hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juni 2012

Svar på spørsmålsrunden av Amanda

Kommenter her

Amanda is back! Nå har jeg valgt ut noen av spørsmålene dere sendte inn, og har svart på litt forskjellige, så håper dere blir fornøyde. Først og fremst, til dere som lurte på om jeg hadde blogg finner dere denne HER. Siden jeg svarer skriftlig tok jeg med en del som kanskje ville vært "unødvendig" på videoblogg. I alle fall, enjoy!

Blir hun fort sur, eller irritert? 

Hun kan bli litt småirritert ganske lett, men det går fort over. Hvis hun først blir sur så blir hun veldig sur, men det er gjerne bare om noen har hacket bloggen hennes eller slike ting skjer, haha. Så ikke gjør det folkens! Når hun blir sur/irritert sier hun teite uttrykk som "fittetryne" og "dæveeeen", men så er det egentlig ganske over etter det. 

Hvor lenge har dere vært venner/bestevenner? 

Husker faktisk ikke når jeg ble kjent med Sophie, men det var når vi gikk på barneskolen, jeg tror det var sånn i 3-4. klassen. Da spilte vi håndball sammen, og ble venner. Etter at vi ikke gikk på samme lag lengre var vi mer bekjente og for et år siden, altså på videregående, fikk vi kontakten igjen og hun ble fort en av mine beste venninner. Tror hun tenker det samme om den saken! Sååå vi har ikke vært bestevenner hele livet, slik som hun og Anne-Sofie har, men uansett så vet jeg at vi har et utrolig sterkt vennskap.
 Fester hun hver helg? 

Hun drar ut nesten hver helg, men drikker ikke hver gang. Det er vel heller jeg og de andre jentene som er mest gira på det, men når hun først er ute så har vi alle det kjempemorsomt. Noe som er typisk Sophie er å si "jeg skal ikke ut i helga", men når fredagen/lørdagen kommer så vil hun allikevel, og da er selvfølgelig vi andre klare med stiletthælene, haha. Noe annet som er typisk er at hun enten husker alt eller husker ingenting. . . 

Blir Sophie lett forelska? 

Hun blir ikke lett ordentlig forelska, men hun blir veldig lett betatt. Hun er litt sånn at hun en dag kan si "åååh jeg er forelska i han" og to dager etter sier hun "hva var det jeg tenkte på, han er IKKE noe for meg". Haha!  

Hva slags klær bruker Sophie på skolen? Er hun sånn som steller seg skikkelig, eller bruker hun hettegenser og joggebukse hver dag? 

Tror jeg har sett Sophie i joggebukse to ganger, og det var hjemme hos henne, så nei hun går aldri i joggebukse på skolen og pynter seg stort sett hver dag. Det er litt sånn alle i vår "venninnegjeng" er, og da kommer det selvfølgelig helt naturlig å gå med heels eller skjorte eller skjørt osv på skolen. 

Bytter hun veldig fort venner i og med at du ikke ble med på Hove? 

Nei, det gjør hun ikke. Grunnen til at jeg ikke ble med på Hove var først og fremst at jeg skulle jobbe, og at jeg ikke kunne ta meg råd til det. . . Hun har over hodet ikke byttet meg ut som venn, har dere ikke tenkt på at her sitter jeg med passordet til facebooken hennes, fanpagen, bloggen og alt som er viktig for henne. Det vil jeg si er en ganske stor oppgave, og jeg føler meg faktisk litt "priviligert" med at hun stoler såppas på meg at hun spør meg om jeg vil gjøre det. 

All my besties<3 Hvordan er hun mot moren og faren sin? 

Som alle har Sophie og foreldrene sine krangler, men aller mest er de gode venner som snakker om det meste. Når jeg er på besøk hos Sophie så kan vi for eksempel se på Frustrerte Fruer med moren hennes og jeg tenker bare at det er en ekstra venninne som sitter der, og jeg vet også at hun og faren snakker veldig mye om alt mulig. Sååå de har et godt forhold, men som alle så har de sine diskusjoner på dårlige dager de også. 

Vet du grunnen til at Sophie ikke vil nevne kjærestene sin på bloggen? 

Ja, det vet jeg og det skjønner jeg veldig godt. Vi har vel alle hørt om flere toppbloggere som har fått forholdet sitt ødelagt av mails fra lesere som sier de har hatt sex med kjæresten til bloggeren eller at de har sett han kysse noen andre. Grunnen til at Sophie ikke vil vise kjærestene sin så utrolig mye på bloggen er enkelt og greit at hun ikke vil ha unødvendige bekymringer rundt forholdet, og heller ikke måtte være et gnagsår på kjærestene og konstant mase om "gjorde du ditt og gjorde du datt". 

På bloggen virker hun veldig bestemt, har masse mendinger og hun deler jo stort sett det meste om livet sitt. Er hun sånn i virkeligheten også, eller mer stille? 

Ja, Sophie har mange sterke meninger, og hun er ikke redd for å si dem. Meeeeen, hun er ikke en som konstant må uttrykke meningene sine, og kan være stille i forsamlinger også. Når hun først mener noe står hun for det, og sier det, men hun er ikke en irriterende person som konstant står og diskuterer fram meningene sine. 
 
Kunne hun blitt bestevenn med en 96er eller 95er? 

Det tviler jeg ikke på at hun kunne ha blitt, hun har mange gode venner som er 95, men det er ikke de hun er aller mest sammen med.  

Hvor mange ganger har hun hatt sex? 

Med mindre man har one night stands tror jeg ikke så mange har tellingen på hvor mange ganger de har hatt sex. Som dere vet har Sophie hatt flere kjærester, så jeg vet hun har hatt sex flere ganger enn hun kan telle på en hånd for å si det sånn. 

Syns du Sophie sminker seg mye? 

Nei, det syns jeg ikke over hodet. Jeg bruker faktisk mer sminke enn Sophie selv, og jeg tror at mange har et inntrykk av at Sophie bruker mye sminke, når hun egentlig gjør tvert imot. Selvfølgelig går det ikke bare i mascara, men det vil jeg si er helt normalt. Er ho så høylydt som det virker som? IKKE negativt altså, positivt<3 

Sophie kan være både stille og høylytt, det kommer veldig an på settingen og humøret. Sååå hun kan være den som roper og synger, men hun kan også være stille og ikke være den som snakker mest. 

Har hørt at Sophie er ganske sexgal, og da må jeg bare spørre; snakker hun også mye om sex-stillinger? 

Haha, denne var ganske morsom! Et av Sophie og meg sine favorittemaer er nemlig dette - sex. Vi snakker om det hver dag, så om det gjør oss/henne sexgal, so I guess she is. Hun er ikke sexgal på den måten at hun går og finner seg en tilfeldig fyr på gata for å få seg noe, men ja hun snakker mye om sex.

Er hun jomfru? 

Enkelt og greit, og som dere kanskje har skjønt. . . Nei. Ikke i stjernetegnet eller på noen andre måter. 

Holdt hun på å stryke i matte? I så fall, hvordan kan hun kalle seg skoleflink? Og hva fikk hun på matte eksamen? 

Ja, hun var på grensen til å ikke få vurdering i matte, men grunnen til at hun fortsatt kan kalle seg skoleflink er at det baseres ikke på et fag om du er flink eller ikke. Vi alle har ting vi er dårlige på og gode på, så om det at man er litt dårlig i et fag skal avgjøre om man er flinke eller ikke, tror jeg mange av oss bør revurdere hva vi selv er. Noen er dårlig i matte - som Sophie, andre er dårlig i gym - sånn som jeg. Tipper dere alle har et fag eller to dere ikke får seksere i. Hun bestod på eksamen, hvis ikke ville dere nok fått høre om det på bloggen! 


Hvordan klarte hun å komme seg så fort over Marco? 

Tror enkelt å greit at hun hadde "kommet over han" litt allerede før det var slutt, men selvfølgelig ble hun veldig lei seg allikevel. Grunnen til at hun kanskje kom seg enklere over han er at Sophie sa til vennegjengen at hun ikke ville snakke om han, noe vi selvfølgelig respekterte, og når hun da slapp og høre om han, og han var noen år mindre, så var det no stress. . . Da slapp hun og se og høre om han, og derfor var det nok ganske enkelt å komme over han. Når man har elsket noen er det selvfølgelig sterke følelser der som ikke går så veldig fort over, så hun er nok fortsatt glad i han, selv om hun ikke er forelsket i han.  

Har hun silikon i kroppen? Hvor? 

Nei, det har hun ikke. Jeg forstår ikke hvorfor mange av dere lesere ikke forstår at Sophie er 17 år, og det faktisk er 18-årsgrense på slike ting. Er dere ofte med hverandre? 

Når det er skole er vi sammen hver dag, og i ferier og sånt blir det litt så som så med at vi gjør forskjellige ting. Meeen vi snakker hver dag! 

Ser du hun noen gang uten extentions? 

Ja, Sophie verken sover eller dusjer med extentions så om jeg kommer til henne etter at hun har dusjet/badet og ikke satt de på, eller om jeg overnatter hos henne ser jeg henne selvfølgelig uten clips. Selv om hun ikke går ute i offentligheten uten clips betyr det ikke at hun aldri går uten. 
hotel

Kommenter her

Hei dere! Har bare slappet av i hotellsengen med Anne-Sofie i hele kveld, vi har sett "labor pains" som er en film Lindsay Lohan er med i. Tror jeg har anbefalt den før, den er i alle fall utrolig undervurdet synes jeg og faktisk ganske morsom! Er faktisk ikke så veldig trøtt nå, jeg klarte og sove på bussen fra Arendal og hit. Jeg var så flau når jeg våknet, satt med munnen på vidt gap og hodet bøyd bakover, man kunne sikkert se maten jeg spiste for tre dager siden liksom. .  Men skal stå opp tidlig for å dra hjem til Harstad i morgen så er vel på tide at vi tar kvelden snart, selv om det aller merst frister og gå over gaten til mcdonalds!

Jeg har nettopp dusjet men måtte uansett ta må på meg skittene klær etterpå ettersom alle klærne så og si ble helt ødelagte på hove, det føles ikke så veldig bra akkurat nå! Gruer meg til å gå igjennom halve oslo i morgen med den svære sekken min, skittne sko og hunterstøvler som nærmest ser ut som en stor søledam. Og conversene? Dem trenger jeg ikke nevne engang, de er jævlige. Pluss at jeg halter skikkelig så ser ut som en pingvin. Men alt i alt, det er faktisk bare morsomt, jeg har samlet så mange minner!

I tilfelle dere skulle lure så bor vi på hilton hotellet ved siden av stortinget, veldig fint hotell og ikke så veldig dyrt. Vi betalte 500 kr for en natt! Well well, snakkes senere ♥

Har desverre kun digitalkamera ( ville ikke ta med speilreflekskameraet på hove) så bildene blir litt dårlige, men jeg får tilbake mitt gode gamle kamera i morgen. Gleder meg sinnsykt mye!

Anne-Sofie sa når hun tok dette bildet "Sophie, du går bokstavelig talt i ett med den brune veggen" og jeg ser nå at det stemmer haha! 
videoer fra hove

Kommenter her

Hei! Fikk nettopp lastet opp to videoer fra Hove, en av Mac Miller og en annen fra skrillex. Vet at de ikke er så veldig bra, men er bare slik at dere skal få litt bedre feelingen av hvordan det var og være der! Jeg skal definitivt tilbake til neste år, er nok den beste opplevelsen i mitt liv. Helt sinnsykt, en uke med galskap! Har mange diverse småfilmer også, Anne-Sofie skal lage en "summer 2012"film med masse klipp fra hove som kommer etterhvert.

Var forresten utrolig mange blogglesere som kom bort hele tiden på hove, enten for og si hei, få klem, snakke eller ta bilde - tok sikkert over 100 fanbilder om dagen! Jeg har allerede fått et par bilder på mail, men om du har noen så kan dere gjerne sende meg på sophieeliseblogg @hotmail.com ♥ Er ofte dere spør " er det irriterende at så mange kommer bort?" når dere møter meg, men NEI overhode ikke! Det er det beste ved hele denne jobben, da får jeg jo snakket med de som leser bloggen min, høre hva de synes, det gir meg veldig motivasjon. Har kun sagt nei til et bilde en gang i hele mitt liv, og det var faktisk på hove. . . Fikk veldig dårlig samvittighet, men akkurat da hadde jeg bare ikke tid! 

Var noen av dere på hove eller har planer om å dra til neste år?


Mac Miller - knock knock 

 

 Skrillex! Aner ikke hvordan sang det er, haha.

endelig over

Kommenter her

Hei! Nå sitter jeg på hotelrommet i Oslo mens Anne-Sofie sover i sengen ved siden av meg, vi begge er så sykt slitne at det ikke skulle vært mulig engang! Den luksusen av og sette seg ned i hotelsenga i dag var helt ubeskrivelig etter fire dager med og ligge uten liggeunderlag i telt. . . 
I går var det litt dårlig vær på hove, så jeg orket ikke tanken på og gå helt til bloggkGampen som er ca 2-3 km fra der vi hadde telt.  Håper dere skjønner det, jeg fikk jo blogget på andre måter uansett! Er veldig godt at jeg har pc nå slik at jeg kan blogge uten at mange kikker meg over skuldra i alle fall, haha.

I går slappet vi egentlig bare av hele dagen i teltet, synd at vi hadde fått en liten elv inne i vårt telt på grunn av alt regnet! Etter noen timer gikk vi til de andre og begynte og drikke litt før M83 og skrillex. Begge deler var helt sykt, men sånn samlet sett av alle artistene på hove syntes jeg faktisk Mac Miller var best fordi jeg elsker han så utorlig mye, haha.

Angående mine efarringer så kan jeg si såpass, om du skal på hove anbefaler jeg egentlig ikke telt - men samtidig, så er det noe du vil få med deg, fordi det er en del av opplevelsen. Men nå vet vi hvordan det er og sove i det forjævlige teltet, så til neste år leier vi campingvogn! Tror alle i gjengen på 8 stk som vi var der med kan si seg enige i det. Alle var så utrooolig lei på slutten. . . 

Jaja, nå skal jeg prøve og sove litt til, det er faktisk gay-parade utenfor vinduet her i Oslo så det kan jo bli spennende. Har aldri hørt så høy discomusikk før i hele mitt liv!

Lotte, meg og Anne-Sofie. Uslåelig kombinasjon på hove, jeg lover! 

Lotte, Katarina, meg og Anne-Sofie. Elsker dette bildet<3 

Bergenkompis som jeg ALDRI klarer og huske hva heter..

Labrinth

Wiz!

Nero

Før skrillex!

HAHAHAH
Surprise!

Kommenter her

Hei dere! Nå er det Amanda som blogger. Det er jeg som har postet de forhåndsskrevede innleggene til Sophie mens hun er på Hove, og nå har jeg en liten overraskelse til dere. Spør meg om hva dere vil om Sophie, så skal jeg svare på spørsmålene i morgen, her på bloggen. Siden vi er bestevenner har jeg masse juicy details om henne, som jeg tviiiiler på at dere vet, og om dere er heldig så røper jeg kanskje noen. Vi var jo blant annet sammen i Oslo på David Guetta, har samme fag på skolen, og er stort sett sammen flere ganger i uken, så da er det bare en ting til å si. . . 

Spør i vei! 
ting som irriterer meg del 2!

Kommenter her

- Folk som kommer med utsagn om at "OMG JEG HATER NYE FACEBOOK!". Jada jada, det er fint du engasjerer deg men det er ikke verdens undergang - kom deg over det! Og hvorfor skriver du det på statusen din? Vil du ha trøst eller..?

- Hver gang jeg sier jeg er fra nordnorge, skal alltid noen si " kjenner du per østby hansen person fra tromsø?" for eksempel. Det er som om de tror at hele nordnorge er en by med 10 personer. Ja, jeg kjenner absolutt alle i hele nordnorge.

- Bloggere som spammer kommentarfeltet mitt med reklame for sine egne blogger.. "Besøk bloggen min, der kan du vinne et ødelagt mobildeksel!!" for eksempel. Jeg tror ikke jeg trenger å si så utrolig mye mer om nettopp den saken. . .

- At hunden min har en tendenes til å få bjeffe-anfal med en gang jeg har lagt meg i senga. Jaja, love you 2 liksom.

- I nordnorge (jeg vet ikke om vi har det i resten av landet også) har vi en ordning som er slik - matsøppel og annen søppel. To søppelbokser under vaksen. Jeg hater folk som faen ikke klarer og forstå dette, kaster søppel her og der, kaster søppel UTE i hagen eller på gata, hvor som helst. Please!? Det er så utrolig vakkert når snøen smelter og det ligger søppel absolutt over alt. . Hvorfor gidder du ikke kaste det i søpla? Er du ute, ha det i jakken til du kommer hjem omså. Ja, det er kanskje "jævlig ekkelt" men jeg vil påstå at planten jorden er viktigere enn canada goose jakken din.. 

- Folk som har lua over ørene. Hvorfor har dere det? Hva er poenget da? 

- Folk som kliner/roter/tørknuller på offentlige steder. Jeg har sagt det før, og jeg kan godt si det igjen! Jeg synes det er ekkelt, og faktisk direkte uhøflig. Jeg blir skikkelig pinlig berørt og hele bussturen (eller hva det nå måtte være) blir skikkelig ubehagelig. Vær så snill - vent til dere kommer hjem! Jeg har opplevd å sitte bak et par som seriøst laget sexlyder på bussen mens de jokket opp og ned... :(

- Sanger som setter seg dypt inne i hjernen og aldri slipper taket, slik at man er pent tvunget til å synge på de om og om igjen.. For tiden er det "summerlovin" fra Grease som torturerer meg. Hvordan fant den veien dit liksom? 

- Folk som klager over reklame på spotify! Jeg personlig synes det bare skulle mangle når vi har fått et gratisprogram som faktisk er så genialt at man kan høre musikk over nettet på en lovlig måte. Jeg synes uansett Jonathan i reklamen hørtes litt sexy ut og nøyt hannes korte reklameinnbrudd nå og da - helt til jeg kjøpte meg premium selvfølgelig. Verre enn det er det ikke! 

morsomme minner

Kommenter her

Husker en gang jeg hadde innlegg med forskjellige minner jeg har, så nå tenkte jeg å kjøre på med et til med forskjellige ting jeg husker fra da jeg var yngre! 

♥ Nå når jeg og Amanda var i Oslo så var vi begge litt brisen etter David Guetta konserten, og så delte vi taxi med to damer som var en god del eldre enn oss - tror hun ene sa hun var 38 eller noe. Uansett, hun dama prøvde å spleise meg med sønnen hennes på 17 år som visstnok var en "langutt" i følge henne, altså at han spiller mye dataspill og at han ikke var noe særlig pen men det gjør jo ingenting, han kom tross alt til å tjene mye penger - nok en gang, i følge henne. Sønnen hennes het visstnok Adrian haha. . Og så prøvde de å dra oss inn på en uteplass for 20 +. Crazyness!

♥ Det er veldig sjeldent jeg drikker så mye at jeg blir full, men for rundt 2 måneder siden skjedde nettopp dette - og når jeg er full, så er jeg full halv 11 om kvelden og så drar jeg hjem. Jeg lå på badet og var ganske dårlig og følte at jeg måtte pusse tennene, dette skulle min "kjære" venn Anne-Sofie hjelpe meg med. Hun tok ikke inn en tannbørste i munnen min, men enn dokost! " Æ love dæ det e bare en litt stor tannbørste". Well, hevnen er søt... Bare vent:-)

♥ Da jeg var 14 år hadde jeg en kjæreste som var 18 som jeg ikke fikk lovt å sove hos, dette sa jeg selvfølgelig ikke til han og latet som at alt var cool og at jeg hadde verdens beste foreldre som ga meg lovt til alt - noe som ikke stemte. Jeg måtte leve et sykt dobbeltliv, hvor han trodde jeg fikk lovt til alt mulig mens jeg i virkeligheten (forståelig nok ) fikk lovt til ganske lite. Når jeg skulle sove hos han måtte jeg si at jeg sov hos venninner og når ikke det gikk så snek jeg meg ut på natten. . . For at dette skulle gå satt jeg på youtube i senga mi med "breathing sounds" slik at mamma og pappa skulle tro at jeg lå der og sov, haha! Jeg la også masse klær under dyna med litt extensions på toppen slik at det skulle se ut som om jeg lå der..

♥ Når jeg gikk på ungdomsskolen var jeg som sagt skulkemesteren, og dette har heldigvis endret seg på videregående, men det har skjedd et par ganger at jeg har skulket her også, om jeg ikke er så godt forberedt til en time for eksempel. For ikke så lenge siden skulle jeg og Amanda skulke, og det er egentlig ganske lett på videregående ettersom lærerne ikke starter leteaksjon etter deg om du ikkke møter opp. Meeeeen typisk vår flaks, når vi skulle gå ned i gangen kom akkurat læreren ut fra en dør så vi måtte snu og løpe FRA læreren som kom etter oss, så der løp vi i høye hæler og stivpynta fra en lærer på 60 år som sikkert var utrolig forvilet over oss. Haha, herregud! Holdte på å tisse meg ut, utrolig morsomt og skummelt på samme tid.

♥ Jeg komfirmerte jeg humanetisk, og en del av opplegget er at man drar på noe som heter "på flukt" hvor man skal leve som flyktninger i to døgn (tror jeg det var). Jeg hadde en ganske grei gruppe menpersoner som er totalt ulik meg selv bortsett fra EN kompis. Det var en jente på gruppa vi syntes var ganske irriterende, så hadde kompisen min med seg nesespray fra thailand som man ikke sprayer inn men bare putter i nesa og sniffer på så har det samme effekten, så lurte vi henne og sa at det var et dop slik at man ble høy - og hun trodde på det. Et sniff og hun trodde hun var høy på alt annet enn livet. Der var jeg, midt i skogen, med en jente som var høy på nesespray..

 Konfirmasjon, jeg står på nederste rad i midten. 
hove dag 3

Kommenter her

 I går var virkelig en helt crazy kveld! Jeg tror aldri jeg har sett så mye rart på så kort tid, dere må nesten bare oppleve Hove for og forstå det. Man blir helt inne i sin egen lille boble og gjør akkurat hva man føler for. Eller, bortsett fra å være fin da. Med en gang jeg kom hit så var jeg skikkelig redd for å bli skitten, måtte sminke meg ofte osv men nå er det ikke viktig overhode, jeg har så skittene klær nå at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre haha. Har så og si stupt kråke tre ganger for dagen her, og det er veldig gjørmete.. Trenger kanskje ikke si så mye mer.

Må fortelle dere om noe litt gøy som skjedde i dag. Jeg og Anne-Sofie har som dere sikkert vet det minste teltet i verden, og i formiddag satt vi og skulle sminke oss når en veps kom inn i teltet. Vi begge styrtet ut mens vi hylte, og så måtte vi bruke en halvtime på og få den ut. Det kom en mann for og hjelpe oss, det ble et helt styr - og til slutt viste det seg at det var en FLUE.. Flaut, to fjortiser på tur liksom!

Nå skal vi se Labrinth, så Wiz Khalifa, Snoop dogg og Nero! Blogges<3

 outfitkonkurranse!

Kommenter her

Hei! Nå skal jeg gjøre i gang en konkurranse i sammarbeid med Libresse, hvor det går ut på at du skal legge ut et outfitbilde av deg selv på instagram og om du tagger #BeTwisted under bildet ditt så kommer det opp på facebooksiden til libresse HER. Der etter må du dele bildet ditt med venner og om de trykker hjerte på bildet ditt på facebook og om du er en av de 50 som får flest hjerter kommer du videre og JEG skal være med på å bestemme vinneren som har best outfit!

Altså skriv #BeTwisted under outfitbildet ditt på insta, og del det HER. Da kan du vinne gavekort på 1000 kr på nelly! Og skader ikke med litt smisk i kommentarfeltet her, ettersom jeg skal trekke vinneren:-)

Her har dere mitt dårlige bidrag, er litt begrenset når jeg er på festival:

 

 

min største fobi

Kommenter her

Det er mange som har stillt litt spørsmål ved at min største fobi er når jeg kommer nært et pair / ark. Jeg bryr meg ikke om det er A3, A5, A4 eller uansett, et ark er et ark og det er rett og slett helt jævlig. Jeg klarer slike typer papir som er i blader, f.eks se & hør eller aviser, men slike enkeltark som man må ha i permer, slike man får på skolen.. FAEN SÅ EKKELT DET ER!

Jeg aner ikke hvorfor, jeg synes ikke de ser særlig skumle ut men jeg klarer bare ikke ta i de. Når jeg tar i et papir får jeg frysninger og har bare lyst til og gråte - det er så utrolig grusomt! Lyden av et papir når noen legger det ned på bordet eller skal samle masse papir i en bunke er det verste jeg vet, da holder jeg meg for ørene og roper. Husker en gang en lærer sa til meg at jeg bør dra til psykolog med dette, for en drittsekk - men det er sant da.. Det suger.

Hva er deres fobi? 
dag 2 på HOVE!

Kommenter her

Hei! Jeg og Anne-Sofie våknet sykt tidlig i morges, klokken 8 for å være presis. Jeg er ganske sliten akkurat nå, var jo på Mac Miller og Knife Party i går som var helt sykt bra! Fikk så adrenalin når jeg så Mac at jeg dro med meg Lotte og Lisa mens vi løp fram mot scenen - og det var et KAOS! Var seriøst gruppeslagsmål midt inne i publikum og jeg ble dyttet alle veier haha. Ikke alltid lurt og la en jente på 1.59 lede fram! Men det var fantastisk i alle fall, har mange filmer derifra som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem, for i dette øyeblikket sitter jeg og blogger i et bloggtelt på hovecampen. Litt kleint når så mange sitter ved siden av meg, men men..

I dag skal vi se Lana del Ray og ellers bare slappe av mens vi drikker litt i teltet tenker jeg! Jeg anbefaler dere virkelig og dra på hove til neste år om dere har sjangsen, selv om det er sinnsykt dyrt (50 kr for toast...).

Snakkes senere! ♥Katarina og Lisa

Trine, Caroline Maria , meg og Anne sofieSilikon? Jeg?

Kommenter her

Siden jeg startet min bloggkarierre har det med jevne mellomrom gått rykter om at jeg har silikon. . Lurer på hvor mange ganger jeg må påpeke at jeg er for ung til å ha det..? Men men, her er rykter jeg kan avkrefte med en gang. Jeg vet at ryktene kommer fra en videoblogg hvor jeg IRONISK sier at jeg er norges yngste med silikon, jeg burde ha skjønt at folk ikke tar ironi. Well well. 

1. Har silikon
2. Har silikon og tok det ut
3. Skal ta silikon.

Ingen av disse stemmer! Jeg vet at jeg har sagt før at jeg skal ta silikon, og det var jeg ganske bestemt på - men så var jeg i Oslo for litt siden på konsulasjon, som er et møte med plastisik kirurg som kan fortelle deg litt om operasjonen, du blir tegnet på, man bestemmer størrelse osv. Det var ingenting galt med kirurgen min og jeg er heller ikke redd for operasjoner, men det var bare noe med det.. Jeg fikk også vite at i noen tilfeller hvor de opererer så må de flytte på brystvortene, altså skjære dem av for å så sy dem på en annen plass.. WHAT THE FUCK!? Det er mest sansynlig det sykeste jeg har hørt i hele mitt liv, slike historier kommer sjeldent opp i dagslys og man får kun høre om de der det faktsik går bra. Wow, hadde det skjedd med meg så hadde jeg gått helt under jorda!

Jeg har ikke noe imot de som velger å ta inngrep for å endre sin egen kropp, men helt ærlig ser jeg ganske bra ut og har ingen akutte behov for å endre noe som helst ved meg selv. Derfor, hvorfor skal jeg risikere at noe som allerede er bra skal bli helt ødelagt, bare fordi jeg vil oppnå noe annet? 

 

Hove!

Kommenter her

Gud, liker virkelig ikke mobilblogg..jaja, nå sitter jeg og annesofie inne i Arendal sentrum, har gjort noen innkjøp som vi hadde glemt! Vi bor på campen "verdens ende" som er ganske langt unna de andre men det går greit, når vi først er i teltet skal vi jo bare sove uansett.

Senere i kveld blir det vorsh med venner, blandt annet annais som dere sikkert vet hvem er? Etter det skal vi se Mac Miller og knifeparty, woho!

Kommer ordentlig innlegg senere, tenkte jeg bare skulle oppdatere dere litt

extensions på hove?

Kommenter her

Det var mange av dere som syntes det var litt merkelig at jeg skulle ha på meg extensions på Hove, det skjønner jeg veldig godt. Jeg mener, ligge i et klamt telt i fire netter uten mulighet til den pleien extensions kanskje trenger? Mye hard festing, konserter, dårlig vær, ingen dusj..? Derfor kan jeg nok en gang påpeke hvor utrolig bra luxushair er! Jeg kunne aldri i mitt liv ha dratt med meg extensions på festival om jeg ikke visste at de kom til og holde seg godt lenge etter oppholdet også. Jeg er ikke redd for at de skal bli ødelagt omså jeg bader i gjørme liksom, det VET jeg faktisk at de ikke blir! Håret er fra india, landet som er kjent for og ha best extensions som også passer veldig godt inn i mitt hår som er typisk nordisk. 

Extensionene mine er sponset, noe dere sikkert har forstått. Men nå kan jeg bare si at jeg har blitt tilbydd sammarbeid fra ALLE extensionsleverandørene i norge og jeg har valgt luxushair, rett og slett fordi de er best. 

På bildene her holder jeg på og fikse håret, derfor ser det litt rart ut med klemmen oppå hodet. Men da kan dere jo se ca hvordan jeg fester de på! Jeg bruker fargen 613/12 som er en blanding mellom lys brun og lys blond, 50/50 av hver farge. Dette gjør at noen ganger ser håret mitt lysebrunt ut, noen ganger helt blondt - derfor får jeg ofte spørsmål som "har du farget håret lysere/mørkere?" når jeg ikke har gjort noe som helst. Det er litt gøy synes i alle fall jeg! Håret er laget av 100% menneskehår, slik at man kan behandle det akkurat som sitt eget. Men jeg anbefaler selvfølgelig ikke at dere skal slite unødvendig mye på håret, dette gjelder deres eget hår også!

Jeg har egentlig ikke så mye mer og si om håret, bare at det er veldig bra! Mange andre bloggere bruker jo mye reklame for extensions, men tror jeg er en av de få som bruker clips hver eneste dag på denne måten og har brukt det i flere år - derfor tror jeg at jeg kan kalle meg bloggbransjen sin lille ekspert, haha! Jeg bruker 180 gram, men 160 (som også er et alternativ) tror jeg er nok ettersom gjennomsnittlig bruk av extensions er fra 110-160 gram. Jeg liker veldig mye hår, så derfor er 180 gram best for meg! Dere kan kjøpe håret jeg bruker HER HER HER HER HER HER.

 

tannblekning og brownies

Kommenter her

Har nettopp bleket tennene med smileLab, skal fortelle dere mer om den senere når jeg kommer hjem fra hove og har fått brukt den over litt lenger tid. Men så langt er jeg veldig fornøyd, man merker ikke at man har den på engang og man kan faktisk spise samtidig! Jeg kombinerte brownies og tannblekning, kan det bli bedre? Jeg håper alle dere som snuser eller røyker kanskje kan sette dere et mål - belønn dere selv med tannblekning om dere klarer og slutte / gå lenge uten! Det gjør jeeeg ♥ Føles jo ekstremt surt om man skal ta en røyk eller snus etter man har bleket tennene og de ser så fine ut.. Og for å svare på noen rykter, nei jeg røyker ikke, men jeg kan godt ta meg en røyk på fest eller jentekveld, selv om det ikke er bra overhode. Jeg kan bare advare på forhånd - jeg blir nok og røyke på hove ja, men da er jeg i alle fall ærlig. Er jo festival! Men skal slutte helt 100% etter sommeren tenker jeg, aldri mer.

Vel, nå er det family guy på skjermen! Så starter vi på bloggen et røykfritt skoleår 2012-13, er dere med meg? 

Slik ser det ut mens man har tannblekningen på. Synes det var ganske kult at man nesten ikke og jeg snakker helt normalt, hadde på tannblekning på siste skoledag.. Ingen merket noe! 

Meg og lille Nicci ♥ 
happy

Kommenter her

Hei folkens ♥

Ligger i sofaen og ser på gossip girl og tenker på at jeg snart skal på HOVE! Jeg er så glad for at dere har vært så snille med meg de siste dagene i kommentarene, mamma sa i går at hun var skikkelig stolt og ble så rørt av og lese alt det fine dere skrev. Da ble jeg veldig glad, for ofte har det vært en del diskusjoner her hjemme fordi folk kommenterer ditt og kommenterer datt og at jeg såkalt "legger opp til det selv" Men jeg ble veldig glad i alle fall, og som dere kanskje merker gir det meg MASSE motivasjon til og blogge bra for dere her. Jeg skal selvfølgelig blogge på hove, blogg.no har satt opp en egen blogg"camp" der slik at jeg daglig kan oppdatere dere med bilder. Skal blandt annet komme med en gøy konkurranse for dere, og jeg har skrevet masse innlegg på forhånd jeg vet dere liker. For eksempel skal jeg skrive min mening om silikon, jeg skal skrive morsomme minner jeg har og om diverse fobier jeg har. Slike ting som er litt annet enn bare "dette har jeg gjort i dag"..Tok et bilde i går når hunden min så ut som snoop dogg om dere husker at jeg nevnte det? Har fått høre det mange ganger faktisk, haha. Jeg er så glad jeg har hund, så om du er på min alder og føler at du har tid til det så er det absolutt verdt det! Det er så godt og ha noen som ALLTID blir glad hver gang jeg kommer hjem, man føler seg skikkelig elsket! Fikk jo min første chihuahua når jeg var deprimert og det hjalp skikkelig, da har man et ansvar og for og putte det litt på kanten - noe og leve for. 

Snoop! Ligner, eller?

hahaha herregud, crazy! Den andre hunden heter Nicci og er mamma sin. 

Og her er noe av det jeg har pakket! Skal riktignok ikke ta med meg morrocan oil likevel, har hørt at man ikke får ta det med inn siden den er av glass. Så da får jeg ta en annen hårolje, heldigvis hadde jeg det. Klarer meg ikke helt uten, haha.

Og ellers et lite tips - jeg tar jo selvfølgelig med jeg headsettet, jeg har et fra happy plugs. Har vært litt vanskelig og få tak i de siden man må bestille fra utlandet, men nå har de fått de inn på nelly til 199 kr! De er absolutt verdt det, de har kjempegod lyd, er behagelig og ha i ørene pluss de ser jo utrolig freshe ut! Jeg har i alle fargene men bruker mest de rosa (nå ble dere vel skikkelig sjokkerte). De kan kjøpes HER! 
you and me

Kommenter her

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar 

så ha det bra, vi hörs, vi ses (i dina drömmar)

uten extensions

Kommenter her

Har nettopp vært ute i hagen med alle tre hundene, vi har faktisk tre av dem, haha! Er jo kun min hund jeg nevner på bloggen. Utrolig koselig i alle fall, rigmor var helt gal og jeg klarte og ta et bilde hvor hun var prikk lik snoop dogg som jeg kanskje kan dele her senere..? Hehe hvem bryr seg om at jeg skal se han på Hove liksom, har jo en mini-snoop i huset dagen lang! Nå skal jeg spise litt brownies og is, og etter det taco til dessert (haha, taco er bedre enn brownies). Fikk bestemme middag i dag, og da gikk samtalen sånn her:

Mamma: Hva vil du ha til middag i dag?
Meg : TACO!?!?!?
Mamma : Sjokk..

Så da blir det taco! Må jo spise som en gal nå før jeg drar, regner med det desverre blir lite mat på Hove. . Har hørt det er sykt dyrt der, det liker jeg IKKE!

Her er forresten meg uten extensions. No biggie.. Neida, hater det, men endelig tør jeg og legge det ut! Har riktignok litt av håret mitt oppsatt her så det når meg egentlig til skuldrene, men det håret er helt ødelagt så da vil jeg heller gå slik som dette. Over 30 cm av håret mitt brant opp i Desember når frisøren ødela det helt, så derfor er jeg veldig lei meg over hvordan håret mitt er - altså, ødelagt i mange år framover. Men men,  synes dere etter alt maset fortjener et bilde av det nå.

 
tusen takk!

Kommenter her

Tusen takk for alle tips om hva jeg skal gjøre med hunden min, og selvfølgelig skal jeg enda beholde henne, haha? Jeg er jo ikke slem og kaster henne bort, men det handler om moral og at man ikke betaler flere tusenlapper for noe som egentlig skulle kostet mye mindre. Det som gjør saken så vanskelig er at stamtavlen jeg fikk er registrert hos NKK (norsk kennelklubb) og jeg har gjort alt på den "rette" måten, mamma og pappa har møtt mannen, jeg har fått sett mange bilder av min hund sammen med moren sin (som ikke så ut som en chihuahua heller) osv. . . Men dyrelegen sier at dette IKKE er en chihuahua, eksperter sier det IKKE er en chihuahua, og jeg har nummeret til mannen ja, men han svarer ikke på hverken telefoner eller brev (jeg har adressen også). Men får se hva jeg gjør, er bare så utrolig slitsomt og jeg har samtidig ikke helt samvittighet til og begynne med noe pengeinnkrevning ettersom mannen som svindlet meg har familie, blandt annet små barn. Well well, han har jo gjort noe ulovlig, så vet ikke helt jeg. . .

Jaja, i dag sto jeg opp skikkelig tidlig fordi jeg må pakke til hove, og til nå har jeg pakket... en dorull. Haha. Ingenting mer. Jeg kommer til og sitte der alene i teltet med en flaske vann og en dorull liksom, så dårlig er jeg til og pakke! Setter riktignok veldig pris på alle pakketips dere har kommet med, selv om jeg er et vimsehode uten evne til og ta slike ting til meg. Det får jeg ta senere, for akkuart nå må jeg fikse kråkereiret jeg har på hodet som for øyeblikket ser slik ut:

Forresten så fikk jeg Justin Bieber sin nye cd i går, og når man kjøper den får man med en plakat! Jeg prøvde og henge den opp på kjøkkenet i går slik at jeg kan se han hver gang jeg henter mat (er jo det jeg som oftest gjør når jeg er hjemme) men det ble ikke akkurat så veldig godt mottat, haha.. Så akkurat nå leter jeg etter en potensiell plass. Tenker på do. Er der jeg bruker nest-mest tid, tross alt! My toilet ♥ Okei tror det er feberen som snakker nå, jeg stopper.. 
tidenes styggeste telt?

Kommenter her

I dag skulle jeg og Anne-Sofie øve oss på og sette opp teltet til Hove, er jo viktig at vi kan disse tingene før vi drar dit. Men tror dere vi fikk til? Haha, det så ut som et nedbombet indianertelt og jeg fikk knapt plass der inne! Så for meg et skrekkscenario hvor vi måtte ligge to personer inni der med to store ryggsekker også. . . Takk gud for at jeg har en pappa som har vært på festival og ikke minst fjelltur tusenvis av ganger og kunne hjelpe oss, så etterhvert fikk vi begge plass inni der. Men fyfader altså!

Uansett, jeg, Amanda og Anne-Sofie har slappet av i dag med brownies, is og smootihe, vi har bare snakket og hjulpet mamma med håret og løsvippene før hun skulle ut, haha.. Eplet faller ikke så langt fra stammen her i huset! Jeg skal nok sove snart jeg, har fått PERFEKT døgnrytme ♥ 

Hahahah herreguud!!

Her ser dere hvor lite det faktisk er..

Pause..

og VOILA! Slik ble det med litt pappahjelp, haha.
videoblogg - hunden min

Kommenter her

Jeg har sikkert fortalt dere denne historien før, men saken er slik: jeg ble svindlet for 19 000 kr når jeg kjøpte hunden min som skulle være en chihuahua, men fikk med en falsk stamtavle og ÅPENBART er jo ikke dette en chihuahua.. Har hatt den hunderasen før. Mannen jeg kjøpte henne hos svarer ikke på meldinger/brev, så lurer veldig på hva jeg skal gjøre her..? Er selvfølgelig utrolig glad i hunden min, jeg elsker henne og hun er babyen min, men samtidig - svindel er svindel, og det er ikke greit at noen holder på slik!

Så please hjelp meg til hva jeg kan gjøre!! Og kom gjerne med tips til hvilken hunderase dette kan være? Om noen har kjøpt hund fra en mann som bor i osloområdet (hentet henne på gardemoen) i Januar i fjor, hunden er født i november, og som egentlig skulle være en chihuahua men ser slik ut - ta kontakt med meg! 

Jeg er ganske sikker på at hun har litt av rasen Mops i seg, på grunn av krøllen på halen og fargen hun har på ryggen. Også litt chihuahua da. . Men ellers aner jeg ikke. Hun er veldig maskulint bygd i kroppen om det hjelper noe! 

brev i posten, woho

Kommenter her

God morgen fininger ♥ Våknet opp i dag og sjekket kommentarene på innlegget jeg skrev i går angående komplekser for smilet mitt og må bare si WOW! Jeg er helt overveldet over den gode responen og hvor utrolig snille dere er med meg. Nå skal jeg starte dagen med.. et smil! Virkelig. Og det er takket være dere, jeg er så utrolig heldig som har flere tusen venner rundt om i landet. For ja, jeg vil faktisk kalle dere for det. Støtter meg når jeg har det vondt og oppmuntrer meg uansett hva. Love you, og aner virkelig ikke hva jeg kan gjøre for å vise det godt nok. . Men jeg prøver!Det er nydelig vær ute i dag (så vidt jeg har forstått det ved å kun se ut vinduet) og det er jo ikke helt feil! Men likevel blir man ikke brun av solen i nord-norge så jeg skal ta solarium nå. Har jo kuttet utrolig mye ned på det i det siste! Er det forresten noen av dere som vet hvorfor de aller fleste blir "kun" brun på magen og ikke ellers? Slik er det for meg også, haha!

 

Og så fikk jeg dette brevet i posten i dag.. Dere kan jo gjette 2-3 ganger på om dere tror jeg synes det er kjipt eller bra!
" der er hunden til sophieelise"

Kommenter her

I dag har vært en typisk veldig fin dag! Godt humør selv om jeg er syk, selv om dere sikkert alle vet at det er utrolig kjedelig når man bare må ligge inne lenge av gangen. Jeg har i alle fall fått tenkt mye, haha! Det er i slike situasjoner man føler seg totalt ensom fordi man ikke kan være noe med venner, ingen som kommer hit osv osv. Jeg hadde en liten breakdown i går hvor jeg følte at hele verden hater meg, jeg er forever alone og hele pakken men slik er det jo overhode ikke! Tror jeg må slutte på p-piller, jeg blir helt gal i hodet av det haha. Alle hormonene! 
Men ja, jeg har laget videoblogg. Med hunden min. Av en eller annen merkelig grunn var det ønskelig så det fikset jeg i dag og den kommer ut i morgen, er allerede på opplastning på youtube. Hunden min gleder seg også.. Hehe, lille divaen min! En gang når jeg og hunden gikk tur så hørte jeg noen si "se, der er hunden til Sophie Elise" og nei jeg KØDDER ikke.. Ja, der er hunden min liksom. Og her er jeg. Men det var visst ikke så viktig, haha. 
Herregud jeg dusjet i morges og enda ser håret mitt SYKT fett ut på grunn av etterveksten.. Hater det! 


Haha sant hun ser ut som en liten apekatt? Tror ikke det grepet hun har rundt hånden min er helt normalt altsåå.. Hun holder rundt meg hele tiden! Her sier hun "oh no she didn't!"

Uansett, jeg og mamma var på glitter en snartur tidligere i dag siden de har så mye tilbud, en perfekt sjangse til å få meg noe før Hove! Jeg hadde et par ting fra glitter som jeg har fått i gave som skulle byttes inn, genialt for da slapp jeg å bruke penger! Jeg fikk med meg to stråhatter og to par solbriller derifra - og stråhattene kunne jeg fint ha spart meg for, jeg fikk ikke sett meg i speilet når jeg prøvde de på butikken så når jeg kom hjem og prøvde skjønte jeg at det er ingen i verden som er styggere med stråhatt enn meg.. BOMKJØP!

Men solbrillene er jeg veldig fornøyd med, jeg elsker virkelig slike "freak" solbriller, om dere skjønner hva jeg mener? Selv om jeg ser ut som en idiot med de på også. Om kjæresten min har noen slags frykt for at jeg skal være utro på Hove så tror jeg ikke han trenger å bekymre seg stort lengre, jeg kommer til å se ut som den kvinnelige versjonen av John Lennon - oppstått fra de døde - med andre ord, ikke noe klinemateriale.

John Lennon sitt barnebarn:

Og sååå til sist! Veldig mange av dere har spurt meg hvilken leppestift jeg bruker og om jeg kan anbefale noen som ikke er testet på dyr men samtidig ikke koster så alt for mye, og det kan jeg så absolutt! Jeg bruker en fra e.l.f og den er ganske matt/lys rosa slik at den ser naturlig ut. Det beste av alt er at den funker leppene og holder nesten hele dagen, noe som betyr at jeg ikke må ha den med meg over alt! Jeg kunne ta den på meg før skolen, så holdt den hele dagen. Den finnes HER. Og prisen? 30 kroner!

Og ta blilde av leppene sine er jammen ikke barnemat, så her får dere bilde av ansiktet mitt. Vakkert. Nydelig. Up close. Null rediering. Nakent. Vågalt. Alien. Null hår. 
 
 

smil mer, duckface

Kommenter her

Jeg får hele tiden høre fra dere at jeg ser ut som en mørbanket and hver gang jeg ikke smiler på bilder. . Altså jeg lager ofte trutemunn, men når jeg IKKE gjør det og uansett får høre at jeg ser jævlig ut så er det ikke så utrolig digg akkurat. Synes dere ikke store lepper med litt "trutmunn" er fint? Jeg synes det er dritdeilig, det er jo DET sexsymbolet! 

Men jeg tok det til meg, så dere kan slappe helt av, jeg skal smile som om det aldri har blitt smilt i verden før. Neida. Jeg liker jo smilet mitt, er bare at nesen min blåser seg opp til det dobbelte hver gang jeg trekker litt på smilebåndet og det er FAKTA! En gang fikk jeg en kommentar som sa "skjønner godt hvorfor du vil operere nesen din" og jeg kan med hånden på hjertet si at en kommentar aldri har svidd så mye i hjertet før.. Men jeg er den jeg er og begynner vel og akseptere det. . Jeg skal prøve å smile mer om dere prøver og kommentere mer og ikke minst være konstruktive og komme med oppløftende kommentarer! Veldig mange av dere er sykt flinke på det, og jeg setter så stor pris på det. Love you!

Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med familien, håper ikke mamma og pappa drar på hytta! Vil at de skal være hjemme når jeg er syk.. Snakkes senere, og smil til verden så smiler verden til deg ♥


fant et gammelt minnekort

Kommenter her

Her om dagen fant jeg og pappa et gammelt minnekort ute på plenen, og det viste seg og ikke overasskende være mitt! Lurer litt på hvordan det havnet der, men samme kan det være - var utrolig gøy for meg og se bilder som jeg helt hadde glemt! Masse kjærestebilder av meg og exen min haha, er så godt når man kommer til det pungtet hvor det bare er godt å se på de bildene.. Altså at man blir glad og er takknemlig for hvor fint man hadde det. Det er jeg i alle fall! Jeg hadde virkelig "the time of my life" i den perioden tror jeg, selv om ting også er veldig bra nå. 

Minnekortet er fra september - oktober 2011, og noen ting jeg merket meg var at jeg har endret meg ganske mye!  Jeg har nå:

1. Fått mørkere hår
2. Blitt mer "naturlig" brun
3. Bruker mindre sminke
4. Mer avslappet i klærne.
5. Sist men ikke minst, jeg var mye flinkere til å ta etterveksten da.. Nå har jeg ettervekest herifra til helvette.  Jeg er definitivt glad for forandringen, men jeg innser også at jeg enda er 100% den samme i oppførsel! Jeg er og kommer alltid til å være veldig utseendefiksert, sterk på det jeg mener og sist men ikke minst - barbie! Haha neida nå høres jeg ut som Heidi Alexandra, men dere skjønner hva jeg mener? Synes jeg har forandret meg ganske mye faktisk, så da er spørsmålet: Går det mot det bedre, eller har jeg blitt... "styggere" på disse månedene?

 

night

Kommenter her

Nå må jeg legge meg, har blitt så utrolig syk. Ønsk meg god bedring, jeg må bli frisk før hove om ikke får jeg ikke dra..

God natt!
lillesøsteren min sin blogg!

Kommenter her

Forresten så er det mange som har lurt på hvem lillesøsteren min er og slike ting, hun har blogg men jeg har ikke hatt lyst til å linke den her kun fordi jeg er redd hun skal få stygge kommentarer - hun er så ung, og jeg vet at jo yngre man er jo mer blir man påvirket av hva andre sier. Har vært litt redd for at hun må oppleve det samme som jeg har opplevd mange ganger, alså at kommentarer "ødelegger" måten jeg ser på meg selv, men vi har snakket om det sammen nå så tror det skal gå bra! Hele grunnen til at jeg skriver dette er fordi NÅ kjører vi en annerledes spørsmålsrunde ettersom jeg aldri klarer å få knødd meg til å svare på mine egne! Spør lillesøsteren min ting om meg, så kommer svarene ut mens jeg er på Hove, altså i neste uke en gang. Lillesøsteren min er veldig flink til og skrive, så det bør gå fint! Så kjør på med spørsmåål.

Så ja, spør lillesøsteren min spørsmål om meg i dette innlegget så svarer hun senere! Altså spørsmålsrunde bare at hun svarer OM meg.

Dere finner forresten bloggen hennes HER HER HER HER.

Her er hun! 
jeg må innrømme noe..

Kommenter her

Tatoveringen var fake, haha! Og nå har jeg tatt enda en. Jeg måtte bare se om dere gikk på det, og det gjorde nok de aller fleste - noe som betyr at dette er vanntatoveringer av ypperste kvalitet! Jeg elsker tatoveringer så da er det greit at man kan ha en i 2-3 dager for å vende seg til tanken og se om det er noe man virkelig har lyst på. Jeg synes virkelig det er det fineste tilbehøret av alle, jeg føler meg med en gang skikkelig hippie-ish og jeg elsker den stilen! Gleder meg, blir gøy å ha disse tatoveringene på hove.

Tatoveringene er kjøpt på http://www.faketattoos.se/en/, selv om det er en engelsk/svensk side koster frakt så og si ingenting, man får pakken i en liten konvolutt etter bare at par dager - de har et norsk flagg oppe til høyre på siden deres, da kan dere se prisene oppgitt i norske kroner og når jeg snakket med kundeveilederen derifra sa hun at de har masse norske kunder - trygg handel, med andre ord! 

Tatoveringene koster fra 20-50 kr, f.eks den store jeg har med drømmefangeren tror jeg kostet 45 eller noe sånt. Veldig bra! Og den lille jeg har under kragebeinet fikk man 3 stk av for 30 kr ca, veldig billig.
jeg har tatt tattovering!

Kommenter her

I dag har jeg endelig fått gjøre noe jeg har hatt lyst til så lenge, nemlig tatovering på kragebeinet! Eller, litt under kragebeinet er vel mer korrekt. Jeg skal fortelle dere mer om teksten bak den og alt litt senere, jeg må bare vente til det blir ordentlig lys ute slik at jeg kan ta fine bilder! Den er litt grå / gjennomsiktig, var det jeg ville slik at det ikke skulle bli for mye - og derfor vanskelig og ta bilde av. Hva synes dere?

For øvrig er jeg syk (som vanlig) og skal nå se dokumentaren om Justin Bieber sitt oslobesøk på nrk1! Se den dere også ♥

Her har dere facelook også, haha! Holder på og forberede håret mitt til at jeg ikke skal dusje på Hove, så det ser helt JÆVLIG ut nå..
svar på problemer - del 1

Kommenter her

Var virkelig mange som hadde ting de ville få ut, så da tar jeg tre spørsmål i første omgang så kan dere vurdere hvor bra jeg svarer og om dere vil jeg skal ta flere! Valgte noen som handlet om kjærlighet! Skriv gjerne kommentar her om dere vil jeg skal ta flere. 

 

Spørsmål:

Jeg har et problem... jeg har verdens beste kjæreste som jeg har vært sammen men i 4 måneder nå, men det er en ting som ødelegger. Han drev på med bestevenninna mi en liten stund før meg og de har klint og litt sånn. Jeg hater å tenke på det, og siden vi alle tre går i samme klasse så snakker de sammen og slikt og det føles ut som om jeg blir sparka i magen hver gang jeg se dem sammen. Jeg stoler selfølgelig 100% på gutten min, men dette plager meg likevel utrolig mye, og går utover forholdet vårt, og skaper en del unødvendige krangler. Hva skal jeg gjøre?

Svar:

Jeg har opplevd noe som er ganske likt, det der med klining osv og det stakk litt i magen på meg den gang da også. . . Jeg vet ikke hva dere sier når dere krangler om det, kan jo hende dere snakker om det også men jeg pleier å tenke slik - jeg har hatt kjærester før kjæresten min som jeg kan være sammen med uten at han bør ha noe behov for å bli sjalu, slik er det sikkert for han også! De aller fleste har jo en form for fortid med noen andre uten at det bør være noe problem. Det er jo DEG han er sammen med nå! Men om han snakker mye om venninna di når dere to er alene sammen så viser jo det at han har en interesse for henne og det er ikke så veldig bra, så det kan du prøve å ta opp med han. Men jeg tror nok ikke det er noe å bekymre seg for! De to ble jo tross alt aldri så seriøse som dere er nå, de dreiv jo bare på litt. Jeg vet det stikker, og det kommer det til å fortsette å gjøre, men neste gang kan du prøve å tenke på dine tidligere flammer og hva du føler for dem - om du føler ingenting, er nok sjangsen for at han føler lite for venninna di også. 

Spørsmål: 

 

hei! jeg har gått tilbake til eksen, men ikke fortalt vennene mine det enda,ikke engang min alle beste som jeg forteller alt til! jeg vet de ikke liker han, pga hvordan han behandlet med sist..Jeg vet ikke hvordan de kommer til å reagere.. hva burde jeg gjøre? vet ikke om jeg burde gå tilbake til han i hele tatt, er så usikker..

Om du holder det hemmelig for vennene dine, så er det nok fordi du skammer deg og ikke burde gjort det i utgangspunktet. Du tenker sikkert slik " de kjenner ikke han slik som jeg gjør" osv, men det er ikke godt nok - for meg er det veldig viktig at kjæresten blir nogenlunde akseptert av venninne mine i det minste! Og jeg vet ikke hva han gjorde mot deg som har gjort at de ikke likte deg, men han har mistet deg en gang og da bør han virkelig ikke få en sjangse igjen. Jeg har opplevd at det nesten har ødelagt et vennskap at en venninne konstakt tok tilbake exen sin som var en drittsekk, så du får helt enkelt vurdere hvem du setter mest pris på

hvordan få eksen tilbake? han sier han bare vil være venner, men han blir sjalu når jeg "flørter" med andre? vanskelig å lese han... burde jeg gå videre eller satse på han? :)

Wow, dropp han med en eneset gang, både som venn og potensiell kjæreste! Her har vi den eiesyke typen og det er så irriterende - han eier ikke deg lengre så han har null rett til å bli sjalu om han likevel kun vil være venner. Jeg kan ikke fatte at du spør engang om du bør satse, han sier han bare vil være venner og da skal du si "greit, men da får ikke du lovt til å si noe når jeg flørter med andre heller". Hadde det vært meg ville han vært droppet fra alle områder, det funker sjeldent å være venn med en ex rett etterpå. Ikke prøv. 

 

 

 

Egypt neste!

Kommenter her

Jeg og Lisa er så spontane og opplever jammen meg mye rart - nå har vi fikset alt klart for at vi skal dra på vår første "syden"tur sammen, nemlig EGYPT! Ikke noe harrytur til Tyrkia eller Bulgaria her nei, her kjører man klasse når man først skal dra noen steder, haha! Vi drar ikke for fyll og fanteri, vi vil oppleve nye kulturer, se på pyramider, dra til fjellet hvor moses fikk de 10 bud fra gud og slike ting. Tror det blir en fantastisk opplevelse! Vi drar ikke før den 4. April 2013, men tiden går så fort og vi har mye i forkant å se fram til. Etter vi har vært i Egypt er det bare et par uker, så drar vil til Amsterdam! Gjett om det kommer til å bli mye gøy blogging da, woho.

Har noen av dere vært i Egypt, såfall hva kan dere anbefale av ting å gjøre, steder å se, mat osv? Må man ta vaksine? Er det noe vi bør styre unna? Hvordan er prisene?  Noe jeg må oppleve er rødehavet, har hørt det er en helt annen verden under vann der, mye kule fisker - det blir så fint! Og så skal vi røyke vannpipe da. Men ellers...? 

Slik ser hotellet ut:
søteste

Kommenter her

Nå skal jeg legge meg, men før det tenkte jeg å vise dere denne søtsaken jeg fant bilde av i dag! Om du ikke sa "aaw" når du så dette, så er det seriøst noe galt med deg ♥

og ikke overasskende bruker mange av dere denne sjangsen på å kalle meg dyreplager - bildet er redigert og laget av en jente som ville se hvordan katten hennes hadde sett ut som en pokemon, fant bildet på tumblr og har sett den uredigerte versjonen også. Så nei, den har et normalt hjem og sitter ikke i bur (den sitter oppå en vask med speil i bakgrunnen..) og har heller ikke blitt malet på. DYREPLAGERI SOM FAEN!!!! not. 

 
ting som irriterer meg

Kommenter her

♣ Folk generelt på twitter. HEEERREGUUUD. Det er så mye hykleri på twitter at jeg blir gal. I det ene sekundet skriver man en tweet om hvor stygt det er med svart hår ( for eksempel ) og så skriver man en tweet om hvor mye mobbing det er på twitter og hvor trist det er! Hva i alle dager er det man prøver å oppnå da? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er imot personlig uthenging på twitter, for eksempel har flere på skolen min tweetet og skrevet #rosabloggeren og da skjønner man jo med en gang hvem det handler om. Jeg ville ALDRI gjort noe slikt selv, men jeg kan godt komme med en tweet i ny og ned om ting jeg synes er mindre pent så lenge ikke noen føler seg direkte trakkasert på grunn av det. Men da skriver jeg heller ikke tweets om hvor trist negativitet er på twitter liksom.. 

♣ Folk som kommenterer hvor mye og hva andre spiser. La oss si at du kjenner en person som spiser lite / ingenting og som kontsant har et behov for å påpeke at det du spiser er så usunt og at du kommer til å bli så feit. JADAAA, sjokade er mitt dop men jeg kommer ikke til å bli feit uansett, og om jeg blir det så er det jammen meg verdt det for fy fader så godt det er med sjokade ♥ 

♣ Når lesere skriver til meg i chat på facebook og klikker om jeg ikke svarer, så de spammer meg en gang i minuttet men jeg har ikke samvittighet til å slette de uansett... Ikke missforstå, det er greit å snakke med lesere men når de spør om "hvilken extensions bruker du? hvor langt er det? hvor mye? hvor bra?" blabla f.eks når jeg har skrevet det tusen ganger, da blir jeg irritert - om jeg skulle spurt en blogger om noe, så vill jeg ha SJEKKET det opp først, før jeg begynner å blande dem personlig inn i det. 

 

♣ Jenter som (åpenbart) har blitt dumpet av kjæresten sin eller ikke får gutten de vil ha, så de skriver tusen statuser på facebook eller quotes på twitter som handler om kjærlighet og hvor slem gutten er. STAKKARS GUTT! Hadde min ex skrevet " you are such a whore you broke my heart" eller noe slikt på twitter, så hadde jeg blitt sykt irritert og hadde langt ifra hatt lyst til å ta han tilbake igjen. Ja, han vil ikke ha deg, det skjer med alle, det har skjedd med meg, kanskje deg, naboen din osv. Og så skriver de skikkelig girlpowertweets som "knuser du hjertet mitt så skal jeg sparke deg ut døra" eller noe slikt, når ALLE vet at de sitter der og ber på sine knær for å få han tilbake. . .

 ♣ Litt eldre slektninger jeg er venn med på facebook som sniker på absolutt alt jeg gjør for å så sladre til mamma og pappa. Jeg håper VIRKELIG jeg har bedre ting å finne på når jeg har rundt 40!

♣ Jenter og gutter som har kjærester som er utro, rett og slett slemme idioter, men tar de tilbake gang på gang på gang. Jeg vet ikke om jeg kan si det irriterer meg, det gjør meg mer lei meg. . Hva tenker dere med!? Vi er unge, skal dere seriøst kaste bort ungdomsårene på å ha en kjæreste dere er usikker på?

♣ Folk som har et behov for å påpeke at jeg er lav når de møter meg. "Åherregud så lav du er hehehe". Ja, og herregud så feit du er - skal liksom jeg begynne å si det? Det er det samme, komplekser er komplekser! Jeg tror jeg vet at jeg er lav, liksom.

♣ Når jeg er i Oslo og de fra Oslo skal herme etter dialekten min - dere får det ikke til, det høres dumt ut, det er ingen poeng, ja folk snakker faktisk flere dialekter enn bokmål her i landet. Hardt, men sant. 

Noe lignende som irriterer dere? 

 

klara klok..?

Kommenter her

Nå skal jeg gjøre noe ekstremt teit, men jeg håper at noen av dere kommer til å sette litt pris på det. . . Jeg får HELE tiden mailer fra jenter (og faktisk gutter) som har et problem i en eller annen slags form og siden jeg ikke har tid til og ta alle så tenkte jeg at jeg kan begynne å svare et par ganger i blandt på anonyme spørsmål i eget innlegg! Da kan dere få se mine erfaringer på et par ting her og der, bli litt bedre kjent med meg og jeg kan bli bedre kjent med dere. Så, hva sier dere? 

For å se om dette fungerer må jeg nå ta en "testrunde", så om nettopp DU har et problem med enten kjærlighet, sjalusi, kropp, venner, familie eller hva det måtte være kan du legge igjen en anonym kommentar her, så velger jeg ut en jeg svarer på senere. Om dere synes jeg klarer å svare bra kan dette bli en greie vi gjør en gang i blandt! Kommenter kommenter ♥
hos dyrebeskyttelsen!

Kommenter her

I dag dro jeg og Lisa til dyrebeskyttelsen i Harstad, har vært der et par ganger før og nå skal vi begynne å jobbe frivillig der en gang i blandt! Det kan alle dere gjøre uansett hvordan by dere bor i, de fleste byer har såkalte "kattehus" hvor katter som ikke har noe hjem eller har blitt misshandlet bor. Jeg synes i alle fall det er utrolig koselig, og det er fint å vite at man faktisk gjør en liten forskjell. Fant meg til og med en liten kattepus som jeg skal passe ekstra godt på når jeg er der, Mac Miller heter han ♥ Så alle dere som sier jeg kun tenker på sminke, hår osv - det er feil.

Noe grusomt er det i alle fall.. Dyrebeskyttelsen i Harstad får ikke kommunal støtte, altså Harstad gir ingen form for støtte for at de skal fortsette med det de driver med. Som vanlig er kommunen lite klok og skal bygge vei akkurat der huset til dyrebeskyttelsen står, så fra og med høsten har de ingen steder å være. De har spurt om de kan flytte "huset" (brakken, blir det vel) litt lengre bort men der er det en såkalt fotballbane som INGEN bruker, så der får de ikke stå. Det er utrolig trist, for da kan det være at alle kattene må bli avlivet. Blir så utrolig lei meg av å høre det! De har så utrolig mange søte kattunger der også nå som virkelig trenger et hjem, jeg skal i alle fall høre hjemme om jeg kan få en! Om dere bor i Harstad eller nærområde og vil jobbe frivillig der eller adoptere er nr : 90653991 og 77075243. Det er også mulig å ha en katt en kort periode for å passe på, så gi den videre eller tilbake. 

Mac Miller som trenger et hjem! 

Forskjellisbehandling

Kommenter her

Nå som sommeren er her så er det også tiden for at jeg skal bli provosert fordi jeg HATER mennesker som på ingen måte klarer og akseptere at andre er fornøyd. Om jeg legger ut bilde av meg i lite klær om sommeren får jeg høre at jeg er en hore (som forresten er å selge kroppen sin..) eller stygg, billig, feit osv. Men om en jente som kanskje er litt overvektig - ikke at det er noe galt i det - så får hun høre hvor tøff og fin og vakker og nydelig hun er, hvor bra det er at hun klarer å legge ut slike bilder? Jeg sitter igjen som et spørsmålstegn, hvorfor er det sånn? Det er jo nettopp slike ting som skaper fordommer, at det skal bli gjort forskjell på overvektig, undervektig o.l.

Jeg, som har en tynn og litt trent kropp kan være akkurat like usikker på min kropp som en person som veier mer enn meg og ikke trener. Jeg har jobbet hardt for å få en fin kropp men er enda usikker og blir enda lei meg når jeg får stygge kommentarer. Men man trykker ned de man synes er bedre enn seg selv, er det ikke sånn? La oss ta fotballfrue som eksempel. Hun trener flere ganger i uken og har et kosthold som hun følger utrolig strengt, men med en gang hun legger ut bilder av den DØDSFINE kroppen sin så får hun høre at hun har anoreksia og er et dårlig forbilde - jeg synes hun er et SUPERT forbilde som viser folk at det er greit å trene, spise sunt osv uten at man er syk. Det er MYE bedre enn å være usunn! Jeg vet jeg kanskje ikke bør uttale meg der som nesten kun spiser dritt, men jeg har for eksempel uren hud, kviser, er slapp og sliten ++ , mye sikkert fordi jeg spiser så mye tull. Og jeg har møtt Caroline (fotballfrue) et par ganger og vet at hun er en helt normal person som ikke fortjener all kritikk som hun får. Blir lei meg på hennes vegne, faktisk.

Andre bloggere jeg synes er fra forbilder når det kommer til kropp:

♥ Andrea fordi hun spiser det hun vil og fordi hun også trener, altså en normal tenåring og bra forbilde for andre! 

♥ Blondinbella fordi hun trener og spiser hva hun vil samtidig som hun har dødsgod selvtilitt og er veldig for at alle skal se ut som dem vil

 

Og jenter - dere er så latterlige når dere begynner med det snakket deres om "gutter liker kurver, gutter liker ditt, gutter liker datt". Okei, så dere lar være å trene fordi GUTTER liker kurver? Om dere velger å la være å trene for å ha de såkalte kurvene deres så må det være for DERES del, ikke for hva dere tror gutter liker. Lol. Og gutter er forresten forskjellge og liker forskjellige ting bare sånn at det er sagt. Men jeg er ganske sikker på at de aller fleste gutter liker en kjæreste som er snill og har et godt forhold til sin egen kropp uten å stresse for mye - det er noe alle bør tenke på.

Og her er meg da, haha! Tatt i dag
 

 

It can't go on like this

Kommenter her

Jeg har et sinnsykt problem for tiden. . . Jeg ligger våken HELE natten og bare ser i taket og tenker, er utrolig trøtt men klarer bare ikke sove. I gjennomsnitt sover jeg kanskje 2 timer per natt, så er jeg våken hele dagen og sovner 2 timer igjen på ettermiddagen. Altså, ca 4 timer søvn per døgn. Jeg tror ikke det er helt normalt og jeg er helt utslitt hele tiden, har svære mørke ringer under øynene og har ikke overskudd til å gjøre noe som helst. Føler rett og slett at jeg mister hele hverdagen, jeg gjør jo faktisk det! 

Når jeg våkner, så våkner jeg alltid skikkelig brått, som om jeg har hatt mareritt eller noe. Det er også et skikkelig problem at jeg ikke klarer å sove om noen for eksempel stryker på meg, om det er noen lyder rundt eller lys på rommet, det må være HELT stille og HELT mørkt for at jeg skal sove. Er det noen som har det likt? Jeg har til og med prøvd sovetabeletter og det funker heller ikke, så hva skal man gjøre da? Er det den MINSTE lille ting som irriterer meg når jeg skal sove, så er det bare å glemme hele prosessen.. Ja, om noen så lite som puster i nærheten av meg når jeg skal sove så klikker jeg helt, haha. Det er for mye bråk for meg! 

Noen tips til hva jeg kan gjøre? Hele livet mitt blir jo ødelagt, haha..

Dagens outfit:

paljetter og visittkort

Kommenter her

Jeg får ofte høre fra venner og bekjente at "jeg kunne aldri laget meg blogg, livet mitt er for kjedelig". Og nå kan jeg bare bekrefte en gang for alle at man trenger IKKE ha et spennende liv for å ha en kjent blogg! I dag har jeg sovet, spist pizza fra i går og sett to filmer med lillesøsteren min. Akkurat nå holder vi på med å se "marley and me", en utrolig søt og ikke minst jordnær film som presser fram tårer mange ganger. Elsker virkelig Jennifer Aniston, har sett henne i så mange filmer at jeg føler jeg kjenner henne, haha. Har dere sett den filmen?

Ellers har jeg lakket neglene rosa, sett litt på kjoler på nelly ettersom jeg har fått helt dilla på paljetter og så tenkte jeg at jeg skulle vise dere visittkortene mine! De er fra  http://www.visittkort.org/  og jeg fikk de i sammenheng med bloggen. Tenkte først at jeg kommer aldri til å få bruk for disse, men nå har jeg et par med meg i pengeboken hele tiden og jo - de har faktisk kommet til nytte ved en del anledninger, for eksempel i Oslo! Føler jeg skikkelig seriøs som har disse, men litt kult var det jo. Selvtillittsboost!

(Beklager litt forskjellige størreler på bildene, får ikke til å laste opp bilder på blogg.no så må kopiere og lime inn). 

 

Og her er kjolen som jeg bare eeeelsker! Kan kjøpes HER

 

 

 

I love...

Kommenter her

Justin Bieber ♥

Har skaffet meg en utrolig søt tskjorte fra lutch.no med påskriften "I love Justin Bieber". Har fra før av en hettegenser, men denne kan jo være grei å ha når jeg skal trene, sove osv. Har brukt den i hele dag, sykt god! Tskjorten kan kjøpes HER

Tenkte også å tipse dere fans om at hans nye cd, som egentlig ikke kommer ut før i overimorgen allerede er å finne på enkelte steder, vet at de har den på coop! Rart synes jeg at de selger den for tidlig, men men. Har hørt igjennom hele og favoritten min er "as long as you love me." Har dere en favoritt fra den nye platen hans?

takk for den

Kommenter her

Hei! Dere husker kanskje at jeg fortalte at jeg aldri i mitt liv har vært på nasj før? Vel, i går var jeg ute helt til klokken 0700, så jeg tror jeg skal si meg fornøyd med den selv om jeg egentlig bare surret rundt fram og tilbake. Og det jeg lovet om å være edru? Jeg klarte det! Det jeg lovet om å ta bilder på festen? Det klarte jeg ikke - gjett hvorfor? En eller annen idiot har sølt sprit på kameraet mitt, det vil ikke skru seg på nå og jeg er så sykt lei meg. Eier ikke folk samvittighet!? Takk for den, liksom!

Men jaja, kvelden var helt okei! Gøy bursdag og herlige folk, bare synd det var litt problemer med musikken og at det ble avsluttet så tidlig, men slike ting kan fort skje! Nå har jeg fått noe som minner om ørebettenelse, ikke bra..
Hadde forresten en helt SYK drøm i natt, herregud!! Drømte at jeg ble angrepet av noen hunder når jeg var og gikk tur på fjellet, så kom jeg på med en helt sinnsyk historie om at faren min er advokat og sist gang jeg ble angrepet av hunder så anmeldte vi det og eieren av hunden måtte betale meg 40 000 og hunden ble avlivet. Så ga de hunden sin medisin for lungebettenelse og da skulle den tydeligvis dø?? Men jeg ble lei meg og tok den med hjem. Og så kjøpte jeg en minihamster.. Rar drøm, haha!

Meg og Anne-Sofie Meg og LotteAmanda, Meg og Lotte

Eivind... Visste han fingeren når han vinket til meg, haha. Men jaja, grei han!
 

PARTYYYY

Kommenter her

Nå er jeg endelig ferdig med dagens gjøremål, jeg kan love dere at mailen min hadde hopet seg opp med masse bloggarbeid på tiden jeg har vært borte! Jeg har spist pizza sammen med familien og er nå klar for å dra ut! Tror dette blir en rimelig syk kveld, men jeg skal være edru (sier jeg alltid) og skal ta masse bilder til bloggen (sier jeg ihvertfall alltid). Men denne gangen skal jeg prøve å holde begge to, er bare det at jeg er så utrolig redd for å ta med meg speilreflekskameraet mitt ut! Det er for det første ektremt stort så man må jo ta med seg en hel veske KUN for det, og jeg har linse til 5000 kr liksom..  Men det blir jo bra bilder til bloggen så hva gjør man ikke, haha ♥

Forresten så er det bare 10 dager igjen til Hove nå, jeg har tellt ned helt siden det var over 200 dager til så dere kan tro det kribler litt i magen min nå! Sykt at det faktisk ikke er lenge igjen nå, åååh jeg er i ekstase! Men slapp av, oppdateringen kommer til å gå som normalt når jeg er der. Prioriterer alltid bloggen først, vet dere! 

Elsker kjolen jeg har på meg men den er desverre utsolgt på nelly, men fant en som var ca helt lik bare med mørkere rosa! Den kan dere kjøpe HER. Synes faktisk den var finere enn den jeg har på meg i dag, haha! Vet at oppdateringen har vært dårlig det siste døgnet men håper dere har forståelse på hvorfor, nå er jeg i alle fall tilbake! Håper alle får en fin kveld, og likte dere kjolen? ♥

 

møtet med david guetta!

Kommenter her

Nå er jeg ENDELIG hjemme etter et fartsfyllt døgn i Oslo. At jeg skal ut i kveld er nesten ikke til å tro, jeg er så sliten som jeg aldri har vært før og måtte krype opp trappen i sta, liksom.. 8 timers søvn på tre døgn, det er ikke mye det! 

Dagen kunne uten tvil ha startet bedre for min del i alle fall, jeg var kvalm og hadde så vondt i hodet at jeg satt på gulvet og gråt, måtte legge meg ned i sikkerhetskontrollen på flyplassen liksom haha.. Men det var verdt det, jeg og Amanda har opplevd mye sykt! Alt kan jeg desverre ikke dele på bloggen, men vi fikk i alle fall møtt David Guetta og snakket litt med han - vi snakket faktisk om MIN blogg! Det var ganke sykt.. Han fikk visittkortet mitt (haha ja jeg har det, kleint) og ga komplimenter osv, veldig hyggelig han der - og konserten var selvsagt bar! Aner ikke hvordan det skjedde men plutselig var vi inne på 18 + området, jeg er 17 år så det var jo litt uheldig. Har aldri møtt flere fulle mennesker i mitt liv, var skikkelig ubehagelig altså! Pluss alle æøå-kjendisene fra paradise hotel var der, folk ble helt gale og jeg ble oppgitt, haha dere vet jo hvor mye jeg missliker det programmet der.. Men på delen av konserten som var for de under 18 var det sinnsykt bra stemning, selv om jeg aldri har vært så svett før i mitt liv.

Han her mente at vi absolutt skulle kysse, jeg ser ikke særlig gira ut akkurat haha..

Lesere! Jeg ser jo ikke LITE svett ut heller haha, fyfader så varmt det var inne i den hallen.. Mail meg gjerne bilder som dere har tatt med meg:-)

Her er han altså! Jeg og Amanda kødder mye med at vi nå har blitt bestevenner med han og kaller han bare "daddy dj" haha. Men han var hyggelig da og virket ganske ydmyk! Har filmet møtet så det kommer ut senere.
oslo

Kommenter her

Hei!

Nå er jeg, Amanda og Benny på hotelrommet vårt i Oslo, om dere vil møte meg er det bare å være på forskjellige bugerkingsteder rundt om i Oslo så kommer jeg vel etterhvert haha. Elsker den maten og har spist litt av det i dag!

Føler meg utrolig UGLY i dag og ser helt dopa ut, er så sliten siden jeg ikke har sovet i natt og nå er det ut og så david guetta. . . Hater og elsker livet samtidig, what a world.
lang natt

Kommenter her

Dere er sikker utrolig lei av å høre om hvor liten jeg sover om nettene? Det går virkelig i perioder for meg, og kunne trengt en liten tur ut i frisk luft nå slik at jeg holder meg våken. Men jeg får sikkert nok av luft i Oslo, jeg og Amanda skal se masse rundt om kring ettersom det er vår første tur til hovedstaden sammen - hun vil på zara, og selv er jeg ikke så veldig glad i å shoppe så blir vel mest med for å se hehe.. Skal jo ikke bruke penger som dere vet, og det har gått bra! Kan innrømme at jeg har kjøpt mat to ganger, men det kan jeg ha god samvittighet for føler jeg.. Da har jeg vært så sulten at jeg virkelig har hatt lyst til å besvime, og da MÅ man virkelig! Nå som jeg skal til Oslo legger jeg budsjettet mitt på 500 kr, det innkluderer transport. Det får meg til å tenke - hvor mye penger bør jeg ha med meg til Hove? Synes det høres så voldsomt ut når folk sier 3000 kr på mat liksom. . . Jeg skal være der i FIRE dager.

Har i alle fall sett på harry potter og det hele endte med at vi satt på hver vår kant og snakket om hvor rart mye i filmen er, haha. Men jeg elsker uansett harry potter! Har så sinnsykt lyst på godteri men det er jo ikke akkurat sunt (har en periode hvor jeg teller kalorier, oh no..).
Lady gaga = meg. Hahahah.

harrypotter

Kommenter her

Jeg og Amanda skal nå holde oss våken i 7 timer før vi drar avsted til Oslo! Ser fram til et hektisk men spennende og ikke minst innholdsrikt døgn i hovedstaden vår, vi skal på David Guetta men det jeg gleder meg mest til er mcdonalds.. Ja, der har dere meg i et nøtteskall!

Vi skal ha harry potter maraton for å holde oss våkne, har hatt litt crush på Draco så lenge jeg kan huske! Liker egentlig ikke blonde gutter men oh my lord han er delig.. Og har dere merket at Harry Potter har HELT lik stemme som David Becham!? Haha, bare søk opp på intervjuer, det er helt likt! Kommer til å bli hardt å være våken så lenge, alt som holder meg våken nå er tanken på frityrstekt pommes frites som venter meg i hovedstaden i morgen den dag.. Kom gjerne med morsomme og søte kommentarer, eventuelt slemme (haha) slik at jeg har noe å lese på ♥

Lille meg sist helg, haha! Don't freak out, liksom
hvordan feste hestehale..

Kommenter her

.. når man har clip on extensions?

Jeg tenkte jeg skulle prøve å forklare det litt! Jeg bruker clips fra luxushair og der ser ett sett med hair extensions slik ut:

Som dere ser, er det forskjellige størrelser på clipsene. Det som er ytterst til høyre kalles for "toere" fordi det kun er to clips på festene.De bruker jeg når jeg skal lage hestehale, og to av treerne. Det vil si at jeg har fire clipsremser i håret hver gang jeg har hestehale. Dette er sikkert helt uforståelig for noen som ikke bruker extensions, men håper dere som bruker clips klarer å forstå hva jeg mener!

Når jeg skal feste dem tar jeg fram alt overhåret og fester extensionene i bakhodet og en clips under håret. Jeg har prøvd å tegne hvor jeg fester de forskjellige, haha:

Hahahah den runningen jeg har tegnet viser der man kan se den ene clipsen, og (4) er den som er festet i underhåret.

Som dere sikkert skjønner er dette ikke så veldig vanskelig, men det holder seg ikke i lengden og i løpet av dagen står håret alle veier. Men jeg har en god nyhet - luxushair skal snart ta inn clip on hestehaler, dere vet slike jeg brukte før? Og det var fordi jeg tipset dem om det, så det var virkelig bra og et produkt jeg kan stå for 100% woho! Hestehalen de tar inn er i hele 100 gram hår så det er sinnsykt mye til å være hestehale, tror jeg har Si 50 g nå når jeg har hestehale.

 

Ser ganske naturlig ut, da! Når man fester clipsene veldig mye bak så ser man mye av sitt eget hår, noe jeg synes er fiiint. 

Som dere vet bruker jeg 180 gram i 65 cm, men det håret er egentlig litt for langt for meg så skal begynne å kjøpe kortere. Må vel kjøpe meg nye clips før Hove ettersom de kommer til å bli sååå slitt da.. Dere kan kjøpe de HER. 

Og hva sier dere til at jeg prøver å få i gang en konkurranse med luxushair ca annenhver måned hvor dere kan vinne fine premier? Håper så mange som mulig svarer JA på dette! 
 

 

 

jeg skal få møte. . .

Kommenter her

DAVID GUETTA! 

Fikk nettopp mail at om i morgen, når jeg og Amanda er i Oslo så får jeg møte David Guetta en halvtime før konserten og snakke litt med han + ta bilde selvfølgelig! Er utrolig glad for dette naturligvis, og tenker bare på hvor mange likes jeg kommer til og få på instagram (haha jada I know..). Lurer så sykt på hvordan han er i virkeligehten, jeg kommer til å skjelve som en idiot og ikke klare å snakke! Men spørsmålet er vel selvfølgelig - noe spessielt dere vil jeg skal spørre han om? Sånn bortsett fra "marry me" selvfølgelig.

Har fått utrolig mange gode nyheter i det siste egentlig og er så glad og takknemlig for dere lesere og alle muligheter jeg får på grunn av bloggen - dere aner virkelig ikke. . . ♥ Som foreksempel er det jo Hove nå snart som jeg ikke betaler en krone for, jeg skal til stockholm med Lisa i september og da har vi fått invitasjon til en av de mest eksklusive utestedene i Stockholm som man må ha invitasjon for å komme inn på (suger at jeg ikke er 18..) og en uke etter der drar vi til min favorittby Bergen for å se Lisa sin favorittartist! #YOLO. Haha,neida.

181458_247755491996304_100002855668034_396800_1137754940_n_large

love

Kommenter her


Har fått veldig mange kommentarer om jeg kan skrive et såkalt "kjæresteinnlegg" på bloggen og for å være ærlig aner jeg ikke hva det er - er det slik at jeg skriver når jeg er sammen med kjæresten min og hva vi gjør eller er det generell fakta om han / oss? Om det er hva vi gjør og slike ting så tror jeg ikke det er så veldig spennende å høre ettersom vi gjør det de aller fleste andre som er i et forhold gjør. . . Men om det er generel fakta (haha høres ut som om vi er et land) så kan jeg ta det nå:

Haha slike ting som dette er sååååååååååååååååå kleint.. Jeg holder meg halvveis for øynene mens jeg skriver dette liksom! Men ja, kjæresten min heter Adrian, er 18 år altså vi er like gammel, født i samme år 94 og går på skole sammen. Vi har vært kjærester i 3 måneder ca, og før det var vi bestevenner lenge! Noen som betyr at jeg føler meg ganske sikker på han og dette, kjenner han såpass godt at jeg vet akkurat hva jeg skal si og gjøre for at han skal bli glad / sur osv. Jeg tror det aller viktigste i et forhold er at man er gode venner, er man gode venner så har man det gøy og da stoler man på hverandre også. Aldri kjedelig og aldri kleint, det er det viktigste! 
Er sikkert noen som lurer på hvordan vi ble sammen og det finnes ikke romantisk overhode, jeg tror ikke jeg tuller når jeg sier at det bare skjedde - at man liksom ble enig om det etterhvert.  Så ja, har ingen romantisk historie og komme med her, og i mitt hode tenkte jeg før "åh det er så godt å være venn med en gutt man overhode ikke er tiltrukket av "(sorry). Men jeg likte han vel litt uansett, var vel mer det der med fornektelse og "han føles som en bror" osv. Haha, han kalte meg bro' før, liksom.. Men så dro han til Tyrkia i en uke for en stund siden og når han kom hjem fikk jeg en såååå søt gave og det var da det lille insiktet slo inn som bare ropte "følelser - kjæreste - romantisk" osv. Så slik ble det! Jeg har egentlig blitt litt "følelsesløs" det siste halve året, har blitt litt mer whatever med tanke på gutter men jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er veldig forelsket og veldig glad for at han er min og vi har det veldig bra sammen - og det blir bare bedre og bedre hele tiiiden.

Men nå er jeg i alle fall ikke bro' lengre og nå vet dere litt! ♥ 

vende på døgnet

Kommenter her

Som dere sikkert har skjønt så har jeg klart og totalt vende på døgnet de siste dagene. I dag våknet jeg klokken 13 og ble helt sjokkert, i mitt hode har det plutselig blitt utrolig tidlig! Jeg kan jo bare tenke meg hvilken døgmrytme jeg kommer til å ha mot slutten av sommerferien.. Og det hjelper ikke om jeg stiller vekkeklokken, omså jeg har 100 alarmer etter hverandre så overbeviser jeg meg selv om at jeg ikke trenger å stå opp uansett. Herregud! Helt om dagen, helt om natten. . . Noen andre som sliter med søvn og har tips for hvordan jeg kan fikse det?

Og vet dere hva.. Jeg ville nesten at det skulle være skole i dag. Jeg savner det altså allerede, og det er ikke sååå lenge siden vi hadde skole sist. Hvorfor er det alltid sånn med alt? Ting som man gjøre, det vil man ikke overhode. Men ting som man vil gjøre, kan man ikke. Det er akkurat det samme med søvn! 

Well well, idag blir en koselig dag, jeg og Anne-Sofie skal ha frustrerte fruer maraton! Høres litt senere ♥

 
 

fakesol

Kommenter her

Nå har sommeren kommet for fullt til Harstad, noe som betyr at det er overskyet og lunken temperatur. Yeyy ♥ ♥ Neida, jeg synes faktisk det er litt godt, krysser bare fingerene for bedre vær på Hove som forresten kun er 13 dager til! Når det ikke er noe håp for å bli brun uten i solen måtte jeg for en gangs skyld ty til solarium, har ikke tatt sol på over 1 måned faktisk - selvbruning og melanotan har jeg også levd uten på den perioden, og begge de skal kuttes ut for fullt for resten av lviet - men litt kunstige solstråler må jeg unne meg en gang i blandt.

Det var utrolig godt, ble vel 40 minutter sol noe jeg fant ut var alt for lenge.. Blir så sykt utolmodig! Jeg har hørt at man ikke ser brunfargen ordentlig før etter to dager, har lest det i illustrert vitenskap og lurer på om det stemmer! Såfall er det jo enda håp for meg. Men jeg ble sykt brun på bena, og mamma har lovet meg solarium i morgen og i overimorgen også! Woooho. Har nemlig konkurranse med en gutt i klassen om hvem som klarer å bli brunest i sommer, tror jeg leder ganske fiiint der hehe..

Denne solariumskremen bruker jeg nå og ja - det funker! Man får myyye finere brunfarge da. Den fåes kjøpt på solariumskremer.no 

Å sette håret opp i hestehale når man har extensions er jammen ikke bare-bare..


riiiiiiiiiiiiiiv ned

Kommenter her

I natt / morges hadde jeg som vanlig søvnproblemer, takk gud for at jeg fant et tidsfordriv:

That's how I roll! Neida men serr, har gjort det hvert år så lenge jeg kan huske ettersom jeg er imot sirkus og synes det er forkastelig at det faktisk er lovlig og reklamere for dyreplageri. Og så med en smilende elefant på!? Jaja, jeg kan jo lage min egen med en elefant som gråter med lenker rundt bena og henge den opp rundt om kring. Uansett hva dere sier, sirkus med dyr kommer aldri i helvette til å bli forsvarlig eller moralsk / etisk rett mener jeg, og det BØR dere egentlig være enig i - med mindre dere er for dyreplageri da, dere kan være så snill med katten/hamsteren/pingvinen deres som dere bare vil men om dere er for sirkus så er dere for dyreplageri. Dyreplageri for deres underholdning, altså. Mat er noe helt annet fordi vi TRENGER mat, men sirkus - nei, ikke pokker.  Hard sannhet!

Når jeg en vakker dag får barn og de spør meg om vi kan dra på sirkus merano (sirkus styggehelvettesomplaerdyr, med andre ord) så skal jeg si nei og så skal vi sette oss ned og se på dumbo - til og med DER, i en  barnefilm får man se litt av realiteten med dette! Og om ikke det er nok så er det rett inn på peta.com og vise litt dyreplagervideoer til de små, bryr meg ikke om de er 15 eller 15 eller 25, men det er virkeligheten og mine barn skal VITE det. Føles godt ♥

BRENN...........

 

 

videoblogg - YOLO

Kommenter her

Anne-Sofie laget en liten video til meg sammensatt av forskjellige minner vi har sammen som hun har filmet litt her og der - utrolig koselig, så følte jeg måtte dele den med dere ♥ Også utrolig gøy å se når vi tar dansen vår, haha! Alle vennegjenger bør ha sin egen dans. 

Love my giiirls, all the single ladies!

Fikk en del kommentarer på youtube om hvorfor jeg sitter og humper oppå en gutt og om vi har sex - det er Stine Mari og vi har begge på oss klær, så nei.. 

dårlig service!!!

Kommenter her

Er det noe jeg virkelig har lagt merke til, så er det hvor stor forskjell det er på servicen i nordnorge generelt og i for eksempel Oslo. Jeg mener, i Oslo er de aller fleste som jobber i servicebransjen utrolig hyggelige og flinke ettersom det er så stor konkurranse, mens her i Harstad virker det som om 80% av de ansatte gir seg faen - jeg blir overassket om jeg får god service her, og det sier jo LITT?
Jeg kan ta i dag som et eksempel. Jeg og Lisa var utrolig tidlig i byen i dag (døgnrytme) og besteme oss for å ta frokosten vår på en cafe som heter "De 4 roser". Det var ingen skilt utenfor som viste når det åpnet, men så så jeg en dame som skulle på jobb der så sa jeg "Unnskyld, når åpner dere?" mens jeg smilte og alt..  Så ga hun meg DET bitchlikket, slengte på håret, hevet øyenbrynene.. Ja, hun var ca sånn her:

Hun kunne like gjerne sagt "hvorfor i faen skal jeg gidde å hjelpe deg, liksom" 

 Så sa hun " klokken ni". Jeg hørte ikke helt og sa "hæ?" så sa han "klokken NI!!!!" mens hun sukket og rullet på øynene på en IKKE ironisk måte. Så sa jeg "åja, klokken ni, okei fint takk :D " så gikk hun bare inn. Vi ventet leenge, og så ble klokken ni og vi gikk inn i cafeen, og så sa hun "ehhhhhhhhhhhh, vi er ikke åpen enda!" og jeg bare "åja, beklager, men klokken er jo ni?" så sa hun "herregud, jeg sa vi åpner klokken TI!!!" og jeg bare " JA BEKLAGER FOR AT JEG TRODDE DU MENTE KLOKKEN NI NÅR DU TROSS ALT SA DET TO GANGER!". Haha, bare en liten situasjon, men noe slikt ville ALDRI skjedd med noen svenkser i Oslo for eksempel. Det hun burde sagt var "beklager for at jeg ga dere feil klokkeslett hehe, håper dere kommer tilbake klokken ti, igjen, beklaqer så mye!". Slik SKAL man være når man har et serviceyrke! Har dere også merket forskjellene og opplevd dårlig service før? Jeg vil gjerne høre noen skrekkopplevelser her! 

Det er også en "resturant" her (egentlig ikke resturant, de selger bare junk..) der jeg synes de ansatte er sykt frekke, går aldri dit. De pleier å si "åja er du 12 år hehehe åh så mye sminke du har på deg nå stakkars hehe jaja, ser så forvirra ut stakkars liten" OKEI HVA FAEN!?!?!? 

Dagen i små bilder:

å-herre-gud så mainstream du er.. hehehe

 


videoblogg - lørdag

Kommenter her

Halla.

Fortalte dere jo at Amanada hadde laget en videoblogg fra Lørdag, så her har dere den! Er vel første gang Amanda lager en slik video, men jeg synes den var ganske koselig. Skal filme masse når vi er i Oslo, woho! 

Hva synes dere? Noe vi bør gjøre mer?


bilder fra i går

Kommenter her

På begynnelsen av kvelden var jeg, Amanda, Caroline og Anne-Sofie hjemme hos meg for å fikse oss og drikke litt, haha blir alltid like crazy når vi er oss jentene! Etter det dro vi videre til en kompis og det var veldig hyggelig der som vanlig, og mye rart som skjedde også. . . Det var ganske godt vær ute også, noe som hjalp på stemningen! Hadde en veldig herlig kveld og traff på mange gamle venner. Veldig gøy! :)

Her kommer noen bilder. Ble riktignok bare noen få fra når vi fikset oss/vorsjet, glemte helt bort kameraet resten av kvelden( var nok ikke helt i stand til å bruke det heller, haha)  men Amanda filmet masse og skal lage en film fra kvelden, noe jeg gleder meg til å se! Den kommer definitivt til å bli delt på bloggen etterhvert, ansiktet mitt når jeg shotter vodka er priceless.. Og kveldens sang ♥

Amanda sitt hår, love it!

MITT!! Haha, elsker rusbrus med masse farger.

Anbefaler alle som har iphoen om å laste ned denne appen, sykt bra på fest!

Ettersom det var stor interesse for jumpsuiten jeg hadde på meg i går må jeg bare meddele at den desverre er utrolig gammel og ikke finnes kjøpt noen steder lengre.. Men jeg fant en litt lignende på nelly som er i blå da, tror jeg skal kjøre på den til neste helg! Og disse skoene hadde jeg, bare i rød. Fikk faktisk utrolig masse komplimenter fra GUTTER på de skoene, hadde jeg aldri trodd men det var hyggelig, da!

Skoene kan kjøpes HER og jumpsuiten kan kjøpes HER. 


Hvordan klarer jeg?

Kommenter her

Jeg våknet NÅ. Tror det er min personlige rekord for å sove lenge.. Gikk hardt for seg i natt ettersom jeg hadde syke mareritt, drømte at åndene på rommet mitt tar ifra meg energien når jeg sover og at jeg sakte men sikkert dør ut, hahah. Dere kan TRO jeg var paranoid når jeg våknet! Og på snakk om ånder så begynner jeg å se igjennom spøkelsesvideoen nå, tar så lang tid fordi det krever full konsentrasjon.. Må være helt stille og virkelig stirre inn der for å se om jeg ser noe smått som beveger seg eller hører små lyder osv!

Hadde planer i dag, men når man setter personlig rekord i og forsove seg kan jeg vel egentlig se langt etter de planene.. Jeg ville jo grille i dag! Så siden jeg kjeder meg tenkte jeg at jeg kunne lage meg en ny formspring hvor jeg svarer på spørsmål eller noe, så det har jeg altså gjort! Føler det er en grei måte å snakke med dere på ettersom jeg ikke så alt for ofte tar meg tid til å svare på kommentarer. Men jeg orker ikke ha forsmpringen oppe så lenge av dagen (er et stress og måtte tenke på det på toppen av alt, blogg, mail osv) men i noen timer skal jeg klare! Dere finner formspringen min HER HER HER HER HER, haha. Synes dere det er bra med bloggere som bruker det? 

Legger ut bilder fra kvelden i går senere!
lol

Kommenter her

Kom akkurat hjem etter en koselig kveld/natt med de beste guttene og jentene! Slike dager som denne er spessielt vellykkede, når jeg møter mennesker jeg vanligvis ikke er ute sammen med, blandt annet noen fra klassen jeg ALDRI har møtt ute før! Da blir jeg i såå godt humør og helt i hundre, haha. Gleder meg til neste år med de flotte guttene der ♥ Og det sykeste er nok at det aldri blir mørkt om nettene her, og temperaturen ligger ca likt døgnet rundt. Fantastisk med sommerkvelder som denne!
Formen min er ikke helt på topp nå, føler meg ikke helt frisk (føler meg som fortjent betyr det.. og verre blir det) og skal nok legge meg ned i sengen. Hvordan skal jeg klare å sove?

Forresten, hvilken jævla ekkel person er det som sender inn gossip om meg til toppsladring? Hver gang jeg har vært ute har det stått hva jeg "liksom" skal ha gjort, at det er mennesker i min nærhet gjør meg K-V-A-L-M. Og hva slags ekkel person er det som driver den bloggen egentlig?  Det finnes forfaen en grense. Greit når det står om meg, men når ting om mine VENNER står der.. Bland ALDRI de inn i det igjen. De skal ikke ta noen negative følger av bloggen MIN. Får helt spya på slike mennesker. 

Hehe aw.

details of today

Kommenter her

Jeg skal ha vorsj her hjemme hos meg i dag, er ikke noe jeg vet som stresser meg mer enn å ha noe slags arrangement her hjemme, men veldig koselig er det! Godt å ha alle tingene rundt meg , haha. Vi skal i alle fall feire sommerferien i dag tenker jeg :) I dag har jeg på meg en jumpsuit som jeg sist fikk plass i nyttårsaften 09/10, og etter det har den vært alt for liten over puppene.. Hva skal man si? Puppene mine har krympet til det stadiet de var på da jeg var 15 år. Lol, jeg er glad for at jeg passer den nå, men fyfader. Begynner å lure på om jeg har en sykdom siden jeg bare raser ned i vekt. 

Har dere fått sommerferie?

Høres senere!


 

Er dette ekte?

Kommenter her

De siste dagene (og forsåvidt de siste årene) har jeg sett mange statuser på facebook som handler om en jente som heter Teresa Fidalgo, om man ikke kopierer og limer inn skal hun visstnok sove i sengen ved siden av deg resten av ditt liv - personlig syntes jeg det hørtes litt koselig ut og skulle gjerne hatt litt selskap, men folk får mene hva dem vil! I går ble jeg riktignok litt for spent på hva dette egentlig er, og googlet henne og kom til slutt fram til denne videoen. Har faktisk sett den før i min MSNperiode ( jeg var vel 12 år eller noe sånt) og jeg lurer på:

Er denne filmen ekte? Om ikke, er det basert på ekte historie? Synes ikke det virker sææærlig realistisk så derfor må jeg bruke dere litt nå, haha! Spol til ca 4:00 om dere skal se.


Lillesøster

Kommenter her

Herregud så trøtt jeg er, lurer på når jeg skal få smaken av rå bacon ut av munnen haha.. Vet jeg klager mye over det men med mindre du har hatt den skrekkopplevelsen der - ikke uttal deg! Var som sagt på kino og filmen var ganske bra, litt forutsigbar men veldig bra "krig"scener i filmen, aner ikke hvorfor men hver gang jeg ser en film hvor de kriger, spessielt om de kriger på hester, så blir jeg skikkelig rørt! Får en liten tåre i øyekroken da, haha.. Freak! Etter det dro jeg på tacokveld hos en kompis med noen venninner, det var veldig hyggelig ♥ Og taco er uten tvil det BESTE jeg vet! Mange som er enige, eller? Ingenting slår det (bortsett fra sjokade).

Anyblog, jeg og lillesøsteren min er alene hjemme (fest og alle får komme), så sitter bare her og snakker litt, blogger faktsik fra hennes pc nå. Måtte krangle mye for å få lovt, orker ikke å hente min og nå ser hun på meg og virker litt stressa, DU MÅSTE FLYTTA PÅ DEJ tenker hun vel. Drittunge. Ja, nå skal vi hente litt 40% sprit og shotte litt mens vi ser på harry potter. Haha neida, skal legge meg nå, merkes at jeg er overtrøtt.

Bloggas! 

snow white

Kommenter her

Hei, jeg og Anne-Sofie skal på kino nå og se premieren på "Snow white and the huntsman". Vi begge har sett traileren til den og konkludert med at vi elsker Charlize Theron men hater Kirsten Stewart som skuespiller så det kan bli spennende (de begge er med i filmen). 

Den begynner klokken 1800 så vi har litt dårlig tid ettersom jeg absolutt MÅ ha slush først, så derfor må jeg bare løpe nå!

Skal dere se denne filmen?

Trailer:

 

Sminkefritt frisørbesøk

Kommenter her

Haha nå kommer jeg til å føle meg som lille miss Heidi Alexandra (oh no, faen ikke sammenlign meg med det dyret igjen, haha kødda hun er jo "søt".. Husker mange spurte meg om hun var mitt forbilde før, hehe.. langt ifra) men i dag var andre gang i mitt liv jeg gikk uten sminke offentlig, om man ser bort ifra når jeg henter posten! Stor dag for meg som til vanlig har på meg 40 kg solpudder og 10 løsvipper MINST! Neida, jeg bruker normalt med sminke, men jeg tenkte at i dag kunne jeg like gjerne bare droppe det tullet siden jeg måtte til frisør for å ta ettervekst. Men mer om akkurat DET kommer senere! I Og jada, jeg vet at jeg har tegnet øyebrynene, DET regner jeg ikke akkruat som sminke, det er jo som å gå uten hår når jeg ikke har det på - ser rett og slett litt syk ut! Men sånn bortifra det så ser jeg jo "naturlig" ut, eller? 

Uansett, nå må jeg ta meg en liten powernap, har ikke sovet et sekund i natt fordi jeg som nattemat presterte å spise en liten bit med rå bacon, klarte nesten ikke å gå opp trappen etterpå - så dårlig ble jeg! Brakk meg hele natten og tenkte bare på hvor forferdelig det var, tenk at en liten bit bacon skal ødelegge hele nattesøvnen min. . . Noen som vet om det er farlig? Er jo som vanlig inne i en hypokondertilstand nå, haha.

Og ikke begynn med " ser du har mascara din jævla hore" fordi jeg har ikke det - er så heldig å være født med mørke øyenvipper!:-) Just ask my mommy. 

Hva ville du valgt?

Kommenter her

Hvor mange ganger har jeg vært ute av huset i dag? En, da var jeg ute i 3 minutter fordi jeg gikk og hentet posten av ren kjedsomhet. Så leste jeg lokalavisen. Så spiste jeg fem brødskiver med sjokade av kjedsomhet, så skrev jeg ned masse potensielle tweets i word (en av mange rare ting jeg gjør..) og nå kommer snart Adrian hit. Jeg våknet klokken 10:45 i dag så det sier LITT om hvor lite jeg har fått gjort på alle de timene. Men jeg har jo sommerferie, så who cares! Var noen som spurte hvordan det går med meg og skolegangen, jeg klarte å få karakter i matte etter mye styr - men jeg kom opp i matte til eksamen og det gikk til HELVETTE, vet noen hva eksamenskarakteren har å si på om man kommer inn til neste år? 

Slik ser jeg ut i dag - tror den hettegenseren der (som ikke engang er min) er mitt favorittplagg i verden! 

Så hadde jeg og Amanda en ganske gøy samtale i sta, problemstillingen var som følger : om du fikk valget mellom å spise junk hver dag resten av ditt liv og ikke trene noe, eller å måtte trene hver dag og KUN spise sunt, hva ville du valgt? Altså aldri godteri eller noen ting, og hard trening HVER dag! Jeg hadde under stor tvil valgt det siste. Om den dansinga jeg gjør på rommet på privaten ikke regnes som trening, så hadde jeg valgt det første. Men sant det var sykt vanskelig!? 

Så, hva ville du valgt?

Slik er våre treningsmotiverte samtaler, haha:
sommerkropphysteri

Kommenter her

Som dere vet, så har jeg vært litt redd for å legge ut såkalte "sommerkropp"bilder av meg selv, og det er vel mest fordi jeg selv synes jeg var så bra i fjor, når jeg hadde muskler, pupper, rumpe osv.. Nå har jeg ingen av delene, haha. Eller jo, men jeg har trent og spist helt feil, så istedenfor å gå opp i vekt (muskler) så har jeg fått lav fettprosent og rumpa mi har blitt skeiv (ja i know, hva faen, hvordan trener jeg bort det liksom. Den ene siden er skikkelig fast, ikke den andre - how did that happen!?), gått ned en cupsize og lårene mine som før var KUN muskler er nå.. ja, det motsatte, haha. Men det er greit da, er jo min egen feil.

Må slutte å løpe ute og kun gjøre styrke på rommet igjen, spise litt mer osv, så skal det nok gå bra. For meg som er naturlig veldig tynn så er det ikke så veldig lett, fordi det er jo et "problem" det også, å være spinkel liksom! Men men..

Men ja, folk kan ikke akkurat klandre meg for å være usikker. 30 000 mennesker ser på meg, og dere kan jo tenke dere presset noen føler for å f.eks legge ut et bilde på face der rundt 300 venner ser det. Det kan ikke sammenlignes med det her engang.

Well well, det jeg har på meg er nytt og jeg liker det veldig godt, sykt herlig stoff! Kan kjøpes på DENNE nettsiden. 

"If your idea of a role model is somebody who's gonna preach to your kids that sex before marriage is wrong and cursing is wrong and women should be this and be that, then I'm not a role model. But if you want your girls to feel strong and intelligent and be outspoken and fight for what they think is right, then I want to be that type of role model, yeah." - Megan fox


aaaaaangst

Kommenter her

Halla.

Håper ikke jeg er den eneste her i verden som har den der trangen til å utsette ALT til siste minutt? Siden blogg er min jobb og jeg får sponset ting, så pleier jeg å sette opp en liste med hva jeg skal skrive om i hvilken rekkefølge (KUN om jeg er fornøyd med produktene, så klart). Den listen har blitt kraftig nedprioritert ettersom jeg har vært i Oslo, men nå tenkte jeg at jeg må ta meg sammen å få skrevet om de tingene der. I dag skulle jeg skrive om bikini/undertøy, og tenkte å ta bilde av meg selv med bikinien på ute i sola. I dag bestemte jeg meg for å ENDELIG gjøre det og gjett hva - dårlig vær ute, så det ville vært en smule kleint og ikke minst rart. Men jeg MÅ jo blogge om det i dag!

Så tenkte jeg "ja, jeg kan jo ta bilde av meg selv i speilet med det på, så ser man hvordan det ser ut" og så tenkte jeg at det ikke er så rart, det er jo mange andre bloggere som gjør det. Men gjett hva? Jeg tør faen ikke. Hva skjer? Før var jeg sånn "stille opp på bloggen i bh og string, hehe null problem" mens nå tør jeg ikke. Litt for tynn her, litt for tjukk der, et strekkmerke her +++. Dere skjønner? Gud, når det ble det sånn her!?

Jeg tror at jeg - sånn generelt - ikke kunne ha vært så lettkledd og utfordrene på blogg nå som det jeg var før, men jeg vet jo at jeg "må"blogge om slike ting noen ganger også siden sommeren er her. Undertøy og bikini kan gå greit, men bare om jeg "må". Og så synes jeg det er veldig rart at folk skal klikke helt om man viser seg i undertøy mens i bikini da går det greit liksom. Hva i alle dager er forskjellen? Bikini er jo til og med mer "drøyt", og push up? Er det det som er forskjellen? Såfall må dere legge bikiniene fra Victoria Secret på hylla, der er det like mye push up som i en pushup bh, så og si.

Preview.
videoblogg - spørsmål

Kommenter her

Hei, nå er jeg hos Lisa og vi har fullt opp med å passe på lillebroren hennes som er 6 år og ALDRI blir tom for energi..  Han er søt og min lille kjærlighet, fikk til og med et kyss hos han tidligere som ble fanget på kamera, haha! Kommer ut på bloggen senere, var veeeeeeeeeeeeldig romanisk ♥ 

Laget en videoblogg før jeg dro dit ettersom jeg har en god del spørsmål til dere angåend hove, så setter veldig pris på omdere som har vært der kan se den og komme med tips! Forteller også på videoen hva jeg har gjort i dag og skal senere. Love yooou!

 

noen tips!

Kommenter her

Som dere kanskje og forhåpentligvis har merket, så prøver jeg å holde bloggen min unna så mye reklame som mulig - jeg vil ha deres tillit slik at når jeg først reklamerer for et produkt så er det noe jeg kan gå god for og stå bak uansett! Derfor tenkte jeg nå å tipse dere om et par ting fra makestyle.no som jeg virkelig elsker. Favoritter! Produktene er sponset ettersom jeg har sammarbeid med makestyle, men dette er mine meninger og jeg får heller ikke betalt for å omtale produktene positivt. 

1. Sminkevesker fra Lulu's.

Som dere ser har jeg tre sminkevesker fra dette merket i forskjellige størrelser og jeg elsker dem alle! Kommer vel neppe som noe sjokk på noen at den rosa er min absolutte favoritt? Noen av de er også i "penalstørrelse" så jeg har brukt de som penal også, lett det fineste penalet i klassen min i alle fall, haha. De kan brukes som sminkeveske, pengebok, penal.. Uansett, og veldig bra å ta med seg på fest fordi da kan man bare slenge alt sammen oppi der! Prislappen er ikke så alt for ille, og de holder lenge! Den rosa har jeg hatt i snart 1 år og man kan ikke se tegn til at den er brukt engang. Alle sminkeveskene til makestyle finner dere HER Krølltang - georgeous curl wand

Denne fikk jeg rett før jul tror jeg, og brukte den første gang på julaften - der etter på nyttårsaften - og jeg fikk så utrolig mange komplimenter fra dere på krøllene mine! Jeg synes denne er veldig lett å bruke, og for meg som har extensions funker den spessielt bra. Hadde glemt den i Oslo sist gang jeg var der så fikk den nettopp tilbake, og ble så glad! Brukte i mellomtiden GHD til å krølle med og det kan ikke sammenlignes engang. Den blir varm på maks 10 sekunder, og man trenger bare å holde håret rundt krølltangen i 5 sekunder før man har fått laget fine krøller. Jeg bruker heller ikke hårspray på krøllene etterpå, og etter 13 timer på operataket var enda krøllene like fine! Eneste negative er at det er litt lett å brenne seg ettersom det ikke er noen "beskyttelse" rundt krølltangen, men man får fort teken på det og jeg brenner meg aldri lengre, men gjorde det en del i starten. 

Jeg er langt ifra den eneste bloggeren til å elske denne, blandt annet fotballfrue er fast bruker. Hun ser jo aldeles nydelig ut, så det er jo ikke helt feil! Den ser veldig kul ut på toppen av alt, noe som ikke akkurat er et minus. Den koster 599 kr og kan kjøpes HER 
 

Men så må jeg nesten vite fra dere, hva synes dere om at jeg skriver slike anmeldelser av produkter? Er det utrolig booooooooooooooooring, eller er det noe dere liker å lese om en gang i blandt? 

venuspassasjen

Kommenter her

I går kjørte jeg, Anne-Sofie, Martin og Adrian rett og slett et par mil for å se en liten prikk på sola. For meg var det mest noe jeg ville gjøre fordi jeg aldri kommer til å se den lille prikken igjen, og så ville jeg gjøre det for Anne-Sofie som ble helt oppgira og satt å hylte i bilen når hun så den lille prikken. Søting ♥ Vi hadde slike glass man så igjennom for å se bedre og da funket det ganske greit, pluss at vi møtte en mann som hadde en helt syk kameralinse så når vi fikk se inn der så vi det skikkelig godt!
For en gangs skyld var det faktisk litt greit å bo i nord-norge, fordi her kunne man se venuspassasjen fra og med klokken 00 til i 06tiden om morningen, mens andre i sør ikke var like heldige.. 

Og ja, så falt Anne-Sofie i havet med alle klærne på, tror aldri jeg har ledd så mye før, jeg og de andre knakk HEEELT sammen. Syke greier, årets første svømmetur! 

Fikk dere sett venuspassasjen? Om ikke, synd for dere - den sjangsen kommer aldri igjen i vår levetid mohahahahahhaha.

Aner ikke hvorfor, men dette bildet minner meg om løvenes konge.Fancy glass vi måtte se igjennom..

Kveldens mysterium - er det en mann eller fyrtårn? Fant ut nå at det er fyrtårn eller noe, haha."Ta bilder av at vi leke titanic" herregud........Og så fikk jeg denne fine beskjeden når jeg kom hjem.. 
tankespinn

Kommenter her

Jeg sovnet ikke før halv 8 i morges ettersom hodet mitt var fylt mad tanker, jeg planla et sinnsykt bra blogginnlegg i hodet men tror dere ikke jeg har glemt det nå? Typisk.. Men kan oppsummere det kort med et sitat fra fantastiske, avdøde Kurt Cobain som har vært min "gud" siden jeg var 10 år - "I would rather be hated for who I am, then loved for who i'm not". Jeg tror jeg må tatovere en quote av han fra kroppen eller en sangtekst fra Nirvana engang, fordi det har virkelig hjulpet meg igjennom mange tider. Det hadde dere neppe trodd, nei.. Tror det blir "come as you are" eller "lithium" på armen, mest sansynlig den siste! Blir sykt bra og gleder meg utrolig mye. Nok en gang, jeg er så utrolig glad for at jeg er meg og står opp for hva jeg mener hver jævla dag. Som pappa kalte det " det du opplever nå er prisen for å være ærlig". Og det er verdt det. Folk MÅ forstå at et forbilde kan være så mye, selv om Kurt Cobain er et forbilde for meg så betyr det ikke at jeg skal skyte meg selv i hodet mens jeg er rusa på heroin som han gjorde - og jeg elsker Miley Cyrus også, men det betyr ikke at jeg skal konvertere til kristendommen og røyke salvia fra en bong mens jeg filmer meg selv. Folk, altså. . .

Jaja, i natt skal vi i alle fall se på venuspaserringen og gledet meg egentlig sinnsykt helt til jeg fant ut at alt man ser er en liten prikk som kommer forbi solen. . Wow liksom, kunne like gjerne vært en flekk på solbrilleglasset eller i kameralinsa, whatever. Men blir koselig å være sammen med venner å gjøre noe sosialt ♥ Skal dere se på den? Såfall noen som vet hvilke briller man må ha? Tenkte å kjøre dobbel solbrille.

Noen bilder fra i dag:

Sortert sminke:konkurranse - extensions fra luxushair!

Kommenter her

Hei dere! Sitter nå å gjør litt bloggjobb og i den anledning har jeg en liten gladnyhet til dere. For noen dager siden bestilte jeg clips fra luxushair, men jeg bestilte platinablonde ettersom jeg trodde jeg skulle farge håret - noe jeg ikke fikk lovt til hjemme. Derfor har jeg nå to pakker med hår i fargen #60, den lyseste, og jeg trenger det ikke. Hver av pakkene er 180 g og i 65 cm (dere kan se produktet mer tydelig HER).

Jeg trenger som sagt ikke håret, derfor trekker jeg nå TO vinnere som hver får en av pakkene! Kriteriene er ikke så mange, men husk på at håret er blondt så du bør helst være blondine for å delta med mindre du planlegger å farge håret. Dette er jo også en super bursdagsgave! Alt du trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget med emailen din + du må like luxushair sin facebookside HER. Lykke til, trekker vinneren i overimorgen ♥

"vær deg selv"

Kommenter her

Er det noe jeg virkelig har fått merke de siste dagene, er hvor utrolig fort folk snur seg etter strømmen. Jeg får hele tiden høre at jeg må "være meg selv", og at det er så unaturlig at jeg bruker extensions, løsvipper osv. Det de ikke skjønner er at jeg er jo meg selv. Det er denne stilen som jeg synes er fin, jeg blir LYKKELIG av å pynte meg, krølle håret, sminke meg. . . Ja, noen må jo være sånn også. Folk må begynne å bry seg mer om seg selv, og tenke på at utseendet ikke definerer en person. Jeg har fått høre de siste dagene fra voksne mennesker som jeg bryr meg om at de er flau over meg og hvordan jeg ser ut. Det varmer, virkelig.. Så ja, jeg har det vanskelig nå.

Må blogge mer senere. Takk gud for snill familie og venner <3 Stay strong, folkens! 

dipdye?

Kommenter her

Det har jo blitt utrolig populært med dipdye av håret, og jeg har to gode venninner som nettopp har gjort det mitt sitt eget hår (det kan dere se HER) For dere som ikke vet hva dipdye er, så er at man farger håret sitt helt nederst i tuppene, de aller fleste farger det enten rødt eller helt lyst. Og jeg er personlig alt for feig til å prøve dette, men jeg har sett på nelly at de har sprayfarger man kan kjøpe? Jeg tenkte det kunne vært litt gøy å prøve, haha! Noen som har erfaringer med det?

Det koster 49 kr og kan kjøpes HER på nelly. Jeg tror jeg må gjøre det! 

Disse her synes jeg var ganske fin med dipdye, men man må liksom ha den stilen også. Så en full, harry blondine i går i oslo med platinablondt hår og rosa nederst, det var NOT HOT for å si det sånn, haha..

Tumblr_m4xuyxio2k1rvah6ao1_400_large

Tumblr_m50uax06tp1qg2w8yo1_500_large

Tumblr_m4dgrdbblq1rs6d3ho1_500_large

Prøvde å redigere bilde av hvordan jeg ville sett ut med det nå..

Haha, ikke fint! Tror det passer best til ensfarget hår, sånn som dette:

Vi får se, jeg skal jo farge håret mitt platina i løpet av uken haha! Begynner prosessen i morgen!:-) 

Har noen av dere dipdye i håret? Er såfall interessert i å se om dere har bilder osv, så link gjerne til blogg / bilder osv! 

 

 

Hvil i fred

Kommenter her

Jeg gråter. Dere vet hun som spilte Karen i frustrerte fruer, hun som døde i den siste episoden? Nå har hun gått bort i virkeligheten også. Det er så trist, og samtidig litt symbolisk, at kort tid etter hun døde i serien så døde hun i virkeligheten også. Hun hadde lungekreft, og jeg synes det er så utrolig sterkt at mens hun var syk klarte hun uansett å spille inn serien. Hvil i fred!

Den vakreste scenen i verden fra frusterte fruer, som også betyr veldig mye nå. Utrolig sterkt! Synes alle frustrerte fruer fans kan tenke litt ekstra på det i dag, jeg har tross alt fulgt med det her hver tirsdag siden 2004... ♥

sminkefri start

Kommenter her

Hei! Våknet sykt sent i dag, men skal si at det var godt å sove ut. Hadde så mange rare drømmer, drømte blandt annet at jeg drev å tok steroider og melanotan i hovedpulsåren og slikt? Sykt ekkelt, haha! I dag drar vi hjem til Harstad og jeg har ikke lyst overhode. Vil ikke hjem, men gleder meg til å se bestevenninne mine igjen da ♥ Og så er jeg FORBANNET på lillesøsteren min nå som har tatt mye av klærne mine mens jeg har vært borte, jeg er sykt egoistisk på klær siden jeg bruker mine egne penger på alt og hvert plagg betyr mye.. Har ikke telling på hvor mange ganger ting har blitt borte fordi jeg har vært for snill å lånt det bort.. No more, haha! Noen andre som har det problemet med sine klær? Jeg skal få meg lås på rommet. aldri at noen skal få ta noe derifra igjen. 
Vinn biletter til Rihanna!

Kommenter her

Jepp, nå har jeg klart å fikse noe SUPERBRA til dere, woho! Rihanna spiller på kollenfestivalen i oslo (ved holmenkollen) og RIhanna spiller den 29 Juni! Jeg ville veeeldig gjerne dra selv, men jeg er på Hove da, så derfor må jeg gi bort de to bilettene jeg fikk. Håper jeg klarer å glede noen med dette! 

Alt dere må gjøre er å kommentere dette innlegget med emailen deres, og så like fanpagen min på facebook HER. Husk, kommenter DETTE innlegget, ikke på fanpagen. da blir det bare rot! Om dere allerede har likt fanpagen fra før av så er det no biggie og dere trenger kun å kommentere her, seff. Men blir å sjekke at vinneren har likt siden. Lykke til!

Min favorittsang med Rihanna er farewell! Hva er din?  Hun er skikkelig min type som person tror jeg! 

399071_337679539632222_168545346545643_843858_128671824_n_large

jeg er flink

Kommenter her

Nå har jeg kommet hjem fra byen, vi har vært der i mange timer og jeg har ikke brukt NOEN unødvendige penger, woho! Måtte jo kjøpe meg piercing for om ikke gror det igjen, men elles - nada! Når jeg spiser mat ute blir jeg spandert på, haha. Og når vi snakker om mat, vi var på fridays og han servitøren der var så kjekk at jeg måtte bare si det til han, vi fikk skikkelig god tone og han spurte meg om bloggen osv. Helvette at han drar hjem til sverige i morgen da, haha! 

Og forresten, jeg har en god nyhet. Hva sier dere om jeg sier at dere kan vinne biletter til Rihanna senere idag på bloggen min? Følg med ♥

 

Forresten så har jeg fått et sinnsykt stort munnsår som går både på innsiden og utsiden av overleppen, ligner litt på herpes..? Noe jeg ikke tror det er, haha. Anyways, den ene siden av leppen har hevet seg til det dobbelte og jeg ser ut som en idiot, noen som vet hva som kan hjelpe? Er ikke superkeen på å vise leppa nå, ser jo ut som dolly duck..

Fin ettervekst, jeg må til frisør ASAP.

Her ser man det litt.. Har køddet litt på diverse nettsider om at det er restylane men det er det ikke haha, jeg er jo 17 år. Overleppa mi er vanligvis mye mindre enn underleppa og jeg synes IKKE dette er noe fint. HELP MEEE. 

 

jeg får lovt til å blogge!

Kommenter her

Hei dere<3

Hele greia i går var at når mamma og pappa skal "straffe" meg for ting jeg ikke får lovt til så truer de med å slette bloggen, og det kan de gjøre siden jeg er under 18 år. Da blir jeg jo selvfølgelig veldig lei meg og stressa og i går trodde jeg de skulle gjøre alvor av det, men etter prat idag har vi kommet fram til at jeg på visse betingelser får lovt til å blogge! Kommer nok ikke til å være like "drøy" blogging nå som før, men blogging er blogging, right? Håper noen ble glade nå, det er i alle fall jeg!

Men ja, i går på konserten til pitbull (jeg var der bare i 15 minutter) så klarte jeg å miste piercingen fordi jeg hoppet opp og ned, så nå trenger jeg virkelig noe nytt! Noen tips til hvor de selger piercinger i oslo som man kan ha i navelen? Takker på forhånd, jeg klarer ikke å være uten! Har en SYKT morsom video fra konserten i går hvor jeg klikker helt fordi noen står å beføler meg på rumpa, haha.. Kanskje jeg skal legge den ut?

Uten piercing :(
slutten.

Kommenter her

Hei. 

Det kan hende at dette blir det siste innlegget på bloggen min. Det er utrolig trist synes jeg, og jeg er veldig lei meg for det, men jeg har mest sansynlig ikke noe annet valg. . .  Og jeg tror aldri jeg har vært så her lei meg før. Det er ikke sikkert, men bare i tilfelle,så tenke jeg å skrive et innlegg sånn at dere vet hvor mye dere har betydd for meg!

Jeg har lagt hver dag i over 1 og et halvt år ned på denne bloggen, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg alltid har gjort mitt aller beste for at dere lesere skal ha en bra blogg å gå til her, jeg har gjort alt for at dere skal være fornøyd og jeg har prioritert bloggen over stort sett alt - forhold, venner, familie.. Og jeg har glemt meg selv litt, kan man si. Glemt det som virkelig er viktig. Jeg har ikke godt av det, får jeg høre. . . Og, om det er tifellet, så har jeg ikke noe annet valg. Men jeg er glad jeg kan si at jeg alltid har vært meg selv 100%, jeg har vært ærlig med dere og gitt dere så mye som mulig.

Jeg er utrolig lei meg nå, er helt nede, og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg eller hva jeg skal gjøre. Men jeg setter utrolig stor pris på alle positive kommentarer som har blitt langt igjen her, alle mailer dere har sendt meg med hemmeligheter og for at dere har hatt så stor tillit til meg. Jeg setter pris på alle som har jobbet for å spre bloggen min videre, de som har kommet bort til meg på gaten for bilde eller autograf og de som virkelig har dedikert seg for at bloggen min skal være bra. Jeg elsker dere, og jeg kommer alltid til å huske denne perioden av livet mitt som noe bra, og noe som har gitt meg mye! Gud, jeg håper ikke dette er slutten. . . Dette betyr jo ALT for meg, og jeg har endret hele livet mitt for det. 

Sophie.

Gammelt bilde. 
 

pitbull snart!

Kommenter her

Hei alle sammen! Har vært og hentet Stine Mari på Oslo sentralbanestasjon, jeg hentet henne allerede klokken 9 så vi har vært en stund i byen for å si det sånn.. Jeg har drukket så mye smoothie at kroppen min sikkert består av det! Den på la baguette med mango og annanas smaker himmelsk, dere bør prøve den om dere har sjangsen. Jeg har peiling på smoothie, og den var fantastisk!

Dette har vært en helt fantastisk uke for meg, tenk på alt jeg har opplevd! Og i dag skal jeg se pitbull live i oslo spektrum klokke ni! Skal oppdatere dere under konserten og selvfølgelig etter slik at dere som ikke fikk komme dit får med dere så mye som mulig. Er ikke så fan av pitbull heller men det er jo sykt bra partymusikk så blir noen drinker her først før vi drar dit. Om dere møter meg senere kan det godt hende jeg er litt på en snurr (beruset haha) men det er greeeeeeeeeeit! Jeg gleder meg aller mest til å høre Hey drop it to the floor, back in time (om den kommer) og give me everything! Er veldig spent på å se hvordan det blir, har ikke funnet noen spilleliste på internett enda så det blir en overasskelse.  Skal noen av dere på Pitbull, eventuelt har dere lyst til å dra? Skal jeg prøve å få filmet litt inne på konserten?

Nå skal vi se americas next top model og slappe av, godt at en av mine beste venninner er her nå ♥