hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

april 2011

syk.

Kommenter her

Det er så sinnsykt min flaks, jeg har blitt syk. Hater å ligge inne mens alle andre er ute å gjør noe gøy. Planen min var å dra ut i dag, er så sinnsykt lenge siden men istedet blir det noe endra bedre- jentekveld! Håper uansett på å bli frisk snart, har faktisk vært utrolig dårlig i rundt en måned! Så i kveld blir det kos med Charlotte og Lotte ♥ 

Ha en fin kveld alle sammen, om dere skal ut - dans litt for meg og! 


"so come over and say nothing, silence is everything"...

småshopping?

Kommenter her

Nå drar jeg til byen! Er russedåp i byen i dag, og jeg er ganske usikker på om jeg faktisk tør å bevege meg ut av huset de neste 17 dagene - men har egentlig lovet meg selv å holde min frykt utenfor bloggen, så da blir dette det første og siste jeg blogger om russen!

Uansett, i byen skal jeg forsette min svært spennende jakt etter en brukbar vårjakke, høres når jeg kommer hjem! Suss


BEST FRIENDS FOREVER!

Kommenter her

Nå er jeg hjemme hos Anne-Sofie, vi har akkurat spist så mye pizza at det kjennes ut som om magen skal eksplodere! Snart skal vi se litt på film, tror nok det blir skylight. Noen som har sett den?

I alle fall, jeg og A-S har vært bestevenner omentrent helt siden jeg ble født, og hun har alltid vært kjempeflink til å tegne, lage ting, og rett og slett være kreativ. I dag viste hun meg en scrapbook hun har laget, den er virkelig kjempefin og ser profesjonell ut! Vi har også sett igjennom en masse gamle bilder, rart hvordan ting endrer seg - men at vi fortsatt er bff's! ♥ 

Meg og Anne-Sofie for rundt 10 år siden

Bilde fra i fjor sommer da jeg, Anne-Sofie og Caroline gikk tur, skjekk den fine sola! 

En veldig lang sovemorgen

Kommenter her

Åhh, nå er jeg halvlykkelig! I morgen er det Lørdag, endelig kan jeg sove så lenge jeg vil, omså hele dagen!
Jeg skjønner ikke at vi nettop hadde ferie, det virker overhode ikke sånn. Min døgnrytme denne uken har vært ille! Tror faktisk aldri den har vært så dårlig før etter en ferie, vanligvis retter det seg opp etter et par dager.

Vel, nå er det tid for en liten powernap, før jeg drar avsted til Anne-Sofie!  Meg idag

Jeg vil ha deg, du er min, du er bare min

Kommenter her

Ble ingen lang skoledag i dag, vi var heldigvis ferdig tidlig og om vi ikke hadde vært det ville jeg bare dratt uansett (muhahaha). Skal ikke åpne en naturfagsbok igjen før det er høyst nødvendig, for å si det mildt! Etter skolen dro jeg en snartur til byen for å lete etter en ny jakke, er så sinnsykt lei av alle jeg har. Og er det noen ting jeg aldri klarer å kjøpe meg så er det bukser eller jakker, ting man trenger! Så jeg har istedet en milliard topper..

Ble ingen jakke på meg i dag, men jeg kjøpte meg riktignok denne blazeren! Om jeg kommer til å bruke den er en annen sak, men søt var den jo.ser fram til skoledagen idag..not

Kommenter her

Opz, var våken hele natten igjen.. Som dere kanskje begynner å skjønne er døgnrytmen min helt ubrukelig. Skal dra til skolen om ca ti minutter, mamma har kommet inn på rommet mitt kanskje femti ganger i løpet av en halvtime for å forsikre seg om at jeg ikke sovner av. Har sååå lyst.. Vi har naturfag hele dagen på skolen idag, så skal bli utrolig tungt å holde seg våken.

Sånn her ser jeg ut idag:
Som dere ser har natten satt sine spor, trøtt og sliten! 
Blogger når jeg kommer hjem, noe jeg håper blir tidlig.


 trenger kjærlighet!

Kommenter her

"I remember what it feels like, to know love and have it taken away
Cant think of what i've learned right now, but i'll be thanking you someday"

Spotifyen min har klikket helt, så noen ganger stopper musikken så kan det ta bortimot en halvtime før neste sang kommer på. Jeg hørte på en sang, så ble det stille som vanlig, så gikk jeg for å la meg og sovnet med øret inntil den ene høytaleren. Jeg våknet i panikk da spotify startet igjen hahaha, noen burde ha filmet meg da! "Hi, its Jonathan from spotify" på fult volum ut i hele rommet, fikk et mini-hjerteinnfarkt , satt meg fort opp i senga, klarte nesten ikke å puste og ropte ut " faen helvette!!!" og slo igjen pcen.. Skal aldri mer bruke spotify i alle fall. Og det var altså det mest interessange som har hendt idag... Nå skal jeg dra til prix for å møte Lisa, der vi skal handle inn litt godt til i kveld! Vi skal til Lotte, tror vi alle trenger en oppmuntring.  Vi blogges senere, dere! 

 

vil bytte hårfarge

Kommenter her

Jeg begynner å få utrolig lyst til å tone ned min nåværende hårfarge til en litt mer naturlig blond farge nå til sommeren. Legger ut et bilde av sånn som jeg hadde før, kan tenke meg noe lignende ( kanskje litt lysere):

 


hva tror dere? 

life in plastic

Kommenter her

Kom akkurat hjem, og skal snart spise toast og se videre på the oc. Jeg elsket faktisk den serien, kjempeglad jeg begynte å se på igår! Har allerede sett 8 episoder, haha.

Nå skal jeg ta meg en rask powernap ( begynner virkelig å bli daglig rutine) før jeg drar til Lotte en liten tur. Skal bli en ordentlig jentekveld, tror vi begge to trenger det veldig! 

bestilt!

Kommenter herthe oc

Kommenter her

Som dere som har lest bloggen en stund kanskje har skjønt, så er jeg veldig "into" serier. Kjempebra tidsfordriv! Men er det en serie jeg liksom aldri har sett ordentlig på, så er det the oc. Har jo sett en og annen episode sånn innimellom, men aldri gitt det en ordentlig sjangse. For å være helt ærlig, har jeg syntes at det virker ganske dårlig! 
Men nå får vi bare se da, om det kanskje virker bedre etter jeg har sett litt!  

Har hørt at serien kan være ganske tryst ( typ one tree hill) så får se om jeg klarer å holde på tårene! Er virkelig et emosjonelt vrak for tiden, og klarer ikke å kontrollere tårene, både når jeg ser på serier og lever meg inn, eller i det virkelige liv.

tannregulering

Kommenter her

Det har vært noen lesere som så smart har spurt om jeg har utrolig stygge tenner, siden jeg ikke smiler/viser tennene så ofte på bilder. Svaret er nei, tennene mine er faktisk ganske perfekte. Rette, hvite, null hull osv. Men - smilet mitt er et helt annet kapitell. Jeg har det sykeste overbittet, noe som har resultert i at jeg presser fram underkjeven konstant, så når jeg endelig kan "slappe av" (når jeg er alene) gjør det dritvondt, og jeg er utrolig sliten i kjeven.

Men om ca en mnd skal jeg til kjeveortoped, endelig! Jeg ser fram til å kunne få regulering ( om jeg nå ikke backer ut da) slik at jeg endelig kan bli fornøyd. Jeg vil virkelig få det her fikset, og bedre sent enn aldri sant? Vil ikke være voksen med dette smilet her. Har forhørt meg litt, og skal omså ha regulering i bare noen knappe måneder, det er det virkelig verdt! Skal betale ekstra for å få hvit regulering, kjenner noen som har det, og jeg viste ikke at den personen hadde regulering engang, så da vises det nesten ikke! 

Well well, her er det i alle fall, smilet mitt:
hjemme fra byen

Kommenter her

Hei! Er utroligsliten, og har oppført meg utrolig rart i løpet av denne dagen her. Jeg har tenkt ting, og så vært overbevist om at det ble med tanken, så har jeg egenltig ropt det ut. De verste, mest perverse, sykeste ting. Og tro meg, jeg er glad ingen vet hva jeg tenker til vanlig, jeg er så lettet for at denne dagen snart er over! Har også hatt omlag 16 pms utrbrudd som vi også kan kalle en bi-effekt av nattens døgning..
Jeg har desperat prøvd å holde meg våken siden jeg kom hjem, har sett to filmer og paradise hotel fra i går, så nå skal jeg ENDELIG tillate meg selv en god natt med ikke minst - masse søvn. Her snakker vi 12timers! 

Etter skolen dro jeg en snartur for å trene, noen som vet om noen SUPERBRA sportsbher foresten? Er en lidelse å springe på mølla nå for tiden... Kjøpte meg også noen småting for å få tiden til å gå: 

morning

Kommenter her

Godmorgen! Jeg har vært våken hele natten i natt, og bra er det! Er så overtrøtt at jeg føler meg 100% lykkelig, haha. Har ledd utrolig høyt for meg selv i hele natt av damnyouautocorrect, er det mulig!  Visste dere at man faktisk får litt promille av å være våken lenge? Så man kan vel på en måte si at jeg er full nå, nesten.
Jeg har akkurat fikset meg ferdig, og så blir det første skoledagen etter påskeferien! Ble mildt sagt deppa når jeg fant ut at vi har full, vanlig skoledag i dag, men med min lille liksom-promille går alt greit likevel!

Håper vi får mye fri nå fram til sommerferien, satser på det! ;)Høres senere, suss! 

Hva finnes i vesken min?

Kommenter her

Jeg har alltid med meg vesken min ( eller skolesekken da ) , uansett hvor jeg drar. Kunne aldri klart meg uten den ettersom jeg trenger så utrolig mye bare for å gå ut av døren. Jeg er utrolig nærtagende, og har jeg glemt for eksempel fuktighetskrem er dagen min ødelagt, sånn helt seriøst! Jeg har også alltid med meg kameraet, men det ble litt vanskelig og ta bilde av ;)

Dette er ting jeg alltid har med meg;

 Ps: har åpnet formspringen min igjen, formspring.me/sofieelise er adressen. Men fra nå av blir det en liten (ganske stor)  begrensning på hva jeg svarer på! Skyld på dere selv! 

Døgne?

Kommenter her

Ja, jeg har altså bestemt meg for å være våken hele natten. Dette er noe jeg har sagt mange ganger før, og det er også noe som alltid slår feil hos meg. Men, vi begynner på skolen på Tirsdag, teknisk sett i morgen, så jeg være trett tidlig i morgen sånn at jeg får sovet lenge nok fram til skolen. 

It's going to be a loooooong night.. 


rotekopp

Kommenter her

Har akkurat ryddet rommet mitt halvveis ferdig, har bare å tørke støv og støvsuge igjen.. Og herregud så utrolig rotete det var her! Ettersom jeg er så lite hjemme så er jeg sjeldent på rommet mitt, alt jeg gjør her er bare å slenge ut en masse klær rundt om kring for å finne noe å ha på meg - selv om jeg uansett aldri finner noe.  Har sortert klær i sikkert en time nå, og jeg trenger ikke halvparten engang. Huff! 

Jeg nyser konstant, har nok aldri sett så mye støv på en gang!  Og når jeg ryddet fant jeg det rareste - world of warcraft spill!? Haha, lurer veldig på hvem det tilhører og hvorfor i alle dager de har tatt det med HIT!? 


my day

Kommenter her

Jeg, mamma, pappa og lillesøster dro en tur til mormor og morfar for å spise! Elsker å være der, jeg er kakemonster number one og kan spise i en evighet. I dag ble det sjokoladekake, eplekake, vaniljeis og kanelboller til meg, NAM! ♥
Jeg tok med meg chihuahuaen min dit og hun er like matglad som meg, om ikke mer! Så hun blir helt GAL så fort noe godt er i nærheten, verdens mest uoppdragne hund kanskje? Jepp! Og så har bestemor verdens fineste katt, en farge på hvert øye, nydelig! Elsker å ta bilder av dyr, det er mye mer gøy når man får til et bra bilde da, enn når man tar bilder av mennesker/landskap.sommervær!

Kommenter her

Godmorgen! Jeg dro og var sammen med Marius, Markus og Simon i går istedet for å bare slappe av hjemme! Var uansett greit å få sove sammen med Simon, ettersom jeg virkelig ikke klarer å sove uten han.. Dro nettop hjem, og skal bare slappe av i dag og i morgen! 

Har bare vært godt plassert i senga hele dagen, har jo nettop kommet hjem, og virker nesten som om jeg må finne sengen igjen. Sykt trøtt er jeg i alle fall. Men sånn innstilling kan man jo ikke ha, jeg kan jo ikke bare sove bort livet mitt slik som jeg gjør nå? Så får se hva jeg finner på idag! Syyyyykt god tempratur er det ute nå i alle fall! Føles nesten som sommer. Bare bladene på alle trærne som mangler!

Gikk foresten tur i noen timer i natt, det begynner å bli sommertid, noe som gjør at det er nogenlunde lyst ute hele natten. Veldig koselig, og til å være nordnorge, så var det faktisk ganske varmt ute om natten! kosekveld

Kommenter her

Kjøpte blandt annet masse godt snaks når jeg var i butikken, så i kveld blir det til at jeg storspiser og ser på film! Skal se harry potter med lillesøsteren min, og så skal jeg se the town. Men før det skal jeg en liten tur til Mette med noen andre og være litt sosial, spille alias osv!  

nytt og bedre liv?

Kommenter her

I dag spiser jeg salat til middag, det beste som finnes! Etter jeg har spist blir det sykkeltur ute i finværet ♥
Og dere har spurt litt om hvordan det går med treningen, hver gang jeg spiser noe usunt er det jo noen som skal påpeke det.. Men guess what? Kroppen min er bedre trent og finere enn noen sinne, sååå synd for dere ! ;)
 
til byen

Kommenter her

Nå skal jeg dra å handle litt med mamma og pappa. I kveld skal jeg bare være hjemme sammen med familien min, trenger det så sinnsykt at dere aner ikke. Er som om jeg holder på å bli utbrent, har alt for masse stress rundt meg.. Så skal bli deilig å bare slappe av en hel dag :)

enda en lørdag

Kommenter her

Godmorgen!
Deilig med Lørdag igjen! Føles nesten som om det var igår jeg sist skrev at det var helg? Uke etter uke flyver forbi, altså kommer disse åtte ukene som er igjen til sommerferien bare til å rase avsted! I tilegg har vi en del fri i Mai :)

Men nå skal jeg springe til solariumet, føler at det er på tide! Nedregning til sommerferie!

Kommenter her

Nå er det under åtte uker igjen til sommeferien!♥ Er litt vanskelig å beregne nøyaktig når det blir, er så forskjellig med når vi har fri osv på heggen, men lenge til er det virkelig ikke! Og når jeg tenker over hvor fort ukene faktisk går, så kommer det jo omenternt til å FLY forbi! :)

Håper virkelig denne sommeren vil bli bra - mye kommer i alle fall til å bli annerledes.
ikke i blogghumør

Kommenter her

Halla bloggeN! Er ikke i sånn supert "blogghumør" idag, er ganske tom på fantasi for øyeblikket.. Vi får se hvordan det blir med dagens oppdatering, kanskje jeg kommer tilbake senere! :) SUSS!

Hestehale og hettegenser idag! minishopping

Kommenter her

Var i byen en snatur i går, glemte riktignok å blogge om det. Kjøpte med meg dette:

 
+ løsvipper, men tok de på med en gang.

 

kick-ass!

Kommenter her

Nå er jeg hos Anne-Sofie sammen med Caroline, vi spiser gammelt påskegodt og skal snart se kick-ass! Har sett den tre ganger før, men de andre har ikke sett den og jeg har en sånn greie med at jeg gleder meg sykt på andre sine vegne, gleder meg til de skal se filmen! Den er så gøy! Vi blogges senereoverskrift?

Kommenter her

Bloggingen de siste dagene har vært dårlig og fantasiløs, rett og slett for at dagene mine har vært veldig ensformige - ikke det at det er en negativ ting! Bare sånn at det er klart, jeg er mye kjedeligere enn folk kanskje tror. Jeg kan gjerne gjøre absolutt ingenting uten at det gjør meg noe som helst.
De siste dagene har jeg bare vært sammen med kjæresten min og andre venner. Jeg har vært hos Simon hele påsken, kanskje derfor bloggmotivasjonen min har vært litt dårlig? Er mildt sagt kleint å begynne med selvutløser bilder av meg selv når han er der, så da lar jeg heller være..
I går var vi og grillet ute for første gang i år, foresten! Været var ikke akkurat noe å skryte av, men var jo koselig å komme seg ut litt! Vi var på nupen som det heter, jeg blir alltid like skuffet når jeg kommer dit for jeg har den syke fantasien om at det er verdens fineste plass. Det er det altså ikke.


Men ja, nå er jeg hjemme = bedre blogging! Så nå kan jeg for første gang si dette på lenge og mene det - vi blogges senere idag! ♥

hvordan fikser jeg håret mitt?

Kommenter her

Altså, det jeg får mest komentarer om er nok om hvordan jeg fikser håret, hvor jeg kjøper extensions, hvilket blekemiddel jeg bruker, om jeg kan legge ut hårvideo osv.
Men sånn her er det; dere vil ha en video sånn som jeg fikser håret helt fra det er nyvasket  helt til det er ferdigfikset, men det kan ta opptil 1½-2 timer. Så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gå fram om jeg skal filme i 2 timer? Og jeg har ikke et eneste videoprogram der jeg kan klippe å speede opp farten osv. 
Så hjelp meg litt ; Hva lurer dere på, hvordan vil dere jeg skal gjøre det osv?

 

 

frokost

Kommenter her

God morgen! Ligger nå å ser på disney channel mens jeg spiser en skikkelig fet frokost, sånn at jeg føler meg skikkelig mett resten av dagen! Like godt vær ute nå som det har vært i en evighet! Liker dette ♥ Not. Her er det grått, regn, snø... Jepp

Skal snart begynne å fikse meg for dagen osv, så vi høres senere!

  

endelig

Kommenter her

Ah, har som sagt vært så sinnsykt rastløs i hele dag så nå skal jeg endelig ut å gjøre noe! Skal være sammen med to venniner, blir vel bare å slappe av, laget mat, snakke, kanskje se film? 

I alle fall , i går var nesten hele byen dekket av snø, så kan mildt sagt si at det stakk litt ekstra i hjertet når jeg så ut vinduet i morges. Men nå begynner den å smelte igjen, så får vel bare krysse fingrene for at det holder seg slik! Hahaha skjekk kaninen!!! Prøvde å redigere bort munnen, da ble det x1000 ganger værre og jeg gidder faktisk ikke å redigere det enda en gang.. Jaja, får vel by litt på meg selv her:-( venter på hva?

Kommenter her

Ah, jeg hater Tirsdager til vanlig.. For hvor mange lengter ikke etter helgen allerede de første dagene av uken? Jo, ganske mange. Nå er det påske, og er faktisk litt godt å innrømme at jeg lengter tilbake til skolen og hverdagen, jeg blir med andre ord veldig fort rastløs.. Egentlig er det utrolig dumt at alle går å venter bort uke etter uke, det er jo egentlig kun tre dager man lever og nyter ; fredag, lørdag og søndag..

I påsken "bor" jeg hos Simon, er jo her hver dag til vanlig nesten men blir jo sånn at siden det er skole drar jeg som regel hjem og sover, men ikke nå heldigvis! :) 


godmorgen!

Kommenter her

oj shit, jeg våknet halv sju i morges. Kan ikke hodet mitt bare forstå at jeg har PÅSKEFERIE, og kan sove lenge? Jeg som hadde tenkt til å ha en deilig sovemorgen men neida! Orket faktisk ikke å stå opp da, så har vært i sengen helt fram til nå faktisk. Haha og etter poke-innlegget mitt fikk jeg jo såklart en foss med poker, så nå er jeg oppe i 150! Jeg er så kul liksom 10hi k9z ;pPppp

Var sammen med Martine i går, slappet bare av, spiste, tok bilder, fikset håret og sminket oss.. Ja bare sånne jenteting! Koselig det også ♥
videoblogg

Kommenter her

poke?

Kommenter her

Hahah, har tenkt litt på hvor rart det er, før samlet man på frimerker, kanskje fine stener eller blomter, og samler noen på poker, jeg vet til og med om folk som samler på venneforespørsler..

Jeg har alltid slettet alt av poker jeg får, men for om lag 1 mnd siden bestemte jeg meg for å bare samle opp alle jeg får! Og må bare få det sagt at jeg sjeldent / aldri poker noen, er riktignok noen venner av meg som synes det er veldig gøy å poke gutter/jenter som er noen år yngre fra min, men.. I alle fall, jeg begynte å samle for en stund siden, og dette er resultatet:108, HELL YEAH, WIN WIN WIN!!!! Hehe neida, men litt gøy er det jo

 

videoblogg!

Kommenter her

Siden jeg hadde litt tid til overs laget jeg faktisk en videoblogg til dere nå nettop, ble utrolig nok litt sugen på det... Spessielt bra er den ikke, men der vel kanskje greit å få sett meg litt "live" også? 

Den kommer opp i løpet av kvelden, youtube har virkelig ikke vært min venn alltid.. Status på youtube nå, etter to minutter er 0% opplastet så vi får se! update: 242 minutter igjen, så den kommer opp i natt.. drama i blogglandet

Kommenter her

For å være helt ærlig så gidderjeg faktsik ikke å blogge idag. Men jeg gjør det likevel.. Føler det er ingenting å blogge om, det er uansett alltid noe som blir feil, noen som ikke er fornøyde osv. Er så utrolig vanskelig å skulle tilfredstille en del lesere, meg selv, og mine venner og familie. Har bare en sånn dag der alt blir helt feil... Pjuh, må holde meg positiv! Prøve i alle fall. Hater seriøst mennesker som tror alt og alt handler om dem - kan ikke vente til harstad"kjendisene" skal ut i verden, der de ikker er endritt. 

Uansett, var å hentet det nye håret mitt ( haha, høres så latterlig dumt ut) i posten idag! Hadde helt glemt de av.. Men nå blir det nytt, og ikke minst lysere hår på meg. Skal sette det på nå å prøve litt forskjellig, så får dere se senere :)
xoxo harstad's gossipgirl

Kommenter her

I dag skulle jeg som sagt bare være hjemme og slappe av, så hva passer vel bedre da enn å oppdatere seg på litt kjendIIZZ gossip? 
Jeg tror faktisk jeg er mer oppdatert enn noen jeg kjenner, jeg leser alle slags gossipsider på nett, jeg kjøper sikkert 10 blader i måneden osv. Vet ikke hvofor, det er jo helt idiotisk.. Men det interesserer meg, og har alltid interessert meg veldig masse! 

Image and video hosting by TinyPic

 Får se hva hva jeg gjør resten av dagen og hvordan det blir med oppdatering - tror nok det blir noen runder med zombie på CoD online! ♥♥♥

 

not even dynamite could do what I feel tonight

Kommenter her

Godmorgen! Våknet veldig tidlig idag... Hvorfor må det alltid være sånn når man får sove lenge? Og når man våkne tidlig så er det omentrent helt umulig...? Har med andre ord vært våken siden klokken åtte. 

I dag skal jeg bare slappe av, er jo søndag. Trenger virkelig å bare være hjemme og være totalt antisosial. Det er så sykt herlig noen ganger!

Ahh, elsker denne sangen!  ♥

 

(Til dere som har spurt etter spotifylisten min, dere finner den her

 

home @ 03:21

Kommenter her

Kom akkurat hjem! Er utrolig trøtt, så kan heller blogge mer om kvelden i morgen istedet!
Hater å måtte legge meg alene, får faktisk ikke sove da.. Vil være med min kjæreste ♥ 

I alle fall, jeg er stygg og trøtt, sto i rundt tre minutter for å få tatt et OKEI bilde, og det ble rimelig bakifra.. Så her får dere det, før jeg avslutter og sier godnatt XOXO

Image and video hosting by TinyPicgoing out

Kommenter her

Nå blir jeg hentet så må bare kjappe meg litt ;pPpp
Høres når jeg kommer hjem igjen! 

 

min kjæreste..

Kommenter her

...iPhone 3gs som har vært igjennom både tykt og tynt sammen med meg nå har endelig fikset seg! I love you so much ♥ Dere skjønner, den har jo vært ødelagt leeenge, eller i alle fall hatt alle slags tekniske problemer. Og mirakuløst ble plutselig alt fikset?? Og det verste er - at jeg på ordentlig er helt overlykkelig over det. Når har en avhengighet gått for langt..

Anyways, kom akkurat hjem. Har vært ute med mamma og gjort noen småting som sagt. Fikk kjøpt meg et minnekort, så da kan jeg blogge likevel! Nå sitter jeg her å ser på greys anatomy på bliss, men skal nok snart bytte over til ugly betty som er favoritten! Koser meg også for øyeblikket med denne syykt gode smoothien, den er så tykk at den nesten er som frozen yoghurt, nam! ♥


LØRDAG!!!!

Kommenter her

Åh endelig Lørdag! Kom akkurat hjem til "ho mor" altså mamma for de som ikke skjønner det, og skal ta meg et langt varmt og godt boblebad før vi skal gjøre noen ærender,besøke farmor osv. I kveld blir det partyparty og jeg er superstoked!!

OG JEG HAR GLEMT MINNEKORTET MITT I PCEN TIL SIMON SÅ HAR DET IKKE NÅ FML "#%¤#&/%¤ så da blir det ikke noen nye bilder idag...
zombie

Kommenter her

Hei blogglesere! Har spilt en god del call of duty idag for å si det sånn.. Elsker zombie banene, får et helt sykt adrenalinkick. Ja, vi tok faktisk med oss playstation3 sånn at vi kunne spille den ene dagen vi skulle være borte, er det muulig? Håper nesten jeg blir lei snart, før det her går alt for langt.. Tenker på å spille hele tiden og har sett masse youtube videoer på hvordan man blir god osv.. Tips til jenter; Det er et veldig bra skjekketriks å være god i CoD/ FIFA !♥

Image and video hosting by TinyPic

Ah , kjærlighet! Men nå skal jeg og kjæresten min spille videre, så vi snakkes senere! 


so tired

Kommenter her

Ferdig tidlig på skolen i dag, eller vi hadde mattetentamen så jeg var ferdig rundt 12-tiden! Etter skolen dro jeg inn til byen for å kjøpe et nytt pudder og noen kremer jeg kan bruke i solariumet, jeg bruker som kjent hot start.. Kjøpte tre små, og det ble 75 kr, så ikke så altfor ille. Etter det dro jeg hjem å sov i to timer.
Nå skal jeg pakke sammen litt ting før jeg drar med Simon til foreldrene hans siden de ikke bor i Harstad. Har aldri  vært der før, så det blir sikkert gøy! 

Får bare se hvordan det blir med oppdateringer senere, men tar med pc + kamera så satser på at det går helt bra! Blogges senere ( i hope ) ♥

Har typisk uflaks og ser ut som et bombenedslag i trynet, så da får dere to "whip my hair" bilder istedet! SELGER KJOLE/ KOSTYME

Kommenter her

Jeg skal selge sailorkostymet jeg brukte i  en kostymebursdag - ettersom jeg tenker jeg ikke kommer til å bruke det noe mer. Med kostymet kommer et skjerf, en hatt/lue og en kjole. Selger den for 250 kr, kun brukt en gang:-) Jeg betaler porto og alt det der. Størrelse s/m, men synes den var litt liten i størrelsen riktignok. Den passet meg helt fint liksom, og jeg må vanligvis ha xs/ 34

Når man skal betale blir det post opprav, slik at dere spiller å stresse med å betale med VISAkort osv:-) Om du er interessert kan du sende mail til sofie_d94@hotmail.com! 

 noe nytt

Kommenter her

Når jeg var i byen idag en snartur, meg et par småting:

Hvite sko. Haha fikk helt panikk etter jeg så dette bildet, ser jo ut som om jeg er crazy-tørr på bena? Men det er jeg altså ikke..

lyserosa sko:Fjær-øredobber.
Gleder meg til øret mitt er fikset sånn at jeg kan begynne å bruke ørepynt igjen!Ett skjerf:

dagens

Kommenter her

Sånn her har jeg sett ut idag! Jeg har nemlig vært å trent for første gang på lenge ettersom jeg har vært syk..Godt å ha det gjort i alle fall, og nå er jeg dødssliten! Jeg skal ta meg litt å spise før jeg skal spille CoD helt fram til paradise, og så skal jeg spille igjen - helt til jeg besvimer! Høres litt senere♥

Treningsjenta94:


øret mitt...

Kommenter her

Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering på hvordan det går med det stakkars øret mitt! Som noen av dere kanskje har fått med seg så delte øreflippen min seg helt, så jeg gikk rundt med den i to deler. Nå har altså det samme skjedd på andre siden uten at jeg har hatt øredobb i der, så har ikke peiling på hva som kan være årsaken. Det er riktignok litt rur nederst på venstre øret ( det som delte seg sist) så har troen på at det kan fikse seg av seg selv. Noen av dere har spurt hvorfor jeg har øredobber osv, det er altså fordi jeg har brukt CLIP-ON øredobb i det venste øret ettersom jeg ikke "klarer" å gå uten.

Anyways, for noen uker siden (faktisk første april,derfor jeg ikke skrev om det på bloggen) dro jeg på sykehuset for å få det skjekket. Legen sa at det var det veste han hadde sett, og jeg måtte komme tilbake for å sy om en liten stund. Skulle altså få et brev i posten om time osv, har enda ikke fått det men... De sa det ikke var noe stress, må uansett rive opp mye av huden på øret for å få det til å gro, ettersom det begynner å gro på hver sine sider nå. Satser på å få fikset det andre øret mens jeg først er der også!

For øyeblikket går jeg med noe slags fotballteip på øret, funker bra så langt:Det ser jo faktisk litt bra ut da, om man først myser litt, legger hodet litt til venstre, så lukker det ene øyet..og så lukker det andre.. Feeling so ugly :(

 

hverdagskos

Kommenter her

Kom akkurat hjem etter å ha vært på besøk hele dagen! Vi spilte en hel masse call of duty og jeg begynner å bli avhengig, om det går 24 timer til før jeg får tatt en omgang med zoombie kommer jeg til å bli helt gal.. Skal fikse hjemme sånn at jeg kan spille online, da tar jeg gjerne imot en utfordrer... eller tusen ;)

Men nå skal jeg sove, jeg trenger virkelig det.. God natt ♥


 

I whip my hair

Kommenter her

Nå er jeg hjemme igjen! Sluttet litt tidlig på skolen idag ettersom det var Engelsk Tentamen så jeg dro ned til byen en snartur. Kjøpte ikke så masse, annet enn et headset ( som tydeligvis ikke funket til iPhone), hårfarge, løsvipper og løsvippe lip! Altså bare helt normale ting som jeg "trenger". Tok også solarium, så sykt herlig!

Og foresten, så kjøpte jeg nye extensions tidlig på dagen i går, som har kommet allerede i dag. Er virkelig ikke tull det med jet-pack tydeligvis! Så det skal jeg dra å hente på posten senere :)

Til dere som har lurt angående hårfarge, kjøp den der damen haroppsatthår på pakken, da blir det lysest!


Og ja, solarium med undertøy er det kule når man tar sol i 10 minutter + da kan jo dere få bilder ♥

off to school

Kommenter her

Nå drar jeg til skolen i det fine været, høres når jeg har kommet hjem!

Haha, sjeler og styrer.. Har med andre ord sovet 3 trimer i natt.


powernap, igjen

Kommenter her

Oj, våknet akkurat. Lykkes alltid med å sove middagshvil nå for tiden! Går og legger meg i sofaen, og akkurat som ellers våkner jeg noen timer senere... Vet ikke helt hva som går av meg. Fryser nesten hele tiden og er alltid trøtt. Ja jeg har nettop vært syk, men har vært sånn lenge, og jeg er jo på bedringenes vei.. Det som irriterer meg mest er vel det at jeg fryser. Jeg kan ha på meg uansett hvor mye klær, og enda føle meg frossen :(

Jaja, jeg har utrolig mye skolearbeid som må gjøres nå, så får vel prøve å ta tak i det. haha nyvåknet og fin i den "fine" nattapysjen min.

I love the smell of it

Kommenter her

Britney Spears featuring Rihanna - S&M

 

Så, hva synes dere? Jeg synes den var ganske bra! Liker egentlig ikke originalen så godt, men jeg elsker jo Britney høyere enn jeg elsker noe annet (nesten) så da blir den med en gang på replay! Haha og vet dere hva? Jeg drømte om Rihanna i natt, sykt nok. Drømte at jeg var advokaten til Chris Brown og så brukte jeg det som argument at hun synger om "vold" i sangene hennes og oppfordrer til å bli slått litt. Haha, herregud.. 

fagdag

Kommenter her

Ja, nå er virkelig helgen over, og jeg kan faktisk ikke vente til påsken.. Da blir det masse avslappning for min del! Nå har vi engelsk fagdag, på heggen har vi forskjellige fagdager i tentamensperioden, altså fagdager til alle avgangsfagene. Haha komplisert? 
I dag kommer det til å bli en del pugging for min del, vi har mattetentamen på Fredag og la oss si det sånn - jeg er like god i matte som jeg er til å snakke kinesisk. Så det er ikke min sterkeste side med andre ord. 

Dette er mildt sagt sløvt - er ferdig om under en time, da blir det hjem å slappe av med en god serie!

 

powernap

Kommenter her

Oj herregud, la meg rett etter forige innlegg, og våknet nå. Er det mulig, lykke til med å sove i natt sier bare jeg... 

Ettersom jeg ikke vil se mer frustrerte fruer nå ( ble så lei meg etter at Edie døde for noen sesonger siden) og jeg har sett alle sesongene som var av Hannah Montana tusen ganger måtte jeg nå finne meg et "nytt" tidsfordriv, så da ble det gode gamle ugly betty istedet! 

Så utrolig bra serie, og jeg blir så glad av å se på den! Og jeg husker i 7-8 klassen, når jeg så Ugly Betty hver eneste morgen før jeg dro på skolen. Og desverre så kan jeg ikke lengre være forelsket i Justin, ettersom det nesten innebærer pedofili :( Men nå blir det i alle fall ugly betty for meg de neste timene, helt til jeg sovner igjen! 


early morning, she wakes up

Kommenter her

God morgen/formiddag! Jeg er enda litt i helgemodus, jeg.. Men utrolig deilig å være hjemme så tidlig fra skolen, når vi vanligvis er til halv fire på Mandager! Nå tenkte jeg at jeg skulle ta en rask powernap på sofaen, men det er så sykt varmt her. Små solglimt kommer inn vinduet, det er faktisk det verste som finnes når man skal sove.. Så tror jeg legger powernappen på hylla litt.

Vi hadde norsk-tentamen i dag, og angående den tror jeg at det gikk bra, eller helt greit. Haha, følte jeg kun skrev tull og at det ikke ble så morsomt som det skulle være, den handlet i alle fall om speed-dating og kjærlighet ved første blikk. Men har adri fått under fire på en tentamen, så satser på at det går bra! :Dnew header

Kommenter her

Sånn, da har jeg fikset litt på designet! Vet ikke helt om dere ser alle endringene, men jeg gjør det- det er vel det viktigste i guess. Skal fikse litt mer senere i kveld, da blir det bedre! ;) Håper jeg...

Legger opp flere bilder fra i går! Har fått en sånn greie at jeg elsker å ta bilder av mat og drikke,haha! Så hele kvelden gikk jeg rundt å zoomet inn på glass og fat, er det mulig..

 
nytt design?

Kommenter her

Ahh jeg er så sinnsykt sugen på å lage et nytt design til bloggen! Ny header og alt! 
Har noen små ideer faktisk, men er jo en forskjell på å ha små ideer, til å faktisk få det ut.. I dag har jeg faktisk litt tid til overs for å styre med det. Føler det er på tide med noe nytt snart! :)

Om i går, så er det ikke så masse og meddele. Bortsett fra at jeg hadde det veldig hyggelig på starten av kvelden i alle fall. Gratulerer med dagen Oda Meg og Oda i går! 

 

costumeparty

Kommenter her

Nå skal jeg endelig få brukt mitt elskede sailor-kostyme! Har ventet så sykt lenge, og elsker når det er anledninger der man kan kle seg ut! 
Har egentlig hatt litt angst ganske lenge nå, ettersom den er en størrelse for stor - så har vært litt fram og tilbake angående hva jeg skal bruke, men ble altså denne til slutt!
 

Sånn ser den ut på:

 

Ha en fin kveld kjære blogglesere! ♥ 

 

sophie the nerd

Kommenter her

Hahahah er ikke dette verdens beste og mest avhengighetsskapende spill så vet ikke jeg! Spilte det hele tiden før - og nå har jeg "desverre" blitt helt hekta igjen.
Og at sangen er best gjør jo ikke saken lettere, haha.

spillet finner dere her

 

Jeg har en rekord på over 30tusen poeng på kun en runde. Noen som har slått den? ;) 

 


partytime!

Kommenter her

Denne uken har nok passert raskere enn noen uker jeg har opplevd, "desverre". Haha får så mange dype tanker da, angående livet og døden! Men nok om det.. Og nå er det altså Lørdag igjen! Så hva skal dere finne på i kveld? Selv skal jeg i hele to bursdager, men hadde nok foretrukket å bare vært hjemme faktisk.. Men har vært så utrolig mange hjemmehelger for meg i det siste, at jeg føler for å gjøre noe annet enn å se repiser av paradise hotel som jeg har gjort hver Lørdag i det siste. 

I morgen må jeg være i god form uansett, tror faktisk jeg skal ta meg en lengre sykkeltur da. Herlig at man faktisk kan sykle ute nå! :) Ble litt lei meg på grunn av snøen som dalte utenfor nå nettop, men jeg satser på at den er borte til i morgen! 

Godis til i kveld (så godt som alkoholfritt - bare sånn til opplysning for de litt yngre leserne)  ♥ Meg og min cider-avhengighet altså.. 

mareritt

Kommenter her

Våknet akkurat opp, har hatt mareritt hele natten! Drømte at jeg var fengselsdømt og måtte plokke ugress med Lindsay Lohan som straff... Har nok aldri sovet så dårlig i hele mitt liv!!

Men føles utrolig nok deilig å våkne opp så tidlig på en Lørdag, hos Simon. Jeg elsker å være sosial og må som regel ha noen rundt meg 24/7.Men det er noe helt annet å våkne opp med noen man er veldig glad i!
Men i kveld blir det party, woho :D ikke lenge igjen

Kommenter her

Nå er det Fredag igjen, helt sykt hvor fort ukene går? Skremmende og deilig på samme tid, egentlig..
Bare tungt at helgene alltid varer så kort, men denne uken har i alle fall vært fantastisk - jeg har så masse unødvendig drama i livet mitt som jeg fint klarer meg uten, at det faktisk blir en uvant luksus når alt bare er rolig. Håper det fortsetter sånn leeeeeenge.

Har vært hos Simon siden 6tiden, og jeg tror det begynner å gå på nervene til alle at jeg er så glad i å ta bilder! I dag skulle jeg dra med meg Marius ut for å ta bilder, og det er så gøy, for han later alltid som om han ikke liker det - men han elsker å bli tatt bilder av. Ikke så rart, han er jo veldig nydelig!

Hahaha se så sur han ble når jeg ikke klarte å ta bra bilder! "Må du forklare kordan æ skal posere!!" Hahaha 100% seriøs  babyen min

Kommenter her

Hei blogglesere! 
Akkurat nå sitter jeg å ser på gamle frusterte fruer epsioder på bliss, blir seriøst aldri lei av det. Håper frustrerte fruer aldri slutter!  Er godt å bare slappe av litt ettersom formen bare blir verre og verre!

Og har ikke jeg verdens søteste? ♥ synd hun drar fra meg om ikke lenge.. Som noen av dere kanskje har fått med dere som har lest bloggen en stund, skal jeg ikke ha henne lengre, så da slipper dere å spørre mer om det. Er utrolig tungt såklart, men her for hennes del.

hjemme

Kommenter her

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Simon, filmen var kjempebra, elsker når skrekkfilmene virker så "ekte" og hater når det blir så masse blod og gørr. "Saw" og lignende er med andre ord ikke noe for meg. Men denne var mystisk, kanskje til tider litt kjedelig for enkelte (.....) men jeg elsket den!

♥ 

 
Film

Kommenter her

Nå skal jeg og Simon se film, blir Shelter! Blogger etterpå, suss!


 

my life be like

Kommenter her

Beklager for den dårlige oppdateringen, men har ikke vært hjemme siden jeg dro inn til byen, før nå. Så jeg har desverre ikke fått blogget noe særlig bra idag, heller..

Jeg var i byen en stund men var ikke i så godt shoppehumør, så da dro jeg til Simon, der Johann og Marius også var. Senere kom Martine og Lars, vi så på total blackout og paradise hotel som vanlig.

Og jeg har verdens fineste bestevenn  ♥
Visste dere at..

Kommenter her

♥ Jeg spiser kake hver eneste dag? Jeg tror jeg har prøvd hver eneste slags muffins, brownies eller vanlig sjokoladekake som selges ferdiglaget i Norges land..

♥ Jeg er sims2 avhengig? Har alle spillene innstalert på skolepcen til og med, og når jeg spiller sims spoler jeg aldri og lever meg helt sykt inn. Kan faktisk bli ordentlig lei meg om en i simsfamilien dør. Hadde en familie på åtte generasjoner, og når jeg ikke spoler sier det seg selv hvor lang tid det tok å jobbe den fram!

♥ Jeg trives mye bedre med gutter enn med jenter? Jeg har veldig...pervers og grov humor så mange jenter synes nok at jeg er litt for frampå.

♥ Jeg har en sykdom som gjør at venstre hånd så og si ikke fungerer noe særlig, ( er utrolig svak der ) og jeg har så sterke skjelvinger at jeg ikke klarer å skrive med vanlig blyant/penn osv? Har derfor hatt skolepc i 4 år.

♥ Jeg har gått på barbiedopet, også kalt melanotan? Ikke det at det er noe jeg skryter over, MEN, jeg synes det er veldig fremmedgjort og ikke så farlig som alle skal ha det til. Kall meg gjerne naiv, men det er min erfaring.

♥ Jeg synes den beste lukten i hele verden er lukten av klorvann, solariumshud eller bensin? Nam

♥ Jeg har prøvd spiritisme? Og mitt største ønske er å få møtt noen fra "den andre siden". Jeg har så sykt lyst til å vite at noe annet finnes, å få det bevist. Så når jeg har på følelsen at spøkelser er der ( dvs når jeg er alene og er paranoid) så bruker jeg å folde hendene og "be" slik at de skal komme fram,haha...

♥ Da jeg var mindre var jeg ordentlig dypt forelsket i Ash Ketchum fra pokemon? Fikk sommerfulger i magen av å se han på tv..

♥ Nå derimot, er jeg avstandsforelsket i Jens Stoltenberg! Så selv om jeg bekker mer mot høyre sin poltikk, så er jeg medlem i både AUF og Unge Høyre... Skal bli spennende å se hva jeg bestemmer meg for å stemme på.


♥ Jeg har hatt en periode som såkalt"emo"? Jeg hørte kun på hardcore rockemusikk, hatet alt og alle, var vegetarianer og dyrebeskytter, og utrolig sær rett og slett.. Får se om jeg tør å legge ut bilde av den perioden.


til byen

Kommenter her

Hei! Det er faktisk sjeldent jeg er syk, men i dag er faktisk en sånn dag der jeg er ordentlig dårlig.. Føler meg som om jeg er superfull/bakfull, altså rommet snurrer rundt og jeg er kvalm.. Eneste som mangler er vel det gode humøret! Men jeg hater å ligge inne å klage, har faktisk fått gjort masse skolearbeid i dag ( livredd for å henge etter) og nå jeg ut av huset føler jeg..Så nå drar jeg til byen en snartur på shopping! Kom litt brått på, så vi blogges senere! 

Todays sick-look:

Trening + Sol

Kommenter her

Nå blir det trening og 10 minutter i solen for min del! Skal virkelig pushe meg selv hardt idag, ettersom det har vært dårlig med det den siste tiden når headsettet har vært ødelagt.. Flere enn meg som virkelig ikke klarer å trene uten musikk? Det er grusomt!

Ja dette var grovt, dere...... Foresten, brune linser again! What do you think? Og solen skinner i dag, herlig aprilvær!

Foresten, så har lillesøsteren min bursdag i dag og blir tenåring! Gratulerer med dagen verdens søteste ♥

Hvordan bli brun?

Kommenter her

En del av dere har spurt om jeg gjør noe spessielt for å bli "så brun" som jeg er, og mange av dere har også kommet her og påstått utrolig hardt at jeg tar sol hver eneste dag blablabla.. Jeg tar sol en gang annenhver uke, og da i kun ti minutter.. Det vil si 20 minutter i måneden. Noen synes sikkert det også er for mye, men vet dere hva? Det driter jeg i... faktisk. Jeg bruker heller ikke selvbruning, ettersom jeg synes det både ser stygt ut, og lukter stygt. 


 
Siden noen av dere kanskje kommer til å påpeke det kan jeg være først - ja, jeg er fult klar over pigmentflekken på låret:-) 

Jeg er utrolig fornøyd med fargen jeg har, og har holdt den veldig bra. Har hørt folk si at jeg har stygg farge osv, men de som sier det er som regel veeeldig bleke.. Har jeg gjort noe spessielt for å bli så brun? Ja, kan innrømme at det har vært noen kunstige innsprøytninger her for en god stund siden, men det er nok ute av systemet nå - men har riktignok gjort at jeg har et utrolig godt grunlag! I tilegg bruker jeg denne kremen som jeg er utrolig fornøyd med, og anbefaler den til alle som har tatt en del sol:

Hot start heter den som dere sikkert ser, fåes kjøpt på SUN2 solariumene og på nettet. Det finnes mange som føler seg solbrente etter å ha brukt den, men den har noe som heter en "tingle effekt" som får opp maksimal pigmentering i huden, så ja, huden ser rød ut i kanskje 10 minutter etterpå. Men når det går over er man 10 ganger brunere enn om man ikke hadde brukt den! En liten pakke koster 25 kroner, og den holder tre solingsrunder for meg.

Om det er noe dere lurer på ( selv om jeg ikke er en ekspert) er det bare å spørre! 

 

2012

Kommenter her

Nå skal jeg legge meg, men først skal jeg se litt på 2012! Har på meg favoritt pysjbuksa og favoritt tøflene så dette blir tjill... Vi blogges i morgen

Suss og godnatt! 

 

paradisekveld

Kommenter her

Nå er det paradise hotel her hjemme! Er nok slik at hverken mamma, pappa eller lillesøster er avhengig sånn som meg, og i kveld kommer det tydeligvis en partysvenske inn. Nice..... Haha not,sjokkat han jobbet som selger!? har nok hatt noen dårlige opplevelser med slike partysvensker som selger c-vitaminer langs karl-johan! Men nå skal jeg følge med!

Sorry altså, klarer ikke å bli bra på bildene i dag.. Da redigeres nese og munn bort!sløvinger

Kommenter her

Beklager for den dårlige oppdateringen, men jeg har vært på besøk og da tenker ikke "nei nå kan vi ikke ha det morro, nå må jeg blogge!". 
I dag har vi ikke gjort annet enn å bare ligge å snakke i sengen faktisk. Veldig koselig riktignok ♥

Vet ikke helt hva vi skal finne på idag ettersom det er dårlig vær ute og vi kom oss opp så sent.. Skal vel bare være hjemme og kose oss.

Men nå skal jeg fikse håret, kreppe det faktisk! Høres senere, suss!  

Jeg satt først med solbriller på når jeg skulle ta bilde fordi jeg var usedvanlig grusom + ekkel... Så tenkte jeg at dere vil jo se meg uten sminke, so here it goes.. Kanskje litt godt å se meg uten all fasaden noen ganger og? party @ heggen vgs

Kommenter her

Var desverre ikke i form til å blogge i går når jeg kom hjem.. Huff, blir helt flau av bloggen, så dårlige innlegg og oppdateringer! Skal prøve å skjerpe det framover i alle fall. Er uansett på skolen nå, hadde nettop presantasjon av Marilyn Monroe i engelsken. Gikk bra, som forventet egentlig ;)
COD, facebook og chill

Kommenter her

Hei! Akkurat nå sitter jeg sammen med en del venner, og som overskriften sier er det ikke noe spessielt annet som skjer her enn at jeg og Martine sitter på hver vår pc, og at guttene spiller cod og roper.. Tror jeg har lært meg 3-4 nye banneord bare på dette kvarteret.. Skikkelig kult ♥ Not. 

Vet ikke helt hvordan det blir med oppdateringene senere i kveld, skal bare være sammen med flotte mennesker og se film osv. Så kanskje jeg blogger ikveld/natt. Legger ut dagens outfit ogsånt da i alle fall!

Marius og Johann..............hahahahahhahaha,CODsulten

Kommenter her

Jeg blir virkelig dødssulten av å gjøre skolearbeid - haha, noen andre som har det sånn? Er nesten en tradisjon at man spiser sykt masse når man har prøvemuntlig, tentamen, øver til en prøve.. Ja, her i huset er det i alle fall det.

Så nå holder jeg på å lage meg kjempegod smoothie,mmmm! Det jeg gjør når jeg lager smoothie er enkelt og greit at jeg tar masse vaniljeis, bærmix og banan. Kjempegodt! Elsker når smoothien blir ganske tykk sånn at man kan spise den med skje, nesten som en litt lettere iskrem ♥ 

travel søndag

Kommenter her

Nå sitter jeg å gjør engelsklekser, typisk meg å utsette til siste dagen når jeg i tilegg meldte meg frivillig til å starte med presantasjonene i morgen(noe som er enda mer typisk meg).. Men nå har jeg "bare" halvparten igjen, så det skal nok gå bra. Så det er altså grunnen til at jeg ikke har blogget før nå..
Senere i kveld må jeg hjelpe lillesøstren min med noen greier siden hun feirer bursdagen sin, hun skal ha noe slags hollywood tema så må vel pynte meg en del også. Blogges senere!

Har dere foresten sett at jeg har begynt å bruke litt mindre sminke? Jepp, fra nå av er det så og si over og ut med solpudder og løsvipper! Har nemlig startet å tatt en del sol igjen for å bli ordentlig tan til sommeren, da trenger jeg ikke så mye sminke.  

Haha charm...

ferdigryddet

Kommenter her

Sånn, nå har jeg ryddet ferdig på rommet mitt! Har også tatt meg en kopp kakao og tent masse telys rundt omkring,koselig! Jeg har en stooooor pose smågodt til senere, og en stor flaske med cider.Om jeg bare hadde hatt en kjæreste her nå, så hadde det vært perfekt.. 

 Skal bruke kvelden på å se på teen mom og the hills på mtv, to av favorittprogramene mine. Tror faktisk jeg kan se på omentrent hva som helst på mtv, elsker all den lette underholdningen der! Ha en fin lørdag!back on track!

Kommenter her

Nå har jeg akkurat våknet, og formen er litt bedre! Har tatt en dusj og skal snart dra for å ta litt solarium, etter det skal jeg rydde å fikse på rommet mitt.. Blir en hjemmekveld for min del! Har blitt så utrolig lei av å dra på hjemmefester, der det samme skjer heeeele tiden.. 

Dette besto dagen min igår av da jeg ikke blogget.. Film + godteri + en heeel del soving

Kanskje det blir litt nettshopping senere? Bruker å bli sånn når jeg kjeder meg ;)

kvalitet - kvantitet

Kommenter her

HELG! 
I dag har jeg utrolig dårlig (har vært på sykehuset ang. øret også), så kommer til å bli en del stress for meg å blogge i dag.. Fant ut at det er bedre om jeg blogger når jeg faktisk har ork til å sette meg ned, ta ordentlige bilder, redigere og skrive gode innlegg enn at jeg bare slenger inn et bilde fra i fjor + en youtube sang ( som mange andre bloggere gjør. ) Jeg har jo ofte skrevet i bloggen om prioriteringer, og i dag er det "desverre" en slik dag der jeg er for syk og dårlig til å blogge. 

Meg akkurat nå.. Litt trøtt og sliten, om man skal beskrive bildet med ord.