hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juni 2013

svar på spørsmålsrunde + video

Kommenter her

Sophie : Hva fikk deg til å falle for Mathias?
Ettersom jeg har kjent han så lenge og alltid visst at han er veldig kjekk, så er det ikke utseendet jeg falt for iallfall! Vi lå i senga mi og snakket, så snakket vi om verdensrommet så hadde han nøyaktig de samme tankene som meg, som ingen jeg har snakket med har hatt tidligere. Han forsto meg på en annen måte enn andre har gjort før, og så meg for meg, og ikke etter rykter, fordommer eller for å bruke meg som flere andre har gjort.

Mathias: Er du transe? (egetnlig er en jente men føler deg som som gutt så du kler deg slik? Eller bruker du sminke for å se ut jentete i ansikte`? du har jo null hviser og null hårvekst i ansikte, helt sjukt for å være en gutt :S
Jeg er nok ingen transe, bruker heller ikke sminke, har null "hviser" og ingen forklaring på hvorfor. Og det er helt normalt å ikke ha stort til skjeggvekst når man er 18.

Sophie: Hva liker du best med Mathias?
At han er så morsom og veldig snill! Vi har veldig lik humor, og kan mange ganger ligge å le leeeeeeeeeenge. For eksempel sist gang vi var ute og grillet. Vanligvis tar det 10-15 minutter å gå hjem, vi brukte nesten en time fordi vi lo så mye hele veien hjem og stoppet å tullet hele tiden. 

På vei hjem fra grilling, mye tull som vanlig

 Mathias : hva er det fineste med sophie elise?
hmm.. kunne ha kommet med mange eksempler, men noe av det fineste med henner er vel hvor åpen og smart hun er. Det er helt utrolig å ligge og prate med henne de netterne vi begge er lys våkne og bare deler tankene våre mellom himmel og jord.

Sophie : Hvør høy er Mathias?
Han er veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldig høy, jeg vet faktisk ikke nøyaktig hvor høy han er? Over 1.90, jeg rekker han til under brystet. Personlig synes jeg det er kjempekoselig, jeg må stå på tærne hver gang vi skal kysse OG han må bøye seg litt ned. 

Mathias: Hva fikk deg til å falle for Sophie?
Det startet vel første natt vi lå og pratet. Jeg ble helt slådd ut over hvor lik vi var på enkelte områder og falt bare hardere og hardere for hver dag som gikk.

Sophie : Hvordan var det første kysset deres?
Deeeet var ute på en fest, faktisk. Så ikke sånn der super-romantisk akkurat! 

Det var faktisk denne kvelden her, og det er ett år siden. Etter det var det et par måneder med litt klining fram og tilbake hver helg, haha, før vi faktisk fant på noe sammen. Innimellom her har det også vært en del drama - ikke mellom meg og han, men mellom. . Ja, andre. Men så fant vi ut at vi helst ville være med hverandre :-)

Mathias: Har du sett sophoe uten sminke og exsation`?
Ja og hun er helt nydelig! 

Sophie : Ser du på Mathias som din andre halvdel?
 Både ja og nei. Jeg føler ikke at livet mitt handler kun om meg lengre, det er meg og han. "Not just me, me and you" om dere skjønner! Men samtidig så er han ikke "alt" for meg, og jeg er ikke "alt" for han heller, fordi vi begge har andre ting vi bryr oss om også. Men når det er sagt, livet er mye bedre med han og det føles litt tomt når vi har vært borte fra hverandre lenge. . 

Noe av det beste som finnes er når vi har en hel morgen sammen og bare kan ligge å tulle - slik som her!
Mathias: Hvordan er Sophie som person?
Det første man merker med Sophie som person er hvor flink hun er å snakke for seg, hvor ærlig hun er (kanskje litt for mye i blandt), hvor omtenksom hun er ovenfor andre (som fortjener det) og hun er en veldig selvbevist person. Alt dette i hop gjør henne til min favoritt<3

Sophie : vil du stifte familie med Mathias etterhvert?
Hehe. Vi begge tar vel hver dag som det kommer, men såklart - vi er jo kjærester, og det hadde ikke vært noe poeng i å være sammen om man ikke tenkte seg en framtid sammen. Men hverken jeg eller han vil stifte en familie på mange år, vil leve livet litt ført sammen!

Mathias: Hvordan er det å være sammen med en "kjent" jente som blogger om livet sitt? Føler du at du får henne for deg selv når du er sammen med henne? Eller er forholdet overfladisk?
Det at sophie er så kjent som hun er legger jeg ikke mye merke til. Det er jo ikke alt som blir blogget om, så jeg føler at jeg har henne for meg selv. Forholdet er alltid spennende og vi har masse som bare er "oss" for å si det slikt.

 
Sophie : Hva er det mest romantiske Mathias har gjort for deg?
 Han gjør veldig mye romantisk for meg, så jeg er sinnsykt heldig med den. Gir meg gaver, blomster, kort, gjør små ting for meg, sier fine ting. . Så det er veldig vanskelig å velge noe spesifikt, det går ikke! Kunne sikkert ha ramset opp 20 romantiske øyeblikk her, og uansett ikke ha klart å velge ut noe som det beste. 

Noen fine blomster jeg fikk en dag :-)
 

Mathias: Hva er det verste med Sophie?
Det må nok være de gangene vi krangler og hun skaper sin egen virkelighet i hodet og snur opp ned på alt, men etter en liten stund med litt snakk kommer hun til sansene sine.

Sophie: hva kan plage deg med Mathias? 
Det er helt UMULIG for han å stresse over ting, han blir aldri stressa. Dette kan være litt positivt ettersom jeg også blir mer avslappet da, men han er nesten litt for avslappet, hehe. Og han bryr seg ikke så mye generelt om "småting" som andre kanskje tenker litt over. For eksempel:

Meg : herregud du vet når du møter en bekjent tre ganger på rad i byen, så sier man hei første gangen, så smiler man andre gangen, så ser man bare bort tredje gang. Det er så kleint, hva gjør man da liksom!
Han : da slapper du heeeeeeeeeeeeelt av :-) 
Meg : DET GÅR JO IKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mathias: Hvilken linje tok du på VG1
Jeg gikk Restaurant og Matfag og kom meg halvveis inn i VG2 året før jeg ble alvorlig syk og måtte gå året omigjen, meeeen endelig ferdig nå!

Sophie : Ville du ha likt Mathias om han ikke hadde hår?
Ja, såklart. Når han var syk hadde han ikke så mye hår og jeg synes han var veldig fin da uansett (selv om han nekter å tro på det, men han var fin altså!).

Mathias: Hender det att du overraker Sophie med gaver/middag?
Jeg vet at jenter er veldig avhengig av oppmerksomhet, så jeg bringer småting som jeg selv har laget/kjøpt for å muntre henne opp i blandt.

 Sophie : Er det kleint når Mathias tar bilder av deg, og hva synes du om at så mange jenter vil ha han?
Det er ikke sånn veldig kleint, nei. Men han liker å ta "stygge" bilder av meg, altså når jeg ikke følger med, lager grimaser osv og DET er jeg ikke en veldig stor fan av. At mange jenter vil ha han (slik har det vært siden vi var 11 år) er faktisk helt okei! Jeg er glad han er godt likt! Det betyr jo bare at han man er veldig fin og snill kjæreste som er verdt å ta godt vare på. 

Et typisk " slutt nu Mathias"-bilde hvor jeg er lei av at han tar bilder, hehe.
Mathias, er du fra norge?
Ja, desverre.

Begge2, er dere lykkelige sammen?

M : Ja! Føler meg som den heldigste personen i verden som har Sophie som kjæreste:)
S: ja, vi har det veldig bra sammen, og synes nesten litt synd på alle som ikke får ha Mathias som kjæreste! 

Siden mange av dere ville vi skulle svare på video, noe vi ikke gjorde, så slenger jeg ut denne lille videoen fra siste natt i Barcelona som et plaster på såret! Den var egentlig ikke ment for bloggen, men ja.. Så får dere se litt hvordan vi er sammen. (Og ja, jeg var litt brisen).  

 

Ukas leserspørsmål

Kommenter her

Jeg får alltid masse spørsmål om håret mitt, spesielt etter jeg har vært i syden - mange synes det er fryktelig rart at jeg kan bruke extensions på stranda og når jeg ligger å soler meg, men liker man å pynte seg så gjør man det, haha! Og når man har hår som holder seg så godt, slik som mitt fra luxushair, så er ikke dette noe problem! 
Jeg bruker clip on fordi jeg synes dette er den letteste løsningen om man vil variere litt - clipse på seg krøller, clipse på seg rett hår. Som regel begynner det med at man vil ha litt forandring til fest eller til skolestart, slik begynte min "extensionshistorie". Men, man blir avhengig! Jeg har brukt clips i fire-fem år, så jeg har prøvd det meste på markedet. Luxushair er så langt det beste jeg har prøvd!Jeg synes spesielt når jeg skal krølle håret at det er godt med litt ekstra lengde, ettersom håret automatisk blir litt kortere da. Jeg bruker 1 pakke clips med 180 gram når jeg har krøller i håret mitt. Fargen matcher håret mitt helt perfekt, og jeg bruker farge #2. Helt nydelig, mørkebrun farge! Alle fargene finner dere her.
 

Om dere vil håret skal se mest mulig ekte ut, anbefaler jeg å ta en tur til en frisør som kan klippe det opp mot ditt eget hår - eller, man kan gjøre det selv om man føler seg god nok med saksa! Og håret kan vaskes med den shamnpoen og balsamen du bruker til vanlig, men jeg anbefaler å vaske det så sjeldent som mulig for å så la håret lufttørke. Ikke vask håret de første 2 månedene, vent så lenge som mulig! Luxushair har et lite utvalg av utsyr til extensions som kan hjelpe på, det finner dere HER.  Og for guds skyld, ta det av når du skal sove! :-)
Er det noe annet dere vil spørre om til ukas leserspørsmål? Tenkte å starte med det, igjen!

Håret er sponset av Luxushair


"sykt fint"

Kommenter her

I går var vi som sagt og grillet ved et vann, og det var veldig koselig men liiitt kaldt etterhvert. Jeg og Mathias er like fjern begge to, først glemte vi pledd og håndduker så vi måtte gå tilbake, så glemte vi lighter, og så glemt vi hamburgerbrød. . Vi brukte ca halve grillturen på å gå fram og tilbake. 

Jeg og Mathias satt og snakket om når vi skal på ferie i Desember, og så presterte han å si :
Mathias : Så kan vi svømme med sånne fine orakel. Hører de har sykt fine orakel der.
Sophie : Orakel...?
Mathias : ja, sånne nede i havet, med masse farger
Sophie : Koralrev..?
Mathias: Åja...............dette får du ikke skrive på bloggen

Men han sover, så jeg skriver det likevel!! :D  

 

Jeg kom meg faktisk litt ut i vannet også etterhvert, lit for å slippe unna alle myggene, litt fordi jeg ville, men aller mest fordi jeg hadde skrevet det på bloggen å følte jeg måtte gå litt ut i vannet for å ta bilder til dere. 

Gul bikini fra nelly HER (ad). Normal i størrelsen, jeg har min i medium i bikinitopp og xs i trusa (som man ikke ser her). Det vi grillet var vegetarburger og vegetarnuggets, når vi griller sammen spiser vi begge vegetarmat! Slik  som på bildet under ser en vegetarburger ut, ganske normalt eller? 

Måtte bare legge dette ut også, hehe. Fineste øynene i verden!

Jeg er våken nå fordi jeg må pakke til hovefestivalen idag, jeg har enda ikke pakket noe som helst og er veldig usikker på pakkelisten min ettersom vi har campingvogn og da vet jeg ikke helt hva vi trenger. .  Vi har veldig mye vi må rekke på kort tid morgen, det er iallfall sikkert! Flyet vårt går 06:40, det vil si at flybussen går. . halv 5 på natten. . Husk forresten spørsmålsrunden til meg og M HER, vi svarer senere idag ♥

Jeg sitter enda her i sovetskjorta mi fra sheinside.com, så nå skal jeg pynte meg litt! 
 

neseoperasjon

Kommenter her

Nå har jeg kommet hjem etter en koselig ettermiddag! Jeg dro til byen for å poste ett brev og så gikk jeg og Mathias for å spise softis i en park! Jeg har også vært på besøk hos tante og så har jeg handlet litt til grilling senere. Jeg og Mathias tenkte vi skulle grille noe godt, drikke litt vin og bade i ett vann faktisk :) Det må være en del kjærestetid når jeg faktisk er hjemme i sommer, ettersom vi skal være en del borte fra hverandre. . 

Dere bør alltid be om ekstra strø i et beger - 10 kr ekstra, men guud det er det verdt! Jeg har også bestemt meg for å gjøre en operasjon INNI nesa, jeg har et problem med å puste så i august braker det løs. Jeg skal gjøre det privat fordi jeg ikke vil stå i kø så lenge og vil ha det gjort før jeg drar til Florida! Har noen av dere hatt en operasjon i nesa før? Veldig vondt, eller? Om jeg skal operere nesa er det ikke bare for kosmetiske grunner. Jeg har faktisk et problem her, haha. Om jeg er heldig ser den kanskje litt finere ut også! Men jeg kommer tilbake med mer om dette når det nærmer seg, det er jo enda en god stund til.

Idag i parken! Kjolen er fra sheinside.com 
spørsmålsrunde

Kommenter her

Jeg fikk en idè fra Marthe Borge sin blogg når jeg så at hun og kjæresten sin hadde hatt en spørsmålsrunde hvor de svarer på spørsmål om hverandre - jeg vil gjøre det samme! Det er jo så koselig å lese, og utrolig nok syntes Mathias det var OKEI og han vil være med! Så, nå kan dere stille spørsmål til meg og Mathias om alt mulig, men skriv hvem spørsmålet er til! Eksempel:

Sophie: Hva liker du mest med Mathias?
Mathias : Hvor gammel er du?

Haha ja.. Dere skjønner! Vi svarer i morgen når vi våkner :-)

Et litt cute bilde 

skinnylove x2

Kommenter her

Nå er jeg hos Amanda med Anne-Sofie, og good news - jentene likte vegetartaco veldig godt! Så da kan vi spise det flere ganger, det er jo mye sunnere også! :-D Jeg har holdt meg mye tynnere etter jeg ble vegetarianer, så det er jo bra.

Skal straks hente Mathias så drar vi hjem til meg ♥
back to reality

Kommenter her

Idag har jeg fått unnagjort et par ting jeg "måtte" gjøre, som for eksempel fikse neglene og vippene på SpaSpa.. Hehe. Luksus! Jeg fikk også handlet inn litt til tacokvelden som jeg, Anne-Sofe og Amanda skal ha senere, ikveld kjører vi vegetar og de skal få smake litt av "min" mat :) Jeg er på en ny diett etter Barcelona hvor jeg kun spiste usunt, og jeg vet jeg kommer til å spise usunt hele hove også. . Så, nå blir det mye frukt i et par dager, pluss at jeg holder på med et nytt prosjekt hvor jeg skal lære meg å shake ass som Miley Cyrus. Jeg har faktisk blitt sinnsykt god!

I kveld skal jeg sove sammen med min kjæreste så det ser jeg fram til ♥

Fine negler! Dere som har spurt hvor ringen er fra, Mathias kjøpte den til meg så jeg vet faktisk ikke!

Vegetartaco er handlet inn!

Slik ser jeg ut idag! Kjolen er fra sheinside.com"videoblogg"

Kommenter her

Nå er jeg hjemme i Harstad, og det er faktisk litt godt. Været er nydelig og det skal holde seg slik et par dager, så de neste dagene skal jeg bare slappe av og pakke til Hovefestivalen! Det har vært en utrolig fin ferie, ingen tvil, og jeg har ikke blitt lei av å gå rundt Mathias hver dag i over en uke. Jeg savner alt allerede. . Men, nok om han, nå skal det bli godt å gi jentegjengen en stor klem når vi møtes!

Forresten, som de aller fleste har fått med seg kan man nå filme på instagram, jeg digger det! Selv om jeg synes videoer hvor folk prøver å være morsomme er så kleine at jeg får vondt i alle ledd i kroppen, haha. Iallfall når jeg ser folk jeg kjenner kommer med utrolig dårlige videoer som liksom skal være morsom. . Men, jeg og Mathias testet ut dette litt fort når vi først oppdaget det, så dere kan sjekke det ut på instagramprofilen min : therealsophieelise. Har noen av dere en morsom video jeg bør sjekke ut? Som faktisk ER morsom. 
i norge

Kommenter her

Nå er jeg og min kjæreste tilbake i norge på flyplasshotellet ved gardemoen. . Det regner noe sinnsykt, så dere kan tro jeg hatet livet når jeg måtte gå fra flyplassen til hotellet i høye hæler, kjole og en dødstung koffert med en kjæreste som gikk fort som pokker. På toppen av det hele sto det masse jenter med plakater hvor det sto " velkommen hjem, Sophie!" når vi kom ut fra gaten, og det er jo ikke til meg, men jeg ble så klein uansett, haha. Men, vi har hatt en fantastisk tur, og jeg trenger ikke å deppe. Om bare et par dager skal jeg jo ut å reise igjen for å dra på hovefestivalen med noen av de beste jentene!

Igår kveld gikk vi ut å spiste på en romantisk resturang og etter en flaske vin for mye sjanglet vi oss til hotellet og på veien rakk vi å ta noen bilder med selvutløser. Jeg savner det allerede. . ♥ Heldigvis skal vi på øyafestivalen om litt over en måned, da skal vi koooose oss masse i oslo! Vel vel, nå skal jeg kose litt med min kjære og så skal vi se frustrerte fruer! Har sett en hel sesong mens vi var i Barcelona, ble ett par episoder hver kveld for å si det sånn. 

Kjole fra topshop, sko fra Jeffrey Campbell HER (ad) 
 

konkurranse!

Kommenter her

På torsdag, altså i morgen, er det ett event på Ringen Kino i oslo for filmen " å begrave en hund", og jeg hadde egentlig tenkt til å dra selv men må være hjemme akkurat den dagen. . noe som suger, for det er kjempegøy å være på eventer! Man møter folk man kanskje kjenner igjen fra før av, det er litt eksklusiv stemning. Men ja, jeg lodder iallfall ut biletter til eventet i oslo, så om du bor i oslo og vil ta med deg.. wait for it.. opptil 9 venner på kino imorgen for å se filmen! Det høres kjempekoselig ut, og skulle ønske jeg kunne ta med meg venninne mine på en gratis kinokveld :-) 

Alt du må gjøre for å vinne til sammen 10 biletter er å legge igjen en kommentar i dette innlegget! Den som vinner blir kontaktet før i morgen ettermiddag av produsentene bak filmen.

 

dag 6 i barcelona!

Kommenter her

I dag var vi på stranden Barceloneta og solte oss en stund før vi gikk opp til La Rambla og jeg ENDELIG fikk gå på topshop! Tidligere har jeg lurt litt på hvor alle de norske i Barcelona befiinner seg og nå har jeg fått svaret, de er enten på topshop eller starbuks, haha. Norsk var alt jeg hørte der inne!

I morgen drar vi hjem, men skal heldigvis være en natt i oslo slik at jeg får litt ekstra alenetid med min kjæreste ♥ I kveld skal vi bare være sammen, enkelt og greit. Sitte å holde i hendene å se inn i solnedgangen, haha. Neida, men dere skjønner tegninga. Vi er forresten et slikt kjærestepar som alle "hater" når man er singel. Et slikt par som kysser og holder rundt hverandre hele tiden, hihi. 

Bikin fra nelly HER (ad). Jeg har den i x-small i truse, og medium i overdelen. 

'


 

dag 5 i Barcelona!

Kommenter her

I går var på beachparty, en gang i året feirer spania at sommeren er på vei (om jeg ikke tar helt feil), og denne dagen var tydeligvis i går! Over en million mennesker var på stranden i Barcelona, og det var heeeelt kaos. Politi og sykebiler overalt, siden jeg bor i lille harstad har jeg aldri sett folk drive på med dop helt åpenlyst men her så man ett eller annet sykt uansett hvilken rettning man snudde seg i. Folk skøyt opp rakketer til både øst og vest, og med en gang vi kom var jeg ganske redd, men når man hadde vært der en stund brydde man seg ikke så mye! Jeg hadde heeelt noia i starten for å bli skutt ned.Det var veldig vanskelig å fange på bilde hvor mange mennesker som faktisk var der, dere kan jo tenke dere at stranden går enda 1 km nedover, og maaange kilometer bort, pluss mennesker over alt bak meg også.
Vi møtte blandt annet noen tyske skatere som var veldig hyggelige, det kryr av skatere her og på stranden igår var det ingen unntak.

 

Men, så til idag! Vi startet dagen med en liten soldans, og jammen kom det ikke sol etterhvert! Om dere vil at solen skal komme er det bare å danse til gode gamle " Hey Ya" med Outkast. . Og idag har det vært helligdag så nesten ingenting var åpent, men det visste ikke vi så da tok vi turen til et kjøpesenter. . Haha, deeet var en lang tur for ingenting - trodde vi, men så var det en bowlinghall der så da bowlet vi istedenfor! Jeg har en del bowlingtraumer fra da jeg var yngre og ALLTID kom på aller siste plass, så derfor var jeg ikke overbegeistret når Mathias fikk ned alle på første forsøk og jeg fikk ned to kjegler. Trenger vel ikke påpeke at jeg tapte engang! 

Toppen er fra bikbok og skjørtet er fra romwe.com Så, et par svar på spørsmål. Grunnen til at jeg blogger så sent på dagen her nede er fordi nettet er så tregt at jeg kun har tid til å bruke et par timer på et innlegg om kvelden. På dagen vil jeg jo helst gjøre noe! Og til dere som lurer på hvor gammel Mathias er, så er han født i 94, akkurat som meg. Altså, 18 år. 

 

dag 4 i Barcelona

Kommenter her

Nå har jeg fikset kategorier til dere på bloggen om ferier! Bare se litt ned til høyre på bloggen under arkiv, så får dere bla igjennom alle reisene jeg har vært på :-) 

I dag dro vi på et senter jeg faktisk ikke aner hva heter, vi ba bare taxisjoføren ta oss til et sted som har åpent ettersom hele handlegaten La Rambla holdt stengt. Vi hadde eksterm flaks med hvilket senter vi kom til, for der hadde de både Bershka og Mango - og min og Mathias sin nye favoritt, Pull and Bear! 

Etter et par timer der var vi litt trette, og alt jeg ville var å dra hjem. Slik ser jeg ut da, og som regel sier jeg " Mathias, slutt nu". Haha.

Skjørt fra http://romwe.com/ og topp fra bikbok
. . Men med min kjære blir jeg alltid i godt humør igjen! Han vet nøyaktig hva han skal si / gjøre for at jeg skal bli glad. Og for at jeg skal bli sur, haha.Dette var det jeg fikk plukket med meg idag. Jeg er ikke så veldig glad i shopping, med mindre det er på internett, så det at jeg fikk med meg hele tre ting hjem er en ganske stor oppnåelse!
Nå skal vi dra ned til stranden å se på fyrverkeriet, i dag feirer de offisielt sommer i spania, og det er ventet over 1 million mennesker på stranda. Jeg er litt nervøs faktisk, 1 million småfulle mennesker + fyrverkeri? Well well. .

shopping

Kommenter her

I dag er det, kjedelig nok, litt overskyet og grått her i Barcelona.. Men etter min mening er det en perfekt unnskyldning for litt shopping, da går man mest bare inne uansett. Så, derfor skal vi straks dra ned til La Rambla og jeg kjenner det kribler i hele kroppen med tanken på TOPSHOP. Herlighet!!!

I mellomtiden tenkte jeg å vise dere et par ting jeg shoppet på nelly før jeg dro fra Harstad. Håper det har kommet i postkassen når jeg lander hjemme, hva synes dere? 

1. Kjole HER // 2. Sko HER// 3. Bikini HER // 4. Kjole HER 
 

Adlinks

DAG 3 Barcelona

Kommenter her

I går dro vi for å se på Magic Fountain som er en fontene som lager et "show" til musikk som spilles av. På samme sted er det mange mindre fontener, pluss fine palasser man kan gå rundt å se på. Veldig koselig, god stemning og romantisk! Noen ganger følte jeg at jeg var med i filmen the great gatsby på grunn av at alt var så storslått. Men en ting jeg aldri har lest noe om når folk har skrevet om Magic Fountain, så er det hvor SINNSYKT våt man blir av å stå i nærheten! Kommer det en lett bris får man jo flere liter vann over seg, haha. Folk hylte og løp til alle rettninger hver gang det skjedde. 

'
Når vi nettopp hadde kommet til fontenen skulle Mathias være søt og kjøpe meg en rose. Rosen kostet tre euro, og vi hadde bare 20 euro og ingen småpenger. Selgeren tok de 20 euroene, og sa han skulle gå til baren for å veksle. Godtroende som Mathias var trodde han på dette, og selgeren ba han holde de 8 rosene han hadde igjen mens han gikk og vekslet. Stort sjokk, selgeren kom ikke tilbake og der sto vi med åtte roser. Det hele endte med at vi måtte gå rundt å gi ut gratis roser til folk for å bli kvitt alle, haha. Herregud sier jeg bare, folk er jammen meg frekke! 90% av folkene vi snakket med sa nei til en GRATIS rose. 

The look of loooove, hehe.

I dag startet vi dagen med en times soling på taket, og den timen flyver virkelig forbi når jeg er sammen med Mathias. Vanligvis synes jeg soling er ganske kjedelig, men når han er der så går det heeelt fint.
Etter vi var ferdige med soling og frokost tok vi turen til "La Rambla" som er den mest kjente shoppinggaten her - de har blandt annet topshop, som jeg elsker! Idag dro vi mest for Mathias sin del ettersom han hadde en del han ville kjøpe, vi skal nemlig dra tilbake i morgen og da skal jeg kaste meg løs på shoppingen! Jeg har forresten en kjæreste som er herlig å shoppe med, han holder ting for meg, finner fine klær til meg og venter tålmodig når jeg går dødssakte igjennom butikkene. Jeg gleder meg til å innta Zara, Topshop, Mango og Bershka! Vet dere om noen andre kule butikker i La Rambla?

Fineste!

Kjolen min er fra sheinside.com - igjen. .
 

I ettermiddag/kveld har vi vært på tivoliet som ligger oppe i fjellene her, og dit kom vi to timer før det stengte, så vi rakk ikke å gjøre så mye. Vi kjørte to berg-og-dal-baner, men det som er mest verdt å nevne må være spøkelseshuset! Herregud, jeg hylte mer enn den 8-9 år gamle jenta som gikk ved siden av oss, haha. Jeg tok tak i mannen som gikk forann meg og holdt i sekken hans hele veien igjennom, og mathias måtte holde rundt meg bakfra. 
Det var et spøkelseshus med levende mennesker som løp etter oss, plutselig kom ut fra dører osv. Man fikk ikke ta bilder der inne, så jeg måtte ta bilde utenfor av alle disse.Det verste var den lille gutten,når han kom mot oss ropte jeg til Mathias " åh fyfaen SPARK HAN!! SPARK HAN!!!". Jeg ble helt gal, haha.
På slutten av tivoliet tok vi et slags pariserhjul som heiste oss opp slik at vi kunne se på utsikten av byen. Jeg har egentlig litt høydeskrekk så jeg angret som bare pokker når vi først var der oppe, men det var verdt det i ettertid.
Nå skal jeg legge meg sammen med kjæresten min å se på frustrerte fruer før vi legger oss ♥


 

dag 2

Kommenter her

I går mens jeg satt og blogget kom Mathias med denne ballongen til meg i gave, pluss en hellokitty sjokolade! Såå koselig, og jeg ble kjempeglad ettersom Rapunzel på ballongen er min favoritt disneyfigur.

Utpå kvelden igår dro vi ut for å spise, de fleste drar ikke ut her før klokken er rundt 22. Vi spiste tapas på et sinnsykt dyrt sted, for denne lille retten under her som var noe slags fisk kostet det 40 euro. Men vi fikk smakt på mye rart, og det var en koselig kveld med kjempegod service. 

Etter vi hadde spist gikk vi litt rundt og tok bilder, haha. Standard! Kjolen jeg har på meg er fra sheinside

Idag har vi vært på kjøpesenteret "Las Arenas" og det var helt okei, de hadde Sephora og Mango men jeg fant ingenting jeg ville ha. Sikkert fordi jeg er så sinnsykt gjerrig på penger, haha. På taket var det kjempefin utsikt hvor vi kunne sitte å spise litt, så om dere er i Barcelona bør man egentlig bare dra til kjøpesenteret for utsikten sin skyld, ikke butikkene. 

Slik så jeg ut der! Kjolen er også fra sheinside

Men, denne fikk jeg kjøpt! Elsker piercinger som henger litt. 

Så nå sitter jeg her og blogger mens min kjære leser woman, haha. Nå skal vi gjøre litt treningsøvelser (ikke sex), men helt seriøst push ups, sit ups osv. Jeg gjør et antall hver dag, så da er det like greit å få latingen med meg:-) 
dag 1 i Barcelona!

Kommenter her

Vi har hatt en utrolig første dag i Barcelona! Vi ler og tuller hele tiden og jeg føler det akkurat slik jeg følte det sist gang vi var i syden for tre måneder siden - full av kjærlighet!

Vi startet dagen med å gå litt rundt for å finne et sted å spise frokost, det var også greit å gjøre seg litt kjent her. Etter vi hadde spist fant vi en liten park hvor vi satt oss ned, snakket og tok litt bilder

I parken! Jeg har på meg skjørt fra bikbok, topp fra sheinside.com og smykke fra nelly! 

I parken var det en mann som "trikset" med såpebobler, kjedelig å se på, men gøy å ta bilder av! Dette bildet er akkurat når boblen sprekker på midten. 

Så spaserte vi til Sagrada Familia som er en veldig kjent kirke som enda ikke er ferdigbygd, de har holdt på sinnsykt lenge med dette. Utrolig kult!Etter en stund ved kirken dro vi til Park Guell som er en utrolig stor og fin park ganske høyt oppe i byen slik at man har god utsikt. Det anbefales på det varmeste å dra dit, mye på grunn av de herlige gatemusikkantene som opptrådde der. Jeg blir i godt humør bare av å tenke på det! 

I Park Guell ble vi tegnet av en mann, jeg var egentlig HELT imot dette i utangspungtet fordi : 1. det er kleint å sitte på fanget til kjæresten å smile mens man blir tegnet og mange folk står rundt og tar bilder. . 2. om han gjorde meg stygg ville jeg blitt deppa. 3. om det ikke ble noe bra hadde jeg blitt klein på vegne av han som laget bildet.

Meeeen det ble helt OK! Lignet ikke så mye akkurat, men er et koselig minne å ha. 

Når vi kom hjem ble det bassengavslappning. Vi har bassenget på taket noe som er perfekt fordi det er litt kjølig der, så man kan ligge flere timer i sola uten å bli lei. Idag sovnet jeg faktisk på taket og fikk godt med farge - men ikke like bra farge som Mathias. . han var mye blekere enn meg før vi gikk opp på taket, mye brunere når vi kom ned. 

Meg i dagens bikini på badet vårt! Vi har faktisk fint bad med stor dusj (så stor at jeg klarer å legge meg ned på gulvet i den), og et bobblebad. Biknien er HERFRA 

 

på gardemoen

Kommenter her

Hei dere! Nå sitter jeg på gardemoen sammen med kjæresten min og venter på flyet som først skal ta oss til München i Tyskland, og deretter til Barcelona. Vi har allerede vært på flyplassen i tre timer og jeg begynner å bli litt. . sliten, kan man vel si. Men, det er så godt å være her sammen med Mathias å tenke på alt vi har å se fram til denne kommende uken! 

Vi har fordrevet tiden med å spise lunsj først, så spiste vi litt ben & jerry, etterfulgt av en powernap og frustrerte fruer. Tiden går sakte, men jeg tenker alltid at man må nyte tiden før man drar ettersom man kommer til å lengte tilbake til nettopp dette når hele turen er over. Nå må jeg løpe bort på handikapptoalettet (klarer ikke å gå på do sammen med andre så jeg står heller i kø for handikappdoet i tre timer omså, haha), og så regner jeg med vi går til gaten. Vi blogges i morgen fra BARCELONA ♥ 

Toppen jeg har på meg er sinnsykt fin, men desverre utsolgt i hvit. . men i svart finner dere den HER, buksa er fra dr.denim
 
barcelona neste!

Kommenter her

For meg finnes det nesten ingen negative ting med å reise. Jeg synes det er morsomt å stresse til flyplassen, vente på flyet, sitte på flyet, hente bagasjen og alt det "vanlige" mennesker kanskje ser på som et lite helvette man bare vil få overstått. Men er det noe jeg h-a-t-e-r så er det å pakke. Jeg trodde kanskje jeg kom til å like det når jeg fikk en fin, rosa koffert, men den gang ei! 

Tar med meg nye extensions og masse nye smykker!
I morgen drar jeg og kjæresten til Barcelona, og ettersom vi har en del timer på gardemoen å slå ihjel tenker jeg at neste oppdatering blir derfra. Desverre har vi ikke internett på hotellrommet vårt, men i lobbyen skal det være internett så jeg kommer med en oppdatering om dagen. Denne ferien skal nytes, og vil prioritere. . ja, kjærligheten? Haha. Jeg har iallfall lagt opp en slags plan for hva vi skal gjøre hver dag, jeg er planleggingsfreak delux. . Men, gøy blir det! 

Har allerede valgt ut reiseantrekk for morgendagen, og har det på meg i kveld også. Herlig behagelig genser fra romwe.com som på bildet under, og jeans!

 

 

 

flytte?

Kommenter her

Har sett på leiligheter på internett i noen timer og drømmer meg litt bort med tanker om hvordan livet mitt en gang forhåpentligvis kommer til å være. Men jeg er ikke klar for å forlate min kjære hjemby harstad helt enda, og det føles så trygt at jeg enda kan bo hjemme hos mamma og pappa - jeg merker at jeg enda er "avhengig" av foreldrene minenår det kommer til mye, så da er jeg vel ikke helt klar.

Pluss, jeg vil ikke leie når jeg først skal flytte. Det føles som å kaste penger ut av vinduet! En annen ting er også det at når man er to, altså med tanke på kjæreste, så kan jeg ikke bare bestemme " nå flytter vi til oslo selv om du hverken har venner, jobb eller familie der". Så, det er litt vanskelig. . Hvem vet hvordan det ser ut i framtiden, og jeg lever under troen at om man vil være sammen, så er det ikke slik at man bare er sammen - man må faktisk gjøre en innsats, og noen ganger må man gi opp litt. Jeg kan godt "gi opp" den tanken jeg har hatt om å flytte til oslo, men da må man inngå et slags kompriss å flytte et sted hvor det passer begge. Så jeg har tenkt litt på steder utenfor oslo. Hvilke byer i et par timers avstand fra oslo er fine? Jeg har vært i Drammen, men for å være ærlig var ikke det helt noe for meg. Sarpsborg er fint, men hvordan er det å bo der? Enn Stavern, er ikke det skikkelig fint? Lillestrøm? Haha, nå vil jeg høre erfaringer fra folk som bor disse stedene, om dere er åpne for å ta imot en liten blogger! Nå høres det ut som om jeg og Mathias har seriøse planer om å flytte sammen, slik er det ikke i det hele tatt. Men hvem vet om ett år eller noe!

DRØMMEN!

▫■ Vαlмıяαααααα ■▫

FabSociety

Oliivia'

Worst Romance

 

90's

Kommenter her

Noen som kjenner seg igjen i det her? Det gjør jeg! Savn.

forever alone

Kommenter her

Det er desverre dårlig vær, så jeg vet ikke om det blir noe av grilling senere idag. Det suger, for jeg har vært å kjøpt grillmat men da får jeg vel grille alene i hagen under en paraply, haha :) Med hunden min som min eneste venn. Neida, takk gode guder for at Marte nettopp ringte meg, vi skal se tarzan og spise taco. Da kan jeg jo samtidig vise dere hvordan man lager vegetartaco? Det er bra å spise selv om man er kjøttspiser til vanlig, for det er mye sunnere og smaker mye bedre - i følge ALLE!

Husk forresten at det er 10% på luxushair ut dagen om du bruker koden sophiex ved utsjekk :-)

Kjolen jeg hadde på meg igår, bedre bilde siden noen hadde etterlyst det! Fra madlady.se 
 

offentlig

Kommenter her

Er det en ting som irriterer meg, så er det bloggere som åpenbart skriver innlegg som er rettet stygt mot hverandre, men ikke tørr å skrive navn. Det blir på en måte mobbing, alle skjønner hvem man sikter til, men siden man ikke nevner navn så er det ikke så ille likevel. For  all del, jeg synes offentlig krangling kan være kjempegod underholdning, det synes vel vi alle? Men da må man iallfall ha litt mot til å stå for det. 

Ahh, nok om det. Idag er en travel, men fin dag! Jeg skal hoppe i dusjen nå før jeg drar på kjøretime, etter det skal jeg grille med noen venner. Jeg har kjøpt verdens beste pølsebrød, så er helt i ekstase! Haha, små gleder. I mellomtiden kan dere få se tingene fra nelly som endelig kom fram en uke etter jeg hadde bestilt (det er som regel så lenge jeg må vente hver gang, så vet dere det til dere skal bestile).

Smykker HER og HER. Jeg elsker det med hodeskallen! 

Bukser, svart HER og slange"skinn" HER. Det kan kanskje virke litt skummelt å bestille bukser på nett om man ikke har gjort det før, men de buksene jeg selv har bestilt er de beste jeg noen gang har hatt! 

Basketsko fra converse, som er HERLIGE på foten! HER kan dere kjøpe disse. 

adlinks

en god nyhet

Kommenter her

Har brukt dagen på å se the real housewives of beverly hills! Dere er NØDT til å se på det, haha. Det er ikke uten grunn jeg har blitt sinnsykt avhengig. . I morgen er det mandag og planen er å grille med noen venner og kjæresten, så jeg håper det blir fint vær. Pluss jeg har kjøretime, en av mine aller, aller siste. Snart har jeg lappen, takk gud sier jeg bare!

Forresten, jeg har en god nyhet til dere jenter der ute, eller kanskje gutter som skal kjøpe en presang til kjæresten? Nå får dere 10% rabatt hos luxushair om dere skriver inn koden sophiex når dere sjekker ut! Dette sparer man noen hundre kroner på, så jeg ville sagt at det er et godt tilbud - om du er under 18 år, kan du bestille med postoppkrav uten problem, det gjør jeg hele tiden! Det er gratis frakt ut juni også. Og jeg bruker farge nr #2, om du skulle ha problemer med å velge farge anbefaler jeg at dere ser på fargekartet HER 

Tilbudet gjelder til ut dagen i morgen, altså 17 Juni! 

Enten kan dere ha laaaangt hår med extensions (her bruker jeg 65 cm, men vanlivis funker 50 cm helt fint) 
Eller klippe de litt kortere når de begynner å bli slitt slik at dere får kort, tykt hår! Det har jeg gjort her. Når man klipper det til sin naturlige lengde gjør det ingenting om det er litt slit, så dette er hår jeg har hatt i seks måneder som virker helt nytt i den korte lengden. 

Blomsterkransen og kjolen er fra madlady.se 

 

 

 

vinn produkter for 3000 kr!

Kommenter her

 Det var noe jeg glemte å si i forrige innlegg, haha! Typisk meg . .Forresten så har makestyle laget en konkurranse til mine lesere hvor dere kan vinne premier for 3000 kr! Det sier vel ingen jenter nei til? Dere må gå inn på linken HER, og svare på et spørsmål om meg. . Spennende, eller? Lykke til!

Dette innlegget kan man ikke kommentere :-) 
leopard 1 & 2

Kommenter her

I går var jeg, som dere sikkert skjønte, ute! Det var en av de bedre kveldene på lenge og jeg hadde det sinnsykt morsomt. Jeg har lært meg å like vin, og det er f-a-r-l-i-g. Har aldri helt skjønt meg på folk som blir full på vin ettersom det ikke er så mye alkohol i det, men når det føles ut som om man drikker saft drikker man gjerne dobbelt så mye. .

I dag tror jeg at jentene skal henge sammen, håper vi skal se disney film! Hva er deres favorittfilm fra dere var små, så får jeg litt tips? Min var løvenes konge og tarzan!

Meg, Bastian og Thomas 

Leopard 1 & 2 , fine (og brune) Maria!
 

kveldens look

Kommenter her

Min faste fotograf, altså lillesøster, er på tivoli og kunne ikke ta bilder av meg før jeg skulle dra ut, så derfor måtte pappa stille opp. Han er av den typen som prøver å ta bilder når kameraet er av, og linsedekselet er på så dere skjønner sikkert at jeg måtte fikse på hvert et lite steg han tok når bildene skulle taes, haha. "NEI DU TRYKKER OPPÅ FOR Å TA BILDE!!!". Okei, så ille var det ikke. Men nesten.

Nå drar jeg til fine Maria Kathinca, gleder meg til å dra ut i kveld ♥

Slik ser jeg ut! Gammel kjole fra bikbok, smykke fra giselle. Har for å være helt ærlig byttet klær, haha. . Så hvordan jeg egentlig ser ut legger jeg opp i morgen.Sko HER for 299 kr

vinn biletter til david guetta!

Kommenter her

Hei dere! Jeg har fire biletter til David Guetta som spiller i bergen 18 august som jeg ikke trenger å ha selv. Jeg så han ifjor, og tenker at en gang er nok for min del, selv om det varen veldig bra konsert "fortjener" nok andre å se han mer enn meg. Jeg trekker to vinnere, som får to biletter hver. 

Jeg møtte han ifjor, og kanskje jeg klarer å fikse et slikt møte for de som vinner i år også, ettrsom jeg ikke skal selv..? :-) Anyways, alt du må gjøre for å kunne vinne er å like facebooksiden min HER, og så kommentere dette innlegget med mailen din. Lykke til♥

"påkkorn"

Kommenter her

Nå skal jeg spise popcorn (med grillkrydder som mathias av en eller annen syk grunn tok på..) og se på filmen dark skies som jeg tror er veldig bra! Jeg sier forresten ikke popcorn, men påkkorn.. Noen som har detil felles med meg? Anyways.  Vi blogges mer imorgen ♥

Kjole fra choies.com 
 
litt for engasjert

Kommenter her

Usch, dette har vært en sykt lang dag. En dag hvor det ikke passer for noen av venninne å finne på noe samtidig, en dag hvor vi ikke har noe god mat hjemme, og en dag hvor været er dårlig. Jeg kan oppsummere livet mitt slik: jeg gråt en liten tåre av the real housewives of beverly hills nå nettopp. . Da snakker vi at jeg har blitt LITT for engasjert! Jeg fikk forresten fikset det med barcelonaturen tidligere idag, pjuh. Halleluja! 

Tenkte jeg kanskje skulle videoblogge litt, om nettet sammarbeider her hjemme? Hva vil dere jeg skal snakke om? 

Litt random men anbefaler denne kremen! Den heter "skin food"; og jeg ane rikke hvor man får kjøpt den. . Er bare å google ivei! Jeg fant den innerst blandt sminken og tenkte at det sikkert var noe dritt, men den gjorde virkelig mirakler for huden min som vanligvis er dødstørr av alt solarium i ansiktet. Bare et lite tips! 
idiot

Kommenter her

Nå er jeg ferdig med eksamen og ferdig på videregående. Supert! Men, akkurat når jeg trodde at "nå slipper jeg å stresse på et helt år", fant jeg ut at jeg må ombooke bilettene til meg og Mathias når vi skal fly til oslo før barcelona, fordi jeg er en kron-idiot som har prestert å bestille biletter slik at vi ikke rekker flyet til barcelona. Er-det-mulig. Jeg hater virkelig meg selv noen ganger, jeg er så fjern.

Jeg må få fikset opp i det der, og så skal jeg slappe av resten av dagen. I need it!

verdens fineste

Kommenter her

Idag tok kjæresten meg med ut på piknikk, vi satt ved en kjempefin foss på et utkikkspungt i rundt en time før jeg måtte hjem å levere noe til eksamen. . Men jeg er veldig glad vi fikk gjort det selv om den timen føltes som fem minutter. Jeg fikk kjempefine blomster, et kort og hello-kittyballong hos han, og han fikk en liten ting hos meg! Koselig 

God natt alle sammen, håper dere har hatt en like fin torsdag som meg! 

Og dette hadde jeg på meg! Smykke fra makestyle,shorts fra choies.com , eller kanskje det kalles skort når det er blanding av shorts og skjørt? Dødskult iallfall! Jeg husker ikke hvor genseren er fra men trooor det er chiquelle. 
 

prioriteringer

Kommenter her

Jeg håper ikke jeg er den eneste som gjør alt annet enn det jeg burde gjøre når det kommer til skole. Idag burde jeg ha finpusset på eksamensforberedelsene, istedenfor har jeg sett i taket, plukket småstein i hagen (random), laget litt for mye mat, sett litt mer i taket, OG sortert sminken og smykkene mine.
 

 

 

Men, at jeg faktisk fikk organisert litt ditt og datt idag er jeg utrolig glad for! Det føles så godt når man tar et steg tilbake og ser på alt man har organisert, hehe. Jeg er vel neppe den eneste som lar alt av smykker og sminke flyte litt rundt her og der, både gammelt og nytt, samtidig som jeg ikke helt aner hva jeg har? Dette gjør at jeg bruker lengre tid hver eneste dag, bare på å lete fram sminken jeg egentlig trenger.Disse skal jeg defintivt ta godt vare på til den dagen jeg selv flytter ut, de er så fine i designet at de kommer til å gjøre seg superfint på et bad! De er ikke så veldig dyre heller, de aller fleste av beholderne koster under 100 kr om du bestiller de på makestyle.no Jeg har selv lett etter lignende produkter på bohus og jysk, hvor det både var dyrere og mindre pent. . Så slike ting bør man absolutt kjøpe på nettet!
8 months

Kommenter her

Godmorgen mine fine blogglesere! Jeg har vært våken et par timer og øvd til eksamen. Jeg og kjæresten "feirer" 8 måneder sammen idag, så jeg håper virkelig jeg får tid til å være sammen med han lenge idag! Helt sykt hvor fort tiden har gått... Snart et helt år sammen!? Husker dere når jeg begynte å snike han litt inn i bloggen? Og dere var så nysgjerrige på hvem Mathias var? Da kalte jeg han bare "Zac Efron" siden jeg ofte får høre at de ligner, haha. Det har skjedd så sinnsykt mye siden da, og vi har allerede gått igjennom utrolig mye sammen. 

Klisj klisj, men det er viktig å huske på hvor heldig man er  ♥

Jeg elsker deg.  

dans på roser

Kommenter her

Idag kom jeg "endelig" opp til muntlig eksamen, i norsk. Hadde trodd at det kanskje skulle bli lett men sålangt har det ikke vært en dans på roser akkurat. . Jeg får se hva jeg gjør, jeg skal prøve å planlegge dagen min i morgen godt slik at jeg får gjort alt sammen! Jeg har vært kjæreste med Mathias i 8 måneder i morgen foresten, så håper virkelig vi får tid til å gjøre noe til tross for eksamen! 6 dager igjen, så er vi i Barcelona. Jeg gleder meg så mye at jeg vil gråte, haha. 

Nå skal jeg sove, klarer ikke å konsenterere meg mer idag. Opp tidlig imorgen for å få jobbet med eksamen!

Gammelt bilde. Skal ta nye imorgen!
naturlig er finest

Kommenter her

Ja, det synes dere vel :) 

 

babyfeber liksom

Kommenter her

Sitter og tenker litt på framtiden ogsånt. Haha, dypt. . Funderer på å begynne å jobbe med noe annet utenom bloggen når jeg er ferdig på skolen, rett og slett fordi jeg vil ha noe å gjøre. Mange tanker om slike ting, men jeg får vel rett og slett bare se hvordan det spiller seg ut med livet generelt. Hvem vet, kanskje jeg har barn om ett år. Haha, man vet jo aldri. . Drømmer at jeg er gravid ca hver natt, er det ett tegn?. Men det er egentlig mest mareritt for å være ærlig, kunne aldri i livet ha fått et barn nå. 

I dag har jeg vært sammen med vennniner og spist taco, vært på nupen (et fint sted i harstad enkelt og greit), og snart kommer Mathias hit ♥ Det er helt sinnsyyykt hvor forelsket jeg enda er, trodde slikt gikk over etter en stund, men jeg føler det bare enda mer hver dag. Da er det vel ekte. 

Meg når jeg går tur i hasjplantasjen. Haha neida, men det ser nesten litt slik ut..? Topp HER på nelly og bukse HER. Og nei jeg har ikke firkantrumpe, jeg har noe i lomma som gjør at det ser litt merkelig ut.

På nupen. Som dere ser var jeg sykt glad for å sitte ute i det kalde været. 

Dette har jeg på meg nå! Husker dere simpsonsskjorta jeg brukte en del tidligere, som mange av dere heller syntes hadde passet bedre til shorts? Vel, da måtte jeg jo skaffe meg en slik shorts da. . Fra choices.com 

adlinks fra nelly! 

 

nok en gang

Kommenter her

Jeg kom ikke opp til eksamen idag heller. . Så ja, nok en dag med å gjøre ingenting. Bortsett fra å lese teenagerposts som jeg kjenner meg igjen i

best girls

Kommenter her

Nå er jeg hjemme igjen! Var ute og spiste sammen med noen venninner, og det var utrolig hyggelig som vanlig! Rart å tenke på at til høsten så flytter alle litt hit og dit. . Vi får se hva jeg gjør! Jeg vil jo bo i Oslo, men jeg føler at nå når jeg faktisk kan bo hjemme så bør jeg vel gjøre det så lenge muligheten står der. Man sparer penger og får vært sammen med mamma og pappa! Er også mange som spør om jeg ikke skal flytte sammen med kjæresten, men nei det har vi ikke planlagt. Vi er begge så unge, og bør sette pris på den tiden hvor vi enda kan dra på besøk til hverandre og ikke gå rundt hverandre hele tiden. Det beste i verden er - tro det eller ei - når man kan savne hverandre litt. Når Mathias hadde vært i Italia og kom tilbake. . Ja, den følelsen. Det var SINNSYKT!

Stine, Amanda, Marte og meg. Love you! 

Jeg har på meg jumpsuit fra chiquelle og jakke fra sheinside
konkurranse

Kommenter her

Hei! Har akkurat fikset meg og skal ut å spise med noen av jentene, kameraet er såklart med så dere får oppdatering når jeg er hjemme igjen. I mellomtiden tenkte jeg å kjøre igang en konkurranse hvor en person vinnre alle disse smykkene jeg har funnet rundt omkring hjemme som jeg ikke har brukt selv.Jeg har så mange smykker selv, så endel glemmes litt bort! Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar med eposten din, så kontakter jeg vinner når jeg er hjemme igjen :-)

Good luck!
 
mine planer for sommeren!

Kommenter her

♥ 19-26 juni: BARCELONA! 
Som jeg har skrevet litt kort om før, drar jeg til Barcelona med Mathias om litt over en uke. Jeg gleder meg så mye! Vi har planlagt masse vi skal se å gjøre (mye takket være tips fra dere), og det kommer til å bli en perfekt kombinasjon av storbyliv og strandliv. Vi skal være et par timer i münchen (tyskland) også, og en dag i oslo etter reisen. ♥ 1-7 juli: HOVEFESTIVALEN! 
Hovefestivalen varer egentlig bare fem dager, men det er godt å komme dagen før det starer, og reise hjem etter alt er over. Jeg skal sammen med Marte og Anne-Sofie, vi skal bo i campingvogn på delen av hove som heter verdens ende! Gleder meg så mye, og spesielt mye ser jeg fram til Frank Ocean, Joey Badass, kings of leon og asap rocky. Håper på å se mange av dere lesere der, hove er en herlig opplevelse! 
♥ 11-18 juli : ALANYA! 
Rett etter jeg har kommet hjem fra hove drar jeg til alanya sammen med et par veninnner. Jeg har vært i tyrkia før, men da var jeg i Side så aner ikke så mye om alanya. Er mest bare redd det skal være alt for varmt, sist gang jeg var der holdte jeg på å krepere av varmen. Men jeg ser fram til å dra på jentetur til syden, det har jeg jo aldri gjort før!
♥ rundt 25 juli drar jeg en tur til oslo/bergen for å se Rihanna live!
Tror jeg skal se henne i begge byene, hehe. Først i oslo med venninner, så i bergen med familie!
♥ 8. august: ØYAFESTIVALEN!
Jeg har kjøpt dagspass til øyafestivalen for meg og Mathias slik at vi får sett Kendrick Lamar live, som Mathias liker veldig godt. Mathias har bursdag rett etter, så er derfor vi gjør det  som en slags bursdagsgave fra meg:-) Tenker også litt på å dra til en eller annen storby ett par dager, f.eks Paris når vi har vært på festivalen. Vi får se, kan godt hende vi bare blir i oslo et par dager på et fint hotell istedenfor, så kan vi dra på tusenfryd og litt forskjellig! 
Siden jeg har friår fortsetter sommeren litt etter ferien også. .

♥1september - SELENA GOMEZ KONSERT! 
16-30 september - USA! 
Jeg skal med familien til både new york, rundt om kring i florida, miami, key west osv. . GLEDER MEG! Vi skal i masse fornøyelsesparker og på svære kjøpesentere, jeg gleder meg til å kjøpe hjem gaver til venninner og kjæreste (sær som jeg er så gleder jeg meg kanskje aller mest til nettopp det).

Denne veien skal vi kjøre på (skal ha bil i USA å kjøre mye rundt)


Jeg tror dette kommer til å bli den beste sommeren i mitt liv, og flere planer kommer sikkert underveis ♥ 

søndag

Kommenter her

Søndagen snegler seg avsted som vanlig. Leser blogger, ser på the real housewives of beverly hills og nettshopper. Føler meg helt tom nå som jeg ikke har piercingen i navelen, haha. Synes man ser litt. . tykkere ut når man ikke har piercing. Min mening, da! Vet at noen kommer til å ta det feil, så jeg omformulerer meg - jeg synes JEG får styggere mage uten piercing.

Her er tingene jeg shoppet idag! Ellers tenkte jeg å starte med 30 day challenge. . Vet ikke helt, har litt lyst! Hva tror dere? 

1. Bukse med slangemønster, 149 kr HER  /2. Basketsko fra converse, 699 kr HER 3. Smykke HER 4. Smykke HER 5. Verdens beste bukse fra dr.denim, HER bursdagen igår

Kommenter her

Igår var jeg i bursdag hos Mathea, en utrolig hyggelig kveld hvor hun hadde fikset med både cupcakes, jordbær dyppet i sjokolade og mye annet godt.Jeg var i godt humør hele kvelden og det virket det som om alle andre også var, vellykket! Det eneste jeg virkelig hater med meg selv når jeg drar ut, er at jeg klarer å miste navelpiercingen hver eneste gang, haha. Hvordan er det mulig? Jeg måtte bestille ny idag igjen, for tredje helg på rad. 

Skal lage et par blogginnlegg nå til senere idag, så vi høres straks! Hva synes dere om det nye designet foresten?

 

Meg, Charlotte og bursdagsbarnet Mathea

Slik ser jeg ut nå, topp fra chiquelle! Dere får 20% avslag der ved å skrive koden "SOPHIEELISE" når dere sjekker ut. 

 

 

bursdag neste!

Kommenter her

Nå for tiden har jeg en greie for kort hår - det er jo det fine med extensions, man kan variere frisyre. Så ikveld skal jeg i bursdag til en venninne, og for første gang i mitt liv har jeg naturlig lengde på håret når jeg drar ut. Det føles så herlig! Synes kort hår er sexy på en litt mer "badgirl" måte enn langt hår.

Temaet for bursdagen i kveld er "sommerkjole", jeg bruker den jeg kjøpte på nelly sist uke. Den er så lett og luftig i stoffet, så selv om været er dårlig kler jeg meg for sommer.

Kjolen finner dere HER

filmet med Truls Svendsen

Kommenter her

Beklager om dere trodde jeg hadde dødd eller noe, nå er det jo et par dager siden jeg har blogget - og jeg har aldri tatt en slik pause før, så motivasjonen min for å blogge bra nå er ganske på topp! Jeg hadde et par personlige ting på gang, og trengte litt tid. Jeg har erfart at det beste når man er litt lei seg er å gjøre noe hele tiden - så jeg har vært i sverige, på jentekveld, ute og spist, tatt sol, gått tur ++. Alt mulig! Et par fine dager har jeg hatt.

Ellers filmet jeg litt med Truls Svendsen her om dagen, og det kommer til å bli så utrolig morsom tv! Det er enda leeenge til det kommer ut, og litt hemmelig alt sammen, men her får dere en liten sneak peak:

Alt jeg har på meg er fra chiquelle

.

Kommenter her

Hei.

Jeg har en del ting å tenke igjennom å fikse opp i, så jeg orker ikke å blogge nå. Jeg må bare være ute å gjøre masse hele tiden, så i hele dag har jeg ikke vært alene ett sekund. Vet ikke når alt er fikset opp i, men kommer tilbake senere ♥ I'm okay, so dont worry! 

Large

 

skinny love

Kommenter her

Man merker at jeg (snart) har sommerferie på hvor mye jeg kjeder meg. Jeg hadde glemt hvor sinnsykt mye jeg kjedet meg sist sommerferie, haha. Lille meg, aka forever alone skal prøve å sove nå. Kjedesove.Men det er okei, før hadde jeg skikkelige problemer med å sovne men nå har jeg faktisk lært meg å sovne nesten på sekundet. HERLIG!

Har fått mange kommentarer fra dere om at jeg har blitt så tynn i det siste. Vel, takk. .? Har ikke gått ned noen kilo, så kanskje jeg poserer annerledes. . Gud vet! 

Nye smykker fra pyntdeg.no - perfekt til helgen, gleder meg til å blinge litt. 

Mest spennende idag: har spist ca 20 slike. Og masse brownies. Og ja, jeg plukker ut skinka før jeg spiser det. 
 

nye klær!

Kommenter her

Her kommer bilder av noen av klærne jeg bestilte på nelly sist søndag! Jeg var så uheldig at noe av det jeg bestilte sist var utsolgt, så derfor måtte jeg kjøpe noe annet - eller, måtte og måtte, hehe. Jeg ville, jeg elsker å vite at jeg har bestilt klær som jeg kan gå å vente på. Når jeg åpner pakken har jeg også nesten alltid glemt hva jeg egentlig bestilte, så det er en overasskelse hver gang.

Peplumtopp med striper kan dere kjøpe HER - peplum (skriver man det sånn?) funker veldig bra om man vil se tynnere ut enn hva man egentlig er! Jeg betalte 179 kr for denne. 

Beklager de dårlige bildene, kameraet ville ikke samarbeide i dag. . Singlett med motiv kan dere kjøpe HER 

Kjole som jeg sikkert kommer til å bruke i helgen, da får dere se bedre bilder! Kan ikke bruke bh under, men synes den var veldig fin uten også. Kan kjøpes HER for 599 kr 

Skoene har jeg både i rosa og svart, jeg ELSKER de! Hælen er bare 10 cm, så de er ikke vanskelige å gå i heller. Jeg trengte sko jeg kunne bruke i litt andre anledninger enn party, og disse passer perfekt i brylupp, barnebursdag, familiebursdag, konfirmasjon osv. . Kan ikke komme med sko på 15 cm føler jeg, da! Kan kjøpes HER for 149 kr.
short hair dont care

Kommenter her

Pokker. . Jeg kom ikke opp i eksamen idag, noe jeg hadde håpet på fordi da ville det vært overstått om et par dager. Nå må jeg dra på skolen å sjekke om jeg har kommet opp ofte, og nå er det faktisk 30% sjangse for at jeg kommer opp i tysk. Jeg vet helt seriøst ikke om jeg skal møte opp da, så dårlig er jeg i faget. 

Idag kjørte jeg på med min naturlige hårlengde på skolen og en stor tskjorte med shorts under, det føltes godt å for en gangs skyld ikke bry seg så mye om utseendet!

Liker best når jeg har kort hår, at jeg har det oppsatt slik som dette. VOILA! 

Tskjorte fra JFR 
 Når jeg kom hjem spilte jeg på min nye PSVITA som jeg ELSKER! Anbefales om dere liker å spille spill slik som jeg - man kan være på internett på den, legge inn filmer, tvserier, musikk osv fra pcen, den har kamera både bake og framme, man kan bruke facebook. . Og såklart spille, da. 

Mathias sov hos meg natt til idag, og han kommer hit senere! Jeg har laget brownies og smørbrød som vi kan spise, er litt stolt over meg selv som aldri lager noe som helst, hihi :-) 

har filmet idag

Kommenter her

I dag har jeg filmet litt sammen med Kathrine Sørland, som sikkert mange av dere vet hvem er! Først var vi litt i byen og så på klær og etter det dro vi hjem til meg å spiste. Jeg skal nemlig ha en liten del i dokumentaren tIl Kathrine som kommer på TLC til høsten, gleder meg til å se resultatet! Kathrine var virkelig herlig, veldig snill, positiv og vakker ikke minst - derfor gikk samtalen kijempelett å jeg klarte å være meg selv.

Etter filmteamet dro har jeg sett på real housewives of beverly hills, elsker den serien, haha! Desverre. .♥

Tenkte å kjøpe denne kjolen til en sommerfest jeg skal til på lørdag, hmmm. . Jakken er fra sheinside
Elsker den nye sangen til Miley Cyrus! Jeg har hatt nedteller på telefonen og ventet på denne dagen når den nye sangen skulle komme ut, haha. Jeg ble ikke skuffet, og den blir bedre jo mer jeg hører på den! Unik, og Miley har ikke endret seg så mye. "Remember only God can judge us, so forget the haters because somebody loves ya"

good morning!

Kommenter her

Dere kommer sikkert til å tro jeg er gal nå, men jeg er faktisk glad vi ikke har så fint vær lengre. De siste ukene har vi hatt skyfri himmel og sol, det har nesten vært for varmt og jeg har ikke klart å sove om natten, men NÅ er det overskyet og grått! For min del kan det være slik et par dager, så bli fint vær igjen. Det ble nemlig litt for mye av det gode. .

Jeg har akkurat fikset meg og skal straks dra til byen for å møte teamet jeg skal filme med idag. Gleder meg til dere får se resultatet! :) Vi er ferdige med å filme i femtiden, så vi høres da♥

Blurry 
svar på spørsmål

Kommenter her

 

Hva er best av 50 cm extensions og 65 cm?
Jeg er så lav, så jeg synes 50 cm er best. Det ser mye tykkere ut da, og det blir ikke like raskt slitt i tuppene. Det ser også mer ekte ut! Men, smak og behag. Før likte jeg 65 cm best :-) Dere kan kjøpe 50 cm HER og 65 cm HER - jeg bruker farge #2. 

Hvordan behandler du extensionene for å holde dem så glatte og fine?
Greier de ikke unødvendig mye, men om morgenen og kvelden - altså når jeg tar dem på, når jeg tar dem av. . Ha en god hårbørste, ikke bruke masse produkter som hårspray osv, ikke rette extensionene, ikke dusje extensionene (og om du absolutt må det, bruk kun hårkur)

Hva gjør du med extensions på ferie?
Jeg bytter til tapehair eller keratin når jeg drar på ferie, så tar jeg det ut etter ferie. Kanskje litt tungvindt men jeg er avhengig av at det skal se fint ut hele tiden. Dere kan kjøpe keratin og tapehår HER 

Hva sliter mest på extensions?`
En "hard" sannhet det her, men å ha sex, haha.

Kommer du til å farge håret blondt igjen?
Ja, etter sommerferien skal jeg farge håret blondt :-)  

Noe mer dere lurer på? 

  

kjendisbesøk imorgen

Kommenter her

Jeg har brukt dagen på å rydde rommet, fordi i morgen kommer det faktisk en KJENDIS hit! Og da mener jeg ikke en "bloggkjendis" men en ekte kjendis, haha. Vi skal filme til noe hemmelig, hater at slike ting må være hemmelig men når man filmer får man ofte ikke si noe før det kommer ut. Kanskje dere får se hvem som kommer hit i morgen, håper jeg får legge ut bilde men er ikke helt sikker enda. Satser på det beste!

Bare slapper av på gulvet, liksom! Har på meg en tskjorte fra NOAH og skjorts fra kimstore 

Ser dere myggstikket rett under høyre kne? Jeg reagerer på myggstikk så det er mildt sagt brutalt hver gang jeg får ett, haha. 

Ellers så har jeg fått sponset denne herligheten, som jeg gleder meg til å teste ut! De aller fleste av dere hel hørt om tangle teezer, den "magiske" hårbørsten som løser opp floker og ikke sliter på håret? Dette er nesten samme greia, bare at man skal bruke den i vann, i dusjen,med shampoo/balsam i håret eller når håret er vått generelt. Jeg tror den kommer til å være helt genial å ha med seg til Barcelona! Skal skrive mer om den når jeg har fått testet den der. Kan kjøpes HER

Nå ble det kanskje litt mye info her på en gang, men jeg kan gi dere en smakebit på det nye designet. Mye skal enda endres på, men bakgrunnen og headeren skal iallfall se slik ut. Noen som har noen ideer? Vel, nok om det - nå skal jeg se på real housewifes of beverly hills som jeg har blitt helt avhengig av! 
 

 

 

kveldens antrekk

Kommenter her

Nå drar jeg ut, skal være hos Marte ikveld så det gleder jeg meg masse til -  endelig skal (nesten) alle de beste jentene være samlet ♥ Vet ikke helt hva jeg synes om kjolen jeg har på meg i kveld, den er fin og alt, men jeg vil ha på meg samme kjole som igår, haha! Storfavoritten. 

Kjole fra kimstore, skoene koster 299 kr og kan kjøpes HER 

 
i VG (i bikini)

Kommenter her

Idag er jeg i VG HELG, men denne gangen er faktisk to jeg kjenner med i samme sak! Kjempegøy! Marte, som er en av mine beste venner har også blitt intervjuet, og en gutt jeg kjenner som heter Kristoffer (som er veldig kjekk og singel, hint hint) Saken handler om hvordan man forbereder seg til sommerkroppen, og jeg synes det var sykt spennende å lese om de jeg kjenner. Med en gang jeg fikk vg bladde jeg rett opp for å lese om dem, ikke om meg selv haha! Så jeg gleder meg virkelig på andre sine vegne har jeg merket! Jeg tenkte bare "åååh så fine de er" og så ble jeg litt stolt, kanskje jeg er litt sær.

Nå skal jeg dra å møte tremenningene mine som er i harstad, de bor til vanlig på svalbard så gleder meg til å se de igjen. Blogges senere! 

Når vi skulle ta disse bildene snødde det faktisk litt, det var iskaldt og kjempemye vind. .Etter det tenkte jeg at "aldri kommer noe til å føles kaldt igjen!"