hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mai 2011

grillfest

Kommenter her

Har akkurat fikset meg, og nå skal jeg på en slags grillfest hos Charlotte, kommer sikkert til å bli kjempegøy og at det er ganske god sommervarme ute er jo såklart et pluss! Blir deilig å få samlet de aller fleste jentene igjen ♥ 

Tar med kameraet, så bilder blir det når jeg kommer hjem :) 

Hahah, sier litt når dette ble mitt beste bilde idag:PPpppPpJeg har foresten åpnet formspringen min, siden jeg er så dårlig til å svare på spørsmål her på bloggen. Beklager for det, så håper dette gjør det godt igjen! Den finner dere her

 

ulykkesfugl

Kommenter her

Er det ikke det ene, så er det så absolutt det andre! Haha, jeg skjønner ikke at det er mulig, snart bør jeg få klippekort på sykehuset. På tur til gymmen idag klarte jeg altså å falle noe voldsomt, og resultatet er nå at jeg ligger her med en lite brukbar fot og det verste av alt - med krykker. 

Men ingenting skal ødelegge utgangspungtet for en perfekt dag, nå er det langhelg, det er varmt ute, og i kveld blir det grilling med verdens beste jenter.Jeg skal nå smøre meg inn med selvbruning og gjøre meg fin til kvelden!

 

idolbilder

Kommenter her

Når jeg skjekket mailen min så jeg at det hadde kommet inn to fine idolbilder, tusentakk! ♥

fra rarejuliee.blogg.no


fra victoriavenbakken.blogg.no

Noen ting du kanskje ikke visste om meg

Kommenter her

Siden jeg har fått en del nye lesere i det siste tenkte jeg å kjøre på med et litt annerledes innlegg en bare sånn" dette har jeg gjort idag" sånn at dere kan bli litt bedre kjent med meg :) 

♥ Jeg har en liten chihuahua som er verdens søteste!

Rigmor som hun heter, men hun har og mange andre "fine" kallenavn som Knut-Arne, Åddbjørg, Vigdis, Pågen, Ragvar og Rigdis. Vi bruker også å plage henne med å si " kle nu på dæ rigmor, æsj e du naken!". Den slår alltid godt an! ♥ Jeg har egentlig så mørkt hår at det nesten er svart, så blondfargen min er langt ifra naturlig. Jeg har derfor helt svarte øyenbryn (hater det, og gjør alt for å få de til å se lysere ut) men har vært så heldig å få blå øyne!

Naturlig hårfarge på bildet under.

♥ Jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke kan skrive med blyant, jeg har vanskelig for å spise med bestikk og alt av finmonorikk er helt umulig for meg. Til gjengjeld har jeg utrolig god kroppskontroll ellers, kan kanskje vise dere på en videoblogg en gang...?
♥  Jeg har kun vært forelsket to ganger i mitt liv, den første gangen da jeg var fjorten år. Herlig følelse! 
♥ Jeg har en uvane med at jeg plutselig snakker engelsk " kan vi dra dit or something" er veeeldig typisk..
♥  Jeg har nesten aldri på meg sokker, og når jeg først har det så matcher de aldri med hverandre. 

♥ Jeg klarer ikke å se folk inn i øynene for mer enn et par sekunder, synes det er skikkelig ubehagelig.
♥ Da jeg var mindre hadde jeg en oter som kjæledyr en kort periode! Den bodde inne i huset og ga den kattemorsmelkerstattning på tåteflaskse, det var tider det! 
♥ Jeg er utrolig rett fram, tror det er derfor jeg går best overens med gutter. Jeg er veldig..pervers, om man kan si det sånn. Jeg sier alt jeg tenker på! 
♥  Jeg hater vind, jeg klarer både regn, snø, sol og alt sammen, men vind takler jeg ikke. Hver gang før jeg går ut av døra må jeg gjerne trippelskjekke vindstyrken først, og spør alltid" e dåkker helt sikker på at det ikke e vind ute!?" til dem jeg er sammen med
♥  Jeg blir provosert, frustrert og lei meg hver gang dere skal komentere at jeg "faktisk ikke er så pen" eller at jeg " ikke har så store pupper". Jeg har aldri skrevet her at jeg tror jeg er pen, eller at jeg har store pupper, jeg har faktisk sagt motsatt av begge de tingene.. Så det er dere som har fått det for dere at jeg har store pupper og alt det der, det er ikke noe jeg har prøvd å påstå. Blir så irritert hver gang det er snakk om det, det er en kroppsdel, let it go. Jeg har vært kjempestolt av puppene mine tidligere, men nå har enkelte av dere har fått det til å bli et kompleks... :( Og jeg redigerer de heller ikke større, men takk for komplimanget!

 
hell i uhell...?

Kommenter her

God dag til dere, akkurat nå sitter jeg i sengen min i bare nattkjolen og planen er å sove en liten powernap som jeg virkelig trenger. Jeg må nok prøve å holde meg våken litt lengre, but what to do...? ;)

Og til dere som reagerte på at vi hadde 400 sider i prøvestoff så er det fordi det er en prøve for hele pensum i naturfag, man blir anbefalt å ta den om læreren er usikker på karakteren man skal ha. Men gjett hva!? Jeg hadde glemt at jeg skulle ta ut stingene i øret klokken halv ni i morges, så jeg rakk ikke prøven og måtte ta den muntlig etterpå, mitt værste mareritt! Men gikk heldigvis bra  :)

Ser sløv og ekkel ut, så slenger inn min favoritt av norske sanger for øyeblikket. Liker vanligvis ikke slik musikk, men denne fenger ganske bra! 

 Og så laget jeg en party-liste i natt/morges for å holde meg våken, dere finner den HER på spotify! øving øving øving

Kommenter her

Jeg kan vel ikke akkurat si at naturfag er en favoritt her hos meg, er enda litt lei meg for at jeg ikke har pugget ordentlig før i dag - men selvgjort er velgjort. Men nå skal jeg faen meg kunne hele pensum, og jeg skal gjøre det sykt bra på denne prøven! Det er 400 sider jeg må kunne til i morgen, men det skal gå bra.. Om man forteller seg selv at " dette klarer jeg" så gjør man faktisk det! ;)

 

Litt godteri er et must når man pugger, eller hva?  


Men nå skal jeg tilbake til naturfags-helvette.....spennendekom akkurat hjem fra farmor

Kommenter her

Var akkurat hjemme hos farmor og spiste middag og litt god dessert etterpå! En av mine kjære tanter har bursdag idag og blir hele 50 år, så var der for å feire henne!  

Og i kveld skal jeg slappe av uten noen sosiale forpliktelser, og bare lade opp til en ny uke. Jeg skal også få øvd litt til naturfagsprøven vi har i morgen selv om det ikke akkurat er min sterkeste side å konsentrere seg om slikt.. Derfor legger jeg bort pcen en stund, så blogges vi når jeg føler jeg kan naturfagsstoffet!

 Hæ......

jeg idag

Kommenter her

A smooth sea never made a skilled sailora bad morning after a bad night

Kommenter her

God morgen, eller dårlig morgen. Jeg vet jeg klager mye over at jeg er syk, men når jeg er syk 80% av året så er det litt vanskelig å bare... ja, la være å nevne det. Akkurat nå er nesen min helt igjentappet om man kan si det sånn, øynene renner, stemmen er hes og det kjennes ut som om trommehinnen skal sprenges. Jeg hater egentlig begynnelsen av sommeren, av en eller annen grunn er jeg mest syk akkurat da..?
Skal hoppe i dusjen nå, så vi høres senere!

jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort uten de fantastiske vennene mine  

 Hva bruker dere å finne på når dere er syke? Jeg pleier å se en del på serier og lignende, nå har jeg fått tv2 sumo, elsker tvserien om Linni! 

celeb me

Kommenter her

Nå er jeg hos Stine Mari og slapper av, og hun har tydeligvis laget meg en fangruppe på facebook.. Det er flere som har prøvd å gjøre det, men jeg har klikket helt hver eneste gang - hvor ekstremt kleint er ikke det liksom? Husker på den forige bloggen min så var det noen som hadde laget da, og da fikk jeg så mange spørsmål på hvorfor jeg hadde laget en sånn... Yes, I love me.

Men det som er enda kleinere er jo om ingen liker den, så nå som hun først fikk viljen sin å laget en så må jo dere gå inn å like den også! Gruppen finner dere HER :) 

Er litt sånn emo nå fordi få har likt gruppen... ATTENTION PLEASE!?

 

 

Lørdagsshopping

Kommenter her

I dag dro jeg til byen med Stine-Mari, planen for meg var storshopping men ble desverre ikke så mye som jeg hadde tenkt. Men jeg kan trøste meg med at jeg enda har en god del penger på konto som bare kan sløses bort, feels good!
Vi har også spist en hel del, må gi en liten pekefinger til gründer der vi måtte vente i nesten en time, og når vi gikk på metzo ventet vi i underkant av 10 minutter for et mye større måltid.. Fysj!småting; caps, solbriller og sminkefjerner

Kjole. Synes den var kjempestygg av, men den var virkelig kjempesøt på meg! Funker bra når man er blond å brun å ha en søt liten rosa sommerkjole, haha! Bimbostempel much..

Jumpsuit

Topp


gjør meg en tjeneste

Kommenter her

De aller fleste har vel prøvd diverse app'er man kan ha på telefonen sin? Vel, nå har det djuice dratt igang en konkuransse, der man kan vinne årets feteste sommerjobb, nemlig å være human-app! Altså en menneskelig applikasjon. Djuice har holdt det hemmelig så langt va oppdraget til en human-app er, ikke engang de som deltar vet det. Spennende, eller hva?

Enn venn av meg, Henrik, har meldt seg på konkuranssen, og jeg tror at både jeg og han hadde blitt kjempeglad om dere kunne brukt to sekund av dagen deres til å gå inn å stemme på han! Grunnen til at Henrik bør vinne er fordi han er nok verdens mest usjenerte sjel, han elsker oppmerksomhet, og kan nok ta alle utfordinger om han blir Human-app. Jeg vet også hvor mye rap og musikk betyr for han, som dette kan gi han noen muligheter innenfor det hadde det betydd all verden! Når jeg har møtt han ute er han alltid på dansegulvet, er snill med alle og får hver og en i godt humør. I tilegg er han veldig kjekk, og skal en human-app gå rundt i norges land må jo vi jenter ha noe fint å se på..eller? 

Henrik! ♥

For å stemme, trykk -----> her <-------. Det fungerer så enkelt som å trykke liker under videoen, det kan jo vi alle som har facebook!  Når dere har stemt kan dere skrive en komentar her i feltet med mail, så kommer jeg til å trekke ut en vinner som får et gavekort på headweb + (altså, se film gratis på nett) + en link om du har blogg, høres det bra ut? Så lykke til dere, og lykke til Henrik! hjemme

Kommenter her

Nå ligger jeg godt plassert i verdens beste seng, og skal bare blogge litt for dere før jeg legger meg. Skal tidlig opp og til byen imorgen for å shoppe litt, føler at det er på tide! 
Jeg har hatt en utrolig koselig kveld med verdens beste klasse, herregud for en herlig gjeng dere er! Jeg gleder meg veldig til å tilbringe to år til på skole med dere, og er veldig glad vi hadde denne kvelden slik at vi kunne bli bedre kjent med hverandre. Burde egentlig hatt slike kvelder litt før, men men! Dere er best, 1STE♥

Jeg venter egentlig bare på å bli tagget i en masse bilder, så kan legge ut det til dere i morgen om dere vil se! God natt


 

klassefest, nesten

Kommenter her

Nå skal jeg begynne å legge på meg 11 kg sminke, eller noe sånt - for ja, jeg trenger en hel del for å være så flott og fin som jeg er, eventuelt stygg og grusom som noen av dere også har kalt meg - kjært barn har mange navn! 
Desverre for dere holder jeg mitt usminkede ansikt hemmelig for dere enn så lenge, kanskje jeg kan legge det ut når dere lesere begynner å være litt snillere? Så med andre ord - aldri.

Snart er det klassefest ( nesten klassefest i alle fall) woho!

Meg akkurat nå, stoked for tonight:Og ja, smarte lesere - jeg kødda med antrekket nedenfor! Kjempefine plagg alt sammen, men passer jo ikke sammen overhode.. Jeg har virkelig lite å gjøre idag! Det "virkelige" antrekket kommer ut senere når jeg kommer hjem og legger opp bilder fra kvelden. Håper alle koser seg, flesteparten av dere er fantastiske!
life in plastic

Kommenter her

Jeg har endelig funnet antrekket for kvelden, jeg som bruker å være så sent ute og bare dryle på meg noe i siste liten! Jeg er rimelig glad akkurat nå! Det blir et skjørt, et korsett og favorittjakken min. Hva synes dere? ren og fin

Kommenter her

Kom akkurat opp fra boblebadet,og nå skal jeg rense ansiktet som faktisk har blitt en rutine jeg gjør flere ganger om dagen. Jeg har vært alt for dårlig til det før - altså å fjerne sminke skikkelig - ettersom jeg har hatt så ren hud uansett, men jeg aner jo ikke hvordan den kommer til å være om noen år om jeg ikke passer på nå... I will rather be safe than sorry!
Jeg skal også vokse meg litt her å der, og smøre meg inn med body lotion! Dere tåler så lite..

Kommenter her

Jeg er så lei meg, jeg er så sinnsykt dårlig. Jeg har feber, har mistet stemmen, har ørebettenlse og jeg har pms. Med andre ord, livet suger og alt det der.. Jeg har vært våken hele natten og bare tenkt på hvor synd det er i meg, haha. Jeg har fikset meg og sitter her klar for skolen, jeg har såå lyst ettersom verdens beste klasse skal samles i kveld. Håper jeg er i form til å være der en liten stund i alle fall.. Jeg vil virkelig det, har sett fram til det så lenge.. ♥

Hahah og så må jeg bare spørre dere, hva faen, herregud som dere har tatt av de siste dagene med stygge komentarer bare fordi jeg har skrevet noen enkle settninger om mine meninger, jeg har vel for helvette ikke drept noen!? Kan nesten virke sånn på dere, og jeg synes virkelig synd på noen av dere trangsynte mennesker som virkelg leter etter feil på meg! Hahah herregud, jeg har skrevet enkle meninger, ikke noe mer, og såpass bør dere tåle ;) Det er faktisk yttringsfrihet i Norge, tro det eller ei! :D 

Det verste er vel når dere kaller meg stygg fordi jeg har sagt at jeg er finere enn Heidi Alexandra. Da er dere jo like gode. Og dere har bedd meg ta av meg extensions, sminke, bh(!?) osv å se hvor fin jeg er da - vel, jeg gir dere samme oppfordring. Slutt å vær anonym om dere skal kalle meg stygg, jeg viser meg i alle fall... så kan vi se hvor fine dere er, eventuelt hvor tøffe dere er. Vi lever i 2011, tror strengt tatt ikke at sminke og hair extensions er unormalt lengre.. 

 Och nu tar vi den typiska fjortis-posen bara för att provocera lite extra. puss! 

 jentekveld!

Kommenter her

Nå drar jeg ut i regnværet for å handle inn litt smått til jentekvelden - som skal bestå av snakk, paradise hotel og god mat! Gleder meg, elsker slike kvelder! 

Meg idag: ukens svar på kommentar - heidi alexandra

Kommenter her

Kommentar: Unnskyld meg men du sier at du hater baksnakking og folk som snakker stygt om andre, men på en video der noen spørr deg om du synes heidi alexandra er pen, så sier du noe sånt at hun har bollekinn og kviser overalt, kan du plis forklare deg på dette? det er jo stygt å si sånt?

Svar:
De spurte ikke om jeg synes Heidi er pen, men om hun er forbildet mitt bare for å få det fram aller først, og jeg mener ikke akkurat at det er baksnakking når jeg legger det ut på nettet - da står jeg jo for det. Og grunnen er fordi jeg ble litt rystet av spørsmålet, bare fordi jeg er blond og har rosa blogg betyr det ikke at jeg og Heidi er lik overhode. Jeg kjenner henne ikke personlig, men vi har noen felles bekjente og jeg har hørt at hun er helt annerledes i virkeligheten enn på bloggen og det synes jeg er kjempebra, så dette går ikke på henne som person men på henne som blogger. På bloggen hennes synes jeg hun virker som et GRUSOMT menneske, der det ikke finnes mye IQ og ikke mye godt i henne. For herregud så utrolig mye dumt og umenneskelig hun har sagt på den bloggen sin..
Og nei, min helt personlige mening er, at når hun er så stygg på innsiden så blir hun ganske stygg på utsiden også.. Jeg synes i alle fall ikke hun er min type overhode, så nei, den kan jeg stå for uten problem! Og jeg personlig synes jeg er mye finere, men den diskusjonen kan vi ta en annen gang! :D


sjokkert?

Kommenter her

Nå sitter jeg er hjemme med halsbettenlse og begynnende ørebettenelse. Jeg er ikke sjokkert, jeg blir syk hele tiden og jeg er dritt lei! Men men, jeg skal få gjort unna litt skolearbeid nå når jeg først har god tid, om jeg klarer vil det si.. 

Senere på kvelden var planen at jeg skulle på jentekveld hos Lotte, håper virkelig jeg klarer å være i form til det fordi..Jeg har verdens beste venniner ♥

synd på sophy..
love suicide

Kommenter her

 Elsker Tinie Tempah!!! ♥shhh, jeg har en hemmelighet!

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen og diverse andre ærender, har vært nok en dag der jeg bare ser på klokken hvert eneste minutt mens jeg desperat prøver å holde øynene åpne. Hvordan kan et minutt virke som hele fem minutter? Det er faktisk helt sykt, tiden går virkelig mye raskere når man har det gøy! Men ellers har dagen vært helt okei, greie fag og skolen har for en gangs skyld ikke vært iskald. Hater at de i klassen hele tiden vil åpne vinduene. Tung luft i mitt hjerte<3. Takk gud for at vi har skolepc, om ikke hadde jeg nok aldri overlevd dagen!

 Vi hadde som sagt fritime idag, og den benyttet jeg og Anne-Sofie oss godt av, vi dro nemlig hjem til henne å baket boller og spiste toast! Jeg fikk også tatt en 10minutters lang powernapp :) Senere på dagen dro jeg på besøk til en jeg kan holde hemmelig, hihihi! Føler meg som en kul storblogger nå som liksom skal skjerme litt såkalte "privatliv" fra bloggen, wooooho. Feels pretty awesome! :)

Tenkte foresten jeg skal begynne med noe nytt, ukens spørsmål, der jeg svarer på en komentar i eget innlegg og utdyper litt! 
Skal se igjenom gamle komentarer fra den siste uka, men om det er noe dere lurer på har dere en god sjangse nå! ;) 

Annesofie har tegnet det her, er hun ikke syyyykt flink!? Er til og med leeenge siden hun tegnet det!

time for school

Kommenter her

Skal snart dra til skolen, som i dag går helt til halv fire. Heldigvis har vi en fritime så satser på at jeg såvidt overlever denne dagen også :) 
Skal passe på å få trent litt i fritimen, skal løpe 1 mil på mølla, det har jeg bestemt! 

Haha meg akkurat nå, morgentrynet! Må vel finne en bukse snart også... Har sovet i hele 10 timer! Jeg har sydd øret, endelig!

Kommenter her

I dag etter skolen var jeg hos legen for å sy øret mitt, endelig! (om dere ikke vet hva som har skjedd, se her), Så det er altså grunnen til at oppdateringen i dag har vært såpass dårlig. Jeg har vært utrolig kvalm og svimmel hele dagen, klarer virkelig ikke med sykehus og slike ting, og den bedøvelsessprøyten var nok det verste jeg har vært med på!

Tror jeg fikk mitt livs sjokk når jeg kom til sykehuset, jeg hadde sett for meg at det var et superenkelt lite inngrep som skulle skje på kontoret til fastlegen liksom, men istedet fikk jeg på meg en sånn sykehuslue, frakk og alt som hører til, ble lagt på et operasjonsbord med alt av operasjonsutstyr rundt meg! Tror aldri jeg har vært så nervøs før som når tre leger sto der og skulle sammarbeide om å sy det stakkars øret mitt, de måtte nemlig skjære opp øreflippen først.. Men ble i alle fall syv sting, det verste var nok når han mistet papiret han hadde tørket blod med PÅ meg, slik at jeg så hvor mye jeg blødde. Da ville jeg spy, dere! 

Nå har bedøvelsen gått ut så jeg kjenner det, får å si det mildt. Så skal bare slappe av resten av dagen ( sammen med verdens beste), håper dere skjønner! ♥

Her er meg akkurat nå, hadde tenkt til å laste opp et bilde av stingene å være skikkelig ekkel men fikk ikke ta av bandasjen.. Vi får ta det en annen gang!idolbilder

Kommenter her

Tusentakk til alle dere kjempesøte lesere som sender meg idolbilder! Her kommer fire av de jeg har fått i det siste. Jeg har verdens beste og søteste lesere, jeg har faktisk virkelig blitt glad i mange av dere! ♥

jankafuruhaug.blogg.no 

kan du som har laget meg denne skrive navnet ditt og/eller blogg i komentarfeltet? Har mistet det, og vil gjerne gi deg litt ros også!

theellen.blogg.noCharlotte Bekkevold


killers

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra Anne-Sofie, ble en filmkveld tross alt, vi satt bare å snakket som vanlig og så på killers. Måtte dra før den ble ferdig, men virket som en ganske bra film! Desverre var det svensk tekst siden den var nedlastet, da blir jeg sittende å lese teksten hele tiden og ender opp med å ikke skjønne så masse..

Verdens beste vennine, I love you! videoblogg!

Kommenter her

Haha jada, jeg ser selv hvor utrolig fjortiss jeg virker når jeg sitter å tar meg i håret hele tiden.. Gammel vane, vond å vende!  

oppfreshning og rengjøring

Kommenter her

Som nevnt tidligere er jeg utrolig dårlig til å ta vare på huden min, det har ikke betydd så mye har jeg følt ettersom jeg har hatt ganske ren hud uansett. Men hvem vet hvordan det kommer til å bli når jeg er eldre? Så bestemte meg for å teste ut noen av tingene jeg kjøpte, altså cleaning strips og ansiktsmaske!
Kan fortelle dere hvordan det fungerte senere, i mellomtiden kan dere jo kanskje komme med noen tips til å få fin hud? :D

Sitter med clear-up strips på meg nå, ser ut som en klovn så jeg nekter faktisk å ta bilde av meg selv, haha! Jeg prøvde, tro meg.. Men til dere som lurte, jeg kjøpte det på h&m!


the day after

Kommenter her

Jeg og Linn Ida våknet akkurat opp hjemme hos henne, nå lager hun frokost og jeg blogger. Service! 
I går var vi litt rundt omrking, ganske okei kveld egentlig og er glad for at vi dro ut. Fikk i alle fall sett ganske mye rart, slossing blandt annet som er uten tvil det verste jeg vet! Får helt panikk da, og skjønner ikke hvordan enkelte kan se på det som kult. Jeg synes i alle fall det er veeeeeeldig turn-off på alle slags måter.

Meg og Katharina, skjønner ikke helt hva jeg driver på med her - kvasimodo!  Meg og Johannes!!! ♥♥♥

 the ppppparrrrtyyyy

Kommenter her

Nå drar vi ut, høres senere! Suss
skal jeg ta tatovering?

Kommenter her

Jeg har tenkt lenge på å ta tatovering, jeg vil ha under høyrepuppen litt på siden. Jeg har liksom ikke vist helt hva jeg skulle ha som motiv, men nå har jeg funnet et jeg tror vil passe meg bra og som har personlig mening for meg. Ettersom jeg har vært igjennom mye gir denne god mening.

" A smooth sea never made a skilled sailor" Hva tror dere, skal - skal ikke?videoblogg

Kommenter her

Hva synes dere om at jeg videoblogger litt kort oftere, istedet for å kun skrive tekst om hva jeg skal gjøre? Er det bedre?
800 grader

Kommenter her

Haha, noen andre enn meg som elsker å ha det ekstremt varmt på rommet sitt? Jeg lover dere, hver eneste gang jeg får noen på besøk komenterer de hvor umenneskelig varmt jeg har det på rommet. Så nå ligger jeg her og ordentlig koser meg i noe som kan virke som 800 varmegrader, helt sinnsykt delig! ♥

I går var jeg sammen med Martine og Lotte, vi gjorde ikke så masse annet enn å spise junkfood og å planke... Elsker sånne ting som planking, haha ler meg ihjel av det! Har noen av dere gjort det, eventuelt har dere noen syke steder vi kan planke på? Er faktisk vanskeligere enn det ser ut som..
 

Jeg planket på kaninburet :)Planen min for resten av dagen er å dra til byen med lotte, videoblogge, og så dra ut. Jeg oppdater dere såklart underveis! 

 

noe nytt

Kommenter her

Var i byen en snartur etter jeg hadde vært hos tannlegen, kjøpte noen ting jeg føler jeg trenger (når jeg trenger absolutt ingen av dem) .Lurer på hvorfor jeg fikk det for meg at det var lurt å kjøpe dette, var vel i en slags transe etter tannlegen regner jeg med. Fjerner sminken UTROLIG dårlig og å kjøpe ansiktspleie er å lure meg selv. Samme med selbruningen, NÅR kommer jeg til å bruke den. For å gjøre opp for at jeg er en elendig shopper har jeg nå på meg alle ringene samtidig. Finner løsninger på alt! 

Armbånd, ringer og selvbruningsservietter:Ansiktspleie: 
Om det å gå studiespesialiserende - Heggen

Kommenter her

Tenkte å lage et innlegg om skolen og linjen jeg går på, dedikert til dere 95ere som skal begynne og dere 96ere som skal velge til neste år!

Meg og Hanne på begynnelsen av året, savner den tiden! 

Det er ganske vanskelig å gi en vurdering av miljlet på skolen, ettersom jeg kun ser det fra mitt perspektiv. Men jeg tror det at de aller fleste som går på Heggen vil det samme, nemlig å bli noe! Og de er der for å lære, derfor har jeg opplevd at det ikke er så sinnsykt masse fokus på hvem man er sammen med og hva som skjer etter skolen, og det er jeg egentlig veldig glad for! Det er såklart gjenger ogsånt,men tror de aller fleste har funnet sin gjeng, ser veldig få som er helt alene i alle fall. 

Såklart er det noen som velger denne skolen ettersom det er der de "kule" med masse penger går som regel, men da har man valgt skolen av feil grunner og kommer, mest sanynslig, til å droppe ut. Jeg merker et utrolig godt skille mellom de som er der for det sosiale og de som er der for å lære, det er faktisk ingen mellomting! Såklart betyr ikke det at de som er flink på skolen har null venner, men enten er man supersløv i timene, eller veldig aktiv.
Når det kommer til russetid så vet jeg at mange av dere har tenkt litt på det, men dont worry. Dette året ble jeg ikke tatt en eneste gang, det er veldig, veldig strenge regler fra rektor på skolen også! Jeg følte meg faktisk 100% trygg i russetiden til tross for at jeg var en av de som var mest "ettersøkt". Så for meg har ikke det vært et problem, og da blir det neppe det for så mange andre heller.  

 

En ting som er utrolig trist med Heggen (og som sikkert skjer på alle andre skoler) som jeg egentlig ikke kan legge så mye ut om her på bloggen, er hvordan enkelte lærere behandler elever. Det er mye "Stille" mobbing om jeg kan si det sånn, uthegning av enkeltpersoner. Såklart er ikke alle sånn, jeg forguder noen av lærerne våre, men er enkelte timer jeg gruer meg  ordentlig til å gå til. Jeg har opplevd at navnet til medelever og mitt eget har blitt skrevet opp på tavlen når man har skrivefeil for eksempel. Det synes ikke jeg er greit. Også det at lærere kan finne på å si" ja, se nå, nå ødela sophie alt." Det er veldig typisk og faktsik veldig vanlig blandt enkelte. 

 Når jeg kom til Heggen tok jeg meg selv i å tenke at det var mye lettere enn jeg hadde forventet meg. Men såå... Det er utrolig lett å skulke, man kan bare gå fra en time og ingen merker at du er borte engang. Eller de merker det, men du får ingen direkte konsekvenser bortsett fra fravær og tro meg, fraværet har mye å si etterhvert. Det er veldig lett å falle ned i orden også!  

Fagene er det ikke så mye å si om på førsteåret, det er det samme som på ungdomsskolen bortsett fra at man valger vanskelighetsgrad i matte. Jeg har den letteste, og den er ca på samme nivå som i ungdomskolen. Læreren er også flink til å ta hensyn ettersom vi er i den lette gruppen av en grunn!  Øktene våre varer i en og en halv klokketime, og vi har maks fire økter per dag. Den lengste skoledagen er altså fra 0820 - 1520, og den korteste vi har hatt var vel fra 1205 til 1320. Vi har et system som gjør at oddetallsuker er de hardeste ukene og partallsukene de letteste, det har med å gjøre hvor mange timer vi har per uke. Det høres komplisert ut, men man kommer fort inn i det

Klassen jeg går i, 1STE

Hvilken linje går du, eventuelt hvordan har du tenkt til å gå?

 

bloggkongen, thats me!

Kommenter her

Godmorgen! Jeg kom akkurat hjem fra tannlege, borret to hull og er utrolig kvalm og svimmel for øyeblikket. Skulle egentlig til kjeveortoped også, men kan trygt si at jeg var hjemme før noen rakk å si tannregulering. Jeg tør ikke, selv om jeg vet jeg må..

Foresten, takk for så mange søte komentarer på forige innlegg. Er helt sykt å tenke på at lille meg faktisk har en invirkning på folk sitt liv, at jeg er et forbilde og at jeg til og med har hjulpet noen. Det betyr så utrolig masse for meg, og når jeg ser sånt kan jeg såklart ikke slutte. You make me strong! ♥

I dag var en sånn dag der jeg ikke ble bra på noen bilder, så da må jeg bare tegne litt over, haha. Dere får i alle fall sett meg, bedre enn ingenting?
Bloggkongen is here to stay :pPpPpp

 slutte å blogge?

Kommenter her

På natt til Tirsdag, altså natt til 17 mai skjedde det noe ganske trist som følge av bloggen, og lignende hendelser har skjedd flere ganger. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke nevne dette på bloggen overhode, men jeg ser på det som min fulle rett så lenge jeg ikke henger ut personer med bilde og navn. Hvorfor skal jeg finne meg i hva som helst fra hvem som helst? Jeg har tross alt litt makt nå. Makt over nettet, om man kan si det sånn.

Jeg var ute på 16. Mai som de fleste andre av mine venner, jeg var beruset tidlig på kvelden, det kan jeg innrømme men til dette skjedde hadde det avtatt helt og jeg var så godt som 100% edru, så ikke noe av det jeg sier nå er oppspinn. Jeg kom ned til byen som var stapfull av russ, og rakk å være der i omlag 10 minutter før en jente som er et par år eldre enn meg kom helt opp i trynet på meg og begynte å rakke ned på meg, bloggen min og puppene mine av alle ting. Hun var eldre enn meg og sammen med en vennine, såklart syntes jeg det var utrolig ekkelt! Jeg oppfattet også at hun var ganske voldsom i bevegelsene, ikke mot meg men mot vennene mine. På grunn av min blogg. At folk er frekke mot meg kan jeg forsåvidt klare, men overhode ikke mot vennene mine. Det hele endte faktisk ganske voldelig, og politiet kom også til stedet. Utrolig trist at det skal bli sånn.

Jeg mener ikke at bloggen min er så grusom og provoserende at jeg fortjener at noe sånt skal skje, og jeg vet ikke hvor mange flere slike hendelser jeg klarer. Jeg håper jeg aldri har såret noen i min blogg, det er uansett ingen grunn til å rakke ned på meg..  Om jeg slutter å blogge, så vet dere i alle fall hvilke dere skal klandre. The haters.


Må-gjøre video!

Kommenter her

Jeg og Lotte har bestemt oss får å ta en må-gjøre video! Vi går utrolig bra sammen, er veldig fisefine og hun er den eneste "barbie" vennen jeg har, om man kan si det sånn haha! Så kan nok bli morro og se på, tror dere ikke? ;) Jeg håper dere kommer med forslag som er litt ute av boksen, jeg kan for eksempel gå bort å si til folk " vet dåkker ikke kem æ e?!" osv, istedet for de vanlige som å gi hverandre et kyss osv.. 

Kom med forslag, vi er åpen for absolutt alt - og da mener jeg alt! Spiller inn i løpet av uken så kom igjen! 

videoblogge?

Kommenter her

Jeg fikk utrolig lyst til å begynne å videoblogge ofte igjen - slik som jeg gjorde før! Har lyst til å videoblogge om noe gøy, gjøre masse rart og bare flaue meg ut litt. Føles ut som om det er utrolig lenge siden jeg har fått 50 hatkomentarer på et innlegg, så tenker det begynner å bli på tide.. Haha men nei fra spøk til alvor, dere skjønner at jeg gjør meg litt dummere på videoblogger ettersom det er mer gøy å se på? Jeg elsker den "rollen" som blond og dum, elsker å spille den og elsker responsen jeg får. Og er jo det vi liker å se på, eller? Får se om det kommer opp noe til helgen, seriøst eller ikke :)

Har dere noen forslag til hva dere vil se? Tell me! Hvordan være blond og dum, kanskje? Hahah ;)idolbilder

Kommenter her

Jeg har verdens søteste lesere, og blir så glad hver gang jeg åpner mailen min som alltid er full av søte bilder eller lange mailer fulle av inspirerende ord. Tusentakk, dere er best! ♥
Og jeg beklager så masse til de jeg ikke har fått svart som har sendt meg mailer for en stund siden. Mailen min har virkelig levd sitt eget liv men nå er det endelig fikset, så send hva dere vil til sofie_d94@hotmail.com så får dere 100% sikkert svar! 

 www.finora.blogg.no 


Tobias Johansen:
idajand.blogg.no 

tonjegajda.blogg.no løsvippe-avhengihget

Kommenter her

Om noen av dere bruker løsvipper til vanlig så vet dere sikkert hvor sinnsykt dyrt det er. La oss si at man kjøper et nyt par hver tredje eller annenhverdag, det er ca 70 kr for et par( om man skal ha noen av god kvalitet). 
Men i går så flyttet jeg på en kommode på rommet, og gjett hva som datt fram da? 30 par med løsvipper som jeg bestilte fra japan for en stund siden! Jess, jeg hadde nesten glemt det, men for ett år siden kjøpte jeg 100 par løsvipper på ebay og gjett hva prisen ble? 10 kr! Yeeeey! Det skal jeg definitivt gjøre igjen, og nå ble jeg så sykt glad for at jeg plutselig fant disse
Mannlige bloggere

Kommenter her

Jeg synes det finnes alt for få mannlige bloggere som blogger seriøst! 
Jeg blir utrolig glad når jeg får komentarer fra gutter (enten de har blogg eller ikke), og har de blogg blir jeg kjempeglad og går med en gang innom! Jeg mener, 99% av komentarene mine er jo fra jenter, men jeg vet jo ikke hvor mange gutter som leser bloggen men som velger å ikke komentere.
Hadde vært gøy å vite hvor mange gutter som leser bloggen og hvor mange jenter!

Vil anbefale denne svenske bloggen som er skrevet av Andreas. Utrolig kjekk, og tror nok alle guttene i Harstad kunne hatt godt av litt stylingstips fra han - for å si det mildt.. http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/ <- bloggen hans

 

Og nå til spørsmålet;
Er du gutt eller jente? 

bunad!

Kommenter her

Rakk ikke å blogge før jeg dro, så jeg tar det nå. Jeg har alltid brukt nordlandsbunad, og nå i år skulle jeg prøve litt annerledes - en fra lofoten! Likte den også kjempegodt, så tusentakk til verdens søteste bestemor! 
Ellers har det vært en helt grei 17. Mai. Er riktignok veldig sulten og trett men annet var vel ikke å forvente. Verdens beste Norge, hurra! ♥ 

Tror jeg sparer dere synet av morgenfjeset mitt....
Håper alle har hatt en kjempefin nasjonaldag! 

 

17 mai!

Kommenter her

Hei! Har nettop våknet opp, formen er helt okei, borsett fra at jeg såklart er litt trøtt. Skal være i byen så kort tid som mulig for å si det på den måten, hehe. Unger som hyler, korps og russefløyter er ikke alle tiders når man er så trett som jeg er nå, sov i sikkert 10 minutter i natt! Men er det en ting jeg virkelig elsker så er det is og pølser, så det ser jeg fram til! Og jeg elsker å ta på bunaden min for å feire verdens beste land, Norge

 Nå skal jeg sminke meg slik at jeg ser nogenlunde menneskelig ut..

Blogger bilde av meg i bunaden osv før jeg drar! 

 

 

 

out tonight?

Kommenter her

Nå har jeg funnet fram litt vin og prøver desperat å lete etter et antrekk for kvelden. Hvordan kan det ha seg at jeg sikkert har 100 forskjellige plagg som kunne funket for i kveld, men samtidig finner jeg ingenting? Jaja, får vel fortsette jakten..
and the show must go on

Kommenter her

Jeg har brukt hele dagen min på å ligge plassert i sengen å se pokemon, faktisk. Jess, det viste dere kanskje ikke om meg? Jeg er veldig nerd og utrolig barnslig, kan ligge i flere timer å se på alle slags disney channel programer (helst de som er tegnet). Nå skal jeg se monsterbedriften fatkisk, haha! Hva skal dere i kveld? Er jo 16 mai, så kanskje dere skal feste, eller ta det rolig fram til i morgen? Vet ikke helt hva jeg skal finne på, tror jeg tar det rolig faktisk.


nailpolish

Kommenter her

Endelig har neglene mine blitt tilstrekkelig lange, sånn at jeg ta neglelakk på dem! Håper de holder seg også, har en uvane med å bite negler eller rive dem av.. 

Syntes denne fargen var sommerlig og passende!
ekkelt

Kommenter her

Jeg hater egentlig å rydde rommet, jeg er nesten aldri her og når jeg er her slenger jeg bare en masse klær rundt på rommet eller sover. Men nå nektet tydeligvis mamma å la meg gå rundt i denne svinestien her, kunne jo blitt helsefarlig etterhvert... Jeg fikk streng beskjed om å rydde, om ikke fikk jeg ikke lovt til å dra ut så da måtte jeg sette igang. Haha, noen andre som har opplevd hvor utrolig gøy alt annet enn å rydde kan virke!? Og jeg turte seriøst ikke å se under sengen, er bombesikker på at under der har det vært et eget lite bakteriesamfunn de siste årene. TAKK GUD FOR AT DET ER OVER! 

I begynnelsen gjorde jeg alt annet, som for eksempel å ta bilder av blomster... 


Og så prøvde jeg å ta bilder mens jeg sprayet parfyme, anbefales ikke. Var nesten ikke værende på rommet etter!

Så måtte jeg sortere klær, har sikkert brukt en formue på WESC og DC oppigjennom årene fant jeg ut. Fjortiss for life!

Og etterhvert begynte det endelig å bli ryddig, så her ser dere rommet mitt! Ikke noe amazing, men er helt greit:
idolbilder

Kommenter her

Hei dere! Jeg har hatt en del problemer med mailen i det siste, og så vet jeg at jeg har fått en god del bilder/headere som noen av dere har laget til meg. Jeg har bare fått lagret ca 1/4 av de innså jeg i dag da jeg skulle legge de ut på bloggen. Om dere lager blir de lagt ut med link til deres blogg/navn selfølgelig. Så dere som har sendt må gjerne sende på nytt på sofie_d94@hotmail.com. Der kan dere også sende meg mail med spm. og lignende, beklager til de jeg ikke har svart på, men nå skal det bli gjort! 

Ett av de jeg har fått, fra www.finora.blogg.no. Tusentakk! 
pakke i posten

Kommenter her

Fikk en pakke i posten tidligere idag, noe klær fra maximum.no, så tusentakk for det! Skal bestille meg mer derifra ettersom de har masse lacoste og andre merkeklær som det ikke akkurat kryr av her jeg bor.. Litt hardt å innrømme men jeg føler meg mye bedre når jeg har på meg merkeklær enn "vanlige" klær , er vel fordi jeg er så materialistisk og opptatt av alt det ;) Tenkte å bruke det jeg fikk som outfit i kveld, hva synes dere?Om selvtilitt

Kommenter her

Mange av dere har spurt om jeg har god selvtilitt ettersom det kanskje kan virke sånn på bloggen, så sier jeg selv at jeg ikke har det. Dobbeltmoralsk? 

Jeg har dårlig selvtilitt når det kommer til mitt utseende. Jeg er missfornøyd med så og si alt, og kan pirke på småfeil og detaljer som sikkert ingen andre legger merke til i timesvis. Men, det som skiller meg fra andre er kanskje det at når det kommer til meg som person, min personlighet, så er jeg utrolig selvsikker. Jeg lar ikke folk fortelle meg hvem jeg er - jeg viser dem. Jeg står utrolig for hva jeg mener er fint, hvor jeg vil i livet og lignede. For eksempel, tror dere ikke jeg får mye dritt på grunn av det jeg har som skjønnhetsideal? Svære pupper, tynn, brun, stort, blondt hår osv. Jo, men sånne ting står jeg for. Om så det er materialistiske ting eller poltiikk så kjemper jeg til siste mann faller for å si det slik. Jeg gir meg aldri. 

Men samtidig, jeg ønsker ikke at jeg var noen andre. Ikke for noe i verden. Jeg har blitt tildelt meg, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg er så sterk personlighetsmessig. Å ønske at jeg var noen andre hadde bare vært å kaste bort tiden jeg har som meg selv, er dere ikke enige?Jeg kan gjerne være leder og hjelpe andre når de har det vanskelig, å være et forbilde seg jeg på som et privilegium og noe litt skremmende, men samtidig noe jeg godt kan ta på mine skuldre. Jeg vil hjelpe andre. 

Jeg mener ikke at måten jeg vil se ut på bør definere meg som person overhode, men samtidig så jo, jeg vil skille meg ut. Jeg vil at folk skal snu seg etter meg, omså det er fordi de leser bloggen, fordi de synes jeg er delig, stygg, teit, ekkel , av sjalusi eller whatever. Jeg klarer ikke å gå ubemerket. Men har dere merket at når en jente har store pupper, er blond og brun så komenterer gjerne andre jenter "fyfaen, det er stygt, ingen gutter liker det" men guess what... Om man går inn i seg selv, så vet man at hver eneste gang man baksnakker noen, så er det noen form for sjalusi inne i bildet. Det er så utrolig mye skjult mobbing som skjer blandt jenter og det er umulig å stoppe. Tro meg, jeg vet hvordan det er å bli baksnakket sekundet jeg går utifra et rom, jeg vet hvordan det er at rommet blir stille når jeg kommer inn, at det ikke er plass rundt et bord eller at man ikke blir innkludert i planer andre lager. Og jeg vedder på at akkurat nå sitter en eller annen jentegjeng en eller annen plass å komenterer nettop det jeg skriver nå. Et lite råd; slutt å vær så sjalu på meg og konstentrer dere om å forbedre deres eget selvbilde, for usikkerheten på enkelte skinner åpenbart igjennom.

Husk, mennesker kan ikke såre deg med mindre du lar dem, og livet ditt slutter ikke på ungdomsskolen/videregående. Jeg ser i alle fall fram til den dagen jeg skal snu meg rundt, vise fingeren og ta steget videre til noe større. Jeg har så mange søte og fantastiske lesere som sliter med selvbildet, og jeg håper dere blir med meg når vi skal vise at alle tok feil. Vi skal vise at vi kan og vi skal vinne. 
lørdagsmorgen

Kommenter her

Hei! Jeg ligger for øyeblikket ute på trampolinen å soler meg, om jeg blir brun får være en annen sak - solen er jo ikke akkurat supersterk. Til nå i dag har jeg vært å hentet noen pakker på posten, spist frokost, sovet osv. Bare kjedelige ting med andre ord! Skal snart legge meg ned å sove litt mer. 
Senere i dag skal jeg farge etterveksten, og så skal jeg en tur til bestemor senere for å sy inn bunaden min. Gleder meg til 17. Mai! 
never say never

Kommenter her

Det er på dager som denne, lange Fredager der man har overhode ingenting å gjøre, at jeg virkelig savner en kjæreste. Eller, ikke en kjæreste, men en bra kjæreste. Haha, kanskje jeg skal sette opp dating-annonse her på bloggen? Jente 16 år søker kjæreste, du må være over 13 år, (hahah) spille en form for sport for eksempel håndball eller fotball, du må være litt solbrun og du må bry deg om utseendet og ikke minst ; vær snill.
Jeg skal dra til Stine Mari nå så skal vi ha en Justin Bieber kveld, vi skal se nevery say never.  Har faktisk ikke sett den enda, så jeg får satse på at den er bra :)

 

Har dere sett den, er den bra / dårlig?


videoblogg, svar på spørsmålsrunden

Kommenter her

Her har dere svarene, beklager at de kom så sent! 

edit; jeg har som vanlig problemer med noe teknisk, så er litt usikker på om dere faktisk klarer å se videobloggen? Om ikke si ifra, så skal jeg se om jeg klarer å fikse det!

om dere ikke får til, kan dere midlertidig gå å se på den inne på youtube kanalen min. Er naturligvis den første videoen som kommer opp der.. http://www.youtube.com/user/heiasofieblogginnkjøp

Kommenter her

var en snartur i byen etter skolen med Linn Ida, mest bare for å vente ut tiden. Kjøpte et par småting jeg trenger; hårfarge til etterveksten, vippelim og løsvipper! Ser også at jeg har fått to hentelapper i posten.. Hmm, spennende! ;) Skal hente det senere, orker ikke nå. Haha luksusproblem! natteravn

Kommenter her

Jeg har vært våken hele natten, igjen. Føler egentlig jeg kan slutte å oppdatere om hver gang det skjer, er jo snart en selfølge at jeg har byttet totalt om på døgnrytmen. Sommerferie ettersøkes snarest, vær så snill! I løpet av mine nå snart 24 timer som våken har jeg oppnådd fint lite. Har stirret på youtube i 300 minutter snart for å få lastet opp en ussel liten videoblogg, heldigvis er den ferdig nå og kommer i løpet av dagen, pjuh. Får vite om vi kommer opp til eksamen idag, herregud ønsk meg lykke til. Jeg vil heller ha sex med king kong enn å komme opp i for eksempel matte, seriously. 

Så har jeg klart å lage meg rosa facebook, pretty cool eller? Jeg får aldri til noe som helst, så vi kan si at det var årets oppnåelse. Jada, jeg er wonderwoman!

sykt bra.
sangvideo

Kommenter her

Jeg skal sette meg ned å lage videoblogg med svar på spørsmålsrunden nå, så tenkte jeg at jeg kanskje kunne lage en sangvideo i samme slengen. Fantasien min er som humøret mitt idag, med andre ord ganske dårlig, så derfor trenger jeg hjelp fra dere. Noen sanger dere kunne tenkt å høre meg synge? Jeg er åpen for det meste! Skal få spilt den inn iløpet av kvelden, så kom med forslag nå!

Tidligere idag:


sliten og lei

Kommenter her

Det siste jeg vil er at dette skal bli en klageblogg, men akkurat nå er det litt vanskelig. Visste dere at om man smiler mye kan man lure hjernen til at man faktisk er glad? Skal teste det ut idag.. Uten å gå alt for intimt inn på detaljer har jeg fått UVI igjen, altså urinveisinnfeksjon. Det gjør utrolig vondt, og har hatt det så og si konstant i to år nå. Med mindre noen har hatt det kan dere ikke forestille dere hvor jævlig det faktisk er. Huff, vil på skolen!

Jeg har uansett vært våken siden i sekstiden, har ikke fått gjort så mye annet enn å gå tur med hunden min. Nå skal jeg legge meg ned, se på litt gossip girl og spise godteri for en gangs skyld. Noen som vil komme å holde meg med selskap? Trenger trøst... ♥

meg i dag, "nydelig"

syk overskrift

Kommenter her

Haha, tror jeg gikk igjennom hundre overskrifter før jeg fant en passende, og til og med da gikk det ikke. Vel vel, det viktigste i innlegget er jo ikke overskriften men bildene av meg , selvsagt!

Så til en liten beskjed; kjære, søte blogglesere, både gutter og jenter. Jeg er utrolig glad i dere, men selv om jeg godtar dere på facebook svarer jeg dere ikke i chatten, det er der jeg skriver med mine venner, så om dere har noe på hjertet send brev istedet! Mye mer oversiktelig. Kan være litt irriterende når 20 stk randoms skriver til meg samtidig.. Om vi har snakket endel på brev og "kjenner" hverandre er det selfølgelig greit, men dere skjønner sikkert hvor grensen går ;)
photoshoot for barbie och mig!

Kommenter her

Hei bloggen! Beklager for fravær men jeg er rett og slett drittlei av denne byen og har vært utrolig sint i hele dag. Dere vet den historien der en fjær blir til ti høns? Er akkurat som om det er en gyllen regel her i Harstad, at slik må alle historier utvikle seg. Så til dere som lurer(wtf) ja, jeg er enda veldig singel. Uansett; om jeg omså ville blitt sammen med en som er født i 1989, 1997 eller 1994 - det er mitt liv.

Uansett! Har vært hos barbielotte i noen timer nå, er så glad jeg har henne, hun elsker å dolle seg opp og ta bilder slik som meg.;) Herlig! Her har dere noen av bildene. Hva synes dere?

morgenstund

Kommenter her

Godmorgen, eller burde jeg si ettermiddag? Sitter å "spiser frokost" og lurer sitter å funderer på om jeg skal pakke treningsklær eller ikke. Gidder jeg virkelig å dra til treningsstudioet, eller kanskje jeg bare skal jogge ute nå som været først er så fint? Tror jeg går for sistenevnte, er nydelig vær ute! Elsker at det endelig blir sommer ute, også for oss her i nord! :)

Dagens mektige frokost består av så mye som tre betakaroten tabeletter!

kur for kjærlighetssorg?

Kommenter her

Takk for søte og snille komentarer, og takk til dere som har sendt meg mailer og brev på facebook! Det går faktisk ganske bra med meg, jeg trenger bareå ta hensyn til meg selv, være sammen med venner og kose meg. Så håper dere forstår hvorfor det var en dårlig bloggdag i går, og hvorfor det blir det i dag. Men imorgen dere, da er jeg tilbake, og da blir det slutt på kjærlighetssnakk her på bloggen!♥

Jeg har faktisk ikke vært helt 100% singel noen gang før, ikke siden jeg var tretten år. Så jeg vet ikke helt hvordan man gjør det, om dere skjønner? Haha. Men en ting er i alle fall sikkert, nå er det meg som skal stå i sentrum for en gangs skyld! Bestile nettop hjem en god del undertøy, skal fikse neglene og ta etterveksten senere idag, ta solarium, trene ++. Masse ting som gjør at jeg føler meg bra, og som gjør at jeg blir finere. Sounds like a good plan :)

Det jeg bestilte:popcorn + film

Kommenter her

Ettersom jeg har vært så utrolig flink å trent kjempehardt den siste uken så tenkte jeg at jeg kunne få unne meg selv noe godt idag! Haha kommer nok ikke til å slippe unna angsten med at jeg må trene senere, men det får bare være :)

Foresten, så kan dere ta litt hensyn ang. at jeg ikke har svart på spørsmålsrunden enda. Har blitt slutt mellom meg og kjærsten min, det er utrolig tungt for meg, så tenker ikke akkurat at en videoblogg er førsteprioritrert.. så dere kan fortsette å stille spørsmål, så kommer den snart! 

Jaja, nå skal jeg se filmen( inception) ferdig, så vi blogges senere!grillkos

Kommenter her

I dag har jeg vært og grillet sammen med noen venner, koselig å komme seg ut litt. Var også greit å få en liten update på hva som faktisk skjedde i går, i alle fall for min del. Vi var ute i hagen og grillet i ca en time før vi dro hjem og skulle se film, det ble riktignok ikke noe av det av en eller annen grunn, så ble til at guttene spilte FIFA mens vi sånn halvveis så på. 

Nå skal jeg legge på nytt trekk på sengen, før jeg legger meg. Kan mildt sagt si at jeg ikke ser fram til en lang skoleuke! 

Isabelle, Charlotte og Mariell i bilen på tur til grilling! 
kvelden i går

Kommenter her

Nå sitter jeg i badekaret faktisk, og begynner å føle meg nogenlunde menenskelig igjen. Skal få skrubbet av meg all sprittusjen på kroppen, ta ansiktsmaske osv før jeg drar på grilling med noen venner for å mimre om gårsdagen!

Vi jentene begynte kvelden hjemme hos Martine, vi laget forskjellige drinker, tok bilder og bare koset oss. 

Fine Linn ida: 

Jeg og Charlotte hadde ubevist på oss samme antrekk.. Andre helga på rad det skjer for Charlotte haha! 

Mariell: 

Haha ja og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal kalle det her.. 


Isabelle og Charlotte: Så dro vi videre på noe som kalles for Preteen Party. For dere som ikke vet, så er det et krav for rødrussen å ha vorsj med de som går i førsteklassen, så det var altså det vi hadde blitt invitert på. Jeg tror det var ganske gøy, jeg kan ikke si med 100% sikkerhet ettersom jeg kunne hatt det voldsomt gøy uansett hvor jeg var i går, men det ut til at det var generelt bra i følge bildene.
Dont ask because I dont remember

Kommenter her

kort oppsumert : formen er jævlig.
Ligger i senga med alt av klær, sminke og extensions på, er så sulten men orker ikke røyse meg for da snurrer rommet mitt superfort rundt, og det kjennes ut som om jeg skal spy.. Kvelden for meg endte før klokken 12(!!!!) og det er så sinnsykt typisk meg å ødelegge sånn for meg selv.. Åh, jaja..

Første jeg så når jeg våknet var mange "fine"settninger skrevet med sprittusj på kroppen min, husker ikke hvem, hvordan osv.. I alle fall, sånn her ligger jeg for øyeblikket, helt livløs nesten. Var så vidt jeg orket å røyse meg for å hente kameraet, som det foresten er et MIRAKEL at jeg fikk hjem i god behold! Takk gud for det!


gårdagens outfit er enda på..


Siden jeg er i så dårlig form for øyeblikket, kommer bilder fra kvelden opp senere.jasså, er det lørdag igjen?

Kommenter her

Alle dagene begynner å føles litt.. like. Skoledagene er så korte å sløve, og helgene føles ikke så viktige lengre nå som det er så kort tid til sommerferien. Det eneste jeg gjør er vel å vente ut den siste tiden! Jeg lengter så utrolig mye til sommerferien at det ikke er mulig, da skal jeg endelig få tid til å være sammen med de (den) jeg vil ♥

Jeg skal i alle fall ut i kveld, og er så utrolig gira at dere aner ikke! Dette blir helt sykt bra :)
spørsmålsrunde!

Kommenter her


jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, jeg svarer på videoblogg :) kjører på til i morgen kveld, da spiler jeg inn videobloggen. Jeg svarer på ca 10 spørsmål, så kom med noen gode slik at ditt blir plukket ut!

 

søte nattkjoler

Kommenter her

Nå som det begynner å bli varmt kan det jo være deilig å sove i noe litt lett og sommerlig, er dere ikke enige? Så nå har jeg sett litt rundt på nettet etter en nattkjole jeg kan ha, jeg har en sånn greie med at jeg elsker å kle på meg noe spessielt for spessiele anledinger - har et sløveoutfit, ett lekseoutfit, ett joggeoutfit, ett soveoutfit.. ja, for å komme i den rettte stemningen kan man vel si haha! 

Disse to har jeg nå bestilt hjem:

fordi jeg er blond, vel.

Kommenter her

Jeg har vært på skype hele kvelden, og er rart hvordan timene virkelig flyver forbi da! Har skypet i sikkert fire timer nå med forskjellige personer, rart å føle seg utrolig sosial uten å ha gått utenfor rommet engang.

Nå skal jeg se litt på the O.C før jeg tar kvelden . Jeg har verdens beste blogglesere, og jeg er supertakknemlig for hver eneste en av dere som sender meg mail, skriver til meg på facebook eller komenterer. Det betyr så utrolig mye, å en eneste fin komentar kan skygge over hundre stygge.. ♥sånn ser jeg altså ut nå, for dere som er super-interessert..
min fredag

Kommenter her

Min powernap som egentlig skulle vare i to minutter ble til en to timers lang powernap - hadde den sykeste drømmen, drømte at det var vulkano utbrudd her jeg bor, så hadde jeg for en gangs skyld glemt speilreflekskameraet.. Det skal alltid være med fra nå av!

I kveld skal jeg være hjemme å se på norske talenter med familien og spise tonnevis med godteri. Jeg har gått litt inni  deppemodus angående den nye frisyren til Adil.. Han som var norges kjekkeste mann uten tvil! Skuffa..

 Haha føler det blir mange slike bilder for tiden, men når alt jeg gjør er å sove så blir det sånn..I går var jeg sovjenta94, å dag er jeg bare...bustetrollet ps; charlotte har begynt på barnemat-dietten..synes dere jeg skal joine? kissie har jo blitt så fin! take a long good look at my ass

Kommenter her

Hei, kom akkurat hjem fra skolen og trening! Jeg hadde glemt treningstightsen i dag og måtte spontankjøpe en shorts ettersom det er billigere enn en ordentlig tights, jeg får helt angst om jeg ikke får trent som planlagt. Uansett, shortsen viste seg å være alt for liten så viste halvparten av rumpa når jeg løp på tredemølla.. Er sikker på at jeg sto i garderoben en laaang halvtime for å vurdere om jeg skulle tørre å gå ut eller ikke.

Men så; jeg holdte på å miste bussen så måtte løpe gjennom halve byen med rumpa på display, herregud så flau jeg var, prøvde forgjeves å skjule det men gikk jo ikke. Jeg sitter her utrolig skamfull, ser for meg at alle tenker "herregud, det der er så typisk sophie elise, vise seg fram..."


avhengig av brunfarge?

Kommenter her

Ettersom jeg er storsett avhengig av å ha litt( okei , ganske mye ) farge på kroppen, har jeg nå startet med betakaroten igjen. Har gått på det før, men jeg har faktisk ikke tålmodighet til slike ting vanligvis, men jeg får gi det en sjangse til! 
Jeg har før tatt sol veldig ofte, men fargen min holder seg knapt + hvor dyrt er det ikke med solarium? På mitt verste kunne jeg sikkert bruke 5-600 kroner i uka på solarium, det er helt sinnsykt, tenk hvor mye det blir på et år, ja, bare en måned er det jo helt sinnsyke summer vi snakker om! Det er kanskje den dårligste innvesteringen i verden.

Jeg husker sommeferien i fjor, jeg hadde nettop fått melanotan og det kriblet ordentlig i magen med tanke på hvor brun og "fin" jeg skulle bli. Jeg hadde sommerfugler i magen konstant og en ubeskrivelig lykkerus! Ikke nok med melanotansprøytene jeg tok hver eneste dag, solarium måtte også til - hver dag i over en uke. Jeg brukte over halvparten av alle pengene jeg fikk på det, og fikk angst og ble nærmest deprimet om jeg ikke fikk tatt sol som planlagt.. Fikk rett og slett en ubeskrivelig skyldfølelse.. Er glad den tiden er over! 

Jeg har kjøpt disse på apoteket, var ikke storfornøyd med de man ser på tv osv. Så får se om disse er bedre, kommer i alle fall med tilbakemelding på det etterhvert :) 

 

lang powernap

Kommenter her

Gikk å la meg rett i sengen rett etter trening, skulle egentlig bare trekke pusten litt men så endte det med at jeg sovnet i de svette treningsklærne og følte meg tidenes ekkel når jeg våknet nå nettop. Slengte bare av meg klærne med en gang og tok en rask dusj, og føler meg endelig nogenlunde menneskelig igjen!

Aja, skal på trafikalt grunnkurs nå, jeg synes muligens det er det kjedeligste i verden...suss!

 sovejenta94:

getting ready

Kommenter her

Godmorgen! Sitter og drikker te faktisk, ganske uvanlig til å være meg! Jeg er nemlig mest et kakao-menneske, og klarer ikke av kaffe og te. Men lipton fruit tea var faktisk ganske god, så der har dere en anbefalning haha. Skal se ferdig gossip girl før jeg pakker sekken for skoledagen, herregud så tung skolesekken min er? 

Nå skal jeg fikse meg ferdig, slette håret tar en eeeeeevighet..

Etter skolen blir det trening for min del, og på ettermiddagen er det trafikalt grunnkurs, så får vi se hva jeg gjør senere! Suss 4 måneder

Kommenter her

Rundt om idag har jeg og kjæresten min vært sammen i fire måneder! Det føles som utrolig mye lengre, og kan faktisk ikke tro helt at det har vært så kort..

Føler nesten at jeg må komme med noe veldig følelsesmessig og søtt her, men jeg tror og håper han vet hva han betyr for meg, og det er det viktigste. Det er så utrolig godt at når jeg er sammen med han føler jeg at det kun er vi to, at alt som er utenfor og alt alle andre sier ikke betyr noe for meg. Det er ganske vanskelig å forklare, for ord rekker liksom ikke helt til, jeg vil bare være perfekt for deg og at du skal være glad uansett. Hver gang vi møtes kjenner jeg somerfugler i magen, er så utrolig deilig at det ikke har minsket noe siden første gang vi møttes, og siden første gang vi kysset. 

Jeg vil bare si at, ting har vært tungt, og jeg er utrolig takknemlig for at vi har kommet oss igjennom det så langt - jeg savner deg kjempemasse hele tiden, og akkurat det er nok noe av det verste jeg har vært med på.

Jeg elsker deg
filmanbefalning

Kommenter her

Ser på the town for andre gang, utrolig bra og spennende film - ikke minst litt romantisk også! Siden jeg tydeligvis har blitt den største enstøingen i verden, hadde jeg blitt kjempeglad om dere har noen filmer å anbefale meg :)

 

tips - hair extensions

Kommenter her

nå tenkte jeg at jeg skulle tipse om hair extensione jeg har, ettersom så mange spør!

Kan vel begynne med det som er nøkkelen til å ha fine extensions - ikke tynt og lite hår! Man må nesten forsikre seg om at om man vil ha extensions lenge bør man ha en ganske stabil økonomi. Det er dyrt. Jeg kan uten overdrivelse si at det styggeste jeg vet er jenter som har to striper av tynne extensions som ser ut som dreads hengende ned fra håret. Man bør bytte ut minst hver tredje måned om man bruker clipsene hver dag, og man bør ha MINST to pakker. Selv har jeg tre pakker men har faktisk hatt opp til fem, kommer veldig an på hvilken leverandør man bruker, og jeg bytter ut alle pakkene annenhver mnd.

Jeg har nylig prøvd ut pilus sitt hår, men synes det røyter så fryktelig. Det håret jeg bruker nå er da tre pakker av dette håret. Det holder seg rundt om tre måneder om man er veldig forsiktig, må da påpeke at det lyseste håret som jeg har er mest fargebehandlet, så om man har mørkt hår varer det naturligvis lengre. Når jeg hadde mørkt hår varte det i fem måneder. 
Håper dette var litt til hjelp for noen!

 ut og løpe

Kommenter her

Nå drar jeg på årets første joggetur ute i finværet! Eller fint vær er det jo ikke, men i alle fall okei temperatur. Sommerferien nærmer seg skummelt fort.. Nå skal jeg jogge en mil før skolen, så blogges etter det! 
redigere puppene større?

Kommenter her

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt kort hvordan jeg redigerer bilder, siden dere påstår at jeg redigerer dem så sinnsykt masse. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne redigere puppene større og finere, større lepper, løfte øyenbrynene osv, men det kan jeg desverre ikke! Om noen kan lære meg det, si gjerne ifra :)Nei beklager, det er nok ekte vare.. Så om dere er ute etter noe dere kan trykke meg enda mer ned på, så får dere vel skjekke fakta først. Haha ikke det at dette bildet var et av mine mer ekstreme puppebilder, dere kan godt bla i arkivet...

Jeg bruker noe så enkelt som picasa 3 når jeg redigerer bilder. Det er gratis og kan lastes ned på internett, bare google det.
Jeg redigerer alltid bildene jeg legger ut på bloggen, for meg betyr det ingenting om det er et lite bilde av en ting jeg har kjøpt eller om det er et stort bilde av meg. Bildene kan fort se ganske "livløse" og grå ut om man ikke fikser på lyset, skarpheten, fargene osv. Jeg synes det er mye finere med bilder som viser farger og kontraster, til sammenligning med grå bilder!Ser dere noen forskjell?

gossip girl

Kommenter her

Som dere sikkert allerede har forstått så er jeg veldig avhengig av å se på tvserier, og nå har jeg akkurat begynt å se på første sesongen av gossip girl! Jeg har faktisk aldri sett ordentlig på det før, en epsiode her og der, og de seneste sesongene, men aldri helt fra start. Ettersom jeg fort blir veldig rastløs, deprimert eller får angst av å ikke ha noe som helst å gjøre, så trenger jeg et tidsfordriv som er brukbart, og å se på en virkelig bar serie får absolutt tiden til å gå! 

Har foresten verdens søteste lille hund som ligger her sammen med meg, er så heldig♥ 

bobblebad

Kommenter her

Finnes det noe bedre enn å ligge flere timer i et varmt bad, etter en utrolig dårlig mandag? Jeg ligger faktisk i badet nå! Utrolig deilig, og kan bare ligge her i flere timer og drømme meg bort, se på sex og singeliv, og bare kjenne at all tristhet og spenning forlater kroppen helt. Nå skal jeg skru på paradise, og ligge å se på det her i badekaret, så kanskje jeg kan late som om jeg er i mexico! Aaah det hadde vært noe! :)

Takk for søte komentarer på det forige innlegget, jeg har verdens beste lesere ♥ 

 om det å være deprimert - min efaring

Kommenter her

Jeg har vel nevnt litt kort om det før i bloggen at jeg sliter litt psykisk, jeg har veldig lett for å trykke meg selv utrolig langt ned og ikke opp, og kan gjøre ting mye verre for meg selv enn hva de trenger å være.

Men uansett, det er jo veldig mange som spør hvordan det går, og om jeg kan fortelle litt mer om det ogsånt. Det går helt okei. Nå begynner det jo å bli sommer, og da er det mye lettere for meg av en eller annen grunn. Mitt hovedprobelm er nok at jeg har følt meg veldig ensom, jeg har opplevd så utrolig mange ganger å bli sviktet av mennesker jeg har åpnet meg opp for - nå står jeg igjen med ingen å stole på, og det er utrolig kjipt å holde så masse inne i seg. Sånn sett er jeg glad jeg har bloggen, det er jo en måte og åpne seg på det også! Jeg har også utrolig mange komplekser angående utseendet, derfor blir jeg ekstra lei meg når noen av dere lesere skal trykke meg ned fordi jeg liksom har for god selvtilitt, siden jeg viser litt kropp på bilder. Har dere tenkt på at jeg egentlig kanskje ikke er fornøyd, at jeg bare er desperat etter en slags bekreftelse siden jeg ellers aldri får det? 

Man må tenke seg veldig godt om før man kommer med slibrige komentarer til mennesker, enten de man kjenner godt eller de man ikke kjenner overhode. Jeg tar ting utrolig nært meg, er noen grinette og småfrekk i mitt nærvær kan det ødelegge hele min dag, nettop fordi det er en kamp for meg å klare å komme meg ut sammen med venner, jeg vil jo aller helst bare ligge inne å gråte og synes synd på meg selv.. Det er mange som har det sånn. Og det er veldig som tenker over det.

 Det som er så kjipt er at jeg lar det gå så mye rundt alle andre rundt meg. Jeg er egentlig en utrolig takknemlig person. Jeg er så glad jeg har de vennene jeg har, den familien jeg har og ikke minst alle mulighetene. Kjæresten min også , for eksempel. Kan trygt si at jeg gjør det utrolig vanskelig for han noen ganger, men der har også vært veldig, veldig heldig ♥ Jeg har så vanskelig for å vise det, hvordan jeg føler det. Man merker ikke at jeg har det utrolig kjipt, når jeg først kommer meg på skolen og ut sammen med venner vises det jo overhode ikke! Men jeg forventer på en måte at mennesker skal skjønne det.. De gjør jo ikke det, så jeg må bli flinkere til å fortelle og forklare.

Jeg har ingen tips for hvordan man kan overkomme det, eller hvordan det skal bli lettere bortsett fra - om noen spør deg om du vil være med på noe, for guds skyld gjør det. Å være alene gjør det KUN verre, det finnes nok av anledninger du kan være ensom på.

hjemme igjen

Kommenter her

Nå er jeg endelig hjemme fra skolen, og her kommer litt bilder fra dagen sålangt:

I natt sendte jeg en melding til Anne-Sofie der det sto " og like du softis?" uten at jeg kan huske at jeg har sendt den, må ha vært i halvsøvne eller noe.. Men i alle fall, fikk utrolig lyst på softis , så da var det kun en ting å gjøre.. Gå ut i det fine været å kjøpe litt! Meg, gleder meg til å spise softis 10hi k9z :)Så fikk jeg endelig softis:Så spiste jeg endelig softis:så mistet jeg halve i bakken... men det var godt så lenge det varte ♥

 

hon där barbie och mig

Kommenter her

Jeg var ikke ute i går, og jeg er så sinnsykt lei av å leke mamma hver eneste helg for alle slags idioter som faktisk ikke klarer å oppføre seg. Skal jeg ha mange venner som er idioter, og ikke klarer å oppføre seg, som ikke er til å stole på - eller skal jeg være venneløs? Slik som ting er nå foretrekker jeg virkelig sistenevnte. Jeg føler meg så brukt av enkelte, og jeg er faktisk alt for snill og har godtatt alt for mye. Men nåååå.. Trenger dem ikke :) I går dro jeg til Lotte sammen med Charlotte, vi laget smoothie og slappet av før vi tok turen til en veldig søt "liten" gutt. Tør faktisk ikke å si hvor gammel han er, men hvor går grensen til pedofili egentlig? Er det greit om jeg blir sammen med en som er 3 år yngre? Haha, neida.... 

Foresten! Det var tre blårussejenter som ville på bloggen, men siden jeg ikke vet hva de heter går det vel med en kort beskrivelse av utseendet? Bleike, lave men kanskje litt høyre enn meg, litt smålubbne jenter med tydelige rørleggerambisjoner, oppmerksomhetssyke og veldig høylytte og var tydeligvis veldig overbevist om at "heggen suger". Sånn, jeg fikk jo streng beskjed om å dra hjem å blogge, skulle gjerne lagt ut bilde av dere også men.. håper dere er fornøyde! ;)

hon där barbie-lotte och mig