hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mars 2018

hvordan dekke acne og arr

Kommenter her

Reklame | coverbrands

Coverbrands har påskesalg med opptil 70% på absolutt HELE nettbutikken! Dette er noe du ikke kan gå glipp av 😃 Du finner hele tilbudet her. Siden det er så mye, vil jeg likevel guide dere igjennom et par kjøp som kan være lurt å gjøre nå ❤️ 

Som alle vet har jeg uren hud, og er helt avhengig av å dekke den til hverdags. Slik ser jeg ut når jeg ikke har på sminke..

Men til vanlig kan man jo knapt se urenhetene! Jeg bruker Milani Conceal perfect 2-in-1 foundation. Den har så bra dekkeevne for oss som har noe man ønsker å skjule, enten det er i ansiktet eller på kroppen. Jeg har flere ganger skrevet om hvordan den kan dekke tatoveringer blant annet. Sykt, men sant! Du finner den her

Og dette er meg som har sminket huden med foundationen jeg anbefaler over, og kun den. Jeg valgte å ikke legge kontraster på dette bildet, slik at dere skal se hvordan den ser ut i naturlig lys. 

Her er den! Anbefales av hele mitt hjerte. Jeg bruker farge 02, den er kanskje litt lys egentlig - men jeg foretrekker å ha litt lysere foundation enn huden min er. 

Verdens beste tørshampo fra Batiste! Ingen over, ingen ved siden av. Takket være denne slipper jeg unna med å kun vaske håret en gang i uken. Finnes her og koster kun 71 kr. Stort bonus at den gir så mye volum! 

Jeg bruker selvbruning i ansiktet, og har naturlig farge på kroppen. Som dere kan se er ansikt og kropp veldig like (jeg soler aldri ansiktet) - det er takket være Sunspa Tan In A Can. Jeg veksler mellom å bruke den og Jetset Sun, men akkurat nå ble det altså Sunspa. Gir en mørk brun farge som aldri skjolder, er enkel å påføre og holder lenge. Den er brukt spesielt blant fitnesutøvere og er derfor perfekt i varmere strøk eller på trening hvor man svetter mye. Finnes her, og er på 30% avslag. 

Brun og fin - både i ansikt og på kropp!

Her har dere vidunderet, Sunspa. Som sagt bruker jeg den kun i ansiktet for tiden, men det er ikke noe problem å bruke den på hele kroppen. 

Vippeserumet jeg bruker er også på 60% rabatt, og koster 198 kr! Det finner du her. Jeg lover deg lange, naturlige vipper! Andre serum koster gjerne tre ganger så mye, og likevel er resultatet like godt. Du kan takke meg siden! :-) Beklager at den er litt skitten forresten, jeg har sølt mye sminke på den, haha. Godt brukt i alle fall! 

 

Coverbrands har 1-3 dagers levering og alltid gratis frakt. Verdens beste butikk når det kommer til skjønnhet, jeg sverger! 💕 Du finner alle tilbudene HER. 🤗 

 

lørdagstipset - den beste vegetarpizzaen, luksushoteller til halv pris ++

Kommenter her

Denne pizzaen har jeg nevnt sikkert femti ganger før, men dere MÅ smake den. Vegetarpizza som ikke smaker vegetar, om det gir mening. Etter min smak er den bedre enn all ferdigpizza jeg har smakt i hele mitt liv, uten tvil! Før jeg ble vegetarianer elsket jeg kjøtt, og kan med hånden på hjertet si at denne kvalifiserer i toppklasse, vegetarianer eller ei. Jeg kjøper den på KIWI 🥝 

Da jeg måtte kjøpe meg briller i all hui og hast pga hodepine endte jeg opp på søstrene grene. De selger briller for 28 kr per stykk og har et bredt utvalg av styrker, jeg personlig fant nøyaktig hva jeg trengte. Jeg hatet de først og syntes de var stygge som faen, men nå elsker jeg de! Har vendt meg til hvordan de ser ut, å føler meg kun søt med dem på :-) Så, for deg som skal på fylleferie eller av andre grunner ikke vil ta med deg et dyrt par på reise, om du må kjøpe noen i full fart eller om du bare trenger briller en sjelden gang - stikk på søstrene grene!

Hver gang jeg booker hoteller sjekker jeg innom secretescapes.com først. Her kan du melde deg inn gratis, og så får du tilbud på luksushoteller! Hvor bra er ikke det? Altså, her snakker vi halv pris og mer til på de beste hotellene i verden. De siste par årene når jeg har reist har denne nettsiden blitt benyttet og jeg har aldri vært misfornøyd! 🥂 Folk tror jeg er sponset av dette, nei dessverre så er jeg ikke det, haha. Bare veldig fornøyd kunde og jeg fikk tipset fra min far. 

Både hotellet i Barcelona og i Malaga var booket via SecretEscapes til halve prisen av hva det ville vært ellers. Luksus hele veien! 


Det var tre små tips på en lørdag! Jeg har laget en ny kategori kalt "lørdagstipset" som du kan sjekke ut HER for litt varierte tips fra meg. Håper dere får en god helg! 

going home

Kommenter her

Et bilde fra den siste dagen i Barcelona.. Så herlig å ha en egen jacuzzi på verandaen! Jeg kan virkelig anbefale hotellet vi bodde på, h10 urquinaona plaza. Ikke sponset i tilfelle noen skulle lure på det, haha.. Badedrakten jeg har på meg er forresten fra Ebay. Jeg hadde en periode da jeg shoppet masse på både eBay og Wish, men jeg stoppet en dag jeg hentet fem pakker på rad å så hvor mye plast som ble liggende i leiligheten..Da fikk jeg vondt i magen, og med tanke på at bare halvparten av plaggene ble tatt i bruk er det ikke verdt det. Denne badedrakten liker jeg, da!

Nå sitter vi faktisk på flyet mot Oslo. Et døgn i egen leilighet venter før vi setter kursen mot Bali! Det blir spennende å oppleve et helt nytt land ❤️ Kasper har vært der før og sier at den delen vi skal bo på andre halvpart av reisen er forferdelig. Masse turister, søppel i havet osv. WHAAT? Håper ikke det stemmer eller at det har forbedret seg til nå. 

dette er min lidenskap

Kommenter her

Sko fra eurosko 

Hei alle sammen! Jeg håper dere har det fint 😘 I dag har det ikke skjedd så mye. Jeg har blitt sånn der ferie-forkjølet som man fort kan bli av aircondition, og så har jeg vært en tur hos frisøren. Det ser kanskje ut som om jeg har klippet pannelugg men nei, håret er bare stylet sånn. Jeg har lang lugg til vanlig men vurderer nå å klippe den bare 1-2 cm kortere slik at jeg kan ha panneluggen litt mer fremme etter eget valg. Det er jo så fint, men samtidig en frisyre jeg blir sykt fort lei av. Jeg, som har så stor panne, burde derimot vurdere å ha pannelugg hehe. 

I går sendte jeg forresten mail til dyrebeskyttelsen i Oslo angående å få jobbe frivillig. De svarte meg ganske kjapt, og det får jeg altså! Jeg ser frem til å starte med det. Jeg jobbet litt frivillig på avdeling Harstad da jeg bodde hjemme, men jeg skulle gjerne ha gjort mer. I natt lå jeg bare å følte med hele kroppen at dyr, det er min lidenskap. Uten tvil. Det er mye jeg brenner for men om jeg bare måtte velge en ting for resten av livet, så hadde det vært dyr. I natt da jeg lå i sengen var det som om all ondskap i verden vibrerte igjennom kroppen min, jeg vil ikke kalle meg selv høysensetiv for jeg tror det bare er sånn jeg er. Følsom for enkelte områder her i livet. All ondskap som dyr blir utsatt for er en av dem.. Så da må jeg bare starte et sted. Det jeg skal fokusere mest på er faktisk kaniner og marsvin hos dyrebeskyttelsen i Oslo. De er så undervurdrerte og noen av de mest neglisjerte dyrene vi har! 

Anyway.. Nå skal jeg spise litt, så sove. Håper jeg er bedre i morgen. 💖

det er ganske sykt!

Kommenter her

reklamelenke: Nelly

- Kjole her

God kveld fra Barcelona! Vi droppet å dra ut for å spise i kveld. Jeg har istedenfor sett en dokumentar om Britney Spears (I am Britney Jean) og den var ikke så veldig bra.. Haha. Men jeg elsker Britney og er så lei meg for at jeg ikke fikk billetter til konserten hennes i Norge. Dumme meg trodde jeg kom til å få det gratis via enten Universal eller United Influencers, for det pleier jeg å få til de fleste konserter, men så klaaaart ikke denne. Man skal aldri ta noe for gitt tydeligvis. Så det blir å lete på finn.no de kommende ukene, jeg må få sett henne! Vår generasjons største ikon innen pop 💓 På snakk om pop, jeg så nettopp at jeg har streamet til gull for låten min "in my head"! Er så sjukt stolt over at det skjer kun via mine dedikerte følgere, for jeg har fått typ null rotasjon på radio. Tenk at den ene låten min har snart 11 millioner streams, også det uten en eneste avspilling på radio? Og, 70% av de streamsene kommer fra Tyskland! Ganske vilt. 

Hvor fin er ikke denne kjolen forresten? Du finner den her! God stretch, sitter perfekt og former kroppen så fint. Kan tenke meg den er fin med et belte i midjen også. Den er på 50% rabatt nå og koster derfor kun 199 kr. Normal i størrelsen! Pluss for at den er så sinnsykt behagelig. 

å legge ut bilde av strekkmerker

Kommenter her

Ord kan ikke beskrive hvor magisk det var å få sjekke inn på hotellet i dag! Jeg har alltid bodd på "W" når jeg har vært i Barcelona siden det liksom skal være kulest og best, men nå bor jeg på H10 Urquinaona Plaza - og hit kommer jeg nok tilbake. Det koster ikke halvparten så mye engang, og her har vi egen terrasse med jaquzzi! Gleder meg til kvelden kommer, da kan vi tenne lyspærene utendørs å få litt romantisk stemning. Det hadde vært en sann drøm å ha noe sånt hjemme 😍

Her sitter han og leser som vanlig. Som dere kanskje vet studerer han psykologi men generelt har han en lidenskap for.. ja, man kan vel si mennesker og hvordan vi fungerer, hva som skal til for at man kan få det bedre osv. Det kommer veldig gunstig for meg i alle fall, haha. Et fint sitat synes jeg er at om man jobber med seg selv, for seg selv - så gjør man en innsats for forholdet også. 

Jeg så noen spurte meg om hvordan jeg tør å legge ut bilde av strekkmerkene mine. Selv om jeg er opptatt av å se ut på en viss måte kunne jeg ikke brydd meg mindre om strekkmerker, cellulitter, om jeg går opp eller ned noen kilo osv. Jeg er ikke perfeksjonist på utseendet som mange har misforstått meg til å være bare fordi jeg liker å se ut på en viss måte. Men skulle jeg helst ønske jeg ikke hadde strekkmerker? Yes. Men jeg bryr meg liksom ikke og synes jeg ser hot ut uansett liksom. 

jeg kunne fått panikk

Kommenter her

I dag har jeg vært så trøtt at jeg ikke aner om dere burde ta noen av de kommende setningene på alvor. Jeg blir en helt annen person med underskudd på søvn, haha. Så irritert og bitchy.. Da Kasper foreslo å dra på ferie i September, men jeg ikke kan pga jobb, var det rett før det brast for meg. Aller helst ville jeg bare på hotellet for å sove, men vi hadde ikke innsjekk før klokken 15.. Dette er en sånn typisk dag hvor humøret kunne svingt meg ned i det dypeste helvete og jeg kunne låst meg inne i fem dager på rad, men jeg er stolt av meg selv som klarte å snappe ut av det. Fikk nesten panikk-angst på Starbucks men har øvd på pusteteknikker som sykt nok fikk meg ut av det. Halleluja!

Ja, vi er i Barcelona forresten! Siden vi hadde fem timer på å slå ihjel gikk vi rundt i byen for å være turister (HAHAHA jeg skrev terrorister først, jeg er enda trøtt). Jeg hadde et par steder jeg ville sjekke ut:

Først spiste vi på brunch and cake. Et veldig kjent, og oppskrytt sted. Det var sikkert 50 mennesker i kø utenfor, og på innsiden ventet.. Vel, helt grei mat og et ganske trangt lokale. Eller, nå var jeg streng. Maten var GOD, men det var et sånt typisk sted som blir veldig veldig populært, alle drar dit, det er svindyrt, og du kan få like digg mat hundrevis av andre steder. Om dere er i Barcelona og er opptatt av at maten ser kult ut, og at de setter sammen spennende kombinasjon er ville jeg tatt turen - men husk laaaaaang kø. Vi spiste blant annet egg, veggiskjøttdeig, nachos og avocado i samme rett (ikke den over, det er vaffel, smeltet ost, la

ks og egg med salat på siden). Man ble inspirert til ting å prøve hjemme!

Etter maten gikk vi til Park Guell, et sted jeg husket som fantastisk fra da jeg var her for et par år siden. Det er helt nydelig der, men så sykt mange turister.. Det til tross for at vi var der før tolv. Vi endte med å gå ned en slags skråning i parken, som førte oss til en mer skjult sti hvor det kun var oss og et par folk med hundene deres. Det var jeg glad for, jeg hadde ikke taklet et øyeblikk til med alle selgerne og folk som tok "follow me there"- bilder (haha, sånne bilder hvor man holder i hånden bakfra, om det ga mening). 

Nå er vi omsider på hotellet, og det er så fint!!!! Viser dere bilder senere <3 

det fineste komplimentet jeg kan få

Kommenter her

Dere ser det kanskje ikke, men for meg er det tydelig. Det lille smilet mitt på bildet over. Kasper tuller med meg fra bak kamera, og jeg er litt oppgitt for jeg vil ha det fort gjort slik at jeg kan stupe ned i sengen, samtidig som jeg prøver å posere, men jeg er så glad og masken holder ikke. Lykkelig. Det er ikke til å legge skjul på at jeg kjemper mot mine demoner på innsiden, men på utpust føler jeg meg trygg. Rolig. I små øyeblikk som det, når jeg sitter i senga, poserer for å skape en fremstilling av virkeligheten, samtidig som min virkelighet sitter rett bak og tuller med meg for å få frem et lite smil. Når jeg tenker tilbake på livet mitt er det ikke de store øyeblikkene som har betydd mest. Det er de små - slik som akkurat her.

Morgenkåpen er fra mymuse. 

Dette er siste dagen vår på cruiset. Vi var på middag med sjefene for den norske delen av selskapet i sta, og jeg fikk det fineste komplimentet av dem. "Du er så proff", sa de. Jeg har to ting jeg aktivt jobber mot i livet, og det er:

1. Få alle mennesker jeg møter til å føle seg sett, tenke på hva jeg kan lære av hver enkelt og hvordan jeg kan gjøre dagen litt bedre for dem. Om så bare med et smil, et kompliment eller ved å være til stede når jeg snakker med dem.
2. Være proff. Sette pris på jobben jeg har, relasjonene jeg skaper til folk, ha respekt for deres tid og ha respekt for deres penger.

.. Så, det ble jeg fryktelig glad for å høre. Stolt blir jeg også! 

Nå sitter Kasper ute å mediterer (jeg er stolt av han som gjør det en time hver dag, og så blir jeg inspirert). Jeg skal legge meg ned i sengen for å sove, det er vår siste dag på skipet og jeg håper jeg kan sove i ti timer før vi går i land. Haha... Jeg trenger så jævlig mye søvn at det er flaut. 

dette var så etterlengtet!

Kommenter her

Reklame | lab pharma

Den etterlengta sommerfølelsen.. ☀️ 

Og en etterlengtet brunfarge 💦

La meg ha en ting klart.. Jeg er ikke en person som blir naturlig brun. Pigmentene mine er i utgangspunktet dårlige, og jeg ødela de enda mer ved å gå på melanotan (barbiedopet) i tenårene. Da fikk jeg pigmentflekker og etterhvert soleksem, spesielt på brystkassen. Og på bokstavelig talt alle feriebilder vi har fra oppveksten lyser jeg opp bildene - ikke fordi jeg smiler, men fordi jeg var så blek sammenlignet med hele familien haha. 

Jeg pleier å bruke litt selvbruning i ansiktet (for jeg liker å holde det mest mulig ute av solen), men aldri på resten av kroppen. Der fokuserer jeg på å få så mye naturlig farge som mulig, og for min del hadde ikke det vært mulig uten betakaroten fra TanCare. Jeg har som sagt elendige pigmenter, og i tillegg bruker jeg faktor 50 siden jeg ikke vil skade huden. Jeg begynner med betakaroten 2 måneder før jeg skal på reise, og så bruker jeg det helt til jeg kommer hjem. Da vet jeg at brunfargen kommer, og at jeg i tillegg slipper å bekymre meg for at eksemet mitt skal bli verre. Faktisk har jeg ikke sett noe særlig til det etter at jeg begynte på betakaroten! 

De siste to årene har jeg gått på betakaroten mer eller mindre året rundt slik at jeg er forberedt til reiser. Jeg er derimot ikke vanvittig brun hele tiden, men jeg holder en jevn farge og tar solarium et par ganger før jeg reiser, og så soler jeg meg et par timer hver dag men er nøye med å beskytte huden når jeg først kommer til varmere strøk. Slik som her, jeg er forsiktig med huden :-) Og likevel har fargen kommet seg skikkelig i løpet av de få dagene vi har hatt så langt på ferie. Gleder meg til å vise dere den fantastiske fargen jeg kommer til å få! 

Jeg vil egentlig anbefale å starte på TanCare i enten April eller Mai om du vil få ekstra utbytte av sommermånedene. Da får du brunfarge raskere og den holder seg lengre ♥ Jeg tar en pille om dagen. 

Du får kjøpt TanCare HER 💋 En pakke koster 149 kr. Du kan lese mer om ingrediensene på nettsiden! 

en skummel mail jeg mottok i natt

Kommenter her

reklame: rcc

Jeg fikk den rareste mailen midt på natten.. Den sjokkerte meg virkelig. Det har seg nemlig slik at iPhonen min, som var en av mange gjenstander som ble stjålet fra meg i Paris, nå har blitt tatt i bruk. Midt i ødemarken i Marokko. Den er naturligvis slått av igjen, men tanken på at telefonen min, pcen min og kameraet mitt som inneholder mye privat er i hendene på en fremmed, som befinner seg helt i Marokko - den tanken gjør meg kvalm. Og sint. Det er jo ingenting jeg kan gjøre så klart.. Men jeg håper de menneskene har det vondt på innsiden. 

Uansett.. Vi er på cruise som sagt, Royal Caribbean tar godt vare på oss. Sol, sommerfølelse, masse gratis mat, hundrevis av ting å gjøre, og blått hav så langt øyet kan se 💙  Det er forresten noe jeg ikke liker med å være på cruise: musikken. På dekk er det musikk fra et liveband som spiller ganske høyt, og det er alltid coverlåter av typ "greatest hits 2004", det er den musikken jeg liker minst i verden. Men alt annet er helt fantastisk - jeg tenkte bare at siden dette er et samarbeid var det noen som etterlyste en "ærlig tilbakemelding" og det er jeg jo, så da gikk jeg inn i meg selv og lette etter noe å hate på. For deres skyld haha, tydeligvis kan man ikke være ærlig med mindre man også hater. Men sett bort fra det elsker jeg å være her, så da kan man si at 99,99% er perfekt. 

Vi har hatt en magisk dag. Vært oppe på dekket hvor vi leste bok,jeg irriterte meg over musikken, vi slappet av, så på utsikten og spiste mat etterhvert. Nå sitter vi nede på rommet og jeg skal sminke meg litt kjapt før jeg stikker på spaet. De har en frisørsalong der og jeg fikk stylet håret der flere ganger på sist cruise, folkene der er sinnsykt flinke. Så jeg gleder meg til å få det vasket og krøllet i dag! 

nok en gang er vi her

Kommenter her

reklame: pressetur 

Nå er vi på vei fra havnen i Malaga, og setter kursen videre mot Barcelona! Royal Caribbean har fått et nytt skip som nok en gang er verdens største - kalt symphony of the seas. Vi får være med på jomfruturen sammen med litt diverse journalister, influencere og samarbeidspartnere verden over for å feire åpningen! Vi var på cruise i Januar og likte det såpass godt at jeg faktisk mest sannsynlig skal en tur senere i år også, da med familien i anledning pappa sin 50-årsdag. Men mer om det når den tid kommer, det er tross alt en stund til ❤️

Skjørtet er fra Missguided, topp fra Ralph Lauren, tilbehør fra Glitter. 

Det jeg likte best med å være på cruise sist gang, var dagene hvor vi bare satt på verandaen, så havet passere, leste i en god bok og snakket litt med hverandre når vi leste noe interessant. Når kvelden kom forflyttet vi oss til sengen, bestilte room-service (som er inkludert i prisen) og leide en film. Første filmen vi så sammen var faktisk på cruise tror jeg, og vi gjør ikke sånt hjemme så da benytter vi sjansen på ferie, haha. Det er det jeg liker med cruise, man kan gjøre masse om man ønsker det, eller absolutt ingenting slik som vi liker. Og vips, så er man på et nytt sted! Eller i vårt tilfelle, i Barcelona om to dager.

Fin fyr som faktisk ikke poserer, men bare ser så hot ut når han går rundt omkring. 

Skipet tok av fra havnen såpass sent at vi dessverre ikke fikk med oss solnedgangen annet enn fra havnen, det var litt trist.. Så, jeg gleder meg til å se den i morgen. Ellers er planene få de to dagene vi har ombord. Jeg skal til frisøren i morgen for å få vasket og stylet håret siden det koster så lite, og så skal vi sikkert ta en tur til bassenget. Vi får se! 

sannheten om meg

Kommenter her

Jeg elsker å kjøre bil. På en eller annen måte er det som om tankene aldri får ordentlig feste, de bare forsvinner bak deg på veien. Du ser på et tre som forsvinner bak deg, tankene dine gjør det samme. De forfølger deg ikke like mye som til vanlig. I bevegelse er jeg fri. Slik pleier det å være, i alle fall. 

Som noen av dere vet var jeg i en bilulykke i Tyrkia for noen år siden. Vi kjørte på en motorvei, og ble kræsjet inn i av en bil som kom raskt bak oss da vi skulle bytte kjørefil. Hverken jeg eller venninnen min ble alvorlig skadet fysisk, men mannen i motsatt bil gikk det verre med.. Jeg kommer aldri til å glemme synet av den vraka bilen hans, og ambulansefolkene som dro han ut. Denne hendelsen gjorde meg redd for å kjøre på motorvei i flere år, spesielt om man skal bytte fil. Naturlig nok, for hvem ville ikke ha vært.

Et par år senere var jeg og eksen min på ferie i USA. Siden han ikke jobbet, og heller ikke hadde planer om det, var det jeg som betalte turen for oss. Jeg hadde leid en fin bil som han insisterte på å kjøre, noe han fikk lovt til siden jeg uansett var redd for motorvei. Dette var han klar over, og likevel dro han frem en øl og drakk alkohol samtidig som han kjørte som et svin, kjeftet på meg som gråt fordi jeg var redd, og kalte meg både hore, utakknemlig, psykopat, psykisk syk, og hva enn. Hele ferien gruet jeg meg til hver gang vi skulle inn i den bilen og jeg kom til å bli kjeftet på, redd for at han skulle bli stoppet av politiet fordi han drakk. Da vi skulle til flyplassen forsvant han med bilen, uten meg. Det endte med at bilen ble tauet bort, han kom tilbake og var høy som et hus, og jeg måtte stå ansvarlig for alt samtidig som jeg ble kjeftet på av han. Kjeftet på for å eksistere, kjeftet på for at jeg gråt. 

Jeg hater å skrive om ham. Eksen. Redd for at det skal virke som om jeg har noen tanker om han, eller et ønske om å gi han mer oppmerksomhet som han ikke fortjener. Jeg var over han allerede før jeg gikk ut av forholdet, kanskje var jeg over han allerede der i bilen. Men han hadde en egen evne til å bryte meg ned, til slutt fantes jeg ikke lengre. Da er det ikke så lett å gå, for du har ingenting å kjempe for. Jeg kan enda huske øyeblikket hvor jeg følte et snev av meg selv, den jeg pleide å være. Det lille glimtet var nok til at jeg dro, jeg trengte ikke mer. 

I dag, da jeg kjørte på motorvei og ikke var redd for hverken bilene som kom bak oss, fremtiden eller fortiden, tenkte jeg på hvor utrolig langt jeg har kommet. Jeg har enda mine vonde dager, men jeg har i det minste noe å kjempe for. Jeg kunne aldri ha vært i et slikt forhold som jeg var i nå, som er så bra og hvor jeg faktisk tillater meg selv å bli elsket, om jeg ikke hadde hatt så vonde erfaringer tidligere. Jeg har vært nødt til å ha dem for å kunne åpne hjertet mitt. Jeg har vært nødt til å ha dem for å kunne gå inn i det her uten å tenke "hva annet finnes der ute?". Jeg har opplevd både vondt, fint, dårlig, godt, fantastisk og jævlig. Det har vært nødvendig og for det er jeg glad.

Uansett skulle jeg ønske jeg kunne gå tilbake å gi meg selv en klem, men jeg er glad den muligheten ikke finnes. Jeg er glad jeg sto i det alene, og at jeg i dag ikke har noe å være redd for. For jeg har kjempet for hardt til å gi opp nå. 

den flauste hendelsen i går

Kommenter her

Jeg har vært litt frem å tilbake på om jeg skal dele dette, mest fordi jeg er så utrolig flau.. Men faen heller, jeg kan ikke være den eneste! Håper jeg?

I går skulle jeg som sagt på Sephora for å kjøpe vippelim. Jeg hadde også tenkt til å kjøpe bind eller tamponger, mensen var på vei men den skulle ikke komme i går. Tenkte jeg. Uansett, så der sto jeg, fremst i køen på Sephora. Lettere oppgitt fordi kassedamen hadde brukt et kvarter på småprat med en venninne istedenfor å hjelpe meg, og vi var mange i køen. Jeg hadde på meg en kort kjole som knapt nådde meg over rumpa, og under hadde jeg kun en liten truse. Endelig ble det min tur, jeg begynte å lete etter bankkortet i veska og skulle bare hoste litt forsiktig, men det resulterte i at jeg kick-startet mensen der og da. Fremst i køen. Jeg fikk sjokk og så med panikk på damen bak kassen som ikke kunne engelsk, jeg krysset beina og rygget baklengs inn mot veggen. Det var ikke lite heller akkurat, det kom skytende ut som en kanon. Begynte å se rundt i butikken etter Kasper som naturlig nok hadde vandret avsted fordi Sephora er helt jævlig om du ikke er interessert i sminke, og jeg kunne ikke gå noen sted - måtte stå med beina stramt i kryss for å ikke dryppe over hele gulvet. Jeg fikk uansett hjelp da, og alt ordnet seg men FY FAEN det var flaut. 

Jeg hadde tenkt å holde dette mellom meg, alle på Sephora og uheldigvis kjæresten min (dreeeeeep meg for at han var tilstede), men nå deler jeg det med hele verden slik at jeg kanskje kommer over det, haha. Her kommer noen bilder fra da jeg fikk byttet kjole, puttet på et fake bitch face og kjøpte godteri for å drukne sorgen.

det suger så jævlig

Kommenter her

reklame: sponsede produkter

Ettersom produktene i dette innlegget var sponset for lenge siden må jeg merke innlegget som reklame. Likevel er dette en svært personlig reise for meg, som jeg håper dere vil lese nøye igjennom. 

Siden huden min ser ut til å være et populært diskusjonsemne blant følgerne mine, velger jeg nå å fortelle hele historien. Jeg kan bli veldig trist og sint for at jeg er så plaget når "alle andre" ser ut til å ha perfekt hud, og jeg blir irritert når jeg skriver dette innlegget, haha. Men sånn er det.. 

Huden min var helt perfekt frem til jeg ble 18 år gammel. Jeg hadde knapt hatt en kvise i hele mitt liv, og jeg var hverken tør, rød eller oljete. Men så kom dagen da jeg bestemte meg for å slutte på p-piller som jeg hadde brukt fast i 5 år, og da begynte også helvetet med huden min. Jeg fikk kvise nummer en, to, og etter hvert nummer tyve på veldig kort tid. Jeg fikk også rød hud og arr. I "panikk" begynte jeg på p-piller igjen for å bremse alle forandringene som skjedde med huden, men det gjorde vondt verre. I flere år prøvde jeg alt: dyre kremer, billige kremer, hudleger, hudpleiere, før jeg til slutt begynte på legemiddelet Isotretinion. Dette er et sterkt legemiddel som hadde noen herlige bivirkninger: ekstremt tør hud, lepper og øyne. Mareritt hver natt. Selvmordstanker. Depresjon. Angst. For en som allerede er psykisk ustabil var dette ekstremt hardt.. Men - huden min ble bra! I et par måneder.. Så var det tilbake på kjøret igjen, og jeg orket ikke tanken på å gå igjennom det på nytt. Helt til jeg plutselig gjorde det - gikk på Iso enda en gang, med samme helvetet, og kvisene kom nok en gang tilbake. 

Jeg har de siste årene gått på Skin Repair. Jeg vet mange sier de ikke har fått noe hjelp av det produktet, mange sier det motsatte. Jeg er en av de som har hatt god effekt - både jeg og søsteren min har det. Men vi har dessverre samme fallgruve også, med en gang vi stopper på prodeuktet kommer kvisene tilbake og det samme med arrene. Mens jeg går på Skin Repair får jeg ingen nye kviser og arrene blekner, så da ender jeg til slutt opp med fin hud (etter et par måneder). Men om jeg går på medisiner f.eks kan jeg ikke ta Skin Repair (siden mange av medisinene jeg har gått på er hormonelle), og jeg har også glemt å ta med meg Skin Repair på reiser og har da fått svære krater i ansiktet. Jeg orker ikke å være så avhengig av et produkt, og har derfor sluttet på SR i håp om å finne noe som kan kurere huden min, på ekte. Uten at jeg tukler med kroppen min fra innsiden.. Lillesøsteren min er akkurat like avhengig men hun ønsker å stå i det, så jeg skal gi de pillene jeg har igjen til henne. 

Jeg har googlet så jævlig mye og jeg har ligget våken flere netter og kjent pulsen min stige i taket fordi jeg er så stressa og lei av å ha vondt i ansiktet, få nye kviser hver dag, og med en gang jeg tror ting skal bli bedre går jeg 10 steg tilbake. Det kan gi selvtilitten en ordentlig knekk. Ikke bare føler jeg meg alene i bransjen om å ha så uren hud, jeg føler meg alene blant alle jeg kjenner også. Nå er jeg jo for faen voksen!? Kan det ikke bli bra snart.. Etter å ha lett internett rundt kom jeg over en gruppe på facebook som heter "koreansk kosmetikk", jeg var flue på veggen der ett par måneder før jeg bestemte meg for å teste ut et par produkter. Det har hjulpet på følgende: ikke lengre tørr hud, ikke oljete (lucky me kan ha begge deler), rødheten har dempet seg, arrene blir saaaaaakte men sikkert svakere og jeg har klart å holde kvisene unna panne, kinn og kropp. Jeg er enda plaget rundt haken.

Et av merkene jeg har testet er Klairs, og det er kun dette merket jeg har holdt fast ved de siste månedene. Jeg har blogget om det før, og aldri tror jeg et merke har skapt så sterke reaksjoner hos følgerne mine. Det er tydelig at mange er ekstremt fornøyde mens andre er mer skeptisk etter merker som er litt "sterkere" og kommer fra et annet marked. Dette er et veldig "trendy" merke nå, men jeg har brukt det i et par måneder og driter i hvor hot eller not det er. Som sagt - alle små forbedringer jeg har fått på huden i det siste, som for en gangs skyld føles variere, er takket være dette merket. 

Om du sliter med rødhet og pigmentflekker i ansiktet vil jeg anbefale vitamine drops. Jeg har kombinert hud, og jeg er så takknemlig for dette lille produktet. Takk til hun jenta i Koreansk Kosmetikk som skrev om denne, for det har gjort meg så godt. Dette er kanskje litt nei-nei, men jeg har sluttet med fuktighetskrem til fordel for denne her.

Jeg har også begynt med en kroppssåpe fra samme merke, som hjelper på uren hud - på kroppen. Jeg har fått en del kviser på hals og bryst, så når jeg er i dusjen tar jeg en runde med body soap. Jeg har i tillegg ganske "grov" hud på halsen, skuldrene og brystet men denne har hjulpet på det også. Det går sakte fremover men jeg ser endringer og det er jeg faen meg glad for.

Så til sist må jeg nevne rensekremen jeg bruker, som også er fra Klairs. Denne har jeg blogget om før, men jeg bruker den så klart enda og vil gi den litt ekstra skryt. Den har en beroligende effekt på huden som har vært helt herlig for meg.. Jeg ser nemlig ut som en tomat etter å ha fjernet sminken, eller.. Ja, en slags sjenert tomat som kun blir rød enkelte steder. Jeg har samboer og kjæreste, og ønsker så godt det lar seg gjøre å se nogenlunde normal ut etter å ha fjernet sminken. Denne fjerner godt, roer ned huden min og gir meg en fresh start. Finnes her.

Dette er da altså vitamin droppene som jeg er så fan av. Man trenger svært små mengder hver gang, så en flaske holder en stund. Min ser enda full ut og jeg har brukt den i to måneder hver dag (bortsett fra ferien til Roma, da glemte jeg den hjemme). 

Klairs er et fint merke jeg kommer til å teste mer ut av fremover. Så takk til Koreansk Kosmetikk som er en interessant facebookgruppe og Coverbrands som ville sponse meg med produktene. De har forresten masse tilbud på Klairs akkurat nå, så dere kan gjerne sjekke det ut her. 

 

dette har jeg gledet meg til å si

Kommenter her

Dette har jeg gleeeeedet meg til å skrive: hei fra Spania! Påskeferien kunne ikke ha startet bedre, og jeg føler jeg svever på en liten sky av takknemlighet for å få være her. Vi kom frem til hotellet rundt 02 i natt, og sloket med en gang hodet traff puta. Det er det lenge siden jeg har gjort, vanligvis blir jeg liggende å se i taket, gruble, bekymre meg, planlegge og filosofere. Nå var jeg for utslitt til å gjøre noen av delene, og våknet opp langt utpå formiddagen uten et snev av dårlig samvittighet. Når jeg er på ferie vil jeg sove så lenge jeg kan - heldigvis aksepterer kjæresten min det, og lar meg sove videre haha. 

FAEN JEG FÅR SOMMERFULGER I MAGEN AV DISSE BILDENE!!!!!!!!! Herregud at jeg kjøpte et nytt redigeringsprogram er det beste som har skjedd meg. Lightroom i mitt hjerte for alltid. <3 

Vi har spist lunsj på terassen, som vi har helt for oss selv! Jeg skjønte ingenting da vi fikk rommet, som er sånn helt OK i standard, men vi har en hel takterasse alene? Med boblebad, haha! Jeg sitter enda her ute å blogger, prøver å få så mye sol som jeg kan, til tross for faktor 50. Det er rundt 20 grader her, som føles helt perfekt, jeg hater når det blir for varmt nemlig.

Vi har ingen planer i dag, jeg skal en tur på Sephora for å kjøpe litt greier (haha - linseveske, vippelim og bind, noen henger knapt sammen) og så skal vi spise i Puerto Banus i kveld. 

jeg er så dramaqueen

Kommenter her

annonselenke: Nelly

I sta gikk jeg bort til taxfree for å kjøpe vippelim. Ja, jeg vet at mine egne naturlige vipper er lange og fine, men "mye vil ha mer". Jeg bruker likevel løsvipper på spesielle anledninger, og når jeg skal på date underveis i ferien synes jeg det er spesielt nok. Uansett, jeg gikk bort til taxfree, forventet at de hadde lim, noe de ikke hadde og jeg nektet å innse nederlag. Hun som jobbet der hadde løsvipper så da spurte jeg "kan jeg få kjøpe vippelimet ditt, om du har med deg på jobb?" SÅ KLART på spøk, noe hun ikke forsto. Kanskje ikke rart ettersom jeg har null mimikk i ansiktet pga all botoxen og virker like seriøs, eller useriøs, uansett hva jeg sier. Hun. bare "eh, ja.. Det kan du vel kanskje få.. Det er litt gammelt da.." Minn meg på at jeg aldri skal tulle med folk jeg ikke kjenner, jeg må ha virket som tidenes dramaqueen. Jeg kjøpte så klart ikke limet hennes.

Genser fra Polo Ralph Lauren - Hårbånd gammelt fra Nelly.

Endelig har jeg fått kjøpt meg overknee boots igjen! Mine forrige ble ødelagt i Januar. Jeg kjøper alltid de samme, og du finner dem her. Normale i størrelsen, ganske behagelige og sitter som et skudd. De er på 30% rabatt! 


Nok om det, jeg får klare meg uten vipper (eller stikke på Sephora når vi er fremme i Spania). Vi har skapt en tradisjon sammen som jeg synes er veldig fin. På hver reise vi tar sammen kjøper jeg en ny parfyme (som vi velger ut sammen) og så bruker jeg den hver dag, hele ferien. Når vi kommer hjem tar jeg en pause fra parfymen for å så kun bruke den på spesielle anledninger. Jeg lover, når jeg da bruker den igjen er det som å sette seg i en tidsmaskin og gjennoppleve alle følelsene man hadde. Denne gangen ble Poison Girl - Dior. Jeg liker parfymer som er litt "mystiske", og det var absolutt denne. 

Nå boarder vi flyet! Snakkes i morgen!! :-) 

 

Dette hadde jeg ikke forventet

Kommenter her

Hei alle sammen! Akkurat nå sitter jeg på Gardemoen, har akkurat kjøpt meg en varm kakao på Starbucks, og snart setter jeg og Kasper turen mot ferie. Denne reisen hadde jeg egentlig ikke trodd kom til å bli noe av.. Først og fremst på grunn av lekkasjene i leiligheten, som på mirakuløst vis har blitt fikset opp i. Kanskje uflaksen har snudd? For det andre: om jeg har det vanskelig hjelper det aldri å reise noe sted, da rømmer man fra problemene og lurer seg selv - jeg har gått i den fellen selv, og ville ikke utsette meg for det igjen. Men nå sitter vi altså her, jeg føler meg glad, rolig og ser frem til ferie med min kjære. 

Først skal vi bo tre dager på magiske Occidental Estapona, som ligger cirka en time fra Malaga..

.. Deretter tar vi cruise i to dager, før vi ender opp i Barcelona! Her har vi også booket et fint hotell som jeg gleder meg til å sjekke ut, hotel-lover som jeg er. Barcelona er en fantastisk by som har mye å by på, aller mest gleder jeg meg til livet i parken. 

Så har vi en dag hjemme i Oslo, før vi stikker til BALI!!!! Vi flyr first class med Qatar, som forøvrig er en opplevelse for seg selv.. Vi gjorde det på vei til Sri Lanka også, da jeg hadde omgangssyke haha.. 

Etter 18 timers reise er vi altså fremme på Bali den 2 april. Jeg har aldri vært i Indonesia og gleder meg til å se hva landet har å tilbhy. Håper bare ikke det har blitt så turistifisert som alle sier? Jeg likte for eksempel ikke Thailand, nettopp på grunn av alle turistene.. Krysser fingrene for en annerledes opplevelse her. 

Det blir så fint å oppleve alt dette med kjæresten min! 

 

lørdagsanbefalning - del 2

Kommenter her

Her kommer - som hver lørdag - diverse ting jeg liker! 


Det er lenge siden jeg har funnet en sang jeg virkelig digger, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å høre denne ihjel å så være lei om en ukes tid.. Jeg blir i så godt humør av denne låta, og teksten er så fin. Originalen er også bra, men det er altså denne remixen jeg hører mest på. Om du liker "den type musikk" vil jeg anbefale spillelisten Hotel Costes på spotify! Det var der jeg oppdaget denne låten. 

Jeg tar det for gitt at alle har sett denne fantastiske serien, men dere som er litt yngre har kanskje gått glipp av den siden siste episode gikk på lufta for flere år siden. Nå som jeg har vært i Harstad har jeg sett de fem første sesongene i strekk, som vi har på DVD. Dere må sjekke ut desperate housewives! Man kan kjøpe det via amerikanske iTunes, se det gratis (og ulovlig, haha) her - eller bestille DVDene her. Jeg kunne anbefalt den serien til både ung, gammel, mann, kvinne.. Spiller ingen rolle! Jeg har aldri sett en serie som har gitt meg mer. Om du liker serien kan du også sjekke ut Devious Maids som er laget av de samme folkene. Finnes på viaplay! 

Om du tar solarium på brun og blid har du sikkert lagt merke til at man kan kjøpe "solariumskremer" i automatene der. Det gjør jeg ALLTID, og det funker så bra! Man får virkelig raskere farge, som sitter lengre. Hvor bra det er for huden vet jeg ikke, men jeg gjør det likevel. Min favoritt er de fra Playboy, og spesielt "VIP".  En tube koster rundt 20 kr og holder til flere runder i solariumet om du bare tar vare på den! Man kan også kjøpe større flasker.


Sånn! Neste uke kommer det tre nye, små tips. Så gøy å høre at flere av dere kjøpte hestevitaminer etter sist innlegg, gleder meg til å høre om resultatene. 

 

lukker øynene og gråter litt

Kommenter her

annonselenke: Nelly

Hei alle, jeg håper dere har en fin dag. Min har vært interessant.. Jeg har blitt invitert på et lakseoppdrett etter å ha skrevet mine tanker om det på bloggen. Jeg er ikke i tvil om at jeg ønsker å dra, men jeg har vært på lignende opplegg før (kyllingfarm i regi av Nortura) og jeg vet jeg ble vist det beste av det beste, og likevel hadde en kjip opplevelse som har gjort meg mer vondt enn godt.. Jeg får seriøst flashback i hodet mitt der jeg ser for meg de små kyllingene som lå på gulvet med kramper. Men jeg kommer til å ta meg en tur på lakseoppdrett før sommeren, og skal dokumentere det for dere. Jeg har også sendt mail til Norsk Kylling for å høre om jeg kan komme på en av Solvinge-gårdene deres, hvor visstnok dyrevelferd skal være i fokus. Hvordan dyrevelferd = slakte dyr vet jeg ikke, men jeg skal ta turen dit også - siden de, sjokkerende nok, ønsket å få meg på besøk. Noen ganger må man prøve å møtes på halvveien, og et lite steg i riktig retning er bedre enn mange steg tilbake. Jeg er glad for at jeg får komme på besøk! 

Jakken finner du her. (den er på 25% rabatt). 

Å være i nord gjør at jeg blir mer i kontakt med naturen, og det gjør meg.. trist. På en måte vil jeg lukke øynene og dukke inn i en overfladisk boble, late som om problemene ikke finnes - for de er større enn meg. Jeg har alltid vært et "naturbarn" og det er rart å føle hvordan man blir dratt mellom så mange dilemmaer nå. Vi som er unge i dag må tenke tanker som "vil vi virkelig bringe et barn inn i verden", fordi man ser jo hvilken retning vi er på vei å ta. Da tenker jeg ikke på Donald Trump, for verden er sånn sett mer fredelig nå enn den har vært på veldig lenge. Forskjellen nå er at vi har internett, og får med oss alt. Jeg tenker mer på naturen og hvordan vi bruker flere ressurser enn vi har råd til.. Slike tanker kan holde meg våken. Men hva gjør jeg? Ikke så mye. Gråter litt, deler en post på facebook, reiser, shopper, deler en post på facebook, donerer penger, lukker øynene, gråter litt. 

Bare se det nydelige nordlyset jeg fikk knipset bilder av i går kveld. Det er ingenting som slår dette. Når jeg blir gammel kommer jeg ikke til å ligge våken å tenke "faen at jeg tok plastisk kirurgi". Jeg kommer til å tenke "faen at vi brukte tid på å diskutere uviktig tull, og nå har vi ødelagt alt". 

Okei dette var sikkert en sinnsykt negativ måte å starte helgen på, haha. Det var bare det som surret og gikk i hodet mitt nå. Jeg skal lese litt, spise veggie-burger med familien og så kommer et innlegg om produkter jeg anbefaler som ikke er sponset. Min nye faste spalte hver lørdag! 

Burde jeg ikke bry meg så mye?

Kommenter her

God kveld til dere! Jeg har fått et par tilbakemeldinger om at dere ønsker flere oppdateringer, så jeg skal gjøre mitt beste. Når det gjelder bloggen er jeg nok litt perfeksjonist, og spesielt med bildene. Jeg vil være helt fornøyd før jeg publiserer, om ikke kan jeg gå rundt å irritere meg hele dagen, haha.. Men det resulterer jo i færre innlegg. Kanskje jeg ikke burde bry meg så mye om kvaliteten? Jeg blir glad for at noen ønsker mer, og det kan jeg virkelig få til uansett. Bare å ta opp macbooken på kvelden istedenfor å gjøre andre ting, og det gjør jeg med glede ❤️


Jeg er nok en gang på hytta, vi storkoser oss med mat, bøker foran peisen og gode samtaler. Nå nettop var samtaleemnet "føler du deg bedre enn andre fordi du ikke spiser kjøtt", som var rettet mot meg. Svaret ble - etter litt betenkning - nei. Det gjør jeg ikke. Før kunne jeg tenke det, men har innsett nå at da skulle jeg vært veganer.. For nå gjør jeg ikke "nok" og det vet jeg selv. Anyway! Det er en hel diskusjon jeg ikke trenger å gå inn på. Vi konkluderte i alle fall med at om du gjør handlinger av godhet for å i bunn og grunn styrke ditt eget selvbilde eller være "bedre enn andre" kommer du aldri til å nå igjennom med det du brenner for uansett - for det du brenner for da sånn egentlig, er å være bedre enn andre. Haha, om det gir mening.. 

 

Boken jeg har lest på de siste dagene er "Jeg skulle ha sagt at jeg elsker deg" av Audun Myskja. En vakker bok, som jeg blir både rørt, trist og håpefull av å lese.  Boken er 12 ulike historier, fortalt av mennesker på dødsleiet. De reflekterer over livet, hva som har vært bra, hva de angrer på, hva de skulle ha gjort om igjen.. Og enhver historie er sterk, enten preget av vold, dopmisbruk, tap - flettet inn med det normale som ekteskap, barnebarn, drømmer og håp. Anbefales for deg som liker å reflektere og ha en litt "myk" vri på det, med et enkelt og engasjerende språk! 

60% rabatt på det beste vippeserumet!

Kommenter her

annonselenke: Nelly

Tenkte å bare hoppe kjapt innom her før jeg stikker på hytta for å si at VIPPESERUMET jeg bruker nå er på 60% rabatt! Jeg har ventet på å skrive om det siden jeg mistenkte at det ville komme på salg snart, og nå koster det bare 199 kr. Du finner det her. Jeg vet ikke spesifikt hvor lenge serumet er på tilbud, men det kan være lurt å slå til i løpet av helgen.

Jeg elsker dette serumet fordi det gir gode resultater - altså, dere ser jo på bildet.. Det er mine egne vipper! Ikke noe extensions for min del 💗 I tillegg reagerer jeg ikke på dette serumet, som jeg gjør med iGlow. Jeg har kun brukt et annet serum jeg ikke har reagert på, og det er fra maybeauty. Dessverre gikk det ut av produksjon i en periode, og da begynte jeg med dette! Både det fra maybeauty, og det jeg bruker nå er til å anbefale om du vil passe på øynene dine, samtidig som du får sinnsykt gode resultater. 

Nå drar jeg på hytta med min kjæreste! Jeg har kjøpt en ny bok som jeg gleder meg til å fortsette med. Anbefaling kommer, om den er verdt det! 

svar på noen viktige spørsmål

Kommenter her

Er du klar for å gifte deg, stifte familie og alt det?

Om du hadde spurt meg for bare et par måneder siden så ville jeg svart at det aldri kommer til å skje. Haha.. Kanskje fordi jeg ikke ville ha for høye forhåpninger. Jeg er min egen lykkes smed og alt jeg har ønsket meg, har jeg fått. Så å ønske seg noe som er ute av ens egen kontroll? Det har virket så skummelt. Jeg er ikke klar for å stifte familie nå. Penger og stabilitet er forsåvidt ikke et problem, men man må kunne gi et barn noe mer. Så lenge jeg sliter med meg selv i den grad jeg gjør nå, kan jeg ikke bringe et barn inn i miksen. Men den dagen jeg er stabil selv, ABSOLUTT! Håper bare det vil gå.. <3  Og med giftemål, ja takk - men jeg stresser ikke med det. Dere er sikkert dritt lei av å høre om det men jeg er i verdens beste forhold og ville ikke endret noe på det nå. 

Når bruker du å stå opp om morgenen?
Herregud jeg kunne sikkert sovet i tre døgn om ingenting hadde vekt meg. Jeg tror aldri jeg har våknet av meg selv i hele mitt liv - enten er det en lyd, en alarm eller noen som vekker meg, for jeg kan sove uavbrutt. Siden jeg bestemmer hverdagen min litt selv kan jeg fort sove til 12-13, men de fleste dager har jeg noe jeg må rekke, noen jeg må møte osv.. Da blir det rundt 07-08. Noen ganger før. Siden jeg trener med PT tidlig på morgenen må jeg nesten sprette opp. 

Hvilke type gutter blir du tiltrukket av?

Jeg liker turklær. Og nei jeg tuller ikke, synes K er verdens fineste når han har på turklær, haha.. Men det er vel ikke akkurat det jeg blir tiltrukket av. Så typisk å si, men noen som er snill med absolutt alle er helt vakkert. Kjæresten min er så høflig og tilstede med alle, og det er jeg skikkelig stolt av. 

 

Hvor kjøper du undertøy, siden du har silikon? Jeg finner ingen som passer. Og hvordan størrelse har du?
I feel you! Jeg går som regel alltid uten BH, som seriøst er den største gleden ved å ha silikon. De sitter ganske fast liksom. Men jeg har en del undertøy fra mymuse.no som jeg liker veldig godt, og ellers går jeg bare uten. Jeg føler meg riktignok mye bedre når jeg har på BH, litt mer sexy liksom. Jeg er bare for lat til å prioritere det, haha. Jeg har 70H i størrelse. 

Synes du at du er flink til å takle negative kommentarer?
Ikke egentlig. Eller jeg har en regel - det første jeg gjør når jeg våkner opp om morgenen eller legger meg om kvelden, er aldri å scrolle på telefonen. Jeg kan bli litt satt ut av negativitet, enten det er rettet mot meg eller andre. Slik vil jeg ikke starte dagen min, og jeg prøver å fokusere på positiv energi all the way. Man velger selv hvordan hverdagen skal se ut, og hva den skal inneholde. Dessverre om jeg ønsker å få med meg det positive må man se igjennom litt grums nå og da, men jeg prøver å legge fokuset på de gode ordene. De er jo så mange!

Hvor mange timer jobber du hver dag?
Jeg skal være ærlig, å være "bare blogger" er ikke en spesielt hard jobb. I det hele tatt! Men jeg kombinerer det med serien min (hvor jeg så klart er med i alle ledd av planleggingen og så klart selve filmingen), jeg skriver bok og jeg holder nå på å spille inn.. PODCAST! Hurra, der har jeg virkelig truffet rett på et medie som passer meg. Når man slenger alle disse tingene sammen er det en fulltidsjobb, og vel så det. Så da blir det vel 8 - 10 timer hver dag, som for alle andre. Men jeg klager ikke, sånn er det for alle. 


Send meg spørsmål på instagraminnboks eller på facebook! Så svarer jeg her. Alle er så klart anonyme! 😄 

 

den perfekte ferie for meg - ikke det du hadde trodd!

Kommenter her

Jeg har bestemt meg for å tenke litt "ut av boksen" rundt årets sommerferie. Og med det har valget falt på å sjekke ut mulighetene innenfor vårt eget land! Hvorfor reise langt når Norge er så fantastisk nydelig på sommeren? Jeg har så lyst på en roadtrip, oppleve landet, møte mennesker å se mer av den nydelige naturen vi har. Luksus-reiser til utlandet er aldri feil, men jeg har blitt litt.. lei? Jeg elsker jo landet vårt, og ønsker å støtte opp om turismen her. Dette er mine topp tre ønske-reisemål i vårt eget land!

Manshausen Island.

Dette stedet ble jeg gjort oppmerksom på av min egen mor, som ønsker seg at vi skal dra dit. Her finner du nydelige hytter isolert på en privat øy med økologisk mat, kajakker, stille natur og det beste av alt? Det ligger på Steigen (OBS! jeg skrev Lofoten først men ble rettet på av en snill følger) så i nydelige nord. Jeg ønsker sånn å få dra hit! Virkelig balsam for sjelen kan jeg tenke meg..

Tretopphyttene.

Disse hyttene ligger spredt litt rundt omkring, men er eid av samme selskap. Kort fortalt, hytter som er byd inn i trærne! Det er sinnsykt vanskelig å få booket seg inn her, og de fleste jeg har sett på er ikke ledige før i august - september, og da gjerne kun en dag midt i uken. Jeg får kanskje bare booke en veldig langt frem i tid..? Det ser magisk ut, og så fint å ta bilder der, hehe.

Farris Bad.

Faktisk den billigste av de tre alterativene, og her har jeg også vært før. På den tiden satt jeg kanskje ikke så mye pris på en spa-behandling som jeg ville ha gjort nå.. Dette er hotell og spa i ett, lagt til nydelige omgivelser. Så vidt jeg husker hadde de ikke det beste tilbudet på mat, men det løste jeg ved å gå å spise i nærheten. Et sted jeg absolutt vil besøke igjen, og gjerne med noen jeg er ekstra glad i 💕


Mine tanker om den "perfekte" ferie har absolutt endret seg med årene! 

det verste som kunne skjedd, har skjedd

Kommenter her

Gjett hvem som er på hytta igjen! Haha.. Hadde virkelig ikke trodd jeg var en person som frivillig drar til hytta hver eneste dag, men jeg har vel blitt voksen. Og så er jeg på ekte i verdens beste forhold hvor man har det trivelig med å gjøre ingenting. Jeg ELSKER virkelig å være i nærhet av naturen, og stillheten! De siste ukene har virkelig det verste som kunne ha skjedd utformet seg foran øynene mine, så å kunne trekke seg tilbake er gull verdt. Jeg har lest ferdig boken min om 22. juli og skal nå begynne på en ny som ble innkjøpt tidligere i dag - litt om hvordan vi mennesker fungerer, som vanlig. Kan alltids komme med flere anbefalinger til bøker etterhvert om det er ønskelig❤️Jeg har på meg lue og jakke fra nelly, strikkegenser er mamma sin - strikket av mormor, som nå tydeligvis har blitt strikke-kjendis landet over. 


I kveld er det siste episode av Sophie Elises Verden! Shit, så fort disse ti ukene har gått.. Vi har jevnt over tronet som mest sette på Sumo, og episodene sendes hver torsdag 22:00 på Livsstil også. Jeg er stolt over at vi har klart å lage noe som faktisk er så ekte, dypt, ikke bare stryker på overflaten av påklistrede problemer som er laget for underholdning. Nei, dette er ekte. Og kan man ikke relatere seg til meg, så har vennene mine åpnet seg opp i serien også. Fantastisk! Takk for at dere har hengt med, og tenk at jeg - i en alder av knappe 23 år - kan fortelle at jeg har min egen serie. Stolt! Nå mangler det bare å få kropp og sinn i balanse, så har jeg alt :-) 

foundation som dekker acne og mer

Kommenter her

Reklame | coverbrands

I dag tok jeg en titt innom Coverbrands for å bestille en ny av foundation jeg bruker. Den finner dere forresten her - den er uten tvil best i verden til å dekke acne for eksempel (jeg bruker farge 2). Og ja, jeg bruker mine egne penger og bestiller min egen foundation, selv om jeg har Coverbrands som samarbeidspartner. Uansett! Jeg så da at de kjører masse tilbud på produkter jeg elsker, og ville derfor tipse dere om et par. Coverbrands er best i verden på sminke, og jeg er stolt samarbeidspartner nå - i fem år på rad. 💋 

LEPPER

De siste ukene har jeg brukt Jeffree Star på leppene, hver eneste dag. Og - samme farge hver eneste gang! Jeg må ha minst 10 matte leppestifter fra det merket, men Celebirty Skin er min favoritt altså. Jeg har hatt den samme i over ett år, og den ser ut til å aldri bli tom.. Kanskje fordi den holder hele dagen, og jeg aldri behøver å påføre flere ganger. Bonus! Du kan fint kysse med den på, uten at den smitter av hehe. Du finner den her.

HIGHLIGHTER

Altså.. Jeg vet jeg ikke er den eneste som elsker Mary-Lou Manizer. Gudene vet hvor mange venninner jeg har som bruker den highlighteren, og meg selv inkludert. MEN! Nå har den kommet i flytende form, som gjør den hundre ganger enklere å påføre, i tillegg er den mye mer pigmentert. Jeg elsker den, og spesielt til å bruke langs neseryggen slik at nesa ser smalere ut. Den gir en "highlight on fleek" som ser veldig naturlig ut. Finnes her.

ØYENSKYGGE

Jeg liker vanligvis ikke øyenskygger hvor to og to farger er "delt inn" sammen, om dere skjønner? Nettopp fordi de to fargene nesten aldri passer med hverandre uansett. Bortsett fra på denne her, da. Jeg har brukt de to som er i midten på øverste rad akkurat i dag, men har testet ut alle kombinasjonene. Så enten du er helt fersk på øyenskygger eller er kresen og besatt (som meg) vil du elske denne. Finnes her.

KOSTER

Etter at jeg sluttet å bruke Mac sine produkter har jeg slitt med å finne noen børster som er like bra.. For mac sine er virkelig de beste. Ja, jeg har funnet en øyenskygge-børste fra ett merke, og en foundation-børste fra et annet, osv. Men aldri har jeg fått full pott hos ett og samme merke, slik som hos mac. Men HALLO, dere må teste Billion Dollar Brows sine! Jeg ante ikke at de hadde koster engang, men der er det full pott på hver eneste en. Beklager at de er litt skitten på bildet, jeg har brukt dem non-stop siden jeg fikk de. Du finner dem her.


Jeg vil anbefale deg å sjekke ut bestselgerne til Coverbrands, der finner du masse gode tilbud i disse dager. Det jeg har skrevet om her er bare mine favoritter for øyeblikket, men det er en rekke andre godbiter på lager. 

Hva feiler det Charlie

Kommenter her

Hei fra jenta med alle strikkegenserne, haha! Jeg håper alle sammen har det fint, jeg har det ganske greit. Kasper og meg kjørte til Ibestad tidligere i dag siden jeg skulle snakke på en konferanse, det tok kun et par timer og nå er jeg hjemme igjen. Her skal jeg spise middag med familien, før jeg drar på hytta nok en gang. Det kommer til å bli så deilig, og ikke minst er det noe jeg trenger.

Forresten, jeg har et spørsmål til dere. Charlie, hunden min, aksepterer ikke Kasper. Jeg vet ikke om det gjør så mye for noen andre enn meg, som synes det er veldig trist. Jeg elsker jo begge to (haha) og vil at man skal kunne omgås uten problem. Uansett hvor mye jeg prøver eller hvor mange fremsteg han tar underveis havner vi alltid tilbake på null med knurring og bjeffing, null nærkontakt osv. Dette er veldig frustrerende, Charlie er ikke slik mot noen andre og jeg er så glad i han at jeg så klart ønsker det skal gå over. Hva kommer det av? Er han sjalu? Er jeg for snill? Jeg trenger råd! Send meg gjerne en melding, det setter jeg pris på. Jeg har en liten teori at det kan ha noe med å gjøre at jeg kjøpte Charlie med eksen min som ikke var noe snill mot hverken meg eller han, og at han har noen form for traumer? Det kan vel ikke vare for evig uansett, eller? 

Jeg kan nesten ikke tro det

Kommenter her

Jeg var litt frem og tilbake på om jeg skulle blogge i dag. Ikke fordi jeg ikke hadde lyst eller fordi noen vanskelige følelser holdt meg borte fra macen, tvert i mot. Jeg og Kasper bestemte oss for å dra på hytta og jeg har hatt det så koselig at jeg måtte felle en tåre, haha. I sta satt vi på gulvet og snakket om hvordan denne dagen er noe vi kommer til å huske for alltid, se tilbake på når man er gamle enten man er sammen eller ei å tenke "den tiden var helt perfekt". Midt oppi alle vonde følelser som kommer og går er jeg så evig takknemlig for å ha han i livet mitt og jeg ville ikke ha endret på noe. Jeg er takknemlig for enhver feil jeg har gjort i løpet av livet, for det har ledet meg hit. Jeg kan nesten ikke tro det er sant, haha.. Ei heller kan jeg tro på hvor klissete jeg har blitt.  Uansett, jeg ville bruke kvelden på å ha det så koselig - fullt tilstede i øyeblikket - men siden vi er på hytta måtte han fikse med ett og annet, så da fikk jeg tid for meg selv = første prio er bloggen. Så, hei 

KJEEEKK! 

100% pensjonist-tilværelse haha. Vi kan sitte stille å se inn i peisen så lenge..

Jeg var på kino igår og så Utøya 22. juli, og jeg lovet dere å komme med min mening. Jeg ble fysisk uvel av filmen, og det er jo på langt nær hvordan det må ha føltes å være på øya. Men jeg var jo ikke der, og kan kun snakke utifra det jeg har sett nå.. Jeg vet så klart at ingen film, ingen bok og ingen nyhetssending kan vise hvordan det var. Men filmen var bra, veldig bra. Den fokuserte på ungdommene, deres historier og var så realistisk at jeg vurderte den første halvtimen om jeg kom til å klare å se hele filmen. Jeg ristet fordi jeg var så redd og nervøs.. Den var ikke noe "Hollywood" - tvert imot, og det gjorde den så bra.

Uansett.. Jeg har lest boka "En av oss" sikkert fem ganger, og nå har jeg plukket den opp igjen etter å ha sett filmen med en litt annen forståelse denne gangen. Det er en velskreven bok og jeg gråter meg alltid igjennom mange sider.. Åsne Seierstad skriver som ingen andre på slike emner. Det ER så viktig å ikke glemme 22. juli, ikke bare fordi så mange mennesker ufortjent mistet livet, men også fordi høyreekstremisme er levende og vokser. Å lese "En av oss" ga meg en dypere forståelse for nettopp det, og mekanismene i mennesker.

Nå skal vi sove! I morgen blir det en liten road-trip til Ibestad. 

datenight!

Kommenter her

annonselenke: Nelly

Topp fra Bik Bok, bukse her. Skoene finner du her. De er på 25% rabat akkurat nå og koster 299 kr. Normale i størrelsen! 💓 Som for meg betyr størrelse 35 haha. Hunden er fra finn.no - seriøst, det var der jeg kjøpte han.


En kjapp oppdatering før jeg stikker på kino. Etter det skal vi ut å spise, på Bark som vanlig. Haha, det er typ bare ett spisested å dra på i Harstad så vidt jeg vet..Stine Mari mener at det er like greit, for da vet hun i alle fall at hun får "spist noe hun liker". Seriøst hovedgrunnen til at jeg bor i Oslo er for å kunne spise på mange ulike restauranter, men hver sin smak! 

Uansett, gruer meg til å se filmen.. Og så er jeg så spent på hvordan den er. Skal oppdatere dere om hva jeg syntes etterpå! 

en serie av uflaks

Kommenter her

De siste ukene har det skjedd så mye rart.. Jeg har hatt en uflaks det nesten ikke er til å begripe. Både jeg og pappa har vært utsatt for det ene uhellet etter det andre! For min del var det ranet, jeg måtte operere, jeg mistet mobilen min på nytt, det har blitt lekkasje i borettslaget og mest sannsynlig på grunn av min leilighet, noe som er helt krise.. Og en lang liste av andre småting. Pappa skal jeg ikke engang gå inn på, han har det nesten verre enn meg, men det har virkelig skjedd så mye sykt. Og ut av det blå fikk jeg melding fra en dame jeg ikke har snakket med på flere år som sier hun har hatt en urovekkende drøm om meg, og at jeg må passe på. Mamma fikk også samme følelsen og våknet på natten og ba meg komme hjem. Føler liksom noe alvorlig kommer til å skje? Eller så er alt dette en dytt i riktig retning? Healeren min har sagt at jeg står i et veiskille, men jeg klarer ikke helt å forstå hva det er enda. Spennende og skummelt på samme tid. Jeg har følt at veiskillet mitt er at jeg er lei av sosiale medier haha, men det stikker kanskje dypere enn som så? Det er virkelig en forvirrende alder, dette her.

På snakk om alder, synet mitt har blitt så jævlig dårlig den siste tiden. Jeg har vanligvis klart meg uten briller fordi jeg er så vandt til å se dårlig, men nå har det blitt sånn at jeg har konstant vondt i hodet og må konsentrere meg for å henge med. Jeg dro innom Søstrene Grene for å kjøpe noen "nødbriller" og de eneste de hadde var disse her.. Haha. 28 kr kostet de og passer meg perfekt, men shit så stygge de er. Kommer jo aldri til å ha de på meg ute.

Kjøpte også denne kosedressen på Bik Bok! Noen er sexy om dagen... Haha.

I kveld skal jeg, Stine Mari og pappa se Utøya 22. juli på kino, og jeg kjenner at jeg gruer meg litt. Jeg har lest boken "en av oss" sikkert fem ganger og har satt meg veldig inn i den dagen, så mye som mulig - for å kunne forstå. Men det vil jeg aldri kunne gjøre helt. Ikke med denne filmen heller.. Jeg tror uansett det er viktig å se den. 

jeg elsker denne

Kommenter her

- annonse -

Den første klokken jeg kjøpte til meg selv var fra eBay. 10 kroner kostet den, inkludert frakt, og jeg var tolv år gammel. Jeg var i ekstase, helt til den gikk i stykker kun få dager etter.. En kortvarig glede, haha. Jeg ser ikke på meg selv som en "klokkeperson" og kunne neppe ha investert i en Rolex, men jeg er veldig fornøyd med den fine lille samlingen min fra Daniel Wellington

Rabattkoden SOPHIEELISE gir 15% på alle klokker her - men om du vil unngå toll kan du kjøpe din klokke i butikken på Karl Johans Gate 25, rabattkoden funker der også. 

Den sorte er virkelig min favoritt 🖤 Jeg bruker den nesten hver dag, og den passer så fint enten jeg har pyntet meg eller er mer hverdagslig. Et perfekt tilbehør som gir det lille ekstra til antrekket! Daniel Wellington har holdt seg populære i så mange år nå, fra før jeg startet å blogge - det må være fordi de er så tidløse og holder så godt. Stilrene og fine! Jeg har flere klokker fra samme merke, men disse to veksler jeg mellom å bruke. Den sorte er riktignok favoritten:

I love it 😍

Om dere ønsker å bestille gir som sagt koden SOPHIEELISE 15% på alt i nettbutikken, men toll kommer i tillegg (som på alle kjøp fra utlandet, men siden nettsiden står på norsk tenkte jeg det var greit å opplyse om). Du finner nettsiden her. Rabattkoden gjelder også i butikk, det er et tilbud jeg har forhandlet frem selv for dere lesere slik at toll ikke skal bli noe problem. 

orker ikke noe clickbait på den her

Kommenter her

Jeg er tilbake i Harstad! Eller, kanskje unødvendig å skrive siden jeg ikke gjorde noen stor sak ut av at jeg reiste tilbake til Oslo for et døgn. Jeg hadde egentlig tenkt å bli i Oslo, men mamma og pappa ønsket at jeg kom tilbake hit og er her for en stund. Siden jeg har hatt det litt vanskelig siden før jul ville de passe på meg og det er jeg takknemlig for, selv om det er "irriterende" når man er voksen og vil passe på seg selv. Nå høres det sikkert ut som om jeg er helt på kjøret og det er altså ikke tilfellet, haha. Men dere vet jo foreldre! Dere som har sett de to siste episodene av Sophie Elises Verden - jeg har hatt typ den formen siden da, med noen gode dager inni mellom. Jeg har, via legen min i Oslo fått tilbud om psykolog via DPS og jeg ser frem til å begynne der selv om erfaringene mine med psykolog tidligere har vært så-som-så. Men jeg har bestemt meg for å gi det en ny sjanse, det er det minste jeg kan gjøre. Om man treffer rett kan det nok utrette mirakler og jeg trenger noen verktøy som kan ta meg igjennom de aller verste periodene. Jeg er i det minste optimistisk og bestemt på å bli "frisk". 

Tidligere i dag dro jeg og pappa til mormoren min, jeg ønsket meg en marius-genser som jeg har på meg på bildene over. Heldige meg fikk en! Vi ble der i et par timer og snakket om barndom og litt forskjellig, mormor bor der jeg vokste opp (de første tre årene av mitt liv). Husker dere noe fra den tiden av livet? Mitt aller første minne er fra da jeg var typ to år gammel, jeg hadde barnevakt og gråt fordi mamma og pappa ikke var hjemme. Det er det aaaller første jeg husker fra mitt liv.

Nå skal jeg... se på frustrerte fruer, haha. Facing my problems! Neida, men det er så godt å bare koble av i et par timer å leve seg inn i noe meningsløst. Jeg har sett alle episodene så mange ganger at jeg ikke trenger å følge med heller, ganske deilig. 

få det litt bedre

Kommenter her

Før jeg legger meg, med meldingene deres i bakhodet, vil jeg gjerne dele tre tips med dere som har hjulpet litt for meg for en bedre hverdag. 

- Du bestemmer selv hvor du vil få innflytelse fra. For min del er det ikke sunt eller bra å scrolle mye på instagram eller lese blogg. Jeg følger med på mine nærmeste venner, og jeg ser på følgerne mine sine profiler når de kommenterer. Det gir meg glede. Jeg får ikke noe igjen av å se på andre influencere, for jeg blir stresset og tanker som "burde jeg gjøre sånn?" dukker opp i hodet mitt. Det er ikke et ekstra stress det er vits å ha. Velg hva du bruler scrollingen din på med omhu, og ikke minst HVEM. Av blogger titter jeg innom Ida Wulff, Kristina Andersen og Isabelles.nu - de gjør meg glad og inspirert på den rette måten. 

- Siden vi likevel bruker en del tid på mobilen.. Hva med å bytte ut musikken du hører på med en god podcast på vei til skolen / jobb? Jeg elsker Oprah - Super Soul Conversations. Oprah er en ekstremt behagelig dame som har en unik evne til å sette seg inn i menneskers situasjoner og følelser. Her snakkes det om alt fra angst, til identitet, død og selvtilitt med ekstremt kule gjester. Jeg anbefaler den på det varmeste. Om jeg har en mørk kveld og føler meg ensom, løftes jeg alltid opp av å høre på denne uten trangen til å "måtte" gjøre noe.

- Jeg har en helt fantastisk kjæreste som på toppen av det hele studerer psykologi, så jeg kan virkelig snakke med han om alt. Likevel vet jeg hvordan det kan føles kjipt å kaste problemene sine over på et annet menneske som også har sine egne problemer, som alle mennesker har. Å ringe en hjelpetelefon er både gratis, trenger ikke å være for noe alvorlig og kan gi enormt mye. Jeg har alltid blitt så flau når jeg ringer dit men det er en enorm lettelse. De kan også hjelpe deg i riktig retning om du behøver å få hjelp. Anbefaler kirken sin telefon. 

- Dette har jeg tipset om tidligere, men jeg har fått flere meldinger fra følgere som har sagt det hjelper, så derfor gjentar jeg meg selv - og jeg kommer sikkert til å mase om dette flere ganger. Last ned appen "headspace" og mediterer om så bare 10 minutter hver morgen og kveld. Det gjør mirakler og du får en liten pause fra alt mas som finnes der ute. Appen er gratis. 

- Les en fin bok. Nå skal jeg tute i mitt eget horn å anbefale "forbilde" som jeg har skrevet selv, nettopp fordi jeg skrev den for tunge stunder og for deg som er litt "lost". Jeg elsket også "the power of now". Og nå som vi er inne på fine ting å underholde seg med - se "im not your guru på netflix". Veldig amerikansk, men ÅH så rørende og fin. Det hjelper kanskje ikke på psyken men kan gi en veldig viktig dytt i riktig retning. 

Jeg er ingen ekspert og det som funker for meg, funker kanskje ikke for deg. Men du skylder deg selv å prøve. <3 Nå skal det sies at jeg er 100% crazy og har breakdowns like ofte som andre skifter sokker. Men det kunne nok vært veldig mye verre. 

ting jeg liker som ikke er sponset

Kommenter her

 Jeg har bestemt meg for å begynne med en ny spalte på bloggen - produkter og ting jeg liker som ikke er sponset, og som du kanskje ikke har hørt om før. Håper du liker! 


Ønsker du at ditt eget naturlige hår skal vokse, men er villig til å drikke noe med ekkel smak + få ekstra hår på resten av kroppen? Da er B-vitamin for hest noe for deg! Jeg tok en liten shot av dette kosttilskuddet hver dag for et par år siden, og det funket som bare juling. Men som sagt, håret vokser over alt ellers også, i rekordfart. Forskjellen på dette og f.eks HairCare er at sistenevnte kun påvirker hårveksten på hodet, men riktignok ikke like intenst som vitamin for hest. Det finnes å kjøpe på de aller fleste hestebutikker, og du "shotter" det (smaker veldig søtt) altså er det ikke tabletter. En flaske koster rett under 300 kr, og holder i evigheter. Det er visstnok ikke farlig (i følge en tråd på kvinneguiden som faktisk handlet om meg, som jeg fant her). Ekstra tips: shampoo som er beregnet for hest er også fantastisk i håret, BORTSETT fra om du har extensions da jeg opplever at det tørker litt ut.

Link til den jeg brukte finner du HER

Når vi først er inne på hår.. Da jeg brukte parykk var jeg stor fan av Freedom Cotoure. De er veldig dyre og toll kommer i tillegg, så regn med å betale 20 000 kr for en parykk. Det var uansett ikke poenget! Jeg titter stadig innom kontoen deres på instagram for inspirasjon til hårfarger når jeg skal til frisøren. De er virkelig oppdatert på det siste av trender og alle fargene er nydelige! Jeg har hatt disse parykkene som inspirasjon hver gang jeg har farget håret. Du finner instagrammen deres her.

Vegansk sjokolademelk fra Oatly! Denne er bedre enn vanlig sjokomelk, jeg sverger. Visste du at meieriprodukter kan føre til acne og ellers "ufresh" hud? Å kutte ned har vært noe av det viktigste jeg har gjort for å gjøre huden bedre. Sjokomelk har vært vanskelig å motstå, så jeg ble så glad da jeg fant denne. Jeg kjøper den på Kiwi og finnes i både små forpakninger med sugerør, men også større. Gi det en sjanse, du kommer ikke til å merke forskjell - den smaker som sagt bedre enn vanlig og med helt god samvittighet for både dyr og deg selv. 

mange tanker for mange følelser

Kommenter her

Tenkte på at jeg ikke har noen bilder til dette innlegget, men kom på at jeg bare kan ta et her og nå. Voila. Som i gode gamledager. 

Takk for alle fine meldinger om gårdagens episode. Det både suger og er fint at mange vet hvordan det er å ha angst. Fint fordi man ikke er alene, men kjipt fordi ingen fortjener å ha angst. Med mindre man er dyreplager, da synes jeg man fortjener det. 

For tiden føler jeg meg så utrolig stygg. Slik pleier det å bli for meg - om jeg har det vondt på innsiden skyver jeg det bort og legger det over på utseendet. Det er på en måte enklere å være sint over hvordan man ser ut annet enn hvordan man har det. Uansett. Jeg har hverken ork, eller ser noe poeng i å fikse meg. Jeg klarer ikke å scrolle på instagram fordi jeg føler alle andre er finere enn meg, og jeg har vanskelig med å være sosial fordi jeg ikke føler meg tilpass. Egentlig er det vel en slags sosial angst, men jeg skylder på følgende: stygg. Det har jeg alltid gjort.

Jeg tror det er ingen som oppriktig sliter fordi de føler seg stygge. Det er liksom en bi-effekt av mye annet vondt, men enkelt å skylde på. For meg er utseendet noe jeg kan kontrollere, for følelsene inni meg har alltid vært kaos. Men jeg vet at jeg kan gå på badet å sminke meg, og det gir meg en viss tilfredstillelse. Derfor tror jeg "mindre pene" dager blir så ille, litt som om en anorektiker bryter ut av mønsteret sitt med mat, man føler man mister total kontroll. Jeg tror muligens ikke utseendet i seg selv er så viktig for meg, men det er følelsen av å bestemme over noe. 

Det føles som om ingenting går min vei om dagen egentlig. Det har vært en krevende periode, så kom ranet, så ble jeg syk og måtte operere, så fikk jeg kjip info fra politiet som jeg dessverre ikke kan gå inn på.. Og ja. Jeg synes det er veldig uretferdig og kan ikke forstå hva jeg har gjort for å fortjene så mye motgang på samme tid. Jeg føler meg veldig ensom og alene, stygg, kvisete, ekkel, har regulering, orker ikke gi noe i det sosiale, har stygt hår.. Haha. Sånn kan jeg sitte å ramse opp og jeg har et enormt hat mot meg selv på visse dager og FUCK DET DER med at man skal være så godt forbilde og forbanna glad å elske seg selv. Jeg elsker ikke meg selv hver dag, så jeg kan dessverre ikke vise andre hvordan de skal gjøre det heller. Når jeg får fine meldinger fra dere som åpner seg opp om hvor kjipt det kan være, hvor mye sjalusi mange føler på, og jeg har bare så lyst å rope jeg forstår deg så godt! Jeg vet hvordan det er å være sint på folk fordi andre får alt så lett, og man selv sliter (for det er sånn man kan oppfatte det på mørke dager). Jeg vet hvordan det er å grave seg selv ned gang på gang, fordi jeg gjør det selv. Jeg vet hvordan det er å ikke tørre å gå ut fordi man ikke føler seg pen nok, kul nok, morsom nok eller bidrar nok i samtaler. Jeg vet hvordan det er å se seg i speilet og ønske at man så helt annerledes ut. Men, som et godt forbilde i dagens samfunn skal man jo ikke føle på de tingene her da. Det er så morsomt når folk sier jeg fremmer plastisk kirurgi som en oppskrift på å bli lykkelig. Really, ser det ut som om jeg er lykkelig..? Jeg er jo et levende eksempel på at man må lete andre steder for å finne lykke, og det stedet har jeg ikke funnet helt. Men jeg har funnet små ting som hjelper litt, som jeg gjerne kan dele med dere etterhvert. Men da vil jeg heller være ærlige med dere og si at jeg vet så godt hvordan det er. Jeg føler det ikke sånn hver dag lengre, men jeg gjør det i dag, i går, og dagen før det. 

I kveld skal jeg reise hjem til Oslo selv om jeg ikke har lyst. Det føles stressende å dra på flyplassen med masse folk - tenk det, at en så enkel ting kan føles vanskelig. Vil bare være med familien egentlig (eller ja, jeg ligger på rommet alene men det er godt at de er i huset). 

en sånn type person!

Kommenter her

annonse


Jeg har virkelig aldri følt meg som en person som elsker en årstid mer enn andre. Jeg kan både elske og hate alle årstider, haha. Men nå har jeg kommet frem til at jeg er en PÅSKEPERSON! Herregud som jeg elsker påsken. Ja, den har ikke kommet helt enda men finnes det noe mer magisk enn blå himmel, puddersnø og tid med dem man er glad i? Spesielt her i nord hvor vi er så heldige å ha masse fint vær på denne tiden. Da er det bare å dra på seg gode klær og komme seg ut på fjellet - eller bare i nabolaget når jeg er hjemme hos foreldrene mine. 

Nå har x-life startet Mid Season Sale - alt gammelt skal ut, og nytt skal inn! Det vil si at det er opp mot 60% på en rekke varer, og jeg har vist frem mine favoritter i dette innlegget. Du kan sjekke ut hele salget HER! X-lfie har dessuten alltid 1-3 dagers levering og en fantastisk kundeservice om du skulle ha noen spørsmål. 

 

 

Jakken min er fra Johaug og er på 25 % rabatt. Link her! Den er helt nydelig på! Perfekt til hverdag, tur og ikke minst.. PÅSKEN! Gleder meg så mye til midlere vær slik at jeg kan ta den i bruk hver eneste dag. Den sto virkelig til forventningene mine! 

Jeg har på meg tights fra Rebook som er på 30% rabatt. Link her! Den sitter helt perfekt på, er normal i størrelsen, ikke gjennomsiktig og har god stretch. Den er faktisk så behagelig at jeg slapper av med den på nå i sengen. Den er høy i livet og holder alt på plass. 

Jeg har på meg en t-skjorte fra Puma under, som nå kun koster litt over 150 kr. Link her! Den sitter som et skudd og er i nydelig kvalitet. 

Sko fra Rebook som nå er på 20% rabatt. Link her! Jeg er ingen ekspert på sko, men jeg elsker at den ikke har tunge, lissene går aldri opp av seg selv og den sitter lett og godt på foten. Jeg har ikke fått testet de på trening enda, men funker helt perfekt til hverdags. De gnager heller ingenting, selv ikke når de var splitter nye. 

Tights fra Puma til 34% rabatt. Link her! Denne tightsen er virkelig så fin, og en farge man blir glad av. Jeg synes den var litt stor i størrelse, så om du vingler mellom to mål - ta den minste. Dessverre litt gjennomsiktig på sidene, men ikke bak av en eller annen grunn. 

Hettegenseren er også fra Puma, og er på 35% rabatt. Link her! Vet ikke hvor mange rader man kan skrive om en hettegenser akkurat, men en er fin og god! Jeg har brukt den på trening og den er ikke spesielt "tung" ergo du kan fint løpe med den f.eks. 

Denne treningsbhen er jeg så fornøyd med. Skulle ønske de hadde den inne i flere farger bare!  link her

Denne tightsen er også perfekt om du vil holde alt på plass men likevel se fresh ut. Den er på 40% rabatt akkurat nå, og du finner link her. Det jeg elsker mest med den er hvor sinnsykt behagelig og stretchy den er i magen.

Genseren er også superfin i en nydelig farge, og helt normal i størrelse. Puster godt på trening og jeg elsker å bruke den til avslapping også. Du finner den her. Begge deler er fra Kari Traa


X-life har 30 dagers åpent kjøp så om noe ikke skulle passe, er det bare å sende tilbake. Shop i vei! 

en fin dag

Kommenter her

I dag skulle jeg og Kasper gå tur, men endte opp med å dra til en strand (Elgsnes) fordi jeg hadde for dårlige sko og han sa "du ville sikkert bare ta bilder til bloggen uansett". Halvveis sant, jeg hadde på ekte lyst til å gå tur men hadde ikke på meg sokker som vanlig, hehe. Uansett var det veldig koselig og jeg er glad K bestemte seg for å spontant dra til Harstad samme dag som meg. Han er hos sin familie og jeg hos min men vi sover sammen hver kveld - og det er så koselig! Rart å tenke på at vi bor sammen i Oslo og har et liv sammen, føles på en måte ikke sånn. På en god måte, alt føles nytt og veldig stabilt på samme tid..  If your happy and you know it, brag on your blog!

Senere fant vi noe som var en kråkebolle som kasper kalte for en kokkosbolle. Da har man bodd i byen for lenge og ikke minst for mye på smoothie xchange.

På vei derfra kjørte vi forbi et lakseoppdrett og det er seriøst noe av det fæleste jeg ser. Det er forferdelig hvordan vi mennesker, og meg selv inkludert, kan være så ufølsomme ovenfor naturen. Lakseoppdrett er ikke bare fælt for fiskene, men også for all naturen rundt. I så nydelige landskap velger man likevel å ødelegge.. Å kunne stå der i stillheten å betrakte, men så bevege seg ikke langt bort og se med egne øyne hvordan mennesker gir faen for å tjene penger. Det knuser virkelig hjertet mitt.. Det er ikke stort annet man kan gjøre enn å kutte ned på lakseforbruket sitt i denne sammenheng, eventuelt kjøpe villt om man heller ønsker det. Jeg prøver hver dag å bevistgjøre meg selv å bli mer følsom ovenfor naturen og alt det vi er så heldige å få oppleve på planeten vår. 

det går bedre

Kommenter her

Hele fjoråret føles som en tåke, men i det siste har energinivået mitt begynt å stige. Endelig har jeg godt mot over fremtiden som gjør at jeg orker mer. Jeg har hatt mange tanker i det siste, og mye dårlig samvittighet for at jeg ikke har gjort en så god jobb med bloggen. Men de siste ukene har jeg prøvd å kjøre på og blogge mer, bygge den mer opp liksom. Jeg vet ikke om dere har merket det, men jeg har i alle fall lagt ned mye mer tid her. Det har gått fint og plutselig har jeg begynt å tenke i gamle baner igjen. Har jeg det egentlig helt fantastisk? Har jeg bare klaget over ingenting det siste året? Alt går jo fantastisk fint!! 

Men nei. Jeg vet at følelsene mine har vært, og er reelle men jeg er stolt av meg selv som har jobbet hardt for å bli mer.. glad. Eller i det minste mer rolig på innsiden. Man kan ikke klare alt. Jeg er ikke et supermenneske og må innse det. Jeg har dager hvor jeg er så sliten at jeg ønsker bussturen hjem bare skal vare i flere timer for jeg orker ikke å gå av. Og jeg har mange dager hvor jeg ligger og stirrer i taket fordi jeg ikke har motivasjon eller styrke til å gjøre noe. Jeg kan se på meg selv i speilet og virkelig bli sur på meg selv fordi jeg er irritert over personen som møter meg. Men det går bedre! 

Og det gjør ingenting å ha denne lille mannen ved min side i et par dager til. Selv om han er sint og hater Kasper, haha. 

studere i utlandet - tør jeg?

Kommenter her

annonse


Helt siden jeg besøkte Paris med kjæresten min i fjor har jeg hatt en drøm om å flytte dit. Vi snakker om det veldig ofte, hvor fantastisk det hadde vært å "starte på nytt" et annet sted, som likevel ikke er langt unna hjemme. Ikke bare er byen helt nydelig, men jeg elsker atmosfæren der. Du har kanskje hørt at menneskene i Paris er sure? Vel, vi kommer fra Norge - om det er noen som er sure så er det faktisk nordmenn, haha! Franskmenn er veldig europeiske og ekte, noe jeg liker. Man er opptatt av sin egen private space liksom. Og så elsker jeg språket! Faktisk brukte jeg et halvt år i fjor på å lære meg det enklste via en app på telefonen og føler nå jeg kan.. bittelitt. Jeg vil absolutt lære meg mer. 

Da jeg begynte hos United Influencers og fikk spørsmål om drømmesamarbeidspartner sa jeg Gateway College. Av egoistiske grunner. Jeg ville jo oppleve hvordan det er å studere i utlandet (exphil for min del), og dermed få en fott innenfor. Jeg ønsket å sjekke ut Gateway fordi jeg hadde hørt mye bra fra en bekjent som tok et semest der for et par år siden, og siden studiet i tillegg blir støttet av lånekassen, du får 30 studiepoeng og det virket som et bra opplegg hoppet jeg i taket av glede da Gateway ville sende meg på tur! De er kjent som folkehøyskolen i utlandet. Perfekt for meg som i utgangspunktet vil på folkehøyskole, men har lyst til å oppleve et nytt land. 

Man skulle kanskje tro hendelsen med ranet hadde skremt meg vekk fra å ville bo i Paris, men egentlig tvert imot. Noe sånt kan skje over alt - og hadde det skjedd i Oslo vil jeg tørre å påstå politiet ikke hadde tatt det halvparten så seriøst som de gjorde i Paris. I tillegg ble jeg så godt tatt vare på av lærerne på Gateway College, det var lørdag kveld men de kastet seg rundt å møtte opp på hotellet, politistasjonen og flyplassen for å hjelpe oss. 

Da jeg møtte klassen hos Gateway College Paris skulle vi gjøre en "felles aktivitet" som de gjør hver fredag. Jeg tenkte først "såååå kjipt" fordi jeg i utgangspunktet ikke er noen fan av felles aktiviteter, hehe. Men det er fordi jeg forbinder det med kjedelige ting! Her dro vi på museum som jeg elsker, etter det dro vi ut å spiste og drakk vin. Er DET en felles aktivitet med skolen? Yes! Etter at vi var ferdige dro flere av jentene på konsert også, jeg var så misunnelig som ikke visste om det fra før av å kunne blitt med. Men virkelig, tenk at en felles aktivitet med skolen er å sitte å bli kjent med fine folk på et kult spisested? Det er virkelig noe for meg! Om et par uker skulle de tydeligvis dra til en varmere del av frankrike å overnatte to netter, bade, slappe av.. Og hele pakken. Fantastisk! 

Dette bildet knipset læreren Erik av meg, Charlotte og noen av jentene fra klassen. 

Det var bare jenter i klassen hos Gateway (det er tilfeldig, gutter kan så klart også gå på skolen), det var to lærere og alle var helt fantastiske. Virkelig, det mener jeg fra bunnen av mitt hjerte. Jeg merket de hadde et sterkt samhold, men jeg ble likevel sluppet rett inn og følte jeg var med i deres gjeng. Jeg er stille av natur og holder meg litt i bakgrunnen, men de var flinke til å inkludere meg uten at det ble "for mye". Ah, hvordan skal jeg forklare det? Om du er introvert skjønner du hva jeg mener. Jeg har vært på lignende opplegg rundt i verden men har aldri funnet min plass, før nå. 

Kall meg gjerne dømmende, men før jeg skulle møte klassen tenkte jeg "håper de er normale" - og jeg spurte faktisk læreren om de er normale, haha. Men det var de! Skikkelig fine, morsomme og kule jenter som jeg hadde flere felles bekjente med. Siden alle er der og studerer like lenge, alle er norske og alle kommer dit med samme formål har man jo automatisk masse til felles. Det er nytt og skummelt for alle, men man har alle turt å ta steget å flytte til utlandet alene (noen reiste riktignok med venninner to og to). 

Gateway College har studier i Paris, Bali, New York og Los Angeles, men blant annet Kina og Spania vil være tilgjengelig om litt. Jeg er ganske sikker på at Paris er stedet for meg, selv om jeg også har lyst til å sjekke ut Los Angeles før jeg bestemmer meg 100%. Eller kanskje Kina? Uansett hva, det hadde vært enormt bra for meg å komme meg ut av Norge for en lengre periode. Det hadde det nok vært for alle! 

Du kan sjekke ut mer om Gateway College HER! Perfekt for deg som vil studere et semester i utlandet - jeg vet at jeg vil! Kanskje vi ender opp på neste semester sammen? PS! Om du søker igjennom hvilken som helst av linkene jeg har delt, får du trykket fra søknadsgebyret :-) 

En video Charlotte slang sammen fra vår tid med Gateway College! 

tirsdag er mandag

Kommenter her

Denne uken er rar. Jeg skulle egentlig bruke den på 100% avslapping pga operasjonen, men istedenfor ble det et stress for å fikse alt nytt av ting jeg må erstatte.. Jeg har også lært en del, viktigst av alt hvordan jeg selv ønsker å bli som sjef en gang. Om jeg noen gang har ansatte under meg, eller folk jeg jobber med, skal jeg alltid møte dem med empati og forståelse. Det var noen som faktisk ble irriterte på meg for at jeg ble ranet og ikke var tilgjengelig på mail den første dagen. Unnskyld meg? Haha, som om det første man tenker på er en mail som ikke engang var viktig når man har blitt "traumatisert". I tillegg er jeg jo syk og skal operere, kroppen går i minus og prioritet nummer en er å oppdatere dere, holde god kommunikasjon med følgerne mine og i tillegg være blid og glad mot kjæreste, familie og venner. Ikke en mail, det betyr jo nada prada. 

Tirsdag er min verste dag. Det finnes ikke noe bra med tirsdager! Det er lenge igjen til helg, og uken føles evig lang. Det folk flest føler på mandager føler jeg på tirsdager. På mandager blir jeg rene fotballfrue og adrenalinet kicker i gang og jeg er umenneskelig produktiv og merker ikke at jeg er trøtt før på tirsdag. I dag, altså. Mandag får ufortjent mye dritt.

Selv om det er en helvetes dag klarer jeg å dra hodet ut av min egen rumpe å ha perspektiv. I den ånden vil jeg strekke ut en arm til alle dere som sender meg gode meldinger etter alt som har skjedd. Dere er amazing! Å være god bare for å være god er en gave, så vær stolt av den. 

en liste om kvelden

Kommenter her

Når legger du deg på kvelden?

- Jeg prøver å legge meg mellom klokken 22-23, blir det over midnatt før jeg er inne på soverommet kommer stresset krypende. Stresset over å ikke få nok søvn vil det si, der er jeg besatt.

Hva er det siste du gjør på kvelden?

- Det siste jeg alltid gjør er å snakke med Kasper. I alle fall de dagene hvor vi er sammen! (vi er ikke et sånt type par som ringer hverandre for å fortelle om dagen vår om vi er på ferie hver for oss, for eksempel). Men i hverdagen elsker jeg å ligge å snakke med han og "catch up". Dessuten er jeg ofte litt mer pigg og vil prate når det er sent. Det pleier å slutte med at han sier "god natt" og jeg sier "ååååååååååhhhh" før jeg etter to minutter begynner å snakke igjen. Da starter jeg alltid med "...men du?"

Hvor lang tid bruker du på badet hver kveld?

- Ganske lang tid med tanke på hvor lite jeg får gjort. Jeg gjør alt veldig treigt og det skjer at jeg står på badet å bare.. eksisterer. Det kan være fordi jeg hater å gå å legge meg. Det virker som om jeg ikke er skapt for å avslutte dagen før midnatt, jeg begynner å bli et godt menneske rundt 19:00 liksom. Det er da hjernen og kroppen vil gjøre ting og kreativiteten skyter i taket. Og da skal man sove? Jeg tror også jeg har et behov for å være helt alene en liten stund, på dagene har jeg som regel flere møter og på kvelden er jeg med Kasper, så den lille tiden på badet får jeg bare.. sitte på gulvet å stirre på mine egne tær uten at noen synes jeg er rar, haha. 

Er kveldsmat viktig?
- Ikke for meg, jeg spiser som regel sen middag og tar den som kveldsmat. Kanskje det dukker opp en og annen dessert litt for sent på kvelden.. Litt for ofte. 

Er du på kveldstrøtt?
- Jeg er kronisk trøtt. Altså, dere aner ikke hvor forferdelig det er å være et så trøtt menneske som meg! Med mindre flere der ute lider med meg hehe. Du vet den følelsen når du nettopp har våknet på morgenen av en tidlig alarm og overhodet ikke vil stå opp? Vel, den følelsen har jeg heeeele tiden. Men generelt sett er jeg mer pigg på kvelden enn på dagen. Mellom klokken 18 - 02:00 er jo den beste tiden! Men morgenmennesker styrer verden, så jeg får ikke leve det livet jeg ønsker.

Har du noen kveldsrutiner? 

- Kveldene mine ser ofte ganske ulike ut, jeg har mye blogg relatert jobb jeg må ta hånd da. Men når jeg er "ferdig for dagen" pleier jeg å dusje, bruke lang tid på å smøre meg inn med bodylotion, skrive en liste for hva jeg skal huske dagen etter (om ikke får jeg ikke sove) og så ligger jeg en halvtime i sengen og venter på Kasper siden han mediterer før han skal sove. Den halvtimen pleier jeg å se på serie - og så ligger vi å snakker + koser til vi sovner. 

Hvordan ser en perfekt kveld ut?

- Åh... Vi har spist en god middag på restaurant sammen med fine og interessante folk som vi har delt noen flasker vin med. Vi går hjem i sommernatten, og når vi kommer inn døren hjemme åpner vi enda en flaske vin, sitter i vinduskarmen og snakker om alt mulig og viser hverandre musikken vi likte da vi vokste opp. 

Hvordan går du kledd på kvelden? 

- Jeg prøver veldig hardt å ikke bli hun der som sitter hjemme med dott på hodet og sløvebukse hver bidige dag, men det skjer jo litt for ofte uansett.. Men, jeg prøver å ha på meg noe fint undertøy og en behagelig morgenkåpe som også er litt fin, så føler jeg meg hot samtidig som jeg er avslappet. 

Hva er det beste med kvelden?

- Kvelden, og ikke minst natten, har noe helt magisk over seg for min del. Når jeg har hatt det som verst, men samtidig hatt all friheten jeg har nå pleier jeg å sitte våken hele natten og rundt klokken 04-05 er alltid den beste tiden. Å være helt alene, ingen som vil meg noe eller maser om jobb.. Da kan jeg gå lange turer ute i mørket, sakte, for jeg har ingenting jeg skal rekke. Verden blir min. Noen trykker på pause og det finnes kun meg. Alt er stille og livet stopper i disse timene. Det er det beste som finnes. 

da jeg reiste jorden rundt med en hemmelig gjeng

Kommenter her

Jeg fant et minnekort fra i fjor hjemme hos mamma og pappa nå. Der lå det blant annet en hel haug av bilder fra da jeg reiste jorden rundt i fjor! Det har jeg fortalt deres vært lite om, grunnet at jeg spilte inn et tv-program som ikke kommer før til høsten. Jeg fikk oppleve et nytt land hver dag.. På bildene under ser dere Thailand og Kirgisistan! Sistenevnte var virkelig helt sinnsykt, både naturen og kulturen som var noe helt annet enn jeg hadde forventet meg (det er det landet som er mest kjent for konekidnapping). Om du ikke vet hva det er, google it! Det er helt sjuuukt. 

Jeg hadde en lang periode uten motivasjon til blogging fordi jeg aldri fikk helt til med bilder. Uansett hvor dyrt kamera jeg kjøpte eller hvor mye jeg lærte om innstillinger ble det aldri bra nok. Etter at jeg kjøpte Lightroom for et par måneder siden har jeg fått en helt ny forståelse for etterbehandling av bilder, og jeg elsker å sette meg ned med en fersk bunke bilder å fikse på. Når folk sender meg meldinger å spør "hvordan har du redigert det bildet" ligger det som regel ganske lang tid bak, og ethvert bilde er ulikt. Et godt tips er å starte med presets, som man kan kjøpe om man har lightroom. Det er altså ikke bare å legge bildet i en app og putte på et filter. 

hjemme, operasjon og planer

Kommenter her

Jeg er tilbake i nydelige nord-norge! Det var flaks at jeg skulle hit akkurat nå, perfekt å være her når jeg må ordne med pass, forsikringer og alt (som pappa stiller opp på, takk Gud). Men grunnen til at jeg er her er litt mindre hyggelig.. Av private årsaker må jeg gjennomgå en operasjon på torsdag. Det er altså ikke en kosmetisk operasjon om noen skulle tro det - I wish haha - det er bare noe kjedelige greier i magen som dere vet jeg har slitt med. Operasjonen skulle egentlig være i morgen men ble flyttet på, noe som var uheldig for da må jeg flytte på andre planer. Sånn er livet. 

I dag har jeg ordnet meg ny macbook og ny mobil, vært hos politiet og vært i banken. Det eneste jeg mangler å kjøpe nå er kamera, men det jeg bruker (Leica Q) finnes ikke i Harstad så jeg får vente til lørdag. Det er mitt gamle som har tatt bildene over (canon 6d). Nå skal jeg spise taco med familien og se på frustrerte fruer som jeg har begynt med fra start, lol. 

Forresten tusen takk til alle som sender meg fine meldinger og spesielt angående boken. Det er en forfedelig trist situasjon men jeg lover å gi den ut, om så jeg må starte helt på nytt og det blir noe totalt annet. Det tar kanskje bare litt lengre tid, men det er jo mitt "livs verk". Tenk at jeg enda får fine meldinger fra folk som har lest Forbilde.. Så lenge etter den kom ut. At den kan være aktuell for så mange som sliter med ensomhet og følelsen av å ikke passe inn er så hjertevarmende og trist på samme tid. 

Jeg ble ranet i Paris

Kommenter her

Jeg og Charlotte hadde tre fine dager i Paris. Jeg fikk vist henne spisestedene jeg elsker, vi vandret rundt å så på de lokale, spiste masse digg, bodde på et fint hotell og viktigst av alt - jeg fikk sjekket ut skolen der slik at jeg vet litt bedre om jeg ønsker å ta exphil i utlandet, og hvordan opplegget blir (mer om det senere). Jeg elsker Paris, den byen har alt. Romantikk, nydelige bygninger, shopping og fantastisk mat. Alt var helt perfekt, frem til de siste timene..

Det blir vanskelig for meg å forklare i detaljer, alt virker som en fjern drøm allerede nå. Kun en halvtime før vi skulle dra til flyplassen ble jeg ranet på hotellet og en godt voksen mann forsvant med både ryggsekken min fra Louis Vuitton, kameraet mitt, macbooken min, mobil og pass. Videre fulgte noen øyeblikk med sjokk og jeg satt meg bare ned på gulet for å gråte, helt handlingslammet før Charlotte nærmest dro meg på spring ut i gatene og etter den aktuelle mannen. Vi løp på kryss og tvers i gatene og jeg ropte og gråt om hverandre, men vi forsto raskt at vi ikke kom til å nå han igjen.. Vi fulgte han på "find my Iphone" og det så ut til at han satt i et kjøretøy. Nok en gang satt jeg meg ned for å rope / gråte, men Charlotte var pro-aktiv og kastet seg ut i veien for å haike på den første bilen som kom..

Den første bilen hun forsøkte å haike på stoppet med en gang, og ut hoppet tre menn med våpen. Jeg forsto ingenting og var helt sikker på at vi kom til å dø, de ropte "get in the car" og jeg var helt forberedt på å bli solgt som slaver slik som i "taken", haha. Charlotte hoppet villig inn og jeg lurte på om hun hadde blitt klin gæren, men hun hadde bare fått med seg hva som virkelig var på gang. Det viste seg at det var sivil-politiet! SNAKK om flaks i uflaks, den aller første bilen var den beste som kunne ha kommet. Det endte i en vill jakt rundt i Paris etter den aktuelle mannen og vi fikk oppleve litt av hvert.. Men vesken min kom aldri til rette, til tross for at vi nå har både adressen til mannen og bilde av han fra overvåkningskamera inne på hotellet.

Det tristeste med alt dette er ikke alt det materialistiske - det får jeg igjen på reiseforsikring. Det verste er boken min. Hele boken som jeg har jobbet på i ett år lå på macbooken min som nå er forsvunnet. Det klarer jeg neste ikke å tenke på uten å bli fysisk dårlig.. Jeg er så lei meg over det at jeg rett og slett ikke kan tenke på det nå :( 

Politiet i Paris gjorde en helt fantastisk jobb, i likeså med læreren fra gateway college som ble med oss til politistasjonen og videre til flyplassen som tolk siden jeg måtte prøve å få reist uten pass. Dette kunne ha skjedd i enhver storby rundt i hele verden, men midt i alt er jeg glad for all hjelpen vi fikk i byen på tampen både fra lærere, politi og alle som jobbet på hotellet. 

Et bilde fra Charlotte sin blogg, utenfor Ralph Lauren sin restaurant. Mitt minnekort ble stjålet men hun har heldigvis bilder jeg kan få.

mennesker er så rare

Kommenter her

Siden det er Charlotte sin første gang i Paris måtte jeg så klart ta henne med til Eifeltårnet! Obligatorisk når man er her for første gang. Jeg har sett det en del ganger før men blir like fascinert, det er et magisk og.. rart bygg? Hva er det egentlig, eller hva var det i utgangspunktet? Mennesker er så rare som reiser land og strand for å se på en stolpe i bakken. Om dette tårnet hadde vært i Harstad hadde jeg jo ikke brydd meg (der har vi forøvrig et tv-tårn som blinker og lyser på vinteren, sterk konkurranse?) Jeg har skikkelig lyst til å spise på en av resturantene som ligger i tårnet, men det er så dyrt at jeg får nøye meg med å beundre fra avstand enn så lenge. 

Sko fra nelly, bukser Vila, genser Samsøe Samsøe og jakke fra SheIn (det er Charlotte sin). 

Måtte bare vise dere et nærbilde av veska til Charlotte, som hun har kjøpt på Mango. Den er så fin, ønsker meg selv! 

vi spiste lunsj på hotel costes, jeg elsker det stedet - alle folkene som spiser der er så pene. Ikke at det betyr all verden men people watching er alltid gøy.  Det ryktes forresten at servitørene der jobber som luksusprostituerte, aner ikke om det er sant men har hørt det flere ganger. Vi klarte faktisk å flaue oss ut der i et tappert forsøk på å ta et snilbilde av en person.. Som så klart oppdaget det. Det var ment som et kompliment, hehe.. Før pleide jeg å bli veldig sur da folk tok snikbilder av meg, nå gjør det egentlig ikke så mye. Tror egentlig ikke jeg ble så veldig sur tidligere heller for å være ærlig, mest om jeg ble fanget fra en stygg vinkel og bildet ble delt over alt for å vise hvordan jeg "egentlig så ut". Tenk at det var slik jeg vokste opp mot slutten av tenårene mine! Folk pleide å ta bilde av meg på skolen for å sende til gossip-blogger for å vise at jeg hadde synlige extensions eller dobbelhake liksom. Well well! 

Jeg har forresten fått sett debatten på NRK nå, som jeg ikke turte først. Det kom et tilbud om å delta for min del, men jeg er jo i Paris.. Litt lei meg for det, siden jeg vet jeg kunne ha kommet med mye bra og et litt annet syn på mye av det. Jeg kan argumentere både for og imot plastisk kirurgi, jeg forstår begge sider og det virker det ikke som så mange gjør. Eller point being, veldig mange i debatten er ekstreme i sitt ståsted og jeg er så sikker på at det ikke hjelper. La oss si at du velger å ikke operere deg etter å ha sett Kristin Gjelsvik kjefte på TV.. Hva skjer så? Hvordan går man videre og bygger opp en trygghet i seg selv, som i bunn og grunn var det hovedsaklige problemet? Jeg savner verktøyene, for det meste jeg får høre er problemer. 

Nå skal vi på museum og så ostesmaking på kvelden. Deeeeet har jeg aldri vært på før - det blir interessant. Elsker jo ost, haha. 

paris - igjen!

Kommenter her

Jeg er i Paris - igjen! Denne gangen har jeg med meg Charlotte på en liten girls-weekend, vi har en jobb i morgen (som jeg skal fortelle mer om da), men i mellomtiden er det bare avslapping. Med trykk på avslapping.. Haha. Vi begge har samboer og er i stabile forhold i Oslo og er vandt til å legge oss klokken 22 senest liksom. Så nå ligger vi nesten i koma her.. Ingen party! Men vi har et fint hotell med utsikt til Eifeltårnet, badekar og en liten balkong som vi skal benytte oss av siden vi har null energi. 

Vi spiste på Lávenue som er standard i Paris. Det er et fint sted hvor Kardashians pleier å henge mye, og sist gang jeg spiste her var selveste Lana del Rey der. Dere kan tro jeg ble starstruck.. Så, om du vil se kjendiser eller "bli sett" er det bare å dukke opp her! Har hørt at man burde reservere bord men jeg har aldri vært der og det er fullt. Prisen er helt grei og man får svære porsjoner - med god mat. Jeg spiste tofu curry og jeg må bare si, fy faen som jeg hater tofu. Det er ganske elendig med tanke på at jeg ikke spiser kjøtt og tofu ofte erstatter det på restauranter.. Men æsj. Det finnes så mye bedre vegetarmat! 

klyp meg i armen og kjeft litt

Kommenter her

Takk til alle som har fortalt meg at melk er avhengighetsskapende og alle som kjefta på meg fordi man "enkelt kan google seg til sånn info selv". OKI DOKI. Men da vet jeg i alle fall hvorfor jeg er manisk opptatt

Jeg har sikkert fått 50 meldinger fra folk i dag som forteller om hvor mye de gråt av dagens episode. Altså, jeg strigråt av å se den og jeg kan begynne å gråte bare jeg tenker på den.. Jeg skal ikke røpe så mye mer, men du kan jo sjekke den ut på TV2 SUMO eller på livsstil i kveld klokken 22:00. Gleder meg til å høre hva dere synes! 

Og tenk, nå er det bare to uker igjen så er hele serien over. WOW.. Det har gått så fort! Fra å sitte i et lite møterom hos TV2 å se på en powerpoint presentasjon om meg selv (ja, det var slik det startet) til å nå være et av de mest sette programmene på sumo ever! Klyp meg i armen.

Og klyp meg i armen at jeg har han her som kjæreste. Om jeg får være med han til jeg dør er jeg verdens heldigste. 

kan man bli avhengig?

Kommenter her

annonselenke 


Jeg sluttet å drikke melk i ett år, og nå er jeg totalt på kjøret igjen. Jeg fikk kviser av cottage cheese og da byttet jeg det ut med.. melk. Litt som å slutte å snuse for å begynne å røyke eller motsatt. Ikke bra for meg, ikke bra for dyrene, jeg vet. OG MAN FÅR SÅ MYE KVISER. Jeg drikker seriøst en pakke om dagen og har dårlig samvittighet, vondt i magen, kviser som ligner på solsystemet over kinnet og likevel klarer jeg ikke å stoppe. Noen som vet om melk er seriøst avhengighetsskapende? 

Uansett. Et gjennomgående tema dagen igjennom for meg og min samboer har vært "hva skal vi spise til middag". Jeg har fått beskjed av treneren min om å øke inntaket på kalorifronten, og det gjør visstnok ingenting om jeg går opp i fettprosent for det er enklere å regulere etterpå. Vi spiste middag ute tidligere i dag men man må jo ha middag på kvelden også? Hehe. Det beste med å ha kjæreste er å ha noen å spise med <3 Hva spiste vi til middag? Potet. 


Meg i mitt nydelige kjøkkenet! Herregud, den renoveringen jeg har gjort i denne leiligheten er et rent mirakel. Og den har steget med 1,6 millioner siden jeg kjøpte den! Jeg har på meg en jakke som du finner her. 

Siden jeg reiser bort i morgen med Charlotte skal jeg og Kasper bare kose oss i kveld. Haha, så teit å si egentlig for det gjør vi jo hver dag.. 💕 

fra en dårlig venn

Kommenter her

I dag begynte jeg å reflektere over hva slags type venn jeg er. Det var egentlig ganske tunge tanker å ha - fordi jeg innså at jeg ikke er en sånn person som er dårlig til å ta vare på venner. Jeg tenker mye på hvordan vennene mine har det, men er jeg den første til å sende melding for å sjekke om alt er som det skal? Dessverre ikke.

Min oppfatning av en venn er at vi ikke må møtes hele tiden eller snakke hele tiden, men om vi først gjør det skal alt være som før. Om det bare var så enkelt, men slik er det ikke for alle. Når man havner i en tung periode blir man ofte egoistisk, og ser kun seg selv og sine egne smerter. Ikke for å være slem så klart, men fordi man ikke har overskudd til annet. Og slik har det vært for meg en stund - da blir man en slik type person som bare er sammen med kjæresten sin, og "glemmer" venner. Det er ikke det at jeg glemmer dem, for jeg tenker på dem hele tiden. Men det er ikke like enkelt å sjonglere.. Noen ganger kan jeg sitte hjemme å tenke "faen, kanskje jeg burde dra ut selv om jeg vet jeg er sliten" eller "kanskje jeg burde dra i den middagen selv om jeg aller helst vil være alene". Kan noen kjenne seg igjen? Jeg får energi av å være alene, men man trenger så klart venner i livet sitt. 

Noen minner fra mine mer crazy days. Når jeg ser de bildene skjønner jeg at vi alle har blitt.. Voksne. Det gikk fort. 

Jeg har vanskelig for å holde på vennskap om vi ikke møtes "naturlig". Om jeg jobber med noen på et prosjekt eller vi har gått på skole sammen er det kjempeenkelt å være venner og jeg kan gi mitt ALT til de menneskene. I den perioden. Men når alt går over er det som om man sklir ifra hverandre litt naturlig, og så finner man kanskje tilbake igjen..? Dette kommer sikkert til å høres forferdelig ut, men jeg "rullerer" litt på venner. I en periode kan jeg være med et par venner, og så er jeg med et par andre.. Kanskje fordi jeg ikke klarer å ha mange venner på en gang. Mulig fordi jeg aldri var i en større gjeng da jeg vokste opp og er vandt til å ha 3-4 venner maks å forholde meg til. AHH, who knows.. 

Mål for 2018: bli en bedre og mer tilgjengelig venn. Starter med vennetur til Paris i morgen. 

ting og folk som irriterer meg noe jævlig

Kommenter her

- Når folk har kallenavn på ting. Kallenavn på mennesker og dyr går fint så lenge det er innenfor rimelighetens grenser, det kan til en viss grad være hyggelig å ha kallenavn på noen man er glad i.. Men ting? La oss si at jeg kalte leiligheten for palasset eller bilen min for klumpen - konsekvent, hele tiden. Nektet å si noe annet. "Nei skal bare ut å ta klumpen på en liten kjøretur jeg". SPYR. 

- Folk som legger ut bilde av seg selv der de poserer og er veldig fashion, for å så skrive noe sånt som "her tenker jeg på pizza" som caption. Hvorfor? Du tenkte garantert ikke på pizza, du tenkte på å se hot ut. 

- Folk som åpenbart er veldig opptatte av hvordan de ser ut, fysikken sin og trener hver dag, men skeier ut.. en gang i blant. Og da skal det filmes og dokumenteres, en hver liten minimal bit av den maten skal legges ut på insta story der man sitter og poserer samtidig som man spiser en ørliten bit pizza og smiler inn i kamera. Jeg synes det er mye kulere å spise sunt å være stolt av det, istedenfor å bevise ovenfor folk og verden at man er snill fordi man spiser dritt noen ganger og bare er "menneskelig". 

- Likestillingsdebatten og den totale avsporingen. Dont get me wrong for det er i utgangspunktet positivt og jeg anser meg selv som en forkjemper for kvinners rettigheter. Men, jeg leste en artikkel om "free the nipple" i sta hvor det seriøst sto skrevet "i verdens mest likestilte land hender det enda at jeg blir klådd på når jeg er på byen". Ok....? Er det seriøst bare jeg som ikke blir nevneverdig krenka eller lei meg om noen klår på meg når man er fulle og danser? Ja, det kan være irriterende og upassende, jeg ser helst at det ikke skjer siden jeg har kjæreste og ikke er interessert, MEN! Det har INGENTING med likestilling å gjøre, slik jeg ser det. Det finnes både kjipe jenter og gutter, jeg har ikke telling på hvor mange jenter jeg har sett kaste seg over gutter på fest å være totalt upassende og irriterende. Meg selv inkludert da jeg vokste opp og begynte å lære meg sosiale koder på fylla! Herregud så mange jeg sikkert har klint med som ikke ønska å bli klina med. Det provoserer meg vel bare at man skal grine over at noen har prøvd seg og ikke helt forstår hva som er sjarmerende og ikke. Det gir meg "himle-med-øynene-faktor" over hele greia når det er SÅ MANGE som fortjener hjelp og å få deres historie hørt. Før noen sier "du aner ikke hva du snakker om" så jo, det gjør jeg. Jeg har opplevd seksuelt misbruk og vet hvordan det føles å være maktesløs og liten i en forferdelig situasjon. Et klaps på rumpa når man danser er ikke det. 

- Kim Richards i Real Housewives of Beverly Hills. Måten hun er på, måten hun diskuterer på, hvor slem hun er mot søsteren sin.. Ja, jeg er veldig inne i den serien nå. Irriterer meg over Brandi. Nå ser jeg på sesong 5 og reunion der er det mest provoserende jeg har sett på lenge, utelukkende på grunn av de to.

- Når folk lager akustiske versjoner av rap-låter og synger veldig dramatisk og rolig. Hvorfor lage en "trist" versjon av Post Malone hvor en jente med bred rekkevidde i stemmen synger for full hals.. PLAGSOMT.

PJUH.

 

tirsdag i bilder + sneakpeak på boken

Kommenter her

annonselenke: nelly

Hei, sånn her poserer jeg på bilder en vanlig tirsdags kveld fordi jeg ikke orker eller ser noe poeng i å fikse meg. Normalt, men da burde jeg ha vett og forstand til å posere som et normalt menneske. Det har jeg altså ikke.

Man lurer kanskje på om bloggere kjøper sin egen sminke og annet dilldall. Jeg gjør, siden jeg er et sånt enkelt påvirkelig menneske som dras mot fine innpakninger og søte selgere. Da jeg var på Brow Rehab tidligere i dag dro jeg med meg samtidlige masker som jeg prøver nå, siden jeg er syk og alt. Når jeg først er syk så gjør jeg det ordentlig. 

Jeg har skrevet på bok nummer to. Er jo egentlig ferdig men nå har jeg fått inn en "mentor" på tampen og da ønsker jeg å gjøre siste justeringer. Det er befriende å skrive når man kommer inn i en flyt, og den kan komme plutselig. I natt måtte jeg stå opp da jeg egentlig skulle sove fordi jeg kom på en fin, rød tråd til et kapitel. Da vet man at man har valgt rett yrke.. Skriving gir meg så mye. 
 

Samboeren min begynner også å bli syk, og helt ærlig det takler jeg dårlig. Så, slik at han skulle slippe å lage mat endte ansvaret på meg og da blir det.. Yoghurt. 

.. Ok før jeg rakk å fullføre dette innlegget var han på kjøkkenet for å lage middag. For en drømmemann!

Det blir vegetarburger, denne blander man ut med vann så blir det mer hjemmelaget. Vi kjøper på Kiwi.


 

Jeg har to nydelige malerier fra Bjarne Melgaard stående i gangen fordi jeg enda ikke har fått hengt de opp. Tenker det ene skal være i gangen og det andre på kjøkkenet. Jeg elsker kunsten hans og er så glad jeg nå har litt av det hjemme.

Jeg løper rundt i treningstights, som vanlig.

.. men gleder meg til det begynner å bli finere vær og man gidder å ha på seg flotte klær! Som disse skoene. Du finner dem her til 40% rabatt! Normale i størrelsen, men litt stramme rundt ankelen..

Og nå sitter jeg å blar i Dajana sin bok. Jeg ønsker å lære meg å lage winged liner og det har jeg aldri fått til, men tror jeg skal klare det nå. Og så er det skikkelig stort for meg å være i boken, her går hun også igjennom step-by-step på hvordan hun legger sminken min. Det burde jeg egentlig sette meg inn i selv haha, så slipper jeg å dra til henne alltid. Boken hennes selges over alt, og anbefales for deg som vil lære mer om sminke med enkle teknikker - eller bare ha en fin bok i hyllen din. Dette ble vel strengt tatt reklame for en venn.. LOL til de reglene. 


Nå blir det mat, litt sykdoms-kos og soving. Kanskje vi ser ferdig filmen "Truman Show" som vi begynte på i går, jeg har sett den en million ganger. Jeg føler meg som en pensjonist. 

"er du sur"

Kommenter her

Okey, jeg har noe jeg må ta opp med dere. Jeg hadde Android i mange år før jeg fikk iPhone og havnet derfor ikke på emoji-bølgen som mange andre - ergo, det tok meg en stund å komme inn i det, og i flere år brukte jeg ikke emojies. Det gikk så langt at venner tok det opp med meg, jeg var vanskelig å tyde når jeg skrev SMS siden jeg ikke utrykte meg med emojies. "Er du sur" ble jeg ofte spurt om. Så, jeg kjøpte iPhone og plutselig var jeg ikke sint over tekstmelding lengre. 

Da jeg begynte å blogge var jeg bestemt på at jeg aldri skulle bruke en eneste smiley i et innlegg. Det føles litt som å jukse - man kan vel forklare følelsen? Eller folk kan tolke for seg selv? Om jeg tuller, er glad eller lei meg forstår man det ved å lese, uten å måtte ha masse symboler? Men.. nå har jeg falt under for presset, og har begynt med smileys på bloggen nå og da. Det virker som om yngre mennesker seriøst ikke kan forstå hva man mener om man ikke kjører på med masse figurer. 

Tror du at noen er sur om de ikke sender smileys? Eller synes dere det er useriøst? Kan dere sende smileys i en jobbrelatert melding eller mail? (der setter jeg grensen). Jeg synes folk virker sure om de bare sender denne her "😂" ute noe annet, eller i det minste veldig uinteressert. Eller om man skriver "det går bra🙂" istedenfor "det går bra", haha. Når man legger ved en smiley der gjør man liksom en innsats for å virke bitch.. 

Store tanker fra en liten person i dag, som dere sikkert skjønner! 

Her har dere mine mest brukte emojies forresten! Virker generelt som en positiv og gravid person? Haha.  

❤️💕😍😘💫🤰👊 

 

i følge google er jeg

Kommenter her

Jeg kommer til å bli gal snart. Eller, istedenfor går jeg rundt og er forbanna på alle - jeg er i dårlig form og det går ikke over. Jeg føler meg litt dagen-derpå hele tiden, så trøtt og kvalm. Og lei. 

Om man googler seg frem har jeg tydeligvis følgende alternativer:

Gravid

Kreft

PMS

Deprimert. 

Jeg har alltid kreft og er alltid gravid i følge Google. Det er vel ikke stort annet å gjøre enn å vente, håpe at det går over snart, og at i morgen blir en bedre dag. I sta sang jeg høyt sangen "tomorrow" fra filmen Annie, sånn bare for at. Anbefales om dere er deprimerte og vil gjøre vondt verre. Forresten, hvor bra er ikke den teksten? "I love you tomorrow, your always a day away". ELSK.

Fra solariumet tidligere. Jeg har falt i solariums-bobla igjen.

heller stygg på utsiden enn innsiden

Kommenter her

Endelig er jeg hjemme igjen! Nå hørtes det kanskje ut som jeg har vært på ville eventyr, men knapt. Det ble en kjapp lunsj med noen venninner og en liten kjøretur, og så må jeg hjem å gjøre.. ingenting. Jeg orker ikke noe annet. Jeg sitter seriøst i sofaen og stirrer ut i luften i fem timer om gangen, og så sovner jeg litt før jeg repeterer hele greia. I dag sto jeg opp, var våken to timer, gikk å la meg, våken noen timer, og nå må jeg snart sove igjen. Jeg vet alle klager over vinteren og det er ikke vits å slenge seg på samme bølge, men dette må være den lengste i manns minne. Forresten, la merke til at Erlend Elias kalte meg stygg på God kveld Norge. Eller at det ikke er slik han ønsker å se ut når han operer seg. Heller stygg på utsiden enn innsiden som jeg pleier å si. Kommer aldri til å slutte å bli sjokka over mennesker som er så snill når man møtes men bruker enhver mulighet til å være stygge over internett. Ble ikke lei meg over kommentaren men orker heller ikke å være høflig mot slike mennesker når vi møtes lengre. 

Kjørte helt opp til Holmenkollen i dag, altså motsatt side av byen for meg, slik at vi kunne ta bilder i solen. Vel, dette ble resultatet, presset opp mot skitten snø i veikanten som jeg like gjerne kunne tatt hjemme.. Haha. Gøy med en roadtrip da. En mini-trip. 

Nå blir det kosekveld! Hjemmelaget pizza og muligens de aller siste episodene av Solsidan. Alt ligger på Sumo, jeg elsker det programmet! 

romantisering av alkohol, savn og ikke like forelska

Kommenter her

annonse: reklamelenke nelly

Er det noe du savner ved din gamle hjemby? Når jeg ser på serien din kan jeg få inntrykk av at du ønsker å flytte tilbake.

- Ja, jeg savner venner og familie. I starten savnet jeg også å kunne finne frem over alt, men nå vet jeg hvor alt ligger i Oslo også. I starten da jeg bodde her turte jeg ikke engang å gå tur for jeg var redd jeg ikke skulle finne hjem igjen. Haha. På grunn av min egen psyke har det, dessverre, føltes litt tungt å bo i Oslo noen ganger, men jeg elsker denne byen.. Selv om jeg har følt "hva spiller det for noen rolle når jeg knapt orker å gå ut". Men herregud, det vet jeg kommer til å snu en gang, og ting går allerede litt bedre. Mot sommeren kan jeg forelske meg i Oslo igjen. 

Den hvite blazeren finner du her

Hvordan tenker du egentlig når du romantiserer alkohol på bloggen din, gang på gang? Du og nesten alle andre bloggere får det til å virke som en del av en kul livsstil,når sannheten er at du øker risiko for alt. Husker at du også pleide å romantisere dop tidligere på bloggen for et par år siden. Hvorfor?

- Da jeg skrev mindre om alkohol fikk jeg stadig kommentarer om at jeg er gravid og når jeg nevner alkohol får jeg høre at jeg romantiserer det.. Ja jeg drikker noen ganger, riktignok svært sjeldent, så hvordan blir det å romantisere? Jeg vet godt hvilke risikoer som kommer ved å drikke alkohol og så videre. Dette er riktignok en blogg hvor jeg skriver om mitt liv, og det hadde blitt merkelig å skjule den delen. Jeg føler ikke jeg viser dere en usunn relasjon til alkohol, og jeg er ikke feilfri som person. Og det med dop.. Jeg hadde vel en periode der jeg var opphengt i rappere og deres livsstil og syntes det  var kult med bilder hvor man blåste ut røyk og låter hvor de sang om bad bitches og hele den greia. Haha. 

Hvordan har du det om dagen? Jeg lider virkelig med deg når du åpner deg opp om psykiske problemer, vet hvordan det er og har følt meg ganske langt nede det siste året.

- Hva skal man si.. Det var enkelt og greit noen jævlige måneder - eller år - og jeg prøver å hente meg inn psykisk. Sett bort fra det har jeg nok en liten livskrise. Jeg er forvirret og vet ikke hva jeg vil. Men jeg har følt meg på denne måten tidligere, det er ikke så farlig. Mest frustrerende. Et tegn på at jeg blir bedre er at jeg klarer å snakke om det. Når jeg har det helt forferdelig er det ingen som vet om det, jeg er så dårlig på å strekke ut hånden å si "her er jeg, og jeg trenger dette av deg nå". Det må jeg bli bedre på. Har jeg lært meg noe i løpet av livet så er det at ting alltid blir bedre, og ingenting varer evig. Håper det blir bedre for deg snart også, og tak for at du deler med meg. 

Jeg lurer på noe med øyenbrynstatoveringen du tok for litt siden! Har den bleket bort? Hva syntes du om den?

- Jeg hadde ikke tatovering, men gjorde microblading som cirka er det samme. Det er ett år siden jeg tok den og har ikke tatt etterfyll som anbefalt, så den burde være borte snart. Det er bare litt svakt, grålig igjen. Jeg ble sånn passe fornøyd med den. Den ble grålig ganske fort, men det kan ha noe med å gjøre at jeg ikke tok etterfyll så klart. Jeg trives riktignok med å farge og vokse brynene mine en gang i måneden, så har jeg brukt Caster Oil for å få dem til å funke. Jeg trives bra nå! 

Er du og kjæresten din enda like forelsket?

En venninne sa til meg i går, "jeg gir det opplegget deres maks tre måneder til" og da mente hun det opplegget hvor vi er så åpenbart forelsket at det skinner igjennom for alle andre. Men nå har vi snart vært sammen i ett år og teknisk sett er vi vel ute av den "forelska" perioden, men er like forelsket som før. Om ikke mer, for min del i alle fall. Nøkkelen må være god kommunikasjon, vi sier aldri "det går fint" om man innerst inne har noe man vil snakke om.. Det er aldri noe usagt. 

💕 På snakk om forelsket, nå skal jeg returnere inn i selskapet til my man! 

her kan du se real housewives og all annen reality!

Kommenter her

annonse

Den beste jentekvelden jeg har hatt 💗

Det spørsmålet jeg får oftest på bloggen er "hvor ser du real housewives?". Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sagt det, men nå sier jeg det igjen.. hayu! Det er en ny streamingtjeneste i Norge som spesialiserer seg på reality, med over 150 realityserier og det koster kun 49 kr i måneden uten bindingstid.😃På hayu kan du blant annet se kardashians, alle sesonger real housewives, reality om Britney Spears, familien Lohan, Mariah Carey.. ALT! Siden jeg er ekte fan av reality inviterte jeg noen venninner som allerede har hayu på slumber-party. Vi var på hotel christiania, koste oss og så et par episoder housewives, og så danset vi til gamle låter hele kvelden. 

Det er 30 dagers gratis prøveperiode på hayu, uten bindingstid. Det får du ved å trykke her -  PS! Om du har Sumo, har du også hayu gratis. Det ligger info på nettsiden.


 Så masse digg ventet på oss, og jentene mine ble så glade! Vegetarmat fra Foodora, cupcakes fra The Cupcake Pie Co,  goodiebags og rusbrus. Samt alle ballongene som Ballon Company hadde sponset med - ingen jentekveld uten masse ballonger! 😜 

konkurranse!

Vil du vinne 6 måneder gratis hayu + en goodiebag fult av alt du trenger til den perfekte jentekvelden? Da må du registrere deg for gratis prøveperiode på 30 dager her (ingen bindingstid) og skrive mailen din i boksen under. PS! om du har sumo må du likevel registrere deg for gratis prøveperiode for å være med i konkurransen. 

 


 

I goodiebagen kan du vinne:

💕 Pysjamas og tøfler fra Cubus (samme som vi har på oss).
💕 Koreansk sheetmask og hårband fra skinsecret.no
💕 Brynsgele og lipgloss fra Nyx
💕 Beautyblender
💕Te fra Black Cat
💕 Krem og parfyme fra Escada
💕 body cream fra The Body Shop
💕 Lipgloss og mascara fra Clarins
💕 Ballonger fra The balloon company
💕 6 mnd gratis hayu
💕 hayu kopp + annet hayu merch 

Lykke til og kos dere med masse GRATIS underholdning i helgen! 

hva googlet jeg sist? hva gleder jeg meg til? hva gjør meg glad?

Kommenter herHva var det siste du googlet?

- "Hvor lenge skal det være kaldt i Oslo" - og jeg fikk et deprimerende svar, det skal være kaldt så lenge værmeldingen kan vise. MEN! Det jeg googlet før er hakket mer interessant, nemlig "kan mennesker og aper få barn". Svaret er tydeligvis at det skal kunne være mulig i teorien, såkalte "humanzee". Nesten litt rart at ingen har gjort det? 

Ser frem mot akkurat nå?

- Kronologisk: Å handle god mat på butikken etterpå, jeg håper Kiwi har fått inn vegetarpizzaen deres. Å spise hos en venn senere i kveld. Å spise med Dajana i morgen. Så ja, mye mat. 

Det siste som gjorde deg glad?

- En mann på bussen som så utrolig glad og snill ut. Han smilte til alle som gikk inn og av, samtidig som han utstrålte en varme og godhet. Jeg vet ikke hvorfor dette gjorde meg glad siden jeg generelt sett er sur på bussen. Men den mannen virket så glad for å være på bussen, så glad for å møte folk, glad for å eksistere.. Det gjorde meg håpefull på en måte. 

Når føler du deg som vakrest? 

- Når jeg har helt perfekt hud, er brun, ikke har PMS og er sminket helt perfekt. Så kanskje en gang i året, haha.

Hvilken musikk gir deg nostalgi?

- Alt fra 90tallet siden jeg er oppvokst da. Nostalgi er både godt og vondt.. Blir som regel mest trist av det. En låt jeg har hørt ihjel de siste dagene er S club seven - Never had a dream come true. AHHH som jeg elsker den da jeg var yngre! Og enda forsåvidt. 

Hva er din favorittlukt?

- Parfymen til Dajana som hun har betalt en liten formue for, så jeg tar meg ikke råd til den samme selv om jeg er så misunnelig. Folk stopper henne på gata liksom. Og så elsker jeg lukten i leiligheten når noen nettopp har tatt en dusj.

Om du skulle leve i en tvserie, hvilken hadde du valgt?

- Kanskje tidenes kjipeste svar, men kan jeg si min egen? Jeg trives med å leve i min egen verden, og så er det så sykt at jeg har en egen serie at jeg bare må nevne det hver gang jeg har mulighet. Et ekte life-goal-come-true! Om jeg skulle valgt en annen, måtte jeg sagt Frustrerte Fruer. Tenk å få bo på Wisteria Lane.. Sukk. 

ikke helt som det burde være?

Kommenter her

annonse


 

I dag tidlig var jeg hos min personlige trener igjen (Adrian, optimal trening) - jeg pleier å kjøre to til tre økter i uka med han. En del av opplegget er at vi veier meg og sjekker fettprosent en gang i måneden, og i dag var det på tide igjen. Jeg har gått opp i vekt siden forrige gang, noe som var målet. Meeeen, jeg har ikke gått opp nok utifra det vi begge ønsker. Jeg skylder å at vi ikke har hatt kjøkken og at det har vært vanskelig å lage mat, vanligvis følger jeg en plan med antall kalorier.. Nå er det tilbake på det sporet og satser på at jeg kommer i mål til neste gang vi sjekker. En ting som har vært fascinerende er at til tross for at jeg har gått opp et par kilo, føler jeg det motsatt. Kroppen min er mye strammere nå, så jeg har gått opp i rene muskler! Første gang i mitt liv, og en skikkelig "wow" opplevelse. Så stolt av meg selv 😃

Vi fant også ut at jeg er alt for støl til alderen å være, så jeg må begynne å tøye ut fast hjemme. Det synes jeg personlig er vondere enn selve treningen, haha.. Tenk så fint om jeg bare kunne gå i spagaten! Det får bli et mål lengre frem i tid, akkurat nå har jeg ikke sjans. 


 

Jakke HER / tights HER (53% rabatt) / sko HER 

På vei til trening var forresten første gang på lenge hvor jeg ikke holdte på å fryse ihjel. Det er kulderekord i Oslo om dagen og det merker man, for å si det mildt. Heldigvis har jeg en god jakke, og under her har jeg kun på meg singlet! Hele settet er fra Kari Traa, bortsett fra baggen som er Louis Vuitton. Jeg er så fornøyd med å ha en vindtett jakke som i tillegg er fin og feminin! Angående skoene er de så behagelige på foten, men dessverre hater jeg lissene. De er alt for lange.. Lurer på om jeg kan bytte de ut? Super-annoying å jogge og så trør jeg på dem hele tiden. Mulig jeg knyter de feil også.. Synd, for de er så behagelige ellers. 

Et supertilbud til dere.. ❤️ 

Nå til et supertilbud på tampen! Tightsen jeg har på meg på bildene under er på 40%. Den sitter perfekt og er ikke gjennomsiktig, den er utrolig myk og deilig! Jeg har den faktisk på meg i sengen akkurat nå når jeg skriver dette og slapper av etter dagens økt. Den er også fin både til styrkeløft og cardio. Høy i livet er den også! Pluss jeg elsker detaljene på rumpa.. Som vanlig, haha. Men hvem takker vel nei til litt fin form! 

Tightsen finner du HER. Som sagt på tilbud akkurat nå! Den er fra merket We are Fit, som jeg virkelig digger. Alt de har er så fint! 

Den passer veldig fint til sports-bhen som jeg også har vist dere tidligere, men nå har jeg den på igjen - er litt avhengig av den nå! Den finner du her.

Skoene jeg har på meg her er virkelig de perfekte treningsskoene. Jeg føler treningen fikk et lite løft da jeg begynte med disse, og knebøy som jeg slet med til vanlig ble plutselig enklere. Har hørt dette er de beste crossfit-skoene. Du finner de her


Alt er fra x-life som er min faste samarbeidspartner på trening. De har rykte på seg til å være de aller beste på kundeservice, noe jeg tror på. Virkelig en fantastisk gjeng! 

ta en del av minnene våre

Kommenter her

Når jeg ser igjennom kveldens episode kommer tusen minner tilbake - det er jo overhodet ikke lenge siden det ble filmet (mot slutten av 2017), men man glemmer likevel mye. Alle latterkulene, at jeg ble sint på hun ene journalisten i VG, at Fetisha ramlet fordi hun twerket så mye, hele det merkelige crewet til svenske Joakim Lundell.. ALT! Herregud, så heldig man er som har det fanget på film.

Tenk at musikkvideoen til Only Human - som episoden handler om - har 2,5 millioner views! I morgen skal jeg i studio å spille inn en ny låt.. Spennende! 

Om dere også vil ta del i minnene våre, så finnes Sophie Elises Verden på tv2sumo - eller du kan skru på skjermen i kveld klokken 22:00. Kanalen er TV2 livsstil!

jeg legger sjelen min i dette

Kommenter her

I dag tidlig fikk jeg melding fra en følger som lurte på når bok nummer to slippes. Boken om den vanskelige kjærligheten. Ah, den boken.. Nå har det seg sånn at den cirka er ferdig, men når den først slippes ønsker jeg å ha tid til å dra på en ordentlig bokturne å møte dere alle - det er en del av pakken. Da jeg begynte å filme Sophie Elises Verden (som vi ble ferdig med for kun et to uker siden) var det ikke plass til det i kalenderen, og nå prøver vi egentlig bare å finne en passende tid. Men jeg er veldig stolt av denne boken, den ble noe helt annet enn jeg - og sikkert alle andre - har sett for seg. Noe annet enn Forbilde. Det er to vidt forskjellige bøker og du kan sikkert like den ene uten å like den andre, men jeg har lagt sjelen inn i dette prosjektet slik at det skulle bli enda bedre enn forrige gang. Da jeg skrev den første boken satt jeg innelåst i to uker for å få den ferdig, og skrev nesten hele boken på de to ukene.. Det er farlig, for da begynner man å tro at man kan gjøre noe sånt igjen haha. Litt som når man våkner tre minutter før man skal være ute av døren men på mirakuløst vis rekker det, da tenker man "åja, da kan jeg jo sove litt lengre i morgen om ting tar så kort tid". Nah, sånn funker det ikke alltid. Lucky shot! Men jeg setter pris på at mange av dere ønsker å lese også den andre boken.. Jeg håper den kan treffe et litt bredere publikum. Selv om 45 000 solgte på den første er et rimelig bredt publikum, det også. I dag var jeg og Stine på Aker Brygge, hun kom til hovedstaden i går i anledning en jentekveld jeg hadde på hotell (mer om det senere). Så hyggelig å se denne frøkna igjen, hun er så.. pratsom, haha. På en søt måte, ikke irriterende. Vi gikk på fridays siden hun hadde lyst på kjøtt, og selv om de aller fleste steder selger kjøtt ble jeg litt sånn "ja.. hvor drar man da, mon tro?" Så av en eller annen grunn ble det Fridays, som jeg ikke har vært på siden jeg var ganske mye yngre og på ferie i hovedstaden. Men vi hadde det hyggelig! Brukte hele resturantbesøket på å gå igjennom alle episodene på Black Mirror og gi dem terningkast, haha. Så besatt er vi begge av den serien, det gjør meg stolt siden jeg var den som tipset henne. 

Og dere - husk en ny episode Sophie Elises Verden! Ligger på sumo nå, og sendes på tv2 livsstil i kveld.