hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mai 2012

shoppingforbud

Kommenter her

Hei folkens! Jeg sliter med en sinnsyk hodepine etter i går.. Tar tydeligvis på kroppen å stå ute i hele 13 timer, men er jo seff glad jeg gjorde det. Så i dag har jeg bare slappet helt av, sovet mye, spist middag med familien og gått tur. Koselig! I morgen kommer Stine Mari hit fra Harstad, så skal vi på pitbull. Håper på å møte mange av dere der ♥ Er jo finale i paradise hotel i dag, og jeg gleder meg selv om jeg ikke følger så mye med! Jeg og Stine skal lage herlige cookies for å ha mens vi spiser, nam! Haha blir kanskje litt forvirring når jeg snakker om to som heter Stine samtidig, Stine er kusinen min og Stine Mari er en venninne fra Harstad!

Jeg har forresten lagt ned en avtale med mamma og pappa om at jeg ikke skal bruke penger på mat eller klær hele resten av året - altså, fram til jeg blir 18 år. Jeg tror det skal gå helt fint, pleier jo å få sponset en del klær og sminke! Jeg kan bruke penger på frisør en gang annenhver mnd (for å ta etterveksten, som jeg forresten trenger veeeldig nå..) og solarium en sjelden gang - men ellers, no money used! Tror dere jeg kan klare det? Tror det kan være bra at jeg også går ut som et eksempel for dere, alle toppbloggere shopper sykt mye og det er ikke bra, hverken for øknomien eller for miljøet. Jeg kan tenke meg hvordan det føles for leserne som kanskje får 200-500 kr i måneden hjemme, kanskje ingenting, og ser at forbildene deres shopper for flere tusentalls kroner i måneden! Jeg vet jeg får sponset ting, og da kan jeg holde meg unna å shoppe unødvendig mye. Jeg har jo mat og klær hjemme, viktig å tenke på! Uansett skal jeg gjøre noe når jeg blir 18 år som koster syyykt mye penger, så er nødvendig for meg å spare til det nå.

Noen bilder fra i dag 

Ser at mange av dere spør om spøkelsesvideoen jeg skal legge ut, leser dere ALDRI det jeg skriver eller? Jeg må jo gjenta ting 1000 ganger før folk får det med seg, haha.. Jeg er i Oslo, ikke hjemme i Harstad, tror dere jeg helt ærlig tar meg tiden mens jeg er her til å se igjennom 16 timer film? Nei.. Det blir gjort og jeg sier ifra, men jeg har jo et liv jeg også. 

Min opplevelse

Kommenter her

Dette blir siste innlegget om bieber på en stund, jeg lover haha! Hverdagen min har bare rotert rundt han de siste dagene, er jo alt jeg har tenkt på. . .

Det hele begynte med at jeg og kusina mi dro ned til operataket i 8tiden om morningen, da var det nesten ingen der og vi hadde god plass. Vi gikk for å kjøpe oss mat og satt oss ned, etterhvert kom det flere og flere mennesker og etterhvert som timene gikk ble det HELT fullt. Man kunne ikke gjøre annet enn å stå rett opp og ned men siden jeg er så liten fikk jeg presset meg ned på bakken uansett slik at jeg kunne ligge, haha! Etterhvert lå nesten alle og halvsov eller snakket, fikk skikkelig festivalfølelse og det var ganske koselig. 3G nettet på mobilen funket ikke hos nesten noen fordi så mange prøvde å komme inn samtidig, men da vi etterhvert fikk kommet oss inn der ble vi oppdatert via vg - det var enda ikke sikkert det ble noen konsert.. Kan dere tenke dere den følelsen? Den usikkerheten om at man kanskje har ventet for INGENTING?

En av vaktene til Bieber kom dit, da skjønte vi at noe sikkert ble å skje etterhvert.

Øvelsene til kongeparet som var på samme scene som vi måtte høre på først, haha..I 17tiden ble det annonsert at det skulle være konsert og alle ble helt i ekstase! Vi var da 5000 som fikk være inne på operataket, og det var hele 20 000 som ble stengt utenfor og ikke fikk komme inn. Leste på vg at flere hadde prøvd å rive ned hindrene som hadde blitt satt opp for at de ikke skulle komme seg inn og at flere ble hentet med ambulanser.. Sykt, og håper det går bra med alle ♥ Jeg personlig hadde det ganske koselig, jeg hadde mat hele tiden og noe å drikke på, samtidig som jeg stort sett hele tiden hadde plass til å ligge ned og vi lekte mange leker. Det dummeste for meg var nok når vi skulle trekke lengre bak og jeg måtte KRANGLE med de bak oss for at de skulle gidde å trekke bak. Ja, det er greit at du er 20 år, gutt og på justin bieber konsert med sosseklærne dine, men du trenger ikke å være bitchy av den grunn liksom, haha.. 

Mitt perspektiv stort sett hele dagen, orket aldri å stå haha..Før konserten startet i 21tiden varmet dj'en til Justin Bieber oss opp med MASSE sanger vi alle kunne, var høy allsang og dansing, stemningen var helt syk.. Så , ENDELIG kom Justin! Jeg så han godt hele tiden og gråt som en foss, vet ikke hvorfor jeg gråt engang!? Det bare kom automatisk.. Han spillte 4 nye sanger og jeg kan si såpass - GLED dere! De var fantastiske. De gamle sangene var Baby og never let you go tror jeg, kunne de i alle fall og det er viktigst, haha! Og når han sa " I just have one question for you. Can I be your boyfriend?" Da altså.. Da åpnet tårekanalene seg.Sykt mange blogglesere som kom bort, har sikker tatt 300 bilder med lesere i dag og jeg kødder ikke, haha. Brukte alltid sykt lang tid på å komme meg steder fordi jeg ble stoppet så mye. Men dere er sååå søte da!! Elsker dere, og uten dere - ingen blogg ♥ Ble skrevet en sak om det på nettet faktisk, den kan dere lese HER.  Og beklager om jeg virket sur på slutten, var bare så stressa for å komme meg ut (klaustrofobi) og var sliten. Men blir aldri sur når dere spør uansett, og så er jeg jo litt sjenert da! Hihi. 

 

Justin Bieber konserten.

Kommenter her

Ja jeg overlevde, har det fint haha! Høres ut som om det har vært en krig eller noe, jeg opplevde det personlig ikke kvartparten så dramatisk som det ble framstilt på nyhetene, kanskje jeg var heldig..?

Var i alle fall på konserten, og det var helt SYKT! Skal fortelle dere mer i morgen, jeg sto langt framme og har mange bra bilder nå må jeg sove, er helt utslitt ♥

Ett av bildene fra mitt kamera. Nice eller!? 

På operataket

Kommenter her

Hei! Nå er det Amanda som gjesteblogger for Sophie. Long time no see! Fikk nettopp en telefon fra Sophie i fult stress der hun satt på Operataket og har sittet der i 7 timer allerede for å vente på Bieber. Kan røpe så mye som at etter i går ble hun forelsket i han, og selvfølgelig måtte hun se han i dag. Han skal vistnok spille bare seks sanger i kveld, men selvfølgelig er det verdt det for en ekte belieber. Jeg personlig har ikke sett Bieber-filmen, så jeg er ikke heeelt bitt av basillen enda, men det skal jeg love dere at Sophie er! Om dere vil møte henne vet dere i alle fall hvor hun befinner seg, og jeg vet at hun blir kjempeglad om dere kommer bort og hilser! 

Skal noen av dere også se Bieber i kveld? 
beste dagen

Kommenter her

Nå skal jeg fortelle om dagen min - dagen da jeg så Justin Bieber, haha! Og jeg er ikke engang "superfan" selv om jeg liker han, det er jo Justin liksom! Kan tenke meg hvordan dette føltes for de som virkelig elsker han. 

Jeg kom til oslo i 9tiden i morges og slappet bare av hele dagen, tenkte ikke noe stort over at Justin er i Oslo selv om det var veldig mye såkalt "bieber-fever" på flyplassen med lilla klær og lilla kofferter. Vi begynte å tulle litt smått etterhvert med at vi skulle dra ned til byen for å finne han og etterhvert ble snakket gjort om til alvor. Vi satt oss på første tog ned til byen og på veien ned satt vi på vg.no for å oppdatere om hvor han var. Vi fant ut hvilket hotell det var, og ved hjelp av diverse kontakter som har jobbet på det hoteller fant vi også ut hvilket rom han var på, dermed kunne vi holde øynene våre mot det rommet.

Når vi kom til plassen var det utrolig mange som allerede hadde møtt opp for å se Justin og det var mye sang. Vi møtte også Fanny etterhvert og vi bare slappet av og spiste mcdonaldsmat mens vi ventet (prøvde også å snike oss inn på hotellet mange ganger, men ble stoppet av vakter haha..). Vi hadde også kontakt med noen som hadde leid rom i gangen rett over der justin bodde, slik at vi visste sånn nogenlunde hva som skjedde der. Hver gang det kom noen i vinduene på hotellet ble folk helt GALE, men jeg zoomet inn hele tiden med kameraet og så at det ikke var Justin så jeg tok det heeeelt med ro, haha.

Etter to timer begynte vi å bli veldig lei og var på tur til å gå, da var vel klokken kvart på ni om kvelden eller noe sånt, hørte vi utrolig mye hyling og når jeg løftet hodet rett opp så jeg Justin! Jeg sto veldig nært altså. Jeg ble helt i sjokk og ropte bare "KAMERA, KAMERA" og så fikk jeg dratt det opp, zoomet inn og tatt masse bilder mens jeg innimellom klarte å rope at jeg elsket han. Han var der ute i ca 1 minutt, men det føltes som 10 sekunder haha. Alt gikk så sykt fort. Etterpå begynte jeg og gråte og hadde så mye adrenalin at jeg løp overalt, fram og tilbake. . . Ja, slik var altså det!

Til dere som lurte, ja jeg skal på konserten i morgen om jeg får bilett, men jeg er litt redd for å "riske" på det der. Vet jo enda ikke helt sikkert på hvor, hvordan man kommer seg inn der osv. . Vi får se! Gøy var det i alle fall og han var MYE finere i virkeligheten! ♥ Og mye lavere enn jeg hadde trodd, haha..

Meg og noen av sikkert 100 lesere som til sammen kom bort i dag og tok bilder / autograf! Veldig hyggelig at dere kommer bort og jeg sier ja til alle, så ikke vær redd for å spørre ♥ Elsker leserne mine sånn helt seriøst, har aldri møtt så hyggelige mennesker som jeg gjør når dere tør å komme bort! Åhh, skulle gjerne møtt dere ALLE! 

Matpause..

<3<3
 

JEG SÅ JUSTIN BIEBER

Kommenter her

JEG VENTET I OVER TO TIMER MED VENNER OG AKKURAT NÅR VI SKULLE DRA KOM HAN UT PÅ TAKET FOR Å HILSE TIL FANSEN.. DET ER DET SYKESTE JEG HAR OPPLEVD..

jeg så han skikkelig godt, jeg hylte og ble helt gal, ropte I LOVE YOU JUSTIN og klarte ikke å kontrollere meg. Jeg skjelver. Sykt adrenalin. Jeg må roe meg ned litt her helt i hundre.. blogger mer om dagen senere.

Her er bildene jeg tok av han:

JA HERREGUD !!! Og slik så vi ut etterpå:


Noen venner av meg er påmeldt i en konkurranse dere vinneren kan varme opp for Deadmau5. Så fint om dere kan gå inn på http://konsertbloggen.no/?cat=6 og trykke på "LIKE" knappen under kandidat #8 "ID16". Og i tillegg http://www.facebook.com/events/362352687153247/?notif_t=plan_user_joined trykke "Bli med på dette eventet". Tusen takk:) De kaller seg ID16 og dette er en av sangene de har laget: http://soundcloud.com/id16sounds/no-biggie-ft-maggie-petkovic 

Justin Bieber

Kommenter her

Ble møtt av en syk bieber-fever på gardemoen i dag, masse lilla kofferter og klær for å si det sånn! Har sovet noen timer og våknet av en melding fra mamma "vet du at justin bieber skal ha konsert i oslo i morgen?" og jeg tenkte bare jaaa, det vet jeg.. og jeg er ganske sikker på at den skal være på den flytescenen utenfor operataket, og det tror stine også, så i morgen etter konsulasjonstimen min så drar vi RETT dit! Nå er jeg sykt glad, gleder meg!

NOEN AV DERE SOM SKAL PÅ JUSTIN BIEBEEEEEEEEER!? 

god selvtilitt, jeg?

Kommenter her

Kom over dette innlegget jeg skrev før bloggen min ble kjent. Wow, dyp jeg var da!


Mange av dere har spurt om jeg har god selvtilitt ettersom det kanskje kan virke sånn på bloggen, så sier jeg selv at jeg ikke har det. Dobbeltmoralsk? 

Jeg har dårlig selvtilitt når det kommer til mitt utseende. Jeg er missfornøyd med så og si alt, og kan pirke på småfeil og detaljer som sikkert ingen andre legger merke til i timesvis. Men, det som skiller meg fra andre er kanskje det at når det kommer til meg som person, min personlighet, så er jeg utrolig selvsikker. Jeg lar ikke folk fortelle meg hvem jeg er - jeg viser dem. Jeg står utrolig for hva jeg mener er fint, hvor jeg vil i livet og lignede. For eksempel, tror dere ikke jeg får mye dritt på grunn av det jeg har som skjønnhetsideal? Svære pupper, tynn, brun, stort, blondt hår osv. Jo, men sånne ting står jeg for. Om så det er materialistiske ting eller poltiikk så kjemper jeg til siste mann faller for å si det slik. Jeg gir meg aldri. 

Men samtidig, jeg ønsker ikke at jeg var noen andre. Ikke for noe i verden. Jeg har blitt tildelt meg, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg er så sterk personlighetsmessig. Å ønske at jeg var noen andre hadde bare vært å kaste bort tiden jeg har som meg selv, er dere ikke enige?Jeg kan gjerne være leder og hjelpe andre når de har det vanskelig, å være et forbilde seg jeg på som et privilegium og noe litt skremmende, men samtidig noe jeg godt kan ta på mine skuldre. Jeg vil hjelpe andre. 

Jeg mener ikke at måten jeg vil se ut på bør definere meg som person overhode, men samtidig så jo, jeg vil skille meg ut. Jeg vil at folk skal snu seg etter meg, omså det er fordi de leser bloggen, fordi de synes jeg er delig, stygg, teit, ekkel , av sjalusi eller whatever. Jeg klarer ikke å gå ubemerket. Men har dere merket at når en jente har store pupper, er blond og brun så komenterer gjerne andre jenter "fyfaen, det er stygt, ingen gutter liker det" men guess what... Om man går inn i seg selv, så vet man at hver eneste gang man baksnakker noen, så er det noen form for sjalusi inne i bildet. Det er så utrolig mye skjult mobbing som skjer blandt jenter og det er umulig å stoppe. Tro meg, jeg vet hvordan det er å bli baksnakket sekundet jeg går utifra et rom, jeg vet hvordan det er at rommet blir stille når jeg kommer inn, at det ikke er plass rundt et bord eller at man ikke blir innkludert i planer andre lager. Og jeg vedder på at akkurat nå sitter en eller annen jentegjeng en eller annen plass å komenterer nettop det jeg skriver nå. Et lite råd; slutt å vær så sjalu på meg og konstentrer dere om å forbedre deres eget selvbilde, for usikkerheten på enkelte skinner åpenbart igjennom.

Husk, mennesker kan ikke såre deg med mindre du lar dem, og livet ditt slutter ikke på ungdomsskolen/videregående. Jeg ser i alle fall fram til den dagen jeg skal snu meg rundt, vise fingeren og ta steget videre til noe større. Jeg har så mange søte og fantastiske lesere som sliter med selvbildet, og jeg håper dere blir med meg når vi skal vise at alle tok feil. Vi skal vise at vi kan og vi skal vinne. 

1 års forandring

Kommenter her

Satt å så igjennom de gamle blogginnleggene mine og så på gamle bilder av meg selv...Og tenk hvor mye man forandres på bare et år! Jeg har laget to kollasjer for å sammenligne hvordan jeg har sett ut igjennom Mai i fjor og Mai i år, litt gøy å se på!

Hva synes dere? Går det mot det bedre eller? :)
instagram

Kommenter her

Jeg elsker virkelig den iphone-appen, har jo skrevet om den før på bloggen til og med! For dere som ikke vet, så er det mulig å fikse kjempefine effekter og rammer på bildene man har på iphonen, og så kan man senere opplaste de på twitter, facebook osv. Og så kan man følge hverandre! Så dere som bruker denne applikasjonen finner meg under therealsophieelise ;) Jeg er også veldig flink til å følge lesere der, svarer også ofte på spørsmål - hva heter du på instagram?

Og ja, jeg begynner nesten å bli litt urolig over sovevanene mine.. I dag våknet jeg klokken 1730, det var etter å ha sovet igjennom uttalige alarmer. Og jeg blir uansett ikke våken av det, er så trøtt nå at det føles ut som om jeg skal stryke med hvert sekund. . . Trøtt HELE dagen! Hva kan det komme av? Tror jeg må dra ut på en joggetur til tross for det kjipe været slik at jeg våkner litt.

Som dere vet drar jo jeg til oslo i morgen med Stine Mari (hun kommer riktignok etter på torsdag eller fredag, husker ikke helt). Bortsett fra å dra på pitbull skal jeg til bunæsklinikken (hemmelig,haha) skal jeg selvsagt shoppe og på to bloggmøter, og jeg håper vi kan dra på tusenfryd! Elsker karuseller, woho. Får se hva jeg får Stine med på ;) 

Noen instagrambilder:
ekte venner

Kommenter her

Jeg må bare si dette - jeg er så utrolig glad jeg har de tre bestevenninne jeg har, Amanda, Anne-Sofie og Lisa ♥ Jeg har mange andre gode venner, men de tre er de uten tvil beste. Hvorfor? Fordi jeg vet at de aldri ville gjort noe mot meg som kan såre meg, de ville aldri gått bak ryggen min, de ville aldri baksnakket meg og de sier ifra om det er noe. Jeg er så glad jeg har venninner som tar iniativ og ikke bare tar, men også gir. 

Altså, det er så mange måter man kan definiere en dårlig venn, og jeg ser så mange gjenger der jentene er uvenner hele tiden (bak ryggen på hverandre da, seff..) hvor de ligger med eksene til hverandre og ditcher hverandre så snart noe bedre kommer opp. . . Herregud, jeg føler meg så utrolig heldig som ikke har det sånn! Jeg vet at de hadde droppet alt i verden om jeg trengte dem, de hadde lett dratt fra en morsom fest, en gutt.. uansett hva.

Det er også typisk om man ringer en såkalt venninne når man trenger henne, og hun sier "åh ja, stakkars deg men KAN IKKE PRATE NÅ HEHEHE" liksom, det har jeg også opplevd. Jeg vet at det aldri ville skjedd nå. Og håper de vet at jeg gjør alt for de også, elsker dere og vet vi kommer til å være venner leeeenge♥ Ingen har vennskap som kan måle seg med vårt, tenk at vi ALDRI har vært uvenner, vi har aldri hatt den minste krangel eller diskusjon en gang! Vi har virkelig et perfekt vennskap.

Om noen trykker deg ned, dropp dem. Ikke gjør noen til en prioritet omd e kun har deg som mulighet! Sååå.. Noen bilder fra min kveld! Nå blir det "he's not just that into you" på tv2 , anbefales!
ER DET NØYE!?

Kommenter her

Er det noe som irriterer meg, så er det mennesker som skal bry seg om ALT andre gjør - og nå tenker jeg ikke på rykter, for vi kan like gjerne innse det - så og si alle hører på rykter og synes det er spennende med gossip. Men nå tenker jeg på folk som bryr seg om hvordan andre sminker seg, hvordan de ser ut på håret, om de tar solarium eller ikke og hvordan de kler seg. Og jeg, som ser ut som jeg gjør, har virkelig fått oppleve dette i stor grad. Og spessielt på treningstudioet.

Jeg kan helt ærlig innrømme at jeg presterer best på trening om jeg føler meg fin når jeg er der. For ja, det er fullt av speil der, og om jeg føler meg litt deilig når jeg trener så presterer jeg bedre. Det er jeg som pynter meg, da bør det være min sak. Jeg ser så mange såkalte "treningseksperter"jenter som svetter og har null sminke på gymmen og ja, det er HELT greit, jeg rakker ikke ned på de uansett, om det er det som skal til for at de skal føle seg bra - kjør på! Jeg kan gjerne ha på meg sminke på trening, extensions, krøller i håret, rosa klær.. whatever. Så lenge jeg føler meg bra. Jeg elsker og trene, jeg er godt trent, jeg har peiling og har holdt på med det lenge. SÅ ER DET SÅ JÆVLIG NØYE HVA SLAGS KLÆR JEG HAR PÅ MEG!?

Jeg ser ut som jeg gjør, jeg elsker sminke, blondt hår, brunfarge, store pupper, rosa, extensions.. Dere skjønner. Men jeg ser ALDRI ned på de som har en annen stil enn meg, det kan være sykt fint også, bare ikke noe jeg kunne drevet med selv. Når skal folk skjønne at det er opp til hver enkelt..? 

Ja, bedrevitere irriterer meg noe så sykt. Det er ikke en norsk lov at man må ha null sminke og være "stygg" på trening. Jeg har kanskje på meg 10 kg mer sminke enn deg, men jeg løper uansett 10 km lengre enn deg... Hehe;-) 

Haha remember this!? Ett år siden! 

hvor er sommeren..?

Kommenter her

Hele uken har det vært drittvær, og om det nå mot alle odds har vært litt fint en dag så har det ikke holdt hele dagen. Jeg har sett på bilder fra i fjor på rundt samme tid som dette, og da lå jeg ute i gresset og det var sol og varmt, så hva er dette!? :(

Man kan jo ikke gjøre stort annet enn og holde seg inne når det regner og er vått ute, det ødelegger hele dagen. Og jeg blir så trøtt av regn, har akkurat sovet i sofaen i rundt 4 timer.. Hvordan er været hos dere? Håper dere er litt heldigere enn oss!

My morning:


Og så har jeg sett litt på nelly fordi jeg MÅ shoppe litt før sommeren! Ahh.. Så mye fint.

1. Topp HER // 2. Topp HER // 3. Topp HER.

 

1. Neglelakker fra HOTMAKUP HER // 2. De beste parfymene til escada i miniversjon, HER // 3. Neglelakk HER

 1. Kjole HER // 2. Kjole HER // 3. Kjole HER 
videoblogg - random

Kommenter her

Hei! Skulle jo egentlig legge ut spøkelsesvideoen i dag men siden det tar en halv evighet ( og jeg vil se mpg, haha) så legger jeg heller ut denne tilfeldige filmen fra før jeg dro ut sist helg! En typisk misslykket videoblogg men det er uansett litt gøy å se video en gang i blandt, eller..?

Hva foretrekker dere, video eller skrift?

Beklager at den er feil vei, er bare å snu pcen istedenfor å klage:PpPPpPpp


Tur

Kommenter her

Var mange som spurte om jeg filmet rommet i natt, og det gjorde jeg! Men er 16 timer med film som jeg må se igjennom så kan ta en stund, men skal holde dere oppdatert. Og så noe veldig kjipt for meg: Når jeg spiste pizza nettopp klarte jeg å svelge piercingkula i tunga IGJEN og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, får ikke ny før tirsdag siden alt er stengt! Da kan jeg rett og slett ikke spise fram til da, kommer til å bli vanskelig..

Jeg og Lisa har i alle fall vært og gått tur til gangsåstoppen som er et utsiktspungt i Harstad, det var utrolig kaldt men også veldig koselig å ta en slik tur. Dagens trim, veldig bra trening uten at man merker at man trener! Jeg skal nå se siste episode av frustrerte fruer (igjen..) sammen med mamma, vil ikke at det skal være over så lever litt i fornektelsen angående det, haha. Håper alle har en fin Lørdag ♥ Og noen som vil jeg skal legge ut en videoblogg senere?

Et MUST ute på tur!kjøpe eller ikke?

Kommenter her

Hei! Våknet akkurat, har sovet i 16 timer.. Herregud, er enda trøtt! Skal nå fikse meg og dra på tur med Lisa, håper det blir en vellykket tur denne gangen haha.. Kameraet er med ♥

I alle fall, jeg må jo kjøpe meg jakke nå snart til Hove som også tåler regn, og har sett litt rundt på de fra Helly Hansen. Dere vet, de "fjortiss"jakkene som alle har, haha. Så fant jeg en rosa! Så spørsmålet er da, skal jeg kjøpe eller ikke? Og hvilken farge? Vil helst ha rosa da, hihi.

W SALT JACKETW SALT JACKET

kostyme

Kommenter her

Det her visste dere kanskje ikke om meg, men jeg samler på . . . kostymer! Sånne såkalt "sexye" kostymer da, haha. Hver gang jeg ser et slikt, uavhengig av om det er spessielt fint eller ikke, så MÅ jeg bare kjøpe det, og blir oppriktig lykkelig hver gang jeg får ett. Aner ikke hva jeg skal med det, det er jo en gang i året MAKS man kan bruke slike ting ute i offentlighet men det er litt gøy. Føler meg i alle fall ganske deilig når jeg tar det på, så det er jo et lite pluss i hverdagen!

Blandt annet har jeg sykepleier (ett som jeg har lånt, ett som er mitt), to forskjellige bunnykostymer, politi, stuepike, skolejente (sånn med slips og skjørt), flyvertinne, alice i eventyrland.. osv! Elsker det, haha!

Har dere noe dere samler på som kanskje er litt utenom det vanlige?

Halloween i fjor, det her ble jo meget godt lagt merke til av dere, haha.. Faen som jeg savner håret forresten. 

Og så mitt nyeste i samlingen som jeg ikke har prøvd enda - politi! Kan sikkert vise dere i morgen om dere vil, haha.. 

Spøkelsesvideo?

Kommenter her

Halla (har fått helt dilla på å si det,haha). Jeg har litt problemer med blogg.no for første gang på LENGE men skal prøve å skrive innlegg nå uansett! 

Jeg har tenkt på at jeg skal stille opp et kamera inne på "spøkelsesrommet" i natt, og så skal jeg stille ett opp i gangen rett utenfor slik at jeg kan fange opp ting som skjer, eventuelle lyder osv. Har fikset svært minnekort slik at dette skal gå og har planlagt skikkelig nøye, er inspirert av paranormal acivity som dere sikkert skjønner haha. . . Men ja, om jeg skal legge den ut på bloggen trenger jeg å få mange som sier JA eller NEI for dette? Så ja, kommenter deres mening!

Jeg vil ikke at dette skal bli en paranormal blogg bare sånn at dere vet det, men det er jo litt spennende da...? Men etter videoen setter vi strek!

Husker dere dette bildet fra i fjor, hos Caroline? Scary shit der bake og NEI det der er ikke en tv, tven står ikke plassert slik en gang.. Syke greier! 

 

Bedhead

Kommenter her

Hei dere! Har som kjent hatt eksamen i matte i dag,men det gikk bra (tror og håper jeg).. Kryss fingrene for meg da, har jo tross alt øvd som en gal.. ♥ Og kan noen fortelle meg hvorfor det er slik at vi får tusen millioner prøver på slutten av året? Kan de ikke bare bli litt flinkere til å gi oss vurderingsgrunnlagg spredd utover året? JEG BLIR SPRØ.

Men ja, i går prøvde jeg noe "nytt" (selv om jeg har gjort det mange ganger før, bare ikke med denne hårfargen) og flettet håret før jeg la meg! Det jeg gjør, enkelt og greit, er at jeg deler extensionene i to, så fletter jeg de og tar litt vann i de slik at de blir fuktig. Så legger jeg de på et rom hvor luften også er litt fuktig, jeg legger de alltid på badet, og VOILA, om morningen ser det slik ut! Jeg elsker denne beachhair/bedhead looken. Og håret jeg bruker er såå bra!

Det hjelper MYE å kjøre på med denne looken om dere vil at extensionene skal blende seg fint inn, eller om du ønsker at de skal virke mindre slitt - synes jeg, da! Håret jeg bruker kan dere kjøpe HER, kan jo være lurt å ha nytt fint hår til skoleavsluttningen..? De har også fått keratinhår nå som dere kan kjøpe HER (jeg bruker clips) men vurderer å kjøre på med keratin til hove! Om dere har noen keratinerfaringer, fyr løs. Jeg bruker fargen 613/12 og om jeg skal kjøpe i keratin tror jeg at jeg må ha blanding av medium brun og lys blond. 


My body

Kommenter her

Jeg får hele tiden masse spørsmål angående kropp, der det som regel handler om hva jeg spiser og hvordan jeg trener.

1. Jeg spiser sjokade og taco, drikker melk, brødskiver, toast, smoothie, yoghurt, frokostbladninger, mer taco, pizza, mer sjokade, mer taco... Spiser lite godteri, kjøper meg aldri junkfood lengre eller brus. Spiser ikke når jeg ikke er sulten, men jeg er stort sett sulten hele tiden. Med andre ord, ikke ta noen mattips fra meg!

2. Jeg trener hver dag på forskjellige måter, men jeg har kun ett tips om dere vil lykkes - google dere rundt og kjøp trenigsblader, I FORM er veldig bra og vi her hjemme abonnerer på det! Jeg endrer så og si hele tiden av hva jeg mener er min idealkropp, jeg har - som sikkert de fleste andre - hatt et eller annet forbilde jeg gjerne vil se ut som når det kommer til kropp. Akkurat nå synes jeg jenter med muskler og former er veldig sexy, før syntes jeg ikke det overhode! Da tenkte jeg kun på pupper (elsker jo store pupper som dere sikkert vet, haha..). Men jeg personlig ble alt for påvirket før av gutter jeg har omgåes med, er utrolig hvor mye enkelte gutter baksnakker jenter. "Åh, så feit hun har blitt" "æsj, fyfaen for en stygg rumpe" , "hun eier ikke pupper" osv. Jeg har i nesten hele mitt liv hatt et helt sykt syn på hva som er et ideal. Jeg har følt meg feit - og jeg er ikke det, langt ifra. Nå føler jeg meg bra! Hvor fornøyd er du med deg selv, på en skala fra 1-10? Og om det var en ting du ABSOLUTT ikke vil endre med deg selv og som du er fornøyd med, hva er det? For meg er jeg på en 7-8er på hvor fornøyd jeg er (jeg ville aldri byttet mitt liv mot noen andre sitt..), og jeg vil ikke endre på rumpa miii! Uansett hva andre sier, I loveee it. 
skrekkopplevelse i natt!

Kommenter her

HERREGUD jeg glemte nesten å fortelle dere hva jeg opplevde i natt, jeg har vært skrekkslagen og har ikke sovet et sekund! Jeg vet jeg sikkert høres helt gal ut og blabla, men. . . I natt skulle jeg ned for å spise sjokade (er helt avhengig), og så gikk jeg forbi rommet som det spøker på. Jeg stoppet helt tilfeldigis utenfor der ettersom jeg hørte noen lyder som minnet om musikk og så tenkte jeg at jeg skulle stoppe for å høre om det var lillesøsteren min som bruker å høre på musikk når hun sover, og så ser jeg noe beveger seg i sidesynet mitt (altså der døren til spøkelsesrommet står litt åpen) og så ser jeg rett mot der, så ser jeg en jævla hånd som vinker fort opp og ned inne i sprekken, og den hånden holdt noe som lignet på et papir. HERREGUD jeg har aldri løpt så fort før, tok meg rundt et halvt sekund å reagere, fikk etter det helt SJOKK og rev opp døren til lillesøsteren min sitt rom, kastet meg inn der og var helt hysterisk, turte ikke at hun skulle gå fra meg eller noe. . . Så "sov" jeg der inne i natt, klarte jo ikke å lukke øynene ett sekund haha. 

Mamma og pappa synes jo jeg er verdens teiteste og kommer med såkalte "logiske" forklaringer når jeg snakker om det her, men hva i all verden kan være logisk med alt det jeg har opplevd her - BÅDE jeg og lillesøsteren min?! Noen som vet noe jeg kan gjøre, noen som har opplevd lignende? Jeg trenger hjelp og andre sine erfaringer? 

Ps: er ikke redd nå altså, nå synes jeg bare det er spennende haha!

Her her døren, det er to dører inn til det rommet - en bak senga mi som dere vet (er  ikke mulig og åpne) og denne ute i gangen som jeg da hadde en liten happening med i går. 

Nå blir det endelig bra

Kommenter her

I dag hadde jeg virkelig en dårlig start på dagen. . . Jeg følte at alt gikk til helvette for å si det mildt, satt og gråt og var så fortvilet - jeg er rett og slett sliten, dere vet følelsen når man føler man ikke presterer på noen måter? Dårlig venn, dårlig kjæreste, dårlig på skolen, snart eksamen, blogger dårlig. . . Jepp, slik var det nok for meg i morges! Men jeg tok meg sammen og det flinke blogteamet jeg er en del av fikk fikset opp i masse problemer i dag som fikk lettet 10000 kg av skuldrene mine, i tillegg var jeg på skolen i nesten 4 timer når vi egentlig hadde fri for å få hjelp av mattelæreren min. Flink, eller? ♥ Er godt at det er over i morgen, gleder meg sånn til å blogge ordentlig for dere og har MASSE ideer! 

Men FOR et vær det er ute i dag, jeg føler nesten jeg bor i Bergen - det vil si, masse regn. Passer bra ettersom jeg elsker Bergen da, favorittbyen min i Norge faktisk! Har også tenkt masse over hvordan jeg vil blogge framover og fant ut at jeg vil prøve å være så lite sensurert som mulig, altså ikke legge skjul på hva jeg mener om ett og annet lengre. Dere kjenner meg, i'm a hard one! Og så drar jeg til Oslo på tirsdag og blir i en uke, altså fra 28 - 04 juni! Noen andre som er der da? Skal på pitbullkonsert og prøve å få med meg Justin Bieber om det blir noen opptreden av han, woho!

Veide meg forresten nettopp for første gang på 2 måneder og hadde et stort ønske om å ha gått opp noen kg ( i muskler) men jeg har gått ned 3!? Ble faktisk sykt lei meg, jeg hater å være så "spinkel" og jeg må spise som en hest for å ha litt å ta i. Dere vet Kim Kardashian? Hun har smashing kropp, slik vil jeg se ut!

Her kommer noen bilder fra dagen + en sang jeg og Lisa har hørt mye på når vi var sammen og jobbet med matte. Elsket denne før og blir nesten litt kosesyk av å høre på den, haha.. Tips til gutter; om dere vil få en jente, sett på The Weeknd! 

Men ja, jeg og Lisa skulle øve til matte i dag og vi fikk heldigvis gjort litt, men ble mest til at vi bare tullet som VANLIG. I dag laget vi smoothie blandet med mye rart men herregud så godt det var, nam! 

Standard oss for tiden, potetgull og dipp, musikk og matte!

Lisa sin hotte outfit.. Ikke rart hun ikke med på bilder.

Smoothien, som jeg elsket!

Lillebroren til Lisa elsket den også!

Nå er jeg stasjonert her hjemme og skal gjøre mer matte.. Håper virkelig den eksamenen der går bra.

haha man så RETT HJEM på bildet her, sånn går det når skjorta er for liten!
En syk tur

Kommenter her

Hahaha jeg må bare fortelle dere hva jeg opplevde i kveld! Jeg og Lisa skulle gå laaang tur til toppen av et fjell (?) og når vi var kommet under halvveis oppdaget jeg at jeg hadde glemt mobilen min i bilen til han som kjørte og Lisa hadde ikke nummeret hans. Vi var begge langt fra hjemme og var helt avhengige av min mobil for å komme oss tilbake siden Lisa ikke hadde penger på kortet, så etter å ha vært midt på stien i tre kvarter før vi klarte å bestemme oss for hva vi skulle, så begynte vi å GÅ ned og mot der Lisa bor, mange kilometer unna. Og gjett hva vi så når vi kom ned på parkeringsplassen!? Han som hadde kjørt oss hadde stått der leeenge og ventet på oss for å få gitt meg mobilen, har aldri blitt så glad før - så for meg at jeg aldri kom til å få den igjen. Ah, noen folk er så snille! Takket han med 200 kr og min evige takknemlighet ♥ Noen andre enn meg som mister mobilen heeeele tiden?

Gleder meg så mye til jeg ikke må gjøre matte mange timer hver dag og kan blogge ordentlig for dere igjen, hater å se på bloggen min nå som den suger så mye . . . Men det blir bedre, jeg lover dere! Skal oppleve mye gøy neste uke som blir verdt å blogge om! Nå i nattetimene spiser jeg sjokade og koser med hunden min, håper ikke dere er våken nå for å si det sånn.Love you!

Nam, brødskiv med smør og sjokade og et glass melk til må være det beste jeg vet.. Bedre enn taco! Jeg er ikke akkurat et vakkert syn om natten, og hunden min ser ut som en pungrotte haha.. Men elsker Rigmår såå mye!
 

skrekk og gru

Kommenter her

Hva faen skal man blogge om når alt man gjør er å spise taco, sove og jobbe med matte? Har forresten drømt tre ganger på rad at jeg møter jesus, haha hva tror dere det kan bety? Jeg tolker det som at enten prøver faktisk jesus å fortelle meg noe eller så kommer jeg til å dø snart. Om noen av dere er supre på drømmetydning hadde jeg blitt utrolig glad for svar!

Så var det noen som spurte meg hvordan russetiden foregår i Harstad, om de bruker å være slemme med de yngre - noen av dere som er nervøse, eller? Det kan jeg love dere at det finnes det iiiingen grunn til . . . Haha nå som russetiden er over kan jeg endelig uttale meg! I Harstad har de fleste videregående skolene noe som heter en "svarteliste" der russen skriver opp alle som skal bli tatt/plaget mye før og under russetiden. Og jeg var så og si øvest på den både i fjor og i år, haha. Men som regel er det bare slik at de spruter litt vann, og vi andre gjemmer oss, livredd for noen vanndråper. . . Ja, sånn er det. 
Eneste som er, er at det føles litt surt å være jente i slike tilfeller, med sminke, hår og hele kjøret. Desverre synes jeg ikke dette virker som en "morsom greie" lengre, det føles mer som en unnskyldning for å peke ut enkeltpersoner og for meg som fort blir målskive for diverse skoler kan det være litt slitsomt. Og så skal det liksom være "helt okei". Men lille meg slapp unna ALT både i år og i fjor, kort applaus! :)

Har dere noen slags "svarteliste" i deres by? Og ble noen av dere "tatt" av russen i år? 

dette er slutten

Kommenter her

Hei! Sitter og ser på frusterte fruer med Amanda, mamma og lillesøsteren min - har sett dette før men er uansett sykt trist, har blitt et par tårer denne kvelden for å si det sånn. Frustrerte fruer er så FANTASTISK bra, og jeg føler faktisk jeg lærer meg mye av å se på det! Noen andre som ser det i kveld, og hva synes dere sålangt?

Ellers har vi jobbet med matte og spist taco, veldig koselig! Vi snakkes mer i morgen<3

 
rot

Kommenter her

God morgen til den herligste gjengen i verden, bloggleserne mine ♥ Vet ikke om noen av dere leser den bloggen med gossip, toppsladring? Vil bare si til dere at dere må ta det som står der med en stor klype salt, i alle fall når det kommer til meg. Jeg blir ofte sånn "wow, dette ante jeg ikke hehe" når jeg leser der. Skulle virkelig ønske jeg var så party animal som de framstiller meg, men den gang ei! Men ja, ligger bare i senga og slapper av, har akkurat drukket smoothie og tenker jeg skal dra å ta sol. Typisk bloggdag, eller? Og så må jeg gjøre matte!

Og en annen ting. . . Jeg har levd i fornektelsen angående dette lenge, men nå er det virkelig på tide at jeg rydder rommet mitt, begynner å bli lei av de frekke kommentarene mamma og pappa kommer med hver gang de stikker hodet inn døra her haha.. Så ja, der forsvant min mulighet for powernap i dag, rydding tar den plassen! 

Noen av dere som helt ærlig kan si dere er kjempeflinke til å holde rommet ryddig? Såfal missuner jeg dere, dere er velkommen hit for å rydde mitt om dere trenger noe å gjøre!

Skal ta fine bilder senere, slik ser rommet ut nå i alle fall! 


Dette suger

Kommenter her

Hei dere! Jeg må bare komme med en liiiten advarsel.. Som dere vet kom jeg opp i matte skiftlig, matte som jeg så og si har stryk i (klarte heldigvis å redde karakteren min, pjoh), så det er ikke akkurat noe jeg er glad for. Jeg har øvd i hele dag og endelig lært meg noe av det jeg har slitt mest med, men uansett er jeg helt på gråten og aner ikke hvordan dette skal gå. Det var TO i hele klassen som ble trekt opp i matte, og jeg var en av dem. Pokker heller. . .

Eksamen min er på Fredag og fram til da har jeg lovet meg selv å øve minst 3 timer hver dag, spredd utover dagen. Da blir det ikke så mye tid til blogg, jeg har faktisk ikke laget noen avtaler med venner denne uken og sagt nei til mye som kommer til å bli morsomt for dette. Men hadde en veldig bra Søndag da, sov med min kjære og slappet av så føler jeg har masse energi til å starte denne uken ♥ Og hele neste uke har jeg fri fra skolen, så da blir det bra blogging!

Har dere kommet opp i noe til eksamen, såfall hva? Ønsk meg masse lykke til, da!

Savner den gamle meg

Kommenter her

Skal snart gå å legge meg, føler meg helt d-ø-d. Og enda har jeg bare vært i sengen hele dagen så og si..? 

Har brukt kvelden på å stalke min egen blogg og youtube, er rart hvor stort internett er. En videoblogg av meg har 180 000 visninger liksom, tenk det! Ganske sykt at så mange har sett den videoen. Har lest mye i arkivet mitt, husker når jeg blogget 4-5 ganger om dagen og tok det sykt seriøst. Ikke det at jeg ikke tar det seriøst nå for det gjør jeg, men dere skjønner. Jeg ble helt utslitt av det, men er glad jeg la ned all den innsatsen, om ikke ville jeg ikke vært der jeg er i dag.

Savner virkelig den perioden i livet mitt. Hadde det så utrolig bra med kjæreste, blogg, skole, venner og alt. Følte også at jeg selv så bra ut, jeg trente masse og spiste aldri godteri eller noe annet unødvendig, jeg unnet meg shopping flere ganger i uken og det var "carefreeliving" hele veien. Levde for meg, og kun meg. Jeg vet ikke hva det er nå, men føler meg litt.. fanget? Nei faen heller, på tide å bli blond og brun med nicki minaj rumpe igjen eller? Haha, neida.

Er det noe dere savner på bloggen min som dere vil jeg skal ha mer av? Dere som har lest bloggen min lenge! Hjelp meeg.

Men føler meg mye bedre om sommeren, gleder meg bare til det, jeg. . . Så kan jeg fylle opp bloggen med bilder sånn som dette igjen:


Beste i verden

Kommenter her

Har sett på bilder av Lindsay Lohan i hele kveld på weheartit, har "elsket" henne i mange år, helt siden jeg var 10-11 år gammel tror jeg..? Elsker at hun er sånn "carefree-living" og gjør NØYAKTIG hva hun vil uavhengig av hva andre sier, hun lever livet sitt på sin måte! Jeg digger badgirl attitude, og det har hun så absolutt. Hater jenter som skal være så jævla prektig, for om jeg dør en gang så skal jeg vite at jeg aldri stoppet meg selv fra å gjøre noe i frykt fra hva andre kunne komme til å tenke. Hun og Miley Cyrus er mine forbilder, hvem er ditt? 

Elsker stilen, livvstilen, håret, utseendet, tatoveringene, sangene og filmene. The best! 

8796161741688157_djukled4_c_large

Tumblr_m3kzz19dyq1r8psqko1_500_large

Tumblr_lquz34b13m1qasfhmo1_500_large_large

Tumblr_m1gjm3nuvu1r6yy2qo1_500_large

Fashion-lindsay-lohan-woman-favim.com-422346_large

Tumblr_m3b5oltorb1qichd8o1_500_large

Lindsay-lohan-e-cigarettes_large

Tumblr_m3j0a9yvdn1qez43mo1_500_large

Tumblr_m3cwmrj73w1qm6098o1_500_large

Tumblr_m345mpnw5v1qd7w9fo1_500_large

Tumblr_m31yfdbrwm1qksrnho1_500_large

X_b6d355d7_large

 

 

 

hysj, en hemmelighet

Kommenter her

Jeg er ganske sikker på at alle sitter inne med en hemmelighet de ikke forteller noen, og jeg vet selv at det kan være utrolig vondt. Stor eller liten, en hemmelighet kan føles mange kilo tung og være vanskelig å bære alene. Jeg har gjort dette før men vil gjerne gjøre det igjen ettersom jeg elsker responsen på slike innlegg. Om du har en hemmelighet, skriv en kommentar - anonym eller ikke, og fortell hemmeligheten din. Dette er en utrolig god sjangse å få noe ut, og kanskje få respons fra noen som har det likt. Om dere vil, kan jeg godt poste et innlegg med noen av de "beste"hemmelighetene, slik at man merker man ikke er alene..? 

Jeg føler at jeg har delt alt som er å dele av "hemmeligheter" her på bloggen om meg selv, men kanskje jeg selv skriver en anonym kommentar. Alt vil jeg jo ikke åpne meg om..
REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr, kun i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

restylane?

Kommenter her

I den siste tiden har jeg fått ganske mange spørsmål på bloggen om leppene mine, om de har blitt større, om jeg bare lager "duckface" osv. 

Det er vel egentlig ingen hemmelighet at jeg ikke er så veldig fornøyd med meg selv, og at jeg er for plastisk kirurgi. Restylane er riktignok ikke et plastisk inngrep men en innsprøytning i leppene som går ut etter 4-6 måneder. Desverre vil jeg ikke kommentere om jeg har gjort dette eller ikke, det er min privatsak og slik skal det fortsette. Jeg vet jo hvordan enkelte mennesker reagerer på slike ting som dette, så derfor holder jeg det til meg selv. Jeg vet jeg har gode lesere også som klarer å ha ett åpent sinn og akseptere at alle vil forskjellig med sitt eget utseende, alle har forskjellige idealer, men uansett - jeg orker bare ikke. . .

Men om dere nå skulle fått spekulert litt da. Tror dere jeg har tatt det, eller gjør jeg meg bare til?

REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

kjolen!

Kommenter her

Jeg har endelig funnet den perfekte kjolen for meg. Enkel og stroppløs som jeg ville ha den, og den ble perfekt med blondedetaljene på brystet. Den satt bra også, og er normal i størrelsen (jeg bruker xs). Men i slike stramme kjoler begynner jeg med en gang å kjenne på denne sommer-kompleks-hystriet over lår og rumpe. . . Håper at det går over når man blir 100% vant og komfortabel med å vise hud. Akkurat nå føles det litt ekkelt om jeg skal være ærlig, haha!

Som dere vet var jeg litt missfornøyd med min siste bestilling fra nelly, men som regel går det helt fint når jeg bestiller derifra. Har bestilt derifa sikkert 30 ganger, og 2 ganger har det gått "galt" med at jeg ikke har fått en av varene jeg har bestilt. Dere kan selvfølgelig også kjøpe dere denne kjolen på Nelly,den er fra mitt favorittmerke Elise Ryan og de har masse i lignende stil om dere skulle være interesserte! Kjolen kan kjøpes HER og koster 399 kroner, ikke så veldig ille! 

Hva synes dere? 

Alle kjolene fra merket HER, og skoene jeg skal bruke finner dere HER. 

Detajler.

Forresten, dere vet kanskje at Helfner er en god venn av meg, og nå har han og Toby kommet ut med en ny sang, "City that i live in", og jeg fikk vite den først på bloggen min! Synes den var veldig bra fakt isk og det sier jeg ikke fordi vi er venner, haha! Den er sykt fengende og lett og lære seg. Gleder meg til å være med Hef om 2 uker!!! 

Hva synes dere? Se og del! ♥


REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Nytt smykke i dag!

Kommenter her

I går våknet jeg klokken 1730, hvor sykt er ikke det? I dag derimot våknet jeg i 10tiden, kan ikke beskrive hvor sykt trøtt jeg er nå men føltes uansett godt å få med seg litt av morgenen, bare sitte helt alene sammen med chihuahuaen min og se på nyhetskanalen, haha ♥ Det er den kanalen jeg ser mest på, faktisk - CNN og discovery også. Synd jeg ikke liker kaffe, da hadde jeg sklidd rett inn i rollen som skikkelig wannabe-cool om morningen!

Har ikke rukket å gjøre stort annet, men føler at det frister mye med en tur til solariumet så blir nok til at jeg tar meg en halvtime der. Jeg har også fått en kjole i posten i dag som jeg har prøvd på, den satt som et skudd! Skal ta bilder snart, så kan jeg kanskje vise dere? 

Haha og vet dere hva - jeg fikk trusselmail om at jeg skulle bli DREPT fordi jeg skrev en såkalt "spoiler" her om frustrerte fruer, når det tross alt har gått på tv. Jeg kunne vært slem og skrevet hva som skjer i de to siste episodene, det gjorde jeg ikke - jeg trodde helt ærlig ikke jeg gjorde noe galt når jeg kort nevnte hva som har skjedd i episoder som er gamle, og så klikker dere? Herregud, slapp av, det har jo stått over alt på face, twitter osv. Trodde dere som var ekte fans så på det når det gikk på tv eller på pc i før/ettertid, sorry. PS; BREE DØR! Haha neida, tulla, det gjør hun ikke. 

Har på meg et smykke i dag som jeg ikke tror jeg har brukt før, det er fra BIKBOK. Til det har jeg en hvit singlett og en svart silkecardigan (?). Hva synes dere? Og vil dere se kjolen jeg kjøpte? Den er roooosa :)Og jeg vet jeg er utrooolig selvmotsigende når det kommer til sånne kjærestegreier, jeg som sa jeg ikke skulle si en dritt om det og så legger jeg ut bilde, haha. . . Kan vel si det sånn, dere husker min forige kjæreste, M? Da gikk det 4 måneder før jeg viste han på bloggen og da var jeg 100% klar for det, slike ting kommer gradvis og tar tid nettopp fordi det er en utrolig big deal for meg. Dere betyr jo masse for meg men han betyr enda mer, er så utrolig redd for å gå i samme fella igjen og at noe blir ødelagt. Håper dere forstår ♥ Han heter Adrian, da! :-) HERREGUD!!

Kommenter her

Hahaha så denne videoen som var ganske.. spessiel, men jeg må vite at jeg ikke er sinnsykt lettskremt - er det kun jeg som skvatt noe sinnsykt på slutten? Holdte på å falle ut av senga, hahahah! Rart at jeg kan se skrekkfilmer lett som bare det, men NÅ har jeg sykt høy puls . . . 

Vil også få en frosk jeg kan spille mobilspill med ♥ 


dårlig humør

Kommenter her

Har virkelig helt feil humør i kveld . . . Føler meg sur, lei meg, irritert. . . Vet dere om noe som hjelper?

På visse kvelder føler man bare at alt er feil. At man ikke orker mer, alt er bare dritt hit og dit osv. Og litt sånn er det nok for meg i kveld, av ulike grunner. Hva bruker dere å gjøre når dere føler dere litt nede? Jeg kunne trengt en morsom video eller film som bare tryller bort det dårlige humøret eller lignende, jeg lar det gå utover alle andre om ikke. . . Dere har forresten blitt veldig flinke til å kommentere i det siste, tusen takk! 

Husker ikke at jeg tok dette bildet på Ondag - men bilder man ikke husker er best, sant? Me and my boyfriend A ♥ 


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 2 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

beste frustrerte fruer

Kommenter her

For et par dager siden så jeg de to siste episodene av frustrerte fruer ever - jeg ser dem på pcen så jeg er litt før dere som ser det på tv. Jaja, da var det altså over. . . Helt utrolig å tenke på, snart skal jeg se alt fra start igjen.

Har brukt dagen på youtube for å se etter klipp fra favorittscenene mine i den serien, alle de jeg liker best er faktisk triste scener? Den fineste scenen er fra den siste episoden, derfor legger jeg den ikke ut her, men har utenom det funnet tre favoritter som jeg virkelig elsker. Jeg er forelsket i denne serien, the love of my life!

1. Mike sin død.. Tror ikke jeg trenger å si så mye mer.

 

2. Denne her er også UTROLIG trist.. Når hun sier "my husband he sings to her", da griner jeg som bare det. 

 

 

 

3. Sykt bra skuespill i denne scenen, elsker også det Mary Alice sier i bakgrunnen! 

  

Har dere noen favorittscene fra frustrerete fruer eller en annen serie? ♥


17. mai bilder!

Kommenter her

Har hatt en veldig fin 17. mai feiring, og jeg overlevde faktisk hele dagen til tross for noen få øyeblikk med sure miner grunnet lite søvn og vondt i bena, så var jeg stort sett veldig glad! Spiste også de beste vårrullene jeg noen gang har smakt, nam. Tenker på det konstant nå, haha. Må lære meg å lage det! Var i byen i 6-7 timer noe som er ganske sykt å tenke på. Møtte MASSE blogglesere i dag, gøy! Dere må huske på at det er mye bedre om dere sier hei istedenfor å stå å hviske / ta smugbilder, det er så utrolig ubehagelig og jeg blir faktsik litt lei meg da, tenk å stå å bli åpenbart hvisket om? Jeg kan ha litt forståelse, men uansett. . . Kom bort istedenfor, da blir jeg så utrolig glad! ♥

Tror det er best om jeg bare kjører på med noen bilder istedenfor! Hva har dere gjort i dag?

Verdens fineste venninne, elsker deeeg!

Dagens outfit hihihihiih.

 


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 3 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Det er FEIL.

Kommenter her

Hei! Har akkurat våknet fra en høyst nødvendig powernap, har vært helt død. Skal blogge om min 17. mai senere med masse bilder ♥

Men nå må jeg ta opp noe på bloggen som jeg og noen venninner snakket om i dag som irriterer meg noe SYKT. . . Dere vet når en gutt og en jente er kjærester, så er gutten utro, så blir jenta sur på jenta han var utro med ISTEDENFOR kjæresten sin!? Det er så utrolig latterlig, har dere opplevd noe sånt før? Når man er singel kan man gjøre absolutt hva man vil i verden, man kan kysse noen som har kjæreste også om det er det man ønsker. Man har INGEN forpliktelser, og selvfølgelig handler det om respekt og allmenn folkeskikk, man går som regel ikke på de som har kjæreste - men egentlig så gjør man ingenting galt heller, man er jo fri.

Jeg kan LOVE dere (fordi jeg har vært i denne situasjonen selv) at om min kjæreste var utro så hadde jeg vært sur på HAN, ikke jenta det var med. Jeg kunne kanskje snakket med henne helt rolig å fortelle at jeg overhode ikke er sur eller klandrer henne, men bare lurer på hvordan situasjonen var og hvorfor det skjedde. Jeg har opplevd så mange jenter som er sammen med kjæresten sin etter gang på gang med utroskap, det er noen slike jenter i Harstad og jeg kan love dere, de har fullt opp med å banke / true de som har vært på kjærestene deres! De kaster bort tiden, for et liv. Hva vil de oppnå? Respekt får de i alle fall ikke hos meg. 

Det verste jeg vet er folk som leter etter grunner for å banke / være voldelig med andre på små måter. Jeg kunne aldri ha brukt vold mot noen, litt fordi jeg er så utrolig svak (haha) men også fordi det viser at man er kort i hodet som person, fordi ord ER faktisk nok om man er smart og vet hvordan man skal snakke for seg. Jeg hadde ikke nølt et sekud med å politianmelde det om noen brukte vold mot meg, det synes jeg ingen andre bør gjøre heller. 

Kan ikke få sagt det nok mange ganger, ALDRI vær utro, det er ikke noe som svir mer enn det. Haha, vet jeg maser så mye om det men jeg har sykt mye erfaring der, det er så lett som å bare si nei. 

Er dere enige med meg?

Bilder fra i går!

Kommenter her

Hei alle sammen og gratulerer med nasjonaldagen!! ♥

 At jeg er våken nå med tanke på at jeg var ute i går, det er bare helt ubegripelig. . . Jeg skal gå frivillig i barnetoget med Lisa og lillebroren hennes som går i førsteklassen, tenk dere det!? Jeg er gal. Har nettopp spist taco til frokost da, så det føles LITT bra (veldig bra). Føler meg uansett som dritt akkurat nå, har vondt i føttene fra i går og dagen har ikke engang startet.

Først var vi et par jenter hos meg, vi spiste taco og jordbær, veldig koselig! Så dro vi videre til enda et vorsj som var SYKT gøy, tror det satt forventingene alt for høyt for kvelden ettersom resten av dagen var bare helt OK, ikke 16. mai materiale liksom. 

Har dere noen spessielle 17. mai tradisjoner?

 Tok som bilder kun i starten av kvelden ( man glemmer det fort bort etterhvert)..Skulle være "chill" i går og øve meg til Hove, haha..


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 4 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Dagens outfit

Kommenter her

Er alene hjemme, så det var bare å bite i det sure eplet å gjøre walk of shame - nemlig å ta med seg kamerastativet ut i hagen og posere som en gal mens hvem som helst kan se, haha. Slik ser jeg i alle fall ut i dag, har kjørt en avslappet look grunnet min forsovelse i morges! Jeg har jo alltid høye hæler så var godt med en avvekskling.

Hva synes dere? 

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Skuffet over nelly

Kommenter her

Hei! Kom akkurat hjem fra skolen, skal snart ta meg et bad og rydde litt her hjemme - i dag skal jeg ha 16.mai vorsj, så må fikse litt til det! Skal lage taco til meg og jentene, nam nam ♥

Var i så supergodt humør ettersom jeg gjorde en matteprøve i dag som gikk utrolig bra, jeg hadde pugget så mye at jeg kunne alt utenatt i hodet så det var nesten like lett som en norskprøve, haha! Etter det løp jeg nesten til byen fordi jeg gledet meg sånn til å hente en pakke på nelly, jeg betalte for pakken og GJETT HVA!? Det var KUN skoene som kom, jeg hadde bestilt sko OG kjole til i dag! Det var en skuffelse, jeg har betalt 500 kr for en kjole som aldri kom - jeg har sjekket, den var ikke utsoligt heller. Er det mulig! Dette har jeg faktisk opplevd en gang før med Nelly for to år siden, på nyttårsaften.. Jeg har så uflaks, hver gang det skjer noe spessielt så svikter nelly totalt, haha. Har noen av dere opplevd noe lignende med NELLY eller er alle dere fornøyde kunder..? Ellers har jeg vært veldig fornøyd!

Uansett var skoene " to die for", ELSKER de! Skikkelig jentesko, som jeg liker det.REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 6 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

spøkelseshuset

Kommenter her

Jeg bor i et ordentlig spøkelseshus folkens, nå er jeg 100% overbevist! Og det verste er at det var AKKURAT likt i det forige huset vi bodde i, så lurer på om det følger etter meg eller noe..? Haha jeg har blitt helt gal av å se så mange skrekkfilmer, men nå skal jeg fortelle dere.

Det er fire ting jeg har opplevd her som har vært ganske skummelt. 
1. En gang veltet lampa som sto på rommet mitt, den falt ikke rolig over men i en syk fart, akkurat som om noen dyttet den over. Det var ikke noen vinduer oppe på rommet og jeg ble livredd.

2. En gang var det noen som kastet en bamse på meg mens jeg lå i senga - når jeg var alene på rommet!!! Var også sykt vondt og den traff meg i ansiktet, så ikke hvor den kom fra siden det var så uventet. Kom liksom fra "intet". 

3. Mamma og jeg var alene en gang, så kom hun inn til meg og spurte hvorfor jeg hadde lagt mange bøker på gulvet på rommet hennes, åpnet - med en avknekt kaktus oppå. Det hadde jeg ikke gjort, ikke hun heller. Bøkene hadde vært i en bunke på en kommode, plutselig lå de på rekke og rad, og en kaktus som også hadde stått på kommoden var knekt i to og lå oppå den ene boken. Ingen vinduer åpen der heller, da ble til og med mamma redd! Det var MANGE bøker det var snakk om, altså! Slikt velter ikke. 

4. Det verste skjedde i morges faktisk. Jeg sto opp tidlig fordi jeg skulle trene og var den eneste som hadde stått opp, så gikk jeg på kjøkkenet for å hente noe i kjøleskapet men før jeg kom dit begynte ALT på kjøkkenet, altså alt av lys å blinke av og på mange ganger mens en JÆVLIG høy lyd kom ut fra radioen. Så ble det stille, og så hørte jeg at noe smalt inne i stua, nesten som en pistol..? Fant ikke ut hva det var og syntes det var veldig ekkelt. Hundene merket det også og ble helt hysteriske. 

Andre småting er at om nettene bruker noe/noen å slå i døra inn til rommet mitt som er bak senga, og jeg bruker å høre "flammelyder" der inne, dere vet slik som et bål eller en peis høres ut? Er flere ganger jeg har løpt inn dit for å skjekke om det brenner, så er det ingenting. Det rommet er det også null mobil og internettdekning på, med en gang man kommer ut funker det. 

Hva tror dere?

Døra der bak senga er til rommet hvor det spøker mest, døra bak senga mi!! 

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

extensions

Kommenter her

Har fått mange spørsmål om extensions den siste tiden så tenkte å svare på en del nå! Jeg har som sagt hår fra luxushair.no og jeg har en kategori på bloggen som heter "extensions", der kan dere se på alt jeg har skrevet om det! Jeg har nå farge 613/12, den er mye lysere i virkeligheten enn det ser ut som på fargekartet. Utrolig fin farge!

Hvordan blir extensions når man bader med det i klorvann/saltvann?
Det anbefaler jeg definitivt ikke. Man kan være heldig å få et fint fall i håret, men i de fleste tilfeller blir det utrolig mye floker oppe ved spennene. Men om du MÅ gjøre det, flett håret først, fordi da blir det ikke så flokete.

Elsker når håret ser litt "rotete" ut om dere skjønner? Haha her var jeg nettopp våknet fra en powernap så håret står alle veier, men synes det er litt kult! 
 Blir håret fort slitt?
For å si det sånn, for noen helger siden spydde jeg PÅ extensionene som jeg hadde tatt av, jeg måtte vaske de 5 ganger etter og det var kun en eneste ball med floker i starten, og de er enda like fine nå! Haha litt ekkel info der, men da har dere ett eksempel.

 Hvordan får du håret til å se så bra ut når du har bob?
Vel, er vel at jeg har brukt extensions i 4 år og har fått ganske god peiling på hvordan jeg fester dem.  Men at fargen matcher og at man har tykke extensions, altså mangre gram hjelper bra! Jeg har også et tips til dere som sliter litt med å feste dem, luxushair har fått noe nytt som heter "hair on a line" som er 50 cm og 140 gram, som kun er en remse med clips, altså man må ikke feste på så mange små! Det er kanskje litt lettere..? Kan kjøpes HER.

Slik ser håret mitt ut bakfra (eter en powernap haha) De har også supermange gode tilbud nå i Mai i sammenheng med 17. mai, så pass på å få det med dere, hihi! Jeg har farge #613/12 som sagt, og er lysere i virkeligheten enn det ser ut som på fargekartet til luxushair noe som er VIKTIG å merke seg! Dere kan bare se på bilder av meg for å se ca hvordan den ser ut. Det jeg bruker kan kjøpes HER. Og husk at det alltid er fri frakt! 
Noen av dere som har prøvd hår fra luxushair?


Lol.

Kommenter her

Kom opp i matte til eksamen. Mitt svakeste fag. Trenger skikkelig trøst nå er helt knust :(

Livet,dere....REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 6 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

treningsfrøken

Kommenter her

Var noen som etterlyste at jeg skulle skrive litt om trening, så da gjør jeg det! Det kommer ikke naturlig for meg å nevne på bloggen når jeg trener ettersom jeg har trent i flere år, men jeg trener hardere om sommeren fordi da kan jeg trene ute. Jeg jogger ute på mandag, onsdag og fredag, da kan jeg jobbe fra et par kilometer til 1 mil, alt etter vær og humør. I dag jogget jeg først 4 km, så gikk jeg inn, gjorde masse, slappet av, så jogget jeg 4 km til før jeg tok et par øvelser som jeg har funnet på nettet. Jeg trener for å opprettholde rumpa og får å få fin mage. Liker muskler på jenter og er ikke interessert i å gå ned i vekt - heller det motsatte.

Og så kan jeg komme med en innrømmelse som jeg tror ingen andre i bloggverden har kommet med før meg. . . Jeg hater å trene. Mens jeg trener tenker jeg konstant på hvor mye jeg hater livet, hvor mye jeg gleder meg til jeg er ferdig, at jeg aldri ser resultater osv. Det finnes jo ikke hyggelig å trene! Seriøst, synes noen av dere det er GODT? Jeg trener fordi jeg føler meg bra etterpå, jeg føler meg fantastisk og fordi jeg kommer til å angre mer om jeg ikke trener, enn om jeg gjør det! Er det noen av dere som tenker "åh dette er så herlig og godt, jeg elsker å være sliten, nam nam " mens dere trener? Såfall, creds til dere superwomans der ute!

Og for siste gang, ja jeg pynter meg når jeg er og trener. Jeg orker da ikke å fjerne sminke å ta av meg extensions bare for at jeg skal ut og jogge når jeg ser slik ut fra før av? Hvorfor er det en lov som sier at man må være "stygg" på trening? Jeg synes det er helt feil, jeg gir mye bedre innsats om jeg føler meg bra. . . Whatever floats your boat, liksom!

Kanskje jeg kan begynne å blogge om når jeg trener? Hjelper det på noen av deres motivasjon?

Før trening:

Etter.. Enda like søt, der dere! Haha neida, jeg tuller. 

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 6 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

"fest hos mæ"

Kommenter her

Ble nettopp såkalt "facerapet" av Lisa hvor hun laget arrangemanget "fest hos mæ" og jeg hadde panikk i rundt 10 minutter, ANTE ikke hvordan jeg fjernet det og folk begynte å spørre om de kunne ta med seg venner osv. Haha for et styr, håper ingen møter opp hos meg 16. Mai! Men det fikk meg til å tenke, har sykt lyst til å leie lokale 16. mai å arrangere noe for oss som ikke kan dra på byen, er jo mange russ som er 17 år også - tror det hadde blitt bra! Bør jeg go for it?

Jeg har i alle fall ENDELIG gjort ferdig matteinnleveringen min, halleluja to that! Jeg har vært så trøtt i hele dag, vi skulle se film i sosiologien og jeg har aldri snorket i mitt liv før, men DA gjorde jeg faktsik det! Et skikkelig snork også, flaut.. Men ja er i skikkelig godt humør og gira over 16. mai! Woho, gleder meg også til å ha på bunad den 17, flere som skal ha det på seg, såfall hvilken bunar har dere? Jeg har både lofot og nordlandsbunad! 

Haha sekken helt FULL av godteri

nam
REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 6 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Barbie-ish

Kommenter her

Hei mine skjønne fininger fantastiske skapninger halleluja gud velsigne dere alle takk for at dere leser bloggen ♥ (jeg har en god dag).

Er litt lei meg for at jeg ikke har fått speilreflekskameraet mitt til å funke i dag, men det ordner seg alltid! Jeg har hatt en fantastisk dag hvor jeg bare har spist masse godt, blandt annet masse god frukt, mmm! Hadde helt glemt hvor godt frukt kan være. Har også tent masse telys på rommet, har blitt helt avhengig av telys! Gjør meg skikkelig beroliget, haha. Feeling like a grandma..

Ellers har jeg vært sammen med min bestfriend/boyfriend men han ble nettopp jaget ut fordi jeg måtte blogge.. haha for en verden jeg lever i. 

Feeling soooo barbie-ish today! 

Koselig på rommet mitt 

 

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag denne uken! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

en god dag.

Kommenter her

Godmorgen! Jeg har hatt en sykt herlig start på dagen, dere aner bare ikke. Jeg sto opp, var alene hjemme, gikk og koset litt med hunden min før jeg spiste god frokost og så på privat praksis. Fantastisk ♥ Jeg og pappa skal være alene i en uke siden lilesøsteren min er i Tyskland (tror jeg) og mamma i Oslo, så tror vi skal spise noe godt i dag og bare slappe av. Senere kommer også min "pojkvänn" på besøk, gleder meg!

Har også bestemt meg for å ikke bruke penger på mat resten av året. . . Det er jo unødvendig, jeg får mat hjemme. Dere vet jo hvor mye jeg går ut og spiser så dette kan bli en utfordring men jeg SKAL klare det! Håper dere heier litt på meg! Godteri, is, brus osv er heller ikke lovt. 

Tenkte å vise dere noe jeg kjøpte for et par dager siden som jeg helt har glemt å vise fram! En søt hvit topp som jeg riktignok angrer litt på at jeg kjøpte fordi den ikke er stram men buler noe sinnsykt ut, og et utrolig søtt pastellfarget skjørt! Har samme i svart og elsker virkelig og bruke slike til hverdags. Hva synes dere? ♥Som dere ser er det et underskjørt under, og vær OBS på å dra det ned for å si det sånn, haha! Det var ikke jeg i starten og da ser man absolutt ALT. REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Mine nye, fantastiske sko!

Kommenter her

I dag fikk jeg hele tre nye skopar i posten, to fra monella.se og et fra NIKE! Woho jeg er i lykkerus, spessielt angående sistenevnte! Faen så fine de er! Alle skoene passet perfekt noe som vil si at de er normale på størrelsen. Pappa sa at nikeskoene virkelig var ordentlige løpesko i god kvalitet, og han har peiling! Gleder meg til å dra på første joggetur med disse. 

Forresten, hvordan utaller man NIKE? Jeg sier naikii, er det rett? Haha.. 

Er så sykt glad nå, haha! Tror jeg blir den fresheste på joggetur med disse skoene :) Hva synes dere?Nå drar jeg til Lotte og koser meg! Slik ser jeg ut i daaag! Vet at noen kommer til å spørre om skillet mitt, men slik blir det når man tar sol og ligger med armene rett ned. 


TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

osLOVE

Kommenter her

Bestilte "osLOVE" armbånd til meg selv for å støtte en god sak - tror ikke det er noe jeg kommer til å bruke ettersom de er så stramme rundt håndleddene, men det føles godt at jeg har støttet en god sak.  Har dere kjøpt noen slike, eller gjort noen andre tiltak for å gi penger/støtte til 22. Juli?♥ Ser at salget tydeligvis er avsluttet nå, flaks at jeg fikk skaffet meg!

Ellers holder jeg på å fikse litt på rommet nå, skal til Lotte litt senere å bare slappe av siden vi begge er syke. Jeg rydder best når jeg har musikken på fult volum, hihi! Var en del av dere som har spurt etter partylister og det hadde jeg faktisk ikke, så laget en ganske bra en nå dere kan få gleden av å høre på, haha neida. Den finner dere HER.
iphone er ødelagt hjelp!!!

Kommenter her

I natt ble iphonen min tom for batteri, skulle lade den i morges og den reagerer ikke overhode. Altså, den lader ikke, den viser ingenting "livstegn" om jeg kan si det sånn, den er bare helt svart. Var ikke noe feil med den fra før av.. Har prøvd med flere forskjellige ladere så jeg vet at det ikke er laderen sin feil. Iphonen er ikke gammel og har hatt den kun et par måneder. Så ja, man kan mildt sagt si at jeg er frustrert! Dere kjenner meg, jeg kommer til å klage over det her i hvert jævla innlegg helt til det funker igjen, haha. . . 

Har dette skjedd noen av dere? Har dere noen tips til hvordan JEG kan fikse det, eventuelt hvor kan man sende iphone på represjon? Noen som har erfaringer? Hjelp hjelp!!

tips til fine shortser?

Kommenter her

Har slappet av i badekaret i rundt en time og halvsovet. . . Så herlig! Tror jeg skal begynne å rydde rommet mitt i kveld men vet ikke helt, som vanlig kommer jeg til å bruke 6 timer haha! Så skal jeg rydde litt i garderoben å finne fram sommerklærne å pakke bort vinterklær, endelig!

Ett plagg jeg virkelig savner og som passer til stort sett alt er et par jeansshorts! Er det noen av dere lesere som kan tipse meg om hvor jeg kan finne et par fine jeansshorts, som sitter bra!? De skal gjerne være veldig enkle, ikke for lyse, ikke for mørke.. Men perfekte! ;) Så hvor kan jeg finne slike? Elsker også shortser med flagg på. Tips meg gjerne!

Noen fra nelly som jeg kan tenke meg

1. koster 379 kr og kan kjøpes HER.  2. Den dyreste, men også favoritten! Koster 779 og kan kjøpes HER. 3. Ahh, billig og bra! 259 kr og kan kjøpes HER.  Mine favorittshortser som jeg har hjemme! De er alle fra Carlings utenom den rosa som er fra BIKBOK. Ganske åpenbart at jeg trenger en fin, helt enkel.. 
 

Sikkerhetsmodus

Kommenter her

Hei og beklager for sen blogging, pcen min har vært så klikk i hele dag at jeg nå må være på den i såkalt "sikkerhetsmodus", altså ingen ekstra programmer, kun internett, word osv. Haha jaja, jeg er så vandt med å ha pcproblemer at det ikke gjør så mye!

Er enda syk men gikk faktisk tur ute tidligere i dag (var ikke på skolen), utrolig herlig å være alene med kun meg og tankene mine slik at jeg fikk motet meg opp til dagen i dag. Ellers tenkte jeg å dra en tur i solariumet men så kom jeg på at jeg har et helt lager av selvbruner er hjemme som jeg har fått sponset opp igjennom tidene, da kan jeg jo heller bruke det som er gratis istedenfor å kaste bort 60 kroner på 20 minutter! 

Er det varmt hos dere i dag? ♥

+ En hvit blazer, det blir dagens outfit!
 

did you miss me..?

Kommenter her

Hei søtinger ♥ Stine Mari her nå :) Noen som har savnet meg..? Tenker jeg må benytte anledningen til å spørre når jeg først er her, haha :)

Jeg tenkte i alle fall at dere hadde det, så jeg hacket meg rett og slett inn på bloggen til Sophie for å blogge litt for dere! Haha neida, tuller selvfølgelig bare. Siden hun er på Sortland, eller rettere sagt på tur hjem nå, så lurte hun på om jeg kunne holde liv i bloggen til hun kom hjem! Kjenner det stikker litt i hjertet når hun drar så langt bort fra meg :( Er utrolig lenge siden vi har vært sammen nå, og siden vi er så å si kjærester (okei må dere ikke ta dette bokstavelig nå da) er det jo tungt å ikke se hverandre på over en uke. Tenker det er flere som har en slik bestevenninne og skjønner hva jeg mener?

Hun har jo som sagt vært på Sortland i dag for å gjøre noe hemmelig, noen som gjettet på hva hun skulle der kanskje? Så nå skal jeg vise dere ett bilde jeg fikk av henne for vel en time siden, hva tror dere, restylane eller pouter hun bare? That's the question of the day.

Nå skal jeg prøve å holde liv i min egen lille blogg, så tror jeg stopper her nå. Om dere vil besøke den kan dere klikke HER for å komme til den og HER er bloggpagen min på facebook om dere vil holde dere oppdattert på bloggen min hihi. Muss og klem fra meg ♥

today is the day!

Kommenter her

Godmorgen på dere!

Rart, jeg skrev et innlegg i går kveld/natt når jeg skulle legge meg, og trodde at jeg publiserte det. Men nå så jeg at det bare lå i utkast? Må ha vært trøtt, haha! Jaja var ikke et så viktig innlegg, skrev bare at Amanda sov hos meg og at vi hadde hatt en herlig kveld osv.

I dag skal jeg Lisa dra til Sortland, til dere som lurer så skal vi møte noen venner av Lisa og bare slappe av! Vi skal ta buss klokken 12 og er framme i 14tiden og blir der til i 19tiden. Og så skal jeg gjøre noe hemmelig, woho  Er herlig temperatur ute i dag og jeg er så lykkelig inni meg, for en bra dag! Jeg er forelsket og glad, livet dere! 

I dag:


hva er et forbilde?

Kommenter her

Jeg har tenkt utrolig mye på hva det vil si å være et "godt forbilde", og jeg kommer faktisk ikke fram til noe svar. Når man er i min posisjon og har en del lesere om dagen så er det jo slik at man kansje er et forbilde for noen, men jeg må beklageligvis innrømme at jeg ikke klarer helt å ta stilling til det. Jeg vil ikke være et forbilde - for et forbilde skal jo være perfekt, sant? En person man skal leve etter? For det er sånn enkelte av dere får det til å høres ut. 

Det jeg mener er - jeg kan være et dritdårlig forbilde for noen, kanskje et godt forbilde for andre. Men det blir så teit når noen av dere skal kommentere "Du er et dårlig forbilde fordi du viser kløft/tar solarium/drikker alkohol". Okei - hvorfor det? Jeg kan gjerne sitte inne med turtleneck-genser, bleik som et gjennferd og spille monopol med familien på Lørdagene altså, men det blir så FEIL. Det er et urealistisk bilde over hvordan store deler av norsk ungdom tilbringer sin tid. Man kan ikke være perfekt, det er umulig. Det er mye jeg gjør bra, faktisk utrolig mye! Men det er utrolig tungt å bygge opp et "perfekt" rykte, men det skal så lite til for å få et dårlig rykte. Et bilde med kløft og BAM, jeg er verdens verste person. 100 gode innlegg er plutselig glemt.

For meg er for eksempel Pamela Anderson et godt forbilde - nei, jeg vil ikke være naken på film eller spille inn sexvideo, og å få HIV er heller ikke et ønske for meg. Men det er et eksempel på en person som har reist seg når ting er tøft, en person som tar ansvar (dyrevern etc.) og hun har faktisk blitt banket opp av ektemannen sin mange ganger - men hun lever enda. Det å være menneskelig, men samtidig reise seg, DET er et forbilde for meg. De man ofte ser på som gode forbilder er de som er så alt for opptatte av hva mennesker forventer av dem og hva rykter sier, og for meg som ikke bryr seg så alt for mye om det, så blir det feil.

Så ja, hva legger dere i et godt/dårlig forbilde? For da blir det kanskje lettere for meg å forstå!

Tumblr_m3oh371ezs1r6yy2qo1_400_large


Offisielt = facebook

Kommenter her

Var hjemme fra skolen i dag igjen, og brukte nettopp alt jeg har samlet opp av krefter de siste dagene på å komme meg ut av senga for å sminke meg - jeg må jo ha bilde av NOE til bloggen.. Jeg føler meg helt jævlig for å være ærlig, vil bare sove i 100000 år. Men var godt å få fikset seg litt i det minste! Jeg har jo vært syk siden Lørdag som dere vet og i dag var første gang på lenge jeg klarte å spise mat uten å kaste det rett opp igjen. Nudler og sjokolademelk, nam nam! ♥ Har hostet så mye at jeg nå har treningsverk i magemusklene, kanskje jeg har klart å hoste meg til mer muskler..? Vi kan alltids håpe! 

Har gjort ferdig en norskinnlevering som handlet om hvor mye sosiale medier påvirker oss, mitt kåseri heter "Det er ikke offisielt før det er på facebook" og når jeg leser igjennom den i ettertid skjønner jeg hvor mye av personlige erfaringer jeg alltid drar inn i slike tekster. Er det slik at man ikke er kjærester før man er offentlig på facebook, og da er det fritt fram for utroskap? Jeg vet jeg setter den på spissen, men det var i alle fall det teksten min handlet om. Det har jo nesten blitt slik, man er ikke kjærester før man har skrevet på veggen til hverandre eller er i et forhold, haha. Neida, men joda. 

Satser på å komme meg på skolen i morgen, da blir det bedre blogging kan jeg love dere! Orker bare ikke stå opp fra sengen akkurat nå, haha. Skal ta bilder med speilrefleksen da! Nå skal jeg høre på Drake og kose meg, Drake is my man! Vi snakkes! Dere kan forresten subscribe på "mostdope" lista mi på spotify, er den jeg hører mest på! Finnes HER. 

NAMMINAMMINOM


 

 

små fakta om meg!

Kommenter her

♥ Jeg tror mange (som ikke kjenner meg) oppfatter meg som litt sær og frekk, når jeg først snakker. Jeg er den FØRSTE til å si ifra på alt, den første til å stille spørsmål ved ting, være kritisk osv. Dårlig egenskap, I know! Men det er rett og slett fordi jeg er en veldig ærlig person og sier det jeg tenker.

♥ Jeg HATER å snakke om bloggen i "virkeligheten". Den er jo stort sett alt jeg tenker på og jeg planlegger dagen min etter den, så jeg føler det blir litt for mye. 

♥ Og når det kommer til det å være "kjendis" - så må jeg nok være en å-kjendis. Altså, ikke så kjent overhode. De fra bigbrother 2001 er nok mer kjent enn meg! Er riktignok veldig selvironisk med dette og bruker å tulle med det i byen "oh my god alle stirrer så sykt, må komme meg hjem, alle følger etter meg hahahahaha". Det er typisk meg og Anne-Sofie!

♥ Jeg ELSKER mat! Kan ikke få sagt det nok. Pleier å spise brødskiv med honning (ja faktisk) sikkert en gang i timen bare fordi det er så fantastisk ... Jeg velger honning, prim og hvitost over alt av mat. Og i natt sto jeg opp klokken 03 fordi jeg hadde så lyst på sjokade. Nam nam. 

♥  Det som frustrerer meg mest er folk som PRØVER å finne feil. Her om dagen fikk jeg en kommentar om at jeg har to bh'er på meg som liksom var en brun under og en svart over, når det var HUDEN min og en svart.. Og så fikk jeg en kommentar i går om det samme, at jeg hadde en brun og en svart bhstropp, når det var en blondebh med hull i. Er det mulig.

♥ Filmen "han er faktisk ikke så interessert" endret kjærlighetsslivet mitt totalt - om dere ofte er usikker på en gutt, SE DEN!!! 

♥ Jeg gir meg faktisk en god FAEN i hva folk tenker - i alle fall til en stor grad. Om jeg føler for å danse på bordet på fest, så danser jeg på bordet. Jeg har det i alle fall gøy! Men jeg bryr meg om når folk påpeker feil, enten på meg eller andre. Hvorfor gjør de det?

♥ Jeg er en ekstremt romantisk, men samtidig ekstremt klein person på andre sine vegne. Uansett hva jeg gjør så blir jeg aldri flau, men om andre gjør ting FOR meg, så blir jeg med en gang sykt flau. Jeg tror jeg hadde gjort meg bedre som gutt, helt ærlig.. Jeg pleier å ligge våken om nettene å tenke på søte ting jeg skal gjøre, men så er det jo gutten sitt "ansvar" å være romantisk, er det ikke..? Så om jeg hadde vært gutt, ville kjæresten min vært så heldig! Men skal si at jeg setter utrolig stor pris på små ting, alle romantiske ting som har blitt gjort for meg husker jeg veldig godt. 

♥  Jeg stresser alt for fort og blir dødssur med en gang ting ikke går 100% slik jeg hadde planlagt det. Kanskje min dårligste egenskap - jeg forventer at alle skal stoppe opp sitt liv med en gang ikke alt er helt alfa o mega for meg, eller hva man nå skal si. Jeg er også veeeldig paranoid men heldigvis flink til å holde kjeft når jeg er sjalu/sint/irritert. 

♥ Akkurat nå føler jeg meg slik som dette inni meg:

 

 

 

konkurranse - e.l.f!

Kommenter her

Nå kjører jeg igang en konkurranse i sammarbeid med http://www.eyeslipsface.no/! Det er jo en stund siden jeg sist hadde konkurranse på bloggen. Konkurransen er veldig enkel, det eneste du trenger å gjøre er å like e.l.f sin facebookside HER, for å så kommentere dette innlegget med navn og e-post.

Jeg kommer til å trekke hele 10 vinnere som hver får en goodiebag med noen av mine favoritter! Lykke til!!!!

 

 

Ny kjole!

Kommenter her

Hei dere! Jeg har blitt så fryktelig syk, måtte sove inne hos mamma i natt fordi jeg ikke ville være alene, haha.. Ikke bra! Jeg hadde egentlig en veldig viktig skoledag i dag, så det suger at jeg ikke fikk dratt. Men heldigvis kommer Anne-Sofie hit senere for å gjøre litt skolearbeid med meg! I morgen skal også Amanda overnatte her for å jobbe med mer skole.. Gleder meg bare til alt dette stresset er over!

Når jeg ligger her i sengen og føler at livsgleden sakte men sikkert blir borte (haha, neida) så er det en ting som hjelper utrolig bra - nettshopping! Jeg har ett favorittmerke på Nelly som heter Elise Ryan, i alle fall når det kommer til kjoler, og i dag fant jeg en dødsfin kjole derifra som heldigvis enda var igjen i størrelse XS! Hva synes dere? 

Og siden dere er verdens beste kommer det en konkurranse veldig snart, følg med!

Kjolen kan dere kjøpe HER. 
solariumsfri

Kommenter her

Hei igjen! Jeg er midt inne i leksegjøringen, hører forresten noen syke "spøkelseslyder" fra naborommet, jeg er veldig redd for øyeblikket. Lurer på hvordan det skal gå når jeg flytter ut hjemmefra.. Nok om det -  for at bloggen skal slippe å kun handle om hvor kjedelig livet mitt er så tenkte jeg å svare på et par spørsmål! 

Ja, det stemmer at jeg har sluttet med melanotan/barbiedopet, det var helt enkelt og greit fordi mamma og pappa ikke likte det og jeg ikke vil ha noe sure miner mellom oss  Når det kommer til solarium tar jeg ca 25 minutter i uken, hvordan det skal gå når det blir 18årsgrense tenker jeg ikke så mye på, jeg er ikke avhengig av selve solariumsfølelsen så jeg tror nok det skal gå fint. Elsker å være brun av den enkle grunn at jeg føler jeg ser syk ut når jeg er blek, det betyr ikke at jeg går og tenker at andre er for bleke/ikke fin om de ikke har like mye farge som meg - selv om mine beste venninner også er veldig brune, haha! Tror det er mer en trend her i nord å være "unaturlig brun" i forhold til andre deler av landet, hvor man kanskje skal være litt blekere..? Er slik jeg har oppfattet det!
nerdekveld

Kommenter her

Hm.. Hva skal jeg finne på i kveld da? Er noen venner som har mast på å dra meg med på forskjellige ting i dag, men jeg vet ikke altså. Føles ut som om jeg har MYE å gjøre, både med bloggen og fremfor alt skolen. Og jeg trenger virkelig disse dagene til "jobb", ettersom jeg og Lisa drar til Sortland på torsdag. Haha vi gleder oss noe sykt, jeg sa her om dagen " jeg gleder meg fordi da kan vi dra på mcdonalds", vet ikke helt hva jeg ser for meg - det er jo tross alt en mye mindre by en Harstad, der hvor jeg bor nå! Får se hvordan det blir! Mest sansynlig kommer jeg kun til å gjøre skolearbeid disse dagene og gjøre meg selv totalt antisosial. Høres tragisk ut, jeg vet, men det må jo gjøres 

Vet ikke om dere vet dette, men jeg har aldri i min "blogghistorie" tatt en pause. Jeg har blogget hver eneste dag helt siden jeg startet bloggen i Januar i fjor, ganske sykt å tenke på! Jeg får så dårlig samvittighet når bloggingen er dårlig. Noen dager, sånn som denne, så frister det litt å bare drite i det ettersom jeg er syk (måtte dra hjem fra skolen tidligere på grunn av det) og jeg har mye å gjøre, men alt for dere. Det er jo tross alt jobben min, og blir så irritert på folk som ikke tar jobben sin seriøst!  

Hva skal dere blogglesere starte uken med, da?

 Dropper venner for å pugge til skolen flere dager på rad.. haha, er det virkelig?


nett(natt)shopping

Kommenter her

Ble ikke noe tidlig leggetid for meg som jeg skrev.. Var istedenfor helt fastlåst på nelly.com og ble en tusenlapp fattigere.. Haha, så typisk, trenger hverken kjolen eller skoene, jeg har for mye av begge deler. Men åh! Hva er penger til for?  

Elsker slike ordentlige pyntekjoler! Denne kan vel brukes til flere anledninger også og ikke bare fest, tenker jeg skal spare på den litt til jul og nyttårsaften hihi.. Kan kjøpes HER. 

Trenger jeg i det hele tatt si noe..? Perfekte sko! Kan kjøpes HER.Likte dere? 

godteri + twilight

Kommenter her

Oj, klokken er jo sykt mye allerede!? Trenger vel ikke å nevne at jeg har hatt problemer med blogg i hele dag, har vært klar for å blogge leeenge.. Har bare gjort masse lekser og litt bloggjobb, og ellers har jeg spist litt godteri mens jeg har sett på twilight som jeg leide på internett. Rolig og koselig søndagskveld! 

Lurer på om jeg skal gå å legge meg tidlig i dag, har følt meg veldig trøtt hele dagen... Og jeg har hatt mareritt flere netter på rad, så søvnen min har ikke akkurat vært på et toppnivå. Dette er faktisk den første dagen på lenge hvor jeg bare har vært alene og ikke vært sosial, vet ikke om jeg synes det er bra eller dårlig. Skulle egentlig få besøk i dag, jeg ryddet hele rommet (og dere aner ikke hvor rotete det var..) tente masse lys, pyntet meg skikkelig og turte ikke legge meg ned i senga på tre timer fordi jeg var så redd for at håret ikke skulle være perfekt, men så endte jeg opp alene likevel. Der har dere meg.... 

Jeg håper alle dere har hatt en trivelig søndagskveld! 
hvilken sko?

Kommenter her

Nå har jeg surfet litt rundt på nettet (burde egentlig jobbet med lekser, jeg vet. . .) og havnet til slutt opp på nastygal.com. Har faktisk aldri bestilt noe derifra før men en gang må jo være den første! 

Selvfølgelig var det noen Jeffrey Campbell sko som fanget min oppmerksomhet først, og nå må jeg jo bare bestille. Har man først prøvd Jeffrey sine sko så er man frelst, de er så utrolig gode å gå med, man føler ikke at man konstant faller over til siden, om dere skjønner. Det er som å ha på seg lave sko! Så da er spørsmålet - Hvilken av disse bør jeg ta? De er jo så perfekte begge to 

1 eller 2? Jeg tror jeg er mest sugen på nr 1 akkurat nå, elsker den stilen.. Men vi får se! 
 

Helt ok.

Kommenter her

Våknet akkurat og har en syk angst angående gårdagen. Ingen alkohol sa du? Jeg vet i alle fall at jeg har brukt ALT for mye penger i går på bare tull, blir helt kvalm når jeg tenker på det. Og det er ingen tid for en medlidenhetssøndag på meg hvor jeg bare spiser junkfood og hater livet.. I dag må jeg øve som en gal til en historieprøve vi har i morgen, og så må jeg skrive opp en slags plan på hvilke lekser jeg skal gjøre på hvilken dag - selv om det kun er matte jeg sliter i og bør prioritere så er det i denne siste perioden ALT av lekser kommer, og det suger!

Så skal jeg ut og sykle! Haha er det mulig, jeg gleder meg faktisk helt sinnsykt mye til sykkelturen. Jeg må også rydde rommet mitt, har planlagt å sette opp masse telys rundt omkring i hele rommet, synes det er så koooselig ♥

Nå trenger jeg virkelig deres tips om dere har noen bra studieteknikker! Hva gjør dere når dere må øve til en prøve? Noen som har noen bra studieteknikker jeg kan dra nytte av? 
hey barbie

Kommenter her

Beklager for dårlig blogging men jeg mister litt lysten når jeg konstant må ha som mye problemer med blogg.no - eller, det gjelder vel alle som blogger her på denne plattformen, sykt irriterende! I natt drømte jeg at hele blogg.no ble nedlagt og jeg måtte stresse noe sinnsykt med å finne en ny plattform. Ikke gøy og håper ikke det skjer i virkeligheten, blogg is my life! Haha neida, joda.

Ellers har jeg bare gjort lekser i hele dag og vært veldig opptatt med det, så mye tid til å holde på med pcen ble det ikke akkurat uansett. Jeg er jo en idiot som begynner med slike skippertak rett før skolen er over, det er så typisk meg å utsette ting til helt i siste liten! Håper ikke jeg er den eneste som er litt i den stressfasen akkurat nå? 

Og sånn bortsett fra det har dere vært sykt dårlige å kommentere den siste tiden!? Er det noe feil, eller har dere blitt sløve.. Vil jo ikke blogge til en "vegg" heller, hehe. Jaja, i morgen blir en god bloggdag, har blandt annet planlagt en sykkeltur - jeg elsker det å sykle så det blir nok veldig koselig!

Skal dra å møte noen venner nå (ikke alkohol, slapp av), føler meg endelig litt barbie-ish igjen! Jeg har savnet denne looken.
 

 


brunt eller blondt?

Kommenter her

Hei! Laget en liten videoblogg i går og kom til å tenke på om jeg er finest med brunt eller blondt hår - jeg synes selv jeg ser best ut med blondt, jeg fatter ikke helt de som sier jeg ser eldre ut med brunt!? Jeg ser jo ti ganger yngre ut, haha! Men dere kan jo se disse to videoene og bedømme hva dere synes? 

Finest med brunt, eller blondt?


 

04.05.2012

Kommenter her

Følte meg litt gal i kveld og spiste frokostblanding til kveldsmat. Skal gå å legge meg nå, tidlig!

I morgen er det jo Lørdag som dere vet, og jeg skal pugge hele dagen!!!! (i alle fall forsøke). Anne-Sofie kommer på besøk og vi har bestemt oss for at da skal vi sette oss ned og jobbe med skole, hun skal få hjelpe meg med ting jeg ikke kan i matte for eksempel. Jeg kan hjelpe henne med ting som norsk, media, samfunnsfag osv og hun kan hjelpe meg med naturfag og matte, perfekt match! Har fått masse å gjøre i matte slik at jeg kan få god karakter, og det er en måned igjen til sommerferien. . . Klarer jeg det? Kanskje jeg har en god sjangse til å komme inn likevel, jeg må bare be til gud om å ikke komme opp i skriftlig matte til eksamen! Er veldig glad jeg har venner som hjelper meg, jeg hadde aldri klart å satt meg ned helt alene å jobbe med skole mange timer i strekk, det kommer både hjernen og kroppen min til å protestere i mot.Er utrolig glad jeg har venner som er så snille! 

Ja, på tide å vaske speilet kanskje..
eyeslipsface

Kommenter her

Om dere er ute etter sminke som er nesten uvirkelig billig med på toppen av alt billig frakt OG god kvalitet, så kan jeg virkelig anbefale eyeslipsface.no - også forkortet som e.l.f. Det er billig uten at det merkes, h&m sin sminke merkes jo på kvaliteten at det koster under 100lappen men slik er det ikke her, ordentlig kvalitetssminke! Var så heldig å få en svær pakke med sminke i posten fra de, og nå har jeg fått testet ut alle produktene og skal nå komme med mine anbefalninger til dere om hva som falt best i smak hos meg, enjoy!

Det kommer vel ikke som noe sjokk for noen at jeg med en gang følte meg ekstremt tiltrukket til en lyserosa leppestift? Jeg elsker å ha lyserosa lepper så denne var midt i blinken. Den holder lenge, har ikke så mye skinn i seg (den er mer matt i virkeligheten enn det ser ut som på bilder) og den smaker ingenting. Noen ganger blir jeg kvalm av smaken på leppestifer, men ikke av denne! Perfekt i alle fall, og har blitt fast innventar allerede. Koster 31 kr og kan kjøpes HER. Er litt usikker på hvilken farge det er min er i, men tror det er Nicely Nude. 

Dette er en lipliner med lik konsistens som en leppestift slik at man slipper å spisse den, som man må med blyant. Det gjør heller ikke vondt å påføre den som jeg synes det gjør med vanlig lipliner! Den holder også lenge, og føler meg ikke lengre komplett uten den om jeg har på leppestift, uansett hvor ekstremt det høres ut. Jeg har i fargen Natural, koster også 31 kr og kan kjøpes HER. 
Og så til min ABSOLUTTE favoritt - shimmer sheets! Når jeg først fikk disse tenkte jeg bare "hva i alle dager er dette for noe", det så jo ut som en skitten våtserviett! Men dette er nesten som selvbruningsservietter bare at man skal bruke det i kinnene og andre steder man vil ha shimmer, og jeg kan si med en gang at det var HUNDRE ganger finere enn solpudder! Jeg følte meg skikkelig sommerlig med en gang, og etter jeg hadde tatt det på var jeg ute og trente, når jeg kom inn igjen så det like fint ut. Det har jeg aldri opplevd med solpudder før som blir sykt fort flekkete. Haha jeg vil bare dra på stranda nå, føler meg sommerlig! Er MANGE servietter i en pakke, så det holder lenge og er sykt billig. Koster 31 kroner det også, og jeg har i fargen bronze! Kan kjøpes HER. 


Prøvde å ta bilder av hvordan det ser ut, men er utrolig vanskelig å få bildene til å rettferdiggjøre hvor fint det er i virkeligheten, ser rart ut med blitz og uten ser man ingenting. Men i virkeligheten er det vakkert! Dette var de beste jeg fikk:
Noen av dere som har erfaringer med e.l.f? Vil gjerne høre! 

falske tatoveringer

Kommenter her

I dag hentet jeg mange pakker på posten (har virkelig bygd seg opp en hel haug der..) og en av pakkene var fra Kimstore.se! Har tidligere mottat løsvipper derifra som jeg har likt kjempegodt, så det var gøy at jeg nå fikk prøvd litt andre ting som jeg skal vise dere. Kimstore er virkelig en skikkelig jentenettside med mye gøy, jeg har i alle fall lekt meg masse i dag med tingene jeg fikk! 

Blandt annet fikk jeg tilsendt to pakker med falske tatoveringer! Dere vet slike man brukte når man var små som man fester på huden for å så dryppe litt vann over? Jeg har ikke prøvd slike på flere år og nå som jeg faktisk er i den alderen (eventuelt fasen) hvor jeg elsker tatoveringer så var det gøy å prøve! Fikk i alle fall meg til å bli mer sikker på hvor jeg vil ha tatoveringer, og uansett så følte jeg meg helt fresh og ny etterpå. Er glad jeg har mange nå, skal feste på tatoveringer litt her og der med jevne mellomrom! Er dessuten veldig billig, koster 15 kr og frakt på kimstore koster heller ikke noe særlig. 

Slik ser det ut når man fester det på.

Og her er det ferdige resultatet! Den er så søt, må bare gå å se ned på hånden min hele tiden, hihi.Lillesøster fikk en søt liten sommerfugl..Min andre..

Som dere kanskje vet har jeg lenge vurdert tatovering på kragebeinet, slik som Rihanna har (bare med annen tekst). Var gøy å få prøve det! Mens jeg satt den på.. 

Og etter! Nå er jeg BESTEMT på at jeg skal gjøre det, woho.

Og seff, løsvippene! Disse er de perfekte hverdagsvippene, de ser sykt naturlige ut med tanke på at de er falske billige vipper. 5 par koster 119 kroner, ikke dyrt med tanke på et 1 par i butikken koster 79.. 

Slik ser de ut på.

Fikk også noen supersøte løsnegler, med de på ser jeg skikkelig barbie ut (for meg er det veldig positivt). Liker at det skiller seg ut! De var forresten sykt vanskelig å ta bilde av.

 

Like? 

 

dagens outfit

Kommenter her

Kom hjem fra skolen for noen timer siden, har haltet rundt på Jeffrey Campbell's i hele dag! Anbefales ikke om man må gå et stykke, selv om de er behagelige til å være så høye. I dag fikk vi tilbake norsktentamen og jeg fikk 5, og det ser ut til at det ordner seg med matten likevel. Tror og håper jeg i alle fall! 

Skal snart dra å spise middag/kvelds med Lisa og Ingvild, tror det blir veldig koselig! Venter bare på at pappa som er for sen (som vanlig). Har laget masse innlegg til dere så blir ikke tomt her på bloggen likevel! Alt føles litt bedre i dag, var rimelig nede i går og tenkte at det ikke finnes noen framtid for meg. Dere skulle bare ha visst hvor mye jeg setter pris på alle kommentarer og mailer dere har lagt igjen om det, dere får meg til å føle meg bedre. Elsker dere ♥

Sånn her så jeg ut i dag. Har fått helt dilla på å gå med hette, føler meg som lille rødhette noe jeg digger, haha!Hjerte til dere!

Kommenter her

Har bare ligget i sengen fram til nå og slappet av. Takk til alle dere som kommer med søte og støttende kommentarer, det hjelper meg virkelig ♥

Jeg kan vel fortelle dere hva dette handler om da.. I det siste har det vært mye styr med meg, var på sykehuset i dag og fikk vite en hel masse, men det er ikke det jeg skal snakke om. Masse ting har ført til at jeg har mistet motivasjon, motivasjon som var dårlig til å begynne med for å gå på skolen. Jeg snakket med mattelæreren min i dag, og om jeg skal oppsummere litt kort hva hun sa så er det at jeg stort sett er kjørt, at jeg ikke har så mye sjangs til å redde meg en karakter i matte - og ingen karakter i matte betyr at jeg ikke kommer inn til neste år. Jeg har som dere vet en sykdom i hendene som gjør at jeg ikke kan skrive, kan dere tenke dere hvor vanskelig det er i et fag som matte da? Jeg kan ikke ta notater, jeg klarer ikke følge med på tavlen, det er mye jeg ikke vet hvordan jeg skriver på pc fordi jeg ikke har fått hjelp.. Men ja, det er selvsagt ikke slik at det er null sjangs for meg, men noen ganger virker det som om lærerne vil det. Jeg vet at man må ha karakter i alle fagene for å få fortsette, men jeg fatter ikke hvorfor det ikke blir satt unntak når man har en sykdom, slik som meg. 

Jeg er så lei av dette, jeg har null motivasjon, jeg vil heller være hjemme å sove bort alle dagene hvor jeg ikke får til på skolen. Det har blitt en vond sirkel, jeg får til absolutt ALT på skolen utenom det ene faget. Og så skal det ødelegge så sykt mye.

Jeg fikk vite allerede i 7. klasse at jeg mest sansynlig ikke ville komme meg igjennom matte på videregående, og når man får vite noe slikt så tidlig så mister man motivasjonen. Jeg har ikke fått den minste lille hjelp eller støtte, selv om det er ganske åpenbart at jeg trenger det. Det eneste jeg får høre er hvor dårlig det ser ut, hvor dum jeg er, og at jeg ikke har noen framtid om dette fortsetter. Dette vet jeg fra før, jeg trenger ikke å få høre det hele tiden. Jeg trenger hjelp. Noen som kan få meg til å lære på en annen måte, fordi jeg KLARER ikke å skrive. Ingen tar det seriøst. En normal mattetime for meg foregår med at jeg hører på hva læreren går igjennom, ser i boken, prøver mitt hardeste for å huske det i hodet, prøver å skrive - men det går ikke. Det er et smertehelvette, jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har grått etter en prøve hvor jeg må skrive med hånden fordi det gjør så vondt. 

Men alle er bare sinte. Sinte foreldre, sinte lærere, ingen som prøver å sette seg inn i eller forstå hvordan det er å føle at man ikke mestrer noe som "alle" skal kunne. Jeg finner ikke motivasjon av å høre at jeg er en tapt sak! Det er ingen "vekkerklokke" som de liker å kalle det. Det gjør meg nervøs, jeg får angst og jeg blir stresset, og så gir jeg opp helt.

Og nå har jeg fått høre at jeg er så godt som kjørt. Ingenting og gjøre. Ingen hjelp. Ingen fortsettelse. Jeg vil virkelig klare dette.. Jeg er desperat.Og dere vet jo at jeg ikke er dum, jeg har ikke vanskelig for å lære meg nye ting, jeg trenger bare en metode som funker for meg. Så synd at ingen hører på meg, så synd at det nå er for sent.


Kollaps.

Kommenter her
Går og legger meg en liten stund. Tar en pause fra bloggen i noen timer. Har det ikke så bra av personlige grunner, håper dere forstår dette.
Er så utrolig sliten, orker ikke, gråter - må.
What a day

Kommenter her

Nå sitter jeg på skolen, har nettopp fått tilbake tysktentamen og jeg er så lykkelig for karakteren min, halleluja! ♥ Er ferdig på skolen klokken 0950 i dag, men blir en stund igjen på skolen fordi jeg skal snakke med blandt annet mattelæreren min for å finne ut hva jeg kan gjøre for å forbedre karakteren min i det faget.. Jeg har et spørsmål, når man søker seg inn på tredjeåret på videregående, søker man da med karakterene før jul eller de til sommeren? Hvilke av karakterene er det som avgjør om man kommer inn eller ikke? For om det er karakterene fra før jul man søker med så kan jeg like gjerne bare gi opp her og nå, føler jeg aldri får et ordentlig svar på det, til og med ikke fra rektor. 

Jeg drar til legen klokken 11:45 og etter det tenker jeg at jeg skal kjøpe meg litt junkfood for å feire at denne dagen er over, haha. Gruer meg alltid så mye til tysk og må jo feire karakteren min! Høres senere, klem!

 

HOVE 2012!

Kommenter her

Som dere vet skal jeg mye gøy i sommer, men Hovefestivalen er definitivt det jeg gleder meg aller mest til. Selve begivenheten finner sted på tromøya i arendal fra 26-29 juni, og festivalpass med camping koster 2500 på billettservice - synes det er ganske billig faktisk, da får man jo campingpass også! Det er enda mulighet for å kjøpe biletter så bare pass på!

Håper på å se så mange som mulig av leserne mine der, jeg skal sammen med Anne-Sofie men vi kjenner ikke så mange som skal, og en stor del av oppplevelsen er jo å møte nye mennesker og få venner synes jeg! Så jeg kan gjerne henge med lesere der og finne på mye gøy, er faktisk ganske mange som har kontaktet meg allerede angående nettopp det og selvfølgelig er det greit, vi er med på nesten alt! 

 
Av artister jeg gleder meg aller mest til så må nok det bli Mac Miller, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Skrillex, Lana del Ray, Labrinth og M83. Dere kan jo tenke dere hvor mye jeg kommer til å grine på mac miller, min gud som jeg elsker så utrolig høyt haha. Kommer til å bli helt uvirkelig å se (møte) han! 

Har noen av dere vært på Hove, såfall kan dere dele erfaringer? Komme med litt pakketips osv? Det setter jeg utrolig stor pris på! Jeg ser for meg at det kommer til å bli en eneste stor fest, masse nye folk, sol, sommer, bading, artister, sene kvelder. . . Det er så mye jeg gleder meg til, det kommer defintivt til å bli en opplevelse uten like for meg som aldri har vært på festival før! 

HER finner dere hjemmesiden til Hove, og HER kan dere bestille biletter ♥

Digger denne videoen som skal vise akkurat hvordan det er å være på hovefestivalen!  

svar på spørsmålsrunden - del 1

Kommenter her

Jeg skal svare på en del 1 eller 3 på video en annen gang! 

Kan du ha anbefalninger av blogger som ikke er på topplisten?
Det har jeg hatt før, men de eneste jeg leser som ikke er på topplisten er http://stineemarik.blogg.no/ og http://amandahg.blogg.no/. Føler det blir litt rart om jeg skal anbefale blogger jeg selv ikke leser til vanlig. . . 

Hvordan var konfirmasjonen din? 
Jeg konfirmerte meg humanetisk og jeg hadde en helt grei konfirmasjon. Fikk mye penger + speilreflekskamera og en chihuahua som var veeeeldig populært på det tidspunktet og den kostet over 20 000, haha helt sykt at jeg faktisk fikk det. Men ja, veldig fin sermoni og anbefaler egentlig alle å konfirmere seg humanetisk! 

Føler du deg bimbo/bitch?
Nei jeg gjør ikke det, men jeg har forståelse for folk som tror jeg er det, på grunn av hvordan jeg ser ut. 

Når startet du å drikke?
Jeg var 15 år da jeg begynte "fast" altså jevnlig, da hadde jeg også startet på videregående skole. Da mener jeg ikke hver helg, men kanskje en gang annen hver måned eller noe sånt. Nå drikker jeg vel kanskje 1-2 ganger i måneden, prøver å dra ned på det men jeg har venner som er veeeldig glad i å dra ut, selv liker jeg aller best bare å være hjemme faktisk. . 

Hvor fornøyd er du med deg selv på en skala fra 1-10?
Wow, her måtte jeg faktisk tenke LENGE! Jeg kan tenke jeg at jeg ligger på 7 der, kanskje. Grunnen til det er at jeg skulle ønske jeg var ihvertfall 5 cm høyere, at jeg hadde større lepper og større pupper, finere rumpe, mindre nese.. Småting som drar ned, men generelt er jeg ganske fornøyd og det kunne vært mye verre. Når det kommer til personlighet ligger jeg vel på en 7er der også, fordi jeg hater at jeg er så sløv, bruker så lang tid på å komme igang med ting osv. 

Hvis du skulle melde deg på et realityprogram, hvilket ville det vært?
The amazing race tror jeg, det ser veldig spennende og lærerikt ut! Jeg kunne ikke vært med på paradise hotel, big brother osv. Det tør jeg bare ikke. 

Hvor lenge blogget du før du kom på topplista?
Hmm... 4 måneder tror jeg, da kom jeg vel på 12. plass eller noe sånt. Så gikk det oppover fra der! 

Hvor høy er du?
Jeg er 1.59 høy (lav)

Er du forelsket?
Jaa, man kan vel si at jeg er det, ja. Er i alle fall en gutt som interesserer meg mer enn andre! 

Liker du best å være singel eller i et forhold?
Ingen av delene, liker best å "holde på", haha. Da er man ikke singel men det er ikke så seriøst heller, noe som er perfekt!

Får du stipend? 
Nei jeg får 800 kr i halvåret, som er noe alle på videregående får for å betale pc.

Snuser du? Det lå en snusboks i senga di..
Jeg kjøper meg aldri snus selv, men det hender at jeg noen ganger får hos venner, men har ikke gjort det på leenge nå. Om du så en snusboks var den mest sansynslig Stine sin.

Hvilken del av utseendet får du mest skryt for?
Spørs veeeeeeeeeeldig hvilken setting det er i, men generelt øynene eller at jeg er så "liten og nett" som jeg hører, er utrolig spinkel samtidig som jeg har muskler, haha.

Er du åpen, sjenert eller overlegen?
Er både åpen og sjenert og kanskje litt overlegen. Haha, så litt av alle sammen! Er så gøy at alle skal nekte på at de er overlegen mens de mest sansynlig ikke hilser på alle og enhver, jeg kan sikkert oppfattes som litt overlegen en gang i blandt, ja.

 Snakker du med therese, tuva og dem?
Ja, jeg snakker med dem en gang i blandt! Mest med Therese kanskje.

 Gjør du og familien din mye ting sammen?
Bortsett fra at vi spiser middag sammen gjør vi faktisk fint lite i samlet gjeng, for å si det sånn. Men jeg gjør ofte ting sammen med bare mamma eller bare pappa, for eksempel ser jeg og mamma på mange av de samme seriene og jeg og pappa kan sitte og snakke lenge om de samme tingene fordi vi er enige om så mye. Og uenige, for den saks skyld. Men vi begge er for AP, så sånnsett er det mye enighet! 

Når har du tenkt å flytte hjemmefra?
Når jeg "må", fordi jeg flytter på grunn av studie eller noe annet. Vil helst bo hjemme så lenge som mulig, jeg!

Er det ikke vanskelig å skrive på bokmål når du snakker dialekt?
Hahaha nei , ikke på noen måte! Lærer jo bokmål på skolen, er det jeg leser i bøker, er det som er undertekster på filmer, er bokmål i aviser.. Er jo bokmål overalt, og det jeg er vandt med. Jeg kan jo prøve å skrive litt dialekt da (akkurat sånn som jeg snakker). Hei æ hete Sophie æ e søtten år å æ bor i harstad, æ går på heggen vidregående skole å æ elske å træne å spise masse mat å æ har masse goe vænna. Hhaha fyfaen så stygt.

 Er vennene dine de samme nå, som de var før du begynte med barbiedop?
Hhahahahahah!!! Nei altså jeg sitter under en bro og stikker meg med nåler, har ingen, og blir skikkelig rusa av melanotan. Nei. Jeg er jo akkurat den samme bare litt brunere, ser ikke hvorfor jeg skulle mistet venner av det? Går foresten ikke på barbiedop akkurat nå. 

Hvilke kvaliteter ser du etter i hos en venninne?
Bortsett fra det åpenbare, som at hun må være til å stole på osv, så vil jeg ha en venninne som ikke er så "fisefin" og kan prøve litt av hvert, ikke være så dømmende i alle fall. Jeg gjør mye sykt og jeg hater å bli møtt med dømmende blikk når jeg forteller om det, det fungerer ikke for meg.

Når står du opp om morningen? 
Jeg står opp klokken 07:15 og vi drar hjemmefra 07:50. På den tiden fikser jeg sminken, håret, spiser, finner klær og pakker sekken.

Hva er yndlingssangen din akkurat nå?

Har et par favoritter:

 

 

 

Brune linser?

Kommenter her

Da jeg var yngre (15 år) brukte jeg hele tiden brune fargelinser, prøvde også med grønne men brunt er definitivt det jeg likte best! Og nå ble jeg faktisk sugen på å bestille hjem enda et par.. Synes det er så fint å være blond og å ha brune øyne! Til dere som har spurt, jeg har blå øyne til vanlig og nei, jeg bruker ikke linser til det. 

Så fint, eller ikke? 

film - one day

Kommenter her

Tenkte jeg skulle se film nå, så derfor må jeg ha litt råd om denne filmen er bra eller ikke, før jeg kaster bort tid på den hehe. . . Så har noen av dere sett one day? Elsker jo skuespillerne og den har jo fått ganske bra terningkast rundt om kring, men stoler heller på deres meninger! 

Synes det er litt kleint når amerikanske skuespillere skal spille britisk, haha.. Så rart!

alene igjen

Kommenter her

Nå er jeg alene igjen etter å ha hatt aliaskveld med Stine Mari, Tarjei og Charlotte. Var veldig koselig og jeg vant som vanlig, noe som gjorde kvelden perfekt!! Jeg hadde mye godteri som sagt, og vi fikk testet ut falske jelly beans som mest sansynlig er det rareste jeg har vært med på... De hadde smak av blandt annet hundemat, rottne egg, tannkrem og skunskspray..? Og det verste av alt var - det var meningen. Bare tullegodteri!

Og jeg tror desverre jeg holder på å bli syk, så nå må dere lommeleger der ute peke meg i rett retning av hva dette kan være! Jeg har vondt i hodet nesten konstant selv om jeg drikker mye vann og sover mye, er konstant sliten og trøtt, er mye kvalm og svimmel.. Nesten som om jeg er konstant fyllesyk kan man vel si, og har vært det i rundt en ukes tid. Jeg føler selv at jeg har feber men jeg har ikke bemerkelig høy temperatur. Har tatt ibux men det hjelper ikke så veldig mye. Jeg klarer heller ikke tanken på røyk/snus og blir kvalm bare jeg hører snakk om det, slik var jeg ikke før. Jeg må også drikke vann konstant. Haha, der har dere hele min sykehistorie så om noen har forslag, dryl på!

Nå skal jeg se på film til jeg sovner  

Noen bilder fra kvelden, fine Tarjei!

Stine mari sitt russekort.. Det er ikke så veldig bra akkurat, haha sorry!

Det grusomme godteriet før...

Og etter man har tatt seg en smak.. haha

Søta!!


Jeg og Tarjei skulle ta bilde ilag så satt han seg OPPÅ MEG! Trodde jeg knakk armen, au au

 

 

 

Meg i dag

Kommenter her

Nå er jeg klar, og snart blir det aliaskveld for andre dag på rad! Elsker alias og jeg er virkelig en mester, har faktisk vunnet hver eneste gang jeg har spilt! Har så mye godteri her at det snart renner over så er ogdt å få litt hjelp til å spise det opp, haha.. 

Slik ser jeg ut i dag:
fixing up

Kommenter her

Godmorgen! Har akkurat kommet meg ut av sengen, bedre sent enn aldri...? Jeg og lillesøsteren min skal lage pølse og pommes frites til frokost (slik blir det når man er alene hjemme) og så skal jeg begynne å fikse meg slik at jeg kan få besøk senere! 

Forresten, så har jeg tenkt litt på å lage ny sangvideo.. Noen som vil det? Her er min gamle! Not that good, så føler jeg kunne gjort bedre nå.