hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juni 2015

rosablogg-gjengen

Kommenter her

På bildene over ser dere dagens jobb, eller iallfall en smakebit av det! Kommer på tv i september, og jeg vil så klart gi dere en nærmere beskjed slik at dere kan skru på skjermen :-) Det var iallfall veldig gøy, og jeg fikk være litt skuespiller for første gang, selv om rollen var meg selv, men en veldig "på kanten" versjon. Dette var gøy!

Ellers sitter jeg og tenker litt på hvordan bloggen min skal være. Jeg ønsker jo å dele av hverdagen min så mye som mulig, men hverdagen min er et virvarr av "dette er hemmelig / kan ikke si noe før til høsten / kan ikke blogge om dette", og da blir det litt vanskelig. Jeg elsker det jeg gjør og vil blogge så bra som mulig, men ettersom jeg er en hverdagsblogg og heller ikke en moteblogg eller treningsblogg blir det noen ganger litt vanskelig å forholde seg til. Kanskje mer personlige innlegg..? Eller blir det også for mye? Er det mest gøy å lese om hverdag, eller tankene mine? Ah, det er vanskelig.. Jeg får gruble litt videre, og heller prøve å sette opp en plan på hvordan jeg skal gjøre ting.

Men en tanke hadde jeg iallfall, som var litt mer spesifik! Hva med liveshow en gang i uken til en fast tid? Hadde det vært gøy? Så har vi alle et tidspunkt og en dag å forholde oss til, slik at flere kan følge med!

den viktigste tiden

Kommenter her

Tuuusen takk for et veldig morsomt liveshow igår! Selv om det kan bli litt tekniske problemer i starten, så er det tusen ganger morsommere å kjøre spørsmålsrunde på den måten enn vanlig, synes nå jeg.


deler av innlegget er reklame

 

Jeg starter dagen på denne måten - en god lunsj og siste utgave av DET NYE. Det er så alt for sjeldent man bare kobler av og setter seg ned uten masse forstyrrelser fra sosiale medier, og for meg har den tiden av måneden hvor jeg får et nytt magasin i posten blitt en viktig del av min egentid. Jeg har skrevet før at DET NYE er min favoritt, og det står jeg ved enda. Ikke bare er magasinet fullt av inspirasjon for den som elsker mote, det siste innen musikk, film, reiser og intervjuer, men magasinet inneholder også oppskrifter, trening og svar fra psykologer. Jeg lærer masse av å lese dette bladet!Nå kan du få et kjempetilbud på bladet med 3 utgaver av DET NYE pluss et komplett øyenbrynskit fra makeup mekka for kun 149 kr -! Dette har normalt en verdi på 557 kr, så dette er et vanvittig bra tilbud. Tommel opp!

 

Jeg hadde aldri prøvd brynsettet fra makeup mekka tidligere, men etter å ha mottat det nå har det blitt en favoritt som til og med danker ut anastacia beverly hills som var min store favoritt. Du finner tilbudet ved å klikke deg inn her... Og vet dere hva? Jeg fikk til og med litt ekstra treningsboost av å lese bladet! Så nå er treningsklærne på, og jeg er klar for gymmen :-) Det er så godt å ha motivasjonen på plass, og ikke minst begynner rumpa å ta sånn smått form, hehe.

LIVESHOW NÅ!

Kommenter her

SE MEG LIVE HER 

og still spm i kommentarfeltet på bloggen, og si om det funker! 

 å sminke leppene større

Kommenter her

Jeg har akkurat holdt på med å lage en liten video av hvordan jeg sminker leppene større! Jeg er ikke så god på redigering, så jeg må prøve å klippe meg litt fram og se hva som skjer. Håper jeg får til og at den er verdt å legge ut etervhert, haha! Hadde vært gøy å kunne dele litt skjønnhetstips med dere etterhvert på youtube, selv om jeg ikke er noen proff.

Kanskje noen av dere kan tipse meg om et bra redieringsprogram for video? Akkurat nå bruker jeg bare iMovie på macen, og trenger noe nytt.


 

Ps: det blir liveshow i kveld :-) Kjører igang etter 22, og gir dere beskjed både her og på IG.

skal jeg ha liveshow ikveld?

Kommenter her

Hei folkens! Jeg har masse å gjøre, og jeg vet at det er driiitkjedelig å lese bloggen til noen som stresser rundt. Det beste var jo den tiden hvor jeg ikke hadde et liv og kunne blogge om absolutt hva, når som helst. Men! Jeg elsker det jeg driver med, og jeg elsker (eller er veldig glad i) dere, så derfor tenker jeg vi gjør noe morsomt her ikveld. Hvordan høres et liveshow ut? Altså at dere stiller spørsmål til meg og jeg svarer på webkamera? En live spørsmålsrunde med andre ord!

Om dere vil det, så kommenter gjerne JA i dette innlegget med forslag om tidspunkt vi kan kjøre igang på! Jeg tenker rundt 22, men det er kanskje for sent..? Jeg føler det er en bra tid for da er man ikke så opptatt med alt mulig annet slik at så mange som mulig får stille spørsmål.la oss snakke om bad boys

Kommenter her

Jeg har hørt, lest, blitt fortalt og ikke minst fortalt samme regla til meg selv tusen ganger - jenter liker badboys. Kanskje for å unnskylde sin egen dårlige dømmekraft opp igjennom, ikke vet jeg. Om noen la en tegnestift på stolen til læreren i tredje klasse, så var jeg der med bankende hjerte og svette hender før man rakk å si "drittunge". Gutten som sloss på fest, jeg sa "fy skam" til venninner men innerst inne tenkte jeg et og annet som ikke skal skrives igjen her - da blir vel denne bloggen merket for upassende innhold igjen. Og jeg er ganske sikker på at samtlige i jentegjengen tenkte det samme. Og her sitter vi, gang på gang med jentegjengen og klager på "hvorfor er alle gutter idioiter?" mens vi hulker og skriker. Gutter er ikke idioter. Vi er.

For de fleste av oss liker vel ikke egentlig bad-boys, gjør vi vel? Vi liker tanken på å kunne temme en av dem. Å få høre "åja, han var jo sånn og sånn før, men nå er han så snill mot deg" samtidig som du står og soler deg i glansen og tenker at du er jenta han forandret seg for. Du er ikke som alle de jentene han hadde sex med før deg som ble en one night stand. Du er ikke bruk-og-kast. Du er jenta som endret han. Jeg har sett så tydelig at jenter finner seg i mye mindre fra de typisk "snille" gutta enn de slemme gutta. Hvorfor er det sånn? Blir terskelen mye lavere om du tenker "ah, men han var jo så mye verre før?".

Hvilken gutt i denne verden går inn i et forhold med en jente i håp om å endre alt som finnes ved henne? Ikke vet jeg, men det høres jo helt forjævlig slitsomt ut spør du meg. Om du i bunn og grunn ikke vil ha en kjæreste som fester masse, som får oppmerksomhet fra jenter og som fra og som ikke er redd for en slosskamp, så burde du ikke bli sammen med en slik heller. Om en gutt mente du var en idiot som festet med jentene dine, om han mente du var jævlig som får oppmerksomhet eller hva det nå måtte være, så hade du sikkert tenkt "hvorfor i alle dager ble han sammen med meg da?". Ja, hvorfor i all verden?

Det er ingenting galt i å genuint ville ha en gutt som ikke er helt "rett". Jeg er heller ikke akkurat svigermors drøm, og jeg har vanskelig for å forstå hvorfor en gutt skulle ønske å bli sammen med meg for å "temme" meg. Jeg har aldri hørt en gutt snakke om en jente som løper på byen og knuller ned enhver mann hun finner at "hun vil jeg ha fordi jeg vil være gutten hun holdt seg til, og så skal jeg endre henne". Jenter sier ikke dette høyt, men mange mener det nok . Jeg tror ikke det er en bra måte å starte et forhold på. Man går inn i forhold og er klar over fra dag en at "om han bare ender denne tingen, og denne tingen, og denne og en million ting, da er jeg fornøyd". Men nei, da bør du heller bare snu deg om å bli sammen med en helt annen gutt istedenfor, tenker jeg. Eller kanskje være alene, som nok ikke er så ille det heller.

Man kan så klart ikke kontrollere hvem man liker og hvorfor man gjør det, men det virker som om flere jenter tror det er kult å like en farlig gutt. Alle sangene har jo tekster om det, liksom. Det er ikke kult å bli såret, og det er ikke kult å være sammen med noen som ikke behandler deg bra, eller som ikke kan ta imot deg om du faller. Uansett hvor mange quotes du finner som passer din situasjon, så er det ikke bra. Jeg er selv en person som er avhengig av å være litt "på kanten", desverre, og må ha en gutt jeg ikke klarer å plassere 100%. Men jeg vet det, og prøver heller ikke å endre noe på det, for da hadde jeg som jeg helt ærlig vet selv - kjedet meg ihjel. Men vi vet alle at det er så vanskelig å finne en bad boy som er en god mann, men de er virkelig de beste. Er de ikke?

Det finnes faktisk en gutt der ute som er helt perfekt for deg. En gutt, eller en mann, som er bra på pairet eller feil på papiret, så lenge DU vet hva du vil ha. Den lille tingen som irriterer deg nå, vil irritere deg enda mer mer om en måned og ikke minst om flere år. Så klart finnes det ingen som er perfekt og i alle forhold er det litt drakamp nå og da for å finne ut hvordan man skal balansere seg i forhold til den andre. Vi er alle ulike, og vi har ulike behov - men du kjøper ikke en stein om du egentlig vil ha en diamant fordi om du bare totalt endrer på alt blir den som du vil. Da går man heller rett på the real deal.ps: dette innlegget kan man ikke kommentere, kun presse like på.

vinn tur til Barcelona med shai!

Kommenter her

Takk for fine kommentarer og tilbakemeldinger etter intevjuet mitt på NRK igår! :-) Det gjør meg veldig glad, og det var veldig koselig å se fine Harstad på tv. Dere kan se sendingen her, og jeg er på rett etter Silje Nergaard! Nå har jeg akkurat pakket kofferten min sånn smått, skrevet et innlegg til dere som er lagret i utkast og gjør meg klar for min reise hjem mot oslo. Men først, en liten anbefalning!


 

annonse


 

Hehe, hva skal dette lekre bildet illustrere, mon tro? Jo, nybarberte bein! For meg er det veldig viktig året rundt å være barbert, rett og slett fordi jeg føler meg så mye freshere da. Men jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har stått i dusjen med dårlige barberblader, Robin sin barberhøvel (sorry) eller ingen barberhøvel overhodet fordi jeg er så dårlig på å huske å handle inn slike ting. Det, og sminkeservietter er noe jeg alltid glemmer..Men nå, derimot! Nå har jeg begynt å få Shai i posten i et nytt format kalt ShaiBox, og med i pakken kommer ekstra barberblader, shavingkrem og sminkeservietter. Hvor bra er ikke det? Og alt dette koster kun 99 kr -, i tillegg får du faktura med pakken når du mottar den i postkassen, så du trenger ikke tenke på betalingen når du bestiller. Du kan lese mer på hjemmesiden her, men om du bestiller din første pakke er du automatisk med i trekningen av en tur for to til Barcelona, med 1000 euro i lommepenger. Det er en premie jeg virkelig håper jeg kunne ha vunnet selv, for Barcelona er en fantastisk by!Shaibox er også helt perfekt å ha med seg på ferie, jeg elsker den! I tillegg er det faktisk en veldig bra høvel :-)

Dere kan som sagt bestille Shai her for 99 kr -, og så krysser jeg fingrene for at noen av mine lesere vinner en tur <3filming idag!

Kommenter her

Hei fininger! Nå er jeg på plass i Harstad, og ikveld skal jeg være gjest på sommeråpent hos NRK :) Jeg har allerede vært på båten deres en liten tur for å gjøre noen opptak, og nå er jeg hjemme og venter på å dra tilbake igjen, haha.. TV tar sinnsykt lang tid, men gøy er det! På bildene under ser dere meg og Sofie som jeg møtte på NRK-båten, noen av dere kjenner henne kanskje igjen fra hotel cæsar? Veldig søt jente iallfall!Det er gøy å kunne vise fram den fine byen min, selv om været ikke overasskende er litt halvveis idag, haha. Men hva gjør vel det? Ingenting! Jeg og jentene skal nemlig ta på oss høye hæler og feste natten lang, jeg har lovet meg selv og alle andre om å være med på nash for en gangs skyld. Jeg satser på en helt sinnsyk kveld! Jeg har ikke blogget så mye de siste dagene fordi jeg har ønsket å være sammen med mine beste venner og ta igjen litt tapt tid, som dere sikkert forstår.. Det var virkelig godt å være hjemme, igjen, haha. Har jo blitt mange turer hit i det siste!


 
(annonselenke) Skoene jeg har på meg er fra nly shoes / tightsen er flere år gammel

Om dere vil se meg på tv, skru på skjermen mellom 21:30-22:30. Klem!

sett pris på hver dag

Kommenter her

Idag har det vært tut og kjør, rykk og napp, slag i slag og alle andre ordtak jeg kan komme på for å fortelle dere at dagen har vært travel. Eller, det har jo bare vært trening, et intervju med vgtv (endelig fikk vi gjort 70 spørsmål uten noe feil!), rydding, pakking og nå er jeg på gardermoen på vei til Harstad for helgen. Jeg har vel egentlig bare hatt det "travelt" fordi jeg ble helt slått ut av en hendelse som skjedde tidligere idag, haha. Jeg skulle lage meg mat, og mens jeg spiste så jeg litt halvt på tv-skjermen. Idet jeg skulle ta en bit av pastaen min ser jeg ned på gaffelen som er 1 cm unna munnen min og oppdager den ekleste billa jeg har sett i hele mitt liv, på vei rett inn i gapet mitt. Jeg kastet gaffelen over hele stua og brakk meg lenge etterpå, jeg spiste nesten den største billa jeg har sett i mitt liv, haha. Og så fikk jeg dårlig samvittighet for å ha kastet den lille stakkaren over hele stua, men det er vel bedre enn å bli spist.. Jeg brukte sikkert en time på å samle meg etterpå, det er nå 6 timer siden og jeg turte nettopp å spise igjen. Så ja, der har dere en liten historie fra hverdagen min...Her har dere meg og billa jeg nesten spiste. Den var svær, 2 meter høy!  Neida, dette er Morten fra vg-tv som intervjuet meg idag, og har intervjuet meg flere ganger før. Blandt annet den gangen jeg var drita på gullruten og svarte "jada, mye drugs" på hvordan det er å bo i Oslo, haha. Dårligste spøken jeg har dratt i mitt liv, og jeg har sagt mye rart. Morten kalte forresten en selfie for "selfisen" idag så der har vi et nytt ord. Og ryktene på min instagram er nå at jeg og Morten dater.. Fra en som ryktes å være homo, til en som faktisk er homo. Thats how I date!


 

Jeg leste nettopp om terrorhandlingene i Sousse, Tunisia.. Det er forferdelig, og føles på en måte så nært ettersom jeg var på nabohotellet i 2013. Det er 114 nordmenn i området, og jeg synes vi skal sende noen ekstra tanker til alle som er berørte av terroren idag, selv om tanker ikke hjelper så mye. Sett pris på hver dag!

gjør det jeg elsker

Kommenter her

Gode nyheter for min del, jeg fikk tilbake telefonen min idag! Den var på ringen kino, jeg hadde glemt den igår da vi så entourage :) Den filmen var forresten ganske grei, så om dere tenker dere på kino er det en safe film å gå for. Ellers så vi "whiplash" hjemme for noen dager siden, den anbefales på det varmeste!

Jeg har hatt en fin dag, som jeg startet på beauty house. Jeg fikset vipper og bryn, jeg går alltid hit så da sier det seg selv at jeg er fornøyd! Jeg rakk ikke å fikse neglene slik som først avtalt, men jeg måtte bare knipse et bilde av Amanda sine.. Hun fikser alltid mine negler, og jeg må bare ha akkurat like som henne neste gang. Disse er så fine!Etter litt rask avslappning hjemme dro jeg for å filme litt - dette kommer ikke på tv før til neste år, og som vanlig får jeg ikke røpe hva det er, men det er noe dere kommer til å bli veldig glad for :)  Jeg har jo blitt ganske vandt til å filme ukentlig over et par år, så å ikke ha gjort det på en stund har vært som en slags ferie. Men det er godt å få gjøre noe jeg trives veldig med igjen, og jeg vet at tv er hva jeg vil holde på med så lenge jeg har mulighet.

playsuiten finner dere her (annonselenke)I kveld reiser Robin til Sverige, jeg skulle egentlig ha vært med, men jeg blir nødt til å reise mot Harstad over helgen for å spille inn tv med NRK. Tror faktisk aldri jeg har vært på NRK (bortsett fra nyhetene) så da er dette litt ekstra spennende for meg. Håper Harstad klarer å by på fit vær, for en forandring! Ikveld skal vi rydde leiligheten og spise asiatisk, være litt ekstra "ilammi" siden vi skal være fra hverandre i helgen. Håpe dere har det fint!

surrehodet

Kommenter her

Vi kan snakke om at jeg har mistet telefonen min (som er forbanna krise!!!) eller at jeg er så trøtt at jeg ser ca slik ut akkurat nå:

.. men nå har jeg på en måte indireke snakket om det uansett, haha. Så det eneste jeg trenger akkurat nå er noen råd fra dere om hvordan jeg skal slutte å være så surrete på tingene mine. Nå er det mobilen som har forsvunnet, og om ikke det er mobilen så er det alltids en pengebok, et kamera, et minnekort eller rent vett og forstand som blir lagt igjen noe sted. Så, dere surrehoder - HVA gjør dere for å holde styr på tingene deres? Noen råd? For jeg orker seriøst ikke enda en dag som blir et kraftig stress på grunn av at jeg er så forbanna distre.

bare 7 uker igjen?

Kommenter her

Idag sto jeg opp klokken 08:00 og dro rett på trening! Hvem hadde trodd det for noen år siden, eller bare noen dager siden, haha. .. Det var iallfall utrolig digg å starte dagen på denne måten! Og ikke minst er det deilig å endelig kjøre litt styrke på overkropp, det har jeg aldri klart å presse meg til på egenhånd. Per dags dato klarer jeg 12 pushups x 3, noe som nesten er flaut. Jeg skammer meg faktisk litt når jeg holder på og roper og skriker av noe så enkelt, haha. Det sies at det tar 8 uker å skape en vane, så jeg må bare holde ut i 7 uker til så vil det ikke føles så jævlig tungt. Eller...? Jeg håper!

Ettersom jeg trener annenhver dag har jeg så stive muskler konstant haha, jeg ser helt merkelig ut når jeg går.. Idag tøyet jeg ut skikkelig så forhåpentligvis slipper jeg litt lettere unna denne gangen :-)Jakken jeg har rundt midjen er fra nike / sko fra nike / topp fra junkyard / tights fra h&m

Hva gjør dere, forresten? Om dere kjeder dere litt, kan dere lese en sak om meg i VG her, veldig søtt bilde de har valgt ut hehe.. Nå skal jeg lage lunsj!

Tips til deg som skal studere i Oslo til høsten

Kommenter her


Det er jo mange studenter som sliter med å finne et sted å bo til høsten. Det er også vanskelig å vite hvor man skal bo når flytter til et nytt sted. Oslo er jo ganske forskjellig, spesielt hvis man sammenligner bydelene. Noen venner av meg skal flytte og har nå en helt super leilighet for 3-4 studenter. Denne ligger bak slottet, rett ved handlegaten Bogstadveien. Man kan gå til Høyskolen på fem minutter og Markedshøyskolen på 10-15. Trikk går direkte til Universitetet og det går raskt med kollektivt til BI hvis man går der. 

Det som er supert med å bo her er at man bor i en stille sidegate samtidig som det er veldig kort vei t il uteliv, restauranter og alt som skjer. Har selv vært der mange ganger og elsker leiligheten! Den har tre soverom og en stor stue, men man kan bruke stuen som soverom om man ønsker å være fire. Det er fortsatt mye plass på kjøkkenet/spisestue felles.

Leiligheten er egentlig ikke ledig før første august men den kan tas over allerede 15. juli dersom du har lyst.

Ring/SMS Einar på tlf 980 00 077 om du er interessert <3

Leiligheten ligger også på Finn, men ring gjerne Einar (over) så får du avtalt visning raskere.

treningen er igang!

Kommenter her

Nå er jeg igang med trening etter 20 år uten, haha! Jeg fikk medlemskap på elixia for litt siden (som jeg prøvde å avlyse igår men da må jeg betale 5000 kr?), men det legger jeg helt til siden og går nå til fit factory. Dette er et studio som kun har personlige trenere, og jeg og min PT Cathrine trener alltid alene. Da slipper jeg å føle meg utilpass, kan konsentrere meg fullt om treningen, og er garantert de beste resultater. Jeg har fått en diett jeg skal prøve å ta utgangspunkt i, men for min del handler det heldigvis mest om å bare spise mer. Jeg har til vanlig spist 1-2 ganger om dagen, og nå er det 5-6 ganger om dagen med mindre måltider og mer næringsrik mat. Perfekt!

Jeg har tatt bilder av kroppen min nå, og skal oppdatere dere en gang i måneden på resultatet. Jeg ønsker ikke å legge ut et "før"bilde for å vise dere at "nå skal kroppen min bli fin" for kroppen min ER fin og jeg kunne ha levd med mitt nåværende utseende for alltid og vært fornøyd. Men kroppen min har det desverre ikke bra på innsiden, jeg er svak og blir fort sliten, og har null muskler. Dette bør endres på! Men jeg kommer til å legge ut et før-bilde om en måned, slik at dere kan se framgangen på noen som trener jevnt og spiser normalt - ikke noen som er fanatisk og roterer hele livet sitt rundt trening. Litt kan gjøre mye!

Om jeg skulle hatt en annen kropp, måtte det ha blitt min egen for to år siden. Ikke så store endringer fra nå, jeg trente jo ikke da heller, jeg bare spiste sunt og ofte. Da følte jeg meg mye bedre enn jeg gjør nå! Fit Factory er iallfall fantastisk, og jeg skal oppdatere mer om hvordan det går etterhvert også. Elsker å trene der, og jeg elsker Cathrine! Null bindingstid er det også, så man kan jo bare prøve en time å se om man liker det. Det gjorde jeg, og jeg ble helt fast og nå kjører jeg igang med tre ganger per uke :-)

Dere får ønske meg lykke til med dette!

Dette visste du ikke om meg

Kommenter her

Det begynner etterhvert å bli vanskelig å komme med lister om hva dere ikke vet om meg, så her måtte jeg virkelig gå i tenkeboksen, hehe. Men slikt som dette er jo så gøy å lese!

  Favorittmaten min er makaronistuing, eller tomatbønner. Jeg ELSKER virkelig begge deler, mye bedre enn taco og pizza! Om man kunne ha bestilt makaronistuing ute, og ingenting annet, ville jeg ha bestilt det hele tiden. Nam nam nam!

  Jeg er redd for å klippe tåneglene mine, og igår gjorde jeg det for første gang på 8 år!!! Altså, hvor sinnsykt er ikke det! Dere kan tenke dere hvordan det så ut før den klippen skjedde, haha..  Jeg har tidligere hatt forhold hvor jeg har tenkt at det skal vare livet ut, og trodd at jeg har funnet min store kjærlighet, men nå ser jeg hvor feil det var. Man skal ikke føle seg lite verdt, totalt misslykket og deprimert på grunn av den man er sammen med. Det jeg har nå er virkelig et forhold jeg trives i, som er tilnærmet perfekt på alle mulige måter (på VÅR måte, folkens) og jeg har funnet min beste venn som jeg ønsker å gifte meg med og få barn med en dag. En vakker dag om mange år rikignok, haha. Jeg vil ikke være en ung mor, og har enda alt for mye jeg vil gjøre først, men poenget var iallfall at jeg håper dette blir med Robin. Det føles også så godt at

  Under perioden med mitt dansecrew hadde jeg for første gang på 3 år pause fra løsnegler. Jeg har altså gått non stop hver tredje uke for å fikse neglene i så mange år! Mitt Dansecrew føles forresten kun som en fjern drøm nå, jeg kan ikke tro at jeg har opplevd alt det!

Jeg har en ganske stor girl crush på Marna i bloggerne, haha... Eller crush blir vel feil å si, jeg har bare så enormt stor respekt for den dama! Hun er et så varmt menneske som stråler godhet samtidig som man merker at hun er hard og ikke skal køddes med. Herlig!

Jeg har aldri hatt en jobb utenom bloggen (utenom å plukke jordbær en sommer)men det gjør ingenting. Jeg har fått en enormt viktig arbeidserfaring via dette, og har så mange kontakter i høyt og lavt at jeg ikke er bekymret for framtiden. I tillegg har jeg spart masse til jeg går av med pensjon, jeg har aksjer og jeg eier en leilighet. Jeg er ikke bekymret for hva jeg skal gjøre "den dagen bloggingen tar slutt", det er jo som om jeg skulle ha sagt "ja, er du ikke bekymret for hva som skal skje når du er for gammel til å jobbe på Bik Bok?".

  Et av de største øyeblikkene jeg har hatt med bloggen (et av veldig mange) var da en leser fra israel sendte meg gave i posten. Hun skrev dårlig engelsk, og hadde laget et smykke selv. Fantastisk rørende, og jeg aner ikke hvordan jeg skal kunne gjøre opp for det.

  En exkjæreste ba meg velge mellom han og bloggen. Det er ganske åpenbart hva jeg valgte og jeg har ikke angret et sekund, og ville ha tatt samme valg idag. I et forhold stiller man ikke slike egoistiske ultimatum, og jeg ville aldri ha hindret den jeg elsker i å gjøre noe. Han sitter forresten i en kjellerleilighet nå med deltidsjobb og ingen kjæreste - ganske ironisk da hannes ord til meg var "bloggen din er flaut og du kommer aldri noe sted med den". Karma er bare en bitch om du er det!

  Jeg har vært på 26 turer til utlandet siden jeg startet bloggen for fire år siden.

  Mitt favorittgodteri er lakris, og spessielt sånne svarte sutter.

  Favorittpålegget er brunost. På nybakt brød, nam!
  Jeg kunne aldri ha gjort noen valg i mitt liv på grunn av bloggen - for eksempel kjøpe en viss type mat, en viss type godteri, plante, bilde, kjole etc fordi det ser "fint ut på bloggen". Man skriver ikke noe i dagboka si for at det skal høres eller se bra ut, og jeg ser på bloggen på samme måte. Jeg skriver heller aldri noe kun for å få klikk, jeg er bare en generelt sett engasjert person. Faktisk når noen sier "jeg kjøpte denne for det ser fint ut på bilder" så mister jeg totalt interesse for den bloggeren.

Jeg liker ikke når noen kommer bort til meg for å ta bilde og sier "jeg har en søster som har en bror som har en katt som har en tidligere eier som leser bloggen din så kan vi ta bilde til henne?" sånn ca, haha. Fordi det er samme hvem bildet er til, egentlig. Jeg tar gjerne bilder men man trenger ikke unnskylde seg, si "åh stakkars deg" mens vi står og poserer, for det er ikke synd i meg og det er koselig at vi kan møtes. La oss bare slappe av heller.

Er det et tv program jeg kunne ha tenkt meg å være med i, så er det Farmen! Og jeg tror faktisk jeg kunne ha gjort det helt OK der. Ikke slik som min masterchef-katastrofe haha..

Et mål jeg har for framtiden er å skrive en bok, og det er noe jeg jobber med hver dag. Jeg bare skriver og skriver, så om noen år blir det kanskje noe.

kom gjerne med  fakta om deg også, omså bare en fakta! Det er så gøy å lese for meg :-) Veldig glad i akkurat DEG som leser dette!

en ny favoritt

Kommenter her

deler av innlegget er reklameJeg burde egentlig ha vært i skikkelig "work-mode" idag med tanke på alt jeg burde ha gjort, men man klarer jo ikke å holde seg inne med det fine været! Jeg har vært en tur på operataket for å nyte været, og det var faktisk på kanten til å være for varmt. Vannet er for kaldt til å bade i, men man kan jo kjøle seg ned med noe godt å drikke! For meg ble dette en ny favoritt jeg har oppdaget, nemlig Farris & Juice sin nye smak - annanas og sitron. Den er så god! Dette er en forfriskende drikk av lett boblende mineralvan, fra farriskilden med 50% friuktjuice. Denne drikken er ren og naturlig, uten tilsatt sukker eller kunstige tilsettningsstoffer. Det betyr altså at man kan nyte en god smak, med veeeeldig god samvittighet. Perfekt for meg som er litt for glad i brus, og trenger å kutte ned på det! 

Når regnet begynte å pøse ned dro jeg hjem og NÅ begynner jobbingen, mens jeg drikker enda en flaske med farris & juice :-) Jeg kjøpte min på joker, men finnes nok på de fleste matbutikker! Hva gjør dere idag?jeg elsker denne

Kommenter her

 

 

Selena må vel være en av få jeg faktisk beundrer, og elsker alle sangene til.

Har dere noen musikktips til meg?

fantastisk

Kommenter her

Takk for fine kommentarer, dere er så herlige. Jeg gruet meg litt til å sjekke kommentarfeltet, men det gikk jo suverent! Jeg har brukt det siste døgnet sammen med mannen i mitt liv / bestevenn / personlige oppvaskmaskin / kjæreste, altså Robin, og det har vært så godt. Jeg var ikke ute av huset hele kvelden igår, og idag gikk det fint. Jeg har vært i banken, hos legen, på spraytan, hos PT for første gang, shoppet litt og slappet av. Fin dag.


 

Igår var også egentlig en fin dag, og noe av det morsomste jeg har gjort i år må være klessalget! Jeg elsker å møte dere. Masse klær ble solgt til en veldig billig penge, og jeg tror vi gjorde mange jenter glade igår. Og faen så fine dere er! Nydelige alle sammen, jeg sto full av beundring i blikket og lurte på hvorfor dere gidder å lese bloggen min, haha. I should be reading about you guys! Men det gjør jeg jo forøvrig også, hver dag i kommentarene :-)

Køen utenfor lokalet, og dette var før vi hadde startet. Mange hadde ventet siden 06!


Andrea, meg og Henriette som hjalp Andrea under salget.
Hele gjengen! Takk til Ørjan og Robin som var vakter og tok jobben sin ekstremt seriøst.


De første 20 som handlet fikk hver sin goodiebag som vi alle hadde signert. Det var gavekort fra makeuponyourmind og selvbruning fra her. I tillegg hadde jeg og Marna noen bloggerne t-skjorter som vi delte ut, og så var det gratis muffins, iste og aloe vera drikke på stedet!Jeg får ofte gaver hos lesere når vi møtes, og igår var ikke noe unntak. Det er som regel mest brev, bilder og smykker, men igår kom en leser med noe jeg aldri har fått før. Det sa hun faktisk også, "nå skal jeg gi deg noe du garantert ikke har fra før av". Gjett hva det var? Koranen! Så ja, jeg har lest noen sider og skal lese meg litt bedre opp, greit å vite for å forstå mennesker i verden generelt. Jenter av alle religioner leser jo bloggen min! Selv er jeg ikke religiøs, og kommer heller aldri til å bli det, men jeg tror man kan lære noe fra enhver religion. Men med en gang man "låser" seg til en gud og en tro på hvordan det "skal" være, går det over grensen for hva som fungerer for meg personlig. Men, det er spennende å lære :-) Men nok om religion - jeg håper vi sees på neste salg, og at dere som kom hadde en fin opplevelse! Neste sommer smeller vi nok igang igjen.

en tur på bunnpris og en tur på bunnen.

Kommenter her

Jeg har hatt en fin dag på klessalg, faktisk fantastisk fin, men den skal jeg komme tilbake til imorgen.

Jeg har hatt en litt mindre kveld, og uten å gå i detaljer er det enkelte dager slik for meg at jeg ikke engang mestrer å gå til nærmeste bunnpris. Hvorfor? På grunn av netthat. Desverre. Nå høres det kanskje ikke så ille ut, men jeg har blitt så overbevist igjennom flere år at jeg "bare" er fin på bilder, er ekstremt fotogen, men er så stygg i virkeligheten at folk blir skuffet når de møter meg. Disse ordene har jeg fått høre, hver dag, både på bloggen og av folk som møter meg i flere år, og jeg tror på dem selv. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for ja - jeg er veldig fotogen. Men jeg redigerer ikke bildene mine, og jeg er jo samme person, lys og vinkler kan bety en hel del. Det høres sikkert så fjernt og rart ut at jeg skal ha lite lyst til å gå ut av mitt eget hjem på bakgrunn av et par slengbemerkninger, men dette er de eneste kommentarene som faktisk tar på meg. Fordi helt ærlig, så vet jeg ikke hvordan jeg ser ut i virkeligheten. Jeg vet at jeg ikke er dum, og jeg vet at jeg ikke har stygg kropp, og jeg vet at jeg er snill. Men jeg aner jo ikke hvordan jeg ser ut annet enn på bilder og på film. Jeg vet jo, fordi jeg er såpass smart, at jeg har det veldig bra. Jeg er ekstremt heldig med livet jeg har, og hvordan jeg ser ut, men også hvordan jeg er som person. Generelt sett. Bortsett fra at jeg nå ikke klarer å gå ut døra fordi jeg er redd for å møte noen som skal bli "skuffet" over hvordan jeg ser ut. Og jeg VET hvor teit det høres ut, og jeg vet hvor flaut det er å skrive det, og jeg vet at jeg er "voksen" og burde takle det bedre. Men når man hver dag i fire år har fått høre at man skuffer folk som møter en så blir man litt.. helvette heller. Jeg fungerer kun på internett, og ikke i det virkelige liv.

Det er ikke en enkel hendelse som har utløst dette. Det er vel heller bare noe som tar meg igjen, med jevne mellomrom. Jeg vet at dette sikkert er godt å lese for enkelte der ute. Og ja, da får dere ta denne lille gleden, som muligens er høydepunktet av deres liv. At jeg til tider har det kjipt, for bedre enn dette blir det nok ikke i de tragiske haterlivene deres. Gratulerer. Fordi man kan jo ikke være søt, ha god økonomi, være reflektert og snill samtidig som man har det bra. Gratulerer - jeg har dager hvor selv en tur på bunnpris er vanskelig.

Men hva skal man gjøre, da? Jeg elsker jo dette. Og det ødelegger meg litt noen ganger.

Tror ikke vi trenger noe bilde av meg her. Alle står fritt til å tolke hvordan jeg ser ut.

there?s no ugly people, just poor people?

Kommenter her

Jeg tenkte å dele denne for dere, litt fordi den er ganske morsom, men kanskje mest fordi det er litt sannhet i det.. Med penger kan man desverre fikse nesten hva som helst! Om man tenker seg om, hvordan ville Beyonce ha sett ut som "vanlig" menneske? Eller meg selv, forøvrig? Haha.

ronaldo

VI SEES!

Kommenter her

Hei! Nå er det snart klart for klessalg i kongens gate 12! Vi starter 11:00 og jeg stikker nå ned til lokalet for å fikse det siste vi trenger :-)

Som jeg nevnte for dere hadde vi fått sponser på drikke, men de bestemte seg for å gi beskjed i morges om at de ikke kan levere likevel. Utrolig uproft gjort, ettersom vi kunne ha skaffet noe annet omså vi bare hadde fått beskjed en dag tidligere! Jenter har stått i kø siden 06 i morges, så jeg og de andre skal kjøpe litt drikke hver slik at alle får uansett.. Da vet man hvem man ikke skal samarbeide med igjen, i det minste!

Vi sees!

 

dette blir tidenes klessalg!

Kommenter her

Hei mine fine! Trist at jeg ikke har fått oppdatere dere tidligere idag (for min del, fordi jeg elsker å skrive her haha), men fra jeg kom til min leilighet i oslo og fram til nå har jeg baaaare jobbet med klessalget. Jeg har valgt ut plagg, transportert 10 søppelsekker til lokalet, hengt opp alt, skrevet ned priser og bare idag har jobben i lokalet tatt 9 timer for meg! Men det er det så verdt, fordi jeg gleder meg masse til å se dere i morgen :) PS: VI TAR KUN KONTANTER!

Da jeg skulle frakte alt til klessalget i morges, haha.. Dere kan tenke dere panikken når taxisjåføren nektet å hjelpe meg å løfte posene ut fra bilen, og han bare "du må kjappe deg!!!!! vi får ikke stå her!!" og jeg bare "snakk om dårlig service at du nærmest kaster meg ut i fart når vi snakket om dette på forhånd" og han bare "MIN JOBB ER Å FÅ DEG FRAM, IKKE DEG OG POSENE DINE!, haha. Men det fikset seg...

Mine ting som skal selges i morgen :)

Adressen er kongens gate 12, og vi starter 11:00 (ikke 09 som jeg skrev på bloggen først). Det vil være litt gratis godsaker som cupcakes, selvbruning, alo vera drikke og gavekort til de første som kjøper , så det kan lønne seg å være tidlig ute, selv om vi holder åpent utover dagen så lenge det er folk. Jeg har iallfall hele søndagen på meg! De som skal selge klær er meg, Andrea Badendyck, Stine Steen og Marna komikerfrue. I tillegg skal Robin, min kjæreste, og Ørjan, Marna sin mann, være vakter haha. Det tror jeg kan bli god underholdning..

Prisene for mine klær vil igjennomsnitt ligge mellom 50-200 kr, og alt av sko vil være 50-100 kr avhengig av hvor godt brukte de er. De største skattene for min del må vel være en nesten ubrukt veske fra Michael Kors til 400 kr, en helt ubrukt kjole fra Sherri Hill til 1500 kr som vanligvis koster 4000 kr og over 10 ulike weightlesbukser med prislappen enda på, til 300 kr. Alt annet skal ligge mellom 50-200.

Nå skal jeg spise fisk til kveldsmat og se på film med min kjære. Kos! Sees vi i morgen?

11 ting bare lave jenter forstår

Kommenter her

Som dere vet, er jeg lav. Passet mitt sier 1.59 men jeg misstenker at jeg sto litt på tærne, så la oss si 1.57. Jeg elsker høyden min, men det byr likevel på en rekke scenarioer som jeg skulle ha vært uten.. Her kommer noen av dem!

1. Når folk må påpeke det åpenbare. Ja, jeg VET at jeg er lav. Om jeg hadde fått en kroner for hver gang noen påpeker høyden min til meg, hadde jeg ikke trengt å blogge mer, for å si det sånn. Jeg tror ikke det hadde vært så kult om jeg hadde sagt "oj, du var jammen feit!".

2. Å være i et basseng.. Når et basseng er 1.50 dypt og alle vennene mine hopper ut og har samtaler i vannet, mens jeg svelger vann og holder på å drukne på siden.

3. Jeg klarer aldri å se noe på konserter. Kan ikke de lave få stå forann snart, eller!?

4. Å alltid være treigest av alle, fordi jeg har kortest ben og må gå dobbelt så mange skritt. SLITSOMT! På den tiden kjæresten min har tatt to skritt, har jeg tatt fire.

Always being the last to get anywhere.

5. Når jeg skal ta selfies med noen, og alle sammen må bøye seg ned, om ikke ser vi kun toppen av hodet mitt.

6. Jeg kan ikke bruke maxiskjørt.. Det blir maxikjoler.

7. Jeg må alltid justere bilsetet når jeg skal kjøre bil.  Og til og med da sliter jeg litt med å nå frem til gasspedalen.

8. Å sminke seg på offentlige toaletter kan fort bli komplisert.

Bathroom mirrors just don&#39;t seem to get it.

9. Spørsmål som "hvor høy er du? Du ser ut til å være 12 år. Er du en dverg?". Tro det eller ei, men disse kommer ofte fra blogglesere når vi møtes, og etterpå skal vi liksom stille oss opp å ta et bilde sammen. Jeg bare... NAAAH.

10. Å kysse. Det er koselig å være liten og ha en høy kjæreste, men man får også litt vondt i nakken av å bøye seg bak slik. Han kan i tillegg holde ting høyt opp, slik at jeg ikke får tak i dem.

11. Jeg føler alltid at jeg sitter på en høy stol. Uansett hva.

Noen som kjenner seg igjen?

en fase eller en personlighet

Kommenter her

Her om dagen fikk jeg følgende kommentar:

"Jeg har mye respekt for deg Sophie. Eneste jeg synes er dumt er at du er så utseendefiksert. Du har litt blindt syn på deg selv tror jeg. Du ser ikke selv og ser ikke at det hele blir overdrevent veldig. Du er liten og tynn, men har kjempe langt og stort hår. Jeg vet det kun er clips, men uansett blir det alt for mye. Jeg vet du vil se best mulig ut og dette syke samfunnet er grunnen til det. Du ser på tv og du ser på sosiale medier perfekte mennesker. Men om du ser på dem så ser du at de er stylet opp fra topp til tå, og dette gjøres av profesjonelle. Av stylister som vet hva de driver med, som kan sminke et ansikt i alle kunstners regler og får disse kjente menneskene til å se ut på deres beste. Men om du tar f.eks Kim K da. Hun har operert seg selv, det skal jeg love deg. Hun har gjort mye. Alt fra rompe- til neseoperasjoner. Meen hun innrømmer ingenting! Jeg synes det er bra at du inrømmer det. Du må også huske at å kopiere ofte blir dårligere. Liksom, du vil ha langt og fint hår som f.eks Megan Fox så du tror at ved å ha det størst mulig ser det best ut. Nei, det ser bare ekstra tungt ut og du ser mindre ut enn det du allerede er. Det ser ikke noe classy ut. Minner bare litt om en 15 år gammel jente uten spesiell peiling. Du er 20 år og personlig synes jeg du hadde sett bedre ut med litt voksnere stil. Kanskje også litt voksnere klesstil. 15 år gamle jenter må kanskje dra på bikbok og kjøpe seg en topp som 10 andre jenter på skolen alleredet har. Du har økonomi nok til å være litt mindre basic og heller ikke være "forever teen". I tillegg må du huske at vippeextension og kjempestore lepper kun er på mote nå. Det vil gå ut igjen. Tenk om 20-30 år så ser du tilbake og tenkte: "oi, den liplineren ser ut som en bart" eller "oi øyenvippene ser ut som fjær". Ting som er på mote går alltid bort. Det samme med tattoveringer. Om du velger å ta en tattovering av populære ting som f.eks noen fugler, en drømmefanger eller en infinitive 8-ring kan du fort se ut som en basic jente som hører på listepop og drar på starbucks kun for å legge ut bilder av det på insta. Husker for noen år tilbake var det populært med flammetattoo rundt armen. Det er harry det. Tenk, før synes mange det var kult nettopp fordi det var på mote. Slik blir det med de tattoveringene som er på mote nå også. Folk kommer bare til å angre. Derfor er det bra at du ikke har gjort noe med deg som vil være på deg foralltid. Øyenvippe trenden kommer til å gå over, og da er det bare å ta dem av eller la dem dette av."

 

 

Slike kommentarer får jeg veldig ofte. Først og fremst, så er det utrolig hyggelig at du har respekt for meg. Så, vil jeg gjerne svare på noe av det du skrev. Jeg har langt og mye hår, selv om jeg er liten og tynn, fordi jeg synes det er fint. Jeg vet jeg ser mindre ut. Jeg vet mange mener det er "for mye". Men tror du ikke jeg har fått høre en million ganger, fra lesere, fra familie, fra stylister etc at jeg burde ha kortere hår? Jeg sier nei, JEG vil ikke ha det, det er MITT hår og jeg trives best på denne måten. Burde det ikke å være ok da? Det er jo bare mitt hår!

Ellers nevner du kjendiser som blir stylet av proffer og at jeg ikke bør sammenligne meg. Jeg har aldri sett på noen andre og tenkt "slik vil jeg se ut". Merkelig at du nevner akkurat Kim Kardashian og Megan Fox, som også hele tiden dras fram som " de vakreste i verden"; til tross for deres utallige operasojner, BEGGE to. Men det er liksom ok...?

Jeg har ingen ønsker om å se "classy" ut til hverdags, hele tiden. Jeg vet at jeg kan, og i enkelte settinger toner jeg meg selv ned og går for en mer voksen look. Jeg vet hvilket hår jeg skal ha, hvilke klær og hvilken sminke jeg skal ha for å se slik ut. Men hver dag når jeg fikser meg,hver gang jeg kler på meg, så tar jeg et bevisst valg om hvordan jeg skal se ut. for jeg er bare 20 år! Jeg er enda ung, og jeg er har enda flere tiår på å se voksen ut. Jeg kan ikke kle meg slik jeg gjør nå, når jeg er 30. Men akkurat nå kan jeg - og da skal jeg damn right fortsette slik.

Angående lepper og vipper. Jeg er ikke sikker, men jeg tror alltid jeg kommer til å ville ha store lepper og vipper, for jeg synes det er fint. Veldig fint. Om det bare er en fase, så kan jeg fjerne begge deler etterhvert, vi får se. Jeg stresser ikke med det. Angående tatoveringer, så er jeg en veldig carefree person. Desverre..? For OM jeg angrer, ja, da angrer jeg. Synd for meg. Det er bare litt blekk på kroppen. Jeg dør ikke. Jeg har såpass med selvinnsikt og ikke minst ironi at den dagen jeg eventuelt angrer på en tatovering og er 50 år, så kommer det til å være litt komisk. Faktisk gleder jeg meg nesten til å være gammel og tenke på hvor dum jeg var som tok tatoveringer spontant. For hvorfor er det en så big deal? Samme gjelder min nåværende sminke. Jeg ser tilbake på meg som 12, 14 og 16 år gammel og tenker "hvordan KUNNE jeg sminke meg slik / gå kledd i de der?". Men det er en naturlig del av livet, man kommer alltid til å tenke sånn - tror jeg, da. Og jeg dør ikke av den grunn. Så om jeg om 10 år kan få meg en god latter fordi øyevippene mine ser ut som fjær (jeg synes de er superfine nå), så er jo det bare... koselig? Haha.

Jeg tror alle bare trenger å slappe av. Jeg elsker, når det kommer til meg selv, store lepper, sminke, hår, pupper, vipper, tatoveringer, "fjortisklær" og hele den pakken, men jeg er bare 20 år og det kan endre seg. Poenget er, at NÅR det endrer seg, så skal det være for min del. Fordi jeg ønsker det, og fordi jeg vil gjøre en endring. Ikke fordi "omg, kanskje jeg synes noe annet er fint om 10 år". For å være helt ærlig.. den "hipster" stilen, de som slavisk følger motebildet osv.. det synes ikke jeg er noe pent. Jeg mener det reflekterer et menneske totalt blottet for personlighet, som bare kjøper alt som "er rett akkurat nå". Jeg synes det er sååå rart når folk bare "denne fargen er veldig rett for sesongen". Hva da rett for sesongen??? Slike ting vil aldri gi mening for meg - likt som min lipliner som ligner på en bart kanskje ikke gir mening for deg. Men alle mennesker er ulike, og det er viktig å tenke på det. Vi er ikke "rett for sesongen" og vi er ikke "feil sminket i følge boka", for alle har ulik smak. Og så lenge man er glad? Vel, da er det jo helt topp!

Nå reiser jeg hjem til oslo!

videoblogg - jeg skremmer Stine

Kommenter her

Hahahah.. Altså, i min familie har vi en maske som skal ligne en asiatisk mann som jeg har blitt skremt med så lenge jeg kan huske. Mormor har skremt meg og hele familien i 20 år nå, og idag fikk jeg låne den med meg hjem. Mamma hjalp meg å skremme Stine ved å distrahere henne mens jeg satt meg i bilen med maska plutselig på. Haha, hun ble så redd! Dette ble jo gjort veldig på sparket, men hva tenker dere - kanskje jeg skal forberede en ordentlig skremmerutine her på bloggen hvor jeg ser hvor mange jeg klarer å skremme, og filmer det skikkelig neste gang? Har allerede en gd plan for Robin, haha.

dette er det minste du kan gjøre

Kommenter her

Tusen takk kjære dere, for alle nydelige ord de siste dagene. Jeg aner ikke hva jeg skal si eller gjøre, for alt føles for lite.. Dere inspirerer meg så masse til å være bedre, og til å kjempe videre hver eneste dag. Jeg deler av meg som jeg gjør, for deres del. Kanskje spessielt til de av dere som er der jeg var for et par år siden, og ikke tror det finnes noen vei bort. Ser fram til å blogge i mange år for dere, det er en sann glede  :) Og takk for alle serietips! For meg blir det drop dead diva framover, takket være dere.

Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å ta med min lillesøster ut for å spise. Kos! Ellers har jeg lest igjennom kommentarene på bloggen, og setter pris på alt dere forteller meg.  Derfor vil jeg gjerne be dere om å signere mot yulin dog meat eating festival her. Det er en grusom tradisjon, som dere alle bør google og få en wake up call. Det gjør vondt å se, men det er viktig å signere! Det er det minste man kan gjøre, faktisk. Jeg personlig har null interesse av å reise til Kina, om det er et slikt type land som fremmer såpass grusomme tradisjoner.

 


Sko fra NIKE (annonselenke)


Nå sitter jeg og lillesøsteren min på hver vår ende av kjøkkenbordet og gjør forskjellige ting på hver vår pc, haha. Sosialt liv i 2015.. Jeg har iallfall nettopp bestilt bussbiletten min til palmesus! Gleder meg masse til festivalen :) Kanskje vi sees der?

mine sommerfavoritter

Kommenter herNoen fine ferieminner fra de siste årene.

annonse

Det er endelig sommer, og i den anledning tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter å ha med meg i reiseveska, som du får 15% rabatt på ved bruk av koden SE15! Hadde egentlig tenkt å rette dette innlegget mot festivalfavoritter, og ja - disse produktene er jo absolutt det, også. Men generelt sett er disse produktene hva jeg alltid har med meg i kofferten, uansett hvor jeg skal. Og slik har det vært, hvert eneste hår på Hove, på hver eneste sydenreise og hver eneste tur til Harstad. Så klart er alle produktene fra min favorittbutikk, coverbrands!
Min favorittduft om sommeren, og generelt året rundt er alltid noe fra victorias secret. Min nye favoritt akkurat nå er mist coconut passion som også har en duft av vanilje, og vil dere høre en funfact? Vanilje er den lukten som visstnok skal tenne gutter mest, hehe. Så vet dere det, når dere skal ut å flørte i sommervarmen! Jeg vet også at det er digg å kunne lukte litt godt på flyet, men man får jo ikke ha med seg all verden av flytende toalettsaker på flyet, akkurat. Det jeg gjør er å fyllle på min Caseti Magneta med ønsket parfyme, og så får jeg den med meg på flyet. Dette er faktisk viktig for meg, som alltid føler meg så ufresh når jeg flyr.

Min elskede smilelab! Denne har vært fast sommerrituale i flere år nå, jeg var vel 16 da jeg skrev første innlegg om denne. Nå har smilelab tatt det hele ett steg videre, og utviklet smilelab s+ som lover et enda hvitere resultat, du kan drikke mens du har de på, og behandlingen varer ikke lengre enn 30 minutter. Et supert tips å bleke tennene mens man ligger på stranda og later seg, er det ikke? Eller før en kveld ut med jente, eller på festival.. Jeg har virkelig brukt disse overalt, og det er så deilig :)

The balm shelter tinted Moisturizer har både solfaktor 18, tilfører fuktighet og fungerer fint som en lett dekkende foundation. Perfekt for en dag på stranden! Jeg har ikke testet den ut så alt for mye, men kun brukt den i et par dager og de to siste dagene på Kreta. Men jeg har ikke annet enn gode ord å si om den.Sist, men faktisk veldig viktig.. Antibac! Denne har jeg ALLTID i veska. Spessielt viktig er det for meg å påføre antibac når jeg har vær på et offentlig toalett, å vaske hendene er ofte ikke nok da de fleste bakteriene er på dørhåndtakene. Å ha en slik i veska kan gjøre at du slipper unna mye sykdom. Crabtree & evelyn har et bredt utvalg av anticab, men denne lker jeg best med en lett duft av lavender - ikke den vanlige spritlukten som gjerne henger i nesa ved antibac.

Om dere ikke fant noen favoritter i innlegget, men likevel vil bruke rabattkoden er det mange andre gode produkter du kan få bra avslag på! Hva med en tørshampo fra batiste? Eller min favorittselvbruner fra sunspa? Kanskje noen sminkeservietter, eller solbriller? Hehe, lista er lang, så her er det bare å lete litt rundt :) Rabattkoden er som sagt SE15 som gir deg 15% på hele nettbutikken (utenom salgsvarer, lulus og ghd).


 

Og jada, folkens.. Jeg vet. Fordi innlegget er merket med annonse, så tviler dere på at mine meninger er sanne. Men, det er de. Som blogger får man tilbud om å skrive om alt mulig, og jeg har valgt å holde meg til coverbrands fordi dette er produkter jeg ender opp med å kjøpe meg selv senere, gang på gang uansett. Helt ærlige favoritter, fra en som har testet masse! 

et personlig smådrama

Kommenter her

God kveld <3 Pokker,  jeg får ikke til å lage de fine hjertene jeg pleier å lage, HVOR ER DE?? Nå må jeg lage sånne her <3 <3 <3 stygge hjerter. MASSE HJERTER til dere uansett!På bildet over ser dere meg, Anne-Sofie, min lillesøster Frida og Anne-Sofie sin lillebror Jakob. Vi er ikke i familie, men vi har holdt sammen hele livet, alle sammen. Og vi er alle bestevenner! Og mødrene våre er bestevenner, haha. Så her satser vi på å bygge i generasjoner, kanskje våre barn igjen blir like close? Vi får bare håpe! Idag har iallfall hele gjengen vært ute for å spise på et sted som heter Røkenes Gård i Harstad, veldig fint og supergod mat. Etter måltidet var vi nødt å knipse et bilde av hele gjengen, likt som et vi tok i fjor. Det er ikke bare-bare å få alle fornøyde på et bilde, kan jeg love dere. Men det gikk!

2015, og 2014! Vi alle har jo faktisk forandrfet oss :-) Og en million erfaringer rikere!


Mammaen min, og mammaen til Anne-Sofie og Jakob.Før jeg dro på middagen hadde jeg litt av et personlig smådrama. Som dere vet, fyller jeg i restylane en gang i halvåret, og det gjør jeg i Harstad. Jeg tar alltid svært lite, og endringene synes ikke - det er kun for vedlikehold. Jeg er fornøyd med størrelsen jeg har nå og det har jeg vært i over et år, så det vil jeg ikke endre. Uansett! Jeg går alltid til Elisabeth som jobber på juvelen spa, og er veldig fornøyd med henne. Jeg har aldri vært nervøs for å ta restylane, jeg synes helt ærlig ikke det er spessielt vondt, men idag var jeg plutselig veldig nervøs. Jeg nølte, sa "vent litt!!!" når hun skulle stikke bedøvelse, og surret generelt noe jævlig og gjorde det bare verre for meg selv. Etterhvert fikk hun endelig gi meg bedøvelsessprøyte i munnen (slik tannleger bruker, Elisabeth er lege) og jeg trakk meg unna når hun er inne i munnen min. Hva skjer? Jo, det kommer så klart bedøvelse ned i munnen min, som jeg svelger. Og etter en stund blir jeg heeeeelt ute, jeg sovner nesten flere ganger, sier masse rart, får et glass med vann og forstår ikke hvordan jeg skal drikke, og det ender med at jeg må ligge å sove i 15 minutter på behandlingsrommet før jeg kan gå noe sted. Når jeg endelig får gå derfra surrer jeg bare rundt i sentrum, fram og tilbake uten mål og mening og glemmer gang på gang av hva det var jeg egentlig skulle gjøre - som var å møte mamma. Herregud, haha. Så moralen i historien er - IKKE trekk deg unna når du har en bedøvelsessprøyte i munnen. Da kan du fort bli ganske fjern.

Topp fra nelly her / bukse bik bok (annonselenke)

Jeg er i fin form nå iallfall, haha! Og det endte jo med å bli en morsom historie å fortelle. Nå er Anne-Sofie hos meg, og vi tegner litt. Koselig :-)

hello goodbye

Kommenter her

What, logget inn på bloggen og ser at mitt forrige innlegg er borte? Noen som vet hvordan jeg får det tilbake?? Jeg var jo superfornøyd og spent på å høre deres meninger, men finner det ikke noe steder.. Får prøve å skrive det igjen imorgen, haha. Nå skal jeg sove!

Men en ting vil jeg gjerne ha fra dere. Serietips! Jeg har sett frustrerte fruer, sex and the city og ugly betty flere ganger, så noe i den stilen ville ha vært fint. Liker ikke PLL, one tree hill og greys anatomy, så ikke de seriene. Blir veldig glad for tips.

Håper dere har det fint <3

 foto : Therese Sommerseth.

mine sinnsyke fobier

Kommenter her

Jeg er sikker på at enhver av oss har en fobi. Jeg har en million. I tillegg til de klassiske som tør svamp mot en tavle, sprøyter, slafsing når man spiser og til tider mild klaustrofobi, har jeg noen helt sære som jeg ikke har møtt noen andre som har. Klare? Nå skal dere få mine tre aller største, verste og mest grusomme fobier.

1. Pocketbøker.

Jeg TAKLER ikke pocketbøker. Jeg blir kvalm når jeg ser dem i butikken, og kunne aldri ha funnet på å kjøpe en pocketbok. Boken MÅ være med hard perm. Jeg klarer ikke å ta på dem, klarer ikke tanken på å lese en, og blir nervøs om jeg går forbi pocketbøker i butikken. Vanlige bøker går helt greit. Dette byr på litt utfordringer om jeg VIRKELIG vil lese en bok, men så finnes den kun i pocketformat... Da må jeg heller bare droppe lesinga for den dagen.

 

2. Doruller som er tomme for toalettpapir.

Dette er også noe jeg ikke klarer å se på, og om de står oppreist må jeg veldig forsiktig legge de ned. Om de står, er det aller verst. Om jeg kommer inn på et toalett med mange tomme doruller lurer jeg for det første på hvilket sinnsykt menneske som egentlig bor der, men jeg må også prøve å se i alle andre rettninger for jeg får tvangstanker om å legge alle dorullene ned slik at de ikke står opp, fordi jeg synes de er så ekle når de bare står der. Haha, jeg vet det er jævlig sært.. Klarer heller nesten ikke å ta i tomme doruller eller når det er lite papir igjen.. 

3. Den aller verste... ARK / PAPIR.
Ord kan ikke beskrive mitt hat mot enkle ark og papir. Om noen ber meg ta i et papir, a3, a4 eller a5, det spiller ingen rolle - jeg blir faktisk nervøs. Her om dagen var jeg hos statens vegvesen for å bestille nytt førerkort, og de ga meg tilbake en kvittering på papir. Jeg bare "eh.. MÅ jeg ta den..." og de bare "JA???". Jeg prøvde å komme på en million grunner for å ikke ta i det papiret, men gikk for "altså det er unødvendig å bruke så mye papir som dere gjør, tenk på miljøet.." og hun i kassa bare så på meg. Så da måtte jeg holde i papiret :((((((

 

Har noen av dere en fobi som kan toppe min? Jeg tviler på det, men vi kan alltids prøve! Eller kanskje vi til og med deler noen av de samme?

konkurranse - vinn sminke og hårpodukter for 10 000 kr!

Kommenter her

annonse

Jeg er på vei på hytta, og skal ha et døgn med data og mobilfri. Fram til vi høres igjen kjører jeg igang en veldig bra konkurranse i samarbeid med blivakker, hvor du kan vinne et års forbruk av produkter. Det trekkes hele TRE heldige vinnere som får produkter for 10 000 kr! How awesome!? Blivakker har over en halv million registrerte kunder og er norges største i deres kategori.. Og dette er deres største konkurranse noen sinne!

Meld deg på ved å skrive eposten din i konkurranseboksen under! Enklere blir det nesten ikke :) Vinneren annonseres på mail om ikke så alt for lenge, men jeg skal gi dere beskjed her også slik at dere vet når mailboksen må sjekkes.

Lykke til! Ps: det er ikke mulig å kommentere dette innlegget.

jeg håper dere ser dette

Kommenter her

Det er en ting å bli mobbet åpenlyst. Det er en annen ting med den kalde krigen som gjør at du hver dag ikke føler deg verdt noe. De som driver med psykologisk krigføring, som bygger deg opp og river deg ned. Jeg håper dere som gjorde livet mitt til et helvette, en stille kamp og som skapte usikkerheten i meg leser dette.

Idag kom nye ELLE UT. Man kan se navnet mitt på forsiden, og på innsiden er det 5 sider om meg og flere nydelige bilder. Jeg ser på bildene og tenker at jeg ser vakker ut. Vi hadde en stor shoot for litt siden, med en hel gjeng av folk på settet, et langt intervju og jeg er virkelig utrolig glad, ydmyk og det hele. Det får meg til å tenke på da jeg på skolen ble bedt i bursdager, pyntet meg og gledet meg, møtte opp med gave, finkjole og drikke men måtte snu i døren for "trodde du virkelig du hadde fått komme inn her?". Latterliggjort måtte jeg gå i snøstorm for å finne noe sted å være, for ydmykelsen av å dra hjem til mamma og pappa for å fortelle at jeg er en "taper" virket ikke så fristende. I min nye kjole, og mine sko som jeg hadde spart til, og dere visste det, dere også. Skrekken om å møte opp på skolen neste uke. Alle gangene jeg skulket og satt min egen framtid på spill fordi jeg ble oppdaget i å gråte på toalettet der så mange ganger.  Alle de ulike episodene som har vært slik, opplevelser som gjør at jeg enda sliter med usikkerhet og frykt for å bli forlatt.

Jeg håper dere leser dette nummeret. Jeg håper det gjør vondt hver gang dere med vilje hopper over sangene mine på fest, kun for å ikke gi meg creds. Jeg håper det stikker i magen. Jeg håper det svir når dere ser meg på tv mens dere sitter på en førfest dere ville ha nektet meg adgang til tidligere. Når dere skulle se meg live på tv første gang, og sa høyt i gangen på skolen at "håper ikke du dummer deg ut nå ehehehehe vi skal sitte klare og ta opp hele greia". Vel, jeg gjorde ikke noe dumt. Jeg klarte meg.

Og aldri skal jeg gi dere tilfredstillelsen av at jeg gir opp. Dette skal jeg henge opp på veggen. Tusen tusen miillioner takk til Elle, for denne utrolige æren og for denne fantastiske peptalken jeg kan gi mine framtidlige barn ♥ Og så sist, men ikke minst - leserne mine. Takk for at dere gjør meg glad, hver eneste dag.

en ny vane

Kommenter her

Haha, bare extensionsjenter kjenner denne kampen.. Bestilte nytt hår for lit siden, og det hadde enda ikke kommet da jeg reiste til Harstad. Så, jeg går heller rundt med min naturlige hårmanke mens jeg er her, og det føles godt med en liten pause fra alt hårstyret, omså bare for en dag :) Begynner faktisk å trives litt smått i denne frisyren, haha. Hva synes dere? Nå skal jeg ta min første tur ut av huset seende ut som... vel, meg selv, haha.Det er veldig godt å være her hjemme hos familien, man setter så mye mer pris på hjembyen sin når man flytter derfra. Og heldigvis er nesten alle mine fine gamle venninner på plass i byen, så ikveld skal vi på hyttetur! Det har jeg ikke gjort på noen år, så jeg gleder meg supermasse.

Forresten! Anbefaler dere å høre Miley Cyrus sin nye sang her. Så jævlig bra!!

endelig kan jeg!

Kommenter her

annonse

Tidligere i år måtte jeg slutte med det aller meste av kosttilskudd, fordi jeg startet på piller mot uren hud. Jeg har gått på betakaroten i flere år, og dette har vært mitt lengste opphold fra pillene siden jeg startet. Nå som jeg er ferdig med kvisekuren min har jeg startet opp med betakaroten igjen - og tenkte jeg skulle fortelle dere om mine efaringer fra tidligere, for nå som jeg har vært uten betakaroten i varmere strøk (her gikk jeg heller ikke på kvisepillene, men hadde ikke startet på betakaroten igjen) så har jeg virkelig merket hvilke endringer betakaroten gjør!

fra sist ferie, uten betakaroten. Blek og rød, haha. Bare se i arkivet fra hvilken som annen helst ferie, og legg merke til forskjellen!

Det er ingen tvil om at betakaroten fra good for me fungerer, men spørsmålet er vel egentlig hvordan det har funket for meg. For etter min personlige erfaring, fikk jeg tidligere bare litt dypere og mer langvarig brunfarge, for det andre legger man jo ikke så mye merke til. Men, ikke bare fikk jeg mye mindre farge på denne turen enn noen reise tidligere, jeg ble også brent og fikk soleksem! Dette er plager jeg slet med som yngre, før jeg begynte å ta vare på huden min med faktor og betakaroten. Det var først da jeg virkelig merket at jeg gledet meg til å starte på pillene igjen, slik at jeg nok en gang kan nyte solen uten å være redd for at bare en time ute gjør meg rød.

 

Det jeg forventer av betakaroten, og det du også kan forvente deg er en mer langvarig, finere og dypere farge og en hud som tåler mye mer. Det er ikke et mirakel, men det FUNKER! Du kommer ikke til å bli mørk brun bare ved en pille betakaroten, men over tid fungerer det, og det merket jeg veldig godt på min første ferie uten. Nå er solen endelig tilbake etter en veldig kald mai, og kanskje vi endelig får sommer for fullt? Da er det smarteste du gjør å ta vare på huden din ♥

Betakaroten jeg bruker kan du bestille her! Har du noen erfaringer med betakaroten?

jeg skulle aldri bli slik

Kommenter her

Jeg rakk bare å komme hjem, gå på do, sove litt, pakke opp og pakke ned igjen før jeg atter en gang sitter på gardermoen. Denne gagen går reisen mot nord, igjen. Jeg vil passe på å bruke tid med søsteren min før hun flytter til new zealand. Tøffe lillesøsteren min. Min STORE lillesøster som er høyere enn meg (selv om det ikke skal så mye til). Hun har startet en blogg om utveklsingsåret sitt, som dere finner her. Hun er 17 år og skriver seriøst som en forfatter, med en skarp humor. Jeg er en stolt søster! Jeg gleder meg til hun en dag kommer for å bo i Oslo, og jeg kan ta henne med på alle hipsterstedene hvor hun hører hjemme, haha.

Vel vel. Jeg sitter som sagt på gardermoen - og leser om meg selv. Jeg gikk igjennom alle butikkene her for å se om jeg fant ELLE hvor det er en sak om meg, det kommer visstnok ikke ut før imorgen. Jeg hadde vel innbilt meg at jeg skulle finne det likevel, haha. Sånn er jeg når jeg stiller meg inn på noe! Men jeg gleder meg masse til dere får sett saken. Jeg har ikke sett bildene, men jeg tror de vil falle i smak hos dere :) Anywho.. Jammen var jeg ikke i aftenposten! En koselig overasskelse. Da fikk jeg lest om meg selv likevel. #kriseavverget

 
Hehe, akkurat nå smiler jeg fra øre til øre her. Dere vet et slik kjærestepar man sverger på at man aldri skal bli? Et slik som nærmest sitter på hverandre når man reiser kollektivt og snakker i rare koder til hverandre? Jeg har alltid hatet slike.

 

Men nå er jeg der selv, gitt.

Ha en fin dag, så snakkes vi fra Harstad ikveld ♥

spons meg her og der

Kommenter her

Nok en gang blusser det opp i media om bloggere og såkalt skjult reklame. Jeg er like oppgitt som vanlig, for når skal folk forstå at vi faktisk kan passe på vår egen jobb? Og da mener jeg, passe på den så godt det lar seg gjøre, for rettningslinjene for oss bloggere er ekstremt uklare og endrer seg hele tiden. Det som også plager meg noe enormt er at vi bloggere har en MYE strengere regelsetting enn f.eks aviser og motemagasiner. Tror dere virkelig helt ærlig omtalene du ser i et magasin ikke er kjøpt og betalt? For jo, de aller fleste er det. Gratis klær i en fashin spread for synlighet. Burde ikke det merkes "spons" da? For det er jo slik det er for oss? Ikke vet jeg, men dette gjør meg forbanna.

Og hva med idretsstjerner? Skal fotballspillere med en logo på drakten begynne å ha "spons" ved siden av? For det ER det samme! Eller er det jeg som er en idiot, og ikke ser forskjellen? Og hva med på tv, når det kommer opp en liten P i starten av programmet (produktplassering), hvorfor er det "godt nok"? Da kan jo bare jeg ha en liten "P" øverst i bloggen min for produktplassering, så forstår man at litt av bloggen er det, men ikke hva. For helt ærlig, når det kommer opp en "P" i starten av paradise hotell, så er det jo umulig for seeren å vite hva som faktisk er reklame, uten at noen bryr seg. Og jeg bryr meg ikke, jeg heller. Jeg driter jo i om de har fått betakaroten gratis, eller tannbleking. Og jeg tror helt ærlig også forbrukerne driter i det generelt, eller har jeg feil..?

Så, for siste gang. Annonse = betalt innlegg. Ikke kjøpte meninger, for en annonsør kan aldri skrive hva man skal mene. Spons = mottat noe gratis. Når jeg har en reklame på instagram markerer jeg det som #ad, noe som tydeligvis ikke er godt nok men det har jeg ikke fått beskjed om. Man får beskjed om det via MEDIA? Merkelige saker..

 Nå ble stemningen litt dratt her, så jeg bare kjører på med et SMIL!
hva mer kan man ønske seg?

Kommenter her

 Noen bilder fra solnedgangen i går... ♥

Nå setter vi kursen hjem mot norge igjen! Jeg og Robin har vært på mange fine reiser sammen, men jeg tror nesten denne topper lista, faktisk. Vi har hatt det så bra, og jeg skulle virkelig ønske vi kunne være her lengre! Nå har vi funnet steder vi elsker å spise på, drikke på og hadde endelig blitt litt god i strandtennis, haha. Dette har virkelig vært en perfekt start på sommeren, og jeg er så glad og takknemlig for den romantiske uken vi har hatt sammen. Jeg håper sommeren 2015 kan bli den beste noen sinne, men når jeg tenker meg om blir faktisk livet generelt sett bare bedre år for år. Ikke fordi det er så mye mer å juble for, men heller den roen jeg får på innsiden. Altså jeg gleder meg enormt til jeg er pensjonist, sitter på charterferie med Robin og må gjette hva tatoveringene våre en gang skulle forestille. Og det fine er, at jeg ser fram til i morgen også. Jeg ser fram til senere idag, og mer enn det kunne jeg egentlig ikke ha ønsket meg.. :)

Jeg skal være i Harstad i en uke, og reiser dit i morgen, men jeg må jo så klart rekke hjem til både one direction konsert, vglista og KLESSALGET vårt den 21! Det blir meg, komikerfrue, andrea badendyck og stine steen som selger klærne våre sammen, i kongensgate 12 fra klokken 09 om morningen. Håper på å se dere der! Vil ha masse gode klemmer, og penger til en veldedig organisasjon vi kan finne ut sammen før salget. Noen ønsker? Jeg tenker regnskogsfondet, men tvaksjonen støtter dem i år - så kanskje vi finner på noe annet? :)

EN SNAPCHAT ADVARSEL 

Kommenter her

Jeg er vel neppe den eneste som har vært stor fan av snapchat? Vel, for et par måneder siden ble denne lille gleden og måten å kommunisere på gjort om til et lite helvette for min del. Jeg håper ingen får oppleve dette, som er den verste form av identitetstyveri jeg så langt har vært nær, fordi det utnytter andre med bruk av mitt navn.

For et par måneder siden var jeg på besøk hos en venninne, og utover kvelden spurte hun meg "forresten, hva trengte du passordet til min apple id for?". Jeg skjønte ingenting, og svarte med at jeg ikke har spurt henne om det, og hva hun tenker på. Hun sa "jo, på snap tidligere idag. Jeg sendte deg jo passordet der? Du sendte til og med bilde av beina dine". Jeg skjønte med en gang at her var noe veldig feil, noen har altså kommet seg inn på min private snapchat og skriver til vennene mine - og i tillegg bruker bilder av meg, som finnes rundt om kring på nettet. Vennene mine har jo trodd dette er meg, og jeg ante på det tidspunktet ikke hvor mange som hadde blitt lurt av "meg". Men det viste seg etterhvert at et titall av venner har gitt ut instagram passord, apple id, mailpassord og sendt lettkledde bilder av seg selv til noe de tror er meg.

For eksempel pleier "jeg" å sende ut snaps til venninner og spørre "få bilde av sommerkroppen 2015!". Dette er jo noe jeg aldri kunne ha gjort, men om mine nærmeste venninner fikk en slik snap reagerte de ikke så veldig på det, sa heller ikke ifra til meg, og sendte bilder til denne personen. Det er så jævlig ekkelt!

Jeg er så flau, og har prøvd å komme meg inn på snappen min, som ikke går. Jeg har prøvd å kontakte snapchat, men fikk kun svar en gang hvor de ikke trodde på at jeg er den rette eieren av kontoen. Den er ikke lengre koblet til min mail, så jeg føler meg helt lost..

Grunnen til at jeg skriver dette idag, er fordi en bekjent av meg idag, som ikke har fått med seg dette skrev til meg og nesten håpte på at jeg var den som hadde kontroll over min snap - fordi hun hadde fått et lettkledd bilde av meg (tatt fra nettet) og sendt et bilde tilbake av seg selv. Som da ikke havner hos meg, men hos en random gutt som jeg "håper" bare bruker disse bildene for seg selv, og ikke legger de ut over alt. Jeg vet at det er en gutt, jeg vet at han er fra nord-norge, og jeg vet at han er en idiot. Jeg håper jeg finner ut hvem det er. Jeg skal ikke bare anmelde han, men klistre ansiktet hans over hele bloggen min.

Som vanlig hjelper ikke team snapchat, politiet henlegger saker som dette, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. For om ikke alle mine snapchat venner får med seg dette, er det jo bare et spørsmål om tid før personen kan få tak i flere apple id, se deres private bilder på icloud etc etc. HJELP????


er jeg kvinnelig nok nå?

Kommenter her

Da jeg vokste opp, var jeg alltid "hun tynne, hun lille og hun som så ut som en gutt". Da jeg gikk på barne og undomsskolen ble jeg plaget noe voldsomt for dette, og i mine yngre år kunne jeg se langt etter noen som helst slags kjæreste fordi jeg var ikke en av de kule som fikk store pupper og rumpe først. Vel, lang historie veldig kort, slik er det ikke nå lengre og puppene har jeg som sagt operert større (ikke for noen mann sin del, i tilfelle de kommentarene skulle komme) og rumpa mi har liksom kommet pǻ plass etterhvert. Men jeg er enda slank, og har for eksempel null hofter.

Jeg har gått opp en del kilo det siste året, dette ser jeg ikke på som noe stress - faktisk er det helt ok, jeg liker å være tynn og jeg synes ærlig det er fint, men jeg liker desverre nugatti mye bedre og er ikke villig til å velge bort søtsaker i livet for å ha en viss fasong. Det er sikkert lett for meg å si som alltid har vært en xs, så derfor skal jeg heller ikke gi dere en hel tale om hvor viktig det er å være fornøyd for jeg har hatt en lett vei å gå der. Men, det er likevel et par ting jeg vil få fram.

Etter at jeg har lagt på meg og fått mer av disse formene, har jeg fått kommentarer som "åh, så mye finere du er nå, nå er du kvinnelig, nå som du har litt ekstra på kroppen". Ja, der satt du akkurat lista for flere usikre 13åringer som sitter og føler seg som en liten gutt, akkurat der jeg var. Ikke kvinnelig. Som om litt ekstra på hoftene eller puppene skal definere hvor feminin du er. Newsflash, jeg ble ikke mer feminin etter at jeg fikk større pupper. Jeg snakker enda som en sjømann, jeg spiser med albuene på bordet og jeg sitter som en mann. Likevel er jeg KVINNELIG. Det er ikke formene på kroppen din som avgjør hvor verdig du er å bli sett på som en "ekte kvinne", det er heller ikke hvordan du oppfører deg. Det er hvordan du føler deg, og jeg gikk rundt å følte meg mindre verdt enn de andre jentene fordi jeg var senere utviklet. Fordi jeg ikke var "kvinnelig" nok. Herregud, det er jo så latterlig, og det er ingenting man kan gjøre med det - derfor er det så vondt. Så slutt med slike kommentarer, jeg kan gå opp eller ned 10 kg og jeg er uansett en kvinne. Det avgjør heller ikke mandommen din utifra hvor mye muskler du har heller hvor høy du er. Det er så teit at vi skal sette disse stereotypiene som "guttejente" eller "metro-sexual" bare fordi man ikke følger en type mal på hvordan man skal se ut. Om Bruce Jenner ( nå caitlyn ) kan være kvinne, noe hun nå absolutt her, så må man vel få bli sett på med samme øyne fra sine medmennesker og slippe slike slengbemerkninger bare fordi man har lav BMI. Eller?

Jeg får daglig mailer fra jenter i alle aldre som sliter med hvordan kroppene deres ser ut. Enten er de for tynn, for tykk, for "normal", har strekkmerker, har for liten eller for stor rumpe.. Listen er lang, og det har lært meg at du misunner alltid noe andre har, og noen misunnner alltid det du har. Da jeg var ynger  skulle jeg ha drept for å ha vært litt større, hatt mer fett på kroppen og mer former. Nå er det bortkastet energi for meg, og den eneste kondisjonstreningen jeg får er på veien mot kjøleskapet for det å spise hva jeg vil gjør MEG lykkelig. Da føler JEG meg bra i min egen kropp, mens enkelte liker å trene og da er det bra for dem. Alle har sine egne kamper, så jeg vil gjerne gi en shoutout til alle jenter der ute som hater kroppene sine men som prøver virkelig, virkelig hardt å finne skjønnet og styrke i seg selv. Fordi det er vanskelig, det krever masse tid og er mentalt utmattende. Jeg er stolt av dere :-)

DO IT LIKE A BROTHA... osv osv.


tenk at det er over nå

Kommenter her

Sol, bad og bikini - fantastisk! LItt kjipt at vi reiser hjem om bare to dager, føler det er først nå vi har kommet inn i ordentlig feriemodus som betyr godteri i senga, late dager, strandtennis og flere powernaps om dagen, haha. Idag har vi byttet på å sove slik at vi kan vekke hverandre.. Men man blir jo helt utmattet av varmen! Idag har det vært så høye temperaturer med null vind, jeg har nesten smeltet bort i solsenga. I tillegg bestemte vi oss for å gå en tur på 5 km..  Men det var sporty gjort, da.

På snakk om strandtennis, så vant så klart Robin i det, som alt annet vi har prøvd her (utenom min ene seier i air hockey). Men jeg kan leve lenge på at han kræsjet i glassdøren på vei ut til verandaen, jeg ler HØYT når jeg tenker på det! Hahaha. Jeg måtte bare skrive det ned her, slik at jeg husker det for evig.

bikini er fra´bikbok / smykke fra pilgrimVi skal straks dra for å spise på en ny resturant, og vi er begge veldig spente på tilbakemeldingene med tanke på bloggerne som sendes ikveld. Siste episode, huff.. Litt vemodig, dette har jo vært livet mitt i noen år nå. Innspillinger, nerver og minner for livet. Well, next chapter! Om det ikke kommer mer? ;-) 

endelig litt flaks

Kommenter her

Nå er jeg endelig i grei form igjen! Tusen millioner takk for alle tips ♥ Jeg klarer nå å nyte ferien, og aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten deres hjelp til tider. Frisk hadde jeg nok ikke vært! Det ble iallfall masse sitron, lime og te på meg - så om dere sliter med UVI, try it! i store mengder.

Som jeg skrev til dere for litt siden har vi ikke vært så veldig fornøyde med hverken mat eller service siden vi kom hit (spessielt i Chania var det dårlig..), men det er vår egen feil som har holdt oss til de typiske turistfellene og vandret langs hovedgaten i Platanias hver kveld. Jeg hadde jo fått så mange tips hos dere lesere, så vi bestemte oss for å sjekke ut resturanten dos amigos som serverer mexikansk mat. Jeg må anbefale stedet på det varmeste!  Det var god atmosfære, hyggelig betjening og god mat. Det føltes veldig vestlig i standaren, om jeg får lov å si det sånn. Så, det anbefales virkelig om dere skulle legge ferien til Platanias :-) Batteritiden på kameraet takket for seg under middagen, noe som var synd for utover kvelden dro vi på platanias exibition center - litt som whipeout, om dere vet tvprogrammet? Jeg lo så mye at jeg nesten tisset på meg av å se på Robin, han på 1.96 som hopper rundt er virkelig et komisk syn med armer og bein over alt! Burde ha vært filmet, hehe.Ps: dette stedet kunne tilrettelegge å lage vegetarburger om du forklarer at man kan bruke bønner, hehe. Et lite tips! :-)

Jeg skal raskt begynne på neste blogginnlegg med litt bilder fra dagen vi har hatt så langt ♥ og ikveld skal vi på en resturant oppe i kveldene :-) Gledes! Og ikke glem aller siste episode av bloggerne som sendes ikveld! Tenk at det har gått så fort! Jeg er uendelig takknemlig for det fantastiske eventyret jeg har fått være en del av, og kommer aldrit il å glemme den beste tiden livet mitt.

jeg har bestilt iMac!

Kommenter her
For å bedre litt på humøret mitt bestilte jeg idag en iMac :-) Jeg har ønsket meg en slik lenge, og tror den kommer til å se veldig fin ut i stuen min hjemme.. Den er jo så stilren! Dessuten kommer det til å føles mer ut som jeg faktisk jobber om jeg sitter på en stasjonær mac, enn min lille bærbare som brukes til alt mulig rart. Denne skal ikke bli brukt til annet enn jobb :-) Den skulle komme hjem til meg om tre dager, så da har jeg den med en gang jeg lander i Norge, sånn cirka.. Jeg kan godt gi dere en liten produktanmeldelse av den etterhvert, om dere vil?

Hva slags data bruker du? Kanskje noen har en iMac?


overfladisk perfekt

Kommenter her

Igår kveld dro jeg og Robin for å spille minigolft. Han vant, selv om jeg fikk jukse og ble tildelt ekstra poeg for ting jeg ikke fortjente, OG jeg ga han minuspoeng, likevel vant han. Vi hadde en super kveld, og her var jeg lykkelig uvitende om hva som ventet meg idag...

 

(annonselenke) shorts fra berhska / jakke zara / body fra y.a.s - nelly. Det er jo egentlig undertøy, og i 99% av tiden skjulte jeg den under jakken om det ikke ble for varmt, som over her. Da fikk bodysuiten synes litt, og vi var jo tross alt alene på minigolf-banen :)

En supersøt jente som er veldig glad i å se på bloggerne kom bort til meg i går med mammaen sin. Veldig koselig å møte deg, fine du ♥ Denne dagen har vært perfekt - på utsiden, bokstavelig talt. Strålende sol, vindstille og konstant avslapping, kun avbrutt av en dukkert i bassenget nå og da. Men for meg? Vel, jeg veksler mellom å sitte på do med den forferdelige urinveisinnfeksjonen min, og å spy fordi jeg har oppkastsyke i tillegg. Jeg har vært på apoteket og fått medisin, jeg drikker te og tranebærjuice, men det funker ikke.. Haha kontrastene er så store, Robin ligger ute og soler seg, mens jeg sitter på do 24/7. Blogger til og med fra toalettet nå..Jeg er  desperat her. Jeg hater å spørre dere om tips hele tiden, denne bloggen skal vel inspirere dere og ikke motsatt, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.. jeg googler og googler, men alle råd har jeg hørt og tatt i bruk, eller så har jeg ikke tilgjengelighet for det nå. Så, vær så snill - noen kjerringråd?

enda et lite kjæledyr

Kommenter her

Er det en ting jeg som pescetarianer (fisk men ikke kjøtt) har slitt litt med siden jeg kom hit, så er det maten. Jeg har jo ikke noe imot pizza margeritha eller gresk salat, men det blir ganske ensformig i lengden og sjømaten har ikke vært god.  Maten vi har spist her har generelt sett ikke vært noe særlig å skryte av, noe som skuffet meg litt ettersom på mitt forrige besøk i Hellas, på øya Kefalonia, hadde veldig bra mat.

Men igår kom vi endelig over et bra sted! Nå husker jeg selvfølgelig ikke hva det heter, som var veldig lite bloggete av meg. Men kanskje noen av dere vet? Vi gikk iallfall rundt i hovedgaten i Platanias, og kom fram til en resturant som lignet litt på en hage. Det var så koselig stemning! Etterpå gikk vil til en bar / klubb og drakk litt samtidig som muligens verdens beste dj ga oss tidenes soundtrack. Altså, vi snakket non-stop om musikken der, det var så jævlig bra. Jeg og Robin feiret vel på en måte at vi har vært samboere i 10 måneder igår, og jeg hadde en veldig romantisk og fin kveld som ikke kunne ha vært bedre♥ 

Haha dette bildet under mente Robin var nydelig??? Forskrekket duckface. Men takk, takk!


Men hva skjer når vi kommer hjem? Jo, dere vet jo jeg og mitt dyrehjerte.. Vi møter en veldig snill hund ved inngangen til hotellet, og etter litt kos følger han etter oss til rommet. Vi gir han en liten håndduk å sove på, vi koser masse og gir hunden mat. Jeg tenker bare YES, nå har vi fått en lekekamerat for resten av kvelden, helt til Robin begynner å noie ut og fortelle meg at nå får vi sikkert skabb. Jepp, da var det vel kanskje OK at hunden var borte i morges, jeg er så naiv på alt mulig og kan kose med alt fra en kylling i veikanten til en hund på søppeldynga, jeg bryr meg ikke for jeg har så lyst til at alle skal ha det bra, haha.

Hehe..

Kanskje noen av dere også har fått et midlertidig kjæledyr på ferie før? Vel, nå stakk jo riktignok denne ifra meg,men det er ikke første gang jeg har "passet på" noen på ferie! Selv om det kanskje ikke er helt rett å gjøre? Men, hva skal man si! Vanskelig å la det gå...

 

happy!

Kommenter her

Hei dere! Håper dere har det fint?

Her er alt tipp topp, for solen kom endelig fram! Jeg og Robin sto opp allerede klokken 07, spiste forkost og har vært våken siden da. Vi har plasket litt i bassenget, solt oss masse, jeg har lest i boken min og vært masse på do, haha. Nope, urinveisinnfeksjonen er enda ikke ferdig med meg, men takket være deres tips drakk jeg over en liter appelsinjuice igår, og idag har det også blitt en del, så jeg føler meg på bedringens vei. 

Vi har bestemt oss for å dra til Chania idag! Byen ligger 1,5 mil fra hotellet (som heter asterion, til dere som lurte), så vi tar taxi bort dit for shopping, lunsj og segwey! Jepp, Robin har aldri testet det før, og jeg synes det er sååå morsomt! :-) Om det i det hele tatt er mulig å leie? Kanskje noen av dere har leid segwey i Chania før? Jeg husker jeg gjorde det i Tyrkia, men her er det tydeligvis kun guidet tour man kan benytte seg av, og det er litt kjedelig synes vi...

Uansett! Jeg har forhåndsskrevet et innlegg som kommer mens vi er borte, og så snakkes vi mer ikveld! ♥

smink deg som meg - sommersminke

Kommenter her

annonse

Jeg tenkte jeg skulle gjenskape denne looken i en video for dere, ettersom jeg har blitt spurt hva jeg bruker og hvordan jeg gjør akkurat denne. Men, nettet her er for tregt til noen video, så jeg får eventuelt spare den og legge den opp i oslo - enn så lenge, får dere forklaringen i et innlegg! Og dere får 20% rabatt på all sminke om dere oppgir koden SE7 på coverbrands.no - rabattkoden varer til 11. juni ♥ 

- Summer bronze look -Jeg elsker en "bronzy" look året rundt, men det er jo absolutt ekstra fint om sommeren når det ser mer naturlig ut, og med litt farge på kroppen. Denne looken er utrolig enkel å gjenskape, med kun et fåtall av billige produkter og enkle teknikker. Alt av produkter er fra coverbrands!

- For ansiktet -

 Disse produktene er alt man trenger for ansiktet (med mindre man skal highlighte conture, som jeg har laget video på tidligere). Jeg påfører først foundation fra glo minerals i fargen honey light over hele ansiktet. Denne har en ganske god dekkeevne, er ikke oljete og et par nyanser lysere enn min egen hudtone - noe jeg selv liker best, da kommer kinnbeina mer fram når jeg begynner å markere disse. Jeg påfører alltid foundation med fingrene, men blender ut alt med en beauty blender. Tips! En beauty blender er nesten et "must" å ha uansett, og gjør at man får en såkalt "photo-finish" og ikke harde kanter og linjer når man sminker. Til slutt tar jeg balm desert bronzer på kinnbeinene, litt i panna og langs neseryggen.

For å avslutte hele ansiktet, tar jeg mary lou manaziner, en highlighter, over kinnbeinet, ned langs neseryggen (mellom der jeg tok bronzer) og under øyenbrynene. Tips! Om du vil få leppene til å se større ut, ta litt highlighter over midten av leppene. Om du sliter med uren hud, tar også highlighteren fokuset litt bort fra dette :-)

- Øyne -

På øynene er det heller ikke noe hokus pokus. Jeg starter alltid med å ta på meg løsvipper, og de jeg bruker finner dere her. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler det er mye lettere å se underveis hvordan resultatet kommer til å bli om jeg påfører vipper først, med tanke på ønsket mengde skygge osv. Riktignok er det litt vanskeligere å påføre skyggen med vipper på, men man lærer seg.

Så, skyggen! Jeg bruker nude dude fra the balm, og påfører først fargene fabulous og faithfull blandet over hele øyelokket, deretter fargene friendly og funny på utkanten av øyet og blander fargene sammen med en god blending brush.På snakk om børste, denne er uten tvil den beste til å blande skyggene sammen, men også perfekt å bruke om du skal blande ut highlight / contouring på nesa. Jeg lager også en vinge med fast eyeliner over øyet, og bruker en fra glo minerals. Tips! Om du vil ha en finere vinge påført med liner,  hold noe rett (for eksempel et brett med p.piller som jeg gjorde) ved siden av øyet, og tegn inntil den.
Så er det bare å påføre ønsket gloss og lipliner, så er du good to go! Når jeg er hjemme i norge vil jeg lage video / innlegg om hvordan man kan smnke leppene større, hva tror dere om det?too much information

Kommenter her

Advarsel: i løpet av de neste settningene kommer du til å få tildelt personlig informasjon fra en 20 år gammel jente som glemte hvor grensen mellom personlig og privat gikk for lenge siden.

Jeg har blitt holdt våken hele natten av den JÆVLIGSTE urinveisinnfeksjonen jeg har hatt i hele mitt liv. Om jeg ikke satt på do, lå jeg på badegulvet og gråt, helt til jeg mannet meg opp for å ligge i badekaret og gråt der istedenfor. Altså.. ingen som ikke har hatt urinveisinnfeksjon kan se for seg hvor jævlig det er når det virkelig treffer hardt.. Været er i tillegg ikke helt på topp, så det er ikke så mye å finne på. Er jo så klart delig å være her og ferie er tipp topp uansett, men man ønsker jo gjerne å være frisk + ha godt vær når man først reiser bort. Så, hva skal man gjøre når det er dårlig vær og man er på ferie?

Vel, jeg kan jo alltids SE på de nye joggeskoene mine, som jeg ikke enda har brukt.. Disse finner dere her (annonselenke)

Og jeg kan gå rundt i sløveklær...

... eller jeg kan lese boken som jeg kjøpte med meg hit. Som dere kanskje ser heter den "hagen i harlington" og handler kort fortalt om to tidsperioder, og to affærer i mellom der. Altså utroskap og forbudt kjærlighet i fortid og nåtid. Hadde ikke så høye forventninger, men den har vist seg å være veldig bra!

Vel vel.. jeg får nok prøve å finne på noe.. Kanskje noen av dere har tips? Hva kan man gjøre når formen er dårlig og været er dårligere på ferie?

en forklaring

Kommenter her

Igår var vel muligens den største dagen så langt i mitt og Robin sitt forhold (for min del) fordi... jeg vant over han i air-hockey, haha. Jeg vinner aldri noe som helst, og ihvertfall ikke over Robin med mindre han lar meg vinne, men denne gangen var det på ekte. Halleluja! I går kveld var vi altså innom en liten spillehall, etter en sen middag og noen drinker. Vi gikk litt rundt i Platanias for å bli litt kjent og se oss om, men regnet pøste deg og vi dro raskt tilbake til hotellet. Neste gang vi beveger oss bort fra hotellet blir det nok til Chania, har hørt det er bedre shopping og litt mer action der?

Klokken er snart 17 på ettermiddagen her (vi ligger en time før dere i Norge), og jeg har virkelig vært slapp idag. Akkurat nå har jeg både matkoma og er utrolig trøtt,haha. Og nope, ingen sol idag heller! Men nå skal jeg sette igang å prøve å lage en video om hvordan jeg sminker meg, som var ønsket av dere. Satser på at internett er samarbeidsvilig, og jeg får lagt den opp :-)

 


Ps: med tanke på sist innlegg. Jeg kan forstå hvorfor enkelte blir provoserte når de tror folk selvdiagnoserer seg med psykiske lidelser hele tiden, fordi det da er vanskelig for de som faktisk sliter å bli tatt seriøst. Selv om jeg altid har vært åpen på bloggen om at ting kan være vanskelig har jeg aldri fortalt i detaljer om min prosess, hvilke diagnoser jeg har hatt / har og hvordan jeg har blitt behandlet. Selv om jeg idag teknisk sett er bipolar, men uten symptomer, uten medisinering og lever et fint liv (selv om jeg vet at dette alltids kan være en periode...), er jeg veldig stolt over meg selv og føler meg sterk som gikk hardt inn for å bli bedre, og føler at jeg har klart det. Jeg føler også derfor at jeg kan kalle meg "tidligere bipolar", fordi jeg ikke lengre er "syk" selv om "sykdommen" finnes i meg. Forstår dere? Jeg er også klar over forskjellene på bipolar, manisk depressiv (som jeg også ble kalt av en psykolog, ikke psykiater), å være deprimert og å ha en dårlig dag. Jeg håper man heller kan se på innlegget i sin helhet istedenfor å henge seg opp i detaljer, når jeg vet at det innlegget kan hjelpe noen (som jeg også har fått tilbakemeldinger på). Å komme med påstander som at jeg ikke aner hva jeg snakker om blir både feil fokus og en grunnløs anklage. Ta vare på hverandre!

hilsen tidligere bipolar

Kommenter her

I mitt liv, så har jeg ikke vært særlig flink med forhold. Jeg klarer alltid å finne feil. Noen ganger i andre, men for det meste i meg selv. Jeg ser for meg slutten allerede fra starten, jeg frykter den og ønsker den ikke, men jeg ser den likevel for meg. Bare sånn at jeg ikke skal bli skuffa, liksom. Jeg ser for meg slutten, og så skaper jeg grunnen på egenhånd, ødelegger, og lar meg selv stå igjen alene.

Jeg tror at jeg tidligere har pushet gutten mot et visst punkt fordi jeg ikke vil ha feil. Jeg ser så hardt for meg at han skal såre meg, så derfor legger jeg nesten opp til å bli såret, bare fordi jeg vil ha rett. Anklager han for ting han ikke har gjort, straffer han for ting som enda ikke har skjedd og ødelegger livet mitt fordi jeg alltid har trodd på at jeg er verdig kjærlighet.

" Han synes nok hun er mye finere enn meg. Han er nok bare med meg av kjedsomhet. Han snakker nok mer med andre enn meg. Han bryr seg ikke om hva jeg gjør. Jeg kan ikke sende melding, da er jeg irriterende. Han ser nok ikke en framtid med meg, for hvorfor skulle han det. Ikke vits å håpe på noe stort, det skjer jo ikke uansett". Noen som har hatt slike tanker? Vel, da har du virkelig sabort for deg selv.

Jeg har hørt et ordtak flere ganger - ingen vil elske deg, med mindre du elsker deg selv. Det er feil. Jeg tror noen kan forgude deg, elske deg over alt på jord og være villig til å stå ved din side uansett hvor mye du hater deg selv. Men da gjør du det veldig vanskelig for den som faktisk elsker deg. Men jeg vet hvordan du har det. Alt du vil er jo å bli elsket, alt du vil er å være trygg. Hvorfor kan du ikke bare slippe han inn? Hvorfor kan du ikke bare gi alt, våge og satse?  Det er stemmen i hodet ditt. Din verste fiende som har stoppet deg så mange ganger, som spør deg det vanskeligste spørsmålet av dem alle. Hva om? Ja, hva OM det tar slutt en dag? Du orker ikke kjempe imot en gang. Livet er ikke helt din greie, det funker jo aldri for deg. Alle er ute etter å ta deg, karma hater deg og å faktisk ha en lykkelig slutt står ikke skrevet i din bok. Du orker ikke gjøre en endring i livet ditt, for du har allerede skrevet hver side, for hvert eneste år uansett. Det kommer til å være jævlig. Du kommer jo bare til å bli såret uansett.. Eller?

Jeg har noe å fortelle deg, som du sikkert vet fra før av. Om du er like destruktiv i tankegangen som jeg har vært, ja - da er nok disse ordene på repeat i hodet ditt.  Forhold kan ta slutt. Det kommer til å være så ubeskrivelig tungt om det skjer, og det kommer til å sette sine spor i deg. Men det kan også ende i en evighet sammen, og uansett hva, så har du skapt fantastiske minner. Uansett hvor dere ender opp, vil det være en fantastisk reise og en berg-og-dal-bane av sterke følelser, om du bare tør. Og da kjære deg, kommer det til å være verdt det uansett hva.

Du kan ikke styre hva som skjer, og du kan ikke styre andre mennesker, men din egen lykke.. Den kan du faktisk gjøre jævlig mye med. Jeg gikk rundt å trodde jeg ville dø, når jeg egentlig bare ville bli reddet, og da er fokuset helt jævlig feil. Ingen kan redde deg ut fra dine egne tanker, bortsett fra deg selv. Hilsen tidligere bipolar.
Ps: Ja, jeg vet at bipolar er en kronisk lidelse som ikke "skal" gå over. Men jeg fikk denne diagnosen av psykiater, og har fått hjelp for det, og har over så lang tid ikke følt meg bipolar at min nåværende psykolog sier at jeg ikke burde omtales som bipolar lengre. Det føler jeg ikke selv heller lengre, så om jeg er bipolar uten symptomer ønsker jeg heller ikke å kategoriseres under det. Psykiske lidelser skal man ikke ta lett på, og det gjør jeg ikke heller.

endelig litt bikinivær

Kommenter her

Her kommer noen bilder av stedet vi bor på. Veldig fint og koselig :-) Riktignok et lite stykke utenfor noe som helst sentrum (aner faktisk ikke hvor vi er?) og null tilgang på butikker, resturanter osv. Så når vi skal gjøre noe må vi ta taxi over alt.. Men det går fint! Vi har jo eget basseng, det er fint på hotellet og vi koser oss masse - i tillegg har vi trent! Vi fikk til og med litt sol idag, så humøret mitt er på topp! Nå skal vi fikse oss litt kjapt og komme oss til et eller annet sted hvor man faktisk kan gjøre noe, Robin oppdaget nettopp at han har glemt hele toalettmappen sin så det ble et lite helvette her, haha.. Håper det finnes noe sted hvor man kan kjøpe alt mulig man trenger..?

 

Bikini fra bikbokhoodie uten armer fra junkyard.

Håper alt er fint hjemme i Norge! Fikk en snap av at det regner i Oslo, heheh.. Sånt liker man å se når man selv er på ferie (selv om det regner her også, lol).

Hei fra Kreta!

Kommenter her

God morgen! Akkurat nå sitter jeg og blogger rett utenfor leiligheten vår her på Kreta. Jeg skulle gjerne ha fortalt dere at jeg skal legge meg ved bassengkaten for å sole meg, men desverre er det overskyet og har regnet store deler av morgenen. Dagen er enda ung, så vi får se hvordan det utvikler seg - uansett er det jo koselig å være her med min kjæreste :-) Vi kom fram hit ganske sent inatt, og da rakk vi bare å spise litt før vi begge sovnet, meg med hodet på brystkassen hans som vanlig ♥Vi har ikke gjort annet idag enn å spise frokost og slappe av, jeg går enda rundt i soveklær haha.. Nå skal vi dra å tren og komme oss ut av sløvheten, så oppdaterer jeg dere senere med bilder på hvordan det ser ut her vi bor! Ser sånn fram til en max avslappende ferie :-)

 Genser mamma sin / veske louis vuitton / sokker fra junkyard

Veldig deilig med ny header også, forresten! Tusen takk til flinke Cecceaya som har laget den. Hva synes dere? Bedre enn den jeg hadde før, sant?Mange søte kommentarer om den allerede også, woho!

det er slutt, jeg må reise på feire alene

Kommenter her

Haha, det var altså Robin sin respons da jeg ba han velge overskrift... God formiddag, forresten!

Av alle dumme ting jeg kunne ha funnet på da jeg kom hjem igår, gjorde jeg det desidert dummeste av alt. Jeg byttet til et litt penere antrekk og dro for å drikke alkohol med venninner. Et glass vin ble til en mojito, som ble til tre mojito som ble til dansing på byen, mat på mcdonalds og tre timer søvn inatt. Jeg var så redd for å ikke komme meg opp i morges, men det gikk! Så nå sitter jeg her på gardermoen med Robin, og venter på vårt litt for sene fly til Kreta / Platanias ♥ Jeg gleder meg masse til en uke med sol, bad og avslapping! Og skal så klar vise dere masse bilder :-) Det er meldt regn tre av dagene vi har der, men vi skal kose oss uansett! Nå som Robin har fått personlig trener og jeg skal begynnne med det samme etter ferien, tenkte vi å faktisk trene litt når vi er borte. Han er jo veldig inne i det nå, så det motiverer meg også.

(annonselenker) kjole bikbok / sko fra nly shoes / jakke fra glamorous

Vi har akkurat tatt ut litt penger, spist middag og handlet litt smått på taxfree, så nå sitter vi og venter på flyet som har blitt forsinket to ganger nå. - men det gjør ingenting, da får vi bedre tid til å sitte på flyplassen med et glass vin og bare snakke om hva som har skjedd de siste dagene når vi har vært fra hverandre..Haha nå lyver jeg, vi har vært her i to timer og Robin har snakket nesten non-stop i telefonen siden vi kom hit med moren sin eller kompiser.. Men når han legger på skal jeg snakke hull i hodet på han om naturen i nord-norge og den fine familien min :-)Håper dere ønsker oss en god tur, og at dere også får en fantastisk fin sommerferie når den tid kommer ♥ Og, om noen av dere har filmtips til hva jeg kan se på flyet, kom med dem :-) Tenkte å gjøre noen filmer offline på viaplay / popcorntime nå.

skolegang og framtidsplaner

Kommenter her

Jeg vil gjerne takke dere en million ganger for fine kommentarer på gårdagens innlegg om kjærliget ♥ Jeg elsker å skrive, og jeg har så mange innlegg på lager som jeg gleder meg til å få ut etterhvert. Dere blir ikke bare kjent med meg personlig, men jeg kjenner jo flere av dere også nå, slik som dere åpner dere for meg. Dere gir meg masse inspirasjon! Og tusen takk for alle fine kommentarer om bloggerne igår også, jeg så episoden med familien, og så en gang til med venninner. Om dere ikke fikk sett episoden, kan du gjøre det her med tv2 sumo. 

 

Tskjorte - forever 21.

Jeg har akkurat fikset meg, og snart skal snille pappa kjøre meg til flyplassen som ligger nesten en time unna. Jeg reiser til Kreta imorgen, men er tilbake i Harstad rett etter det for å være med venninnene mine som er ferdig med eksamen for denne gang. Er veldig stolt over dem alle, og nå fortjener de en ordentlig feiring :D Spessielt Anne-Sofie som ikke gjør annet enn å lese og pugge året rundt.. Jeg får jo ofte høre her i kommentarfeltet at jeg ikke gjør noe med livet mitt bare fordi jeg ikke fortsatte skolegangen, men vi alle velger ulike veier her i livet og jeg klarer meg jo fint. Jeg har vitnemål med gode karakterer, og kan ta opp studiene ved en senere anledning om jeg skulle ønske det. Som jeg har nevnt for dere tidligere, tenker jeg jo litt på makeup.. Jeg skulle gjerne ha blitt ordentlig god på det!

Er noen av dere i samme situasjon som meg, hvor dere har valgt å sette skolegangen litt på pause? Eller noen som kanskje gjorde det, men kom seg inn i hele skolesystemet igjen? Ser for meg at det kan være veldig hardt.

 

perfekt kjærlighet

Kommenter her

Jeg har fått et veldig godt råd hos mine foreldre når det kommer til kjærlighet. I et forhold så må man velge sine kamper - man kan enkelt og greit ikke gå rundt å være sur for alt. Du kan ikke bitche for at partneren din ikke har ryddet, ikke kommer hjem i tide, ikke sier de rette tingene og kanskje ikke prioriterer helt likt som deg. Om du likevel ønsker å være med dette mennesket, så må man faktisk svelge en hel haug av kameler underveis og bestemme seg for hva som er verdt det og ikke. Det er sikkert tusen ting jeg ikke er helt 100% fornøyd med når det kommer til Robin, og samme veien tilbake. Man må faktisk bare holde kjeft noen ganger, og tenke "vet du hva? kanskje det ikke er så nøye at han glemte oppvasken idag / kom hjem for sent / ikke sa at jeg var fin på håret", og han finner seg i at jeg er en psyko gal kjerring med hormoner like ustabil som internettsignalet vårt på bygda i Harstad. Det er ingen fra utsiden som kan si noe om dynamikken i noen andre sitt forhold, hvordan noe fungerer dem imellom og hvilke enigheter de har. Som offentlig person (wow, så kleint) må jeg daglig ta stilling til folk som skal mene hva som er rett for meg - uten å i det hele tatt ha møtt meg. I et forhold er det viktig at du er ok, ikke at alle andre skal mene at noe er ok. Forstår dere?

Det er så utrolig lett å fokusere på det negative i en stressende hverdag, og man tar ofte negativ energi ut på den man elsker - spessielt om man er trygg på en person. Det er også mye lettere å skrive et innlegg om ting som er dritt, haha.. Så, her kommer et innlegg med et par enkle små punkter som jeg elsker ved Robin, og som gjør alle hans små skavanker verdt det.

♥ Om jeg vil sove før han er trøtt, legger han seg alltid med meg - uansett hva. Enten sovner han selv, eller så holder han rundt meg til jeg sovner og så går han ut. Dette er faktisk veldig romantisk synes jeg, vi har jo vært samboere i 10 måneder, men jeg legger meg likevel aldri uten han.
♥ Han tar seg tid til å høre meg fortelle i en evighet om alt det rare jeg har drømt natten før. Hver eeeeeneste morgen, haha.. Det er jo sikkert latterlig kjedelig å høre på, men han gjør det og er like interessert hver gang. Og han trøster meg om jeg har mareritt.
♥ Han får meg alltid glad, når jeg trodde jeg aldri kom til å smile igjen. Jepp, disse dagene kommer for alle, men han finner seg i mine utbrudd, og klarer å forstå hva jeg trenger i enhver situasjon.
♥ Han kysser meg heeeeele tiden, jeg får sikkert 1000 kyss om dagen! Det er viktig å kysse, hehe.
♥ Han rydder, vasker alt (til og med mine klær), henter pakkene mine på posten og er minst like engasjert som meg når jeg får nye klær, haha.
♥ Han går på butikken for meg, alltid. Uansett om jeg skal ha en superliten ting, som en kjærlighet på pinne. Uansett hvor ubetydelig eller hvor lite, uansett om det er storm ute, han spretter opp fra sofaen med en gang jeg nevner at jeg har lyst på noe. Og han er glad for å gjøre det.
♥ Han ser på frustrerte fruer med meg selv om han ikke liker serien selv, kun fordi det er min favoritt.
♥ Han lar meg snakke om mine problemer, og han avbryter ikke, han bare hører på. Han dømmer meg ikke for noe jeg har gjort før, noe jeg har gjort nå, eller nedlatende tanker jeg har om meg selv. Han prøver bare å hjelpe istedenfor å bli irritert eller skyve meg bort.
♥ Han har adopert deler av min nord-norske dialekt i sin svensk, noe som er så utrolig sært / rart / søtt. "Ska jag va ILAMMI dig", haha.

Poenget var, folkens! Om det ikke sårer deg, om det ikke plager deg imorgen, om du om et par dager likevel ville ha glemt hva dere kranglet om - la det gå. Gjør noe med det selv, tenk over "ville jeg ha blitt sur på en venninne over dette?" for eksmepel. Man har veldig lett for å angripe kjæresten sin og sette dem i vanskelige situasjoner, med svært så liten grunn. Perfekt kjærlighet er ikke å ha en partner med null feil, men å klare å se forbi de feilene - for om gresset er grønnere på den andre siden, har du glemt å vanne ditt eget.

 

familie ♥

Kommenter her

YES, idag kom bankkortene mine!! Dere husker kanskje at jeg mistet hele pengeboka mi på findings, men idag dumpet altså mine lifesavere ned i postkassen og livet føles komplett igjen, haha. Jeg kastet meg i bilen med en gang (eller, jeg ventet først i to timer på lillesøsteren min som alltid er så treig..) og så dro vi inn mot byen for litt shopping. Lille babyen min ville også være med!cardigan nly trend / bukse h&m (annonselenke)

Det var noen av dere som lurte på om jeg kan blogge om lillesøsteren min, og jeg kan vel si såpass som at hun går første året på samme videregående jeg gikk på, er født i 98, heter Frida og har svært liten interesse for blogg, tv og at jeg er såkalt "kjent". Hun ønsker ikke å være med på bloggen, eller iallfall i så liten grad som mulig, og det er så klart helt greit for meg. Slik er det for de fleste av vennene mine også, og selv om det noen ganger er trist fordi jeg vil gi et bedre innblikk i hverdagen min må jeg også respektere de rundt meg :-)Ikveld skal familien spise hjemmelaget vegetarpizza (den er fantastisk!) og se på bloggerne sammen. Dere glemmer vel ikke episoden 21:30 på bliss? Da er jeg og Robin i Harstad, på fisketur og han får sett hjembyen min for første gang. Tror det blir veldig bra, jeg ♥ 

et veldig bra valg

Kommenter her

Tusen takk for alle tips angående innlegg! Jeg får laget litt her, så tar jeg med meg resten av inspirasjonen til Oslo :-) Her kommer første ønske fra en leser! De fleste av dere husker sikkert kattene som jeg reddet fra en muligens trist sjebne i Spania? Vel, her er de!

Siv, som av de to er den mest sjenerte, rolige og forsiktige. Men kosete, det er hun!Bjørn som konstant ser forbanna ut, hehe. Elsker virkelig looken hans, en sur ugle som har kræsjet i en vegg! Vil alltid utforske, sjekke ut nye ting, leke og kose enda mer. Når jeg tenker meg om, har de beholdt samme personlighet som fra den dagen jeg kjøpte dem for ett år siden.. Utrolig at dyr også har så sterke personlighetstrekk!Kattene er både rolige, snille og vakre, men jeg angrer likevel ikke et sekund på min avgjørelse om å gi dem videre til familien her. Jeg klarte fint å ta vare på dem i Oslo, men her har de større plass, muligheter til å være ute og alltid mennesker i nærheten. Dessuten går de veldig greit overens med hundene, noe som betyr enda mer morro for hele flokken!Å skaffe seg et kjæledyr er en stor avgjørelse, og jeg vet at om jeg faktisk tenker logisk er ikke et dyr passende i mitt liv per dags dato.  Jeg kan fint ta vare på et dyr, og jeg lar jo ikke noen lide, men jeg liker enda å reise, jeg har ingen fast timeplan og vanskelig for å legge rutiner,  og vil gjerne ta meg turer på byen hvor det fort blir sent som betyr mange timer ute av leilighet. Et dyr fortjener bedre, men jeg angrer likevel ikke på valget om å kjøpe kattene. Og angående hunden min, som dere ser på bildet over - fra dagen jeg fikk henne som 15-åring var det heller aldri planen å ta henne med meg ved en eventuell flytt. Det var klart fra dag en at hun skulle bli her, for da var jo min plan å bli student. Hund på studenthybel i en hektisk periode ville ikke ha vært bra, det heller. Og i livet mitt akkurat nå?  Nei, det hadde vært feil og egoistisk når Rigmor trives så godt her som hun gjør i sitt nåværende hjem.

Jakken er fra nike (adlink)

Har noen av dere et kjæledyr dere har et ekstra nært bånd til? Fortell! Det er så koselig og rørende, man bør vireklgi tenke mer på dyrenes følelsesliv, for det eksisterer :-)


Ps! Vil DU lage min nye header? Jeg er så lei av min nåværende, og vil gjerne bruke bildet i DETTE innlegget. Mail meg forslag på sophieeliseblogg@hotmail.com.

Den jeg velger vil selvfølgelig link til sin blogg / hjemmeside / instagram.

videoblogg - la oss snakke om alt

Kommenter her

Som dere vet elsker jeg å bare slenge sammen en spontan videoblogg og snakke mer "direkte" til dere - føler det båndet vi har blir sterkere da, om man kan si det sånn. Hva synes dere? Hør på hva jeg spør om i videoen, og gi meg gjerne noen pekepinner ♥

 

jeg er fri

Kommenter her

Jeg elsker å kjøre bil! Haha, jeg innbiller meg at jeg er så redd for å kjøre, men med en gang jeg kommer bak rattet igjen er det fantastisk. igår kjørte jeg i flere timer med en venninne, og etter å ha droppet henne av hjemme tok jeg en liten spontan kjøretur alene med høy musikk.. Da føler jeg meg så fri! Så, idag skal jeg være bak rattet igjen som den råner-rotta jeg prøver å være, haha. Jeg skal plukke opp en venninne, så drar vi for å spise, ta solarium (jeg dekker ansiktet pga pillene jeg går på) og kose oss. ♥ Jeg eier jo ikke skam, så det blir ned med rutene og høy musikk! Woho! Jeg har det veldig bra av å være hjemme, merker jeg. Og jeg tror Juni kommer til å bli en fantastisk fin måned, det merker jeg i hele kroppen. Livet er bra, kjærligheten er bra, leiligheten hjemme er bra og familien her er bra. Man må ta vare på de fine dagene, vi får så få av dem. Bare tenk på all tiden man skal være død (hilsen filosophie).

Ellers må jeg si at kommentarfeltet her virkelig gleder meg om dagen. Satt nettopp med et smil da jeg skulle svare dere under sist innlegg. Lots of love!!


Jakken er fra nike (annonselenke).  

Noen andre her som eeelser å kjøre bil og kanskje savner det litt når man flytter hjemmefra?

man trenger det ikke!

Kommenter her

På flyturen hjem til Harstad nå var det en mildt sagt stressa Sophie som var forbredt på at min siste time hadde kommet. Som alle dere garantert har skjønt, er været i norge jevnt over ikke på sitt aller beste nå. I hovedstaden var vi ikke noe heldigere, og jeg trengte noe¨for å distrahere meg på flyturen, med en gang det er litt vind tenker jeg at flyet absolutt ikke tåler det. Jeg sto på kiosken rett før avgang og vurderte hvilket magasin jeg skulle velge å lese mens jeg dytter ned godteripose på godteripose. Hva skal man velge da, for å ikke føle seg som en misslykket gris som ønsker å nyte en pose cheesedodles? Må jeg virkelig like raw food og trene seks ganger i uka for å kunne lese et magasin uten å ville skyte meg selv?

Anywho, jeg valgte blandt annet å kjøpe med meg DET NYE, som en liten motvekter til alt det overfladiske jeg så i bladhyllene. Saken om å være usminka, og null retusj på bildene i etterkant har blitt diskutert stort i media da bladet kom ut. Visste dere at jeg egentlig skulle være med i denne utgaven? Jepp, jeg var på shoot, ble intervjuet og alt, men fordi jeg enda hadde litt vippeextensions på shooten kunne jeg ikke bli innkludert i den ferdige utgaven. Forståelig, men så klart ville jeg jo være med! Jeg synes det er synd, for min egen del, fordi jeg hadde ille acne på den perioden og ville gjerne vise at det også er OK, i tillegg ville det ha vært en milepæl for meg på den tiden.. Å faktisk tørre å vise meg sånn. Men nå har jeg jo likevel turt, på bloggen! Og det er jeg glad for.  Alle kjendiskvinnene i denne utgaven ser jo like polerte uansett, og at Jenny Skavlan har et strekkmerke når jeg selv har 1000 gjør ikke akkurat at jeg hopper i taket av glede, MEN - jeg synes DET NYE har stått fram som et fantastisk eksempel her på at vi må være mer komfortable med oss selv, og jammen ble jeg ikke fristet til å være mer usminka her på bloggen også. For i hverdagen, så er jeg tross alt mye mer med sminke på, enn av! Anbefaler dere jenter der ute å kjøpe nummeret, og om dere enda fortviler og tenker "ja men, de er jo perfekte uansett" så tenk på at ja, det ville nok alle ha tenkt om deg også, om de så nettopp deg i det bladet :-)Mine første vans, som også ble med på reisen. Kan kjøpes her (annonselenke).

Der fikk jeg sagt det jeg ville si om dagens sminkehysteri - for nå. Man trenger det ikke hver dag, og man trenger det ikke hele tiden.  Det har ikke jeg insett før det siste året, og glad er jeg for det.. Nå er jeg og min rosa koffert endelig hjemme, jeg venter på taco og ser fram til en rolig kveld. Peace!

 


 

home to mama

Kommenter her

Nå skal min kjære følge meg ned til jernbanetorget for å sende meg og min tunge koffert avsted til Gardermoen. Vi har brukt morgenen på vaffel, kos og mye tull, en perfekt måte å si farvell på :-) Flyet til Harstad letter litt senere i ettermiddag, det verste tidspunktet å ta fly på for da rekker man ikke å gjøre noe hverken tidlig eller sent å dagen. Jeg satser på at jeg får inn en powernap på flyet, nå i det siste har jeg klart å duppe av på hver eneste reise. Jeg synes faktisk det er koselig å sitte på fly nå og da, og bare få ta det rolig å høre på musikk. Litt egentid for meg selv ♥Et lite tips til hvordan du kan spare en haug med penger på flybilett - få plass i din egen koffert!


Hoodien min er fra h&m, tights fra junkyard.

Desverre er pappa på repitisjonsøvelse for militæret akkurat når jeg er hjemme, men jeg får bruke dagene med mamma, lillesøster Frida og venner istedenfor. Lillesøsteren min flytter til new zealand for utveklsingsår om bare en måned, så jeg må passe på å bruke så mye tid med henne som jeg kan i forkant! Jeg har tenkt at mamma er sååå dramatisk som nærmest hulker hver gang vi snakker om at lillesøsteren min skal flytte, men nå merker jeg at jeg er der litt selv altså.. Det blir rart at lille Frida, som i mitt hode enda er 4 år og ser ut som et lykketroll skal flytte til andre siden av verden.

 Her har dere forøvrig meg og min lilesøster i år 2006... Jeg var alltid den blekeste, minste, tynneste og den med størst veske. Lite har endret seg bortsett fra brunfargen...
Vi snakkes ikveld fra verdens fineste by, Harstad!

misbrukt i reklame for pornografi

Kommenter her

Jeg er klar over at mine bilder ofte blir missbrukt i diverse sammenhenger, men dette er første gang jeg er synlig på en pornoside som jeg selv har blitt gjort oppmerksom på. Stor takk til alle som har sendt meg disse bildene, selv om jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med saken. På redtube finner dere nå reklame på siden med bilder av meg, bilder som er tatt fra bloggerne som er helt uskyldige, av meg da jeg var 18 år gammel.

La meg gjøre en ting klart. Selv om man legger ut et bilde av seg selv i lite klær eller med fullt av klær, man ber aldri om å få ansiktet sitt trykt ut på en pornoside. Dete gjør at jeg føler meg usikker, ikke bare fordi det er en ekkel kobling opp mot min person, men også fordi enkelte menn som ser dette og i ettertid møter den virkelige meg kan tenke sitt.. Dette er IKKE GREIT! Men desverre er det så alt for vanlig, og jeg er langt ifra den første dette skjer med.

Ingen fortjener å få missbrukt sin identitet så grovt som dette, uansett hvilken profil enkelte kan oppfatte at du har. Jeg er ingen pornostjerne, og jeg har ingen ønsker om å bli koblet opp mot den grusomme industrien som trykker ned kvinnesynet så totalt. Men hva skal man gjøre!? Dette ser jo ut til å være helt OK.. Men har noen av dere råd? Jeg vi jo gjerne ha dette bort..
Og dessuten måtte de jo velge det styggeste bildet noen sinne, haha..


hva skal man si

Kommenter her

 Nå var det på tide å fortelle dere om min helg! Min kaotiske helg, vil det si.. Det har skjedd en serie av uheldige hendelser og jeg har revet av meg håret i frustrasjon, bokstavelig talt hehe. På Fredag hadde jeg en liten førfest her hjemme i anledning findingsfestivalen, noe som var veldig koselig. Vi avsluttet alt rundt klokken 21, og dro på findings med dårlig vær, enda dårligere klær men veldig god stemning - selv om jeg ble frastjålet pengeboken og har vært uten alt av kort siden da.. Jeg dro riktignok hjem etter selve festivalen som var klokken 23, slappet av i noen timer før jeg dro og hentet Anne-Sofie når byen stengte. Og hva ser jeg da? Jo, døren inn til bygget hvor jeg bor er brutt opp. Og gjett hvem som får skylden dagen etter? MEG? Hva skal man si, helt utrolig frustrerende når hverken jeg eller noen som var her hadde noe med det å gjøre, jeg kom jo hjem klokken 23 alene og alt var helt normalt da. Uansett, jeg klarer å holde humøret oppe til tross for både stjålet pengebok og skyld for noe jeg ikke har gjort. Helgen går sin gang, vi har det fint men veldig stress (å være uten penger er det verste jeg vet), men hva skjer igår? Jeg legger ut nøklene til vaskedamen på søndag, noe jeg alltid gjør, og med 10 minutters margin før hun kommer blir altså nøklene funnet av noen som bor her og levert inn til vaktmesteren. Jeg får panikk for jeg tror at nøklene er stjelt, vaskedamen kom seg jo heller ikke inn og jeg blir sykt lei meg av hele situasjonen. Nøklene kommer til rette etterhvert, fra en ikke særlig blid vaktmester som sier ett og annet jeg ikke engang ønsker å gjengi her. Det føles så ubehagelig å få skylden for ting man ikke har gjort, og få huden full for at jeg legger ut nøklene til vaskedamen min som er ganske normalt - eller har jeg totalt feil, her..

Samtidig som jeg blogger for dere nå er det en liten storm utenfor, og mens jeg kikker ut vinduet knekker plutselig treet! Haha, se på dette da..

 

Jeg får vel sikkert skylden for dette også.. Hehe, neida! Denne dagen må bli fin.. tre møter, spraytan, rydde ut av hybelen, rydde her hjemme, pakke til harstad og møte en venninne.

Jeg skal komme meg avsted, orker ikke å sitte inne og tenke over alt. Kanskje jeg blir tatt av stormen når jeg går ut:-)