hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

juni 2011

En stoooor klem til dere!

Kommenter her

Nå har jeg nettop kommet inn døren her hjemme, jeg har vært sammen med Mariell, Charlotte, Isabel-Mari og Stine Mari! Vi gjorde ikke så mye, alt jeg vet er at jeg er så sinnsykt sulten at jeg kunne spist hva som helst. Har akkurat slengt en pizza inn i ovnen og gleder meg sykt til å spise. Haha, her snakker vi å enten ha for få gleder i livet, eller å rett å slett elske mat for mye! 

Tenkte å sende en takk til dere for at dere er så snille mot meg, selv om jeg har fått mange stygge kommentarer har faktisk denne bloggen gitt meg tro på det gode i mennesket - for herregud så positive og glade mange av dere er,HELE tiden! Forsvarer meg når jeg ikke fortjener å bli forsvart, sender støttende ord og fine komplimanger.. Jeg er helt målløs! Dere er verdens beste, I love you all! Og så må jeg påpeke en ting på slutten til alle haters : jeg kommer aldri til å endre mitt utseende for å bli tatt mer seriøst? Jeg tror på at det indre har liten sammenheng med det ytre, og at jeg kan bevise at uansett hvordan man ser ut eller hvor man kommer fra eller hvordan bakgrunn man har, så kan man ha tilstrekkelig med IQ. Så ikke prøv, engang. I am me! 

Jeg var desverre den eneste som ville stille opp på bilder idag. Kødda jeg var egentlig alene har ingen venner:PPpP


jeg skal fortelle dere noe hemmelig...

Kommenter her

Jeg så på heddainusa.blogg.no at hun hadde et innlegg der man kunne skrive en komentar anonymt (eller ikke, om man foretrekker det) om en hemmelighet man har. Jeg synes det var en god ide, godt å få ut noe man har holdt på lenge. Så her kommer noe jeg aldri har fortalt til noen før:
Hver gang jeg møter noen for første gang tør jeg ikke å snakke, nettop fordi jeg er redd de skal synes jeg er dum. Jeg vet hvilket inntrykk folk har av meg, og hva de forventer, så jeg er så redd for å forsterke det inntrykket. Jeg blir nervøs og kvalm når jeg skal snakke, og føler at alle tenker " faen kor dom ho sophie e, æ skjønte det". Noe som har resultert i at jeg har blitt veldig sjenert og innesluttet sammen med nye mennesker.. Jeg er veldig lei meg for det, for jeg vet jeg har mye å komme med. Jeg tør heller ikke å rekke opp hånden så mye i timen i frykt for å ta feil, folk forventer liksom at jeg sitter inne hele dagen å leser bloggen til kissie å ser meg i speilet. Det er så mye lettere å være den folk forventer, og den folk vil jeg skal være. Når sannheten er at jeg får illustrert vitenskap og illustrert historie i posten og har discovery som favorittkanal. Det hadde dere vel ikke trodd? :) Deres tur, fortell en hemmelighet! 


Hva skal man gjøre på en dag som denne..?

Kommenter her

Om man ser bortifra å ligge i sengen å se på serier.. som jeg har gjort hele dagen. Eller rettere sagt, jeg har sett ut en sesong med sex og singeliv! Haha. Men hva skal man gjøre en dag i sommerferien når været suger? Har dere noen tips? litt mer personlig

Kommenter her

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av en slags kollasj jeg har laget som henger på rommet mitt. Det er en stund siden jeg har rørt denne veggen, men er alltid like koselig for meg å titte bort på den. Tenkte kanskje det ville vært gøy for dere å se også! 

Et brev jeg fikk hos en vennine for to år siden, kjempesøtt!
Meg i åttendeklassen. Neida, jeg var vel rundt 3-4 år gammel! 

Anne-Sofie skrev på dette da vi var 11 år, vi ble uvenner rett etterpå så jeg hvisket ut alt det andre hun hadde skrevet, men overså akkurat dette. Haha! Meg og verdens beste mamma Hahaha meg og stine, husker jeg syntes begge disse bildene var så fine og jeg husker jeg sa" skjønne ikkje koffør ikkje æ e populær på skoln".... Jeg ble mobbet på den tiden og kan vel egentlig se hvorfor.
Liker dere når jeg viser fram slike ting eller er det bare noe jeg skal droppe i framtiden? Godt å vite hva dere liker å lese om! bestfriends forever liksom!

Kommenter her

Kom akkurat hjem! Ble en sløvekveld som vanlig, dere vet sikkert hvordan det er! Men godt å ha Stine Mari hjemme i alle fall, har kjedet meg litt mens hun har vært borte..
Men jeg kan fortelle litt om hva vi gjorde! Vi brukte en time på å bare snakke gossip og oppdatere hverandre på hva som har skjedd de siste dagene, før vi tok bena fatt og gikk til butikken og handlet inn litt barnemat og godteri. Vi dro tilbake til Stine-Mari og så på film mens vi spiste, det var utrolig koselig! Filmen vi så heter beastly og jeg anbefaler den til alle, skuespillere som blandt annet Mary-Kate Olsen og Vanessa Hudgens er jo ikke feil! Dere kan se traileren her

Noen bilder: 


Her smiler jeg med tennene for dere som var interessert i å se det.. Tror jeg danser eller noe også på dette bildet, haha
 

fiksfiksfiks

Kommenter her

Nå holder jeg på å fikse meg ettersom jeg skal til Stine-Mari nå, trenger litt kvalitetstid! Hun har vært hos moren sin som bor i en annen by, men heldigvis kom hun hjem igår! Kommer til å bli så godt å treffes igjen ♥ Jeg skal gjøre noen ærender før jeg drar dit som å kjøpe litt godteri og dra innom Lotte med noen greier, men vi blogges i alle fall når jeg kommer hjem! 

Og jeg har på meg shorts, så slipper dere å mase om det... skal ta på meg jeans før jeg drar. Men jeg må bare få sagt en ting, haha. Jeg hater å ha på meg jeans, bukser osv. Det er så utrolig stramt og vondt synes jeg, noen enige? Så går så lite som mulig med bukse, hjemme i alle fall! .. jo mindre å kle av seg jo bedre, jeg er jo sååå hore lissom:PppPpP


en ting dere kanskje ikke visste om meg..

Kommenter her

... Jeg er utrolig klomsete! Nevn et sted og jeg har snublet der, nevn en ting og jeg har mistet den i bakken, og slik kan man bare fortsette. Jeg snubler, jeg ødelegger, jeg knuser.. Så er faktisk et mirakel at jeg enda har kamera i behold og ikke minst - iphonen. Om man er en klumse så er vel en slik telefon det verste man kan ha!

Jeg bestilte meg for en stund siden dette dekselet herfra , var det ikke fint? Nå får jeg i alle fall litt støtte på telefonen min, i venten på iphone 5 som kommer om en stund.. Eller skal jeg bare kjøpe iphone 4? Noen som vet forskjellen på de to? 

Og så tenkte jeg bare å informere om at de som har meldt seg på konkurransen og har kommentert stygt her på bloggen tidligere ikke har sjangs i havet til å vinne. Det er tilfeldig trekning, men enkelte får bare som de fortjener og blir ikke regnet med.  Beklager, men jeg har i.p adressene deres! ;) Og nå har jeg navnene dere også..

 

dreaming

Kommenter her

Godmorgen! 
Hadde en ganske rar/dårlig start på dagen idag. Drømte at jeg lå å sov sammen med kjæresten min, så føltes utrolig rart å våkne opp. Alene. Drømmen var så sinnsykt tydelig og ekte så ble faktisk litt redd når han ikke var her, haha. Men nok om det! 
Heldigvis har jeg verdens søteste bamse til erstattning enn så lenge! 

 

konkuranse til dere!

Kommenter her

Siden dere er verdens beste blogglesere og siden jeg har vært verdens dårligste blogger i det siste har jeg bestemt meg for å dra igang en konkuransse til dere! Og produktet dere kan vinne er et jeg selv er veldig stor fan av.. Dette er virkelig et fantastisk hårprodukt som lukter godt, og faktisk fungerer! 

Som dere vet er jeg fast bruker av extensions og har bleket mitt eget hår utrolig mye, derfor er jeg helt avhengig av et produkt som får håret til å føles som nytt igjen. Dette gjelder spessielt extensions, er ikke helt enkelt å få dødt hår til å se livlig ut! Jeg har brukt morrocan oil i en god stund nå, til vanlig har jeg kjøpt det hos frisør men har funnet det billigere på denne siden. De har jeg også bestilt fra nå, og jeg bestilte en ekstra som jeg kan gi ut til en av dere! En flaske har en verdi på 299, men scandinavian breeze har nå et tilbud der du kan få to stk for 399 - når jeg er hos frisør betaler jeg 399 for bare en! Det kan de av dere som ikke vinner skjekke ut...

Alt dere må gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innleget, så er dere med i trekkningen! Husk å skriv eposten deres, vinneren blir kontaktet via mail. Lykke til :) Jeg trekker vinneren om en uke, altså 6. juli.

 

fressssssssht

Kommenter her

Jeg våknet først nå, og jeg må bare få si at det føles utrolig delig å sove så lenge! Det er også ryddig på rommet mitt, noe som også er utrolig herlig å våkne opp til. Nå ligger jeg bare i sengen sammen med hunden min og koooser, hun er verdens søteste! :)

Nå skal jeg se litt på sex and the city! Og i kveld kommer det en konkuranse! ♥


You Can Brush My Hair, Undress Me Everywhere

Kommenter her

 FML.  Har ikke så mye mer å si enn akkurat det. Kommer tilbake i morgen, dere er best ♥ ukens svar på spørsmål

Kommenter her

Snart må jeg begynne å rydde på rommet, orker ikke få å mer kjeft hos mamma og pappa på grunn av alt rotet her, haha.. Så skal bruke hele dagen på å rydde!  Har foresten tenkt til å begynne å svare på spørsmål hver Mandag, så her kommer svar på noen komentarer! Jeg bruker også å svare dere litt i kommentarfeltet men kanskje ikke alle får det med seg.

dritt fin kjole ? hvor er den fra ? :) ("kvelden igår" innlegget) 
Takk! Den kjolen er fra bikbok, og den er en vennine sin. 

kan du ikke legge ut bilde og skrive litt om kjæresten din og deg? :) virker ikke som om dere er ofte sammen! :)
Hehe oj! Jo vi er sammen veldig ofte, men jeg har sagt før at jeg ikke vil at han skal være så mye på bloggen så derfor skriver jeg heller ikke så mye om han. Det er ikke for å være slem eller for å sjule noe for dere, men det er bare det at mange blogglesere har en tendenes til å skulle prøve å ødelegge, og det er jeg så sinnsykt redd for at dere aner ikke. Vil ikke miste han.. Men det kommer sikkert etterhvert, han er jo en del av hverdagen min så er ganske vanskelig å la være! 

Kan du ikke komme oftere med videoer?
Joo, jeg har veldig lyst til å videoblogge ofte, men nettet her er så tregt at det tar helt seriøst over et døgn å laste opp en KORT videoblogg.. Det er så masse styr og jeg må vie en hel dag til en videoblogg, er ikke så ofte jeg har tid til det, beklager!

kan du få formspringen tilbake?:D
Nei jeg tror nok at jeg holder meg til blogg, hehe! Folk har nok tilgang på mitt privatliv via her. 

når skulle du ha må gjøre videoen? :(
Jeg beklager så mye at det ikke har blitt noe av, men det avhenger ikke bare av meg men også den andre personen. Noen andre som melder seg frivillig til å gjøre det med meg!? Neida, men vi får se om Stine(haawt) kommer opp til Harstad, kanskje jeg og henne kan gjøre noe sammen.  

Well well, nå må jeg rydde det rotet her... Skjønner ikke hvordan det har blitt SÅ ille,huff! Kan legge ut bilde når jeg er ferdig..Den beste i verden

Kommenter her

Kom nettop hjem fra Anne-Sofie, vi har sett på en film som heter The time travellers wife ( anbefales) også har vi snakket og kost oss. Det vanlige, med andre ord! Anne-Sofie er virkelig verdens beste vennine, jeg unner alle å ha en som henne. Hun er helt unik, vi har vært bestevenniner i 16 år! Er godt å vite at jeg har hatt en vennine hele livet, og en som kommer til å være med meg gjennom resten også ♥

Og beklager om dere føler jeg klager mye på bloggen, jeg skal skjerpe meg.. Dere må forstå at jeg er menneskelig og tar det til meg når enkelte kommenterer dritt, jeg må bare lære meg at jeg ikke kan gjøre alle fornøyde.. Jaja! Håper alle har hatt en fin dag og nyter sommerferien og jeg setter utrolig pris på at dere leser bloggen! Uansett om dere er slemme eller snille, hehe :)

Vi satt bare her å leste illustrert vitenskap, visste ikke at vi tok bilde lizoooom :PppPpP

iq-filter for dere idioter

Kommenter her

Noen ganger gruer jeg meg faktisk til å gå inn på bloggen for å se hva dere har komentert. Men noe som irriterer meg er faktisk når dere begynner å krangle å diskutere ting i kommentarfeltet, ting dere ikke har peiling på eller noe med å gjøre. Derfor har jeg nå lagt inn enkelte ord i kommentarfilteret som legges til godkjenning før de publiseres. Her har dere en kort liste slik at dere vet;

97. silikon. pupper. bh. bryn. tegneseriefigur. brunkrem. venn. vennine. vennina. the grudge. pedo. barbie. dum. flaut. flau. bimbo. stygg.feit. fæl. grusom. not. ekkel.

Kjenner jeg enkelte av dere rett klarer dere vel å snike inn noen av disse komentarene uansett - men nå har jeg i alle fall gjort det litt vanskeligere for dere, så får vi se om de blir godkjent eller om dere bare kaster bort tiden.;)

Vedder på at det klør etter å skrive noe slemt etter å ha sett disse to bildene av meg og Anne Sofie? 

HAHAHAHAHHAHAHAH. Litt selvironi må man jo ha...kvelden igår

Kommenter her

Først har jeg våknet helt opp og føler meg klar for en ny dag! Kvelden i går var helt okei, det beste var nok jentevorsjet på starten. Kommer kanskje ut en film derifra senere, om dere er interesserte i å se mine dansemooves!

Her kommer noen bilder:


Haha, Mariell koser seg med babymaten sin! Så jeg er ikke den eneste, med andre ord.Fine bursdagsbarnet Charlotte! 

Mariell og Martineuuut!

Kommenter her

Hei og beklager for så latterlig dårlig blogging idag, men har stresset fram å tilbake med farging av ettervekst, byen, fikse meg, fikse neglene.. Ja, dere som er jenter skjønner vel for et stress det kan være! Men nå drar jeg ut med jentene, jeg har med meg speilrefleksen så mange bilder kommer i morgen. Vi snakkes, og ikke glem at dere er nydelige!Spotify listene mine:

Kommenter her


Party/trenelista som jeg har lagt ut før: her.
Feelgood lista med musikk jeg slapper av til: her
Og sist, musikken når jeg trener på strippestangen, haha! her 

Legg igjen dine beste spotifylister, så kankje jeg subscriber! Gratulerer med dagen!

Kommenter her

I dag har Charlotte, besteveninna mi, bursdag! Vet ikke helt hva vi skal finne på senere idag, men noe må jeg jo finne på for å gjøre dagen hennes bra! 
Snart skal jeg farge etterveksten ettersom sist gang jeg gjorde det ble det gult/orange (!!!), jeg skal også gjøre andre ting for å pleie utseendet som å lakke neglene, ta ansiktsmaske osv. Ellers har jeg fått en hentemelding om en pakke på posten som jeg ikke aner hva er, spennende! 

dreamteam

Kommenter her

Jeg kom akkurat hjem fra Anne-Sofie! Vi har spist, snakket og sett på filmen Charlie st. Cloud. Så den ikke ferdig ettersom jeg var så sinnsykt trett og ikke klarte, men jeg felte noen tårer allerede 10 minutter inn i filmen.. Så for dere som liker sånt anbefales den!

Her kommer noen bilder:

Ikke gjør narr av trutmunnen min pliiiz:PpPpPP blir så sykt lei meg da buhuhuhu

born to be somebody

Kommenter her

Nå drar jeg til Anne-Sofie!  Vil tro at jeg blir der en stund, så vi får høres i kveld når jeg har kommet hjem! Var meningen at vi skulle på tivoli i dag men så ble ikke det noe av.. 
Er litt kjipt at været suger, kan det ikke bli fint vær snart? :(

Og slapp av, har ikke på meg dette nå. Bildene er ifra inatt!

videoblogg svar på spørsmål

Kommenter her

Den ble stoppet lenge før den skulle fordi kameraet var helt mongoklikk, så her kommer et siste svar jeg føler vi kan ta med: Hvor fikk jeg tak i strippestang? Jeg søkte rundt på nettet for å finne en jeg ville ha, den er av merket xpole ( mer enn det sto det egentlig ikke på pakken) og jeg kjøpte den hos en jente som hadde fått den i gave og ikke ville ha den selv! Fant ingen nettbutikker som selger til Norge. Den kostet aaalt for mye kan man si, hehe.. Satser på at det blir verdt det! 

Og lesere, slutt å bruk meg som google! Om dere lurer på aldersgrenser på ting, priser ++, så finner dere det på google, slutt å hat meg fordi jeg ikke gidder å svare en hver person som spør når man kan finne det ut på andre måter. Takk!! :)

 Ps; Nå går det ikke å kommentere noe som har med silikon å gjøre uten at kommentaren blir sendt til godkjenning. Dette er ikke en silikonblogg. bilder fra idag

Kommenter her

Kom hjem klokken 2, altså ikke så lenge siden. Har hatt det utrolig koselig! Det var meg, Isabel Mari, Stine Mari, Marte og Carina som slappet av sammen, spiste hjemmelaget pizza og koste oss. Håper det gjentas snart! ♥|

Her kommer noen bilder:

Stine Mari og Marte

Haha, hva skjer her??

Isabel Mari

 

Carina og Isabel Mari
dette kjøpte jeg idag.

Kommenter her

Nå har jeg akkurat kommet hjem, og skal ta en liiten powernap før det blir jentekveld.
Beklager for dårlige bilder, er så sinnsykt trett grunnet null søvn inatt! Men her er det jeg kjøpte idag: 

Jeans:Jakke og hvit singlett:shoppingdag

Kommenter her

Snart blir det shopping med Stine Mari! Og det er jo st.hans idag, så jeg skal "feire" i kveld med noen venniner og brownies, vaniljeis og jordbær, den beste kombinasjonen i hele verden! 
Håper jeg rekker hjem i mellomtiden slik at jeg kan blogge.  

Foresten så tar det 14(!!!!) timer å laste opp videobloggen med svar på spørsmål til youtube, og er typisk min flaks at nettet klikker hele tiden sånn at jeg må begynne fra start igjen.. Noen tips om hva jeg kan gjøre? Det er så latterlig frustrerende! 

Nå skal jeg spise barneyoghurten min, det er noe av det beste jeg vet! kikkert:ppPpPpPpSUR / IRRITERT / FORBANNET / FRUSTRERT

Kommenter her

Okei, nå må jeg bare samle meg litt.. Er så sinnsykt sur! Om det er en ting som virkelig kan gjøre meg forbannet, så er det når pcen min nekter å sammarbeide med meg på ting som egentlig burde gått helt fint - nå, liveshow. Hver gang jeg skal gå inn på siden jeg skal kjøre liveshow ifra, kommer det opp " siden kan ikke vises", jeg har prøvd i alle nettlesere, å når jeg spørr venner av meg kommer de seg inn med egen pc. Jævla dritt #&¤%/%&%.
Så blir ikke liveshow idag, jeg skal gå å legge meg før jeg dreper noen av frustrasjon her. Jeg beklagre jeg beklager jeg beklager, jeg vet jeg skuffer stadig ! :( 

Edit; beklager men det er virkelg ikke min feil, jeg har droppet planer idag for å kunne gjøre dette for dere så klikker dere sånn... Da får jeg faktisk ikke lyst til å gjøre noe for dere lengre. 

Jaja... Fikk dette bildet av en "fan", synes det var utrolig søtt, kanskje det blir header om en stund? :) Hva synes dere? Har faktisk dette bildet som bakgrunn på pcen, godt å kjøre litt egotrip en gang i blandt..

ikke mye shopping idag

Kommenter her

Kom akkurat hjem, ble ikke så mye shopping idag for min del (haha, skrev først sopping, ble forsåvidt lite av det også!), men jeg så litt rundt i forskjellige butikker og er en del plagg jeg faktisk kan tenke meg! Tror jeg tar en tur til byen i morgen også, så får jeg shoppet litt da. Vi var også ute og spiste, er stappmett for øyeblikket...

Her kommer noen bilder, som dere ser kjøpte jeg selvbruning, leppestift og en helt vanlig sort topp!

til byen

Kommenter her

Nå sitter jeg og spiser frokost og skal snart dra til byen en tur. Mamma skal også være med, vi skal ut og spise sammen.

Høres når jeg kommer hjem igjen, suss! 

spørsmålsrunde!

Kommenter her

avsluttet og spilt inn. kommer ut på fredag videoblogg!!!!

Kommenter her

Til dere som ikke orket å se videoen, så blir det ikke liveshow i dag av diverse grunner så håper denne videobloggen kan være et lite plaster på såret? ;) DET BLIR LIVESHOW I MORGEN - ALTSÅ ONDAG 22 JUNI -  KLOKKEN 20.00!!! se på film hele natten

Kommenter her

Jeg sovnet i åttetiden i morges fordi jeg har hatt min egen lille filmmaraton inatt, så jeg våknet akkurat. Hadde tenkt å dra inn til byen idag, men jeg får ta det i morgen istedet! Jeg hadde faktisk alarm på til klokken 10, den har jeg ikke lagt merke til engang! 
Så i morgen blir det forhåpentligvis litt shopping! I dag blir det kos med verdens beste for min del  :)

Og foresten, jeg har laget en videoblogg til dere som nå holder på å laste seg opp til youtube. Gjett hvor mange timer det har tatt? Jo, hele ni timer, og det er enda nesten to timer igjen! Herregud, håper dere da har litt forståelse for hvorfor jeg videoblogger så sjeldent..

 

Liveshow?

Kommenter her

Jeg har fått et veldig spennende tilbud jeg kommer til å takke ja til, det innvolverer noe sånt som at jeg har liveshow på bloggen - altså en live spørrerunde jeg tenkte vi kunne ta! Jeg tenker å ta den i morgen og holde den åpen rundt en halvtime, er det noe dere kunne tenke dere, og blir dere såfal å se på det? Er greit å vite det før jeg gjennomfører det:) Om dere foreslår klokkeslett jeg kan ta det på (altså når flest kan se) hadde det vært suupert! 

Nå skal jeg se på film, god natt søtinger! ♥

svar på spørsmål

Kommenter her

men kan ikke du vise et bilde av blogg statistikken din?
Om du går på forsiden av blogg.no kan du se statistikken min! I dag var den vel på rundt 3900 unike lesere, og sidevisningene mine bruker å være på rundt 8000 

det er så utrolig kjedelig når du bare bruker 1 eller 2 bilder på innleggene dine. det gjør du ALLTID!
Jeg beklager, men jeg gjør jo ikke alltid det.. Uansett, om jeg er med en gjeng venner er det ikke alltid alle som vil på bloggen, blir fornøyd på bilder, er ikke alltid jeg selv blir fornøyd osv osv. Men jeg gjør absolutt så godt jeg kan! 

koffer i alle daga heng du sammen med 96 erA???? trodde du hadde kulere vænne sånn at du slapp å henge sammen med dem????
Får så lyst å si "no comment" fordi det der er nok det latterligste jeg har lest på en stund. Om en person er såkalt "kul" avhenger lite av alder, er så mange jenter/gutter på min alder og eldre som er idioter. Jeg nekter og kommer aldri til å henge med noen på grunn av status eller hva andre mener - en person kan være fantastisk omså man er 14 eller 20 år, jeg gir alle en sjangse uten unntak! Har venner som er 14, 16, 18,20 +++. 

Bruker du løsvipper ?
Ja det gjør jeg, som regel hver dag. 

kan du legge ut bilde av kjæresten din? :)
Nei, han kommer ikke til å være noe på bloggen og det er helt enkelt fordi han er min privatsak og ikke noe dere har noe med, enda. Desverre er folk dømmende og klarer ikke å akseptere at andre er lykkelige og må pirke på såkalte "feil". Jeg vil ikke ødelegge dette, det betyr alt for mye. 

Hvorfor har du kjøpt deg strippestang?
Synes det er utrolig sexy med kroppskontrol, har alltid misunnet jenter som er flink på stanga! Haha, uansett hvor teit det høres ut. Det er i tilegg god trening, google pole dancing for fitness så kan dere se! 


og når solen forsvinner..

Kommenter her

Når solen først bestemte seg for å forsvinne, bestemte jeg meg for å ta en lengre tur sammen med hunden min! Synes faktisk det er godt å gå tur når man har litt regn i ansiktet, det er da man føler man lever! Haha, får det til å høres ut som om litt regn er en ekstremsport...

Vi trasket bare rundt i rundt en time og snakket (ikke med hunden min men med en kompis som var med,haha) . Renset tankene litt. Det trengte jeg! 

Noen bilder:


the x-effect

Kommenter her

Nå er jeg hos Isabel Mari som jeg har vært i noen timer, vi har bare vært ute i solen og slappet av før skyene kom og nå er det vel rett før regnet pøser ned. Nå sitter vi i hver vår sofa med en skål potetgull å ser på the x-effect på mtv. Sykt program er det, haha! Elsker reality der deltagerne ødelegger for seg selv, av en eller annen grunn..

Foresten så har jeg laget en videoblogg der jeg viser dere rommet mitt og svarer på noen spørsmål, håper den blir lastet opp i løpet av kvelden!partyjenta94....

Kommenter her

Hei! Jeg ramlet faktisk akkurat inn døren her hjemme, og sitter nå godt plassert i senga med en pose smågodt. Planen for meg idag var egentlig å dra på tivoli, men ettersom jeg er sinnsykt svimmel og kvalm fra før av tror jeg vi utsetter det til en annen dag..

Kvelden i går var ganske gøy, varte ikke så utrolig lenge for min del (bare rundt om to timer faktisk) men det var like greit! Ser man bortifra min lille walk of shame i minikjole gjennom byen for rundt en time siden så har jeg det bra! Til dere som lurte på hva jersey shore party er - det var en bursdag der temaet var nettop jersey shore, dere vet programmet på mtv? Om ikke så google det!jersey shore parrrrrrrty!

Kommenter her

Nå er jeg, Camilla og Lotte klar for jersey shore party! Har egentlig ganske høye forventninger, så håper at alt blir som jeg håper ;)

Jeg er vel hjemme (hos kjæresten min) i 1-tiden, men jeg blir neppe å blogge da så høres i morgen! Klem til verdens beste blogglesere!Bilder fra idag!

Kommenter her

Jeg har hatt en utrolig koselig dag i byen sammen med familien min og Anne-Sofie sin familie. Var også sammen med Marco en stund! Kort oppsumert har dagen vært utrolig bra! Så vil jeg bare takke og beklage til alle blogglesere som kom bort til meg idag, jeg vet aldri helt hvordan jeg skal reagere å virker bare sur føler jeg.. Men dere er verdens beste, jeg blir så glad! 

Når jeg kom hjem begynte jeg å montere stangen, den var faktisk litt for høy for taket mitt og står litt ustødig for øyeblikket.. Men nå er jeg så sinnsykt trett at jeg orker ikke å fikse på det, tar det i morgen! Den står i alle fall plassert midt i rommet, jeg klarer å slenge meg rundt den uten problemer selv om det ikke ser sånn ut på bildet under.. Med stangen fikk jeg også lekepenger og diverse annet strippeutstyr som "strikk" man kan ha på benene å samle penger i osv, haha! Dette skal bli gøy!:) 

Her kommer noen bilder: 

hahahahah, sløveblikket!!!


festspillene!

Kommenter her

Hei alle superfine blogglesere! ♥ Jeg skal snart dra med familien + Anne-Sofie å se litt rundt i byen, i dag begynner nemlig festspillene i nord-norge så det betyr mange boder der man kan kjøpe ting, underholdning og diverse aktiviteter - blandt annet strikkhopping som jeg veldig gjerne vil prøve!

 Meg akkurat nå, ser dere at jeg har fått litt farge de siste dagene? :) Jippi!   Blogges senere med bilder osv! Sussnye hairextensions

Kommenter her

Nå har jeg fått nye extensions fra rapunzelofsweden, og jeg mottok de på bare to dager - de sendes helt fra Sverige om jeg forsto rett, så det var utrolig kjapp leveranse, mye bedre enn alle norske sider jeg tidligere har bestilt fra! Siden jeg bor nord i Norge venter jeg vanligvis opp mot en uke, hadde ikke forventet å se de i posten så fort. 

Positivt: Mottok håret raskt, billigere enn alle extensions-sidene jeg har besilt fra før, det er de første extensione i blond farge som passer meg helt! Pluss for utrolig langt og mykt hår! Vanligvis synes jeg blondt hår er så gult, dette var mer grå/askeblondt som passer meg perfekt. Så gjenstår det bare hvordan de viser seg å være etter en stund.. So far, so good! Jeg må nevne på forhånd at jeg er nok den hardeste kritikeren til extensions dere finner, i alle fall til blondt hår. Jeg har prøvd absolutt alt. Er riktignok vanskelig å dømme kvaliteten på hår etter kun en dag, så jeg kommer med en lengre og mer fordypende anmeldelse om.. la oss si, to uker? 

Fint, ikke sant? Jeg har dette håret, og kun en pakke. Helt sinnsykt! Innlegget er ikke reklamebasert eller sponset, dette er mine egne meninger. 

poledancing..

Kommenter her

Da har endelig strippestangen min kommet, haha! Ble så glad da jeg mottok hentelappen idag, men jeg rakk desverre ikke postkontoret før det stenger. Føler det er litt feil å kalle det for strippestang ettersom den skal bli brukt til trening for min del, men men... Folk tror jo fra før av at jeg er nasty/hore/bimbo/barbie så da er det vel bare å kjøre på!

Skal montere den opp på rommet mitt i morgen og øve masse, snakker vi neste videoblogg..?;)  neida.

Bilde fra i vår

irritert blogger

Kommenter her

Herregud for en syk uflaks jeg har! Jeg har ikke fått blogget hele dagen noe som gjør meg sinnsykt stresset, så kommer jeg hjem - og pc'en min bestemmer seg for å helt.. Den skrur seg ikke på og reagerer på absolutt ingenting, så nå blogger jeg fra lillesøsteren min sin pc. Det suger jo, jeg har sinnsykt masse bloggmotivasjon akkurat nå! Faen da..

Men uansett! Nydelig vær ute i dag også, så skal sitte ute i solen en god stund nå. Og taco til middag idag, jippi! Får jeg mat er jeg fornøyd! :)nattevandring

Kommenter her

Jeg har hatt en superkoselig kveld sammen med verdens beste lotte, og kom hjem for ikke så lenge siden. Jeg skal avslutte kvelden med å se på film (alene) og kose meg med sjokolade og cola zero! Og i natt skal jeg ut på kveldstur med hunden min, elsker midnattsolen vi har her! 
positiv!

Kommenter her

Hadde først tenkt å sette meg ned å skrive et klageinnlegg ettersom jeg er i total deppemodus nå. Men så tenkte jeg nei - hvorfor skal jeg? Det er fint vær ute, og jeg har det jo egentlig banske bra om jeg bare tenker meg om. Om man bare holder seg positiv så går alt bra, vet dere!

Nå skal jeg slappe av litt før jeg drar til Lotte en tur, jeg trenger bestfriend-time! :)solen steeeeeker!

Kommenter her

Jeg må virkelig bli flinkere til å utnytte solen - jeg bor jo tross alt så nært nordpolen at denne varmen som har vart så lenge nesten er sjokkerende bra! Har vært ute i solen i mange timer og skal være ute en liten stund til :D

on my mind

Kommenter her

En venn av meg, Helfner, driver jo med musikk sammen med Toby, og for dere som har sett paradise hotel er vel ikke de helt ukjente for dere? Vel, nå har de i alle fall kommet med en ny sang, jeg er så heldig å få vise den på bloggen først! :)

Jeg vet hvor mye dette betyr for Helfner og hvor hardt han og Toby har jobbet, jeg er kjempestolt og glad på deres vegne over at resultatet har blitt så utrolig bra! Ordentlig sommersang! Hva synes dere? Helt ærlig!trøttjente94

Kommenter her

Nå er jeg endelig hjemme igjen!
Jeg har vært i byen og på besøk hele dagen, det var 30% på alt av klær på hele cubus så tenkte jeg skulle få med meg det å se om det var noen plagg som var verdt å kjøpe. Det var også kjempefint vær, så godt med en liten bytur!
Etter det dro jeg, Caroline og Anne-Sofie hjem til sistenevnte og laget hjemmelagde chicken nuggets!

Jeg og Caroline pluss hendene til Anne-Sofie som prøver å forstyrre.

Matpauseen bra dag!

Kommenter her

Nå har jeg akkurat dusjet og fikset meg, superfint vær ute, så jeg får se hva jeg skal finne på idag! Utrolig deilig å være oppe ganske tidlig også - er stolt over at jeg allere har fått mye ut av dagen min! Jeg har også bestilt nye extensions fra Rapunzelofsweden.no, noen som har erfaringer derifra? Selv har jeg hørt mye blandet, men har en vennine som har kjøpt der før, og synes det så dødsbra ut! Jeg kommer tilbake med et lengre extensionsinnlegg når jeg har fått de - er litt vanskelig å si noe nå..

Foresten, nå selger jeg et extensionssett til en verdi av 999 kr for kun 300 kr! Selger det fordi fargen ikke passet helt mitt hår. Ta kontakt på sofie_d94@hotmail.com om du er interessert! :) ut å jogge!

Kommenter her

Nå skal jeg ut å jogge 4 km! Dag en i prosjekt six pack, haha. Etter det skal jeg gjøre noen øvelser som planken, sit-ups, push ups og lignende. Men jeg tror jeg dropper å oppdatere dere hver dag med " nå drar jeg å trener", det blir fort ensformig å kjedelig. Men jeg skal i alle fall jogge 4 km hver dag ute og så gjøre diverse andre øvelser! Tenkte faktisk å hoppe en times tid på trampolinen senere, må nok være den mest gøyale treningen i verden..

Spillelisten jeg hører på når jeg løper finner dere her
Blogges senere! project six pack

Kommenter her

Nå skal jeg starte med noe helt nytt - jeg vil nemlig ha six pack, i alle fall mye mer trent mage! Jeg synes jenter med feminine muskler ( om man kan kalle det for det?) er sinnsykt sexy! Ikke body builder, men bare slik at man ser de har jobbet hardt for den kroppen de har. 
Jeg vet det har blitt mye kroppsnakk på bloggen så vi styrer unna det fra og med nå - i alle fall i to måneder. Grunnen til at jeg informerer dere om dette er fordi da får jeg mye mer press på meg til å klare det, så vi gjør en deal! Om to måneder, altså den 14. August skal jeg legge ut bilde av magen min igjen, forhåpentligvis med mye mer muskler. Tror dere jeg klarer det, eller? Målrett jobbing starting now! 

Hadde vært kjempegøy om noen blogglesere kastet seg på et lignende prosjekt jeg kan følge med på! :)Husk det folkens, 14 August skal det til høyre være meg!

 

svar på spørsmål

Kommenter her

Jeg har hele tiden syntes at du virker utrolig moden, men så leste jeg på et av profilbildene dine at du hadde skrevet "Big boobs doesn't count if you're fat"? Skjønte ikke helt hva du mente med det?

Min facebook og bloggen kan man egentlig bare holde helt adskilt.. På facebook har jeg mange interne, og det er en "møteplass" for venner. Så ja, den er en intern og jeg mener ikke noe frekt mot noen så beklager veldig om noen oppfattet det sånn! 

hva har du gjort med brynene dine? de var veldig fine, har du tatt de helt bort og så tegnet oppå? var hvertfall fint :)
Har "henna-tatovert" brynene mine, eller hva det nå heter!Tenker på å tatovere de permanent etterhvert.

hvorfår bruker du p-piller?
Ikke bli gravid, slippe mensensmerter... 

Hva med å heller droppe det å skal shoppe alt mulig skit, å heller ta deg råd til å dra til en frisør enn gang i blant å ta den etterveksten din? 
Hahaha hater sånne her komentarer! Jeg har mer enn nok råd til å dra til frisøren og uansett shoppe all mulig" skit" men jeg har ikke vært fornøyd en eneste gang hos frisøren, og jeg blir alltid fornøyd hjemme. Simple as that! 

men jeg spør igjen: tid kommer de innleggene vi lesere kunne ønske oss? de om f.eks kropp, blogg, alkohol, blond og dum osv?
Har faktisk skrevet et innlegg om alkohol men må vise det til foreldrene mine først for å høre hva de mener! 

Du er jo verken for tynn eller feit?:p 
Jeg skal prøve å oppsummere det innlegget ( skjekk innlegget her) for de som ikke skjønte det. Ikke alle klarer å lese en tekst å faktisk forstå ser jeg! Jeg har slitt LENGE med at jeg har vært for tynn, og jeg har trent meg opp til å bli fornøyd å akseptere den jeg er . Hele innlegget var mer en beskjed til alle som skal slenge med komentarer om vekta til folk - det er feil uansett hva man veier! Ferdig med den saken!  

og så er det noen som har reagert på en stygg kommentar på heidi alexandra sin blogg som jeg skrev for et halvt år siden og påstår at jeg er verdens slemmeste på grunn av det og at de har endret helt syn på meg osv osv. Jeg kan forstå at dere blir skuffet siden jeg er et forbilde for noen og ja, jeg angrer på det. Jeg tror nok de aller fleste har kommentert stygt på noen blogg, jeg angrer veldig på det og ikke minst var det jo bare jævlig dumt å kommentere med fullt navn, nå skjønner jeg hvorfor enkelte av dere er anonyme! Jeg ble bare utrolig provosert av Heidi Alexandra da, og skrev noe sånt som at det er teit at hun latet som om hun skulle ta botox, latet som at hun og Lars Petter var uvenner osv, så slengte jeg inn på slutten at hun er stygg - det siste der var utrolig unødvendig av meg, I know! Ser dere igjennom kommentarene hennes er jeg langt ifra den som har skrevet det verste, for å si det slik.. Uten at det forsvarer det jeg gjorde. Men det skal i alle fall aldri skje igjen, og det har ikke skjedd siden!


halvt nyvåken

Kommenter her

Usch så dårlig oppdatering.. Men jeg har faktisk sovet stort sett hele dagen..
Jeg har også hatt utrolig mye problemer med internett her hjemme, og det ser ut til at det kun funker noen steder her på rommet mitt, så det har vært litt vanskelig å blogge når jeg må sette meg i enkelte hjørner av rommet for å blogge, haha. Men jeg må prøve å fikse det sånn at oppdateringen blir bedre! 

skal forsøke å lage en videoblogg nå de nærmeste dagene, en ordentlig bra en! Får se når det blir :D

Her er jeg uten extensions faktisk! 
kveldskos

Kommenter her

Nå skal jeg legge meg ned å se på UP som nok må være verdens søteste film! Høres i morgen, jeg håper det blir fint vær!

Godnatt! 

Bilde fra filmentoday

Kommenter her

Akkurat nå er Anne-Sofie hos meg, hun har vært min aller beste vennine så lenge jeg kan huske, og jeg er helt 100% sikker på at vi kommer til å være venner for alltid! ♥
Men nok klisj, hehe. Jeg har laget pizza til oss og planen videre er å se på film, en gammel klassiker kanskje? Tror nok det blir 500 days of summer med verdens kjekkeste Joseph Gordon Lewitt  :)

dårlig oppdatering

Kommenter her

Beklager for at jeg ikke oppdaterte mer i går, men glemte helt bort bloggen ( håper dere forstår), men idag skal det bli bedre oppdatering! Jeg skal prøve i alle fall. Jeg har akkurat våknet egentlig, får se hva jeg finner på idag. Været er ikke akkuart like supert som det har vært, så jeg blir nok inne i alle fall! Jeg har vært hos Stine Mari helt fram til nå, og jeg begynner å forstå at bloggen min kan være irriterende for de jeg henger sammen med. I går for eksempel ble det så mye mas fra meg ang. at jeg måtte få blogge og måtte få ta bilder at jeg ble forvist ut på trampolinen i rundt en time - fikk heldigvis med meg dyne og pute! 

Og nå til dagens lille alvorsprat; Dette er min blogg om mitt liv, så at mange i Harstad på alt fra 12 år til 40 år skal sitte å kommentere hva jeg gjør og hvem jeg gjør det med er faktisk latterlig. Det er så utrolig kjipt at man ikke kan unne andre mennesker å være glad uten å skal begynne å pirke på små"feil". For guess what? Puppene mine er ikke deres sak, kjæresten min er i alle fall ikke deres sak , valgene mine er mine valg - folk i denne byen takler ikke ting som er litt utenfor boksen. Tenk dere om da for helvette. Hater å dra ned stemningen her i bloggen siden så mange av dere er så utrolig snille og gode, det er for dere jeg blogger! ♥ 
Noen bilder fra igår:


haha fin sveis, piggsvin! 
the biggest midget in the game

Kommenter her

Jeg har endelig fått farget etterveksten, og selv om jeg presterte å sovne med blekingen i  og ha den i håret 20 minutter lengre enn makstid så gikk det okei! Synes faktisk enda den ble litt gul...? Men men, det overlever jeg! :)
Jeg har i alle fall fikset meg og ryddet litt smått rundt på rommet, og nå skal jeg dra på bessøk! 

Idag:


 

Vi blogges senere! Susskomplekser kommer i alle størrelser

Kommenter her

Ærlighetens øyeblikk..

Da jeg var 13 år hadde jeg verdens dårligste selvtilitt. Hvorfor? Jeg var alt for tynn. Tror mange jenter i begynnelsen av puberteten kanskje kjenner seg igjen, jeg selv hadde minst pupper av alle jentene i klassen ( ja, faktisk) , jeg passet ingen av de kule buksene fra Levis som de andre gikk med, og ingen gutter ville jo ha lille sophie på 1.40 og 30 kg som kjæreste.  Jeg er enda tynn og sliter faktisk med det. Jeg har null hofter som mange av dere elsker å poengtere, og jeg mener selv jeg veier latterlig lite. Jeg trener ikke for å bli tynn, jeg trener for å bygge muskler i lårene mine og i armene, for gå opp i vekt? Det klarer jeg jo ikke. Jeg har prøvd alt av vektøkningsmiddler, det skjer bare ikke! Takk gud for at jeg har pupper sier jeg bare, om ikke hadde bikinisesongen vært enda mer av et helvette for meg og de hjelper meg til å se litt større ut. Men tro meg kjære søte blogglesere, de puppene kom ikke over natten og jeg hadde de ikke da jeg var tretten år, som mange av dere er. 

Jeg blir så lei meg når jenter som er litt.. større, skal sitte å poengtere gang på gang hvor stygt det er å være et beinrangel, og at gutter elsker jenter med noe ekstra å ta i, at "zero is not a size" osv. Hva med meg da? Jeg som lenge har vært en "zero" og har slitt veldig med å faktisk gå opp i vekt? For det finnes faktisk de også. Skal jeg sitte å si at det er utrolig stygt med jenter som veier over 60 kg, og at magefett kan de bare glemme at gutter finner sexy? Det er akkurat det samme! Gud vet hvor mange ganger jeg har hørt at jeg må legge på meg. Skal jeg begynne å slenge ut at folk må slanke seg? Jeg har lenge gitt inntrykk her på bloggen av at jeg elsker å være tynn og at det er livets store glede osv osv, men det er vel egentlig mer en maske. For jo, det er fint. Men jeg skulle gjerne, gjerne ha vært litt mer formfull. 

Jeg har lært meg å like den jeg er , og heller framheve det jeg har som jeg er fornøyd med, for eksempel puppene. Men da slenger jo dere fram at jeg er lett på tråden og hore, gud vet hva ellers. Jeg har lært meg å akseptere at jeg ikke er noen beyonce og at rumpa mi kommer jeg aldri til å like. Men folkens tenk dere om for guds skyld - dårlig selvtilitt kommer i alle størrelser. Også i size zero. 

 A ZERO AND A HERO! 

drømmeland

Kommenter her

Er våken en liten stund, har vært så utrolig trett den siste tiden at jeg besteme meg for å bare sove helt ut. Om det er lurt eller ikke har jeg ikke peiling på, men jeg følte jeg trengte det så fuck it. Da gjør jeg det! Jeg har ødelagt døgnrytmen min så kraftig at dere aner bare ikke, jeg sovner ikke før i 8-9 tiden på morningen og kan sove helt til i 18-tiden på kvelden..

Nå er jeg i alle fall våken for å ta etterveksten! Har aldri prøvd denne blekingen før så er litt nervøs for at det skal bli gult.. Jeg får bare vente å se! Tips; når dere tar etterveksten om dere er blondiner, sitt med blonderingen i 10 minutter lengre enn makstiden! 
 

skal jeg farge håret?

Kommenter her

Jeg klarer aldri å bestemme meg for hvilken hårfarge jeg vil ha.. Jeg har vært blond så lenge nå og det begynner å bli kjedelig, men helt mørk kommer jeg aldri til å bli! Bildet under er fra Mars i fjor, synes dere jeg bør få det slik igjen? Hvorfor, hvofor ikke såfal?


rydder for fullt..

Kommenter her

... Nå er det snart helsefarlig på rommet mitt igjen, og om jeg ever satser på å få kjærestebesøk hit ( ♥ ) så må det jo se helt okei ut! Tenk hvor utrolig mye dritt jeg faktisk har kjøpt som jeg bare glemmer helt bort, jeg vurderer å begynne å sette opp budsjett for meg selv igjen. Når jeg finner små ting som linserenser ( til linser jeg ikke bruker ) og sesonger på sesonger av serier jeg aldri har sett og aldri kommer til å se, så begynner jeg å skjønne hvorfor kontoen alltid står på null.

 Jeg ligger i alle fall enda godt plassert i sengen og vurderer hvor jeg skal starte.. Herregud jeg har ikke plass til alle klærne. Det er faktisk verdens beste luksusproblem! :)

Hahah, verdens minste tær..

opp som en sol

Kommenter her

Var våken kjempetidlig idag ettersom jeg ville få med meg solen nå som vi først har den - jeg må utnytte UV-strålene så godt så mulig! Så as we speak (eller, blogges) ligger jeg faktisk ute på trampolinen i kun undertøyet og nyter varmen! 

Har de aller fleste av dere sommeferie nå, ja? Selv tok jeg psyksik sommerferie for rundt to mnd siden, haha. Men nå har i alle fall fri på ordentlig! ;)

Bilde fra i går av alle jentene. 

going out!

Kommenter her

Nå drar jeg ut og feirer Mathea sin bursdag sammen med verdens beste jenter, en perfekt start på sommerferien♥ Er som vanlig litt sent ute så må kjappe meg, prøvde å ta outfit bilder i sta men med mamma som fotograf gikk det ikke helt... Dere får nøye dere med disse:

Blogges med en gang jeg kommer hjem!

middag...?

Kommenter her

Kjøpte barnemat til middag igår, egentlig bare på "gøy" men så var det sinnsykt godt, hihi! Det mettet også veldig bra og kostet bare 15 kr, mye billigere enn alt annet jeg bruker å kjøpe til middag. Det ble barnemat til middag idag igjen! Så man kan vel si det anbefales...? Noen av dere som bruker å spise det eller?sommerdag

Kommenter her

Jeg har ødelagt døgnrytmen min helt så jeg var allerede ute på trampolinen i sekstiden i morges, for å så sovne av. Herlig var det, men så ikke så mye tegn til farge på kroppen.. Uansett, idag er en kjempebra dag! Kom ikke opp til eksamen, vi har sommerferie, og jeg skal i bursdag litt senere på kvelden. Må bare ta en powernap først..

Som dere kanskje skjønner er det i Harstad det skjer, tror jeg skal gjenta min nesten-naken hopping flere ganger!

 

 

svar på noen spørsmål

Kommenter her

Jeg vet jeg er alt for dårlig til "direktekontakt " med dere lesere, så nå skal jeg ta tak å svare på litt jeg har fått inn de siste dagene!

soler du med ringene på?
Får de ikke av med mindre jeg begynner å styre med såpe og diverse, og orket ikke det akkurat da..

jeg bare lurte på om du kanskje kunne skrive et innlegg om barbiedop, siden du har uttalt deg i en av videobloggene dine at du har brukt det?:) fikk du noen bivirkninger? hva kostet det og hvor fikk du tak i det? fikk du lov av foreldrene dine?
Noe innlegg er det vel heller usansynlig at det blir, ettersom det er et ulovlig stoff. Ja jeg fikk noen føflekker men ingenting som gjør at jeg angrer. Kostet vel 600 og jeg bestilte det på internett av en som solgte det privat. Jeg fikk ikke lovt av foreldrene mine nei, og de ble kjempesure da de fant det ut.

hei. :) jeg bare lurte på, hvorfor har du ikke formspring lenger?
Fordi jeg har tenkt litt og folk har ingen rettighet ( som de tror de har ) til å vite absolutt alt om meg og alt om livet mitt. Til og med jeg vil holde enkelte ting (faktisk ganske mye) privat! 

Er det slik at du får bedre selvtililit av å vise mye av deg (bl.a. hud) på bloggen?

Både og , litt kanskje. Jeg har jobbet ganske hardt for kroppen min og er fornøyd, og jeg mener at jenter bør ha like stor "rett" til å vise kroppen sin som gutter har, uten å motta så mye dritt. Men når dere komenterer stygt hjelper det jo lite på selvtilitten. 

Hvordan tror du du ville vært uten bloggen? Leste at bloggen din betydde utrolig mye for deg på formspring, at du ofret et forhold for den osv.
Jeg har jo vært uten blogg når jeg har slettet den, og jeg føler meg faktisk ganske tom. Uten å høres helt psykotisk ut så tror jeg den er en slags terapi for meg, det er sted hvor jeg kan drive på som jeg vil, hvor jeg bestemmer. Det er et tidsfordriv og jeg slipper å sitte stille og tenke så mye. Og jeg er utrolig glad jeg valgte bloggen over det forholdet.
deprimert av p-piller...?

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra byen, det jeg skulle gjøre var altså å møte helsesøster for å snakke om mulig bytte av p-piller. Som jeg har nevnt har jeg brukt yasminelle før, og jeg syntes selv de fungerte kjempebra! Men som dere vet har jeg vært mye nedfor og deprimert, så en leser foreslo at det kunne være på grunn av det. Så nå skal jeg altså bytte til loette (?) for å se om det blir bedre da. 

Men en ting jeg bare må nevne er at alle piller fungerer forskjellig fra person til person, så dere må aldri gå etter mine eller andres anbefalninger, man må bare teste seg fram selv! 

 Håper på bedre tider nå! :Dingenting å legge merke til

Kommenter her

Nå skal jeg snart dra inn mot byen. Hva jeg skal gjøre får dere vite senere!
Er så utrolig trett i dag, jeg har blitt vandt til å sove så utrolig lenge og i dag ble det ikke lengre enn til 11! Men kanskje jeg får sove i kveld da, for en gangs skyld! 

ut i finværet!

Kommenter her

Nå når solen bestemmer seg for å titte fram her i nord har jeg vel ikke annet valg enn å slenge på meg bikinien å løpe ut en stund!

Bilder fra i fjor. 


 var denne fin..?

Kommenter her

Bestile akkurat denne kjolen , var på jakt etter en litt søtere sommerkjole. Hot or not? Fra nelly!
sol dere forsiktig!

Kommenter her

Solte solarium tidligere idag, og de hadde tydeligvis byttet til nye rør der ( de er mye sterkere så man brenner seg kjempelett) så jeg brente meg under føttene! :(
Soltre meg i litt over en halvtime, og de siste minuttene var det direkte ubehagelig, føltes nesten som om det brant under benene mine! Det er ikke vondt nå lengre, så jeg vet ikke helt om jeg ble solbrent, ,men de var røde rett etter jeg kom ut av solariumet og det var ikke superdeilig akkurat.

Tror ikke det finnes så mye som er verre enn å bli solbrent, som for eksempel når man er ute en varm sommerdag og blir rød som en tomat, man klarer jo knapt å ha på seg klær siden huden er så følsom..

Meg i solariumet, hyysj jeg sover :pPppP 


my tips...?

Kommenter her

Er rett og slett flau over hvor dårlig blogger jeg har blitt i det siste, men har en veldig kjip periode der jeg kun føler meg stygg og ekkel.. Men husker før når jeg brukte å legge ut tips om hvordan jeg sminker meg, hvordan hårprodukter jeg bruker, hvordan jeg setter på løsvipper, hårfarging og masse annet!  Det kan jeg jo starte med igjen..? Er det noe dere ønsker dere?


verdens beste lesere

Kommenter her

Våknet akkurat, og skal snart ta meg et laaaangt boblebad. Starter dagen med noen fine idolbilder jeg har fått i det siste! Dere er så snille ♥ 

ap96.blogg.no

Bente Nordheim:

Kaja Brevik

Kristin Nordheim:

Line Ertzgaard


Patrycja Smolinska
Dagen ble ikke så verst likevel!

Kommenter her

Jeg avsluttet dagen min hjemme hos Mathea der vi feiret bursdagen hennes - hun fyller nemlig 17 år nå 8. Juni, så gratulerer til henne! ♥ 
Vi spiste indisk (?) mat, og Linn Ida hadde laget en kjempegod sjokoladekake så jeg kan trygt si at jeg ikke klager! Synd jeg måtte dra hjem så tidlig.. Nå ligger jeg rett ut i sofaen og venter bare på at trøttheten skal komme. Herlig med fri i morgen og torsdag!nok en kjedelig dag...

Kommenter her

... herregud så kjedelig, haha! Hva har jeg gjort så langt? Jeg sov til 1800, så har jeg sett landskamp der faktisk Norge scorte, helt sinnsykt! Jeg har spist godteri, sminket meg litt og spist middag. Drukket brus, drukket kakao, drukket juice, drukket vann, drukket generelt... 

Men heldigvis blir det endring i planene nå! Jeg drar snart til en vennine som har bursdag etter 12, så blir vel litt kakespising og kos der! Hva har dere gjort idag? 
svar på kommentar - piercing

Kommenter her

Siden jeg har piercing i navelen har en del spurt om det var vondt, når jeg tok det osv. Så tenkte jeg bare skulle gå litt kjapt igjennom det!

Jeg tok piercing da jeg var 14 år gammel, og jeg tok det i Sarpsborg utenfor Oslo. Det var 16 år på å ta der men løy og sa jeg var 15, og så var tante med som foresatt og fikk overtalt dem. Plassen jeg tok på heter Madison Piercing, og grunnen til at jeg tok akkurat der var fordi det hadde blitt kåret til beste i Norge. Jeg angrer ikke ett sekund! Jeg fikk til og med bedøvelse så jeg kjente absolutt ingenting, jeg har aldri hatt betennelse, og den er helt rett og fin. Vet mange venniner som har skjeive piercinger, det er ikke noe bra altså.. Så vet definitivt hvor jeg skal om jeg vil ta piercing igjen!neglelakk - rosa!

Kommenter her

Godmorgen! Forsov meg i dag, og ettersom vi kun hadde en økt der vi tydeligvis bare skulle leke (!?) orket jeg ikke skole idag. Sånne tulleskoledager som det irriterer meg noe sinnsykt uansett!

Men uansett. En neglelakk som er utrolig fin når man har fått litt farge er en dus rosafarge! Synes den passer perfekt til sommeren altså! :)

Min er fra depend, og herregud så mørk jeg så ut!! tidlig kveld for meg

Kommenter her

Har akkurat lagt meg godt ned i sengen, og spiser nå min kveldsmat som består av jordbær og krem! Er litt flau for var faktisk helt sinnsykt hvor mange "blogglesere" (føler meg litt dum når jeg kaller dere for det..?) som ville si hei idag på mine få ærender i byen, jeg har nok aldri vært så sur, trøtt eller stygg før.. Så beklager om jeg virket irritert! :( 

Om jeg våkner før kvelden er omme blir jeg å dra å ta solarum! Superfint vær ute idag, bare synd jeg er så trøtt og ikke får utnyttet det ordentlig..

 
nytt design!

Kommenter her

Folkens, hva synes dere? Noe som kan bli annerledes eller bedre? Selv er jeg ganske fornøyd så langt, men tar gjerne imot småpirk, det skal tross alt være perfekt! :)

Edit; vet noen av dere koden får å få flere innlegg på forsiden? døgnet for mtv movie awards..

Kommenter her

Jeg har vært våken hele natten sammen med lillesøsteren min for å se prisutdelingen Mtv movie awards. Vet ikke helt om jeg skal mene det var verdt det, men kysset til Robert Pattinson og Taylor Lautner var ikke så vært å få med seg! Jeg presterte også å hyle mens jeg slo til lillesøsteren min da Justin Bieber kom ut på scenen, snakk om å være avstandsforelsket! Var også gøy at det ble tatt en del barnerov vitser mot Selena Gomez, godt jeg ikke er den eneste som har yngre kjæreste! :)

 Cola er for meg som ikke liker kaffe, et must for å holde seg våken! Lille gullet mitt... ♥Fikk se klipp fra den nye twilight filmen, woho! Gleder meg kjempemasse. Brylupet!krøller eller slett hår?

Kommenter her

Til vanlig må jeg slette håret mitt hver eneste dag, men jeg kjente ikke at jeg hadde tid eller ork til det nå.. Så jeg har krøller idag, hva synes dere er finest av det, og slett som jeg har til vanlig?hahaha fine bilder!!!! her er det mest naturlige dere får meg, folkens..

 for 10 år siden..

Kommenter her

Det ble ikke en super-slappeav dag som jeg hadde planlagt og håpet på, ble istedet vekt alt for tidlig å dratt med til mormor.. Men var greit nok, jeg fikk kake og min daglige dose sims 2, da er jeg fornøyd!

Mmm, verdens beste kake som kun bestemor kan lage så bra! ♥Rigmor i kjent stil..

Foresten! Jeg vet at dere har etterlyst litt bilder fra da jeg var mindre, så jeg tok en ekstra god kikk i fotoalbumet da jeg var der i dag. Mye jeg kan bruke , faktisk! Men foreløbig kan dere få se dette bilder av meg og Stine (haawt) fra ca 10 år siden, jeg husker faktisk akkurat det øyeblikket der kjempegodt! Åhh, stine er verdens beste!home @ 05:30

Kommenter her

Nå har jeg endelig fjernet sminket og tatt av "party"klærne, og er så utrolig klar for å lukke øynene og bare sove så lenge jeg vil! Er ikke ofte jeg får gjort det, men i morgen skal jeg ta meg en ordentlig "dagen-derpå" dag, med masse junkfood, sløveklær og en hel sesong sex og singelliv. Finnes ikke bedre på en søndag!

Angående kvelden, så har den vært helt okei. Har opplevd mye verre og også mye bedre! Jeg er i alle fall ganske lei av å dra ut ettersom det har blitt så masse i det siste, så ser fram til mange rolige helger i tiden som kommer!

Eneste bildet jeg har fra hele kvelden - bra blogger!partajj

Kommenter her

Nå drar jeg ut, og gleder meg kjempemasse! Jeg er i supergodt humør så uanestt hvordan kvelden ender så vet jeg at det blir kjempebra! Vi blogges med en gang jeg kommer hjem. 

Ha det kjempegøy i kveld kjære blogglesere, uanestt hva dere skal finne på! Stor klem 

Og ja, jeg må ha svart-hvitt bilder hele tiden fordi jeg er så stygg:PpPpPp drep meg nå...

Kommenter her

Kom akkurat hjem! Og hahah, tror dere ikke jeg klarte å tryne mens jeg jogget hele tre ganger på turen,og alle ganger når det passet seg minst! Altså utenfor butikken hele to ganger, og når jeg skulle gå over veien. Jepp, jeg klarte altså å falle - mens jeg gikk helt vanlig - over veien mens mange biler ventet. Jeg bare bekket over til siden, liksom. Er det mulig..
Jeg skulle som sagt på butikken en tur, kjøpte meg så mye som brownies og is, haha! Håper jeg mistet tilstrekkelig med kalorier på joggeturen.. 

 Yummi ♥må....trene....

Kommenter her

Godmorgen! I dag starter jeg dagen med en laaaang joggetur, egentlig skulle jeg sykle men jeg er faktisk verdens dårligste til det... vil jo ikke utsette meg selv for livsfare, så da ble det jogging istedet! Jeg har treningsperiode hver sommer der jeg trener beinhardt hver eneste dag, det er så herlig å være trent og fin hver gang skolen begynner igjen! :) Anbefaler egentlig alle å gjøre det samme (istedet for å drikke seg syrefull hver dag i sommerferien og bli spritfeit til skolestart...) 


"orker ikke, gidder ikke.."ønsk dere et innlegg

Kommenter her

Jeg elsker å blogge av hele mitt hjerte, og dere lesere betyr faktisk alt for meg. Herregud så snille mange av dere er! Sender meg bilder, tegninger, lange brev og gaver har jeg til og med fått nå! Det er virkelig så fantastisk at jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller hvor jeg skal gjøre av meg, tusentakk ?

Jeg vil gjerne gjøre noe for å "gjengjelde" tjenesten, jeg vil i alle fall prøve. Jeg skal finne på noe bra, en konkuransse eller noe, men enn sålenge kan dere jo ønske der et innlegg, om hva som helst! Som dere vet er jeg ganske rett fram og 100% ærlig, så det kan jo bli spennende ;) Utdyp gjerne hvilke ting dere vil ha med i innlegget!  

skuffet..

Kommenter her

Haha det er så typisk meg å få skyhøye forventinger til alt mulig, så hadde sett for meg at jeg kom til å være helt svart da jeg gikk ut av solariumet tidligere idag. Istedet var ingenting annerleds, bortsett fra at jeg nå er to fregner rikere. Jaja, bedre enn ingenting...?

Nå har jeg nettop ryddet ut av sengen min (som fungerer som klesskap på dagtid) og er klar for en times powernap. Har sovet i underkant av fem timer i natt, som er helt ekstremt til at vi har fri! Hva gjør dere idag da, lesere?  

Sovnet i solariumet idag foresten og drømte at jeg var prest i oslo domskirke! Det var faktisk en ganske pervers drøm, haha. You dont want to know! 


solariumstid!

Kommenter her

Nå skal jeg snart dra til byen med mamma, og gjett hva? Jeg skal ta sol for første gang på hele fem uker! Jeg er litt spent på om jeg får mye farge ettersom jeg har proppet kroppen full av betakaroten, jeg oppdater dere senere, med kanskje bildet av skillet også? Har nemlig ingenting skille nå! :) Bilde fra sist gang jeg tok solarium! 


paradise hotelfinale med lotte!

Kommenter her

Akkurat nå sitter jeg og Lotte i hver vår sofa med hver vår pc på fanget og bare sløver fram til Paradise Hotel finalen begynner. Selv har jeg ikke fulgt så mye med på det i år og i tilegg vet jeg hvem som vinner, men.. Hvem tror/håper dere vinner? Selv liker jeg ingen av de som er i finalen nå, men elsket lille-niclas da han var inne!♥

Verdens beste vennine, Lotte!

smakebit på nytt design..

Kommenter her

Dette blir skikkelig bra folkens! Jeg er så utrolig lei av det designet jeg har nå, så skal bli godt med noe nytt og litt mer modent. Tror dere det blir bra, eller? Det kommer opp etter helgen, og jeg gleder meg veldig til dere skal få se det.


elsker sommeren

Kommenter her

Åh herregud som jeg elsker sommeren, absolutt alt ved den! Våkne av at solen lyser meg i ansiktet, høre fuglene utenfor vinduet og alt annnet som hører til. Så jeg kan innrømme at jeg ble litt over gjennomsnittlig skuffet da jeg så ut vinduet idag og oppdaget at det var grått og trist ute! Men man skal tenke positivt ; det var i alle fall okei temperatur (og kald vind...)! 

Har vært ute en liten stund med chihuahuaen min og trent på å gå i bånd, kjempekoselig. Hun har blitt så flink, så jeg er litt stolt mamma nå ♥ 

Ute idag: 
hahaha, lille rompa!  ♥  ♥ skal / skal ikke...?

Kommenter her

Jeg fikk dette UTROLIG fine idolbildet tilsendt for en stund siden, og så lurte jeg på om dere synes jeg skal gjøre om hele desigent mitt å ta denne som header...? Selfølgelig skal det enda være et barbie design, men slik at det passer til headeren :) Hva tror dere?


Edit: en del av dere har spurt tidligere, mailen min er sofie_d94@hotmail.com for de som vil spørre, sende bilder ++
helvette

Kommenter her

Hele denne dagen har vært et rent helvette, jeg skal ikke lyve. Øynene renner. Jeg har tenkt på det samme i 1 mnd i strekk snart, og det gjør så uffaterlig vondt. Tenk om vi alle (innkludert meg selv) kunne stopped med alle små komentarer man absolutt må si om andre, all drittslenging, alle meninger rett og slett.. Da skulle jeg blitt så lykkelig! ♥ Jeg hater at jeg tar alt så nært meg, og at jeg er så sinnsykt lett påvirkelig.Skulle ønske jeg var sterkere..

Hele dagen har jeg vært godt plassert forann skjermen med sex & the city og en stor skål popcorn! Godt å synes litt synd i seg selv! :) 
Jeg har vært igjennom dette før, og dette går over..

 

what was I thinking..

Kommenter her

Hahah, har akkuart gått igjennom undertøyet mitt å funnet en masse jeg brukte i åttendeklasse, og så fant jeg to korsetter jeg kjøpte da jeg var 13 år gammel. Husker jeg brukte de og følte meg så sexy.. Haha, det bør være aldersgrenser på å kjøpe sånne halv-kinky undertøyssett for jenter som det! Stikkord; jeg var 1.40 høy og flat som en pannekake. Damn! Jeg fant også en blogg for noen dager siden som jeg hadde da jeg var superfjortis, jeg husker den tiden så godt! Det var så sinnsykt gøy :) Men jeg var fryktelig usikker på meg selv da.. Så er glad den tiden er over. 

I alle fall, jeg har akkurat sett hannah montana the movie, og snart står sex and the city for tur! Jentekveld (alene) ♥grillingen igår

Kommenter her

kjempekoselig kveld vi hadde i går = dødstrøtt og sliten idag.. haha lurer egentlig på om de som hadde skole kom seg opp idag! 

Her kommer noen bilder:

 Resten var bare... grusomme bilder som ikke skal få se dagens lys, for alle sin del!
Men dere får nøye dere med disse :D