hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mai 2014

it's our party we can do what we want

Kommenter herEn ting er helt sikkert, jeg er på et annet stadie i livet nå, enn det jeg var når jeg tidligere pleide å skrive lange innlegg fulle av følelser. Da satt jeg hjemme på pikerommet, i andreetasjen hos mamma og pappa. Jeg hørte gjerne på musikk, hadde godteri ved min side og ringte venninner, snakket om ubetydelige problemer slik at jeg kunne få inspirasjon til innlegg. Hadde en venninne vært utro? Flotters, da fikk jeg noe å skrive om. 17 år var jeg da. Desperat etter å få høre at jeg var smart og reflektert. "Du er ikke så dum som jeg hadde trodd" var mitt mål. Og joda, nå har jeg jo klart det. Jeg er ikke dum, nå vet folk det. Hva skjer da? Skal jeg bevise at jeg kan gå i spagaten? Stå på hendene? At jeg er flink til å danse? Finnes det noe igjen å imponere med? Helt ærlig, så bryr jeg meg ikke.

Jeg har vokst så utrolig mye etter at jeg flyttet for meg selv. Jeg har en helt annen vennekrets her i oslo enn hva jeg hadde hatt i Harstad. Mitt og Mathias sitt "vennepar" er to jenter, som er lesbiske. Hun ene har rosa hår, hun andre har svart/lilla og kort hår, de synes nok jeg er passe merkelig som har tatt operasjoner, de bryr seg ikke om utseendet på den måten jeg gjør og de synes jeg har et fucked up ideal. De drikker ikke alkohol, de er flere år eldre enn meg, og de er mine beste venner i oslo. De passer på meg, snakker med meg om ting som er viktige, og får meg til å slappe av. Og slik hadde jeg det ikke i Harstad. 
Jeg har enda god kontakt med venninne mine fra Harstad, det er herlige jenter som jeg savner, som gjør meg glad, som jeg ler sammen med, som jeg drømmer med, som jeg gråter med. Det er jenter jeg har vokst opp med. Men jeg er så - utrolig - ferdig med å snakke om hvem som gjorde hva med hvem i helgen, hvem som sa hva, hvilke sko man skal ha på seg, om sokkene matcher genseren, og alle slags drittproblemer som kommer., Jeg bryr meg ikke om han stygge fyren du så på treningsstudioet smilte til deg. Jeg bryr meg ikke om selfien du tok på badet, som du fikk 500 likes på. Jeg bryr meg ikke om at hun sa noe frekt, så nå er du sur og vi skal fryse henne ut. Det er ikke viktig, det er bortkastet energi. 

Jeg er så lei av å sitte med folk som tror det er filosofering om man har en tanke som går slik "litt rart at jeg er meg da, at jeg faktisk er et menneske": No shit, hadde den tanken da jeg var 5 år. Kan vi please gå videre, gi meg noe jeg kan lære av, gi meg noe NYTT. Gi meg noe annet enn bikbok, alkohol og det lokale fotballlaget.

Jeg filosoferer så mye at jeg blir kvalm, tenker syke tanker og ser for meg så masse rart at jeg noen ganger bare må være alene. Jeg er så glad jeg er sånn. Jeg er så glad jeg ikke bryr meg om pengene jeg tjener, tingene jeg får og at jeg blir kjent igjen på gata. Fordi hva betyr det? Det betyr ingenting. Det sitter uansett noen i Kina som ikke aner hvem jeg er, for dem betyr det ikke noe om jeg dør. Jeg er like vitkig og uviktig som alle andre, og det er fint å tenke sånn. Så kan jeg sitte i den lille leiligheten min og filosofere med Mathias til jeg blir grå, fordi jeg orker ikke å ha en til samtale hvor jeg bare har lyst til å rope ut "hvem faen bryr seg". Det skal jeg absolutt gjøre neste gang jeg sitter med en venninne som sier "ah faen kan ikke ha på meg converse nå, det er teit, tenk om han ser det da blir han ikke å like meg". For ja, slike ting har jeg hørt., Slike ting lider man seg igjennom for å si "joooda du er fin, bare ta converse" når man egentlig har lyst til å rope" vil han ikke ha deg fordi du har på det fuckings converse, så vil han ikke ha deg i utgapgsunktet - og det er kanskje fordi du er en forbanna idiot som bryr deg mer om converse enn hva som faktisk kommer ut av munnen din".

Mennesker er så rare. Vi er ærlige, men noen ganger lyver vi. Vi er snille, men noen ganger er vi faktisk litt slemme. Vi er dyreelskere som spiser kjøtt. Slik er det for de aller fleste, og det funker fint for dem - for man liker jo tross alt å se på seg selv som over gjennomsnittet. Litt smartere enn andre, eller litt finere, eller litt snillere. Om noen dyreartier dør ut, håper jeg det blir oss. Vi tror så forbanna godt om oss selv. 
Måtte bare få det ut. 

 

help????

Kommenter her

 

 

Har noen av dere vokst på seg pollenallergi? Alså, jeg har aldri hatt noe problemer med det, men denne våren har jeg følt meg veldig . . rar? Det klør i/rundt nesa, renner fra øynene, det klør i halsen, jeg får feber og til tider er jeg kvalm. Slik er det ALLTID når det er fint vær med litt lett bris. Det kan jo være tilfeldig og at jeg bare er forkjølet, men spesielt at det renner fra øyne/nese irriterer meg voldsomt for tiden. Jeg er i tillegg utrolig slapp, og uansett hvor lenge jeg sover føler jeg meg sliten. Så, noen råd? Noen som sliter med det samme? Hva kan det være? Dere redder meg alltid, mine lommeleger! Og hva kan jeg gjøre for at det skal bli bedre? Må man til legen? 

 

 

sett spørsmålstegn

Kommenter her

Hei dere! I dag har jeg vært så heldig at jeg har fått vært med NOAH (for dyrs rettigheter) og hatt et møte, pluss filmet en del! (Jeg har på meg sko fra nelly HER, topp fra sheinside, skjørt fra nelly HER - reklamelenker) 


Jeg elsker å være rundt mennesker med likt etisk syn som meg, jeg går alltid rundt med masse spørsmål og tanker i hodet som jeg ikke får delt videre fordi jeg kjenner så få som mener det samme. For eksempel; hvorfor spiser folk som er opptatt av å være sunne, kjøtt som er stappet med hormoner og antibiotika? Hvorfor er Mat&helse-boka i norsk skole laget av opplysningskontoret for melk og kjøtt? Hvorfor er tv-bransjen så styrt av penger at de ikke kan sende dokumentarer om hva som faktisk er greia til Gilde, Tine osv - for da trekker de seg ut som annonsører? Nei ass, vi mennesker er så utrolig mye dummere, og mer styrt av penger, latskap og naivitet enn vi kanskje tør å tenke på. Er rimelig glad for at jeg selv reflekterer litt over ting og setter spørsmålstegn istedenfor å gå rundt i den stygge canada goosen og si ting som "vi trenger kjøtt for å leve lissom vi mennesker har alltid spist kjøtt ass dyra hadde tatt over verden hvis ikke". For det er slikt det høres ut i mitt hode - og det er feil. Men, den diskusjonen trenger vi ikke ta enda en gang på bloggen, jeg kommer aldri til å endre mening uansett og gleder meg nesten litt til den dagen alt bikker over kanten fordi vi er noen forbanna idioter hele gjengen.

Nå har vi ialllfall fått satt igang en del planer, dette har vært en givende dag! Gleder meg til å jobbe med med NOAH i tiden som kommer. Dere får gjerne ta en tyr innom dyrsrettigheter.no om dere vil vite mer, eventuelt gjøre en forskjell!

 

klessalget i går

Kommenter herBilder fra klessalget i går. Jeg har på meg en jumpsuit fra madlady.


Hei dere! I går hadde jeg, Stine Steen og Andrea Badendyck et velykket klessalg med flere hundre oppmøtte, og kø rundt hele bygget! Flere hadde ventet i mange timer, og vi holdt på i rundt fire timer før alle hadde vært inne og kjøpt seg noe. Desverre, men ikke uventet, ble mye stjelt på klessalget. Andrea hadde advart meg mot at det kunne skje, hun har jo hatt klessalg før, men jeg trodde ikke det kom til å være så ille som det faktisk var. Noen klarte å stjele en parkas, hvordan i alle dager er det mulig, når vi til og med hadde to vakter - og vi bare slapp inn 15 om gangen? Haha, godt jobbet må jeg si!

Sett bort fra det var det utrolig koselig å møte alle, og jeg må takke for alle fine brev, klemmer og hilsner jeg fikk fra dere. Det gjorde dagen min fantastisk fin ♥  jeg hadde veldig dårlig samvittighet ettersom alle mine klær hadde vært i boden og luktet kanskje litt . . hehe, bod. Jeg har jo vasket alle, men de måtte likevel ned i boden igjen grunnet lite plass i leilugheten, men det går bort etter en vask igjen. Folk ble faktsik litt desperate etter klær virket det som, jeg måtte sikkert 5 ganger stoppe folk fra å ta ut klær fra søppelbøtta og bruke dem (klær jeg hadde kastet underveis altså). Men, håper alle som var der fant seg noe de likte, enten fra meg eller de andre. Jeg planlegger å ha ett slikt salg i året sammen med de andre, og neste gang kommer jeg til å selge mer merkeklær :-) Jeg har faktisk ikke telt opp alle pengene jeg fikk inn, men skal gjøre det og oppdatere dere på hva som skjer med dem etterhvert. 

Nå skal jeg på et møte som jeg gleder meg veldig til, forteller dere mer senere idag! Klemzzz. 

midt på treet

Kommenter her

Kjole fra nelly HER (reklamelenke)

Hei! Dette er virkelig en dag hvor mye skjer, for jeg er nødt til å ordne alt klart før salget i morgen, og så er det rett på Miley - som forresten er i Oslo akkurat i dette sekund, helt sprøtt å tenke på for meg som har vært blodfan siden jeg var 12 år. Jeg ser opp til henne, virkelig! Uansett, i dag startet jeg min onsdag med lunsj og Helfner, som forresten har skrevet Lionheart med meg! Er det bare jeg som synes terningkast 3 i VG er sykt bra? Haha, det er jo samme som Miley fikk på bangerz, og jeg vet at jeg ikke er Adele akkurat, så for min sjanger og min erfarenhet synes jeg det er tommel opp, uten tvil! Fikk nettopp vite at Lionheart har blitt listet på mp3, så sykt kult! Da er den vel offisielt på radio, da! 

Etter en koselig lunsj tok jeg turen til Beths beauty for å fikse litt opp på brynene. Er 99,99% sikker på at hun som ordner mine heter Lene, men hun snakker sånn sørlandsdialekt jeg ikke alltid forstår helt, hehe. Men, hun er herlig og ikke minst supergod på hva hun gjør! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og følte meg plutselig noen hakk eldre også :-) Etter jeg var ferdig der dro jeg hjem, så på et møte, nå er jeg hjemme igjen og venter besøk for å pakke klær. Stress, men gøy!

Snakkes senere, eller kanskje på Miley / i morgen <3 

 

dilemma

Kommenter herHvem hadde trodd at å bytte trekk på en sofa krever høy IQ? Eller, kanskje man ikke trenger høyre IQ enn normalen, og jeg vil ikke framstille meg selv som dummere enn nødvenig, men det finnes dager hvor jeg har problemer med å åpne dører. Altså, dere vet den følelsen. Du er på besøk, dere står i gangen, dere skal si hadet, og så får du faen ikke opp døren. Den er låst, den er tung, du må dra den inn litt først, gudene må vite. Men der står dere, og du humrer fram "hehe, er tydeligvis hjerneskadet jeg" eller noe i den duren, besøket ler høflig med, og åpner døren for deg. Eller når du skal dusje hos andre. Det finnes lite i verden som da virker mer komplisert enn en fremmed dusj., Hvordan får man rett temperatur og vanntrykk? Komplisert! Uansett, slik er det å bytte trekk på en sofa. Man trenger ikke å være dum for å ikke få det til, det er bare ikke så lett som det ser ut.

Så, etter 3 (!!!!) misslykka forsøk har vi nå en mørk sofa - eller, faktisk bare en halv. Vi fikk ikke til å bytte undersiden, for da må vi ha et spesielt verktøy som jeg trodde jeg hadde kjøpt, men det var tydeligvis feil. Han på Clas Ohlson sa "kanskje kjæresten din har en verktøykasse du kan se i?". Da lo jeg hele veien hjem og spurte om han hadde verktøyet som krevdes. Det hadde han ikke, men han er i det minste brun! (Når gutter har brunfarge. . det gjør liksom opp for alt i min verden).

Den berømte sofaen - mørk over, lys under. Hele grunnen til at jeg har denne, er fordi den sto her fra før av - men, jeg har bestilt ny, som forhåpentligvis kommer straks. 

Nå venter et møte, og så MILEY I KVELD!!! SEES DER? 

kanskje feelgood

Kommenter herAh, dette er en god dag! For det første er det sol og sommer i oslo, selv om jeg har vært inne og pakket til klessalget blir man i godt humør! Og, når vi snakker klessalg. Jeg ble ferdig med alt jeg skulle pakke nå, og det ble 8 helt fulle søppelsekker. Da regner jeg med alle skal få med seg noe hjem! Jeg hadde også et superhyggelig intervju på NRJ mens jeg holdt på med pakkingen som dere kan høre HER ♥ På toppen av alt det fine har jeg en full pose smash som venter på meg, og smågodt!!! Og Mathias er ute av huset, så jeg får alt for meg selv!!

Ellers er Lionheart nummer 4 i norge på spotify, det gleder hjertert mitt (og forhåpentligvis deres også, som kanskje synes sangen er feelgood?). OG - om dere vil kjøpe sangen på Itunes, finnes den HER. Det var noen som etterspurte det, med tanke på å ha den som ringetone på mobilen/få den på cd, så da er Itunes veien å gå!

Det er veldig hyggelig å høre deres "personlige" tilbakemeldinger om sangen, som at dere hører den i bilen, i gymtimen, friminuttet eller uansett hvor. Håper noen der ute klarer å skape fine sommerminner til den, det var jo hele poenget . . :-)

Her er den offisielle youtube-videoen! 

Nå skal jeg spise en HEL pose smash, ligge i sofaen å være stygg mens jeg ser repriser av sex & the city. HALLO, kan det BLI bedre?!?!?

hipster-sophie

Kommenter her

Hei! Nå sitter jeg her midt i den minst sjarmerende sminkeprosessen som finnes, nemlig highlighting og countouring. Jeg hermer, som de fleste andre, etter Kim Kardashian og sminker meg faktisk på denne måten hver eneste dag.  Men fram til nå har jeg løpt rundt sminkefri, til tross for at jeg har vært våken siden klokken 08. Jeg har nemlig hatt en helt kaotisk dag! Klokken 09 skulle jeg være på Beths Beauty for en konsultasjon angående huden min og hvordan jeg kan bli kvitt de forjævlige urenhetene jeg sliter med en gang for alle - derfor dro jeg usminket ned til sentrum, og skulle bytte trikk kjapt der, før jeg tar turen videre uten å møte på så mange, forhåpentligvis. Men, hva skjer? Jo, i sentrum er det som vanlig helt jævlig med buss for trikk, ku for hest og annen faenskap, så jeg løper som en gal rundt omkring, før jeg til slutt må ta taxi, og oppdager når jeg kommer fram at jeg har med meg feil bankkort, og må da tilbake igjen. Livet! Men, jeg kom meg fram til slutt, og når jeg var ferdig med det fikk jeg plutselig alt for god tid. Så, jeg gjør noe stort i enhver usikker fjortis sitt liv - jeg spiser lunsj ute, alene! Jeg følte meg så utrolig kul og hipster der jeg satt på en stilig cafe og sippet kaffe, mens jeg skrev i avtaleboken og trykket vekselsvis på pcen og mobilen - med 20 mennesker rundt meg som gjorde akkurat det samme. Viktig å se travel ut! Jeg var riktignok den eneste som ikke hadde på meg oversized frakk og rød leppestift, men det får jeg spare til neste hipster-møte. 

- Neglefiks -Fra hipster til rosablogger, jeg kom meg ut fra ensomhetens boble og dro til Marna for å fikse neglene. Hun pleier vanligvis å spørre hva jeg ønsker å ha på neglene, men denne gangen ba jeg henne overasske meg. Hun kom med mange forslag, men det ble altså hjerter på neglene mine denne gangen. Flinkeste Marna, hun er en slik person som det er godt å være rundt, hun er så varm og snill. Så snill at jeg får lovt til å prate i 20 minutter sammenhengende om alt fra hun rare dama i USA som spiser brukte bleier til hvordan helgen min har vært og hva jeg skal etterpå.  Marna  

Nå ble det mye "og så gjorde jeg", men jeg var hos nettavisen før jeg dro hjem, og vet dere hva? 56% av de som leser bloggen min gjør det via mobil! Hva i alle dager! Det var dagens sjokkerende fakta for min del, jeg trodde ikke det var så mange. Jeg personlig leser blogger både på mobil og pc, jeg leser kanskje blogger først på mobilen på dagen, og når jeg kommer hjem på kvelden leser jeg det igjen på pc. Jeg synes det er tungt å skulle lese mye på mobil så da ser jeg mest på bilder, men det er vel kanskje det de aller fleste gjør? Eller, hva gjør dere? Nå føler jeg press på å ha supersexy bilder, om det er sånn det ligger an her. . Haha!


Nå skal jeg skifte trekk på sofaen (det er tredje dagen på rad jeg sier det) og så snakkes vi om litt - enten via neste innlegg, eller i kommentarfeltet. Stoor klem! 

 

a good day

Kommenter her

Bilde fra shoot for noen uker siden. Foto: Håkon Jørgensen

Jeg sitter og ser på en dokumentar om tvangstanker fra sofaen hjemme, og føler jeg blir gal bare av å se på. Er det mulig? Jeg kjenner jeg også får lyst til å samle på døde dyr eller plukke manisk på føflekker, men jeg får spare det til et annet liv. Jeg fikk iallfall funnet fram til radiointervjuet mitt takket være deres hjelp! Jeg legger ved en link HER, så får dere høre meg snakke litt og spille av lionheart. Radiointervjuer er det som er lettest, spesielt når man er med noen man går godt overens med, slik som idag! Hør gjerne på intervjuet om dere ikke har spotify, da får dere jo hørt sangen. Så kommer det video på youtube også! Men ja, om dere enda ikke har hørt den på spotify, finnes den HER ♥ 


Dere, jeg gleder meg til å se alle på klessalget! Bra at så mange kommer, og håper alle får seg noe fint og kjøper klær. Jeg har bestemt meg nå for at inntektene (bortsett fra det jeg bruker for å dekke klessalget OG nytt klesstativ til meg selv) vil gå til regnskogfondet :-) Jeg har mye fokus på dyr både på bloggen og privaten, så nå ville jeg fokusere på noe litt annerledes som jeg også bryr meg om. 

snart klessalg!

Kommenter her

Et antrekk fra helgen

Shorts fra sheinside.com (selges på klessalget, 100 kr), topp er Marte sin og solbriller fra nelly HER (reklamelenke)


Jeg har nesten glemt å oppdatere dere på om hva jeg har gjort de siste dagene, det har blitt så mye fokus på musikk. Men, jeg vil jo blogge vanlig også! Jentene har dratt, og vi har hatt en fin helg sammen i hovedstaden. Det endte faktisk opp med at jeg aldri fikk sett Schoolboy Q live, det var så utrolig varmt inne på konserten at jeg trodde jeg ville stryke med, så jeg hadde dratt videre allerede før oppvarmingen var over.Jeg tok det ikke så tungt da, jeg skal jo tross alt se han på hove!

Uansett, jeg er ferdig på hotell for denne gang og på plass i leiligheten. Her føler jeg at jeg rydder i evig tid, kan badekaret holde seg rent!? Og så har jeg mye å gjøre med tanke på uken som kommer. Klessalget går jo av stabelen om bare tre dager, på torsdag kan de som ønsker møte opp på hendrix hair pilestredet fra og med klokken 12, og kjøpe klær. Jeg skal begynne å sortere alt jeg skal selge i kveld, tipper det blir en del :) Tenker noen av dere å komme, så er det fint om det legges igjen en kommentar. Greit for meg å beregne litt, kjipt å ta med 10 søppelsekker fulle av klær om 10 stk møter opp, hehe.

 

intervju på mp3

Kommenter her

Hei dere! I dag tok jeg turen til nrk mp3, noe som var litt ekstra morsomt med tanke på at mitt aller første radiointevju noen sinne skjedde på den kanalen, med akkurat samme person. Det er snart to år siden, og den gang da snakket vi litt løst og fast om at jeg skulle på konsert med Chris Brown den dagen, hvordan det gikk på skolen, om jeg hadde kjæreste og hva jeg ville bli når jeg ble stor. Denne gangen var jeg der for å snakke om Lionheart, og for å spille den av på radio for første gang! Det er jeg så glad for at jeg fikk være med på, og håper noen hørte sangen som ikke hadde hørt den fra før av :D


Nå skal jeg trene litt, ta en dusj og skifte trekk på sofaen her hjemme - men før jeg kommer så langt, må jeg bare si hvor utrolig glad er idag for de fine tilbakemeldingene som har kommet inn det siste døgnet. . Både her på kommentarer, på instagram og på twitter, det er uvanlig å ikke finne noen slemme kommentarer må jeg si, men, det føles veldig godt! Jeg leter enda etter linken som hører til radiointervjuet, vet noen hvor jeg kan finne det? Vil gjerne legge det inn på bloggen, slik at dere får hørt intervjuet.

Og forresten! Den kommer opp både på itunes, youtube og jeg vil gjerne også fikse en roligere versjon av sangen, hvor det spilles live. . Noe som kunne ha vært interessant? Uansett, dusj og sofatrekk neste! 

 

en annerledes test

Kommenter her

innlegg i samarbeid med to gode venninner, og coverbrands.no

I dag hadde jeg satt på planen å teste litt produkter fra coverbrands, men hodet mitt var virkelig et annet sted. Jeg har hatt mye å tenke på med tanke på sangen, og har vært helt overveldet av deres tilbakemeldinger, tusen takk! Lionheart kommer på itunes og youtube i morgen, men jeg skal linke til den da så ikke vær bekymret! Så koselig at mange har lagt den i listene deres! Uansett, jeg satt her på et fullstappet hotellrom og tenkte "hvordan i all verden skal jeg få anmeldt de produktene?". Jeg har jo prøvd de over tid, men jeg måtte nesten ta en liten ekstra sjekk idag. Men, Marte og Amanda tilbydde seg å teste de sammen med meg, så da fikk vi litt venninnepanel hvor vi testet produkter, og diskuterte dem etterpå. Gøy og annerledes måte å gjøre et slikt innlegg på! De er jo ikke "kjøpt og betalt" slik som mange gjerne liker å tro at bloggere er (det er bullshit, btw). så derfor er det kanskje litt ekstra gøy for dere å lese? Uansett, vi har test ut sommerfavoritter, håper dere får litt inspo på kvelden her!Solkrem og Sol-olje fra Le Tan. Prisklasse - dyr. 119 kr per flaske.

Produktene lover å ikke være klissete eller fete, og skal beskytte godt mot solen. Begge skal dufte kokos.

Marte: Sol-oljen var min favoritt fordi den var deilig og føltes ikke overflødig. Lukten sitter enda nå en time etter, og jeg elsket den luktet av kokos selv om jeg vanligvis ikke liker slik type lukt. Solkremen var også veldig deilig, det føles som fuktighetskrem og den luktet ikke som en solkrem, men heller friskt. 
Amanda: Sololjen luktet helt nydelig, mens faktoren er mer nøyatral. Et minus må være at man får lite i forhold til pris, men de er perfekte å kjøpe for en sommer hvor du for eksempel skal på festival eller en type ferie hvor du ikke må smøre deg så sykt ofte. Flaskene er også fine!
Sophie : Jeg er selv klar over hvor viktig det er med faktor, spesielt i solarium. Oljen som skal hjelpe på fargen inneholder også beskyttelse, men den gir en FANTASTISK fin farge! Så, det ble en soleklar (hehe) favoritt for meg. Jeg synes ikke prisen er ille, men har heller ikke så mye erfaring med solkremer og prisen der. . Men det er så viktig å bruke faktor, til og med i solarkium, ikke bare er det mer skadelig enn å være ute i solen, men man får også fortere dype rynker. Så, man må bruke faktor i solarium, og da er det jo greit å ha det kombinert med olje.

Terningkast: 4 fra Sophie og Amanda, 5 fra Marte. Faktoren kan kjøpes HER, og oljen kan kjøpes HER. 

Jan Thomas tørshampo. Prisklasse - billig. 109 kr. Lover å få håret til å føles nyvasket uten vann, og skal gi håret volum.

Sophie : Jeg får starte, rett og slett fordi jeg i over et år har vært avhengig av tørshampo. Jeg dusjer håret sjeldent på grunn av extensionene (bare en gang i uken), og må derfor ha noe å bruke i mellomtiden som ikke skader, men som faktisk funker. Og denne får nå fast plass på badehyllen! Man trenger bare en liten spray for at håret skal føles friskt, den lukter godt, man føler seg fresh. . Og det er et MUST på hove! Det kan jeg ikke få sagt nok, første år var jeg uten tørshampo og jeg følte meg som en gris hele veien. I fjor var jeg så lur å ha med, og slapp derfor å tenke noe på det. SÅ, om dere vil føle dere fresh på festival, ta med denne!

Marte: Jeg var jo også på Hove i fjor, og er helt enig. Den er deilig i håret og lett, håret føltes fysisk lett faktisk. Veldig, veldig viktig å ha i veska når man reiser eller skal på festival, og man føler seg freshere med en gang. Lurt når man ikke har tilgang på dusj og toalett. For min del kunne den ha luktet litt mer frisk, den lukter for mye hårspray.

Amanda: Elsker produktene til Jan Thomas, og denne ble en ny favoritt for meg. Med en gang jeg tok den i håret ble det som nyvasket, og jeg har egentlig aldri vært fornøyd med noen andre tørshampoer tidligere, men med denne kan jeg faktisk droppe hårvasken. Den lukter ikke så alt for mye, men det gjør egenltig ingenting, for alt det andre er så positivt. I tillegg varer disse flaskene veldig lenge!

Terningkast: 6 fra Sophie og Amanda, 5 fra Marte.  Kan kjøpes HER Smilelab Flash. 

Prisklasse: Medium - 399 kr.

Produktet lover å bleke tennene like fort som det tar å legge sminken, som skal være perfekt på hektiske dager. Det skal med andre ord passe perfekt for de som er på farten.

Marte:  Jeg synes denne er veldig god å ha på seg, for man kan gjøre mye annet mens man bruker den. Den er enkel å ta på seg, men det er litt rart å ha den på i starten. Men det er ihvertall lett å snakke mens man har den på! Du ser resultat etter første behandling, og man vil bare gjøre det mer. Så, prisen er ikke så alt for dyr, om man virkelig vil ha hvite tenner på en enkel og grei måte.
Amanda: Perfekt for jentekvelder, elsker at man fortsatt kan gjøre alt mulig med den på fordi den føles så lett, og man kan snakke så mye man vil som passer meg perfekt. Litt dyrt for en person med studentbudsjett som meg, men vil si det er verdt det. Overassket over hvor bra resultatet ble!
Sophie : Jeg har prøvd denne før, men riktignok en annen variant. Denne skal bleke tennene raskere, og det mener jeg den gjorde! Passer bra for meg som bare kan slenge den inn i munnen på vei til trikken. Jeg synes ikke den er så dyr, men det er fordi jeg tidligere har brukt blekinger som koster over 1000 kr og i tillegg er et slit å holde på med. Men, jeg synes også resultatet er dårligere enn de dyre tannblekingene, og mener man må gjenta noen ganger for et perfekt resultat. Riktignok er jeg litt blind på meg selv, og innser ikke at jeg faktisk får hvitere tenner, hehe.

Samlet terningkast: 5 fra Sophie og Amanda, 6 fra Marte. Smilelab Flash kan kjøpes HER. 
 

 

Det var utrolig gøy å teste ut produkter sammen med noen, vanligvis skjer jo dette når jeg er helt alene. Så, dette vil jeg gjøre flere ganger, og da får dere også meninger dere ikke trenger være redd for er "kjøpt og betalt". Jeg skrev ned mens vi snakket, og derfor er det helt ærlige og fine meninger! Hva synes dere om denne måten å gjøre det på, forresten? Gøy med litt venninnepanel?

Dere får forresten 15% rabatt på alt i innlegget om dere bruker koden SEFERIE som er gyldig til 29. mai ♥ Gjelder også på alle produkter fra Le tan, ikke bare de i dette innlegget (og ikke de som allerede har nedsatt pris) 

LIONHEART ER UTE

Kommenter her

NÅ er endelig lionheart ute! Om dere vil legge den inn i listene deres på spotify, finner dere den HER ♥ 

Den kom faktisk ut på spotify litt før den skulle, i går kveld/natt, så jeg må bare takke for alle komplimentene på den så langt. Det er gøy at den endelig er ute, og i morgen skal jeg på intervju med nrk mp3 og spille låten av der, det blir stort! Er veldig spent på å høre deres tilbakemeldinger nå? Og om det var slik som dere trodde?

 

ny toppsladring

Kommenter her

Husker dere toppsladring.org, den gossipbloggen som handlet om toppbloggere? Ah, så morsomt det var! Haha, jeg må helt ærlig si at jeg ikke forstår hvorfor folk som blir "hengt ut" der tar det nært seg. Så vidt jeg husker sto det aldri noe alvorlig på den bloggen, men det var rett og slett bare gøy å lese hva andre hadde sendt inn. Lett underholdning! Det sto ofte om meg på den bloggen, mye usant, noe sant, uansett var det gøy. Kunne ikke noen ha turt å starte en slik igjen, da? 

(Et bilde fra google, som faktisk er ett av de eneste bildene som er igjen av den bloggen - haha, husker flere brukte toppsladring som en vei å få reklame for sin egen blogg, slik som den som er markert med rødt her). 

rød?

Kommenter her

Da har jeg, Marte og Julie kommet oss ordentlig på plass, og nå venter en helg med jentene på hotell og konsert i morgen! Dette hra jeg virkelig trengt, man blir jo fort litt for personlig med kjæresten når man ikke har andre veier å snu seg for å snakke om mensen liksom, haha. I kveld skal vi bare slappe av, og så drikker vi sikker tlitt i morgen. . Og ja, var ikke håret til Marte (bildet over) sykt kult? Å ha en sånn mørk bunnfarge og en litt skarp hårfarge under. . Hva tror dere? Noe jeg kunne ha passet eller? Vet ikke om det passer med tanke på hudtonen min / øyenfargen min. 

verdens fineste undertøy

Kommenter her

sponset undertøy 

Fikk dette nye undertøyet i posten fra mymuse.no her om dagen. Blå er (kanskje overasskende) min farge, det er den fargen jeg både kler best og trives best i. Og det er jo veldig viktig når det kommer til undertøy! Så, dette settet skrek bokstavelig talt navnet mitt, og minnet meg på at jeg snart skal være borte lenge fra kjæresten og det kanskje er på tide å pynte seg litt ekstra - selv om han ikke bryr seg så mye (sier han), så føler jeg meg bra = godt humør!  Mymuse er en av de eneste nettsidene som faktisk har undertøy som passer meg, fordi jeg trenger 65F i bhstørrelse for at den skal passe perfekt. Den blå over her har jo faktisk litt push-up også, og jeg må innrømme at jeg elsker det. Alle bh'er som er beregnet for de som har svære pupper er som regel slappe og stygge, man må jo få ha en litt sexy bh selv om man har store pupper - også om man har små, for den nettsiden har ekstra små størrelser også! Det blå settet jeg har på meg kan dere finne HER ♥ 

Dette undertøyssettet her var helt fantastisk fint på, men som dere ser er det gjennomsiktig, så egnet seg ikke så godt på bilder, hehe. BH finner dere HER, og truse finner dere HER. Mymuse har forresten kjemperask levering, dette er andre gang jeg mottar undertøy derfra og det har aldri gått mer enn 3 dager - hverken i Oslo, eller i nord. Det er 14 dagers åpent kjøp, og frakt er billig. 

 

Til sist kan jeg tipse dere kjærestejenter (eller gutter?) om et veldig bra konsept mymuse har gående nå. Det er ikke akkurat en hemmelighet at menn ofte kan glemme bursdager og andre viktige merkedager, og det må det bli slutt på - og om de nå først husker dagen, er de fleste ganske blank på hva de skal gi i gave. Men nå kan menn (eller jentene gjøre det for menn) legge inn viktige datoer hos mymuse, så blir det sendt en mail med reminder 10 dager før. Så, du kan jo skrive opp mailen til kjæresten din, så kanskje du ender opp med noe fint undertøy på dagen? I tillegg kommer det mailer på hvordan man kan bli en bedre gentleman. HER kan du skrive opp hvem du vil, og det koster så  klart ingenting!


Jeg har akkurat vært på intervju på p3 som var veldig gøy, og nå går turen videre til hotellet :-) Hva synes dere om undertøyet? 

 

VIP liksom

Kommenter her

reklamelenker nelly 

Sandaler fra nelly HER


I dag har jeg vært hos my good friend Silje for å freshe opp hårfargen litt - denne gangen gjorde jeg ikke mye annet enn å legge litt mørkere farge i bunnen, få inn noen kalde extensions og stusse tuppene. Når jeg ramser det opp slik hørtes det plutselig ut som en del, men vi brukte faktisk under to timer - og det innkludert venninnesnakk og bloggbilder! Silje jobber på hendrix hair pilestredet, og hun anbefales på det varmeste. Det er rart å tenke på, hadde jeg ikke gått til henne for litt over to måneder siden, så hadde vi aldri blitt venner, og hverdagen min her i oslo hadde sett helt annerledes ut. Silje og kjæresten hennes er jo faktisk mitt og Mathias sitt eneste vennepar som bor her, så vi er masse sammen med dem. Kunne virkelig ikke hatt en bedre start i oslo! 

Dagens antrekk! Har på meg min nye kjole fra nelly, HER


Nå skal jeg ta trikken ned til sentrum for å hente Marte og Julie som kommer på besøk fra Harstad. Jeg vet jeg maser mye om det, men jeg gleder meg SÅ mye til å se dem igjen! Jeg har allerede vært innom hotel oslo city centre for å sjekke oss inn, og da jeg sjekket inn fikk jeg denne søte konvolutten med romkortet. Tydeligvis blir jeg satt litt ekstra pris på når jeg sjekekr inn mange ganger, eller kanskje det bare er noe nytt for alle gjester, hvem vet. Uansett - der skal vi sove inatt, men først kommer de for å se på leiligheten min. Mathias er jaget bort til en kompis, så nå blir det all girls med stearinlys, smoothie og jentesnakk. MMMMmmmmmhm!


 

Snakkes i morgen! :-)

it's all about the ass

Kommenter her

sponset bukse / shorts 

Shorts fra weightless HER / bukse fra weightless HER


Hei dere! Jeg sitter akkurat nå hos frisøren for å freshe opp hårfargen og klippe tuppene litt - jeg gleder meg til å se resultatet, selv om det sikkert ikke blir de store endringene er det godt med en liten forandring i blandt. Uansett, jeg kommer nok til å sitte fast her i noen timer, frisøren min er jo en av mine nærmeste venner her i Oslo også, så da bruker man gjerne litt tid på å snakke også, hehe. 

Men, som dere kanskje ser, har jeg nå fått to ekstra tilskudd i weightless-samlingen min! DIsse buksene må være noe av det eneste jeg ikke kommer til å selge på klessalget, for de er jo fantastiske! Jeg har ikke en spesielt svær rumpe, men bare se på bildene over da. Og jeg lover, de er ikke redigerte overhode! Mathias spurte meg til og med om jeg hadde brukt photoshop, så da må det være så nært på som et "mirakel" man kan komme, haha. Jeg har også fått en shorts nå, og for å være ærlig synes jeg nesten rumpa ble finest i den. Det er jo billigere også!

Fint mønster i den ene buksa også :-)


Kanskje noen av dere har en bukse fra weightless og er like fornøyd som meg? Fortell gjerne! 

Jeg oppdaterer dere senere når jeg er ferdig hos frisøren, skal jo tross alt sjekke inn på hotell idag med noen venninner fra harstad over helgen. Jeg elsker virkelig nordlenninger har jeg innsett etter jeg flyttet hit! Ikke at det er noe galt med folk fra oslo, men det er noe ekstra avslappet og fint med folk fra små byer synes jeg. . Eller så har jeg kanskje bare vært heldig med venneflokken. Det hersker uansett null tvil om at jeg kommer til å flytte tilbake igjen når jeg selv skal ha barn engang. 

drukner

Kommenter her

reklamelenker nelly
Dagens antrekk fra møtet på Tjuvholmen i dag tidlig. Cardigan fra nelly HER / kjole fra jfr.se / veske fra befresh.no / solbriller fra nelly HER


Hei dere! Nå er jeg tilbake i oslo etter innspillingen av masterchef. Dagen min har virkelig vært et stress og det ser ut til at det ikke tar slutt med det første. Jeg startet dagen med et møte angående lionheart (om dere enda ikke har hørt teaser, hør den HER), før jeg hentet noen pakker på posten, så skal jeg blogge ferdig nå, dra til frisør, komme hjem, skifte trekk på sofaen, pakke, dra på hotell oslo city cente hvor jeg skal bo med tre venninner over helgen, og egentlig skal jeg rekke en shoot og porto br sin lanseringsfest også. . Gleder meg til hodet treffer puta i kveld for å si det sånn! 

Og forresten - jeg har ikke bruker på ask.fm, alle brukere der er fake. Om dere vil ha kontakt med meg, eller lurer på noe, er faktisk det aller letteste å skrive en kommentar her på bloggen. Det er der jeg vil ha min dialog med dere. Ikke ring meg med skjult nummer, ikke send meg brev på facebook, og ikke send meg mailer med mindre det er høyst nødvendig. Dette er ikke for å være slem eller vanskelig, men jeg føler ofte at jeg "drukner" i brev og mailer som egentlig handler om ting man kunne ha funnet ut på egenhånd. . Jeg mister kontakten med venner fordi de forsvinner i mengden av alle som prøver å få kontak - det blir så mye at jeg til tider bare stenger alt ute. Om vi holder oss til kommentarer på bloggen, så skal det nok gå fint, og det blir lettere for meg å holde styr på alt. Jeg merker hvor utrolig viktig det er å verne om seg selv og privatlivet, jeg fikk panikkanfall senest igår fordi det er alt for mye press og folk som vil ha noe. Så ja, kommentarer på bloggen er altså tingen :-) 

 

Vinn biletter til Pharell!

Kommenter herJeg er så heldig å få dele ut 2 biletter til dere lesere som ønsker å dra på Pharell i oslo spektrum den 14. september! Jeg trenger vel ikke skrive side opp og side ned om hvor fint det blir, for Pharell er nok en av de beste artistene vi har nå idag. I tillegg til å være syk live, og en fantastisk personlighet, har han hatt noen av 2013 og 2014 største hits. Så - en vinner får to biletter, og alt dere må gjøre for å kunne vinne er å følge @livenationnorge og så legge igjen en kommentar i denne bloggposten med instagramnavnet ditt. 

Bilettsalget starter fredag 23. mai klokken 09:00! Og tusen takk til Live Nation som gir ut biletter i konkurranser til dere så ofte, det er gøy å gi! 

 

miss-Q

Kommenter her

reklamelenker nelly

Jakke fra nelly HER / kjole fra nelly HER


Før jeg dro til danmark kom jakken og kjolen som jeg bestilte for litt siden endelig på døren. Det er mulig jakken ikke passer helt til sesongen, men da får jeg spare den til høsten! Så lang, varm og god. Kjolen skal jeg nok få brukt masse uansett! Jeg har xs i begge plaggene. 

Litt kjedelig å ikke kunne blogge om hva jeg gjør og hvordan det går med tanke på masterchef, men snart er nok alt som normalt igjen her på bloggen. Jeg kan enn så lenge informere om at jeg har en veldig gøy uke når jeg er tilbake i oslo, for tre gode venninner skal komme på besøk til meg og vi skal ha jenteweekend på hotell, med konsert på rockefeller den 24. Vi skal se schoolboy Q, som sikkert ikke er et kjent navn for de fleste av dere, men han har stort sett vært soundtrack når vi jentene hadde vår mest rebelske periode (haha), så det må vi så klart få med oss!

Nå er jeg spent . . Vet noen av dere lesere hvem schoolboy Q er, eller har jeg kun fans av topp 20 som lesere? :)

kokkesophie

Kommenter her

Jeg får ikke lovt til å si noe om hvordan det går på Masterchef - men jeg kan si såpass, det er det skumleste jeg har vært med på i mitt liv! Og veldig gøy, så klart. Hvem skal se det på tv? 

hei fra masterchef!

Kommenter her


sponset jakke og skjerfJeg er, som tidligere nevt, i Danmark for å spille inn kjendisversjonen av Masterchef. Bloggingen kommer derfor ikke til å være helt som vanlig disse pågående dagene, men det er jo egentlig bare greit - da blir det jo ekstra spennende når dere får se det på tv! Jeg håper dere der hjemme krysser fingrene for meg, og om ikke, får vi oss alle forhåpentligvis en god latter. Det finnes så mange negative aspekter ved å være en "kjent" person, men slike dager som dette, er verdt absolutt alt sammen. For som jeg koser meg!

Hva synes dere om den nye Barfota-anorakken min, forresten?  Ikke bare har den det norske flagget på seg, som er en detalje som jeg elsker på ytterklær, men den er herlig lyserosa! Den kommer nok til å bli brukt en god del framover, både nå på våren, og mot høsten igjen. Jeg skal snart på en svipptur hjem til Harstad, og der kommer jeg neppe til å ta den av overhode, så kaldt som det er der nå. Jakken er laget av vindtett materiale som vi alle trenger her i nord - selv var jeg nære på å kjøpe en jakke fra Helly Hansen i fjor, men det ble bare med tanken. Denne fra Barfota fikk jeg først sett på Ida Wulff sin blogg, og da klarte jeg ikke å motstå. I need it! Den er perfekt til gummistøvler og vintersko, samt converse. ., Ja, egentlig alt, sett bort fra høye hæler. 

 Jakken kan kjøpes HER 

Skjerfet er også nytt - jeg er en av de som har styrt unna skjerfene fra acne, både på grunn av høy prisplass, men også det etiske bak skjerfet. Dette skjerfet er riktignok 100% lammeull, og jeg tipper flere av dere vil stille litt sprørsmålstegn ved dette og min ellerse avstand fra slike produkter, men om man gjør litt research på produsenten og hvor det kommer fra, kan kan se at dette er ikke noe å bekymre seg for. Det er "desverre" slik at lam blir spist her i norge, og sauene trenger å klippes enten de spises eller ikke. At det går noen steder er jo da bare fint, synes dere ikke? Og skjerfet er nydelig, det går lett to ganger rundt halsen og det ligner på acne sitt men til 1/3 av prisen. HER kan det kjøpes, om dere skulle være interesserte.

 


 

 

Vel,  nå er det kokkekonkurranse - ønsk meg lykke til, og takk for masse fine tilbameldinger i går på Lionheart! Gleder meg minst like mye som dere, om ikke mer. Det blir spennende å la dere få høre hele :-) 

 

LIONHEART - OFFISIEL TEASER

Kommenter her

 

Her kommer den første "offisielle" teaseren av min første singel, lionheart! Jeg gleder meg så mye til dere får høre, dere er litt som familien min føler jeg. Jeg er så glad og takknemlig for all støtte dere gir meg, og at dere er glad på mine vegne for dette. For å være ærlig, så er det mye mer nervepirrende å vise det til dere enn kjæreste og familie!

SÅ - en uke igjen til lionheart er ute, altså! Håper dere er litt spente! Sangen kommer da på spotify, itunes og så klart youtube :-)

 

rette håret - slit eller ikke?

Kommenter her

i samarbeid med makestyle.no - rettetangen er sponset Jeg er vel ikke den eneste som har hatt dette dilemmaet : håret er slitt som bare pokker og man ser ut som en hest om man ikke grer igjennom det minst ti ganger i timen (spesielt når man har extensions), og det eneste som er ut til å gjøre håret finere, er når man retter det ut. Hver gang jeg retter håret ser det mindre slitt ut i noen få timer, men jeg vet at dette er en vond sirkeli som i bunn og grunn bare betyr at jeg skader håret mer. Derfor har det passet meg midt i blinken å legge min gamle rettetang på hylla for en stund, mens jeg testet ut corioliss k3 i samarbeid med makestyle over en periode. Forsjellen på denne og min gamle GHD er at denne blir varmere, OG at den behandler håret mens man styler det. 

Før og etter - her har jeg brukt 6 minutter på å rette håret (ja, jeg tok tiden). 


Jeg har veldig slitt hår. Både mitt eget på grunn av gjentatte behandlinger, men også extensions som er kjent for å bli fortere tørt og slitt enn naturlig hår. For dere som har fint hår fra før av er det kansje ikek en nødvendighet å bruke denne (selv om det absolutt ikke kan skade), og heller ta produkter ved siden av. Men for slike som meg med slitt her, er denne en "lifesaver", eller rettere sagt "hairsaver". Denne rettetangen har altså en kapsel som inneholder behandlingen du trenger for å få et sunnere og friskere hår, mens du retter det. Det er to forskjellige alternativer - keratin elixr som styrker håret og gir det protein, noe som betyr at håret blir sterkere og sunnere, eller argan shine som tilfører fuktighet, lukker skjellaget og pleier håret. Jeg har aldri hørt om en rettetang som dette før, har dere? Jeg vil tippe det er ganske unikt, og da slipper man å tilføre masse produkter ved siden av rettingen.

 Min favoritt er keratin elixr. Håret mitt har blitt utsatt for ekstremt mye behandling de siste årene, jeg har jo variert mellom å være blond og brunette flere ganger i året. Keratin Elixr passer for de som har vært utsatt for nettopp behandliger slik som meg, og det gjenopptar sunnheten i håret ditt.

 Argan shine fungerer også veldig bra for oss med extensions, den hjelper om du har tørt og krusete hår - den tilfører nemlig masse fuktighet, noe jeg helt klart kunne føle mens jeg testet den ut. Håret ble så glatt! 

Det følger med 12 behandlinger av keratin elixr i stylingjernet - du har altså 12 behandlinger med på kjøpet, men refill kan også kjøpes HER. Man kan selvfølgelig bruke jernet uten å sette inn en kapsel og behandle håret, da vil jeg si den funker som en vanlig GHD, bare enda bedre - jeg har faktisk ikke brukt min GHD etter at jeg fikk denne! Og JA, man kan lage krøller med den også. Om dere allerede vet hvordan dere gjør det med GHD, så er det samme konseptet, men jeg personlig synes det er lettere med denne siden den holder høyere temperatur. Jeg kan sikkert vise dere i et innlegg senere hvordan den prosessen er, men om dere er utålmodige finnes det masse fine videoer på youtube som viser det bedre enn jeg klarer å forklare. 
Dette er et produkt jeg varmt kan anbefale videre til dere, spesielt oss med extensions - det kan jeg ikke få understreket nok! Jeg er sikker på at håret mitt vil holde mye lengre nå, enn med vanlig rettetang. Dere kan bruke koden sophie21 og få hele 20% avslag om dere ønsker å kjøpe den, og tilbudet varer ut mai  HER finner dere corioliss k3! 

Jeg er usikker på om det er mulig å kjøpe denne i butikk, men jeg har iallfall ikke sett den noe steder, så jeg vil tippe at den kun er tilgjengelig på makestyle enn så lenge av norske leverandører. 

sunday

Kommenter her

reklamelenker nelly

Dagens morgenlook. Skjorte fra romwe.com 


Hei dere ♥ Håper alle har en fin start på søndagen, her ringte alarmen som vanlig klokken 09, jeg sto rett opp, tok på meg joggeskoene og videre fulgte en time med intervaller utendørs. Det var utrolig herlig, og jeg er så glad for at jeg gjorde det! Oslo har virkelig vist seg fra sin beste side idag, herlig temperatur, sol og nesten ingen folk i gatene. De fleste er vel fyllesyke etter gårdagen regner jeg med. Uansett, jeg har vært hjemme en god stund, og lar nå Top Chef surre i bakgrunnen mens jeg drikker et glass eplejuice med wheat grass og oppdaterer dere. . Gud jeg har så vondt i magen med tanke på masterchef senere idag, jeg flyr jo til danmark klokken 21 i kveld. Lov meg at dere ikke kommer til å hate meg når jeg ryker rett ut der, og mest sansynlig banner og roper i samme slengen, haha. 

Som dere ser har jeg fått en ny header også! Tusen takk til flinkeste Albertine som hjelper meg med alt av design, header og koder :-) 

Litt søndagshopping rekker jeg alltid!Ellers er det en liten evighet siden jeg har handlet noe til meg selv, så nå var det på tide. Jeg trengte duftelys, jeg er helt avhengig av de fra voluspa! Men, nå har to av de jeg har hjemme brent ut, så da var det på tide med to nye. Visste dere at nelly er den billigste plassen å kjøpe disse duftelysene? Når jeg har sett de på butikker her i oslo, koster de aldri under 300 kr, uansett hvilken størrelse. 

1. Duftelys HER / 2. Parfyme HER (luktet den på taxfreen her om dagen, men jeg kjøpte den ikke og angret rett etterpå. Så nå er den bestilt!). / 3. Duftelys HER

1. Singlett HER / 2. Body HER - om dere ikke har en body, så bør dere virkelig kjøpe det om økonomien tillater det! Det er så fint med jeans. / 3. Kjole HER. Denne var såå fin! Gleder meg til å bruke den i sommer. 

1. Kjole HER / 2. Sko HER 

 


Da håper jeg alle har en fin søndag! Jeg skal pakke kofferten (tar sikte på å pakke for en kveld jeg, haha) og så skal jeg ut og ta litt bloggbilder. Snakkes snart! 

FULLstappet 17. mai

Kommenter her

Min krystallbh er kjøpt på nelly (149 kr HER) - reklamelenke


Jeg har vært godt plassert hjemme i norge en stund, og annet enn at man ser fulle folk i bunad (hva er greia med å være drita på 17. mai om man ikke er russ?), så har jeg merket lite til at dette er nasjonaldagen. Med en gang vi kom inn døra hjemme pakket jeg ut av kofferten, tørket støv, ryddet i klesskapet, ryddet i kjøleskapet, svarte på mail, betalte alt for mange regninger, og har siden det prøvd å febrilsk forberede meg til masterchef. . . Jeg er en slik person som er best på teori, for å si det mildt. Det beste jeg kom på var å lese litt på matprat, google tilbehør til forskjellige retter og annet i den duren, fordi jeg rett og slett ikke får meg selv til å ta steget inn på kjøkkenet. Har jeg ikke lært meg noe fram til nå, så lærer jeg det iallfall ikke på en dag. Ferdig snakka.

Det er litt dumt, etter min mening, at folk bruker fine dager som dette som en unnskyldning for å være hensynsløst dritings, sloss, spy og hva det nå måtte være som fører med den lille sjarmpakken promille har å by på. Champagnefrokost er nok helt herlig, og å ta seg noen pils på byen med gode venner har jeg heller ikke noe imot, men når man må passe på hvor man går for å ikke trø i spy blir det jo nesten bare trist. Slik føler jeg det har blitt med nyttår, st.hans og hele pakken - men har det kanskje alltid vært slik?

Men men, alle får bare gjøre det de liker, og så lenge man koser seg er det vel. . ja, greit? Haha, jeg skal ialfall kose meg med pasta og film nå, før jeg tar relativt tidlig kveld. I morgen skal jeg opp tidlig å jogge meg tur, før jeg skal fly til danmark og innspilling på kvelden. Kom gjerne med noen siste kjøkkentips til meg her ♥ Håper alle har hatt en fin dag! 

 

siste dag i Tunisia

Kommenter her

Jeg har periodevis i livet mitt vært kjent for å være "hun brune". På ett stadie i tiende klasse var jeg faktisk så brun at folk ble skremt og jeg ble tatt inn til alvorsprat med kontaktlæreren - jeg brukte helt  alle lommepengene mine på solkort, og kjente jeg ble kvalm om jeg ikke fikk tatt sol på en stund. Så, tanoreksia er nok en veldig virkelig psykisk lidelse, men det er noe jeg i aller største grad har klart å vokse av meg. . Helt til jeg får farge på kroppen. Da kommer den intense trangen og følelsen av at fargen må oppbevares, og jeg blir dratt mot brun og blid så snart jeg setter foten på norsk jord. Må-ikke-bli-bleik. Hva er problemet? Hvorfor ønsker man å være brun? Det er jo ikke bare veldig farlig, men også dyrt og unaturlig på vår side av jordkloden med 100% norske gener å se ut på den måten jeg ofte har gjort. "Heldigvis" har jeg en samboer som kjefter på meg når jeg tar for ofte sol, det er nulltoleranse med melanotan og jeg har så vidt fått presset inn betakaroten i huset nå (han er litt redd for alt som kan være unaturlig), MEN selvfølgelig kan han holde på slik. . Bare SE hvor brun han er! Og han var blekere enn meg før vi kom! Og han er 100% norsk! Og han tar aldri sol! ER DET MULIG!?!??!?! 

Bare se på magen. . Det er nesten skummelt! Men er det bare min erfaring, eller blir gutter generelt fortere brun enn jenter? Mulig jeg bare har hatt ekstremt uflaks med både kompiser og tidligere forhold, men uansett hvor brun jeg er, ender jeg opp med å være den blekeste etter noen timer i sola. . Så come on girls - noen andre som sitter med en kjæreste som tydeligvis tisser pigmenter, eller er det bare min vanlige flaks? Vel, heldig er han uansett. Han bare "ja nå trenger vi sikkert ikke å ta sol i norge heller, om det bare er fint vær nå og da". Snakk for deg selv, tenkte jeg. Jeg blir ikke brun av norsk sol.


Nok om det - til kveldens antrekk ♥

Skjørt fra sheinside (skal selges på klessalget 29. mai) og topp fra nelly HER 

Vi har faktisk allerede pakket koffertene våre, i natt blir vi hentet på hotellet klokken 03:25. . . Måtte gud være med oss, det kommer til å bli en lang dag. Når vi kommer inn til hovedstaden er vel byen i full gang med å vinke til kongen, dytte ned pølser og blåse i fløyter, mens jeg må stresse gjennom gatene med en koffert på 25 kg, en morgengretten kjæreste på 1.90, og extensions i vinden for matlaging står nemlig på planen! Jeg skal forberede meg så godt som det lar seg gjøre til Masterchef, selv om det vel egentlig allerde er en tapt sak for min del. Kanskje jeg overassker alle, men dette er litt som om Hellstrøm skulle ha vært med på duckfacekonkurranse - et helt fremmed felt for matkongen, men jeg hadde nok vunnet der med glans. 

Vi skal ut for å spise et siste fransk måltid her på hotellet, den ene resturanten vi ikke har prøvd her - jeg gleder meg! Takk for nå, mövenpick hotell, og Sousse ikke minst! Det har vært en fantastisk tur, og jeg må bare anbefale på det varmeste å ta med kjæreste, venninne eller familie til akkurat dette hotellet. Full avslapping, men muligheter til å gjøre masse mer om man ønsker det. Vi regnet faktisk over det i sta, og vi har brukt til sammen 1000 kr mens vi har vært her. Altså, 500 kr på hver! Det er ikke mye. Angrer uansett noe forferdelig på at vi ikke benyttet oss av tur med firehjuling i Sahara med Detur. . Pokker ta, det hadde jeg elsket. Men, next time!

Deler av reisen min har vært sponset, men det er likevel 100% ærlige meninger, som jeg har nevnt for dere tidligere. Jeg får riktignok ikke noe penger for å skrive eller linke, så vet dere det. Jeg reiste først med detur på eget iniativ, linket masse og fikk ordnet en konkurranse til dere, og nå fikk jeg ordnet for meg selv også :-)

Vi blogges i Norge, ønsk oss god tur - og ha en fin nasjonaldag, Norge er best (på alt utenom miljø, dyrevern og innvandring men det får vi ta en annen dag, hehe).


dag 5 i Tunisia

Kommenter her

I dag var nest-siste dag med sol, for på lørdag, selveste 17. mai, går flyet herfra allerede 06:00 om morningen - DET er tidlig, det! Huff, jeg blir nesten småkvalm av tanken, men det er jo verdt det for en herlig uke i varmen. Jeg begynner å komme skikkelig inn i det moduset at jeg gruer meg til å komme hjem. Jeg savner leiligheten, og det skal bli godt å komme inn der å lukte duftelys, legge seg i sengen, se på tv, spise norvegia og alt annet som hører hverdagen til, men det er jo egentlig mye bedre å være i varmen og sole seg hver eneste dag. . Jeg elsker å reise, og får alltid litt panikk når jeg ikke har mange reiser planlagt framover, så nå ser jeg allerede på biletter til nye reiser for meg og min! Vi skal iallfall til Paris i August (jeg prøver desperat å gjøre det om til en tradisjon, haha) men det er jo så dyrt å være der. . Derfor må jeg kapre de billigste flybilettene som finnes, vet norwegian kjører salgt noen ganger, så jeg får rett og slett bare følge med der. Men, nå skravler jeg ivei, her kommer bilder fra nok en fin dag! 

Det er ikke alt for lange tiden igjen som sagt, og jeg presser på for harde livet - men kjæresten er enda mørkebrun og jeg er litt sånn rød / flassete / orange. Det har faktisk vært overskyet idag så jeg klarte å lese over 100 sider i den nye boken uten solbriller, og det er jo herlig, men brunfargen var ikke til å se noen endringer på. . 

Etterhvert innså jeg nederlag, og vi spiste lunsj oppe på rommet. Vi hadde lastet ned toy story 2 kvelden før, ettersom vi så nummer 1 rett før vi dro ned hit, og spiste pizza mens vi koste oss. Herlig formiddag, elsker å slappe av med min beeste ♥ Altså, herregud kan jeg ikke slutte å være forelsket snart? Begynner å bli dårlig av å ha sommerfugler i magen. 

Nå ute på kvelden dro jeg og kjæresten på stranda for å ta bilder, det er obligatorisk når man er på ferie i syden. Lyset er så fint når solen begynner å gå ned, og alle bildene ser helt proffe ut! Til og med kjæresten min som alltid får kjeft hos meg når han tar bilder slipper billig unna, for alt ser jo fint ut. Og ikke minst ser jeg brun ut, haha! Jada jeg vet, jeg skal slutte å være så obsessed med det. . 

Kjolen min er fra nelly HER - reklamelenke

 

Min fine! 

Nå på kvelden har vi spist Sushi på en av resturantene på hotellet, og det var sååå godt! Jeg har savnet sushi, haha. Etter det dro vi på en bar for å røye vannpipe, og nå står kjæresten og tripper på gulvet og venter på at jeg skal på ferdig med det evige styret mitt på pcen. Ah, jeg har aldri fri. . Tenk, nå har jeg jobbet med mail og blogg siden klokken 19, og midnatt er her. Det er ikke så lett som mange skulle tro, det med å aldri ha ferie. Vet dette ble en smule stresset og lang tekst, og jeg har så dårlig samvittighet for å blogge dårlig når jeg er på ferie. . Håper det er OK, og at dere vet at jeg prøver :-) Vel, jeg må nesten komme meg av pcen, ble fanget en stund når jeg så etter billige reiser hit og dit. Har noen av dere erfaringer med å reise uspesifisert? Jeg er jo veldig opptatt av hotell, så har mine tvil. . Men jeg fant et tilbud HER om en uke på Kreta til 3000 kr med hotell og fly, det kan da ikke være så ille? Har aldri vært der, men hører det er sykt fint.

 

dag 4 i Tunisia

Kommenter herBadedrakt fra swimwear


I dag har jeg brukt badedrakt frivillig for første gang siden jeg var 2 år og brukte bleie - jeg har hele tiden ment det ikke passer min kroppsfasong med svære pupper, null hofter, litt stor rumpe (i forhold til resten av kroppen) og at jeg er lav, men nå har jeg funnet ut at jeg elsker det likevel. Det ser jo så mye mer "classy" ut enn bikini! Men, det virker ikke som om badedrakt er så veldig populært blandt oss under 60, eller er det kanskje kun meg og min omgangskrets som er fan av å vise så mye hud som mulig? Hehe, kanskje jeg har noen lesere der ute som liker badedrakt best? Vel, nok om badedrakt for denne gang - det har vært litt mye vind idag, det gjorde forsåvidt ikke så alt for mye (om man ser bort fra håret), men vi har holdt oss rundt bassenget hele formiddagen. Jeg har blitt ferdig med boken om gatekatten Bob og har nå startet på en ny. Eller, jeg la den faktisk fra meg etter kun noen sider, ingenting kan måle seg med gatekatten Bob føler jeg! Jeg er nødt til å kjøpe oppfølgeren. Til dere som enda ikke har lest den "en gatekatt ved navn Bob" er den fineste og mest rørende boken jeg har lest i mitt liv. Jeg elsker å lese om sanne historier men det har gått mye i barn som blir misshandlet, krig, elendighet og sykdom. Slike bøker er gripende, men det gir meg jo ikke så mye mer enn vondt i magen. Boken om Bob ga meg inspirasjon og et nytt syn på mine medmennesker - jeg er en av dem som kjøper = oslo, men man kan nok se i blikket mitt at jeg mest har gjort det for min egen selvfølelse og ikke av rett grunn. Man kan lære utrolig mye av å bare stoppe å snakke med mennesker, noe jeg har vært alt for dårlig til. Pjuh, jeg skal ikke komme med en hel moralpreken her, boka er bare så fantastisk fin, og om du kjøper den gjør du virkelig deg selv en tjeneste. Denne romanen jeg nå skal starte på, "ektemannens hemmelighet" kan enn så lenge bare ta seg en bolle, for den har møtt hard konkurranse . . 

Kan dere se at det stormer i vannet? Veldig sterk vind, med andre ord! Men det har vært såpass varmt og deilig at vi har solt oss og alikevel svettet ihjel. . Hadde nok besvimt om det ikke var for vinden! 

Etter nesten litt for mange timer ved bassenget tok vi turen til hotellets spanske resturant. Det var godt å prøve noe annet enn buffeten som jeg har kastet i meg hver eneste kveld, selv om den også er veldig god! Og nei, vi har enda ikke vært utenfor hotellet, hehe. . Men hvem trenger vel det når man bor på en så fantastisk plass? 

Min lunsj for dagen. . 

Når maten hadde sunket litt var det på trening for min del, det er så utrolig motiverende å trene på et så fint sted! Jeg ser rett ut mot havet, det er herlig sjøhavsbris når jeg løper på mølla, og folkene rundt meg er minst like motiverte som meg selv merkes det. Og sist men ikke minst, de viste Justin Bieber sin dokumentarfilm Believe på studioet idag, haha! Da skal jeg love dere timen fløy, og jeg la nesten ikke merke til at jeg hadde jogget og kjørt igjennom alle øvelsene mine. Dagens treningstips - Bieber! 

Treningstøy fra buyhelse.no (sponset)

Når treningen var gjennomført fant jeg ut at vi har surret litt for mye på hotellet og at det kanskje er på tide at vi kommer oss ut. Jeg dro derfor for å sjekke guideboken til Detur, jeg husket de hadde en slik i Side når vi var der, og ville derfor sjekke hvilke utflukter som ble tilbudt. Jeg hadde tenkt at det kom til å være noe veeeeldig charter-kjedelig, men hva fant jeg? Jo, safari, firehjuling i sahara, osv osv., Her snakker vi at jeg slo meg selv i hodet av oppgitthet, dette burde jeg ha sjekket før, for nå er vi for sent ute og jeg får ikke dratt på utflukter som jeg virkelig hadde elsket. Ah, er det MULIG! Eneste utfluktene som gjenstår er museum, og det tror jeg nok vi må diskutere litt fram og tilbake før vi bestemmer oss, hehe. . Topp fra nelly HER / Skjørt fra nelly (utsolg) - reklamelenke


Nå venter min kjære på at jeg skal jobbe meg ferdig med både blogg og mail - han har blitt så brun at jeg nesten vil slå opp av sjalusi, mens jeg er så rød at det gikk fra morsomt til tragisk for lenge siden. Ser dere panna mi, eller? Ser ut som om jeg har fått meg en kraftig smell, og jeg som til og med har brukt solfaktor med aller høyeste verdi! Om noen har tips til å få det raskt bort settes det stor pris på, vil helst få med meg alt jeg kan av sol nå som jeg er her uten å være i et smertrehelvete :-) 

UPDATE: Kvelden fikk en brå endring og Mathias er nå ute i gatene og leter etter en fortapt kattunge han fant i sta som han forhåpentligvis finner slik at vi kan passe på den - såfall skal jeg jobbe hele natten for å få den inn i Norge 

day 3 Tunisia

Kommenter her

Dere som har vært så (u)heldige å se sex & the city 2, kan lett sette dere inn i stemningen her på hotellet. Det er iallfall veldig annerledes enn hva jeg hadde forventet! Damene her er som hentet ut fra en annen planet, eventuelt den filmen. Her snakker vi hijab kombinert med lous vuitton og solbriller fra dior - det er så kult! Jeg må bare beklage mine fordommer, men når jeg kommer utenfor norges grenser kan jeg fort innbille meg at kvinnesynet er litt annerledes, spesielt med religionen her nede. Men virker som om damer her har veldig mye girlpower på gang, det var en medisinsk konferanse her, og jeg så nesten bare damer løpe fram og tilbake med stresskoffert. Igjen, jeg digger det! 

 

Som dere sikker forstår utifra bildene startet vi dagen som vanlig ved bassenget, jeg hadde bestemt meg for å ligge minst til klokken 15, og det klarte jeg - 6 timer i solen, og jeg kjøpte for første gang i mitt liv solfaktor selv. Mamma har alltid hatt den rollen før, men nå er jeg vel voksen . . Vi kom også på mens vi lå ved bassenget at vi har månedsdag, og jeg var helt sikker på at vi begge hadde glemt det - men, hva ventet på meg når jeg kom tilbake på rommet? 

Åh, det skal så lite til for at dagen blir super  Jeg kan faktisk lett sette denne dagen på topplisten over fine dager i mitt liv, men ikke kun på grunn av den lille gaven (slikt får jeg heldigvis ganske ofte), men fordi jeg for første gang i mitt liv dro på spa - sånn på ordentlig! Det at jeg tok med meg kjæresten var en spennende opplevelse mildt sagt, tror jeg må ta et eget innlegg på den parten. . Det å se på at kjæresten blir befølt av andre er jo verdt noen avsnitt alene. Hehe, men herregud, det var så deeeilig! Vi startet med avslapping ved det innendørse bassenget og en liten tur innom et tyrkisk spa (sinnsyke dusjer der, herregud) før vi drakk te, fikk fotbad, bodyscrub, helkroppsmasasje og avsluttning i boblebad. 

Om ikke dette er såkalt "instagood" så vet ikke jeg! 

Jeg tok bare en kjapp kikk på prislisten ettersom alt betales ved utsjekk (når jeg først bestemmer meg for å gjøre noe så gjør jeg det, uansett pris. .), men slik det så ut, virket det ikke ille overhode. Vi hadde spabehandling på to timer, og tror prisen skulle være på rundt 500 norske kroner for begge to. Den aller dyreste behandlingen var på 2000 kr for 7 timer, så jeg tror ikke de prisene er så alt for stive? Jeg har jo aldri vært på spa før, så noen som vet? Kunne ha tenkt meg å gjøre dette igjen i norge, men nå er det ikke lenger et "must" så da vil jeg nok sjekke prislisten neste gang, hehe. 
Lobbyen på bildet over. Er ikke hotellet fint? Mövenpick er en hotellkjede fra Sveits, og det anbefales å bo på slike internasjonale kjeder om man skal til turstiland. Standaren blir litt annerledes og det er ikke "innafor" å lure turister for penger. Haha, jeg bruker bare skrekkturen til Alanya som eksempel, jeg. Der var det alltid "en bror til en onkel" osv som skulle fikse, og vi endte opp i en pirat-taxi til flyplassen hvor vi i tillegg var i bilulykke og ikke fikk en dritt hjelp fra Ving. Aldri mer! Er andre gang jeg har dårlig erfaring med det reiseselskapet, og for all del det kan sikkert være kjempefint, mendere kan stole på at jeg ikke anbefaler noe som bare er tull. Det har jeg blitt lurt litt for mange ganger til. 

Haha ikke like glad på bildene idag som fra i går. . jeg var glad, men pokker heller. Brukte en time på å rette håret (det er jo ikke bare-bare etter masse bading), og så er det DEN vinden med en gang jeg kommer ut døren og alt ble ødelagt igjen, haha. Vi jenter, vet dere! Mathias bare "jævla kjerring":

Skjørt fra nelly  / cardigan fra nelly HER  / topp fra chiquelle (den ryker på klessalget). (reklamelenke)


Det har vært 38 grader idag, så jeg er helt utslitt. . Jeg håper faktisk på litt dårligere vær i morgen, så holder jeg ut enda lengre i solen! Ellers har jeg det fantastisk, leser alle kommentarene deres og setter pris på alle fine ord. Klem, og gleder meg til klessalget! 

dag 2 i Tunisia

Kommenter her

 

Først og fremst, takk for alle fine tilbakemeldinger den siste tiden - både på min kommende sang, og på meg som person. Det varmer å høre at jeg ser lykkelig og glad ut, at jeg stråler og sprer glede videre til dere. Men hvordan kan jeg ikke smile når jeg er på en fantastisk ferie med en utrolig person? Ah, det er virkelig toppen av lykke når man kan se på noen og virkelig føle seg elsket tilbake. Også dere, da. . Dere må vite at når alt annet har virket dritt, når jeg har hatt lyst til å gi opp, så har oppmuntrende ord, fine mailer og at dere stoler på meg hjulpet på. Dialogene vi har oss imellom i kommentarfeltet gjør at jeg kjenner flere av dere, og at dere velger å dele deres hverdag og personlige meninger med meg er en stor ære jeg ikke aner hvordan jeg skal fortjene. Tusen, tusen takk  

Bikini fra swimwear.no 

verdens søteste bok! 

Hehe, det er faktsik mathias som flyver der oppe! Jeg turte ikke, fordi jeg fikk så vondt sist gang i USA. . men med litt overtaling blir jeg nok med i morgen heller. 

Herlig lunsj, med verdens beste appelsinjuice! Nam nam. . 

Vi har hatt en lang og utrolig fin dag ved hotellet, men for første gang beveget vi oss litt utenfor, og hva skjer? Jo, noen sier "thank you" til Mathias inne på butikken når de forlater, fordi de trodde han jobbet der. . Så brun har altså han blitt, og jeg knakk sammen av latter. Er-det-mulig. Haahahhahaha. "Thank you :-) " Se det for dere, han som et eneste stort spørsmålstegn. . Elsker når slikt skjer, som tatt ut av en film!

I morgen har vi booket spa på Mövenpick (som hotellet heter) tilbyr veldig mye forskjellig. Er spent på hvordan det er å ta med seg en gutt på noe som er såpass girly, men satser på at det kommer til å gå fint. Og om ikke, får jeg forhåpentligvis noe gøy blogging ut av det! Jeg har også booket inn et møte med en guide fra detur i morgen, satser på at vi får tips til hva vi kan gjøre utenfor hotellet da også. Om dere er ute å reiser kan dere enten sjekke ut reiseguider på internett, men på slike "chartersteder" som dette føler jeg alltid det er best å ta det direkte med guidene. Da unngår man å bli lurt, og får hjelp av noen som snakker norsk / skandinavisk på veien. Og ja, når jeg nå først er inne på temaet. Hun som vant detur-konkurransen for litt siden var vel på ferie i Tyrkia nå nettopp med kjæresten sin, såå heldig! Jeg skal prøve mitt beste for å få til flere konkurranser, kanskje en tur ned hit for to hadde vært noe? Nå skal det sies at jeg har booket oss på det dyreste hotellet, så for 6000 kr en uke får man det beste. Men, om man går noen tusenlapper ned er man enda på 4stjerners hotell, så det kan ikke være så ille. 

 

Når vi skal ta bloggbilder tester jeg alltid ut lyset og innstillingene på kameraet først, da må de som er med meg fint stille opp som modell. Når Mathias er med roper jeg alltid " smile with your eyes" og her er resultatet, haha. Søte baby! 

Happy. 

 

Shortsen fra nelly kan kjøpes HER 

'
cardigan fra nelly HER 


Nå skal vi se på serie, tidlig kveld - vi snakkes i morgen! 

min sommersminke

Kommenter her
i samarbeid med makestyle
Etter at jeg manisk begynte å se sminkevideoer på youtube har det nesten blitt en litt for stor utfordring i hverdagen å ikke bruke alt for mye tid på sminke. Nå som det er sommer, og spesielt når jeg er på ferie, vil jeg jo se like fresh ut men uten all innsatsen jeg vanligvis legger i det! Og hvilken farge er min favoitt? Jo, nemlig rosa! Og dette går for første gang i sminken min også. Jeg elsker brunt når jeg sminker meg, faktsik både på lepper og i kinn, gjerne også i eyeliner, men det skader aldri å prøve noe nytt. I sommer vil jeg ha en mer "romantisk" stil på sminken! 

Min sommersminke fra makestyle.no ♥
På bildene i dette innlegget har jeg faktisk kun brukt sminken over - jeg trengte ingen foundation eller dill og dall, for dette funket helt fint! I innlegget her skal jeg fortelle dere mer om disse produktene, sett bort fra Betty-Lou Manizer og Too faced better than false lashes mascara. Disse vil jeg heller fortelle dere mer om senere i en sminkevideo, har noen kule tanker om hvordan det kan bli nemlig. Men, de er favoritter de også, som absolutt anbefales å sjekke ut! Betty-Lou er brukt på huden i dette innlegget, og mascaren på vippene naturligvis. 

Rosa sminke. . 

Nå som jeg er på kjæresteferie, og egentlig ellers generelt i hverdagen, er det viktig for både meg og han at jeg ikke bruker en lipgloss som er så utrolig sticky. Pink lip slip  fra Sara Happ gjør nettopp dette - den er ikke sticky, kjennes utrolig deilig på leppene, og har en kjempefin rosafarge som jeg elsker. Denne pleier leppene og gir en fin glans med shimmer, den har heller ikke den unaturlige glansen man ofte får av billige lipglosser - selv om denne ikke koster mye. Den koster 199 kr og kan kjøpes HER. 
The balm har i utrolig lenge vært en favoritt innen sminke hos meg - alt de har av produkter er i superkult retro design, i tillegg til dyrevennlige produkter, gode lukter og kjempekvalitet på sminken til billige priser. Jeg har lenge brunt pudder fra samme merke, men dette fra Hot Mama ble jeg først introdusert for hos en venninne i Bergen. Det er en veldig fresh rosatone som jeg på bildene over har brukt i kinnene, men den funker like bra over øynene. Den jevner også ut huden, så den funker dekkende samtidig som den fresher opp. 
Så, øyenskyggene fra Nilens Jord. Jeg aner ikke hvor mange øyenskyggepaletter jeg har hjemme, men nå begynner det å bli en del, for det er viktig å ha variasjon om man vil skape fine sminkelooks. Denne over her, som jeg har brukt mye i det siste, heter Eye shadow Symphony og inneholder egentlig det meste man trenger for å lage varierte looks. Fargene man får med funker både for dag og kveld, jeg elsker at fargene ser så "dus" ut, og det er lett å blande inn i hverandre. Man fikk også med en liten kost.
Så - er det en fordom jeg møter ofte, så er det at bloggere reklamerer for alt mulig, og at man ikke kan stole på det man leser. Jeg kan bare si med en gang - det er ikke sant overhode. Man kan stole mye mer på en blogg enn en annonse i et blad eller på tv, for dette er noe som går personlig ut over oss og vår troverdighet om vi lyver. Jeg kan jo ikke sitte her å skryte over et produkt så ender kanskje en venninne opp med å kjøpe det, så er det elendig. Det blir jeg faktisk kvalm av å tenke på, slik fungerer det ikke! Og dere må også vite at man får testet produktet over lang tid, og så velge om man ønsker å skrive om det eller ikke (slik er det ialllfall for meg). Det finnes jo produkter som aldri ser dagens lys på bloggen, så de som faktisk gjør det, er noe jeg selv bruker ofte. Anyways, da vet dere :-) 

Folkene i Makestyle.no vil gjerne gi dere 10% rabatt på alle produktene nevnt i innlegget om dere bruker koden Sophie20 som varer ut mai. Jeg håper dere fant noe dere likte - og at dere stoler på meg så godt som det lar seg gjøre. Jeg tjener ikke penger på at noen av dere går og kjøper produktene, så er det sagt. Det er bare en greie med å være ææærlig. Og ja - jeg så nå at det er 20% på min favorittneglelakk  HER også  - happy shopping! 

LIONHEART

Kommenter herNå er det nøyaktig 14 dager til singelen min kommer ut, og som jeg gleder meg! Noen av dere fikk kanskje med dere en liten smakebit på God kveld Norge igår? (HER kan dere se klippet).  Såfall, hva synes dere?

Jeg kan avsløre så langt at den heter Lionheart, den handler om det å ville ha noe/noen så hardt at man går litt ut av seg selv og sine egne grenser, og jeg har hatt i bakhodet hele tiden at jeg ville skape noe man kan skape fine sommerminner til, synge til for full hals mens man sitter i bilen eller er på fest, og noe man ikke blir lei av med det første. Det har vært mye jobb, og det er ikke noe som har blitt spilt inn "bare fordi".  Jeg elsker dette, og gleder meg til å jobbe mer med musikk! 

 

treningsøvelser - rumpe

Kommenter her

Sponset tights og topp

Som jeg nevnte litt kort for dere tidligere, har hotellet vårt et treningsstudio jeg gjerne ville teste ut. Til vanlig gjør jeg øvelsene mine hjemme på gulvet i stuen, men hvem takker vel nei til å trene med havutsikt? Ikke jeg, og motivasjonen fløy i taket av tanken på at bikinien skulle på om bare noen få minutter. Jeg har aldri før dokumentert øvelsene mine for dere, men denne gangen følte jeg det var på tide :-) 

Mine nye treningsklær - endelig rosa løpetights! 

Først og fremst vil jeg gjerne vise dere mitt nye treningstøy, som jeg bruker for første gang i dag. Over kan dere se den fine nye tightsen min fra buyhelse.no , og den er bare så fin! Den heter pinkwatermelon Shape Lydia.  En lyserosa farge, i tillegg til løft på både rumpe og hold-in i magen. Man skal trene for å få resultater, men det er viktig at alt blir holdt på plass mens man er i gang. Som jeg nevner har den ekstra høy midje, som du har komplekser der, kan den hjelpe på selvfølelsen mens du for eksempel løper og alt disser litt ( i know the feeling). Jeg har en rabattkode til dere, benytt koden sofielydia og få 100 kr avslag på tightsen. 

Jeg har også på meg en ny topp idag, som ikke er rosa, men med noen små rosa detaljer som matcher tightsen fint. Den har også en gjennomsiktig del over utringningen, så om man vil vise seg litt fram passer den nok fint (slik som meg, hehe). Den er i microfiberstoff, noe som betyr at jeg knapt kjenner at jeg har den på meg. HER kan den kjøpes 

buyhelse.no har utrolig mye fint treningstøy, det er vel ikke så alt for lenge siden jeg sist skrev om min nye jakker derfra. Det er flere som har sagt at man trenger ikke å bry seg om hvordan man ser ut når man trener, og selv om jeg egentlig er litt enig der, så finnes det jo ikke noe galt i å ha fint treningstøy på seg! Man må nesten se seg i speilet på treningsstudioet, og jeg personlig føler motivasjonen daler når jeg har på meg klær eller sko som ikke passer anledningen, meg, humøret eller formen. Det er en grunn til at mange sier treningsklær gir motivasjon, for det gjør virkelig det!

Så ja, nok om det - sannhetens øyeblikk, jeg skal vise dere noen små øvelser!

 workout on Make A Gif

Denne øvelsen regner jeg med de aller fleste av dere kjenner til? Jeg har iallfall gjort den i flere år, siden jeg først ble introdusert for den på pilates. De aller fleste gjør planken, men om du tar planken og i tillegg løfter bena slik som vist over, trener du rumpa på en sinnsykt effektiv måte. Om jeg har noen som helst slags "hemmelighet" bak rumpa mi, så må det være denne øvelsen. Jeg gjør 10x4 repitisjoner på hvert ben, hver morgen og kveld - og øker antallet hver eneste måned. Jeg trodde først at treningsøvelsene mine ikke ga noen effekt, men så utfordret jeg en venninne som trener fast til å gjøre dette med meg. Jeg holdt ut mye lengre, og da jeg begynte var jeg jo faktsik på samme nivå som henne. Jeg startet faktisk med å bare gjøre 5 slike på hvert ben morgen og kveld, og nå er jeg oppe i 40. Så, det går framover! 

 

wooork on Make A Gif

Noe jeg har begynt med først i det siste, er å løfte overkroppen mens jeg holder et ben oppe. På bildet over vises det litt dårlig, men jeg stabler altså først opp den ene armen, så den andre, og så løfter jeg benet, så ned med ene armen, så andre, ned med benet - og opp igjen. Jeg kjenner det faktisk aller mest i mage, men naturligvis også rygg, litt i armer, og rumpa. Jeg elsker når man trener flere muskelgrupper samtidig, og når det kan gjøres enkelt og greit hjemme. 

Nå skal jeg fortsette en fin dag i solen. Håper dere likte at det kom et litt annerledes innlegg fra meg, kanskje det er noe jeg fortsetter med? ♥

dag 1 i Tunisia

Kommenter her

reklamelenker NELLY

Hei fra Sousse, Tunisia! Vi ankom hotellet vårt i går, og har det virkelig helt peeeerfekt. Jeg aner ikke hvor jeg skal begynne engang. . For det første er jeg utrolig glad for at jeg dro på ferie til Alanya i fjor, for det dritthotellet der har gjort at jeg nå er superforsiktig med hvor jeg booker meg ferie. Om man skal til en stor by er ikke hotellet så nøye, men om det er sol og bad sammen med enten venninner, familie eller kjæreste så bruker man såpass med tid på hotellet at det nesten har alt og si. Og jammen har jeg ikke truffet blink denne gangen også! 

Utsikten fra rommet vårt. Fint, ikke sant? 

Vi bor på Mövenpick resort & marine spa, og jeg har aldri vært på et finere hotell. Jeg hater egentlig å skryte uhemmet av noe på denne måten for det høres fort så falsk ut, men jeg mener det! Vi ble tatt imot med velkomstdrink, det er roomservice med mat og hva man måtte ønske 24/7, vi har dødsfin utsikt, det er et svært og sinnsykt moderne spa, masse bassenger, gratis mat, (til og med egen sushi-resturant!) internett på rommet, butikker, man får egen solseng og mye, mye mer. Vi har jo ikke vært over alt enda, så det er sikkert mye av hotellet jeg ikke har sett - får en litt skummel følelse av at vi sikkert bare kommer til å væte her hele ferien, men det er greit. For en gangs skyld klarte jeg å legge fra meg det meste av jobb hjemme og er innstilt på en god uke med avslapping. 

Verdens deiligste bukse fra nelly 199 kr HER. Perfekt til å reise i! 

Badekar! Halleluja, sier jeg bare. 

Middag og frokost er innkludert, maten er god men desserten er enda bedre. De har en slags kindermaxi-kake som jeg spiste igår, trodde jeg skulle begynne å gråte av glede/fortvilelse for at vi ikke har den i norge. . Det er verdt å dra hit bare for den, liksom. 

Her inne er treningsstudioet. Startet faktsik dagen i dag med trening der, og det ble nøye dokumentert, hehe. Bilder kommer senere idag! 
Cardigan fra nelly 399 kr HER / veske fra befresh.no / jumpsuit under fra chiquelle

Vi ligger enda en time bak dere her, og jeg holder på å dø av varme når jeg sitter inne på rommet. . Men, jeg vil gjerne komme med litt info først, slik dere pleier å spørre meg om når jeg drar på ferie :-) Det vanlige er hvor mye det koster, og for en uke her med fly fra oslo var det rundt 6000 kr per person om jeg ikke husker heeelt feil. Jeg synes det er en grei pris, på en ferie som dette bruker man jo ingenting fordi mat og internett er innkludert, i tillegg er det så mye å gjøre på hotellet.  Jeg sjekket nå nettopp faktisk, og om man reiser om en uke koster det litt over 5000 kr med alt, så man må bare følge med for å få tilbud ( HER fant jeg det). Vi har nesten ikke brukt penger her så jeg er usikker på prisene rundt om kring, men jeg sjekket opp litt hva spa koster, og det er billigere enn i Tyrkia for å komme med en sammenligning. Jeg kan gi bedre info på det senere, når jeg har fått prøvd ut litt.

Det er ikke sånn supervarmt her, heller helt perfekt - jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, om dere har mulighet til å reise utenfor høysesong - GJØR det! Det er som regel litt billigere, det er alltid bedre temperatur, og mye mindre folk. I går var det 26 grader her, skyfri himmel og en deilig bris, idag ser det ut til å være ca det samme. 


Hvordan er alt hjemme i Norge, eller hvor dere nå er? Håper alle har det like fint som vi! Og angående boktipsene fra dere igår, tusen takk! Jeg endte opp med en gatenavn ved navn Bob (har den fra før av men glemte den hjemme) og ektemannens hemmelighet. Krysser fingerne nå! 

er du så sur?

Kommenter her

adlink nelly

Min fine fine fine kjole (og det fine fine fine glasset!!! Glemte å stjele det, som var planen. Pokker da). Kjole fra HER


Jeg er for å være helt ærlig ganske flau og har lært meg en lekse fra kvelden på gullruten : jeg må øve på reaksjonsevnen min og mimikken i ansiktet, for tydeligvis så jeg rimelig forbannet ut da vi ikke gikk av med seieren. Det er ikke tilfellet overhode, så klart ble jeg skuffet, men det var vel fortjent for Ida som vant, OG det er en ære å bli nominert. Man trenger ikke å vinne alt for å være en vinner, hehe. Ta Leonardo Dicaprio, for eksempel. Aldri vunnet oscar, men ville ha sagt at han er ganske så best i verden uansett!

Jeg tar aldri inn over meg situasjonen når jeg er på slike ting. Jeg har aldri tenkt "oh wow, nå er jeg på gullruten, dette er sykt!" eller "wow, jeg er med i et veldig suksessrikt program på tv". Det betyr ikke at jeg ikke er glad og takknemlig, for tro meg det er jeg - og jeg var helt på gråten flere ganger i går. MEN, det jeg mener er at jeg ikke forholder meg til omstendighetene på den måten at jeg endrer meg, jeg er meg selv enten jeg sitter på gullruten, i sofaen hjemme eller hvor det nå måtte være. Jeg burde virkelig ha klappet å smilt igår (noe jeg faktisk gjorde, men vet ikke om det kom med? Brukte vel en stund på reaksjonsevnen der også, haha) men en eller annen sosial sperre i hodet mitt klarer ikke å fortelle meg når det er på tide med litt anstrengt sosial oppførsel. Can't do it! 

 20140509-174134.jpg

Om dere vil ha noe inside-information fra i  går kan jeg melde om at jeg gikk uten sko fra sekundet vi kom av den røde løperen, rød løper er og forblir kjemperart men veldig gøy (jeg tenker alltid mens jeg står der "herregud mennesker er rare" jeg fikk kjenne på babymagen til Marna og det minner misstenkelig mye om min egen mage når jeg spiser hvitt brød, all gratis drikke er farlig drikke og jeg har sovet i to timer i natt. Men, lett verdt det, og så håper jeg veldig på å få bli invitert med på noe slikt igjen!

Nesten hele gjengen bak bloggerne. Fra venstre bak kan dere se Vegard, mannen bak serien som har stått for både ideen, å finne oss jentene og å løpe rundt bak kameraet, med andre ord er han mannen i mitt liv som jeg har uendelig stor respekt og kjærlighet for. Kleppen og Snorre står ved han igjen, det er de som har filmet meg fra dag en med serien og som er de jeg kjenner best. De har vært der igjennom latter, gråt, masse tull, russetid, kjærlighet, familie. ., Ja, you name it. Resten av gjengen har jeg ikke fått jobben så nært med enda, men det kommer sikkert (håper jeg!). Anja som står ytterst i hvit kjole til høyre er også helt herlig, hun synes iallfall jeg er veldig morsom (eller teit) for hun ler så hjertelig når jeg sier noe idiotisk. Sånne folk<3


Jeg sitter faktisk allerede på gardemoen og heller i meg en vanilla latte før jeg skal begynne min evige bokjakt. Jeg står sikkert i en time hver gang jeg skal finne meg en ny bok å lese, og så ender jeg opp med DET NYE som er lest ut før jeg har gått på flyet. Kanskje dere har noen last-minute boktips? Jeg liker bøker hvor barn blir misshandlet eller dyr redder mennesker, haha. Særing!

Jeg drar til Tunisia klokken 12:15, gleder meg sånn! Hotellet ser helt fantastisk ut og jeg drømmer meg såå bort her jeg sitter og venter på Mathias. 

OG DERE!! Om dere vil høre en smakebit av låten min, tror jeg det kommer på God kveld Norge idag. Jeg får ikke sett det selv så er mildt sagt dritnervøs. Der synger jeg live og greier, jo! 

 

GULLRUTEN

Kommenter her

Singlet fra nelly HER (reklamelenke)


Jeg har blitt sminket og stylet, og er straks klar for gullruten! Jeg har hotellrom i bergen og snart kommer de andre fra bloggerne hit. Jeg skal ut og spise med produsenten og bare samle litt krefter, dette blir en lang kveld med rød løper, utdeling og etterfest.

Ble ikke håret og sminken fint, forresten? Er faktisk sjeldent jeg blir fornøyd når noen andre ordner meg, men denne gangen satt alt som et skudd! 

 

Dere kan følge gullruten direkte på tv2 ikveld fra 22:15 -  ØNSK OSS LYKKE TIL! 

VIKTIG INFO

Kommenter her


 

Her kommer litt viktig info til dere som har lyst til å kjøpe klær fra meg - jeg har klart å flytte dato for klessalget til den dagen jeg egentlig ville ha, som er torsdag 29. mai. Dette er en rød dag så ingen har skole, og på toppen av det hele er det dagen etter Miley Cyrus sin konsert noe som betyr at mange som ikke vanligvis er i oslo vil være i byen da. Jeg håper det gjør at flere har muligheten til å komme, og at jeg samtidig styrer unna konfirmasjoner, klasseturer og alt mulig annet som hindret folk fra å komme til den først fastsatte datoen. Noen flere som har mulighet til å komme nå? Håper det!

Klessalget finner sted på Hendrix Hair pilestredet, og går fra klokken 12:00 og så lenge vi klarer. For å komme seg til salongen kan dere ta trikk 17 fra oslo s som går mot rikshospitalet. Ellers kommer dere en lang vei med google, jeg er jo ikke så godt kjent i oslo selv. 
Jeg vil selge kjoler i xxs og xs, topper i xs/small/medium, gensere i xs / small / medium eller onesize, jakker i xs/small og onesize, bukser i xs(eller minste størrelsene til merket), shorts i xs, skjørt i xs, sko i 35-36 og det er også mulig jeg tar med litt tilbehør. 
Prisene for min del vil bli fra 100-300 kr, det dyreste vil være jakker. 
Jeg kommer til å selge noe merkeklær, men det meste jeg har er fra utlandet eller bestilt på nett, og håper derfor noen kan få med seg litt unike plagg som ikke alle andre har - det er hva jeg går etter når jeg selv kjøper klær.
Dere må også huske på at vi er tre jenter som selger klær, og det kommer til å være merkeklær der og flere størrelser enn de jeg har. Andrea vet jeg har mye merkeklær, og det tror jeg kusinen min også har.
Det vil bli utdeling av GHD og andre fine premier, vi skal også prøve på goodiebags og cupcakes til de som møter opp. Om noen vil ta bilder osv så er det så klart helt greit for min del også.
HUSK KONTANTER!
Min andel av pengene skal gå til veldedig formål, men jeg vipper enda litt mellom hvilket og hvordan. Dette er noe jeg kommer til å avgjøre før salget - jeg tenker litt i de baner at den som kjøper plagget kan velge hvilken organisasjon pengene skal doneres til, det blir en fin måte å gjøre det på for alle :-) 

 


 

Ps! Jeg har funnet ut hva jeg skal ha på det skiltet jeg spurte dere om råd for igår! Jeg måtte rett og slett bare finne ut selv, jeg ønsket ikke et typisk quote som de fleste tipset om - det liker jeg virkelig ikke, haha. 

Ps 2: Det blir kjole nummer en i morgen, takk for alle råd!

hvilken kjole til gullruten?

Kommenter her

reklamelenke

I morgen er det gullruten, og det er en stor ære at bloggerne har blitt nominert! Det var nok mest bare en fjern drøm for oss som har vært med, og at det nå har blitt virkelighet er virkelig helt fantastisk og ikke noe alle får oppleve i løpet av livet. Jeg unner produsenten Vegard Nordmann dette så utrolig mye, han jobber så hardt og fikk meg umiddelbart til å føle meg hjemme blandt crewet. Så, Vegard - tusen takk for et fantastisk år, mye av det som har skjedd det siste året er takket være deg og at du har hatt sånn tro på meg og min sterke personlighet. Også en stoor takk på vegne av meg selv til John, enhver dag med deg og filming er en solskinnsdag! Og til Snorre og Kleppen som filmer - det har vært som en liten familie, og it makes my day når jeg ser dere slite med å holde maska bak kameraet når jeg sier et eller annet idiotisk.. Takk takk takk!!!! Jeg er så ydmyk med tanke på alt dette, og blir helt rørt ved tanken. . Det er så fortjent! 

Kveldens store spørsmål kommer nok til å være (bortsett fra hvem som vinner), hvem som har på seg hva. Jeg googlet gullruten, og alle ser jo ut som en million kroner! Jeg mener man kan få til både billig og bra, så begge kjolene jeg nå skal vise fram koster svært lite. Her er mine to alternativer som jeg har koket det ned til: 

Denne lange, fine kjolen har jeg aldri brukt ute i offentligheten, og er en av mine eneste lange. Den koster 499 og kan kjøpes på nelly HER. Jeg tenkte denne passer fint ettersom gullruten er ganske så classy, og kleskoden krever nok litt stil. Det eneste som drar denne ned fra en toppscore og et definivit ja, må være lengden. Den er akkurat et par cm for lang, og jeg må nok holde den litt oppe under kvelden. Mulig det er verdt det, for den er jo så nydelig. Men, med mine 159 cm over bakken er jeg også litt redd for å se enda mindre ut i denne. 

Denne er fra sheinside og litt mer avslappet, og kort som dere sikkert får med dere. Denne skal jeg da eventuelt ha en litt oversized blazer til, og lavere sko slik at den blir litt mindre "lett på tråden" og litt mer passende for en slik anledning. Om det ikke blir denne tenker jeg uansett å ta den med meg i vesken, slik at jeg kan bytte om før festen på kvelden.

Så, hva tror dere - kjole 1 eller kjole 2? 

 

skal være med på masterchef!

Kommenter herJeg har en liten nyhet til dere - jeg skal være med på kjendisversjonen av masterchef, og reiser til danmark for å spille inn om noen få uker. Dere som har lest bloggen min en liten stund vet sikkert at jeg er så god som blank på matlaging og har aldri hatt noen grunn for å lage meg mat selv, men nå har jeg måtte sette inn et ekstra gir for å iallfall kunne prestere litt i konkurransen, og har øvd på litt enkle knep og triks idag.  Matlagingen i dag gikk kjempebra, og nå kjenner jeg at jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg. Da jeg fikk tilbud om å være med ble jeg helt skjelven og tenkte at om jeg ikke har flauet meg ut for det norske folk før, så skal iallfall gjøre det nå. . Men, det skal bli godt å få representert de som ikke spiser kjøtt litt - og ja, jeg spiser fisk og kan derfor ikke kalle meg en vegetarianer, ettersom flere av dere tydeligvis ble dypt såret av at jeg kaller meg veggis kan jeg stoppe med det ass, haha. Folk henger seg opp i mye rart, men uansett. Retten jeg har øvd på nå er uten kjøtt, men smaker så latterlig godt, så kanskje noen får litt tips av å se på programmet etterhvert! 

Men, dette blir spennende, dere får ønske meg lykke til i konkurransen - dere får selvsagt følge med meg til danmark på innspilling, men nå har dere en liten forvarsel ♥

body language

Kommenter her

Vet ikke om dere har hørt utrykket "samboerfeit" før. Eller, om det i det hele tatt er et utrykk? Jeg slenger det hele tiden rundt, fordi det skjer med så utrolig mange. Man flytter inn med noen, og koser seg akkurat litt for mye og trener litt for lite, og blir dermed noen størrelser større. Det er ikke til å stikke under en stol at de aller fleste synes det fineste er å være slank, og at man er sin egen verste kritiker. Jeg er så heldig å ha et greit utgangspunkt, og det er noe jeg vet kommer til å være vanskeligere og vanskeligere og vedlikeholde når årene går. Jeg vil også være fotballfrue-fin etter fødsel og vil jogge opp bakker med barnevogna når den tid kommer.

Da må man starte nå. Helst igår, eller sist uke - noe jeg gjorde. Det er alltid en sjangse til å "starte på nytt" og det evige "vi tar det imorgen" har kanskje funket hele livet mitt, men ikke lengre nå. Jeg er klar.

kapow

Kommenter her

Som jeg har nevnt til dere tidligere er jeg delvis dement i perioder og glemmer nærmest mitt eget kjønn, så det å pakke når man skal på tur er mildt sagt en liten utfordring. Og når man må pakke først til en regnfull norsk by hvor jeg skal på en prisutdeling, OG til Tunisia i samme koffert, da blir mye glemt igjen hjemme. Her får dere se en litt sensurert, men likvel stappfull liste over alt jeg har glemt. I morgen må jeg ta en kjapp telefon hjem til leiligheten og ha en lang prat om hva som må pakkes med i samboerens koffert, slik at jeg kan overleve der nede i Afrika . .  Så, med andre ord, pakkelister funker ikke for meg! Jeg hadde helt ærlig glemt masse jeg trengte her i Bergen også, blandt annet lader til kameraet (hvordan i faen er det mulig sier jeg bare, HVER gang), men nå er jeg på plass hos min tante og søskenbarn som kan bidra med litt av hvert. Det er godt å være her, og for to netter skal jeg slappe av i trivelig selskap før det bærer avsted til gullruten. Det er noe eget ved det å være hos familie, og jeg klarer å slappe av på en helt annen måte enn jeg gjør andre steder. Kanskje fordi jeg har flyttet hjemmefra, hvem vet? Men hvilepulsen er på plass, til tross for tusen ting som mangler.Meg og min kusine Pia ♥


Vi har gått tur med dyrene. For her kan man ikke bare gå tur med hunden, begge kattene følger også med! Noe så spesielt, men veldig fint - noen andre som har det slik? At hele flokken på død og liv skal følge med på turen? Har aldri opplevd det selv, og har hatt både hung og katt i barndommen!  Nå blir det eventyrkveld, her er nemlig ikke fillmkveld valgfritt, heller obligatorisk om man vil komme seg igjennom dagen. Jeg har ikke noe imot det, og skal derfor skynte meg litt her borte - klessalg krever jammen meg tålmodighet! Jeg må bare vise dere dette utrolig kule bildet som tante har brodert, slikt vil jeg også ha - og det skal jeg få! Hun skal lage ett til meg, og jeg får selv velge motiv. Så, hva bør jeg ha? Jeg kan gjerne ha "dra til helvete", men vil ha noe unikt. Og litt bitchy da. Har litt lyst å skrive "barbie & ken" , men det kan være så myye. Den som kommer med det beste tipset får en link (OM personen har blogg - om ikke kan jeg eventuelt linke til insta.

 

Filmtid, heey! 

 

min favoritt selges

Kommenter herDagens lille antrekk i Bergen! Genseren er fra missme, klokke fra Micael Kors HER / bukse fra carpediiem.no / støvler fra Hunter  (reklamelenke)


Dere som er trofaste lesere har vel kanskje lagt merke til at når jeg er i en annen by eller land, holder jeg meg til ett innlegg om dagen og prøver heller da å lage ett ekstra langt innlegg med masse bilder. Men, til tider kan jeg føle at disse innleggene blir litt rotete om jeg gjør mye på en dag eller har flere kilo på hjertet som bare må av, derfor skal jeg prøve å dele det litt opp. For min del kan jeg godt skrive lange innlegg med mye innhold, men det er kanskje lettere for dere om jeg deler det opp? Setter pris på tilbakemeldinger på dette, i dag velger jeg uansett å prøve med flere innlegg.

Uansett! Det har blitt litt byvandring i dag også, gitt. Jeg måtte jo lufte denne fine rosegenseren som jeg ikke har brukt på en evighet, og det er faktisk favorittgenseren blandt leserne mine også! Jeg får så ofte mailer som handler om denne genseren, folk vil kjøpe den for 1000 kr og det er ikke måte på (verdien er jo på knappe 500 kr. .). Uansett, denne vil bli solgt på klessalget den 1. juni (hendrix hair pilestredet fra klokken 12:00), og da går den for 150 kr har jeg planlagt. Så, første mann til mølla der. Jeg holder også på å ordne goodiebags til de som møter opp, og en av de som kjøper kommer til å vinne extensions fra hendrix. Veldig gøy, og som jeg gleder meg til å se dere! Synd at ikke alle kan komme, men herregud - vi får ta det igjen. Nå skal ihvertfall hele klesskapet bort, innkludert mine favoritter, fordi jeg kan ikke ha klærne i boden lengre. Jeg må få meg en liten kommode, og da kan jeg ikke ha mye klær. . Har ikke plass! Trist for meg, fint for dere :-) I dag dro jeg og Amanda til byen for å møte fineste Julia, hun var tydeligvis inne i en såkalt "sushiperiode" selv, og da var jo matvalget ganske åpenbart for oss alle. Lurer på når jeg skal gå lei, snart kommer jeg vel til å bli en liten Maki hele meg! Om dere ikke er noen ekspert på sushi, så er Maki det jeg anbefaler - smaker ikke tang, liksom. Uansett, det var utrolig hyggelig å møte Julia igjen, mer jordnær og god jente skal man lete lenge etter. Det er så morsomt for jeg har lest bloggen hennes i gud vet hvor mange år, fra den tiden jeg var på nettby og forfulgte henne og Lars Tangen i skjul (dette er bloggprat årgang 2009 om dere var i tvil. .). En herlig skapning, synd hun har flyttet til Bergen for jeg kunme virkelig trengt en bloggvenn i oslo, haha. Vel, jeg finner vel noen slike på eventer - gratis goodiebags = en haug av bloggere. 

Nå skal jeg drikke kaffe (herregud. .) og betale regninger (herregud igjen. .) Vi blogges om litt, har jo tross alt mye jeg vil ta opp med dere i dag ♥ 

eg e fra Bergen

Kommenter herJakke fra river island hos nelly HER / skjerf fra bikbok / støvler fra HUNTER (reklamelenke nelly)


Nå er jeg på plass i Bergen, som er beryktet for å være norges vakreste by (i følge tante, som naturligvis også bor i Bergen..). Men, jeg er ikke skuffet, for her er det virkelig utrolig vakkert! Jeg er her i anledning gullruten, fordi bloggerne er nominert til en pris der, men jeg bestemte meg for å dra noen dager i forkant og tilbringe tid med Amanda og familien. For dere faste følgere er vel neppe Amanda ett ukjent fjes, min beste venninne igjennom noen år som nå bor i denne regntunge byen for å studere. For ja, byen er virkelig regnfull! Jeg hadde nesten håpet at mytene ikke var sanne, men jeg ble møtt av både vind og regn. Paraplyen og støvlene har ikke stått ubrukt enda, og turen til byen var en repitisjon av "åh faen, håret" fra min side. Men, bortsett fra det, og at jeg har Lars Vaular sin sang "eg e fra Bergen" som konstant tinitus, har jeg det kjempefint! Jeg skal bo hos Amanda i to netter, før hun må være flink pike og øve til eksamen. Jeg har jo en eller annen konstant craving på sushi og blir småstressa om jeg ikke får daglig dose, noe som fikk meg på tanken om at jeg kanskje er gravid i noen sekunder, før jeg kom på at det er umulig, og så ble jeg glad og bestilte mer sushi med god samvittighet. Vi spiste på matbørsen idag, og dit vil jeg imorgen også, hehe. Nam nam! Må vel lære meg å lage sushi selv også, selv om Mathias hater det og jeg ikke får ta det inn i huset. Litt av et hjem vi har, ingen kjøtt og ingen sushi. . . 

Etter en kjapp tur til byen dro jeg på besøk til familien min, nemlig tante, fetter og kusine som det er alt for lenge siden jeg har sett - men det er det som er så godt med familie, man kan være lenge borte fra hverandre, men man er så nære uansett. Eller, i visse tilfeller er det nok slik, og med mine fine i Bergen er det heldigvis på den måten. Jeg fikk kort, og så fikk jeg æren av å være med på en forestilling på skolen til min kusine, Pia. Veldig koselig, og jeg satt med en varm nostalgisk følelse! Å være inne i en gymsal å se på et skuespill, mer barndom enn det kan det ikke bli. Og jeg må bare beklage så utrolig mye til alle som ville ta bilde etter forestillingen, jeg måtte rekke bussen og fikk bare tid til 5-6 stykker. Jeg skulle gjerne ha stått der i to timer!

 

Pia og verdens rareste/ søteste hund, Muffin ♥


Nå skal jeg lese igjennom kommentarer og svare dere, har vært litt fraværende i dag fra jobb kan man trygt si. Men, nå skal det bli endringer på det, selv om jeg må sitte til litt ut på kvelden. Æh, for en spennende uke jeg har! Gullruten på fredag, og så Tunisia på lørdag og fram til 17. mai. Damn girl! 

konkurranse - vinn klær for 1000 kr!

Kommenter her

Hei dere, jeg stresser rundt som en tulling og holder på med pakkingen. ikke bare-bare og pakke til to steder samtidig. Bergen og Tunisia, litt av en mix. I tillegg må jeg ha med meg ting og tang til gullruten, jeg er mildt sagt blank på hvordan man skal kle seg der. Kofferten er så full at jeg ikke har plass til rettetang, men men! 

Med andre ord blir det litt dårlig blogging idag, men jeg prøver å gjøre opp for det med å ha en ganske fin konkurranse idag! For ikke lenge siden satt jeg sammen en kollasj av kjoler jeg selv kunne tenke meg, alle fra illusion.no - og nå har jeg fått til en konkurranse med nettopp dem! En av mine lesere kan nå vinne gavekort på illusion.no til en verdi av 1000 kr, og på den nettsiden får man egentlig hva som helst for den prisen. Og ikke minst, mye fint! Jeg la ut bilde av disse kjolene sinst gang på min ønskeliste, og de står der fortsatt:

1. Kjole med sløyfe HER / 2. Blå kjole HER / 3. Blomsterkjole HER / 4. Hvit kjole HER 

Alt du må gjøre for å kunne vinne er å like illusion.no på facebook HER, og så legge igjen en kommentar her om at du har gjort det. Vinneren trekkes om en uke, og blir kontaktet via mail av meg! 

 


Jeg pleier ikke å annonsere vinnere på bloggen fordi en gang var det en jente som klikka helt da jeg skrev mailen og navnet hennes på bloggen for å informere andre om hvem som vant. Jeg ber deltagere skrive mailer slik at de blir kontaktet der, og om det er et stort problem for noen, så si gjerne ifra. Ellers er det bare å følge med på hvor lenge konkurransen er løpende, og om du ikke hører noe innen den tiden, vant du ikke. Slik fungerer det! Jeg er veldig nøye på å trekke vinnere hver gang og har aldri glemt det, noe av det beste jeg vet er jo å sende en hyggelig mail å si at vinneren er trukket :-) Uansett, lykke til! 

rørende bilder

Kommenter her

Dere har sikkert skjønt til nå at jeg virkelig nyter å søke rundt på internett etter spennende bilder, og slik jeg har forstått det liker dere det når jeg deler videre på bloggen! Noe jeg alltid blir ekstra interessert i må være bilder av unike hendelser, og da gjerne bilder som gjenspeiler det gode i mennesket. Jeg tror vi alle trenger å huske på hvor mye bra vi kan oppnå, og hvor mye man kan gjøre for andre!

 Obs! Noen av bildene har tekst på engelsk, så disse trenger vel egentlig ingen forklaring. Om noen lesere ikke er så gode i engelsk og til neste gang vil ha en beskrivelse under disse bildene også, legg igjen en kommentar så fikser jeg det. 

Slike bilder som dette varmer hjertet mitt. Jeg tror et av de sterkeste båndene som finnes må være mellom hund og eier, det har jeg selv efart - man er bestevenner, og man finner ikke bedre støtte enn hos hunden sin. Det er sjeldent jeg får tårer i øynene av bilder, men se på dette over her, da! Noe så fantastisk fint. Og se hunden i sklien, haha! Helt fantastisk at de ble reddet, jeg har selv tenkt tanken flere ganger at jeg bør dra ned til Kina og bare kjøpe opp alle som er på vei for å bli slaktet. En hund tar et siste farvell med sin partner i polititjenesten, som mistet livet på jobb uken før. Utrolig sterkt! 

Likte du innlegget? Skriv gjerne en kommentar, eller del det! Slikt som dette vil jeg fortsette med, men kjipt om det kun er lille nerden Sophie som finner dette interessant, hehe. 

 

rumpeløft?

Kommenter her

sponset bukse
Haha dere, i går skjedde det noe legendarisk. Jeg fikk spørsmål om hvor mye jeg squatter! MEG! Og det var ment på en positiv måte, fordi det visstnok ser ut som om jeg squatter en del! Selvtillitten ble løftet ca 26 hakk før jeg innså at "faen, det er jo ikke rumpa mi. Det er den forbanna buksa". Men slikt trenger man ikke å snakke høyt om, jenter som bruker push-up bh roper det jo ikke ut til hele verden om de får komplimenter for kløfta, og det trenger man vel ikke med bukser heller?

Bukser fra weightless HER

Jeg har som dere vet vært ganske besatt av buksene fra weightless siden jeg fikk mitt første par tidlig i år - de var militærgrønne, og kun kort tid etter fikk jeg et nytt i en lysere farge, og nå har jeg noen mørke også. Jeg liker mine nyeste aller best fordi de kan kombineres best, men de lyse er også veldig fine! 

Mine tidligere favorittbukser. HER kan dere se hele utvalget! De har fått utrolig mye nytt inn nå, og jeg blir helt gal av å se på det. Jeg vil ha en rumpebukse med mønster! 

Buksene er så "magiske" som noen bukser kan bli - med det mener jeg at de er utrolig behagelige på, de passer seg perfekt rundt kroppen, den framhever rumpa utrolig godt OG de kommer i masse fine farger og modeller. For å nevne hvor bra de faktisk er, så får jeg alltid, og da mener jeg alltid, komplimenter for rumpa når jeg har disse buksene på. Og da tenker jeg ikke fra kjæresten, men fra over alt! Venninner som sier "åh dæven kor fin rumpa du har", tilfeldige folk som spør meg hvor mye jeg trener og hvordan, gutter som spør hvor lenge jeg har trent, og ikke minst mammma som spurte om jeg kunne skaffe henne også en slik bukse. Om dere enda skulle være i tvil, legger jeg like gjerne ved en video!

 Haha, kanskje litt småkleint, men jeg måtte bare vise dere! Dette er ett rumpe og et selvtilittsløft, hehe. 


Håper dette var til litt hjelp om noen skal kjøpe seg ny bukse i sommer, disse passer både til skole, hjemme, på konsert, på date eller hvor som helst. Jeg har iallfall ikke kjøpt mitt siste par! 

Nå skal jeg jobbe meg ferdig for kvelden, jeg fikk nettopp se coveret til singelen min, og det blir SÅ fint! Gleder meg masse til å vise dere, den 25 mai braker det løs. 

en dag på tusenfryd

Kommenter her

reklamelenker nelly  

I morges hadde jeg en utrolig bra start på dagen, og når jeg er i ekstra godt humør vil jeg ikke kaste det bort på å sitte inne å se repriser på tv3. Nei, da var det ut i solen og på tusenfryd! Selv om gradene i oslo har falt veldig de siste dagene og det var litt kjølig, hadde jeg en veldig fin dag. Jeg elsker jo å kjøre karusell, men må desverre innrømme at jeg begynner å bli litt for gammel for tusenfryd. Det er mest bare et spørsmål om hvor jeg kan spise og hvor jeg kan ta fine bilder, fordi karusellene gir meg ikke det samme kicket jeg fikk før. Men det var uansett koselig å gjøre noe litt annerledes, jeg reiser jo faktisk til Bergen imorgen, og om ikke mange dagene er det tid for gullruten. . Som vanlig har jeg ikke funnet kjole, hehe. 

Smule perverst troll, det her. Jakken jeg har på meg er fra sheinside.com, genser fra vateno.com, bukse fra weightless og sko fra NIKE 

Og ja, snakk om det å være gammel. . Vi er kanskje litt unge mentalt likevel. Vi sto framst i køen på spin spider som jeg har tatt flere ganger, og DA ble vi enige om å droppe det hele å heller gå i trollskogen for å leke - altså 40 minutter i kø for ingenting, haha. Men det var gøy i trollskogen, jeg hadde faktisk aldri vært der før, og DET var sykt! Jeg trodde jeg hadde oppdaget hvert eneste hjørne av tusenfryd, så jeg var nesten like sjokkert som den gangen jeg kom over en episode sex and the city jeg ikke hadde sett. Der snakker man mindfuck. 


Jeg sitter og holder på med nettshopping, og etter det blir det pizza og pakking til Bergen! Har jeg noen lesere der? Hvordan er været, og hva bør jeg få med meg? :-) 

1. Rosa kjøpe med veldig fin rygg HER / 2. Bikini HER 

 

1. Jakke HER / 2. Kjole HER 

 

photoshoot for sangen min

Kommenter her

kjole fra nelly HER (reklamelenke)


Dette har vært en produktiv og fin lørdag! Jeg har vært på shoot for å ta bilder i sammenheng med sangen min, altså bildet som kommer til å være på spotify, itunes, youtube osv. Jeg har faktisk valgt å ikke ha musikkvideo fordi jeg vil fokuset skal være på sangen, og bildene vi tok idag var også veldig enkle - det er viktig å holde rett fokus! Jeg har signet en avtale på 3 singler i første omgang, og for låt nummer to tenker vi kanskje musikkvideo og å gjøre litt mer ut av det. . Men, jeg vil heller starte forsiktig, og gjøre ting ordentlig! 
I går ba jeg dere lesere gjette på hva tittelen på låten min er, og utrolig nok hadde en av dere helt rett! Så, svaret ligger altså i kommentarfeltet, uten at jeg vil røpe noe her enda. . Men, nå er det 3 uker igjen til den kommer ut, og jeg gleder meg sånn!

 

De eneste som har hørt sangen nå utenom teamet som står bak er min venninne Martine som var på besøk fra Stavanger, så fikk kjæresten min høre den for første gang i går. Han liker egentlig ikke slik musikk så det var utrolig nervepirrende, men heldigvis ble den godkjent og han ble veldig positivt overassket! Men jeg er helt ærlig mest nervøs på å høre deres tilbakemeldinger - det blir nok veldig ulikt hva dere tipper, så flere tenkte det kom til å bli noe som Lana del Rey eller Miley Cyrus, og nei - det er egentlig ingen av delene! Spennende, spennende. .


Nå skal jeg på matbutikken og handle, voksen som man har blitt. . 

 

Tips og triks - work it!

Kommenter her

En stor blogg er lite verdt om man ikke vet hvordan man skal bruke den til å oppnå sine andre mål, det samme gjelder et fint utseende, høy IQ eller hvilket som helst talent man måtte ha. Det er lite i verden som kommer gratis, og jeg har klart å bruke bloggen til å få jobbe mye med tv, nå lager jeg musikk, jeg jobber mye "bak kulissene" i nettbutikker og har fått flere jobbtilbud. Jeg kjenner mange i bloggbransjen og vet at det er ganske unikt for å være på min alder, men dette har jeg jobbet hardt og lenge for!

Derfor tenkte jeg nå å komme med mine beste tips til dere jenter der ute som vil nå målene deres, hva enn de måtte være!Si det høyt
Jeg husker veldig godt den dagen en produsent i tv2 spurte meg hva jeg vil bli når jeg blir eldre. Jeg svarte litt sjenertt slik som de fleste gjør, man svarer det som forventes. Jeg trakk på skuldrene og sa "skal vel studere, kanskje jobbe med markedsføring". Det samme svaret ga jeg altid til alle som spurte, selv om det egentlig bare var litt sant. Å studere markedsføring var vel heller en plan D, for å være ærlig. Men produsenten i tv2 tok ikke det svaret for ett svar, og sa "ja, men hva vil du EGENTLIG bli?" og jeg turte for første gang å si at jeg vil jobbe med tv, og jeg vil jobbe med å være en merkevare i meg selv og mitt navn. Om man tør å si noe høyt er det også lettere å jobbe mot det målet, og man tør å satse mer. Slik får man også kontakter som vet hva du faktisk er ute etter, og som kan hjelpe deg mot de målene.

Vær snill - man vet aldri hvem man snakker til
. . Dette burde egentlig være en selvskreven regel i livet generelt, men det er så viktig å være snill, respektfull for andre mennesker sin tid, og ikke minst interessert når man snakker med mennsker. Jeg satt tilfeldigvis ved siden av en mann på flyet engang og vi småsnakket hele veien, 6 måneder senere tok han kontakt med meg og nå jobber vi sammen. Jeg visste ikke da at han er en veldig maktfull og suksessrik mann, jeg var bare høflig og snill - og mer enn som så trengtes ikke.
Om du får ett nei - spør hvorfor
Det er utrolig kjipt å få nei til en jobb, eller å ikke bli booket om igjen til noe du har gjort. Trust me, det har skjedd med meg flere ganger! Men det beste man gjør er å spørre hvorfor, så får man svaret og kan jobbe videre ut ifra det.

"Started from the bottom.."
Det er viktig å huske at de aller fleste har startet på bar bakke og man oppnår ikke noe ved å sitte rundt å syte. Jeg kjenner så utrolig mange som står på stedet hvil og klager dag ut og dag inn, uten å gjøre en full innsats. Det er så mange som streber etter å nå de samme målene, og det er de som jobber mest som får igjen for det. Jeg har ofret så utrolig mye, blandt annet har jeg gått glipp av utallige utekvelder med jentene, bursdager, feiringer, prøver på skolen, tid med familien, tid med kjæresten osv fordi jeg har jobbet for noe som var rett for meg. Jeg begynte på jenterommet i Harstad, og vil tørre å påstå jeg har kommet en god vei - og for det har jeg ingen andre å takke enn meg selv.

For å komme med eksempel har jeg ikke sett en eneste serie eller film, eller tatt en eneste powernap siden jeg flyttet til oslo fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid til å prioritere det. Hvert minutt jeg har hjemme bruker jeg på mailer, bloggen, planlegging og så får jeg presset inn litt kvalitetstid med kjæreste og venner innimellom., Og før dere nevner "ja men omg du går jo til frisøren" og slike ting - i min bransje, så er, tro det eller ei, det også en del av jobben. Jeg gjør 1000 ting samtidig og har opp til flere ganger hatt intervjuer og møter mens jeg er i frisørstolen, enten via telefon eller i egen person. 

Vær takknemlig!
Om du er så heldig at noen vil jobbe med deg og hjelpe deg framover, må man for all del sette pris på det og ikke ta noe for gitt. Jeg er personlig velidg nøye på å komme tidsnok, være glad når jeg møter opp, beklage meg om jeg virker trøtt / sliten, gjøre en 100% innsats og respektere andre mennesker sin tid. 


Så - håper dette var til hjelp for noen! Kanskje litt tips og triks er noe dere ønsker jeg skal fortsette med? Jeg kom jo med litt forholdstips i sist uke, og kan sikkert fortsette i en evighet :-) 
 

jente eller gutt?

Kommenter her

Ja, den følelsen når en gutt er en finere jente enn deg. . Hvorffor er det slik at gutter som prøver å være jenter er så utrolig flinke med sminke  og hår? Jeg er sjalu! Ganske sykt hvor mye man kan gjøre med sminke, men er vel muligens litt plastiske operasjoner ute og går her også ;) Hva kaller man egentlig dette? I Sverige har det jo vært mye snakk om at en blanding mellom jente og gutt blir kalt for "hen", så er dette da en "hen"? 

Dette er iallfall Carmen Carrera, bare å google så finner dere masse bilder. Elsker å se på slikt! 

'

Denne collagen er hentet fra isabelles.nu 

matmonster

Kommenter her

Jakke fra chiquelle.se  / veske fra befresh.no / skjorte fra cubus / bukse fra nelly HER  (reklamelenke


 

 

I dag var jeg helt besatt av tanken på en saftig sjokoladekake eller en fondant, men ettersom jeg dro i studio og måtte dra for å anmelde at kameraet mitt ble stjelt, strakk ikke tiden til - jeg fikk heller nøye meg med en tre år gammel ost! Ja, jeg er helt gal etter ost. I dag brukte jeg 100 kroner på et lite stykke, og det er lett verdt det. Jeg og Mathias tok turen til Mathallen, som kort forklart er nettopp det - en stor hall, full av all mulig slags mat. På veien hjem fikk jeg til og med kjøpt potetgull og smurfegodteri som tatt fra barndommen, så det blir en koselig kveld for oss to! Men i morgen vil jeg uuut! 

 

Og ja, angående hele den Dolce Vita saken, og kameraet mittt som ble borte. Helt ærlig, hva ville dere ha gjort? Jeg har en stor blogg og deler min hverdag, om det skjer noe utrolig kjipt kommer det også fram. Og det er også utrolig kvalmt å få høre at man lyver, at jeg aldri ringte dem, når jeg har loggen på telefonen (som har blitt gitt videre til politiet). Bare fordi jeg er ung, og til tider uten filter, betyr det ikke at jeg har noen intteresse av å lyve. Jeg hater nemlig slikt. 

Vel vel - film og godteri neste ♥ 

 

studio idag

Kommenter her


 

I dag hadde jeg min siste dag studio, og kan offisielt begynne å telle ned dager til sangen min kommer ut! Kjenner jeg begynner å glede meg mer og mer, selv om det alltids er veldig skummelt å skulle ta en sjangse slik som dette.Jeg er jo så spent på hva dere kommer til å synes, flere av leserne mine har fulgt meg i flere år og visst at dette er noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg gir ikke ut en sang bare fordi jeg "kan", men fordi det er noe jeg brenner for. Håper dere gleder dere like mye som meg - 23. Mai får dere endelig høre ♥

Jeg kan komme med et lite hint! Sangen heter ****heart. . Hmmm, hva kan det være?

Så, helt ærlig nå - hva forventer dere? Tror dere det blir mye auto-tune og bare dårlig? En type sang som My boobs are okay? En rolig sang? Partysang? Pop? Er faktisk veldig spent på hvilke forventninger dere har! 

min drøm

Kommenter her

Jeg er sikkert den mest bekymra personen som går på denne jord. Jeg ser for meg situasjoner og hendelser i hodet så tydelig at jeg blir lei meg for ting som ikke engang har skjedd, og jeg må alltid forsikre meg minst 10 ganger før jeg gjør noe. Før jeg skulle flytte til Oslo var det så klart mange tanker i hodet mitt, men det jeg var mest redd for var nok å flytte med kjæresten. Jeg spurte en jevnaldrene bekjent om hvordan det egentlig er å ha samboer, om man enda er forelsket, hvordan utvikler forholdet seg, og hun svarte "vel, det er ikke akkurat slik at jeg får sommerfugler i magen når han kommer hjem fra jobb lengre". Og jeg tenkte at det er greit nok, det kan jeg vel leve med. Kjærlighet er jo tross alt mer enn forelskelse.

Men, en ting jeg har lært er at alle forhold er forskjellige. Jeg har flere ganger tatt meg selv i å tenke at det er umulig at noen kan føle kjærlighet så sterkt som jeg føler det, selv om alle sikkert tenker på samme måte. At ingen har noe slikt som vi har. Det er så rart for når vi ser på hverandre, jeg føler det rundt meg og imellom oss. Den der gnisten alle snakker om. At man er en enhet, ett team. Men er det mulig!? Går alle rundt med masse kjærlighet inne i seg, slik som jeg føler jeg gjør? Jeg får sommerfugler i magen, blir nervøs, gleder meg og pynter meg litt ekstra etter en dag uten hverandre, selv om jeg føler meg 100% komfortabel og trygg. Jeg klarer ikke å forstå at andre kan ha det på denne måten. Det er så utrolig mye "passion" og med det blir det så klart både opp og ned, men vi har opplevd så mye nå at jeg har vanskelig for å se for meg at vi ikke skal komme oss igjennom noe.

Heldig ♥

feminist?

Kommenter her

Body mist fra victoriassecret


 Ah, nå sitter jeg her og lukter som en engel! Eller, iallfall en victoria's secret engel. Hvorfor har jeg ikke eid en slik body mist før? Eller, hvorfor har ikke DERE tipset meg?! Haha, jeg sprayer den rundt i hele huset og snart er det vel ikke luft igjen her. Og ikke nok med det! Jeg fikk gave hos Anette i morges, en rosa datamus og en penn. Noen kjenner meg godt! 
. . Og til dere som spør meg hva Mathias synes om at jeg tar lettkledde bilder, han er klar over hvem han er kjæreste med, så ingen grunn til bekymring! Det kommer vel neppe som noe sjokk lengre, jeg elsker kropp og ser absolutt på meg selv som feminist. For i mitt hode er feminisme å støtte andre kvinner, og at man får gjøre det man vil med sin egen kropp. Jeg er sjef over meg selv, og så lenge jeg ikke sårer noen så blir det tits all the way :-) 

Kjolen er fra sheinside.com 


PS : Har jeg noen lesere i Tromsø, Stavanger, Larvik eller Tønsberg som trenger en sommmerjobb? Porto Brazil, et kjent bikinimerke skal ha stands på diverse kjøpesentre rundt i norge, og trenger enda folk i disse byene. Jeg kjenner de som driver opplegget og kan garantere at det er seriøst. Så, om noen vil søke på en ekstra jobb er det bare å sende søknad til per@portobrazil.no og ta eventuelle spørsmål, med han! :-) 

tits

Kommenter her

adlink Prøvde meg på en liten, falsk sidecut her. Kanskje noe for meg? Jakken finner dere HER ♥ 


Hei bloggen! I dag er det første dagen i en ny måned, og jeg får vondt i magen med tanke på hvor fort dette året har gått. Tiden flyr etter man er ferdig med skole, så dere som enda er der - nyt det mens dere enda er unge, haha! Så, jeg tipper de fleste av dere er litt bakfulle etter gårdagen? ;) Personlig feiret jeg natt til 1. mai på en rolig måte! Jeg har vært hos Anette Marie fra igår, hun fungerer som en slags storesøster / støttekontakt / bestevenn / fotograf for meg, og jeg har det aldri kjedelig selv om vi ikke gjør noe spesielt. Det er så godt med slike vennskap, hvor man bare er sammen! 

Med andre ord hadde jeg en veldig avslappet og fin kveld, jeg er litt lei av disse kvelden folk bruker som "unnskyldning" til å drikke seg drita som nå, det blir aldri like gøy når man legger så mye press på en kveld. Å drikke hodet av seg kan man jo gjøre når som helst, haha. . . Nyttårsaften er jo litt samme greie.


 

Akkurat nå er jeg hakket ufreshere enn i går, så jeg får spare dere for synet. Slike bilder som disse vil jeg ha fler av! Elsker å ta bilder, så gøy. Snart er det hjem til kjæresten igjen, vi snakkes der eller i kommentarfeltet. Ps : Anette spiser brunost med majones og nugatti med hvitost. Hva skjer?