hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

april 2016

whats cooler than being cool?

Kommenter her

Jeg sitter på hotellrommet i Hemsedal og klarer kun å tenke på en ting.. WHATS COOLER THAN BEING COOL? ICE COOL! Altså, dere vet Outkast - hey ya? Den sangen, ja.  Har hatt den på hjernen siden Barcelona i 2013 hvor jeg hørte den på fest og hadde et bra øyeblikk, så det sier vel litt. Den kommer fram i fine og koselige øyeblikk, slik som nå!

Ellers suser jeg bare rundt i snøværet og skal snart se Klovner i Kamp! Det blir gøy, har ikke sett de live før heller. :) 


 

et av livets store spørsmål

Kommenter her

//annonse 

Det finnes mange ting jeg lurer på her i livet. For eksempel, hva er eksistens, hva er egentlig en tanke, hva skjedde før the big bang sånn egentlig og hva er uendelig? Kan noe være uendelig stort men også uendelig smått? Dere skjønner tegninga og tankegangen. Slike ting tenker jeg mye på.. Men det største mysteriet av dem alle er likevel hvordan i FAEN skjer ting som det her?!


 

Altså, hva gir du meg? Dette skjer ALLTID. Lever ledningene mine et slags hemmelig liv hvor de rotter seg sammen bare for å gjøre min hverdag litt vanskeligere? Hva skjer egentlig nede i veska, i en skuff eller i jakkelomma som utløser dette merkelige reaksjonsmønsteret?


Men, det finnes en løsning. For litt siden møtte jeg en fyr på bussen da jeg sto og styrte med nettopp dette problemet. Han kom bort med dette:


Og jeg bare, øh.. Ok, takk? Hva er dette? Men dette er altså turtleneck, forklarte han. Et produkt som du kan ta på ledningene dine, og så slipper du krøll. For alltid. Det viste seg jo at denne mannen som ga meg dette produktet jobber med det, og for litt siden ble jeg spurt om å gjøre innlegg. Da takket jeg ja, for det har ærlig gjort hverdagen bare litt enklere for meg!Og, løsningen er ikke teknisk, den er jo fæææshion! Det ser jo fint ut, og kommer i masse ulike farger. Jeg har sort og lilla på mine, ettersom jeg bruker flere ulike headset. Dere kan sjekke ut utvalget her. Turtleneck er skrevet om i blant annet Vogue! Det ligger en video på nettsiden som forklarer hvordan man bruker det og hvordan man tar det på. Det er veldig enkelt. :) 

Dere kan kjøpe Turtleneck HER, og rabattkoden SOPHIEELISE20 gir 20% rabatt. <3

Nå skal jeg ut i bakken i Hemsedal.. Gud være med meg, da.

HEMSEDAL

Kommenter her

Jeg har ikke kommet meg inn på bloggen min hele dagen av en eller annen grunn. Irriterende.. Jeg startet dagen med å fly fra Bergen til Oslo, og det ble utsatt og utsatt på grunn av helikopterstyrten. Helt forferdelig å høre, virkelig.. Jeg vet ikke hva jeg skal si, for det hjelper jo ikke uansett. Jeg sender masse varme tanker!

Vel framme i Oslo var det bare å slenge seg i bilen og kjøre til Hemsedal. Jeg hadde ikke noe vinterklær så jeg måtte stoppe på veien for å kjøpe litt diverse, brukte hundre år på å finne alle klærne jeg trengte og enda har jeg ikke sko, haha.. Jeg er her fordi klovner i kamp spiller i morgen, så jeg skal jo bare på konsert og ikke henge i bakken, men det blir kjipt å stå i acneskoene mine i snøstormen. Men men, my bad!

Her er det vinter, ass!  

Det tok lengre tid enn nødvendig å komme hit på grunn av den lille shoppingen, middag på mc donalds (herregud..), og et stopp på en slags meteoritt-camp..? Haha, hva skal man si? Man kunne stoppe for å se hvor en meteor har kræsjet for 650 år siden. Det var et hull i bakken. Thats it. Nå er man endelig framme iallfall! Nå blir det kanskje litt mat og drikke i baren. Vi snakkes i morgen<3

Samme morgenkåpa som i går, gitt. ELSKER den.


 

full&glad

Kommenter her

Akkurat nå, sånn akkurat NÅ mens du leser dette, er jeg på et stadie mellom 5 glass vin under middag, 5 glass vin under lunsjen og et par glass vin etter det. Er det fest? Er det middag? Er det kvelds? Jeg vet ikke. Det er noe slags humor-dager i Bergen, så nå sitter jeg og Tinashe på hotellrommet og drikker litt mens diverse andre mennesker er på jobb. 

Jeg er glad.

Så jævlig glad. I hvit oversized skjorte. Pappa på telefonen med høytaler, han er den beste mannen jeg vet. Fine mennesker i livet mitt. Bra liv. På tide.

Full og glad. Glad. 

bergen

Kommenter her

Jeg er i Bergen! Og som forventet, her har jeg det veldig fint.  Jeg kom riktignok veldig sent i går kveld, da hang jeg først alene på hotellet og sov en powernap (på sofaen? hvorfor la jeg meg ikke i senga, haha). Men etterhvert møtte jeg noen venner, drakk champagne på rommet og hadde det koselig. :) 

 


 

Men nå! Jeg skal komme meg ut av morgenkåpa (som er fra h&m) og møte min venninne Amanda. Dere som har hengt på i flere år husker kanskje henne? Vi var bestevenner på videregående og hang sammen hver dag. Jeg ser enda på henne som en av mine beste venninner og det kommer hun alltid til å være, selv om vi ser hverandre sjeldent. Men vi har noe spesielt i bunn, og slik vil det jo alltid være. 

Vi snakkes om litt, folkens! 

Joakim og jeg tar spørreundersøkelser

Kommenter her

                                                        Reklame

Jeg ble for litt siden spurt om å teste ut meningstorget.no - og som alt annet jeg får tilbud om, så må jeg prøve selv og så eventuelt anbefale videre til dere. Det skal jo være nyttig for noen, ikke sant? Vel, nå skriver jeg jo dette innlegget så åpenbart fant jeg ut at det var verdt å tipse om, hehe. Bare sjekk video, og finn ut mer! Her tester jeg og Joakim nettsiden, og svarer på en del undersøkelser. Da får dere brått vite litt om mine shoppevaner også, gitt! ;-) 

 

 

Konseptet er da altså enkelt og greit, du kan tjene opp poeng ved å svare på spørreundersøkelser. Disse poengene kan du bruke videre til å shoppe med på nettet, donere til veldedighet eller bruke i gavekort! Genialt, ikke sant? Og ikke minst, så er det fint å svare på spørreundersøkelser en gang i blant. Det går fort, men hjelper også til at produkter og tjenester man bruker i hverdagen blir bedre. 

Registrer deg her! Svar enkelt på undersøkelser, og få igjen for det. :-) 

  Meningstorget.no setter deg kun i kontakt med undersøkelser som du selv kan ha interesse av, så ikke bekymre deg for å måtte svare på mye du ikke har peiling på. Men OBS! Du må være over 18 år for å registrere deg. ♥

 

 

STRESS STRESS STRESS

Kommenter her

// annonselenker


 

Jeg er verdens største optimist når det kommer til tidsbruk, og nå har jeg så jævlig dårlig tid igjen. Jeg har glemt å fortelle dere (mest fordi jeg fant det ut nettopp) at jeg skal til Bergen i kveld. Men først skal jeg dele ut en pris på gullrutens fagpris.. Akkurat den kategorien jeg deler ut i blir vist på tv den 13 mai, om jeg ikke tar helt feil. I will let ya know! Så nå har jeg dusjet, vært på posten, pakket og spist på en time. Og enda "verre"?!. Jeg drar til Hemsedal på fredag og jeg eier ikke et eneste plagg som egner seg for Hemsedal. Ikke at jeg har vært der før eller aner hva opplegget er, men noe sier meg at høye hæler og kjoler ikke er the way to go.

(annonselenker) Slenger inn noen kjappe kjappe bilder før jeg drar til frisøren for å få stylet håret. Sminka meg har jeg heller ikke rukket, gitt! Buksa kommer herfra / genser herfra / sko fra acne. 

 

 

Jeg har så vondt i magen nå av stress at jeg nesten ikke får puste. Eller så kan det være at jeg spiste sushi i sta som jeg ikke tror var så veldig bra, haha.. 

acne-shopping og dj-jobbing

Kommenter her

Jeg hadde det fint på Acne, og som forventet ble det brukt en god del penger. Acne har etter min mening de beste basisplaggene, de er i så god kvalitet og plaggene er tidløse. Så, takk for at jeg fikk ha butikken alene til å shoppe i fred og ro!

Har dere hatt en bra dag? Kanskje dere har noen spennende planer for uken? Tusen takk for fine tilbakemeldinger på sist innlegg også, forresten. Jeg føler meg helt død etter en lang tirsdag (som jeg trodde var onsdag) og har verdens verste hodepine. Dagens høydepunkt for meg blir at min venninne Charlotte kommer på besøk, vi skal spise pasta carbonara bare uten bacon men med erstatning..

Jeg har sortert hele klesskapet, da! Det var jævlig, men godt å ha gjort det.

 

Forresten, så kommer jeg til å være DJ litt framover. Jeg har vært i "opplæring" hos flere av mine dj-friends, og dette er noe jeg virkelig liker! Jeg har blitt booket til flere jobber i sommer og mot høsten, og jeg skal oppdatere dere etterhvert slik at dere kan se meg spille litt deilig hip hop, gamle slagere og litt innslag av deep house innimellom. Jeg skal spille over alt fra Bardu til Porsgrunn til Grimstad til Oslo.. Ja.  Jeg skal legge ut når det er offentlig.  I mellomtiden, kanskje vi som skal ha Oslo-sommer sees HER? 

angst

Kommenter her

Dette blir et langt innlegg. 

For litt over ett år siden trente jeg til mitt dansecrew. Vi var inne i vår fjerde uke med dans, og jeg følte ting gikk til helvete. Vi hadde trent i flere måneder, jeg fikk ikke til å blogge slik jeg ønsket, jeg tjente mindre penger fordi jeg ikke hadde tid, jeg hadde alvorlig acne og gruet meg til å være på tv hver uke, det gikk dårlig på hjemmefronten og alt føltes bare kjipt. Jeg vet ikke om alle disse faktorene i det hele tatt spilte inn i alt som skjedde videre, eller om det uansett kom til å skje. Uansett.. Vi sto på trening. Det var sent på kvelden, det var mørkt i lokalet, jeg hadde feber og presset var høyt. Hjertet mitt banket så fort at det gjorde vondt i brystet, men jeg var ikke sliten. Jeg fikk problemer med å puste. Jeg fikk problemer med å snakke. Panikk. Når jeg snakket, følte jeg at guttene ikke forsto. Hører de hva jeg sier? Gir det jeg sier i det hele tatt noen mening? Har jeg blitt gal? Jeg hørte jo at jeg snakket, jeg hørte jeg sa normale ting. Men på en måte gikk alt på repeat, og alt virket så uvirkelig. Jeg trodde jeg hadde fått en hjerneskade, for jeg klarte ikke å formulere setninger. Men utenfra var jeg rolig, inni meg var det panikk. Jeg måtte bare dra hjem. Jeg småløp, jeg var redd. For hva? Jeg aner ikke. Kom inn i leiligheten, kastet meg i senga, pustet. Jeg kunne høre hjertet mitt i hodet. Tenkte at jeg bare måtte sove, sove det bort. Sove bort at jeg var redd, selv om jeg ikke ante for hva.

Det gikk noen dager før dette skulle skje igjen. Da kom det helt ut av det blå, på starbucks. Jeg var med en av guttene i crewet. Ikke spesielt sliten, alt var helt normalt. Så skjer det igjen. Jeg føler meg utilpass. Redd. Føler jeg ser meg selv utenfra. Føler jeg ikke klarer å snakke. Føler jeg ikke gir noen mening. Er redd verden skal rase foran meg, som om alt er en illusjon. Panikk. Løper hjem. Inn i senga, under dyna. Må sove. Må sove det bort.

Er det for mye fest som gjør det? Burde jeg slutte å drikke alkohol? Ja, det gjør jeg. Isolerer meg. Slutter å dra ut. 

Men det forsvinner ikke.

Vi blir ferdig med dansingen, men påfølgende hendelser skjer. Noen ganger en gang per dag. Andre ganger en dag i uka. Når som helst, hvor som helst. Alene, med folk, i folkemengder, på gata, inne, på konsert, på jobb. Hvor som helst - når som helst. 

Er det forholdet jeg er i?

Plutselig går det en stund, og alt føles fint. Det blir sommer, og jeg klarer meg. Glemmer at jeg har hatt det slik. Glemmer at jeg er redd. Men redd for hva?

Alkoholen kommer tilbake i livet. Det går fint, alkohol var ikke grunnen. Alt er bra, alt er fint.

Så skjer det igjen, det skulle gå nesten ett år. For noen uker siden venter jeg på bussen rett ved der jeg bor. Det er tidlig på morgenen, solen skinner. Alt er fint, jeg skal på kontoret. Jeg hører på musikk. Og så, blir jeg redd. Er det sangen jeg hører på som trigger noe? Jeg bytter låt. Det hjelper ikke. Skrur av musikken. Det hjelper ikke. Må sette meg ned på bakken, registrerer nesten ikke at bussen kommer. Jeg går som en robot, skjønner ikke hva jeg gjør, jeg bare handler. Sitter på bussen, må samle ansiktet i hendene. Panikk. Redd. For hva da?

Jeg er ikke redd for terror. Jeg er ikke redd for å bli drept. Jeg er ikke redd for folk. Er det meg selv jeg er redd for?

Jeg kommer på kontoret. Småsnakker med hun som jobber med å organisere og lage mat. Snakker om barna hennes. Jeg hører at vi snakker, jeg hører at jeg sier ting, men får det ikke med meg. Jeg er redd hun ser at jeg er redd. Går med raske skritt ut av døra. Hjem for å sovne.

Ny dag. Jeg våkner opp og er stressa. Redd for å bli redd igjen. Konstant stressa.

Det skjer igjen. Og igjen. Og igjen.


 

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har dratt hjem for å ta en "powernap" eller fordi jeg "må gjøre noe hjemme". Når jeg egentlig er livredd. Jeg var redd for at om jeg åpnet slusa og fortalte "jeg får et anfall nå", så vil folk tenke at jeg er gal. Eller, at jeg da faktisk blir gal. At jeg kommer til å klikke, slå noen, hyle og rope. Det er best å late som ingenting. Utenfra ser alt normalt ut. Jeg overser det. Det ordner seg. 

En dag ligger jeg i taxien på vei hjem. Sier til sjåføren at jeg må bare sove litt her bak, fordi jeg egentlig er livredd og er redd hjertet skal stanse. Verden virker rar, den virker kunstig. Ser jeg på mobilen, er det skummelt. Ser jeg ut vinduet, er det rart. Puster jeg, føles det ubehagelig. Stein i brystet. Gruer meg til å gå ut taxien og inn døra hjemme. Gruer meg til de få skrittene inn mot soverommet, det virker så langt unna. Må bare inn, under dyna, sove. Sola skinner ute, jeg trekker for gardinene. Puster, hører hjertet banke. Prøver å tenke på noe, men alt virker rart. Hjernen jobber på høygir, jeg stresser. Vil gråte. Klarer ikke. 

Og nå er det faen meg nok. 

"Jeg fikk angstanfall i dag", sier jeg til en venninne samme kveld. "Jeg fikk det i går også. Og sist uke. Jeg tror i det minste det er angst - hva er egentlig angst? Jeg aner ikke." For første gang sier jeg det høyt, og for første gang innrømmer jeg ovenfor meg selv hva dette kanskje kan være. "Men kjære deg, hvorfor har du ikke sagt noe før?" sier hun.

Jeg vet ikke. Det er vel noe man ikke vil at folk skal vite. Det er vel ikke noe man ønsker å si høyt. Vi snakker lenge, og hun forsikrer meg om at det ikke er farlig. Man får angst for angsten, angst for seg selv. Men det er ikke farlig.

"Når jeg er med deg, så føler jeg meg ikke rar. Jeg er ikke redd for å være redd".

Noen sånne har jeg i livet mitt nå. Med folk hvor jeg ikke er redd for å bli redd. Der jeg er trygg. Safe-place. Private-space. Bare oss, ikke noen verden utenfor. Jeg glemmer hvem jeg er, hva folk tenker og hva som skjer blant andre. Det er oss, og det er fint. Det er skummelt, det er "farlig" og det er nytt, men det er det tryggeste jeg har. 

Og nå vet jeg i det minste hva det er. Det er ikke farlig. Og det går fint. Og jeg har det fint, for med en gang jeg sa det høyt - så ble det så jævlig mye bedre. Hundre ganger bedre. Jeg er ikke lengre redd for å være redd. Og det går så mye bedre. 

Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget, egentlig. Det var vel bare godt å være litt personlig igjen, og så er det noe viktig med å si ting høyt. Så nå sier jeg det. Om så jeg må ha null eller hundre slike anfall, så er jeg trygg - fordi jeg er åpen om det, og fordi jeg har de beste folkene i livet mitt. 

frøken kråkereir

Kommenter her


 

Jeg begynte dagen med et møte for en reklamefilm jeg skal gjøre. Det høres kult og bra ut? Som om livet er on fleek, og alt er på stell? Hmmm... La meg forklare for dere. Jeg våkner klokken 08:30 av alarmklokken. Slumrer litt, skrur av og på alarmen, tar det kokrolig, har det koselig. 09:05 og jeg er oppe fra senga. Kler på meg klærne, surrer litt rundt i rommet, ned i senga igjen. Strekke seg litt, slappe av litt. Sjekker mobilen, tar av flymodus.. BAM. Flere ubesvarte anrop og meldinger. Møtet var 09:00, ikke en time senere slik som jeg trodde. PANIKK. Jeg var seriøst oppe av senga og ute i en taxi i løpet av tre minutter. Jeg kom i møtet med sminke i hele ansiktet, kontaktlinsene halvveis hoppende ut av øyet og jeg måtte sånn tisse, men ikke faen at jeg hadde tid til det. Jeg HATER å komme for sent. Jeg HATER å kaste bort tiden til folk. Heldigvis var jeg ikke den eneste som var forsinket og alt gikk greit. Men aldri igjen, haha. Så, i dag ser jeg ut som et vandrende kråkereir, og sånn er det med den saken. 

Ellers har jeg bare surret på kontoret i dag. Det er acne-shopping i kveld, jeg får ha butikken alene og en personlig shopper. Det kan bli... dyrt. Men, en fin avslutning på kvelden i det minste! Jeg må finne antrekk til gullrutens fagpris som er i morgen, og selve gullruten om noen uker. :)

Forresten så har jeg et lite serietips til dere! Om du liker Skam (jeg begynte å se på her om dagen for å kunne henge med i samtaler..), så burde du se "portkod 1525". Det er en svensk serie man kan se gratis på nettet, og den minner veeeeeldig om Skam på flere måter. Men, du må forstå svensk for å like den, den er ikke tekstet! 

minner

Kommenter her

Jeg var på en shoot for litt siden, og her om dagen fikk jeg se bildene for første gang. Folkens, de er så FINE! Jeg gleder meg sånn til å vise dere, og ikke minst til å få en ny header.. Så, in that spirit begynte jeg å google litt av mine gamle headere. Og her sitter jeg og tørker tårer, haha.. Jeg måtte gå på toalettet på kontoret for å gråte litt, ikke for at jeg er trist men fordi jeg åpenbart er psykopat som kan bli så rørt av meg selv. Men TENK så mye fint denne bloggen har gitt meg, da! Kanskje noen av dere også får litt "flashback" av å se på disse? Vi har vokst opp sammen, jeg og dere..Den her perioden i livet, ass.. Jeg hadde friår etter videregående og var egentlig ganske deprimert, og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Bloggen var det eneste jeg hadde, på en måte. Disse bildene tok jeg på julaften, og hver gang jeg ser de tenker jeg bare FAEN for et fint hår! Og for en fin periode det var.. Den gang da jeg kunne spise hva jeg ville uten å gå opp i vekt. Trust me, jeg spiste brownies-røre hver jævla dag, og likevel så jeg sånn ut. Jeg blogget bare om mat, godteri, mer mat, mer godteri..Haha, en av mine aller første headere! Den toppen jeg har på meg her var det første klesplagget jeg fikk sponset, noen sinne. Det var så stort for meg.. Jeg hadde den i mange år, og lurer på hvor den har blitt av nå? Den har jo en viss sentimental verdi jeg gjerne skulle hatt i livet mitt. Herregud så jævla glad jeg er for denne bloggen her.  

jeg håper jeg aldri må tilbake dit

Kommenter her
 

Overfladisk, I know, I know.. Men faen så deilig å kunne legge ut bilder hvor huden er usminket. For to år siden hadde jeg ikke trodd jeg ville klare det (jeg sleit så mye med huden), men nå kan jeg gå mye uten sminke og føle meg fin uansett. Jeg er forresten slik at jeg får fregner etter 5 minutter ute i sola, men jeg elsker det. Jeg synes det er søtt, og har alltid vært sjalu på venninnene mine med fregner - jeg er veldig glad det dukket opp noen hos meg også med årene. :) 

Nå er det et par år siden huden min begynte å lage problemer for meg, det var så ille en periode at jeg ikke kunne sove på siden fordi det gjorde vondt hver gang ansiktet mitt rørte ved noe. Jeg fikk panikk om en gutt tok meg i ansiktet og jeg klarte ikke å møte blikket til folk.. Kanskje teit å si, men jeg setter pris på hver jævla dag hvor jeg ikke trenger å føle det på den måten. Men det har krevd så mye.. Først intensiv kur via lege med påfølgende bivirkninger, dyre behandlinger på diverse klinikker, skin repair som jeg enda går på og en gang i måneden er jeg hos Aesthetic Clinic på frogner (Christine heter hun jeg går til) for å ta en behandling litt utifra behov der og da. Nå prøver jeg bare å fjerne arrene jeg har igjen, og så HÅPER jeg at jeg aldri aldri aldri må tilbake til slik som det var. Jeg orker ikke en runde til med alt det styret, haha.. 

HOME SWEET HOME

Kommenter her

GJEEEEEEEEESP.

Nå er jeg trøtt, ass (skriver man ass eller as når man mener as som i en unødvendig ending på en setning, ikke i ass som i rumpe?). Hehe. Jeg kom hjem fra Amsterdam rimelig seint i går, og vel på plass i leiligheten ventet en venninne på meg. Jeg hadde glemt at en venninne skulle "passe på leiligheten" når jeg var borte, men det var hyggelig å komme hjem til tente lys over alt og en romantisk aften for to selv om vi satt oppe og snakket til langt på natt. Det burde jeg ikke ha gjort, for jeg sto likevel opp klokken 08 i morges for å dra til hudlegen. 

Jeg tar meg fri i dag, det vil si ikke noe kontor osv. Det kjører jeg heller i gang med i morgen. Da... Ja. Vi tar bare alt i morgen kjenner jeg, hehe. Nå skal jeg gå å handle mat, kjøleskapet er det ikke annet en babybell i. Og nei, jeg tuller ikke.


 

Photo: Joakim Kleven.

 

next stop norway!

Kommenter her

 

 

Dette har vært en fin helg! Jeg må gjøre slike "weekend-getaways" oftere, det er jo så mye fantastisk å se i verdensdelen vår. Neste på lista er Barcelona om bare to uker. :) Nå drar jeg til flyplassen, blir hentet om et par minutter. Her kjører vi noe som heter Abel, ikke über. Det er vel bare et spørsmål om tid før Abel kommer til Norge også (om det ikke finnes allerede?), men der får man altså vite prisen på forhånd beregnet ut ifra avstand, og ikke hvor lenge man sitter i bilen. Så om sjåføren kjører feil eller om det er kø, så er det likevel samme pris. Lurt! 

Om dere ikke har noe store ting å gjøre i dag, kan jeg anbefale dere å lese dette. Greit å tenke på, mener jeg.
 

den siste dagen

Kommenter herI går var vi innom Topshop, og det var et lite helvete på jord. Generelt er alle butikkene i hovedgaten helt jævlige, det er så mye folk og fullstendig kaos. Jeg skal ikke late som om jeg er noe annet enn turist, MEN jeg prøver å styre unna slike steder når jeg er på ferie. Men på topshop måtte jeg altså, og Beyonce har nettopp sluppet en egen underkolleksjon der kalt "Ivy Park". Og med meg hjem ble blant annet denne digge bodyen! 

Ivy Park skal visstnok - i følge Elle intervjuet til Beyonce - være tilpasset en litt mer formfull kvinne. Jeg vil ikke kalle meg selv curvy ( I wish I could!), jeg er petite men til tross for det har jeg rumpe og pupper. Da er det ofte en utfordring å finne treningsklær som sitter bra, spesielt rumpa får ikke plass i noen ting. Så, det var deilig å endelig finne treningsklær som ser bra ut og som ikke er ubehagelig å ha på seg :) I dag reiser jeg hjem til Norge! Flyet går 19:05, og jeg både gruer og gleder meg til å dra hjem. Det er så fint å være i Oslo for tiden, jeg trives skikkelig - men den byen forsvinner jo ikke. Hehe, det gjør jo forsåvidt ikke Amsterdam heller. I will be back! 

 

one of those days

Kommenter her

//annonse 

Nok en dag med vandring rundt i Amsterdam! Vekslende vær, shopping, baksnakking av frekke nederlendere (det er noen av dem as, sorrehh) og familiekos. Vi har vært så reduserte etter i går selv om vi kun var i leiligheten at vi brukte 5 timer på å komme oss ut, og etter tre butikker sa det faktisk stopp og vi måtte komme oss hjem. Men, koselig var det uansett! Og frøken rutinert hadde faktisk med seg drikke fra Norge også, hehe. Farris&Juice med bringebær! Kjøpte 4 stk på gardermoen og drakk opp den siste i dag. I love it! Farris&Juice er et sunt alternativ til brus. Det smaker like godt (synes jeg), men den er helt naturlig. Den er uten tilsatt sukker, og kan nytes med god samvittighet! Jeg har vært stor fan av den med annanas-smak, og denne med bringebær er ny. Jeg liker den også, men ananas er fortsatt favoritten - men jeg kommer til å fortsette å kjøpe denne også, den smaker mer eventyrbrus. :) 

Så, om dere prøver å være litt sunne men eeeeeelsker brus, slik som meg, er dette et veldig godt alternativ! Denne er ikke "god til å være sunn", den er generelt sett bare god. Man får kjøpt den over alt hvor de selger alt annet man kan drikke, jeg kjøper de som regel på kiwi, narvesen eller som nå - på gardermoen. Ikke at man må dra helt til gardermoen for å få kjøpt dem men dere forstår poenget, hehe.. 

Bare husk å pante når dere er ferdige!! :) Jeg tar med meg de tomme flaskene tilbake til Norge slik at jeg kan pante. Det er så VIKTIG! 


Nå skal vi slappe av i hver vår kant av senga, og så er det ut på middag (som vi har brukt en time på å bestemme oss for). Klein dag!

fra 0 til 100

Kommenter her

// annonselenke

I går kveld dro jeg, kusinen min og samboerne hennes på Happy happy joy joy for å spise og drikke litt. Jeg vet ikke helt hvordan, men ting gikk fra 0 til 100 ganske kjapt og vi fikk total overtenning i taxien - takk gud var det på vei hjem, hehe! Tilbake i leiligheten drakk vi, spilte kort og var i litt for godt humør, kanskje.. 
Jeg hadde på  meg en kjole som du finner her (annonselenke). Men, den er veldig stram å ha på seg, så jeg måtte ta den av på overkroppen og ha jakken over istedenfor, jeg passet den ikke etter å ha spist..


 

Jeg og Stine har akkurat spist frokost og gleder oss allerede til frokost i morgen. Vi er litt for glade i mat, kan man si.. Nå skal vi freshe oss opp litt og dra på museum!

la oss være ærlige

Kommenter her

​Hei igjen! Vi har akkurat kommet inn døren hjemme etter en laaaang dag. Man blir så sliten av å gå rundt å shoppe, som er et luksusproblem. Jeg har vært ordentlig forbanna den siste timen fordi jeg hadde så vondt i beina, haha. Altså nå skammet jeg meg faktisk litt, folk i verden er slitne fordi de rømmer fra krig og må hente vann hver dag, jeg er sliten fordi jeg har shoppet. Det er typisk meg å spinne ned i en sånn tankegang istedenfor å kunne sette pris på hva jeg har, men det er så forbanna vanskelig noen ganger når vi sitter her på hver vår mac og skroller igjennom blogger med perfekte liv. Mitt perfekte liv, også. Nei, nå ble det en depressiv start på innlegget her, det var ikke meningen - jeg skulle jo egentlig bare klage over hvor sliten jeg var som den bortskjemte skapningen jeg er. Uansett. Vi startet dagen med en digg lunsj, Amsterdam er så flinke på alt av kaker, vafler, nutella og annet typisk "munch" mat. En fordel ved at mange røyker weed her, mye av maten blir tilrettelagt etter det og det er så DIGG. Jeg bestilte så klart mest, hehe. 


Vi dro videre på en lang shopperunde, og dette hadde jeg på meg på starten av dagen. Jeg skiftet etterhvert til noe av det jeg kjøpte, det var litt kaldt å gå rundt i kjole.Jeg hadde høye ambisjoner om å shoppe noe vintage eller mer eksklusivt, men det er så jævlig dyrt. Her snakker vi mulige 15 000 kr for en t-skjorte på enkelte av butikkene. Men det er fint å gå rundt å se, bli "inspirert" som motefolkene sier ;) ;)I prøverommet på samsøe & samsøe. Dette bildet la jeg ut kun på grunn av rumpa mi, at den så fin ut altså. Best å være ærlig! Dere vet når folk er sånn "åh, jeg savner Spania" på instagram, men så savner de egentlig bare å ha en unnskyldning for å legge ut bilder av kroppen sin. Men det skal sies at kjoler slik som den jeg har på her, hjelper veldig. Den er fra nly one og finnes her! (annonselenke) 
Fine Stine!Her hadde jeg fått skiftet og rukket å bli jævlig utålmodig fordi jeg hadde vondt i beina og var sulten. Her var vi rett utenfor leiligheten, og nå sitter vi i leiligheten og har følgende samtale :

Stine: Tenk den gangen jeg skal være gravid.. den gangen det skjer. Uten alkohol i ni måneder pluss pluss? Tenk så fort full man blir etterpå. Det tenker jeg litt på.

Haha. Så dere går altså ikke glipp av stort! Nå skal vi sløve i hver vår ende av sofaen, og så skal vi ut på happy happy joy joy som er en asiatisk resturant. Da blir det alkohol for ingen av oss er jo gravide, tross alt. Herregud. 

første dag

Kommenter her
God morgen fra Amsterdam! Altså, sjekk for en digg utsikt kusinen min har fra rommet sitt? Jeg elsker det, og leiligheten er så koselig, om man ser bort fra at det er fullt av mus over alt. I går satt vi i sofaen, spiste pizza og så på serie og brått står det en liten mus midt på gulvet. Ingen reagerte bortsett fra meg som hylte, jeg visste de hadde et problem med det men ikke at det var SÅ ille. Jeg sølte litt mel på gulvet og to sekunder etter står det en mus der liksom.. Det er tydeligvis et vanlig problem her. 


Jeg har ikke vært så trøtt som jeg var i morges på veldig lenge. Jeg sover ganske rart for tiden med mange sinnsyke drømmer, i natt var jeg, Thomas, Harald og Fredde fra solsidan mordere som var med på et skøyteløp hvor vi gjemte menneskene vi hadde drept inni skøytedraktene våre. Gir mening? Nei, haha. Den drømmen var på repeat i hodet mitt i natt + en drøm hvor en kompis hadde blitt avhengig av amfetamin og dreiv å snikdopet meg ned. Så, jeg var helt utslitt da klokken ringte klokken 10 i morges, men med litt pulverkaffe ble alt mye bedre!Hehe, noen har et favorittmerke (meg) det vil si - noe er den mest harry i verden (meg).Motestudenten velger ut klær;) Haha, min fine kusine Stine! Bloggen hennes finner dere her. Nå har jeg brukt to timer på å komme meg ut av pysjen, så jeg skal kjappe meg litt. Dere finner pysjen min her (annonselenke).

 Neste stopp er W hotel for å besøke konseptbutikken deres og kanskje spise en digg lunsj! Jeg skal shoppe som faen når jeg er her. Altså, som FAEN. Fornye hele garderoben, ca. 

 

I amsterdam!

Kommenter her

// annonselenker


 

Tidligere i dag da jeg egentlig burde ha pakket og ordnet klart ting før Amsterdam, møtte jeg min beste venn Joakim for å ta bilder, spise og kose oss i sola (og mistet nesten flyet på grunn av det). Han er endelig ferdig med en svær jobb han har hatt hengende over seg de siste månedene, så nå har vi mer tid sammen til masse filming, kos og antrekksbilder. Det blir bra!

Jeg hadde på meg en kåpe fra her / sko fra her / veske fra celine og shorts og topp fra her. (annonselenker). Nå er jeg framme i Amsterdam og sitter i leiligheten med samboerne til Stine, de er supersøte! Vi skal se på en serie snart, og så blir det tidlig kveld. Gleder meg til å ta masse masse bilder til dere i dagene som kommer!!:) 

på flyet til Amsterdam!

Kommenter her

Jeg er i skrivende stund på flyet til Amsterdam! Nå er det 44 minutter til vi lander, men internettet til norwegian er jo tidenes dårligste spøk så før jeg er ferdig med det her har vi vel ca 10 minutter igjen av flyvningen.. Well well! Jeg skal som sagt besøke kusina mi som studerer der, vi har ikke vært på reise sammen siden Portugal for hele to år siden. Dæven, tiden går fort altså. Og når vi var i Portugal gjorde vi ikke annet enn å surfe, hadde EN fyllekule og EN shoppingrunde. Nå blir det riktignok ikke så mange fyllekuler ( jeg holdte på å skrive hvem prøver jeg å lure, men det er mamma, pappa, tante og onkel)  men MASSE shopping! Kusina mi (Stine) studerer fashion, så hun skal ta meg med på vintage-shopping og finne antrekk til blant annet gullrutens fagpris, som jeg skal dele ut pris på. Det blir fæææb!

Verdens schtøøøøgeste lys på flyet nå.. Så ansiktet mitt får dere ikke se. Mannen ved siden av meg snorker veldig, forresten. Så vet dere det.

Når jeg lander i Amsterdam er Stine på jobb, så jeg skal loke rundt alene en stund. Eller, hun har gitt meg adressen til leiligheten men jeg er liiiitt usikker på om jeg vil sitte der alene når jeg først er i byen, jeg kjenner et par gutter som også er på ferie der nå så kanskje jeg møter dem en liten tur. Vi får se hva det blir til! Jeg trodde jeg skulle være i byen til mandag men jeg tok feil, jeg reiser hjem søndag. Litt kjipt å ha mindre tid i en av mine favorittbyer, så da får jeg gjøre det beste ut av tiden :) 

Vi blogges når jeg er trygt framme! 

svar på spørsmålsrunde - videoblogg!

Kommenter her

Endelig en ny videoblogg med min favorittperson! Her får jeg utrykket mitt hat for ting som grabbarna grus, hva jeg hater mest å bli spurt om, hva som er det beste å verste ved å være "kjendis".. Haha. Sånne ting! Og jeg vet at flere mener jeg er "care" i videoene våre. Jeg er ikke det.. Det er vel bare sånn jeg er som person. Jeg er ikke så over-entusiastisk av meg, selv om jeg absolutt bryr meg.

Dere kan følge meg og Joakim på youtube her, så får dere se videoene en dag før de kommer på bloggen <3brunfarge - den gang da

Kommenter her

//annonse

Jeg er etnisk norsk og har ikke all verden av pigmenter. Når jeg er på ferie har det vanligvis tatt lang tid før jeg får farge, og jeg har blitt raskt brent. Jeg har også flasset mye, fått eksem og jeg har fått pigmentflekker. Det er kanskje flere som kan kjenne seg igjen? 

Men, jeg har vært brunere i perioder uten å få alle "bivirkningene". Brunfargen skal jo bare være en bonus, sikkerhet er viktigst. Her fant jeg masse bilder fra da jeg har gått på betakaroten for good for me. Bare se her:

Så dyp og fin farge, da! Og jeg lover dere, slik får jeg ikke normalt sett. Jeg må ha et hjelpemiddel, og da er good for me et sikkert kort å bruke. Det er trygt, kommer fra en god leverandør og man passer på huden sin. I tillegg til den fine fargen, da.. Den får jeg ikke uten videre!

Dette er et av mine favorittprodukter når det kommer til helsekost, og jeg ser fram til å starte på det igjen nå mot sommeren. Det eneste dere må huske på er at man må begynne på Betakaroten en stund før man reiser på ferie eller før man skal være mye i solen for å få full effekt - men slik er det med alt av tilskudd man kan ta! 

Good for me er en merkevare som virkelig leverer kvalitet, det er vel derfor så mange bloggere velger å samarbeide med akkurat dem. Det er godt utvalg, full frihet med tanke på abonnement eller enkeltkjøp, ingen lokketilbud med faste lave priser, osv. Så om du tenker på hvilken betakaroten du vil velge, velg denne! Du får kjøpt den her.  

En pakke med betakaroten holder til 2 måneders bruk, men husk å start 10 dager før en eventuell ferie, og ta en pille hver dag. Men dere burde kjøpe to bokser, så har dere til hele sommerperioden, eller om dere skal på ferie når det blir kaldere igjen. En boks koster 149 kr, og dere får som sagt kjøpt det her <3 

 

lærer jeg aldri?

Kommenter her

Jeg lurer på om jeg alltid kommer til å være et så tiltaksløs menneske som jeg er nå. Det vil si, jeg har hatt vondt i en visdomstann i flere uker nå, men gjør jeg noe med det? Nei, det er den evige "jeg venter til det går over av seg selv". Men SÅ KLART går det ikke over av seg selv, og nå har det blitt så ille at jeg er helt slått ut. Det gjør vondt i hals og nese, og i morgen kveld reiser jeg til Amsterdam.. Så jeg har skaffet en time til i morgen tidlig hvor jeg skal få skylde litt i munnen og kanskje blir det bedre. Trekke får jeg gjøre når jeg er hjemme igjen - i mellomtiden ligger jeg på sofaen og prøver å overleve, haha. Ser på fresh prince of bel air og spiser mine elskede baby bells som er det eneste som ikke gjør vondt.
Jeg skal fortsette å dune litt på sofaen et par timer, så kommer en venninne hit. Hun skal hjelpe meg å pakke, lage mat med meg og kose litt. :) 

 

barcelona om to uker

Kommenter her

Det var meningen at jeg og en venninne skulle dra til Bali fra 1-10 mai, men SELVFØLGELIG så fucket ting seg til fordi jeg må jobbe.. Faen, så trist jeg blir. Det er gøy å jobbe men skikkelig dritt noen ganger også, haha.. Og det fikk jeg vite i dag, når jeg allerede har gledet meg og giret meg opp. Jeg skal spille inn en reklamekampanje over to dager, og måtte derfor utsette hele greia til Juni. Jeg kommer til å reise den gang, jeg må bare finne noen andre å dra med fordi venninna mi ikke kan. Det suger, men det finnes vel nok av venner som takker ja til en gratis tur til Bali!? Så venner som leser - send en sms, hehe. 

Men, nå har det seg slik at jeg h-a-t-e-r å ha planlagt ting uten at det blir noe av. Så, jeg kastet meg rundt og fikset nok en reise som venninna mi kan være med på, ettersom jeg virkelig ville dra noe sted. Det lønner seg å ha mange kontakter! Vi skal nå til Barcelona fra 5-9 mai, og bo på dritfine W hotel. Jeg har bodd der en gang før, og jeg ELSKER det. Og jeg ELSKER byen. Og jeg liker reisefølget mitt, så det blir faaaaaaaaab. :) Hotellet er ganske dyrt, men om du skal til byen vil jeg anbefale deg å ta minst en natt der. Det er den fineste utsikten, dødsbra location, de sykeste festene.. The place to be når det kommer til hoteller av Barcelona, mener jeg. Herregud som jeg ser fram til at vi skal ligge ved bassengkanten med noen herlige drinker, dra videre ut på kvelden og så repeat.  

I ørene

Kommenter her

Jeg vet dere liker når jeg tipser om musikk, så her kommer favorittene jeg hører på mest nå om dagen! Jeg har litt diverse spillelister jeg bruker på spotify også, men den mest populære finner dere her. 

Nesten hele dette albumet til Miley er fantastisk, og så latterlig undervurdert. Jeg elsker tekstene og følelsene. Det er så ekte. Hun ga faktisk ut hele greia gratis på soundcloud og det finnes ikke engang på spotify.

 

Nå ble det mye Miley her.. Men denne blir jeg heller aldri lei!

Ikke noe drama

Kommenter her

// annonselenke

Jeg venter på Joakim som skal komme for å filme en videoblogg her på kontoret. Jeg er spent på om vi får det til riktignok, for jeg har glemt kamerastativet hans hjemme.. Om ikke får vi bare kjøre på med håndholdt, det funker jo også fint! Og jeg synes egentlig de videoene blir finere, litt mer naturlig. Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med videobloggingen, Joakim ble ferdig med sweatshop i NATT (!!!!) så nå har vi masse tid sammen. Planen er at han skal flytte inn sammen med meg for en liten periode i sommer også, om alt går slik det skal. DET hadde vært fint!

Så ja, på snakk om samboer. Jeg vet at mange lurer og da kan jeg først si at jeg har null og nada og nix interesse av å bli dratt inn i noe merkelig bloggdrama på hverken den ene eller den andre fronten. Enten det gjelder united influencers mot nettavisen, Ariel mot Isabel eller hva det måtte være. Det er jo så TEIT og ikke minst unødvendig bruk av tid! Herregud kan ikke folk bare fokusere på kule ting istedenfor? Ellers, ingen hard-feelings mellom meg og Ariel, det er bare slik det blir en eller annen gang. Det er digg å bo alene, og digg å bo sammen med en venninne. No drama rama for min del. :)

Forresten, jeg har vært i en SÅ fin podcast med Guri Solberg sist uke, og nå ligger den på Itunes gratis. Dere kan høre den her - og hør den, istedenfor å lese rare klikksaker på internett. 

(annonselenke) I mellomtiden kan jeg sitte i horeskoene mine og late som ingenting. De finner dere her! 


 

en fin dag

Kommenter her

// annonselenke


 

Så langt i dag har vært veldig fin. Fikset vippene hos lashes by kasja etter en måned uten. Jeg ble faktisk overrasket over hvor deilig det var å være uten vipper, så jeg er usikker på om jeg skal fortsette, selv om det er veldig fint. Etter det gikk jeg litt rundt i solen, kjøpte smoothie og mat, møtte søte lesere her og der og hadde det fint. Jeg blir så glad når dere kommer bort og sier fine ting, men det er under visse forbehold. Går jeg alene er det helt innafor, da sier jeg alltid ja og vi kan slå av en prat. Er jeg ute med masse venner så vil jeg helst få være sosial alene, noe jeg håper dere synes er ok? Dere kan gjerne "catche" meg i et øyeblikk hvor jeg går alene på do eller surrer litt rundt, men om man sitter og snakker en gjeng eller danser så er det jo fint å få gjøre det litt privat, hehe. Om dere skjønner? Takk for respekten på den fronten, i alle fall! <3(annonselenke) Genser fra her. 
Nå sitter jeg på gulvet på kontoret og spiser lunsj, hadde nettopp et lite "hastemøte" her så jeg stressa så mye at jeg ikke engang rakk å sette meg ned ved pulten før jeg startet. Men sånn er det, dette "offentlige" livet.

bestie-day

Kommenter her

// annonselenke

Jeg og min venninne Tish har surret litt rundt, og så fikset vi begge brynene våre på brow rehab. På bildet over er brynene mine helt usminket, så digg! Nå sitter vi hjemme hos meg og snakker, har akkurat spist kake (som vi egentlig lovet hverandre å ikke gjøre..), og nå skal vi spise enda mer. Altså jeg har fått en syk hangup på crossainter med sjokolade inni, gullerotkake, baby bell og cottage cheese skyr med vaniljesmak. En av de tingene spiser jeg minst to ganger per dag.. Jeg tenker på mat hele tiden, jeg.

(annonselenke) Jeg hadde på meg en kjole som er gammel, og en kåpe fra her, forresten!
 

hair details

Kommenter her

sponset 

I går brukte jeg maaaaaange timer i frisørstolen for å gå fra blond til mørk. Jeg var der såpass lenge at jeg rakk å bestille fra foodora to ganger, for å si det sånn. Men, verdt det? Å ja! Jeg elsker det nye håret mitt. 


 

Jeg gikk til Mia Soleim som jobber på Giardini Hårdesign denne gangen (og det skal jeg fortsette med). Mia styler meg til 99% av alt jeg gjør når det kommer til shoots og tv, hun er helt rå på oppsett, "glamorøst" hår og hele den pakken, i tillegg til at jeg nå fikk erfare hvor god hun er på farge. Det er vanskelig å få mørkt hår til å se bra ut, det blir fort livløst og kjedelig. Mitt hår nå ser naturlig ut, det er fint spill i det og langt i fra kjedelig! Dere får forresten 20% avslag hos Mia på valgfri behandling om dere booker før slutten av Mai. Hun kan jeg gå veldig god for! Nummeret hennes er og på instagram heter hun @hairbymiasiren 


 

Vi har brukt tapehair fra luxushair, dere finner det her. Vi satt inn farge 7# og brukte nesten 6 pakker i håret mitt, jeg elsker å ha tykt hår. Vi bleket faktisk håret litt slik at det skulle få striper her og der, og jeg må si jeg er overrasket over at kvaliteten enda er såpass bra! Jeg hadde aldri testet tape fra luxushair men jeg er superhappy med resultatet og kommer definitivt til å gjøre det i neste omgang. Du trenger ikke å ha med deg egne extensions altså, de har opplegg på salongen men jeg synes det er greit å bestille på internett. Da blir det litt billigere. :)


 

Til alle taxisjåfører

Kommenter her

Jeg tar skammelig mye taxi. Jeg har alltid en unnskyldning - enten regner det, eller så har jeg dårlig tid, eller så er jeg ikke helt 100% sikker på hvor jeg skal, eller så har jeg på meg kjole, høye hæler.. Listen er lang, unnskyldningene er uendelige, og jeg bruker uansett latterlig mye tid bak i taxier. Dette har blant annet resultert i et av mine mest leste innlegg noen sinne om en taxisjåfør som tok til tårer etter terroren i Paris, MEN det har også resultert i at jeg nå sitter inne med såpass mange rare opplevelser i taxi og irritasjonsmomenter som jeg gjerne vil dere med dere. Værsågod, fra en taxi-entusiast til alle andre.. 

1. Taxisjåfører som nekter å bruke GPS. Seriøst, liksom! Det skjer hver jævla gang jeg sitter i en taxi. Jeg sier alltid "nei, jeg har ikke vært der, kan du ta på GPS?" og så får jeg enten ikke noe svar, eller så insisterer sjåføren på å finne fram selv. Noe han sjeldent klarer på første forsøk. Må vi gjøre det så vanskelig?

2. At taxisjåfører ofte høres ut som en sint storebror som blir tvunget til å kjøre rundt på deg av moren deres. Når de ringer og er utenfor "JA HALLO JEG ER UTENFOR KOM UT JA HADET", som om han prøver å tøffe seg for de kule kompisene sine og du er lillesøstra på 12 år som skal bli kjørt på håndballtrening. Vær snille, da. Please.

3. Personlig hygiene. Dette burde vel egentlig være en selvfølge for alle mennesker på denne planeten, altså å skifte klær eller dusje om så ikke hver dag men i det minste en gang i året!? De fleste taxisjåfører lukter ingenting, men det er noen som bare.. wow. Altså en gang kjørte jeg med åpent vindu i minusgrader fordi sjåføren lukta som om han ikke har dusja siden påsken 1997. Han var forøvrig jævlig frekk, i tillegg. Visste ikke at gammelmannspung var parfymen for sommeren 2016? 

4. De som snakker drithøyt i telefonen på et annet språk slik at jeg ikke engang kan engasjere meg i samtalene deres. Og så har de jo så klart på surround rundt i bilen slik at jeg hører kompisen deres rope og skrike i andre enden også. Da tenker jeg, du er på jobb - vis litt hensyn. Jeg kan være trøtt og sliten etter en lang dag, jeg kan ha det kjipt, da vil jeg ha litt ro de få minuttene i taxien.

5. Når man ringer for å bestille og de bare "referansen er 4398". Ok? Har noen ever stått klar for å skrive ned en referanse?

6. De som ikke tar et hint og snakker til deg selv om du har i headset. Jeg vil ikke snakke om været på Youngstorget. Jeg vil ikke snakke overhodet. 

7. Dette er ikke et irritasjonsmoment, men bare veldig søtt. Som dere kanskje forstår bruker ikke sjåførene GPS, men her om dagen var det en som hadde et fysisk kart med seg i bilen som han brukte. Herregud, det var så nusselig. Det er jo mye lettere å bruke GPS i bilen, men han skulle på død og liv (kanskje mest død for vi kunne jo ha kræsjet) bruke det store fysiske kartet sitt. Knull meg, liksom.

 

(Og om dere nå skulle lure på hvorfor jeg ikke tar über istedenfor, så er det fordi jeg ikke kan trekke det fra på skatten..). Blogglivet, ass.

brunette igjen

Kommenter her

Jeg klarte ikke å holde meg (det gjør jeg jo aldri) så nå er jeg brunette igjen! Wæh, det føles ganske rart og uvant men jeg er utrolig fornøyd med fargen og extensionene. Det er Mia Solheim på Giardini hairdesign som har farget, satt på hår og klippet, men jeg skal fortelle mer detaljer rundt alt det i morgen. Jeg vil gjerne ta finere bilder til dere men da må jeg få kjøpt meg minnekort først, det skjer i morgen den dag om så det er det siste jeg gjør!!!Toppen min er fra nelly trend, men utsolgt. 

Jeg føler meg pen med mørkt hår, og med blondt føler jeg meg søt. Begge deler trives jeg også med, og jeg er så heldig at jeg - i følge meg selv - passer i de fleste hårfarger jeg tester ut. Men det mørke får fram øynene mine på en helt annen måte. Det første man ser er ikke leppene, puppene eller håret, det er øynene. Det mest ekte et menneske har, om du spør meg. De er som de er og man kan ikke gjøre noe med de, sjelens speil som man sier.

Jeg skal møte noen venner snart, hypersosial som jeg er. I morgen er det tilbake på kontoret klokken 09 og kjøre hardt de fire siste dagene før jeg reiser til Amsterdam, så jeg skal komme meg tidlig i seng og være the best I can be. Jeg gleder meg! 

naken photoshoot?

Kommenter her

I gangen min hjemme i leiligheten vil jeg ha et stort bilde av meg selv. At det er det første man ser når man kommer inn døra, liksom. Jeg har snakket med en fotograf som jeg liker, han har et veldig mørkt og samtidig sensuelt utrykk i bildene sine, og jeg tror vi kan få til noe fint. Jeg vil helst ikke at ansiktet mitt skal synes så godt på bildet, mer at det skal være bare kropp. Kanskje bakfra?  Dette er noen av bildene jeg har sendt over som inspirasjon til fotografen..


 
 

Jeg føler meg ikke komfortabel med å stå naken rett foran, men bak går det fint. Jeg føler det er litt mindre.. personlig? Det er heller ingen andre enn de som kommer hjem til meg som skal få se bildet, og det er det ikke mange som får. Jeg kommer heller ikke til å legge ut bildet her på bloggen i sin helhet, kanskje en sensurert versjon eller utsnitt av det.  

Jeg er ung nå, og jeg har en kropp jeg er komfortabel med. Den er min kropp, liksom. Jeg har noe ganske nærme en "idealkropp" for mange, og jeg er klar over det selv. For meg eksisterer det ikke lengre en idealkropp for jeg vil aldri se ut som en annen uansett, og det er helt okei. 

Jeg tenker ikke dag ut og dag inn " jeg er så fantastisk" men jeg ser ikke noe poeng i å klage heller. Jeg har ikke noe å være misfornøyd med. Og det har kun med min egen selvutvikling å gjøre, jeg kunne sett ut som dette for 2 år siden og tenkt at jeg var helt forferdelig - uansett hvordan jeg så ut. Jeg har jo alltid vært fin, og jeg så det ikke før selv.  Nå bryr jeg meg ikke så mye lengre, og det skal jeg feire, haha. Med et bilde i gangen.

jeg er bortskjemt

Kommenter her

Enda en dag hvor jeg får våkne opp å føle meg glad. Etter en natt med familie, venner, kake, champagne, latter og hemmeligheter. Jeg er bortskjemt med alle disse fine menneskene rundt meg. 

(Han er homofil. Føler det må påpekes så slipper man kjæresterykter.. 99% av alle mennene på denne bloggen er jo faktisk det, haha). 

For litt siden sa jeg litt bekymret til en venninne "jeg er redd jeg fester for mye, gjør for mye spontant og at jeg ikke tenker meg helt om". Og hun bare "Sophie, det er ikke en dårlig ting. Når var sist gang du var så her glad?". Hun har rett. 2016 er det beste året noen sinne for meg.


 

Nå skal jeg til frisøren. Gjett hvem som blir brunette igjen!?

 

Den norske turbandagen!

Kommenter her


 

I dag var det turbandagen, noe jeg håper og tror alle osloborgere fikk med seg! Det var i alle fall sykt mye folk ved spikersuppa i dag, jeg følte nesten at det var 17. mai. Jeg dro med en fin gjeng, vi fikk alle fine turbaner i hver vår farge etter en liten stund med kø. På vei hjem var det mange som stoppet meg og startet samtaler fordi jeg hadde turban (eller fordi de leser bloggen og brukte det som unnskyldning hehe). Koselig var det! Om dere ikke var i år, ta turen til neste år da. Norge skal være (eller er?) verdens beste land å være annerledes i, og dager som denne markerer det fint. :)
Nå skal jeg legge ut på en liten løperunde, jeg planlegger 5 km og så bananpannekaker når jeg kommer hjem. Hadde dere vært nære venner av meg hadde dere sikkert tenkt "å herregud nå skal hun mase om de pannekakene igjen" for jeg snakker om de hele tiden. Så digg er det faktisk. Og jeg må bare beklage den dårlige bildekvaliteten, surrehode nummer 1 (meg) har klart å miste minnekortet igjen og har derfor ikke kamera. Hvordan kan man miste et minnekort, tenker kanskje du? Man tar det jo bare fra kamera, i pc og tilbake igjen? Jeg lurer, jeg også. Men det får vi nok aldri et godt svar på..

 

Pusse opp leiligheten

Kommenter her

Jeg var på Ikea en tur her om dagen for å handle småting jeg trenger hjemme. Og mens jeg var der så jeg på litt annet interiør til leiligheten min, og jeg har bestemt meg for at NÅ MÅ DET FOR FAEN bli fint hjemme hos meg. Jeg har så sykt mye klær og sånt, så det er fort gjort at man bare stapper alt inn der det er plass. Men nå vil jeg få orden på alt, og i tillegg vil jeg pusse opp både gang og soverom. Jeg tenker egentlig mørkegrå / blå vegger, ha litt planter og mye tre.. Men vi får se, jeg planlegger jo å selge leiligheten min om ikke så veldig lenge så da er det kanskje lurt med lyse vegger (i følge megleren min). Jeg må finne et tidspunkt hvor jeg får tid til å begynne å pusse opp!

Her er noe lignende av hva jeg kunne tenke meg, en liten mix av dette hadde vært perfekt. Alle bildene er fra tumblr! 

Å møte lesere!

Kommenter herI formiddag var jeg på en photoshoot, og jeg tror aldri jeg har vært på noe så effektivt før! Vi brukte under to timer på 6 forskjellige looks, og resultatet ble til og med veldig fint. Jeg gleder meg til jeg får bildene tilsendt, jeg tror nok det blir ny header.. Og profilbilde på facebook, haha. Vanligvis er det jo slik i denne medieverden at man ikke kan dele hva slike photoshoots som dette er godt for, alt skal være så hemmelig hele tiden.. Men ikke denne gangen! Jeg kommer til Bodø på City Nord den 12. mai, noe jeg ser veldig fram til. Det blir et morsomt opplegg og det er satt av tid til dere lesere, mer info kommer i neste uke. :) Disse bildene er for magasinet deres som kommer ut om litt!
Jeg gleder meg til å møte leserne mine i Bodø, slå av en prat og kose oss! Jeg har ikke vært i Bodø siden jeg var 17, så det blir fint med en liten tur dit igjen, og ikke minst til mitt kjære nord-norge. <3
Alle klærne er fra div. butikker på City Nord, utenom på de to siste bildene. Den toppen finner dere her, bukse her og sko her (annonselenker).

Nå skal jeg lese litt nyheter og spise pizza. I kveld slapper jeg bare av, og skal møte en venn litt senere. Vi snakkes! 

 

videoblogg med makeupmalin!

Kommenter her

Som dere vet spilte jeg inn en podcast med makeupmalin for et par dager siden, og siden hun er en stjerne på youtube filmet hun så klart hele greia. Podcasten er ute, så om dere aller helst liker å kun høre men ikke se, så finnes den på itunes. Der gikk den faktisk rett til nr 1, gratulerer Malin! Jeg liker at hun har tatt med "backstage" også, altså når jeg trodde vi var av kamera.. Sånn er det! 

Jeg kommer inn i videoen ca 08:35 :) 

På snakk om youtube, dere som følger med meg der også fikk kanskje med dere at onsdagsvideoen ikke kom ut som planlagt. Joakim er supertravel med siste del av sweatshop som han jobber med, men så snart han er ferdig med det kjører vi igang igjen. Youtube er jo bare gøy, og selv om man tjener litt på det så er andre jobber "dessverre" viktigere akkurat nå. Men, det kommer seg snart! 

barnevakt-kveld

Kommenter her

Hei dere! 

Har dere det fint i kveld? (forstår ikke hvorfor jeg spør, har jo lukka kommentarfelt og får jo ikke noe respons uansett haha).. Jeg HÅPER dere har det fint ikveld, kan jeg heller si! Jeg sitter barnevakt for ungen til Tinashe i et par timer. Det har vært så utrolig deilig å ha en rolig kveld uten masse som skjer, vi har bare tegnet og spilt spill på ipaden liksom. Hun la seg for en times tid siden og nå skal jeg se ferdig dokumentarserien "life" på netflix. :) Jeg har sett hele greia flere ganger før, men det er virkelig en fantastisk serie - anbefales!

Vi snakkes i morgen, jeg skal på photoshoot og må møte opp til hår og sminke klokken 08:00. Men jeg skal ikke klage, det blir en bra dag!

Meg og verdens kuleste femåring, India!


 

Hvor ble det av tiden?

Kommenter her

Til helgen er det bursdagsfeiring for min venninne Linnea - og det fikk meg til å tenke på min egen bursdag, egosentrisk som man er haha. Det er enda 8 måneder til jeg fyller år, men jeg har lyst til å gjøre noe stort. Da jeg fylte 18 skulle jeg feire med kostymeparty, jeg hadde leid et stort hus, hadde dj, drikke til alle og rundt 250 mennesker på gjestelisten. Og så ble jeg så full at jeg måtte dra hjem fra min egen bursdag før den i det hele tatt hadde startet, så alle festet uten meg... Hehe. Året etter arrangerte noen venninner en overraskelsesfest for meg, da jeg fylte 20 var jeg med dansecrewet ettersom vi trente så mye, og nå i fjor slappet jeg av i Harstad. Så nå er det på tide igjen, jeg tenker brunch-bursdag! Vi får se..

Hvor ble det av tiden, forresten? Det føles som om bildene under er ble tatt i går, men nei her skulle jeg fylle 18. Da var jeg litt brunere. Og litt søtere. Nå er jeg gammel og grå, haha.  

takknemlig

Kommenter her

Tidligere i dag hang jeg med Malin (makeupmalin) som noen av dere kanskje kjenner fra youtube, snapchat eller serien "jeg mot meg" som går på NRK. Hun har begynt med podcast og jeg takket gladelig ja til å være med, hun er en veldig fin person. Jeg skal legge ut podcasten her når den er klar, så får dere høre. :) Vi hadde en veldig fin prat, hun er jo en venninne av meg så det var ikke like kjedelig som et vanlig intervju.. Oj, det hørtes kanskje litt feil ut, intervjuer er jo ikke alltid kjedelige, men det er noe helt annet å snakke med en venn i en uformell setting. 

Uansett, vi snakket så klart litt om blogging og jeg fikk spørsmål på om jeg hadde startet bloggen for fem år siden, om jeg visste alt jeg vet i dag. Svaret er glatt JA! Hundre millioner ganger ja, jeg er så takknemlig for alt jeg får gjøre og alle jeg får møte på grunn av alt det min lille blogg har satt igang. Jeg tenker på det hver eneste dag, og jeg er glad for at jeg er hvor jeg er idag, med de fine menneskene i livet mitt som jeg har. Jeg forstår at man kan bruke syke overskrifter, white-trash bilder eller fjortis-krangler for å få oppmerksomhet, men der var jeg da jeg var 16 og ikke nå. Men man lever og lærer, og bloggen har lært meg masse. :) 

Jeg tror ting framover kommer til å bli veldig bra, jeg. Takk for at dere er med på reisen. ♥

brukernavnet mitt på snapchat osv

Kommenter her

Her om dagen rundet jeg 300 000 følgere på instagram. Og 98% av de er norske! Det er ganske sykt, at så mange mennesker i vårt lille land følger med på alle bildene jeg legger ut, i sort hvitt til og med. Siden mange lurer på hvorfor jeg har alle bildene uten farger, så er det åpenbart fordi jeg synes det er fint..? Ingen dyp grunn eller komplisert forklaring, det ser bra ut bare. Jeg trodde jeg skulle miste mange følgere når jeg fant meg sjæl, skjønner dere? Men det går gradvis oppover likevel. Jeg får så mange fine kommentarer på instagram, selv om det er så mange som følger er det så mye fint. Takk for at dere er så gode, jeg leser alt! 


 

På snapchat er jeg langt ifra like aktiv, jeg synes mystory er en klein greie men om du vil følge med heter jeg sophizzleyo der. Sort hvitt der også, gitt! Om du derimot ønsker å få kontakt med meg direkte for å spørre om noe eller komme med ønsker, så finner du min fanpage på facebook her. Jeg svarer alltid og er veldig aktiv på innboksen der. :) 

 

ta på litt lipgloss, da

Kommenter her

Jeg sitter på kontoret, har akkurat kastet i meg en lunsj og føler jeg lukter som en liten kyllingfarm. Den lukta kommer til å sitte i nesa mi i hundre år.

Etter jobb skal jeg bli fikset på håret og sminket, det ser jeg fram til. Sjukt å si, men det overfladiske holder meg på bakken slik at jeg ikke kaster meg foran trikken når jeg er deppa, slik som i dag :) Det + dokumentarer om aper nå for tiden. Og dokumentarer generelt. Jeg så en dokumentar i går om hvordan alt ikke bare er evig stort, men også evig smått. At man kan zoome innover og innover i kroppen, inn i hver minste celle og atom. Så jeg er med andre ord evig stor, eller liten, avhengig av hvordan du ser på det. Den tanken gjør meg kvalm. Herregud, eksistens er så rart.

Slike tanker gjør egentlig at jeg får enda mer lyst til å kaste meg foran trikken. På tide å ta på lipgloss. 


 

 

en dag på industrigård

Kommenter her


 

I dag har jeg fått oppleve noe jeg har ventet lenge på.. Jeg har fått være med på en industrigård hvor de driver med kylling før de sendes videre til slakteri. Jeg skrev jo om denne industrien for ikke så lenge siden, så det å få være der var virkelig en opplevelse jeg setter pris på at jeg fikk. Det har vært mange inntrykk og jeg ble veldig følelsesmessig utmattet av å være der, men jeg skal prøve å forklare så godt som jeg kan.

Før jeg fikk komme inn var det "kos". Bonden hentet ut fire stykker i en bøtte, som i dag fikk se sollys for første (og siste) gang i sitt liv. De var litt redde først, men fikk fort tillit til meg (og bæsjet på meg). De er jo enda babyer, så nærhetssøkende er de aboslutt og kylling er flokkdyr. Jeg ville bare ta med alle sammen hjem, men det mente bonden hadde vært dyreplageri, men jeg sa at om jeg flytter i hus en gang kan jeg heller komme å hente et par. Nå er de 10 dager gamle, og har ca 21 dager igjen å leve. Så var det på med verneutstyr og inn på gården. Her var det over 17 000 kyllinger samlet på et relativt stort område, jeg ble faktisk overrasket over hvor god plass det var der - jeg hadde sett for meg noe annet. Det var en ganske stram lukt der som jeg føler enda sitter igjen i nese og hår, og det kommer nok til å ta en stund før jeg blir kvitt den - men jeg var forberedt på det, så det gikk egentlig greit så lenge jeg pustet med munnen. Det første som skjedde da jeg kom inn sammen med bonden og en fotograf, var et lite øyeblikk av panikk blant kyllingene. De ble veldig redde da vi kom inn og alle løp så raskt de kunne mot veggen, og om vi gikk bort dit flyttet de på seg igjen. De holdt seg alltid i flokk, og om en kylling kom bort fra de andre stresset den noe voldsomt for å holde seg i nærheten av flokken sin. 
Det er veldig rart å være i en setting slik som dette, med en superhyggelig mann som eier denne gården som er en familiebedrift i generasjoner, sitte på kjøkkenet hans og drikke kaffen hans for å så gå ut på jobben hans - som jeg ikke liker. Jeg kan ikke bli for påvirket av at jeg faktisk var hjemme hos han, for jeg mener enda det jeg mener. Bonden la veldig mye vekt på antibiotika i kylling og at Norge er det landet med lavest bruk av antibiotika i EU, men det er ikke der problemet ligger for meg. Det er det med at man fostrer opp så mange dyr for å spise dem, de får 30 dager på denne jorda og ser aldri sollys. Da vi var inne på gården var det også en kylling (så vidt jeg kunne se, det var sikkert flere) som hadde noe slags rykninger i nakke og hode som rullet med øynene og lå på bakken, det var ganske fælt å se og da ble jeg veldig kvalm. Han sa han skulle avlive den og at de hadde fått trening i hvordan de gjorde det, jeg håper det skjer for det var virkelig ikke hyggelig å se på. 

Jeg var i tillegg ganske stressa når vi sto midt i klyngene der, ca 10 kyllinger dør hver dag (dette er normalt og hadde ikke noe med denne gården å gjøre, visstnok er det en lav prosent døde i forhold til normalen også), men det var så mange og de løp over alt, jeg var skikkelig redd for å se noen ligge livløs midt i der. Etter å ha sett den ene som lå og rykket, og en annen som ikke klarte å reise seg opp, ville jeg bare hjem egentlig. 
Jeg tror kanskje det var forventet at jeg skulle gå tilbake på valget mitt og vurdere å spise kylling igjen etter denne opplevelsen, men heller det motsatte. Det bare.. ja. Det er ikke noe for meg. Jeg kunne snakket om dette i evigheter, jeg. Men jeg er så takknemlig for denne opplevelsen, det er viktig å se flere sider av en sak og nå føler jeg virkelig at jeg har gjort det. Proud to say, jeg står enda på mitt valg jeg.

Dere kan lese mer om atferdsmønsteret til høner her. 

er det mulig?

Kommenter her

Herregud, hvordan er det mulig? Jeg skulle jo ha spørsmålsrunde i går men så var tydeligvis ikke kommentarfeltet åpent i det hele tatt.. Og når jeg oppdaget det var jeg allerede ute på middag og kunne ikke begynne å fikse på det, så vi får heller ta det igjen en annen gang!

I dag er jeg i så dårlig form, ikke fordi jeg var ute i går for det var jo bare et par glass vin, så det ville ikke betydd noe i dag. MEN jeg føler meg bare ikke noe bra, kroppen sier vel i fra etter mye stress over en periode. Så jeg trenger å gjøre absolutt nada nå, før resten av uka blir rimelig hard. Anne-Sofie er enda på besøk hos meg, så vi skal ligge på sofaen og se på film hele dagen. Akkurat nå er det herkules! :) Foto: Emil Sollie

dagens antrekk

Kommenter her

annonselenke

Det er ikke det enkleste å ta bilder med en hund som løper rundt som en tulling - men det gikk! Jeg er så glad i disse skoene, jeg har gått på et par smeller når jeg bestiller sko online tidligere, men disse er behagelige, og helt "normale" i størrelsen. Folk spør alltid om det "er de normale i størrelsen" og ja I guess, jeg bruker 35 og de passer meg fint. Dere finner de her! Jakken er fra h&m, topp fra bik bok, bukse fra dr denim og veske fra louis vuitton. 

Nå drar vi på sudöst, men et innlegg hvor dere kan stille spørsmål fritt kommer om ikke lenge. :) 

gleeeeder meg

Kommenter her

For en fantastisk helg! Å tilbringe tid med min aller beste venninne er noe av det fineste jeg vet, I går hadde vi det i tillegg så gøy på konsert og etterfest, vi møtte masse nye folk og vi danset så mye at jeg har vondt i beina. Jeg ser så fram til festivalsommer nå! 

Vi ligger på hver vår kant av sofaen og slapper av, Anne-Sofie powernapper og jeg skal straks vekke henne slik at vi kan gå ut for å ta bilder. Jeg glemte helt å fotografere antrekk da vi var ute tidligere, og ikke at det er så viktig men jeg vil vise dere mine nye favorittsko. Etter det kjører vi i gang med en spørsmålsrunde! 

endelig vår!

Kommenter her

Hei på dere!

Det er en av de fineste dagene så langt i år, så jeg og min lille madam (Anne-Sofie) har hengt rundt birkelunden. Vi har spist lunsj i solen og drukket kaffe, lille Charlie var også med. Som forresten er et helvete når han er såpass kåt som han er nå. Men det er vår, endelig! Fantastisk!

Håper dere har en fin dag - jeg tenker å ha en aldri så liten spørsmålsrunde i kveld, åpent kommentarfelt.. 

 

noen ganger vil man be hele verden holde ett minutts kjeft

Kommenter her

annonselenke


Den andre kjolen! Også denne til 149 kr. Dere finner den her! Jakken er fra h&m, veska celine og skoene fra nike. Nå blir det konsert for andre dag på rad! Men denne gangen skal jeg komme meg på etterfest, så langt kom jeg aldri i går, hehe. Men NÅ!

vi synger falskt, men vi synger

Kommenter her

Hei! Beklager at dere hører fra meg så sent, men jeg har enkelt og greit ikke vært i stand til å åpne pcen, haha. Ble det en hard natt igår? Mhm... Jeg var som sagt på konsert med Simen, og vi hadde det sykt gøy. Men fy faen jeg har festet mye den siste tiden. Det kjennes i kroppen, så nå er det på tide å roe ned noen hakk. :) 

Hehe, eller det er bare bakfylla som snakker nå. "Skal aldri mer drikke alkohol" ja hallo, og jeg skal jo ut i dag. Anne-Sofie har i alle fall kommet til meg, vi måtte gjøre noen ærender i byen og jeg har tatt dagens outfitbilder. De kommer ut snart! Og i kveld er det nok en gang konsert. Jeg føler jeg er på en Karpe Diem festival?? Haha. 

todays

Kommenter her

// annonselenke


Jakke h&m / (annonselenke) kjole her / veske louis vuitton / sko nike / solbriller celine / headset beats 

Jeg elsker disse kjolene. Billige, digge og litt finere enn de vanlige maxikjolene i lignende modell på grunn av splitten ved beinet. Jeg har den i tre ulike farger, sort og lyserosa finnes også i garderoben min :-) Og så koster den jo bare 149 kr! Dere finner den som sagt her.  Nå blir det partaj! 

omg, er dere sammen!?

Kommenter her

I går var jeg ute med et par venner, inkludert Simen og Danby som jeg var i Los Angeles med. Da kommer så klart de EVIGE spørsmålene på instagram, "er dere kjærester?". Jeg tror de fleste oppegående mennesker kan forstå at vi ikke er det, ettersom han liker et kjønnsorgan som jeg ikke er i besittelse av, altså han liker gutter og jeg liker ikke han på den måten og man KAN ha venner av motsatt kjønn. Men, nå husker jeg ikke helt hvordan jeg tenkte da jeg var 11 år gammel, og kanskje det virker veldig logisk at man er sammen med alle man henger med. Men nå vet dere. Slutt å spør. Det er gammelt nå. 

Men noe som var hakket hyggeligere var kommentarene om at jeg lignet på Kate Moss på bildet under. Jeg synes jo ikke jeg gjør det, da. Men hyggelig hyggelig!  Det har vel noe med bryna å gjøre. Eller at jeg var full som et rutefly. Det får meg til å ligne på Kate Moss nemlig ;-) I dag har vi planer igjen, Simen kommer til meg for å drikke vin og spise godis før vi hopper avsted til Karpe Diem. Det blir konsert + etterfest regner jeg med! Gøy gøy! 

skjerp deg sophie

Kommenter her

I kveld skal jeg se Karpe Diem live. Og ikke nok med det.. jeg skal på samme konsert i morgen også. Haha. Jeg føler meg faktisk litt sosialt inkompetent som har tatt en slik avgjørelse, hvem gjør noe sånt, men er man ekte fan så er man ekte fan.

Jeg er på kontoret og har akkurat vært på en kaffedate med en venn. Jeg har følt meg litt nedfor de siste dagene men nå må jeg faen meg skjerpe meg. Jeg må slutte å tenke så mye, jeg må legge bort alle tanker som egentlig bare trykker meg ned og fokusere på kule ting istedenfor. Jeg vil være den beste jeg kan være. 

Jeg har tatt litt outfitbilder til dere i dag. De kommer senere! Ha en FANTASTISK fredag, masse kjærlighet til dere ♥

slik holder jeg meg oppdatert!

Kommenter her

annonse

Leser dere mye aviser på nettet? Jeg leser noen, men har sett meg lei på masse agurk-nytt om ting jeg ikke interesserer meg for, og facebookfeeden er jo enda verre. Man blir servert så mye greier man ikke trenger å vite om, nyheter som ikke stemmer og masse man ikke interesserer meg for. Men, så finner jeg jo ikke alt på et sted heller, da. Jeg interesserer meg både for blogger, teknologi, miljø og kjendiser for å nevne noe, men det eksisterer jo ikke en eneste side som samler alt dette på et sted? Derfor har jeg nå lastet ned appen Tailored Message, som er en iphone-app som leverer skreddersydde nyheter, moteartikler og blogginnlegg etter dine interesser! Brukere får også poeng for å bruke appen, som kan benyttes på produkter og konkurranser i Tailored Message butikken. 

Her kan dere se noen av kategoriene jeg har valgt meg. Det som er merket blått, er det jeg har huket av, og det er også mange mange flere kategorier nedover. Man får forresten poeng for å åpne appen, lese en sak og verve venner, og da kan man vinne premier. Veldig enkelt! 


 

Og, slik fungerer det! Her kan dere se litt av feeden min.


 

Om du laster ned appen kan du bli med i trekningen av et Kylie Jenner lipkit - de har 97 stk å dele ut! Lykke til :) Vinneren annonseres på Tailored Message sin facebookside, snapchat og instagram. Dere finner appen her! 

feeling like være alene hjemme spise godis holde kjeft

Kommenter her

Det finnes kun et par tilfeller hvor jeg ikke har lyst til å møte dere (supersøte og fantastiske) lesere. Først, når jeg er så full at jeg knapt klarer å se hva som skjer. To, når jeg står midt i en diskusjon eller krangel med noen. Tre, når jeg kommer rett fra spraytanhuset. 

Tadaaaa! Jeg var innom spraytanhuset idag, og de første timene ser man helt ekstrem ut. Jeg gleder meg til å ta en dusj om et par timer slik at fargen slipper litt, da blir det så fint! Men akkurat nå.. la oss bare si det sånn at folk på kontoret har hatt det morsomt på min bekostning. 

Jeg må komme meg hjem. Kose med hunden, og så champagneria med en venninne. Kos! 

videoblogg - snakk om alt og mest ingenting

Kommenter her

Man trenger ikke alltid ha en plan på hvor man vil med videobloggene sine - og da blir det slik som dette. Jeg forklarer litt hva jeg mener er ok for meg å ha på bloggen og ikke, hva som er personlig og hva som er privat, hva jeg synes om bloggnorge generelt.. Og litt sånt. Joakim jobber sykt mye om dagen, men vi begge ser fram til at han er ferdig med det blir det hardcore videoblogging! Jeg gleder meg!

Husk å følge oss på youtube her!

tiden går og sånt

Kommenter her

Hei! Nå har kanskje flere av dere sett den siste episoden av bloggerne, and i dont wanna talk about it. Eller, pressen har ønsket seg en kommentar i øst og vest og for meg er det totalt uinteressant at mitt kjærlighetsliv var passe kjipt for 8 måneder siden liksom. Men jeg vet jo at dere vil ha et svar, og dere bryr jeg meg jo om, så derfor kommer det. Det er så fjernt fra hverdagen min nå, og det er ikke så spennende for meg å snakke om. Ja, det var kjipt den gang da, men nå bryr jeg meg ikke om det lengre og alt er heeeeeeelt fint. 

Jaja. Jeg koser meg iallfall med venner om dagen, og mye work :-) 


 

.. Og, dont u worry. Det nedenfor var et reklameinnlegg og ikke noe stress :-) 

HEI BLOGGEN, NÅ ER DET SLUTT!

Kommenter her

//Annonse

På vår lille planet er det akkurat nå 59 millioner barn som ikke har tilgang til grunnutdanning og 781 millioner voksne som hverken kan lese eller skrive, fordi de aldri har gått på skole. Og her sitter du, i verdens rikeste land, og leser bloggen til Sophie Elise? Godt jobba!

Tror du virkelig at det hun skriver vil gi deg mer kunnskap om det som skjer der ute i verden?

Eller, kanskje du ikke tror det, eller bryr deg ? fordi slike ting ikke angår oss her i Norge? Vel, da er du det perfekte eksempel på hva som feiler dagens samfunn: Mangelen på kunnskap.

For resten av verden er kunnskap og utdanning viktig. For mange barn i utviklingsland er muligheten til å gå på skole deres aller største drøm.  Hvert år gir vi i Norge penger til forskjellige land og til ulike formål, I fjor ga vi 31,7 milliarder kroner i bistand.

Vet du noe som helst om hva det har ført til?

Nei?

Tenkte meg det.

Bistand har bidratt til at tallet på barn som ikke går på skole nesten halvert seg på 15 år. I år begynner 9 av 10 barn i verden på barneskole. Det er jo utrolig flott, men det er det kun 2 prosent i Norge som vet! 

Derfor er det på tide at noen setter ned foten og sørger for at Norge løfter blikket fra sine egne skotupper.

Jeg, Daron, har tatt kontroll over denne bloggen og vil slette alt av innhold dersom du ikke klarer å overbevise meg om at jeg tar feil. Vis meg at du har kunnskap og vis meg at du bryr deg om noe mer enn sminke og klær.

Det første du må gjøre er å finne koden i dette innlegget. Akkurat det bør ikke være så vanskelig, men jeg tar ingenting for gitt i dette landet lenger.

Hvis du vil finne meg og redde bloggen må du gå inn på www.daron.no

Lykke til (du vil trenge det)

Daron

 

WORK WORK WORK WORK WORK!?!?!?!?!?!

Kommenter her


Jeg fikk besøk på kontoret av en venninne ettersom jeg er stuck her til alderdommen kommer for å ta meg.. Nå skal vi spise makroner, drikke litt vin og så satser jeg på en peltalk eller tusen slik at jeg kommer meg igjennom arbeidet. Etterpå? Sushi med makeupmalin! Jeg har forresten fikset neglene mine hos Kate Tyler i dag / strøget negledesign. Me loves it! 

Amsterdam neste!

Kommenter her
 

En av mine favorittbyer er Amsterdam, og for tiden studerer kusinen min i den fantastiske byen. Så i går bestilte jeg billetter, og 21 april drar jeg dit for en langhelg! Jeg gleder meg veldig, spesielt med tanke på at kusinen min nå er så godt kjent der og kan vise meg masse jeg ikke så sist gang. Jeg elsker maten, atmosfæren, shoppingen, folkene.. I love it! Det er dumt at byen blir koblet mot weed og prostituerte av mange, for den er utrolig mye mer. Men om du først begynner å røyke deg høy som et hus når du er der så får du vel ikke gjort så mye annet så jeg forstår at de som har vært der i en røyksky sitter inne med en relativt ensformig oppfatning. 

Jeg gleder meg til å oppdatere dere derfra! Kusinen min er også blogger (dere finner den her) så vi kommer nok til å kunne hjelpe hverandre masse på den fronten også, med bilder tenker jeg. Yeeey:) 

på kontorpulten min

Kommenter her

// annonselenkeHer bor jeg! Eller, ikke helt - men det ser i det minste slik ut om man skal dømme etter kontorpulten min. Jeg har virkelig alt her, vi snakker en kartong med vin, sikkert 20 ulike bøker, sminke, tørshampo, saks, kamera, skifteklær, skiftesko.. ALT! Men det er vel kanskje ikke så rart, i går var jeg jo tross alt her i 12 timer, og slik blir det nok flere kvelder framover. Tusen takk til Anne Brith som kom innom med macroner iallfall! Det gjør at man klarer å jobbe litt bedre, vi har samme management og det er flaks for meg, ettersom hun ofte stikker innom med kaker :)(annonselenke) Toppen min finner du her. 

Jeg har fått en to-do liste av manageren min som jeg må jobbe meg igjennom de nærmeste timene, så jeg får komme i gang! Jeg savner Sondre og Emil som jeg sitter ved siden av på kontoret, de er ute på opptak og jeg kjeder meg. Men jeg er jo ikke her for å ha det gøy tross alt, hehe.

 

tirsdag

Kommenter her

God morgen!

Jeg sitter i sofaen med God morgen Norge på skjermen, spiser frokost og betaler litt regninger. Jeg skal snart kle på meg og komme meg ut døren - først på et møte med nettavisen, så skal jeg fikse neglene hos Kate og etter det henger jeg på kontoret hele dagen. Jeg er så utrolig trøtt i dag (jeg vet ikke om man kan hate morgener like mye som jeg gjør?) men det er bare å kaste i seg noe med sukker og så våkner jeg nok litt.

Noe mer hyggelig er at min fine venninne kommer til helgen, Anne-Sofie. Jeg har ikke sett henne siden jul, så nå er det virkelig på tide!! Det er jo tre måneder siden vi så hverandre nå, så jeg savner meg ihjel. KOM FORT KJÆRE! 

16 år vs 21 år. 


 

dagens antrekk!

Kommenter her

 

annonse 

Her kommer et bilde av dagens antrekk! Jeg har på meg en av mine nye favorittbukser i dag, WR.UP® SHAPING JEANS - BLACK fra weightless. Dere vet jo hvor vanskelig det kan være med bukser, å finne noe man passer og noe som får fram det beste av kroppen.. Så når man først finner et merke man liker så låser man seg veldig til det! Slik er mitt forhold til weightless :) I tillegg til at buksene er utrolig digge å ha på seg, så passer de til alle. De blir jo kalt "rumpebuksene", og ikke uten grunn. Bare se, liksom!

Med rabattkoden SOPHIEELISE25 får du 25% på bukser på weightless fram til 10. april. Den muligheten burde dere benytte dere av! <3 Dere kan sjekke hele utvalget her. 

Takk til Stephen Grindhaug for bildene i innlegget! <3 

 

internett-throwback

Kommenter her

Om dere er på lik alder som meg husker dere kanskje noen av disse godbitene fra ungdomsskolen? Her har dere mine favoritter på internett i mine yngre dager!

Msn.Msn var et program hvor man kunne chatte med venner. Her kunne man også laste ned "kule" tegn, sende nudge, snakke på webkamera osv. Her hadde man et "hovednick" og et "lillenick" som vi kalte det, hvor man for eksempel skrev "caroline er best <3 skal sove over der i natt elsker deg <3 " og slike ting. I tillegg til dette blokkerte jeg folk av og på hundre ganger om jeg var forelska i dem, slik at de skulle se at jeg var tilgjengelig. 

HabboJeg vil ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt på dette spillet.. Jeg satt inne en hel sommer og bare bygde opp kredibilitet på habbo hotel liksom. Man kunne kjøpe et kort på narvesen som gjorde at du fikk mer habbo-penger, slik at du kunne kjøpe deg møbler. Og for hva da? Morsomt var det iallfall, og jeg fikk endel venner der som jeg hadde i flere år etterpå. Er ganske sikker på at min første "seksuelle" opplevelse var på habbo da min figur lå og klinte i senga med en annen figur.

Jippii.Nei, glem det med første seksuelle opplevelse på habbo, det må ha vært på jippii! Her kunne man spille for eksempel tegnespillet eller krigsskip som var mine favoritter, samtidig som man chattet med andre. Det var SÅ gøy! Jeg elsket tegnespillet. Så kom man på tomandshånd med andre og spilte på lag for å gjette hva man tegnet osv, og ble også kjent med andre på denne måten. Så skrev man "asl?" til hverandre som betyr age, sex, location (som jeg trodde betydde age, sex, legning? haha), og så var man i gang. Når jeg skrev "skjer?" til folk så husker jeg at en gutt svarte "puler hold kjeft" hahahaha. Jaja..

PiczoJeg var dronningen av piczo, og det er så trist at man ikke kan finne disse nettsidene lengre! Det var nesten som en blogg / egen hjemmeside, man hadde en gjestebok, skrev om vennene sine, hadde diverse kategorier og slikt. Her "catfishet" jeg også noen for første gang, altså latet som om jeg var en annen på internett. Jeg fant en jente på piczo, laget en ny piczo til henne, latet som om hun var tremenningen min slik at hun fikk troverdighet, og så begynte jeg å skrive til masse gutter i Harstad som jeg kjente og så hva de sa.. Livet som liten og upopulær :( 

Nettby
Om jeg ikke tar helt feil så er det via nettby at blant annet voe, annais og julia nyland fikk kjente blogger - her kunne man nemlig lage profiler og få seg nettby +, og om man hadde det hadde man en sjans til å komme på toppen av nettby slik at mange så profilen din. om man var pen eller skilte seg ut fikk man enda fler besøkende og ble "kjent" på nettby! Det kostet vel 15 kr i uka å ha nettby +, og jeg brukte å få menn til å kjøpe meg det, herregud.. Man kunne også se en statistikk over besøkende på profilen, skrive i gjestebok, skrive om vennene sine, osv. Jeg savner nettby..

Limewire
Tidene før spotify.. Her lastet man altså ned musikk og hver eneste gang var det et sjansespill for å ikke få virus eller masse porno på pcen. Jepp, første (og siste) gang jeg så et heftig gangbang med folk på 60+ var en gang jeg skulle laste ned en sang fra t.a.t.u og det var hva som dukket opp på fullt volum og full skjerm. Jeg hadde også så treigt nett at jeg ofte måtte vente i 30 minutter på en låt, om ikke mer, men det var jo raskere enn å gå i butikken for å kjøpe!


Powerbabe

Dette er jo egentlig et helt forferdelig spill, som går ut på at man skal bitche så mye som mulig mot andre jenter og fryse en og en ut av spillet helt til to jenter til slutt står igjen med seieren (om jeg husker rett). Jeg var så utrolig god på dette spillet, tragisk nok. Man kunne også bruke penger på å få det fineste håret, klærne og tilbehøret i spillet, noe jeg gjorde et par ganger helt til jeg ble oppdaget og fikk kjeft. Sånn var altså det.. 

Blogg.. 


Mitt aller første bloggdesign ble faktisk laget av Sondre, som jeg nå sitter ved siden av på kontoret hver eneste dag. Altså, er det kødd!? Haha, noe så utrolig stygt. Jeg forstår ikke helt hvordan vi har tenkt med de små tingene som bare er puttet inn i headeren der, lovehearts og et eifeltårn liksom? Jaja.. Slik startet altså dette eventyret som har ledet meg dit jeg er i dag. Så uansett hvor stygg blogg du har, kan den altså bli kjent. Bare sånn at dere vet :) Og husk også på at jeg hadde mer action i kjærlighetslivet mitt da enn nå.. Shit.

 

 

må folk knulle på brun og blid?

Kommenter her
Jeg tar sjeldent solarium, men de gangene jeg gjør det så hater jeg virkelig livet. Ikke fordi det er så voldsomt ubehagelig å ligge i en liten blikkboks som lyser fra alle kanter, ikke fordi jeg har problemer med å lukke øynene og mest sannsynlig vil ende opp med grå stær etterhvert og ikke fordi brun og blid seriøst må få seg en ny dj - om jeg hører "man in the mirror" en eneste gang til i løpet av en falsk tur til varmere strøk, kommer det til å klikke for meg. Jeg gidder ikke å ha den sangen på hjernen en hel dag til.

Nei, det finnes nemlig en million andre grunner til å hate brun og blid som ligger i Markveien 35. Brun og blid som ligger ved storgata, majorstuen eller gud vet hvor er absolutt ikke bedre, men det er altså den i Markveien jeg bruker og derfor vil jeg gjerne gi litt ekstra hat til den jævelskapen i dag.

Det er rett og slett fordi jeg må bevitne så syke ting hver eneste gang jeg er på brun og blid. Her er hva jeg har opplevd så langt i 2016 på solarium:

1. I dag var det noen som slo opp i solsengen ved siden av min. Ikke nok med at man slår opp på brun og blid, klokken var i tillegg 10:00 på morgenen. Litt av et liv..? Gutt og jente. Gutt ville slå opp med jente, jente ville ikke, hun gråt, gutt kjeftet, jente slo gutt i ansiktet. Gutt ble sint, men slo ikke tilbake, men han sa han hadde lyst. Jente ropte på et annet språk, før de gikk tilbake til norsk. Gutt dro, jente hylte og skreik ved siden av. Kan ikke folk slå opp hjemme? Eller i en park? Eller et annet sted? Må dere dra til brun og blid for å slå opp?

2. For litt siden la jeg meg nesten på en brukt sprøyte. Kan dere ikke kaste den i søpla, da? Må dere sette heroin på brun og blid? Er ikke det litt vanskelig også? 

3. For å ikke snakke om alle gangene jeg har hørt folk ha sex på brun og blid. Jeg forstår jo at det er en billig måte å gjøre det på, 100 kr på solautomaten og dere har 20 minutter til disposisjon. Men er det ikke billigere å være hjemme? Finnes det virkelig ikke andre steder å ha høylytt sex på, da? Må folk knulle på brun og blid?

4. Jeg havner nesten alltid i en eller annen slags krangel på brun og blid. Det er vel de blå  lysene som får fram djevelen i meg, ikke vet jeg.  For litt siden var det noen som kjente meg igjen og ropte høylytt seg imellom "det er hu bloggærn, sophie elise, unnskyld men er du sophie elise" uten noen som helst slags form for ydmykhet, roping og skriking. En guttegjeng. Jeg vil jo være høflig, men meg + brun og blid = bitch, så jeg måtte bare svare "ja, og jeg synes dere burde passe holdningen deres for det er ikke hyggelig å snakke sånn", hvor han da presterte å kalle meg for hore og jeg sa.. "vel, jeg forstår at det er hardt å være 17 år og ukysset men vær så snill og ikke ta det utover meg". Noe bedre kom jeg altså ikke på. Hvorfor kommer jeg ikke på bedre punchlines på brun og blid? Ikke nok med at jeg havner i diskusjoner der, må jeg i tillegg være dårlig på det?Om ikke kreft er en motivasjon for å holde seg unna solarium (noe det er), så burde vel dette holde for min del. 

 

"men du er jo en bitch"

Kommenter herDet er litt rart at det er dette som er normalen i mitt liv, eller i det minste har vært det de siste årene. Å se seg selv på tv, liksom. Det er jo en ting å lede et program eller å være gjest på et talkshow, men å brette ut livet sitt for så mange tusen mennesker er jo bare helt kokko. Og det har altså jeg gjort.  Når jeg ser meg selv i bloggerne denne sesongen sitter jeg og kommenterer nesten alt jeg sier og gjør, jeg blir aldri helt vandt til det og tenker bare "faen, faen faen" underveis. Jeg har ikke hatt tid (eller døgnrytme!) til å se episodene de siste dagene, men idag fikk jeg sett litt. Det jeg har fotografert her er tirsdagens episode, som var fra da jeg vant pris på kjendisgallaen. Fy faen for en jævlig periode og det skinner så hardt igjennom på alle mulige måter, jeg var konstant sint og forbannet fordi jeg følte meg.. Ja. Man merker det vel og forstår hva jeg følte. 
 

Men tenk alt jeg har å vise mine barn, da! De kan få se mammaen sin gå igjennom så mange faser i livet som de selv kommer til å gjøre en dag, kanskje jeg ikke blir så "distansert" for dem da? På en eller annen måte? At de kan se så tydelig at jeg også har vært ung en gang og vet hva jeg prater om.. Det blir veldig, veldig spennende. 

Bloggerne går hver mandag-torsdag klokken 21:30 på tv2 livsstil, og dere kan se alle episodene på tv2 sumo. Nok engang har vi slått rekorder der, og bloggerne er det mest sette på tv2 livsstil! Det er også repriser hvor alle episodene sendes på rekke og rad en gang i uka, jeg er liiiitt usikker på hvilken dag men mener det er søndager :-) 

 

bloggingen gjør meg dum?

Kommenter herVet dere hva mitt aller høyeste ønske nå for tiden er? Å studere.

Det høres kanskje rart ut for de som sitter i den situasjonen selv, men jeg er så sjalu på de som har eksamen, de som går til en klasse og de som fordyper seg i emner de interesserer seg for. Herregud, så heldige de er. Det er så gøy å lære. Jeg har lyst til å lære mer, få mer input som faktisk betyr noe. Jeg merker at hjernen min trenger det, for jo mer jeg fordummer meg selv, jo mer surrete blir jeg, jo mer deprimert blir jeg og jo mer restløs blir jeg.  Jeg prøver jo å innhente meg informasjon der jeg kan, jeg leser mye, ser mye dokumentarer og søker opp informasjon om emner jeg interesserer meg for. Men samtidig er jeg så låst til det segmentet som handler om hva jeg har gjort idag, hva jeg har spist, hva jeg har på meg.. Meg, meg, meg. Jeg er jo ikke så spennende. Det synes iallfall jeg.

Jeg blir deprimert av å bare snakke om klær, hår og sminke hele dagen. Deppa. Rett og slett helt nede i kjelleren. Jeg føler meg dum.

Jeg tror jeg glemmer alt jeg faktisk er sjukt god på, som er markedsføring på sosiale medier. Men, hva så? Jeg vet at folk studerer for å lære seg mer om det, men er jeg egentlig så interessert i det, da?

Jeg er lei av å sitte i samtaler å føle meg som en idiot. For ikke er jeg interessert i å snakke om hvem andre ligger med, hva slags drama andre har og lignende, men jeg er heller ikke interessert i å konstant snakke om meg selv og mine eventuelle kunnskaper innenfor markedsføring, jeg er ikke interessert i å snakke om sminke.. Jeg er interessert i å snakke om ting jeg ikke aner noe om. Så, jeg blir mer og mer sjenert også. Kanskje mer og mer sint. Jeg føler meg som et skall, låst et sted mellom forventningene om hva jeg skal være og at jeg ikke aner hvem jeg er selv, til tross for flere år med ekstrem eksponering av meg selv. Hva gjør bloggen med meg, egentlig? 

Takk gode gud for at jeg sitter på et kontor hver dag for der møter jeg spennende mennesker som alltid lærer meg et eller annet, og takk gud for at jeg via de i Anti blir dratt inn i prosjekter som utfordrer meg. Å sitte bak en skjerm slik jeg gjør nå er ikke særlig spennende lengre. Jeg sitter her i en stor t-skjorte med vått hår, vondt i magen, er litt kvalm, hamrer på tastene. Vil ta en powernap. Kan ikke. Vil studere. Har ikke tid. 

Eller, er den tanken om å bare legge bort alt, få et normalt liv og bli glemt den som skremmer meg?

For helt ærlig, man kan jo bare gi faen og gjøre det man har lyst til. Men jeg tør ikke. 

frøken flymodus

Kommenter her

I går hadde jeg en sånn dag hvor jeg sov alt for lenge, så på to og en halv film, flere episoder av diverse serier, spiste godteri, spiste mat, lå på sofaen, powernappet til og fra.. Ja, dere skjønner greia. Kanskje ikke så veldig spennende å lese om for dere, men koselig for min del! Utover kvelden dro jeg for å møte noen venninner, drikke et par glass vin og snakke om alt og ingenting. En fin dag:) Og det med hundeprogrammet var en aprilsnarr, hehe. Som de fleste kanskje skjønte! 

Nå sitter jeg i sofaen hjemme hos meg selv og leser litt. Jeg har vært på en løpetur ute, tatt ansiktsmaske og hatt internettfri de siste timene. Jeg elsker å sitte å lese å være i min egen verden uten å høre PLING fra telefonen hvert femte sekund, jeg har et så sterkt behov for å koble meg fra minst en gang per dag. Jeg ble jo kalt "flymodus" på videregående og det er ikke uten grunn, hehe. Jeg elsker flymodus. Så, jeg skal fortsette i dette moduset en times tid til, jeg følte bare for å oppdatere dere siden jeg tross alt har vært ganske fraværende. Vi snakkes etterpå, folkens! 

JEG BLIR PROGRAMLEDER - ET HUNDELIV

Kommenter her
Det siste året har jeg, Stian Blipp og Atle Pettersen jobbet hardt med en serie som står oss alle veldig nært. Vi alle tre har pomeranians som vi elsker, hunder som har lært oss mye om oss selv - og da MÅ jo andre føle det på samme måte! Slik ble et nytt program til, og vi har nå møtt 8 kjente mennesker og deres hunder i en ærlig og sårbar setting. Vi har hørt om kjærlighet, sorg, gleder og spenning og jeg lover at dere kommer til å bli overrasket. 

Programet skal sendes på onsdager klokken 20:00 på tv2, og kommer om bare få uker.. Jeg gleder meg! Og nei, dette er ikke en aprilsnarr. Jeg tror ingen av oss tenkte over dagen dette ble lansert på, men dette er vel noe man ikke får lov å kødde med av kanaler og slikt. Så vet dere!

Tenk at jeg har blitt programleder!? 

strekkmerkene mine etter 1 måned med behandling

Kommenter her

//annonse

Husker dere for litt siden at jeg fortalte dere om Bio-Oil?  Dette er et produkt som fåes kjøpt blant annet på butikker som Meny, vita, Coop Mega, Boots, apoteker landet over men også på internett her. Jeg bruker produktet i hovedsak mot strekkmerker men det duger også til flere formål, som for eksempel tørr hud, alderstegn eller ujevn hudtone for å nevne noe. I tillegg er produktet langt billigere enn sine konkurrenter. 

Etter å ha brukt Bio-Oil i noen uker tok jeg dette bildet til dere, og sa jeg skulle komme med en oppfølging etter en liten stund. Slik så det ut for litt over en måned siden, og her hadde det allerede bleknet en del siden før jeg startet med Bio-Oil:Og nå, etter en stund med behandling ser jeg slik ut! Og nå er jeg i tillegg brunere, noe som pleier å tilsi at strekkmerkene synes bedre.. De er der enda, men de har liksom bleknet en del? Og enda har jeg 80% av flasken igjen! Så det blir spennende å se hvordan det utvikler seg.. 


 

Jeg er så happy med det! Hvem skulle trodd at et produkt med såpass rimelig pris kunne være så bra? Første gang jeg brukte produktet fikk jeg det sponset, men jeg er sikker på at når jeg går tom kommer jeg til å fortsette å kjøpe det på min lokale matbutikk eller apotek, for jeg liker det virkelig. Og så er det et stort pluss at det er så tilgjengelig! Det koster ikke mye, man finner det nesten over alt, osv. Det trenger altså ikke være svindyrt for at det skal være bra!


 

Jeg har med meg Bio-Oil i toalettmappen slik at jeg husker å bruke den hver morgen og kveld, jeg har til og med vært litt dårlig på å bruke det så ofte som jeg skal men likevel har jeg fått resultater. Som sagt finnes Bio-Oil på de fleste matbutikker, men også på internett her. Håper dere blir fornøyde - det er jeg faktisk ganske sikker på at dere blir! :)