hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juni 2014

en hard natt

Kommenter herHva er dette...

For å si det sånn, så er det en grunn til at jeg aldri drikker. . ekstrem hard første natt på Hove, og dagen idag har også vært ganske brutal. I tillegg sliter jeg ganske mye med å få batteriet på pcen til å lade seg opp, så jeg får heller gi dere en skikkelig oppdatering imorgen tidlig! Da skal jeg og Anne-Sofie stå på stand for NOAH, å fortelle folk om hvordan det er å være vegetarianer og prøve å påvirke litt flere, hehe. Det blir gøy! Så, om dere er på Hove, kom innom standen til NOAH mellom 12-16, så snakkes vi :-)

Det er jo ikke så god tid her, men imorgen skal jeg prøve å planlegge litt bedre. Nå vil jeg prioritere å ha det litt gøy! 

 

ENDELIG HOVE!

Kommenter her
Hei dere! Wow, dette føles ganske sykt å skrive, men nå blogger jeg faktisk fra hovefestivalen igjen. Hvert år går så fort, og ved enden av hver festival sier vi alltid "ja, og snart er vi her igjen". Og jepp, tiden gikk fort nå også, og jeg sitter her mitt ute i skogen med en laptop på fanget. I min lille hytte, som så vidt rommer to personer, hehe. 

Det har vært mye avslapping idag! Jeg har på meg en basic genser fra nelly, og verdens deiligste kosebokse fra nelly trend (annonselenke)

Herligste Halvor, meg og Dennis! Disse er det aldri en sur mine med, solstråler. Vi er som sagt fem venninner her sammen, og så kommer Anna Edwin, eller annais som hun er kjent i bloggverden, for å bo i samme hytte som meg resten av festivalen. Det blir koselig! Festivalen har egentlig ikke startet før imorgen, så idag er bare en eneste stor førfest, men vi tenker å få med oss Kaveh litt utover kvelden. Dere vet han som har den snufs kokaaaaiiin sangen? Hehe, det blir nok gøy! Ellers har alle jentene blitt avhengige av "the test", et sinnsykt morsomt spill på telefonen. Om dere ikke allerede har det, last det ned! Jeg og Mathias spiller til og med også mot hverandre, så lærer man litt om kjæresten sin også. Og når vi snakker om han. . Vi så the fault in our stars på kino igår, og jeg gråt så mye at hele jakken til Mathias ble våt. Han gråt ikke, men han likte filmen og jeg kan derfor trygt si at den anbefales for alle :-) 

Nå blir det faktisk noen runder trening på meg her ute, litt knebøy og squats får man presset inn uansett hvor man er. Etter det blir det drikke, venner og så setter vi igang! Om dere har noen spørsmål om Hove eller generelt er det bare å fyre løs i kommentarfeltet, så svarer jeg både der og i eget innlegg etterhvert. Håper alle har det fint! 

 

snart avkobling

Kommenter herDe siste dagene har virkelig gått i ett strekk, og jeg gleder meg enormt til å koble ut på hovefestivalen - for ja, der kobler man faktisk helt ut, og er i en annen verden. De siste dagene har jeg brukt på diverse innspillinger, noe som gjør at jeg føler meg som en litt dårlig og kjedelig blogger som ikke kan røpe hva det gjelder. . Men det har vært kjempegøy, jeg har lært mye om meg selv (faktisk), og det blir spennende å se på tv etterhvert. Jeg er nesten ferdig med pakkingen. . 

Mange venninner har også kommet fra Harstad så vi bor på hotel oslo city centre sammen, før vi drar på festival. Dette er første gang vi reiser 5 jenter sammen, de tidligere årene har vi vært litt få sammen kanskje, og da er det vanskelig å fordele hvem som skal gå på hvilken konsert haha. Håper det funker bedre i år på den fronten! 


Vi har sett på gayparaden, og jeg ble veeeeldig rørt. Hadde trodd rørt var det siste jeg kom til å bli, men det var så vakkert med all kjærligheten og stoltheten, elsker slike dager hvor jeg har en sånn "we are the world" følelse. I dag var vi alle gay! Haha neida, men jeg vet jeg ønsket det litt. 

Amanda og meg ♥ my fellah 4 evah 

Nå har jeg akkurat kommet til leiligheten en snartur for å være litt sammen med Mathias før jeg reiser. Og gjett hva? Han blir med meg på kino for å se "the fault in our stars" fordi han leste kommentarene deres, woho! Så der fikk dere virkelig overtalt han sammen med meg. Lurer på om dette blir første gang jeg får se han felle en tåre under en film . . ? Jeg håper!

 

alt er så hemmelig

Kommenter her

Hei dere, og beklager for at jeg ikke ga noen lyd fra meg igår. Eller, beklager og beklager. . Jeg får vel egentlig bare ta meg sammen og spare unnskyldningene til noen som ikke har et liv, det er jo ikke slik at dere sitter her inne og trykker oppdater og blir helt nedenfor om jeg ikke skriver. Men, jeg irriterer meg sånn over bloggere som tar leserne sine for gitt og ikke oppdaterer på en evig lang tid, selv om de tjener penger på det. Respektløst om dere spør meg, så jeg prøver iallfall å oppdatere bloggen så godt det lar seg gjøre. I går var jeg faktisk på en shoot/innspilling hele dagen, og som vanlig er formålet med slike ting hemmelig helt til det slippes. Jeg skulle jo gjerne ha blogget om det akkurat nå, og helst for flere måneder siden når jeg fikk den gode nyheten, men jeg tror og håper dere kommer til å like det. Resultatet jeg fikk se var utrolig bra, og reflekterte meg og min personlighet. Æh, igjen - jeg gleder meg sånn til å fortelle dere, men kanskje dere har en liiiiiten misstanke allerede? Helt nytt er det jo ikke. 

I hele går var min kjære Anne-Sofie med meg på innspilling, bestevenninne igjennom 19 år nå  Hun kom til hovedstaden igår, i dag kom mine fire andre bestevenninner, så vi skal sjekke inn på hotell over helgen før hovefestivalen setter igang. Det er utrolig koselig! 

Det pøste ned i oslo igår, og etter innspillingen var det nesten bokstavelig talt et løp for livet, ettersom lynet slo ned rett forann oss. Vi har i det minste funnet ut hvordan vi reagerer i kriser, vi blir som en forvirret saueduo som løper i sikk-sakk og ikke vet om vi skal slå ned paraplyen, løpe hjem, løpe til trikken eller spille død. Det eneste jeg klarte å få fram var "IKKE UNDER TREET, ANNE-SOFIE!!!" og så kræsjet vi. Etter å ha gått gjennom sentrum med adrenalinet pumpende introduserte jeg Anne-Sofie for mine lesbiske venner (jeg må nesten bare kalle dem for det, jeg elsker dem og drømmer om at de skal adoptere meg) og vi hadde en koselig kveld hos dem, som vi begge trengte tror jeg. 


Men vet dere hva? Nå er jeg faktisk på en innspilling for TV igjen, samme produksjon som jeg var på i starten av sist uke - hemmelig dette også. Og dette kommer jo ikke på tv før i 2015, så jeg må iallfall smøre meg med tålmodighet og mye beroligende for dette blir sterkt å se på for min del. Jeg møtte opp klokken 07 imorges og skal holde det gående til ikveld, så er glad jeg fikk en ørliten pause nå mellom slagene for å gi en oppdaternig. Jeg har tatt backstagebilder, og litt kan jeg dele av meg ikveld når jeg kommer til min kjære.

Vi snakkes senere eller i kommentarfeltet 

 

pakketips til HOVE

Kommenter her

Mot slutten av uken setter jeg og fire venninner kursen mot Hovefestivalen, og to av de jeg reiser med har aldri vært der før. De er så klart veldig usikker på hva de egentlig trenger å ha med, og det er nok mange mange der ute som er i samme sitausjon! Derfor tenkte jeg å komme med mine beste tips, for å få en super festival. 


 

- Jeg planlegger ett antrekk for hver dag, og to ekstra antrekk som skal passe til regn / kulde. Av erfaring har jeg alltid brukt de samme klærne flere ganger, og det går mest i shorts, singlet og en lang cardigan over det. Av sko har jeg likt å bruke dr.martens, converse og støvler. Det er mye gjørme ved festivalcampen, og om det først begynner å regne kan jeg garantere at skoene dine vil bli ødelagte om du ikke har støvler. En stor hettegenser for å ha på morgenen/kvelden eller til å sove i er også veldig lurt, og caps eller hatt. Paraply er ikke noe poeng, man får uansett ikke ta den med inn på konsertene. Solbriller er også lurt, men for guds skyld ikke ta med et dyrt par du er veldig redd for. Tror jeg knuste tre par på Hove i fjor, når man hopper og spretter på konsert er det ikke lett å holde styr på. 

- Jeg kjøper et måltid hver dag på Hove (prisen ligger mellom 80-200 kr om man vil få seg "middag"), resten av maten har jeg tatt med meg på forhånd. Det har pleid å gå en del i epler, nutrilett og knekkebrød med et eller annet smørbart pålegg, f.eks philadelphia og lignende. De har godt utvalg på vegetarmat, og ikke minst veldig god mat! Tror aldri jeg har spist noe på hove jeg synes er stygt, faktisk. Jeg tar også med meg alkohol hjemmefra, det er lovlig så lenge du ikke tar det med inn på konsertområdet, og så lenge det ikke er glassflasker. Jeg tar med to eller tre flasker vin, har ikke helt bestemt meg enda. Jeg drikker ikke så mye, og vil gjerne være edru på festivalen og få med meg det som skjer. 

 

- Man trenger ikke å tenke på ladere til mobil, eller hva du nå enn skal lade, fordi det er forskjellige ladestasjoner rundt om kring - merk dere at det koster penger å lade på Hove, og det er ganske dyrt. Jeg har nok brukt mer penger på å lade mobil der, enn jeg har brukt på noe annet.Jeg personlig må jo ta med meg pc også, men det er overhode ikke å anbefale med mindre man må.Om man kan, er det lurt å bytte ut smarttelefonen med en dårlig NOKIA til 200 kr, for det er så mange som mister eller ødelegger telefonene sine der. Det er fort gjort når mye gøy skjer! Av annen elektronikk er høytalere ekstremt lurt, ikke så gøy å sitte på fest og høre på musikk fra en mobil. 

- Sovepose, liggeunderlag, plastkopper, pappfat, bestikk i plastikk, plaster, solklrem, tannbørste, tankrem, myggspray, smertestillende, tørrshampo, shampoo, balsam, barberhøvel, selvbruning (ja, faktisk), stort håndkle, noen plastposer for å oppbevare ting, krølltang, rettetang og hårstrikk er ellers ting jeg har brukt å ha med meg, som jeg har fått bruk for hvert år. Sitteunderlag er også greit å tenke på, men for meg blir det heller en ekstra stor håndduk i år tror jeg. En mobilveske/lommebok man kan bruke som smykke er veldig lurt. Og lommelykt, om man ikke har det på mobilen. 

- Et tips fra en venninne, som var veldig bra: tenk igjennom morgenrutinene dine! For eksempel, du står opp, bytter truse, pusser tennene, setter håret opp med en klype, tar på ansiktskrem og solkrem, sminker deg. . Osv osv. 

- Dette året pakker jeg i trillekoffert, og ikke ryggsekk som jeg har gjort tidligere. Med mindre man bor på festivalcampen tror jeg faktisk koffert er det beste, fordi det er fult mulig å trille koffert på verdens ende - nå skal jeg bo på strandcampen i år og er litt usikker på forholdene der, så jeg krysser fingrnee for det beste. De to forrige årene kunne jeg lett hatt koffert men valgte sekk fordi alle anbefalte det, men jeg innså begge gangene at koffert hadde vært hundre ganger lettere å holde styr på. 

- Om du tar med telt, kjøp ett du kan resirkulere/kaste når festivalen er over. Det er såååå slit å ta ned teltet igjen etter en lang uke på festival, da er det bedre å bare levere det inn til resirkulering på festivalen. 

- Ellers er penger, biletten til festivalen og sunn fornuft det aller viktigste! :-) 

 

Alle bildene i innlegget er tatt av Emil Kjos Sollie / @emilsollie på instagram.


Kanskje er det noe jeg har glemt dere vil tilføye? Håper vi sees på festival! 

holder kjeft

Kommenter her(annonselenke) Jakke fra sheinside, kjole fra oness nelly. 


Dere vet når man er litt forkjølet, kanskje man hoster og harker litt og får en sexy, hes Jenny Skavlan-lignende klang når man snakker? Vel, på det stadiet var jeg for to døgn siden. Og det stadiet elsker jeg, for hvert ord man sier høres plutselig mystisk og sexy ut - i går kveld hørtes jeg derimot ut som en forkjølet gutt i tidlig stemmeskiftet, og idag høres jeg ikke overhode. Mathias bare "jeg har en kjæreste som ikke snakker", og jeg hadde lyst til å svare "ja, det elsker du vel", men som nevnt tidligere - jeg får ikke fram et ord, så jeg holder helt kjeft mot min vilje. Jeg var på et møte imorges hvor folk måtte holde pusten for å få med seg hva jeg hvisket fram, og jeg måtte ty til penn og papir for å få fram mine lengste poeng. Man innser virkelig hvor mye man har på hjertet når stemmen ikke lengre er der, haha.

- Ingen speilbilder kan gå uforstyrret her i huset, og nå som jeg ikke lengre har evnen til å krangle på det, må jeg bare finne meg i det. Forresten. . høydeforskjell  -

Armbåndet er fra kimstore.se 

I dag blir det en del handling til Hovefestivalen, jeg bør virkelig komme meg igang med det. Det er så mye man må huske på, og hvert eneste år har jeg glemt noe viktig hjemme - jeg hater å pakke! Vi snakkes senere, kan få lagt ut noen pakketips til dere om det er ønskelig? :-) Har sett flere spørre om det i kommentarfeltet, men en slik liste tar en stund å sette sammen, så greit å vite om interessen er der.

  

rolig versjon av lionheart

Kommenter her
 

I dag morges tok jeg turen til Drammen for å spille inn en video med en live, roligere versjon av Lionheart som jeg kan få legge opp på bloggen om ikke så alt for lenge. Det ble veldig fine opptak, og låta var jo originalt ganske rolig før den endte opp som partylåt, slik den er kjent for dere. Jeg har vært dårlig i halsen i overkant av tre uker, og det er jeg enda - noe som desverre gjorde at jeg ikke klarte å levere like godt som jeg ønsket. Jeg nøler egentlig litt med å skrive det også, fordi jeg vet kommentarene kommer til å hagle om at jeg lyver og egentlig ikke er syk, bare for å ha noe å "unnskylde" meg med om resultatet ikke blir like bra som studioversjonen. Men, syk er jeg, det ble likvel fint og jeg sier meg greit fornøyd med egen innsats idag. Stort mer kan ingen kreve, så får jeg vente spent på videoen og håper for alt i verden det ble bra. 


I skrivende stund sitter jeg i sengen med en pakke Multi Cheerios som lunsj (eller middag?), og har akkurat ryddet hele leiligheten og tatt oppvasken. Slik ble det brådd da kjæresten fikk jobb, tidligere ble jeg servert både ren leilighet, frokost, lunsj, middag, kvelds, smoothie og kos når jeg ville ha det, mens nå er jeg den hjemmeværende som står for alle de voksengreiens om ikke er like morsomt, hehe. Jeg skal avslutte her nå og starte på pakkingen til Hovefestivalen, kun få dager igjen nå! 

Ting som irriterer meg

Kommenter her
- Wannabe-rik. Da jeg gikk på videregående, var det ekstremt mange på den skolen som virkelig hadde en trang til å vise de få pengene de hadde, eller eventuelt ikke hadde. Det var en skjorte fra Ralph Lauren her, et skjerf fra Acne der (selvfølgelig med merkelappen hengende utover) og en Canada Goose over alt som ble dratt fram når det enda var plussgrader ute. Så må man ikke glemme at man spiser reker og drikker champis i helgene, med verdens beste jenter og legger det ut på instagram

- Og når vi snakker om instagram. .Folk som ikke lever i øyeblikket, men som lever igjennom instagrammen sin. La oss ta jentekveld som et eksempel. Du er på rimi med noen venninner og skal handle inn til en koselig kveld dere skal ha hjemme. Allerede her starter det. Vi må kjøpe noe som ser bra ut på instagram, som regel er det hver sin pose smågodt og hver sin brus og kanskje litt smoothie og ja vi må ikke glemme at alle må ha koseklær på seg! Så må vi hjem og tenne telys. Og stille opp alle godteriposene, sette oss på rekke og rad, knipse masse bilder, se på alle bidlene, velge filter, diskutere hva vi skal skrive, og kommentere bildene til hverandre slik at folk kan se at man har et liv. Det er så latterlig, og jeg melder meg ut hver gang. Hva med å leve litt istedenfor? Ingen får noe ut av å se bilder fra jentekvelden din, hva tror du egentlig at vi er. .

- Når noen sier "jeg var på en fest i går, mange snakket dritt om deg men jeg forsvarte deg altså, bare sånn at du vet det!". Jeg vet ikke helt om folk forventer at jeg skal bli glad av å høre dette? Jeg føler det på en måte blir indirekte drittslenging, for hvorfor skal jeg bli glad for å høre at noen snakket dritt om meg, men at du forsvarte meg? Jeg synes rett og slett bare det er veldig rart, og en merkelig ting å påpeke. Om noen snakker stygt om mine venner sier jeg ifra, men jeg nevner det heller ikke for vennene mine etterpå - i vennskap er det en selvfølge at man skal forsvare hverandre, uten å føle at man må gå til vennene sine å få skryt etterpå.

- Når jeg får merkelige sanger på hjernen. Akkurat nå er det "hvilkeeeen. . dag er det i dag, hvilken dag er det idag, er det mandag?" som sitter stuck i hodet mitt, det veksler mellom den og "se hvordan butikken koker, kundene de sparer på alt, fem prosent rabatt på joker", de to sangene - døgnet rundt, i flere dager i strekk. Nå vedder jeg på at den festet seg i hodene deres også. Værsågod.  

- Gjerrige folk. Jeg trenger vel ikke si så mye mer, men om man er venner skal man få igjen for det, uten å måtte spørre eller forvente. Man gir til vennene sine, fordi man er glad i dem og liker å gi. Man kjører vennene sine på besøk, uten å kreve bensinpenger, for om man er venner får man det igjen på en eller annen måte. Man spanderer en brus, kjøper alkohol om venninna de ikke rekker polet, man unner hverandre godt, ikke sant? Ikke det? Vel, da kan jeg spandere en tur til helvette. Trenger ikke få noe igjen, altså. 

- Når man vil slippe en fjert men er på "date" eller med kjæresten sin, så man må ligge helt stille og holde det inne i seg helt til man får ekstrem krampe i hele kroppen og nesten ikke får puste og man prøver å "play it cool". Men man vet at om han sier noe morsomt nå, eller om man beveger seg litt, så kommer den brakfisen ut og dette er noe man bare må lide seg igjennom.

- Lurer på hvordan jeg skal forklare den her. . La oss si at du og en venn snakker om noen, vi kan kalle henne Trine. Du snakker om en Trine, venninna di snakker om en annen Trine, du snakker stygt om Trine og venninna di snakker stygt om Trine, og midt inne i det innser dere at dere snakker om forskjellige personer og så bare "åja, ja. . men da så". Det er noe ekstremt og merkelig kleint over slike situasjoner. En gang snakket jeg og en venninne om to forskjellige gutter uten å innse det, la oss kalle han Per, og jeg hadde da tilfeldigvis hatt sex med en Per, men ikke Per som venninna mi snakket om. Og jeg bare "ja, han har jo DEN rare fetishen viste du det"? og hun trodde vi snakket om samme person, og trodde det leeeeeeeeeeeeeeeeenge etterpå. 

- Når jeg skriver " elsker deg!" og får "love you too" tilbake. Vel, nå blr det minst tre laaaaaaaaaaaaaange dager før du får et smil fra meg igjen, og neste gang du skriver "elsker deg" til meg så får du ":)" tilbake.
 

Noen som kjenner seg igjen i noe, eller har noe å tilføye? Tell me! 

 

 

mye nytt på meg

Kommenter her

I dag har jeg vært for å fikse brynene mine, og som dere sikkert ser er de en god del mørkere enn hva de tidligere har vært. De pleier alltid å være litt mørkere rett etter farging, og akkurat nå er de så mørke at jeg helt ærlig føler meg litt utilpass. Etter en vask eller to skal de nok være perfekte, men jeg personlig liker ikke å ha så mørke og markerte bryn. Men kan jo hende jeg vender meg til det om bare et par timer! Hva synes dere, kanskje jeg egentlig passer litt mørkere bryn? Det er Lene på beths beauty som har ordnet dem, hun har også fikset brynene mine de siste tre gangene. 

Jeg ordnet også neglene i går hos Marna, det kommer litt dårlig fram på bildet her, men det er da altså glitter som "fader" ut i neglen. Veldig fint og girly, tror ikke jeg kommer til å bli like fort lei av dette! 

Og så, en siste ting som er nytt for dagen. Husker dere jeg fortalte at jeg hadde bestemt meg for å kjøpe en litt dyrere veske? Det er noe jeg har tenkt på lenge egentlig, å ha en veske som er i god kvalitet, som kan gå i arv slik at mine barn kan få dem, deres barn etter det. . Ja, rett og slett en slags investering. Jeg har selv arvet fine ting fra min oldemor, på den tiden var vel ikke ting like forbruksvare og bruk og kast slik som nå, og det vil jeg gjerne videreføre. Så, da sto det enten om en veske uten skinn, eller en vintage veske med skinn. For å forklare dere mine etiske synspunkter her, noe jeg føler jeg alltid må uten å få en hel haug med kritikk - jeg mener at om man kjøper brukt skinn / pels, så skal man gjerne få lovt til det. Da gir man ikke økonomisk støtte direkte til industrien, og man støtter i tillegg gjennbruk som er en utrolig fin ting for miljøet! For meg handler alt om hvordan industrien fungerer, for eksempel - om samer bruker reinskinn til å sitte på, eller i klærne sine, har jeg ikke noe imot det. Morfar hadde sauer, og om jeg hadde fått et saueskinn hos han, fra hans gård, hadde jeg ikke hatt noe imot det heller. Folk som spiser kjøtt, og virkelig undersøker hvilke leverandører det kommer fra, og velger med omhu, har jeg heller ingenting imot. Samme tenker jeg om vintage mote. . Ja, så nå er jeg eier av en brukt Celine, som jeg skal ha til jeg dør. Jeg er ikke slik at jeg ikke klarer å gå med en veske av skinn, for jeg vet at dette er et kjøp jeg faktisk har tenkt over, og at jeg kjøpte denne har ingenting å si for industrien. Jeg har en venninne, Anne-Sofie, som ikke var vegetarianer da hun bodde hjemme hos foreldrene, fordi foreldrene uansett sto for all maten hun spiste hjemme og de handlet inn kjøtt. Hun var klar over hvordan industrien var, og kjøpte ikke kjøtt selv, men det som allerede var kjøpt spiste hun. Så, når hun flyttet for seg selv ble hun vegetarianer, fordi hun enkelt og greit ikke kjøper kjøtt. Det er en tankegang jeg forstår, og respekterer. 

Og angående Michael Kors vesken - den kan ikke sendes tilbake i følge nelly, da jeg har åpnet vesken og "brukt" den. Jeg sendte den heller ikke tilbake med en gang, fordi jeg hadde masse andre ting i pakken som jeg ville ha. Men det virket som om mange av dere ville ha den, så da sparer jeg den til klessalget og så får en av dere lesere den heller. 


Nå ser jeg på simpsons, det og family guy er mitt faste selskap mens Mathias er på jobb, haha :) Når han kommer tilbake skal vi handle (igjen. .), jeg kunne egentlig ha gått for lenge siden, men han har tatt med seg mine nøkler, ergo jeg kommer meg ikke inn i boden, og får ikke hentet jakken og nå er det faktisk kaldt ute. 

hårfjerning uten ubehag

Kommenter her

annonse 

(kjole fra romwe.com

Det jeg får aller flest negative kommentarer om på bloggen, er øyenbrynene mine. Jeg har selv stilt litt spørsmålstegn ved dette og til og med bedt dere påpeke hva jeg gjør galt, til tross for det har jeg aldri kommet til noen konklusjon - før nå. Jeg fikse brynene mine hos en proff ca en gang i måneden, og hver gang jeg kommer hjem derfra føler jeg meg superfin og fresh. Men, så går det en ukes tid, og pyse som jeg er tør jeg altså ikke nappe brynene mine selv. For, det er jo så jævlig vondt! Tårene renner, jeg har lyst til å slå noen og det klør i hele ansiktet hver gang jeg prøver å nappe brynene selv. . . Huff, jeg er en av de som ikke holder ut, og tårekanalene skrur seg på høygir så snart jeg hører ordet hårfjerning. Og jeg håper jeg ikke er den eneste? Så, da går altså brynene mine urørt i flere uker, hvor de gror fritt og jeg prøver mitt beste på å tegne dem uansett. Da sier det seg selv at resultatet blir deretter! 

Det er et faktum at de fleste hårfjerningsmetoder enten er smertefulle, eller så lukter det stygt, er tidskrevende eller veldig dyre. Men, nå har jeg funnet noe som passer for meg, endelig! Et produkt jeg skulle teste i samarbeid med buyhelse, som jeg 100% ærlig ble utrolig positivt overassket over, nemlig Wonderspring by Victoria
Dette er en ekstremt smart måte å fjerne hår på for oss pyser! Jeg vet ikke om noen av dere har testet threading? Blandt annet Fred Hamelten, som er en av de beste på bryn i Norge, bruker denne metoden. Det går ut på å fjerne hår med en tråd, og wonderspring by Victoria tar utgangspunkt i denne metoden. Denne fjæren gjør at du får nappet ut flere hår samtidig, uten at det gjør noe som helst vondt. 

Det eneste du må gjøre er å bøye wonderspringen i en u-form slik at fjæren åpner seg, og legg den så på huden hvor du ønsker å fjerne hår. For eksempel under brynene slik som dette:
Så retter du ut fjæren, samtidig som du ruller den mellom fingrene. .
Og så er jobben gjort! Hårene er borte, det tar kun få sekunder og gjør ikke det minste vondt. Wonderspring er liten, praktisk og skal lett være med i sminkeveska mi fra nå av. Man kan bruke wonderspring i minst ett år før den bør fornyes, og det koster 199 kr. Wonderspring kan kjøpes HER ♥ 

Er det noen andre der ute som absolutt ikke klarer å nappe brynene sine selv? Haha, tenk at en så liten ting kan være så jævlig ubehagelig! 

hvordan takle sjalusi?

Kommenter her
Det er flere av dere lesere som har bedt meg skrive et innlegg om sjalusi, og hvordan man skal takle det - spessielt i et forhold. Jeg kunne sikkert ha skrevet en hel bok med flere oppfølgere om dette temaet, nettopp fordi jeg har hatt et lite monster inne i meg til tider som har ødelagt så mye for meg og andre - min egen usikkerhet. Og når man har det slik i et forhold? Vel, det er så utrolig grusomt, og ingen teknikker du kan lese i cosmopolitan eller selvhjelpsbøker kan redde deg ut fra det. Desverre, eller heldigvis, ligger alt i ditt eget hode.

Jeg tror det er noe mange missforstår med det å være sjalu i et forhold. Når jeg har vært sjalu, så har det aldri i livet vært fordi jeg har tenkt en kjæreste skulle ha vært utro eller gjort noe med andre jenter. Sjalusien tror jeg ligger dyper enn som så. Jeg har vært redd for at han skal synes andre jenter er penere enn meg, kanskje de er snillere, morsommere, kanskje han til og med skulle ønske i et lite sekund at han var kjæreste med nettopp henne, og ikke meg. Og det er slike ting som stikker. Slike ting som er vanskelig å sette ord på, og om man først tar det opp med kjæresten sin, blir det egentlig bare for teit. For han har jo ikke gjort noe galt. Og om han forteller deg at "nei, så klart tenker jeg ikke sånn", tenker du mest sannsynlig at han lyver. Og slik blir det en evig ond sirkel.

Jeg har vært på det stadiet av sjalusi, at om jeg har sett på film med en kjæreste og en fin jente kom på skjermen, kunne jeg få vondt i magen. Åpenbart er jeg jo ikke redd for at han skal være utro mot meg med henne, men det er tankene mine som løper rundt." Synes han hun er fin? Finere enn meg? Ser han på meg nå og tenker at jeg er stygg, at jeg kanskje burde ha hatt litt større rumpe?". Når jeg tok slike ting opp med venninner fikk jeg ofte høre "ja men herregud, andre jenter slutter jo ikke å se bra ut, bare fordi han er sammen med deg". Da tenkte jeg alltid at det var faen ikke greit, ingen andre enn meg fikk lovt til å se bra ut for han.

Man setter opp en evig fasade. Spiller rollen om laid-back kjæreste til venninner, hun der som ikke bryr seg om han er ute til sent på kvelden fordi man er så forbanna kul og sikker på hverandre at man ikke tenker noe over det. Spiller "neida jeg er ikke sur" til kjæresten, selv om han merker at du henger litt ekstra med hodet fordi dere gikk forbi en jente med fin rumpe når dere skulle handle. Og hva skal man gjøre for å bli kvitt dette? Om det fantes en oppskrift, en kur for dette, så hadde det ikke vært noe problem - men det finnes ikke.

Sjalusi er noe de aller fleste vokser av seg når man blir mer sikker på seg selv, hvem man er og hva man vil. Når man innser at man elsker kjæresten sin, men man trenger ikke den evige bekreftelsen for å føle seg bra - fordi man vet, innerst inne, at man er god nok uansett. En fin jente er en fin jente, men det man har sammen er kjærlighet. Det er noe man ikke får via porno, via å se på andre, via å flørte. Det er noe veldig, veldig få har sammen. Man må stille seg selv spørsmålet om det virkelig er verdt det - for hva er det beste som kan skje? Det eneste han kan gi deg, er å fortelle deg at du er bra nok, noe du mest sannsynlig ikke hører på uansett. Hva får man videre ut av det? Mest sannsynlig blir han lei seg og trist av at du aldri tar de fine ordene til deg, da vil han begynne å gi deg bekreftelse mer sjeldent, ergo du blir mer usikker, og du har ødelagt for deg selv. Verdt det?Nei, man må fokusere på ting som gjør at man har det bra med seg selv. Det er derfor det funker veldig bra for meg og Mathias tror jeg, vi har (helt på ekte) et veldig avslappa forhold hvor man ikke trenger å stresse rundt og overveie hvert eneste ord eller ting man gjør, i frykt for hvordan den andre kommer til å reagere. For slik har det vært - jeg var helt jævlig da vi ble sammen, tro meg! Jeg spurte han om ting hvor jeg forventet et visst svar, og om han ikke svarte nøyaktig det jeg hadde sett for meg i hodet, ble jeg sur. Om han ikke gjorde ditt, om han ikke gjorde datt. Slik river man seg selv og hele forholdet ned av, og det er så jævlig når man sitter midt oppi et rot man har laget selv uten en mulighet til å spole tilbake. De aller fleste vil bare ha en kjæreste som er glad og fornøyd - så, jeg fokuserer på meg selv som første prioritet. Jeg reiser mye, er med venner, opplever og har det fint - så har jeg mye glede å gi til han, og vi opplever ting sammen. Han har sitt liv med sine venner og sin jobb, jeg har mitt, og så har vi kjærligheten oss imellom - det at han kan se på meg på en spessiel måte og jeg vet nøyaktig hva han tenker eller vil, det at han er den første jeg ser hver morgen og hver kveld, og det at han vet alt om meg og uansett ønsker å være med meg. Det er unikt. 

Lykke til, det er en hard verden oppe i ditt eget hode! (for husk, det er som regel der problemet ligger - og om ikke, så er ikke forholdet ditt verdt det. Ganske enkelt, og samtidig jævlig vanskelig)

 

crazy nails?

Kommenter her
Tusen takk for koselige tilbakemeldinger på sist innlegg, jeg skal prøve å fortsette med slik skriving så langt det lar seg gjøre. Om jeg ikke finner på noe spessielt en dag kan det jo være litt problematisk å komme med en hel avhandling om hva jeg driver på med, hehe. Slik som i dag, det regner for fullt i oslo og jeg har kun vært ute i huset for å kjøpe brød - som jeg ikke engang ville ha, men hva gjør man vel ikke for kjærligheten. . Neida, Mathias vasker klær og jeg handler brød, ville nok ha kalt det en ganske god deal!

Uansett, i dag skal jeg ta turen til Marna for å ordne neglene mine, jeg begynner å bli litt lei av de rosa jeg har for øyeblikket. . Jeg kødder ikke når jeg sier at Marna kan absolutt alt av negler, i tillegg til å være en veldig varm person det er godt å være rundt. Jeg er ikke en jente som bryr meg så mye om "energier" og hva andre folk utstråler på den måten, men ved Marna er det noe helt spessielt! En fantastisk utstråling og hver gang jeg drar derfra har jeg lyst til å være akkurat som Marna.
Jeg har funnet fram litt inspirasjon til idag, neglene må jo gjerne passe med tanke på at jeg skal på festival også - og personligheten min, ikke minst. Hvilken likte dere best? Jeg klarer ikke bestemme meg! De i midten med rosa og gull har jeg hatt før, men kunne gjerne hatt de igjen. 


Så, hva synes dere? 

rett fram

Kommenter her

Som jeg nevnte litt kort for dere har jeg merket mer og mer at jeg "redigerer" meg selv på bloggen, i og med at jeg tenker meg om fire ganger før jeg publiserer, sletter ting og skriver på nytt, noe jeg aldri har drevet med før. Så, jeg bestemte meg for å ta et innlegg om hva jeg har gjort i dag, steg for steg, skrevet rett fram og uten redigering etterpå. Håper dere føler det er personlig og direkte! . . I dag dro jeg og Bjørn Erik for å lete etter en veske som jeg har siklet på, og ikke minst spart til lenge. Jeg har overbevist meg selv om at det er greit å bruke masse penger på en veske, om jeg tar godt vare på den og lar den gå i arv til mine barn, deres barn etter der etc - så, vi tok turen til Eger, men de hadde selvfølgelig ikke den veska inne lengre, og nå sitter jeg som en tulling og byr  hit og dit på ebay. Uansett, det ble ingen veske, men det ble vapaino og salat på oss. Uten å ovedrive, jeg tror vi snakket i 2 timer uten en eneste pause, om vi ser bort fra da jeg fikk salaten i halsen og Benny måtte slå meg på ryggen og jeg kastet etter pusten for å ikke kveles. Ellers gikk praten i ett, før vi begge dro hver til sitt. 

 . .  Omsider kom jeg hjem, og etter en halvtimes diskusjon fram og tilbake angående hva vi skulle ha til middag og litt slamring med kjøleskapsdøren og dramatisk sukking tok jeg og Mathias omsider turen til nærbutikken. Vi har begynt med en ny "lek" hver gang vi går ut, vi kaster ting til hverandre rog den som ikke klarer å ta imot må gjøre et eller annet, for eksempel 5 push-ups. Gøy, men man bruker naturligvis fryktelig lang tid uansett hvor man skal. . . Omsider på butikken brukte vi enda en halvtime på å finne ut hva vi skulle spise, selv om jeg egentlig ikke var sulten noe som igjen resulterte i himling med øynene og "skal du slutte å drikke melk nå liksom?" etter protest fra meg når TINEmelk ble lagt i handlekurven. Jeg svarte med "nei, men er ikke så gira på TINE lengre", og så ble det Q-melk på oss, da. Og pasta til Mathias. Med andre ord brukte vi til sammen en time på å konkludere med pasta, melk fra Q-meieriet, yoghurt og smør. . .når vi kom hjem spiste jeg yoghurt som er vegansk, altså uten ingredienser som stammer fra dyr. Denne kommer fra merket alpro, og er utrolig god!  Jeg var helt ærlig ganske skeptisk da jeg først kjøpte den, de fleste produktene som skal være erstattninger for melk smaker ganske søtt, mens denne likte jeg personlig bedre enn vanlig yoghurt til og med. Mathias har faktisk forsynt seg med to stykker allerede, uten å merke noen forskjell. Jeg kjøper disse på MENY, som fortjener litt skryt for å ha greit utvalg for vegetarianere og veganere. Her om dagen møtte jeg verdens søteste mann utenfor butikken også, han prøvde å verve medlemmer for "framtiden i våre hender". Jeg er allerede medlem, men meldte meg like gjerne på en gang til, så nå får jeg være medlem dobbelt opp, haha. 

Sportsbh fra nelly her (annonselenke)

. . Mathias har begynt på en ny serie mens jeg har vært bortreist, som han har fulgt så slavisk at han etter et par dager allerede er ferdig med hele greia, i dag så han altså siste episode av hva-det-nå-enn-er mens jeg gjorde treningsøvelser på gulvet ved siden av. I dag gjorde jeg blandt annet froskehopp, som tydeligvis var ganske festlig å se på der jeg spratt opp bak stolen (han tok med andre ord øynene bort fra skjermen, smilte og sa "hoppeeee duuu babyy"). Jeg ble ferdig med øvelsene akkurat i det episoden var over, og etter det har vi vært på besøk og nnå skal vi legge oss, jeg skal bare fjerne sminken og så er det sovetid. 

Håper dere syntes det var gøy med et innlegg som dette, gi gjerne tilbakemeldinger så fortsetter jeg med det! Syntes det var gøy å skrive litt rett fram også. 

weightless - rumpebuksene

Kommenter her

sponset bukse

Til nå har dere sikker fått med dere at jeg elsker buksene mine fra weightless, og for ikke lenge siden fikk jeg to nye modeller i samlingen. Noe som betyr at jeg 10 forskjellige nå, og det kommer neppe til å stoppe der. Jeg har ikke lyst til å bruke andre bukser lengre, fordi rumpa mi ser ikke like bra ut i noen andre, uansett hva de koster. Det er jo kanskje litt negativt, selvtilitten får et superløft når man tar de på, og så synker den litt når man tar på seg noen andre bukser, haha.

Modellen er WR.UP hos weightless.no 

De to siste modellene jeg har fått er litt mer "freshe" i fargen enn hva jeg har vist dere tidligere, den ene i mintfarge som vist over, og en litt møkere blå med et svakt mønster som mest kommer fram i lyset. Faktisk er begge disse buksene jeg viser opp i innlegget utsolgte, noe som betyr at varene deres går kjempefort og man må være raskt ute når man skal sikre seg en modell man synes er fin. Det har jeg erfart! Akkurat nå ønsker jeg meg er skinny lys beige, som jeg vurderer å bestille nå før det blir tomt. 

Buksene fra weightless koster litt, men om jeg sammenligner dem med andre bukser jeg har fra dyrere merker, er disse mer verdt pengene uten tvil. De er gode å gå med, passer både til hverdag og fest, gjør at man ser smashing ut, og de holder seg kjempegodt. Den ene av buksene mine har jeg sikkert brukt annenhver dag helt siden jeg fikk dem for et halvt år siden, og de ser enda nye ut. Det er kjemperask levering (tar aldri mer enn to dager for meg), og buksene kommer rett i postkassen, de er pakket inn slik at de blir veldig små, og man slipper å hente dem på postkontoret.

Jeg bruker størrelse xs, men de er egentlig alltid litt trange og tilpasser seg, men det funker fint, så ta den størrelsen du vanligvis bruker for de tilpasser seg etter kroppen - om dere vil se noen andre modeller, har jeg blandt annet skrevet om buksene HER og HER.  Min absolutte favorittbukse fra weightless som jeg selv eier, er i fargen beige og finnes HER (den er faktsik på lager enda!). 

Nå som sommeren er her gleder jeg meg til å bruke disse buksene med mer farge! Det er forresten alltid fri frakt og retur fra weigthless, og om dere skulle lure på noe ellers er det bare å fyre løs i kommentarfeltet. 

VGLISTA

Kommenter herJeg må bare si det - jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg fikk være med backstage på VGlista igår! Jeg sa det under et intervju i går "altså, det er jo egentlig ikke meningen at jeg skal være her", for det er slik det føles for meg enda. Jeg startet på jenterommet i Harstad og så på showet fra rådhusplassen med familien, jeg husker spessielt godt det året vi så Lene Alexandra med my boobs are okay og jeg den gang da (9 år gammel som jeg var) tenkte at hun var så fin, og mye smartere enn folk egentlig skjønner. Og nå kjenner jo faktisk jeg og Lene hverandre, vi snakket masse sammen igår og hun er en så fantastisk person. Det å være å hils med flere folk man har sett på tv hele livet er virkelig sinnsykt, og noe jeg setter uendelig stor pris på. Å få møte Isaac Elliot og Rita Ora er ikke helt feil, det heller!

Vegard Harm - han er heeeeelt den samme som han er på VIne, altså veldig morsom. Man merker at det ikke er tilgjort, og det elsker jeg! 

Austin Mahone! 

Intervju på VGTV med Einar Tørnquist.Jeg er jo enda bare 19 år, så noe etterfest ble det ikke meg på meg - det var synd, for jeg hadde sett fram til det, men istedenfor ble jeg med Benny og familien hans på Fridays. Jeg hadde virkelig savnet Benny merket jeg, begge er jo så opptatt på hver vår kant men når man først møtes er det som om man ikke har vært borte fra hverandre i det hele tatt. Han er en solstråle, som jeg vet kommer til å få all den suksessen han fortjener når han snart flytter til New York for å være modell (hvor sinnsykt er ikke det, forresten?). Noen av instagrambildene jeg har funnet fra igår! Jeg hadde på meg en helt fantastisk kjole fra romwe.com, som desverre er utsolgt. 

Jeg møtte også en hel haug av fine lesere igår, beklager at jeg ikke fikk tatt bilder med alle men noen ganger må jeg ta hensyn til at folk venter på meg. Dere er uansett ekstremt søte, og minner meg på, gang på gang, hvorfor stygge kommentarer ikke betyr noe. Dere er best! 


Nå blir en tur inn til sentrum for meg, har et par små ting jeg må kjøpe meg. Blogges senere, da skal jeg vise dere mine nye weightlessbukser! (jepp, jeg er avhengig)

en middelvei

Kommenter her

Jeg er for øyeblikket inne i en periode hvor jeg har en sinnsyk skrivesperre. Kanskje litt fordi jeg har tenkt mer og mer over hvem det er som leser bloggen min, at det kan være hvem som helst, og jeg er usikker på hvilken "rolle" jeg egentlig vil ha. Det morsomste er jo å skrive masse innlegg uten filter, hvor jeg ikke redigerer meg selv og det jeg tenker, kommer ut. Men dette er også alltid hva som får mest konsekvenser for meg i ettertid, for jeg endrer meg jo konstant, og ting jeg skrev for en måned siden mener jeg kanskje ikke lengre nå - men andre glemmer jo ikke. . Vel, jeg får prøve å finne en fin middelvei som passer for meg. Rart jeg enda ikke har klart det etter tre år som blogger nå, haha.

Uansett, jeg har fikset meg klar for festen ved råhusplassen ikveld! Ifølge litt rykter her og der kommer dette til å bli årets fest - da kan jeg jo ikke annet enn å glede meg! Bjørn-Erik, eller Benny som han blir kalt, er min +1 en for kvelden og kjenner jeg han rett vil han prøve sitt aller beste med å tvinge i meg alkohol, så vi får se hvordan denne kvelden ender. Planen er per nå at jeg skal holde meg edru iallfall, så får vi se etterhvert!

Kameraet er med i vesken, så får dere litt bilder fra backstageområdet i morgen. Snakkes da  Ellers kan dere gjerne se meg live på VGTV , fra litt etter klokken 19! 

en sporty start

Kommenter her

Jeg har hatt en ganske sporty start på fredagen . 

(annonselenke) Yogamatte fra nelly her.


Noe av det beste må være når jeg har god tid på morgenen, har leiligheten for meg selv og kan legge ut yogamatten og ta treningsøvelsene mine. Jeg pleier ofte å se på keeping up with the kardashians eller annet reality-trash mens jeg trener også, da glemmer jeg meg helt bort og ender opp med å trene lengre enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet! . Det som funker for min del er å starte veldig, veldig rolig slik at man ikke blir lei, og så bygger man seg gradvis opp fra det. Det er så mye bedre og omså bare ta tre knebøy om dagen istedenfor ingen, og bygge seg opp fra det. Slik startet jeg, og nå tar jeg over 70 squats om dagen, sammen med en rekke andre øvelser. Og DET funker! 

(annonselenke) Sportsbh fra nelly her


Nå skal jeg ta oppvasken og rydde litt ellers her hjemme, har totalt støv på hjernen og vil gjerne ha det totalt ryddig rundt meg døgnet rundt. Vi snakkes om litt  

Hva tror Austin Mahone om meg?

Kommenter her
Husker dere for litt siden, da jeg skrev at jeg hadde blitt invitert på backstage/afterparty for VGLISTA rådhusplassen idag, og at jeg gledet meg til å forhåpentligvis se Austin Mahone? I dag så jeg et intervju med han hvor han skulle få bilder av tre kjendiser, og gjette hva de driver med. Og hvem var på det siste bildet? Jo, MEG! Og hva gjettet han først på? Modell! Og så pornostjerne, men det trenger vi ikke snakke om, haha. . Men det er jo veldig gøy, da har jeg noe å prate om hvis jeg ser han senere ikveld! Fint å starte dagen med supergodt humør! 

HER kan dere se intervjuet ♥

 

fly igjennom det.

Kommenter her

(annonselenke) jakke fra nelly HER/ bukse fra only / sko fra nike / skjorte fra romwe.


I dag tok jeg turen til en, overasskende nok, veldig søt og hyggelig tannlege som ga meg god hjelp med visdomstannen. Jeg er en av de som har hatt utelukkende dårlige opplevelser hos tannlegen, så heldigvis ser den trenden ut til å snu for min del. Enn så lenge, haha. Jeg har nemlig en ganske utbredt betennelse i visdomstanna som enda ikke har sett dagens lys, altså tanna må trekkes fra veldig langt nede. Det vil si, det må både skjæres, hugges og så må tannlegen sy igjen for at jeg skal være kvitt smertene. Han sa man kan være dårlig i over en uke etterpå, og at jeg gjerne kunne få symelding - orket ikke stille han spørsmålet om hvordan man sykemelder seg fra blogg, så når den tid kommer får dere heller bare holde ut med at jeg ser litt oppblåst ut. Jeg og tannlegen ble enige om å ta dette inngrepet etter Hove, slik at jeg slipper å ta så mye hensyn til alt mens jeg er på festival - datoen hvor det smeller er altså 12. juli, og fram til den tid har jeg to valg:

1. Få lokalbedøvelse, og være våken under inngrepet (for dette blir faktisk et inngrep, legen som skal utføre det er utdannet kirurg!). Jeg kommer altså til å være våken, se alt, huske alt, men forhåpentligvis ikke føle noe særlig.
2.
Få en slags narkose, hvor jeg ikke sover, men ifølge legen er så fjern at jeg ikke kommer til å huske noe i etterkant. "Det er som å fly, som å være rusa" forklarte han for meg. Dette koster da 3000 kr ekstra, og jeg må til Drammen.

Så, hva ville dere ha gjort? Det frister jo aller helst å være litt smårusa og å fly igjennom hele opplevelsen, men det er jo ikke så bra å da ha vært i narkose tre ganger på under et år, og i tillegg betale 3000 kr for det. Så, dere som har vært igjenom noe lignende - er det helt jævlig, eller klarer jeg meg uten?  Og var dere dårlig lenge etter?  Prøver å planlegge litt framover. 

photoshoot-day

Kommenter her

Sko fra nelly Her (annonselenke) I dag har jeg gjort noe av det jeg liker aller best i hele verden - vært på shoot! Da jeg var i Portugal tidligere i år på surfecamp, var også fotograf Emil Kjos Sollie der samtidig, og han har akkurat den stilen i bilder som jeg elsker. Fotografer er nødt til å se kunsten i bildene, og ikke bare tenke rent teknisk, som desverre alt for mange gjør. Så uansett, vi bestemte oss for å ta bilder en dag det var fint vær, og selv om det regnet litt nå og da fikk vi tatt superfine bilder som jeg gleder meg til å vise dere! Bildene er ikke til noe spesielt, annet enn at det er gøy å være litt kreativ med folk man kommer godt overens med. Jeg ble faktisk så fornøyd at jeg tenker å bruke bildene i en header etterhvert, noe jeg virkelig har trengt! Så, med andre ord en herlig dag, men jeg visste dette kom til å bli bra. Han er så flink!

 

Liten sneak-peak


Jeg kom akkurat inn døren her hjemme, og min kjæreste hadde laget middag til oss begge som vi nettopp har spist - liten funfact, vi deler både fat og glass når vi spiser middag, haha. Kanskje litt ekkelt for noen, men for oss har det blitt helt normalt og ikke minst veldig koselig! Jeg har også lest igjennom alle kommentarene deres på kjæresteinnlegget, noe som var så koselig! Jeg prøvde å få Mathias med på å se "the fault in our stars" idag, men han mente det kanskje ikke var helt hans type film, så da blir det jemmekveld istedenfor. Kanskje noen av dere har sett den, og tror den kan passe en gutt likevel? Vil så gjerne se den med han!

 

my everything

Kommenter her

Det finnes ikke et eneste kleint quote i verden som kan beskrive hvor mye du betyr for meg. Min beste venn, kjæreste, trygghet og mitt alt ♥  Ville ikke byttet bort et sekund med deg.

Hvordan traff DU din kjæreste, eller den du er forelsket i? Fortell! 

en utfordring

Kommenter her

 
Jeg har vært ute i solen og kost meg en stund, i følge værmeldingene er dette den siste dagen med ordentlig fint vær i oslo og det kan man jo ikke kaste bort! Jeg er oppvokst i Norge hvor det fint kan snø i Juni, og merker allerede jeg begynner å bli bortskjemt med været - jeg frøys når vi var i Spania, jeg har med andre ord blitt en skikkelig pyse av å oppholde meg så lenge i hovedstaden! Bikinitruse fra nelly HER (annonselenke) / topp fra cubus 

Håndduk fra wildfox HER


Det er lite å skrive om på bloggen når livet er så godt som perfekt, jeg tenkte på det mens vi lå ute på gresset og jeg kikket ut på nabolaget vårt, naboene våre, den blå himmelen, blomstene, gresset, biene, det luktet så godt, Mathias var der, jeg drakk juice og alt bare klaffet om man ser bort fra visdomstanna mi. Og den klarte jeg for en gangs skyld og overse. Kan ikke noen bare slå meg ned på åpen gate så får jeg mye å blogge om igjen? Haha, neida. Men akkurat idag, var en slik perfekt sommerdag som man ofte tar for gitt. Så, se opp fra mobilene deres, se rundt dere og pust med magen, og tenk på hvor heldige vi er som bor i Norge, for at vi er i live, og for at vi ikke vet hva som skjer i morgen. Utfordrer dere!

mer på TV

Kommenter her
Hei dere, og god formiddag! Jeg har akkurat kommet inn døren her hjemme, jeg har nemlig vært ute på tv-innspilling hele dagen! Utrolig morsomt å få starte onsdagen slik, med å være ute i solen og snakke med spennende mennesker man beundrer. Gleder meg masse til dette kommer på tv, og til jeg kan fortelle dere hva det gjelder! Men det blir nok en fin sjangse for meg til å få fram hva jeg virkelig står for, og hva mine verdier er. Så ja, et slikt type program med andre ord! Nå kan jeg ikke røpe mer, man må nesten bare vente og vente. . 

 

Meg og to av de som jobber med produksjonen. Til og med slikt er hemmelig når det gjelder TV. . 

Jeg hadde på meg en topp fra romwe.com, jakken rundt livet er fra sheinside, og shortsen er fra notion 1.3 nelly, men desverre utsolgt(annonselenke)


Nå venter jeg på at kjæresten min skal komme hjem fra jobb, vi skal ut i solen og kose oss. Jeg tipper vi kjøper med oss noe jordbær og iste, og legger oss i en eller annen park eller omså bare rett bak leiligheten. Det er nydelig vær, så det må uansett nytes på den ene eller andre måten!

 

vinn tannbleking!

Kommenter her
I dag hadde jeg egentlig tenkt å blogge om en tannbleking fra dentway.se - den sterkeste jeg har prøvd! Den krever litt forberedelse og at man setter av tid til det, men resultatet er virkelig det beste, så om man ikke har noe imot den ekstra "bagasjen" bør man kjøre på. Så, jeg hadde planlagt å lage en video av det hele, slik at dere tydelig kunne se før/etter og ikke ha noen misstanker om redigering underveis. For denne funker faktisk utrolig bra! Men, lille meg har så vondt i visdomstanna at jeg føler det er like før jeg besvimer, og jeg husker knapt hva jeg heter for øyeblikket på grunn av det enorme presset i munnen, så tanken på å begynne med bleking frister ikke, jeg vil aller helst tenne lys rundt meg og få trøst fra min evig tålmodige kjæreste. Men, om ikke jeg kan bleke tennene, så har jeg sikkert noen lesere der ute som gjerne skulle ha gjort det, har jeg rett? Så - om DU vil vinne et sett med tannbleking fra dentway, må du like dem på facebook HER, og så legge igjen en kommentar med mailen din. Jeg trekker vinneren i morgen ♥ Litt fakta om dentway, så vet dere litt mer før dere eventuelt skriver en kommentar, eller bestiller på egenhånd. 

- Dette er samme behandling som man kan få hos svenske tannleger.
- Tennene er garantert hvitere på 10 dager, om ikke kan man klage, og få pengene igjen.
- Den er skånsom mot tennene
- Om dere sjekker ut nettsiden, kommer dere til å se hvor bra hele opplegget her. Man blir ikke lurt! 

Ellers er det mange bloggere som har brukt denne, og om dere googler dentway får dere opp flere anmeldelser som viser resultat. Skulle virlelig ønske jeg klarte å åpne munnen for å vise dere, men på den lyse siden er det jo en heldig leser som stikker av med premien nå som ikke jeg kan! Premien er sponset av dentway, så takk til dem :-) 

 

hva skal jeg gjøre?

Kommenter her

Lenkene i innlegget er annonselenker

 De av dere som handler like hyppig på nelly som meg, er sikkert oppmerksom på at de merker de varene de har som har ekte skinn, ved å sette et lite symbol nederst på produktbildet. Dette trodde jeg de gjorde på alle varene, så om jeg så dette lille merket, lar jeg være å trykke inn for da vet jeg at det ikke kommer til å bli kjøpt av meg uansett. Så, da jeg fant en veske fra Michael Kors som ikke hadde dette merket, ble jeg veldig glad fordi jeg har ønsket meg en slik lenge. Så, jeg bestiller, betaler og henter den på på posten. Men, i dag når jeg kjente på veska tenkte jeg "eh, dette må da være ekte skinn?" og så gikk jeg inn å sjekket på nettsiden, da. Og jepp, der sto det! Ekte skinn, og jeg føler meg som en idiot. Så, hva skal jeg gjøre nå? Kanskje gi den til noen av dere, gi den til fretex, beholde den selv? Synes virkelig nelly bør merke alle varene de har, og ikke bare noen - ganske forvirrende, i grunn.

 

Den er jo fin, så om ikke jeg beholder den selv, så får kanskje noen andre gleden av den? Så får jeg heller lese nøyere om produktene jeg kjøper neste gang, for slike feil kan faktisk alle gjøre om man ikke tar seg så god tid. Vesken kan kjøpes her, for de som likevel skulle ha vært interesserte, nå som dere vet hvor det kommer fra og hva det blir laget av. Jeg personlig er ikke imot vintage vesker av skinn, så om jeg skulle ha lyst til å "investere" i noe, tar jeg nok en som er brukt av andre før meg. Gjennvinning er bra uansett, og derfor er jo tanken om fretex ganske grei. Eller, spare den til neste klessalg om et år. . . 

Disse skoene passet meg perfekt, og er i størrelse 36 - altså er de nok litt små i størrelsen, jeg bruker vanligvis 35 og slike størrelser finner man jo aldri, så da blir det 36! Her kan de kjøpes.

Et fryktelig dårlig bilde av den nye kjolen min, blir faktisk nesten flau av å legge ut slikt, men jeg skal nok bruke den ved flere anledninger og da får jeg jo vist den fram skikkelig. Den er iallfall nydelig, og dere kan jo sjekke den ut på nettsiden om dere vil ha en bedre titt! Dere finner den her. 

Supersøt blomstertopp, som faktisk var ganske mye mindre i virkeligheten enn jeg trodde. Men så har jeg jo ganske store pupper også, så det kan vel spille litt inn. Bruker størrelse xs! Her kan den kjøpes. 


Nå skal jeg ta meg en liten treningsrunde på gulvet her hjemme, vektene jeg kjøpte har kommet i posten og jeg skal teste ut! 

ekstremt nervøs

Kommenter her I går kom jeg endelig tilbake til Norge, så for øyeblikket sitter jeg hjemme i min lille søte leilighet og koser meg i eget selskap! Uansett så er jeg bare glad for å være i live, flyskrekken min har plutselig tatt et gigantisk sprang i feil rettning og jeg må nesten ty til medisinering for å kunne reise. Da jeg var 14 år satt jeg i et fly hvor den ene motoren begynte å brenne når vi hadde tatt av, folk på flyet hylte, vi droppet en høyde og måtte returnere til gardermoen mens flammer sto ut på ene siden. Det var på nyhetene og alt, kanskje noen av dere til og med husker det. Og etter den episoden har jeg vært litt nervøs, men i det siste har jeg vært ekstremt nervøs. Så, heldigvis gikk alt fint denne gangen også!Dagen har jeg brukt på to lunsjmøter, og så dro jeg en rask tur innom en av butikkene til Porto Brasil og kjøpte meg med et par sobriller fra wildfox. Har ønsket meg disse lenge :-) På nettet finnes de blandt annet på swimwear.no - skikkelig festivalbriller!
 Nå skal jeg dra en tur på butikken,jeg holder på å gro visdomstenner så er nesten lam i halve ansiktet, haha. Ser lite lekkert ut, noen som har tips til hva jeg spise eller drikke som kan lindre smertene litt? Alt er vanskelig å tygge nå, men jeg kan jo ikke sulte ihjel heller. Og om noen ikke har fått det med seg, så har jeg begynt å bli mer aktiv blandt kommentarene igjen, og denne gangen skal jeg holde det oppe. Jeg går innom et par ganger om dagen og svarer gjennom dem jeg rekker, så alle skal forhåpentligvis få en respons. Klem!den siste dagen

Kommenter her

Siste dag i Albir . . .   

Bare solt oss idag da, gitt. Jeg og de norske over 60. Presterte å slå foten når jeg skulle ta bilder og ropte høyt ut "FITTETRYNE" og mamma bare "hysj Sophie". Jeg svarte "Ojda, men ingen kan vel norsk her uansett", og så kom jeg på at enhver person rundt det bassenget var norsk. Haha, aldri mer at jeg drar til et sydensted hvor det kun er norske mennesker, det beste med å være i utland er jo at man kan si hva man vil uten at noen hever et øyenbryn! Men men... I morgen setter jeg nesa mot norge, det skal bli veldig, veldig godt. Borte bra, men hjemme best! Og nå begynnner leiligheten i oslo endelig å føles som hjemme, det har den egentlig ikke gjort tidligere. Men nå folkens blir det dobbelhake i sofaen skal jeg love dere! 

I dag var jeg å leverte de små pusene mine hos deres midlertidige fostermor her i spania, en kjempesøt norsk jente som heter Henriette skal passe på dem en stund. Det var utrolig trist men samtidig så fint at de nå har et hjem hvor de er ønsket, der de kan leke, spise og sove fram til de starter et nytt liv i norge mot høsten. Det blir så fint, og tanken på hvordan livene deres kunne ha blitt gjør at jeg får ekstremt vondt i magen. . Men, ikke noe vits i å dvele over det, for nå har jeg gjort en forskjell for de to. Og forresten, så flinke vi har vært å skrevet under kampanjen jeg delte tidligere! Det vet jeg betyr masse, og jeg blir veldig stolt.

 


 

Ettersom jeg ikke fikk kjøpt noe særlig på markedet, eller hele ferien forsåvidt, ble det litt innkjøp nå i kveld. Og treningsklær faktisk! Jeg gjør jo en del øvelser hjemme, og med disse får jeg forhåpentligvis litt drahjelp. Jeg har også bestilt noen vekter, så jeg håper på litt framgang og ikke bare vedlikehold nå. 

(annonselenker) 1. Rosa treningstights fra nike kan kjøpes her. Jeg hadde jo en rosa tights men nå finner jeg den ikke, og da måtte jeg bare ha en ny. Sinnsykt fresh farge som skiller seg ut når man trener! / 2. Yogamatte kan kjøpes her. Perfekt å ha når man trener i sin egen stue. /3. Sportsbh kan kjøpes her - elsker den allerede! /4. Rosa shorts kan kjøpes her. Denne fantes kun i igjen i small, så jeg håper den passer meg likevel. 

 


 

Nå skal jeg se en episode av Lindsay før jeg lukker øynene. Har dere sett den? En dokumentarserie som følger skuespiller Lindsay Lohan etter sitt opphold på rehab. Jeg elsket Lindsay, men det var fram til jeg så en episode av serien. Desverre er hun ganske bortskjemt og kaster bort tiden til både de som ser programmet, de som jobber med henne, og hun selv. Og likevel klarer jeg ikke å slutte å se på, haha. Vel, neste gang vi snakkes er jeg i Norge! God natt :-) 

 

hvordan jeg krøller håret

Kommenter her

i samarbeid med makestyle
Som dere sikker har merket, holder jeg alltid meg til forskjellige "perioder" når det kommer til håret mitt. Jeg kan ha rett hår i en måned, så kjører jeg på med krøller i en måned - lenge leve latskapen, haha! Hver eneste gang jeg har krøller får jeg flere kommentarer til dagen om håret mitt, og spørsmål om hvordan jeg fikser det. Jeg har skrevet om dette flere ganger, men nå som jeg har byttet litt på utstyret, kan jeg gjerne skrive enda et innlegg. Min favoritt er en krølltang fra mast volum 2 - den er ganske ny hos meg, og før jeg fikk denne brukte jeg volum 1. Begge er kjempegode, men jeg liker best volum 2 ettersom den lager de største "hollywoodkrøllene" og barbielooken som jeg liker så godt! Jeg har tatt noen bilder, slik at dere kan se en litt mer tydelig forskjell. 


volume 1

En god gammel slager, som også gir de minste lokkene. Denne staven går opp til 210 grader, oppbevaringspose og fingerhansker følger med når du bestiller. Jeg bruker ikke denne så ofte lengre, spessielt når man har extensions og tykt hår kan det bli litt vanskelig. Men mamma for eksempel bruker kun denne, og gjerne hver dag, ettersom hun har tynnere og kortere hår enn meg. For min del er de best å bruke på overhåret mitt, siden det er ganske oppklippet og kan være ganske vanskelig å få festet alt rundt en tykk stav. Du finner krøllstaven her.


volume 2


Dette er staven jeg bruker hver gang jeg skal krølle håret! Før brukte jeg varme hårruller, men denne gir minst like fint resultat, er enklere å bruke og håret fester seg godt rundt den under prosessen. Jeg er egentlig ikke så flink med styling av hår og spør alltid venninner om hjelp, men med denne er det ikke noe problem. Krøllstaven er 38 mm tykk, og gir utrolig fine, store bølger i håret. Du får i likhet med volum 1 både hansker og oppbevaringspose med på kjøpet, og denne går også til 210 grader. Den finnes her.  

 Ellers har jeg noen små tips, både for oss med og uten extensions - men kanskje mest sistenevnte, for da vet vi jo alle hvor vanskelig det er å holde på krøllene! For det første, aldri krøll håret når det er fuktig eller vått. Da blir ikke resultatet noe bra, og krøllene vil også falle ut med en gang. Jeg grer heller aldri igjennom håret, og foretrekker krøllene litt "spisse", men dette er smak og behag. Spray håret godt først, gjerne med en soft-styling spray slik at håret ikke blir like stivt. Den jeg bruker for tiden er en fra merket Gunn Britt, som dere finner HER.  Om du likevel mener håret da ser alt for "stylet" ut, kan sprayen "white hydra pure mist" hjelpe på, som gir håret ekstra boost og beskyttelse. Den er veldig fuktighetsgivende, og verdt å sjekke ut! HER finner dere den.

Nå er det faktisk 20% på alt fra MAST, noe som gjør at hver krølltang koster 600 kr - noe jeg mener er billig for så god kvalitet, tenk bare på hva man bruker på GHD og annet tilbehør for håret! Så, om man ønsker seg en krølltang som varer, er dette veien å gå. 

fantastisk cover av lionheart

Kommenter her

Fikk beskjed her om dagen om at LIONHEART har blitt hørt over en million ganger på spotify nå, det er helt sinnnsykt! Det hadde jeg ikke kunne forestille meg på noen som helst slags måte, og ble helt i hundre når jeg fikk beskjeden. For å ikke snakke om wimp, youtube, radio og de andre stedene den har blitt spilt, da er det lovt å være litt stolt! Gleder meg til å komme inn i studio og lage mer, mer, mer!! :) 

Det er kanskje litt kleint å si det, men ingenting av dette hadde vært mulig om det ikke var for dere. Jeg har, til tross for mange stygge kommentarer, en fantastisk gjeng med blogglesere som er så støttende og motiverende. Det er sikkert en del som ikke liker meg, men for å bli elsket av noen må man vel også bli hatet av noen, heller det enn at alle er litt sånn "ja hun har jeg egentlig ingen mening om, sikkert grei". Nå som jeg er inne på å hylle dere, vil jeg gjerne legge ved denne fantastiske coverversjonen av lionheart. For en fin stemme, og nydelig måte å spille sangen på! Slik vil jeg også lage! 

Jeg er så keen på å lage en rolig versjon av sangen, og har en slik innspilling planlagt om bare litt over en uke, men det frister aller mest å bare lage en kort snutt som jeg legger ut på bloggen for å få folk til å holde kjeft om at jeg ikke kan synge. . Er det noe dere ønsker? (Please si ja)

stopp en grusom tradisjon!

Kommenter her 
Årlig er det en hundekjøttsfestival i byen Yulin, som ligger i sydøstlige Kina. Her blir årlig 10 000 hunder brutalt slått ihjel for å så spises, og lokale dyrevernsmedarbeidere rapporterer at flere av hundene blir flådd levende. Hundene fanges på gatene eller blir avlet fram på ulovlige oppdrett, og når de transporteres til det såkalte slakteriet foregår det i trange bur, hvor de er uten vann og mat. 

Den danske organisasjonen Anima har tidligere klart å stoppe lignende festivaler ved hjelp av underskriftskampanjer på nettet, og nå prøver de å gjenta den samme suksessen - så, for at det skal kunne bli en stopp på dette, og for at vi i lille Norge skal kunne gjøre en forskjell, skriv under HER HER HER! For meg er det helt sinnsykt å tenke på at ikke flere bloggere eller profilerte mennesker bruker sin stemme til å nå ut med viktige budskap. Så klart skal ikke hele bloggen min handle om å "redde verden", men jeg klarer ikke la dyrevern ligge hundre prosent. . Tenk om alle de store bloggerne oppfordret til slike til? Eller, enda bedre - Justin Bieber? Om han tweetet om dette ville det ha tatt slutt, men det gidder vel ikke folk. Og det gjør meg forbanna, for det skal så lite til. Man kan jo nevne navn i fleng, hva med f.eks hele Kardashian familien, som har så stor makt på sosiale medier? Det er faktisk nok til at jeg mister respekt for folk, at de ikke bruker sin stemme rett på noen som helst måte. 

Skriv gjerne en kommentar om dere skriver under, så får jeg se hvor mange jeg klarer å påvirke! Del gjerne innlegget på facebook også, slik at flere kan få det med seg. 


vinn extensions for over 1000 kr

Kommenter her

Nå er det på tide med en aldri så liten konkurranse for dere jenter som leser bloggen min! Jeg har hatt et samarbeid med luxushair i flere år, og selv om jeg nå i hovedsak bruker tape-extensions fra frisøren min, kan jeg varme clips fra nettbutikken på det varmeste. Disse brukte jeg i flere år, og ville aldri ha byttet dem mot noe annet merke innen clips!

Det er en veldig enkel konkurranse, og premien er kjempefin - du kan nemlig vinne et valgfritt sett extensions fra luxushair, bare ved å like luxushair på facebook HER og så legge igjen en kommentar under dette innlegget med mailen din og navn. 

 

Luxushair er 5 år i 2014, da blir det gode tilbud og fine konkurranser til dere :-) 


Om du vi ha dobbelt så stor vinnersjangse, kan du melde deg på samme konkurranse som jeg har gående på instagrammen min @sophieeliseblogg. Jeg trekker altså en vinner her, og en på instagram! 

behind blue eyes

Kommenter her

Noe av det jeg liker aller best med å få litt farge på kroppen, er at øynene mine kommer mye bedre fram. Jeg elsker å ha blå øyne, som faktisk er den mest sjeldne øyefargen i verden! Det er kanskje litt lett å glemme når man bor i Norge, for her er jo ikke akkurat den fargen så unik. Men, det er ikke uten grunn man blir populær på sydenferie om man er blond med blå øyne, hehe. Så, fargen er iallfall på god vei, og i morgen er siste dag med soling for min del. Da må jeg presse på! 
Bikini fra hot anatomy, nelly (annonselenke) jeg bruker alltid medium i overdeler på bikini, til de som skulle lure. Shorts er tre år gammel fra BIKBOK

Det er ikke alltid like lett å komme med morsomme tekster på bloggen når man mest bare ligger ved bassengkanten og leser bok dag ut og inn - men en hendelse kan jeg likevel dele! Jeg skulle gå for å lete etter smoothie, det virker som om det er sjelden vare når man er i varmere land, jeg finner det aldri! Uansett, jeg gikk inn på et bakeri for å spørre der, og på gulvet sitter verdens søteste lille chihuahua, som åpenbart tilhører eieren av stedet. Jeg bøyer meg ned og snakker litt til hunden, som tar et lite steg mot meg før den klikker helt i vinkel og hopper mot meg, bjeffer og glefser etter hånden min, jeg setter meg opp men hunden slutter ikke, den løper mot meg og jeg setter jo også igang med å løpe, så vi sirkulerer rundt i bakeriet mens jeg hyler, med en liten chihuahua på slep. Jeg løp ut fra butikken og flere kunder begynte også å reise seg, haha. På grunn av en liten chihuahua, altså. At man kan bli så skremt av noe som veier 2 kg! Eieren måtte ta hunden med på bakrommet slik at jeg forfjamset kunne spørre etter smoothie, noe de ikke hadde. Jeg gikk og lo litt for meg selv hele veien hjem, mens jeg enda hadde høy puls. Er-det-mulig. Heldigvis er ikke kattene mine like sure - jeg har alltid trodd, og tror enda, at dyr er en refleksjon av eieren sin. Derfor er Rigmor en liten tøffing som aldri blir redd, er sosial, tisser på stuegulvet og spiser hestebæsj (for det er ting jeg har for vane å gjøre). Haha, neida. Men dere skjønner! Tusen takk for alle tips angående kattenavn, så mange søte og stygge navn, haha :) Jeg har funnet flere favoritter, men å gi dem et navn er noe jeg må ta med kjæresten min når jeg er tilbake i norge. Jeg gir dere en oppdatering på hva vi finner ut, det blir garantert ett dere har plukket ut! Så langt er nok Kjartan, Mozart eller Olsen favorittnavn på hannen, mens hunkatten er litt vanskeligere. Husmusa var ganske søtt, da! 

Forresten, så har det kommet en ny gossipblogg, som jeg etterspurte. Eller det kom faktisk ganske mange, men det er kun en jeg synes er grei å lese - gøy å lese om både seg selv og andre, og mener man som blogger og offentlig person bør tåle litt. HER finner dere den (og nei jeg eier den absolutt ikke om noen skulle tro det, en blogg er mer enn nok). 

God natt! 

en wake-up call

Kommenter herOm jeg ikke har hatt motivasjon til å starte en sunn livsstil før, så har jeg det iallfall nå, etter flere år med å stappe kroppen min full av unødvendig mat. Her om dagen var jeg på Albir Medical for å ta en ganske spesiell type fotbad, hvor en del av giftstoffene man har i kroppen skal bli dratt ut gjennom fotsålen. Jeg tenkte helt ærlig at dette ikke kunne komme til å fungere, og at ingenting kom til å skje. Men jo, etter bare 15 minutter med fotene mine i vann, hadde det gått fra å være helt klart til å bli gult og ekkelt. Da kom altså mye av nikotin, E-stoffer og diverse fra kroppen min ut! Det var en wake-up call for min del, for å si det mildt. . Og at dette kun er en lite del av alt som flyter i kroppen min er jo ikke akkurat en særlig fristende tanke :( 

 

Og overasksende nok fikk jeg beskjed om at jeg faktisk har en overasskende sunn kropp, noe som ble begrunnet med at jeg ikke spiser kjøtt, faktisk. Da blir det liggende mye rart i kroppene deres, skal jeg love! Men jeg ble uansett supermotivert, og siden da har jeg sjekket baksiden på alt jeg har kjøpt på matbutikken, og når vi har vært ute og spist har det gått i kun salater. Brus, iste og saft har jeg heller ikke drukket, og juicen skal nøye sjekkes før jeg putter det i kroppen. Godteri skal jeg også sjekke nøye, og kun unne meg det en absolutt sjelden gang - føler faktisk det blir feil å si "unne meg det" for det er jo tross alt ikke bra for hverken innsiden eller utsiden av kroppen. Og alkohol? No way. Nikotin? Absolutt ikke. For å være ærlig frister det egentlig ikke å putte noe som helst i kroppen etter dette, haha. Men allerede etter disse dagene merker jeg at både huden og formen min har blitt bedre :) 

Med en gang jeg er hjemme i Norge skal jeg gå til innkjøp av masse kosttilskudd, frukt, grønnsaker. . Ja, hehe. Hva mer? Trenger tips fra noen sunne sjeler der ute! 

 

første dag i bikini

Kommenter her

Bikini fra issue 1.3 intimates nelly (annonselenkeVi har nå byttet hotell - fra å være i en fin suite i toppetasjen, er vi nå i en leilighet hvor man faktisk har lovt til å ha dyr, haha. Så her skal jeg og mamma slappe av de neste dagene, før vi reiser til norge på mandag. I dag var faktisk første gang i løpet av hele ferien jeg solte meg, meg og hele eldrebølgen lå og koste oss ved bassenget! Her i Albir er det jo stort sett bare folk over 60, så mye liv og røre blir det iallfall ikke. Noe som er godt, for snart er det tid for festival hvor jeg misstenker det kommer til å være heeelt motsatt, hehe. 

Noen stemningsbilder fra de siste dagene i Albir. Slik har altså hverdagen her vært! 


Jeg må også takke alle de fantastisk fine leserne jeg har som har skrevet kommentarer og mailet meg de siste dagene for å hjelpe med kattene. Herregud som det varmer, dere har virkelig gjort en innsats for meg! Uten dere hadde det aldri gått, for nå har situasjonen faktisk løst seg. I kveld skal jeg å møte en norsk jente som skal ha kattene fram til i starten av August, da jeg kommer ned hit og henter dem igjen. Jeg fikk til og med mail fra selveste mattilsynet, ettersom så mange hadde mailet dem om råd på mine vegne. Tusen, tusen takk!!! Alt har ordnet seg, og kattene kommer til å ha et supert hjem her den kommende tiden, og så hos meg i oslo  Det var forresten mange som lurte på hvordan det blir med kattene, siden jeg og Mathias reiser så mye. Vi har reist så mye fordi Mathias ikke har hatt fast jobb, men nå som han har det,kan vi naturligvis ikke dra bort hele tiden. En reise nå og vil det jo bli, men det er jo ikke verre enn at noen kommer innom og gir kattene litt mat og kos mens vi er bortreist. Jeg har jo tenkt igjennom det så klart :) 

Nå trenger jeg imellomtiden masse søte kattenavn fra dere! Og ikke noe gråpus, chanel osv. Dere vet jo at jeg har en hund som heter Rigmor, og lista ligger vel egentlig litt deretter (min første tanke var å kalle den ene katten Farmor, for å si det sånn). Det er en gutt og en jente, hvor gutten er den mørke, og jenta er den lyse. Kjør på, jeg trenger tips! 

 

fine as it is

Kommenter her


 

Som jeg nevnte litt kort for dere tidligere, har jeg hatt et lite ønske om å se etter hvilke muligheter det finnes for å operere nesen på nytt, eller iallfall få en profesjonell mening angående hva som skjedde under sist operasjon, og hva som kunne ha blitt gjort annerledes. Så, for ca et halvt år siden begynte jeg å søke etter informasjon på nett, i tillegg til å høre rundt med folk jeg visste har gjort plastisk kirurgi i utlandet. Etter hvert kom jeg fram til Albir Medical - og hit skulle jeg jo nå i Juni! Så, her var jeg på konsultasjon med en kirurg for et par dager siden. Dette er på ingen måte reklame da jeg ikke ville ha reklamert for plastisk kirurgi, men jeg er opptatt av å komme med mine historier for å eventuelt hjelpe andre som er i samme situasjon som meg. Om man først er innstilt på en operasjon, så gjør man det jo uansett. . Albir Medical er kåret til en av de beste klinikkene i verden, og kirurgen jeg skulle møte driver blandt annet med re-konstruering (etter ulykker, f.eks) og har neser som en favoritt innen kirurgi. Jeg vet for en fakta at flere kjente, rike og profilerte mennesker kommer hit for å fikse på ditt og datt, så jeg følte meg forsåvidt veldig trygg. Men, etter møtet med kirurgen sa han til meg at han mener jeg absolutt bør vente minst ett år til før jeg i det hele tatt vurderer noe, og at nesa mi er bra som den er. Det var jo godt å høre, å få en slags bekreftelse fra en proff, så får vi se hva jeg føler om et år da. Da kommer jeg nok ned hit igjen om så skulle være, neseoperasjon koster i tilegg 12 000 kr mindre her enn i Norge (sånn ca), og når jeg bodde i Harstad kostet det faktisk mer med flybilett til oslo enn ned hit - man kan fly direkte til Alicante flyplass fra mange steder i Norge, og det er kjempebillig.
Her er meg og hun som eier klinikken, Laura! En fantastisk herlig powerwoman, som jeg beundrer for alt hun har fått til. Hun er så smart og står virkelig opp for seg selv - og ikke minst for meg! Det var hun og mannen hennes som hjalp meg å ordne alt med kattene, uten dem hadde jeg aldri klart det. Mannen hennes er norsk og heter Jarl, det er han jeg har mailet med de siste månedene for å finne ut om klinikken, priser osv. Om noen norske skulle være interesserte eller har noen spørsmål fikk jeg lov å gi dere mailen hans, som altså er jarl@hotmail.com - han er superflink til å svare på alt! 

Kjolen min er fra NELLY - (annonselenke) 


 Ble ingen operasjon på meg denne gangen altså - det var ikke planen heller, men mest å få meningen til en kirurg og den har jeg nå. Jeg tok uansett to behandlinger på klinikken idag, som jeg kan fortelle dere om senere om dere vil? Jeg fikk nemlig dratt masse giftstoffer ut fra kroppen min, gjennom foten! Helt sinnsykt rart å se på. . 


en trist dag

Kommenter her


Fra gamlebyen Altea. Kjolen jeg har på meg er fra nelly HER (annonselenke) ps - ikke min Michael Kors veske, tante sin som vi brukte for å ha alle tingene i.


Huff, dette har vært en lang dag. Den startet kjempefint med en tur til gamlebyen sammen med mamma og tante, hvor vi koste oss og så på gamle bygg, kirker og spiste god mat. Men idag var jo tross alt dagen hvor jeg skulle ta kattene med til veterinær, og etter å ha blitt anbefalt en god dyrelege av noen lokale her, ventet jeg håpefullt på positive svar. Men, jeg har desverre blitt svindlet ganske kraftig - på den veste måten jeg kunne ha tenkt meg. Kattene mine er 6 uker gamle, og har med andre ord blitt tatt fra moren sin lenge før de skulle. De har ikke utviklet ordentlige tenner engang, og skal ikke ha den maten de har fått hos meg eller på dyrebutikken. Jeg reagerte jo på at de ikke var så stødige og ikke minst små, men jeg tenkte det måtte være noe med rasen eller livet de har hatt til nå. Jeg skjønte jo at nå er virkelig alt håp ute, fordi de må være tre måneder for å få de inn i norge, og da med rett vaksiner. Nå er de for unge til å få de vaksinene de skal ha. . 

Jeg dro med en fantastisk spansk dame som heter Laura, og hun og mannen hennes (som er norsk) hjalp meg i hele kveld. Vi kjørte til dyrebutikken og klaget, og dama som jobbet der påsto enda at de er tre måneder, og at hun ikke kunne ane noe annet, og henviste oss videre til hennes dyrelege. Vi dro dit, han sa det samme - de er alt for unge, og det er overhode ikke forsvarlig å ha dem borte fra moren sin. Vi dro tilbake til butikken, hvor hun da etterhvert innrømte sine feil. Når det kom fram for henne at jeg er ganske kjent i Norge og at jeg (utrolig nok) faktisk har på film at hun igår sa til meg at de er tre måneder gamle, innrømte hun sine feil. . Hun visste at hun ble filmet av meg i går når hun kjøpte kattene, så hun hadde ingenting hun skulle ha sagt. Det er jo faktisk ulovlig i Spania også, å selge dyr i butikk som er under den og den alderen. Derfor truet Laura (som er en veldig power-woman) henne med å saksøke, og at hun har med å fikse dette på en eller annen måte for meg.

Så, etter forferdelig mye styr endte det altså med at kattene mine enten må bli levert tilbake, avlivet, eller at de må bo hjemme hos hun som eier dyrebutikken hjemme hos henne, hun skal ha ansvar for og betale for at de får pass til norge, vaksinene de trenger og chip, slik at jeg kan hente dem helt klare i starten av August. Hun skal skrive på en kontrakt (ja faktisk) hvor hun skal gi meg ukentlige oppdateringer på kattene via mail, hvor jeg får bilder, oppdateringer om formen deres, og oppdatering om hvordan det går i den medisinske prosessen deres. Så, på mandag må de altså å bo hos henne, som jeg ikke kjenner, men heldigvis har hun to katter av samme rase selv så jeg stoler litt på at det kommer til å gå bra - også med tanke på at jeg skal få oppdateringer.

Så ja. . Dette har vært ekstremt vanskelig og kostet meg både tid og penger, og jeg er så lei meg. Jeg har vondt i magen og tårer i øynene, den ene katten ligger ved siden av meg nå og koser seg, og jeg føler at jeg svikter noe så grusomt som snart må ta dem til et nytt hjem, for at de så må bytte hjem igjen å komme til meg om en måned. Jeg vet at det er ganske ille for katter å bytte slik rundt på hva som er nært og kjært rundt dem. . Men, i starten av August kommer de til meg og Mathias, da skal de få et stabilt hjem for resten av deres liv med all kosen, lekingen og maten de skulle trenge. Uten noe stress og mas. Men likevel gruer jeg meg helt forjævlig mye til mandagen, og håper sånn det kommer til å gå bra.

Om noen tilfeldigvis bor i Albir / Benidorm eller nærområdet og kan ha to små søte katter fram til starten av August og ta ansvar for disse tingene (mot å få betalt av meg, så klart - dekker utgifter, og betaler den personen som passer kattene) er jo det uten tvil best, fordi hun dama på dyrebutikken virket helt sinnsyk. Skyter vel kanskje litt blindt her, men da er det bare å kontakte meg på mail - om så du kjenner noen som kjenner noen osv, be dem kontakte meg, omså de er usikker på om de kan så vil jeg jo forklare litt mer om situasjonen og hva som kreves. Men uansett, om ikke, så har vi en midlertidig løsning. 

Vel, det var nok kattemas fra min side for en stund! Det er verdt det, alt dette styret, og håper kattene vil tenke det samme når de kommer til norge mot slutten av sommeren. .  

rett og galt

Kommenter herJeg har nå lest igjennom kommentarene deres fra gårdagens innlegg om kattene, og jeg forstår både den ene og den andre siden av saken. Jeg er utrolig og smertefullt klar over hvor disse dyrene mest sannsynlig kommer ifra, og at hele industrien med dyrebutikk styres av etterspørsel og behov - kjøper ingen dyr, er det ingen mer dyrebutikk. Dette er jeg klar over, og var også veldig klar over da jeg gikk inn i dyrebutikken. Men når man først er der, og står ansikt til ansikt med disse to små, åpenbart underernærte og understimulerte kattene som dunker hodet i glasset, så mistet iallfall jeg litt av den logiske tankegangen. . Og det betyr ikke at jeg ikke vet, eller fornekter det som er realiteten. Det er jævlig, men jeg kan ikke annet enn å legge meg flat og ydmyk. Jeg gjorde det som. . ja, jeg kan ikke si det føltes rett, men for meg kunne jeg ikke gå derfra uten dem. Jeg har selv skrevet tidligere på bloggen om at dyr i butikkene blir gasset om de ikke blir solgt (kattene var på salg så det var nok neste steg), og jeg vet også at de mest sannsynlig kommer fra fabrikk (noe lille Rigmor som jeg har hjemme også gjør). Men, nå er de her, og jeg har funnet ut hvordan det skal bli gjort med å få dem til Norge (som kan skje først 2. juli), og disse to skal få et fint hjem hos meg. Og, så adopterer jeg en katt fra dyrebeskyttelsen i Norge senere. Om man tenker seg om, så er nesten alt hyklerisk uansett hvordan man ser på det. Visste dere at kattene og hundene vi avliver i Norge og utland, er en del av foret som kuer, griser osv på industrianlegg faktisk spiser? Og om vi hadde spist hunder og katter ville ikke miljøet, og missbruket av dyr i mat vært like ille som i dag? Og hvorfor spiser vi ikke hunder, men griser? Alt er bare feil, og dette er ting jeg tenker mye på. Det at jeg kjøpte disse kattene er langt ifra like ille som det som skjer i Norge, med kuer og griser. Og om jeg hadde sett en gris som snart skulle ha blitt avlivet, ville jeg kjøpt den også - kanskje uten å ha tenkt, for kanskje det ville ha støttet opp under en fæl insdustri, men det er så utrolig vanskelig når man står der og ser dem i øynene og VET at for akkurat disse to, kan man gjøre noe. Og det har jeg nå gjort, da. Jeg klarte bare ikke å snu meg å gå, det er min "feil". Jeg hadde sikkert endt opp med alle verdens dyreraser i den lille leiigheten min, om jeg ble stilt ovenfor et slikt valg igjen.Og det jeg sa om at jeg er for medisink testing på dyr. "For" er vel egentlig litt feil ord, men poenget mitt der var, at jeg vil heller ta medisin enn å dø, om det var valget - medisin som da er testet på dyr, for med mindre man driver med naturmedisin er det ikke andre alternativer. Det betyr ikke at det er greit, men jeg gjør heller ingenting aktivt for å stoppe det, og å ikke gjøre noe er som regel like ille som å si "ja, jeg er for at dyr skal dø". Jeg tar en paracett om jeg har virkelig vondt i hodet. Det er testet på dyr. P-piller. Antibiotika. Listen er lang, men ender alltid opp med det samme - dyr. Jeg har nå kuttet ut kjøtt, fisk, egg, har begynt nedtrapping av ost og melk, bruker ikke pels, bruker ikke dyretestet sminke eller klær som er fra dyr, spiser ikke gelatin, styrer unna palmeolje, drar ikke på mcdonalds fordi de er helt forjævlige med tanke på regnskog, drar aldri i helvette på KFC, og prøver aktivt å skape interesse og engasjement ovenfor dette. Jeg gjør ikke så godt jeg kan (for da hadde jeg ikke brukt medin testet på dyr heller, og ikke tatt meg råd til å kjøpe klær og heller donert pengene), men jeg er på vei dit jeg vil være. Jeg kan se på dyr, og føle en ro, fordi jeg vet at jeg ikke lengre spiser dem og deres likesinnede. Uansett, om det sto på IQ - da kunne vi jo like gjerne spist mennesker som er helt grønnsak, hadde det vært rett? For hva er da egentlig forksjellen? Skulle de ha blitt pint? Nei, de får et verdig liv så godt som det lar seg gjøre, og en verdig død. Håper vi kommer dit med dyrene en dag. Det er synd at hver gang man har et synspunkt, som i bunn og grunn er i beste mening, skal andre finne feil ved det. Men jeg skal fortsette å stå på det jeg mener, fordi jeg er så sikker på at jeg aldri kommer til å la meg knekke av det, og all kritikken jeg får. Jeg gjør feil, men jeg gjør mitt beste for å rette opp i det, og gjøre livet fint for ALLE levende vesner rundt meg, og ikke minst i verden. At jeg kjøpte kattene var kanskje "feil", men prøv å se det fra mitt synspunkt som sto der mitt oppi det, med pengene i veska, tiden og ressursene til å endre på noe for disse to små syke, og ikke minst et hjerte og en hjerne som kan bli litt for emosjonelt styrt noen ganger - jeg klarer ikke gå vekk, og det er tydeligvis min "undergang" på bloggen og i livet generelt. 

jeg har kjøpt katt!

Kommenter her

The girl. 

I dag var vi i en dyrebutikk her i Spania, og vel . . Jeg kan ikke engang forklare hvordan det var. Jeg har vært i mange dyrebutikker i mitt liv, og fra utsiden så det forsåvidt helt greit ut, men fy fader når jeg kom inn. Jeg gikk for å se på to katter, og folk sto å slo i glassburene deres, drev å poket og dyttet i dyrene, og når dyrene ble kjøpt av noen ble de bare stappet ned i vesker og dyttet bort. Så ja, jeg MÅTTE bare ha disse to, fordi jeg merket meg at den ene, den hvite var utrolig underernært, og vi har uansett snakket om å kjøpe en katt. Så, Mathias ble jo glad da! Men, uansett. . Jeg kjøpte begge, det er to søsken og jeg ville ikke la de være alene. Så, nå er de her hos meg på hotellet, og jeg er 4000 kr fattigere med alt utstyret jeg måtte kjøpe. Men, lett verdt det! De dyrene som ikke blir kjøpt på så og så lenge i dyrebutikker blir jo gasset ihjel, og det var disse tydeligvis ganskr nært. . Men nå er de safe! 

Jeg er ikke helt ekspert på reglene med å ta med seg katter under tre måneder til Norge. Jeg har bevis på at de er kjøpt her og er friske, og vaksiner ordner jeg i morgen. Men jeg vet jo at det kan være snakk om en viss tidsperiode. Så, hva skal jeg gjøre nå? Noen dyreleger som vet? Noen som har en pappa, tante, bror eller whatever som er dyrelege, og kan maile meg på sophieeliseblogg@hotmail.com med alt jeg trenger å vite, eventuelt slik at jeg kan stille spørsmål? Det eneste jeg vet er at jeg skal ordne dette! 

Og her er gutten! Toppen jeg har på meg er fra nelly (annonselenke). 

 

neseoperasjon - min historie

Kommenter her

Som noen av dere trofasete lesere kanskje husker, eller muligens har sett på bloggerne, opererte jeg nesa mi i August 2013. Dette var noe jeg hadde hatt komplekser for så lenge jeg kunne huske, og på hvert eneste bloggbilde følte jeg en trang til å vise meg fra kun en vinkel, holde hånden over munnen om jeg lo for da blåste nesa seg opp, og ikke sitte på venstresiden til folk jeg brydde meg om, for da fikk de min stygge vinkel. Det høres kanskje sykt ut for de som ikke vet hvordan det er å ha et slikt kompleks, men jeg tror nok flere kan kjenne seg igjen i dette. Man trenger ikke å ha en gigantisk nese for å være missfornøyd, man kan både trives og misstrives med seg selv uansett hvor nært eller fjernt man er fra den såkalte "idealen". Jeg mener ikke et kompleks er mindre greit, bare fordi andre mener du ser bra ut. Jeg for eksempel bryr meg fint lite om appelsinhuden min på lårene, pigmentflekkene i ansiktet, strekkmerkene på rumpa og magen, det sinnsyke overbittet mitt, at jeg har acne-arr og null hofter. Slike ting kan sikkert irritere andre, men jeg bryr meg ikke om det. De kompleksene jeg har hatt, og vært så heldig å ha økonomisk frihet til å fikse på, er noen av de eneste kompleksene jeg kan si har vært alvorlige. Ellers hadde jeg høydekomplekser da jeg var 11, liksom. 

Men, er det noe jeg har sagt før, og som jeg gjerne sier igjen, så må det være legene i norge og hvordan jeg ble behandlet der - og spesielt med tanke på nesa. Kirurgen min var en grei mann, men han, i likhet med de fleste andre i norge, er litt for forsiktig og har muligens lite erfaring med neseplastikk (det er jo veldig få i norge som gjør dette). Jeg opererte meg på teres coloussem og følte jeg ble behandlet som et null, og jeg var så redd, det er den verste opplevelsen jeg har hatt til nå idag. Det siste jeg ble fortalt før jeg sovnet inn var "du kan'ke få for mye narkose vettu, for da dør du hehe nå får vi håpe nålen sitter som den skal!" og de ante ikke om jeg skulle ha piercingene inne eller ute, de glemte å få meg til å skrive på et skjema så jeg måtte reise meg opp på operasjonsbordet, uten noe på overkroppen å gjøre det. 

Mitt mål med hele operasjonen var å få nesa mi til å være smalere nede ved tippen. Dette ble ikke gjørt. Nesa mi ble kortere. De gjorde den rett og slett bare kortere, og det betalte jeg 40 000 for. Nå har det gått over 10 måneder siden jeg hadde operasjonen, og jeg lot den tiden gå for å se om jeg ble fornøyd med resultatet og at det at den er kortere kanskje bare var en del av healingen, men nope. Kortere, og thats it. Jeg var fornøyd med lengden, jeg. Jeg ville ha den smalere nede. Da gjør man ikke nesa kortere, for ved å gjøre den kortere, ser den jo bare bredere ut.

For en god stund siden klarte jeg å slå en bildør inn i nesa, og har siden da har den vært ganske så øm og hoven på toppen av det hele, men det har jeg nå sjekket opp og det er ingenting som er bristet eller brukket i den, den er vel bare permanent hoven da. . Men, jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre videre med dette. Etter råd fra lege skal jeg vente enda en stund før jeg sjekker opp om en ny operasjon, som da vil bli i utlandet og ikke i norge (skapp av, skal ikke gjøre det akkurat NÅ). Men kanskje rundt rett etter jul, noe sånt? Vel, kryss fingrene for meg da! 

litt festival-vett

Kommenter her

Som dere sikkert har skjønt til nå, er hovefestivalen noe jeg mener man bør få med seg uansett hva. Enten man har extensions eller ei  (har mange venninner som tror de ikke kan dra på festival fordi de er for jålete, men herregud - har dere sett meg, eller? Om jeg klarer, så klarer alle!) Men, jeg tenkte likevel å lage en liste over ting som har irritert meg, eller folk jeg har irritert meg over på festival. Dette er altså et par ting man gjerne kan unngå om man vil ha min "godkjennelse", haha.

"Mosh pit"
Om man er på konsert, oppstår det ofte noe som kalles for "mosh pit". Det betyr at en gjeng gale mennesker danner en sirkelig hvor de hopper rundt, drar med seg folk, ofte begynner folk å sloss, og sirkelen blir større og større. Jeg personlig får litt adrenalin av slikt og har hatt det gøy med å se på fra sidelinjen, men første året på festivalen ble Anne-Sofie dratt baklengs inn i en mosh pit. Der og da var det noe av det morsomste jeg har sett i hele mitt liv, vi sto å ropte til hverandre, hun med ryggen mot mosh-pitten, og så plutselig var hun ikke der lengre. Det tok seriøst ett sekund og hun ble dratt i en helvettes fart bakover, akkurat som om hun ble sugd inn i en vindtunnel. Det så ut som en tegnefilm! Plutselig hørte jeg alle spørre "eh, hvor ble det av Anne-Sofie, hva faen skjedde?" så måtte vi lete en god stund for hun ble seriøst borte bare av å bli dratt innn der. Men hun slo hodet, og kunne ha blitt trampet ihjel, så da var det hjem å legge seg i teltet. Jeg forstår at det dannes slike på konsert, så er bare et lite tips å holde seg på avstand om man er liten og ikke akkurat kan dytte folk over ende!

"Jeg vet ikke hvem du er, men. . kan vi ta bilde sammen?".
Det er veldig mange på Hove som er rundt min alder, faktisk vil jeg tippe at 95% av de som er på festival leser en eller annen blogg. Og logisk nok, leser noen der også min en gang i blandt, eller så har de sett meg på tv. Det er jo så klart veldig hyggelig å bli stoppet av lesere som vil ta bilder når alt går behagelig for seg, men det verste jeg vet må være når noen løper bort til meg, drita og påpeker hundre ganger "vet ikke hvem du er men ja, hehe BILDE!!!". De må bare si at de ikke aaaaner hvem jeg er. Eller når vi møter en ny gruppe folk, og man skal presantere seg selv. Alle sier navnet sitt, så sier jeg mitt og noen bare "eh, var det. . silje?" og later som om de ikke har peiling, så går det 3 cider og så begynner de å snakke om at jeg var sammen med en som var 14 år i 2011, at jeg har en hund som heter Rigmor og at jeg har en føflekk på rumpa, liksom. Eller når noen sier "er du hun bloggern?" og jeg bare "eh.. kanskje?" Og de bare "ja hva heter du da?" så svarer jeg "Sophie Elise?" og de bare "Åja da var du ikke den jeg trodde": Neive, så jeg ser bare ut som en random person du ikke aner hvem er, men som kanskje har en blogg? Neste gang skal jeg bare spørre "hvilken blogger tenker du på?". Man katser bort alle sin tid ved å stå slik. Og folk som snikfilmer når jeg er på konsert, er på festivalvorsj osv. Hva skal man med de filmene? Legge ut på youtube å skrive "sophie elise danser til Ellie Goulding" liksom? Vær ærlig og rett fram, det er så mye bedre! Og dette betyr så klart ikke at jeg forventer at alle skal vite hvem jeg er, for det er overhode ikke slik. Men det er så lett å se igjennom folk som kommer med et slagt spill, og slike kryr det av på hove. Der skal jo alle være så kule, vet dere! 

ALKOHOL.
Jeg trenger vel ikke si så mye mer. Jeg drakk null ganger på Hove 2012, og to ganger på hove 2013. Jeg forstår at det er en del av greia (eller for å være ærlig forstår jeg hverken det, eller hvorfor alkohol er lovlig i det hele tatt), men jeg får helt noia av tanken. Og det "verste" av alt er jo at jeg er så svak under gruppepress at jeg garantert kommer til å sitte der med en flaske vin på den første dagen, bli full, bli dårlig og være sur resten av festivalen. Er alltid fyllesyk i noe som føles som et år etter bare noen glass! 

Mangel på sosiale antenner
Jeg har sett så mange som er "styggfull" og så og si spyr i hodene til folk på konsert. For guds skyld, om man er så fjern - legg deg! Det kommer så lite ut av å være så på en annen planet å være ute blandt folk. For det første husker du det neppe dagen etter, for det andre kan du spy på folk og deg selv, for det tredje er det farlig, og for det fjerde blir man bokstavelig talt STYGG. Svett, mister klærne, sminke i hele ansiktet. . Ja, you name it. Vis litt hensyn og hold deg borte fra folk og fe om du ikke engang klarer å stå oppreist. Det går vel mest til de rundt mennesker som holder på sånn, pass på dem, gi dem vann og la dem sove.

Folk som filmer en hel konsert, og ikke lever i øyeblikket.
Denne går vel mest til mine venninner da, hehe. Er så kjipt å stå på en konsert som er dødsfet, så står de du er sammen med som noen pinner og ser hele greia igjennom mobilen sin. Hva-er-poenget? Slik at du kan se tilbake på en film med dårlig lyd, for å huske at du sto der å filmet? Er det ikke bedre å bare ha i minnet at du hoppet rundt, danset, skrek av full hals og slapp å tenke på å stå i ro med armen? Om jeg blir den eneste som prøver å danse på f.eks Disclosure, finner jeg meg en ny flokk å henge med, haha.

Sett bort fra litt ekle utedoer og om det skulle regne, er dette alt jeg kommer på! Det er en fantastisk og unik opplevelse man husker livet ut, og det er ikke uten grunn jeg drar dit hvert år - men kanskje noen av dere lesere har vært på Hove, eller en annen festival og har gode tips å komme med for å komme helskinnet igjennom? Del gjerne, så lærer kanskje jeg også noe nytt! 

dag 1 i Albir

Kommenter her

Hallo fra en glad, men sliten jente som nå befinner seg i Albir, Spania! Jeg merker at jeg har fortalt dere svært lite om denne reisen i forkant, men det er mest fordi jeg egentlig hadde glemt den selv. Det er jo ikke så lenge siden jeg var på ferie! Men, denne gangen vil jeg virkelig slappe av. Nå er jeg jo her med mamma, og hun er ikke akkurat det mennesket på jorden som er mest glad i fart og spenning, så her blir det soling, kanskje litt shopping og en forhåpentligvis veldig fin brunfarge på meg! Albir er en liten by, og tror ikke det er så mye å ta seg til uansett. Perfekt! :)

Hotellet vi bor på heter Albir playa hotel & spa, og så langt virker det helt OK. Var ikke ute etter noe superluksus, og hotellet er ganske lite (eller så er jeg kanskje bortkskjemt), men vi har en suite så jeg skal ikke klage på rommet iallfall! Og av alle ting, så har vi faktisk vannseng. Det har jeg aldri sovet i før, og første gang blir altså med mamma. Jeg sa til henne "ah, er ikke vannseng noe man sover i med kjærester, da? Eller er det vanskelig?" og mamma bare "det er veldig vanskelig, tenk deg nå selv", haha. Trenger ikke høre mer!

Her har de faktisk sort toalettpapir. Hvor genialt er ikke det? Hvorfor har vi ikke tenkt på det i norge? Fantastisk, jeg skal stjele med meg hjem! (annonselenker)  Veske fra befresh..no / short fra carlings / jakke fra sheinside.com /  topp fra nelly HER / sandaler fra nelly HER

 

Nå på kvelden har vi gjort svært lite, bare vandret litt rundt, lokalisert matbutikken og slappet av - slik det skal være, og forhåpentligvis blir hele uken  Det skal bli godt å være borte fra hus og hjem en stund, selv om det alltid er godt å komme hjem til min solstråle av en samboer og kjæreste! 


Forresten, jeg var litt usikker på om jeg skulle fortelle dere dette eller ikke, for det virker som om hver gang man gjør et ganske "nobelt" etisk valg, er det noen som skal klage på alt man ikke gjør. Det vil si - om jeg donerer 10 000 til NOAH, klager noen på at jeg ikke gjør det samme til redd barna, og slik fortsetter det vel. Men, til poenget. Jeg har nå bestemt meg for å slutte å spise fisk, neste steg på lista er egg, så skal jeg ta for meg ost og melk etterhvert. For min del funker det å ta det gradvis. Jeg er ikke imot medisinsk testing på dyr, og dette har jeg sagt før. Det er vel min "gråsone". Men, dette er i en helt annen skala, og for en helt annen grunn, en kjøtt. Anbefaler dere å lese boka "å spise dyr" , så lærer dere masse om industrien på verdensbasis. Det økonomiske, det som går på miljøet, de bondene som gjør det rett, og de som gjør det galt. Masse god info, for enhver!

Med det sier jeg god natt! 

vinn biletter til Katy Perry!

Kommenter her

Den 20. mars spiller selveste Katy Perry på telenor arena, og så klart kan man vinne biletter på bloggen min! Tusen takk til Live Nation som alltid ordner så fine konkurranser for leserne mine, vet jeg har gledet mange med disse. Det finnes vel ikke mange jenter i norge som ikke kan minst EN sang av Katy? Listen er jo lang av hits, men for å nevne noe - i kissed a girl, roar, firework, the one that got away, california girls. . Så, det blir nok god stemning og synging av full hals når det endelig braker løs, iallfall for min del! Tenker jeg kommer til å dra med et par gode venninner, og ha en skikkelig jentekveld :-)

Du trenger bare å like fanpagen min på facebook HER, så er du med i trekkningen om biletter til deg og en venninne. Jeg kårer vinneren om en uke fra nå, vinneren vil bli kontaktet på mail så husk å skriv mailadressene deres! Good luck! (Biletter kan dere kjøpe HER

trenger tips!

Kommenter her

Legger meg tidlig idag, i morgen er det nok en tidlig dag på gardemoen. Men, heldigvis etterfulgt av en totalt avslappende uke! Når jeg kommer hjem trenger jeg og kjæresten en ny serie å følge med på. Hva synes dere om orange is the new black? Selv har jeg sett et par episoder før jeg ga opp, men kanskje jeg skal prøve meg på det igjen . . 

Forresten fikk jeg en gladnyhet om at Lionheart er på 12.plass på VG-lista topp 20, så utrolig gøy! Jeg ble også invitert med på etterfesten på rådhusplassen i slutten av juni, og ryktene sier jo at Austin Mahone skal opptre den kvelden, så da vet dere hvem jeg skal stalke på afterparty, haha. 


Husker dere den lange, blå kjolen jeg prøvde meg på å bestille her om dagen? Vel, jeg fikk mail idag om at den ikke lengre er på lager i min størrelse. . Det var veldig synd, men den mailen gjorde at jeg gikk inn og så litt ekstra på nelly, og da ble det en del nye plagg på meg likevel :) Av en eller annen grunn er nelly svensk på pcen min, er det slik for dere også? Jeg kommer automatisk inn på den svenske siden, jeg!  Blir det slik når dere går inn på linkene, for eksempel? Hmm. . Flaks at jeg har lest så mye svensk blogg at jeg forstår språket like bra som norsk, da! Jeg har forresten bestilt en ny, ganske stor garderobe fra Ikea som jeg venter spent på å få montert her hjemme om en stund, nå som jeg har ganske lite klær har jeg endelig plass til alt i et klesskap og slipper å gå ned i boden, jippi!

 (annonselenker)1. Sko 199 kr HER / 2. Topp med blomsterprint 149 kr HER / 3. Bikinisett HER / 4. Blomstersinglet fra RIVER ISLAND 199 kr HER / 5. Michael Kors veske HER / 6. Kjole 299 HER 

 

vi trenger forandring

Kommenter her

Den tyske fotografen Elias Hassos har tatt en fantastisk bildeserie jeg gjerne vil dele med dere, som viser oss livet til dyrene bak gitter, murer og i bur, slik mennesker ofte liker å se dem som underholdning. Kjedsomheten av å tilbringe hele sitt liv på nøyaktig samme sted, de aner ikke hvordan frihet føles. I flere generasjoner har vi buret inne dyr for underholdning, og jeg personlig mener det er helt sinnsykt at vi enda ikke har kommet lengre enn som så. Vi sender folk til månen, vi kurerer sykdommer, men vi bruker dyr som underholdning. Er virkelig dyrehager nødvendig?

 

 Hva er deres meninger? Er det noen som har gode argumenter til hvorfor vi bør bruke dyr på denne måten? Eller hvorfor noen velger å dra i dyrepark? Jeg mener at dyreparker for dyrearter som er i ferd med å dø ut stiller seg litt i gråsonen, men vi mennesker er jo egentlig grunnen til at de i det hele tatt holder på å dø ut. Dessuten, slike dyrehager, eller områder, ser ikke ut som på bildene over. Og at det faktsik drepes dyr i dyrehager for å få plass til nye dyr er sinnsykt. 

Er du også imot dyr som underholdning? Vis det, del innlegget. (og riv ned sirkusplakater).  

små detaljer

Kommenter her

Innlegg i samarbeid med alphageek.no 

Hey again, girls! Jeg er i full gang med pakkingen her hjemme, og mens jeg holder på rydder jeg også litt rundt og sorterer i kaoset. Da finner jeg etterhvert ganske mye gøy i skuffer og skap som jeg har ment å vise til dere over lengre tid, men som jeg gang på gang har glemt bort helt. Jeg vet ikke hvor komfortabel jeg er med å vise hele leiligheten min til dere enda, av en eller annen grunn føles det litt for privat siden jeg tross alt deler dette med noen, og det er vårt eget. Men, litt små detaljer her og der skal man jo klare å viser fram! 

Jeg er den type person som elsker å ha masse, små rare detaljer i hjemmet som får oppmerksomheten til folk. Jeg vil ikke ha en sofa formet som en båt eller en seng formet som en ufo, men å ha en litt søt gaffel, en maskin som lager is eller en sjokoladefontene kan vel ingen si nei til? Som på bildet over kan dere se spisepinnene mine, som har detaljer av enhjørning på seg. Synes virkelig de passer perfekt til min personlighet, hehe! Og, for meg som sliter med å bruke spisepinner fra før av, er disse mye enklere å bruke. Det sies jo at bordekkingen og tilbehøret gjør halve matopplevelsen! Disse koster 99 kr, og kan kjøpes HER 

Her er noe av det jeg ønsker jeg fra alphageek.no akkurat nå  

1. Sukkerspinnmaskin kan kjøpes HER / 2. Doughnutmaker kan kjøpes HER / 3. Stort verdenskart kan kjøpes HER - et slikt har jeg ekstra lyst på, jeg vil la det dekke en hel vegg i stuen og så feste klistremerker av hello kitty på alle stedene jeg har besøkt. Jeg vil reise over hele verden, og et slikt kart er nok en god motivasjon! /4. Gavepose kan kjøpes HER - en slik er grei å ha på lager, jeg elsker å lage goodiebags når venninner har bursdag!


Kanskje dere fant noe dere har lyst på? Jeg vet at dette er en nettside man bør besøke om man er litt i tvil om hva man skal gi i bursdagsgaver, innflyttergaver, julegaver, kjærestegaver. . ja, alle slags gaver! De har en hel egen seksjon hvor man kan trykke inn på forskjellige gave-anledninger og få forslag, da gir man i tillegg en gave som skiller seg ut. Men, man finner jo også mye gøy til seg selv der! 

Jeg koker over for øyeblikket, det er "bare" 22 grader i Oslo, mens inne i leiligheten er det nok rundt 35. . Og Spania imorgen, håper nesten det er kaldere der, haha!  

gardeballet 2014

Kommenter her

 

I går var jeg så heldig å få delta på gardeballet 2014 - en kveld jeg kommer til å huske for resten av mitt liv! Jeg lot speilrefleksen ligge igjen hjemme, så bildene er ikke de aller beste, men noen ganger er det best å bare la kameraet ligge å leve i øyeblikket. Og det fikk jeg gjort igår! En formell og fin kveld, som jeg unner alle jenter å bli tatt med på en eller annen gang. Man føler seg jo som en prinsesse! Og det kan være nesten både bra og dårlig. Som dere nå sikkert har fått med dere er jeg syk, og måtte løpe på toalettet for å kaste opp flere ganger under kvelden. Og, for hver gang jeg måtte på toalettet, måtte også følget mitt gå med meg, og vente på meg utenfor, og så følge meg tilbake. Det var en regel man måtte følge der! Og, jeg måtte holde meg på hans høyre side. Når man går og holder seg for munnen for å ikke spy, er det ikke så lett å huske på alle de formelle reglene, haha. Men vi klarte oss bra! :)  Jeg må også gi en stor takk til følget mitt, Jørgen, som passet så godt på meg hele kvelden og beviste for meg nok en gang at han har et hjerte av gull - den jenta som får han en dag er veeeldig heldig. Jeg merket godt igår hvor bra han er, og hvor godt likt han er, han kjenner jo absolutt alle. Hele kvelden følte jeg meg innkludert, og selv om de som har vært i garden har mye internt å snakke om, ble jeg hele tiden innkludert i samtalene og følte meg aldri utenfor. En fantastisk gjeng, og jeg føler meg så heldig! Det var så koselig å lese alle deres erfaringer fra gardeballet, ser ut til at mange jenter har hatt kvelden i sitt liv der  


Som nevnt litt for mange ganger er ikke formen min helt i beste laget, og allerede imorgen drar jeg til Spania med mamma for en ukes ferie, og vil derfor gjerne være i god form. Så, jeg skal holde sengen så lenge som det lar seg gjøre, før jeg pakker kofferten og vi setter igang med klessvasken her hjemme. Om dere kjeder dere like mye på søndager som jeg vanligvis gjør, kan dere jo gå inn å følge meg på instagram, om dere ikke allerede gjør det? Snart har jeg 90 000 følgere der, det er ganske sykt! Jeg er nok ikke så aktiv der som jeg kunne ha vært, men så har jeg jo bloggen og twitter, man vil jo ikke være overeksponert heller (tro det eller ei). Men, i ny og ned oppdaterer jeg, og legger ut videoer ikke minst. Her under kan dere få se en liten snutt av meg som synger, haha. Ikke et helt seriøst opplegg! 

@sophieeliseblogg heter jeg på instagram. 

Jeg kommer til å henge litt ekstra på sosiale medier idag, så vi snakkes nok i kommentarfeltet eller ganske snart på bloggen. Klem! 

Klar for ball!

Kommenter her


 

I dag kom Stephan Øien (makeup artist for Isadora internasjonalt, som er utrolig dyktig) hjem til meg for å legge sminken min før gardeballet. Takk gud for at vi kom i prat her om dagen, om ikke hadde jeg lagt sminken min selv, og under press ender det opp med katastrofe.Men vi møttes litt kjapt på gullruten, kom i snakk her om dagen, og jeg var litt fortvilt angående denne helgen. Men, han sa han kunne gjøre meg en vennetjenste å komme bort til meg, heldigvis! Han kom altså til leiligheten med en koffert full av sminke, jeg viste han kjolen min og litt bilder av hva jeg ville ha, og så satte vi igang. Det tok knapt litt over en halvtime før han var ferdig med hele looken, og jeg ble utrolig fornøyd!

Min ferdige look! Hva synes dere?

Jeg drar til ballet allerede om en time, og før den tid skal jeg rekke å kaste i meg noe mat. Jeg er faktsik ganske usikker på om jeg tar kameraet mitt med, men akkurat nå virker det mest som at speilrefleksen blir igjen hjemme. Det frister ikke så mye  å bære rundt på det hele kvelden, og jeg vil jo egentlig ha fokuset på at kompisen min skal ha en fantastisk kveld. Dette er jo en ekstremt stor dag for dem det gjelder! :-) Det var også flere som spurte hva kjæresten min mener om at jeg skal på ballet med en annen gutt, og i utgangspunktet er kanskje slikt litt rart, men det er jo min beste venn så da er situasjonen en litt annen tenker jeg. De kjenner hverandre, og jeg og Jørgen (som jeg skal på ballet med) har vært close superlenge. Så, etter å ha lest alle kommentarene deres gleder jeg meg enda mer! Det blir nok fantastisk!

Nå må jeg kaste i meg noe mat, vi snakkes senere! 

 

håret mitt uten extensions

Kommenter her

Jeg har vært hos frisøren i nesten hele dag, men slik blir det når frisøren din også er en av dine beste venninner! Jeg måtte jo bli fin til ballet imorgen, og for å være ærlig - jeg har aldri vært finere på håret. Jeg har alltid hatt en kald farge i håret, men mitt eget hår gulner så mye i forhold til extensionene, så derfor satset vi på en varm blondfarge denne gangen. Og jeg angrer overhode ikke! Silje er verdens flinkeste og godeste frisør - jeg betaler for extensionene selv, men Silje gjør klipp og farge gratis fordi vi er venner. Men, dette er noe jeg uansett ville ha betalt for om hun ikke har tid til å ta meg gratis lengre, hun gjør altså ikke sponsa behandlnger av bloggere lengre. Så vet dere det, føler det må påpekes hver gang man skriver om produkter . . :-) Dere kan booke time hos Silje enkelt ved å sende henne melding på 48089864 og instagrammen hennes er @siljewalberg. 

Her ser dere før/etter.


 

Håpe dere synes det ble finere med en litt varmere farge? Jeg er enda ekstremt hoven i ansiktet på grunn av sykdom, men forhåpentligvis ser jeg OK ut imorgen og kan vise dere front! 

 

gardeballet imorgen!

Kommenter her

 

I morgen er en dag jeg har gledet meg til veldig lenge, da er det nemlig gardeball! Jeg ble invitert for over et halvt år siden av min beste venn, og jeg synes personlig det var et merkelig valg å invitere meg - kjipt å være friendzoned på gardeballet liksom, men jeg håper/tror vi kommer til å få en fantastisk kveld! Gardeballet er jo noe man bare opplever en gang i sitt liv, så å bli invitert ser jeg på som en stor ære. Jeg er riktignok syk, det renner fra nesa, jeg har ikke stemme og det ene øret mitt er helt tett, så jeg kommer ikke til å være med på middagen før, eller festen etter selv om jeg har veldig lyst. Men en liten tur innom skal jeg jo, vi har jo tross alt ventet på dette så lenge. Jeg er ganske trist for at timingen av alt kommer så dårlig, og aller helst skulle jeg jo ha vært der hele kvelden, men men. . Det er min beste kompis det er snakk om, så et par timer må jeg bare klare. Men jeg kan nok bare ikke snakke eller høre hva noen sier utover kvelden, haha! Jeg håper bare jeg blir litt bedre i løpet av natten, så slipper jeg feberen og heteslag. Stemmen min blir, til tross for mye love and care de siste dagene, bare verre. . Det er også derfor det har blitt lite bilder av ansiktet mitt denne tiden, jeg blir alltid så hoven når jeg er tett i systemet. 


Kjole fra nelly HER (reklamelenke

 Jeg har alt for lite lange kjoler hjemme, jeg har faktisk "bare" to stykker, og den jeg skal bruke i morgen har jeg lånt. Derfor var det på høy tid å bestille en ny, som jeg kan ha liggende i skapet til en vakker anledning! Jeg må ha en mørk farge ettersom jeg har lyst hår, og helst en som enten har dyp utringning i ryggen eller i front. Håper bare ikke denne er for lang! Om det er tilfellet, får jeg bare spare den til neste klessalg :-) 

Har noen av dere vært på gardeballet før, eller kanskje dere til og med skal? Jeg vil gjerne høre! 

made my day

Kommenter herT-skjorte fra romwe.com

I dag kunne fort ha endt opp med å bli en drittdag av uvirkelige dimensjoner. . Jeg er syk, jeg måtte avlyse viktige ting jeg skulle gjøre, jeg tok feil trikk, jeg mistet den neste trikken, regnet pøste ned, jeg kom forsent til den ene avtalen jeg faktisk ikke avlyste, og headsettet mitt ble ødelagt på veien hjem. På trikken tilbake til leiligheten satt jeg altså uten musikk, og det er nettopp da en hel flokk av ungdommer i perfekt bloggleser-målgruppe kommer på. Ikke for å høres veldig selvgod ut, men det er jo enkel matte at sikkert et par av dem vet hvem jeg er, og dette var også tilfellet i dag. Jeg var klissvåt, sminkefri og sur, og vanligvis i slike situasjoner tar jeg på musikk og ser ut vinduet. Men, null musikk denne gangen, og derfor måtte jeg høre på det de sa om meg, og diskusjoner fram og tilbake om meg. Når man sitter med håret til alle kanter, er syk og alene er ikke akkurat det så fryktelig gøy. Derfor er det med stor glede jeg kan si at denne historien faktisk har en veldig lykkelig slutt! Tusen takk til snille Daniel (?) som faktisk kom bort og satt seg ved siden av meg, presanterte seg selv og sa han visste hvem jeg er. Det var så hyggelig å ha noen å snakke med, som faktisk var hyggelig og ikke bare snakket bak ryggen min. It made my day, og jeg fikk utrolig mye motivasjon! Det er slike folk man bør fokusere på, og sette energien sin der istedenfor. Det var så hyggelig, så igjen - tusen millioner takk!

Nå skal jeg gjøre treningsølvesene mine, for på mandag drar jeg faktisk til Spania på jentetur med mamma! Derfor var timingen perfekt for å bli vippefin på beths idag, nå har jeg 7D vipper igjen og føler meg fab. Jeg skulle få tilsendt før/etter-bilder senere, jeg viser dere da. Men nå - time to shake some ass!

 

endelig!

Kommenter her

Hei dere! Nå er jeg endelig på plass i leiligheten i oslo, jeg kom jo faktisk hit i går kveld og da var jeg så sliten og dårlig etter lange dager at jeg sovnet med en gang. Og i dag fikk jeg sovet ut før første gang på lenge, så utrolig deilig :) 

Sofa fra aflekthome.no 


Mens jeg var hjemme i Harstad hadde endelig den nye sofaen vår kommet til leiligheten, flaks for meg for da slapp jeg å være med på å sette den inn, haha. Det hadde tydeligvis vært veldig tungt! Sofaen er så fin, og jeg er kjempefornøyd! Den kommer fra aflekthome.no, og i tilfelle noen sure kjerringer skulle kjenne på lysten om å melde meg inn til forbrukerombudet, den er altså ikke sponset. Man kan, tro det eller ei, kjøpe ting selv og være fornøyd, for å så skrive om det på bloggen. 

Når vi er inne på interiør, jeg føler jeg aldri blir helt ferdig med leiligheten. Får man på plass noe nytt, er det noe gammelt som må byttes ut, og slik fortsetter det. Nå vet jeg iallfall at jeg må kjøpe et garderobeskap, male en vegg, kjøpe et nytt bord og en stor klokke, henge opp noen bilder, henge opp ett speil, og slik kan listen fortsette i det uendelige. . Man blir aldri ferdig! Men, først på lista er at jeg må kjøpe et nytt gulvteppe. Noen som vet hvor de har noen fine? Alt utenom Ikea! 

Nå skal jeg gjøre en del jobb her hjemme, og senere på dagen skal jeg fikse vippene mine. Det er virkelig på tide! 

påfyll av restylane

Kommenter her


Tidligere i dag nevnte jeg for dere at jeg skulle på spa, noe som egentlig bare var halvveis sant. Jeg dro på spa, men ikke for å slappe så fryktelig mye av. Jeg skulle nemlig ta et lite påfyll av restylane/botox! Dette er noe jeg gjør en gang i halvåret for å vedlikeholde det slik som jeg vil ha det, ikke for at det skal endre noe på seg. Jeg elsker størrelsene jeg har på leppa akkurat nå, og vil hverken ha større eller mindre. Jeg går fast til Elisabeth som er ansatt på Juvelen Spa i Harstad, og jeg har ikke noen planer om å bytte. Hun er en solstråle som får meg til å slappe av, le, og hun dømmer ingen. Det er så herlig!

Det er ikke spessielt vondt til de som måtte lure på det, De aller fleste har vel fått bedøvelse hos tannlegen før? Det kan man også få før man skal ta restylane, og da kjenner man ingenting etter bedøvelsen. Dette er noe jeg velger å gjøre hver gang, og blir derfor utrolig nummen fra nesa og ned i noen timer etter. Så, akkurat nå er jeg veldig bedøvet og stram i ansiktet, og prøver for harde livet å presse i meg vegetartacoen som er dagens middag, haha. . Men, jeg er fornøyd, og nå er det 6 måneder til neste gang!

Slik ble resultatet! Jeg tok kun restylane i overleppa, med 0,2 ml på hver side. Husk på at jeg er veldig hoven her!

Nå skal jeg bli kjørt til flyplassen, og i kveld er jeg tilbake i min egen seng i oslo. Vi snakkes enten fra luften, eller i hovedstaden :-) 

 

man trenger bildebevis

Kommenter her

Vi fikk med oss en helt fantastisk fin solnedgang i går - tenk at klokken er etter midnatt på bildet under, det er utrolig! 

Jeg og noen av jentene kjørte et lite stykke i går for å komme til en veldig fin strand, hvor det ble laget bål og vi koste oss med litt filosofering og utrolig nok ble det også litt bading på enkelte. Ikke meg riktignok, men to av jentene som hadde shorts og skjørt kastet seg ut i vannet. Min oppgave var å være fotograf, og med en gang de kastet seg ut i vannet, ble kamaeraet mitt tomt for batteri. Hva er sjangsene for det? Haha, det er så typisk! Så de ble altså våte, kalde, men uten bevis. Det fikk meg til å tenke på noe. Er det slik for dere, at om dere gjør noe "sykt" så må det bevises med et bilde, om ikke skjedde det ikke? La oss si at du møter Justin Bieber, men ikke får tatt bilde. Ingen kommer jo til å tri på det! Tenk for en verden vi lever i, da.


Nå skal jeg i banken en tur, og så en liten tur på spa før jeg drar hjem til oslo! 

de beste pannekakene

Kommenter her
Jeg tenkte jeg skulle så på stortromma og lage mat til mine kjære foreldre og venninner når jeg kom hjem, bare for å bevise at jeg ikke er en total halvhjerne som bare ser på når Mathias lager mat hjemme - noe jeg gjør, men det trenger jeg jo ikke å fortelle til mine skapere (mamma og pappa). Det eneste jeg per dags dato har klart å lage uten å lage totalt kaos, er pannekaker. Og ikke hvilke som helst pannekaker, men slike fra proteinfabrikken hvor man bare må tilsette vann . Men, det er jo så godt! Og ettersom Stine hadde hørt at det smakte dritt, følte jeg at jeg bare måtte lage noen til henne også. Enten har jeg ekstremt merkelig smak og liker ting som smaker stygt, eller så tar hun feil.

Men, jeg vet jeg har funnet pannekakene i mitt liv, og det er godt å både avslutte og starte dagen med disse! Det krever liten tid, ikke så mye lengre enn å skjære brød og ta pålegg, så dette er noe alle kan klare. Jeg er ikke helt sikker på hvor sunt proteinpannekaker faktisk er, men det finnes absolutt mye som er verre og mer skadelig for kroppen - jeg ville ikke akkurat ha sagt at dette er noe man kan dø av, og man får masse energi! Jeg pleier å spise disse før /eller jeg har tatt treningsøvelsene mine.

Dette er alt man trenger:

Og så steker man!

 

Både Stine, mamma, pappa og meg liker det! Jeg pleier å ha banan eller syltetøy som tilbehør, nutella er også veldig godt! Jeg kan komme med et sitat fra Stine, slik at dere får flere synspunkter på det hele: Jeg har tidligere hørt fra en venninne at disse skulle være dritstygg, så jeg gikk inn med innstillingen om at jeg ikke kom til å like dem, for jeg er veldig til sånn type "slanke" eller treningsmat. Men, når jeg smakte ble jeg sinnsykt positivt overassket, og jeg kan gå så langt som å si at de nesten er bedre enn vanlige hjemmelaga pannekaker. Jeg bestilte de faktisk selv nå, så det er altså verdt det!  

Pannekakene kan iallfall kjøpes HER og koster 189 kr (disse fikk jeg sponset for noen månder siden, og ville skrive om de på nytt på eget iniativ).


Så, har noen av dere prøvd disse, eller noe lignende? Godt eller helt jævlig? Håper på litt ærlighet nå!

Men nå er vi faktisk på Egon, og snart drar vi for å se på midnattsolen (om vi er så heldige å få se den, da). De andre har bestilt okse og gris som hovedrett, og når jeg ser blodet spruter ut av en medium stekt biff eller indrefilett får jeg seriøst noia, haha. Wish me luck! 

home sweet harstad

Kommenter her

 

Nå er jeg hjemme i Harstad! Heldige meg ble møtt av familie, Rigmor (♥♥♥♥♥♥), Stine, muffins og fint vær. Nå som jeg er tilbake her føles det litt som om jeg aldri har flyttet bort, og jeg ble ikke like forbauset av havet og fjellene som jeg trodde jeg skulle bli, haha. Med andre ord, jeg har ikke stoppet opp for å se på utsikten enda! Men, mulig det kommer, for jeg skal dra med noen av jentene på tur senere i dag. Det blr koselig! Og ja, Rigmor - altså hunden min - hadde nesten glemt meg. . Hun brydde seg ikke så mye om at jeg kom, og det var jo trist! Men jeg ga det bare noen minutter så var hun min lille baby igjen. 

 


 

Bloggbilder som sesong 1 av bloggerne måtte vi selvfølgelig ta! Noen som husker dette?

Buksa jeg har på meg er fra weightless.no, genseren har jeg lånt og skoene er fra nelly HER- reklamelenke). 

Og en liten fjelltur for å se litt på den nordnorske naturen (som jeg så på i nøyaktig 10 minutter før jeg ble lei)
Et engasjert familieportrett 


Soibriller fra nelly HER (reklamelenke)

Vi tok faktisk en liten tur sammen med mamma og pappa også, og på utsiktspunktet så jeg verdens søteste, gamle mann. Han hadde kjørt helt til toppen i en liten rullator-bil (?), og satt der alene og så på utsikten, klødde seg i hodet og stilte inn høreapparatet. Han så veldig trist og tankefull ut, og jeg lurer sånn på hva han har opplevd, hvem han har mistet og hvordan livet har vært. Kanskje han hadde mistet sin store kjærlighet, hvem vet. Jeg gleder, og gruer meg, til det blir meg - forhåpentligvis, man vet jo aldri, plutselig dør jeg. Men, nok filosofering fra min side!

Det er godt å være hjemme, men jeg drar jo faktisk tilbake til oslo allerede i morgen kveld. Derfor skal jeg bruke tiden godt! Jeg og familien skal straks lage pannekaker, og så drar jeg med noen venninner på tur - eller, vi skal nok se på midnattsolen, for den har vi jo ikke i oslo. Jeg gleder meg fakisk! Oslo er bra, men ingenting slår nordnorge på natur. Ikke overasskende fikk jeg høre masse "hun har sagt det, og hun gjorde det" med en gang jeg kom hit, og folk som har snakket stygt om meg, om andre, alt mulig. Lurer på hvordan det er mulig å være så bitter som enkelte er. Slikt kommer man ikke langt med! Vel vel, bare å gre ut midtskillen og farge den kommunegrå etterveksten og kanskje gjøre noe med livet sitt istedenfor å bruke lørdagskveldene på å henge rundt og snakke stygt. Om man skal finne på noe å si om meg, kan man iallfall finne på noe bedre enn at jeg bruker autotune i Lionheart. Really?

snakkes senere! 

 


lionheart - cover

Kommenter her

Jeg ble tipset om at noen søte jenter allerede har laget cover av lionheart, faktisk kom disse ut på youtube kun dager etter at sangen min ble sluppet - så sinnsykt gøy, og ikke minst rørende å se på! Det føles ganske rart at det er min sang de sitter og synger, og så flinke som de begge er. Man har talent når man gjør en slik sang om til sin egen, på den måten disse jentene gjør. Jeg bøyer meg i støvet, tar av meg hatten, og alt mulig annet som er mulig av beudring. Jeg setter så stor pris på det!

 

 

Når vi først er inne på sanger - husker noen av dere sangvideoen min, cover av Lana del Rey sin videogames? Haha, spilt inn på badet i barndomshjemmet, med pcen som mikrofon og musikk fra youtube. Det er to år siden nå, og jeg hadde kommet hjem fra hovefestivalen samme dag - jeg så Lana live der, og ble så inspirert av hele den dama, så derfor måtte jeg bare lage en selv! Nå når jeg hører denne synes jeg ikke den er særlig bra, men med tanke på at det er to år siden + jeg var ganske sliten etter en hard uke, så er det ikke så aller verst :-) Om dere ser rundt på youtubebrukeren min har jeg tidligere lagt ut cover av the climb og i'm yours også! 

 

Ellers kan jeg informere om at lionheart har blitt hørt 400 000 ganger på spotify, 20 000 ganger på wimp, 4. plass på itunes og til sammen på teaseren og sangen, over 140 000 views på youtube (uten musikkvideo!). Det synes jeg er veldig bra, og jeg er så klart kjempeglad og fornøyd med det. Til uken skal jeg spille inn en live, rolig versjon av sangen med band og det hele, video kommer så klart her på bloggen. Gleder meg til det! Om noen enda ikke har fått med seg sangen, kan dere høre den på spotify HER, og itunes HER (jeg har ikke wimp, så vet ikke noe om linken der - dere finner den sikkert, håper jeg!)


Jeg er hjemme i leiligheten min og har akkurat spist middag - nå skal jeg ta en joggetur, svare på mailer og til sist sette opp noe slags neon-lys i badekaret, tror det bir sykt kult! Kan vise dere senere om dere vil? Og ja, som vanlig var det mange som missforsto innlegget mitt om norwegian. . Det var deres feil at jeg mistet flyet, fordi jeg var over en time tidlig ute på flyplassen, og hadde rukket det fint, om ikke deres maskiner var nede. Får jeg erstatning? Nei. Kom jeg med på et fly idag? Nei. Måtte jeg selv ordne fly til imorgen? Ja. Ble turen min tilbake til oslo dekt? Nei. 

FUCK NORWEGIAN

Kommenter her

Har vært på flyplassen i fem timer idag. . 

 

Jeg har faktisk helt glemt å fortelle dere at jeg skulle til Harstad idag for noen dager! Hjem til fjell, hjem til havet, til mamma og pappa, hunden min og til vennene mine. Det rosa rommet mitt, med den store gode sengen, alle minnene. Mitt første kyss, første gang jeg var full, alle tårene jeg har grått, all latteren, og rommet jeg ble forelsket i på ekte, for første gang. Og som jeg gledet meg! Aller mest har jeg gledet meg til å se hunden min, lille Rigmor. Jeg har savnet henne så mye, den rare kroppen og personligheten hennes, når hun sjeler med øynene og legger ørene bak. Jeg sto opp som en sol klokken 06 i morges, var i strålende humør, kysset Mathias farvell mens han enda sov, og kom meg på flybussen. God tid hadde jeg, og godt humør. Så, endrer det seg brått. Jeg ankommer gardemoen en time før flyet går, altså veldig god tid når man flyr innenfor landegrensen. Men gardemoen er totalt kaos. Alle insjekkmaskinene til norwegian er nede, og det er 20 minutter kø i sikkerhetskontrollen. Hva skjer? Jo, jeg får sjekket inn både bagasjen og meg selv, men da er det i følge norwegian "for sent" selv om det er 20 minutter til flyet går. Jeg fikk beskjed om å vente til klokken 13:20, da går det et nytt fly og om jeg er heldig får jeg komme på der. Så, jeg sender bagasjen av sted, går inn på gardemoen og teller sekundene til det endelig er min tur til å sette kursen mot nord. Men, så klart får vi jeg ikke komme på det flyet heller. De prioriterer gamle damer som skriker om vondt i ryggen og familier som snakker om barnevakter som ikke kan passe barna. Hva i all verden? Hvorfor? Når jeg var den første som sto i kø? Det var 13 plasser ledige på flyet, og av en eller annen grunn fikk jeg ikke komme med. Norwegian har oppført seg både frekt, spydig og surt mot meg i hele dag, og det er ikke første gangen. Jeg er så lei av det selskapet, man kommer jo ingen vei med å være høflig å følge reglene. Her handler det om hvem som skriker høyest og truer med søksmål. Hvorfor skal det lønne seg å være kjip? Ah, så nå må jeg tilbake inn til oslo, og ta flyet herfra klokken 07:00 i morgen. .  Håper bare jeg kommer med det. Har noen av dere masse negative erfaringer med norwegian? Jeg føler de aldri har noen forståelse! På SAS er det helt annerledes. . Kanskje vi kan skrive masse fælt om de her, så får de dårlig omtale, hehe. 


Jaja, nå skal jeg sette meg i taxi hjem, men først skal jeg bare oppklare et par ting. Litt rare rykter i det siste i kommentarfeltet ser jeg, haha! Jeg var på Miley Cyrus konserten så jeg lyver ikke om det som noen rykter vil påstå, men kjørte til telenor arena, kom for sent innn på konserten, og var tom for batteri på telefonen. Jeg tok jo bilder med masse lesere så noen "beviser" må det nesten være på at jeg var der? Fantastisk konsert uansett, hadde frysninger heele tiden og var veldig nær å felle en tåre eller to! Og, for å avkrefte et annet rykte. Jeg er ikke på sykehus. Jeg var veldig dårlig i går og på Lørdag, så hadde ikke energi til å blogge så alt for mye. Men om jeg hadde vært på sykehus, så hadde jeg nok gitt dere beskjed! :-) 

 

det lille ekstra

Kommenter her

i samarbeid med makestyle 

Jeg elsker å se på sminkevideoer på youtube og finne inspirasjon til nye stiler i sminkeveien. På denne måten har jeg lært meg både å sminke nesen smalere, øynene større, kinnbein mer markerte og vippene lengre, kun ved enkle triks og tips. Derfor bytter jeg også ganske ofte ut produktene, men noen merker kommer alltid til å ha en fast plass i sminkevesken min. Merker som glo minerals og nilens jord har vært gjengangere i flere år, og jeg har også nevnt produktene her tidligere. Ikke er de dyretestet, de er billige, og de holder det de lover. Uansett, jeg får stadig spørsmål om sminke, så her kommer et innlegg om nettopp dette. Håper dere finner noen nye favoritter!


Hverdagslook  


De gode gamle 

Foundation fra nilens jord bruker jeg først over de stedene hvor huden er rødlig, hvor jeg har litt ekstra fregner eller pigmentflekker, og den er utrolig bra! Som dere kanskje ser på bildet er den godt brukt, og jeg må nok snart skaffe meg en ny igjen, for den kommer jeg ikke til å bytte ut med det første. Jeg legger den kun i ett lag, fordi jeg trenger ikke mer, og den holder hele dagen. Den gir et matt resultat, noe som er viktig for meg! Så slipper man å se så "fett" ut i ansiktet.

♥ Øyenskyggesett fra nilens jord. Dette settet inneholder masse fine, matte farger som fungerer super som base - men, dette er ikke settet jeg ville ha kjørt på med til fest, men jeg bruker dette hver dag når jeg sminker meg til vanlig. Eyeshadow symphony er kjempegod om man vil ha en enkel look som holder lenge, og fargene i dette settet passer spesielt bra til de blå øynene mine. Den holder også lenge, jeg har brukt denne hver dag i noen måneder og kan ikke se bunnen på noen av fargene. 

Concealer fra nilens jord. Denne er helt fantastisk! Etter at jeg begynte å bruke denne, har prosessen med highlighting og counturing gått som en lek. Jeg er glad jeg fikk denne, for det er ingenting som kan måle seg i sammenligning av produkter jeg har testet. Den dekker utrolig godt, er lett å jobbe med og er ganske matt. Conceleren kommer i to deler, en litt større og mer flytende kost, og en liten tusj som jeg bruker opp neseryggen og mot pannen. Resten bruker jeg under øynene/ under kinnet. 

Leppestift fra glo minerals. Denne liker jeg også veldig godt, selv om jeg ikke er en så alt for stor fan av leppestift generelt. Da må den ikke ha noe shimmer i seg, sitte godt på leppene og ikke smake stygt, og denne går godt overens med de kriteriene jeg stiller. Et lite minus at man må være rimelig svak i bevegelsene, min leppestift knakk nesten med en gang så nå er det en kunst å få brukt den. Men, fargen er utrolig fin, så derfor velger jeg å anbefale den uansett! Kanskje ikke alle er like hardhendte som meg. 

♥ Her har jeg et lite utvalg av leppestifter - jeg tenkte det ble litt kjedelig å snakke om leppestift etter leppestift i et eget innlegg, så derfor anbefaler jeg dere heller å sjekke ut hele utvalget til makestyle HER. De har utrolig masse fint å velge mellom, jeg har både røde, rosa og ganske nøytrale leppestifter derfra. Merkene jeg vil anbefale litt ekstra på den fronten er too faced og nilens jord

Vippeserum fra überlash. Dette har jeg faktsik videoblogget om før, da hadde jeg ikke fått det sponset men kjøpt det selv, og videobloggen kan dere se HER. Der forklarer jeg vel egentlig det meste man skulle trenge å vite, men jeg ble helt sjokkert over forandringene på meg selv. Jeg viser også disse på videoen, men for å forklare litt kort, så ble vippene mine utrolig mye lengre! Spessielt på nederste rad. Jeg er usikker på om dette også egner seg for bryn, men jeg har brukt det der likevel, og det har gitt gode resultater på meg.

♥ Ellers er det fine smykket på bildet også fra makestyle, og det finner dere HER. 

 


Ja, dette ble et ganske så langt innlegg, men jeg er kjempefornøyd med alle sammen, og nå kommer det til å bli vanskelig å slutte med dem - spesielt vippeserumet, der er jeg stuck for life! Så, det er min soleklare favoritt om jeg måtte velge noe. Ellers, concealeren fra nilens jord! Den er en sterk nummer to.

Rabattkode er det som vanlig å få her, og koden Sophie22 varer i en uke.

mine favoritter

Kommenter her

Jeg tenkte å lage et innlegg som handler om mine favorittblogger utenom den standard, norske topplisten - det er vel uten hensikt å tipse så mye rundt på den, for de fleste av dere er vel ganske oppdatert, og om ikke så er det jo bare å gå på blogg.no og bla seg igjennom. Disse bloggene jeg nå vil tipse om er litt utenom standaren her, og kanskje noen av dere får en ny favoritt! 


Cathinthecity.com 

.

Cath in the city er er faktisk skrevet av en norsk blogger, men all tekst på bloggen er engelsk - hun bodde i new york for en tid tilbake siden, derav bloggnavnet, og noen av dere har kanskje sett henne på Ulrikke Lund sin blogg før? Uansett, en utrolig fin blogg som er velskrevet og morsom, med fantastiske bilder og antrekk. Hun reiser masse og kommer alltid med masse gode tips fra reisene. En blogg som sprer glede, med en veldig inspirerende "hovedperson" bak alt. Jeg mener faktisk det er et pluss at hun skriver på engelsk, skrivemåten er utrolig fengende og morsom - så, om du ikke har noe problemer med det, anbefaler jeg denne bloggen på det varmeste. 

Paulas.me 

Paulas.me har nok blitt min absolutte favorittblogg i det siste - bloggen er skrevet av 21 år gamle Paula Uribe, og er en av få mammablogger jeg faktisk liker. Hun har noe jeg vil kalle for et drømmeliv, en fin kjæreste, en dødssøt unge, vakkert utseende, fine klær, fin leilighet. . ja, hele pakken rett og slett. Jeg har lest denne bloggen helt siden hun startet (kjæresten hennes er også blogger, så jeg fant den via der når de skulle få barn), og har bare blitt mer og mer hekta! Jeg elsker blogger hvor man føler man kjenner personen bak, og hun skriver på nettopp en slik måte. Hun la faktisk ut sangen min på bloggen sin idag, gjett hvem som ble starstruck!? Haha, men den anbefales virkelig! 

Kenzas.seBloggen til Kenza er vel neppe helt ukjent for de fleste av dere, hun prydet jo faktisk forsidene av norske DET NYE tidligere i år. Hun er en av personene som virkelig satt blogging på kartet for flere år siden, og har virkelig gjort stor suksess med bloggen sin - hun tjener inn millioner i året, har vært på skal vi danse i sverige, har sitt eget klessmerke, har jobbet for MTV, er modell. . Ja, listen er ganske lang, men det er iallfall en blogg som aldri blir kjedelig. Hun skriver på svensk og engelsk, men i det siste har nok bloggen handlet mer om bildene enn personligheten, noe jeg personlig mener er synd. 

Dessies.se

pus

Dessie er nok en av de bloggerne jeg har fulgt lengst med på, og DET har vært morsomt! Dette er en blogg som deler så og si alt, her får man vite om det er krangler med kjæresten, venninner, drama generelt og det er aldri "rolig" på den bloggen i mer enn to ukers tid. Alltid et eller annet styr, og det er morsomt! Men, Dessie virker som en oppriktig jordnær og søt person, hun har faktisk gitt ut en sang som heter "watcha got" som har fast plass i spillelista mi. Elsker den! Vi er akkurat like gamle, men hun fikk faktisk også sitt første barn i år. Veldig morsomt å lese om mammalivet på en måte som er helt uten filter. Blandt annet skrev hun et ganske åpent innlegg om hvordan det er å ha sex rett etter man har født. 

ViktorFrisk.nu 

DSC_2480

Viktor Frisk er jo faktisk en venn av meg som jeg har kjent i flere år, og møtt ved et par anledninger - herlig fyr! Uansett, dette er vel mest en moteblogg for gutter, men om man er jente og liker å se på gutter, kan den også anbefales. Jeg personlig er jo ganske interessert i hva gutter har på seg også, så denne bloggen funker kjempefint for meg! Han er et år yngre enn meg, men kan virke som om han er mange år eldre. En utrolig hardtarbeidende gutt, som har fått til utrolig mye i så ung alder. 

inspoforallgirls.blogg.no - instagram @inspoforallgirls

Dette er en ren inspirasjonsblogg som jeg først fant via instagram (@inspoforallgirls). Bloggen og instagrammen (med godt over 150 000 følgere) er laget av en 18 år gammel jente fra Bergen. Vanligvis er jeg ikke så stor fan av slike "inspo" blogger eller instagrammer, men denne er en av få jeg faktisk elsker å se på. Står opp på morningen, blar igjennom instagrammen eller bloggen og får fin inspirasjon. Hun legger ut både sitater, interiør, klær og treningsinspo, så der kan man nok finne noe for enhver smak.

@fashionfresh Mens jeg nå først var igang med å snakke om instagram, vil jeg gjerne tipse dere om en til! @fashionfresh er også en inspirasjonsaccount på instagram, som ikke bare har det evige "sfs" opplegget som mange inspo-accounter har. Det er fine og aktuelle bilder, samt litt tips til nettsider osv. Hadde for litt siden en runde hvor jeg unfollowet masse på instagram, og dette var altså en av de som fikk være igjen, uten tvil. Anbefales å gå å følge @fashionfresh om man har en litt dårlig dag :-)

 


 

 

Kanskje dere har noen blogg/instagramtips til meg? Det settes stor pris på!