hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juli 2011

maybe in distance

Kommenter her

Mine søte små blogglesere. Jeg er helt forundret over kommentarer enkelte av dere klarte å skyte ut nå i løpet av de siste to innleggene (komentarene har blitt slettet). Jeg er ikke en hore, lett på tråden, bimbo ++ fordi jeg har problemer med kjæresten min. Det finnes mest sansynlig problemer i alle forhold. 

Jeg prøver så hardt jeg kan å holde personlige ting utenfor bloggen, spessielt når det innvolverer andre som venner, familie og kjæreste. Men som dere vet har jeg og kjæresten min vært borte fra hverandre i tre uker, for å så være sammen i en uke, for å nå være borte i en måned igjen.. Det er tungt, spessielt siden forholdet er så "nytt". Det kommer problemer og mye dramatikk da, uten at vi skal gå så mye inn på detaljer. Men det går bra, og vi er kjærester så slipper dere å bekymre dere. Det er bare det at jeg savner han veldig, og alt føles veldig tomt uten. Skulle bare ønske han alltid var her.. 
Fra begynnelsen til slutten

Kommenter her

Takk for de støttende og søte kommentarene på det siste innlegget. Dere er virkelig de beste leserne i hele verden, det er jeg sikker på ♥ Det er desverre sånn at noen ganger blir ikke alt helt som man har håpet på og forventet, og når man sitter langt ifra kjæresten sin uten makt til å gjøre så mye blir ting ofte veldig vanskelig.. Kommer litt i koder her nå, men alt kan jeg ikke dele her desverre..

Det går i alle fall helt okei, ordene fra dere har hjulpet mye. Har vært sammen med en god venninne hele kvelden som hjelper også. 

Var å vasset tidligere i dag - her kommer noen bilder fra det 

ingen sa det kom til å bli lett

Kommenter her
Trenger litt alenetid. Trøbbel i "paradiset" som man sier.. Kjærlighet er utrolig sjeldent lett.. I hele dag har jeg tenkt så mye at det gjør vondt, jeg lett etter rett ord å si. Ord jeg ikke allerede har sagt, ord som forhåpentligvis kan endre noe. Men de finnes ikke. Ting blir ikke bedre.
"Snälla bli min igen"
kjendisen...

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra mormor og morfar, vi har masse familiebesøk nå i ferien så blir liksom aldri noe alenetid - noe bloggen definitivt lider under. Jeg og lillesøsteren min har fått litt ansvar for å passe på de som er yngre, så dagene mine bruker jeg på å hoppe på trampolinen, leke med barbie og lignende. Ikke at det er noe galt i det, hehe.. Men blir ikke så mye tid til blogg og alt!

Tidligere i dag viste mormor meg at jeg hadde vært i avisen - vet ikke hvor lenge det er siden, men var i alle fall pretty k00l å se navnet mitt nevnt, hehe. Nå blir jeg kjendis på ordentlig, jadda!!!! Hehe neida. Men skal i alle fall i intervju med lokalavisen her, håper det gjør vondt i haterhjerterne... Neida. Dere er kule dere også. Bare ikke like kul..


livet er så jævlig bra

Kommenter her

Når jeg kom hjem i går kveld ( 11tiden,faktisk) var jeg så utrolig trøtt, så jeg så bare litt på film og spiste og "chattet" (som mamma og pappa sier) på facebook. 
Gårsdagen var helt okei, men når man selv er klin edru skjønner man virkelig hvor idiotisk folk oppfører seg under påvirkning av alkohol.. Jeg fungerte som fotograf/barnepasser hele kvelden, og er egentlig sånn jeg trives best. Eller, trives bedre med det enn å ligge å sope på gulvet som jeg gjorde her om dagen, haha.. 

Hadde dessuten verdens verste mareritt i natt, om Utøya og alt det der.. Lurer på når jeg skal "komme over" det. Er sykt å tenke på at jeg er AUF medlem og begynte å snakke om i fjor å dra til utøya og å bli mer aktiv i politikken.. Takk gud for at det ikke ble slik, men nå - nå skal jeg ta tak i det, og gjøre Norge enda bedre. Ambitions ♥

Et lite bildedryss! Meg helt i starten av kvelden, hjemme hos charlotte:  

Meg og Martine

Haha, kaos! 

Tror dette bildet kan oppsummere stine mari for kvelden.... 

Marius, Martine, Lise og Charlotte 

Markus og Lise 

Lise, Stine og Idun 

Martine meg og Martine 
videoblogg, svar på spm

Kommenter her

Her har dere den! Nå drar jeg ut en liten tur (uten alkohol). Vi blogges.

outfit

Kommenter her

Hei! Jeg sitter nå å prøver å redigere den der videobloggen med svar på spørsmålsrunden - herregud jesus, jeg suger virkelig i det.. Er så utrolig frustrerende når teknologiske ting klikker helt uten grunn. Men den kommer altså, så ikke mas så sinnsykt. 

Slik ser jeg i alle fall ut idag. Jeg skal til Stine Mari snart med noen venner, blir sikkert koselig. Blogges senere, med videoblogg! gjør meg klar for..

Kommenter her

...videoblogg. Våknet klokken 12 i morges og stresset som bare pokker, "jeg har lovet ting så mange ganger på den der jævla bloggen som jeg ikke har holdt" tenkte jeg, så da sto jeg opp og skulle fikse meg, og så har jeg tatt sol. Holder nå på å bølge håret sånn smått, så skal jeg ta på 100 kg solpudder, så skal jeg spille inn. Så den kommer vel ut rundt i sekstiden. Er bare å fortestte å stille spørsmål fram til da, egentlig!

Ellers idag har jeg svart på over 200 mailer jeg har fått de to siste dagene som jeg egentlig bare har oversett. Var i så dårlig form i går at dere aner ikke - heldigvis er jeg sånn nogenlunde frisk idag! :) Gled dere til videoblogg btw, jeg har pervers humor idag...10hi

Ingen sminke enda og hånden forann ansiktet - elsker at det irriterer dere så sykt haha. Get a life lizzm!!!!


spørsmålsrunde

Kommenter her

Jeg får virkelig kjenne det på formen idag, at jeg var ute igår for å si det sånn. Jeg har presset meg selv igjennom en halv treningsøkt tidligere, jeg orker ikke så mye mer. Orker ikke å fikse meg for å ta bilder, orker ikke å ta bilder, ja - dere skjønner tegningen. Så derfor kjører jeg en spørsmålsrunde! Svarer forhåpentligvis i morgen på video. Kjør på.

Ville egentlig ikke legge ut disse bildene, haha. Men får vel by litt på meg selv også! Inatt;innkjøp

Kommenter her

Dette kjøpte jeg igår! Alt er fra bikbok.get real

Kommenter her

Hei mine lettprovoserte små elsklinger! Var neon som reagerte litt på at jeg tok med meg en annen gutt ut i går. Vel, selfølgelig erstatter jeg ikke Marco med noen bare fordi han var borte, det var en av Marco sine beste venner som jeg også er kjent med jeg tok med utt - som en venn. Så har vi det ute av verden!

Her kommer noen bilder fra kvelden igår. Hadde det helt okei, enkelt og greit! 


Ikväll är vi full för kärlekens skull!

Kommenter her

Jeg og Charlotte har vært godt plassert på verandaen med bakt potet og annen god mat i snart en time. Moren til Charlotte kom også ut og planket litt for oss, haha! Jeg har fikset meg ferdig mens Charlotte enda er i morgnenkåpe.. Snart drar vi ut, og jeg kan ikke si annet enn at det kommer til å bli sykt! Og nei, den "lille" gutten jeg skal ha med ut er ikke marco, haha! Han er på sunny beach. Da må jeg jo finne meg erstatning, vet dere!

Håper alle får en fin kveld! 

Hahaha, Charlotte..
 

sommerfugler i magen

Kommenter her

Nå har jeg akkurat kommet til Charlotte, hun er i dusjen og kjenner jeg henne rett kommer hun til å være der i rundt en halvtime til.. I kveld skal vi som sagt ut en liten tur, om det blir fult så "syrefylla" som jeg hadde håpet på vet jeg ikke, ettersom det tross alt er Torsdag. Skal i tillegg ha med meg en søt liten gutt ut som jeg må passe på... ;) 

Jeg var foresten i byen tidligere idag, skulle egentlig bare kjøpe meg et armbånd men mens jeg sprang igjennom butikkene klarte jeg likevel å svi av 1500 kroner.. Viser dere hva jeg har kjøpt senere!

Ombestemte meg angående dagens outfit som dere kanskje ser! Byttet topp til en annen fra h&m

dagens outfit

Kommenter her

Vet jeg er veldig sløv med outfit, men har jo aldri på meg noe verdt å vise føler jeg!
Nå skal jeg til Charlotte, vi skal ut på nye eventyr i kveld og jeg har aldri gledet meg så mye før av en eller annen grunn, haha. Torsdagsfyyyyll!

Blogges senere ♥byen som elsker janteloven.

Kommenter herDet må være så utrolig kjipt å se at andre lykkes, mens de selv står å tramper på samme plass og vet at de aldri kommer til å bli noe annet enn en hater. I byen jeg bor i Harstad, er det tydeligivs sånn at man ikke får lykkes med noe, da blir jo folk helt gale og klarer ikke å kontrollere sjalusien sin, stakkars. Sjalusi er det verste som finnes synes jeg. Istedet for å bli glad på noen sine vegne, prøver man å få andre til å misslykkes å få de til å angre på fremgangen deres. Synd at en så fin by skal ha så stygge mennesker, og at det er mennesker jeg har stolt på og betrodd meg til er enda verre. At folk lar sjalusien på meg, eller hatet på meg kan vi vel kalle det, gå utover venner av meg, marco og familie er uretferdig - få det inn i de små hodene deres, de har ingenting med denne bloggen å gjøre.

Jeg skjønner ikke at folk kan ha det i hjertet sitt å prøve å ødelegge så mye for andre. Jeg skal ikke la dere vinne denne gang. Det har jeg gjort alt for mange ganger. 

gledestårer

Kommenter her

Nå skal jeg legge meg, men vil først dele en video med dere. Jeg ble helt seriøst rørt til tårer av denne videoen søte Caroline har laget til meg.. Spessielt den delen hun har tatt med av meg og Marco, fantastisk hvordan hun har lagt det til! Dere gjør hele min hverdag så mye bedre, var akkurat dette jeg trengte. Tusentakk, dere er alle fantastiske ♥

blogge for penger

Kommenter her

Folk spør meg om jeg selv synes jeg er et bra forbilde - svart er definitivt. Jeg står for den jeg er, jeg legger ikke skjul på noe her - så når dere leser bloggen min, så er det om meg dere leser. Ikke om en perfekt verden jeg selv har bygd opp. Så mange på topp 20(skal ikke nevne navn) later som om de ikke drikker, snuser osv, men så er de ute å super annenhver helg. Men det er de dere ser opp til.. Bloggere som lyver til leserne sine for å få de til å kjøpe produkter som rett og slett er forjævlige. Derfor tar jeg IKKE imot penger for å skrive om et produkt. Jeg har blitt tilbudt hele 5 tusen for å skrive om noe som rett og slett suger, to dager etter så jeg en annen stor blogger skrev om det samme. Jeg trenger det ikke. Det blir så falsk og uærlig. Jeg er ingen kjendis eller superhelt, jeg har problemer. Jeg krangler med kjæresten min, har komplekser, har uenigheter hjemme, jeg drikker i helgene.. Ja, jeg er en normal ungdom, bare. 

Bloggere sier de ikke blogger for å få penger, men så bytter de bloggplatform fordi de ikke får betalt nok fra blogg.no..? Der er det utrolig mange navn vi kan nevne, dere kan tenke dere selv. En lønn på 5-12 tusen i mnd var vist ikke nok, nei! Man fortjener ikke mye penger for å dryle ut noen innlegg på nett. Jeg er så lei meg for at kjendisbloggere som tone damli er på topplisten og faktisk får betalt, når de så vidt gir bloggen et innlegg i uken. Når jeg mener en blogg ikke fortjener sin plassering, så slutter jeg å lese den bloggen, enkelt og greit. Det oppfordrer jeg dere også til å gjøre, om dere føler lignende angående en blogg - istedenfor å irritere dere, mener jeg. 

Og når dere spør meg hvor mye jeg tjener på bloggen - ikke en dritt. Jeg skal egentlig få betalt fordi jeg er på topp 20, jeg har sendt inn skattekort, kontonummer og alt. Jeg skulle fått pengene for 12 dager siden, men har ikke fått et flatt øre fra blogg.no. Men bryr jeg meg? Nei. Det er jo mer et moralsk spørsmål når jeg tross alt skulle ha fått penger, men jeg orker ikke å bry meg. Kommer de så kommer de, om ikke - greit. Jeg blogger for meg, og for dere. Pengene betyr ikke en dritt. Det er det dere, og deres tilbakemeldinger som gjør. ♥ Jeg er så glad jeg med hånden på hjertet kan si at jeg blogger for at jeg elsker det, og ikke for å oppnå 15 sekunders berømelse og noen få ekstra kroner i pengeboka..

 bak fasaden

Kommenter her

Jeg har nettop kommet hjem fra solariumet, og for første gang i mitt lille liv har jeg blitt solbrent. Jeg ser ut som en sjokkrosa gris, men håper det legger seg etterhvert! Når jeg er i et forhold med noen har jeg tvangstanke om å være brunest, og nå som kjæresten er brunest kan vi konkludere med at det blir solarium hver dag framover på meg..

Foresten, så er jeg utrolig irritert angående noe som skjer bak fasaden til dette "glamorøse" blogglivet. Jeg vet at mange bloggere forteller at "det er hemmelig, kan ikke si det, men dere skulle bare vist hihihii jeg er så sinnsykt kulere enn dere as" men jeg derimot - I tell all! Forbered dere på et saftig innlegg senere i kveld, altså...

My paradise!


 FORESTEN, MINE KJÆRE SØTE SMÅ! JEG ÅPNER FORMSPRINGEN MIN FRAM TIL NESTE INNLEGG SOM BLIR I 22:00 TIDEN. FRAM TIL DA DRYL PÅ MED SPM! DERE FINNER DEN HER!

curly

Kommenter her

Hallo bloggeeen! 
Nå har jeg akkurat fikset meg og skal snart ta turen til byen. Jeg skal ta solarium, spise ute og kanskje det blir litt shopping også? Jeg håper det! Vi blogges senere! ♥

 Hva synes dere om håret mitt idag foresten? Til dere som spør hvordan jeg lager krøllene så er det ikke med noen bølgetang/kreppetang, jeg tar bare å fletter håret på kvelden, så er det slik når jeg våkner igjen. Helt genialt og veldig lett!uten sminke

Kommenter her

Verdens fineste kjæreste var akkurat her å sa hadet, nå får vi ikke se hverandre på litt mer enn 1 måned. Akkurat nå føles det helt greit, men jeg vet at når dagene begynner å gå, å han enda ikke er her, kommer det til å føles ganske kjipt. Men dette er jo heldigvis ikke siste gang vi ser hverandre, jeg får prøve å tenke sånn.. ♥

Nå skal jeg se på twilight å spise is, formen er mye bedre så satser på at medisinen jeg fikk idag funket! I tillegg har jeg alle twilight bøkene liggende her, men har bare lest nummer en.. Har hørt at bøkene er best, noen som kan bekrefte det? Da skal jeg begynne på de i kveld, såfal!

Jeg viser ikke ansiktet mitt på bilder hele tiden fordi jeg er usminket idag(og andre ganger), men jeg har komplekser for lepper og nese. Så da vet dere det! Her har jeg ikke et halvt gram sminke på.....skummelt å legge ut det bildet synes jeg. Jaja!

Me, myself and I

Kommenter her

Jeg har vel rundt 30 forskjellige gutter i vennelista på facebook som jeg kjenner som er veldig flinke til å legge ut bilder av rygg, mage, lår og hva det nå enn er de trener. Men når jeg legger ut bilde av magen min, så får jeg hat kommentarer...? Hvorfor det? Jeg trener jo like hardt, har ikke jeg grunn til å være like stolt da?
Jeg synes det er kjempeflott at folk er fornøyde og tør å legge ut bilder av seg selv. Jeg har merket at når gutter legger ut et magebilde, er det som regel gutter som synes det er teit, og når jenter gjør det, synes jenter det er teit. Er det sjalusi? Er det at man føler seg truet? Jeg skjønner ikke! Kan ikke alle, tynn eller tykk, høy eller lav, trent eller ikke, bare være stolte? Dere er så fine, alle sammen ♥

Kan noen av dere komme med en god grunn til hvorfor man rakker ned på andre, om det ikke er sjalus? Kan dere som kommenterer stygt her og på andre blogger, komme med en god grunn på hvorfor? Når dere sier til meg at dere ikke er sjalu på meg, men fordeom trykker ned.. Hva er dere da? Jeg vet ikke om dere er sjalu på håret mitt, kroppen min, utseendet mitt, kjæresten min, at jeg er på topplista eller hva det nå er. Noe må det være. Jeg håper nesten dere er sjalu, for om ikke har dere problemer. 

Og jepp, jeg har føflekk på rumpa... Før hatet jeg det, nå elsker jeg det! beste innkjøpet ever!

Kommenter her

SEEE FOLKENS, SE HVA JEG HAR KJØPT MEG!!
Jeg har ønsket meg det så lenge, nå har jeg virkelig en tilfreds følelse i kroppen, haha. Et lite plaster på såret når man er syk, det får man unne seg! 

 I ♥ Justin Bieber 

syk...

Kommenter her

Hei bloggen! Jeg har fått UVI (urinveisinnfeksjon) igjen, høy feber og alt som hører med. Drømte faktisk i natt at jeg fikk UVI, og så våknet jeg opp med det. Jeg har hatt det 12 ganger på et år, dere kan tenke dere hvor jævlig det er! Skal i alle fall på legevakten senere, gleder meg utrolig mye til å få medisin... Selv om jeg vet at jeg snart får infeksjonen igjen.

Akkurat nå sitter jeg i badekaret og ser på disney channel. Badekaret er eneste plassen jeg klarer å være, da har jeg ikke vondt lengre, så det er herlig! 

TEAM JACOB!

Kommenter her

Nå har jeg akkurat sett ferdig den første filmen, og jeg tror faktisk den er favoritten. Utrolig bra, også i forhold til boken!

Men det irriterer meg så utrolig mye at hun ikke klarer å velge rett!?!? For det første, så er Jacob så utrolig mye kjekkere og ikke minst varmere, tryggere og bedre enn bleikfisen Edward som ikke engang klarer å se på Bella uten å begynne å mase om hvor farlig han er.. Haha, det forholdet hadde aldri jeg orket! 

Hvilket team er dere på, Edward eller Jacob?

kvalitetstid

Kommenter her

Dro ikke til Marco likevel.. Trenger å være sammen med familie nå heller! Jeg og lillesøster skal se twilight, jeg vil prøve å se alle tre filmene! Team Jacob her, sier jeg bare!
Blogges etter, klem ♥

Meg akkurat nå:

Hva er finest?

Kommenter her

Som dere kanskje har sett har jeg begynt å ha litt bølger i håret de siste dagene. Hva synes dere er finsest av det og slett hår? Spent på å høre deres meninger! 

Selv foretrekker jeg krøller akkurat nå, men blir nok snart lei. Haha! 

nå kommer bedre dager

Kommenter her

Jeg er utrolig glad for at så mange møtte opp i fakkeltoget, om jeg skal gjette var det nok rundt 5 tusen! Og da må jeg bare påpeke, jeg bor i en liten by, så et slikt oppmøte var ikke forventet.. Nå sitter jeg med en lettet og litt glad følelse i kroppen, er glad jeg var med på dette.

Ellers irriterte det meg noe grusomt at de jeg havnet sammen med i kirken hadde noen barn som synets det var utrolig gøy å rape, stupe kråke på gulvet, slå hjul og gud vet hva. Om barna ikke kan oppføre seg, ikke ta de med ut..

Nå skal jeg fikse meg, så drar jeg til Marco en tur  ♥fakkeltog

Kommenter her

Nå holder jeg på å gjøre meg klar til fakkeltog, var litt vanskelig å bestemme meg for om jeg skal pynte meg eller ikke.. Skal uansett ha på meg svarte klær, føler det er en begravelse. Noen av dere som skal gå i tog? Hørte på radioen at det skulle arrangeres over hele landet, det ble jeg utrolig glad for.

Jeg kom uansett nettop hjem, har vært hos Marco i natt. Han har klart å søle smoothie over hele meg, i håret, i ansiktet, på klærne.. overlalt. Så nå må jeg hoppe i dusjen kjempekjapt, så blir det fakkeltog! Håper alle har det bedre idag ♥trist søndag

Kommenter her

Ble ikke så mye å gjøre i kveld heller, og jeg klarer faktisk ikke å se mer på nyhetene. Blir bare mer og mer lei meg for hvert minutt. Spessielt av talen Jens Stoltenberg holdt i dommskirken før idag, klarte ikke å holde tårene tilbake.. Han har virkelig gjort en fantastisk jobb som statsminister de seneste dagene. I morgen er det foresten fakkeltog fra torget i Harstad sentrum og opp til kirken klokken 1800 for å minne alle de døde. Anbefaler alle som har sjangsen til å delta på det, jeg vet at jeg skal! ♥ «Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen». 

Nå skal jeg se film, helst en barnefilm eller noe lignende, som kan få tankene på noe HELT annet. Spørsmålet er bare hvilken film jeg skal se..? 

Trøtt, sliten, trist og lei. Tenner lys for Elisabeth og Victoria i kveld. Håper dere er i god behold.. 


 

Meg uten extensions

Kommenter her

Her har jeg altså slettet og fikset litt på håret mitt uten extensions, noe jeg aldri gidder å gjøre ellers. Grunnen til at jeg går med clips hele tiden er fordi håret mitt er superslitt (som dere kanskje ser) og jeg føler meg rett og slett naken uten. Har kun stusset håret 2 ganger på 2 år, men er først i den siste tiden det har begynt å vokse.

Hva synes dere er best, med eller uten? Jeg stemmer for med! 

Kjæresten min

Kommenter her

Jeg forstår veldig godt at mange stusser på dette med at kjæresten min er yngre enn meg. Han er 14 år, han ble 14 år i år, altså han er 97er, altså han begynner i niende. Det er jo en liten forskjell, så jeg ser den så absolutt! Så jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om oss. Vår historie, liksom. Tenkte det kunne passet bra, har jo planer om å innkludere han litt mer her! 

Jeg hadde nettop kommet ut fra et forhold med en gutt som var litt eldre, og jeg bestemte meg for at " nå skal jeg være singel!". Og så møtte jeg Marco. Jeg så ikke på det som et problem, for jeg kom jo aldri til å begynne å like en som var så mye yngre. Han er jo bare 14 liksom. Så begynte vi å snakke jevnlig. Hver dag på facebook og meldinger, og på kvelden brukte vi å snakke et par timer sammen på skype. Jeg merket at jeg begynte å tenke på han, lure på hva han gjorde, hvem han var med, og jeg fikk en veldig eiesyk følelse.

"Kul" og opptatt av status som jeg er(var), bestemte jeg meg for at ingen kunne få vite om at vi brukte å være sammen og flørtet litt. Så jeg ba han da selfølgelig om å fortsette å snakke med andre jenter, slik at ingen ble å misstenke noe.. Men kan dere gjette en gang hvor sinnsykt sjalu jeg ble!? Haha. Så da måtte jeg"manne" meg opp å enten kutte kontakt med han, eller å gi han den respekten han fortjener å bare ta konsekvensene etterpå. Jeg valgte sistenevnte, er utrolig glad for det ♥

Vi har et veldig bra forhold, og vi passer godt sammen. Vet ikke om det er jeg som er barnslig eller han som er moden, og jeg skal innrømme at han ofte sier og gjør ting som får meg til å ville synke under jorden - men , han får meg til å le, han passer på meg, han gir meg god selvtilitt og han er til å stole på. han gir meg sommerfugler i magen, et smil om munnen og noe å glede meg til. 

Det er urettferdig at vi har hatt så mye motgang, på grunn av noe så lite og ubetydelig som 2 år og 2 måneders aldersforskjell, bare fordi jeg, som jente, er den eldste. Men du betyr utrolig mye for meg, og jeg er veldig glad for at du har taklet all dritt du har fått! Jeg elsker deg, og alt er verdt det nå. Med tanke på alt som har skjedd de siste dagene, og alle som har mistet sine kjære, er jeg utrolig takknemlig for at vi enda har hverandre. ♥
Jeg har en liten oppfordring til alle dere. Vær sammen med den dere vil, og ikke den andre alle vil ha. Det er først da man blir ordentlig lykkelig. Om kjæresten din er såkalt for gammel eller for ung, hvem andre enn deres mening har noen betydning der? Nå bør kjærligheten være viktigere enn noen gang, ta vare på den.

sliten

Kommenter her

Jeg kom akkurat hjem til meg, har sovet hos Marco i natt og vi våknet ikke før klokken fire.. Har slitt lenge med å komme meg hjem, men ble til slutt taxi! I går var vi ute en tur, var helt okei selv om stemningen der var tydelig preget av alt som har skjedd, og selv klarte jeg ikke å nyte alt så ble tidlig kveld. Da jeg og Marco kom oss hjem spiste vi brownies, og så lå vi å snakket leeeenge om det som har skjedd. Glad jeg har han i alle fall 

Må bare beklager for sen oppdatering, men Marco drar til syden om 3 dager så vil bruke litt tid med han.. Håper dere forstår hvorfor bloggen kom litt sent prioritert idag! Hva gjorde dere igår, foresten? Håper alle har det bra.

Noen bilder fra igår:partyparty

Kommenter her

Nå har vi fikset oss i rundt om to timer, og er klar for å dra ut! Ser fram til en kveld med gode venner! Håper alle får en fin kveld, jeg skal i alle fall prøve. Klem til dere, verdens beste lesere ♥
Livet må gå videre

Kommenter her

I dag var egentlig planen å dra ut, noe som har vært planlagt lenge. Men det har blitt så mange tanker. Skal, skal ikke? Det føles på en måte så feil å dra ut å drikke når noe sånt har skjedd. Det føltes feil å trene, det føltes feil å dra til byen, det føles rett og slett feil å ha det bra. Nå kom verden til Norge også.. 

Jeg var hos Stine Mari før idag, jeg klarte ikke å sitte inne med tankene lengre. Jeg skal ikke gå videre som om ingenting har skjedd, men jeg har allerede merket hvor utrolig mye mer takknemlig jeg har blitt for ting. Vi har det så utrolig bra, er nettop derfor dette gjør så vondt. Jeg skal finne en fin kjole, ta på noen høye hæler og smile litt idag. Gjør det dere også ♥ Håper alle har det bra, stor klem!

Vil og sende en stor takk til dere, verdens beste lesere, ettersom dere har vært så utrolig snille i det siste! Jeg tenkte å prøve å få dratt igang en konkuransse til dere... Hva sier dere om jeg sier at det kommer en extensionskonkuransse opp om en ukes tid, der dere kan vinne et helt nytt sett fra rapunzel i valgfri farge? Følg med! :)
Gjesteinnlegg - lillesøsteren til Sophie

Kommenter her

Hei, dette er Frida, lillesøsteren til Sophie som blogger! Sophie har jo vært idiot som vanlig å gitt meg passordet til bloggen hennes, så jeg tenkte jeg skulle poste et innlegg til dere om hvordan det er å ha Sophie som storesøster!

Siden jeg har sjansen nå, må jeg bare legge ut dette bildet jeg tok inatt av en trøtt og sur Sophie - hun turte ikke å sove alene på grunn av alt på Utøy stakkars! 
Mange av dere har fått ganske feil inntrykk av Sophie, og tror hun er veldig dum og overfladisk, men jeg tror man kan si at denne perioden er over for et par år siden, hehe.. Hun er faktisk veldig snill med meg, bortsett fra når jeg ikke får låne klær hos henne og hun tar mine uansett! Generelt har vi det ganske fint sammen - vi ser på filmer, har en helt egen humor og hun forteller meg alt, omså jeg vil høre på eller ikke.. Skjer ganske mye morsomt når hun kommer hjem litt beruset for å si det sånn! 

Noen ting dere kanskje ikke visste om Sophie er; hun snakker 90% av tiden med babystemme og sier rare britiske ord som "my flower, thats just darling" osv. Ellers kan hun ut av det blå begynne å synge på merkelige sanger og såkalt "negerdanse" altså shake som en gal til rolige sanger. Hun kan også flere stygge grimaser enn noen andre i verden! Dere må få henne til å vise dere en gang...

Alt i alt er hun en veldig sterk person som bryr seg om aller rundt seg - synd mange av dere ikke klarer å ser forbi det ytre , og kun ser en overfladisk bimbo. Du er sterk, storesøster! Hilsen Fridar ( som Sophie kaller meg...) 

 

ondskap kommer i alle former

Kommenter her

Jeg er helt rystet. Ikke bare etter hendelsene som rammet hele vår nasjon igår, men også etter hvordan det ble taklet. Overalt på facebook så jeg meldinger som sa"jævla negrer, send de ut av norge" blabla. Og nå har det vist seg at gjerningsmannen er norsk.. Skammes dere ikke? Jeg fikk lignende kommentarer på bloggen i går, og jeg kan bare meddele at slikt har jeg utrolig liten respekt for. Håper dere sov jævlig dårlig inatt. 
Man kan være ondskapsfull, god, slem og snill uansett hvilken rase og religion man har. Er det virkelig med rasisme vi skal takle denne situasjonen? Jeg stemmer for at vi holder sammen og styrker hverandre. Vi trenger kjærlighet nå, og ikke hat. Dette er gjort av en Nordmann. Er alle nordmenn slik? NEI! Og omså en muslim hadde gjort dette, betyr det at alle muslimer er slik? Svaret er også da, NEI! 

Jeg har sett nå at det finnes utrolig mange rassister her i Norges land. Dere kan kalle meg dum, men de virkelige idiotene er de som dømmer folk på grunn av rase og religion. Gud, jeg er glad jeg ikke er en av dem.

Natten og kvelden igår tilbrangte jeg med familien hjemme. Vi spiste pizza og så på serier, var godt å skru av nyhetene for en stund.. Vi kjenner flere som har blitt rammet hardt av dette, og jeg har så vondt i hjertet. Jeg er så glad for at alle bekjente er i god behold! Sender tanker til lesere som mistet noen kjære, og lesere som var på AUF campen. Stay strong, jeg elsker dere!

Vil sende en spessiel hilsen til Jørgen, Frida, Julie, Torgeir og Eirik fra Harstad som befant seg på Utøy. Takk gud for at dere alle er sikre. En bloggleser har også en far som døde i Oslo. Stor klem til deg, tenner lys for deg og din familie. 

tenner lys

Kommenter her

Jeg har vært sammen med Linn Ida, Martine, Mariell og Charlotte i kveld - vi har snakket om det som har skjedd i Oslo og på AUF leiren, mens vi har tent lys og håpet på det beste. Jeg sender mange tanker til de pårørende, håper alle har det så bra som mulig♥

Selv om det som skjer er grusomt, håper jeg det kan være en oppvekker til regjeringen slik at de trekker styrkene ut ifra Afganisthan. Det er nå vi får igjen for alt. Thats what happenes when you fight fire with fire.
Edit: Viser seg nå at det var en etnisk norsk mann som gjorde dette. Jeg står enda for at vi bør trekke oss ut av Afganisthan selv om det nå er to forskjellige saker, det betyr ikke at jeg er rassist - bare imot krig.  videoblogg - skjønnhetsideal

Kommenter her

Prøvde å skrive et innlegg om dette, men følte det ble lettere å forklare meg på en videoblogg. Håper ingen føler seg fornærmet av dette, såfal så er det ikke meningen! ♥

Og til dere som reagerer på at jeg ikke blogger om bombeeksplosjonen i Oslo.. Vel, hva skal jeg si? Det er forferdelig, og jeg har fulgt med på nyhetene i hele dag. Jeg er spessielt berørt angående skytingen på AUF sin sommerleir, ettersom jeg selv er medlem der, og kjenner noen som er på leiren.. Ber til gud og håper på det aller beste. Jeg blir så lett berørt av slikt, og har grått utrolig masse idag.. 

poledancing!

Kommenter her

Til dere som ikke har lest bloggen min så lenge, kan jeg bare informere med en gang at jeg har strippestang på rommet! Dette kjøpte jeg meg fordi jeg er veldig treningsglad og tenkte å prøve noe nytt, dessuten synes jeg det er utrolig sexy med de som faktisk mestrer dette og har god kroppskontroll.

Jeg har øvd litt i det siste, og gud så gøy det er! Anbefales defintiivt til alle som er litt treningslei, man trener liksom uten å tenke over det - som er det beste i verden! ♥ Jeg følte ikke helt for jogging og sit ups idag, så da ble det å sette på litt sexy musikk å svinge seg rundt. Så dere kan godt kalle meg hore eller hva dere vil, (som foresten er å selge kroppen sin, ikke å trene på strippestang..) men dette er faktisk utrolig gøy og sexy! Jeg liker det i alle fall, og det vet jeg flere gjør... :) 

 

søsterkjærlighet

Kommenter her

Til dere som ikke var klar over det - ja, jeg har en lillesøster! Hun er 13 år gammel og vi har faktisk et veldig bra forhold. Dere har spurt litt om hun er "barbie" slik som meg, og nei det er hun absolutt ikke. Hun er veldig søt riktignok, elsker utseendet hennes! Hun har verdens lengste, fine hår! Så det er absolutt feil det dere tror, at jeg hater alle som ikke ser ut som meg. Slik er det overhode ikke!

VI har hatt som tradisjon hver kveld/natt i sommerferien å se en film hver kveld, nå har vi nettop sett my sisters keeper. Herregud så grusomt, men nydelig. Kjenner jeg får litt ny livsglede når jeg ser den.. Har dere sett den? Sant den er nydelig?

Om dere lurer på hvorfor jeg sensurerer henne, så var hun redd for stygge kommentarer. Stakkars! :(

videoblogg med marco!

Kommenter her

Hahahah, det er så typsik min/vår flaks! Etter tre timer med krokodilletårer, drapstrusler og" æ slår opp om vi ikke lage videoblogg" fikk jeg endelig Marco med - og gjett hva? Jeg klarte å slette den eneste som var okei fra kameraet, før jeg fikk lagt den inn.. Så alt jeg sitter igjen med her er en videoblogg på knappe 2 minutter der vi kun snakker dritt, og den skulle ikke bli tatt med overhode. Men jaja, bedre enn ingenting...? Vi får heller prøve igjen en annen gang!

Noen spørsmål vi ikke fikk svart på var blandt annet om vi krangler mye og om vi har perfekt forhold - svart der er nok ja, vi krangler definitivt en gang i blandt, og nei, det er ikke perfekt. Vi har fått så unødvendig mye dritt mot oss på grunna v noe så ubetydelig som 2 år og 2 måneder i aldersforskjell.. Men heldigvis går det bra nå, og vi passer veldig bra sammen! Jeg elsker deg  ♥

Hahaha elsker slutten, marco skulle akkurat til å begynne å kjefte hahaha...

  

Det har blitt menneskelig å være..umenneskelig

Kommenter her

Jeg tenkte å ta opp dette med bloggkrigen mellom meg og Therese. Er det en ting jeg og Therese så absolutt er lik på, så er det vår humor. Vi begge er utrolig ironisk og sarkastisk, noe man må være for å overleve i denne bloggverdenen. Therese får så utrolig mye urettferdig dritt mot seg som hun ikke fortjener! Når jeg og Therese kødder med hverandre sånn, så forstår vi det. Ja, det er kanskje feil å spille på interne vitser når man har store blogger, og jeg beklager til alle dere som tok dere nært av det. Det var ikke planlagt, vi bare forstår hverandres humor, rett og slett.

Bar fordi man er en "offentlig" person så tror dere det er okei å mene, si hva dere vil å dømme akkurat som dere vil. Man blir plutselig et objekt, og ikke et menneske med følelser.

En annen ting man må regne med når man lykkes med en blogg er sjalusi, drittsnakk og sladder. Dere har hatt en tendenes til å prøve å framstille meg som stygg. Og her om dagen fant jeg faktisk en blogg der det var en masse redigerte bilder av meg - nettop for å trykke meg ned.

Aner dere for et press det er, i mitt tifelle å ha flere tusen som skal rakke meg ned, og i Therese sitt tilfelle - over 20 tusen hver dag? Jeg vet at det er vanskelig, og jeg missuner ikke akkurat Therese for det. Jeg ville aldri klart det så bra som om hun gjør - dere sier jeg fortjener 1.plassen. Gud, jeg håper ikke jeg får den.

Og mitt spørsmål til dere er: Hvilken rett har dere til å kommentere mitt utseende, min personlighet eller mitt liv? Hva får dere til å tro at det skal være okei? 

Til og med nydelige VOE fikk mye dritt mot seg. Hun har aldri gjort noen noe galt.. Hun er bare nydelig, rett og slett. Det er alle sammen, stor blogg eller liten. Ingen blogger i Norge som jeg har lest, fortjener å få så mye dritt mot seg. Er det virkelig så hardt å se at andre lykkes?

Jeg er såklart kjempetakknemlig for dere nydelige lesere. Følte bare jeg skulle lage dette innleget for å støtte opp alle som sliter med å bli mobbet, for jeg vet så godt hvordan det er. Hadde aldri trodd at å være mobbeoffer var noe jeg skulle få betalt for - nå føles det litt sånnMeg akkurat nå. Jeg og Marco skal videoblogge straks, den kommer ut i kveld!

 

 

Et lite tips!

Kommenter her

I dag kjøpte jeg noe som heter pungtvipper på parfymeriet, jeg brukte det fast før, og om man har ekstra god tid en dag er virkelig dette perfekt! Pakken jeg kjøpte koster 150 kr, og jeg fikk med lim, pinsett og 150 vipper. Jeg bruker kun 10 vipper per øye, og her er resultatet!

Desverre har jeg en sykdom kalt Essensiel Tremor (eller noe sånt) som gjør at jeg skjelver som en gal i hendene.. Det gjør det veldig vanskelig! :(

Fint, ikke sant? ♥ 

kjærestevideoblogg..?

Kommenter her

Nå legger meg meg, endelig. Har vært en utrooooolig lang dag, og jeg har ikke sovet i hele natt! Skal bli godt å ta på meg sovemaska å ta av meg alle klærne, å legge meg ned i den stoore senga mi! Jeg har mareritt hver eneste natt, så satser på ingen drømmer nå. Noen flere enn meg som bruker å drømme at man blir jaget av noen, så er enten bena skikkelig tung, eller så springer man i slow motion, eller så svikter stemmen når man skal rope på hjelp? Huff, det er så ekkelt! 

Foresten så har jeg snakket med Marco, min kjæreste, angående det med videoblogg sammen og til mitt store sjokk sa han at det var greit! Men ettersom han aldri har videoblogget før, og jeg er vandt til å videoblogge alene, lurte jeg på om noen av dere har noen spørsmål til meg/han, om oss liksom? Så kan dere få det istedenfor innlegg? 

Meg og mitt lille udyr hilser godnatt! ♥ 
 

videoblogg til dverg1 fra dverg2

Kommenter her

Her får dere et lite videoinnlegg fra en veldig sliten og "naturlig" meg.. Hehe! Dette er altså mest sansynlig det siste jeg kommer til å si i denne saken, med mindre therese tar opp noe igjen da.. Om hun gjør det, har jeg to ord. its on! ;) 

‎"hun er barbie with a twist, du er barbie who's a bitch" Så jeg noen hadde skrevet på bloggen til therese.  Dere skal ha for å være kreativ i alle fall, det var sykt bra! 

NYTT DESIGN!

Kommenter her

I går når jeg gikk hjem fra Marco var det så utrolig nydelig ute, noen ganger bare eelsker jeg Nord-norge! Himmelen hadde verdens fineste farge, solen gikk akkurat opp over havet, og ute var det skikkelig varmt og vindstille. Sånn sett føler jeg meg veldig heldig som bor akkkurat her.. Vi har nordlys om vinteren, og midnattsol om sommeren. Magisk, nesten!

HVA SYNES DERE OM DET NYE DESIGNET MITT, FOLKENS!? JEG ELSKER DET! Det er laget av Mathias, som også har laget designet til min erkefiende tcmn.. Mathias er ikke broren til Tuva Willassen!

 

happyyy

Kommenter her

Selv er jeg nok en av de som "hater" for mye kjæresteblogging. Dere vet de bloggene der alt man hører er klisj over hvor mye man elsker sin bedre halvdel. Til slutt blir det en kjæresteblogg, og det vil overhode ikke jeg. Ja, han betyr veldig mye for meg, men jeg trenger ikke å få det fram hele tiden. Det blir litt ensformig, synes dere ikke? Eller jeg vet ikke, liker dere å lese om kjærester ogsånt?

I alle fall, Marco og Stine-Mari er naboer, så når han kom hjem igår var bare vi tre sammen. Vi gikk tur et lite stykke og tok noen bilder. Tror jeg tok 400 forskjellige bilder av han, under tvang selfølgelig. Han ble så jævlig lei til slutt! Jeg er så perfeksjonist, man kan gjerne høre meg si" ta hodet 0,3 cm til høyre..nei, litt mer til venste. Se litt opp. Ikke smil så mye! Marco..du ser litt homo ut" (tror jeg sa det 100 ganger i går, haha) Gud, det er ekstemt kleint å ta bilder med kjæresten til bloggen! Sånn btw.

Jeg ble ikke noe bra på bilder igår.. Så da holder man seg forann munnen!..Noe stine ble veldig lei av til slutt, da ble det smekk! 
 kjærlighet

Kommenter her

Hei! Nå har jeg vært sammen med Marco igjen, og han har tatt hull i begge ørene mens han var borte.. Det var jeg, og er enda veldig imot! Synes ikke det er noe fint på gutter, men han er overbevist om at det er dødskult. Haha kan dere være så snill å fortelle han at det ikke er bra? Eller hva synes dere? 

Men var i alle fall utrolig godt å se han igjen, så har vært sammen med Marco og Stine Mari en liten stund! Nå skal jeg dra hjem å sove, er helt utslitt.. Så vi blogges i morgen! ♥♥

LIVESHOW

Kommenter her


sstinemari- Broadcast your self LIVE

 

STILL SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET SÅ SVARER JEG HER!  Stine Mari sin blogg finner dere her øyeblikket dere alle har ventet på..

Kommenter her

Jeg skal ha liveshow!!! Så folkens, heis flagget, samle venner, popp litt popcorn... Dette blir fantastisk!
Hehe neida, men jeg håper i alle fall det blir helt okei. Jeg prøver nå å fikse klart, så jeg og en vennine skal ha liveshow rundt klokken 22 å holde det gående i en halvtime. Denne gangen lover jeg å ikke skuffe dere! 

Så om dere klarer å tenke ut noen spørsmål dere kan stille meg da, så hadde det vært supert. Er jo nesten det som er hele poenget!

Noen bilder fra akkurat nå: videoblogg- jeg synger!

Kommenter her

Her får dere "endelig" høre at jeg synger, siden dere har mast sånn på det! :) Jeg beklager virkelig for den dårlige kvaliteten, ble sånn når jeg lastet den opp til youtube.. Håper dere likte det, litt i alle fall! ♥♥

Denne sangen, white horse, betyr UTROLIG mye for meg ettersom den fikk meg igjennom et ganske tungt brudd for snart ett år siden. Så blir ganske følsom hver gang jeg synger den, haha!  

 

Jeg elsker dere!

Kommenter her

Jeg har verdens herligste lesere! Hver dag får jeg inn bilder, filmer dere har laget, og en sjelden gang - hele design! Det tar utrolig lang tid å lage altså. Her om dagen fikk jeg inn et design som jeg nesten vurder å bruke, det var så fint! Men jeg vet ikke helt om jeg er klar for å gi opp alt det rosa enda, hehe.. Hva synes dere? Bytte eller beholde det gamle?

Slik ser det ut:

And i'm like ; fuck you

Kommenter her

Jeg sletter halvparten av kommentarene som kommer inn på bloggen her ettersom jeg ikke gidder krangling (mange er frekke) men nå skal jeg ikke gjøre det mer. Nå er det kjeftetid! 

Puppene mine. Jeg skjønner ikke helt hvor prioriteringene til enkelte ligger. Hva så om jeg hadde hatt silikon? Hva så om jeg bruker 50 bher, 20 innlegg og stapper papir og sokker i bhen? Det bør jo ikke ha noe å si for dere? Er ikke det min sak? Det hadde vel kanskje betydd at jeg er usikker på meg selv? Omså jeg har platinablondt hår og bruker mye sminke.. Hva gjør det? Er det en verdenskrise? Nei, det er det ikke! Jeg håper virkelig enkelte av dere finner på bedre å gjøre enn å studere kløftpartiet mitt dag ut og dag inn.. Jeg kan ha 60AA cup og 85DD cup og uansett være en god person. Jeg håper noen kan komme på et godt svar på hvorfor puppene mine har så utrolig stor betydning. For det virker som om de betyr mye mer for enkelte av dere enn de gjør for meg, til og med.

Og til dere som irriterer dere sykt over at kjæresten min er 14 år gammel... Get over it. Flaks at det er jeg som er kjærste med han, og ikke dere. Jeg har det i alle fall bra med han, er det ikke det som betyr noe?

Nå skal jeg ta på meg min rosa minishorts, ta på meg playboy singletten og slippe ut det lange, platinablondet håret. Bare fordi jeg kan, liksom. 

 

move that ass

Kommenter her

Halloj!
Jeg har akkurat kommet inn døren her hjemme, har vært ute og jogget, hoppet på trampolinen og tatt noen mage/rumpe øvelser. Til dere som lurer, så kan jeg gjenta enda en gang hva jeg gjør.. 100 situps og push ups, planken i tre minutter, sideplank på et minutt per side. Så jogger jeg 3 kilometer.

Når dere spør meg om motivasjon, så aner jeg ikke hva jeg skal si.. For meg har det alltid vært viktig å ha en stram og fin kropp (med muskler) , jeg er veldig perfeksjonist og takler ikke at ting ikke er som de"skal". Det hjelper ikke å ligge inne å syte for at man ikke er fornøyd mens man stapper i seg potetgull annenhver dag, for å si det sånn.. Det er den harde virkeligheten, det er ingen enkel måte å bli tynn å fin på. Desverre! Så løft på rumpa å kom dere ut! :)


Beste rumpeøvelsen ever!!! (Synes jeg..) young love

Kommenter her

I morgen kommer eeeeeeeeeeeeeeeeendelig kjæresten min hjem, har ikke vært sammen med han på lenge! Skal bli så godt, har hatt syke sommerfugler i hele dag, og det kommer jeg i alle fall til å ha i morgen. Så til dere som har spurt hvorfor jeg ikke skriver om han på bloggen: nei, det er ikke slutt, han har bare vært på ferie! Alt går veldig bra ♥

OG ANGÅENDE DET AT JEG SKAL SELGE KLÆR; ingenting er lagt ut for salgt enda, jeg skal prøve å få det til i morgen eller i overimorgen. Synes dere jeg bør kjøre bud-runder eller bare sette en fast pris så er det første mann til mølla? 

Skulle prøve å ta selvutløser bilder av at jeg ligger å slapper av i sengen. Var ikke så sykt lett, haha!


selge klær?

Kommenter her

Jeg vurderer å selge noen plagg på bloggen, for eksempel kjoler jeg aldri bruker. Dette kommer jeg ikke til å gjøre for å tjene store pengesummer, men rett og slett for å få bort noen plagg! Så jeg kommer ikke til å prise noe høyere enn 100 kr.. Høres det bra ut for dere? Jeg har sett igjennom klærne idag, og jeg har i alle fall 6 kjoler jeg vil ha bort, og et par nye wedges fra nelly jeg kun har brukt en gang+ andre sko! Skal jeg? Blandt annet kjolen jeg brukte på Lørdag...

 


trening viser resultater

Kommenter her

 Som dere vet har jeg trent hardt de siste månedene, og jeg må bare påpeke at det ikke er for å slanke meg. Jeg synes bare det er utrolig sexy med en kvinnekropp som har markerte muskler og fine former! Jeg har lagt hovedfokuset mitt på magen og rumpen. Jeg tror jeg skal spare dere for et bilde av rumpa, men her får dere bilde av magen tatt i samme posering, der jeg ikke trekker inn magen på noen av bildene (strammer litt). Jeg er så fornøyd! 

Er ikke sikkert dere ser noen endringer, men det gjør jeg! Åhh er så glad nå! :)

Ikke helt som forventet

Kommenter her

Haha jeg skulle som sagt lage en videoblogg til dere, men det går bare ikke!!! Jeg kan jo ikke snakke, sånn helt seriøst. Stammer, sier feil, glemmer meg av og gud vet hva. Jeg har gjort det om 1000 ganger, og det ble aldri bra nok, desverre! Jeg er perfeksjonist, og vil jo gjerne gi dere en okei videoblogg når jeg først skal lage det. Dere får nøye dere med et bilde fra idag, og en fin sang!

 When I lay, with you. I could stay there, close my eyes. Feel you here, forever. You and me together, nothing is better.

Flink pike!

Kommenter her

Jeg kom akkurat hjem! Har vært ute å jogget, vært hos mormor og morfar og gjort noen ærender. Her ligger man ikke på latsiden med andre ord! Jeg skal også prøve å få spilt inn en videoblogg til dere! :) Om noen har forslag til videoblogger jeg kan gjøre (alene), så er det bare å komme med det! Sminkevideo og sangvideo der desverre ganske uaktuelt..

Og man kan trygt si at jeg bryr meg veldig mye om bloggen og bloggleserne mine... Her hjemme har jeg hatt problemer med at nettet klikker hele tiden, så jeg får nemlig ikke blogget så mye som jeg gjerne vil. Men idag fikk jeg endelig fikset mobilt bredbånd, da blir det slutt på det! Da kan jeg blogge hvor jeg vil og når jeg vil, endelig! Hunden jeg koser med her er foresten Stine(haawt) sin! Vi er kusiner, så vi har samme mormor og morfar - de passer hunden hennes mens hun er i Spania! dagen etter natten

Kommenter her

Hadde et ørlite håp om at telefonen min skulle funke i morges - det gjorde den altså ikke. Ble litt lei meg, noe sånt har aldri skjedd med meg når jeg har vært ute før! What to do... Om noen har en søt liten telefon de ikke trenger lengre som de kan låne bort til en morsom liten blondine, let me know! 

Jeg har akkurat fikset meg, alt som mangler er ordentlige klær! Jeg hater å ligge på latsiden dagen derpå. Folk har en tendens til å stappe i seg alt mulig av junkfood og synes synd på seg selv, jeg har en liten nyhet til dere: selvgjort er velgjort! Drikk vann og kom dere ut! Jeg personlig skal til mormor og morfar ettersom det er så lenge siden jeg har sett de. Skal bare ha litt kvalitetstid, spise kake og slike ting. Folkens, ta vare på besteforeldrene deres om dere er så heldige å ha noen! Om noen år er det mest sanynslig for sent. Mormor og morfar ♥

Meg akkurat nå. Blogges når jeg kommer hjem igjen, stor klem! 

 

party up!

Kommenter her

Jeg er ikke helt i sånn der bloggmodus akkurat nå, og jeg kommer garantert til å ange på dette innlegget i morgen. Klarer jeg dette uten skrivefeil så blir jeg superførnyd! Jeg har akkurat ramlet inn døren her hjemme, og er  superdeppa ettersom jeg mistet iphonen i vasken... Den funker ikke.... Det er ikke gøy! Hvordan skal jeg kommunisere med kjæresten min nå da!? Heldigvis kommer han hjem om 2 dager! Elsker han så utrolig høyt! 

Jeg har hatt den beste kvelden på lenge, jeg har hatt det så utrolig gøy! Jeg har hatt et smil om munnen hele tiden - men jeg følte riktignok at det var best for meg å ende kvelden nå, før jeg ødelegger noe mer enn bare iphonen.. Håper alle dere har hatt en super kveld for tro meg, det fortjener dere! :)

Noen bilder fra kvelden: vingle-sophie

Kommenter her

Jeg ombestemte jeg angående begge antrekkene - når man tenker for mye på et antrekk så blir det bare feil uansett, føler jeg! Jeg tok en kjole på impuls som vanlig. Er fornøyd og gleder meg til kvelden! Kjenner jeg meg selv rett kommer det vel et innlegg i natt når jeg har kommet hjem, haha. 

Håper dere alle får en fantastisk kveld, dere er så bra - hver og en! Jeg får faktisk adrenalin flere ganger om dagen på grunn av deres kommentarer. Love you! 

Noen bilder:

hva skal jeg ha på meg i kveld?

Kommenter her

Jeg var så usikker angående senere i kveld, skal jeg ha kjole eller skal jeg ha shorts? Hva tror dere? Jeg føler meg veldig barbie og fin i kjolen, men den er minst sagt ikke lur å ha på seg når man har fått i seg litt alkohol og begynner å sprette opp og ned, om dere skjønner. Haha! + at jeg har flere sko som passer til shortsen. 

Hahahah, foresten! Jeg er jo sinnsykt lei av at alle (gutter spessielt) spør meg om bh størrelsen min og om jeg har silikon, så hver gang jeg har fått det spørsmålet i det siste har samtalen gått sånn her:
Gutt: Hvilken bh størrelse har du? Har du silikon? Damn tits as girl,drømmejenta hehe neida:PpP
Meg: Hvor stor penis har du? Lyst til å svare på det? 
Gutt: .....

For det er akkurat det samme! Tenk dere nå litt om før dere spør om kroppsdelene til folk! :)

Hvilken skal jeg ta? Kjolen: (superfin på, får virkelig fram formene!)
Shortsen (er enda usikker på om jeg blir å bruke dette til)"bevis"

Kommenter her

Nå skal jeg ut å jogge, og siden vennene mine ikke tror på at jeg faktisk jogger hver dag( ettersom ingen av de trener lever de vel bare i fornektelsen..) så tar jeg med meg kamera og skal prøve å dokumentere det! Suger å jogge med sekk, som jeg må når jeg har med speilrefleks haha. Jeg ser så dum ut! 

Jeg som hadde håpet på herlig vær idag! Kanskje jeg tar meg en dukkert på turen uansett, har faktisk ikke badet så langt i år. Blir selfølgelig dokumentert med bilder omså, haha! 

Og vær så snill å ikke klikk mongo på grunn av bildene. Kan gutter legge ut treningsbilder av seg, kan jenter og!  Og slik at vi slipper drama ; ja, jeg strammer magen, se selfølgelig ikke sånn ut når jeg ligger og slapper av.

 

Come On, Barbie, Let's Go Party

Kommenter her

I dag er en god dag! Jeg fikk lønning (igjen, blogglivet er smooth) , jeg har brownies og is, bestevennina har bursdag om noen timer og vi skal feire både i dag og i morgen, og på toppen av det hele er det fint vær igjen! Jeg orker ikke å sitte inne å klage idag. Jeg har brukt alt for mange timer og dager til det i løpet av det siste året. Nå blir ting bra! Jeg har sommerfugler i magen, og alt er perfekt ♥♥ Endelig er det min tur til å lykkes. Fuck yeah! sjalusi

Kommenter her

En sak som kan være litt trist med å ha en stor blogg, er hvordan enkelte folk reagerer på det. Jeg mener, visse personer blir jo helt gale når noen lykkes i nærheten av dem. Jeg blir faktisk forbauset enkelte ganger over hvordan noen kan tenke/oppføre seg og jeg blir overassket gang på gang. Dette er såklart bare i visse tilfeller, de aller fleste blogglesere er supersnille, i alle fall mot meg! 
Men nå til saken; i dag var jeg i byen alene og skulle bare ta sol og gjøre et kjappt ærend. Jeg synes alltid det er litt ubehagelig å gå i byen når jeg ikke har fikset meg så mye, ettersom folk har en viss oppfattning av hvordan jeg skal være å se ut. Med en gang jeg kom inn på et senter og skulle gå opp trappen hører jeg noen rope "Dra hjem å blogg da, horeonge". Jeg snur meg, og tror dere ikke det står en vennegjeng der, både jenter og gutter. Slike som...henger i byen hele tiden. Jeg tar meg vanligvis ikke nært av det, men gud kan dere tenke dere hvor ekkelt det var å gå rundt på senteret etter det.. Huff! :(

Men jeg prøver å trøste meg med at om jeg hadde vært dem, og de hadde vært i mine sko, så hadde jeg hatet meg også. Synd at dere lot sjalusien gå så langt! Jeg tok oppfordringen deres og dro hjem og blogget, håper dere koser dere på trappen til senteret. Kan slenge en 5kroning til dere neste gang, dere ser ut til å trenge det! :)

Nå legger jeg det bak meg og lager cookies! 
wake me up when september ends

Kommenter her

Godmorgen! Jeg har sovet så utrolig godt i natt! I går kjøpte jeg meg nemlig en ny sovemaske og ørepropper ettersom jeg sover så utrolig lett, og våkner av nesten ingenting. Brukte sovemaske fast før, men har liksom glemt det helt bort! Og jeg kan med hånden på hjertet si at det er noe av det beste jeg har kjøpt, haha. Spessielt nå på sommeren, det er jo så sinnsykt lyst ute hele døgnet i nord!

Koster 24 kr på nille, det er de beste pengene jeg noen gang har brukt! Bildet er fra i morges når jeg sovnet på sofaen..

videoblogg -playboy bunny liksåååm

Kommenter her

Laget en videoblogg akkurat nå for å gjøre opp for at jeg angret meg angående den forige! Haha og her har jeg ikke fikest meg eller gjort noe spessielt for videobloggen sin skyld siden jeg stresset sånn, håper det er okei med playboy singlet og tørr humor...nye sko

Kommenter her

Var i byen idag og kjøpte noen greier, merkes at jeg nettop har fått lønning for å si det sånn, haha! Kjøpte de foresten på h&m, er der jeg har kjøpt 90% skoene mine, tro det eller ei! Så da slipper dere å spørre hvor jeg kjøper sko, for det er faktisk der( eller på nelly) ! :) 

Foresten, hva synes dere om den nye headeren? give me a break?

Kommenter her

Snille, søte. fine lesere, noen ganger.....huff.
Som dere kanskje har skjønt godtar jeg de aller fleste jevnaldrende som sender meg venneforespørsler på facebook. Dette gjør jeg fordi jeg gjerne kan være venn med leserne mine, det gjør meg ikke så mye om dere ser hva jeg gjør på facebook, og det er veldig lett å snakke med dere der - noe jeg synes er kjempekoselig! MEN dere må prøve å skjønne at mange skriver til meg samtidig i chatten og jeg prøver å svare alle, så når jeg ikke svarer på 1 minutt må dere ikke begynne med "hvorfor svarer du ikke, skal slutte å lese bloggen din!!!:@" for sånn er det mange som begynner. . Da er det plutselig ikke så gøy å godta alle lengre, om dere skjønner?

Nei men jeg håper dere forstår hva jeg mener... Det er veldig slitsomt!

Og så til alle dere som legger til vennene mine og kjæresten min...? Jeg synes egentlig grensen går der. Det er veldig koselig at dere liker min blogg og vil være venn med meg men kjæresten min har noe med mitt privatliv å gjøre, og han har ingenting med bloggen å gjøre. Så jeg forstår ikke helt hvorfor dere prøver å legge han til, hva håper dere på å få ut av det...? 

Jaja, jeg håper dere forstår hva jeg mener :)ny header?

Kommenter her

Godmorgen! Jeg har akkurat kommet inn fra en joggetur, og er dødstrøtt! Haha og herregud så vanskelig jeg hadde for å stå opp i morges, slo av alarmen litt for mange ganger.. Gleder meg til Søndag, da har jeg nemlig joggefri! 
Nå sitter jeg og spiser frokost og skal snart til byen å kjøpe et par sko jeg så på igår. Håper virkelig de har min størrelse igjen! 

Fikk denne headeren tilsendt i går, hva synes dere? Skal jeg ha denne eller den gamle? Personlig mener jeg at det er godt med forandring.. Hva tror dere? ♥

noe nytt

Kommenter her

I dag kjøpte jeg meg en clutch ( er det rett?) ettersom jeg trengte noe litt større enn en pengebok der jeg kan oppbevare kort, penger, noe sminke og lignende. Men tror dere ikke jeg klarte å miste VISAkortet med en gang jeg hadde kjøpt noe å oppbevare det i!? Typisk min flaks! Letet byen rundt etter det stakkars kortet mitt som jeg til sist fant igjen på en malebutikk... av alle steder. Det føltes utrolig godt å se det igjen, holdte faktisk på å gi gutten som var ansatt der en klem, dere kan tenke dere det ble litt pinlig når den ikke ble gjengjeldt... KORTET MITT  ♥ ♥

Sånn ser den ut! 

 Siden jeg ikke er en sånn superk00l viktig person har jeg kun tre kort jeg trenger: skolebeviset, visakortet og narvesen kortet. Sistenevnte erkanskje det viktigste, ikke en helg uten leiefilm! Ps; jeg blir ikke sponset av narvesen det er mine egne meninger, lizzooom...

hon är söt men håll tillbaka

Kommenter her

Meg idag! Jeg har bukse egentlig og, men dere vet jeg foretrekker å gå uten når jeg bare er hjemme!


Foresten skal være på chatroulette.no med Charlotte en times tid nå, dere og!!!!oppdatering av blogg

Kommenter her

Hei mine kjære, fine blogglesere!
Her er saken : om en stund drar jeg bort med kjæresten min, og da er det usikkert på om jeg kommer til å ha internett og alt det(har mobilt bredbånd, men det kan man jo aldri helt stole på..) Derfor tenkte jeg at jeg kunne ferdigskrive noen innlegg nå, som venniner av meg heller kan poste for meg når jeg er borte. Høres det okei ut? Da trenger jeg deres tips til hva jeg kan ferdigskrive innlegg om mens jeg er borte! Og det hadde vært greit om dere kunne utdype litt hva dere ønsker dere, og ikke bare si for eksempel " alkohol" men heller " hvordan, hvem, hvorfor, ". ja , dere skjønner sikkert! 

Jeg har allede ferdigskrevet to innlegg, et om hvordan det er å ha en yngre kjæreste og et om depresjonsperioden, ettersom det er ting dere har etterlyts før. Jeg skal ferdigskrive 4 til slik at jeg har de klare til når jeg drar bort, bare sånn i tilfelle. Skal sette meg ned å skrive idag, sånn at dere har noe å lese på mens jeg er borte! Remember that I love you all! ♥

 Tenkte jeg å marco kunne videoblogge sammen ettersom vi sikkert blir å ha en god del tid til overs mens vi er borte, om dere er interesserte i det! Håper jeg får han med! :)

14, baby!

Kommenter her

God"morgen"! Sitter nå og spiser frokost, har akkurat kommet inn døren etter en liten joggetur! Så til og med at jeg er på 14. plasspå blogg.no sin toppliste. Føles veldig bra, får se hvor lenge det holder seg.. Men jeg er i alle fall supertakknemlig, verdens beste lesere♥♥


hårtips!

Kommenter her

Jeg vet at mange av dere såkalte håreksperter blir å advare mot det, men om dere VIL få en fin "hvit" blondfarge og ikke gult MÅ dere sitte med hårfargen lengre i enn makstid om dere er like mørke i håret som meg! Jeg har prøvd å gjøre som man "skal" og da blir det bare gult hele tiden.. Jeg sitter ALLTID med hårfargen i 10 minutter lengre enn makstid når jeg tar ettervekst. Bare et lite tips! Man kan jo selfølgelig gå til frisør, men jeg har faktisk aldri i mitt liv blitt fornøyd der..
Å være blond sliter på håret, det er den harde virkeligheten :( Jeg skjønner at man ikke vil få slitt hår, så da er det bare å være flinke å kure! 
Ellers bruker jeg denne blekningen, men om dere er litt gul i håret anbefaler jeg å ta håret en runde med denne en gang i blandt. Det er en mirakelfarge! 

Personlig synes jeg det er mye finere å ha en hvit blondfarge en gult/orange, som desverre forekommer oftest blandt oss fjortisser.  Om man skal være blond synes jeg definitivt platinablond er det fineste! 

Farget som kjent etterveksten i dag:

sexyyyyy

Kommenter her

Jeg kom nettop hjem fra byen, har kjøpt hårfarge til etterveksten, noen hårstrikk, nytt undertøy og så har jeg tatt sol! Så med andre ord, en herlig dag så langt. Jeg har en slags tvangstanke når det kommer til undertøy foresten, kjøper nytt heeeeeele tiden! Føler meg utrolig fresh og fin når jeg har nytt, litt sexy undertøy! Det er jeg vel neppe alene om! ;)

Undertøyet jeg kjøpte! Dere kan foresten slutte å spørre mer om bh størrelsen min, de er ikke store. Jeg bruker 75C og en yyyderst sjelden gang D! ;) 

outfit

Kommenter her

Det er ganske mange av dere som spør hvor jakken er kjøpt, den er altså fra barnavdelingen på h&m! Det lønner seg faktisk veldig når man er litt liten i størrelsen å handle jakker og topper på barneavdelingen, jeg gjør det ofte. Det er halvparten av prisen, og faktisk mye fint som ingen andre ( på samme alder) har! Jakken for eksempel kostet kun 149. 

Sånn her ser jeg ut idag:

Hahah og ikke nevn håret mitt!!! En eneste stor floke idag..

trening trening trening

Kommenter her

Jeg har vært våken helt siden klokken 8, ettersom jeg var å jogget da og tok diverse mageøvelser..Jeg er utrolig trett, er virkelig en prøvelse å sitte her å senga! Men men...  Må si at jeg er litt stolt over meg selv som er våken så tidlig for det! 

Jeg holder enda på med 6pack prosjektet mitt som jeg startet 14 Juni, og som jeg avslutter 14. August. Gleder meg til å vse dere hvordan det blir! Jeg tror neppe jeg klarer 6pack for å være helt ærlig, men har vært godt å ha noe så " uoppnålig" å strekke seg til, for jeg har virkelig jobbet hardt! Jeg skal fortsette å jobbe helt til jeg når målet uansett hvor lang tid det tar ;)

Bilde fra dagen jeg startet. Vil ikke vise dere bilde nå, dere må nok vente til 14. August for å se "resultatet"!

Verdens kjekkeste

Kommenter her

Synes det er litt gøy med slike kåringer, så da tar jeg en igjen!

1.  ♥ Alex Pettyfer. Han er kanskje ikke så kjent i norge enda, men fyyyfaen.. Klarer ikke å forholde meg helt rolig når jeg ser en film med han.. Det er sykt.....Herregud skjelver litt nå jeg,haha.2. ♥ Zac Efron. Hvilken (hetro) jente mellom 12-20 år har ikke hatt en liten crush på han? Likte han ikke i High School Musical men kan trygt si at jeg kjente det i eggstokkene under 17 again. Eller noe sånt...Hehehe

3. ♥ David Beckham. Trenger vel egentlig ikke å si så mye, bortsett fra at han er utrolig deilig og virker som om han har verdens beste personlighet også! Et stort pluss at han har en av verdens beste klesstiler.

4.♥ Ian Somerhalder, fra vampire diaries. FYYYYFAEN. Øynene...

5. ♥ Jake Gyllenhaal. Han er egentlig mest søt, men veldig deilig i Love and other drugs, så da må han på kjekkaslisten min også!

6.♥ Justin Bieber. Han må vel nesten på lista, om ikke blir jeg vel drept... Jeg elsker Justin, men dere må innrømme at han blekner ganske kraftig om man sammenligner med de andre her!?

Og så til noe helt annet... Fant dette innlegget på en blogg, og jeg er helt rystet. Anbefaler alle å gå inn på linkene og skrive under! 
outfit

Kommenter her

Siden jeg er syk i dag, så har jeg på meg "sløveklær". Det er faktisk det deiligste å ta på seg en litt stor topp når man bare skal være inne å sløve en hel dag. Fikk låne toppen hos lillesøsteren min så tusentakk for det ♥

Og hehe, jeg forventer ikke at dere skal si " ååh så fint outfit" ettersom jeg nesten ikke har klær på meg (som vanlig:pPpPp) men dere ville se flere antrekker så here we go!

Har ikke på meg sminke idag..ofte stilte spørsmål + en trussel

Kommenter her

Hvor gammel er du? Jeg er født i Desember 1994, så jeg er 16 år gammel. Hvilken linje går du på skolen og hvor bor du? Jeg bor i Harstad, og jeg går studiespesialiserende. Har du silikon? Nei. Tjener du penger på blogging? Ja. Hvor gammel er kjæresten din? 14 år. Har dere vært kjærester lenge? Nei, 2 - snart 3 mnd. Bor du med foreldrene dine? Ja. Har du søsken? Ja, lillesøster. Er du søskenbarnet til stine(haawt)? Jepp.

Og så tenker jeg bare å informere i.p 88.90.145.4 som står for 90% av de stygge komentarene her at du bare kan glemme å komentere mer - tror du vet hvem du er, og om du ikke dropper å komme med minst en usaklig komentar om dagen på alle mulige slags dialekter, lekker jeg ut navnet ditt + bilde. Bare dagens trussel, lissm! ;) Skjønner ikke at du ikke skammes...? Om du ikke tar det til deg snart, så skal jeg jammen sørge for at du blir flau snart!

The bitch is back lissm:pPpP neida, men håper hvorfor dere forstår at jeg må si litt ifra!

Image and video hosting by TinyPicHar problemer med bildeopplasteren til blogg.no IGJEN1!! %¤#&¤%& Så må laste opp via tinypic.. Ser litt rart utthere is no sunshine when you are gone

Kommenter her

Jeg har blitt syk.. Og jeg er nesten aldri syk!! På en måte er det litt godt, da har man jo en god unnskyldning til å bare ligge inne en hel dag å se på serier. Jeg person skal ha the simpsons maraton!  ♥ Oppdaterer dere litt senere, klem! 

facebook

Kommenter her

Hadde nesten glemt dette, men for en stund siden laget en vennine en fanpage til meg! Kjempesøtt! Dere kan like den ved å gå inn HER

tidlig, ensom

Kommenter her

Går og legger meg (eller prøver i alle fall)  før klokken 12 for første gang i sommerferien. Det er for tidlig, jeg er for ensom. Godnatt!

Eneste bildet jeg har ifra igår. Skulle først dra ut, så skulle jeg ikke dra ut, så ble det ut til slutt likevel. Selv om jeg angret kraftig klokken 09 i morges da jeg våknet og munnen min føltes ut som saharaørkenen, så angrer jeg ikke nå. Hadde det kjempegøy! Godtfolk, gleder meg sykt til å tilbringe de to neste årene på vgs med mange av disse! ♥
 

-

Kommenter her

 Det har vært nydelig vær i dag igjen, og så langt ut i sommerferien må jeg si meg ganske fornøyd med været i nord! Jeg har vært på min faste soleplass på trampolinen i nesten hele dag, men gud så kjedelig det er å sole seg... Leste foresten ut boken til Regine Stokke, måtte felle noen tårer... Så nydelig, og så grusomt. Håper for deres del at dere har lest eller skal lese den, om ikke går dere glipp av noe! 

videblogg

Kommenter her

Jeg fortalte dere jo at jeg skulle lage en videoblogg, så her kommer den. Jeg hadde egentlig ingenting å snakke om, forteller bare litt kort om hva jeg skal i sommerferien osv! Enjoy! 

NB! Husk på at jeg laget den i går, så når jeg forteller hva jeg skal gjelder det for gårsdagen og ikke for nå.kjip natt

Kommenter her

Jeg hadde en ganskje kjip natt, når jeg kom hjem oppdaget jeg at mail, bloggmail, facebook , youtube, blogg ++ hadde blitt hacket, jeg satt oppe i hele natt og gråt, klarer ikke å skjønne hvordan enkelte mennesker kan gjøre sånt mot andre ettersom det her er tredje gangen det skjer på en måned.. Heldigvis fikset pappa det for meg, men det sitter litt inne enda.. Det kan jo fort skje igjen.

Jeg har fikset meg litt smått, og skal nå dra til Anne-Sofie for siste gang på en stund! Hun skal først til Spania og så til Nederland, så er ca 1 måned til vi møtes igjen. Kommer til å savne henne en hel masse..
Jeg oppdaterer dere når jeg kommer hjem igjen, stor klem!

 Meg og Anne-Sofie for rundt 14 år siden

min extensions guide!

Kommenter her

ps! Grunnen til at jeg ikke skriver prisene er fordi det varierer etter hvilket sett extensions man skal ha - jeg vurderer prisene generelt på hele nettstedet, dere kan selv gå inn å skjekke pris på det dere vil ha. Satser på at ingen av dere klager på det!  fyrer meg

Kommenter her

Endelig Lørdag, og jeg er sinnsykt trøtt etter en uke med å gjøre...absolutt ingenting. Jeg har ikke helt tatt meg friheten til å sove helt ut enda i sommerferien, så i morgen skal jeg sove hele dagen! Fyfaen så godt det kommer til å bli ! 

Og så en ting til.. Jeg kan bli så sinnsykt irritert og frustrert av enkelte mennesker som antageligvis har mangel på IQ som komenterer noe så idiotisk her på bloggen at jeg ikke klarer å avgjøre om personen er seriøs eller bare kødder.. Hva skal man gjøre med sånt? For eksempel når dere spør meg om jeg har silikon, enda. Seriously? Om dere vil ha en silikonblogg, er ikke dette plassen å være.
Og så det verste av alt , som jeg har skrevet om her på bloggen før. Folk som tar mine bilder å later som om de er meg, her om dagen ble jeg faktisk oppringt av noen som hadde blitt kjent med "meg" på nettet..  Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal gjøre med sånne mennesker, på en måte tar jeg det som smiger at de vil være meg så mye, men samtidig er det ekkelt og kan ha uhyggelige konsekvenser for meg, og ikke minst de som blir lurt. Og så en siste beskjed til dere som ikke klarer å kontrollere sjalusien deres og bare må spy det ut på alt og alle - gjør noe med deres eget liv istedet. 

Og nå når jeg har sagt det er jeg fornøyd, unnskyld, men jeg må få fyre meg litt i blandt! :D Nå føles det mye bedre, så satser vi på at vi slipper dette på en stund! 

Har spilt inn en videoblogg idag, den kommer ut i morgen! 

Meg akkurat nå :Dtanning, likksoooom

Kommenter her

Planen for i dag var å dra på stranden (eller fjæra heter det vel)  med familien i det herlige sommerværet, men jeg forsov meg jo selfølgelig. Og da måtte jeg legge meg i hagen istedet! 
Haha og ja, det blir mange lettkledde bilder på bloggen nå som det er sommer. Kanskje jeg skal bli glamourmodell! !? :D:D:D Må bare påpeke at jeg tuller og er litt selvironisk ettersom 90% av dere ikke blir å skjønne det..

Solen forsvant jo selfølgelig 2 minutter etter jeg kom ut...k0z

Kommenter her

Planen i dag var å grille med Anne-Sofie og Caroline, men siden været ikke var helt på topp bestemte vi oss for å lage noe mat inne isteden! ! Vi (eller i alle fall jeg) hadde det veldig koselig! Vi laget hamburger og pommes frites som er yndlingsretten min, og da er i alle fall jeg fornøyd!

Og nå er det "bare" 11 dager til kjæresten min kommer hjem, klisjklisj ♥

Jeg var ikke akkurat nydelig på et eneste bilde fra idag.. Så dere får nøye dere med disse. Og jeg lar være å ta Caroline med på noen, ettersom dere er så utrolig slemme med henne hver gang hun er på bloggen  :(Verdens fineste  ♥ 

Hamburgerne vi laget ble seriøst helt mini! Bare for å demonstrere, så var den en god del mindre en iphonen..

blogger = pop"stjerne"?

Kommenter her

Nå har det jo blitt en "trend" at bloggere snur om å blir sangere, slik har det og vært med filmstjerner, disneystjerner and so on. Jeg skjønner at bloggere også kan ha drømmer som innvolverer sang, men ikke aller er like talentfulle akkurat. Som dere vet er jeg veldig "into" den svenske bloggverdenen, og der har flere gitt ut sanger.

Dessie sin: 

Paow og Hugo sin : ( jeg klarer ikke å se på musikkvideoen, blir flau på deres vegne.. men hugo er fin, da!)

 

Kissie sin: 

Voe sin:

 Hvilken synes dere er best? Personlig liker jeg dessie sin, hun har jobbet lenge med det og musikkvideoen ser veldig proff ut!  Men voe sin er heller ikke så værst, selv om jeg ble veldig skuffa når jeg så henne på vg lista..trøtt...

Kommenter her

Jeg sto akkurat opp, skal på grilling med noen venniner om en halvtime... Tror det blir veldig koselig! Haha tror det er en greie med meg og Anne-Sofie, hver enste gang vi skal møtes er vi så sinnsykt trette begge to. Satser på at en av oss klarer å holde seg våken idag! 

Dagens outfit:PppPp


Om melanotan

Kommenter her

Siden jeg har mange yngre lesere har jeg valgt å holde dette temaet så mye som mulig unna bloggen, men det er også veldig vitkig for meg å ha et åpent forhold med dere lesere - jeg setter det veldig høyt å faktisk være en ærlig topplisteblogger, det er det jo mangel på. Så her kommer min historie.

I byen jeg bor i (Harstad) er det per dags dato utrolig mange som går på dette stoffet. Kun i min krets kan jeg sikkert ramse opp 20 stk som enten går på det eller har gått på melanotan, også kalt barbiedopet. Jeg bestemte meg for å prøve det i fjor sommer etter at jeg hadde lest om det på Julia Nyland sin blogg. Jeg var den første og eneste jeg kjente på det tidspungtet som hadde brukt det, og jeg var såklart dødsnervøs! Eneste jeg hadde å rådføre meg med var google, og der fikk jeg vidt forskjellige tips fra nettside til nettside. Jeg har sprøyteskrekk, så å sette sprøyte på seg selv var mildt sagt en traumatisk opplevelse. Spessielt vondt var det ikke, og jeg la meg i solariumet en time etter første sprøytestikk.

Sånn foregikk det en stund. Melanotan hver dag, sol annen hver dag, helt til jeg ble så og si svart. Folk stoppet meg på gaten og beklaget for at de stirret, men " du er jo bare så sinnsykt brun" fikk jeg høre. Da trodde jeg det var et komplimang, men jeg skjønner nå at det var det jo ikke.. Jeg ble rett og slett dårlig og lei meg om jeg ikke fikk tatt sol som planlagt, og jeg følte meg bleik. Jeg var langt ifra det. 

Så fikk jeg pigmentflekker ( noen av dere har lagt merke til de på halsen min) men det stoppet ikke meg. Det som derimot fikk jeg meg til å stoppe var at foreldrene mine fant det ut. Jeg fikk verdens største skyldfølelse og skam over det, og har ikke brukt stoffet siden. Dette er nå ett år siden. Jeg kan innrømme at noen ganger frister det å begynne igjen, men hvem vet hva bi-effektene kan være om 20 år? Kanskje jeg blir blind? Synet mitt har blitt svekket betraktelig det siste året, hvem vet hva det kommer av.. Det kan like gjerne være melanotanet.

Nå har jeg fortalt min historie, så da ber jeg dere en siste gang; ikke spør meg hvor jeg kjøpte det, hvor mye det kostet, om jeg anbefaler det osv. Om dere vil leke med helsen deres så er det ikke min sak, men det er så absolutt ikke noe jeg vil oppfordre yngre jenter som kanskje ser opp til meg å gjøre. Tenk dere om ikke bare en, men FEM ganger før dere sprøyter inn noe i kroppen deres som ikke engang er et godkjent legemiddel! Når noen jeg er gald i kommer til meg om råd angående melanotan så blir jeg faktisk lei meg - og det er jo ingen som tror på det når jeg fraråder det fordi " jeg har jo selv brukt det". Men jo, det er nettop derfor jeg føler jeg må advare mot det. Det gjør ikke nødvendigvis noen skader på deg fysisk, men oddsen er bra stor for at du blir skadet psykisk. Meg skjedde det i alle fall noe med, det gjør noe med en person å sette en sprøyte på seg selv hver dag for å oppnå noe så latterlig som litt farge..

 På bildene under kan dere se hvordan brunfargen min utviklet seg fra juli-august-september i fjor 

good life

Kommenter her

Hei alle sammen! Akkurat nå slapper jeg av med lillesøsteren min, vi har sett på family guy og the simpsons, og så spiser vi jordbær! Jeg mottok foresten noe helt herlig i posten idag som jeg bestilte for en stund siden, nemlig en blankie! Gud så god den er å slappe av i, den kommer til å bli flittig brukt framover, og jeg gleder meg til å ta den med på grillinger ute!

Hva er deres planer for dagen? Selv skal jeg være sosial, begynner å bli gal av å bare være inne i huset..Julaften hver dag!

Kommenter her

.. I alle fall om man shopper like mye på nettet som jeg gjør! I dag mottok jeg denne fine toppen som jeg kjøpte for en stund siden fra butikken Chantal via http://www.miinto.no/ som er en nettside som har samlet masse butikker på samme sted, nesten som et... online kjøpesenter!  Var den ikke fin? Jeg elsker den, skikkelig sommerlig! Har funnet masse fint på den siden jeg ønsker meg, kan vise dere senere om dere vil? 

Så dette blir vel dagens outfit, synes dere foresten jeg bør begynne oftere med det? Jeg har ingen ekstraordinær stil så det blir neppe noe dere ikke har sett tusen ganger før, bare for å advare! 

 

trening

Kommenter her

Hei! Jeg har akkurat vært ute og løpt, det ble 3 kilometer på meg. Som sagt prøver jeg å bygge litt muskler og da kan man ikke løpe så alt for langt å brenne for mye kalorier, da tar ikke kroppen og forbrenner kun fett lengre men av musklene også! Haha, det var nok det første og mest sansynlig siste treningstipset jeg blir å komme med her på bloggen! :)

Nå skal jeg spise litt, er det kun meg eller virker junkfood aldri så fristende som når man trener / rett etter...? Takk gud for at pappa er "treningsnarkoman" og kan peke meg litt i rett rettning av hva jeg skal spise.. Oppdaterer dere om en stund, stor klem! 

Hehehe dagens outfit :PpPppP 

ro ned, da

Kommenter her

Jeg kom akkurat inn døren her hjemme, jeg har vært på besøk hos utrolig søte Martine! Vi har for det meste bare snakket, og dere skjønner sikkert hva det går i - gossip, gutter, kjærlighet.. Ja, slike ting! 

Og dere kan bare ta det helt med ro angående trampolinebildet fra tidligere i dag - ja jeg presset opp rumpa, som dere vet ønsker jeg more junk in my trunk! Og jeg tror neppe noen dør av det, vi er jenter! Vi pusher som regel opp det som er å pushe opp. Jeg gjør det, alle gjør det! Såklart trekker jeg inn magen og presser rumpa litt ekstra utover når jeg blotter meg selv halvnaken på nettet. Vær bare glad noen innrømmer det. Men når det skal være sagt, rumpa mi er min stolthet og jeg elsker den, den er fin og STOR i forhold til resten av meg.  Nå legger vi den saken død, dont worry be happy , det er sommerferie folkens! Vi har bedre å gjøre enn å sitte inne å diskutere rumpa mi, eller? ;) Det håper jeg i alle fall...

Meg og verdens søteste Martine:

sløv'as!

Kommenter her

Jeg ligger enda godt plassert i sengen, og kunne sikkert slappet av noen timer til. Er utrolig sliten, selv om alt jeg gjør hver eneste dag er jo stort sett bare å ligge i sengen..

Tenkte å tipse dere om en utrolig søt og morsom film, nemlig to på rømmen! Eller tangled som den heter på engelsk, og det anbefales absolutt å se den på engelsk og ikke norsk. Min nye favorittfilm, til tross for at det er en "barnefilm"!. Jeg lo med den filmen, og jeg felte noen tårer av den filmen også. Det beste av alt var at jeg faktisk fulgte med hele tiden, og det skjer sjeldent når jeg ser på film.

Orker for en gangs skyld ikke å dryle på meg masse pudder og hår for å ta bidle til bloggen, haha.. Så dere får klare deere med "bare" løsvipper!