hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

april 2015

å drikke eller ikke drikke

Kommenter her

 

 

Noen bilder fra da jeg og Andrea løp rundt i oslo igår. Som hun selv skrev på sin blogg, så hadde også jeg glemt hvor godt vi går overens og håper ikke det blir så lenge til neste gang vi sees ♥ Det er 6 måneder siden vi i det hele tatt har utvekslet ett ord, men likevel sto ikke praten stille i et eneste sekund. Me likey!

Nå har jeg følgende dilemma : feste, eller ikke feste. Idag er natt til 1. mai og vi nordmenn klemmer jo hardt rundt enhver unnskyldning vi får for å bli sanseløst dritings. Meg selv innkludert. Eller, drita blir jeg egentlig aldri lengre for da takker jeg ja til merkelige ting som å sponse russebusser og gud vet hva, og det skal jeg IKKE gjøre haha. Pluss at jeg blir alltid så buisness av meg når jeg er full. Jeg skal sette opp møter, signere avtaler og kjøpe aksjer liksom, haha. Jeg har lagt litt forskjellige planer for kvelden, så får vi se hva jeg gjør etterhvert :-)

Forresten så er det utrolig dårlig stil at jo oftere jeg oppdaterer, jo mindre kommenterer dere? Ah, synd at om man blogger lite så får man 100 kommentarer per innlegg, og om ikke så gidder ikke folk å bry seg. Jeg vil jo høre fra dere kjære. Og ja - husk bloggerne, 21:30 på tv2 bliss!

tips til den beste smoothien

Kommenter her

Hola! Sliter alltid veldig med hvordan jeg skal starte et blogginnlegg så idag tok jeg en spansk en, haha. Uansett! Jeg har vært i byen en stund, først dro jeg på et møte angående min planlagte flytt til USA mot høsten, håper alt går i boks! Etter det tok jeg noen skjønnhetsbehandlinger, og nå sitter jeg i senga og koser meg med smoothie og film. Eller, koser meg var vel å ta litt hardt i, for smoothien fra smoothie xchange er god, så absolutt, men den gir meg frysninger til de grader i hele kroppen og jeg må ligge langflat på varmekablene etterpå. Den er veldig kald, med andre ord. Min favorittsmak som jeg alltid kjøper er lunch crunch, har gått igjennom heeele menyen men den er uslåelig for meg :)

Jeg har forresten bestemt meg for å lage en videoblogg senere idag, har dere noen ønsker på den fronten? Kom med dem!

Og dere, husk bloggerne idag klokken 21:40 på bliss ♥

hvordan hallusinere

Kommenter her

 

Jeg tenkte dere kanskje ville starte dagen med å hallusinere litt? For hvem ville ikke det liksom, haha. Selv synes jeg dette var litt skummelt først, men SÅ gøy etterhvert når jeg faktisk turte å gjøre det ordentlig, haha. Se i midten av skjermen så lenge du klarer, og så ser du rundt i rommet eller på menneskene ved siden av. Du kommer ikke til å angre :-D

Fikk dere noe bra resultat? ♥

mine siste innkjøp

Kommenter her

En av de søte jentene som bestilte klistremerker tidligere idag var minstorefamilie.blogg.no . Tusen takk for det, all innsats betyr enormt mye ♥


annonselenker

Jeg tenkte å vise dere mine siste innkjøp, jeg var på en superhyggelig shoppingtur med Andrea tidligere idag, pluss at jeg har hatt en pakke fra nelly liggende med mye fint som jeg vil vise fram. Vi har skravlet masse, handlet og spist på vapiano, det var så herlig å se den fine jenta igjen! Hun tok masse fine bilder som hun skal snede meg ikveld, så da får dere se de også ♥ 
Nytt objektiv, lader og selvutløserkontroll. Altså, jeg har så mye kamerautstyr nå.. Jeg har 9 (!!!) ulike objektiver, fire kamerahus, to eksterne blitzer, to digitalkameraer, tre filmkameraer.. Haha, kanskje dette er min fetish?En liten lue fra Louis Vuitton. Jeg bruker lue flere ganger i uken, og nå kan jeg ikke tillate meg selv å miste den ettersom prisen var høy. En innvestering der, altså!
Litt sminke.. Ny leppestift, lipliner, øyenskygge og koster. Gode koster er virkelig et must om man skal klare å legge fin sminke!

 Jeg forstår at denne onepieacen sikkert ser en smule merkelig ut for dere, men tro meg - noe av det beste jeg har kjøpt! Så utrolig digg stoff, og jeg har allerede testet en treningsøkt med den på her hjemme.. Ah, altså, om jeg var en som trente ofte hadde dette vært en innvestering for lenge siden. På grunn av en stiv pris forstår jeg at ikke så mange har den riktignok.. Men, den var for min del verdt pengene, og akkurat nå sitter jeg faktisk og slapper av med den på, hehe:-) Fra CASALL. På grunn av min mindre heldige selvbruning i armhulen gjorde dette bildet seg best i sort-hvitt, hehe.. Jeg ELSKER dette undertøysettet, og på grunn av den rimelige prisen ble dette stemplet som ukas favorittinnkjøp hos meg. Dere finner undertøyssettet HER.

 

Badedrakt fra River Island. Og nei, jeg har ikke prøvd å retushere bort noe strekkmerker, men det har skjedd noe med bildet. Som dere kan se er enda strekkmerkene fint på plass + et veldig lekkert selvbruningsskille ;-) Burde kanskje ha fjernet den snora der også, ser jeg nå. Men det er lett å være etterpåklok!

En veldig casual tskjorte, med litt finere detaljer på siden. Kom ikke så godt fram på mine bilder, men kan sjekkes ut hos nelly HER.Fin somer/festivalkjole! Føles veldig "meg". Kan kjøpes HER.


 Hva synes dere om innkjøpene? Selv er jeg veldig fornøyd :) Beklager for dårlige bilder, er litt begrenset hva man kan gjøre på en liten hybel med selvutløser, haha. Skal finne bedre løsninger etterhvert.

støtt en god sak - videoblogg

Kommenter her

Skrevet i samarbeid med Norges Blindeforbund

Sist uke hadde jeg en dag som rørte meg veldig, som det er så viktig å opplyse dere om. Så vær så snill, hør på dette!

I dag har jeg lyst til å opplyse dere om en god sak som jeg selv aldri har vært særlig engasjert i tidligere, jeg har faktisk aldri tenkt over hvor viktig dette er - nemlig førerhunder. I dag, 29 april er det førerhundens dag. Jeg har, som dere vet, en enormt stor respekt for dyr og deres intelligens, og for en uke siden fikk jeg virkelig erfare hvor rett min tankegang der er. Jeg fikk være blind for en time, og ble ført rundt av en førerhund. Vi gikk ned bogstadveien midt blandt mennesker, men jeg ble likevel guidet trygt rundt. Det er helt utrolig at det er mulig, og min respekt for dyr og hunder som menneskets beste venn økte med ti hakk. Jeg ble faktisk filmet under hele greia, og videoen kan dere se under.

Jeg har virkelig tatt alle sansene mine for gitt tidligere, men plutselig en dag kan jeg jo miste synet. Det gjelder ikke bare meg, men også alle jeg kjenner, og hva om jeg en dag får et barn som ikke kan se, eller har ekstremt nedsatt synsevne? Man mister så mye av friheten sin da, og det er nettopp det en førerhund hjelper med. Man kan dra flere steder, man kommer seg lettere på butikken, på bussen og hjem igjen. Båndet man knytter med hunden er også utrolig sterkt, og på bare den lille timen jeg hadde med "min" hund, følte jeg at vi fikk et vennskap *innbilsk*.

 Det jeg vil sette fokus på idag, er at førerhunder ofte blir nektet adgang til steder - det er jo som å etterlate synet sitt utenfor butikken når man er avhengig av en førerhund! For uansett om du skal til et sted hvor hunder generelt sett er nektet adgang, så SKAL man alltid få ha med seg førerhund overalt. Dette blir desverre ikke respektert av alle. Jeg møtte en ung jente på min dag med førerhundforbundet, og hun fortalte at hun så og si alltid blir oversett av taxier fordi de ikke gidder å ha med førerhunden der. Tenk dere det.. Jeg tror det rett og slett handler om uvitenhet, jeg. Men, nå kommer jeg til hva DU kan gjøre. Om du jobber i serviceyrket, eller kjenner noen som gjør det, vil jeg sterkt anbefale deg å bestille klistremerker gratis HER, som du kan henge opp på arbeidsplassen. Jeg håper så mange som mulig gjør det! Jeg skal selv bestille noen nå, og gi videre til venninner og familie. Dette er noe så få tenker over i hverdagen, mens for andre betyr det alt.

 Om du bestiller klistremerker, si gjerne ifra i kommentarfeltet - om du har en blogg eller en instagram, legg ved navnet og så linker jeg en jente eller en gutt i neste innlegg som takk for innsatsen ♥

i undertøyet

Kommenter her

inneholder annonselenke

Hei dere! Jeg har akkurat dusjet, fikset meg og spist frokost. Nå skal jeg bevege meg mot karl johan for en dag med shopping sammen med Andrea B :) Hun er på et møte akkurat nå, men jeg drar ned til jernbanetorget nå slik at jeg slipper å dra henne med på kjedelige ting som å kjøpe lader til kameraet. Tror dette blir en veldig fin dag ♥

Jeg har brukt mitt nye undertøyssett fra NLY LINGERIE hele morgenen, med en morgenkåpe fra victoriassecret over. Nelly er, bortsett fra victoriassecret, den eneste butikken som selger undertøy som faktsik passer meg uten å måtte betale dyre dommer. Om jeg skal ha en bh i undertøyssbutikk koster det fort 500 kr og oppover, på grunn av den vanskelige størrelsen jeg har. Men om jeg kjøper 70F hos nelly passer det perfekt! Bruker xs i truse :-)

Håper dere får en fin dag! Jeg skal oppdatere dere litt senere med innkjøp fra dagen.

slik er mitt nye rom

Kommenter her

Jeg har hatt en utrolig koselig kveld sammen med Marte, Julie og Annikken, som er jentene jeg bor med. Vi har spist en veeeeldig sen, men supergod middag, pluss en hel haug av iskrem etterpå. Jeg fikk altså beskjed om å kjøpe inn "noe sunt", og for meg kvalifiserer is som sunt godteri, haha. Det er jo absolutt ikke tilfellet men man kan jo spise i en evighet uten å bli mett - og jeg ELSKER is med lollipoppsmak!

Hun ene jeg bor sammen med er frisør så vi har skravlet en del ikveld, og jeg tenker på følgende.. Alternativ 1: kjøpe meg clips med havblå ombre, likt Kylie Jenner. Alternativ 2: kjøpe meg platinablonde clips, farge de rosa, bruke oriplex på mitt eget hår og få rosa hår ELLER sette mitt eget hår opp i en stram knute, clips over, og så caps over der igjen så slipper jeg å gjøre noe med mitt eget hår. Da kan jeg jo variere mellom den fargen jeg har nå, og rosa hår, så lenge jeg bruker et hodeplagg. Hva tror dere?

Verdens herligste strandkjole, som er perfekt å bruke til avslappning hjemme! Fra VERO MODA / NELLY. (annonselenke)Det er så gøy å bo med venninner for en periode, forresten! Nå ligger jeg i senga nede på rommet mitt, som forresten ser slik ut:

.. mens jeg sender meldinger med Marte, som har soverom på andre siden av veggen. #leirskole, haha. Slik føles det! Jeg ligger akkurat nå og hører på juleplata til Tone Damli av alle ting, men jeg skal skru den av og se på frusterte fruer (kan jeg noen sinne bli lei!?!?!) før jeg legger meg. En koselig dag med Andrea B og shopping står på planen! ♥ Stor klem, glad i dere! 


Tusen takk for alle tips angående allergien min og vaksine! Forsto at det er for sent å gjøre noe for denne sesongen, og at jeg kanskje ikke har et tilfelle som er så ille at jeg er kvalifisert til vaksinasjon. Det er jo isåfall en bra ting, og så lenge jeg tar tabelettene mine og bruker solbriller utendørs skal jeg overleve med glans :-) 

endelig vet jeg hvorfor

Kommenter her

Som dere kanskje har fått med dere har jeg ofte klaget til og fra over dårlig form, spessielt mot vår / sommer. Utrolig nok har jeg aldri sjekket opp hva det kan være, om jeg har noen allergier, men for en liten stund siden dro jeg altså til legen. Og guess what, jeg reagerer på GRESS. Så, det er jo bra det er en "god grunn" til at jeg har hatt så rennende nese, vært sliten, trøtt og uopplagt hele tiden. Og ja, for å ikke nevne øynene som det går verst utover, de renner som en foss.. Jeg har fått en del ulike medisiner men enkelte dager er verre enn andre, og nå etter en tur på butikken måtte jeg virkelig kjøre på med øyedropper. Kan jo nesten ikke åpne døren uten å bli småsyk :(

Men! Det er alltid et men.. Jeg har hørt rykter om at man kan vaksinere seg slik at man ikke reagerer like krafitg? Er det noen av dere som har gjort det, eller vet noe mer om det? Jeg har aldri hatt noe allergier før, så er ikke så lett å vite hva jeg kan gjøre. Noen supertips? Hadde vært en DRØM å slippe unna dette!

 

Genser ADIDAS / bukse BIKBOK / solbriller PRADA / sko NLY SHOES (annonselenke)

I natt har jeg hatt Robin på besøk, det var veldig koselig og føltes ut som ca 1000 år siden sist jeg så han - selv om det bare var en dag siden sist, haha. Vi prøvde oss på å se en film men som vanlig diskuterte vi i rundt en halvtime, ble enige, så 10 minutter av filmen og så ble den glemt bort. Tror det er et par måneder siden vi så en hel film sammen, til og med da vi var på kino sist dro vi før den var ferdig. Dårlig stil! Jeg leste at en jente i kommentarfeltet lurte på hvorfor vi ikke bor sammen nå mens vi pusser opp, og om vi skal flytte sammen etterpå. Vi bor ikke sammen fordi det hadde nok blitt veldig trangt for oss, så det er ikke noe mer dramatisk grunn enn som så. Vi skal så klart flytte inn sammen igjen når vi er ferdige med oppussingen, og jeg gleder meg veldig til det! Denne perioden er faktisk likevel ganske herlig, savner han masse og har et tonn av sommerfugler i magen :-)

I morges sto jeg tidlig opp, dro på et intervju som varte et par tmer, og så sloknet jeg med en gang jeg kom hjem (deilig å kunne skylde på allergien grunn, haha). Nå skal jeg ta så mye øyedropper at jeg ikke vet forskjell på høyre og venstre til slutt, mens jeg krysser fingerne for noen supertips fra dere som også sliter med allergier.. We can do this!! Haha ♥

 

 

min tvilling

Kommenter her

Tenkte det var på tide med litt spontan blogging, likt som år 2011 hvor jeg slengte opp et webkamerabilde uten å bry meg om noooe som helst. Jeg er hos min venninne Joanna, hun har laget vegetartaco og vi drikker noen små glass vin.Jeg har akkurat tatt spraytan på spraytanhuset, så jeg føler meg suuuuperfin! Haha, dagen jeg har tatt selvbruning, og dagen etter, har jeg en selvtilitt som skyter ut taket.. Og så daler den igjen, da.

Joanna har vært blondine i en evighet, men endelig har hun farget håret brunt! Så jeg føler vi er tvillinger med håret, silikonpuppene, operert nese, stylage i leppene og botox i panna, haha. I love this girl! Hun er halvt california-girl, og er helt gaaaal i hodet sitt. Takk gud for gode venner ♥ 

Senere ikveld skal jeg hjem med min boyfriend! ÆH, rart å dra på besøk til hverandre men faen så mye sommerfugler i magen jeg har.

nå blir livet bedre

Kommenter her

Hei dere! Nå har jeg offisielt hatt min aller første natt alene på hybel. Jeg bor i et kollektiv med tre venninner, en av de som bor her er min beste venninne så det er veldig trivelig. Her skal jeg være i en måned mens badet i leiligheten jeg eier blir fresht og fint! Det var forresten ganske rart å være alene en natt, og ikke minst å enda være alene. Jeg er jo vandt til å ha kjæresten min rundt hele tiden, og om ikke han er nært meg så vet jeg jo at han snart kommer, men nå er det annerledes.. Men herregud vi kan jo besøke hverandre om vi vil, så verdens undergang er det jo ikke, haha..

Jeg har iallfall nettopp spist lunsj på sengen mens jeg ser på film, veldig luksus! Jeg har vært våken siden klokken 05:30 fordi jeg gjorde et intervju på p3 morgen, så det har vært godt å bare slappe av nå. Jeg prøver å bli flinkere på å få i meg mer mat, altså faste måltider hvor jeg prøver å spise variert. I det siste har det vært alt for mange tilfeller av ett måltid per dag, og ofte junk / godteri, noe som definitivt ga utslag til slutt og jeg var konstant dødsliten. Så, nå blir det andre boller - og ikke sjokoladeboller, hehe.

Og ja, GUESS WHAT? Ville egentlig ikke fortelle dere noe om det før alt er 100% sikkert, men jeg snakker sånn smått med EF om å flytte og bo borte i 6 måneder.. Eller, det er faktsik ganske sikkert, jeg jobber bare med å finne ut hvor jeg vil. 3 mnd i LA, 3 mnd i Sidney? Robin henger så klart med på lasset, og han skal vel gå på skole han også. Ah, håper det blir noe av!!! :) Jeg er så eventyrlysten for tiden, og jeg tror det kunne ha vært godt for meg psykisk, min kreative side, arbeidslysten min og det ene med det andre. Vel ja, jeg blir helt i 10000 bare av å nevne det for dere! ♥♥♥♥♥♥

Kimono fra NLY trend / smykker fra forever 21. (annonselenke

Nå sitter jeg og overveier om jeg skal bli værende i leiligheten, eller om jeg skal sette meg på en cafe ett eller annet sted.. se på mennesker, tenke på livet, være kvalm av sommerfugler i magen og den slags. Dette er en JÆVLIG bra dag, fordi jeg føler på hvor heldig jeg er.. Og fordi jeg fikk tilbud om et superspennende intervju i et veldig prestisjetungt magasin tidligere idag som jeg takket et hylende JA til. Ah, good days are coming!

konkurranse - vinn questbars og såkalt "rumpetights"

Kommenter her

Hei dere! Jeg holder på å flytte ut av leiligheten for tiden, som jeg har nevnt til dere tidligere skal jeg bo hos en venninne en måned mens jeg pusser opp badet.. Det er brutalt! Derfor er oppdateringene litt så som så akkurat nå, jeg skal være ute av leiligheten i kveld, og etter det går forhåpentligvis alt tilbake til normalt.. Leiligheten er helt kaos akkurat nå, så jeg finner ikke helt roen til å fokusere på noe som helst. Men, det kommer seg, bare ha tålmodighet med meg ♥


annonse

Til noe litt annet! De aller fleste av dere har vel hørt om questbars? Om dere følger noen inspo-brukere på instagram, så har dere garantert sett dem! Vel, jeg elsker dem. De er desverre litt stive i prisen når man kjøper dem i Norge og ikke minst så selges de i svært begrenset utvalg, men jeg har blitt gjort oppmerksom på noe jeg vil tipse videre om. . Om du, i likhet med meg, noen ganger tar deg turen mot svenskegreisa for å handle bør du stoppe innom Nordby Shopping Center, Töcksfors Shopping Center eller Charlottenberg Shoppingcenter, for der holder nemlig butikken bodypower til. Der kan man kjøpe en 12pakkning med questbars for rundt 200 kr, her i norge betaler jeg 50 kr for EN.. Så, det er litt av en prisforskjell! Man kan jo bestille questbars på internett diverse steder, men da kommer toll, frakt og hele kjøret i tillegg, så OM dere har muligheten er dette et meget bra tips.

Dette er min favorittsmak :-)

 

På bodypower selger de også buksene og tightsene jeg har snakket så godt om, de såkalte "rumpebuksene". De har godt utvalg og mange tightser, så om dere vil sikre dere en slik er dette virkelig et kupp. Her har jeg på meg min nyeste..Jeg kan jo nevne at bodypower har et bredt utvalg av det meste når det kommer til trening, som da også selges mye billigere enn her hjemme i norge. Om dere plutselig befinner dere på svenkegrensa og i en av butikkene til bodypower så får du ekstra 20% rabatt på alle tightser lik den jeg har på meg over om du oppgir koden "sophie" når du skal betale - da er den allerede billigere enn i norge fra før av. Da blir det sååå mye billigere enn å kjøpe i norge, eller på noen nettside jeg har kommet over. Koden gjelder til 10% mai.


Så til sist - tid for konkurranse! Vil du vinne en eske med 12 questbars pluss lik tights som meg? Da må du like bodypower på facebook HER, legge igjen en kommentar i dette kommentarfeltet og skriv mailen din, så trekkes vinner den 3. mai. Lykke til ♥ ♥ ♥

la meg fortelle en historie

Kommenter her

Jeg ser at mange, ikke overasskende velger å misstolke innlegget jeg skrev om selvskading. Så nok en gang må jeg vel "krype til korset" og forsvare meg selv, men aller helst vil jeg bare forklare hva jeg mente.

Jeg ville prøve å advare unge jenter som kanskje enda ikke har kuttet seg for første gang. De som enda ikke er avhengig av å presse en kniv mot kroppen for å se blodet renne. De som enda klarer å få sine psykiske smerter til å dempes uten å fysisk skade seg selv. For veien fra første gang man plukker opp kniven til man sitter der med en arm full av arr er veldig kort. Da sitter man der, slik som jeg gjør, og virkelig må kjempe mot seg selv hver gang man har det vondt. Hver gang jeg har det jævlig ønsker jeg kun EN ting, og det er å løpe til kjøkkenskuffen og dra ut den kniven jeg vet det er best blad i (en rosa som er ment for tomater) og så kutte meg. Det ender istedenfor med at jeg må sitte på gulvet og vugge fram og tilbake, bite i et pledd eller en genser slik at jeg klarer å motstå. Det er en kamp du ikke ønsker å ha med deg selv, og jeg føler meg alltid som en idiot etterpå. Veldig stolt riktignok for at jeg klarer å la være og at det er flere år siden jeg har kuttet meg sist. Men jeg blir også sint på meg selv.

For om jeg kunne gå tilbake i tid, så hadde jeg så klart valgt å aldri skade meg den første gangen jeg gjorde det. Det var det jeg ville få fram med innlegget, ingen ØNSKER å skade seg selv, ingen ønsker å være avhengig av noe. Om noen med en spiseforstyrrelse advarer mot faresignaler, skal man da gå til motangrep å gi dem kritikk? Nei! Alt jeg ønsker å formidle var, at om DU der ute sitter og enda ikke er på kanten av det stupet, om du enda har en sjanse til å få hjelp på en annen måte, så gjør det. For ingen ønsker å sitte med masse arr, samt å slite med en tvangstanke resten av sitt liv.

Nå har det seg sånn at jeg nå har disse arrene, da. Det er en del av min historie, og det er jeg OK med. Jeg har også venninner og bekjente med et dusin flere dype kutt enn meg, og jeg ser ikke ned på dem overhodet - tvert imot! Det har formet dem, slik det former meg. Noen skjuler det, andre driter i det. Jeg skjuler det, kanskje litt fordi jeg har opplevd å blitt gjort narr av pga arrene mine av kjærester (som åpenbart ikke er helt rett for meg). Men jeg vet at om vi alle kunne gå tilbake, så ville man hatt en annen utvei.

Jeg skal nok gifte meg en dag, og arrene mine vil synes. Jeg har en kjæreste som ikke bryr seg om disse, faktisk sa han at det var en fascinerende del av meg som gjorde meg til en "overlevende" som hadde gått igjennom noe. Og det er greit. Jeg kan jo fint gå lettkledd uten å tenke så mye over det, og jeg har ikke noe problem med å bli strøket over armen. Jeg skal være en vakker brud, en stolt og glad brud, og arrene kommer til å synes da også. Det kommer likevel til å bli den fineste dagen i mitt liv, til og med kanskje litt ekstra fin fordi jeg har levd slik som jeg har levd, og likevel kommer meg dit. Men jeg sliter enda med trangen om å skade meg selv, selv om den blir mindre og mindre intens hele tiden, og jeg skulle så klart ønske jeg kunne gå tilbake å besteme over min egen kropp - for til tider har jeg følt at selvskadingen styrte meg, og at jeg ikke kunne styre selvskadingen.

Jeg tror at om de fleste av dere tenker dere om, så skjønner dere at jeg ikke mente noe vondt med innlegget. Om dere går inn i dere selv, så forstår dere at jeg ikke prøvde å være slem. Men for MEG er det ubehagelig, JEG skulle ønske jeg kunne gjøre om på akkurat det, og om DU ikke har skadet deg selv, så håper jeg du aldri gjør det. Thats it

.


hipsterliv, stilen er eksklusiv

Kommenter her

At denne lille morroklumpen skulle se seg selv i dagens næringsliv på snakk om penger hadde jeg ikke trodd - men dere finner meg altså i dagens utgave hvor jeg snakker om det populære teamet... Lønn. Penger. Bloggbuisness. Like kjedelig som matematikk, faktisk ER det jo matte, men enkelte finner det visst interessant. Så, om dere vil ha litt informasjon er det bare å løpe og kjøpe!

 

Haha, liker at jeg ser skikkelig gangster ut på bildet.. Her er jeg, original gangster sophy, med firmakortet i baklomma liksom. Liker at jeg pleier å bruke det som unnskyldning "jeg tar det på firmakortet", men firmakortet er jo likevel bare MEG, haha. Så pengene er det jo jeg som står for uansett. Men til noe litt mer alvorlig, med hånden på hjertet, så er penger det siste jeg bryr meg om. Det ble kanskje en feil formulering, fordi jeg bryr meg jo egentlig ekstremt mye om penger i form av at jeg sparer, tenker nøye igjennom alle kjøp jeg gjør og tenker langsiktig. Det er så utrolig viktig for meg! Men jeg bryr meg ikke om å skryte over en livsstil hvor penger spiller en sentral rolle, det er noe av det mest latterlige jeg ser. For meg tyder det på en svak person når du hele tiden må fronte materialisk lykke for å bevise at man "er noe". Det er så mange som eier dyre vesker, kjøper dyr champagne på byen og ser ut til å ha DEN livsstilen, når de egentlig sitter og er merket rød på kreditt, ikke har en ordentlig jobb, ikke eier de noe som helst og ikke har de psyken helt på plass heller. Slike kjenner jeg en flokk av, og ironisk nok er det som oftest disse som har et bevis for å presse deres "eksklusive" livsstil opp i ansiktet på folk. Men slikt forsvinner jo etterhvert, og da kan man jo stå der om 30 år på skansen og lure på hvorfor man bare blir eldre og eldre, uten at livet går noe sted.

Herregud nå begynte jeg å snakke om noe helt annet, jeg regner med at den type mennesker engasjerer meg veldig. Jaja, glad jeg sparer til pensjon og sikrer min egen fremtid. Det er verdt mer enn 1000 dyre champagneflasker på byen bare for snapchat sin skyld.

NEW YORK, HERE I COME!

Kommenter her

Nå er det ikke lenge til jeg drar på min aller første ferie til NY! Eller, ferie og ferie.. Jeg skal jo faktisk gjøre noe produktivt der borte, jeg skal nemlig reise med EF for å gå på skole! Skolen til EF i new york er en av de største skolene de har, med opp til 70 nasjonaliteter som er der for å lære året rundt. Jeg skal bo på campus ved skolen, og har hørt at det skal være veldig "american campus style", hehe. Så det kan jo bli spennende! Skolen ligger 40 minutter unna Manhatten også, gleder meg veldig til å se alt ♥ Dere kan lese mer om skolen her.

Tidligere har jeg kun vært en svipptur innom New York, så jeg har ikke fått noe annet ut av byen enn å egentlig bare være der. Jeg vil jo oppleve alt! Merker at dette har vært et skikkelig USA-år for meg så langt, to turer er jo gjennomført allerede og jeg gleder meg til den tredje som kommer til å ha en helt annen stemning.Jeg skal så klart blogge masse fra reisen! Jeg drar den 10 mai og reiser heeeelt alene, noe jeg egentlig synes er litt skummelt, så om noen lesere er i New York mellom 10-16 mai får dere gjerne gi meg en beskjed her, så blir jeg kjempeglad for å møtes! Dere kan lese mer om EF sine språkreiser og bestille en gratis brosjyre HER.


Har noen av dere vært på reise med EF før? Og, hva MÅ jeg få med meg i New York? Blir veldig takknemlig for alle tips!

Reisen er sponset.

er jeg gal eller er du psyko?

Kommenter her

Visste dere at vi har en hjernehalvdel som styrer det teoretiske, og en hjernehalvdel som styrer det kreative? For mye bruk av kun den ene delen av hjernen fører til at den andre delen ikke blir like skjerpet som den kunne ha vært, og det er derfor viktig å bruke begge. Min venninne Marte har nettopp kjøpt seg en fargebok for voksne (haha...) som hun bruker for å holde sin kreative hjernehalvdel aktiv mens hun studerer mye teori. Så, i pausene fargelegger hun altså, istedenfor å sitte på facebook for eksempel. Veldig lurt, og faktisk en utrolig fin fargebok som jeg også har lekt meg med litt nå!

 

Og når vi snakker om hjernen.. Jeg har vg +, og leste nettopp et intervju med en diagnosert psykopat - fy faen, det var ekkelt å lese. Vet dere hva som kjennetegner en psykopat? Det var seriøst som å få lest en personbeskrivelse av et par jeg kjenner ganske så godt. Skumle greier, altså! Om dere vil kan jeg sikket legge det ut på bloggen senere? Jeg tror det er flere enn meg som trenger å få den artikkelen dyttet opp i ansiktet.
Resten av ettermiddagen blir det litt jobb for min del, har ENDELIG klart å ta fatt i sakene! Jeg er stolt, haha ♥


Og JO - jeg leser kommentarene deres.. Ser mange tror jeg ikke gjør det? Men selvfølgelig gjør jeg det, om ikke kunne jeg jo bare hatt et lukket kommentarfelt slik som enkelte andre har.

making up a changing mind

Kommenter her

Det er så rart, med fasit i hånda klarer man likevel å begå samme feil tusen ganger på rad. Den vanlige berg-og-dal-banen som man villig setter seg inn i, gang på gang. Jeg vil jo så gjerne... Men likevel setter jeg meg selv og mitt eget beste sist, og bærer andre sine byrder på mine skuldre helt til jeg faller.

Og et eller annet sted håper man nok litt på at noen andre skal huske litt når man har glemt bort seg selv. Det er het forjævlig når man føler at alle andre går rundt en, og "vet" masse som man ikke helt klarer å innse selv.

Det er sikkert helt på tryne å si det, men de fine kommentarene deres redder dagen min litt oftere enn de bør. Dere er jævlig bra, mange av dere ♥ Og for dere har jeg lyst til å være sterk. 

videoblogg - snakk uten filter

Kommenter her

 

Noen ganger er det veldig mye lettere å si det på film :-)

 

IKKE GJØR SAMME FEIL SOM MEG 

Kommenter her

Dette er et direkte flaut innlegg for meg å skrive, om jeg skal være ærlig. Men jeg føler, etter å ha lest flere av kommentarene og mailen jeg får fra dere, at enkelte av dere trenger å se dette.

Om man skader seg selv, uansett om man er 14, 18 eller eldre, så går det aldri bort. Ting jeg gjorde for flere år siden må jeg enda skjule, og det er ikke noe gøy. Jeg har langt ifra like mange arr som flere andre, og sårene mine har aldri vært særlig dype, men likevel er dette noe jeg utrolig nok må ta stilling til i hverdagen. At folk ser litt ekstra på hånda mi og sikkert tenker sitt, at fotografer må bruke tid på å photoshoppe hånda mi, og at også den må sminkes før jeg skal på tv.

 

Så jeg ber dere - IKKE skad dere selv, jeg vet så godt hvordan det føles å være avhengig av det. Men det er som å være avhengig av en rus, det løser ikke problemer, det utsetter dem bare. Og, du må, flere år etterpå stå der å dra ned genseren din når du merker du får rare blikk.

Stay strong ♥ 

jeg står for det jeg skriver

Kommenter her

Når det stormer rundt en, er som regel det lureste for meg å ta et steg eller tusen tilbake å fokusere på noe HELT annet. Visstnok har ikke diskusjonene i kommentarfeltet de siste dagene kommet helt uprovosert fra min side. Jeg vet jo at sirkus (merkelig nok) skaper mange sterke følelser, og at folk har en sterk trang til å argumentere FOR denne næringen. Jeg personlig er veldig for sirkus uten dyr og mener det er fantastisk. Men, nå vet jeg desverre hva jeg snakker om. Jeg har vært både på sirkus, bak scenen på sirkus og sneket meg inn uten lov og har sett litt av hvert. Direktøren av sirkus Arnardo har invitert meg inn hos dem for å se hvordan alt fungerer, jeg vurderer den, men tror ikke jeg kommer til å gjøre det, fordi slike besøk alltid tilrettelegges så veldig. Både jeg og han ble invitert til god morgen Norge, jeg takket gladelig ja og ville gjerne ha tatt denne diskusjonen på tv. Han sa nei, og man kan jo undre seg over hvorfor.

Det er SUPERT at de ikke lengre har elefanter i sine sirkus, og det sier de er på grunn av plassmangel. Ja, gratulerer med at dere i 2015 fant ut at en elefant ikke hører til på sirkus, det er som om jeg i 2016 skal konkludere med at jorda er rund. Men jeg tror heller ikke dette er hele sannheten, ettersom at direktøren i fjor oppfordret på facebook om å la de få beholde elefantene sine. Og SLIKE holdninger støtter jeg ikke, og derfor står jeg enda inne for det jeg skrev her om dagen.

Så ja, på snakk om å gjøre noe helt annet. Sol i oslo, så dette gjorde jeg igår.

Min herlige fotograf Joakim Kleven!

 

Blir vel en reprise av dette idag! Vi snakkes ♥

right back at you

Kommenter her

ENDELIG sommer i oslo! Jeg fikk helt sjokk da jeg gikk ut døren tidligere idag for å få en spraytan-behandling. Jeg kunne gå i skjørt og uten jakke, og likevel var det nesten for varmt. Jeg har aldri følt på å bli ordentlig glad av sommeren før, men idag kriblet det i magen og jeg tenkte at NÅ skal ting endelig bli bra. Jeg tror dette kommer til å bli en veldig bra sommer, den i fjor var helt fantastisk når jeg nettopp hadde flyttet hit, og jeg håper på å kunne gjenta akkurat det ♥

 Når jeg kom hjem bladde jeg litt kort igjennom mailen min, facebookinnboksen og kommentarene her. Mye fint, og mye rart. Fikk en morsom drapstrussel av en mann som kalte meg en idiot-pikksuger-møkkatryne som ikke har oppnådd en dritt. Sendte han bilde av dagens DN forside som svar. Følte egentlig det var nok, jeg.

 

Nå på ettermiddagen har vi grillet rett bak der jeg bor. Det var veldig koselig! Det er forresten noen av dere som spør hvorfor jeg skal flytte inn med en venninne. Om en uke begynner jeg å oppusse badet, da kan jeg ikke (vil jeg ikke) bo hjemme så jeg flytter inn sammen med Marte. Jeg skal bo der kun med henne, altså ikke med Robin, og tror det kommer til å bli veldig greit. Ser nesten litt fram imot det, har aldri bodd med en venninne før og misunner litt de som får oppleve det også. Jentekvelder, dra ut, ha det gøy.. En fin start på sommeren :-) Så hvem vet, kanskje jeg bare blir boende der da, haha.. Om jeg trives alt for godt! Neida, jeg eier jo leiligheten min og må nok tilbake hit etterhvert så jeg kan ikke bare flytte så spontant. Men Marte bør passe seg for jeg blir nok vanskelig å bli kvitt!Nå tenker jeg å dra på kino for å se "it follows". Har noen av dere sett den? Jeg har hørt den skal være sykt bra!

ALLE BØR GJØRE DETTE!

Kommenter her

Da jeg var ute og gikk idag sto noen fra Cirkus Arnardo og hengte opp plakater i området rundt hvor jeg bor.. Jeg har jo ikke akkurat lagt skjul på at jeg hater sirkus og har blandt annet blitt vist fingeren til av folk som jobber på cirkus, jaget bort og truet fordi jeg har vært tydelig i mitt budskap. Vel, I dont give a fuck, ville lett ha tatt en smell eller tusen for det jeg tror på. Jeg ventet til de hadde hengt opp plakaten og så reiv jeg ned alle jeg fant.

 
Viktigst er å få bort dato og tidspunkt for sirkuset, jeg pleier selv å ha logoen igjen for å vise at det faktisk er en sirkusplakat der som har blitt revet ned. Håper virkelig dere gjør det samme, men ikke sleng søppelet på bakken! Kast det i søpla, folkens :-) Og til dere som har barn - lær dere at sirkus betyr dette:

 

 Så, er dere med meg? Håper på å se NULL sirkusplakater som er hele, og om dere river ned - send meg bilder av det ♥

 

Jeg er overassket!

Kommenter her

Wow, takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått det siste døgnet, og en stor takk til den fine bloggeren pappahjerte som ga meg et ekstra fint innlegg idag ♥ Det hadde jeg ikke forventet meg, overhodet!

Jeg har vært i veldig dårlig form siden jeg kom hjem, men det er en standard for meg når jeg kommer hjem fra reise.. Blir helt ødelagt av jetlag. Nå er jeg på vei opp igjen alikevel, har kledd på meg et litt finere antrekk (eeeelsker bik bok by lene orvik!) og skal møte noen av jentene for litt drinker. Gleder meg til det, trenger jentene mine som vanlig, og idag skal jeg ut med mine craaaaazy girlfriends! Jeg har blitt skikkelig glad i å feste igjen, det går veeeldig i perioder. Men nå drar jeg ut 2-3 ganger i uken, og liker det! Jeg er jo 20 år og bor i Oslo, da må man få lov til det :-) Tror vi skal på jager idag!

Toppen finner dere her (reklamelenke).

Hva skal dere idag?

DETTE TJENER BLOGGERE

Kommenter her

 Jeg får flere mailer i uken fra aviser/tv/radio som inviterer til intervju eller debatt angående temaet, akkurat som om vi store bloggere er en gruppe kriminelle som ikke kan passe på vår egen jobb, og som bare er ute etter å lure folk - for hva tjener bloggere, og hvordan gjør man det? Jeg takker alltid nei til slikt, jeg føler temaet er oppbrukt og det er ikke noe jeg er interessert i å snakke om. For helt ærlig, så er det faktisk et ganske kjedelig tema for meg  - men siden så mange synes det er spennende, kan jeg gjerne oppsummere litt kort likevel.

1. Om jeg får noe sponset, så skriver jeg det. Men saken er så enkel som dette - jeg får svært lite sponset, jeg takker i 99% av tilfellene nei. Har jeg på meg en genser fra nelly så er den kjøpt selv, en kjole fra sheinside, en veske fra her, smykke fra der. . Jeg handler masse, masse på internett, men logisk nok skriver jeg også hvor klærne mine er fra. En link er ikke det samme som reklame, eller at jeg tjener noe på det. 
2. Så, til de resterende 1% jeg faktisk takker ja til - da blir innlegget merket øverst med annonse/reklame. Jeg takker ikke ja til å reklamere for alt, det er en grunn til at dere enda ikke har sett noe til yoghurt, iste eller ungdomsbiletten fra SAS på denne bloggen. Fordi det er kjedelig for meg å blogge om, kjedelig for dere å lese om. Er sikker på at jeg sier nei til 150 000 i mnd uten å overdrive, det er sikkert mye mer, bare fordi jeg ikke har lyst til å kobles mot alt mulig.
3. Når jeg er på ferier, når jeg liker noe jeg har spist, sett en film, vært på konsert - jeg skriver om det fordi jeg vil, bloggen min er her for å underholde og tipse videre, så jeg linker til det som linkes kan, uten at jeg får noe for det. Jeg vet jeg ville ha satt pris på det samme om det var andre veien.
4. Flere pr og markedsføringsbyrå har adressen, nr og mail til bloggere, så nå og da popper det opp produkter uventet i postkassen, enten i oslo eller hjemme i harstad hos mamma og pappa. Dette kan jeg forsåvidt ikke noe "for", og alt dette blir som regel lagret her hjemme, sendt tilbake eller gitt til venninner. Om jeg da likevel skriver om det, så er det fordi jeg vil, ikke fordi jeg må eller fordi det har vært noe som helst krav.

Så, hvem er egentlig dere som sitter og melder inn til forbrukerombudet om så klart skjult reklame her og der? Hvorfor? Hva gjør det dere om jeg skriver om en lipgloss jeg faktisk har kjøpt selv? Dere taper tid på det som dere kunne ha brukt til å gi deres egen hverdag litt mer mening. Dette med blogging er en oppskrytt, veldig hard jobb som man ofrer store deler av livet sitt for å fortsette med. Alle i min omgangskrets er helt sjokkerte over hvor hardt det er! Og jeg personlig sparer pengene mine. Jeg tar ut 40-50 000 kr til meg selv per måned (det jeg ikke tar ut, som er en del, sparer jeg) som jeg bruker på husleie, strøm, mat, forsikring, de organisasjonene jeg støtter, og alt annet man må enn måtte trenge eller ønske å kjøpe. Og alikevel sitter jeg igjen med god pluss hver enesten måned fordi jeg er en mester på å spare til og med det. Jeg sparer alt, og var derfor jeg kunne kjøpe meg leilighet. Min økonomi er ingen andre sin sak enn min (og pappa sin, fordi han styrer pengene mine). Ikke engang kjæresten min eller de nærmeste vennene mine vet hva jeg har, men til og med da jeg fikk 1000 kr i måneden av mamma og pappa som 16 år gammel, sparte jeg og hadde alltid penger og gikk i stort pluss. Så, jeg er ingen bortskjemt dritt som sløser, slik mange vil ha det til. Men flere bloggere tjener over en million i året, og så har flere enda mer i firmaet sitt. Så det er en del :-)

Og kjære, VG, dagbladet etc ec, som er så utrolig glad i å henge ut bloggere på den måten dere gjør - neste gang de skriver en artikkel om hva som er "hot" i sommer, merk dere at de fleste avisene tjener godt på folk som klikker inn på linkene uten å merke det noe sted, samtidig som de prøver så godt de kan å rive ned bloggere. Jeg har holdt det inne så lenge, men om jeg får en mail angående temaet fra EN journalist igjen, så vil min respons være som følger - pass på deres egen jobb først, og merk deres egen jævla reklame. 
UKENS NOT

Kommenter her

Jeans med sleng. Kan ikke folk bli lei av disse buksene snart? Jeg har selv et par hjemme men nei, jeg får nesten vondt i magen av å se på dem. Mote eller ikke, dette er grusomt.

Bloggere som skal være så "picture perfect"
Jeg er så utrolig lei av bloggerne som ikke ser ut til å være ekte. Dere vet de som kun har perfekte modellbilder av seg selv, sine omgivelser og innredningen sin hele tiden? Til og med husdyrene deres ser perfekte ut. Hva skjedde med at bloggere faktisk er BLOGGERE, hvor man skriver og forteller om hva man føler. En blogg skal ikke være som skutt ut av nesa på Vogue, vi skal være mennesker med tekst, følelser, liv og normale bilder.

Facebook.
for meg føles det som om facebook blir mer og mer ute for hver dag som går. Det handler bare om reklame nå, fæle videoer som sprer seg og overskrifter hit og dit som skal lure folk til å trykke inn. Store deler av topplisten til blogg.no er jo ikke egentlig "toppbloggere"; men bare masse folk som får klikk fordi de har en overskrift som lurer folk inn via facebook. I tillegg alle de på 40+ som skal diskutere under enhver nyhetssak, hvor de er frekkere enn satan selv.

Foreldre som gir barna sine aaaalt for mye sukker.
Jeg så utrolig mange barn i USA som var overvektige, og man ser en del av dem her i norge også. Jeg synes så synd i dem, for det er ikke noe barna kan noe for.. Det er jo foreldrene som gir barna mat og derfor kan man ikke gi et barn hva som helst. Når jeg en dag får et barn så skal de ikke få spise godteri, det blir MAKS en gang i uken. Godteri inneholder bare dritt, og jeg mener faktisk det er litt barnemisshandling å bare gi barna sine fet mat, dag ut og dag inn. Det ødelegger jo for dem fra start.

Folk jeg kjenner som SPØR meg om jeg kan linke bloggen deres / tagge dem på IG. Jeg tagger deg gjerne og jeg linker deg gjerne OM det kommer naturlig for meg. Jeg føler meg jo passe dum om jeg nesten oppfatter en dårlig vibe fra folk som jeg ikke tagger i bilder. Enkelte har blitt direkte forbanna, og da kan man jo faen meg lure på hvor verden er på vei. 

Utroskap. Trenger vel ikke si så mye mer om dette. Jeg har igjennom mitt liv vært igjennom så utrolig mye dritt, gang på gang på gang, og det er noe av det verste man kan føle på. Om man elsker noen, så gjør man ikke det mot et annet menneske.


Gutter som LATER som om de er rike. Jeg har sett så mange bilder av louis vuittons, rolex klokker, dyr champagne +++ som folk (spesielt gutter) legger ut, og later som om det er deres eget. Etter at jeg flyttet til oslo har jeg lært at det er mange som bruker utrolig mye tid og energi på å få det til å se ut som om de er rike.. Hvorfor aner jeg ikke. Om de for eksempel har en dyr champagne EN gang, så må det fotograferes tusen ganger, legges ut på alle sosiale medier og skrive noe "thats how we roll" eller whatever.

- Sex på tv. Sorry, men det er så utrolig tacky og billig. Veldig 2003.. Jeg skjøner ikke at folk enda stiller opp for å flaue seg selv ut på tv.

sextv

Er dere enige i noen av punktene?

lei av å være lei

Kommenter her

Nå er jeg hjemme i oslo, nok en gang. Lang reise. Flydde på første klasse, og på SAS betyr det at man får en egen "seng". Det var en fin tur hjem. Jeg presterte faktisk å bli litt brisen også, første gang full på fly og enda verre er det nok at jeg var GODT brisen på SAS loungen rett før. Jeg må tenke over hva jeg faktisk gjorde der, og nå vil jeg helst bare glemme det. Lol.

 

Med meg hjem til norge hadde jeg 3 kg overvekt. Masse klær, og en hel del tanker i bagasjen. Det høres sikkert utrolig teit ut, men jeg er på et sted i livet akkurat nå hvor jeg har lyst til å være.. usynlig. Forsvinne. Jeg har lyst til å pakke med meg det aller mest nødvendige, og så bare dra til et annet land. Langt bort fra alt jeg kjenner til her, og ikke minst langt bort fra alle som kjenner meg. Da jeg var yngre var alt jeg ønsket meg at folk skulle kjenne meg igjen, kunne navnet mitt, spørre meg om bilder og autografer, ting og penger. Jeg vet at jeg ikke er Justin Bieber. Jeg har ikke paparazzier etter meg. Men jeg er så lei av at hele hverdagen min (og de fleste andre sin?) dreier seg om likes, lesere, hva man har og hvem man er. Jeg er ikke en blogg, jeg er ikke likes på et bilde, jeg er ikke et produkt - det definerer ikke meg, og det definerer ikke noen. Jeg vil ikke at folk skal snakke til meg eller være med meg kun basert på den jeg er, "hun der Sophie Elise". Jeg vil ikke at folk skal være med meg fordi det er spennende. Jeg vil ikke bli sett på overalt. Men samtidig så elsker jeg å blogge, jeg elsker å jobbe med tv og jeg elsker å drive med musikk, så alt det andre er vel bare en "bivirkning" som jeg får tåle. Bite sammen tennene og kjøre på. Jeg vil egentlig mest bare hjem til mamma og pappa som knapt vet hva instagram er. Jeg vil hjem til bestemor som ikke skjønner hvordan hun leser blogg.

Om jeg kunne ha gått tilbake i tid, til Januar 2011, så ville jeg ikke ha gjort noe annerledes. Jeg ville ha startet bloggen. Jeg elsker dette livet, men jeg hater den offentlige Sophie Elise fordi jeg ikke aner hvem jeg er uten. Jeg har definert meg selv utifra hva andre mener om meg. Man blir ødelagt av å tenke på hvilken "rolle" man har. Hva betyr en rolle, når man knapt har en personlighet? Vil jeg kle av meg eller på meg eller smile på bilder eller lage duckface så definerer ikke det noe som helst! Men tydeligvis gjør det jo det.

Vær så snill, fortell meg at dere også er usikre. At dere ikke vet. At dere står på et skille, og lurer på om dere skal hoppe høyere eller lande. Jeg personlig er bare lei av å være lei.

 

hva skal man si?

Kommenter her

Hei! HEI!!!! HALLO!!! Ah, så godt det var å kunne skrive litt til dere igjen - jeg har savnet dere! Jeg har til og med savnet å få høre at jeg er feit, så da er det vel ekte kjærlighet? ♥ Mine dårlige bloggdager er straks forbi, nå sitter jeg nemlig i New York og om ikke så alt for lenge letter flyet til oslo.. En flyreise på 7 timer er jo sjeldent direkte gøy, og å komme hjem er egentlig heller aldri noe å juble høyt for, for jeg har hatt en fin så fin reise at jeg helst bare vil spole tilbake tiden og oppleve alt på nytt igjen..
Akkurat nå sitter jeg i en SAS-lounge på flyplassen, jeg har  lest igjennom alle kommentarene deres angående musikkvideoen min. Jeg hever panna så godt det lar seg gjøre  i sjokk og sier TAKK! Overasskende mye positiv og hyggelig lesning for meg, og det negative er jeg enten enig i, eller så klarer jeg å se forbi det fordi det tross alt er min aller første musikkvideo. Ikke at det skal være en unnskyldning for å gjøre noe dårlig, men jeg synes faktisk både den og låta er BRA, så da er alt egentlig greit :-) Så tusen takk, dere gir meg masse pågangsmot!

Vel, nok om det, la oss snakke hverdag. En uke i Orlando er nesten litt for lang tid på samme sted, når man har kjempet seg igjennom Disney, Universal, Mall at millenia og et par outlets er det liksom ikke så mye mer å få med seg, OM man er imot dyreplageri altså. Seaworld drar vel mange på, men jeg har høylytt laget oppkastlyder og sagt "æsj fy FAEN" hver gang vi har kjørt forbi et skilt, så dit dro vi altså ikke, hehe. Vi kjørte heller en liten tur til Miami! Vi booket et veldig fint hotell (epic kimpton miami, verdt å bo på!), og kjørte bil i 4 timer for å komme dit. Det ble champagne og en episode solsidan på balkongen, haha.... Å se på serie når man sitter ute, da har man altså tatt nerdenivået enda høyere.

Haha, slik ser det ut når jeg sminker meg! 

Vår siste dag her vandret vi litt rundt, og fikk til og med matet litt giraffer. De er så søte, med den rareste tungen jeg har sett i hele mitt liv! Lang og blå. Generelt sett er Etter det gikk vi litt rundt og kjørte tilbake til Orlando. Jeg fikk ganske høy feber i bilen på vei hjem og var veldig dårlig på vei til hotellet, noe Robin ikke trodde på fordi jeg sier hveeeeer eneste dag at jeg er dårlig, haha. Men jeg er jo det! Så, da lå han "ilammi" mens vi så på solsidan (igjen..), før vi sluknet begge to. Noen fine siste dager i USA!


 

Vi lander i Oslo i morgen tidlig, og jeg oppdaterer dere med en gang. Gleder meg til skikkelig blogging med kameraet mitt igjen ♥ Når jeg kommer hjem flytter jeg faktisk inn hos en venninne i en måned, men skal fortelle dere mer om det senere.

se musikkvideoen min her!

Kommenter her

 

Å spille inn sin første musikkvideo var en utrolig spennende, krevende, emosjonell og fin opplevelse. Jeg håper dere liker resultatet ♥ Dere finner love like that på spotify her!

in my mind

Kommenter her

I går var vi på universal studios og som dere sikket klare å tenke dere, er det en hel haug av mennesker der. Er det noe jeg synes er tungt, så er det masse mennesker. Ikke fordi det er stress, ikke fordi jeg er redd noen skal skade meg og heller ikke fordi jeg får klaustrofobi. Men det er mye for meg å "takle" mange forskjellige mennesker på et sted, fordi jeg har en tendens til å bære all verdens problemer på mine skuldre. Problemer som kanskje ikke engang eksisterer, problemer jeg finner opp i mitt eget hode, fordi jeg er så urtolig sensitiv. Jeg kan prøve å forklare.. Jeg gikk forbi en gutt igår, han kan ha vært på rundt min alder. Han gikk med familien sin. Han hadde ganske stort hår med masse krøller, briller, en eller annen band-tskjorte og et forsøk på en mer rocka klesstil. Hele han LYSTE usikkerhet, dårlig selvtilitt og at han ikke har det så bra, og ved siden av gikk foreldrene og pekte på et kart over parken. Da flommer tankene på som "har han blitt mobbet? går det bra med han? Har han venner, eller har han bare foreldrene? Er det ubehagelig for han å være i parken? Hvordan  har han det når han legger seg om kvelden?". Og for alt jeg vet, har han det kanskje helt fint. Og likevel sitter jeg enda her og tenker på den gutten.

Jeg møtte også på en eldre mann, jeg vil tippe han var rundt 70, som jobbet med å rydde søppel inne på en av resturantene der. Han hadde blåmerker i ansiktet, og så generelt sett veldig stakkarslig ut. Han hjalp meg å finne toalettet. Han var så god.. Så tenker jeg på om han har familie, om han tjener nok på jobben sin til å leve et greit liv, om han er sliten men bare jobber for om ikke har han ikke noe sted å bo, om han har en kone eller om han er ensom.

Slike tanker får jeg hver eneste dag, og overalt hvor jeg går ser jeg enten mennesker som jeg blir oppriktig trist på vegne av, selv om de kanskje har det helt fint, eller så begynner jeg å tenke helt sinnsyke tanker om miljøet og dyr som ofte kan være litt tunge å bære.  Jeg ser alle resturantene og tenker på alle dyrene som har blitt slaktet, og om jeg tenker at det er varmt ute = isen smelter på nordpolen og isbjørnene drukner og sulter ihjel. Kan jeg ikke bare SLAPPE AV?

Så vær så snill, folkens. Vær gode mot hverandre, pass på hverandre og vis kjærlighet. Det er så ofte man hører dette, men man er nødt til å spre kjærlighet og godhet, for det gjør så mye. Si unnskyld til noen du har såret, tilgi noen som har såret deg og legg det som tynger deg i fortiden, send melding til noen som sliter og ring besteforeldrene eller foreldrene dine. Vær så snill. For nå bekymrer jeg meg i tillegg for at dere ikke er snille nok, og jeg vil at dere alle skal starte dagen i morgen med en god gjerning og fortsette med det hver eneste dag. Jeg burde ha laget et innlegg, "ukens gode gjerninger" hvor jeg samler historier fra dere, og mine egne historier. Så motiverer vi hverandre..? 

Nok en dag i hodet mitt, med andre ord. Jeg bærer verdens problemer på mine skuldre, uten at jeg gjør noe annet for å hjelpe enn å ha vondt i magen fordi jeg synes synd på en gutt som muligens har det fint.

 

for lettkledd for disney?

Kommenter her

I går kjørte jeg og Robin til mitt favorittsted på hele jorda - disneyworld ♥ Altså, jeg fikk vondt i munnen av å være der fordi jeg smilte så mye. Men det er så utrolig vakkert der! Riktignok klarer man nesten ikke å se det på grunn av alle folkene (det er spring break her nå) men det er en stor opplevelse å gå rundt å se på alt de har bygget opp. Og slottet er helt nydelig! Karusellene på disney i seg selv er ikke verdt turen alene, man er der mest for opplevelsen. Om man vil ha litt fart og spenning bør man heller dra til Universal, dit vi skal idag. Formen til Robin er med andre ord bedre, yey! Om dere skal til disney og liker litt action anbefaler jeg følgende: med en gang dere kommer til parken, still dere i Fastpass-kø, og book inn tider til karusellene "twilight zone tower of terror", "rock and roller coaster" og "space mountain", og så går dere rundt og ser litt helt til det er deres tur. Da forhåndsbooker man en tur på de beste karusellene, og slipper å stå i kø :-) I følge meg er iallfall det de eneste attraksjonene som er verdt å ta.

Men gjett hva, haha.. Jeg kom nesten ikke inn på Disney igår. Hvorfor? Jo, fordi jeg var kledd for "vulgært" og det er en familiepark. Jeg ble beordret til å kjøpe meg en t-skjorte, noe jeg egentlig mente var litt på kanten for det jeg hadde på meg var ikke drøyt engang. En kjole. Litt utringning, men ikke noe drøyt. Det var flere der som gikk rundt i magetopper, minimale shortser osv, men litt utringning er ikke OK? Ikke for å være teit, men kan det være fordi jeg har silikon? Om jeg hadde null pupper, hadde det vært mer OK da? Ikke vet jeg, men jeg fikk iallfall være på disney, selv om akkurat den opplevelsen var litt ubehagelig og jeg følte meg ganske utilpass en stund etterpå. Men sånn er det, og vi hadde en fin dag uansett!
 
Nå skal vi som sagt på universal, jeg gleder meg så UTROLIG mye til å vise Robin alt jeg har snakket om! Han skryter Liseberg opp i skyene, så jeg tenker.. bare vent! Håper forresten dere fikk sett bloggerne igår og likte episoden? Jeg personlig får ikke sett den fordi jeg er i utlandet og sumo ikke funker her for meg, men jeg gleder meg til å se når jeg kommer hjem. Og angående innlegget igår, jeg har lest alle kommentarene, og så at det ble noen missforståelser. Jeg er veldig glad i kroppen min, jeg er sunn og frisk, og omså jeg hadde gått opp 20 kg så ville jeg ikke ha vært lei meg, fordi jeg synes det også er fint. Og det er faktisk sannheten. Jeg mente at folk sier jeg "bør" være tynnere fordi jeg er en offentlig person, men det synes jeg er helt feil, man "bør" absolutt ingenting og skal få se ut slik man ønsker selv.

Ha en fin dag, det skal vi!

hvorfor tror folk jeg er gravid?

Kommenter her

Det er så herlig her! I går startet vi dagen med et par timer ved bassenget. Til vår store overasskelse var det faktisk nesten litt FOR varmt i bassenget, noe som er herlig, vanligvis fryser jeg nærmest ihjel når jeg bader i basseng. Så med andre ord, vi har det helt perfekt!

Og nei, jeg er ikke gravid, som jeg enda får spørsmål om hver dag og jeg vet spørsmålene også vil komme nå etter å ha vist meg i bikini.. Jeg tok det som en spøk på 1.april fordi det hadde vært så mye rykter, etter et bikinibilde jeg la ut fra sist USA-tur. Jeg er kanskje ikke så utrolig tynn som jeg "burde" ha vært med tanke på at jeg er en offentlig person (noe som i mitt hode også høres helt SINNSYKT ut!), men jeg har det fint i min egen kropp og det er det viktigste. Og ps: for de ekstra observante kan dere faktisk se min nye tatovering på bildene under!I går kveld dro vi litt spontant på en NBA kamp, nærmere bestemt orlando magic - chicago bulls. Sistenevnte er jo et av verdens aller mest kjente lag, og Orlando spilte jo på hujemmebane, så det var en superspennende kamp hvor faktisk Orlando vant til slutt helt i siste liten! Jeg sjokkerte til og med meg selv med hvor engasjert jeg ble i kampen, jeg klappet, heiet og snakket engasjert til Robin om hva som skjedde på banen, haha. Han er enda ikke i form så jeg fører mest en monolog om jeg skal være ærlig,men gøy var det uansett! Vi satt ganske langt unna banen så jeg hadde trodd jeg ikke kom til å se noe, men jo - jeg så faktisk veldig godt, og fikk med meg alt.Nå har vi nettopp spist frokost på sengen, jeg blogger til dere mens Robin fikse seg. Vi prøver oss på disneyworld idag, det er jo tross alt en ganske "rolig" park med ikke de aller verste karusellene. Men TUSEN TAKK for alle tips fra dere! Vi setter så enormt stor pris på det, og alligatorsafari virker jo veldig spennende! Vi har så klart googlet også, men dere er jo "venner" av meg og vi har jo ofte ganske lik smak, så er gøy å spørre dere også. Tusen takk for tipset om  Kennedy space center,de skal faktisk skyte opp en romferge om bare et par dager, så det tenker jeg vi vil se! Eller, jeg HYLTE da jeg leste om det på nettet, så med andre ord MÅ jeg se, hehe.

OG dere? Husk sesongpremiere av bloggerne sesong 4 idag!!

bikinikropp?

Kommenter her

Orlando, Florida: 11:20

Hei dere! Endelig er jeg i Orlando ♥ Reisen hit tok godt over 20 timer, det var så mye forsinkelser og den ene feilen etter den andre med flyet, men nå er vi endelig her og vi har det helt supert! Vi har leid oss bil, bor på et sentralt hotell og temperaturene akkurat nå måler

Og så klart har jeg en bikini som matcher landet vi er i, hehe:

 

 

Men, Robin er som sagt ikke i helt super form så alle actionfylte aktiviterer får vi bare drøye litt med, og håpe på at han blir bedre mot slutten av turen slik at vi kan dra til Universal, Disney osv. Derfor trenger jeg MASSE tips fra dere om hva vi kan finne på i mellomtiden som ikke krever så alt for mye aktivitet! Shopping er en selvfølge, og vi skal på mall at millenia, men ellers? Hva kan man finne på i Orlando / nærområdet som er gøy? Setter fantastisk stor pris på tips!

 

LYKKERUS!

Kommenter herEtter store mengder peptalk fra dere og oppfordringer om å reise kan jeg nå gladelig blogge direkte fra gardemoen - vi prøver oss på reise til USA! Formen til Robin er helt jævlig men han kriger seg igjennom det, vi har vært på sykehuset to dager på rad men hva gjør man ikke for en ferie, haha.. Så jeg bare håper flyturen går greit, og at han ikke får noen større plager. Jeg trøster han med at vi kan slappe av på hotellet de første dagene omså, men som pappa strengt sa til meg i telefonen tidligere, "man slapper ikke av i usa".

Men, gjett hva denne kron-idioten har prestert å glemme igjen hjemme? Jo, kameraet.. Det nesten viktigste for meg når jeg reiser på tur. Det er så typisk etter denne uka her og egentlig generelt sett typisk meg. Jeg vurderte å kjøpe et digitalkamera nå nettopp, men det ble litt for mye penger å legge på noe jeg kun skal bruke en uke.. Så, jeg kjøpte heller en selfiestick som på toppen av det hele er rosa! Jeg håper bilder tatt med iphone duger for dere på denne turen, jeg skal iallfall fotografere masse og heller prøve å formidle meg i tekst. Det liker iallfall jeg best :-) 

♥ Selfie-stick ♥ (Jeg har missforstått konseptet som tar bilde AV den, og ikke med den)Deeeeer ja! Jeg må ha sett ganske så komisk ut, for flere har fått seg en god latter mens de går forbi her.. De forbipasserende ser jo ikke Robin som ligger rakt ut, og tror jeg tar bilder alene haha. Da kom det noen som ville være med på bloggen!
Å reise bort med min kjæreste skatt er det beste jeg vet. Ønsk oss god tur, så skriver jeg til dere fra Florida! Og nei, det skal så klart ikke bare bli masse bilder tatt med min nye selfiestang, hehe.

skal, skal ikke?

Kommenter her

Det er kanskje teit å bli så deppa, men jeg er virkelig nede i kjelleren for at USA-turen ikke blir noe av.. Robin innsisterer på at vi skal dra til tross for tilstanden hans, og vi tenker vi skal se an hvordan han føler seg i morgen..  Jeg på min side har bestilt biletter til Harstad, så OM vi ikke kan reise imorgen har jeg en backup og reiser hjem. Jeg skulle gjerne ha solgt USAbilettene våre til en bloggleser som flere av dere har nevnt, men desverre er de aller fleste veldig useriøse. Det er snakk om å reise i MORGEN, og ingen av de jeg har snakket med har vært villige til det når alt kommer til alt. Nå stikker jeg til en venninne, greit å få tenkt på noe annet for en liten stund. Æh, panikk..

For å lette litt på trykket deler jeg teaseren av bloggerne sesong 4! Tror dette kommer til å bli tidenes sesong, så utrolig bra casting og masse som skjer :-) 

hvordan er det mulig!?

Kommenter her

Bukse fra weightless.no

De siste ukene har vært en serie av uheldige hendelser på løpende bånd, og det verste av alt er når man bare kan skylde på seg selv - man vil gi seg selv en bitchslap å skrike "hvorfor tenker du deg ikke om!?". For ja, jeg har altså vært en skikkelig ulykkesfugl, og har kviet meg skikkelig for å fortelle dette på bloggen. Men, nå kjører jeg på.

Rett før vi skulle dra på farris bad hadde jeg feilparkert bilen, riktignok i min egen bakgård hvor jeg ikke sto i veien for noen, men bilen ble tauet bort - dette var i seg selv litt komisk ettersom bare to uker før ble leiebilen min i USA også tauet bort av akkurat samme grunn.. Så, jeg måtte ta taxi til laaangt bort, betale en god sum å få ut bilen. Så får jeg en bot på bilen rett etterpå, parkering er muligens ikke min sterkeste side. Så, på vei til Farris Bad fyller jeg bensin på en dieselbil, da er vi nesten to timer unna oslo og bilen blir fraktet til Tønsberg, vi må ta tog til larvik og er nå uten bil. Jeg konkluderte med at jeg enten bare bør kjøre opp på nytt, eller så bør jeg holde meg unna trafikken for åpenbart er ikke meg + bil = sant.

Vel vel, jeg klarte å tenke på det positive, jeg var jo tross alt på spa, skulle snart til USA og ting kunne ha vært verre. Men hva skjer nå? Jo, Robin er syk og hele USAturen er avlyst. Hotell er betalt, biletter til alle parkene er kjøpt, flybiletten får jeg ingenting igjen på..Jeg hadde virkelig gledet meg til den turen, men men :-(

Så ja, vi begge blir altså hjemme og jeg må bare akseptere at det er sånn det er..Pokker, da.

 

musikkvideoen min

Kommenter her

Dere finner sangen HER på spotify, og HER på itunes ♥ Videoen kommer ut om et par uker :-)

skal vi starte en klubb?

Kommenter herDette består min søndag av : pizza, pizza, pizza. Det ble med andre ord en liten tur ut igår, meeeen folk klarer jo desverre ikke å oppføre seg som vanlig så det ble ikke en så veldig sen kveld for min del.. HVA er det med alkohol som gjør folk om til ville dyr?! Det verste jeg vet er folk som bruker rus som en unnskyldning for å være idiot, og det ser jeg hele tiden. Jeg trodde vi vokste fra oss det etter de første fyllekulene da vi enda var mindreårige, og når man drikker seg drita hver eneste helg bør man jo ha lært litt...? Jeg hater når man kommer inn på et utested og ser guttene stå ved baren på rekke og rad, med et slikt blikk som bare sier at de er ute etter å finne seg neste one night stand. Det blikket.. Atså, dere har sikkert sett det. Det er den samme greia hver eneste helg, og enkelte ser virkelig ut til å LEVE for fylla. Fra søndag-onsdag handler det om hva som skjedde under siste fyllekule, og fra onsdag-søndag fester man. Og så kjører man igjennom det samme igjen. Og igjen. Og igjen..

Men jeg er jo ikke noe bedre selv, jeg drar jo ut ofte jeg også, fordi det er på en måte det eneste man kan gjøre for å være sosial. Og det er så synd :-( Noen som blir med å starte en klubb hvor vi strikker og drikker te på lørdager, eller noe i den duren? Eller bruker alle pengene som går med til fylla på å reise istedenfor?

coming home

Kommenter herAkkurat nå er jeg så bilsyk at jeg ikke vet helt hvor jeg skal ta veien.. At folk klarer å lese bok mens de kjører bil! er totalt utenfor min forståelse.. Som dere kanskje har skjønt er vi nå på vei fra Larvik og skal tilbringe et par dager hjemme i oslo før vi reiser til USA. Regninger må betales, kjøpeskapet må tømmes  og huset må vaskes før avreise. Voksenlivet, altså! All ære til mamma og pappa som har dratt med meg og søsteren min på ferie i alle de år, og uansett har beholdt humøret oppe i alt stresset man ikke engang tenker på når man er barn.

I kveld skal jeg ut med noen venninner! Er i så jævlig godt humør idag, kan det være fordi det er så fint ute nå? Sol og blå himmel, det kan jeg like! :D Hva skal dere ikveld, da? ♥

 

på med bikini

Kommenter herEn herlig dag med god frokost, en romantisk spabehandling og avslappning ved bassenget er vel gjennomført. Det gjør så utrolig mye for kropp, sjel og ikke minst forholdet å komme seg bort litt å bare slappe av. Tiden går så fort og jeg har ikke lyst til å reise hjem i morgen, men det bør vi absolutt med tanke på at vi reiser til USA snart og må fikse det ene og det andre før avreise. Men SOM vi gleder oss! Vi har booket inn universal studios, island of adventure, disneyworld, shopping, ziplining.. Listen er lang, og jeg har aldri vært så klar for å reise noe sted!

Nettet her er ikke noe å skryte av, så derfor blir det litt dårlig med svar på kommentarer selv om jeg leser alt. Jeg vil gjerne takke for alle tips om hvor vi kan spise og hvor vi bør gå mens vi er i Larvik, vi har vært på Becks og gikk rett bort til kinoen etterpå for å se fast and the furious :-) Nå skal vi sove, mer bilder fra oppholdet kommer i morgen ♥

we are so lucky

Kommenter herEtter en utrolig lang og slitsom reise er vi endelig på plass hos Farris Bad for et par dager med maks avslappning, og i skrivende stund sitter min kjære ute på balkongen og ser ut over sjøutsikten, og jeg skal straks holde han med selskap. Wow det der hørtes veeeeldig mer idyllisk ut enn hva det faktisk er, haha. Vi har vært innom både drammen og tønsberg for å komme hit og hatt et par lengre stopp enn planlagt, så det var helt himmelsk å stupe ned i hotellsengen! Vi skal være her to netter som sagt, men tror Robin begynner å varme seg opp mot tanken å være her til søndag, hehe. Vi skal jo tross alt få tid til masse spabehandlinger! Gleder oss masse :-) 

 

 

Nå skal jeg plassere meg ute med Robin, før vi legger oss i sengen og ser på en serie. Frokost tildig i morgen, jo! God natt

nå drar jeg

Kommenter herDet er nesten ingen som er i oslo nå i påsken, og selv om jeg hadde planlagt en bypåske ble planene blått endret - jeg og Robin har bestemt oss for å dra til Farris Bad som jeg har hørt så mye fint om! ♥ Herregud, jeg gleder meg. Vi har booket et superfint rom med badekar, balkong med sjøutsikt og det hele, så om ikke lenge kaster vi oss i bilen og kjører til Larvik for to dager med kos. Eller, vi har iallfall booket to netter så langt, men det kommer sikkert til å bli mer om jeg får viljen min! Jeg skulle gjerne ha likt å være der helt til vi reiser tilbake til USA, som er tirsdag neste uke.. Hvordan kan man bli lei av å drikke vin mens man nyter sjøutsikten og spiser masse god mat?

Nå skal jeg pakke kofferten, selv om jeg ikke ANER hva jeg burde ha med meg? Bikini er ganske åpenbart, men skal man ha finere klær til middagen på kvelden? Jeg tror nok det kan være lurt. Nå skal jeg ikke overtenke så alt for mye, for uansett hva jeg pakker med meg, så kommer det til å bli fantastisk - omså jeg må være naken hele tiden.

bilder fra innspillingen

Kommenter her

Hei dere, endelig får jeg oppdatert! Mitt fravær har skyldes noe såpass kjedelig som at internett ikke har fungert hjemme - det har jeg ikke opplevd siden jeg bodde i Harstad! Men det er heldigvis fiket nå, og håper virkelig det holder seg. GET kan ta seg en bolle!

I går spilte jeg inn musikkvideoen til Love like that, det tok rundt 15 timer med intens jobbing. Når 20 mennesker jobber rundt lille meg for at jeg skal få til noe bra.. Blir nesten kvalm (overveldet altså) av at dette faktisk er mitt liv, haha. Når folk fikser deg på håret, sminker deg, holder opp klærne du kan ha på deg, spør deg hva du vil spise og tenker på hvilke vinkler de skal filme deg i, så tenker jeg bare "er dette virkelig meg?". Og, kan jeg PLEASE få noen som bor hjemme hos meg og fikser sminken min hver dag? Grunnen til at jeg har uren hud må være at hver gang jeg blir sminket av en proff, så sover jeg med sminken i flere dager slik at jeg skal være fin lengst mulig, haha..

Noen bilder fra innspillingen i går, knipset av min fine Joakim KlevenHelfner som rapper i låta :-)


 

Jeg sov hos noen venner i natt, og våknet akkurat for sent til å rekke vinmonopolet. Kan dere fatte panikken, haha..Så jeg, Helfner og kjæresten hans kastet oss i bilen og kjørte til Sverige for en liten harryhandel! Jeg har aldri vært på "grensa" før, og bra er det, for da hadde jeg nok trillet rundt i musikkvideoen. SÅ mye godteri, jo! Vi hadde en veldig koselig tur og nå har jeg et par kartonger vin som skal holde fint ut påsken, om ikke lengre, jeg blir jo brisen av to glass. Ikveld er jeg enda usikker på om jeg skal ut eller være hjemme, sitter enda med håndduken på hodet og tenker på livet, haha. Og NEI, jeg er ikke gravid. Det var en aprilsnarr, som jeg bare måtte ta etter alle ryktene som har vært. Jeg har absolutt ikke lyst på barn på mange, mange år. 

Musikkvideoen kommer om et par uker, en liten sniktitt kommer på søndag, men i mellomtiden kan dere høre låta på spotify HER ♥