hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mai 2018

den beste følelsen

Kommenter her

Jeg tror noe av det viktigste i et forhold er å være støttende mot hverandre. Å ikke ønske partneren sin noe vondt. Jeg ser så ofte folk diskutere unødvendig fordi man leker med partnerens følelser, kun for å ha rett eller vinne en diskusjon.. Jeg ønsker kjæresten min alt godt i verden, for om jeg har det bra med meg selv, og han har det bra med seg selv - ja, da blir forholdet vårt mye enklere også. Det er mange som spør "åh hvordan kan han støtte deg i å legge ut lettkledde bilder av deg selv" osv. Det er så enkelt som at han forstår meg, jeg får leve livet som gjør meg glad og jeg fortsetter å vokse selv om vi er sammen. Det er ingen som er mer stolt av meg enn han, og jeg er samme tilbake. 

Nå har han holdt på med intens lesing til eksamen, da må jeg så klart stille opp å være ekstra snill. Jeg gjør det så enkelt som jeg kan i denne perioden for han, jeg ordner rydding og handlingen hjemme slik at han får fokusere. Han reiser helt til Tromsø for hver eksamen, noe som så klart er stressende nok i seg selv.. Så når han kommer hjem i kveld får han en liten overraskelse slik at han blir ekstra motivert for den siste ❤️ Jeg håper alle dere som er inne i eksamensperiode blir tatt godt vare på, for shit så intenst det er!

Et bilde som ble tatt av oss for noen uker siden. Det er så koselig å ha fysiske bilder å holde i, siden alt nå er digitalt. Dette er et sånt bilde vi kommer til å se tilbake på om noen tiår å tenke "så unge vi var da". Det er min største drøm. 

ting du garantert ikke visste om meg!

Kommenter her

Reklame | annonselenker: apprl

Jeg har blogget så lenge at jeg nesten ikke husker hva jeg har fortalt om meg selv eller ikke. Så tilgi meg om du leser og tenker "den hora, dette kan jeg jo fra før av". Men jeg elsker å lage innlegg som dette, så nå har jeg vendt på hodet mitt for å komme på ting du garantert ikke visste fra før: 

 

Genser HER // Shorts HER 

🌼 Jeg drikker aldri samtidig som jeg spiser. Jeg drikker altså ikke til maten med mindre jeg er sykt tørst (jeg synes faktisk det er deilig å spisse tørre brødskiver å kjenne at de sklir sakte igjennom halsen til magen, det mange folk hater). Jeg synes ikke mat og drikke passer sammen, jeg er liksom aldri sulten og tørst samtidig. Unntaket er vin, det kan komplimentere mat på en fin måte. Da jeg drakk melk kunne jeg også drikke et glass om jeg spiste en brødskive, men det var sjeldent. 

🌼 En litt ekkel fakta for mange, men.. Jeg vasker hendene sykt sjeldent. Jeg vasker hendene om jeg har vært på toalettet eller om jeg får noe veldig klissete på dem (kanskje, ofte kan det jo bare tørke inn). Jeg synes det er unødvendig og rart med folk som vasker hendene hele tiden, man blir jo så tørr på hendene? I tillegg har jeg fått for meg at man blir oftere syk om man hele tiden vasker hendene fordi kroppen ikke utsettes for visse bakterier. Da jeg reiste jorden rundt med et TV-team for et år siden var jeg den som vasket hendene minst, og jeg var den eneste som ikke ble syk. #goals

🌼 Jeg har ikke vitnemål fra videregående fordi jeg mangler tysk. Det tenker jeg ikke så mye på, det er bare å ta opp ett fag om jeg skulle ha behov for det senere. Dessuten hatet jeg tysk så mye og det hadde gått like dårlig om jeg kunne dra tilbake i tid å gjøre det om igjen.  Jeg hadde ganske gode karakterer i de fleste fag, men akkurat tysk fikk jeg aldri helt til. Det hjalp neppe at jeg alltid kom opp i fagene jeg hatet til eksamen: matte og tysk. Hver jævla gang.

🌼 Jeg har nærmere -3 i syn, altså jeg er veldig nærsynt. Til tross for det begynte jeg fast med kontaktlinser i april 2018, det vil si for to måneder siden! Nesten hele mitt liv har jeg gått rundt uten å se noen ting, det er jo ikke rart man er i dårlig humør for man blir så fanget i sitt eget hode. Da jeg begynte med kontaktlinser forsto jeg ikke hvordan jeg har klart å fungere i verden, og ikke minst hvordan jeg har klart å kjøre BIL! Det er jo helt sykt (jeg hadde -1,75 da jeg fikk lappen). Etter at jeg fikk linser har jeg blitt trygg i trafikken men har det i tillegg mye bedre med meg selv.

🌼 Jeg er en ganske slurvete person. Eller slurvete blir kanskje feil ord. Men jeg liker å gjøre ting fort og effektivt istedenfor å gå ned i detalj på alt man gjør. Dette resulterer i at jeg glemmer ting, møter opp på feil steder til feil tid, knuser mobiler, knuser glass osv osv. Treige og nøye mennesker gjør meg stressa. For eksempel om jeg skal rydde, jeg slenger heller alt inn i et skap og dealer med det senere enn å bruke fire timer. Den tid, den sorg..

Men! Jeg er nøye ved to tilfeller. Her kommer noen eksempler:
- Når jeg sminker meg. Jeg kan sminke meg i fem timer om jeg har tid til det.
- Når jeg ser på serie. Her har jeg aldri dårlig tid og nyter en episode så til de grader. Om noen snakker blir jeg sint, og jeg setter på pause om jeg må lese en melding - forutsett at det er en bra serie, så klart.
Jeg hadde så lyst til å skrive at jeg ikke slurver når jeg skriver, men jeg foretrekker å gå inn med hjerte og sjel i tekstene mine, med boken kan man gå tilbake å endre skrivefeil etterpå. Her på bloggen regner jeg med dere forstår hva jeg mener selv om jeg aldri klarer å lære meg forskjellen på og/å.. Hehe. 

Om du visste noe av dette fra før av, vet du nesten mer om meg selv enn jeg gjør! 

sommerens heteste badetøy!

Kommenter her

Reklame | reklame: mymuse

Noe jeg gleder meg til i tiden fremover: flytte inn i ny bolig, laste ned masse lydbøker å legge meg i solen på min egen uteplass (!) i en fin bikini eller badedrakt. Jeg har fått et par nye i samlingen, og plukket ut disse to under som favoritter fra mymuse! Koden "Sophieelise20" gir 20% på alt hos dem, inkludert undertøy så klart! 💕 Er det ikke deilig med badetøy og undertøy som holder samme kvalitet i flere år? Min første BH fra mymuse har jeg enda, jeg fant frem innlegget jeg skrev den gang.. HER har du link. Bruker de samme tingene enda, jeg. 

Selv om jeg egentlig ikke har tid til det, tyvstartet jeg litt på solingen i dag. Det er så sjeldent jeg finner badetøy som passer og i tillegg ser fint ut, størrelsene mine er ganske umulige siden jeg har former men likevel er smal. Hvem flere har opplevd å dukke opp fra bølgene uten bikinitoppen man tidligere hadde knytt så stramt på, fått frivillig under-boob eller en badedrakt som graver hvor man ikke skal grave? Not anymore! 😊 

Overdelen min finner du HER. Det aller meste av badetøy er allerede utsolgt hos dem siden det ble så populært, så jeg ville vært rask - eventuelt tatt en titt på undertøyet deres, som er helt MAGISK.

Overdelen finner du HER

Selv om MyMuse har badetøy og dette innlegget i hovedsak skulle handle om det, må jeg bare tipse dere om alt undertøyet deres. Det er populært for en grunn! Her finner du noe for enhver størrelse og smak. De fine nattkåpene mine som dere alltid spør om er fra denne nettsiden, og når jeg først bruker BH kan du banne på at de også er MyMuse. Flere av dem har jeg hatt siden 2014 og de er enda like fine! Det beste? De har tidenes kundeservice. Så om noe ikke skulle passe eller gå i stykker, er det bare å sende varen tilbake så får du nytt. Dette har jeg hørt fra flere venninner som er "ikke sponsa" kunder, om det skulle være noen tvil.

Alt undertøy finner du HER. De har fått inn masse nyheter nå også! 💋 Husk at koden "Sophieelise20" gir 20% rabatt på ALT! 

dette er en stor dag i livet mitt!

Kommenter her

Jeg har enda ikke helt lært meg det med å smile på bilder. Så da blir det som det blir, hehe. I dag har vært en stor dag for meg, jeg skrev nemlig under kjøpskontrakt for rekkehuset! Jeg visste ikke hvordan jeg skulle oppføre meg i møtet, der kom jeg løpende inn etter trening med extensions alle veier, og på andre siden av bordet satt et gift par med et barn i magen som selger til meg. Jeg er ingen tankeleser, men hadde jeg vært dem hadde jeg tenkt "hva i all verden skal hun med et rekkehus rett ved skogen". Noen ganger slår den tanken meg også, det er som om jeg har tatt skikkelig rakettfart mot å bli voksen, sånn helt plutselig. Men det føles bare rett. Derfor smiler jeg som på bildet over, uansett om det er litt rart. Jeg må forresten takke flere av dere for en ting: hadde det ikke vært for dere hadde jeg aldri turt å smile på bilder. Men jeg har fått så masse fine komplimenter for det, som jeg virkelig har tatt til meg. Tusen takk! 

Shorts og genser er fra Bik Bok, sandelene er gamle fra Nelly og neglene har jeg ordnet på Eger. 

Jeg har - etter mye om og men - bestemt meg for å selge leiligheten jeg bor i nå. Jeg kommer tilbake til dere med mer informasjon så klart! Jeg ville først leie ut, men etter å ha regnet på det sikkert 10 ganger bestemte jeg meg for å selge. Så den kommer senest ut for salg i starten av Juli - så alle som skal kjøpe i Oslo, ha meg i bakhodet! Jeg er sikker på at leiligheten vil gjøre noen veldig lykkelig ❤️ Pluss jeg har jo pusset den opp til den store gullmedaljen, haha.

Denne sommeren kommer til å bli stressende og uten noen ferie, men det gjør ingenting. Dette er oppladning til et nytt kapitel, i et nytt hus sammen med mannen jeg elsker over alt på jord. Jeg gleder meg enormt til å ta dere med videre på reisen og inn i en ny epoke av livet! Hvem vet hva fremtiden vil bringe, men tenk når dere får følge meg når jeg får barn, gifter meg, gjør nye ting i karrieren.. ALT. Og så har flere fulgt med siden jeg satt på jenterommet og var 16 år gammel. Det har vært kjærlighetssorg, drømmer, håp, kaos og vi har gått de stegene sammen. Det er fantastisk. 

noen tanker på en mandag

Kommenter her

Reklame | annonselenker: na-kd

Jeg synes det er så hyggelig å sette meg ned med fingrene på tastaturet å bare snakke i vei, uten noe "mål og mening" med innlegget. Da får jeg lettet på hjertet mitt, noe jeg trenger. Jeg fortsetter på det sporet i dag!

I disse dager holder vennene mine på med eksamen. Det er høyt tempo, nerver og enorm lettelse når siste oppgave er levert. Jeg sitter på sidelinjen og betrakter at deres liv suser avgårde med et mål i horisonten. De studerer, og på siden av har de gjerne en jobb. Når jeg og samboeren min våkner opp om morgenen, han en time før meg før han stikker avgårde på skolen kan jeg kjenne at jeg blir litt.. sjalu. Det virker så morsomt å ha et fast sted man går til. Ikke bare at man lærer noe, men først og fremst det sosiale. Fellesskapet. Jeg burde kanskje søke etter noen som også jobber hjemmefra som jeg kan spise med eller gå tur med, det hadde sikkert gjort mye for meg. Jeg liker å være alene men samtidig vet jeg at det er viktig med sosialt utbytte, og noen å utveksle jobbrelaterte tanker med.

Kjolen min finner du HER. PS! Jeg har funnet link til leopardkjolen alle spurte om. Du finner den HER

Jeg har venner som blogger eller jobber hjemmefra på andre måter, det hadde kanskje vært noe å sjekke om en fast rutine sammen hadde vært lurt. Jeg har også sett etter en kontorplass jeg kan leie, men det er forbanna dyrt. Det er kanskje verdt det.. Men det er mest fellesskapet jeg savner. 

Jeg vil takke for alle kommentarer jeg fikk på dette innlegget. Dere er smarte, fine og jeg er enig i ganske mye. Som sagt har jeg nå blogget i over syv år, jeg var knapt fylt 16 da jeg startet. Så klart forandrer man seg mye på disse årene. Jeg kunne aldri ha skrevet mye av det jeg skrev da om jeg skulle gjort det om igjen. Jeg har kanskje blitt litt mer redd for ordene mine? Jeg håper jeg har blitt mer reflektert også.. Jeg tenker meg mer om i dag, det er bra og dårlig. Man mister litt av "edgen" som tok deg dit du er nå i utgangspunktet. 

Jeg er så takknemlig for jobben jeg har, det er spennende å være et "forbilde". Men herregud det er en utakknemlig jobb. Man kan aldri gjøre alle glad, det er som å prøve å få noen som hater deg til å bli forelsket i deg. Det krever masse energi, og etter å ha vendt inn og ut på meg selv i mange år har jeg glemt hvem jeg er. Noen ganger får jeg lyst til å bare vise fingeren i hvordan jeg "burde være", og så kjøre totalt motsatt. Det er på ekte frustrerende når man har oppklart noe gang på gang, men likevel får kommentarer på ting man har skrevet / gjort / sagt for flere år siden. Som om man ikke kan lære, eller formulere seg bedre senere.. 

Nei nei, det var godt å få dette ut. Jeg håper dere får en fin uke, jeg skal gjøre så godt jeg kan! 

 

noen bloggere som fortjener skryt

Kommenter her

Det finnes alt for lite kjærlighet på internett, og spesielt innad i "bransjen". Derfor tenkte jeg å lage en liste over bloggere jeg mener fortjener ekstra skryt, kanskje dere finner en ny favoritt! Del gjerne deres favoritter med meg også 💖

Hvem tar best bilder?
Caroline Berg Eriksen. Uten tvil! Hun tar så bra bilder at jeg nesten blir irritert, haha. Det er få mennesker som er så flink som hun (og mannen hennes). Jeg forstår ikke hvordan de får så magiske bilder selv om forutsetningen ikke er så bra. Skulle ønske jeg hadde deres kunnskap på foto. 

Hvem skriver best?
Anette Marie.
Hun er en god venninne men om så hun hadde vært en komplett fremmed, jeg ville ha lest bloggen hennes. Språket er levende, tekstene er gjennomtenkte og hun tar deg med på det innerste, mest private. Dessuten er hun smart! Om du er interessert i "din indre verden" burde du sjekke ut bloggen. Det er i tillegg en del om trening.

Hvem er mest interessant?
Som dere kanskje vet er jeg veldig inne i den svenske bloggverden, og her må jeg nesten svare Blondinbella. Jeg vet ikke hvordan hun klarer det, men hun har en magisk evne til å være spennende - om så hun skriver om hverdagslige ting, det er spennende og hun klarer alltid å provosere publikum på en smart måte. I tillegg er hun ekte inspirerende som business-woman.

Hvem er morsomt?
Jeg har lest bloggen til Ida Wulff siden tidenes morgen og hun er sinnsykt morsomt. Jeg har hørt hun er helt lik i virkeligheten også (bare bedre), så stort pluss! Jeg synes det er morsomt å henge med i hennes verden. 

Hvem har den viktigste bloggen?
Drea. Ikke den mest kjente bloggeren, men jeg har likevel fulgt henne lenge. Hun har ett barn, har vært innlagt på psykiatrisk og skriver nå en bok om sine opplevelser der, kalt "psykehus" (jeg gleder meg veldig mye til å lese). Åpent, ærlig og velskrevet om livet med en psykisk sykdom, uten at det virker "for mye".

En blogg du har fulgt lenge?
Kristina Andersen! Jeg husker en av de gamleste headerne hennes hvor hun satt med en pc på fanget i et fotostudio, jeg syntes det var såååå goals. Hun er søt, morsom og flink til å ta bilder. Pluss hun tar bloggen, altså jobben sin veldig seriøst. Hun har en respekt for følgerne sine som jeg beundrer.

Hvem har finest stil?
Jeg synes Kristine Ullebø kler seg veldig fint. Det er kanskje ikke så vanskelig heller, når hun er høy, slank og vakker. Men uansett, jeg synes stilen hennes er så fin og feminin. 

En blogg som fortjener oppmerksomhet?
Dette er kanskje litt rart siden vi lever totalt ulike liv, men jeg har lest bloggen til ei jente som heter Linn Therese i to år nå. Jeg kjenner henne ikke, hun er ikke toppblogger men hun dukket opp i feeden min i 2016 og siden da har jeg fulgt spent med. Både igjennom huskjøp, oppussing, fødsel og dietten hun går på. Jeg er så fascinert av dette mennesket! Hun deler både stort og smått fra et hverdagslig liv og er ikke redd for å legge skjul på noe, jeg ELSKER henne. Både jeg og søsteren min er store fans. 

To bloggtips på slutten:
- Isabelles.nu
har jeg lest i mange år, hun har også blitt en venninne etterhvert. Hun er opptatt av hår, sminke og utseende samtidig som hun er utrolig oppegående. Hun blogger om alt fra det overfladiske til aliens, angst, verdensrommet, eksistens og klær. Hun er den jeg kjenner meg mest igjen i av alle.

- Stina.blogg.no må være den snilleste av alle bloggerne! Elsker å møte henne, hun er så åpen og dømmer virkelig ingen. En av få i denne verden som genuint kun snakker godt om andre mennesker. 


Jeg leser faktisk alle disse bloggene hver eneste dag! Synes det er skikkelig koselig å få innblikk i livene deres, og beundrer hvordan hver og en står opp for seg selv, på hver sine måter. 

 

vi trenger ikke snakke mer om psykisk helse

Kommenter her

Jeg satt i sofaen slik man pleier å gjøre. Dere vet, mobilen i den ene hånden, gløtter bort på tv-en når man hører noe interessant og utveksler små ord med familien som sitter ved siden av. Det er en prisutdeling på skjermen, og i en av takketalene hører jeg vinneren si «vi må bli flinkere til å snakke om psykisk helse». Jeg fnyser litt, flinkere til å snakke om psykisk helse? Er ikke det eneste alle snakker om i media og til hverandre om dagen, nettopp psykisk helse? Det er som om de fleste har en slags diagnose, enten de har stilt den på seg selv eller faktisk har fått den fra legen, terskelen er lav og man skriker høyt og lavt om sine problemer.

«vi snakker så mye om psykisk helse at jeg ikke engang gidder å snakke om det lenger» sa jeg høyt. Jeg ble møtt av enighet fra de andre i rommet.

Men så fort jeg hadde sagt det, innså jeg noe:

Vi trenger ikke til å bli flinkere å snakke om psykisk helse. Vi trenger å bli flinkere til å forstå det.

Hvor mange her har ikke blitt møtt med «du er jo aldri med på noe lengre» eller «du stiller jo aldri opp som venn» selv om du har snakket høyt om depresjonen og selvmordstankene dine?

Hvor mange her har kastet etter pusten på et kjøpesenter fordi den sosiale angsten har slått inn, men blitt møtt med «herregud, kan du ikke bare skjerpe deg?»

Hvor mange har ikke dratt tidligere hjem fra fest og sagt "jeg har det ikke så bra" for å bli møtt med "er det noe galt?" hvor du svarer "jeg har angst" og de bare "eh.. kan du ikke bare være her da?"

Hvor mange her har blitt sykemeldt fordi man er deprimert eller utmattet, men har blitt møtt med «men herregud, hun legger jo ut bilder på instagram, så syk kan hun jo ikke være?»

Jeg har blitt møtt med dem alle.

Jeg vet ikke hvordan man skal snakke om det for at man skal bli forstått, for tydeligvis gjør vi noe feil. Det hjelper ikke at den ene kjendisen etter det andre står frem i lyset om sin «vanskelige tid som de har kommet seg ut av», om en åttendeklassing blir møtt av «skjerp deg» eller «du er en dårlig venn» om man sliter psykisk. Alt jeg hører er problemer, historier om sterke mennesker, men svært få løsninger. 

Her kommer noen pekepinner på hva du, som pårørende eller vitne til noen som sliter burde gjøre.

  • Vis forståelse. Å være psykisk syk er ikke noe du kommer deg ut av etter noen dager eller uker. Kanskje det virker sånn på grunn av de som.. ja, selvdiagnoserer seg selv, men er noen virkelig syk kommer det til å ta tid!
  • Ikke bli sint på en venn om han eller hun ikke klarer å komme i bursdagen din eller på en annen kveld på grunn av sosial angst. Tro meg, det er ingenting en person som sliter heller vil enn å ha et normalt liv, og å kunne stille opp.
  •  Å være der for hverandre betyr også å gi noen rom når de trenger det. En psyksik syk person har nok med å ta hånd om seg selv akkurat da.
  • Det viktigste du kan gi er ikke råd som «ta deg noen dager fri» eller «jeg er her om du tenger noe» om du likevel blir sint når personen ikke klarer å være akkurat som før. Vedkommende er syk, på ordentlig. Pyskisk sykdom er ekte.
  • Overse aldri et rop om hjelp. Jeg har selv vært med på å tenke «han der kan ikke ha det noe bra», for å så sitte i begravelsen til vedkommende ett år etter.

Så vær så snill, hør på meg. Dere må være tålmodige med de som sliter, for en ekte venn finnes der også, selv når den andre parten ikke kan stille opp på alt det morsomme som skjer. Det er i mørket vi trenger venner, mye mer enn på oppturene. Vi trenger ikke snakke mer om psykisk helse, vi trenger å forstå det.

Foto: weheartit

 

min helg i bilder

Kommenter her

Reklame | inneholder annonselenker, nelly

Jeg har vært hjemme i Harstad denne helgen for å delta i dåp. Sist gang jeg var samlet med alle disse jentene drakk vi sprit og danset, nå snakker alle om bleier og barnehager. Det er helt sprøtt å tenke på hvor fort vi ble voksne. Jeg kan ikke mye om barn men jeg stiller masse spørsmål, det føles så "powerfull" at gamle venninner har gått igjennom den fasen. Det tøffeste man kan gjøre er sikkert å bli mor, på veldig mange måter. At de alle klarer seg så bra beundrer jeg, selv om det sikkert er veldig mye som er tungt også. Det stiller jeg også spørsmål om, jeg er kanskje litt rett frem. En venninne og jeg snakket om at små ting som å kjøre bil, høre på høy musikk og synge utgår når man har en baby, sånne små ting man kanskje ikke tenker på. Uansett så ser jeg frem til dagen det blir min tur!

Dåpsbarnet heter Silas, pluss i boka til de som vet hvilken tv-serie navnet er hentet fra ;-)

Jeg og Stine har spist middag på bark, slik vi alltid gjør. Og så spiser vi det samme hver gang også. Det er ikke mange steder å dra ut på i Harstad men Bark anbefaler jeg, både som spisested men også for å drikke vin med venner på kvelden. Skjorten min finner du HER

Fine Stine! Elsker deg 💋

De som har fulgt med på de første sesongene av bloggerne husker kanskje da jeg kjøpte to katter i Spania? Dette er en av dem, og nå har han blitt klippet for sommeren (pluss at han hadde en del klumper i pelsen). Jeg kan seriøst felle en tåre bare av å se på han, tenk hvordan livet hans kunne ha vært om jeg ikke kjøpte dem for fire år siden! Disse kattene trenger mye vedlikehold med klipping og øyedråper, jeg kan se for meg dem gå rundt nede i varmen hos en familie som ikke kunne tatt vare på dem.. Nei, huff. Jeg angrer ikke et sekund på avgjørelsen min, selv om det var et helvete å få dem til norge er jeg takknemlig for innstillingen min "det finnes alltid en måte".

Jeg har vært ute å spist lunsj alene, som er noe av det koseligste jeg vet. Før syntes jeg det var ubehagelig og nesten litt skummelt, men nå nyter jeg mitt eget selskap ute blant folk. Jeg kan høre på podcast, spise sakte å observere mennesker.

Jeg har tatt enhver sjanse jeg har fått til å kjøre bil. Og ja, det er jakke-vær her.. Det føltes faktisk litt trist å komme fra strålende sol i Oslo, til fem plussgrader og vind her. For første gang noen sinne har det føltes dritt å komme hjem, og jeg har lengtet tilbake mot hovedstaden. Det ser jeg riktignok på som en positiv ting, at jeg ikke lengre prøver å rømme fra livet mitt men faktisk vil tilbake til det. Harstad har ofte vært en flukt. Solbrillene mine finner du HER, jakken er fra forever 21.

Dette er utsikten når man setter seg inn i bilen utenfor hos foreldrene mine. Ikke verst, hæ? Til tross for dårlig vær, akkurat dette blir jeg aldri lei av 😍

Det var min helg! Utover det har jeg bare skrevet, sett på serier og spist masse mat. Akkurat slik det skal være når man besøker foreldrene sine. 

 

Dette har jeg shoppet den siste tiden!

Kommenter her

Reklame | inneholder annonselenker fra nelly

Jeg elsker å se på hva folk har shoppet av forskjellig dill og dall. Det føles veldig 2011, da jeg nettopp hadde startet med blogg og fotograferte hva enn jeg kjøpte, om så det var en binders :-) Så her kommer alt jeg har shoppet i uken som har vært, altså det jeg ikke har vist på bloggen allerede.

Etter at jeg begynte å style håret hos frisør fast har jeg blitt forelsket i sånne "rullebørster", eller hva det nå heter. Man børster håret med denne samtidig som man føner, noe som resulterer i et magisk volum og veldig hollywood-glam. Jeg kjøpte min første i dag! Jeg tror de fleste salonger selger slike, min kjøpte jeg på Pryd i Harstad. Kostet 198 kr, og anbefales på det varmeste om du er lei av flatt hår og trenger en ekstra piff.

Jeg trengte nye duftepinner til leiligheten og gikk rett mot Voluspa-hyllen. Ingen gjør duftepinner bedre enn dem. Det beste er at de holder så lenge, jeg har mine i rundt ett år før jeg må kjøpe nye. Såpass bør det være, de er svindyre. Selges litt over alt i interiørbutikker, på spa, og på nelly. Favorittene mine er luktene over, vanilje og kanel. 

Vipper er jeg stor fan, og jeg trenger å ha noen som løfter blikket istedenfor å tynge det. Jeg er fan av mange ulike merker, men Ardel er det beste jeg får tak i her nordpå. Da er favoritten nummer 120! 

Disse buksene! Så magiske. Og jeg finner nesten ALDRI jeans jeg liker! De må forme kroppen på riktig måte. Jeg har for eksempel ikke noe særlig hofter men i disse buksene ser det plutselig ut som om jeg har det? I tillegg er de ikke for lange i beina, noe de fleste bukser er på meg. Link finner du HER

Skjorten har jeg også fått masse spørsmål om i dag etter at jeg tok litt av på insta-story med videoer av meg selv.. Hehe. Noen ganger føles det bare rett. Uansett, den er skikkelig behagelig og sitter fint på kroppen, jeg liker den lille detaljen med lommene også. Link finner du HER

Jeg er ikke en smykke-person, men nå har jeg tre nye! Det øverste fikk jeg av Kasper, det i midte fikk jeg av mamma (man ser det ikke på bildet men det er en S og en K, veldig søtt), og det nederste finner du HER.


Som dere kanskje forsto på innlegget er jeg i Harstad akkurat nå, men jeg drar tilbake til hovedstaden i morgen. Jeg er her bare for en dåp som jeg ville stille opp i, så klart når en nær venninne har fått barn. Jeg skal lage et innlegg om min helg i bilder, så får dere sett alt jeg har gjort. Vi snakkes og takk for alle gode kommentarer den siste tiden. 

det er ikke bare slemt, det er farlig

Kommenter her

Nå har jeg blogget i litt over sju år. Tenk det. Utallige ganger har jeg startet innlegg akkurat slik som nå - mye har endret seg opp igjennom årene, men jeg leser alle kommentarene deres, og jeg svarer på meldinger fra følgere hver dag. Enten på facebook, instagram eller mail. Jeg får høre noe negativt hver eneste dag, men jeg reagerer sjeldent over det. Jeg har fått høre det meste og det blir ikke så stort lengre med hat, jeg fokuserer på de positive kommentarene - folk som støtter det jeg gjør. Om ikke hadde jeg aldri holdt ut disse årene. Konstruktiv kritikk tar jeg også til meg. 

Men en ting som fortsatt fascinerer meg er hvor bitre mennesker kan være. Hver gang jeg har skrevet om et prosjekt jeg skal starte finner det alltid mange som sier "det kommer aldri til å gå". Da jeg skulle begynne med musikk så var det en del mennesker som gikk i angrep å sa; "Tror du virkelig at du kan bli artist, det må være autotune". Samme skjedde da jeg skrev min første bok, "den kommer aldri til å bli bra, du kan jo knapt stave". Det samme skjedde da jeg fikk min egen serie; "Du er et uinteressant menneske som ingen bryr seg om, det må feile TV2 noe, dette kan ikke være sant".. Da jeg har vunnet priser har det blitt sagt; "Dette er kun fordi du kjenner noen i juryen, de må ha gjort en feil". Og nå, som jeg for første gang i mitt liv er i et sunt forhold får jeg meldinger om at "bare vent til han ser hvordan du egentlig er, du har vært utro, han har vært utro, hvordan skal dere klare å holde sammen". Jeg blir helt satt ut. "HVORDAN SKAL DU KLARE DET?" er en evig gjenganger. Det har også skjedd at andre influencere har prøvd å få meg til å miste avtaler, å til og med få meg diskvalifisert fra Vixen. Tenk det, av mine egne "kolleger" i en bransje hvor det snakkes så høyt om å fremme hverandre. Det man hvisker om er derimot en annen historie. 

Jeg bare lurer på hvordan sånne mennesker tar seg igjennom livet om man hele tiden har den innstillingen mot andres fremgang i livet. Jeg skulle ønske jeg kunne møte dem, for jeg er oppriktig interessert i hva som er drivkraften. Hvordan det føles å være så sint. Hva som ligger bak de stygge ordene. 

Jeg har opplevd mye vondt, men å forsøke å ta bort et annet menneskes livsgnist er det slemmeste man kan gjøre. Jeg kunne aldri, aldri ha gjort det uansett hvor sjalu jeg nå enn måtte ha blitt. Det er ikke bare slemt, det er farlig, tenk de som går med en drøm i magen og endelig våger å satse men blir møtt med den evige "det kommer aldri til å funke". Om det er noe vi mennesker burde gi til hverandre, så er det klapp på skulderen å tro på hverandre. Verden er vanskelig nok som den er. 

Jeg er fornøyd med livet mitt, og stolt av meg selv for alt jeg har skapt. Jeg legger meg om kvelden å føler meg lettet for at jeg kjempet på fordi det er så langt fra der jeg startet, og sa i fra om noen tvilte på meg i oppveksten. Jeg har en fantastisk familie som støtter meg i alt, og en kjæreste som alltid finnes der. Og om jeg har en drøm så gjør jeg alt jeg kan for å gjøre den til virkelighet - noen ganger går det til helvete, men alle som har gjort suksess i hva enn det måtte være vet at det ligger en del hinder på veien.  Det finnes ingen grunn til å tenke "hva om". Jeg har dårlige dager, noen ganger vil jeg gi opp, men jeg skjerper meg alltid å ser muligheter i det meste. Så jeg lurer på, til dere som alltid er negative å prøver å dra ned de i deres nærhet og på internett - hva hjelper det? Dere skader kun dere selv. Når dere tviler på meg gir dere meg et rykk i riktig retning, det er ofte motivasjonen jeg trenger.

Jeg håper oppriktig dere hører på mitt enkle råd. Ikke trykk ned andre, ikke trykk ned deg selv. Du burde la deg inspirere av andre, gå inn i deg selv å finn ut hva dine drømmer egentlig er. Om man er fokusert på et mål har man ikke tid til drama eller å skape negativ energi. Livet er for kort til å være bitter. 

 

dette kan bli bra!

Kommenter her

Reklame | annonselenke: plt

Sist gang jeg bestilte fra Pretty Little Things tok det 5-6 uker før pakken ble levert, det synes jeg er leeeenge.. Man rekker liksom bli lei av plaggene allerede litt før man får dem! Men om du har god tid på å få klærne så lover jeg deg at du vil bli fornøyd. Klærne der er av dritgod kvalitet, det spiller ingen rolle om du kjøper en t-skjorte, en kjole eller et par sko. Jeg har aldri opplevd at noe har blitt ødelagt derfra, det til tross for et par runder på fylla og masse gjenbruk. 

 OBS! Jeg synes størrelsene der er litt små, spesielt over pupper / rumpe, så om du vingler mellom to størrelser synes jeg du skal gå en opp. Det jeg har bestilt nå kom på totalt 1030 som jeg synes er helt greit - noe som betyr at toll kommer i tillegg. Bestiller du for under 350 kr (mener jeg det er) så slipper du altså toll. De reglene gjelder for alle nettsider som ikke er norske, så vidt jeg vet. 

Kjole HER. // Solbriller HER //  Tights HER // Blazer HER 

Nå krysser jeg fingrene for at disse kommer kjapt, spesielt kjolen vil jeg ha med en gang! Den er så "meg". 

min dag time for time

Kommenter her

Herregud, jeg så at mange ble sinte for at jeg postet det om Kim Kardashian og Paris Hilton i forrige innlegg mtp det jeg selv har gått igjennom. Jeg er kanskje dum og ikke har alle fakta, men både Kim og Paris har jo solgt sextapene sine og tjener masse penger på det for hver DVD som blir solgt. Kim har tjent nærmere 50 millioner på sin sextape og var selv med å signere kontrakt for at den skulle bli gitt ut av nettopp det selskapet som selger den. Den selges lovlig, både i Norge men også andre steder av verden (der den ligger på nettet er derimot ulovlig). Og at jeg lager et tullete innlegg om at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte den (som er IRONI, så klart vil jeg ikke kjøpe de herregud) er noe helt annet enn hevnporno i mine øyne. Det som skjedde med meg, at en ex spredte et bilde som jeg ikke tjener noe på, som jeg heller ikke har fått erstatning på, og som heller ikke var for å gjøre meg "kjent" er en annen sak og jeg backer alle jenter og gutter som har opplevd det som faen. Jeg har selv vært i møter med politikere, kripos osv får å få strengere straffer på det, ikke på vegne av meg selv isolert men for alles del. Men jeg mener man må få tulle litt uansett, når det jeg postet IKKE er så alvorlig. Eller er jeg helt fjern, er det helt forjævlig? Jeg synes folk overdriver, og jeg tar selv imot spøk etter spøk fra mine venner angående det jeg selv gikk igjennom (om jeg spiser en banan "åh, det så kjent ut" eller "været suger ikke, sophie gjør" osv- uten å reagere på det. En spøk er en spøk, noe annet er å være ondsinnet. 

Uansett. Jeg synes det er så morsomt å lage innlegg om "min dag i bilder", og jeg har fått inntrykk av at dere liker å lese dem også. Perfekt! Så, her kommer det, min torsdag fra start til slutt.. 

TODAYS. 😘 

Jeg våknet av alarmen klokken 08, spratt så klart opp av sengen med en gang. Neida, jeg har blitt holdt våken store deler av natten på grunn av pollen, øynene var sammenklistret da jeg våknet så jeg var mildt sagt forbanna. Veldig lekkert. Jeg har alltid hundre alarmer på morgenen slik at jeg vet jeg våkner, men nå låste telefonen seg og jeg fikk ikke slått de av. Så, jeg sto opp, spiste frokost og drakk min obligatoriske iste, samtidig som mobilen bråkte som faen hvert femte minutt. Jeg klarte å skrive alt jeg hadde planlagt likevel, og for den ekstra observante kan man faktisk se en sneak-peak under. Om noen skulle lure: frokosten var vaniljekesam med bringebær blandet med kanel. Nam. 

Vi spoler frem til rundt lunsjtider. Da dro jeg til Stakkeloftet for å levere tilbake bunaden jeg leide. Det var trist, jeg har likt å ha den hengende hjemme. Jeg anbefaler dem på det varmeste om du trenger å leie bunad. Det kostet 3000 kr, da er det inkludert at de syr den inn etter dine mål, de vasker den også om du skulle være så uheldig å søle. 

Jeg dro videre til Akershus festning, hvor man kan se denne nydelige utsikten over aker brygge. Jeg har tenkt litt "hvorfor er jeg ikke mer turist i egen by", så det prøver jeg å gjøre noe med nå. Satt her å bare nøyt tilværelsen. Og var jævlig allergisk mot pollen. 

Jeg hengte med Anne-Sofie et par timer for å feire at hun er ferdig med første eksamen. Tenk at hun snart er lektor og skal undervise på videregående skoler, er ikke vi bare 14 år fortsatt? Wow. 

"Hvem har kjøpt deg blomster?" spurte hun. "Jeg har kjøpt dem til meg selv" svarte jeg. Men litt søtt at hun tror det er den største selvfølge i verden at jeg faktisk får blomster fra noen.. 

Jeg spiste salat til lunsj, etterfulgt av disse til dessert. De er så gode! De er også veganske om jeg ikke tar helt feil. 

Denne kjolen er så nydelig. Jeg kjøpte den på NA-KD sammen med alt det andre jeg bestilte derfra, og den ble en favoritt. Perfekt passform! Har fått så masse komplimenter i dag.  Skoene er gamle fra Nelly, vesken kjøpte jeg vintage her i Oslo.

Så besøkte jeg Charlotte på kontoret hennes, hun er enda en venn med "voksenjobb" - eiendomsmegler. Vi snakket litt frem og tilbake om hvorvidt jeg skal selge min leilighet, eller beholde den å leie ut. Hun er uansett megleren min og kommer med masse gode råd underveis. 

På vei til Charlotte gikk jeg forbi en ex som jeg hilste på. Men.. han hilste ikke tilbake. Jeg vet ikke om det var med vilje, om han kanskje ikke la merke til meg selv om vi så rett på hverandre eller om han bare ikke ville hilse. Sånt der er vanskelig, man har jo ingenting til felles lengre og ting endte kanskje ikke så bra, men det er vel høflig å hilse uansett. En gang jeg møtte en annen ex snudde jeg fort og nærmest løp inn på nærmeste butikk, jeg forsto ikke hva som hadde skjedd før jeg innså hva jeg holdt på med. Normal dame.

På kvelden kom endelig Kasper hjem etter noen dager i nord-norge! Vi dro ut for å spise, pluss at jeg drakk litt vin.

Da vi kom hjem ble jeg travelt opptatt med å plassere rosene rundt omkring i leiligheten. Denne vasen er så fin, jeg har blitt blomster-gal. Har smått panikk for at en blomst jeg kjøpte for en stund siden nå holder på å dø. Jeg trøster den hver dag :(

Verdens fineste mann i et ganske fint kjøkken - altså vårt kjøkken. De som flytter inn hit etter oss er heldige, for dette kommer jeg til å savne.

Jeg har kanskje fortalt dere at for hver reise jeg og Kasper drar på kjøper jeg en ny parfyme? Da forbinder vi en spesiell lukt med en spesiell tid. Akkurat denne brukte jeg i New York og på cruise,  i dag tok jeg den på igjen for å være litt "romantisk". Vel, det funker. Man blir stormende forelsker av det. Vi har vært fnisete hele kvelden, litt fordi vi har vært noen dager fra hverandre, men også litt på grunn av parfymen vil jeg tro. 

Nå har vi vært på butikken, kjøpt is og lader opp til en episode westworld! Kasper mediterer akkurat nå (han gjør det en time morgen og en time kveld), så jeg benytter sjansen til å blogge, tøye litt på gulvet og så er det kosetid. <3 

 

sextape

Kommenter her

Reklame | annonselenke: na-kd

Jeg henger svært sjeldent i nabolaget mitt. Det er et stille område selv om det ligger sentralt, svært lite skjer her annet enn duren av trafikk i det fjerne, en og annen full forbipasserende etter klokken 03, og masse kebab-sjapper. Jeg har derfor aldri tenkt "nå skal jeg gå på shopping" i nabolaget, før i går da. Jeg, Joakim og Fetisha ramlet inn på den ene butikken etter den andre som jeg tidligere bare har gått forbi, men nå fant masse rart i. Som for eksempel Keeping up with the Kardashians sesong 1-4 på DVD. Hvor legendarisk? Angrer på at jeg ikke kjøpte.

Noe som derimot er tusen ganger mer legendarisk er.. Kim Kardashian sin sextape. Og Paris Hilton sin. Begge deler er for salg i mitt nabolag (som altså rommet en bruktbutikk og to sexbutikker innenfor små arealer). Her angrer jeg i alle fall på at jeg ikke kjøpte. Selv om jeg ikke har DVDspiller, men det gir litt samme følelse som en coffee table book. Haha.

Aldri undervurder sitt eget nabolag, dette er de beste tingene jeg har sett på lenge! Vi var også på Sudøst å spiste, og jeg gjentar meg selv her - men jeg aner ikke hvorfor jeg fortsetter å dra dit. De har kjedelig meny, helt OK mat, men en veldig fin uteplass da. Her viser jeg Fetisha huden inni håndflaten min som har begynt å flasse av, fordi jeg bruker så sterke produkter i ansiktet (som jeg påfører med hånden altså). Hun syntes det var ekkelt som man kan se. 

Jeg føler meg veldig ulik meg selv med disse solbrillene, men jeg elsker de likevel. Link finner du HER. Og når du er ferdig med å se på solbrillene mine kan du se på puppene til Fetisha 💕 

Dette føler jeg ser ut som ethvert bilde som er knipset av Joakim.. Haha. Men han er så kjekk, og har poseringene inne. Men han, et glass vin og litt sushi med laks er så typisk. 

Det er noe litt rart med bloggen min fra min mac.. Har sendt mail til kundeservice for å sjekke opp om de kan gjøre noe med det. I mellomtiden, ser bloggen min grei ut for dere? 

den følelsen for første gang

Kommenter her

For første gang i hele år har jeg skikkelig sommerfølelse. Dere vet, når man kjenner litt på en følelse av å være letta, når vi alle vet at vi har ting vi må gjøre, men det kan tross alt vente en liten stund til. Det tok altså noen dager med strålende sol for min del, og i følge værmeldingen skal disse sinnsyke temperaturene bare fortsette. Det gjør meg på en måte litt redd, det er ikke normalt, eller? 

Dette avsnittet under har jeg slettet og skrevet om igjen sikkert hundre ganger. Jeg skrev først at jeg blir "hobby-alkoholiker" av det fine været siden jeg bare vil ut å ta ett glass vin, men da vet jeg noen kommer til å kritisere meg for å være ufølsom siden jeg slenger ut begrepet "alkoholiker". Det er dumt å måtte tenke over alle ordene man sier, for noen blir fornærmet uansett.. Jeg lurer på hvordan de som tar alt personlig klarer seg i hverdagen? Det må jo være helt forferdelig? Det har jeg lurt på i mange år. Jeg er selv veldig sensitiv å synes det er ganske komplisert i hverdagen, men jeg tar heldigvis ikke ting så personlig.

Nå skal jeg på butikken, og jeg aner ikke hva dagens middag blir. Kasper er bortreist, middag er vanligvis hans ansvar og jeg "sulter ihjel" i følge meg selv, haha. Fjordland.....

flere tanker på natten

Kommenter her

Reklame | annonselenker: apprl

En ting jeg har tenkt på idag: jeg har ganske lyst på piercing i en brystvorte. Men hvor vondt er det? Jeg syntes ikke hull i tunga var vondt (jeg har hatt det tre ganger, ikke lengre nå) men jeg har ingen hull i ørene og innbiller meg at det gjorde helt sykt vondt.. Så nippelen virker liksom så jævlig, men muligens verdt det? 🙄 Ps! Takk for alle fine tilbakemeldinger på låtene mine som jeg postet på insta-story. De ligger enda ute om noen vil sjekke. 

Uansett. Jeg har sakte men sikkert begynt å bestille ting til rekkehuset som vi flytter inn i om tre måneder. Vi har overtakelse om bare et par uker men så skal vi pusse opp badet og kjøkkenet, da kan vi jo ikke bo der i mellomtiden. Med "sakte men sikkert" mener jeg at jeg har kjøpt en ting, og det var puffen under haha.. Ellers handlet jeg litt klær som jeg belønnet meg selv med etter å ha fullført to kapitler på boken som jeg overhodet ikke kom meg igjennom først. 

 

 

1. Sittepuffen finner du HER. Jeg synes den er så fin og kommer sikkert til å passe veldig godt inn i skapet for eksempel. Det var sykt mange farger å velge mellom, men jeg landet til slutt på denne og gleder meg til å se den i virkeligheten. // 2. Badedrakt finner du HER. Jeg har cirka samme i rød, og den er en drøm! 3. Bukse HER // 4. Caps HER // 5. Topp finner du HER

Nå skal jeg sove! I morgen er det opp klokken 06, hurra.. 

noen tanker denne dagen, og jeg er sint

Kommenter her

Hva hører jeg akkurat nå?
- Noen naboer står rett nedenfor vinduet og snakker om hva de gjorde på nasjonaldagen. Helt ærlig så får jeg inntrykk av at de fløter, så det er ganske koselig å høre på. Men før jeg begynte med spionasje hørte jeg på podcasten til Oprah som kalles "super soul conversations". Jeg har tipset om den flere ganger, men jeg vil gjerne banke det inn i hodene deres enda en gang. Den gir meg håp for en finere verden. For det trenger vi, ikke sant? Podcasten gjorde mine tyngste dager litt enklere. Troen på meg selv begynte å vokse. Ikke bare er Oprah en klok og varm dame, men hun inviterer interessante gjester og problemstillingene de tar opp er så aktuelle.

Morsomste jeg har opplevd i dag?
- Hmm, det har egentlig ikke skjedd noe som er verdt å nevne bortsett fra at Joakim prøvde å skremme meg og virkelig gjorde en innsats for å få det til, men han lyktes ikke. Jeg ble ikke litt redd engang der han hoppet frem fra bak veggen etter å ha gjemt seg i 10 minutter. Ellers skjedde det noe morsomt da jeg og Anne-Sofie skulle på kino i går. Hun er aldri forsinket og blir irritert på meg om jeg kommer tre sekunder over tiden, men i går sto jeg enda å ventet på henne og filmen skulle starte om fem minutter. Jeg ringte henne å sa "jeg er på kinoen" og hun bare "hvorfor det?". Jeg svarte "fordi filmen starter nå?" og da anklaget hun meg for å ha tatt feil tidspunkt helt til hun innså at hun for første gang i sitt liv var forsinket, men hun satt enda i sengen og var overhodet ikke klar for kino. Det endte med at hun måte kaste seg i en taxi og kom stormende inn i salen som siste mann da jeg allerede satt klar med godteriet og var forberedt på å se film alene.

Hva skal du gjøre nå?
- Pollen begynner sakte men sikkert å slå inn til tross for at jeg er vaksinert, så jeg skal lukke alle vinduene å be om en bedre morgendag.

Gode, gamle webkamera 😍

Humøret i dag?
- Egentlig er det ganske fint! Jeg har vært litt redd de siste dagene, uten å ha noe å være redd for. Døden? Livet? Mennesker? Eksistens? Hvem vet. Men denne dagen har vært effektiv og jeg føler meg glad.

Avhengighet?
- Iste med fersken fra Tine. Jeg drikker to liter om dagen.. Kanskje ikke noe å skryte av.

Hva ser du frem mot?
- Jeg gleder meg bare til venner og kjærste er ferdig med eksamen slik at vi alle kan begynne å leve igjen. Og at jeg er ferdig med boken, så klart. Jeg vil grille i parken, drikke vin, sitte på restaurant midt på dagen og bade midt på natten. Sånne ting.

Hva har du hatt i tankene denne dagen?
- Jeg lurer på hvorfor det er OK å snakke dritt om kroppen til noen så lenge de har operert seg. Jeg vil gjerne ikke være en talsperson for plastisk kirurgi, men jeg er mot at mennesker er slemme mot hverandre og da må jeg nesten tale "oss fake" sin sak. Er det fordi man har tatt valget selv? I såfall, er det da greit å kritisere alle valg mennesker tar, som religion, livssyn, hva man spiser og hvordan man kler seg, for det er jo tross alt også egne valg? Jeg er oppriktig interessert i å vite, så gi meg gjerne noen svar. Det er så langt den eneste begrunnelsen jeg har fått, "at man har valgt det selv". Man kan gjerne si at det er fordi man setter usunne idealer rundt i verden, men det gir jo ingen grunn til å gå til angrep på utseendet? 

Denne tanken spinnet videre til Kardashians. Hvorfor får de så mye kritikk for å være dårlige forbilder på grunn av kroppene sine, det skader jo ingen. Men det som derimot skader oss alle er det enorme forbruket deres! De får hundre barn per person, har grønne plener i et uttørket California, sier selv i serien sin at "de ikke bryr seg om vannmangelen" i sin egen stat, produserer millioner av lipkits som gir ekstremt mye plast i en allerede ødelagt verden, flyr privatfly når de skal korte strekninger, eier 10 biler per person.. DET er det ingen som peker en finger mot, men rumpa deres som seriøst ikke påvirker noen med mindre du lar den, det er verdt å klikke for. 

Det sier jo mye om alt som er galt med mennesker synes jeg. Men det er jo enklere å kritisere noe overfladisk å kunne si "nei, jeg er ikke sånn, jeg er helt naturlig og derfor er jeg et godt menneske" uten å egentlig ha reflektert rundt den tanken. Synes jeg, da. 

EDIT: Jeg mener IKKE at man ikke skal få lov å kritisere menneskers valg, industrien, eller plastisk kirurgi i seg selv. Det er helt greit! Det jeg mener er bare hvorfor man må dra inn "åh du ser så stygg ut, rumpa di henger, ansiktet ditt er stivt", jeg lurer på hvorfor det er greit - det skaper jo bare en usaklig diskusjo n som lett sporer av banen. Det var hele poenget mitt.

 

jeg gjør det for min egen del

Kommenter her

Reklame | annonselenker: na-kd & apprl + ambassadør eco cult

God morgen, holdte jeg på å si. God kveld! Jeg sitter i sofaen hjemme med en liter iste, jeg har blitt avhengig. Nå er jeg stylet med både sminke og hår, av en eller annen grunn blir jeg hundre ganger mer produktiv da. Selv om jeg jobber hjemmefra synes jeg det er deilig å sminke meg, fordi jeg oppriktig gjør det for min egen del. Det er kanskje unødvendig å legge tid på det, men da blir min dag litt bedre :-) 

På morgenen står jeg opp, kler på meg fine klær, sminker meg og så jobber jeg fra sofaen. Kanskje ikke hver dag, det hender jeg sitter med en topp på hodet og null sminke, men da får jeg mindre gjort.. Hva gjør dere som leser til eksamen eller jobber hjemmefra? Sløveklær eller pynte seg? 

Topp HER // Belte HER // Bukse HER 

Jeg fikk ordnet håret litt i dag, det var deilig. Jeg får masse spørsmål om hår hele tiden, og jeg tenkte å svare på de jeg får oftest, nå som vi først snakker om skjønnhet.

Hvilke extensions bruker jeg, og hvor lenge holder de?
Jeg bruker Great Lengths keratin extensions som varer mellom 4-6 måneder. Jeg liker de fordi punktene er flate og små, derfor kan jeg ha håret oppsatt selv om jeg har masse fester i håret! Punktene blir festet med ultralyd (!) som er helt kaldt, derfor sliter det minimalt på håret. Perfekt for meg som vil spare ut. Det er veldig viktig at man går til en salong hvor frisørene er flinke, men om de er Great Lengths sertifisert får du en frisør som er kurset til å både feste men også klippe extensions. Forresten! Både Demi Lovato og Selena Gomez bruker samme merke, for å nevne noen. Det var nok til å få meg "på gli".

Hvilen frisør går jeg til?
Salongen jeg går til heter Eco Cult og ligger i Oslo, og det varierer hvilken frisør jeg bruker. Aller mest har jeg faktisk gått til lærlingene der, det er billigere og de er så flinke! Men for alle som ikke bor i samme by kan du finne sertifiserte salonger som driver med Great Lengts HER. De har både tape og keratin, jeg personlig liker sistenevnte best - tidligere brukte jeg tape av et annet merke, det ble for tungt i mitt hår og vanskeligere å skjule. Derimot funker det fint om du har litt lengre hår. Dajana f.eks har en blanding (vi går til samme salong). 

Jeg har akkurat nå en konkurranse på instagram forresten hvor du kan vinne extensions makeover fra Great Lengths på Eco Cult. Du kan selv velge om du ønsker keratin eller tape! Du finner posten på instagrammen min.

Nå skal jeg spise middag! Om dere har noen spørsmål angående hår eller beauty generelt, fyr løs så svarer jeg i kommentarfeltet. 

den beste reisen jeg har opplevd

Kommenter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg ikke kommer til å reise så mye fremover mimrer jeg tilbake til den aller beste reisen jeg har hatt.. Nemlig til Sri Lanka! 🏝 Jeg hadde null forventinger før den turen, men endte opp med å forelske meg i både landet og folkene der. Det tok noen dager før jeg innså at de lokale kun var snille uten å forvente noe tilbake. Hjertet mitt knuses litt av sånt, at ikke alle mennesker bare er genuint gode mot hverandre når det tross alt er mulig.. En dag det regnet sklidde en mann på scooteren sin langs veien, og det strømmet til sikkert 30 lokale ut fra husene sine for å hjelpe han. Det var ikke engang en alvorlig situasjon, alle ville bare hjelpe.. Så fint. ❤️ 


Jeg har vært i Thailand tidligere, som jeg trodde skulle gi meg den opplevelsen Sri Lanka endte med å gjøre: de milelange strendene, friheten, palmene, vannet.. Dessverre ble Thailand en stor skuffelse, men Sri Lanka ble min favoritt-destinasjon. Noen sinne. Om dere har mulighet, dra dit! Om jeg kun fikk dra på en reise resten av mitt liv ville jeg dratt hit.. Og jeg tror man burde dra før landet blir ødelagt av turisme. Jeg håper ikke det vil skje, men det er en sjanse for det.. Noen ganger blir jeg så sint på oss turister, meg selv inkludert. Drar rundt om i verden med alle pengene våre og forsøpler, drikker og ødelegger. Fy skam. 😔 Det er så viktig å vise respekt for alle steder man besøker! 

Det var også på denne reisen jeg første gang følte en ubetinget kjærlighet til Kasper. Ja, vi hadde sagt "jeg elsker deg" tidligere, men på denne reisen føltes det bare så.. virkelig. Det føltes uendelig. Det er en kjærlighet jeg enda kan føle på om jeg tenker tilbake. Hvordan det føltes når jeg, for første gang i mitt liv, følte på den sterke kjærligheten som nesten ikke kan beskrives med ord.  Vi satt under stjernehimmelen og snakket, det høres så typisk ut men det var da jeg følte det. At han kan jeg faktisk gjøre absolutt alt for.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens beste ferie til tross for at begge to fikk matforgiftning og at jeg mistet parykken min i havet, det sier LITT! Vi bodde halve tiden på campen til Lapoint, og resten av tiden bodde vi på hotellet The Fortress Sri Lanka. Det kiler i magen bare jeg skriver det, da hadde vi eget basseng INNE på rommet! Jeg kommer aldri til å glemme denne turen 💞💞 Vil typ gifte meg der, haha.

Hva er den beste reisen dere har hatt? 

de to tingene jeg snakker mest om

Kommenter her

Reklame | anonselenker: na-kd

Dere, takk for alle tilbakemeldingene. Jeg har lest over og skal gå inn å svare på kommentarene i morgen. Men enn så lenge, jeg setter så stor pris på det! Fortsett gjerne å komme med tilbakemeldinger. Selv om jeg blogger for min egen del kan jeg ikke skyve unna at det finnes mottakere som skal sette pris på det jeg leverer, så her kan vi hjelpe hverandre. <3 

Ellers prøver jeg hardt om dagen å ikke redigere bort kvisene mine på bilder. Det skjer at jeg gjør det, for de tar så mye fokus på enkelte bilder. Og når man først har lært seg hvordan man gjør det er det kun et lite tastetrykk unna. Når jeg legger ut bilder av kvisene mine og poengterer dem er det alltid noen sier slutt å klag, absolutt alle har kviser. Nei, ikke alle har kviser (jeg kjenner ingen på min alder??) og det blir en liten personlig seier hver gang jeg legger ut noe uperfekt. På bildet over har dere meg og Anne-Sofie, som forøvrig er uten sminke og har perfekt hud alltid. Den jævelen. Vi hang sammen i kveld. 

Det, og så prøver jeg å ta mer bilder med mobil. Det er egentlig enkelt - hundre ganger enklere enn å drive med kamera - men så føles det litt dritt å ha kjøpt et kamera for å så bare la det ligge å slenge? Hva foretrekker dere, proffe bilder eller gammeldagse selfies? En blanding er sikkert best, tror jeg! Disse er tatt med mobil, som dere sikkert ser. Alle bildene redigeres i Lightroom, som er det aller beste redigeringsprogrammet.

Vi har sett "a quiet place" på kino. De første 20 minuttene lurte jeg på om de virkelig skulle være stille hele filmen, for sånn er det i starten.. Det hadde jeg aldri orket, enhver person som hostet i salen lagde jo kaos da. Men det ble mye bråk etterhvert, og filmen ble både skummel og trist. Jeg gråt! Men jeg er ekstremt lettrørt om dagen, jeg tror kanskje ikke det var meningen at man skulle gråte.

Helt sykt at frisyren min har holdt seg så bra, dette er dag 3! I love it, bortsett fra at jeg ikke kan ligge på rygg, det gjør vondt. Genseren jeg har på meg finner du HER, og kjolen finner du HER. Jeg er så fornøyd med mitt første kjøp hos NA-KD, alt kommer derfra! Jeg har enda ikke fått toll på tingene, jeg så noen spurte om det. Men jeg pleier alltid å få en regning på toll i ettertid, så det kan godt hende den kommer, jeg mener tingene ble sendt fra Sverige.

Ellers er jeg alene hjemme, noe som nesten aldri skjer. Samboeren min er i Tromsø for å ta eksamen og jeg savner han så mye at det kiler i tærne. Og over alt ellers i kroppen. Jeg er så forelsket enda.. Haha. De to tingene jeg snakker mest om: kvisene mine, og hvor forelska jeg er. Nå skal jeg legge meg ned å se på Handmaids Tale, takk til alle som tipset meg om den for livet mitt er som skapt på nytt! En helt fantastisk serie. 

 

la oss ta en ærlig prat

Kommenter her

Hei fine folk. Jeg har litt lyst til å snakke med dere. Nå skal jeg være helt ærlig, så håper jeg dere kan være like ærlige tilbake. Jeg har fått en del tilbakemeldinger i kommentarfeltet de siste dagene som jeg tenker mye på. Noen formulerer seg snilt, andre er litt mer harde. Men stort sett er tilbakemeldingene slik:

1) Jeg blogger for lite
2) Jeg har bare reklame
3) Jeg er kjedelig

❤️ Vi kan ta punkt 1 aller først: det er egentlig fint å høre at noen ønsker mer av meg, så jeg får vel si takk. Men jeg er ikke helt enig. Jeg prøver å blogge to innlegg i hverdagene, og når det er helg er det minst ett. Jeg prøver i tillegg å ha lengre innlegg i motsetning til hva jeg pleide å ha. Men det er kanskje bedre med flere innlegg som er litt kortere? Jeg får tenke på saken, og her må dere gjerne komme med tilbakemelding. En ting som er litt interessant er at jeg fikk høre fra United Influencers at jeg blogger for mye. Jeg har mange lesere, men det er få som "rekker" å lese alle innleggene. Etter at jeg fikk den tilbakemeldingen ble jeg stressa og begynte å blogge mindre. Egentlig driter jeg litt i det tekniske og statistikken, for jeg synes det er morsomt å produsere innlegg om så kun tre personer ser det, men så klart blir man påvirket av hva "sjefene" sier. Så, hva synes dere jeg burde gjøre?

❤️ Punkt nummer to: Denne er feil. Jeg bruker en del reklamelenker, og jeg merker postene tydelig så derfor virker det kanskje som konstant reklame. Jeg er kanskje kynisk her, men når jeg når ut til mange tusen mennesker og kjøper klærne mine selv på NA-KD, Nelly og hva enn det måtte være, og de tilbyr affiliate-program.. Ja, da benytter jeg meg av det og synes det er rett og rimelig at jeg får betalt for "jobben" jeg gjør for dem siden de får masse markedsføring tilbake. Rene reklameinnlegg har jeg kanskje 3-4 av per måned, det vil si innlegg som er kjøpt av en annonsør. Jeg synes ikke det er for mye, med tanke på at det da kommer ut cirka 58 innlegg som ikke er reklame i løpet av en måned, men fire er det. 

❤️ Punkt nummer tre: Jeg er enig! Faktisk 100000% enig. Jeg tenker på det ofte og kan ikke forstå hva jeg har å bidra med i "kjendisverdenen", hvorfor noen i det hele tatt gidder å bry seg om hva jeg gjør. Det finnes så mange influencere som provoserer, gjør morsomme ting, er helt gale, reiser konstant og deler de mest intime detaljer. Men jeg er bare så...kjedelig? Det er kanskje min greie at jeg er en normal, nord-norsk jente som sliter med mine ting og ellers prøver å leve et udramatisk liv med kjæreste og venner, at folk kan kjenne seg igjen? 

Jeg synes ikke jeg gjør en direkte dårlig jobb med bloggen, og jeg synes ikke dette er kjedelig å holde på med, men jeg mangler kanskje litt av det "ekstreme" mange andre influencere har. Det kan jeg ikke annet enn å beklage for, samtidig som man aldri skal endre seg for å tilfredstille folk. Det viktigste for meg kommer alltid til å være å ta vare på hjertet og sjelen min, og nå som jeg går igjennom en tung periode (eller så er det bare sånn jeg er) så trenger jeg å trekke meg tilbake for å leges. Jeg vet jeg har sagt dette i hundre år, men det tar tid å komme seg opp fra bunnen. Jeg har tatt tak i meg selv, mye takket være dere som har pushet meg i riktig retning og mot den hjelpen jeg trenger. For det er jeg evig takknemlig! 

Jeg kan ikke tvinge frem noe som ikke eksisterer. Jeg vil fortsette å skrive om det jeg føler og det jeg synes er morsomt uten å vende ut sjelen min eller lage drama for å virke interessant. Det føles ikke bra for meg, og jeg håper det er okei. Men om det er for kjedelig så kan jeg ikke annet enn å akseptere det, for jeg vil ikke endre meg nå som jeg endelig begynner å få det bedre. 

Så, dette ble alle mine tanker om bloggen da. Om dere har tanker, innspill, ris eller ros så snakk nå eller aldri, hehe. Neida. Joda. 

vi er unge og faktisk litt dumme

Kommenter her

Jeg tror vi er ganske mange der ute som sliter med å sove. Eller, det vet jeg jo - vi har snakket ofte om det her på bloggen. Vi er en stor gjeng som ligger å stirrer i taket til tross for at øynene er trøtte. Kroppen er anspent, tankene snurrer rundt i hodet og man sjekker telefonen enda en gang siden det tross alt er umulig å sove. Vi har kanskje ikke gått inn i veggen, men vi er på vei dit. Hvor mange av dere som leser denne teksten føler ikke på alvorlig stress i hverdagen og problemer relatert til det?

Det er når jeg skal sovne tankene stormer rundt som verst. Hvorfor kan jeg ikke bare skjerpe meg, våkne opp i morgen å leve et perfekt liv? Kan jeg ikke bare ta tak i den helvetes yogaen å høre på mindfull musikk, få livet på stell å virkelig "kicke" i gang en perfekt uke, fotballfrue-style? Hvorfor orker jeg ikke å ta på meg joggeskoene å gå på fjellet, som alle andre på instagram synes er "sååå deilig for da er man i kontakt med naturen! #ilovelife"? Hvorfor kan jeg ikke bare gi slipp på disse tankene? Jeg klarer ikke engang å sette fingeren på hva som er feil. Hva feiler det meg? 

Kanskje det ikke er noe galt med meg. Kanskje det er ekkoet i samfunnet som skriker "du kan bli hva du vil" det er noe galt med. Alle kan ikke bli best, alle kan ikke være på topp, men likevel blir vi fortalt at vi kan være det. Nå er plutselig ingenting umulig, du er din egen lykkes smed. Er du bra nok, så får du suksess. Du kan få til alt du vil - og jeg får dårlig samvittighet for at jeg aller helst vil ligge inne å se på friends.

Helt siden jeg var ung har jeg vært så opptatt av å lykkes, jeg måtte bli best på noe. Siden da har jeg svevet mellom å være ekstrem suksessfull (og fått masse komplimenter for det) samtidig som jeg har vært ekstremt sliten og ikke fornøyd med egne prestasjoner. Ingen får det bra på den måten, og en viktig lekse jeg har lært meg er å nøye meg.

Vi er kanskje unge, men faktisk også litt dumme når vi går rundt å forteller oss selv, og hverandre at "du kan bli alt du vil". Livet er fullt av tilfeldigheter og det kan godt være ting går til helvete, men da er det ikke alltid din feil. Livet er bare sånn. Det må man akseptere istedenfor å være så forbanna sint på seg selv, fordi man har fått printet inn "om jeg bare hadde jobbet litt hardere". Sånn funker det jo ikke. Det finnes mange mennesker som jobber hardt som bare faen men likevel ikke lykkes, og det er ikke alltid deres feil. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har grått fordi alt ikke har gått som det skulle, jeg har jo jobbet så hardt - hvorfor får jeg ikke det jeg fortjener? Men sånn er det jo bare, jeg skulle ønske jeg visste det før. 

Jeg krysser fingrene for at vi alle får sove i natt. For det er visse ting vi ikke kan kontrollere uansett - men en ting har vi makt over.

overraskelse, dårlig samvittighet og vennskap

Kommenter her

Reklame | annoselenker: na-kd

Jeg er den type person som forteller alle hva de skal få i julegaver ett år i forveien, så at jeg de siste månedene har holdt en stor overraskelse skjult er imponerende. Men, hva klarer man ikke for den man elsker mest ❤️ Min nydelige kjæreste fylte 24 år for to uker siden, og jeg ga han ingenting på den store dagen. Om jeg følte meg dum da! Men heldigvis hadde jeg planlagt noe langt bedre, nemlig en stor fest hvor alle hans nærmeste venner som til vanlig er spredt rundt i landet kom. Dem, og nære venner fra Oslo var samlet på Bølgen & Moi oppe i andre etasje, hvor det var pyntet med ballonger, pluss god mat og drikke til alle. Da jeg og K kom opp trappene hoppet alle frem og han ble så glad og sjokkert. Jeg har vært så nervøs de siste dagene, jeg var sikker på at hjertet skulle hoppe ut av kroppen da vi var på vei inn dit.. Men kvelden ble helt perfekt! Og ingen fortjener det mer enn han.

.. Derimot klarte jeg selvfølgelig ikke å gjøre alt perfekt, haha. Jeg dro hjem tidligere enn han, og sovnet som en stein. Han hadde ikke nøkler og jeg våknet ikke da han ringte meg eller ringte på, så han ble stående utenfor i en time før han fikk komme inn til naboene, og egentlig skulle han sove der - men gjorde et siste forsøk på å ringe på. Da våknet jeg omsider og ramlet forvirret rundt i gangen, haha. Som dere ser har han ringt meg en del ganger, men deeet la ikke jeg merke til 😅 

Dagen derpå har vært fin. Vi gikk til Bølgen & Moi igjen for å hente bursdagsgavene hans, og videre spaserte vi rundt på Frogner. Jeg hadde på meg en lett kjole som jeg elsker, smilte og var glad, å samtidig skikkelig lettet over at alt er overstått med feiringen. Jeg føler alltid på et enormt sosialt ansvar og er livredd for at noen skal kjede seg, så hele kvelden i går tenkte jeg mye over det. Heldigvis hadde alle det helt magisk og jeg er så takknemlig for det.

Æsj, jeg har så mye munnsår om dagen. Det er ikke herpes, så om noen har magiske triks som funker på munnsår, jeg tar imot med åpne armer. Og en ekkel munn.

Vi spiste frokost / lunsj / middag hos en venn, det var så deilig. Ønsker jeg hadde interesse for, eller i det minste var god på å lage mat. 

Jeg har litt dårlig samvittighet for at bloggen ikke har vært så bra i det siste - jeg har ingen annen unnskyldning enn at jeg skriver, og det er vanskelig å "levere" på to steder parallelt når begge handler om det samme. Å utlevere følelser i tekst. Jeg tenker på bloggen stort sett hele tiden og prøver å lage godt innhold istedenfor å bare slenge noe ut, jeg vil man skal få noe igjen av tekstene mine - ikke nødvendigvis at de er fantastisk godt skrevet eller at du lærer noe hver gang, men en liten bit av meg skal legges i hvert innlegg. Det må være personlig og ikke bare "hei, dette har jeg spist og dette har jeg på meg", men drypp av hverdagen min som betyr noe. 

Kjolen min finner du HER / Solbriller HER

Hver gang jeg blogger ser jeg for meg en av mine beste venninner å ser for meg hvordan en samtale mellom oss hadde gått. Hvordan ville jeg fortalt henne om dagen min? På denne måten. Åpen og ikke for å fremstille meg selv på en viss måte, annet enn den jeg faktisk er - for dere kjenner jo meg, i alle fall de som leser tekstene og har fulgt med i et par år. Ja, det kan oppstå misforståelser og jeg er muligens ikke den beste til å forklare meg alltid, jeg gjør feil og vi er uenige, noen ganger sier dere ting som er spot on og jeg skjerper meg, andre ganger ting som er helt på jordet. Men det er jo nettopp det som er et vennskap. Jeg tar vedlikeholdet av dette vennskapet på alvor, og når vi først snakker sammen vil jeg gi mye av tiden min og heller skrive lengre innlegg enn å bare poste noe "bare for att". Det er jo ikke slik man gjør med ekte venner. Uansett, så er jeg glad for at jeg får som hatten passer og jeg skal absolutt skjerpe meg. 

 

jeg trenger ikke tenke på det

Kommenter her

Reklame | annonselenke: na-kd

Åh, dette er egentlig en ganske fin dag! Nei, jeg klarte ikke å stå opp når jeg burde og jeg har heller ikke fått gjort alt på listen min, men likevel. Kroppen har føltes lett, som om noe godt er i vente eller kanskje jeg lever i noe godt allerede. Slike dager setter jeg uansett stor pris på! Det varmer hjertet mitt så mye at jeg klarer å være snill mot meg selv, at jeg kan se det fine i små opplevelser. Slik er det jo ikke alltid. Kanskje det vil komme mørke perioder igjen, mest sannsynlig vil det jo det, men det trenger man ikke tenke på nå 🤗 

Jeg går aldri med håret oppsatt. Det er på en måte mye enklere å "skjule" seg bak langt, tykt hår, uansett hvor mye extensions det måtte være som veier tungt på hodet. Jeg prøver å utfordre meg selv da, å lære at jeg kan være fin i mer enn hva jeg er vandt til. Og denne frisyren ble jo så fin, litt romantisk på en måte? 😍

Jeg har fikset neglene, og går alltid til Eger Skin Clinic. Akkurat denne fargen, altså matt rød, har jeg aldri hatt før. Nå matcher både fingre og tær. Da føler man seg så voksen og ansvarlig, haha. 

Kjolen min finner du HER. Det er første gang jeg bestiller klær fra NA-KD, og jeg sier meg fornøyd. Kjolen kom i postkassen på kun tre dager og alt passet som det skulle 👌  Størrelsene er normale. Denne er skikkelig lett på kroppen og har god stretch der hvor den strammer som mest. Et ganske safe kjøp, med andre ord. 

Ellers har jeg vandret rundt i gatene og hørt på musikk fra 60tallet kombinert med litt Selena Gomez her og der. Lekt at jeg har en musikkvideo inni hodet mitt.. Nå gjemmer solen seg snart bak naboenes hus, da skal jeg fortsette med samme aktivitet. Det er sommer i luften og jeg trenger ikke å ha på jakke om jeg må ut på kvelden. Åh, som jeg har ventet. 

Ps! Jeg og vennene mine fester på The Villa i kveld, om noen har lyst til å joine :-) 

hva er jeg egentlig redd for?

Kommenter her

Jeg kunne kjenne det så tydelig i går, da jeg hadde presset bunaden på meg og iherdig forsøkt å ikke søle sminke på den hvite skjorten, men mislyktes. Jeg stønnet høyt og sa med litt for streng stemme at "jeg gidder faen ikke det her", før jeg måtte prøve igjen. Mislyktes nok en gang. "Herregud hvorfor er jeg ikke en sånn prektig og ordentlig person som ikke søler!"
Jeg liker ikke 17.mai. Eller, jeg liker ikke hvor det er forventet at man skal være glad, omgjengelig, flink til å small-talke og by på seg selv. Jeg kjenner de gode sommerfuglene i magen når fremmede sier "gratulerer med dagen", men vi passerer hverandre og etter få sekunder slår virkeligheten inn, den der man må.. være seg selv. Jeg har som regel holdt meg alene på denne dagen eller dratt til utlandet, men siden Fetisha har bursdag på nasjonaldagen dro jeg ut for henne. 

Og så gikk det jo fint. Slik det som regel gjør. Fetisha var i tillegg helt nydelig, og hadde ordnet så fint i stand for alle som kom på besøk - alle ble tatt så godt vare på. Hva er det jeg egentlig er redd for? Om jeg stiller meg selv det spørsmålet har jeg ingen klare svar, bortsett fra det vondeste å innrømme: jeg er redd for å ikke bli likt. At folk skal møte meg å tenke at jeg er kjedelig, eller at jeg ikke klarer å uttrykke meg og derfor virker bitchy, eller at jeg skal være en byrde for noen. Jeg kan stå utenfor inngangsdøren når jeg skal på besøk og øve på hvordan jeg skal hilse, fordi jeg er redd for å ikke virke glad nok. "Hei, hallo, koselig å se deg" kan jeg si, flere ganger for meg selv før jeg ringer på, og når de først åpner blir det aldri slik jeg har tenkt. Men likevel går det jo fint. Folk er som regel snille, vi er voksne nå, og jeg må innse at den tiden hvor de kuleste var de slemmeste er over. 

Så, det ble en del drinker. Alt for mange, om jeg skal være ærlig. Sprit, vin, øl og cider gikk ned på høykant men jeg tok heldigvis til vettet og dro hjem tidlig. Der stupte jeg ned i sengen og sovnet med en gang, våknet etter tre timer og så på film i sengen, før jeg sovnet igjen. Jeg våknet opp i morges og spurte kjæresten min om jeg bør ha angst for i går, om jeg gjorde noe dumt. I følge han gjorde jeg ikke det, og da kan jeg leve videre, tross alt. 

Jeg kjenner likevel at jeg trenger en dag til på å komme meg, så jeg skal faktisk sove snart igjen. I morgen har jeg satt på alarmen tidlig og har mange innlegg til dere 💋

 

vent litt, jeg skal bare kaste bort livet

Kommenter her

Reklame | annonselenke nelly

07:00 Klokken ringer samme tidspunkt hver morgen. Hvisker til samboerne at han får vekke meg om en halvtime ? da skal jeg stå opp med en gang, jeg lover.

07:03 Tenker på at samboeren min er flink som klarer å stå opp når jeg er inne på rommet å sover. Det hadde aldri jeg klart.

07:16 Jeg lager en mental liste i hodet over alt som skal gjøres denne dagen. Kjenner pusten stige og overbeviser meg selv om å ikke fokusere på dette nå. Dette kan jeg tenke på senere. Stress har vel aldri hjulpet noen. Eller?

07:28 jeg har enda ikke klart å sovne, det har jeg egentlig forstått fra første sekund ? men jeg har ikke orket å stå opp heller. Jeg har vært litt tissetrengt hele tiden, da får man ikke sove men jeg lever ALLTID i håpet om at det skal gå denne gangen.

07:30 han kommer inn for å vekke meg, og jeg er plutselig trøtt igjen. «Det er nok best at jeg får sove en time til» sier jeg. Han drar ut, og jeg stiller alarmen en time frem.

08:30 våkner jeg og forstår knapt hvem jeg er. Seriøst, har det gått en time allerede? Det føltes som tre minutter.

08:43 Jeg MÅ stå opp nå, hoppe ut fra sengen med en gang, ikke ligge igen på mobilen.. Men her ligger jeg, og scroller. På instagram, på snapchat-stories til mennesker jeg ikke kjenner og i tragiske facebook-nyheter.

09:02 jeg er fortsatt inne på instagram og har havnet på profilen til tanta til naboen til katten jeg møtte i 2003. Hvordan kom jeg inn på denne profilen?

09:16 hvorfor er jeg fortsatt inne på denne profilen, og hvorfor synes jeg det er så interessant? Wops, likte et bilde med uhell fra tre år siden. Hos en person jeg ikke kjenner. På høy tid å stå opp.

09:40 endelig sitter jeg ved kjøkkenbordet, så flink jeg er. Jeg skal begynne å skrive snart, men jeg kjenner at magen rumler. Man kan vel ikke jobbe på tom mage? Nei, det kan man ikke.

09:54 jeg skal bare se litt på friends samtidig som jeg spiser. En episode varer jo bare i 20 minutter, og jeg trenger ikke å se hele. Det er jo mest bare for å ha noe surrende i bakgrunnen når jeg spiser.

10:05 jeg er ferdig å spise, men episoden er jo snaaart over den også. Da kan jeg jo bare se hele. Så kan jeg skrive.

10:11 OK episoden er over, men Netflix har jo en sånn automatisk greie der neste episode bare starter. Dette «glemmer jeg av» og plutselig er neste episode på.

12:37 Jaja, der hadde man sett en del episoder på rappen. Wops.. Faen. Nå skal jeg sette i gang, om ikke er jeg et verdiløst menneske.

12:43 Glemmer av hva jeg skal gjøre på PCen, og leser kommentarene deres først. Så sjekker jeg andres blogger.

13:05 husker enda ikke hva jeg skulle gjøre, og ser etter klær på internett som jeg bruker lang tid på å velge ut, legge i håndlekurven men ombsetemmer meg.


Hettegenser Urban Outfitters. Skjørt HER

13:37 Klokkeslettet jeg alltid ser på klokken, i dag er intet unntak. Blir like forundret som jeg alltid blir, og nesten litt stolt for at jeg ikke har gått en eneste dag uten å bryte mønsteret.

13:49 Nå er jeg sulten igjen. Alle vet man ikke kan skrive noe interessant på tom mage. Det er nok lurt at jeg spiser.

13:58 En episode Friends varer jo ikke så lenge, så jeg kan se enda en episode når jeg spiser. Og så kan jeg la maten synke i magen etterpå, og SÅ kan jeg skrive.

14:28 Nå ble jeg plutselig ganske trøtt. Men jeg sov tross alt ganske lite i natt, og klokken er jo bare halv tre, så teknisk sett kan jeg hvile litt nå, men ha mer energi på kvelden for å så skrive ut i natten..

17:30 FAAAEEEEN våkner av at døren går opp til leiligheten og at jeg sov lengre enn planlagt på sofaen. DISIPLIN. Jeg trenger DISIPLIN. Føler meg som en slask når kjæresten har vært på skolen og jeg har sovnet på verdens minste sofa.

17:47 snakker med kjæresten om hans dag. Han forteller meg om ting han lærer i psykologien. Snart har en eksamen.

18:10 vi snakker fortsatt men har skiftet samtaleemne til hvilken grill vi trenger i det nye huset.

18:17 jeg tar tak i meg selv for å begynne med skrivingen. Endelig. Samtalen om grillen kicker meg i gang, for å kjøpe grill er ganske dyrt. Åpner et word-dokument. Begynner å skrive første setning.

18:23 Er i en ganske god flyt med skrivingen og har rettet på skrivefeil, fjernet et avsnitt og laget en kjapp oversikt over hva som må gjøres.

18:36 tenk at vi egentlig ikke har noe kontroll over sorte hull, de kan bare komme å svelge planeten vår når som helst. Vet regjeringen om dette? Hva slags andre hemmeligheter blir holdt skjult for oss? Dette må jeg snakke med kjæresten om.

19:12 Jeg har glemt alt jeg egentlig skal gjøre, og vi er på vei for å kjøpe godteri.

20:03 Kanskje vi skal se siste episode Westworld? Nevner det for kjæresten min som er lett med. Vi diskutrer forrige episode først, slik at vi vet hva vi har i vente.

21:16 Episoden er ferdig og må diskuteres. Er hele opplegget bare et spill laget for syke menneskers vilje til å leve evig, var det agendaen og «the hosts» bare et eksperiment for evig liv?

21:40 Jaja, nå er det så sent at jeg like gjerne kan legge meg. Jeg tar tak i livet mitt i morgen. Da er det en ny start. 

dette har jeg googlet den siste tiden - privat

Kommenter her

1. Hvor selges det bunad til hund. Denne forklarer seg kanskje selv, men jeg har veldig lyst til at hunden min skal ha bunad. Han ville sikkert ha svettet ihjel for det første, og for det andre nektet å ha den på, så det ville sikkert toppen listen av idiotiske ting jeg har kjøpt. Det ble ingen bunad, fordi jeg var usikker på størrelsen hans. Men om du vil kjøpe bunad til din hund, vær så god: LINK

Mener dere at dette er dyreplageri forresten? Det gjør ikke jeg. Da nedverdiger man på en måte hva "dyreplageri" er. Jeg tror helt ærlig ikke de aller fleste hunder bryr seg, så lenge den ikke gjør vondt / det blir alt for varmt.

2. "Who is Ford in westworld?" Alle dere som ser Westworld forstår hvem jeg mener, men det hadde faktisk glippet i hukommelsen min fra sesong 1. Men han var hovedpersonen husker jeg nå, haha.. Sånn går det når man venter TO ÅR på å lage neste sesong. Man glemmer alt, jo. 

3. LCHF DIET - VEGETARIAN. Denne googlet jeg faktisk i capslock, så ivrig var jeg. Da kom jeg frem til denne nettsiden som var ganske interessant. Jeg og samboeren min har snakket en del om å begynne med LCHF, jeg var skeptisk først men etter å ha gjort en del research tenker jeg også i samme baner som han. Jeg kan godt lage et utdypende innlegg om mine tanker her på bloggen, eventuelt for å få erfaringer fra dere. Jeg synes det er spennende med kosthold og ernæring, spesielt etter at jeg begynte å trene så mye. Samboeren min er veldig flink på det og jeg vet at jeg blir dyttet i en retning som er bra, om han først vil gjøre noe sånt her. 

4. Can you suddenly die of an infection after a surgery you had a long time ago? Her var jeg hypokonder og tenkte plutselig hva om operasjonene jeg har tatt I Tyrkia plutselig gjør at jeg får en infeksjon og dør, selv om det har gått flere år? Heldigvis ser det ikke så veldig aktuelt ut, siden det tross alt har gått lang tid. 

5. Can you not get pregnant after plastic surgery possible complications. Ja, dette var jo urovekkende å lese på til en viss grad... Tankene mine spant så klart videre siden dette er noe jeg tenker en del på om dagen generelt. Siden jeg blant annet har gjort lipo-suction med tanke på BBL så ble jeg plutselig veldig redd - så klart er dette noe man burde ha tenkt på i forkant. 

6. Nuvaring. Et prevensjonsmiddel jeg fikk tips om fra en følger som jeg ikke ante så mye om. Det viser seg at det er en ring man setter i vagina, om jeg forsto det rett? Aldri hørt om, men det virker spennende og visstnok ganske bra om man har 

7. Bruce Jenner Car Accident. Jeg kom plutselig på at Bruce Jenner (nå Caitlyn) for noen år siden var i en bilulykke hvor noen i den andre bilen DØDE. Men dette ble knapt snakket om i pressen = Kardashians har verdens beste presseteam. Jeg tror ikke det finnes en eneste ting om dem i pressen som de ikke ønsker å ha der selv. Andre ting som har blitt hysjet ned er Kanyes innleggelse på mentalsykehus, Rob sine narkotikaproblemer og Kylie Cosmetics som har svart på meldinger fra kunder hvor de blant annet kaller kunder for stygge. Haha, det er 100% sant!!! Men ting som derimot er i media er utroskap, skandaler, sex, penger.. Ja, jeg tror liksom ikke noe er tilfeldig. Kris er et geni. Elsker dem. Og alt blir timet så perfekt med en ny sesong også.

 

Det var mine siste googlinger!Hva hadde vært verst: bli overvåket et helt døgn i leiligheten når du er alene, uten at du vet om det - som familie og venner får sett på? Eller, at familien får lese igjennom alt du har gjort på internett? Jeg synes den første er verst. Jeg gjør mye rart på internett men ingenting jeg ikke kan stå for. Hjemme alene derimot.. 

 

det gjør alltid det

Kommenter her

Reklame | annonselenker: apprl

For å være helt ærlig ble ikke denne arbeidsdagen noe å skryte av. Jeg har faktisk ikke gjort noe fornuftig i det hele tatt. Jeg tok aldri helt tak i meg selv og ble istedenfor sittende, med et sånt der tomt blikk ut i luften. Etter en kort stund begynte jeg å plage Kasper som studerte, men jeg ville at vi skulle dra ut å spise heller. Etter to timer fikk jeg viljen min. Jeg vet ikke hva som feiler meg, men jeg skylder på mensen. Jeg føler meg litt avslått og uinspirert, trøtt, oppblåst og full av vann i kroppen. Jeg har tenkt litt på å bytte prevensjon, akkurat nå går jeg på p-piller. Har byttet mellom Yasminelle og Diane alle årene jeg har brukt, men nå trenger jeg noe nytt. P-stav? P-plaster? Spiral går dessverre.. 

Kjole HER / veske HER

Jeg er takknemlig for at hverdagen min ofte er fleksibel, jeg kan slå ihjel noen arbeidstimer nå på kvelden istedenfor. Jeg skal lage en liten liste over hva jeg burde prioritere, og så kan jeg forhåpentligvis puste lettet ut snart å innse følgende: det kommer en dag i morgen også. Alltid gjør det jo det. 

min uke og noe mer genuint

Kommenter her

Her har dere selfien jeg egentlig hadde tenkt å poste til dette innlegget:

.. Men så følte jeg det ble litt kjedelig. Her har dere noe mer genuint:

Ny uke, og jeg er som vanlig en dag på etterskudd. Uansett hvor hardt jeg prøver er jeg ikke et endelig-mandag-grip-dagen-menneske. Altså, i går var det som sagt 26 grader i Oslo og hva gjorde jeg? Sov på et mørkt rom med gardinene trekt foran. Jeg elsker at det er fint vær når jeg først er ute, men ellers sitter jeg bare inne å føler på "angst". Og så får jeg ikke gjort noe heller, jeg tenker bare på at jeg aller helst vil være ute. Uansett, her kommer ukens planer!

Tirsdag: Jeg skal hente bunaden jeg har leid, og har fundert på hvordan jeg skal få den med hjem. Det er jo ikke så farlig, bare sette seg på trikken liksom, men er det ikke mye å bære? Eller overdriver jeg? Jeg skal også få sendt utkast av manus på boken i dag, igjen. Så derfor må jeg skrive litt, men nå er det mest bare skrivefeil (det kjedeligste av alt) som skal gjennomgåes. Klokken 17:00 er det tid for et møte.

Onsdag: Jeg skal være med Joakim på stortinget for å se på en tale han skal holde. Etter det skal jeg til legen, så i et møte, og på ettermiddagen må jeg ordne ting klart til 17. mai

Torsdag: Nasjonaldagen! Men enda viktigere, Fetisha sin bursdag. Der skal jeg tilbringe dagen for å feire henne, og så er det jo bare et ekstra pluss at alle har kledd seg i fine klær og at vi har masse festglade mennesker på gaten. 

Fredag: Jeg skal trene med PT på morgenen, fikse neglene ved lunsjtider og så har jeg et møte om en investering på ettermiddagen. 

Lørdag: Etter planen skal jeg på middag med noen venner.

Søndag: SKRIVE! Heldigvis er det siste innspurt nå.. Herregud jeg gleder meg så mye til dere får lese boken. Jeg vet mange har etterspurt, og muligens trenger en bok om kjærlighetssorg. Ikke en sånn "alt ordner seg til slutt"-bok, men en bok om hvordan det helvete faktisk føles. 

Sååå det var min uke. Det jeg trenger nå er egentlig noen ord om at jeg IKKE MÅ GI OPP denne skrivingen, haha.. Det har vært så hardt å skrive boken ferdig, så blir den STJÅLET og måtte starte på nytt. Har seriøst hatt lyst til å slå hodet i veggen annenhver dag. 

det ble bedre enn jeg trodde

Kommenter her

Reklame | annonselenker: nly trend, bianco & boozt

Jeg startet dagen med å gjøre noen ærend, og møtte Dajana på veien - som jeg deretter fulgte til trikken kun for å være litt sosial, haha.. Men jeg liker henne veldig godt, skulle bare ønske hun bodde hjemme hos meg i et skap eller noe slik at hun kunne sminket meg hver dag. Jeg liker å tro at jeg har plukket opp noen små knep på veien, som for eksempel hvordan jeg legger fin øyenskygge på meg selv, men jeg har enda en lang vei å gå før jeg er på lik linje med henne. Det kommer jeg nok aldri til å bli heller så Dajana - flytt inn. I skapet.

Mine sko finner du HER

Jeg måtte ta bilde av skoene våre (eller hennes) fordi de er så fiiiine og fra Louis Vuitton og så dyre og så fabe. Litt sånn som hun er. Jeg bare "så kult, nå har du to par Louis Vuitton-sko" og hun bare "nei, fire". Vel vel, noen som har det.

Jakke HER (den er på 50%).  Kjole Berska (seriøst jeg skriver det alltid feil og nå orker jeg ikke engang google for å se om det er rett)

Jakken jeg hadde på meg i dag er ny, og som dere vet hater jeg stive jeans. Det spiller ingen rolle om det er bukse, skjørt eller jakke, det må bare ikke føles så.. Ja, stivt. Det er ekkelt. Denne var derimot deilig å ha på seg, og blir  den første jeansjakken i mitt LIV jeg kan bruke fast uten å få frysninger. Frysninger på en dårlig måte.

Dette har dere sikkert lest alle steder, men Oslo har nydelig vær og folk trekker ut av hjemmene sine. Det er så rart å se på alle og tenke "shit, de bor faktisk her på vinteren også", for da gjemmer alle seg. Jeg gikk bare rundt å stressa fordi jeg hadde mensen men ikke tampong midt blant alle folkene. Den følelsen :-( Det ordnet seg heldigvis og ingen skade skjedd!

Jeg dro videre i studio for å legge vokal på en låt som har vært ferdig en stund. Tidligere har jeg vært litt usikker på den låten ettersom den ikke passet stemmen min helt, syntes jeg. Men i dag ble det skikkelig match, både på låten men også meg og produsenten. Jeg klarte å slappe av, noe som er helt nødvendig om resultatet skal bli bra. Jeg synes enda det er skummelt å synge foran folk og i alle fall noen som sitter å følger nøye med på enhver note. I dag ble en positiv opplevelse! Pjuh, da pustet jeg lettet ut etterpå, for jeg hadde gruet meg litt på forhånd.

Jeg har spist vegetarsushi ute på plenen alene. Da jeg satt der kom vaktmesteren forbi, og jeg hilste slik jeg alltid gjør. Han hilste ikke tilbake, som vanlig. Den mannen kan ikke like meg noe særlig for om jeg er med Kasper hilser han alltid. Ikke på meg, men på Kasper altså. Hva har jeg gjort galt? Er det fordi jeg er kvinne? Nord-norsk? Blogger? Fordi jeg hadde en gal eks? FORSTÅR INGENTING!!! Jeg har bodd her i fire år og det har vært det samme siden jeg flyttet inn. Throwback til da jeg hadde en nabo som printet ut ting jeg skrev på bloggen å la i postkassene til naboer. Deeeeet var tider (helt forferdelig var det).

Jeg dro en tur på Vita og endte opp med å kjøpe disse vippene. Øyenbrynspennenen er gammel, men jeg fant den plutselig i en veske og siden jeg hverken har åpnet den, eller kan huske å ha kjøpt den havner den i kategorien ny. Har jeg stjålet den og glemt det? Fått den i gave? Who knows. Jeg testet den akkurat og den funket fint. Du finner link her!


I kveld får jeg besøk av noen venner, og vi skal rulle for første gang. Vær så snill å vær enig med meg om at Joakim IKKE kan ha på seg sin gamle russebukse, haha.. Han mener han skal det, nemlig. Er ikke det helt feil? 

kommer det alltid til å være sånn?

Kommenter her

Reklame | annonselenke: love triangle

Hei søndag! Jeg er tilbake i hovedstaden og får kjenne på litt ordentlige sommertemperaturer. Jeg sitter ute i kjole og likevel føles det for varmt. Luksus! 

Jeg har ikke hatt mye på agendaen i dag bortsett fra å komme meg hjem, inn i leiligheten hvor jeg parkerte tingene mine og nå er jeg på besøk hos Anette. Vi sitter bare ute å snakker om jobb, kjærlighet og livet generelt. På verandaen har vi to sittet sammen i alle våre faser av livet, føler jeg. Sorg, glede, spenning og rådløshet. Nå har vi landet litt begge to og det føles deilig. 

.. Sånn bortsett fra akkurat nå da. Jeg har PMS og rundt denne tiden hver måned får jeg samme følelse i kroppen. Jeg vil reise langt bort, gjøre forandringer på håret, henge med rare folk, bytte ut garderoben.. Alt i livet føles bare så dårlig på en måte. Jeg vil bare forbedre alt sammen. Er jeg alene? Jeg føler meg virkelig som en annen person når jeg har PMS, full av drama og uro i kroppen. Finnes det noen kur eller er man stuck i det her for alltid!? 

Jeg elsker denne kjolen da. Selv om jeg ser ut til å ha gitt opp livet her, hehe. Du finner den her! Jeg har snudd den bak-frem, som jeg nesten alltid gjør når det er utringing. Så mye finere! 

Fine Anette som jeg henger hos! Vi snakket nettopp om hårfrisyrer og om jeg kunne ha klipt håret mitt så kort. Jeg hadde aldri turt, selv om hun sier det ikke er så skummelt. Jeg sa "jeg vil ha langt hår. Og blondt hår". Hun bare "men.. det har du jo?" Lol. 


Jeg håper dere har en fin avslutning på helgen! Det er koselig å snakke med dere i kommentarfeltet forresten ❤️ Jeg blir både glad, engasjert, rørt og klokere av det. 

ukens spørsmål: kjærlighetssorg, plastisk kirurgi & alkoholproblem

Kommenter her

Reklame | annonselenke: apprl

Du oppfordrer jo til plastisk kirurgi med innlegg som viser bilder av deg før, og bilder av deg nå?
Jeg vet ikke helt hva jeg skal si på det.. Jeg la ut et bilde av meg da jeg var 14 år, det er åpenbart at man har forandret seg på den tiden - det jeg personlig syntes var "morsomt" med det bildet er hvor mye jeg har forandret meg på stil, sminke osv, selv om jeg forstår at plastisk kirurgi blir et tema. Om folk velger å tolke det som "oppfordring" er jo som å si "du var stygg før, nå er du pen, se hva du oppfordrer til" - det er slik jeg tolker det. Jeg la ingen føringer på hva folk skulle mene om utseendet mitt tidligere, det er konklusjoner man drar selv (det gjør dessuten vondt å høre, men det var i følge mange av kommentarene vel fortjent.) Det eneste jeg påpekte var øyenbrynene, det hadde vært noe annet om jeg sa "se så stygg jeg var nå, takk Gud for alle operasjoner". Jeg føler ikke det er så mye vits å bli så provosert for det (som mange ble), jeg føler ikke innlegget var så stor sak og heller ikke ment for å provosere. Da hadde det bare vært å provosere og det prøver jeg, tro det eller ei, veldig hardt å ikke gjøre. 

Føler du selv at du drikker for mye, med tanke på at du noen ganger drikker i eget selskap, f.eks som du gjorde i Harstad da du så på serie?
Jeg drikker så og si aldri i eget selskap, men det skjedde en gang da jeg var hjemme ja. Det er rart at det blir ansett som "for mye" å ta to glass vin i eget selskap men det er derimot helt normalt å bli dritings så lenge man gjør det sammen med flere folk. Jeg føler det er bedre å d
rikke litt, om så alene, enn to flasker vin kun fordi det er lørdag. Det tenker i alle fall jeg.. 


Foto: Mariann Vik / 2minutter. 

Kan ikke du begynne å videoblogge igjen?
Jeg vet ikke helt. En del av meg føler det hadde blitt "for mye" av meg, rett og slett. Man kan se meg på TV om man er interessert i å vite hvordan jeg er "live", og det hadde kanskje ikke vært like interessant å se serien min om jeg i tillegg delte hverdagen min på youtube? Det er gøy å videoblogge med Joakim nå og da, det er mer en "kompisgreie" og trenger ikke å bli for privat. Men jeg hadde blitt helt ødelagt om jeg måtte levere både i tekt, på bilder, på youtube, i serie og alt som er, haha.. Da hadde jeg ikke vært noe interessant hverken for dere eller for meg selv.

Har du kjøpt noe sminke i det siste som ikke er sponset, som du kan anbefale?
Ja, det har jeg faktisk! I det siste har jeg fått sykt tør hud, både i ansikt men også på leppene. Dette er uvant for meg, og jeg er så redd for å bli avhengig av lipsyl for eksempel.. Men jeg fikk anbefalt denne av hudpleiere min som gjør leppene så myke igjen, i alle fall midlertidig. Kjøpt på Eger!

I tillegg har jeg kjøpt en ny concealer, den er fantastisk! Også for meg med tør hud + acne, som den dekker veldig godt. Hun på parfymeriet sa "den er ikke bra om du har tør hud" men jeg ga faen og kjøpte den likevel, og er dessuten totalt uenig med henne. Tommel opp for denne! Fra Lancome, og du finner den her.

Slik ser det ut når jeg påfører concealer. Akkurat det har ikke endret seg på sikkert fem år, haha..

Som sagt, link til concerteren finner du HER. Jeg har farge 02. 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har så sykt kjærlighetssorg.. Kjæresten min har akkurat gjort det slutt etter flere år sammen og jeg er helt knust. Du har blogget mye om kjærlighetssorg så jeg vender meg til deg for hjelp! Vi har enda en god tone, men jeg klarer ikke være venn med han selv om jeg vil. Det føles både bra å vondt. Han har hatt et vanskelig liv å jeg føler for å støtte han, at det er min oppgave, men samtidig gjør det vondt å bare være venner. Men jeg klarer ikke gi slipp.. Hva skal jeg gjøre? Hva vil han, for han skyver meg jo ikke helt vekk? 
Jeg skal gi deg det kjedelige svaret som du garantert har fått høre allerede.. Jeg tror ikke man kan være venn med noen man fortsatt er forelsket i, som jeg tror du er. Det kommer bare til å ødelegge deg. Den eneste måten å komme over han på er å bryte kontakt, du må huske på å være snill med deg selv først. Det er skikkelig vondt, men det er det beste. Om ikke må du regne med at det tar flere år, og jeg personlig synes det er bedre å ha det veldig vondt en lite periode enn å være litt lei seg over en lang periode.

Jeg vet hvordan det er å føle at man må "redde" noen, men du må som sagt først redde deg selv. Beklager om jeg virker streng, men jeg vil at du skal ha det bra.  Prøv å sett deg nye mål som har med deg selv å gjøre, bruk tid på å finne ut hvem du er og hva du ønsker uten å håpe på at hans følelser skal forandre seg - gjør de det, er det fantastisk men det er ikke noe du har kontroll over. Du kommer over dette her, jeg lover! Og jeg heier på deg fra andre siden av skjermen 💋💋

Kom gjerne med spørsmål til neste uke om du har noe i tankene! 

meg i bunad og familietid

Kommenter her

Først og fremst: takk for mange gode serietips! Nå trenger jeg aldri å være ensom når jeg spiser (da er serie viktigst). Det var riktignok et par som misforsto, jeg vil ha tips på serier som gir gode samtaleemner med folk.. Om dere skjønner? Altså en serie som får deg til å tenke, ikke nødvendigvis bare en serie som får meg til å følge med. Serier som har gjort dette for meg tidligere er Westworld og Black Mirror (om ikke sistenevnte gir deg noe å snakke om, så kan vi ikke være venner). Mange har tipset om Handmaids Tale, der har jeg nå sett en episode og skal fortsette med det. Kom gjerne med mer i den gaten, det virker veldig lovende og tankevekkende!

Som dere kanskje kan tolke utifra bildet over har vi vært i konfirmasjon! Her har dere meg og faren min - de fleste kjenner han kanskje igjen. Han sniker seg jo med der han kan 😅 Dagen har altså gått til å spise, ha samtaler med slektninger man ikke ser så ofte og alt hva en konfirmasjon innebærer. Det var en fin dag, og jeg ble så rørt av alle talene.. Jo eldre jeg blir, jo mer griner jeg generelt. 

Jeg har blitt en sånn type person som tar bilder av blomster, men kanskje verre - jeg er oppriktig interessert i blomster. Jeg kan ta omveier for å gå innom blomsterbutikker, de gir en så herlig følelse. Jeg har riktignok ikke kommet så langt i denne nye hobbyen at jeg faktisk kan ta vare på dem, hehe.. Det blir det muligens forbedring på, nå som vi får egen hage.

Jeg fikk låne bunad for anledningen. Dette er nordlandsbunad, som år etter år er kåret til landets fineste. Det er en kåring jeg ikke helt forstår. Bunad ser jo lik ut hvert eneste år, hvordan kan det da være nye kåringer? Eller har jeg misforstått og det kommer nye modeller på markedet? 

Pia som konfirmerte seg og er min kusine, Julie i midten er min yngste kusine og så har vi meg. Som snart er lavest av alle, til tross for at jeg er eldst av alle barne-barna på den siden av familien. Jeg både elsker og hater høyden min. Uansett er jeg veldig stolt av å ha så snille, smarte og fine kusiner! ❤️

Vi spoler frem noen timer.. Her har dere meg akkurat nå:

Genser HER (den er på 40%) og smykket fra River Island. 

På tide med avslapping før jeg reiser hjem mot hovedstaden i morgen! Jeg både gruer og gleder meg, tiden her i nord har en tendens til å passere alt for fort. Jeg trives her inne i sengen. Jeg skal ta ansiktsmaske, bleke tennene og forhåpentligvis kurere hodepinen jeg har dratt på meg. Og sjekke opp score på IMDB for alle seriene dere har anbefalt. Det er et must 🤗

På innsiden av hodet

Kommenter her

Reklame | annonselenke

Denne dagen vil ikke stå igjen som annet enn et komma i min eksistens. Hadde jeg ikke dokumentert hverdagen min ville den ha passert og ingen minner ville ha vært igjen av den. Jeg har stått opp, ligget i sengen, fundert, kjørt bil og gjort noen ærender. Det meste har foregått på innsiden av hodet, og istedenfor en lite interessant oppramsing av hverdagslige hendelser vil jeg gi dere et innblikk i hodet mitt. Her kommer tankene: 

1. Her om dagen ble jeg sint for noe jeg ikke hadde trengt å bli sint for. Men den ene tanken førte til den andre, og ganske raskt hadde jeg bygget opp ikke bare et sinne, men også klump i magen basert på min egen fantasi. Dette tok jeg ut over kjæresten min, hvor jeg midt i min egen setning forsto hvor idiotisk jeg hørtes ut, men jeg holdt likevel fast på mitt - stoltheten er liksom det sterkeste. Da jeg våknet dagen etter følte jeg meg tom, og oppgitt over meg selv. Men hvordan snur man egentlig tilbake? Når man først har tråkket over grensen og blitt psykopatisk, mener jeg? Kan man egentlig snu tilbake klokken å være hun snille som ikke er som "alle andre", men som viser seg å bære en hel last av usikkerhet likevel?

2. Jeg har tenkt mye på om jeg føler meg takknemlig for at ting var vanskelig da jeg vokste opp. Dere vet, ensomheten. De stygge kommentarene. Redselen. I intervjuer har jeg sagt at "jeg er glad for det, for det har gjort meg sterk" - men jeg tar det tilbake. Jeg er ikke glad for alt det vonde jeg har opplevd, og jeg skulle gjerne ha vært foruten. Ja, jeg har en erfaring som kanskje har gjort meg mer empatisk, men likevel er det kun jeg som må kjempe med de "traumene" som er plantet så godt inn i beinmargen min at jeg ikke aner hvordan man skal riste dem bort. Man kan ikke ane hvordan det er med mindre man har gått igjennom noe sånt, følelsen av å alltid bære noe med seg. Jeg skulle ønske alt hadde vært enkelt hele tiden, det finnes mange kule, dype og smarte mennesker som bare har hatt det fint. Jeg skulle ønske det var meg, for lasten er ikke verdt det. 

Genseren min finner du HER - sko HER 

3. Når jeg kjører bil, selv om jeg bare skal en kort strekning, kjører jeg gjerne en omvei. Jeg kan sitte i bilen lenge uten mål og mening, passere det ene treet etter det andre, kjøre ekstra sakte med vilje bare slik at jeg skal få litt ekstra tid i bilen. Det er en frihet. Du eksisterer på en måte ikke - du er helt alene, på veien og akkurat da er det ingen som vil deg noe. Det er som om tankene er enklere å gi slipp på, de fester seg på et tre og forsvinner bak deg i horisonten. Som om tankene ikke kan følge deg. Jeg føler meg alltid helt renset etter å ha kjørt bil. Dessuten kan jeg synge høyt der å leve meg inn i dagdrømmene. Jeg bruker mer tid i mine egne dagdrømmer enn i den virkelige verden.

4. Folk som har veldig sterke meninger angående ananas på pizza er rare. Hver gang den diskusjonen kommer opp er det noen som skal rope "ÆÆÆSJ DET ER SÅ EKKELT FÅ DET UNNA" eller noen som skal si "ÅÅH DET ER AMAZING NAM NAM GI MEG". Virkelig..? Det er som om folk har fått for seg at dette er en greie å ha ekstremt sterke meninger om. Kan det være så viktig? Enten liker du det eller så liker du det ikke, må det ropes om som om det var en politisk kampsak? Plukk det av om det er et problem. 

5. Å begynne å se på friends er kanskje det dummeste jeg har gjort. Ikke at det ikke er koselig, men.. Jeg blir så dratt inn i serier med en gang jeg starter, og denne gir meg liksom ikke noe. Det er ikke slik at jeg ser en episode friends og så har jeg noe å diskutere med folk etterpå. Jeg trenger kanskje litt mer hodebry. Så om noen har tips på serier eller dokumentarer som fucker opp i eksistensen på en god måte, gi meg tips. Jeg trenger litt påfyll av sånt.

6. Nå har jeg skrevet flere meldinger og ringt til Stine Mari fordi jeg kjeder meg sånn. Jeg håper hun kommer tilbake til meg snart. Jeg trenger selskap. DEEER tok hun telefonen men hun kunne ikke henge. Vel vel! Ensomheten ass. 

 

jeg har forandret meg så mye - før / etter

Kommenter her

2009 / 2018 

Jeg får ofte høre at jeg har forandret meg så sykt mye de siste årene, og jeg er egentlig aldri helt enig selv.. Før jeg leter frem gamle bilder og kan sammenligne som over. Jeg kunne kanskje trodd på at personene over er i slekt, tremenninger eller noe, men at det faktisk er samme person er sykt! Nå skiller nesten 10 år bildene over, så naturligvis har det skjedd noen forandringer, selv om mine kanskje har vært større enn hos de fleste. 

Selv om jeg er mye yngre på bildet til venstre føler jeg meg mye freshere i dag. Og hva skjer med brynene? Helt merkelig at jeg faktisk tillot meg selv å ha slike bryn uten å se at det var grusomt. Men de fleste har vel (forhåpentligvis) gått igjennom en fase med stygge bryn 😅

Hva synes dere om bildene over? 

min dag med en liste

Kommenter her

Reklame | annonselenke: bianco & gucci

Dagens beste: Det var så hyggelig å feire bursdagen til Kasper en dag på etterskudd sammen med hans familie. Som dere allerede vet er jeg ganske nervøs for familieselskaper, men det var skikkelig fint. Som det alltid er, skjønner ikke hva jeg stresser over..😅  Vi satt ute i skolen, spiste pizza fra grillen (som jeg ikke ante var en greie) og så ble det dessert etterpå. Dette har vært en perfekt nord-norsk sommerdag, som man får litt for lite av. 

Dagens verste: at pappa feiret bursdagen sin hjemme hos oss til klokken 04 i natt, som i utgangspunktet kun er hyggelig og positivt for han.. Men dette huset er så lytt. Jeg var våken til klokken 05 og følte det var tilbake til 2011, da jeg pleide å sovne på fest, på tilfeldige soverom og hørte på festen som fortsatte utenfor. Jeg har faktisk aldri drukket alkohol med foreldrene mine og har heller aldri sett eller hørt dem være beruset, så det får være greit siden han tross alt fylte 50 år. 

Kjolen er utsolgt, vesken finner du her 

Dagens låt: HALLO, Selena Gomez har kommet ut med en ny låt. Så klart elsker jeg den, musikken hennes er så fin! Den finnes nå på spotify. Da kan jeg dele en litt flau fakta om meg: jeg har ikke spotify premium.. Siden jeg er et vimsehode deluxe (holdte på å skrive vippsehode, som om folk driver å vippser meg hele tiden. I wish) så mister jeg bankkortet mitt konstant og har heller ikke orket å oppdatere spotifyen min. Så jeg får irriterende reklame hele tiden :( Burde ha fått premium for lenge siden men hvem har tid?? Ehe.

Dagens serie: Jeg har så vidt nevnt på insta-story at jeg har begynt å se på friends, cirka 20 år etter alle andre. Jeg har sett en episode her og der, men aldri fulgt episodene i rekkefølge slik som jeg gjør nå. Det finnes på Netflix! På kort tid har jeg kommet meg helt til sesong 6. På mange måter synes jeg det er et barnslig og til tider kjedelig program, men minst en gang hver episode ler jeg litt for meg selv også. Det har blitt showet jeg snurrer i bakgrunnen når jeg sminker meg eller skal sove.

Skoene mine finner du HER. Noen på insta-story var sånn "hva faen har du på deg" men jeg synes de er så kule, haha.

Dagens mat: Vel, all maten jeg spiste hos Kasper sin familie (selv om jeg tydeligvis spiste minst av alle, hehe),  i tillegg kom farmor med hjemmelaget syltetøy i går så jeg har spist åtte brødskiver. Ikke noe unormalt der, det er jo under gjennomsnittet til meg å være.

Dagens tanke: Om du kunne velge en låt i verden som skulle vært din, hvilken hadde du valgt? Altså en låt som du selv hadde skrevet og gitt ut. Det er så mange å velge mellom, men for min del hadde det kanskje vært.. Toxic med Britney Spears. Eller Call me maybe. Tenk så fantastisk om man bare kunne gå tilbake i tid å velge en tilfeldig låt som du hadde skrevet. Daaaamn! Hvilken låt hadde du valgt? 

Jeg håper du har hatt en fin dag! Det har min vært. Nå venter tannbleking og ansiktsmaske 💕

 

maten jeg hater

Kommenter her

I dag skulle jeg lage meg frokost hos foreldrene mine, og da jeg skulte inn i kjøleskapet deres som er fullt av mat jeg ikke liker fikk jeg en tanke - jeg skal lage et innlegg om alt mat jeg ikke liker. Kanskje jeg finner en tvillingsjel der ute?

Jeg vil bare presisere at jeg spiser alt om jeg får det servert (utenom kjøtt). Noe av det mest irriterende jeg vet er folk som klager på alt de ikke liker, så her kommer altså en irriterende liste, haha..

Vannmelon. Hver gang jeg forteller noen at jeg ikke liker vannmelon blir de sånn "HÆÆÆ hva er du, en alien, er du helt syk i hodet?", tydeligvis har folk veldig sterke meninger når det kommer til vannmelon. Men det smaker jo ingenting? Det smaker som råttent vann? 

Pære. Jeg synes pære har en ekkel, merkelig smak kombinert med den rareste konsistensen av alle frukter. Jeg liker heller ikke pæreyoghurt eller pærejuice.

Yoghurt med biter av frukt. Jeg liker altså kun "barneyoghurt" hvor man ikke kan skjønne at det faktisk er laget av frukt. De bitene er så ekle..

Tyttebær. Denne er kanskje litt mer "normal". Jeg kjenner ikke så mye som liker tyttebær, bortsett fra pappa. Som elsker det. 

Lettmelk. Dette synes jeg også smaker litt.. Vann? Da jeg drakk melk var det faktisk helmelk jeg drakk mest av. Det gikk ned på høykant. 

Servelat, salami og skinke. ALDRI LIKT! Ikke engang da jeg spiste kjøtt. Det er noe ekkelt med spesielt skinke, der de ligger i den fuktige pakken sin lengst inn i kjøleskapet.. få det bort.

Tofu. Dette burde jeg kanskje like siden jeg er vegetarianer, men nope. Det finnes så mange gode erstatninger for kjøtt, så hva slags syke mennesker insisterer likevel på å spise tofu? 

Eggerøre. Jeg prøver og jeg prøver, men eggerøre er ekkelt uansett hvordan jeg vrir og vender på det. Derimot liker jeg omelett og kokt egg på brødskive. Ganske rart. 

Rosiner. Finnes det noe verre.. Det er søtt, klissete og jeg får frysninger bare jeg ser for meg en eske med rosin. 

Ingefær. Dette husket jeg ikke engang navnet på, så jeg måtte spørre Joakim:

Det er faen meg det ekleste jeg vet!!! Hver gang vi spiser sushi må jeg gi bort ingefæren min. Med glede! En gang jeg var helt sinnsykt fyllesyk stupte jeg mot kjøleskapet i håp om å finne brus jeg kunne drikke. Av alle fucka ting å ha i et kjøleskap hadde vi INGEFÆRBRUS som jeg helte nedpå og jeg blir kvalm bare jeg skriver dette. Jeg kastet opp med en gang.

Jeg setter en strek her før jeg fremstår som en kresen shitkid. Kanskje noen vil invitere meg på lunsj nå? Og ikke minst: hvilken mat HATER du? 

mitt forhold til penger

Kommenter her

Reklame | annonselenke Nelly

I dag hadde de to mennene i mitt liv bursdag - pappa og Kasper! Vi feiret førstenevnte hjemme hos oss i dag med hele familien. Og jeg har tatt masse bilder hele kvelden.. Uten minnekort. Herregud, kan ikke kameraet si ifra om sånt? Men jeg har i det minste disse som ble knipset tidligere på dagen. Jeg har løpt rundt i kjole siden morgentimene, jeg følte for å pynte meg siden det tross alt er en veldig spesiell dag. Mamma mener jo at det må være skjebnen, at jeg har funnet meg en mann som har bursdag på akkurat denne dagen. 

Kjolen min er utsolgt, men finnes samme i en annen farge HER / Skoene finner du HER

Denne kjolen hadde jeg egentlig tenkt til å bruke på 17.mai, men som et mirakel fikk jeg leid en bunad i siste liten. Det var noen som spurte meg hvorfor jeg ikke eier en egen bunad, og her kommer det åpenbare svaret: jeg har ikke arvet en, og jeg har ikke tatt meg råd til å kjøpe egen. En bunad koster helt sinnsykt mye..Det virker som om folk tror jeg kaster rundt meg med penger, men det er ikke tilfellet overhodet. Jeg får lønn (fra mitt eget AS), den lønnen er på lik linje med alle som har "normal" jobb. Jeg er livredd for å kaste bort penger, jeg er vokst opp med lite og min største frykt i verden er at mine barn ikke skal føle på økonomisk trygghet. Da jeg skulle kjøpe ny bolig nå var jeg seriøst fysisk kvalm fordi jeg av en eller annen grunn tror livet mitt skal gå til helvete så snart jeg bruker mye penger - derfor har jeg heller ikke bil, derfor har jeg bodd samme sted i fire år.. Det har skjedd at jeg har kjøpt dyre vesker, men da har jeg spart av min egen lønn og lagt av penger hver måned. Samme gjelder reiser. Og akkurat nå har jeg kjøpt ny bolig, så da er det sikkert lenge til jeg får spart opp til bunad. Så da vet dere! 

Jeg trodde jeg skulle gå til psykolog for å snakke om at jeg har det vanskelig, men noe av det vi har endt opp med å snakke mest om er at jeg er så redd. Redd for ting som andre kanskje tar lett på.. Som å bruke penger, så jeg sparer heller som en gal. Ikke for å gi trygghet til meg selv engang.. Jeg er i tillegg redd for familiemiddager hos andre familier, altså LIVREDD. Det er det skumleste jeg vet. Og jeg aner ikke hvorfor det er sånn? Men heldigvis er jeg klar over det, reflekterer rundt det og jobber med å bli bedre. Ikke at man skal kaste rundt seg med penger, men det hadde jo vært greit å leve litt.. Ja, jeg eier fine ting og jeg har opplevd masse kult, men det kommer alltid med en forferdelig bismak av dårlig samvittighet. Noe av det første jeg sa til psykologen min var at jeg har et mål om å tørre å kjøpe et nytt sted å bo, og en bil. Det at jeg faktisk har turt synes jeg er helt magisk! 

 

Jeg har bleket tennene hver dag!

Kommenter her

Reklame | spotlight


Da jeg fikk se tennene mine for første gang etter regulering var de hvite, men etter et par timer var det som om de gradvis gikk tilbake til sin normale farge - skikkelig rart, har noen opplevd det samme? Jeg drikker både rødvin og kaffe, så min "normal" er kanskje dårligere enn mange andre på min alder. Det gjorde ikke så mye for jeg hadde allerede bestilt tannbleking og begynte på det med en gang reguleringen var av 😄 

 

Jeg har nå bleket tennene med Spotlight Withening i en uke - totalt sett krever det fjorten behandlinger (som pakken inneholder) for et optimalt resultat, men jeg kan se tydelig forskjell allerede nå. Jeg har også hørt at fargen holder lenge, selv etter avsluttet behandling. 
Siden Spotlight nylig har lansert i Norge får du 20% rabatt med koden spotlight20.Denne blekingen er helt trygg og utviklet av tannleger, i tillegg inneholder den det høyeste nivået av hydrogenperoksid som er tillatt i Norge. Derfor er dette produktet best på markedet her hjemme! Da jeg bleket tennene tidligere fantes ikke dette produktet, men nå som jeg har testet dette kan jeg si såpass - det er en sikker favoritt hos meg 😍 

Det eneste du må gjøre er:
💋 Tørke tennene dine, med for eksempel en håndduk. Dette gjør at blekingen fester seg bedre.
💋 Deretter setter du på stripsene. Det er enkelt, og totalt smertefritt. De sitter godt på tennene, og sklir ikke rundt i munnen slik jeg har opplevd med andre strips. Derfor er det ingen grunn til bekymring, hverken for ekkel smak i munnen eller for å prate rart. 


💋Vente en time! Da kan du gjøre hva enn du vil, for eksempel sminke deg, rydde, eller lese en bok. Jeg kunne gjerne dratt på butikken med de på også, det er nesten umulig å se at jeg bleker tennene. På bildet under her slapper jeg av i sofaen og ser på friends, samtidig som blekingen er i gang. En time går fort, og i mellomtiden kan man kose seg, eller gjøre hva enn man trenger å få gjort.


💋 Avslutt med å pusse tennene, gjerne med Spotlight Whitening toothpaste - som også bleker tennene, samtidig som den er trygg. Hvem sier vel nei til å en tannkrem som på ekte gjør tennene hvitere? Du kan for øvrig bruke denne uten å ha bleket tennene også, om du vil ha en liten forandring. 


 Jeg håper noen av dere bestiller dette og forteller meg hva dere synes, for jeg synes nesten resultatet mitt er for bra - og enda er jeg ikke ferdig! Jeg har alltid hatt komplekser for smilet mitt, men ble utrolig fornøyd da reguleringen kom av - det hadde jeg vært enten jeg bleket tennene eller ei. Men jeg skal ikke lyve, dette gjorde mye for smilet mitt. 

Jeg må også fortelle dere om en smart ting Spotlight har lansert, nemlig tannblekningspenn. Dette produktet er som en "concealer" for tennene og gir raske, men midlertidige resultater. Perfekt å ha i vesken som en enkel touch up før fest eller date med venninner eller kjæresten! Den tar bokstavelig talt 10 sekunder å påføre. 

SMIIIL! 

Og aller sist: du burde ikke bestille tannbleking som ikke er godkjent i Norge. Jeg vet det finnes mange billige og fristende alternativer på eBay, men de selges ikke her til lands for en grunn. Du vil vel ikke skade tennene dine? Kjør heller på med Spotlight Whitening som er helt trygt, og likevel det sterkeste du får tak i her. Jeg er veldig opptatt av at "more is more", og vil gjerne ha så hvitt som mulig. Her får du det! Husk koden spotlight20, som gir 20% rabatt! 

JEG HAR KJØPT REKKEHUS!

Kommenter her

Reklame | annonselenke: Nelly

Herregud, jeg vet ikke engang hvordan jeg skal si dette, for jeg er så glad. I dag vant jeg budrunde, og er herved lykkelig eier av et REKKEHUS!! Herregud! Nå kommer jeg til å ha to etasjer, tre soverom, to bad og egen hage. Med Kasper da, som også skal bo der så klart. Men HERREGUD! Dette er virkelig et nytt kapitel i livet, jeg er så glad. Jeg gleder meg masse til å ta dere med på innredningen, vi skal pusse opp cirka alt sammen.. Og det beste av alt: det blir walk in closet! Jeg kommer tilbake med info angående min nåværende leilighet som skal leies ut om et par måneder, forsto det sånn at mange var interesserte. Det skjønner jeg godt, jeg elsker den leiligheten også. Det var bare behov for å gå videre.. 

Skoene mine finner du HER. Jeg har hatt de i mange år, seriøst verdens beste sko. 

For å feire det hele dro jeg og Kasper på hytta. Det er der jeg liker meg best, og jeg kjenner mer og mer på hvor herlig det kommer til å bli å flytte litt utenfor Oslo sentrum. Jeg nyter stillheten, skikkelig. Vi hadde så klart med oss lille Charlie også! I dag tenkte jeg "pokker, det blir kanskje for mange bilder av den hunden der", men han er jo så søt. Det er kanskje bare jeg som synes det er interessant, haha..

Vi grillet vegetarpølser! Kjøpt på REMA1000. Disse er ganske gode, men jeg liker personlig de fra Coop bedre. Det er kanskje fordi jeg har spist akkurat disse i flere år, helt siden jeg ble vegetarianer og derfor er litt lei. Men alt smaker jo godt fra grillen! Nå begynner jeg å mase om det rekkehuset igjen, hehe.. For der kommer vi til å ha grill! Føles som om jeg er forelsket, da klarer man alltid å vinkle samtalen inn på den man liker. Sånn gjør jeg nå, med rekkehuset.

Kasper skulle flagge, fordi det er 8. mai. Det tok litt tid å få opp de greiene der, og jeg kunne så klart ikke noe om flagg.. Haha. Men han fikk det til! 

Nå på kvelden har jeg følt for å gjøre følgende: drikke vin, se på Greys Anatomy å slappe av. Vel, planen har gått fint.. Sånn halvveis. Jeg finner nemlig ikke Greys noe steder? Mange følgere tipset meg om Viaplay, men der ligger det ikke lengre. Jeg holder meg helst unna å streame ulovlig.. Så jeg begynte heller å se på Atlanta, som også ligger på Viaplay.. Skal si ifra om det er bra! Toppen er fra BIK BOK / Skjørt finner du HER på 40% (beltet følger med).


Åh, for en fin dag dette har vært! En ordentlig milepæl i livet. Det er så mye som har stått på pause den siste tiden og mye pga bosituasjonen. Nå starter livet, woho! 

Denne uken skjer dette!

Kommenter her

Reklame | annonselenke: vila

Hei, hallo! Endelig er det en ny uke, på en måte. Det var gøy å oppdatere dere om planene mine sist, så jeg fortsetter i samme stil! Jeg kommer nok til å legge ut denne planen hver tirsdag, for på mandager er ikke uken helt spikret enda. 

Tirsdag: Jeg har gått tur med Charlotte, og nå venter hyttetur med Kasper og Charlie. Jeg har akkurat sendt over boken min til redaktøren, det er jeg nervøs for. Jeg synes selv boken er bra, men man vet jo aldri. Dette har jeg jobbet beinhardt med og virkelig prioritert over alt annet, så man vil jo at det skal gå bra. Litt skummelt er det alltid.. 

Onsdag: Både Kasper og pappa har busdag! Mon tro om det betyr noe at begge mennene i mitt liv har bursdag på samme dag? Haha. Mamma sier at det må bety noe. Denne dagen går til å feire pappa - og jeg skal bleke tennene hjemme. Om jeg liker det kommer det en anbefaling til dere, men her står jeg fritt.

Torsdag: Feire Kasper med hans familie, og møte mormoren hans som jeg aldri har hilst ordentlig på (kun en gang i forbifarten). Jeg ser frem til det, men synes det er litt skummelt også. Å møte familien til noen man er glad i, er jo et stort steg. 

Jakke HER / solbrillene er utsolgt / genser Ralph Lauren 

Fredag: dra til frisøren for å vaske, føne og style håret. Det gleder jeg meg til! På kvelden skal jeg forhåpentligvis skrive igjen (om jeg har fått tilbake manuset fra redaktøren min).

Lørdag: kusinen min har konfirmasjon! Selve feiringen skal faktisk foregå hjemme hos mamma og pappa. Jeg må få hentet bunad før den dagen også, som snille Anne-Sofie låner ut til meg. 

Søndag: jeg flyr hjem til Oslo på formiddagen, og når jeg kommer hjem må jeg vaske klær, rydde, betale regninger og andre kjedelige ting som har blitt utsatt pga turen hit.

Håper dere har fine planer denne uken! Kjenner jeg meg selv rett vil det dukke opp masse annet rart inni mellom. Og de som tar en ekstra god titt på disse bildene klarer kanskje å legge merke til noe annet gøy som skjer.. 

 

det eksploderer på innsiden

Kommenter her

Reklame | annonse: reklamelenke nelly

Hver gang jeg kommer hjem til foreldrene mine er det som om et monster eksploderer på innsiden av meg - et matmonster. Jeg er generelt sett et ganske sultent menneske, jeg spiser mye og jeg tenker mye på mat, men i Harstad er jeg totalt uten grenser. Jeg spiser, uten å overdrive, sikkert 15 brødskiver om dagen. Middag og godteri kommer i tillegg. Hele jævla tiden går jeg inn på kjøkkenet for å forsyne meg av kjedelige brødskiver. Alltid samme pålegg, jeg bytter mellom ost og bringebærsyltetøy.

Toppen min finner du HER (den er på 50% og koster kun 49 kr) og buksa er flere år gammel fra bik bok. 

Sist gang jeg hadde en brødskive-periode var det flere lesere som sendte meg meldinger hvor de gratulerte med graviditeten. Forståelig, jeg så virkelig gravid ut. Jodel eksploderte av fryd for at jeg kanskje skulle bli mamma, haha. Det er jo fantastisk å vite at dere heier på meg den dagen jeg bestemmer meg for å få en liten, men enn så lenge er det bare brød.  Magen min blir så oppblåst av det, dette er kanskje for mye informasjon men jeg får seriøse kramper i magen av å måtte holde inne all den luften. Haha.. Men er man hjemme, så er man!

Så her har dere et eksempel på hva jeg gjør. Denne veganske sjokolademleken fra Oatly er så god!!! Seriøst, jeg har tipset om den før og kommer sikkert til å gjøre det fem hundre ganger til. Alle må prøve. 

Dette smøret tror jeg også er vegansk? Er ikke helt sikker, men finner ingenting som skulle tilsi noe annet her. Rett meg gjerne om jeg har feil.

Jeg lurer på, dere som holder på med skole om dagen (f.eks eksamen eller master). HVA SPISER DERE? Jeg havner nok i denne fella fordi jeg skriver, og brød er så enkelt. Men jeg trenger variasjon.. Haha. 

alt jeg har å si

Kommenter her

Reklame | annonselenker Nelly

Hei dere! Jeg hadde egentlig tenkt å komme med oppdatering tidligere, men jeg er hjemme hos foreldrene mine og de har - jeg kødder ikke litt engang - verdens tregeste nett. At det er mulig i Norge forstår jeg ikke, da jeg var i Senegal i 2014 hadde jeg bedre internett enn dette. Jeg hadde egentlig tenkt å bo hjemme helt til foreldrene mine kastet meg ut, men da jeg var 19 fant jeg ut at jeg ikke orket dårlig internett lengre. True story. Her kommer uansett litt diverse fra de siste dagene, bortsett fra skriving er dette hva som er verdt å melde.

Etter at jeg hadde vært på visning i går satte jeg kursen mot Aker Brygge hvor jeg møtte Anne-Sofie for litt lunsj. Hun skriver master for tiden, og jeg følte for å spandere noe digg på henne - det fortjener hun! På en måte er vi i samme båt, siden jeg skriver bok. Heldigvis brenner vi begge for det vi driver med. Jeg spiste økologisk brownies (hva nå enn det betyr?) + kaffe med soyamelk. Jeg orker ikke, det er så digg. 

Etter å ha spist gikk vi rundt i butikker. Jeg skulle egentlig se etter en gave, men det endte opp med at jeg kjøpte en vase. Til meg selv. Hehe. Hvorfor blir det alltid sånn? Jeg måtte minne meg selv på det "hvorfor er jeg egentlig på denne butikken" og WOPS, så hadde jeg dratt kortet. For min egen del.. 

Sånn ser vasen ut! Jeg tenker å ha røde roser i den, enkelt og greit. Kjøpt på Milla Boutique. Der har de så mye fint, jeg kan surre rundt der i en time og vil bare kjøpe alt. Egentlig burde man ikke gå inn der overhodet, man blir sugd inn i en sirkel som er vanskelig å bryte. Du går liksom ikke tilbake til Ikea med like gode følelser etterpå.. 

I dag dro jeg ut for å spise. Jeg tok bilder av både meg selv og maten ved bordet, som en blogger bør, men både jeg og maten så stygge ut. Så da ble det et bilde av meg på toalettet istedenfor. Vesken som åpenbart er fra Louis Vuitton kjøpte jeg brukt, og jeg elsker den.

Jeg og Kasper gikk litt rundt i nabolaget og snakket om følgende: hvordan det skal bli å eventuelt flytte, om vi kommer til å savne dette stedet, og hvilke "sannheter" vi ikke tror på. Mitt svar ble at jeg ikke tror på aliens selv om det er "bevis" for det, og han tror ikke på at 9/11 var slik det blir fremstilt (altså han holder med noen av konspirasjonsteoriene). Ganske interessant å snakke om! En annen sannhet jeg absolutt ikke tror på er at vi trenger melk for å få sterkt skjellet. Melk fra ku, altså.. Jeg utfordrer deg - spør deg selv, eller noen andre hvilke sannheter de nekter å tro på! 


Jakke HER - sko HER (jeg har hatt de siden 2014, et fantastisk kjøp), topp HER og skjørt HER

Det er mange som spør meg, både over sosiale medier men også i virkeligheten, om jeg og Kasper faktisk har et så fint forhold som det virker. Svaret er vel egentlig nei, vi har det bedre! Men det krever jobb, masse jobb. Kanskje aller mest med seg selv - jeg er i bunnen en sjalu og usikker person, det er noe som utelukkende har med meg selv å gjøre. Det må jeg jobbe med hele tiden, og vi har en åpen dialog om det. Han har så klart sine greier også. Men vi får det til å funke og hver eneste dag føler jeg vi bygger forholdet litt videre. Vi snakker masse om fremtiden samtidig som vi nyter det som er nå.. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg!

Omsider kom jeg meg hjem til nord, men jeg måtte ta flyet på ettermiddag istedenfor tidlig morgen.. Grunnen? Jeg var fyllesyk, skikkelig også. Det var lenge siden sist! Jeg var først i middag, og så var det Gullruten-kveld hos Tinashe. Jeg burde dratt hjem å lagt meg etterpå, men jo mer man drikker, jo mindre tenker man logisk.. Så, jeg kom sent frem til Harstad og ble møtt av synet over, som er innkjørselen hos foreldrene mine. Litt av en kontrast med været, får man si! I Oslo var det jo godt over 20 grader, og jeg gikk i kjole.


Jeg og Charlie koser oss, som bare vi to kan. Dette er kanskje merkelig å si om en hund, men vår kjærlighet blir bare sterkere og sterkere. Jeg merker oppriktig at han blir mer glad i meg for hver dag som går, og mer avhengig av å få være nærme, kose å passe på meg. Det rører mammahjertet mitt. Enn så lenge er jo han mitt lille enebarn, elsker han!

Jeg fikk mange tips på bøker fra dere, og jeg ble så glad da det aller meste faktisk var gode bøker som jeg enten har lest, eller har tenkt til å lese. Dette er en av de jeg fikk anbefalt! Jeg har kun lest et par kapitler, men herregud for en bok. Jeg må lese flere klassikere.. 

Forresten, gode nyheter! Jeg var i banken tidligere, og fikk godkjent lån for å kjøpe ny leilighet / rekkehus uten å måtte selge den jeg allerede har. Om alt går i boks får jeg derfor snart en ny bolig, men kommer til å leie ut min egen. Ha det i bakhodet om noen trenger nytt sted å bo i høst, min kommer på leiemarkedet :-) 

 

 

min første gang..

Kommenter her

Mitt første kyss var i syvende klasse på barneskolen. Faktisk var de hele nesten litt urealistisk romantisk, men jeg er så glad for hvordan det skjedde. Jeg, og en gutt jeg hadde vært på leirskole med hadde vært på "disco". Haha.. Så satt vi på en lekeplass etterpå, på hver sin huske, og stirret på himmelen. Plutselig kom det et stjerneskudd, og jeg spurte han "hva ønsker du deg?" og han sa "et kyss fra deg". Og sånn ble det! To uker etter var jeg i bursdagen hans og vi ble utfordret til å kline i flasketuten peker på. Det turte jeg ikke. Han slo opp på sms kort tid etter...

Min første kjærlighetssorg var ikke med han som slo opp på sms, men derimot var det da jeg og M gjorde det slutt for første gang. Vi gjorde det vel slutt cirka fem ganger, men den første var verst. Da følte jeg meg som en zombie, og om jeg skulle dra noen steder der han kom til å være holdte jeg på å spy. Jeg følte meg ikke levende i det hele tatt, lå kun inne å stirret i taket. Jeg gråt ikke heller, jeg var bare helt ødelagt og tom. Gikk ned masse i vekt, klarte ikke spise, klarte ikke sove. Skikkelig hardt, var det. 

Min første forelskelse var da jeg var 11 år, og den holdt seg gående, med noen pauser, i hele 10 år. Ganske sykt å tenke på egentlig. 

Min første kvise fikk jeg da jeg var 18 år. Det var sent, og det fikk jeg betale for med flere år med acne etterpå, som jeg enda sliter med. Jeg er takknemlig for at jeg fikk gå så mange år med ren hud, da.. Jeg hadde aldri taklet å ha uren hud som ung, siden jeg var så usikker i utgangspunktet. 

Mitt første møte med alkohol var skikkelig brutalt. Jeg hadde drukket et par rusbrus i forkant av dette, men det første ordentlige møtet ble med heimbrent. Jeg kan enda huske hvordan det brant i halsen ved hver slurk, og hvordan jeg drakk alt for mye, jeg hadde aldri tålt det i dag heller. Men merkelig nok er dette ett av de minnene jeg setter høyets.. Fordi det var så gøy! Jeg ble stupfull, kastet opp midt i en rundkjøring, inne på esso (ikke på toalettet), så igjen hjemme hos Charlotte, før jeg klinte med alle på festen og ble hentet av pappa som kjeftet hele bilturen hjem. Da hadde jeg skadet hånden så jeg hadde masse blod i håndflaten. 

 Mitt første kjendiscrush var Tom Kaulitz i Tokio Hotel. Det bandet liker jeg faktisk godt enda, men jeg var besatt av Tom. Jeg hadde en stor plakat av han på rommet som jeg til og med hadde rammet inn, slik at det så ut som et ordentlig svært kunstverk. Jeg brukte timesvis på å se på bilder av han og andre jenter, jeg ble oppriktig sjalu om han var sett med noen andre. Så hatet jeg de jentene. 

Min første karakter kan jeg ikke huske, men jeg husker da vi hadde tester på barneskolen som skulle slå fast hvor fort vi leste. Jeg fant raskt en måte å jukse på, jeg hoppet bare til slutten av hver setning og klarte da, logisk nok, å fylle inn ordene som manglet. Derfor fikk jeg best resultat i klassen, stolte foreldre og imponerte lærere. Man er på en måte ganske smart om man klarer å jukse på en kreativ måte. For eksempel da jeg hadde med meg usynlig penn på mattetentamen og jeg sendte lapper til medelevene mine som svarte på spørsmål - med usynlig skrift. Lærerne fant lappene vi skrev, men der sto det jo ingenting. Da fikk jeg vel min beste karakter i matte noen sinne: 4. Haha. 

Første gang jeg gjorde noe seksuelt er kanskje litt vel privat, men det var jo en så jævlig spennende tid likevel. Det var da man hadde begynt å eksperimentere med alkohol, jeg var ikke noe dårligere, og da to jenter i klassen hadde hatt sex for første gang men ikke meg, slo panikken inn. Hvordan skulle jeg løse dette? Ikke spør meg, men det fikk jeg gjort ganske fort. Jeg var utrolig uredd på den tiden, og jeg bare kjørte på. Det var hverken romantisk eller bra (om noen har hatt bra sex første gang, så tror jeg ikke på dere?) 

MILJØKRIGER: Sophie Elise sier nei til påskeegg. Foto: Privat

Fortell meg gjerne om din første gang, eller om du har forslag til punkter! 

visning, smoothieoppskrift og helg

Kommenter her

Tidligere i dag var jeg på visning. I et rekkehus! Det føltes veldig voksent. Jeg likte det så godt, budrunden er på tirsdag. Om det kunne blitt mitt ville jeg blitt så glad, stressa og alt på en gang. Men jeg har bodd på samme sted i fire år, snakket i to år om å flytte, og nå er det virkelig på tide. 


Sånn her ser jeg ut akkurat nå. Wops, må barbere meg under armene asap. Hater kroppshår. 

La oss trekke pusten alle sammen, og tenke på dette deilige faktum: nå er det helg! Hva sier dere til en  god smoothie for å feire litt? Om dere liker smoothie som smaker veldig mildt, kommer dere til å like min. Altså den smaker cirka ingenting haha, bare litt vanilje og svakt av bringebær. DIGG. Jeg er ikke fan av syrlig smak på smoothie.. Om jeg er på Smoothie Xchange drikker jeg alltid Lunch Crunch, for eksempel. Det er litt den smaken jeg går for hjemme også. Dette er ikke store greie men noen spør alltids om oppskrift, så under bildet finner du hva jeg slenger oppi.  


Banan
Bringebær
Vaniljeyoghurt
Havremelk
Proteinpulver (som jeg glemte å ta bilde av)
Kokkosflak (glemte jeg også å ta bilde av)

Smoothiemaskinen kjøpte jeg på Elkjøp for et par dager siden, den er veldig bra. Kostet 899 kr. Den forrige jeg hadde, fra Jamie Oliver, var derimot ikke noe å skryte av..

God lørdag til deg! Om dere ønsker å se en god film snurrer jeg Solsidan alene (jeg så halve i går), så om du slenger deg på i kveld - ser vi på en måte sammen. Jeg leier via iTunes! Om du trenger et annet filmtips fra diverse tjenester: Tv2 Sumo har filmen Room (og hele sesongen av Sophie Elises Verden) og Netflix har dokumentaren om Avicii. Kom gjerne med tips til meg om du har noen, jeg pleier å like tipsene jeg får fra dere. 

det er over

Kommenter her

Reklame | annonselenker

Wow, takk for all responsen på det forrige innlegget. Jeg var litt urolig før jeg publiserte bildene av smilet mitt, kanskje litt merkelig men det har jo alltid vært et kompleks. Jeg kan nesten ikke forstå at det faktisk er over nå.

Sånn her har jeg sett ut hver dag i det siste. I det minste utenfor husets fire vegger.. Rart, jeg pynter meg hjemme og når jeg er ute gir jeg faen. En hoodie, skinnjakke og sorte bukser funker alltid liksom.Jeg elsker når solen kommer inn i bakgrunnen slik som på dette bildet.. Det savner jeg med nord. Den magiske midnattsolen. 

Solbriller HER / jakke HER (den er på 40%) / bukse HER / sko Eurosko / bag Louis Vuitton 

Av noen årsak har jeg fått for meg at det er varmt og jeg kler meg deretter. Hvordan tenker jeg? Det er kaldt, og jeg vet det, men jeg lever i fornektelsen. I dag leste jeg en overskrift "nå kommer mai-været", det var jo ikke akkurat revolusjonerende med tanke på.. DET ER MAI!! Og i Norge betyr det kaldt. 

Ellers har jeg vært på date med kjæresten! Omg, det er så deilig å spise uten regulering. Nå har vi vært sammen i ett år, det er da alle sier man faller ut av å være forelsket, og inn i å bare elske - eventuelt å ikke være keen på personen lengre. Så vi jobber for å holde liv i greiene. Haha, neida. Men det er alltids koselig med kvalitetstid utenfor leilighetens fire vegger. Luksus nå som vi for det meste er hjemme! Vi var på nighthawk diner, jeg elsker den vegetariske sandwitchen de har der. Jeg glemte å spørre om uten dressing, da ville den blitt vegansk. Jeg ble god og mett i alle fall, pluss det er deilig å slippe oppvask hjemme.

Uansett: Jeg har en angst-dag, sikkert litt på grunn av alt det juridiske, men også fordi...Jeg vet ikke? Som dere vet har de siste dagene hatt mer stress enn de pleier, mye pga forliksrådet og at motparten valgte å uttale seg i media (det har han forøvrig truet med i ett år, så jeg var forberedt). Jeg vet hva som er sannheten, og jeg står på mitt, jeg lar heller forliksrådet ordne opp i det. Slik som man skal gjøre. Jeg håper vi kan legge den ballen død, men om folk ikke gir seg med spydigheter basert på en sak de ikke aner noe om, ser jeg frem til den dagen dommen er satt og jeg kan fortelle min side av saken. Om dere lurer i mellomtiden: historien er faktisk allerede fortalt i en viss podcast, for et helt år siden.. Og ikke fortalt av meg. Da reagerte ingen fordi: det var ikke så ille i det hele tatt som det blir lagt frem.

Jeg hater når jeg holder på sånn her, men jeg klarer ikke å slutte heller. Men vet dere en ting som alltid hjelper for meg? Sette meg ned i sengen, se noen episoder av "Solsidan" (OMG NÅ KOM JEG PÅ AT JEG IKKE HAR SETT FILMEN, MÅ SE DEN NÅ), så skal jeg spise litt frukt og drikke smoothie. Tror det er en bra plan!

Hva pleier du å gjøre når dårlige tanker kommer krypende? 

Jeg har fått av reguleringen - her er resultatet!

Kommenter her

Reklame | annonselenke

I dag kom endelig dagen jeg har ventet på, strengt tatt siden jeg var 16 år gammel og begynte å fundere på det her med regulering. I voksen alder. Det var mildt sagt en dørstokkmil, det der. Å komme seg til tannlegen for første gang, med spørsmål om "hvorfor har du ikke tatt tak i dette før?" Vel, jeg var ung, og redd for å bli mobbet for reguleringen min. Jo eldre jeg ble, jo verre virket det faktisk å skulle få det. Men du? Om du vurderer å ta regulering i voksen alder, eller om du enda er ung, bare gjør det. Året du har det på SUGER, men det er så verdt det. 

Se, så fint! Jeg har alltid hatet smilet mitt, og nå? Jeg smiler hele tiden. Dette på bildet under er forresten hva jeg anser å være min "stygge" side, vi alle har en slik. Å ta bilde fra den vinkelen skjer aldri, men nå ble det faktisk ganske fint synes jeg selv. 

Jeg føler jeg ser ut som en litt annen person også, men på en god måte. Som om lyset har kommet tilbake i kroppen min, nå som jeg ikke har alt metallet i munnen min. Litt mer sjarmerende, rett og slett. 

Blazeren min finner du her

Om dere vil kan jeg fortelle mer om hvordan prosessen har gått til med regulering, operasjon og alt. Om du lurer på noe umiddelbart er det bare å grave i kommentarfeltet, jeg svarer deg der.

I dag skal jeg spise all maten jeg ikke kunne spise med regulering på! Det første jeg vil ha: karamell. Jeg er skikkelig lei meg i dag egentlig, så det hjalp jo å få av reguleringen.

denne uken skjer dette

Kommenter her

I dag er det tirsdag selv om det er onsdag. Gi meg en rød dag og jeg blir ikke annet enn forvirret. Haha. Men da var vi godt igang med uken! Og en kort uke dessuten. Så deilig.

Min uke er full av ting jeg gleder meg til! Ellers skal jeg gjøre noen nye øvelser denne uken som går på det psykiske. Jeg har testet ut coach som dere vet, og fått et opplegg fra han. Hver morgen og kveld har jeg ritualer sånn at jeg ikke blir helt gal (for to måneder siden kastet jeg et glass som knuste over hele leiligheten fordi jeg var så trist og helt full av følelser, sånn kan det ikke bli igjen.. så ofte). Jeg pleier å like de mørke dagene mine, for de gjør meg kreativ, men slik kan man ikke ha det i lengden. 

Ellers ser uken min sånn her ut:


Foto: Mariann Vik / 2minutter

Onsdag: Skriver på morgenen. Jeg skal i forliksrådet med pappa etter det. Det er egentlig bare kjipt.. Jeg har vært i uenighet med noen i bransjen i ett år nå, der motparten gjør seg vanskelig og nå ender vi opp i forliksrådet. Om jeg taper, må jeg betale masse penger. Om han taper, kan vi skilles som "venner" etter som jeg ikke har stilt noen krav. Kryss fingrene for meg, jeg har hatt dette hengende over meg så lenge. Etter det skal jeg spise lunsj med pappa, møte Charlotte å gå tur, før jeg drar til Joakim og hans familie på kvelden. Jeg håper jeg og Kasper kan spise ute et sted imellom her, altså dra på date.

Torsdag: Dagen starter med farging og forming av brynene mine, som jeg gjør hver femte uke. Etter det.. AV MED REGULERINGEN! Halleluja. Jeg drar rett derfra på møte med universal (plateselskapet mitt), så skal jeg på et event en samarbeidspartner holder, og på kvelden skal jeg skrive siden det ikke blir tid på morgenen.

Fredag: Jeg starter dagen hos radio1, jeg husker ikke helt hva vi skal gjøre for å være ærlig.. Wops. Men jeg regner med det er et intervju av noe slag - på radio skal jeg i alle fall.  Etter det drar jeg i studio hvor jeg tilbringer en del timer, etterfulgt av en tur til hudpleieren. På kvelden skriver jeg igjen.

Lørdag: Skrive på morgenen. Dra på visning i et par leiligheter som jeg har bedt om å få se privat. Etter det skal jeg i møte om en mulig investering i et selskap, det er så spennende og jeg lærer enormt mye av å investere! Etterpå har en venninne "abortbursdag". Ikke spør hva det er, vi skal ikke spise et foster men det er ganske unikt likevel.. Ikke en middag for de lett krenka.  Jeg skal innom Tinashe en tur siden Odd-Magnus er nominert til gullruten og vi skal se det live, og på natten skal jeg muligens RULLE for første gang! Kjæresten til fetteren min er russ, woho. 

Søndag: JEG REISER TIL HARSTAD! Her har jeg ingen planer, for jeg tenker å skrive på flyet ned så får jeg dagen fri. Dagen etter skal andre utkast av boken inn hos redaktøren min, så da kan jeg jo ikke gjøre så mye mer. Dette blir en mini-ferie! 

Det var min uke! Jeg har faktisk aldri laget et sånt her innlegg før, så håper det faller i smak. 

min dag i bilder

Kommenter her

Reklame | annonselenke

Jeg tenkte å kjøre et klassisk innlegg med "min dag i bilder". Dagen startet slik den alltid gjør, jeg skriver hver morgen fra 07:00-09:00 for å bli ferdig med manuset til boken. Samboeren drar tidlig på skolen og blir der hele dagen, da har jeg leiligheten for meg selv og kan skrive. Deilig. Etter det dro jeg innom en tilfeldig frisør i nabolaget for å få vasket og fønet håret. Siden jeg fikk extensions kan jeg telle på to hender hvor mange ganger jeg har vasket håret selv, altså siden november i fjor. Kanskje litt merkelig prioritering mener noen, men da kan jeg jobbe samtidig, håret holder seg fint lengre og jeg blir fornøyd.

Slik ser det ut når jeg jobber med boken. Jeg har to word-dokument oppe samtidig, det ene inneholder første utkast og notater fra redaktøren min på siden, det andre er andre utkast som jeg jobber med nå utifra hans notater. Det er muligens litt som å skrive eksamen kan jeg tenke meg, bare over en lengre periode. Vi har akkurat landet på tittel, og det blir ikke "forelska" som jeg hadde som arbeidstittel. Jeg vil likevel holde meg på F, siden den forrige het "Forbilde".


Vi fortsetter å holde oss på F, hehe. I formiddag møtte jeg Fanny hjemme hos henne, long time no see. For et par dager siden fikk jeg en ide, så jeg måtte tekste henne å høre hva hun syntes. Hun likte tanken min, og i dag møttes vi for å diskutere videre. Spennende, jeg håper vi får det til! Og da skal selvfølgelig dere bli tatt med i prosessen. Jeg fikk i tillegg gleden av å høre et par låter hun har laget men enda ikke gitt ut, de var så bra. Den ene nynner jeg på hele tiden, og jeg håper hun gir dem ut innen en snar fremtid.


Tskjorte HER - bukse Carlings. 

Hun fikk høre noen låter jeg har skrevet også, men ikke gitt ut. Det er deilig å få input fra musikalske venninner, selv om jeg sitter med høy puls og er nervøs når dommen skal falle. Slik er det alltid, om så jeg skal spille av en låt, vise noe fra serien min eller la noen lese i boken. Hun likte låtene, men hva annet skal hun liksom si? Haha. Jeg stoler på hennes tilbakemeldinger da, hun hadde flere bra tanker.

Vel hjemme skulle jeg egentlig bli med Kasper på trening slik at han kunne tvinge meg i gang. Jeg har endelig sagt meg opp fra Elixia siden jeg aldri trener der, og vil heller begynne på Bare Trening som koster mye mindre - og så har jeg jo PT i tillegg. Uansett, vi dro aldri på trening men endte opp i sengen med Charlie. Det hørtes kanskje seksuelt ut, det var det ikke. Haha. Kunne aldri gjort noe sånt foran hunden min.. Charlie og Kasper har endelig blitt venner forresten. Trikset? La de være alene, uten meg som forstyrrer. Da gikk alt av seg selv etterpå. Jeg får helt sykt lyst på barn når jeg ser Kasper leke med Charlie. 

Litt lesing har det også blitt. Denne boken er fantastisk - jeg har lært så mye spennende! Det var som om en helt ny verden åpnet seg, og jeg innser mer og mer viktigheten av å ta vare på alt i naturen. Fra små biller til trær og elefanter, alle spiller en viktig rolle for kloden vår. Anbefales, den er veldig lettlest! 

Jeg endte opp med å trene på gulvet hjemmet, blant annet ved hjelp av disse vektene (5 kg). Jeg kjører i tillegg med mini-bands og ankelvekter når jeg er hjemme for meg selv. Dette gjorde jeg da Kasper mediterte. Jeg er forresten skikkelig stolt for at han oppriktig setter seg inn i mindfullness og flere aspekter ved psykologi, siden det er det han brenner for og studerer. Det motiverer meg også!

På kvelden har vi - som dere vet - spist pizza, i tillegg til å se på Westworld. Beklager at bildet er rett fra google, men fristet ikke å ta bilder når man ser på en serie hvor man må følge med hvert eneste millisekund. Jeg synes sesong 2 er litt vanskelig å forstå, er noen enige med meg..? Selv om det tok seg veldig opp etter episode to.Det kan være jeg ikke henger helt med fordi jeg har glemt deler av første sesong, så jeg vurderer å se den.. Igjen. I fjor ønsket jeg å starte en westworld-kollokvie med venner men ingen var med, så om noen melder seg.. Jeg er her! Tror jeg vil trenge det. 

vegansk pizza - skal jeg bli veganer?

Kommenter her

Denne tirsdagen føles som søndag, og hva er vel bedre da enn å bestille pizza? Og en fantastisk nyhet på toppen av det hele - verden går fremover og peppes har fått vegans pizza! Jeg rører meg sakte, men sikkert mot et mer vegansk kosthold og da måtte jeg bare teste denne. Igjen må jeg skryte av gruppa Veggispreik på facebook som holder meg oppdatert på siste nytt i den vegetariske verden. 

Så, hva ble dommen? Til tross for at den er uten ost falt den i god smak her, og jeg elsker ost. Jeg kunne sikkert levd ene og alene på ost, dessverre.. Men tilbake til pizzaen! Jeg savnet ikke ost i det hele tatt for første gang i mitt liv, den var luftig, god og hadde verdens beste dressing, også den vegansk. Vi endte opp med å ikke røre rømmedressingen i det hele tatt. Jeg ble mett. Alt for mett. Jeg velger alltid vegansk om alternativet er der ute på restaurant, og nå gjør peppes det lekende lett.

Den var digg, tommel opp til peppes og halleluja for små fremskritt i verden! Og nei, jeg fikk ikke denne sponset. JÆVLIG dyrt å bestille pizza! 440 kr, hva i faens navn. Men det var verdt det! Må bare påpeke at det ikke var ekstra dyrt fordi den var vegansk, det er jo generelt dyrt å bestille mat hjem. 

Er noen av mine lesere vegetarianere, veganere, pescetarianere eller har kuttet ned på kjøtt? Isåfall hva er grunnen?