hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mai 2013

i klesskapet mitt

Kommenter her

Her kommer noen bilder fra klesskapet mitt! Jeg har et gammelt rom som ikke er oppusset eller noe hvor jeg har satt inn alle klærne mine, så det er ikke noe fancy akkurat. Jeg har to stativ med gensere,  skjorter, tskjorter og singletter, ett skap for jakker, tre hyller for sko og et veldig langt stativ for alle kjolene. Jeg "samler" på klær kan man vel si, hater å kaste noe som helst og kan gå lenge å bare se på klærne mine å beundre alt jeg har samlet opp, haha. Til dere som lurer så shopper jeg mest på nettet, og da er det sheinside.com, romwe.com, chiquelle.com , madlady.se, jfr.se, nelly.com . . Det var dem jeg kom på i farten :-)

Så nei, jeg har ikke så mye klær som dere tror tydeligvis, haha! Og til dere som spurte hvor mange par sko jeg har, så har jeg 32 par sko - er ikke så veldig glad i sko egentlig! 
hvor mange kjoler har jeg?

Kommenter her

Idag hadde jeg min siste skriftlige eksamen EVER! Det føles rimelig godt. . Det var nynorsk denne gangen, og det gikk mye bedre enn forventet for min del så nå er jeg happy! Dette "feiret" jeg sammen med Marte, Amanda og Anne-Sofie, vi satt oss ned i en park og snakket i sola. På Tirsdag får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen denne uken eller om jeg må vente enda litt til, jeg krysser fingrene for at jeg kommer opp med en gang og er ferdig med det! Har mye å gjøre neste uke, så da er det best å bare gjøre alt med en gang føler jeg. .

Jeg må forresten være tidenes IDIOT! Jeg begynte å drikke av denne allerede før jeg hadde kommet ut av butikken, og tror dere ikke jeg angret eter første slurk. . Nei og nei, sjokomelk i stor pakke går bare ikke!Marte har farget håret rødt, det er så fint og jeg er så sjalu. . I want! Men ingen extensions passer jo, haha.

Marte, Amanda og meg! Dere vet det er sommer når jeg begynner å dra fram de litt småspesielle kjolene mine som kunne kommet rett fra 60tallet. Dere vet jo jeg elsker sånt! Den er fra sheinside
Akkurat nå venter jeg mens pappa holder på å skru opp noe på klessrommet mitt slik at jeg endelig kan få system der. Derfor måtte jeg flytte alle kjolene og pynteskoene mine inn på soverommet for en liten stund, og det er kaos. Var usikker på om jeg skulle tørre å skrive her hvor mange festkjoler jeg har, men. . Det er 43. Er det mye? Haha, jeg føler det er en del, og hadde ikke peeeiling på at det var så mye.

 
 

trøbbel i paradis

Kommenter her

Er sykt lei av enkelte personer i Harstad (og verden) akkurat nå. Idag sto det direkte uthengig av meg i AVISEN (!!!!) der noen påsto at jeg hadde forsøplet når jeg rev ned sirkusplakater..? Det har jeg aldri gjort, jeg tok med meg søppelposer og kastet alt i søppelkasser. Ellers driver folk å skriver i statusen sin på facebook at "hunden til sophie springer på veiene på grunn av mangel på trim, litt av en dyrevenn ". Vel, hunden min får masse trim, og at hunden min stikker ut på veien hver gang døra åpnes er et stort problem ja, og noe jeg prøver å gjøre noe med. Foreslår at enkelte bare slenger på seg bikbokgenseren fra 2005 og skriver til meg personlig om de har et problem med meg. 

Nå skal jeg sove, jeg blir så sinnsykt sur, haha.

Slik ser jeg ut når jeg er lei, haha. Jumpsuit fra sheinside.com
 

svar på noen spørsmål

Kommenter her

Hvorfor lyver du om at du ikke trener?
HAHA!? Om jeg hadde trent og hatt en sunn livsstil hadde jeg sikkert skrevet mye om det, for det er jo bare en bra ting? Mens jeg klarer ikke, jeg vet at bikinisesongen er rett rundt hjørnet. . men narvesen er liksom enda nærmere, haha.
Tror du virkelig det hjelper at dere river ned sirkusplakater og styrer? 
Ja, jeg tror det! For jo mer negativ oppmerksomhet man gir sirkus med ville dyr, jo mer fokus blir det kanskje på hvorfor dette er galt.  Men jeg er glad, fordi det virker som om de fleste fra vår generasjon skjønner at dette ikke er rett, så om 20 år når vi har egne barn, kanskje det ikke blir så mye sirkus . .?

Hva er du mest fornøyd med på kroppen din?
Hmm, kanskje magen min. Den er flat uansett hvor mye jeg spiser, takk gud!:)
Hvor ofte er du sammen med kjæresten din? Og hvor ofte snakker dere? Er det "normalt" at kjærester skal snakke på melding hele tiden osv?
Jeg vet ikke om det er "normalt", i alle forhold tror jeg man må finne ut hva som passer best mellom dere! For oss funker det best å snakke litt hver dag, men ikke heeeele tiden. Blir vel et par meldinger om dagen, snakker noen ganger i telefonen (jeg har telefonskrekk så han får ringe meg såfall, haha) og en sjelden gang på facebook om begge er pålogget samtidig. Jeg synes det er godt å savne hverandre litt, lure på hva den andre gjør osv. . Da holder man jo på den spenningen mye lengre, vi har vært sammen i 7 måneder og samtidig som det føles veldig trygt føler jeg enda at vi "holder på", om dere skjønner. God følelse! :)
Jeg vet faktisk ikke hvor mye vi er sammen? Nå er det torsdag, og vi har vært sammen en dag, og sovet sammen tre ganger så langt denne uken. Så vi sover mye sammen, og finner på noe 2-4 ganger i uken hvor vi gjør andre ting. Synes det er nok faktisk, og jeg tenker som så at om vi skal være sammen lenge har vi jo gud vet hvor mange år på oss til å være sammen "hele tiden". Man må "nyte" denne tiden hvor ikke alt er så seriøst. Vi kjenner vel alle en jente som drar kjæresten med på jentekveld, og det er NO GOOD!! 

Er du nær venn med søsteren din?
Nær og nær. Vi krangler om alt og vi snakker om alt.

Hvordan kan du være så utrolig brun? Tar du mye sol?
Jeg soler meg nesten aldri, hverken ute eller i solarium. Har ikke tålmodighet til det, desverre! Men når jeg først soler meg bruker jeg div. solariumskremer fra  solariumskrem.no og synes det funker kjempebra, da blir man mye brunere enn man ville ha blitt uten. Man kan kjøpe slike i automater ved solariumenne også, men jeg synes det funker hundre ganger bedre å bestille på nett, det blir mye billigere da også :-)  

 

i ett rosa helikopter

Kommenter her

Idag har vi vært på stranden og badet - eller, badet og badet. . Jeg var den eneste som gikk litt ut i vannet og det er jo grenser på hvor lenge jeg klarte å holde meg i vannet, haha! Men det var koselig da, og nordnorge er virkelig det fineste på sommeren. Vi hørte på rosa helikopter hele bilturen hjem, og en venninne presterte å si at hun fikk FRYSNINGER av den sangen! Av rosa helikopter, liksom. Sykt! 

Tok masse bilder mens jeg var ute i vannet, men nesten ingen ble bra nok til å vise på bloggen! Jeg hadde jo det sjokka uttrykket i ansiktet også, hadde virkelig ikke forventet at vannet skulle være så kaldt. Men men! Har dere tatt årets første bad? 

Hadde på meg noe veldig enkelt idag ettersom jeg skulle på stranden! Shorts fra chiquelle og topp fra madladyfun in the sun

Kommenter her

Jeg har akkurat fikset meg, for nå skal jeg straks møte noen venninner å dra ut i sola! Det blir sikker veldig gøy, gleder meg ♥ Hadde foresten verdens fineste dag med kjæresten igår, derfor oppdaterte jeg ikke bloggen - den var rett og slett bare ikke i tankene mine! Kjærlighet er det beste.

 

Me and my tattooos

tynn = anoreksia?

Kommenter her

Idag fikk jeg en kommentar på instagram som fikk meg til å tenke. " Du oppfordrer til anoreksia ved å legge ut bilder av kroppen din". Er det virkelig slik? Bare fordi jeg er tynn oppfordrer jeg til sykdom? Er det slik verden har blitt nå? Det er såfall veldig, veldig trist. Jeg er jo ikke noe sunn og spiser helt "vanlig" om jeg kan si det sånn, bortsett fra at jeg er vegetarianer. Hvordan oppfordrer jeg til noe da?

Anyblog, hadde norskeksamen idag, etter det dro jeg hjem å lå i sola. Nå skal jeg snart grille med min boyfriend! DÅRLIG TID!! 

Shorts fra chiquelle Bikini HER 
new

Kommenter her

I morgen har vi eksamen igjen, i norsk denne gangen! Det tror jeg kommer til å gå helt fint så lenge vi ikke må tolke dikt, da klikker jeg. Det er det eneste jeg ikke klarer i norsk! Derfor har jeg bare slappet av idag, og det skal jeg gjøre resten av kvelden også. Jeg har endelig klart å sove ordentlig igjen, og det føles sååå herlig!

Snart kommer Mathias hit, håper vi skal se på frusterte fruer, er på sesong 2 nå, woho! Jeg har jo sett det tusen ganger før så vet alt som skjer, men det er gøy å se det sammen med noen som ikke har sett det før. I mellomtiden kan dere se noen av de nye tingene mine fra nelly! 

Skoene koster 293 kr og kan kjøpes HER - elsker fargen!

Sko fra tommy hilfiger, nye favoritter! Kan brukes til alt, og synes faktisk de er finere enn converse, og billigere. De koster 699 kr og kan kjøpes HER Bikini kan kjøpes HER - gleder meg til å bruke den i barcelona! Det koster 399 kr for overdel og underdel. 

Kjolen koster 249 kr og kan kjøpes HER 

En til kjole det var UMULIG å ta et bra bilde av med stativ og selvutløserkontroll, haha. Den er ialfall dødssøt, og dere kan se bedre bilde av den på nettsiden HER 
bh av

Kommenter her

Filmen vi så igår, the great gatsby, var helt okei! Jeg hadde kanskje forventet meg noe litt annerledes og ble derfor litt skuffet, men den var absolutt verdt et kinobesøk! Leonardo er jo ikke heeeelt feil å hvile øynene på heller, haha. 

I dag hadde jeg eksamen i markedsføring, og ja. . Hva skal man si, haha. Når jeg hadde en oppgave igjen begynte jeg å stresse og ville egentlig bare bli ferdig raskest mulig slik at jeg kunne dra hjem, så jeg kunne sikkert ha gjort det bedre om jeg ble litt lengre. Men, jeg kommer nok til å klare 4 eller 5 på denne, og da er jeg fornøyd!

Her kommer gårdagens antrekk ettersom jeg aldri rakk å legge det ut igår. Toppen er fra chiquelle, skjørtet er fra bikbok (over ett år siden), ringen er fra giselle, skoene husker jeg ikke hvor er fra. 

Haha før vi kunne ta bilder måtte jeg ta av meg bh'en, den var nemlig stygg på bildene. . Hva man ikke gjør for bloggen, dere!
dagens planer

Kommenter her

Hei! Jeg har dårlig tid, men skal dra på kino nå å se the great gatsby sammen med kjæresten. Har noen av dere sett den før, og er den bra? Jeg gleder meg så mye, dere som har lest bloggen min en stund vet vel hvor mye jeg elsker Leonardo DiCaprio, fantastisk mann!

Har vært ute og tatt bilder av outfit, det kommer senere! Dette har jeg shoppet på nettet idag foresten, gleder meg mye til jeg får kjole nummer 1!

 1. Kjole 499 kr HER // 2. Peplumtopp 179 kr HER 
3. Kjole 499 kr HER // 4. Shorts med seller 1395 kr HER 
5. Kjole 299 kr HER  

 protest

Kommenter her

Hei hei! I dag har jeg vært på demonstrasjon mot sirkus, og til dere som lurer på hvordan det fungerer så er det ikke slik at vi står og roper " sirkus dreper" mens vi har store skilt med oss, haha. Vi har bare et par flygeblader som vi deler ut til folk slik at de forhåpentligvis blir mer informert om hvordan situasjonen faktisk er. Må bare nevnes at han ene som jobbet på sirkuset viste fingeren til meg, morsom og ikke så veldig moden oppførsel, men jeg hadde ikke forventet så mye mer! Vi snek oss bak og fikk se elefanten, og den ble pisket men så kom det en dame som jobbet der og jaget oss bort. . Det var virkelig sykt å se det med egne øyne.

Om man drar på sirkus og likevel vet at dette er dyreplaging, så er faktum at man heller vil bli underholdt enn at dyr skal ha det bra. Det går det ikke å nekte på! Forresten, superbra av jentene som arrangerer protest på finnsnes! Prøv å snik dere bak scenen dere også!

Her er noen av oss som protesterte idag - og ja, jeg er virkelig MINI, haha. Litt cute da

Hadde på meg denne toppen idag fra chiquelle.com !
 

er det ikke typisk

Kommenter her

Jeg klarte faktisk ikke å vente, så nå har jeg kjøpt meg ny telefon! Det ble samsung s3 og synes det er veldig rart å ikke ha iphone, men det går fint og er glad jeg har en ny. Men NÅÅÅ har noen funnet min iphone HAHA er det jammen ikke typisk, fikk melding om det ett kvarter etter jeg hadde kjøpt ny telefon. Så tenker jeg enten skal selge iphonen eller den nye telefonen min, noen som er interessert? TYPISK MIN FLAKS!!! Er glad men samtidig ikke, haha. 

Vet ikke hva jeg skal finne på idag, skulle egentlig dra på kino men føler meg så rar i hodet ettersom jeg ikke har fått sove noe særlig. Vi skal iallfall snike oss inn bak sirkuset i natt og filme litt :-) Så om dere ikke hører noe ifra meg i hele morgen så har jeg nok blitt kidnappet av dem på sirkus merano eller noe, haha.

Slik så jeg ut igår, har på meg samme skjørt idag faktisk! Jakke fra lee, topp fra bikbok og skjørt fra sheinside 
hjelp.

Kommenter her

Det var vel egentlig kun en ting som manglet nå for at ting bare skulle bli ekstra kjipt, og det var såklart at jeg mistet mobilen min mens jeg var å rev ned sirkusplakater et eller annet sted - tror jeg, fordi jeg hadde den i bilen og tok den ikke med ut noen steder, men plutselig når jeg kom hjem var den ikke i bilen lengre. Mobilen min er sykt viktig fordi jeg trenger den av jobbmessige grunner, har mange kontakter på den jeg ikke vil miste som har tatt seg LANG tid å jobbe opp og som jeg ikke bare kan få igjen ved å knipse. Sikkert 50% av all jobben min skjer der. 

Så om noen i harstad har funnet en ganske ny svart iphone 4s som er tom for batteri et eller annet sted, så kan dere gjerne kontakte meg på facebook eller mail. Jeg kan sikkert fikse noe vinnerlønn eller vinnerpremie etter hva man vil ha:-)

Goodnight. 

SMIL

Kommenter her

Først må jeg bare si WOW! For en fantastisk gjeng mennesker dere er, det har jeg virkelig skjønt de siste dagene. Dagens ungdom er flott synes jeg, her bryr man seg om samfunnet, dyr og rettigheter. Jeg er så glad. Jeg begynte å gråte i sta, fordi ofte føler jeg at jeg ikke klarer å gjøre nok selv om jeg prøver. Men nå ser jeg at det virkelig hjelper og påvirker! Jeg gleder meg til jeg er ferdig på skolen, da skal jeg ha friår og jobbe masse med dyrebeskyttelsen og NOAH. 

Bilde fra instagram, følg meg gjerne der - therealsophieelise heter jeg!

Ellers noe annet: den siste måneden har jeg fått sykt mye kviser uten at jeg helt kunne skjønne hvorfor, jeg har aldri vært plaget med uren hud og kan sikkert telle kvisene jeg har hatt i løpet av livet på en hånd. Nå har jeg. . wait for it . . 12 kviser, haha! Litt morsomt egentlig, det kom seriøst så mange over natten. Jeg tror det er fordi jeg sluttet på p-piller for en måned siden, og så startet jeg igjen, og så av igjen, så på igjen. . Dere skjønner tegninga. Men jeg fikk anbefalt en hudpleieserie som heter "emergin c" som skal være veldig bra og sterk, og etter bare tre dager på den serien merker jeg STOR forskjell! Anbefales for dere som er plaget og ikke føler andre produkter hjelper så bra som de bør gjøre. Jeg fikk min fra vakkerhud.no - bare et tips! :-)

Når jeg har protestert på sirkuset, er ferdig med eksamen, er fri for kviser og drar til Barcelona skal jeg smile så her bredt!

 

 

 

 

hvorfor si nei

Kommenter her

Igår var jeg og stine på oppdrag " rive-ned-sirkusplakater". Stine skrev et veldig bra innlegg om dette HER, men jeg tenkte jeg selv skulle skrive noen ord ettersom jeg fikk en mail fra en leser som satt en sterk trykk i meg.

Elefanten på sirkus merano heter Baba, og hun har en utrolig trist historie. Det var en gang de måtte avlyse et show fordi hun nektet å opptre, hun har blitt veldig sint og slår ofte rundt seg med snabelen sin - den skjønner vel at ting ikke er helt slik de bør være, regner jeg med. Elefanter er VELDIG smarte. Elefanten får ekstremt lite vann ettersom de ikke skal tisse på uteområdet, i vognen eller på scenen. Helt, helt sinnsykt. Baba har vært i sirkus siden hun var liten, merano hadde to elefanter før men den ene døde i sirkuset, noe Baba må ha tatt veldig tungt. Elefanter husker mye, og knytter seg ekstremt. Om dere søker baba på youtube kan dere se hvordan frustrasjonen hennes har utviklet seg over tid, og HER kan dere lese en veldig bra blogg om livet til baba.

Jeg er så lei meg. Dyrene får nesten aldri gå ut av vognene, de har ikke plass til å snu seg i vognene og står bare og vugger fram og tilbake. Jeg SKAL gjøre noe md det her. Jeg driter i om de som jobber på sirkuset blir sure, jeg håper nesten de slår meg fordi da kan jeg anmelde så kommer kanskje de latterlige menneskene i fengsel. Om jeg kunne så ville jeg hatt alle de dyrene i bakhagen min omså, bedre det. HVORFOR SKRIVER IKKE MEDIA OM DETTE? HVORFOR ER DET IKKE OM DETTE PÅ NYHETENE? HVORFOR SA LANDBRUKSMINISTEREN NEI TIL SIRKUS UTEN DYR I 2012? Media ringer meg opp hver dag om silikon, restylane,  melanotan og ting som generelt ikke betyr en dritt, men ingen gidder å notere noe engang når jeg begynner å ta opp dyrevern - for det prøver jeg å få inn i hvert eneste intervju. Mennesker er faen meg stygge.

To fulle poser med alt vi rev ned! 

Sliiiten

GOOD GIRL! 

avslapping i parken

Kommenter her

Jeg har fått tilbake søvnproblemene mine. . Jepp, jeg har sovet 2 timer på TO DØGN!! Hvor sykt er ikke det, haha. Jeg fungerer ikke helt normalt akkurat nå, føler meg faktisk litt småbrisen, og det var derfor jeg ikke blogget mer igår kveld. Jeg var helt utslitt!

Igår ettermiddag dro jeg og Amanda til en park, vi kjøpte med oss litt jordbær, kjeks og iste og lå på et teppe i et par timer og bare snakket. Veldig koselig, og krysser fingerene for at jeg kanskje fikk litt farge. . Selv om det føles som om brunfargen ikke blir helt optimal av nordnorsk sol, haha.

Skjorte fra sheinside.com , bikini fra nelly og shorts fra chiquelle Og nei, det er ikke et arr jeg har på magen, det er et strekkermerke - i know, lite sjarmerende! Men slik er det, og ikke noe farlig med det.

 

wake up call

Kommenter her

Nå har jeg bestemt meg for å delta i demonstrasjon mot sirkus i Harstad på søndag, det er altså sirkus merano jeg skal demonstrere mot sammen med noen andre jenter fra NOAH. Skal prøve å få med meg et par venninner også! Om dere bor i Harstad eller nærområde blir jeg kjempeglad om noen møter opp, jo flere jo bedre. Regner med det blir mellom klokken 15-16, ettersom sirkuset starer 16:00.

Hadde en litt dårlig dag idag (rart at det er mulig med det fine været), men når jeg så denne videoen ble humøret straks litt bedre. Den fikk meg til å sette pris på alt jeg har! Filmen handler om Zack på 17 år som fikk beskjeden om at han snart skal dø, og her får man følge han den siste tiden i hans liv sammen med familie, kjæreste og venner. Dette var virkelig en "wake up call". Han døde for tre dager siden, så hvil i fred! Dere kan gjerne bruke dette innlegget til å skrive noe fint om noen dere er glad i, tro meg det er godt å få det ut etter å ha sett noe slik. 

sirkus

Kommenter her

Har mange av leserne mine revet ned sirkusplakater i år? Jeg har revet ned et par, men mange fler skal det bli. Nå er det snart sirkus her jeg bor, og jeg hørte rykter om at det skal være demonstrasjon på søndag - så om noen vet mer om det, send meg gjerne mail for jeg vil være med! Om det er sirkus der du bor og du er imot det, så kan dere kontakte NOAH å få litt hjelp til hvordan dere kan arrangere en demonstrasjon. Jeg har vært med på det før, og det er faktisk kjempespennende! Man får sykt adrenalin! 

Jeg synes ikke det er noe galt i at jeg oppfordrer til slike ting, dere kan gjerne snike dere inn bak teltet ( har gjort det også, det er ikke vanskelig) å filme/ ta bilder av hva de ansatte gjør mot dyrene. Det jeg så var blandt annet pisking og slåing med en stokk på elefanten. Om dere gjør det så send meg bildene så legger jeg ut! Sitter nå å tenker ut et par ting jeg kan finne på som vil få masse medieoppmerksomhet i sammenheng med dette, fordi sirkus med dyr skal BORT før jeg dør! Om folk bare hadde brukt like mye energi på dette som de bruker på f.eks Justin Bieber og One Direction så hadde det vært borte for lenge siden. Sykt å tenke på. 

Det jeg har på meg idag er egentlig en kjole fra sheinside.com, men ettersom jeg syntes den var litt kort tok jeg et skjørt fra bikbok over - det ble veldig sommerlig og fint sammen! 


not my day

Kommenter her

Bildeopplasteren på blogg.no bruker enda hundre år per bilde, jeg vet ikke om det er nettet her hjemme som er tregt eller om det er noe feil. . Sykt irriterende iallfall, bruker jo nesten to timer per innlegg med få bilder! 

Har prøvd i minst en time å ta et bra bilde av meg selv, men jeg vil liksom ikke se bra ut idag! Haha, men sånn kan det jo være noen ganger. . Visse dager blir man sykt fin på bilder, andre dager ser man helt forjævlig ut! :) Men jeg skal gi det et til forsøk senere idag, jeg skal farge etterveksten etterpå så kanskje jeg føler meg litt bedre da - slike småting kan faktisk gjøre en stor forskjell på hvordan man føler seg.

Vet ikke hva jeg skal finne på idag, det er sykt herlig sommervær ute så kanskje jeg legger meg ute en stund til senere, og så kommer Marte hit en tur ikveld. Blogges! 

Her kommer et par bilder fra igår og idag! 
 

konkurranse - vinn rosa krølltang fra makestyle!

Kommenter her

Hei dere! 

Er det noe jeg ofte får spørsmål om, så er det hvordan jeg lager krøllene i håret mitt. Jeg er elendig på å forklare, men jeg bruker iallfall en krølltang fra gorgeous som fåes kjøpt på makestyle.no - min er i svart med små diamanter på, men NÅ har jeg fått sjangsen til å gi dere en lik krølltang som den jeg har bare i ROSA! Hvor perfekt er ikke det? Ah, jeg er så sjalu på den som vinner dette. .

Det jeg liker så godt med denne er at håret ser naturlig krøllet ut, det blir ikke slike "skarpe" krøller om dere skjønner hva jeg mener? Den gjør også slik at håret blir mindre elektrisk og ser mer glansfullt ut, dere kan lese alt om det HER.

Alt du må gjøre for å vinne er å like facebooksiden til makestyle HER, og så legge igjen en kommentar i dette innlegget når det er gjort. Lykke til jenter ♥

Premien i konkurransen er sponset av makestyle :-) 

min dag

Kommenter her

Jeg har hatt en topp dag ute i solen sammen med Anne-Sofie, Charlotte, Lotte, Henrik og Øyvind (som er broren til Mathias faktisk). Først var guttene å spilte basket mens vi jentene så på, og etter det dro vi for å kjøpe mat ettersom vi skulle til en strand å grille. Der var i i et par timer, jeg turte faktisk å gå litt ut i vannet mens guttene var nok hakket tøffere enn meg - de badet nemlig! Tror kanskje det var 2 grader i vannet, så det var sporty gjort!

Vet ikke hva som skjer med bloggen, det tar såå lang tid å laste opp bilder. . Brukte 15 minutter på hvert av bildene, så da orket jeg ikke laste opp så masse. Jeg skal laste opp mer imorgen tidlig!

'

Skjorte fra sheinside, skjørt fra bikbok 

 

sommer

Kommenter her

Det første jeg tenkte når jeg våknet idag var " faen. . må øve til teorien idag". Men SÅ kom jeg på at været er nydelig, og jeg kan heller øve til teorien midt på natten fordi idag vil jeg prioritere å være på stranden med jentene! Det ser jeg fram til, det er faktisk 21 grader ute idag! 

Så langt har jeg vært ute i solen og. . spilt gameboy, haha! Thats right, jeg fant en gameboy her hjemme med gamle pokemonspill, så nå har jeg spilt som en GAL! ♥ POKEMON ♥

Fikk denne piercingen hos Lotte igår ettersom jeg klarte å miste min for sikkert 10000ende gang. . Men tusen takk Lotte, den er såå fin!
 

 

nerdesophie

Kommenter her

I dag har jeg vært sammen med noen av jentene! Vi satt ute i solen og kjøpte softis og slush, en fin dag! Har sommeren kommet på ordentlig nå? Det tror jeg! Før idag gikk jeg tur med lille Rigmor (som vi for det meste kaller schmigen, så får vel kalle henne det fra nå av) og da føltes det virkelig som en dag i juli! 
Foresten så snakket jeg og jentene litt kort om det der med forskjellen på bh og bikini?  Om man viser litt bh når man skal ut så tenker vel alle "å herreguud se på hun der" men om det er bikini blir det plutselig en helt annen sak. .

Fine Lotte og meg! 

Skjorte med Bart Simpson fra sheinside.com Og på snakk om noe helt annet! Har vært på finn.no og ebay for å se om jeg finner noe spill slik at den lille nerden i meg får tilfredstilt sin daglige dose, haha. Nintendo 64 og playstation 2 var det beste, det som blir laget nå kan ikke måle seg i følge meg! Elsket Tekken 5 når jeg var mindre og pokemon, zelda og donkey kong er vel selvklare favoritter? Husker jeg brukte å spille noe på gameboy som heter ninja gaiden også HERREGUUD det må jeg få tak i!! Husker om jeg ble tvunget til å gå ut for å "leke" når jeg var 5-6 år så satt jeg meg bare ned i hagen og spilte gameboy, haha. 

Gleder meg til det kommer i posten!! 

VINN EXTENSIONS!

Kommenter her

Nå kan dere vinne et valgfritt sett extensions på luxushair.com via bloggen min! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar her hvor du svarer på følgende spørsmål : hvilken farge extensions bruker JEG? Om du har rett kan du vinne! Dere kan se hele fargekartet til luxushair HER. Du må også skrive mailen din, fordi vinneren blir kontaktet der. Jeg trekker vinner i morgen som får velge noe valgfritt hun vil ha fra luxushair. 

 Eksempel : om du tror jeg bruker farge #5 så skriver du kommentar med det nummeret.
 

Luxushair har verdens beste år, så det anbefales virkelig å kjøpe om dere trenger litt nytt til sommeren. Jeg anbefaler dere å kjøpe tapehair eller keratin ( kan kjøpes HER) om dere vil ha nytt hår når dere skal til syden - jeg festet på keratinfester rett før jeg dro til Gran Canaria, og før jeg drar til Barcelona blir det tapehår! 

barcelona

Kommenter her

Om en måned, den 19 juni drar jeg og kjæresten min til Barcelona! Jeg gleder meg sykt mye og har hørt så mye bra om byen fra de som har vært der. Vi har jo allerede vært på en avslappningsferie sammen, så denne er vel mer for å oppleve å se ting! Det kommer til å bli så sykt herlig, og jeg vil bare begynne å pakke med en gang! :) Har jeg mange lesere som har vært i Barcelona? Jeg vil ha masse masse tips til ting vi kan gjøre! 

Nå skal jeg dra til solariumet, må begynne å bygge opp fargen før vi drar ettersom Mathias blir brun bare vi snakker om sola ;)
BOY

Kommenter her

Har vært ute og grillet med jentene. Har en veldig rar følelse i kroppen, tror det kalles stress. Men hvorfor stresser jeg? ANER IKKE! Har høy puls hele tiden, faen så irriterende det er. Trenger tips for å roe ned, jeg er sikker på at jeg kunne vært på bali eller bora bora nå og uansett strsset, haha. 

Slik så jeg ut, hadde ikke fikset meg noe så jeg droppet å vise ansiktet. Caps fra madlady, genser fra veromoda (lillesøster sin) shorts og sko fra chiquelle.com 

Her sitter jeg med de stygge andeleppene mine :-) Neida, jeg synes de er dritfine! Jakke er også fra chiquelle.com 
helt svart

Kommenter her

Det hadde vært greit å ta seg en fest idag, jeg savner utekvelder med jentene mine hvor det ikke er mye drama og stress. HVER gang jeg er ute kommer jeg opp i noe drama, haha. Jeg lurer på hvorfor egentlig. Jeg tror det er fordi jeg virker litt overlegen. Jeg ser igjennom alt det overfladiske snakket når folk kommer bort til meg, later som om de ikke kjenner meg, men spørr om alt mulig i livet mitt. Når folk kommer bort og gir komplimenter blir jeg superglad, men hvem faen kommer bort til en fremmed person å spørr om private ting? Så når jeg da ikke svarer, eller sier "det har ikke du noe med" så blir det fort litt lugging, haha. 

Men, fest blir det ikke - jeg skal være sammen med Marte! Tror det blir veldig gøy! Jeg har endelig fått bestilt flybiletter til Hove og føler meg 1000 kg lettere! Hater å ha ting hengende over meg som jeg må gjøre. Foresten så har jeg fått et par nye ting jeg må vise dere, bilder under:

Sykt fin kjole fra chiquelle.com - litt for liten rundt puppene men det er jo 90% av klessplaggene mine uansett, haha. 

Som dere kanskje ser har jeg et piecemerke på puppen, det er IKKE tatovering men et resultat av russetiden sine påfunn, rett og slett! Får det ikke bort, haha.

Veske som jeg bestilte for et par uker siden fra briella.no - jeg synes det er såå vanskelig å finne fine vesker i butikkene, og jeg vil ikke bruke flere tusen kroner på en veske. . Men denne falt jeg virkelig for ettersom den ser dyr ut og har stooor plass inni seg! Mener å huske den kostet rundt 700 kr.

 

i dagbladet!

Kommenter her

Jeg var nettopp på butikken med mamma for å kjøpe den siste utgaven av dagbladet, jeg ble nemlig intervjuet for deres helgeutgave i magasinet! Det er et intervju på fire sider, så om dere har muligheten kan dere kjøpe det i dag. Synes resultatet ble veldig bra med bilder som viser hvem jeg er på en fin måte - ikke noe retusjering eller fiksing på her, nei!

Takk til dere som legger igjen søte kommentarer, foresten! Det betyr så mye for meg. 
min 17. mai

Kommenter her

Gratulerer med dagen alle sammen ♥ Vi ble kåret til årets russ! Halleluja! Fine skolen min! 

Der var russetiden over, og det er en rar tanke at jeg aldri skal ha dette å se fram til igjen - hele livet ser man jo fram til russetiden, til russetoget, å dele ut russekort (som jeg sikkert har 500 igjen av, foresten..) og å ha den beste tiden i livet med vennene sine. Nå er det over, og hvilke andre store begivenheter har jeg å se fram til som man ligne på denne? Neste år kommer jeg til å være grønn av missunnelse når jeg ser russetoget!

Klarer dere å se temaet vårt, om dere ser på plakatene? Vel, jeg var "bloggdronning" og ble bært av noen gutter i klassen på en slags "trone", mens jeg hadde høytalere forann meg som spilte "barbie girl" på fullt volum. Rektoren på skolen har nettopp fått blogg, så temaet i klassen var min blogg vs rektoren sin blogg. Som dere kanskje skjønner så er selvironien min på topp og at dere enda tror jeg tar meg nært av kommentarer som "dårlig forbilde, duckface, restylane" osv er litt merkelig. Jeg synes det er dødsgøy!

Det har vært en veldig fin dag om jeg skal oppsummere , bortsett fra noen DRITTUNGER som kastet vannballonger og skøyt med vannpistoler på oss som gikk i toget. Hva i all verden? Det hadde ALDRI jeg turt når jeg sto å så på russetoget mens jeg var 10-15 år gammel, jeg hadde noe som heter respekt for de som er litt eldre enn meg selv. Jeg viste fingeren tilbake, og foreldrene ga meg ett surt blikk. Vel, når dere oppdrar barna dere rett. . . Da kan vi snakke. 

Ble tilsendt en kjempekort liten video, haha! Morsomt :-) 


De her ungene "plaget " meg hele dagen, og Mathias som den gentlemannen han er ble like gjerne med på å plage meg og kaste vann på meg. Thank you dear. Neida, det var morsomt det! 

Husk å kjøp dagbladet i morgen, jeg er intervjuet i magasinet! 

party up liksom

Kommenter her

I morgen er siste dagen av russetid. Nå som vi faktisk begynner å nærme oss slutten, begynner jeg å grue meg. Er det nå livet starter? Er jeg klar? Kanskje jeg skal ta typen under arma (eller, han kan ta meg på ryggen) så drar vi til et varmt land - med ingen retur. 

Men, jeg gleder meg til russetoget. Veldig morsomt tema, dere får se imorgen! 

Genser fra chiquelle.com - sko fra nelly.com - mobilveske fra mobilfashion -klokke fra pulsar en slik type

Kommenter her

Det her er et slikt type blogginnlegg man begynner på og avslutter sikkert 40 ganger, fordi man ikke vet helt hva man skal skrive..

Jeg fikk vite hva jeg kommer opp i til skriftlig eksamen idag, og det ble norsk, nynorsk og markedsføring. Det var egentlig samme for meg hva jeg kom opp i, så lenge det ikke ble tysk! Noe må jeg ha gjort rett for å ha karmaen på min side, for tysk fikk jeg altså ikke. Det skal jeg feire med å ta en halspastill og litt nesespray, for å så be til gud om at jeg er frisk til i morgen. Da er det siste dag med russetid - skal jeg være glad eller ikke? Nå kom foresten Mathias hit, tenkte vi skulle gå tur med Rigmor og Nicci, altså hundene! 

Gjorde et desperat forsøk på å pynte meg i sta til tross for den kraftige forkjølelsen. Når jeg blir syk får jeg veldig uren hud + hele ansiktet hovner litt opp, LEKKERT! Jumpsuiten er fra chiquelle.com 
this is my life

Kommenter her

Jeg får flere ganger daglig mailer og kommentarer fra lesere som spør om jeg kan gi tips til diverse ting: hvordan vite hva man skal gjøre videre i livet, hvordan klare å komme overens med familien, hvordan løse opp en krangel med venninna eller hvordan få et forhold til å fungere. Tro meg når jeg sier dette : jeg har like lite peiling som dere alle. 

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg er så utrolig lei av skolen, det finnes ikke ord. Jeg har alltid tenkt at jeg har litt lite respekt for folk som dropper ut i siste halvdel av tredje klasse på videregående "uten grunn", men nå forstår jeg det veldig, veldig godt. Hver gang jeg er på skolen er hodet mitt et helt annet sted enn hvor det bør være. Jeg fordyper meg ikke i stoffet vi bør lære der og da, og jeg prioriterer ikke lekser og skolearbeid inn i hverdagen. Jeg tenker på andre ting. På andre ting jeg heller bør gjøre, for eksempel svare på mail eller blogge. Lærerne forteller meg at blogg bare er tull og at det ikke kommer til å få meg noen steder. Hvem vet? Har de rett, har de feil? Jeg tenker. . Om ting går til helvette med skolen nå, så kan jeg alltids ta opp fag, fordi jeg er smart. Jeg har ikke noe problemer med å lære. Men jeg trives ikke med å gå på skole, og det må nesten være greit, må det ikke? Ikke alt passer for alle.

Når det kommer til familien min så er jeg utrolig glad jeg har mamma, pappa og lillesøster. Jeg har også besteforeldre som passer godt på meg, og jeg har tanter og onkler som gir meg ros og støtte så godt som de kan. Jeg forstår at for andre i familien som ikke kjenner meg annet enn fra jeg var liten, så må det være rart å se meg i FHM eller på nyhetene, eller generelt i media. For det er det bildet de får av meg etterhvert, det bildet media har skapt. Fordi enkelte i familien har ikke brydd seg om den virkelige meg etter at det ble så mye oppstyr. De vil heller sitte å baksnakke meg til resten av familien, istedenfor å faktisk snakke til meg om hva de mener om meg, om det jeg gjør faktisk er så sinnsykt flaut at de føler for å kutte meg ut. Det har jeg opplevd - hvordan fikser man noe slikt? Det aner ikke jeg. Jeg elsker familien min, men familie betyr ikke at man holder sammen. Det har jeg lært.

Jeg har også et par nære venninner som jeg forteller det aller meste til. Såklart har vi uenigheter og det er ikke alt vi er så veldig like på. For eksempel så føler jeg at man må være spontan, ikke så selvhøytidelig og sette venninner over det meste - noen av venninne mine er ikke slik, og såklart kan det irritere meg litt smått til tider, men jeg har lært at vi er alle forskjellige og det er nettopp det som gjør at vi har det så morsomt sammen. Jeg vet at jeg har mine venninner jeg kan ringe til når noe er galt, og som faktisk forteller meg hva greia er istedenfor å gå rundt grøten. De har ikke endret seg noen ting etter at ting ble som det ble med bloggen og livet mitt. De henger på, blir med meg på intervjuer, photoshooter og til oslo når jeg må jobbe. De går ved siden av meg og snakker om andre ting, det hjelper når jeg føler alt er et stress. De holder på hemmeligheter, og backer meg opp når det stormer som mest rundt meg. Det er jeg glad for. 

Så kjæresten min, som jeg nevner ofte på bloggen men sjeldent skriver noe "dypere" om. Vi krangler sjeldent, men når vi krangler så er det krangling med stor K fordi vi begge er nok litt sta og flink til å se ting kun fra eget perspektiv - det gjelder iallfall meg. Men, han forstår meg veldig godt og med han så har jeg pusterom. Jeg får slappet av, og jeg forteller ting til han jeg ikke forteller til noen andre. Det betyr virkelig mye for meg, og jeg merker godt at han setter meg høyt fordi han ofrer ting for meg og gjør ting for meg som man ikke gjør for hvem som helst. Så når det kommer til å få forhold til å fungere så har jeg et veldig godt tips. Om en uke, kommer dette problemet til å bety noe da? Var det virkelig så ille? I det store bildet, når man tenker på hva man kan tape - er det virkelig verdt å være sur over? Jeg er ofte alt for flink til å tenke nåtid og ikke framtid, så når jeg tenker framtid og på hva vi faktisk kan få sammen, så er det jo ikke så nøye om han var litt småfrekk, for eksempel. Og husk: kjærlighet er ikke bare sommerfugler, glede og latter - man må offre litt for den andre personen. Og så kan man tenke : hvordan ville jeg følt det om det var omvendt? Det fineste øyeblikket jeg har hatt i mitt liv, det var med han. Det kommer jeg aldri til å glemme. 

Der fikk dere litt tanker fra meg! 

 

syke look alikes

Kommenter her

LYKKELIG OG GLAD! Jeg har bestilt tur til Barcelona for meg og kjæresten min 19-26 juni ♥ ♥
Mer om det senere fordi nå må jeg snakke om noen andre gutter (hehe). Siden jeg er syk for øyeblikket har jeg mye (nesten litt for mye) tid til å se på serier og filmer, så nå har jeg begynt på vampire diares etter tips fra en leser. Paul Wesley som spiller Stefan i serien er sykt lik Justin Bieber enkelte ganger! Bare at Paul er en mye mannligere versjon av Justin da, haha. Men noen ganger tror jeg faen meg det er selveste Justin som har hoppet inn i serien! Og Ian Somerhalder som spiller Damon er sykt lik Chace Crawford fra gossip girl! De kunne ha vært tvillinger!

Takk til alle dere lesere som har tipset meg om serien tidligere, foresten! Det er sant som dere sa, guttene er sykt kjekke!

Justin Bieber - Paul Wesley

Ian Somerhalder - Chace Crawford

Beklager dårlige bilder, men - hvem synes dere er kjekkest? Jeg synes Ian Somerhalder!!! 

all around the world - IGJEN!

Kommenter her

Skjønte det slik at dere digger når jeg poster innlegg med forskjellige bilder fra verden, fine steder, kule bygg, søte dyr osv. Så her kommer det igjen! Alt dette fant jeg fram inatt når jeg ikke fikk sove.

Aw, verdens søteste vennskap? 

Permalenke til innebygd bilde

Søt massør 

Permalenke til innebygd bilde

Haha, nå ble det mye dyr her, men AW!
Permalenke til innebygd bilde 

Sykt sandslott

Permalenke til innebygd bilde 

En løvemamma som lærer ungen sin å gå 

Permalenke til innebygd bilde 

Sykt fint trehus!

Permalenke til innebygd bilde 

Dubai fra himmelen

Permalenke til innebygd bilde

En øy formet som et hjerte i Australia

Permalenke til innebygd bilde

Musha Kay, Bahamas

Permalenke til innebygd bilde

 En visning av filmen " Life of Pi" i Paris, hvor man satt i båt og så på

Permalenke til innebygd bilde 

Trenger jeg si noe. . 

Permalenke til innebygd bilde 


Permalenke til innebygd bilde

Base Jumping

Permalenke til innebygd bilde

Neuschwanstein Castle, Germany

Permalenke til innebygd bilde

Et nærbilde av ansiktet til en edderkopp

Permalenke til innebygd bilde

AAAW de ungene der!!
Permalenke til innebygd bilde

Ungen til denne mannen døde, så han fikk laget en tatovering av den siste tegningen sønnen laget. . Veldig rørende og fint.

Permalenke til innebygd bilde

Altså, det er blandt annet bilder som dette som får meg til å stille store spørsmålstegn ved dere som bruker pels - SE på dette!

Permalenke til innebygd bilde

Delfiner i Australia - slik de skal være, fri:-)

Permalenke til innebygd bilde 

En babyelefant på stranda - også slik som den skal være.

Permalenke til innebygd bilde

Hahah den i bakgrunnen!

Permalenke til innebygd bilde

Et lite babyekkorn måtte få en liten bandasje på armen etter å ha falt ut av redet

Permalenke til innebygd bilde

 

 

sjarm

Kommenter her

Idag har jeg spist: kake. Masse kake. Og smash. Og drukket brus. Og så har jeg studert kvisene mine i speilet, haha. Med andre ord, nok en innholdsrik dag i det fabelaktige livet til Sophie Elise Isachsen! 

Jeg skulle egentlig sove i telt i en rundkjøring idag sammen med noen venninner, ettersom det er et russekrav. Men nå har "endelig" min gode venninne Marte klart å smitte meg med en kraftig forkjølelse, jeg trodde virkelig jeg skulle slippe unna denne. . Men nei, derfor må jeg heller ligge inne å se på sex and the city mens jeg gråter en liten skvett, buhu. Og øve til teorien. Jeg tok teorien for to uker siden, men jeg hadde en feil for mye og strøyk. Da gikk motivasjonen helt ned og jeg har ikke hatt lyst til å ta den overhode, ahh. Jo mer jeg utsetter det, jo kjipere blir det. 

Sitter foresten å synger på Lana del Rey sin sang "cola", hvor hun så fint sier " my pussy tastes like pepsi cola". Vel, kvinnelig sjarm. 

Dagens sykeoutfit blir en topp fra chiquelle.com og .. truse. Haha. 

Som dere ser er toppen VELDIG kort, men jeg elsker den - bare sliter litt med hvordan jeg skal kombinere. Og ja, de små "kjærlighetshåndtakene" jeg har synes jeg faktisk er fint! 

Og til dere som spurte igår hvordan jeg sminker meg for tiden, så legger jeg en øyenskygge under våtlinjen på øyet, og litt i kanten av øyelokket. Jeg bruker kost fra nilens jord, og skygge fra glo minerals. Den fargen under (som egentlig er mer rosa-beige enn det ser ut som her) framhever blå øyne veldig bra, og det har jo jeg. Jeg bestilte begge deler på makestyle.no :-) Mitt neste innkjøp derfra MÅ være en rosa hårføner! 

hvordan klarer jeg

Kommenter her

Nå er jeg h-a-p-p-y. Snakket nettopp med reisebyrået apollo og det ser ut til at jeg drar bort om en måned igjen, nå står det for min del mellom Rhodos eller Barcelona (vil kanskje helst til sistenevnte) Er sikker på at det kommer til å bli en super tur, men jeg forteller dere mer imorgen. Det er da jeg må bestemme meg og faktisk bestille turen. . Har noen av dere vært der før? Trenger tips! Jeg skal med kjæresten min foresten, vi hadde det så fint på vår forige tur til Gran Canaria i mars at jeg bare ikke kunne vente med å dra til et nytt sted! 

Men til noe helt annet ikke så veldig hyggelig. Hvordan klarer jeg alltid å gjøre noe galt med telefonen min!!? Jeg skulle oppdatere telefonjævelen i itunes og da ble forsvant ALLE telefonnummerne mine! Jævla dritt. . . Har holdt på i flere timer med å lese igjennom meldinger for å prøve å komme på hvem sitt nummer det kan være osv, men ikke noe sjokk her - jeg har såklart slettet masse meldinger uten grunn. Jeg hater itunes, det gjør pcen min treg og tuller med telefonen min gang på gang. Nå ble det mange spørsmål her, men er det en telefon jeg kan bytte ut iphone med som faktisk er like lett å lære seg? Har vært iphonebruker i fire år så jeg føler meg litt stuck der, haha.

good day

Kommenter her

I dag er en god dag! Jeg er den type person som bare utsetter alt til siste sekund, så ender det med at jeg må stresse som en gal for å få ting gjort. I dag satt jeg meg endelig ned og tok tak i et par ting jeg bare måtte gjøre + jeg fikk gjort litt ekstra så nå ligger jeg faktisk i forkant av skjemaet, og det skjer ALDRI! Snart kommer Mathias til meg, skal bli godt å få sove i armene til verdens beste gutt. Dere som har kjæreste vet vel hvordan det er, når man sover alene føles alt litt. . tomt. Men det er jo bare et tegn på at man er veldig forelsket, da! Alle fortjener å føle det slik. Eller, ikke dere som plager dyr, da. Hehe dere fortjener kjærlighetssorg! 

Foresten, om dere vil ha et lite tips, så koster clip on maxi på luxushair 1199 kr nå, og er på tilbud. Kanskje noen av dere som skal kjøpe litt extensions nå som dere har blitt konfirmert? Tilbudet gjelder til 17.mai!

Fine toppen er fra chiquelle.com - og til dere som spør, ja jeg handler alt av klær på nettet. Jeg elsker klærne på f.eks BIKBOK, men jeg tar meg aldri tiden til å gå i byen å se på klær. . Og så er det jo så godt utvalgt på nettet av klær ikke alle andre har! 


 

konfirmasjonen

Kommenter her

På lørdag ble min kjære lillesøster konfirmert, gratulerer så masse fine Frida! Det var en veldig fin dag og fikk jeg til å tenke tilbake på når jeg ble konfimert - nå er det fire år siden, og det er sinnsykt hvor fort tiden har gått. Min egen konfirmasjonsdag var ikke så veldig fin: jeg hadde tatt feil av klokkeslettet til sermonien vi skulle ha, og måtte nærmest løpe til kulturhuset med hele familien kjeftende på slep! Rart å tenke tilbake på selve middagen min også, at Mathias var der som nå, fire år etter, er med meg i lillesøsteren min sin konfirmasjon. Man vet aldri hvordan ting kommer til å bli, men jeg er veldig glad livet mitt er slik det er nå ♥

Haha vakkert. . 

Verdens beste pappa og lillesøster!  Bildet er tatt fra lillesøsteren min sin blogg som dere finner HER 

" dumpingsesong"

Kommenter her

. . Og nei, nå snakker jeg ikke om dumping i form av kjærestepar, men at folk forlater dyrene sine om sommeren for å dra på ferie. Noen kjører de ut i skogen, noen kaster dyrene sine i elva, andre bare slipper de løs, noen legger dem i søppelkasser slik at de skal bli tatt av søppelbilen, og jeg har til og med hørt om tilfeller hvor folk kjører over dyrene sine med vilje - alt for å bli kvitt dem fortest mulig. Lista er lang, og mennesker er uten tvil de mest egoistiske skapningene som finnes. For hvem bryr seg om dyr må lide masse, så lenge man får seg en ferie? Det er jo alt for mye styr å finne noen som kan passe på dyrene, tydeligvis. . 

Når man får seg husdyr så får man også et STORT ansvar, klarer man ikke det ansvaret bør man heller ikke ha dyr. Det er jo tross alt levende skapninger med følelser. .Alle som har katter bør steralisere dem, f.eks. Det er et ansvar man har der! Har man dyr og skal bort i en ferie, må man finne noen som kan passe på dyrene. Slike ting er utrolig viktig å tenke på før man får seg husdyr!

Hørte nylig om noen kattunger som ble funnet i en søppelpresse i bodø, og nå jobber dyrebeskyttelsen der med å ta vare på dem (gå inn på hjemmesiden deres HER om dere vil jobbe frivillig med noe!). Utrolig fint - alle kan gjøre noe, så da spør jeg dere. . hva gjør DU? 

Kattungene som ble funnet i en søppelpresse i Bodø. SYKT at noen kan gjøre slikt! 

endelig hjemme

Kommenter her

Pjuh, nå kan jeg endelig puste ut - hjemme i min egen seng, halleluja! Jeg gleder meg alltid til å reise steder, men å komme hjem. . Ingenting slår følelsen av å komme hjem, rett og slett. Jeg tror faktisk jeg skal sove nå, og sove helt rundt slik at jeg er uthvilt i morgen tidlig! Det høres utrolig herlig ut akkurat nå, iallfall. Jeg tror jeg skal sovne til "dumbo"; dere vet den søte disneyfilmen? Vi snakket om den på vei hjem, så nå må jeg nesten bare se den!

Ellers har jeg nettshoppet litt idag, det får jeg alltids tid til, haha! Dere kan se hva under. Jeg lover bedre blogging i uka som kommer, snart er jo russetiden over:-)

Håper dere har hatt en fab weekend! ♥

1. Kjole 245 kr HER // 2. Skjer fra Malene Birger 899 kr HER // 3. Sko fra Tommy Hilfiger 699 kr HER // 4. Bikini 399 kr for underdel og overdel HER // 5. Kjole 299 kr HER // 6. Sko 239 kr HER 

Trenger tips

Kommenter her

Nå er jeg på vei hjem fra russetreffet i tromsø, og jeg er så klar for å bare bli ferdig med russetiden. Jeg ble kastet ut av russetreffet igår fordi jeg danset på et bord, det sier litt - man fikk ikke være særlig crazy der!

Ellers trenger jeg tips fra dere som går på p-piller: vet noen av dere om et merke som hjelper mot kviser?

konfirmasjon idag

Kommenter her

Idag konfirmerer lillesøsteren min seg, gratulerer så masse med dagen kjære Frida ♥ Akkurat nå sitter jeg i senga og skal om noen få minutter løpe ned for å få på meg bunaden, pakke veska ettersom jeg reiser til tromsø rett etter konfirmasjonen, og så gleder jeg meg sinnsykt mye til å se min kjæreste i dress! Vi har kjent hverandre i syv år, og jeg har aldri sett han i dress før så det begynner virkelig å bli på tide. 

Blogget ikke igår fordi jeg ville ha en dag med kjæresten min "alene" uten å måtte tenke på bloggen. Vi gjorde ikke noe spesielt akkurat, så tre episoder frusterte fruer, dro ut å spiste, gikk litt rundt omkring og var på kino. Vi så iron man i 3D, og den var helt okei! Grei underholdning liksom, men man merket at den varte i over to timer. . 

Vi blogges mer imorgen om jeg ikke rekker å blogge i tromsø ♥

KJÆRLIGHET! 

russekrav i kveld!

Kommenter her

I dag skal vi fullføre russekravet med å ha noe som heter "preteen-party", altså at noen av oss jentene i tredjeklassen inviterer masse gutter fra førsteklassen på fest! Tror det kommer til å bli kjempegøy, og jeg gleder meg MASSE til en forhåpentligvis super kveld! Til helgen drar vi til tromsø også for å være med på russetreffet der. Jeg kan "desverre" bare være en dag siden lillesøsteren min har konfirmasjon, men jeg gleder meg jo egentlig til den også - masse mat, og jeg skal holde tale!

I dag er jeg helt rød, jeg har på meg en topp det står "coca cola" på fra batoko.com. Dere kan se bedre bilder på instragrammen min @therealsophieelise! For en gangs skyld skal jeg ta med meg kamera ut i russetiden, så da kommer det bilder imorgen på bloggen. . Muligens av masse kjekke gutter på 16-17 år? Hehe, guttene som skal dit er iallfall kjempefine synes jeg! 

Måtte såklart posere med lille hunden min også, ser dere hvordan hun poserer? Hahahah! Jeg dør, hun er så søt. Rett etter dette bildet ble tatt mistet jeg riktignok digitalkameraet mitt i hodet på den stakkars lille. .  

videoblogg

Kommenter her

Her er videobloggen som tok 100 år å laste opp, haha. VIl dere jeg skal begynne med mer vidoe? Skrik ut :D

 Shorts fra botoko.com og topp fra topshop 

noe nytt

Kommenter her

Nettet vårt er helt latterlig tregt idag. . Jeg tenkte å laste opp en videoblogg til dere, og det tok visstnok 2986 minutter. . Verdt det? Haha, jeg laster den opp uansett så kanskje dere får se den om ett år.

Nok om det! Her er noen nye ting fra nelly som jeg bestilte sist uke- om dere lurer på leveringstid bestiller jeg alltid på søndag, så får jeg det etter 8 dager, altså mandagen etter. 

Kjøpte kjolen i xs og den var helt normal i størrelsen, jeg kjøper alltid xs i kjoler og passer alltid det. Litt trang rundt puppene, men det er jeg vandt til. Kostet rundt 300 kr og kan kjøpes HER 

Bukse som var utrolig behagelig og satt perfekt! Tror jeg kjøpte den i xxs, er iallfall det jeg pleier å bruke. Den mest behagelige stramme buksen jeg har prøvd! Kr 900 og kan kjøpes HER 

Visste dere at ryggen er noe av deg jeg liker minst på min kropp? Den er jo ikke fæl akkurat, men nå som trening har blitt så IN er det så mange jenter med fine rygger - og jeg klarer jo aldri å komme igang med trening, haha. 
Rød bh og string kan kjøpes HER, og wonderbra med string kan kjøpes HER. Jeg klarer ikke å bruke den wonderbraen nå som jeg har fått silikon,  det er alt for mye push-up, Men til dere med litt mindre pupper er nok den perfekt! Den gjør puppene to størrelser større :-)
 

goodnight

Kommenter her

Idag har jeg mailet WWF Norway for å høre om det er noe jeg kan gjøre i sammenheng med bloggen - for dere som ikke vet hva WWF er, så er det en fantastisk organisasjon som gjør mye for blandt annet dyrevelferd og miljø. Jeg HÅPER virkelig de tar meg seriøst, på tross av det "ryktet" jeg kanskje har (hvilket rykte er nå det igjen?) og at jeg kan være med dem å gjøre frivillig arbeid som jeg kan blogge om. Det vil nå ut til så mange. . og jeg vil gjøre så mye. Jeg vil endre på noe - dyr trenger ikke å lide! Om noen andre som jobber i dyrebeskyttelsen, noah eller lignende føler dere kan bruke meg for noe arbeid - bruk meg for alt jeg er verdt, mail meg gjerne! 

Nå skal jeg sove med min kjære, den beste måten å ende kvelden på. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å trenge litt trøst ettersom jeg ikke klarer å redde verden alene, haha. Og husk folkens; man kan se slik ut å kle av seg på bilder, men samtidig bry seg mye om ting som skjer rundt i verden:

Ubrukt bilde fra FHMshooten. riktignok min favoritt. Fotograf; rolfie.no
snart regulering..

Kommenter her

AAAU! Jeg begynner å få to av visdomstennene (hvor mange får man egentlig?), og den ene vokser OVER tanna jeg har der fra før av. . Er dere klar over hvor vondt det gjør? Det kjennes ut som om noen slår meg konstant med hammer på tennene, ah! Jeg har aldri hatt ordentlig tannpine før og har alltid hatt "perfekte" tenner, så om dette gjør at jeg må få regulering kommer jeg til å bli så deprimert. Kan man kysse noen når man har regulering? Eller, såklart kan man kysse noen, men er det akkurat det samme som uten? 

Slik føles kinnene mine nå

Har på meg en ny dødskul shorts idag! Fra batoko.com

Og genseren jeg har på meg er kjæresten sin!
if i were a boy

Kommenter her

Idag har ting virkelig gått i ett - jeg har ikke hatt noen sekunder for meg selv, og nå som jeg blogger sitter faktisk en fotograf fra en av de største avisene i norge på rommet her sammen med meg. Vi har nettopp tatt bilder helt siden jeg var ferdig på skolen, men jeg tror resultatet ble veldig bra! Dere får se det til helgen eller neste helg når det kommer, gled dere til å se bildene - veldig annerledes fra tidligere ting jeg har gjort. . Og i morgen er det photoshoot igjen, mest sansynlig i bikini på en strand mens det er STORM ute! Men det er litt hysj-hysj hva det skal være til enda tror jeg, men det kommer dere til å se når det kommer ut - og nei, det er ikke FHM eller noe sånt!

Ellers hadde vi "bytte-kjønn-dag" på skolen, men jeg kunne ikke delta siden jeg skulle på photoshoot rett etterpå. Amanda derimot, hun ble deilig! Synes ofte jenter som kler seg ut som gutter er deilige jeg, haha. Rart det der. . Mange av dere synes hun ligner sånn på kjæresten min Mathias, men nei det gjør hun ikke, og nei de er ikke i slekt. Men Amanda; jeg ville tatt deg om du var gutt. 

UTROLIG fælt bilde av meg, men dere skjønner poenget

tanker

Kommenter her

Har vært å grillet sammen med noen av jentene, og etter det var jeg sammen med enda fler venninner og NÅ sitter jeg her i senga mens jeg gruer meg til skolen i morgen. Jeg er så ubeskrivelig l-e-i. . Om jeg hadde vært så lei som jeg er nå for ett år siden, så hadde jeg droppet ut av skolen. Akkurat nå "overlever" jeg kun fordi det er 1 måned igjen. 

Ellers sitter jeg å tenker på hvordan sommeren kommer til å bli, og hva som kommer til å skje når høsten kommer. Skal jeg flytte? Skal jeg bli? Meg og Mathias? Masse ting å tenke på. .Kanskje jeg bare skal reise jorden rundt. Alene. Faktisk så frister det aller mest. 

Liten dansepause mens man venter på grillmaten. . 


Haha, noen slet kraftig med fyllenagsten idag, ja. 
 

med eller uten?

Kommenter her

Nå tar vi en liten avstemning! Hva liker dere best, med eller uten extensions? Jeg stemmer såklart for MED, mye finere synes jeg. .

Jeg bruker 1 pakke 180grams extensions fra luxushair som dere kan kjøpe HER - jeg har 50 cm, og farge #2

Før-bildet ser jo helt på tryne ut, haha. 
hey there

Kommenter her

Hei hei, og god morgen! Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg ser ut når jeg våkner, ikke extensions og gårdagens sminke. . Hater å vise meg sånn her, men dere vil jo se det, såå.. Here it goes! Nå drar jeg på grilling!

Har ikke engang greiet igjennom håret her, haha.. 

 

dødsglad russ

Kommenter her

Når vi var ute å tok bilder tenkte jeg bare " ja mann, nå blir det nytt profilbilde på facebook ass!" - meeen så kommer man inn å får se bildene i stor versjon og tenker bare. . nei. Ikke nytt profilbilde idag heller, gitt! Noen som kjenner seg igjen? 

Ellers er jeg dødsglad, jeg gleder meg så mye til jeg og Mathias skal på øyafestivalen! Tror jeg innså det for ca 2 minutter, vi skal faktisk dra dit . . Det er jo ikke noe "big deal" ettersom det bare er i oslo, men når man er med rett person føler enhver liten reise som et eventyr - om så vi bare drar på butikken ♥ Og rett etter øyafestivalen drar vi til London, faktisk dagen etter! WOHO!

Gjett hva jeg skal gjøre nå? Vel, jeg "må" ut. Det er jo russetid. . Gleder meg til det er over, men samtidig gruer jeg meg sykt.

Den N-Y-D-E-L-I-G-E toppen jeg har på meg under russebuksen er faktsk egentlig en kjole, men den var så søt så jeg følte den MÅTTE brukes i russetiden uansett. Jeg er forelsket i den, det kriblet nemlig i magen når jeg fikk den i posten fra romwe.com hengepupper liksom

Kommenter her

Tidligere i dag var jeg på sykehuset pga smerter i magen, og jeg lurer på om leger har en slags intern konkurranse seg imellom om hvem som klarer å ligge lengst bak skjema. Jeg skulle inn til legen klokken 14:15, jeg kom inn 15:50. Tror jeg aldri har kjedet meg så mye i hele mitt liv, men takk gud for at det finnes telefoner! I min kjedsomhet sendte jeg meldinger om meg selv til sms-tjenesten ADAM, de hadde jo faktisk ganske rett på noen ting, haha.

Brukte sikkert 200 kr på det her. . 
Ellers synes jeg man alltid skal være seg selv, med mindre man kan være batman - da må man såklart være batman, og det er jeg idag! Den er fra romwe.com. Ellers har jeg bestilt dagspass for meg og min kjæreste til øyafestivalen! En liten god ide' jeg fikk idag mens jeg hadde lunsj med dagbladet, journalisten snakket om øyafestivalen så tenkte jeg " dit vil jeg også!". Og slik blir det, vi har dagspass til den 8. august og det er vel hovedsaklig for å se Kendrick Lamar. Møter jeg noen av dere der?

Ser ut som om jeg har syke hengepupepr her, men tro om igjen - det får man ikke med silikon, ikke noe ekkelt heng og sleng her i gården! Det er fordi jeg har på meg russebuksen under med sellene oppe, da ser det passe merkelig ut.

kaninsmilet

Kommenter her

Jeg tror virkelig jeg har overvurdet min egen evne til å blogge bra i russetiden. Jeg tenkte det kom til å bli null problem og at det sikkert ikke kom til å skje så mye, men det er hele tiden noe jeg vil være med på og hele tiden noe jeg må gjøre - og det er så DEILIG! Derfor sier jeg bare at jeg må ta resten av kvelden fri uten å tenke på blogg, mail eller andre ting jeg vanligvis har i hodet 24/7, og bare leve litt. I morgen skal jeg opp tildig for intervju med vg så ønsk meg lykke til med det, og i mellomtiden kjører vi igang en dagens spørsmål! 

Kom med spørsmål, så plukker jeg ut det beste (og det vanskeligste å svare på) i morgen! Det kan godt være kritikk som jeg skal svare på , det elsker jeg, haha ♥ 

Det lille smilet mitt som dere sier jeg skal vise så mye, haha. Kaninsmilet. 

opplevelser

Kommenter her

 Hei! Jeg var på tur uten døren og hadde pakket ned pcen i sekken da jeg kom på at " shit, jeg skulle jo blogge", så da var det bare opp med pcen igjen, haha! Noen ganger er det lett å glemme. Jeg var / er på tur ut døren for å dra på butkken, og så skal jeg sove med Mathias i natt. Blir sikkert koselig som vanlig! Jeg har foresten funnet klippet fra når jeg var på tv2nyhetene, dere kan se det HER. Det var gøy å være med på - som det alltid er - jeg elsker å bli intervjuet, haha! Koselig er det, og jeg er glad jeg får oppleve slike ting, tenk at noen faktisk vil høre MINE meninger?

Her kommer et par bilder fra i går, jeg var sammen med Stine og Charlotte før vi kjørte å hentet Mariell. Etter det spiste vi mat og snakket om hva vi hadde gjort natt til første mai! Jeg hadde mye rart å fortelle om narvik, for å si det sånn, haha. 

Dyrevennen Sophie Elise sparker katten. Eller..? 

Hettegenseren jeg har på meg er fra madlady.se - den er sykt kul med skinnarmene og alt (Såklart fake skinn) 

Kosemoseoverdose ♥ She'll always be my charly! 
 

barbiepiller til frokost

Kommenter her

Hei! Idag hadde skolen turdag, og hverken jeg, Anne-Sofie eller Marte var på den så derfor har jeg vært sammen med de fram til nå. Vi så på "taken" som jeg faktisk ikke har sett før og spiste frokost sammen, koselig!

Dette ble altså min frokost. Party-dop. Haha neida, jeg måtte bare ta bilder av disse pillene som Marte hadde, så søøøte! 

Når jeg kom hjem prøvde jeg desperat å fikse litt i alt kaoset i klesskapet mitt. Det er virkelig KAOS. . Kom ingen vei, å gikk heller for å powernappe litt, haha.

Og fikk noe veldig etterlengtet i posten - bilettene mine til Selena Gomez og Beyonce! Jeg gleder meg! Møter jeg noen av dere der?

Dette har jeg på meg i dag, ikke annet enn en stor singlett - jeg hadde på meg russebuksen tidligere, men jeg synes den er litt vond å ha på. Denne er fra romwe.com

Hvorfor viser jeg ingen bilder av meg selv, lurer du kanskje på? Vel, fordi kjæresten min ikke har speil på rommet sitt, og jeg var livredd for å bruke lengre tid enn nødvendig på badet midt i rushtiden (den tiden alle skal ut fra huset) så jeg sminket meg på soverommet, med iphonen som speil. . Det er vanskelig, herregud! Har dere prøvd det noen gang? Aldri igjen! 
liker ikke

Kommenter her

 Jeg liker ikke narvik, og jeg tror ikke narvik liker meg. Faktisk så tror jeg narvik hater meg, haha. Jeg møtte den verste jenta på bensinstasjonen der igår. Hun så ikke på meg engang, men sto rett ved siden av meg og snakket høylytt til kompissen sin " der er sophy elise, hun har silikon i puppene og restylane i leppene og tror hun er sykt deilig". Er det normal oppførsel...? Oppsøk hjelp.

Vi dro hjem klokken fire i natt, vi ville bare hjem raskest mulig. Men jeg er glad for at jeg dro, jeg hadde det veldig VELDIG gøy på vorsjet og vi opplevde masse! Og så må jeg takke engelen sendt av gud som heter Aleksander (eller kanskje alexander?) som kjørte oss rundt i går - du reddet oss!

Body fra madlady.se