har jeg absolutt ikke fått mange av i min tid som blogger. Konstruktiv kritikk er ikke "du har et jævlig stygt ansikt / du er en hore / hørte dette og dette skjedde / jeg vet hvor du bor og skal komme å voldta deg". De kommentarene der, var en del av min hverdag. Dere aner ikke hvor mange kommentarer som bare har blitt slettet eller ikke godkjent på grunn av for grov språkbruk. Om enhver dag var full av konstruktiv kritikk hadde jeg hoppet av glede.

Jeg føler vi som bloggere selv må ta et ansvar over mobberne. Vi MÅ faktisk ikke finne oss i det. Jeg har også et ansvar ovenfor meg selv, jeg har et ansvar ovenfor mine foreldre som blir triste av å lese kommentarfeltet mitt og jeg har et ansvar ovenfor menneskene i livet mitt som blir innkludert på bloggen. Jeg står jo med den egentlig makten her, og nå har jeg sperret kommentarfeltet muligens for alltid. Det tok meg 4 år og 477749 kommentarer. Men nå har jeg makten, endelig.

Det har vært så utrolig godt for meg å stenge kommentarfeltet, og om du er en av de som sliter med daglig anonym drittslenging - gjør det samme! Bare steng hele greia ned, de som vil fortelle deg noe fint / lurer på noe kan like gjerne gjøre det på fanpagen på facebook eller mail, så har vi heller en åpen og ærlig dialog der. Jeg har det så utrolig mye bedre nå.. Men jeg vet enda ikke hvor lang tid det kommer til å ta før jeg innkluderer mer av privatlivet mitt på bloggen, en eller annen gang kommer det jo. Kjærlighet har jeg jo trukket helt vekk fra både her og instagram fordi jeg føler at den delen av livet mitt er så mye bedre privat. Savner jeg å skrive om det? Ja, jeg gjør jo det, men jeg har vel bare fått en slags sperre. En sperre jeg setter opp for å nå beskytte det jeg bryr meg mest om. Når jeg blir litt vandt til at hverdagen min ikke lengre innkluderer masse fæle kommentarer, da.. Da kommer alt på plass igjen 

hvordan jeg redigerer bildene mine!

Kommenter her

Det er veldig mange som har spurt meg hvordan jeg redigerer bildene mine, og det er faktisk veeeldig enkelt! Jeg bruker to forskjellige nettsider, pixlr.com/express, og ipiccy.com. Disse er for helt grunnleggende redigering, og jeg savner egentlig photoshop ganske mye med tanke på å lage kollasjer for eksempel. Men om du bare skal gjøre litt enkel bilderetusjering vil jeg likevel anbefale disse!


 

ipiccy lager jeg collager, setter inn tekst og "stickers", og i tillegg kan man gjøre huden finere, brunere, øynene mer klare, forstørre hva man vil, forminske hva man vil.. Det er bare å prøve seg fram inne på kategorien "retouch". Om du vil gjøre bildet ditt litt finere anbefaler jeg effekten jeg har brukt på bildene over, da må du gå inn på "photo-effects" og så bla deg nedover til først "cross process", velge den, og så "rainbow". Disse to sammen blir tilnærmet likt bildet over, det kommer så klart litt an på utgangspunktet.

Du må logge deg inn via facebook for å bruke ipiccy,  men slapp av - det kommer ikke noe opp på facebooken din, så slipper du at vennene dine ser!

 


pixlr.com/express er den siden jeg mener har de fineste effektene på bildene når man skal redigere. Jeg elsker alle inne på "vintage" og spessielt effekten "nash", og så liker jeg "hagrid" ,"josh" og alle inne på "overlay". Det er på denne nettsiden jeg også lager rammer rundt bildene mine, redigerer alt lys, og jeg tar nesten alltid siste finish på disse bildene her. Man kan også redigere tennene hvitere, huden renere etc, men akkurat den delen mener jeg ipiccy er bedre på. pixlr.co/express er likevel favoritten fordi det finnes så utrolig mange fine effekter!


For å få bildene ut på instagram sender jeg dem til meg selv på facebook, og så lagrer jeg dem via mobilen. Vanskeligere enn som så er det ikke!

mitt nydelige hjem

Kommenter her

 - Rart at et så nydelig sted kan skjule så mange triste historier  - 

Hei fine du!

Igår kveld dro jeg, Anne-Sofie og Stine Mari på kino for å se "paper towns". Jeg liker egentlig ikke den typen film (veldig klisje kjærlighet), men ettersom den stort sett har fått gode kritikker forventet jeg likevel en god filmopplevelse. Men desverre ble jeg ganske skuffet.. Den var så utrolig basic og uten noe særlig høydepunkt. Vi alle vet jo at high school bare er en gang, du må leve livet, ta vare på vennene dine.. Og det handlet også filmen om. Vi alle jentene var enige, men men - kino er koselig uansett! Om dere liker Cara kan den være verdt en titt, selv om hun ikke var så veldig mye med i filmen.

Etter at filmen var over tok vi oss en liten kjøretur rundt alle mulige kriker og kroker av Harstad. Vi sjekket ut utkikkspunkter og hus, snakket om fortid og framtid.. Det var veldig koselig å bare glemme tiden litt sammen med herlige venninner som jeg er så glad i Dessuten er Harstad utrolig nydelig, og spessielt når midnattsolen titter fram. Jeg har reist mye, men aldri har jeg sett et sted som er like vakkert. Alle burde virkelig oppleve nord-norge en gang i løpet av sitt liv."den var søt!"

Kommenter her

I morgen skal jeg på synsundersøkelse og bestille nye briller til meg selv, dette er altså min "arbeidsskade" etter å ha stirret inn i dataskjermen i fem år, haha. Jeg er veldig nærsynt, og med det mener jeg følgende : jeg kan ikke se filmer med tekst, for da myser jeg bare. Jeg kan gå rett forbi mennesker jeg kjenner uten å si hei, jeg kan tro at en gammel dame er en kjekk ung mann osv. Den siste der har jeg faktisk en historie, for ett år siden sa jeg til en venninne "der er jo Simen", så var det en gammel dame med kort hår og de lignet ikke litt engang. En annen gang sa jeg "åh, se på den søte hunden" så var det bare en skygge av et lite barn. Søt skygge det der, ja..  Med andre ord, brillene kommer virkelig ikke en dag for sent!

Det skal bli spennende å se hvordan verden virkelig ser ut!Just chillin with bae ♥

Kommenter her

Min number one "bae" i nord-norge, Anne-Sofie! Har holdt sammen siden vi hadde bleier, noe som er ganske utrolig med tanke på hvor ulike vi egentlig er. Vi sitter bare hjemme hos meg og slapper av, jeg gjør ikke annet enn å slappe av når jeg er her hjemme. Vi så igjennom hard-discken til Anne-Sofie (som hun tydeligvis har med seg over alt..? haha) og vi fant en "videoblogg" fra da jeg var 16 år. En som aldri kom på bloggen.. Herregud jeg så jo ut som en liten hamster, jeg viste opp dagens outfit og var så utrolig fjortis. Jeg tenkte jo så  klart ikke det da, hehe. Da visste jeg alt.

Vi har en bil og elsker å kjøre rundt, så om noen fra Harstad har lyst på en tur hjem fra byen - hola at me! Om du kjenner meg godt nok til å ha nummeret mitt, og er villig til å sitte på verdens dårligste sjåfør. Herregud nå ble jeg klein her, men litt eventyr er jo alltid gøy! Og lillebroren til Anne-Sofie, her er en PS til deg: du skal hjem ikveld, så du må ihvertfall ringe. Vi følger med.....

 

Vi blogges i morgen, love you!

HALLELUJA!!!

Kommenter her

Jeg har nesten bare låst meg selv inne på rommet hele dagen med en haug av gode gamle disneyfilmer, men rundt middagsbordet kom det fram at jeg og mamma er på samme episode av orange is the new black! Så, vi besteme oss for å fortsette å se på sammen.. Men, hva skjer så? Jo, hele grunnen til at jeg begynte med serien plopper plutselig opp på skjermen, jeg har ventet to sesonger og seks episoder på dette! Jeg hoppet opp av sofaen og ropte til mamma "ENDELIG ER HUN HER" og mamma bare "ja hun er veldig pen". PEN KAN IKKE ENGANG FORKLARE DETTE.

  RUBY ROSE!!! Jeg hadde en crush før hun i det hele tatt kom inn i serien, så nå.. Dere vil ikke engang vite. Jeg er ihvertfall i den syvende himmel! Dette er den fineste jenta jeg har sett i hele mitt liv. Ironisk nok fant jeg henne etter en kommentar på instagrammen min som sa at Robin ligner på henne, haha. Jeg har en tydelig smak i det minste.

Så da vet dere hva jeg skal gjøre resten av kvelden! Ligge i sofaen + spole veldig mye tilbake + trykke endel på pause + google bilder av Ruby Rose.

 

leser spør om råd - forhold

Kommenter herSpørsmål fra leser:

Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 år nå, men det er noe som skurrer mellom om oss og jeg tror det er meg. Humøret mitt er så utrolig opp og ned hele tiden. I det ene øyeblikket er jeg blid og glad, men så plutselig blir jeg drit sur og kjæresten min ser ut til å være det mest irriterende på jord. Jeg vet dette er veldig vanlig men jeg føler det er noe galt med meg, for jeg får nesten mentale utbrudd når jeg føler meg nedfor og dårlig. Jeg lurer på om du kan komme med noen råd?
Lurte også på om du har noen tips når forholdet med kjæresten blir litt dødt, vi har det gøy til tider, men noen kvelder virker det som om vi føler oss tvunget til å være sammen med hverandre.Først og fremst så kjenner jeg meg veldig igjen i den situasjonen du forklarer først! Når man har et humør som er veldig opp og ned, går det ofte nært dem du har deg nærmest. For meg som har hatt så dårlig selvtilitt har jeg ofte følt meg som bare en plage for kjæresten og istedenfor å si dette, så har jeg bare klikket når jeg føler meg nede. Alt han sier blir feil, alt han gjør blir feil, ja - man leter egentlig etter feil. Det første tipset mitt er å faktisk prøve å sette deg ned og forstå hva det er du føler. Er du egentlig sur på kjæresten din? Hva er den egentlige grunnen til at du blir sur, og hva pleier å utløse det? Pleier bare humøret å svinge uten noen grunn? For man kan faktisk endre helt sykt mye bare ved å endre måten man tenker på, men det krever mye arbeid.

Det hjelper veldig ofte å fortelle kjæresten hva du føler. Jeg måtte virkelig sette meg ned å forklare hvordan det kan være på innsiden av meg, hvordan følelsene bare bobler opp og tar over all kontroll. Det ble en lang prat, men om du har en snill og forståelsesfull kjæreste, så vil det gå bra. Jeg forklarte at jeg ikke mener å ta noe ut over han, og at jeg absolutt ikke hater han, men noen ganger kan det virke slik fordi jeg hadde problemer med meg selv. Nå som han vet det har vi enda gått igjennom et par runder med sammenbrudd fra min side, enten er jeg verdens snilleste eller verdens slemmeste, haha.. Men etterhvert ble det faktisk slik at jeg kan si "nå føler jeg meg litt nede" og så forklarer jeg hva som er best for meg. Være alene litt, gå en tur? Gjøre noe helt annet? Snakke om det? Der må du bare se hva som passer best for deg. Men det viktigste er å vite hva du føler, godta det, og så jobbe utifra det.

Jeg har selv aldri følt at et forhold er "dødt", men det jeg tror er det beste å gjøre da er faktisk en liten pause fra hverandre. Ikke fra forholdet, så klart. Men reis litt bort! Dra til familie som bor et stykke bort for en uke og savn hverandre litt. Men ha kontakt mens du er borte, ring, skype.. Alt. Da kjenner man på savnet litt ekstra, men på en god måte. Jeg tror jeg aldri har følt at forholdet er dødt av den grunnen, vi har ikke har vært sammen 24/7 og vi har måttet føle på avstanden. Om det ikke er aktuelt, så skal man aldri henge med hverandre fordi man "må". Det skal jo være et ønske, og om man pusher på noe kan det ofte føles verre. Dere kan jo prøve å finne på litt nye ting? Man må ikke sitte i sofaen og se på netflix, selv om det også kan være koselig. Tren sammen, gå en tur, snakk om framtiden, fortiden, ha en mobilfri dag.. Hva som helst! Tenk at kjæresten  er din beste venn, og hva gjør du med din beste venn? Man har det jo gøy!Det kommer til å gå bra, men det viktigste for å redde et forhold er - snakk med den du faktisk er i et forhold med. Ikke bare venninner, familie eller andre. Det er jo tross alt ikke dem det gjelder. Om du irriterer deg over noe som kjæresten din gjør, fortell HAN det. Om ikke skjer det jo ikke så mye.. Stor klem! 

noe gutter hater?

Kommenter her


 

Jeg var på en liten shoppingrunde tidligere idag, og kom hjem med en veldig deilig genser! Den er fra bikbok og kostet bare 99 kr, så jeg tenker meg tilbake i morgen for å se om jeg finner flere farger jeg liker. Helt perfekt for meg som elsker turtleneck! Har en misstanke om at gutter synes dette er forferdelig stygt, haha.. Slik som high-waste bukser, bukser med sleng eller hatter.

Nå blir det filmkveld på meg   Det siste jeg vil er ut for å feste i denne byen akkurat nå.. Om man i det hele tatt beveger seg ut av døra får man jo høre alt mulig rart om ikke bare seg selv, men også om andre. Og slikt er jeg ferdig med.

dere vet den følelsen

Kommenter her

Jeg har akkurat vært ute og spist på Bark sammen med mine fine foreldre! Jeg bestilte en sinnsykt god fiskesuppe som jeg har tenkt på i et par måneder siden jeg smakte den for første gang, haha.. Dere vet den følelsen. Jeg har det alltid så hyggelig med mamma og pappa, tiden flyr når vi er sammen. Jeg er glad vi er så gode venner og at jeg kan fortelle alt til dem, de kjenner meg like godt som mine beste venner.


Topp fra bikbok / jeans fra junkyard / veske louis vuitton


 

Og gjett hva jeg nettopp leste? I sommer har Harstad hatt 2 sommerdager. TO DAGER!!!! Det er bare sinnsykt. Jeg vet at jeg kanskje interesserer meg over gjennomsnittet om været, men det er greit å få en pause fra mine konstante tanker om orange is the new black, haha..

hallo sommer, hallo global oppvarming

Kommenter her

Da vi først fikk høre om global oppvarming var det flere på min ungdomsskole som jublet. "YES, varmere i nord!" og til og med de voksne var like naive. "Jaja skader jo ikke med litt varmere temperaturer hehe". Vi så kanskje for oss dette året rundt..

Dette er hva vi får. Sommer som ligner mer på vinter. Mer regn. Mer storm. Orkaner. Dette har ihvertfall vært min sommer så langt..Og om vi peker nesa andre steder enn mot oss selv, er sommeren dette..Disse lever nok ikke lengre i sitt naturlige element når barnebarna våre går på jorda. Kanskje i dyrehage, om noe.

Dere kan jo sjekke ut værmeldingen fra framtiden her.. 

 Men en liten pekepinn:

 

 Å dusje sammen er kos, men å droppe kjøtt en gang nå og da skader heller ikke. Det er dumt at man får inn slik informasjon, så tenker man over det i 10 minutter, så glemmer man det igjen. ikke glem det denne gangen. God sommer!

spørsmål og svar - runde 1

Kommenter her

Hvilken sang gråter du til?
Jeg pleier ikke å gråte til musikk, men det er vel standaren med Selena Gomez - the heart wants what it wants om jeg skal gråte litt og føle "this is my life", haha..

Avhengig av:
Sukker og nikotin desverre. Og kjærlighet + sex. Det er bare ærlig, og noe jeg tror de fleste er avhengig av..

Hvem trenger du mest akkurat nå?
Jeg har egentlig alle jeg behøver i livet mitt, og har kommet til det punktet hvor jeg har lært å filtrere ut bullshit og mennesker som ikke unner andre noe godt. Endelig, sier jeg bare - og jeg er glad det har gått opp for meg.

Hva tror folk om meg?
Jeg har hørt at mange tror jeg er bitchy / overlegen / dum, men heldigvis blir de aller fleste positivt overassket når de blir kjent med meg. Jeg er jo "hypersensitiv" og kan fort bli veldig stresset rundt mange mennesker fordi jeg tar inn over meg det alle andre føler og blir påvirket av det. Men jeg er genuint veldig snill og godhjertet, og får ofte høre at jeg er for snill.

Stemmer det andre tror om deg?
Egentlig ikke, i ain?t no bitch.

Hva får du oftest komplimenter for?
At jeg er så rolig, faktisk. Får høre at jeg er lett å være med og komfortabel å snakke med.

Bruker du å le for deg selv?
Ja om jeg sitter og tenker å kommer på noe morsomt som har skjedd eller leser en melding, da kan jeg virkelig få latterkrampe på offentlige steder, haha. Det må se rart ut, spessielt om det kun kommer av min egen tankegang. Men til mitt forsvar, så er jeg veldig morsom og kunne egentlig ha datet meg selv. Ville aldri ha vært kjedelig.

Hva står det på den siste meldingen du har mottat?
"Hei, har sendt deg mail nå :-) "

Neste målet i livet ditt?
Å lage min egen extensionslinje som jeg faktisk jobber litt med nå! Har jo brukt extensions så lenge så vet hva som ville ha vært bra, men vil også at det skal være rimelig.

Hvordan svarer du i telefonen?
Spørs helt hvem som ringer men vanligvis "hallo".

Hvem var den siste som ringte deg?
se&hør

Antall timer søvn inatt?
10 timer eller noe, så sykt mye! Og det var digg :-)

Hva synes du om pappaen din?
Verdens beste pappa og like morsom som meg, haha. Han er den som lærer meg alt jeg vet, og hadde ikke klart meg uten han, hverken privat eller med jobb.

Bruker du å komme tidsnok?
Ja det gjør jeg alltid, og om jeg skulle bli forsinket sier jeg alltid ifra i god tid!

Når har du det bra?
Når jeg er forelsket og lykkelig! Da har jeg det best, men også når jeg presterer bra med blogg og jobb, samtidig som jeg får alt gjort.

Hvordan føler du deg nå?
Akkurat nå er jeg alt for mett, haha. Men generelt er livet veldig bra!

Vanligste farge på klærne dine?
Vet ikke helt, jeg varierer masse, men kanskje svart.

Var du aktiv på skolen?
Haha ja, jeg var veldig flink når jeg først var der, men jeg prioriterte blogg og å reise til oslo for å delta på ting, så jeg mistet en del men jeg angrer ikke på det idag. Skolen er alltid der, og jeg kan ta det igjen.

Favorittdrikke på morgenen?
MELK!

Når legger du deg oftest?
Rundt 01-02, kommer an på hvem jeg er sammen med.

Er du sjenert?
Det kommer også helt an på setting, i jobbsammenheng nei. Sosialt sett, ja.hva skal man si til noe sånt?

Kommenter herStill going strong med å være sunn! Hehe.. Man må jo nesten holde løftene sine når man har en stor blogg, for sist uke var jeg på yummi heaven som er en svær godteributikk i Oslo. Da møtte jeg på en mann som bare "skulle ikke du være sunn, da?". Jeg prøvde meg på den der "jeg kjøper bare godteri for en venninne" men det gikk ikke, haha. Sånn er det!

På vei hjem fra yummi heaven den dagen opplevde jeg noe veldig trist. Jeg møtte en mann som var tydelig ruset, som hadde bestemt seg for å ta med seg datteren ut på en liten tur. Hun kan ikke ha vært mer enn 6 år gammel, og hun var så søt. De kom bort til meg begge to fordi faren hennes kjente meg igjen, og han var snill og alt det der, men jeg synes ikke man tar med sin lille datter på "byen" når man ikke er edru selv. Barn merker at du er full / ruset lenge før du gjør det selv! Jeg synes ikke man skal drikke alkohol med barna sine i nærheten overhodet. Men hva skal man si? Det er jo ikke opp til meg å fortelle en fremmed hvordan han skal oppdra barnet sitt, og hun var jo glad. Hun fikk smake godteri hos meg, og vi hadde det hyggelig. Men slikt gjør meg uansett veldig trist..

Jaja, nok om det.. Jeg vet iallfall hva jeg ikke skal gjøre med mine egne barn en gang i framtiden. Nå er jeg som sagt i Harstad, og skal kose meg med Anne-Sofie ikveld!

det jeg ikke har spurt om

Kommenter her

inneholder reklamelenkekjolen er fra vero moda (reklamlelenke)

Regnet daler ikke overasskende ned utenfor, og ettersom jeg er i Harstad har jeg all tid i verden. Så langt har jeg slappet av i sengen, krøllet hele håret (og denne gangen gjorde jeg det faktisk nøye!) i tillegg til å ha eksperimentert litt med sminken. Jeg kjører på en veldig lett versjon av smokey eyes idag, med gull under øynene og en litt mer nøytral rosafarge på leppene. Jeg liker det!

Jeg skal en tur til bestemor og bestefar, det er rart hvor fort tiden går for nå merker jeg at spessielt bestefar begynner å bli gammel. Han har blitt så tynn og er ikke like tilstedeværende, føler jeg. Han ble lagt inn på sykehus for litt siden og det var så utrolig tungt for meg.. Jeg har aldri mistet noen før, og jeg følte meg som en idiot som sto der og gråt, fordi de andre i familien holdte jo humøret oppe. Jeg klarte ikke å holde tilbake, og det gjorde vondt verre da vi heller skulle være glade for bestefar sin skyld. Men nå er han hjemme, så jeg gleder meg til å dra dit. Jeg skal spørre han om hvordan han og bestemor møtte hverandre, for den historien har jeg faktisk ikke hørt før. Ta vare på hverandre!

man kan oppnå mye

Kommenter her

Jeg tror faktisk jeg skal sove på sofaen inatt, jeg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes det er så utrolig behagelig på en eller annen måte. Da føler jeg meg litt som et lite barn igjen, men så innser jeg at jeg faktisk er voksen når jeg våkner opp på samme sted - enda på sofaen. Ingen har tatt meg i armene sine og lagt meg trygt i sengen. Da innser du plutselig hvor gammel du er.

 

Jeg skal drikke opp koppen min, og så tar jeg på meg lestene (eller lefsene som Robin sa) og pakker meg godt inn i teppet her. Vi snakkes i morgen, jeg er glad i dere

på innsiden av telefonen min!

Kommenter her

Det er flere av dere lesere som har lurt på hva som skjuler seg på innsiden av telefonen min.. Nå trenger dere ikke lure mer, haha! I dette innlegget vil jeg vise dere hva som gjemmer seg bak pinkoden, selv om jeg misstenker at det ikke er særlig spennende. Jeg er ikke så veldig flink til å bruke telefonen og er heller ikke oppdatert på det siste av apper.. Men, telefon må man jo ha! Jeg har en iphone 6, i fargen sølv :-)


Meldinger: Som dere ser har jeg 27 meldinger jeg ikke har åpnet, og til sammen med de jeg ikke har svart på er det nok godt over 50. Jeg er elendig til å svare på meldinger, for med en gang innboksen er tømt strømmer det bare inn nye. Jeg ser på det som et evig mas, så til de av vennene mine som vil ha tak i meg.. Ring! Haha. 

  Messenger og facebook: Dette er vel apper de aller fleste har! Jeg bruker messenger mest, og er egentlig aldri inne på selve facebookappen med mindre jeg skal oppdatere fanpagen min (som dere finner her).

Instagram har vel også de fleste? Her heter jeg @sophieeliseblogg

Spotify premium har jeg ikke orket å fikse meg enda, så hvorfor jeg har appen vites ikke, haha.. Samme med snapchat, som jeg heller ikke har.

Soundcloud appen elsker jeg! Den bruker jeg til å høre på musikk, oppdatere meg på ny musikk og til å dele musikk jeg selv liker. Dere finner min profil her.

Perfect 365 er vel mest en deprimerende app, etter å ha sett for fin man blir inne på appen er det nesten tragisk å gå tolbake til virkeligheten, haha.. Her kan du legege på sminke, fikse håret, ja egentlig alt!

Mattilbud er GENIAL! Den må dere ha om dere bor alene, sånn seriøst. Oppdaterer deg på alle de beste tilbudene fra alle matbutikker, gir deg oppskrifter og handlelister etc. Jeg handler aldri uten denne.

Whitagram bruker jeg for å få hvite rammer rundt bildene mine, slik jeg noen ganger har på instagram.

 Uber har jeg brukt endel istedenfor taxi, da kan man velge sjåfør og hvilken bil man vil ha selv, og så blir man kjørt dit man skal og pengene trekkes fra telefonen din, slik at du slipper å ha med deg kort. Jeg har blitt hentet i både range rover og porsche så det er absolutt ikke verst! Vet ikke om det finnes så mye uber-biler i andre byer enn oslo når det kommer til norge, men i alle store byer er det iallfall godt tilgjengelig. 

Aviary er også et redigeringsprogram, men etter at instagram oppdaterte og ble bedre på de fronten bruker jeg det ikke så mye lengre. Men greit å ha!

Det var faktisk alt! Men jeg er veldig glad i telefonen min, likevel :-)

vi må ikke glemme

Kommenter her

Idag er datoen Norge aldri glemmer. Jeg er sikker på at man kan spørre hvilken som helst nordmann "hva gjorde du 22. juli?" og alle har et svar. Selv satt jge på badegulvet og fikset meg da en ekstrasending brøyt inn på radioen. Timene som fulgte var jævlige, jeg kjente mange som var på øya og ventet mest på en melding.. Men enten man kjente noen eller ikke var det helt grusomt.

La oss heller ikke glemme at massemorderen er frisk. Han er ikke gal, han er ikke psykisk syk, men han er høyreekstrem. Han visste godt hva han gjorde. Og jeg håper aldri vi får se ansiktet hans i media igjen.. Og om han nå dukker opp i media, ikke trykk inn på saken. For ved å trykke inn på saken gir du avisene klikk, noe som gjør at de fortsetter å skrive. Jeg ønsker ikke at massemorderen skal sitte i fengselet sitt og vite at han enda er i media. Det føles nok bra for han.

Jeg håper heller aldri vi glemmer vår fantastiske Jens Stoltenberg og den utrolig gode jobben han presterte i dagene som fulgte, han gjorde nok de aller fleste nordmenn veldig stolte. Det var litt fint oppi det hele å kunne se en så god statsminister tale på skjermen - tenk om vi hadde hatt George Bush istedenfor..? Jeg tør ikke tenke på det engang. Jeg håper aldri vi glemmer kjærligheten vi viste til hverandre, og båndet vi skapte. Jeg håper aldri vi glemmer å gi dem vi elsker en god klem. Jeg håper aldri vi glemmer de som døde, og jeg håper aldri vi glemmer at for de etterlatte, er sorgen der hver dag. De blir minnet på det av mennesker som ikke lengre er der, lyder, lukter, mareritt og skader. For dem var det hverdagen før Utøya, og så hverdagen etter. Et klart skille. La oss aldri glemme det, men ikke minst - la oss vise at vi er her.

Jeg skulle gjerne ha dratt til utstillingen nede ved regjeringskvartalet idag, men jeg må faktisk dra til Harstad.. Jeg må se den utstillingen når jeg kommer hjem istedenfor. Den virker utrolig sterk.Jeg skal heller tenne lys hjemme og vie min tid til å ringe

vi nordmenn

Kommenter her

HVA SKJER? Jeg har på meg en lett parkasjakke, og det er JULI. Og jeg bor i Oslo... Om det enda hadde vært Harstad ville det ikke vært et like stort sjokk.  Snakker vi den dårligste norske sommeren i min livstid? Jeg tror faktisk det..

Vi nordmenn er noen merkelige dyr. Så snart varmen er her, trekker vi til sosiale medier for å fortelle om at vi soler oss, griller, er på stranden eller ute med båten. Så snart skyene kommer og gradenstokken peker nedover, er det klageoppdateringer. Vi bør være glad vi i det minste lever, og kan danse i regnet om vi ønsker det.

 

... eller så kan man jo gjøre som meg, kle seg for all slags vær ;-) Nå skal jeg faktisk legge meg, noe som ble ekstremt tidlig. Døgnrytmen har vært helt feil i det siste, og livet mitt har vært deretter - helt feil. Så, da er det bare å komme seg i sengen i veldig passende tid, så våkner jeg kanskje av meg selv tidlig i morgen.. Man kan jo bare håpe!

jeg har svart hår

Kommenter her

Jeg har, som dere vet, velsket mellom blondt og mørkt hår flere ganger per år, men alltid likt blondt best. MEN - nå føler jeg meg ferdig der for en stund! Jeg har farget håret helt svart idag, og jeg elsker det. Silje Walberg på hendrix hair pilestredet er min frisør, og extensionene mine er fra luxushair. Fargen er #1b!

Frisøren tar lang tid, så jeg føler på en måte at det enda er midt på dagen, haha. Nå skal jeg ha et møte her hjemme (faktisk!) før jeg skal blogge mer for dere. Love you lots!

 

5 ting jeg elsker og hater ved meg selv

Kommenter her

(Obs! Dette er en blogg hvor dette innlegget inneholder en annonselenke. Du står fritt til å forlate bloggen, men om du er av typen som ikke tåler reklame håper jeg du holder deg unna både denne bloggen, alle andre blogger, tv, radio og aviser framover. Men slapp av - på blogg er du trygg, for her merker vi faktisk reklamene våre. Jeg skal gi dere beskjed når avisene gjør det samme.)Er det ikke rart hvordan man kan se på gamle bilder og tenke "herregud så fin jeg var der", mens man i øyeblikket der og da følte seg helt forjævlig? Eller hvordan man i nåtiden sjeldent setter pris på utseendet sitt og aldri klarer å se det fine ved seg selv. Men FØR, da var liksom alt så mye bedre. Jeg har ikke ønsket å ta bilder av meg selv i det siste fordi jeg har følt meg så ufresh. Jeg føler at alle rundt meg, alle jeg ser på instagram og alle jeg ser på blogg er så flinke til å ta vare på seg selv med trening, fin sminke og fine klær, mens jeg sitter her i leiligheten og forfaller. Men nå har jeg bestemt meg for å ta tak i det! Jeg elsker jo å pynte meg, og jeg elsker å ta bilde. Hvorfor la den teite selvtilitten sette en stopper for det?

Jeg vet ikke hva det er med meg, men det er nesten som om klokken går bakover. Jeg føler jeg blir mer og mer "babyface" for hver dag som går og har vel blanda følelser over det hele, haha. Jeg har alltid vært opptatt av å være "babe", ha former og hele pakken. Men nå som jeg både mister rumpa OG får mer barnslig ansikt får jeg vel akseptere og ikke minst omfavne denne delen ved meg. Jeg er jo bare 158 cm over bakken, noe som også var hardt for meg å like tidligere. Men hvorfor ikke? Det er jo søtt!(reklamelenke)  Sko fra nike


 

Jeg tenkte å ramse opp 5 ting jeg elsker ved meg selv, og 5 ting jeg ikke er like fornøyd med - alle har noe man skulle ha endret, og noe man er fornøyd med. Har jeg rett?

5 ting jeg elsker liker ved eget utseende:

Jeg er fotogen og får ofte høre at jeg har et veldig bra / intenst blikk.

Jeg har ofte fått kommentarer på at jeg har en veldig lang panne, men vet dere hva? Er det noe jeg elsker, så er det nettopp det at jeg har et stort hode! Jeg synes det passer meg veldig fint, og jeg liker både pannen og hårfestet mitt.

Øynene mine. Mange spør om jeg bruker fargelinser, men nei - jeg har veldig blå øyne, og elsker dem.

Selv om jeg har restylane ser leppene mine veldig naturlig ut.

Og ikke minst puppene mine! Jeg vet at de er fake, men jeg kan jo synes de ser fine ut likevel. Jeg har sett mange silikonpupper, men mine er nok på topplisten av de jeg har sett, haha. De ser naturlige ut, har perfekt størrelse til min kropp og føles naturlige også. I tillegg har jeg helt perfekte nipples, haha..

5 ting jeg ikke liker like godt..

Etter den tiden da jeg var veldig plaget med acne har jeg endel arr igjen. Disse skal jeg fjerne med laser etter sommeren, og jeg gleder meg til det! Det ser ut som et slags utslett i ansiktet mitt, og det plager meg ikke når jeg har på meg sminke, men kan være litt ubehagelig på stranden, for eksempel. Om det bare hadde vært for ungdomstiden hadde jeg latt det gå, men ettersom det aldri vil gå bort ønsker jeg å fjerne disse.

Øyenbrynene mine. De er umulige!! Uansett hvor mye stell jeg gir dem, blir de aldri slik jeg ønsker meg. Pokker ta at jeg fjernet dem som 13åring.. Da var det kult å barbere av alt, hehe...

Jeg har veldig overbitt. Enkelte dager liker jeg det og mener det er min rare lille sjarm, andre dager.. not so much.

Nesa mi. Dont get me wrong, for den er absolutt fin! Men for ca ett år siden slo jeg en bildør inn i nesa, og har fått en kul som ser ut til å bare bli større..?  Man ser kun den lille kulen fra venstre side av ansiktet mitt da, så helt krise er det ikke og jeg lever fint med det.

Strekkmerkene mine. Men, jeg aksepterer disse også, og er overhodet ikke flau av å ligge på stranda. Faktisk føler jeg meg mest sexy naken, omså jeg har litt strekkmerker her og der.Klærne i innlegget er fra junkyard.
 

hvordan få lengre vipper

Kommenter her

annonse

Jeg tenkte å vise dere mitt favoritt-vippeserum fra swiss lashes! Dere har kanskje hørt om dette før? Vel, det funker faktisk.. Deres vippeserum fungerer slik at du får lengre, sterkere og mer bøyde vipper etter 3-5 uker, og flere av de største bloggerne har gang på gang anbefalt dette produktet. Jeg har selv vippextension, men jeg ser likevel gode resultater på min nedre vipperad - og ikke minst, at mine egne vipper ikke har blitt skadet av å ha extensions! Det er jo mange som mister utrolig mye vipper av å bruke extensions, men ikke meg. Jeg tror jeg kan takke serumet for dette!Swiss Lashes er veldig lett å bruke, du bare stryker serumet langs roten av øyevippene dine en gang daglig, så vil vippene dine få vitaminer, mineraler og proteiner som gjør at de lever lengre og på samme måte vokser seg kraftigere.

 

Hvem passe swiss lashes for?

  Alle som vil ha lengre, tettere, sterkere og mørkere øyenvipper.

Alle som har fått påført mye slitasje på vippene sine. For eksempel extensions, mye sminke, når man fjerner sminke og med vippetang.

Og ettersom de i swiss lashes er så snille, så vil de gi en rabattkode til leserne mine! Koden lash300 gir 300 kr avslag på swiss lashes 3 ml, der ordinærpris er 795 kr - det vil si, nå for 496 kr. :)

 

 

klassiker

Kommenter her

Det er oversized t-shirt, vegetarburger og godteri på planen ikveld! Jeg jobber meg igjennom IMDB sin topp 250 liste av filmer (dere finner den her), og ikveld skal jeg se "the pianist". Greit å få sett litt klassikere også, og ikke bare det samme gamle hele tiden.. Vurderer også å se gudfaren, men blir på en måte automatisk skeptisk når filmer er gamle, av en eller annen grunn.

Håper dere koser dere ikveld, og at dere også ser igjennom IMDB sin toppliste for litt GOD film, istedenfor å se mean gilrs enda en gang

 

about last night

Kommenter her

Hei kjære! Jeg tenkte å fortelle dere litt om min kveld i Frederikstad, som fant sted hos fine venninner og videre ut på byen etterhvert. Jeg kom ganske sent fram hit, så jeg måtte bare kaste i meg jellyshots og mat før kvelden fortsatte. Jeg elsker når man blir invitert hjem til noen som virkelig har fikset masse godt, mat gjør meg glad! :) Men etterhvert dro vi som sagt på byen hvor vi hadde fikset et bord. Det var litt mingling, dansing og bobler i glasset til en avslappet stemning, men jeg hater når mennesker man ikke kjenner, som ikke engang sier hei, skal plassere seg ved vårt bort og "free-ride" på andre sine penger / kontakter. Det er hyggelig å bli kjent med mennesker, men.. Med en gang man har et bord står det 1000 mennesker rundt og bare henger, i håp om en liten sofaplass. Om det er så viktig, fiks et eget bord eller i det minste si hei, haha.. Men det var en morsom kveld uten noe drama og skandaler til tross for mangel på plass, haha! Og Frederikstad er virkelig en fin by!


Kaya (som jeg sov hos inatt) og meg. Veldig glad i denne jenta!Theo, Joakim, meg og Fetisha! Møtte guttene først igår, mens Fetisha er jeg god venninne med i Oslo.

Jeg hadde på meg en hvit jumpsuit fra zara med nike air max på beina! Det beste er å ha lave sko på byen, synes jeg. Da kan man danse helt villt uten å tenke på balansen! Nå skal jeg gjøre meg klar her, før jeg tar bussen hjem til Oslo. Vi snakkes der!

så klart stiller jeg opp!

Kommenter her

Denne helgen har virkelig vært bra så langt, og humøret mitt er på topp! :-) Jeg dro fra slottsfjell veldig tidlig i morges, og har vært hjemme og kost meg ikveld før jeg satt meg på bussen til Frederikstad. Her har jeg aldri vært før, så det er koselig! Vi har et "gowing away party" for en venninne som bor i USA, så jeg skal bruke kvelden på både gamle og nye venner. Veldig herlige jenter! Jeg tar masse bilder, som jeg viser dere ikveld.

Jeg bruker egentlig ikke feste så mye som det har blitt i det siste, men jeg burde jo nesten gjøre det oftere.. Litt for å utfordre meg selv litt, som fort blir sliten og stressa rundt mye folk, men med øvelse blir alt lettere.  Men det tar på energien, så absolutt! Så, til uken blir det hjem til Harstad for å pleie både meg selv og foreldrene mine. Lillesøster har flyttet til New Zealand, så mamma trenger noen å ta vare på, hehe. Så klart stiller jeg opp!Jeg har med meg kamera på ferden ikveld, enn så lenge får dere se meg og min fine Louise som er en nær venninne av meg. Her var jeg full, så ikke tenk på det fine blikket, haha.. Merker jeg ikke skriver så ofte om venninner og hvem jeg henger med, kanskje dere er interesserte i å vite det?

personligheten min

Kommenter her

Jeg vet ikke hvor interesserte dere lesere er i å lese om hvordan mennesker fungerer rent psykologisk? Jeg er veldig interessert i det, og går selv til psykolog (det burde faktisk alle gjøre, helt ærlig!) for å lære meg mer om meg selv, men også mennesker rundt meg. Man kan dele opp mennesker i forskjellige kategorier, og alle faller under ett eller annet. Det er også klare koblinger mellom hvem som tiltrekkes av hverandre. Man kan være for eksempel narsissist, psykopat, sosiopat, empath, perfeksjonist etc. Oem dere leser dere opp kommer dere til å finne noe som passer dere, garantert.

Jeg har selv to personlighets"lidelser". Den ene er perfeksjonist som dere sikkert vet litt om fra før av, den andre er "empath", jeg vet ikke om det finnes noe norsk ord for dette. Min psykolog er selv litt utenfor den standard læreboka, fordi å være en empath spiller veldig mye på ikke bare det psykologiske men også litt alternative greier som å føle energier. Jeg vet ikke om en helt normal psykolog ville ha fortalt meg at jeg er en empath.. Så jeg tenkte å fortelle dere hva en empath er, fordi jeg er sikker på at mange av dere lesere faller i samme kategori som meg og kan kjenne dere igjen - og kanskje til og med forstå deg selv litt bedre.16 kjennetegn på en "empath".

1. I forhold eller vennskap putter man veldig ofte andre før seg selv, som om lykken til andre er mer viktig enn sin egen.

2. Forhold kan ofte gå for fort fram og bli veldig intense etter kort tid, fordi en empath får en connection på et dypt intimt nivå veldig raskt.

3. En empath tar ofte fullt ansvar for hvordan andre behandler dem, og tar også ansvaret for alt som går galt i et forhold. De har ekstremt mye medfølelse og ser andre menneskers emosjonelle bagasje veldig godt, så de lager unnskyldninger for hvorfor mennesker oppfører seg slik som de gjør, og dette er ofte til svært stor skade for en empath.

4.  Pleier ofte å få en connection med mennesker som har det vanskelig, og vil ofte hjelpe alle og gjøre verden til et bedre sted for dem.

5. Vet med en gang når noen rundt dem ikke er ærlige.

6. Om du er en empath kan du noen gang bare skjønne ting, uten å helt vite hvor du har fått informasjonen fra. Når man prøver å finne ut sannhet utifra en løgn, kan det virke som om informasjonen bare har blitt presantert rett forann deg. Dette er fordi man som nevnt tidligere tar inn energier som sin egen, og kan føle f.eks andre menneskers usikkerhet eller nervøsitet.

7.  Sier ofte ja til andre uten å tenke på sine egne behov.

8. En empeath har en filosofisk hjerne og leter alltid etter svar, stiller store spørsmål og har mange teorier om samfunnet vi lever i.

9. Har en veldig dyp connection til dyreriket og idenfifiserer seg veldig lett med de emosjonelle og fysiske smertene dyr går igjennom.

10. Føler seg ofte mer fredfull når man er ute i naturhen, framfor å være inne.

11. er veldig kreative med høy fantasi, å skrive, kunst, musikk, male, danse, skuespille, bygge og designe er bare et par ting som empaths veldig ofte har en lidenskap for. 

12. En empath har stor sannsynlighet for å fort bli distrahert når de gjør ting de egentlig ikke liker, og kan raskt zone ut eller dagdrømme når man er plassert i situasjoner hvor hjernen ikke er stimulert rett.

13. Kan sliter med å slappe av i andres selskap, og klarer ikke å slippe seg løs å ha det morsomt med mindre man er ekstremt komfortabel med dem man er sammen med.

14. En empath faller veldig ofte for narsissiter.

15. Synes det er veldig vanskelig å være nært mennesker som er egoistiske eller nyter å bringe andre ned for at de selv skal se bedre ut. Empaths vil ofte forsvare de som har blitt avvist eller mobbet.

16. Folksomme steder er veldig emosjonellt overveldende og alenetid er nødvendig etter store sosiale sammenkomster. 

Om dere vil kan jeg gjerne skrive litt om kjennetegn på f.eks perfeksjonister (det er mer enn man tror!), psykopater etc? Veldig interessant å høre om!

 

naken

Kommenter her

Hit og dit, fram og tilbake. Det er det som er sommer! Jeg var ute igår, og før jeg visste ord av det var jeg plutselig på slottsfjell i Tønsberg, klar for enda en dag på festival. Jeg vet ikke hvor mye konserter jeg vil få med meg, men OnklP er jeg fan av. Så kanskje han?

Ellers har jeg knekt både minnekort og favorittsolbrillene mine, jeg har ødelagt mobilen min og jeg er naken.

alle de falske smilene

Kommenter her

Noen ganger klarer man ikke å forklare så mye med tekst. Så, jeg viser dere to bilder istedenfor.

 

Slik har jeg sett ut de siste to-tre ukene, og det er sannheten. Jeg orker ikke å polere den. Ikke noe dagens outfit. Ikke noe tips og triks. Ikke noe påklistrede smil. Jeg har vært bleik, hoven i ansiktet og sett nesten gjennomsiktig ut av likegyldighet. Det er litt rart at man skal ha konstante påminnelser på at vi alle bare er mennesker - noen av oss har et par kilo ekstra, så hvorfor blir vi sjokkerte om en større person pryder forsiden av et magasin? Noen av oss har det kjipt og alt er ikke perfekt hele tiden, glemmer vi virkelig at hverdagen på instagram er regi?

Enkelte uker er alt dritt og man kjemper seg igjennom sine daglige gjøremål, det gjelder absolutt alle mennesker. Jeg kan være den første til å si at livet er fantastisk. Jeg elsker livet, og jeg setter pris på de små tingene. Du vet, lukten av nykluppet gress. Når man løper i regnet. En kopp kakao når snøen daler ned. Jentekvelder. Ferier. Kjærlighet. Men enkelte dager, uker eller måneder er ting jævlig dritt. Man tenker at man er den styggeste, mest misslykka personen i hele verden og forstår ikke helt hvorfor noen i det hele tatt vil være nær deg. Du kjemper på, og tenker at du aldri kommer deg ut av dette negative tankemønsteret. Nå er du fanget her, i ditt eget personlige helvette. Ditt helvette med fasader, påklistrede smil og svar som "neida, jeg er bare litt dårlig" på hvorfor du ser så sliten ut. Noen ganger er det sånn også - glemmer vi virkelig det? Har vi glemt skillet mellom sosiale media, og virkeligheten?

Det er viktig å ikke klage. Det er ikke fett å syte om hvor jævlig alt her. Jeg hater sinnablogger. Men livet har nyanser, og det må vi ikke glemme når vi ser utover mot andre enn oss selv. For oftes ser man bare påklistrede smil.

Livet er fantastisk, men noen ganger er det også dritt. Jeg ser ikke så ofte hashtags om det på instagram, akkurat.

vi må heie mer

Kommenter her

Jeg har jobbet idag, kjøpt nytt undertøy, drukket smoothie i mengder og handlet inn litt produkter til håret. Gleder meg til jeg er ferdig med all jobb og kan se på orange is the new black! :)  Jeg burde aldri ha begynt å se på den serien, jeg merker serien tar opp litt for mye av hjerneaktiviteten min om dagen.

Outfitbilder rekker jeg ikke å pynte meg for eller ta, så her kommer lekre bilder som ble knipset ut av stuevinduet idag, på vei til trikken.. #norgeslavesteblogger

 

Jeg har faktisk vært i studio idag for å drive med litt brain-storming og kaste ut tanker om en eventuelt ny låt. Produsenten jeg var med idag heter Anders Frøen og har blandt annet produsert den nye låten til Sandra, Play My Drum. Jeg digger den sangen forresten! Veldig sommerlig, og jeg heier på Sandra. En nydelig person som jeg skulle ønske flere fikk bli kjent med på samme måte som meg. Musikkvideoen er forresten også veldig fin å se på.

Dere finner låten på spotify her. Vi må heie mer på norske artister her i landet (og ikke bare kygo, hehe).

 Så håper jeg dere gleder dere til mer musikk med meg også! 

småbysyndromet

Kommenter her

Jeg var i Harstad for en liten helg for å spille inn sommeråpent, og tok meg en liten tur ut med venninner etterpå. Jeg aaaaaner ikke hvor mye rart jeg har fått høre i etterkant om hvor mye rart jeg angivelig har gjort på byen, slosskamper jeg har vært i (??), og "jeg hørte du har sagt dette". Jeg har aldri vært innblandet i noe drama da jeg bodde der, så hvorfor det plutselig skulle skje nå i folk sine hoder aner jeg ikke. Men, dette var ikke poenget. Jeg vil snakke litt om folk.

Det småbysyndromet der irriterer meg så jævlig, og det gjelder ikke bare Harstad, for så klart snakker folk i Oslo også. Men her har jeg takk gud funnet mennesker som er avslappa, og ikke bryr seg så mye over småting. Mennesker som bygger hverandre opp, og unner hverandre det beste. Drittfolk finnes over alt, men det virker som om de som kun har sett sin egen lille småby er litt mer trangsynte enn andre.

Jeg angrer sånn på alle gangene jeg ikke tok på meg høye hæler på skolen fordi folk ville syntes det hadde vært "teit". Jeg angrer på alle menneskene jeg ikke tok kontakt med, fordi jeg var redd for hva folk skulle si. Jeg er lei for at jeg kastet bort år av livet mitt på venninner som sier "åh, tenk at han så meg nå, med HVITE converse som ikke matcher. Jeg er sååå flau", eller venninner som sa "hæ, spiser du lunsj ute ALENE?! Tenk om folk tror du har blitt disset av en date?". Ja, for TENK om. Det hadde jo vært katastrofe. Det hadde jo vært komplett underlag om ikke godteriposene og telysene var stilt systematisk opp på bildene du legger ut på instagram. Det hadde jo vært fiasko om snapchat-videoen der du så fint faket god stemning på vorshet ikke ble sett av rett person.

Jeg synes folk bør begynne å fokusere litt mer på å få seg en personlighet, istedenfor å bry seg om filleting. Jeg vet dette er å kaste stein i glasshus, men tenk om man brukte like mye tid på å pleie personligheten sin som utseendet. Tenk om man alltid tenkte "men hva ville jeg ha følt?". Jeg missliker så sterkt når folk lener seg på tingene de har, istedenfor den de er. De snakker om bilene de har, klokkene eller pengene. Da står jeg igjen og lurer på hvem det egentlig var, for en personlighet var det jo ihvertfall ikke. Enhver person kan snakke om materialistiske ting. Tenk om jeg skulle ha fortalt dere noe, og bare "ja idag kom jeg hjem til leiligheten min som koster flere millioner som jeg kjøpte selv og så tok jeg ut macen min av veska som koster 20 000 og da så jeg en edderkopp". Altså jeg ville jo ha virket som en komplett idiot, og totalt blottet for personlighet og ikke minst sosial intelligens. Slike folk finnes, tro meg! Jeg har møtt så jævlig mange av dem.

Jeg tror alle er god på bunnen, og at det er noe å hente hos alle. Desverre glemmer enkelte folk på å skape et godt inntrykk, for sorry - det får jeg ikke om alt du snakker om er hva andre gjør, eller hva du har. Få meg til å føle noe. Få meg til å lære noe. Der har du et vennskap.reklame for hva da?

Kommenter her

Jeg kom akkurat inn døren etter en hyggelig vapiano-date med Marte. Vi ble sittende å prate i flere timer, det var så deilig! Elsker Marte  Noe som er mindre hyggelig var å komme hjem for å sjekke mailen. For første gang (noen sinne tror jeg?) har jeg fått et brev fra forbrukeromudet, altså de som passer på at vi bloggere gjør jobben vår rett. Det er fair enough, bra at noen passer på og bra at vi har noe å forholde oss til. Problemet for meg er bare at jeg tidligere egentlig kun har lest om reglene via media, og da når noen bloggere har brutt et eller annet. Hvorfor får man ikke klarere beskjed?

Om noe er sponset så skriver jeg om det. Jeg var nettopp hos spraytanhuset og ble brun - dette er noe jeg betaler for. Man kan faktisk genuint like et produkt eller en behandling for å anbefale det videre, og spessielt om man liker eieren så godt som jeg gjør. Hun er herlig, og jeg mener de fortjener litt skryt slik at flere unge blir oppmerksome på at solarium ikke er en nødvendighet, faktisk er det jo mest bare skadelig.. Pluss med en fin spraytan kan jeg gå uten sminke, slik som jeg gjør nå, og likevel føle meg pyntet og fresh :-)

 

Jeg ønsker ikke at bloggen min skal være kun basert på masse reklame og merking hit og dit, men nå virker det jo nesten som om jeg må skrive "ikke sponset" framfor alt som ikke er sponset også, haha.. Det blir så rart! Nå må man også skrive "reklame" om man har vært på et event, har jeg hørt. Reklame for HVA, om jeg tør spørre?

Dette er sikkert fryktelig kjedelig for dere å lese om, så tilgi meg for det. Måtte bare få ut litt frustrasjon! Jeg synes man skal fokusere på det naturlige og morsomme ved å blogge, som at jeg nå bare sitter i stua mi alene og når ut til så mange mennesker. Det er SYKT, og det er GØY! Ikke spons og reklame hit og dit.Og med det sier jeg, GOD NATT! ♥♥

jeg er et dårlig forbilde

Kommenter her

Jeg har alltid vært usunn. Sånn bortsett fra den lille perioden hvor jeg som 16-åring levde på vann og knekkebrød, ikke at det egentlig heller er spessielt sunt heller, haha.. La oss bare si, jeg har alltid spist som en idiot som ikke tenker på framtiden. Jeg har vært så "heldig" at jeg ikke går opp i vekt, men dette kan også være farlig, for da merker jeg ikke like tydelig hva alle usunnheter gjør med kroppen min. Sånn helt seriøst, jeg har kunnet leve på godteri en hel uke og ikke brydd meg fordi det er så normalt for meg. Flere dager har jeg hatt kun ett måltid om dagen, som da kan være potetgull! KRISE! Og DET kjære lesere, er ett mye dårligere forbilde enn noen som faktisk spiser sunt og trener.

Jeg har bestemt meg (som jeg har gjort 1000 ganger før), at nå er det nok. Jeg aner ikke hvordan man er sunn, men nå har jeg PT og er i det minste i gang på treningsfronten. Men hva med maten, da? Det må jo være godt! Hvorfor kan ikke sunn mat være godt? Uansett da, idag var jeg på MENY og dette ble med meg hjem..

 

Så nå skal jeg kun ha dette i hus - pluss litt laks og vegetarmat jeg har i fryseren. Og det SKAL holde seg! All denne maten kostet 500 kr, og jeg kan lett brenne 1000 kr på en middag ute fordi jeg alltid skal ha dessert, milkshake etc, som bare er unødvendig. Less is more, eller..?

 

Det er ikke et godt forbilde å være en blogger som "driter i" og spiser cheese doodles på senga - jeg forstår ikke hvorfor de som fronter en sunn livsstil skal få kritikk. Det er jo bare BRA! Man skal ta vare på kroppen sin, og ikke minst hjernen sin. Det er det viktigste av alt.

høy kjærlighet

Kommenter her

Jeg satt på bussen hjem til oslo i hele natt og sovnet ikke før 08 i morges, da er alternativet å enten stå opp tidlig å være trøtt eller å fucke opp døgnrytmen sin.. Og jeg elsker å sove. Jeg elsker å sove mer enn jeg elsker å blogge, mer enn jeg elsker familien min og mer enn jeg elsker makaroi, og da snakker vi høy kjærlighet. Så jeg velger så klart å sove, for å være trøtt gjør meg sur. Jeg prioriterer søvn over absolutt alt, noe som er forbanna irriterende for klokka er nå 16:40 og jeg ser ut som dette:

 

En bra prioritering å ta på seg leppestift før man gjør noe annet, haha.. Nå skal jeg kjappe meg - og da mener jeg, se på orange is the new black samtidig som jeg sminker meg i sneglefart. Pokker, hvorfor fikk jeg denne personligheten???

det eneste jeg vet

Kommenter her

Dager med sykkelturer, sol, oversized hoodies og kos er over forbi. Nå er det på tide å sette kursen mot hovedstaden - mitt hjem, Oslo. For ja, jeg ser faktisk på Oslo som mitt hjem på lik linje med Harstad. Man kan kalle Oslo stor og upersonlig, men jeg føler det motsatte. Jeg kan sitte på trikken å bare føle på energien fra byen og tenke at jeg virkelig hører til der. Jeg føler bare det er rett, enkelt og greit.

Jeg er så utrolig klar for å komme hjem og jobbe hardt, og jeg gleder meg sånn til å ta dere med meg på reisen. Dere står veldig nært hjertert mitt, og jeg tror det har vært veldig bra for meg å sperre kommentarfeltet. Dialogen kan vi jo ha på fanpagen min, og der er det betydelig bedre stemning. Planen var jo å åpne kommentarfeltet etter kun en liten stund, men det er så herlig å føle jeg skriver mer fritt så jeg er faktisk usikker på hva valget faller på etterhvert. Jeg skriver uten filter akkurat nå, og det er jævlig digg. Slipper å tenke på enhver minste liten ting som kan skape rom for mobbing.

Mine villeste drømmer går i oppfyllelse, og jeg er så glad på mine egne vegne for at jeg aldri har gitt opp. For at jeg alltid har kjempet. Og enda har jeg mer jeg ønsker å gjøre! Jeg er langt ifra klar og føler aldri at jeg blir "ferdig", for vi har jo bare et liv - eller i det minste har jeg bare et liv som akkurat den jeg er nå..  Men gud som jeg skulle ønske at mitt høyeste ønske bare var å få mann og barn. Jeg ønsker meg det, jeg også. Men jeg ønsker så jævlig mye mer og jeg er egentlig litt redd for at jeg kommer til å være 90 år, og enda ha 1000 ting ugjort på min bucket list. Men det aller viktigste i mitt liv er å ha gjort en forskjell for noen andre enn meg selv, det trenger ikke å være for mer enn vennene i min nærhet, men jeg ønsker at alle som har en samtale med meg skal sitte igjen med noe. Et inntrykk eller en inspirasjon de kan ta med seg videre.. Jeg har en venninne som jeg lærer så utrolig mye av (faktisk har jeg flere av dem) og jeg ønsker å være et slikt menneske. Som bare gir av seg selv. Den dagen jeg slutter å være sjenert, da kan jeg nok ta tak i den delen av meg også.

Det eneste jeg vet 100% sikkert, er at jeg ønsker å være et godt menneske. For hver dag jeg gjør noe bra for andre, er en bra dag for meg også.. ♥ 

 

Jeg gleder meg til å blogge mer for dere, forhåpentligvis i mange, mange år - så lenge dere vil henge med på ferden!

det hotteste i sommer

Kommenter her

Hei dere! Håper dere har det fint ♥(deler av innlegget er reklame)
Jeg skulle egentlig vært hjemme i Oslo nå, men så klart misset jeg bussen og neste går ikke før i natt. Men, det gjør ikke så mye! Da får jeg et par ekstra timer til latskap i sola. I den anledning tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på min bruk av betakaroten! Jeg har brukt betakaroten i et par år nå, jeg begynte med det for å få en dypere brunfarge, men ble etterhvert oppmerksom på flere fordeler - som for eksempel soleksem, det sliter jeg ikke med etter at jeg begynte på pillene. Betakaroten har vært på markedet i en god stund nå, men som en ekstra nyhet for sommeren har good for me nå tatt inn Fashion Tattos! Jeg har faktisk ikke brukt det så mye før, men ble virkelig helt hekta nå. Det gjør at selv det enkeste bikini-outfit ser mye mer spennende ut! Jeg liker veldig godt de fra Fashion Tattoos, da får man så mye å velge mellom og det gjør den solbrune huden ekstra fin.

 Fashion Tattoos,  er i mine øyne er et must nå som sommeren er her. Jeg har lekt meg litt fram og man kan enkelt lage sitt unike design. Jeg valgte å sette mine på bryst og på lår, pluss en i nakken. Så fint, og så enkelt!

 

Good for me har nå fått en sommerpakke! ♥ I samarbeid med fineste Lene Orvik har nå good for me laget en sommerpakke spessielt tilegnet dere lesere. I denne pakken får dere betakaroten + fashion tattoos (hele fire ark med tatoveringer!) til kun 249 -,. Dette er da 50% på samlet verdi av alt! Hvor bra er ikke det?

Tilbudet finner dere her. men du kan også kjøpe fashin tattoos uten betakaroten, og det finner dere her.

 Betakaroten: Denne anbefaler jeg å ta både før, under og etter sommeren for å bidra til en langvarig, og dypere brunfarge samt motvirke soleksem som jeg selv har vært plaget med. Du trenger kun å ta en kapsel per dag, jeg har selv gjort det i flere år og det er enkelt å huske på - bare gjør det til en rutine å ta betakaroten med frokosten, for eksempel? Eller når man tar p-piller!

Fasion tattoos: Dette er så hot i sommer! Og du trenger ikke være på stranda for å bruke disse, for de passer både til hverdag, fest, festival eller stranda. De kan sitte på kroppen alt ifra 3-6 dager, det kommer så klart litt an på hvor forsiktig du er. Men om du likevel ønsker å bytte de ut litt jevnligere, kan de enkelt fjernes med litt olje for eksempel. Vi har vel alle brukt klistretatoveringer som små, og dette er nesten samme greia - bare finere, og bedre kvalitet.


Jeg oppdaterer dere litt senere idag! Vi snakkes på fanpagen min her, i mellomtiden

det kreves så lite

Kommenter her

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle skrive om denne historien på bloggen, men jeg har bestemt meg for at det føles rett. Muligens kan det påvirke noen andre til å gjøre det samme? Jeg håper det.. Vi har vel alle lest artiklene om menneskene som ikke er like heldige som oss. Faen heller, det finnes noen som leser denne bloggen, akkurat NÅ som har det vanskelig. Men gjør man noe med det? Nei, for hvorfor skal man hjelpe noen man ikke engang kjenner? Man kan jo bare fortsette sitt liv, og ikke tenke noe mer på det. Enkelt og greit. Jeg har lest så mange artikler og tenkt "jeg vil hjelpe". Men tar man det ekstra steget? Det hadde ihvertfall aldri jeg gjort før.

Rundt julen 2014 leste jeg en artikkel på nett om en norsk dame som hadde blitt intervjuet på fattighuset hvor hun var for å finne klær og gaver til barna sine. Intervjuet handlet om deres hverdag - barn som ikke kunne delta på aktivitetsdager, en mor som prøver sitt beste, et positivt menneske som ser det lyse i alle situasjoner. Artikkelen inneholdt kun fornavn, men jeg så at flere hadde kommentert under saken og lurt på hvordan man kunne få tak i denne kvinnen. I kommetarfeltet sto mailen til søstra hennes - og jeg sendte mail. Etterhvert fikk jeg et telefonnummer, og med nervene på høygir tok jeg kontakt. Jeg var redd hun skulle bli flau, eller tenke at jeg så ned på henne, for det var ikke tifelllet. Jeg beundrer henne, og hennes evige pågangsmot og den fantastiske moren jeg lærte at hun er. Vi snakket på telefonen, og jeg lærte mer om henne og hennes familie. Om barna hennes. Jeg ante ikke hva jeg kunne gjøre, men dette var i perioden før "mitt dansecrew" begynte på tv. Jeg spurte om hun kanskje ville ta med seg sønnene sine som publikum, og det ville hun - dette ble starten på menneskene som har lært meg så utrolig mye om å se det lyse i situasjoner, være glad og alltid ta vare på hverandre.

De var på tre show den sesongen og heiet meg fram. Hadde med seg plakater, ga meg et smykke moren hadde laget selv, og igjennom hele mitt dansecrew var nok denne opplevelsen størst for meg. Den ene gutten, han yngste, ble litt småforelsket i meg og ga meg alltid verdens største klem. Han hadde tatt på seg aftershave for anledningen, haha.  De heiet alltid mest fra publikum, og uansett hvor teit det hørtes ut - jeg danset mest for dem. De sendte meg alltid melding når de ikke var på sending, om hvor flink jeg er, og hvilket godt forbilde jeg var for guttene. De fineste komplimentene jeg noen gang har fått. Etter hver sending ventet de på meg, og jeg kunne alltid høre dem heie meg fram under sending.Til uka skal jeg ta med guttene på noe hyggelig slik at mammaen kan få litt fri, for det får hun aldri ellers. Jeg tenker å kanskje ta dem med på kino, på tusenfryd eller norsk teknisk museum. Eller omså bare hjem til meg, med masse godteri og en god film! Jeg skal også få fikset ipaden min slik at jeg kan gi det til han eldste gutten. Ingen av dem har mobiltelefon, og heller ikke internett hjemme, men om jeg fikser min ipad klar med masse spill settes nok det stor pris på :-)

Moralen med denne historien er ikke å fronte at jeg er et "fantastisk menneske" for det er jeg ikke. Jeg kunne gjort mye mer for mange fler, men en liten handling og en hånd ut kan gjøre mye. Jeg hadde forventet at etter en slik artikkel ville mange tatt kontakt med denne kvinnen, men nei - jeg var den eneste. Man tenker alltid "alle andre gjør noe" men NEI, man må faktisk ta det steget selv noen ganger. Det gjorde jeg, og jeg håper jeg kan ha disse menneskene i livet mitt for alltid.

et tips til sommerkvelden

Kommenter her

Nå er det lørdag, og jeg håper alle er i topp stemning og nyter ferien enten dere skal feste, slappe av eller være med familien! Uansett så har jeg et lite tips til dere i tilfelle dere har gått glipp av en sommerlåt! Jeg var på youtube og så etter ny musikk, og da kom jeg plutselig over remixen av min egen låt laget av edeema. Jeg elsker denne låten, selv om det kanskje er litt teit å elske sin egen låt? Eller nei, det trekker jeg tilbake - så klart skal man få lov til å være glad for noe man selv har vært med på å skape! Så her har dere en fresh sommerlåt dere kan danse til ikveld ;) Håper dere liker den, da blir jeg sykt glad!

Dere finner den på spotify og soundcloud! Om dere vil ha mer musikktips fra meg kan dere sjekke min spilleliste på spotify HER, og min soundcloud HER.

mine favorittfilmer

Kommenter her

Jeg spør ofte dere om filmtips, så jeg tenkte det var på høy tid at jeg ga noen til dere! Jeg prøver å se bort ifra filmer som de fleste i bloggleser-målgruppen har sett, det er vel ikke noe poeng i å få mean girls eller the notebook anbefalt enda en gang, er det vel..? Så, her kommer noen av mine favorittfilmer!

- Whiplash
Denne filmen handler om en ung gutt som går på skole for å bli trommis i et jazzband, og forholdet mellom hans og læreren sin. Trodde aldri en film om trommer skulle få meg til å bli så engasjert, bite i neglene og gjemme håret under dyna, men jo - det går faktisk! Elsker denne, og anbefales på det varmeste.

- Gone girl
Jeg elsker denne! Altså for deg som liker psykologiske thrillere er denne et must. Jeg vil egentlig ikke røpe hva den handler om, og dere bør faktisk ikke se trailer heller, bare se filmen og nyt! Om dere har noe som helst lik smak som meg, vil denne bli en favoritt. Og i motsettning til hva andre har sagt, så elsker jeg slutten også.


 

- Interstellar
For deg som tenker mye på "hva er tid, hva er livet og hva vil skje i framtiden" etc er denne en totalt mindblowing film som vil gjøre deg både nervøs, glad og kvalm på samme tid. Jeg fikk for første gang se med egne øyne mange av de tankene jeg har tenkt flere ganger men aldri klart å forklare for noen mennesker. Handler om en nær framtid hvor en astronaut blir sendt ut til fjerne galakser, inn i sorte hull for å finne en alternativ planet hvor mennesker kan leve, kort fortalt.- The immitation game
Den sanne historien om mannen som var med å avslutte andre verdenskrig tidligere enn antatt, men som selv var homofil og slet mye med seg selv. En veldig sterk og gripende film!
- It follows
Min type skrekkfilm, og om du, som meg, setter pris på litt mer oldschool skrekk er denne filmen for deg! Spessielt musikken her elsker jeg, og måten den er filmet på.. Den handler om en kjønnsykdom som gjør at noen følger etter deg uansett hvor du er, og bare går etter deg, helt til du gir sykdommen til noen andre. Høres rart ut, kanskje? Vel, oh yes! Men den er fantastisk!- Saving private Ryan.
Dette blir nesten som å fortelle dere at jorden er rund, for de fleste har kanskje hørt om denne allerede? Saving private ryan er nok den første filmen jeg har sett om krig som jeg faktisk liker. Den er så sterk, og om du er "hypersensitiv" og tar inn inntrykkene du ser alt for hardt, kan du slite litt med denne. For alt her er så brutalt, og føles så ekte. Men den er absolutt verdt en titt, og jeg kan garantere at du ikke vil skru av.- The Shawshank Redeption.
Dette må være en av de mest rørende filmene jeg har sett.. To menn skaper sterke bånd seg imellom etter flere år i fengsel sammen, og ja - filmen handler om livet deres bak murene, og menneskene som kommer inn og ut.- Django unchained
Quintin Tarentino er nok en av mine favoritter på filmfronten, og jeg kunne lett ha oppsummert flere av hans filmer her som favoritter (pupl fiction, inglorious bastards, death proof og grindhouse) men jeg tror likevel django unchained egner seg best for de som leser dette. Handler kort fortalt om slavehandler i amerika og kjærlighet midt oppe i det hele, men i kjent Quitin-stil blir alt fortalt på en litt useriøs måte (men samtidig veldig seriøst, haha det er umulig å forklare..).- Requiem of a dream
En av mine FAVORITTER!! Altså jeg elsker virkelig denne filmen!! Viser baksiden av dop, og hvordan man kan gå fra å være normal til å bli tung narkoman. Måten den er filmet på, skuespillerne og ikke minst musikken gir en fantatisk opplevelse. Altså, dere MÅ se den! Se den alene, vær helt stille og vær forberedt på noe fantastisk!
- The truman show
Handler om en mann som ikke er klar over at hele livet hans er en tv-serie. Om man plukker opp humoren og ser alle de små morsomme elementene med "skjult reklame" i livet hans for eksempel, blir denne filmen helt sinnsykt morsom. Faktisk er den litt trist også.. Verdt å se!

 

hvordan få goodiebag!

Kommenter her


annonse

Dere husker vel kanskje den sykt freshe genseren jeg hadde på meg rundt påske med solo motiv? Jeg fikk iallfall så mange spørsmål fra venner som til og med ville kjøpe den av meg, så den var virkelig populær! Nå er det sommer, og solo har kommet med en rekke nyheter som er perfekte å ha i sommer..

 

I år har solo delt ut masse fint stæsh som solbriller, jakker, gensere og luer, og kampanjen er enda ikke over, faktisk skal solo fortsette å dele ut produkter fram til vinteren! For å kunne stikke av med kule ting du også, trenger du å laste ned Solo Goodiebag-appen (finnes både på app store og for android), og da må du bare være klar så snart du ser en solo reklame på tv. Da må du ta opp appen på mobilen, og en kode vil bli registrert. Du vil da få beskjed umiddelbart om du har vunnet eller ikke, og premien vil bli sendt til deg iløpet av kort tid. Blir vel ikke så mye enklere, nei? Du kan også vinne premier ved å bruke en kode som du finner i soloflasken din :-)
#sologoodiebag & #solobrus <3

Hvis du ikke skulle være så heldig å vinne noen premie i første omgang, får du i stedet Solo-dollar og når du har samlet nok, kan du hente deg en gratis Solo i butikken. Så kan du alltids forsøke på nytt neste gang du ser en soloreklame på tv!

gøy i teorien

Kommenter her

Det finnes så utrolig mye som er gøy i teorien, men når alt kommer til alt, så går planene til helvette og man sitter igjen som tidenes fiasko, haha. Det skjedde med meg igår! Planen var å dra på fisketur. I hodet ser man for seg stille vann, idylliske omgivelser, sol på himmelen og herlige temperaturer. Jeg hadde kjøpt inn godteri i mengder, brus var med og jeg hadde kledd meg i regnjakke (og følte meg faktisk litt flink, for regn kom det jo ikke til å bli).

Vel, det ble regn. Og vind. Men ingenting skulle ødelegge denne tanken som hadde plantet seg i hodet mitt om at fisketuren skulle skje. Ut på vannet. Oppdager at det kun er en åre i båten, men det gjorde ikke så mye - motoren funket jo. Kjører i 20 minutter ut på vannet. Motoren blir tom for bensin. Det regner. Det er vind. En åre i båten. Så da var alt man kunne gjøre å vente på å drive sakte men sikkert inn mot land igjen.. Ikke så jævlig gøy når alt kommer til alt, så idag holder jeg meg gjerne inne :-)

Ikke bad-taste party.. Bare fisketur.Ps: jeg åpner kommentarfeltet igjen til uken. Per nå er det faktisk greit å ikke tenke så mye på kommentarer, og når blogglesere begynner å legge drapsplaner seg imellom har ting gått for langt og alle trenger vel bare å roe seg litt ned. Husk at fram til da kan vi holde kontakten og kommentere på min fanpage her.

vi er alle mennesker

Kommenter her

Først vil jeg bare si at jeg har full forståelse for at mennesker er interesserte i andre mennesker sitt liv. Det er derfor vi har instagram, det er derfor vi har blogg og det er derfor vi har facebook. I get it, jeg er en av dem. Leser om kjendisene i hollywood og ser nesten på deres skandaler som en fjern virkelighet som egentlig ikke eksisterer, og at de menneskene faktisk får vondt av all drittsnakk og at de også må legge seg om kvelden enser ikke tankene mine engang. Chris Brown slo Rihanna. Spennende. Britney Spears barberte av alt håret og gikk amokk på en bil med en paraply. Morsomt. Lindsay Lohan i fengsel, Kim Kardashain sin sextape og Lamar sin utroskap. Veldig gøy å lese om - men man forstår ikke at det er mennesker bak alle de juicy historiene, som lever midt i det.

Derfor har jeg nå valgt å sperre kommentarfeltet på bloggen min for en stund. Fordi jeg også er et menneske, og fordi dette er en blogg om meg. Jeg har aldri hatt noe problem med å være personlig, men jeg setter grensen ved privat - og endel ting som har blitt skrevet i kommentarfeltet her er for det første mennesker sine antagelser og spekulasjoner utifra en hendelse dere ikke vet så mye om, drapstrusler og rett og slett ufinheter. Man tar som regel utgangspunkt i hva som har skjedd, og så skaper man sin egen historie. Alltid.

Man løser ingenting ved å krangle i et kommentarfelt. Jeg har sett både fine og stygge kommentarer her i det siste, men la oss ikke glemme at alle mennesker gjør feil. Alle har drama i livene sine og alle har skjeletter i skapet. Gå inn i dere selv, og tenk på de mørkeste stundene i ditt liv. De største feilene du har gjort. De verste tingene du har sagt. Se for deg om hele Norge skulle ha visst om det, og laget sine egne versjoner og påstander og ikke minst truet deg på livet. Det er ikke hva jeg signet up for, og det er ikke slik jeg driver min blogg.

Jeg ønsker å blogge som normalt, men tenkte bare å gi dere en liten heads up på hvorfor dere ikke kan kommentere her lengre på en stund. Om dere liker et innlegg jeg skriver, kan dere heller benytte dere av like-knappen for facebook nederst i hvert innlegg, ellers så kan vi kommunisere på min fanpage her. 

konkurranse - vinn rettetang!

Kommenter her

Etter en lang dag med buss for tog, ku for hest og alt annet norge mener er morsomt å finne på, er jeg nå på plass i sommerleiligheten til noen i familien! Greit å bare være på destination unknown et par dager, og lade batteriene.


annonse

 

Etter en - som nevnt tidligere - lang dag er det godt å kunne freshe seg opp litt. Det første jeg gjorde var freshe meg opp litt, og det innkluderer også for meg å barbere alt som skal barberes med fantastiske shai! Det er sommer, det er sol (i det minste litt sol) og flere av oss skal ha late dager på stranden. Da er det jo greit å ha glattbarberte bein, er det ikke? Det synes jeg! Pluss, man vet jo aldri når en liten flørt kan dukke opp.. :)Det geniale ved Shai er at man får produktene rett hjem i sin egen postkasse, og slipper å huske på ditt og datt mens man står i butikken. Her får du MASSE for pengene, og om du bestiller pakken hjem idag, sparer du over 400 kr! Og nå er alle som bestiller en shaibox med i trekningen av en tur for 2 til Barcelona, som jeg nevnte sist gang. Hvor bra? Du kan bestille din egen pakke her.
På toppen av det hele kan nå JEG trekke ut en vinner i mitt eget kommentarfelt som får en rettetang fra OBH nordica! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med mailen din, så trekker jeg selv vinner på mandag. Lykke til, glad i dere<3

forlater

Kommenter her

Noe av det som er så digg med med å bo i Oslo er muligheten til å gjøre ting spontant. Da jeg bodde i Harstad følte jeg meg veldig isolert fra resten av verden og om jeg bare ønsket å ta en tur til en venninne i en annen by, måtte jeg alltid fly til Oslo uansett.. Nå som jeg bor i hovedstaden kan man jo faktisk bare sette seg på en buss, så er man et nytt sted på null komma niks! Husker da jeg var på gang med en gutt fra Bodø når jeg var rundt 16, Bodø ligger jo ikke sååå langt unna Harstad men fordi kollektivtrafikken er så dårlig måtte jeg ta tre busser og en båt, pluss vente tre timer et av stedene.. Haha. Så dette er noe annet!

Hvorfor alt snakket om buss, nå plutselig? Jo, fordi jeg tenker å benytte tiden hvor alle har fellesferie til å besøke familie litt utenfor Oslo, riktignok med tog. Når andre ikke har ferie kan jeg gjerne reise til utlandet, men når folk faktisk har fri vil jeg gjerne bruke tiden min på dem :-) Jeg skal bare være borte et par dager, men jeg skal likevel blogge som normalt. Planene er bare å slappe av, spise masse mat og kanskje fiske litt!(adlink) Tights fra aimn / sko fra nike / genser cocaine & caviar

Første stopp blir nok besteforeldrene mine sin sommerleilighet! Og så kanskje Grimastad etterhvert. Vi snakkes ikveld!

hva er en tanke

Kommenter her

Nå har jeg bestemt meg for å bare skrive uten å tenke, for jo mer jeg tenker jo dummere høres alt ut og jeg er bare nødt til å komme over den sperren jeg har satt i hodet på meg selv.

Jeg sitter på gardermoen i skrivende stund. Kom fra palmesus idag. Jeg har på meg en oversized svart hoodie, og huden min er usminket men heldigvis er jeg dekket med hetten over hodet og solbrillene mine på. Ikke at hele den der "uten sminke" faktoren plager meg noe særlig, for det gjør den ikke. Jeg bare håper ikke jeg møter noen jeg kjenner, eventuelt at noen som kjenner meg skulle ha kommet bort. Fordi jeg ser så utrolig sliten og sint ut - et usminket ansikt kan være det fineste som eksiterer, men ikke om du ser ut til å hate alle som kommer forbi.

Jeg skal faktisk til Harstad nå. Jeg bestemmer meg alltid for å snu og komme tilbake for å se lillesøsteren min bare en gang til før hun reiser til andre siden av kloden for et år. Jeg tenker masse på det når jeg er i oslo, men når jeg er i harstad glemmer jeg  helt at hun skal dra og jeg er en like irriterende storesøster som alltid. Sist jeg var hjemme glemte jeg å si hadet til henne på toppen av alt. Bare "har du sett gensernen min?" og så stikker jeg og ser henne ikke på ett år. Så ja, jeg må bare en liten snarvisitt hjem på et døgn.

Uansett da. Jeg og venninne mine snakket masse om det nå som vi var på Palmesus. Hvordan vi mennesker bare er kjemiske reaksjoner. Hvordan så mange av oss egentlig ikke tenker, og om vi gjør det - hva er i det hele tatt en tanke? Og hvor viktig det er å tenke på at alle reagerer som de gjør av en grunn. En forhistorie, et ønske, et kompleks eller noe annet.  Hva om vi bare sier fuck it, no big deal, jeg skal iallfall leve mitt liv slik som jeg ønsker å være en god person som alltid pusher meg selv og andre til å tenke for seg selv. Og jeg ber dere KJÆRE lesere. Ikke si "det er kjipt å være ung idag pga sosiale medier og alt press". Det er IKKE synd i oss. Vi har det helt fantastisk! Du kan tenke fuck livet og lene deg på NAV, du har verdens beste helsesystem og du er jævlig trygg her. Slik er det kanskje ikke om 50 år. Tenk om du var født for noen 10-år siden, eller i et annet land langt fra vårt trygge lille sted og så ble du gravid utenfor ekteskap. Boom, du blir tvunget til å adoptere bort barnet ditt og så blir du kanskje steinet ihjel. Jeg tror det er hakket verre enn å se et bilde av en tynn jente på instagram og tenke "oh no jeg er ikke et ideal". For når DET er våre største problem så har vi det veldig godt.

Anyways, vi snakeks i harstad for nå går flyet. Bilder kommer, og jeg kommer tilbake. Ville bare skrive av meg litt liksom.

70 spørsmål hjemme hos meg - video

Kommenter her

Jeg tenkte å vise dere resultatet av 70 spørsmål som jeg gjorde med VGTV! Alltid koselig å ha dem på besøk, og håper dere tar sarkasmen i noen av svarene mine.

 

Jeg blogger som normalt igjen fra i morgen av! Nå er jeg på palmesus og koser meg med tre venninner, som var akkurat det jeg trengte nå. Kristiansand byr på syke temperaturer, vi har akkurat spist sushi og ikveld blir det konserter og sleepover med jentene på hotellrommet! Gleder meg til å vise dere bilder :-)

 

-

Kommenter her

Hei dere.

 

Jeg vil ha en pause, og jeg vet ikke hva mer jeg skal si. Kommer kanskje tilbake i morgen eller om en uke eller noe.

 

Jeg er iallfall VELDIG glad i dere, og setter så stor pris på dere<3 Vi har klart så fantastisk mye sammen!