hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mars 2014

it's all about the ass

Kommenter her

Jeg har en utrolig fin venninne som heter Klaudia - kanskje dere kjenner henne fra denne månedens forside av FHM? Uansett, så er hun nå en av månedskandidatene for å bli årets Brun og Blid modell. Hun fortjener virkelig dette, fordi jeg vet hvor høyt hun ønsker å være modell, men viktigst av alt var en samtale mellom oss slik nå nettopp (vi snakker på engelsk, hun er norsk/polsk og synes samtalene går best slik)

Klaudia : if I win this, I will take you on a crazy holiday with a lot of shopping!
Meg : if you win that shit you better buy me the butt-implants we talked about
Klaudia : DEAL! 

Så ja - om dere stemmer på Klaudia får dere en god dose underholdning på kjøpet, det kan jeg love dere - fra min side, hehe :) Jeg krysser fingrene (og rumpa). HER kan dere stemme på Klaudia, så blir kanskje dette meg i løpet av året:

Statigram ? Instagram webviewer

Dee | iOfbeholder - We Define Beauty | Page 2

 nicki minaj | via Tumblr

(Dette kalles ikke fitspo og squats men god gammeldags silikon i ræva).

Skriv gjerne en kommentar om dere gjør det også, med instagrammen deres! Så går jeg og følger ett par stk i løpet av kvelden (er jo en del som vil jeg skal følge dem på instagram av en eller annen grunn, så hvorfor ikke  

care her og der

Kommenter herTopp og skjorte fra sheinside / bukse fra nelly HER / sko fra nelly HER / smykker og veske fra befresh.no  (reklamelenke nelly)


Hei dere! Spennede å lese igjennom kommentarene etter VG-TV innslaget. Alt jeg kan si er, jeg går aldri inn for å være noe når jeg skal filme. Har jeg en dårlig dag, så orker jeg ikke å framstå som en solstråle bare fordi vi skal filme. Jeg kan kanskje komme fram som litt care og sur, men hva skal man si? Jeg synes det er gøy å holde på med, og er såklart dødstakknemlig for alt jeg får være med på! Men, når man sitter der og føler seg stygg, har kviser og vet hvilke kommentarer som vil tikke inn, er det ikke alltid like kult. Jeg personlig foretrekker å se mennesker på tv som faktisk viser personligheten, uten å bare sitte å smile og fokusere på å se søt ut. Jeg vil mye heller bli framstilt som eventuelt care og "ekte", en påtatt og unaturlig på kamera. Eller kanskje dere er uenige? Og nok en gang har jeg vanskelig med å forstå at jeg kan bli stemplet som utseendefiksert, når enkelte får seg til å pirke på de sykeste "feilene* ved meg selv som jeg ikke var klar over ergang. Er det rart man blir gal? 

Siste dag i huset hjemme i Harstad, så jeg hadde to venninner over for å spise vegetarpizza og kose oss. Oppdateringen kom derfor litt senere enn først planlagt, fordi jeg ikke er så fan av å blogge når noen henger bak pc-skjermen og studerer alt jeg skriver, haha. Føler alltid ett ekstra press på å være morsom skjønner dere! Vel, nå må jeg sove. Opp dødstidlig imorgen, fly til oslo, og så starter mitt nye liv, woho! 
Meg og Stine. Jeg kommer til å savne deg! Ingen får meg til å bli like irritert, eller å le like mye som du gjør. True love! 

med på VG-TV

Kommenter her

For ett par uker siden var VG-TV og filmet hjemme hos meg til ett innslag kalt "Gunnhild hjelper deg". Det gikk altså ut på at Gunnhild kom hjem til meg og skulle hjelpe meg med hva jeg nå enn måtte trenge, og ettersom jeg er blogger var valget ganske naturlig - bloggbilder!  Setter utrolig stor pris på at jeg får være med på slike ting, elsker å filme og holde på med TV :)

Så da er spørsmålet hva dere synes? Kanskje noen begynte å savne bloggerne litt? 

timing

Kommenter her

reklamelenker nelly 

Dagens. Topp fra sheinside.com / skjørt fra nelly HER 


I dag er det bare "one of those days". Det er vinter igjen med masse ekkel, våt snø og jeg hadde på meg joggesko. Jeg knuste pudderet mitt. Finner ikke laderen til mobilen. Floker i håret. Netflixen min funker ikke. Og dette måtte altså være dagen jeg bestemte meg for å begynne med en sunn livsstil, haha. Det er ingenting som frister mer nå enn å legge seg ned i sengen med en svær pose smågodt, men det gjorde jeg igår, og fra nå av skal slike hendelser skje mer og mer sjeldent. Jeg går bare rundt i huset idag, og da er det ekstremt vanskelig å ikke åpne godteriskapet - derfor spør jeg dere, noen som har noe sunt og godt å anbefale? Det må gjerne smake litt søtt, jeg blir ikke kvitt godterisuget! Takk på forhånd  


Jeg bestilte også litt smått på Nelly i kveld, for første gang til min nye adresse i oslo! Det føltes veldig bra, og forhåpentligvis slipper jeg å vente så alt for lenge på denne pakken også. Vet ikke hvor lang leveringstidene fra nelly er, når man skal få pakken i oslo? Tipper rundt 2 dager, har en venninne som bor i Bergen og hun sier det tar veldig kort tid å motta pakker dit iallfall. Satser på det beste, vil ha med meg litt av klærne til Portugal om en uke :) 

Bukse med leopardprint koster 199 kr HER / Svart jumpsuit koster 399 kr HER / Hvit topp 319 kr HER 

Blå genser koster 199 kr HER / Shorts koster 279 kr HER / Fantasy-topp koster 199 kr HER 

 I morgen er det min siste dag i Harstad! Skummelt, og jeg har masse nerver før flyttingen. . Håper jeg har gjort rett valg med alt. 

rare historiske bilder

Kommenter her

 Det er rart å tenke på at hendelsene på bildene under faktisk kan ha blitt fanget av ett kamera, og at det har skjedd i såpass "ny" tid. Men samfunnet har virkelig endret seg de siste årene, og for bare 100, 70 og til og med 50 år siden var hverdagen ganske annerledes. Her om dagen kom jeg over en del bilder som representerer dette ganske godt, og jeg vil gjerne dele dem videre med dere! Bare se for dere hvordan våre bilder kommer til å se ut for en framtidlig generasjon. 

Så her kommer det - rare bilder med virkelige hendelser! 

01-Woman-With-A-Gas-Resistant-Pram-England-1938

En kvinne tar barnet sitt med på trilletur i en gas-sikker barnevogn.

29-Mother-hides-her-face-in-shame-after-putting-her-children-up-for-sale-Chicago-1948-1

En kvinne skjuler ansiktet sitt etter å ha satt de 4 barna hennes for salg, utenfor huset deres. 

27-Artificial-legs-UK-ca-1890

En jente med kunstige ben i 1890.

25-Hotel-owner-pouring-acid-in-the-pool-while-black-people-swim-in-it-ca-1964 

En hotelleier kaster syre i ett basseng hvor en mørkhudet familie bader.

23-Measuring-bathing-suits-if-they-were-too-short-women-would-be-fined-1920s

Kvinner blir kontrollert på stranden - badedrakten måtte jo ikke være for lang! 

04-Animals-being-used-as-part-of-medical-therapy-1956

Små andeunger blir brukt som terapi for syke barn.

12-Baby-cages-used-to-ensure-that-children-get-enough-sunlight-and-fresh-air-when-living-in-an-apartment-building-ca-1937

disse "baby-burene" ble brukt utenfor leiligheter på 1930-tallet, de skulle sørge for att barnet fikk nok luft og sollys. 

 

14-Disneyland-Employee-Cafeteria-in-1961

Kantinen for de ansatte i Disneyland, år 1961. 

21-Walter-Yeo-one-of-the-first-to-undergo-an-advanced-plastic-surgery-and-a-skin-transplant-1917

Walter Yeo, en av de første som gikk igjennom hudtransplantasjon og avansert plastisk kirurgi i 1917.

35-Melted-and-damaged-mannequins-after-a-fire-at-Madam-Tussauds-Wax-Museum-in-London-1930

Restene av dukkene på Madam Tussauds Wax Museum etter en brann, London år 1930. 

Jeg kunne sikkert ha fortsatt i en evighet med rare bilder og fakta om alt mulig, jeg bruker alt for mye tid på sånt! Spørsmålet er vel heller om dere synes det er gøy når jeg deler slikt? 

bitches love cake

Kommenter her

 I kveld var det earth hour! Håper alle slo av lysene, det gjorde vi. Da jeg så ut av vinduet la jeg riktignok merke til at nesten ingen andre i Harstad hadde gjort det samme, uten at det sjokkerer meg noe særlig. Her er vi jo verdens navle og globale klimakriser gjelder så klart ikke oss. . Huff huff.

I dag hadde jeg verdens verste opplevelse, haha. Bilen ble tom for batteri når jeg var 40 minutter unna sentrum og så måtte jeg få hjelp til å dytte den igang. Jeg var så skamfull at jeg kjørte som en vind for å komme meg bort derfra, haha. Men uansett! I dag er jeg sammen med Marte, Anne-Sofie og Julie, vi skal slappe av og se på into the wild som jeg aldri ble helt ferdig med. I morgen skal jeg faen meg begynne å spise sunt. Man sier jo alltid det, men jeg har en så stygg periode og blir lei meg når jeg ser på bilder fra tidligere i år. . Så, nå skal jeg bli sunn, brun, tynn, fint hår og alt som følger med ett bedre liv! Hvem er med meg?


Klærne jeg har på meg idag er hettegenser fra madlady.se / bukse weightless.no og sko fra nike hos nelly HER. Se forresten den styggsøte katten til Marte, tnååw.

 


wonderland

Kommenter her

reklamlenker nelly 

Jeg hentet en pakke på posten i dag med masse fine klær som jeg bestilte på søndag! Er som vanlig veldig fornøyd med alt, og spessielt maxikjolen. Har jo ingen slike fra før av, har vært så skeptisk på grunn av høyden min - tanken har vært at en lang kjole muligens gjør at jeg ser enda kortere ut, men denne var utrolig søt på! 

Kjolen kan kjøpes HER, jeg har størrelse xs og den var litt lang, men planlegger å ha sko med litt hæl på under, så blir det nok perfekt (jeg er 1.59 høy). 

Undertøyssett fra wonderland. Jeg har 75D i denne bh'en som blir litt for liten, men den funker bra. Størrelsene er veldig like de på cubus! Trusen er faktisk i small, vanligvis bruker jeg xs men det var ikke tilgjengelig så da tok jeg en sjangse. Og om dere lurer på hvorfor jeg tar bilder i bare undertøyet så er det så klart fordi jeg er en hore. BH'en koster bare 59 kr HER, og stringen koster også 59 kr HER 

 

Disse bukene er veldig behagelige å ha på seg, og jeg elsker at de ser litt slitte ut. De koster 399 kr HER, og er helt vanlige i størrelsen. Jeg tok størrelse W26/L36 og det passet meg ypperlig. 


Denne cardiganen har jeg nå også i lysebrun som dere sikkert har sett? Åh, jeg er helt frelst! Vil bare kalle den rumpe-cardigan, den gjør at rumpa ser sinnsykt bra ut. Muligens litt vanskelig å se på meg og min lille stjert, hehe. HER kan den kjøpes for 399 kr 

Hvilket plagg likte dere best? 


Forresten så har jentene fra TIGERSTADEN på tv2 bliss ett stort klessalg på søndag! Dere kan lese mer HER - min vakre Anette Marie er jo en av dem som skal selge bort masse fint, så om dere er i oslo er det absolutt verdt turen innom 

 

all good

Kommenter her

reklamelenker nelly i dag har jeg på meg jakke fra nelly HER, genser fra sheinside.com, bukse fra nelly HER og UGGS australia på bena (er klar over forholdene til dyrene, og fikk skoene i gave. Ville aldri ha kjøpt det selv).


Hei mine fine blogglesere! :) Kan noen først og fremst fortelle meg når påsken starter? Hadde en liten diskusjon med mormor tidligere i dag om nettopp det, og jeg har veldig lyst til å vinne, hehe. . 

Det har vært utrolig herlig vårtemperatur ute i dag, så jeg og Mathias tok oss en liten kjøretur til mormor og morfar - vi brukte også litt tid på å gå rundt i naturen og utforske hvor jeg lekte mye som barn. Så sinnsykt mye minner, fikk en herlig nostalgisk følelse av å gå der. . Det var også koselig å se mine kjære besteforeldre igjen, og de blir alltid så glad når jeg kommer på besøk. Morfar har faktisk aldri møtt Mathias før, så jeg følte det var på høy tid nå som vi faktisk skal flytte sammen. Men det gikk fint, og tror han er godkjent - morfar hentet ikke jaktvåpenet iallfall, så alt er bare fint!

Skal dra å ta solarium igjen snart, og ellers har jeg så sinnsykt lyst til å være sosial. . Lenge siden jeg har vært sammen med noen venninner, annet enn å være sjåfør fram og tilbake. Anne-Sofie kommer heldigvis hit i morgen!!! Gleder meg :) 

 

med i lettkledd musikkvideo

Kommenter her

 

Jeg vet ikke om dere husker jeg fortalte at jeg var med i en musikkvideo for en stund siden? Vel, nå er den ute! Og ganske så lettkledd er den også, hehe. Og ja, selvfølgelig er alt dette hundre prosent seriøst ;) Hva synes dere? 
barnslig håp

Kommenter her

 

Babyen min passer på når flyttebilen kommer. Lite vet hun at jeg skal vekk - men jeg tviler egentlig på at hun merker det. Heldigvis ♥


Jeg kjenner litt ekstra på det nå, med denne årstiden. Følelsen av at jeg egentlig var 6 år for bare noen dager siden. Jeg var jo nettopp i fjæra på jakt etter krabbe og tangsprell som jeg plasserte i små dammer. Jeg var jo nettopp ute og lekte boksen går med hele nabolaget. Jeg mistet nettopp min første tann. Jeg tok nettopp på meg joggeskoene etter en lang vinter, og nærmest svevde bort mot Ervik barneskole, hvor jeg har lagt 7 år bak meg. 6 år. Jeg satt med gitaren på fanget i den lille enkeltsenga på barnerommet, rundt meg var veggene fulle av plakater og jeg hadde caps på hodet. Øynene var store, drømmene var mange. Kjendis skulle jeg bli, og jeg var meget skuffet over  pappa som ikke flyttet meg til hollywood for å prøvespille som den neste Hannah Montana. Var ikke dette i går? Er det flere enn meg som ikke helt klarer å gi slipp på "den følelsen"? 

Jeg pakker 19 år ned i store pappesker, og teller ned dager til jeg står i leiligheten og pakker det ut igjen. Nye minner skal skapes, og jeg er sikker på at de vil bli gode, de også. Jeg er glad jeg enda kan si jeg har det barnslige håpet godt i behold! De som er gale nok til å tro de kan gjøre en forskjell, er de som gjør det.
Jeg har på meg bukse fra nelly som er utsolgt  / Cardigan fra nelly HER / sko fra Jeffrey Campbell / solbriller fra nelly HER /  topp fra sheinside.com og veske fra befresh.no - var ikke den sinnsykt fin, forresten? Den koster bare 199 kr, HER kan den kjøpes. Veldig romslig også, kommer nok til å bruke den heeele tiden framover. (reklamelenke nelly)


Det er enda en del ting som må forberedes før flyttingen, og jeg er ganske så lei av å nevne det på bloggen nå - ikke minst er jeg lei av å være så opptatt hele tiden. Har hverken tid til venner eller kjæreste, men jeg klarte å presse inn en liten halvtime på brun og blid tidligere i dag. Jeg elsker å ligge i solsengen med høy musikk og fantasere om sommeren som forhåpentligvis snart er her - og ikke minst, så er jeg jo snart i Portugal. Tenk så fint det blir! På biildet under demonstrerer jeg brunfargen min nå. Nesten litt mørkebrun, eller? Jeg liker det! 

Nå må jeg jobbe litt med pappa. . Skal ha litt forskjellige kontoer når jeg flytter og alt mulig slags økonomisk styr. Ikke så fryktelig morsomt! Nå er det forresten bare 2 uker igjen om dere vil vinne surfecamp for 2 på BALI - jeg reiser jo selv ned til Portugal snart, og gleder meg masse. HER finner dere konkurransen :-) Har også trukket vinner av DETUR-konkurransen, men siden den var så populær kommer det uten tvil flere konkurranser fra DETUR etterhvert. Så bare følg med på bloggen, jeg skal få til å ordne noe for dere. Jeg skal reise med dem igjen til Sousse, Tunisia om ikke så lenge også, gleder meg! 

videoblogg - lengre vipper

Kommenter her

 

 . . Så, om DU ønsker deg en liten pakke i posten med überlash, er det bare å skrive en kommentar og legge ved email-adresse. Jeg trekker vinneren i løpet av kvelden! Og ja, det funker utrolig bra ;) Om dere skulle være interesserte i å kjøpe serumet, er mitt fra deres offisielle hjemmeside uberlash.com

I can tell just what you want

Kommenter her

 

topp fra sheinside.com


Jeg er virkelig stolt over meg selv og mine nye rutiner - jeg har vært våken siden klokken 07 i morges, og fått gjort rundt 90% av all jobb for dagen, og jeg har enda god tid på meg. Herlig! Jeg startet dagen med en kopp te, jeg liker jo ikke kaffe - etter min personlige mening smaker det jo gammel tåfis. Finnes det noen der ute som er enige? 


Jeg tenker å ta meg en tur til solariumet, mye lettere å opprettholde brunfargen nå som jeg har førerkor. . Så jeg skal jeg hoppe i dusjen! Min vanlige tvangstanke om å dusje både før og etter solarium slår inn for fult. . Det er rimelig slitsomt med tvangstanker noen ganger :( 

 

lappen & botox

Kommenter her

reklamelenke nelly

Screenshot fra Marte sin instagram ( @marteditlefsen), og hva jeg har på meg i dag. Genser fra madlady.se / tights fra romwe / jakke i bilen fra nelly HER 

 


 

Jeg startet faktisk denne onsdagen med å få førerkort! Endelig. Jeg har holdt på med kjøretimer i nesten ett helt år, men på grunn av mye reising og andre prioriteringer for meg har det ikke blitt tid. Nå er det iallfall ute av verden! Etter dette var gjort dro jeg i banken, og nå har jeg alt av nedbetalingsplan, forsikringer og ikke minst aksjer på plass. Alt dette feiret jeg med å ta botox i panna, haha. Jeg har tatt botox to ganger før, både i panna og de såkalte "sinnarynkene" mellom øynene. Flere synes sikkert det er sykt med tanke på alderen min, men det er forebyggende slik at jeg ikke skal få så dype rynker når jeg blir eldre - da blir det vanskeligere, vondere og dyrere å fjerne. Det er Elisabeth på Juvelen Spa som utfører disse behandlingene på meg, og det var hun som fikset på meg i siste episode av bloggerne! Hun er den beste, og har også reddet leppene mine fra da de ble ødelagt etter ett restylane-besøk i Stockholm. For dere som bor i Harstad eller skal hit, er nummeret hennes 95867711 for timebestilling eller spørsmål ♥

Jeg har som tidligere nevnt bestemt meg for å starte ett nytt og mye bedre liv så snart jeg flytter bort herfra, og tenkte jeg kom til å bli motivert om jeg hadde noen nye produkter å starte med. Jeg har skaffet meg diverse proteinpulver, en fin drikkeflaske og treningsdagbok etter mye nøling fra min egen side. Men, jeg har en venninne som er personlig trener i Oslo, så nå blir jeg vel tvingt med. Har sett fitnessguru.com dukke opp på ca alle inspirasjonskontoer jeg følger på instagram, så jeg valgte å gi dem en sjangse. Noen som har erfaringer? Tenker å komme med videre oppdatering etterhvert! 

 

Er så trøtt at jeg holder på å sovne over tastaturet, men jeg har enda vått hår og en pizza i hånden (sunnere liv har med andre ord ikke startet). Får forhåpentligvis sovnet snart :-) 

mad titties

Kommenter her

reklamelenker nelly Cardigan fra nelly HER / ring fra alexinn.se HER / bukse og singlett fra madlady.se / briller fra rayban (jeg er nærsynt, og ikke bare litt). 


Hei fra gardemoen! Akkurat nå sitter jeg og venter på flyet mitt hjem til Harstad, jeg måtte på en dagstur til hovedstaden idag for å skrive under kjøpskontrakten på leiligheten. Nå føler jeg at jeg har litt mer kontroll, og håper jeg snart kan senke skuldrene litt! 

 Det var en fin dag i Oslo med sol, behagelig temperatur og gode venner. Jeg fikk utforsket litt deler av byen som jeg ikke har sett tidligere, nordnorsk (og halvblind) som jeg er, trodde jeg oslo kun er sentrum, majorstua og grønnland for å sette den på spissen. Det er jo mye mer, og jeg gleder meg til å flytte ned og være litt turist i egen by! Jeg trakk forresten vinneren av DETUR-konkurransen idag tidlig, men hun har enda ikke svart på mail eller facebook. Håper hun svarer snart, om ikke må jeg trekke en ny. 


Forresten, så beklager jeg om noen føler seg støtt eller provosert grunnet at jeg to dager på rad har valgt å bruke plagg med en såkalt "hasjplante" printet på seg. Jeg hverken oppfordrer eller anbefaler noen å prøve ulovlige rusmidler, den moralske debatten får man ta med seg selv uten påvirkelse fra andre - og iallfall ikke meg. Men, lovlig er det uansett ikke og det er heller ikke noe jeg missbruker, så vet dere det. Jeg har selv sett venner og nære havne på helt feil spor, og jeg synes det er ekkelt å være for full til og med. Så folk kan si hva de vil og spekulere i hva de vil - men jeg er en ansvarlig person, og narkotika har jeg ingen interesse av å fronte hverken på bloggen eller på privaten. Men, såklart vil omverdenen alltid tro det verste, og alt av negative rykter drar man til seg. Jeg synes det er kult med klær, bilder og video som flørter litt med den livsstilen, fordi det er den type "kunst" jeg liker og blir tiltrukket av. Om man har en genser på seg som symboliserer noe, trenger ikke det å bety noe personlig.

breathe in

Kommenter her

Jakke fra romwe.com / sko fra nelly HER (reklamelenke)
Genser fra madlady.se 


I dag har jeg og min kjære vært i byen og kjøpt alt det siste vi trenger før flyttingen, så nå troooor jeg alt skal være i boks. Det blir likevel en tur innom Ikea når jeg kommer til oslo, jeg har garantert glemt noe uansett! Det er jo så mye man ikke tenker på. Jeg mener. . brødfjøl? Vaskemiddel? Håndduker? Vanskelig å huske på alt sammen! 


I morgen drar jeg på dagstur til oslo for å skrive under kjøpskontrakten, men tar med meg pc og får nok oppdatert dere fra hovedstaden etterhvert. Håper dere har forståelse for at bloggingen ikke er helt på topp nå, er helt kaos hjemme og jeg vet ikke hvor jeg har noen ting. Gleder meg til alt er overstått!

 

vinn billetter til Kanye West!

Kommenter her

I dag ble det kjent at Kanye West kommer til oslo spektrum den 29. juni, og såklart har jeg billetter! Jeg har hørt fantastisk mye bra fra de som så Kanye og Jay-Z live i telenor arena for noen år tilbake, og tviler ikke på at dette blir veldig bra også! Kanskje han tar med seg Kim Kardashian og lille North til hovedstaden også? Jeg håper det!

Turneen til Yezuus-albumet har fått strålende kritikker, og selv er jeg stor fan av sangen bound 2, og black skinnhead vil nok gi god stemning i spekturm. Men jeg er faktisk på hovefestivalen når konserten går av stabelen, og derfor deler jeg ut 4 biletter til dere lesere! Alt du må gjøre for å vinne er å like fanpagen min på facebook HER, og så kommentere dette innlegget med navn og mail. Jeg trekker to vinnere, som får to billetter hver.

Billettsalget starter 27. mars, enten via bilettservice eller livenation.no 

Tumblr

Vinneren trekkes om ca en uke! Jeg trekker vinneren nå til snoop dogg, så dere som har meldt dere på kan sjekke mailene. Holder også på å trekke vinneren av Detur-konkurransen (dette tar litt lengre tid), og hovekonkurransen pågår enda en liten stund :-) 

KAOS!

Kommenter her

 

Å pakke ned klessrommet var den delen jeg både gruet og gledet meg til. Gledet meg fordi jeg kanskje fant noen klær jeg trodde jeg hadde mistet (noe jeg gjorde!) og gruet meg fordi det kom til å være mye slit. Vel, mye slit var det - mer slit en jeg hadde tenkt. Og midt i pakkingen fikk jeg den "geniale" ideen å legge alle genserne mine på gulvet for å få litt system i hva jeg faktisk har. Det ble kaos, og jeg har like lite peiling nå, som det jeg hadde før jeg begynte sorteringen.

Jeg har aldri tenkt at jeg har spessielt mye klær, men når jeg ser denne haugen og tenker på at dette bare er 20 % av klærne mine ringer det en liten bjelle. Jeg har nå stappet 7 fulle søppelsekker med bare bukser, gensere og topper. . Kjoler, sko og jakker står enda for tur, så jeg regner med å bruke over 10 søppelsekker bare på klær. Er det normalt . . ?

Jeg blir egentlig litt flau over å se dette. Heldigvis skal jeg selge unna det meste når jeg har kommet meg på plass i oslo :-) Skrik gjerne ut om dere klarer å legge merke til noe i haugene her dere virkelig ønsker dere på salget, så vet jeg hva jeg skal holde av!


Nå skal jeg komme meg til Mathias! Husker jeg plaget en veninne litt før sommeren, fordi hun skulle flytte med kjæresten sin om kort tid men likevel brukte all ledig tid med han. Men nå innser jeg jo - om jeg hadde ønsket å være så lite som mulig med Mathias før flyttingen, hadde vel det heller vært et dårlig tegn. Jeg vl jo være med han heeeeeeeeele tiden og slik har jeg aldri vært før, tror jeg begynner å bli gal. Før har vi jo vært sammen 2 ganger i uken på det meste og sendt 1 melding per dag typ, nå er det i andre baner og jeg føler meg rar og ekkel. Haha. Og koselig, da.

Synes forresten dere kan titte innom bloggen til lillesøsteren min fordi hun skriver så bra + er søt. Den finner dere HER 

 

emosjonelle dager

Kommenter her

 

Både sko, jakke og bukse er fra nelly, men alt ser ut til å være utsolgt!  (reklamelenke nelly)


Midt oppe i flyttekaoset fikk jeg og mamma tid til å dra ut å spise sammen idag, og jeg hadde så utrolig lyst på oreokake at mamma var sjanseløs i valg av resturant. Jeg måtteeee ha oreokake! Det var godt å komme seg ut av huset, det er litt deprimerende å være hjemme nå ettersom mamma og pappa virker så lei seg. Jeg er jo deres eldste barn og at jeg skal flytte ett stykke bort føles sikkert rart. Synes uansett det er kleint med gråting. Det var uansett veldig koselig å spise sammen med mamma  :) Kanskje noen av dere har opplevd at foreldre blir veeeeldig emosjonelle om enten du eller søsken skal flytte ut? Håper virkelig ikke mamma og pappa er de eneste som flipper litt ut.

Nå starter jeg med å rydde ut av klesskapet mitt. Ønsk meg lykke til . . Tskjorten er fra madlady.se. Som dere kanskje ser synes jeg det er litt flaut å bli tatt bilde av til bloggen, hehe. .mest kritikk på

Kommenter her

reklamelenker nelly

 

Dere er veldig snille med meg for tiden, og jeg får masse komplimenter for utseendet mitt hos dere hver eneste dag - det setter jeg utrolig stor pris på! Men det er enda en ting på meg flere av dere ikke godtar helt - øyenbrynene mine. " Du hadde vært mye penere om du fikset de grusomme brynene dine", "æsj, hva faen skjer med brynene dine" og kommentarer i den duren tikker ofte inn, både her og på instagram. Så derfor spør jeg dere nå . . Hva er egentlig galt!? Jeg som følte jeg gjorde det rett nå, haha. De er naturlige, jeg sminker de så vidt, napper de aldri selv og går til profesjonelle en gang i måneden for å fikse dem. Jeg har naturlige mørkebrune øyenbryn og det er ikke noe jeg kan gjøre noe med, så om noen av dere "eksperter" kan komme med råd så blir jeg veldig glad! :)


 

Produktene fra kolleksjonen til Fred er hva jeg bruker for å fylle ut og highlighte under brynene mine nå for tiden, i fargene Light Blonde. Jeg kjøpte mine på SpaSpa i Harstad, men vet de også er tilgjengelige på blandt annet MakeStyle.no 


Ellers er jeg i full gang med nettshoppingen igjen, som vanlig på søndager. Til dere som lurer, nei det er ikke noe jeg har fast i kalenderen haha. . Det blir bare sånn. På søndager har jeg som oftest en del tid alene, og jeg vet at det er masse tilbud på nettet akkurat den dagen, og alle nyhetene for uka som har vært er kommet inn. Jeg må uansett fylle opp litt nye klær i skapet, siden jeg skal selge alt mitt gamle! Satser på at tingene kommer før jeg flytter, har jo ikke fått opp postkassen i Oslo enda. 

1. Var ikke denne kjolen utrolig søt? Gleder meg så mye til å hoppe rundt med denne på i sommer. . Kanskje med oppsatt hår, runde solbriller? Hehe. Den koster 349 kr og kan kjøpes HER / 2. Bikini med leopardmønster i lilla kan kjøpes HER for 429 kr / 3. Denne buksa var også utrollig fin! Mangler uansett noen lyse jeans. HER kan den kjøpes for 399 kr

1. Undertøy fra wonderland er noe av det beste jeg eier, mye mer komfortabelt og finere enn det jeg eier fra victoria's secret for eksempel! Jeg har sikkert 10 bh'er fra det merket nå, minst! Hehe. Bh'en koster 79 kr og kan kjøpes HER (størrelsene kan sammenlignes med de på cubus), og stringen koster 49 kr og kan kjøpes HER / 2. Dette blir min første maxikjole, og selvfølgelig må den være rosa! HER kan den kjøpes. / 3. Har vært flink å kjøpe cardiganer i det siste! Dette blir min andre fra notion 1.3 kolleksjonen, jeg har den tidligere i beige. Så vet hvor fin den er! HER kan den kjøpes. 


Vi snakkes senere! Spent på å høre hva dere mener om brynene, kanskje jeg faktisk har godt av litt råd på det området. 

we dont need no %

Kommenter her

 I dag har jeg hatt på meg en strikket genser fra romwe.com / lue fikk jeg fra TV2 / sekken ble kjøpt i Paris / buksa er fra weightless HER  / skoene er fra nelly HER - de er utsolgte i akkurat den fargen jeg har. Den fargen de har inne på lager nå, sølv, synes jeg er mye kulere enn mine, men de var ikke tilgjengelig da jeg bestilte . . Det er syntetisk skinn, tommel opp! (reklamelenke nelly)


God helg! Hehe, føler jeg så veeeeldig liten ut på bildene over . . kanskje 12 år? Litt søtt, jeg synes det er positivt å se yngre ut enn hva man er - så lenge det holder livet ut  ;) Jeg har tatt sol med mamma idag, pakket ned hele rommet mitt (bare klesrommet gjenstår!), og nå blir det litt kvalitetstid med familien før jeg drar til Mathias. Jeg har ingen planer om å feste den siste tiden jeg er her i Harstad, jeg vil ikke bruke den siste tiden her på den måten . .  Om man skal være sosial kan man jo være det edru. Jeg hører ofte folk klage på at de ikke har råd til å dra på ferie, dra på konserter, reise, kjøpe seg fin bil, leilighet osv, men likevel bruker flere hundre kroner på fylla hver uke. Hva er greia? Så om dere vil ha noen gode sparetips - ikke dra ut bare for å dra ut. Vent til det faktisk skjer noe spennende, så sparer dere penger, kalorier, tid og ikke minst - det blir mye morsommere når dere først fester. . :D Er jeg virkelig den eneste 19-åringen (eller i den alderen) som faktisk ikke er så fan av alkohol. . .? (haha fare for at det tar seg fryktelig opp med festingen når jeg flytter til oslo, så nå skal jeg ikke skryte på meg noe her. . liker kanskje bare ikke drikking i harstad). 

Og til dere som lurer på hva som skjer med Rigmor når jeg flytter. . hun blir her med mamma og pappa. Det er ikke lovt med hund dit jeg flytter, dessverre. Jeg ville helt ærlig ikke tatt henne med uansett, hjemmet hennes er jo her, og vi har to andre hunder som er hennes flokk. Hun ville nok blitt veldig deprimert om hun bare måtte ha vært alene i en liten leilighet store deler av døgnet. Så selv om jeg gjerne skulle hatt henne med, og kommer til å savne henne noe grusomt, er dette hva som er best for henne. Og det er viktigst!

Og ja, se hva jeg fikk i postkassen idag! En søt liten pakke som ble sendt til meg fra Mildh Beauty Press, nesten som en litenn goodiebag! Det er så koselig få slikt en gang i blandt, og denne gangen var jeg så heldig at produkter fra Vichy lå i pakken. Gleder meg til å teste ut etterhvert, men nå pakkes det ned i flyttelasset! 

Som sagt skal jeg ha massemasse kvalitetstid i kveld, så vi får snakkes mer imorgen. Kleeeeeeeeeeeem! 

 

min andre halvdel

Kommenter her

Som jeg nevnte litt kort for dere tidligere idag har jeg pakket ned halve rommet mitt - i morgen tar jeg andre halvdel. Det føles veldig rart, og jeg fant så mye på rommet mitt som jeg ikke har sett på mange år! Gamle dagbøker, scrapbooks, kjærlighetsbrev. Så mange minner på det lille rommet. Så mye latter, bekymringer, tårer, lekser, blogging, kjærlighet. Og nå starter jeg ett helt nytt kapitell i hovedstaden, og det er både spennende og veldig skremmende at livet mitt sikkert er helt annerledes om ett år fra nå av - jeg håper egentlig ingenting endrer seg. Jeg er på ett veldig bra sted akkurat nå! 

Hvordan utviklet jeg meg fra her . . 

.  . . til her? 

Jakke fra romwe.com / jumpsuit fra chiquelle

Nå skal jeg sove. Utrolig trøtt! Vi snakkes imorgen ♥

ny favorittkjole

Kommenter her

reklamelenker

Jeg har nå pakket ned halve rommet mitt. Merkelig følelse . . utrolig mange minner ble gjennopplevd nå ikveld ihvertfall! Uansett så har jeg rukket å handlet litt nye klær nå før flyttingen, kanskje ikke det smarteste - men men! Ble veldig fornøyd med alt, utenom at jeg ikke passer den ene kjolen over puppene . . hehe. Det har jeg nok bedt om selv! 

Denne kjolen ble min soleklare favoritt i klesskapet med en gang jeg tok den på meg. Jeg gleder meg sinnsykt til å bruke den! Vet ikke om jeg skal ta den på en "vanlig" fest eller allerede nå spare den til bursdagen min, ett event eller noe annet spennende. Jeg elsker slike utringninger, og kombinert med peplum fikk jeg virkelig en fasong på kroppen jeg kan bli vandt til. Den fremhever både rumpe og bryst, uten at det blir "horete" etter min mening. HER kan den kjøpes for 499 kr

 

Denne leopardkjolen ble jeg overassket over! Den er sinnsykt fin på, og ikke minst behagelig. Den sitter på plass og former seg veldig fint. HER kan den kjøpes for 299 kr.

Haha liiiiiiitt bustete på håret kanskje . . 

Så var det denne, da. . Fine kjolen som jeg ikke får over puppene. Jeg skal prøve å presse den på meg, eventuelt utvide den litt, men mest sansynlig må den også gå på klessalget om 2 måneder. HER kan dere se den på internett, jeg fikk (naturlig nok ) ikke ett bra bilde - men den ser veldig fin ut på nettet, og på rett person funker den sikkert veldig bra :-)
Første gang jeg har kjøpt meg en kimono, og vet ikke heeeelt hva jeg synes om denne trenden enda. Jeg liker mønsteret, men jeg er så lav og føler meg ikke helt vel i alt for lange jakker eller klær generelt. Jeg tror det kan bli veldig kult på hovefestivalen med en enkel tskjorte eller singlet, og denimshorts. Vi får se, den skal iallfall pakkes med dit! HER kan den kjøpes

Denne jakken er i syntetisk skinn fra RIVER ISLAND, og jeg ble utrolig positivt overassket! Den ser jo til og med litt feminin ut den også. Den er deilig å ha på seg, og liker hvordan den skiller seg ut fra skinnjakkene jeg har fra før av. HER kan den kjøpes

Sko som disse har jeg observert mye i media den siste tiden, og jeg kunne ikke la være å bestille dem til meg selv. Det er ett hat/elsk forhold til disse, og jeg tror alt handler om hvordan man kombinerer. Jeg tror det kan bli veldig kult om jeg gjør det rett! HER kan de kjøpes.
Nå er jeg i gang med å sortere klesskapet mitt, og finner ut hva jeg skal beholde og hva som etterhvert skal selges. Kanskje litt rart spørsmål, men har dere noen favoritter fra klesskapet mitt dere husker ekstra godt, som dere virkelig vil jeg skal selge? Noe dere har sett her på bloggen, eller kanskje på "bloggerne"?. Det hjelper meg veldig! Jeg vil jo ikke stå der som en idiot med masse stygge klær dere kanskje ikke er interesserte i, så en liten pekepinn på hva dere tenker hadde nok vært bra for alle :-)

look-a-like

Kommenter her

Hei dere! I dag gikk forkjøpsretten ut, noe som betyr at leiligheten er 100% min. Jeg drar ned til oslo på tirsdag for å skrive under noen papirer, så tilbake hit, og på torsdag går flyttebilen :-) Spennende! Nå steresser jeg litt rundt her. Har allerede begynt å pakke ned noen greier, men det kommer til å ta laaaang tid. 

Som dere ser er Elvis bakgrunnen på telefonen min, men gjett hvem jeg synes han ligner på? Rett svar får en klem, hehe ♥

 

om jeg var milliardær. .

Kommenter her

. . Skulle jeg hatt dette skapet . . 

. . Alle bilene under og ett fly i garasjen . .

. . Dette rommet til min framtidlige sønn . . 

. . Og denne "vinterhagen" utenfor huset, hvor jeg kan slappe av og dra på "telttur" med venner, en jeg elsker eller eventuelle barn. Jeg skulle hatt ett basseng som dette, hvor jentekvelder flere ganger i uken var obligatorisk! 

Og hver natt skulle jeg ha lagt meg i denne sengen . . . . Jeg skulle ha hatt en vinkjeller, under kjøkkenet som dette: 

. . Og en svær hjemmekino med de deiligste sofaene! 

. . Jeg skulle hatt basketbane i kjelleren, som jeg enten kan trene på (sinnsykt god trening!) eller kjæresten kunne hatt venner over der. . . Jeg skulle hatt ett basseng som både er inne og ute, med fantastisk utsikt. 

. . og stue med store vinduer, bar og utsikt over havet. . . Jeg skulle også ha hatt en svææær dusj! 

Og en hytte i fjellene. Helst norge faktisk, om jeg skulle ha valgt! . . Og så, til det viktigste punktet på lista. Jeg skulle jeg ha kjøpt opp seaworld og alt som ligner, og satt dyrene fri. Dyr i sirkus skulle enten ha blitt overført til store dyreparker, eller om forholdene tillater det, satt ut i det fri. Jeg skulle ha kjøpt opp dyrebeskyttelsen Norge, og styrt organisasjonen selv. Fine, store hus til dyrene, topp veterinærbehandling og stort uteområde.

Hva ville DU ha gjort, om du hadde alle pengene i verden? 

 

pannelugg - hot or not?

Kommenter her

Hei dere! Jeg sov over hos Mathias inatt, og kom hjem for ikke så fryktelig lenge siden. Jeg har fått en greie med at jeg våkner rundt 09-10 hver eneste morgen, noe som egentlig er ganske tidlig når man har fri! Så blir jeg trøtt rundt 19-20 på kvelden. På tide å gå av med pensjon, kanskje? ;) Nok om det. Jeg gjorde noe nytt med sveisen idag og bestemte meg for å ha luggen ned. Hva synes dere? 

Når vi snakker om å gå av med pensjon, så gjelder det tydeligvis min forrige rettetang, så jeg måtte nylig skaffe meg en ny. Den jeg bruker nå er egentlig i reisestørrelse og alt for liten til å bruke hver dag, men den er grei å ha - for eksempel når man skal ut å reise, man vet jo aldri om man mister kofferten så en liten rettetang kan være grei å ha i veska. Det lærte jeg på den harde måten! Den jeg har nå var en nødløsning fra min side (som funker overasskende bra), for 199 kr. Den kan kjøpes HER om dere er interesserte. 

Ellers har Anne-Sofie kommet til Harstad over helgen igjen, så vi har avtalt en liten date på kvelden. Tur med hundene og så kanskje middag sammen med jentene står på planen! Nå skal jeg jobbe videre her. Så, spørsmålet gjenstår fortsatt. . hva synes dere om luggen?

Topp fra nelly HER / smykke fra makestyle / cardigan fra romwe.com 


 

 

ting jeg er lei av

Kommenter her

Som dere vet  er jeg opptatt av dyrevern. Jeg bryr meg helt ærlig mer om dyr enn om mennesker, og jeg er vel neppe den eneste som føler det litt på den måten også. For eksempel om en hund dør i en film. Mye tristere enn om ett menneske dør, ikke sant? Eller om noen sparker en katt. Mye verre enn om noen sparker ett menneske. Men så stopper det liksom litt der, for de fleste. Man kan være vegetarianer uten å være en gal hippie som løper naken i gresset og ikke barberer seg. Derfor tenkte jeg det var på sin plass med en liten liste over ting jeg er ekstremt lei av å få høre som vegetarianer, ting som går igjen og igjen. Her kommer det:

Om du er så glad i dyrene, hvorfor spiser du maten deres da?"
. . . Ja, hva skal man si. Det er så mye feil i denne "påstanden" at jeg blir kvalm. Denne spøken blir som regel tatt av voksne mennesker, da gjerne menn, som skal prøve å være morsomme. Jeg synes ikke det er morsomt. Jeg synes det er teit. For det første, så spiser jeg ikke gress. Det gjør forøvrig ikke 70% av dyrene som blir slaktet heller. De spiser kraftfor, sprøytet med masse rart, i tillegg til at de i ekstreme tilfeller spiser sitt eget avfall eller rester av andre døde dyr. Den lille fantasien om at grisen løper rundt i gresset til den dør, er i 99% av tilfellene ikke reell - men såklart, det hender jo at dyrene får spist litt planter, gress, salat, tørket høy osv. 

 Om vi ikke spiser dyrene, blir de for mange, og kommer til å ta over hele jorden og vi mennesker vil dø.
Først må jeg bare si, de som har tatt over hele jorden og forøvrig gjør slik at vi allle kommer til å dø om ikke så alt for lenge, er jo mennesker. Og grunnen til at det finnes så mange kuer, griser, kyllinger. .? Jo, fordi vi mennesker "produserer" dem i en sinnsyk fart, kun for å få kjøtt. Uansett kommer nok ikke alle til å bli vegetarianere, så ikke vær bekymret for at kyllingene snart skal herske verden. Om flere mennesker blir vegetarianere, vil dette også gjennspeiles i industrien, og færre kuer vil bli tvunget til å være gravide 24/7 . . Dere skjønner tegninga. Det ville ha balansert seg fint ut.

Mennesker er på toppen av næringskjeden, vi er de viktigste og vi har ikke slitt i mange år for å komme på toppen av næringskjeden for å spise planter! Mennesker er best!
Denne får jeg ofte høre av gutter i slutten av tenårene på fest (tipper de har liten pikk). Jeg lurer også på hva som får en gutt i slutten av tenårene til å tro han er på toppen av næringskjeden på noen som helst slags måte. Dette gjelder forøvrig alle mennesker. Ja, det er ingen hemmelighet at vi mennesker har en god del IQ å hente, selv om ikke alle ser ut til å vite hvordan deres egen hjerne fungerer (type gutt i slutten av tenårene som digger DJ broiler). Men uansett hvor smarte vi nå enn er, så er vi også den eneste rasen som nå holder på å drepe den eneste planeten vi vet om som har inneholder liv.  Så hvor smarte vi nå egentlig er, føler jeg kan diskuteres.

Eller er det kanskje fordi vi er så strek at vi er på toppen av næringskjeden? Jeg tror nok elefanter, løver, isbjørner, seler, en tiger og en gorilla kunne ha drept oss, uten at det koster så mye som en kalori for dem. Så fysisk styrke er vi heller ikke best på. Vi er heller ikke de raskeste. For å være helt ærlig, så har vi ikke en liten sjangse mot de fleste dyr som lever ute i det fri. Om man nå omså hadde ett våpen på seg, så har man uansett en liten sjanse. 

Det jeg tror skiller oss fra andre dyr, er at vi utvikler oss og er tilpassningsdyktige. 

VI trenger kjøtt for å overleve.
Jeg er ikke død enda. Jeg spiser ikke kjøtt nå og da, bare for å ikke dø. De vanligste dødsårsakene i vesten idag, er forresten hjertesykdommer og kreft. Disse sykdommene kan i stor grad, i flere tilfeller, komme av å ha spist animalistiske produkter. Spessielt hjertefeil.

Planter føler smerte de også
Gjerne også en spøk tatt av gutter i slutten av tenårene med mest sansynlig liten pikk (aner ikke hvorfor men de føler ofte de må overkompansere med å være ekstra morsomme og høylytte på fest - jenter snakker vet dere). Men for å svare på denne påstanden da, så føler ikke planter smerte om du for eksempel kutter en plante i to, river av et blad eller tygger på den. De har ikke nervesystemer. Ergo, de føler ikke smerte. Og om du bryr deg så utrolig mye om planter og hvordan de har det, kjøttspisere er ansvarlig for "døden" til dobbelt så mange planter enn vegetarianere. Du spiser vel gjerne grønnsaker i tillegg til kjøtt, men kjøttet du spiser måtte virkelig spise masse "planter" for å bli produsert slik at du kan spise det nå.  

Det er meningen at vi skal spise dyr, fordi Gud har jo laget det slik at de smaker såååå godt. 
For det første tror jeg ikke på gud, noe jeg tipper de fleste som kommer med den påstanden ikke gjør heller. Merkelige folk, altså. Men om du nå tror så hardt på Gud, hvorfor gjorde han det slik at dyr også føler smerte, om det er meningen at vi skal spise dem? Eller hvorfor kan de føle frykt? Og hvorfor er det så jævlig for de fleste mennesker å se på at dyr blir drept, at de må bli gjemt bort i slakterier? Hvorfor er vi ikke fysisk sterke nok til å drepe dyr selv, uten masse hjelp fra maskiner, våpen og mental distansering? Spørsmålene er mange. Svarene er få. Eller, du kan vel spørre Gud neste gang du snakker med han.

Uansett hvilken religion du tillhører, er "du skal ikke drepe" en gjenganger. Denne gjelder, i mitt hode, også for dyr. Men jeg kan gjerne innrømme at kjøtt smaker godt. Det smaker veldig godt, og jeg sluttet ikke å spise det fordi jeg mente det var stygt. Men mennesker smaker sikkert også godt, med rett krydder og saus. Jeg har uansett ikke planer om å spise mennesker heller.

 

Ellers er jeg i gjennomsnitt 4 kg lettere enn da jeg spiste kjøtt, jeg føler meg bedre, har renere hud, mer energi og spiser mye mindre junkfood (åpenbart). Jeg oppfordrer uansett alle til å ha en kjøttfri dag i uka, det klarer vi!


 

voksenpoeng

Kommenter her

noen reklamelenkler 

Hei på dere! Alt bra idag? :) Jeg personlig skulle akkurat til å koble av fra flyttestresset med litt mariokart, men tenkte å komme innom her å si hei til dere først . Så, hei! 

Christopher - told you so ♥

Skjørt fra voguec.com, sko fra nelly HER  (eller, det er faktisk ikke helt samme sko. Mine er også kjøpt nelly, men er uten åpen tå. De har ikke lengre de som er lukket forrann slik som de jeg har, men det er samme merke, samme passform, farge osv). 


 

Nå er det jo siste innspurten av forkjøpet på leiligheten. . Siden jeg har kjøpt i borettslag har de andre som bor der rett til å kjøpe leiligheten, men fra og med imorgen gjelder ikke dette lengre. Og da er leiligheten helt min! Ellers har jeg fått kjøpt både sofa, seng og speil til leiligheten idag - heldig som jeg er skal den gamle eieren la det stå igjen, så får jeg kjøpt det direkte fra henne. Jeg har enda en del igjen jeg må kjøpe, men det fikser jeg litt nå og da! Planen er at jeg flytter inn 1. april, og at jeg, mamma og pappa drar ned sammen og ordner i leiligheten i ett par dager, og så kommer Mathias en stund etter. Når han kommer er vi sammen i leiligheten i en dag, før jeg drar til København - Portugal. Pjuh, mye stress og styr men jeg liker det egentlig på den måten. Føler meg ekstremt voksen som står opp klokken 09 hver morgen og sitter med en bunke papirer for å planlegge. Voksenpoeng! 

Ligger bare på gulvet jeg skjønner dere, hehe. 


Vel, nå skal jeg kose meg i eget selskap en liten stund, hørte rykter om at mamma kommer hjem med pizza til meg og søsteren min også! 

 

klessalg?

Kommenter her

Fin og solfylt dag med en fin person!

Jakke fra sheinside / skjørt fra voguec.com / veske fra h&m / solbriller fra nelly HER (reklamelenke nelly)Til dere som lurer, så skal vi bo sammen i første omgang - jeg og Mathias, altså. Det kommer jo an på om han får jobb i oslo etterhvert eller ikke, men jeg håper alt ordner seg. Jeg har, for å være helt ærlig, lenge stilt meg ekstremt negativ til å bo med noen andre uansett hvem det måtte være, men vi er heldigvis ikke så avhengige av å være sammen hvert sekund og vet vi ikke kommer til å bli lei sånn sett. Jeg kommer jo til å reise bort nesten med en gang vi flytter inn, haha! Og slik blir det vel mye av. Det skal bli godt å bo med noen man kjenner godt uansett hvordan situasjonen er, og det er ikke noe jeg ville ha hoppet inn i om jeg/vi var klare. Og ja, det er jeg som eier leiligheten og han kommer til å leie hos meg. 

Sko fra romwe.com

 

 

Jeg skal selvfølgelig vise dere bilder av leiligheten når den er klar! Liten funfact : jeg skal bruke spisestuen som walk-in-closet. . Hehe. Klærne må jo være med, og selv om jeg kommer til å ha ett stort klessalg etterhvert så blir det jo fort fyllt opp igjen. Angående klessalg, så tenker jeg å kjøre det rundt samme tid som Miley Cyrus spiller i oslo. Da er det jo mange i byen som ikke ellers ville vært der! Og er mulig jeg faktisk bare kjører det hjemme hos meg. Høres det bra ut for noen av dere? Kanskje det finnes andre datoer når mange er i oslo? Vil at så mange som mulig skal ha mulighet til å kjøpe klær. Og ps ; skal ikke selge noe som helst for over 200 kr :-) Jeg tenker det dyreste blir jakker og noen sko, mens gensere, topper, skjørt, bukser, shorts og kjoler kommer til å ligge mellom 50-100 kr. Og det beste? Pengene går til dyrebeskyttelsen, regnskogsfondet og forskning på malariamedisin. Jeg skal ikke ha noe fortjeneste av dette.

alt dette skal bort! 

Masse planlegging før flytting . . Mye mer enn man skulle ha trodd. Det er faktisk mye lettere å holde oversikten med en notatbok, enn med notatlapper på pc!
 

Ellers fikk jeg bekreftet idag at jeg drar til København den 4.april, dagen før jeg drar til Portugal, for å se en konsert med danske Cristopher! Jeg reiser på jobb sammen med Warner music og artisten Julie Bergan, så jeg ser veldig fram til det. Ikke bare blir det min første gang i København, men jeg er også stor fan av Cristopher som artist! Vet sangen hans crazy blir spilt mye på radio, og den og "told you so daxtar remix" er mine favoritter. Den finner dere på spotify HER, og crazy kan dere se videoen til under. Gleder meg til å møte han, og ha en natt i København! 

Nydelig, ikke sant? Og sangen er bra den også, hehe. . 

Nå skal jeg drikke opp smoothien før jeg drar til noen venninner for kvelden. Snakkes imorgen! Jeg smiler stort her jeg sitter, dere er best. 

 

4 bloggår og gave fra israel

Kommenter her

Jeg har ofte sett i kommentarfeltet at det er en felles oppfattning blandt "blogglesere" om at de fleste rosabloggere kun tenker på klær, sminke og hår. For å si det sånn, så er det ingen som kun tenker på de tingene. Man må jo gå på do en gang i blandt også. Neida, men sånn seriøst - det er ikke slik, det som varmer hjertet mitt aller mest er ikke fine klær, å dra til frisøren eller sole meg på en strand. Det er når jeg får fine kommentarer fra dere, søte mailer og ikke minst gaver i posten. I går fikk jeg ett lite brev sendt helt fra Israel! En bloggleser har laget meg ett lite smykke, og jeg ble så utrolig rørt at ord ikke engang strekker til. Den fineste gaven jeg har fått i år. . Tusen takk ♥I anledning denne gaven foreslår jeg at vi kjører en liten vei ned "memory lane" og tar en titt på akkurat denne dagen - 18 mars, opp igjennom årene på bloggen! Og derfor spør jeg dere : hvor lenge har DU lest bloggen min? Og hva husker du mest fra bloggen min gjennom denne tiden? Ett spessielt innlegg, bilde eller video? Vil gjerne høre! Husker jo selv alle mine år som leser på Ida Wulff sin blogg. Begynte å grine da hun og exen slo opp, så man lever seg jo inn! 

18 Mars 2011

 

Gikk enda i første klasse på videregående, hadde brunkremskille til de grader, bleket hår, bleka tenner og hadde mye motivasjon for framtiden - latet jeg som på bloggen. I virkeligheten var jeg dypt depirimert og gikk til psykolog og hadde problemer med selvskading. Lå ikke på topplisten og hadde rundt 2000 lesere om dagen. Var veldig lite sosial, satt mye hjemme alene og hadde fått klærne jeg bestilte fra h&m hjem i posten akkurat den dagen. Toppen/kjolen på bildet over  lurer jeg veldig på hvor tok veien. . Den var jo kjempefin! Var også en stor fan av å ha håret flettet med luggen til siden. Sykt å tenke på at jeg har brukt extensions fra luxushair helt siden da! 

18 mars 2012


Denne dagen var veldig gøy å lese om! Husker jeg sånn smått hadde begynt å rote litt rundt med en som da var min beste kompis, og så hadde det vært maaaasse drama kvelden før hvor jeg blandt annet falt og slo hodet i en klump med is fordi en kompis skulle gjøre meg en "tjeneste" å løfte meg over. Jeg kranglet også med en god venninne akkurat den kvelden. Vi hadde feiret Linn Ida, som nå er i militæret. Jeg skrev mitt første innlegg om depresjonen jeg hadde ett år før, og fikk mye støtte fra leserne. Hadde nå vært en av de mest leste bloggerne i norge i over ett halvt år. Det var en gøy tid, andre klasse på videregående, ekstremt mye fest, mye drama, mye kjærlighet.

18 mars 2013

For nøyaktig ett år siden hadde jeg nettop hentet en pakke på nelly, og skulle til oslo dagen etter for å være gjest på ettermiddagen for andre gang. Jeg hadde også nettopp fått vite at bloggerne kom til å bli en serie, og jeg var veldig spent på å begynne med produksjonen. Jeg var sammen med Mathias og vi hadde det veldig fint. Jeg skrev på bloggen at jeg var forkjølet og jeg hadde tydeligvis tatt solarium. Så min hverdag har ikke endret seg stort akkurat der, haha. Jeg gikk enda på videregående men var så mye borte fra skolen at det nesten ikke kan regnes engang.

I dag:

Jakke fra sheinside / solbriller nelly HER / smykke nelly HER  (reklamelenker nelly)

Jeg våknet opp sammen med Mathias, jobbet litt, koste meg med han og har ellers planlagt overtakelsen av leiligheten enda litt mer. Jeg er veldig glad og føler meg bra, selv om presset og stresset er større enn noen gang. Jeg har flere venner enn noen gang, bedre forhold enn noen gang og mer orden på livet mitt enn før. Jeg ville ikke byttet det mot noe, og er ekstremt spent på hvordan årene som kommer vil være. ♥

 

en ny start

Kommenter her

noen lenker er adlinks

Herregud, tusen takk for alle ønsker om lykke til med leiligheten! Det føles så sinnsykt rart, jeg er for å være helt ærlig litt kvalm. Hva faen har jeg gjort liksom!? Haha, men det kommer nok til å gå veldig fint. Jeg gleder meg til å starte ett nytt kapitell av livet og håper selvfølgelig dere vil følge meg videre på ferden! Rart å tenke på at flere av dere har "kjent" meg siden jeg var 16 år, og at vi på en måte vokser opp sammen. . Kanskje jeg har noen av dere lesere der ute som har hengt med helt fra starten?

Uansett, som dere sikkert har skjønt har dette vært en hektisk dag, så jeg deler med meg litt bilder fra hos TV2 i morges da jeg enda var i oslo. Jeg startet dagen med ett intervju på god morgen norge, så kjøpte jeg leilighet, så flydde jeg hjem, og etter det har jeg forberedt til flytting og vært sammen med Mathias. Nå skal vi endelig slappe av, pjuh ♥ FORRESTEN! Om noen av dere selger en sofa, eventuelt vet noen som selger sofa i oslo-området må dere gjerne sende meg mail på sophieeliseblogg@hotmail.com! Vil gjerne kjøpe brukt, liker gamle sofaer best jeg. Selfie med hele norges blomster-Finn! Herlig mann. Rart å bli intervjuet av folk jeg selv har sett på TV hele livet! Føler jo jeg kjenner dem så godt.

På taket hos Tv2, og så på utsikten over oslo by. Var Vegard, produsenten av bloggerne, som dro meg opp dit. Han er jo så glad i å ta bilder, men det er jo bare hyggelig for en blogger som meg. 

Rød jakke i fake skinn HER / kjole fra voguec.com / skjerf er Stine sitt. Som jeg nevnte for dere hadde jeg en pakke som ventet på meg fra nelly, noen ting jeg bestilte for en uke siden. Jeg skal selge unna masse klær når jeg flytter, så om noen av dere er interesserte er det bare å skrike ut! (ikke disse klærne, de er jo helt nye hehe). Men jeg har jo masse kule gensere og fine kjoler blandt annet :-) Skal få ordnet klart ett klessalg sammen med noen andre bloggere når jeg har kommet på plass i Oslo! 

 

Denne kjolen festet seg utrolig fint til kroppen, og det er veldig fint med detaljen med gullsmykket! Da slipper man å pynte med noe smuykker ellers tenker jeg. Som dere ser har den også en åpning på siden, som gjør den mer sexy enn hva den ellers ville ha vært. HER kan den kjøpes, for bare 299 kr. 

Denne jumpsuiten er min favoritt av hva jeg kjøpte i denne omgangen! Så utrolig fin farge, og den gjorde også at kroppen min så bra ut. Riktignok var den litt rynkette i stoffet, så jeg får bare stryke over den en gang så er den nok perfek. HER kan den kjøpes! 

De deiligste skoene jeg har hatt på meg noen gang! Og i leopard også, hehe. Som dere vet jeg elsker! HER kan de kjøpes, for 299 kr

Jeg skal fortelle dere ett lite cardigan-tips. Jeg velger cardigans etter to ting : hvordan stoffet kjennes ut, og hvordan den ser ut over rumpa. For jepp, cardiganer kan komplimenre rumpa utrolig godt og få den til å se mye større ut! Har fått spørsmål på om rumpa mi er fake når jeg har på meg cardigan, og jeg har liten rumpe til vanlig. . bare ett lite tips om dere vil komplimentere bakdelen litt. Denne var også utrolig deilig på! HER kan den kjøpes. 

Skinnskjørt kan kjøpes HER

Lyserosa topp kan kjøpes HER - denne har jeg nå i svart, hvit, blå og lyserosa, så definitivt en favoritt i klesskapet. Kan kombineres til alt, er feminin og søt!  

Jeg har kjøpt leilighet!

Kommenter her

Nå kan jeg endelig fortelle dere at jeg har kjøpt leilighet i oslo! I morges vant jeg budrunden, og det var jammen meg så vidt. . Tror aldri jeg har vært så stressa før i hele mitt liv! Om dere vil sette nervesystemet på prøve er det bare å by på leilighet så kan jeg garantere høy puls. Men nå er jeg lykkelig! Alt som mangler er å få på plass forkjøpsrettavtalen, og så er leiligheten min. Overtakelsen er allerede klar, så jeg må bare få ordnet med flyttebil, bytte adresse, internett og annet smådill og dall, så er jeg på vei mot hovedstaden ♥

Noen bilder fra leiligheten:  

Det blir veldig spennende å bo for meg selv for første gang, men det er også virkelig på tide. Jeg elsker å bo hjemme hos mamma og pappa og kunne sikkert vært her til jeg blir 30, så om jeg ikke flytter nå kommer det aldri til å skje! Jeg har sett litt på interiør på nettet, og ble satt fast på ellos. Jeg tenker å ha pastellfarger i leiligheten min, den er ganske så liten (2-roms), og vil derfor fokusere på små møbler med lyse farger så virker den forhåpentligvis litt større. Ett stort pluss må være at jeg har badekar, haha! Og den er helt sentralt, så jeg har virkelig truffet blink når det kommer til plassering. Kjenner jeg både gleder og gruer meg noe fryktelig til dette. . Heldigvis skal mamma være med meg når jeg drar med flyttelasset :-) 

1. Pute HER / 2. Pute HER / 3. Denne må jeg bare kjøpe meg! Rosa stol HER / 4. zebra dynetrekk HER
5. Lampe HER / 6. Denne må jeg også kjøpe. Sengegavl HER / 7. Krakk HER / 8. Pute HER / 9 Puff HER / 10. Klesstativ, samme som det jeg har på rommet her i Harstad. Billig og bra! HER kan det kjøpes  


Dere får gjerne gratulere meg med ny leilighet! ♥

reklamelenker ellos

vinn 2 festivallpass til HOVE

Kommenter her

Nå er det snart klart for Hove nok en gang, den 28 juni - 3 juli skjer det denne gangen - og jeg kan helt ærlig si at jeg gleder meg mer enn noen gang! Og vet dere hva? Såklart har jeg ordnet slik at jeg får ta med meg noen lesere på hove, og denne gangen er premien mye bedre enn tidligere år! Den som vinner får ta med seg en venn, og dette er hva som blir tilgjengelig:

♥ Billett til hele uken på festivalen 
♥ Ferdig oppsatt telt på strandcampen (den fineste av alle) hvor det heller ikke er noen aldersgrense. Siden dere får ferdig telt slipper dere å tenke på å ta med dere, og jeg skal også selv bo på denne campen. Er du / dere over 18 år får dere også tilgang til festivalcampen og kan boltre dere fritt rundt på hele festivalen. Strandcampen er relativt nytt, og dere kan lese alt om det HER - tro meg når jeg sier at det er best å bo på det området av fesitvalen, da dere har lettere tilgang på do, mat, dusj, ladestasjoner og alt mulig, i tillegg til at dere får ferdig oppsatt telt - ergo, halvparten av bagasjen!

Noen minner jeg har fra HOVE 2013 

Og hva må dere gjøre for å vinnne? Ikke verre enn å fortelle meg hvorfor akkurat DU har lyst til å dra på hove i år, og hvem du skal ta med deg! Du kan gjerne også slenge med hvilken artist du da eventuelt gleder deg mest til å se, men det er ikke noe must :-) De som vinner får såklart bo med oss om det er ønskelig, vet det kan være litt skummelt å dra på festival om det er første gang (selv om Hove er så trygt som man får det). Så, med andre ord - legg igjen en kommentar i dette innlegget om hvorfor DU vil på hove, og legg ved enten mailen din eller facebooken din. Vinneren trekkes om to uker!

Noen av artistene jeg selv gleder meg til å se i år er Ellie Goulding, Imagine Dragons, M.I.A, Disclosure, Bastille, Foster the people, Martin Garrix, Azelia Banks, Chance the rapper, John Newman og Laurs Vaular. Men nå har det seg slik at jeg vet om flere artister som kommer uten at jeg kan røpe så mye mer enn det, og det blir MYE bra! Tror folk kommer til å bli helt i ekstase. . Så her er det bare å glede seg!

Noen minner fra HOVE 2012 

Tips om du vil komme i festivalstemning - søk HOVE på youtube, så kan du finne ut litt av hva som venter deg! Og mens vi enda gleder oss kan du gjerne lese rundt på Hove sine nettsider HER, der finner man svar på det meste man måtte lure på. LYKKE TIL, gleder meg til enda ett festivalår med dere! 

PS - OM DU VIL HA EKSTRA STOR SJANGSE FOR Å VINNE (DOBBELT SÅ STOR) SÅ DEL DETTE INNLEGGET PÅ FACEBOOK :) 


 

1 - 2 - WORK OUT

Kommenter her

reklamelenker nelly

Som jeg nevnte litt kort for dere tidligere, tok jeg altså turen på visning idag sammen med en kompis. Det var godt å ha noen med meg, og han har på toppen av det hele nettopp kjøpt leilighet selv, så da fikk jeg litt råd. Å se i vinduskarmene, på ledninger og inn i skap er noe jeg ikke hadde tenkt på av meg selv, jeg var mer "har jeg plass til klærne mine? Ja eller nei?". Haha. Men da ble jeg litt klokere idag, både ved hjelp av vennen min og ved hjelp fra dere i kommentarfeltet. Så får vi se hvordan det hele utspiller seg imorgen! Og til dere som lurer på hva jeg tenker å gjøre når jeg flytter til oslo, så skal jeg gå på skole etterhvert. Jeg har veldig lyst på utdanning innen både psykologi, foto, PR. . Det er så mye man vil gjøre. Foto kommer vel i første omgang. Uansett, vi gikk litt rundt i byen og feiret å ha vært på visning med ett koselig måltid på Vapiano Rådhusplassen. 

Kjolen er fra voguec.com

Godt brukte sko, sa du? Dere kjenner det sikker igjen.  Man ender jo opp med å bruke det samme igjen og igjen, uansett hva. Disse er fra notion 1.3 fra nelly som er min favorittkolleksjon der av alt jeg har sett, men ikke overasskende er skoene utsolgt. Kolleksjonen har likevel mye fint! 

Formen min begynner å komme seg, heldigvis! Faen at jeg drar til harstad imorgen, jeg og Anette hadde tenkt å ta noen litt lettkledde bilder av meg mens jeg er her, å ta slike bilder med en kvinnelig fotograf hadde virkelig vært noe for meg. Da får man helt annet perspektiv på både kroppen og hvordan bildene skal bli seende ut, og jeg vil ha noe helt privat for meg selv som jeg kan spare til jeg blir 90. Kanskje noen av dere har tenkt det samme? Dere kan jo sjekke ut bloggen hennes HER, kan jo være fin gave til kjærsten. Uansett, Anette har jobbet litt idag, og jeg har tenkt endel. Haha,  tanker om lettkledde bilder fikk meg på tanken om at jeg skal begynne med treningen når jeg flytter til oslo. Da skal jeg bli . . hva sier man? Gedigen? Haha. Under kan dere se bilde av meg per akkurat NÅ. 

Passet på lille gullet idag mens Anette gjorde jobben sin. Hun fikk kjeks. Ikke bare en, men TRE! Da ble det jubel i stua kan dere tro. "Værsågod, middag" sa jeg. "Får jeg TRE?" sa Tina. Så nå er vi venner for resten av livet! 

Hva har ellers skjedd? Når man er "innelåst" i ett hus mer eller mindre i tre døgn i strekk er det ikke stort annet å gjøre enn å shoppe på nettet - eller tenke over livet, jeg kombinerer begge to. Jeg har allerede en pakke som venter på meg hjemme fra nelly, og jeg ser fram til å få hentet den ut imorgen. Da jeg var på finest awards fikk jeg faktisk møtt eierne av nelly i egne personer, og ble overassket over hvor unge de var. Utrolig hva man kan få til! Og hvor hadde vi vel vært uten nelly? Haha, det må jo nesten være favorittnettbutikken til alle jentene jeg kjenner, og med god grunn.

Denne kjolen måtte jeg bare ha, som dere vet elsker jeg dyremønster. . Blir nok en perfekt sommerkjole! Den koster i tillegg bare 299 kr, HER. 

1. Kjolen koster 499 kr HER / 2. Hettegenser 299 kr HER / 3. Kjole 299 kr HER (anbefaler at dere ser den på nettsiden, sinnsykt søt på modellen). 

1. Jakke fra river island 459 kr HER / 2. Sko 499 kr HER - synes sko som dette bare blir kulere og kulere, gleder meg ekstremt til å prøve meg frem! / 3. Kimono 399 kr HER 

Siden jeg tenker å starte å trene når jeg flytter, har dere tips om treningsstudioer? Eventuelt gode øvelser jeg kan gjøre hjemme? Jeg er jo bare dum om jeg ikke starter med treningen snart, utgangspunktet mitt er jo ikke så alt for ille, så da kan jeg jo faktisk få til noe bra om jeg bare starter. Jeg er så umotivert, så om jeg klarer etterhvert, så håper jeg flere blir motivert :-) 

 

medisin-avhengig

Kommenter her

 Om dere tror jeg er en hjernedød idiot fra før av, så skulle dere ha sett meg nå. Jeg har altså kuttet ut medisinene etter operasjonen og hjernen min er nå på det beste kun 20% fungerende om jeg får si det selv. Jeg ser ikke helt klart, jeg skjelver i hele kroppen og jeg har problemer med å formulere settninger.En telefonsamtale jeg hadde igår kveld ble ganske så komisk. . 

Pappa: Er du trøtt eller?
Meg : njææænååånææ har på nei i har sluttet med på medisin nå litt sliten medisiner bare.'

Under den samtalen skulle vi altså snakke jobb, så det sier seg selv at timingen til å snakke seriøst ikke er den alle beste. I tillegg sovner jeg hele tiden. Jeg må innrømme at det er ganske deilig! Jeg legger meg bare bak i sofaen så tar det under 1 minutt og jeg er i drømmeland. Vanligvis sliter jeg med søvn, så kanskje jeg skal prøve på å bli avhengig av smertestillende medikamenter for å så slutte igjen litt oftere. Så har jeg iallfall søvnen i behold!

 

For øyyeblikket sitter jeg i den gode, store sofaen hos Anette Marie og planlegger dagen min litt. Jeg skal jo faktisk på visning idag, og krysser fingre og tær for at dette er leiligheten jeg kan se meg selv i de neste årene. Jeg har jo sett på flere leiligheter i oslo over lang tid, men det har aldri vært helt rett. . Det skal stemme på alle mulige måter når man skal kjøpe leilighet, alt fra postkassen til toalettskåla skal passe meg perfekt. Dere som selv har gått igjennom prosessen med å kjøpe eget vet nok hvor mye styr det er!

Fine Anette som passer så godt på meg ♥

Det er ikke så fryktelig mye å melde ellers. Jeg kom meg ut fra huset igår for å dra til frisøren og ett høyst etterlengtet besøk på mcdonalds - herregud så godt det var! Ellers har jeg fjernet litt av bandasjen som ligger under brystet, det jeg viser på bildet under kan man fjerne ett døgn etter operasjonen. Jeg var helt blå rundt arrene, men jeg tror jeg dropper å vise dere akkurat det . . Ikke så fryktelig lekkert. 

skrevet i samarbeid  med luxushair

Ellers da, en liten gladnyhet! Om dere er ute etter å kjøpe extensions eller øvrig hårutstyr, har nå luxushair halv pris på HELE butikken! Halv pris på extensions er virkelig ett kupp, da dette i utgangspunktet er ganske så dyrt. Jeg personlig har nå tape i håret, men bruker clipsene fra luxushair når jeg skal pynte meg litt ekstra (de finner dere HER). Tidligere har jeg brukt clips i hele håret, og kan derfor skrive under på at det er av god kvalitet!  

På disse bildene under bruker jeg fult extensionssett fra luxushair. På bildet til venstere er det farge 613/18, og på bildet til høyre er det farge 8 :-) Fargekartet finner dere HER 

 

Så, dere får ønske meg lykke til på visningen idag! Kanskje dere har noen tips til hva jeg bør tenke på når jeg skal flytte inn i eget? Ting jeg bør se etter? Ting jeg bør kjøpe? Jeg er jo helt blank på dette, så alt taes godt imot! :-) 

 

 

 

 

reklame luxushair 

miley jeg elsker deg

Kommenter her

Hva annet skal man si, bortsett fra kloke hoder tenker likt? Hehe, men dette var jo litt sykt da! Dere som har fulgt bloggen min en stund vet jo hvor høyt jeg ser opp til Miley Cyrus, og at hun nå (ubevisst) har klart å ta inspirasjon fra meg, er rimelig stort! Hun aner jo ikke hvem jeg er, ei heller at jeg har den tatoveringen, men uansett gøy å tenke på!

Hadde uansett aldri trodd jeg skulle se en slik overskrift! "Miley Cyrus gjorde som Sophie Elise", haha. Det er vel heller motsatt i de fleste tilfeller, ettersom hun er min GUD!  

fin på morfin

Kommenter her

reklamelenker nelly

Jeg trenger vel ikke si stort annet enn at tabelettene jeg tar mot smerter inneholder morfin? Hehe, man blir helt teit av å ta de tabelettene. Jeg personlig blir glad som en sol, så blir jeg kvalm, så begynner jeg å se syner før jeg til slutt sovner av. Og "sånn går nu dagan". Under kan dere se ett bilde, tatt ca 10 minutter etter første tabelett. Solstrålen!

I dag hadde jeg to møter som var veldig viktige, og jeg er så sur på meg selv som ikke klarte å dra. Men hvem prøver jeg å lure? Jeg klarer jo knapt å strekke meg etter pcen så hvordan jeg skulle ha klart meg igjennom to møter forstår jeg ikke. Heldigvis var alle veldig forståelsesfulle og jeg har fått utsatt alt, så da ble det litt bedre med den angsten. Pjuh!

Så, hva gjør man egentlig når man bare  må holde seg inne i huset og energien ikke er på topp? Vel, man fletter håret . .

Tar på seg fuktighetskrem ca 50 ganger på rad. . Denne heter pure seduction fra victoriassecret. Jeg kan gjerne anbefale dere en bodylotion som lukter enda litt bedre fra samme merke, blivakker.no selger nemlig victoria's secret! En bodylotion som heter strawberries and champagne kan bestilles HER, jeg personlig klikket den akkurat hjem. Den er sinnsykt god! Og billig, 99 kr koster den. 

Man går igjennom goodiebags fra finest awards. . 

Og man ser på film! Idag har jeg sett barbie i svanesjøen, barbieprinsessen og fattigjenta, barbie rapunzel og til sist - barbies dagbok. Jeg mener det når jeg sier at jeg enda er ett barn på flere områder, og dette med barbiefilmer kommer jeg aldri til å bli lei av!

Opptimistisk var jeg kanskje også da jeg faktsik valgte ut klær jeg tenkte å ha på meg idag. Jeg har blitt værende i en stor hettegenser, men det har fristet minst like mye å ta på seg skjørt og høye hæler. Men hvem skal man egentlig pynte seg for når man ikke kan gå ut døren? Sukk, jeg får spare dette søte, og litt rare antrekket til en annen dag. Det er slik jeg liker det!

Genseren er fra voguec.com / skjørt fra romwe.com 

Skoene som jeg har lengtet så lenge etter å bruke. De er behagelige å ha på, og ikke minst blir bena så lange og fine i disse - men, jeg får nok enda vente litt! De er fra nelly og er dessverre utsolgt i sort, MEN de finnes i nude og da er de enda finere! HER kan de kjøpes, for bare 279 kr :-) 

Nå skal jeg prøve å få opp humøret ved å se kjekke halvnakne gutter i Magic Mike, etterfulgt av søvn. Imorgen skal jeg til frisøren for å stusse håret, og så er jeg faktisk invitert på MGP-etterfest og en hjemmefest. Men de to sistenevnte tror jeg at jeg må stå over altså  . ., Dessverre.  Men noe har jeg likevel å se fram til! Jeg ble faktisk invitert som gjest på God morgen Norge på mandag, så da blir jeg en dag ekstra i oslo og får med meg det. Blir gøy å være gjest der igjen, trives så godt med menneskene som jobber for TV2 :-) 

Siden jeg bare ligger stuck her inne setter jeg pris på alt jeg kan få av tips som kan holde meg opptatt til jeg føler meg bedre. Jeg har sett meg ihjel på både viaplay og netflix nå, så dere må gjerne komme med litt mer kreative tips enn film og serier. Om det er mulig, da. . ♥ Gøy å lese igjennom hva dere gjør på forrige innlegg, forrsten! (ja, jeg er seriøs). Enten dere er hjemme, på jobb, på hytta eller på ferie, uansett hvor - håper jeg dere har det veldig fint. 

ekte glede

Kommenter her

Jeg vil jo så gjerne ikke klage, og det er alltid de dagene jeg har mest bloggmotivasjon det er vanskeligst å gjennomføre. Fordi etter operasjonen har jeg det så sinnsykt vondt. Har jeg først vært liggende i mer enn fem minutter er det så og si umulig å komme seg opp igjen uten hjelp, og jeg blir veldig fort kvalm og svimmel. Så for all del, om dere har tenkt på å ta silikon er det verdt det i det lengre løp, men O-M-G så vondt det er i starten. Da kan jeg nesten love dere at de første dagene angrer dere, haha. Det gjør jeg!

Skal prøve å ikke fylle bloggen med negativ stemning og samler i skrivende stund alt jeg kan hente av krefter for å gå å hente kamaeraet mitt og overføre bilder til pcen. I mellomtiden kan dere få se to bilder fylt med ekte glede fra Stockholm. Legger jo ikke ofe ut slike bilder på bloggen fordi jeg ikke er verdens største fan av smilet mitt, så blir litt "behind the scenes" på outfit dette, hehe ♥ 

Så . . hva gjør dere!? Trenger underholdning! 


vinn billetter til snoop dogg!

Kommenter her

Hei mine fine!

Som dere vet jobber jeg hardt for å få til morsomme konkurranser for dere, jeg vil heller gi dere opplevelser annet enn "nå kan dere vinne en sminekost" - hehe. Opplevelser er noe jeg selv setter så uendelig mye mer pris på, og regner med det er likt for de fleste av dere. Denne gangen har jeg gleden av å meddele at selveste Snoop Dogg kommer til oslo spektrum den 3. august, og jeg har to billetter til dere! 

De som vinner konkurransen får gjerne være med på førfest og nasj med meg og dem jeg bestemmer meg for å dra med, bare sånn at det er sagt (det kommer jo litt an på hvor gamle dere er, om en på 12 vinner kan det bli litt vanskelig, men da kan vi finne på noe annet gøy!). Dette er selvfølgelig ikke tvang, men jeg ser på det som en fin mulighet til å bli kjent med noen av dere. Jeg har gjort dette på hove med de som vinner der før, og hengt med dem stort sett hele festivalen, men det har ikke blitt gjennomført på konset før. Da har nok vinnerne vært litt sjenerte, eller så har jeg ikke hatt mulighet selv. Men NÅ skal det gå!

Så, om du vil vinne billetter til snoop dogg i oslo spektrum 3 august for deg og en venn, er det bare å like meg på facebook HER og så kommentere dette innlegget - skriv enten facebooken din eller mailen din så får jeg konntaktet vinner. Trekker vinneren om en uke ♥ Håper den som vinner er med på en gøy kveld i oslo også!

Av de kjente sangene er dette en av mine favoritter + french inhale og angel :-)
 

 

 

Stor takk til atomic for billettene til konkurransen! :-) 

etter operasjonen

Kommenter her

Nå er jeg ferdig med operasjonen, så da gjenstår den verste delen. . Jeg har jo gjort dette før, og er klar over at de neste 2-3 dagene kommer til å være mildt sagt krevende for min del. . Men slik er det, og jeg har jo i bunn og grunn valgt brystoperasjon selv. Men operasjonen viste seg å være litt mer omfattende enn først antatt, husker ikke helt hva kirurgen fortalte meg rett etter inngrepet men jeg kommer til å ha mer smerter enn jeg først ble fortalt, mest sannsynlig. Så da er det bare å bite tennene sammen å kjøre på! 

 

Det er noe dere som vurderer silikon bør tenke nøye over. Alle opplever det forskjellig, men for meg er det helt forjævlig de neste dagene. Jeg måtte sist gang ha hjelp til å gå på do, og for meg som helst skal være alene i huset før jeg i det hele tatt vurderer å tisse, var det ganske ydmykende. Da sier det seg selv hvor vondt jeg hadde, måtte til og med bli matet av mamma. Men, sekundene før operasjonen, når man får beroligende før narkose, må være noe av det herligste. i dag sa jeg "mmmmhm, ahh jeg kjenner det. Se på alle de fine lysene, da! Blått".

Buksa er fra weightless.no 

Etter operasjonen blir man fraktet med rullestol til oppvåkningsrommet, og sist gang husket jeg ikke noe av dette. Men denne gangen hadde jeg bestemt meg -. jeg SKULLE huske det! Og hva husker jeg? Jo, jeg husker at jeg selv ligger på operasjonsbordet og sier "denne gangen SKAL jeg huske det" og så husker jeg ikke mer., Haha.. Ellers våknet jeg opp på oppvåkningen av at jeg selv ristet og skalv som ett lite løv, aner ikke hvorfor men det var utrolig skremmende. Klarte ikke å holde kroppen i ro og skjønrte ikke hva som skjedde. I tillegg lå det en jente bak skilleveggen som gråt og ropte på moren sin. . Stakkars. Skal innrømme at jeg ville ha min mamma der også. Er det en ting jeg reagerer sterkt på når det kommer til dette med plastisk kirurgi i norge (og private sykehus generelt) så er det at til tross for en sum på 40 000 får man ikke overnatte der. Etter en narkose synes jeg man bør bli passet på i ett døgn MINST, men man får bare være der noen timer. Jeg personlig klarte da ikke å slappe av, fordi i bakhodet lå tanken om at jeg snart måtte dra uansett. Det er stressende, skremmende og ikke minst krevende å gå ut på egne ben når man har vært igjennom noe slikt., I utlandet får man ligge på klinikkene i minst ett døgn uten ekstra kostnader - så at vi tror at norge er så bra på plastisk kirurgi ser jeg ikke. Vi ligger langt bak på det feltet. 

Stine Mari har drattt til tanten sin, og jeg bor nå hos Anette Marie. Fine, gode Anette. Hva skulle jeg gjort uten henne? Både hun, og datteren hennes Tina er nå min familie i oslo, og er føler jeg meg hjemme. Jeg er trygg. Folk lurer kanskje på hva jeg og Anette har til felles? Hun er jo nesten 10 år eldre enn meg. Svaret er - vi har alt til felles. Iallfall 90% minst. Nå passer hun på at jeg tar medisiner, at jeg holder meg rolig og hun pjusker i håret. Alt jeg trenger! 

 

Dere har kanskje sett Anette i serien tigerstaden? Vel, hun er minst like herlig i virkeligheten. Eller for å være ærlig, så er hun mye bedre. Alle jentene i Tigerstaden skal forresten ha en bloppis søndag 30. mars og selge unna masse klær! Det finner sted på mona lisa huset, som ligger på Grensen 10 i 3 etg. Varer fra 12-18! Vet de har masse fine klær, og da får dere jo hilst på jentene også:-) Kan skrive under på at det er herlige jenter! 

Nå ser jeg på en film med vakreste Angelina Joile, og etter den er ferdig skal jeg ta meg en tabelett mot kvalme og komme meg i seng. Ja, forrsten - kvalme. Når jeg tok silikon første gang spydde jeg på flyet på vei hjem, og denne gangen på klinikken. Dette skjedde ikke under neseoperasjon, men jeg tror det er noe med smertene jeg ikke takler helt. Eller, kroppen min da.. Skummelt å tenke på at jeg faktsik har blitt kuttet i. Visste dere at man blir satt opp på operasjonsbordet når man tar silikon, mens man er i narkose? Det må virkelig se helt sinnsykt ut! 

Meg og søte lille Tina som leker på gulvet. Hun har masse hello kitty leker, heldiggrisen! Tina skal jeg passe på helt til hun blir 20 minst, søteste engelen ♥ 

Om det er noe dere lurer på om slike inngrep generelt kan jeg gjerne prøve å få laget ett innlegg med spm/ svar. Så fyr løs! God natt :-) 
operasjon neste

Kommenter her

reklamelenker nelly

Jeg blir ikke starstruck lengre. Det er noe jeg har tenkt de siste årene, og det har vært en følelse jeg faktisk savner litt. Dere vet når det nesten kribler i magen, man blir nervøs og tripper rundt uten å vite hvor man skal gjøre av seg, kun på grunn av en kjent person i din nærhet? Vel, jeg kan si det sånn - kissie, den svenske bloggeren, er min Justin Bieber. Så jeg skal helt ærlig innrømme at jeg ble starstruck da hun igår kom på finest awards. Og jeg fikk snakket med henne! Så, uansett hvordan kvelden endte med tanke på prisutdelinngen, tenkte jeg at "nå har jeg vunnet livets lotteri uansett", haha. Men det er så rart, når man står ansikt til ansikt med noen man har lest bloggen til i flere år. Du kjenner den personen, den personen kjenner ikke deg. . Så, når enkelte har kommmet fram til meg og vært nervøs har jeg aldri skjønt hvorfor, men nå skjønner jeg det veldig godt! Man får så prestasjonsangst, haha. 

Kjolen min er fra honeycakeclothing.com, skal vise bedre bilder senere - den har sinnsykt fine detaljer med ryggen! :-) Er Carolina Fredlund som har designet den. 

fSå, som dere sikkert skjønner brukte jeg min kveld på finest awards. Mingling først, utdeling etter. Av en eller annen syk grunn ble jeg kastet ut på både rød løper og på første rad under utdelingen. Det var spennende, og stikkord jeg kan bruke for å oppsummere : botox, restylane, melanotan, champagne og sjokolade. Høres vel ut som noe som passer meg midt i blinken? Vel, ja og nei. På tross av alt anser jeg ikke meg selv for å være en overfladisk person, men det tror jeg nok flere av de tilstedeværende der var. Fasade, fasade, fasade. 

Prisen i kategorien jeg var nominert i, gikk til bloggeren Dessie. Vel fortjent! Hun virker veldig søt og snill, pluss hun er like gammel som meg og fikk nettopp ett barn. Og gjett hva? Hun ser helt sinnsykt bra ut. Jeg er som sagt bare glad for å være nominert! 

Gratis powershake hele kvelden! Da var jeg i himmelen, og det gjorde opp for det faktum at jeg ikke kunne drikke alkohol igår. Man kan jo ikke drikke eller ha nikotin i kroppen da! 

I dag har jeg som nevnt ett antall ganger tidligere, operasjon for å fjerne kapselen i min venstre pupp. Jeg har hatt så uendelig vondt, og den siste tiden har jeg fått søvnproblemer grunnet at jeg ikke kan sove på ryggen lengre eller på min venstre side. Smertene er på kanten av uutholdelige, og jeg gleder meg til operasjonen er gjennomført, selv om det er noe jeg helst skulle ha vært foruten. Narkose er en skummel greie og ikke noe man skal ta lett på, pluss tiden etter operasjon er ett sant helvette med rensing av sår, sting, smerter og forbud fra både det ene og det andre. Så i skrivende stund sitter jeg på toget på vei mot oslo, og så er det rett på klinikken og i narkose . . Gruer meg. Dere har forresten blitt veldig dårlige på å kommentere den siste tiden, så håper jeg får lese noen ord fra dere når jeg logger på her i kveld igjen ♥ Kanskje noen god bedrings ønsker? 

Dagens antrekk på reisen og før operasjonen. Jakken er fra nelly HER og er virkelig dødsfin, synes det er vanskelig å få tak i jakker i fuskeskinn som ikke er så "harde" i stoffet..  Bukse fra weightless.no, sko fra nelly HER, vesken er h&m. 

Toppen er fra madlady.se

 

stockholm og finest awards

Kommenter her

reklamelenker nelly

Hallo fra nydelige, og ikke minst sommerlige Stockholm ♥ Jeg løper bare rundt her. Snart finest awards, har sovet 1 time inatt, og har vært og hentet kjolen som ble laget til meg nettopp. I love it! Skal ta masse bilder av den ikveld. 

Jeg har hatt en av de lengste dagene med reise på utrolig lenge. Dum som jeg er hadde jeg bestilt det tidligste flyet, noe som innebærer at jeg må dra hjemmefra klokken 04:40 imorges. Med andre ord, en time søvn og full timeplan i Stockholm. Lang dag med reising!

Hehe blir fort en del rumpe med buksene fra weightless.no 

Sovemasken er fra nelly men den er utsolgt, ett must når man er på fly! Og headsettet er også fra nelly, HER finner dere det. 

 

Men etter en lang tur kom vi oss endelig fram til Stockholm! Det er så tilltak å bo i nord noen ganger, fordi reisen føles liksom alltid dobbelt så lang. Men når man endelig er framme føles det så godt! Og gjett hva? Det er til og med sommer her! En fin dag å ha finest awards på. For ja, jeg er jo tross alt faktsik nominert til noe for første gang i mitt liv, og jeg får kriblinger i magen når jeg tenker på at jeg kanskje skal få se selveste kissie idag som er mitt "idol" i bloggverdenen. Jeg har sikkert nevnt dette minst 30 ganger før men hun har jo kopiert bloggen min flere ganger og oversatt fra norsk til svensk - samme har dessie, bare at hun kopierer collager (gjorde jo det samme tilbake engang fordi hun ikke svarte på mailene mine, og da ble jo DERE sure på meg. Haha).

Noe annet gøy er jo at jeg og Stine faktsik ikke bor på hotell denne gangen, men på en båt. Jeg ville prøve noe annet, og jeg har savnet havet så mye, så dette passet jeg midt i blinken. Jeg bryr meg ikke om hvor lite rommet er, jeg elsker vannet og kunne sikkert ha vært i fjæra i flere timer i strekk - og nei, jeg tuller ikke! Jeg er oppvokst slik, og det kommer alltid til å være en stor del av meg. Så når jeg likevel skal på en jobbtur som dette griper jeg muligheten. Stockholm er en vakker by, med flere slike "båthoteller". Billig er det også! Vår ligger i gamla stan. 

Buksa er som sagt fra weightless.no, genseren fra madlady.se, skoene er kjempegamle og skjerfet er fra pieces. Jakken jeg har på bildene over er fra sheinside. 

Utsikten fra rommet vårt! Veldig koselig, kan blandt annet se rett bort på tivoliet grøna lund. Dessverre er jo dette stengt nå, jeg som elsker tivoli! 

Nå må jeg stresse og ordne meg til finest! Skal være der om 15 minutter. . Dere får ønske meg lykke til <3 Er 100% sikker på at jeg ikke vinner, dette er jo tross alt en svensk utdeling, men det å være nominert er en stor ære. Kanskje dere kan krysse fingrene litt likevel? Har dere vært i Stockholm før? Fin by, ikke sant? 

mer rumpe liksom

Kommenter her

sponset bukse

Jeg er vel neppe den ene jenta der ute som er litt for gammel til å være over gjennomsnittet avhengig av foreldrene mine. Mamma finner ting når jeg mener de er sporløs forsvunnet, hun lager mat, hjelper meg å re opp sengen, hun passer på at jeg tar medisiner til rett tid, at jeg drar til tannlegen når jeg skal og kommer stadig med råd om kjærlighetslivet mitt. Pappa hjelper meg med økonomi, forteller meg hva som er lurt og ikke lurt, hva jeg bør gjøre i jobbsammenheng, og han er også den som tar seg av det meste av kjeftinga om jeg trør over streken. Men nå begynner jeg å kjenne på det, at det er min tur. Nå har jeg pakket kofferten til oslo, pakket ned mine egne medisiner og tenkt at jeg skal opereres uten mamma ved min side og klare alt selv. Da jeg opererte brystene som 18-åring var det jo mamma som holdt meg i hånden. . Nå blir jeg alene, og det er skummelt. Og på søndag skal jeg på visning. VISNING! Nå er det vel ikke lenge til jeg må lage min egen middag også, haha. 

Sliten pike! Her har jeg på meg den andre modellen jeg har fra weightless.no - liker personlig denne bedre enn den jeg viste igår! Føler jeg får finere rumpe i denne. HER kan dere se den på nettsiden.

Jeg har altså pakket kofferten, og imorgen står Stockholm for tur - jeg er nominert som årets personlige blogg på finest awards, og selv om jeg er 100% sikker på at jeg ikke vinner er det en enorm ære å være nominert. Jeg har fått en kjole spesialdesignet til meg, og jeg skal bo på en båt av alle ting. Tror det blir gøy!Jeg driver nå å planlegger sminke og hår for finest awards, og jeg tenker faktisk på å kreppe det. Jeg testet det ut på en av clipsene mine fra luxushair.no, og kreppetangen finner dere på blivakker HER. Det ble veldig fint, synes nå jeg. Kreppetangen ble varm på under 10 sekunder, og jeg tok en remse clips var klar på rundt 3 minutter. Det gikk med andre ord fort. 

 

Blivakker.no har forresten gratis frakt, i tilfelle dere ikke visste det! Kreppetangen koster 599 kr HER 


Det er greit å ha clips å teste på! Så, skal, skal ikke? Som sagt er det clips fra luxushair.no jeg bruker, i farge #613/18 akkurat nå, og som vist på bildene under (fargekart HER). Jeg anbefaler å brukle pakker på 180 gram, men nå som jeg også har tape i håret bruker jeg 90 gram. Så om du har langt år, er 90 gram mer enn nok. 

 

Og ja, en ting jeg bare påpeke som jeg ikke har vært flink nok til å påpeke før, hehe (eller i det hele tatt bry meg om). Etter jeg fikk tapeextensions merket jeg hvor sinnsykt viktig det er å ha en god hårkur, men jeg er ikke av typen som føler det er verdt å legge flere hundre kroner i en hårkur. . Så, jeg tenkte å tipse dere om en som er billig og bra! Både mitt eget hår og extensione føles helt nytt etter å ha brukt anian keratin hårmaske , og det er gull verdt om man ikke vil at extensionene skal bli ødelagt. Den funker som sagt like bra på både naturlig og falskt hår, og den lukter dessuten helt utrolig godt. Bare ett tips! Også denne fra blivakker.no, så da får man jo fri frakt :-) Hårkuren jeg snakker om koster 109 kr, og kan kjøpes HER. Den inneholder store mengder keratin, og jeg tror det er derfor den får extensionene til å føles som nye. GULL verdt! 

Ellers har jeg hatt en travel dag hvor jeg og pappa gjorde siste rest av regnskapet for 2013, jeg har pakket, og jeg har spist middag hos tanten min. Jeg våknet også opp med verdens fineste gutt i morges som alltid gjør at dagen starter med ett smil. Setter uendelig stor pris på deg selv om vi irriterer hverandre noe grusomt noen ganger ♥ Han er roen min :-) 

Avslutter med ett par ekstra bilder av rumpa mi i weightlessbuksa, haha. HER kan den kjøpes, som sagt - men det er mange varer som er utsolgt nå, men dere kan jo se om dere finner noe som er på lager likevel. Jeg vet at jeg MÅ ha flere! Liker at buksene får fram formene på en naturlig måte, så føler man seg litt feminin og sexy. De har jo så godt utvalg, nesten litt for godt - kommer muligens til å bli fattig på den nettsiden der. 

Hva synes dere om denne buksa da? Finere enn den andre?

Dere får ønske meg lykke til i Stockholm, vi snakkes uanset derfra! 

 

 

IQ som en fjær

Kommenter her

Er det en ting jeg føler jeg må få forklart, så er det dette med intervjuer, og da spessielt på tv. Når jeg gjør intervjuer på tv så snakker jeg som regel med reporteren i alt fra 30 minutter til godt over 1 time, og av dette skal da rundt 2-3 minutter klippes sammen og sendes på for eksempel God kveld Norge. Jeg er, tro det eller ei, ikke dum. Men de som produserer tv vet at dette er min "rolle", og at folk i bunn og grunn forventer at jeg skal si noe fjernt og drite meg ut på tv. Jeg håper hver eneste gang jeg går inn til ett intervju at jeg skal bli framstilt slik jeg faktisk er, og det er så dumt at når jeg tuller under intervjuer blir det klippet bort når jeg sier "neida", "kødda bare " eller "oj, det ble kanskje litt feil formulert. Jeg mente egentlig at. . ". Men, slike ting blir aldri tatt med. Hvor jeg prater godt for meg. Hvor jeg er seriøs. Hvor jeg er meg.

Det er en del av meg å tulle mye, si ting som er litt på kanten, provosere for å få fram poeng og alt i den duren. Jeg har jo tross alt vært litt ungdomspolitiker, hehe. Men jeg er langt ifra virkelighetsfjern, og har ett godt bilde av både samfunnet, politikk og hvordan alt generelt henger sammen. Dette er noe jeg interesserer meg for. Jeg reflekterer mye over menneskers adferd, men desverre er jeg ganske naiv og håper og tror alltid det beste om andre - enten det er venninner, kjæreste eller reportere. Dette er ganske dumt av meg, da jeg gang på gang ender opp skuffet og i verste fall, faktisk dypt såret.

Men slik er bransjen. Takk gud for at jeg ble med på bloggerne, hvor jeg for første gang følte jeg fikk vist fram hvordan det er å være meg. Jeg har alltid vært redd for at jeg skal bli så vandt med å bli framstilt feil, at jeg begynner å begrense meg selv i intervjuer og ikke klarer å slappe av eller å være meg selv. Dessverre kjenner jeg nå at det er den rettningen jeg beveger meg mot, men jeg fortsetter uansett å snakke som om jeg snakker til en venn. Dessverre er det ikke venner jeg snakker med, men folk som er ute etter å tjene penger. 

Jeg sa på TV2 God kveld Norge at jeg synes det er ekkkelt å filme barn med speilrefleksen til 20 000 mens de selv leter etter penger i søla, fordi det var sannheten for meg der og da - det føltes ubehagelig. Jeg følte meg frekk, og jeg ville ikke at noen skulle tro jeg så ned på dem eller tro jeg er mer "verdt" grunnet det jeg har av materialistisk verdi. Fordi, tvert imot. Jeg så opp til dem, og følte jeg ikke betydde så mye der jeg kom med mine "fancye" ting som i det store bildet ikke betyr noe. Det var mitt poeng der. Og jeg var ærlig, såklart var det rart å ikke dusje på en uke. Såklart var det spessielt å sove med en svær edderkropp på veggen og en firfisle i skapet. Slike ting er rart når man kommer fra norge, uansett hva de er vandt med i Senegal. Det betyr jo overhode ikke at jeg ser på dem som mindre verdt. Men vi har uansett vårt samfunn her. Jeg bryr meg enda om hår og sminke, det er ingen som drar på en slik reise (som jeg har hørt om) som endrer totalt levemåte her i norge. Men man får en annen følelse som sitter dypt inne, en følelse av viljestyrke, rastløshet og ett ønske om å være den beste versjonen av seg selv. Slik var det for meg. Det betyr ikke at jeg flytter inn i en stråhytte i fjæra i harstad, selv om noen lever slik i Afrika og jeg bevitnet dette. Fordi de har, per dags dato, deres samfunn å leve etter der, og vi har vårt her. 

Jeg synes folk heller bør sette pris på, og ikke minst støtte, at en jente på 19 år som er stemplet som komplett idiot likevel prøver hardt for å gjøre en forskjell. Jeg må alltid snakke godt for meg å vise til harde fakta om noen skal tro på hva jeg sier. Omså jeg hadde like liten IQ som en fjær, er det en flott ting at jeg viser vilje til å gjøre en forskjell. Men man kan da alltids få kritikk for alt.
vinn surfecamp for 2 på BALI!

Kommenter her

Om en måned drar jeg og min venninne Charlotte på en ukes surfeskole i Portugal, og slik jeg forsto det på mange vil dere gjerne oppleve det samme. Vel, nå får dere muligheten! Lapoint er derfor så snille at de vil gi bort en uke gratis surfeskole på bali for 2 av mine lesere!

Premien innkluderer følgene, og har en verdi på over 10 000 kroner! 

♥ 7 frokoster
♥  5 middager
♥  7 overnattinger
♥  5 dager med surfeskole
♥  Fri bruk av utstyr
♥  Transport til surfespots
♥ Transport til/fra flyplass
♥  2 yogaleksjoner
♥ Fri disponering av campens fasilitieter (f.eks basseng, wifi, stor hage, solterasse m.m)
Dere kan sjekke ut hele pakken på nettsiden HER  

Konkurransen gjelder for alle, men om du er under 18 år vinner du heller gratis surfeskole på deres norske surfeskole her i norge - så dette er nok en konkurranse som er best å melde seg på om man er 18 år eller over. HER kan dere lese om deres surfeskole i norge.

SÅNN HER FUNGERER KONKURRANSEN!
1. Lik siden til lapoint på facebook HER - vinneren blir annonsert både der og på bloggen min den 15. april, så det er god tid til å melde seg på (tips! for eksta stor sjangse til å vinne, få både deg og din venn til å melde seg på!)
2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet her om hvorfor du og vennen din fortjener å reise på denne turen. Den som har det beste svaret, er den som vinner, enkelt og greit :-) Det er i utgangspunktet lapoint som skal trekke vinneren, men jeg skal diskutere meg fram til å få bestemme det selv, haha. Husk å ta med mailen din! 

Bali er nok ett fantastisk sted, og flere venner av meg har bodd der over lengre perioder. Jeg har hørt mye fantastisk! Jeg personlig skulle jo egentlig dit før jul men av private grunner gikk ikke dette som det skulle . . Veldig synd, så håper jeg får tatt meg turen etterhvert :-) Og kanskje jeg blir en proff på surfing, hvem vet? 

Lykke til! Kanskje jeg til og med møter noen av dere på surfeskolen i Portugal? :-D

"mirakelbuksene"

Kommenter her

sponset bukse

De fleste jentene der ute har sikkert hørt om eller sett bilder av weightlessbuksene? Kjennetegnet på disse er altså at rumpa skal se veldig fin ut, og nå har jeg fått mine første bukser fra weightless.no . Disse er ganske dyre, så jeg så for meg at jeg kom til å se ut som Nicki Minaj med en gang jeg tok de på. Men, der har nok jeg missforstått konseptet litt. Lommene bak på rumpa i kombinasjon med passformen fungererer ikke som pushup, men heller en slags "utringning" som viser bakdelen fra sin beste side. Likt som stay-up bher med dyp kløft, føler jeg. Som jeg har nevnt for dere trener jeg jo ikke, og dermed er ikke rumpa mi såkalt "gigantisk " heller (har forstått at de fleste jenter streber etter nettopp dette, hehe). Jeg liker rumpa mi da, det er jo min lille stjert. Og jeg kan love dere dette - buksa ser bra ut, den er utrolig deilig å ha på seg, og rumpa tar seg også godt ut i den. Vi jenter har jo vist fram kløfta vår i flere år nå, så hvorfor ikke begynne med rumpa også? Denne buksa komplimenterer rumpa fint synes jeg. Men den er jo ikke en mirakelkur som mange kanskje skulle tro, rumpa mi løftet seg ikke, den ble ikke større og den ble ikke nicki minaj. Men det er kanskje like greit? Om vi nå skal begynne å putte push up i rumpa tar vi den vel litt langt, hehe. Men visst ser det litt bra ut? Dere kan jo sjekke ut butikken HER, jeg vet de har treningsutstyr også og der er jo gjerne vi jenter ekstra opptatt av å se bra ut, av en eller annen grunn. Modellen jeg bruker her er DENNEI morgen har jeg en ganske stressende dag med siste innspurt for regnskapsåret 2013, middag hos tante og en legetime tidlig på morgenen. Jeg drar til Stockholm for en natt på onsdag, det er jo finest awards! Og dagen etter der er det operasjon, og dagen etter der tre møter i oslo + en visning av leilighet. Pjoh! Har jeg nevnt for dere at jeg føler meg 80% døv på høyre øret etter drake-konserten? Ikke så veldig morsomt, men egentlig litt komisk med tanke på at dette er første konsert jeg står helt bak, og DA presterer jeg å bli hørselsskadet. Så jeg skal slappe av resten av kvelden, helst ikke gå ut av sengen om jeg får det som jeg vil . . 

Og sengen passer meg perfekt, iallfall når jeg har gjort det så koselig rundt! Jeg elsker lysene fra voluspa på kvelder som slike disse (og hver dag ellers, egentlig). Duften champagne er nok min favoritt for øyeblikket, men det varierer etter humør. . I kveld kjører jeg uansett dobbel dose av den. Både lysene mine og duken på bordet er fra AflektHome.no, en nettbutikk jeg håper skal stå for alt av interiør når jeg selv flytter ut en dag. De har som slagord "lyx for alle", og det må jeg si! Det er mye der inne jeg ønsker meg. Nå har jeg, rar som jeg er, satt krus laget av gull på ønskelisten min. Om dere har fulgt meg en stund vet dere jo at jeg elsker krus, haha. . 

Te blir det også på meg, i det som (per dags dato) er yndlingskruset mitt! Teen er også fra aflekthome.no. Jeg er egentlig veldig kresen på te, og liker ikke å drikke noe som er varmt om man ser bort fra varm sjokolade. Men dette kan jeg like! I tillegg er jo beholderen ganske så søt. Jeg går for smaken gul passionsfrukt og ingefær. 

" ser jo egentlig ut som om man kan røyke det her" fikk jeg høre når jeg åpnet pakken, haha. Vel vel, alle har sine fritidsaktiviteter :-) Jeg tror jeg drikker den, jeg. 

Hva synes dere om buksene? Flere som har testet disse eller noe lignende? :-) 


shitkid-bieber

Kommenter her

Haha, så nettopp denne videoen av Justin Bieber på TMZ. . Er det mulig? Jeg synes dette er så morsomt!  

For min del skal man ta å røyke så mye weed, feste så mye man vil, ha sex med hvem man vil og alt mulig så lenge man oppfører seg med respekt ovenfor mennesker. 

Arrogant Bieber - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

it's nice to be nice

Kommenter her

Starter bloggdagen med denne sangen. The lionheads - city on fire. Fant nettopp ut at de er norske! Sinnsykt fin sang. 

Jeg hørte rykter på P4 om at solen skulle skinne flere steder i landet idag, men harstad fikk tydeligvis æren av å være et unntak. Jeg som hadde planlagt tur sammen med mamma og alt! Men det er regn, noe som betyr at snøen forhåpentligvis snart er borte :) Det er så herlig når våren kommer og alle er glade, hilser når man går forbi hverandre og folk presser seg ut på balkongen for å sole fjeset selv om det nesten er minusgrader. Det gleder jeg meg til! I mellomtiden kan jeg lengte tilbake til afrika og varmere strøk, igår fikk jeg nemlig et wallsticker i posten som jeg bestilte for litt siden. 

Som dere ser har jeg ikke hengt det opp slik det skal se ut enda, jeg tror faktisk jeg sparer det. Forhåpentligvis er jeg jo ute av huset her før sommeren er omme, og jeg vil gjerne ha det med meg til min egen leilighet. Om dere lurer på ordtaket kan jeg fortelle at en av de lokale jeg ble mest kjent i afrika, fortalte meg at "it's nice to be nice", og selv om det er ett veldig enkelt ordtak prøver jeg å leve etter det. Så derfor skal det få komme på veggen min! Wallstickeren bestilte jeg HER, man kan selv velge hva som skal stå, farge, størrelse og skrifttype. Men de har også mange fine wallstickers som allerede er ferdige.

Genser fra vateno.com - bukse fra nelly HER

Ring fra madlady / sko fra River Island 

reklamelenker nelly!

Vel, skal prøve å få vært litt sosial nå, før jeg blir fattig på nettshopping. Til dere som lurer, ja jeg tror det er en slags tvang at jeg er på nelly hver eneste søndag og da blir det jo fort litt handling. Men til mitt forsvar handler jeg ALDRI i butikker som bikbok osv, har ikke gjort det på nesten ett år. Synes nettshopping er mye lettere! 

1. Denne kjolen var på tilbud og kostet bare 179 kr, i tillegg elsker jeg svarte kjoler når håret er blondt. Gleder meg til å prøve den! HER kan den kjøpes. / 2. Disse skoene elsket jeg! Digger jo leopard som dere vet, og de fantes i min størrelse (35) og kostet bare 299 kr HER / 3. Dette skjørtet ble også med, tror det kan kombineres på mange fine måter og gjøre ett enkelt antrekk mer pynta. 299 for det også, HER kan det kjøpes 

1. Denne toppen har jeg i både hvit, svart og blå fra før av, og nå snart i lyserosa. Elsker virkelig den toppen der, haha! 199 kr HER / 2. Som jeg nevnte skulle jeg bli flinkere på å kjøpe cardiganer, så. . HER kan den kjøpes / 3. Elsket fargen på denne jumpsuiten, men jeg synes personlig det er vanskelig å bestille jumpsuits på internett, fordi alle har så forskjellig form. Håper den passer! HER kan den kjøpes

 

Hvordan er været hos dere ellers i landet da? Hørte rykter om at noen faktisk har fått vår, heldige dere. . 

 

no drinks for me

Kommenter her

Jeg har akkurat drukket kakao, tatt ett bad og sett meg selv på tv, hehe. Siden jeg har kommet hjem til harstad har jeg heldigvis fått vært en del sosial med venner, men nå vil jeg faktisk kose meg litt i eget selskap :) Haha, eller . . Jeg kan ikke drikke på grunn av operasjonen på tordag, og hva gjør alle vennene mine på en lørdag? Jo, de drikker.

Slik så jeg ut tidligere idag. Sov med noen venninner inatt, så strengt tatt har jeg brukt dette to dager på rad. Skjorten er fra vateno.com 
Så da sitter jeg inne sammen med min mor, og det er koselig nok! Jeg er jo en nattugle så tviler ikke på at jeg sitter våken til morgenen uansett, så jeg får vel bare lide meg igjennom alle snappene fra venner som er ute og har det gøy. . Håper dere faller på isen :) 

Tidligere idag var jeg på posten for å hente min siste pakke fra nelly, den bestilte jeg på mandag - fint at det ikke tok så alt for lang tid! - (reklamelenker følger)

Denne cardiganen kunne nesten ikke ha vært ett bedre kjøp. Jeg er elendig på å kjøpe slike plagg, og har mest gensere, hettegensere og topper. Åpne cardiganer og hettegensere med glidelås er mangelvare i mitt klesskap, noe som er synd fordi da har jeg lite å kombinere basic-plagg med. Denne falt jeg for da jeg så den på nettet, men i virkeligheten er den enda bedre. Mykt stoff, perfekt passform og den ser veldig "klassisk" og fin ut, om jeg kan si det på den måten. Den kan jeg nok bruke til det meste! Den kan kjøpes HER ♥

Truse ble det også på meg, haha! Etter at jeg først begynte å kjøpe truser fra merket wonderland har jeg knapt kjøpt noen andre steder. De kan minne litt om trusene fra cubus som så mange bruker, men jeg synes disse både ser finere ut (de har litt bling bling forrann) i tillegg til at de sitter bedre på. En truse koster 55 kr og kan kjøpes HER

Så, til sist - skoene. Begge er fine, men hvor sinnsykt fine er ikke de rosa?!

Disse skoene er de fineste jeg har kjøpt helst siden jeg fikk mine første Jeffrey Campbells, som disse faktisk ligner på. Og det er 2 år siden! Det er jo grenser på hvor mye fint man kan si om en sko, og jeg er ikke den type jente som hyler om jeg ser ett par jeg liker, men disse er ganske så nærme. De er så meg, og skriker nesten etter å bli brukt. Det er enda litt for kaldt ute, men jeg tar de med meg til stockholm neste uke og krysser fingrene. Om ikke, så skal de brukes ihjel i sommer! HER kan de kjøpes! 

Jeg har begynt med noe veldig lurt, nemlig å kjøpe sko med tykk hæl hver gang jeg har høye hæler som er i denne type modell. Da kan jeg ha de på meg ute på byen uten å være redd for å ende opp med hjernerystelse. Det er riktignok ikke like godt utvalg av fine sko med slik hæl, men disse falt meg godt i smak. Pluss det at denne typen gulfarge ser veldig bra ut mot brun sommerhud :-) HER kan de kjøpes! 

Ellers tenkte jeg å komme med ett lite tips, men det går også inn under mine siste innkjøp. Jeg er en jente som bryr meg veldig mye om hvordan jeg lukter, noe jeg regner med de fleste gjør. Jeg pusser tennene sikkert 4 ganger for dagen, tar på parfyme over hele kroppen hver gang jeg går ut av huset, bruker en spray i håret som lukter godteri og en bodylotion som dufter bringebær morgen og kveld. Med andre ord, lukter jeg sikkert helt jævlig med alt kombinert, haha. Men til poenget! De færreste av oss tenker sikkert over hvordan vi smaker om noen kysser oss? Jeg er ikke noe fan av leppestift fordi jeg en gang kysset en jente (vi har alle gjort det ) som hadde en leppestift som smakte forjævlig! Og fra den dag av, så har jeg prøvd å smake godt. Disse to på bildet under har derfor blitt mine faste venner!Jeg smaker altså tyggis, i tilfelle dere lurte. Lipsylen er fra crazyrumors.com og er helt naturlig og vegansk. Den smaker fantastisk, og jeg har selv bestilt flere lipsyler derfra men favoritten er bubblegum. Den lille runde krokken er en lipscrub, som jeg bruker ett par ganger i uken. Fikk den i bursdagsgave og ble avhengig! Smaker også tyggis, og gjør leppene myke. Den er fra lush og jeg pleier faktisk å spise den, haha.

Så noen meg på tv ikveld fra afrika? Hva synes dere?

Og, ikke minst, hva synes dere om de rosa skoene? 
alt om afrika

Kommenter her

Som jeg har nevnt litt kort til dere tidligere, kommer jeg faktisk på tv hele to ganger ikveld, med to forskjellige programmer! Litt av en tilfeldighet. Første ut er TV2 klokken 18:50 med lørdagsmagasinet hvor vi snakker om stemmen min som tydeligvis er ganske så karakteristisk, mens den andre sendingen er den jeg gleder meg mest til. Klokken 22:15 starter God kveld Norge, og her skal dere få se afrikaturen min! Det gleder jeg meg til, og i den anledning kan jeg også fortelle dere litt mer om hva min afrikatur gikk ut på.
Jeg har lenge hatt lyst til å bidra for en god sak, jeg har jo som dere vet vært en aktiv dyreverner i flere år mens menneskeverd er ikke noe jeg har satt meg særlig inn i. Mye av grunnen til dette er at jeg føler penger ofte havner på feil sted, og de som jobber i organisasjonene sitter igjen med alt for stor fortjeneste, mens de som faktisk trenger pengene får veldig lte, og etter alt for lang tid. Jeg lette lenge etter ett veldedig prosjekt jeg kunne støtte, og slo meg til slutt sammen med swimwear.no og deres malariaprosjekt i afrika. 

Jeg ville være med på noe hvor jeg kan selv klart å tydelig se forskjellen, hvor penger ikke har masse mellomledd og hvor de som faktisk trenger hjelp, får det. Så, jeg og swimwear dro ned til afrika og den lille byen Abene i Senegal. Der møtte vi regionens kanskje mest kjente dansegruppe Mama Africa (som er sinnsykt talenfulle!). Mama Africa jobber aktivt for å få bygget en plantasje som dyrker gratis malariamedesin. Malaria er ekstremt alvorlig, og over 1 million dør av dette hvert år. Tanken på at jeg skal komme tilbake til afrika og muligens ikke se alle de fantastiske menneskene jeg møtte der, gjør meg vondt.

Min "favorittunge", som vokser opp i Abene. Tanken på at han kanskje ikke skal få vokse opp på grunn av noe som malaria er så urettferdig, spessielt når det er så lett å gjøre en forskjell for oss.

Så, hva har jeg - lille Sophie Elise - og swimwear.no som selger bikinier med denne saken å gjøre? Vel, nå skal dere høre. Mama Africa, dansegruppen, jobber så hardt for å få bygget opp denne plantasjen som skal inneholde planten Artemisia Annua. Denne planten er ett av de mest effektive virkemidlene mot malaria, men skal de få dyrket denne er de avhengig av økonomisk støtte. Enhver danseforestilling de har, går pengene til oppbygning av denne plantasjen, men det er ikke nok. Og aner dere hvor mye det ville ha å si for lokalsamfunnet? Under her på bildet, er jeg med små lokale barn, hvor plantasjen forhåpentligvis skal få bli bygd. Enhver familie bruker så mye penger på malariamedisin (om de i det hele tatt har mulighet), at flere ikke har råd til skolegang. Om de kunne ha fått bygd opp en plantasje, hvor medisiner kan dyrkes, ville dette ha betydd så uendelig mye. Spart liv, spart penger, og satt folk i jobb der nede.

Så, man kan faktisk gjøre noe som privatperson. For hvert solgte produkt på swimwear.no ut hele 2014 (10!) går 10 kr direkte til dette produktet. Men det som jeg tror hjelper aller mest, er om man drar ned å ser situasjonen med egne øyne, og donerer deretter. Om du vil reise ned på samme reise som meg, er det fult mulig! Vi bodde på camp Diannah Bolong som er eid av en norsk/senegalsk mann, som hjelper til med alt. Her får dere mat, sjofør, sted å bo, en opplevelse for LIVET, transport til og fra flyplass og hjelp med visum innkludet i samme pakke. Nettsiden finner dere HER. Om dere vil lese mer om prosjektet, kan det gjøres HER (frederik på swimwear er bedre på å forklare enn meg, haha). 

 

Jeg håper dere alle sjekker ut GOD KVELD NORGE ikveld klokken 22:15, jeg vet at med film kommer det bedre fram hva vi opplevde der.

Om dere har noen spørsmål om afrika kan de komme her, så skal jeg prøve å få svart så godt jeg kan i innlegg framover! :-) 

Kanskje noen av dere også har vært på en reise som har forandret dere som person? Fortell gjerne! Snyes det er spennende å lese om.

ass to the grass

Kommenter her

Om man har bruker på instagram har det vært umulig å unngå trenden som har spredt seg de siste årene. Såkalt "fitspo". Squats. Benkpress. Hele pakka. Og det er greit nok og fint det, alle vil jo gjerne ha en fin kropp, alle vil jo gjerne ha motivasjonen til å trene. Det er ingen som tenker at de som trener og passer på seg selv er teite, for i bunn og grunn er de jo dødsflinke. Alt handler om motivasjon, og enhver person kan klare det. Slik er det bare, og jeg er en av de som tror at overvekt ikke er en "sykdom", men noe man har påkostet seg selv. Såklart er noen større enn andre, og litt kommer med arven også, men det er ingen som spiser sunt hver dag og trener flere ganger i uken som veier 150 kg fett. Og det er jeg ganske sikker på.

Men, nå snakker jeg meg bort her. Jeg er en av de som har vært så heldig å ha ett greit utgangspunkt hvor jeg aldri trener, ikke spiser spessielt sunt men likevel har flat mage, lav fettprosent og grei kondis på tross av mye avslapping i senga. Men jeg har merket meg dette - hva om jeg hadde LATET som om jeg trente hver dag, og spiste sunt, for å så legge ut lettkledde bilder av meg selv på instagram? Med taggene "#fitspo #workout #progress #strongisthenewskinny #squats". Jeg lover dere det hadde vært sosialt akseptert da, enn om jeg hadde lagt ut samme lettkledde bilde uten noen form for "selvskryt". For jenter, kjære jenter. Rumpa di har ikke blitt større fra igår. Fettprosenten har ikke blitt mindre. Du legger ut bilde av rumpa di, fordi du vil vise fram rumpa di. Ikke fordi den er så sinnsykt mye strammere fra igår, ikke fordi du vil inspirere andre, men fordi du selv synes du er digg (Eventuelt du vil ha en bekreftelse på det), og det er HELT GREIT.

Det er bra jenter nå har fått en slags form for . . ja, hva skal man si, "luke" hvor man kan dryle ut lettkledde bilder av seg selv, uten å måtte innrømme at man er glad i oppmerksomhet. Men det handler jo om det, i bunn og grunn. Jenter som trener og legger ut lettkledde bilder, gjør det av samme grunn som alle andre. Man vil vise seg fram, og eventuelt få høre at man faktisk er så fin på det bildet som man trodde. Og det er også greit. Jeg skjønner ikke hva problemet er, det har jeg aldri skjønt og kommer neppe til å forstå det heller. Men jeg synes, enten man trener, ligger på sofaen hver dag, veier 40 kg eller 140 kg, så skal man kunne legge ut hvilke som helst bilder man vil uten at det skal føles teit. Fordi det er greit å skryte litt.

Jeg er forresten skråsikker på at trening i 70% av tilfellene ikke handler om å være sunn, men om å se ut på en viss måte. Både for gutter og jenter. Correct me if i'm wrong, men ville man ha trent om man ikke så noen effekt på utsiden, kun innsiden? Tror de færreste kan svare ja på dette, og virkelig mene det. 

Skal jeg skrive #fitspo #legday #asstothegrass her eller #skryt #rumpamierdigg og #asstothebed her eller. .
meg + VGTV

Kommenter her

Det er faktisk veldig godt å være hjemme igjen! Føler alltid jeg må på ett lite "rehab" etter jeg har vært i oslo, var jo faktisk på hardfylla tre dager på rad nå sist. . haha :) Men det er gøy, for jeg gjør slikt så sjeldent at når det først smeller, så smeller det virkelig. Så nå nyter jeg å bare ta det rolig, har jo ikke engang vært inne på Netflix på over 3 uker - hva skjer!? 

Igår hadde jeg en veldig hyggelig kveld med fint besøk. Jeg hadde fått ett par nye ting i posten fra alphageek.no som passet perfekt til en kosekveld, så da var det jo bare  teste ut! Det ble jo faktisk litt romantsik med en stekepanne formet som ett hjerte, der kan man jo lage litt av hver for å overasske noen man er glad i. For vår del ble det pannekaker ♥ Stekepannen koster 69 kr og kan kjøpes HER 

En blankie var det også med! Dette er altså ett stort teppe som har både lomme, armer og hette, men jeg er så liten at for meg funker det best som vanlig teppe. HER kan det kjøpes! 

Dette syntes jeg var veldig morsomt, haha! Isbitbrett formet som "like" knappen på facebook. Jeg satt den i frisyren igår, og idag kunne jeg servere isbiter formet som likes. Passer jo perfekt for en blogger! Det koster 29 kr HER 

I dag har jeg faktsik hatt gleden av å ha VGTV på besøk hjemme hos meg for å lage en reportasje om meg, og diverse ting jeg trenger hjelp til i en blogghverdag. Derfor dro vi ut på "oppdrag" for å ta bilder, og vi kjørte faktisk til der jeg vokste opp som barn. Rart å være der, ettersom jeg ikke har besøkt stedet siden jeg var 11-12 år gammel! 

Jakke fra romwe.com / skjerf fra bikbok / støvler fra hunter / jeans fra nelly 

Gunnhild som intervjuet meg idag og hjalp meg med bloggbilder! 

 

Dette var altså en del av hagen min da jeg vokste opp, hvor sinnsykt er ikke det? Jeg føler meg så heldig som har vokst opp der, og ikke minst i nordnorge. Og i tilfelle noen av dere skulle lure så bodde jeg ikke i det lille skuret der, haha. Det er ett oppbevaringssted! 

Denne baggen var også med på tur! Fra modekungen.se 

Etter en ekstremt kald "dagens outfit" runde ute, tok vi ett lengre intervju hjemme hvor jeg viste fram hvordan jeg blogger. Det var veldig gøy, og jeg blir alltid like klein når jeg må lære noen å posere på typisk "bloggvis". Det ser jo helt tilbakestående ut, haha. Men slik er det, og duckface er enda tingen her i gården - selv om jeg har blitt flinkere til å smile på bilder. 

Genseren min er fra chiquelle.se og jeansen fra nelly HER (reklamelenke nelly)

Smil! 

Etterhvert var det på med finstasen også, gitt. Dere får jo se det på VGTV etterhvert, da skal jeg linke dere alt. 

Nå har jeg en del slappe-av-tid framover, så har noen av dere filmer å anbefale som finnes på netflix? Har både norsk og amerikansk, utvalget er jo definitivt best på den amerikanske. Og, hva synes dere om at jeg legger ut sanger i starten av hvert innlegg? Er det kanskje litt spennende eller skal jeg droppe det framover? 

Klemmz.flere sjanser

Kommenter her

 reklamelenker nelly 

Først og fremst er det sinnsykt gøy at så mange av dere vil være med å konkurrerere om å vinne en reise - så mange vil være med, at detur.no nå har sagt at den +1 som vinner, ikke trenger å betale fly selv som de i utganpgsunktet måtte. Så nå blir ferien helt gratis for både den som vinner, og den de velger å ta med! Skjønner det er litt problemer med å kommentere innlegget med konkurransen grunnet så stor pågang, så om det er flere som vil delta men ikke får til kan dere også kommentere innlegget her. Dere må lese igjennom reglene i DETTE innlegget, men kan bruke dette innlegget til å kommentere. Så både dette innlegget, og innlegget under blir tatt med i konkurransen. 

Når jeg sier "blogg er jobb" tenker jeg i hovedsak ikke på det åpenbare som å skrive innlegg, ta bilder og gjøre intervjuer. Jeg jobber veldig hardt for å få til seriøse avtaler med store selskaper, slik at dere etterhvert kan vinne store premier. Jeg har allerede avtaler med de største bookingbyråene for artister i norge, slik at dere kan få muligheter til å vinne konsertbiletter, og HOVE samarbeider jeg også fint med. Nå som jeg har DETUR med på laget etter masse jobb, satser jeg på at vi får til masse fint framover ♥

 Men alt i alt, dere er verdens beste lesere og håper dere vet hvor mye energi jeg bruker på å få denne bloggen til å bli spennende og inspirerende for dere på alle mulige måter - selv om dere kanskje ikke merker til alt med en gang.

Tenkte denne passet fint inn nå. En kul tegning av meg, laget av @zuzanakb på instagram! 

Fortsetter med dagens sang, slik som jeg prøvde meg på for litt siden. 

Som dere sikkert skjønner er jeg hjemme i harstad igjen, og her går ting sin vanlige gang. Regn, regn, regn. Men det er jo en stund siden jeg har oppdatert dere, så her kommer en liten oppsummering av hvordan det har vært for meg siden vi sist snakket! Jeg startet gårdagen i hovedstaden og tok farvel med hotel oslo city centre som jeg har bodd på denne tiden.

Topp fra BIKBOK, jakke fra nelly HER
Jeg elsker det hotellet, og om dere nå skulle ta veien til hovedstaden for en liten visitt, anbefales det på det varmeste. Alle som kommer på besøk til meg der blir helt "wow, så fint"!. Det er virkelig vanskelig å få fram på bilder, dere må nesten bare prøve selv, hehe. Og nei, som blogger føler jeg ofte at jeg må gå god for at jeg ikke får betalt for å si eller mene ting, og det gjør jeg altså ikke her heller. Jeg vet bare hvor vitkig det er å føle seg hjemme når man er på hotell, for meg betyr iallfall det en hel del. 

 

Her er hotellet! 

Stortinget ligger bak buskene der, og nationalteateret blir ca like langt unna bare andre veien. Så veldig sentralt med andre ord :-) 
Jeg tok turen videre mot TV2 for å gjøre ett intervju med lørdagsmagasinet. Så, på lørdag blir det altså dobbelt opp med meg på tven! Først lørdagsmagasinet, så god kveld norge senere (hvor man får se afrikaturen min, woho!).
Jeg får mer info etterhvert om tidspunktet det sendes, og da gir jeg dere beskjed. Ett veldig morsomt intervju, som handlet om stemmen min av alle ting! Jeg har tydeligvis en spesiell måte å snakke på, og nå sikter jeg ikke til dialekt. Mer får dere se om dere følger med på lørdag!

Etter dette måtte jeg løpe til flytoget med en koffert på 24 kilo, skjerfet slepende i bakken og PMS som sto i taket. I tillegg har jeg mistet 60% av hørselen på høyre øret etter Drake, og dermed holdte jeg altså på å bli gal allerede før jeg kom til gardemoen. Det lovte jo ikke godt, for SAS hadde tatt på seg morrotrusene og bestemte seg for å leie inn ett dansk minifly som skulle frakte meg hjem. Hele flyet var stappfullt, jeg satt i midten og det var ikke engang bord der jeg satt. OG HVORFOR MÅ FOLK BRUKE SÅ FORBANNA LANG TID INN I FLYET!?!?!? Kan man ikke gå inn til siden, og SÅ legge bagasjen sin opp i hylla over setene? Hva er det som er så vanskelig? Det er ikke bare en gang jeg har ropt "JA MEN GÅ INN TIL SIDEN DA!!!" når jeg er på vei inn i flyet, og tro meg det skal jeg gjøre flere ganger. Folk mister alt av sosiale antenner på fly.

Men etter en forjævlig tur var jeg klar for gledelig gjennsyn med en person som virkelig har vært igjennom en vinternatt før med meg, og vet hvordan jeg skal bli glad. Takk for det, kjære du ♥

Meg : Mathias, hva har du pannen din da? (jeg siktet jo til kvisa da hehe)
Mathias : hm, kanskje det samme som du har over leppa?
Meg : HOLD KJEFT IKKE SE PÅ MEG!!!
(ikke like gøy å bli tullet med tilbake med andre ord)  

VI hadde en hyggelig kveld og natt sammen, før jeg måtte opp tidlig for å dra på SpaSpa. Jeg synes jo det er herlig å stå opp tidlig for å så dra rett på spa, men for Mathias som må stå opp sammen med meg, ut i kulden og hjem alene er det kanskje ikke like hyggelig, haha. Men han begynner å bli så vandt med det, så idag sa han "jaja, jævla spaspa" så var det OK, haha. Jeg fikset både brynene og vippene mine hos flinke Marlin, ble det ikke bra? Er dødsfornøyd selv! Og her ser dere den berømte kvisa over leppa mi også, gitt. . 

Fikk også hentet pakke på posten idag fra Nelly! Det er det jo ca en liten evighet siden jeg har gjort, og to av pakkene jeg hadde bestilt var allerede blitt sendt tilbake . . Jeg skal bli flinkere til å planlegge så får jeg hentet dem! Uansett. Denne utrolig fine kjolen elsket jeg med en gang, både fargen, passformen og detaljene er veldig "typisk" for meg. Den passer nok fint på 17. mai, er nemlig usikker på om jeg skal bruke bunad i år. Vi får se, det kan jo være ett godt tips! HER  kan den kjøpes.

Sko ble det på meg også! Begge parrene sitter perfekt på meg, og jeg har de i størrelse 35 på begge. Normale i størrelsen, det er altså det jeg vanligvis bruker. 

HER  kan de med paljettene kjøpes. De er så kule, og kan lett friske opp ett enkelt antrekk! 

HER kan disse skoene kjøpes. Disse var veldig enkle å gå i, og har superkule detaljer. 

Det siste jeg skulle vise dere er denne clutchen med tigeren på, som er fra modekungen.se. Den er også en av pakkene jeg hentet idag! Elsker den, og den funker jo fint som pynt også, haha.

Nå skal jeg planlegge morgendagen, da kommer VGTV hjem til meg. Vi blogges mer etter ♥ Og tusen takk til Albertine for et fantastisk fint design! 

Vinn gratis ferie med DETUR!

Kommenter her

Som dere vet elsker jeg å reise, og jeg merker på dere lesere at dere er minst like reiselystene som meg? Jeg vet hvor vanskelig det kan være å få lommeboken til å strekke til, spessielt når man er ung og ikke jobber fast - jeg har derfor prøvd en stund nå å få til en konkurranse for dere, slik at noen av dere kan få muligheten til å vinne en reise. Og nå har jeg klart det!

Ett bilde fra da jeg var i Side i oktober (bodde på Horus Paradise da)

Som dere kanskje vet reiste jeg med reisebyrået Detur to ganger i fjor, to kjæresteferier for å være presis. En reise til Side som dere kan lese mer om HER, og en til Istanbul som dere kan lese mer om HER. Jeg var så fornøyd med feriene og byrået, at jeg tenkte detur ville passe perfekt for en konkurranse med dere. Jeg følte meg trygg på reisene, de passet godt på, det var masse utflukter og fine hoteller - ikke minst, billig! Detur har flere fantastiske reiser til blandt annet Tyrkia, Tunisia og Thailand, og jeg ser ofte rundt på nettsiden for å finne ut hvor jeg kan dra neste reise for avslapping. 

Hotellet du + 1 kan vinne en uke på i sommer! HER kan dere se det på nettsiden.
Jeg er så glad for å kunne gi dere denne konkurransen, hvor vinneren kan vinne følgende :

♥ En uke på Park Side Hotel, den første uken i Juni 2014. Hotellet dekkes for deg og den du vil reise med, og det er all inclusive - så man sparer masse penger på mat! 

♥ Fly fra oslo til antalya, og transport til hotellet

♥ Man får ta med seg +1, som kun må betale fly selv. Dette kan man finne veldig billig, og vinneren kan også få hjelp fra Detur til å finne billetter. 

 Eneste kriteriet er at den ene av de dere reiser med må være over 18 år :-). Og hva må dere gjøre for å vinne? Veldig enkelt! Dere må like detur på facebook HER, og så legge igjen en kommentar her i innlegget med mailen din. Jeg kjører konkurranse i to uker, så trekker detur vinneren etterhvert og kontakter vinneren per mail. 

Enda mer fra hotellet

Så, lik DETUR på facebook HER HER HER HER! Og legg igjen en kommentar i innlegget med mailen din - så krysser jeg fingrene for dere! Blir det mange påmeldte, får jeg holde flere konkurranser! Woho :-) 

Ellers anbefaler jeg dere på det sterkeste å gå inn på detur.no å kikke litt rundt - de har mange tilbud nå før sommeren! Jeg sitter nå og drømmer meg bort, Thailand hadde ikke vært helt feil . . 

ny operasjon.

Kommenter her

reklamelenker nelly 

I dag var jeg på fornebuklinikken for å sjekke mitt venstre bryst, og fikk en ganske så trist nyhet for min del. Jeg har fått kapsel (en rimelig vanlig "bivirkning" av silikon) og er nødt til å operere det ene brystet  på nytt. Jeg har allerede fått operasjonsdato, og den 13 mars skal jeg tilbake for å operere. Jeg må være helt ærlig, jeg ser ikke fram til det overhode. Narkose, større arr, smerter i ettertid, bandasje, sting og alt som følger med var ikke en dans på roser første gang, men da taklet jeg det fordi det var noe jeg virkelig ønsket meg. Denne gangen er det jo fordi jeg må, og jeg er spent og nervøs angående hvordan resultatet blir i ettertid.

I venterommet på fornebuklinikken. Buksa er fra nelly HERog hooden er fra madlady. 

Viktig med litt lesestoff når man venter, hehe. Om jenter virkelig lurer på hvordan gutter generelt tenker så hjelper det ikke å lese cosmopolitan liksom, da må man lese manneblader.Men i denne "ånden" bestemte jeg meg for å starte ett nytt og bedre liv fra og med etter operasjonen. Eller, nytt og bedre var vel kanskje å ta litt hardt i, men jeg så på dette som en fin anledning til å starte med å ta litt bedre vare på meg selv. Mindre festing og sene kvelder, spise sunnere og ellers fokusere på at kroppen min skal ha det bra - det har desverre blitt satt i siste rekke i alt for lang tid.

Resepsjonen på fornebu

Vel, ja. . Jeg får ta den sorgen når den tid kommer, dette var jo noe jeg var klar over da jeg opererte meg i utgangspunket - men, man tenker jo alltid at man skal slippe unna og ikke være en av de uheldige som får komplikasjoner. Jeg drar hjem til Harstad imorgen, så de siste dagene har jeg vært sosial her i oslo og kost meg masse. Jeg har vært på vapiano to ganger på to dager, hehe. I går var jeg med fine Juliet som også er fra harstad, men heldige hun har flyttet på seg og bor nå i hovedstaden. 

Grå genser fra sheinside, topp fra nelly HER

Fine Juliet! 

Når jeg satt og spiste kom den såkalte "sjokoladeguden" bort til meg, han vant skaperen på TV2 i 2009 med den fantastiske ideen om sunn sjokolade. Jeg var så heldig å fikk med meg ett par av han, og de er dødsgode! Null sukker, 129 kalorier (nutrilett har f.eks dobbelt så mange), og det er tilsatt vitaminer, jern og kalsium. Ikke en dårlig ide, er det vel? Og det smaker helt vanlig sjokolade! Haha, tusen takk for en hyggelig overasskelse iallfall :-) Er faktisk usikker på hvor disse fåes kjøpt, kanskje noen av dere vet? Jeg har sendt han en mail og spurt nå, så jeg kan jo oppdatere dere etterhvert om dere er interesserte. 

Og ja, i dag tok jeg turen på Vapiano igjen, hehe. Det ble lunsj før jeg dro til fornebu med godeste Benny som kom med litt støttende ord og masse smil og glede før jeg dro dit. Ah, han er så herlig! 

Benny ♥

Når jeg er på vapiano spiser jeg alltid pasta, men snart skal jeg jo starte med sunnere livvsstil så da blir det slutt på den saken, hehe. Heldigvis har de så masse salater! Er nok sikkert noen av dere som lurer på hvorfor jeg er så ofte der. Grunn 1: de ligger rett ved hotellet. Grunn 2: det er dødsgod mat der. Grunn 3: det er fint der, og prisene er gode. Så, da vet dere det! 

Nå ikveld var jeg med ett par venninner ut for å spise på Olivia på tjuvholmen, og nå skal jeg slappe av. I morgen drar jeg hjem til harstad, men på dagen har jeg intervju med tv2  (igjen, haha), så det kan passe fint med litt søvn.

Har noen av dere tatt silikon før og opplevd komplikasjoner i ettertid? Eller, generelle erfaringer? Det er vitkig å huske på at det ikke alltid går like lett for seg, og det har jo jeg fått erfare på den harde måten.  

forelsket

Kommenter her

I dag fikk jeg vite at Circus Arnando ikke lengre skal ha elefanter. Utrolig hyggelig å høre, kanskje det hjelper litt om vi river ned plakater? Hehe. Jeg skal ikke stoppe med det uansett, for elefanter er langt fra de eneste som blir behandlet dårlig i sirkus, og det er vitkig å huske på. Selv om jeg tror, og håper, dette er starten på noe godt. Noen andre dyrevenner som ble glade nå? 

 I går var vi altså å så Drake live i oslo spektrum. Fine, talentfulle og (etter inntrykket) snille Drake. Vi startet kvelden på førfest hos en kompis med ett par gutter, meg, Anne-Sofie og noen venninner fra Bodø. Det var veldig morsomt, og vi alle var i supert humør og gledet oss masse til Drake. I bakgrunnen snurret også siste episode av Bloggerne, så jeg fikk det sånn halvveis med meg - skal innrømme at jeg måtte se den igjen på sumo idag, hehe.

 

Så var det konsert! Drake var, ikke uforventet, litt sen på scenen og vi fikk sett både han og the weeknd mens kvelden gikk sin gang. Det var en bra konsert, og han tok seg god tid til publikum (kanskje litt for god tid, for akkurat det ble litt kjedelig i lengden). Etter konserten løp vi på en liten etterfest før jeg og Anne-Sofie dro oss til hotellet. Det var en vellykket kveld, og jeg er nå offisielt ganske så forelsket i Drake. Men seriøst, hvem vil ikke ha en mann som han?! 
I dag forlot Anne-Sofie meg og dro hjem til tromsø, så jeg er nå ene og alene på hotellet. Det er litt godt å ha tid for seg selv til å gå på do (haha), snakke til seg selv, ha solo-konsert og rape litt om man føler for det, men jeg blir lei av å være alene etter kort tid. Da hjelper det å ha seg selv som selskap, haha.Etter litt surr dro jeg til tv2 for å ha ett intervju om afrikaturen, som jeg tror kommer på God kveld norge til helgen. På veien dit kjøpte jeg verdens beste powershake fra joe and the juice som jeg slurpet i meg under intervjuet.

Jeg har også tatt solarium IGJEN. .
Og hatt en kaffedate med fineste Maria! I morgen skal jeg på fornebuklinikken for å sjekke puppene som jeg har så vondt i, og hun skal få være med som moralsk støtte. Det blir godt å ikke dra alene. Nå sitter jeg og venter på min venninne Juliet og en kompis av henne, vi skal dra på Vapiano og ta oss litt mat før jeg drar til en annen kompis i kveld og ser på film. Så blir det tidlig kveld på meg og en tidlig morgen, gruer meg til å sjekke puppene. Vil ikke operere på nytt, men kan altså ikke ha denne smerten lengre. I ventingen på Juliet gjør jeg litt shopping på nelly, hvorfor freaker alle så ut over Leighton Meester sin kolleksjon? Bloggere priser det som kuren for kreft og jeg tenker bare. . vel. Jeg tenker mitt, kan man vel si. Haha! Men jeg finner som regel noe fint, men er ikke vits å kjøpe noe BARE for at det er hypet sånn opp. Her er hva jeg klikket med meg hjem idag :-) 

1. Kjolenkan kjøpes HER - jeg føler den er veldig meg, om dere skjønner! Jeg pleier jo å ha kjoler i den stilen. 2 / singletten koster 149 kr HER / 3. Cardigan, som faktisk er noe jeg trenger. Jeg har mest topper eller gensere uten åpning. Den  kan kjøpes HER  (reklamelenker)

 

 

1. De gule skoene kan kjøpes HER - de har tykk hæl, og dermed er de nok lette å gå på også. 2 / truse fra wonderland kan kjøpes HER og koster 55 kr / 3. Disse skoene var også veldig meg, og når jeg begynner å bruke de i outfit kan jeg vedde på at flere av leserne kommer til å spørre hvor de er fra. Hehe, de er fine på nettet men garantert mye finere i virkeligheten! HER kan de kjøpes.  (reklamelenker)

Noen andre som var på konserten igår? Eller kanskje dere er forelsket i Drake uansett? Hehe, det er jo jeg :-) Og siden dere lurer så fælt så er jeg også dritforelsket i Mathias og kribler i magen etter å se han nå, selv om vi har vært på hverandre i 17 måneder nå. ILUPILU


siste episode idag

Kommenter her

Nå er det ett år siden jeg første gang jeg møtte Vegard Nordmann, produsenten bak bloggerne. Han hadde sendt meg en mail og ville ha ett møte med meg i Harstad, og jeg tenkte at det aaaldri kom til å bli noe av. Hvorfor meg? Hva er så spessielt med meg, liksom? Det var tanker jeg hadde. Men det ble ett møte, som første til at vi startet filming i april, og nå etter 8 uker er siste episode av bloggerne rett rundt hjørnet. Det har vært en fantastisk opplevelse, og jeg håper dere vil se siste episode med meg klokken 20:00 på BLISS. Den varer i en hel time, og siden vi filmet så nylig blir det veldig gøy å se :-)

Ikveld er det jo Drake, så jeg må nesten se episoden på vorsj, haha! Kanskje vi får til å lage en drikkelek som har noe med serien å gjøre, for eksempel hver gang jeg sier "liksom". VI får se! Jeg har tatt sol i 60 minutter idag uten å bli særlig mye brunere. Amanda har kommet til oslo nå, så vi ga henne en forsinket bursdagsgave og straks blir det førfest! Utrolig godt å ha jentene samlet igjen ♥ 

Skjørtet mitt finner dere HER , toppen er fra sheinside (reklamelenke)
Håper jeg ser noen av dere på Drake ikveld! Og ellers, håper jeg dere liker episoden, fortell meg gjerne hva dere synes. Og om dere vil ha sesong 2, skriv JA i kommentarfeltet! 

ikke mer blå

Kommenter her

Fakta 1: tjener man penger på noe, er det en jobb. Aka, blogg er min jobb. Deltid, fulltid, kvarttid, call the what the fuck you want. Men en jobb er det uansett hvordan man snur på det. Og det er, tro det eller ei, veldig tidskrevende. Fakta 2: Man kan ha IQ selv om man gjerne flekker av seg klærne på bilder og liker å pynte på utseendet. Det har jeg sagt en milliard ganger før. Jeg har erfart så mange ganger at jeg bryr meg over gjennomsittet om samfunnet, dyr og mennesker rundt meg, men også over gjennomsnittet om mitt eget utseende. Man kan fronte mer enn en såkalt "verdi", og utseende er ei heller en hjertesak for meg. Men det er gøy. Bitchezzz. 

De aller fleste drømmer vel om å få en helt egen sang dedikert til seg? Vel, jeg personlig fikk en for ett par år siden om rumpa mi (av alle ting), og nå i etterkant har jeg vel helst ønsket meg en sang noe ala Justin Bieber sine kjærlighetserklæringer, men man tar det man får! Og dette ble altså sendt til meg igår. Hva synes dere? Hehe, det er jo litt søtt da! 

Som den såkalte "toppbloggeren" jeg er, har jeg idag gjort veldig bloggete ting - først dro jeg til flinkeste Marna som også er med i serien bloggerne, hun fikset neglene mine så fantastisk fine! Nå føler jeg meg som en liten prinsesse. Rosa med glitter, mer kunne jeg vel ikke bedt om? Eller jo, hello kitty, hehe. Men det tenker vi å lage neste gang.

I hånden holder jeg den fine sminkebørsten min fra Nilens Jord, Marna selger disse i salongen sin også. 

Etter litt bloggsnakk og latter hos Marna tok jeg turen til Hendrix Hair på majorstuen til flinkeste Sara. Desverre kan jeg ikke lengre ha blå dipdye, grunnet når jeg har såkalte "modelljobber" (og ja jeg er fult klar over at jeg ikke er modell så dere kan spare dere), da kan jeg ikke ha blått hår. Det funker ikke kommersielt om man skal selge for eksempel bikinier eller tilbehør, og om jeg skal få til å komme i Playboy som er neste "mål", haha. Så da ble det en veldig kald blondefarge på meg som jeg ikke kunne ha vært mer fornøyd med!

Fint, ikke sant? Jeg har på meg jeans fra nelly HER. (reklamelenke)

Og angående kritikken på mitt blå hår - det er dip dye. Det er ikke mening det skal være noen gradvis overgang. Google dipdye :-) Frisøren min gjorde en fantastisk jobb, og like fantastisk nå! 

Jeg har forresten glemt å fortelle dere at Anne-Sofie har kommet på hotellet nå, og skal bo her sammen med meg i ett par dager! Vi skal jo på Drake sammen, og imorgen kommer beste Amanda også fra bergen. Så da er trioen samlet, nok en gang! 

Her har dere selfie gone wrong, haha. Sånn blir det også noen ganger! 

Vi tok oss turen ut igår, og det var veldig trivelig. Men det er nok flere som er reduserte idag, og derfor blir det nok mest sansynlig bare avslapping denne kvelden. Vi skal jo ut imorgen! Men jeg elsker å være ute i oslo, jeg har fått så mange flotte venner her som jeg trives så godt med. 

Toppen min er fra nelly HER 

Vel, som sagt - nå skal vi slappe av! Imorgen er det DRAKE, og på toppen av det hele - siste episoden av bloggerne. Den varer i en time, og da får dere svar på mye dere har lurt på her på bloggen. Meg og Mathias, hvordan jeg har det, framtidsplaner, osv. Det er en veldig fin, åpen og ærlig episode, den ble jo tross alt filmet for bare 3 uker siden. Da hadde jeg allerede sett flere episoder selv, og var 100% avslappet med kameraene. Det blir gøy å se :-) 

Hva synes dere om håret og neglene? Og kanskje noen av dere krysser fingrene for sesong 2? Det håper da jeg ! :-)