hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mai 2016

going to Paris!

Kommenter her

I dag har jeg en helt utrolig fin dag! Jeg og Joakim reiser til Paris neste uke for å være på intimkonsert med blant annet Ariana Grande i samarbeid med Universal, så i dag tidlig var vi på et møte for å gå igjennom litt logistikk og detaljer rundt turen. Det gikk så fint at vi måtte feire med tre glass vin og lunsj, etterfulgt av vandring på løkka med deilig slush i koppen.
Nå klipper Joakim seg, og jeg venter bare på at han blir ferdig før vi skal kjøpe en kartong med vin, noen plastglass og møte en liten bukett av fine venner - i dag blir det henging i parken dagen lang!

 

Filmen for Wanted by Diplom Is

Kommenter her

annonse

For litt siden spilte jeg inn film for Diplom-Is, og nå er den her! Det har kommet en ny serie med is kalt Wanted, jeg fikk smakt på flere (og likte alle!) men min favoritt ble den jeg selv hadde i reklamen, Raspberry Coockie "Alotta" Dough. Jeg sverget egentlig til meg selv å aldri spise den isen igjen etter å ha spist den i 6 timer i strekk på reklameinnspilling, men klarte jeg å holde meg? Nope, jeg har spist den flere ganger i ettertid, og blir altså ikke lei. Jeg elsker den! Den er også helt fri for palmeolje! 

Tina&Odd 1 år

Kommenter her

I går samlet Tinashe og Odd-Magnus en gjeng fine mennesker for å feire at de har vært mann og kone i ett år. Stikkord: dagsfylla, birgelunden mannskor overrasket med sang, masse fine mennesker og dansering. Jeg hadde det så bra! Vi holdte på hele dagen og jeg var nok den aller siste som ga meg, utrolig nok med tanke på hvor sliten jeg var. Jeg vil spole tilbake å gjøre dagen en gang til, jeg håper de feirer bryllupsdag hvert eneste år! (Og det tror jeg faktisk de kommer til å gjøre..)


 

Jeg liker dere så godt, Tina og Odd! Og så liker jeg at dere har så mange fine mennesker i livene deres som jeg får bli kjent med. Ikke et eneste menneske å si noe vondt om fra dagen i går, og det er ganske bra jobba når man er samlet så mange på et sted. Nå skal jeg spise pizza, lese i en bok og så skal jeg møte en venn!

 

fargelinser

Kommenter her

Jeg er hjemme i Oslo igjen! Så vet dere det. Bardufoss gikk fint, men jeg er utrolig sliten i dag. Tror jeg sikter meg inn på å gjøre absolutt ingenting, og det føles helt greit, det også. For en gangs skyld.

Jeg kjøpte meg brune linser her om dagen, samme som jeg hadde under Vixen Blogawards. Jeg liker å ha brune linser når håret er lysere, og motsatt når håret er mørkt. Jeg kjøper de brune på bodymap i Oslo, det er en butikk på arkaden. Man kan bruke de i tre måneder og de er behagelige å ha på. :) Når jeg ikke har brune linser, men blå, grønn eller hva det nå måtte være så bestiller jeg på nett via desiolens. De er de FINESTE i de lyse fargene, men ikke like fin i brunt. 

En fin ting å tenke på i dag: klærne jeg mistet på torsdag har kommet til rette. Halleluja.

(Når jeg blogger om overfladiske ting som linser, har jeg egentlig veldig mye på hjertet og i hjernen som jeg ikke kan dele her. Og det suger). 

i Bardufoss!

Kommenter her

Hei igjen! Denne dagen har jo vært ganske stressende som dere vet, MEN nå er jeg omsider framme i Bardufoss! Jeg skal spille her om litt, og når jeg sier spille så mener jeg DJ. Det er et ganske stort arrangement, Sandra Lyng og Julie Bergan er her også for å opptre, så vi skal vel kose oss litt sammen i kveld når alt er overstått. :) Jeg gleder meg! Jeg har akkurat fått pizza på hotellrommet mitt, og blir snart hentet for å dra dit jeg skal spille. Jeg oppdaterer dere når jeg er ferdig!

 

Dagen da ALT gikk galt

Kommenter her

Denne dagen har alt gått så til helvete at det nesten blir morsomt - men bare nesten. La meg fortelle dere..

I går var en helt rolig kveld. Jeg spiste med Fetisha, tok noen glass og var ikke ute til stengetid, slik som det kan bli noen ganger. I morges skulle jeg stå opp klokken 06:00, bli hentet 07 og så reise med flyet klokken 09 til Bardufoss. Jeg skal spille der på noe greier i kveld, nemlig.. Jeg hadde tatt på alarm med p3 via Sonos, altså at p3 står på full guffe når alarmen ringer og den alarmen er vanskelig å skru av, man må inn på telefonen og trykke på noe greier. Men hva skjer likevel!? Jo, så klart våkner jeg 09:37 i fuckings PANIKK og hopper opp fra senga og sier "herregud herregud jeg har forsovet meg, omg omg" og det er BARDUFOSS, det er ikke sikkert det går så mange fly dit, og da har jeg virkelig ødelagt for mange andre enn bare meg selv. 

.. Men, takk gode gud, det gikk et fly til Bardufoss klokken 14:45, og jeg bestemmer meg for å ta det. Ringer managementet mitt, det ordnet seg, alt går fint og jeg rekker det jeg skal.. Så oppdager jeg at jeg har mistet bankkortet mitt og ikke får bestilt billetten! ALTSÅ... 

.. MEN, så viser det seg at Fetisha har kortet mitt! Og over telefon må hun lese opp alt jeg trenger for å få bestilt billett, og det ordnet seg. Jeg fikk plutselig litt tid til overs, så jeg og Fetisha drar på Palmen for å spise lunsj. Hyggelig i utgangspunktet men de holdt på å pusse opp så man satt med en sånn ekstremt høy borrelyd inn i øret og måtte rope til hverandre over lunsjen.

(Eneste bildet jeg har fra denne kaos-dagen..)

OG SÅ skulle jeg kjøpe noe klær å ha på meg når jeg spiller i kveld, og hva kommer jeg på når jeg er inne på BIK BOK? Jo, jeg la FAEN MEG igjen en pose med klær til flere tusen kroner da vi spiste i går, jeg har faen meg MISTET klærne jeg skal ha på meg på søndag i bryllupsdagen til Tinashe og Odd! ALTSÅ!!! Nå ber jeg til gode gud om at den posen kommer til rette, om ikke så.. Ja. 

Det ordner seg. Nå må jeg kjappe meg sånn at jeg ikke mister dette flyet også. 

nytt hår - igjen!

Kommenter her


 

Haha altså.. Hva skal man si? Jeg klarer aldri å bestemme meg angående håret, så nå var det tilbake til det skulderlange blonde. Jeg er veldig fornøyd! Det er så deilig å ha kortere hår og jeg kan ikke forstå at jeg gikk rundt med 60 cm lange extensions hver eneste dag før.. Det er jo så vamt, tungt og ikke veldig kledelig for meg som er såpass lav. Det er nok en gang min faste frisør Mia på Giardini Hårdesign som har fikset meg, og prisen på dette ble ca 2000 kr - ja, jeg betaler det selv. 

Nå sitter jeg inne på soverommet mitt og er klein. Vaskedamen min (som faktisk er en mann) er her nå, og jeg har liksom ingen steder å være før om en time så da sitter jeg her da.. Isolert og skamfull for at jeg ikke vasker selv, haha. Jeg skal snart til Jostein Wålengen som er stylisten min for å finne klær til søndag, da feirer Tinashe og Odd-Magnus 1 år som mann og kone, og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg. Da er det greit med litt hjelp. :) 

 

 

en sånn liste..

Kommenter her

På skolen er jeg. . . 80% av tiden jeg skulle, altså jeg hadde 20% fravær - ikke noe å skryte av, men jeg reiste mye til Oslo pga jobb. Jeg hang med mine faste venner, snakket med de, tok ikke initiativ til å snakke med andre og var ganske stille. Jeg var relativt aktiv i timene, fikk gode karakterer og var ikke redd for å krangle med læreren. Ble sendt til rektor flere ganger - ikke at det er kult - men det forklarer bare hvordan jeg var i timene. Alle gangene jeg ble sendt til rektor var det fordi jeg hadde vært "frekk" mot læreren, men det handlet mer om at jeg turte å si ifra. 

På prøver/eksamen er jeg. . . Tidligst ferdig av alle, og fikk likevel gode karakterer. Er faktisk veldig disiplinert på prøver og fokuserer på det jeg skal gjøre, det er ikke vits å se ut av vinduet å tenke på andre ting. Det kan man jo gjøre hjemme. 

På vorsj er jeg. . . Veldig rolig. Snakker litt med folk, plukker litt i maten, drikker hvitvin.. Jeg drikker forresten mye fortere enn alle andre, og er på mitt tredje glass når andre er på nummer en. Så jeg er alltid hun som sier "herregud så sakte dere drikker!" og så tvinger jeg andre til å drikke i mitt tempo. Om vi er på hjemmefest må jeg alltid styre musikken og blir nesten sint om andre tar over.


 

På byen er jeg. . . Samme som over, drikker veldig fort og veldig mye i tillegg til at jeg danser en del. Om sjansen byr seg, noe den på magisk vis ofte gjør, hopper jeg inn i dj-båsen og enten bare henger der (lol?) eller spiller litt, om jeg kjenner djen som står der. 

På facebook er jeg. . . For å snakke med venner på messenger, dele blogginnlegg, snakke med lesere på fanpagen eller like ting andre legger ut. Jeg legger veldig sjeldent ut noe annet enn blogginnlegg, kanskje jeg deler noe andre har skrevet om meg, hilsen frøken selvsentrert. 

På instagram er jeg. . . Sort-hvitt. Uten noen grunn, til dere som har lurt. Jeg bare synes det er fint. 


 

På snapchat er jeg. . . Ikke noe aktiv, på noen som helst måte. Snapper aldri folk, svarer sjeldent på snapper, legger nesten aldri ut mystory og ser heller aldri på andre sin mystory, med mindre jeg kjeder meg helt ekstremt. Jeg heter sophizzleyo på snap, oppdaterer vel en gang hver tredje dag - ish. 

Hjemme alene er jeg. . . Glad. Jeg har behov for å være alene. Hjemme alene sitter jeg i hjørnet av sofaen, ser på dokumentarer eller leser en bok og slapper av. Trener kanskje litt på gulvet, jobber med boken og spiser masse. 

På jobb er jeg. . . Hakke noe work work work work work som er veldig håndfast, så spørs helt hvilken jobb. Prøver å være blid og hyggelig, profesjonell og gi folk et godt inntrykk av meg slik at alle som har jobbet med meg en gang skal ha lyst til å gjøre det igjen. 


 

I telefonen er jeg. . . så kort som mulig, jeg er ikke så fan av å snakke i telefonen. Jeg avbryter noen ganger folk midt i setninger og sier "ja men da ses vi onsdag, da!" (om det er det vi har avtalt) for jeg tenker at snakking kan vi gjøre ansikt til ansikt. 

På sms er jeg. . . Ikke så aktiv der heller, gitt. Svarer kort, ikke så mange emojis, virker kanskje litt sur men ække det, liker bare å snakke ansikt til ansikt.

 

1 år!

Kommenter her

Charlie har nettopp blitt 1 år gammel, grattis! Da jeg var 1 år kunne jeg ikke sitte på kommando, og det kan forøvrig ikke Charlie heller, så der er vi ganske like. :) 


 

Men, for å være helt ærlig. Han har jo sett bedre ut.. Han har fått seg bursdagssveis, og vel.. Jeg føler han ligner på en slags lemur? En ape? En rockestjerne?  

Men, aller mest ligner han på Sideshow Bob fra The Simpsons! 

Gratulerer med dagen Charlie, mammaen din (meg) er glad i deg! Vi feirer med å gå tur i regnet.

 

VLOG - GULLRUTEN 2016

Kommenter her

Her får dere følge meg og Joakim før, under og etter Gullruten 2016! Morsomt å se hvor latterlig full jeg er på slutten der når vi skal kjøpe mat.. Håret til alle kanter og klarer ikke fokusere, hehe. Men hva faen, man er jo bare menneskelig. 

Neste uke kommer det "follow around" slik som nå fra premieren på sweatshop og reklamefilminnspilling. Husk å følge oss på youtube her, og få se videoene før de kommer på bloggen (og noen videoer kommer ikke på bloggen overhodet!) 

PAPPA + SKAM = SANT

Kommenter her

I natt fikk jeg denne meldingen fra pappa:Og nå nettopp fikk jeg denne meldingen:

 Hva skal man si? Jeg har fått pappa hekta på SKAM. Pappa, altså. Og vi skal se på sammen i kveld igjen :) 

 

bare få det ut

Kommenter her

Det er lenge siden jeg har satt meg ned her inne på blogg.no og bare skrevet alt jeg tenker på uten å stoppe, så det skal jeg gjøre nå. Bare få det ut der, liksom. Jeg tenkte i sta "jeg har ingenting å blogge om akkurat nå", og grunnen til at jeg tenker det er fordi jeg er så dritt lei meg selv, nå som jeg skriver bok i tillegg. En bok om meg. Skulle ønske jeg skrev en bok om for eksempel.. hvem som helst andre, haha. Å ha så mye fokus på seg selv som jeg har akkurat nå, kan umulig være sunt. Når jeg da kommer ut å møter venner vil jeg helst snakke om absolutt alt annet enn meg selv og mitt eget liv. Og likevel, her sitter jeg, og skriver om meg selv.


 

Jeg sitter alene i leiligheten min. Pappa har dratt, og vi har brukt dagen på ingenting. Jeg sov hos en venninne i natt, og da jeg kom hjem i formiddag var jeg så utslitt at jeg sovnet på sofaen igjen. Da holdt jeg rundt bamsen min, en sånn utrolig deilig bamse jeg kjøpte til meg selv for et par år siden. Mamma bare "denne har du vel fått av en gutt?" siden det var valentines, men jeg kjøpte altså valentinesgave til meg selv, og det ble den bamsen som enda henger ved meg. Jeg tenkte før jeg sovnet "denne bamsen er jeg skikkelig glad i", og så følte jeg meg dum, glad i en bamse liksom? Det er jo bare en ting.


 

Jeg og pappa så tre episoder SKAM i sta. Han bare "nå må vel jeg også begynne å se på det her". Sånn er det. Om vi hadde begynt å se det på fredag, hadde vi sikkert vært igjennom begge sesongene nå. Han likte det, faktisk. Før sa jeg "liksom", nå har jeg begynt å si "lissom", etter å ha sett SKAM. Snart begynner jeg vel å si "hooking" også.


 

Jeg har tatt på meg en sort genser fra acne, jeans fra Gina Tricot og en rød leppestift fra chanel. Krøllene er enda i håret fra i går. Jeg skal møte en jente fra Harstad som jeg egentlig ikke kjenner sånn veldig godt, men vi klikker alltid fint sammen, så jeg gleder meg. Etter det skal jeg på enda et besøk. Først må jeg innom Stephan for å hente noe fra i går som jeg glemte der. Sånn er livet, dere. 

 

 

Husk på at det bare er en tv-serie, da

Kommenter her

Når man egentlig burde ha fikset seg for å dra i bursdag, men istedenfor oppdaterer jeg Skam-bloggen og venter på at William skal svare Noora på melding.. Ja.. Fiktive William altså, han eksisterer ikke. Det gjør ikke Noora heller. Prøver å minne meg selv på det.. 


 

 Pappa er i Oslo, han sover i sofaen ved siden av meg. Vi skulle jo pusse opp leiligheten vet dere, men vi rakk å vurdere det i 10 minutter før vi begge bare "nei, vi leier inn noen som gjør alt". Så, jeg leier inn noen. Hvem denne "noen" er, vet jeg ikke enda. Jeg finner vel ut av det. Så vi har vært litt rundt omkring i Oslo, spist med Joakim, jeg shoppet klær til pappa (han ser ut som en hipster nå, det ble bursdagsgaven hans), og slappet av. Helt grei dag.

Nå må jeg gi opp Skam-bloggen og komme meg avsted! 

 

den behagelige stillingen

Kommenter her

Hvilken stilling var den behagelige stillingen, igjen?

Kanskje det var mot venstre, kanskje mot høyre, kanskje jeg må ligge på rygg eller kanskje på mage.

Ingenting funker, ingenting er behagelig.  

Det er for varmt under dyna. For kaldt om jeg tar den av.

Det er for lyst på soverommet. Gardinene dekker ikke slik som de skal.


 

Er det din seng som er bedre enn min? Eller kanskje det bare er du.

Du og du. 

trenger en pause

Kommenter her

Boken, ass. I går skrev jeg 36 (!!!!) sider og nå har jeg for mye materiale, så jeg må plukke bort en del.. Men snart er jeg ferdig. Jeg må bare holde ut. Jeg har låst meg selv inne og forfaller, jeg nekter meg selv å se på filmer eller serier slik at jeg holder oppe fokuset. Men noe må man gjøre for et avbrekk, så idag kjøpte jeg denne:


 

Tegnebok for voksne! Når jeg trenger en pause så fargelegger jeg bare, det hjelper faktisk veldig. Jeg får et avbrekk, men jeg mister ikke fokuset helt og tenker likevel på skrivingen. Så, om dere lurer på hva jeg gjør i dag? Skriver og fargelegger. Om jeg virker litt fraværende er det derfor, dette er det største jeg gjør i hele mitt liv og det må bare bli perfekt. Om dere følger meg på snap: sophizzleyo, får dere se litt teasere fra boken og tekstene underveis :) 


 

Jeg skal møte en venninne snart for middag, og så kommer pappa i kveld. Han og jeg skal pusse opp leiligheten min i helgen. :) Jeg deler bilder underveis! 

lite tips til deg som tar snikbilder

Kommenter her

I dag skjedde det noe ganske pinlig. Veldig pinlig, faktisk. Gjør dere klare for en klein opplevelse..

Så, jeg sitter på bussen. 31 bussen hjem til meg. Slik ser en buss ut, om dere lurer:


 

Det er nesten ingen folk på bussen, jeg sitter alene der dørene på midten er. Det kommer seks jenter på sammen, de er kanskje 15-16 år gamle. De kjenner meg igjen, det skjønner jeg fordi de sperrer opp øynene og stirrer, dytter "diskret" til hverandre og hvisker seg imellom, noe sånt som "sophie elise, sophie elise, se, hun sitter der". De setter seg bak meg, og jeg kan bare føøøøle at de stirrer, men det går fint for jeg er vandt til det og jeg forstår det. Jeg hadde blitt like teit om f.eks Eivind Hellstrøm satt på bussen (jeg elsker han).

Slik ser Hellstrøm ut, om dere lurer. Ikke rart man blir betatt. 

Til poenget. Jentegjengen skal kun to stopp, og dørene åpner seg. Fem av de går først, og hun som går bak later som om hun tar en selfie, men egentlig vil hun bare ha bilde av meg som sitter rett bak. Det er veldig åpenbart for hun er ikke med i bildet selv engang, hun har glemt å slå av lyden, hun står rett ved meg og hun ser at jeg ser det. Hun blir åpenbart klein og skal kjappe seg av bussen, men hva skjer? Jo, de fem venninne hennes kommer seg av, men dørene lukker seg og bussen kjører - og igjen står hun, og er stuck med meg på bussen ett stopp til. Hun prøver desperat å trykke på knappen for å komme seg av, men det er for sent. "Kan du åpne bak" roper hun, men bussjåføren driter i det. 

Og jeg sitter der og bare...


 

... (prøver å late som ingenting men vi begge vet at jeg vet). 


Jeg satt, hun sto, vi var rett ved siden av hverandre. Kjip, den der. 

Moralen i historien er: om man skal ta et snikbilde, skru av lyden på telefonen OG kjapp deg av bussen før du blir stuck der sammen med meg, med venninne dine på utsiden som knekker sammen av latter.

 

eksistensiell angst

Kommenter her
  • Dette innlegget skrev jeg for noen uker siden, og nå som jeg plutselig ikke har kjent på den følelsen på en ukes tid, virker det så fjernt igjen. Og det er rart å dele, for jeg er ikke lengre helt komfortabel med at folk skal vite såpass personlige ting om meg, men det var så godt å skrive for meg og kanskje det kan hjelpe noen..? Jeg var veldig dypt nede i en periode med mange rare tanker etter å ha kjørt meg selv for hardt, og merkelig nok var det bare å sove ordentlig noen netter på rad jeg trengte og så gikk det fint. Nå som jeg leser igjennom innlegget her, så blir jeg nesten sjokkert fordi jeg allerede nesten har glemt det, og nå er det litt sånn "herregud, slapp nå av, det er jo ekte alt sammen" men da virket det ikke sånn. Jeg kjenner enda på at den følelsen kan komme opp å "ta meg" igjen men TAKK GODE GUD for de folkene i livet mitt som jeg kan ringe til, som kommer på sekundet og bare roer meg ned. Det beste er jo de vennene som er skikkelig nerd og kan masse fakta om alt mulig, haha. Det hjalp veldig. Uansett, here it goes, tanker jeg skrev for litt siden: 

Jeg føler at jeg har stått på kanten av dette stupet så lenge. At alle små ting som har skjedd i dette livet bare har vippet meg mot det. Alle rare tanker jeg har skrevet her om universet, eksistens, tid og rom. Alt virrvarr i hodet mitt som egentlig ikke betydde så mye, det var bare filosofering. Store tanker fra en liten kropp. Et steg nærmere et slags stup hver eneste dag. 

På kanten av stupet i flere år. Store tanker i en liten kropp. Hva er en tanke, i det hele tatt? Men jeg hopper ikke. 

"Du vet, alternative universer." sa du. " At alt skjer, et eller annet sted, alle mulige scenarioer. Så her vi ligger i senga, men i et alternativt univers ligger du på den andre siden. I det neste hopper du ut vinduet. I det neste er det meg. I det tredje så er karpe diem en rappegruppe bestående av meg og deg. Skjønner du hva jeg mener? Alt skjer, et eller annet sted. Hvem vet". Jeg skjønner hva du mener. Tenker jeg. Og jeg tenker at det er fint at du er sånn. Og jeg tenker at samtaleemner som det her, det liker jeg. Men jeg kan ikke snakke mer om det, for det jeg elsker fucker meg også opp. 

På kanten av stupet. Store tanker i en liten kropp. Hva er en tanke, i det hele tatt? Men jeg hopper ikke. Er det en del av å bli voksen? Har alle slike tanker? Jeg sitter ute og spiser nudler en kveld med en venninne. Alle lyder er så høye, jeg vet ikke om jeg forstår helt hva hun sier og hva er nå i det hele tatt en lyd? Jeg er redd hodet mitt skal knote seg til, at jeg plutselig glemmer hvordan jeg legger opp setninger. Herregud, øyne er jo ganske rare er de ikke? Og hender? Så rart at vi ser sånn her ut, vi er jo egentlig ganske stygge vi mennesker, som noen nakenrotter. Og at vi i det hele tatt kan se. Så rart at jeg må spise mat, i dette tilfellet nudler, slik at jeg skal kunne fortsette å leve. Så rart at en tilfeldighet kan gjøre at jeg dør. Jeg fikler med mobilen, venninna mi snakker om trening, tror jeg - og jeg nikker, snakker med, forteller henne litt om min dag. Samtidig tekster jeg en annen venninne, en venninne som kanskje forstår og sier "Jeg angster helt ut, jeg. Tenker på så mye. Jeg er redd ingenting er ekte. Hva er ingenting". Hun svarer "ingenting eksisterer ikke". Jeg tenker, ok, fuck deg da. Du forstår ikke hva jeg tenker på. 

På kanten av stupet. Skal jeg hoppe snart? 

Du kan spise en plante som vokser på jorda og bli høy av den. Du blir rusa på noe som vokser på planeten. Hvordan henger det sammen? Hvorfor trenger jeg dette og dette for å overleve? Hvorfor kan jeg ikke bare sove en time per natt og klare meg fint? Hva er egentlig tyngdekraft? Hvorfor ser hjernen ut som oppbygningen av universet vårt, sett utenfra? Er noe i det hele tatt ekte?  Hm. 

På kanten av stupet. Nå hopper jeg.

Jeg har det som heter eksistensiell angst. Hvor det at jeg eksisterer, det fakum at jeg er i live - hva nå enn det er- er utrolig ubehagelig. Du kan ikke forstå det med mindre du har det selv. Det er en helt utrolig rar følelse, den gjør meg kvalm, stressa og den gir meg angstanfall. Det er en helt forferdelig uvirkelighetsfølelse, bedre enn det kan jeg ikke forklare det. Som om jeg er med i en animert film, som hvert sekund som helst kan skru seg av og så våkner jeg opp og er en annen... Jeg blir nesten gal. Det føles som om jeg ikke er her. Jeg setter spørsmålstegn ved min egen eksistens, hvem er jeg, hvem er andre mennesker? Jeg har følt at jeg kommer til å miste meg selv, bli fanget av denne følelsen. I et limbo. Ingenting er som for et par år siden, og ingenting gir mening. Jeg virker jo helt normal, for på utsiden synes ikke disse tankene. Men på innsiden.. Der er det rare greier. 

Jeg flyver utenfor stupet.

Jeg våkner hver morgen og aner ikke hvordan jeg skal komme meg igjennom en hverdag hvor jeg setter spm. tegn ved alt. Jeg ser for meg at jeg skal falle / forsvinne inn i en annen verden, og jeg kjenner ingen som har det slik. Jeg har lest en del på google og hatt kontakt med et par lesere, men om noen jeg kjenner hadde følt på eksistensiell angst hadde det vært til ekstremt stor hjelp. Jeg synes alt er rart, enkelt og greit. Alt virker som metall, og som noe kunstig. Som en konstant bad-trip, en rus i negativ forstand. 

Hvordan skal jeg komme meg ut av det?

Jeg klarer meg jo greit, og jeg klarer tingene jeg skal gjøre hver dag og jeg fungerer fint sosialt. Det er bare så slitsomt å føle seg så utilpass, og tilstanden er så altoppslukende når det er som verst. Nå høres jeg sikkert psykopat ut, men jeg er jo enda den samme som jeg har vært det siste året, bare at folk nå vet hva som kan skje på innsiden av meg. Men men... Jeg håper vel egentlig bare at noen skal ta kontakt med meg og gi meg noe slags svar, jeg. 

Det er så merkelig. Finnes det noen andre der ute som elsker sminke, hår, pupper og rumper og alt overfladisk og drit som samtidig har problemer med å fungere i hverdagen fordi universet er rart? Som elsker dokumentarer om verdensrommet, som oppsøker alt mulig av fakta, som elsker å jobbe men går hjem hver dag og angster ut fordi vi er på en planet som svever i verdensrommet? Og hva faen er nå egentlig en tanke?

 

sniktitt på boken min

Kommenter her

Hei dere! Flere som er reduserte etter 17. mai? Oh, my.. Glad det er lenge til neste gang, selv om det er min favorittdag i hele året. Jeg sov litt for lenge, kom meg ganske seint ut av døra, satt med familie først og så med venner. Avsluttet med Stian og Jamina før jeg dro til en venn og slappet av resten av kvelden. 

Jeg har skrivedag hos Cappelen for å bli ferdig med boken. Her har dere hodet mitt om dagen: Boken. Thats it. Det er alt jeg tenker på! Man blir helt gal. Her har dere en liten sniktitt, da.. Bare å lagre bildet å zoome inn. 


 

Jeg har fått et eget kontor som jeg sitter på, og her sitter jeg altså på gulvet og skriver. Jeg føler meg litt dum som sitter sånn, viktige mennesker som stresser rundt i gangene med skjorte og slips, og her sitter jeg. Jeg er nervøs..  Men jeg leste igjennom hele greia nå, og jeg tror den blir.. Bra? Jeg er jo lei av å lese det selv, har lest det 150 ganger allerede, men for de som leser den for første gang blir det nok spennende. Jeg får prøve å tenke sånn!  

HURRA!

Kommenter her

GRATULERER med dagen til verdens beste land! Jeg blir så rørt hver 17. mai, jeg blir en ordentlig patriot på denne dagen. Bare å høre nasjonalsangen gjør meg lykkelig, hehe. Hele dagen handler om kjærlighet, vi er så utrolig heldige. 

Nå er jeg hos familien på Ullern, jeg er så sliten etter i går - som forresten gikk veldig bra! Jeg var så nervøs før spillejobben min, men det gikk over all forventning. Takk for en fin kveld Bergen og Metro! Bare litt over en uke igjen til neste spillejobb i en ny by. :) 

Jeg skal ta en powernap på sofaen, spise kjapt med familien og så dra ut for å feire denne fantastiske dagen med gode mennesker. Om jeg klarer å stå opp fra powernappen, vil det si.. 

Min første DJ jobb

Kommenter her

Hei! Beklager sen oppdatering fra meg, det har gått slag i slag siden jeg kom til Bergen og jeg prøver å holde meg fokusert på det jeg er her for å gjøre.. Min første jobb som DJ, noen sinne. Jeg er ganske nervøs men jeg velger å se på det som en bra ting, under press fokuserer jeg 100%.. Jeg må likevel innrømme at jeg har følt litt på all kritikken og skepsisen som har kommet min vei, jeg forstår det jo, men dette er likevel min aller første gang. Jeg tror alle som har vært DJ, artist eller hva det nå måtte være kan føle på den nervøsiteten, og når man i tillegg har så mange kritiske blikk på seg.. Vel vel. Jeg skal gjøre mitt beste. Jeg har lagt fra meg mobil, jeg har ikke sjekket noe av sosiale medier hele dagen og hører kun på musikken jeg tenker å spille. 
 

Da jeg kom fram dro vi først til Metro som er utestedet jeg skal spille på. Jeg fikk koblet opp macen, kjørt igjennom et par låter og følt litt på lokalet. Det var veldig bra, jeg ble mer sikker på at jeg virkelig vil gjøre dette framover og at jeg vil lære meg å bli så god som jeg kan bli. Jeg ble også glad for at utestedet brukte samme spiller som jeg har øvd på, det er jo den mest vanlige, men man vet jo aldri. Vennene mine som er på gjesteliste via meg får også bord rett ved siden av dj-boksen, noe jeg ble glad for. 


 

Etter "lydsjekk" dro jeg og de som driver stedet for å spise sushi på sumo. Det var godt å snakke, slappe av og pumpe hverandre opp før kvelden.
Nå er jeg på hotellet alene, og har to timer før jeg drar til Metro igjen. Etter planen skal jeg begynne å spille rundt 00:30 - 00:45, og holde på til det stenger. Og gjett hva? Flyet mitt hjem til Oslo går 06:40 i morgen.. Gud være med meg, haha! 

 

livet, døden, og alt midt i mellom

Kommenter her

 

Døden er det eneste som er sikkert i livet, og likevel kommer den som et sjokk på oss. En kompis sa til meg her om dagen, "jeg begynner å bli lei av å bære kister nå", selv om det vil komme så mange flere i årene som kommer. Det er mange som har dratt fra oss som har vært alt for unge. Var det like vanlig å forlate jorden på denne måten for 100 år siden? Jeg vet ikke. Man sitter igjen som et spørsmålstegn. Hva kunne man gjort? Kunne man i det hele tatt ha gjort noe? Som om en liten handling kunne ha endret alt, man leker med tanken om å reise tilbake i tid, man lever seg sånn inn at man i et lite sekund tror det er virkelighet. 

Jeg har hatt det vondt i det siste. Mest fordi jeg har følt sånn på smertene til Anette Marie, som hadde Harald som sin "Joakim". Slik som ham er for meg, sånn var Harald for Anette. Jeg kan ikke se for meg å miste Joakim, jeg hadde.. Jeg vet ikke. Det er umulig å se for seg, verre enn å dø selv faktisk. Anette er sterk, hun klarer dette og hun skal fullføre det hun og Harald startet. Hun klarer det. Det var så godt å være med henne i dag, at vi kunne le sammen. Slippe alt. Ha litt tårer i øynene et sekund, men le av noe totalt ubetydelig det neste. Takk. 


 

Så, i dag har jeg vært hos henne. Min "storesøster", som kan irritere meg noe jævlig noen ganger og jeg kan nok irritere henne også. Vi kan diskutere, være uenige, og vi er ulike. Men vi har noe helt spesielt sammen, hvor man kan sitte i sofaen på hver sin kant og ikke snakke i en time, si et ord til hverandre og så være stille igjen. Eller vi kan snakke uten stopp, det er så fint. Hun kjenner meg, og jeg kjenner henne. Hun er hakket mer spirituell enn meg, som ofte klamrer meg fast til det logiske og forklarlige, og derfor fungerer vi fint sammen også. Vi får ulike aspekter av det hele, og vi beriker livene til hverandre med observasjoner fra hverdagen. Nå skal vi kose oss sammen før jeg drar til Hubidubi. Vi snakkes. <3 ​
 

 

dagens antrekk

Kommenter her

// annonselenker(annonselenker) Topp herfra / bukse herfra. 

Jeg har fått en ny favorittbutikk på nettet! Manii.no heter den, og både bukse og topp kommer derfra. Det er en nettbutikk som selger organiske merker som satser på bærekraftig mote. Perfekt! Og jeg finner nesten aldri bukser som passer meg, liten med litt større rumpe og korte bein. Så tommel opp! 

Nå er jeg hos Anette Marie, vi drikker noen øl i sommersolen og snakker om alt. Livet og døden. Hår og sminke. Jobb og kjærlighet. "Ting skjer" står på hennes arm, likt som på min. 
Nå skal vi lage oss noe mat. Det er deilig å være her igjen. :) 

Spiller i Bergen i morgen!

Kommenter her

Blanda bilder fra i går. Sko fra her / kåpen er utsolgt. 

Hei dere! Jeg slapper av hjemme og ser på chefs table, en fin serie som ligger på Netflix. Anbefales! Jeg elsker søndager som dette, hvor det ikke er noe stress, jeg kan slappe av alene i mitt eget selskap og ikke minst trives med det. De siste månedene har jeg slitt veldig med å være alene, jeg har ikke fått det helt til og blir fort rastløs. 

I morgen skal jeg faktisk til Bergen - igjen. Jeg skal være DJ for aller første gang på "ekte", tidligere har jeg kun hoppet inn i båsen når venner har spilt og fått kjørt litt igjennom da, eller øvd for meg selv. Nå skjer det.. Stedet er METRO, og dere finner arrangementet her. Flere av venninnene mine som bor i Bergen skal, så jeg gleder meg til å se alle OG få gulvet til å danse. Det blir så gøy! Jeg håper vi ses!

 

Føler seg selv

Kommenter her

Jeg kom hjem fra Bergen for litt siden, og det første jeg og en venninne gjør er å henge opp masse bilder av meg på soveromsveggen min. Ja, sånn har det altså blitt, hehe.. Takk igjen til City Nord for de fine bildene, og for at jeg fikk alle i gave! Neste steg er å henge ett i stua også, bytte ut det Prada-bildet med et bilde av meg selv. Og så skal jeg ha bilde av meg selv naken i gangen også.. Herregud, folk må jo tro jeg har en alvorlig narsissistisk personlighetsforstyrrelse om de kommer på besøk. Men hvorfor ikke, tenker jeg da. Jeg hadde digget det om jeg kom hjem til noen som hadde det sånn! Jeg har meg selv som bakgrunn på både pc og mobil også, liksom. Ække noe galt i det.  

gullruten neste!

Kommenter her
 

Jeg, Jamina og Tinashe har nettopp blitt fikset sammen, hørt på musikk og drukket litt vin. Nå er vi klare for gullruten - og vi skal gjøre det Taylor Swift-style og gå som et girlsquad, hehe. Eller, Jamina skal gå med Stian, men jeg og Tinashe skal gå på løperen sammen. Var bare jeg som hadde veldig klare visjoner om det der med girlsquad skjønner dere.. Hvem er med!?

Jeg gleder meg til en fin kveld, og Joakim kommer faktisk til Bergen for å sove sammen med meg inatt. Jeg blir alltid helt crazy når jeg er i Bergen, og på mandag spiller jeg faktisk som DJ på metro. Ses vi? 

 

så heldig jeg er

Kommenter herNoen av jentene jeg møtte på meet and greet i går. 

I går kveld etter at jeg hadde lagt meg kom det en jente i resepsjonen på hotellet mitt med en gave. Hun hadde blitt kjørt av moren i mange timer (6 timer tror jeg det var?) for å komme å se på meg i går, og så fant hun ut hvor jeg overnattet og kom dit. Hun fant også nummeret til manageren min og fikk tak i henne, så dette kortet ble levert til meg i går kveld en gang. Kjære deg, tusen takk skal du ha! Jeg er lei meg for at jeg sov og ikke fikk møtt deg selv siden du hadde reist så langt og var så dedikert, men vit at jeg setter stor pris på det og at slike gaver tar jeg godt vare på. <3


 

Det er mye fram og tilbake, og nå er jeg allerede i Bergen på hotellet her. Elsker å være på hotell alene, det er magisk. Sitte i senga, se på tv, lese i en bok.. Jeg leser enda " de utrolige" av Linn Ullmann, bruker hundre år men shit så fin den er. Vel vel, nå skal jeg kle på meg litt, skal bli sminket og få håret stylet før gullruten. Jeg tar med pc og kamera, oppdateringer kommer etterhvert. :) 

takk for i dag, Bodø!

Kommenter her

Det er en sliten men lykkelig Sophie som oppdaterer dere nå. Jeg sitter omsider i hotellsenga mi i Bodø, og tenker på alt det fine som har skjedd i dag. Altså, det startet med uhell etter uhell for min del - glemte klærne jeg skulle ha i oslo, glemte sminken min i Oslo, brannalarmen gikk og jeg måtte løpe ute på kaia i Bodø i bare tskjorte og truse, jeg sølte kaffe på klærne jeg omsider valgte meg, og ja.. MEN så kom jeg til City Nord og fikk møte dere! Først meet and greet med lesere som hadde vunnet en konkurranse, 7 jenter som jeg fikk snakket med og tatt bilder med. Takk for det<3 

Og så, fikk jeg se det fine bladet mitt som City Nord har laget med intervju om meg.. 

OG SÅ FIKK JEG ALLE BILDENE FRA SHOOTEN I STORT FORMAT SLIK AT JEG KAN HENGE DE OPP HJEMME! Altså, det fortjener en capslock. Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte, i tillegg hadde de favorittmusikken min på bakrommet, favorittbrusen, baby-bell og favorittgodiset. Og plakater med meg over alt. De hadde gjort sin research!


 

Etter alt var det show, det kom så mange og stemningen var så bra. Takk for det! Jeg legger ut videoer fra eventet på instagram etterhvert, jeg tok jo ingen bilder selv. Men NÅ må jeg sove, jeg skal ta flyet til Bergen klokken 05 i morgen for å dra på gullruten.. Jeg drar for å støtte Stian Blipp, han er programleder i år. :) Det blir spennende! 

Til min helt, mitt forbilde og min aller beste venn

Kommenter her

Jeg er ikke en person som gråter av glede, og jeg blir sjeldent rørt til tårer. Men når jeg skriver dette innlegget, så gråter jeg. Det er vanskelig å se skjermen, og jeg føler meg litt teit som kan bli så rørt og glad alene på et hotellrom, kun av mine egne tanker. 

Joakim. Du er et nydelig menneske, og jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne med å beskrive deg. Jeg vil gi deg all kjærlighet og alle muligheter i verden, du er min aller beste venn og jeg føler jeg ikke viser det nok. Jeg prøver, ved å hver eneste dag fortelle deg hvor viktig du er for meg, ved å alltid anbefale deg til jobber, ved å dra deg med på alt mulig.. Men det er ikke nok. Jeg er så utrolig stolt over deg i dag, som har hatt premiere på Sweatshop. Jeg er så utrolig glad for at du er i livet mitt, du er den som driver meg framover kun ved å være nettopp deg. 

I går var vi på premieren av Sweatshop sammen, og du var så fin. Jeg ble full av glede da jeg så navnet ditt komme opp på rulleteksten. Ditt navn, på rulleteksten Joakim! Det var det første navnet som kom opp! Du har skapt noe fantastisk og viktig, tenk det. Og så, når vi hadde sett alle episodene, gikk du foran publikum og skulle takke. Stemmen din sprakk, og du var så rørt, ydmyk og glad. All den jobbingen, Joakim! Og der sto du, med tårer i øynene. Og jeg gråt. Jeg hulket seriøst av stolthet, tårene sprutet og noe slikt har jeg aldri opplevd før. Jeg så på venninna mi som satt ved siden av, hun gråt hun også. Alle som møter deg blir glad i deg, du bringer så utrolig mye lys inn i livet til folk og dette er det SÅ viktig at du vet. Du er helt unik, og jeg tenker hver dag på hvor bra du er. 


 

Joakim, jeg er så utrolig stolt av deg. Takk for alt du gjør for meg, alt du byr på. Takk for at du lager en så viktig serie, takk for at du finnes i livet mitt og takk for at du gjør hvert eneste øyeblikk med deg i livet mitt helt fantastisk. Jeg elsker deg! 

Husk å se sweatshop HER HER HER HER. 

blir jeg ever ferdig med det her?

Kommenter her

Jeg skulle egentlig dra til Cappelen (forlaget mitt) for å legge til og fjerne noe fra boken, men det ble så knapt med tid at jeg bestemte meg for å gjøre samme greia hjemme. Det er - som nevnt en million ganger - en krevende prosess og jeg angrer hver eneste dag på at jeg i det hele tatt fortalte dere om at jeg skriver bok, presset er så stort haha.. Men det kan jeg vel også snu om til noe positivt, om jeg har presset fra dere på meg blir det muligens enklere å få ting gjort
 

Jaja, jeg kommer vel i mål til slutt. Det virker bare jævlig langt borte, til tross for at siste frist er så nær.

Meg og fine Sondre som jeg sitter rett ved på kontoret. Vi har det kanskje litt for morsomt.. 

min nye frisyre!

Kommenter her


 

Da ble det litt lysere, litt kortere hår med mye krøller!  Så fint! Queen B - ikke Becky with the good hair - altså Beyonce fikk bli litt av inspirasjon for den her. Mia Soleim på Giardini Hårdesign har fikset meg nok en gang, og extensions er fra luxushair i tape men klippet opp. For booking eller spørsmål kan dere ringe salongen på 22 11 18 60, husk å spør etter Mia! Behandlingen er forresten sponset for min del, men jeg ville gått til Mia uansett hva faen, haha. 


 

Ellers har jeg jobbet meg ihjel, siste innspurt på boka er hva som skjer.. Jeg har skrevet bok fra frisørstolen liksom, og spist pizza kombinert. Hvem sier kvinner ikke kan gjøre to ting på en gang? Eller, det var kanskje menn, det. OK nå skal jeg gjøre litt logistikk-ting på kontoret før jeg stikker til forlaget mitt og går igjennom boken, håper dere har hatt en fin dag! ♥

farger håret idag, igjen

Kommenter her

I dag skal jeg farge håret. Igjen. Jeg lurer på om det er en slags fetish eller avhengighet eller hva man skal kalle det, jeg må endre hårfarge hele tiden. Rart at jeg enda har hår på hodet, helt ærlig har jeg hatt noen flekker uten hår i hodebunnen på visse tidspunkt, men de har forsvunnet nå da, hehe. Så vet dere det, da. Dette kommer til å bli en farge og sveis jeg ikke har hatt før, nok en gang, og at det enda finnes nye ting jeg kan gjøre med det håret her etter å ha vært både mørk, lys, lilla, blå, rosa, grått, kort, langt, lite og mye er for meg ganske merkelig. 


 

Marcus & Martinus

Kommenter her

I dag møtte jeg Marcus og Martinus en liten tur, sammen med mammaen, pappaen og lillesøsteren deres. De er i Oslo for å gjøre  litt jobb og det er hyggelig å stikke innom og si hei!Vi kan relatere oss til en del av de samme, og vi prater veldig fint sammen om alt og ingenting - til tross for at jeg er en god del eldre enn de, så forstår vi hverandre på en måte som ikke mange utenfor kan gjøre. Det virker kanskje rart for andre, men de er veeeeeeeldig modne for alderen.

Altså, dette er fine, smarte og jordnære gutter som jeg liker SÅ godt. Gjett hvem som skal passe på og eventuelt godkjenne alle eventuelle kjærester!? Det blir meg, det. Tatt på meg rollen som storesøster skjønner dere. 


 

Jeg har fått høre litt av deres nye musikk, og er sikker på at deres fans kommer til å elske det. Og så gleder jeg meg til spektrum, så utrolig bra jobba av guttene! 

Verdens ekleste film

Kommenter her

God formiddag! Jeg fikk litt panikk i går da jeg oppdaget at pollentabelettene mine har tatt slutt. Jeg som har klart meg så bra fram til nå ettersom jeg begynte med pillene tidsnok i motsetning til i fjor.. Nå er det full sommer og øynene renner så mye at jeg ikke får inn linsene, haha. På snakk om noe annet, jeg fikk nettopp en mail fra en fyr elsker tærne mine, han har samlet en hel mappe med over 100 bilder hvor han har zoomet inn og laget collager. Altså.. Haha.. Ja vi alle har jo ulike interesser og det vel.. okei. Så, det er noe jeg kan le av på en dag som denne!

Ellers da? Hvordan har dere det? Jeg har det ganske greit. I går dro jeg og min venninne Fetisha på kino i sommerværet. Vi skulle se den mye omtalte skrekkfilmen "the green inferno", på vei inn i salen sa han som tok imot billettene "håper dere vet hva dere går til?" og vi bare "eh.. tror det" men NEI der hadde vi faktisk ikke peiling for fy faen så ekkel den var. Måtte sitte med hendene foran øynene 90% av filmen og til slutt måtte vi faktisk bare gå ut, 10 minutter før den var ferdig. Men jeg anbefaler den, absolutt grei underholdning!Kjole fra Bershka / sko her // (annonselenke)  

Jeg har akkurat vært hos VG for et intervju, og nå skal jeg hilse på Marcus og Martinus en liten svipptur! Vi snakkes. ♥

en historie om pappa

Kommenter her

I dag har pappa bursdag. Hva tenker jeg på, når jeg tenker på pappa?


 

Jeg ser han komme løpende fra en joggetur med de sorte joggeklærne sine, med håret i strikk. Håret som er langt, lengre enn mitt. Han var den eneste som ikke måtte klippe håret i militæret har han fortalt. Det fikk han ha opp i strikk, håret er hans greie og det har det nok alltid vært. Jeg kan ikke se for meg pappa uten det lange håret. Jeg kan heller ikke se han for meg uten å komme hjem fra en joggetur eller være på vei til en. Uten at han tar telefonen og forteller "jeg er ute og sykler, jeg ringer deg senere". Det er pappa.
 

Jeg kan se han sitte i stua med den røde gitaren sin og spille. Jeg kan høre meg selv si "spill denne da, spill denne!" og så kan han det med en gang uten å øve først. Miley Cyrus sang vi begge til i bilen. "Jeg prøver å telle om hun virkelig ramser opp 7 things i denne sangen, 7 things" sa pappa. Vi telte, begge to. Miley sa 7 things, og jeg og pappa nynnet med. 


 

En ting jeg husker spesielt godt må være da jeg fant noen bilder av han og mamma på loftet. De var unge, mamma var nok på min alder. De var på fest. Slike bilder som man har fremkalt og gjemt bort slik at jeg ikke skulle finne de. Jeg vet jo at de har vært unge en gang, de også. Men de vil vel kanskje ikke at jeg skal vite. Jeg fant en bunke med bilder fra fest, ungdom og fanteri - min mamma og min pappa. Jeg elsket det, og tok bildene. Litt senere innrømte jeg dette for pappa, og han måtte på rommet mitt for å lete. Han hadde skadet ryggen og krykket seg framover, og jeg lo. Han fant de ikke, jeg har de bildene enda. Jeg skal ha de til jeg dør.

Jeg husker en gang jeg hadde fest hjemme. 30 personer, jeg var 14 år. Knuste ting og spy over alt, flasker med heimbrent lå sølt utover gangen. Pappa kom hjem, bilen kom kjørende i en helvetes fart opp mot huset, han lukket døra så hardt at man kunne høre smellet helt inn på rommet mitt. Jeg tenkte "nå er livet mitt over". Jeg gjemte meg i skapet til lillesøstra mi, ba til gud om at de skulle tro jeg hadde rømt og når de da til slutt fant meg i skapet ville de bli så letta at de ikke ble sinte. Jeg kunne høre pappa fra etasjen under "get the fuck out" sa han til alle vennene mine. Det ble senere et sitat som hang etter meg i flere år "get the fuck out" ble skrevet over hele facebook og pappa ble kjendis. Jeg kom ut av skapet av meg selv, og pappa var sint. Men han ryddet likevel opp festen etter meg, ga meg hussarest som egentlig bare betydde at jeg måtte være hjemme en dag og så var livet som normalt. Dagen etter lo han litt av det ved middagsbordet. Han visste vel at jeg kom til å bli okei.


 

Jeg husker da jeg hadde en kjæreste som ikke var så snill mot meg. Jeg fortalte alt til pappa, at kjæresten min satt meg på pause, overså meg og gjorde meg psykisk dårlig. Pappa forsto. Pappa satt seg i bilen, kjørte til kjæresten min og sa i fra. Kjæresten min hadde røyket weed, pappa så det - og han sa ifra, men på en kul måte. Ikke på en sånn uforstående, voksen-utenfra-perspektiv-måte. Han var bare kul. Og han fiksa opp alt. Da jeg senere spurte pappa om jeg burde fjerne forholdet med gutten, sa pappa "det føles nok bedre for deg, men du lærer selv". Jeg lærte selv, og pappa hadde alltid rett.

Dette er utdrag av historien om verdens beste pappa og verdens fineste barndom. Pappa jeg elsker deg, gratulerer med dagen din <3 

 

covergirl og gjesteredaktør for DET NYE

Kommenter her


Dette trodde jeg aldri kom til å skje. Alle de dagene hvor jeg følte jeg måtte gjemme meg bak lag på lag med sminke, all usikkerheten jeg har følt på. Nå er jeg usminket på coveret av DET NYE, og ikke bare det - jeg er gjesteredaktør også. Og jeg er så stolt! Det er et så enormt stort steg for meg, og denne utgaven er spesielt tilegnet for dere. Dere jenter der ute, som har følt det samme som meg. Sminke er fint, men det skal ikke være "make it or break it" på hvordan du føler deg.

Ellers har jeg intervjuet noen venninner og kvinner jeg ser opp til, laget en sak om sminke som er palmeoljefri, og en reiseguide til Harstad. Det er intervju på meg med 4 sider, jeg har skrevet leder og jeg har godkjent hele utgaven.

TUSEN TAKK TIL DET NYE FOR MULIGHET! 

<3

Kommenter her

I natt fikk jeg en veldig trist beskjed. Fine Harald, som har lært meg så mye, finnes ikke blant oss lengre. Den gangen jeg fortalte dere at jeg dro til en mann midt på natta som  hjalp meg igjennom den jævligste krisa i hele mitt liv, det var han. Han var den personen jeg sendte melding til om ting var vanskelig, om jeg trengte råd, hjelp, trøst, en dytt i riktig retning.. Og han var så utrolig viktig for mange rundt meg. Han var (og kommer enda til å være) en person jeg snakket mye om, for han fascinerte meg sånn. Han så meg, på en annen måte enn de fleste andre gjør. 

Jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn - om det finnes noen som er ment for en annen verden, så var det virkelig han. Han var så annerledes, på en fantastisk fin måte. For et vakkert menneske han var. 

Vi reiser hjem fra Barcelona nå. Jeg tror jeg er i sjokk egentlig. 

meg + meg

Kommenter her


 

Det er fucked up å tenke på, men fra jeg fikk kjent blogg som 16-åring, har jeg gruet meg til sommeren på grunn av alle kommentarene som kommer om kroppen min. Oj, har jeg et strekkmerke? Lagt litt på meg? Gått ned i vekt? Ikke fin nok kropp? Og slik har det vært da, i flere år. Dette er det første året hvor jeg ikke tenker slik, hvor sykt er ikke det? 

Jeg trener, jeg spiser den maten jeg ønsker å spise og jeg slapper av. Drikker litt for mye alkohol, kroppen min rister litt når jeg går, jeg er ikke 100% stram og jeg veier meg nå enn jeg har gjort noen sinne. Jeg er sterk, jeg har grei kondis, jeg er meg og vet dere hva?

Jeg kunne gått opp 20 kg og uansett vært glad. Jeg kunne gått opp 30. Vet dere hvorfor?

Fordi jeg er lykkelig. Jeg har fine mennesker rundt meg og jeg føler meg.. elsket. Jeg føler meg fin. Jeg er takknemlig og glad for at kroppen min fungerer. For at jeg klarer meg selv, for at jeg kan gå fra A til B uten hjelp og at jeg går hver eneste dag uten store smerter. For at jeg er fysisk i fin form.

SÅ FUCK DET DA, at rumpa mi er stor eller at magen min ikke er pinne-flat eller at jeg går i bikini når jeg tross alt er på ferie. For jeg er frisk, jeg fungerer og slik det ser ut nå, så kan jeg leve til jeg blir 80. Og for det er jeg jævlig glad. Om du føler deg dritt, prøv å tenk på hvilket fantastisk maskineri kroppen din er. Den er helt utrolig! Eller så kan du drikke to flasker cava om dagen slik som jeg gjør, få eksistensiell angst, falle for noen og bare... drite i alt som har med kropp og alt det hysteriet å gjøre. Det er sånn jeg kjører. DET ER IKKE SÅ VIKTIG! 

hvordan jeg får brunfargen min!

Kommenter her

annonse  

Jeg har lagt til meg noen dyre vaner når det kommer til utseendet mitt. Vi snakker avhengighet av extensions, løsvipper, negler og selvbruning, og ALT skal være den beste kvaliteten som er mulig. Det er vel en av de fine, men også kjipe tingene ved å være blogger, man kan peke på det man vil ha og få det fra øverste hylle. Så at jeg skulle stå med en prisvennlig selvbruning hjemme og smøre på med hansker og hele kjøret, DET hadde jeg ikke trodd. Hvorfor skal man gidde det, når man kan dra på salong og få en sykt bra selvbruning? Vel, fordi den jeg bruker hjemme nå, er tusen ganger bedre enn noe jeg har testet på salong. Jeg lover!  

Vita Liberata sin selvbruning er helt sinnsykt bra. Den gir en naturlig fin farge som blir gradvis brunere, man trenger kun å påføre den to ganger i uken for å opprettholde en fin farge, og den flekker ikke. Jeg trodde jeg måtte bruke spray eller få proff hjelp for et fint resultat, men slik er det ikke. :) Man bare tar litt mousse på hansken som følger med, og smører det ut. Man kan med en gang se hvor fargen treffer, og dermed påføre et fint og naturlig resultat. Dere kjøper den her! 

Tanning Mitt er en påføringshanske som er et must for jevn farge som i tillegg holder hender fri for misfarging. Den kan vaskes i lunkent vann etter bruk og brukes på nytt.Ellers, kan det være lurt å bruke denne lotionen, som er en gradvis selvbruner innimellom. 


I tillegg til dette bruker jeg et solpudder fra samme merke. I loveit! Trystal Mineral Sunkissed er et mineral solpudder som gir en nydelig glød i ansiktet. Finnes også i dark. Her får du i tillegg med en kabukibørste.


 

Rabatt: 

Akkurat nå er det 20% rabatt på alle disse produktene: 

Fabulous gradual lotion, pHenomenal Mousse Medium og Dark, Tanning Mitt (påføringshansken), Trystal Mineral Sunkissed + dark. TILBUDET varer til og med tirsdag!

Dere finner alle produktene her! 

Så om dere lurer på hvor denne freshe fargen her kommer fra.. Det er Vita Liberata! 

vår siste kveld

Kommenter her
I kveld er vår siste natt her i Barcelona. Gjett hva vi skal gjøre? Ikke så mye, faktisk! Vi skal spise tapas, kanskje ta en liten tur på pool-party, gå litt rundt og så hjem for å SOVE. Man har jo lært seg fra alle ferier man har vært på, å fly hjem bakfull er IKKE gøy, haha. Så det blir en relativt rolig kveld, ikke sånn super-rolig men mer chill enn hva vi har holdt på med tidligere denne reisen. Altså, jeg har så mange bilder og videoer på telefonen min som er så syke at jeg ikke helt vet hvor jeg skal ta veien? Men det er sånt man lager minner av, og jeg er så glad for alt vi har fått oppleve.

Nå skal jeg kle på meg, vi har brukt dagen på stranden med våre surfevenner. Og, så må vi finne et fint sted å spise på også. Her om dagen spiste vi ganske dårlig mat og når servitøren spør oss om vi er fornøyde så nikker man og smiler. Faen at man ikke tør å si ifra!? Jeg er så jævlig feig når det kommer til sånt. Jeg vil jo ikke såre noen, haha. 

surfekompiser og rødvin

Kommenter her


Hei dere! Alt fint? Hører det er sykt bra vær i Oslo, og nå har vi faktisk ikke sånn sjukt bra vær her.. Det gjør ingenting da, vi har fått oss noen surfekompiser som vi har hengt med et par dager, og vi skal møte dem snart igjen nå. Jeg synes det er litt irriterende å surfe når det er skikkelig mye sol, man ser jo ingenting. Vi må passe på før det blir mørkt ute, da er det så komplisert som vi fikk erfare i går. Jeg har latt kameraet ligge hver gang vi har gått ned på stranden, jeg tør liksom ikke la veska ligge igjen ved vannkanten når jeg selv er ute i bølgene. Men, jeg skal se hva jeg får til idag! Enn så lenge er vi på rommet og prøver å samle litt krefter, denne ferien tar på - men, vi har en avtale med vennene våre om litt, det må vi rekke!

Nå drikker vi rødvin og har akkurat spist pasta, og så - to the beach! 

barcelona-outfit

Kommenter herTopp fra missguided / bukse fra ivy revel / sko fra acne / veske fra louis vuitton / solbriller fra h&m 

Dagens antrekk her i Barcelona! Liker buksene som faen. Nå er vi på rommet og gjør oss klar for kvelden. Vi skal ta noen drinker i hotellbaren her, og så får vi se hva som skjer. Vi har fått litt nye venner her, så vi møter vel dem og finner på noe action. Kyss! ♥

 

livet leker liksom

Kommenter her


 

Så her fett har vi det nå! Altså, jeg ELSKER W! Gode drinker, god mat, fete rom og bra fester. Livet leker når man steker, ØHÆÆÆH? Tinashe kom på denne feiren med gaver til meg, en bikini og et sett med undertøy fra Marlies Dekkers og et smykke (som jeg klarte å ødelegge på dag 1). Her har dere bikinien. <3

life on fleek!

Kommenter her


 

God kveld! Altså, jeg har det så fint på denne ferien. Vi ler, spiser god mat, drikker, sover som bare faen.. Så, livet er ganske okei! Vi har gått rundt på La Rambla og Calle verdi in gracia for å spise, drikke og se på klær. Vi har møtt masse kule folk, henger rundt og bare.. er til stede. På en annen måte enn man kan være i Oslo, når så mange (sorry to say) stirrer og man ikke kan leve et normalt liv på samme måte som her. Nå er vi tilbake på hotellrommet, og skal drikke noen drinker her før vi drar ut på nye eventyr. :)

Jeg håper dere har det fint der hjemme! ♥ Gøy at så mange er gira for at jeg kommer til Bodø! 

MØT MEG I BODØ!

Kommenter her


 

Den 12. mai, altså Torsdag neste uke kommer jeg til nattåpent på City Nord i Bodø! Jeg gleder meg veldig mye, og jeg håper på å se mange av dere der. :) Jeg går på scenen klokken 21 sammen med Storm Pedersen, der skal vi ha en samtale og jeg kommer til å snakke masse om livet mitt, hva som har skjedd den siste tiden, planene framover, hvordan jeg er, ta litt selfies med dere.. Sånne ting. Det blir så gøy!


 

Om dere sjekker ut instagrammen til Citynord eller facebooken deres her, kan dere få mulighet til å henge med meg backstage også. DET ser jeg fram til! Jeg elsker å bli kjent med leserne mine, vi har jo ofte veldig mye å snakke om. Så, delta gjerne på eventet HER om du tenker å komme! Så sees vi :*

 

i gangen

Kommenter her
Altså, denne Barcelona-ferien her er helt bananas. Men, sånn kan det gå når man bor på W! Dette hotellet er jo et partyhotell så man trenger liksom ikke å dra noe std, og når været ikke alltid er tipp topp så blir det til at man henger rundt her med minibar, fester over alt og ja.. I går kveld kom vi oss ikke ut av hotellet før klokken var 23 (!!!), da var det 24 timer siden vi sist hadde vært ute. Så var vi ute et par timer, kom tilbake og jeg løp litt rundt i gangene som dere kan se.

Nå skal det innrømmes at vi ikke baaaare er crazy. I går så jeg en hel sesong av Skam fordi vi var så slappe, pluss en film. Og jeg sover som faen. Det er deilig, og det trengte nok vi begge. :) 

barcelona!

Kommenter her


Hei fra Barcelona! Vi kom fram hit i går kveld, og i dag er vi.. slitne. Vet ikke helt hva mer jeg skal si, vi hadde iallfall en sykt morsom kveld i går og jeg er så glad for å endelig være her på fantastiske W hotel! Vi har planlagt å ta massse fine bilder, men når vi bare har sovet hele dagen er det jo litt vanskelig, hehe. Satser på at morgendagen, eller eventuelt kvelden nå blir litt mer produktiv.. 


 

Nå er det Tinashe sin tur til å ta powernap, haha. Her ligger hun, og jeg ser på SKAM på pcen. Jeg skal se en episode til, vekke henne og så må vi komme oss ut fra hotellet. Middag og drinker venter! Jeg oppdaterer dere en gang til før vi drar ut, tenker jeg :) 

 

planer

Kommenter her

 

Jeg har akkurat vært på brow rehab for å fikse brynene sammen med Tinashe, og nå sitter jeg og venter på en venninne som er på jobb. Jeg skal bare slappe av resten av kvelden fordi jeg drar til Barcelona i morgen (som sagt - men jeg gleder meg så jævlig) og så skal jeg bare lese i en bok hjemme, se på tv.. Slike kjedelige men O-SÅ-FANTASTISKE ting jeg setter veldig pris på når hverdagen er travel. 

(annonselenke) Jeg har på meg en jakke fra her / tskjorte fra samsøe samsøe / bukse fra Bik Bok by Lene Orvik. Vi sneix i måro :*

 

dagens antrekk

Kommenter her

// annonselenke


Noen bilder tatt litt kjapt i går. (annonselenke) Kjolen er fra River Island og du finner den her / jakken er fra h&m! 

Jeg har akkurat vært på Rubicon for å spille inn en podcast, det gikk ganske greit! Jeg skal dele den når den kommer ut. Jeg er tilbake på kontoret for å spille inn en kjapp video, og etter det MÅ jeg komme meg hjem å rydde i leiligheten. Jeg kjenner en panikk ta meg hver gang jeg kommer hjemme for at jeg ikke har pakket ut fra diverse reiser, og så må jeg jo pakke til Barcelona som jeg setter kursen mot i morgen. Det blir så fint, herregud som jeg gleder meg!

I går var jeg og Joakim på nok en hyggelig date. ELSKER at han er ferdig med all jobb han gjør for tiden, for da får vi masse tid til hverandre. Champagneria ligger rett ved siden av kontoret, så vi vandret ned dit i regnet. Vi sang og danset hele veien, begge med Shakira - wherever, whenever på hjernen. Fy faen for en stygg sang. Den går aldri ut av hjernen min:( 

Nå må jeg få gjort det jeg skal gjøre her.. VIL HJEM Å RYDDE! 

 

treningen min

Kommenter her

Jeg burde eeeegentlig ha gått ut døren for 5 minutter siden, jeg skal bort på Rubicon for å spille inn en podcast. MEN her sitter jeg, nydusjet og stresset som en idiot men skal så klart blogge først. Jeg må jo oppdatere dere! 

I dag har jeg vært på trening, det ble 2 km løping, og så 3 km jogging / løping med oppoverbakke - for å holde meg distrahert når jeg trener hører jeg på podcaster, det er bedre enn musikk føler jeg. Podcasten jeg hørte på nå var "hva er greia med.." og temaet var IQ. Ganske spennende! En venninne sa til meg at om jeg føler på mye stress, så er det bare å lære seg å like løping. Jeg trener mest styrke, og jogging føles enda jævlig, men når jeg bare kommer over den kneika.. DA blir det bra!

(Forstår forresten ikke hvordan noen kan se pene ut på trening). 


 

slik får du lengre hår!

Kommenter her

//AnnonseJeg tenkte jeg skulle tipse dere om et nytt kosttilskudd jeg har begynt å ta! Jeg har vel testet det ut før også men ikke klart å kjøre løpet hele veien ut slik at jeg kunne gi dere en ordentlig anbefaling av det. Jeg elsker Skin Repair og dette er av samme merke, nemlig Hair Care. Det kan kanskje virke rart at jeg som har extensions skal kunne anbefale et slikt produkt? Vel, jeg bruker det for å gjøre der håret som er i bunn så bra og solid som mulig. Jeg farger håret ofte og tar av og på extensions, da er Hair Care et fint tilskudd å ta slik at det kan stå i mot hard behandling så bra som mulig. 
Jeg har merket etter at jeg begynte med det, at jeg ikke mister like mye hår av extensions nå som før. Det er så deilig! Jeg hadde en periode hvor jeg faktisk fikk flekker i hodet uten hår, da fikk jeg panikk og begynte med Hair Care. Nå er håret tilbake på de stedene, og det kom overrasskende fort! I tillegg har jeg fått babyhår, det hadde jeg ikke før. Det synes jeg er veldig fint, da. Hair Care egner seg godt for de som behandler håret hardt som nevnt over, og det vokser raskere. Man får tilsendt nok piller til to måneder i en forsendelse, om man tar en per dag<3 Dere bestiller her! 

celebrities who fucked up their lives

Kommenter her 

Da jeg kom på kontoret i dag fikk jeg en gave fra makeupmalin /" venninna di" & co.  Hun er så god, altså. Tilbydde seg å komme til meg med en kopp te, en disneyfilm på skjermen og masse godt snakk når ting var vanskelige i går. Altså, slike folk da.. De er jo utrolige. Og så denne boken! Jeg har fine folk i livet mitt men ikke minst så utrolig mange som ønsker meg godt. Det tar jeg over money and fame, hvilken som helst dag i uken. :)
 

gir så faen

Kommenter her

Okei, inn i helvete for et vær det er akkurat nå. Jeg gleder meg sånn til norsk sommer at det ikke finnes ord engang, men oh my gosh.. Det her kommer vi jo ingen vei med!!!!! 11 grader, overskyet og regn. Men jeg driter i det og har på meg en liten askepottkjole på kontoret likevel, så kan vi jo late som. Jeg hadde en helt lik kjole for flere år siden, og da fikk jeg masse mailer av lesere som ville kjøpe den av meg. Jeg kommer til å beholde disse kjolene til jeg er for gammel for kort-kort, hehe. Outfitbilder kommer senere! 

Meg og verdens mest uorganiserte pult, hehe.


 

spadag

Kommenter her 

Sånn her ser det ut når jeg og min beste venn slapper av på spa. Selv om det har vært en lang dag med mye stress for oss begge klarte vi å koble helt av og slippe alt annet som finnes utenfor. Å ha et par timer med en så fin person som Joakim er jo helt fantastisk. Jeg er bortskjemt med så fine mennsker i livet mitt. :)

Badedrakten min er fra Zara, forresten. 

livet og døden

Kommenter her

Nå skal jeg være helt ærlig med dere, og det gjør vondt. Jeg har en ganske tung periode nå med mye angst. Jeg er redd for folk, redd for rare ting som at taket skal falle ned når jeg er i et bygg, redd for at det skal begynne å brenne.. Sånne ting. Og jeg har aldri vært redd før. Generelt er jeg en ganske uredd person, men de siste dagene har vært litt tunge spesielt fordi jeg ikke kjenner igjen denne versjonen av meg selv. Jeg er jo ikke sånn. I familien min er det mye angst her og der, jeg har alltid syntes at det er rart - rart at jeg ikke har hatt det, rart at andre kan ha det, en merkelig greie som jeg har tenkt er litt.. svakt? Litt teit? Og så er man der sjæl. 

Men takk gode gud for fine mennesker i livet.

I natt sendte jeg melding til Tinashe og bare "jeg trenger deg". Hun er en slik en, som bare er der i alle mulige situasjoner for meg - glede, sorg, snakke, stille. Jeg fikk komme, sitte i sofa, spise potetgull og få slappet av. Bli fortalt at det ikke er farlig. Ting går fint. Jeg trenger ikke stresse over noe så rart som død og liv. Det er så rart å være redd for noe så merkelig som eksistens? Haha. Jeg får liksom høy puls av å tenke på at jeg lever, på en negativ måte. Ting som vennskap, jobb, kjærlighet etc stresser jeg ikke over. Jeg stresser over å være i live, og det er merkelig. Og så vil jeg jo ikke dø heller. 

Og i dag på reklamefilmsettet. Jeg merket at et slags.. anfall begynte å komme, jeg prøvde å distrahere meg selv med å se på en serie, men det funka ikke. Så, min fine, nydelige makeupartist Stephan tok meg ut av lokalet helt diskret, han merket det på meg. Inn på bakrommet, puste. Snakke. Få en klem. Gråte. Tilbake på jobb, ha det gøy. Livet. 

Så kom Joakim. Tok meg med på shopping og på spa, som han betalte for. For han vet når jeg trenger det. Og nå føles alt så jævlig, jævlig mye bedre. <3 Så, jeg og min fine venn er på spa nå. Bader og koser oss. Så fint det er å leve også. 


 

reklamefilminnspilling og hjemlengsel

Kommenter her

Hei bloggen! ♥

Mamma og pappa skryter over sååå fint vær i Harstad, jeg har hjemlengsel. Ikke pga været, da. Jeg savner mamma, pappa, alle dyrene og roen man får der! Jeg må ta meg en tur snart. Uansett, jeg er på reklamefilm-innspilling hele dagen, men takk gode gud så kommer Joakim for å holde meg med selskap! Nå har jeg hårruller på gang (som jeg presterte å kalle vårruller, noen har sovet mindre enn nødvendig..), og snart er det min tur til å filme. Alt er hemmelig - som vanlig - men jeg skal fortelle dere så fort det er ute. Elsker å drive med reklame jeg, og elsker å være på set!

kameraet har oppført seg veldig rart i dag. Tro det eller ei, dette er beste bildet av meg, og jeg prøver å stille inn. Det er ikke mørkt her engang.. 
 

svar på den dj-kritikken

Kommenter her

Etter å ha skrevet på bloggen at jeg skal begynne å ha litt spillejobber nå og da, altså som dj, så ble det en del reaksjoner fra folk i miljøet. Og det forstår jeg så godt! Å være dj er utrolig krevende og jeg aner ikke halvparten engang, i tillegg til at jeg har en urettferdig fordel som får booket jobber fordi jeg er et kjent fjes og drar folk til klubber. Jeg forstår så godt at de som er DJ er stolte over yrket sitt, for det blir kanskje sett litt ned på, det er i starten dårlig betalt OG så kommer det sånne som meg, som er å-kjendis og kan ta mer penger og får jobber enklere. Kanskje en teit sammenligning, men jeg har følt på det samme med blogg. Det er allerede sett litt ned på og ikke som en "ekte jobb" så kommer paradise-folkene og skriver noe dritt og så får de mange lesere og de samme mulighetene. Da blir jo jeg også sint. 

Jeg skal ikke forsvare meg, fordi jeg forstår greia jævlig godt som sagt. MEN - det er noe jeg tar seriøst, jeg er superivrig på å lære meg og jeg har siden Januar vært i "opplæring" hos en DJ som er veldig flink. Jeg har lært meg det grunnleggende men jeg vil lære ALT, jeg elsker å spille og jeg leter etter ny musikk hele tiden. Jeg tenker på det hver gang jeg er ute, hvordan han eller hun som spiller gjør det, hva de kunne gjort annerledes, hva jeg ville ha gjort, hva jeg vil lære meg å gjøre.. Man blir helt nørd på det når man først har startet, haha. ​Nå skal det sies at jeg ikke kommer til å være DJ hele tiden og jeg føler ikke at jeg "tar jobbene fra folk", som noen mente. Jeg skal jo bare spille nå og da. Sjangeren jeg kommer til å spille mest er hip hop, litt gamle hits legger jeg meg opp til å spille mest av, men så klart innslag av annet også. Jeg tror jeg kommer til å se an stedet jeg skal spille på, jeg har en del deep house også. Men jeg kan bare si med en gang at det ikke kommer til å bli David Guetta og den flokken der, i tilfelle noen håpte på det. 


 

Jeg kom på det nå, fordi jeg sitter og hører igjennom mixtaper og album for å laste ned musikk. Det skulle egentlig være noe jeg driver med hver søndag, altså sette meg ned og laste ned og finne nye greier, men så blir det egentlig nesten hver dag.. Klarer ikke å la være. Per nå bruker jeg minnepenn men jeg skal kjøpe serato, som er det jeg har øvd med. Da kan jeg jo spille hjemme også, og ikke bare når jeg er med folk som har det eller når jeg får lånt et sted å øve på (som jeg heldigvis får når jeg vil egentlig, men det hadde vært digg å gjøre det hjemme).

Vel vel, jeg skal fortsette med det her en liten stund jeg! I morgen skal jeg spille inn en reklame klokken 09. 

 

stikkord og livet

Kommenter her

Konsert. Prosecco i snøen, 150 selfies og dansing på bordet.

"Vi er på Hafjell, sant?" - "Nei, Sophie. Vi er i Hemsedal". 
Ned en bakke. Ned en bakke til. Miste mobilen. Få den tilbake. Falle ned en bakke, med en venninne ramlende over meg.

Afterski. Musikk, drinker og en burger UTEN burger inni. Dansing med burgerbrødet i den ene hånden og drinken i den andre.

Maxitaxi med alt for mange personer i overlast. Folk sto i taxien. 

Champagneria. Fikk ikke bord. Sto på gulvet i noen timer og drakk. 

Ned en bakke igjen. Vasse over en elv. Opp en bakke til, inn i en campingvogn. Øl, og en veldig sterk drink. Rakk å sovne litt på verandaen.

Ned en bakke igjen. Over elva igjen. Opp en bakke igjen. Nattemat. Pommes frites. Få tak i taxi. Det gikk, utrolig nok. "Kan man bestille taxi i Hemsedal?" Inn på hotellet. Skifte klær. Sitte i baren. 

Ned på rommet igjen. Drikke litt. Snakke mye. Være sammen.

"Nå må vel klokken være sånn 04:30, minst!" - "Nei, Sophie. Den er 23:45". 


Bra helg, da.