hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mars 2016

hvordan få bort døde hudceller

Kommenter her

annonse 

Jeg har hatt noen stressende uker (sett bort fra min lille ferie i LA), og ikke særlig mye tid til å bare sitte i stua, gjøre ingenting, slappe av.. Eller, tiden har jo vært der, men jeg har prioritert å dra ut for å feste og det er jo ikke bra for kroppen. Jeg merker at jeg har sett sliten ut, jeg har vært trøtt, og jeg trengte å føle meg litt fresh igjen!  Så, i dag testet jeg ut en ansiktsmaske som kom fra denne lille søte boksen, kalt Face Gel fra MayBeauty. 

Denne skal fjerne oljer, ta bort døde hudceller, rengjøre porene og gjøre huden glattere. Man skal kun ta masken på de stedene man ønsker å rengjøre, altså ikke hele ansiktet om det ikke er nødvendig. Underveis i prosessen kan man faktisk se hvordan de døde hudcellene løsner, og huden ble helt sykt glatt!

Smør den på der du vil ha den, jeg tar fingrene i sirkelbevegelser og masserer den litt inn. Kremen er gjennomsiktig, men jeg påførte over nesa, i kinnene og i panna. Her kan man faktisk se at noen av de døde hudcellene flakker av. 

Jeg føler det her er litt "ekkelt" å vise dere, men altså.. Se. Så mye! 


 

.. Så vasket jeg ansiktet, og huden ble som ny! 

Altså, jeg skulle ønske dere kunne kjenne på huden min nå som jeg er ferdig. Den er helt porselen! Jeg får vanligvis komplimenter for å ha glatt hud, men nå altså. NÅ! Dette er ganske next level etter hvordan jeg var, og så bare etter en behandling :-) Det var ganske utrolig å se hvordan den døde huden bare forsvant, jeg ante ikke at jeg hadde så mye. Det må nesten bare oppleves, jeg er vanligvis en skeptiker men å kunne se resultatene underveis mens man holdt på.. Det var ganske sykt. Jeg har merket nå veldig godt etterpå når jeg skulle ta på meg foundation og pudder at det er mye enklere å sminke meg, det ser ikke ut som et lag på toppen av huden, om dere forstår. 

Tommel opp for det her, altså! Det skal jeg absolutt gjøre flere ganger. Og ps! Koden Sophie30 gir 30% avslag, du aktiverer koden automatisk ved å trykke her.

videoblogg - fuck marry kill!

Kommenter her

Det er mange av dere som har ønsket seg en "fuck marry kill" video, og her er den! :-) 

Jeg og Joakim har snart 15 000 subscribers på youtube, noe som er kjempegøy. Om du enda ikke har begynt å følge oss kan du gjøre det her, da ser du videoene en dag før alle andre!  

hva skjer med det her?

Kommenter her

Jeg begynner å bli lei av å skrive om de rare sovevanene mine og dere er sikkert lei av å høre om det, men herreguuuud.. Jeg sovnet rundt 01 inatt og våknet klokken 04:45, og har vært våken siden da. Jeg lå i sengen en liten stund og bare surret, men rundt 6 hoppet jeg altså opp fra sengen. Eller, hoppet og hoppet - jeg bannet og styrte og hatet meg selv for at jeg sto opp så tidlig uten grunn. Men sett bort fra mitt dårlige humør følte jeg meg litt som fotballfrue som var så tidlig oppe, jeg tenkte "jaja, nå er det meg og Caroline som er våkne her i landet da" hehe. Beundringsverdig at hun, og for øvrig tusenvis av andre klarer det hver eneste dag og likevel står opp med et smil! 

Jeg hadde like greit en liten photoshoot da jeg våknet i natt. Istedenfor å sove, liksom. Prioriteringer!


Jaja, nå skal jeg komme meg på kontoret. Dette er en spennende uke for min del, det siste året har jeg jobbet med et prosjekt som betyr veldig mye for meg og endelig er alt klart. I morgen når nyheten pressen, men også dere! Det er et prosjekt som står hjertet mitt veldig nært og som er i samarbeid med to andre profiler som jeg liker godt, dette er noe jeg har lagt hele sjelen min i og jeg er så jævlig stolt over resultatet. Et lite hint kan jeg vel komme med.. TV! Jeg gleder meg til dere får vite. Kyss og klem! 

ny hårfarge (igjen..)

Kommenter her

//Sponset behandlingI går var jeg hos Meena / Vogue frisør for å fikse litt på sveisen! Vogue har i flere år vært en populær salong i Bergen, men er ganske nylig åpnet i Oslo. Jeg har visst av stedet en stund ettersom jeg har flere venninner som går hit, men dette er altså første gang jeg tester salongen selv. Og jeg er så fornøyd! Vi har tonet ned fargen litt, og satt på nye extensions (tape it har jeg nå, men de har også hair talk og andre merker, alt etterhva man passer). Det var så digg, og nå er jeg happy med håret! Jeg var jo glad før også, men det jeg hadde fra før begynte å bli så slitt, og da får jeg panikk. Salongen ligger forresten sentralt på Majorstuen, så om man bor i Oslo eller skal ta turen innom er det lett å finne fram.  

Dere finner Vogue på instagram her, og nettsiden her. Der finner dere all kontaktinfo om dere skulle ville bestille time, studenter får 30% avslag på alle fargebehandlinger! Jeg bestilte time selv ved å kontakte dem via facebook her, det er jo også en mulighet :) 

 

ungdom og psykisk helse

Kommenter herJeg og en gjeng andre bloggere ble invitert på et møte med Jonas Gahr Støre og et par andre fra arbeiderpartiet her om dagen. Hvorfor i all verden, tenker kanskje du? Det vet jeg at mange stusset litt på, etter å ha lest i kommentarfeltene til nettavisene i går (noe man egentlig aldri burde gjøre). Det har seg sånn at vi alle har ganske god peiling på sosiale medier, men vi har også fått høre enormt mange historier fra ungdom som ikke har noen å snakke med - ofte er det da vi bloggere som får en mail sent på kvelden fra noen som vil ta livet sitt, noen som blir mobbet, har alkoholiserte foreldre, driver med selvskading, har havnet på kjøret med narkotika.. Jeg tror jeg har hørt det meste. Så, vi sitter inne på en del informasjon, og dette snakket vi masse om i går. Hvordan har norsk ungdom det? Hvordan er det med mobbing på sosiale medier? Hva kan politikerne gjøre annerledes? Dette følte jeg var et ganske tungt ansvar å bære, ettersom jeg følte jeg sto ansvarlig for alle mailene dere har sendt meg og at de nå kunne være "godt" for noe, om dere skjønner. 
Jeg fikk faktisk 30 minutter alene med Jonas først for å spørre han om litt hva jeg ville. Da tenkte jeg å gjøre noe annerledes, og resultatet kan dere se i videoen under her. Det ble en fin samtale, men nå skal det jo sies at han ikke overraskende er veldig politisk korrekt og at det skal endel til for å vippe han av pinnen. Ikke slik som meg med andre ord som bare sier alt som faller meg inn uten å tenke over noe som helst. Men til tross for det har vi mye til felles, og våre veivalg i livet har ikke vært så ulike til tross for at vi har havnet på helt ulike steder - enn så lenge, kanskje jeg er neste statsminister, man vet jo aldri..


Mine erfaringer med å søke hjelp i Norge er så som så. Jeg har blitt møtt av fantastiske mennesker i helsevesenet, også over telefon om jeg har ringt for å søke hjelp, men jeg har også støtt på mye motgang. Det tror jeg er felles for alle som prøver å søke hjelp. I tillegg ser jeg på det som litt unødvendig å ha hundre dager i året med kulturell skolesekk hvor man ser på folk slå på trommer, og så har man ikke tid til å ha et par dager i halvåret om psykisk helse? Helt ærlig, så synes jeg psykologi burde vært et fag fra ganske tidlig av, og jeg synes det er merkelig at vi ikke har det. Man er så flinke til å snakke om alt, men ikke hvordan man har det. Hva er egentlig en depresjon? Hva er angst? Hvordan takler man det? Og hvordan vet man om det bare er en dårlig dag eller en dårlig uke, eller noe mer heavy? Jeg håper virkelig at dette møtet kan bli noe mer enn bare snakk og store ord. La oss krysse fingrene! 

heeeeey!

Kommenter her

Jeg sitter hos frisøren og blogger, jeg kjappet meg hit rett etter noen møter. Planen er å jobbe meg igjennom innboksen samtidig som jeg får håret fikset, men akkurat nå er jeg inne på foodora istedenfor, haha.. For dere som ikke bor i Oslo, foodora er en tjeneste som leverer mat via sykkelbud - det er så digg, og leveringen koster typ ingenting. Så, her sitter jeg da.. Ser på mat, burde ha jobbet. Og så har jeg begynt å se på house of cards og vil virkelig skru på en episode her også, jeg burde aldri ha begynt med den serien.. Venner og familie kan jeg ta opp kontakten med etter jeg er ferdig med sesong 4, nå blir det bare meg og netflix framover. 

Ellers - jeg og denne mannen har hengt litt! Snakk om fin fyr da, som jeg forresten var forelska i for 5-6 år siden. Så vet dere det. 

takk takk takk!

Kommenter her

//produktplassering 

Fy faen for en fin morgen jeg har hatt. Det skjer liksom ikke så ofte, jeg er som regel veldig sur tidlig på dagen, men nå.. Alt har bare gått akkurat slik som det skal! Sett bort fra at jeg jobber hjemmefra idag, jeg føler meg ikke bra sånn fysisk men psykisk er det viktigste så lenge man ikke er dødssyk, dere skjønner hva jeg mener. 

Jeg har vært plassert i sofaen hele morgenen, med word-dokumentet som jeg for tiden hater for det minner meg på boken.. Som jeg holder på å skrive. Og som snart er ferdig. Og som jeg angrer litt på at jeg nevnte til dere for presset er så stort, men den kommer jo uansett så det spiller vel ingen rolle om dere vet eller ei. Jeg forflyttet meg akkurat inn på badet for å fikse på morgensveisen, pluss det er litt bedre lys der til å ta bilder. Og, så må jeg bare si takk takk takk for alle de fine tilbakemeldingene dere har gitt meg den siste tiden! Jeg har ikke hatt tid til å lese alle tilbakemeldingene som kommer inn via innboks på fanpagen, men idag har jeg gjort det og jeg ble som vanlig utrolig glad. TAKK for at dere finnes! ! ♥

Morgensveis steg 1, 2 og 3.. Nå som dette er overstått stikker jeg i to møter, og så.. fikse håret! Finally! 
 

til mamma og pappa

Kommenter her

 


 

 Alle skulle hatt foreldre som dere.

Og det mener jeg virkelig, for tenk hvilke fantastiske barn dere har!

Det kan kanskje høres feil ut når man leser det med en gang. Men jeg er stolt over dere, fordi dere har gjort meg og lillesøsteren til mennesker dere kan være stolte av. Og det tror jeg er en direkte refleksjon av deres jobb som foreldre.

Lillesøstra mi flyttet alt hun hadde og dro til New Zealand i en alder av 17 år. Hun er politisk aktiv, gjør det bra på skolen, takler alle utfordringer som skjer på andre siden av jorda uten hjelp, hun skriver som en gud og leser mer heavy bøker enn jeg selv kan drømme om å gjøre. Og hva ønsker hun seg hvert år? Bøker. Hun er typen som kan dra på en konsert alene, for hun er der for musikkens del og ikke snapchat-storyen. Hun er typen jeg gleder meg over å ha i familien. Jeg viser instagrammen hennes fram til venner, fordi hun er så jævlig mye kulere enn andre 17 år gamle jenter jeg kjenner. Hun er mitt forbilde. 

Og så har vi meg, da. Dere som sitter og leser her, vet jo allerede min greie. Men dere vet kanskje ikke hvor like jeg og søsteren min er. Vi er totalt ulike i utseendet, men så like i humoren. Både jeg og lillesøsteren min er utrolig snille, ydmyke og kjappe i replikken. Vi kan snakke for oss, reagerer kjapt og er flinke i sosiale sammenkomster. Vi har, det jeg selv vil kalle, en skarp humor. Den er smart, rett og slett. Du forstår det om du forstår det. Og om du forsto humoren min, så tror jeg ikke du ville kalt meg så dum som du kanskje gjør. 


 

Poenget er, jeg liker dere, mamma og pappa. Jeg liker at dere snakket med oss hele oppveksten. Jeg liker at dere ikke baksnakket andre foran oss. Jeg liker at dere ikke involverte oss i problemer dere eventuelt måtte ha. Jeg liker at dere ga oss kjeft, men ikke unødvendig. Jeg liker at dere forsto, og at dere husket så godt hvordan man er under ulike perioder av livet. 

Jeg liker at dere forklarte meg om global oppvarming under middagsbordet. Jeg liker at jeg fikk kjeft for å ikke resirkulere. Jeg liker at mamma dro meg med for å spionere utenfor en pelsdyrfarm da jeg var åtte år gammel. Jeg liker at jeg senere skrev en sang om det, som mamma sa den gang helt ærlig ikke var verdig for mgp jr, men den var verdig for noe større. Som inspo til hva denne bloggen er, kanskje. Ikke vet jeg, men du hadde rett, mamma.


 

Jeg liker at vennene mine hadde, og enda har, et hjem nummer to hos dere. Jeg liker deg pappa, for at du forklarte meg at gutter på 19 år kjører ikke rundt på jentegjenger som er 14, med mindre de ikke er helt gode. Du hadde rett, pappa.

Jeg liker familien min, jeg. Og jeg kan bare håpe at jeg og søsteren min blir halvparten av de foreldrene dere er. Men vet dere? Jeg tror ikke vi kommer til å bli foreldre overhodet, for dere lærte oss om global oppvarming og for høy befolkningsvekst. Likevel vil dere ha barnebarn, så der må dere ta litt selvkritikk, mamma og pappa. Det er mulig jeg får et barn en eller annen gang, med en mann som ikke kjøper kjøtt og som behandler meg bra. Fordi det har dere lært meg. 

Poenget er. Dere er kule.

Jeg er heldig som har dere <3  

Til alle som ikke skjønte det

Kommenter her

.. Så er den meldingen her fake, og lagt ut på en humorblogg, fordi det er.. HUMOR! TULL OG TØYS! Her kan dere se hvor det er hentet fra. Jeg tar det opp fordi folk tydeligvis driver og klager til tv2 om at jeg får sendetid når jeg er en potensiell morder, men slik er det altså ikke.  

 

 

Jeg er ikke dum og jeg er heller ikke sååå gal, selv om man kanskje liker å tro det. :-) 

rød dag? ok?

Kommenter her

Snart april! Snart sommer! Jeg prøver å holde meg positiv her skjønner dere, for dette er en dag hvor jeg bare må.. work work work work work. Hver gang jeg har vært på ferie blir det totalt kaos i hodet, innboksen, livet, psyken.. Dere skjønner, så mye å gjøre. Jeg har to møter idag, og så skal jeg sitte på en cafe og ja.. work work work work work (jeg sier det slik som Rihanna hehe) og så spille inn videoblogger med Joakim på kvelden. Det ser jeg i det minste fram til! 

Det er rød dag, så jeg håper dere som ikke har en hel haug av kaos ovenfor dere slapper av. Jeg gleder meg bare til jeg har litt mer system! Vi snakkes senere, xo! ♥ 

tenk litt på dette, du

Kommenter her

Som regel når jeg er på butikken, så gjør jeg som alle andre. Jeg stresser. Kaster det jeg trenger i handlekurven, irriterer meg over folk, stesser med å pakke tingene i handleposene så fort som mulig. Meg og mitt, de og deres, jeg gir faen. Mat, mat, mat. Spise, kaste, forbruke. Deres matvaner er deres liv, la meg nå få ha maten min for meg selv. Hvem bryr seg? 

Jeg driter i det jeg ikke skal ha, og jeg driter litt generelt i alt. Jeg ser ikke. Men idag så jeg. 

Har dere noen gang sett en kylling før, på ekte? Det har jeg. Jeg har holdt en, de er veldig søte. Små, uskyldige. Glad i mamamen sin, glad i å leke. De er ganske små, skjønner dere. Mens i butikken, så er de slik som dette. Og dette er bare lår???? Så kan man jo tenke seg alle hyllene bak der, på lille bunnpris, som er fulle av akkurat det samme. Hver dag. Hele tiden.

Vet dere hvor gammel denne kyllingen var? De slaktes som regel etter 31 dager. En kylling som er en måned gammel, er altså så svær. Det finnes ikke normalt. 

Bare tenk litt på det, du. Og disse kyllingene vi ser under her? Det er hanner. De blir drept etter en dag, for de er ubrukelige. Resten blir overforet, og så drept når de er like svære som de vi ser i butikken. 


 

Om du driter i dyrevelferd, som jeg på en måte kan forstå fordi det blir så fjernt og det er jo "bare" dyr. For meg er det en uforståelig tankegang, men flere tenker slik og det må vel være for en grunn og den kan jeg vel prøve å akseptere. Men, de aller fleste bryr seg om seg selv. Tenk på hva du får i deg, når du spiser noe som har fått så mye unaturlig dritt sprøytet i seg. 

Bare tenk litt på det, du. Og det er alt jeg ber deg om å gjøre. Tenke litt på det. Jeg ber deg ikke om å kutte ut noe fullstendig eller legge om livet ditt. Jeg ber deg bare om å tenke litt. Om vi alle gjør det, omså bare tenker en gang i uka, så er vi et steg lengre enn igår. Og sammen kan vi gå jævlig langt. 

Og siden dette tross alt ikke skjer i Norge (lol), så kan dere jo sjekke ut denne dokumentaren på youtube, eller denne som faktisk er laget av kjøttindustrien selv og er så positivt som de klarer å framstille det. Dere kan også lese her, her. Det er Norge, vett! Og jeg vet det finnes untak. Jeg er selv vokst opp med dyr, og jeg har selv plukket egg fra høner som har det bra. Jeg har sett alt det, men merk dere - untaket fra regelen. Om du skal ha slike egg, og slikt kjøtt, så må du oppsøke det. Ikke rive med deg kylling på tilbud fra bunnpris. 

kall en spade for en spade og en drittunge for en drittunge

Kommenter her

Herregud for en sjuk respons på innlegget igår. Takk, takk, takk! Jeg har fått meldinger fra mange foreldre som jeg ikke har tatt kontakt med selv, som sier de er takknemlige for at jeg setter fokus på problemet og sier at det har fått dem til å ta opp diskusjonen rundt netthets hjemme. Jeg tror at man som foreldre kan legge lista ganske tidlig her for hvordan man oppfører seg på nett, så det er absolutt et enormt steg i riktig rettning - å snakke om det, følge litt med liksom. Og forresten, jeg ser mange reagerte på at jeg kalte den ene ungen for en drittunge. Om du med jevne mellomrom trakasserer et annet menneske over nett og sier ting som "sug meg din hore" når du er 14 år så er du en drittunge - synes jeg, da.

Ellers er dette en helt normal søndag, jeg har sovet så latterlig lenge. 10 timer? 11 timer? Men jeg trengte det, jeg var veldig sliten etter natten før. I går skulle jeg slappe av, og jeg gjorde egentlig det. Spiste påskemiddag med noen venner bare, og det var veldig trivelig! Nå skal jeg se på en episode vikings, har ikke sett eller hørt noe særlig om serien men den har 8,6 på IMDB så jeg gir det en sjanse. Vi snakkes senere, klem! ♥♥ 

hvordan huden min ble fin igjen

Kommenter her

annonse

Selv om det nå er en stund siden jeg har skrevet om det, får jeg helt sykt mange spørsmål om huden min. Først vil jeg bare si, at om du sliter med ekstrem acne bør du gå til legen. Alle er ulike, og jeg kan ikke anbefale hva du skal gjøre om du har et ekstremt tilfelle av dårlig hud, ettersom alle takler bivirkninger på ulike måter. Slik hadde jeg det, og jeg gikk til legen og fikk piller som hjalp meg på vei slik at de verste utbruddene av acne ble ferdige. Disse pillene ga meg litt depressive tanker og tør hud, og når jeg var ferdig på kuren hadde jeg enda arr, rød og flassete irritert hud som plaget meg. Jeg ville ikke gå på slike sterke piller mer, og gikk derfor over til skin repair. Dette er piller du kan få uten å dra til legen, og de har heller ikke bivirkninger som depresjon, selvmordstanker og tørhet.

Skin Repair har jeg nå gått på 8-9 måneder om jeg ikke tar helt feil. Jeg tar to piller om dagen, og de har gjort at huden min er full av fuktighet igjen, den "gløder" mer, flere kviser har jeg ikke fått, rødheten er borte og jeg flasser ikke mer. Jeg kan gå 100% god for de, men man må være tålmodig og ingen piller gir deg mirakler, de hjelper på vei! Jeg har et samarbeid med Lab Pharma, men omså jeg ikke hadde det, så ville jeg uansett ha tatt disse pillene.

Jeg pleide å være veldig skeptisk til slike produkter ettersom jeg sjeldent har merket noen forskjell, men med skin repair har huden min blitt mye freshere. Jeg har brukt de både sommer og vinter, men det var vel på vinteren jeg merket forbedringen tydeligst. Da får jeg alltid ekstra tørr og kvisete hud av vinterluften! Og nå, når vi var i LA, var jeg den eneste som ikke fikk problemer med huden. Man får jo ofte kviser av å svette, stresse, komme til nytt klima osv. Jeg var tidligere den som alltid merket det på huden først, og nå slipper jeg det :) 

Du kan bestille skin repair her!  

Unnskyld, men sønnen din er en drittsekk

Kommenter her

Hver eneste dag får jeg stygge meldinger i innboks på facebook, innboks på instagram, under instagrambildene mine og på mail. Det er jo ikke noe sjokkerende og jeg blir til tider litt imponert av at folk tør, og forbauset over deres idioti, og underholdt av diskusjonene under mine egne bilder. Men idag bestemte jeg meg for å gjøre noe - som jeg nå har gjort i et par timer. Og dette er nok det enestes som fungerer. 

Mange av de som kommenterer under bildene mine er mindreårige. Er de myndige og likevel idioter er det ikke så mye jeg kan gjøre, da er liksom løpet kjørt om du er voksen men likevel kommenterer dritt til folk. MEN, om du er 12, 13, 14 eller kanskje til og med 15 år og finner en slags pervers glede i å være slem mot andre på internett, hvem er det en sak for da?

Foreldrene dine. Og de vet garantert ingenting.

Men, i dag satt jeg meg ned og sørget for at foreldrene dine vet. At de vet hvilken drittunge du er på internett. For det er ikke noe som heter "på internett" og så "i det virkelige liv". Det er de samme. Du er deg både her og der, og du må stå for det du gjør. 

Foreldre fra alle kriker og kroker av norge har blitt kontaktet av meg idag og dette er et eksempel på en av de hyggelige meldingene jeg har sendt ut:


 

Og for å si det sånn, foreldrene blir ikke glade. Noen blir sure på meg, av en eller annen grunn. Men jeg regner med det blir et par runder med kjefting og smelling på hjemmebane rundt i norges land nå, og det håper jeg de får en liten støkk av. 

livet?

Kommenter her

Akkurat nå er jeg så sliten av det her forbanna jetlaget at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg. I natt sov jeg to timer. TO TIMER!!!!! Er det i det hele tatt mulig? Jeg våknet klokken 05 og da var det ikke sjans for å legge seg igjen, så jeg har egentlig bare surret rundt hjemme, spist, vært på bunnpris, gått en tur og kjedet meg siden da. Og ja, duppet litt av fram og tilbake på sofaen med tv2 sumo på skjermen. Petter uteligger har jo kommet med en ny episode, så det var koselig å se på! Og trist. Og helt ærlig litt kjedelig. 
 


I dag tror jeg faktisk at det beste jeg kan gjøre er å slappe helt av. Innhente meg på noe slags vis, kroppen trenger ro. Og nå har jeg sovet så lite at jeg er som en zombie uansett, hehe. Vi får se!

tommel opp!

Kommenter her

Jeg har akkurat vært på en løpetur, tatt meg en dusj OG jeg har ryddet hele klesskapet mitt. Så har jeg lest igjennom en hel haug av alle bloggene jeg følger daglig! Det fikk jeg ikke gjort så mye da jeg var på ferie, og jeg har lyst til å si noe. TOMMEL OPP, BLOGGNORGE! Det er så jævlig kult at det har blitt en trend å vende blikket utover. Være litt engasjert, liksom. Det er så mye bedre enn å snakke om kropp hit og dit, for eller imot, plastikk eller ikke plastikk. Det er så lite viktig! Det er helt fantastisk at man begynner å bry seg mer om miljøvern (som for meg går hånd i hånd med dyrevern), man når ut til så mange unge og om vi alle står sammen i dette.. Vel, da kan det skje fantastiske ting. Det gjør meg glad!


 

NIKOTIN NIKOTIN NIKOTIN????

Kommenter her

Jeg vet ikke hva du som leser dette gjør akkurat nå. Kanskje er du allerede dypt inne i dagens andre snusboks, eller så har du tatt deg røyk nummer 16 - men finnes det egentlig så mange ungdommer som røyker fast idag? Ikke vet jeg, jeg gjorde det jo da jeg var 17-18 år gammel, men jeg kommer fra Harstad. Som om det skulle ha noe å si egentlig, ha ha. Jeg var jo en av de få som gjorde det. Poenget med dette er, jeg klarte å slutte å snuse, der var jeg flink. Det var hardt, men det gikk bra! Og så.. Så dro jeg til LA, hadde det gøy, hadde bil uten tak og ting skjedde. Og med ting, så mener jeg masse røyk. Jeg festrøyker, og det kommer jeg aldri til å slutte med, tror jeg. Kanskje om 40 år, men da fester jeg forhåpentligvis ikke lengre. Og på ferie var det liksom "greit". Og nå? Nå sitter jeg her og skjelver. Er stressa, rastløs og utilpass, fordi jeg har så lyst på nikotin. Gud være med meg, for disse dagene framover kommer til å bli harde.. Takk gud for at jeg skal ut i kveld, for da kan jeg festrøyke liksom. Men herregud, så hardt det er. Aldri begynn med noe som helst form av nikotin! Ikke fordi du kommer til å dø, for helt ærlig det er ikke så store sjanser for at du dør av å ta deg et par snus om dagen. Men det vil komme en dag der du ønsker å slutte, fordi det er dyrt, du får stygge tenner og skeiv leppe. Da kommer du til å skjelve slik jeg gjør nå. Eller, så kommer du til å begynne med festrøyking, så drar du på ferie og så røyker du hver jævla dag hele tiden, og så kommer du hjem og må igjennom et lite helvete. Ikke gjør det, folkens.

Til noe litt mer hyggelig, jeg er i siste utgave av Stella. Jeg, og en gjeng andre fine bloggere. Jeg er veldig fornøyd med intervjuet, selv om jeg egentlig bare tenker på NIKO-FUCKINGS-TIN. Herregud nå må jeg ta meg en løpetur. Ønsk meg lykke til med alt det her.


 

jeg vil ikke være hjemme

Kommenter her

En mix av bilder fra ferien + låten som kommer til å minne meg mest om turen. Sett den på, se bildene og føøøøl det! 

Jeg har akkurat landet på norsk jord, og jeg savner LA allerede. Shit, så fint jeg har hatt det! Jeg er så glad for at jeg valgte å bli med på turen, jeg blir stadig vekk invitert hit og dit av venner men jeg gidder nesten aldri.. Men nå - inviter meg på ferie og jeg er med, hehe. Jeg kommer til å savne å kjøre rundt i bilen uten tak, høre på gamle slagere og synge høyt med alle de andre. Jeg kommer til å savne folkene jeg var med, varmen, energien i byen og å hele tiden være rundt folk. Jeg må tilbake. Jeg må!

Ellers, svar på spørsmål jeg har fått på instagram kontinuerlig under reisen:

1. Er dere kjærester!?
Nei, jeg og alle mine homofile venner er ikke kjærester. Jeg skulle nesten ønske det, for det er fantastiske gutter, men de er gay og jeg er travel med annet og andre, ha ha.

2. Røyker du!?
Ja, dessverre røyker jeg som en liten skorstein når jeg er på ferie. Eller når jeg er på fest. Det vil si, nesten hele tiden. Snus har jeg slutta med, da.


Nå skal jeg ut og spise med manager! Back to work work work work work work. 
 

ukens videoblogg - jeg har aldri

Kommenter her

Ukens videoblogg er her, og vi kjørte like gjerne igang med "jeg har aldri"! Om dere ikke vet hvordan jeg har aldri fungerer, så skal man si for eksempel "jeg har aldri syklet til skolen" og om man HAR gjort det, da skal man drikke. Om man ikke har gjort det, lar man være. Det kom blandt annet spørsmål om weed, masse sex (som vanlig), litt flauser hit og dit.. og slik vi pleier å snakke, hehe :)

Nå har vi også fått 1 million visninger på youtube, noe som er veldig gøy! Det er jo ikke så lenge siden vi startet engang! Tusen takk til alle som følger med hver onsdag - og husk, om du vil se videone litt før alle andre kan du følge oss på youtube her. Ellers blir vi så glade om du nominerer oss til gullsnutten, som du kan gjøre her!


 

new in!

Kommenter her

I går fikk jeg et innfall inne på Louis Vuitton, og nå er denne min!
Dette er den andre vesken fra louis vuitton jeg kjøper i USA, og jeg forstår ikke hvorfor jeg gjør det, for det koster mer her enn i Norge. Det er vel litt det med minnet, det å kunne si "denne kjøpte jeg i Los Angeles" istedenfor at man kjøpte den på karl johan hos de sinte folka som jobber der (for de er sinte, utrolig nok!). Jeg har ønsket meg denne så lenge, og da føles det ekstra jævla bra å ha kjøpt den til seg selv! Og ja, før dere påpeker det. Jeg kjøper vesker i ekte skinn. Jeg kjøper meg rundt en veske i året, maks, vesker som aldri kommer til å bli kastet og som mine barn, barnebarn osv kan arve etter meg, eller så selger jeg dem. Jeg føler det er ok.

Forresten, jeg våknet med en klump i magen idag. Jeg har en drøm som går på repeat om kyllingindustrien i Norge, uansett hvor rart det høres ut. Det kjipe er, at det er jo ikke bare en drøm. Det er jo realiteten. Men slike tanker, slike drømmer og følelser vekker noe i meg som jeg gleder meg til å ta videre. Dere har spurt meg når jeg skal kjempe for noe igjen? Jeg har sagt at det kommer når det kommer, når jeg føler så hardt for det at jeg ikke klarer å holde kjeft. Vel, nå skjer det. 

paparazzier og gal stalker

Kommenter her

I går startet vi dagen med å bli forfulgt av en jente som var rusa ut av en annen planet. Har dere sett "it follows"? Sånn var hun, bare at hun snakket mye da.  Herregud, så ubehagelig det var, men også litt morsomt og litt tragisk og alt mulig. Dette har jeg naturligvis ingen bilder av, men jeg ville bare fortelle dere, hun fulgte etter oss i sikkert 15-20 minutter. Hun var faktisk ganske søt også, like liten som meg. Men haha, hun bare "go back to china" til han ene jeg er med, og så sa hun "im so sexy, i cant even". Og spurte meg om vi kan være bestevenner for alltid.. Hun snakket konstant liksom. Og så tok hun lighteren vår. Jaja!

Etter den lille opplevelsen dro vi for å spise frokost på the ivy. Her møtte vi verdens kjekkeste servitør som vi alle begynte å følge på instagram og han fulgte tilbake, han er den typen som er så utrolig kjekk men ikke vet det helt selv så han er enda snill, liksom. Så man kan si det var en velykket frokost, vi snakket kun om han hele tiden. Pierre<3<3 The ivy er et sted hvor mange kjendiser spiser, så det kjører slike tour-busser forbi hele tiden. For en merkelig verden vi lever i.

Dette bildet tok den kjekke servitøren! Er ikke vi en fin familie!? Her er man i Los Angeles ser dere! 
På snakk om merkelig verden, vi googlet Paris Hilton sin adresse og så kjørte vi dit. Jeg er faktisk veldig glad for at vi gjorde det, for vi fikk sett masse fine hus, fantastisk utsikt og.. så fikk jeg solstikk. Så hele resten av dagen var ganske jævlig for meg, he he. Men, det var gøy så lenge det varte!
Ellers opplevde jeg noe veldig rart nede i hollywood. Jeg ble tatt paparazzibilder av?? Ok??? Haha.. Man skal oppleve mye! 

 

elsker livet, men bare i LA

Kommenter her

// annonselenke

Gjett hvem som er våken klokken 07 igjen? Meg, ass! I Norge er jo klokken riktignok.. mye mer, men jeg sitter her og blogger i mørket. Vi hentet Live, en venninne, på flyplassen i går og alle sammen deler rom, og jeg er tydeligvis den eneste som sliter med jetlag så jeg prøver å ikke vekke de andre når jeg hamrer løs på tastene her. Jeg skriver jo så fort, så det er ikke helt lett å være stille.

Anyways! I går startet vi dagen med å kjøre til Beverly Hills for å spise frokost på Beverly Hills Hotel. Det er forresten stedet hvor den aller første oscar-utdelingen ble holdt om jeg ikke tar helt feil. Svindyr frokost, men veldig godt og veeeeeeldig fin location. Etter å ha spist alt for mye mat, snakket med folk og snakket veldig høyt med hverandre om sex og alt mulig (analsex er et veldig internasjonalt ord, i tilfelle dere trenger å huske på det om dere skal snakke høylytt om ting under frokosten i utlandet..), kjørte vi litt rundt og så på hus. Eller, så på hekker, blir vel mer rett. Alle de rikeste har jo svære hekker rundt husene sine. Genseren jeg har på meg finner du her.  (annonselenke) 

Etterpå - shopping i Melrose Avenue! Vi måtte jo så klart innom Dash for å vise litt respekt ovenfor the royal family (the kardashians), men jeg ble ganske overassket over prisene der inne. Jeg trodde det kom til å være litt sånn h&m, men en stusselig liten bikinitruse kostet 2000 kr. Ellers var det litt som å være i disney world, for alt av bøker, selfielys, selvbrunere, parfymer, bilder +++ som familien kunne sette sitt navn på var stappet inn der. Insane! Så, vi vandret litt rundt, jeg ble med guttene i butikkene de ønsket, og så fikk jeg endelig kjøpt lader til speilrefleksen min. Det er også noe jeg alltid glemmer å ta med meg..

Så, det fineste med hele dagen! Vi er ganske interessert i arkitektur hele gjengen, det er en relativt ny interesse for meg og det er superspennende å lære med. Derfor ble jeg så glad når guttene sa vi skulle til Neutra House! Vi fikk en guidet tur rundt, det var en spennende historie bak bygget men også bak selve mannen som hadde designet det. Og så blir man jo litt trist for at man ikke bor der selv, hehe. 
Kjole fra IvyRevel. Senere på kvelden - fest! Men det må jeg ta i et eget innlegg, for det er en historie for seg selv.. 

jeg trengte denne ferien

Kommenter her

// annonselenke

Jeg trodde - av en eller annen merkelig grunn - at jeg ikke er av typen som blir rammet av jetlag. Men nå sitter jeg altså her, klokken 07:03 LA-tid og har vært våken i tre timer allerede. Herregud! Og i går kveld klokken 21 var jeg så trøtt at jeg sovnet i bilen, så man kan si at det ikke ble noe fest på meg - og det er HELT greit. Det har vært så mye i det siste på den fronten, så det skader meg absolutt ikke med en kveld eller to eller femti uten en eneste alkoholenhet. Nå var jeg kanskje litt naiv, jeg er jo i LA.. Så ja, hehe.Jeg er her med to kompiser, Simen og Danby, men litt senere idag skal vi plukke opp en til venninne på flyplassen. Three is a crowd, four is a party..? Neida, vi har det så hyggelig! Faktisk overasskende ettersom jeg kun har møtt disse folkene litt her og der før, aldri snakket ordentlig med dem, og nå er vi brått på ferie. Det kunne jo gått litt alle veier, men so far.. so good :-) 
I går var jeg som sagt hardt rammet av jetlag, men litt fikk vi gjort! Vi var på rooftoppen av hotellet vi bor på (Ace), så oss litt rundt, brukte hundre år i bilen og kom oss etterhvert til Venice. Vi gikk litt rundt, jeg hadde klart å glemme det jeg alltid glemmer - shampo, balsam, truser, barberhøvel og tannbørste, så det fikk jeg kjøpt. Vi spiste sykt digg pizza også, og en liten fakta til dere, man får ikke ta bilder på de fleste av resturantene for å ikke plage kjendisene. Så, da blir det kanskje lite av "dette har jeg spist"-bilder, men det overlever vi nok alle sammen.

Skjorte og sko er fra nelly men er gamle / skjorte her. (annonselenke) 

Jeg hadde så utrolig godt av å komme hit. Her er jeg lykkelig, her er jeg meg. Jeg smiler, ler, er i godt humør og ser positivt på tiden framover, i motsetning til hva jeg har gjort hjemme de siste ukene. Da har alt bare føltes så jævlig kjipt, jeg har tenkt at jeg er et ubrukelig menneske. Nå kjenner jeg motivasjonen jeg vet at jeg egentlig har komme krypende tilbake. Det kommer til å ordne seg, vettu. 

ukens videoblogg - sms roulette!

Kommenter her

Folkens, jeg er i LA! Etter en 12 timers lang reise er jeg nå i downtown sammen med to kompiser, og vi skal snart dra rundt å surre litt. Jeg har med meg kamera, så jeg gleder meg til å vise dere masse bilder! Vi er ni timer bak dere, så vi har enda en hel dag å nyte. Men, først og fremst - siden jeg har hatt en liten pause de siste dagene tenker jeg å dele en videoblogg som jeg ikke har vist dere enda. Joakim fikk ta hevn på meg og ha en sms-roulette, og slik gikk det.. Veldig kleint for meg, kan man si!

Husk at om dere følger oss på youtube får dere se videoene før de kommer på bloggen! Det finner dere her. Dere kan også nominere oss til Gullsnutten her, da hadde vi blitt glade!


 

work work work work work

Kommenter her

Jeg har så sykt mye å gjøre at jeg ikke vet hvor jeg skal ta veien. Jeg føler jeg har kastet 150 baller opp i lufta og at jeg nå febrilsk prøver å fange alle sammen.. Jeg kaster meg alltid inn i nye prosjekter med alt jeg har, og det er SYKT kult å skape noe utifra ingenting, men herregud noen ganger er det lett å la stresse ta overhånd. Men, jeg skal klare det, jeg kommer meg igjennom det!

Jeg sitter som vanlig på kontoret og spiser skyr med cottage cheese. ELSKER DET!!! I ørene spiller jeg Johnny Mathis - Wonderful Wonderful, jeg liker den så godt. Faen så bra litt eldre musikk er, og spesielt nå med det fantastiske været vi har ute, selv om jeg sitter "innelåst" på et kontor. Og her skal jeg sitte resten av dagen! Ikke glem at det kommer videoblogg i kveld - vi snakkes, ha en fin dag ♥


 

vinn gavekort på 4000 kr hos nelly!

Kommenter her

annonse

Hei dere!

Nå har jeg et lite tips til dere. Jeg har jo fortalt dere om shai så utrolig mange ganger før, så jeg føler ikke at jeg trenger å gå så i dybden på det. Alle vet jo hva det er, sant? Vel, nå får alle som bestiller en gratis prøvepakke her mulighet til å vinne et gavekort hos nelly på 4000 kr! Alle som bestiller er med i trekningen, og shai trekker vinneren veldig snart. Selv om du har vært kunde av Shai før, kan du uansett bestille denne gratis prøvepakken nå. Det tilbudet er veldig bra! Dere finner tilbudet her. 

Shai har satt sammen kundenes favoritter til denne nye prøvepakken, som inneholder wash&shave, en deilig scrub og en praktisk toalettmappe. Jeg synes det er ekstra bra at de har med wash&shave, et godt barbertips er å bruke den, da kan jeg garantere at du ikke kutter deg. Ellers er det viktig å smøre seg etter barbering, og ikke barber deg i kaldt vann, hehe. Det er ikke digg på noen måter.


 

Dere kan bestille her! Alle gamle kunder har som sagt også mulighet til å få denne gratis prøvepakken :) 

et annet tonefall

Kommenter her

Bloggen.

Jo mer folk aksepterer det, jo mer hater jeg det. Kanskje jeg bare er en rebell, he he. Litt hipster? Men før man trekker på avløperen kan man jo ta et steg tilbake og tenke.. Blogg må jo ikke være hva alle legger det opp til å være.  Dere vet, alle på nyhetene snakker likt, for de har sett nyhetsankerne i USA gjøre det, og de ser kollegaene sine gjøre det. Hvorfor bryter ingen mønsteren og snakker i et annet tonefall? Slik er vel blogging også. Det er " dette har jeg gjort, dette har jeg på meg, slik møtte jeg kjæresten min og dette koster en sminkebørste". Alle snakker i samme tonefall, men jeg føler at min stemme egentlig ligger på et lavere toneleie. Eventuelt høyere. 

Kanskje jeg skal snakke slik jeg vil snakke. Kanskje det ikke må være det man legger det opp til å være. 

Jeg har produsert innhold i så mange år. Produsert, produsert, produsert. Gitt og gitt, og fått responser som "du har fint hår / du har stygg nese" og jeg føler meg så utrolig fordummet av det. Er det slik input man skal få? Det spiser opp all hjernekapasiteten, og man mister litt fokus. Man slutter å ta innover seg kule ting, jeg vil lese en bok, men man får jo ikke tid / prioriterer det ikke for hvorvidt du har de kuleste klærne er alt som betyr noe. Og så har jeg vært så opptatt av å definere meg selv, jeg har vokst opp i hundeår - 5 år eldre blir jeg, hvert eneste år, på grunn av at jeg måtte bli bråvoksen og ta stilling til hvem jeg er - eller den jeg burde være, som er et forbilde. Og så enkelt er det, liksom? 

Og.. Takk for fine ord. 


 

jeg trives ikke med å blogge lengre

Kommenter her

De siste par månedene har jeg hatt en ganske rar klump i magen. Jeg klarte ikke helt å forstå hva den kom av, for jeg har jo et fint liv og jeg er fornøyd med menneskene rundt meg, prosjekter jeg holder på med er spennende, jeg opplever noe nytt hver dag og jeg er ikke ensom. Men nå.. Nå har jeg klart å sette fingeren på hva det er.

Jeg trives rett og slett ikke med å blogge lengre.

Eller, jeg trives vel forsåvidt med å blogge. Jeg liker å skrive, kommunisere med mennesker, jeg liker å ta bilder og jeg har et behov for at meningene mine skal bli hørt. Sånn, virkelig hørt. Men tanken på å dele private ting gjør at jeg får angst. Slik var det ikke før. Men, jeg tenker på framtiden - selv om det er så fjernt, et par år fram i tid, så stresser jeg over det. Jeg tenker på hvor skummelt det føles å dele bilder av eventuelle barn en gang i framtiden, det ønsker jeg ikke å gjøre. Den dagen jeg blir gravid føles det helt utenkelig å annonsere på bloggen at jeg har en bolle i ovnen, jeg ville sikkert ha gått rundt til jeg var 7 måneder på vei og ser ut som en hvalross og da måtte jeg ha sagt noe. Jeg vil ikke engang skrive det på facebook den dagen, jeg.  For noe "hey og hå, nå er jeg preggis" føles bare så forbanna kleint og jævlig å dele. Og om jeg får en kjæreste? Nei as. Aldri at jeg kunne ha delt. Å ta bilder av hva jeg og en fyr spiser, ser på av serier, hva vi tenker og hva vi liker med hverandre og hva jeg savner og hvordan han er føles bare.. som noe privat? Om jeg ble forlovet, giftet meg, alle slike ting - jeg ønsker ikke å ha noen andre med i den prosessen enn de som står meg aller, aller nærmest. Ikke blogg, ikke facebook, ikke presse.. 

Jeg blir mer og mer lukket, og jeg har begynt å kutte folk ut fra livet mitt. Jeg ønsker å ha et knippe av få mennesker jeg omgås med, men som er gode mennesker. Når folka i livet ditt tipser VG om hva man gjør, hvem man er med og hva man tenker og føler, så er det jo bare å takke for seg, ikke sant. Og det har vært en del av dem - så da tenker jeg, vil jeg virkelig at livet mitt skal være sånn?

Jeg har en snapchat med nå 40 000 følgere. Jeg oppdaterer den aldri, så og si. Om jeg legger ut et bilde på mystory, sletter jeg det nesten med en gang fordi jeg angrer. Jeg har liksom ikke et behov for at folk skal vite hva jeg gjør, men jeg føler jeg "må". Instagram er eneste jeg føler er ok, men jeg er ikke så voldsomt aktivt der heller og føler at noe annet enn selfies blir for privat det også. Hva faen, liksom. 

Det er trist at det er sånn, men jeg prøver vel bare å finne en slags balanse i det hele..  Den jeg var som 16 år gammel da jeg startet denne bloggen henger ikke på greip med den jeg er nå. Det er to så vidt ulike mennesker, naturligvis, for tiden går og det er bra at man forandrer seg. Bare litt synd at alt ligger i et arkiv på nettet og det gir meg også angst. Og ikke minst synd at folk ikke forstår at man forandrer seg, og at forandring er positivt, synes jeg. 

Jeg er redd for å ikke få en sjans eller mulighet hos mennesker som faktisk er kule, fordi jeg har vært en drittunge på internett. Og når jeg ser andre tråkke i samme feller som jeg har gjort, vil jeg bare skrike "ikke gjør det! En dag angrer du! Det finnes ikke noen slette-knapp på internett, alt ligger der for alltid!". 

Her om dagen sa en kompis til meg "du hater virkelig å være kjent, du". Jeg hadde ikke sagt noe, det bare synes. Hele måten jeg er på skriker det. Den angsten jeg får, angsten av oppmerksomhet. Og samtidig så vil jeg liksom slette bloggen, lage en tumblr og poste masse nakenbilder av meg selv og sprit og røyk og dritt og alt det der. Jeg hadde syntes det var mindre kleint å ligge naken i hver eneste blogpost enn å fortelle hva jeg gjør om dagen. 

Eller kanskje jeg bare er inne i en fase nå. Er 21, føler meg som 53, og samtidig litt som 34, og samtidig litt som 12, og jeg må bare finne ut.  Jeg skal fortsette å blogge, men det er som sagt den balansen som jeg sliter med, men det kommer vel til et punkt hvor jeg finner ut av det. Men akkurat nå, så håper jeg dere er tålmodige med meg.

Her er meg akkurat nå. Ikke noen dyr speilrefleks, selvutløser og fancy poseringer. Bare meg. Og hvem faen er det egentlig? 

Xoxo.

Hvordan gå fram - mindre kjøtt i hverdagen

Kommenter her

Dette er et innlegg veldig mange har etterspurt, og det er SÅ gøy! Jeg er nå pescetarianer på fjerde året, og kjører veganske uker litt nå og da - den synes jeg er litt vanskelig fordi jeg rett og slett ikke er så god på å lage mat, men jeg kommer meg for hver dag som går! Her tenkte jeg å komme med noen enkle tips og triks for å innføre et vegetarisk kosthold mer i hverdagen. Bra for deg, og bra for miljøet!

1. En fin regel kan være å ikke kjøpe kjøtt selv. Det er mange som ikke er vegetarianere, men som bare ikke har kjøtt hjemme og ikke bestiller det på resturant. Men får man det servert, så kan man spise. Det hjelper mer enn man tror!

Veggisburger! Det eeeeelsker jeg. 

2. Meld deg inn i gruppa veggispreik på facebook! Her har jeg fått mange tips og triks om oppskrifter, bøker, blitt kjent med andre vegetarianere.. I tillegg deles det ofte interessante artikler i gruppa. 

3. Les vegetarblogger! Denne er min favoritt.

4. På nesten alle helsekostbutikker, meny og nå også kiwi selges det vegetarisk "kjøtt", pølser, nuggets, burgere, falafel, snitzel.. Ja, det meste egentlig, og alt smaker veldig godt så lenge du krydrer det rett. Jeg har alltid et godt utvalg av dette hjemme, og kan derfor spise akkurat det samme som alle andre gjør. Jeg er ikke så stor fan av bønner som kjøtterstatning, det ligner ikke og jeg elsker kjøtt så jeg må ha noe som ligner.

Jeg er riktignok veeeeldig dårlig på å handle mat, haha. Det her er for noen måneder siden men jeg har blitt så mye bedre! Spiser ikke fiskesuppe fra fjordland nå as, jeg lager sjæl. Men det grønne dere ser i bakgrunnen der, er vegetarfillet og falafel. 


 

5. Ikke tenk på alt du fjerner fra kostholdet - tenk på alt du legger til. Nå åpner en helt ny verden seg med mange spennende retter og smaker! 

6. Du kan ellers se filmen cowspiracy eller food inc, men om du vil ha noe litt "hardere" så kan du se earthlings. Den finnes i full lengde på nettet, de andre tror jeg finnes på netflix.


7. Å spise kjøtt er noe av det verste man kan gjøre for miljøet. Faktisk er kjøttindustrien den som forurenser mest av absolutt alle! Jeg synes det er litt rart når folk sier "men jeg bidrar jo, for jeg tar sykkelen til jobb og bryr meg så mye om miljøet" men så spiser de kjøtt flere ganger per dag..

8. OG SIST - DET ER SÅÅÅ GODT FOR SAMVITTIGHETEN! 

mine all time sminkefavoritter!

Kommenter her

annonse

Jeg oppdaterer meg relativt ofte på sminkefronten, og jeg elsker å teste nye produkter - likevel er det noen som går igjen som favoritter. De fleste av produktene i dette innlegget har jeg brukt i rundt et år nå, men det finnes også et par nye favoritter som jeg kun har brukt i noen måneder. Likevel kan jeg gå god for alle! Rabattkoden SEALL16, gir 20% rabatt på all sminke ut 16. mars Sjekk det ut her. Rabattkoden gjelder ikke nedsatte produkter og NYX. Dere kan se hele utvalget av sminke her. 

Hud


1. Bahama mama har dere sett en millon ganger før, og jeg trenger kanskje ikke utdype den så veldig. Perfekt å bruke for å markere kinnbein, jeg liker også å bruke den som øyenskygge. I tillegg er den sykt drøy i bruk, man trenger veldig lite av produktet hver gang og kan derfor ha den veldig lenge. Fast favoritt i flere år, og jeg er fan av designet også!

2. NYX highlight / contour palette. Dette er et pudder som jeg har blitt veldig glad i det siste, faktisk mer fan av dette enn lignende produkter fra andre, dyrere merker. Nyx er budsjettvennlig, og veldig bra! Jeg bruker den gule fargen under øynene (jeg føler den fjerner de mørke ringene), og den lyseste av de mørke for å smale nesa litt. Nyx er ikke under rabattkoden, MEN coverbrands har de beste prisene på nyx likevel!

3. Beauty blender er et MUST om du vil ha et fint resultat. Det skal jo ikke se "lagete" ut, om dere forstår hva jeg mener? Jeg må bruke den på nesa, under øynene, på haka.. Og egentlig hele ansiktet. Husk å fukte beauty blenderen med litt vann før du bruker, da er det mye lettere å blende!

4. Foundation fra max factor. Denne har jeg blogget om før, og den danket min chanel ut - som er mye dyrere. Den er billig, bra, holder lenge, er ikke oljete, og har god dekkeevne.

5. Mary Lou manizer. Om du er medlem av sminkegrupper på facebook (noe du burde være om du liker å sminke deg!), så har du nok sett denne en million ganger før. Her under har jeg brukt alle produktene, og jeg føler spesielt highlighteren min er "on fleek". Det er på grunn av denne!
ØyneØyne.

Nude fra the balm! Den har alle mine favoritt-toner når det kommer til øyenskygge. Jeg bruker den hver eeeeeneste dag. Fargene jeg liker best nå er flawless, firm, fit og funny tror jeg. Om du ikke har så mye skygger og føler du trenger en palett, så er denne perfekt og egentlig alt du trenger. 

Bryn 1. Anastasia beverly hills dip brow - jeg bruker fargen taupe. Den er smudge-proof. Så du slipper å miste brynene om du for eksempel.. gnikker deg inntil noen, haha. Vannfast er den også! Den finnes i ti ulike farger, så man finner alltid noe man passer fint med uansett. Jeg anbefaler taupe om du har lik hudtone, øyenfarge og hår som meg. I tillegg holder en boks i en evighet, man kan ha den i opptil 2 år. Den har en tendens til å tørke ut, men da er den ikke ødelagt. Du kan enten røre i den, eller ta inn en bitteliten dært med vaselin, så blir den aldri tør igjen og da kan du ha den i flere år som sagt.

2. Billion dollar brows penn - den brukte jeg fast før, og så sluttet jeg igjen fordi jeg kun brukte dip brow, men nå har jeg starta igjen for å ramme inn øynene. Veldig lett å bruke, så om du ikke er en proff på sminke enda, ville jeg ha begynt med denne.

3. Billion dollar brows duo pencil. Denne bruker jeg både under og over øyenbrynene for å ramme de inn, i tillegg bruker jeg den faktisk på våtkanten noen ganger for å åpne blikket mitt litt.

Coverbrands har et sykt bra utvalg av sminke, med rask levering og gratis frakt. Det er en grunn til at det er min favorittbutikk for sminke på nett! 

Jeg skal til LA!

Kommenter her

For et par dager siden var jeg ute og tok noen glass vin med venner, da de begynte å snakke om en reise de skal ha til Los Angeles. De sa slik som man alltid gjør "bli med a!" men en ting dere bør vite - ikke fortell meg at jeg burde "bli med a" for da ender det opp med at jeg faktisk blir med. Så, derfor setter jeg meg på et fly førstkommende fredag for å oppleve Los Angeles for aller første gang! 

Jeg er bare borte fra fredag-onsdag, så jeg rekker hverken å komme inn eller ut av jetlag (håper jeg..), og ser fram til fulle dager med mye morro. Nå er jeg jo gammel nok til å drikke i USA også, woho! Så ja, nå blir det partay som oss ungdommen sier ;-)

2016 kommer nok til å bli ganske kult. Kanskje jeg bare blir i LA, det er jo ingen grunn til å komme tilbake.. Faen, glemte at jeg har en hund, haha.. Så jeg må tilbake. Men gøy blir det uansett! 

blir vi aldri ferdig med slutshaming?

Kommenter her

I går før jeg dro ut fikset min kjære venninne Mia Solheim meg på håret! Hun er den type frisør som bare er så jævlig bra på styling at jeg kan si "gjør hva du vil" og så får hun faktisk gjøre hva hun vil uten at jeg blir sint eller skuffa etterpå. Hun er amazing! Det ble volum og litt rufsete krøller. Ellers hadde jeg en ganske grei kveld igår, meg + fine venner + vin + mat + 150 taler om kjærlighet og vennskap og alt mulig annet + onepiecer + trampoline = ok lørdagskveld!

Bloggnorge koker over fordi mammatilmichelle, Anna, skal ha sitt tredje barn. Det er jo ikke min sak, men jeg må bare si noe. SLUTT med den forbanna slutshamingen mange av dere driver med. Det er ok å synes det er helt på jordet å ha 3 barn i en alder av 20 år, men ikke dra hore / løs / ekkel / billig osv inn i det. Herregud som det irriterer meg, la nå folk få ha seksualiteten sin for seg selv, ikke dra det inn i absolutt alt. Ferdig snakkahhh. 

musikk på ørene og kjefting på hunden

Kommenter her

annonselenke

I formiddag var jeg på aesthetic clinic for å få en fuktbehandling, pluss at jeg måtte kjøpe noen nye produkter til huden min. Jo eldre jeg blir, jo mer obs blir jeg på å bruke gode produkter, gå til hudpleier, bruke solfaktor og hele kjøret. Jeg kommer nok til å være glad for det i framtiden! Jeg elsker forresten klinikken jeg går på - det er der jeg gjør alt, og Christine som jobber der har fått huden min på rett kjør igjen. :)

Charlie var med meg til hudpleieren idag, så vi tok oss en liten tur i frognerparken etterpå! Jeg elsker å gå rundt med musikk på ørene, se på mennesker, kjenne på at det begynner å bli vår, kjefte på Charlie for at han skal tøffe seg mot andre hunder.. Livet, med andre ord. Herregud som jeg maser om livet nå for tiden, men det er jo fint, er det ikke? For meg er det iallfall det. 

Jakken er gammel / genser fra Calvin Klein her. 

Jeg og min lille søtnos gikk rundt ganske lenge, så nå har han lagt seg for å sove på sin faste plass under sofaen. Jeg skal komme meg til en venninne for å style håret, jeg trenger enda å lære meg et par looks med den kortere sveisen som jeg har nå. 

VG HELG

Kommenter her

For litt siden hadde jeg en stor shoot med vg helg, og nå er endelig det ferdige resultatet ute i butikk. Intervjuet ble faktisk også veldig bra, jeg fikk snakket om noe annet enn de vanlige spørsmålene for en gangs skyld, og man får litt følelsen av hvordan jeg faktisk er. Enten kan dere løpe å kjøpe, eller så kan det leses på nett her om du har vg +. Tusen tusen takk til VG for en veldig fin dag på shoot, for at dere sendte en drityhyggelig journalist for å intervjue meg, takk til Stephan Øien for sminke og Mia Solheim for hår, og Jostein Wålengen på styling! Dere er mitt glam squad for ever!

Nå spiser jeg sjokoladecookies og gleder meg til en fin kveld! Livet, dere!? 

PAPPA

Kommenter her

Tusen takk for alle fine kommentarer etter bloggerne i går, spesielt de om pappa. Er ikke jeg heldig som har verdens fineste foreldre? Begge to, altså. Takk for at dere er mine foreldre og takk for alt dere har ofret for meg! Begge barna deres, både jeg og lillesøster endte opp med å bli dritkule, snille og morsomme - det er på grunn av dere :) 

HALLO FREDAG!

Kommenter her

annonselenke

Hei hei heeeeeei! Jeg sitter på kontoret som vanlig. Ute er det kaldt, som vanlig. Hva mer er som vanlig? Jo, jeg har vært forkjølet i en ukes tid nå, så jeg snufser hele tiden.. Som vanlig. Men livet føles forøvrig jævlig bra, og det begynner også å bli ganske vanlig. Kult!? Ellers da, jeg funderer litt på om jeg skal booke meg inn på en core-time på elixia senere, eller om jeg skal ta en løperunde ute.. Jeg klarer nå å løpe 5 km uten å ta gåpauser, og til å være meg er det ganske stort. Så nå gjelder det bare å forbedre tiden, eller strekningen.. Kanskje jeg kjører på med 6 km idag? Så der har dere mine planer denne spennende fredagen - jobb, og så trening.

Nå blir det maaat! Det er taco-fredag på kontoret, men jeg rakk det akkurat ikke så jeg stikker nok ned til mathallen og finner meg noe. :)


 

Bilde fra før jeg dro til kontoret i morges. Klærne jeg har på meg finnes her.

1 million visninger!

Kommenter her

Tok litt bilder i dag, tenker jeg viser dere flere av de i morgen eller en av dagene som kommer. Jeg er av typen som planlegger at jeg skal ta såkalte "antrekksbilder" uten å ha på meg noe spesielt antrekk, he he.. Som i dag, det var på bare en vanlig dag på kontoret, så en grå sløvebukse og en grå sløvegenser og håret til alle kanter - men bilder skulle det faen meg bli! Så nå ser jeg igjennom alle, hvor jeg ser ut som en kråke på 99% av dem. Jeg får planlegge litt bedre neste gang da, kanskje. MEN jeg testet å ta bilder med Samuel idag (instagram her) og han var veldig flink. Så, det håper jeg vi kan få til flere ganger! 

Ps: jeg oppdaget nå at filmen min for infinitum har blitt sett en million ganger på facebook! Det er jo insane. I gårdagens episode av bloggerne var det fra innspillingen av den reklamefilmen, forresten. Og ja, på snakk om det - skru på skjermen 21:30 idag da, vel! Tv2 livsstil er kanalen. :) 

bloggmøte og jævlig godt humør

Kommenter her
Jeg har vært på et møte hos Nettavisen denne formiddagen! Hyggelig når alle bloggerne er samlet, selv om jeg er glad vi ikke kjører fredagspils og masse andre fancy greier.. Da ville jo nettavisen brukt pengene vi kunne fått i lønn på alkohol!? Høhø. Og ellers er jeg sulten HELE tiden. Hvem tror dere bråket noe jævlig med posen fra kaffebrenneriet på møtet idag når jeg diskret prøvde å dra ut sjokolade etter sjokoladebolle? Det var meg, vett!

Nå skal jeg møte en fotograf som jeg fant via bloggen den gang jeg etterlyste det, det er veldig gøy at jeg fikk kontakt med så mange. Gledes! Og vi blogges! Jeg kjenner jeg er i unormalt godt humør idag, det må være alle sjokoladebollene eller det nye filteret på snapchat som gjør at man blir så pen.. Kanskje begge deler!

UPDATE: JEG HAR ADRENALIN FORDI JEG ER SÅ GLAD. OK? 

dere er best!

Kommenter her

Jeg blir så utrolig glad når dere gir meg fine tegninger, og denne likte jeg spesielt godt! Jeg blir SÅ smigret! Denne har sussisus på instagram laget. Takk så mye! ♥ 

torsdag, hva gir du meg?

Kommenter her

God formiddag!

Jeg håper dere har sovet godt. Jeg har begynt med å legge meg litt tidligere på kveldene nå, slik at det ikke blir like tungt å stå opp når klokken ringer 08:00. Det er litt uvant for jeg bruker vanligvis å se et par episoder av en serie eller en film etter middagen, men nå rekker jeg ikke det (ok, jeg spiser middag dritseint). Jeg sovner som en annen pensjonist klokken 22 liksom, haha. Men søvn er viktig! 

Og fy faen så kaldt det er idag.. Jeg holdt på å fryse ihjel når jeg gikk på morgentur med hunden. Pokker, med en gang man tror våren er på g, så blir det som det her igjen. Det er enda masse snø utenfor og rundt omkring i nabolaget. KOM IGJEN VÅR?

Ellers har jeg fikset neglene idag, nå skal jeg i et møte hos nettavisen og så tilbake på kontoret. Ha en fin dag ♥Jeg så i arkivet og fant dette bildet fra 18/03-2014. Da hadde jeg vel en litt mer.. solrik mars enn hva jeg har nå. 

videoblogg - snapchat q&a!

Kommenter her

Tusen takk for at dere sendte meg og Joakim så mange snapper igår som vi kunne svare på! Det er gøy å ha litt mer direkte kontakt med dere, og samtidig blir jeg litt rørt av å se hvor mange ulike mennesker man faktisk kan nå ut til. :) Og jeg må bare beklage starten av videoen, ha ha. Jeg har Markus og Martinus - Ekko så heftig på hjernen at jeg måtte gjøre mine spotify sessions privat, det ble litt mye på en gang. Dere får også se hvor jeg jobber i videoen! 

Om du ikke rakk å sende oss snap, fortvil ikke. Vi kommer til å åpne den igjen! Jeg heter @sophizzleyo på snap og Joakim heter @joakimkleven. Husk å følg oss på youtube her!  

last weeks shopping

Kommenter her

Jeg blir litt lei av å se på de evige nelly-kollasjene på alt jeg kommer over av blogger. Nelly meg her og der. Jeg liker nelly sjæl og bestiller mye på den nettsiden, men det finnes absolutt så mye mer. Og når bloggere lager sånn "ukens wanties" og ALT er fra nelly, så tviler jeg på at du er en kul person for ALT du ønsker deg her i verden finnes vel ikke isolert på nelly!? Vel vel, I guess its all about the money.. Som man tjener, altså. Ikke som man bruker. 

Over ser dere noen bestillinger jeg har gjort den siste uka. Jeg anbefaler dere å sjekke innom missguided, dollskill eller karmpaloop om dere ikke allerede shopper der! Mye insta-vennlig, hehe:) 

Jeg er nå tilbake på kontoret, jeg har vært på den whiskey-smakingen jeg snakket om og som vanlig endte det ikke opp med bare smaking, det ble drikking og så videre ut på en bar, og en bar til.. Dere skjønner tegninga. MEN JEG ER PÅ KONTORET IGJEN! Litt brisen og passe stolt over at jeg faktisk kom hit, og nå skal jeg jobbe videre noen timer. Snakkes senere med videoblogg! 

hundebarnehage?

Kommenter her


Ettersom jeg er på kontoret hver dag så er Charlie mer alene hjemme enn hva jeg synes er ok. Jeg vet jo at han mest sansynlig bare sover når jeg ikke er der (når jeg kommer hjem er han jo full av energi), men likevel.. Så nå er jeg ganske sikker på at jeg vil sende han i hundebarnehage! Jeg må bare vente til jeg får bil, jeg holder på å fikse det nå - det blir så mye lettere med levering og henting på den måten.

Å ha en hund er som å ha et barn, nesten. Nå må jeg ut med 4000 kr i mnd for å ha han i hundebarnehage, det er ikke små utgifter men jeg troooor det kommer til å være verdt pengene. Da får han jo sosialisere seg, gå flere turer per dag, og er forhåpentligvis sliten når kvelden kommer! Dere som vurderer å få hund, tenk nøye igjennom det. Jeg angrer ikke, men faen så slitsomt det kan være noen ganger med all logistikken som må gå opp. 

Nå skal jeg på en whiskey-smaking sammen med noen venner! Ja, faktisk.. Lenge leve å være en "yes man" som jeg snakket om, haha.. 

bloggere altså

Kommenter her
Vi rushet ut og tok noen bilder før vi begynte med videobloggingen igår! Vi bruker alltid bare et par minutter på å ta bilder, og det er noe dere kanskje ikke visste om meg. Jeg er IKKE en av de bloggerne som har 1000 bilder av meg selv hvor jeg velger ut det beste, jeg tar som regel bare et par og sier meg fornøyd. Det er ikke sååå nøye. 

POKKER, nå slettet jeg det siste avsnittet og har helt glemt hva jeg skrev.. Noe om været, haha.. 

åpen snap og norge rundt?

Kommenter her

Jeg sitter enda på kontoret og jobber, i tilfelle dere lurte på om jeg lever / har gjort noe spennende / har noen kule tanker å dele med dere. Jeg går igjennom kalenderen min for månedene framover, og det føles litt rart at jeg allerede vet hva jeg skal gjøre helt fram til oktober, året går på en måte mye raskere da. Men jeg gleder meg til å komme igang med nye ting, og til å reise mer rundt i Norge og møte flere av dere! 

 

Jeg spiller inn videoblogger med Joakim nå, så legg til joakimkleven på snap og send oss spørsmål der - så kommer vi til å svare dere i videoblogg! 
 


( siden noen kommer til å si noe på det - det er skygge, ikke nipple.)

Ellers gleder jeg meg til å komme hjeeem! Charlie har vært på besøk, jeg ser så fram til å få han hjem igjen. Babyen min! 

premierefest!

Kommenter her


I går var det klart for premierefesten av bloggerne, jeg tok med meg noen gode venner og hadde en fin kveld - først fikk vi sett en episode, og så dro vi alle videre på en bar. Men ikke før vi hadde lekt oss litt i fotoboksen!

Jeg er veldig fornøyd med den nye versjonen av bloggerne, som av produksjonen blir kalt 2.0 - hele looken til serien er helt annerledes med mye finere produksjon. Jeg vet at episodene er litt korte, men nå kommer de jo fra mandag-torsdag og det er ofte noe nytt å se på. Ellers kan dere jo se alt på tv2 sumo her, hvor bloggerne nok en gang er mest sett! Det er stas, det skjer for hver sesong og holder seg alltid. Jeg blir glad for at serien betyr noe for folk! 

Bloggerne sendes mandag-torsdag klokken 21:30 på tv2 livsstil! 

 

tirsdag

Kommenter her

annonselenke

Jaha, jeg skal aldri skryte av å ha knekt en tann på fylla noen sinne igjen - det var kult i to dager, og nå gjør det vondt. Jeg følte meg jo såååå fet, hardcore partyqueen liksom, hehe. Og nå? Jeg klarer nesten ikke spise, det gjør vondt å drikke.. Det er veldig intens ising. Jeg har fått i meg litt yoghurt, og nå sitter jeg på kontoret og synes synd på meg selv. Jeg er så sulten men jeg kan virkelig ikke å spise. Jeg håper det går over, selv om det brått ble vondt nå idag.. 

Flaks at jeg har fine sko iallfall. Hehe. Og jeg har vårfølelse idag, det kan vi jo juble for.

Fra nelly / her. 

blått hår?

Kommenter her

annonselenke
Fra presselunsjen tidligere. Jumpsuiten min finner du her / foto: Geir Egil Skog - tv2. 

I morges sto jeg i dusjen, tok i sølvshampo uten å tenke meg om, ante fred og ingen fare, kommer ut av dusjen.. Sjekker klokka, femten minutter til jeg blir plukket opp før et intervju på p3. Ser meg i speilet, og opppdager BLÅTT HÅR. Knæsj blått, liksom. Jeg kaster meg inn i dusjen igjen, tar en vanlig shampo og prøver alt jeg kan å få ut blåfargen, og det funket sånn halvveis. Litt blått hår får man da tåle på en mandag!?

Jeg har vært så heldig å få sminke av flinkeste Dajana idag, og nå ligger jeg på sofaen noen minutter før jeg tar turen til frisøren. Hun skal rense håret mitt og style det, så blir kanskje fargen litt svakere..? Vi får se. Om ikke, så kurerer jo champagne et knust hjerte har jeg hørt. Mitt er ikke knust da, det er bare håret mitt som er blått (prøver å se hvor mange ganger jeg kan nevne det i et innlegg), og ja.. håret mitt er blått.

Husk bloggerne 21:30 på tv2 livsstil! 

 

GRATIS CHAMPAGNE OG SLIKE TING

Kommenter her
Screenshot fra bloggerne episode 5.

I kveld er det premiere av bloggerne, og det skal sendes hver dag i fem uker framover! Så, hver eneste kveld kan du kose deg med en ny episode, eventuelt irritere deg over en ny episode, alt ettersom. Smak og behag! Jeg er med hver eneste dag denne uka, og det er flere kule mennesker å bli kjent med i år. Men, ikke alle er med i hver episode så det blir tv-tid på meg også, så klart. Nei hør på meg a, "så klart". Jeg har jo gjort det her i så mange år at jeg vet jeg lager god tv, fordi jeg klarer å slappe av og jeg er "meg sjæl" hvem nå enn det er. På den tiden vi spilte inn bloggerne, så var det iallfall en helt annen.

Jeg var sint hele tiden. Jeg følte at jeg måtte være sint, streng, ansvarlig og kjip. Jeg er ikke så fan av den siden av meg selv, og jeg er ikke mammaen til noen, men det føltes litt sånn den gang da. Men HERREGUD, mange kan jo relatere seg!? Og om ikke, så blir det i det minste noe nytt å se på tv!

I kveld er det premierefest, jeg får egentlig lyst til å spy av tanken, ikke for at premierefest er kjipt fordi hallo gratis champagne er jo aldri feil, jeg kommer ikke til å få gratis alkohol resten av livet så det er bare å nyte det. MEN fordi jeg er så utrolig sliten :((((( Men det kommer til å gå fint, så lenge jeg ikke sovner på toalettet som jeg gjorde på den aller første premierefesten av bloggerne. Det er en annen historie! 

i dag skjer det!

Kommenter her

Haha, for en gjeng! Her har dere en liten del av oss som utgjør bloggerne sesong 5. Det er pressedag, så jeg er rundt omkring, litt over alt for å snakke om.. meg selv. Som vanlig. Man blir faktisk så utrolig lei av å snakke om seg selv, jeg føler jeg har en distanse til hele meg. Menneskeheten er så rar altså, jeg spacer noen ganger litt ut under intervjuer og tenker bare "ok, er dette livet?". Uansett - vi har det gøy! 

Bloggerne har premiere i kveld, 21:30 på tv2 livsstil!

 

norsk ungdom blir verre og verre

Kommenter her


 

Hei du, du som leser denne setningen her. Hva har skjedd med deg idag? 

Jeg kan nesten vedde på at du har scrollet deg igjennom instagram. Hva så du? Hvite sneakers, hvite strender, store rumper og smale midjer? En smoothie? En halvveis morsomt komponert tekst?

Jeg kan nesten vedde på at du har sjekket snapchat. Kanskje du har sendt noen snaps, også. Hva så du? Noen familiemiddager, folk som er bakfulle i senga, filmer fra konserter eller venner som tuller med hverandre? 

Jeg kan nesten vedde på at du har lest blogg - leser du min, så leser du nok flere. Hva så du? Noen antrekksbilder, tekster om turer på fjellet, plastisk kirurgi eller  en hel haug av fargen beige? Jeg føler halve bloggnorge er veldig "50 shades of beige", nemlig.

Ikke for å dra alle under en stereotypi, men vi er jo veldig glad i det stereotypiske, tross alt. Du har kanskje sett på netflix også? Reprisen av idol? Kanskje du har sett på keeping up with the kardashians? Modern family? Eller kanskje du har sett sex and the city igjen? Eller kanskje du har sett på porno? Ok, den var ikke helt typisk bloggleser jente 14 år, men man gjør det jo uansett.

Og det er helt ok. Men jeg håper så jævlig for din del at du ser på og leser noe annet også enn bare tullet som står her inne.

Norsk ungdom blir -  tydeligvis - dummere og dummere. Eller latere og latere. Jeg tror egentlig vi bare nøyer oss. Vi nøyer oss med scrolling igjennom livet. Karakterene stuper, man dropper ut av skolen, vi blir flere og flere på NAV, og man kan "skryte" av å ikke ha lest en eneste bok i hele sitt liv. Man kan nesten synes det er søtt og si "eh, jeg er så dum hehehe jeg skjønner ikke det her", og jeg får nesten lyst til å stikke deg i øynene med akrylneglene mine når jeg hører sånt. 

Jeg angrer nesten hver eneste dag på at jeg ikke tok skolen mer seriøst. Jeg hadde gode karakterer fordi jeg er lettlært og "naturlig" smart, men hvorfor i faens navn benyttet jeg meg ikke mer av det? Hvorfor ikke bare lære når man har mulighet? Kunnskap er sexy. Nei, du trenger ikke en utdanning nå for å tjene penger - det vet jeg alt om. Men, når du først går på skolen, benytt nå tiden din der til å lære. Jeg kunne vært så mye smartere enn det jeg er den dag idag, om jeg bare hadde fulgt med. Jeg ville jo ha fullført uansett, og jeg ville brukt like mye tid der, men om jeg bare tok meg sammen og ikke oppførte meg som en bortskjemt dritt så hadde jeg vært en bedre versjon av meg selv den dag idag. 

Vi har en hjerne, og den kan faktisk brukes til mye mer enn å tenke på rumpa til Kim Kardashian og dagens antrekk på en blogg. Ja, det er ingenting galt i hjernedød underholdning, men problemet til "dagens ungdom" er at det utelukkende er hjernedød underholdning, for veldig mange. Når leste du en bok sist? Når så du en dokumentar sist (og ikke si making a murderer.)? Når satt du deg skikkelig inn i et emne sist, sett bort fra skolen? 

Du får deg ikke en smart og god mann om du ikke er smart og god sjæl. Men om mannen ikke er fristende så kan jeg jo si at JEG synes du er veldig usexy om du er dum. Og om ikke det betyr noe for deg, så kan jeg fortelle at du kaster bort livet ditt på å ikke bruke hjernen for hva den er verdt, det er å ta selvmord en liten bit av gangen. Du spiser deg selv opp ved å dumme deg så mye ned. Du mister fantasien din og evnen til å underholde deg selv om du alltid ser ned i telefonen. Og om DET ikke bryr deg, så kan jeg fortelle at dine framtidlige barn kommer til å være noen idioter de også, du skal jo tross alt lære dem noe og om du er et nepskrell som kun bryr deg om en digital liksom-verden så kommer barna dine til å bli sjukt teite. De kommer ikke til å få henge med mine framtidlige barn. 

Om vi bare hadde brydd oss halvparten så mye om brainfood som vi bryr oss om junkfood, hadde verden vært et mye kulere sted å være.

 

søndagsnærhet

Kommenter her

Det her er vel på kanten til hva som kan bli i overkant kleint og personlig på en blogg, men jeg har så utrolig lyst til å være nær noen nå at det gjør litt vondt i kroppen. Får nesten tårer i øynene fordi jeg har så lyst til å spoone.. Haha. Det er vel naturlig når man har vært ute og festet flere dager på rad, man trenger liksom den søndags-nærheten, jeg vil bli kysset på nesa. Det er en favoritt! Meeeeeen jeg er også slik at jeg ikke bare kan være nær hvem som helst, jeg hater egentlig nærkontakt med mennesker og kunne aldri ha bedt en venninne om å stryke på meg, for eksempel. Men ja, alene er jeg uansett så kanskje jeg bare skal sove i 12 timer og komme over at jeg er sliten. 

I morgen er det premiere av bloggerne. Det glemmer dere vel ikke? Jeg har allerede sett de 5 første episodene og sesongen blir veldig, veldig bra. :) Det blir en fullstappet dag med presse, så det er kanskje like greit at jeg bare sover nå. 

knekt tann, karpe-kaos og bergen

Kommenter her


Litt blanda bilder fra helgen. 

Jeg vet ikke hva jeg skal si engang, for dette har vært en veldig morsom, men også "random" helg. Først Ellie Goulding på fredag (jeg liker hverken hun eller telenor arena), og så til Bergen dagen etter. Jeg hadde av en eller annen grunn presidentsuiten på hotellet, så jeg hadde to bad alene, to etasjer, en stue, et kjøkken og et soverom. Og jeg skulle være våken der sammenlagt 20 minutter, haha. 

Jeg var på Karpe Diem og jeg oppfattet ikke konserten som noe dramatisk, slik som det nå står i media. Herregud hva folk er villig til å bli sitert på kun for å få navnet sitt på trykk. Full panikk? Jeg merket ingen panikk, og heller ikke at alle løp mot utgangen som folk har sagt til avisene. Konserten var så bra, og jeg er trist for at den ble avsluttet tidligere - men mest på vegne av guttene som ikke hadde noe med skaden å gjøre. Det var jo en person uavhengig fra karpe diem som sprutet rundt med brannslukningsapparatet. Jeg la ut bilde på instagram og skrev "hvor var du når Karpe Diem fucket opp?", det var ment som en spøk men jeg har følgere som ikke forsto spøken og jeg tok derfor ned bildet, for jeg vet jo at de ikke fucket opp. Men men, jeg tror 99,99% av alle andre på konserten deler min oppfatning, det er trist at det ble som det ble og jeg hadde uansett en fin opplevelse!

Og etterfesten? Hehe, jeg vil ikke engang snakke om det. Jeg har lagt igjen både jakke og sko et eller annet sted, og en bit av den ene fortanna mi. Jepp, jeg har knekt en tann! Og jeg er dritstolt! Da vet man at man har hatt en bra kveld. :)

bergen next!

Kommenter her

annonselenke

OK tidsopptimisten er igang igjen! Jeg stresser som en idiot for å få pakket og freshet meg opp før min snarvisitt til Bergen. Jeg skal på Karpe Diem med noen venner, og jeg ser fram til et morsomt døgn med kule folk og.. JEG HAR GLEMT Å BOOKE HOTELL!!!! FAEN det kom jeg på nå. Jeg fikser det, og så må jeg dra til gardermoen. HERREGUD STRESS.Topp finner du her. 

Vi oppdateres fra bergen! Regner det eller??? He he neida.

glad frøken = kjedelig blogger?

Kommenter her

HERREGUD så glad jeg er for å være hjemme! Jeg ble til og med glad for å se all snøen. Jeg er faktisk så lykkelig for å være i oslo at jeg måtte ringe foreldrene mine kun for å fortelle at jeg er lykkelig, og de bare "ja.. men vi ligger og sover middagshvil, snakkes senere". Men jeg bryr meg ikke for jeg er GLAD! 

I kveld skal jeg faktisk på Ellie Goulding, jeg har bestemt meg for å bli en "yes man" som bare sier ja til alle mulighetene som byr seg. Egentlig orket jeg ikke konsert idag, men faen heller jeg kommer jo ikke til å angre. Og i morgen skulle egentlig bli en rolig kveld, MEN jeg reiser til Bergen! Helt spontant! Jeg snakket med noen venner i telefonen og de trengte ikke lang tid på å overtale meg. Jeg forteller dere mer senere. 

Og slik sov altså jeg på flyet! Til og med det gjorde meg lykkelig. :)

KONKURRANSE? Vinn 2XU fra Tights.no!

Kommenter her

// annonse

Husker dere jeg skrev om hvordan jeg trener rompe og mage nylig? Jeg har fokusert på masse hjemmetrening, og det har gått så bra! Jeg er utrolig fornøyd med rumpa mi og magen om dagen, og jeg har fulgt programmet jeg fikk den gang da til punkt og prikke. I tillegg hjelper det jo masse med freshe treningsklær, og utstyret jeg kan bruke hjemme. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topper: Röhnisch  |  Lean bar fra Nutramino  |  Tights: 2XU Mid-Rise
Foto: Lene Orvik


Selv blir jeg motivert av nytt og fresht treningstøy. Derfor har jeg en overraskelse til dere. Denne helgen har treningsnettbutikken Tights.no hele tre konkurranser på én gang! I hovedkonkurransen under kan du vinne den aller mest populære kompresjonstightsen fra 2XU. Denne tightsen har ekstra høyt liv, sykt digg. Dessuten gjør kompresjonen at man får sykt bra rompe i den, hehe! 

PS! I tillegg til å være premie er den på salg, nedsatt 400 kr med gratis frakt HER

Nok om det, her er konkurransene =) 1) Følg Tights.no på snapchat (brukernavn: tights.no).
Denne helgen blir det flere give aways, KUN på snapchat! Følg med på Tights.nos Mystory! Jeg trekker en vinner =) 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2) Følg Tights.no på instagram (klikk her -> @tights_no).
Følg med - i helgen blir det give away på nye treningssko fra Adidas, Reebok eller Nike!Ikke glem hovedpremien! NB! Alle som deltar får en overraskelse: 

Svar på ofte stilte spørsmål

Kommenter her

Her kommer en haug av svar på spørsmål jeg har fått inn på fanpagen, instagram, mailer og generelt litt rundt omkring den siste tiden! :-)Hvordan er din drømmemann?
Om man liker noen, så liker man noen. Det er vanskelig å skulle komme med kriterier, for plutselig smeller det bare og det kan komme fra de mest uventa hold. Jeg har trodd at jeg har en "type", men jeg innser nå at jeg faktisk ikke har en type overhodet. Jeg vil ha en som gjør at jeg slapper av, en jeg har det morsomt med, har interne spøker med, en jeg sover godt med og at vi kysser bra, har bra sex og det der. Utseendet, yrke, alder og diverse har lite å si for meg.

Er du i Istanbul for å operere noe?
Nei. Jeg er med en venninne som har operert, derimot. Så derfor har det ikke blitt så mye action. Jeg er moralsk støtte. Jeg håper vi kan legge den ballen død nå, hva mennesker i livet rundt meg velger å gjøre er ikke andre sin sak - det er jeg som har bloggen, ikke vennene mine. 

Dater du noen nå?
Jeg har vært på et par dater med diverse gutter, men de fleste (alle utenom en) har vært kjedelige og jeg har blitt irritert når de snakker. Da har jeg ikke ville møttes igjen. En ting er sikkert, jeg kommer ikke til å inkludere kjærlighetslivet mitt på bloggen lengre, jeg vil ikke bilder eller fortellinger om hva vi har gjort eller hvordan vi har det. Dere kan få vite hvem, om det nå skjer, men ikke hvordan / hvorfor og hele den pakka. Det skal være privat og min greie. Jeg håper at den neste jeg blir sammen med er mannen jeg skal få barn og gifte meg med, og da vil jeg absolutt holde han for meg selv, og ikke ha det som en offentlig greie. 

Hvor jobber du? Når du sier at du er på kontoret?
Jeg har management i ANTI. De har flere kjente profiler de jobber med, og jeg er en av dem! Så der har jeg fått en egen pult. Det er ingen som tvinger meg på kontoret og jeg er min egen sjef, jegliker bare struktur og jeg liker å være en del av et miljø. Jeg får dessuten hilst på mange kule mennesker når jeg sitter der, og jeg er så heldig å være plassert sammen med en kompis som heter Sondre. Vi har det så morsomt på kontoret og jeg gleder meg til hver eneste dag på jobb. :-) 

Har du enda Charlie?
Jepp, det har jeg! Charlie lever og har det fint. 

Hva tenker du om å bli gammel? Er du redd for døden?
Så lenge jeg har fine mennesker rundt meg så er jeg helt OK med å bli gammel. Tenk så fantastisk å bli gammel med mannen sin, som også er ens beste venn, se barna bli eldre, barnebarn.. Jeg gleder meg. Livet har enda så mye å by på, og enhver alder har noe fint ved seg! Jeg er heller ikke redd for døden og om jeg skulle stemple ut i morgen så er det greit. 

Vil du ha barn snart?
Nei. Ikke på et par år! Jeg er ikke klar for å forandre livet mitt på den måten, jeg elsker å være fri, feste, reise, se verden, møte mennesker.. Men når tiden er rett, så kommer det til å bli helt utrolig og jeg vet jeg kommer til å være en fantastisk mamma. Jeg har så mye kjærlighet å gi, og jeg gleder meg til å få en fantastisk kul unge med dritbra humor. Men det er ikke noe poeng i å haste det. Menn kan vel befrukte i mange mange år, og jeg har enda et par gode år igjen med en frisk livmor, haha.

Om du ikke hadde bloggen, hva ville du gjort da?
Jeg er ganske sikker på at jeg hadde jobbet med booking / pr / presse, slik som managementet mitt gjør for meg. 

Hvem er den kjenteste personen du har telefonnummeret til?
Haha kjenteste? Er det en greie? Eller, kan man skrive det sånn? Nå fikk jeg hang-up på det. Jeg vet ikke helt hva du forventer at jeg skal svare her. Isac Elliot? Chirag? Sandra Lyng? Tone Damli? Stian Blipp? Jeg har mange nummer jeg har fått av ulike grunner, for at jeg en eller annen gang skal ta kontakt om et eller annet som aldri skjer. Jeg har riktignok telefonskrekk og kunne faen aldri ha funnet på i mine villeste fantasier å ha ringt noen andre enn min beste venninne eller foreldrene mine.

Favoritt tv-program?
Kommer helt an på humøret. Jeg har ingen serier jeg følger slavisk men jeg liker show man kan se litt her og der. Når noe skal snurre i bakgrunnen så er det som regel trip tank eller KUWTK. Store kontraster, haha..

Hva bruker du mest penger på?
Reiser. Ikke at jeg reiser så mye, men jeg liker fine hoteller.  Og så fester jeg litt for mye, og der går det endel penger tragisk nok. Ellers sparer jeg!

Leiligheten din begynner å brenne og du får kun redde en av de dyre veskene dine. Hvilken velger du?
Chanel, selv om jeg skrev tidligere at den er støgg. Den har høy verdi og jeg kan gi den til min datter eller sønn i framtiden. Dessuten blir det alltid en bra kveld når jeg har på meg denne veska ute, ikke spør meg hvordan men jeg ender alltid opp akkurat der jeg vil være, haha. En magisk veske! Om jeg tar en annen veske ut på byen så blir det en dritt kveld. Sånn seriøst.

Leser du en bok nå, isåfall hvilken?
Ja, jeg leser Kathrine Aspaas - rosa er den nye pønken.

Hva er det fineste komplimentet du får?
At jeg er morsom, uten å prøve å være det. Jeg legger ikke så mye insats i sosiale sammenhenger men jeg klarer det fint uansett, haha.

Har du et godt råd?
Det spørs heeeelt hvilken situasjon man er i. Mine råd pleier å være følgende: tenk over hva som er det beste utfallet og hva som er det verste utfallet. Hva håper du blir konsekvensen av at du sier eller gjør som du gjør? Og, om du vil ha en endring, gjør en endring. OG lev på vegne av ditt gamle jeg. OG!!! Ha telefonen i flymodus nå og da. I russeavisen sto det om meg, "ofte sett i flymodus" fordi jeg hele tiden hadde telefonen i flymodus. I still do! Jeg slår av varslinger på telefonen og bare.. Flymoduser rundt. 

jeg har sluttet, endelig!

Kommenter her

Etter mange mislykka forsøk føler jeg endelig at jeg kan meddele for dere.. Jeg har sluttet å snuse! Jeg har klart det! Jeg har prøvd flere ganger men det har vært for slitsomt, jeg har stresset som en idiot om jeg ikke hadde nikotin i nærheten.. Det har alltid vært en unnskyldning. "Nei jeg skriver bok så jeg må ha snus for å konsenterere meg / jeg er nervøs så jeg må ha snus / jeg er bakfull så jeg må ha snus / jeg skal bli full i kveld så jeg må ha snus" osv. Men denne gangen har det faktisk vært enkelt, og nå vil jeg ikke gå tilbake.

Jeg begynte å snuse for et par år siden. Jeg hadde en venninne som var storsnuser, og det begynte med at jeg fikk smake et par ganger hos henne, og så ble det en vane at jeg tok en snus hver gang vi hang sammen.  Det gikk noen måneder uten at jeg kjøpte en egen boks men kun smakte hos andre, men som 17 år gammel skulle jeg være på forsiden av natt&dag og da fikk jeg 10 bokser med snus i gave hos redaksjonen der.. Og da var det gjort! 

Jeg har aldri snust (snuset? haha) ekstremt mye, jeg har tatt mellom 5-10 om dagen og jeg har klart å holde meg unna i sosiale sammenhenger. Men så ble jeg singel, og begynte å snuse enda mer, jeg ga bare totalt faen - kul som jeg er. MEN SÅ!!! Haha. Brått skulle jeg henge med en fyr jeg synes er ganske fin, alle andre ville jeg bare slå i ansiktet på dater men han her var faktisk bra, så da tenkte jeg faen heller - nå slutter jeg med snusen, jeg skal være en bra og kul person som ikke føler behov for å dra opp snusboksen på en eventuell date. OG NÅ ER JEG FERDIG!

Nå har jeg ikke lyst på snus lengre og tanken på nikotin generelt sett gjør meg småkvalm. Jeg kommer enda til å ta en røyk eller to eller tusen om jeg er ute på fest, det er noe med alkohol som gjør at jeg får så forbanna lyst på sigaretter. Men, utover det, så har jeg ikke noe behov for snus eller røyk. 

Her var jeg 17 år og superglad i røyk. Jeg brukte å snike meg ut på verandaen for å røyke midt på natten.. Jeg var forøvrig glad i alt som var ulovlig. Minner :) :) 


 

dårlig dag, ikke dårlig liv

Kommenter her

I dag startet alt skikkelig dritt, men etterhvert så ble det faktisk en veldig bra dag! Jeg har fått shoppet litt, spist ute, vandret rundt, temperaturen har vært helt perfekt.. Ja. Et fint liv! Og det var til og med ikke rush-trafikk, haha. Jeg fikk et skikkelig lykkerush igjennom kroppen i sta. Men mer om det senere, jeg føler det fortjener et helt innlegg! Det er viktig å sette pris på når man har det bra.


Vi var i et litt finere strøk idag, hvor de blandt annet har en chanel-butikk med to etasjer. Sorry men jeg synes chanel er så så stygt? Til og med veska jeg har synes jeg er litt stygg. Man kunne jo kjøpt det på glitter, men det er vel selve greia bak det. I dont know, mennesker er så rare. Det er jo veldig tacky, jeg synes til

Og jeg fikk endelig spist god mat i dag! Fisk!!!!! Helt fantastisk!

 

 

VIL HA MAT!!!!

Kommenter her

Beklager på forhånd for et utrivelig innlegg, men jeg MÅ bare.. Jeg er så lei av maten her i Istanbul at jeg vil spy. I går da jeg skulle sove ville jeg nesten gråte for alt jeg ønsket meg her i verden var en brødskive med norvegia.. Og så spinnet tankene videre til norsk taco (taco andre steder smaker ikke likt), jeg vil ha fisk, jeg vil ha melk.. Jeg er veldig glad i mat fra diverste steder av verden men her er alt bare smakløst. Alt jeg har spist til nå, i det minste.

For å være helt ærlig er jeg ganske lei av livet generelt. Jeg gleder meg til å komme hjem, da. Jeg elsker å reise men det her er bare ikke min favorittplass på jord og jeg skulle vel helst vært ganske mange andre steder. Nå skal jeg prøve å nyte den siste dagen her, nå blir det vel et par timer i en helvettes trafikk for å komme seg inn til sentrum, jeg har så fuckings lyst på PRINGLES at jeg dør og så skal jeg sove til imorgen når jeg skal hjem. Haha.

Heldigvis smaker min elskede cola (ikke light eller zero!!) samme uansett hvor man er. 

videoblogg - boyfriend does my makeup!

Kommenter her

Av en eller annen grunn har mange ønsket seg en "boyfriend does my makeup", så her er den! Jeg synes faktisk Joakim ble ganske fin? Han derimot er ikke like flink med sminke.. 

Husk å følge oss på youtube her, og kom med forslag til flere videoer. Vi spiller inn til uka :-)

Joakim og Sophie

 

masken dere har spurt meg om!

Kommenter her

 

annonse

Disse maskene har dere sett på meg mange ganger før, og dere har spurt meg minst like mye. Man kan se dem over alt, på alle store instagrammere, bloggere og it-girls verden over. Jeg er en stor fan MEN jeg har faktisk brukt de feil hele tiden.. Jeg tenkte man bare smurte masken fra decrusto over hele ansiktet, men slik gjøres det egentlig: 

Ikke over hele ansiktet med andre ord, men over disse områdene. Om du skulle være i tvil, følger det med bilder og beskrivelse når du kjøper maskene fra Decrusto. Dette er forresten den originale, mest effektive masken, det som ligner og har kommet på markedet i ettertid er kopier. Denne originale masken fra Decrusto renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Denne masken kan KUN kjøpes på nett, og det er denne som faktisk virker! Masken er basert på naturlige ingredienser og er dessuten den eneste svarte peel-off masken i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner som bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Dere finner den originale masken her! 

Når du er ferdig med behandlingen, kan du avslutte med Decrusto liposome facial cream for å gi huden en ekstra fuktighetsboost! 


 

I mars er det supertilbud! 2 for 1! Kjøp en Decrusto Black Peel Off Mask og få en Peel Off Mask eller Liposome Facial Cream helt gratis! Dette tilbudet gjelder kun i Mars / så langt lageret rekker, så første mann til mølla! Dere finner tilbudet HER!

 

danser i regnet

Kommenter her

Istanbul er virkelig en SYKT stor by, og for oss som bor litt i utkanten har dette vist seg å være problematisk. Om vi skal til sentrum kan vi risikere å bruke halve dagen i trafikk, og så skal man jo tilbake på kvelden igjen. Det er jo vår egen feil som ikke bor sentralt, men litt kjedelig blir det.. Så, i dag har vi gått rundt i nærområdet. Vi bor i et ganske velstående nabolag, men det skjer INGENTING her. Men men, vi powerwalket, og etterhvert begynte det å regne. Det var så digg! Jeg fikk så lyst til å bare.. danse i regnet, være forelsket og alt det der. 
 

Jeg gleder meg til å komme tilbake til Oslo, og leve litt. Jeg er glad jeg er her, men jeg skulle ønske jeg var i Oslo litt før. Helst igår. Men til helgen er det by:larm, og jeg har kjøpt meg billett slik at jeg kommer inn over alt. Det blir fun!

 

del 2 - sophie blir mamma

Kommenter her

annonse

Her kommer del 2 av utfordringen jeg fikk av lindex - mamma for et døgn! I denne episoden får jeg virkelig erfare at mammalivet kan gå hardt utover nattesøvnen..

Dere kan se lindex sin babykolleksjon her. Visste du at Lindex hjelper familier i fattige land med å få bedre tilgang på rent vann? Les mer om water aid her. Lindex sine klær er dessuten produsert av økologisk og bærekraftig bomull. Det kan dere lese mer om her!

Har du ikke sett første episode enda? Den kan du se her!