hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juli 2012

"navlepiercing er sååå stygt"

Kommenter her

Har nettopp kommet hjem fra Lotte, følte meg så sliten og trøtt at jeg bare måtte komme meg hjem fort som bare det! Føles godt å sitte i sengen, selv om jeg enda har "mye" å gjøre. . . Styrkeøvelser på mage, rygg og rumpe før jeg legger meg, fjerne sminken, dusje og krølle håret for i morgen. Ofte tenker jeg at jeg skulle ønske jeg var gutt, de ser jo lik ut uansett om de står opp eller legger seg! 

Angående sydenturen med familien min så tror jeg vi drar neste fredag eller lørdag, forteller dere når jeg vet mer ♥ Mine foreldre er av den typen som lover mye hit og dit, så får jeg superhøye forventninger så skjer det ingenting, kjenner dere følelsen? Men denne gangen SKAL det skje, jeg mase hele dagen og trenger virkelig å komme meg bort fra denne byen av personlige grunner. Blir glad om jeg får vært hjemme denne helgen i alle fall, da kommer Amanda hjem og kjenner jeg oss rett kommer vi til å feire det med å ta den heeeeelt ut! Hva jeg mener med å ta "den helt ut" får bli privat men dere skjønner sikkert hva jeg mener, hehe . . 

Fikk forresten ny navlepiercing i dag! Vet mange synes det er litt harry, spessielt slike som henger langt ned. . . Men jeg bryr meg ikke egentlig, synes det er sykt fint og jentete! 

Min fiiiine bakgrun på telefonen

Jentene mine! Haha den ene mer glad enn den andre!
 

tommel opp-ned-hit-dit

Kommenter her

I dag er humøret mitt skikkelig tommel-ned. I går var nemlig været slik:

Og i dag.. Vel, la oss si det sånn - dagen startet med skikkelig bra vær og mamma dro for å handle inn til grilling, men når hun kom tilbake var det regn og bare kjipt rett og slett. Det har vært slik som dette 95% av sommeren i år, og jeg som tenkte jeg ikke skulle dra til syden i sommerferien fordi når det først er fint vær her så må vi jo være hjemme . . . Men det er jo sjeldent fint vær her, det burde jeg husket på! Om ikke gud slutter med å tisse på oss sånn helt uten videre skal jeg personlig få høre fra meg snart! 

Har i alle fall nettopp fikset meg og skal spise litt is, er så lenge siden jeg har gjort det. ♥ is med pæresmak ♥. Jeg skal møte Lotte snart og etter det skal jeg være sammen med en kompis som har bodd i Oslo så har ikke sett han på veeeeeldig lenge . . . Gleder meg! 

Haha hva er den tråden??? Hårstrå?? 

Har forresten laget en spilleliste med litt girlpowermusikk, mange slagere som de fleste kan som gjør seg perfekt til jentevorsh men som jeg også merker gjør seg skikkelig godt på regnfylte dager som denne! Er en stund siden jeg laget den men har ikke delt den på bloggen før, så tenkte jeg kunne gjøre det nå! Spillelisten finner dere HER 

Har dere noen spotifylister dere vil dele med meg? Helst noen som kan gi meg litt bedre humør nå! Forresten er noen av dere lesere i Alanya eller Rhodos nå? Haha, jeg og pappa ser på biletter dit til Fredag slik at vi bare kan komme oss bort piiiittelitt.. Håper det skjer! 

Rosa er favoritten!

Kommenter her

Herregud så utrolig bra Batman var i går, jeg ble helt sjokkert! Spennende fra begynnelse til slutt, det var mange ganger måtte jeg holde meg fast i stolen og hive etter pusten, haha. Anbefales! Den var ikke så vanskelig å forstå og man kom fort inn i det. Fantastisk ♥ ♥ ♥ 
Tror jeg har fikset døgnrytmen min nå, så for øyeblikket sitter jeg bare og nettshopper litt på nelly og tenkte å vise dere hva jeg fikk med meg derifra. Har fått helt dilla på rosa (det har jeg vel egentlig alltid hatt?) så derfor blir det KUN rosa som havner i handlekurven min denne gangen! Det er nå man bør shoppe masse sommerkjoler ettersom sommeren straks er over, man må bare bruke det nå som man har sjangsen. 

Leppestiften jeg bruker link HER // søt kjole , blir kult at tatoveringen min kommer til å vises på siden! HER. 

Singlett fra Miley Cyrus sitt favorittmerke Wildfox HER // Pumps HER

Sykt kule øredobber kan kjøpes HER // Favorittgenseren HER 

Jeffrey Campbellsko HER / Sykt fin kjole som garantert får fram brunfargen HER 

Kjole HER // Singlett HER 

Pumps HER // Kjole HER 

Billige sko til skolestarten, 99 kr HER // og 199 kr HER 

Solbriller HER // Denne buksen falt jeg helt for, ahh! Kan kjøpes HER 

Favorittkjolene mine av alle! HER og HER 

Hva likte dere best?

outfit før kino!

Kommenter her

Nå skal jeg dra på kino for å se den siste batmanfilmen! Elsker virkelig de filmene, beste superhelten uten tvil! Ja, jeg er skikkelig nerd på det området. . . Et stort pluss at min store favoritt Joseph-Gordon Lewitt er med i filmen, jeg får faktisk sommerfugler i magen når jeg tenker på det. . Så mye gleder atlså jeg meg! ♥ Har noen av dere sett den, og en er den bra? 

Her har dere i allef all antrekket for kvelden! Kom nettopp på at det er kun tre helger igjen og et par dager så begynner skolen.. Knuser hjertet mitt! Har helt glemt hvordan det er å gå på skole, gleder meg ikke til en haug av lekser og tidlige morninger for å si det sånn. Men litt gøy kan det vel bli med tanke på det sosiale, selv om jeg aller helst kun vil ha ferie hele tiden. Jeg blir aldri lei! 
 

 

snehvit

Kommenter her

I natt kom Lisa til meg og det betyr jo kun en ting - mye tull, null søvn. Vi har så mange rare ideer når vi er overtrøtte at jeg dagen etter sitter med en angst som er vanskelig å beskrive, veldig sånn "herregud, HVORFOR snakket jeg med han, hvorfor gjorde jeg det, hvorfor hvorfor hvorfor..". Haha, slike ting. Nesten som å ha vært full dagen før.

Mamma, pappa og lillesøsteren min dro til en strand for å grille, men jeg var for morgengretten og fikk streng beskjed om å bli hjemme om ikke humøret mitt ble litt bedre. Jeg er hjemme, så det sier vel seg selv hvor morgengretten jeg har vært i hele dag! Derfor måtte jeg legge meg ute alene for å prøve å få litt farge, det gikk ikke. Nordnorsk sol = nesten ingen sol. Jeg har snart blitt til snehvit! 

Var uglybetty så måtte kutte av ved hodet. Er jo kroppen de fleste vil se på / kritisere uansett. 

Nå må jeg finne på syke metoder for å holde meg våken. . Rosa nettshopping på nelly og kino senere i kveld. 

 

kunstneren sophie?

Kommenter her

Er litt inne i tenkebobla akkurat nå, mye som skjer oppe i hodet mitt  - for en gangs skyld. Haha neida, men jeg har bare hatt en litt kjip dag , det er så mange mennesker som prøver å ødelegge og det er så kjipt når jeg det siste halve året har prøvd skikkelig hardt å "skjerme" privatlivet mitt til tross for at jeg må dele hverdagen min her hver dag, og UANSETT er det mennesker som finner ut ting, menneskjer jeg ikke kjenner - og mennesker som ødelegger. Noen ganger skulle jeg ønske at man måtte ta en test på hvor snill man er eller hvor smart man er før man får legge igjen en kommentar på en blogg eller før man får sende noen en mail. Men det går fint med meg, er bare grenser på hvor mye man klarer noen ganger ♥

Var inne på "roterommet" i går for å lete etter en jakke, det fant jeg ikke men derimot fant jeg dette bildet som jeg malte når jeg var 11 år gammel! Da var jeg midt inne i min emo-periode og hele livet var kjipt (i følge meg, jeg hadde jo ingen problemer egentlig) og dette ble resultatet når vi fikk male selvvalgt bilde på skolen! Synes egentlig bildet er litt fint og ganske kreativt gjort av meg, så tror jeg skal henge det opp i dag. 

Jaja, hva synes dere om mine kunstner-egenskaper? Haha!
kvelden i går

Kommenter her

"Godmorgen". Haha faen så ødelagt jeg føler meg i dag. . . Har vondt i hele kroppen og bena mine her helt opphovnede :( Men om det var opp til meg kunne jeg godt dratt ut i dag igjen!

Hadde en helt crazy men gøy kveld i går! Vet ikke helt hvordan jeg skal oppsummere den kort, vi kan jo si blod, svette og tårer? I alle fall blod og tårer, haha. Men det gikk fint med meg, jeg følte meg i helt ok form når jeg våknet klokken 08 i morges, etter det har jeg bare vært så sinnsykt sliten at jeg ikke har klart å bevege meg mer enn rundt om kring i senga. .

Ble desverre ikke tatt mange bilder i går overhode, det er ganske lettå glemme at man har med seg kamera når man har det gøy. . . Må virkelig prøve å skjerpe meg med det der! Mest fordi jeg vil ha bildene til meg selv slik at jeg har minner, men også for at jeg vil vise dere såklart :)


them bitches will be bitches

Kommenter her

Jeg har hatt en sinnsykt stressende kveld og ikke rukket å blogge noe før, det er virkelig ikke bare-bare å ha jentevorsh hjemme! Men nå skal vi i bursdag som jeg har gledet meg sinnsykt masse til, jeg har gode venner, god drikke og en fin kjole så da kan ikke kvelden bli noe annet enn perfekt ♥

FIkk forresten høre litt "gossip" her om dagen, det viser seg at jenter som er flere år eldre enn meg i Harstad pleier å zoome inn på bildene mine når de er på jentekveld for å finne feil på meg. Altså, hva skal man si? Kanskje de finner en kvise her og der, jeg er glad det ikke er meg i alle fall som er så sjalu på jenter som er mange år yngre at jeg må finne feil. BITCHES. 

Hva synes dere om kveldens outfit? Feeling like a barbie again!
Kjærlighet

Kommenter her

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jeg og Anne-Sofie har vært bestevenner så sykt lenge. . . Hun kom på besøk til meg på sykehuset når hun var noen måneder gammel og jeg kun en dag, og siden da har vi vært bestisser! Vi har til og med hatt "avstandsforhold" fordi hun bodde i tromsø i mange år, men vi klarte uansett å holde kontakten. Min mamma og hennes mamma er bestevenner, min pappa og hennes pappa er gode venner og småsøskene våre er like gamle og går i samme klasse! Skikkelig koselig at det er slik. Love you!

Hahaha sexy
 

 

Jeg og Caroline har også vært venner så syyykt lenge, har så mange morsomme minner med den jenta at det er helt sinnsykt, Hjelper også at vi gikk igjennom tidenes fjortisperiode sammen, haha.  Vi synes det samme er fint, og ikke minst - hun er så utrolig sterk, skikkelig tøffing! Om det hadde vært slosskamp hadde jeg lett gjemt meg bak Caroline, haha.
 

Stine, siden vi er kusiner har vi naturligvis vært venner lenge, men vi er også utrolig gode venner noe jeg er veldig glad for! Jeg er også god venn med lillebroren hennes, begge snakker jeg ganske ofte med og vi har et nært bånd med den delen av familien, det er jo mitt andre hjem uten tvil. 

 
 

 

sidelugg

Kommenter her

Hei! 

Vanligvis har jeg jo alltid luggen oppsatt med kliper på begge sider slik at man ikke ser luggen min. I dag brydde jeg meg ikke om det og prøvde å ha luggen til siden. Hva synes dere? Har også pumpet på med selvbruning haha, så nå føler jeg meg skikkelig søt for i morgen!

Hva synes dere? Hot or not? 
Extensionsguide - hvorden feste på

Kommenter her

Skulle egentlig lage film av hvordan man gjør dette, men pcen overoppheter seg med en gang jeg åpner moviemaker så det går ikke, beklager! Må redigere den om den skal være bra. . Uansett, her får dere en liten guide til hvordan man fester på en pakke 180 g extensions fra luxushair!

1. Tingene jeg bruker er rettetang, liten hårklipe, stor hårklipe, hårspray og naturligvis hårbørste.Jeg tuperer ikke håret mitt, det er ikke et "must" når man skal feste extensions for de som kanskje trodde det.
Første jeg gjør er å rette mitt eget hår, men det regner jeg med dere ikke trenger noen guide på hvordan man gjør? Jeg retter mitt eget hår uansett om jeg har rette extensions eller krøller, denne gangen hadde jeg altså rettet extensionene. Jeg setter så opp overhåret mitt, jeg har veldig oppklipt hår. Jeg setter KUN opp overhåret. Resten lar jeg henge ned.

 

2. I en pakke er det 8 deler, og de som har 3 eller 4 spenner på seg fester jeg slik mens overhåret er satt opp. Jeg fester håret på sidene, ikke bake slik som mange gjør. Om man fester dem i bakhodet og kun tar de små framme ser det rart ut, clipsene er såpass lange at de møtes på baksiden om dere fester de framme på hver sin side uansett.

3. Når jeg har festet fire clips på slik, skal jeg feste noen clips UNDER håret. Dette er slik at man ikke skal få det kuttet mellom eget hår og extensions, så det er altså mitt lille "triks" for at det ikke skjer. Da fester jeg en remse på hver side under hodet.

5. Så tar jeg ned overhåret. Da synes jeg alltid at jeg ser passe rar ut, fordi det er enda 2 clipsremser jeg ikke har festet.Det er to 2-ere i en pakke, altså remser som har to spenner. Disse spennen er såpass små at jeg fester en på hver side i overhåret, det er slik håret mitt får den "naturlige" looken og at hele håret ser ut som om det henger sammen og at det ikke er forskjellige lengder hit og dit.  Jeg fester ikke opp noe hår for å sette de på, jeg bare løfter håret med fingrene og fester de under. 

Og SLIK blir det!

Jeg avslutter med å feste en liten hårklipe på siden skillet ligger til for å holde overhåret nede, og så sprayer jeg med hårsprayen. 

Ting som kan være lurt å ha når du bruker extensions er:

1. Sølvshampo. Om man vasker håret superfort i det med en gang man har fått det så mister det den unaturlige glansen som kan få det til å se ut som plastikk med en gang det er nytt.  Det er også bra om du vil ha bort gulskjær i eget hår. Kjøpes HER - den er fra loreal så det testes på dyr, verdt å vite. Men, skal prøve å få luxushair til å ta inn en annen! :-) (Loreal holder for tiden på å gjøre om slik at de ikke tester på dyr lengre, men inntil da..) 
2. En bra rettetang, den jeg har kan kjøpes HER
3. Og seff, håret jeg bruker, the best there is! Det kan kjøpes HER.   Jeg varierer mellom å bruke 65 0g 50 cm, derfor jeg linker til forskjellige produkter noen ganger. Men på bildene over er det 65. 

sophieelise overfallt - videoblogg

Kommenter her

Jeg har glemt hvordan solen ser ut. Ja, så dårlig vær er det faktisk.. .. Men uansett så er jeg gira som faen med tanke på morgendagen, da er det både en bursdag og en sommerfest jeg har gledet meg masse til! Kommer til å bli så jææææævlig gøy! Vet at dit vi skal i bursdag er det alltid bra og sommerfesten er det mange som skal på, kvelden kan jo ikke bli noe annet enn vellykket for min del! Forresten hva sier dere til at jeg starter morgendagen med outfit? Skal ta bedre vare på dere, lover! ♥

Her er forresten videoen jeg lovet dere, når jeg sloss med lillebroren til Lisa! Eller, kan vel ikke akkurat kalle det slossing ettersom han har veldig overtak på meg, mer overfall haha.. Søtingen! 

røykfri blogger

Kommenter her

Herregud jeg begynner å bli sliten av at folk skal framstille meg som et dumt menneske å ta meg på at jeg gjør noe "feil" hele tiden. Mange skrev jo at jeg er dyreplager fordi jeg røyker fordi ja, røyk blir testet på dyr. Det er et merke som ikke gjør det og det er minatou, dere må jo koble to og to sammen å tenke at naturligvis er det det jeg røyker . Før var jeg ikke klar over det og brukte andre merker, på toppen av alt selges ikke minatou i byen jeg bor i så det må alltid kjøpes inn i andre byer. Derfor går også forbruket mitt ned, noe som er veldig bra. En god motivasjon for å slutte og som dere vet - så slutter jeg for fult med en gang skolen starter, prøver i alle fall. Men er det noen som vet om American spirit tester på dyr eller ikke? Fordi jeg har hørt at de ikke gjør det men er ikke 100% sikker, det er mye lettere å få tak i, så. .

Som vanlig har jeg sovet bort dagen, lurer på hvordan jeg klarer!? Er akkurat som om jeg er i et koma og utsetter alarmen førti ganger på rad. Min våkne tid har jeg vært hos Anne-Sofie og ellers bare svart på mailer her hjemme som jeg prøver å bli mye flinkere på! :) Prøver å hjelpe alle med hvilke problemer de enn måtte ha, selv om det er litt mye får jeg så dårlig samvittighet når jeg ikke klarer. . 

Skal fortsette å svare på mailer nå, høres litt senere, suss  


Og så må jeg bare vise dere noen søte bilder fra i natt, som vanlig var jeg hos Lisa og vi sov jeg, henne og lillebroren sammen hele natten. Jeg og Lisa spoonet og så på total blackout haha, om vi hadde vært forelsket i hverandre ville vi vært det perfekte par.

Lillebroren til Lisa, the love of my life haha ♥ La ut bilde av meg og han som sov på instagram, og så skrev jeg noe sånt som " sleeping with my boyfriend" og alle bare aw, så søte dere er! Haha så ligger jeg der med en 6åring.. Vel vel..
PMS er farlig

Kommenter her

Hei dere ♥

Var med en gutt i dag som jeg ikke har møtt på lenge, noe som var veldig hyggelig! Var like før jeg fikk liggesår av å bare være i sengen så var på tide at jeg kom meg ut, haha. Håper været blir på min side i morgen, da skal jeg gjøre masse gøy. Har vært en liten "bitterfitte" i dag om man kan si det sånn, har vært så sykt sur at jeg slo hull i gulvlampen min tidligere. . . Pms kan være farlig for interiøret, med andre ord.

Fikk forresten en pakke for litt siden som jeg hadde glemt å vise dere, ble så glad når jeg åpnet den, fordi inni lå nemlig slike solbriller som jeg digger - willy wonka inspirerte, haha! Elsker slike runde briller, man trenger ikke smykker og ringer fordi solbrillene er en hel pynt i seg selv. Som vi sier, de brillene er sykt "smort" (smort betyr høy på hasj haha, altså out if this world. Brillene er out of this world). Fikk også et skjørt og en ring, elsker virkelig alt og ser fram til å lage fine outfits når skolen starter igjen. Hva synes dere? 

Alt kan kjøpes HER. 

Nå skal jeg se på "Kitchen nightmares", programmet hvor Gordon Ramsey rydder opp! Elsker virkelig det programmet, haha. Blir mer rørt av det enn ekstrem oppusning USA.. Snakeks senere! 

 

you say poteto

Kommenter her

Selvfølgelig er det mange som reagerer sterkt på innlegget under haha, hadde ikke forventet meg mer. . Men er vel bra å skape reaksjoner I guess, spessielt når det kommer til et slikt kontroversielt tema. Jeg hater ikke de som spiser kjøtt som mange påstår, haha? Så og si alle vennene mine gjør det, mamma og pappa, bestemor og bestefar, og jeg hater jo ikke de? Og som dere sier " alle dyr har det ikke vondt". Nei det stemmer, alle dyr har det ikke vondt, men alle mennesker har det ikke vondt heller - betyr det at man skal slutte å hjelpe de som lider? Nei, jeg mener ikke det. Kjøttindustrien er faktisk vår største kilde til forurensning også, så om dere bryr dere veldig om miljøet så kan det være verdt å tenke på. Jeg mente ikke å gjøre noen sure med innlegget , jeg vil bare opplyse om at virkeligheten faktisk er veldig hard! Jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg dette for lenge siden slik at jeg kunne gjort noe da også, men men. . 
Og kjære dere, om dere mener virkeligheten ikke er slik I norge - sjekk ut filmen "smak av hund" som er laget av norske mennesker, filmet i norge og handler NORSK kjøttindustri. Så kan dere komme å fortelle meg at dette ikke skjer i "mitt lille land".  

Det dummeste argumentet man kan komme med er at man må spise kjøtt fordi det er for mange dyr på jorda. Det er for få dyr på jorda i forhold til hvor mange mennesker vi er. Visste dere at om vi fortsetter slik som vi gjør kan det hende oldebarna våre ikke har kjøtt å spise overhode? Om flere hadde blitt vegetarianere og kjøttindustrien hadde gått ned hadde vi vært tilbake til å ha gårder og dyr som blir behandlet bra. Det hadde vært en fin verden, synes jeg. Jeg har ikke NOE imot indianere, eskimoer, samer osv som jakter og spiser, det er noe HELT annet. Da ville jeg også spist kjøtt. 

Jaja poteto potato liksom, alle får mene forskjellig og det er helt greit. Synes dere kan roe ned med drapstrusslene på mail. Håper alle har en fin kveld, jeg skal slappe av nå ♥
nesten alle støtter dyremisshandling

Kommenter her

Kall meg gjerne overfølsom, men hele mitt liv har jeg følt at det ikke er noen grunleggende forskjell på mennesker og dyr. Man sier at dyr ikke har tenker, at de kun har innstinkt. Men såfall, er ikke det nok? Dyr føler smerte, svik, skrekk og frykt på samme måte som vi gjør. Dette kan man ikke benekte om man har hatt et husdyr og kjenner det dyret, da vet man at de kan bli redd, glad, trist, ydmyk osv. For meg virker bare dette logisk. 

Jeg har sett en fantastisk dokumentar som heter "earthlings", den har vunnet flere priser og er så verdt å se. Denne dokumentaren viser "behind the scenes" om hva som virkelig skjer bak lukkede dører og høye vegger når det kommer til dyr. Den vanlige nordmann spiser kjøtt, men vil ikke drepe et dyr selv. Den vanlige nordmann prøver sitt beste for å ikke tenke på hvordan det gikk fra å være en levende gris til å bli en liten bit bacon på tallerkenen. Mange går igjennom hele livet uten å vite noe om denne grusomme sannheten. Som Pheonix sier i filmen (oscarbellønet skuespiller som er "fortelleren" i dokumentaren) " om slakterhus hadde hatt glassvegger ville vi alle vært vegetarianere". Og det er dette denne filmen gjør, tar ned veggene.  Den viser også pelsindustrien, kosmetikkindustrien og underholdningsindustri med dyr for hva den virkelig er. 

Picc-quonywnk-403313-475-316_large

Tumblr_m2pd5geab81qc8cijo1_500_large

1bbad7ee_large

Noah_mort_print_thumb_large

3_large

Jeg kan rett og slett ikke forstå hvordan vi kan ignorere disse slakterhusene i vår tid, det får blodet mitt til å koke når jeg ser menneske som jobber på disse stedene, om noen bør dø i smerte så er det menneske som påfører dyrene dette. Jeg skammer meg av å være blandt mennesker når jeg ser at vi er i stand til å gjøre disse syke tingene. SELVFØLGELIG må jeg legge til at ikke ALLE slakterhus oppfører seg grusomt men det er mange og det er totalt lovlig.. Det er sinnsykt!

For å være helt ærlig så blir jeg FORBANNA når jeg ser mennesker som sier " åh jeg elsker dyr over alt på jord, kunne aldri gjort noe galt med dem" men gjett hva. Du gjør noe galt med dem hver gang du spiser middag, hver gang du kjøper deg burger, hver gang du spiser leverpostei til frokost. Da støtter du at millioner av dyr skal dø hvert år. Og ikke kom med at dyr i norge går ute på gresset for slik er det ikke. Hvor mange skal ikke ha kjøtt i Norge? Tror dere virkelig da at det er rom for at alle dyrene blir behandlet bra? Nei,  nettopp. Seks millioner mennesker er vegetarianere i dag, men det MÅ bli fler. Og det finnes ingen unnskyldninger til å ikke bli det bortsett fra at man ikke gidder eller er for glad i kjøtt. For jeg? Jeg elsker å spise kjøtt og junkfood. Men jeg elsker faktisk dyr mer. Jeg har ingenting imot mennesker som velger å spise masseprodusert kjøtt, men da må man også stå for at man støtter en industri som er grusom, og da elsker man faktisk ikke dyr. Man elsker seg selv og matvanene sine mer, i alle fall. 

Tumblr_lxx4w44izl1qhs7gfo1_500_large

5565073415_3edf78d8c5_z_large

Tumblr_lqxafqi2ok1qkcgpwo1_500_large

Tumblr_li8h09xlio1qb2pmwo1_500_large

Tumblr_ldug2knu4e1qeluo0o1_500_large

ja, elefanter gråter og er noen av de mest følsomme dyrene!

166369_188784207817554_161142187248423_578888_5389425_n_large

Tumblr_lbqu5x7tih1qd6i6bo1_r10_400_large

 

Her kan dere se hele filmen earthlings og jeg anbefaler det VIRKELIG! Den har også 8.5 i score på IMDB som er veldig bra. Ingen som har sett den har angret i ettertid, og flere kjente mennesker som Jason Mraz, Ellen Degeneres og Hayden Panettiere har anbefalt den videre. Musikken i filmen er laget av fantastiske Moby, så bare det alene gjør den verdt tiden! Lik innlegget på facebookknappen slik at så mange som mulig kan se det! 

Hele filmen ligger her. Og om du tenker slik " nei fyfaen det her klarer jeg ikke å se på" men går rett tilbake til å spise kjøtt eller bruke dyretestet sminke så er du seriøst et grusomt menneske og det mener jeg. Man bør i alle fall SE, slik at man vet hva man går til. Om du lukker øynene forsvinner det ikke uansett.

"Can't watch but can eat? This is hypocrisy."

konkurranse - vinn clip on hestehaler!

Kommenter her

Luxushair.com har endelig fått inn noe som heter clip on hestehaler, perfekt for de som har så kort hår at det ikke kan settes opp, eller for de som har veldig tynt hår. Om man er avhengig av extensions er dette helt perfekt å bruke når man skal trene, reise, sove med noen man ikke vil skal se deg uten extensions.. Ja, perfekt i alle situasjoner! Og som jeg nevnte tidligere går 10% av salget til veldedige formål for dyr. Verdt å tenke på!

Det koster 399 kr for en, noe som overhode ikke er ille (jeg hadde en clip on hestehale i nesten 2 år en gang..) så det er virkelig verdt pengene - men, snille meg skal nå gi ut to stk til dere! Jeg har en lys blond å dele ut, og en mellombrun - den ene er i fargen #613 og den andre i #12. Så om du har en av de hårfargene er det bare å melde seg på, det blir naturligvis to vinnere ♥ Alt dere må gjøre er å legge igjen en kommentar! Når det er hestehaler er det ikke så nøye om fargen er litt forskjellig fra ditt eget hår, det vises ikke så godt.

Om du vil kjøpe deg clip on hestehale kan det gjøres HER.

Heeer er de!
I dag ble jeg banket..

Kommenter her

.. av lillebroren til Lisa, nok en gang. Jeg som har blått belte i taekwon-doe (nei jeg kødder ikke) bør kanskje vite hvordan jeg skal holde nede en gutt som veier 1/3 av hva jeg veier og som på toppen av det hele når meg til under puppene, men jeg har tydeligvis overvurdert mine slosseevner, haha. Hva skulle jeg gjort om en som faktisk var på min størrelse hadde angrepet meg? Jeg ville vært død! Vi fikk i alle fall filmet hele sammenstøtet så tenkte jeg skulle legge ut en videoblogg hvor jeg faktisk blir holdt nede av en 6 åring. Om noen vil se det da?

Kom i alle fall nettopp hjem, er så lykkelig fordi jeg har spist taco i dag! Med kjøtt! Nam, dyreplageri smaker godt. Haha jeg tuller, skal ikke snakke om det hele tiden, jeg spiste vegetartaco med soya, det smaker som kjøttdeig om ikke bedre. Pluss, mye sunnere! Jeg vet jeg må påpeke at det faktisk er vegetar, om ikke kommer noen til å kommentere at jeg spiser kjøtt. . . Typisk at folk tror man ikke klarer å holde seg til det man sier! Pappa sendte meg inn i dag på en butikk for å kjøpe burger og kyllingwrap til han og søsteren min, det var virkelig ikke gøy for meg overhode. Virker jo som en idiot da, men men. Har ikke spist kjøtt på en uke i dag, er litt stolt:-)Kjærlighet mellom jeg og lillebroren til Lisa! Neida, det var faktisk fordi jeg kysset han at han ble sur. .

Og så startet kampen..

Slik endte det hele, han klæsjet en is i ansiktet mitt.. So hot!!!
stockholm here we come!

Kommenter her

Haha okei, Stockholm here we come i september.. Jeg og Lisa drar til stockholm den 13-17 september, faren hennes bor der så kommer til å bli veldig spennende for meg å møte han, og på toppen av det hele dra til en ny by jeg aldri har vært i! Jeg har hørt utrolig mye bra om byen, men så langt har vi ikke så mye planlagt. Vi skal møte Viktor Frisk som er en venn av meg, han har begynt å jobbe for bladet til blondinbella " egoboost" så vi skal være med han til kontoroet å se litt der, vi skal på grönalund, vi skal til gamla stan (haha vet ikke om jeg skriver noe av dette rett) og vi skal ut på cafe opera! 

Så er det mange av dere som har vært i Stockholm? Jeg trenger tips til spiseplasser, husk at jeg er vegetarianer så om noen av dere har spist noe god fisk, sushi og lignende så blir jeg veldig glad for tips. Jeg vil gjerne også vite de beste plassene å shoppe, men også ting man bør se å få med seg ♥ Gleder meg!
 

 

døgnvillfestivalen snart?

Kommenter her

I slutten av August er det døgnvillfestivalen i Tromsø med artister som LMFAO, kent osv. Jeg har fått festivalpass gratis men vurderer faktisk enda om jeg skal dra eller ikke? Er det verdt det? LMFAO er i beste fall dårlig live, ble så UTROLIG skuffet når jeg så de på mtv music awards. Herregud så latterlig dårlig det var! Kent er bra, men ikke noe jeg ville dratt til en annen by for å se. Tromsø er også lengre nord og for meg frister det ikke så mye å stå ute i kulden å se på artister jeg egentlig ikke vil se. På toppen av det hele er det faktisk i SKOLETIDEN, faktisk når vi nettopp har startet på skolen igjen - ikke akkurat en perfekt tid å få fravær på. Men samtidig, jeg får helt angst om jeg føler jeg går glipp av noe jeg kunne ha vært på, haha! Det er vanskelig og jeg må vel bestemme meg snart. . Hva synes dere jeg bør gjøre, dra eller ikke dra? Kunne dere vært interessert i konkurranse om å vinne bilettene om ikke?

Dere kan umulig ha gått glipp av at jeg var på Hove i juni, og føler en festival i året er nok. Kjenner på meg at det egentlig ikke er noe poeng i å være på en festival hvor man kun drar for å se på konserter, er noe eget med det å bo på campen og faktisk BO der synes nå jeg! Nei, tror bare jeg sparer meg til hove neste år. Det blir så bra, og håper å se mange av dere der! ♥

Syk opplevelse for meg! 

Jeg elsker denne dagen

Kommenter her

Hei dere ♥

Dagen min ble akkurat slik jeg ønsket - avslappning, film og serier mens jeg spiser litt etterlengtet godteri. Perfekt for meg! Eneste gangen jeg har vært ute av huset i dag var. . Nei vent, jeg har ikke vært ute av huset. Er jeg rar om jeg synes det er deilig? Haha! Har sett på min kjære ugly betty, ble aldri til at jeg så "LOL" som planlagt. Får ha det til gode, hører mange av mine venner synes den er bra selv om ikke alle dere syntes det! Uansett, var godt å se litt ugly betty igjen, herlig serie som får meg til å trekke på smilebåndet flere ganger per episode.Uansett, jeg føler jeg har gjort noe produktivt i dag, nemlig å henge opp mitt nye wallsticker! Det er så utrolig godt når man får noe nytt på rommet, jeg liker så godt å gjøre små endringer. Bare dette gjorde at rommet mitt føles nytt! 
Jeg måtte riktignok ha hjelp av pappa til å henge det opp, det fulgte med bruksanvisning og var ikke vanskelig når vi skjønte hvordan det skulle gjøres. Det kommer fra lutch.no og de har veldig godt utvalg av wallstickers, billig er det også. Me love! Kan kjøpes HER. 

Har noen av dere også wallstickers? Og hva synes dere om mine nye? 

en etterlengtet selvbruningsspesial!

Kommenter her

Siden det nå er 20 % på alle produktene fra xen tan hos Coverbrands tenkte jeg å ha en liten selvbruningspesial på bloggen ettersom jeg bruker det merket! Vet at selvbruning kan være veeeldig dyrt, så derfor må man følge med når det er tilbud slik som nå!
Jeg bruker alltid selvbruningsspray, jeg foretrekker det over selvbruning i kremform. Jeg har blogget om den mange ganger før, men jeg bruker Minst Intense Dark som man sprayer på kroppen for å så smøre ut. Jeg liker den fordi det er en mørk farge (ikke gul, oransje osv), man kan bruke den både på kroppen og ansiktet, den lukter ikke stygt og den varer lenge. Den gir en dyp brunfarge etter første påføring, men ved to påføringer ser det ut som om man har vært i syden! Den er veldig lett og påføre, jeg har selv aldri opplevd å få skjolder av denne selvbruneren noe jeg ofte får av andre.

Kan kjøpes HER og koster nå 247 kr! 

For dere som kanskje ikke er så utrolig glad i selvbruning så kan jeg anbefale dere en fuktighetskrem som i tillegg gir farge, nemlig Scent Secure gold! Den er så mørk at jeg først trodde det var en selvbruner, men den legger seg så fint på huden og gir en NATURLIG farge, noe sikkert mange liker. Det er rett og slett en farget fuktighetskrem som gir den looken av at du har vært ute i solen en hel dag. Og vet dere hva? Den lukter HIMMELSK! Sitter alltid lenge og lukter på huden min etter jeg har brukt den, haha.

Kan kjøpes HER og koster nå 303 kr!
Sålitt tilbehør til selvbruningen! Blending balm skal hjelpe deg slik at det ikke blir skjoldete på de vanskelige stedene, som for eksempel knær, tær hæler og fotsåler og andre steder det er vanskelig å få selvbruningen jevn. Den ligner litt på en deodorant og er veldig lett å bruke! 

Og så min favoritt, noe sikkert mange har ønsket seg - hard to reach back applicator - med andre ord, nå kan man få selvbruning på ryggen helt uten problem! Den ser jo passe spessiel ut men er faktisk utrolig lett å bruke. Jeg liker den! Når man kjøper den får man applikatoren, pluss fem utbyttbare "pads" som det heter, de man påfører selvbruningen på i alle fall. Padene kan vare inntil 5 år med riktig bruk, så det er ikke så ille!

Back Applicator koster  172 kr og kan kjøpes HER, blending balm koster 172 kr og kan kjøpes HER

Elsker fargen jeg har nå! ♥ En god blanding av selvbruning, betakaroten og solarium max en gang per måned. Føler jeg ser frisk ut! 

 


 

sengen min dreper meg

Kommenter her

... eller, nesten i alle fall. Nå har det seg slik at sengen min har delt seg på midten og uansett hvor mange ganger jeg prøver å fikse det er det alltid like ille igjen etter en natt. Jeg kaller sengen min for "sprekken" ettesom jeg HELE tiden må ligge i en sprekk jeg så vidt får plass i. Og når jeg har overnatting er det rett og slett helt jævlig, det er ikke plass til to i sprekken men man kan ikke ligge på sidene heller ettersom resten av senga går i "nedoverbakke" mot sprekken, så da ender det med at man enten må holde seg oppe på hver sin side eller ligge oppå hverandre - i sprekken. Not hot! Jeg er ca den eneste jeg kjenner som får plass i spekken med mindre man er 10 år, så en positiv ting var det plutselig med ha en BMI på 17. Dagens spørsmål : hva er deres BMI? Hahaha jeg tuller, dagens spørsmål er hvordan jeg skal få sove i natt. . Må vel bli ny seng på meg!

Men ellers er dette en fin dag, jeg elsker slike dager hvor man våkner sent og ikke skal gjøre en dritt hele dagen bortsett fra å ligge alene i senga ( mitt tilfelle sprekken) og se på film mens regnet daler ned utenfor ♥ Skal bare ta en dusj først, så blir det filmtid. Tenker å se LOL med Miley Cyrus, noen som har sett den?

Her sover jeg. Ser ut som et torturkammer..

Eneste gode liggestilling i sprekken:
sophy-style

Kommenter her

Hei igjen! Kom hjem fra Lisa for en stund siden og har akkurat gått igjennom kommentarene deres. Var noen som spurte om jeg kunne lage en liten "spesial" av klær som er typisk meg og som man kan kjøpe om man vil få lik stil som meg, så derfor så jeg litt rundt for å finne klær jeg selv kunne tenkt meg. Håper noen blir inspirert! For tiden er jeg veldig glad i sterke farger, det er jo så fin med brun hud. Klærne jeg har funnet fram tror jeg passer perfekt til sommeren!

I dag er jo søndag = bakfull og slapp dag for de fleste. Ikke for meg riktignok, jeg var bare hjemme og slappet av i går så formen er tipp topp! Nå får jeg snart besøk så blir det kosing og soving ♥

 

Kjole 299 kr HER // Sko 149 kr HER // Topp 299 kr HER 

Topp 199 kr HER // Kjole 199 kr HER // Kjole 249 kr HER 

Kjole 499 kr HER // Sko 499 kr HER // Kjole 499 kr HER 

 

Prøvde å finne noe som var billig og bra, så alt dere ser over er for under 500 kr! I tillegg har nelly masse salg om noen skulle være interessert i det. Noe av det jeg har lagt ut må jeg klikke hjem så derfor får jeg spørre dere, hva likte dere best? ♥

1 år

Kommenter her

For ett år siden, 22. juli 2011 skrev jeg dette på bloggen:

"Og til dere som reagerer på at jeg ikke blogger om bombeeksplosjonen i Oslo.. Vel, hva skal jeg si? Det er forferdelig, og jeg har fulgt med på nyhetene i hele dag. Jeg er spessielt berørt angående skytingen på AUF sin sommerleir, ettersom jeg selv er medlem der, og kjenner noen som er på leiren.. Ber til gud og håper på det aller beste. Jeg blir så lett berørt av slikt, og har grått utrolig masse idag.. "

Jeg har tenkt mye på hva jeg skal skrive i dag - det har gått et helt år. Jeg kan heller fortelle om min 22. Juli. Jeg blogget om lillesøsteren min, videoblogget og snakket om strippestanga. Jeg var sammen med venner. Jeg tok en rask powernap. Jeg husker jeg så statuser på facebook "ikke ring ungdommen på utøya, de prøver å gjemme seg". Jeg husker det første jeg tenkte var at jeg lurte på hva slags lek de lekte med der borte, og hvorfor de ikke bare kunne skru av telefonene. Jeg fant en falsk profil av meg selv på facebook, spurte bloggleserne om de kunne rapportere den. Fikk kritikk for at jeg tenkte på andre ting enn utøya. Jeg dro ut på fest dagen etter, fikk kritikk for at jeg dro ut. Fikk kritikk for at jeg taklet det på min måte. Det er viktig å huske på, at ALLE slet med dette på en eller annen måte. Jeg gråt mye, men det ser man jo ikke, fordi det skjer alene inne på rommet. 
Jeg håper alle respekterer hvordan vi håndterer det i dag, på hver vår måte.  

Bilder fra 22. Juli i fjor:

Fordi denne dagen, 22. Juli kommer alle nordmenn til å vite hva betyr og hva som skjedde i 2011. Jeg tror jeg enda er i et slags sjokk som ikke går over, uansett hvor mye jeg leser og hører om det. I dag kan jeg ikke si så mye enn at jeg sender mange tanker til alle som mistet livet og alle som ble pårørt. Hele Norge støtter hverandre i dag ♥ Vil helst ikke blogge så mye om dette i dag, så kan bloggen min være et "fristed" for de som kanskje vil tenke på noe annet. Håper det er okei!

Hva gjorde DU 22. juli i fjor? Husker du hvordan du fikk høre om eksplosjonen og skytingen, og hvordan du reagerte?
 

Rare fakta

Kommenter her

Jeg elsker rare fakta, kan se i evigheter rundt på nettet etter det! Tenkte å dele noen morsomme med dere:

♥ Når et menneske dør, er hørselen det siste som forsvinner. Synet er det første.

♥ Smarte mennesker er mer åpen-sinnede og aksepterer forskjellige mennesker bedre enn mennesker med lav IQ.

♥ Å le i 15 minutter per dager forbrenner 40 kalorier

♥ Maur gjesper og strekker seg når de våkner, på samme måte som mennesker. 

♥ Man kan bli bedre i matte av å spise sjokolade

♥ 88,8% prosent av mennesker føler seg bedre etter at de har grått

♥ Følelsen ensomhet kommer fra samme side av hjernen som fysisk smerte. Det vil si at det fakisk gjør fysisk vondt like mye som pskyisk!

♥ Krabber kan faktisk føle smerte, og når de har opplevd noe smertefullt husker de det i lang tid etterpå. Verdt å tenke på før man plager en krabbe i fjæra neste gang!

♥ Kvinner har mer mareritt enn menn, og menn har mer seksuelle drømmer enn kvinner.

♥ Kvinner som går på p-piller blinker 32% oftere enn kvinner som ikke går på det.

♥ Før man sovner, forestiller 92% av hjernen seg ting man håper på vil skje.

♥ Det er faktisk bevist at menn faller for utseende ( normalt sett ) og kvinner faller for personlighet (normalt sett).

Har dere noen rare fakta å dele med meg? 
hater-livet-i-dag

Kommenter her

Hei hei, og tusen takk for fine kommentarer på sist innlegg! ♥

Har ikke fått blogget før i dag og tviler egentlig for at jeg blir å få blogget mer, har besøk av tremenningene mine som er 10 år, jeg er egentlig mest bare sammen med de og nå er jeg superstressa fordi vi skal se harry potter og jeg sitter her å blogger. . Alle vennene mine skal ut i dag men jeg hadde egentlig ikke lyst, noen perioder er alt egentlig bare dritt og man føler seg som den styggeste i gjengen og har ikke lyst til noen ting, haha. Slik er det vel for meg akkurat nå, satser på at det er over til i morgen.Noen som kjenner seg igjen?

Neida, jeg skal ikke klage, fordi i dag fikk jeg spist KJØTT!!!!! Neida jeg spiste soya "kjøtt"deig, det smaker helt som kjøtt men så er det ikke det. Hvorfor trenger jeg kjøtt da, liksom? Så nå kan jeg spise taco, pizza og alt mulig! 

Slik ser det ut. Man kan kjøpe det på helsekost og det koster 60 kr for en pakke. 

Nam!


Hunden min satt ved matbordet og hadde lyst på haha

Og slik ser jeg ut i dag. Nå blir det harry potter!
jeg er så lei fordommer

Kommenter her

" Jenter skal ikke være tynne, jenter skal ha former".

Sukk, hvor mange ganger har ikke jeg hørt akkurat den settningen der? Og for meg som alltid var den tynneste når jeg vokste opp, den som fikk sist pupper og den som hadde minst rumpe så er ikke det en trivelig settning å høre. Hvordan skal man få mer former? Man kan ikke trene seg til mer kvinnelige former, det går ikke. Det er nok den mest sårende settningen jeg fikk høre - og jeg fikk høre den hver dag. Hvorfor skal jeg ha former? Er det i det hele tatt nøye hva jeg synes er fint, eller må jeg bare følge strømmen?

Er det ulovlig i dag å si at man synes det er fint å være slank? For ja, jeg synes slanke jenter er fint. De aller fleste vil være slank, det er ikke til å stikke under en stol. Men sier man det, da oppfordrer man liksom til spiseforstyrrelser og har et ødelagt kroppsideal, i følge resten av samfunnet. Men om man sier at fyldige jenter med store pupper og rumper er fint, så er det helt greit. Er det ikke lovlig å være naturlig slank?

Jeg synes så mye er fint. Jeg synes jenter i størrelse 40 og 34 er fint, xs og xl. Det handler om så mye mer enn bare størrelsen. Men hvorfor skal det ene være mer OKEI enn det andre?Når jeg legger ut lettkledde bilder av meg selv, fordi jeg søker bekreftelse (ja, jeg innrømmer det) så får jeg høre at jeg er en hore, at jeg er stygg og at jeg har en feil her og en feil der. Men med en gang en jente i xl legger ut bilde av seg selv, så er hun tøff. Hun er modig. Hun er et forbilde. De som er xs er OGSÅ tøffe, modige og forbilder. Fordi jeg er også usikker. Jeg studerer også feil med meg selv. Jeg vil heller ikke gå i bikini på stranda. Og slik ER det. 

Jeg får høre hver dag på bloggen at noe er feil. Enten ser jeg feit ut fordi jeg har store pupper eller så ser jeg alt for tynn ut, eller så er rumpa mi flat eller så bør jeg gå å henge meg. Men dette kan jeg ikke ta meg nært av. Fordi jeg er jo tross alt " så tynn og pen". Jeg føler det OVERHODE ikke slik, men er det okei for meg å være lei? Nei, fordi da klager jeg. Da er jeg utakknemlig.

Dere MÅ BARE LÆRE DERE at om en overvektig jente legger ut bilde av seg selv, så skal man ikke reagere så voldsomt. Fordi da sender du ut følgende signal : du er annerledes. Om man sier " åh så fin du er" uten å slenge ut "du er modig, forbilde" så sletter man alle fordommer. Når man behandler handlinger til mennesker forskjellig basert på kroppstørrelse, DA skaper du fordommer. 

Nei vet dere hva, jeg har rett og slett bare satt meg tilbake og akseptert meg selv. Akseptert at jeg aldri kommer til å se ut som Kim Kardashian. Akseptert at jeg må overspise hver dag, om ikke går jeg ned i vekt, igjen. Og mest av alt - jeg har akseptert at alle er forskjellige, men en ting har de fleste til felles - vi har alle problemer, vi er alle usikre på forskjellge ting. xs eller xl. 

Min smak i gutter

Kommenter her

Hadde helt glemt hvor kjekk jeg synes Joseph Gordon-Levitt er! Dere har kanskje sett han i 500 days of summer eller inception? Han er i alle fall helt min type, litt sexy nerd, haha. Elsker gutter som har et "freak"preg over seg, og håret hannes er virkelig perfekt! Nerd som ser badass ut. Kan det bli mer perfekt? Tynne, bleke gutter med svart hår og en røyk i munnen er faktisk det beste jeg vet, haha. 

Hvem er den kjekkeste kjendisen dere vet, og hvorfor?

Tumblr_m6ekfkhe8w1qb9ncko1_500_large

109845678381217583_8qbwfbbl_c_large

Unsystematic-jvbn43xz-215535-500-700_large_large

Tumblr_lve0j2ijyz1qbfiuio1_500_large

Tumblr_ld89mrfby51qel5quo1_500_large

Zkswpj_large

Tumblr_lsax11ly8w1qadi39o1_500_large

liker ikke intervjuer lengre

Kommenter her

Dere vet hvordan kjendiser ofte sier etter de har gjort intervjuer, at ordene deres ble tatt ut av sammenheng, de er feilsitert og ting får en helt ny mening? Vel, før tenkte jeg ikke noe over det men nå skjønner jeg at det er veldig sant. De siste dagene har jeg bokstavelig talt blitt nedringt av journalister fra de største avisene i norge, og jeg har sagt nei til ALT bortsett fra saken mot mobbing i dagbladet. Hvorfor? Fordi de spør meg om ting som jeg er ferdig med å snakke om, saker som er 5 måneder gammelt. Kan dere gjette hva? Jepp, melanotan. Har de virkelig ikke bedre å bry seg om? Kan de ikke rapportere om ting som faktisk betyr noe, og ikke hva dumme tenåringer sprøyter i seg? Fordi jeg har blitt dratt ut som syndebukk og dårlig forbilde her fordi jeg innrømte at jeg faktisk brukte det. Skulle ønske andre kjendiser og bloggere kunne stått fram med dette, men ja hva vet vel jeg - man er vel et bedre forbilde om man lyver om hva man gjør. .

Ellers er jeg ganske lei av at været aldri kan bli bra her. Det er stygt vær så og si kontant,føles som om verdens tykkeste sky har kommet over oss. Jaja, mamma har handlet inn masse veggismat til meg i dag, slik ser min handleliste ut for tiden:

Synes ikke det er ille, er liksom ingenting jeg savner! I tillegg ble det pommes frites og ris. Yummi! Som dere ser er det noen produkter her som stammer fra melk, f.eks grøt men det har jeg jo sagt jeg kommer til å spise. Bare at jeg ikke kommer til å drikke melk alene! 

Ble så glad når jeg endelig fikk masse vegetarpizza i fryseren, haha! Har hatt skikkelig craving på pizza den siste tiden. Den fra bigone er kjempegod og anbefales på det sterkeste uansett om du spiser kjøtt eller ikke! Vanligvis er jeg ikke fan av frossenpizza ( haha skrev frozzenpizza først) men denne var veldig god. Jeg er ikke sponset av bigone btw, haha. ÆRLIG MENING.. Tripple cheese heter den om noen skulle være interesserte!
Man kan trygt si at denne sommeren passerer forbi uten at jeg har fått så mye ut av den. Har ikke vært på stranden, har ikke solet meg, har ikke badet, ikke vært på ferie.. Drømte forresten i natt at det var 20. AUGUST og ikke 20. juli som det er. Hadde puls på 3582095829052 og skikkelig kaldsvette når jeg våknet, noen gruer seg til skolestart med andre ord! Skal prøve å ikke tenke mer på det akkurat nå, for nå drar jeg til Anne-Sofie. Vi skal se the cove ettersom hun ikke har sett den, som dere sikkert har forstått viser jeg den til alle og ser den på ca daglig basis. Solariumet skal jeg også stikke innom. Jeg er skikkelig YOLO liksom, er jo 18årsgrense på solarium. Mens jeg er i gang kan jeg kanskje ta et toppløsbilde av meg selv hvor jeg står med ryggen til og viser puppene til utsikten på et fjell. Det er i alle fall YOLO....
Du er ikke meg, okei?

Kommenter her

Jeg lurer på HVORFOR folk utgir seg for å være andre på facebook. Varmer det virkelig så mye om noen gir komplimenter over internett, til en person som ikke er deg selv en gang? Om noen av dere lesere noen gang har latet som om de er noen andre på nettet, så vil jeg gjerne vite hvorfor dere gjorde det. Jeg synes synd på slike mennesker fordi de har dårlig selvtilitt, jeg tar det som et kompliment når noen later som om de er meg - MEN, ofte finner jeg profiler som er sperret men som bruker mitt navn og mitt profilbilde, så jeg aner jo ikke hva de skriver der inne. De kan sette meg i et utrolig dårlig lys, for alt jeg vet kan de flørte vilt med masse gutter eller være frekk mot lesere som faktisk tror det er meg. Blir veldig lei meg av å tenke på det faktisk. . Har dere noen gang opplevd slikt identitietstyveri på internett? 

En gang jeg gikk i 7.klasse på barneskolen latet jeg faktisk som om jeg var noen andre, på blink! Husker dere den siden? Jeg fant en jente på piczo (haha, jeg var guden av piczo..) og lagde en profil til henne på blink, la til masse gutter fra Harstad og flørtet med dem for å se hvem som flørtet tilbake. Jeg gjorde også meg selv, altså min ekte profil, til falskprofilen sin tremenning slik at alle skulle tro jeg kjente henne, slik at hun skulle virke ekte. Haha...  Men helt ærlig så var det fordi jeg så ut som om jeg var 7 år, ingen gutter ville ha meg og hele den der triste historien - derfor ville jeg være en annen. Så det var en ærlig forklaring på nettopp det, og jeg har også litt forståelse for jenter som driver på slik.

Nå skal jeg sove, er godt å ha fikset døgnrytmen sin ♥ 


en ellevill natt

Kommenter her

Hei dere ♥ For øyeblikket sitter jeg faktisk og laster ned mappen med alle bildene fra photoshooten jeg hadde for litt siden! Gleder meg til å legge de ut på bloggen, slik at det kan bli nytt design (igjen, haha). Litt tungt fordi jeg elsker virkelig dette designet, men de nye bildene passer ikke til disse fargene. Kjedelig å høre meg snakke om, dere får heller se senere i dag! 
Som dere kanskje ser har jeg fått en ny menyknapp, "hjertesaker"; så nå blir det lett for dere å finne frem om dere ønsker å bli litt inspirert av mine tanker angående dyrevern og miljø! Vet at løfter som dette er vanskelig å holde, men slik at det ikke blir for mye for noen men heller ikke for lite tenker jeg å ha en fast dag i uka hvor jeg skriver om en sak jeg opptar meg av. Håper dere liker ideen!

Ellers så dro jeg til Lisa klokken 04 i natt, og vi har det så sinnsykt morsomt at jeg ikke klarer å sove. Vi ler hele tiden og gjør så utrolig mye rart!  Jeg fikk i alle fall lastet ned snapchat, jeg heter sophieelise der. Det har jeg hatt det mye morsomt med! Klokken 08 gikk jeg og Lisa til solariumet, og gjett hva jeg kjøpte meg til frokost? Fiskekake! Hadde jeg ikke vært veggis ville jeg garantert kjøpt meg burger. Føler meg bra allerede! For å bruke tid i dag har jeg egentlig ikke gjort noe særlig, har bare vært hos farmor og farfar. Der snakket jeg engasjert om dyrevern mens farmor snakket om at de skal på seaworld i Florida og farfar sa delfiner er dumme. Ja ja, orker ikke diskutere på det en gang, men jeg sa til de at de aldri mer får besøk om de drar på seaworld så håper de tar det til seg, haha!

Slik ser jeg ut når jeg ikke har sovet, er på besøk og har glemt sminken hjemme MENS jeg tar bilde av meg selv til snapchat. . . Haha

Dette tror jeg aldri jeg har vist på bloggen før, men slik ser jeg ut når jeg har superhyperlatterkrampe klokken 6 om morningen!

Og så var det ut på tur igjen, med destinasjon solariumet. Dagens outfit er fra DOLSHI & GABHANI ^^ om dere ikke skjønner ironi så er den fra bikbok.

 


'

Lisa skulle ta bilde av meg så zoomet hun mye inn, og hva i HELVETTE er det her for noe? Hvem har bein som står slik? Tydeligvis jeg, har aldri lagt merke til det, og på dette bildet følte jeg selv at jeg sto " normalt". Herregud tenk om jeg alltid gjør dette!
spørsmål om dyrevern +++

Kommenter her

Tenkte å svare på noen spørsmål som har kommet de siste dagene med tanke på dyrevern! Tar de fortløpende slik at vi har dette ute av verden for denne gang, forstår jo at ikke alle vil lese om dette. HAR LAGET EN NY KATEGORI, DYREVERN. i løpet av kvelden skal jeg legge alle innlegg om det temaet inn der, slik at vi "slipper" å få så mange innlegg om det hele tiden. Hehe ikke det at det gjør meg noe, jeg kan snakke om det i en evighet.

Om man vil være dyreverner, hvilke basice ting kan man gjøre for å hjelpe om man for eksempel ikke kan slutte å spise kjøtt?
Det handler vel egentlig mest om hva man ikke skal gjøre. Du må ikke dra på sirkus, ikke dra på zoo (med mindre det er et RESERVAT som bevarer utryddnigstruede arter og KUN det) og ikke på seaworld hvor de har delfiner og lignende. Det er den verste formen for dyreplageri og jeg kan sikkert snakke en evighet om hvorfor. Jeg sier dette helt seriøst, om for eksempel kjæresten min hadde dratt til seaworld og tatt bilde sammen med en delfin så ville jeg slått opp, hadde mamma gjort det ville jeg flyttet ut fordi det er så utrolig mangel på respekt ovenfor meg og hva jeg står for. Om du drar på seaworld støtter du forøvrig dette delfinmordet i Japan:

Havet er rødt av blod etter de har valgt ut de fine delfinene som skal til seaworld for å underholde. Resten blir drept. 

Men ellers anbefaler jeg dere å gå inn på
 www.dyrsrettigheter.no/ som er nettsiden til NOAH. En utrolig flott organisasjon som jeg selv er medlem av.
http://www.hvalfangst.info/  Her kan dere lese om hvalfangst - delfin går under kategori hval, men i japan blir de betraktet som vanlig fisk
http://www.kosmetikk.info/ Her kan dere lese om kosmetiske merker som ikke er testet på dyr.
Og HER kan dere se dokumentar om seaworld industrien og hvor all grusomheten skjer, nemlig Tajii i Japan. Filmen er på engelsk men ikke særlig vanskelig å forstå.  Etter at dokumentarfilmen som kom ut (den har forresten vunnet oscar!) har antall delfiner som blir drept i Tajii, Japan halvert seg. Det beviser bare at man kan gjøre en stor forskjell! 
Ellers kan jeg anbefale dere denne siden om dere er spessielt interesserte i delfinmord som skjer i Japan: 
http://savejapandolphins.org  

Hvorfor i all verden vil du ikke spise egg? Det er jo ikke dyreplageri, det er jo bare et egg.
Jo, men et egg kommer fra et sted - høner. Har du lest deg opp om hva som er kravet for å være såkalt "frittgående høns" i norge? Det er IKKE mye, ca like stort som tastaturet på pcen min + litt til. De fleste hønsene i dag i norge ser aldri dagslys, de blir født for å dø rett og slett. De blir behandlet som dritt, enkelt og greit. Om du er interessert i dette kan du besøke peta.com som jevnlig kommer ut med info. 

Hvorfor bestemte du deg for å bli vegetarianer? Blir det ikke hardt uten taco?
Jeg stilte meg selv spørsmålet - elsker jeg dyr, eller elsker jeg bare noen dyr, eller elsker jeg bare dyret mitt? Det tok lang tid før jeg faktisk innså at jeg elsker alt av dyr, men det er fordi man blir så distansert. Man spiser kjøttdeig, men ser ikke bilde av dyret man spiser. Jeg tenker bare på hunden min som har DEN personligheten, ALLE dyr har en personlighet. Og så ender den opp i magen min? Det er ikke rett for meg. Dyreplageri holder meg våken om nettene, jeg skal ikke bidra til det. Dessuten skal man ikke gjøre forskjell på dyrearter mener jeg, et liv er et liv. Man gjør ikke forskjell på et "vanlig" menneske og et menneske med downs når det kommer til om de får leve eller dø, derfor bør man ikke gjøre forskjell på et dyr som er mer intelligent enn et annet. 
Og når det kommer til taco, det finnes masse flotte erstatninger man kan bruke som smaker helt som kjøtt. No problem.  

<3

Sånn, tror det var det viktigste. Setter utrolig stor pris på når dere sender meg mailer og legger igjen kommentarer om at dere også vil endre "dyrevernverden" nå ♥ Men det å spre budskapet videre er det aller viktigste! Jeg lover dere, ta deg en kveld alene å se "the cove", den vil endre synes ditt på dyr for alltid. 

 

i've got a pole in my room

Kommenter her

INGEN gjettet rett på hva det kunne være i forige innlegg! Wow, det hadde jeg faktisk trodd dere skulle klare.. Gjett mer!

Første dag som vegetarianer er i alle fall ovestått - bare resten av livet igjen. Neida, jeg synes faktisk ikke dette er noe kjipt, mamma og pappa tok det veldig greit og har hjulpet meg masse med hva jeg bør spise. Mamma propper i meg vitaminer annenhvert minutt men det er en annen sak, haha. . Glad de respekterer at jeg bryr meg så mye!

Eller så er det en typisk sommerdag i nordnorge.. Regn, vind og kaldt. Jeg leste på forsiden av vg " Nå kommer solen!" og med knøttliten skrift under sto det " i sør...". Jepp, så lenge varte den gleden. Tror jeg skal krype under dynen her hjemme sammen med hunden min å sove! Dårlig vær er rett og slett ikke noe for meg, blir smådeprimert. Om det ikke blir bedre snart booker jeg tur til syden, omså jeg må dra alene! 

Vet at oppdateringen min har vært dårlig i det siste, for øyeblikket er jeg koblet på via mobilnettet siden internett her er så dårlig. Men men, jeg prøver så godt jeg kan!

Hvordan er været hos dere nå? Missunner dere i sør!

Tok disse bildene i sta. Som dere vet elsker jeg den "barn men voksen" looken på bilder.


Tenker forresten jeg skal lage en knapp under menyen min som heter "hjertesaker" hvor jeg kan legge innlegg som jeg har skrevet om dyrevern slik at alt blir samlet på ett sted, for dere som kunne vært interessert i dette. Høres det bra ut? Jeg har jo skrevet om sirkus, dyrebeskyttelsen norge, kosmetikktesting på dyr, delfiner og hai. Så det kunne jo vært bra! 

hva kan det være?

Kommenter her

I dag hadde jeg alarm på til 16:00 - for å stå opp! Det er ganske sykt. Men mamma vekte meg riktignok litt før, det er en sånn type samtale hvor man er så trøtt at man ikke husker noe som har blitt sagt. Jeg husker bare at jeg sa " TA UT KATTEN FRA ROMMET FOR HELVETTE" og at mamma sa " hvilken katt?". Haha herregud, vil virkelig ha film av meg selv om morningen.

Jeg sitter enda i superman tskjorten som jeg bruker til å sove i, lurer på hvem den tskjorten egentlig tilhører..? Min er den i alle fall ikke! Rart hvordan man plutselig har masse klær hjemme som jeg ikke aner hvor kommer ifra. Jaja, nå skal jeg ta på meg ansiktet (med andre ord sminke meg) og så skal jeg dra til byen for å gjøre ærender med mamma. Og i kveld skal jeg endelig lage video hvor jeg viser hvordan man fester på hairextensions, det har dere jo spurt meg masse om! Whopwhop.

Forresten, fikk denne pakken i dag. Jeg vet hva som finnes inni, men tenkte å ta en liten gjettekonkurranse med dere! Den som gjetter riktig vinner en link til bloggen sin i neste innlegg. Hint : det er noe jeg bruker et par ganger i uken og som er ganske dyrt. .


fra og med i dag - vegetarianer!

Kommenter her

Jeg har tenkt litt, og det er feil at jeg skal være så opptatt av dyr og fremme den saken mens jeg samtidig spiser masse kjøtt hver dag. Så i dag bestemte jeg og Lisa oss for at vi skal bli vegetarianere! Vi begge har prøvd å være det tidligere men nå som vi er eldre og har litt mer kontroll over hva vi spiser så tror jeg det kan gå bra. Vi kan spise fisk og bruke meieriprodukter som smør og slike ting som man bruker når man lager mat, men jeg skal ikke drikke melk som før og naturligvis ikke kjøtt, kylling, egg osv. Vi har blitt enig om at vi kan spise kjøtt når det er kjøtt som er villt, altså at noen vi kjenner har vært på for eksempel rypejakt fordi da vet vi at dyrene har levd i det fri og det er den eneste humane måten å gjøre dette på. Dere må ikke missforstå og tro dette er en oppfordring til dere slik at dere skal bli vegetarianere, fordi det er ikke alle som vil, klarer, har livstil osv til å gjøre dette. Dette er et valg jeg har tatt for min egen del, rett og slett fordi jeg ikke klarer å spise noe som har blitt drept på inhumane måter bare slik at jeg skal få et måltid.

Dette er ikke en blogg som handler om dyr, så bloggen min er enda den samme! Men jeg må bare få ut tankene mine. Jeg føler meg rett og slett litt råtten og ekkel som har masse døde dyr inne i kroppen min. Så i dag var altså mitt siste måltid hvor jeg spiser kjøtt, ettersom jeg spiste kylling i dag. 

Eneste jeg er redd for er at jeg skal gå mye ned i vekt, miste muskler og lignende, så jeg lurer - er noen av dere vegetarianere? Hva spiser dere, hvordan funker det? Og sist men ikke minst så håper jeg at dere kan komme med tanker rundt dette, er det bra eller dårlig at jeg blogger om dette, og støtter dere meg i mitt valg?

Slik ser kroppen min ut nå, dere skjønner vel at jeg ikke KAN gå ned i vekt fordi da kommer jeg ikke til å se frisk ut. Så det er veldig viktig! 
Mitt siste måltid med kjøtt!
intervjuet i dagbladet

Kommenter her

I natt tror jeg har vært den lengste natten i mitt liv, bestemte meg for at jeg skulle se the cove igjen (delfinfilmen jeg har snakket om på bloggen, dere kan se den gratis HER) og jeg gråt i sikkert to timer etterpå. Var helt utrøstelig. Det er så utrolig ekkelt når hele havet er rødt av blod i den filmen fordi mennesker har drept det smarteste dyret vi har. Seriøst jeg HATER mennesker, de er så utrolig stygge. Mot hverandre, mot plantenen, mot dyr. Visste dere forresten at japan betaler land som er små og i gjeld for at de skal stemme på japan når det kommer til valg om de skal få drepe delfiner osv? Det er helt sinnsykt, det er så korrupt at det er kvalmt. Og visste dere at delfinerer er så smarte at de kjenner igjen seg selv på film? De pynter seg når de ser seg i speilet? TRUE STORY! 

Vel, ellers fortsetter livet som vanlig. Ble intervjuet av dagbladet tidligere i dag om mobbing men saken kommer ikke ut før i August men jeg sier ifra til dere! Føltes godt å bli intervjuet om noe annet enn melanotan for en gangs skyld, føler at jeg blir framstilt som en idiot når det er slik. Siden jeg ikke har noen særlige planer i dag kan dere godt ønske dere ett innlegg! 


Lisa er hos meg nå, så nå blir det morgencigg! Ja, jeg sto nettopp opp. . 
Smilemunn og ikke punktum? Thats LOVE!

Kommenter her

 GIRLPOWER.

 

Hva tror dere er den løgnen vi jenter forteller til hverandre oftest? Er det " det er hannes tap",  " han er interessert, han har sikkert bare mistet mobilen" eller er det " du fortjener bedre"? Jeg vet i alle fall at disse ordene hører jeg jenter fortelle til hverandre ofte, jeg hører det sikkert hver gang jeg er sosial og jeg lurer - forteller gutter også slikt til hverandre? At han fortjener bedre, at det er hennes tap og at hun sikkert er interessert - det bare virker ikke sånn?

For er det noe jenter er flinke til, så er det å pynte på sannheten. Jeg har så ofte lyst til å bare rope ut "jeg tror faktisk ikke han er så interessert i deg" når en venninne bortforklarer hvorfor en gutt har vært utro eller hvorfor han ikke ringte opp før etter 8 timer. Og helt ærlig, er det verdens undergang? Noen ganger passer man bare ikke sammen, men jenter har en tendens til å overanalysere alt, hver minste ting gutter sier skal plukkes ifra hverandre, analyseres og settes sammen slik at det får en helt annen mening. Wow, skrev han smilemunn og ikke punktum? Da må han jo være interessert! Skjønner dere tegninga?

Om en gutt er interessert i deg, så vil han faktisk være sammen med deg. Da sier han ikke "nei" om du spør om dere skal finne på noe, da glemmer han ikke avtaler med deg. Enkelt og greit, da virker han interessert. Om en gutt virker sur og frekk kan enhver jente i sitt lille hode snu det om til at han leker hard to get, så er det plutselig greit for oss å mase litt ekstra. Stakkars, stakkars gutter. . .

Jeg får daglig mailer hvor jenter skriver ned historier om livet sitt og spør meg hva de skal gjøre. MEG? Jeg er egentlig like fortapt som enhver av dere når det kommer til dette. Men er det en ting jeg er god til, så er det å ta nei for et nei, og ikke minst - ta en drittsekk for en drittsekk og en snill gutt for en snill gutt. Jeg skjønner ikke helt den der fascinasjonen at jenter faller for slemme gutter. . .? Det er jo overhode ikke morsomt å være sammen med en som oppfører seg helt idiot, synes nå jeg da. Skal man liksom "temme" han? Om du leter etter noe å temme, dra på løvesafari i afrika , ikke begynn med slike leker i kjærlighetsslivet ditt.

Poenget mitt med alt dette var egentlig bare å komme med en beskjed til alle jenter som har problemer, til jenter som sender meg mailer om dette (ikke det at det gjør noe, jeg synes det er hyggelig) og til jenter som IKKE MINST føler seg fornærmet av dette innlegget - det er ikke hannes tap, det er ditt. Det er du som taper tid på å snurre rundt etter en fyr som ikke kunne gitt seg mer faen i om du var her eller i Kina, det er du som taper på det når du ligger å gråter dag ut og dag inn fordi han var utro igjen, det er du som taper på det når du føler du må skjule for vennene dine at du har tilgitt han - igjen. La oss si at du var en bolig, du senker verdien på deg selv når du holder på slik. " Jaja nå har hun tatt han tilbake igjen, svake jente". Og hvordan vinner du? Du begynner å leve for DIN del, ikke for han. Deg uten han. Ikke noe dere, men DEG. 

Noen som kjenner seg igjen?

en mirakelkrem

Kommenter her

Jeg liker vanligvis ikke å omtale noe på bloggen som en "mirakelkrem" rett og slett fordi det virker så overdrivet og som åpenbar reklame. Dere kjenner dere sikkert igjen i settningen " har fått sponset en krem til bare 1999999 kr, den er fantastisk løp å kjøp!!!". Men hva skal man ellers skrive om man rett og slett har funnet et produkt som er veldig, veldig bra - og som ikke koster så mye heller?

Som dere vet er jeg veldig opptatt av å holde en fin brunfarge året rundt. Merk dere, jeg sier nå fin brunfarge og ikke overdrevent brunfarge. Derfor har betakaroten og solariumskremer blitt min løsning! Hva er solariumskremer? Nei, det har ikke solfaktor slik at du blir mindre brun, men heller stoffer som framskynder brunfargen din. Og ja, det funker virkelig! Er nesten som å ta på seg pigmenter i solariumet, og jeg tuller ikke. 

Jeg har ikke prøvd så mange forskjellige, men alle jeg har prøvd fra solariumskremer.no har vært utrolig bra! Den jeg vil anbefale dere i dag heter "chicks on speed", den gir en mørk og dyp brunfarge som holder lenge. Den lukter UTROLIG godt, og på toppen av det hele inneholder de noe som heter Golden Hemp Seed Oil som forsterker din naturlige evne til å bli brun. På toppen av det hele hjelper det veldig om du, i likhet med meg, har problemer med flassing. Det har jo mange etter syden, men om du har en slik med deg på stranda kommer ikke det problemer. Huden blir så fuktig! 

Den koster 199 kr og er på 250 ml - hver gang man er i solariumet bruker man veldig lite av gangen, så derfor holder den lenge. Jeg har hatt min i snart 4 måneder og jeg har brukt den både ute og i solariumet. Det er enda mye igjen av den! Kan kjøpes HER I løpet av mine neste turer i solariumet skal jeg teste disse, haha! Kanskje flere tips kommer snart..

FEST HOS MEG FOR ALLE LESERE

Kommenter her

Hei hei! Herregud nå skal dere høre, lille hypokonderen meg er ute på bærtur igjen. . Nå har jeg fått det for meg at jeg har diabetes. Haha, er det ikke det ene så er det pokker meg det andre, jeg kan sitte oppe hele natten og google symptomer på det ene og det andre. Men for tiden er jeg tørst HELE tiden, drikker som en tulling og føler jeg skal besvime når jeg ikke får vann. Ofte så holder jeg på å besvime når jeg røyser meg, men aner ikke om dette har noe med diabetes og gjøre - har bare hørt at de trenger vann. . Haha, jeg har jo garantert ikke diabetes, er bare så uhelig å ha mange sykdommer fra naturen sin side så hvilken skade kan vel en til gjøre? Noen som vet symptomer og lignende? Jeg mangler sikkert bare et eller annet mineral siden jeg hele tiden er så sløv og dårlig.

Men ja, jeg er i alle fall alene hjemme! Skriver dette på bloggen fordi jeg håper på at en ukjent morder dukker opp :-) Neida, men jeg er ikke redd for det, jeg bor jo et spøkelseshus så om noen tør å komme hit er de dumme. Med mindre er venn med meg da, spøkelsene elsker meg og derfor gjør de ikke noe med mine gjester. Er jeg syk i hodet eller virker det bare sånn? Uansett, til penget, jeg er alene hjemme og derfor vil jeg invitere alle dere bloggleser på fest! Ta med autografblokk og penn så fikser jeg resten. Haha neida jeg er bare trøtt, holder på å sovne over tastaturet når jeg skriver dette og er ikke helt 100% klar over hva jeg skriver engang . . . POENGET ER egentlig at jeg er redd for å være alene, så snart kommer Lisa hit til meg. Takk gud ♥ Kjenner litt på angsten nå, hater å være alene en hel natt.

Hahaha ler meg ihjel av dette bildet, ser ut som en giraff ( skriver man det sånn? sjiraff?) dere skjønner. 

Heldigvis har jeg mange bamser som kan passe på meg! Hver og en av bamsene jeg har betyr faktisk noe spessielt. Den ene bamsen der fikk jeg hos en gutt når jeg var 10 år, vi skulle gi hverandre gaver så hadde jeg glemt det av. . Typisk meg, så fikk jeg en så fin gave hos han liksom!

Ikke minst så kan måsen Mac Miller passe på! Til dere som lurer, ja han lever, han kan til og med fly litt nå! Jeg lærte han det. Haha! Neida søtingen min lærte det helt selv, tror det er normalt for måser. Han bor ute på verandaen til dere som kanskje lurer på om han bor inne i huset. Han er så morsom, synes han ser så utrolig søt og rar ut! 

Her er det berømte spøkelseshuset jeg bor i.. Stort og jævlig
sexy nurse costume

Kommenter her

Som dere vet elsker jeg kostymer, og for en stund siden ble jeg tipset av en leser om lillefrekke.no ! Så nå er jeg "endelig" eier av enda et nursekostyme som jeg falt for med en gang jeg så det på nettsiden. Til dere som lurer på hva jeg egentlig bruker alle kostyme jeg har til, så gjør jeg faktisk fint lite med dem. De henger på rommet og så bruker jeg de når det er kostymeparty og slike ting! Men jeg personlig får 1000 ganger bedre selvtilitt med en gang jeg tar på meg et slikt kostyme, så det kan være godt å gå litt rundt i det en gang i blandt kun for min egen del. Høres sikkert rart ut, men slik er det! 

Anbefaler egentlig alle med litt dårlig selvtilitt å skaffe seg et slikt kostyme. Har dere sett sex and the city hvor de snakker om "hemmelig-singel-oppførsel", altså ting man gjør som ALDRI kjæresten din kan få se? Ja her har dere min. Bruke kostymer mens jeg sitter på pcen og slapper av, haha. Freakshow!

Men hva synes dere om dette kostymet, og er noen av dere eiere av noe lignende? Kan i alle fall fåes kjøpt HER !Fra det ene til det heeeeeeeeeeeeeeeeeeelt andre: 

Siden det er søndag skal jeg og lillesøsteren min se på harry potter og spise potetgull! Blir sikkert veldig koselig, jeg må nesten bare stresse nå fordi jeg må fikse HDMI og alt til tven, er tydeligvis kun jeg som kan det her i familien. . . Føler meg skikkelig handy-man, og hvem hadde trodd at JEG er teknisk anlagt!? Jeg har blitt litt flink opp igjennom årene, har alltid hatt kjærester som ikke kan en dritt med slike ting så derfor har jeg fint måtte lære meg det selv. 

 

HAHAHAH herregud har dere lagt merke til det her før? Jeg har ledd meg til tårer på grunn av den replikken der,  HVA SKJEDDE DER LIKSOM!?

en gledelig nyhet!

Kommenter her

Som dere vet er jeg veldig opptatt av hår og extensions, så derfor ble jeg ekstra glad for nyheten jeg fikk i dag! Nemlig at luxushair.no som jeg kjøper ifra ofte donerer store penger til veldedige formål som har med dyr å gjøre! Hun som driver luxushair er nemlig også like engasjert i dyrevern som meg, det var utrolig godt å høre! Det føles godt at når man først skal bruke penger på noe materialistisk så går en del av pengene du bruker til noe som faktisk gjør en forskjell ♥

På toppen av det hele får luxushair snart inn clip on hestehaler som jeg også skal starte med, har brukt det før og er utrolig fornøyd. Jeg skal blogge mer om dette senere, men nå til poenget! 10% av inntektene for salget av hestehalene går til veldedige formål for dyr, så det kommer jeg med glede til å promotere her. Det føles så godt at mine ord kan gjøre en forskjell for andre, og at bedrifter kan bli påvirket og følge etter. Slike samarbeid er for meg gull verdt!

Men jeg er selvfølgelig også veldig glad for at jeg får samarbeide med luxushair siden kvaliteten er så bra! Håret jeg har nå er faktsik det samme håret jeg hadde på hove - tenk dere det!? Og det er enda så fint. Jeg er ikke spessielt flink til å ta vare på håret for de som kanskje måtte lure på det, jeg sover ofte med det (når jeg bare sovner sånn random, haha) og dette er kanskje litt på kanten av hva man bør skrive på blogg, men å ha kjæreste er det som sliter mest på extensionene om dere skjønner. . Haha men neida det går faktsik helt fint, de er enda sykt fine og jeg elsker fargen jeg har nå! Fargen 613/12 ser mørkere ut på fargekartet til luxushair enn hva den egentlig er, slik som jeg viser dere på bildene over er den egentlig. LOVE IT, og synes faktisk den fargen er mer "barbie" enn platinablond! Den fargen jeg har nå føles så eksklusiv på en måte.

 

Så ja, håret anbefales virkelig! All annen info dere lurer på angående håret kan finnes på luxushair.no og håret jeg bruker for øyeblikket koster 1099 kr men dere kan også finne andre, billigere alternativer på luxushair. Håret jeg bruker finner dere HER 


bursdagsfeiring i går!

Kommenter her

I går feiret vi bursdagen til Stine, det var veldig hyggelig! Har merket at vi er utrolig glad i å feire ting i gjengen vår, for i mogen skal vi nemlig feire bursdagen hennes nok en gang. . Når jeg blir 18 skal jeg satse sterk på at vi feirer min bursdag hele tre ganger! Neida, men jeg håper hun hadde en hyggelig kveld, noe jeg tror hun fikk. Jeg og jentene har laget en ganske bra bursdagsgave til henne som vi alle har spleiset på, gleder meg veldig til å gi den til henne. Noe av det beste jeg vet er nemlig å gi gaver til andre, det er mye bedre enn å få!

Føler meg egentlig veldig dårlig i går, ikke fordi det ble spessielt høyt inntak av alkohol i går for det ble det ikke, men mer fordi jeg har blitt syk (som vanlig). Gud, kan jeg ALDRI få være frisk mer enn to uker i strekk!? Jaja ingen tid å miste her, jeg må fikse meg fordi jeg har forskjellige ting å blogge om. . HARDT LIV. 

Pitabrød til taco, flere som spiser det? Det er sykt godt!

Jellyfruits!

 

the cove

Kommenter her

Her om dagen fikk jeg en kommentar som gikk noe slik som at det er kjedelig at jeg blogger om dyr og hva som FAKTISK skjer på denne planeten, at jeg heller bør blogge outfits, sminke osv. Først vil jeg bare si - jeg blogger 90% om ting som egentlig ikke betyr noe, ting dere vil lese, ting jeg interesserer meg for. Men dere må nesten akseptere at jeg interesserer meg for flere ting enn hva man kan kjøpe i butikken og hva som er det nyeste på bikbok. Og så fikk jeg også en kommentar at jeg heller bør blogge om hva som skjer angående krig, barn som sulter ++. Og joda, men det er ikke min hjertesak. Jeg er mye mer interessert i dyr sine rettigheter fordi de har INGEN valg. Mennesker har ødelagt hverandre, om dere skjønner? Dyr har aldri gjort oss noe. Derfor er det noe jeg bryr meg om. 

Jeg prøver å ikke blogge for mye om det, men det er noe jeg MÅ ta opp. Denne filmen som jeg legger til trailer av under heter "the cove" og er den beste dokumentaren jeg har sett i mitt liv, og jeg er så sur for at den ikke er pensum på skolen men det skal jeg riktignok snakke med kontaktlæreren min om når skolen starter slik at vi forhåpentligvis får sett den på skolen - det anbefaler jeg alle dere å gjøre også!  Den handler om ulovlig delfinjakt i japan, og det er helt UTROLIG at slikt skjer i verden. Delfiner er de smarteste dyrene i verden, de har et eget språk, de er som mennesker med et unntak - de er snille. I filmen the cove får man blandt annet se et klipp av delfiner som blir slept bak en bil mens de enda lever. SYKT! 

 Dere kjenner sikkert til skuespiller Hayden Panettiere? Hun er veldig interessert i dette og denne filmen under her er UTROLIG sterk. Hun er talsperson for http://savethewhalesagain.org/ - på den siden kan du adoptere en delfin og donere penger. Det hjelper VELDIG!  Og om dere ser på nettsiden, så kan dere også se at Norge er et av landene som er "verstinger " på dette med å drepe hvaler osv. 

Delfinkjøtt er på toppen av det hele giftig, og mange skolebarn spiser dette i japan. Flere har faktisk dødd av det. Så hvorfor skal man fange og drepe de da? Om du liker å spise tunfisk, se etter et merke på tunfiskboksen som sier at ingen delfiner har blitt drept i sammenheng med det. Fordi mange delfiner blir fanget i de nettene som tunfisk også blir fanget i. 

For all del, uansett hva dere gjør, om dere besøker et land hvor man kan dra i en vannpark å se på delfiner, bade med dem, ta bilder osv - IKKE GJØR DET! Da støtter dere en industri som IKKE skal støttes. Som de sier i dokumentaren, at en delfin smiler betyr IKKE at den er glad. Så ta facebookbildet ditt hvor du poserer med en delfin og gjem det fra verden fordi da viser du at du støtter en industri som dreper det fineste dyret vi har. Hard sannhet:-)

Dere kan kjøpe filmen the cove på http://www.dyrsrettigheter.no/.   Traileren kan dere godt se, den viser ingenting ekkelt og er heller ikke skummel. 

kveldens outfit - ny kjole

Kommenter her

Hei hei! I dag skal vi feire bursdagen til Stine Mari som feirer 18 år på mandag, tenk at hun har blitt så stor! Og at vi har vært bestevenner så lenge ikke minst ♥ Gleder meg til vi skal på Justin Bieber sammen i april! Og til dere som lurer, vi har biletter til den 17 og har golden circle. På toppen av det hele drar Amanda til spania på Onsdag, så blir den siste helga vi er sammen på en stund - med andre ord, må ha det veldig gøy i dag! Vi skal lage taco her på vorsh hos Anne-Sofie, og etter det drar vi videre til en ganske stor fest som faktisk ikke er så langt ifra der jeg bor (jeg bor litt utenfor byen). Så det blir gøy, og for første gang i mitt liv kan jeg faktisk GÅ hjem fra en fest! Hater at sjofør er så utrolig dyrt. 

 Har på meg en ny kjole i dag fra kimstore.se , den er utrolig fin synes jeg! Kom litt dårlig fram på bildene her, men dere får se bedre i morgen! Er så sulten nå at hendene mine rister mer enn vanlig og er enda en time til vi skal spise, jeg KLARER IKKE VENTE PÅ TACO. Jaja haha, hva synes dere om kveldens outfit? ♥

Desperat forsøk på å vise skoene, haha..

Haha ser dere at jeg kan blåse ring!? Om man ser bort ifra at jeg ligner på en 40 år gammel dame her da. . . Og som dere vet festrøyker jeg, derfor er det ingen poeng i å ta av i kommentarfeltet her angående det. 
ny shorts og tights!

Kommenter her

For en stund siden mottok jeg en del plagg fra kimstore.se , nå skal jeg vise dere to av de! Kimstore har forresten masse annet kult jeg har blogget om tidligere, blandt annet fake tatoveringer, løsvipper, løsnegler og nå også klær! Så kan være verdt en titt, jeg liker i alle fall masse på den siden.

Shortsen og tightsen er begge favoritter for meg, spessielt shortsen! Det er jo veldig mange shortser som er i den stilen akkurat nå, men denne synes jeg skiller seg litt ut fra de normale som "alle" har fra bikbok og carlings.

Tightsen er dritkul, får masse komplimenter for den på grunn av de kule gulldetaljene nederst på anklene. Pluss, jeg får svær nicki minja rumpe i den, haha! 

Hva synes dere? 

mennesker er de verste

Kommenter her

Som dere vet er jeg sterkt imot dyremisshandling og veldig engasjert. I går fikk jeg en mail fra en leser som ville jeg skulle skrive litt om haier og hva som FAKTISK skjer med den arten nå, så det kan jeg gjøre med glede! 

I løpet av de siste 40 årene har haipopulasjonen blitt redusert med 90% , 264 000 haier blir drept HVER DAG og ingen gjør noe med det. De blir hovedsaklig drept fordi visse asiatiske land skal få haifinnesuppen sin. Haien blir fanget, finnene blir skjært av og så blir haien kastet ut i vannet igjen - mens den fortsatt lever. Etter at finnene er skjært av kan haien leve alt fra et par timer til en dag og gjennomgår utrolige smerter. Haien er egentlig utrolig rolige og redde dyr, de er IKKE fienden til oss mennesker. Tenk på hva framtidlige generasjoner kommer til å synes om oss, vi som har utryddet så mange arter? 

Fortsetter dette vil alle haiene i verden være utryddet før jeg fyller 60 år. Alle redder pandaer, men ingen redder haier. Ingen prater om dette, media gir det null fokus, derfor vil nettopp JEG gjøre noe. 

Så her er noe nettopp DU kan gjøre! Skriv under på underskriftskampanje HER (du må skrive inn emailen din der det står "join the movement") og LIK DETTE INNLEGGET med facebookknappen under slik at så mange som mulig ser dette og kan skrive under. 

Trailer til filmen sharkwater. En film som handler om livet til haier. Utrolig vakker og rørende film men veldig trist også. 

Hva synes dere om dette? 

I'm off on a adventure

Kommenter her

You might hear the birds singing flying around, you never see them too long on the ground 
You want to be one of them...

 I'm on my way to heaven


forbanna

Kommenter her

Herregud jeg er så jævlig forbanna nå at jeg ikke tror ord kan dekke det engang. I byen vi bor i (Harstad) så er det en del måser i byen, men det folk ikke skjønner er jo at den måsearten som er i byen faktisk er FREDET!  Så fikk jeg høre at noen hadde skutt og drept en måse som bodde på taket til hovedshoppingsenteret i byen, den måsen hadde to unger. Den ene er nå død, og den andre lever enn så lenge. Men jeg kan ikke ta den inn, faktisk er det ulovlig for meg og ta inn en fredet måse - så det jeg har gjort med min i utgangspungtet er ikke lovlig heller. Poenget var, det irriterer meg så forbanna mye at noen har skutt den måsen på taket der. Hvorfor I FAEN GJØR MAN DET? Var den litt irriterende kanskje? Ja cry me a fuckings river, jævla måse som passet på barna sine. NOT. Mennesker er de styggeste dyrene på jord, uten tvil. Det er KUN vi som dreper for å drepe, fordi man får en slags glede av det. Håper de som dreper dyr fordi det er "morsomt" brenner i helvette. Og politiet driter jo i slike saker fordi politiet i harstad har viktigere ting å drive på med (som å avbryte hjemmefester, se etter folk som kjører 1 km over fartsgrensa og andre livsviktige saker) så derfor driter de i jeg om noen skyter et fredet dyr. . Well well, neste gang jeg ser eller hører om noen som har drept en måse skal jeg anmelde de til helvette, jeg har penger i massevis og kan gjerne "kaste bort litt" på advokat etc. Det hadde jeg gjort med GLEDE. 

Nå skal jeg prøve å roe meg ned, selv om jeg har EKSTREMT dårlig samvittighet for at jeg ikke kan passe på den lille måseungen som er igjen der oppe. . Håper noen andre kan gjøre det! Skal prøve å sove til min fine Mac Miller,  er så forelska i han at det gjør vondt! Vil heller fokusere på min kjærlighetssorg angående han enn det sinne jeg føler angående stygge idioter som plager dyr.

Hva synes dere om dette?


Jeg blir angrepet

Kommenter her

Hei ! 

Nå er jeg hos Lis og vi skal snart gå til Anne-Sofie. Akkurat nå holder Lisa sin lillebror på og stjele iphonen min, han sitter nå og prøver å finne ut koden. . Han er faktisk ett tall unna å klare det så er litt stressa, haha! Han er 6 år og har en energi som virkelig aldri tar slutt, jeg prøver hele tiden å leke skikkelig mye med han slik at at han forhåpentligvis blir sliten men neida, det skjer aldri! Nå deaktiverte han telefonen min, pokker. . OG NÅ ØDELA HAN GENSEREN MIN!!!! 

Haha herreguuud

Hadde i alle fall besøk tidligere i dag, vi så " 21 jumpstreet" som faktisk var en veldig bra film! Men er det kun jeg som faktisk ikke synes Channing Tantum ( eller hva han nå heter) er kjekk? Finner han ikke attraktiv overhode, haha. . .

Jaja, nå blir vi hentet av min boooyfriend og så drar vi! Snakkes senere ♥

 

 

Det finnes ingen fasit, folkens

Kommenter her

Er det en ting som virkelig irriterer meg, så er det mennesker som ser så svart-hvitt på alt. Enten så er man det ene, eller så er man det andre. At folk i det hele tatt kan tenke slik? Jeg kan ta et eksempel. . . Jeg fikk en kommentar på at jeg har dårlig musikksmak fordi jeg hadde skrevet om Justin Bieber, og at jeg må høre på mer "ekte" musikk som for eksempel Incubus og slikt. For det første, så er det ikke noe som heter dårlig musikksmak. Det er ingen fasit på hvilken musikk man skal like! Og for det andre, selv om jeg liker Justin Bieber, så liker jeg ikke KUN Justin Bieber. Jeg har tre forskjellige lister på spotify jeg hører mye på : en med søt musikk som for eksempel Justin, Miley Cyrus, Hilary Duff og slike ting, en annen med Kid Cudi, Mac Miller, Kid Ink og Drake og en siste med for eksempel Nirvana, Pearl Jam, Perfect Circle og - Incubus. Man kan jo like så mye mer enn bare en sjanger, NÅR skal folk skjønne at man kan ha mer enn EN interesse og mer enn EN ting man liker? Gud, kom dere ut av 1950 please. Er det noen andre av dere som er slik som meg, nemlig kan høre på det meste?

Jaja, nok negativitet fra min side, for jeg har nemlig hatt en fantastisk morgen! Jeg fikk sove hele 12 timer i natt, så gratulerer til meg selv for det. Jeg har dusjet, spist vaffel til frokost og skal snart få besøk av min venn Håkon som jeg ikke har sett på lenge. Gleder meg! Fikk også nye happyplugs i posten i dag, mine forige rosa klarte jeg nemlig og ødelegge her om dagen.. Jeg dro den hardt til meg, og så ble ene ørepluggen slitt av! Da var det bare å bestille en ny. Om dere er interesserte i å få like kan dere enten kjøpe det på happyplugs.com  HER eller på nelly.com HER
Har du lyst, har du lovt

Kommenter her

Hei folkens ♥Har hatt en skikkelig avslappende kveld alene, kan ikke huske sist gang jeg ikke hadde et eller annet stressmoment hengene i bakhodet eller sist gang jeg ikke hadde en plan med venner. Ikke missforstå, jeg er glad i å ha mye og gjøre men noen ganger kan jeg ha det minst like morsomt i eget selskap. Etter hver sommerferie angrer jeg alltid på at jeg ikke tok meg mer tid til og slappe av, det skal definitivt ikke bli noe jeg skal angre på når skolen starter i år! Tenk at jeg starter tredjeåret på videregående skole. . Tiden går så fort, føler jeg ikke har endret meg siden tiendeklasse faktisk! 

Kvelden min har jeg brukt på litt serietitting, blandt annet teen mom 2 og frustrerte fruer. Snille mamma hadde også kjøpt med seg smågodt og brus fra butikken, da er i alle fall jeg fornøyd! Har også gjort litt bloggjobb som sagt, dere lurer kanskje på hva bloggjobb innebærer? Jeg kan ikke svare på vegne av andre bloggere, men for meg betyr det at jeg svarer på mail fra forskjellige bedrifter og sist men ikke minst svarer dere lesere, jeg planlegger blogguken og hvilke innlegg jeg "må" skrive, leter etter insiprasjon og slike ting. 

Forresten så har jeg endelig fått instagramen min til og funke igjen! Den har vært nede en liten stund ettersom Lotte klarte å ødelegge et eller annet der haha, nå er det i alle fall fikset og jeg har fått den nye versjonen! Har brukt den gamleste så lenge nå. Jeg heter therealsophieelise, hva heter du? 

Godteripose fylt med mine favoritter, nemlig salt lakris! Nam!

Så ja, noe av det som innebærer bloggjobb er vel å ta fine bilder til dere. Derfor tvang jeg med lilesøsteren min ut i sta for å ta bilder av meg, hun er den i familien som vet best hvordan jeg liker å bli tatt bilde av! Hun gjør det så ofte for meg at vi har fått skikkelig rutine på det, haha. Og så kan selvfølgelig jeg ta noen bilder av henne også om hun ønsker det! Jeg har så bra linse på kameraet mitt at det i følge henner en drøm og bruke i forhold til hennes.

Dagens outfit ser slik ut! Elsker at man kan pynte seg til hverdag. Hvorfor kan man? Fordi man vil, vel! Har du lyst til å gå med en ballkjole på en torsdag så gjør du så absolutt det, og vil du gå med sløvebukse ut på en lørdag - kjør på! 

Kjole fra Nelly.com kan kjøpes HER // Sko fra nelly.com kan kjøpes HER // veske fra makestyle.no (lulu's) 

Så, plutselig regnet det haha! Er ikke helt vanlig at været plutselig skifter her i Harstad.
videoblogg - mistet stemmen, søvnproblemer og sang

Kommenter her

Herregud jeg prater så mye tull når jeg lager videobloggg! Skulle egentlig spørre om tips til meg som sliter med søvnmangel, men så begynner jeg heller å synge? Hva i alle dager! Er så typisk at jeg sitter elnge og planlegger hva jeg skal si når jeg videoblogger, så blir jeg så ivrig fordi jeg elsker å snakke. . . og så wips har jeg snakket meg helt ut av temaet. Typisk meg! 

Noen som har tips for å få sove? Spessielle teknikker man kan bruke, ting man kan tenke på, ting man kan drikke osv? Jeg trenger det virkelig, hele hverdagen min blir jo ødelagt på grunn av dette!

Sangen heter " my life would suck without a milli", får alltid spørsmål om det. Artisten er The White Panda ♥

"endelig" ferdig med photoshoot

Kommenter her

Sånn, nå har fotografen dratt etter fire og en halv time hjemme hos meg. Jeg har jo sovet tre timer på to døgn så kan si at jeg var litt trøtt, men uansett var det utrolig gøy og bli tatt bilder av, spessielt når man går så godt overens med den som fotograferer! Har fått sett alle bildene, riktignok de uredigerte versjonene og jeg må bare si - wow! De er dødsbra og veldig lik slik som jeg hadde sett for meg. Jeg ser ut som en liten barbie på bildene, og det var det jeg gikk for. Liten, uskydlig barbie. Liker veldig når man får inntrykk av at personen på bildet er litt freakshow, og det tror jeg vi klarte med bildene av meg i dag. Får bildene i løpet av neste uke faktisk, mye tidligere enn jeg hadde sett for meg! Det ble jeg veldig glad for og høre.

Slik så det ut inne på mitt rom i dag, masse blitzlamper og greier.

Så tok jeg bilde av noen av bildene på skjermen hennes, haha.. Så får dere litt feelingen av hvordan det ser ut!

Dette bildet under her er favorittbildet mitt fra hele shooten. Er det ikke sykt kult!? Vil bare få det i skikkelig stor versjon og henge det opp på veggen, haha

BOSS. Haha neida

Nå skal jeg spise denne fantastiske frokosten/middagen/kveldsmaten her før jeg kaster meg over en liten haug av bloggarbeid som har hopet seg opp. Jeg skal også lage videoblogg med speilreflekskameraet og denne gangen skal jeg IKKE filme i speilet. Følte det var på tide, hehe. Kommer ut i kveld. Håper alle har en fantastisk dag, nyt sommerferien - ikke så lenge igjen nå.. 

Så tror dere bildene blir bra, og snakker vi nytt headermateriale!? 

VINNERE AV JUSTIN BIEBER

Kommenter her

Hei! Nå skal jeg trekke vinnerne av Justin Bieber, har prøvd og gjort det i hele dag men siden så mange meldte seg på så skrur pcen seg av hele tiden når jeg går inn på innlegget haha.. Måtte trekke to vinnere som får en hver, men regner med nesten alle kjenner noen som skal uansett..? Følte det ble best å gjøre det på den måten..

Så.. Vinnerne er...

MARIA SYDOW 

og...

ELENA SNELLINGEN

Gratulerer så mye!! Bilettene er til showet den 17, og atomic kommer til og sende dere mail med all info ♥ Gratulerer så masse igjen, gleder meg til og se dere der! 

Tumblr_m70hd7hoy61r0ijzso1_500_large

inspirasjon og forberedelser

Kommenter her

Holder nå på og fikse neglene mine til i morgen, siden det er photoshoot da! Jeg og fotografen så på inspirasjonsbilder i dag og vi hadde faktisk begge funnet fram bilder fra samme fotograf, så det er ganske sykt at vi hadde helt samme visjon på forhånd! Jeg liker veldig når det er motsettninger i bilder, altså at man kanskje er kledd og sminket litt voksent men samtidig er et barn/ungdom og sitter med masse bamser og leker. Haha jeg vet det er litt sært, men har alltid elsket slike bilder! Og sist men ikke minst - sterke farger.

Fotografen vi begge hadde funnet fram bilder av er i alle fall David la Chapelle, en av mine favoritter! Han har blandt annet tatt noen veldig kjente bilder av Britney Spears som jeg skal legge ut under her som de aller fleste av dere sikkert har sett. Selv om bildene er inspirert av han skal jeg ikke være lettkledd, har funnet fram antrekk og jeg skal ha på meg kjole og sko i sterke farger, altså colourblocking. Men settingen rundt skal være litt lik, men siden det skal være på rommet mitt kommer fotografen til og bruke mye photoshop etterpå. Gleder meg til og se bildene, tror det blir ny header etterhvert! Får ikke bildene før i starten av August så vet dere det, men skal ta noen "backstage" bilder i morgen. 

Her er i alle fall noen bilder av la Chapelle som jeg har funnet fram til inspirasjon. 


Og slik blir neglene mine! Ganske kult, ikke sant?

Tror dere det blir bra? Og var ikke neglene mine sykt søte? 

rosa drømmer

Kommenter her

Dette har vært en spennende dag med fotografen her, har også vært i intervju med NRK.no i dag men skriver mer om alt det i morgen. For nå skal jeg nemlig komme med noen bra tips til dere! For en god stund siden mottok jeg en pakke fra makestyle.no, en av favorittsidene mine når det kommer til sminke og andre velværeprodukter på nett. Det tar alltid en stund med meg fra når jeg får pakken til jeg faktisk skriver om det, men det er fordi jeg vil bruke produktene over tid slik at jeg kan gi dere min ærlige og fulle mening om produkter. Så det skal dere få nå!

Det første produktet jeg skal fortelle dere om var også det produktet jeg ble mest glad for og motta. Nemlig barberingskremen fra EOS. Det høres jo veldig kjedelig ut, for ja - barbering er jo fryktelig kjedelig! Men jeg har utrolig tør hud og skjærer meg til blods hver eneste gang jeg barberer meg i dusjen, derfor har dette blitt en prosess jeg gruer meg til. EOS sin barberingskrem skulle love noe annet, den skulle tilføre fuktighetskrem slik at man slipper og bruke det etterpå, og den hadde visstnok en helt spessiel teknikk som gjør at man ikke skjærer seg. Jeg var som vanlig skeptisk til det, for det har jo så mange barberingskremer lovet før denne. 

Men den funker faktisk! Etter at jeg begynte med den har jeg ikke skjært meg en eneste gang. Den lukter godt, fukter huden og kan brukes selv om man ikke dusjer, nettopp på grunn av all fuktigheten. Og ps - huden lukter godt HELE dagen etter man har brukt den! Jeg skal definitivt kjøpe meg denne på egenhånd når jeg går tom. Eneste negative er at den kan være litt vanskelig og smøre ut, nettopp fordi den er som en tykk fuktighetskrem og ikke skom. Men det er egentlig ikke problem overhode. Stort pluss for at den er rosa, haha! Kan kjøpes HER, og den koster bare 89 kr. 

Dette glitteret fra two faced ble også raskt noe jeg likte, men det er litt vanskelig at et produkt kommer opp på favoritthylla hos meg når det er en øyenskygge - nettopp fordi jeg ikke bruker dette. Men dette glitter kan man bruke på kroppen også, noe jeg fant ut ved at jeg sølte ut nesten hele greia en gang ved et uhell. De få anledninge jeg bruker noe over øynene, for eksempel nyttårsaften, så skal dette uten tvil taes i bruk!

Kan kjøpes HER og koster 199 kr. 

 

Denne har jeg skrevet om før. Tangle teezer - også kjent som verdens beste hårbørste om du bruker extensions og jeg sier meg helt enig! Var hos en frisør en gang og hun sa at om jeg NOEN gang har mulighet til og kjøpe meg den, så må jeg gjøre det. Jeg mister INGENTING hår når jeg bruker den på extensions og vanligvis røyter jeg som en gal. Så om du bruker extensions eller har slitt hår så har du absolutt ingenting og tape på og kjøpe denne. Den er billig, rosa, liten og sliter ikke på håret. Ingen av de er en negativ faktor for meg! Kan kjøpes HER.

 

 

Lulu's sine vesker er jo en stor favoritt i bloggverden og jeg skjønner hvorfor. De er nydelige og denne her ble min nye favoritt! Den skal brukes til hverdags, den er rett og slett for fin til og bli skitten av sminke! Den rommer mye plass og er i et utrolig deilig stoff. Jeg har så langt bare hatt den til pynt, så nydelig er den! Og rosanyansen den er i er forresten den fineste i verden.

Kan kjøpes HER og best av alt? Den koster KUN 149!!! 

Nok en gang - øyenskygge. Vanskelig for og bli favoritt hos meg. Men jeg elsker virkelig too faced, og dette brettet i romantiske farger var mer noe for meg. Men skal jeg fortelle dere en litt sær hemmelighet? Jeg bruker øyenskygge på leppene! I alle fall om det er i en lys rosafarge. Jeg lover dere, det er så mye bedre en leppestift. Det holder lengre, føles bedre og har finere farger. Så det bruker jeg fast denne til. Two in one - oh yes!

Kan kjøpes HER.

Og så til det aller beste - en travalo! Når jeg først så denne tenkte jeg bare " hva i alle dager er dette" og så skjønte jeg at det var en liten oppevaringscase for flytende produkter, for eksempel parfyme eller balsamspray. 

Men så tenkte jeg igjen " hva skal jeg egentlig med den her? Parfymen min har det jo fint hvor den er?" og så oppdaget jeg dette merket på siden - man kan ta den med på fly! Den er nemlig under grensen på hva man får ta med, så om du skal på sydenreise og må tilbringe 7 timer på fly er ikke det en så veldig ekkel opplevelse lengre, nå som du kan ta med deg parfymen din inn.

Jeg prøvde med balsamspray for og vise dere. Det er i alle fall veldig lett, man setter travaloeren oppå spayen og trykker den ned. Så pumpes det inn. Må riktignok nevne at om du skal spraye inn f.eks parfyme så må du ta av overdelen på parfymen slik at kun "stangen" stikker ut. 

Tar ca 1 minutt og så VOILA! Kan kjøpes HER og koster bare 149 kr. 

Noen av produktene du har lyst på, såfall hvilke? 

hvordan bli så brun som mulig?

Kommenter her

Som dere kanskje vet har jeg hatt et stadie i mitt liv hvor jeg syntes det var vakker og være unaturlig brun til nordmann og være. Jeg er jo NORSK (and proud) så da skal det ikke se ut som jeg kommer fra afrika? No offence til de som faktisk kommer ifra afrika fordi de SKAL se sånn ut, men det blir bare feil når jeg er like mørk i huden. Skjønner dere? Så ja, nå har jeg kommet over det fjortisstadiet der. Jeg synes enda farge er fint, men med MÅTE, og jeg liker fargen jeg har på kroppen nå veldig godt. Før kunne jeg få kommentarer på at folk nesten ble redd når de så meg fordi jeg var helt platinablond med mørk brun hud, nå får jeg heller komplimenter for en fin farge.

Jeg gikk på melanotan, også populært kaldt barbiedopet, for en stund siden. Jeg begynte i Februar og sluttet i April, det var tredje gang i mitt liv jeg gikk på det. Personlig fikk jeg ingen bivirkninger, det er min ÆRLIGE mening og jeg kommer ikke til og drive med skremselspropaganda. Men, det er ikke et godkjent legemiddel så om du blir syk er det på egen risk, ikke gøy og tenke på eller? Mest sansynlig er det nok også at foreldrene dine blir veldig skuffet over deg - for det ble mine. Så, jeg lovet mamma og pappa at jeg aldri skulle gå på det igjen så lenge jeg bor hjemme og det skal jeg holde også. Såpass respekt har jeg for de!

Derfor har jeg lenge lett etter et alternativ som kan være like bra som melanotan men samtidig være naturlig, og nå tror jeg endelig at jeg har funnet det! I tillegg til og smøre meg med solariumskremer har jeg nå også begynt med betakaroten. Men ikke hvilken som helst betakaroten men helt EKTE, ren betakaroten! Dere vet at betakaroten kan ha like mange tilsettningstoffer som for eksempel.. tja, la oss si blått godteri? Det smaker blåbær, men er ikke blåbær. Samme greia er det med betakaroten. Så det som jeg nå har gått på en stund er helt rent og fint og jeg lover dere - det funker som bare pokker! Jeg tar ikke sol selv om jeg går på det, man skulle kanskje tro det ikke funket da. Men det funker uansett! For jeg har jo fin farge, har jeg ikke?

Dere kan kjøpe det hos proteinfabrikken.no. Det er den jeg nå skal bruke lenge!
Har noen av dere brukt betakaroten eller kanskje til og med.. barbiedop? Er dere fornøyde? 


stor photoshoot starter i dag

Kommenter her

Hei dere! Er ikke helt normalt at jeg kommer med et blogginnlegg såpass "tidlig" om morningen, jeg sover jo som en stein til vanlig. . . Men jeg er våken nå, og det føles bra! I dag kommer en fotograf på besøk til meg, vi skal ta portrettbilde av meg som faktisk skal stilles ut på utstilling. Jeg kommer garantert med mer info om dette senere en gang, for det er jo utrolig spennende etter min mening! Men, fikk litt sjokk i går når jeg fikk høre at vi skulle være hjemme hos meg, derfor ble det rydding av rommet klokken 05 i natt! Tror dere jeg er trøtt nå eller? Vel, faktisk ikke! Føler meg lys våken og veldig klar for og gripe dagen, haha.

Fotografen skal i alle fall være her i en del timer, vi har planlagt at hun skal være her til ca fem. På den tiden skal hun intervjue meg, se litt på hva jeg gjør til hverdags (altså gå på do, kødda) og så skal vi se litt på inspirasjonsbilder før vi tar noen prøvebilder før i morgen - det er nemlig da vi skal ta det ordentlige portrettbildet. Siden hun skal følge min hverdag blir jeg og blogge litt mens hun er her blandt annet om. . . wait for it. . . melanotan / barbiedop! Det har jeg jo utsatt lenge nok nå. 

Så, er det noen av dere der ute som rydder like sjeldent som meg, altså annenhvert skuddår? Eller er det noen der ute jeg virkelig bør se opp til når det kommer til rydding? Jeg HATER og rydde, så all creds til dere som har et plettfritt rom til enhver tid! 

Her har dere noen bilder av rommet mitt, det har jo vært litt etterspurt. Lite har forandret seg her siden sist, men jeg kan jo vise dere uansett! 

Jeg bruker skoboksen til oppevaring av sminke og diverse hårprodukter, ganske smart! 

Alt dette bruker jeg hveeeeeeeeeeer dag for og se fin ut! Haha neida, faktisk langt ifra. . .

Fotografen sa i går " ha først hverdagslook så kan du bytte etterhvert" og så kom jeg på at hverdagslook og pyntelook for meg = det samme. Vet ikke om det en bra eller dårlig ting? Jeg sminker meg faktsik akkurat like mye (eventuelt lite hehe) om jeg skal ut som om jeg bare skal være hjemme en dag. Samme med håret, det ser alltid likt ut! Men hva kan jeg si, hår, sminke og klær er jo en hobby for meg og noe jeg virkelig elsker og drive på med. 
 

Edru hageparty

Kommenter her

Dette har virkelig vært en utrolig hyggelig kveld med noen av verdens beste jenter! Er så utrolig glad jeg har de ♥ Og selv om vi blir litt irriterte på hverandre noen ganger og snakker litt surt så er vi aldri uvenner! Jeg tror det er viktig i alle type forhold, både med venner og kjæreste. Man skal kunne si det man mener uten å være redd for at det skal få noen konsekvenser, som for eksempel en stor krangel og uvennskap. Man skal være seg selv sammen med de man elsker, håper alle har det slik som meg på denne fronten! Jeg vet jeg skryter mye av vennene mine men det må jeg få lovt til, vi er så utrolig bra sammen. 
Tror mamma ble litt stresset i dag, hun liker jo ikke at jeg drikker alkohol, hvilke foreldre gjør egentlig det? Så når jeg hadde laget drinkmixen min sa mamma " skal dere ikke ha noe og drikke? brus eller noe?" så sukket jeg og sa " Herregud de har jo MASSE cider ute!!" og hun ga meg DET blikket..  Men mamma er verdens beste, og jeg kan godt innrømme at jeg er litt bortskjemt. Hver gang jeg arrangerer noe hjemme hjelper de til, i dag fikset for eksempel pappa musikk til oss og mamma fikset salat og slike ting. Haha, jeg slipper alltid gjøre noe som helst hver gang jeg har jentekvelder.. 

Men men, var i alle fall gøy og få grillet sammen med jentene! Hva bruker dere og gjøre på jentekvelder? 

Haha , Amanda og Lotte sin grillmat! Tror dere vi slet mye med den her, eller? 


Alt dere ser på fatet der, altså tre pølser + to burgere er mitt.. Sier jo jeg er matmonster!Her har dere drinken min, og den ble virkelig en suksess! Har aldri smakt en så god drink før som inneholder vodka. Fordi vodka er jo rett og slett helt grusomt, er dere ikke enige? Jeg takler det ikke! Jeg hadde en litt uheldig episode med det i 2011 og etter det har det vært no-no for meg. Men nam, denne var virkelig en suksess for alle oss jentene! 

Lotte, Amanda og Stine Mari <3 Anne-Sofie var også der! 
 


Tips til gode drinker

Kommenter her

Hei hei dere! 

Solen skinner og det er nydelig vær ute - nordnorsk sommer på sitt beste! Det er virkelig noe eget med det, vanligvis er jeg ikke noen stor fan av og bo så langt oppe i nord men når solen en sjelden gang treffer og gradestokken bekker over usle 10 grader. . . Da er det herlig! Derfor griper jeg denne anledningen til å ha en liten sammenkomst her hjemme hos meg med fire andre jenter. Vi skal grille og kose oss, matmonsteret i egen person (meg) skal lage BURGER! Herregud, burger med MASSE ost. Om min framtidlige ektemann er der ute så vet du hva vi må spise før du skal fri. Burger med ost. Eller taco. Eller pizza. Eller potetgull. Eller smågodt. Nam

På toppen av det hele har jeg laget strawberry daquary, er ikke helt sikker på hvordan det skrives haha. Men det er en kjempegod drink i alle fall! Det du gjør er at du blander frosne jordbær, isbiter og litt vodka i en blender og så tar du litt sukker i. Smaker kjempegodt! Skal innrømmes at jeg følte presset når jeg skulle lage det, tenk om det ble helt jævlig? Men tror det ble helt okei faktisk. Til dere som spør hva jeg ellers drikker når jeg er ute så pleier jeg og blande mickey finn og solo, det smaker lolipop og er den beste enkle drinken man kan lage. Men om DU har noen gode drinkblandinger og komme med så tar jeg gjerne imot det med en stor takk!Denne søtingen skal spille musikk for oss i dag!Vi passer en av kattene til tanten min, se så nydelig den er! Elsker og ta bilder av dyr, spessielt katter.Kjedsomhet, haha..


Og ja jeg vet jo at noen av leserne mine kommer til å bli helt jomfru-maria nå og si at jeg er under 18 blabla, men har du møtt noen på 17 år som IKKE har smakt alkohol før..? Da vil jeg heller skrive om det her, slik at andre på min alder kan få tips til gode drinker istedenfor å helle nedpå med "heimbrent". Forresten så blir jeg og alle mine beste venner 18 i år, noen har blitt det allerede! :-)


se tvserier på nett?

Kommenter her

Er mange som har spurt meg hvordan jeg ser for eksempel frustrerte fruer på nett og jeg skjønner ikke hvorfor dere ikke kan lete selv, det er jo for all del ikke så vanskelig? Vet dere hva google er? Men jaja, siden dere uansett kommer til og mase konstant tenkte jeg og forklare det her. Når dere trykker videre inn på linkene jeg legger ut bør dere se via sockshare.com, (det kommer opp som et alternativ inne på linkene), det er best kvalitet og laster inn sykt fort.
Her får dere mine favorittserier! Trykk på navnet til serien for og komme inn der dere kan se episoder. 

Frustrerte fruer - Denne serier har ALT! Romantikk, spenning, latter, sorg. . Ja, you name it! Jeg er så utrolig glad i den serien der. Den handler om husfruene på wisteria lane og deres drama i hverdagen enkelt og greit. Hver sesong er det en ny nabo på gaten som det er noe mystisk med.

252662_233679200086257_1251595886_n_large

Criminal minds - den beste av alle serier som handler om og etterforske drapsaker etter min mening. Den er også den mest realistiske i måten de finner morderne på! Jeg synes ofte c.s.i og slikt kan bli litt overdrevent men criminal minds er veldig bra, og ikke minst bra skuespill. Hver eneste episode er utrolig spennende!

Two and a half men - trenger vel egentlig ikke si så mye, dere vet vel alle hva dette er. Utrolig morsom serie!

200306_1574256488058_3030753_n_large

Greys anatomy - handler om turnusleger som nettopp har begynt og jobbe på et sykehus (når sesongene strekker seg blir de jo leger, overleger osv) og deres personlige drama men også drama som skjer på sykehuset. Spennende, trist og morsom!

How i met your mother - uten tvil den beste komiserien i verden. Får meg til og le høyt av hver eneste episode.

534913_407780679257344_654128386_n_large

Sex and the city - trenger jeg si mer? 

Ugly betty - savner den serien så utrolig mye! Den er så utrolig søt og morsom, man blir ordentlig glad i karakterene der (utenom betty, synes hun er irriterende..). Best show ever! 

Tumblr_lkomv8scol1qbp9yfo1_500_large

Så, har dere en serie og anbefale meg? ♥

 

 

liten hollywoodfrue

Kommenter her

Hei igjen ♥

Har hatt noen SINNSYKE smerter i magen i dag, dere skulle bare ha visst! Jeg og pappa skulle spise taco og jeg satt seriøst og gråt ved middagsbordet og det er ikke normalt at jeg gråter når vi skal ha taco! Så da var det rett på sofaen med smertestillende, men med en gang jeg fikk i meg litt taco likevel så ble jeg helt fin igjen. Derfor kan jeg konkludere med at taco = medisin! Kanskje legene bør innføre taco på resept?

Sitter nå og planlegger tur til Tromsø neste uke, jeg skal på photoshoot igjen slik at jeg får tatt ordentlig bra headerbilder! Sist gang jeg var på photoshoot der var i Januar og jeg synes jeg bør få til minst en i halvåret. Den beste delen ved denne jobben er definitivt og dra på shoot! Derfor ser jeg nå etter litt bilder på weheartit og slikt, har dere noe inspo og komme med? Jeg liker litt "sexy" bilder om man kan si det sånn, vil helst ligge i en seng, på en strand eller noe sånt. Megan Fox var inspo for sist shoot, så kom gjerne med forslag!

Måtte ut alene med selvutløseren i hagen i sta, kan ikke akkurat sammenlignes haha.. Og jeg rakk det ikke før solen gikk ned! Elsker forresten slike krøller jeg har i håret nå og kan gjerne vise dere på video om det finnes interesse for det. Føler meg som en liten hollywoodfrue hele dagen lang og den følelsen er bare fantastisk herlig i følge meg! Fikk en kommentar på at jeg hele tiden ser ut som om jeg skal på fest og skiller meg ut fra andre her i byen - aner dere hvor glad jeg blir da? Fordi det er noe jeg virkelig liker, nemlig og pynte meg.  Nå skal jeg bade måsen og så legger jeg meg! Natta ♥ 
nytt design!

Kommenter her

Herregud, jeg er virkelig utrolig trøtt i dag.. Tror jeg enda er litt dårlig etter Lørdag haha, og i morgen kjører vi i gang her igjen! Ikke noe fest riktignok, skal bare grille og drikke litt med de andre jentene! Gleder meg. I dag skal jeg ikke noe som helst, har sett på scrubs, king of queens og how i met your mother og snart blir det taco med pappa ♥ Og så må jeg mate måsen, haha! Den har lært seg og komme til meg på kommando, ganske kult! 

Som dere vet har jeg hatt lyst på nytt design lenge, når jeg har hatt samme design en stund mister jeg veldig blogglysten. Det er viktig for meg hvilket design dere synes er fint, men samtidig har jeg jo et "image" som er ganske rosa og barbie, derfor føler jeg det blir feil om jeg får et litt grått og kjedelig design selv om det kan være godt med forandring. Men, design på en blogg skal gjenspeile hvem bloggeren er, det er et VIKTIG tips til dere andre som har blogg! Man skal få et inntrykk av hvem bloggeren er ved hjelp av designet.

Så, slik ser det nye designet ut så langt, er enda noen ting som skal jobbes med + det skal være flere enn 1 header. Men hva synes dere? Gjenspeiler det meg? 
bieber-hysteri

Kommenter her

Hei dere! 

I går kveld meldte jeg meg inn i en fangruppe som heter bieber-fever, kjøpte det dyreste medlemskapet og alt mulig slik at jeg skulle ha mulighet til og kjøpe bilett før alle andre. Men hva skjer i dag? Jo, føst hadde bieber-fever siden tekniske problemer slik at jeg ikke fikk kjøpt, så skrudde pcen seg av, så måtte jeg gjøre hele prosessen på nytt igjen, og SÅ var det utsolgt. Fikk uansett kjøpt et par biletter men ikke de jeg ville ha. Jeg satt fra klokken 09:00 til 10:30 for det her, men jajaa..

Noen av dere som har sikret dere biletter? 

 

innlegg om tannblekning!

Kommenter her

Endelig skal jeg fortelle dere om tannblekningen jeg bruker, nemlig smilelab! Jeg har min fra coverbrands.no og grunnen til at jeg forstetter og bestille denne gang på gang er fordi den er så utrolig lett å bruke og gir et flott resultat. Det er bare en liten stripe man tar på, så kan man bruke det på skolen, jobb, når man handler osv. Ingen problem! Det er mange strips i en pakke og jeg bruker det jevnt en gang annenhver uke ca, og da holder resultatet seg bra. Man skal ha den på 30 minutter av gangen.

En ting som er utrolig viktig for meg med denne er at den ikke iser i tennene mens man bleker. Jeg har opplevd det med andre tannblekninger og det er ikke noe behagelig! Man kan få smerter både i tennene og tannkjøttet, og da føler man jo at hele prosessen bare er ubehagelig. Det er godt at man kan unngå det med denne her!

Den koster 499 kr men jeg har fikset dere en rabatt som gir hele 20% på produktet. Håper det settes pris på! Da må dere bruke rabattkode p6wpd . SmileLab kan kjøpes HER.

Har noen av dere prøvd smileLab før og hva synes dere? ♥


Harstad i et nøtteskall

Kommenter her

I går var en ganske grei kveld faktisk! Først var vi på jentevorsh hos Charlotte, men som vanlig kom det noen gutter dit etterhvert. Så dro vi videre til en fest noe jeg angrer VELDIG på at vi gjorde, fordi det er en sånn type fest som inntreffer en gang i halvåret for min del hvor det første jeg blir møtt med er stygge kommentarer. Jeg satt meg ned i sofaen helt normalt og det første som skjer er at en MANN som er flere år eldre enn meg sier " kan ikke du bare stikke herifra, ingen vil ha deg her, du er så jævlig stygg, fucka i hodet, gå å dø, stygg du er" og jeg kjenner han ikke, har ALDRI snakket med han før i hele mitt liv. Jeg ble helt sjokkert og skjønte ikke at han snakket til meg først. Jeg sa bare "meg, mener du meg? Hvorfor det? Liker INGEN meg  her?", ante jo ikke hva jeg skulle si men det er ikke helt naturlig for meg og være frekk tilbake på slike ting, selv om jeg blir veldig lei meg. Og vet dere hva det rare er? HVER ENESTE GANG slike ting har skjedd så er det alltid noen som er eldre enn meg som oppfører seg sånn. Kanskje man er bitter fordi jeg tjener fem ganger så mye og er fem ganger så ung (haha) men man kan da for faen klare og kontrollere seg litt. Jeg har ikke gjort noen noe som helst. Så da ville ikke jeg være der lengre og siden jeg har så gode venner ble de med meg. Det er slik venner skal være ♥

Etter det dro jeg på nash og det var  også helt okei, men jeg er ikke helt personen til og være ute lenge. Når jeg satt i bilen på tur hjem var jeg litt sånn "what the fuck, 04:40!?!?". Jeg er max ute til 01 andre kvelder, haha. Kan skrive under på at jeg er trøtt nå, siden jeg tross alt sov UTE.. Nå blir det jobbing med bloggen, snart kommer et nytt design så om dere har noen ideer, fyr løs! Er dere lei av rosa, vil dere ha mer rosa, mindre, kanskje jeg skal gå all black? Haha neida men fyr løs!

Hva gjorde dere i går?


sov på trampolinen i natt

Kommenter her

Når jeg kom hjem i natt i 05 tiden innså jeg at jeg var HELT alene hjemme og dere vet jo hvor husredd jeg er. Jeg fant pcen til lillesøstra mi på DO, noe jeg syntes var veldig rart og paranoid som jeg var begynte jeg og grine, lurte så sykt på hvor hun var. Jeg løp opp på rommet hennes og ringte mamma og gråt, tydeligvis hadde de hentet lillesøsteren min og tatt henne med seg på hytta fordi hun var redd for spøkelser i huset. Så jeg turte ikke ligge inne i huset lengre, tok med meg dyna og la meg ute på trampolinen - så der har altså jeg sovet i natt. . . Jeg har aldri vært så kald før, haha! Må ha vært litt av et syn.

Siden jeg er en person som liker å skremme meg selv, hadde jeg kun en eneste ting i hodet i går i løpet av min lille skrekkopplevelse - filmen som jeg legger inn under. Herreguud, om dere tør og se den og etterpå klarer og leve et normalt liv er dere faen meg sterke personer altså! Den er så utrolig skummel! Dere kan slappe av, man skvetter ikke eller noe sånt, men den er uansett utrolig ekkel.

Så, tør du se den?

hysj

Kommenter her

Nå drar vi ut, sees ved soloppgang! Dette kommer til å bli sykt. Kjolen jeg har på meg kan dere finne HER. Elsker at man kan se tatoveringen min igjennom på grunn av hullene i siden. Det gjør også at man ser skikkelig slank ut! Den koster bare 279 kroner og er så absolutt verdt pengene. 

Likte dere kveldens outfit? ♥


 

lillesøster svarer!

Kommenter her

Heihei alle sammen! Nå er det deres kjære favorittlillesøster i hele verden, altså Frida, som blogger! Tenkte jeg skulle sette meg ned og svare på den spørsmålsrunden min som dere har mast sånn etter, det kom ganske mange spørsmål (som jeg hadde regnet med), så jeg har nå valgt ut et par å svare på. Og det er best jeg er kjapp, Sophie vet ikke at jeg kan e-posten og passordet til bloggen hennes så jeg må skynde meg før jeg blir ferska, hehehe... 

Da setter vi i gang! Står dere hverandre nær? Har dere et bra forhold?

Ja, det vil jeg si! Hun er tross alt mitt aller største forbilde :) 

Er hun en god storesøster?

Hvis jeg tenker på en god storesøster, så ser jeg for meg en som gir deg råd både på godt og vondt, en som gir deg de fineste komplimentene men som også er din verste kritiker, en som du krangler med men som du allikevel forteller dine største hemmeligheter til, og der passer Sophie perfekt inn i alle kategoriene! Hun er en av de personene jeg er mest takknemlig for å ha i livet mitt ♥

Krangler dere mye?

Ikke så mye at det gjør noe! Nå som vi er ganske jevnaldrende er det mer bare unødvendige diskusjoner og kommentarer vi slenger etter hverandre en gang i blant, var litt verre når vi var mindre og måtte ty til mer fysisk vold! Hahaha...Får du låne klærne og sminken hennes?

Det er vel ikke akkurat sånn at jeg får lov, er vel mer sånn at jeg tar meg den friheten selv... Hehe, bad-ass # 1 !

Gir hun mange av sponsorgavene sine til deg eller helst til venner?

Jeg pleier å få litt småting her og der en gang i blant, som for eksempel et headset eller sminke hun ikke vil ha, men aldri noe sånn kjempestort! Og det er jo egentlig forståelig, siden det tross alt er hennes sponsorgaver!

Har livene deres forandret seg noe siden hun ble en kjent blogger? Blir du på noen måte påvirket av at hun er på topplista?

Ja, altså - før hun var på topplista var det ikke ofte jeg nesten hver eneste dag ble spurt det samme spørsmålet igjen og igjen: "Hei, er ikke du søsteren til Sophie Elise?" Jeg har opplevd å bli gjenkjent på gata i Oslo, og jeg har opplevd å bli brukt av folk jeg trodde var mine beste venner, men som egentlig bare ville møte henne. Kjipt, but oh well! 99 % av tida er jeg bare glad på hennes vegne for at denne bloggen er så stor som den er og er faktisk ganske stolt over hvor flink hun er. Kommer aldri til å glemme den natta i fjor sommer hun vekte meg midt på natta og fortalte meg gråtkvalt at hun var på førsteplass, tror aldri jeg har gått så fort fra halvsøvne til lys våken før for å si det sånn, haha!

Hva synes du om at hun er en av Norges fremste bloggere?

Velfortjent!

Hvor gammel er du?

Jeg er 14 år, begynner i niende klasse til høsten!

Har du blogg?

Ja, trykk HER HER HER HER HER for å komme til den!

Kan du legge ut et bilde av deg?

Klart jeg kan! Here you go:

 

Har dere like personligheter?

På mange måter vil jeg si det er det eneste hos oss som er HELT likt!

Føler du at du har kommet overens med kjærestene hennes?

I alle fall de hun har introdusert meg for har jeg fått et helt greit "bånd" med, haha! Spesielt en litt eldre type hun hadde her for et par år siden, vi snakkes fremdeles litt en gang i blant.

Hvordan var hun før hun ble "Barbie"? Hvis du skjønner :-)

Haha, jeg hadde såvidt begynt i fjerde klasse den første gangen hun begynte å bleike håret blondere, så jeg kan egentlig ikke huske henne som noe annet! Med mindre du hinter til emoperioden hennes, som var ganske spesielt for en tredjeklassing å være vitne til. 


Meg, Sophie og vår kusine Stine Steen  i 2008!

Kan du og Sophie sette dere ned og se film sammen?

Hvis vi skal finne på noe sammen, så er det som regel det vi gjør oftest! To på Rømmen er favoritten ♥

Hvordan ser du på henne?

Som et forbilde.

Tar dere hverandres parti når dere krangler med foreldrene deres?

Hvis vi diskuterer med mamma og pappa er det som regel hun som har hovedrollen mens jeg liksom sitter i bakgrunnen og backer henne opp på alt hun sier, haha! Men det blir vel bare sånn fordi vi har mange like synspunkt og meninger. 

Forteller dere alle hemmelighetene deres til hverandre?

Hmmm. Det er mye jeg sier til Sophie som jeg ikke sier til NOEN andre, fordi hun er så smart og reflektert, og hvis jeg har et problem jeg trenger hjelp til så kan hun som regel komme med bedre svar enn noen av de jeg kjenner som er like gamle som meg. Hun forteller meg en del ting, hun også, men når alt kommer til alt så er jo tross alt jeg "bare" den lille søsteren hennes, og er en del ting jeg har funnet av ved å lese på bloggen, for å si det sånn.

Hvem er høyest av dere?

Det kan jeg med stolthet si er meg, haha! Men bare med noen få centimeter da.Synes du hun fester mye?

Nei, det synes jeg ikke! Jeg vet om maaange som faktisk er nærmere min alder enn hennes og som er "ute" mye oftere enn det hun er. Og det er jo bare positivt, i hvert fall for hennes del!

Har Sophie noen gang kommet hjem full?

Hahaha! Du, det kan jeg love deg har skjedd, og ikke bare 1 gang! Og akkurat det må vel være noe av det morsomste jeg har vært med  på  :) Er så utrolig mange historier jeg kunne kommet med her, men i frykt for mitt eget liv trooor jeg bare vi lar den saken ligge!

Bruker hun mange BH-er / bombshell, eller HAR hun så store pupper?

Du, nå har du virkelig absolutt kommet til rett person, fordi hvis det er noen som vet alt om konsistensen på min søsters bryst, så er det så nettopp MEG! Haha, not.  Er dere "ekte" søsken?? Helsøsken liksom??! Er dere søstre? Eller stesøstre eller halvsøstre... Fordi dere ligner ikke overhode! E dokk helsøsken? Kan nemlig ikke se en eneste likhet. Hehe. Er dere helsøsken? Fordi dere ligner ikke!

For siste gang, JA. Vi er 100 % ekte søstre, samme far og samme mor. Men der er jeg egentlig enig med dere, på utsiden er det så godt som null likheter å få øye på!


Sååå, det var vel det! Nå skal jeg skynde meg og lagre dette i Utkast før jeg blir busteeed, hoho. Håper å se dere på min blogg, så skrives vi ♥

long time, no see

Kommenter her

Hei dere! Stine Mari som blogger for Sophie nå :) Lenge siden sist! Hun er jo på roadtrip så da må jeg holde bloggen i livet til hun er hjemme igjen! Egentlig skulle jeg legge ut en film med forskjellige små klipp av meg og henne, men pcen min slo seg helt vrang da jeg skulle lage den, så det må nok utgå. . . Kan heller få henne til å poste den en annen gang om dere vil det? Synes det er så utrolig morsomt med slike filmer, så må vel fortsette å samle opp småklipp! Er jo da dere virkelig får se hvordan hun er i virkeligheten - helt fantastisk ♥ Håper dere alle har en venn som Sophie, jeg er i alle fall veldig heldig som har henne. Amanda hadde jo nettopp spørsmålsrunde om henne, kanskje jeg også skal ha en snart? Begynner å bli en stund siden sist!

Håper dette innlegget blir godkjent av Sophie når hun selv ser det, haha. . . Får litt prestasjonsangst når jeg skal blogge for dere siden det er ett utrolig stort dommerpanel med lesere hun har samlet her, så håper nå i alle fall dere er fornøyde!

Til slutt kan jeg jo reklamere litt mer for min blogg som dere finner HER HER HER! Slik må vel til når man gjesteblogger..? Også kan jeg jo avslutte det hele med å si at dere alle er noen supre lesere! Og alt av gode ord dere kommer med betyr utrolig mye for Sophie - det vet jeg. Dere har virkelig stor innflytelse på hvor fantastisk dagen hennes kan bli.

måsemor på roadtrip

Kommenter her

wow, plutselig har jeg 1000 ting og gjøre om dagen, nå som jeg har blitt mamma til en måseunge! Haha det høres så teit ut, men det er sant. Jeg må gi den mat ofte, og å få den til og drikke vann er virkelig en tålmodighetsprøve i seg selv. . . Men den er ingenting redd mennesker nå, jeg kan "kose" med den, den kommer bort til meg når jeg kommer til den, spiser mat fra mennesker og alt mulig. Og nå holder vi på og bygge et område ute til den, haha! Vi er virkelig en rar familie. . Våknet av at mamma sendte meg melding i morges " har du husket og mate måsen?". Jaja, slik har da altså livet vårt blitt! Gleder meg til jeg kan ta den med ut i hagen, er bare så redd for at noen litt større dyr (altså, hunden min..) skal drepe den! 

Var noen som hadde sagt at jeg bør ringe dyrebeskyttelsen, men siden dyrebeskyttelsen i Harstad har få ressurser og neppe tid til og ta vare på en MÅSE (pluss det er fullt av katter der) tar jeg saken i egne hender, og så langt går det veldig bra! Var mange som syntes dette var dyreplageri og jeg er uenig, den har det jo mye bedre her enn i en bøtte midt på veien hvor mange unger plager den. 

Så, synes dere jeg gjør det rette, eller burde jeg latt den dø på veien? KØDDA. Det er ikke et spørsmål engang. 

Slik ser "buret" til måsen ut nå!

Mating

Vel, nå skal jeg ut på biltur med jentene. Mamma og pappa er supersnill så vi får bruke en av bilene deres når vi vil, så derfor blir det langtur i dag! Jeg har forresten ettervekst herifra til helvette og jeg er fult klar over det, trenger ikke påpeke det.. Men er det kun jeg som synes det er sykt surt og bruke så utrolig mye penger hos frisør? Det er så dyrt! 1000 kr for og farge en ettervekst liksom.. Men må vel bare få gjort det snart, gud. Bedre og brenne av litt penger hos frisør enn og brenne av sitt eget hår hjemme!

Håper alle har en fantastisk fin sommerferie og at dere nyter den og sist men ikke minst - at alle dere som søker vgs kommer inn på det dere håper på! Hvilken linje har dere søkt? ♥
Tips for og gå opp i vekt?

Kommenter her

Hei! I går skulle vi som sagt egentlig på stranden og grille men ble til at vi heller kjørte på spontan hyttetur! Riktignok ble vi ikke der lengre enn et par timer fordi noen av guttene tydeligvis ikke eier sosiale antenner.. Altså, de satt seg med bordet og spiste, tente lys og greier mens vi bare satt i stua som noen idioter, fikk ikke invitasjon om hverken mat eller plass ved spisebordet liksom. Haha ja og om dere leser dette, 2 bad. Slik skal det ikke være og det var vi alle enige om, haha. Kleineste øyeblikket i mitt LIV.. Så vi stakk derifra ganske fort og kjørte til byen for og kjøpe junkfood, tror aldri jeg har smakt en så god burger før! 

Forresten, på Hove gikk jeg ned 4 kg og det er ikke bra for meg siden jeg veide såpass lite fra før av. Jeg trenger DESPERAT og gå opp i vekt! Jeg spiser hele tiden, ligger bare og slapper av mens jeg dytter i meg potetgull, spiser sjokade på hver brødskiv, junkfood så ofte som mulig men det funker jo ikke!? Jeg vil bare gå opp de 4 kiloene igjen slik at jeg kan begynne og trene, savner det noe sinnsykt. Så noen tips? 

Guttene grillet ute mens vi jentene satt inne, haha.. Hvorfor er det sånn? Jenter hører liksom til på kjøkkenet ( i følge gutter) men med en gang man skal grille så er det guttene sin oppgave..?
Me-time

Kommenter her

Heihei! Dro ikke til stranden, snakket med Adrian og dro heller til en hytte med han og noen kompiser av han, viser dere bilder fra det i morgen tenker jeg. Akkurat nå trenger jeg og samle litt krefter fordi jeg og jentene skal på roadtrip i morgen! Tenkte vi skulle kjøre litt rundt i "nærområdet" så blir vel og dra til bardu, narvik eller noe i den duren, kanskje vi skulle dra på polar zoo, haha. . . Gleder meg, og skal selvfølgelig få blogget i morgen uansett - er bare plutselig 1000 fler ting og finne på når en av bestevenninne har fått lappen. . Alle i gjengen har bursdag så sent på året!

Slapper av med favorittbladene mine, "woman" og "costume". Abbonerer på begge siden jeg fant så gode tilbud, og blir like glad hver gang de kommer i posten! Da er det skikkelig "me-time" og jeg koser meg skikkelig. Likte spessielt godt intervjuet med Lana del Rey i costume og artikkelen om flauser i woman! 

Tilbud som dere kan benytte dere av er: Fire utvager av woman + baremineralssolpudder for bare 199 kr (!!!!!). Det er faktisk helt sinnsykt, og kan bestilles HER. Og 3 utgaver av costume + becksöngaardskjerf kr 199 HER. Er disse tilbudene jeg har benyttet meg av :-) 

Her kommer noen nye bilder av meg, har fått tilbakemeldinger fra dere på at dere liker når jeg tar bilder ute. Det er veldig hyggelig og høre for meg som elsker og eksperimentere med innstilinger på kameraet slik at det får så fine effekter som vist under! Bare synd resten av familien ikke deler den interessen, da er det vanskelig at noen kan ta bra bilder av meg. . . 

Liker dere når jeg tar bilder slik?
nytt kjæledyr : måse!

Kommenter her

I går var jeg og Stine Mari ute og gikk, så begynte Stine og snakke om hvor mye hun hater måser, at de er så skumle osv osv. Dere skjønner tegninga. Så hører jeg et sinnsykt leven rett bortenfor oss, små måseskrik liksom, så sto det en bøtte på veien og jeg bare "herregud, det kommer fra bøtta!!" og jammen lå det ikke en liten måseunge oppi der. Rundt var det masse unger med noe som lignet golfkøller som de slo med, så om vi hadde latt den være igjen der så hadde den jo dødd - derfor tok jeg opp bøtta og gikk.

Jeg er jo ikke dum og er klar over at til vanlig skal man ikke bare ta en måseunge, men den lå midt i byen, i en BØTTE blandt barn som tydelig var voldelige, slike ting klarer jeg ikke bare gå forbi. Vet det var veldig korttenkt av meg og at den kommer til og bli utstøtt av måser senere i livet. Men måser er ikke avhengig av og være i flokk for og overleve, så det kan gå bra! Jeg har nå fikset den et "hjem" nede i kjelleren og den spiser helt fint, har gitt den masse mat! Kokte laks i går og ga til den, den har drukket vann og i alt mulig. Føler den har det veldig bra! Den puster rolig (var litt redd den skulle være skikkelig skremt), den sover, går mye rundt om kring og flakser litt smått selv om den ikke kan fly.

Så da har jeg noen spørsmål : Hvilken mat bør jeg gi den? Jeg tygger alltid maten først og så legger den oppi til måsen fordi den ikke klarer og svelge ordentlig, det vet jeg. Jeg føler ikke jeg kan gi den egg, det er jo også fra fugler liksom..? Lærer måser seg og fly alene eller får de hjelp? Har hørt de bare blir dyttet ut av redet! Og sist men ikke minst - NAVNEFORSLAG!? ♥

Når vi nettopp hadde funnet den! Den bør IKKE i bøtten nå, den bor i en sånn svær dyp vask som vi har lagt dyner og høy oppi. Kan vise dere senere, er veldig bra! 
Behind blue eyes

Kommenter her

Hei søtinger ♥ Jeg har fått en måse som kjæledyr, haha! Reddet den fra og bli drept i går så nå er den min, den bæsja på meg i sta men ellers er det all good, haha. Skal vise dere senere! Den er supersøt og heter Mac Miller (som alle andre dyr jeg finner).

I dag skal jeg dra til gressholman med noen venninner, det er en strand som er ganske populær her i Harstad. Vi tenkte og grille mat, kanskje drikke litt vin og bare slappe av! Det er uansett en veldig fin sommerdag i Harstad, noe vi ser veldig lite av. Det må utnyttes med gode venner, og håper alle dere har fint vær!

Forresten, tok litt bilder med lillesøsteren min ute i går, tenker at flere kommer senere. Hva synes dere? 
videoblogg - spøkelsesvideo

Kommenter her

Jepp, her er resultatet dere har mast sånn etter! Hadde ikke forventet meg noe stort så dette var ca sånn som jeg så for meg, dere hadde sikkert ventet at hun jenta fra the ring skulle kommet fram i kameraet haha! 

Regner med dere ikke missunner meg for og bo i et spøkelseshus nå:-) Dette er rommet ved siden av mitt rom.

this is just a game

Kommenter her

Ligger enda i sengen og venter på at pappa skal komme hjem, glemte limet til løsvippene på hotellet i oslo så må vente til han kommer hjem med nytt før jeg får fikset meg! Haha wow, det ble en lang settning.. I mellomtiden redigerer jeg spøkelsesvideoen, og til dere som lurer på hva det er så er det fra når jeg satt opp kamera et døgn i tvstuen (hvor det liksom spøker) for og se om jeg fikk fanget noe på film, og det fikk jeg! Utrolig nok, haha. Vet at mange ikke kommer til og tro på det, men men. Jeg vet jo, og dere skal også snart få se.

Ikke overasskende var det utrolig mange som ville melde seg på Justin Bieber konkurransen, men jeg anbefaler dere at dere føler med på fanpagen min på facebook - der kommer jeg med flere oppdateringer om hva som skjer, hvilke biletter det er, backstage og slike ting. Jeg sitter nemlig inne med veldig mye info om den konserten der, haha! Og jeg vil selvfølgelig gjøre alt jeg kan for at mine lesere skal få dra og dele den opplevelsen sammen med meg og andre fans.

Nå hørte jeg pappa kom inn døren, så må bare fikse meg fort før jeg drar til Stine Mari en tur. Jeg er forresten veldig heldig som har verdens beste blogglesere! Setter så utrolig stor pris på det, og håper dere ser at jeg virkelig gjør alt for og være best mulig for dere ♥ Og for og ikke snakke om verdens beste venner! Vi har seriøst aldri kranglet og kommer aldri til og gjøre det heller, er så utrolig glad i gjengen min. 

 

VINN TO BILETTER TIL JUSTIN BIEBER PÅ MIN BLOGG!

Kommenter her

Jepp, Justin Bieber kommer til Norge den 16. April neste år og jeg har seff biletter og dele ut! Hvem er verdens beste blogger nå!? Haha neida jeg tuller bare, men er veldig glad jeg kan gjøre dette for dere. Jeg har jobbet hardt for og fikse dette til dere, så håper det settes pris på ♥ Konkurransen varer fram til den 12. Juni, altså når man kan begynne og bestille biletter selv. Håper så mange som mulig blir med og deltar!

Det dere må gjøre for å vinne er og like fanpagen min på facebook her og legge igjen en kommentar på dette innlegget hvor du skriver at du har gjort det. Men for og ha ekstra stor sjangse for å vinne må du:

1) MELDE DEG PÅ EVENTET https://www.facebook.com/events/241073412679282/ og invitere ALLE dine venner
2) LIKE Atomic Soul på Facebook https://www.facebook.com/atomicsoul (det er de som fikser biletter) 
3) SIGNE OPP på nyhetsbrev slik at DU får muligheter til å kjøpe billetter FØR alle andre den 11.juli kl 09.00
LYKKE TIL LOVEHEARTS ♥

"..fordi jeg ikke er god nok"

Kommenter her

Jeg husker det så utrolig godt, hvert eneste år når skolen skulle starte igjen etter sommerferien var det akkurat det samme. Hele barneskolen. Jeg satt og gråt hjemme i senga alene, lot aldri mamma og pappa vite noe bortsett fra en gang tror jeg at jeg gråt til de. Jeg ble plaget på barneskolen fordi jeg var mye lavere enn alle de andre. Spinkel, lav, sent utviklet, you name it. Det gikk fint i klassen, der hadde jeg venner, men blandt de eldre guttene på skolen var det MOBBING. Erting og mobbing er to forskjellige ting, men når de samme personene hver eneste dag plager deg, kommer med kommentarer, dytter på deg. . . Ja, da er det mobbing. Ingen har noen gang vært voldelig mot meg på skolen, men noen ganger kan psykisk vold være verre enn fysisk. . Det er de blikkene folk gir. De blikkene " du er ikke god nok". Og vel, til slutt begynner du også og tenke på den måten. Det er fordi jeg ikke er god nok.

Meg og kusinen min (werun.no/haawt er bloggen hennes) 

I syvende gikk det helt greit fordi vi var eldst på skolen og som sagt - all ære til min klasse på barneskolen, fy fader for en fantastisk klasse! Jeg er klar over at ikke alle som blir mobbet på skolen er så "heldig" som jeg var i den situasjonen og faktisk ha det trygt i selve klasserommet, men det hadde jeg. Så, etter et rolig år begynte ungdomskolen og jeg tenkte at det kom til og bli så bra! Men, der var igjen de eldre guttene, samme gamle prosedyre begynte igjen. På ungdomsskolen hadde jeg også en fin klasse, men med en gang jeg var ute av klasserommet - en helt annen historie. Jeg var ofte lei meg, satt og gråt, tenkte at jeg aldri kom til å få en gutt til og bli forelsket i meg osv. Slike ting som sikkert mange i den alderen tenker.

Men så skjedde det noe i niendeklassen. Jeg fikk pupper, farget håret blondt, begynte med solarium og endret image helt. Nå var det tid for fjortis-sophie, barbie-sophie eller hva man nå skal kalle henne. Jeg ble så overrasket over min nye makt på skolen at JEG ble til mobberen fordi jeg var usikker på meg selv. Fordi jeg var redd for og bli offeret igjen. Rett og slett - fordi jeg ikke følte meg god nok, jeg var så redd andre skulle se at jeg egentlig var mobbeoffet her. Så ja, den "svakeste" jenta i klassen som skilte seg litt ut ble offeret. Konstante kommentarer, lo av alt hun sa på en hånlig måte, fikk de andre mot henne, kastet ting. . . You name it. Får vondt i hjertet av og tenke på det, herregud. En gang låste den jenta seg inne på badet på skolen og sa hun skulle ta selvmord. Hun var riktignok ganske spessiel og veldig annerledes fra oss andre, men uansett!? Det ga meg ingen unnskyldning for og holde på slik som jeg gjorde, og jeg er veldig, veldig lei meg for det.

Mobberen i egen person vettuu!

Jeg prøver bare og si at alle som mobber har blitt slik på en eller annen måte, de trenger en virkelighetssjekk for at slike ting skal bli stoppet. Jeg? For meg var den sjekken at alt tok meg igjen, jeg begynte på videregående og fikk depresjoner. Det måtte til for at jeg skulle endre meg. Alle som mobber går ikke rundt og tenker at de er bedre enn alle andre, tvert imot - jeg gjorde det for at folk skulle tro jeg var sterk, at jeg bestemte og at jeg var leder. Tvert imot var jeg en liten usikker drittunge som bare tenkte på seg selv og hvor bra jeg hadde det der og da. Hva andre følte betydde fint lite.

Meg og Caroline som da var de største fjortisbitchene på jord, haha! 

Så derfor kan ingen komme til meg og si at jeg er dum eller ikke har peiling, at jeg kun bryr meg om meg selv. Fordi jo, jeg bryr meg ekstremt mye om andre, jeg vet ikke om det er fordi jeg har dårlig samvittighet sittende inne dypt i meg, fordi jeg har hatt depresjon eller hva det nå måtte være. Man kan godt si at jeg er falsk, at jeg gjemmer meg bak mye extensions og sminke og ja, kanskje jeg gjør det. Kanskje jeg er usikker. Kanskje jeg bare liker denne looken. Det er den jeg har blitt, og det har vært en lang vei og jeg har enda en lang vei og gå. Men jeg bryr meg så utrolig mye om andre mennesker og jeg prøver hver dag og være så snill som mulig mot alle andre fordi jeg har vært på begge sidene - den sterke og den svake. Og hva er jeg nå? Jeg er sterk, men på en helt annen måte. Fordi nå vet jeg at man kan bruke styrke til så mye annet enn og trykke andre mennesker ned. 

Depresjons-sophie. Haha merkelig at på DETTE bildet var jeg faktisk det som egentlig er emo.. 
stor overasskelse

Kommenter her

Hei, jeg våknet nå! Har tydeligvis vært våken før i dag og skrevet starten på dette innlegget, så tenkte jeg bare kunne publisere det nå haha. Jeg er desverre tilbake til og ha dårlig døgnrytme, jeg..

Jeg skal om ikke så veldig lenge i en bursdag som blir ute, og jeg trenger en fin kjole til det. Er mange som er veldig skeptiske til og bestille fra nelly, jeg personlig har bestilt derifra sikkert 60 ganger, og 2 av gangene har jeg ikke blitt fornøyd - altså, ikke fått alt det jeg bestilte. Jeg synes det er helt okei service der, man får pengene igjen når det skjer en feil og produktene er i god kvalitet. Derfor faller valget mitt nok en gang der når jeg skal bestille kjole!

Jeg ser etter en kjole som ser dyr ut uten og være det, en kjole som kan brukes ute og en kjole som viser mye kropp. Derfor valgte jeg disse to! Jeg liker ikke lange kjoler men korte, og jeg liker når det er åpen rygg. Perfekt! Men valget er derfor - hvilken av disse kjolene skal jeg bestille? 

Forresten så kommer det en STOOOOR overaskelse på bloggen senere, følg med! 

Denne kjolen elsket jeg, sykt søtt med detaljene! Koster 499 kr og kan kjøpes HER. 

Skikkelig hot kjole, ser den for meg i et varmt sydenland når man skal ut og spise eller ut og feste. Ah, lengter.. Kan kjøpes HER! 
ønsk deg et innlegg!

Kommenter her

Hver eneste kveld når jeg prøver og sove bobler hodet mitt over av inspirasjon. Jeg har så mange ting jeg vil dele med dere, så utrolig mange erfaringer, minner, inntrykk og opplevelser som jeg tror mange ville satt pris på! Men med en gang morningen kommer er hodet mitt like tomt som vanlig (hehe) og når jeg prøver og skrive strekker ikke ordene helt til. Jeg er ikke en slik person som klarer og jobbe med en tekst over lengre tid, når jeg først har inspirasjon kommer alt fortløpende og jeg skriver det fort ned før inspirasjonen slipper taket igjen. Jeg skal snart sette meg ned og skrive et innlegg om mobbing, min erfaring - fordi jeg har faktisk vært både offer og selve mobberen i mitt liv, sistenevnte er jeg ikke stolt over! Men da tenkte jeg at jeg kunne skrive min erfaring med det. Jeg trenger egentlig litt hjelp jeg!? Hva liker dere at jeg blogger om? Bare hverdag, hår og sminke? Kjærlighet? Venner? Hva jeg gjør en dag? Meninger, såfall om hva? Er det noe dere vil jeg skal skrive om? Om dere kommenterer her så skal jeg skrive ned ALT jeg mener er gode ideer, så begynner jeg med ønskeinnlegg et par ganger i uken tenker jeg ♥ Jeg skal prøve og få med absolutt alt dere ønsker! 

Nå skal jeg spille litt fifa før jeg legger meg! Har som sagt vært hos Lotte, vi skulle se på film men fikk ikke til med HDMI kabelen. . . Blogges i morgen, natta lovers!
hva kler jeg best?

Kommenter her

Jeg hadde skikkelig lyst til og ha en ordentlig sommerphotoshoot ute i dag, er så mye bedre og kunne vise fine bilder på bloggen enn bare "vanlige" som jeg har tatt med selvultøser. Men været var visst ikke helt på min side i dag, så jeg setter den bildeplanen på hylla - enn så lenge! Har uansett mistet både solpudderet mitt, løsvippene mine og vippelimet på hove. Og gjett hva annet jeg har mistet? EN converse! Hvordan er det mulig at jeg mistet EN!? Lurer på hvordan i all verden det har skjedd, jeg husker jo tydelig at jeg pakket den ned. Var vel trøtt, haha. Og nei, jeg var faktisk ikke full en eneste gang på hove til de som har påpekt det og trodd at jeg er et fyllesvin. Jeg fikk sponset biletter så ville følt meg urespektfull og dum om jeg hadde oppført meg på den måten. Men til neste år når jeg er 18 blir det sikkert annerledes der, og vennene mine tok den jo helt ut haha! Blir gøy. 

Jeg har krøllet håret i dag, bruker jo og ha det en gang i blandt. Man føler seg jo så mye mer fikset, og jeg har krøllet håret så mange ganger at jeg bruker ca 10 minutter. Det kommer faktisk litt an på hvilke klær jeg har på meg om jeg liker best krøller eller rett hår, men hva synes dere jeg passer best til? Se bort fra at disse bildene av meg var helt jævlige, haha.. 

Jeg har sett igjennom hele spøkelsesvideoen nå, så skal få lastet opp det som er verdt og vise så kommer det senere. Ikke mas sånn, alt tar tid om man skal gjøre det skikkelig vet dere ♥ Nå blir det pizza med familien før jeg drar på jentekveld hos Lotte! 
konkurranse - vinn v.i.p biletter til Flo Rida!

Kommenter her

Flo Rida skulle egentlig komme til oslo i forbinnelse med vg lista topp 20, men om jeg ikke tar helt feil skjedde ikke det - veldig synd, men det gir meg mulighet til og dele ut noen andre Flo Rida biletter til dere som på toppen av alt er v.i.p! Han holder konsert 15. september i vestlandshallen i Bergen og det kommer sikkert til å bli helt sinnnsykt. Jeg er i Stockholm da så kan ikke dra, derfor blir bilettene gledelig delt ut til dere ♥

Jeg har to biletter og dele ut, siden de er v.i.p tror jeg (er ikke helt sikker) at det innebærer at man får møte han før eller etter showet. Uansett, alt du må gjøre for å vinne er å like facebooksiden min HER, det er veldig viktig fordi jeg sjekker alltid om vinneren har gjort det. Så må du kommentere dette innlegget, med navn og e-post adresse. Lykke til! 

 

sangvideo - jeg synger!

Kommenter her

Bestemte meg til slutt for og synge Lana del Rey med "video games", har virkelig hørt på sangene hennes så og si hele døgnet den siste tiden! Elsker henne som artist ♥ 

Så, hva synes dere?

 

ferdig!

Kommenter her

Woow folkens, nå er jeg ferdig med sangvideoen!! Noen som vil gjette hvilken sang jeg tok? Hint, det er fra en artist jeg hørte på Hove!

Ellers så kan jeg jo fortelle dere hvorfor dagen min startet dårlig. Jeg kom jo hjem til Harstad i dag og hadde gledet meg til og se familien, men siden jeg er utrolig fjortis (ja, jeg innrømmer det) så blir jeg veldig fort småirritert)og i dag hadde noen her hjemme ødelagt laderen til pcen min mens jeg var borte. Hva betyr det for meg? Jo, det betyr null blogg, og jeg er ikke en av de som klarer og tenke "whatever, gidder ikke blogge i dag hehe ser på litt big brother istedenfor" fordi jeg tar dette ekstremt seriøst, så det endte med at jeg begynte og grine, hylte, slamret med dører og ba lillesøstra mi reise til helvette selv om hun ikke hadde gjort noen ting. Hver eneste gang jeg kommer hjem er det ALLTID noe som er mitt som enten er borte eller ødelagt fordi lillesøstra mi og noen ganger mamma tar seg en stor frihet til og ta alt som er mitt så lenge jeg ikke er der. I dag når jeg kom hjem hadde lillesøster på seg en topp som er min og det er greit om hun SPØR, men når man bare tar? Det synes jeg faktisk er frekt, selv om man er familie - jeg bruker jo tross alt mine egne penger på alt jeg eier! Er dere ikke enige? Og har noen av dere lignende situasjoner hjemme? Er forresten ikke sur lengre nå, fikk låne lader hos en kompis som også er nabo! 

Øyenbrynene mine har en rar dag i dag, haha. Alltid er det noe man kan pirke på vettu! Og siden jeg er bad to the bone bruker jeg lillesøster sin tskjorte på bildet, hevnen er søt. 

sangvideo i dag!

Kommenter her

Wow i dag er en dårlig dag, haha. Dere vet når alt er bare dritt hit og dit. . Og hva gjør jeg når jeg føler meg dritt? Da hyler jeg enten som faen (som jeg først gjorde når jeg kommer hjem) og så samler jeg meg litt før jeg setter meg ned og synger, skriver og spiller. That's what I love the most! Jeg har en tendens til at når ting er kjipt, så ødelegger jeg bare for meg selv enda mer fordi når jeg først har det kjipt - ja, da kan jeg like gjerne ha det enda kjipere. Det er ikke bra overhode, så derfor skal jeg heller gjøre noe produktivt i dag, nemlig lage ny sangvideo!

Blir seriøst så utrolig flau over den forige sangvideoen jeg har laget, det høres ikke ut som meg OVERHODE lengre, jeg lover dere haha! Følte den sårt trenger en oppdatering. Jeg skal laste ned windows movie maker nå og mens det pågår setter jeg i gang med sangvideoen! Kommer ut i løpet av dagen (om ikke nettet slår seg vrangt, noe jeg håper det ikke gjør). I mellomtiden kan dere gjerne komme med låtforslag, og høre på den forige jeg spilte inn! (den suger og ja jeg synes faktisk det, det er ikke fisking etter komplimenter).