hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

april 2012

paradise hotel 2014?

Kommenter her

Jeg har sett at det florerer rundt en del rykter om at jeg skal være med på paradise hotel 2014 og at jeg har blitt kontaktet av tv 3, og vel. . . Ryktene er sanne!!! Seff skal jeg være med!!

Gleder meg sånn, åååh! Skal bare ta pause fra bloggen i 2 måneders tid for å reise til mexico for å bli drita på tv! Haha NEI folkens jeg skal ikke være med, og jeg skal ikke vurdere det om jeg får spørsmålet engang. Jeg hadde blitt kastet ut av familien for det første, og som dere vet har jeg ALLTID kjæreste så det er heller ikke aktuelt.. Og sist men ikke minst, tenk på bloggen!? Jeg kan jo ikke blogge på paradise hotel, og jeg planlegger å blogge i laaaang tid framover. Haha neinei!

Skulle dere likt å sett meg i paradise 2014? 

Noen instragrambilder fra det i det siste; Rødhette

Kommenter her

Halla folkens! Har vært litt trøtt i dag, satt oppe hele natten for å se på "crazy stupid love", herregud for en søt film! Likte den veldig godt  I dag har generelt vært en bra dag, dro først og tok sol, etter det til frisøren. Jeg la inn noen lyse og noen mørke striper slik at de skulle passe bedre inn i extensionene, så nå er jeg veldig fornøyd. Farger håret på FRONT i Harstad, elsker å gå dit og gleder meg allerede til neste gang, hihi.

Snart kommer Katarina, Anne-Sofie og Lisa hit, regner med vi blir å chille masse, har kjøpt inn det nødvendige altså - godteri, pommes frites og lucky strike! Da er kvelden komplett!  Kom nettopp på at jeg faktisk har is i fryseren også, i alle mulige slags varianter. . . Må være en drøm å være på besøk hos meg! 

Hva skal dere gjøre i dag? Og som dere kanskje merker mangler motivasjonen litt her hos meg, men jeg skal komme med et innlegg senere i dag der jeg svarer på et rykte osv ♥ 

Noen bilder jeg og Amanda tok i dag, love that girl! Fikk høre flere ganger i dag at rødt er min farge, har aldri tenkt på at man faktisk kan ha en farge man kler bedre enn andre.. Så, kanskje rød er min?
Bilder fra i går!!

Kommenter her

Her kommer noen bilder fra Lørdagskveld! Bilder man ikke husker er best haha!  Men som sagt ble det litt for mye for meg, og formen min har vært som fortjent i dag . .

Jeg kom meg ikke lengre enn på vorsj før jeg ble sendt hjem haha, vi var i alle fall på vorsj hos en venn, Marc! En flaske malibu og noen shotter senere ble jeg sendt hjem, men til tross for det var det en helt okei kveld!  Husker ikke så mye av slutten men jeg kom meg tydeligvis hjem med god hjelp og mye fornektelse fra min side, og i morges våknet jeg med sminke, kjole og hele kjøret, og formen var dårligere enn noen sinne. Pluss at jeg tydeligvis hadde spydd i senga (noe som betyr at jeg sov i mitt eget spy), og jeg hadde også kastet opp over alt på rommet. Lekkert!

Her kommer noen bilder:

Lisa og Katarina! 

Jeg blandet ut med melk, og dere vet jo hvor mye jeg elsker melk.. Nå har jeg mildt sagt ikke lyst på det. Men tro det eller ei, malibu + melk = sykt godt!


Fine jenter!

Hahahah, gravidmage???? 

Og slik ser jeg ut i dag.. Usminket og læcker.


Dagen derpå

Kommenter her

Vil bare be om unnskyldningen for at jeg oppdaterer bloggen så sent i dag! 

Dagens bakfylle slår alt jeg har vært med på tidligere. . . Jeg har tilbrakt hele dagen over toalettskålen og har vært opptatt med å vende magesekken ut og inn, og gjenta for meg selv "aldri.mer.alkohol", noe jeg selvsagt glemmer i samme sekund som jeg føler meg litt bra igjen. Antar at dere kjenner dere igjen? Ble litt for mye av det gode i går, jeg husker ikke så mye for å si det mildt, men har litt dårlig samvittighet angående ting jeg tydeligvis har sagt. Jeg var jo helt gal! Det med at man sier sannheten når man er full stemmer IKKE, jeg sier bare tull! 

Men en god ting er det med dagen i dag! Jeg har kjøpt masse pommes frites, burger, poppet popcorn, har oreos, potetgull og cola + masse godteri jeg mottok i posten fra http://goodcandy.no/! Uten tvil den beste nettsiden jeg vet om, man kan handle masse godteri der og det er MYE billigere enn på butikk! De har godteri fra hele verden så om det er noe dere har smakt i utlandet, for eksempel Sverige eller Usa som de ikke har i Norge, så har de det nesten garantert der. Man kan også bestille abbonoment slik at man får godteri i posten for eksempel annenhver Lørdag, det skal jeg uten tvil skaffe meg. Bestilte blandt annet 1,8 kg svarte lakrissmokker, som er det BESTE jeg vet! Herlig dag på mange måter, dere kan bestille godteri HER ♥

Litt sjalu på meg som har sykt mye godteri i dag, eller!?

 

The best there is!

Dette er alt dere får se av meg enn så lenge.. 
Bilder fra i går kommer senere i dag, jeg klarer bare ikke tanken på å se igjennom masse alkoholbilder nå. 

ready to go!

Kommenter her

Snart skal jeg på vorsj, om noen få minutter drar jeg! Kommer nok til å mobilblogge litt i kveld og holde dere oppdaterte om hva jeg gjør og hvor jeg befinner meg  denne Lørdagen!

Håper at alle mine fantastiske lesere får en herlig kveld!!! ♥Sovenymfe..?

Kommenter her

Kan jeg kalle meg selv en sovenymfe..? Sovnet før 11 i går og våknet nettopp! Frokosten besto av popcorn, herregud så godt det var. Har blitt syk, er så tett i nesa at jeg nesten ikke klarer å snakke!  Haha hadde den rareste drømmen i natt, drømte at nesten hele heggen (bare gutter..?) ble med til huset i Spania, skjedde så mye sykt. Skulle ønske jeg kunne filmet drømmene mine! Når jeg drømmer om folk jeg nesten aldri snakker med lurer jeg på hvem som drømmen om meg om nettene, skulle jeg gjerne ha visst. 

Nå skal jeg dusje, finne klær til i kveld og så sminke meg. Har litt angst for at jeg ikke har noe fint å ha på meg! Hater når man føler at alle klærne er stygge og at ingenting passer. . . Sånn er det mer eller mindre for meg akkurat nå. Jaja, jeg finner vel ut av noe! 

Kanskje jeg kan få litt hjelp av dere? Har funnet fram tre kjoler i forskjellige rosanyanser som det står mellom i kveld. Så nå kan dere skrive kommentar med hvilken dere stemmer for at jeg skal bruke! 

Kjole 1. Denne ser ikke så fin ut av, men hadde den på meg på julaften og på en header, husker dere? 

 

Nr 2. Ser ut som om jeg har svææære pupper når jeg har på meg denne, haha! 

Nr 3. I denne ser det ut som om jeg har null pupper,haha.. Men elsker den! 

 

Kinder

Kommenter her

Anne-Sofie og Amanda var her nettopp, så på "grusomme meg" igjen, haha. Den er jo så sykt bra!  Jeg har virkelig en periode akkurat nå hvor jeg føler meg mindre pen om man kan si det slik, ser på bilder av vennene mine og tenker hvor nydelig de er, mens jeg ikke kan måle meg liksom. Well well, håper det går over snart.

 

Hehe jeg drev med spionasje fra vinduet når de kom..

Jaja nytter ikke å klage i alle fall, i morgen skal jeg PYYYNTE meg.

Elsker forresten denne sangen fra filmen!

Fuck that shit.

Kommenter her

Det skumleste jeg vet er å legge meg om kvelden. Ikke fordi jeg er redd for monstre under senga, spøkelsene på naborommet eller innbrudd. Men fordi jeg tenker så mye. Om natta ligger jeg våken og har sommerfugler i magen, men ikke de gode sommerfuglene. De bekymra sommerfuglene som ikke vil gå bort uansett hva jeg gjør.

Jeg tenker på så mye, jeg har lært så mye om mennesker av å ha denne bloggen, og kan tørre å påstå at jeg virkelig har blitt en menneskekjenner. Jeg leser folk så utrolig fort nå, og jeg har faktisk kommet til det stadiet at jeg aksepterer når folk lyver rett og slett fordi jeg har skjønt at det ikke finnes noen som er perfekte. Jeg har akseptert så mye dritt, jeg aksepterer så mye fælt, jeg lurer på hvorfor. "Greit nok, h*n forteller ikke sannheten, men vi lar det gå - jeg vil jo ikke gjøre det ubehagelig for noen av oss". Slik har jeg blitt. Jeg bukker under, ofrer ting jeg har, kjøper ditt og datt til alle "vennene" mine og blir brukt i øst og vest. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har snakket i telefonen med noen og holdt meg for munnen slik at personen i andre enden ikke skal høre at jeg gråter fordi jeg blir så fort såret, men tør ikke si ifra. Fordi slik har det blitt, jeg føler jeg bare "er". Jeg bare flyter forbi, så drar jeg hjem og blogger om at jeg ligger i senga. Eller noe.

Jeg er en sånn type person som bruker å tilgi mennesker men etter en stund angrer jeg på at jeg tilga, da har jeg for dypt inne i det og kan ikke begynne med "jeg har egentlig ikke kommet over det du gjorde for en stund siden". Jeg har så vanskelig for å stole på NOEN. Og dere må ikke tro jeg sikter til kjærlighet nå, for det er både og. Man kan bli såret av hva andre enn kjæresten gjør. 

For jeg har blitt feig, før var jeg ikke slik. Bloggen har gjort meg så jævlig pysete. Jeg har blitt paranoid, jeg tør ikke å skrive hva jeg vil lengre. For ja, skal jeg fortelle dere hva jeg vil? Akkurat nå vil jeg komme meg igjenom skolen uten å stryke i noen fag slik at jeg kommer meg inn til neste år,jeg vil drikke meg ganske full i morgen, for det er det lenge siden jeg har vært fordi jeg ikke tør å slå meg løs lengre. Og forhåpentligvis møter jeg snart gutten jeg liker igjen. Jeg tenker på at vi snart har sosiologiprosjekt som jeg må gjøre og en historieprøve, samtidig som bloggmailen min har 682 uleste i innboks som jeg må ta meg av. Jeg tenker på at jeg ikke fikk med meg at en bloggleser sa hei idag før det var forsent og jeg ikke fikk sagt hei tilbake, jeg lurer på om hun synes jeg er bitch. Jeg tenker på at en dag finner jeg en som elsker meg fordi jeg er meg, slik at jeg også kan bli trygg på meg selv. Jeg håper jeg gjør det bra.  Men fuck that shit, som dere sier - bloggen har jo ødelagt livet mitt og sabotert alt som heter framtid. 

It's not all that black and white. 
 

Hva skal man si. . .

Kommenter her

Haha vet ikke helt hva jeg kan fortelle dere angående dagens mattetentamen, annet enn at jeg hadde en sang på hjernen (faktisk denne HER) hele tentamen, i tillegg spiste jeg opp godteriet mitt før vi hadde startet så da var jo den beste delen ved å ha prøve borte, haha . . . Det gikk ikke så veldig bra, kan jeg vel summere med! Men fikk gjort alle oppgavene, så om alle er rett blir det jo 6!? Hehe.

Har ikke gjort så mye annet enn å ta et bad etter jeg kom hjem, spiste faktisk akkurat frokost (haha tidlig), og må snart gjøre litt lekser. Hvorfor går dagene så sykt fort!? Klokken er jo snart 18!

Skal også dra å handle, blir nok en del godteri i kveld ja!  Må bare bytte klær 10-15 ganger først, gjør jeg alltid før jeg drar noen steder.

Sånn her ser jeg ut akkurat nå. Har forresten svart ettervekst herifra og til Kina, hater det! Når jeg stripet det hjemme ble ikke etterveksten tatt, så skal til frisør og gjøre det på Mandag. Gleder meg, fram til da blir det nok mye hette og capsbilder. Men hårfargen min er fin, sånn borsett fra fartsstripen i hodebunnen. 
Si NEI!

Kommenter her

Nå tenkte jeg å ta opp noe på bloggen som har engasjert meg i flere år - nemlig NEI til sirkus med dyr i Norge! Jeg har helt siden jeg var 8 år NEKTET å dra på sirkus, jeg hater det, og blir så forbanna for at norske aviser vil reklamere for noe sånt. Uansett hva man sier, sirkus med elefanter og andre ville dyr som egentlig skal være i naturen er ikke forsvarlig på noen måte, det er forkastelig og kvalmt. Jeg får vondt i hjertet når jeg ser at slike dyr som lever i varme klima skal bli fraktet rundt i små vogner, for å så stå på asfalt med lenker rundt bena. Herregud, jeg gråter når jeg tenker på det. . .
Flere og flere land har nå forbydd dette, men i Norge som liksom skal være et så bra land, her venter vi enda på at landbruksministeren skal ta dette på alvor. Alle dyr har naturlige instinkter og adferd, likevel brukes dyr i sirkus for å gi underholdning til mennesker, og for å gi inntekter til de som driver med dette. Dyr som i frihet ville beveget seg over store områder blir i stedet tvunget til å leve trangt og innesperret, ofte milevis fra der de egentlig skal være. Norge er et langstrakt land med få innbyggere, noe som medfører lange og mange reisedøgn. Livet som sirkusdyr med trailertransport langs norske veier, fastlenket store deler av døgnet og liten eller ingen kontakt med andre dyr av samme art er helt grusomt og ikke noe som burde vært lovlig og akseptert.

Dyr ønsker frihet, akkurat som oss - så jeg håper at ingen av dere drar på sirkus i sommer, og om dere gjør det vil jeg tørre å påstå at dere er kortenkte og ikke særlig medfølende mennesker. Såpass kan jeg faktisk si, jeg har null respekt for mennesker som støtter dette. Så si nei, og skriv under HER. 

Er du for, eller i mot? I dag blir gøy.

Kommenter her

... NOT.

Fikk plutselig besøk hele natten så har ikke sovet et jævla sekund, tror jeg gjentok "hehe nå må jeg sove" 40 ganger i natt, men slik ble det ikke så nå sitter jeg her og er helt blank på øynene. Skulle egentlig på forberedelsesdag til mattetentamen i dag, men jeg var redd det skal bli som det alltid er - altså, en lærer på veldig mange elever, liten tid til å få hjelp, de som er veldig god hjelper hverandre og vi som ikke er så veldig gode sitter der uten noe. Om jeg hadde dratt ville jeg vært så utslitt når jeg kom hjem at jeg ikke hadde fått lest noe uansett, så derfor ble jeg hjemme. Følte det var best at jeg sov noen timer, leser litt selv, og så få hjelp hos pappa. Skal også skype med noen venner senere så skal vi gå igjennom oppgaver og prøve å hjelpe så godt vi kan. . . Pjuh, bra dag. Om jeg får bedre enn 2 på denne mattetentamen blir jeg seriøst oppriktig talt lykkelig.

Noen som har noen bra nettsider jeg kan gå på som har med matte og gjøre slik at jeg enkelt kan lære meg regler? Eventuelt noen bra hjelpeprogramer jeg kan laste ned på pc? Eller rett og slett bare gi meg litt motivasjon eller puggetips, trenger det sårt ♥  

Dette innlegget er sponet av null søvn, en sur mattelærer og en mattelei blogger.

Aliaskveld

Kommenter her

Nå dro akkurat noen venner herifra, vi har hatt aliaskveld som var veldig trivelig!

Kan jo fortelle dere litt kort om i dag. Jeg hadde fri fra skolen så dro til Lisa etter en stund hvor jeg nesten ble voldtatt av lillebroren hennes på 6 år, var litt rumpesmekking og blotting fra hans side, haha. Men det er greit  Morsom liten skapning! Etter det var vi ute og gikk i nesten to timer mens vi ventet på bussen, jeg hadde som vanlig overvurdert været og trodde det var varmt, mens i virkeligheten var det iskaldt og man kunne blåse frostrøyk! Etter en stund fikk vi endelig handlet litt godteri før jeg, Henrik, Amanda, Martine, Lisa og Anne-Sofie spilte alias. Jeg og Lisa vant som vanlig, vi er uslåelige i dette spillet! Om alias hadde fantes online skulle jeg lett ha blitt verdensmester 

Og så må jeg bare si noe, jeg setter utrolig stor pris på dere søte blogglesere som kommer bort i virkeligheten og sier hei! Jeg har verdens beste blogglesere ♥ Jeg blir så glad da,

er virkelig høydepunktet ved å blogge! Så da vet dere at det er null fare, og det er bare å hilse på!  Og det er mye bedre når dere faktisk kommer bort enn at dere står og hvisker mens dere tar snikbilder, det er ikke akkurat diskret og blir bare ubehagelig og flaut for alle. Dere er ikke usynlige, for å si det mildt. 

Martine, Lisa og Amanda. 

Anne-Sofie og meg. Bestfriends forever, come whatever!

Hahaha hva skjedde her..
Jeg har blitt blond!

Kommenter her

Mitt nye hår fra http://luxushair.com/ kom i dag, elsket fargen så da måtte jeg farge mitt eget også med en gang, så nå er jeg blond! Det er i fargene 613/12.  Hva synes dere? Blondes have more fun! :D 


Koselig kveld

Kommenter her

Ble en veldig rolig kveld for meg, har sett på film og spist godteri! Vi så  grusomme meg og om dere enda ikke har sett den så må dere bare, beste animasjonsfilmen ever! Og se på engelsk, da er den best. Om jeg noen sinne skal på date med en av dere som leser dette, så vi se den filmen eller to på rømmen som er best!  Jeg prøvde i går med Adrian, jeg sa "enten ser vi to på rømmen, eller så ser vi frustrerte fruer, eller så drar du hjem". Han dro faktisk, ikke særlig charming. Det er et tips til hva man IKKE skal gjøre!

Nå skal jeg se om det er noe bra på tven, om ikke skal jeg nok gå å legge meg. I morgen skal jeg ha aliaskveld her hjemme ( og alle får komme hihihihiih, feeeeezt :P), så jeg må rydde slik at det ser litt fint ut her! 

Forresten, noen som vet om det kommer en oppfølger av to på rømmen (tangled) ? Har hørt rykter om det, men rykte er rykter.. Så om noen har konkret informasjon skal jeg være evig takknemlig! 

 

Alias! :D

Løsvipper og lim + fikk med to parfymeprøver

Striping, solpudder, kost, truser, neglelakk
 

Got milk?

Kommenter her

Sitter og ser på bayblade (av alle ting i denne verden..), og vurderer om jeg skal GÅ til rema 1000 for å handle melk. . . Haha hvor teit høres det ut? Nevnte jeg at det er 5 km til Rema? 

Jeg er avhengig av melk som dere vet og i løpet av de siste to dagene har jeg drukket 4 liter, noe som er veldig lite for å være meg. Og når jeg lider av melkemangel blir jeg et lite monster så jeg foreslår at alle evakuerer nabolaget før jeg går bananas!!!!! Haha neida, fra spøk til alvor, jeg trenger melk. Jeg drikker bare melk nesten, en gang drakk jeg det istedenfor vann på trening og til og med det var godt! Jeg drikker det til frokost, lunsj, middag, kvelds, til godteri, til taco, på kino (ja, det har skjedd.) NAM!

Men litt godteri har jeg i alle fall, og nå får jeg besøk av en kompis som jeg skal se "to på rømmen" sammen med! Elsker den filmen og har sett den 1000 ganger  Siden jeg ser ut som en person som mangler melk (altså ikke så bra) kan dere få noen bilder fra vår ekstremt morsomme skoledag!

HAHAHAHA og var mange som syntes reklamefilmen til meg og Amanda var såå dårlig, vi går på studiespesialiserende og dette er første gangen vi lager film EVER på skolen. Chill. Andre året på vgs kan man velge for eksempel media som valgfag, og det har vi gjort:-) 

 

Haha Amanda sin "get pretty" prosess. Måtte sminke seg OG skifte midt i kantina.

Når jeg spilte rollen som "kantinedame", haha. Fikk til og med låne uniformen deres!

Hahah satt og poserte skikkelig på bordet, så kom en lærer forbi og ga meg DET blikket.. Her er blikket jeg slengte tilbake, ser jo en smule dumt ut, haha.

Kantina helt for oss selv!
Hvor er shortsen fra?

Kommenter her

Ettersom så mange spør hvor shortsen min med flagg på lommene er ifra, så tenkte jeg å svare på det i ett eget innlegg (for en gangs skyld, haha..).

Den kommer fra carlings, og etter min mening er det carlings som ALLTID har de kuleste plaggene, uansett hva. Synes den er dødsfin, og nesten alle shortsene mine er derifra! Shortser er virkelig fint på sommeren med litt brunfarge  Er dere ikke enige?

Det er en shorts fra nelly med flagg på som jeg er sykt forelsket i, er bare usikker på om jeg skal kjøpe den fordi den ser så sykt liten ut?! Jeg har ganske stor rumpe i forhold til resten av kroppen så er redd den skal tyte ut både her og der, haha. Skal jeg ta risken?

 

Den fra Nelly jeg snakker om. . . Ah! Kan kjøpes HER. 
Reklamefilm - Meg og Amanda

Kommenter her

Haha vet ikke helt hva jeg skal si, jeg har aldri ledd så mye i løpet av en skoledag før! Dette er en reklamefilm vi måtte lage i media, den er for Gullhaugen kiosk som er en knøttliten kiosk rett ved skolen vår, litt som narvesen ( bare langt ifra like "moderne"). Herlig, og håper vi får bra karakter! Hva synes dere? Er meningen den skal være morsom, haha ♥ Selve handlingen er at det er sykt dyrt i kantina og at man skal finne noe bedre.

Nå skal jeg dusje, senere får jeg besøk!

 

Dette blir så bra!

Kommenter her

Amanda dro nettopp hjem fra meg etter en utrolig trivelig kveld! Vi satt lenge og planla hvordan vi skal gjøre det med reklamefilmen i morgen men endelig har vi alt klart, den kommer til å bli så sinnsykt morsom! Jeg ler meg ihjel bare av tanken, haha. Det er ikke mangel på kreativiteten her, det vanskeligste kommer til å være redigeringen. Jeg gleder meg veldig til å vise dere resultatet, var mange som ville jeg skulle legge den ut så det kommer nok snart ♥

Reklamefilmen vi skal lage vil være inspirert av denne her.. Hahahah! Var her vi fikk ideen ifra, men det kommer til å bli ganske annerledes likevel. 

Etter at vi hadde planlagt ferdig så vi filmen " A little bit of heaven", en veldig undervurdert film som fikk både Amanda og meg til å felle noen tårer. Jeg er i en periode hvor jeg har ekstrem PMS så det skal ikke mye til før jeg tar til tårene, dere skulle bare hørt hva jeg begynte å gråte av i går.. Har også spist utrolig mye mat, er ingen som snakker om eller nyter mat mer enn meg og Amanda! Godt var det i alle fall, nam nam! Utrolig herlig dag dette har vært!

Melk, seff.Filmen handler om at hun får kreft, han er legen hennes og så er de selvsagt veeeeldig forelsket.. Trist! Btw, hva skjer med neglen min? Ser ut som en halvspist nonstop.


Og det beste smågodtet i verden! Har faktisk bestilt det på internett nå, åååh herlig.

Lots of love! 


Spiller inn reklamefilm!

Kommenter her

Sitter inne med Amanda og slapper av i sofaen, hørte rykter om at det var over 10 varmegrader ute i dag! Føltes riktignok ikke slik da jeg var ute, men men. Amanda tok med godteri hit og jeg skal snart lage nudler, nam nam! ♥ mat ♥.
 Vi har en oppgave i media som vi må fullføre snart, vi skal spille inn en reklamefilm for spotify. Jeg skal filme, Amanda skal skuespille! Vi har mange syke ideer som vi skriver ned nå, tror faktisk det blir veldig bra. Noen som vil jeg skal legge den ut på bloggen når den er ferdig?

Kommer til å jobbe med den hele dagen, så skal jeg være sammen med Adrian litt etter det (nei vi er ikke kjærester). Blogges senere 

haha skitten sko..
levende barbie - før og etter

Kommenter her

Dere vet hun "barbien" jeg postet bilder av for en stund siden? Nå har jeg funnet bilder av hvordan hun så ut før også, rimelig syke saker! Jeg har blitt helt obsessed og har funnet alle bildene av henne som finnes ute på nettet, sett mange videoer på youtube, oversatt ting hun har skrevet i google translate (lol)..  Jeg har bestemt meg nå for at jeg noen ganger synes hun er fin når hun har mer "naturlig" sminke (haha), men når det blir helt syke saker er det LITT for mye.

Før:

Etter: 

Tror dere hun bruker parykk? Hun har sykt fint hår i alle fall!

 

Finest før eller etter? Hardt og si det, men jeg synes etter. . . Selv om hun ser litt skummel ut! 

 

Personlig.

Kommenter her

Siden veldig mange av dere har spurt og siden mange lurer så kan jeg forelle om min efaring med abort. Det stemmer at jeg tok abort da jeg nettopp hadde blitt 15 år, og for å være helt ærlig er det ikke noe jeg tenker spessielt mye på den dag i dag, jeg har ikke noen "hva om"tanker, og jeg var veldig sikker på mitt valg. Om jeg hadde hatt et barn i dag hadde ikke livet mitt vært det samme og jeg er veldig glad for at jeg tok den avgjørelsen jeg gjorde.

Når jeg fant det ut begynte jeg og gråte, det var ikke fordi jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre for det visste jeg, men mest fordi jeg ikke ville gå igjennom det og fordi jeg ble sliten av tanken. Jeg tok tre tester hjemme og så dro jeg med en venninne til helsesøster og fikk tatt enda en test der, der etter ble jeg henvist til sykehuset og fikk tatt en siste test og til slutt ultralyd. Legen ringte mamma for meg siden jeg ikke turte, hele bilturen hjem var veeeeldig stille for å si det sånn. Jeg bestemte meg for medisinsk abort, noe som vil si at man får noen piller vaginalt istedenfor å komme i narkose. De dagene før var jeg veldig dårlig og merket virkelig graviditeten, kastet opp og greier. Da ble det med en gang litt vanskeligere. 

Jeg ble innlagt på sykehuset en Lørdag, og det var ganske trist siden alle de beste vennene mine skulle på jentekveld mens jeg lå der alene. Men heldgivis kom hele gjengen opp til meg og flyttet jentekvelden til mitt rom på sykehuset så tenkte jeg på noe annet ♥ Jeg hadde ikke sterke smerter, kjentes mest ut som mensen. Vanligvis tar en medisinsk abort kun et par timer men jeg var på sykehuset i 16 timer med kun blødninger og ingenting mer, jeg ble sendt hjem UTEN at aborten var fullført og måtte på en måte håndtere alt selv hjemme, og akkurat DET var nok noe av det jævligste jeg har vært med på i mitt liv, jeg følte meg ekstremt lite verdt! Jeg var så ung og måtte ligge der i senga hjemme og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Det verste er at det gikk en hel uke før selve fosteret kom ut, og det kunne jeg SE med mine egne øyne. Ble litt traumatisert av hele den greia der, men det er heller ikke noe jeg tenker på den dag i dag.

Wow, kanskje mitt mest personlige innlegg noen sinne. . . Nå vet dere i alle fall! Er ikke sikker på om jeg føler meg komfortabel med at alle vet det, egentlig er jeg ikke det.. Men siden kanskje noen andre er i samme situasjon så kan dere vite at dere ikke er alene? Og jeg kommer ikke til å svare på mer spørsmål om dette siden det er så vanskelig å skrive det. Og en ting til; jeg tar meg ikke nært av kommentarer som at jeg såkalt har "drept" et barn, det kommer inn det ene øret og ut det andre. Det er ikke slik jeg ser på situasjonen og dere bør respekterere at ikke alle er imot abort.

 
Hvem har finest?

Kommenter her

Hei hei! Nå har vi kommet hjem fra en liten grilltur, og med grilltur mener jeg at vi spiste kalde pøser og holdte på å fryse oss ihjel. Men det var koselig uansett! Har forresten funnet ut hvorfor jeg kom på 1.plass sånn plutselig, er fordi den siden som la ut bilde av "levende barbie" har linket til bloggen min. Godt å vite at det ikke var noen pornosider! Dere må ikke missforstå og tro jeg ikke er takknemlig, men synes det blir litt urettferdig når jeg på en måte ikke "fortjener" det. Da trives jeg bedre på 2.plass eller hvor jeg nå enn havner. 

Jeg og Stine har jo begge to deksler fra http://handelsportal.no/ til iphone og i dag begynte vi faktisk å krangle fordi vi diskuterte hvem som har finest deksel, haha. Jeg synes såklart mitt er finest, synes hennes ser litt kjedelig ut. Så kan dere hjelpe meg å vinne denne krangelen her?! Hvem har finest deksel av meg og Stine? ( mitt mitt mitt ). Dere spør KONSTANT hvor dekslene mine er ifra, hater å gjenta meg selv så ofte. . . Må nesten påminne dere igjen og igjen, haha. Nå vet dere i alle fall!

Så, hvem har finest? ♥

Denne søtsaken er miiin.

Stine sitt...

Jeg er litt ugly etter grillinga i dag, haha!
Jeg er så stolt!

Kommenter her

Det må være lovt å skryte litt av seg selv en gang i blandt! Dere husker kanskje at jeg skrev her om dagen at jeg ikke klarer å trene? I går og i dag var ENDELIG motivasjonen tilbake og jeg har løpt mange kilometer, føles så utrolig godt. Jeg er så glad for at jeg endelig har kroppen jeg har hatt lyst på så lenge, da må jeg jo få lovt å vise dere litt, sant? Haha overse ansiktet mitt og håret, var så latterlig sliten..

Nå kommer garantert noen til å påpeke at jeg har da aldeles ikke så fin kropp, og det er helt greit at noen synes det. Men jeg vet selv hva jeg ville ha og hva jeg har klart å oppnå, så lenge jeg vet det, og så lenge jeg ikke lar meg bryte ned av noen andre så har ikke slike ord noe å si. Det er jeg helt 100% klar over, og jeg er så glad for at jeg har så god selvtilitt som jeg har klart å få nå. Jeg vet hva jeg kan! 

Vet at noen kommer til å kommentere noe urelevant nå, så jeg kommer dere i forkjøpet - ja, jeg bruker bh under tubebh, det er helt normalt og det er jævlig ubehagelig å gå uten om man har større pupper enn A-cup.Nå venter jeg bare på at Stine Mari skal komme hit, har funnet fram jordbær og krem så blir sikkert veldig koselig. Tror vi tar oss turen til Nupen (et sted i Harstad som er utrolig nydelig om det er sol), gleder meg! Håper alle dere har en fin dag.
 

1. plass??

Kommenter her

Haha kan noen fortelle meg hvor i verden jeg har blitt linket for å ha kommet meg på 1. plass? Det gir jo null mening, blogget sykt dårlig i går osv. Lurer på om jeg har blitt linket noen steder, såfall noen som har peiling på hvor dette kan være? Ble ikke glad når jeg så jeg var på førsteplass fordi det er ikke reelt at man får 30 000 ekstra lesere over natten av ingenting. Får alltid så vondt i magen når ikke vet hvor trykkene kommer fra, for alt jeg vet kan jeg jo ligge ute på en pornoside eller noe. Jaja, jeg har ringt blogg.no så skal de sjekke opp hvor trafikken kommer fra, jeg får svar på det ganske snart!

Våknet nettopp i alle fall og det er NYDELIG vær ute! Senere kommer Amanda og Stine-Mari hit, vi skal lage noe godt og spise så om noen har forslag (utenom det vanlige som taco osv) så si gjerne ifra! Vil ikke ta bilde av meg selv akkurat nå så slenger inn noen NYDELIGE coverlåter som jeg fant på youtube her om dagen, er helt forelsket.

 

Drake - Marvins Room (cover)

 

Chris Brown & Justin Bieber - next to you (cover)

 

 

Hva synes dere? ♥ 

Hva er annerledes?

Kommenter her

Treningsinnlegget kommer ikke i dag alikevel, er i utrolig dårlig form og har måttet legge meg ned på gulvet flere ganger i løpet av dagen i ren utmattelse. Har vært så svimmel og kvalm, kaldsvettet samtidig som jeg er varm. . . Dere skjønner sikkert tegninga. På toppen av det hele har jeg en slik periode hvor jeg føler at alt bare er feil. Jeg får ikke til på skolen, føler jeg gjør det dårlig med bloggen, har hatt så sinnsykt mye kjærlighetssdrama i det siste at jeg følte meg som tatt rett ut av "sex and the city", jeg er stygg og det ene med det andre. Men slike ting er ikke så gøy å lese om, det vet jeg. Så jeg skal heller prøve å blogge litt overfladisk fram til denne perioden er over, fordi jeg vil at dere skal bli inspirerte av å gå inn her og ikke deprimerte.

Om det kan være et plaster på såret for dere så laget jeg jo en treningsvideo i fjor, haha. Blir så flau av å se på den at jeg nesten måtte holde for øynene da jeg fant den igjen, men savner virkelig den perioden i livet mitt. Den kan dere finne HER. Dere har sikkert merket det den siste tiden at jeg føler meg veldig feil plassert akkurat nå, jeg vet ikke hva som mangler men jeg føler at noe bare er FEIL. Jeg tenker at alt var bedre før, men var det egentlig det? Hva var annerledes? Jeg hadde blondt hår og that's it. Haha om det er hårfargen som gjør meg så forbanna lei meg bør jeg virkelig få en virkeligetsskjekk, for SÅ mye betyr det jo ikke.

Gleder meg bare til sommeren. Har jo oppsummert mye av det jeg skal gjøre for dere men skal også til en venn som heter Viktor i sverige, stockholm for å være nøyaktig! Blir bra å bo en hel uke hos han og komme meg bort litt, ikke MINST! Tror han også kommer hit, haha stakkars han. . .

Fint vær i dag, i alle fall! Alle treningsklærne mine er fra http://buyhelse.no/, elsker de! Solbrillene er Stine Mari sine og er russebriller tror jeg. Og takk til lillesøstren min for at hun i det hele tatt orket å være med meg ut for å ta bilder, til tross for at jeg var en sur bitch som sa " KOM IGJEN Æ HAR FAEN IKKE HELE DAGEN" når hun var LITT treg å ta på seg skoene. Haha, unnskyld! 

Nå kommer Lisa og henter meg, vi skal dra til Tarjei og se film. Blir koselig og gleder meg til å få tankene på noe annet. Takk for at dere enda leser bloggen og kommer med søte kommentarer ♥

videobloggFAIL.

Kommenter her

Satt og laget extensionsvideo til dere i sta hvor jeg viste hvordan jeg setter på clips og styler håret med extensions, det har jo vært veldig ønsket fra dere så jeg tenkte jeg bare måtte kjøre på. Da ett minutt gjensto og jeg bare hadde noen smådetaljer igjen ringte telefonen min og HELE greia ble ødelagt.. Når jeg svarte telefonen var det første jeg sa " æ hate dæ..", fordi da ble virkelig mye arbeid lagt i grus, haha! Men da vet dere i alle fall at jeg prøver og at jeg kommer til å få laget det til dere så snart som overhode mulig håper jeg. I løpet av neste uke senest. . . Håper noen ble glade nå ♥

Har mistet både vippelimet og solpudderet mitt så var under tvang jeg valgte en litt mer "naturlig" look i dag når det kommer til sminking.  Om vinteren bruker jeg mye mer sminke enn på sommeren, føles veldig herlig og ikke ha lag på lag en gang i blandt også! Hva synes dere jeg kler best? 

,
farge håret hjemme?

Kommenter her

Fant denne hårfargen hjemme og lurte på om det kunne vært en ide og stripe håret hjemme istedenfor? Har aldri prøvd denne før så om noen av dere har gjort det setter jeg veldig pris på erfaringer om hvordan det gikk, eventuelt om dere vet noen andre bra jeg kan gjøre hjemme? Jeg er en utrolig utålmodig person og hater å være "avhengig" av andre for å få ting gjort, for eksempel at frisøren jeg går til skal ha time ledig osv osv. Haha hun kommer til å bli så sur om hun finner ut at jeg farget det hjemme så jeg veier mer mot å bare dra til frisør. . . Eneste negative med frisør er vel at det er så sykt DYRT! 

Noen tips? 
Farger håret snart!

Kommenter her

Har tenkt MYE på hvordan jeg vil ha håret så har søkt litt rundt fram og tilbake, og nå har jeg funnet ut at jeg vil ha den hårfargen jeg har nå bare med platinablonde striper! Altså lysbrunt med helt lyse striper. Hvordan tror dere det blir? Farger det på Fredag eller Lørdag i neste uke, gleder meg så sykt ååh ♥ Blir vel lignende hårfarge som det jeg hadde før! Jeg bestiller fra luxushair.no og det blir i farge 613/12. 

Min favoritthårfarge! Heller dette enn platina, enige? Gleder meg til å ha litt sommerlig hår.

ILU HÅRET MITT<3<3<3

 

 

Nå blir det kveld, god natt! 

 

Irritert + trening

Kommenter her

Bah, jeg må bare si noe dere. Jeg irriterer meg vanligvis ikke så mye over andre bloggere ettersom de jeg faktisk leser digger jeg, men er det noe som irriterer meg så er det bloggere som har kjæreste og begynner sånn "hehe nei jeg vil ikke skrive om kjæresten min det er privat" men uansett hele tiden skriver "gutten min, verdens beste, kjære, pus " osv. Altså om man ikke vil snakke om det - ikke nevn det overhode! Da slipper man at folk skal grave så mye. . . Når jeg har hatt kjæreste ( for ja, det har jeg hatt de siste månedene) så har jeg ikke hintet til det engang fordi jeg ikke orker spørsmål, og når jeg var kjæreste med Marco viste jeg han fram og fortalte mye om det fordi da syntes jeg det var greit. Haha nå ble jeg dobbeltmoralsk her, men dere skjønner! Jeg fatter om man er veldig forelsket og at det kan friste å røpe det, men man må være enten eller, det går ikke med en mellomting fordi da føler leserne seg lite verdt og at bloggeren "plager" de. Skjønner dere?

Men jaja, i morgen skal jeg lage treningsinnlegg hvor jeg svarer på spørsmål fra dere, gleder meg veldig til å svare på det! Mange som har etterspurt det og deres ønske er min lov, hihi ♥ Jeg har blandt annet fått mye nytt ustyr, kan svare litt om rockeringen, har prøvd en treningsdvd og litt sånne ting. Fyr løs!

Ja jeg vet jeg må vaske speilet blabla . . . Siden det plager dere så mye kan dere godt få gjøre det for meg? Men ja poenget; mine to stoltheter, rumpa og magen! 
Ny foundation ++

Kommenter her

Anne-Sofie og Amanda kom nettopp hit, har skikkelig rydde-kick og vil bare rydde hele rommet. . . Var da en gang! Får vente til de har dratt. Haha og gjett hva!? I neste uke drar jeg og mamma til Sortland, er mange lesere derifra som har lurt på om / når jeg kommer. Deres ønske er oppfylt, i'm coming! Hva jeg skal gjøre der er privat, men får tid til litt shopping også.

Har vært i byen og kjøpt meg en ny foundation, jippi! Den ble raskt en favoritt, er fra maybelinne tror jeg og kjøpte den på cubus. Er slutt på flekker i ansiktet nå! 

Fikk også mange piercinger i dag, virkelig på tide ettersom jeg mister mine hele tiden! De er fra http://www.kroppskunst.no/ og de selger masse spessielle og fine piercinger, og noen litt "teite" som denne tungepiercingen jeg fikk hvor det står SEX. Haha bestilte den på kødd, kommer ikke til å gå med den offentlig. Fikk en kjempefin en som var rosa som ser ut som en terning men fikk ikke til å ta bra bilde, men dere får se etterhvert! Haha lol, styggeste bilde i verden det her. . . 

Fine navlepiercinger.

Solariumskremer for han og henne fra http://www.solariumskrem.no/! Disse som er for gutter skal jeg vel gi til noen kompiser og de til jenter til venninner. Er en så sykt bra nettside!

Og det beste av alt - MASSE shampoer og hårprodukter fra http://www.karma.no/ som IKKE er testet på dyr! Det er utrolig vanskelig å finne shampoer og balsam, hårkurer og hårspray som ikke er testet på dyr, det er veldig vanskelig å finne og har vært et stort problem for meg som prøver å styre unna i så stor grad som mulig. Men endelig fikk jeg skaffet det, åh anbefales til alle ♥ De har også mange kvisekremer osv på den nettsiden som funker sykt bra! Både jeg og søsteren min bruker derifra.Levende barbiedukke?

Kommenter her

Fikk tips om noe jeg bør blogge om, en jente som tydeligvis gjør en veldig sterk innsats for å se ut som en levende barbiedukke. . . Når dere kaller meg barbie setter dette virkelig ting litt i perspektiv, sant!? Wow, klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg synes hun er fin eller skummel, facinerende er det i alle fall. 

Hva synes dere, fint eller ikke?

Disse bildene skal vist nok ikke være redigerte! 

Hun må ha ta tatt veldig mange operasjoner i hvertfall! Skulle gjerne likt å sett en "how-to" guide på det her. . . Minner meg faktisk om kissie! 

 

Den perfekte vårjakken..?

Kommenter her

I dag var jeg og så etter den perfekte vårjakken, den jeg bruker for øyeblikket er alt for varm og alle som minner om vår er veeeeeeeeeeeeeldig gamle og litt mindre pene. Med min vanlige flaks fant jeg ingenting brukbart i dag i byen, og om jeg først fant en jeg ville ha så var den bare igjen i xxxxxxxxxxxxxS eller xxxxxxxxxxxxxL, sånn ca.

Som dere kanskje har sett har jeg en skinnjakke fra før med pelskrage, den er fra h&m og den kan jo brukes til vår, men synes ikke den er så veldig fin egentlig. Jeg vil ha en litt kort og lett jakke som ikke ser så billig ut.. Men alt jeg har funnet i virkeligheten er bare rake motsettningen! 

På nettet derimot, der har jeg funnet masse.. Selvfølgelig fra min elskede NELLY!

Denne jakken falt jeg PLADASK for, dere har kanskje merket at jeg elsker dette motivet på klær? Denne må jeg bestille med en gang. Kan kjøpes HER. Shortsen hun har på seg må jeg også ha, sykt fin. Den kan dere kjøpe HER. 

Denne jakken/blazeren falt jeg også helt pladask for, tenk hvor fin den kommer til å være med solbrun hud? Klarer å se se meg selv i denne jakken med Jeffrey Campbell skoene på og skinnbukse.. NICE! Kan kjøpes HER. 

Hvilken av de synes dere jeg bør kjøpe..? 

snart ny photoshoot

Kommenter her

Dere vet headerbildene jeg har nå? De er jo sykt fine men jeg er veldig lei, jeg ser jo ikke slik ut lengre overhode og jeg er veldig annerledes kledd og sminket der enn jeg er til vanlig. Jeg vil ha noe som er "meg" og ikke noe som er stylet opp og gjort til. Så i Mai drar jeg til Tromsø igjen for å dra på photoshoot, denne gangen tenker vi på stranden men kan jo selvfølgelig være mye annet. Har funnet fram et par insprasjonsbilder av Lindsay Lohan (elsker henne), kan tenke meg noe slikt, både med hår, sminke og beliggenhet! Hva tror dere? Og om dere har forslag eller ønsker til header og design, rop ut!

 

 

 

Beklager dårlige bilder! Håper på mange tilbakemeldinger slik at vi kan gjøre dette best mulig.

 

 

Tanker hit og dit.

Kommenter her

Det er en ting jeg tenker på utrolig ofte, og det er fattigdom i Norge. Fattigdom i Afrika blir for meg så fjernt så jeg klarer ikke engasjere meg helt i dette, men fattige i Norge er det som er nærmest, og også det som er vanskeligst og gjøre noe med. Når jeg sier fattige i Norge tenker jeg ikke nødvendigvis på de som sitter og tigger langs Karl Johan (selv om det også er grusomt), men jeg tenker i hovedsak på barn og ungdom hvor foreldrene enten er arbeidsløse, går på trygd, er enslige eller er innvandrere. Disse kan selvsagt også klare seg bra, men i mange tilfeller har ungdom og barn det ganske kjipt fordi de ikke kan delta i samfunnet på lik linje som mange andre. De har primærbehovene dekt men i Norge er ikke det nok desverre. De leser kanskje blogger som for eksempel min, hvor jeg går på cafe flere ganger i uken, shopper mye og gjør hva jeg vil, mens de ikke har råd til å være med på klassetur, kino eller å få nye klær. Jeg vil gråte av tanken.

Jeg tenker på foreldrene som føler de ikke kan gi barna hva de vil,jeg tenker på barna som konstant må finne på unnskyldninger på hvorfor de ikke blir med på ting, barna som ikke alltid får feiret jul.. Det er mange som ikke har tv hjemme heller, slik at de ikke kan delta i de samtalene som vi anser som "vanlige", for eksempel om paradise hotel. Mange har heller ikke internett, iphone eller råd til lunsj i kantina flere ganger i uken. Samtidig må de se at alle rundt seg gjør dette, og deføler seg lite verdt. Så kommer de hjem til foreldre som prøver men ikke klarer, foreldre som ofte blir deperimerte og alt føles bare dritt. Det er SLIKE ting jeg vil engasjere meg i , men jeg lurer bare på. . . Hvordan?Jeg kunne godt kommet med en preken nå om at det er bare å gjøre det bra på skolen, men det er ikke så enkelt. Plutselig blir det finanskrise og du mister jobben du har jobbet hardt med hele ditt liv for å få, plutselig får du kreft og kan ikke jobbe, plutselig dør mannen din, faren din eller et annet familiemedlem og man sitter igjen med deres gjeld og ingen utvei. Det er ikke en selvfølge at livet går bra selv om du går på skole, derfor blir jeg så JÆVLIG FORBANNA på de politikerne som mener at alle som ikke er i arbeid er trygdesnyltere. Jeg kjenner et par slike som kommer med utsagn om det, jeg blir kvalm og dårlig. Var på cafe med en kompis her om dagen (no offence fordi du vet jeg liker deg som person men må ta dette utsagnet som eksempel) og det var tidlig formiddag men enda var det mange voksne mennesker på cafe og da slengte han ut "trygdesnyltere og innvandrere alle sammen". Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med slike utsagn.. Gjett hvilket politisk parti han tilhører?

Åh, det er så mye jeg tenker på, så mye jeg har dårlig samvittighet for. Men jeg kan ikke være lei meg for at jeg har det bra og for at jeg kan kjøpe dyre ting, og noen dager synes jeg det er helt okei å bruke mye penger på cafebesøk, klær, dingser og ting jeg egentlig ikke trenger. Men dere skulle bare ha vært inne i hodet mitt alle de nettene jeg har vondt i meg på grunn av «vanlige» mennesker i Norge som har noen bekymringer for mange, mens jeg ligger her med en stor blogg og skriver om smoothie når jeg egentlig kunne gjort en forskjell. Jeg vil så veldig gjerne men jeg aner ikke hvordan, jeg kan nå ut til så mange men lurer på om noen egentlig hører.Nei, vet ikke hvor jeg vil med dette. . Men om noen av mine bloggelsere er i lignende situasjon så er det bare å sende meg mail på sophieeliseblogg@hotmail.com for å snakke med noen så kan jeg enten henvise videre eller prøve å hjelpe så godt jeg kan. Elsker dere ♥ Og anbefaler alle å sette seg inn i forskjellige politiske partier for å finne ut hva de skal stemme på, det GJØR en forskjell! Jeg stemmer arbeiderpartiet fordi det er likt for alle, ikke forskjell på fattig og rik i samfunnet noe som virkelig er en hjertesak for meg. 

Pena.

Kommenter her

Slik har "pena sjøl" (altså meg og ja, jeg er ironisk) brukt sin dag. Jeg har sett i taket, sett i veggen, gjort lekser, sovet, spist ca 10 ganger, sovnet i badekaret, sovet i senga igjen, blogget. Slik er altså livet til en Å-kjendis! 

I morgen har vi tentamen i fremmedspråk og jeg var en idiot og valgte engelsk på ungdomskolen.. Derfor måtte jeg starte med helt blanke ark på tysk på videregående, dere kan jo gjette et par ganger hvordan det går. Gleder meg bare til det er over! På Fredag håper jeg på å få langt opp en slags plan på ekstraarbeid jeg kan gjøre på skolen for å forbedre karakteren min i tysk, gym og matte, hadde vært veldig bra om jeg fikk det så fort som mulig slik at jeg rekker å gjøre så mye som mulig før sommerferien og karakterene blir satt. . . Har bestemt meg for å prøve å gjøre litt lekser hver dag, siden jeg begynte på videregående har jeg gjort lekser ca en gang i uken som er alt for lite, da blir den ene dagen et helvette fordi så mye har samlet seg opp i løpet av uken. Jeg skal bli flink! Haha kjenner ikke igjen meg selv når jeg skrive dette.. Men ja, alt dette må gjøres, bedre sent enn aldri.

På disse bildene hadde jeg våknet for rundt 10 minutter siden, det er derfor håret er så usedvanlig vakkert. Jeg sovnet desverre med extensions, det er en stor no-no! 
Oslo & Pitbull

Kommenter her

Jeg sitter nå og ser på flybiletter til Oslo den 1. Juni fordi da skal jeg og Stine Mari reise ned til Oslo for å dra på pitbullkonsert!! Gleder meg utrolig mye og håper på å se dere blogglesere der, elsker og møte dere og det skjer jo ikke så ofte når jeg bor i en by hvor alle kjenner alle.. Konserten er på en Fredag og vi blir til Søndag, så den ene dagen vi har "fri" skal vi dra på shopping og på tusenfryd! Jeg kommer ALDRI til å bli for gammel for tusenfryd, herregud jeg elsker karuseller ♥ ♥ ♥ Det er det aller beste jeg vet og jeg kommer enda til å dra ræva mi på tusenfryd en gang årlig når jeg er 40, uansett hvor kjedelig barna mine synes det er!

Skal noen av dere dit, eller noen som er litt jealous fordi vi skal se Mr. Worldwide / Pitbull !? 

Elsker denne liveopptredenen her, sykt god stemning! 

Og en video fra da jeg var 14 år gammel ( og ikke så veldig pen ) og verdens beste klasse var på tusenfryd! Savner de sånn.. Vi skulle ta spin spider og den var helt ny så ingen av oss hadde tatt den før, og som kjent ser den mye jævligere ut enn hva den er! Ei jente i klassen min filmet faktisk i selve karusellen, så kan være verdt en titt! Tenker jeg skal gjøre noe sånt når jeg drar tilbake nå.

Ting jeg elsker / hater

Kommenter her

Elsker..

♥ Forelskelse! Det er det fineste jeg vet, og i går kveld lå jeg seriøst og stupte kråke i senga fordi jeg hadde så mye sommerfugler i magen. Man blir full av energi og livet føles rett og slett bare HERLIG!  

♥ Sove. Herregud jeg elsker virkelig å sove, jeg bruker å LØPE fra bussen for å komme hjem fortest mulig - slik at jeg får mer tid til å sove.

♥ Hunden min. Det er så utrolig godt å ha noen å komme hjem til som blir utrolig glad for å se deg uansett hva. Dyr er så fantastiske skapninger, de bryr seg ikke om du er stygg eller feit eller usminket.. Alt de bryr seg om er at du er snill. Slik burde mennesker også være!

♥ Sommer. Sommeren kommer straks og jeg har så mange fine planer som jeg gleder meg til dere skal ta del av!

♥ Positivitet - det får jeg virkelig se i mange av dere lesere. Slike som dere som gir komplimenter, støtter opp og bare er der for meg selv om dere ikke kjenner meg.. Høres kanskje rart ut men jeg er så sykt STOLT over dere! Slike som dere vokser ikke på trær, dere har grunn til å være fornøyd med dere selv. Flotte mennesker!
Hater...

♥ Folk som tror at Harstad (byen jeg bor i) er verdens navle og at alt som skjer - ja, det skjer kun her. De som sier "åh jeg gleder meg til å flytte bort fra alle ryktene!". Jepp, for i Oslo for eksempel, der finnes det ingen rykter, der er det ingen som baksnakker eller ser stygt, eller som har fordommer. Folkens, det er AKKURAT likt over alt!

 ♥ De som snakker stygt om exkjærestene sine. Større turnoff finnes ikke! Om jeg skal ha en kjæreste så vil jeg være sikker på at han behandler meg med verdighet selv etter det ble slutt, og det stoler man jo overhode ikke på om han konstant rakker ned på exen sin.

♥ Folk som unnskylder en dårlig karakter med at de ikke hadde øvd og "jeg kunne fått seks om jeg hadde øvd". Ja så hvorfor i HELVETTE gjorde du ikke det da? Man fortjener karakteren man får!

♥ De som henger seg opp i batatellerer og er hyklere - det vil si at de skal krangle på absolutt alt og gjerne ting de ikke er bedre på selv. Opplever slike mennesker hver eneste dag, og skulle ønske noen bare kunne GET OVER IT! 

♥ At jeg ikke klarer å trene lenge, har mistet helt motivasjon. Det er hardt å innrømme, men det kommer tilbake til sommeren. I just know it!

Hva elsker / hater dere for tiden? 
 

Bilder man ikke vil se.

Kommenter her

Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden, tenkte jeg skulle ta meg et bad nå. Satt nettopp og så på bilder i arkivet her på bloggen fra når det var sommer og varmt ute. Kan ikke engang huske hvordan plussgrader føltes! Men denne sommeren blir bra og mer innholdsrik enn i fjor, jeg skal til Oslo to ganger før sommerferien starter, Hove og syden med familien (Kreta) i August. Kommer vel til å bli der i 14 dager og om det faktisk blir noe av blir jeg utrolig glad! Har mye bedre motivasjon til alt når det er sommer, både trening og blogg. Gleder meg til jeg får det tilbake! 

For øyeblikket er badekaret her hjemme det varmeste jeg har. . .

Vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt til å påpeke det her, men savner håret og kroppen jeg hadde da! Lurer på hvor i all verden den rumpa har blitt av. . .

90's

Kommenter her

I går snakket jeg med en venn i telefonen og han fortalte meg at det tydeligvis er "in" med musikk fra 90tallet, og etter det begynte jeg å søke rundt på sanger jeg likte på barneskolen og til og med i barnehagen. Ganske gøy og fikk en sykt flashback følelse av dette - har i den ånden laget en spotifyliste man kan bruke på party eller bare når man vil ha det litt morsomt generelt med KUN gamle sanger som bringer meg tilbake til barndommen! Den finner dere HER. ♥ 

Min favoritt fra da jeg gikk på barneskolen er nok den " Blue da ba de", noen andre som husker den? Haha den er så sykt bra, hørte på den i nesten hele natt da jeg hadde sukkerkick og ikke fikk sove.

Har dere fra første halvdel av nittitallet noen gode gamle klassikere og anbefale som jeg kan legge inn i listen? Let me know!

Hahaha, så sykt bra!!! 

Hvorfor ikke?

Kommenter her

Hei! Har ikke rukket og oppdatere dere nå før i dag, og hater å mobilblogge.. Det ser så useriøst ut føler jeg av en eller annen grunn, og foretrekker å blogge med kvalitet og fine bilder! Har i alle fall vært helt nydelig vær ute i dag, føltes nesten som sommer om man ser bort ifra den kalde vinden. Var også ute og drakk smoothie med Anne-Sofie og Amanda, er utrolig lenge siden vi har vært sammen alle tre på fritiden! Har spart så mye av pengene mine den siste tiden så det var litt vondt i magen da jeg skulle trekke kortet i dag. . . Haha gleden var stor da jeg fikk betalt for min elskelde smoothie, og heldigvis fikk jeg lønn i dag ♥ Får faktisk tre lønniner i måneden men alle er i midten av hver måned, hadde foretrukket om de var spredt litt mer ut - luksusproblem!

Og så er det en del av dere som har lurt på hvorfor jeg ikke blogger om rettsaken angående 22. Juli, og det er rett og slett fordi jeg ikke klarer. Jeg hater tanken på at noen nært pårørende kanskje skal lese bloggen min og få det slengt i ansiktet her også. Vil helst at vi prøver å holde det utenfor min blogg og beholder en positivt atmosfære her. I slike tider er jeg litt glad jeg har en overfladisk blogg fordi jeg er så overasskende sterkt påvirket av alt dette at bloggen min hadde vært veldig emosjonell om jeg ikke kunne ha blogget om sminke og smothie, liksom. . Nei, håper det er greit! Og sender masse tanker til alle som har det tungt nå, det føles ut som om vi nettopp ble kastet 9 måneder tilbake i tid og tilbake til den grusomme sommeren. Say strong!

Nå skal jeg sove videre (våknet nemlig nettopp... må snart komme meg over denne døgnrytmen her, mister jo alt jeg hadde av sosialt liv). Godnatt ♥

Frokost.

 
Beste smoothien i hele verden! Gold medalist på gründer, nam nam.

 

Sykt!

Kommenter her

Er hos Anne-Sofie, skal snart gå til byen for å dra ut og spise. Blir sikkert koselig, og er veldig fint vær ute! 

Dette må dere forresten se, lillebroren til Anne-Sofie er bare 13 år gammel og tegnet nylig denne tegningen av Justin Bieber.. Det er så utrolig bra jobbet, synes ikke dere? Fortjener litt skryt for den, ja!

Ingen kan si at dette IKKE er bra av en 13 år gammel gutt!

Todays

Kommenter her

I dag hadde vi tentamen i norsk - tør ikke håpe på noe bra. Var ferdig klokken 9 og så sov jeg i to timer før jeg føtle det var sosialt akseptabelt og gå ut. Dro så ut og spiste (drakk smothie) med noen i klassen, koselig!  Kom hjem, spiste yumyum nudler, lekte med hunden min som var helt crazy frog og SÅ sovnet jeg og har sovet fram til nå. Snart skal jeg være sammen med noen venner, gleder meg til det. Har fri i morgen så da skal jeg og de beste jentene ut og spise. Gleder meg til det også, en bra uke! 

 

Hva har dere gjort i dag? ?
Spørsmålsrunde

Kommenter her

Er en god stund siden jeg sist hadde spørsmålsrunde, så jeg kjører i gang en nå! Spør meg om alt mellom himmel og jord, jeg svarer på video. Men en liten OBS; jeg har ingen planer om å svare på denne med en gang, kan godt hende det blir noen uker til (slik at dere er advart.). Men det kommer, og vil heller lage en bra video med bra svar som jeg faktisk kan stå for og utdype meg i, istedenfor å bare slenge ut en video med "ja/nei". Dere skjønner håper jeg, vil være godt forberedt!

Spør om alt mulig, jeg deler det inn i fire kategorier: 1. blogg 2. familie og venner 3. kjærlighet 4. diverse. Prøv og hold dere litt innenfor det, så blir det lettere for meg og sortere! 

Tilfeldig bilde, to helger siden. Meg og Isabel Mari ♥

videoblogg - hår

Kommenter her

Her kommer en video jeg har utsatt veldig lenge å gjøre! Husk at om dere har noen fler spørsmål om extensions eller hår generelt så kom med dem her, så skal jeg svare så godt som mulig om en ukes tid ♥

 

Extensions:
Håret jeg bruker nå er som sagt i videoen i to farger, men om dere vil ha så lik som mulig bør dere ta nr #8. Den er mye lysere i virkeligheten enn det ser ut som på nettet. Kan kjøpes HER. Husk at de har alltid fri frakt + man kan kjøpe med postoppkrav! 
Om dere trenger hjelp med hvilken farge dere skal bestille kan dere kontakte luxushair HER. Da kan dere spørre dem om dere kan sende inn bilde av dere for å få så nøyaktig som mulig, de sier ja garantert! 

Hårprodukter
Jeg finner IKKE hårkuren på internett eller oljen, men skal se om jeg finner noen steder hvor man kan kjøpe dem i løpet av dagen. Vet de selger det hos frisører også! 
Boosterspray kan kjøpes HER.
Bruker også balsamspray i extensionene en gang i blandt siden man sjeldent vasker de, og den kan kjøpes HER. 

 

Husk at jeg har en kategori i menynen min som heter EXTENSIONS, der legger jeg alle innlegg som har med det å gjøre - veldig lett for dere å finne fram til! 

Jeg må jo være gal

Kommenter her

Haha tror dere jeg er helt ferdig i kroppen akkurat nå? Sovnet klokken sju i morges, måtte opp klokken halv elleve. Hardt liv!

Etter at jeg og Stine Mari hadde fikset oss i går dro vi til en venninne som feiret bursdagen sin, 19 år, gratulerer! Etter det dro jeg i en 18årsdag til en jente i klassen, så dro jeg på en fest til en gutt i parallellklassen og SÅ dro jeg på nasj. Fikk høre i går fra ei som leser bloggen min at jeg virker så "kjedelig" og at jeg ikke må være som jeg er på bloggen - fikk mildt sagt sjokk og bestemte meg for å ta den helt ut. Jeg er jo helt tullerusk!!! Haha neida, men en veldig gøy kveld var det. En annen ting jeg ofte får høre er at jeg er så annerledes i virkeligheten, at jeg er så snill i forhold. . . Det får meg til å tenke, virker jeg SLEM på bloggen!? 

Nå skal jeg lage meg litt nudler, de fra YUMYUM er uten tvil de beste! Etter det kommer Adrian, gleder meg. Snakkes senere, love you ♥


 

Konkurranse - vinn løsvipper!

Kommenter her

Var mange av dere som virket interesserte i løsvippene jeg bruker, så nå gir jeg dere sjangsen til å få hele 20 par hjem i postkassen! Alt dere må gjøre er å like hairtohair.no på facebook HER, for å så legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å ta med mailadressen deres, er der vinneren blir kontaktet! (om dere ikke har mail kan dere skrive facebooken, telefon +++, så lenge man kan kontakte dere der).

Lykke til!

 

UT!

Kommenter her

Har hatt en generelt veldig trist og kjedelig dag, så det var veldig passende at Stine kom på besøk med masse godt humør!  Mamma og pappa skal på hytta så de har handlet inn masse godt til meg og lillesøsteren min som er alene, denne helgen kommer til å bli perfekt føler jeg! Har halvsovet hele dagen så er enda litt trøtt, men skal bli gøy å komme seg ut å danse litt. Her kommer noen bilder fra de siste timene her i heimen, håper alle koser seg i kveld! 

 

Babyen min ventet på mat med middagsbordet, haha. Bortskjemt!

Og seff fikk hun det! Lille ekornet

Sol idag, endelig!!

Ufikset, looks like a monster haha.

Fine, beste Stine

Kveldens antrekk

GIRA - PÅ - DET - HER. MØTER JEG NOEN AV DERE DER!?


Forelsket

Kommenter her

I går når jeg hadde vært våken et par timer for lenge satt jeg på youtube og så på videoer av Mac Miller. Jeg var litt sånn småbetatt av han før men i går gikk det helt over styr og det endte med at jeg satt med tårer i øynene og vondt i magen fordi jeg aldri kan få han. Meeen noe positivt er det - jeg skal på Hove og jeg har pressepass, altså jeg får møtt han! Men hva i all verden skal jeg gjøre for å få han til å legge merke til meg!?!?!? Kan gjøre hva som helst for et kyss eller en klem eller bare et smil omså.. ELSKER HAN!! Gleder meg så sykt mye til å se han i virkeligheten, skal få tatt bilde med han å legge ut på bloggen seff (  og facebook, twitter og instragram.). Han er jo bare 2 år eldre enn meg, så helt urealistisk er det vel ikke..

Er det noen kjendiser dere er forelsket i? ♥ Og håper dere er LITT sjalu for at jeg skal møte han!

Noen videoer som gjør meg sykt forelska. Om dere ikke har sett dem, så LA VÆRE!! Dere blir aldri de samme igjen.

 Denne er den beste, videodagboken hans! Fikk meg til å innse at vi virkelig er ment to be. Åhhh...

Helt ærlig..

Kommenter her

Jeg satt og tenkte her om dagen på hvorfor man egentlig trener, hvorfor man spiser sunt, hvorfor man tenker på at man skal miste de ekstra kiloene..

Jeg har alltid tenkt at det har vært for min egen del, og hver eneste gang jeg studerte meg forann speilet for bare noen uker siden fant jeg noe feil. Kanskje det var strekkmerkene mine, kanskje det var appelsinhud, kanskje hadde jeg lovehandles på siden av magen, null hofter. . . Listen kunne fort bli lang. Men så innså jeg en dag at jeg tenkte " jeg kan ikke ha lovehandles fordi kjæresten min kanskje synes det er stygt.". Det er den veste tankegangen i verden og jeg ble rett og slett flau over meg selv. Var egentlig jeg missfornøyd, eller var jeg bare ute etter å imponere noen andre..? En GUTT!?

Jeg føler meg god nok for meg selv - men følte jeg meg god nok for han? Nei. Da fant jeg ut at jeg rett og slett ikke levde for min egen del, alt handlet om å være bra nok for han, se fin ut på håret, ha fin kropp, fin sminke. Jepp, listen er lang. Da innså jeg også at selv om han var snill og ikke gjorde noe galt følte jeg meg ikke 100% komfortabel med han. Selv om slike ting kommer etterhvert i et forhold så skal man føle seg trygg hvor man er, ting som utroskap og løgn kan fort føre til mye mer annet enn mistet tillit - men også mistet SELVtilitt. Da er det viktig og snakke om det, og nå? Nå er jeg superfornøyd! Jeg spiser godteri med god samvittighet, jeg trener når jeg har overskudd og føler for det, jeg bestemmer over meg. Alt dette kun fordi jeg innså hva det betydde, og at jeg vet at det er ingen andre jeg trenger å gjøre glad enn meg selv. 

Så helt ærlig - om du føler noe press på utseendet, er det fordi du skal bli bedre for noen andre eller bedre for deg selv? Man tenker jo ofte "herregud de synes håret mitt er stygt, de synes jeg er for brun, de synes jeg er blablabla". Så helt ærlig, hva synes DU? 

Noen motivasjonsbilder jeg ser på en gang i blandt når jeg trenger litt energi:

infinitefitness:
fit-coco:
Trying this tomorrow!
Doing this now though I need to look up many of these terms lolol.

reasonstobefit:
submitted by revelry-club
~ I love this reason so much. I remember when I first starting being healthier and getting fit I realized my body was pretty much just going to waste with all the horrible foods I ate. I treat it much, much better now.

 

 

Heftig sa du?

Kommenter her

Haha herregud jeg hadde planalgt en syk bra bloggdag idag, men med en gang jeg kom hjem fra byen sovnet jeg jo selvfølgelig av. Typisk meg! Jeg har også tydeligvis lagt ut bilde på instragram i halvsøvne, husket jeg tenkte i noen sekunder " faen jeg må jo ta bilde til bloggen, må ta outfit, har fine klær i dag" og dette ble tydeligvis resultatet. Under bildet har jeg skrevet "heftig powernap" og jeg lurer virkelig på hva jeg kan ha drømt. Heftig powernap = sovne med alle klærne på etter skolen i fire timer?

Sendte nettopp mamma avsted for å kjøpe godteri til meg, er nemlig synd på meg i dag! Skulle egentlig dra på kino for å se American Pie men jeg må dra på legevakten istedenfor (som vanlig). Ønsk meg lykke til ♥ Senere kommer Adrian hit, vet ikke om jeg kommer til å blogge - don't think so! Har uansett forhåndsskrevet et innlegg som kommer senere.

Haha det "heftige" bildet. PENA!!!Forresten så har jeg en veldig god nyhet til dere! Dere vet solariumskremene jeg hele tiden maser på dere om at jeg bruker og som er sååå bra..? Vel, jeg har fikset dere en helt super deal på nettopp de, nemlig hele 40% avslag om dere skriver inn 1982 ved utsjekk som rabattkode! Dette er gyldig over helgen og kan brukes på hele sortimentet. Kjempebra og billig, ikke sant!? Til vanlig i solariumet kan man jo kjøpe en liten krem for 30 kroner, men må blir det altså bare 20 kroner mer for de STORE kremene på den nettsiden. Dere kan se hele utvalget HER, og min favoritt finner dere HER. Woho, håper noen ble glade! 

Videoblogg

Kommenter her

Skulle egentlig ikke publisere denne videoen men det får så være - her har dere Torsdag kveld fra Harstad! (egentlig Torsdag morgen da jeg laget den gryyyytidlig..)

 

Endelig skal jeg hoppe i seng å se på sex and the city som jeg elsker av hele mitt hjerte!!! God natt ♥

Hva er det som skjer!?

Kommenter her

Ingenting har fungert for meg i dag. Internett har nektet å samarbeide hele kvelden, og det samme med iphonen min. . Jeg har spillt inn en videoblogg også men den sugde på toppen av det hele!  Får prøve igjen i morgen da 

I morgen starter jeg som vanlig på skolen 0820, har en kort dag med kun to økter. Det her med skolen altså. . . Det er så rart. Når jeg først er hjemme, så vil jeg bare være hjemme og aldri dra tilbake til skolen igjen. Men når jeg først klarer å stå opp og komme meg på skolen så er det. . . tørr jeg å si, morsomt!? Det som kreves er virkelig at noen kaster meg ut av sengen hver morgen, rett og slett. Mamma og pappa prøver jo virkelig, men det er den smaleste sak i hele verden og skulke om man går på videregående. Vi har veldig uklare timeplaner så det er ikke alltid jeg vet engang når vi begynner. Nei det er alt for dårlig at noe så lite som at jeg er trøtt skal hindre meg i å få en god utdanning. Er det noen der ute som stiller opp som frivillig vekkerklokke hver morgen klokken 06:00!?

Noe nytt

Kommenter her

Her kommer bilder av det jeg kjøpte i dag + noen ting jeg fikk i posten! Ble forelsket i smykket med en gang og MÅTTE bare ha det, så det i går og løp så og si til byen i dag for å få fatt i det før det ble borte! Elsker slike smykker  

Har forresten vært en supersnill datter, for gjett hva jeg har gjort? Seinfield er en komiker som mamma og pappa ELSKER, og han skal "opptre" i Bergen om en stund. Jeg skaffet begge foreldrene mine biletter! De ble sååå glade, og da ble jeg glad! Er første gang jeg føler jeg gjør noe ordentlig snilt for foreldrene mine, er glad på deres vegne nå. Elsker foreldrene mine, og takk til Atomic Presse som ga meg bilettene! ♥

Fikk også masse hårprodukter og løsvipper, vippene er fra http://www.hairtohair.no/ og det er de jeg alltid bruker, så ingen skuffelser der med andre ord. Anbefales til alle, har flere venninner som også bruker de! Hårproduktene er fra  http://www.makestyle.no/  og var jeg selv som bestilte disse, er jo ikke måter på hvor mye man trenger når man bruker extensions. Skal vise alt tydeligere når jeg lager hårvideo på Søndag! 

Produktene fra makestyle, men kommer som sagt mer om disse. Elsker sminkeveska, det var på høy tid at jeg fikk en ny! Lulu sine er de meste, og dere kan kjøpe den HER. 

Løsvippene! De er fra http://www.hairtohair.no/ og alle er dødsfine, men favoritten min er nr 833 som dere finner HER. 


Uansett , nå skal jeg trene litt Yoga på rommet - har kjøpt meg en DVD som instruerer, så skal bli spennende å prøve det. Håper alle har en fin dag, og hva synes dere om innkjøpene?
Hjemme fra skolen.

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen. Nå må jeg begynne å gjøre lekser.. Dere vet når man har mange store oppgaver på skolen, men man ikke vet helt hva man skal gjøre så man ender opp med å :

1. Sitte der i rundt 30 minutt - man ser enten på tv, i taket, i veggen eller i speilet. Jeg ser i taket
2. Skrive masse tull, begynne å tenke på mulige sykdommer man kanskje har som gjør at man rett og slett ikke kan gjøre lekser i dag, planlegger hvordan man kan komme unna det, begynner å skrive ned en tale til læreren om hvorfor man på død og liv ikke kan få anmerkning for å ikke levere.
3. Bli "syk".

Nå har jeg sett i veggen i rundt en halvtime, så jeg skal begynne på å skrive masse tull nå. . . Og om ikke det fungerer helt etter planen skal jeg bli "syk". Haha neida fant ut i dag at sosilogilæreren min som er rundt 60 år leser bloggen min så får passe på hva jeg skriver her!

Ble litt (virkelig LITT) shopping i dag etter skolen, jeg endte som vanlig opp med mest junkfood haha.. Tre donuts og en belgisk vaffel med MASSE sjokolade, nam nam. Viser straks hva jeg har kjøpt, tenkte jeg skulle ta meg et bad nå så vi høres senere! 

Og så tror jeg enkelte av dere bør søke opp hva "porno" betyr. Det er ikke porno å sitte i undertøyet i senga med dyna over seg å ta bilde hvor man ser ingenting. Dere sier " vi vet du har pupper du trenger ikke å vise det" og ja, dere vet det - men det er latterligste argumentet i verden! Dere vet jeg har et ansikt, skal jeg gi faen i å vise det også bare fordi dere har sett det før? Jeg mener helt ærlig ikke det er drøyt, og om DERE mener det kan dere skru på disney channel og drikke litt juice fordi da takler dere ikke internett. Og TENK når dere skal på stranda, all den PORNOEN!!! Stakkars.. 

Bestemte meg for å ta litt bilder i dag når jeg og Amanda "jobbet" med bloggprosjektet vi skal ha, haha 

Brune fine bestie!

Vi diskuterte og googlet rundt dette LENGE, haha.. " Hvordan vil gutter at jenter skal være". Var bare elendige svar der " vær dere selv" osv, haha. Det har vi hørt 10000 ganger før - og ja, det er vel og bra, men alle har jo en type..? Jeg for eksempel liker gutter med litt komplekser (uansett hvor sykt det høres ut) men han må ikke skryte så forbanna mye over seg selv hele tiden, kan godt være litt stille, sjenert (legger som regel merke til de ingen andre legger merke til),fin klesstil, brun, mørkt hår. . Og når det kommer til forhold vil jeg - og sikkert de fleste andre - ha oppmerksomhet HELE tiden. Når man er i et forhold skal man ikke føle at man behover å kjempe for og holde partneren sin interessert, man skal heller ikke behøve og be han om å gi deg oppmerksomhet. Enige?  Har ingen spessielle krav til høy/lav eller trent/tynn osv. Hva ser dere etter hos en gutt eller jente? 

Min "shopping".
Vi

Det jeg kjøpte i dag.

Kommenter her

Er det kun jeg som aldri prøver det jeg skal kjøpe, før jeg faktisk kjøper det? Venninner bruker ofte å riste på hodet og si " herreguud du MÅ jo prøve det før du kjøper!", men jeg har faktsik aldri gjort det. Tror det kommer av latskap, jeg bare tar med meg det første og beste i butikken så stikker jeg derifra. Dere trodde kanskje ikke dette skulle komme fra en rosablogger fordi jeg elsker klær - men å være på shopping er ikke noe jeg liker så veldig godt, akkurat. Synes det er litt stressende!

Uansett, dette fikk jeg med meg i dag! Letet også som en gal etter en jumpsuit, noen som vet hvor man kan kjøpe det? 

 

Skjørt med høyt liv, har hatt lyst på sånn helt siden jeg så det på fotballfrue sin blogg for lenge siden. Jeg elsker det, og gleder meg til å få mange søte antrekk med dette! 
Dødssøt topp med korallfarger. Når jeg kombinerer den til skjørtet er den spessielt fin. 

Ny pengebok / clutch. 

To bh'er (kalles det for bh'er?) og en tynnstrømpebukse. Alle mine rakner! 

Og så til sist.. Mitt første par Jeffrey Campbell! Oh my god... De var så fantastiske. Mye finere i virkeligheten.

Jeg har andre sko i lik modell men av andre merker, og la meg bare si at når det kommer til komfort er Jeffrey Campbell så absolutt verdt hver eneste krone. Man merker ikke at man er i hæler engang, de er like behangelige som converse! De er superlette og holde balansen i, jeg tror dette er skoen som må være perfekt for jenter som vanligvis ikke går i hæler. Jeg har størrelse 36 som egentlig er for stort men de sitter utrolig bra på foten så det var ikke noe problem. Anbefaler disse eller en annen modell av samme merke på det aller varmeste, i'm in love! Se hele utvalget HER, de jeg har er desverre utsolgt men krysser fingrene for at de kommer inn igjen snart. 

Ikke bare-bare.

Kommenter her

Hei verdens beste lesere! ♥ 

I dag skulle jeg og to andre gutter i klassen lede gymtimen.. Kan noe i det hele tatt beskrive hvordan den tanken føltes i hodet da jeg sto opp i morges? Vurderte å bli påkjørt med vilje for å slippe liksom, haha. Men det gikk bra og vi fikk en grei karakter så sier meg fornøyd med det. Hadde badminton, jeg trodde det var bordtennis fram til i går når jeg søkte det opp på youtube, haha! Merkelig at vi faktisk klarte å lære noen andre det, men er gøy å føle at man får noe til.

Dro til legen i 12tiden og når jeg var ferdig dro jeg på en shoppingrunde før jeg vendte nesa ( og pengeboka ..) hjemover. Har bestemt meg for at nå setter jeg strek for shopping og generelt pengebruk en stund.. NOT!!! Haha neida men er ikke noe poeng i å lure meg selv, jeg elsker klær og klarer ikke å holde meg tilbake.

Vil egentlig bare sove nå, har sovet i underkant av tre timer på to døgn. Men må gjøre ferdig noen lekser før jeg rydder rommet, blæh! Om dere synes oppdateringen min er dårlig kan jeg meddele at jeg enda er aktiv på instragram, har fått over 3000 følgere nå så det er jo litt morsomt! Dere kan følge meg på "therealsophieelise". Høres senere, suss!  

Meg akkurat nå, ikke bare-bare å slappe av i sengen uten å sovne av..

What's up?

Kommenter her

Jeg døgnet i natt - en kjent settning på denne bloggen. Var første dag tilbake på skolebenken etter ferie, kan trygt si at det var tungt men jeg valgte å prioritere sex and the city i går natt over søvn. Det var en feil, Carrie Bradshaw har vært stemmen inne i hodet mitt i hele dag, dere kan jo tenke dere hvordan det er! Har vært utrolig sløv i dag og nesten i LITT for godt humør, har hørt man får noe som tilsvarer 1 i promille av å ha døgnet..? Stemmer det? Virker litt sånn, haha. Har også vært en tur i solariumet og på shopping med Amanda, og i morgen henter jeg endelig mine elskede Jeffrey Campbell's på posten. .  Lykke! 

Når vi snakker om i morgen.. Skolen skulle egentlig ha skidag men når det ikke ble noe av har tydeligvis elevrådet bestemt at vi skal protestere mot dette ved å skulke andre økt for å heller sitte på parkeringsplassen å grille..? Er faktisk over 200 stk som sier at de skal delta, noe som er ganske sykt - skulkerekord? Synes det er litt rart at elevrådet oppfordrer til skulk/streik og tror de aller fleste gjør det kun for å få litt drama om action, personlig tror jeg at jeg melder meg ut og heller slapper av i norsktimen. Snakkes mer i morgen ♥

Vet at bloggen har vært litt midt på treet, har for å være ærlig hatt noen andre prioriteringer ( med andre ord prioritert feil folk og feil ting, stupid me) men det er det slutt på nå og bedre blogging kommer! Skulle bare si at jeg setter så utrolig stor pris på alle kommentarer dere legger igjen, og elsker at dere digget innlegget om ting jeg har gjort som ung, haha! Jeg er ikke så bad ass som det høres ut som, men det som er med meg at jeg gjør AKKURAT det jeg vil, uavhengig av om det er såkalt "akseptert". Hadde jeg ikke fulgt mitt hjerte hadde jeg aldri hatt denne bloggen, er så mange som har prøvd å få meg til å slutte for å trykke meg ned, men uansett hva målet deres er - aldri gi opp! Skulle gjerne kommet med en del to men er desverre ikke så mye mer morsomt å dele, da må jeg gå helt ned til barndom og det er vel ikke like gøy? Jeg kan begynne å komme med innlegg en gang i uken - la oss si hver mandag - som har et tema. Så kom gjerne med forslag, denne gangen var det jo "dumme" ting jeg gjorde smo ung, haha! Trenger inspo, så om det er en historie dere vil høre - skrik ut. 
Perspektiv.

Kommenter her

Kom over disse bildene, og ble virkelig rørt. Bildene dere ser under skal illustrere mennesker med Alzheimers, og de personene dere ser ved siden av skal illustrere mennesker som jobber som hjelepleiere og i helsevesen. Inn i speilet ser de seg selv på sin beste alder, tenk for et liv mange har levd! Det får meg virkelig til å tenke på hvor mye jeg ikke vet om bare bestemor og bestefar til og med, hvor mye de har opplevd som jeg ikke aner noe om. Nei, eldre mennesker skal man virkelig behandle med respekt, de vet MYE mer enn meg. Man behandler ofte eldre mennesker som om de er dumme, det har i alle fall jeg merket . . . Slik er det ikke.

Får en virkelig til å tenke, sant? Ta vare på besteforeldrene / oldeforeldrene deres om dere enda er så heldige og ha de rundt. Elsker dere mormor, morfar, farmor og farmor ♥

Fant bildene på www.beaks.com. Er en stor fan av bloggen hennes! 

 

Ting jeg savner

Kommenter her

Jeg og Lotte diskuterte i går ting vi savner fra vi var 13-14 år gamle, da alt med alkohol, kjærester og diverse var helt "forbudt", haha.. Her er noen ting JEG savner med å være litt yngre:

- Når vi skulle ut på fest, måtte vi alltid si til foreldrene våre at vi skulle på "jentekveld" og det var en hel prosess for å få dette til å skje. Jeg begynte alltid to uker i forveien med å fortelle at om 2 uker er det kanskje jentekveld hos en venninne, skal sove over der, skal se film og spise godteri bare. Haha.

- Når man kjørte med rånere om kvelden og fortalte mamma og pappa at jeg tok buss til en venninne, så løp jeg tre busstopp bort for å så bli plukket opp av en eller annen "taper" hvor bestevenninne satt i baksetet. Hørte på høy technomusikk og RSP mens vi kjørte rundt i flere timer. Om råneren møtte på noen han kjente ropte han "DUKK!!!!" for ingen måtte jo se at han hadde oss i bilen, haha..  Harstad i et nøtteskall...

- Det å få tak i alkohol var noe av det mest spennende jeg visste!  6 cider og jeg var i himmelriket, en slurk og jeg var "full". Jeg stappet masse småflasker inn i sokker, gensere og busker før jeg la det i baggen slik at ingen skulle høre klirrene, og når jeg gikk ut av bilen til mamma og pappa var jeg alltid dødsnervøs for at de skulle høre noe. En gang spurte mamma om å få sjekke baggen min og da løp jeg, haha.. DRITTUNGE!!

- Når jeg fikk en litt eldre kjæreste som jeg IKKE fikk sove hos, og måtte lyve til foreldrene mine og sa jeg sov hos en veninne. Han hentet meg hos venninna mi midt på natta og kjørte meg på skolen dagen etter. Hadde selvfølgelig fortalt han at det var heeeeeeeeeeeelt okei at jeg fikk sove der. Good times! Når jeg endelig fikk sove der etter ett år så hadde jeg sikkert sovet der 1000 ganger allerde, haha. 

Meg og Stine, kusina mi - 12 år. 

- På ungdomsskolen var jeg skulkemester number one. Sto opp om morningen, sminket meg, ventet til mamma og pappa dro på jobb, så gikk jeg og la meg igjen. En gang var faktisk mamma hjemme mens alt dette pågikk og da la jeg meg UNDER senga, sånn i tifelle hun kom inn på rommet mitt. Noen ganger tok jeg også bussen til skolen meg gikk av i bussen, i forkant av dette måtte jeg holde en hel tale i bussen for å få alle til å SVERGE at de ikke hadde sett meg på bussen den morningen, sånn i tifelle læreren spurte. 

- Nettby... Hvor skal jeg begynne? Jeg hadde alltid nettby premium og det var livets høydepunkt om jeg kom "på toppen" der, om dere husker? Da fikk jeg skikkelig mange besøkende, mange brev og kommentarer på bildene mine. 

- Msn. Jeg brukte å snakke på webkamera med masse guttekompiser men når vi møttes i virkeligheten sa vi ikke et ord til hverandre.

- Har noen av dere sett BARE BEA, den filmen..? De har en tradisjon hvor de spiser kake hver gang en ny i vennegjengen hadde hatt sex for første gang, det hadde vi også som tradisjon. Vi var riktignok rundt 15-16 år da, men uansett.

- Jeg og en venninne kunne gå over HELE byen og var ute hele natta, da hadde jo ingen venner lappen ( og rånerne var lei av oss..) , så vi kunne finne på å gå rundt 2 mil bare for å dra på besøk til en eller annen kul kompis. 

14 år. 

- Jeg og samme venninna som jeg gikk over hele byen med snek oss også inn på en militærleir en gang, vi klatret over et sykt høyt gjerde med masse varselsskilt på.. Vi gikk der inne og surret i noen timer og kom faktisk til Adolfkanonen (en av de største turistattraksjonene i Harstad)  og klatret rundt der en stund før vi ble oppdaget. Da ble vi kjørt i en bil med masse kjekke militærmenn og ble tatt inn til avhør, kan ikke akkurat kalle det for straff - med tanke på hvor kjekke de var! Vi ble fortalt at om vi hadde vært 2 år eldre ville vi fått det på rullebladet, men takk gud for at vi var noen små drittunger. Det kommer jeg til å huske hele livet mitt. 

- PTP, altså et party som litt eldre gutter (siste året på videregående) hadde hvor de inviterte alle oss som gikk i tiende og slikt. Det var skikkelig "status" å bli invitert på noe sånt.

- Wesc, DC og slike klær. Husker enda dagen jeg fikk min første wesc genser, den var så latterlig fiiiin (syntes i alle fall jeg...).

- Når jeg gikk på ungdomsskolen var det en Rimibutikk ca 1,5 km fra skolen, og vi fikk ikke dra til i friminuttene men bad ass som jeg var kaste jeg meg på en tilfeldig sykkel et par ganger i uken og syklet i en faderlig fart bort dit for å kjøpe meg kinderbueno som jeg var helt avhengig av. Andre i klassen ga meg også penger slik at jeg kunne kjøpe boller og iste til dem.. Sykkel = makt! 

Er det noe DERE savner? 

Makes me cry

Kommenter her

I går hadde jeg besøk av Stine Mari og det er tydeligvis en slags hobby for oss og gråte sammen. Vi søkte vi opp alt av triste saker vi kommer over på youtube og gråt i kor, haha . . . Lurer på hvorfor mennesker gjør slikt, får seg selv til å gråte.. Det verste av alt er jo at det faktisk føles litt godt etterpå! Eller er det kun vi som er så sær at vi gjør slike ting?

Denne så vi blandt annet på i går, topp 20 av de tristeste øyeblikkene i Disneyfilmer.. De tristeste filmene jeg vet om er faktisk Løvenes konge, Ringeren i Notre Dame, Bambi, Todd og Copper, Tarzan og Dumbo. Klarer ikke å se på de filmene lengre, får helt nervesammenbrudd. Synes ikke slike "romantiske" filmer er så triste, men når det er snakk om far/mor - barn øyeblikk, så er det så jævlig trist.. 

 

Hva er den tristeste filmen dere vet? ? Både disney og ikke, trenger tips til en gråtekveld! 

fiiine deksler

Kommenter her

Sitter nå og venter på Stine Mari som er alt for sen (som vanlig..) mens jeg har stresset som en idiot, haha. Vi skal ha tacokveld og jeg er så sulten at jeg frykter jeg snart kommer til å stryke med, men sulten er verdt det når jeg får min elskede TACO!!

Er veldig mange som hele tiden spør meg hvor mobildekslene jeg har er ifra. Dere trenger ikke å spørre så mye egentlig fordi de er alltid fra handelsportal.no! Har avtale med dem og bruker derfor KUN deksler derifra, noe jeg egentlig er ganske fornøyd med! Så nå vet dere det. Har en hel hylle på rommet full av deksler som jeg har mottatt fra de, er godt å ha litt å velge immelom haha. Og så ser det jo "kult" ut når jeg skal ta speilbilder! 

Mine to favoritter akkurat nå!

Dekselshyllen miiin!

Fiiiint!

Hva synes dere? Ha en fin kveld og nyt den siste fridagen! 

sminkevideo

Kommenter her

Denne brukte jeg 3 dager på å laste opp så håper dere er fornøyde, haha ♥

  

1. Pudder (?) fra maxfactor, er mamma sitt. 
2. Pudder fra ID bare minerals kjøpt på CC vest i oslo
3. Solpudder fra xen-tan fåes kjøpt HER.
4. Øyenbrynsblyant fra billion dollar brows fåes kjøpt HER.
5. Mascara fra Loreal paris som er lillesøsteren min sin (haha fant virkelig ikke noen ting da jeg skulle filme, vanligvis bruker jeg en fra ID bare minerals)
6. Løsvipper fra hairtohair.no og vippelim fra DUO kjøpt på parfymelle i Harstad.
7. Leppestift fra sesheido kjøpt på parfymelle i Harstad.

 

Last night.

Kommenter her

Jeg er helt d-ø-d i dag. Ikke fordi jeg var ute i går, men fordi jeg har fått en serious case av influensa. Jeg kan seriøst ikke være borte fra skolen mer så det stresser meg litt om jeg ikke blir frisk.. Men men, krysser fingrene for at jeg er oppe og går til Tirsdag! Hver gang jeg er på fest (var i to 18årsdager i går) så glemmer jeg alltid både det ene og det andre, i går glemte jeg converse og skinnjakke på den første festen noe som endte med at jeg gikk uten sko både ute og inne hele kvelden. Når jeg skulle dra hjem måtte jeg spørre en tilfeldig gutt (mann?) om jeg kunne sitte på ryggen bort til bilen, haha.. Det tok seg virkelig ut " detta kommer til å høres veldig rart ut men kan du bære mæ til bilen".. Meg i et nøttekskall! 

Jeg hater å være alene når jeg er syk og aller helst vil jeg få masse besøk og bli passet masse på, slik er det vel for alle? Men nei, her ligger jeg helt alene og vurderer om jeg skal bestikke venner med mat for å få besøk.. Haha, bra liv eller? 

Ganske bra kveld egentlig! Jeg har tatt alle bildene fra Stine Mari, hun er mye bedre å ta med kamera ut enn meg og er også flinkere med å ta bilder, haha. Dere kan besøke bloggen hennes HER! Jeg vet jeg ser sløv og ekkel ut, men jeg hadde tatt ett glass (eventuelt 40 ) for mye haha..

 

Velkomstdrink, nam nam! 

utroskap

Kommenter her

Vet ikke om dere er like "into" sex og singeliv som jeg er, men har nettopp sett den episoden hvor Carrie er utro og blir oppdaget, får like vondt i magen hver eneste gang jeg ser den. . . Jeg lurer på hva som er verst, og være den som faktisk er utro for å så bli oppdaget, eller at noen er utro mot deg? Jeg tror at man i løpet av livet mest sansynlig vil oppleve en av tingene, jeg har personlig opplevd begge. Både det å være utro, og det at noen er utro mot meg. 

Jeg har alltid tenkt slik at "om noen er utro mot meg, så skal jeg aldri tilgi det" men med en gang jeg faktisk fant meg selv i den posisjonen.. ja, da tilga jeg. Men det ødela nok forholdet litt over tid, ikke der og da men det satt alltid i bakhodet mitt og jeg klarte aldri helt å slappe av. Noen som kjenner seg igjen? Det jeg legger i utroskap er om man gjør noe man føler kjæresten ikke kan se. Kan være alt fra å flørte med en annen person, sende meldinger i skjul, ha lyst på en annen person ( man trenger ikke å være fysisk utro, synes faktisk psykisk, altså føleser er verst!) og man kan kysse, rote eller ha sex med noen andre. 

Er veldig interessert i å vite hva dere mener om dette - har du vært utro/kunne du vært det, og ville du tilgitt om kjæresten din var utro? Og hvor går grensen for utroskap..?

 

bestlovequotes:
I wish we were together anywhere | Courtesy
FOLLOW BEST LOVE QUOTES ON TUMBLR
FOR MORE LOVE QUOTES

 

 

Edru

Kommenter her

Hahahsh nej

U mad, bro?

Kommenter her

Har akkurat spist middag og skal snart se litt mer sex and the city. Har blitt helt avhengig og har i løpet av påsken fullført tre sesonger, haha! Ikke verst. Har også svart på en del jobbmailer, det skjer mye spennende for tiden altså! Men mer om det senere! 

Og ja, det er noe jeg har fått oppleve et par ganger nå, og det er at hver gang det har vært et oppslag om meg enten på vg, dagbladet eller noe så lite som lokalavisen så kommer det naturligvis en del eldre mennesker inn på bloggen her som ikke har bedre å gjøre enn å pirke borti ungdommen sin hverdag. De forstår ikke at jeg blogger for lesere i min målgruppe og ikke 40 +! Var til og med en eldre nabo (tror jeg?) som skrev at jeg var såå søt da jeg var ung, men nå har jeg ødelagt meg og ikke er noe pen lengre. Eh, skal jeg se lik ut nå som da jeg var 5-6 år gammel, eller yngre? Det er det verste, hun skriver som om jeg er et objekt og at jeg ikke kan se ordene. Hun er så gammel, men tviler på at hun kunne kommet og sagt det til MEG uansett. Nettmobbing finnes tydeligvis i alle aldre.Jeg lurer på når folk skal forstå at det finnes flere sider ved en person enn bare det overfladiske.

Jeg skal innrømme at jeg ELSKER å provosere, jeg elsker å skape reaksjoner og dere har sikkert merket at jeg vet nøyaktig hvilke knapper jeg skal trykke på for å få folk irriterte. Det er så lett som å vise litt hud, være brun og kanskje ha litt god selvitlitt så flipper folk helt over haha  Men jeg, som alle andre, har mine problemer og mine ting jeg må ta stilling til. Senest i natt gråt jeg hele natten fordi jeg var så usikker, fordi jeg også blir såret og blir glad i mennesker. ALT jeg tenker på er ikke bare "sol brun klær sminke shopping". Jeg vil ikke påstå at jeg er den mest samfunnsengasjerte, men ved siden av "DETNYE" på nattbordet mitt ligger en utgave av illustrert vitenskap liksom. Man interesserer seg for mye!

Mens jeg er ute og lever mitt liv, sitter de inne og snakker om hvordan jeg lever. Hvilken er best?  

 Kjolen jeg har på meg er fra Nelly og er desverre utsolgt, synd - den er nydelig! . Bruker forresten noen syke løsvipper i dag som jeg kjøpte på cubus, føler jeg nesten som en alien - det er fysisk tungt å holde øynene oppe!

I går..

Kommenter her

.. så laget jeg sminkevideo! Dere som har lest bloggen min lenge vet at jeg sterkt missliker det og synes det er kleint både å lage å se på, men det er jo ikke godt nok for dere, haha. Så derfor måtte jeg bare bite i det sure eplet og lage en! Sørget for at det ble godt lys og at dere ser godt hva jeg driver med i motsettning til sist gang, håper dere vil  like den! Kommer ut i morgen  

Jeg har faktisk en bok (haha ja en BOK, jeg er gammeldags..) hvor jeg skriver ned alle ønsker dere kommer med til innlegg og videoblogger slik at jeg har lettere oversikt over hva jeg bør blogge om.. Føler jeg har vært ganske flink til å ta opp ting som dere har spurt om! Men jeg kan jo alltids bli bedre til å gjøre som dere vil, hadde det ikke vært for dere ville jeg jo aldri levd det livet jeg lever nå eller ha fått opplevd mange av tingene som jeg får. Jeg er så heldig, og jeg er evig takknemlig ♥

Håper noen ble happy nå! Og her kommer noen bilder fra da jeg laget videoen:Wow, hun så kjent ut.

Kommenter her

Haha så et litt kjent fjes da jeg var innom dagbladet.no i dag! Ble intervjuet av dem i går og syntes jevnt over resultatet ble helt greit, bortsett fra at jeg ikke sa at det er "40 i min vennegjeng på videregående som bruker melanotan". Jeg har ikke 40 i min vennegjeng engang, haha. Jeg sa at jeg sikkert kan nevne 40 jeg vet som har brukt/bruker det, når hun spurte om det er utbredt. Men men, om dere er interesserte av å lese det finner dere det HER.

Er jo selvføgelig et par voksne fra Harstad som har vært raske med å "baksnakke" dette på facebook. Hvorfor er jeg ikke sjokkert? Haha, håper jeg har bedre å gjøre når jeg er 40-50 år gammel enn å spionere på ungdommer, sånn helt seriøst.
G.O.O.D.G.I.R.L.S

Kommenter her

Herregud jeg er så forbanna dårlig, haha.. Jeg er nesten aldri syk så jeg blir helt fra meg med en gang jeg er litt dårlig, i natt var jeg sikker på at jeg skulle dø fordi jeg var LITT kvalm.. Takk gud for at Lisa snart kommer hit med litt godt humør (håper jeg) og godteri (håper jeg i alle fall). 

Noen som har tips til hva jeg kan gjøre for å bli kjempefort frisk? Savner å trene!!! Trenger å shake litt på rumpa, haha. 

Har forresten en overasskelse til dere i helgen som jeg vet mange har etterlyst! 

 

Har hørt denne sangen på repeat  sikkert 10 ganger nå, BESTE partysangen.

Sex and the city

Kommenter her

Sitter akkurat nå og spiser restene av påskegodtett mitt, yummi! Er glad jeg sparte, vanligvis bruker alt å være borte på 30 minutter. . . Nå skal jeg se en episode sex and the city før jeg skal gi dere noen løsvippetips som mange har etterlyst! 

Har forresten funnet en helt genial nettside! Satt før i dag og tenkte " hva i all verden heter den sangen i bakgrunnen på chessreklamen" (har tenkt på det i flere dager og spurt alle "hva heter den sangen" når den kommer på tv) så kom jeg fram til nettsiden reklamesanger.no! Der kan man søke hvilken som helst reklame og så kommer får man opplyst hvilken sang/sanger som finnes i bakgrunnen. Genialt, har lekt rundt der i en halvtime nå! 

Mine to fantastiske outfits for dagen.. Haha! 

Beste shortsen! Mange som har spurt, er fra Carlings.
Takk for all hjelp!

Kommenter her

Takk så mye for alle mailer jeg fikk angående det jeg lurte på om privatiststudie! Dere er best og jeg setter virkelig stor pris på det ♥ Til dere som kanskje lurte litt, så vurderer jeg å ta opp et fag som privatist eller to. Altså fag jeg vil forbedre karakteren på fra 2. året på videregående - simple as that, skal altså ikke droppe ut av skolen eller noe sånt.

Er jeg den eneste som gjør lekser i ferien, eller? Nå skal jeg gjøre mer av " et dukkehjem" analysen.. Går mildt sagt dårlig, har skrevet 2341 ord og vi skulle bare ha 1200... og jeg er ikke halvferdig engang. 

Dere ser ringen jeg har på fingeren, foresten? Trodde jeg mistet den i går, det var helt krise. Aner ikke hvorfor men den betyr så utrolig mye for meg, begynte å gråte og var helt fra meg. FIkk den fra en person som betydde veldig mye for meg, så heldigvis fant jeg den igjen! 

 

Privatist?

Kommenter her

Hei alle sammen! Ser at blogsoft har fått nytt design, altså der man logger inn på blogg, skriver innlegg osv. Synes det er veldig vanskelig og ikke minst teit så langt, men jeg vender meg vel fort til det! Har brukt hele morgenen på å gjøre lekser, begynte i går med å få ferdig analyse av "et dukkehjem" og satser på å bli ferdig i dag.. Vanskelig er det i alle fall!

Men dere - jeg har et viktig spørsmål; er det noen av leserne mine som går på skole som privatist, eller kanskje kjenner noen som gjør det? Fortell meg hvordan alt det funker! Skriv enten en kommentar i kommentarfeltet eller send meg en mail på sophieeliseblogg@hotmail.com og skriv "privatist" i mailemnet. Hadde blitt utrolig takknemlig, har veldig mange tanker rundt dette og lurer på veldig mye!

 
Alle er forskjellig.

Kommenter her

Nå skal jeg legge meg i sengen, alene. Er det noen andre som ofte føler at de har personer i livet sitt som kun er der fordi de trenger deg, rett og slett bruker deg? Jeg føler det slikt ofte, at jeg har mange "venner" som kun er venn med meg fordi de trenger noe, ha meg som "backup", og at de aldri stiller opp når det gjelder - mens jeg gjør absolutt alt for dem. Det er ikke så utrolig gøy, for å si det mildt. Heldigvis har jeg 3-4 bestevenner i mitt liv som jeg vet aldri ville gjort noe sånt og er der for meg uansett, noe som føles veldig bra. . . Må bare ta mot til meg, stå opp for meg selv og faktisk stenge ute de som kun vil meg vondt.

Forresten, ikke glem å følge meg på twitter! Godnatt kjære blogglesere ♥

Min sykedag ganske kort oppsumert:
Homework......
10%

Kommenter her

Er som sagt 10% på nelly, hvem elsker ikke det? Altså, selv om det er en liten prosent så tenker man penger spart og kjøper som en gal, selv om man kunne latt være å kjøpe noe i utgangspungtet. Noen som kjenner seg igjen?

Gud... Jeg har et evig, konstant shoppingsug. Får roe meg ned å spare pengene istedenfor, blir jo lei av de nye plaggene jeg har kjøpt etter en uke - så må jeg kjøpe nye. En evig vond sirkel.

Tskjorte HER. 


Jumpsuit HERDØØØDSKUL SHORTS!!! HER. Genser HER.Bluse HER.Bikini HER. Om ikke alt dette er fresht, så vet ikke jeg.. Må nok droppe det å spare penger, å shoppe shoppe shoppe! Bruk koden EASTER10 ved utsjekk og du får 10 %. 

my boyfriend

Kommenter her

Hei, tenkte bare å poppe innom å fortelle at i dag kommer bloggen til å suuuge - jeg har blitt syk! Altså høy feber, varm og kald samtidig, vondt i hodet og alt det der.

MEEEEN gjett hva jeg drømte i natt!? Jeg drømte at jeg hadde sex med Justin Bieber!!! Jeg er ikke en sykt stor fan av han, men herregud det er den beste drømmen jeg har hatt i mitt liv, det var så sykt ekte. Våknet opp og var lei meg for at det bare var en drøm, og er nå tidenes forelska og nesten litt deprimert for at han ikke kjenner meg. Vurderer å spamme han på twitter. . . Nå MÅ jeg ha han!

Det er denne som har gjort det, jeg lover dere. Han er så sykt deilig her..

Mitt første par

Kommenter her

Skal jeg fortelle dere hvorfor jeg ble så lei meg over at jeg ikke rakk posten i dag? Jo, i dag kom nemlig mine første Jeffrey Campbell sko i posten! Åhh, materialistisk lykke som ble revet bort så fort. . .  Haha neida jeg har ikke blitt gal, men er de ikke fine!? Er litt surt at jeg kjøpte de for en uke siden, for nå har nelly 10% på absolutt alt hele påskehelgen og fri frakt over 600 kroner. Jeffreyskoene koster jo en del, så det kan komme godt med for dere. Kan kjøpes HER!

Hva synes dere? ♥ Skal løpe til posten på Tirsdag for å hente de, haha!Svar på noen spørsmål

Kommenter her

Hvorfor skriver du aldri hvor du kjøper ting med mindre de er sponset?

Det er jo ikke heelt sant, skriver jo noen ganger hvor jeg kjøper ting - men er mer nøye på det når jeg får sponset, nettopp fordi da er jeg under avtale eller kontrakt om å gjøre det, og de som sponser meg gjør det jo for omtale. Når jeg selv velger å kjøpe noe er det jo opp til meg selv alene om jeg vil fortelle om hvor det er kjøpt eller ikke. De gangene jeg velger å ikke fortelle det så glemmer jeg det enten av, vet ikke hvor jeg har kjøpt det, eller så vil jeg ikke at alle skal kopiere. Høres sikkert rart ut, men om jeg har funnet noe jeg føler er litt "sjeldent" og som ikke er på en kjedebutikk vil jeg fort ha det for meg selv. 

Kan du fortelle litt om hvilke hårprodukter du bruker, hvordan du fikser håret?

Jeg har satt opp et system/plan nå på hvordan jeg skal blogge. Den 15. og 25. hver måned skal jeg blogge om noe som har med hår å gjøre, hvordan jeg fikser, hva jeg bruker og slike ting. Setter opp det "systemet" for at jeg skal kunne ha noe å blogge om, kunne planlegge litt bedre og slikt. Så den 15. kommer det en hårvideo hvor jeg viser, svarer på spørsmål, forteller om produkter, ting som er bra og dårlig og slike ting. Håper dere blir å like det! Men disse bruker jeg i alle fall, om vi ser bort ifra shampoo, balsam og hårkur. Ganske mye! Alt er enten kjøpt hos frisør eller hos http://makestyle.no/ Skal du noen gang blogge mer om melanotan, og kan du ha spørsmålsrunde om det?

Ja tenkte å blogge om det om et par uker, når jeg selv har fått sett bivirkninger litt bedre og kan gi dere en mer grunding beskrivelse av hvordan det funker. Jeg svarer per i dag ikke på mailer eller kommentarer som har med dette å gjøre, fordi jeg vil ikke lede dere i feil rettning på hva dere skal kjøpe (om dere nå først skal kjøpe dette..). Om en stund kan jeg derfor skrive hvor jeg har kjøpt og slikt! Angående spørsmålsrunde så får vi se på det, kunne jo vært spennende. Kanskje kanskje!

Hvordan fikser du øyenbrynene dine?

Jeg har fått en slags "former" fra makestyle som man tegner inni og så napper rundt, vanskelig å forklare men det fungerer utrolig bra og jeg elsker det! 

Slik ser den ut. Flere venninner bruker også denne, og mange andre toppbloggere, men jeg finner den ikke på nettsiden lengre..? Jaja, den skal nå være der et sted og er fra merket glo mineral! 

Etter det tegner jeg med denne fra billion dollar brows, har brukt den i over et halvt år og er så utrolig bra. Tenk at jeg før brukte øyenbrynsblyanten fra h&m, den SUGER i forhold! Jeg har fikset rabattkode til dere på 25% nå om dere skriver inn "uhkuw" ved utskjekkning i kassen, og det settet jeg bruker som dere også får rabatt på finner dere HER. 


Har du noen tips for å ikke bli "grå" i huden når man soler seg? Er veldig plaget av å få en grålig brunfarge.

DET er jeg også, og det er faktisk en av bivirkningene ved melanotan!  Vet at mange får en grålig brunfarge og det er jo ikke så veldig fint, de aller fleste vil jo bli gyllen. Jeg har blitt veldig oppmerksom på at jeg må bruke en krem når jeg soler meg, ikke en solkrem men solariumskrem som forsterker pigmentene men samtidig tilsetter fuktighet. Jeg har prøvd mange men har funnet en favoritt som heter Black Bronzer, den koster 159 kr og har brukt min fast hver dag i over en måned men er enda masse igjen. Altså verdt pengene, lett! 

Den lukter veldig godt også, så det er jo et pluss så slipper man å lukte svidd (som jeg gjør) etter en tur i solariumet. Denne skal vistnok kjempe mot rynkene som er en bivirkning ved solarium også, pretty nice! Kan kjøpes HER. 


Hvordan går det med treningen?

Det går ganske bra og jeg føler meg veldig flott faktisk! Trener daglig med rokkeringen, tar mange øvelser og trener kondisjon et par ganger i uken. Jeg ser jo enda lik ut som jeg alltid har gjort, tror jeg har nådd et pungt hvor jeg må begynne å spise riktig også før jeg kan se videre resultater - for let's face it, jeg klarer meg ikke uten godteri og junkfood!

Slik ser jeg ut per dags dato, bildene er tatt for en halvtime siden. Holder ikke inn magen, så dere får tro hva dere vil. Magen min ser så og si lik ut enten jeg trekker inn, presser ut osv.

 

Er du enda singel?

Ja, skal til og med gjøre noe så kleint som å påstå at jeg er 200% singel og ready to mingle! Haha nei, jeg blir rett og slett SLITEN av å tenke på kjærester nå, men vi får se. Kanskje møter jeg "the one" så blir jeg hodestups forelsket og klarer meg ikke uten han, osv. Men slik har jeg det ikke nå! 

Hvorfor skriver du aldri om familien din på bloggen?

Jeg skriver jo om familien, jeg sier jo "mamma og pappa" osv.. Men føler ikke at det bør være noe behov for at dere skal vite så utrolig mye om dem, egentlig? De er jo bare der for å gi meg penger og mat!? Neida, haha (jeg forsørger meg så og si alene, borsett fra at jeg ikke kan skjære opp brød. Det gjør de for meg...).

Men jeg har veldig snille foreldre i alle fall, og dere kan jo få se et ganske nytt bilde av de (siden jeg kun har vist dere gamle). Kan vel kort nevne at de ikke er gift men samboere og at jeg er gode venner med begge to, samtidig som de er foreldrene mine. Får ofte høre at jeg ligner på mamma, før fikk jeg hele tiden høre at jeg lignet på pappa. Haha, så jeg vet ikke? Hvem synes dere jeg ligner på?
INSTAGRAM

Kommenter her

This is how I do. Haha. Følg meg på "therealsophieelise" for å få litt mer personlige bildeoppdateringer enn på bloggen! Hva heter dere på instagram? Digger å følge lesere! Det er også veldig lett for oss å kommunisere der, og dere får se mange og mye som ikke blir tatt med på bloggen.

Og jeg synes så sykt SYND i dere som tror jeg brukte to bher på bildet jeg la ut på bloggen før i dag.. Tror dere virkelig jeg er så dum? Det er en ROSA blondebh fra H&M som man ser SKYGGEN av på innsiden. Om jeg brukte 2 bher så er jeg jo ikke så forbanna dum at jeg legger ut bilde når jeg sitter kun i bh.. Dere prøver virkelig å finne feil, sjalue bitches 90% av dere. Gi dere, please:p Sommertider, hey hey

Kommenter her

Må si det var hardt å gå ut fra døren i dag, jeg hadde snø opp til knærne og ble våt inni hunterstøvlene, det skal godt gjøres! Men jeg prøver, tok blomsterbandana i håret og hører nå på masse sommermusikk, er jo ikke så lenge igjen! Da jeg var yngre brukte jeg alltid å tenke slik at så lenge det er kaldt her, så lever i alle fall isbjørnene på nordpolen, haha.. Men slik kan jeg jo tenke, får alltid så vondt i kroppen når jeg hører at vi har varmerekorder og at snøen smelter raskere enn noen gang.

Hva passer vel bedre enn denne sangen når man vil ha sommer?

Hva synes dere om looken i dag?


Stor takk til bestekompisen Kasander som var først ute med lappen (stakkars..) og hele tiden må komme å hente meg når jeg ikke kan ta buss. Love you for that!Sovehode

Kommenter her

Haha åh, typisk meg. . . Skulle ta bussen til Amanda 09:30 i morges og hadde tydeligvis sendt melding til Amanda klokken 09 og sagt " våkna utrolig nok nu" og det husker jeg ikke overhode, sovnet av to sekunder etter og våknet nettopp. Må bare elske ferie, men må bare hate at jeg da aldri får ting gjort!

Jeg bor litt utenfor Harstad og det er helt elendige bussforhold her, etter klokken 0930 er det 5 timer til neste buss!! Syke saker, gleder meg til jeg får lappen (kommer aldri til å skje). Skal hente noen ting på posten å kjøpe nødvendigheter som jeg må ha i påsken. Vet dere hvor lenge butikkene er stengt, egentlig? Og er det vanlige åpningstider i dag?

EDIT: fant nettopp ut at posten stenger klokken 1300, noe jeg ikke rekker. Hva faen, hvorfor det, er jo ikke helligdag? Da er det MYE jeg ikke får hentet som blir sendt tilbake. . . 

kveldskos

Kommenter her

Har akkurat lagt meg i sengen. Er syyyykt trøtt! Skal tidlig opp til byen med Amanda i morgen for å gjøre noen ærender, lurer på hvor "våken og fresh" jeg kommer til å se ut da. . . Men det finnes jo ingenting som ikke litt sminke kan skjule! 

Hadde besøk av Stine og Amanda tidlig på kvelden, vi bestilte hjem kinamat. Når vi hadde spist oss veldig mette ble vi hentet og dro etter det til en kompis hvor vi var 8-10 stk som så paradise hotel sammen, snakket og bare slappet av. Veldig koselig!  

Tok ikke med meg kameraet, var så spontant at vi dro til kompisen så tenkte ikke på det.. Men jeg kan vise dere de FANTASTISKE skoene jeg fikk i posten i dag, bestilte de jo for en liten stund siden på Nelly.

Har de i størrelse 35 og de er litt små i størrelsen - altså perfekte til meg, haha! De er (om mulig) enda finere i virkeligheten og har en dypere rødfarge enn det ser ut som på Nelly. De kostet 599 kroner men har god kvalitet og fint stoff, føles virkelig som dyre sko. Naglene sitter også veldig godt på, og er ikke redd for at de skal falle av underveis! Om du vil ha like sko, kan de kjøpes HER! 

Hva synes dere? ♥ Jeg elsker de i alle fall, og var verdt pengene UTEN tvil! 

Hva skal jeg ha som overskrift?

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra byen, skulle egentlig se "mirror mirror" på kino som jeg har skrevet om her på bloggen før, men den var tydeligvis på norsk!? Hater når menneskefilmer blir oversatt til norsk, så da droppet vi det bare. Får ta det igjen når den kommer på DVD!

Har vært en utrolig lang dag, så nå skal vi jentene slappe av. Har vært så stresset i hele dag! 

Man kunne kanskje trodd det var varmt i dag, men stol på meg når jeg sier at det var ISKALDT! To grader og isvind..
Spiste kylling i karri på gründer og drakk smoothie selvfølgelig. Namminam!!! 

 


Fine Juliet som vi var hos rundt en time på jobb, haha!

 

Selvutløser på bussterminalen......
Har fått instagram!

Kommenter her

Hei! Nå er jeg i byen med Stine, har spist og snart blir det shopping!

Har begynt med instagram, kaller meg "therealsophieelise" . Sykt teit, men er mange som lager falske profiler! Skal oppdatere dere der flere ganger om dagen så bare følg med!

Har du instagram?

Jeg elsker frisøren min!

Kommenter her

Så her tidlig er jeg oppe på en feriedag, føler meg flink! Skal snart ta buss til byen for å kjøpe et par "nødvendigheter". Ny piercing i navelen (har ikke skiftet på et helt år!), hårspray, hente noen sko jeg bestilte på nelly og kjøpe bursdagsgave til lillesøsteren min som blir 14 år om to dager. Aner ikke hva jeg skal gi henne så dere får gjerne komme med tips! Vil i alle fall at hun skal få en så bra dag som mulig! 

Var som sagt og fikset litt på håret i går hos flinke Sabrina på FRONT - anbefaler dere alle som har mulighet å dra dit! Sabrina er fargeekspert og kan seriøst utrette noe tilnærmet mirakler med hår, jeg har hatt helt ødelagt tyggisgult hår og hun har fikset det. Føles godt å være i så trygge hender! Er også hun som vet alt om hvilken farge jeg har og hva som trengs, så dere må rett og slett oppsøke henne og ikke meg. Dro etter det for å se "the hunger games" på kino med Amanda, Lisa og Stine, den var helt OK! Grei underholdning og hadde noen sykt bra scener som virkelig var fengende.

Har foresten fått tilbake facebooken min, begynte å gråte av glede haha.. Nå blir det byen! 

Haha under dette "speilet" ved fruktdiscen sto vi og fikset håret.. To små fjortisser ute på tur! Her kan dere kanskje se bedre forskjell på håret? Før hadde jeg mørkere hår enn Amanda. 

Haha "NEEI ikke ta bilde!!!". Her ser dere hårfargeforskjellen MYE bedre!! Love it

Haha vet at noen kommer til å påpeke at jeg holder hånden forann munnen og nesa og et jeg er så teit fordi det er åpenbart at jeg har komplekser. DAMN RIGHT jeg har komplekser, haha.

Og selvsagt måtte vi filme litt til dere inne på våre ville eventyr på prix.. Haha neida, dette er ekstremt random men en liten fugl foratlte meg at dere likte videoer fra hverdagen hvor man kan "bli kjent" med meg. Det har jeg selvfølgelig tatt til betrakning og prøver nå å gjøre mitt ytterst beste for det!

Nå skal jeg bli fiiiiin!

Kommenter her

Det er en ting jeg har tenkt over mange ganger, og det er hvor utrolig fort mennesker dømmer etter utseendet. Nå med en gang som jeg begynner med at jeg skal farge håret blondt, så er jeg dum, bimbo, barbie, hore osv. Det er så rart, for da er jeg såfall alle de tingene med brunt hår. Det er jo bare en overfladisk ting, og de som dømmer på grunn av det er de mest overfladiske av alle. Jeg ELSKER å være blond, og det som betyr mest er jo hva jeg trives som. Sant? Men selvfølgelig håper jeg jo dere også kommer til å like det, men det er jo viktigst hva jeg synes om mitt eget utseende 

Nå stikker jeg til frisøren for å stripe håret litt mer, farger alltid håret hos flinke Sabrina på FRONT - anbefales på det varmeste, hun er verdens flinkeste og på toppen av alt en herlig person ♥ Etter det skal jeg på kino og se hunger games  

 Ser jo passerlig spess ut med capsen på, men jeg takler seriøst ikke slik håret mitt ser ut på toppen. Gleder meg til å ta den av!Bra start på dagen

Kommenter her

Startet dagen med at jeg bare lå i senga i sikkert en time, klarte ikke å stå opp for det er så deilig med fri og sove så lenge man vil. Så tok jeg meg et bad etterfulgt av selvbruning, nå skal jeg bli fin! Drar også til frisøren 1730 i dag, gleder meg til å se hvordan det blir..

Tenkte også jeg skulle rydde rommet men det er så typisk meg å tenke " tar det om en time" så tenker jeg "nei, får ikke tid, tar det i morgen" og slik fortsetter det i en eeeeeeeeeevighet.. Haha! 

OGGGGGGGG ER DET MULIG GRUNNEN TIL AT JEG IKKE LAGER NY FACEBOOK ER JO FORDI DET BLIR DEN TREDJE JEG LAGER PÅ EN MÅNED.. BAHHH. Klart jeg ikke gidder og heller vil få opprettet profilen min.

Hva skal dere gjøre i dag? ♥

Sovegenseren - var helt seriøst minusgrader på rommet i natt.. 

konkurranse - solariumskremer!

Kommenter her

Det høres sikkert ut som en rar myte men solariumskremer fungerer faktisk og gir et ordentlig resultat, i alle fall disse jeg bruker! Det ville jeg gjerne gi ut til dere i konkurranse, så i samarbeid med http://www.solariumskrem.no/ trekker jeg tre vinnere som får en krem hver! 

Alt dere må gjøre er å like de på facebook HER, så trekker jeg vinnere i overimorgen. Lykke til!sad but true

Kommenter her

Jeg er så UTROLIG lei meg akkurat nå.. Jeg fatter ikke hvordan facebook stenger ned min EKTE konto, fordi noen ? mest sansynlig noen av DERE som leser dette nå ? har rapportert den som fake og nå finnes ikke kontoen min lengre. Dere som konstant linker meg en konto og sier «men den er jo her???? Lol». Det er min GAMLE som noen hacket seg inn på, slik at jeg måtte lage ny. For guds skyld jeg er jo ikke dum. Vel vel, når noen rapporterer en ekte profil som falsk, er ikke det et slags identitetstyveri? Jeg kontaktet politiet (ja jeg vet de er sikkert lei av å høre fra meg nå, haha) og de sa «særlig, ser det ut som om vi hjelper deg med små facebookproblemer!? Haha, særlig».

Seriøst!?!?!? Omså de mener at jeg kontakter de med noe som ikke er «verdt» deres tid, så skal de faen meg oppføre seg ordentlig uansett. Jeg er så forbanna lei av hele politisystemet i Norge som er en latterlig spøk, det eneste som blir slått hardt ned på er jo svindel på skatten virker det som.. Er det NOEN av dere som vet hvordan jeg kan få kontaktet facebook via en mail/telefonnummer/oppsøke de personlig omså? Herregud jeg er faktisk villig til å reise til Oslo eller noe for det, serr. Send meg en mail på sophieeliseblogg@hotmail.com! Jeg har skrevet til supportsenteret deres fire ganger i dag og i går, uten svar.. Har også kontaktet datatilsynet og slettmeg.no uten hjelp. LAAAAAAAATTERLIG! Og det er ikke fordi jeg vil chatte med vennene mine, det er fordi jeg kontrollerer fanpagen via den (var et helvettes styr å få den overført fra min gamle bruker til den nye), bloggteamgruppa osv.

Vel vel, var ute i går men i labert humør på grunn av alt dette. Dro hjem og laget meg pølse i brød klokken halv 1, haha. Sad but true.. Nå kommer snart Amanda hit og vi skal bare slappe av, herlig med påske!

Bilde fra i går, nyhåret! Det er selvsagt fra luxushair og har blandet farge #6 og «8Og her er en liten video fra da jeg, Amanda og Anne-Sofie fikset oss. The best girls! Sangen heter "we found house" og er en sykt bra partyremix. 

 Og en liten gladnyhet: Selvbruningen jeg konstant maser om kan dere nå få 25% avslag på, jeg fikset det til dere siden mange syntes den var så dyr! Er bare å skrive koden nwy6u Woho, håper noen bleke sjeler der ute blir glad nå. Den er virkelig den beste av de beste, og jeg kan gå 100% god for den! Kjøp den HER