hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juli 2013

hårforandringer

Kommenter her

I morgen skal jeg å fikse håret mitt hos Hendix Hair i oslo, hvor ca alle de kjente bloggerne har vært og fikset håret sitt en eller annen gang! Jeg som er glad i å pynte meg gleder meg såklart helt utrolig mye, og vet jeg kommer til å få en fantastisk fin dag i hovedstaden - mye på grunn av det fine håret jeg kommer til å få. Jeg skal ikke gjøre noen drastiske endringer altså, men det skal bli så godt å bare få fikset det litt.For øyeblikket tenker jeg faktisk å gå litt mørkere. Det gjør at de blå øynene mine kommer mer fram, men jeg får se hva ekspertene sier imorgen hos Hendrix! Jeg har googlet litt rundt etter hår-inspirasjon men blir egentlig ikke noe klokere, tvert imot. . Haha, jeg vil jo ha både blondt, svart, rødt og lilla hår! 

Nå skal jeg pakke ned pcen, vi høres i morgen på hotellet i Larvik. Skal være der en natt før jeg drar til Danmark :) I morgen har jeg som sagt frisørtime og litt jobbing! 
sterke sider

Kommenter her

Hvem sammenligner DU egentlig deg selv med? Jeg pleier å sammenligne meg selv med kjendiser, noe som er utrolig dumt. De har mange millioner av kroner til å operere seg slik de vil, ha personlig trener som skreddersyr kostholdet ditt og passer på at du får trent alt du skal. Hva har vi? Om vi er heldige, et medlemskap på et treningsstudio. Jeg vet selv at jeg daglig ønsker at jeg hadde motivasjon til å trene, at jeg hadde noen som kastet meg opp fra senga og sa " du skal jogge 1 mil idag!". Men, det har jeg ikke. Og bare fordi jeg er, i følge mange av dere, heldig med kroppen min så har jeg komplekser som ALLE andre. Jeg har strekkmerker, jeg får også noen ganger angst om jeg spiser for mye godteri og jeg klager jo også til venninner og kjæreste med at "jeg skulle ønske jeg var like tynn som hun der". 

Nå skal jeg snart til Danmark å ta bilder i lite klær hver eneste dag, i nesten en uke. Jeg har klaget til alle jeg kjenner om at alle de andre jentene der er så mye finere enn meg, tynnere, større pupper, finere rumpe og ja. . You name it, jeg har sikkert klaget over det. Og vet dere hvem det ødelegger for? Ingn andre enn meg selv! Så jeg bestemte meg for å fokusere på det jeg liker med meg selv. Magen, ryggen, puppene. Okei, det er mine sterke sider, fokuser på dem, og alt skal gå fint.

For tro meg, kjære jenter som leser dette og som sikkert har samme tanker som meg - det er ikke verdt det. Om man ikke klarer å dra seg ut fra senga og på trening, så er man nok ikke like missfornøyd som man tror. Jeg har hørt at "ingenting smaker så godt, som følelsen av å være tynn". For meg er det tull, for her i gården - her smaker ingenting like godt som nugatti.

Vær glad for de tingene du klarer å være fornøyd med - kanskje noen missunner deg for nettopp DET.
svar på spørsmålsrunde

Kommenter her

Hva er grunnen til at du velger å endre på utseendet ditt?
Vel, jeg har jo kun fikset på puppene og tatt restylane, så får vi se hvordan det ser ut i framtiden. . Men, det er vel komplekser for det første. Og så er jeg perfeksjonist, jeg vil at alt skal være så bra som overhode mulig, enten det gjelder livet mitt, utseendet mitt, bloggen. . Ja, jeg gjør ikke noe halvveis og desverre klarer jeg ikke tenke at det er OK å ikke være så fin som jeg har lyst til å være. Dere må også forstå at jeg har hatt penger til å gjøre dette, og veldig LYST til å gjøre det ikke minst. De aller fleste som ikke tar silikon, selv om de har et ønske om det, er nok av økonomiske grunner. Slik forstår jeg det på mine venniner, iallfall. 

Dessuten blir jeg KVALM av jenter og gutter som sier at plastisk kirurgi er teit, men samtidig sier at f.eks megan fox er verdens fineste. Hvor da, dobbeltmoral..? (Om dere ikke skjønte det, så her hun veldig operert) . 

Var det vondt å ta silikon? Hvor mye tok du? Hvor er arret?
Arret er under puppen, og det vises nesten ikke. Det var helt utrolig vondt, jeg kunne nesten ikke bevege meg på flere dager og jeg lå bare i senga og syntes synd i meg selv, haha. Jeg mener det er privat hvor mye jeg tok! Det er det veldig få som vet.

For meg var det riktignok veldig, veldig verdt det!

 

Hvordan så du ut før du tok restylane?
Det er nå litt over ertt år siden jeg fylte i leppene mine, men da så leppene mine slik ut som på bildet under. Jeg personlig synes det er mye finere nå!

Tro det eller ei, men her lager jeg trutmunn.. Og ikke bare litt heller, haha. Jeg hadde NULL lepper. 

 

Hva synes du om sisteplass og voe? 
Sisteplass.. Neehhh, hva skal man si. Sikkert en herlig jente, men hun gjør seg like mye til som vi rosabloggerne gjør, bare på en annen måte. Så, det er ikke helt min type blogg ettersom jeg selv også sitter på do, og barberer meg, jeg bare blogger ikke om det. Men hun er sykt gøy på twitter! Voe liker jeg veldig godt, tror hun helt ærlig er gjennomgod, pluss hun er veldig pen.

Hvorfor dro du ikke på ferie til IOS og aya napa med Tcmn?
Det har absolutt ingenting med Therese å gjøre, som mange gjerne vil tro. . Jeg skulle gjerne ha dratt på ferie med Therese, men det kræsjet med en jobbmulighet jeg fikk i samme tidsrom så da valgte jeg å prioritere det istedenfor. Slik er det noen ganger! Jeg drar heller til Danmark på photoshoots, og etter det drar jeg på øyafestivalen og på enda en ferie med kjæresten. Det kunne jeg jo ikke ha gjort om jeg dro til IOS og Aya Napa. 

1. Hvor høy er du?
2. Hvor mye veier du?
3. Hvilken skostørrelse har du?
1. Jeg er 1.58 høy
2. Jeg veier 44 kg
3. Jeg har 35 i skostørrelse, og noen ganger 36. Det kommer helt an på skoen! 

Hvor kjøper du mest klær?
INTERNETT! Som for eksempel nelly.com. sheinside.com , romwe.com , madlady.se , jfr.se , chiquelle.com, choies.com . . Det finnes mange!  

Hvor mange tatoveringer har du?
Jeg har 4! Jeg vil ha mange fler, riktignok. Skulle gjerne hatt hele armen full av tatoveringer!

Jeg har en "L" på siden av armen som er tatt for moren min. Litt kleint at jeg kom på RETT ETTER at jeg har en venninne som har nesten helt lik tatovering, med helt samme betydning.. Haha, men sånn kan det gå! Jeg har min på venstre hånd. 

"Be the change" på armen som er hentet fra sitatet " be the change you wish to see in the world". Føler mange sier dette, men ikke virkelig mener det. Jeg prøver så godt jeg kan, og denne tatoveringen skal minne meg på at jeg aldri må slutte å tro på det jeg mener er rett. Denne er på venstre arm. 

" A smooth sea never made a skilled sailor" tok jeg etter å ha kommet ut fra depresjon. Den sitter på høyre side, på siden av ribbeinene. 

Og på foten "infinity and beyond", som er hentet fra toy story. På norsk kjenner dere det kanskje bedre som "til evigheten og forbi". Dette var den voneste av alle tatoveringene jeg har tatt, de andre syntes jeg ikke var noe spesielt vonde og det gikk ganske smertefritt for seg. Den er på høyre fot. 

Alle tatoveringene mine er tatt på Red Monkey i Harstad, bortsett fra "L" på armen som jeg tok i Tyrkia. 

 

Når kommer du til å flytte hjemmefra?
Om jeg får det som jeg vil, så aldri! Men en dag kommer jeg nok til å være klar, men det er enda en stund til. Jeg trives godt hjemme og stresser ikke med noe! Når jeg flytter blir det nok sørover.Sikkert til Oslo og forhåpentligvis sammen med Mathias, så jeg vil nok vente ett år iallfall. 

Hvem er din favorittblogger?
Kenza, hun virker herlig! www.kenzas.se er hennes blogg om dere ikke har sett den før. 

Hva er ditt drømmereisemål?
Miami eller paris. Men jeg skal til begge stedene,jeg har faktisk booket begge turene så jeg har mye å se fram til i år! 

Håper jeg får besøkt alle disse stedene før jeg dør! 

Travelling Bucketlist | via FacebookHvor lenge har du vært sammen med Mathias?
Snart 10 måneder :)

Du har skrevet tidligere at Mathias var syk - hvordan syk var han da?
Føler ikke helt at det er min "rett" å skrive ut om det på min blogg, når det er veldig privat. Men han hadde kreft, heldigvis er han frisk nå!

Hvor gammel er kjæresten din?
Han er født i 1994 akkurat som meg, altså 18 år.

Mener du selv du er et dårlig forbilde?
På noen områder, kanskje. Det kommer helt an på hvordan man ser på det. Jeg gjør kanskje litt "rare" valg, men det er mine valg og jeg står opp for dem. Jeg er ikke redd for noen, eller noe forsåvidt, og gjør akkurat det jeg føler for. I tillegg prøver jeg å kjempe for noe bra, altså dyrevern. Hva har det å si da om jeg poserer litt lettkledd på bilder (som jeg dessuten får godt betalt for...), eller har fikset litt på utseendet mitt? 

 Hvordan synes du selv du ser ut uten sminke? 
Jeg synes jeg er ganske søt uten sminke og har ikke noe problem med å gå uten. Jeg bare liker å pynte meg, enkelt og greit.  

Er det sant at du lyver om bilulykken i Alanya og at du egentlig dro hjem for å være med kjæresten din?
Såklart lyver jeg ikke, haha. Vi tok jo bilder av ulykesstedet.. Og hva skulle jeg ha fått ut av å lyve om noe sånt? Om jeg hadde dratt hjem for å være med Mathias, så hadde det vært en veldig fin ting men også veldig ulikt meg. Jeg er ikke "avhengig" av Mathias på den måten at vi MÅ være sammen hele tiden, men jeg savnet han mye der borte - men ikke så mye at jeg ville ha brukt mange mange tusen kroner på å dra hjem. Jeg var syk og det er ikke meg å være på en ferie hvor alt handler om å ha sex og feste. Men på dagene, når vi slappet av, så hadde jeg det veldig fint der nede også.details of today

Kommenter her

Bruker dagen på kjøretimer, teori til langkjøringen i morgen og å pakke kofferten til Danmark. Til dere som lurer på hvor i Danmark jeg skal, så er det til Skagen og det blir jobbreise ettersom jeg drar med manageren min og tre andre jenter! Som vanlig kan man ikke si hva det handler om. . Veldig kjedelig såklart, men det kommer jo fram etterhvert.
Det er forresten en artikkel ute om meg på klikk.no nå som dere kan lese HER.

 Tskjorta er fra romwe.com  Og til dere som spør, ja det er helt trygt å bestille derfra, jeg har aldri fått toll og alt har vært i god kvalitet. Er bare å google litt rundt med andre sine erfaringer om romwe så får dere se! 
ber om dårlig selvtilitt

Kommenter her

Jeg bleket tennene nå nettopp, denne gangen med den BESTE tannblekingen jeg har prøvd. Jeg fikk hvite tenner på 20 minutter, og det er ganske sykt, vanligvis må man bleke om og om igjen et par ganger før man ser resultater. Jeg har prøvd mange bra, men nå prøvde jeg fra hvitetenner.net . . Dere bør også prøve! (ingen reklame det her, bare ærlig erfaring fra en gal tannbleker!).

De har mange forsjellige tannblekingssett, den eneste jeg har rukket å prøve så langt er Nightbright. Dette var veldig fancy ettersom man har LED-lys, og blekningsgele. Ser nå at det står på nettsiden at den gir ekstremt raskt resultat, og det er sant. Koster litt over 400 kr HER, og jeg viser dere resultatet senere.Nå er humøret litt bedre, for jeg fikk viljen min med jentene idag og vi skal se den filmen jeg ville se på kino, nemlig " now you see me"!. Jeg følte absolutt ikke for å se noe actionfilm, men denne tror jeg passer meg perfekt. For hvem elsker ikke magi? Hvem elsker ikke fine gutter og fine jenter? Dette kan ikke bli annet enn bra! 

Jeg ga webkameraet mitt på pcen enda en sjangse, foresten. Og det er rett og slett som å be om å få dårlig selvtilitt, haha! Orange lys og det hele. Husker når jeg var 13 år og kjøpte meg et webkamera for 1000 kr, fordi da var webkamera hele livet mitt. Jeg måtte jo ha noe med høy kvalitet om jeg skulle være populær på nettby eller. . snakke med gutter på webkamera via msn eller noe. 
noen dager er mørkere

Kommenter her

Føler meg ganske nede idag.. Vet egentlig ikke hvorfor. Men jeg, som alle andre, klarer ikke alltid å spille iskald og ta imot uendelig mye drittslenging. Og noen dager så blir det litt for mye, slik som idag. Trøster meg med å ha litt homespa, altså jeg tar på meg ansiktsmasken som får meg til å se gal ut  mens jeg prøver å tenke på andre ting!

Vi får se hva jeg finner på idag. Vi skal spise taco her hjemme og for meg er det et STORT plaster på såret, haha. Og så må jeg bare fortelle her at jeg har den fineste kjæresten i verden som har en utrolig tålmodighet med meg, og som alltid prøver å trøste meg. Elsker den gutten! 

Føler meg sikkert bedre snart og blogger litt mer. Stor klem til dere, for om noen kan få meg til å føle meg bedre, så er det dere 

Haha jeg digger denne. Føler meg så. . bad-ass?Nye kule solbriller som jeg har skjult meg litt bak idag. Fra romwe.com. 

henger etter

Kommenter her

Hei på dere! Vi har familiebesøk her hjemme, så jeg skal prøve å prioritere det litt idag - selv om det er vanskelig når jeg klør i fingrene etter å se neste episode dexter, haha.. Føler meg så teit som begynner å se på en serie flere år etter alle andre, og så blir jeg helt avhengig og vil snakke om serien hele tiden. Men den er jo såå bra! :) Jeg har sett 4 sesonger siden jeg startet, så kjenner jeg meg selv rett er jeg vel straks ferdig med den. Vurderer å begynne på breaking bad. . Er det noe å anbefale? 

I går kveld var jeg bare sammen med min kjæreste. Vi dro ut for å spise, så et par epsioder frustrerte fruer og koste oss! 

Bilde fra da jeg nettopp hadde våknet i morges.
 

 

apekatten

Kommenter her

Idag har jeg hatt en skikkelig " ta-vare-på-meg-selv-dag", noe jeg dessverre er veldig dårlig på.. Men det er jo så utrolig koselig! Ta på litt avslappende musikk, stearinlys, god mat og ansiktsmaske. Jeg har også sett på kjærlighetsfilmer, love actually og valentines day. Så søte, og jeg ble i supergodt humør ♥

Om dere lurer på hva jeg mener med "god mat", så er det kirsebæryoghurt. Det er noe av det beste jeg vet!

Er ikke dette den sykeste ansiktsmasken dere har sett? Jeg føler meg som en morder når jeg har den på! Men den er faktisk utrolig bra, fra merket Dind Belle
En annen ting som gjorde meg glad var en overasskelse jeg fikk i posten fra romwe.com - et bilde av meg som takk for at jeg har blogget om klærne deres! Tro meg, gleden er på min side ettersom jeg elsker klærne i den nettbutikken :) 
Slik ser jeg ut nå, koseklær som passer perfekt på en søndag. Nå skal jeg møte Mathias, vi skal ut og spise for å feire noe kooselig som faktisk er hemmelig for bloggen, enn så lenge! Mest fordi jeg vil holde det hemmelig for alle en stund. Men vi har fått noe nytt og fantastisk fint å se fram til, om bare to uker. Genseren jeg har på meg er fra romwe den også, og jeg misstenker at kjæresten min enten kommer til å si at jeg ser idiotisk ut, eller så blir han å få spørre om å låne den. Jeg venter i spenning . . .

 

not so partygirl

Kommenter her

Gårdagen var helt OK! Jentevorsj er jo alltid veldig gøy, men jeg begynner å skjønne mer og mer at jeg faktisk ikke liker så godt å dra ut for å feste. Det går veldig i perioder, noen ganger synes jeg det er kjempegøy, andre ganger frister det ca like mye som å dra til tannlegen. Og så føler jeg at jeg "må" dra ut fordi om ikke begynner alle venninne mine med "åååh det er bare fordi du har kjæreste" og skylder på det. Nei, jeg har alltid vært sånn, så det har jo ikke noe med saken å gjøre egentlig! 

Et bilde fra igår, jeg og fine Amanda, som forresten flytter snart.. DET kommer til å bli trist, det. 

Ellers er det mange av dere som har spurt hva jeg har gjort med håret ettersom det ser så skinnende ut, og jeg har fått nye extensions, endelig haha! Nok en gang 50 cm fra luxushair, og det finner dere her. Fargen jeg bruker er farge #2. Håret er, som nevnt tidligere, ekstremt fyldig, og jeg har mine sett lenge før jeg bytter de ut. Det er veldig bra kvalitet på dette håret, jeg får egentlig ikke skrytt nok! Dette håret har vært min følgesvenn i snart to år nå, og det sier sitt. Som toppblogger får man velge og vrake i hva man måtte ønske av extensions, men jeg har holdt meg til det samme håret! Jeg får det riktignok sponset, altså jeg må ikke betale noe for å få det. Men, det kan jeg få fra hvilket som helst merke jeg vil, og jeg velger luxushair av en grunn. Jeg får ikke betalt for å si dette, bare sånn at dere vet det. 

Så, om dere vil kan dere jo sjekke ut nettsiden til luxushair HER. Jeg personlig elsker å ha langt hår, spesielt nå på sommeren. Eller, hvem prøver jeg å lure.. Året rundt elsker jeg å ha langt hår! Spesielt når jeg skal gjøre noe spesielt, da vil jeg være så hårfin som bare mulig. 
outfit - party

Kommenter her

Har sinnsykt dårlig tid fordi jentene, av grunner jeg ikke forstår, bestemte seg for å starte festen klokka 19, noe jeg mener er aaaaaaaaaaalt for tidlig, haha. Men men, satser på en super kveld med sommerfest!  Stine Mari er her nå og vi skal straks kjøre, og jeg må på butikken for å handle et par ting. Vi blogges senere!

I kveld har jeg på meg bustier fra bikbok, topp fra sheinside og shorts fra kimstore 
tregt

Kommenter her

Ehh ja, her går det jo fort i svingene.. Noen som vet hvordan jeg kan få det til å gå raskere? Eventuelt et program jeg kan bruke for å gjøre videofiler lettere å laste opp? Jeg har holdt på med det her i over 14 timer, haha. spørsmålsrunde / video

Kommenter her

Jeg har akkurat lakket tåneglene mine med den kuleste neglelakken noen sinne - den endrer nemlig farge etter temperaturer, både kroppstemperatur og temperaturer der man er. Den jeg tok på meg nå, fargen mint, skifter til hvitt når man er kald, og er i mintfarge når man er varm. Og JA, det funker faktisk! Koster 79 kr på mymood.no og jeg har selv to farger, purple og som vist på bildet under, mint :D

Uansett, jeg tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde hvor jeg svarer på VIDEO! ;) Kom med alle spørsmålene dere har, så svarer jeg på så mange som mulig. Gleder meg til å lese, i mellomtiden slapper jeg av med tv-serier! 

De små tåneglene mine er ikke det fineste jeg har på kroppen for å si det sånn, haha :(

snaaaaaaart lappen

Kommenter her

Jeg har nettopp vært og handlet med mamma, jeg har jo enda ikke fått lappen men de gangene jeg skal noen steder får jeg lovt til å kjøre så lenge en av foreldrene mine er med. Det har tatt lang tid å få billappen, av den enkle grunnen at jeg er så mye borte. Da er det vanskelig å få tid til alt, beklageligvis. Men, jeg liker jo å ha mye å gjøre så jeg klager ikke! Etter vi hadde handlet dro vi en tur til tante, det er en del familie som er på besøk i byen nå som jeg må passe på å få vært sammen med før jeg stikker til Danmark! 

I kveld skal jeg slappe av å kose meg med red bull, og gjøre litt bloggjobb - det vil si, svare på mailer, planlegge innlegg og litt sånt. Jeg vil få det unnagjort slik at jeg kan nyte disse dagene med mine kjære før jeg drar på jobbreise ;)

Dere har tidligere fortalt meg at grønn er min farge - derfor kjører jeg på med grønn idag! Kjolen er fra sheinside.com 
 

 

grilling = umulig

Kommenter her

Man skulle kanskje tro at jeg og min kjæreste begynner å bli litt rutinert på dette med grilling, ettersom det er noe vi har gjort et par ganger. For gårdagens grilling tenkte jeg for meg selv at endelig skal vi få det til, vi har ikke glemt noe, vi har funnet et fint sted å være, det er fint vær og jeg er i godt humør. Men, såklart måtte noe gå galt, og vi (altså Mathias) fikk ikke fyr på engangsgrillen..? Jeg stiller enda litt spørsmålstegn ved hvordan det er mulig, haha. Så da var det bare å pakke sammen, for å så returnere hjem igjen og spise burger laget i stekepanne. Litt av en grillfest!Senere på dagen så vi en skrekkfilm som heter "grave encounters", den anbefales om dere har lyst til å bli litt paranoid. Jeg har sett meg over skuldren ikke bare en gang idag, for å si det mildt. . Jeg laget også muffins til oss, den ble utrolig god! Jeg anbefaler alle å ta vaniljekesam oppå muffinsen / brownies mens den enda er varm, det smaker himmelsk ♥
 

todays

Kommenter her

Slik ser jeg ut nå, på vei ut døren for å grille med Mathias! 

Jumpsuit fra sheinside.com 

Husker desverre ikke hvor armbåndet er fra, men trooor glitter! 
 

 

paranoid

Kommenter her

Hei på dere! Igår kveld grillet jeg sammen med jentene hos Marte, vi koste oss masse og tok igjen litt jente-tid ettersom det er sjeldent de fleste har tid til å samles. Når jeg hadde spist var jeg sinnsykt trøtt og dro hjem og så litt på dexter før jeg lukket øynene. Jeg har forresten blitt helt paranoid av å se på det programmet, igår trodde jeg noen brøyt seg inn i huset så jeg begynte å gjemme meg, så var det bare lillesøsteren min..haha.

Nå sitter jeg på rommet mitt og holder på å fikse meg. Planen min for idag er å grille sammen med Mathias! Det har vi ikke gjort på en stund, og det er alltid sykt koselig så det gleder jeg meg til :) Haha, igår før jeg sovnet var jeg FULL av kjærlighet, dere vet når man hopper rundt og synger og tenker på hvor heldig man er?  Flaks at jeg har det slik ofte ♥

Meg og Isabel Mari igår, vi tullet litt rundt når vi skulle ta bilder. Jeg digger den jenta der, hun er såååå livlig og gledesspreder delux! 

Meg, Lotte og Isabel 

Den stusselige grillmate jeg hadde igår, haha.. Vi hadde EN pølse hjemme, så det var alt jeg fikk spist 
Ellers har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å svare på mail, noen ganger er det lett å tenke "jeg tar det en annen gang" så skjer det aldri. Men nå skal jeg bli bedre, det er god karma tipper jeg :)

 

sommer!

Kommenter her

Det har vært gooodt å ha litt fritid, det trengte jeg virkelig! Men nå er jeg back on track, iallfall halvveis. Jeg vil gjerne nyte disse sommerdagene så lenge jeg kan, det er jo en stund til jeg skal reise mot varmere strøk. .Igår ble jeg hentet av to venninner, vi tok solarium (selv om solen stekte ute), og laget god mat mens vi snakket litt.Tydeligvis har lokalavisen her (og maaange andre aviser..) skrevet om "puppeproblemene som jeg har / har hatt, noe jeg så igår. Så begynner folk i lille jantelov-harstad å klage til MEG om at lokalavisen har lite å skrive om, som skriver om dette. Da tenker jeg bare : hold kjeft, gjør noe nyhetsverdig, eller ikke les avisen om det plager deg så mye. Tydeligvis er puppene mine spennende for andre, hehe.Etter jeg var ferdig å henge med venninner dro jeg til min kjæreste, og var sammen med han nesten hele dagen idag. Vi har hatt det superkoselig som vanlig, vi har vært hos faren hans, solt oss og vi vant. . 50 KR PÅ FLAXLODD, WOHO!!! Haha, det var et stort øyeblikk for meg. Jeg vinner aldri noe som helst!

Kjolen jeg hadde på meg igår, og idag, er fra sheinside.com travel

Kommenter her

Idag er jeg opptatt med venner og kjæreste. Blogges i morgen!

dagens outfit var bikini! fra sheinside

baaaali

Kommenter her

Hei dere! Solen skinner endelig i harstad, og i følge værmeldingen skal det ikke vare så jeg må nesten bare komme meg ut med en gang å gjøre noe sosialt sammen med venner! 

Selv om sommeren er her planlegger jeg virkelig ferien jeg skal ha før jul sammen med min boyfriend, og når vi har sett rundt på hoteller og steder har vi nå blitt enige om å dra til Bali, og at vi vil bo i en villa, IKKE på et hotell eller leilighet. Jeg har funnet en helt perfekt som jeg skal booke snart, og jeg gleder meg masse allerede selv om det enda er fire laaaange måneder igjen. . Anyways! En ting jeg er litt redd for er at vi kanskje ikke kommer til å ha så mye å gjøre der borte, er det noe å gjøre på Bali? Har noen av dere vært der og kan komme med tips /anbefalninger? Det ville gjort meg så glad ♥

Det blir nok her vi mest sansynslig skal bo! Da har vi eget basseng, rett og slett ett eget hus PÅ stranden! Kan ikke bli mer perfekt enn det tipper jeg :-) 
rosaboblen

Kommenter her

Det er mange som skriver dritt til meg, fordi de tror jeg lever et "perfekt liv". Omså jeg hadde et perfekt liv, hvorfor er det noe å hate over? Skal man ikke glede seg på andre sine vegne? Men nei, livet mitt er ikke perfekt, men det er bra, og det trenger man ikke legge sjul på. Jeg vet ikke hvilket liv dere lever, men jeg missunner ofte venninne mine som har en vanlig jobb som de går til, og når de er ferdige på jobb, da er de ferdige. Jeg har alltid et ansvar, og slikt blir man sliten av.

Men, når det er sagt, så ville jeg ikke byttet bort det livet jeg har for noe annet i hele verden. For det første så holder jeg på meg noe jeg liker, og når jeg er gammel så kan jeg tenke tilbake å vite at jeg har gjort masse med livet mitt. Om jeg hadde dødd i morgen, så ville jeg uansett ha oppnått noe i løpet av mitt liv. Jeg har fått oppleve å være et forbilde for unge jenter jeg ikke engang kjenner, det er en stor følelse. Jeg får våkne opp sammen med en gutt jeg elsker og som jeg har det utrolig morsomt sammen med, og om kveldene får jeg legge meg sammen med han igjen. Vi legger planer, og selv om det kanskje ikke varer for evigt, så føles det slik. Jeg har en mamma og en pappa som er bak meg 100%, og en lillesøster som er utrolig smart og snill. Jeg har også gode venninner jeg aldri, aldri kommer til å ta for gitt. Og hvilken jente ville ikke blitt glad for å tjene gode penger, få ting gratis, møte kjendiser, reise rundt og leve litt når man er 18 år? Kan dere helt ærlig si at dere ville ha valgt det bort, fordi ikke alle får oppleve det? Er jeg et dårlig forbilde fordi jeg nyter det som har blitt gitt til meg? 

Ellers, så takler jeg også vanskelige ting. Jeg har mine bekymringer. Hva skal jeg gjøre med livet mitt? Er det vanskelig for mamma og pappa å få høre slemme ting om meg fra andre voksne som dømmer de som dårlige foreldre fordi de leser om livet mitt på nett? Hvorfor gjør jeg så mye for den ene vennina som er falsk tilbake? Hva om kjæresten min blir syk igjen? Hva om jeg ikke er god nok? Om dere tenker dere om, alle framstiller seg selv så bra som mulig, enten det er blogg, facebook, instagram, når man fikser seg om morgenen, den hvite løgnen man forteller om hvorfor man ser sliten ut. .  Det er godt å framstille det slik, for da kan jeg late som. Men, jeg har det bra. Og for meg som har vært helt nede, så krever jeg ikke så mye mer heller. 

 i en rosa boble. Thats where you'll find me. 


dagens outfit

Kommenter her

Beklager så sen oppdatering, jeg følte bare for å ta det heeelt med ro idag, og heller spare den første oppdateringen til litt ut på kvelden. Jeg har ikke gjort noe spennende, annet enn å spise en hel pakke kjeks og sett på dexter. Ja, jeg ble avhengig til slutt, hehe.. :) Ser der hvor koselig jeg har fått det foresten? Mamma og pappa laget et lite "blogghjørne" på rommet mitt mens jeg var i Tyrkia, så der sitter jeg akkurat nå og oppdaterer dere.


Ellers har jeg kost meg sammen med min lille hund, lenge siden dere har sett henne på bloggen nå. Hun lever i beste velgående, og vi planlegger litt smått å få valper på henne snart! Sååå glad var hun idag, søøøøta! 

Og her har dere mitt antrekk for dagen! Oversized jeansjakke fra madlady.se , hvit genser fra h&m, shorts fra carlings og sko fra choies.så usikker

Kommenter her

I kveld har jeg vært hos Marte, bare vi to sammen for å ta igjen litt jenteprat. Vi laget pannekaker (bør kanskje omdøpe dette til pannekakebloggen) og hadde det veldig koselig! Marte er en sånn type jente som man blir i godt humør av å være sammen med, og slike venner bør alle ha! Er så glad hun ikke flytter nå til høsten for å studere, de fleste vennene mine gjør jo det.. Trist, men slik er det.

Nå skal jeg sette meg ned for å finne ut om jeg skal bestille hotell nå til ferien jeg skal ha rundt jul, eller vente litt lengre. Jeg har funnet en perfekt strandvilla på Bali som jeg må booke ganske snart om jeg skal få den, men jeg er sååå usikker! Har noen av dere vært på Bali? Fint, eller? Er det fint om vinteren? 

Toppen min er fra sheinside.com og buksa er fra nelly som jeg ikke finner på nettsiden lengre, beklager!

Haha vi er ikke sååå flinke på speilbilder som vi pleide å være en gang i tiden. Som Marte sa " jeg vet liksom ikke helt hvilken rettning jeg skal se i". 

Føler leppene mine har blitt så sykt små. . Men slapp av, jeg hører på dere, jeg skal ikke ta mer restylane (på en stund). 

bikinishopping

Kommenter her

Hei dere! Jeg kom akkurat hjem fra Mathias ettresom jeg sov der inatt. Vi hadde en veldig koselig kveld, vi (han) laget pannekaker, og vi så på en dokumentar om jordkloden, hehe. Nå skal jeg bare bytte klær før jeg drar til Marte, og DIT tar jeg med meg kamera. Jeg har blitt helt elendig på å ta det med, og når jeg først har det med meg så tør jeg ikke heeelt å spørre folk om å ta bilder for meg. . Blir litt småklein rett og slett, så det får jeg bare vende av meg.

Anyways, dere som har lest bloggen min i alle årene vet at jeg heeele tiden kjøper nytt undertøy/bikinier. Men jenter, det er VIKTIG!! Spesielt om man har kjæreste. Jeg eeelsker å ha nytt undertøy hele tiden, da får man litt ekstra komplimenter og føler seg litt ekstra fin, hehe. Akkurat nå har nelly en kampanje hvor masse undertøyssett og bikinier bare koster 98 kr, så der grep iallfall jeg sjangsen min. Jeg vet at om kun kort tid kommer alt dette til å være mye dyrere igjen. Dette kjøpte jeg! 

1. Bikini 98 kr HER / 2. Rødt undertøy 98 kr HER / 3. Rosa undertøy 98 kr HER / 4. Lyseblått undertøy 98 kr HER 

 

1. Bikini 98 kr HER / 2. Hvitt undertøy 98 kr HER / 3. Leopardundertøy 98 kr HER / 4. Rosa undertøy 98 kr HER / Blått undertøy 98 kr HER 

Bikinien jeg kjøpte for en stund siden som jeg fikk mange spørsmål om, koster nå også bare 98 kr HER 

'

 

ferdig fikset

Kommenter her

Nå skal jeg straks dra ut! Jeg skal ikke drikke, men gøy blir det uansett! ;) 

 Skoene jeg skal ha på meg er fra nelly HER 

Haha jævlig uheldig på bilder for tiden. . Kjole fra sheinside.com 
trenger musikktips

Kommenter her

For tiden er jeg suuuuperlei av all musikken jeg hører på, og blir nesten litt småkvalm av å høre på spotifylisten min. Alt har jeg hørt hundre ganger før. . Men, iallfall har dere noen sangtips til meg? Da blir jeg så glad om dere kan dele spotifylistene deres eller en sang dere liker akkurat nå!

Den eneste jeg klarer å høre på nå for tiden

konkurranse

Kommenter her

Jeg har ikke lengre iphone, så derfor har jeg lite bruk for alle iphonedekslene jeg har liggende rundt her hjemme! Noe gir jeg bort til familie/venner, men disse to av Justin Bieber og av One Direction vil jeg gi ut til dere lesere. Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar med mailen din og hvilket deksel du vil ha, så kontakter jeg vinnere i løpet av kvelden ♥ OPS! Dekslene er til iphone 5. 

Disse dekslene er fra duperdigg.no som selger deksler til iphone. 
oppskrift : sunne amerikanske pannekaker!

Kommenter her

Det var tydeligvis flere av dere som ville jeg skulle skrive litt om hvordan jeg lager sunne amerikanske pannekaker, så her kommer jeg med oppskriften. Det tar i underkant 10 minutter å lage, og oppskriften under gjelder for en person. Jeg bruker alltid å dobble ettersom man som oftest får lyst på litt mer! Pannekakene blir også ganske små.
Oppskrift:
1 egg
1/2 most banan
1 spiseskje kesam
2 spiseskjeer havregryn
1/2 dl vaniljesukker
1 spiseskje melk
Alternativ: om du ikke vil ha vaniljesukker kan du ta kakaopulver, om du vil ha litt sjokoladesmak.Jeg blander alle ingrediensene i en liten mixer, før jeg steker på middels varme med smør i stekepannen, man kan også steke med kokosolje for å gi en annen smak. De stekes veldig fort ettersom de er så små, så husk å følg godt med. Jeg liker bedre når de er "for lite" stekt enn for mye, men dette er smak og behag. Gode ting å ha på er jordbær, banan, varm honning eller om du vil kose deg litt ekstra : nutella! Så, er oppskrifter noe dere vil jeg skal fortsette med en gang i blandt om jeg lager noe spesielt? Jeg kan blandt annet komme med sjokolademousse, microfudge, sjokoladepannekaker med krem osv osv. Ikke akkurat middager, men mer gode mellommåltider! 


xxs

Kommenter her

Jeg har akkurat inntatt dagens middag, som var sunne amerikanske pannekaker laget av blandt annet kesam, havregryn og banan. Supergodt og veldig enkelt, kanskje jeg skal gi dere oppskriften snart? Jeg prøver å bli litt tynnere å være størrelse xxs, for jeg har hørt at om man er større enn det, da er man feit ;) Nei huff!! Det er en syk, syk verden vi lever i folkens. Og jeg håper dere skjønner at jeg bare tuller, jeg er ikke interessert i å gå ned i vekt. 

Kjolen er fra sheinside.com

Ellers er jeg på vei ut døren, og idag fikk jeg faktisk fikset meg i rekordfart takket være den nye hårføneren min fra Gamma! Vanligvis bruker jeg 10-15 minutter på å føne håret, idag brukte jeg 5 minutter. Føneren har en veldig kraftig motor som gir en veldig kraftig blåsning, derfor går det så fort. Jeg føner håret mitt med kald luft, slik at det blir minst mulig slitt! Og, så er den jo rosa da, hehe. Den kan kjøpes HER  

Hver gang man har vært i et varmere strøk pleier det også å være på tide med et nytt pudder når hudfargen forandrer seg. Jeg har derfor startet med pudderet Chocolate Soleil fra too faced, og jeg liker det så godt fordi det er shimmer-fritt, og ganske matt men uansett er et solpudder. Jeg har problemer med veldig "skinnende" og fet hud, så derfor må jeg alltid bruke produkter som matter huden ned litt. Perfekt for meg! Kan kjøpes HER 
tenk over det

Kommenter her

Igår hadde jeg jentekveld sammen med 7 andre jenter her hos meg, jeg elsker å samle jentene her å gjøre noe ordentlig ut av det! Når man først skal ha gjester hjemme hos seg bør man være litt forberedt, så jeg hadde pizza, jordbær og vaniljesaus og solobokser til alle når de kom. Det var en veldig koselig kveld!

Jeg har snakket med kirurgen min nå på fornebuklinikken, og jeg skal dra dit når jeg er i oslo neste gang. Der må jeg på undersøkelse av brystene og mest sansynlig operere på nytt, som jeg nevnte igår. Det var så utrolig vondt første gang, så kan ikke akkurat si jeg ser fram til det! Det er noe man bør tenke over før man tar silikon, man kan faktisk få komplikasjoner - det tenkte ikke jeg på. 

Glemte å ta bi kveld på jentekveld heller. Blogges senere! i kveld på jentekveld heller. Blogges senere! 

 

operasjon

Kommenter her

Dette er kanskje litt for mye informasjon, men jeg trooor jeg har fått noe feil med den venstre puppen min, altså silikonet. Etter ulykken kjennes noe veldig, veldig galt. Det er vanskelig å forstå nøyaktig hva jeg mener om man ikke har silikon selv, men det er en stor sjangse for at jeg må operere igjen. Og det vil jeg ikke! Det var så utrolig vondt første gang, jeg tenkte for meg selv at det gjør jeg aldri igjen, uansett. Men nå må jeg kanskje. Pokker.

Nå kommer noen av jentene hit, så blir det hjemmelaget pizza og jordbær med vaniljesaus. Jeg tror faktisk vi skal drikke litt vin også! Etterpå sover Mathias hos meg, så vi blogges imorgen :-)

dagens outfit

Kommenter her

Jeg har akkurat fikset meg og venter egentlig bare på at gresset skal gro, solen skal skinne, på at Stine Mari skal komme hit. . Ja, dere skjønner tegninga. Dager som dette hvor man er dritt lei av all musikken man hører på, man har ryddet rommet av kjedsomhet, spist 40 brødskiver osv. Jeg har begynt å se på dexter, 7 år etter alle andre bokstavelig talt, og jeg synes det er helt okei! Så langt klarer jeg ikke å bli helt fanget av serien, men jeg synes det er et greit tidsfordriv og en spennende historie. Men om dere har andre serietips takker jeg og bukker!

Idag har jeg på meg en shorts fra Nelly, og en topp fra sheinside.com 

vinn biletter til jay-z!

Kommenter her

Når jeg kjørte igang konkurranse om å vinne biletter til Jay-Z var det mange som ikke klarte å kommentere, derfor må jeg ta å lage en konkurranse på nytt og alle som allerede hadde meldt seg på må desverre melde seg på en gang til. . Jeg beklager så mye for den feilen, og håper det ikke skaper problemer for noen. Jeg prøver å gjøre det så rettferdig som mulig! 

Den 23 oktober spiller Jay-Z i oslo spektrum, og jeg er helt sikker på at det kommer til å bli et fantastisk show. Det er ikke til å legge skjul på at han er utrolig talentfull, og de aller fleste kan vel en eller flere sanger av han? Det kan iallfall jeg!

Jeg kan ikke dra selv etersom jeg er i Miami da, men det er en god nyhet til dere ettersom jeg har hele fire biletter å dele ut til dere! Jeg trekker to vinnere, som hver får to biletter, og vinneren blir trukket i løpet av uken og kontaktet på mail. Alt DU må gjøre for å kunne vinne er å like facebooksiden min HER, og så kommentere dette innlegget med mailen din. Good luck!

Her kan dere bestille bietter om dere vil kjøpe. 

i'm blue

Kommenter her

Igår var jeg på kino og så "world war z". Den var veldig bra, så om dere tenker å dra på kino snart bør dere se den! Og ja, jeg vet jeg sikkert ikke burde ha dratt på kino med hjernerystelse. . Men, jeg klarer ikke å holde meg i ro helt enkelt!

Nå skal jeg til Lotte, men før det tenker jeg å vise dere mine nye klær fra nelly. Hva synes dere?

Topp HER 

Sko HER 

Sko HER 
new tattoo

Kommenter her

Takk for fine kommentarer etter ulykken, jeg setter stor pris på det ♥ Jeg har det greit, bare litt svimmel og vondt i hodet, og så får jeg helt angst når jeg sitter i bil. Men regner med alt dette er over om et par dager, og bil MÅ jeg jo sitte i uansett, så jeg får vel bare bite tennene sammen og komme over det.

Jeg tok tatovering den siste dagen i Alanya som jeg tenker å vise dere. Jeg tok en "L" på håndlettet som er den første bokstaven i navnet til mamma, så denne er for henne. Jeg har en utrolig snill mamma, og når hun hadde kreft (hun er frisk nå) så fikk jeg virkelig kjenne på hvordan det hadde vært om hun ikke var her. Hun stiller alltid opp, og for det er jeg utrolig takknemlig. Derfor ble dette min feriegave til henne!


Tatoveringen tok ca 2 minutter å lage, og det gjorde ikke vondt. Det er jo den fjerde tatoveringen jeg har, og av alle var den på foten mest vond. Men, jeg personlig mener man ikke bør tenke på smerten, om man synes det er et problem så har man ikke lyst nok på tatoveringen! Jeg betalte ca 300 norske kroner for den, og den sitter på venstre hånd - samme hånd som jeg har "be the change" på.

today is a new day

Kommenter her

Tenkte å forklare videre idag, men dere kan heller lese alt HER - Takk for alle fine ord jeg har fått :-) 
plutselig hjemme i norge

Kommenter her

Som dere kanskje fikk med dere var jeg syk hele tiden mens jeg var i Alanya, og derfor bestemte jeg meg for å dra hjem inatt. En av jentene jeg bodde sammen med ville også hjem til norge, så i natt tok vi taxi fra hotellet og til flyplassen samtidig. Da skjedde det en bilulykke. Vi var på motorveien i rundt 100 km/t da en bil smeller i oss i siden av bilen hvor jeg satt. Det er vanskelig å forklare hva som skjedde, men la oss bare si : bildeler overalt, ambulanse, politi. . Håper det gikk bra med han i den andre bilen selv om det ikke så slik ut. Jeg er helt sjokkert over at jeg lever. Jeg kom unna med hjernerystelse og et veldig stort sjokk, venninna mi klarer seg også bra. Det var veldig skummelt, og jeg fikk helt panikk og gråt lenge etterpå.  

Nå vil jeg egentlig bare sove. 

Fikk dette bildet på mail fra en leser og føler det kan passe litt bra inn nå, hehe. For å lette stemningen! 
 

 

dag 3 i Alanya

Kommenter her

Igår var vi ute og spiste, og da møtte jeg faktisk utenlandske lesere! Det skjer ikke så ofte, så jeg ble utrolig glad. Hun ene jenta var så søt, og hun ble så glad for å se meg at hun begynte å gråte så jeg føler meg må skrive noe spesielt til henne : thank you sweetie, it was so nice to meet you! And you other international readers: I know i have a lot of you, so just come up and say hi if you see me somewhere! 

Jeg tar forresten ikke med meg kameraet ut, fordi jeg er så redd det skal bli sjelt. . Men, jeg tar heller litt instagrambilder fra de andre, like greit! Dette har jeg tatt fra april, @siapril heter hun på instagram og er en av jentene jeg bor her med. 

Idag har vi slappet av ved bassenget igjen, og når de andre dro på stranden slappet jeg bare av ettersom jeg enda er syk. Men idag SKAL jeg ut! Vi skal på fest med noen svenske gutter vi møtte ved bassenget i dag som bor på samme hotell som oss, så jeg håper på en strålende kveld. Og til mamma og pappa: jeg skal være forsiktig ♥  

svar på spørsmål

Kommenter her

Farger du håret hjemme eller går du til frisør?
Jeg går ikke til frisør lengre, jeg gjorde det da jeg var blond for å få en finest mulig farge. Nå som jeg er mørk synes jeg det er like lett og ikke minst billigere å farge det hjemme, men når jeg skal stripe håret lysere igjen må jeg begynne å gå til frisør. Hun jeg gikk hos før heter Sabrina og har nå åpnet en egen salong som heter Sabrina's som jeg kommer til å gå til da. Hun anbefales i høyeste grad, hun er så snill, god og flink! Hun har et veldig godt øye for farger og vet hva som fungerer, jeg tar alltid med meg extensionene mine til henne først, så farger hun håret mit så likt som mulig. Ikke farg håret først om dere skal bytte farge og bruker extensions, bestill håret, ta det med til frisør og vis dem!
Jeg vil egentlig bli blond så fort som mulig, men på grunn av en kontrakt jeg har kan jeg ikke gjøre det enda. Spennende? Haha, gjett hva liksom! 

 Hva slags extensions har du i håret?
Jeg bruker fra luxushair, og holder meg til clips-systemet deres. Jeg bruker det fordi det er det letteste, og jeg kan variere enkelt mellom kort og langt hår. Det blir heller ikke like fort slitt som f.eks keratin eller tapehair, nettopp fordi man ikke bruker det døgnet rundt.
Sliter ikke clips på håret?
Nei, eller isåfall i svært liten grad. Håret mitt har vokst mens jeg bruker clips, og jeg har heller aldri mistet noe hår.

Hvor lang tid bruker du når du fester på clips?  
Toppen 15 minutter, men til vanlig 5-10 minutter. Jeg har gjort det i mange år, da. Så jeg er litt rutinert på området.

Hvor lang tid har du extensions før du bytter?
2-3 måneder, men da tar jeg alltid vare på den gamle pakken slik at jeg kan bruke det gamle håret på f.eks festival, på stranden, når jeg krøller og slike ting.

Kan du fortelle litt om fargen på håret ditt?
Mørk brun..? Hehe. Som har blitt stripet ltit etter diverse turer til varmere strøk. Egentlig er jeg brun i håret, bare vanlig brun. Er farge 2 i extensions iallfall :-) 
 

dag 2 i Alanya!

Kommenter her

Hei fra Alanya! Idag har det vært overskyet, så vi har nesten ikke fått solt oss noe som helst. . Men, vi har uansett vært ute ved bassenget i maaange timer og hatt det veldig gøy, så da klager jeg ikke! Desverre er jeg enda syk, og det plager meg veldig ettersom jeg har lyst til å være med på alt de andre gjør. Altså, dra ut, møte nye mennesker, og idag har de snorklet til og med! Det er så kjipt, men jeg tror det beste er om jeg bare slapper av helt til jeg føler meg 100% igjen. Da kan jeg forhåpentligvis nyte de siste dagene, bare 5 dager igjen nå!

Idag har jeg og Mathias vært kjærester i 9 måneder foresten ♥

Noen bilder fra dagen! Vi startet med frokost, og den var ikke noe god, haha. De serverte brownies og til og med den var stygg, det skal godt gjøres! 

Bikinien min er idag, lik som igår, fra kimstore. 


 

dag 1 i Alanya

Kommenter her

Nå blogger jeg til dere fra en bar noen hundre meter bort fra hotellet, ettersom hotellet vårt ikke akkurat er fantastisk - ergo, ikke internett, stygge rom. . Ja, jeg finner egentlig ikke noe særlig positivt bortsett fra at venninne mine synes det er stor stas at vi er rett ved en partygate. Jeg har også blitt sykt, og har brukt dagen på å finne apoteker som har medisiner jeg trengte, men jeg føler meg enda ikke noe bedre. For å være helt ærlig har jeg det ganske kjipt, fordi jeg føler jeg ødelegger for de andre, og jeg vil være her, men samtidig vil jeg hjem. What to do..?

Idag var vi på stranden og nå skal vi snart ut å spise! Kjedelige bilder idag ettersom jeg var så dårlig, men imorgen får dere bedre ♥ Det blir nok tidlig kveld for meg idag!

Bikini fra HER 
nå drar jeg!

Kommenter her

Nå er kofferten ferdigpakket og jeg er klar for en uke i Alanya sammen med venninner! Har sjekket værmeldingen og det er meldt strålende sol hele uken, så dette er noe å se fram til! Planene mine er iallfall å oppholde seg på stranden hver dag, og kanskje dra ut et par ganger. Jeg drar ikke til Alanya for å feste som de fleste gjør, så vi får se, kanskje jeg kommer til å tilbringe et par ensomme netter på hotellet etterhvert, haha.. Nå komme jeg sikkert til å høres veldig diva ut, men man blir jo småfeit av alkohol. Sprit-feit heter det. Og det er ikke så veldig deilig akkurat! 

Jeg håper vi kan kjøre en slik på stranden iallfall! Jeg ler meg ihjel av dette bildet, haha. Tatt i Hellas i fjor! 

Jeg har tatt på meg mine nye, fine sko for anledningen og skal snart kjøre kjæresten hjem og si hadet til han før jeg reiser. Det blir nok ganske tungt, men om en uke sees vi jo igjen! ♥ Vi blogges i morgen fra Alanya, blir skkert litt utpå dagen ettersom jeg neppe kommer til å ha tid til overs før vi har vært på stranden. 

fra choies.com 
 

 


alanya i morgen

Kommenter her

I morgen drar jeg til Alanya, og til dere som har spurt så aner jeg faktisk ikke hvilket hotell vi bor på. Jeg ble med på reisen veldig spontant og da hadde allerede venninnene mine fikset med hotellet, alt jeg vet er at hotellet ikke er særlig fint og at vi ikke har internett på rommet, haha. . Men det ordner seg nok på en eller annen måte, jeg gleder meg til å komme ned i varmen og bli bruuun! 

Nok en gang er kofferten pakket. .
Etter jeg kom hjem fra hove har jeg mest bare brukt dagene sammen med kjæresten min, slik at jeg kanskje slipper å savne han så mye når jeg drar bort. .:(  Så han kommer hit snart, vi skal se edvard saksehånd som er en av mine favorittfilmer! Vi har også fått bestilt fly til osloturen vi skal ha i august, og hotellet er også fikset :) Gleder meg masse! Da skal vi dra på øyafestivalen og tusenfryd osv, så kan vel ikke bli stort bedre enn det.

Kjolen jeg har på meg er fra choies.com farge håret

Kommenter her

Jeg savner denne hårfargen så mye at det gjør litt vondt i hele kroppen. . Jeg tenker å gå tilbake til denne etter sommerferien, og før jeg drar med familien til Florida slik at håret også blir litt solbleket der. Hva tror dere? Jeg vet jo de fleste av dere tenker jeg passer best i mørkt hår, men kanskje dere også begynner å bli like lei av den fargen som meg? Fordi nå føler jeg meg som en gråmus.

bleket tennene

Kommenter her

Idag har jeg bleket tennene med en tannbleking fra swiss klinikk! Det fungerte ganske enkelt, dere som har bleket tennene før vet at man får slike "skinner" som man skal legge i varmt vann, så plassere dem på tennene for å forme de, og så helle over blekingen og sette de på tennene igjen. Dette skal man altså gjøre hver dag i et par dager, og så skal man ha hvite tener. Den garanterer et resultat fort, altså mellom 3-7 dager og for meg som er så utålmodig passer dette perfekt. Det har vært ett av de største problemene når jeg skal bleke tennene, jeg gidder å gjøre det i et par dager og så vil jeg ikke fortsette å gjøre det noe mer. Det var også fri frakt på produktet og man får 100 kr rabatt om man skriver SOMMER som rabattkode når man skal betale for varene. Man kan også kjøpe nå og betale i august med 0% rente, når flere har fått sommerpenger. Men, jeg anbefaler riktignok å betale med en gang så slipper man å føle at man har noe hengende over seg!

Slik ser det ut på - ikke så veldig lekkertJeg kan godt ta etterbilde om syv dager om dere er interessert i det, fordi det er jo godt å vite om noe faktisk funker! Nå som jeg har gjort det en gang ser jeg allerede resultater, men jeg vil vente til det er helt på topp slik at dere får se stor forskjell. Har noen av dere bleket tennene før? 

Nå drar jeg til kjæresten min! Tskjorta er ny og fra choies.com 
if you want it, go get it

Kommenter her

Når jeg var på hovefestivalen var det noe som overassket meg veldig. Nesten hver gang jeg møtte noen nye spurte de etter hvor kjæresten min var, og om jeg sa "nei, han er ikke på hove", ble mange helt sjokkerte og spurte meg om jeg tuller, og hvordan det er muuulig å ha et forhold når man drar på festival uten kjæresten sin. Altså, er jeg den eneste som ikke synes det er helt uhørt å være borte fra kjæresten sin litt uten at det betyr slutten på forholdet?

Jeg tror helt ærlig de som ikke tør å dra noen steder uten kjæresten er så usikre på forholdet at man ikke bør være i et forhold i utgangspungtet. Kanskje man er redd kjæresten skal glemme deg mens du er borte? Kanskje ikke savne deg? Men da bør man egentlig revurdere hele forholdet. mener jeg. Jeg tror kanskje jeg hadde sett litt annerledes på dette om vi ikke hadde opplevd ting sammen også, for vi har allerede mange felles minner og opplevelser som vi deler. Bare vi to. Og det føles fantastisk! Jeg og Mathias har sett steder og mennesker som jeg ikke har sett med noen andre, og vi har vært i situasjoner med hverandre som har vært veldig vanskelig å takle. Jeg tviler ikke på kjærligheten, for den er ekte, men livet er vanskelig og derfor blir forhold vanskelig. Men, om man vil, så funker det, enkelt og greit :)
Man er nødt til å tenke over hva slags forhold man vil være i. Jeg kunne ikke vært i et forhold hvor alt vi har opplevd sammen er å sitte på rommet å se på film, kanskje dra ut i helgene, spise mat eller gå en tur. Det funker ikke for meg. Såklart, de tingene er koselig de også, men det må være mer. Jeg vil ikke være i et forhold hvor vi ikke har vært mer enn et par netter ifra hverandre, hvor vi ikke vet hvordan det funker. Før jeg kommer til det stadiet i et forhold hvor det blir lån på hus, barn, giftemål, krangler om hvem som skal ta oppvasken og alt det der, så skal vi ha savnet hverandre, vi skal ha opplevd mye, vi skal ha opplevd hverdager og hinder. Alt mulig. Slik vil jeg ha det, slik har jeg det, og jeg er heldig. Så, om andre vil spise sin fjerde pose potetgull mens de ser på simpsons med kjæresten, så skal DE få gjøre det også. ;) 

pynter på utseendet

Kommenter her

Jeg har nettopp vært og fikset nye vipper på SpaSpa, like herlig som vanlig! Men, ett lite tips til dere som skal legge vippeextensions. Det tar en drøy time, så ha med musikk og headsett slik at dere kan høre på noe dere selv bestemmer og ikke "lyder i en regnskog" som musikken de spiller på spa sikkert heter, haha.

Jeg fikk også hentet en pakke på posten idag, heldige meg ble dødsfornøyd med alt nok en gang! Når jeg tenker meg om, så har jeg vel alltid hatt flaks med ting jeg kjøper på nettet. Ikke noe har vært feil! Alt denne gangen er fra Makestyle.

Det første jeg skal vise dere er dutfepinner som nå står på rommet mitt og lager en god lukt av blomster og godteri, slik lukter det iallfall for meg! Dere vet sikkert hvor vanskelig det er å beskrive lukter, men det er en veldig girly lukt som passer perfekt inn på rommet mitt. Disse er fra Colony WL og kommer i en fin glasskål, og lukten er utrolig effektiv ettersom den på bare minutter hadde fyllt opp hele rommet mitt. Jeg er ikke en fan av "sovelukt", men disse forhindrer dette. Koster 224 kr og kan kjøpes HER 

Ellers, noen favoritter i sminkeveska som jeg har brukt i over ett år nå.
1. Foundation fra too faced. Denne begynte jeg med første gang etter jeg fikk høre at de brukte den bak kulissene på frustrerte fruer. Hallo, jeg som er tidenes fan måtte jo ha den med en gang! Den dekker kvisene mine perfekt og lar huden puste under. Det er viktig om man har uren hud, om ikke blir bare problemet verre. Kan kjøpes HER. 

2. Øyenbrynsblyant fra Billian Dollar Brows. Denne begynte jeg med for en laang stund siden og har vært fast bruker siden. Den er vannfast, og den passer alle slags hudtoner og hårfarger - derav kallenavnet Universal. Jeg brukte denne både da jeg var blond, og nå som jeg er mørk. Kan kjøpes HER  
3. Pudder fra Bahama Mama. Dette er ett mattende solpudder som gir en solbrun hud, men det har en spessiel glød som gjør at der ser litt ut som om man kommer rett fra stranden. Passer kanskje best i disse sommertider, men for meg som tar en del solarium funker det året rundt!  

Resultat av disse tre

Og sist, men ikke minst - noe som passer perfekt for oss dyreelskere! Nemlig en bok som skal guide oss igjennom hva de forskjellige sminkeinngrediensene egentlig betyr. For eksempel: et produkt kan godt si" ikke testet på dyr", mens ingrediensene i produktet kan være dyretestet. Komplisert, men lurt å sette seg inn i om man interesserer seg. Og når parabener må fjernes fra sminke, så må de erstattes med andre stoffer. Men hva da, og hvor skadelig er det? Dette er rett og slett en liten faktabok om sminke! Jeg har allerde startet lesingen, og føler meg litt klokere. Og litt paranoid, haha. Kan kjøpes HER
noe nytt

Kommenter her

Nå er jeg hjemme igjen sammen med min kjære etter en tur på kino! Filmen var helt okei, the lone rager altså. Litt lang og man skjønte helt fra starten av hva som kom til å skje, men den var grei underholdning uansett!

Tenkte å vise dere tingene jeg fikk i posten fra nelly som jeg hentet idag, er superfornøyd med alt og gleder meg alltid til å få en pakke jeg har bestilt derifra. I klær bruker jeg alltid XS, i sko 35 og i bikini XS i underdel og medium i overdel! 

Bikini HER. Før dere kommenterer det, JAJAMENNSANN jeg har lagt på meg litt og det er helt okei. 

'

Kjole HER - denne skal jeg få brukt mye i Alanya. ohhh yes. 

Sko HER 
 

kino straks

Kommenter her

Hei bloggen! Jeg har vært litt hit og dit idag for å hente pakker på posten, handle inn til taco, kjøpe meg ny piercing, ta solarium. . Ja, slike ting. Ikke så mye, men det føels ut som om jeg har vært litt over alt! Nå skal jeg slenge på meg klærne og så dra på kino sammen med kjæresten min for å se "the lone ranger". Johnny Depp er med i den, og han er, etter min mening en smule overvurdert men jeg skal likevel gi denne filmen en sjangse! 

Jeg fikk forresten ett nytt bilde jeg bestilte for en stund siden i posten nå nettopp - jeg og Mathias satt i sikkert en time og kikket rundt på artelimited. se og til slutt kom vi fram til et par bilder vi bestilte som vi skal ha når vi flytter sammen engang (om leeeeeeeeenge). Jeg valgte dette for meg selv, og jeg synes det er så kult De har sinnsykt mange fine bilder på den siden til en billig pris så dere bør sjekke innom om dere vil ha noe litt unikt i leiligheten/på rommet. Det koster ikke så mye heller, tror jeg betalte 200 kr for mitt! Det er begrenset opplag av alle bildene også, så da får man noe litt unikt. Gleder meg til å få rammet inn mitt! no goood

Kommenter her

Nå legger jeg meg i senga. Sulten. Får alltid en stor angst når det er et par dager til jeg drar til syden ettersom jeg på daglig basis propper i meg godteri, så i dag har jeg ikke fått min daglige dose sjokolade = slikt blir man sulten av, selv om jeg har spist noe som føles som 20 brødskiver. Er man avhengig, så er man. . Synd jeg ikke har selvdisiplin nok til å trene, jeg vil heller se på frustrerte fruer. Eller inn i veggen.

Anyways, imorgen er en travel dag men vi høres da ♥

Til dere som spurte, her ser dere bedre hva som sto skrevet i hoveposten :-) 
endelig hjemme

Kommenter her

Nå ligger jeg i senga mi og er utrolig sliten, var jo gardemoen i 18 timer igår og å sove der er en kunst i seg selv. Nå er jeg heldigvis hjemme og skal nyte dagene før jeg drar tIl Tyrkia! Gruer meg til å dra fra Mathias igjen, men når jeg kommer hjem har vi heldigvis nesten to uker sammen før jeg drar igjen. .  ♥ 

Ellers, da. Mens jeg var på Hove fikk jeg en melding på mobilen om en pakke jeg har fått fra nelly så den skal jeg hente imorgen, og kjøpe meg ny piercing ettersom jeg mistet min IGJEN. Men ja, tilbake til nelly. Som dere kanskje vet elsker jeg å bestille ting nettet og bare vite at noe ligger å venter på meg på posten, derfor smeller jeg til igjen og bestiller noe klær og sko! Hva likte dere best? 

Sko fra nelly kr 399 HER 

Sko fra nelly kr 399 HER 

Topp fra nelly kr 150 HER 

Kjole fra nelly kr 299 HER 

adlinks 

 

siste dag på hove

Kommenter her

Nå sitter vi på gardemoen og har vært her i fire timer allerede. Flyet vårt går 08:40 så det er en lang ventetid er med andre ord. De andre jentene sover og leser i bøker, så da tenkte jeg å ta meg tiden til å komme med en oppdatering for dere om den siste dagen vi hadde på hovefestivalen for denne gang! Kommer jeg til å dra på hove en gang til? Vi får se! 

Vi startet dagen med å sole oss etteresom været var så fint, men jeg så helt g-r-u-s-o-m ut, jeg har fått så uren hud etter jeg sluttet på p-piller at jeg ikke ville vise meg her, haha. Etter litt soling dro vi på vorsj med noen gutter fra Kristiansand (tror jeg) som jeg hadde blitt kjent med et par dager før. Det var koselig!
Så gikk turen til Asap Rocky. Jeg og Anna hadde presseinngang så vi fikk stå helt nært, en fantastisk følelse. Miguel var også der ved siden av, og han ga meg komplimenter for shortsen min, haha. Dere vet den med Bart Simpson! Vel, iallfall. Asap var herlig og litt drøyere enn man kanskje er vandt med på hove, han bare " DO YOU SMOKE WEED, RAISE YOUR HAND IF YOU SMOKE WEED" og jeg bare så utover publikum og tenkte "folk er jammen meg badass her på hove".Der sitter Asap og slapper av rett bak oss, helt sinnsykt! 
Så fikk vi påspandert maaaaaaaaaaaaaaasse gratis drikke. .

Æsj meg på dette bildet her, men benny sa 100 ganger at det var så fint så derfor drister jeg meg til å legge det ut likevel. Jeg tror han hadde ølbriller på. . 

Før Calvin Harris, hvor vi nok engang hadde presseinngang og fikk stå framfor gjerdene. Når vi gikk ut i publikum igjen så gikk Asap Rocky plutselig rett forbi meg, og jeg bare strakk ut hånda og "HELLO!!!" og han bare "Hi girl ". Haha, jeg skjønte først 10 minutter senere hva som nettopp hadde skjedd. Det var veldig uventet, men gøy! Resten av Calvin Harris var helt galskap, og noen ganger følte jeg at jeg var med i project x, den filmen

Calvin Harris! Straks hjem til Harstad, og om 5 dager drar jeg til Alanya. Gud bedre meg vel......

 

HOVE DAG 5

Kommenter her

Dagen startet som vanlig med at vi drakk i campingvogna  . .
. .før vi gikk opp til festivalen for å se ODD FUTURE! Eller, taylor the creator kjenner dere kanskje til? Herregud, det var sinnsykt gøy! Jeg ble løftet opp i publikum så jeg hadde en super opplevelse. De laget virkelig god stemning, og jeg skulle ønske vi kunne dra tilbake akkurat dit. 
Så var det myyyyyyyyyyyyyyyyyyyye venting. .
Og jeg fikk endelig fikset sjenkebånd. Nok en gang trodde de ikke på at det var meg på legitimasjonen min, men så lå helt tilfedigvis HOVEPOSTEN på disken der, og jeg ante ikke at jeg var på forsiden engang så jeg bare "HER ER JEG JO!!!". Så fikk jeg sjenkebåndTil sist, Frank Ocean. Jeg ser at Frank Ocean har fått gode terningkast overalt, men jeg ble SÅ skuffa igår. Det eneste positive var, for min del, at jeg kan sangene og at de er fine. Her snakker vi null kontakt med publikum, knapt et smil å få, autotune her og der, han sang FEIL i novacane og sa "oh fuck, sorry" og begynte på nytt med versjet. . Vi sto så langt framme og folk sto ved siden av meg og trykket på telefonene. .  Bassen var også så høy at i flere av sangene hørte jeg ikke hvilken sang det var før han var midt inni. Men jeg har iallfall sett han, og det føles på tross av alt, ganske godt!Han hadde meldt om fotoforbud så kameraet mitt ble nesten inndratt, dere kan jo tenke dere hvor streset jeg ble da! Men, jeg nektet å gi det fra meg så kameraet er enda trygt her hos meg. 
Ikveld skal vi se Asap Rocky, Bullet for my Valentine og Calvin Harris. Siste dagen her på hove, så vet ikke hvordan oppdateringen blir ettersom vi skal være på gardemoen i hele morgen og der har jeg ikke pc. . Tror jeg. Vi får se, jeg skal iallfall prøve!

 

HOVE DAG 4

Kommenter her

Nå ligger jeg her ensom i campingvogna, jeg sendte Marte og Anne-Sofie til byen fordi jeg personlig ikke gidder å være med, haha. . Bruker det som unnskyldning at jeg må blogge. Men nei seriøst, fra spøk til alvor! Det tar jo faktsik litt tid, så ikke bli sure på meg når dere leser dette. . ♥ 

Jeg har nesten ikke stemme igjen etter gårdagen. Trenger jeg å si noe mer enn at vi så the script? Vokalisten sang surere enn meg i dusjen, men det brydde jeg meg ikke om i øyeblikket. Det var så fantastisk (bortsett fra stalkeren vi hadde på slep) og jeg kunne ha stått der i en evighet. Ahh. . Men nok om det, vi oppsumerer dagen!

Vi startet dagen med å kle oss opp, klare for regnvær. Jeg var den eneste i gjengen som var smart nok til å ta meg bukse. . Så de andre var veeldig kalde utover kvelden, mohahaha.Så startet vi å drikke i campingvognen! Litt info: om du er under 18 år ( og over, såklart) kan du drikke på campen, altså der teltene er. Siden vi bor i campingvogn får vi ha glassflasker, men om dere bor i telt på campen kan dere kun ha plastflasker. Når man kommer inn på festivalen får man ikke ta med seg drikke inn uansett hvor gammel man er, men man kan få skjenkebånd inne på festivalen slik at man kan kjøpe alkohol der. Jeg skulle få mitt sjenkebånd i går, men de trodde ikke på at det var meg på min egen legitimasjon..????? Så, jeg må få andre til å kjøpe for meg. Jeg føler meg 15 år igjen.
Vi sto å ventet på the lumineers, og når de endelig kom og spilte "ho hey" var jeg så lykkelig. Fullstendig lykke på innsiden av kroppen som spredte seg helt rundt, fantastisk følelse! Etterhvert gikk også vokalisten ut i publikumet for å spille, se bare under hvor nært vi kom! Jeg kunne ta på han, men jeg ville ikke fordi jeg følte meg. . Rar? Haha, hvorfor skal man ta på han liksom? Mennesker er litt rare som absolutt skal TA på kjendiser, haha. 
Haha, hva skjedde her?
Etter det spiste vi dagens middag, som for min del ble pommes frites. Jeg angret heftig på den majonesen etterpå, i hodet så jeg for meg hamburgerdressing og det er jo SÅ godt på pommes frites. Men nope. .
Anyways, vi gikk litt fram og tilbake før vi så Cee lo Green som var kjempegøy, og Stone Sour som også var gøy å få med seg. Til sist. . the script! De hadde et fantastisk show og jeg ble småforelsket i vokalisten, men det gikk over når han rapet i microfonen. Da ble han plutselig mer Anne-Sofie sin type. Idag kjører vi full guffe og skal se utrolig mange artister, jeg oppdaterer dere imorgen!  Og så litt "info" til dere som leser bloggen min/ vet hvem jeg er / ikke vet hvem jeg er men vil ta bilde likevel når dere møter meg her på hove (ja, mange er sånn " vet ikke hvem du er, ingen bryr seg om deg men kan vi ta bilde likevel?"). Jeg synes det er kjempehyggelig når folk kommer bort, OM dere er hyggelige så er jeg hyggelig. Man kan ikke komme bort til meg å dytte, være spydig og så forvente at jeg skal ta tid ut av min dag for å ta masse bilder, fordi jeg har ting her jeg også skal rekke, venner som venter på meg. . Ja, dere skjønner. Jeg sier aldri nei ti bilde med mindre jeg må løpe for å rekke noe, eller menneskene som spør om bilde er spydige. Så da vet dere det. Jeg blir kjempeglad for å møte dere, og mange av dere er så søte og kommer med komplimenter som gjør meg SÅ glad og takknemlig! Men jeg er ikke en sånn jente som ikke sier ifra når jeg mener jeg blir urettferdig behandlet. Folk har sagt her "åja, du er sophie elise, ingen bryr seg jo egentlig om deg", og da svarer jeg "nei, og jeg ANER ikke hvem du er, så.. hvem vinner?". Jeg sier ifra, og det bør alle gjøre!

 

HOVE DAG 3

Kommenter her

Jeg har akkurat dusjet, og sitter nå i campingvognen og hører på regnet - jepp, det høljer virkelig ned der ute og jeg lurer på hvordan det kommer til å bli på konsert senere! Idag skal vi nemlig se både the script og the lumineers som jeg liker veldig godt, så stemningen kommer sikkert til å være på topp uansett! 

V.I.P hehe neida

Vi startet kvelden i går med å lete etter Benny i noe som føltes som tre timer, vi klarte aldri å finne hverandre rett og slett! Mens jeg gikk å letet etter han fant jeg Caroline Maria som jeg var sammen med her i fjor, så da hang jeg meg på henne en liten stund. Jeg traff også noen hyggelige gutter som hørtes ut som om de kom fra Stavanger, som fikk ta bilde med meg i bytte mot at de fulgte meg rundt. Haha, her "kjøper" jeg meg venner skjønner dere. . 

Men så fant jeg endelig solstrålen min! Han hadde vært vanskelig å finne fordi han. . wait for it.. hadde vært å kjøpt kebab når han egentlig skulle møte meg ved teltet. 

 

Rett etter vi hadde tatt dette bildet kom det noen blogglesere bort til meg og sa " går det bra med deg? du ser så full ut!" og så hadde jeg ikke drukket en eneste dråpe. . Haha, sliten kanskje

Jeg har på meg en bh med nagler fra nelly HER. 

 

Så var det maclemore, som jeg personlig synes var den beste konserten i går av alle vi så. Herlige gutter som var kjempeflinke på å ha kontakt med publikum. 

Et herlig bilde fra Maclemore! Ser dere hvor stor rumpe jeg har fått forresten? Haha, hemmeligheten er. . spis mye belgisk vaffel. 

Etter Maclemore løp vi rett til Kings of Leon som også var fantastisk, vokalisten er jo sinnsykt flink live. Nesten utrolig, men det var faktisk bedre enn på plate :-) 

Etter vi hadde vært på kings of leon i over en time:
Benny: Men når er kings of leon?
Meg: Ehh, vi har vært her i over en time. . 
Benny: Kødder du?  

Og så etter en stund kom det noen gutter bort til oss:
Gutt : Hi, my name is Bill, this is Ryan and that is Paul. What is your name?
Meg:
Oh, your english? Thats so cool! My name is Sophie and this is Marte and Benny.
Og så begynte jeg å forklare hvor vi bodde, på engelsk såklart, og vi snakket leeenge sammen med dem. Mens de sto der så snakket vi også OM dem, på norsk, fordi de forsto jo ikke oss . . 
Marte: Ahh, han der er jo kjempekjekk, såå min type. Eller, kanskje han der.
Meg
: Ja, han der hadde fin genser
Guttene : Altså, vi kødda. Vi er norske. .

Troooor dere vi ble flaue eller!!!  

Vi avsluttet kvelden med 2 Chainz som også var veldig gøy, selv om han sa "motherfucker" i annenhver settning, haha. 

HOVE DAG 2

Kommenter her

Gjett hva som skjedde igår. . Rett etter jeg hadde blogget igår gikk jeg på do og der klarte jeg å ødelegge telefonen min ved å miste den i gulvet. POKKER!!! Igår var jeg forbannet på grunn av dette, ettersom det fristet så latterlig lite å kjøpe meg en ny når det ikke er så lenge siden sist. Men men, thats liiife. 

Humøret mitt ble straks litt bedre da min kompis Halvor og noen kompiser av han (funny boys kaller de seg sammen) kom til campingvognen vår for å lage en episode av youtubeserien deres! Det ble veldig morsomt og de er noen herlige gutter! Skal kanskje løpe bort til hytta deres straks for å spille inn noe annet om jeg rekker, håper det. 

 Jeg er med fra ca 05:44 

Etter filmingen igår gikk vi for å hente båndene våre, og til min store overasskelse fikk jeg pressepass. HELDIGE MEG! Da får jeg sett artistene litt nærmere enn alle andre, så vi får se hvor mye jeg benytter meg av dette. Jeg vil jo være sammen med venninner også. Vi var iallfall ute igår, og jeg møtte kjempemange hyggelige mennesker og var full som bare det. 

Idag sto vi opp å kjørte til byen i en cabroilett sammen med en bekjent! Jeg fikk høre at vi skulle kjøre "cab" så jeg trodde det betydde taxi, men tydeligvis tok jeg feil. Bil uten tak = big NO NO om man har extensions, haha! Det fikk jeg og Anne-Sofie erfare på den harde måten . . Men det SYKESTE skjedde mens vi kjørte! Vi så en mann som løp i en sinnsyk fart ned en bakke mens politiet kjørte etter han, og så klarte han å dukke ned bak en trapp slik at politiet kjørte rett forbi og alt dette vitnet vi på fem sekunder. Det høres sikkert ikke så spennende ut, men DET var det. Jeg dukket fordi jeg trodde mannen som løp hadde pistol, haha. Jeg tror enda han hadde det, men ingen av de andre så noe. 

Men jeg fikk kjøpt meg ny telefon, og resten av dagen har vi shoppet litt, jeg har lett etter feriegave til kjæresten man fant ikke noe worth shit fordi alt her er enten for jenter, eller så er det stygt. Skulle ønske jeg hadde jentekjæreste, det hadde vært lettere. Eller, nei. 

Ikveld skal vi se Joey Badass, Jake Bugg, Maclemore, Kings of Leon, 2 chainz og Modestep! 

 

HOVE DAG 1

Kommenter her

Nå er vi framme på den herlige hovefestivalen, med fint vær og godt humør! Campingvogna vi har er helt fantastisk, den har god plass, vi har et stort partytelt, kjøleskap, micro, stekeovn, tv, internett. . Ja, alt mulig. Litt av en oppgradering fra i fjor når jeg sov i et telt som bare var litt større enn meg selv!

Her sitter jeg å blogger nå, i min egen seng i campingvogna.

Og her er senga til Marte og Anne-Sofie! Dere skjønner at det er en stor campingvogn. .?

Meg nå nettopp, jeg føler meg allerede litt "festivalstygg", altså svett og småfeit, haha. Men det er vel en del av sjarmen! Tskjorten er fra sheinside.com 

 

Og til dere som lurer, jeg er her med Anne-Sofie og Marte, og NEI kjæresten min er ikke med. Man kan faktisk gjøre ting hver for seg selv om man har en kjæreste, selv om jeg savner han litt.
I kveld er det ingen spesielle artister som skal spille, selve festivalen starter vel egentlig i morgen. Derfor skal vi nå spise litt, kanskje vandre litt rundt å kjøpe nødvendige ting osv! Jeg har klart å glemme tannbørste, jeg glemmer ALLTID (!!!!) tannbørste. . Noen andre som også har den uvanen?