hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

april 2014

FUCK MY LIFE

Kommenter herMeg og min beste Anette Marie som jeg sover hos inatt. Jentekveld ♥ Takk for at du hjelper meg igjennom alle kriser! Jakken min finner dere HER

 


I dag har jeg hatt den verste på lang tid. . Den startet utrolig bra, jeg hadde god tid, dro for å fikse brynene på Beths beauty og alt var på stell. Men helvette måtte jo komme. . Som dere vet mistet jeg speilrefleksen i badekaret i går, så da var det bare å innse at min kjære følgesvenn gjennom fire måneder var borte for godt. Jeg måtte opp tidlig idag, dro for å kjøpe nytt kamera og nytt minnekort, dro på lunsj i byen, dro til Lørenskog, og tror dere faen ikke jeg oppdager når jeg har kommet til Lørenskog, en bit unna Oslo, at det nye kameraet mitt er borte?

Jeg fikk panikk og ringer stedet hvor jeg var på lunsj, og mannen der har problemer med å forstå hva jeg mener i starten så samtalen fortsetter på engelsk. Han ber meg da beskrive kameraet og jeg sier at det er et stort kamera med en ekstra blitz, og at det har høy verdi - han pauser, og forteller meg at kameraet er der. Dolce Vita (som stedet heter) holder åpent til klokken 20, og jeg takker og forteller at jeg kommer innom. En time senere er jeg på plass ved Dolce Vita, de ansatte har nå byttet vakter og mannen jeg snakket med i telefonen er ikke lengre på jobb. Den som nå jobber i kassen forteller meg at de ikke har noe kamera, og jeg ber dem ringne til han som var på jobb da jeg ringte. I telefonen sier han ikke aaaner hva jeg snakker om, at vi ikke har pratet i telefonen, og han har ihvertfall ikke sett noe kamera. Noe som er helt absurd! Jeg kjente igjen stemmen og sto der full av fortivelelse, og ble ikke møtt av annet enn stygge blikk fra de ansatte. Ikke noe hjelp, ingenting. 

Sjefen på Dolce Vita trekker på skuldrene og sier "sorry, no camera here" og jeg tenker naturlig nok at den ansatte jeg snakker med tidligere har tatt det nye kameraet mitt selv, når han forsto at det var av verdi. Jeg har jo samtaleloggen på telefonen, så at han i det hele tatt nekter for å ha snakket med meg er helt utrolig! Jeg fikk heller ikke navn eller nummer på han jeg først snakket med på tlf, og måtte rett å kjøpe meg enda ett kamera. Så, det er altså tre speilreflekskameraer på to dager. .Dette er det eneste stedet jeg var med kameraet, så jeg har ikke mistet det, og jeg beskrev det på telefonen for han og han sa til meg "okay it's here". Og så har vi plutselig ikke snakket og kameraet er ikke der, og han har dratt fra jobb og jeg får ikke noe navn. .

Hva bør jeg gjøre? Er det ikke ganske åpenbart hva som har skjedd her, eller kan jeg ta feil? Har dere opplevd noe lignende før? Trenger råd! Og btw folkene på Dolce Vita var sykt urespektfulle og nedlatende, himlet med øynene og ja. . ÅÅHHH!! Det er så unødvendig. Men, man skal ikke se mørkt på alt. Anette er så fin, og jeg kjøpte nye fine solbriller for noen dager siden som kom i posten idag (øverste brille fra HER, nederste brille fra HER)  Jeg har en hel solbrilleutstilling hjemme som jeg må vise dere en dag. Men men. . Nå blir det mer bilder på oss, og så gleder jeg meg til fridag i morgen.  (reklamelenker)

videoblogg - pratesyk

Kommenter her

Hei dere! Håper dere har en fin dag, jeg for min del har en ekstremt selskapssyk dag. Jeg elsker å prate og etter jeg flyttet har jeg bare begynt å elske det enda mer, Så, da får det gå utover dere! Jeg trengte noen å prate til, så da ble det en videoblogg hvor jeg bare snakker fra meg. Håper dere synes slikt er litt gøy!

 

Kjole fra sheinside.com / den fargeringen jeg viser opp er fra luxushair HER og clipsene jeg viser er fra samme side HER / hårbørsten HER


Uansett, da. Som dere vet får jeg plutselig for meg mye rart, og spesielt med håret mitt. Jeg snakker jo litt om hår og farger i videoen over, og frisøren min er veeeeldig for at jeg skal farge håret i en eller annen sprø farge. Hun viser meg gang på gang bilder av lilla og lyserosa hår, og så tenker jeg i ti sekunder at det hadde vært dritkult, men så trekker jeg meg. Jeg føler man mest bare er kul med slike farger, og ikke deilig eller fin, som jeg gjerne sikter inn på, haha. 

Noe slikt som dette! Så hvem vet, jeg er ekstremt svak under press så om noen bare snakker nok om noe, så gjør jeg det også.

 En annen ting jeg og frisøren min (som er Silje på hendrix hair pilestredet, og en god venninne  av meg) er at jeg skal få kort hår. Den kan jeg sikkert godta, for håret mitt har godt av å være litt naturlig. Men ikke pokker at jeg slutter fullstendig med clips! Jeg fant faktisk en veldig fin rosa farge på fargeringen, så jeg tenkte å bestille hjem å bare prøve litt omså. Om jeg kjøper 80 gram, kan jeg jo bruke det som striper. . Eller hadde det blirr litt teit kanskje? Hmm . .Og angående fargeringen! Dette var jeg ikke klar over selv, men man kan låne den hos luxushair. Altså bestille den, ha den i 10 dager, og så returnere den og få pengene tilbake. Jeg personlig har hatt fargering en stund nå fordi jeg skifter hårfarge så ofte, så for meg er ikke det ett alternativ - men om man er økonomisk smart, vil ha rett hårfarge og ikke tenker å bytte på en stund kan det vel være smart!

 

 

Ellers jenter - dette er ett MUST omså du har ditt eget hår, extensions langt eller kort. . Men spessielt når du har extensions! Jeg nevner også denne i videoen, men tenker å føye til litt skriftlig også. Extensions er så dyrt, og vi jenter bruker så utrolig masse penger på hår, så man er nødt å ta godt vare på det. Om du behandler extensions som dritt, blir det som å kjøpe en bil og kræsje den med en gang. Ikke særlig lurt, med andre ord. Denne hårbørsten får du HER - jeg tror også de fleste frisører selger naturbørster, er usikker på pris der, men vet det kan komme opp til 1000 kr. Kvalitet og pris henger som regel litt sammen, men denne rosa lille saken funker greit for meg. Jeg får helt noia av floker i håret, og klarer ikke lengre å bruke børstene av plast. Liker ikke tangle teezer så godt heller, men det er vel bare meg. .? 

Så, pjuh! Merkes kanskje at jeg trenger å være sosial i dag? Hehe, jeg skal det nå, så da skal dere få slippe alt pratet mitt. MEN, rosa hår - hot or not? Fargering - heit or teit? Naturbørste - yey or ney? Haha, nå kommer jeg ikke på flere ting som rimer, så vi snakkes i kommentarfeltet eller her senere i kveld! 

 

snart hove!

Kommenter her

Wow, nå er det ikke lenge igjen til hovefestivalen dere! Er det noen som skal? Hvert år møter jeg masse lesere på hove, og det er alltid så hyggelig! På Hove samler alle slags mennesker og alle er der for samme grunn - høre god musikk, ha det gøy. Da sier det seg selv at stemningen er på topp, og det er så verdt hver eneste krone. I år drar vi 5 venniner sammen og to av dem har aldri vært på hove tidligere, det gjør at jeg gleder meg litt ekstra. Jeg blir så spent på deres vegne og vet at de kommer til å elske det like mye som resten av gjengen, det er rett og slett umulig å forklare før man har vært der selv!

I år gleder jeg meg ekstra mye til . . 

. . Pretty lights

. . . Martin Garrix  

 

. . Bastille

. . og Imagine Dragons! Det er utrolig mange fler som skal, blandt annet Ellie Goulding og Foster the people, 

Om dere har noen spørsmål angående festivalen generelt er ikke jeg noen ekspert og er derfor litt redd for å gi svar som kan være feil - derfor er det nok enklest å sjekke ut hovefestivalen.no for priser, tider og aldersgrenser på hovefestivalen. Men jeg kan si såpass: det er en veldig trygg festival, og jeg har aldri følt at det er ubehagelig der på noen måte annet enn at det kan bli litt regn, liksom. Så, om det er første gang har man ingenting å bekymre seg for, jeg var selv supernervøs mitt første år! Men alt går helt fint :-)


Sååååååååååååååååååååååå.. Ser jeg noen av dere på hove i år!?

klessalg og barbiedop

Kommenter her

 

Jeg har nettopp tatt meg et bad som endte med at jeg mistet speilrefleksen i badekaret og har brukt den siste timen på nytteløs førstehjelp. . Så i morgen blir det nytt kamera på meg. Jeg må nesten le, for det er så tyyypisk meg! Jeg orket ikke å bli sur engang når det skjedde, for hva skal man forvente. . 
Men, til en gladnyhet! Nå er klessalget endelig organisert, og det blir meg, Andrea Badendyck og Stine Steen (haawt.blogg.no) som stiller opp med salg. Datoen er søndag 1. juni på hendrix hair  avdeling pilestredet, og salget starter klokken 12:00. Jeg kan ikke snakke på vegne av de andre men jeg kommer til å selge klær for priser mellom 50-250 kr, og inntektene fra mine plagg går til regnskogsfondet og dyrebeskyttelsen norge. Håper noen av dere får mulighet til å komme, skal selge nesten alt jeg har!

Nyhet nummer 2: Jeg har begynt å bli flinkere til å svare på kommentarer igjen, og skal bli enda flinkere i tiden som kommer! Det må være kjipt å føle at man snakker til en vegg, og jeg vil jo gjerne ha en dialog med dere så godt som det lar seg gjøre. Derfor blir det kraftig skjerpings på det! Blir forresten gang på gang sjokkert over hvor mange flotte jenter jeg har som leser bloggen. Det er så mange sterke historier der ute! 

Nyhet nummer 3 : Jeg har også lest i dagens VG hvor det sto skrevet litt kort om meg, pluss et mindre vakkert bilde av meg selv som 15åring, platinablond og mørkebrun, haha. Husker jeg ble mobbet noe sykt for det bildet på facebook! Tiden med barbiedop, ass. 

  

Nå skal jeg bestille mørkere trekk til sofaen av alle ting, og så blir det natta på meg. Vi snakkes i kommentarfeltet, da! ♥ 

 

styrketrening for jenter?

Kommenter her

i samarbeid med proteinfabrikken

Styrketreningsbok for jenter kan kjøpes HER ♥ (treningsklærne er fra proteinfabrikken.no


Hva motiverer dere til å trene? Når jeg leser igjennom kommentarene deres, virker det som om jeg har veldig mange treningsglade og flinke lesere. For meg har motivasjonen stått på stedet hvil siden gymtimene på barneskolen, og sett bort fra en suksessfull sommer for noen år tilbake har treningen vært håpløs for min del. Jeg har gjort diverse øvelser på gulvet hjemme, men det er så vanskelig å bygge videre på det. Treningsglade venninner er også en mangel, og kjæresten sier "ikke faen" om jeg spør om vi kan trene sammen. Så, motivasjon trenger jeg - men det må hentes utenfra. Jeg fikk nylig en veldig inspirerende bok, og jeg som ikke engang interesserer meg for trening ble helt hekta. Jeg snakker om boka "styrketrening for jenter", som lærer bort øvelser, men som også går dypere inn på fysikken til både gutter og jenter. Slikt elsker jeg å lese om, så nå føler jeg meg både klokere og mye mer motivert om hva som er rett, og hvor enkelt det kan være om man bare trener slik man bør! Jeg har allerede kastet meg rundt på gulvet med flere nye øvelser, og i dag var første gang på lenge hvor jeg våknet opp med treningsverk. 

Boken anbefales for alle typer jenter, både de som kan fra før av, og de som vil starte opp - men spessielt for sistenevnte kan jeg tenke meg! Også om man ikke har råd til et dyrt medlemsskap på treningsstudio, dette er en bok som lærer deg hvordan du kan trene som best hjemme i din egen stue, og hvordan du skal oppnå resultatene du selv setter deg. For meg er fokuset mye på rumpe og lår, og takket være boken har jeg nå flere nye øvelser og påbyggelser på tidligere øvelser jeg har gjort. Boken finner dere HER, og det er faktisk bare 3 eksemplarer igjen på lager! 

. . og se hva den "nye og bedre" Sophie Elise har spist for første gang? 

Jo, proteinpannekaker! Jeg laget det først bare for å sjekke smaken (som var utrolig god!), men etter å ha lest meg opp litt fant jeg ut at for meg som er vegetarianer er dette et pluss i boka. Jeg er i generell ikke i underskudd på proteiner, men det er fordi jeg passer ekstra på. Jeg har lært mye om proteiner etter å ha lest boka og funnet ut hvor viktig det er med rett mengde - ikke for mye heller, må man huske på! 

Siden jeg nå snakker om motivasjon, så kjører proteinfabrikken.no en motivasjonskampanje fram til 08. mai, hvor man får masse gode produkter på tilbud. Hele motivasjonskampanjen finner dere HER. Proteinpannekakene er en del av denne kampanjen blandt annet. Uansett, jeg er elendig på kjøkkenet og har så og si aldri rørt en stekepanne, og hadde derfor en liten skepsis på hvordan dette skulle gå. Men, det var jo så enkelt! 


Bildet over forklarer enkelt og greit hvordan det gjøres. To "scoops" med proteinpulver, 1,5 dl vann, vispe rundt og så har du to pannekaker. Pannekakene blir luftige og har god smak, for å sammenligne med vanlige pannekaker smaker disse litt mer vanilje, etter min mening. Dette kommer til å bli frokost for meg et par ganger i uken framover, bare det å stå på kjøkkenet å vite at jeg lagde noe med "mening" fikk meg til å ville hoppe i treningsskoene - jeg har jo aldri gjort noe slikt før! Her snakker vi pomes frites og sofa, ikke proteinpannekaker og trening. Men jeg liker det! HER får dere link til pannekakene jeg snakker om. 


Motivasjonskampanjen jeg snakker om har også masse betakaroten til nedsatt pris HER og diettproteinpulver HER, for å nevne noe. Betakaroten er nesten på halv pris!

Så, hva er deres motivasjon til å trene? Kanskje vi kan motivere hverandre litt framover! 

disneyprinsesse

Kommenter herjumpsuit fra sheinside.com


Hei dere! Jeg kom akkurat hjem fra beths beatuy, med helt perfekte øyevipper. Jeg føler meg som en barbie / disneyprinsesse, og det uten sminke på! ;) Dette har nå blitt "min" salong i oslo, og det er andre gang jeg besøker dem for å sette på 7D-vipper. Og om dere har muligheten bør dere virkelig vurdere den samme behandlingen! Jeg har hatt vippeextensions i over ett år, og prøvde for første gang 7D vipper for en måned siden. Det var bra da også, men denne gang, som jeg har etterfylt, ble det virkelig fantastisk! Det er første gang jeg har fått den "wow-faktoren" når jeg fikk se meg i speilet, vanligvis har jeg alltid tenkt at jeg gjerne skulle hatt litt mer for pengene. Men ikke nå! Jeg kunne ikke ha drømt om å ta på mascara engang, jeg vil ikke gjøre noe som kan ødelegge disse vippene. 

 

(Jeg har på meg lilla øyenskygge, det er altså ikke en øyebettenselse, haha. Siste gang med lilla skygge på en stund!) 

 


 

Konseptet med 7D-vipper er at man får 7 vippeextensions per naturlig vippl, istedenfor 3 stk som jeg tror er normalt for vanlige vippeextensions. Jeg har 14 mm ytterst, 13 mm rundt midten og 11 mm innerst mot øyet - 14 mm er altså det lengste man kan velge, og for meg er det jo lengre, jo bedre. Så om dere er interessert i en lik behandling må dere gjerne trykke inn på beths.no for å sjekke ut hva de kan tilby. Jeg personlig skal faktsik tilbake i morgen for å forme og farge brynene mine, 


Hva synes dere? Fint eller litt for mye? 

(the bigger, the better mener jeg) 

en perfekt meg

Kommenter her

Kanskje noen av dere klarer å se hvilke endringer som er gjort? Det er faktisk ganske mange, selv om forskjellen ikke ble så utrolig stor. Toppen er fra sheinside.com! 

Da jeg gikk i andre klasse på videregående skole skulle vi lære oss å bruke photoshop, og man trenger vel neppe være hjernekirurg for å tenke ut hva jeg gjorde disse timene. Man kan jo endre hele virkeligheten med photoshop, så for meg som drømte meg bort til silikon ble det svære pupper, bleket hår og store lepper ;)  Men etter disse timene har jeg ikke rørt programmet igjen, men så tenkte jeg - hva om jeg prøver å skape min "drømmeversjon" av meg selv? 

Jeg lurer sånn på hva det er for oss mennesker, som avgjør om ett annet menneske er vakkert eller ikke. For alt i alt, perfeksjon kommer an på øyet som ser. Men hvorfor ser de fleste det samme?


Jeg er faktisk seriøst. Er det noen formel på hvorfor noen blir regnet som penere enn andre - hva gjør at mennesker tiltrekkes av f.eks store øyne, liten nese, store lepper og fin hud? Er det innstinkt på noen måte? Dette har irritert meg i noen år nå, så et svar hadde vært ypperlig! 


tilbake til fortiden

Kommenter her
reklame


Er det en type form for selvspinelse jeg personlig bedriver, må det være å se på gamle bilder av meg selv. Visste dere at mennesker automatisk ser på ting i fortiden som mye bedre enn hva de egentlig var? Jeg har brukt en time på å se i bloggarkivet fra 2012, bildet over er fra desember. For det første var det en utrolig morsom tid, jeg og venninne mine var masse ute, jeg gjorde det bra på skolen og ikke minst - se hvor jævlig fresh jeg så ut, haha. Fin sminke, fint hår og ikke minst så brun. . Slik vil jeg være igjen, tenkte jeg så klart. Men hvor skal man starte? Med brunfargen kanskje? Vel, jeg vet jeg blir kicket av blogg.no om jeg starter på melanotan så det går ikke. . Jeg måtte på dypdykk i arkivet for å huske på hva jeg brukte av produkter da, eller om jeg rett og slett bare hadde redigert meg. . Men nei, her var det faktsik selvbruning!

 

 

Her ser dere et ganske så usminket bilde av meg - forstår at det må bli siste gang på en stund, bloggen blir jo fullstappet av litt for naturlige innlegg her, haha. Men nei, for å komme til poenget. Jeg bestemte meg for at " i dag er den første dagen i mitt nye liv", og om man er en rosablogger ( også kjent som overfladisk halvhjerne) er første steget å bli brunere. Selvbruning kan være utrolig fint om man bare gjør det rett, selv om utrolig mange ser ut til å gå i fella og blir orange med flekker. Det viktigste for meg er alltids ansiktet, om man først blir flekette der er det nærmest umulig å skjule, i tillegg ser sminken helt feil ut.

 

 

Første steg i prosessen er at huden skal være helt ren før selvbruningen kommer på. Det er greit med sminkefjerner, men jeg personlig liker å gi huden en ekstra behandling før selvbruneren sprayes på. Denne gangen valgte jeg ikke dårligere enn ansiktsmasken som ble kåret til "the best mask in the world" på Elle international beauty awards - GLAMGLOW youthmud! Den skal være som en 10 minutters profesjonell ansiktsbehandling på boks, og huden min var ble iallfall fresh - og selvbruningen sitter da mye finere på. 

 

 

Så, til det viktigste i innlegget. Selvbruneren! Sunspa chocolate er den jeg brukte både idag, desember 2012, sommeren 2012 og utallige flere ganger, men det tok litt stopp før russetiden og etter det ble selvbruneren bare glemt. Jeg hadde egentlig tenkt til å lage en video med hele prosessen, men fotballfrue bruker akkurat samme og har laget en veldig fin video på det HER som dere kan sjekke ut. Men litt klarer jeg å fortelle dere, selv om en selvbruner er en selvbruner og det finnes grenser på hvor langt jeg kan ta det, hehe. Den er iallfall veldig, veldig bra!

 

Mulig jeg ble en smule freshere enn det jeg var helt uten sminke? Her har jeg faktisk bare på meg litt lett pudder, ansiktet fikk en veldig fin farge. Jeg har også tatt en runde med sprayen over ben og armer, til og med det fikk resultater. SUNSPA chocolate er mørkere enn den originale fra sunspa, og er også min favoritt. Jeg har prøvd flere av dem, men jeg liker at fargen skal se dyp og naturlig ut, framfor en "lett glød" som noen helst vil ha - hver sin smmak!

 

Dette er en sprayselvbruning som ikke flekker overhode, den lukter ingenting og den etterlater ikke merker på klær eller sengetøy. Det er utrolig viktig for meg ettersom jeg har en kjæreste som spyr av slike ting, han takler ikke lukten av selvbruning og jeg får høre det i flere uker om jeg låner ett plagg og etterlater spor av sminke på. Så, til dere kjærestejenter - dette er sprayen å gå for! Jeg har hørt flere historier fra venniner som har hatt one night stands og våknet opp med tidenes angst fordi det hvite sengetrekket har brune flekker på seg. Hehe, litt morsomt, men som sagt trenger ikke det å skje. 

 

 

Så, siste del av hele selvbruningsfasen var å gå ut i hagen, ta ett kleint bilde med selvbruneren og oppfordre dere til å kjøpe samme. Hehe! Nei, men jeg mener det - SUNSPA tester ikke på dyr på toppen av det hele, og det gjør de aller fleste selvbrunerne man får kjøpt i kjedebutikker. Jeg har selv gått i fella så alt for ofte, man tar bare med seg produktene uten å tenke helt over det. Men jeg prøver å bli bedre hver dag, og håper alle tenker over det også! SUNSPA koster 269 kr og kan kjøpes HER -  en boks varer for meg i rundt 2-3 måneder, når jeg har brukt selvbruneren to eller tre ganger per uke. Sprayen får full effekt etter 8 timer, men man kan se tydelige resultater med en gang.

Jeg har en rabattkode til dere også! Koden "SEGLØD" gir 20% rabatt på hele sunspa serien (HER er alle produktene) og 20% på GLAMGLOW HER - tilbudet varer til 2. mai! 
Har noen av dere prøvd SUNSPA før, eller har dere kanskje en annen favoritt? Husker jeg elsket den fra dove da jeg var fjortiz, orange og full av flekker som jeg var. 

alt man trenger

Kommenter her

reklamelenker nelly

All I need 

Jeg har det så utrolig gøy - livet her nede føles til nå litt som en ferie. Herregud, vi drar jo til Tunisia om ikke lenge, men vi trenger jo ikke ferie. Det må nesten bli litt kjedelig her først, tenker jeg. 

Tskjorte fra sheinside.com / jakke gammel fra h&m barneavdelingen / bukse fra carpediiem.no 
. . man kan jo ikke bare ha det gøy heller! Søndag er fast dag for vask av klærne, og jeg passer godt i tøykurven sånn ellers. Det bildet her ser bare merkelig ut. 

Men ikke lenge etter ble det grilling i parken med noen venner. Perfekt sommerdag, som bare måtte nytes før kulden kommer i løpet av uken. 

Tatoveringen. Blir varm i hjertet hver gang jeg ser den på hånden hans. Topp fra choies.com

 


 

Som dere sikkert skjønner lever jeg livets glade dager! Gode venner, god mat, godt vær og god kjæreste. Og fin musikk, da! Bare hør sangen jeg la ut øverst og drøm dere bort litt.

Dere er en gjeng fine og flotte mennesker som gir meg så mange gode ord, men jeg er utrolig lei av å ikke føle jeg kan legge ut bilder av de jeg har i livet mitt, uten at de også skal få kritikk. Ta kjæresten min, for eksempel. Han er utrolig snill og hjelper meg med alt jeg trenger hjelp til med bloggen, og en gang i blandt vil jeg legge ut bilder av han også. At det skal komme masse stygge kommentarer da som går på han, som dere overhode ikke kjenner, blir så trist. Det skaper så dårlig stemning, ikke for han, men for meg. Da føler jeg at det er min feil. Etter min mening er han den fineste personen på jord, på alle måter, og den sterkeste jeg vet om - beundrer han masse for alt han har vært igjennom, og for den personen han er i dag. 

 


 

Det blir en rolig søndagskveld for meg nå, skal begynne å planlegge hva jeg må gjøre framover med utseendet mitt, haha. Jeg er så forbanna leeei. Vil være barbie og fin igjen. Kjempebrun, fint hår, fine klær, vipper og restylane. Gi meg, gi meg . . Jeg får starte med litt shopping, iallfall., Har ikke handlet hos nelly på 14 dager nå *krise*. Haha. .

1. Blå bikini HER / 2. Solbriller HER / 3. Elsket denne kjolen! Svart er min favorittfarge på kjoler, og at det strutter litt ut og ikke er helt tettsittende er perfekt for min kroppsfasong. HER kan den kjøpes!

1. Grønn jakke HER / 2. Solbriller HER 

Vi snakkes litt senere! 

 

ingen er perfekte

Kommenter her

i samarbeid med blivakker.no Jeg forstår godt at flere bloggere velger å framstå som mer perfekte enn de egentlig er. Om man blir kjent blogger er du plutselig en merkevare, man skal selge både seg selv og produkter - og hvem vil vel kjøpe samme produkter som hun der halvfeite med kviser? Det er en hard sannhet, men slik er det. Man tiltrekkes av det perfekte, det man så gjerne vil oppnå selv. Men jeg er lei av det. Her får dere se bilder av lårene mine. Strekkmerkene mine. Til tross for disse, som dekker store deler av både forsiden og baksiden av lårene mine, har jeg fått være på forsiden av FHM to ganger, jeg får uanset høre at jeg har "drømmekroppen" og jeg har en kjæreste som elsker meg. Det er noen få streker. Det betyr så utrolig lite. 
Men er det noen som vet hvordan det er å grue seg til å ligge på stranden om sommeren, så er det faktisk meg. Jeg har som dere nå vet disse strekkmerkene, og tidligere var jeg plaget av cellulitter også. Jeg er i tillegg til dette ganske dårlig på å komme inn i rutiner, så for meg å bruke en krem 4 ganger om dagen eller dra på behandling annen hver uke så jeg på som uaktuelt. Man skal ikke gjøre om på hele livet sitt bare fordi man har noen små skavanker, derfor vil jeg gjerne anbefale denne kremen fra fat girl slim. Jeg lyver ikke når jeg sier at det jeg hadde av synlige cellulitter ble så godt som fjernet, i kombinasjon av denne, massering og en liten skrubb i dusjen. Jeg setter den bare ved nattbordet, så er den ikke så alt for vanskelig å huske på - i tillegg strammer den opp huden og virker beroligende og kan bidra til bedre nattesøvn - det merket ikke jeg, men hvem vet? Kanskje det funker på noen, men den har mange andre positive sider!

Om noen skulle være interesserte, kan den bestilles HER  Og ja, for å ikke glemme denne huden min, da. Det tok meg en del tid med oppmanning før jeg turte å legge ut bilde av alle arrene og kvisene jeg sliter med, men det var verdt det når jeg fikk høre deres respons. Det er så viktig at de som er forbilder kan gå fram å vise at man kan få til alt man vil, uansett om man har noen teite kviser eller ikke! Jeg har akseptert at huden min er som den er, og jeg gjør heller mitt beste for å behandle den bra her og nå.

En stor del av det å behandle huden rett, handler om å velge riktig sminke. Fet foundation og tungt pudder kan gjøre slik at huden blir forverret, og i mitt tilfelle var det absolutt slik. Men hva skal man gjøre? De beste tingene koster som regel mest, og jeg er - tro det eller ei - ekstremt opptatt av å være forsiktig med penger. Men nå har jeg begynt å bruke Bare Escentuals Foundation, som er ett pudder, men dekker som en foundation. Under kan dere se et helt uredigert bilde av meg, hvor jeg ikke har sminket huden med noe annet. 

Man kan så vidt se urenhetene, som jeg vanligvis bruker hundre år på å dekke over. Og det kjennes ikke at man har på seg sminke - jeg lover! Det er det beste av alt. Jeg føler meg ikke fet i ansiktet, dere kjenner sikkert følelsen? Når det nesten klør på grunn av all foundationen man tar på seg. . Nei, bare escentuals har kommet for å bli i sminkevesken min, rart jeg ikke har testet dette før! Har hørt rykter om at den holder ganske lenge også? Jeg bruker iallfall veldig lite av gangen og er strålende fornøyd, så forhåpentligvis kan jeg ha den ut året. 

Jeg har fargen medium beige, og den passer perfekt for meg. Jeg leste faktisk at den er tilapsset å dekke blandt annet arr, det må nok være derfor jeg liker den så godt. Fargen er også veldig fin, den ser ikke ut som ett lag med sminke men mer som lett, naturlig makeup. Anbefales! Dere må bare vite at jeg har prøvd så mye sminke og får ofte nye produkter, veldig få kommer igjennom "nåløyet" og blir skrevet om på bloggen. Denne har dere jo sikkert hørt om fra før av, men nå har dere hørt det fra meg også - den funker! Bare Escentuals kan kjøpes HER 


Vi må huske på at ingen er perfekte, og at de aller fleste har sitt å slite med. Men hva med om vi bare kan si - hva så? Vi må lære oss å gi litt mer faen, og heller jobbe med det vi har for å bli den beste av oss selv.

Og jeg har også en rabattkode til dere søte lesere! Bruk SophiEliseApril og få 15% på alle fullprisvarer hos blivakker.no :-) Koden er aktiv fram til tirsdag, og gjelder en gang per kunde. Happy shopping! 

rumpe og mønster

Kommenter her

sponset produkt, egne meningerJeg er skikkelig feig når det kommer til bukser. Jeg ender opp med samme modell hele tiden, og pleide alltid å grue meg litt når skolestart var nær og jeg måtte på shopping med mamma for å finne nye klær. Topper er null stress, men bukser er liksom hundre ganger viktigere. Man bruker samme bukse flere ganger i uken, og gjerne i diverse anledninger. Men nå turte jeg å gå utenfor min egen komfort-zone, og kjøre på med bukser som har mønster!

Denne buksa kan kjøpes HER  

Jeg er nå stolt eier av tre bukser som skiller seg ut fra mengden - og jeg liker det! Jeg føler meg veldig sommerlig, og ikke minst trenger jeg ikke å tenke så mye på tilbehør. Og det beste av alt? De er komfortable og får rumpa mi til å se litt større ut enn hva den gjør i vanlige jeans! 

Haha ja, som dere vet er jeg helt besatt av at rumpa mi skal se litt stor ut, og jeg hater rumpa mi i vanlig dongeri. Jeg har prøvd dyre og billige modeller, så når jeg faktisk blir fornøyd er det en bukse å samle på. 

Se hele utvalget av bukser HER 

Og ja, nå som vi først er inne på klær. Er det kun jeg som er litt sånn smålig lei av å gå side opp og side ned på de samme nettbutikkene gang etter gang, når man skal finne kjoler til en spesiell anledning? Jeg tror ikke det. Jeg vet at både jeg og flere venninner river seg i håret av frustrasjon når sommeren nærmer seg, man må jo ha kjoler! Ikke bare er det 17. mai straks, men jeg føler at absolutt alle har bursdag på sommeren (alle utenom meg), det er konfirmasjoner, det er grillinger, og jeg personlig elsker å ha nye kjoler om jeg skal på ferie. Da har man jo kjoler på seg hver eneste kveld! Men hvor ender jeg alltid opp? Jo, på nelly. Ingenting galt i nelly, men da har jeg også lik kjole som de fleste andre jeg kjenner. Før var nelly en slik "eksklusiv" greie, men nå handler de fleste der og det blir samme konseptet som bik bok. Men, hva synes dere om disse kjolene?

1. Kjole med sløyfe HER / 2. Blå kjole HER / 3. Blomsterkjole HER / 4. Hvit kjole HER 

Jeg tror de kan funke veldig bra i sommer, til forskjellige anledninger! Illusion har veldig bredt utvalg, og jeg fant masse der jeg kunne ha brukt selv! Dere kan sjekke ut hele utvalget av kjoler HER Jeg har en rabattkode til dere også! Bruk sophieelise2014 og få 15% på alle produkter som ikke allerede er på salg!

  Har noen av dere handlet på illusion før? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet! Er sikker på at lesere som ikke tar mitt ord på alt, føler det er betryggende å høre andres meninger. 


Tusen takk for alle fine kommentarer dere legger igjen, forresten. Jeg vil ikke si at det er godt å høre at flere av dere har gått igjennom det jeg gjør med å være familiens sorte får, men jo - samtidig litt. Vi får prøve å stå sammen og innse at vi er bedre alene! Stor klem. 

diamonds are forever

Kommenter her

 

I dag tok jeg og Mathias en matchende tatovering. Det hadde jeg aldri i mitt liv trodd at jeg skulle gjøre, en kjærestetatovering! Så nå er vi fast med hverandre livet ut. Hva synes dere?

Jeg er, som dere sikkert skjønner, enda i oslo selv om jeg egentlig skulle ha vært i Bergen. Jeg begynner å bli lei av å skrive at jeg skal ett sted, og så ender jeg opp med å ikke dra, og tro meg det er utrolig kjipt å være i en slik situasjon nok en gang. Men for meg ble det bare ubehagelig å dra, ikke på grunn av familien min i Bergen, for de er fantastiske og jeg savner dem utrolig mye. Derfor har jeg booket ny billett til Bergen om bare litt over en uke, slik at jeg får brukt tid med dem. Saken er den at ting ikke har vært så lett for meg og diverse familieforhold, og siden det nå var konfirmasjon følte jeg meg utilpass og det er mye jeg ikke vet om jeg takler alene. Derfor var ikke dette rett situasjon for meg å dra. Det blir så vanskelig å forklare når jeg ikke vil henge ut noen - selv om jeg ikke alltid skjønner hvorfor jeg holder tilbake. Jeg håper alltid at ting skal bli som da jeg var 15 år og alle var venner, men man vokser opp, og familie er ikke alltid der for hverandre likevel. 

 

 

Denne tatoveringen skal få meg til å huske på alt det fine jeg faktisk har nå. Den familien som ikke vendte meg ryggen, og den familien jeg nå har skapt meg selv.  Jeg har ingenting på planen denne helgen ettersom jeg egentlig skulle ha vært bortreist, og det føles uendelig godt. Jeg og kjæresten skal spise, se på film, kose og snakke om framtiden. Vi klarer det, vi to. 

 


alt løser seg

Kommenter herI dag hadde jeg det beste møtet jeg har vært på i hele mitt liv, nemlig med dyrebeskyttelsen norge. Det er godt når noe man brenner for blir lagt merke til, og at jeg nå forhåpentligvis skal få mulighet til å gjøre en ordentlig forskjell varmer meg virkelig. Mye takket være eget pågangsmot, men aller mest takket være dere! Jeg har en gjeng smarte og gode lesere, som jeg aldri ville ha vært foruten. Jeg er så glad for at jeg har rom for både sminke, hår, klær, kjærlighet og dypere tanker på denne bloggen - og alltid finner jeg noen som tenker det samme, eller som får meg til å tenke i andre baner. Det er så fint!

veske fra befresh.no / jakke fra h&m / skjørt fra nelly HER (reklamelenke)

Etter møtet var det lunsj på vapiano med kjæresten min - de har fått ny meny, denne isteen dere ser over er fantastisk! 

Jeg skal som nevnt til Bergen i helgen, og selv om jeg gleder meg enormt mye til å se familien og bestevenninna mi igjen, så kunne ikke reisen ha kommet på et verre tidspunkt! Jeg har veldig behov for å være i oslo nå av jobbgrunner, men får helt angst om jeg går glipp av noe som helst så da blir familie og konfirmasjon prioritert først. Ser ikke fram til å ta flybussen klokken 04:30 inatt. . 


Vinnerne av lapoint sin konkurranse om surfecamp på bali for to er nå kåret! Sjekk mailene deres, så har en av dere fått en hyggelig beskjed. Jeg er personlig supersjalu på hun som stakk av med seieren, skulle ønske det var meg. . Surfecamp er en opplevelse for livet! 

 

en ekte barbie

Kommenter her

Jeg surfet litt rundt på nettet og kom over dette bilder av en realistisk barbie. Hvordan barbie ville ha sett ut med ekte former. 

Når jeg var ett barn, elsket jeg Barbie. Jeg hadde Barbie overalt. Jeg så ikke på henne og tenkte "slik vil jeg se ut når jeg blir voksen". Jeg var mer interessert i å kle av og på henne klær, børste håret og lage familiedrama mellom henne og Ken. Så klart har hun ikke en realistisk kroppsfigur, men jeg tror heller ikke det er det første en liten jente tenker - med mindre noen får henne på den tanken.

Jeg er så lei av å se barbiedukker bli kritisert opp og ned, slik at folk føler de må lage mer "realistiske" barbiedukker for å hjelpe små jenter med selvbildet. Jeg ville ikke se ut som Barbie, jeg ville ikke se ut som "my little pony" eller mumitrollet, det var bare leker. Det er ikke meningen at de skal se ut som mennesker. Jeg hadde baby born og andre dukker som skulle ligne babyer, de ser heller ikke ut som ekte babyer - betyr det at voksne kvinner blir skuffet når de får ett barn som ikke ligner baby born? Det finnes flere ting å kritisere i media enn en dukke, da legger man skylden helt feil. 

Hva mener dere? Skaper Barbie dårlig selvbilde eller ikke? 

på ekte

Kommenter her

reklamelenke

 

Dette har vært en helt fantastisk fin dag! Haha, nå begynner jeg nesten å bli lei av å si det, men været er så fantastisk i oslo nå for tiden. Jeg mottok en snap fra harstad tidligere i dag, og der hadde en venninne vært ute og gått i snøen. .  Tenk at det er slike kontraster i vårt eget land? Jeg personlig er jo en liten raring, så når det blir varmt litt for tidlig på året tenker jeg alltid på isbjørnene og at det gjerne skulle ha vært kaldt litt til. Hodet mitt er alltid andre steder, så mens jeg fysisk var på operataket vekslet tankene mellom nordpolen, Syria og sex (som jeg og min venninne Martine til stadighet snakker om, haha). Hun har forresten fått høre sangen min nå, min aller første singel! Og gjett hva? Hun likte den, sånn på ekte! Hun fikk frysninger og jeg fikk nesten tårer i øynene av nervøsitet. Rart å vise noe slikt til venninner, og jeg er spent på hva alle kommer til å synes - dere, ikke minst! 

Martine dro hjem til Sandnes i dag, og jeg dro tilbake til leiligheten og kjæresten. Det var faktisk ganske trist å si hadet, jeg har jo ingen bestevenninner i Oslo så da stikker det litt ekstra i magen når man skilles fra noen man går så godt overens med. Heldigvis har jeg en kjæreste som jeg kan snakke med, haha. 

Fine folk det der. Kjolen min er fra nelly HER, som jeg også viste dere igår. 

Over kan dere se både lunsjen og middagen min idag. Det er ikke alle som har en kjæreste som serverer alt man måtte ønske, men det har altså jeg (så lenge det ikke er laget i micro, kjæresten min hater micro og jeg får ikke lovt til å kjøpe det). I morgen er det jeg som skal stå for middagen, så da tror jeg at vi drar ut og spiser. . Jeg vil ikke sette oss i en slik pinlig situasjon hvor jeg må slite i 3 timer på kjøkkenet for å få fram noe som han må presse i seg med ett falskt smil om munnen, hehe.


Nå skal jeg faktisk legge meg! Vi skal opp tidlig i morgen for å henge opp litt bilder og speil i leiligheten, etterfulgt av ett møte med dyrebeskyttelsen for min del. Det gleder jeg meg utrolig mye til! Det føles bra at ting man jobber for blir lagt merke til, spesielt når jeg brenner for det. God natt 

Leserspørsmål: Forhold

Kommenter her

 

Om det er noen som kan det å overanalysere, lage krangler, skape problemer og gjøre seg selv usikker, så er det meg. Jeg var iallfall det. At jeg i det hele tatt er i ett godt fungerende forhold hvor jeg faktisk bor sammen med kjæresten min er ett mirakel, men jeg er jo ikke den eneste jenta som er slik! Jeg vet at så mange jenter sitter og lager helvette i forhold fordi de synes det er kjedelig om ikke, jenter som leter etter feil eller jenter som rett og slett bare ikke klarer å se lyset i enden av tunnelen. Jeg skal derfor dele litt personlig fra min side som forhåpentligvis kan være til litt hjelp! 

 

 Kjærlighet er ikke alltid hva du forventer.
Jeg møtte Mathias da vi var 11 år gammel og han hadde baggy bukser nede på knærne, alt for stor hettegenser og sikkert alt for store sko også. Jeg var allerede da ganske høy i hatten og så at han gikk rundt som en liten and for at buksa ikke skulle falle ned. Han hadde langt hår og var ganske høylytt, i tillegg tror jeg alle jentene rundt i samme aldersgruppe var forelsket i han. Vi har kjent hverandre i flere år, og jeg ga alltid uttrykk for at jeg syntes han var en drittunge (både til han og til andre), men innerst inne syntes jeg alltid han var ganske søt. Han har alltid hatt noe mystisk og veldig spennende ved seg, og jeg trengte ikke mer enn en dag alene med han før jeg falt hodestups. Vi kommer så godt overens. Nå, 18 måneder senere, er jeg 100% sikker på at den gutten fra ungdomsskolen med baggy bukser er han jeg skal være sammen med for resten av mitt liv, og det tror jeg ingen av oss hadde forventet.

Støtt hverandre. 
Det har vært utrolig mange ganger Mathias har måtte støtte meg igjennom alt mulig rart, grunnet det svære presset jeg er under til tider. Han har nok brukt mye tid, energi og gitt mye av seg selv for at jeg skal ha det bra, og jeg vet at jeg aldri ville ha nølt ett sekund med å gjøre det samme tilbake nå. Til og med i starten av forholdet, da vi ikke hadde peiling på hvordan vi kom til å fungere, har han støttet meg. Det tok dessverre meg litt lengre tid å komme til det punktet fordi jeg har hatt nok med meg selv og mine problemer, men takket være han er jeg nå så tilfreds med livet og alt, at jeg har kapasitet til å stå bak han 100% også.  Jeg er 100% sikker på at alt kommer til å ordne seg til slutt, og at vi kommer til å ha ett fantastisk liv. 

 Ikke gi ultimatum
Dette er en feil jeg tror veldig mange gjør i forhold. . Man må innse at den man er sammen med faktisk er ett eget individ som kommer til å ønske annerledes enn deg noen ganger. Kjæresten din vil noen ganger prioritere annerledes enn hva du mener er rett, han kommer noen ganger til å si ting som du overanalyserer og blir lei deg for, og han kommer ikke alltid til å være den du ønsker han skal være. Kanskje han er for mye med venner, kanskje han drar ut for ofte, kanskje han gjør ting som ikke er helt rett. Men, man må ikke gi ultimatum. Det dummeste man gjør er å si "enten slutter du med det, eller så er det over mellom oss".  Det er kanskje en klisje, men man må ønske å gjøre en forskjell uansett. Ingen kan trues inn til noe, og så blir alt perfekt.

 Teamwork!
Jeg har en ganske romantisk kjæreste, men det ligger på en perfekt og veldig hårfin grense. Jeg synes romantikk ofte kan være litt kleint, og jeg har ikke lyst til å gifte meg med tanken på hvor klein jeg hadde blitt. Vi kan ha date-nights, men å vite at jeg har noen som støtter meg og noen jeg kan komme til uansett, en person som vil det beste for meg - en som er mitt "team", det slår alle stearinlys og kjærlighetsbrev i verden, selv om jeg faktisk er så heldig å få litt av alt. Man skal ikke kunne "kjøpe" kjærlighet. Jeg har fått dyre gaver og personlige gaver, men det beste av alt er å ha noen å snakke med og noen som passer på deg. 

Spør deg selv - hvordan gjøre det enklest mulig.
Dette er egentlig ganske enkelt. Ikke lag problemer. Vil du at det skal bli en krangel? Nei? Ikke legg opp til det. Ikke still rare spørsmål du egentlig ikke vil vite svaret på, ikke si noe du vet kjæresten blir sur for "bare for å si det", og gjør generelt hverdagen lettere for hverandre. Bare å legge telefonen på lading for den andre, brette klærne, gi ett kyss på kinnet, klø på ryggen, gi ett ekstra stort smil når du kommer inn døren . . Slike små ting gjør en stor forskjell. Ikke gjør alt så komplisert! Man må velge sine diskusjoner. Om du klager på alt, så tar ikke kjæresten din det like seriøst om det faktisk er noe alvorlig galt.

 

Express Your Awesomeness
 


Håper dette var til litt hjelp for noen :)

 

vinn goodiebag

Kommenter her

Jeg elsker å gi gaver, og en av de morsomste tingene å gi bort må være goodiebags man har laget selv. Faktisk laget jeg en liten goodiebag til kjæresten min igår, og i dag fikk jeg veldig lyst til å lage en til dere! At gaven kommer i en pose fra nivea er egentlig mest tilfeldig - hva som er innholdet får være en liten overasskelse :) Men for å nevne noe, så er det blandt annet sminke, bodylotions og dusjsåper fra nivea, dufter fra victoriassecret og flere ting jeg vet dere kommer til å like. Fikk faktisk slengt oppi ett gavekort også!

Alt du må gjøre for å ha muligheten til å vinne, er faktisk å fortelle meg så detaljert som mulig hva du gjør akkurat NÅ - og avslutte med mailen din. Lykke til   

"vulgær"

Kommenter her

 reklamelenker Kjole fra nelly HER 


Jeg skal i konfirmasjon i helgen, faktisk i Bergen hvor jeg ikke har vært på flere år - det gleder jeg meg til! Men, bunaden min er enda igjen hjemme i Harstad, så derfor må jeg finne ett annet antrekk for anledningen. Og med MIN kjolegarderobe var det mildt sagt ikke lett! Jeg bestilte denne fra nelly, men er nå litt usikker på om den er passende. Er det for dyp utringning? Det siste jeg vil er å framstå som vulgær i en familieforsamling, det vet jeg ikke blir særlig godt mottat haha.


Nye sko ble det også! Fra nelly HER

Kjørte på med dobbelt leopard idag, ser dere det svake mønsteret i buksa? Dødskult! Fra carpediiem.no. 

 


 

Jeg og Martine har akkurat vært og kjøpt oss litt junkfood, så nå blir det mat og så skal jeg spekulere mer på kjolen! Ser fram til å høre hva dere mener. 

 

rosa paradis

Kommenter her

reklamelenkeKjolen jeg har på meg er fra nelly HER 

Martine som aldri klarer å holde øynene åpne på bilder, haha.


Sushi og doughnut  idag, mmmm! 


 Jeg er så mett at det gjør vondt og jeg skjønner ikke hvorfor. I dag har jeg bare spist litt sushi, to brødskiver og en doughnut. Noen av dere som vet hva det kan komme av, mine kjære lommeleger? De siste ukene blir jeg mett av ingenting, og får vondt i magen om jeg spiser mer. Kanskje det er noen form for allergi? Jeg har lenge misstenkt at jeg ikke tåler gluten. Hjelp meg, dere har jo svaret på alt! 

Uansett! Dette har vært en fantastisk fin dag i oslo, og jeg nyter enda å ha litt venninnebesøk. Vi har vært ute i solen, hatt over 20 grader, skyfri himmel og en veldig lang og koselig tur på lekebutikken. Jeg hadde helt glemt av hvor koselig det er å være der, jeg savner å være barn! Jeg fant blandt annet hello kitty skateboard, hoppetau, rokkering, badebasseng og mye mer, tror dere jeg var i himmelen eller? Overbeviste meg selv om at jeg trengte både det ene og det andre, men hvem trenger vel ikke litt rosa i livet sitt ;) Uansett, jeg klarte å beherske meg, og kjøpte kun en lavalampe og litt såpebobler! 

 

"jeg trenger jo eeeegentlig sparkesykkel da med hello kitty på, ikke sant?" 

Home, sweet home. 

en annerledes photoshoot

Kommenter her

I dag har jeg vært på en photoshoot, bare for gøy liksom. Det var en jente som utdanner seg til makeup-artist som trengte en modell, vanligvis takker jeg nei til slike ting på grunn av dårlig tid - men det er jo så gøy å stå forann kameraet, så litt vil jeg jo få tid til  :) Jeg var på plass allerede 07:00 i morges, så dette har vært en lang dag - men for all del, jeg er heldig som får gjøre så mye gøy. Bildene ble veldig annerledes fra hva jeg vanligvis ville ha gått for, men en gang i blandt bør jeg vel gå litt utenfor min egen komfort-sone. Synes selv jeg så mye eldre ut på bildene - hva synes dere? Vil dere se de ferdige bildene?

 

 

 

uansett avstand

Kommenter herI dag har jeg på meg bukse fra weightless.no / jakke fra nevernaked HER / veske fra befresh.no / sko fra nelly session 1.3 (utsolgt) / tskjorte fra carpediiem.no (reklamelenker nelly og nevernaked)


I dag har vært en ekstremt koselig dag i det fine været - oslo har vært som sommer nå, jo! 

Jeg har fått besøk av en venninne fra Sandnes som jeg faktisk aldri har møtt i virkeligheten før. Det er ganske sykt men vi har snakket på facebook i over ett år, og det hele begynte med at Martine (som hun heter) sendte meg brev og ga meg tips til hotell i London etter jeg hadde spurt om det på bloggen. Derifra begynte vi å snakke, og var snakket om alt mellom himmel og jord. Så til dere som lurer på om om jeg kunne ha blitt venn med en bloggleser, her har dere svaret! Martine er en veldig nær venninne som har hjulpet meg igjennom sykt mye, spesielt da jeg hadde det tungt rundt jul kom hun med masse råd og vi snakket i telefonen og jeg fikk trøst. Det er så rart, fordi jeg er jo "bloggleser" selv og beundrer mange bloggere., Vi er alle bare mennesker, og alle fortjener en sjangse - det er viktig å huske på! Ingen er bedre enn andre (utenom de som er slemme med dyr, synes de er litt mindre verdt enn andre for å være ærlig haha

Uansett! Jeg har vist henne litt rundt i oslo, vi har vært hjemme hos meg, møtt noen kompiser på aker brygge, vært ute og spist på vapiano og nå er vi på hotel oslo city centre og sover i to netter. Det er så godt å ta med venninner på hotell! Men pokker, jeg begynner å bli helt crazy. Savner Mathias bare vi er borte fra hverandre i en time. Elsker han!!!


Haha selvutløser på ville veier. . Jentetiiid ♥
Har dere noen gang blitt kjent med noen over nettet, og fått et nært vennskap? Fortell gjerne!

konkurranse med proteinfabrikken - gavekort

Kommenter her

Hei dere! Det er strålende vær og jeg er ute i solen hele dagen, men kanskje ikke dere andre i landet er like heldige? Det er den siste dagen av påsken - så jeg håper likevel dere nyter det, og kanskje denne konkurransen kan være ett plaster på såret for dere som har en litt kjip dag!

Jeg var akkurat i telefonen med proteinfabrikken.no, som nå har fått en underside de kaller "girlpower". Det er altså en del av nettsiden deres som er spesiallaget for treningsglade jenter, hvor de både selger helsekost, betakaroten, slankepiller og treningsklær for å nevne noe. Og nå kan to vinnere få ett gavekort på 1500 kr hver! For å ta eksempel av hva du kan få med deg for de pengene, så er det for eksempel alt dette:

 

 

  

. . eller hva du nå enn måtte ønske, proteinfabrikken har veldig godt utvalg!

Som sagt blir det 2 vinnere som får gavekort på 1500 kr hver, og proteinfabrikken.no trekker vinneren. Alt du trenger å gjøre er å like proteinfabrikken på facebook HER, og så skrive en kommentar under her med navnet ditt og mailen. Lykke til ♥

flink pike

Kommenter her

Noen sponsede produkter

Ï dag har jeg følt meg mildt sagt redusert etter en lang helg og en merkelig lørdag, så min første impuls var å ligge inne i senga hele dagen og spise junkfood. Men som jeg har nevnt litt for mange ganger har jeg store ambisjoner om å bli en litt bedre versjon av meg selv, så da var det på med nytt treningstøy og ut i solen - gradestokken målte forresten 20 grader her i dag, helt sinnsykt herlig! 

Som dere kanskje vet har jeg blitt helt avhengig av den "rumpeløft" følelsen i underdeler etter at jeg prøvde weightless sine bukser. Vi kan si hva vi vil, men når vi jenter trener, vil de fleste av oss faktisk se litt bra ut. Det er jo ikke uten grunn at de fleste selfies på treningsstudio blir tatt i speilet, hvor flere bruker sin dyrebare tid, hehe. Neida! Men rumpa er viktig for de fleste jenter, ikke bare meg. Og mens man er igang i prosessen kan det vel være fint å ha en tights som hjelper deg litt ekstra på veien?

Treningstights fra Rönisch hos buyhelse.no - HER Min nye treningstights er en såkalt anti-shake tights fra Rönisch, den er veldig deilig å ha på og gjør at rumpa ser digg ut. Den rammer inn rumpeballene, og gjør at rumpa blir mer "synlig". Vanskelig å forklare, men det er virkelig høy babe-faktor på den tightsen! HER kan den kjøpes. 

Jakke fra buyhelse.no - HER / treningsbh også fra buyhelse.no (min er E-cup og passer helt perfekt). 

Dette er faktisk den aller første treningsjakken jeg eier! Det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg aldri trener, men nå har jeg innsett at en slik jakke er ett "must". Den ga meg motivasjon bare ved å ta den på, jeg følte meg så lett og luftig mens jeg brukte den. Tenker den passer bra til og fra trening, eller på løpetur ute - sistenevnte er noe jeg vil starte med! Det hjelper også på at den har hette og rosa detaljer. Hette er faktisk ett must for meg med jakker, uansett hvilken. HER kan den kjøpes 

Og, til sist - en tskjorte. Ikke i min favoritfarge rosa, men faktisk i min "hatefarge", gul. Jeg ser vanligvis helt forjævlig ut i gul, men denne passer jeg ganske greit! Den matchet også tightsen, så tommel opp for det. Følte meg veldig påskeglad når jeg vandret ute med denne, hehe! Tskjorten kan kjøpes HER 


Nå skal jeg dra på besøk, ble ikke spa på meg i dag for å si det mildt . . Hater når man kaster bort hele dagen på å bare slappe av, selv om det til tider kan være sinnsykt herlig. Jeg drar på meg treningsskoene igjen, og powerwalker til trikken, hehe. Kanskje noen av dere har noen favorittmerker innenfor treningstøy dere vil tipse meg om? 


en åpenbaring

Kommenter her

Genser nelly HER  / veske befesh.no / jakke fra zara (rundt midjen) skjørt fra carpediiem.no (reklamelenke nelly )


Jeg holdte på å skrive at "vi" har hatt en fin dag, og at "vi" har vært ute i solen. Dette er jo en blogg om meg, haha! Jeg hater slike forholdspersoner som alltid må si "vi" . Slike personer som mister seg selv helt i ett forhold, og blir en enhet istedenfor to ulike mennesker med forskjellige behov. Og slike forhold hvor begge parter går i sløvebuksa på rema 1000 og handler grandiosa hver eneste dag, mens de lar seg selv forfalle. Jeg vet ikke hvorfor, men det er min store skrekk. Derfor blir dette den siste dagen med "vi" på en stund!

 

Min lunsj idag - selvfølgelig valgte jeg oreokaker til dessert, nam nam!
Om dere enda er i tvil om hvem "vi" er, så er det meg og kjæresten min - og i dag scoret vi oss ett par voksenpoeng ved å handle lyspærer og diverse verktøy, kanskje den kjedeligste shoppingen jeg har gjort i mitt liv men man føler seg litt stolt når man går ut fra butikken. "Alle tenker sikkert at jeg er voksen og ansvarlig", følte jeg.  Så spiste vi ute, gikk rundt i oslo, fikk en venninne på besøk som tokk oss med på roadtrip, og i kveld skal vi ut på eventyr! Og gjett hva? I morgen skal jeg, ene og alene, på spa. Det gleder jeg meg til!

 

 


Haha, må bare avslutte innlegget med noen litt søte bilder av meg. Jeg tenker alltid "neida, jeg er jo ikke SÅ liten", men disse bildene beviser noe annet. Slik tar jeg altså powernap. I halvparten av senga i bredden. . Jeg får alltid helt sjokk når jeg ser hvor liten jeg faktisk er. Jeg går jo rundt og innbiller meg at jeg er like høy som alle andre, og skjønner ikke hvordan det henger sammen at jeg er så liten. Jeg er jo lavere enn så og si alle jeg kjenner, både yngre og eldre. Hehe. . Noen andre småfolk der ute som er fanget i litt den samme innbillningen? 

borte bra, hjemmefest

Kommenter her

Noen av produktene er sponset :-) 

Velkommen til meg! Hehe, er ikke dette den kuleste dørmatten noen sinne? Det er det første folk legger merke til når man skal på besøk, og jeg syntes derfor det var viktig at jeg hadde en som skiller seg litt ut. Denne koster 328 kr, og kan kjøpes HER 


Som jeg nevnte tidligere idag er interiør dyrt, men om man kjøper litt smått tilbehør her og der kan det ha MYE å si, uten at det koster så alt for mye. Jeg har lett lenge etter en nettbutikk som har tilbehør som passer til både gutter og jenter, og til slutt kom jeg over Makeroom.no . Jeg vil jo gjerne ha alt så girly og bling-bling som mulig, men jeg må ta hensyn tiil at det faktisk bor en gutt hos meg også! Så, makeroom er en norsk nettbutikk, med gratis frakt og rask leveringstid (fikk mine varer etter 2 dager). Jeg har en sunn noia ovenfor det å kjøpe på nettet, man vet jo aldri hvordan ting blir i virkeligheten, så derfor håper jeg dere kan bruke meg som en liten "referanse". Selv om kanskje ikke alle har flyttet for seg selv enda, så er det lurt å kjøpe mens man enda bor hjemme! Jeg hadde kjøpt masse før jeg flyttet ut, og derfor ble det mye mindre stress for meg under selve flyttingen. Det er jeg uendelig takknemlig for i ettertid, så om dere ikke har noe å ønske dere til bursdag og jul, er interiør og tilbehør perfekt.

Noen små detaljer fra leiligheten min . . 

Haha,jeg elsker denne puten! Borte bra, hjemmefest. Tror det kan være en god gave også til et par festglade venninner som også nettopp har flyttet ut. . Den er på 30% rabatt også nå så jeg, og kan kjøpes HER 

Jeg er en stor fan av å tenne lys, og hver eneste kveld er hele stuen opplyst av telys rundt omkring. Da sparer jeg strøm, hehe. Jeg har lett etter en høy lysestake som kan stå på gulvet, men fram til nå har jeg enda ikke funnet noen jeg liker, så da ble det denne lykten i første omgang. HER kan lykten kjøpes. 

Min lille kjærestegave. Pass med "ut på tur, aldri sur" skrevet på. Mitt rosa som ligger bak er fra victoriassecret, og er kjøpt i Istanbul. HER kan den svarte passholderen kjøpes.

Kanskje ikke verdens morsomste ting å kjøpe, men høyst nødvendig. Brødfjølen min kan kjøpes HER 

 


 

Det er ikke helt sunt for meg å kikke på interiør på nettet, for jeg vil bare kjøpe alt. Overbeviser meg selv om at jeg trenger alt mulig . .  Og her er noe av det jeg har overbevist meg selv om at jeg trenger nå.

1. Koffert HER / 2. Pute HER / 3. Hodeskalle HER / 4. Brødboks HER 

 

Kofferten trenger jeg virkelig, da! Jeg vil gjerne ha noe å oppbevare tingene mine i, som ikke er en hylle. En slik retro koffert tror jeg hadde passet godt inn i stuen her!


Noen favoritter, eller kanskje noe dere kunne ha tenkt dere? 

soverommet mitt

Kommenter her

 

Etter at jeg flyttet for meg selv har jeg blitt en skikelig interiør-nerd. Jeg sluker alt jeg kommer over av inspirasjon på instagram, jeg kjøper interiørblader og har sikkert vært innom det aller meste som internett har å by på av butikker. Men, interiør er dyrt, og flere av dere er sikkert i samme situasjon som meg hvor man vil ha det fint, enten i sin første leilighet eller på soverommet, men ikke vet hvor man skal starte eller hva man trenger. 

På soverommet. Pysjen min er fra nelly, men utsolgt. Se hele utvalget av natttøy HER


En ting jeg kanskje ikke trenger, men som jeg absolutt ville ha, var denne hodegavelen fra aflekthome.no. Den måler 150 cm i bredden, og derfor valgte vi å sette den på langs av sengen og ikke oppe med hodet. Dette ble minst like bra! Hadde jeg ikke hatt denne ville soverommet ha vært rimelig lite koselig, men nå gleder jeg meg til å være i sengen. Det høres jo rimelig klisje ut, men det er så godt å endelig ha noe interiør i hus som jeg har ønsket meg lenge! Direkte link til hodegavelen HER Denne puten er også en favoritt, og jeg ønsker meg flere like putetrekk å bruke både i stuen og på soverommet. Den finner dere HER - Mathias liker ikke dette trekket så godt, men jeg elsker det, så den puten har nå blitt min alene.Jeg har flere småting fra aflekthome, men dette er altså første gang jeg har noe interiør derfra. Tidligere har jeg mest hatt smågreier, som for eksempel duftelysene mine! Alle fra voluspa som jeg eier er fra den nettbutikken, og dere kan se utvalget HER 
Denne teen er den beste jeg har smakt, og jeg er IKKE fan av te! Dere bør prøve smaken granateple og pære, det er den beste jeg noen gang har smakt. Nå har jeg jo nevnt at jeg ikke er en fan av te, så det er kanskje derfor jeg ikke har smakt noe bedre, hehe. . HER kan den kjøpes. 

Jeg har flere ting på ønskelisten og akkurat NÅ er det veldig tomt i leiligheten, derfor er jeg i full gang med å fylle den opp. Under kan dere se noen ting jeg har på ønskelisten, så girly og fint! Akkurat den stilen jeg liker. Det er utrolig gøy å ha sin egen leilighet å dekorere, men man kan også gjøre veldig masse med bare ett soverom! Alt i collagene er fra aflekthome.no - eieren av nettbutikken har en blogg som jeg også følger for inspirasjon, HER kan dere sjekke ut den - instragrammen hennes er også veldig fin, @aflekthome heter den  Jeg misunner mennesker som er så flinke med interiør, og har så fine hjem, og jeg elsker virkelig både bloggen hennes og nettbutikken. Det er girly glam, uten at det blir tacky på noen måter. Jeg håper min leilighet en dag kan se ut slik, selv om det enda er en lang vei å gå. . 

Hva synes dere? Noen som vil se flere bilder av leiligheten min?


avhengighet

Kommenter her

Det var noen lesere som lurte på om de kunne få se en screenshot av telefonen min - så here it goes! Over kan dere se bilde av telefonen min, og alle appene jeg har. Ikke så alt for mange med andre ord, jeg er jo helt avhengig av sims :) Jeg prøver ofte å laste ned alle de spillene som liksom skal være så "kule", for eksempel candy crush, farmville osv, men jeg klarer ikke å bli så interessert i det. Jeg har vært "fast" på den sims-bølgen siden jeg var 11, og holder for øyeblikket på å laste ned noen utvidelsespakker til pcen. . Men jeg trenger tips fra dere! Hvilke apper er dere avhengige av? Hva anbefales? Jeg kan godt like alt, men er veldig lei av ting som candy crush, tetris og slike type spill. Jeg vil gjerne ha ett "oppdrag" i spillet, hehe. 

Kjole fra carpediiem.no 

Nå sitter vi å ser på dyrebeskyttelsen sine hjemmesider, mulig vi skal adoptere en liten pusikatt etter vi har vært i Tunisia! Det hadde vært så koselig. 

drømmer

Kommenter her

Jeg har alle muligheter i verden. Det er fint, og det er helt jævlig. Det presset, vet dere. Jeg kunne ha vært i en leilighet i Paris nå, det er ikke noe som stopper meg fra å flytte dit å bo der. Ingenting. Jeg kunne ha bodd i California ett helt år. Kanskje London, Amsterdam eller New York. Jeg vil ut i verdensrommet. Se jorden fra ett annet perspektiv. Jobbe med ville dyr, redde delfiner fra å bli drept og jobbe på barnehjem. Norge er så lite. Det er trangt her. En spiss albue her, ett stygt blikk der. Det er jo egentlig ganske enkelt å bare dra. Men jeg har på en eller annen måte satt meg fast her, jeg står litt på stedet hvil, selv om jeg har alle muligheter i verden.

Jeg kan gå å kjenne på den klumpen i magen i flere dager i strekk, våkne opp med den, legge meg med den - alltid der. Angst fordi jeg føler jeg ikke gjør nok med livet mitt. Jeg våkner opp litt eldre hver eneste dag, og at jeg ikke gjorde en forskjell hverken igår, idag eller i morgen gjør vondt. Jeg kan dø imorgen, gå over veien å bli påkjørt. Kanskje blir jeg dretpt av noe annet. Hvert sekund er jeg ett sekund lengre unna å gjøre noe jeg virkelig vil gjøre. Hoppe, satse. Tørre. Det som stopper meg er ensomheten. Jeg vil gjøre alt dette, men jeg vil ikke gjøre det alene. Noen frivillige?

panikk og min første sang

Kommenter her

 

Sko fra NIKE / skjorte fra carpediiiem .no/ topp fra nelly.com (utsolgt - reklamelenke)


I dag må ha vært første gang på flere uker hvor jeg har sovet ut, jeg våknet i panikk rundt klokken 12. . Jeg hadde den rareste drømmen noen sinne, jeg må bare fortelle dere. Jeg og Mathias hadde brukt en surrogatmor som skulle bære vårt framtidlige barn, så ble det plutselig kometnedslag på jorden samtidig som surrogatmoren gikk inn i fødsel, jeg gikk glipp av fødselen og ble nektet å se barna våre (vi fikk faktisk tvillinger). For å få møte barnet vårt måtte jeg gjette mellom 40 forskjellige barn på hvilke som var våre, og om jeg ikke klarte det, skulle Mathias gifte seg med surrogatmoren :( Når jeg våknet lå jeg å tenkte i ett minutt eller to, "BARNA mine, hvor er barna mine?", og i sta tenkte jeg også "kanskje jeg skal lage mat til barna også". Haha, jeg har hatt en så rar følelse i hele dag, jeg føler jo at jeg er mor nå :) I tillegg var jeg sur på Mathias når jeg våknet. Har dere hatt sånn at dere drømmer at kjæresten er utro/slår opp så er man dritsur når man våkner? Det er helt jævlig, det føles jo så ekte!

 

Vi har hatt en veldig avslappende start på påsken. Jeg har hatt 15 minutter i solariumet, og for øyeblikket sitter jeg og spiser ett sunt mellommåltid mens jeg leser boken "en gatekatt ved navn Bob". Bloggerne begynner på TV2 klokken 19:30, det er reprise på det tidspunket hver dag hele påsken, og rett etter er det dokumentarer om kjente artister. Så, det blir nok litt blissmaraton på meg i dag! Mathias har faktisk ikke sett en eneste episode av bloggerne, så idag skal vi sette oss ned sammen og se på - mens jeg mest sansynlig gjemmer hodet bak puta.

Som jeg nevnte for dere var jeg i studio her om dagen, og min aller første sang kommer ut mot slutten av mai - rett etter russetiden er over for de fleste. Æh, det er helt sykt, og jeg gleder meg veeeeeldig. Sangen er så feelgood, jeg får vist fram stemmen min og det er ikke noe autotune og roping og skriking. Det blir bra, og håper noen av dere er litt spente også! 

ny tatovering snart?

Kommenter her

Jeg planlegger min neste tatovering for øyeblikket - selv om det kanskje blir en stund til, jeg ønsker meg det nemlig i bursdagsgave, men det gir meg også god tid til å planlegge! Jeg har lyst på masse tatoveringer, minst 20, men jeg vil ikke ha full sleeve eller noe annet fulldekkende. Masse små tatoveringer på forskjellige tiltrekker meg, og nå vil jeg ha noe som ikke er tekst!

Jeg kommer ikke til å ta noe drømmefanger eller fugler, jeg tror slike tatoveirnger kommer til å ha veldig "tribal" stempel på seg om noen år, for det er slike tatoveringer flere unge jenter tar nå for tiden. For husk på, tribal har også vært dødskult en gang! Det samme gjelder vel egentlig hodeskaller, så derfor tviler jeg litt på de også. . Man skal jo for all del ikke ta tatovering på bakgrunn av om det kommer til å være inn eller ut om noen år, så ikke missforstå meg. Men man vil jo gjerne ha noe som ikke hele verden har, og uansett hvilke av disse jeg eventuelt velger, så skal jeg få satt på ett personlig preg. 


Permalink til innebygd bilde

Jeg ser fram til jeg er bestemor og skal vise fram mine tatoveringer, jeg og de andre på gamlehjemmet kan sammenligne å fortelle historier. Har dere forresten sett en kjekkere bestefar enn han på bildet over? Det har ikke jeg, så vi kommer nok til å ha mange flotte bestefedre rundt oss om noen år! Slik sveis, slike tatoveringer? Ja takk!

 

sminkevideo - hverdag

Kommenter her

Noen av produktene jeg bruker i videoen er sponset 

Min aller første ordentlige sminkevideo! Dette var bare en kjapp gjennomgang av hvordan jeg sminker meg til daglig, men tenker etterhvert å vise dere litt andre looks jeg pleier å ha, både på hår og sminke.

Her har dere ett bilde av all sminken jeg bruker til hverdags. Linker finner dere under bildet 

1. The balm primer / 2. Glo minerals pressed base i fargen honey light  / 3. Glo mineral highlight concealer  4 / Glow bro duo i fargen blonde /5.  Too faced natural eye økenskygge / 6. Too faced chocolate solei i fargen chocolate / 7. Nyx doll lash mascra / 8. Rouge fra chanel / 9 børster fra romwe, nilens jord og elf / leppestift kjøpt i Spania. 

Om jeg skal anbefale en som soleklar favoritt må det være nyx sin doll lash mascara. Den er, som jeg nevner i videoen, helt fantastisk! Det er den mascaraen jeg har brukt i mitt liv som minner mest om falske vipper! Og der er jeg veldig kresen, har brukt falske vipper i flere år og det skal mye til for at jeg "faller" for en mascara. Den er også relativt billig også, 129 kr koster den. 

Dere får rabattkode på coverbrands også! 20% rabatt ved bruk av koden CBSOP varer helt til 21 April - da blir jo mascaraen enda billigere. 


Hva synes dere? Er videoer noe dere vil ha mer av i framtiden? 

 

setter pris

Kommenter her
reklamelenker nelly 

Rød genser kostet 99 kr da jeg bestilte den. Fra nelly HER 


Denne genseren koster 299 kr HER  

Topp fra nelly 179 kr HER 

Bukse fra nelly 139 kr HER  Har faktisk ikke prøvd de enda, men hot damn de er deilige å ta på. Gleder meg til å hoppe rundt i disse! På festival, ikke minst.


Har vært litt ekstra heldig idag, på en måte. Bildene over ser jo ikke ut som om de er tatt med en linse til 7000 kr, men det er de faktisk. .  Frustrerende. Uansett, tilbake til at jeg er heldig. Jeg fikk først ordnet håret hos flinke Silje på hendrix hair pilestredet. Denne gang gikk vi for en mørkere bunn, og jeg føler meg fab. Silje er så herlig i tillegg! Vi er jo venner på privaten også nå, så vi har alltid masse å snakke om. I morgen skal hun klippe Mathias også! Sant håret mitt ble fint? Og så fikk jeg hentet mine nye klær fra nelly, som dere kan se på bildene over. I love it! Jeg shopper aldri i "virkeligheten" var og kjøpte noen gaver på bikbok i går og fikk helt sjokk med tanke på prisen der i forhold til internett. Haha, jeg er den type person altså . .
Er også heldig fordi jeg kom hjem til nybakt brød, en kjæreste som smiler og holder rundt meg uansett hvor frekk jeg er (var sur fordi selvutløseren ikke funket men han slo en vits, hjalp meg med selvutløseren og så danset vi litt), og heldig fordi han skal hjelpe meg å redigere videoblogg etterpå. Setter pris på det, han, livet og dere. 


Jeg skal faktisk i studio i morgen å spille inn min første sang, wow. . Den er forresten utrolig feelgood, og jeg er så stolt! Gleder meg til alt er ferdig og jeg kan vise dere :-) Stor dag, så jeg og M skal redigere litt videoblogg og så blir det sengen. Stor klem! 

dra til helvete

Kommenter her

 

Depresjon har blitt ett oppbrukt ord. Det blir slengt rundt alt for lett. Om været var dårlig, om jeg var bakfull eller kanskje pittelitt lei meg, så ville jeg ha sagt at jeg var deprimert - helt til jeg en dag opplevde den ekte betydningen av depresjon. Selv om jeg alltid har vært en "litt-anspent-nervøs-bekymret-type-person", slo ikke en depresjon inn før jeg rundet 16 år. Jeg kan huske den dagen jeg var på mitt mørkeste så alt for godt. Jeg måtte dra fra skolen fordi jeg ikke klarte å stoppe tårene, så gikk jeg til sykehuset og ble henvist til en lege. Så snart jeg fikk møtt legen sa jeg "du er nødt til å hjelpe meg, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. Jeg forsvinner helt". Det var ingen spessiell grunn til at jeg endte opp akkurat på sykehuset den dagen, jeg hadde bare ingen anelse om hvor jeg eller skulle gå.

Legen min var fantastisk, og tok seg virkelig god tid til å høre på meg. Men, jeg har aldri gått på medisiner mot depresjon, jeg har vært fast bestemt på at jeg uansett skal jobbe meg igjennom det uten å "bedøve" bort smertene på noen som helst slags måte. 

Hvorfor forteller jeg dere dette? Vel, jeg synes det er viktig at vi alle åpner oss litt mer om psykiske lidelser fordi, nå for tiden, er det så utrolig mange som sliter med det. En av fire opplever psykiske problemer i løpet av livet. Depresjon kan dra til helvette. Men den trenger en liten dytt på veien dit.

Helt siden jeg for første gang tok opp temaet depresjon på bloggen har jeg fått utallige meldinger fra lesere som er - eller var - deprimerte, og som vil vite hvordan jeg kom meg igjennom det. Enhver person har forskjellige opplevelser, men jeg kunne aldri ha klart det alene, å snakke om det er det beste jeg kunne ha gjort. Og personlig var det best for meg å snakke med enten venninner eller kjæreste, fordi foreldrene mine har jeg aldri likt å snakke med om personlige ting. Ikke fordi jeg ikke stoler på dem, men fordi det blir for personlig av en eller annen grunn. 

Det er også ektremt viktig å huske på at det blir bedre! Det kommer ikke til å bli bedre over natten, ikke press deg selv fordi det tar tid å takle depresjoner. For meg hjalp det å fokusere på små ting som gjør meg glad. Om jeg bare hadde det bra i noen få sekunder, så var det noen få sekunder mer enn i går, og slik bygde det på seg å ble bedre. Jeg dro faktisk for å bowle med en venninne flere ganger og det hjalp utrolig mye, selv om jeg var på mitt mørkeste akkurat da. I noen få timer smilte jeg og hadde det gøy, og de øyeblikkene holdt jeg fast på.

Jeg føler meg heldig ettersom depresjonene mine kun varte i ett år, men jeg kommer lett ned til ett "mørke" igjen, og det tenker jeg kommer til å vare livet ut. Små angstanfall, kan man vel kalle det. Det er en del av den jeg er, og jeg er OK med det. De 12 månedene var det vanskeligste jeg har vært igjennom, men jeg kom meg igjennom det.

Av en eller annen grunn har vi alle (ja, jeg sa ALLE) ett behov for å vise livet vårt litt bedre enn det egentlig er - og om ikke litt bedre, iallfall litt annerledes enn fra virkeligheten. Men det er så viktig å huske på nettopp det! Alle framstiller det beste av seg selv. Ingen legger ut bilde når de krangler med kjæresten, griner i senga, kutter seg selv, river seg i håret, kaster opp, osv osv. Livet er ikke ett eventyr, ikke for deg, ikke for meg, ikke for Kim Kardashian, Angelina Joile eller kronprinsparret. Livet kan være dritt, og det vet jeg veldig godt.

Happy. 

Men om du kan lære noe som helst fra mnin historie, så håper jeg det er at du må ikke takle depresjon alene. Og om du føler du ikke har noen å snakke med, så har du meg - og jeg lover at jeg ikke tar dere med på bowling eller noe annet teit, haha. Det er noen ganger godt å bare skrive fra seg, så kommentarfeltet er som alltid åpent for alle slags innspill. Hvordan har DU det? 

mørkebrun

Kommenter her

Min topp er fra 6ks, og under ser dere min mørkebrune kjæreste - med en av toppene jeg kjøpte han i Portugal. Alle gaver ble godt mottat, og da er jeg fornøyd! 

Hei på dere! Kom nettopp hjem til leiligheten, jeg og Mathias har vært og tatt solarium. Og det blir siste gang jeg tar solarium med han, jeg kom ut like blek som jeg kom inn, og han ble som vanlig mørkebrun. Hvordan er det mulig!? Det er så sinnsykt urettferdig! Jeg har vært en uke i Portugal og han er likevel så mye mørkere enn meg. Har ett inntrykk av at gutter ofte er litt heldigere med pigmentene, kanskje det bare er min fantasi? Vel vel, jeg tar han nok fort igjen! :) 


Mens vi nå er i gang så kan jeg vise dere ett bilde fra niende klasse. Jeg har hatt en indre kamp om hvorvidt jeg skal vise dere bildet eller ikke, rett og slett fordi niendeklassinger nå til dags ser ut som supermodeller i sammenligning med hva jeg en gang gjorde. Men here it goes, meg og Mathias for 5 år siden.  Han var jo ekstremt fint også hahahahah

panties

Kommenter her

reklamelenke nelly 
Genser fra 6ks, truse fra nelly HER, og piercing er ny idag fra bodymap på arkaden.

 


 

 

Jeg og Charlotte har hatt en utrolig koselig kveld på hotellet! I morgen drar hun tilbake til Harstad, og jeg starter offisielt min nye hverdag i Oslo. . Fram til da skal jeg iallfall nyte litt jentetid mens jeg kan, snart er det hjem til oppvask, plikter, regninger og kjæreste. Så jeg og Charlotte har spist pizza som jeg hentet på vapiano tidligere, jeg løp hele veien fra resturanten til hotellet, hadde nemlig prestasjonsangst - ville ikke at pizzaen skulle bli kald, hehe. Men det resulterte i at alt fyllet på pizzaen var på den ene siden, og andre siden var helt skrapet. Passet bra for meg som ikke spiser kjøtt, hele min side ble jo ryddig :) 

Hvordan har dere lesere startet denne uken, da? Enten det har vært med venninnkvalitetstid (slik som meg) eller hva som helst, håper jeg dere har det bra!  

to hårfarger og en god sak

Kommenter her

produktet er sponset er nå sponset, men det er noe jeg selv har kjøpt i flere år tidligere. Med anre ord, ærlige meninger.

Er det noe jeg får oftest spørsmål om her på bloggen, så er det "hvordan kan jeg gjøre en forskjell?". Som dere sikkert har fått med dere er jeg over gjennomsnittet engasjert i dyrevern, og har brukt mye tid, energi og tårer på dette temaet. Felles for de fleste er vel at man vil gjøre noe, men hva - og hvordan? Hvordan skal man gå fram? Hva hjelper? Jeg har flere enkle knep i hverdagen, og har lenge vært opptatt å få igang en kampanje med noen jeg jobber sammen med. Og nå har det gått i boks, nemlig luxushair og NOAH!

Meg og min lille baby. Her har jeg extensions i farge #7, 180 gram kan kjøpes HER 


♥ I hele April går 10 kr av hvert kjøp til NOAH mot pels på luxushair.no. Jeg har selv brukt dette håret i flere år, og har alltid kommet tilbake til dette håret om jeg har prøvd noe annet. At nå en sum av pengene går til en god sak, og ikke minst en sak jeg er så engasjert i selv, er en fantastisk følelse for meg.

♥ Det er fri frakt hele måneden, og man trenger ikke å være over 18 år for å bestille. Luxushair har postoppkrav, som betyr at du betaler når du henter pakken på ditt lokale postkontor. Det er dette jeg har benyttet meg av i alle de år, hehe. 

♥ Alle pakker sendes med spring slik at kjøperen selv kan følge med hele veien. Leveringstiden er likevel ganske så rask slik jeg har erfart, og da jeg bodde i nordnorge gikk det alltid i underkant av en uke for å få håret. Nå som jeg bor i oslo tok det meg 2 døgn å få pakken. 

 

Jeg bruker selv 80 gram extensions, fordi jeg bare bruker for å få litt tykkelse i håret. Men om du vil ha full lengde pluss tykkelse anbefaler jeg å ha litt mer - for eksempel 180 gram som dere finner HER ! Jeg har nettopp fått ny farge på extensionene også ettersom jeg snart skal farge håret, så her under prøver jeg to forskjellige farger som jeg vurderer, den lyseste er #6 og den mørkeste er #8 -  dere kan se hele fargekartet HER.  Hehe, som dere ser festet jeg bare noen få remser oppå hodet. . Så jeg har ikke prøvd å gjøre meg selv vakker på håret her, om dere skulle tro det var tilfellet. Så, en av disse fargene blir det når jeg drar til frisøren imorgen. Tror dere det blir bra, eller? Selv synes jeg fargen er utrolig fin! Det jeg gjør for å velge rett farge, er at jeg sender mail til post@luxushair.com for å få hjelp med fargevalg. Man kan sende bilde av sitt eget hår eller en kjendis man vil ha håret til, uansett hva! Jeg personlig pleier alltid å sende bilde av kjendiser og si "jeg skal farge håret slik, hvilke extensions bør jeg kjøpe?" så får jeg alltid kjempegod hjelp. 


Clip on maxi i 65 cm får dere kjøpt HER - for meg som er så lav passer ikke det så godt, men om man er høyere enn meg ser det veldig fint ut. Og om man liker ekstremt langt hår, så klart!


Så, hvem av dere har prøvd luxushair før? Fordeler/ulemper? Det blir tatt videre, slik at det kan forbedres  Del gjerne innlegget videre til noen dyreglade/extensionsglade jenter - så får man samlet inn mer penger (og nei jeg tjener ikke provisjon på dette, det er en god sak). 

min bucket-list

Kommenter her

Jeg regner med de fleste av dere har en såkalt "bucket-list"? På godt norsk blir det en liste med ting man ønsker å gjøre før man dør. Jeg skrev ned en slik liste for to år siden, og jeg tenkte å dele den med dere. Det er gøy å se at jeg faktisk allerede har fått krysset av noen av punktene på listen, uten å ha tenkt særlig mye over det engang. Jeg synes også det er viktig å sette opp små mål som er enkle å nå - hverdagsgleder, rett og slett! Da kan man jo få krysset av en del punkter uten å måtte gjøre en særlig innsats, visse ting skjer jo bare. . 

 Jobbe frivillig i Afrika / gjennomført! 

 Eie min egen leilighet / gjennomført!

 Invitere noen som ikke har familie, hjem på julaften

 Eie ett hus med basseng

 Lese alle Harry Potter bøkene / gjennomført!
 Dra på backpacking-reise igjennom hele Europa

 Møte min "andre halvdel" / Denne tror jeg iallfall er gjennomført, hehe. 

 Dra til Disneyland Paris / gjennomført!

 Dra på date i Paris / gjennomført! 

 Hoppe i fallskjerm

 Kysse i regnet / gjennomført! 

 Gifte meg

 Dra å se Ellen Degeneres show

 Være 100% lykkelig på ekte / gjennomført!

 Føle meg helt komfortabel i bikini

 Gå i fakkeltog mot pels

 Dra på "drive-in-kino"

 Dra på date i Italia

 Ha sex på ett tak under stjernene

 Ha sex på ett fly / gjennomført! (haha nølte litt med å skrive den der..)

 Flytte inn med kjærste / gjennomført! 

 Adoptere ett barn

 Adoptere ett dyr fra dyrebeskyttelsen

 Lære meg å surfe - gjennomført! 

 Holde en fest som den i project-x

 Dra til Amsterdam å spise spacecakes

 Hoppe strikk

 Dra til LA

 Få ett kyss fra Mikke i Disney Land

 møte Miley Cyrus

 Henge backstage etter en konsert med en artist jeg ser opp til  / gjennomført!

 Være ett forbilde, ha noen som ser opp til meg - Gjennomført. .?

 Bli intervjuet i DET NYE - gjennomført! 

 Så, hva er på din "bucket-list"? 


ny reise bestilt!

Kommenter her

deler av reisen er sponset 

 Akkurat nå er jeg i utrolig godt humør, for en reise til Tunisia om bare en måned har nettopp blitt booket - jeg og kjæresten min reiser fra 10-17 mai, og jeg ser enormt mye fram til enda en ferie med kjæresten min ♥ Jeg har aldri vært i Tunisia før, men jeg likte Afrika kjempegodt da vi besøkte Senegal i Februar. Dette blir nok noe helt annerledes riktignok, ettersom vi skal på ett feriested nå. Byen vi skal til er Sousse, som er to timer fra hovedstaden og Tunisias tredje største by. Jeg valgte denne byen etter å ha sett litt på bilder, både selve byen og strandpromenaden ser veldig koselig ut - perfekt for en kjæresteferie!

Vi skal bo på Mövenpick Resort & Marine Spa, som er et femstjernes hotell. Jeg har blitt helt avhengig av å ha hoteller rett ved stranden, og ikke minst vil jeg gjerne ha mye å gjøre på selve hotellet når man skal på en slik type ferie. Det er jo ett spa og velværesenter her, som jeg håper på å få brukt mye tid på! Det har blitt prioritert litt bort på tidligere reiser, men nå vil jeg virkelig ha 100% avslapping, god temperatur og en fin kjæreste sammen med meg. På de siste reisene mine har det alltid vært en masse å gjøre, og det har vært mer jobb enn fornøyelser, men denne gangen skal jeg ikke tenke på noe som helst og bare nyyyyte. 

Fint ikke sant?

 

Reisen kostet litt under 6000 kr per person, med fly og hotell for en uke. Det synes ikke jeg er så dyrt, med tanke på at hotellet er fem stjerner, innkludert transport til og fra flyplass. Kunne sikkert ha fått det billigere men jeg er som vanlig sent ute, haha. Jeg booket reisen via detur.no, det er enkelt og greit om man surrer like mye som meg, hehe. Jeg liker å føle at jeg har muligheten til å få hjelp om man ikke skulle være fornøyde, og det er også greit å ha transport fram og tilbake. Jeg har reist uten reiseselskaper flere ganger, men det har vært mest til store byer. Jeg har også reist med ving før men etter å ha vært missfornøyd to ganger på rad prøvde jeg Detur og etter det har jeg brukt dem tre ganger! Benettferier er også bra, men det er mest storbyferier. De benyttet jeg til Barcelona og Paris, mens detur definitivt er best på charter synes jeg. Greit å oppleve litt forskjellig! 
Har noen av dere vært i Tunisia før? Hva kan jeg forvente meg? :-D 

en hemmelighet

Kommenter her

 

sponset produkt, ærlige meninger 

Jeg må først bare si at dette innlegget er utrolig ubehagelig for meg å poste. Jeg synes det er flaut, men jeg gjør det fordi jeg håper det kan hjelpe noen i samme situasjon. 

Jeg har tidligere vært så heldig å alltid ha så og si "perfekt" hud. Ikke noe kviser, rød eller irritert hud, og huden har heller ikke vært tør. Jeg kunne spise hva jeg ville å gjøre hva jeg ville uten at det ga noe som helst utslag på huden min, helt fram til jeg sluttet på p-piller. Dette gjorde jeg i sommeren i fjor, og når jeg sluttet fikk jeg sikkert 30 kviser i ansiktet på samme tid. Det så ikke bare lite lekkert ut, det var i tillegg utrolig vondt å ta seg i ansiktet. Jeg var jo ikke vandt med dette, og i "desperasjon" starte jeg på p-piller igjen, noe som gjorde at huden ble enda verre, og da sluttet jeg igjen - noe som forverret det enda mer. 

Enda har jeg mange arr etter denne perioden, som heldigvis er lette å dekke med sminke.I starten tenkte jeg at urenhetene kom til å gå over av seg selv så lenge jeg lot hormonnene mine stabilisere seg, men for å hjelpe kroppen litt på vei unngikk jeg sukker i så stor grad som mulig, drakk mye vann og fikk mye søvn. Men måndene gikk uten at huden min ble noe bedre overhode, tvert imot gikk den fort over til å bli verre og verre. Jeg dro til legen og begynte etter en liten stund på basiron, uten at det hadde noen effekt på flere måneder. Jeg dro til hudpleier, hadde peeling på huden, begynte på tabeletter, fortsatte på basiron, kuttet også ut festligheter i helgene som alkohol etterhvert, og store deler av min hverdag handlet etterhvert om å kontrollere urenhetene i ansiktet i så stor grad som det lot seg gjøre. Det er i utgangspunktet ubehagelig å ha uren hud, men når man i tilegg må vise opp bilder av seg selv hver dag, kan det fort bli litt slitsomt - og jeg begynte å redigere huden min på bilder.  Det som sikkert gjorde problemet enda verre, var at jeg stresset sånn over at det aldri gikk bort. Jeg gruet meg sånn til stranden hvor jeg måtte ligge uten sminke, og om jeg måtte filme for TV2 hadde jeg alltid en liten angst for hvor mye som kom til å vises fra under sminken, og hvilke kommentarer jeg ville få. 
Etter måneder på måneder med hjelp fra lege, hudpleiere og alt jeg kunne komme på, så jeg ikke noe annet valg enn å begynne å google rund etter hva som skulle være det beste og sterkeste på markedet, uten at jeg måtte begynne på potensielt farlige piller med bi-effekter. Jeg ville begynne på noe som fjernet kvisene, og ikke gjor de at de poppet tilbake så snart jeg hadde en dag uten behandling. Og det jeg nå skal anbefale dere må være det beste jeg noen gang har kommet over - emerginC sin serie mot uren hud. Den er ikke testet på dyr, og er helt utrolig effektiv! Jeg brukte diverse produkter fra serien i 2 uker, og så var alt av kviser så og si forsvunnet. Arrene kan jeg ikke gjøre noe med, men de holder urenhetene i sjakk, og kviser som gjorde vondt kommer aldri hos meg lengre. 

♥ ♥ ♥ Jeg bruker alle produktene nå og da, men må likevel trekke fram noen få som favoritter som jeg ikke kunne ha klart meg uten akkurat nå. EmercinC Deglazing Toner bruker jeg hver morgen og kveld, jeg påfører den med en liten bomullsdott på de områdene jeg har mest problemer. Den skal ikke skyldes av etterpå, jeg avslutter bare med en fuktighetskrem fra samme merke. Den svir litt i huden, men den er virkelig fantastisk! EmerginC at home facial peel and claryfing set. Disse to er også utrolig effektive, den ene skal man skylde av, den andre skal man la virke på huden. Jeg bruker disse to gjerne rett før jeg bruker Deglazing Toner, fordi jeg føler de gjør huden "klar" for mer behandling. I hver beholder er det 60 pads, så det vil si at det rekker til ca 2 måneder med behandling om man gjør det hver dag. Det er også disse jeg i hovedsak anbefaler til venninner og bekjente, fordi dette hjelper mer på alle typer hud og ikke bare de som sliter med kviser. Det motvirker også rynker og linjer i huden, og er derfor noe som passer bedre for alle.Huden min er enda ikke perfekt, og arrene er der, men den er så utrolig mye bedre enn før jeg begynte med emerginC. Jeg har vært hos lege utallige ganger, jeg har vært utrolig frustrert og brukt mye tid, penger og energi på huden min uten at det var nødvendig i det hele tatt, om jeg bare hadde blitt anbefalt dette produktet tidligere. Det er ikke lett for meg å innrømme som er så opptatt av å være perfekt, men alle kan ha problemer med huden, og nå går det iallfall rett vei. .  Håper det kunne være til en liten hjelp? Noen som har vært i samme situasjon før, eller kanskje er der nå? 


Mine produkter er fra blivakker, de har nå ett svært påskesalg dere kan sjekke ut - HER finner dere det.

look at us now, so in love with the way we are

Kommenter her

reklamelenker NELLY 

Skjorte fra sheinside.com 

Er som nevnt på plass på hotellet hvor jeg og Charlotte skal bo ett par dager. Jeg har riktignok "juset" litt og vært hjemme en tur i leiligheten, og skal tilbake en tur senere i kveld. Finner alltids opp unnskyldninger for å dra dit, hehe. Kjærestekoooos  

For å ta noe helt annet, så jeg at noen av dere lurte på om jeg surfet med sminke på i Portugal. En og annen dag kunne litt små sminkerester henge igjen, men jeg sminket meg aldri før vi dro for å surfe. Noen valgte vel å gjøre det, men jeg ser ikke heeeelt hvorfor man skal trenge å se fin ut mens man surfer. 


Hadde en liten shoppingrunde på nettet i dag også, en pakke fra nelly ligger som vanlig og venter på meg etter jeg har vært og reist, tror jeg skal hente den i morgen så får jeg vist dere også! Jeg har lett etter en kjole til gullruten, og tror den under i peach blir rett valg for anledningen. Ellers kommer det jo som regel noen andre ting med på kjøpet, slik som nå . . 

1. Den lange, fine kjolen koster 499 kr HER / 2. Skoene i mintgrønn koster 399 kr HER / 3. Helt undertøyssett koster 149 kr HER / 4. Hvit kjole koster 399 kr HER 


Hva gjør dere idag, da? Er som vanlig veldig interessert i å vite, haha. Akkurat NÅ ligger jeg i sengen på maget, skriver på pcen, har Charlotte på høyre side og hører på sangen hun hører på gjennom headsettet (chris cab- good girls). Jeg har vondt i magen, skal snart begynne på ett innlegg om uren hud, og etter det skal jeg gå til narvesen for å se om jeg finner ett eksemplar av engelske cosmopolitan som jeg har lyst på. Hva gjør DU? 

en sexy frøken

Kommenter her

Noen bilder av en sexy frøken, haha. Dette har vært den beste og styggeste uken i mitt liv, og nå er jeg tilbake på norsk jord. Ikke med surfebrett, ikke med fint vær, men med en god venninne og koselige planer for dagene som kommer. Charlotte og jeg har booket oss inn på hotel oslo city centre i ett par dager, vi avtalte jo denne reisen før jeg hadde kjøpt leilighet, og derfor har Mathias noen dager alene - og jeg får litt venninnetid. Ah, jeg kommer til å savne jentene i Harstad så utrolig mye!

Kjole fra 6ks.com
Det er rart å tenke på at vi startet dagen på surfecamp, og nå sitter vi på flytoget på vei mot en grå hovedstad. Nå føles hele uken som en fjern drøm, men slik er det alltid når man har vært på ferie. Vi rakk faktisk å pakke alt i morges og utrolig nok fikk jeg ikke overvekt, det må være første gang! Og gjett hva jeg fant i en liten lomme i kofferten. .? 

. . . Jo, nemlig favorittbh'en min som jeg har lett tulling etter! Den lå i samme lomme som jeg pleier å ha elektronikk i kofferten, og jeg ble så glad. Det er vanskelig å finne bh'er som passer nå, men jeg pleier å ta 70D/E fra wonderland hos nelly og da passer de perfekt. Denne kjøpte jeg for godt over ett år siden og er ikke til salgs lengre, men dere kan se hele utvalget til wonderland HER  - selv har jeg sikkert 15 par derfra, de er veldig behagelige! 

Som sagt er vi på flytoget nå på vei mot hotellet, og i sta hadde vi ett velkjent lite dilemma - hva skal man kjøpe seg på starbucks? Det er ett must for meg å stoppe innom der når jeg er på flyplasser, og jeg står like lenge hver gang og krangler med meg selv om hva jeg skal kjøpe meg. Men, jeg velger alltid det samme. . Vanilla latte. Så, ett stort spørsmål. Hva er DERES favoritt på starbucks? Er desperat etter inspirasjon, haha! Snart blir vel hele meg til en eneste stor vanilla latte. .

Fikk jo ikke overasskende en del kommentarer angående rumpa mi og det der, så dont get me wrong. Jeg er glad i rumpa mi, det er jo min lille stjert liksom haha. Og jeg tar utfall og squats med 40 repitisjoner hver enste dag, uten noe resultater og det har jeg gjort siden mai i fjor. Well well, det hjelper jo ikke så må vel gjøre noe nytt da, jeg vet jo at man kan trene seg til større rumpe haha. . 

siste dag i Portugal - bilder og film

Kommenter her

Haha, her får dere en ørliten video fra denne dagens surfeleksjon! Dårlig med bølger, men da vet dere ca hvordan det fungerer. Man padler ut til instruktøren, som forteller deg når du skal begynne å padle, og så dytter han deg litt fram og roper "stand up, look to the beach, turn around" osv. Når man har fått det til et par ganger, padler man inn i bølgene selv! Men som sagt var de ganske svake i dag, og man må få litt hjelp. Vi er på nivå 1, er man på nivå 2 får man gå lengre ut og surfer inne i bølgene, mens nå er vi lengre inn mot land. Kanskje det ser litt fristende ut? 

 

I dag var den aller siste dagen med surfing i Portugal, og i morgen formiddag sitter hele bloggjengen på flyet hjem - det er gøy å være mange her som driver med det samme, men samtidig er jeg jo litt stressa i tilfelle man ender opp med å blogge om det samme hele tiden. Men ja, hehe - nok om bloggere! Jeg har blitt helt besatt av svære rumper etter at jeg begynte å se keeping up with the kardashians for en liten stund siden, haha. Takk gud for at jeg begynte å se på den serien flere år etter alle andre, om ikke hadde jeg sikkert tatt silikon i rumpa også. Eller, det vil jeg jo enda, kommer an på om hun venninnen min vinner Brun og blid sin konkurranse for da får jeg det i gave hos henne, haha. . Det er jo så dyrt! Og store rumper er dødsfine, synd jeg ikke klarer å trene meg opp til det. De fleste av fitspobilder er jo silikon, visste dere det? Eller rumpeløft. 

Skoene jeg har på meg er fra notion 1.3 hos nelly, men de er utsolgte. . De har likevel sinnsykt mine fint i den kolleksjonen, så er verdt å sjekke ut! Cardigan er fra sheinside og kjolen er fra romwe.com

Dette har vært en ekstremt lang dag, det føles som om vi surfet i overigår liksom. . Alle har vært så tappet for energi at jeg og Charlotte brukte rundt en time på å reise oss opp fra senga bare for å kle på oss. Man stirrer i taket, har hundre ting å gjøre, men ender opp med å ligge å tenke på alt man skal gjøre og får derfor ikke gjort noen ting. Tenk hvor fantastisk livet hadde vært om man bare hadde gjort alt man skulle gjøre med en gang? Ah, I wish. Det skal jeg skrive opp på kjøleskapet eller noe når jeg kommer hjem, "gjør det NÅ". Uansett! Hele campen har vært i sløvemodus, og jeg finner halvdøde mennesker i hvert eneste hjørne. Vi prøvde å få de andre med på volleyball men uten hell, så vi ga opp og har heller kost oss med litt godteri, pommes frites og annet de har å tilby på campen. Stine var heldig med sveisen kan man si! 

Nå mot kvelden ble jeg og jentene helt besatte på tanken av potetgull og sjokolade, så da tok vi oss en liten kjøretur opp mot matbutikken - vi tok også en omvei slik at vi kunne se det lille ekstra av området rundt her, og det er virkelig utrolig fint! Og jeg er jo såååå nerd, de andre snakket om gutter og jeg bare "de er sinnsykt flinke på fornybar energi her, bare se vindmøllene da!!!". Haha, jeg fikk ikke så fryktelig mye respons kan man si, bortsett fra et lite nikk her og der. Jeg søker en nerdevenn.Noen som melder seg? Må være interesserte i å snakke om natur, miljø, ting man har lest i illustrert vitenskap og plastisk kirurgi. Heldigvis har jeg Mathias da, men har er litt FOR nerd. Her snakker vi alvorlige faktasettninger om alt fra duftelys til tannbleking. 


I morgen er jeg som sagt i norge igjen, jeg og Charlotte skal bo på hotell noen dager før jeg drar hjem til leiligheten og Mathias på tirsdag. Det var faktisk noen av dere som spurte om jeg og Mathias deler rom i leiligheten, og ja det gjør vi såklart, haha. Vi deler soverom, klesskap, seng, kjøkken, bad og alt mulig - så vi er samboere på "ekte", kan man jo si. Ser fram til å få startet ordentlig på livet med han etterhvert, og vi har faktisk bestilt en ferie til Tunisia i mai, haha. Så vi blir ikke så alt for lenge hjemme. . Gleder meg! 

Takk for denne gang, Lapoint ♥ (Deler av min reise var sponset, men alt er ærlige meninger - jeg fikk surfeleksjonene gratis)

dag 5 i Portugal

Kommenter herhaha, et godt forsøk ialllfall . . I dag var første dag med fri fra surfingen, så vi tenkte det var logisk å legge drikkingen til i går kveld . . Jeg må nesten ha en alarm eller eventuelt en bakgrunn på telefonen som forteller meg at alkohol aldri er logisk på noen som helst slags måte, for i morges våknet jeg med kjolen og jakken på, med blåmerker over alt, vondt i hodet og en angst jeg ikke har følt siden jeg var 14. Jeg og Charlotte bestemte oss nemlig for å starte drikkingen rimelig tidlig på ettermiddagen, og jeg var rimelig fjern allerede på middagen. Heldigvis var jeg ikke den eneste, og jeg krysser alt jeg har for at jeg ikke har dummet meg alt for mye ut - nå må det bli en liten evighet til neste gang! Jeg blir ofte oppfattet som veldig rar som sier dette, men jeg trives fantastisk godt i eget selskap og foretrekker å sitte inne alene når andre er ute. Håper på noen slike dager når jeg kommer hjem, det hadde vært så godt!

 


Skjørtet jeg har på meg er fra nelly HER, og er akkurat nå på tilbud til 109 kr! Bikinioverdelen min er også fra nelly HER (reklamelenker nelly)


Til tross for at de fleste av oss var mildt sagt reduserte, kom vi oss tidlig opp og startet dagen med smoothie og kanelboller fra den lille baren her. Etterpå ble det en runde volleyball! Jeg er så ballredd at det nesten er latterlig, bare jeg ser noen hever en arm eller en fot om jeg vet en ball er i nærheten, kaster jeg meg nærmest på bakken med hendene over hodet som beskyttelse. Men det er jo så gøy å spille likevel! Vi får aldri spilt lenge av gangen riktignok, fordi ballen alltid blir sparket over muren og noen må gå å hente den. Da passer jeg alltid på å ta litt bilder for dere, kan jo ikke avbryte mitt i en kamp for å ta bloggbilder skjønner dere, hehe. Meg og min fine kusine! Skjorten jeg har på meg finner dere HER 

Sliten utenfor PRIMARK. Det var forresten forbudt å sitte på gulvet, og det var også forbudt å ta bilder men jeg tok sjangsen likevel, hehe. Rare regler de har her! 

 

 Flere av oss jentene ble litt rastløse mot kvelden, og det er også derfor min oppdatering kommer såpass sent som nå. Jeg hadde jo egentlig tenkt å bare være hjemme på campen denne kvelden, men ble etterhvert overtalt med til Lisboa på et svææært kjøpesenter. Så stort var det at vi rakk to butikker på to timer! Vi surret veldig lenge inne på primemark, og jeg har blitt så "fornuftig" at jeg kun kjøper ting jeg "virkelig trenger"; men da ender det jo opp med at man går rundt og overbreviser seg selv om at man trenger alt mulig rart, haha. Jeg fokuserer mest på interiør nå, så litt duftelys får være godkjent! Og gjett hva som har blitt levert på døren hjemme i oslo? Sengegavelen min! Jeg har alltid ønsket meg en slik, og nå har en nydelig, hvit sengegavel med nagler blitt hengt opp ved sengen. Jeg gleder meg sånn til å se, og ikke minst til å vise dere! 


Har det veldig fint her, men gleder meg til å komme hjem. Var noen av dere som påpekte at jeg blogger bedre når jeg er hjemme, og jeg er vel egentlig enig - naturlig nok har jeg bedre tid til å sette meg ned med pcen da, og jeg kan ta opp andre temaer, men jeg regner med det kommer an på hva man liker å lese? Nå er det jo mer bilder og en del tekst, hjemme blir det jo ofte mer personlig. .  Men snart er jeg hjemme med min kjæreste, og bloggplanen er lagt opp slik at det forhåpentligvis blir en bra bloggtid, haha. Jeg gjør uansett så godt jeg kan! 

dag 4 i Portugal

Kommenter her

reklamelenker nelly 

Jeg starter nok en gang dette innlegget med å svare på ett spørsmål jeg får inn veldig ofte, nemlig om trening. Det er flere av dere som spør meg om treningstips ettersom jeg har så  ganske slank kropp. Jeg kan bekrefte en gang for alle at dette må være genetisk, men jeg er langt ifra "perfekt". Blandt annet har jeg strekkmerker så det holder og en ganske så slapp holdning i kroppen, fordi jeg har så dårlig trent rygg og overkropp. Jeg har alltid vært på denne måten og jeg trener aldri bevisst, men jeg gjør øvelser nå og da. For eksempel utfall når jeg pusser tennene, jeg sitter så lite rolig som mulig, tar alltid trappene over heis eller rulletrapp og jeg prøver å ikke bare ligge på sofaen en hel dag. Jeg spiser jo ikke kjøtt som tar ekstremt lang tid å fordøye, jeg spiser ikke smør, hvitt brød og jeg drikker heller ikke brus. Vet strengt tatt ikke om disse har noen innvirkning ettersom jeg propper i meg godteri og alt annet usunt, hehe. Men vet dere hva?. Jeg er lat, puppene mine er kjøpt og betalt og rumpa mi er full av strekkmerker. Men likevel synes noen av dere jeg er fin, og DET varmer å høre ♥ Men "fitspo" bør dere ikke hente her! 

Før surfing så jeg slik ut som på bildet over, og etter var jeg som på bildet under. Haha, utseende kan man med andre ord ikke prioritere særlig høyt mens man er her! Som jeg sa til Stine" jeg skulle ønske jeg klarte å bry meg, å ta med meg sminken over alt.. Folk tror jeg er så jålette, men er det noen som sitter med håret til alle kanter og mascara ned til navelen så er det jo meg", og stemmer virkelig, haha. BIkinien min er forresten fra nelly HER 

 En chill genser fra 6ks.com HER, men så nå at den er utsolgt. De fine instruktørene til oss på nivå 1. Elisabeth er virkelig en GUDINNE! Hun er så varm og god i personligheten, i tillegg til å være slående vakker. Vet ikke hva jeg skal si engang, hun snakker både norsk, engelsk og portugisisk, hun kan surfe, hun er personlig trener og lærer oss yoga, hun kan poledancing, hun er snill, hun er høy og slank, hun er trent. . Ja, en gudinne som jeg sa, haha. Og hun ligner på fotballfrue! I dag dro hele surfegjengen til en annen strand for å prøve oss på bølgene der. Vi kjørte bil i rundt 1 time for å komme oss fram, og dette må være den hardeste dagen så langt. For det første var bølgene mye større enn til vanlig, og de kom mye tettere på hverandre. Vannet vi har surfet i tidligere er en blanding mellom saltvann og ferskvann, mens dette vannet var så fult av salt at man holdte på å miste synes om man fikk litt i øynene, haha. Men man blir så fokusert og adrenalinet pumper i kroppen, så slike "filleting" rister man fort av seg og kaster seg opp på neste bølge. I dag gikk det veldig bra for alle oss virker det som, og vi begynner å få bevegelsene inn i kroppen. . Selv om flere ganger idag ropte til hverandre "FYFAEN så jævlig!!", etter å ha kommet under en bølge. Jeg glemte også å beskytte hodet da jeg ble kastet under på ett punkt, og fikk brettet i hodet på vei opp igjen. Det var veldig vondt, og jeg surret rundt ett par ganger før jeg ga tommel opp til de andre slik at de så at jeg enda var tilstede, haha.
Jeg og Charlotte tar oss godt til rette ser dere, haha. "Jeg føler vi bor her" sa Charlotte til meg igår, og jeg bare " ja mennesker er ganske fantastiske fordi vi tilpasser oss alle situasjoner og det gjør oss ulike fra andre arter" hilsen nerden. 

Jeg tror vi alle har vært ganske trette idag, var det ikke det ene så var det virkelig det andre og vi har hatt et par sammenbrudd, haha. Det merkes på bloggtroppen her at flere ikke er helt vandt med å ha noe å ta tak i om dagene, selv om jeg personlig er ganske stolt over meg selv som enda ikke har forsovet meg! Kommer vel i morgen, haha. . Men, nå sitter jeg, Stine og noen gutter på campen og ser på film, planen for kvelden er å spise middag og kanskje ta noen rusbrus. Jeg får spesiallaget vegetarmat her hver eneste kveld uten at det koster meg noe ekstra, det setter jeg utrolig stor pris på! Uansett hvilket koshold man må enn måtte følge tror jeg det skal bli godt tilrettelagt, de tar så godt vare på oss og jeg har faktisk ikke hjemlengsel. Til tross for hvor mye jeg reiser får jeg nesten alltid hjemlengsel og begynner ofte å grine fordi jeg bare vil hjem til mamma og pappa, eller eventuelt kjæresten eller hunden, men nå går det overasskende bra! Kanskje noen har det på lik måte?


Uansett så snakkes vi i morgen - si bare ifra om det er noe dere ønsker jeg skal ta bilder av eller fortelle mer om! Sender en virituell klem til dere, fordi dere er verdens beste. Love you! 

dag 3 i Portugal

Kommenter her

reklamelenker nelly 

Utenfor campen. Bassenget vi har gir en veldig fin utsikt mot havet! Starter innlegget med å svare på ett spørsmål. Jeg redigerer bildene mine på pixlr.com, det var jo en del som har lurt på det etter innslaget på VGTV. Jeg bruker også picasa noen ganger, og har planer om å lære meg photoshop etterhvert også. Noe ekstra dere lurer på? Jeg svarer mer enn gjerne, leste nettopp igjennom alle kommentarene fra i går. 

I går kveld var første gang jeg og Charlotte dro ned til sentrum av Ericeira for å se oss litt rundt, og jeg må virkelig bare bemerke hvor fantastisk fint det er rundt her. Uten å høres alt for nerd ut nå, det er veldig fin arkitektur, romantiske solnedganger og helt sinnsyke fjell. Så jeg og Charlotte, filosof 1 og 2, vandret litt rundt og tenkte på livet før vi dro tilbake til campen og koste oss med jordbær, sjokolade og enda mer snakk. Hele denne uka har så langt gått langt over mine forventninger, for å være ærlig var jeg litt skeptisk i starten. Meg på surfecamp? Men det er så variert, vi får gjort utrolig mye og menneskene er så avslappet. Dermed kan jeg anbefale surfecamp med lapoint for alle typer mennesker! ¨
I dag var vår tredje dag med surfing og for min del gikk det litt bedre i dag enn i går, men jeg ble fort veldig støl rundt brystpartiet grunnet operasjonen jeg hadde for noen uker siden. Jeg skal jo egentlig ikke trene nå for tiden, og surfing er jo i aller høyste grad trening. . Jeg kjenner litt på angsten noen ganger, og det siste jeg vil er jo å operere på nytt. Denne gangen måtte jeg derfor avslutte litt tidligere enn de andre, og gikk heller opp til campen igjen for å sole meg. Stranden er i gåavstand fra campen, så det er ikke noe problem å bestemme litt selv når man skal gå opp og ned. Men surfebrettet er jo så forbanna tungt at jeg kommer meg knappe 5 meter før jeg banner høyt og roper at jeg ikke klarer mer (er sykt godt trent som dere skjønner). 

Bikini fra wonderland hos nelly, men den er utsolgt nå. 
Meg og min kusine Stine! Cardigan fra sheinside.com, skoene er fra nelly men er utsolgte, skjørtet er fra nelly HER og toppen er Charlotte sin fra carlings. 
Etter noen timer med avslappning ved bassenget dro jeg, Charlotte og Stine mot ett kjøpesenter ikke så langt unna fordi Stine skulle kjøpe seg en ny bikini. Byen vi er i ligger 30 km fra Lisboa, men midt mellom er det ett ganske så fint senter vi besøkte idag. Jeg ble i utgangspunktet bare med for å se på, men man ender jo gjerne opp med litt for mye shopping selv.  . . Jeg har alltid vært veldig kontrollert på pengebruken min, og kjøper meg aldri noe særlig dyre ting, men etter jeg flyttet for meg selv sikler jeg på alt som finnes av interiør og innbiller meg at jeg trenger alt fra servietter til såper, selv om jeg har 100 stk hjemme. Denne gang ble det et telys, fat og bestikk som ble med meg, pluss noen rusbrus fra matbutikken - det koster 7 kr per stk, så hvem kan vel mostå. . Og ja, jeg kjøpte med en gave til kjæresten. Er det noe jeg elsker mer enn han, så er det å kjøpe gaver til han. Jeg elsker å kle han opp, og heldigvis liker han alltid det jeg kjøper (eller så later han bare som, men begge deler funker for meg).


Nå skal jeg og noen av jentene drikke rusbrus og slappe av med game of thrones ♥ Håper alle har det fint hjemme i Norge, eller hvor dere nå er! HUSK FORRESTEN Å RIV NED SIRKUSPLAKETER OM DERE SER NOEN OG SEND DE TIL MEG PÅ MAIL ELLER TWITTER @SOPHYYELISE!!! 

dag 2 i Portugal

Kommenter her

reklamelenker nelly 

Noen bilder fra soling og volleyball i går (han på bildet over er instruktøren til oss på nivå 1). Jeg har på meg bikini fra Cubus! Det var noen som lurte på om instruktørene på Lapoint snakker norsk eller om alt her skjer på engelsk - noen er norske, og noen er portugisiske og snakker engelsk. Det er også en del svenske! Elevene her er norske og svenske, iallfall de jeg har møtt! Så det er med andre ord ingen problemer om dere ikke snakker flytende engelsk, jeg gjør ikke det, og klarer meg veldig bra på leksjonene og ellers på campen. Ellers må jeg takke dere utrolig mye for alle de fine komplimentene den siste tiden om at jeg stråler - jeg er veldig lykkelig om dagen, og om det vises er jo det ekstra trivelig for meg. Har ventet på denne tiden hvor jeg skulle føle meg 100% tilfreds, og der er jeg nå. Unner alle den følelsen! 

Kjolen jeg har på meg er fra drylake.se 

 


 

I går ettermiddag dro jeg og Charlotte på en liten spasertur, som til slutt endte opp på stranden hvor vi spiste hver vår belgiske vaffel. Det er så fin utsikt her, og kombinert med godt vær og hyggelige mennesker er det en ferie jeg aldri ville ha vært foruten! Jeg elsker å oppleve nye steder, og spessielt med folk jeg er glad i! Jeg og Charlotte har kjent hverandre i mange mange år, og har så utrolig mange minner sammen. Når vi legger oss om kvelden ligger vi å ler høyt mens vi mimrer tilbake til den tiden vi var som verst og snek oss ut midt på natten, gikk over alt og hadde sprit tullet inn i masse klær slik at ingen skulle høre klirringen. Gode tider, selv om denne tiden er enda bedre!


I dag tidlig tok vi oss nok en tur på stranden for å surfe, det gikk ikke fullt så bra som i går, men jeg overlever vel. . Haha, jeg blir alltid så sur på meg selv når jeg ikke klarer noe jeg vet jeg har inne i meg ett eller annet sted, men i dag gikk alt bare feil. Jeg klarte riktignok å stå på brettet, men jeg hadde forventet litt framgang og man blir jo så frustrert - jeg brukte jo opp all energien på å rope og skrike, istedenfor å faktisk ta tak i problemet og forbedre meg. Men, i morgen prøver jeg på nytt! Etter surfingen var over gikk vi opp og spiste lunsj, jeg spiser en wrap som er veldig god hver gang. 

Litt sånn dagens outfit, haha. Charlotte på bildet øverst. Jeg har på meg kjole fra drylake.se her også, men det er en annen enn den jeg hadde i går. . Elsker leopard, vet dere! 

 


 

 
Litt store sko jeg måtte danse i ser dere, haha. Sportsbh kan kjøpes på nelly HER

 


 

Og hva har vi gjort ellers i dag? Jo, vi har lært oss poledancing! Jeg, Charlotte og Stine dro sammen med den ene norske instruktøren og fikk på oss høye sko, små shortser og så satte vi igang. Det var dødsgøy! Jeg elsker poledancing/fitness, man føler seg feminin og sporty. Alle jenter bør prøve det! Det er i tillegg kjempebra trening, det verker i hele kroppen min nå. Så, en time med å se på sin egen rumpe i speilet mens man trener kroppen og setter inn noen ekstra knep man lett kan bruke på fest, er absolutt å anbefale!

Har noen av dere prøvd polefitness/dancing før? Hva synes dere? Det kan også gjøres i sammenheng med surfecamp i Portugal, ettersom det er den ene instruktøren som eier studioet. 

ready, set, SMIL!

Kommenter her

sponset produkt, ærlige meninger. 

Jeg er heldig som kan si at det ikke er fryktelig mye jeg angrer på i livet mitt. Men, er det noe jeg skulle ønske jeg kunne ta tilbake, så må det virkelig være livsstilen min på ungdomsskolen og videregående. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var en av de personene som syntes det var kult å røyke og drikke, og jeg er jo langt ifra den eneste, men dette begynte etterhvert å gjenspeile seg veldig i hvordan jeg så ut. Stygge tenner for å nevne noe, og det er ikke så veldig lett å bli kvitt. Jeg sliter fra før av med ising i tennene, og på toppen av det hele har jeg liten tid i hverdagen til å starte med noe intensiv kur. Men, for to år siden brukte jeg smilelab for første gang, og jeg vil nok en gang anbefale dette produktet videre til dere! Jeg skal være såpass ekte med dere å si at jeg har fått det sponset, men har tidligere kjøpt dette to ganger. Så, det er noe jeg virkelig liker! 

 

Dette er tredje gang jeg bruker produktet, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri ville ha anbefalt noe videre til dere som jeg ikke kan gå 100% god for - jeg har en regel som sier såpass at jeg ikke ville ha anbefalt noe videre til dere som jeg ikke ville ha anbefalt til venninner, og flere av venninne mine sine egne esker med smilelab! Faktisk, så bleket både jeg, kusinen min og Charlotte tennene med dette i dag, Charlotte tok med seg egen eske hit og derfor har jeg altså to eksemplarer på bildene her, hehe. 

 

Smilelab er så lett å bruke at jeg nå har det med på ferie, og setter inn en liten remse oppe og nede når jeg sminker meg om morningen. Det gjør overhode ikke vondt på tannkjøttet slik enkelte blekinger kan gjøre, det smaker heller ikke ille om man skulle være så uheldig å grise litt. Nesten best av alt må jo være at det ikke synes i munnen! Vi hadde blandt annet bleking på plass mens vi gjorde treningsøvelser uten noen som helst problemer.

Positivt :

♥ Smilelab er ikke ubehagelig, og er skånsomt for tennene
♥  Det er 15 dobbeltpakker i en eske, og man kan bruke dette når man vil - jeg anbefaler ca annen hver dag
♥  Den er billig, og koster 399 kr
♥ Den vises ikke når man har den på, og kjennes heller ikke. Man kan faktisk drikke som normalt mens man bruker den.
♥ Man blir jo veldig fin, da!

Negativt :
♥ Effekten varer ikke evig, og etter ca 1 år må du regne med å bruke smilelab igjen. Hvitfargen forsvinner jo så klart ikke helt, og det er mye bedre enn før - men ettersom den er skånsom, så er egentlig dette å forvente.
♥ Resultatet kommer ikke etter første behandling, men etter 2-3 dager ser du god effekt. Jeg har jo brukt dette før, og så nå tydelige endringer etter dag nummer 2


Her kan dere se hvordan remsene ser ut når de er på. Fint, ikke sant? Man ser det nesten ikke overhode! 

Så, da er jeg veldig spent på om noen av dere lesere har prøvd dette produktet, og hva dere synes? Håper dere likte produktanbefalningen min, gjør jo dette så sjeldent så føler meg helt fersk, haha. .

Min smilelab kan kjøpes på buyhelse.no for 399 kr - HER finner dere direkte link. Håper dere blir fornøyde! dag 1 i Portugal

Kommenter her

 

Hei fra surfeskole i Portugal! 

 I går var jeg i tre hovedstader på en dag - og da snakker jeg ikke bare på flyplassen! Først var jeg i København, så dro jeg hjem til Oslo og hentet Charlotte på flyplassen, før vi måtte i leiligheten å hente noen ting jeg hadde glemt. Etter det måtte vi igjen kaste oss på en lang flytur til Lisboa, men etter en lang stund var vi endelig framme og ble plukket opp av Lapoint på flyplassen! Jeg og Charlotte deler en liten bungalow sammen, den er superkoselig og helt nyoppusset. Så vidrt jeg forsto det satt de faktisk inn alt av møbler der i går! Uansett var vi ikke på  plass i sengen før klokken 03:30, og da alarmen ringte i morges (07:00) ville jeg aller helst dø, haha. 
Kjolen jeg har på meg er fra drylake.se 


Vi startet dagen med å spise god frokost, som forøvrig er innkludert i opplegget her. Jeg er ikke helt sikker på hvor mange vi er her nå som er elever, men det er ganske mange - uten at det skaper noen problemer fordi innstruktørene er veldig flinke til å passe på. Jeg hadde aldri surfet før og er derfor på nivå 1, man kan velge mellom 3 forskjellige stadier. Etter frokosten plukket vi ut våtdraktene våre, og kastet oss i bilen. På bildet under ser dere forresten meg og Charlotte med en av instruktørene, hehe., Ikke verst! 
Som dere kanskje ser er Andrea Badendyck her også med søsteren sin, kusinen min er også her, og en jeg har gått på skole med før. Så jeg kjenner jo til en del av folkene! Våtdrakten fikk jeg her, skoene jeg har på meg er fra NIKE og solbrillene fra buyhelse.no 

Det gikk utrolig bra med surfingen, faktisk! Vi alle sto på brettet flere ganger, hvor jeg en av gangene sto helt inn til stranden. Alle sier jo at surfing er så utrolig vanskelig, for min del var det mye lettere enn jeg først hadde trodd. Så lenge man tar det rolig og tenker framover så går det fint, og ikke stresser med at man kommer til å slå seg om man faller av. Vi har en del blåmerker og kuler her og der, men den smerten kjenner man ikke noe særlig på i vannet, sikkert grunnet adrenalinet kan jeg tenke meg. 

Vi fikk veldig god oppfølging, og instruktørene er så positive og gir videre god energi (vet det høres helt hippie ut, men det betyr så mye!). 

Området utenfor huset vårt, og hvordan jeg så ut etter surfingen, haha. . Bikinien er fra cubus! 

 

Nå har vi akkurat spist lunsj og jeg sitter og planlegger dagen min videre. . Selv om jeg er her har jeg ikke ferie og tar ansvaret jeg har veldig seriøst, og må jobbe med mail, avtaleboken, betale regninger og alt som er. Stress, men alle har valgt sin rettning her i livet! Jeg er også usikker på om jeg skal surfe videre i morgen, for egentlig kan jeg jo ikke det grunnet arrene jeg har under det ene brystet. Jeg har jo enda sting. så vet ikke om det er så lurt å surfe da . . ?

Har noen av dere surfet før? Kanskje enige i at det er lettere enn man først skulle tro? Jeg sto jo i minst 15 sekunder den ene gangen, og det er første gang jeg nærmer meg ett brett! 


(reklamelenker)

 Denne delen av innlegget laget jeg før jeg dro hjemmefra, noen klær jeg bestilte når jeg var på flyplassen igår. Vet jo noen av dere synes det er greit å få tips om klærne jeg kjøper, så før jeg glemmer det - her har dere! Det kommer nok i posten mens jeg er borte nå, men jaja :-) 

1. Genser 99 kr HER / 2. kjole HER / 3. bukse 139 kr HER 


1. Topp 179 kr  HER / 2. Sko 399 kr HER / 3. Genser  299 kr HER 

en stor ære

Kommenter her

reklamelenker nelly Hadde på meg min nye jumpsuit fra nelly HER  og sko fra nelly HER. Jakken er som nevnt tidligere fra sheinside! 

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt gidder å skrive at jeg ikke skal drikke i løpet av en kveld. Det er som å si "nå var det fint vær!", for da blir det garantert dårlig vær. Med andre ord ble det virkelig storm i kveld for på ett punkt fant jeg meg selv ganske så brisen etterhvert! Det er så rart, for jeg drikker nesten aldri, men etterhvert begynte jeg å snakke litt mer enn vanlig og lene meg litt for langt over bordet og rope litt for høy. Heldigvis var jeg ikke den eneste! Vi dro altså å spiste først og drakk, før vi dro videre for å se Christopher live. Jeg bestemte meg i løpet av konserten for å ta en liten pause å sette meg ned, og tror dere ikke noen presterte å løpe i 150 km/t mot meg, velte over cideren min mens de kastet seg over søppelbøta 30 cm fra meg og spydde som en gud? Selvfølgelig! Men, konserten var sykt bra og jeg har så mange nye favorittsanger nå at jeg skal sovne med Christopher på ørene - det gjør opp for alt spyet jeg fikk i håret. Jeg måtte faktisk tørke noen tårer i løpet av konserten- vet ikke om det var hormoner, at jeg snart får mensen eller at det faktisk var sinnsykt vakkert, men jeg tipper en kombinasjon av de tre! Utrolig gøy å høre at flere av dere kjente til Christopher fra før av! Kommentarene deres blir brakt videre, hehe.


Og så til noe helt annet - jeg registrerte at noen spurte hvor sofaen min i leiligheten er fra, den sto der fra før av så jeg har ikke peeiling. Og ja, vi bor på Carl Berner! Hadde egentlig ikke tenkt å skrive om hvor jeg bor på bloggen, ikke fordi jeg tror jeg er så forbanna kul at folk kommer til å stalke meg, men fordi jeg føler det er så privat. Men, er jo flere som har stoppet meg der og fått med seg hvor jeg bor, så da er det like greit å bare skrive det også :-) Og til dere som lurer på hvordan jeg fikser håret mitt, så er det varme hårruller! 

God natt, dere er best - setter så stor pris på dere, har ikke telling på hvor mange ganger jeg har ringt venninner og ledd høyt av kommentarer dere har skrevet om hverdagen deres, dere forteller meg morsomme historier, deler personlige problemer og viser meg en enorm tillitt som jeg er klar over er en stor ære. Håper dere vet jeg ikke tar det for gitt. 

hysteri i københavn

Kommenter her

reklamelenker nelly 


Blå genser fra nelly HER  - skinnjakke fra nelly HER


 Hei fra København! Nå har jeg det virkelig som "plommen i egget" (selv om jeg synes det høres fryktelig ubehagelig ut). Jeg har ett eget hotellrom, mens Julie Bergan og en representant fra warner music ligger rett bort i gangen på hver sine rom de også - luksus! Vi har hatt en fin dag i København så langt, og jeg gleder meg til hva kvelden har å by på! Til dere som lurer på hva jeg egentlig gjør her, og hvordan det har seg at en blogger får reise rundt med warner music, så er det så enkelt som at kontakter egentlig er alt. Dette blir tredje året jeg jobber med hovefestivalen (uten at dere får se så mye til det da, slike jobber holder jeg utenfor bloggen), og min kontakt på hove jobber også med warner music, så hun satt meg opp med noen folk og voila! Dette er da min andre tur med warner, og jeg synes det er minst like spennende. Nye folk, ny by, ny musikk. Blir vel ikke stort bedre?

Måtte bare vise bh'en, den er så kul! HER kan den kjøpes. Klokken er fra drylake.se


På bildene over kan dere se utsikten fra hotellrommet mitt blandt annet. Ikke noe særlig å skryte av, men å sitte i vinduet å blogge med litt byliv i bakgrunnen er ikke akkurat det verste som finnes heller. Jeg rakk til og med en powernap i dag, jeg sov knappe to timer i natt - det trengtes, men nå er jeg klar for å sette inn ekstragiret i kveld!

 


 

Vi var så heldige å få ta turen bort for å møte på Christopher, som vi også skal se konsert av i kveld. Han er veldig hyggelig, kjekk og immøtekommende - og så vidt jeg vet, er han vel singel også. For meg er han jo bare en helt vanlig person ettersom jeg ikke har noe særig forhold til han, det er jo mest i danmark han er veldig kjent enn så lenge. Her har han jo til og med sitt eget vann! Jentene ble helt gale da vi gikk ut på gaten en liten stund, her snakker vi Justin Bieber-hysteri. Det var veldig rart å vitne det! Mennesker er rare ass, men jeg skjønner greia. Jeg hadde nok reagert likt om Miley Cyrus plutselig gikk forbi meg.

 


Jeg er veldig lei av å skrive det her, men jeg har som vanlig dårlig tid og vi har freshet oss opp i rekordfart. Nå blir det middag med warner music, så konsert, og så fest! Jeg skal ikke drikke og planlegger derfor en oppdatering når jeg kommer tilbake på hotellet senere . . Så vi får heller snakkes da!

 Kanskje jeg har noen lesere som kjenner til Christopher fra før av? Det blir han nok såfall glad for å høre! 

en perfekt dag

Kommenter herI dag har jeg hatt på meg jakke fra sheinside.com, bluse fra vateno. bukse fra BIKBOK, sko fra nelly HER , solbriller fra nelly HER og veske fra befresh.no   (reklamelenke nellY)

En veldig fin dag i hovedstaden sammen med min samboer Det er forresten helt utrolig sært å kalle Mathias for det, føles som om det var i går vi kysset første gang.  Vi har handlet og spist middag, diskutert litt, kost masse og nå har jeg tent telys i hele leiligheten - vi skal bare slappe av, snakke og fundere litt på livet tenker jeg. Mye bedre enn film! 


 Midt opp i alt flyttestresset rakk jeg faktisk å få booket meg en time til vippeextensions. Jeg forhørte meg litt rundt med venninner i oslo, og til slutt falt valget mitt på Beths Beauty ved Frogner. Marna fra bloggerne har jobbet der tidligere, og hun var nettopp der og fikk satt på 7D-vippeextensions. Når jeg så resultatet måtte jeg bare prøve! Jeg er ingen ekspert, men det går altså ut på at det festes tre løsvipper per naturlige vippe, altså tre ganger så mange vipper som med vanlige extensions. Jeg har ikke det lengste alternativet engang, og bare se hvor bra det ble? Jeg gikk til Magda denne gangen, og har allerede booket time for etterfylling. Dette må jeg bare ha mer av! Jeg er som nevnt ingen ekspert og dere bør ikke rådføre dere med meg før jeg har gått der ett par ganger, men nettsiden finner dere HER - om dere likevel skal ta turen til oslo så anbefales dette på det varmeste! I morgen drar jeg til København for første gang i mitt liv - det er riktignok bare en dagstur, for jeg skal på surfeskole på lørdag - men jeg gleder meg utrolig mye! Jeg reiser med warner music som jeg jobber litt med nå og da, og med jeg til Danmark er blant annet Julie Bergan, som dere kanskje kjenner til? Vi skal på fest med warner og så skal vi få møte den danske artisten Cristopher (sjekk han på spotify HER). Det blir nok en fantastisk opplevelse, men herregud så tung kofferten min er! Får krysse fingrene for at jeg ikke har overlast. . i mellomtiden kan dere kanskje komme med noen københavntips til meg? 

 

love and war

Kommenter her

reklamelenker nelly 

Hei! Jeg har endelig litt pusterom etter en lang og hektisk dag, jeg har bokstavelig talt løpt rundt fra den ene siden av oslo til den andre og gjort ærend etter ærend. Når jeg kom hjem hadde jeg og Mathias første diskusjon angående oppvasken som jeg egentlig vant, men tydeligvis ikke for nå "gamer" han. Med andre ord er dette noe som forhåpentligvis ikke blir en vanlig torsdag, selv om jeg frykter for det. Neida, kjærlighet er kjærlighet og det går helt fin-fint! 


Jeg hentet min første nelly-pakke på posten idag! Og dere hadde rett, det tok ikke så alt for lang tid. 3 virkedager tok det, så var pakken her! For dere som lurer, nei jeg er ikke sponset av nelly - jeg tar så og si ikke imot spons fordi jeg mener det er dødskjdelig å skrive om ting jeg ikke interesserer meg for selv. Jeg kjøper derfor tingene fra nelly med egne penger, og skriver om det av egen fri vilje.

 

Først ut er en magetopp! Denne er laget med knyting i livet, men om du ikke er like komfortabel med å vise en del kropp kan den like fint brukes med en høy shorts, bukse eller skjørt, Den kan kjøpes HER for 199 kr.

Her har jeg da på meg en slik høy shorts som jeg refererte til, hehe. Dette er en shorts som ser ut som ett skjørt, perfekt for da slipper man å vise alt av indre organer bare man er på en litt hard fyllekule og ruller rundt, hehe. Neida, men praktisk skal det være! Den kan kjøpes HER for 279 kr. 

Fargen på denne toppen er så fin, og den er utrolig deilig å ha på seg! Den koster 199 kr og kan kjøpes  HER  

Denne toppen her var litt slapp til meg, så den selges nok på framtidlig klessalg (jobber med å få satt i gang det, må bare få klargjort med lokale og organisasjoner som skal doneres til) Den koster 319 kr og kan kjøpes HER  Så, til favoritten denne runden! En fantastisk fin jumpsuit som jeg ser veldig fram til å bruke. Jeg fikk ikke med alt på bildet, så jeg anbefaler å kikke innom på nettsidene til nelly å se på den uansett, for å få ett bedre bilde. Den har dyp utringning men gjør opp for det ved å være veldig lang! 399 kroner kostet den, og kan kjøpes HER 

Noen favoritter? Eventuelt sexstillinger jeg kan friste med for å få oppvasken gjort!? Haha neida, jeg tuller. Jeg er overtrøtt . . Forresten var det morsomt å lese tilbakemeldingene deres etter programmet i går! :-) Dere er så gode, mange av dere. Jeg leser alt av kommentarer, selv om jeg den siste tiden ikke har fått svart på alt. Men alt blir notert, jeg tar stilling til det og prøver mitt beste. 

 

tv med truls idag!

Kommenter her

reklamelenker nelly

 

 Jeg tenkte å starte dette innlegget med å fortelle dere at jeg gjester Truls sitt program, oppdrag hurtigurnen i kveld! Han besøkte harstad sommeren 2012, og fikk da komme hjem til "bloggkontoret" mitt og med på dagens outfit-photoshoot. Det var en utrolig morsom dag, og klippet over viser faktisk at han ødela sengehimmelen! Det sendes klokken 21:40 på tv2, og jeg skal såklart se på. Gleder meg, og håper på å få høre tilbakemeldinger fra noen av dere også.
I dag kom endelig kjæresten til hovedstaden. så nå har jeg offisielt samboer! I skrivende stund står han på kjøkkenet og lager middag til oss, og jeg sitter i sofaen og føler meg heldig. Eller, for øyeblikket står han og klager over ostehøvelen jeg har kjøpt. . "denne er jo helt JÆVLIG, skal få mamma til å sende den vi har hjemme" sier han. "Jaja, sier jeg.

Topp fra nelly HER cardigan fra nelly HER / bukse fra BIKBOK / veske fra befresh.no / jakke fra sheinside.com 

Jeg har også fikset neglene mine hos Marna idag, og fikk gjort litt interiørshopping på kremerhuset sammen med kusinen min. Nå er vi 100% på plass i leiligheten! Alt er som det skal, livet er fint, og jeg trives superbra. Savner mamma, pappa, lillesøster og Rigmor, men vi sees snart igjen  Er så utrolig glade i dere, stolte av dere og takknemlig for all støtten jeg har fått når andre stiller seg negative. Hadde det ikke vært for dem, hadde jeg ikke hatt det noe bra. Tusen takk for den beste barndommen jeg kunne ha ønsket meg! 


Fikk forresten en veldig spennende forespørsel i dag. . mulig det blir min første nakenshoot snart, for en god sak! Hint : "I will rather go naked. . . " Noen som kan gjette hva? 

mitt nye hjem

Kommenter her

reklamelenke nelly 


 

Mitt første kjøkkenforkle, haha. Det er fra alphageek.no, den nettsiden er verdt å sjekke ut! Jeg skal vise dere mer interiør etterhvert, det meste  jeg har er kjøpt på internett. 


Hei dere! I dag har vært min første dag i ny leilighet, og i skrivende stund er jeg her sammen med min mamma og pappa. Det er greit å ha foreldre som hjelper til! Og dere, det er hundre ganger verre å flytte enn jeg hadde tenkt meg. Vi har pakket ut i 6 timer, og er enda ikke litt ferdige engang! Vi var også på IKEA, og om det finnes et helvette på jord så må det nesten være der. .
 Det er så fullt i leiligheten nå at jeg knapt vet hvor jeg skal gjøre av meg, og i morgen kommer Mathias med sine ting også. Er veldig spent og nervøs på hva han kommer til å tenke om leiligheten, og uheldigvis er jeg faktisk ikke hjemme når han kommer i morgen.  Da skal jeg fikse neglene og ordne brynene, haha! Prioriteringer, prioriteringer. .

Og jeg hadde heeelt glemt av hva denne dagen betyr! Jeg tenkte jo bare på 1. april som dagen jeg tar over leiligheten, ikke noen lure-dag. Så mitt forrige innlegg var absolutt ikke en spøk til de av dere som måtte tenke det. FIkk jo med meg at flere av dere stilte dere tvilsomme, men nei - jeg kødder ikke om plastisk kirurgi, haha.
Føler meg ikke så vakker akkurat nå, men i morgen skal jeg få tatt gode bilder til dere. Buksa mi er fra nelly HER, elsker den!

 


Håper dere har en fin kveld!