hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mars 2013

nettshopping!

Kommenter her

Hei hei bloggen! Fant nettopp ut at jeg drar på hytta i kveld sammen med jentene, men denne gangen tar jeg med meg pc slik at jeg får blogget for dere der borte! Jeg kommer hjem i morgen formiddag, kjæresten min drar til Italia i en uke om bare to dager så jeg vil bruke dagen i morgen sammen med han ♥

Ellers idag har det vært nettshopping for den store gullmedaljen, haha! Neida, men litt nettshopping måtte det jo bli, søndagsritualet mitt. Her er tingene jeg har kjøpt, hva likte dere best? ♥

 

Genser HER 

Kjole HER 

¨

Jeans HER, de var på tilbud så kostet bare litt over 100 kr

Smykke HER 

BH HER
 

for real

Kommenter her

Hei hei! I går var første kvelden på lenge hvor jeg og jentene dro "ut-ut", som vi kaller det - altså å dra på byen. De siste helgene har det skjedd mye annet gøy så byen har ikke blitt helt prioritert, men i går tok vi oss altså turen. Og jeg synes det var kjempegøy! Jeg hater når foll klager å sier det er så kjedelig å være på byen og blabla, det er så gøy som man gjør det til uansett hvor man er tenker jeg! Om man sitter i et hjørne å ser sur ut så er det jo ikke rart det blir kjedelig, haha. 

Som vanlig blir det litt drama på slutten, det latterligste jeg vet er folk som åpenbart vet hvem jeg er, men som later som om de ikke vet. "Hei hvem er du jeg aner ikke hvem du er men hehe bloggen din suger men ikke det at jeg vet hvem du er eller har aldri lest bloggen din men den suger, hade". Det er typisk. Da tenker jeg bare " neivel, jeg vet ikke hvem du er heller - sånn for real".

Amanda, lotte og meg! Kjolen jeg har på meg er fra nelly.com HER 

Isabel og meg

Haha, den kaken der altså. . det er det beste jeg har smakt i hele mitt liv, og jeg spiste så mye at huden min luktet kake når jeg gikk å la meg.
konkurranse - gavekort på 1000 kr hos chiquelle!

Kommenter her

Beklager for at jeg ikke har blogget før idag, har rett og slett prioritert . . wait for it. . kjærligheten! Haha, herregud. Nå blir det konkurransetid:

En av mine favorittnettbutikker på nett, chiquelle, kan dere nå vinne gavekort på 1000 kr hos! Jeg har masse klær derfra som jeg elsker, så dette er en perfekt konkurranse. Alt du må gjøre er å like de på facebook HER, og så legge igjen en kommentar i dette innlegget om at dere har gjort det! Trekker vinneren på søndag. 
When life gives you lemons, add vodka

Kommenter her

Nå skal jeg dra hjem til Carina som fyller 19 år idag, gratulerer så utrolig mye med dagen! ♥ Planen der er at vi skal spise kake og drikke litt, og når vi er ferdig der drar jeg nok bare hjem. Vet ikke om de andre har planalgt byen eller hva de tenker, men jeg føler ikke for det i dag - vi kjører full fest i morgen istedenfor!

Jeg har hatt utrolig dårlig tid i kveld. Jeg prioriterte å ligge å spise godteri i sengen istedenfor å gjøre alt jeg burde ha gjort, så da hadde jeg plutselig en time på å dusje, fikse håret og sminke meg. Nå løper jeg ut døren!spilltips!

Kommenter her

Det er en del av dere lesere som har lurt på hvilke spill jeg spiller til ps3, så jeg tenkte å svare litt kort på det i ett innlegg:

Jeg spiller mest typiske "guttespill", som for eksempel COD (liker best black ops 1 & 2, men spiller nr 1 mest), bilspill som f.eks need for speed men aller helst de første som kom ut (de til ps2 om dere husker), , jeg spiller mw2, men så liker jeg litt mer "jentespill" som little big planet! Jeg har spilt mye skytespill fordi jeg spilte CSS når jeg var yngre og det har vel hengt litt igjen etter det, men nå begynner jeg å bli lei. . Jeg trenger noe NYTT! Jeg vil ha noe oldschool som kan minne litt om supermario, zelda osv. Spill der man har et oppdrag og man kan gjennomføre, men også hvor man kan sloss og være 2player!

Derfor trenger jeg tips til nye spill; det må være lett å lære seg og ikke slik at man står i evighet å lurer på hva faen poenget egentlig er, det må ha mulighet for 2player og det må være gøy! Noe lignende Ratchet and clank eller Crash Bandicoot, finnes det til ps3?? Da blir jeg frelst, haha! Kom med masse tips så kan jeg spille online med dere! :)
 

frustrert sophie

Kommenter her

God "morgen" bloggen! Når man har påskeferie blir det jo fort til at man bare ligger i sengen og drar seg litt ekstra lenge, og i dag var ikke noe unntak. Jeg og Mathias har spist pannekaker, spilt ps3 og sett frusterte fruer. . Og ja, jeg har gledet meg sååå mye til å se frustrerte fruer med han, og i følge han var det " ikke sååå kjedelig" etterfulgt av et " skal vi se en episode til, hehe" med en ironisk tone, haha. Så kanskje ikke helt suksess, det der! Finnes det faktisk gutter som liker frustrerte fruer, eller er de bare en myte? Kjenner dere noen?

 I dag blir det bursdagsfeiring med kaker og kanskje litt alkohol - jeg har ikke festet på nesten to uker, så nå er det på tide! ;)

Haha, jeg synes han er sååå søt / fin på dette bildet mens han selv synes han ser ut som en Justin Bieber-wannabe. I LOVE HIM!!!! 
nytt undertøy

Kommenter her

Har vært hjemme en stund, og fikk akkurat påskeegg fra mamma (eller påskeharen, blir det vel. .). Selv om det er påske kjenner jeg at jeg gleder meg masse til helgen nå, det skal bli så gøy å dra ut igjen! :)

Har nettopp åpnet en pakke jeg fikk i posten med noe fint undertøy og en veske jeg tenker å bruke på stranden, alt er fra http://www.dalala.se/! Jeg samler seriøst på undertøy, skuffen min er helt FULL! Det kan aldri bli for mye fint undertøy, man føler seg jo sååå bra. Jeg tror virkelig det kan hjelpe på en dårlig dag!livet, døden og alt det der

Kommenter her

Jeg har akkurat fikset meg og skal om noen få minutter løpe ut til bilen, i dag skal jeg til mormor og morfar for å spise middag. Jeg håååper det blir kino med jentene ikveld, jeg har så lyst til å se " the host". Har noen av dere sett den, er den bra? 

Igår var jeg sammen med jentene og vi så på "the fourth kind"; jeg har sett den før sammen med kjæresten og synes den er veldig bra! Etter filmen var ferdig filosoferte vi masse om livet og døden, det beste jeg vet, haha :)

Aja, jeg har dårlig tid så vi snakkes senere! 

Rakk ikke å ta bilder med speilrefleksen, så det fikk bli digitalkameraet. Jeg har et rosa fra casio, og det smoother ut huden automatisk så man får null urenheter og kviser - jeg personlig synes bare det ser rart ut, haha! Tskjorten er fra madlady.se 
typisk meg

Kommenter her

Nå er jeg så sinnsykt irritert på meg selv - HVORFOR sjekket jeg ikke åpningstidene til posten før jeg dro hjemmefra idag!? Jeg hadde sikkert 5 pakker å hente der som jeg bare har utsatt og usatt, og i dag når jeg kom dit klokke 14:30 var det såklart stengt! FUCK!!!!!! Blandt annet skulle jeg hente noen nye sko og sexy undertøy, jeg har ikke vært sammen med kjæresten på en evighet så skulle prøve å se litt bra ut men neida, jeg kunne like gjerne ligge her med en dutt på hodet og dobbelhake fordi når en liten ting ikke går som jeg vil, så gir jeg opp helt. Trist, men sant!

Pjuh, nok om det, godt å få det ut. Har spilt ps3 i et par timer og nå blir jeg hentet for å dra til Carina å se film med jentene, skal vel handle med meg noe godteri på veien:) 

to bilder fra igår

 

 

 

 

jeg bryr meg - gjør du?

Kommenter her

Som dere vet er jeg en sterk motstander av sirkus, og hver sommer når sirkuset kommer hit tar jeg meg en runde i nabolaget og resten av byen for å rive ned plakater - sirkus er dyreplageri som ikke er forsvarlig på NOEN som helst måte, og at det enda er lovlig i norge er ganske sykt! Håper dere blogglesere med et dyrehjerte som meg gjør det samme, og dere kan godt sende meg bilder på mail og fortelle litt! Det er sååå godt å inspirere andre på den måten. . . 

529807_10200550339464816_971930822_n_large

Jeg bryr meg så mye om dyr, dere aner ikke. Jeg gjør det enda selv om jeg ikke skriver så alt for mye om det på bloggen, mye fordi det er alt for mye jeg tenker på, det er alt for mye i dyreverden som er feil og jeg aner ikke hvor jeg skal skal begynne engang - men også fordi jeg vil at dere skal kunne ta selvstending valg og ikke bli for påvirket av det jeg gjør - det som funker for meg, funker ikke for alle. Dere må huske på at jeg har god økonomi og en familie som støtter meg VELDIG mye, og jeg forstår at ikke alle er i samme situasjon og kan gjøre det. Det bryr meg ikke når jeg får høre at jeg er et dårlig forbilde eller et dårlig menneske, fordi jeg vet det ikke er sant. Jeg er enda vegetarianer, jeg bruker ingen dyretestet sminke, jeg går aldri i dyreparker eller seaworld, jeg gir masse penger i måneden til dyrevelferd, jeg har jobbet masse frivillig på dyrebeskyttelsen og jeg bruker ikke pels. Om noen av dere bare gjør EN av disse tingene, så hjelper det uendelig mye!

Tumblr_mjckuxdhzm1rpoeddo1_500_large

Tumblr_mixxukieem1qzzrydo1_500_large

Tumblr_mif07imgnh1s3w2eso1_500_large

Jeg blir ofte rørt til tårer av hvor mye dere har gjort fordi dere har blitt inspirert av meg - jeg får ofte lange, fine mailer fra dere, og jeg aner ikke hva jeg skal svare. Det betyr så uendelig mye for meg, men også for dyr. Jeg koste med hunden min her om dagen, og hun hoppet rundt, logret med halen og var full av personlighet. Jeg tenkte at dette kunne vært min lille hund:

556611_10151019197074586_1392650555_n_large

Jeg lover dere at en slik personlighet finnes også i en ku, en gris, en delfin. . Tenk slik. Hva er egentlig forskjellen på om du spiser en hest eller en hund, en ku eller en katt? Ikke så mye.

Nå ble det et litt mer personlig innlegg her, og jeg fikk skrevet litt fra meg. Jeg respekterer alle sine valg, men jeg respekterer ikke de som er trangsynte og ikke gjør sin research, de som lukker øynene og snur hodet andre veien - mennesker er alt for avhengige av å bli underholdt, så vi tyr til og med til uskyldige dyr. Jeg skal gjøre alt JEG kan, for at det blir litt bedre i framtiden. Håper dere er med meg!

6qadrm_large

Penelopepeta_us72_large

Peta_crop-1_ff322275_36934_large

Full_ink_not_mink_steve_o_large

Main-logo_large

  

redhead

Kommenter her

I går fikk jeg endelig en russebukse som passer meg, i størrelse xxs. Jeg tenker egentlig ikke så mye på russetiden selv om det bare er en måned unna, her i nord har vi ikke russebuss, bil og alt det styret der. . Selv om jeg virkelig skulle ønske vi hadde det!  
Ett av russekravene i år er å farge håret rødt, og nå har jeg faktisk tenkt liiiiiitt på det, haha. Som dere vet så synes jeg det er bedre å angre på noe man har gjort når det kommer ti slike "småting" som for eksempel hår, så hvem vet - kanskje jeg faktisk blir å trives som det. Vi får se hva jeg finner ut, hadde det blitt fint, eller? ;)

Hahahah jævlig stygt bilde men dere skjønner poenget! Toppen er fra madlady.se 

 

giveaway - løsvipper

Kommenter her

Nå er det tid for en aldri så liten giveaway igjen! Etter jeg fikk vippeextensions har jeg ikke lengre behov for løsvipper, men for en tid tilbake siden fikk jeg noen kjempefine fra lashes.no (siden har ikke startet opp enda, men det skjer snart!) og jeg gir ut denne pakken til en heldig leser! Er jo lite som er finere og mer feminint enn lange vipper ;)

Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar om hvorfor du leser bloggen min + mail, så kontakter jeg en vinner i kveld.
 

 

min dag så langt

Kommenter her

Første dag med ferie - check! Ferieukene går alltid så fort, og den første dagen har ikke vært noe unntak. Desverre har jeg klart å bli syk, det skjer jo alltid med meg hver gang jeg ikke må på skolen, og når vi har skole er jeg frisk som en fisk, haha. . .

I dag sto jeg opp ganske tidlig, tok en dusj og noen rumpeøvelser på rommet (squats må gjøres morgen og kveld!), fant fram klær og dro til byen før klokken var slått 11:

Nei, jeg redigerer ikke øynene mine blåere for dere som har påstått det - jeg har veldig lyseblå øyne og får masse komplimenter for det, så trenger ikke å redigere heldigvis! Jakken jeg har på meg er fra nelly HER  

Smykket er fra chiquelle 
Så ble det 20 minutter i solariumet, etterfulgt av en tur på gamestop hvor jeg kjøpte black ops 2 (har nr 1 fra før), nye need for speed og en til playstation-stikke. Så om dere lurer på hva jeg skal gjøre i påskeferien så har dere svaret der, haha :) 

Neglene før jeg fikk tatt etterfyll - underholdning at de er "selvlysende" i solariumet, hahaSå dro jeg på SpaSpa for å fikse neglene mine, Kjersti som fikser mine negler er så utrolig morsom og har så mange visdomsord på lager, jeg blir virkelig glad av å være der. Etter neglene var ferdig dro jeg på en sen frokost hjemme hos Stine Mari. Hun fikk ENDELIG kjøpt flybiletter til oslo, vi drar sammen om tre uker og jeg gleder meg masse!Jeg skulle egentlig lunsje med min venn Kristian, men det var litt kommunkasjonssvikt og vi får ta det en annen dag i påsken istedenfor.

Slik ble det!Får se hva jeg gjør senere i kveld, det blir vel skolearbeid som vanlig. . Og så legger jeg meg mest sansynlig tidlig for å bli 100% frisk igjen - det skjer jo så mye gøy for tiden! 

svar på spørsmålsrunde - lillesøster

Kommenter her

Holder hun seg fortsatt kjøttfri?

Ja, det gjør hun og er veldig flink! 

Hvor lenge har hun vært vegetarianer?
 
Til sommeren blir det ett år!

Har hun kviser?
Nei, helt siden hun ble vegetarianer har hun hatt så godt som helt ren hud.  

Er hun så opptatt av dyr som det virker på bloggen? 
Ja, om ikke enda mer!

 

Har dere dyr?
Ja, vi har tre hunder!

 Har hun funnet ut hvilken rase Rigmor er?
Hahaha, nei! Akkurat det der kommer nok til å være et mysterium for alltid.
 

Hvor gammel var moren deres da hun fikk Sophie? Så et bilde hun la ut en stund tilbake av henne og moren. Hun så veldig ung ut. Hvor gammel er moren deres?

Mamma ble født 8. desember 1971 og Sophie ble født 18. desember 1994. Dermed hadde mamma nettopp blitt 23 år da hun ble født.

Hvem av foreldrene deres ligner Sophie mest på?
Pappa, uten tvil. Det er egentlig alle sammen i familien helt enige i. 

Bor foreldrene deres sammen?
Ja. 

Kan du legge ut bilde av Sophie som 15-åring?

 

Har du noen gang hørt henne eller sett henne mens hun har hatt sex?
Hahahahahahahaha, har hørt men ikke sett. 

Syntes du hun er veldig sexgal?
Hun synes det er det mest naturlige i verden (og det er det jo også), og det er noe hun kan snakke veldig åpent om, men det er ikke akkurat sånn at hun kaster seg over alle guttene hun møter. Hun har aldri hatt one-night-stand, for eksempel.

Kjenner Sophie Elise TCMN? Er de venner?
Ja, de er venner! De har møttes i Tromsø flere ganger, har flere felles venner og skal på ferie sammen til sommeren.

 

Har du opplevd henne ekstremt full før? Har hun noen gang vært så full at du må ha fulgt henne i seng og så videre?
HAHAHAHAHA, ja. 

Kan du fortelle om en gang hun kom dritings hjem?
Hahaha den mest minneverdige gangen var vel den aller første gangen... Det var midt i sommerferien 2011, klokka var kanskje 4 på natta og jeg lå våken i senga, så hørte jeg at Sophie (som hadde vært på fest) kom hjem. Hørte at hun bråkte veldig mye og sleit med å få seg opp trappa så skjønte at hun var ganske borte. Plutselig reiv hun opp døra til rommet mitt, sa "HALLO" (rart at hun ikke vekte mamma og pappa) og bare kollapset i sengen min. Husker ikke helt hva hun pratet om, men i over en halv time bablet hun i vei. For det meste gikk det i "ÅH Æ E SÅ TRØTT, KAN Æ SOVE HER FRIDA? NEI Æ E SÅ FETTE VÅKEN, KOM VI GÅR NED OG GJØR NÅKKA". For det meste satt jeg bare og lo og sa ting som forvirret det fulle, lille hodet hennes. Det endte med at hun gikk ned i stua og så på CSI og hevdet hun elsket det (selv om hun aldri hadde sett på det før), da hadde jeg blitt lei så jeg gikk og la meg. Good times!

Har hun noen gang blogget mens hun var full eller noe sånt?
Ja, men det var på en av de gamle bloggene hennes som ikke finnes lenger, og innlegget ble slettet ganske med èn gang.

Jeg vet ikke hvor gammel du er, men ville hu tatt deg med på fest hvis du var gammel nok til å drikke?
HAHAHAHAHAHA, nei!!!!! 

Leser hun Toppsladring?
Nei, men hun får som regel høre fra andre. 

Ser Sophie på Paradise Hotel?
Nei. 

Vil Sophie være med på Paradise Hotel?
Jeg tror heller hun ville ha skutt seg selv. 

Syntes du hun var penere før som naturlig?
For meg er hun verdens vakreste uansett.
 

Hva var det første Sophie fikset på, ved seg selv?
Hun farget håret. 

Vil du fikse på noe med deg selv, Frida?
Nesa skal bort den dag jeg blir 18 år.

Har du noen gang sett Sophie uten sminke og clips?
Ja, altså det er ikke akkurat sånn at hun går rundt og er fullstendig dollet opp til alle døgnets tider når hun er her hjemme! 

 Hvor langt hår har Sophie uten extensions?

 

Har Sophie god selvtillit? Liksom er hun ganske gal eller rolig?
Jeg vet hun synes det er veeeeeldig turn-off med gutter som hele tiden skal steke og være zyre og ta opp masse plass overalt de går. Hun liker heller mer stille, mystiske gutter. Jeg vet ikke hvor god selvtillitt hun har, men hun tar ikke opp mye plass, hun steker ikke og er ikke zyre. Hun er litt mer stille og mystisk.

Er hun høy på pæra?
Nei, overhode ikke. Hun er veldig beskjeden og ydmyk ovenfor alt bloggen har gitt/gir henne. 

Hvorfor legger hun ut bikinibilder av seg selv når hun ikke er fornøyd med kroppen sin? Hun skrev før hun skulle til Syden at hun grudde seg til å legge ut bikinibilder av seg selv fordi hun ikke var fornøyd med kroppen sin. HVORFOR GJØRE DET DA? Oppmerksomhet?
For det første, du har misforstått hva hun mener. Tror du ikke leserne hennes hadde kommentert det hvis hun hadde vært i Syden og ikke vist seg i bikini i det hele tatt, når hun ellers deler hele hverdagen sin?
For det andre, sånn som jeg har oppfattet det finnes det to forskjellige måter å ha dårlig selvtillitt på. Den ene er at du føler deg så stygg hele tiden at du ikke vil at noen skal se på deg. Den andre er at du vil vise deg fram så mye som mulig sånn at folk skal gi deg bekreftelse, og sånn at det skal virke som at ingenting er i veien og du har selvtillitten på topp. Det er alt jeg har å si om det.
 

Har hun hatt anoreksi eller bulimi?
Nei, hun er bare naturlig tynn og det har hun alltid vært. 

Tror hun på det overnaturlige?
Når man bor i et hus med masse spøkelser er det ganske vanskelig å la være. 

Er Sophie kristen, tror hun på Gud? I så fall hva tror hun på hvis hun ikke tror på Gud?
Hun er nok ikke kristen nei, og hun tror ikke på den kristne guden, men hun har utrolig mange store tanker om alt mellom Himmel og Jord, og jeg tror hun tror på noe større enn det vi har rundt oss her. Er ganske utrolig å høre på henne fortelle om hennes tanker og teorier.
 

Har hun spilt spiritisme noen gang? Hvordan endte det hvis hun har gjort det?
Ja, hun gjorde det en gang for mange år siden med Caroline og Anne-Sofie! Tror det skal ligge en video av det på YouTube et sted for dere som leter godt nok! Her er et bilde fra det da:
 

Hvordan reagerte foreldrene deres på røykingen? Røyker/snuser du?
Tror ikke de ble særlig glade for det, men nå som hun har fylt 18 år tror jeg bare de godtar det. Jeg har aldri rørt verken snus eller røyk og det er jeg stolt over :) 

Har du sett henne røyke?
Bare på bilder.

Synes du ikke det er urettferdig når Sophie får så mye penger og ikke du?:P
Nei, overhode ikke. Bloggen er jobben hennes, hun jobber hardt med den og det er vel fortjent. 

Hvordan er det å ha en søster som tjener så mye penger og har råd til så mye? Merker du det ofte? Synes du hun bruker for mye penger på unødvendige ting?

Ja, altså jeg merker det jo sånn sett at hun kjøper seg klær oftere og har mye mer klær enn meg og de fleste på hennes alder, men jeg synes overhode ikke hun bruker mye penger på unødvendige ting! Hun støtter flere veldedige organisasjoner og setter ett beløp inn i banken hver måned. 

 Hva synes du om at søstra di er i FHM? Og hvordan er det at alle naboer, klassekamerater og alle andre får se bilder av henne i bare BH? Synes du det er okei, eller rart? Er det noe du kunne ha gjort? Kan du vise resten av bildene fra FHM-bladet på bloggen?
Altså, hun har fylt 18 år, hun er myndig og er fullstendig ansvarlig ovenfor sine egne valg. Selv prøver jeg å ta så mye avstand fra hele greia som mulig, ikke fordi jeg synes det var feil av henne! Men fordi det ikke har noe med meg og mitt liv å gjøre. Det er ikke noe jeg kunne ha gjort, nei. Vil du se resten av bildene får du kjøpe bladet.

 

Ønsker du å bli toppblogger som Sophie, eller synes du det virker mer stressende?
Haha nei, jeg var på topplista ei stund og det er ikke noe jeg vil tilbake til. 

Hvorfor kaller du søstra di Barbie?
Hahaha! Hvis jeg noen sinne gjør det er det ironisk. 
 

Ser du opp til henne? Ser du på henne som et forbilde?
Ja, absolutt. For meg må et forbilde være noen med en sterk psyke og som kommer seg sterkere enn noen sinne ut av selv det jævligste. 

Hva synes du om det hun gjør med leppene sine på bilder?
DET ER EN SYND!!!!!!!!11!!! DET STÅR I DE 10 BUD, GUD KOMMER TIL Å STRAFFE HENNE!!!!!!!!!!111!1!!1 

 Har du noen gang blitt flau over noe hun har skrevet på bloggen?
Ja. 

Har du noen gang dekka for ho så ho ikke skulle havne i trøbbel?
Ja. 

Føler du deg noen gang sjalu ovenfor Sophie?
Nei.

Snakker hun mye om bloggen hjemme?
Det kan hende det kommer opp en gang i blant, men det er ikke akkurat noe vi diskuterer mye rundt middagsbordet. 

Hva kaller du henne for? Søster? Sophie? Sofie?
Hahaha, ja selvfølgelig kaller jeg henne søster! "Søster, kan du komme hit litt? Kan du hente noe for meg, søster?" 

Hvor mange kjærester har hun tatt med hjem, for å presentere ham?
Tror alle kjærestene hennes har vært her, men hun har ikke presentert noen av dem for oss.

Får du noen gang noen av sponsorpakkene hennes?
Noen ganger, men det er hvis hun har fått to av noe. 

Pleier Sophie og være frekk i kjeften når hun snakker til deg?
 
Nei, det er bare hvis vi krangler at det kan gå litt hett for seg. Da går det mye i "jævla bitch", "jævla drittunge", "har du en hjerneskade?" og lignende.

Hva er det drøyeste Sophie har gjort?
Det er vel opp til dere lesere å bedømme.

Hvor mange kg silikon tok Sophie i hver pupp?
HAHAHAHA, KILO??? 

Hvordan er det for deg å ha en storesøster som er så mye i media, tar silikon, Restylane, har en stor blogg og så videre. Blir du noen gang påvirket av det?
Tjaaa, det er klart jeg blir påvirket av det i en viss grad. Jeg er bedre kjent som "lillesøsteren til Sophie Elise" enn jeg er som "Frida Marie" for å si det sånn, og jeg kjenner ingen andre som har søstre som er mye på TV og som blir stoppet på gatene fordi fansen vil ta bilde med henne. Når det er sagt vil hun aldri være noe annet enn min storesøster Sofie for meg, ingenting annet. Aldri toppbloggeren Sophie Elise.

Hvordan tenker du om framtiden, har du lyst å ta silikon og Restylane fordi søstera di gjorde det?
Hvis det er noen der ute som blir så påvirket av søsknene sine, burde de oppsøke psykolog med det samme. Jeg har ikke noe behov for verken silikon eller Restylane, fremtiden skal nok bli fin, den.

Føler du et slags "press" fra og være lillesøsteren hennes? Som f.eks at du føler du må være og se ut som henne, eller at mange vil vite ting om henne eller bruke deg for å bli kjent med henne. 
Jeg har merket at folk som ikke har møtt meg har en slags forhånsforestilling av hvordan jeg skal se ut og hvordan jeg skal være - derfor er det folk ofte blir litt sjokkert når de først har blitt kjent med meg, siden vi er så ulike men samtidig ganske like! Det har skjedd flere ganger at folk har latt som om vi var venner (har til og med vært gutter som har prøvd seg på meg) bare for å komme tett innpå Sophie og få høre litt inside gossip. Før såret det meg veldig, men nå har hun altså vært på topplista i over to år, jeg har blitt veldig flink til å kjenne igjen ekte og falske personer og har ingen tid til overs for de som bare vil bruke meg.

Går hun VG2 eller VG3?
Hun går VG3 og er altså russ i år! 

Hva synes du om kjæresten til Sophie? Har dem et så bra forhold som hun framstiller på bloggen?
Sophies kjærlighetsliv er noe jeg vet veeeeeldig lite om, men etter det jeg har sett virker hun og Mathias veldig forelskede og veldig lykkelige sammen♥  
 

Var det bare hun og kjæresten som var på ferie sammen?
Ja, men de møtte vår farfar og farmor der nede flere ganger, helt random! Hahahahahahah, fun fact.

 

Har dere egentlig lik nese?
Vi har i hvert fall samme føflekk på samme sted! 

Ser dere den lille svarte over neseboret?
 

Hva gjør hun med klærne og tilbehøret hun anser som oppbrukt?
Noen gangr gir hun det til meg, ellers vet jeg ikke hva hun gjør med det. 

Hvilke ting klikker hun helt for?
Når hundene bjeffer, når jeg stjeler klær fra henne, folk som smatter/prater med mat i munnen, vind, og ark. 

Hva har hun tenkt å utdanne seg til?
Før har jeg hørt henne nevne psykolog, psykiater og eiendomsmegler, men nå om dagen vet jeg virkelig ikke. 

Hva er du mer fornøyd med på henne enn med deg selv?
Nesa, øynene, kroppen. 

Har du også dobbeltnavn?
Ja, jeg heter Frida Marie! 

Hva gjorde dere sammen som barn?
Vi spilte med Pokemon-kort, lagde byer og universer for lekefigurene våre og lekte med dukker! Og så kranglet vi. Vi kranglet mye. Veldig mye.

 

supert tilbud!

Kommenter her

Jeg avbryter leksegjøringen min litt (ja, jeg gjør lekser i ferien) for å "snakke" litt med dere igjen!

Jeg får hele tiden spørsmål om hvilke extensions jeg bruker, og jeg skjønner ikke at de som leser bloggen min IKKE kan ha fått det med seg enda? Jeg skjønner det er irriterende at jeg nevner det så ofte, men jeg får sikkert 15 mailer om det hver dag og drøssevis av kommentarer. .
Jeg bruker clip on fra luxushair, og når jeg skal til syden bytter jeg til keratinfester (som dere kan kjøpe HER) slik at jeg slipper å bruke så lang tid på håret - selv om jeg bare bruker rundt 10-15 minutter på å feste på håret.  Ellers har jeg skrevet masse om extensions tidligere i kategorien "extensions" oppe på bloggen som dere kan sjekke ut om dere lurer på noe videre, eller så kan dere samle alle spørsmål dere har om extensions i dette innlegget! 

Jeg varierer mellom å bruke clips i 65 cm og 50 cm, på bildet under er det en feil - bildet oppe i midten har jeg 50 cm, og ikke 65 cm. Men her kan dere se de forskjellige fargene jeg har hatt, og nå er det tilbud på clips til 65 cm! Før kostet dette over 2000 kr, men ut mars koster det 1200 kr. Det kan kjøpes HER Liten giveaway

Kommenter her

Hei hei! Kom akkurat hjem fra hyttetur med 8 venninner, og er helt utslitt. . De siste dagene har det vært så mye press, så det var godt å ta noen timer uten internett, telefon og omverden rett og slett! Nå sitter jeg å drømmer meg bort til varmere strøk, skulle gjerne ha tatt en venninne under armen og hoppet på første restplass til syden. Eller kanskje noen av dere skal til varmere strøk snart, eller en spennede storby og kan ta meg med i kofferten? :) 

Ellers vet jeg at jeg har vært en crappy blogger i det siste, jeg vil bare prioritere venner og familie litt nå som det er ferie endelig! Så derfor tenkte jeg å ha en liiiiten giveaway til dere lesere - fikk paranormal activity i posten for litt siden, to eksemplarer, og jeg har sett den filmen før så tenkte å gi ut dette til to lesere som får dette + en annen hyggelig overasskelse i posten. Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar med mailen din ♥ 

Her har dere traileren - synes dette var den beste av paranormal activity filmene.

spørsmålsrunde with a twist

Kommenter her

Guess who's back!


Jepp, jeg er tilbake - hun der lillesøstra som ingen helt klarer å huske hva heter. I dette øyeblikk befinner Sophie seg på ei eller annen hytte oppe på fjellet (regner med hun skal drikke seg dritingz :P 0.o) og ville ha litt bloggfri i den anledning, derfor overtar jeg bloggen hennes nok en gang og ber dere spørre meg spørsmål om henne! Har gjort det en gang før men spørsmålene var relativt kjedelige, håper dere kan kjøre på med alle de drøye spørsmålene Sophie aldri i livet ville svart på men som jeg svarer på med glede. Alt mellom himmel og Jord, men så klart innenfor de grensene jeg kjenner henne. Jeg ser henne jo bare fra mitt synspunkt som storesøster. Forrige gang spurte dere ganske mange spørsmål om meg og mitt, men hvis dere skulle ha lyst til det ta det heller HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER .

Hun der Barbie og hun der "søte". Oss to♥

Sååå, KJØR PÅ!  :)

lettlurt

Kommenter her

For en stund siden meldte jeg meg inn i Justin Bieber sin fanklubb for å få bedre tilgang til konsertbiletter, og jeg betaler litt over 1000 kr i året for å være medlem. For den prisen skulle man få masse pakker med "høy verdi" i posten. . Nå er det et halvt år siden jeg meldte meg inn, og på den tiden har jeg fått en caps og dette bildet som kom i posten igår: 

Hahahahahha. Dere kan si hva dere vil om Justin (jeg elsker han, han er jo hot as hell) men han drar virkelig masse penger ut av dere beliebers! Hvorfor ellers lansere parfyme, ha en fanclub som koster penger, gi ut bøker som ikke er særlig bra, 3000 kr per person for meet and greet. . ? Det er ganske drøyt. 

FHM

Kommenter her

I dag kom nye FHM ut, med meg på forsiden. Jeg vil gjerne benytte sjangsen til å skrive om dette nå på min blogg, ettersom man alltid blir feilsitert i media når man skal snakke om slike ting. . Når jeg fikk muligheten til å være på forsiden ble jeg såklart utrolig glad, jeg tror nok enhver jente en gang iløpet av livet (enten de vil innrømme det eller ikke) har en drøm om å være på forsiden av et stort magasin - FHM er et internasjonalt og seriøst blad, som har hatt masse store kjendiser på forsiden (blandt annet Rihanna, Miranda Kerr, Megan Fox og Jessica Alba) og er ikke type " vi menn" med pornografiske bilder hvor man ser absolutt alt. Etter å ha tenkt meg om en liten stund, så takket jeg ja, og så var det et par uker med sommerfugler i magen før jeg dro til drammen, i fotostudioet til Rolf-Ørjan og tok bildene.

Både jeg og fotografen hadde sett for oss en litt naturlig look på bildene, altså lite sminke, ikke noe "duckface" eller mye poseringer og naturlig sollys. Jeg synes det er utrolig gøy å bli tatt bilder av, og alle de timene vi holdt på fløy avsted som ingenting! De som intervjuet meg til FHM var også kjempehyggelige og morsomme, det var et slikt type intervju som gikk lett og hvor jeg ikke kjeder meg underveis.

Det at media har sitert meg på at jeg " aldri skal gjøre det igjen". . Det er feil. Det har jeg ikke sagt. Jeg har sagt at jeg ikke har planer om å gjøre det igjen, nettopp fordi jeg ikke har planer om det akkurat nå, men hvem vet. Jeg har ikke planer om å hoppe i fallskjerm, dykke eller løpe marathon heller - men hvem vet, det kan godt hende jeg gjør det. Jeg er en slik person som griper muligheter, og eventuelt angrer i ettertid. Dette angrer jeg ikke på, bildene ble superfine, intervjuet ble bra og jeg har fått masse positive tilbakemeldinger. Jeg er stolt over dette, og det må være lovt. 

 Takk til FHM som ga meg muligheten! 

Dere som føler for det kan kjøpe bladet for å se resten av bildene, jeg har seks fulle sider inne i bladet :-) Dette skal jeg ta vare på til jeg blir 100 år!

Som dere kansje ser så er bildene ganske så sofistikerte og naturlige. . Ah, jeg er så stolt over hvordan alt ble! 

nye bikinier

Kommenter her

To nye bikinier kom i posten til meg igår fra http://www.todiefor.com/, og jeg elsker de. Utrolig kjipt at jeg ikke hadde disse når jeg var i syden haha :( Jaja, vi blogges senere! 

Hvilken likte dere best? Jeg likte den hvite!PS; Min nye venn (haha det høres jo lite teit ut, men vi ble jo faktisk nettopp kjent!) Anette Marie har skrevet et innlegg på bloggen sin med litt nyttig info til dere som vil bli Personlige trenere - og det vet jeg mange av dere vil bli! Det skal holdes masse kurs i forskjellige byer i norge, blandt annet tromsø som ikke er så langt fra der jeg bor, og hun har en super rabattkode på bloggen sin. Igjen, ikke reklame, men noe jeg sier fordi jeg ikke har mye å tilby på dette området (kan jo null og niks om trening), så sjekk det ut HER! 

fuck janteloven

Kommenter her

Når jeg er 40 år, kanskje til og med bare 30 eller 25, så kommer jeg til å sitte å tenke tilbake på alt jeg har gjort - vært masse på tv, møtt masse "kjendiser", utallige konserter, festivaler, reiser, vært på masse forsider, fått jobbet masse med dyrevern og faktisk gjort en forskjell,  flere titals photoshooter og nå - FHM, som kom ut idag. Og jeg er bare 18 år. . Det er litt sykt. Jeg går enda på videregående, og er enda stuck oppe i Harstad, men jeg har uansett gjort alt dette. Men ja, jeg skal blogge mer om dette senere, kjenner jeg noen av dere rett vil dere vel dra igang en diskusjon nå om hvor "dårlig forbilde" jeg er. Men jeg er lykkelig, og jeg vet at jeg har gode lesere også - dere som støtter meg og bygger meg opp. Jeg prøver ikke å passe inn etter hva som er såkalt "rett" eller "galt", men jeg er snill og grei, jeg jobber for det jeg tror på og jeg tar ikke akkurat narkotiske stoffer eller bryter loven - så hvorfor er jeg så dårlig forbilde? Eller, dere kan fortelle meg det senere. Nå er jeg sulten og skal spise middag. Dere kan foresten se video fra FHMshooten HER 

Kisses ♥ 

Ca det samme som i går har jeg på meg idag, bortsett fra en annen bukse fra chiquelle. 
Skoene er fra Nelly og utsolgt, men fant noen nesten like HER 


 

details of today

Kommenter her

Hei fine lesere! Jeg har vært opptatt med skole hele dagen, først lang skoledag og så en haug med lekser. . . Jeg skal si dere en ting, det er hardt å kombinere skole og blogg. Jeg er klar over hvor idiotisk det høres ut, men det er veeeeldig slitsomt! Dessuten sovnet jeg veldig sent igår, jeg var så trøtt men når hodet traff puta om kvelden så ble jeg lys våken igjen. Typisk, det skjer alltid!

Jeg har akkurat tatt bilder av dagens antrekk på lillesøsteren min sitt rom, jeg måtte vente til hun gikk for å se på paradise horehus - WOPS jeg mener paradise hotel, og nå må jeg kaste meg over enda fler lekser. 

 Toppen er fra chiquelle  

 
en kveld alene

Kommenter her

Jeg har vært alene i hele kveld og det har vært herlig! Neida, jeg prøver bare å lure meg selv - det har vært kjeeedelig, selv om jeg har hatt god mat og frustrerte fruer. Jeg hadde egentlig planer med Stine Mari, men hun måtte jobbe så da ble jeg alene, og snart skal jeg legge meg i sengen som er alt for stor til lille meg. Det er definitivt best å legge seg i armene til den man elsker, noe heldige meg får gjøre ofte så jeg klarer meg nok ikveld! :) Jeg har alt jeg trenger - og mer!
Foresten, noen av dere som har vært i london på kjærestetur som kan komme med tips til hva man bør gjøre? Fine hoteller? Hvilken sommermåned anbefales å dra? Vil jo at det skal være litt varmt, selv om det blir en shoppeferie. 

Har ingen morsomme bilder å legge ut, så derfor tar jeg å legger ut et bikinibilde fra syden, haha. . Alle elsker vel det (eller elsker å hate det). Bikinitoppen er fra nelly og kan kjøpes HER. 
svar på spørsmål : bhstørrelser osv

Kommenter her

Spørsmål : Du har ganske store pupper, hvordan finner du bh'er som passer?

Vel, dette er jo et "problem" jeg har valgt å ha selv med tanke på at jeg har operert puppene mine, så dere må for all del ikke tro at jeg klager nå! Men ja, jeg passer ingen av bhene på h&m, cubus, lindex og slike butikker. Jeg må bruke 80D der, og det er alt for bredt rundt, men det er den eneste cupen som NESTEN passer, til og med det er for lite. Så ja, det er litt irriterende ettersom vi har så lite utvalg her i harstad, etter at jeg opererte har jeg mange ganger brukt bikini som undertøy fordi jeg ikke har hatt noe annet valg, haha.

Men, min venninne Maria jobber på "change" på oslo city som er en undertøysbutikk, de har badetøy, sportsbher og mye mer også. De har 95 forskjellige størrelser, både for store og små pupper, fra A-K cup, og fra 60-100 i omkrets. Jeg dro dit for å bli målt slik at jeg kunne finne en størrelse og modell som passet bra til meg, 80% av norske kvinner bruker feil bhstørrelse og jeg var absolutt en av dem - for etter målingen fant vi ut at jeg har 60H i bhstørrelse! 

Jeg er ikke så god til å gi veibeskrivelser, så dere kan se på facebooksiden HER om dere vil besøke change i oslo. Dette er ikke reklame, men noe jeg sier for å hjelpe dere fordi jeg vet mange trenger det! Og foresten - undertøyet jeg brukte i FHM er fra change :-)

Hadde egentlig et helt nytt sett å vise dere, men det er i vask ettersom jeg er elendig å prioritere, haha. . Jeg får vise dere en annen gang, her er noe av mitt undertøy fra change!
sminkesnakk

Kommenter her

Hver gang jeg blir sminket av profesjonelle innser jeg hvor mye jeg kan "gjøre" med utseendet mitt som jeg ikke får til selv - det er ikke rart kjendiser ser superpene ut tenker jeg, de som blir sminket slik hver eneste dag. . . Jeg har sett utallige videoer på youtube om hvordan man skal sminke seg, men jeg får aldri til! Noen som har tips til gode, men enkle sminkevideoer på youtube jeg kan se etter? Jeg har sett litt rundt på makestyle.no nå etter forskjellige øyenskygger, koster man påfører øyenskygge med osv osv. Så får vi se hva jeg får til, kanskje jeg lager en sminkevideo etterhvert til og med! 

På snakk om makestyle, jeg fikk en pakke i posten derfra for litt siden, nok en gang har jeg vært treg med å komme meg på postkontoret. . Men det er jo så godt når jeg endelig får hentet tingene, haha! Alt jeg fikk denne gangen er produkter jeg har prøvd før og som jeg er veldig fornøyde med. Jeg har litt vanskelig for å prøve nye ting, så det ender som regel med at jeg faller tilbake på de gode, gamle favorittene.

Her har dere huden min helt uten sminke, redigering eller noen ting. Jeg har en del fregner som dere ser!

Shampoen og balsammen fra merket Dikson som jeg har brukt en stund - i en videoblogg som er over et år gammel snakker jeg om det merket, så det sier litt når jeg har valgt å bruke det så lenge. Det lukter dessuten supergodt! Koster 199 kr for begge to sammen og kan kjøpes HER 

Pukka-te , dette har jo ingenting med sminke å gjøre men de har det tilfeldigvis på makestyle og det er den eneste teen jeg liker, som dessuten gjør mye for kroppen. For eksempel kan man slappe av mer, og det trenger jo jeg veldig. Og ja; det funker faktisk. Denne pakken koster 49 kr og kan kjøpes HER 

Falske vipper - dette ble bestilt før jeg fikk vippeextensions, så skal nok bare ta vare på disse til en dag jeg trenger dem. Det er noen av de beste jeg har prøvd, og jeg brukte de mye til fest før. Koster 75 kr HER 

Og så, det beste - eos sin fuktighetskrem for hendene og lipbalm.  Jeg ELSKER eos! Det er dyrevennlig (altså de tester ikke på dyr) produktene ser søte ut og er lette å ta med seg overalt. Kan kjøpes HER 

 
. . og hjem igjen

Kommenter her

 Nå sitter jeg sliten, trøtt og glad på gardemoen og lader pcen litt for flyturen. Fikk dere sett meg på tv, gjorde jeg det bra? Jeg får jo aldri sett det selv ettersom det er direkte, men jeg ville neppe sett det uansett - hater å se meg selv på film og har knapt sett igjennom videobloggene mine, haha! Noen som kjenner seg igjen?

Jeg kan fortelle litt om min dag i oslo. Først møtte jeg min venninne Maria som kommer fra Harstad, vi gikk litt rundt i byen og kjøpte meg nytt supersexy undertøy (som jeg skal vise dere i morgen), tok solarium og gikk for å spise lunsj på vapiano som ligger ved nasjonalteatheret. Anbefaler dere å spise der, vanligvis når jeg er i oslo spiser jeg jo bare på fridays men dette var like bra. Andrea, Stine (som er kusina mi) og en vennine av henne kom også å møtte oss!

De her bildene her, altså. . Ikke de fineste i verden akkurat, har helt angst for å legge ut dette bildet. . Men sånn er det vel når man står sammen medbare fine jenter, man blekner jo litt i forhold :-) 
Etter det dro jeg i studio hvor jeg møte mange kjente fjes hos TV2, hyggelig at jeg faktisk begynner å bli litt smålig kjent med noen av de som jobber der, haha! Det er jo min drømmejobb, media, tv, pr . . alt slikt. Jeg gikk rett i sminkingen som tar ca 15 minutter, og så slappet jeg av litt før jeg skulle på skjermen. Jeg var som vanlig ingenting nervøs, men jeg presterte å si "jævlig" på tv. Kan man si det? Jeg fikk helt noia etterpå, bare "å herregud jeg sa JÆVLIG på tv, kan man si det, er det lovt, oh no", haha. Jeg tror det gikk bra, da! Og jeg er jo tross alt nordnorsk.

Toppen jeg har på meg er fra sheinside.com 

Meg og de andre flotte jentene som var med i sendingen med meg! Paradise-hotel deltager Ariel og blogger Anettemarie.no 

Haha, litt morsomt bilde fra en av pausene i sendingen! Dårlig fokus på meg, men jeg viser "peace" iallfall
 

oslo neste!

Kommenter her

Da blir det slik at jeg drar til oslo i dag og blir der over dagen, jeg sitter faktisk på flyplassen akkurat nå - jeg skal være med på "ettermiddagen" på tv2 igjen, jeg har jo vært med tre ganger før og blir alltid like glad for å bli spurt, det betyr jo at jeg har gjort en god jobb tidligere! Det direkte fra studio idag klokken 17:30-18:30, og et sted imellom der skal jeg være med. Jeg oppdaterer dere på twitter @sophyyelise med mer nøyaktig klokkeslett! 

Håper dere ser på og gir meg tilbakemeldinger, det setter jeg stor pris på! :) 

Kort hår i går! Føler meg som en liten gråmus med det, men det er jo komfortabelt når man bare skal være hjemme.. Genseren er fra sheinside.com!
masse nytt fra nelly

Kommenter her

Hei dere! Hvordan har dere det? Jeg har det helt okei. Føler meg så utrolig full av innfluensa, tett i nese, hals, ører og alt mulig. Tok meg en tur på brun og blid før i dag, elsker å sole meg der og brukte en av solkremmene de har i automatene der, så nå er jeg kjempebrun. De får foresten nye solsenger snart på brun og blid har jeg hørt, gleder meg til å prøve!

Som dere kanskje husker hadde jeg en del pakker å hente fra nelly, og i dag fikk jeg endelig meg selv til å gjøre det - vanligvis utsetter jeg slike ting inn i evigheten. . Og i dag er det 10% på nelly om dere bruker koden nellycom10p når dere skal sjekke ut! 

Hva likte dere best? 

Nattkjole til 99 kr HER 

Bikinisett jeg egentlig bestilte før syden men ikke rakk å få i tide, hele settet koster 299 kr HER 

Bikinitruse som jeg også egentlig bestilte for å ha med til syden, jeg hadde overdelen fra før av så den fikk jeg brukt masse i Gran Canaria. Synd jeg ikke fikk trusen før, for det har blitt min favorittbikini! Kan kjøpes HER til litt over 300 kr. 

Natttøy fra kolleksjonen issue 1.3, en ny favoritt! Kan kjøpes HER til 299 kr

Partysko med masse glitter og 15 cm hæl, kr 299 HER 

Sykt freshe gule sko jeg skal bruke til noe hvitt i sommer, 399 kr HER 

Hvit kjole til 399 kr. Den var fin, men jeg må nok være uten bh (hadde på meg bh under her) om den skal se fin ut på. Den kan kjøpes HER 

Jakke til våren, kan kjøpes HER 

Og så, favoritten. En absolutt nydelig kjole som jeg gleder meg helt sinnsykt mye til å bruke. . Ah, håper neste store festbegivenhet skjer SNART!  Kan kjøpes HER til 499 krkjole på idag

Kommenter her

Nå skal jeg straks legge meg i senga for å sove, jeg har nettopp sett ferdig filmen "funsize", en av de bedre jentefilmene jeg har sett faktisk! Hadde jeg ikke trodd ettersom den er laget av nickelodeon, men så feil kan man ta. Er bare å se trailer på youtube om dere er kjempeinteresserte, haha.

Tror foresten jeg drar til oslo på tirsdag, men jeg får vite mer om det i morgen og da skal jeg gi dere beskjed om hvordan det blir! Håper det blir sånn, fordi vi har skidag på skolen og den vil jeg virkelig ikke dra på, haha. Så det er godt å ha litt jobb å gjøre da slik at jeg slipper. 

Kjolen jeg har på meg er fra sheinside.com, elsker den stilen! Hva synes dere? Den er egentlig en god del lengre men jeg har sydd den opp. 

 

sangen om rumpa mi

Kommenter her

Jeg har jo enda ikke fortalt dere om fredag, når jeg dro ut for å dra på den såkalte "grisefesten" med jentene mine! Grisefesten er en fest for russen hvor man egentlig bare skal drikke seg så full som mulig, og det er med tungt hjerte jeg deler at jeg aldri kom meg til selve festen - jeg blandet nemlig vin og sprit noe jeg aldri har gjort før, og det må dere ALDRI finne på å gjøre. Man blir virkelig helt gal, heldigvis for meg er jeg en liten solstråle hver gang jeg er ute, smiler, snakker med alle og er superglad! Noen blir jo ordentlig sur når de har fått for mye å drikke. . Jeg skulle egentlig ut i går også men jeg følte at det ble best for meg å være hjemme, så jeg hadde det kjempekoselig sammen med Mathias i hele går og i dag istedenfor :D  

Meg og fine Julie fra vorsjet! Og ja, jeg vet jeg har sinnsykt lang hals - men er ikke det litt positivt?

Ellers fikk jeg denne sendt på mail i dag - en sang om rumpa mi. Haha litt gøy, og den var jo forsåvidt fengene, så om jeg får selvtilitten på topp en kveld kan det hende jeg står og shaker rumpa mens jeg ser meg i speilet og hører på. . SANGEN OM RUMPA TIL SOPHIE ELISE! 

skoshopping!

Kommenter her

Jeg har sovet bort nesten hele dagen, men slik er det jo når det er helg og ikke minst søndag! Regner med de fleste av dere er ganske slitne i dag etter en lang uke i likhet med meg, men jeg skal blogge masse i kveld for å gjøre opp for det tapte i løpet av dagen.

Med en gang jeg våknet bestemte jeg meg for at " nå skal jeg shoppe sko!", det er skouke på nelly så de har kjempemasse fint for tiden og jeg shopper ALDRI sko. . Det er liksom aldri helt det jeg prioriterer av en eller annen grunn, blir mest fine kjoler og fine topper. 

Så, hva likte dere best? ♥

1. Sko 499 kr HER 2. Sko 499 kr HER 

3. Sko 149 kr HER 4. Sko HER 
filosofen

Kommenter her

Hei! Nå kommer straks Mathias hit, planen er at vi (eller han) skal lage noe mat ( brownies om jeg får det som jeg vil) og se en film om romvesen! Midt i blinken for oss, alt vi gjør er jo å filosofere om slike ting. Det var slik jeg ble forelsket om han, han hadde en spennende teori om hva som egentlig er uendelig så da hoppet hjertet mitt over et slag og jeg bare " WHAT, det har jeg ikke tenkt på før!", så skjønte jeg at dette er gutten jeg vil være med♥

Ellers skal jeg gjøre alt jeg kan for at vi IKKE skal se meg på tv, jeg synes det er så utrolig kleint. Men om dere vil, så er jeg på god kveld norge klokken 21:40, det er FHM-photoshooten de skal vise noen klipp fra idag!

Skjorten er fra romwe.com - jeg elsker blomsterdetaljene øverst, det gjør at den blir ulik fra de andre jeansskjortene jeg har! 
Denne superfine mobilvesken fikk jeg i posten i går fra mobilfashion.no - den kommer til å bli perfekt på Hove, og den passet bra til antrekket i dag! my ass

Kommenter her

Her har dere min type humor! Jeg kjeder meg, så gjør gjerne som bildet sier og skriv hva dere fikk her i kommentarfeltet. Mitt ble "anywhere but here in my ass", haha!
gjør meg til

Kommenter her

Hei! Jeg har nettopp kommet ut av badekaret og spiser nå dagens første måltid (klokken 16..) mens jeg ser på frustrerte fruer - og nei, jeg blir virkelig aldri lei av den serien! Jeg spiser veldig sjeldent ordentlig mat nå for tiden, og da ender det med at jeg går å småspiser hele dagen. . Til frokost bruker det mest å bli en skive norvegia eller en frukt, ikke bra! Derfor ble det rundstykker, druer og yoghurt idag. Jeg liker foresten ikke å kjøpe mat på skolen (eller noen andre steder), jeg synes det er så bortkastet å bruke penger på mat når man får det hjemme uansett - så om noen av dere har gode matpakketips, kom gjerne med dem! Er så lei av banan, haha.

Nå må jeg nesten stresse litt, jeg skal dra til byen med pappa for å handle litt, skal lage brownies til meg og kjæresten i dag!

Mmmm har dere smakt denne yoghurten med kirsebærsmak? Farlig god!

Dere som sier jeg alltid skal være så fin på bilder å gjøre meg til - her har dere meg når jeg nettopp har kommet ut av dusjen. Føl dere frie til å ramme det inn. Takker foresten gud for at jeg har vippeextensions hver eneste gang jeg kommer ut fra dusjen.

på tv i morgen!

Kommenter her

Nå er jeg ferdigfikset og klar for hva enn kvelden har å by på! Vi skal ha en feiring for russen i dag, så det kommer sikkert til å bli veldig gøy og jeg elsker å være ute sammen med mange nye mennesker :) Har foresten begynt å eeelske Selena Gomez sin nye sang, så den legger jeg ved i innlegget her. . Får så god følelse inni meg og hopper rundt å danser. 

Jeg skal jeg være med på "god kveld norge" i morgen klokken 21:40 så om dere ikke har noen planer for lørdagen så kan det jo være et lite tidsfordriv! Kan minne dere på om det i morgen også!


snart voksen nå

Kommenter her

Hei! Jeg måtte nettopp rydde hele ryggsekken min for å finne kortmappen min, og som dere kanskje vet har jeg en fobi mot A4-ark (ja, jeg vet det er sært) så dette var virkelig ikke det beste jeg har vært med på. Og i tillegg fant jeg en gammel matpakke som hadde vært i sekken så lenge at den hadde blitt til ASKE, haha! Jeg er ekkel. Slik så det ut iallfall:

Ikke rart sekken min er tung. . 

Ellers har jeg vært på et lunsjmøte idag, hvor voksent høres ikke det ut? Og nå kan jeg si som alle andre bloggere - det må være hemmelig så langt, men om alt går i boks så kommer det til å bli superbra og jeg er utrolig glad nå! Husker dere foresten når jeg var i oslo/drammen i januar, og jeg sa at det måtte holdes hemmelig hva jeg gjorde der? Vel, det var altså for å ta bildene som kommer i FHM neste fredag - folk kan si hva de vil, jeg er utrolig stolt og ser ikke på meg selv som en glamourmodell, jeg er den jeg alltid har vært. På bildene har jeg nesten ikke sminke (bare litt mascara og pudder), de er tatt i sollys og det er ingen nakne eller toppløse bilder, og alle trusene jeg hadde på meg dekket rumpa og bh'en var veldig "naturlig" og uten pushup. Men jeg forteller mer når det kommer ut:-)

Ellers, ikke glem at det er halv pris på hele luxushair idag, kun seks timer igjen å shoppe på! Dette kommer neppe til å skje på enda et år så slå til! Jeg har iallfall bestilt meg masse som jeg skal ha på lager! Sjekk ut hele tilbudet HER HER HER HER ♥ 

Slik ser jeg ut nå:
Den superkule tigtsen er fra romwe.com 
 

halv pris på. .

Kommenter her

Luxushair feirer 4 år i dag, og derfor er det i dag 50% på alle clip on extensions på nettsiden deres! Det vil si at dere kan få håret jeg bruker hver dag til halv pris, ( det kan dere kjøpe HER, 50 cm og 180 gram), mens clips i 65 cm kan dere kjøpe HER og clips med 80 gram koster bare 499 kr og kan kjøpes HER ♥ 

Ellers koster nå clip on hestehale bare 99 KR!!! Det er helt sinnsykt billig, det er nemlig sluttsalg på den og jeg bruker hestehalen selv hele tiden. Den kan dere kjøpe HER. Extensionsbørste koster bare 49 kr HER , og keratinhår som jeg brykte i syden er også på halv pris. Det var også i helt super kvalitet! Det kan dere kjøpe HER

Hestehale fra luxushair bruker jeg på dette bildet, og alltid til hverdags. Det kan kjøpes HER

Når vi holdte på å feste keratinextensions. Som sagt, det kan kjøpes HER til halv pris. 

Om du er usikker på hvilken farge du skal velge så kan du sjekke ut fargekartet jeg har laget HER - der kan dere se forskjellige hårfarger på meg, så blir det kanskje litt lettere å bestemme seg. Og du? Om du å ikke har penger akkurat nå, kan du bestille med postoppkrav. Da må du hente pakken på posten innen to uker, å betale når du henter den der! Så det er lurt å gjøre det for å ha de " på lager" nå som det likevel er tilbud :-) 

 

dere er verdens beste

Kommenter her

For et par dager siden fikk jeg en superfin pakke i posten fra noen lesere, dere aner ikke hvor glad jeg blir for slike ting og hvert eneste kort og hver eneste gave jeg har fått hos dere har jeg tatt godt vare på. Har jeg en dårlig dag kan jeg lese et kort igjen så får jeg et stort smil om munnen! Noen ganger kan jeg sitte med et lite stikk i hjertet fordi jeg ikke helt aner hvordan jeg skal gjøre det godt for dere, hvordan fortjener jeg alt dette? Dere deler så mye med meg på mail og ikke minst i kommentarfeltet - dere forteller meg små historier fra hverdagene deres, oppmuntrer meg, gir meg tips om alt mulig og forteller meg om morsomme drømmer dere har hatt. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har ledd meg ihjel av noe dere har skrevet og har plukket opp telefonen for å ringe venninne mine å fortelle. Både med familie, venner og kjæreste har jeg det ofte morsomt med tanke på kommentarer her, dere er så gode og jeg leser alt! Jeg har en stor klump i magen nå for at jeg ikke klarer å svare alle. . Om jeg kunne hadde jeg invitert dere alle på sleepover her slik at jeg får bli kjent med dere også! Håper jeg får møtt mange av dere på Lana del Rey, Justin Bieber og Hove - jeg blir så glad når dere kommer bort, dere aner ikke. Jeg vet at mange av dere kjenner meg, og jeg er den jeg alltid har vært, helt siden jeg startet å blogge - med samme meninger. Man skal gjøre det man selv vil å drite i hva alle andre synes, og det gjør jeg hver eneste dag og i år har jeg vært så lykkelig. Tusen takk for alt dere gir meg! 

Tusen takk for gaven jenter! Synes alle skal besøke bloggen deres å fortelle dem hvor fantastiske de er, hihi.Elsket dette dekselet og bruker det på mobilen nå.


skuffende kreftaksjon

Kommenter her

Nå er jeg ferdig med dagens gjøremål, altså skole, lekser, trening, solarium og å være bøssebærer for kreftforeningen. Og det har vært litt av en oppvekker for meg, skal jeg si dere! 

Jeg gikk sammen med Amanda og kjæresten hennes til MANGE hus og vi holdt på en god stund, det var utrolig kaldt men jeg var uansett glad for å være med, den beste følelsen i verden er jo tross alt å hjelpe andre. . Men det er jeg tydeligvis nesten alene om å synes, for gjett hvor mye penger jeg fikk inn? 58 kr! Jeg er helt sjokkert. Folk lukket nærmest døra i ansiktet på meg, var sure, frekke, sa " NEI!" før jeg hadde rukket å snakke ferdig og overså meg når jeg ringte på. Alle har råd til å gi et par kroner til dette, og om ikke, så kan man iallfall være litt vennlige. Det virker som om de fleste bare stresset med å komme seg tilbake til den nye episoden av hotel cæsar for å være ærlig. Jeg ble veldig skuffet og lei meg. . Når jeg kom hjem donerte jeg masse penger via mobil, følte jeg måtte gjøre opp for alle som ikke donerte idag. Jeg skulle donere uansett, men det føltes bra. Jeg har foresten utviklet et nytt hate-objekt, og det er folk som kommer ut på verandaen oppe når man ringer på, istedenfor å komme ned å åpne døren.

Jeg tok noen bilder fra vi gikk bøssebærer men de bildene ble tydeligvis ikke lagret på kameraet, hva faen?? Så her får dere noen bilder fra treningen og solariumet (spennende).

Treningsklær, all pink selvfølgelig

Her er foresten kameraet jeg kjøpte i syden, betalte rundt 800 kr for det og det funker helt okei med tanke på prisen. 

Prøvde å ta et skikkelig fint bilde til dere i solariumet, jeg fatter ikke hvordan folk klarer å se fin ut. Først måtte jeg kjempe som bare det for å klare å holde ett øye halvveis åpent..

.. Så jeg godtok bare at jeg måtte ha øynene igjen å se u som en svett liten gris istedenfor :-D

savner sommerutseende mitt

Kommenter her

Jeg er vel neppe den eneste som føler meg helt blek og grå på vinteren. . Så kjedelig hele tiden, og man føler seg aldri fin. . Og om man for en gangs skyld føler seg litt bra på morningen så blir jo alt ødelagt med en gang man går ut av døren og blir møtt med kulde og vind! Jeg føler meg ikke fresh overhode! Jeg sitter å ser på bilder fra i sommer og åh, som jeg savner håret mitt, brunfargen min, klærne man kunne bruke. . . Skal nok stripe håret å flytte inn i solarium en stund. Eller gå i dvale til vinteren er over. Bilder blir også mye finere når det er naturlig dagslys, jeg gleder meg MASSE til outfitbildene kan bli tatt ute! 

En partykveld i Juli, den kvelden kysset jeg og Mathias for første gang kom jeg på nå! Haha. . 

travel dag

Kommenter her

Hei dere! I dag har jeg kjempemye å gjøre, så tenkte jeg skulle legge inn et innlegg før skolen å fortelle dere hva jeg skal gjøre i dag. Først har jeg lang skoledag ( 0820 - 1520), etter det skal jeg ta solarium og trene, så skal jeg og Amanda gå bøssebærere for krafttak mot kreft og SÅ må jeg gjøre en ganske stor innlevering i markedsføring. . Jeg gleder meg faktisk til å være bøssebærer for kreftsaken, jeg synes det er utrolig viktig at man gir penger til forskning på det området. Om noen man kjenner godt blir rammet så er det jo viktig at de får best mulig behandling tenker jeg, og da må man gjøre det man kan for å hjelpe.

Ellers skal jeg ha på meg min nye tskjorte fra romwe.com idag, hvor kul er ikke den? Den kan kjøpes HER
 

hove 2013!

Kommenter her

I sommer skal jeg igjen på hovefestivalen, og som dere kanskje husker var jeg der i fjor også - da så jeg arister som wiz khalifa, lana del rey, mac miller og skrillex, men også mange fler. Det må ha vært en av de beste ukene i mitt liv, og om du enda ikke vet hva du skal gjøre i sommer og vil få med deg masse konserter, ikke dra så langt og bli kjent med nye folk, så dra på hove! Man blir kjent med sykt mange hyggelige mennesker fra hele landet og det er en utrolig stemning på festivalen, det går ikke å beskrive med mindre man har vært der selv.

I fjor drakk jeg nesten ikke på hovefestivalen ettersom jeg var mindreårig, så jeg var der kun for konsertene sin del. Du kan altså godt være mindreårig der å kanskje ikke ha lyst til å drikke noe, men uansett ha det kjempegøy! I år blir det kanskje litt annerledes for min del siden jeg er over 18 år, men hvem vet, jeg liker meg faktisk best edru på slike ting.

Caroline, meg og Anne-Sofie. 

 

I år gleder jeg meg masse til å se kings of leon og calvin harris live, iallfall når jeg ser liveklippene under. . The script skal jo også, og joey badass! Jeg fant NETOPP ut at sistenevnte skulle, da hylte jeg høyt.

 

Håper jeg får møte mange lesere i år på hove, jeg lover dere det er en opplevelse dere aldri vil glemme og det er med god grunn jeg returnerer i år! Dere kan bestille biletter på hovefestivalen sine nettsider HER og det koster ca 2500 kr for alt sammen.

 Skal noen av dere på hove i år, eller har dere vært tidligere? 

tiden flyr

Kommenter her

Det er helt sinnsykt hvordan dagene begynner å fly avsted. Det er allerede mars. . Var det ikke nyttårsaften i går? Og nyttårsaften i fjor, var ikke det i overigår? Haha, det virker nesten sånn for meg. Og i dag har jeg og Mathias vært sammen i 5 måneder, virker også som bare et par uker siden vi for første gang lå i senga mi og spiste kinderbueno mens vi snakket om universet. Tiden flyr i godt selskap, regner jeg med ♥ 

 Jeg tenkte å vise dere dagens outfit, men som dere vet klarer jeg ikke å ha på meg bukse lenge sammenhengende så dere får se det slik:

Topp og smykke fra chiquelle HER, bukse fra dr.denim som man kan finne på nelly og carlings.
Jeg har nemlig byttet over til min store kosehettegenser og lester, jeg satt å tenkte her om dagen på hva mitt aller beste kjøp har vært og det er denne hettegenseren. Bruker den hver dag, jeg er faktisk glad i den genseren og hadde begynt å gråte om den ble borte. Og den kostet under 200 kr! 
Ellers så kom mine nye happyplugs i posten i dag, er det noe jeg alltid mister så er det sokker, hårstrikk og earplugs, haha. Så nå har jeg endelig noen nye:-) 
Nå blir det kjærestebesøk, blogges etterpå!


spenning i hverdagen

Kommenter her

Jeg har hatt en ganske spennende dag, utrolig nok. I går kveld ble all elektrisitet i hele byen borte, og jeg tenkte bare " yess, kanskje det enda er strømbrudd i morgen når vi har tentamen, så slipper vi det!", men i natt kom den jo såklart på og jeg våknet av at tven sto på fult volum, men etter en stund sovnet jeg heldigvis. Når vi alle våknet i morges var elektrisiteten enda på, og jeg følte på meg at dette kom til å bli en kjip dag. Etter å ha bedt til gud noen ganger gikk faktisk strømmen en gang til, og jeg ble så utrolig glad men vi tenkte vi måtte dra på skolen for å finne ut hva vi skulle gjøre. Tror dere ikke strømmen kom tilbake med en gang vi kom til skolen. . . Så tentamen i nynorsk ble det likevel, typisk!

Jeg kom akkurat hjem, det eneste positive med tentamen for min del må være at jeg alltid er ferdig tidligere. Nå skal jeg se litt på mean girls, lenge siden jeg har sett den!

Mean girls med svensk tekst. . Nice.
planer for sommeren

Kommenter her

I år skal jeg gjøre så sinnsykt mye gøy. . Det starter allerede i april da jeg skal på Lana del Rey konsert med Amanda, noen dager etter skal jeg på Justin Bieber sammen med Stine Mari og så London med kjæresten, enda en sydentur, hove (som jeg skal blogge mer om i morgen), ferie med familien og såå. . AYIA NAPA OG IOS SAMMEN MED THERESE! 

Jeg og Therese (som dere kanskje kjenner som TCMN) skal først dra til IOS i to uker, og så AYIA NAPA i en uke sammen med "life is a beach party" - det er et reisebyrå for unge mennesker som vil ha sin livs opplevelse om man har tenkt seg på en partyferie, som jeg har i år! Jeg har jo aldri vært på det før, men nå blir det masse ungdommer og masse fester på stranden i hele tre uker og masse gøy å blogge om for dere. Dere kan lese alt på nettsidene deres HER, se priser, datoer osv. 

Her har dere en video, det ser så sykt bra ut og jeg begynner nesten å gråte av glede fordi jeg skal på det her, haha

Om noen av dere sitter der ute å skal planlegge en jentetur/guttetur til syden bør dere definitivt stikke innomn life is a beachparty sine nettsider HER, det koster IKKE mye for en ferie og man får fly, hotell og masse fester med på kjøpet. . Man kan dra til mange steder, for eksempel Ibiza, men håper selvfølgelig på å møte masse lesere dit vi skal også! Det hadde vært sinnsykt gøy. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle i teamet som virker som herlige, seriøse folk og til å ha tre uker sammen med Therese såklart :-)  

 

oppstyr

Kommenter her

Hei! Nå sitter jeg i senga og har akkurat kommet ut fra dusjen, humøret har mildt sagt vært dårlig i dag på grunn av en tyskprøve jeg hadde som jeg hadde på skolen i dag og den gikk ikke så veldig bra for å si det sånn. Well well, senere i dag blir det pysjamasparty hos Marte sammen med Anne-Sofie og Amanda, så jeg må vel snart gjøre meg klar til det. . Og så må jeg laste ned word til pcen, har tentamen i morgen. . Og så må jeg ringe en bloggsamarbeidspartner som jeg har utsatt lenge nå. . Og så må jeg fortelle dere om en ferie jeg skal på i sommer med en annen blogger. Hint ; vi er like lave, har lik dialekt, muligens litt like pupper også og lik hårfarge. Guess who?

Hørte foresten på radioen når jeg sto i dusjen at det nå er funnet mer hestekjøtt i lasagne, og kan noen av dere fortelle meg hva alt oppstyret er om? Er det ikke det samme om man spiser ku, gris eller hest sånn EGENTLIG, eller er en hest mer "verdt" enn f.eks en gris (selv om griser er veldig smarte dyr), fordi hester er "husdyr?". Drøyer vel ikke lenge før man finner hund, katt, hamster og krokodille i kjøttet, typ - man aner jo ikke hva man egentlig spiser. Glad jeg er veggis!

Min nye favorittbamse som kjæresten vant til meg i syden ♥

Her er meg nå, prøver å se fin ut men det oppdraget kan vi vel bare droppe, med "turban" på hodet er det ganske umulig. Og nei det der er ikke rasisme. Genseren er ny og er fra chiquelle.com men jeg hadde den på meg feil vei (idiot som jeg er) så den har egentlig masse slike "bling-bling-stener" framme på brystet også. 
snart tid for konsert!

Kommenter her

Nå er jeg hjemme i den gode store senga mi igjen, og gleder meg så mye til å lukke øynene! Jeg har vært våken siden klokken 05:30 i morges og har ikke sovet et sekund siden, så jeg skal bare ned å pusse tennene før jeg slukker lyset. . Eller, glem det. Jeg må vente til pappa kommer hjem slik at vi kan bestille flybiletter, jeg drar jo på Lana del Rey konsert med Amanda om ikke så alt for lenge! Kommer jeg til å møte noen av dere der?

I dag ble jeg som sagt med Mathias til tromsø, vi tok båt i tre timer og etter det fulgte jeg med han litt rundt om kring på ting han skulle gjøre og så hadde vi mange timer hvor vi kunne gjøre hva vi ville, deilig! Vi dro ut å spiste og så tok vi solarium, jeg har altså hatt en kjempekoselig kjærestedag ♥

Tenkte å vise dere noen bilder fra lørdag enn så lenge, da var jeg som sagt i bursdag. Alle disse bildene tenkte jeg " gud så fin jeg var her!!!" når jeg så de på lørdag, men neste dag når alkoholen har gitt seg ser man sannheten og hvor svett man var, haha.

Haha meg og Anne-Sofie i kjent stil på fest, snakkesnakkesnakke! 


ut på tur

Kommenter her

Hei dere! Nå sitter jeg på båten på vei til tromsø sammen med kjæresten min, jeg tenkte å være med han hit i dag fordi jeg vet hvor sinnsykt kjedelig det er å dra alene, tre timer med båt er brutalt. .Akkurat nå har jeg det faktisk ganske koselig, jeg ser på frusterte fruer og Mathias sover på fanget mitt, hihi. Skal prøve å få han med på en runde solarium når vi er framme i tromsø om vi får tid, jeg har faktisk blitt brunest nå!
I går så vi filmen "life of pi" og den vil jeg anbefale på det varmeste til de som ikke har sett den allerede, en perfekt film for meg med masse fine dyr og natur, haha. Har dere sett den?

Nå skal jeg fortsette med frusterte fruer, jeg har begynt på nytt igjen med hele serien. Nettet her er så utrolig dårlig, håper det forbedrer seg snart. .
Soooove. 

if we could just stop

Kommenter her

Gud jeg er så stresset hele tiden. Faen heller. Om vi bare kunne trykke på en knapp for å stoppe tiden et lite sekund slik at jeg kunne lukke øynene å ikke tenke på noen ting. Det hadde vært fint. .

Derfor klarer jeg ikke å blogge så "bra", altså så ofte fordi jeg prioriterer ikke bloggen først. Jeg har skjønt at penger og ting ikke betyr så mye, eneste grunnen til at jeg driver på med dette nå er fordi jeg er så glad i mange av dere, og fordi jeg elsker å skrive. Derfor vil jeg helst gjøre det på min måte og når jeg føler at jeg har noe å komme med, ikke prøve å tvinge fram noe fordi da blir det som regel ikke så bra. . Jeg håper dere forstår det. Jeg har aldri hatt lyst til å ha en reklameblogg som jeg har kun for å tjene penger, og jeg håper dere ser hvem jeg er og at det ikke betyr så mye for meg.

Så ja. . hadde egentlig tenkt å blogge dagens outfit, og det tar ganske lang tid når jeg må finne fram litt finere klær, ta bilder alene (har ingen som hjelper meg. . ) redigere bilder, legge ut. . Sikkert et par timer ville jeg brukt på det. Aner dere hvor mange ganger jeg har droppet planer fordi jeg må BLOGGE? Helt sinnsykt mange ganger. Så for en gangs skyld skal jeg ikke gjøre det - jeg skal legge fra meg pcen. Ikke tro jeg ikke bryr meg om dere, fordi det gjør jeg så absolutt. MEEEN jeg er vel litt lei av alt det overfladiske. . 

Snakkes i morgen ♥

 

Tumblr_mhcspm3hqy1qgsfq6o1_500_large

Tumblr_mhcsnnentc1qgsfq6o1_500_large

Tumblr_mhx4lqllpu1qgsfq6o1_500_large

Illustration_art_drawing_kiss_sketch_amazing-5809bc6bf8521d0e25c4cda88a0b7940_h_large

Tumblr_mhx45mjuld1qgsfq6o1_500_large

Tumblr_mf1w6kep5u1qi4ncxo1_1280_large

Tumblr_mi25fiapav1qgsfq6o7_500_large

Tumblr_mh8rjx0jol1qgsfq6o1_500_large

Tumblr_mi25apayrb1qgsfq6o8_500_large

Tumblr_mhcs3zmujt1qgsfq6o1_500_large

Tumblr_mi25fiapav1qgsfq6o4_500_large

Tumblr_mhcsp7bdzy1qgsfq6o1_500_large

Tumblr_mi9hqme0gm1qgsfq6o1_500_large

Tumblr_mhhywmfydc1qhavevo1_1280_large

Tumblr_midrrlnzbk1qgsfq6o1_500_large

Disney_sb_sleeping_beauty_aurora-d455799d34f3b6eaaa3be29d8d6f1f0c_h_large

Tumblr_mibs4q62wk1qgsfq6o1_500_large

Japan_isolation_reality_surreal_teddy_cute-3317e0af30fe1fd72c2ae123d944826c_h_large

Tumblr_mj354vlviw1qgsfq6o1_500_large

Drea_paris_photography_eiffel_tower_pink_balloons_balloons-ab47dfa5051e85d7afa2bb192f118447_h_large

Tumblr_mj3q1a2k9a1qgsfq6o1_500_large

 

 

søndagsshopping

Kommenter her

Søndag er, for meg, den store nettshoppedagen! Jeg har allerede en pakke som ligger å venter på meg på postkontoret fra nelly med masse fine kjoler og sko, men ettersom jeg har mistet kortet og all annen legitimasjon får jeg ikke hentet den. . Kortet kommer forhåpentligvis i slutten av denne uken, så da får dere se! Uansett så klarer jeg ikke å holde meg, og måtte bestille noe nytt i dag også. Gleder meg spesielt mye til jeg får kjolen, og gleder meg til å vise den til dere! 

Her er kjolen! Den roper nesten bare " sophie elise", haha. Veldig meg! Kan kjøpes HERDisse skoene kommer nok til å gå fint til kjolen, i sommer skal jeg kjøre på med mye hvitt. . De kostet ikke så mye heller, 299 kr og kan kjøpes HER

Denne jakken så ikke så veldig fin ut på bildene, men jeg har sett den på ekte å vet at den er veldig fin! Har ønsket meg en slik lenge, så nå er jeg fornøyd. Kan kjøpes HER

Dette ser kanskje litt harry ut, men jeg bryr meg egentlig ikke så mye. . Jeg elsker nattkjoler og det er en herlig følelse å kjenne seg litt fin når man skal hoppe til sengs. Den kostet bare 99 kr og kan kjøpes HER

Hva likte dere best? ♥ 

justin bieber goes crazy?

Kommenter her

Hei! Jeg kom akkurat hjem til meg, har sovet hos kjæresten i natt og det var koselig som vanlig ♥ Men han er så sykt brun, please kill me. . Jeg er vandt med å være en av de bruneste, og nå er jeg plutselig ikke i nærheten engang. Vi skal iallfall dra å ta solarium senere, vurderer å ta all plassen i solsenga slik at han ikke blir noe brun - vi får se hva jeg får til, haha! 
Nå sitter jeg på gulvet på rommet og leser litt nettaviser og venter på taco (til frokost, heldige meg!)
Foresten, Mathias viste meg denne videoen av Justin Bieber i morges, og jeg må bare si at jeg fikk helt vondt i hjertet av å se den. . Stakkars, stakkars Justin. Tenk å være 18 år (eller er han 19?) å aldri få være alene. Først kollapser han på scenen i London, så skjer dette. . Håper ikke hele dette bieber-eventyret får en tragisk slutt, for det har vi jo sett alt for mange ganger. Pluss at han røyker jo en del weed nå, og det GJØR han - tro meg, man ser det ekstermt godt på enkelte av bildene han legger ut på instagram, ting han skriver osv. Håper det ordner seg, hva synes dere om dette? 

outfit - party

Kommenter her

Nå har flassingen begynt, og som vanlig kommer ansiktet verst ut. Flekker overalt, jo! Men jeg er glad uansett, har begynt å planlegge noen turer i juli-august til varmere strøk, og kanskje noe allerede i mai - begge reisene skal være med en annen blogger, så det gleder jeg meg masse til. . Spennende, eller? Haha, dere får vite etterhvert!

Her kan dere se hvor flekkete jeg har blitt i ansiktet. . Det er det verste med å komme fra syden, når man mister all brunfargen og man ser helt grusom ut. 

I dag har jeg tatt ut keratinextensionene, og nå er det tilbake med clips. . Skal skrive litt om det i morgen tenker jeg, for nå må jeg bare pakke veska å dra i bursdag. Har jo ikke vært ute på en stund, så det kommer sikkert tli å bli kjempegøy! Skal ut med de samme jentene som jeg var med i tromsø, og da vet jeg det kommer til å bli god stemning. 

Sånn her ser jeg ut i kveld, shortsen er fra en eller annen nettside jeg ikke husker navnet på, og toppen er fra chiquelle.com - det er første gang jeg bruker den i dag, og den satt faktisk perfekt! Chiquelle sender foresten varene sine fra norge også, så det er ikke noe problem med toll osv om dere skulle lure. 
 i morgen blir det endringer

Kommenter her

Hei igjen alle sammen! Nå er det girlsnight hos meg, og jeg skal legge meg tiiidlig i dag. Sitter med vått hår ettersom det tar en evighet å tørke det med keratinextensions, men jeg skal ta ut håret i morgen hos frisør. . Jeg har vært veldig fornøyd, men jeg liker clips best som sagt så får jeg heller ta keratin hver gang jeg skal til varmere strøk! Jeg har faktisk bare mistet to fester (av ca 170 stk) på disse to ukene, det er veldig bra med tanke på hvordan jeg har behandlet det. Så det anbefales!

Har på meg denne genseren i dag, fra madlady.se - elsker den, oldschool.
 

Og i dag er det jo den internasjonale kvinnedagen! Jeg håper virkelig alle dere kvinnelige lesere har blitt passet godt på og pjusket masse med i dag, og at dere har spist masse sjokolade, haha! Vi fortjener mildt sagt denne dagen hvor vi kan få litt ekstra oppmerksomhet, stort sett alle andre dager er jo mannens dag. Jeg personlig føler jeg har min egen lille kvinnedag hver eneste dag, takket være dere får jeg jo masse oppmerksomhet, haha! Har noen av dere gjort noe spesielt i dag?

best

Kommenter her

Jeg skal straks hoppe i dusjen og så forberede her hjemme til jentekveld, har savnet bestevenninne mine så mye ♥ Men først skal jeg som lovet vise flere bilder fra turen og fortelle litt mer! Jeg hadde det så fantastisk og jeg anbefaler alle som har mulighet om å dra noen steder med kjæresten sin om å bare gjøre det, vi kjenner hverandre mye bedre nå (og vi kjente hverandre rimelig godt fra før av) og alt føles annerledes, men på en god måte. Synes det er så utrolig rart at noen av dere faktisk klarer å skrive stygge kommentarer om noe så fint som kjærlighet, tipper de som gjør sånt er bitter og alene. Jeg har det iallfall helt strålende! Men tusen takk for alle fine kommentarer jeg har fått på ferien, dere har vært med på å gjøre det til den beste uka i mitt liv. Og for å svare på et spørsmål : nei kjæresten min er ikke i slekt med Amanda, haha??? De ligner jo ikke engang overhode, skjønner ikke hvor dere henter det ifra og alle blir helt "what the fuck" når de leser dere skrive det, haha

Dagene i syden brukte vi mest på å sole oss, spise masse, gå rundt om kring i byen, gi mat til katter (haha, dyrevenn 1 og 2) og handlet litt småting, blandt annet kjøpte jeg meg nye piercinger, rosa røyk og en kjole. Vi vandt også tilsammen syv bamser på en spillemaskin, haha! Ble helt avhengig av det der. .Haha, oufit. . Klarte jo ikke å ha på meg klær på dagen, det var så sinnsykt varmt (synes jeg som kommer fra nordpolen, nesten)

Ny piercing! Og ja, jeg har dunhår på magen, tror det er ganske normalt
 

. . men vi var også i badeland! Denne dagen skulle vi egentlig hoppe i fallskjerm men det var for mye vind, så får ta det neste gang... .  Vi kom dit en time før det stengte så måtte bare løpe rundt for å kjøre i alle skliene og bade i de forskjellige bassengene, derfor tenkte jeg ikke på å ta med meg kamera inn. Men det var kjempegøy!

 

. . Etter det dro vi for å kjøre gocart og vi var alene på banen, derfor kunne vi kjøre superfort! Jeg ble faktisk ganske god til slutt og vi begge ville ta en runde til etterpå, men man fikk så sinnsykt vondt i hofta av å slenge fram og tilbake og jeg har enda blåmerke. Men jeg elsket det uansett!

Hahaha, man blir ikke særlig pen av å dra rett fra badeland uten å se seg selv i speilet engang.
. . Den siste dagen skulle vi egentlig dra på en båt hvor man kunne se delfiner i det fri og snorke, kjøre jetski og mye mer, men dette ble også avlyst på grunn av dårlig vær (som ikke var dårlig overhode, tror faktisk dette var den fineste dagen). Da dro vi heller å kjørte buggies opp i fjellet, og vi fikk sett mye! Blandt annet noen fattige områder oppe i fjellet, det var trist. . Men også masse fin utsikt! Mannen som kjørte forann oss var virkelig helt gal, han sendte oss ut på hovedveien i disse bilene og ingen av oss har lappen, haha. Adrenalin. . Jeg filmet litt også, og det ser ut som om det ikke går noe for tmen det gikk virkelig sykt fort og vi ble full av gjørme og søle.

Og en liten video! Det ser ut som om vi kjører sakte, men det gikk kjempefort - veldig vanskelig å filme stabilt! Skru ned volumet litt, høy lyd.

 

Gleder meg allerde til neste gang vi kan dra en plass, jeg holder en knapp på Thailand til vinteren!

 

 

home (not so sweet) home

Kommenter her

Hei dere. Nå er jeg hjemme i harstad igjen, flyturen hit skulle egentlig ta 6 timer, men på grunn av all stormen tok det hele 12 timer så man kan trygt si at jeg ble sliten til slutt. . Men nå sitter jeg iallfall trygt hjemme!

Var jeg virkelig i varmen med kjæresten min for bare 24 timer siden? Det var så utrolig pefekt. jeg og Mathias var sammen hvert eneste sekund i 7 dager og på den tiden hadde vi ikke en eneste sur tone mot hverandre, ikke noe som lignet engang - og det til tross for at jeg mistet pengeboken og mye annet, orkan, flytur i 12 timer hjem med stopp i sverige og alt mulig. . I love that man ♥ 

Nå må jeg vel gå igjennom mailen min, kan ikke si at jeg gleder meg ( 562 uleste denne uken, jippi) og så må jeg pakke ut av kofferten. I morgen blogger jeg med bilder fra de to siste dagene i syden når jeg ikke oppdaterte dere!

Hahahah jeg ler meg ihjel av dette bildet her, hahahahah ser like rar ut begge to. Vi hadde nettopp vært å kjørt sånne små "buggies" som det heter, altså små bilder man kjører av veien og opp i fjellet. Vi fikk gjørme over alt og håret sto til alle kanter, jeg forteller mer i morgen og legger ut video! Her ser dere foresten høydeforskjellen. . Jeg elsker at det er så stor høydeforskjell, super cute!

nest siste dag

Kommenter her

Halloo! Nå er det endelig fint vær igjen, så vi skal bare spise fort og så dra å kjøre gocart og dra i badeland! Så foresten "easy a" her om dagen, og nå har begge den sangen "i've got a pocket got a pocket full of sunshine" ekstrmet på hjernen fra morgen til kveld, synger den heeeele tiden. . Haha.

Nå begynner jeg virkelig å føle presset på å sole meg masse, vi har jo kun i morgen igjen og jeg har ikke blitt noe brun overhode. . Kjæresten er brunere enn meg nå og jeg er deprimert. Haha neida,men joda. Sol nå, vi snakkes senere!

Verdens fineste ♥
orkan

Kommenter her

Hei dere, og beklager for at jeg ikke blogget i går men det var orkan her og alle måtte holde seg inne, derfor kunne jeg ikke gå for å blogge. Det var helt okei vær tidligere idag men så ble det bare verre og verre, og det endte med at vi lå inne å så på film og spiste sykt mye.  Det var koselig, men skulle gjerne ha hatt mer sol!  Å legge seg med verdens beste hver kveld, og å våkne av kyss i pannen er ikke det verste jeg har vært med på, så hver dag er på topp uansett været. 

Ellers har det ikke skjedd så mye, vi har vært ute med noen venner og tatt noen drinker, og for å si det sånn ble det to, tre eller tyve for mange for min del og jeg var dårlig i går på grunn av det. Er foresten veldig glad jeg har en kjæreste som kan danse, sooo hot!  Nå skal vi gå ut i regnet for å dra til byen å ta ut mer penger, kjøpe mat, booke fallskjermhopping til i morgen og en båttur hvor man kan svømme med ville delfiner på onsdag. Jeg er så glad, det har alltid vært min drøm å få se delfiner i det fri, og nå får jeg det . . ♥ 

Før jeg går må jeg bare skrive noe lit morsomt som jeg husket på nå, haha. Jeg vet ikke helt om kjæresten min hører dårlig eller om han ikke følger med, slik var en samtale her om dagen når jeg hadde mistet pengeboken:

Meg : Herregud, unnskyld for alt styret :-(

Han : kordan dyr?

Meg : ................ glem det.

To bilder fra i går når det enda var okei vær:

dag 3 i gran canaria

Kommenter her

Hei! Jeg fikk kjøpt meg kamera igår, et lite rosa digitalkamera fra casio. Meeeen. . Rett etter ble pengeboka mi stjelt så alt av bankkort og kontanter som jeg hadde tatt ut ble borte, så vi brukte slutten av kvelden på å lete etter den og å være på politistasjonen. Jeg har sperret kortet nå, men ser ut til at kjæresten får være forsørger for meg resten av turen. . Føles utrolig kjipt for å være ærlig, jeg liker å betale for meg selv. Men før jeg mistet pengeboken hadde vi en utrolig bra kveld, blir så glad av å tenke tilbake! Vi var sammen med et vennepar (wow, det høres voksent ut) og gikk ut å spiste, drakk litt og var i en spillehall. Desverre hadde jeg ikke fått minnekortet til kameraet enda så kunne ikke ta noen bilder, men tror vi skal gjøre det samme i dag så da skal jeg fotografere masse!

I dag skulle vi egentlig i badeland, men det var meldt storm så vi dro heller til byen for å spise og handle litt nødvendigheter å ha i kjøleskapet. Jeg har aldri kjøpt ting som brød, smør og juice før så nå føler jeg at jeg har samlet masse voksenpoeng! Storm ble det riktignok ikke, men i morgen skal visstnok være den verste dagen så vi får se hva vi finner på da. Men i dag har vi hatt fint vær, vi har badet og solt oss mye! Her kommer et par bilder fra det:Å ta bilde med selvutløser i et basseng er en kunst i seg selv, herregud. . Men vi fikk til! Må bare si at jeg har verdens beste kjæreste, forreal

Søt. .

Haha kjøleskapet vårt er det beste i verden, 70% mat og 30% godteri. Hadde ikke Mathias vært her så ville det vært 100% godteri, hehe.

Nå skal jeg dusje og fikse meg, det sitter en veeeeeldig utålmodig kjæreste ved siden av meg nå. Snakkes senere!

 

 

 

hello from gran canaria!

Kommenter her

Gjett hvem som er verdens største idiot? Jo, det er mye mulig MEG. . Jeg har nemlig klart å glemme det viktigste av alt hjemme i harstad når man er blogger, altså kameraet! Jeg tok med meg linsa, lader men ikke selve kameraet så da kommer jeg meg jo ikke langt. Så i dag må vi på storleting i hele byen for å se om jeg kan kjøpe meg nytt speilreflekskamera mens jeg er her er her nede. Ting jeg gjør for bloggen, altså!

Vi har det veldig fint her i Puerto Rico, og i dag har vi ikke gjort så mye annet enn å sole oss, bade, gått litt rundt i byen og blitt litt kjent. Senere i kveld skal vi møte noen venner for å spise! Jeg sitter foresten ute å blogger nå, føler meg som en idiot haha. . Men nå skal jeg løpe inn igjen til kjæresten, ønsk meg lykke til på jakten etter speilreflekskamera så oppdaterer jeg dere i morgen med forhåpentligvis masse fine bilder - da skal vi nemlig i badeland, woho!

Haha herregud man ser jo faktisk ikke ut i måneskinn med dette webkameraet her. . Hater det! Tro det eller ei, null mascara her eller øyenbrynstegning, etter at jeg tok vippeextensions og farget brynene trenger jeg ikke sminke overhode. Feels good! 

Bikinien jeg har på i dag