hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

april 2013

VINN BILETTER TIL BEYONCE!

Kommenter her

Nååå kan en heldig leser vinne to biletter til BEYONCE den 28. mai i telenor arena, woho! Jeg skal dra sammen med blandt annet Andrea, og jeg tror det kommer til å bli en super konsert. Beyonce er jo sykt flink live, og i tillegg er hun en av verdens mest kjente artister, så jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli en av de bedre konsertene jeg har vært på - som dere vet, har jeg vært på mange! 

Om du vil kjøpe biletter til showet, så kan det gjøres HER - det er enda noen få igjen! 

 Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar her med mailen din! Jeg trekker vinner om ca en uke. 

who run the world

Kommenter her

Hei! 

Jeg føler meg sykt dårlig så de neste timene skal jeg bare slappe av, fordi i kveld skal jeg og jentene dra sammen med store deler av resten av byen til. . narvik, haha. Der skal vi møte russen som bor der å feste litt, det er jo natt til 1.mai - med andre ord, en av de dagene hvor russen skal ta av, så jeg gleder meg! Så kommer Mathias til meg når han er ferdig på skolen slik at vi kan være sammen til jeg drar ♥

Blogger mer senere med en super konkurranse! Hint ; who run the world? GIRLS! 
jeg er gal

Kommenter her

Akkurat nå er jeg sykt sliten, dette har absolutt vært en lang dag MEN mye morro har vi hatt! Blandt annet har vi danset i en rundkjøring, hoppet ut av bilen og danset på rødt lys, hatt vannkrig og mye mer. Det er en god følelse! Har foresten funnet ut at jeg er jentegjengens tøffeste når det kommer til vannkrig, det skulle dere kanskje ikke trodd..? Jeg løper og jeg skyter og bryr meg ikke om alt vannet jeg får på meg, haha! Og i morgen kjører vi vannkrig igjen (en liten warning til alle blåruss, jeg er gal..).

Herlig gjeng!
Nå skal jeg og Mathias se frusterte fruer, han godtar faktisk å se på det sammen med meg, haha. Og til dere som lurer, JA, han er også russ i år!

Tar av meg russebuksa når jeg kommer hjem, så da er det på med finklærne. Idag har jeg på et superfint smykke fra madlady.se!
 

i dag

Kommenter her

Hei hei! Kom akkurat hjem til Anne-Sofie, har vært og tatt solarium og straks skal vi gå til byen - livet uten lappen! I dag skal vi sikkert gjøre endel russekrav, vet ikke hvilke enda. . Kan sikkert skrive et oppsummeringsinnlegg på slutten av russetiden på hvilke krav jeg har gjort, om dere vil det? Det er syyyykt fint vær ute, så jeg gleder meg til å gå ut å gjøre masse masse krav ute i sommerværet.

Ellers så er det mange av dere som spør hvordan jeg blir så brun, og først må jeg bare si at unaturlig brun er jeg ikke. Jeg har en ganske mørk undertone i huden så jeg får fort farge, sikkert litt fordi jeg gikk på melanotan for et år tilbake siden, men også fordi jeg har tatt sol i flere år og bygget opp pigmentene i huden min. Ellers bruker jeg solariumskrem hver gang jeg tar sol, som fukter huden å gjør at man blir ekstra brun og får en sykt fin farge! Det anbefales på det varmeste, jeg kjøper mine på solariumkrem.no og det er mye billigere enn å kjøpe i en automat på solsenteret. 
sunday is funday

Kommenter her

Har hatt en fin dag sammen med noen av jentene, trengte virkelig litt jentetid idag! Ofte når man har mye å tenke på får man et helt annet syn på ting etter å ha hørt venninner sine erfaringer og tips, det er jo lett å være ganske trangsynt når man blir "fanget" i sitt eget hode. Vi har kjørt litt rundt å gjort russekrav og spist is, og nå skal jeg snakke litt i telefonen med en venninne som bor i bergen. Søndag ♥

Sobriller fra madlady.se 

Meg, Isabel, Marte og Martine 

Carina, Marte og meg uansett humør

Kommenter her

Som dere vet, søndag er dagen hvor jeg ligger å enten hater eller elsker livet (ALDRI en mellomting..), men uansett humør blir det alltid litt shopping på nelly, og dette fikk jeg med meg idag. Hva synes dere?

 

Undertøyssett, for både bh og truse kostet det 268 kr. Kan kjøpes HER 

 

Kjole, kr 379, HER 

Bukse, ca 900 kr HER 

Wonderbra-undertøyssett som gjør at man får helt sykt fin kløft, kan kjøpes HER!
 

 

russekortet mitt

Kommenter her

Haha, jeg så nettopp meg selv på nyhetene helt tilfeldig, jeg hadde glemt av at vi spilte inn det der! Det handlet kort fortalt om påvirkningskraften vi bloggere har på våre lesere med tanke på plastisk kirurgi, så uttalte jeg meg litt kort om det der. Synes det ble et veldig fint innslag, og har sendt melding til de som intervjuet meg nå for å høre om jeg kan få tak i intervjuet for å legge det ut her!

Ellers er russebuksa på igjen, og dere kan nå "endelig" få se russekortet mitt som så mange av dere har spurt om å få se. Det er ikke et russekort jeg er stolt over akkurat, jeg laget det for leeenge siden når jeg var singel og jeg vil overhode ikke ha det, haha. Blir flau hver gang jeg må dele det ut. . 

Buksa på, sellene oppe! 

Var ikke disse skoene sykt søte, foresten? Jeg prøvde å lure meg selv til at de passer sammen med russebuksa, haha. . Deeeeet gjør de ikke, kan man trygt si. Gleder meg til å kunne bruke dem! Fra missme.se 
ble døpt idag

Kommenter her

Første natt med russefeiring overstått, og det var MILDT sagt grusomt, haha. Må bare få sagt at folk er idioter, iallfall enkelte folk. . Når jeg åpenbart har det helt jævlig og trenger hjelp, så skal man være litt respektfulle og ikke stå 7-8 stk rundt i en ring å ta BILDER av meg, omså jeg spyr, sover eller hva som helst annet som folk synes er fryktelig morsomt. 

Ellers hadde vi russedåp i dag, og jeg fikk det ganske åpenbare navnet FHM. Er ikke sjokkert over at det ble det navnet, og er fornøyd ettersom det faktisk har en betydning og en historie bak seg! Men, jeg er litt spent - om dere blogglesere skulle valgt et russenavn til meg, hva ville det ha vært?på innsiden

Kommenter her

Det er mange som har spurt meg hva min "hemmelighet" er når det kommer til å ikke bry seg om slemme kommentarer eller generell drittslening som kan komme når man er et kjent ansikt i lille norge. Så jeg tenkte å forklare dere hvordan jeg tenker!

Jeg tenker enkelt og greit ; hva så? Det merkes jo at alle som kommer med usaklig dritt er noen bitterfitter (sorry for språket), for om man har et bra liv så tar man seg ikke tid til å sitte å lete etter småfeil for å kommentere på bloggen min. Det gjør man bare ikke. Så bruker jeg å tenke, hvem er idioten her - jeg, eller dem? Da faller aldri svaret på MEG, fordi hva har jeg gjort for å fortjene så mye hat som kan komme? Jeg har ikke gjort noe, og det vet jeg godt. Har jeg noen gang vært slem mot noen av dere? Jovisst, vi kan ha forskjellige meninger. Kanskje jeg ikke rakk å ta bilde med deg når du stoppet meg i byen en gang, eller kanskje jeg ikke smilte til deg når jeg gikk forbi deg (for jeg kan jo ikke smile til alle, å gå utifra at alle leser bloggen min?), men jeg har ikke gjort noe for å fortjene hat. Jeg skjønner ikke hvordan det kan plage folk at jeg tar silikon og restylane, for eksempel. HVA FAEN GJØR DET? Er jeg et dårlig forbilde? Om folk føler de har et behov for å gjøre det kun fordi JEG gjør det, så har de nok noen større problemer enn det at jeg er forbildet deres. Da har de noe annet som plager dem psykisk. 

Om innsiden virkelig teller, så finnes det liten grunn til å hate her. Jeg er snill, smart og omsorgsfull, det vet jeg godt. Om innsiden teller, hva plager det dere om jeg tar restylane og silikon for å føle meg litt bedre? Ødelegger det deres hverdag? Jeg elsker de store puppene og leppene mine, da bør bare alle være glade på mine vegne eller ikke si noe som helst. Noen ganger skulle jeg ønske at folk som mener så mye stygt om meg kunne tenkt over hva slags mennesker de faktisk er. De som kommenterer dritt her, på instagram, retweeter slemme ting, liker kommentarer på facebook og i det hele tatt. Jeg er kanskje stygg på utsiden (i følge mange av dere), men noen av dere er stygg på innsiden - jeg mener det er mye verre. 

og kjære dere - jeg vet hvordan det er å bli sett stygt på i gangen på skolen, bli utestøtt fra jentegjengen, bli mobbet, sitte alene i sengen å tenke at man vil dø mens man tenker på hva man skal kutte seg selv med, og jeg vet hvordan det er å være sammen med mange men føle seg helt alene. Stygge kommentarer på bloggen min nå og da er INGENTING i forhold til hvordan slike ting føles, og dere som går igjennom slike ting hver dag er de virkelig sterke her. Jeg kan jo tross alt bare skru av pcen noen ganger, så er det over. Håper alle som har det kjipt idag får en hundre ganger bedre dag i morgen. Bare vit at jeg har vært der, det kan arrene på armene mine bevise - og at det BLIR bedre!

Topp fra missme.se - passende at det står faith på den 

'

Dette sto i VG HELG sist uke. Jeg er stolt over at jeg fra dag EN har stått for den jeg er.
we dont need no drugs

Kommenter her

Haha, se hva jeg fikk igår! Nå er hver tannpuss både morgen og kveld en LEK. Justin synger på tennene mine, han synger at jeg skal elske han og at han trenger noen å elske (love me og somebody to love, haha). Vel, det kan vi vel sikkert få til. . Neida, hørte de hadde funnet narkotika i turnebussen hannes (ikke lur dere selv beliebers, det var nok Justin sin narkotika som han har fått andre til å bære for han). Jeg er ikke heeeelt der enda, men noen av dere vil sikkert ha han enda? 

Og ja, etthvert innlegg må vel ha et bilde av meg. Her er jeg når jeg tar det der " hehe kom å legg deg i senga" blikket. 
Love got me feelin like sweet 16

Kommenter her

 'Take me with you

I think we're meant to
Change my life
And fall in love 

I daaag er det russetid, så jeg har hatt på meg den røde (litt stygge) buksa i hele dag. Snart blir det vorsj. Noen som vil ha russekort i posten, elleeer? 

dagens

Kommenter her

Her har dere slik jeg ser ut i dag! Dette har vært en laaaang dag med en tentamen som ikke gikk bra overhodet. Men men, nå skal jeg ut å knipse litt bilder! 

Hva synes dere om dagens? 

Topp fra bikbok // toppen under fra nelly 

Sko fra zalando 

Ring og armbånd med kors fra http://giselle.no/ og de to andre gullsmykkene fra missme.se 

 

 

VINN TO BILETTER TIL SELENA GOMEZ!

Kommenter her
Nå har jeg en super konkurranse til dere som er fans av Selena Gomez - for det er jeg! Hun skal spille i oslo spektrum den 1. septenber i år, og jeg har to biletter å gi til en heldig leser! 
Jeg elsker hennes nye sang "come & get it" og jeg tror albumet hennes som snart kommer vil toppe alle mine forventinger - jeg forventer meg iallfall et utrolig show i spektrum! Og hvem vet.. Kanskje selveste Justin tar seg turen med henne? 
Dere kan lese mer her om konserten, og eventuelt trykke deltar her om dere allerede skal på konserten, det har jeg gjort!
Så, alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar i dette innlegget å skrive hvem DU skal ta med deg på konserten om du vinner. Husk å legg igjen mail, eventuelt hva du heter på facebook, så kontakter jeg vinneren der. Dere kan godt henge med meg og Stine på konserten, og dere får enten tilsendt bilettene i posten eller så møter dere meg og får bilettene før konserten. Lykke til!

florida, here I come!

Kommenter her

Jeg kan nesten ikke troo det, men jeg skal til . . FLORIDA! Jeg, mamma, pappa og lillesøster skal dra i to uker i september, den 15. september drar vi faktisk. Jeg gleder meg sykt, og tenk hvor mange bilder jeg kan ta der. Vi skal også være i new york et par timer! Men jeg trenger tips - hva skal jeg gjøre i Florida? Noen som har vært? MASSE TIPS ♥
hjelp meg.

Kommenter her

Tar en liten pause fra kjærestekosingen og skriver til dere om noe som har plaget meg lenge - dere husker den falske instagrammen som heter @ericajaquline som bruker mine bilder? Hun som har laget den har også laget flere facebooker hvor hun bruker mine bilder, på alle heter hun noe med Erica i navnet - det ekte navnet til jenta som har gjort dette er også Erica. Jeg la ut bilde av jenta som har gjort dette, og skrev til henne på facebook. Etterhvert svarte hun, og gjett hva hun sa? At hun skulle anmelde MEG for at jeg LA UT ET BILDE AV HENNE, når hun har laget så mange fake-kontoer av meg og skrevet dirty til gutter (dette har jeg bevis på). Det er krenkende for meg. . Hun blokkerer alle på instagram som anklager henne for å være fake, og hun har sykt mange følgere der. Jeg blir faktisk lei meg! 

Det verste er at når jeg først skrev til henne nektet hun på at hun hadde sett meg før å begynte å si at hun synes jeg er pen, men etterhvert skylte hun på en venninne, og så snakket jeg med venninna som fortalte meg at hun nesten ikke kjenner denne Erica engang. Jeg legger ut denne samtalen her, fordi hun fortjener at alle skal se hva hun driver på med. Om du vil anmelde meg for at jeg legger ut dette, så go ahead - identitetstyveri som DU driver med, er så mye verre.

Så vidt jeg vet er det ikke ulovlig å legge ut navnet til noen på nettet, bildet har hun jo også lagt ut på sin facebook. Så, gjør jeg noe galt her? Let me know.  Jeg ler meg foresten ihjel av kommentaren hennes " är inte direkt avendsjuk på dig". 
the girl in pink

Kommenter her

Har på meg en ny genser i dag, elsker den allerede! Den er fra missme.se, dere som leser svenske blogger har kanskje sett at Kissie jobber sammen med dem? Haha, jeg ble helt starstruck når hun sendte meg mail om nettbutikken, så ja - jeg blir starstruck ovenfor bloggere, jeg også! Hva synes dere om dagens outfit? 

Snart kommer vel sikkert kjæresten min hit, jeg har kjøpt masse jordbær, bringebær og blåbær slik at vi kan lage smoothie sammen senere. Gleder meg 
noe nytt

Kommenter her

Bestilte jo en del ting sist uke, så her kommer bilder av hvordan det ser ut på. Watcha think?

Natttøy,som jeg trodde inneholdt både topp og truse. Fikk kun en av delene, men men! Very cute synes jeg da. Kan kjøpes HER 

Bikini, min nye favoritt! Gleder meg til å bruke den i sommer. Kan kjøpes HER 

Topp (eller heter det bustier, haha?) kan kjøpes HER 

Bukse fra river island, kjøpt på nelly HER 

Kjole, kan kjøpes HER - den har åpen rygg, veldig fint! 

Kjole fra sheinside.com 
giveaway - vinn tidenes goodiebag!

Kommenter her

Nå skal jeg gi bort det jeg tror er den største goodiebagen jeg har gitt ut på bloggen min noen sinne! Blandt annet inneholder den mineralpudder i fire forskjellige nyanser, tre pakker vippeserum ( to luca-lash og en überlash), to forskjellige selvbruninger, fire forskjellige leppestifter, lipsmart (gjør leppene større og mykere), bodylotion og sminkekoster! Alt er fra vakkerhud.no som er en nettbutikk med utrolig godt utvalg og gode priser med rask levering og kjempegod kundeservice, så det er verdt en titt! 

Alt dere må gjøre for å vinne er å like fanpagen min på facebook HER, og så legge igjen en kommentar her, om du allerede har likt den trenger du såklart ikke å like på nytt. Og foresten; om du har kommentert noe drittslenging på bloggen tidligere så kan du bare glemme å vinne, jeg lagrer alle i.p adressene som kommer med unødvendig mobbing. Men til dere søtinger, så masse lykke til! 

 
kroppspress

Kommenter her

Sorry, men jeg må bare få dette ut. Jeg er så utrolig lei av det nye kroppsbildet som har blitt " in", altså at man skal trene hele tiden, ha masse muskler å være så fit. Å være hysterisk opptatt av å være sunn, altså at man får en panisk følelse når man ikke får trent hver dag, det er IKKE sunt. Ikke missforstå, det er sunt å trene og det er bra å tenke litt over hva man spiser. Men alt for mye fokus på kropp og fettprosent er ikke bra overhode! Det er derfor jeg aldri skriver noe om trening eller mat på bloggen, fordi jeg vil ikke påvirke noen på den måten. Jeg føler jeg som blogger har et lite ansvar der, og jeg håper dere synes det er okei!

Fordi uansett hvordan man snur på det, så er det kroppspress. Kroppspress om masse trening og muskler er like ille som kroppspress om å være tynn. Jeg synes alle fitness-inspirasjonsbildene er like ille som thinspiration. At man SKAL løfte 10 kg mer, at man SKAL løpe 1 mil på under 60 minutter. . Det er bare sykt spør du meg, og at mange bloggere mater dette inn i hodet på bloggleserne blir jeg litt dårlig av. Er man sterk, fit eller muskuløs betyr ikke det nødvendigvis at man er sunn. Det kan fort gå over grensen til å være gal og helt besatt. Jeg føler at å sulte seg har gått over til å hele tiden løfte mer, og jeg tror at om man ikke klarer å løfte de kiloene, så får man like dårlig samvittighet som en anorektiker får når man "sprekker".

Og det verste av alt er når folk sier " det er ikke fint å være tynn, man må være sterk, fit, woho". Det er individuelt hva man synes! Jeg er tynn, og det sårer å høre slike ting.
russetid = singel?

Kommenter her

I dag har jeg endelig fikset russebuksen min, iallfall sånn halvveis! Jeg har ikke så mange strykemerker på min, synes det blir finest slik - og snart er russetiden her, på fredag starter vi! :) For dere som har spurt; nei, jeg skal desverre ikke på noen av de store landstreffene, dette fordi ingen av venninne ville / hadde råd. . Det er jo sååå dyrt! Men om ikke så hadde jeg dratt, skal innrømme at det fristet litt å dra alene men jeg vil jo oppleve russetiden sammen med venninne mine ;) Jeg gleder meg faktisk veldig til russetiden nå!! Er glad jeg er rødruss, føler blå og alle de andre fargene egentlig ikke er ordentlig russ. . Haha sorry, but i'ts true. 

Her har dere buksen min! Ser ikke noe poeng i å vise den på, ettersom dere blir å få se det i maaange uker framover. .


Ellers er det mange som har spurt meg om det ikke skal bli slutt mellom meg og kjæresten min nå snart, siden vi begge er russ. Og ja, dere har et godt poeng. Jeg tenkte å slå opp med gutten jeg elsker slik at jeg kan ha en måned hvor jeg kan samle på kjønnsykdommer! Haha neida. Det er bare sykt, det er ikke engang et tema å gjøre det slutt. . ? Men men, han sitter her i senga ved siden av meg nå, så jeg skal bøye meg bort til han å få en kyss eller to eller tusen, så skal jeg sove med verdens fineste gutt. I'm so in loooove.

Kjolen jeg har på meg vises nesten ikke, haha, men den er nydelig. Kan kjøpes HER! 
 

 

endelig ny

Kommenter her

Folkens, jeg blir helt gal! Jeg er så godt som 100% sikker på hva "lyden av norge" på p4 er, og om man gjetter rett får man 200 000 kr. Jeg har meldt meg på sikkert 5 ganger med forskjellige telefoner og krysser fingrene hele tiden, haha! Jeg har til og med lastet ned lyden på telefonen for å dobbeltsjekke, og har til og med gjort en liten test for å sjekke om det høres slik ut som jeg tror. . Kryss fingrene for meg!

Ellers kom jeg nettopp ut av dusjen, og holder nå på å fikse med den nye iphonen min. Derfor trenger jeg deres hjelp; vet dere hvordan jeg lagrer kontaktene mine på simkortet, slik at jeg får alle konktanene på den nye telefonen også? Jeg får ikke til å synkronisere med itunes.. Setter STOR pris på hjelp! 

Kort hår 
sykt skummelt

Kommenter her

Hei hei, sitter nå og venter på kjæresten min. Før i dag så vi en sinnsykt skummel film, Sinister heter den! Anbefales virkelig, tror det er den skumleste filmen jeg har sett i mitt liv og jeg har sett MYE rart. . Ble sliten av å se på den, så skummelt var det! Hva er den skumleste filmen dere har sett? Vil høre! 

Tok et bar bilder i sta når jeg holdte på å fikse meg, og da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne vise dere hvordan jeg fester på extensions i ekstremt korte trekk. Jeg fester overhåret i et strikk på toppen, og så fester jeg alle festene (8 stk) rundt omkring på hodet og så tar jeg ned overhåret, så FERDIG! Slik er det, veldig enkelt og greit. Jeg er ikke noe flink til å fikse på hår, men når man har gode extensions fra luxushair i super kvalitet er det ikke noe problem. Jeg bruker farge #2 og har 50 cm, synes det er det fineste synes jeg. Det kan kjøpes HER ♥ 

Genseren er fra sheinside 


 

det spøker på rommet mitt

Kommenter her

Når jeg la ut en videoblogg her om dagen fikk jeg denne kommentaren på youtube;


Og jeg ble så sinnsykt redd. . Som dere vet har jeg lenge tenkt at det er spøkelser i huset vårt, spesielt på mitt rom og rommet ved siden av. Jeg hater egentlig å snakke om slike ting fordi man blir jo ikke tatt seriøst uansett, alle tenker jo at man er helt fjern og at slike ting ikke stemmer. Men det er så ofte jeg har opplevd paranormale ting på rommet mitt, jeg har hørt ting, ting har falt ned fra hyller, jeg har sett ting . . Jepp. Så jeg må nesten vite at jeg ikke er den eneste. Har dere opplevd noe overnaturlig hjemme hos dere, eller er det bare meg. .? Vil gjerne ha tips og erfaringer om hvordan man kan få slike ting bort.


finn en feil

Kommenter her

I dag skulle vi egentlig ha jentekveld men noen ganger er det veeeeldig vanskelig å få ting til å gå i boks og til å planlegge ordentlig, så det blir ingenting av likevel. Vet ikke hva jeg skal finne på da, men jeg finner vel på noeee :) Dritt lei av harstad og alt annet. BLABLABLA. Beklager at jeg ikke har blogget før i dag, nettet har vært så dårlig! I morgen tar jeg meg en bloggdag. 420 hehe 

VIDEOBLOGG

Kommenter her

Lenge siden jeg har videoblogget for dere, så her kommer en. Er dette noe dere liker at jeg gjør? Såfall, så vil jeg gjerne ha tilbakemeldinger på det slik at jeg kan gjøre bedre :-)

Skjorta er fra sheinside.com 

verdens beste

Kommenter her

Her har dere en liten kollasj som jeg har laget av leserbilder jeg har fått på mail! Jeg mangler enda mange, så om du har et bilde med meg er det bare å sende på sophieeliseblogg@hotmail.com - jeg blir superglad for bildene, og for de fine ordene dere sier til meg både her og i virkeligheten. Når dere skriver i mailen at dere ble glad for å møte meg / starstruck / at det betydde mye blir jeg helt rørt og sitter med tårer i øynene. Jeg kan ikke tro at noen faktisk ser opp til meg og blir glad for å møte meg. Dere er de beste og fineste leserne i hele verden, håper dere vet hvor utrolig takknemlig jeg er. Glad i dere! 

Ellers tenkte jeg å fortelle litt mer om osloturen ettersom jeg bare har brukt dagen på å slappe av, heldige meg har fri fra skolen - dermed, ikke noe spesielt å meddele fra huset her. 

Når vi var i oslo bodde vi på holmenkollen park, hvor Justin Bieber egentlig skulle bo (og kanskje bodde en natt likevel. .?;)). Det var iallfall fult av beliebers i gangene der som lette etter han! Hotellet var sykt fint og med den beste frokosten noen sinne, dere vet jo jeg er et godterimonster så sammen med tre store rundstykker spiste jeg også muffins med flytende sjokolade i midten. NAM!!! Rommet var også kjempestort, men hotellet er veldig dyrt så  jeg kommer nok ikke til å bo der under neste oslotur. . som forhåpentligvis blir en stund til. Siden 2013 startet har jeg vært i oslo 11 ganger, og vi er i april! Men men, drøyer vel et par uker så vil jeg tilbake igjen ;) 

Det var en koselig tur, men jeg er glad for å være hjemme. There is no place like home . . 

Her har dere meg på hotellrommet - eller roterommet som det fort ble til.Haha, var LITT tørst på frokosten. .
konkurranse - vinn 2 festivalpass til HOVEFESTIVALEN!

Kommenter her

Jeg er så glad jeg kan ha denne konkurranse for dere, fordi de som vinner kommer til å få en opplevelse for livet - det er jeg sikker på! Du kan nå vinne to festivalpass til hovefestivalen 2013 (inkludert camping på verdens ende - les all info om dette på nettsiden deres hovefestivalen.no. ), dette har en verdi på tilsammen 5000 kr - en vinner får to festivalpass slik at man kan dra to venner sammen for eksemepel. Om den som vinner er under 16 år, kan dere få et ekstra festivalpass slik at dere kan ha en over 18 år med dere. Man må nemlig være over 16 år for å kunne bo på campen alene. . Dere kan såklart henge masse med meg og mine venninner på festivalen. så kan jeg vise dere litt rundt om det er første gang på Hove for dere! Det synes jeg bare er gøy. 

Hovefestivalen er fra 2-5.juli og dere kan lese alt dere vil om festivalen på nettsiden deres HER ♥

Alt DU trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar her om hvilken artist DU hadde gledet deg mest til å se på HOVE i år. Dere kan se alle artistene som skal opptre på nettsiden deres som jeg har linket over. Du må skrive mailen din i kommentaren også, det er jeg som trekker vinner som deretter blir kontaktet av hovefestivalen på mail. Tips; de jeg gleder meg mest til å se er Frank Ocean, Calvin Harris og Kings of leon:-)cola har oppkalt en brus etter meg!

Kommenter her

I dag fikk jeg endelig se den nye versjonen av cola som coca cola har oppkalt etter meg. Sykt ettersom dette er et av verdens største merker. . Men, det føles bra! Den smaker som vanlig cola bare med litt mindre sukker, jeg mener IKKE at cola zero og cola light smaker det samme som vanlig cola, men det gjør denne til tross for NULL kalorier. I tillegg, om dere kjøper colaen er dere i trekning av å vinne entur til syden med MEG!

Så. hva tror dere? Fleip eller fakta? 

 
Justin Bieber konserten igår

Kommenter her

Nå ligger jeg i hotellsenga, sliten etter gårdagen men veldig klar for å gi dere en oppdatering på hvordan gårdagens Justin Bieber-opplevelse var.

Jeg hadde trodd at etter konserten kom jeg til å være en sykt stor belieber, men nå er jeg 100% sikker på at jeg ikke er det, og at jeg ikke er noe særlig fan av han lengre. Jeg liker musikken, han er kjempeflink live og når han danser ser det utrolig bra ut, MEN - etter min mening er det ikke verdt å være helt gal etter han lengre. Han har blitt en maskin føler jeg, alt han sier og gjør er innøvd til den minste detalj. Etter slik han var på meet and greet, altså hilste ikke på noen, sa ikke hei og var overlegen, så tenkte jeg for meg selv at "dette er ikke noe å dedikere livet sitt til, akkurat". Jeg forstår Justin da, han lever nok et liv ingen av oss helt kan forstå. Jeg følte heller ikke konserten var så veldig "personlig" ettersom han sa akkurat de samme greiene som han sa på konserten første gang, og selv om det kanskje virket som han sa noe spontane greier, så gjorde han ikke det. Men for all del, bra show!

Mens vi sto i kø, vi kom til telenor arena ca klokken fem

En glad Belieber, Stine Mari 

Og en sur "ikke-så-veldig-belieber" Sophie

 Dette var mens vi holdt på å gi inn til konserten, her ser man ikke hvor mange folk som gikk men det var sinnsykt mange

Og her har vi han! Nært meg og greier, hehe. 

 

 

Ellers, takk til alle som kom bort i går, og beklager til de jeg ikke rakk å ta bilde sammen med, og ENDA mer beklager til de som kom bort etter konserten. Da var jeg så utrolig sliten, og virket kanskje sur. . Håper ikke det. Send meg gjerne bilder på mail; sophieeliseblogg@hotmail.com :-) Kan lage innlegg med bilder senere idag. Det er ikke nok å tagge meg i et bilde på instagram, det ser jeg ikke alltid.

 

Leserne Sandra og Katrine sammen med meg og BennyLeserne Maren og Sofie sammen med meg og Benny

 

 

justin + meg

Kommenter her

Nå må jeg legge meg - i morgen er en stor dag, siden jeg og Justin Bieber skal gifte oss. Hvordan kan han ikke ville ha meg? Silikonpupper og alt? Uimotståelig! 

Neida, jeg tuller bare. Jeg vet jo dere blir sure! Og dessuten så er jeg vel en av veldig få som ikke har lyst på Justin på den måten :-) 

Vi blogges i morgen fra hovedstaden! Det blir en FULL dag for min del, haha. . Men det er gøy :-) I morgen skjer det!

Kommenter her

Hei på dere igjen! Håper dere har det fint. Det har iallfall jeg, for nettopp booket jeg fly og hotell til Alanya sammen med to venninner i sommer! For meg blir ikke det en party-ferie, men en ferie for å slappe av, bli brun og være sammen med jentene - noen drinker her og der blir det sikkert, men jeg melder meg herved som barnevakt på den turen, haha! Jeg tror det blir kjempebra! Det er 11.juli vi drar, en uke etter jeg kommer fra hove. Er så lei av været her nå. . :(

Har jo forstått det slik at det er populært å gjøre seg selv "stygg" med grimaser og alt det der, men jeg personlig drøyer den så langt at dere får se meg rett etter en dusj. Jumpsuiten er fra madlady.se!

Jeg leser i "influence" for øyebliket, boken til Mary-Kate og Ashley Olsen. De, sammen med Britney Spears er kjendiser jeg har "vokst opp med", og derfor er det gøy å lese. . Ellers har jeg tatt solarium idag, skal jo kapre Justin Bieber når jeg drar til oslo i morgen så da er det ikke helt feil å være brun og fin. Har hørt at han liker brunetter med store lepper, så da har jeg vel god sjangs. Alle andre, back off! Jeg skal foresten være LIVE med tv2 i morgen utenfor telenor arena- følg med følg med!
fine øyne igjen

Kommenter her

Hei!Jeg har også vært å fikset på vippene mine, så nå har jeg kjempefine vippeextensions igjen! For dere som lurer, så fikser jeg de på SpaSpa, og hver gang jeg retter de opp koster det mellom 400-600 kr, alt etter hvor lenge hun må holde på for å rette opp. Det er så herlig å slippe alt styret med mascara om morningen, å se ca lik ut når jeg våkner som jeg gjør til "vanlig", haha. Dere som bor i harstad eller narvik bør definitivt ta turen for å få fine vipper!

Her har dere meg uten noe mascara. Fint, sant? 

Ellers er jeg litt deppa fordi jeg har blitt syk, og i morgen er det Justin Bieber-konsert. Det må bli bedre!! Så idag er det film og sløveklær. Føler meg litt som . . ja, jeg vet ikke helt hvem, haha. Miley Cyrus. Det er slik hun kler seg når hun røyker hasj, haha. Nei det der er min humor, vi dropper det!
Så er det jo snart russetid, da. Jeg tenker ikke så mye over det egentlig, og jeg kommer neppe til å hverken drikke så mye eller gjøre masse russekrav. Jeg føler de som gleder seg mest til russetiden er de som begynte å feste ganske nylig, og at det enda er nytt og spennende. . Jeg er lei av å dra ut i en alder av 18 år, bad-ass. 

Capsen er fra madlady.se 

I går var jeg på kino sammen med Mathias, vi så på MAMA og den var ganske bra! :) Den var faktisk litt trist, jeg begynte nesten å gråte, haha. Men den var skummel, spennende og trist, jentene som skuespilte i filmen var sykt flinke og det er sjeldent at små barn faktisk gjør en god jobb! Har dere sett den?

Her er traileren. Hver gang jeg sier tittelen MAMA, så hører jeg inni hodet mitt en gal liten unge som roper " MAMA!!!:@", haha.

kosekveld

Kommenter her

Hei! Ligger nå i senga sammen med min boyfriend, vi har nettopp sett "source code" som var en veldig bra film som var både spennende, romantisk og trist. Anbefales! :) Akkurat nå har vi begge på oss hvert vårt "I love Justin Bieber"plagg, og matcher her vi ligger. Begge plaggen er riktignok mine, haha. Det var faktisk Mathias som viste meg videoen av Justin hvor han synger Chris Brown sin sang "with you" for fem år siden. Såå, litt belieber er han vel kanskje. . Innerst inne ;) Er det rart jeg elsker han som blir med på slike bilder som dette? 


Når jeg ikke har hatt på meg mine belieberklær har jeg hatt på meg dette. En tights med mønster og en bitteliten topp fra chiquelle.com. I love, spesielt buksa.
svar på et lite rykte; bitch?

Kommenter her

I går tenkte jeg at jeg skulle prøve smokey eyes rundt øynene mine! For dere som ikke vet hva smokey eyes er, så er det slik det egentlig skal se ut :

Tumblr_lquv8ylait1qlxjmvo1_400_large_large

Men jeg synes det er finest når man har en farge som er mer mørkeblå/grå istedenfor helt sort, det kan fort bli litt hardt rundt øynene og om man bommer litt med øyenskyggen kan det ende opp med å se litt skittent ut - såklart er ikke dette et problem om man er kjempeflink til å legge sminke, men det er ikke jeg så derfor kjører jeg heller på med litt tryggere farger! Jeg brukte ett øyenskyggesett fra too faced, et merke jeg virkelig elsker! God kvalitet og de tester ikke på dyr, stort pluss i boka for min del som elsker dyr. Det settet kan kjøpes HER . Om dere vil se hvordan det ser ut på, kan dere sjekke ut gårdagens outfit-innlegg, der hadde jeg gjort et forsøk på denne looken! 

Så, til noe helt annet - jeg fikk ny pc i desember, og på min forige hadde jeg MASSE fine bilder jeg hadde samlet på med dere lesere, bilder dere har sendt til meg etter vi har møttes og slikt. Det er noe av det koseligste jeg vet, og jeg vil gjerne ha mange bilder å samle på. Det har jo gått masse rykter om at jeg skal være sur og overlegen når jeg møter lesere, jeg skjønner ikke hvorfor det kan være så vanskelig å tro at jeg faktisk bare er søt og trivelig i virkeligheten? Jeg, som alle andre, kan være stresset å ha en dårlig dag, men dette går jo såklart ikke utover de som kommer bort - jeg prøver alltid å være glad å vise at jeg setter pris på det, det er jo de som bare håner litt når lesere har kommet bort, men det er ikke meg. Så om noen av dere har bilder av meg, send de på mail til meg sophieeliseblogg@hotmail.com og merk mailen med leserbilde! Da får jeg lagret de ♥ Det er ikke alltid jeg ser bildene jeg blir tagget i på instagram skjønner dere, det forsvinner litt i mengden desverre. . 

Meg og fine Kristina og Ragni som jeg møtte på Lana! Og min superbrune venninne Maria i bakgrunnen, haha. . nettshopping

Kommenter her

Idag er det søndag = nettshopping. Jeg har funnet meg masse fint på nelly, og herreguuuud de har jo fått inn river island nå! Jeg har bestilt derifra et par ganger før, men det kostet så mye med frakt og toll så at jeg nå kan bestlle det fra norge er fantastisk for shoppehjertet mitt, hehe. Hva likte dere best av tingene jeg har kjøpt?

Nå skal jeg spise litt før jeg får besøk av my looove! Vi skal se på source code :)

 Kjole som var på tilbud, 149 kr kostet den - HER 

Fineste bikinien jeg har sett! Den kan kjøpes HER 

Denne toppen synes jeg er sååå sexy, gleder meg til å bruke den med skinnbukser og blazer over. HER kan dere kjøpe det 

Bukse fra RIVER ISLAND HER 

Undertøysett HER. Tips ; man ser brun ut i lilla :-) 
kveldens antrekk

Kommenter her

TROOOR dere jeg gleder meg til konsert nå eller? Nå har jeg skaffet meg hettegenser og alt, haha! Så klar! Men tror ikke jeg kommer til å ha på meg denne på konserten. . Det kommer til å være en hettegenser jeg har på meg når jeg slapper av hjemme! Jeg tør helt ærlig ikke å ha den på meg på konserten, for som kjæresten min sa igår " herregud, du er jo gal".Så jeg må roe ned litt med alt Justin-styret! Hvor mange av der skal på konserten?

Fra lutch.no 

Ellers så har jeg funnet fram antrekket for kvelden! Det ble mye svart i kveld, men det er alltid den beste løsningen når man ikke vet heelt hva man skal ha på seg. Endelig kan jeg ta bilder ute! Husker dere da jeg skrev at april til september er de beste bloggmånedene? Den står jeg enda på, det er da det er finest lys ute her i nord! Ellers må jeg bare nevne at jeg er så sykt forelsket, haha. Kjenner det i magen og kan begynne å gråte fordi jeg er så glad. Kanskje det bare er PMS eller noe sånt, men herregud det er så deilig. 6 måneder nå, og hver dag føles som den første ♥ 

Vel vel, nå blir det party!

Jakken er fra . . vil dere gjette!? Haha, sheinside.com  

Kjolen er fra chiquelle.com og skoene er et par år gamle fra nelly. Kjolen hadde de jo en lignened av på nelly, men den er stram. Synes det blir finest når den har litt sleng siden den er gjennomsiktig - det blir på en måte litt mye om ikke! 

Smykket er fra sheinside.com 
nude

Kommenter her

Haha herregud jeg fant dette bildet i arkivet mitt fra for nøyaktig et år siden, og holy moly jeg så virkelig annerledes ut på den tiden. Håper noen av dere innser nå at større lepper ER finere på meg! Jeg så jo ut som en kanin. . 

Nå sitter jeg og fikser meg for kvelden, til dere som har spurt hvilke øyenskygger jeg bruker så misker jeg mellom NUDE palette (kan kjøpes HER) og too faced (kan kjøpes HER) . Se bildet under om dere vil se hvordan det ser ut på, jeg synes det er kjempefint! De sitter godt og fargene ser bra ut, er lett å blande sammen. . Ja, perfekt for oss som ikke er så flink med sminke. I morgen kan jeg vise dere hvordan jeg ser ut med smokey eyes!

Idag skal vi feire April som er en god venninne, og så skal jeg sove hos Mathia, så jeg må bare sminke meg ferdig og der etter pakke vesken. Haha byttet til en annen sløvegenser for anledningen. . Eller, er det kanskje en jakke? Fra sheinside.com. Og ja til dere som lurer på hvorfor jeg har nye klær hver dag - jeg har sinnsykt mye klær, litt for mye. Snart salgsblogg, kanskje?
 

snart diett hehe

Kommenter her

Hei!
Jeg har brukt morgenen sammen med han her - altså, the love of my life kort sagt. Takk til dere som sier vi ligner, selv om det er litt rart (vi gjør overhode ikke det). 

Just another mornin'

Nå sitter jeg å ser på mean girls som aldri aldri aldri blir gammel, og spiser kinder maxi til middag. Dette er min siste godteribit for en lang tid framover, etter dette er det slutt på alt det usunne! Og jeg må også begynne å springe mer, røre litt mer på meg. Siden vinterferien har jeg spist som et monster og jeg har vært sykt usunn. Får nesten litt angst når jeg tenker på all dritten jeg har stappet i meg. Men jeg tror riktignok at jeg har veldig høy forbrenning, med tanke på hvor mye smågodt, potetgull og kinder maxi jeg har spist opp igjennom årene så burde jeg ha sett ut som en sumobryter nå, haha. 


Har på meg kosegenseren/cardigan  fra sheinside.com 
duckface

Kommenter her

Hvordan kan denne lille tingen jeg gjør med munnen provosere noen mye? Hvorfor er det så galt? Forventer mange gode svar nå, det er jo tydeligvis verdens undergang med en liten trut. SMASK! ;*
oslotur og lana del rey

Kommenter her

Hei hei! Jeg hadde glemt laderen hjemme før jeg dro til til oslo, TYPISK meg! Alltid glemmer jeg noe av det viktiste hjemme, husker dere når jeg skulle til gran canaria og presterte å glemme kameraet hjemme i harstad? 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle om osloturen jeg hadde med Amanda ved hjelp av litt bilder, så her kommer en bildebombe!

Vi kjørte til flyplassen og hadde ganske god tid først, som vi brukte på å gå rundt å lete etter et blad vi kunne lese på flyet. Og som ventet fant jeg INGENTING. . Jeg leser til vanlig illustrert vitenskap, illustrert historie og WOMAN, men alle de hadde jeg fra før. Tskjorten er fra sheinside.com og alt det andre fra nelly.

Så var det flyturen til oslo som gikk superfort når jeg har Amanda å snakke med hele veien! Det var også en supersøt gutt som satt forann oss på rundt 3 år som vi lekte med hele turen. 

Med en gang vi kom fram til Maria og Kristin som vi bodde hos spiste vi middag før vi måtte løpe på polet. Jeg kjøpte en vin jeg aldri har prøvd før, men den smakte godt!

Så var det tid for konsert! Kristin og Maria:

Meg og Amanda:

Og litt venting. . 

Men, bare 15 minutter etter tiden kom Lana på scenen! Vanligvis må man jo vente i flere timer lengre enn man skal. Det var nesten umulig å ta gode bilder, så dere må nøye dere med dette. Jeg synes hun var NYDELIG, utrolig snill med publikum og veldig flink live. Hun brukte god tid på å gå fram til de på første rad og gi klemmer, ta bilder og hilse, og hun snakket mye med publikum undereveis. Tommel opp!

Men jeg fant denne videon på youtube hvor hun synger en av mine favorittsanger av Nirvana! Her kan dere høre hvor bra hun var live

Neste dag var det tidlig opp, jeg skulle bli invtervjuet av TV2-nyhetene. Det gikk kjempebra, og de som intervjuet meg og filmet var superhyggelige som alle andre jeg har møtt fra tv2:-)

Etter det hadde jeg et lunsjmøte i byen hvor Amanda og Benny ble med, og etter det gikk vi å shoppet litt og slappet av. Benny er uten tvil den herligste på jord, det er umulig å ikke gå godt overens med han!

To herlige dager i "storbyen", og om 5 dager er jeg tilbake! Til dere som har spurt - jeg har bileter til den 17.april for å se Justin, og jeg blir i oslo hele den dagen og dagen etter. Så er det bare å komme å si hei om dere møter på meg, jeg blir alltid glad:-) PUSS! 

oslove

Kommenter her

Nå skal vi straks bevege oss mot flyplassen, men før jeg drar dit tenkte jeg å blogge litt til dere. Her om dagen ryddet jeg rommet og da fant jeg en pakke som tydeligvis hadde falt bak sengen, og så har jeg vel bare glemt den bort litt. Jeg har leeenge trengt en lue, helst en grå som henger litt bak om dere skjønner? Jeg har hatt min andel dårlig hårdager hvor jeg kunne trengt noe sånt, for å si det mildt! ;) Når jeg åpnet pakken ble jeg derfor kjempeglad for å se at folkene bak osLOVE hadde sendt meg to luer som takk for at jeg har hjulpet dem med å dra inn masse inntekter. Så utrolig koselig! 

Jeg elsker veldeldighet, og selv om jeg ikke blogger om det, så gir jeg store summer til veldedlige formål. Om dere vil støtte osLOVE men samtidig få noe fint ut av det (bortsett fra at dere har gjort noe bra) så kan dere jo bestille en lue på oslove.no ♥ 

Så, hva synes dere? Kler jeg lue, eller? Haha og beklager for den dårlige kvaliteten på bildet, lillesøsteren min måtte ta det mens hun prøvde å holde på seg håndduken etter hun kom ut fra dusjen, haha
Haha, god jul og godt nyttår . . Så lenge er det altså siden jeg ryddet skikkelig på rommet.
Shopper

Kommenter her

Er å shopper på paleet med Amanda og Benny, skal kjøpe gave til kjæresten min siden han hadde kjøpt så mye fint til meg i Italia!

Det var så godt å se Benny igjen, han er min solstråle - i love him<3

Hadde også intervju med TV2nyhetene før idag og det gikk kjempebra:-)

snart lana del rey!

Kommenter her

Nå er jeg i oslo, endelig! Sitter i leiligheten til noen venninner nå sammen med Amanda, og idag har vi ikke gjort så mye annet enn at jeg måtte på noen møter (voksen!) og at Amanda ble med meg. Jeg har også fått et kjempebra filmkamera som jeg skal bruke mye framover til et "hemmelig prosjekt", haha. Men dere kommer til å elske det når dere får se det. Et helt annet innblikk i min hverdag! Jeg har også vært på intervju med VG-HELG idag, så jeg kommer vel i det magasinet neste helg om dere er interesserte. I morgen skal jeg kanskje til drammen en tur for å møte Rolf-Ørjan (han som tok bildene av meg til FHM), 

Nå skal vi snart dra på Lana del Rey! Gleder meg til å se den fine dama der igjen, altså. Om jeg bare var lesbisk/gutt altså! Just sayin.

 Har dårlig tid så bedre og fler bilder kommer i morgen!
herlige minner

Kommenter her

Ligger å ser på  gamle episoder av mumitrollet mens jeg venter på kjæresten min, haha. Det er så SINNSYKT bra! Mumitrollet er virkelig det jeg forbinner med barndommen. Og løvenes konge, men aller mest mumitrollet - og pokemon. Når jeg får barn skal de tvinges til å se på mumitrollet, ikke noe dubbet tull på disney channel. . Stakkars barn som vokser opp med det! Men, slik er det vel - de kommer jo sikkert til å forbinne de dårlige seriene fra disney channel med barndommen en gang også, å tenke på hvor sinnsykt bra det var.

Her kommer mine favoritter fra barndommen. Noen som hadde de samme? Eventuelt hva var deres favoritter?

Mumitrollet såklart. Favorittepisodene var mange, men husker spesielt godt en hvor mumitrollet krøyp opp i en hatt og når han kom ut så han helt annerledes ut og ingen kjente han igjen. Og en episode hvor romvesene kommer og krympet mumimma. Og når de dro til fyrtårnet. Alle, haha! 

Såklart pokemon! Jeg har alltid vært en syvsover, så mamma måtte ta opp episodene til meg når det gikk på tv2 super hver søndags morgen. . Husker dere den tiden når barnetv ikke var hver dag hele dagen, men kun klokken 18:00 og så litt ekstra i helgene?

Den lille havfruen, og spesielt denne sangen.. Jeg begynner nesten å gråte. Det var så mye mening og dype replikker i gamle disneyfilmer, bare her " hvordan kan en verden som lager så mye fint være ond?". You said it Ariel!  

Tarzan, en av de beste og tristeste filmene noen sinne. . Tarzan ligner foresten på pappa, haha. Tarzan var den første filmen jeg så på kino.

Dumbo. Nok en film med et FANTASTISK budskap, skikkelig mot sirkus og dyreplageri. . Grusom men vakker scene. 

Hahaha, dette er den første sangen jeg kan huske at jeg hadde på hjernen! Var vel ikke eldre enn 4-5 år når jeg gikk rundt å sang på denne fra lady og landstrykeren

Peter-Pan, som var min første "kjendis-crush", haha. Anne-Sofie var også helt gaaal etter Peter Pan og hadde plakat av han på rommet. Jeg var såå sjalu, men som hevn dro jeg å så peter pan 2 på kino uten henne, hehe. 

Nei, nå skal jeg bestille MASSE disneyfilmer på CDON!  

 

positiv

Kommenter her

Dette er en god dag - eller, en god periode! Idag skal jeg være sammen med noen venninner å se den japanske versjonen av paranormal acticity, og senere kommer kjæresten min hjem! Det er 8 dager siden jeg så han så jeg har supermye sommerfugler i magen og går rundt å smiler hele tiden, gleder meg til å få et kyss eller to eller tre eller tusen :) Og i morgen tidlig drar jeg til oslo med beste Amanda for å se fine Lana del Rey live! Og, uken etter er det jo Justin Bieber konserten. Jeg har booket meg og Stine (som jeg skal med) inn på et sykt fint rom på luksushotellet hvor Justin skal bo (om vi skal tro på ryktene). Og om han ikke skal bo der er vi iallfall på et superfint hotell, viktig å være positiv!

Foresten, dere to jentene som vant Justin-biletter på bloggen min for en stund siden må ringe meg så snart dere kan. Jeg har sendt tlf-nummeret mitt på facebook til dere.

Jakken jeg har på meg er fra sheinside.com og såklart IKKE ekte pels. 
glorete-glamour-blingbling

Kommenter her

Jeg har nettopp byttet mobildeksel til et med masse bling-bling på! Jeg kan jo fortelle dere hvordan samtalen mellom meg og pappa gikk når fikk se det:

Meg : pappa, se på det nye dekselet mitt! Var det ikke fiiint!? Hello kitty!
Pappa : Herregud. . Jaja. .
Meg : Jeg liker jo litt sånne glorete-glamour-blingbling hehe
Pappa : Jaja. .

Så, det falt kanskje ikke helt i smak der, men for meg var det perfekt! Det er så gøy å kunne bytte ut deksler på mobilen, jeg føler jeg har en ny telefon hver gang. Og på snakk om ny telefon; jeg har endelig bestilt meg ny iphone. Min har vært knust i fem måneder men det var først når instagram sluttet å fungere at jeg kjøpte en ny, haha. Uansett; dekslet er fra elitagirl.net! 

 
en syk forandring

Kommenter her

Jeg fant denne videoen hvor man får se Lindsay Lohan sin forandring igjennom livet hennes, og bare i løpet av de siste årene har det mennesket blitt helt ødelagt, og hun er bare 26 år? Sykt hvilke skader dopmissbruk kan gjøre på kort tid. Veldig ekkelt å se, jeg ble nesten litt dårlig av å se videoen! 

Skummelt, sant?

come and get it

Kommenter her

 Denne dagen har gått til skole, telefonsamtaler, mailer og alt slikt. Det hoper seg alltid opp kjempemye jeg må gjøre når jeg først drar til oslo, så selv om jeg skal dit med Amanda blir det to møter og ett intervju på den tiden vi er der. Får litt dårlig samvittighet, men slike ting bruker å være gøy og gå veldig fort. Og det beste av alt? På intervjuer / møter får man alltid gratis mat, haha!

Jeg nyter Selena Gomez sin nye sang "come and get it" for øyeblikket, og jeg må spørre dere Justin Bieber-fans : har jeg lovt til å være både fan av han og Selena Gomez? Går det, eller må jeg velge sider? Da vet jeg ikke helt hva jeg gjør, haha!

overtrøtt

Kommenter her

Klokken er alt-for-sent-burde-lagt-meg-for-lenge-siden og jeg ligger i senga og leser bloggarkivene til Ida Wulff og Kristina Andersen. Det er de bloggene jeg har lest over lengst tid og også de som har inspirert meg mest når det kommer til blogg og jeg tenker - herregud, så mye morsommere blogger var før. Alle blogger, ikke bare de to! Det var ikke så mye outfit, dyre vesker og fine leiligheter. Nå har alle blitt så forsiktige og alt skal være så privat. Jeg forstår det, jeg er jo slik selv. .  

Vel, nå skal jeg gå tilbake til det jeg gjør best: lage dobbelhake mens jeg utsetter å legge meg. Kanskje jeg får slengt inn et par latterkikk for meg selv mens jeg leser på damnyouautocorrect. Og såå savner jeg foresten kjæresten min. Det er stor av meg å innrømme, bare spør venninne mine. Når noen spør meg om jeg savner han sier jeg " hehe nei, GIRLPOWER hehe". Men jeg gjør jo det da. Mye. . ♥

Det fantastiske webkameraet mitt står for høykvalitetsiblder fra kvelden. Ser dere meg eller? Vakker som vanlig. Hun der burde være på forsiden av et manneblad. F.eks FHM.  

favoritter fra garderoben

Kommenter her

Jeg satt å tenkte på temaer jeg kan blogge om, og en ting som jeg iallfall synes er veldig gøy å lese om er favorittplagg til bloggere! For eksempel ; plagget man bruker mest, plagget man har hatt lengst, dyreste man har, beste kjøp, favorittkjole, sko, jakke, hva man hadde på seg ved forskjellige anledninger osv! Er det noe dere synes er gøy å lese om? Da kan dere jo komme med noen ønsker til hva jeg skal vise fra klesskapet mitt! Jeg har jo walk-in-closet så det er en del klær å vise fram om dere har ønsker.

I første omgang kan jeg vise dere favorittjakken min! Den er fra sheinside.com og jeg har hatt den i to måneder nå . . Den passer bra både til hverdag og fest og holder meg varm nå som vi begynner å gå mot lysere tider, den passer meg perfekt i størrelse OG kostet ikke noe særlig. Det er nok den jakken jeg hadde blitt mest lei meg om jeg hadde mistet!

Skal såklart ha på meg plagget neste gang jeg viser fram!


 

 

liten søndags-giveaway

Kommenter her

Siden det er søndag og mange av dere sikkert bare sitter inne og slår seg selv i hodet etter gårdagens pinligheter, er i topp form etter en edru helg eller har venninnesøndag - jeg vet mange sitter inne og ser på internett uansett, det var poenget, haha. Derfor tenkte jeg å skrive litt om extensions, og om du ikke bruker dette eller har null interesse av å lese om det, så er det bare å hoppe over! 

luxushair har de nå gratis frakt om du handler over 650 kr ut april, og om du har problemer med hvilken farge du skal velge kan du sende dem mail på post@luxushair.com med bilde av deg selv eller hvordan du vil ha fargen, så hjelper de deg å velge ut. Om du ikke gidder, så har de nå fått et MYE bedre fargekart hvor jeg er på flere av bildene, hehe. Det kan dere se på HER. Jeg bruker farge #2 i 50 cm, 180 gram. Det kan dere kjøpe HER!

Men, en ting jeg burde ha gjort var å spørre luxushair om hjelp for fargen jeg bør bruke, for sist jeg bestilte tok jeg en farge for lyst, altså farge #3. Jeg trodde det kom til å passe, men den passet ikke meg. . Så om noen av dere vil ha det settet jeg har til overs, legg igjen en kommentar med mail så trekker jeg en som får det:-) Dere kan se det på bildet under her, med to forskjellige lyssinnstillinger;
fine venninner

Kommenter her

Hei! Jeg hadde en sykt morsom kveld igår, det skjer en gang i blandt at en lørdag blir ikke annet enn perfekt. Eller, bortsett fra at bursdagen ble litt tidligere avsluttet enn forventet var alt helt fantastisk, jeg danset mye og koste meg med jentene! Nå mener jeg ikke å høres frekk ut, men hver gang jeg er ute tenker jeg at jeg kunne gjort en bedre jobb som dj enn de som faktisk er dj, haha ;) Alltid tenker jeg det! Men det er vel sikkert vanskeligere enn det ser ut som!
Nå ligger jeg i senga og drikker ISTE, og resten av dagen skal jeg spise masse søndagsgodteri og gjøre litt lekser. Om bare tre dager drar jeg til oslo med Amanda for å se perfekte Lana del Rey live! Håper det blir bedre enn på hove i fjor, haha. Der snakker vi surt! 

Meg, Lotte, Stine Mari og Charlotte. Jeg tror jeg har de peneste venninne på jord!!! 

Carina, Marte (som var litt søvnig? ;) ) og meg! 
lørdag

Kommenter her

Hei dere! Jeg sitter på gulvet og ser litt halvveis på frustrerte fruer mens jeg fikser meg for kvelden. Jeg er på slutten av sesong fem og jeg begynte på sesong 1 for noen uker siden, så dere kan jo tenke dere hvordan mitt liv er, haha :) Frustrerte fruer i bakgrunnen hele tiden, uansett hva jeg gjør. 
Idag er det jo lørdag, og i kveld skal vi feire en venninne av meg sin 19-årsdag på et stort og fint lokale hun har leid! Jeg har aldri vært der før men jeg har sett et par bilder, og det ser virkelig high-class og fancy ut. Får lyst til å feire bursdagen min igjen (selv om den var for 4 månder siden, haha). Jeg får hele tiden kommentarer fra dere om at alt jeg gjør er å dra ut for å feste, men hey. . Jeg er jo 18 år! ;) Noen av dere mener til og med at det er feil å dra ut når man har kjæreste. Takk gud for at jeg er i et forhold hvor man iallfall får ha litt separate liv og ikke skal ha full kontroll over hverandre 24/7, jeg vet det ikke er min sak hva andre kjærestepar gjør men jeg kjenner jeg blir smådårlig av de som er sammen hvert sekund og når de ikke er sammen sender de meldinger hvert minutt. O-M-G. 

På gulvet med sminken, frusterte fruer og vannflaska - en lørdags ettermiddag blir ikke så mye bedre! Genseren er dessuten en ny favoritt fra sheinside.com 

 
kvelden igår

Kommenter her

I går var jeg sammen med en del andre jenter og spiste loff med ferske reker! Jeg tror reker er enten en sånn type ting man elsker eller hater. Jeg elsket det, MEN når jeg så at rekene hadde rogn, altså at de bar på egg som skulle bli til andre reker så fikk jeg helt angst å tenkte bare at nei, dette spiser jeg aldri igjen. Der slo dyrehjertet godt inn, ja! Til dere som ikke vet det ; jeg har spist reker og fisk tidligere selv om jeg ikke har spist kjøtt. Får se hva jeg gjør nå!

Etterhvert dro jeg, Marte, Martine og Isabel en tur på byen for å være litt sosial og ikke for å drikke. Kjørte litt rundt å hørte på høy musikk, den nye til Justin Bieber og Will.I.Am . . ♥ 

Noen bilder fra kvelden: 


 

 

kjole og kosekveld

Kommenter her

For en HERLIG dag dette er! Fredag, solen skinner, jeg har ingen lekser og koselige planer med jentene for kvelden. Vi skal spise reker og kose oss for å feire starten på en forhåpentligvis topp helg! :) Og enda en herlig nyhet; jeg kunne ha på meg kjole på skolen idag! Jepp, det var en sånn type dag, haha. . En veldig girly dag, jeg ELSKER å være jente!

Den nydelige kjolen er fra sheinside.com 
Hahaha, jeg føler alltid jeg ser ut som en RETARD på bilder hvor jeg har på solbriller. . Disse fikk jeg i påskeegget! 


 

rotestasjonen aka sminkehjørnet

Kommenter her

Dere skulle virkelig vært flue på veggen når jeg febrilsk prøver å lage en sminkeguide til dere - jeg er ikke noen fotballfrue kan man trygt si! Dere vet når man har null press på seg og ikke skal noen ting, da blir sminken, håret og klærne perfekt. Men når man faktisk skal gjøre noe, da blir alt feil! Slik er det alltid her i gården, iallfall. Vel, jeg har en dundrende hodepine nå, hele familien har vært dårlig den siste uka så nå MÅ jeg sove om jeg skal klare å komme meg opp i morgen. Har iallfall tatt bilder til dere så hele sminkeinnlegget kommer imorgen. 

Fikk noen kommentarer på "hvordan kan du være sliten du har jo bare bloggen buhu". Ja, jeg er sikker på at mange av dere gjør mye mer enn meg, og klarer det med glans - vi er alle forskjellige og noen klarer mer enn andre. Jeg går på skole fra 08:20 - 15:20, så har jeg kjøretimer tre-fire ganger i uken, bruker to timer på lekser hver dag, bruker et par timer på bloggen hver dag og alt bak (mailer, sitter i telefonen med samtalepartnere, skype. .) og planlegger bloggtiden framover, øver til teorien en time hver dag, og SÅ skal jeg være sammen med venner og kjæreste - jeg er faktisk sosial hver dag! Men nei, det er vel ingenting. . ;-) Jeg vet iallfall at jeg aldri sitter stille, har konstant noe å gjøre og hver gang hodet treffer puta skjer det ingenting (søvnproblemer. .). Så ja, alt dette med i gjennomsnitt to timers søvn per natt og aldri tid til en powernap, det tar på. 

Det er foresten en svensk jente som lager profiler over alt hvor hun later som hun er meg, og har masse følgere osv. . Nå har jeg funnet den ekte henne, og hun svarer meg ikke på mail / facebook. Skal jeg være jævlig å legge ut bilde av henne på bloggen, slik at hun blir skremt å fjerner det? Det er kanskje ulovlig ja, men det hun gjør, identitetstyveri, er nok verre. TRENGER RÅD! 

Her har dere min rotestasjon, aka sminkehjørnet hvor "magien" skjer, haha. Null system! 

Uuuuu sexy!!!! Neida jeg tuller bare. MÅ-SOVE.

ny sang med miley cyrus og snoop

Kommenter her

Hei dere! Jeg kom akkurat hjem, jeg har vært å tatt en runde i solariumet! Foresten, er det bare jeg som dusjer både før og etter jeg skal ta sol? Jeg føler brunfargen setter seg bedre da, haha. . Det er sikkert bare noe teit jeg har fått for meg, men når jeg føler meg skitten, så tenker jeg at jeg ikke blir brun. Merkelig!

I dag skal jeg lage en sminkeguide med hvordan man kan framheve blå øyne. Det blir bra, har masse nye produkter jeg kan vise dere! Mens jeg holder på med det, kan dere nyte den nye sangen til Miley Cyrus som hun har gjort sammen med snoop dogg (eller, snoop lion som han heter nå, haha. .). Jeg ELSKER den, og jeg ELSKER Miley! Det har jeg alltid gjort. Hva synes dere? 

starstruck @ twitter

Kommenter her

På 1.april døde jeg litt inni meg når jeg så at selveste Justin Bieber fulgte meg på twitter - jeg er jo ikke helt fjern, jeg har fått med meg at mange belibers skulle endre navn, bruke samme bilde som han, tweete det samme osv. Jeg gikk inn på brukeren som hadde sykt mange følgere og virket helt ekte, men jeg skjønte etterhvert at den manglet noen millioner uansett for å få like mange følgere som ekte Justin (selv om denne brukeren hadde over 1 million. .). MEN, det har faktisk skjedd før at jeg har hatt "kontakt" med kjendiser på internett! For eksempel, Lindsay Lohan svarte meg på instagram engang, og han som spiller Chuck Bass i gossip girl har likt et av bildene mine på instagram, da fikk jeg adrenalin :) Blir helt gal hver gang slike ting skjer, haha! Ellers kan jeg nevne at jeg har tatt på Taylor Swift og fått et smil og et blink fra Chris Brown når vi var på soundcheck, haha. . 

Har noen av dere møtt eller kommunisert med en kjendis over nettet før? Fortell!
new shoes baby

Kommenter her

Skulle egentlig til oslo på lørdag, men ja . . jeg vet ikke om jeg klarer, haha. Jeg vil jo flytte til oslo en gang snart uansett, men akkurat nå er jeg ung i harstad og vil være sammen med my girls :) Lillesøsteren min har bursdag til helgen også, føler det passer best å være hjemme akkurat da. Og om en uke drar jeg jo til oslo uansett, Lana del Rey! 

Har dere hørt at Frank Ocean kommer på hove? Jeg elsker han, så er utrolig glad akkurat nå! Ellers hentet jeg nye sko på posten idag fra nelly, og alt passet og jeg ble fornøyd.  Nå skal jeg ta meg en stooor posjon med jordbær-is som jeg skal nyte mens jeg gjør noe mindre trivelig, nemlig skolearbeid. . Men men, det må gjøres! 

Hvilket par likte dere best? 

Sko HER 

Sko HER 

Sko HER

Sko HER 
 

svar på spørsmål ; restylane

Kommenter her

Jeg skal straks dra til byen for å hente pakker på posten, dra å fikse brynene, solarium og kjøpe bursdagsgave til lillesøsteren min. Men før jeg drar tenkte jeg å svare på et spørsmål jeg egentlig aldri har svart ordentlig på her i bloggen! :)

Det handler om restylane ; ja, jeg har tatt restylane en del ganger, første gangen var i mai i fjor, sist gang var rett før jeg dro til syden, altså i mars i år. Jeg har aldri hatt noe kjempekompleks når det kommer til leppene mine, jeg har vel mest tenkt at "det hadde vært fint om de var litt fyldigere" ettersom de var ganske tynne fra før, og siden inngrepet hverken er risikofylt eller permanent ( resultatet holder seg bare i noen måneder) så ville jeg teste.
Materialet jeg fyller leppene med heter juviderm og jeg er kjempefornøyd med resultatet! Men jeg får se opp slik at jeg ikke blir helt størrelseblind, den risikoen er jo ganske stor. Og jeg har vel merket det selv etter bare noen dager når man har vendt seg til størrelsen så synes jeg ikke de er store lengre overhode. Men jeg personlig synes at leppene mine er i perfekt størrelse nå, og jeg vil absolutt ikke at de skal være noe større! Men om dere merker at det begynner å gå over styr får dere gjerne advare meg, haha!

Her har dere før og etter - det ene fra april i fjor, det andre fra april i år. Og på det i fjor, når jeg ikke hadde restylane, lager jeg egentlig SYKT duckface for å få litt lepper - nå gjør jeg aldri det, det kommer bare "Naturlig", haha. 
jeg trenger en pause

Kommenter her

Hvilket ord tror dere jeg har brukt ofest på denne bloggen? Jeg tror det er stress. Fordi jeg stresser alltid, hele tiden. Nå er jeg spesielt stressa fordi jeg har satt opp mange kjøretimer for tiden framover, og jeg har fått dato for både glattkjøring, langkjøring, teorien og en ca dato for når jeg skal ta lappen (om jeg klarer teorien, såklart). Så idag har jeg hatt full skoledag, vært på kjøretime og etter det dro jeg på SpaSpa for å ta noe som heter "jetpeel". Det er en behandling som er utrolig bra for huden, og tro det eller ei - jeg kom ut derfra uten de tre kvisene jeg kom inn med! Det bør dere prøve om dere er plaget av uren hud, jeg føler meg som en baby nå.

Nå skal jeg gjøre gyminnlevering og etter det skal jeg sove. .  Jeg trenger å ha en dag hvor jeg er uthvilt, og den dagen satser jeg på blir i morgen ♥

Slenger inn et random kjærestebilde, haha, har blitt mye av de der - liker egentlig ikke kjæresteblogging så skal slutte litt med det - missunner han som er i varme nå mens jeg sitter å ser på snøen. 

enda gravid - no joke

Kommenter her

Nå har jeg akkurat sagt hadet til familien og pakket kofferten, det sykeste skjedde nemlig tidligere i dag - jeg bestilte spontant biletter til Russland, en rik eldre herre som har mailet meg en stund bor der og nå tentke jeg bare- YOLO, jeg drar på besøk! APRILSNARR GIKK DERE PÅ DEN!? Okei, den var dårlig. Dagens aprilsnarr er såklart at jeg skulle lage smoothie til kjæresten min. Det skjedde aldri, som forventet haha. 

Og ja, jeg er enda gravid. Til dere som lurer på hvorfor jeg har drukket selv om jeg har vært gravid, så har jeg ikke drukket - det er bare noe jeg har sagt sånn at dere ikke skulle misstenke noe før jeg var helt klar for å komme ut med den store nyheten selv. Og jeg bare FØLER på meg at det er en gutt, og han skal hete Kendrick ♥ ♥ Neida, såklart er jeg ikke gravid. Dere var ikke så lettlurte som jeg hadde håpet på, og de aller fleste har jo kjørt på med samme spøk som meg haha :( Jaja, noen få gikk på den! Jeg ville aldri klart å tatt vare på et barn nå, og vil vente noen år. Men, når det er sagt, så gleder jeg meg UTROLIG mye til den dagen det faktisk blir meg, og jeg kan annonsere at jeg skal få et barn på ordentlig. 

Har noen av dere blitt lurt idag? Det har faktisk ikke jeg! Men fortell gjerne om dere har! :) 

Her har dere foresten mitt framtidlige barn - er ganske sikker på at min unge kommer til å se ut noe som det her!
ting endrer seg

Kommenter her

Idag er det første april, som for meg betyr sommer og dermed - en ny start. Som dere vet skal jeg ha friår etter sommeren (bortsett fra bloggen), og det har mye å gjøre med den avgjørelsen jeg nå har tatt. Og jeg er klar over at det er et rart tidspungt å komme med, den 1.april når man skal lure alle. Men for meg føles det rett, og jeg trenger litt støtte fra dere på dette akkurat nå. Jeg har visst om dette lenge, men jeg har hatt skikkelig besluttningsangst med tanke på hva jeg skal gjøre, og jeg ville ikke si noe før det var 100% sikkert - dette er jo ikke akkurat dagens outfit. . Jeg er gravid. Akkurat IDAG er jeg over 1/3 av graviditeten, og nå føles alt mye mer ekte. Og dere "kjenner" jo meg - om jeg skulle tatt en aprilsnarr så hadde jeg kommet på med noe MYE bedre enn dette. Jeg synes ikke graviditet er noe man tuller med. . 

Selvfølgelig synes jeg det er litt skummelt. Som dere vet kan jeg knapt ta vare på meg selv, hvordan skal jeg da klare å ta vare på et barn? Men akkurat nå bryr jeg meg ikke om kritkk. Jeg føler meg ikke klar, men. . blir man egentlig klar noen gang? Jeg gleder meg sykt mye akkurat nå, og har allerede funnet navn om det blir en gutt! ♥ 

Håper dere vil følge meg på denne reisen, jeg gleder meg til å blogge videre om det. 

Bildet er tatt fra google. Jeg får se min egen lille elskling på torsdag når jeg skal på ultralyd igjen! 

update fra hytta

Kommenter her

Hei og hopp! Jeg sitter enda på hytten sammen med noen venninner og ser på istid 3, barndomsminner ♥ Og vet dere hva? Til uken begynner jeg med masse kjøretimer, og da mener jeg masse. Nå skal jeg ta lappen, på ordentlig. Nå skal det bli gjort! Men tror ikke jeg vil blogge mer om det, så får det heller komme som en overasskelse på dere og alle mine nære når jeg faktisk tar lappen! :)

Vi kjører straks hjem, og da skal jeg bare hoppe i dusjen, rydde rommet og lage litt smoothie til meg og my loooove. Som jeg har nevnt litt kort drar han til Italia i morgen, og dagen etter han kommer hjem drar jeg til oslo og blir borte i to dager. Jupp, blir faktisk litt tung i kroppen når jeg tenker på det, men jaja - er jo godt å savne hverandre litt!

Et liiite kyssebilde - aner dere hvor KLEEEEIN jeg blir av slike ting egentlig? Når vi skulle ta et søtt kyssebilde til bloggen tok vi vel rundt 40 stk, og 99% av bildene var av at vi laget grimaser, stupte kråke, prøvde å stå på hendene osv osv, haha herregud. . Måtte redigere det litt sånn her, føler på en måte det er "privat", haha. Jepp, jeg er helt rar på slike kjærlighetssgreier