hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mars 2015

musikkvideoinnspiling i morgen!

Kommenter her

I morgen skal jeg spille inn musikkvideo for Love like that hele dagen, så den siste tiden har det vært en hel del forberedelser for det. Jepp, nå skjer det! Jeg gleder meg til det iallfall, og motivasjonen er på topp, selv om jeg aldri har skuespillet før i hele mitt liv.. Jeg var i møte med produsenten idag og gikk igjennom litt forskjellig, tror den kommer til å bli veldig fin / litt rar, så det passer meg perfekt :-) Noen som klarer å se for seg hvordan den kommer til å bli? 

Innspillingen i morgen starter klokken 07 (!!!) og ettersom jeg har blitt en slik person som trenger 10 + timer med søvn, skal jeg nok hoppe til sengs snart. Er helt zombie for tiden og aner ikke hvorfor jeg er så trøtt, alt jeg tenker på er søvn og mat føles det som. Verdens kjedeligste menneske, I know. Tror nok det er fordi all planleggingen mot musikkvideoen har vært så stress, og at jeg har hatt det "hengende over meg", i tillegg til at det er noe som er helt nytt, spennende og langt utenfor komfortzonen. Jeg var slik som dette i oppkjøringen mot mitt dansecrew også, selv om det ikke er så fysisk anstrengende så er psyken det verste - man må gå så hardt ut av seg selv og virkelig se hva man er god for. Jeg føler meg ikke god for stort annet enn søvn, jeg nå.

Jeg oppdaterer dere i morgen, skal gi dere litt live updates fra settet og tar med meg macen dit. Gleder meg, og ønsk meg lykke til! ♥A

Et par dager siden..
 

 

disse følelsene

Kommenter her

Du vet når du skal ramse opp hva du elsker?

Om noen spurte meg om nettopp det, ville jeg sikkert ha nevnt følgende.. Sommer, å reise, blogge, mamma og pappa, et utvalg av venninner, Robin, spise godteri, dyr, å være kreativ, danse... Jeg kunne sikkert ha ramset opp så mye mer, men det som er så jævlig trist, er at jeg ikke ramser opp meg selv. Jeg tenker aldri på meg selv som noe jeg elsker, eller i det hele tatt noe jeg er glad i. Eller noe jeg setter pris på. Jeg tenker alt for mye utover, og glemmer å se inn i meg selv og alt det jeg har å være takknemlig for. Gjør dere også det? Glemmer du deg selv midt opp i alt annet? Jeg glemmer det. Jeg setter ikke pris på meg selv. Det er et ordtak som sier at man aksepterer den kjærligeten man tror man fortjener, men ikke bare det, man aksepterer også å ha det slik man selv føler seg verdt. Jeg føler ikke jeg er verdig å ha det bra. Ergo, om jeg er lei meg så er det på en måte like greit, jeg tenker ikke på alle sekundene jeg mister med glede, eller at jeg faktisk er verdt å ha det fint.

Jeg er så utakknemlig. Og da mener jeg ikke utakknemlig over det livet jeg har - for menneskene jeg har rundt meg, alt jeg får oppleve og det materialistiske, det setter jeg pris på. Jeg tenker mer på all kjeften jeg gir meg selv for ting jeg ikke får til, at jeg ikke orker å trene så mye som jeg kanskje "burde", eller at jeg bare ser den urene huden min når jeg ser meg i speilet. Hva med å tenke på hvor fantastisk det er at kroppen min faktisk fungerer? Jeg har begynt å sette meg inn i kroppens funksjoner og hvordan alt henger sammen, hvor utrolig menneskekroppen er bygd opp og hvor fantastisk alt egntlig er. At jeg kan skape et liv. At hjertet mitt banker. At jeg kan gå framover. At jeg ikke er syk. Men neida, jeg ser kvisene i panna, som egentlig også kan være en bra ting, for kroppen fungerer jo. Herregud.

Jeg lurer veldig på hvordan andre ser meg, og jeg skulle ønske jeg kunne låne et par øyne som ikke tilhører meg selv for en dag. Se på meg, snakke med meg selv, men fra et annet perspektiv. Mener andre at jeg fortjener det beste? Ja, det tror jeg. Men hva mener jeg personlig at jeg gjør feil, siden jeg slår så hardt ned på meg selv hele tiden? Jeg behandler meg selv som min egen verste fiende. Det er så utrolig trist, og veldig bortkastet tid.

Jeg har tidligere tenkt at jeg egentlig ikke fortjener dette livet, nettopp fordi jeg kanskje ikke er så glad som jeg burde være. Men slik kan jeg ikke tenke, fordi jeg fortjener det absolutt. La oss spole fire år tilbake i tid. Jeg satt hjemme på pikerommet i Harstad med absolutt null motivasjon til skole og skjønte at jeg hadde en jævlig lang vei å gå for å komme meg bort fra hvor jeg var, og inn i en verden med tv, musikk og en stor blogg - så jeg kastet jeg meg i det med absolutt alt jeg hadde med konkrete mål hele tiden. En tvserie om bloggere? Ja, det skulle jeg få til. Gi ut musikk? Det skulle gå. Få kjent blogg? Og så klarer man det, da. Og jeg er sykt glad for det, det lover jeg dere. Jeg takker meg selv hver eneste dag for at jeg turte, og setter pris på det. Så da blir det spørsmålet jeg stiller meg selv plutselig enda større - hva er egentlig problemet?

Jeg får ofte følgende spørsmål.. "Jeg har så lyst til å starte en blogg / blogge bedre, men jeg har et så kjedelig liv og ingenting å skrive om. Har du noen tips?". Jeg personlig har et veldig innholdsrikt og spennende liv, om jeg skal være ærlig. Men det betyr ikke at man får en bra blogg. Tvert imot, jeg synes ikke det er interessant å lese en blogg hvor bloggeren gjør masse spennende hele tiden, fordi det føles likevel så upersonlig. Om du vil ha en bra blogg - se innover, ikke utover. Se inn i deg selv, kjenn på hva du føler og hva du tenker. Det er der folk kjenner seg igjen, ikke i all shoppingen, feriene, eventene eller outfitbildene. På innsiden er vi alle helt like, og vi føler smerte, glede, hat og sjalusi på samme måte. Og det er derfor jeg skriver slike innlegg som dette - det gir meg noe å lese slikt på en blogg, fordi det er ekte. Man trenger ikke et fantastisk liv, tvert imot. Man trenger å kunne dele, og jeg er glad jeg gjør det med dere, og at dere deler tilbake.

Jeg husker så godt at jeg fikk se bilde av bestemor fra da hun var 20 år. "Så pen du var" sa jeg. "Ja, men det så jeg så klart ikke selv - slik som du ikke selv ser hvor vakker du er nå, men det kommer du til å gjøre når du ser tilbake". Det er sant. Jeg kommer til å se tilbake på dette, min hverdag akkurat nå som til slutt bare blir et fjernt minne og noen bilder på en harddisck og tenke.. din idiot. Hvorfor smilte du ikke da du så deg i speilet?

Jeg sto nok helt bak i køen da gud delte ut selvtilitt. Mest sannsynlig var jeg for opptatt med å lese mitt eget kommentarfelt.

 

fish eye objektiv

Kommenter her

For et par dager siden fikk jeg låne en fisheye linse hos en kompis, jeg har ønsket meg en slik i flere år så det har vært veldig gøy å leke litt rundt med objektivet de siste dagene. Det blir veeeldig kule bidler med høy oppløsning, selv om man ikke blir direkte pen på bildene haha. Hele faktoren med stort hode og liten kropp blir veldig forsterket, og for meg som har gigantisk hode fra før av kommer det ekstra godt fram. Men hvem bryr seg!? ;)

kjole fra NLY one (adlink)

Nå blir det kosekveld her hjemme! Jeg kommer med en oppdatering senere ikveld, akkurat nå vil jeg bare slappe av med min kjære ♥ Og dere som har sumo - nå kan dere se en spesialepisode av bloggerne der!

en ny jente i bloggerne

Kommenter her

I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, så UTROLIG deilig! Og hva våknet jeg av? Jo, av at solen skinner inn vinduet mitt, og det føles alt for lenge siden sist. Det har jo vært som tredje verdenskrig i oslo de siste dagene med null busser som  har gått, taxikø på flere timer og uhell hit og dit. "Ekstremværet" sier de, selv om det egentlig minner meg om 17. mai i Harstad og hvordan været pleier å være der da, haha.. Elskede nordnorge ♥

Jeg har uansett hengt litt i solen med beste Robin og shoppet litt som jeg skal vise dere senere. Vi var begge ute en tur igår, så akkurat nå sitter vi og snakker om hva vi skal finne på ikveld.. Jeg tror nok det blir rolig for oss begge. Jeg skal iallfall tvinge han til å se på "13 snart 30" med meg nå, den filmen er sååå morsom! :) Og utenom det? Vel, vi snakker om framtidsplaner. Flytte? Bli her? Starte noe eget? Starte noe sammen? Hvem vet, men bra kommer det uansett til å bli.

 Jakke VILA / skjerf BURBERRY / topp fra glamorous. Foto: Joakim Kleven.

Og forresten - ny sesong med bloggerne starter 9. april, med selveste Mammatilmichelle på laget! Med en gang jeg traff henne ringte jeg produsenten og bare "hun MÅ vi ha med", og slik ble det altså :-) På førstkommende søndag sendes det dessuten en eksklusiv episode av bloggerne som kun er tilgjengelig på tv2 sumo. Aner ikke hva som skjer der, så det er spennende for meg også..

sånn er det

Kommenter her

Dagens spørsmål : må man ha en doktorgrad i palmeolje eller være markedsansvarlig i freia for å kunne uttale seg om palmeolje, eller noe som helst annet for den saks skyld? Jeg sier JA til å engasjere seg, samme hva det måtte være! Det finnes alltid to sider, om ikke tusen sider av en sak, og selv om jeg er jevnt over stemplet som dum og overfladisk må man få lov til å bry seg om mer enn bare sin egen nesetipp, også.

Vel vel. La oss gå igjennom dagen min! Og jammen fikk jeg ikke presset inn en powernap idag også, haha. Bortsett fra det har jeg vært i to intervjuer, før jeg møtte fine Joakim for å ta litt bilder. Når vi møtes for å fotografere er det 99% mat og snakk, 1% fotografering, haha. Vi endte opp på max iallfall!

Bildene vi tok får dere se imorgen, de ble kjempefine synes jeg! Etter mat og foto dro jeg og Robin for å hente det som skal være bilen vår i noen uker, en superfin Nissan som jeg elsker allerede. Kommer til å være hardt å gi den fra seg, åh :-( Elsker å ha bil!

Og nå ligger i sofaen i den rotete stua (med noen veldige rare armer i følge bildet?) og venter på å dra i en bursdag! Tror det blir veldig koselig selv om det sikkert blir en ganske tidlig kveld for meg. Skal rett opp i debatt i morgen tidlig, haha.Vi snakkes i morgen bare.

ikke for å være slem, men... - del 2

Kommenter her

Som blogger "skal" man være snill og glad hele tiden. Man må være forberedt på å ta dritt uten å kaste noe tilbake, fordi man er offentlig burde man kunne takle det. Man får skylde på seg selv, fordi man har jo tross alt valgt dette. Haha. Det er så sykt, men det er hva folk mener.. folk tror det er OK å skrive akkurat hva man vil. Spessielt til bloggere. Og spessielt om man legger til "ikke for å være slem, men.." før man skriver det. Men sånn funker det ikke. Jeg holder som regel masken og svarer noe trivelig eller ikke noe overhodet, men noen ganger vil man si ifra og skrive akkurat hva man føler for i øyeblikket. Det er kanskje unødvendig, men noen ganger føler man seg bedre etterpå. Jeg er så lei av netthat! Nei, jeg skal faktisk bli bedre på å si ifra!

Oppdateringen din suger i perioder hvor du har det vanskelig og får mye kritikk i kommentarfeltet.. Du er en svak jævel som ikke fortjener plassen din.
Awww, er det sant? Det må være veldig slitsomt for deg. Men om du har noen mirakelmedisin som får humøret på topp, samt en kur som gjør at jeg takler all mobbingen litt bedre, så får du gjerne slenge den over. Feel free to come by.

I dag så du egentlig ganske feit ut, det ser ut som om du er gravid.
Jeg vet selv at jeg ikke er feit, jeg ikke engang lubben, men omså jeg hadde veid 20 kg ekstra - kan jeg ikke bare få lov til det? Vedder på at du er ganske ensom. Blitt mye ligg i det siste, eller?

Slutt å push fram puppene så mye på bilder. Det ser latterlig og fake ut....
Åh, jeg er veldig lei meg for at jeg har store pupper som faktisk stikker ut fra kroppen. Skal absolutt fjerne silikonen for din skyld! Føles det bedre nå?

Gutter liker naturlige jenter, du kommer aldri til å få en ekte kjæreste.
Nei, kjæresten jeg har akkurat nå er bare innbilt i hodet mitt, ikke så veldig mye ekte her. Og ja, du har nok helt rett. Det finnes kun EN type jenter gutter liker, og da går de KUN etter utseendet. Fantastisk personlighet, snill, omtenksom, morsom og til å stole på MEN hun har silikon? Ikke faen, slike jenter vil ikke gutter ha, da er det bare å lete videre! (jentene de ser på i pornofilmer og Megan Fox er så klart også 100% naturlig).

Det er bare snakk om sangen din på bloggen for tiden. Den er dritdårlig og du synger så jævlig dårlig med masse autotune hahahaha.
Ahaaaa. Men jeg trodde det var min blogg, og tanken bak det hele er at jeg skal skrive om hva som skjer i mitt liv? :) Men kanskje jeg har missforstått hele greien... For om du synes jeg synger stygt, så har jeg vel ikke noe annet valg enn å legge hele sangkarrieren på hylla, fordi du blir jo tross alt tvunget til å høre på  musikken jeg gir ut. Hva heter du igjen? Anonym?

Bloggere som deg er så patetiske.. det eneste dere gjør er å kjøpe klær og nye ting hele tiden, reise osv.. Dere tenker aldri på å gi penger til de som trenger det mer.
Okei, men du får mitt bankkort, så får jeg ditt? Så kan jeg også få bestemme hva du skal bruke dine penger på. Det er jo en bra deal? Du har dessuten ingen peiling på hva jeg gjør med pengene mine og hva jeg bruker dem på.

Slutt å synes så synd på deg selv. Du konsentrerer deg alt for mye om de dårlige kommentarene du får. Det må man jo bare tåle når man har en kjent blogg.
Bare fordi jeg har så stor blogg så kan folk skrive akkurat hva de vil til meg og jeg må tåle all dritt i verden uten å noen sinne kunne få kommentere det eller bry meg. Man skal bare si takk og ta imot alt. Logisk. Jeg glemte det.

INGEN BRYR SEG OM DE JÆVLA PÅSKEEGGENE.
Nei ingen utenom meg.. var nok også derfor freia fjernet kampanjen sin, er nok derfor jeg blir dratt fram i masse nettaviser, derfor jeg fikk være på god morgen norge og nyhetskanalen og derfor innlegget ble det 15 000 ganger. Fordi ingen bryr seg :/

Hvordan kan du blogge helt normalt etter flystyrten som har vært nå!?
Ja, hver gang det skjer noe i verden så skal jeg bare stoppe bloggen min opp. Da kan jeg ikke skrive om min hverdag - fordi det finnes jo tross alt ikke VG eller dagbladet som man kan lese om man vil ha oppdateringer på nyhetene. Jeg tror vi sier det sånn at hver gang noe tragisk skjer i verden, så tar jeg en pause. Da blir det nok mange oppdateringer her inne.

Du hadde vært mye penere om du var naturlig. Nå er du så jævlig stygg at jeg blir redd.
Og du hadde vært mye bedre om du ikke hadde.. nei vent. Hvordan ser du ut? Hva heter du? Jeg aner ikke. Vedder på at du derfor er pretty nice, de anonyme pleier å se smashing ut er min erfaring. Uansett da - jeg liker måten jeg ser ut på, og ingen har tvunget på meg operasjoner. Jeg tror du hadde vært jævlig mye penere med et par horn i panna som representerer din vakre innside<3

Dattra mi e 12 år å læs bloggen din å æ bli redd før ka ho ser opp te. Makan te overfladisk jålat og ikkje minst mindre vakker jenta må du leite etter, du ser ikkje ut.
Nei det er sikkert bedre å se opp til moren sin som slenger dritt om utseendet til en 20åring på nett. Hadde du vært min mor, så hadde jeg vært SÅ stolt. Det har du all grunn til å være også, av deg selv! MOBBING FRA FORELDRENE TIL ANDRE STÅR MITT HJERTE NÆR<3


Dette er langt ifra de rareste jeg får, men noen kommentarer er det bare umulig å svare på. Stor klem til alle dere som forstår hvordan man utrykker seg ovenfor andre mennesker og er så fantastiske, snille og fine hver dag. Jeg setter så stor pris på alle de fine ordene deres og jeg vil abolutt at dere skal forstå hvor mye dere betyr for meg. Dere er best ♥ 

har ikke oslo sett snø før?

Kommenter her

 

 

Noen bilder fra da jeg akkurat hadde flyttet til oslo, for nå ett år siden. Faen så fresh jeg var, fine klær hadde jeg også (når jeg hadde på meg klær vil det si, haha ;)). Jeg vil tilbake til mine sinnsyke ritulaer med hundre repitisjoner av treningsøvelser hver dag, samt morgenvanen med å sminke meg likt sminkevideoer på youtube. Jeg var så glad på alle disse bildene, selv om det kanskje ikke synes så godt. Det var så spennende for meg å skulle flytte til oslo, bo i en egen leilighet og ta fatt på alt hovedstaden kunne by på.

Det meste jeg har gjort i hele mitt liv var å flytte, selv om jeg savner mamma, pappa og lillesøsteren min.. ♥


Forresten, har ikke folk sett snø i oslo før!? Litt snø på bakken og totalt stopp i kollektivtrafikken. Måtte stå TO TIMER i taxikø da bussen ikke gikk. Wow, what a city.

nervøs for morgendagen?

Kommenter herJeg har ryddet leiligheten, fått unnagjort alt av mail og nå ligger ieg nedtullet i sofaen med mr and mrs smith på skjermen. Dette har vært en veldig koselig kveld for min del! :) Jeg skal nok legge meg ganske tidlig ikveld, det er en early start for meg med frisør, intervju med nrk, og så jentevors og fest for nettavisen hele dagen... og dit skal jeg dra alene. Er ikke så veldig god til å mingle og spessielt ikke alene, så dette skal bli spennende. Er faktisk litt nervøs, og føler meg veldig rar som er på den måten, haha. Redd for folk.

Jeg oppdaget nettopp at en søt leser har laget en lyricsvideo av sangen min! Så søtt. Om dere legger ut bilder av at dere hører på sangen på instagram, eller skriver om den på bloggene deres, husk å si ifra til meg / tagg meg! Jeg får det bare med meg litt her og der, og vil gjerne gi tilbakemelding til alle. Sangen finnes på spotify her, og itunes her ♥♥

Håper dere har en fin kveld mine fine lesere, og så høres vi mer imorgen!

ubrukelig for samfunnet

Kommenter her

Nå for tiden er jeg som skutt rett tilbake til da jeg var 15 - nei, jeg snakker ikke om hvitt hår, pushup og tilnærmet mørksvart i huden slik som dette..

 
Det er ikke en alien, bare meg for 5 år siden.

Heldigvis ikke akkurat slik jeg føler meg nå, men jeg er så trøtt hele tiden, likt som da jeg var midt i puberteten. Jeg gleder meg til å sove om kveldene, gleder meg til powernappene jeg kan ta, og styrer totalt unna senga for om jeg bare legger meg ned i ett minutt ender jeg opp sovende fem timer og går glipp av alt som heter sosialt liv, jobb og god selvfølelse. Jeg føler meg totalt ubrukelig for samfunnet når jeg sover lenge (der bidrar jeg jo ikke uansett siden jeg er en hjernedød blogger, thank you very much) men jeg får jo ikke gjort noe hjemme heller. Så, selv om jeg går rundt som en levende zombie med hvilepuls og tunge øyelokk var jeg ute for å i det minste få gjort noe. Jeg hadde først befaring av garderbemannen her hjemme, endelig skal jeg få ordentlig klesskap! Deretter møte, lunsj med Robin, Vapiano med Marte og litt godterishopping (mitt er uten palmeolje, jeg sjekker det jeg spiser nå) før vi tok turen hjem til meg. Vi skulle se en episode av prison break, det ble 4.. Den funksjonen på netflix som gjør at man bare hopper rett inn i neste episode etter 11 sekunder er farlig.

 Skoene mine er fra nike. (adlink)

Fra det ene til det totalt andre. Jeg elsker spraytannen min! I wanna scream out to the world - jenter, hvorfor tar dere solarium!? Det er skadelig, tar lengre tid, koster mer og man får rynker. Slutt med det! Nå som jeg har dusjet av det overflødlige og fargen har lagt seg litt, er den virkelig slik som jeg liker den. Mørk brun, ikke så gylden men mer matt i fargen. Spraytan holder i rundt to uker om man er flink med body lotion og "body shampo" mens man dusjer, det er min erfaring iallfall. Jeg har veeeeldig god selvfølelse hver gang jeg har tatt spraytan, haha. Noen ganger er det så jævlig deilig å ha et par overfladiske hjerneceller, for slike små gleder blir så MYE større. Vet forresten at et er en liten andel av befolkningen som kan skille selvironi fra idioti, så enten er jeg veldig dum utifra dette innlegget (og generelt i livet), eller så er jeg bare veldig morsom eller så deler vi ikke samme humor.

 

Skjer fra burberry / kjole fra club L (adlink)

Nå ligger jeg langflat ut på GULVET (ikke sofaen for da sovner jeg) og skal rydde litt her hjemme slik at det blir ekstra koselig før jeg skrur på kveldens film - mr and mrs smith, som aldri blir gammel ♥ 

livet er en dans på nevroser

Kommenter her

Seee hva jeg fant på youtube! Den første coveren av love like that. Sååå søt, tusen takk ♥ At folk gjør dette med mine sanger er jo helt utrolig. Husk å sjekk ut sangen på youtube og spotify, da!

Jeg har ryddet hjemme og laget vaffelkaker som jeg så iherdig planla tidligere idag, haha. Livet med tvangstanker er en dans på nevroser kan jeg love dere, om den minste lille ting går galt får jeg panikk. Om jeg innstiller meg på noe så lite som å f.eks spise vaffler, gå på posten eller ta en powernap så må det for all del bli noe av, om ikke setter angsten inn. Uansett! Det har vært kosekveld med Robin etter han kom hjem fra jobb. Jeg er ingen fantastisk kokk og burde egentlig holde meg totalt borte fra kjøkkenet, men vaffler kan man vel alltids klare å produsere fram, haha. Det er den internasjonale vaffeldagen i morgen btw, jeg ligger før dere ;-)))))))

 

link til toppen er i innlegget under, og buksen er fra topshop.Forresten! VI reiser jo til USA igjen den 7.april for en uke med kos. Vi vil gjerne leie bil da også, men helst en litt.. finere? Haha, en fin og miljøvennlig bil da, kanskje Tessla? En annen som bruker lite drivstoff? Uansett, det får man ikke tak i på AVIS akkurat. Robin vil ha lambourgini (skrives det sånn..?), haha. Men deeeeeen tror jeg han må lengre inn i partysverige med for å si det sånn, for jeg er ikke med. Men kom gjerne med tips til utleiebyråer som leier ut finere biler, om dere vet!

 Nå skal jeg legge meg, goooodnight!

gjør det du klarer!

Kommenter her

I dag er på et eller annet vis en mye bedre dag enn på veldig lenge :) Føler meg sterk og glad. Jeg ble tidlig ferdig på god morgen norge og nyhetskanalen, begge deler gikk helt OK selv om jeg aldri føler jeg får sagt nok på slike direktesendinger.. Nå sitter jeg på en kaffebar nært sentrum for å slå ihjel litt tid før jeg skal filme litt med bloggerne klokken 11. Ser fram til det, har nesten savnet filmteamet etter miami, haha. Man kommer jo så tett opp på hverandre, tenk hvor godt de kjenner meg nå og alt de har sett meg gjøre, alle fasene jeg har gått igjennom disse årene! Ikke verst!

For å slå igjen litt mer tid nå skal jeg faktisk gå å kjøpe et vaffeljern, det er nok den eneste maskinen jeg mangler på kjøkkenet akkurat nå. Jeg har dønn seriøst alle slags former og fasonger av juicere, smoothiemaskiner, toasthjern, muffinbaker, pannekakemaskin, brødbaker ++++. Tar jeg det i bruk? Nei. Skal vaffeljernet brukes? Idag skal jeg det, om ikke annet. Har en utrolig abstinens etter vaffler nå, servert med krem og bringebærsyltetøy! Nam.Turban fra nelly accesories / topp fra nly trend (adlinks)


Jeg må bare si.. Det er så utrolig leit at man ikke kan stå for noe bra, uten å bli kritisert for alt man ikke gjør. Les dette innlegget av fotballfrue, og faktisk les det, så kanskje man forstår litt bedre og respekterer hverandres valg? Angående palmeolje, så har jeg mailet mine sponsorer ang. hva produkter jeg fremmer inneholder, og hva jeg kan stå for fra nå av, så kommer vi nok fram til en enighet der :-)

dobbeltmoralsk rosablogger

Kommenter her

I morgen tiiiidlig skal jeg på god morgen norge for å snakke om hele palmeoljedebatten, som jeg ble uventet dratt inn i etter påskeegg-innlegget mitt. Jeg skal gjeste studio med representanter fra freia og er overbevist om at argumenter om såkalt "bærekraftig palmeolje" vil komme fra deres hold - det er for meg som å si bærekraftig olje, eller frittgående høns. Jeg har satt meg inn i hva nettopp bærekraftig palmeolje betyr, la oss nå bare kalle en spade for en spade - når du hugger ned skog, så hugger du ned skog. Det er også flere som forteller meg at "ja men påskeeggene er jo bare sesongbaserte", og jo det stemmer. Men sirkus med dyr er også sesongbasert, jeg mener ikke at det er mer ok av den grunn, om man skal tenke sånn. Produksjon av produkter med palmeolje skjer likevel året rundt, og påskeegg er langt ifra det eneste produktet som inneholder palmeolje. Mye godteri, mat, sminke og hårprodukter. Jeg har også fått kritikk i media for å ha reklamert for produkter som inneholder palmeolje. Men, newsflash - jeg har også trykt i meg kilovis med påskeegg. Jeg har spist kjøtt, jeg har brukt pels og jeg har brukt dyretesta sminke. Ingen av de punktene skjer lengre, og man starter alltid en plass. Å dra fram blogginnlegg skrevet for måneder siden når jeg selv skrev NYLIG at jeg har blitt gjort oppmerksom på dette, blir for meg helt bak mål og et forsøk på å snu debatten over på hvor dum jeg er ansett å være, istedenfor å tenke på det viktige temaet vi faktisk diskuterer her.  Jeg mener absolutt uansett at det er bedre å gjøre NOE, å boikotte noe, enn absolutt ingenting. Er dere ikke enige? Uansett er det bra at det har blitt laget en så stor sak av det, og freia kan si hva de vil med tanke på uttalelser som at "vi ikke tar stilling til rosabloggeren Sophie Elise". men jo, det gjør dere, for nå skal dere jo tross alt møte meg på direktesendt tv med en ansatt fra freia. Jeg er ingen ansatt i et multimillionselskap med en markedsstrategi. Jeg er bare meg, som skrev et innlegg fra køa på narvesen. Og her er vi, og der skal dere sitte "å ta stilling til det" :-)

Rett etter sendingen på god morgen norge skal jeg på nyhetskanalen angående samme debatt, og jeg har to andre tvintervjuer planlagt for denne uken. Det blir med andre ord mye presse om dagen, både om palmeolje men også om min nye låt! Jeg var på mp3 i formiddag for å snakke litt om den å spille den av, om dere enda ikke har hørt den er den på spotify HER, og itunes HER ♥ Takk for så gode tilbakemeldinger, og ikke minst høye plasseringer på både spotify og itunes!

Fra mp3 sitt studio idag tidlig.

stille i fitness

Kommenter her

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Anette Marie, flinke og flotte henne skal jo som sagt stille i bikini fitness og jeg kjenner nesten litt kløe i fingrne etter å teste det ut selv. Jeg er jo ikke trent for fem flate øre og mener en intens økt er å gå tur /retur kiwi for å handle, men Anette mener jeg har potensiale om jeg bare starter nå og da eventuelt kan stille til neste år. Det første jeg gjorde nå var å sende melding til han som egentlig skal bli min PT for å høre om det kan gå! Nå blir det sikkert bare med tanken, men det hadde vært interessant å utfordre kroppen litt, se hva jeg kan klare liksom.. Hva tror dere? Hadde det vært spennende å følge en slappfisk med null interesse for trening på vei mot fitness?

Jeg har vært og spraybrunet meg i dag på spraytanhuset, mørk som bare pokker er jeg nå ettersom vi kjørte på en litt brunere farge nå enn sist. Jeg eeeeelsker å småfikse på utseendet, en fresh, mørk farge på kroppen gjør så utrolig mye! Nå trenger jeg ikke bruke sminke heller, noe som hjelper min problematiske hud enormt. Føler meg fin, om det er lov å si ♥ Og humøret mitt er bedre idag enn det har vært på lenge - tror ikke det har noe med brunfargen å gjøre, men hvem vet haha - isåfall er jeg hakket mer overfladisk enn jeg gir meg selv creds for. Men det hjelper meg å ha dere, det forbauser meg hvor utrolig smarte og godt formulerte flere av dere er. HVA GJØR DERE HER LIKSOM!?!? Nå føler jeg angsten, jeg må begynne å skrive kjemiske formler og filosofiske tekser på høyt nivå for å måle meg :-)

 

Well well! Nå skal vi ha en liten maraton med frikjent på skjermen, jeg elsker den serien. Kjolen jeg har på meg er fra glamorous, forresten! Vi blogges litt senere ♥

love like that er ute - hør den her!

Kommenter her

Nå er endelig love like that ute! Om dere vil legge den i listene deres på spotify, finner dere den HER ♥ Og om dere ikke har spotify, HER er den på itunes!

Nå får jeg prøve å nyte øyeblikket og sette pris på hvor stort dette faktisk er, jeg er iallfall veldig stolt over hva vi har fått til og håper dere også liker utviklingen jeg har hatt :-) Hva synes dere?

hvem er jeg?

Kommenter her

Nå, når jeg starter dette innlegget, er klokken 06:09 på morgenen. Jeg har ikke sovet hele natten. Jeg vet ikke om det er jetlag eller om det er tankene mine som holder meg våken. Alle dere sover vel sikkert akkurat nå, håper jeg.

Psykologen min sa noe til meg som virkelig satte igang tankene mine. Forresten, når jeg skrev "psykologen min" følte jeg meg gal for et lite sekund. Men det er jeg ikke, det er bra å ha noen å snakke med, et sted hvor man kan være seg selv og slappe av, til tross for at personen i andre enden faktisk får betalt for å høre på deg. Uansett, da. Han sa "grunnen til at du føler det slik som du gjør, er fordi det er et så stort sprik mellom hvordan du faktisk har det, og hvordan folk tror du har det". Jeg vet ikke om det sier dere så mye, og jeg vet jo egentlig ingenting om hvordan dere tror jeg har det, så alle mine tanker blir egentlig bare et kaos og et virvarr for jeg vet jo egentlig ikke en dritt om hverken meg selv eller dere. Men, dette skal være mitt forsøk på å gjøre det såkalte "spriket" litt mindre og fortelle dere om hvordan jeg har det - jeg synes for å være helt ærlig at det er fælt å åpne meg slik som dette. Det gjør meg kvalm, nervøs og jeg føler meg litt "lett på tråden", som om jeg bretter ut alt om mitt privatliv til fremmede mennesker. Unner dere meg noe godt? Vil dere at jeg skal ha det fælt? Eller mener dere at jeg klager unødvendig?

For ja, jeg får høre at jeg ikke kan ha det kjipt. Jeg forstår at det fra utsiden må virke rart at jeg ikke skal ha det særlig bra. Man kan se det materialistiske, pengene, et spennende liv med reiser, shopping, kjærlighet, late dager som jeg styrer selv og opplevelser jeg kommer til å glede meg over på gamlehjemmet. Og på snakk om gamlehjemmet, den gang jeg forhåpentligvis blir så gammel at jeg skal mimre tilbake til denne tiden, vil jeg angre så fryktelig på at jeg ikke hadde det bedre med meg selv. At jeg ikke nøyt alt. For det gjør jeg ikke.

Jeg fortjener ikke å ha alt som jeg har, fordi jeg klarer ikke å sette pris på det. Jeg ønsker så gjerne å føle geniun glede, men det skjer ikke. Jeg kan stå på miami beach og betrakte alt jeg kun har sett på film, ha penger til all shoppingen jeg drømte om da jeg var yngre.. men hva føler jeg? Ikke så mye. Jeg forstår godt at vi ble tilbudt psykolog etter "mitt dansecrew" fordi den nedturen å komme tilbake til hverdagen har vært brutal for å si det mildt, kanskje spessielt for meg som ikke har noen faste rutiner. Så hva gjør jeg? Søker skole i hytt og pine, søker skole i LA, i oslo, jeg søker som makeupartist, fotograf, journalist, ALT. Ikke fordi jeg vil, men fordi jeg er desperat etter noe stabilt å holde meg fast til. Jeg setter alarmen på 09, avtaler med meg selv at "i morgen skal jeg gjøre sånn og sånn"; men så ligger jeg våken hele natta likevel og klarer liksom ikke å følge rutinene jeg setter for meg selv.

Og samtidig blir dette feil å skrive, fordi jeg ville jo ikke byttet bort livet mitt mot noe. Jeg vil være usynlig, men samtidig vil jeg ikke legge ned bloggen og jeg vil ikke slutte med tv-jobbingen. Men jeg vil ikke at folk skal vite hvem jeg er. Gir det mening? Det blir jo totalt feil at jeg i det hele tatt skriver dette innlegget, for de som leser det trykker seg jo inn på bloggen min og ser trynet mitt over headeren og vet at "det der er sophie elise". Og så gir det meg noe, samtidig som det gjør meg redd... Og så elsker jeg oppmerksomheten, og så hater jeg den, og så blir jeg fanget i en midtvei hvor jeg lurer på hvem i all verden jeg egentlig er og hvordan jeg skal kunne uttale meg om noe som helst, fordi jeg endrer meg konstant.

Jeg føler meg omgitt av så mange forskjellige mennesker som seg meg på ulike måter og jeg innretter meg etter andres forventninger istedenfor å stoppe opp og spørre meg selv - hvor ble det av meg? Sluttet jeg å se på meg selv som menneske og begynte å se på meg selv som "forbilde" og "blogger" og "offentlig person" i sekundet folk begynte å kalle meg for det? Jeg er ikke et forbilde, en offentlig person eller en blogger. Jeg er meg, men problemet er at jeg ikke aner hvem det er lengre.

Jeg var fristet til å spørre dere, hvem tror dere jeg er? Som om dere skulle ha peiling, kunne peike meg i rett rettning. Dere forteller meg hvilken hårfarge jeg bør ha, hvor jeg bør dra på ferie, hva jeg bør gjøre når jeg er der, om jeg bør være sammen med kjæresten min, hva jeg bør mene og hva jeg bør tenke. Og jeg gir dere respons og innretter meg, fordi det er det rette å gjøre når livet ditt er jobben din. Jeg er ikke trist når jeg skriver dette, langt ifra. Jeg er bare veldig apatisk. Jeg har blitt en negativ person. En fitte, sånn egentlig. Alle liker jo å framstille seg selv som "åh jeg er så snill / god / omtenksom" men jeg er egentlig bare en kald idiot om jeg får være ærlig. Selvinnsikt har jeg i det minste. Og samtidig så er jeg jo egentlig veldig snill, omtenksom og setter andre før meg selv, ÅPENBART, for det var slik jeg endte opp her. Alene i senga med tanker om hvem jeg er, mens andre sikkert sover etter en hard tur på fylla som jeg egentig skulle ha drept for, men det ender alltid med at jeg drar hjem tidlig fordi jeg orker ikke å høre "du ser ut som en hore" og "du er et dårlig forbilde" fra folk som har fått seg et glass for mye.

Nei dere, jeg vet ikke hva jeg trenger. Rutiner? En klem? Eller kanskje jeg bare trenger søvn. Kanskje jeg bare må sove, publisere dette innlegget, og late som om det aldri skjedde og så starte på ny i morgen med " dette har jeg gjort idag" og "alt er så bra".

For å avslutte dette innlegget vil jeg linke to gamle innlegg. Først dette, og så dette - jeg måtte smile litt av meg selv "jeg får lov til å blogge!" som overskriften var. Så utrolig søt, ung og teit jeg var. Savn.

innkjøp fra miami

Kommenter her

Hei dere! Nå er jeg faktisk på plass i oslo igjen, flyet gikk hjem inatt og jeg var hjemme i leiligheten allerede tidlig i formiddag. Det ble med andre ord en veldig rask tur til USA i denne omgang, men vi skal tilbake om bare et par uker og da skal vi alene - nå har vi jo vært der med et tv team på slep!

Det virket som om flere av dere ville se innkjøpene fra USA, så her kommer de! Vi dro til Aventura Mall den siste dagen, jeg kan virkelig anbefale det kjøpesenteret om dere skal shoppe i miami. Det ligger litt utenfor byen, nærmere flyplassen i Fort Lauderdale, og vi brukte ca en time på å komme oss dit midt i rushtrafikken. Senteret har masse butikker, jeg savnet egentlig bare forever 21 og NIKE, men ellers var alt på plass. Om dere lurer på prisene, så vil jeg personlig si at det ikke er noe særlig billigere enn i norge. Eller, kanskje ikke billigere overhodet, faktisk? Genseren fra adidas kostet for eksempel 600 kr, det er vel ca det samme som i norge om jeg ikke tar heeeelt feil.. Beklager kvaliteten på bildene forresten, helt umulig å fotografere i så dårlig lys nå på kvelden, og den eksterne blitzen min har bestemt for å takke for seg.

Innkjøpene fra miami:Skjerf fra burberry

Hehe, måtte jo ha litt turistklær også!

 

På topshop kjøpte jeg en sløvebukse, en crop top og en cardigan som jeg også reiste hjem i. På victoriassecret ble det endel innkjøp! Jeg elsker den butikken, og når man får en "personlig shopper" der inne som er med deg for å velge ut alt ble det fort litt (mye) ekstra i handlekurven. 

 

Genser fra ADIDAS.Så, det var alle innkjøpene mine! Ikke all verden, men jeg er veeeeldig fornøyd :-) Hva synes dere?

Jeg har jetlag som bare faen, så nå hopper jeg til sengs igjen! Har sovet hele dagen så nå fortsetter jeg med det.

thats life

Kommenter her

Hei fra Miami! Fikk noen av dere hørt låten min på radio mp3 idag? Hva synes dere? Om dere gikk glipp av det, kommer den på spotify ++ på søndag, så da kan man heller følge med da :-) Jeg fikk selv hørt sendingen via internett her, og må si at det alltid er veldig stort å høre sin egen musikk bli spilt!

Vi kom til Miami igår, og brukte første del av dagen på Miami Beach. Vi bor på stranden, og har et veldig fint hotell! Så her vandret vi litt rundt idag, tok litt bilder, lekte i sanden og hadde det fint.

Jeg vet ikke heeelt hva jeg skal skrive på bloggen disse dagene for at det ikke skal bli alt for "hei, dette har vi gjort idag, det har vært en fin dag", men jeg er vel litt tom for inspirasjon på det "personlige" planet. Da kan jeg heller svare på et par spørsmål som har kommet inn! Vi leide bilen vi har via AVIS, forsikring er litt dyrere jo yngre man er. Vi bodde på hotellet the reach da vi var i key west, til dere som spurte. Nei, jeg er ikke gravid, jeg blir bare veldig oppblåst av å spise hvitt brød / pasta / ris, som er alt jeg spiser her nede ca. Får også veldig vondt i magen av det, men det er jo såååå godt så jeg klarer ikke å holde meg :D Ja, vi er her med tv. Nei, jeg betaler ikke alt mulig for Robin slik enkelte påstår. Han er 21 år, har en bra jobb og er ikke avhengig av meg på den måten. Og når det kommer til vårt forhold, hvordan det fungerer og dynamikken oss imellom, så føler jeg ingen andre kan uttale seg om det enn oss selv. Alle har ulike regler, alle har ulike måter og være på sammen, og alle har ulike måter å takle ting på. Så vet dere det.

Uansett. Vi har et utrolig fint hotell med en stooor terasse som vi koste oss på igår kveld med champagne før vi gikk ut og spiste sushi og vandret litt i gatene. En veldig fin avsluttning på dagen!I dag skal vi på en liten shoppingrunde, hørte rykter om at Aventura Mall skal være bra? Jeg fikk et tips om det på instagram, alle butikkene her i nærheten har ikke akkurat vær noe å skryte av så jeg krysser fingrene for bedre shoppingutvalg der. Jeg kan gjerne vise dere alt av innkjøp når vi er hjemme i norge, men selv synes jeg det er kjedelig å lese på blogger - derfor har jeg unngått det litt tidligere. Men, om det er noe som faller dere i smak, skrik ut!

we gotta call the police

Kommenter her

Hei mine fine! Nå er klokken 09 på morningen her.. Og om vi har jetlag? Svaret er JA! Jeg våkner alltid før 06 på morningen, og begynner å bli trøtt på tidlig ettermiddag. Jetlag er et merkelig fenomen...

Vi hadde vår siste kveld i Key West igår, som vi bestemte oss for å bruke på veldig tradisjonelt vis. Det vil si, gå rundt å se på de fine husene, spise is, kjøre sykkeltaxi og avslutte med solnedgang på brygga. Dette er et veldig romantisk og koselig sted, så om noen tenker på hvor de vil dra på ferie med kjæresten kan jeg anbefale Key West varmt! Om man vil ha mer fart og spenning er det jo bare å leie bil og kjøre en dag mot Orlando eller Miami, slik vi skal gjøre idag :-) Og angående at det er 21 år på alkohol.. Det er virkelig ikke så strengt som man skulle tro. Så klart skal jeg ikke drikke rett framfor politiet, men det har vært null stress å bestille alkohol ute fram til nå. Jeg sier til og med at jeg er 20 år, og har fått svar som " Honey i got drunk for the first time when I was 14, what do you want?" så er det bare å bestille, haha.

Gammel kjole fra nelly - sko fra rebecca stella.Kvelden kunne ha blitt perfekt, men desverre endte den med litt problemer. Jeg og Robin hadde vært ute og spist ganske sent, og når jeg skulle sette meg inn i bilen åpnet jeg døra slik at den så vidt kom nært bilen ved siden av. Det ble ikke engang et merke, men eieren av den andre bilen så vel dette som en gylden mulighet til å få igjen masse på forsikring, og skjelte jeg ut, ringte politiet og hele opplegget. Så der sto jeg da, sent på kvelden, på en parkeringsplass med to middelaldrende amerikanere som ringte politiet for.. absolutt ingenting? Jeg ble også virkelig satt på plass av han ene mannen når jeg hevet stemmen litt, "YOUNG LADY you watch your motuh", men hva skal man gjøre? I norge ville det aldri ha blitt en så stor sak av det, det ble jo faktisk null skader på den andre  bilen! Politiet kom, og han var - ikke overasskende - på min side og det ble ikke noen større sak av det. Jeg ble så oppgitt da damen som eide den andre bilen skulle smiske med politiet og sa "åh, jeg ringte bare inn og gjorde min plikt som amerikansk borger kjære politi". Jeg himlet med øynene (ganske åpenbart, hehe) og tenkte at nei, du ville ikke gjøre din plikt, kjære. Du ville bare tjene penger. Amerikanere i et nøtteskall? Synes synd på de som bor her og kan bli saksøkt for ALT mulig..Men, det fikset seg, og nå drar vi til MIAMI!


Og forresten! Om dere vil høre låten min før den kommer på spotify, så kjører radiokanalen mp3 en premiere i morgen klokken 14:30! ♥ Er så utrolig spent! Den kommer på spotify på søndag, til dere som ikke får hørt i morgen :-) 

key west, i love you

Kommenter her

Hei! Hvordan har dere det? Jeg har det heeeeelt prima - men hvordan kan ting være annet enn perfekt når man befinner seg på verdens fineste sted, Key West? Jeg har vært ufrivillig uten internett siden vi kom hit, men jeg har likevel savnet dere masse. Jeg hater å ikke få oppdatere, og helt på ekte så savner jeg kontakten jeg har med dere via her. Så, nå skal jeg virkelig gi dere masse gode innlegg framover, inspirasjonen er på topp! ♥

Turen gikk først fra oslo - fort lauderdale, hvor vi skulle sove første overnatte første natten. Reisen tok 10 timer og til vanlig ville jeg ha blitt gal, men vi hadde first class så det gikk greit :-) God plass, masse mat, gratis drikke og film hele veien, så tiden gikk fort!

 

Vel framme i Fort Lauderdale ble det litt avslappning, før vi tok cabroileten vår (skrives det sånn??) og kjørte i fem timer mot Key West. Vi stoppet et par ganger på veien og spiste, så på ting og var skikkelg turister. Kan ikke beskrive hvor herlig det er å kjøre med taket nede i varmen mens man hører på høy musikk!

 Vi kom frem til det fine hotellet vårt i Key West igår, med nydelig havutsikt, palmer og herlige temperaturer. Det må man benytte seg av, så vi hadde alarmen på 07 imorges og gikk for å spise en veldig god hotellfrokost mens vi så på utsikten.Og resten av dagen? Vel, vi har hatt en privat båttur litt rundt øya, sett delfiner, stått på slike brett som på bildene under og snorklet. Videre venter muligens litt vannscooterkjøring rundt øya, byvandring (her feirer folk spring break!) og middag på et finere sted. I morgen tar vi bilen til MIAMI!!!

Ganske glad i livet akkurat nå, må jeg si :-) Og takk gud for det!

reprogram my heart

Kommenter herHei dere. Nå sitter jeg på gardermoen og om et par timer går flyet til Miami. Jeg ser virkelig fram til noen dager i sol og varme, langt borte fra oslo. Synd man ikke kan reise fra sin egen hjerne og ikke minst sitt eget hjerte, de følger alltid med og veier tusen ganger tyngre enn hvilken som helst koffert akkurat nå. Jeg er dødsglad for at jeg skal reise bort, og håper det kommer mye bra ut av denne turen og at jeg finner tilbake til styrken jeg vet jeg egentlig har.

Jeg skal oppdatere dere imorgen. Forhåpentligvis har jeg ny gnist da, og om ikke - så er jeg sikkert 100% på topp om et par dager ♥

ny stue + anbefalning

Kommenter her

Jeg har bestemt meg for å døgne inatt! Det har jeg ikke gjort siden jeg var 16-17 år, ikke med vilje iallfall.. Da pleide det å være standard prosedyre før skolen, i hodet mitt tenkte jeg "ok, om jeg sovner nå har jeg 5 timer, 43 minutter og 21 sekunder å sove på" og slik fortsatte nedtellingen, helt til jeg tenkte "kanskje jeg skal se en episode av frustrerte fruer" og så ble det brått morgen. Grunnen til kveldens døgning er å få ferdig leiligheten her! Jeg vet ikke om dere husker hvordan det så ut her tidligere, men slik er en del av stua nå..Koselig, ikke sant? Og ikke minst søt genser!? Det var en gave fra SOLO til meg. Jeg elsker klær med stor logo, og denne her passer meg perfekt nå i påsken. Deilig og varm er den også, jo!


Solo sine produkter har faktisk blitt veldig etterspurte, og da snakker jeg ikke bare om genseren (som etter min mening slår fanta ned i støvlene..) men også gensere, luer og annet tilbehør. Heldige meg fikk tilsendt litt, disse selges jo ikke i butikk. Men om du likevel har lyst på noen soloprodukter, har jeg en anbefalning! Om du laster ned appen Solo Goodiebag og tar den i bruk under en soloreklame på tv, får du umiddelbar beskjed om du har vunnet fine premier! Og uansett om du ikke vinner, får du uansett "solo-cash" som kan brukes til å få gratis solo. Så, gratis brus får du UANSETT, med en stor sjanse for å vinne produkter - appen er så klart helt gratis :-)
Så, last ned solo goodiebag, og du kan vinne eksklusive premier hele året, og det kommer nye premier hele tiden. Det jeg har fått tilsendt nå, er tilpasset påske. Dere kan lese mer HER :D

annonse


Og til sist, takk for alle fine tilbakemeldinger på Love like that teaseren! Om du enda ikke har hørt, sjekk ut innlegget rett under ♥

første teaser - love like that

Kommenter her

Her kommer den første "offisielle" teaseren til låta mi, Love Like That! Jeg er så spent på at dere skal få høre, for denne gangen er det snakk om følelsene mine, hjertet mitt og sjelen min som har blitt lagt ned i alt fra tekst til produksjon. Jeg er så takknemlig for opplevelsen, og ikke minst for all støtten dere gir meg, og at dere er glade på mine vegne. Det er tusen ganger mer nervepirrende å skulle vise denne låta til dere, enn det var for kjæreste, venner og familie.. deres mening betyr mye.

Så, nå er det en uke til love like that er ute! Håper dere er spente! Sangen kommer da på spotify, itunes og youtube :-)

alt er kaos

Kommenter her

Det var i overkant opptimistisk av oss begge å tro vi kunne bli ferdig med leiligheten igår. Etter en helvettestur til Ikea igår med lite batteri på bilen (vi er ikke helt rutinerte med ladning enda) og en fullpakket bil kom vi oss endelig hjem klokken 12. Jeg skulle gjerne tatt bilde av hele situasjonen men det var helt umulig for meg å bevege en muskel, jeg satt med både en lampeskjerm, en dyne, to stoler og to pakker gardiner på bare mitt sete, mens Robin måtte kjøre med nakkekrampe fordi han hadde sofaen OVER hodet. Det kommer sikkert til å være morsomt å tenke tilbake på om ett år.......

Slik ser det ut hjemme akkurat nå. Lampa som jeg har satt et utropstegn over, er det eneste jeg har klart å prestere med her.. Det sier vel litt om hvor god hjelp jeg er i slike situasjoner.. Jeg bidrar med å bestille mat og holde meg unna veien fra nå av.

Snart får vi heldigvis litt hjelp her, vi har litt dårlig tid ettersom vi reiser til USA imorgen og det hadde vært så deilig å komme hjem til en fin leilighet. Det er uaktuelt for oss begge å komme hjem til masse pappesker og kaos, så da må vi omså jobbe hele natten selv om vi holdt på til 03 inatt også. Jeg sitter i skrivende stund nede i vaskekjelleren, klær må også vaskes før reisen og alt er egentlig bare totalt kaos for øyeblikket.. 

Liker dette bildet, haha. Tar selfies i speilet. Robin sliter med møblene. Han skylder meg en, så det er OK.

Men dere? Idag får dere en liten teaser av låta mi! Gleder meg veldig mye til å vise dere, og forhåpentligvis liker dere det lille dere skal få høre nå. Noen som er spente? :-D

Dyrevoldtekt er lovlig i Danmark

Kommenter her

Her om dagen kom jeg over en nyhet som virkelig sjokkerte meg så mye at jeg fikk vondt i magen og mistet apetitten. Hvor sinnsykt er ikke det? Jepp, i Danmark kan du altså både se porno på nett hvor mennesker voldtar dyr, og du kan til og med KJØPE sex med for eksempel en hund på et bordell. Jeg kunne aldri i mitt liv ha tvunget meg selv til å se på dyreporno engang, det føles for meg på nesten lik linje som å voldta et barn (vet mange kommer til å mene det er en alt for drøy sammenligning, men de er begge forsvarsløse).

Og bare for å gjøre det hele enda litt mer kvalmt - i norge ble det først ulovlig med dyreporno i 2011, i Sverige i 2014!!!!! Altså for bare et år siden. Jeg var ikke klar over dette, og jeg hadde virkelig trodd vi hadde kommet hakket lengre i utviklingen.

Jeg vet ikke hva man kan gjøre, for når det er lovlig i et land og regjeringen ikke har store planer om å gjøre endringer, føler man seg ganske maktesløs.. Noen som har tips? Underskriftskampanjer, noen man kan sende brev til? Det er iallfall UTROLIG viktig å være opplyst om slike ting, og ikke tro at alt er slik som det skal være i våre vestlige land. Dette gjør meg så trist :-(

dårlig samvittighet

Kommenter her

Det er veldig gøy for meg å se at så mange engasjerer seg innen palmeoljedebatten! Det er et utrolig viktig tema, og så lenge man kan påvirke en, som kanskje påvirker en til, så har man gjort veldig mye allerede :-) 

Uansett! Dette er en veldig stressende, men fin helg for meg. Anne-Sofie kom på besøk fra tromsø i går, og som dere kanskje vet er hun min aller beste venninne som jeg har kjent heeele mitt liv. Hver gang hun kommer på besøk prøver jeg å sørge for en litt ekstra morsom helg, så flaks for oss at det var så nydelig vær! Det skiller faktisk hele 10 grader mellom sør og nord akkurat nå, så hun merket vel kontrastene godt. Igår gikk vi litt rundt i solen før vi endte opp med en sykt god pizza på steen og strøm. Jeg hadde spist 4 stykker mens hun allerede var på sitt første, det sier vel litt om hvilket matmonster jeg kan være...

Jakken min finner dere her - den har egentlig noen veldig kule frynser nederst, som ikke synes på bildet. Verdt en titt!

Skoene mine, de til venstre, finner dere her.

Vi endte opp med å dra ut litt senere på kvelden, først til min venn Frederik hvor jeg som vanlig innsisterte på å være DJ helt til vi dro på byen, haha. Det gikk i Justin Bieber sin sang konstant, likt som jeg skrev jeg hadde håpet på igår! Woho :-) Vi dro videre på NOX, liker ikke den plassen sååå veldig godt, synes det er veldig stivt og folk poserer så mye, om dere skjønner hva jeg mener. Men det var greit igår, når man har et bra bord så er man mest bare med sine nære venner uansett, og vi hadde en koselig kveld som til slutt bare ble helt sinnsyk og kanskje litt for morsom, så da ble jeg hentet og dro hjem.Men, til tross for en hard kveld ute igår kunne jeg ikke ligge på latsiden idag! Jeg og Robin har nemlig fått låne el-bilen Nissan e-NV200 Evila for helgen slik at vi skal kunne ommbølere - det er greit å ha en bil med litt plass når man skal frakte alt av møbler ut, og sette inn mye nytt!Vi har hatt stor nytte av bilen hele helgen, og skal heldigvis ikke levere den tilbake før imorgen for vi er enda ikke ferdig med shoppingen vår. Dette er kanskje ikke en helt riktig bil for oss generelt sett, en stor familiebil med plass til fem og mye bagasje, da tror jeg Nissan Leaf eller en annen mindre bil skal passe bedre, men en slik skal vi låne når vi komemr hjem fra USA for å teste litt. Denne er uansett perfekt for oss akkurat i helgen nå. Visste dere forresten at Nissan Leaf er Norges OG verdens mest solgte Elbil? Jeg er ikke i tvil om at jeg skal ha en Elbil, og dere som vurderer å kjøpe en ny bil eller deres første, bør tenke over følgende:

♥ Gratis parkering på alle kommunale parkeringsplasser
♥ Fri adgang til å kjøre i kollektivfeltet, det er VELDIG greit her i oslo. Man slipper myyye kø når man kan kjøre der bussen vanligvis kjører.
♥ Årsavgiften er kun 435 kr
♥ Gratis lading på de fleste offentlige ladestasjoner - TENK hvor billig det er, i forhold til bensin!
♥ Best av alt, må være at det ikke forurenser. Stor tommel opp, jeg personlig finner bare fordeler.
Så ja! Planen for dagen er å kjøre litt rundt i den svære bilen, dra på IKEA nok en gang, og så ommbølere alt hjemme. Jeg ligger i sengen på rommet mens Robin står i stua og prøver å montere sofaen fra hverandre (det vil si, bryte den opp med en hammer) så jeg må vel gå ut for å hjelpe han straks.. Jeg skal gi dere en update ikveld på hvordan alt blir seende ut, vi er sikkert ikke ferdig før veldig sent. Og i morgen må jeg pakke til USA, vaske klær og hele det kjøret.. Det skal bli veldig godt med en uke i Miami og Key West!

Kjolen min er fra VILA, hatten er fra NLY.

Hehe, fra jeg skrev forrige avsnitt og fram til nå har jeg rukket å være ute i stuen en liten tur i et tappert forsøk på å flytte sofaen ut, jeg fikk ikke til, ble rasende og stormet inn på rommet. 12 år mentalt? Jepp, det kalles p-piller. Fikk fryktelig dårlig samvittighet, så nå VIL jeg faktisk hjelpe til. Snakkes senere!

alle lenkene i innlegget er adlinks

NY SANG MED JUSTIN BIEBER

Kommenter her

 

.. og jeg mener uten tvil dette er hans beste så langt, så den håper jeg på å danse til natten lang. Hva synes dere om den?

IKKE KJØP DISSE PÅSKEEGGENE!

Kommenter herJeg skal starte min dag med å gi dere en anbefalning som kanskje er litt "nørd" - men utrolig viktig!

Jeg har selv vært en stor fan av påskeeggene i lilla kartong, helt til nå nylig da jeg ble gjort opmerksom på dette av bloggerleserne mine. Jeg forbinder dette med sol, påske, jentekvelder og kos. Men egentlig betyr påskeeggene mest dette:Nemlig ødeleggelse av regnskogen. Påskeegg inneholder mengder av palmeolje, som ødelegger stort for planeten og alle oss.

Freia er virkelig en versting når det kommer til bruk av palmeolje, og ødeleggelse av regnskogen. For å nevne noen andre produkter, så kan jeg fort si smash og mr.lee, og alt fra cafe bakeriet.

Dette er så grusomt, og jeg skal virkelig gjøre mitt aller beste for å bli mer bevisst på valgene jeg tar og hva jeg kjøper. Jeg vil også gjøre mitt beste for å oppfordre dere lesere til å ta kloke, miljøbevisste valg ♥

it is what it is

Kommenter her

Hei. Nå føles det som en liten evighet siden jeg har skrevet her inne, selv om det var igår. Jeg liker helst å gi lyd et par ganger om dagen, men jeg har igjennom mine år som blogger lært ett og annet om når det ikke er særlig lurt å blogge. I går kveld var det slik. I morges har det vært sånn. Kanskje det egentlig er litt slik nå også. Jeg må bremse tastetrykkene litt, før jeg nesten ufrivillig langer ut om følelsene mine. Men, hvilke følelser? Aller mest er jeg bare tom. Kanskje litt sur. Fra nå av skal jeg være som snø. Fin, men kald. Eller noe sånt...

Anyways, for å lette litt opp i mitt eget sinn og får å få meg ut av huset dro jeg på Ikea med to venner igår. Og hva får man om man drar to bloggere og en homse på Ikea? (det var Joakim sitt sitat, altså).


Jo, veldig mye blomster og duftelys. Jeg kjøpte lys for 1000 kr, så om det ikke lukter fantastisk hjemme hos meg nå så vet ikke jeg!Vi hadde en koselig og intens tur på IKEA, jeg hadde valgt helt feil sko så heldige meg fikk rulle rundt i handlevognen mesteparten av tiden. Luksus!

Jeg elsker hvordan klær og sminke kan utrykke det man føler på innsiden. I går lyste det nesten av meg at det ikke var noen god dag, hvor tatoveringen på hånden virkelig gjorde det hele komplett.Jeg har et elsk/ hat forhold til den, og tror ikke den skal få sitte permanent på. Man skal føle at "yes, den MÅ jeg ha" når det kommer til tatoveringer, og ikke et "nja, kanskje". Men noe på hånden vil jeg ha. Helst hele hånden.


 

Sko fra Rebecca Stella / skjørt fra h&m / veske fra NLY accesssories / genser fra NLY trend. / Alle bildene i innlegger er tatt av Joakim Kleven. 


Nå skal jeg spise litt, jeg har faktisk ikke spist løpet av hele dagen, noe som er ganske sykt ettersom jeg både har filmet til bloggerne og vært i studio. Senere ikveld skal jeg på en middag hos en venninne, ta noen drinker og ha det koselig sammen. Det trenger jeg nå, merker jeg!

Håper dere har det hakket bedre enn meg.

fine bryn på 1-2-3

Kommenter her

Vet dere hva jeg muligens har fått mest kritikk for opp igjennom årene på denne bloggen? Brynene mine, faktisk. Jeg har fikset dem hos proffer, tatover dem, nappet bort nesten alt og startet hele prosessen på nytt igjen, uten at det har sett ut til å hjelpe meg noe særlig. Inntil nå nylig, for nå er jeg fornøyd, og jeg får faktisk aldri stygge kommentarer på brynene mine lengre! For kun et par dager siden var jeg hos beauty hose i oslo for å få stylet brynene mine - Astri Raaket, som har vært med på å designe den fantasitske brynsserien Bitchin Brows ordnet meg denne gangen, og her plukket jeg opp masse bra som jeg gjerne vil dele med dere!Bryn må være det jeg bruker aller mest tid på under hele sminkeprosessen, mine har vært ekstremt ujevne fra den ene siden til den andre, og har gjort at hele ansiktet mitt ser ekstra usymentrisk ut. Dersom man synes det er vanskelig å forme brynene sine selv, så kan så klart Astri på beauty house hjelpe deg med det (hun har fantastiske bryn selv!) så jeg anbefaler først og fremst å gå dit. Om man har riktig form kan man se både freshere og mer våken ut!

Jeg trodde selv det ikke var så mange endringer man kunne gjøre med mine bryn, jeg følte jeg hadde prøvd alt og kanskje enda litt til, men tydeligvis ikke - for her ble brynene mine først farget, så nappet, og så stylet opp hvor jeg fikk masse tips underveis.


Her på bildene kan dere se hvordan brynene mine ser ut akkurat nå, uten sminke. Astri ville at jeg skulle starte med en mindre hard kant, dette har vært vanskelig å vende av meg og jeg har alltid hatt veldig "unaturlige" bryn.  Nå ser de mer naturlige ut, og jeg trives med det.

 

Nå bruker jeg salongens egne produkter, Bitchin brows når jeg fikser meg, de er lette å bruke og passer både hudtonen og hårfargen min perfekt.Serien er faktisk utviklet for det skandinaviske utseendet, med kalde fargen som kan kombineres med et hint av varme. På denne måten kan du designe din egen farge enten du er lys eller mørkt. For meg har dette blitt et must, og jeg har vanskelig for å se for meg at jeg kan gå tilbake til h&m sin brynsblyant nå, haha.. Jeg bruker først Brown Pencil blonde for å ramme inn brynene, der etter brow shadow for å fylle inn og hightlighter under med concealer. Verre er det ikke, så lenge man har rett produkter. 

Jeg vil også nevne at Beauty House er salongen jeg går til fast nå. De har både hudpleie, spa, botox, fillers, frisør, vipper, voks og mer. Konseptet til salongen var å skaffe de beste terapautene i sitt felt, slik at kundene får den beste behandlingen på markedet - og det får man! I tillegg koster det mindre enn absolutt alle salonger hvor jeg har vært tidligere. Nå har jeg fikset både neglene og vippene mine der, i tillegg har jeg bleket tennene og fikset brynene, jeg er strålende fornøyd!

sponset behandling

ny tatovering

Kommenter herHehe, dette må være fordelen (eller kanskje ulempen?) ved å kjenne noen som driver med tatovering.. Man får prøve ut mye spennende. Men ikke sant dette var kult?  Det er flinke daniel louis som har gjort den, dere finner han her på instagram.Jeg har ikke det genet i meg, at jeg angrer på tatoveringer. Det er bare litt blekk på kroppen, og føles ikke som en så veldig "big deal" lengre - iallfall ikke for meg. Jeg tror nok de aller fleste kommer til å sitte med tatoveringer på gamlehjemmet, haha.. Dette er bare påtegnet og ikke ekte, men mest slik at jeg skulle teste ut å ha noe på hånden. Og så er jo dette penn, som er langt ifra like fint som ekte vare..

Selv om ikke akkurat denne er foreviget på kroppen (enda?) , så ble det noe tatovering på meg idag. Vil dere se hva? Den er på rumpa, haha. Robin tok forresten og skrev "sophie" i leppa si idag, så koselig :)

Ikke for å være slem, men... - del 1

Kommenter her

Visste dere at før jeg blogget på sophieelise.blogg.no, så hadde jeg en annen blogg kalt "sophyelise.blogg.no"?. Den eksisterer ikke lengre og jeg hadde den vel bare i et par uker, men på den lille tiden rakk jeg å opparbeide meg et fast innlegg som jeg skrev nå og da. Jeg kalte det "ikke for å være slem, men..." for det er slik stygge kommentarer ofte starter, og så svarte jeg på en del stygge kommentarer slik som jeg ønsket og ikke slik som jeg burde. Så, her kommer noen av de mest fantastiske kommentarene jeg har fått i det siste.


Du kunne ha vært fin, men det at du har operert deg ødelegger alt.
Åh, så utrolig typisk. Gjør det? Men vet du hva.. Kan ikke du sende meg en mail eller skrive en ny kommentar og fortelle meg akkurat hva som er feil og hva jeg kan gjøre slik at mitt utseende strekker til dine idealer. Gjerne steg-for-steg bilder, og kanskje en tidsmaskin i samme slengen slik at jeg kan gå tilbake og gjøre det rett denne gangen. Mailen min: jegerstyggfordijegharoperertmeg@dårligforbilde.com

Hvordan har du fått en så kjent blogg? Ikke for å være frekk men du er kjedelig..
Veldig bra spørsmål... Jeg vet ikke. Kanskje om jeg var så morsom og snill som du er! Da hadde nok bloggen min vært enda større. Det må vel være alle operasjonene?

Du bor i Oslo og er 20 år, men likevel fester du bare aldri mer enn maks en gang i uken jeg har møtt deg på byen, da er du bare stille. Du kan være med meg ut og feste så kan jeg vise deg hva du går glipp av så fester vi på ordentlig vis! Kjedelige jævel.
Ja... Om du bare ante hvor kjedelig livet mitt er... Jeg forgifter sjeldent kroppen med alkohol, jeg spyr aldri og er aldri bakfull.. Det er virkelig helt forjævlig kjedelig. Noen ganger lurer jeg på hvordan jeg tar meg igjennom hverdagen uten all festingen og alkoholen som folk ser ut til å leve livet sitt rundt. Du har rett, nå ble det veldig vanskelig for meg å se meningen med livet.. Og ja! VÆR SÅ SNILL! Jeg pleier som regel å si nei til vennnene mine når de ber meg om å være med ut, men jeg vil gjerne henge med deg som er totalt fremmed og så kan du få drikke meg under bordet. Det høres fantastisk ut! Litt av en helaften. Mail meg gjerne.

Du har stort hode.
Stor hjerne krever en del plass :/

Bloggen din er veldig dårlig og jeg forstår ikke hvordan folk orker å lese den. Dette var siste gang jeg kikker innom, heijdå.
Er det sant? Shit. Jeg må virkelig beklage ettersom jeg tvinger deg til å gå inn her å lese, og om du virkelig synes bloggen min er så dårlig så legger jeg den gjerne ned her og nå. Alt for deg!

Det er så ekkelt at du snakker om sex på bloggerne.
Ja.. det eneste jeg gjør på bloggerne er jo å snakke om sex. Jeg tenker liksom at da blir jeg spennende? Og ikke at jeg er et menneske som snakker om normale ting, med vennene og kjæresten min. Vet du hva, jeg tror nok hele serien blir bedre om jeg bare legger et filter på den svære munnen min og passer på hvert eneste ord jeg sier. Da, vet du.. Da blir det nok litt lettere å se på for deg. Du er så klart ikke skapt av sex, btw.

Ikke for å være slem, men!

 

Hello tan

Kommenter her

kjole fra nly trend (adlink)

Men, har dere gått glipp av at jeg har vært i utlandet i to måneder og solt meg? Det føles litt sånn! ÅHH. Så deilig! Jeg blir virkelig ALDRI superbrun når jeg er på ferie. Bare på magen og i panna! Haha. Det ser kjemperart ut... Men ikke nå! Nå har jeg en jevn og fin brunfarge over alt. Til og med på rumpa! Så det er ikke noen stygge linjer eller kanter her, om man ser bort fra skillet etter stringen, men den dropper jeg ved neste behandling. Jeg elsker å være så brun, og spessielt på rumpa for der har jeg alltid noe skille etter truser eller bikini! Ikke at jeg hadde tenkt å springe rundt å flashe rumpen nå uansett.. Eller jo, kanskje litt? Kanskje jeg står for frivillig rumpeflashing når vi drar til miami om en uke? Det kan jo bli spennende!

Jeg er iallfall sykt glad for at jeg prøvde det her, og det blir garantert ikke siste gangen :-) Det tok som sagt ca 10 minutter, og jeg gjorde behandlingen på Spraytanhuset i Oslo.

 Hva synes dere om resultatet? Naturlig og fint, sant?

spraytanning

Kommenter herJeg tok bare noen raske bilder med telefonen igår. Bedre bilder kommer!

Sånn her så jeg ut etter spraytanningen på Spraytanhuset igår! Hvor sykt er ikke det? Tenk at på 5-10 minutter kan man se sånn her ut. Uten noen risiko for kreft eller å bruke masse tid i solarium! Wohoo! Det her er jo før jeg har dusjet, så overdrevet brun kommer jeg ikke til å se ut, men omlag 20% av fargen forsvinner etter første dusj. Jeg føler meg utrolig mye freshere med litt farge, og det er heller ikke "ubehagelig" å stå uten sminke på bildene for jeg ser uansett fin og fresh ut. YEEEY. Så utrolig deilig.

Det eneste som var litt ubehagelig må ha vært å vise seg nesten naken framfor en annen jente. Haha! Man kan velge å ha på seg undertøy / bikini om man ønsker det, jeg valgte en minimal string for helt naken ville jeg nok ikke ha klart. Men det er jo ikke superfint med skille heller, så neste gang kjører jeg kanskje på og stiller meg opp naken. Det gjelder vel bare å tenke at hun som jobber der faktisk ser masse nakne / halvnakne jenter hver dag og ikke bryr seg om det. Prøver å tenke slik når jeg er hos gynekolog også, men det er liiiiiitt vanskelig.

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen og vaske bort den overflødige fargen. Det skal bli spennende å se hvordan det kommer til å se ut! Jeg viser dere bilder av sluttresultatet senere.

telefonnummer på avveie

Kommenter herCrop top fra nelly one / turban nelly accessories (adlink)

Wow, akkurat nå er jeg sliten i hodet mitt.. Det meste går vel på at telefonnummeret mitt har kommet ut igjen og det går ikke 10 minutter uten at jeg får en eller annen samtale fra personer som enten legger på, er frekke eller bare vil snakke - sistenevnte er jo egentlig bare hyggelig MEN det kan bli litt mye for meg det også. Jeg har hemmelig nummer og har vært igjennom akkurat dette før, da roet det seg etter en liten stund, selv om jeg i et par år nå får merkelige samtaler minst en gang per dag men det kan jeg leve med. Det var en periode hvor flere ungdommer, sikkert noen som går på skolen i nærheten av her, hadde funnet ut hvor jeg bor og hang utenfor hver dag etter skolen og vinket hver gang jeg kom i vinduet. Altså, hva håper man skal skje? At jeg kommer ut, vi sier hei, og så har man stått der i flere timer for å innse at jeg er.. kjedelig? Vanlig? Man får litt prestasjonsangst også for man aner ikke hva man har å tilby, haha... Jeg får sende Robin ut for å underholde om det skulle skje igjen, så blir det verdt ventetiden for dem. 

Men herregud, det kunne jo absolutt ha vært verre! Hva er vel et telefonnummer på avveie, sånn egentlig? Om jeg synes det er så forbanna kjipt så er det jo bare å ta tak i meg selv og faktisk bytte nummer, stort verre enn det er det vel ikke. Man får fokusere på det fine i livet, som er at folk faktisk har en interesse av å ringe meg (haha..), og at jeg i det hele tatt har telefon. Vel, nå snakker jeg til dere på en opptur. Jeg gir det en time, så kicker p-pillene inn og jeg blir et monster.

Ps: grunnen til at jeg slettet forrige innlegg med omtalen av Hair Care var fordi innlegget ble fullt av viruslinker (macen min har virus). Jeg fikk ikke fikset det, og ville ikke at noen av dere skulle få viruset på pcen om dere skulle trykke inn. Hair Care er helt trygt, og de av dere som bestilte har ingenting å bekymre seg over.

bloggnorge uten filter

Kommenter her

Husker dere den tiden da blogg var helt nytt, og alle bare.. fulgte hjertet sitt, blogget uten å tenke på hva som var rett eller galt, og en polert vesjon av virkeligheten? Nå vet kke jeg hvor gamle dere som leser dette er, men ta for eksempel Ida Wulff. Hun startet nesten opp hele rosabloggnorge og ga oss webkamerabilder, null filter og null dagens outfit med proffe fotografer. Collager laget hjemme på soverommet, en hjerne som tydelgvis ikke klarte å tenke "dette kan værer feil for min framtidlige arbeidsgiver".. Jeg skulle virkelig ønske man kunne ta bloggnorge tilbake til det. Jeg elsket Ida Wulff, og har ingen problemer med å skryte av henne og hvordan hun startet det hele, selv om hun ikke ser ut til å like meg så veldig godt, hehe.

Jeg savner da jeg signerte innleggene mine med et rosa "sophyelise" på slutten. Jeg savner at jeg blogget da jeg kom hjem fra ulovlig lørdagsfyll og ikke brydde meg om den påfølgende husaressten. Jeg er ikke 16 år lengre, og kan heller ikke blogge som om jeg er 16. Jeg har blitt eldre, og betyr det kanskje kjedelig..? Ah, hvem vet. Nå fikk jeg lyst til å slenge sammen en liten girly collage med mine drømmer for øyeblikket. Og de drømmene kræsjer litt. Forhold, reise verden rundt, flytte til et annet land samtidig som jeg ønsker å bo her, etablere et ordentlig liv og pusse opp leiligheten. Eller flytte et annet sted i oslo? Eller si hadet til alt og flytte til LA? Kommer jeg til å angre resten av mitt liv om jeg ikke kaster meg på første fly og sier hadet til verden jeg kjenner?

Alt jeg ser på som viktig her hjemme.. er det egentlig viktig? Er det noen andre som sitter der ute og virkelig ikke aner hva man skal gjøre med livet sitt? Og noen som kanskje savner "gamle" bloggnorge?

LOVE LIKE THAT 

Kommenter her

 

Idag er det offisielt 14 dager til min singel nummer to slippes! Jeg gleder meg utrolig mye, selv om nervene absolutt er på plass. Det er noe ganske annet enn sist, og nå er det jo faktisk et helt år siden jeg ga ut noe så min smak har jo forandret seg endel. Hvilken sjanger håper dere det er?

Det jeg kan avsløre så langt er at sangen heter Love like that, den handler om å være i et forhold hvor man virkelig elsker en person, men hvor ting ikke er helt slik som de en gang var. Mye fram og tilbake, mye smerte men også mye håp som kanskje bare går en vei. Jeg ville skape noe man kan kjenne seg igjen i, gråte litt til, eller kanskje finne litt mot i. En sang man kan synge til, og en sang man ikke blir fort lei av. Jeg elsker å drive på med musikk, og det har vært så gøy å være i studio og jobbe så tett med dette.

Er dere spente?

jeg elsker deg

Kommenter her

Det er ikke alltid man kan hoppe på et fly å reise hjem til Harstad - men, jeg er heldig som har et annet hjem ikke langt unna oslo, hos min herlige Anette Marie Jeg ser så veldig opp til henne. Hun er alenemamma, men lever virkelig et fantastisk liv hvor hun tar utfordringer på strak arm, reiser mye, jobber stadig med spennende prosjekter, skal stille i fitness og i tillegg til alt dette er hun en fantatsisk jobb som både mamma for sin egen datter, og ekstra mamma/storesøster/støttekontakt for meg når jeg måtte trenge det. Tusen takk skal du ha, for både tryggheten og all inspirasjonen.

 

Jeg har på meg en "turban" fra nelly HER. (adlink)

Jeg har kjøpt godteri til meg selv som jeg nyter mens Anette sikkert prøver å se i en annen rettning, hun er på streng diett akkurat nå og spiser mest bare grøt, fisk, kylling og eggehviter, virker det som iallfall. Flink er hun, da! Vi har sett på "frikjent", en ny serie som tv2 har begynt å sende, og vi begge ble heeelt hekta med en gang. Utrolig frustrerende at man bare kunne se en episode av gangen, man blir så bortskjemt med netflix så nå må vi bare smøre oss med tålmodighet til neste episode kommer ut. Ahh, det blir hardt..Jeg er forresten aktiv med å svare i kommentarfeltet (igjen..). Jeg svarer hver eneste dag, men det går i perioder hvor mye jeg rekker over å svare. Jeg leser så klart alt, men en dialog er viktig. Så, bare følg med i kommentarfeltet om det er noe du lurer på

spørsmålstegnet

Kommenter her

Sko fra NLY shoesJakke fra sheinside

Ovenfor ser dere glansebildeversjonen av min torsdag og fredag. Stikkord: champagne (ja, jeg unner meg et glass selv om jeg er på kur), god mat, eventer, goodiebags, venner, bra musikk, fine klær og god stemning.

Man trenger vel neppe å være en rakettforsker for å forstå at dette er den virkeligheten man gjerne presenterer for omverdenen, uten at den helt stemmer. Jo, det har vært noen fine dager og jeg har gjort mye morsomt. Men man tar jo aldri bilde av hva som skjer inni hodet. Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at man kunne dele alt på internett. Og med alt, så mener jeg ikke et lettkledd bilde av kroppen sin eller historier om hvor kjipt man har det. For jeg har det jo ikke kjipt. Veldig ustabilt på grunn av de pokkers kvisepillene men jeg vet jo at det er en "illusjon". Jeg tenker bare på det vanlige. Hva vil jeg ha i livet mitt? Hvem vil jeg ha i livet mitt? Hvilke verdier? En venninne sa til meg igår "det jeg liker med deg Sophie, er at du er kritisk til absolutt alt. Ikke negativ, men du stiller spørsmålstegn ved alt." Og ja, det kan nok stemme. Jeg stiller spørsmålstegn ved det aller, aller meste. Og nå begynner disse store spørsmålstegnene å ta så mye plass i hodet mitt at jeg føler meg som kun et spørsmål, med null svar. Hvem er egentlig jeg? Er jeg bare en som undrer veldig mye på livet? Jeg har ikke noe å komme med i samtaler som bygger på kultur, politikk, drama, musikk eller hva det nå måtte være. Jeg er bare et spørsmålstegn.

Jeg ble veldig lei meg da jeg kom hjem igår, tenkte på at jeg savner Harstad, naturen, familien, kjærligheten. Fordi du kan få så mye gratis du vil, men den dagen foreldrene mine dør, for de skal de jo engang, så kommer ikke en my mascara til å holde meg varm om natten. Da kommer jeg til å angre på alle telefonsamtalene jeg ikke tok, alle gangene jeg sa til mamma "jeg ringer deg senere" eller alle gangene jeg prioriterte å være i oslo i frykt for å gå glipp av noe, istedenfor å dra hjem til mamma og pappa.

Nå ble det plutselig veldig mye babling på meg her, men jeg elsker å skrive rett fram uten filter. Kanskje dette kommer av at jeg drømte om dyreplageri inatt. Det pleier jeg å gjøre. Drømte om griser som ble slaket og om kyllinger som ble sendt ned en trakt og gjort om til nuggets. Det gjør at jeg våkner med hjerteklapp og innser hvor utrolig lite viktig det meste er. Samtidig så er det viktigste for hvert enkelt individ å leve, ha det bra. Jeg lever, og jeg har det bra. Hvorfor er ikke det godt nok?

Jeg lider vel av den vanlige folkesykdommen, "jeg tar det senere". Jeg redder verden i morgen. Jeg ringer hjem ikveld istedenfor. Jeg rydder leiligheten neste uke. Jeg får meg psykolog en annen dag. Jeg ringer venninna mi om en time.

Jeg kommer aldri til å dø. Men likevel er jeg enn dag nærmere idag enn jeg var igår. Og det skjønner jeg ikke. Det tror jeg ikke du som leser dette skjønner heller. Vi føler oss alle udødelige. 

med vennlig hilsen

Kommenter her

Jeg har alltid vært en ganske avslappet jente.

Med avslappet mener jeg at jeg aldri har vært særlig sjalu, jeg leter ikke etter drama og jeg skaper det heller ikke, jeg har aldri hatt noe behov for å sloss, lugge noen eller starte et rykte om noen. Jeg har hatt mine opp og nedturer, men jeg har hatt en balanse det siste året som har gjort at jeg er glad 95% av tiden og de resterende er så vanlige og ikke minst nødvendige for at jeg skal merke oppturene at det ikke gjør noen ting.

Før nå. Før jeg staret på pillene fra helvette som skal gi meg finere hud, pillene fra helvette som skal passe på at man ikke blir gravid. Jeg fortalte meg selv at "om depresjonene nå kommer tilbake så må jeg tenke på at det bare er pillene og ikke noe reelt" Oh, så mye lettere sagt enn gjort. Om humøret mitt nå ville ha vært som en berg og dal bane, så er det en forbedring. Jeg svinger fra å være verdens lykkeligste, til veldig lei meg, til rett og slett FORBANNA, til så flau, så glad, så trist... Alle disse følelsene kan jeg lett komme innom i løpet av en time. Helt gal i hodet.

Jeg er enda avslappet. 10% av tida. Nå har jeg plutselig en trang til å løpe ut og slå noen i ansiktet, jeg har en trang til å lete etter drama, krangle over alt mulig, jeg blir sjalu om en fin jente er på tv (hallo, det er så latterlig at jeg vil spy), og den ene nedturen er mer brutal enn den andre. Når jeg først lager drama så er det jo alltid om noe så ufattelig teit også.

Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget, mest sannsynlig ingen steder. Jeg trengte vel bare å skrive fra meg litt, for der ute er det alltid noen som forstår.

Mvh. psyko bitch.


magetopp - hot or not?

Kommenter hertopp fra nelly motel (adlink)

Jeg elsker looken Kylie Jenner pleier å kjøre, med en crop top og joggebukser til. Så slik har jeg sett ut nå på formiddagen! Jeg skal til byen nå straks for å hente de nye birllene mine, noe som absolutt er på HØY tid med tanke på hvor dårlig syn jeg har. Jeg skal også en tur innom posten, spise lunsj og levere noen klær som jeg har lånt. Vi snakkes litt senere idag, med en mer grundig oppdatering! Ville bare si hei først :-) 

Hva synes dere om denne looken?

mitt favorittbilde av meg

Kommenter her

I kveld er det SISTE episoden av bloggerne! Og bare se hvor fin jeg er:

 

Haha, det her må være noe av det fæleste jeg har sett :( Men dette er altså mens jeg blir sminket før vixen blogawards med sterk highlighting og contouring. Mer av det, og selve prisutdelingen får dere se om dere skrur på tv2 bliss klokken 21:30 ikveld ♥

Sommerens planer så langt

Kommenter her

16-21 mars ♦ Miami og Key West
Jeg starter min "sommer" med en korte reise til Miami og Key West. Jeg reiser sammen med Robin og vi planlegger å gjøre klassiske "miamiting" som å dra til miami ink, stå på rollerblades, miami beach, shoppe, kjøre litt rundt.. og så drar vi til key west for en rask avslapping, masse sol og bad, kanskje litt svømming med defliner og romantiske solnedganger ikke minst!
7-14 april ♦ Orlando
Under en måned etter reiser jeg og min kjære nok en gang til Florida, nå til Orlando. Her er planen masse shopping på outlets og mall at millenia som er FANTASTISK, besøke de parkene vi måtte ønske, dra på utflukter og ha en uke med litt mer action. Her har jeg allerede lagt opp til fullt program alle dagene, og tror denne reisen kommer til å passe oss begge midt i blinken! Perfekt for kjærestepar som nesten ikke klarer å sitte stille, hehe :-)
4-15 Mai ♦ New York EF språkreise

Jeg skal reise alene til New York for å dra på språkreise i starten av mai, det kommer til å bli så spennende! Jeg har aldri vært i new york før, så det var virkelig på tide. Å lære meg mer av språket mens jeg får venner fra hele jorden OG oppdager verdens kuleste by.. Jeg kan nesten ikke se det for meg engang. Dette blir første gang jeg reiser alene til et sted, men nå er jeg 20 år og det er virkelig på tide å komme seg "ut av redet". Jeg krysser likevel fingrene for at jeg kanskje har noen lesere som skal samtidig, så har jeg noen å henge med..  Jeg skal fortelle dere mer om denne reisen når den nærmer seg litt!
Findings Festival Oslo ♦ 29-30 Mai
I slutten av mai kommer Anne-Sofie hit fra nordnorge, så jeg, hun og Marte skal ta oss to dager med konserter og fest. Findings arrangeres på bislett stadion i Oslo, ikke så fryktelig langt fra der jeg bor. Vi skal alle tre jentene bo sammen, muligens på hotell for å få mer av den "festivalfølelsen" selv om jeg tror den kan være vanskelig å gjenskape når man tross alt er i sin egen by. Vi tre har jo vært på hove hvert år sammen så vi har visse forventninger.. Det blir sikkert gøy uansett, artister som Afrojack, Gabrielle, Matoma (<3<3) og CLMD spiller der i år.
Palmesus Festival ♦ 3-4 Juli
DETTE er en festival jeg gleder meg til! Jeg reiser bort sammen med Amanda, Kaya (hun vet det ikke enda hehe, Kaya du må svare på face!!!) og Louise. Robin skal også dit, så det blir litt ekstra kos. Denne festivalen er et eneste stort beachparty, det arrangeres helt syke fester der med masse bra artister og god stemning. Vi har planer om hotellsuite, fest, fest, fest fest, konserter, vannscooter, båtturer og solnedganger mens vi danser natten lang. Jeg håper jeg får se noen av mine lesere på skandinavias største strandfest. Jeg skal annonsere en av artistene her på bloggen, men så langt står Kygo og Fatboy slim på lista. Tenk å danse natten inn med kygo på en strand!? Æh! Dere kan kjøpe biletter til festivalen HER!
 


Så, reiser jeg ØNSKER å ta før året er omme..

Jeg vil på enda en surfetur med Lapoint.
Alle turene jeg har vært på med lapoint er fantastiske. Menneskene, atmosfæren, treningen.. Det er så laid back, og det er aldri noe drama eller problemer. Jeg elsker å være i havet og kjenne kicket når man virkelig treffer en bølge perfekt. Lapoint har noen fantastike destinasjoner, så langt har jeg vært i Marokko og Portugal. Nå vil jeg dra til Bali! Eller, egentlig nesten hvor som helst, så lenge jeg får lekt meg litt i bølgene igjen.

Jeg vil dra på ferie med mamma. Kanskje til Hellas et eller annet sted?
Har dere noen anbefalninger når man skal dra med mødre på tur? Mamma er ikke akkurat noen partyløve og jeg kan ikke se for meg å stå på en barddisk å ta shots med henne (eller noen, forøvrig), så jeg ønsker å dra til et rolig lite fint sted hvor vi kan kose oss. Helst et sted hvor jeg skal kunne kjøre bil. Kom gjerne med forslag på denne, jeg vil bestille reisen i slutten av April og kanskje reise i starten av juni.

Og.. mot slutten av sommeren vil jeg på enda en kjæresteferie, å være borte LENGE ♥
Jeg funderer litt på hvor jeg ønsker å dra, men om jeg kunne vært 2-3 uker med Robin et sted i typ august hadde jeg blitt overlykkelig. Vi skal jo på to reiser nå snart, og en festival, men å bare kunne være totalt avslappet på et sted som tilbyr litt av alt.. ah, så herlig det hadde vært. Jeg tenker kanskje Marbella? Har vært der tidligere, men da var jeg så liiiiten så jeg husker ikke så alt for mye. Jeg tror Marbella kunne ha passet fint med en mix av shopping, fest og avslappning. Hva sier dere som har vært der?

take care!

Kommenter her

I nesten hele går var jeg hos Anette Marie. Jeg ble servert sunn og god mat, tok en powernap og så på netflix mens hun jobbet med sitt - det er da man vet at man er gode venninner! Det å være sammen, uten å egentlig gjøre noe sammen må være noe av det koseligste som eksisterer. Dessuten var det så deilig for meg å slappe av samtidig som det var andre i nærheten, en slags trygghet som jeg trengte å føle litt på. Derfor ble det ikke så veldig spennende oppdateringer i går, men jeg prøver igjen idag ♥ 


I samarbeid med good for me

Nå er jeg hjemme igjen og skal snart kaste i meg noe frokost mens jeg drømmer meg bort til varmere strøk,  jeg er i usa om under to uker med min kjæreste.. Gleder meg!  Nå som jeg går på de sterke pillene mot kviser er det så viktig at jeg passer meg i sola, men det gjelder ikke bare meg - absolutt alle bør være forsiktig og passe på å ikke bli brent. Sommeren er her om absolutt ikke lenge, men før det kommer påske. Jeg skal være flink til å smøre meg selv med solfaktor, men jeg har også med meg enda en hjelper på veien..Betakaroten ♦ Av alle kosttilskudd i verden er dette min favoritt nummer en, hehe. Her kan man jo tydelig se resultater på utsiden av kroppen, og ikke bare innsiden! Det føles ekstra viktig for meg å ta disse nå som jeg må passe veldig på, men jeg vil jo ikke miste all farge likevel. Tommel opp!

Et annet kosttilskudd jeg har brukt en stund nå er Superfrukt ♦ Dette hadde jeg alltid med meg på dansetrening, jeg var så mye på farten og det var vanskelig å få i meg alt jeg trenger. Av alt kosttilskudd jeg tar til hverdags, som er jern, b12 og omega 3, er superfrukt den eneste jeg merket et energiboost av og at kroppen sorterte tanker litt bedre. Ja faktisk, tankene mine! Jeg surret noe voldsomt mot slutten av konkurransen og hadde null blodsukker, energi eller motivasjon. Når vi i tillegg bare kastet i oss junkfood på trening ble superfrukt en reddende engel for meg. Men helt ærlig, det fungerer nok like bra å spise masse frukt iløpet av en dag, men om man vil ha en"quick fix" fungerer superfrukt :-)

 
 

Forresten! Nå har Good for me en konkurranse gående på facebooksiden deres hvor du kan vinne en tur på surfecamp i Portugal for to personer. Jeg har selv vært på en slik reise, og det er FANTASTISK! Alt man må gjøre for å kunne vinne er å svare på noen enkle spørsmål om betakaroten. Dere finner konkurransen her.

Jeg tror at kroppen klarer seg fint uten noe kosttilskudd om man likevel spiser rett, men det er absolutt ikke like enkelt i en travel hverdag. Man må ta vare på kroppen sin!

 

dette gjør meg frustrert

Kommenter her

Dagens kommentarer: 
Unnskyld, men får man ikke være fornøyd med seg selv om man tok silikon for to år siden? Er det kun greit å være fornøyd med sitt eget utseende om man er 100% naturlig? Det er så klart FANTASTISK om man aldri har rørt kroppen sin på den måten og har vært fornøyd med seg selv fra dag en, men det er ikke tilfellet for alle. Er jeg dømt til et liv hvor jeg må påpeke at "jeg er fornøyd med meg selv, MEN jeg har silikon så jeg fortjener vel ikke det". Det er merkelig, hvordan silikon skal være en unnskyldning for enkelte til å rakke ned på noen. Jeg har fått høre "ja, hun er kanskje kjent og flink, men hun har jo silikon". OG? Er det derfor jeg er hvor jeg er idag? Får jeg ikke være glad og fornøyd i år 2015, fordi jeg la meg under kniven i desember 2013?

Slikt som dette gjør meg frustrert. Hva mener dere?

min favorittmusikk

Kommenter her

Nå begynner det å bli lenge siden jeg har laget et innlegg om musikken jeg hører mest på akkurat nå - disse innleggene pleier å bli godt mottat av dere, så da kjører jeg på en gang til :) Nå skal det nevnes at jeg aller mest hører min egen sang (altså min neste) på repeat haha........

Om noen av dere har musikktips i samme sjanger setter jeg stor pris på det! Jeg føler ikke så veldig mange har samme smak, så det er vanskelig å finne fram til ny musikk lik som denne.

dagens outfit

Kommenter her

Foto: Joakim Kleven.

Her har dere dagens lille outfit! Smykker og topp er fra bikbok, bukse er fra only og skoene er fra nelly. Jeg har akkurat kommet til noen venninner etter en kveld i studio, som gikk utrolig bra! Ble så glad etterpå, og gleder meg enormt mye til å vise dere. Jeg er utrolig trøtt og sliter litt med å holde øynene åpne, så jeg runder nesten av her før skrivefeilene begynner å løpe mer løpsk enn vanlig, haha..

Gleder meg til å komme hjem til min kjæreste! ♥

nå starter treningen

Kommenter her

I går hadde jeg min aller første treningsøkt på Icon, avdeling Ila! Der skal jeg trene framover, planen min er å kjøre annenhver dag, og helst gruppetimer. De dagene jeg ikke trener på studio skal jeg gjøre et par øvelser hjemme, eller eventuelt bare jogge meg en tur utendørs som jeg personlig liker mye bedre enn tredemølla hvor man stirrer tomt inn i en skjerm. Timen jeg var på igår het bodywork, det var en intens økt med blanding av alt mulig fra tau, kaste ball, løpe med hverandre i et strikk bak, utfall, push ups, sit ups.. Det aller meste. Så kroppen min er vond nå, allerede! Det føles godt, jeg hadde nesten savnet treningsverken jeg konstant hadde i kroppen under danseperioden..

 Jeg dro på butikken rett etter trening, og jeg er et like stort spørsmålstegn hver eneste gang jeg går inn dørene på kiwi eller meny. HVA skal man handle som er sunt, godt og fungerer til de fleste måltider? I dag gjorde jeg noe nytt, nemlig å dra fram appen til matprat mens jeg kikket rundt, men ikke engang den gjorde meg klokere og jeg endte opp med min faste handleliste - melk, ost, brød.. Hallo, Ola Nordmann. Der trenger jeg virkelig litt inspirasjon, for maten har så mye å si når man trener. For min del handler det så mye om motivasjon, det var litt deprimerende å svette ihjel under gruppetiimen og det eneste jeg hadde i kjøleskapet hjemme var en pakke gamle egg, haha. Jeg tenker alltid på mat når jeg trener... Om jeg vet jeg har noe godt som venter på meg hjemme, så trener jeg faktisk litt hardere.

Handelen ble likevel som følger:Et par av dere har lurt på hvorfor jeg trener, og jeg lyver om jeg sier det kun er for at kroppen skal ha det bra - for man vil jo så klart se bra ut også. Men, jeg er fornøyd med kroppen min sånn egentlig, så jeg hadde ikke hatt et behov for å trene for å oppnå et visst resultat, om det var min eneste motivasjon. Jeg er på et sted nå - etter dansingen - hvor jeg nyter å være aktiv og føler en slags angst om jeg ikke får beveget meg iløpet av en dag. Å svette, banne og føle smerte på trening gir meg noe, og DET må jeg holde på og utnytte før det er for sent! Målet mitt er ikke en slankere kropp, jeg mener fettprosenten min og generelt vekta mi er bra og ikke noe jeg tenker over. Men jeg ønsker meg gjerne en mer definiert kropp, men ikke svære muskler. Litt antydninger til at jeg er i form, da helst på mage og rumpe hadde vært supert. Jeg setter meg ikke noe tidsfrist for når jeg skal ha oppnådd resultater, for slikt kommer etterhvert og jeg stresser det ikke. Men her har dere kroppen min idag, slik den ser ut etter dansingen og en hel del junkfood. Om jeg kommer til å dele et "etterbilde" er jeg ikke sikker på. Det blir nok isåfall en stund til, for jeg vil ikke legge en tidsfrist på meg selv som sagt.Jeg er fornøyd med kroppen min, det må jeg få si! Jeg har en slank og fin figur. Så klart har jeg ting jeg ikke er helt fornøyd med, for eksempel appelsinhuden bak på lårene, strekkmerker og null hofter, men det er overhode ikke noe jeg skammer meg over. Om jeg får litt muskler nå, om kondisjonen kommer opp og om jeg klarer å se at trening gir resultater både fysisk og psykisk, så skal jeg være MER enn fornøyd! 

Nå skal jeg møte en venninne ute for en lunsj, etterpå skal jeg ta litt bilder med Joakim.. Så outfit kommer senere! ♥

Den aller første gangen..

Kommenter her

Jeg leste et morsomt innlegg på fine Marthe Borge sin blogg om "den aller første gangen" så jeg henter inspirasjon for det, og gir dere mitt første møte med litt av hvert! Håper innlegget faller i smak ♥


Min aller første tatovering... fikk jeg da jeg var 16 år gammel, og jeg hadde utrolig nok tillatelse fra foreldrene mine. Det er "a smooth sea never made a skilled sailor" over ribbeina, og jeg følte jeg trengte den tatoveringen for å bli "fri", hva nå enn det betydde, men i mitt hode den gang da så ga det fryktelig mye mening. Og om jeg skal være ærlig, det var en utrolig lettelse med en gang jeg hadde gjort det og jeg følte meg veldig selvsikker og sterk. Jeg ble holdt mye utenfor på skolen, hadde ikke særlig mange venner og følte denne tatoveringen skulle fortelle meg noe (bare synd jeg ikke klarer å se den med mindre jeg ser i speilet da, haha). Jeg husker jeg løp rett til min daværende kjæreste etter at det var gjort og viste den stolt fram, og knipset masse masse bilder til bloggen. For meg var det en sensasjon! Jeg angrer ikke den dag idag, og kommer nok heller aldri til å gjøre det. Ikke på noen av tatoveringene jeg har forøvrig, jeg skjønner ikke hva det er å angre på.
Mitt aller første møte med dop.. Her var jeg vel også 16 år og ute på fest. La meg forklare dere en ting - jeg har alltid vært en enten eller når jeg først drikker. Jeg er enten edru, eller så er jeg på grøftefylla. Dette var sistenevnte. Det er aldri en lur plan å dra på fest når man er 16, lett påvirkelig og uten egen alkohol for da tar man som regel hva enn man får, i frykt for at den neste drinken man får påspandert kan bli den siste (wow, så tragisk..). Jeg mistet iallfall helt mål og mening, det vil si - min mening for kvelden var å sitte på verandaen og hilse på folk som kom på en usedvanlig sjarmerende måte, spy litt her og der og være oversosial. Da sto et par gutter ute på verandaen og røyket noe jeg trodde var sigaretter, så jeg bare "ååh kan jeg få et trekk?" og de bare "eh nei, tror ikke du vil det altså" og jeg bare "jooooo, come on, herregud". De sto enda på sitt og sa nei, men ettersom jeg var i det sjarmerende hjørnet tok jeg meg bare til rette og tok den såkalte sigaretten fra dem og tok et par trekk. Det var ikke en sigarett. Det var en joint. Dette fikk jeg ikke vite før et par år etter, så man kan ikke akkurat si at jeg ble noe verre enn jeg var i utgangspunktet den kvelden. Men det var uansett ubehagelig, og man må for guds skyld være forsiktig! Den dag idag kunne jeg aldri i mitt liv ha funnet på å ta meg en joint, jeg har sett alt for mange miste psyken sin, og da mener jeg ikke at de blir gale paranoide som hallisunerer og glemmer av hvem de er. Men alle som røyker alt for mye weed, blir en og samme personlighet - sløv. Der ønsker ikke jeg å være.
Min aller første festeferie... Jeg og en liten gjeng venninner dro til Alanya, Tyrkia sommeren 2013. Det er ikke til å stikke under en stol at festeferie ikke er noe for meg, så jeg booket biletten min tilbake til Harstad etter bare tre dager og var så utrolig letta når jeg landet på norsk jord igjen. Jeg kan sikkert reise bort for å feste, men da skal jeg absolutt ikke til Alanya eller noe i den duren. Paris, London, New York? Så gjerne! Men fulle tyrkere, mennesker som blir dopet ned hit og dit og ikke minst nordmenn over ALT gjør at jeg mister litt følelsen av å faktisk være i et annet land. Nå er det neppe for å drive med selvutvikling man drar på festeferie, men jeg ønsker uansett å oppleve noe nytt og i det minste vokse litt som person på enhver reise jeg tar. Men jentene koste seg da, haha!
Min første tur på strippeklubb.. Her har vi kun den første og eneste så langt, men det er ikke så alt for lenge siden! Jeg dro med en venninne og kjæresten hennes på en strippeklubb her i oslo, og jeg aner ikke hva jeg hadde sett for meg på forhånd men det er iallfall slik - en dårlig dj, jenter som åpenbart er litt småkleine når de danser og gamle menn som sitter og ser på. Jeg syntes hele greia var utrolig morsom, og ikke på en "herregud så latterlig"-type morsom, men enn fascinasjon som jeg har for slikt. Det er trist, men på samme måte litt vakkert for det er jo fine jenter som svinger seg der oppe, med fine kropper og tomhet i blikket. Vi var der på en ukedag så det var nesten ingen folk, jeg og venninna mi benyttet sjansen til å svinge oss litt på hver vår stang før vi ble kastet bort, og jeg fikk til og med et private show fra den ene stripperen. Jeg ble også spurt flere ganger mens jeg var der om hvor mye jeg skulle ha for å begynne å jobbe der, og det kom flere menn bort til meg og lurte på hvor mye jeg tok for en time. DET er ganske flaut...

Mitt aller første alkoholkjøp.. Vel, her må jeg nok fortelle om første gang noen kjøpte alkohol for meg. Jeg var 14 år og skulle på min aller første fest hos en venninne. Sommerfuglene i magen var på plass, men alkoholen? Den var det verre å få tak i. Etter mye fram og tilbake og mye forhandling og utpressing kunne til slutt en gutt på 18 år stille opp. Han kjørte til butikken, meg i baksetet sammen med en venninne, og da han løp inn på butikken la vi oss helt flat slik at ingen skulle misstenke at han muligens var med oss. Bare å se oss i bilen kunne jo vært misstenksomt, tenkte vi. De 10 minuttene han var inne på butikken føltes som en evighet, og da han enda kom ut, med 6 rusbrus til oss hver, var vi i himmelen. Nå skulle det bli kanonfylla! Vi tok sokker rundt flaskene slik at klirrene ikke skulle høres, pakket deretter et par gensere rundt og la en slagplan om hvordan vi skulle snike alt inn i huset hjemme. Det klarte jeg med MYE nerver og skjelvende hender, og fest ble det samme kveld - i det minste fram til klokken 11, da fant foreldrene mine ut hvor jeg var og hva jeg gjorde, så jeg ble kjørt hjem med en eneste gang. Påfølgende ble det mye kjeft, og en liten alvorsprat. Neste helg var jeg ute igjen.

Min første gode gjerning.. Jeg liker å tro at jeg har gjort noe fint i livet før jeg fylte 5 år, men dette er det første jeg husker. Jeg var på en av mine første turer til oslo, og det å gå ned karl johan, hånd i hånd med mine foreldre var en opplevelse i seg selv. Jeg tenkte ikke så mye på alt av kule butikker eller morsomme leker, maten på mcdonalds eller at tusenfryd var i nærheten.. jeg så kun alle tiggerne. Det var så mange av dem, og for meg var dette både uforståelig og utenkelig. Jeg ville gi penger til alle sammen, og gråt da jeg ikke fikk gitt ut hele lommeboka til alle som måtte ønske det. En mann fikk jeg riktignok gi en 100lapp, jeg løp med små steg bort til han, kastet pengene i koppen og løp bort igjen. Med tårer i øynene. Vi gikk et par meter, men jeg måtte bare snu. Jeg slapp hånden til pappa, løp så fort mine små bein kunne frakte meg tilbake til tiggeren. Jeg var helt gråtkvalt, og spurte "har du noe sted å bo?". Han sa "ja, det har jeg". Jeg vet ikke om han sa det for å lette på min samvittighet, men det må ha vært en veldig kjip situasjon for han også når en så liten jente står og gråter for han. Jeg sa noe slikt som at "det var fint, men om ikke kunne du ha vært med oss".. Barnehjerter ♥


Håper dere likte innlegget, og si gjerne ifra om dette er noe jeg skal gjøre mer av i framtiden :-)

sophie elise år 2015

Kommenter her

Herregud, jeg er i så utrolig godt humør idag! Jeg er et ekstremt periodemenneske, noen ganger har jeg null energi og total mangel på motivasjon, aldri uthvilt uansett hvor lenge jeg sover og alltid forbanna. Jeg skal ikke lyve, selv om jeg har en bra periode er jeg enda forbanna minst en gang per dag (spessielt om morningen) men nå er jeg uansett full av energi, jeg trenger bare et par timer søvn per natt så er jeg klar for en dag full av action, haha. Jeg har så mye som skjer i hodet mitt, at jeg faktisk skal på treningsstudio for første gang på.. kan det være 3 år? Har hørt at det kan være god terapi, dansen var jo det for meg. Dere får en oppdatering senere om jeg kommer meg ut av trenigsstudioet med livet i behold, for dette kommer mildt sagt til å bli krevende for min del - men gøy!

Noe som virkelig ga humøret en skikkelig boost var at vi hadde shoot for coveret til min singel nummer to idag! Det gikk veldig bra og bildene ser ut til å bli akkurat hva jeg hadde håpet på. Jeg elsket shooten Kloe Kardashian hadde for cosmopolitan så jeg hentet litt inspo der angående sminke (takk Stephan Øien!) og stemning i bildene, men det utviklet seg til å bli noe eget og veldig "Sophie Elise". Ikke meg år 2013, 2014 eller fra min forrige singel omså - men meg idag, og hvordan jeg er nå.Vi var i verdens minste fotostudio og om en bestemor som er glad i marijuhana bor der til vanlig hadde jeg ikke blitt forbauset, for slik var stilen der inne. Først tok jeg meg selv i å være litt skeptisk og lure på hvordan det hele kom til å bli, men det viser seg at det eneste man trenger er litt kreativitet og ikke MINST en god fotograf, så ordner alt seg. Om jeg skal tippe var jeg inn og ut av studioet på under en halvtime, det var ikke mange sangene vi rakk å høre igjennom over høytalerne før både jeg og fotograf sa oss fornøyde. Jeg gleder meg veldig til det endelige resultatet, men enn så lenge får jeg nøye meg med disse bildene jeg fikk knipset av kameraet i farten.

  

 

Som jeg nevnte skal jeg på trening straks, det er en gruppetime kalt "bodywork". Jeg var veldig mye på gruppetimer den gangen jeg trente fast for ca 150 år siden (neida, jeg var 16) og det er per nå det eneste som funker for meg. PT skal jeg få etterhvert, men enn så lenge fungerer gruppetimer! Jeg leser jo innom bloggene til dere som kommenterer som har blogg - og det er jo så mange som er flinke til å trene! Da må jeg nesten også starte et sted, føler jeg :-)

det er lov å være stolt

Kommenter herJeg elsker denne lampen! Fra drlykke.no

Det er enda ganske rotete her hjemme hos oss, men jeg tenkte jeg kunne knipse et par bilder likevel så ser dere hvordan vi bor akkurat NÅ. Jeg trives veldig godt her, men vi trenger tragisk nok litt større plass til ... alle klærne. Og det gjelder ikke bare meg, men også min andre halvdel som har unormalt mye klær. Så må man jo tenke litt for framtiden, at man kanskje vil ha barn en dag, og to soverom er jo greit da.. Vel, jeg skal gi dere en oppdatering på det underveis, det er uansett fryktelig spennende! Visningene idag gikk veldig bra, jeg og Robin har begge funnet en som faller oss spessielt godt i smak, så får vi bare se til uken når det er budrunder :D Det kommer til å bli så spennende! Og joda, så klart finnes det flere enn meg som kan kjøpe leilighet i ung alder. Jeg kjøpte min første som 19åring uten noe som helst hjelp økonomisk fra noen, og fikk høre i banken både i Harstad og Oslo at jeg har vært ekstrem flink, bankmannen i oslo sa jeg var den aller første på min alder som hadde kommet inn der med så mye oppspart allerede. Og dette er ikke noe "ja men du er blogger og alle bloggere tjener bra" men OG..? Hvor mange har ikke fått skattesmeller, bor enda hjemme og sløser bort alt de har av penger? Det er jo ikke greit å si at man er stolt over seg selv, da skal man jo med en gang finne noe feil. Jeg synes absolutt alle som sparer og tenker på framtiden, uansett hvor gamle de er, fortjener skryt og bør få være stolte! :-)
 

Nå blir det vegetarburger (på meg), godteri og kos her hjemme i leiligheten ♥ Men før det...

Sist gang jeg bestilte fra nelly hadde jeg klart å vært LITT overivrig, og da jeg kom på postkontoret for å hente pakken måtte jeg plutselig betale 8000 kr. Jeg skjønte ikke hvordan det kunne være mulig, jeg hadde jo ikke bestilt så masse så jeg måtte inn å dobbeltsjekke ordrebekreftelsen min, og joda.. Jeg hadde trykket hjem 5 par av samme skjorte, istedenfor 1! Da var det bare å sende pakken i retur og prøve på nytt, haha. Så her er mine siste innkjøp!

 

(annonselenker) 1. Genser fra Ralph Lauren / 2. Genser fra Ralph Lauren /3. Krølltang fra Jose Eber /  4. strandkjole fra Maria Melli / 5. Sportsbh og underdel fra ADIDAS / 6. Vindjakke fra ADIDAS / 7. Undertøyssett fra Calvin Klein / 8.Sko fra NLY shoes / 9. Sko fra MISS KG /  10. Genser fra American Vintage

 

bivirkninger

Kommenter herHei dere! Det har vært litt stille fra meg her inne nå et par dager, og det er mest fordi jeg har begynt å merke bivirkningene av Isotretinoin. Jeg har ikke lyst til å ta livet av meg heldigvis, men det er mest øyene som får gjennomgå. De svir noe grusomt, hele meg føles generelt sett veldig tørr men jeg har alltid med meg fuktighetskrem og noe til leppene, så jeg skal ta meg igjennom det. Eneste som er litt demotiverende må være at dette bare er starten og at det kommer til å bli verre, jeg må bare huske på hvorfor jeg i det hele tatt gjør dette, og hvor bra det kommer til å bli!

Vel, nok snakk om meg og mine urenheter i huden, det er vel grenser på hvor spennende det kan være. Har dere det fint? Jeg har det sånn egentlig veldig bra. Jeg nevnte for dere litt tidligere at jeg skal på et par visninger denne uken, og alle er satt til idag - jeg krysser fingrene for at det dårlige været holder folk hjemme, at jeg er eneste person på alle visningene og vinner enhver budrunde jeg måtte ønske :D Men slik er det desverre ikke, jeg vet ikke hvor innsatt dere er i boligmarkedet for tiden men for meg som skal selge er det ekstremt bra - det er veldig få leiligheter på markedet, og MANGE kjøpere. Men.. jeg skal jo kjøpe også, noe som vil si at alle leilighetene er dyrere enn de "burde" være. Jeg synes hele prossessen er utrolig stressende, jeg må jo ha et sted og bo, samtidig bør jeg selge nå som markedet er så bra. Wæh.. Selv om jeg ærlig må innrømme at jeg er så forbanna stolt når jeg står der på visningen med alle som er enten 40 + eller folk på min alder som er der med foreldrene sine som betaler leilighetene for dem. Da tenker jeg bare.. jeg har klart dette på egenhånd!


Visningene pågår fra klokken 13-17 i ettermiddag, så er det som vanlig rydding av hele leiligheten når jeg kommer hjem.. Da kan jeg ta litt bilder hjemme, om dere ønsker? ♥ Vise dere litt interiør osv, siden noen har spurt!