hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juli 2014

shake it like a polaroid

Kommenter her

annonselenkeTeltturen som egentlig skulle skje i går, ble flyttet til i overigår på grunn av værmeldingene, så jeg pakket sammen lavvo, liggeunderlag og sovepose raskere enn du kan si "rosablogger" og kastet meg i bilen. Mobil,sminke og speilrefleksen ble lagt igjen hjemme, så var det bare meg, natur og en søt person ute i fjellet. Koselig ♥  


For å forevige turen tok jeg med meg lillesøsteren min sitt polaroidkamera, jeg kjøpte det til henne i julegave. Et slikt må jeg skaffe meg! Det er så utrolig koselig å ta bilder, og bare ligge spent å vente på hvordan de etterhvert kommer til å se ut. Det er noe jeg faktisk anbefaler alle å kjøpe seg, jeg skal bestille et eget til meg selv nå og henge opp bilder på kjøleskapet etterhvert. Perfekt å ha med seg på reise, eller når man skal noe spessielt! Det jeg bruker, finner dere på coolstuff her 

 

Nå er det siste dagen min i Harstad, og jeg kjenner jeg både gleder og gruer meg. . Den siste dagen skal nytes til det fulle med familie og venner, heldigvis har jeg noe på planen de aller fleste dagene i oslo framover. Breathe in, breathe out. Dere får ønske meg lykke til, straks starter det nye livet mitt alene . . Eller, ikke helt alene, kattene kommer jo også om litt :)  

 

alt og everything (ikke ingenting)

Kommenter her

I dag da jeg våknet opp gjorde jeg slik jeg gjør hver morgen - skroller igjennom både intagram og newsfeeden på facebook på ren automatikk uten å egentlig registrere hva jeg egentlig ser på. Men, idag skjedde det noe sinnsykt. Jeg oppdaget at Halvor, altså KongHalvor befant seg i Harstad! Noe så tilfeldig ettersom jeg fikk kommentarer på bloggen for kun kort tid siden om at jeg burde ta meg en samtale med han angående hvordan jeg har hatt det den siste tiden. Så, som sendt fra gud var han plutselig her. Jeg skrev han en melding med en gang og bare "wtf? er du i harstad? Henter deg om 30 min!". Så rullet jeg ut fra senga, sminket meg raskt som et lyn og kjørt enda raskere bort for å hente han.

Jeg har nå personlig vist Halvor alle krinker og kroker som er verdt å se av Harstad (altså "her hadde jeg min første fyllekule, her hadde jeg sex første gang, her bodde jeg da og da" osv). Hehe neida, men vi brukte en del tid på å beundre fjell, sitat fra Halvor "kan vi stoppe her å ta bilde av det lyset som reflekteres på det fjellet" - og vi har sett på havet. Vi har faktisk vært på museum også! Og vi har vært ute og spist! Og vi har snakket om livet! Og vi har tatt selfies! Dere har sikkert allerede skjønt det, men jeg kan bekrefte det også. . Det har vært en strålende dag.

Kanskje jeg får sett Halvor litt mer før han drar, jeg håper det! 


Uansett da, så har jeg faktisk hatt med meg kameraet de siste dagene når jeg har gjort ting, selv om det ikke har vært stort å melde. . Jeg har kjørt rundt, og har dermed vært hypersosial fordi jeg er en av få venner med lappen som enda ikke er lei av å kjøre. Så, disse dagene er både drivstoff og selvrespekten på min regning. Jeg skulle være så diskret å kjøre rundt å "spionere" i går med en venninne, jeg klarte selvfølgelig å kvele bilen i en sving, i et stille nabolag, mens jeg lente meg framover og tutet. Og "sånn går nu dagan". . Jeg er altså en veldig dårlig sjåfør. 

Her har dere råneruniformen min . .

(annonselenke) Topp: NLY trend Bukse: Weightless Caps : cubus

 

Sko: Tommy Hilfiger 


Innimellom slagene som wannabe-råner har jeg også fått tid til litt familiebesøk, i går dro jeg til Farmor og Farfar. Jeg har jo hatt det gående en stund med å være sunn, men når man kommer til familiemedlemmer over 60 er alt håp om å innta et visst antall kalorier per dag slengt ut av vinduet. Jeg hadde intensjoner om å spise en vaffel da jeg kom inn, ettersom jeg ikke var sulten engang. Jeg spiste seks. Det er noe magisk med bestemødre og matlyst, altså. De to henger visst sammen.. 

Hos bestemor hadde jeg på meg en genser fra Rebecca Stella for nelly. (annonselenke)


Jeg fikk et råd engang om å holde hver bloggpost til et spesielt tema, men det er ikke alltid like lett når man har hundre forskjellige tanker på hjertet. Slik som nå, jeg fikk veldig lyst til å vise dere den nye stekespaden jeg fikk av Lotte : Var den ikke søt? Gleder meg til å komme hjem å. . vel, ha den i kjøkkenskuffa. Jeg vet ikke engang hvem jeg prøver å lure, jeg lager ikke mat før det står på liv eller død. Noe det mest sannsynlig også kommer til å gjøre etterhvert, haha.


Nå skal jeg gjøre litt treningsøvelser, tusen takk for mange gode råd på gårdagens post! Nok mat, vekter og litt mer varierte øvelser er tydeligvis nøkkelen for meg. Jeg har faktisk to venninner nå som er utdannet PT, og har virkelig lyst til å komme ordentlig igang når jeg er tilbake i oslo. Hvorfor ikke, liksom? Jeg bør også fokusere mer på å spise rett, jeg er jo ikke ute etter å bygge masse muskler, men heller ikke miste alt jeg har, så det er vel en ganske fin mellomting jeg er nødt til å finne. 

Og imorgen skal jeg faktisk på telttur! Wow, det hadde jeg ikke trodd om meg selv, men det blir nok veldig koselig og kjenner jeg gleder meg :-) Vi snakkes før den tid uansett!

 

hvordan få stor rumpe

Kommenter her

For litt siden skrev jeg om at den eneste måten det er sosialt akseptabelt for jenter å legge ut bilder i lite klær, er om de trener. Du kan legge ut bilde av rumpa de i stringtruse bakfra, så lenge du hashtagger #fitspo eller "akkurat ferdig med dagens benøkt!". Samme være om du bare har spist pommes frites hele dagen, jeg synes det er forfriskende og jeg elsker å se på bilder av jenter i lite klær så for all del, ingen klaging fra min side. Og siden jeg likevel skulle oppdatere dere på hvordan det går med meg på treningsfronten, og stille et par spørsmål til dere, kunne like gjerne noen lettkledde og ikke så nødvendige bilder komme med i samme slengen.

 

Jeg trener så og si kun styrke, og trener kun hjemme med små vekter og egen kroppsvekt. For å finne øvelser jeg liker googler jeg som regel bare, for eksempel "how to get a big butt" og så følger jeg de trinnene så godt det lar seg gjøre. For tiden holder jeg på med utfall, squats, en øvelse som heter "skøyteløper" (som ser like rart ut som det høres) og froskehopp. Jeg løper også opp og ned trappene en del. Jeg bytter øvelser hver uke slik at jeg ikke blir lei, men det jeg alltid fokuserer på er rumpe og lår. Jeg er så heldig å ha en flat mage som ikke trenger trening enn så lenge, og jeg er ikke så veldig interessert i muskler i armene, så da holder jeg meg til rumpe og lår.

Men, nå har det seg slik at jeg etter lang tid har insett at jeg mest sansynlig har gjort noe veeeldig galt. Altså, rumpa mi blir jo ikke større, men DET blir lårene! Når jeg strammer lårmusklene, noe jeg ikke gjør på bildene over, ser det ut som om jeg spiller fotball tre ganger i uka. Og det er jo fint det også, men det er synd å enda ha en minimal rumpe mens låra begynner å bulke utover. Jeg har hørt at man skal legge trykket på hælen, og ikke nærmere tærne når man tar f.eks squats, men jeg føler uansett at det er mest i lårene det brenner. . Er det normalt, eller gjør jeg noe veldig feil her? Også med froskehopp. Jeg kjenner det ikke litt i rumpa engang, så enten har jeg en veldig sterk rumpe eller så gjør jeg noe helt feil. .

(annonselenke) Toppen jeg har på meg i innlegget finner dere her på nelly - 79 kr koster den! 


Trening har faktisk vært en utrolig stor glede for meg de siste ukene, selv om jeg kun gjør øvelser her hjemme eller ute i hagen. Edorfiner er langt ifra oppskrytt, så de dagene jeg har hatt aller mest lyst til å bare ligge inn å gråte har jeg heller røyst meg opp og tatt litt squats eller hva som nå måtte falle meg naturlig der og da. Så der har dere et tips som faktisk funker. Og det kommer fra meg, som både er lat, har dårlig kondis, og er deprimert, haha. Man trenger ikke å gjøre så mye, nok til å få pulsen opp og at man tenker på noe annet så har treningen gjort sitt for min del. 

 

hva med en ekte sky på rommet?

Kommenter her

Hei dere ♥ Nå er jeg back on track med å svare i  kommentarfeltet igjen. Selv om jeg har lest alt har det vært godt og nødvendig med en liten pause, men det skal bli gøy å snakke mer direkte med dere igjen. Uansett, jeg har sovet av og på / vært sjåfør for venner og familie idag, jeg hadde nemlig glemt hva som skjer om man har det litt for gøy når man drar ut . . en hangover av dimensjoner hersker over meg akkurat nå, for meg blir det alltid slik og jeg glemmer det alltid. Nå har jeg det nedskrevet, så note to self - fylla er ikke verdt det, ever. Bortsett fra igår. Det var verdt det. Jeg kjører uansett sminkefri dag, og prøver å pleie meg selv litt :D  


Resten av kvelden kommer jeg nok til å være fast i senga, da blir det også en del tid på internett. . og jeg finner alltid mye jeg vil dele vivdere med dere. Først og fremst, denne lampa som jeg bare må ha! Den er laget av Richard Clarkson, og den både blinker og lager lyd (om man ønsker det). Man kan til og med kontrollere lampa med å bruke stemmen sin, og den har utrolig mange forskjellige moduser. 

interactive-storm-cloud-lamp-speaker-richard-clarkson-1

interactive-storm-cloud-lamp-speaker-richard-clarkson-4

Dette fikk meg videre til kunstneren Berndaut Smilde som har laget innendørs skyer! Han lager skyene ved å bruke en fuktmaskin, og skyen har ikke akkurat lang holdbarhetstid, men jeg skulle gjerne hatt en slik likevel. Disse skyene blir vist på kunstgallerier, og varer i kun få sekunder før de er borte igjen.Så, slik har altså mennesker blitt. . Drar på utstillinger, for å se skyer. Inne. Og jeg ønsker meg dette. . Haha. Så, kunne dere ha tenkt dere å ha en sky inne på rommet? Tenk så gøy, snart har vi vel små fjell og plener innendørs! Juletre er vel bare en liten forsmak (juletre er jævlig sært om man tenker på det).


 

 

antrekk for kvelden

Kommenter her

Kjole: nly eve // Ring: YSL (annonselenke)

Hei dere! I dag skal jeg faktisk ut å feste litt, om man ser bort fra hovefestivalen og en liten fyllekule på surfecamp i Portugal har jeg faktisk ikke vært ute siden mars. Så jeg krysser alt jeg har for at dette blir en god kveld. Alle jentene har vært i supergodt humør i hele dag, meg selv innkludert - heldigvis! Jeg pakket ikke med meg så alt for mange kjoler til Harstad ettersom jeg regnet med været kom til å snu til det verre, noe jeg også hadde rett i, men denne søte, blondekjolen tok jeg likevel med. Jeg liker den, men den er litt for stor og får også meg til å se større ut enn hva jeg egentlig er. . Så lurte litt på om jeg skal bytte om? 

En anonym leser kom med en veldig fin kommentar igår som fikk meg til å tenke. "Å si at noen ikke kan ha det tøft fordi andre er det verre, er som å si du ikke kan ha det bra fordi andre har det bedre". Jeg måtte dele det på twitter også, og jeg håper virkelig mange tar det til seg. Dere har delt så mye fint med meg oppigjennom årene, og jeg har tatt mye lærdom av dere også. Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg. . Men det går fint med meg, og dere har helt rett, hver eneste dag går det litt bedre. Jeg trodde helt ærlig dette var slutten. Men det er da alt starter.  


Så, hva synes dere om kveldens look? Og hva skal dere gjøre ikveld, da? ♥ Håper ingen er ensom, og såfall kan dere tenke på at jeg også skal hjem å legge meg alene senere med frustrerte fruer surrende bak for å lure meg selv til at jeg har selskap, haha. Vi tar en high school musical - we are all in this together! 

en liten videoblogg!

Kommenter her

 

I natt fikk jeg sove. Jeg leste ikke blogg, jeg leste kommentarene deres på gårdagens innlegg. Tusen millioner takk. Jeg har lest hvert eneste ord dere skriver, og setter så utrolig stor pris på all motivasjonen som kommer min vei - og at flere som sier de aldri har kommentert blogg før, men tok seg tiden til å gjøre det igår. . Hva skal man si? Det gjør meg ydmyk og stolt over meg selv, det er en så god følelse ♥ Hvem bryr seg egentlig om stygge kommentarer, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen - flere ganger har kommentarer her virkelig gitt meg god tro på mennesker, det å skrive noe så fint å være anonym, altså ikke få noe som helst igjen for det annet enn å glede et annet menneske, er en utrolig beundringsverdig ting å gjøre. Slike mennesker fortjener alt godt! Jeg har egentlig ment å fortelle dere dette lenge nå, men sist uke forlovet mamma og pappa seg etter over 20 år som kjærester. De har vært sammen siden mamma var bare litt eldre enn det jeg er nå, og still going strong! Så, gratulerer til mamma og pappa, en uke på etterskudd, selv om jeg så klart har sagt gratulerer ansikt til ansikt også. Uansett, nå skal jeg, mamma og lillesøster dra og grille sammen med Anne-Sofie sin familie, og etter det skal jeg på kino med noen venninner og se 22 jumpstreet. Har noen av dere sett den, er den bra? Jeg kommer tilbake til dere! I dag er også første dagen på lenge jeg faktisk tar med meg speilrefleksen ut . . nå blir det andre sjokoladeboller :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen jeg har på meg er samme som igår, og den finnes her - koster 99 kr. 

Igjen, tusen takk skal dere ha ♥ Nå skal jeg prøve å kose meg resten av dagen! 

 

Hvorfor skriver jeg dette?

Kommenter herI natt.


Akkurat nå er klokken 03:33. Det er enda lyst ute. Jeg hater det med nordnorge, fordi døgnrytmen min kommer helt skeivt ut. Og er det noe jeg hater enda mer, så er det å sitte våken om natten med tankene mine. Så, jeg gjør som sikkert flere tusen andre jenter der ute i norge. Jeg leser blogg. 

Jeg har lest side opp og side ned på samtlige blogger nå. Jeg har vondt i magen. Fordi jeg skulle så ønske jeg var slik. Jeg skulle ønske jeg trente hele tiden. At jeg var flink til å lage middag. Satt sammen fine outfits. Hadde et spennende liv. At jeg hadde mennesker rundt meg som forguder meg, mennesker jeg forguder tilbake. En rosa hverdag i en rosa boble. Og så innså jeg. . Det sitter sikkert flere jenter der ute, som leser min blogg akkurat nå. Jenter med dårlig selvtilitt, jenter med vondt i magen som gruer seg til en ny dag hvor de nok en gang føler de ikke presterer. Igjennom en pcskjerm ser de meg, i den rosa bobla som sprakk.

Jeg har ønsket så gjerne å ha en fin hverdag, fylt med glitter, et colgatesmil som lyser at jeg er vellykket, vesker til flere tusen og et liv uten problemer. Et liv hvor jeg sovner med en gang hodet treffer puta. At alt jeg brydde meg om var mascara. Jeg skulle ønske jeg var så enkel. Jeg hater at jeg er så vanskelig. Jeg skulle ønske jeg ikke lå på gulvet i leiligheten og hylte sist uke, mens jeg samtidig var helt rolig og tenkte "ligger jeg virkelig her og hyler nå? Har jeg det virkelig så vondt?". Og jeg vet at andre folk har det verre.  Jeg vet at folk kriger i verden, og at mine problemer sikkert er "filleting". Da får jeg såfall være en idiot, som hyler over ingenting. 

Jeg føler jeg ser meg selv fra utsiden. I dag hadde jeg et slikt øyeblikk. Det var sol ute, jeg kjørte bil med vinduene nede og jeg hørte Beyonce fortelle meg via høytalerne at om man liker en jente, skal han "put a ring on it". Jeg hadde nettopp tatt på rosa leppestift, så meg i speilet nå og da og sa til venninna mi at jeg har en "god periode sånn utseendemessig og det var iallfall dårlig timing". Jeg hadde nettopp spist is, vært ute i solen, ledd masse og fortalt om ting jeg gleder meg til. Små ting som at vi skal ut til helgen. At jeg tenker på å lage smoothie imorgen, handle masse frukt og se på dårlige tvserier med venninner. 

Men så stopper jeg opp i et sekund. Tenker på at jeg totalt har blokkert ute det siste året fra minnet mitt. Hvor ble det av? Hvor er det nå? Ser meg selv i speilet, og merker at jeg egentlig ikke kjenner min egen kropp. Jeg er helt tom. Strekker ut fingrene. Diamanten. Den hadde jeg glemt. Og så husker jeg den, og glemmer den igjen. Tenker på ting jeg gleder meg til. Tenker at jeg er glad for livet jeg har, og at jeg enda ler. Jeg har det jo greit, har jeg ikke? Har virkelig de siste månedene vært ekte? Eller var det bare en drøm? Hvorfor er jeg egentlig i Harstad nå? Hvorfor må jeg være sosial hele tiden, hvorfor klarer jeg ikke å være alene? Hvorfor er jeg så svak? Hvorfor i helvette synger jeg med til denne teite sangen av Beyonce og gjør slike rare bevegelser med hånda og ler? Jeg føler jo ingenting. 

Er jeg egentlig svak, eller forventet jeg bare at jeg skulle være det? Ser andre på meg som sterk? Er jeg hun der som slår av en pervers vits og tar på et ekstra lag leppestift når ting er vanskelig? Er jeg hun som gråter og kommer over det? Hvordan ser de rundt meg det hele? Hvorfor roper jeg i det ene sekundet at dette ikke skal definere meg, før jeg i det neste har lyst til å hyle så høyt at noen bare må hjelpe meg? Hvem er jeg egentlig? Hvordan har jeg det? Jeg lover det er ingenting som føles så meningsløst som et jævla outfit akkurat nå, eller rosa leppestift eller en god hårdag. Men av en eller annen grunn klamrer jeg meg fast til de tingene, fordi alt annet blir for komplisert. Så da er jeg vel faktisk virkelig en idiot. Og om jeg ikke er en idiot, så håper jeg nesten jeg blir det. At tankene bare stopper. 

Min rosa boble sprakk sist uke. Det er ikke kjærlighetssorg, og det er teit at ryktene og kommentarene mine skal ha det til å være noe sånt - i wish. Kjærlighetssorg er greit - det har jeg taklet før, og det kommer man seg igjennom. Dette er "hvem faen er jeg og hvordan skal noen se opp til, eller dømme noen som ikke engang vet hvem de selv er"-sorg. Kanskje en identitetskrise, kanskje jeg endelig blir voksen eller kanskje jeg har tatt et steg tilbake. Og samtidig vet jeg veldig godt hvem jeg selv er. Jeg føler jeg er alt, og ingenting. Og det gir ikke mening. Nå, mens jeg avslutter dette innlegget, tenker jeg at jeg er gal. Hvordan skal folk gi meg en sjangse, hvordan skal jeg bli kjent med nye mennesker om jeg er en person som skriver innlegg slik som dette? Og at jeg i det hele tatt bryr meg, hva sier det om meg som person?

. . Og hva var poenget med dette innlegget? Herregud. 

 


(annonselenke) - smykke i innlegget fra glitter, topp fra estrauder hos nelly

 

en god oppfordring

Kommenter her

I dag har jeg en liten oppfordring til dere lesere, som jeg er ganske sikker på de aller fleste av oss trenger i hverdagen. Man må naturligvis ikke gjøre alle, men minst EN skal vi alle klare. 

(reklamlenke) Kjole fra Rebecca Stella for Nelly


  • Gi foreldrene dine en klem. Om de ikke er der, send dem en melding, fortell at du er glad i dem. Gjerne besteforeldre også, mens du først er i gang.
  • Be noen på en date! Om så det er kjæresten din, en du er forelsket i, eller kanskje en venninne som føler seg litt deppa. 
  • Send en melding til noen du savner, og si nettopp det. Livet er for kort til å la ting gå usagt.
  • Gjør noe du har utsatt - for min del er det å sjekke innboksen på mail, og det har gitt meg en vond magefølelse lenge nå. Når det er unnagjort vil jeg garantert føle meg 100 kg lettere. 
  • Be noen på besøk, og faktisk vær til stede. Legg fra deg mobilen. Ikke sjekk snapp. Vær en god lytter, en god venn. Det kan redde dagen til noen som har det vanskelig, stol på meg. 
  • Gi komplimenter. Jeg tenker mye fint, men er dårlig på å si det. Nå skal jeg være ekstra flink.
  • Smil til en fremmed, eller to eller tusen. Smil til alle!
  • Om du føler du har noen som irriterer deg, eller noen du gjerne skulle ha kjeftet på/drept/sendt ut på havet i en gummibåt uten årer. . Skriv dem et brev. Altså et fysisk brev, ikke på facebook. Du poster ikke brevet, men det er godt å få tankene sine ut. Enkelte mennesker kan man ikke snakke ordentlig med uansett, ofte ender det bare i krangler og det har vi vel ikke tid til? Så, da er ofte et slikt brev den beste løsningen. 
  • Du vet det øyeblikket, akkurat nå? Akkurat nå er faktisk livet ditt, og hver eneste dag er kun en ting sikkert - man går nærmere og nærmere døden. Det er ikke vits å kaste bort tiden på mennesker som ikke vil deg noe godt. Det er faktisk ikke noe poeng, og jo før vi innser det - jo bedre. Hver dag du kaster bort på å være lei deg, er en dag du ikke får tilbake. Så for min del ble vel det blokkering av enkelte personer, sletting og å bare bestemme meg for at nok er nok. 

For meg som har vært i min egen lille merkelige boble de siste ukene hjelper det å høre slike ting som dette. At man kan gjøre dagen bedre for andre. For seg selv. Gjøre livet sitt litt bedre, om man bare prøver.

 

Jeg har selv utført noen av punktene allerede, for jeg har hatt date/være til stede-tid med Anne-Sofie ♥ Vakkert bilde vi klarte å ta, forresten.

 

lionheart live

Kommenter her

Her er altså den rolige versonen av lionheart! Eller, akustisk versjon kan man vel si, slik som den egentlig skulle være. Her synger jeg den sammen med guttene bak låta, som har skrevet den og som jeg altså kan takke for den fine opplevelsen jeg har hatt. Jeg var veldig syk dagen vi spilte inn (man kan faktisk høre at jeg er veldig tett), men resultatet ble helt greit og jeg er glad vi gjorde det :-) Som jeg sa i intervjuet med VG, jeg tror ikke jeg er verdens beste sanger og det er heller ikke hva jeg prøver å bevise.. Men man må få ha det gøy uansett. Lionheart har forresten solgt til gull nå, må bare takke for det!

Jeg hadde på meg en kjole fra oness nelly for anledningen, og den har jeg brukt flere ganger siden. En av mine favoritter! (annonselenke) 


Jeg er på plass i Harstad og bruker dagene sammen med venner, og på meg selv. Gleder meg som sagt til å komme tilbake til oslo, da har to av mine beste venninner også flyttet til hovedstaden og vi skal ha det så morsomt sammen ♥ Idag skal jeg også få bestilt biletter til spania for å hente kattene også, så det er mye å se fram til. Aller helst vil jeg jo slippe å reise hele veien ned bare for en dag, og håper noen kan ta de med seg til oslo om de likevel skal turen. Så om noen skal reise fra alicante-oslo i august er det bare å maile meg! De som gjør det får betalt, i tillegg til at jeg dekker transport av kattene, og så møter jeg dere på flyplassen. Om det er noen som allerede bor i Albir/Alicante/Benidorm men bare tenkte seg en tur til norge, betaler jeg flybilettene :-)  Om ikke fikser jeg det så klart selv, gleder meg til å få dem uansett hvordan det blir.

Håper dere har det fint, det har jeg!

nettmobbing

Kommenter herEttersom jeg fikk lappen kun to dager før jeg flyttet til hovedstaden har jeg fått kjørt veeeeeldig lite bil - såpass lite at jeg nesten var redd jeg hadde glemt av hvordan jeg gjør det, men det er vel likt som med sykkel. Man glemmer aldri! Derfor var det så utrolig godt å få kjøre litt igjen nå disse dagene, jeg hadde helt glemt av hvor mye jeg elsker det. Høre på høy musikk, ha vinduene nede, fint vær og kjøre hvor man vil. Med den lille hunden min i setet ved siden av, så klart.Som dere sikkert skjønner slapper jeg enda av med familien og har det faktsik veldig fint, og jeg skal begynne igjen imorgen å svare på kommentarer i kommentarfeltet, selv om jeg enda leser alt. Nå vil jeg kanskje påstå at 80% av alle kommentarer er stygge, noe som så klart er veldig trist, for hva har jeg egentlig gjort galt? Jeg har en vanskelig periode, men jeg har ikke vært slem med noen av dere og jeg har oppdatert som godt lar seg gjøre. Hvorfor man da på daglig basis fortjener å høre at man er stygg, feit og en svak person forstår jeg ikke. Men jeg skal i det minste ikke la meg knekke av det. Men til de som har stilt spørsmålstegn ved at jeg har lagt meg på operasjonsbordet tidligere - det er jammen ikke rart når kommentarfeltet mitt er slik som nå. Det hadde enhver blitt veldig lei seg av, men "heldigivs" (eller tragisk nok) har jeg holdt på med dette i såpass mange år at jeg har blitt vandt med det. Men jeg synes veldig synd i nye bloggere, som får helt sjokk over hvordan mennesker kan være. Jeg får daglig kommentarer og mailer fra jenter som er helt fortvilte over nettmobbing, har vi virkelig ikke blitt litt bedre på nettvett enda?  Mennesker er de verste, altså. Og iallfall jenter.(annonselenke) Jeg har på meg en skjorte fra Hilfiger Denim idag :-) Den ser litt rødere ut på dette bildet enn vha den egentlig er, faktisk ser fargen heeelt annerledes ut på dette bildet enn hva den er, haha. pluss, min er nok litt for stor, men jeg liker slike skjorter litt oversized. 


Nå skal jeg drikke opp juicen min, og så kjøre tilbake til det lille huset vårt her, trene litt og legge meg tidlig. Imorgen er det hjem til Harstad hvor det er meldt 19 grader, som nok blir den siste fine dagen der på en stund, så jeg satser på litt nyting der også.

Vi blogges!

ødemarken

Kommenter herI formiddag tok jeg og pappa bilen fatt og kjørte i rundt 4 timer, sør og bort fra Harstad. Så, de neste dagene skal jeg befinne meg i et veldig lite hus, uten internett, mobilnett og tv. Vi måtte kjøre et lite stykke slik at jeg skulle få blogget nå, men det er egentlig like greit å være uten alt det tekniske for en liten stund og bare koble helt av. Kan fortelle dere en liten fakta om meg selv, jeg pleier å skrive dikt og tekster når jeg ikke har noe å gjøre, for eksempel når jeg sitter på fly. Så det kommer sikkert til å bli en del av den slags disse dagene, ellers tenker jeg å gå en del på tur med musikk på ørene og bare tenke.

(annonselenker) Jeg har på meg en bukse fra weightless, sko fra converse og en genser fra sparkz som desverre er utsolgt akkurat nå. 


Så langt har dette oppholdet i nord lært meg akkurat det jeg ønsket - jeg har gjort helt rett valg ved å flytte til oslo, og jeg ser fram til å komme tilbake om noen uker. Det er så godt å være her sammen med mamma, pappa og venninner, men jeg føler hele byen har et grått lag over seg som aldri gir helt slipp. Fantastisk fin by på mange, mange måter, men ikke lengre noe for meg, og jeg føler meg derfor veldig heldig som har et annet liv i oslo og min egen lille familie å vende tilbake til. Og speaking of, snart kommer jo kattene mine også ♥ Det skal bli så godt! Mine egne små babyer som jeg skal passe så godt på, å gi dem all kosen i verden. Ser fram til å spoone de små pelsdottene hver eneste natt. Oh lord, jeg har faktisk enda ikke funnet navn til dem! Det kom inn massemasse tips fra dere, så mange at valget ble utrolig vanskelig. . Im workin on it. Det kan bli mitt prosjekt når jeg sitter her ute i ødemarken.

Nå skal jeg spise opp maten min så er det tilbake til uten mobildekning og ensomheten, haha. 

getting there

Kommenter herNå er jeg hjemme hos mamma og pappa, i trygge lille Harstad ♥ Planene ble endret litt på, så jeg og pappa drar fra byen først imorgen, men det er godt å slappe av i barndomshjemmet enn så lenge. Her er jeg på mitt gamle rom, tar tusen powernaps om dagen, trener litt, ser på serier, spiser og er med venninner. Det er veldig koselig, og etterlengtet :-)

Lille babyrotta mi ♥

Poserer på gulvet i kjent stil! Jeg har på meg en sykt komfortabel hettegenser fra wildfox, elsker det merket. Alle klærne er veldig deilige å ha på seg. Den er utsolgt i lysegrå, men finnes i mørk farge enda. (annonselenke)


Det er vondt å se at flere i kommentarfeltet skriver som om de vet alt om min situasjon. Der jeg er nå psykisk handler ikke om kjærlighetssorg. Det stemmer at jeg fra nå av kommer til å bo alene, men min sivile status vil jeg ikke kommentere. Det er ikke noe dramatisk utover den situasjonen. Men jeg har hatt det vanskelig og slitt meg ut i over ett år, og dere har vel kanskje merket på meg i enkelte situasjoner at jeg ikke klarer å nyte, jeg ser alt utenfra og har vært veldig apatisk og kald. Det er ikke meg, men har kommet som en konsekvens av at jeg har vært utbrent, sliten og lei, og dermed ikke klarte å nyte noe som helst. Så, at jeg har gått på en smell nå er ikke uventet, alle som har vært rundt meg har egentlig bare ventet på dette og gitt meg beskjed flere ganger om å slappe av, selv om jeg hardt har påstått at jeg klarer alt og kommer meg igjennom alt. Slik er det ikke. Kanskje jeg syter, kanskje jeg klager - alle kan ikke klare alt. Men ikke uttal dere om min situasjon når dere ikke vet så mye. Jeg har overlevd masse, flere ting jeg har delt på bloggen, flere jeg ikke har delt. Jeg har alltid tenkt at så lenge de jeg elsker har det bra, så går det greit med meg også, samme hva det krever. Nå må jeg bare begynne å elske meg selv også, nå prioriterer jeg det, og er på vei dit. Jeg er så utrolig mye sterkere enn jeg selv trodde. 

Jeg har en stor respekt for flere av dere, og deres tanker, støtte og historier på både mail og kommentarer har fått meg til å se lyset i enden av tunnelen ved flere anledninger, også i denne. Det setter jeg veldig stor pris på, og jeg skal så klart oppdatere dere mens jeg er her. Klem til de fleste av dere ♥

livstegn

Kommenter herFørst og fremst vil jeg takke for alle fine ord og forståelsen de siste dagene. Jeg har det bra, men tror nok at veien fra bra til helt jævlig er ganske kort om jeg begynner å kjøre meg for hardt. Dette kommer sikkert til å høres litt merkelig ut for de av dere som ikke vet hvor hard jobb blogging er, men jeg har nå fått sykemelding fra lege og skal ikke jobbe med mail/tv/intervjuer/sang fram til starten av august, og blogge når jeg virkelig føler for det. Altså ingen reklameinnlegg heller, men det er vel en god ting? :-)

På grunn av sykemeldingen og min egen helse kommer jeg ikke til å reise til Costa Rica imorgen som planlagt. Dette er veldig, veldig synd, men det er ikke sunt for meg å være på andre siden av kloden om jeg plutselig skal innse hva som har skjedd i livet mitt. Akkurat nå er jeg vel i sjokk, og det er sikkert derfor det går så bra. . Eller så kan jeg håpe at jeg faktisk er sterkere enn jeg trodde. Jeg reiser til nord-norge ikveld, men skal ikke til Harstad i første omgang. Pappa har leid et hus laaangt unna byen hvor jeg kan være alene med familien min og tankene mine, og virkelig "finne meg selv" hva nå enn det betyr. Anne-Sofie har vært her med meg hele uken, og reiser sammen med meg til nord ikveld, er så glad for at hun kom hit til meg! Vi har, tross alt, hatt en kjempekoselig uke sammen. 

Må bare skrive inn noe på dette innlegget fordi det kom så mange stygge kommentarer. Det er IKKE pga kjærlighetssorg jeg er sykemeldt. Det må jo være noe mer "alvorlig" enn som så, og det er fordi jeg er utbrent. 

Jeg har på meg en jumpsuit fra paris, og en cardigan fra nelly HER (annonselenke)

Gleder meg til å komme sterkere tilbake ♥ Til da, så snakkes vi snart!

..

Kommenter her

Hei.

Jeg vil gjerne fortelle dere noe, dere som føler dere har en rett på å vite ting før media, og at jeg burde ha oppdatert dere om ting først. Jeg er enig i det, og da kan jeg si - ikke tro på alt det du leser, til enhver tid. Når man ligger i senga og er helt fortvilt og blir ringt opp hvert andre minutt av presse, er 19 år og ikke aner helt hva man gjør. . det er rart. Men, det er ikke slik som man leser der. Jeg har ikke noe ønske om å bekrefte noe brudd, snakke om det eller mitt privatliv akkurat nå, og jeg har det helt greit. Det er bare mange endringer som skjer, og for at man skal utvikle seg som person og finne ut hvem man er, er det noen ganger greit å gjøre ikke helt "oppå" hverandre. Forhold trenger ikke å være det ene eller det andre, det kan være udefinerbart og jævlig, fint og det hele. Jeg vet iallfall hvem hjertet mitt er hos, og hvor det kommer til å være veldig, veldig lenge. 

Hvem vet hvordan ting blir i framtiden. Jeg synes forresten det er veldig slemt, og usmakelig av media å skrive om dette, når jeg ikke aner hvor disse ryktene eller bekreftelsene kommer fra - at man skal bli forsøkt lurt til å snakke, når man er i en komplisert situasjon. Jeg har det greit, men samtidig veldig vondt, vet ikke hva jeg føler. 

Og jeg er Mathias sin.

faen

Kommenter her

Kjole fra oness nelly (reklamelenke)


Livet mitt har tatt en ganske stor vending, og nå er det meste snudd på hodet for min del. Jeg er ganske tom, men samtidig tung i kroppen, om dere vet. Så lei meg at jeg var usikker på hvordan jeg skulle klare å gå ut fra soverommet, og inn i dagslyset. Men jeg klarte å komme meg opp og ut etterhvert, har vært hos frisøren og er nå på besøk. Til uken kommer Anne-Sofie og bor hos meg, det blir godt :-) 

Vi snakkes imorgen, nå skal jeg slappe av med de beste vennene og ikke tenke så alt for mye på at jeg skal hjem senere og legge meg. Det blir tungt. 

hva vinkler kan gjøre

Kommenter her

Shorts fra one teaspoon nelly / Cardigan fra NLY trend / topp fra oness nelly / sko fra converse (annonselenker) 

Jeg ser enda ut som en gammel potet i ansiktet etter all hevelsen, men jeg motet meg opp til å ta litt bloggbilder likevel og det er merkelig hvor mye man kan gjøre med rett vinkel og posering! Det ble ikke så alt for ille, og tror jeg klarte å skjule hevelsen godt på disse. Uansett, bildene over er fra da jeg ble med Mathias på sykehuset en tur, som forresten gikk bra. Det er enda nærmere 30 grader i oslo og uansett hvor mye eller lite jeg har på meg føler jeg mest for å smelte bort. . Jeg er kanskje litt sær, men jeg liker dårlig vær aller best. Overskyet kanskje. Men når det er fint vær får jeg dårlig samvittighet om jeg ligger inne, og det gjør jeg jo uansett. . hehe.

Så, til dagens antrekk nummer to!


(annonselenke) Kveldens kjole - Rebecca Stella for Nelly. som var på 50% da jeg kjøpte den, og kanskje er det enda! Kommer meg av en eller annen grunn ikke inn på nelly, internettet vårt er funny that way. 

Nå på kvelden møtte jeg Charlotte for å gå en tur langs aker brygge, og jeg skal nok møte henne litt senere ikveld igjen. Snart flytter hun til oslo, det blir såå godt ♥ Da har jeg enda flere venninner i oslo, og det trenger jeg. Føler jeg er så utrolig usosial, og at jeg av en eller annen grunn ikke har tid til å være med venner - dagene flyr avsted, og samtidig føler jeg at jeg ikke gjør så mye. Hm. . kanskje noen kjenner seg igjen? Ellers har jeg fått en merkelig uvane med å pirke på stingene i munnen med tunga, vanskelig å forklare men jeg fletter liksom den ene tråden fra stingene rundt tunga og leker litt, lignende som da jeg hadde tungepiercing. Bare at dette gjør vondt, haha. Men jeg klarer ikke å la være! 


Hva synes dere om antrekkene? ♥

it never changes

Kommenter her

Takk for fine kommentarer på siste innlegg. Men, som vanlig noen som missforsto poenget. Jeg tok et vulgært bilde på slutten for å understreke et poeng - at folk henger seg mer opp i slike ting, en tematikken i innlegget og hva jeg egentlig ville ha fram. Hvorfor skulle et slikt bilde dra ned på det jeg skriver, eller gjøre det mindre viktig? Som jeg også prøvde å få fram i innlegget, er jeg heller ikke perfekt. Jeg "gråter" fordi jeg er skamfull, over meg selv også. Jeg skrev i innlegget at jeg er dum. At jeg ikke gjør nok. Prøv å tyd det jeg faktisk skriver, for jeg ville ikke rakke ned på noen andre enn 99% av norge som faktisk kan gjøre noe, men velger å gjøre 1% av det de faktisk kan. Meg selv innkludert. 


Så, nei jeg har ikke vært i en stråhytte idag og dyrket egen mat. For jeg er ikke verdens flinkeste. Jeg har fikset neglene, og tatt vippeextensions. Ikke noe steg nærmere å redde jorda nå heller, men tankene surrer likevel og man kan bekymre seg no matter what. Alt man gjør er bedre enn ingenting. . Så, for all del. Dusj med en venn, kjøp din egen økologiske handlepose og ta sykkelen til jobb. Det er ekstremt lite av hva du faktisk kunne ha gjort, og hva jeg kunne ha gjort, men alt er bedre enn ingenting. Anyways, jeg har jo da brukt dagen på utseende, noe som føles ekstremt teit å si når bloggen er inne i den bølgen den er, men slik er det og det gjorde da jeg. Først neglefiks hos Marna, hvor vi ikke løste verdensproblemer men heller snakket blogg, inspirerte hverandre litt og jeg fikk fine negler og et smil om munnen som alltid. Takk ♥ Den kule ringen min er fra jfr!Etter dette tok jeg turen hjem, kjøpte med meg litt aloe vera drikke for å overasske Mathias som elsker det, og så dro jeg videre igjen for å fikse vippene på beths beauty (sponset). Denne gangen fikk jeg et helt sett nye vipper, og hørte på musikk i headsett under prosessen. Det tok nøyaktig 19 sanger å bli ferdig. . Men det er det verdt! 

Etter vippene skulle jeg faktisk egentlig til frisøren også, men min kjære frisør er også en bestevenninne, da er det lett å konkludere med at "vi tar det en annen dag" og heller spise masse mat, haha. Så, på lørdag blir jeg hårfin, og imorgen skal jeg å fylle på tatoveringen på fingeren tenker jeg. Charlotte, en god venninne fra Harstad er i hovedstaden så jeg håper på en tur innom en park, eventuelt en lunsj! Jeg tenkte å sjekke ut noen vintage-butikker i oslo også, har plukket opp noen tips her og der :)

Jeg og Mathias skal etter tips fra dere sjekke ut house of cards ikveld før vi legger oss i tropenatten. Klarer jo faen ikke spoone for tiden, er så varmt! 

jeg gråter

Kommenter her

Igår kveld fikk jeg ikke sove. Hvorfor fikk jeg ikke sove, spør du? Det kunne ha vært en million grunner til det, vi mennesker er eksperter til å la hodet gå på fullgang når man egentlig skal falle til ro.  Det kunne ha vært at ansiktet mitt er på dobbel størrelse, det gjør vondt å ligge på min høyre side (som er favorittsiden) og hodet mitt banker. Det kunne ha vært de 30 varmegradene som regjerte soverommet igår, til tross for vindu på vidt gap og gjennomtrekk i leiligheten. Det kunne ha vært at jeg gruer meg til Mathias skal på kontroll slik han gjør noen ganger i året, for å få bekreftet at han enda er frisk. Det kunne ha vært at jeg har nerver for å reise til Costa Rica om en uke, slike nerver slår alltid inn hos meg rett før jeg skal reise, en intens angst jeg prøver å holde for meg selv. I går kveld fikk jeg ikke sove, fordi jeg gråt.

Hvorfor gråter jeg, spør du? Det kunne ha vært en million grunner til det. Som tenåringsjente er jeg ekspert på å lage ingenting til alt mulig, og det minste lille sukk i feil tonefall fra Mathias kan gjøre at jeg vurderer å sende han på første flyet hjem til Harstad og rope "er det fordi jeg er stygg!?" mens jeg slamrer med døra. Den minste lille kommentar på bloggen kan få meg til å vurdere en operasjon for å minske gigapannen min. Det kunne ha vært at jeg ser en million kviser i mitt eget ansikt, slik pleier jo overfladiske jenter å grine av. Jeg lå i sengen, uten dyne på, 30 grader og gråt stille. Trodde jeg. Mathias spurte meg hva problemet er. Jeg sa "jeg har vondt i kjeven", for det er det letteste svaret. Jeg fortalte ikke sannheten. Det var ikke derfor. 

For hvordan skal man fortelle kjæresten sin, eller bloggleserne sine, at man gråter fordi sjøfuglene sulter ihjel og dør, ligger strødt innover land fordi vi mennesker overfisker - uten å få det til å høres ut som ironi? Eller få "du er så søt" tilbake som svar, slik jeg ofte får. Masse fine fugler er snart utryddet, fordi vi fisker havet tomt for fisk, slik at vi kan fore laksen vi har i opprett. Og derfor gråter jeg. Det hadde vært mye lettere om det var på grunn av kviser. Da kunne jeg ha fått høre "neida, du er fin". Dette problemet kan ikke løses så lett, og det er heller ikke like lett å få oppmerksomhet rundt. Jeg gråter fordi et innlegg om silikon skaper hundre ganger mer oppmerksomhet enn dette noen gang vil.

Jeg gråter fordi vi i norge skyter alle rovdyrene slik at reinsdyreierne skal ha nok rein til å beite ned hele finnmarksvidda og for at saueeierne skal slippe å passe på dyrene sine - det har man jo jammen ikke tid til. Jeg gråter fordi vi pumper opp olje og ler til banken mens jorda går klima-bananas. Jeg gråter fordi vi fisker opp fisken, for å fore til laksen, slik at fuglene dør. Og jeg har et sushi-sted rett ved der jeg bor. Jeg gråter fordi jeg har spist sushi med god samvittighet. Fordi jeg sikkert flere ganger kommer til å sitte sammen med folk som spiser sushi, når jeg aller helst har lyst til å kaste sushibrettet i ansiktet deres og rope "er dere gal? ser dere ikke at vi går under?". 

Vi tror at vi redder kloden ved å presse like på facebook. Ta sykkelen til jobb nå og da. Dusjer med en venn nå og da. Resirkulere søppel nå og da. Slukke lyset en stakkars time i året mens vi poster iherdig på instagram at vi deltar på earth hour. Og da er vi så jævlig stolte av oss selv, fordi vi tror vi er guds beste barn her vi sitter i fine norge og ikke selvmordsbomber hverandre. Men vi er nok en liten satan, vi også. Gjør politikerne noe? Nei. Gjør jeg noe? Alt for lite. Man kan si hva man vil om oss såkalte hippie-veggiser, men det mest miljøvennlige du kan gjøre på alle måter er å slutte å spise dør. Det sparer miljøet 50 ganger mer å la være å spise en burger, enn å la være å ta en dusj. Det er ikke jeg som er gal, eller prøver å angripe noen. Det er fakta, som man ikke kan krangle på.

Men vi har ikke tid. Jeg er dum, du er dum, vi er alle dumme. Jeg er redd jeg kommer til å bli gal. Når jeg snakker om det ser folk på meg med øyne som tilsier at de mener jeg er rar. Merkelig. Liksom "hæ, hvorfor kan hun ikke bare snakke om hvem som knulla hvem, slik som vanlige folk?".  Jeg er ikke bedre enn andre. Jeg snakker om klær, shopping, knulling og extensions til det går rundt i hodet på meg, og jeg liker det. Jeg bryr meg litt om det også. Nok til å le med venner, trekke på smilebåndet, slå en spøk å si "hæ, seriøst?" når jeg får høre det seneste av sladder.

Men om kveldene får jeg ikke sove, for da gråter jeg.

 

COSTA RICA NEXT!

Kommenter her


 

Her om dagen spurte min "bloggvenninne" Marthe Borge meg om jeg hadde lyst til å være med til Costa Rica fra 18-28 juli. Jeg er veldig for å gripe de sjangsene man får, så jeg takket så klart ja, og trodde helt fram til i overigår at Costa Rica er i Spania. Men, det er jo i mellom-Amerika! Haha, så da skal jeg altså til den andre siden av kloden på spontantur. Og ikke hvilken som helst tur! Vi skal reise med EF for å blandt annet lære oss spansk, surfe litt, bli kjent med nye mennesker og kanskje det jeg gleder meg aller mest til - å besøke monkey park, og få jobbe med aper og andre dyr som ikke har hatt det så greit i løpet av livet.

Bilder av campus. .


 

Om man reiser med EF kan man velge om man studere språk i utlandet i alt fra 2 til 52 uker, hvor det er en garanti for å gå opp et språknivå hver 6. uke. Dere kan sjekke ut mer på nettisdene til EF her, eller direkte på språkkurs i Costa Rica HER. Mine kunnskaper i Spansk er. . vel, jeg kan si Hola og amigo, ellers er jeg blank. Så, jeg gleder meg til å lære masse!  

 

 

Turen er for oss to sponset av EF, eller i første omgang var den jo sponset for Marthe og så får hun ta med seg noen - så lucky me! Nå som jeg har sjekket opp litt om Costa Rica gleder jeg meg enda mer, for jeg har aldri vært på en slik type ferie før. Å bo side om side med skog og eksotisk dyreliv, med 5 minutter gange til stranden og et sinnsykt bra nattliv er ikke noe man finner alle steder. Flere unge Amerikanere drar nemlig også hit i løpet av ferien, så jeg håper virkelig vi møter noen vi blir kjent med! 

Og under min googling fant jeg også ut at blandt annet Miley Cyrus, Kristen Stewart, Jonas Brothers +++ bruker å feriere akkurat dit vi skal. Men enda kulere, de har SLOTHS!!!


 

Jeg har aldri vært på språkreise før, men vet at sikkert MANGE av dere lesere har vært! Min venninne Anna Edwin (annais) reiste jo til new york med EF for ikke så lenge siden og det virket sinnsykt bra, men ellers er jeg ganske blank på erfaringer. . Så, få høre! Noen som har vært på tur? Såfall, hvor var dere, og hvordan var det? 


Ellers er jeg helt slått ut etter gårdagen, å trekke visdomstannen har vært mer brutalt enn jeg tenkte meg. . Ansiktet er det dobbelte av normal størrelse, og jeg klarer jo ikke spise (noe som forøvrig er bra, nå må jeg jo bare drikke smoothie). Men, det er en intens smerte og jeg håper det går over snart, slik at jeg er tilbake i toppform imorgen. Takk så masse for alle serietips igår, nå skal jeg se litt på drop dead diva for første gang! 

endelig trukket tannen

Kommenter herHei dere! Vel, i dag var endelig den store dagen for å trekke visdomstanna mi. Etter å ha hørt på råd fra dere valgte jeg tross alt å ta den med lokalbedøvelse, og gruet meg ganske mye i forkant. Så, jeg var godt forberedt med rolig musikk i headsettet, og en tannlege som passet så godt på meg. Men, lyden av at han noen skjærer i deg er mildt sagt brutalt, og når noen drar så hardt i tanna di at hodet løftes opp. . Litt traumatisk, men folk opplever verre! Jeg gjorde det på eurodent som ligger rett bak stortinget, og kan definitivt anbefale tannlegen min videre til andre som er redd. Han var ferdig på 6 minutter med både å trekke ut tannen og å sy, jeg kjente ingenting under inngrepet og bedøvelsessprøyten var han også veldig god med (det gjør veldig vondt når jeg tar restylane)

 - Hehe, ikke hoven nei . .
Jeg møtte Mathias og en venninne etter jeg var ferdig, og har gått rundt og siklet og spyttet blod over hele Oslo. Jeg er veldig opptatt av å være "perfekt" for kjæresten min, og noe fjerting, raping eller dobbelhake er uaktuelt fra denne siden, men nå har jeg ikke noe valg og er jo lam i halve ansiktet, haha. . Han er fornøyd da, han elsker slike øyeblikk hvor jeg gir slipp på fasaden.Jeg har hatt på meg en jakke fra martofchina, veske fra celine, en klokke fra Michael Kors og en kjole fra romwe. 

Nå ligger jeg og ser på Kourtney & Kloe take Miami, som er min guilty pleasure nå for tiden. . Jeg har så utrolig vondt. Hehe, kanskje dere har noe annet trash-tv å anbefale meg? Jeg er ferdig med keeping up with the kardashians, og real housewives of beverly hills, som begge anbefales om dere liker lett underholdning og dumme mennesker. Gi meg gjerne netflixtips!

 

før / etter brynfiks

Kommenter her

OBS OBS!!! Dette innlegget inneholder reklame (som faktisk er helt ærlig og oppriktig). 

Jeg kom nettopp inn døren her hjemme, som vanlig til en kjæreste som blir glad for å se meg. Koselig! Jeg er helt gjennomvåt etter å ha løpt igjennom regnet, men konkluderte for meg selv at paraply var et mas å ta opp fra veska, så utseendet mitt ble vel deretter. Men, etter mye etterspørsel fra dere hadde jeg uansett planlagt å vise dere min guide til hvordan jeg tenker brynene mine for tiden, så here it goes!

Jeg har lenge brukt produktene fra bdb, første gang jeg skrev et innlegg om produktene er faktsik over 3 år siden nå! Men, jeg hadde nylig en god pause hvor jeg testet noe nytt, men kom likevel tilbake til disse. Og, da kom også komplimentene fra dere, så det er jo hyggelig :-) (HER skrev jeg om den i 2011, faen jeg så jævlig ut haha..

Så, slik ser altså vakre meg ut, helt uten noen produkter på brynene. Hjelper vel på skjønnheten at jeg slenger inn det vakre duckfacet? 

 

Jeg bruker hver dag en blyant, highlighter, browboost og pudder.Highlighteren er faktisk også en concealer, som passer kjempefint til å dekke under øynene, eller når man skal highlighte nesa under sminking. Finnes her. 

Men hvorfor forklare, når jeg kan dykke ned i sminkeveska og vise dere?
men ja, her skulle jeg ta masse fine bilder med speilrefeksen, men jeg følte - hvorfor skal bloggere gang på gang vise produktbilde på produktbilde av de samme produktene, som like gjerne kunne ha vært photoshoppet eller gjort om til hver en liten detalje? Så, jeg tok like gjerne en liten webkameravideo, som jeg lover blir den siste på en laaang stund! Jeg forklarer også under videoen :-)

Det første jeg gjør er å gre hårene på brynene oppover, til dette bruker jeg den lille øyenbrynsblyanten. Denne fyller jeg også først inn med, og prøver å tegne på små "hår", slik at det ikke skal se for unaturlig ut. Denne heter billion dollar brow pencil. Etter det fyller jeg litt inn, og lager skarpere kanter (noe jeg liker) med brow pouder.

Etter dette trenger man egentlig ikke mer, for å være helt ærlig går det fint ant å stoppe etter brow pencil som jeg brukte alene i flere år, men om man liker å stelle litt ekstra med brynene sine kan jeg anbefale de to neste også. Jeg bruker brow gel på brynene for å holde brynene på plass og gir en lett glans (slapp av, man ser hverken våt eller svett ut). Etter dette brukr jeg highlighliteren som jeg nevnte aller først, for å få en litt mer "bitchy" finish på brynene som jeg liker, hehe.

Woila!
Så, det var faktisk alt, som jeg nå innser var en hel del. Noe annet enn da jeg tegnet sædcellebryn med blyant fra h&m! 

Jeg har forresten en rabattkode til dere, 25% på alt fra billion dollar brows om dere oppgir koden SEBDB - koden er gyldig til og med lørdag. Håper dere likte tipsene, og spør i kommentarfeltet om det skulle være noe da :-) Hva tegner dere brynene med, om dere ikke er all natural? 

møtetid

Kommenter her

Jeg har på meg skjørt fra nelly, singlet fra rebecca stella for nelly og den hvite cardiganen er fra romwe.com

Hei! Akkurat nå sitter jeg faktisk i et møte på Homan bistro & bar, det pøser ned i oslo nå! Altså, jeg måtte nesten svømme for å komme meg fram hit, og jeg som hadde planer om å legge meg i en park idag og slappe av. Men, ingen grunn til å henge med hodet, fordi inatt kom mine favorittlesber hjem fra ferie og jeg skal endelig dra på besøk til dem igjen ♥ Gleder meg så mye til å sitte i den gode sofaen deres, snakke med dem og spise med dem igjen, haha. Jeg er forelsket, tror jeg! 

!

det var noen av dere som lurte på hvor jeg har kjøpt maccen min, og den kjøpte meg på mpx.no - er veldig fornøyd med både kundeservice og maccen i seg selv! 

Uansett, jeg bør kanskje komme meg tilbake til fokuset på møtet her, som er. . vel, ja, meg og blogg. Så da er det vel godkjent at jeg sitter her og oppdaterer uansett? Etter møtet skal jeg å fikse vippene mine på beths, på tide å få 7D igjen!

Hvordan er været hos dere idag?


kanskje litt slem

Kommenter her

deler av innlegget i samarbeid med illusion

Jeg satt å leste igjennom arkivet på bloggen min nå nettopp, noen ganger kan jeg tenke tilbake på en tid, som nå var desember 2013, og lure på hvordan jeg egentlig var da, og med en blogg er det jo ikke verre enn å bare gå tilbake å lese! Akkurat det er jeg veldig glad for at jeg har, mange fine godt bevarte minner på bloggen. Jeg kom over noe vi brukte å "leke" rundt jul, som jeg og jentene enda forsåvidt gjør nå og da, som er å spørre hverandre "hvem ville du ha drept for å få langt, perfekt hår". Om noen sier de hater en person, kan en av de andre jente spørre "men.. ville du drept den personen for å få langt perfekt hår? Personen sovner bare inn, altså. Ingen får vite at det er deg. Null smerte. Og så får du håret". Haha, gal much? På Hove kom jeg og Anne-Sofie inn på noe nytt. Om noen sier en gutt er stygg, så kan den andre si "men, kunne du hatt sex med han for 10 000?" f.eks, og så øker pengene og så kommer man fram til noe, og så ler man. Herregud nå høres vi greit slem ut! Men, det er bare på gøy og snakk, kanskje noen av dere har det slik med venniner? Noen interne greier man har på gang. . hehe, eller er det bare vi som er gal mon tro :D 

Uansett! Mens jeg har vært borte på hovefestivalen har det kommet en del pakker til meg, og jeg har ikke fått gått igjennom alle enda, jeg tar det litt her og der. 

Denne genseren kalles Grey Style og er på salg akkurat nå! Sinnsykt behagelig å ha på seg, og passet meg perfekt (jeg bestilte i den minste størrelsen). 

Når vi er inne på behagelig. . Disse buksene var så gode at jeg løp rett til Mathias og sa "stryyyk på buksene mine! Er de ikke deilige?" bare fordi jeg liker å gjøre han litt sjalu. . jenter har jo mye bedre og finere utvalg i bukser nemlig. Uansett, disse kalles for Isabel bukser (av en eller annen grunn) og passet meg veldig bra både i livet og lengden etter størrelsen (valgte størrelsen jeg vanligvis bruker i sløvebukser). De er også på salg akkurat nå, og kan kjøpes her. 

Til sist, color me nattkjole. Jeg synes man som jente, enten man er i et forhold eller ikke, har med å omfavne det at man faktisk har noe feminit over seg og "work it"! Jeg mener vi kvinner har noe menn ikke har - vi kan være like smarte, like gode i møter, vi kan være like gode i sport, synge like bra, løfte like tungt og hele den pakka der om vi setter oss inn for det, men vi har også seksualiteten vår. Jenter kan få hva de vil! Nå snakker jeg meg litt bort, men jeg synes ikke det er noen skam å være deilig, og denne nattkjolen var virkelig det. Den skal jeg slenge på meg inatt! HER kan den kjøpes, også denne på salg. 


Det er alltid 1-3 dager leveringstid på illusion, og gratis frakt over 700 kr. Det er også 30 dagers åpent kjøp, så om du får noe som ikke passer eller som ikke var helt som du hadde tenkt deg, er det ingen problemer å sende tilbake.

Akkurat nå er det også et stort sommersalg på illusion, med salg fra 30% opp til 70%! Dere kan sjekke ut hele salget her. 

unnskyldninger unnskyldninger

Kommenter herJeg tror jeg har til felles med de aller fleste som flytter ut hjemmefra at man tenker "jeg skal være så flink, ha kun sunn mat i kjøleskapet og ikke kaste bort noe penger". Vel, egentlig er jeg ganske så flink økonomisk, men de der søndagene. . . Jeg trenger ikke å være fyllesyk, men det er som om jeg kan høre junkfood rope på meg fra det fjerne. Og her er det ikke akkurat noe hinder å være vegetarianer, for falafel er jo farlig godt! Kjæresten gikk iallfall akkurat ut døren på oppdrag junkfood og jeg ligger her med litt dårlig samvittighet og satser på at han ikke kjøper hjem til meg likevel. Jeg var flink igår da, jeg drakk kun smoothies og så langt idag har det også bare vært smoothies. . Så, en falafel eller to kan vel ikke skade? Hehe, morsomt at man alltid rettferdiggjør det ovenfor seg selv når man er sløv på mat og treningsfronten. På hove var det "ja, men her går vi jo så mye, så da er det jo liksom greit, pluss skal være sunne når vi kommer hjem" og nå får unnskyldningen være at det er søndag, og at lionheart snart har 2 millioner streaminger på spotify! Om du enda ikke har hørt låta, eller kanskje vil ha den i spotifylista di, finner du den HER  

Siden dagens bloggshoot fant sted på soverommet, viser jeg dere like gjerne min nyeste lille pyntesak som jeg har hengt på speilet. Fine fjær, fra romwe.com 

Mens Mathias er ute fra huset sitter jeg i sengen og handler litt på nettet. Som dere vet er jeg en storshopper på nelly, men merkelig nok har jeg sjeldent handlet fra andre butikker. For eksempel nastygal.com som jeg titter innom sykt ofte, har jeg så og si aldri handlet ifra. ikke som jeg kan huske iallfall! De har så mye fint og ikke minst billige klær av god kvalitet, så denne gangen ble det en bestilling på meg. Jeg skal så klart fortelle dere etterhvert angående hvordan leveringstiden, toll og kundeservice var! 

Denne superfine kjolen er på 50% akkurat nå, og koster derfor 399 kr. Den har jeg sett på lenge, men jeg følte orignal pris på nesten 800 kr ble litt i meste laget for min del, men nå er den mer i min prisklasse. Jeg er så lav, så jeg passer ikke så veldig godt i vanlige maxikjoler, men på grunn av splitten på begge sider tror jeg nok dette blir veldig bra! Kjolen er fra Rebecca Stella for Nelly.  (annonselenke)

1. Topp fra nastygal ca 130 kr HER / 2. Kjole fra nastygal ca 370 kr HER / 3. Jumpsuit fra nastygal 317 kr HER / 4. Pute fra nastygal 281 kr HER / 5. Sko fra lacoste HER / 6. Rutete skjorte 246 HER / 7. Shorts fra one teaspoon nelly / 8. Kjole fra jeane blush nelly, 195 kr / 9. Cardigan fra NLY trend 125 kr (annonselenker)

 Så, har noen av dere handlet på nastygal før? Hvor lang tid tok det før dere fikk varene, og ble dere fornøyde? 

tankeleser

Kommenter her

Det var lyn, regn og torden inatt (koselig) og idag er det overskyet men så varmt at jeg kunne løpe ute i bare sportsbh og tights. Så deilig! 

Sportsbh fra nike hos nelly (annonselenke)


Har dere noen gang stått offentlig, midt blandt mange folk og hatt tanker ingen burde høre? Og så får man tanken "faen, hva om noen her er tankelesere" så man prøver skikkelig hardt å tenke på noe annet, så man ender opp og tenker på noe helt tilfeldig for eksempel "lyktestole lyktestole lyktestolpe". Haha, håper iallfall ikke jeg er den eeeeneste som har hatt det slik. . Jeg prøver også alltid å finne tankeleseren i mengden, og stirrer skikkelig på alle. Må virke som den freaken! 

Uansett! Har vært på butikken og kjøpt kokkos og mer bær jeg tenker å ta i en smoothie. . Vi snakkes litt senere 

de søteste øyeblikkene

Kommenter her

Kjeder du deg? Vel, da har vi hatt samme problem ikveld. Kjæresten har vært på jobb, og bortsett fra et raskt besøk og noen treningsøvelser har sosialfaktoren vært lav her i huset. Og hva får absolutt alle til å trekke på smilebåndet? Jo, søte dyr. Og hva enda mer enn søte dyr? Små babydyr som er sammen med foreldrene sine. Så, jeg har funnet fram noen av de søteste bildene jeg har sett, og det beste er jo at man faktisk kjenner seg igjen i mange av disse øyeblikkene fra da man var barn selv. Foreldreinnstinkt er noe vi deler med dyr, selv om noen av dem føler det på en annen måte, elsker man barna sine.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synes du dette var søtt? Lik eller kommenter innlegget, så vet jeg hva jeg skal gjøre mer av :-D 

 bare lurer

Kommenter her

 

Hei dere! Nå er jeg inne på dag 1 i min smoothie-diett-uke, jeg skulle egentlig ha startet i går men Mathias tok med kaker etter jobb, da var jeg kjørt. . Vi får krysse fingrene for at det blir den siste fristelsen jeg møter på en liten stund, selv om også det virker lite sannsynlig. Men ja, min første smoothie ble utrolig bra, jeg blandet bare sammen soyamelk med vaniljesmak, havregryn, en banan, bringebær og juice med smak av pære og bringebær. Nå får jeg, og vi alle krysse fingrene for at jeg kommer meg igjennom denne uken uten å spise masse dritt, for huden min og ikke minst kroppen min trenger dette. Blæh, jeg hater virkelig alkohol og hva det gjør med kroppen! Jeg kommer aldri til å bli den type menneske som tar meg et glass vin bare for å kose meg, for hva i all verden slags kos er det. . .


Uansett, jeg leser jo alltid igjennom kommentarene deres som dere er klar over, men jeg pleier også å lese igjennom kommentarene hos andre bloggere nå og da, bare slik at jeg vet litt hvordan stemninga er all over the place. Og det er en ting jeg lurer veldig hardt på, som jeg nå gjerne vil ha et svar på - hvorfor leser dere blogger til de som ikke oppdaterer, for å så klage på at de får betalt, og ikke gjør jobben sin? Hva i all verden, dere er klar over at vi som bloggere for betalt fordi vi har mange lesere.. Hvorfor gå inn å lese noe, for bare å klage? Jeg personlig har gått igjennom kjærlighetssorg og ikke hatt ork til å blogge, da lot jeg være, men jeg hadde heller ikke klandret noen om de da heller ikke ville lese en blogg som sto urørt. Noen ganger trenger man tid for seg selv, og man er ikke for seg selv om man oppdaterer for flere tusen mennesker. . Jeg synes ikke det er rart at noen ikke klarer presset, og at noen prioriterer annerledes, det eneste jeg synes er rart er de som likevel gidder å lese, klage, vente, oppdatere, klage. 

Anyways, nå skal jeg trene litt her hjemme! Høres senere idag:-) 

 

første videoblogg med mac!

Kommenter her

Nå er jeg endelig hjemme fra hovefestivalen 2014! Eller, for å være ærlig gleder jeg meg allerede til neste år, jeg skal definitivt tilbake og forhåpentligvis med akkurat samme gjeng som i år. Jeg, Marte og Julie døgnet inatt i frykt for å ikke klare å stå opp i morges, og det å døgne når man er på vei ned fra å være full er mildt sagt brutalt. Men vi endte opp med å ha det supergøy i den lille hytten vår, og jeg fikk sovet hele tre timer på bussturen hjem. Jeg ble møtt av en superglad kjæreste som lå sammen med meg i sengen til jeg sovnet, før han sto opp å dro på jobb og siden da har jeg vært alene. Som jeg sier i videoen har jeg faktisk fått meg en macbook air nå, som jeg blogger fra i dette sekund - jeg tenkte å skrive litt om den imorgen, så langt er jeg sinnsykt fornøyd.

Vel, en ting som er gøy med å ha mac er at jeg kan ta masse bilder med iphoto, med "kule" effekter! Haha, det har jeg lengtet etter. . Det passer seg fint nå som jeg ikke har minnekort, det går jeg til innkjøp av tidlig imorgen.

Vel, jeg håper dere syntes det var koselig med en liten videoblogg, det er godt å ha dere å "snakke" med når alle mine nærmeste enten er halvdød etter festival, i syden på kjæresteferie eller på jobb. . Livet som blogger! Nå skal jeg lage smoothie til Mathias kommer hjem, jeg har jo sagt til dere at jeg fra nå av, i en uke framover kun skal drikke smoothie for å rense kroppen min litt. Masse forskjellige smoothier riktignok, ikke bare frukt og bær. 

Vi snakkes imorgen, love ya ♥

siste dag på Hove

Kommenter her


 

Jeg er så utrolig lei av alle problemene jeg har med bloggen. . Jeg hadde skrevet et langt, og om jeg skal være ærlig, ganske bra innlegg om det siste døgnet på Hove, men så klikker hele bloggen og ingenting blir lagret når jeg måtte restarte. Med et mobilnett som eneste internettkobling kan man bli helt gal, og jeg er nære ved å slå noen nå. Er det ikke typisk. . Jeg orker derfor ikke skrive like langt nå som det jeg hadde gjort, men jeg kan fortelle at vi var på Ellie Goulding igår som jeg personlig ikke synetes var noe særlig bra, og etter det gikk jeg hjem for å legge meg tidlig og sov i hele 11 timer. Jeg møtte min store bloggcrush Andreas Wijk igår på konserten og vi hang en del sammen, det var utrolig hyggelig og han var så snill. Jeg fortalte han at jeg har skrevet om han på bloggen flere ganger tidligere, og han virket så takknemlig og ikke minst sjokkert over det, haha. Jeg håper han legger ut noen bilder av oss to på sin egen blogg etterhvert, vi tok veldig mange med hans kamera! Men om ikke, så avtalte vi en date på Imagine Dragons senere, hehe.Sko fra duffy hos nelly, shorts fra bikbok, cardigan fra notion 1.3 hos nelly (den er på 50%!) og topp fra bikbok (annonselenke) 


I dag hadde vi ikke så mye å finne på, så jeg, Anne-Sofie og Amanda har sett noen episoder family guy inne i hytta på min lille mobil. Jeg elsker det programmet! Vi har også hatt allsang til gode gamle disneysanger og irritert oss over at det blåser sånn ute, men vi skal uansett kle på oss godt med klær og få med oss flere konserter iløpet av kvelden. Vi må opp klokken 05:30 imorgen, det skal bli spennende. . 

babefaktor

Kommenter her

Nå sitter jeg inne i min lille hytte og blogger mens resten av gjengen sitter utenfor og drikker. Vi fikk nettopp tilgang på en boomblaster (?) også, så det er kjempehøy musikk. Men, jeg tenker at jeg kan gå ut til de andre om litt, og at jeg er veldig heldig som har denne jobben tross alt. Blir så glad når jeg møter dere her, og sier så klart ja til bilder, klemmer eller en prat. Men, det er ikke okei med folk som er spydige. . Jeg sier nesten aldri ifra, men idag måtte jeg bare. Det var noen gutter som gikk forbi oss, og begynte å rope "æææh, sophie elise, såå starstruck, skikkelig kjendis lissom. Hvor er kamerateamet a? Skikkelig fett å være ø-kjendis?" med en veldig spydig tone. Jeg snudde meg, ropte "hvem er du? nei vent, jeg har faktisk ikke peiling, fordi du er en loooooooser" og da ble det stille, hehe. 

Siden sist jeg oppdaterte har vi gjort mye gøy! Jeg og Anne-Sofie sto på stand med NOAH en liten stund, og fikk vervet en del nye medlemmer og snakket med mange. Kjemehyggelig, og føler meg så ydmyk og glad som får være med på slikt - den tilliten betyr så mye for meg! 
Denne boken har jeg skrevet litt om før, men den anbefales virkelg. Rystende bok, som jeg ikke klarte å legge fra meg uansett hvor vondt det gjorde å lese. 

Vi jentene har hengt masse sammen og kost oss veeeldig. Det er gøy å være mange sammen, så har man alltid noen å snakke med! Kjolen jeg har på meg er fra sheinside. Spist heeerlig god vegetarburger. . 


Og her har dere min herlige utsikt på alle konserter! Hehe, slik har jeg nå sett bastille, naughty boy, martin garrix, schoolboy q, chance the rapper. . Ja, kommer ikke på alle i farten, men senere idag skal jeg se Ellie Goulding på to meters avstand, så det blir ikke helt feil. Er faktisk veldig usikker på om jeg tar med meg speilrefleksen dit, men et lite digitalt kamera blir det uansett. Det er så slitsomt å ville hoppe opp og ned på konsert med en svær speilrefleks som man er redd for! 

 

Og ja, det ble selvbruner på meg også, hehe. Får rare blikk når jeg står slik som dette kan dere tro. Gleder meg til å komme hjem til ekstra løsvipper, ekstra selvbruner, krølltang, fuktighetskrem og jålete tid med meg selv. Skal begynne på en slags smootihe-diett når jeg kommer hjem tenker jeg, gleder meg til det også.

Nå skal jeg ut og drikke litt med de andre! Nå har alko-kvisene kommet for fult, så jeg er en ordentlig babe her altså. 

i love/hate Hove

Kommenter her

I går hadde vi en fantastisk fin dag på festivalen! Det var godt vær, god mat og bra konserter. Eller, jeg må bare si at disclosure kanskje var årets skuff, jeg hadde gledet meg så mye men det endte med at de var alt for sent ute, og vi gikk uten å ha fått sett noen av sangene jeg liker. Jeg kunne høre konserten helt til hytta vår, og tror faktisk ikke de spilte favorittsangen min uansett, så da er det jo like greit. Da jeg skulle sove igår hadde en gjeng rett ved hytta får full fest fram til 04 på natta, det høres kanskje ikke så sent ut men for meg som var klin edru og måtte opp tidlig var det ikke så gøy. Så, jeg lå med masse klær over hodet + earplugs for å blokke ut lyden, og hva tror dere skjer? Jo, de setter på MIN sang, lionheart på fullt volum uten å vite at jeg lå rett ved siden av. Da begynte jeg heller å tenke at "faen om de ikke hører hele sangen, da blir jeg flau", men heldigvis hørte de igjennom hele og så ble det natta på alle.

Vel vel, nok om natten min - jeg hadde jo dårlig tid igår så oppdateringen ble kort, men nå har jeg en halvtime til overs og kan dele av meg hva vi gjorde igår! Først, spilte jeg inn et intervju med tv2 og Halvor Harsem.

Genseren jeg hadde på meg er Mathias sin og fra ebay og shortsen er fra notion 1.3 nelly 

Så var det tid for en walk of shame med krølltangen igjennom hele festivalområdet, mange stygge blikk og så enda mer stygge blikk under prosessen. Men hveeeeeeeeeeem bryr seg?  

Så var det tid for litt lunsj, som i mitt tilfelle ble verdens dyreste slush (39 kr for en liten, helt sinnsykt). 

Så, var det konserttid! Vi så 1975 som var en utrolig fin konsert, med mange sanger jeg skal sjekke ut når jeg kommer hjem. 

Så var det M.I.A. . En veldig rar konsert, haha. Mange merkelige sanger og hun virker som en spesiell person, men hun tok masse folk opp på scenen og det var et greit show.Vi danset og hadde det veldig gøy oss jentene imellom, kanskje fordi vi har så mange gode minner til paper planes. Det var dessutenn veldig "hugga-bugga-indianerfaktor" om det gir noe mening overhode, folk var helt crazy og man følte seg veldig . . ja, apekatt? Så, pretty lights! Kveldens beste, jeg elsker han. Har så masse fine og utrolige minner til de sangene der, om dere ikke har hørt pretty lights før kan dere sjekke ut den mest kjente "finally moving" eller min absolutte favoritt, "I can see it in your face". Når jeg hører den blir jeg helt i transe, jeg har såååå gode minner til den. Ah, skulle ønske dere visste! 

I dag skal jeg og Anne-Sofie stå på stand for NOAH og forhåpentligvis lære masse, og kanskje verve noen nye medlemmer. Man kan omså bare gi 50 kr i måneden, og det hjelper masse! Jeg begynte på 50 kr, og har naturligvis økt til en del mer ettersom økonomien min har tillatt det. Uansett blir det nok veldig gøy! I dag skal jeg se Bastille, Naughty boy, John Newman og Martin Garrix, altså ikke en alt for full timeplan noe som er heeerlig! Forhåpentligvis gir regnet seg snart. Jeg er på en sånt stadie av ufresh nå at det ikke er stort mye jeg kan gjøre fordi det har bekket over en veldig ekkel kant, altså fett i håret, ikke barbert meg, svett, ekkel. . Ja, men orker man å stå i kø for å dusje? Nope, haha. Jeg vil uansett ikke stå i fellesdusj, høres kanskje paranoid ut men er så redd noen skal ta bilder. Og det kan jo folk fort finne på.