hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juni 2016

mine hudpleierutiner

Kommenter her

//annonse

Jeg pleide å være en person som knapt fjernet sminken på kvelden, aldri brukte noen kremer og ikke tok vare på huden min - fordi jeg ikke følte at jeg trengte. Men for to år siden fikk jeg acne, som utviklet seg til å bli ganske ille, slik at jeg måtte begynne på medisiner. Nå er huden min fin, men det er fordi jeg passer godt på den. Jeg har merket at jeg fort kan se sliten ut, huden min er veldig sensitiv og jeg får raskt poser under øynene. Nå har jeg begynt å bruke noen nye produkter som funker veldig bra, som jeg har lyst til å tipse dere om! 

Dagkrem.


Som dagkrem bruker jeg No7 Early Defence Daycream SPF 15. Denne kremen er anbefalt oss mellom 20-35 år. Jeg liker den fordi den er lett på huden, Den tetter ikke porene, og det er enkelt å sminke seg rett etterpå. Den skal forebygge tidlige aldringstegn, men det aller beste, synes jeg, er at den gir beskyttelse mot solen og frie radikaler. Det er så lett å glemme av, men når jeg har gjort dette til en del av min daglige rutine har jeg alltid beskyttelse mot solen. Og som vi vet, er den veldig skadelig for huden. 

Nattkrem  

Denne smører jeg på hver kveld etter at sminken er fjernet og jeg skal hoppe til sengs. Den bidrar også som forebygger av tidlige aldringstegn, tetter heller ikke porer og er også tilegnet yngre hud. Den reparerer huden etter dagens påkjenninger, rett og slett! 

Øyekrem.


 

Denne bruker jeg noen ganger på natt, noen ganger på dag, noen ganger begge deler. Jeg har slitt med mørke ringer og poser under øynene, denne reduserer faktisk synligheten av disse! Den er godt egnet rundt øynene hvor huden er så skjør. Lipopeptider og vitamin A bidrar til å redusere synligheten av de første fine linjene på denne, som i de andre kremene. 

   Alle produktene er utprøvd på sensitiv hud! :) No7 serien er ny for meg, men den er elsket av millioner kvinner verden over, og et ledende merke i storbritania. Jeg er fornøyd! I tillegg er produktene rimelige. Kan kjøpes HER, eller i alle Boots apoteker landet rundt. 

 

 

hotell i egen by

Kommenter her

// annonselenke

Jeg holder på å fikse noe greier i leiligheten som gjør den vanskelig å bo i, så akkurat i natt sover jeg på hotell. Det er ganske hyggelig, faktisk! Bare kjedelig å sove på dette svære rommet alene, hvor jeg til og med har badekar midt i. Og veranda, for å ikke glemme det! Kanskje man får fikset noe, haha.Jeg har på meg en jumpsuit som dere finner her.
 

 Fanny kommer hit snart, så skal vi ta noen drinker og spise mat på rooftoppen her. Flaks for oss at det akkurat ble opphold:) Det har jo vært et helvetes vær i dag og paraplyen min vrengte seg faktisk tidligere på grunn av den sterke vinden, og det har jeg aldri opplevd før. Jeg ønsker meg litt lyn og torden, selv om jeg er redd for det, men uværet blir litt mer koselig da også. Og spennende.
 

Vel, nå skal jeg ikke snakke om det dårlige været for akkurat nå ser det jo greit ut! Forresten, så er telefonen min helt knust nå.. Så til dere som trenger å få tak i meg - send en mail, eller skriv på facebook. Dette er jo helt krise..


 

 

dette MÅ dere se

Kommenter her

Har dere sett sesongavslutningen av orange is the new black!? Eller, har dere sett sesong 4 overhodet? Det må dere gjøre. Jeg har aldri i hele mitt liv blitt så beveget av en serie før som det jeg ble av de fire siste episodene her. Jeg gråt tre episoder på rad, liksom. Og det sier vel sitt!Forresten, så begynner jeg å bli voksen. På ekte. Jeg blir rørt av ALT. Jeg husker jeg syntes mamma var sååå teit når hun tok til tårene av alt mulig, men nå er jeg der selv. Det holder at busssjåførene vinker til hverandre, så kan jeg felle en tåre. Er det virkelig sånn her livet mitt skal bli!?

 

å leve uten å tenke på deg

Kommenter her


 

Jeg tenker på deg hver gang jeg går igjennom parken.

Når solen steker i ryggen. Når jeg har på meg klærne fra kvelden før, og snubler meg over gresset. Når folk stresser til jobb, og jeg går der med håret til alle kanter. Når øyenskyggen fra i går ikke lengre ligger perfekt på øyelokket, men ned langs kinnene mine. Var det alltid sommer da jeg gikk fra deg? 

En dag skal jeg gå igjennom parken uten å tenke på deg.

Jeg tenker på deg når jeg går forbi den baren.

Du vet, den baren ikke så mange vet om. Hvor de har brettspill, en dørvakt som alltid slipper meg forbi køen. Baren som jeg elsker. Hvor jeg har kastet opp, falt av stolen, drukket cava til jeg tenker at jeg aldri skal drikke cava igjen.

En dag skal jeg gå forbi den baren uten å tenke på deg.

Jeg tenker på deg når jeg hører den sangen.

Du vet den sangen om lucy i himmelen med diamanter. Eller sangen om blackbirds i natten. Eller den sangen som bare har en beat. Eller hvilken sang som helst.

En dag skal jeg høre på musikk uten å tenke på deg. 

Jeg tenker på deg når jeg ser på himmelen.

Jeg vet hvor planetene ligger. Jeg tenker på da du fortalte meg det. Jeg elsker himmelen.

En dag skal jeg se på himmelen uten å tenke på deg.

Jeg tenker på deg når jeg fikler med nøklene mine.

Det minner meg om å komme inn, kaste alt jeg har ut fra veska og pakke om. Ut igjen, igjennom parken, forbi baren, til Lucy i himmelen med diamanter.

En dag skal jeg fikle med nøklene mine uten å tenke på deg. 


photo: her

 

DJUICE - få dobbelt opp!

Kommenter her

//annonse

De aller fleste har vel sett disse reklamefilmene til djuice med plastelinafigurer? Flere av disse har blitt mine favoritter på reklamefilmfronten, og nå har de lansert en ny. Temaet i reklamefilmnen er sommer, sol, gøy med venner, bading og annet man finner på i ferien, som jeg kan relatere meg veldig til. Jeg er ikke en plastelinafigur, men det er også slik en sommer pleier å se ut for meg. 

Men,hvorfor blogger jeg om dette? Jo, fordi Djuice har en sommerkampanje som heter "dobbel data", det vil si at du får dobbelt så mye data i sommer enn det du betaler for! Hvor bra er ikke det? Om sommeren er det jo ekstra mye som skjer, og ekstra mye man vil dele! Jeg tar alltid de fineste bildene om sommeren også, og det er så kjipt når man ikke får delt det. 

Fine sommerminner vil man jo gjerne vil dele med venner og familie, uten å gå tom for data! 

Djuice er perfekt for meg som er masse på farten og deler med følgerne mine.  De vet hva vi i målgruppen trenger, og jeg mener at dobbel data er perfekt - det gjør vel du også? Hvor irriterende er det ikke å gå tom for data når man har masse bilder man vil dele med venner via snapchat eller instagram? Og om sommeren er det jo ekstra mye av nettopp dette. Et perfekt iniativ av Djuice synes jeg, uten å betale noe ekstra!

- >Dere kan sjekke ut mer om tilbudet HER <- 

 

alle gode ting er tre?

Kommenter her

Hei du! 

Hvordan går det?

Altså, starten på dette innlegget sleit jeg veldig med. "Hei du, hvordan går det" liksom. Som om jeg kommer til å få noe respons med lukka kommentarfelt og alt det der, men jeg håper i alle fall at akkurat du som leser dette har en OK dag. Personlig har jeg det ganske fint, jeg prøver å ikke tenke på at jeg har gått i samme genser tre dager på rad bare. Men hva skal man gjøre da, når man endelig har fått en ny favorittgenser? Skifte!? Pøh, kommer ikke på tale. Jeg ser at en del av dere spør om hvor genseren er kjøpt, men jeg aner ikke. Haha, da jeg møtte Tinashe tidligere i dag var det første hun sa "kødder du eller" for hun har nå sett meg i den genseren på repeat.. I LOVE IT! 

Jeg ligger på sofaen og er skikkelig sliten, gruer meg til å ta den dørstokkmila inn i dusjen.. Jeg prøver å gjøre selve dusje-seansen litt mer spennende ved å se på orange is the black samtidig som jeg dusjer (ja, det er faktisk mulig) men da ender det med at jeg blir stående i dusjen en hel episode og kommer ut som en liten rosin. Og bleik. Jeg er på episode 8 nå, og gruer meg veldig til jeg er ferdig.. Anne-Sofie sendte en melding og spurte om jeg hadde sett slutten, med en advarsel om at jeg kom til å gråte. Jeg lurer på hva som skjer! 


 

Senere i kveld skal jeg på tacomiddag. TACO!! Hver gang jeg kommer hjem til mamma og pappa ønsker jeg meg alltid taco til middag, det er så kjedelig å lage det til seg selv - og alt annet av mat, for øvrig. Så jeg gleder meg til taco, å sitte på balkongen, snakke med venner og kose meg. Jeg oppdaterer dere fra middagen. :) 

Hva er en tanke?

Kommenter her


 

Meg, og bare meg, i sengen min. Prøve å sove. Jeg ligger på rygg, rett opp og ned som en planke. "Jeg burde ikke ligge slik" tenker jeg. Da får jeg søvnparalyse, som regel. Når jeg ligger rett opp og ned på den måten. Så, jeg løfter et bein. Legger hodet litt på skrå. Ikke nok, jeg legger meg til siden. Jeg får aldri sovne når jeg ligger på siden, men jeg ville ikke ha søvnparalyse. Jeg er ikke så god på å kontrollere dem lengre, og da er det ikke så gøy.

Det er helt stille i leiligheten, nesten ekko. Hjertet begynner å banke raskere, hodet spinner rundt, og en følelse av angst kommer for å ta meg. Angst for hva? Mine egne tanker? For livet?

Jeg setter meg opp i senga, puster dypt. Pust inn dine negative tanker, pust dem ut. Det har jeg hørt. Men det er jo ingen negative tanker. Det er ingenting som skjer. Kroppen bare girer seg opp, den hyperventilerer. Uten grunn.

Jeg får kontroll, sånn ca. Tenk på noe tilfeldig, tenk på hva som helst, sier jeg til meg selv. Hva er egentlige tanke? Samme det, jeg prøver. Jeg tenker tusen tanker samtidig. Jeg prøver å se for meg scenarioer, med mennesker jeg ikke kjenner, på steder jeg aldri har vært. Det pleier å hjelpe på søvnen. Jeg prøver, jeg fokuserer. Jeg ser for meg noen mennesker i en bar. Jeg tror det er en bar, iallfall. Tankene går videre til noe mer alvorlig. NEI, tenk tilbake på de menneskene i baren, sier jeg til meg selv. Da får jeg kanskje sove. Se for deg noe tilfeldig, da kommer søvnen kanskje.

Jeg tenker tanken sånn halvveis. Og så tenker jeg noe helt rart. "Nå skal jeg invitere resten av hjernen min inn i den tanken, og tenke den helt". Hva faen? En rar følelse sprer seg. Som om jeg er to. En side jeg styrer, en side av hjernen jeg ikke styrer. Invitere den inn, liksom.

Så henger jeg meg opp i det. Ligger og tenker på hva er en tanke, hva er jeg, er jeg den eneste som eksisterer? Finnes det noen andre?

Og er jeg alene om å ikke få sove, fordi jeg rett og slett ikke vet hva en tanke er? 

leiligheten min - velkommen til meg!

Kommenter her

Leiligheten min er i full gang med å bli ny, men enn så lenge er det kun badet og gangen som er klar. Eller, kjøkkenet skal jeg ikke gjøre noe med enda - kanskje til neste år - men det er ikke så veldig spennende så derfor uteblir det i dette innlegget. Jeg vil gå for en ganske mørk look på hele leiligheten, og på onsdag kommer en interiørkonsulent som også er en venninne av meg for å hjelpe til med stuen. ALT skal ut, og alt skal pusses opp. Det føles deilig. Jeg skal gå over med enda et strøk på både vegger og gulv i gangen, men jeg var så utålmodig og klarte ikke å vente med å flytte inn møbler. Jeg skal gå over enda en runde om et par uker, men jeg vil gjerne vise dere allerede nå. All malingen er kjøpt på jotun. :)

Velkommen hjem til meg! 

Kommoden i gangen er kjøpt på IKEA, og er vel egentlig tilegnet et soverom. Jeg vurderer å male overflaten sort, men jeg orket ikke i denne omgang. Kanskje etterhvert! På bordet har jeg pynt fra house of oslo (annanas og rådyret), bøkene har jeg fått hos manageren min, duftelys fra voluspa og chanelvesken min.Under bordet har jeg en liten plante og et par bøker fra millas butique som ligger på aker brygge. Jeg har også bestilt en sykt fin bok om kunstneren Frida Kahlo som skal få stå under her.Bilde av meg er også på veggen, så klart! Om noen vil ha, er det bare å skrive til meg i innboks på fanpagen og så fikser jeg, hehe. Rammen er fra IKEA. Foto: Nadia Nordskott. Plante fra IKEA. Jeg elsker den. Den kostet vel rundt 300 kr, så det er absolutt ikke ille heller. Og i tillegg er den falsk, så slipper jeg å stresse med den.Badet er jeg usikker på om jeg har vist dere før, men i tilfelle ikke - her kommer det. Jeg pusset det opp for rundt ett år siden, men det er først i det siste jeg har fått ordentlig system der inne og pyntet med litt småsaker. Jeg beklager for den overfylte skittentøyskurven, forresten. Har ikke vasket hvitt tøy på en stund.Plante, kubbelys og kubbelysholder (?) fra IKEA, duftepinner fra VOLUSPA og speil i marmor fra millas boutique. I tillegg til diverse blader. Ja, det hender at jeg leser på do.Inne i speilet har jeg diverse skjønnhetsgreier som jeg bruker ofte. For eksempel bio oil, vippeserum, caster oil, munnskyllevann, tannbørste, parfymer, fuktighetskremer.. Ja, dere ser jo.Ved siden av speilet..Og dette er inneskoene mine, forresten.  Birkenstock Arizona! Som dere ser er dusjen et kaos og det ligger litt tull og tøys på gulvet, men sånn er det jo. Inneskoene mine finner dere her (annonselenke).


Nå ser jeg på dokumentarserien LIFE som jeg har sett en million ganger før, men jeg elsker den. Finnes på netflix. :) Anbefales! 

 

mandag

Kommenter her

Mandag. Hengt rundt med Marte og Joakim, kjøpt interiør til gangen, tatt hudbehandling på aestethic clinic.. Og til dere som lurer, det er fruktsyrebehandlinger jeg tar nå og da, slik at jeg ikke skal få tilbake acne / slippe å ha nupper i huden. Jeg er seriøst så redd for å få tilbake de hudproblemene jeg har slitt så mye med, derfor er jeg villig til å legge litt penger i å gå til behandling en gang i måneden. Det er så verdt det.
 

Nå skal jeg rydde litt hjemme, før Anniken kommer og sover hos meg inatt. Koselig! Vi var litt sånn "ok, la oss bare se om vi passer sammen" (som venner, altså) så det skal vi gjøre inatt. To mennesker med mye emosjonelt på lager, regner jeg med. Mye filosoferinger og tanker. Vi har kun møttes tidligere i selskap med andre, noen glass rødvin og potetgull. I kveld blir det bare oss. Og vin, da. Og masse tanker. Jeg elsker å bli kjent med mennesker, jeg.

typisk

Kommenter her


 

Dette våknet jeg altså til i morges.. Det helt nye speilet mitt lå knust i gangen. Jeg sov i stuen i natt som ligger rett ved, så jeg synes det er ganske merkelig at jeg ikke har våknet i løpet av natten når dette gikk i bakken - jeg sover nemlig veldig lett. Heldigvis tror jeg ikke på det at man liksom skal få 7 år med uflaks, da hadde jeg nok stresset litt. Det eneste som er nå, er at jeg må få kjøpt et nytt speil ASAP. Hater å ha ting i uorden, så jeg skal fikse det nå med en gang. 

Der fikk dere en liten sneakpeak på gangen også, gitt! Den er sykt fin, synes jeg. Mørk og dyster, akkurat som jeg liker det. 

søndag ikke min dag

Kommenter herFin søndag. Tok en pause fra oppussingen for å dra til en venninne og spise kveldsmat. Meg, Malin og Espen som har pusset opp i hele dag. Og vi ble ferdige! Jeg må vente med å dra hjem til gulvet har tørket i gangen, akkurat nå kommer jeg meg ikke inn hjemme ettersom vi malte oss utover. Jeg gleder meg til å komme hjem senere, kommer til å BO i gangen, haha :) 

Ellers, da. Min gode venn Viktor Frisk kom akkurat fra Sverige, så jeg skal møte han litt senere. GLEDER meg! Ikke sett han på to år, tror jeg? Tiden flyr! 

I går gråt jeg

Kommenter her 

I går fikk jeg stå bak på en av lastebilene under prideparaden. Jeg far forberedt på at vi måtte gå, men fordi Joakim kjente noen som kjente noen, ble vi altså stående i en lastebil. Jeg så for meg at vi skulle danse til Lady Gaga, vifte med prideflagget og glede oss over kjærligheten. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg kom til å gråte - eller faktisk, det var ikke bare gråting - det var heftig ugly cry og hulking om hverandre. Sånn ble det altså.
Det å se Joakim, som er det mennesket jeg elsker mest på jord, stå der å smile det største, mest hjertelige smilet jeg noen gang har sett, var fantastisk. Han hadde gruet seg litt, han hadde vært litt redd. Redd for hatet man kan møte, redd for å bli slått ned - fordi han elsker noen av samme kjønn. Å se hvor fint han hadde det var for meg den beste gaven jeg kan få. Når alle sto på sidelinjen og heiet, hadde fine plakater og danset for kjærligheten ble jeg så rørt!

Så, tusen takk for en fin dag. Takk for at det enda finnes mennesker som viser kjærlighet<3

pusse opp leiligheten - steg 1

Kommenter her

// annonselenke

For å si det rett ut.. Leiligheten jeg bor i nå har jeg opplevd mye kjipe greier i. To brudd, masse angst, en hel haug av drama og ting jeg helst ikke vil tenke på. Selv om man kommer seg videre og ikke lengre er på det stadiet i livet, så sitter det på en måte i veggene.. Alt ser jo likt ut, som den gang da alt kjipt skjedde. Jeg har hatt lyst til å selge hele greia, aldri være hjemme og bare drite i det, men NÅ! Nå tar jeg tak i det på en annen måte. Jeg har kjøpt maling til både vegger og tak, og vært en tur på IKEA for å handle litt nye greier. Jeg starter med gangen! 
(annonselenke)Kjole finner du -> her <- 

Så i tillegg til å jobbe med boken hele helgen, skal jeg låse meg inne i leiligheten og male. Veldig beroligende, faktisk. Jeg tror min party-periode er over nå, altså. I går var jeg hjemme klokken 01 og idag drar jeg ikke ut i det hele tatt. Veldig ulikt meg, men så deilig.

Jeg viser dere bilder når jeg er ferdig! 

jeg har fått egen emoji!

Kommenter her


 

VG lanserer en app med emojis, og midt blant emojier av statsministeren, kong Harald og kjente malerier, dukker altså JEG opp. Det er helt sinnsykt? Jeg er skikkelig glad for det, og ser på det som en stor ære å bli valgt ut. Faktisk. :) 

- >Her kan dere se et lite intervju fra den røde løperen, hvor jeg snakker om litt av hvert, og blant annet emojien min.<- 

 

 

MASSE KJÆRLIGHET

Kommenter her

HAPPY PRIDE!

 Jeg skal slappe av med noen venner nå på formiddagen, gå i paraden og så hjem for å jobbe. Jeg er helt sjokkert over at jeg er våken nå med tanke på VG-LISTA i går, det var en hard kveld.. Men jeg var så ansvarlig å dro hjem tidligere, møtte ved en tilfeldighet Eirin Kristiansen på MAX også. Det var så hyggelig! Vi satt lenge og snakket, det er vel et par år siden vi så hverandre sist? Etter mye prat, alt for mye mat var det hjem å se på mean girls, som har blitt en liten fylletradisjon for meg. :)

Vi snakkes etterpå, ellers håper jeg vi ses i paraden senere<3

LYKKELIG OG HELDIG

Kommenter her

// annonselenke

Kjole fra only  (annonselenke) 

Dere spurte meg under spørsmålsrunden min om jeg føler meg heldig. Jeg svarte dere der, men jeg føler jeg må gå igjennom det en gang til - ja, jeg føler meg heldig. Hver eneste dag. Jeg er lykkelig, og jeg er stolt over hvordan livet mitt har endret seg til det bedre. I boken min får dere høre mer om den reisen, men jeg følte likevel for å fortelle dere nå - jeg er så glad i dere. Selv om jeg blir sjenert når dere kommer bort så husker jeg dere, og jeg blir lykkelig av det.Jeg har spist lunsj med Marte på Asia, en resturant som ligger på aker brygge. Jeg er glad jeg har venninner som har fulgt med meg siden dag 1, som alltid backer meg opp og støtter meg. Takk for det. Og takk Marte for at du er der, i alle vendinger av livet mitt.

Jeg gleder meg til VG-LISTA på rådhusplassen! Jeg snappet med Marcus i Marcus&Martinus i sta, jeg hørte lydprøven deres og de er så flinke. De gleder seg MASSE! Jeg håper på å se mange av dere der. Stor klem<3

 

KJØPT MITT FØRSE PUSHWAGNER

Kommenter her
 

I dag har jeg og Joakim hatt en dag av kulturelle opplevelser, haha. Først utstillingen til Alex Israel som jeg allerede hadde sett, og så på galleriet til Pushwagner. Det endte altså med kjøp for min del! Dette er første gang jeg har investert i kunst, men det er jo egentlig bare plassering av penger ettersom det øker i verdi og kan selges igjen om noen år. Jeg gleder meg til jeg får bildet mitt! Jeg skal så klart vise dere når det har kommet på plass i stuen. :) 

GOOOD NIIIGHT! 

svar på spørsmål - siste del

Kommenter her

Har du planer om å ta flere tatoveringer? Isåfall, hva?

Ja, jeg tenker sånn smått på flere tatoveringer.. Jeg tror - men er ikke helt 100% sikker - at jeg skal tatovere 9402 i en finger eller eventuelt under foten. 9402 er postnummeret mitt i Harstad, og min "hood", haha. 

Hvis jeg hadde vært deg, med den friheten du har, ingen barn, mann og en jobb du kan ta med deg overalt! Hvorfor reiser du ikke verden rundt et år? Hva holder deg tilbake?

Jeg elsker Oslo. Og jeg har - tro det eller ei - ikke en jobb jeg kan ta med meg over alt. Det er møter, intervjuer, innspillinger, shoots.. Ja, det er mye som skjer som holder meg her i hovedstaden også. Men herregud, jeg skal jo tross alt på fire reiser til utlandet bare i sommer, og to i september! Det er absolutt ikke verst, synes jeg. :) Og jeg har jo vært i både Amsterdam, Istanbul, Paris og Los Angeles så langt i år.


 

Hvordan går det med kvisepillene dine? lenge siden du har skrevet om dem. Kunne du lage et innlegg om hvordan det går?

Jeg har ikke gått på disse på en god stund.. Nå begynner jeg å få litt uren hud igjen, det oppdaget jeg i dag. Og det er jo veldig synd.. Vet ikke helt hva det kan komme av. Jeg skal til hudpleier på mandag da, så skal snakke litt med henne. Nå er det jo ikke ille, jeg har fått EN kvise, haha. Og det gir meg panikk for jeg er så redd for å havne tilbake der jeg var før..

Har du en 'type' jente du faller for?

Ja, jeg tror det. Så langt har det vært veldig jentete-jenter som aldri liker jenter, haha. Feminine med masse former, sminke, fine klær, langt hår.. Ja. 

Jeg har merket en stor forandring i bloggstilen din fra ifjor til i år. Jeg vet ikke om det var fordi du hadde kjæreste eller hva det kan være, men hva tenker du om forandringen? Det ser på en måte ut som om du har fått pustet ut, blitt friere til å gjøre det som gjør deg glad. Du virker iallefall mer komfortabel med alt, noe som er godt å se!

 For et år siden gikk jeg hele tiden med spente skuldre, jeg var lei meg og jeg var helt stresset ut. Jeg sleit med å finne min plass og jeg ante ikke hvordan jeg skulle forholde meg til alt som var forventet av meg.. Nå føler jeg mer og mer at jeg vokser inn i den jeg skal være, helt uavhengig av alle andre. Jeg begynner å virkelig finne mine verdier, jeg er komfortabel med min egen personlighet, og det var jeg ikke før. Jeg er mer spontan, og om jeg vil gjøre noe - da gjør jeg det. Helt på ekte! Og det reflekteres kanskje over i bloggen også? Jeg er enda 21 år og jeg kommer til å vokse enda mer, og jeg gleder meg veldig til å se hvordan jeg ender opp til slutt.  

Hvordan er det egentlig å skrive bok?! Det virker så heavy, og interessant, og akademisk og jeg tenker at du er helt rå som får det til.

Akkurat nå er det helt jævlig. Det føles egentlig ganske jævlig jevnt over, bortsett fra når jeg sender det over til folk og de leser igjennom og kommer med tilbakemeldinger. Da får jeg motivasjon og blir glad! Det er så heavy, men det er så klart spennende å ta et dypdykk inn i hvordan man er som person. Det er også godt å sende over til de jeg faktisk skriver om, og folk har begynt å gråte når de leser boken min fordi de blir rørt / trist / sinte / engasjerte. Og det er meningen. Da er det verdt det. Og tusen takk skal du ha!

Jeg lurer på om du er høysensitiv. Og i så fall om du er det eller ikke, hvilke høysensitive trekk finner du av deg selv? Hadde vært sykt interessant å høre :)

Jeg er høysensetiv og har faktisk skrevet om det på bloggen før! Jeg fant ikke link nå, men det var en eller annen gang i fjor jeg skrev om det. Jeg blir veldig påvirket av mennesker rundt meg, blir triste om andre er triste, observant på situasjoner, kan gråte på vegne av at en mann som jeg ikke kjenner kanskje muligens har det litt vanskelig, jeg bekymrer meg mye for andre mennesker.. Listen er lang, men det påvirket meg mye mer da jeg var yngre. Det var helt forferdelig og jeg bar sorgene til så mange på mine skuldre. Selv om de kanskje ikke var ordentlig lei seg engang, haha.. 

Hva tenker du på klokken 3 på natten? Hva holder deg våken? 

Det kan være flere ting.. Enten så stresser jeg over alt jeg ikke fikk gjort den dagen, og prøver så godt det lar seg gjøre å tenke igjennom morgendagen og hva jeg skal gjøre da. Hvordan jeg skal få alt til å gå opp i opp, liksom.. Da kan jeg ligge å føle meg veldig mislykket, for å være ærlig.

De siste ukene har jeg også spolt veldig mye tilbake og tenkt igjennom de siste seks måneden, hva jeg har gjort rett, hva jeg kunne ha gjort annerledes, om noe kunne vært på en annen måte.. Ja. Det blir jo litt i koder, men jeg tror mange kan kjenne seg igjen etter at en periode i livet har tatt slutt. 

Og hver eneste kveld jeg legger meg, så tenker jeg på "hva har jeg opplevd i dag, som var helt nytt?". Hver eneste dag er det noe. Jeg prøver å finne noe givende med hver eneste dag. For eksempel, tidligere i dag så jeg Joakim gråte for andre gang i mitt liv. En venn av han hadde blitt slått ned fordi han er homofil, og Joakim er litt redd for å gå i paraden under PRIDE i Oslo nå til helgen. Det er jo ikke noe jeg har lært, men det er noe jeg har erfart i dag som på sett og vis - uansett hvor trist det var - har gjort meg til et mer opplyst menneske. Så ja, slike ting tenker jeg på, og det holder meg våken.

Før kunne jeg også tenke mye på universet, men jeg er litt over den perioden nå, fordi det gir meg angst og jeg kan ikke tillate meg å tenke på det. Men det kommer nok tilbake, men per nå prøver jeg å blokke de tankene ute så godt det lar seg gjøre. 

Jeg lurer på om du blir flau av å lese gamle intervjuer eller se deg selv på TV?

Jeg kan se på det å tenke "huff, alt jeg trodde jeg visste da, og så hadde jeg ikke peiling", men det kommer jeg sikkert til å tenke når jeg ser tilbake på meg selv om noen år, for den perioden jeg er i nå også. Man lærer jo hele tiden. Så, jeg blir vel ikke direkte flau - det var jo sånn jeg var da, og det er ikke vits å angre på det. Jeg må bare tenke at det føltes rett der og da, og at jeg har vokst på det. TAKK GUD for det, da. Tenk om jeg var akkurat den samme nå? Det hadde jo ikke vært noe kult. 


 

Har du planer om og lage flere sanger?

Jeg "fantaserer" vel litt om det, men akkurat nå har jeg ikke tid for fem flate øre. Kanskje en gang i framtiden, når jeg har bedre tid til å faktisk gjøre det bra. Jeg liker ikke sangene jeg har gitt ut tidligere, helt ærlig. Det er ikke meg, på en måte. 

Hva mener du er den største miljøkrisen jorden vår utsettes for akkurat nå?

Kjøttindustrien. 

Føler du deg heldig?

Jeg føler meg helt ufattelig heldig. Jeg har et liv jeg aldri trodde jeg kom til å få, jeg setter sånn pris på alt jeg får oppleve og jeg takker meg selv hver jævla dag for at jeg har jobbet så hardt. Jeg kan få sommerfugler i magen når jeg sitter hjemme i leiligheten og ser rundt meg på alle tingene mine, uansett hvor teit det høres ut. Jeg hadde veldig lite da jeg vokste opp, så bare det at jeg har en mac synes jeg er helt fantastisk. Jeg er så glad for det. Jeg føler meg som verdens heldigste, for jeg vet det har vært mye flaks også. 

Hvordan er forholdet til deg og søsteren din? Vi hører så lite om henne :)

Hun bor på new zealand så er vel ikke sånn sykt mye å skrive om henne, haha! Men vi ses snart igjen, om bare en måned. Hun er fantastisk og jeg digger henne!

hva har du lyst å gjøre som du aldri har gjort før?

Gifte meg, få barn, hoppe i strikk, ligge med Joakim (haha). 

Dette er et realt spørsmål, og noe jeg har lurt på i over et halvt år.. Hvilken tørrsjampo bruker du?

Haha jeg forstår at du lurer! Jeg bruker en fra batiste med volume, den er FANTASTISK! Skapet mitt på badet er helt fult av den, jeg er avhengig. Jeg kjenner et snev av panikk om den ikke er tilgjengelig! 

Har du noengang vert sammen med en som har vært yngre enn deg?

Dere som er hardcore lesere av denne bloggen husker kanskje Marco? Hehe. Var sammen med en som var 14 da jeg selv var 16. Fin fyr og vi har grei tone i dag! Jeg fikk veeeeeeldig mye dritt på grunn av det, den gang da. Det var så vanskelig for meg å takle og jeg mistet til og med venner på grunn av det, siden det ikke var akseptert. Men jeg er glad jeg valgte å stå på mitt, for det var en veldig fin periode. 

Om du kunne møtt 16 år gamle sophie-elise, ka ville du sagt til ho?

FORTSETT Å BLOGG! Det kommer til å gå bra. Ikke gi opp. 

Kommer du til å noen gang ha åpent kommentarfelt igjen?

Nei.. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler meg mye mer fri nå som jeg har lukket kommentarfelt. Da slipper jeg å tenke på - i like stor grad - om det jeg skriver irriterer, provoserer eller gjør noen lei seg. Så ble jeg jo faktisk påvirket av hva folk mente om meg, om utseendet mitt og om valgene jeg tok i livet. Nå har jeg mulighet til å distansere meg, og jeg veldig med vilje å ikke oppsøke forum eller kommentarfelt hvor jeg vet det kan ha blitt skrevet om meg. Man velger rett og slett hva man skal bruke tiden sin på, og for meg medfører ikke det noe godt. Jeg forstår at det kan være kjedelig og jeg savner jo også den fine kontakten jeg hadde med leserne mine, men den får vi ta igjen på andre måter. Så OM dere møter meg i virkeligheten noen gang og har noe dere vil si, eller spørre om, så er det bare å gjøre det.


 

Jeg lurer på hva det er som gjør deg til deg? Jeg tenker, hvem er Sophie?

Det er helt umulig for jeg er jo alt mulig, på en måte? Jeg er jo både rolig og hyperaktiv, jeg er snill og jeg kan være litt mindre snill, jeg kan være dyp og jeg kan være overfladisk.. Inne i seg selv så føler man jo på alle mulige spekter av følelser.

Her måtte jeg faktisk spørre Joakim som er på besøk hos meg akkurat nå, for det er så vanskelig å se meg selv fra utsiden og definere meg selv som person. Joakim sier iallfall at jeg er opptatt av å prestere bra på jobb og at jeg er opptatt av å ha et fint rykte i jobbsammenheng. Jeg har bra arbeidsmoral, enkelt og greit. De jeg er virkelig glad i gir jeg hele hjertet mitt til. Det er ikke hvem som helst som kan bli god venn med meg, men når noen kommer tett innpå meg så er det vanskelig for meg å gi slipp. Vennskapet blir veldig sterkt, på en måte.

Jeg er også utrooooooooolig spontan. Det er ille, haha. Jeg er ganske kjapp i replikken, jeg er "street-smart" uansett hvor teit det høres ut. Og så er jeg veldig sensuell. 

Jeg er jo et unikum, likt som deg som stilte spørsmålet. Vi er alle helt umulige å definere på bare noen setninger. Man får vel bare fortsette å lese bloggen ;-) 

svar på spørsmålsrunde - del 1

Kommenter her

Hvordan har du det egentlig?

Takk som spør! Jeg har det egentlig ganske bra, jeg går ikke rundt og er trist liksom.. Så jevnt over har jeg det fint, men jeg må også være "streng" mot meg selv om jeg skal fortsette å ha det fint, om du forstår? Perioder hvor jeg spiser dårlig, sover lite og er alt for mye sosial kan jeg lett få angstanfall, og jeg har lært meg hvordan jeg skal ha det bra. Jeg trenger å gjøre absolutt ingenting å være med ingen minst en gang i uka om jeg skal opprettholde det på den måten.

Liker du best langt eller kort hår på deg selv?

Jeg liker begge deler! Men kort hår er uten tvil deiligere, det er ikke så varmt og svett som langt hår (haha), det tar lengre tid før det blir slitt og jeg føler meg mer fri. Det er også et stort steg for meg å være komfortabel uten å ha det lange håret å gjemme meg bak slik jeg følte meg måtte gjøre før. Alle spørsmål om neseoperasjon, silikon osv:

Det er så lenge siden, og man kan finne masse svar på det om man googler. For meg føles det helt ærlig som et annet liv, og jeg har ikke så mye å si om det. Kan vi gå videre? Jeg forstår at man lurer, men da må man helt ærlig ta det med en kirurg og ikke meg. Jeg var syk, og sykelig opptatt av å endre på et eget utseende. Det er sår jeg ikke ønsker å rippe opp i, og det er en helt annen person enn den jeg er nå. Håper på forståelse på dette feltet. <3 

Favoritt sangen din atm?

Jeg har ingen! Det er så lenge siden jeg har hatt en favorittsang.. Jeg hører mest på musikken jeg spiller når jeg er DJ, det gjør jeg hver dag og prøver å finne nytt som jeg kan spille. Så da er det mye hip hop, dance hall, trap.. Ja. Mye dere sikkert har hørt fra før av.

Kunne du tenkt deg å bli venn med en bloggleser?

Så klart! Jeg har mange venner som jeg har fått via bloggen. Jeg regner jo med vi har en del til felles om man faktisk føler for å lese det jeg skriver hver eneste dag. :)

Tror mange ble veldig glad da du uttalte deg om at du kan bli forelsket i begge kjønn, men til spørsmålet: er det noen du har "kommet ut til" eller har du aldri følt behovet for det?

Jeg har ikke følt noe behov, men jeg har jo sagt "ja, jeg har vært forelsket i jenter" eller "kanskje jeg skal prøve meg på henne" eller "tror du hun er keen" osv, uten at man egentlig har snakket om det. Jeg har aldri satt meg ned med noen og hatt den samtalen - men det har bare kommet som en naturlig del av den jeg er. Kanskje litt rart, men jeg er så utrolig komfortabel med det, og det har jeg alltid vært. Den første jeg ble betatt av noen sinne var en jente, og da tenkte jeg ikke over det noe annet enn at jeg ble nervøs når hun var der, at jeg tenkte på henne hele tiden og ble lei meg da hun fikk kjæreste. Jeg sa det aldri til henne, eller noen, men det var fordi jeg var så ung og flau over å være forelsket generelt tror jeg. 

Hvem er din rollemodell? Hvorfor?
Det er mange, men jeg ser opp til mennesker rundt meg som oftest. Jeg ser opp til mamma og pappa av åpenbare grunner, mormor, morfar, farmor, farfar, lillesøsteren min, bestevenninna mi Anne-Sofie, Fetisha, Joakim, Tinashe.. Ja. Jeg finner ofte det vakre og beundringsverdige i mennesker rundt meg, og ikke kjendiser. Det gjorde jeg mer før. 

Meg og Tinashe / Gullruten. 


 

Hvor mange tattoo har du og hvem av dem liker du best?

Jeg har 11 tatoveringer, og jeg liker hello kitty under leppa best. :) 

Kunne du tenkt deg å lage et innlegg om hva du spiser? Trenger litt inspirasjon skjønner du, siden jeg kun har vært pescetarianer i sånn to uker!

Jeg er en dårlig pescetarianer, for jeg spiser utrolig lite variert! Du burde sjekke ut gruppa veggispreik på facebook, der finner man masse inspirasjon og kan også legge ut innlegg å spørre. Der er det nok MANGE som står i kø for å hjelpe noen som er ny på det! 

Fortell om dine første kjærester :) alltid gøy å høre hvordan type gutter man har likt før å slikt hihi

Herregud jeg var så desperat på bekreftelse og så lett på tråden i mine tidligste år som "kjærestejente" og seksuelt aktiv at man egentlig ikke kan si noe om de guttene der som typer jeg har likt - jeg var full av hormoner så jeg tok vel det jeg fikk, haha. På en måte. Men før, da jeg var yngre, likte jeg veldig "pene" gutter, som ser ganske "clean" ut, om du forstår? Pyntet seg litt, liksom. Ikke nødvendigvis feminin men jeg har aldri likt veldig maskuline menn. Gjør ikke det enda, forsåvidt. Liker som regel de gutta som blir tatt for å være homofile på et eller annet punkt. 

Topp 5 makeupfavoritter?

Kat von D foundation, den som liksom skal kunne dekke over tatoveringer. Den har jeg, og elsker den.
Anastacia beverly hills dip brow og tilhørende kost
Leppestiftene fra SEPHORA
Mary Lou manazier
Blending brush fra MAC.Hvordan er forholdet ditt til Robin idag etter alt som har skjedd?

Jeg vil at han skal ha et fint liv og jeg håper han kommer til få det. Utover det har vi ikke noe forhold mellom oss, vi har ikke kontakt. 

Er du feminist, evnt hvorfor?​

Er ikke alle feminister? Jeg tror på like rettigheter mellom kjønnene. Så, ja. 

Hvordan går det med Charlie? :D​

Han har nettopp blitt kjemisk kasterert så han begynner å bli litt roligere.. Litt. Har seperasjonsangst og elsker mammaen sin (meg). Men ellers bare bra! Han får pass når jeg trenger det, og har ekstra-familie som han er vandt til å være hos. Han er aldri alene, så ikke tenk på det. 

Tenker du å kjøpe leilighet snart ?

Jeg eier leiligheten jeg bor i! Det er en fantastisk følelse og det største jeg har oppnådd så langt i livet mitt. Tenk at jeg kjøpte leilighet med mine egne penger da jeg var 19 år gammel!? Insane.

Hvorfor bor ikke Ariel hjemme hos deg lenger ? Har dere kranglet?​

Jeg har bare ett soverom, så det sier seg selv at det var en midlertidig greie. Men nei, vi har absolutt ikke kranglet og vi snakket senest nå nettopp. Hun er en veldig fin person. <3 


 

Hva syntes du om isabellsrad? Fortjener hu den plassen hu har på blogg.no?

Isabel er alltid veldig hyggelig når vi snakker sammen og jeg har ikke noe imot henne som person. Om hun fortjener plasseringen? Det er vel ingen som "fortjener" den ene eller den andre plasseringen, det kommer jo bare an på lesere. Så ja, hun er flink til å skrive overskrifter og oppdatere, om folk har et så forbanna stort problem med henne / bloggen hennes så er det jo bare å la være. Jeg synes synd i henne som har blitt en "outsider" i bloggmiljøet som skal stå ute for så mye hat fordi folk finner henne provoserende, jeg har jo vært akkurat der selv! Det jeg finner provoserende, er at folk lar seg provosere, og så klikker de inn, og så blir de sure for at hun er på topplista. 

Du har fortalt om ting som har ja, gitt deg angst, dregd deg litt ned og rett og slett såra deg. Ut i fra bloggen virker du som en veldig sterk person, noe jeg beundrer. Hvordan holder du deg sterk? Altså, tips eller hva du personlig gjør som hjelper deg komme i gjennom dårlige perioder?

Tusen takk skal du ha. :) Jeg er ikke en sterkere person enn hvem som helst andre, jeg har bare innsett at jeg ønsker å ha et fint liv og jeg vil gjøre det som er bra for meg - jeg tar hensyn til min egen psyke, rett og slett. Om jeg føler at NÅ kommer en kjip dag, da tar jeg hensyn til det. Da avlyser jeg alt jeg ikke "må" gjøre, og så er jeg veldig flink til å strekke meg ut å be om hjelp. Jeg nøler ikke med å ringe venner og si "nå trenger jeg deg / dette trenger jeg" og så er jeg så heldig at jeg har mennesker som faktisk stiller opp. Jeg har vært på utallige overnattinger hos venner fordi jeg har trengt det midt på natta, jeg har grått på kontoret og fått trøst der, jeg tar meg tid til å være alene.. Ja. Jeg passer på meg selv, enkelt og greit. Og et lite tips: alkohol løser INGENTING. Trust me.

Lurer også på dette med angsten! Hvordan det går med deg og om du kanskje kunne skrevet et nytt utdypende innlegg om det? Sliter med panikkangst og panikkanfall som kommer i utide hele tiden og vet ikke hva jeg skal gjøre for å bli kvitt det... Føler meg også til tider sykt fjern og føler jeg ikke har kontroll på hva jeg sier osv når det skjer for jeg blir så "ute av kroppen"... Dine beste tips?​

Man kan gjøre mye.. Gå til hypnose, gå til healer, gå til psykolog, benytt deg av alle tilbud som finnes der ute! Snakk med venner, fortell dem hva som kan trigge det (om du vet), hva de skal gjøre når det skjer, hvordan du føler deg i de situasjonene osv. Og, det hjalp meg å lese meg opp på de fysiske reaksjonene som faktisk skjer når man har angst. Om man klarer å koble det man føler psykisk, til noe fysisk, så er det lettere å forstå at "nå gjør kroppen min sånn og sånn, da tenker jeg sånn og sånn, det er logisk".. Om det ga noen mening.

Og det går greit med meg. Har ikke hatt angstanfall siden starten av mai. :) 
Utenom å se serier, lese og være sosial, er det andre ting som du liker å gjøre for å koble av?​

Gå tur. Ha sex. De to, haha. Kanskje ikke kombinert, men.

Hva tror du skjer etter døden?

Jeg håper ingenting skjer. Jeg håper - og tror - at det er helt stille og svart. Gud så  jævla slitsomt å måtte gjøre alt dette på nytt igjen!

Dette året, etter at du datet han du datet i 6 måneder som du sier, ble bloggen din mindre og mindre aktiv og du virket mye mindre interresert i hele "bloggegreia". Du har også sagt ved flere anledninger i den perioden at du ønsket å legge ned bloggen. Da tenkte jeg at det var naturlig at du også ofte kun postet et innlegg om dagen, hvis det..Men nå de siste ukene, etter du selv har sagt at du offisielt er singel, så virker det som om du er 100% tilbake på bloggfronten, og poster mange (bra) innlegg om dagen igjen. Er du fortsatt interessert i å legge ned bloggen, eller er lysten til å fortsette tilbake? Hadde han du datet noe med at du var såpass "over" bloggen en periode? 

Tusen takk for at du synes bloggen min er bra om dagen:) Jeg ble vel litt mindre interessert i en periode, men jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det..  Det hadde ingenting med han jeg datet å gjøre, langt derifra. Han er en veldig fin mann som passet godt på meg, og han ga meg aldri noen grunn til å tenke at blogging ikke var min greie. Tvert imot, jeg så opp til han for alt han har oppnådd i sin karriere og beundret talentet han har, så det gjorde vel at jeg ville strekke meg til noe å ville være bedre. Men jeg var så inne i den skriveprosessen med boka, i tillegg til å holde på med han, feste mye, aldri være hjemme.. Osv. Det gjorde vel at jeg ble litt sånn "fuck det der, jeg er så sliten nå". Jeg prioriterte ikke bloggen først, og noen ganger må man nesten havne der for å kunne komme tilbake igjen med ny motivasjon. 

Nå begynner boka å komme til en slutt, jeg elsker å blogge igjen og jeg er fornøyd med å bare være meg. 


 

Hva er ditt største mål med 2016?

At boka skal selge bra og at dere kommer til å like den.

Hva er din yndlings sitat (hvis du har noen)?

Ting skjer, som jeg har tatovert på armen.

Hva er perfekt alder for en mann for deg? Og hva er høyeste alder?

Høyeste alder er vel kanskje 40? Jeg vet ikke. Det kommer helt an på personen. Perfekt alder finnes ikke, jeg liker folk som har fått til ting, og som kan inspirere meg. Jeg må ønske å være bedre på grunn av den personen, om du skjønner.

Er det mye drama mellom dere bloggere? Når dere skriver innlegg om ting dere generelt misliker med bloggerer, kjenner jeg ofte igjen bloggeren som blir beskrevet, men samtidig ser jeg at dere er venner på sosiale medier.

Nei jeg har vel egentlig aldri hatt noe ordentlig drama med en blogger, og om jeg skriver noe som kan oppfattes å være til en person så skriver jeg alltid til den personen / vi har en dialog om det etterpå. Det er alltid god stemning og jeg klikker greit med alle bloggere jeg har møtt. Men vi er jo ulike, alle sammen - som vi bør være. 

Kan du fortelle mer om bruddet mellom deg og eksen (altså han før Robin), har ikke helt skjønt hvorfor dere slo opp.

Vi er, og var, på to helt ulike steder i livet.  Det var et ryddig brudd, heldigvis. Det var liksom ikke noe roping og skriking og kasting av ting, det gikk helt fint for begge to. 

Hva er årsaken til at du har forandret stil og (utad) væremåte?

Jeg har begynt å bry meg om klær, enkelt og greit. Kvalitet, at klærne jeg har på meg skal være tidløse og representere meg på en ordentlig måte, hva som er flatterende for min kroppsform.. At jeg har fått stylist hjelper vel sikkert som bare faen også, haha. Jeg forstår ikke helt hva du mener med utad væremåte? Men jeg begynner vel å bli voksen. Litt mer.. Ja, mer komfortabel i meg selv og omgivelsene rundt meg. 


 

Hvordan organiserer du livet ditt?

Jeg er en kontrollFREAK, haha. Jeg kan prøve å break it down for you.. Jeg har vaskehjelp en gang i uken, alltid på fast dag. Samme dag får jeg levert mat fra kolonial.no for jeg orker ikke å gå på butikken, så da blir leilighet rein og kjøleskapet fullt på samme dag. Dagen før vasker jeg klær og rydder gammelt ut av kjøleskapet. Jeg MÅ sove 8 timer per natt (ikke mer, ikke mindre) så litt avhengig av når jeg legger meg, står jeg opp 8 timer senere, trener litt på morgenen (yoga), dusjer, ut med charlie, charlie i barnehage, går til kontoret (det tar 30 minutter), er på kontoret.. Bruker første timen der på mail, svare lesere i innboks på fanpagen, planlegge litt hva jeg må gjøre og når, snakke med manageren min, så skriver jeg i boka, snakker med redaktøren min, spiser lunsj, går tilbake til boka, sjekker mail igjen, blogger litt, tenker på hva jeg skal blogge om, tar kanskje noen bilder.. Sitter der lenge, så spiser jeg kanskje enda mer, gå hjemover, hente i barnehage, komme hjem, spise middag, blogge, kanskje møte venner.. Sove litt på sofaen.. Skrive litt bok.. Og så er det plutselig langt på natt igjen. 

Så skjer det jo ofte ting innimellom. Litt reiser, eventer, intervjuer, innspillinger.. Og da ser dagene annerledes ut. Men det der er en normal dag, da.


Skal ha min første sommer i Oslo(store deler av den hvertfall). Hva anbefaler du å sjekke ut? Noen utesteder som burde oppdages? Jeg er fortsatt passe ny i byen.

STYR UNNA KARL JOHAN!!! haha. Turistfelle og et tragisk område, jeg tenker hver gang jeg er der at om det finnes et helvete, så er det her. Og Oslo City. Hater de stedene. Og av utesteder liker jeg ikke NOX, solli hagen og baroque. Jeg føler det bare ikke.. Og folk som kommer til Oslo og så spiser de på fridays?? Hm. Men, nå til det jeg liker! 

Jeg liker å gå rundt på grünerløkka med en kaffe eller slush i hånden, sitte i en park der og snakke med venner.. Der er det også mange gode spisesteder som jeg anbefaler! Og masse hyggelige butikker med klær man ikke finner alle andre steder. Når det kommer til drikking: jeg liker å henge på Aku Aku, Chair, Parktheateret, the villa, jeger og noen ganger blå, litt avhengig av hvem som spiller den kvelden. Og etter jobb pleier vi å sitte på fyrhuset, haha! Det er en liten bar rett ved kontoret som har sykt billig øl. I tillegg er det en fin park rett ved siden av. 

Jeg spiser også mye på südøst, jonoe, nodee, sawan, dinner, kolonihagen, piscoteket, jor og champagneria. Sistenevnte er det også hyggelig og drikke på, og på champagneria ved solli er det en hyggelig terasse! 

Ellers er taket på the thief veldig hyggelig på dagtid, og har god mat. Og torsdager på Grims Grenka fra klokken 16. Og sukkerbiten om det er fint vær. 

Hva tenker du når fans spør om bilde? Helt ærlig :)

Jeg tenker på lik måte som hver gang jeg møter nye mennesker - det er jo bare et møte med et annet menneske. Så jeg tenker på hvordan personen som spør er. Ikke så mye mer enn det. Man blir jo vandt så jeg tenker ikke sånn "omg omg" når det skjer, det er mer som å hilse og si hallo. Men jeg er sjenert så jeg sier kanskje ikke så mye og tenker ofte over om jeg virker sur, sånn i ettertid. 

Hvorfor er du alltid så sur/fremstår lite blid på bilder, intervjuer og generelt?

Jeg er egentlig en ganske glad person, MEN jeg tror bare.. altså, i intervjuer så er jeg vel fokusert, det er jo en samtale med et annet menneske og med mindre den andre parten, eventuelt meg, sier noe morsomt så ler jeg ikke. Og jeg smiler jo ikke hele tiden.. Jeg vet ikke om det er normalt? Jeg er ikke falsk og jeg orker ikke å virke overhyggelig og så snur jeg meg rundt og er en bitch. Slik som jeg er intervjuer er den jeg er, når jeg har en normal samtale - og kanskje er litt sjenert. 

Hva er ditt svar på kritikken rundt at du vinkler alt som skjer i verden til å handle om deg selv, for å alltid holde deg aktuell? Da alle pratet om "Jeg mot meg" og makeupmalin - så kom du ut med at du har angst. Da alle pratet om Noora i skam og hevnporno - så kom du ut med dette sugebildet ditt, selv om hele episoden fant sted et halvt år i forveien. Og nå det grusomme i Orlando - da kom du ut av skapet.

Det er fordi jeg vil ha debatt. Jeg driter i om debatten spinner videre til å handle om noe annet enn meg, men om selve saken - men jeg ser når det er aktuelt å snakke om det, og når jeg vet det kommer til å skape debatt. Riktignok så er jo det med hevnporno noe som kom ut fordi saken akkurat ble henlagt, jeg kunne ikke / ville ikke skrive om det når det var under etterforskning, så det var litt mer tilfeldig.

Men ellers, sånn jevnt over, så holder jeg mye inni meg så venter jeg til det er rett tidspunkt å komme med det på, slik at det faktisk blir en debatt ut av det. Jeg skriver ikke de tingene jeg gjør for at jeg som person skal få oppmerksomhet, jeg skriver om de tingene fordi det er viktig å snakke om det. Om jeg vil ha oppmerksomhet rundt meg så kan jeg jo bare fortelle "DU KOMMER ALDRI TIL Å GJETTE HVEM JEG DATER" eller "DU KOMMER TIL Å BLI SJOKKERT - DETTE ER HEMMELIGHETEN BAK RUMPA MI" eller "DISSE KJENDISENE HAR JEG LIGGET MED" eller "ENDA ET BILDE PÅ AVVEIE - SEXTAPE" skjønner dere? 

På et TV-program forrige sommer (tror det var Sommeråpent) ble du intervjuet, og der sa du noe jeg reagerte på. Du snakket om at din neste plan var å dra/flytte til LA fordi du ønsker å bli kjent med og henge med kjendisene der. Det virket så utrolig overfladisk, og jeg kjente at jeg ble skuffet over det.  Etter dette intervjuet har jeg ikke hørt noe mer om disse planene. Hadde vært veldig fint om du kunne kommentere dette.

Det var overfladisk, og det var bare kødd. Jeg hadde det dritt og ville vel gjøre hva som helst annet enn å være i Oslo, men akkurat hvordan jeg la det fram var en spøk. Jeg kan være veldig sarkastisk / ironisk, og det er ikke så mange som forstår det.. Jeg spiller ofte på det bildet folk har av meg.Hvordan styre du privat økonomien din? Har du eks. et budsjett du følger? Hvor mye bruker du på mat i måneden, og hvor mye bruker du ellers på deg selv pr måned? Spare du penger, hva sparer du til?

Pappa styrer økonomien min. Jeg får penger til det jeg trenger og må spørre om jeg vil ha noe ekstra eller skal kjøpe meg noe dyrt.. Jeg bruker kanskje 3000 kr på mat i måneden, mulig litt mer fordi jeg spiser en del ute. Maten jeg har hjemme i kjøleskapet bruker jeg ca 2000 kr på i måneden. Jeg sparer til mine framtidige barn og slik at jeg har penger til å hjelpe familien min om de skulle trenge det. 

Hvorfor lyver du og sier at du bruker pepcall når du har telenor på mobilen din?

Når du har pepcall så står det telenor på telefonen din uansett, iallfall på min, fordi pepcall leier nettlinje av telenor eller noe sånt. 

Hva gjør du med pengene du kommer til å få inn på salg av boken?​

Ikke noe spennende.. Spare pengene til mine framtidige barn. Betale lappen for lillesøstra mi, kanskje? 

Er boka di en selvbiografi/fortelling eller noe ala blogg-greier som Eirin Kristiansen?

Det er en selvbiografi. Og jeg må legge til at jeg digger boken til Eirin! Hun er så flink. 

Kan du skrive mer om det å skrive bok?

Jeg begynte å tenke på å skrive en bok / kladde litt på den i oktober i fjor. Jeg skrev om det på bloggen og ble da kontaktet av cappelen damm, vi hadde et par møter og de hadde lyst til å signere meg til en bokavtale. Jeg takket JA med en gang, cappelen er det største forlaget, og i tillegg digger jeg redaktøren min som virkelig forsto min visjon.

Jeg reiste til Harstad, skrev non-stop i en måned, hadde pause en måned, skrev mye igjen.. Og nå, de siste to månedene har jeg skrevet hver dag. Underveis sender jeg over til redaktøren min, til venner, til andre forfattere og så får jeg tilbakemeldinger. 

Her om dagen tok vi bilder til coveret, og det ble SÅ bra! Jeg begynte nesten å gråte av glede. Jeg gleder meg sånn til dere får se.. Herregud, jeg er så stolt over det coveret. Og innholdet, så klart. DEL 2 KOMMER SENERE I DAG! 

dere er best!

Kommenter her

// annonselenker

Hei dere! Først må jeg bare si tusen takk for alle spørsmål i anledning spørsmålsrunden. Jeg har begynt å skrive svar på noen av dem, men jeg ser allerede at jeg må dele det opp i to deler ettersom jeg gjerne vil komme med utfyllende svar - og innlegget kan jo ikke være milelangt heller. Begge runder med svar skal komme ut i løpet av dagen uansett, det får jeg til:-) Det er altså enda mulig å stille spørsmål, bare scroll deg to innlegg ned og legg igjen en kommentar. 

Jeg ringte manageren min i morges og spurte om jeg skulle filme noe i dag, eller om jeg kunne være ufresh. Hun sa jeg kunne være ufresh, og det elsker jeg! (annonselenke) Bukse fra adidas / body fra IVY PARK / (annonselenke) sko fra NIKE / sekk fra Louis vuitton / caps fra Varsity 
 

Jeg begynte min morgen med å spille inn podcast hos VG, og ikke bekymre deg, jeg legger så klart ut link her når den er postet. Det gikk veldig bra - tror jeg - for jeg glemmer alltid hva jeg har sagt kun få sekunder etterpå.. Morten Hegseth som jeg snakket med i dag har endt opp med å bli en ganske god kompis så det er vanskelig å holde kjeft om personlige ting.. Men man må bare prøve. Ellers leste jeg et avsnitt fra boka, så det blir kanskje spennende for noen av dere å høre? 

Nå sitter jeg på STEAM som er en koselig liten kaffebar på egertorget, jeg venter på Joakim som er på vei hit og så drar vil til UNIVERSAL sammen. Vi skal ha et møte om hvordan alle parter følte det gikk sist i Paris, men ikke minst snakke om hva vi kan gjøre sammen framover. Tenk det, om vi bare får reise masse sammen, videoblogge og vise dere? Jeg håper dere likte sist video fra Paris, vi vil gjøre mye mer!

Ps: sjekk ut BRING MEG BÆR på STEAM. Favoritt.


 

Vi snakkes litt senere med svar på spørsmålsrunde. Klem! 

 

livet

Kommenter her

/ annonselenke

Det er hundre år siden jeg har spist denne kjeksen, men på butikken fikk jeg altså ett innfall etter å ha lest at den ikke inneholder palmeolje. Men, hva faen - hvor har det blitt av den lille leken man fikk med før? Skuffeeeet! Hadde håpet på litt nostalgi, men.. 

Ring fra Tom Wood // topp her for 189 kr (annonselenke) 

Dette har vært en helt normal dag, og det har ikke skjedd noe spesielt som er verdt å dele. Jeg har vært på kontoret, jobbet med boken, jobbet med diverse annet og stresset som vanlig. Nå sitter jeg i sofaen hjemme med boken "musikk og opprør i Russland og Nord Amerika", jeg skal lese litt til før jeg går en tur i solnedgangen.

Vi snakkes i morgen, da svarer jeg på spørsmålsrunden - så ikke glem å fyr løs:) 

ÅPENT KOMMENTARFELT - SPØRSMÅLSRUNDE

Kommenter her

Dette er første gang på lenge at kommentarfeltet mitt er helt åpent, så benytt sjansen og still meg spørsmål om hva enn du lurer på! Jeg svarer i morgen, og skal prøve å ta så mange spørsmål som mulig. :) 


 

sommerplaner

Kommenter her

24 JUNI - VGLISTA.


 

Jeg skal i år - likt som tidligere år - henge rundt på vglista på rådhusplassen. Eller, jeg henger backstage seff. Neida, hehe. Joda. Jeg skal med en fin gjeng mennesker, og etter konserten fester vi videre sammen! 

25 JUNI - PRIDE.


Trenger jeg å si så mye mer!? Vi starter festen klokken 10 på morgenen, og så er det pride parade. GLEDES!

26 JUNI - PIKNIK I PARKEN. 


Jeg har akkurat booket meg billett til piknik i parkens siste dag, men jeg kjenner ingen andre som skal????? Så om jeg har noen venner som tenker seg dit, tekst meg! Jeg vil ikke gå alene, haha. 3-7 JULI - IBIZA.Dette har jeg jo fortalt dere om før.. Og jeg trenger vel kanskje ikke si så mye mer? Jeg og min fantastiske venninne Louise pakker koffertene og stikker på eventyr sammen for første gang!


12-14 JULI - SKRAL FESTIVAL

Jeg skal spille på SKRAL etterfest sammen med Danby, og jeg gleder meg masse! Vi er en hel gjeng som kommer til å henge rundt på festivalen sammen. :)


15-21 JULI - HARSTAD

Jeg setter kursen mot hjembyen for nesten en hel uke i Juli. Det gleder jeg meg faktisk nesten aller mest til..


21. JULI - SPILLE MED DANBY @ GRIMS GRENKA

Kom kom!
22 - 26 JULI - MARBELLA 

Jeg reiser ned og joiner tante, onkel og kusine for noen dager i sol og varme. Jeg skal dele  rom med den lille kusinen min, og det blir så koselig. <3


3-8 AUGUST - IBIZA


Ja, jeg vet ikke hva som fieler meg.. Men jeg stikker altså til Ibiza. Igjen. Herregud. Denne gangen med Simen og Danby som jeg var med i LA, Donya, og en til venninne av dem. Jeg gleder meg! 

10 AUGUST - ØYA


Øyafestivalen!!!! Alltid en stor opptur på slutten av sommeren. 

19 - 20 AUGUST - FINDINGSVar på denne i fjor også, og det var SÅ gøy! 

26. AUGUST - DJ @ RAKETTNATT / TROMSØ.

Kom kom!

27. AUGUST - DJ / BODØ

Denne gigen vet jeg ikke så alt for mye om enda, men jeg kommer tilbake til dere med detaljer. :) 


Så, dette er altså min sommer slik det ser ut så langt - i tillegg skal jeg en tur til Spania i september for å feire bursdag, og til New York siste uka i September. Jeg og lillesøsteren min må også prøve å få oss en tur, som sikkert også blir i september, haha. Vi har ikke snakket noe om hvor eller når, men jeg har sett litt på Malta..? Jeg tror det kan være gøy, jeg har aldri vært der og det ser ganske fint ut. Jeg har lyst på litt sånn.. sydenstemning, hva nå enn det er, men samtidig ikke helt jalla. Vi får se hva det blir til! 
 

Jeg tror denne sommeren kommer til å gå helt sjukt fort. 

Jeg tror foreldre må kjefte mer på barna sine

Kommenter her

Jeg lurer virkelig på hva som har skjedd de siste årene - eller har det kanskje alltid vært sånn? Når ble mennesker så forbanna nærtagende at man ikke kan åpne opp kjeften sin uten at noen skal skrike "sånn kan du ikke si, for da kan noen bli lei seg"? Jeg kan ikke engang gjøre narr av meg selv lengre, for om noen ligner på meg, eller har gjort noe lignende.. Da kan de bli triste. Nei, huff, stakkars.

Her for litt siden fikk flere bloggere tilsendt en mail hvor ble oppfordret fra en person om å ikke legge ut bilder av hvor store porsjoner mat vi spiser, ikke skrive hvor mange runder man tar av hver treningsøvelser og heller ikke skrive noe om hvilke størrelse man bruker i klær, i tilfelle noen blir lei seg av det. Jeg synes det er veldig rart å ikke kunne skrive hvilken størrelse jeg har i kjolen min om noen spør, det er jo tross alt en personlig blogg. Det ble også oppfordret til at - om jeg spiser mat - gjerne skriv om at jeg forsyner meg flere ganger. Altså?? Er blogglesere noen roboter som følger alt som blir skrevet slavisk? Jeg trodde i det minste ikke det?

Kunstpause. Meg som er lei av folk. 


 

Jeg skrev på bloggen min for litt siden at jeg føler meg som en taper om jeg sover lenge. Da fikk jeg DEN sinte mailen fra en leser med kronisk utmattelsessyndrom om at hun ble lei seg fordi hun sover mye, og at jeg da synes hun er en taper.  Men herregud JEG har ikke kronisk utmattelsessyndrom, hadde jeg hatt det ville jeg ikke følt meg som en taper om jeg sov mye fordi da er man tross alt syk, men om jeg sover 14 timer i strekk når jeg burde ha jobbet så føler jeg meg dum, ja. Du som har en sykdom trenger ikke å bli lei deg av det. 

Jeg fikk også en forbanna mail i går fra en jente som sa "du kan ikke skrive at du har gått opp 9 kg fordi jeg har gått opp 13". Og en annen som skrev "du kan ikke skrive sånt for bare vent til du er gravid.. DA går du opp i vekt!". Og den dag jeg blir gravid kan jeg vel ikke skrive om det heller, for tenk alle som ikke får til å bli gravide? Ja gud forby at jeg skal ha mine egne tanker og følelser og dilemmaer om ting, i tilfelle noen tar seg nære? 

Meningsløs  speilselfie av meg selv og mine + 9 kg. Og jeg er enda xs, om noen lurte. Både fordi jeg er veldig lav, men også fordi jeg enda er slank. Og jeg kan godt gå opp 9 kg til, bli en small, 9 kg til og bli en medium, og jeg bryr meg ikke. Jeg er glad i å kose meg. 


 

Var det virkelig sånn her i gamledager? Er dette et nytt fenomen siden alle skal være så forbanna forsiktige hele tiden? Jeg tror på tøff kjærlighet mye mer enn denne puppy-love opplegget som er på gang. Dere som kommenterer sånne ting - fikk dere aldri kjeft av foreldrene deres? Har dere blitt dullet noe voldsomt med? Jeg fikk kjeft som liten og får enda kjeft nå om jeg gjør det feil, derfor (tror jeg) at jeg heller ikke tar meg nær av absolutt ALT som blir skutt rundt på internett.

Moralen ble brått.. Gi barna deres litt kjeft nå og da. Så slipper vi flere sutrehøner på internett. 

min reddende engel!

Kommenter her

Joakim kom som en reddende engel med det eneste jeg får ned i dag - MÆCCÆRN! <33333333


 

Det jeg spiser fra mc donalds er alltid fiskeburger, pommes frites, ofte is, cola zero, kanskje en til fiskeburger, kanskje litt mer pommes frites.. Lov å kose seg. Og jeg koser meg hver dag.  

 

 

dette har jeg ikke tid til

Kommenter her

I dag er jeg i skikkelig dårlig form. Jeg kastet opp i natt, og på shoot måtte jeg bare løpe på toalettet og kaste meg over toalettskålen, igjen og igjen. Da jeg satt i taxien på vei hjem tenkte jeg bare "jeg gleder meg til å komme hjem å spy" fordi jeg var så kvalm, haha. Små gleder! Om sharing er caring, så er oversharing not caring - så der fikk dere den, hehe. En herlig dag.. De siste timene har jeg sovet for å prøve å bli bedre, men det gikk ikke. Jeg er enda i elendig form. Men jeg klarte i det minste å sove på ryggen slik at sminken min ikke ble ødelagt, haha..


 

Jeg skal forflytte meg fra senga til sofaen nå, som blir det mest spennende som har skjedd siden jeg kom hjem. Håper jeg føler meg bedre snart, for jeg har ikke tid til å være syk denne uken. 

i dag følte jeg meg vakker

Kommenter her

Jeg og Stephan har nå jobbet sammen to år, og i dag overgikk han virkelig seg selv. Vi tok bildene til bok-coveret mitt, og looken han laget på meg i dag.. Altså, jeg følte meg så vakker. Det får han fram i meg, og ikke bare det - jeg føler meg vakker på innsiden også, fordi Stephan ser mennesker så godt og han får fram mine fineste sider. Jeg er så komfortabel rundt han, og ikke minst trygg på at jeg alltid forlater og ser fantastisk ut. TAKK for at du gjorde den største dagen så langt i mitt liv - fotograferingen av boken - så bra som dette. <3


 

Om du noen gang skal gifte dere, bli sminket før en date, bursdag, fest eller hva det nå måtte være, så burde du booke Stephan. Da er man garantert i trygge hender! 

- > Dere kan sjekke ut hvordan han laget looken på bloggen til Stephan her. <-  

fester og "omg"

Kommenter her

Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles.
Her kommer en liten bunke med bilder fra Holzweiler festen! Ikke en dag for tidlig, hehe. En fin kveld med gode mennesker, selv om jeg dro hjem ganske tidlig. Eller, ikke så veldig tidlig - men tidlig for å være meg som vanligvis dryler på til soloppgang, haha. 

Det er så morsomt å se hvilke kommentarer som triller inn på instagram forresten, etter fester som dette. La meg svare på de her, i et eget innlegg. Dumme spørsmål / påstander / kommentarer fortjener ingen svar, men nå skal dere faktisk få det. Hilsen en frøken som prøver å gjøre ALT annet enn å skrive bok som jeg burde..

Haha, du har fått litt bedre stil og framstiller det som om du er SÅ kul og har SÅ mye edge nå med masse venner, eksklusive fester og "omg".

Takk for at jeg har fått bedre stil. Jeg har stylist som får 5000 kr per gang for å style meg til eksklusive fester og "omg", men i dette tilfellet hadde jeg fått hjelp av en annen stylistvenn gratis. Ikke at pengene der har noe å si, stylist er vel stylist. Jeg er den som twerker på gulvet når det er fest, danser før noen andre har kommet til dansegulvet, hater å mingle og er absolutt ikke kulere enn noen andre med masse venner. Jeg har få venner - og ekstremt mange bekjente. Men man blir kjent med mange da det er en sosial bransje som faktisk nesten kun handler om en ting.. Å bli kjent med folk. Er du kjent med folk, får du muligheter. Sånn er det faktisk.

Jeg er kanskje rar som egentlig mener hele den kommentaren var et kompliment. Instagrammen min skal ha "edge", bloggen min har ikke det. Jeg er opptatt av at instagrammen min skal se ut, og framstilles på en viss måte, mens på bloggen er det jo veldig LITE edge om du spør meg. Her er det jo rett fram, tjo og hei, men på instagram utrykker jeg meg på en annen måte.. Det er gøy å kunne bruke ulike portaler til å få fram ulike sider av seg selv, og på instagram vil jeg gjerne pynte på ting, på snapchat er jeg mer "care", på bloggen er jeg bare som jeg er. 

Ok. :) Natta! 

mine favorittblogger!

Kommenter her

Jeg er en aktiv bloggleser, og har vært det i mange år. Jeg synes det er så koselig å ha det som en liten "tradisjon" at jeg setter meg ned med favorittbloggene mine på skjermen og oppdaterer meg på det siste av hva de har gjort, nesten som om man har masse venninner man aldri har møtt. Eller, nå har jeg jo møtt de aller fleste norske, men jeg husker jo hvordan jeg tenkte på det før.. Og på samme måte tenker kanskje noen om meg nå?

Av de norske, kjente bloggerne leser jeg for det meste Kristina Andersen, Ida Wulff, Andrea Badendyck, Eirin Kristiansen, Ulrikke Lund, Caroline Berg Eriksen og Annijor hver eneste dag, men de fleste kjente er jeg innom minst en gang i uka. Likevel, her kommer litt mindre kjente blogger som jeg leser, som dere kanskje kan få glede av!


ISABELLES.NUFavorittbloggeren min i gud vet hvor mange år. Har lest denne bloggen siden før jeg startet blogg selv! I fjor hadde hun en periode hvor hun ikke blogget så bra, og da ble jeg seriøst lei meg. Men nå er hun tilbake med både fine blogginnlegg og masse videoblogger, noe jeg synes er fantastisk gøy! Jeg elsker stilen hennes, utseendet og tankene - hun er den av alle bloggere i verden som minner meg mest om meg selv. 


Melina Sundfør En norsk jente som bor i London. Jeg begynte å lese bloggen hennes nå nylig, men jeg liker den SÅ godt! Hun har dødsfin stil, fine bilder og et godt humør. En blogg jeg titter innom hver dag, dette her! Og jeg elsker folk som tør å satse på drømmen sin, slik hun gjør. KEELA.

Keela begynte jeg å lese bloggen til da hun bodde i Los Angeles og hang med blant annet Justin Bieber, Chris Brown, Leonardo Dicaprio ++++.. For å nevne noen. Hun hadde en sinnsykt inspirerende og kul blogg da, men nå har hun dessverre gått litt bort fra bloggen og driver mest med youtube. Jeg håper hun kommer tilbake med skriving og bilder, for det likte jeg så godt! 


Stine SteenKusinen min som studerer i Amsterdam! Nå kjenner jeg jo henne veldig godt og har gjort det siden vi begge var babyer, åpenbart.. Men hun har virkelig en god blogg også. Hun har fin stil, fine bilder, et spennende liv som motestudent i Amsterdam og oppdaterer ofte. Anbefales! Funfact: hun er en ganske stor "karakter" i boken min. 


Jeg håper dere fikk noen gode tips til blogger å lese, folkens! 

photoshoot i dag

Kommenter her

I dag har jeg vært på en veldig morsom, men kjølig photoshoot som jeg gleder meg til å vise dere resultatet av. Jeg har blitt intervjuet for en veldig kul sak til et svært magasin som jeg aldri har vært med i før, og ikke nok med det - jeg er i selskap med andre helt fantastiske kvinner som alle står for mye bra. Dette blir kult! Bildet under er fra da jeg prøver å varme meg litt med et pledd i mellom slagene. Makeup og hår var veldig naturlig, noe som faller meg mer og mer i smaken. :)

 


 

I dag har jeg hatt en veldig "angstete" følelse. Fra jeg sto opp og fram til nå har jeg hatt høy puls, men det er nok egentlig bare stress og ikke nødvendigvis angst jeg kjenner på. Jeg har så mye jeg må få gjort og aller helst vil jeg bare slappe av å se på orange is the new black, haha.. Men men - man kan ikke bare slappe av! Jeg skal unne meg en episode før jeg legger meg, i det minste. 

jeg har gått opp 9 kg

Kommenter her

Jeg har et gammelt minnekort i kameraet mitt nå, og jeg fikk et lite "sjokk" da jeg bladde feil vei på kamerarullen og kom til bilder av meg selv for litt over 1 år siden.. Vet dere hvor mange kilo jeg har gått opp på den tiden? 9 kg! Det erg anske sykt. Jeg har gått fra å være veldig slank til å nå bli litt mer.. eller ja, jeg er jo enda slank, men mer formfull. Det synes best på rumpe, armer og mage.. Og dobbelthake. Og over alt.Jeg tenkte i ett sekund "herregud jeg skulle ønske jeg så ut som for ett år siden", men nei.. Jeg trives bedre med å være sånn her. Jeg kommer sikkert til å gå opp 9 kg til før dette året er over, og det er helt ok. Jeg vet ikke hvor jeg vil med det innlegget her, men tro det eller ei - jeg får kommentarer på det og jeg ser det i forumer, at folk kommenterer at JEG har blitt stor. MEG! Altså, kroppen min er jeg glad i, og jeg skal ikke la meg påvirke av det, at folk sammenligner hvordan jeg var før og hvordan jeg er nå. Det er helt naturlig at kroppen endrer seg når man blir eldre, jeg må bare huske på det.. Og ikke bli oppslukt i hva andre kommenterer.

Anyways. Nå skal jeg se film og spise godteri. :) 

vinn tidenes goodiebag

Kommenter her

// annonse

Tights.no som jeg har samarbeidet en del med ringte og lurte på om jeg ville gi bort en goodiebag for sommeren. Why not? De fleste av dere har vel sikkert handlet der, det er en sykt bra nettside som jeg vet dere vil sette pris på. Om du er en av de få som enda ikke er kunde, så kan jeg informere om at de selger alt fra betakaroten til 2xU tights. Uansett, nok skry.. Jeg er sykt happy for at det har blitt sommer, og denne goodiebaggen vil nok passe mange av dere bra!


Dette er bilde av alt dere kan få, og så må dere bare delta i boksen under. De sa at hvis jeg får med meg nok av dere til å delta, så kjører vi en svær greie her snart. Jeg har så lyst til å fortelle mer. Men snart:) Jeg setter iallfall pris på om dere blir med og forteller andre om den. Nå setter vi rekord!

Ps, alle som deltar får en overraskelse. 

et tilfeldig og fantastisk liv

Kommenter her

Denne dagen her har vært så fantastisk fin og tilfeldig. Jeg startet dagen hjemme i godt selskap før jeg dro videre til Alex Israel sin utstilling sammen med en kompis. Videre derfra dro vi til takterassen på the tief for en lunsj, og der ble vi sittende å snakke i flere timer før flere venner slo seg sammen med oss. Jeg anbefaler dere virkelig å gå igjennom disse spørsmålene med noen dere står nærme, eller noen dere vil bli bedre kjent med. Det gjør enhver vennekveld utrolig fin! De spørsmålene er egentlig "laget" slik at man skal forelske seg, men de fungerer på vennskap også, altså. Men det er vel kanskje noe å teste ut på første date med noen..? 


 

Vi snakkes litt senere, folkens! Da kommer jeg med en giveaway <3 Forresten: takk for igår, Moss! Det ble så veldig bra:) 

 

neste stopp - moss

Kommenter her 

Nå er jeg på vei ut døren her hjemme, neste stopp er Moss! Det er første gang jeg er i den byen, og jeg føler meg heldig som får reist rundt til ulike kriker og kroker av landet vårt som jeg aldri ville ha sett ellers. Det kan være litt.. ensomt i øyeblikk, men det er så verdt det. Nå har jeg litt sommerfugler i magen og setter sånn pris på at jeg har slike "kick" som dette i hverdagen.

Og til dere som kommer, så ses vi på LUX i kveld! 

å bare være meg

Kommenter her

Den siste tiden har ikke leiligheten min føltes som mitt hjem. Jeg har gruet meg til å dra dit, jeg har brukt enhver sjanse jeg får til å sove over hos venner, har vært oversosial og hatet å være i mitt eget selskap.. Men nå tror jeg endelig det har snudd! Jeg ELSKER å gå rundt her alene, lese i bøker, spise og se på serier, jobbe og tenke for meg selv. Jeg har nettopp tatt en lang dusj, smurt meg inn med bodylotion og nå skal jeg se på den nye sesongen av orange is the new black samtidig som jeg spiser pizza. Alene. Og det er så fantastisk deilig!


Jeg skal slappe av og lade batteriene før jeg skal være spille i Moss. Jeg tar toget fra Oslo sent på kvelden, så jeg trenger ikke å stresse.. Denne tiden skal utnyttes, til å bare være med meg selv. :) Og så føler jeg meg ganske fin nå, hehe. Jeg fikk spraytan på spraytanhuset i går, og vipper hos Lashes by kasja. Det var lenge siden.. Men det gjør så mye! Anbefales! Behandlingene er sponset, men jeg går jo dit fordi jeg liker det, åpenbart. 

 

Vi snakkes etterpå! Om dere kjeder dere kan dere lese et kjapt intervju jeg gjorde nylig, HER! Pst: det handler om mote og sex. Ikke feil. 

HAPPY PRIDE!

Kommenter her


 

En liten bunke med bilder fra sommerfesten til Universal! En fin kveld, og jeg ser allerede fram til neste år :)

Jeg våknet akkurat opp hos en venn, og vi skal snart dra for å spise. Jeg tror vi kommer til å ta en veldig rolig og avslappende dag, for jeg spiller nemlig i Moss i kveld! Dere ser eventet her. Jeg gleder meg masse masse til å spille, og det kommer til og med et par venninner fra Oslo for å støtte meg og danse masse. Vi ses der! 

Forresten.. HAPPY PRIDE!!! <3

fra det ene til det andre

Kommenter herJeg sitter hos en kompis og venter på mat fra Foodora, vi skal dra på Holzweiler-festen i kveld! Fra det ene til det andre.. Det var jo som sagt universal i går, men jeg skal fortelle dere mer om det senere når jeg får bildene fra Joakim. Nå skal vi drikke noen cider, spise mat og kose oss! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for det er bare en normal dag, på en måte. Regntungt i Oslo, vi hører på hiphop, snakker og ler. Et helt vanlig liv, liksom. Hvordan får man det til å høres spennende ut? Jo, noe kan jeg jo fortelle. Redaktøren min for boken skrev til meg i dag og ga meg masse skryt, DET blir jeg glad for. I ekstase, faktisk.. Jeg gleder meg sånn til dere får se!Sanne Skar sminket meg i dag, min favoritt youtuber av de norske! Så glad for at hun kunne stille opp, jeg føler meg så fin. Hun skal jeg bruke flere ganger før eventer, uten tvil. Sjekk ut youtuben hennes HER! 

du vet ikke hva du holder på med

Kommenter her


 

Dette er nok å skyte seg selv i leggen. Dette er nok å kaste stein i glasshus. Dette er nok å bite hånden som mater deg. Dette er nok dobbeltmoral. Men dette er noe som irriterer meg.

Stakkars du, torturerte lille sjel. Du som bobler over av kreativitet. Du som er mørk til sinns. Du som er så dyp. Ikke lat som. Du liker glitter og glam, stå for det. 

Jeg blogger også om extensions, vipper og negler. Men jeg skriver ikke "her er mine mørke negler. Mørke som sjelen min.. Jeg tenker mye på det mørket jeg har i meg. Jeg er som fargen sort og jeg vil representere det med neglene mine, jeg vil rømme og jeg vil sveve". For hva i faen skal nå det bety? Dette er neglene mine. Ferdig snakka. Genseren min er sort fordi jeg liker sort, ikke fordi "sjelen min / mitt kreative sinn" ditt og datt. Jeg er kreativ og jeg har en "sjel", men den kommer ikke fram via negler og klær. Jeg hater folk som tenker sånn - eller prøve å få det til å se ut som om de tenker sånn. 

Ikke prøv å gjør alt til en så dyp greie. Det er helt greit at du liker glitter og glam. Det er helt greit at ikke absolutt alt trenger å ha en dypere mening. Det er helt OK å se på keeping up with the kardashians uten å ha en ironisk distanse til det hele. 

Du står der på eventet til BIK BOK, h&m, cubus eller gina tricot. Du, som blogger føler deg så utrolig spesiell og viktig som er invitert til dette eventet, som om du gjør noe som betyr noe. Kjære deg, du er en liten brikke i et kapitalistisk spill hvor BIK BOK, H&M, Cubus og Gina Tricot er mesteren som styrer deg. De presser menneskene som syr klærne dine til beinet, for å så bruke unge jenter med blogg til å markedsføre seg i bytte mot et halvt glass vin og posering mot en fotovegg. Alle som har vært på et event eller to som er laget for bloggere, vet at det er drit kjipt og virkelig det døveste man kan foreta seg. Det har ingenting med mote å gjøre, og det har ingenting med å være dyp å gjøre.

Det er ikke viktig. Det er ikke dypt. Det er overfladisk og det er dritt. Så ikke lat som noe annet. Du fremmer dårlige ting, og det må du stå for. 

Eventer som det er lik markedsføring som da det var masse ulike navn på colaflaskene. Folk tok masse bilder og delte dem, og lite skjønte vi alle - nå markedsfører vi cola gratis. Dans dukke, dans. Cola styrer deg. 

Jeg hater disse blogg eventene som ikke har noe mål og mening. Bloggerne går på dem for å ha noe å blogge om. Det er skapt en sånn liten symbiose, eller verden, som det ikke er noen virkelighet i. Det er så kontrusert. Og vet du hva?

Det er helt ok. Bortsett fra at disse jentene ikke skjønner hva faen de holder på med eller hva de er en del av.

De er vel opptatt av å være så dype og torturerte i sjelen sin. Stakkars. 

TUSEN TAKK!

Kommenter her

Først og fremst, tusen millioner takk for fine tilbakemeldinger på innlegget mitt i går. Jeg tror ikke jeg bare takker på vegne av meg selv, men veldig, veldig mange andre. Det er så fint å ufarliggjøre ting, for det ER jo ikke farlig å elske noen, det ER ikke farlig å snakke om det, og det er ikke noe man bør reagere på.Et tilfeldig, koselig bilde av meg og min fineste bestevenn. 

Over til noe annet. I dag skulle flyet mitt lette fra Harstad klokken 11, og med den marginen ville jeg uansett hatt dårlig tid - jeg visste at jeg måtte rett fra gardermoen og hjem for å rydde, ta ut penger og styre litt før vaskedamen kommer (og det er krise nå, så hun må virkelig komme i dag), og så måtte jeg dusje, fikse meg å rekke å være på hår og sminke klokken 15. Vel.. Flyet ble først forsinket med to timer, og da vi endelig hadde gardermoen rett under flyet så begynte flyet å kjøre OPPOVER igjen??? Så måtte vi sirkulere rundt Gardermoen i en god halvtime før vi fikk lande. Og så, vel nede kom faen ikke bagasjen min. Den hadde havnet på feil bånd og jeg surret rundt som en tulling for å finne den. 

Det er jo et luksusproblem at jeg ikke rakk å slippe inn vaskedama og at jeg ikke rakk hår og makeup liksom, haha. Noe så latterlig når man setter det i perspektiv.. Og alt ordnet seg jo, vaskedamen kommer om tre kvarter og jeg skal i sminke om tre kvarter også - jeg fikk fikset noen nye til å ordne meg i dag. I skrivende øyeblikk er jeg i taxi på vei hjemover, så jeg må altså rydde i rekordfart, ta ut penger i rekordfart og komme meg i taxi til makeupartist kjapt som faen. 

Når alt det er gjort kan jeg puste ut å feste med universal music norge! Woho!

det er bare kjærlighet

Kommenter her

Etter skyteepisoden i Orlando har det vært mange tanker, og jeg lurer veldig på hvordan jeg skal starte dette innlegget. Jeg vil ikke at det skal virke som en "greie" eller en "trend" eller rett tidspunkt, selv om det er nettopp det - rett tidspunkt. Men det er også rett for meg.

Det jeg skal fortelle dere nå ser jeg ikke på som noen stor sak, for det er ikke det. Homofil, heterofil, bifil, lesbisk, jeg bryr meg ikke om hva man nå enn er. Jeg blir helt ærlig ganske irritert når noen bruker det at de er homofile som et slags stempel på hvem de er som person, for det har ikke noe med personlighet å gjøre - det har med hvem du forelsker deg i å gjøre. Å være homofil mener jeg ikke er en del av noens personlighetstrekk, det er en del av hvem de elsker og thats it.

Jeg blir også provosert når noen sier "han virker litt gay", for hvordan virker man gay? Fortalte han deg at han er forelsket i en gutt? Ja, da virker han homofil. Om ikke, så kan man ikke virke på den ene eller den andre måten. Jeg forstår at enkelte kommer flyvende ut av skapet og det sikkert er en enorm lettelse for mange å endelig komme ut, og derfor kringkaster de kanskje veldig høyt at de er nettopp homofile, men du kan se ut som hvem som helst, være som hvem som helst, og likevel forelske deg i noen av samme kjønn. 

Jeg har en venninne, Tinashe, som jeg beundrer veldig mye utifra hvordan hun oppdrar datteren sin India. Når vi snakket om kjærlighet en gang skulle jeg spørre India, som på den tiden var 5 år, om råd slik at hun skulle føle seg inkludet i samtalen. Da sa Tinashe til datteren sin "om du var forelsket i en jente, gutt eller hva som helst, hva ville du gjort om du var usikker på om han, eller hun, likte deg?". Det er så fint at man ikke stempler med en gang at man skal være forelsket i det ene eller det andre kjønnet, og det bør man gjøre fra START. Jeg skal snakke til mine barn om kjærlighet som en universell greie, og ikke noe som kun beregnes mellom motsatte kjønn.

For helt ærlig? Ingen har noen gang spurt meg om jeg er heterofil, for jeg har kun vært kjæreste med gutter. Jeg har aldri spurt meg selv om jeg er heterofil heller, fordi det er ikke noe jeg har tenkt på - man blir forelsket i den man blir forelsket i, og jeg har vært forelsket i to jenter - men jeg har også vært forelsket i gutter. Jeg fikk sommerfugler i magen, ble nervøs, og ble lei meg når det ikke ble gjengjeldt. Hvorfor snakker jeg ikke om det? Fordi det er ikke vits, på en måte..? Det var forelskelse likt som om jeg er forelsket i en gutt, hadde det funket og jeg ble kjærester med en jente så hadde jeg ikke tenkt noe mer over det enn om jeg er kjæreste med en gutt. Jeg flørter med jenter, har dratt hjem med jenter fra byen, jeg har vært forelsket i jenter, jeg har gjort samme med gutter og det er helt OK. Det her er ikke noe "jeg står fram" opplegg for slik har jeg bare alltid vært, og jeg føler ikke det er noe poeng i å lage en sak ut av det. Det er en ørliten del av den jeg er, for jeg er så utrolig mye mer enn den jeg blir forelsket i. Og da handler det - for meg - om personen, kjemi og timing. Om det er en gutt, jente, mann, kvinne, en trestokk (håper ikke det skjer) eller noe annet, så får det bare være. 


 

For gjett hva? Det er det fineste som finnes, og det er bare kjærlighet. Jeg gleder meg til PRIDE dagene i Oslo og jeg gleder meg til årene som kommer, hvor jeg håper alle kan vise forståelse for hverandre og slutte å slenge ut ting som "du er så gay" eller "hun ser litt lesbisk ut". Det finnes ikke en sånn greie. 

UKENS CHAMPIS

Kommenter her

Jeg har fått tilsendt en champagneflaske av Se&hør, så hyggelig! Det er andre gang i mitt liv og jeg sier ikke nei takk til litt gratis drikke, spesielt ikke når man har "fortjent" det, på en eller annen måte.

Litt bak i bladet var det også et bilde fra ELLE-festen! :) Og i morgen er det klart for Universal sin sommerfest. Stylisten min har hentet klær som vanlig, men dette er første gang jeg ikke rekker å teste ut plaggene før selve eventet, men jeg stoler på Jostein. Han ser meg, han forstår stilen min, men han fornyer den likevel uten at jeg mister det som er Sophie Elise og mitt image. Jeg er glad vi jobber sammen! 


Nå skal jeg skrive bok bok bok bok bok (les det som rihanna sier work work work work work), og så.. KARAOKEKVELD med venner i Harstad! Ja, seriøst! 

er det innafor å være utenfor?

Kommenter her

På fredag var jeg og en hel bukett av nydelige mennesker på Taket for å feire natt&dag. Det var en av de beste kveldene på gud vet hvor lenge, og i kjent stil løper en fotograf rundt på festen og foreviger øyeblikk. Her ble jeg altså knipset et bilde av sammen med Sondre og Henrik som er to gode venner av meg, men guess what? Midt i dette fantastiske bildet plopper nippelen min ut. Det er ikke slik at jeg til hverdags løper rundt med brystene på display (tro det eller ei..), men når man er nede i sin tredje flaske med vin, har en avslørende jumpsuit på seg og to kompiser som henger over en og drar toppen ned, da.. da skjer det ting. Og jeg ville legge det ut, men så stoppet noe i meg for da tenker sikkert folk "here we go again with the attentionwhore". Men da ble det litt rådføring på gang:Så, her er det da. Noen av de fineste menneskene jeg vet, meg + litt nipple. WHATEVER, DA! For å nevne det, senere på kvelden danset Henrik uten skjorte på og alle jublet og klappet, men jeg skal bli shamet for at man viser litt nipple på et bilde.. Det er rart. Jeg forstår det jo, for det er jo rimelig ufresht å se ut som om man er dypt nede i gud vet hvilken pose og løper rundt på fest sånn, men det må da værra lov i et uheldig øyeblikk? Det er som det er! 

16 åringen i meg

Kommenter herI dag hentet jeg kusinen min på skolen og så kjørte vi ned mot sentrum sammen. Hun fikk velge ut noen klær som jeg kjøpte henne i gave, jeg måtte også ha et par små ting, jeg kjørte henne hjem og så hentet jeg en til venninne. Med andre ord, jeg er den eneste i gjengen som ikke er lei av å kjøre bil, jeg fikk lappen dagen før jeg flyttet til Oslo og der har jeg jo ikke kjørt så mye. Så, alle i min krets har en fast sjåfør så lenge jeg er i byen.Genser fra Hollister / bukse fra VILA

Jeg er en person som i årenes løp har blitt vandt til at folk stirrer, og det gjør meg ingenting. Jeg blokker det vel enten bare ute, eller så er det jo faktisk ikke så utrolig viktig om folk ser, men når jeg er i Harstad er det annerledes. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men man blir stirret ned på en helt annen måte. Slik var det før jeg fikk et kjent ansikt også, alle stirrer på hverandre som om man analyserer etter feil, gossip eller hva det nå måtte være? I Oslo kan jeg løpe som en tulling etter trikken, ramle på veien, være full midt på dagen og sjangle rundt men gud forby at noe over gjennomsnittet skandaløst hadde skjedd her. Jeg kvelte bilen i går og ble så flau at jeg trodde jeg skulle dø, men om det hadde skjedd i Oslo ville jeg ikke brydd meg. Rart det der, det er som om 16-åringen i meg kommer fram med en gang jeg kommer hit med alle usikkerhetene og overanalyseringene. Til og med å knipse disse bildene over her var helt grusomt, haha. 

 

favoritt ansiktsmaske!

Kommenter her

//annonse

God kveld! Jeg tar en pause fra skrivingen og gjør noe helt annet slik at jeg kan forhåpentligvis få tilbake litt motivasjon eller inspirasjon. Jeg kobler av og leser i en helt annen bok samtidig som jeg har på meg decrusto sin Peel of Mask! Denne har jeg blogget om før, og dette er altså den originale masken av sitt slag. Det har kommet mange kopier, men dette er "ekte vare" og den som fungerer slik den skal. Nemlig ved å rense porene i dybden, redusere hudens overflødige fettproduksjon og forhindre nye hudormer. Jeg er skikkelig fornøyd med den!


Den er enkel å bruke, du smører bare et tykt lag på samme områder som jeg har gjort her, IKKE andre områder. Så lar du den virke i 25-30 minutter, og så river du den av. Det er ikke vondt så lenge du husker å ta et tykt lag slik som jeg gjør, jeg gjorde feil i starten og da ble det litt vondt.. Jeg har slitt med hudormer men denne fjerner faktisk dette på disse områdene om man bruker masken rett. I tillegg er hverken ingrediensene eller produktet er testet på dyr! Den er også skikkelig drøy i bruk, man kan ha en og samme tube i mange måneder. Man får også med en fuktighetskrem. 

Nå er det SALG på Decrusto masken, se HER <3 


Vi snakkes mer etterpå! 

favorittbarnet?

Kommenter her

Da pappa fortalte meg at han og mamma skulle henge opp et stort bilde av meg i stua ble jeg litt sånn "ok, er ikke det litt slemt gjort ovenfor lillesøstra mi? Virker ikke jeg som en soleklar favoritt da?" men det mente han tydeligvis var helt feil, så nå henger jeg i spisestua. Og ikke rent lite, heller. En ting er jo at min egen vegg på soverommet er prydet med mitt eget ansikt, nå må jeg altså se på meg selv når jeg spiser middag også.

der tiden står stille

Kommenter her

Likt som at alle nordmenn på en måte blir overrasket når det blir kaldt om vinteren, så blir også jeg overrasket når jeg kommer til Harstad og oppdager at tiden har stått stille. Ja, rundkjøringen har blitt oppgradert sånn halvveis og man må gjøre en omkjøring for å komme seg hjem som ikke var der før, men ellers er absolutt alt det samme. Man gjør det samme, snakker sånn høvelig om det samme, været er det samme (kaldt) og om noen har slått opp med kjæresten og begynt å holde på med noen nye, er det alltid noen jeg kjenner og noen man vet "alt" om. Og det er liksom de største nyhetene.

Det er på en måte ikke ment negativt heller, for jeg er sykt happy med at jeg ikke kommer fra oslo. Det er digg å kunne dra et helt annet sted hvor alt er kjent å trygt for å trekke seg tilbake, selv om det var småbittert når flere av vennene mine feiret bursdag på en takterasse i Oslo med strålende sol, mens jeg løp rundt her med boblejakke. Men, jeg var i det minste ute å spiste med noen venner! Jeg, Lotte og Amanda spiste på de 4 roser, og så kjørte vi litt rundt etterpå. Jeg hadde savnet å kjøre bil.. Vi snakkes litt etterpå! 

Dette spiser jeg!

Kommenter her

// annonse

2016 har vært mitt mest hektiske år noen sinne. Jeg har vært lite hjemme, mye på farten, reiser i inn og utland og mange dager på kontoret har gjort at kostholdet mitt mildt sagt har vært ute å kjøre. Jeg spiser ikke oftere enn før, faktisk sjeldnere, men har likevel gått opp 6 kg. Hvorfor? Jo, fordi det er så enkelt å greit å spise fastfood og annen dritt når man ikke har tid til å lage mat. Det har vært foodora, sushi, pizza, falafel, burger og gud vet hva hver eneste dag, og ikke bare er det dyrt, det har også gått utover meg selv. De 6 kg er ikke så viktig, men jeg tenker på hvordan kroppen min har det på innsiden. 

Det har liksom blitt normalt at man tenker sunn mat = tidskrevende. Jeg har faktisk en venninne som nå har fått en egen assistent (!!) for å lage matpakker til henne slik at hun klarer å spise sunt. Jeg vurderte sinnsykt nok det samme, men jeg bestemte meg for å sjekke litt rundt på egenhånd først for å finne alternativer til dyr og usunn billigmat. Og da kom jeg over Naturbit


 

Dette er altså et tilbud hvor du får tilsendt en pakke rett hjem på døren en gang i måneden som inneholder sykt digge barer, grøter, granola, nøtter +++ som er helt uten tilsetningsstoffer, sunne og enkle å ta med seg. Jeg har hørt om foreldre som sender grøtene (for eksempel) med barna på skolen, og da sier det seg selv - det smaker ikke sånn "ekkelt sunt" som jeg mener mye sunn mat kan gjøre. Jeg ga noe til mamma og pappa nå også, så er spent på hva de synes!

Noen fordeler er blant annet:
 - Alltid tilgjengelig da det leveres på abonnement rett på dørmatten
-  Det trenger ikke å stå kaldt slik at man kan ha det i vesken eller stående på jobb/skole
- Bare naturlige ingredienser - herlig!
- Man kan endre innholdet i pakken når som helst og det er ingen bindingstid


 

Etter å ha testet dette har jeg alltid med meg en av delene på reise om jeg vet jeg skal være ute av huset lenge. Som for eksempel i dag på flyet hadde jeg med meg nøttene, så slapp jeg å kjøpe noe av den drittmaten på flyplassen som i tillegg koster SÅ mye mer. 

Bestill på Naturbit.no nå og få 50 kr rabatt den første måneden!

Mine favoritter fant jeg i smakspakken, test den så kan du selv velge dine favoritter etter å ha prøvd produktene selv! Du kan når som helst endre abonnementet og det er helt uten bindingstid.

Besøk Naturbit.no

home to mama

Kommenter her

Jeg er i Harstad! Billetten hit ble booket spontant i morges, og det føles veldig rett. Jeg trenger å være her i rolige omgivelser slik at jeg får fokusert på boka, og ikke har det "presset" på å være sosial hele tiden. Selv om jeg er heldig som har alle mulighetene jeg har og får vært med på mye gøy, så kan det ikke gå på bekostning av annet, og det som er aller viktigst for meg i hele verden er jobb. Å prestere, gjøre det bra. Tenk at jeg får gi ut en bok på cappelen damm som er det største i norge!? Det er jo bare sjukt, og jeg er så heldig. Hele høsten kommer til å bli full av bokturne og reiser rundt i landet for å møte dere, og jeg gleder meg.


 

Det siste halve året har vært kaos. Fint, men kaos. Det har vært så gøy men jeg har mistet grepet på hvem jeg er, hva jeg vil og hva som faktisk betyr noe. Men midt oppi alt, selv om det kanskje er kjedelig for dere, så er jeg glad for at jeg har holdt privatlivet mitt unna bloggen når det kommer til nære relasjoner. Det er sikkert ikke gøy for dere å se ting i pressen og ikke her, men det er ikke noe jeg ønsker var i media uansett. Jeg hang med en kjempefin fyr i et halvt år, og det har vært deilig å ha det som noe eget som ikke har vært en blogg-greie eller.. Ja, jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er i alle fall singel nå, det kan dere få vite. Og det er helt greit! Jeg setter pris på fine ting jeg har fått oppleve og nye bekjentskaper, og så gleder jeg meg masse til sommeren med meg selv som hovedprioritet.


 

Jeg er i Harstad til torsdag, for da er det sommerfest med Universal music norge. HERREGUD det blir så gøy, hagefest med dritkule folk!? Perfekt! Jeg og Triana skal spise sammen først og ta noen drinker, før vi tar en girlsnight på fest. Hun er helt fantastisk og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med henne. 

 

vlog - follow around Paris!

Kommenter her

Sponset

Denne videoen kan man akkurat nå kun se via pc, og ikke mobil. Men den er veldig bra så anbefales at man tar seg tiden, hehe :* 

Elsker deg, Joakim! 

tanker

Kommenter her


 

I morges sov jeg ut. Jeg legger meg alltid med en alarm på, av en eller annen grunn våkner jeg flere ganger i løpet av natten om jeg ikke har alarm, bare for å forsikre meg om at jeg ikke har sovet uansvarlig lenge. Om jeg sover for mye føler jeg meg som en taper. I dag sov jeg sånn taper-lenge, jeg våknet ikke før 13:30 og brukte en god time i senga etter det på å strekke meg, tenke over ting og bare.. ikke gjøre noe. Det er deilig å for en gangs skyld ikke våkne med et heftig stress eller en panikk over alt jeg burde gjøre, selv om jeg vet at det er en hel del.

Jeg subbet ut i stua, la meg på sofaen med maccen på fanget. Her har jeg skrevet på boka, men føler jeg står litt fast. Jeg har slettet mye, tenkt på hva som er greit og ikke greit, hva folk kommer til å forstå og hvordan det kommer til å bli mottatt. Det er vanskelig, og i enkelte øyeblikk vil jeg legge alt på hylla å bare skrive om noe annet istedenfor. Jeg har flere bøker på gang, men det er nå altså denne "forbilde" som blir noe av i første omgang, selv om jeg heller skulle ønske jeg skrev den kjærlighetsboka jeg har så mange notater og skriblerier klar for. 

Jeg har vondt i lungene, jeg tror jeg holder på å bli syk. I natt hadde jeg vondt i halsen og i øret, men det har gått over nå. Det kan være fordi jeg har stått på et tak og danset to kvelder på rad. Jeg fester for mye. Jeg er ung, men jeg har ansvaret til en 40-åring, og føler derfor på en skyldfølelse om jeg har det gøy. Det kan jeg ikke gjøre, det blir for teit og det er viktig at jeg nyter denne perioden i livet mitt. Denne perioden hvor jeg kan ha det gøy, men den må bare ikke gå på bekostning av mye annet..

Nå fikk jeg skrevet fra meg litt. Jeg ligger enda henslengt på sofaen og har så langt klart å skrevet fem sider på fire timer. Det er dårlig, det pleier å gå mye raskere. Kanskje jeg bare trenger miljøskifte for noen minutter, så jeg skal møte en venninne nå og drikke kaffe, gå tur å spise noe. Det er nok veldig nødvendig. 

 

ELLE 2016

Kommenter her


 

I går var jeg på den årlige sommerfesten til magasinet ELLE, og jeg hadde det så gøy og formen i dag er likevel på topp! Om man ser bort fra at jeg har blitt syk, jeg sto jo ute i flere timer og til slutt regnet det og blåste som bare pokker, men absolutt ingen brydde seg. Festen ble holdt på taket til Steen & Strøm, det var fri bar, bra DJ, unge ferrari, arif og tomine harket spilte og jeg var med masse fine mennesker. 

Jeg trodde helt ærlig at det kom til å bli en ganske klein fest, med masse påtvunget og stiv mingling men jeg kjente så mange og alle var bare hyggelige. 

Tusen takk til Stephan for sminke, Mia Soleim for hår og SOOHA for kjole! Jeg gleder meg allerede til neste år<3

Nå skal jeg ha alenetid. Sitte å tenke over ting, for det trenger jeg. 

 

bra for økonomien men verre for miljøet

Kommenter her

Sponset
 

I går dro jeg og Joakim for å spise middag på L'Avenue før vi skulle på konsert. Det var veldig hyggelig å sitte ute i sola, spise god mat å se på mennesker - sistenevnte er det aller beste jeg vet, haha. Det finnes jo så sykt mye rare folk i denne verden! Og når jeg ser folk med en milliard bæreposer fra butikker som Dior, Louis Vuitton, Chanel og alt det der, så lurer jeg på om de shopper så mye hver eneste dag eller om de bare er en gang i året og så flotter de seg noe voldsomt med posene sine.. Who knows, bra for økonomien men verre for miljøet om man skal shoppe så mye hele tiden. Og ja, jeg shopper lite. Faktisk. (Nå kommer det, "ja men du flyr jo så mye" moralprekenen)...Etter å ha spist gikk vi litt rundt og presterte å gå oss vill på vei til eifeltårnet, noe som var rart ettersom vi så det hele veien og så var det plutselig borte. Sånn kan det gå når man er surrehode nummer en og to på tur. Og så etter det fant vi nesten ikke fram til konserten, kom oss nesten ikke inn, og SÅ..Endelig! Jeg var på konserten til Ariana Grande i Oslo Spektrum for ett år siden, og da var jeg ikke helt overbevist.. Jeg skrev vel på bloggen at hun var litt upersonlig diva og surrete på scenen, men dette var noe helt annet! Hun var dødsflink på kontakt med publikum, hun snakket personlig med flere i salen, tok selfier, kjente igjen folk hun hadde møtt før OG hun synger jo som en gud. Nå hører jeg på det nye albumet hele tiden, fikk mange av sangene på hjernen i går kan man si.. Og så snappet jeg jo mye for Universal. Tusen tusen takk til Universal for en sykt fin tur og opplevelse! Jeg gleder meg til mer!

Jeg er allerede i taxi på vei fra Gardermoen, jeg skal bare innom hjemme for å hente sko og så er det til makeupartist, frisør og til slutt stylist før ELLE-festen i kveld. Årets største kveld for mange, om man skal tro på ryktene.. Jeg har blitt invitert et par år men det er først nå jeg faktisk er i Oslo på selve dagen, så jeg ser fram til å finne ut hvordan det er. Jeg kjenner så mange som skal, så det kan nesten ikke bli feil! 

I PARIS

Kommenter her

Sponset


 

Jeg og Joakim er framme i Paris! Det er så fint vær men vi har ikke fått vært ute enda, det er utrolig treigt internett (haha, alltid skal det være noe), så vi har brukt et par timer på å gjøre alt vi skal av jobbrelaterte ting på hotellrommet. Men, snart er vi ferdige!Og ja forresten, vi har møtt noen andre som skal se Ariana Grande live i kveld, Joakim er oversosial og får altså venner hvor enn man går.. Jeg er litt mer sjenert og sliter på den fronten, så da er det fint å ha han med som kan hjelpe meg litt på vei. Vi delte taxi med to andre og har hengt litt på hotellrommene til hverandre, og nå skal Joakim sjekke tinder her og jeg vurderer nesten å gjøre det samme. When in Paris..?
(annonselenke) Jeg har på meg en kjole fra Rebecca Stella i kveld, dere finner den her - på 60% rabatt dessuten! Vi skal snart dra å spise på l´avenu, i følge manageren min er det et "se og bli sett-sted", så det kan jo bli spennende. VI VIL HA OPPMERKSOMHET!! Neida.

GLEDER MEG TIL DET HER! Husk å følg umusicnorge for updates hele dagen, og fra konserten. 

 

på vei til Paris!

Kommenter her

Sponset 

Jeg og Joakim sitter på Gardermoen med neste stopp Paris! Jeg gleder meg veldig til et hektisk, men fint døgn i en av verdens vakreste byer sammen med verdens vakreste sjel<3 Og ikke minst skal vi jo se Ariana Grande på en lukket, privat liten konsert. Jeg er faktisk fan av det nyeste albumet og favoritten er thinking bout you. 
Dere kan følge meg på snap hele dagen, bare legg til umusicnorge på snap! Jeg har en takeover på snappen til Universal Music under reisen i Paris, det blir både personlige snaps og masse fra konserten. Jeg har allerede snappet masse, så nå får dere virkelig et innblikk i mitt liv på en annen måte. Der kan man forøvrig følge mange av de andre artistene deres til vanlig, så det er masse spennende å følge med på.

Antrekk?

Kommenter her
 

Jeg er hos stylisten min Jostein Wålengen for å finne klær til ELLE-festen på torsdag. Jeg er så heldig som har Jostein som jobber med meg, han er så dyktig! Dette er ikke klærne jeg skal ha på meg, så derfor kan jeg vise dere. Men det blir en så fin kjole!

om du hater å være flau, ikke gjør så flaue ting

Kommenter her

Denne uka har vært fantastisk, jeg kødder ikke.  Det siste halve året har vært en emosjonell karusell (elsker de to ordene satt ved siden av hverandre<3) og jeg har enten vært helt på topp eller helt nede. Mye grunnet det forbanna bildet, slutshaming og hele den pakken, som dere sikkert skjønner. Det gjorde noe med meg, og jeg har vært så flink til å børste ting av meg å ikke la meg påvirke i så mange år, så da kom vel alt litt på en gang. Men takket være en fin debatt rundt saken, masse kronikker som jeg har likt å lese og IKKE MINST tilbakemeldinger fra leserne mine har gjort hele opplevelsen ganske grei. Nå er jeg klar for en ny start.

Det fineste komplimentet jeg fikk må ha vært at jeg er en "Noora" fra virkeligheten. Det er så viktig at man uansett kjønn tør å si ifra, å stå opp for seg selv. Jeg hater utrykket "vær litt mer mann", for menn er ulike fra person til person, så vel som kvinner. Vi er bare mennesker, og vi er nødt til å slutte med å låse oss inn i kategorier basert på hormoner eller kjønnsorgan. Man kan da visst faen stå opp for seg selv uansett!

Her er meg. Med webcamera, duckface, peacetegn og ikke lengre slutshamed.


 

Om noen sprer bilder av deg og du anmelder, eller henger de ut, så kommer de til å bli forbanna. Og flau. Trust me, det har jeg fått erfare nå, gjett om jeg har fått kjeft etter at jeg tok saken offentlig? Men, da får gjerningsmannen bare bli flau eller forbanna, for jeg hadde det jævlig i seks måneder, og alle som opplever noe sånt som et offer har det jævlig. Om du hater å være flau, ikke gjør så forbanna flaue ting da. 

 

skal til Ibiza!

Kommenter her

OMG! 


 

Ja, det er faktisk fullt lov å si omg til det her. Jeg har lyst til å ROPE omg. For i dag bestilte jeg og min fine venninne Louise billetter til Ibiza! Vi har booket et sykt fint hotell, fly er også i boks, og nå er vel scooter det eneste som mangler? Og den såkalte "sommerkroppen", undertegnede har gått opp 7 kg i 2016 men vet dere hva, jeg kunne ikke brydd meg mindre for jeg skal til IBIZA! Jeg driter i om jeg ikke passer noen av bikiniene mine, og har brukt alle pengene mine på hotell for jeg kan om så bade naken.


 

Vi reiser i første del av juli og blir i fem dager! Tror det holder bra, vi kommer nok til å være veeeeeldig slitne etter denne reisen. 

windows 7 wallpapers
 

OMG!

 

Hvordan bli kvitt strekkmerker - det som funket for meg

Kommenter her

annonse

Nå har jeg brukt Bio-Oil mot strekkmerker i flere måneder (les her og her), og jeg vil gjerne tipse dere om den igjen! Bio-Oil har en veldig grei pris, akkurat den jeg bruker koster bare 120 kr og kan kjøpes på blant annet Meny, Boots Apotek, Vita (online her), Life, Coop Obs +++, så det er veldig enkelt å få tak i og du må ikke bestille online.

Man påfører det enkelt ved å smøre produktet på hvor du føler behov for det. Bio-Oil blekner både arr og strekkmerker, jeg personlig har valgt å bruke oljen på siden av lårene. 

Lite tips: Man kan også bruke Bio-Oil som primer under foundation, mot statisk hår eller tør hodebunn :)

Og her er resultatet jeg har fått! 

Til sammenligning, sjekk ut linkene øverst i innlegget hvor jeg har lagt ut bilder for noen måneder siden. Det er en helt SYK forskjell! 

Om dere likevel ikke skal tro på meg, så tok jeg en runde i en facebookgruppe (beauty-addicts) og spurte jentene der om de har erfaringer. Her er noen av svarene jeg fikk:

Dette er da altså helt vanlige jenter som ikke får et eneste øre for å skrive noe positivt. Dette er bare et lite utdrag av masse fine kommentarer om produktet! 

Dere kan kjøpe Bio-Oil her! Jeg lover, den fungerer, og jeg er så glad for å kunne tipse om et såpass lett tilgjengelig og rimelig produkt! 

vi må ha en debatt om hevnporno

Kommenter her 

Dette er et utrolig vanskelig innlegg for meg å skrive. Vanligvis løper fingrene mine løpsk over tastaturet og ordene bare triller ut, men akkurat denne opplevelsen sitter så langt inne for meg. Det er så ekkelt. Det er forferdelig, det er ydmykende, nedverdigende og jeg føler meg krenket. Jeg er jo krenket. Jeg har holdt munnen min lukket om det så lenge fordi jeg hadde vel et håp om at alt skulle forsvinne, om jeg ikke snakket om det så eksisterte det ikke. Men etter at saken omsider ble henlagt tenkte jeg at jeg er NØDT til å bruke min stemme og min posisjon til å dra igang en debatt rundt hevnporno og slutshaming. Om jeg kan hjelpe noen, så hjelper det også meg. 

Dagen etter vixen blogawards burde vel ha vært en av de fineste dagene i mitt liv. Da fikk jeg landet litt i alt som hadde skjedd, men jeg rakk å nyte suksessen i kun et par timer. Jeg våknet, og det første jeg blir møtt av er en melding fra en venninne. "Du må ringe meg. Viktig". Hun forklarer kort at det har kommet ut et bilde av meg. Bilde? Hvilket bilde? Hjernen min jobber på høygir, jeg blir kvalm, jeg forstår ikke hva hun snakker om. "Et bilde der jeg er veldig full..?" spør jeg. Jeg aner ikke hva hun snakker om. Men nei, et bilde av meg av seksuell karakter, for å si det sånn. Hun sender meg bildet, jeg zoomer inn og ut, studerer og kan for det første ikke forstå at det er meg, for jeg har aldri tatt et slikt bilde eller godtatt at noen har fotografert meg i en slik setting. Jeg klarer for det andre ikke å forstå hvem som har hjerte til å sende det ut - og spre det rundt. Hvem kan være så jævlig? Jo, en gutt jeg stolte på, var glad i og hadde gjort alt for, men slått opp med da forholdet ikke fungerte. Hevnporno. 

I løpet av den dagen får jeg sikkert 20 lignende telefonsamtaler. De påfølgende dagene blir det verre. Og enda verre. Mamma og pappa får høre om det, hele familien min, alle vennene mine.. ALLE har sett det. Det var helt forferdelig. Dette var i Januar, og enda i dag - seks måneder senere - må jeg snakke om det nesten hver dag. Det er så forbanna slitsomt og unødvendig, det er energi jeg kunne ha brukt på kule ting og istedenfor må man ta hånd om dritt som det her. 

I en liten periode etterpå følte jeg at jeg bodde i Oslo tingrett. Jeg var der kontinuerlig, jeg hadde lange samtaler med politiet og jeg fikk advokat. Jeg anmeldte, og det er jeg glad for. Men til tross for masse beviser, hvor et av dem er en innrømmelse fra gjerningsmannen skriftlig, så ble saken henlagt. Etter denne perioden mistet jeg evnen min til å være åpen og skrive fritt på bloggen, det har dere kanskje merket. Mye av det på grunn av media som i ettertid ringte meg og sa "om du ikke uttaler deg om denne saken nå, så skriver vi om det uansett og printer bildet", kun for å få en uttalelse fra meg. Jeg måtte personlig ringe redaktører å gråte over telefonen for at de skulle la være.. Ikke minst ble jeg truet flere ganger av privatpersoner som sa "30 000 kr, eller så sender vi bildet til alt av medier i Norge / legger det ut på denne nettsiden / i dette forumet" osv.  

Dette eskalerte kanskje og ble mye større enn det hadde trengt å være fordi jeg er offentlig, men likevel er det ikke bare meg som blir utsatt for såkalt "hevnporno" og det føles ikke mindre ille uansett hvem du er. Jeg tror faktisk jeg hadde taklet dette verre om jeg var yngre og ikke hadde et så svært support-system rundt meg. Folk tar selvmord over saker som dette, når skal man få en lov som gjør at man føler seg trygg? Ikke minst, når skal slike allerede eksisterende lover faktisk fungere? Jeg leste her om dagen at en gutt hadde blitt dømt for å vise fram bilder av exen sin til noen. Det er bra, men grunnen til at det kom i avisen er fordi det er unntaket og ikke regelen, dessverre. 

Det er så viktig i situasjoner som det her å huske på at DU som blir utsatt for hevnporno ikke har gjort noe galt. Det er helt normalt å ha sex, det er ikke noen big deal. Hva så, liksom? Jeg bryr meg egentlig ikke om det. Men jeg bryr meg om at seksualiteten min ble "tatt fra meg" på en eller annen måte. Det høres kanskje rart ut, men jeg følte at en av de få tingene jeg har som kun er mitt plutselig ble alle sitt. Om så du ligger med 10 ulike menn i uka eller 1 i året, det har ikke noe å si - noen ting vil man ha for seg selv. Det er helt greit å ta bilder av seg selv frivillig også, og selv om jeg har tatt lettkledde bilder før er ikke dette fortjent. Det er ikke greit at en person jeg stolte på og delte et helt liv med har gjort dette mot meg, og det hadde ikke vært greit om han var en random fyr. Dette er kanskje en drøy sammenligning, men om du har sex flere ganger frivillig, og så blir du voldtatt, så er det uansett en voldtekt. Om du tar bilder av deg selv frivillig, men så blir noe tatt og spredt mot din vilje, så er det også et overgrep og det burde det ikke være noen tvil om, uansett hvilken type person man er.

En ting som også sjokkerte meg var at jeg ble framstilt, og snakket til som om jeg var en hore. Hvor blir det av gutten i bildet? Han er jo der, han også, men han fikk man aldri hørt noe om og han seilte videre til tross for at han 1. har tatt et bilde uten tillatelse. 2. har spredt det videre. 3. også er med på bildet, og var fullt klar over det. Men JEG er den som har gjort noe galt? Det er ikke greit! Denne slutshamingen kommer fra både menn og kvinner, som "jaja hun fortjener det". Skal man da la være å ha en seksualitet eller en kropp? Jeg ELSKER kropp og sex, men det er MIN kropp og MIN seksualitet. 

Om du noen gang får et bilde som du forstår ikke er helt heldig for personen involvert - gjør deg selv en karmatjeneste og ikke send det videre. La det være. Be personen som har sendt deg det om å slutte å være så jævla patetisk, og så kan du i det minste leve videre med god samvittighet. 

Takk for all støtte, forresten.

Nå drar jeg!

Kommenter her


 

Jeg har vært ute og spist på Blaa her i Porsgrunn, og ladet batteriene mine i 20 minutter på hotellrommet - for nå stikker jeg! Jeg gleder meg masse til en kveld full av dans og moro. Tenk at jeg får gjøre dette, som er det beste jeg vet!? Så heldig jeg er! 

spiller i Porsgrunn!

Kommenter her

Jeg er i Porsgrunn, for første gang i hele mitt liv! Jeg skal spille på park to dager på rad, ikveld er det 18-årsgrense og i morgen er det 20. Jeg gleder meg, og håper mange tar turen for å høre litt fet hip hop! Eller, jeg spiller jo ikke utelukkende den sjangeren, men det er mest hva det går i. Garantert dansestemning, i alle fall! Og bare sånn at dere vet det, med tanke på meg og eventuelle DJ-er dere skulle støte på i framtiden: det fungerer ikke sånn at man kan komme fram å si "kan du spille den og den låta", fordi man har ikke alltid de låtene og det passer kanskje ikke inn i settet man spiller. Man spiller ikke fra spotify / youtube / soundcloud, men det er som regel låter man har kjøpt selv, og så spiller de igjen via diverse programmer. Jeg bruker serato, om det sier dere noe. Så ja, da vet dere, hehe. Jeg gjorde jo det samme selv før jeg visste hvordan det fungerte.


Jeg skal nå dra til nærmeste kjøpesenter, jeg må handle klær til to dager på rad (tok ikke med meg klær??), pluss at jeg presterte å glemme USB-brikken min med ALL musikk på. Så det må jeg fikse ganske kjapt, litt stress men kun min egen feil som er et sånt jævla surrehode. 

min dag fra start til slutt

Kommenter her
Her kommer en liten oppsummering av dagen min i går! Jeg startet med å spille inn programmet "typisk deg" som kommer på Tv Norge om 1 år. Det er kjipt at det tar så lang tid, MEN det var utrolig gøy å gjøre litt tv igjen! Jeg har takket nei til alt jeg har blitt tilbudt fordi det krever for mye tid, men akkurat dette var bare en halv dag med innspilling i tillegg til et veldig kult konsept. Og speaking of TV, firestjerners middag som jeg var med på kommer ikke før til neste år heller.. Men det kommer i det minste! 


 
Så, dro jeg og Marte (manager) og Joakim for å spise lunsj ute, pluss snakke masse. Eller, de to snakker masse, jeg hører på.. 
 
 
Etterpå var jeg på PULF - altså pop up litterær festival - for å ha en samtale med Harald Eia om boka mi. Boken heter altså "forbilde" og skal etter planen komme ut til høsten, jeg vil tro at Oktober er mest realistisk å forholde seg til.


 I forkant av samtalen i går hadde jeg tatt en personlighetstest på over 250 spørsmål, der kom det blant annet fram at jeg scorer skyhøyt på depresjon. Det kom ikke som noe stort sjokk på meg, men slik blir det bra bok av, i det minste. Jeg prøver å tenke sånn. Det går jo over!  
Vi avsluttet dagen med mat og drinker på Tijuana. Det var en fin dag, sånn alt i alt. Sånn egentlig. 
 


 

LIVET ER FINT

Kommenter her

// annonse

- SOMMER I OSLO -  

annonse 

HERREGUD så varmt det er i Oslo! Jeg håper dere er like heldige flere steder rundt i landet, for det er virkelig herlig og jeg føler absolutt NULL behov for å dra til utlandet akkurat nå. Solen her varmer jo like mye! Parkene og utestedene er fulle av folk som slikker sol og nyter våren. Så, om du skal sørge for at huden er sikker under sommerferien må du bestille betakaroten NÅ, slik at du får det perfekte resultatet. Det betyr solbrun hud som ikke er like utsatt for de farlige strålene, ingen solbrenthet eller eksem og en farge som holder lengre. Jeg snakker av erfaring, og tar selv disse pillene hver eneste dag. Dere får kjøpt de her!

Dette er en trygg, norsk merkevare som ikke kjører på med lokketilbud. Det er full valgfrihet og høy kvalitet på produktene! Det er en grunn til at akkurat denne betakarotenen fra Good for Me er den jeg velger å bruke, til tross for mange alternativer. Denne gir rett og slett best resultat, og man blir ikke oransje, som man kan bli av enkelte typer betakaroten. 

Gå en trygg sommer i møte og bestill betakaroten HER HER HER. 

 

en perfekt sommerdag

Kommenter her
 

I går var en fantastisk fin dag! Vi begynte med fire venner i parken, men etterhvert samlet vi oss en hel gjeng og til sammen var vi etterhvert rundt 40 personer som kom fra eller til. Det var gode samtaler, masse vin, god musikk og et helt fantastisk vær, og vi holdt det gående i flere timer før vi til slutt subbet oss ned mot parktheateret. Der satt vi også et par timer og holdt koken gående, sett bort fra en liten svipptur innom mcdonalds med Joakim hvor vi begge nesten sovnet over bordet, hehe. 


 

Men, man skal ikke si noe på formen min, for jeg avsluttet det hele med et nattbad i Sognsvann! Og SÅ dro jeg på nash! Haha, da har man virkelig hatt god form, og til tross for alt dette spratt jeg opp fra senga klokken 08 i morgen. Det er noe med sommeren, den gjør meg glad og gir meg masse energi. Og denne dagen, den blir nok ikke særlig mye verre heller.

 

sommeren er her - vinn solbriller til 3000 kr!

Kommenter her

annonnse

Nå er endelig sommeren her, og med en gradestokk som pekte nærmere 30 grader i hovedstaden er det ikke til å legge skjul på at folk virkelig kommer ut fra "hiene" sine, og nyter sommervarmen til det fulle - meg selv inkludert! Det er lettkledde kropper, eksponerte ben og bikinisesong i fullt fokus. Jeg har selv brukt flere dager på rad i parken, og det kommer nok enda mer av det, men jeg er godt forberedt takket være Shai barberhøvel. 


 

Gratis shaifavoritter!

Shai gir deg nå alle favorittene gratis: en fullstappet toalettmappe fullstappet med den populære høvelen med to refillblader, 3 shai bikinhøvler, deres nye deilige wash and shave og en rosa scrub. Pakken er verdt nesten 400 kr! Dere bestiller her.

I tillegg er jeg veldig fornøyd med toalettmappen produktene kommer i! Den bruker jeg til å ha shampo, balsam og annet flytende i når jeg skal på reise, og shai-høvelen er så klart også med. 

Da jeg var hjemme i Harstad så jeg også at både mamma og en venninne har bestilt seg disse produktene og er veldig fornøyde med det. Det er jo gøy! 


 

Konkurranse!

Alle som bestiller Shai gratis nå, er med i trekningen av briller fra synsam til en verdi av 3000 kr! Dere bestiller som sagt her. <3 

God sommer, alle sammen!