hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mars 2012

Tagga utgång osv

Kommenter her

FUCK YOU.

Kommenter her

noen har blokkert min EKTE profil på facebook så jeg FINNES ikke der engang, dra til helvette for satan, ødela hele kvelden min. Hva i HELVETTE skal jeg gjøre for å få profilen tilbake? Takk. 

Ny hårfarge!

Kommenter her

Første skritt på veien mot å bli blondie er komplett, wiiih! Har jo gledet meg så mye til det her, vet dere. Nå har jeg faktisk hele tre farger i håret.. Blir nok å kjøre caps på dagen i alle fall, håret er enda for mørkt oppe og det ser ut som ettervekst. Men i kveld skal jeg ut, altså ingen caps - da får dere se bedre bilder!

Skal møte Anne-Sofie i byen nå, og er superstressa haha. Har utsatt det noen timer nå for var så syyykt trøtt. Blogges mer senere!

Skal ta bilder ute etterpå (det har begynt å snø igjen...sug) slik at dere får sett hårfargen bedre. 
Det finnes alltid sjalusi.

Kommenter her

Uansett hvor du bor eller hvor gammel du er, så kommer det alltid til å finnes mennesker som ikke klarer å glede seg på vegne av andre som gjør fremgang, som ikke helt klarer å håndtere sjalusien sin. Det er noe man må lære seg å leve med, jeg klarer ikke annet enn å synes synd på slike mennesker. Tenk hvor små og lite verdt de må føle seg, de må jo føle seg som undersåtter som konstat har det behovet for å trykke ned noen andre. Haha faen så slitsomt det må være. Dere får helt enkelt bare våkne opp og akseptere situasjonen deres, vær ikke så jævlig bitter kjære! 

Var forresten i avisen i dag, nice! Hadde glemt det av, men håper jeg får tak i den. God natt!

Dårlig bilde, har tatt det fra noen andre.
Noe nytt!

Kommenter her

 

Ble litt shopping etter skolen i dag, fikk slutte en hel time før vi egentlig skulle! Elsker medialæreren min, hun er så søt og snill ♥ Bestilte et par røde pumps fra nelly for en stund siden, er litt lei meg over at de ikke har kommet i dag. . Håper de kommer i morgen, har lett som en gal etter de perfekte røde skoene og når jeg endelig fant det er det kjipt om de kommer for sent! Håper de er gode å gå i, haha. . . Kjøpte meg også en del sminkesaker, og hadde fått noe i posten!

Amanda har disse, og de er - om mulig - enda finere i virkeligheten, er helt frelst! De ser skikkelig dyre ut og er av bra kvalitet, så utrolig verdt de 599 kronene jeg betalte. Kan kjøpes HER! Så til tingene jeg har mottat i posten! Det første var en body hold-in fra Trinny og Susanna som kan kjøpes HER!  Jeg har alltid vært utrolig skeptisk til hold-in, og tenker at det ser litt idiotisk ut.. Men, jeg måtte jo prøve!

Ser litt ut som en kjole før man har tatt det på, synes dere ikke? Litt fint faktsik, ser vanligvis for meg at en hold-in er litt metallaktig av en eller annen grunn!? Har det vel fra tegnefilmer, haha.

Dette er ekstremt kleint, men "må" vel gjøres.. Slik ser den ut på! Jeg følte meg litt som beyonce i "all the single ladies", haha! Det første jeg la merke til var at den puffet opp rumpa nesten som pushup, deeet liker vi jo. Det andre var at den ikke var ubehagelig å ha på seg, selv om det ikke var mulig å skyve ut magen - noe som er perfekt når man skal på fest, da føler jeg meg ofte oppblåst og det ser jo ikke så veldig pent ut under kjoler. Så om du er sikker på at ingen bllir med deg hjem fra byen (for det hadde jo vært utrolig pinlig om man skal begynne å ta av hold-in, haha..) så tror jeg denne fungerer perfekt!

Det andre jeg fikk fra samme nettside var en utrolig søt lue jeg skal bruke MASSE i påsken! Elsker slike luer med dott på. Kan kjøpes HER.  Om man har en dårlig hårdag (eller eventuelt 6 av 7 dager i uken som meg) så er jo dette perfekt! 

Så til sist noen "nødvendigheter". Vippelim, løsvipper, siste-minutts-negler (rekker/gidder ikke fikse ordentlige, haha..) og en dødsfin leppestift.
junkfood

Kommenter her

Jeg og Amanda har som vanlig vært ute og spist litt junkfood i fritimen. Var herlig sol i dag, føltes bra! Asfalt er så sykt undervurdert, føles herlig å gå på det igjen.

Nå har vi media og vi snakker om google earth faktisk. Haha har dere merket at hver gang man har det programmet går man ALLTID til sitt eget hus først? Vi fant også ut at Amanda fysisk vises på google earth, ved ESSO av alle plasser.. Haha, gøy!

Små krøller idag!

 

Elsker dette smykket, ah! Har kjøpt det på BIKBOK.

Brun og fin!
filmer jeg vil se!

Kommenter her

Når man har en så dårlig døgnrytme som meg blir fort IMDB.com et lite dop om kveldene - jeg aner ikke hvor mange timer jeg bruker der om dagen, ihvertfall 2! I går var jeg der inne (som vanlig) for å se etter filmer jeg gleder meg til som kommer på kino snart, og fant disse tre. IIIh, elsker film, så dette blir bra!

Noen som har sett disse, og er de bra? Eller skal dere se? 

Mirror mirror - en moderne versjon av snøhvit! Elsker slike filmer, og elsker Julia Roberts.

Project-x er en ungdomsfilm som handler om en "nerd" som vil bli kul og skal arrangere et lite party som kommer ut av kontroll. Fra skaperne av hangover, så må jo være bra! 

Elsker skrekkfilmer og elsker Daniel Radcliffe! The woman in black ser ut som en ordentlig kvalitetsthriller, ikke ofte slike kommer på banen for å si det mildt. Gleder meg, og blir redd av traileren.

videoblogg

Kommenter her

Haha innser at det høres veldig dumt ut at jeg kaller stativet "sykt fancy" bare fordi man kan justere det litt opp og ned.. Men det er veldig bra! Kostet 399 kr på elkjøp og man kan justere det opp til å bli over 1.70 m høy. Love it! Har også kjøpt meg selvutløserkontroll, enda en "must have" om man er blogger. Rart at jeg brukte så lang tid på å skaffe meg det, haha. 

Hvordan har det seg at jeg ALLTID blir så forbanna UGLY på de der stillbildene... 

Vinnere av konkurransen

Kommenter her

Da har jeg trukket vinnere av luxushairkonkurransen som vinner et sett hver 180 gram i 65 cm! Og vinnerene ble http://mariigoona.blogg.no/, Vendela Kristine Haugstad og Linn-Therese Hatland! Dere må kontakte meg på sophieeliseblogg@hotmail.com ASAP for å få premiene deres ♥ Merk mailen med "vinner konkurranse". 

Har nettopp fikset meg og skal snart dra til Anne-Sofie med Lisa. Skal være en hel del folk sammen i kveld og bare slappe av, blir sikkert koselig! Blir forresten forbanna av å høre på værmeldingene nå får tiden, jeg er så LEI!!!!!! Heldige dere som har det varmt, sol og ikke minst asfalt og gress, vi har snø enda, vi. 

Haha fikk IKKE til å ta bra bilderi dag folkens, noen ganger det bare en slik dag..

Beklager dårlige bilder, bildeopplasteren på blogg.no funker ikke hos meg (flere som har det problemet?) så må først legge bildene opp på facebook, for å så kopiere dem over hit. Hater at jeg ikke kan justere størrelsen på bildene selv, nå er dei 600 px og vanligvis har jeg 800..  Kommer meg heller ikke inn på blogg.no og må bruke hundre forsøk på å publisere innlegg osv.

Bør jeg kjøpe macbook pro?

Kommenter her

Nå er jeg så utrolig lei av at pcen min ikke fungerer som den skal og den låser seg HELE tiden, så derfor tenkte jeg å kjøpe meg en ny! En mac faktisk! (jeg har vært trofast bruker av pc i alle år..). Tenker på å kjøpe en Macbook pro (15" eller 17") som mange har tipset meg om. . . Er det noen av dere som har en slik (eventuelt en annen bra pc/mac), er dere fornøyde? Kan dere anbefale den? Gi meg alle tipsene dere har! 

bestfriends

Kommenter her

Tenkte å dedikere dette innlegget til de beste vennene jeg har - Amanda og Anne-Sofie ♥ Det er helt sykt hvor mange interne vitser vi har klart å opparbeide på denne tiden, og hvor utrolig morsomt vi har det sammen! Tror andre synes det er rimelig slitsomt å være sammen med oss lenge, men det gjør ingenting. Vi kjenner hverandre utrolig godt og forteller hverandre alt, er så utrolig godt å ha noen som man kan være slik med!

Vi er alle ganske forskjellige, og vi snakker om forskjellige ting. Med Amanda snakker jeg mye om gutter, kjærlighet, problemer, om andre jenter.. Ja, dere skjønner. Og Anne-Sofie er den jeg kan gire meg opp med, høre på partymusikk med på en søndag og snakke om alt det syke vi har gjort. Vi har samme attitude, altså "så lenge VI har det morsomt gjør det ingenting hva andre sier". Så er Amanda "mamma" som drar oss ned igjen og passer på at vi ikke gjør noe for dumt, haha. Men neida, elsker dere!!! Og en dag uten dere føles som en evighet. Best!

Har dere en bestevenn eller venninne dere vil dedikere noen setninger til? Kårer søteste bestevennhistorie i morgen som får en liten link ♥

Vi har gjort så mye sykt, og de beste minnene i mitt liv har jeg hatt med dere. 

I just want it all

Kommenter her

Når jeg leser igjennom bloggen min virker det som om jeg gir inntrykket av at jeg aldri er sosial! Haha rart, jeg som faktisk er sammen med venner hver eneste dag.. Men som oftest blir det ikke noe blogging av det, enten glemmer jeg kameraet eller så vil ikke vennene mine være med på bloggen. Kan prøve å være flinkere til å dokumentere det, jeg som er en så sosial person!

Jaja, har hatt besøk av Lisa i dag, vært litt med søsteren min og får snart besøk av en kompis som sikkert blir her en stund. Gleder meeeg ♥ Har også laget en videoblogg til dere som kommer ut i morgen!

Lillesøster!
skilt ved fødselen..:?

Kommenter her

Jeg har lest både her og der at jeg ligner på Iselin fra Paradise Hotel! Jeg selv ser ikke på det programmet og har kanskje sett henne "live" i sammenhengende 10 sekunder, så for meg er det vanskelig å si! 

Jeg vet ikke helt hva jeg synes jeg, haha.. Kanskje litt? Og nå tenker jeg på meg selv med lyst hår, for det er vel det folk tenker på når de sier at vi er like..? 

Men ja hva synes dere, er ryktene sanne? 

Iselin:Og om dere ikke skjønte det, meg: 

Er ferdig på skolen nå så skal dra på peppes - jeg spanderer pizza på Amanda og Lisa i dag ♥ Etter det kommer Lisa til meg noen timer før jeg må jobbe med lekser igjen. Snakkes senere, love you! 

starstruck

Kommenter her

Nå må jeg gå å legge meg. I morgen venter enda en lang skoledag... Føles litt surt at vi har "mistet" en hel time på grunn av sommertiden!

Haha bare sånn btw, jeg blir så sykt starstruck av å være på twitter! Føler liksom at jeg har kjendisene der helt direkte og at jeg kan nå de om jeg bare VIRKELIG vil. Haha, noen som kjenner seg igjen?

Vi blogges mer i morgen, godnatt, og ikke glem bort twitteren min her  

Haha, fin sovesveis! 
  

tirsdagskveld = filmkveld

Kommenter her

Nå vil jeg at du skal lukke øynene (okei kanskje ikke lukke øynene for da kan du ikke lese videre), men i alle fall se for deg hva du tror jeg har gjort i dag... Ferdig å tenke? Om du tror jeg har gjort typiske "bloggting" som å shoppe masse, vært ute og spist med jentene og fått masse pakker i posten så tar du desverre ganske feil. . . Om du derimot gjettet at jeg har stirret i taket og stupt kråke i senga så har du helt rett. Tror virkelig jeg må få meg en jobb.

Så nettopp på captain america som jeg lastet ned i natt. Synes faktisk sånne superheltfilmer er sykt spennende, vet ikke helt hvorfor? Spidermanfilmene er faktisk noe av det beste jeg vet, haha!

I kveld er det jo frustrerte fruer som det bruker å være hver Tirsdag, men jeg har sett alle de episodene som går på tv nå.. Kan si dere såpass - det er SINNSYKT trist det som kommer! Herregud, har aldri grått så mye av et tvprogram i hele mitt liv. Men men, nå skal jeg se enda en film, nemlig bridesmaids. Noen av dere som har sett den? Har sett den før og syntes den var ganske underholdene  

Filmen! Btw, husker dere for en stund siden at jeg hadde en SVÆR hudorm / kvise på siden av nesa? Var helt desperat etter å få den bort fordi den gjorde så SINNSYKT vondt, og så var jeg så heldig å få tilsendt en del produkter fra http://www.karma.no/! Og det funket faktisk! Hudormen / kvisa (eller hva det nå var) ble 100% borte etter to dager, og har brukt produktene jevnlig siden da. Har ikke fått en kvise siden!

Den dere ser i "sentrum" her, drying skin lotion fikk jeg med et uhell på leppene og gjett hva? Det funket nesten som en mini-restylane! Leppene hovnet opp noe sinnsykt og for en times tid så jeg helt botox ut. Litt nice!

Chill.
 

konkurranse - luxushair!

Kommenter her

Siden så mange av dere likte konkurransen jeg hadde med luxushair gir jeg dere en sjangse til - jeg trekker hele tre vinnere som hver får et sett 180 g 65 CM, samme som jeg bruker og er veldig fornøyd med.

Alt dere må gjøre er å like luxushair sin facebookside HER, og så kommentere mitt innlegg med at du har deltatt. Trekker vinner i overimorgen og skriver vinneren på bloggen denne gangen, slik at det ikke blir noe forvirring.

Om du vil kjøpe det håret jeg har, så kan det gjøres HER

Stress

Kommenter her

Popper bare innom for å si hei og hade egentlig, haha. Har fått en masse lekser på skolen i dag som jeg bare MÅ få unnagjort, er jo siste uken før påske så føler jeg må legge inn en liten ekstra innsats. Hele dagen blir å gå til det, så vi får snakkes senere! Kommer uansett med et innlegg i kveld ♥

Forresten, kun jeg som DIGGER "nye" Justin Bieber? Føler at han nå begynner å få bestemme mer selv og ikke minst - vokser opp. Hver gang han lager mixtaper eller coverlåter av andre artister, da er det HAN og ikke hva plateselskapet vil (som for eksempel trust issues). Det er så digg at det begynner å gå over til hannes egen musikk!

Ganske dumt at  ALLE de bra versjonene av sangen er fjernet fra youtube - her har dere en i elendig kvalitet. Hva synes dere?

 

 

Og en liten preview i bedre kvalitet:


forever alone!?!?!?

Kommenter her

Livet føles litt lettere i dag, faktisk. Når jeg tar meg selv i å tenke tanker som "forever alone" i en alder av 17, da er det noe som ikke stemmer! Herregud sier jeg bare, smekk på kinnet og wakeup-call til meg selv!

Hadde en fantastisk drøm i natt! Jeg drømte at jeg var på sykkeltur, å sykle er så utrolig undervurdert! I sommer skal jeg sykle masse (kommer ikke til å bli noe av) Åh, jeg lengter sånn! Jeg og en venninne hadde noen syke sykkeleventyr for noen år siden, da vi gikk i niende. Minner ♥ 

Og så spennende har min dag vært. Anne-Sofie og Amanda kom heldigvis en tur i kveld og holdt meg med selskap! 

Men ja, kan jo fortelle dere kort hva jeg gjorde i går. Møtte noen venner for å bli intervjuet til by-harstad (om det er det det heter..) som er en avis som kommer ut her en gang i måneden! De var fra en ungdomsbedrift, TYPEIT ub - og er utrolig flinke! Har blitt intervjuet av mange som ikke har peiling på hva de driver på med, så var godt å møte noen som faktisk kunne litt og viste interesse og kunnskap om bloggen. Intervjuere som ikke har gjort research er noe av det mest uprofesjonelle i den bransjen synes jeg . . .

Tarjei - dere husker kanskje han fra når jeg var i  Tromsø? Mange syntes han så veldig "twilight" ut, haha!

Og dette hadde jeg på meg i går:
Nå skal jeg slappe av videre! Søndag, vet dere. . . 

 

Nytt design, endelig!

Kommenter her

Som dere sikkert ser har jeg endelig fått nytt design. Jeg er selvsagt veldig fornøyd, og håper dere liker det like godt som meg - viktig viktig! ♥ Er litt kult at headeren skifter, så blir man ikke lei like fort. . . 

Tommel opp! 
EXTENSIONSINNLEGG!

Kommenter her

Jeg har nå begynt et nytt extensionssamarbeid, det føles godt! Nå har jeg skrevet under kontrakt med luxushair.no etter ekstremt mye tenkning fra min side - og gud så glad jeg er for at jeg gjorde det ♥ Kontrakten jeg har skrevet er faktisk på et helt år, og da sier det seg selv at jeg er villig til å forplikte håret mitt - som er så viktig - til noe så lenge! Som dere vet er jeg trofast bruker av extensions, jeg elsker det rett og slett. Er en så genial måte å føle seg litt fin en gang i blandt - eller hver dag, som i mitt tilfelle. Jeg tenker meg nøye om før jeg velger hvem jeg skal samarbeide med, og i mitt "yrke" kan man velge fra øverste hylle når det kommer til slike ting. Derfor er jeg 100% sikker på at jeg anbefaler dere et kvalitetsprodukt!

Jeg skal være helt ærlig, før likte jeg ikke luxushair.no noe særlig. For min smak var håret i fantastisk kvalitet, men desverre ble det for lite hår i en pakke med sine 80 gram. Men NÅ, folkens! Nå selger de mye tykkere hår og man kan velge mellom forskjellige mengder gram i hver pakke. Jeg bruker 180 g (kan kjøpes HER) men det er nesten for mye hår som dere ser. Fantastisk bra! Om man har mye og langt hår anbefaler jeg heller 130 g som kan kjøpes HER. Om man bare skal ha håret en gang i blandt trenger man bare 80 gram, om man bare vil ha litt ekstra liksom. Det kan kjøpes HER.  Sistenevnte anbefaler jeg kun for dere som ikke bruker extensions hver dag, men kun en gang i blandt når dere skal pynte dere, for eksempel. 
Til dere som lurer, jeg har farge #7 nå, og skal snart gå over til #8 som er hakket varmere tror jeg, eller kanskje jeg striper håret? Det er så deilig at håret ser så ekte ut, det blender seg så bra.. Skal prøve å få laget en video hvor dere ser det bedre!
Anbefaler det virkelig, er sikker på at dette håret kan holde ut i et år - MINST! Det er alltid fri frakt og jeg mottok mitt etter kun 2 dager ♥ Og ps; man kan betale med postoppkrav, så du trenger ikke hjelp fra mamma og pappa! 


Håret jeg bruker, og skal bruke i MINST et år framover kan dere kjøpe HER! 

Den ene personen

Kommenter her

Herregud jeg må bare beklage bloggingen min for tiden, har en sykt dårlig periode. Hadde det så bra, så MÅ det jo bare komme inn en person i livet igjen å forstyrre opp alt. Er vel sånn det er for alle fra tid til annen! Det finnes den ene personen man godtar alt fra, den ene personen som alltid får en "siste" sjangse og den personen man tror på hver eneste gang. Man tenker hver gang "nå har h*n virkelig forandret seg, det blir annerledes denne gangen", men det blir aldri det. 

Skal spise taco med pappa og slappe av, tror jeg legger meg tidlig. Blir en bedre dag i morgen, det har jeg bestemt ♥ Kommer da også med et mer omfattende innlegg om hairextensions som jeg håper dere vil sette pris på, og et dødsfint design kommer ! 

Føler denne sangen passer til tilstanden min, haha.

  

Meg i dag: video - meg 14 år

Kommenter her

Fant denne videoen i går av meg og noen i den gamle klassen på ungdomsskolen! Haha vi hadde det så sykt morsomt hele tiden, her danser vi til "get on my horse" som på en måte var klassesangen. Vi hadde også verdens beste kontaktlærer som jeg savner MASSE! 

Sykeste er at jeg har jo ikke forandret meg så mye på disse årene, utseendemessig! Har jo ca likt hår den dag i dag, og kunne lett gått i de klærne. Og så har jeg helt lik kropp også, haha.. Litt deprimerende å tenke på! 

Om dere ikke skjønner hvem jeg er, så har jeg hvit lue!

svar på ukens spørsmål

Kommenter her

Tror ikke jeg rekker å svare på dette i morgen, derfor tar jeg det i dag!

Synes du selv du er pen?
Det kommer veeeeeldig an på.. For meg går det i perioder. Akkurat nå, så nei. Synes selv jeg er pen når jeg er blond og brun, og nå er jeg ingen av delene.. Haha! Jeg har ganske god selvtilitt da, men ikke nødvendigvis når det kommer til utseende. 

Skal du fullføre videregående skole? Og hva skal du utdanne deg til? 
Eh, selvfølgelig skal jeg fullføre videregående skole! Noe annet er for meg helt uaktuelt. Jeg er utrolig skolelei ja, men vil ikke hoppe av skolen uansett. Jeg vil ta utdanning innen markedsføring, men vi får se hva som skjer.

Du gikk på melanotan før, sant? Angrer du?
Ja i mitt liv har jeg gått  på melanotan hele to ganger faktisk. En gang sommeren 2010, andre gangen i Oktober i fjor. Angrer alltid rett etterpå, men når pigmentflekkene blekner vil jeg bare begynne igjen. Der var jeg ærliiig.

Fra første gang jeg gikk på det:

Hvorfor er du så stygg, feit og bleik?
Jeg er beklageligvis ikke noen av delene, synes jeg selv da. Og det er vel det som betyr noe!

Hvorfor har du ikke fått ny kjæreste?
Haha ja, HVORFOR det? Rett og slett fordi jeg ikke vil ha kjæreste. Jeg er ikke klar for det, har heller ikke lyst til å erstatte exen min med noen enda. Jeg er liksom ikke villig til å legge inn innsatsen som kreves for å få et forhold til å fungere akkurat nå. 

Har du holdt på eller hatt noe på gang med noen etter det ble slutt mellom deg og M i Desember?
Ja, det har jeg. Har holdt litt på med en gutt, sånn fram og tilbake. Ikke nå, riktignok! 

Hva ser du etter hos en gutt?
Han må være litt rar. Og så faller jeg alltid for gutter med dårlig selvtilitt. Høres sikkert rart ut, men vil spy av gutter som tror de er "all that". Og så må han gi meg MASSE oppmerksomhet! Jeg blir så fort lei om jeg ikke får oppmerksomhet av en gutt, og da kan jeg love dere at det er "bye bye".

Når det kommer til utseende liker jeg mørke gutter, altså som er litt mørk i huden, mørke øyne, mørkt hår.. Ja. Har ikke noe å si om han er høy eller lav, tynn eller tykk..

Hvordan takler du "kjendis-stempelet" du har fått i Harstad? Påvirker det deg?
What, kjendisstempelet!? Det er jeg jo ikke på noen måte. Da er jeg såfall en ø-kjendis! Forskjellen på meg og andre 17åringer er vel det at jeg noen ganger er i media, og at jeg skriver blogg. Nothing more!

Hvordan er du "bak" bloggen?
Det er jo ikke noe "bak" bloggen, jeg er jo meg selv her. Men det er jo noen ting jeg ikke kan skrive, selvfølgelig! Noen av dere lurer på hvorfor jeg svinger så mye i humøret, og det er jo fordi jeg har opplevd mye vondt (som jeg heller ikke kan dele her) som setter en slags stuck i hjertet som ikke vil gå bort. Det er dager hvor jeg låser meg helt inne og borte fra alt, hvor jeg bare tenker. Jeg lever ikke i en rosa boble, som mange av dere tror. Nei.. Overhode ikke.

Hva er det beste du har fått sponset?
Iphone eller ipad kanskje? Er vel det jeg har fått mest bruk for. Også er jeg jo glad for sminke jeg får, extensions, klær.. Hehe ja, blir glad for alt!

Herregud så dum du er som kontaktet politiet når du mistet pengeboken!
Herregud så dum DERE er! Det var jo ikke for at de skulle lete den opp, men ofte leverer folk inn ting som pengebøker, mobiler osv til politiet når de finner det. Hørte helt enkelt og greit om den var kommet inn. Lol.

 

 

dritt hit og dit

Kommenter her

Vet virkelig ikke om jeg skal le eller gråte over denne dagen her.. Litt begge deler, kanskje? Først mistet jeg  bankkortet, så jeg ringte og sperret det. To sekunder etter ringte noen som hadde funnet det, jeg hadde allerede sperret det, og allerede bestilt et nytt. Fikk tydeligvis ikke åpnet det heller igjen,typisk meg og min flaks.. Men men, det var ikke verdens undergang, nytt kort får jeg jo om en uke! 

Så kom jeg hjem og var utrolig sulten. Laget en rask gryterett, og mens jeg spiste den klarte jeg å svelge piercingen. Altså hele jævla tungepiercingen svelgte jeg. Fikk helt panikk og vurderte i noen sekunder om jeg skulle spy den opp.. Jeg lette i 10 minutter etter en øredobb som jeg kunne stikke igjennom og da jeg endelig fant en hadde hullet grodd igjen. Jeg begynte å gråte som bare pokker, for GUD så kjipt at jeg må ta hull i tungen for tredje gang.. Jeg tok bokstavelig talt saken i egne hender og stakk hull på tunga med nål. Har ALDRI hatt så vondt før og aner ikke hvorfor jeg gjorde det, tror jeg var i et slags sjokk..? Jeg blødde som en foss og gråt om hverandre, stakk inn en øredobb, og den gikk jeg med godt over en time før Anne-Sofie kom med en piercing til meg.

Jeg har aldri vært så sur før, og siden jeg ikke hadde noen andre å være sur på enn meg selv gjorde det bare saken enda verre, haha. Sto å hylte i stua sammenhengende i sikkert 15 minutter..

Tror det er best jeg går å legger meg, i dag er en dag som bare er dritt hit og dit. Natta! 

Det måtte selvfølgelig dokumenteres, haha.. Slik så det ut med øredobben i. 
noen musikktips

Kommenter her

Har ikke så mye å blogge om så slenger inn noen sanger jeg virkelig digger for øyeblikket. Har dere noen tips til sanger? ♥

Skal foresten å kjøpe kamerastativ i morgen slik at jeg kan få bedre bilder til bloggen! 

 

 

Og ja, dere vet selvbruningen jeg maser om hele tiden som er så bra, og solpudderet jeg bruker? Alt det er på 20% avslag nå på coverbrands! Anbefaler alle å ta en titt HER, ganske bra siden det til vanlig koster litt penger. 

Mistet pengeboka!!!:(

Kommenter her

Å herregud, jeg har mistet pengeboka i dag! Mistet den på bussen på vei til skolen og har ringt bussterminalen, politiet og alt mulig. Får altså ikke tak i den.. 

Må bare påpeke at service generelt i Harstad og nordnorge er så LATTERLIG dårlig. Har aldri opplevd frekkere mennesker enn de som jobber i bussbransjen. Jeg ble kalt idiot, liksom...

Om noen finner denne pengeboken i Harstad skal dere få gevinst, og ikke PRØV å stjel den fordi jeg har sporing på kortet - om det blir brukt, så får jeg opp hvor, på hva osv på melding på telefonen.

Slik ser den ut: 

Og her har dere meg nå.....
Noe nytt

Kommenter her

Fikk noen plagg i går fra http://www.luxusmote.no/, digger alt sammen! Et av plaggene er faktisk med i outfit i dag, kan dere gjette hvilket? 

Blusen finner dere HER - mye finere i virkeligheten enn på bildene! Tskjorte kan dere kjøpe HER. Vær litt obs på at det ser ut som en genser på nettsiden (syntes jeg), men er mer som en tynn topp i virkeligheten.

Så, det jeg ble mest glad for å få - den PERFEKTE jeansshortsen! Vet hvor utrolig vanskelig det er å finne en som er "basic" og uansett sitter bra, men jeg har tydeligvis klart det umulige, haha.. Den kan dere kjøpe HER! 


Synes den ser skikkelig dyr ut - it's not!Og sist - og minst ( men finest). En nydelig ring fra http://www.myjewelry.no/ som dere kan kjøpe HER. Nydelig! 

spørsmål og svar - hår

Kommenter her

Får så mange spørsmål om håret mitt hele tiden at jeg tenkte å svare på noen av dem i ett innlegg! 

Hvor langt er håret ditt naturlig? Og kan du vise bilde uten extensions?
Det er ikke for å være slem, men jeg vil helst ikke vise meg uten extensions på bloggen, nei. Det er jo en grunn til at jeg bruker det hver dag - nettopp fordi jeg er missfornøyd med mitt eget hår. Håret mitt går vel til midt på brystet ca, men er så oppklipt og slitt at det bare er noen strimler som henger ned dit, om dere skjønner.

Hvor kommer hairextensionet ditt fra? 
Det jeg bruker nå, og skal bruke en stund fremover er fra http://luxushair.com/, er 65 cm og i fargen #7. Er veldig fornøyd med det!

90% av håret dere ser her er kun extensions, 1 pakke. 
Bruker du noen spessielle produkter til håret? 
Åh, ja! Når man har extensions er det spessielt vikitg. Jeg bruker en hårpleieserie som heter "oil of argan" og har både olje, shampoo, balsam og kur derifra. Det kan man kjøpe på så og si alle dagligvarebutikker, og koster mellom 99-199 kroner. Altså ikke dyrt overhode! Liker det så godt fordi det føles som et frisørprodukt.

Og nei, jeg vasker ikke extensionene mine, men jeg bruker oljen fra " oil of argan" i det når det begynner å bli slitt. Er faktisk bedre enn morrocan oil som jeg var tilhenger av før! Savner du blondt hår?
Åh, gjett om!? Hver eneste dag er jeg skikkelig lei meg over det, og tenker mye over hvordan jeg skal klare å bli blond igjen uten at håret faller av, haha.. Angrer så grusomt mye at det ikke finnes ord. Det hjelper ikke hva noen sier egentlig, for jeg følte meg 10000 ganger bedre i blondt hår. Snakker om det hver dag, hvor mye jeg gleder meg til å bli blond.. haha! Men i Mai starter jeg å stripe håret og skal gå sakte framover, så satser jeg på at jeg er blond til jul, kanskje? Noe sånt! 

 Hvor går du til frisør og får du sponset det?
Nei, jeg får desverre ikke sponset frisør, noe jeg synes er ganske dumt da de aller fleste andre toppbloggere rundt om i Norge får det.. Tydeligvis har ikke frisører i Harstad skjønt hvor god markedsføring det er om en toppblogger er fornøyd med en tjeneste/produkt! Jeg fikk jo ganske mange mot nikita frisørsalong når jeg skrev negativt om dem, tenk hvor mye en positiv omtale kan gjøre da, hehe. Men nei, jeg betaler frisør selv, om noen i Harstad ( helst FRONT for dere er best..) vil sponse meg med frisør så skal jeg elske dere for evig tid ♥

Slik håret mitt så ut da jeg var ferdig på nikita. Mistet halvparten og det ble "rosa", når jeg kun skulle ta etterveksten. Er enda forbanna over det, det falt av over 10 cm!!!! Den fargen dere ser som er "fin", er extensions, hele MITT hår var i den grusome fargen der. 

 Noe  mer dere lurer på?


UNICEF VANNDAGEN

Kommenter her

I dag er det den årlige vanndagen til UNICEF, følte det var en perfekt annledning til å gjøre mine lesere litt oppmerksome. Enig?

Hvert tredje barn i Afrika går ikke på skole. Schools of Africa forsøker å gjøre noe med dette, og DU kan hjelpe! Prosjektet sørger for flere skoler, bedre innhold i skolen, og utdanningsmuligheter til jenter så vel som gutter. Tenk - de har ikke adskilte jente og guttedo! Det er blandt annet noe som jobbes med. Ikke fordi det er ekkelt, men for deres trygghet og verdighet. 

Schools of Africa jobber også med å endre holdningene til barna med tanke på hygiene. Ved å sette fram kraner med rent vann og såpe lærer de seg å vaske hendene regelmessig og tar med seg denne kunnskapen hjem - nei, for alle er ikke det en selvfølge nemlig. 

Vel nå blir det litt i korte trekk her, men du kan se videoen under: 

 Har også fått meg et par ting som viser at jeg støtter det.


 

For å hjelpe, send STUDENT til 02015 og bli fadder i dag! Det gjør jeg! 

Treningsinnlegg

Kommenter her

Det er så utrolig mange som spør meg om råd hele tiden til hvordan de skal trene, og aller først har jeg ett tips - dere må være innstilt på at det kan ta lang tid, at det kan være slitsomt og at man ikke ser resultater over natten. Vet mange gir opp når de ikke ser resultater på mage etter noen uker, men ikke gi opp! Har ikke trent på et halvt år nå, og så resultater på 14 dager når det gjaldt mage. Dette kommer jo av at jeg stort sett har hatt 6pack tidligere og det kommer fort tilbake når det først "er der".

Men - jeg har selvfølgelig et mirakeltips til dere, haha! Først noe som hjelper på motivasjonen: ha fresht treningstøy! Alt jeg har er rosa, til og med headsettet og drikkeflasken min er det! Når man kler seg i noe man liker når man skal og trene føler man seg mye bedre. Alt treningstøyet jeg har er "hold in", noe som gjør at man ser strammere og tynnere ut mens man trener, og holder ting bedre på plass. Fantastisk, eller?

Alt mitt treningstøy kan man kjøpe HER. Jeg er fast bruker av det, rosa og fint!  Vet at det kan være SINNSYKT dyrt å kjøpe slikt i butikk, der er det mye billigere. 

Tights, jakke og singlett kan kjøpes HER.Samme gjelder tskjorten, HER! Alt jeg bruker er i den minste størrelsen, jeg er 1.60 høy og veier 45 kg.
Og så - til selve treningen. Jeg trener med rokkering 20 minutter per dag! Det er utrooolig tungt i starten men man vender seg fort til det. Det er ikke så god trening å trene med en barnerokkering av plastikk som ligger i skapet hjemme liksom, man må ha en som er beregnet for trening. Jeg har en som er kjøpt HER og den fungerer veldig bra. Digger den! Vet at Ida Wulff også bruker den, og hun har virkelig fått en smashing kropp i det siste.

Man får den i deler, så er ikke noe stress å tenke på frakt, eller om det er plass til den hjemme. Lett og montere, til og med jeg klarer jo det.

Slik ser det ut når man monterer:

 

 

Man får også bort sidevalkene med dette, noe som er utrolig vanskelig ellers. Perfekt, eller?

 

 

 

Innkjøp i dag

Kommenter her

Dette fikk bli med meg hjem i dag, er veldig fornøyd med absolutt alt!  Det er litt godt at man faktisk kan kjøpe seg kortvarig lykke, jeg var oppriktig glad da jeg kom fra byen i dag, haha!

I morgen kommer jeg med et treningsinnlegg som dere har ventet på om hvordan man får trent mage. Følg med!

Twofaced øyenskygge fra makestyle.no som jeg hentet på posten i dag. Har jo blitt helt avhengig av øyenskygge, haha! Fin blanding av øyenskygger med shimmer og "matte" øyenskygger. Bruker det hver dag nå! Kan kjøpes HER for de som er interesserte, jeg mener i alle fall at det var verdt hver krone. 

Slik ser jeg ut til hverdags over øynene! Uten løsvipper her, haha. Det var da en gang..

Iphone 4S. Hadde jo vanlig Iphone 4 fra før av.

En bluse og en sort singlett. Dårlig bilde, man ser jo nesten ikke blusen haha!

Jeansshorts med det amerikanske flagget på lommene. Dritkul!

Elsker denne genseren, spessielt fargen! Tror jeg tar den på meg i morgen.

Shorts med dyreprint.

Skinnbokse.

5-pakk med sorte tynnstrømpebukser
gründerdate med jentene

Kommenter her

I dag har vært en helt fantastisk dag! Solskinn (en liten stund..), date på gründer med jentene og så besøk til farmor og farfar. Fikk også shoppet en del og var utrolig fornøyd med alt, viser dere senere ♥ Hadde også hjemmetentamen i norsk, skrev om nasjonalismen i Norge. Gikk veldig bra og var ferdig tidlig, så sier meg fornøyd med den! 

Jeg og jentene pleier vanligvis å spise ute rundt 2-3 ganger i uken, men har blitt litt lite i det siste. Derfor tok jeg, Stine Mari og Anne-Sofie oss turen nå! Hadde så lyst på burger, den de har der er verdens beste.. Men jeg var flink og tok en salat istedenfor 

Første gangen med solbriller ute i år, føles herlig!Jeg hadde resvert en hel etasje/rom for oss i dag på Gründer, haha! The good life


Med speil da, seff. Og Anne-Sofie ville (som vanlig ) ikke være med på bilder..Åh, har dere smakt kirsebær før? Herregud, det var godt! Var faktisk første gang jeg smakte det i dag. Nam!


The conversegang
Salaten jeg spiste, husker ikke hva den heter. Den var helt OK, hverken mer eller mindre.

Oh hot damn

Kommenter her

Tror jeg har lagt ut denne på bloggen før, men må bare gjøre det igjen - Justin Bieber er så utrolig digg i denne videoen ♥

Når jeg ser videoer med han slik som denne, altså litt "nye" videoer ( selv om denne er litt over 1 år gammel), og sammenligner med hvordan han så ut før med bollesveisen.. Altså, å klippe seg var nok noe av det smarteste han har gjort! Haha han lykkes til og med og sjarmere meg i denne videoen! Kanskje det er verdt å se never say never? Noen av leserne mine som har sett den? 

 

Blir forelsket på 0:45 og 0:55..............

Funfacts av Stine!

Kommenter her

Hei! Stine Mari her Tenkte å lage ett lite innlegg om forskjellige minner/episoder jeg og Sophie har hatt, og noen ting om henne. Og husk at alt dette er godkjent av henne! Ble litt surmuling på enkelte forrige gang fordi jeg "avslørte" diverse ting, og Sophie leser jo selvfølgelig gjennom alt jeg skriver - hun er jo tross alt ikke dum. Når det er sagt håper jeg dere synes det er morsomt med slike innlegg i alle fall! Jeg har det utrolig morsomt når jeg lager dem, så håper det er verdt det. Og please don't hate on me for gamle bilder, er sykt vanskelig når vi har så å si nada nye bilder sammen

♥ Sophie må alltid ha en gutt å snakke med, uansett om det er flørting eller ikke. Også kan hun være litt drøy noen ganger å lede guttene til å tro at hun vil noe mer enn å bare være venner, men det er bare fordi hun er flørtete av natur, haha.

♥ Noe som er typisk når jeg og Sophie er sammen er at vi alltid kommer på så mye sykt vi vil gjøre, i går diskuterte vi at hun burde starte med "Sophie's sexschool" på bloggen hvor hun hadde videoblogger med "what not to do in bed" og lignende, haha. Idèen kom selvfølgelig fra egne erfaringer, og hensikten var at andre ikke skulle gjøre samme feilene! Og ja om dere lurer, vi filmet litt også.

♥ Og ja, hun har veldig pervers tankegang. Mye av det hun sier omhandler sex eller noe annet grisete. But that's just the way she is! Og jeg elsker det.

♥ Hun er veldig annerledes fra bloggen, jeg vet hun selv sier at hun ikke er det, men sorry to break it to you Miss Sophie - du er nok det. Grunnen til at jeg sier dette er ut fra ting jeg får høre fra folk som ikke kjenner henne og mener hun virker dum og uviten om det meste, og slik er hun overhodet ikke! Hun er stikk motsatt, veldig smart og vet ganske så mye.

♥ Vi har ofte treveissamtale, det innebærer at jeg eller Sophie ringer noen andre mens vi snakker med hverandre og legger han/hun til i vår samtale, så bruker en av oss å lure den andre personen eller ha utspørring uten at personen vet at vi begge er på linjen. Smart eller? Dette har vi gjort noen ganger med gutter (uuh, bad girls) for å finne ut hva de egentlig føler om oss, haha! Godt tips til dere jenter!

♥ Sophie er the dirty one i vennegjengen, så om noen trenger tips om hvordan å snakke dirty til gutter går vi alltid til henne, haha. Skjønner ikke engang at jeg sier dette.. Men ja, hun har virkelig peiling! Føler at jeg ringer hotline hver gang jeg ringer henne for tips.

♥ Har nevnt det før, men må bare si det igjen i tilfelle noen av dere har glemt det/ikke sett det. Vi er høyutdannede spioner, det er ingenting vi kan bedre enn å spionere på folk! Haha, såååå 1.klasse.

Her er ett bilde fra en gang vi skulle spionere i sommer, vi begynte å le fordi de vi egentlig skulle spionere på, oppdaget at vi tok bilder av oss selv i tillegg til at bilister stirret.. Haha

♥ Når vi er ute (og drikker altså) har hun alltid èn fast gutt hun kliner med, og en og annen gang kan det være noen andre. Men som regel er det samme gutten som går igjen helg etter helg. Haha, husker hun ringte meg dagen etter nyttårsaften og bare:
"HERREGUD STINE DU ANE IKKE!! Æ KLINTE MED HAN (må nok sensurere her med mindre hun velger å poste navnet selv) ***** SOM Æ HAR VÆRT FORELSKA I HELT SIA VI BYNTE PÅ VIDEREGÅENDE!!!"
Oversettelse til sørlendinger:
"HERREGUD STINE DU ANER IKKE!! JEG KLINTE MED HAN ***** SOM JEG HAR VÆRT FORELSKET I HELT SIDEN VI STARTET PÅ VIDEREGÅENDE!!!"
Det var sykt morsomt.

♥ Vi har en intern greie hvor vi bruker å si ting som "det brukte æ å gjøre når æ va 99'er" eller "det brukte ikke æ å gjøre når Æ va 96'er!" you get it? Med det mener vi da vi var like gamle som for eksempel 96'erne er når, og ingen av oss reagerer når den andre sier det. Er liksom helt normalt.

fake profil

Kommenter her

Hei! 

Tenkte å oppdatere dere litt på "tilstanden" min, haha. Jeg hater egentlig slike blogger som kun handler om at man er forkjølet eller syk og dårlig, men i dag må jeg desverre bare - jeg har hatt magesmerter så utrolig intense at jeg nesten ikke klarer å stå oppreist helt siden Søndags natt, kjennes nesten ut som.. rier? Haha, ekstremt sterke mensensmeter, selv om jeg ikke har mensen. Er kvalm, svimmel.. alt mulig. Så ligger bare i sengen for øyeblikket og ber om at det skal gå over.

Skal prøve å komme med noe morsomt innlegg uansett ♥

BTW!! Kan alle rapportere DENNE facebookprofilen som dere finner HER? Det er ikke meg, og den personen driver og legger til masse folk fra harstad (bestevenner, exer osv) for å virke realistisk. Latterlig. Takk! 

Haha sjekk statusen btw, er flere av VENNENE mine som har likt den!? Haha, er det VIRKELIG noe jeg kunne skrevet, tror ikke det finnes noen som missliker paradise hotel mer enn meg.. 

konkurranse - vinn gavekort på luxushair!

Kommenter her

Nå skal jeg kjøre i gang en konkurranse for dere som jeg virkelig er glad for at jeg får ha - dere kan vinne et gavekort på 1000 kroner fra luxushair.com ♥ Dette har blitt min nye favoritt når det kommer til hår, så den som vinner er virkelig heldig! For å vinne trenger du ikke gjøre annet enn å legge igjen kommentar her, så kontakter jeg (eller luxushair) vinneren på mail i morgen.

Skal fortelle mer om luxushair sitt hår senere, brukte jo fra butterfly før - så skal fortelle litt om fordeler/ulemper om noen dager. Skal nevnes at jeg virkelig har prøvd alt på markedet, jeg har brukt extensions hele i 4 år. Så dere kan virkelig stole på meg når jeg kaller det for kvalitetsprodukt! Om dere vil kjøpe det håret jeg har, kan det gjøres HER. betakaroten..?

Kommenter her

Mottok masse betakaroten i posten i dag, det er faktisk noe jeg aldri har testet ut før. Har som sagt sluttet med solarium ( 7 uker uten, hørte jeg en kort applaus?), så derfor lurer jeg på om betakaroten uansett har virkning selv om man ikke soler seg? Spennende å teste i alle fall, kan vel ikke skade . . . 
 Haha meg i et nøtteskal, skal liksom stolt vise fram betakarotenen så holder jeg den feil vei..Det er enda viktig for meg å beholde fargen så jeg sverger for øyeblikket til selvbruninger fra merket xen-tan. Jeg har to favoritter - den ene i sprayform som heter Mist intense dark og den andre i smøreform som heter Perfect blend . De gir en mørk brunfarge selv når man ikke er brun fra før av, me like! Perfect blend kan man faktisk justere mørkhetsskalaen på, ganske fancy. Kan brukes til både kropp og ansiktet! Er mange som spør hvordan jeg får selvbruning på ryggen, og blir direkte forbannet når jeg ikke svarer på det. Haha, er det virkelig så vanskelig å forstå at jeg får hjelp..? Jaja, nå vet dere den store "hemmeligheten". 

Ja, her har jeg merket de "kropp og ansikt" ettersom jeg i HOVEDSAK bruker Perfect blend kun i ansiktet. Aner ikke hvorfor, men synes den er finest der! Som dere ser er de begge godt brukt, haha..

Slik ser perfect blend ut når man tar den ut. Det er fuktighetskrem som blander seg med "brunfargen", noe som gjør at den blender seg så bra. Der av navnet - perfect blend!

For å vise dere bra før og etter effekt av perfect blend valgte jeg å ta den på lårene slik at dere ser tydligere. Er klar over at det ser ujevt ut, selvbruningskrem er virkelig ikke helt noe jeg får til.. haha

Og på hendene, før og etter av Mist intense dark. Den jeg bruker hele tiden


Minst intense dark kan kjøpes  HER, og Perfect blend kan kjøpes HER. Alt etter om du foretrekker spray eller krem!

 

 

dagens lille hendelse

Kommenter her

Haha i dag burde livet mitt virkelig vært en komedie.. Det skjedde noe ekstremt pinlig på skolen som resulterte i at jeg måtte ta taxi hjem, og da jeg skulle betale i taxien fungerte ikke det avmagnifiserte kortet mitt. Jeg måtte løpe inn med sekken, svær jakke, høye hæler og gud vet hva, for å så lete tulling etter mamma sitt bankkort. Fant det etter en god stund, men hadde selvfølgelig glemt å lukke ytterdøren så hunden min løp som en duracellkanin nede på hovedveien og jeg fikk selvsagt panikk og mens alt dette foregikk ventet taxien på at jeg skulle betale.. Ikke kall hunden deres for "Rigmor" om hunden deres på toppen av alt er en chihuahua - det er virkelig et syn når en jente i høye hæler løper etter veskehunden sin og roper "Rigmor, kom hiit!!!!". Gjett om jeg følte meg dum!

Nå sitter jeg i sløvegenseren og venter på besøk. Har ikke på meg bukse men det synes enkelte av dere rett og slett er alt for drøyt og se på, så da dropper vi det ♥

Hahahaha skulle ta såkalt "selvdiggerbilde" av meg selv, så falt speilet ned.. Slikt blir det bra trutemunn av!! Not

Bestille fra nett - under 18 år?

Kommenter her

Fikk et spørsmål om hvordan jeg handler på nett når jeg er under 18 år, om jeg ikke spør foreldre. Det er så enkelt som at jeg benytter meg av tjenesten postoppkrav - da betaler man når man får pakken på postkontoret. Enten med penger eller kontant, det er helt fritt valg. Her kommer et utvalg av sider jeg bruker som benytter seg av dette:

Nelly.com. Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker nelly og shopper der ifra ofte. De har fri frakt nå (jeg kan love dere at jeg har slått til!), og handler man med postoppkrav kommer det 59 kr i tillegg. Ikke så alt for ille synes jeg!

Fant noen favoritter! Genser HER // Sko HER // Bukse HER 

 

Luxushair.no. Det er de jeg nå har begynt å benytte meg av når det kommer til clips, rett og slett fordi etter de fikk nye leverandører av hår har de blitt best i kvalitet. Fikk "kjenne" på håret hos en venninne og etter det var jeg solgt! Her kan man handle med postoppkrav, og det kommer på 110 kr i tillegg - men det er alltid fri frakt.  Til dere som lurer - jeg bruker farge #7!

Håret jeg bruker finner dere HER. Koster 1399 kroner, men kan holde i opp til et år - så absolutt verdt det 
Makestyle.no , favorittsminkebutikken på nett! Jeg har blandt annet kjøpt krølltangen herfra som jeg bruker fast. Er ikke helt sikker på hva prisen kommer på i tillegg her, men det er veldig godt merket av når man bestiller husker jeg!

Og en annen fantastisk nettside jeg føler jeg må tipse om - play.com! Det er ikke postoppkrav (er sjeldent det med sider fra utlandet), men det er fri frakt på alt til Norge! De selger blandt annet ALLE sesongene av frustrerte fruer samlet i en boks, altså fra sesong 1-7 for 1500 kroner. Elsker den nettsiden, har alt av serier, filmer osv. Har vært fast kunde i flere år!

Hva er deres favorittnettbutikk? ♥

 

last night

Kommenter her

Vet ikke helt hva jeg skal si om gårdagen egentlig..

Vi begynte hos Linn Ida som er en av mine beste venninner, de aller beste jentene var samlet der (manglet bare Amanda ♥ ). Det var kjempegod stemning og vi hørte på ordentlige jentesanger og sang skikkelig, vi spiste kake, pizza og godteri. Vi skulle dra videre til en annen 18årsdag som også var til en god venninne, men sjoføren var over en time for sen så fikk ikke vært der så lenge..

Med en gang jeg kom til det andre lokalet var det så mange folk der at jeg knapt kom meg inn, og jeg ELSKER det! Fikk også møtt en venninne fra Narvik som jeg har savnet utrolig masse. Alt i alt en vellykket kveld med litt drama på slutten, men er ikke ordentlig fest uten. Eller?

Kveldens sang! 

 

Meg og fine Linn Ida, bursdagsbarnet! 

 

Fine Maria med de kuleste tatoveringene!
min historie

Kommenter her

Det var noen som spurte om jeg kunne fortelle om da jeg hadde depresjon, og det tenkte jeg å gjøre nå. Men jeg forteller naturligvis ikke alt; det er flere grunner til at ting ble som de ble, som jeg ikke vil dele på bloggen. Håper dere har forståelse! Bildene jeg legger ved er fra den tiden jeg hadde det som verst. 

Først; litt basic: Depresjon er en psykisk lidelse. Det er ikke så lett som at du er lei deg en dag så har du depresjon. Det er en diagnose du får av en psykolog eller psykiater (forskjellen på pskykiater og psykolog er at pskykiater kan gi ut medisin og stille diagnoser). Man kan føle seg deprimert, men det betyr ikke at du har depresjon. Det jeg hadde kalles å være manisk depresiv, altså man er i det ene øyeblikket kjempeglad og ikke kjenner seg selv igjen når man er lei seg, og så er man skikkelig deprimert igjen.
Jeg hadde depresjon i sommerferien da jeg skulle begynne på videregående skole, og så utviklet det seg verre utover i førsteklassen på videregående. Det er mange grunner til at jeg fikk det, men det gikk vel mest i at jeg hadde en kjæreste i over et år som på en måte ble "alt" for meg. Følte at jeg ikke hadde noe annet, og av slikt blir man gal. Ikke missforstå for han var verdens beste, men jeg følte det sinnsyke presset til å være perfekt for han, følte jeg ikke fikk til det, ble helt gal i hodet. Så dro han til militæret, og det var veldig rart å gå fra å være med han hver dag, til å nesten ikke snakke med han overhode. 

Når jeg begynte i den nye klassen min på videregående føtle jeg ikke helt at jeg fikk kontakt med de andre i klassen. Det er ikke deres feil, det er DEFINITIVT min feil! Jeg tok ikke kontakt og holdt meg unna, ettersom jeg følte at alle hadde et dårlig inntrykk av meg fra før av. Jeg fikk mange gode venner, men følte hele tiden at jeg presset meg på. Typiske ting man føler når man ikke kjenner seg god nok.
Hver dag da jeg kom hjem var jeg helt utslitt å la meg bare ned for å gråte og så sov jeg, hverdagen hadde liksom ingen mening lengre. Så ble jeg kanskje kjempeglad i en times tid, og følte meg skamfull over hvor lei meg jeg hadde vært. Så ble jeg lei meg igjen. Og slikt fortsatte det. Drev også med litt selvskading, ikke for at jeg skulle drepe meg selv men fordi jeg var et kaos på innsiden og det var "godt" å kontrollere smerte på en måte. Dette angrer jeg veldig på i dag.

En dag skulle klassen min på ekspidisjon med naturfagen, og mens jeg satt og ventet på at vi skulle dra kjente jeg bare at jeg ikke klarte noe mer. Jeg gikk bort til læreren min og sa at jeg ikke klarte å være her mer og at jeg bare måtte dra, så gikk jeg ned på sykehuset. Husker ikke så utrolig mye fra det, tror jeg ble i en slags "transe" fordi alt var så uvirkelig, men jeg satt i alle fall i gangen på sykehuset og gråt og sa at om jeg ikke fikk hjelp snart kom jeg til å ta mitt eget liv. Det er helt grusomt og tenke tilbake på, og jeg begynner å gråte nå når jeg skriver dette.. Så ble jeg henvist til nødstime hos psykiater. Husker jeg skulle ta taxi fra sykehuset og taxisjoføren sa" går det bra?" og jeg sa "nei." Så sa han " jeg ser det, og håper det ordner seg for deg snart" og jeg knakk helt sammen. Litt som på film.
Pappa kom og hentet meg etterpå og vi snakket lenge om det, og begge foreldrene mine har vært veldig flinke til å legge til rette for meg.

Jeg begynte hos psykolog, men følte ikke at ting ble bedre. Eneste som faktisk hjalp var at jeg BESTEMTE meg for at jeg skulle bli bedre. Det høres kanskje rart ut, men det var nesten om om jeg likte å synes synd på meg selv. Jeg tok tak i mitt eget liv, begynte å være med mennesker som gjorde meg glad og dro meg opp, og sakte men sikkert ble jeg bedre. Jeg er enda ikke 100% frisk og får ofte "tilbakefall", men da må jeg bare tenke over hva som gjør det. "Gjør jeg noe jeg ikke har lyst til? Er det noen som drar meg ned?" og så slutter jeg med det, eller kutter ut de personene. 

Jeg skriver ikke dette for å få sympati, men for at andre som er i lignende situasjon kan få hjelp. Det er så viktig å tenke på at om noen er lei seg, så er de lei seg. Det betyr ikke noe om hvorfor, om de har såkalt "grunn". Smerte og tårer er jævlig uansett, og selv om noen virker som om de har "alt", så føles det kanskje ikke slik for dem. 

forslag til innlegg

Kommenter her

Hei! Skulle bare poppe innom å si at jeg lever, har bare litt vondt i nesa.. En kompis skulle bære meg over en snøskavell i går og så skulle han hoppe over noe høy snø, og så klarte han å falle med meg først.. Slo hodet i en isklump og er blå på nesa. Nå høres det sikkert ut som om jeg har vært på tidenes fylletur, men der og da var jeg faktisk 100% edru! Skulle nesten ønske jeg ikke var det, for faen så vondt det gjorde.. Bilder fra kvelden kommer senere!

Siden det er Søndag i dag = jeg ikke har så mye å gjøre, tenkte jeg dere kunne komme med forslag til ønskeinnlegg! Noen som vil ha noe spessielt, eller? Det kommer i løpet av dagen da! Så enten kan dere stille et spørsmål dere vil ha et litt "dypt" svar på, eller noe annet.

Nytt design på vei!

Kommenter her

Som dere kan få se skal jeg få nytt design i løpet av uken som kommer! Det kommer til å bli veldig bra ettersom jeg skal ha mange forskjellige headere som skifter i en slags animasjon. Ingen andre på blogg.no som har det, så blir veldig bra! Skal dra i fotostudio snart og ta bilder, og når det er gjort kommer det i alle fall et nytt og fresht design 

Hva tror dere?
vinn biletter til david guetta!

Kommenter her

Har vært og trent og skal snart begynne å fikse meg til kvelden. Gleder meg noe sinnsykt!  Og har forresten gitt opp å få min gamle facebook tilbake, haha.. Så om noen av dere vet hvordan jeg kan få slettet eller lukket min gamle facebook uten å ha tilgang til den, ta kontakt med meg på mail sophieeliseblogg@hotmail.com.  Og dere som kjenner meg eller har hatt mye kontakt med meg på min forige facebook kan legge meg til igjen HER. ♥

Og her kommer enda en konkurranse - du kan vinne biletter til David Guetta i oslo 15 juni! Jeg skal dra med Anne-Sofie og den som vinner får dra med oss, og kanskje møte han etterpå. Alt du må gjøre er å like facebooksiden min HER, så kommentere på BLOGGEN MIN om at du har gjort det, og mailen din. Kontakter vinner i morgen! 

trening + frustrerte fruer

Kommenter her

Nå skal jeg snart gå ut døren for å trene en times tid på treningstudioet. Blir mest bare å springe på tredemøllen! Et lite tips; om du vil trene rumpe setter du tredemøllen på innstillingen "oppoverbakke". 

Har mye å se fram til i dag! Da jeg kommer hjem skal jeg og Anne-Sofie ha en liten frustrerte fruer maraton, det ser jeg veldig fram til ♥ Og ja, enda et lite tips; om dere synes det er slitsomt å gjøre rumpeøvelser og slikt hjemme, sett på en film i mens! Og det må være en film dere faktisk har LYST til å se, haha. Da glemmer man bort hva man faktisk gjør.

 
 

ammagawd

Kommenter her

Koselig å få litt støtte angående hele denne hackersaken og trist å høre at mange mener jeg overdriver. Tydeligvis fatter ikke folk at dette er JOBBEN min, tenk om dere skulle mistet deres jobb om noen brøyt seg inn og ødela.. haha, det var kanskje en rar sammenligning, men det er jo litt sånn!

Har fått MASSE hjelp i dag fra mange forskjellige og det er jeg utrolig takknemlig for, selv om ingenting har hjulpet så langt... Skal slutte å mase om det til dere, tror jeg har kontaktet de som er "verdt" å kontakte nå.
Siste spørsmål, noen som vet om det går å ringe facebook/hotmail? Eventuelt nr? Kontakt meg på mail, sophieeliseblogg@hotmail.com! 

Nå går jeg og legger meg, opp tidlig for å trene. God natt ♥

Sovemasken - et absolutt must!outfit

Kommenter her

Halla igjen, venner ♥ Innså at jeg glemte helt å trekke en vinner av gjettekonkurransen her på bloggen, jeg beklager så mye! Var faktisk MANGE som hadde rett, men en av de var Julie med bloggen http://twogirlsonelife.blogg.no/! Likte bloggen deres, rosa og søt. Gratulerer! 

Slik ser jeg i alle fall ut i dag!

Tok tre lag med selvbruneren i sta, jeg er fult medvitende om hvordan jeg ser ut.. haha.
slutter om det her ikke fikser seg.

Kommenter her

Må si jeg er utrolig skuffet over politiet i Harstad.. Altså, er ikke hacking og identitetstyveri alvorlige forbrytelser som skal slåes hardt ned på,eller har jeg missforstått? Vi blir nemlig informert gang på gang om at slikt skal man ikke gjøre - men ingenting skjer uansett. Jeg har vært nede på politistasjonen og ringt flere ganger, til og med grått flere ganger fordi jeg ikke får meg inn på hverken mail eller face. Og jeg er ikke så barnslig at det er fordi jeg vil chatte med venner men det er på grunn av jobben min. Det har jeg også forklart de nøye. 

Har kontaktet alle jeg kjenner som kan noe med dette, jeg har kontaktet politi, datatilsyn, microsoft norge, hotmail, facebook and so on. Det er faktisk så alvorlig at jeg vet ikke om jeg kommer til å gidde å fortsette med bloggen om jeg ikke kommer meg inn. Hvem vet hva de gjør inne på min mail og min facebook som kan gå utover meg profesjonelt, med tanke på samarbeid? Det er et stress nå og mye jobb jeg ikke får ordnet.. Nei, vi får se det an. Blir det ikke fikset er det nok ikke sikkert at jeg kan fortsette med bloggingen min mer på grunn av sponsoravtaler og kontrakter. 

Nok en gang, om noen kan med profesjonell HACKING (vet det ikke er lovlig men politiet gir seg en åpenbar faen virker det som) så kontakter dere MEG på mail : sophieeliseblogg@hotmail.com. Den som klarer å hjelpe meg ORDENTLIG får overført 500 kr, minst:-) Og ikke begynn sånn " sikkerthetspørsmål" osv, hadde NOE av det vært et alternativ hadde jeg ikke vært i denne situasjonen. 

SKAL DET VÆRE SÅ FORBANNA VANSKELIG Å KOMME SEG INN PÅ MAIL OG FACE..

 
TRENGER HJELP!!

Kommenter her

Okei jeg har et lite (jævlig stort) problem som jeg trenger hjelp med. Den som klarer å hjelpe meg med dette skal seriøst få overførst 500 kr, jeg mener det. 

Her har dere min "historie":

I sommer ble mailen min hacket (den gamle), og i panikk laget jeg et superkomplisert passord jeg selv ikke klarte å huske i ettertid. Det er denne mailen facebooken min er knyttet til. I dag ble min facebook hacket eller noe slikt, kommer meg i alle fall ikke inn men alt ser rimelig "normalt "ut der fra utsiden i alle fall. Jeg trenger tilgangen på facebook fordi jeg må ha kontroll på fangruppen min, siden til bloggteamet osv. Jeg er ikke registrert med mobil så kan ikke få noe nytt passord der, og jeg kommer meg som sagt ikke inn på mailen.

Poenget var, om noen av dere tror dere kan hjelpe meg på NOEN slags måte - send mail til sophieeliseblogg@hotmail.com! Jeg har vært i kontakt med politiet og det kommer strenge straffer for de som gjorde dette, MEN det hjelper ikke meg noe her og nå som jeg trenger. Jeg har også vært i kontakt med datatilsynet, og prøver å få kontakt med hotmail og face. Så om det finnes noe å gjøre UTENOM det, stor takk på forhånd!

Anbefaler alle å sikre mailer og facebook skikkelig. Det har jeg gjort med både blogg og min nye mail:-) 

Den beste treningen

Kommenter her

Det er en del av dere som ofte har spørsmål om strippestangen jeg har hjemme, så tenkte å fortelle litt om den!

Jeg føler det blir litt feil å kalle det for "strippestang" så jeg kaller den egentlig bare for "stanga", ettersom jeg ikke bruker den til noe stripping. Den ble kjøpt for trening, og that's that! Jeg søkte lenge rundt på nettet for å få det kjøpt, og til slutt fikk jeg kjøpt den fra en jente som solgte den siden hun ikke trengte den lengre. Betalte 2300 kr, og ble litt ekstra med frakt siden den er så stor - merket er xpole  

Jeg har en bærbar stang som jeg kan ta opp og ned, derfor ser man den ikke på rommet hele tiden. Kan også ta den med meg steder, men det er avhengig av en viss takhøyde. På spørsmål om hva man kan gjøre på den, så er det bare å søke på youtube - der finnes det mange bra videoer med tips! Fikk også med en treningsvideo på kjøpet

Negativt med min stang er at den ikke tåler mer enn 60 kg. Altså, jeg kan henge på den og gjøre som jeg ønsker, men alle kan ikke det. Så om dere skal kjøpe bør dere forsikre dere om at den tar deres kroppsvekt! Kjøp også leggvarmere dere kan bruke, både på lårene og leggene - man kan få noen syke brannmerker før man har teknikken inne. 

Noe jeg fikk med da jeg kjøpte den.. Liksom-penger og et band man kan ha rundt foten for å putte pengene i. Haha..

Da og nå..

 
Musikken jeg hører på når jeg trener på den finner dere HER. 

 

gjett innholdet!

Kommenter her

Jepp, kjører en liiiiten konkurranse om man kan si det sånn. Fikk en pakke i posten i dag med noe spennende innhold, noen som vil gjette hva det er? En av de som gjetter mest nøaytkig vinner link til bloggen deres i dagens siste innlegg! ♥

Hint; det er noe jeg er avhengig av!
 

Har btw trukket vinneren av pitbullkonkurransen! Så den er avsluttet. Vinneren er kontaktet og har takket ja til bilettene - men snart kommer Guettakonkurranse, så det kommer flere sjangser! Og til dere som spekulerer i om jeg trekker venner til vinnere - nei, det er ikke jeg som bestemmer hvem som vinner. 

en ikke-sexy fakta

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra skolen, har fått noen pakker i postkassen som jeg viser dere senere. Nå skal jeg spise litt frokostblanding, er så sinnsyyyykt sulten! 

Må forresten fortelle dere om noe litt ekkelt, jeg har fått en hudorm( er det det man kaller det?) på siden av nesen, den er seriøst SVÆR! Skulle egentlig på behandling hus hudpleier i dag men var ingen som hadde ledige timer, så bestilte til i morgen. Satt i en halvtime over en bøtte med glodvarmt vann i går for å åpne porene for å så prøve å skivse den ut - lekkert, I know.. Men gikk ikke. Ser ikke akkurat sykt fint ut!
Jaja, slik ser jeg ut i dag:Også hadde jeg denne jakken utpå!


Farget foresten håret litt mørkere igjen, JEG ANGRER! 

VINN BILETTER TIL PITBULL!!

Kommenter her

Dagene går så fort etter skolen, rekker nesten ingenting lengre - blandt annet å blogge skikkelig. Jaja, noe positivt med det er jo at helgen kommer, og da skal friheten feires  Blogges mer i morgen, nå skal jeg sove ?

Eller.. før hodet mitt treffer puten kan jeg jo gi dere en syk nyhet.. Jeg deler ut 2 biletter til PITBULL i oslo spektrum 1. juni!! Bra, eller!? Åhh jeg er så sykt glad nå. Dere som vinner kan godt være med meg og en venninne og om jeg får det som jeg vil blir det backstagepass også! Herregud, tenk det! 

Alt du trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER, for å så legge igjen en kommentar med mailen din. Trekker vinner om tre-fire dager, whooop! 

 

Håper at så mange som mulig har mulighet til å komme seg i spektrum den dagen, det er jo tross alt en fredag og nesten ferie! For meg kommer nok dette til å bli årets høydepungt (om vi ser fort fra David Guetta, hihihi deler ut biletter til det i morgen!). 

noen tips

Kommenter her

Regner med det er fler enn meg som er generelt skeptisk til å handle sminke over nett? Jeg har alltid vært det! Er så redd ting ikke skal være bra, komme i feil farger, ikke ha så mye innhold.. Ja, listen er lang over potensielle ting som kan være feil. Derfor er jeg så heldig og få testet ting gratis fra tid til annen som jeg kan anbefale videre til dere om det er verdt det. Jeg får sminke tilsendt minst en gang i uken, så når jeg først skriver om noe - da er det faktisk bra! ♥

Det første jeg skal tipse dere om er et solpudder fra x-tan. X-tan er også merket jeg bruker innen selvbruning, det er det beste av det beste mener i alle fall jeg! Jeg elsker at pudderet ikke er gult, orange eller gyllent, det er rett og slett brunt. Akkurat slik jeg liker det! Det blender seg med huden så man trenger ikke å være superbrun for å passe det, en venninne som er litt blekere testet det også - og det funket enda like fint! Koster 300 kr og kan kjøpes HER.

Det andre jeg skal tipse dere om er en øyenskygge fra BARRY M. Jeg bruker vanligvis aldri øyenskygge, rett og slett fordi jeg synes det er vanskelig å finne noe som passer til blå øyne, brun hud og brunt hår. Jeg bruker det ikke engang da jeg drar ut! Men nå har jeg altså funnet en jeg liker, og som jeg nå bruker hver dag. Liker best den i "gull"farge, sykt fin! Kjører også på med den mørkeste når jeg skal ut. Den koster 139 kr og kan kjøpes HER. Det aller siste jeg skal tipse om er en mascara fra BARE MINERALS. Sekundet jeg testet denne ble mascaraen jeg hadde fra før av byttet ut! Jeg har prøvd mascara fra bare minerals tidligere som jeg ikke har likt, men denne falt i smak. Lange, delte og fine vipper. Og det beste av alt? Ikke testet på dyr! Definitivt noe jeg skal kjøpe til meg selv når denne går tom. Koster 199 kr og kan kjøpes HER. 

 
Sånn, dette ble ett langt innlegg! Liker dere slike produktanmeldelser en gang i blandt? Da kan jeg såfall anbefale slike ting litt oftere - både ting fra nettet og i butikker! Well well, som dere ser er sløveklærne på - det betyr kun en ting.. Lekser står for tur..

 Tro meg, sensureringen er for deres eget beste.. Og mitt, så slipper jeg så mange kommentarer om hvor jævlig grusom nese jeg har (ja, de pleier å komme). Haha!
 

svar på noen rykter

Kommenter her

Sånn, nå skal jeg svare på noen rykter! Greit å vite hva folk tror osv, selv om det er mye sykt.. Haha jaja! 

Har hørt at du viser deg lettkledd på bloggen for å beholde lesere ettersom familien din er avhengig av hva du tjener.
Eh what. Mamma og pappa tjener egne penger, og de får jo ikke noe av det jeg tjener. Jeg betaler ikke regninger her hjemme eller noe, eneste som har endret seg er at jeg ikke lengre får ukelønn. Så nei, familien min har lite med bloggen å gjøre. Selvfølgelig synes de at det er bra at jeg tjener penger og er stolt over det, men det er ikke noe de tar utnyttelse av.

Har hørt du røyker hasj flere ganger for uken.
Nok en gang - what? Er helt sykt hvordan rykter utvikler seg. Nei nei nei.. Hvor mye penger tror dere egentlig jeg har? Haha.

 Bruker du innlegg i bh'en osv?
Ja noen ganger bruker jeg vanlige innlegg i bh'en ja, slike man kan kjøpe på blandt annet triumph og andre undertøysbutikker. Er også fast bruker av wonderbra! Synes helt ærlig jeg er mye finere når jeg har litt pushup. Men sant, jeg kan jo ikke pushe meg opp 4-5 størrelser, så litt pupper har jeg jo :-) Men ja, noen ganger bruker jeg bh under treningsbh, bruker treningsbhen fra HM og den SUGER. Når jeg kjøper ordentlig tror jeg ikke at det blir et behov. Er rett og slett jævlig vondt.

Håper vi kan ha det der ute av verden nå, for jeg var faktisk ærlig.. og det kan jeg stå for.  Og please ikke fotrell meg at dere jenter bruker bh med null innlegg? Really? Om en gutt kun er ute etter deg for puppene dine så er han faen ingenting å samle på uansett.
Har hørt at du hater alle exene dine og at du ikke klarer å komme over noen.
Nei jeg hater ikke alle exene mine (har 3) men kan si såpass av de ordentlige kjærestene mine er det kun EN jeg har ordentlig respekt for, og det er min første og ordentlige kjæreste som jeg var sammen med i 1,5 år. Vi snakker enda en del sammen og er ingen jeg stoler mer på enn han.
Grunnen tl at jeg har mistet respekt er.. Altså, jeg forstår at når det har vært et brudd at man kanskje sier stygge ting om hverandre (for eksempel om typen/dama har vært utro kan jeg godt forstå det, kjenner meg igjen der), men når enkelte rett og slett tar stor glede av å spre dritt og gjør det for å virke som en interessang person.. Er en viss en som har delt på håndballsamlinger ett og annet, noe sant, annet ikke. Men folk tror jo på ALT! Det er ingen som trenger å vite om jeg har tatt abort, om jeg har blitt voldtatt.. Slike ting SIER man ikke! Når min tillitt har blitt brutt slik, så finner jeg det ikke i meg å ha noe respekt for en slik person eller å tilgi overhode. Slik er det altså for meg.

Men en ting kan jeg si - om en gutt sprer dritt om sexliv, sier private ting om exen sin, forteller ditt og datt - hvordan KAN folk da ta den personen seriøst OVERHODE? Det lurer jeg VELDIG på! Og at den gutten får seg noe føler jeg er latterlig - hvor lettlurte er dere, jenter? Jeg hører folk snakke direkte tull om exer hele tiden og da lukker jeg bare ørene, det er så utrolig dumt og sårt og slike personer vil jeg ikke gi en sjangse engang. 

Er det sant at du egentlig bare har 80B i bh?
"Bare"? Er ikke det ganske stort? Jeg har 75C og det tilsvarer vel det samme.. Så jo, 80B?

 Har hørt at du har vært sammen med en fra hordaland?
Haha ja, da jeg var 14! Eller, sammen og sammen.. Tror ikke jeg tuller når jeg sier at det er den søteste og snilleste gutten i hele verden. 
Sant at du knuller på hver fest? Og holder du på med noen nå?
Nei jeg har aldri hatt sex på fest, faktisk. Ikke med en kjæreste engang. Og nei.

Har hørt at du dusjer sjeldent.
Ja fordi jeg bader. Bader ca hver dag og dusjer før jeg drar ut, etter trening osv. Vet ikke om det er sjeldent eller hva.

Har hørt at du mistet en sokk ut av bhen når du var på trening?
Hhahahaha nei? Er det i det hele tatt noen som bruker sokker i bh'en? Trodde det var en slags myte.

Er det sant at du bare løy om at du hadde ipad til marco osv?
Nei det er ikke sant, jeg hadde den - men tror dere helt ærlig han fikk den, haha. Det ble slutt før jul og det var julegaven. Føltes ikke såå kult å skulle gi den til noen som ikke "fortjener" den.  Nå høres jeg jo helt idiot ut men ga den faktisk til en annen gutt! En kompis, riktignok. 
Hører du er veldig usikker på kroppen din.
OHHH YES!! Den er så absolutt sann. Jeg har blitt tatt utnyttelse av før, på flere måter, og da er det klart man blir usikker og ikke føler seg god nok. Mange snakker dritt om dette og klarer ikke forstå, men da får de rett og slett bare være utvitende og dumme. Jeg vet godt hva jeg føler.

Har hørt at du har vært utro, og at noen har vært utro mot deg?
Ja jeg har vært utro, men det er utroooolig lenge siden.. Og det verste jeg har gjort! Tror det å faktisk være utro (om det er engagsgreie) kan føles minst like ille som at noen er utro mot deg. Og ja, noen har vært utro mot meg, det har skjedd i flere forhold og ikke sååå lenge siden sist. Noe av det verste som finnes, det også.

Er det sant at du har komplekser for rumpa di?
Nei rumpa er vel det eneste jeg ikke har komplekser for.

Er det sant at Anne-Sofie hadde sex med Marco før det ble slutt?
Verste jeg har hørt. Når jeg og Marco var sammen var han veldig snill og en bra kjæreste, og Anne-Sofie er verdens snilleste jente og tro det eller ei - ikke typen til det! Så..Nei.

Har du vært på mange gutter etter Marco?
Nei det er en gutt jeg har vært sammen med og truffet flere ganger, vet ikke om det er "mange".  

 Tror det var alt, håper dere forstår hvorfor det er enkelte ting jeg IKKE svarer på!  

we're young

Kommenter her

Skal svare på rykteinnlegget i morgen, da får også flere en sjangse til å skrive inn. Trenger å ta en pause fra bloggen i kveld og rense tankene litt - tror det har blitt litt mye tull hit og dit i det siste, og noen ganger blir det litt mye. Ikke noe alvorlig men er bare sliten! Skal gjøre det godt for dere i morgen med minst 3 innlegg! Skal blandt annet svare på spørsmål og komme med en anbefalelse. Høres det bra ut? ♥

Love you!

Dette er foressten det fineste bildet jeg vet om.. Så utrolig sterkt og det forteller så mye. Ung voksen. 

Rykter går...

Kommenter her

Dette har jeg gjort en gang før - helt enkelt skal dere skrive et rykte dere har hørt om meg, eller noe dere selv tror, så skal jeg svare på om det er sant eller ikke! Ganske gøy for både meg og dere, da dere får svar på mye dere lurer på, og jeg får hørt masse rykter som går om meg. Tid for litt ærlighet!! Svarer i 22-23 tiden i kveld så pass på og kommenter nå! Det vil IKKE komme flere slike sjangser på denne bloggen, og blir en stund til neste spmrunde

Har hatt litt problemer med nettet i dag (sånn i tilfelle dere lurte), men mye har dere ikke gått glipp av. Jeg har tatt et bad, snakket i telefonen, spist og sett film med familien. Og i morgen er det skole igjen.. Vet at en del folk i andreklassen på skolen min er sykt stresset, vi har fått beskjed om at det blir færre skoleplasser til neste år.. Oh lord!! Jaja, jeg stresser ikke med det, føler meg trygg 

kropp og slikt

Kommenter her

.. Som jeg har snakket en del om skal jeg slutte å spise usunt. Vet at noen av dere liker at jeg "ikke bryr meg" om hva jeg spiser og at jeg bare kjører på, så derfor føler jeg kanskje at det blir litt dumt av meg å skrive dette. Vil ikke at noen skal føle et press på seg til å gjøre likt om det ikke er noe man selv føler seg 100% klar for! Jeg leste i et magasin her om dagen at ei jente hadde begynt med å kutte ut godteri så hadde det utviklet seg til anoreksia.. Slike ting er så farlig, og ikke noe jeg vil at noen av mine lesere skal havne opp i!

Derfor er det utrolig viktig for meg at dere forstår at jeg ikke gjør det for å gå ned i vekt. Jeg har - enn så lenge - en forbrenning som er utrolig høy. Jeg går ikke opp i vekt uansett hva jeg gjør, eller uansett hvor mye jeg skulle ønske det. Det siste jeg vil er faktisk å gå ned i vekt! Men jeg har spist så utrolig mye dritt nå, og jeg kan seriøst føle at kroppen min ikke har det bra på grunn av det. Jeg føler meg sliten, rett og slett! Føler meg nesten syk, er ofte kvalm, har vondt i hodet.. Ja, listen er lang. Jeg har dårlig samvittighet over hva jeg gjør mot kroppen min, og har helt angst over hvor usunn jeg har vært den siste tiden!

Jeg skriver dette mest som et stempel for meg selv, for nå som jeg har skrevet om dette på bloggen kan jeg ikke jukse, da har dere full rettt til å gå løs på meg i kommentarfeltet og minne meg på hva jeg har skrevet her! Høres det ut som en deal?

Håper dere skjønner at jeg ikke skriver dette for å provosere på noen måte, og dette er ikke begynnelsen på en gal diett som innvolverer barnemat, for å ta et eksempel. Håper dere kjenner meg bedre enn som så! ♥

På spørsmål om hvordan jeg vil se ut:


Jeg vil se.. glad ut. Lykkelig. Fornøyd og komfortabel med meg selv, på innsiden og utsiden. Jeg mener det når jeg sier det, hvor lykkelig og komfortabel tror du de aller fleste supermodeller ser ut to sekunder etter at kameralinsene er slått av? Sikkert ikke så veldig.. Og hvor lykkelig tror du blondinbella på bidlene over var to sek etter? Sikkert akkurat lik, virker det ikke sånn?

babyen min!!

Kommenter her

Kom nettopp hjem, kjenner jeg gleder meg til helgen nå ja! Da blir det hele to 18årsdager og det beste av alt er.. bursdag nr 2 har strippestang!! Yeyy!!! Haha høres sikkert rart ut men gleder meg noe sinnsykt, ettersom jeg har stang hjemme er jeg så og si den eneste som kan noe fancy der. Eller, jeg er den eneste, alle andre bedriver jo lett tørjokking!.. Ingen som har hørt om å henge opp ned!? Haha, blir sikkert kjempebra, og håper dere forstår humoren min! (med andre ord, nei jeg kommer ikke til å henge opp ned fra noen strippestang, uansett hvor lyst jeg har.. slikt skjer bare når jeg er alene).

Og til noe annet kooooselig.. Herregud som jeg elsker den lille babyen min! Hun blir nesten bare søtere og søtere for hver dag som går.. Rigmor (som hunden min heter, bra navn eller?) har en sann personlighet altså, det er ikke bare jeg som synes det! Men alle som treffer henne er enige   Hun er så utrolig søt mot alt og alle, og ikke sjenert overhode! Jeg synes at små hunder som oftest bruker å være ganske blyge, men Rigmor er overhode ikke sånn! Bra eller..? 

Har dere kanskje et lite dyr dere er ekstra glad i? ♥


Ble som vanlig litt kooos da jeg kom hjem!


vinter igjen, ass.

Kommenter her

I dag er siste dagen i ferien, og min siste usunne dag! Siste dagen i ferien må man få kose seg litt, sant? Jeg har sovet alt for mye de siste nettene ( typ 14 timer per natt) , derfor føler jeg at jeg har overskudd til å døgne i natt.. Hehe, vet det er en dårlig ide og vi har full skoledag i morgen, men jeg kommer ikke til å sovne før i 3tiden i natt, og da blir jeg aldri å våkne klokken 7 igjen.. Så, hva tror dere blir lurt?

Har forresten blitt skikkelig vinter ute igjen.. Det føles ikke så veldig godt, nei. Vil at vinteren skal dø ut for denne gang, NÅ NÅ NÅ!

Har funnet fram noen serier jeg kan se på i natt, og så var pappa og kjøpte litt godteri til meg. Fram med godsakene for å avslutte ferien sin siste dag! Håper alle får en fin kveld ♥

 
svar på ukens spørsmål

Kommenter her

Hva faen skjer med at du omtrent aldri holder det du sier, du skulle ha tatovering for lenge siden en som skulle ha noe med miley ciryus og gjøre og du skulle lage en må gjøre video med stine?? skjerp deg seriøst!

Hm, jeg kan aldri huske å ha lovet dere å ta tatovering? Det var noe jeg hadde lyst til for min egen del, så det var jo veldig rart å bli sur over synes nå jeg! Har aldri sagt " jeg lover dere at jeg skal ta tatovering". Jeg er bare menneskelig (hva ellers?) så noen ganger blir ikke alt som man hadde tenkt. Men ja det kommer til å skje, men jeg må bli 18 år først. Har tatt tatovering før her i Harstad og er mindreårig, så trodde jeg kunne få gjort det denne gangen også. Men desverre gikk ikke det, så da får jeg helt enkelt vente. Angående tatoveringen så skal det stå "liberty walk" og være på underarmen. 
Og må gjøre videoen fikk vi ikke gjort, Stine hadde en naturfagsprøve og et framlegg som måtte prioriteres først, det tar jo faktisk veldig lang tid å gjøre det. Men jeg skulle ikke ha lovet noe uten å ha det 100% klart først. Forslagene deres har jeg uansett tatt vare på, så i sommer kan det komme. Men ja, må seriøst skjerpe meg.. Haha

Sangen til tatoveringen! Liker ikke selve sangen så godt, men ELSKER teksten og det er noe jeg virkelig må huske på.


Hvor mye tjener du i måneden på blogging?

Jeg fatter seriøst ikke hvorfor det er spennende.. Får ikke lovt av mamma og pappa å si hva jeg tjener. Men jeg klarer meg i alle fall!

Kan du komme med tips til drikkeleker man kan gjøre med venninner?

Vi pleier å laste ned diverse applikasjoner på telefonen, som for eksempel "jeg har aldri"-appen. Det er veldig bra, og da slipper man at det er så sykt kleint med "eh, vet ikke helt hva jeg skal spørre om jeg, hehe.." for da tar appen seg av det. Er også en som heter you're my mate, kjenner INGEN som har klart hele den! Det går ut på at dere hører DENNE sangen og skal drikke hver gang han synger you're my mate. Ellers pleier vi å ha down the river men det er mest gøy om man er mange, regler finner dere rundt på nettet. 

Får du snart ny header?

Ja hun som lager designet mitt har vel begynt å jogge med noe nytt, tror det blir veldig bra og gleder meg til dere skal få se! 

Lær deg å hold kameraet i ro når du videoblogger jævla tøs.

Vel, det der var jo egentlig ikke et spørsmål men føler jeg må ta det opp for å gi deg litt dårlig samvittighet. Jeg har en sykdom som gjør at finmonorikk (holde ting i ro blandt annet) er umulig. Fikk medisin, den funket ikke. Tilstanden min har blitt alvorlig forverret og det er overhode ikke gøy for meg, men en stor plage i hverdagen. Håper du føler deg bra nå.

Husk på at alle er forskjellige og alle har grunner til at de gjør som de gjør - det er mye man ikke ser. Og  ikke minst, om dere spør meg om noe tusen ganger og jeg ikke svarer så er det fordi jeg ikke VIL svare på det, enkelte ting er privat for meg også. Derfor må man også være forsiktig med hvilke påstander man kommer med.. Mener jeg, da. 

Wooops! 
Skal prøve å bli flinkere til å svare på spørsmål fra dere!


yummi

Kommenter her

Satt og så på forskjellige bilder på weheartit av kjekke kjendiser, mmm! Her har dere mine favoritter i tilfeldig rekkefølge:

Joseph Gordon♥ Har elsket han siden jeg så han i "inception", og ble enda mer forelsket etter 500 days of summer. Perfeksjon! 

 

 

James Franco ♥ Dere kjenner han kanskje fra spiderman eller Rise of the planet of the apes? Elsker han, litt sånn sexy nerd! 

Zac Efron ♥ Trenger vel ikke si så mye, dere vet hvem han er - og forstår sikkert hvorfor han faller på min toppliste!
Ian Sommerhalder ♥ Øynene hans.. Leonardo Dicaprio ♥ A classic!Kjekkeste kjendisen dere vet om? 

om i går

Kommenter her

Hei på dere, har vært våken siden klokken ni.. Våkner alltid så sykt tidlig og uttørket "dagen derpå"  Har nettopp drukket sikkert 5 liter vann, haha..

Tenkte jeg kunne fortelle litt kort og enkelt om i går kveld:
 Vi begynte kvelden i leiligheten til Anne-Sofie hvor vi var 8 jenter. Vi laget taco, spiste brownies og bare slappet av. Etter hvert kom det et par gutter, koselig! Det var fest i leiligheten under også, så folk løp litt opp og ned. Etter noen timer dro jeg, Anne-Sofie og Lisa videre på fest til ei jente i klassen og ble der et par timer før jeg dro hjem. Visste dere at jeg aldri har prøvd å snike meg inn på byen før? I går følte jeg meg faktisk klar for det (haha, i know, latterlig) men så var det tidenes snøstorm.. utsetter det til neste helg heller, haha! Helt okei kveld! 

Dette bildet tok jeg da jeg kom hjem i natt.. Haha herregud, jeg er IKKE flekkete, står bare i et rart lys.


Jakken jeg hadde på i gårVideoblogg - klar for TACO!!!

Kommenter her

 Okei, det der er det VERSTE stillbildet jeg EVER har fått på en youtubevideo og jeg har fått mange stygge! HAHAH... pokker da. 

nettshopper!

Kommenter her

Kjeder meg så bruker tiden på litt nettshopping! Dette klikket jeg nettopp hjem:

Tskjorte 299 kr HERTskjorte 129 kr HER Basic genser 179 kr HER 


Basic cardigan 199 kr HER

Jumpsuit (elsket den!!!!) 399 kr HER Nå skal jeg snart fikse meg, det er tacokveld med jentene i 8-9 tiden! 

out with the old

Kommenter her

Godmorgen!

Føles helt fantastisk å kunne sove så lenge man vil! Startet dagen med litt salat, er utrolig vanskelig å lage en god salat om man ikke spiser kylling.. Så, noen tips? Liker absolutt alt! 

Tenkte at jeg snart skal slutte med de usunne matvanene mine.. Skal fortelle dere mer om det senere! Håper mange av dere kommer til å støtte meg i det og ha litt forståelse, det er jo så typisk med en masse trangsynte mennesker som bare skal klage.. Men jeg vet jeg har bra lesere! 

Tenkte å vise dere noen ting jeg fikk i posten i går!

Fikk et navnearmbånd fra juvlia.se! Vet ikke helt om dere ser det, men det står faktisk "sophieelise" der! Nesten umulig å ta bilde av. Elsker slike smykker! Koster 279 kr HER Og så fikk jeg en annen ting jeg virkelig digget konseptet ved! Nemlig.. gratis tamponger! Haha litt kleint å blogge om - men alle trenger det jo. Jeg har ofte tenkt at det bør være gratis og at det nesten er litt sykt at folk kan tjene penger på noe så rart som MENSEN, derfor digget jeg dette her! Om du vil ha gratis tamponger så må du registrere deg på http://tamponsforfree.com/Home.aspxVet mange som klager på at tamponger og bind er dyrt, nå finnes det ingen grunn til det lengre! 

 

bling my phone

Kommenter her

Er sammen med noen venner, blogges mer i morgen! 

Men men, tenkte å komme med en liiiten gladnyhet da! Når man er toppblogger så får man en del ting sponset, så det gjelder å velge hva man vil ha med gjennomtanke. Jeg har nå skrevet under 1-årskontrakt med http://handelsportal.no/, liker veldig godt sammarbeidet med de! Får så mye fint. Tenkte jeg kunne vise dere noe jeg har fått hos dem i det siste:

Dette ble min favoritt, bruker det nå!
De selger i hovedsak mobildeksler, men i det siste har de tatt inn litt av hvert - som smykker og klokker blandt annet. Og om du vil ha et gavekort på 100 kr fra dem, så er det bare å like facebooksiden deres her og kommentere her når du har gjort det! Trekker vinneren i morgen. 

vinter

Kommenter her

Har nettopp vært ute og jogget, og det er virkelig helt sinnsykt herlig når det er vinter! Først når jeg dro ut var det helt perfekt vær, varmt og klarblå himmel. Så, 1 minutt senere, så utbrøt virkelig det sørnorge kaller "snostørm"! Og noen minutter senere var det blå himmel igjen.. Rart!

Haha må fortelle dere noe litt sykt også.. Jeg har hatt en favoritttreningstøye i rundt et år nå, nemlig en rosa tettsittende "genser" som egentlig skal brukes når man går på ski og slikt. Den har alltid vært trang, men i dag var den altså blitt litt for liten så jeg fikk den pokker ikke av! Det endte med at jeg måtte klippe opp hele driten med en saks, og nå er den ødelagt for alltid... Haha, kan love dere jeg så ut som en idiot mens jeg prøvde for harde livet å få den av. Den satt seg fast over hodet så jeg måtte løpe rundt uten å se noe særlig for å finne en saks. 

Rip... 

Btw helt sinnsykt hvor fort jeg får resultater på magen! Begynte å trene for.. 14 dager siden? 

Nå skal jeg kose med lille engelen min.  Hun er gal i dag, håper det roer seg snart.
 

god"morgen"

Kommenter her

Hei hei! Våknet nå og sitter og slapper av mens jeg spiser og ser skiskyting med pappa. Skal snart slenge på meg treningsklær og ta meg en joggetur ute i snøen 

Forresten,veldig gøy å lese meningene deres i det forige innlegget 

Tenkte jeg kunne vise dere noen fine bilder fra reisen i går: 

Haha ser dere kofferten med rot i bakgrunnen? Her hadde bestemor nettopp ropt " har du pakket kofferten?" og jeg bare " jadaaa..:" så måtte jeg stresse med å få lukket den og kastet oppi alt mulig to minutter før jeg skulle dra. 

Jeg kan være den første til å skrive under på at det er sykt dyrt å være alene på en flyplass. herregud! Noen av mine "innkjøp".

Dere skulle sett da vi kom opp over skyene, solen skinnte og det var så NYDELIG! Fikk desverre ikke tatt bilde med en gang, men dette var jo også ganske fint.

Fikk lyst til å bare hoppe rundt på skyene.. hahaDagens spørsmål - skjønnhetsoperasjoner

Kommenter her

Nå tenkte jeg å komme med dagens spørsmål her på bloggen.

Hvordan hadde dere reagert om jeg gikk ut med at jeg skal gjøre en skjønnhetsoperasjon? For eksempel brystoperasjon eller nese. Hadde synet deres på meg blitt annerledes? Hvorfor? Hadde det vært interessang lesning eventuelt?

Bildet er lånt fra isabelles.nu. 

ingen har vel gått glipp av dette..

Kommenter her

Nå høres jeg sikkert helt bitch ut, men jeg har bevisst ungått og poste videoen om KONY2012 en stund nå, ettersom jeg måtte tenke på hvordan jeg skulle ordlegge meg angående dette. For å være helt ærlig, så irriterer mennesker meg litt noen ganger. Sitter og skryter på seg at de er samfunnsengasjerte, og så vet de om dette først NÅ. At nå som det blir spredt på facebook, DA får folk opp øynene, etter så mange år med dritt og elendighet der nede. Vet ikke om jeg skal tørre å påstå at det er litt falskt at folk sitter her bak pcskjermen og sprer en video, slenger seg på med statuser og bilder..Hørte til og med på nyhetene at det har blitt en trend og dele dette..? Dere burde ha vært klar over at dette har vært en nyhetssak LENGE! Alle burde tenkt på dette for lenge siden.. Men det er min mening da.

Men såklart, jeg blir dødsglad for å se at folk engasjerer seg, og kony2012 er et utrolig bra tilltak! Er jo bra det blir spredt rundt slik at folk kan bli klar over det - men hva hjelper det, tenker kanskje du? For ja, at vi ser en video hjelper jo ikke så mye om man enda bare sitter der. Oppforder alle til å donere til "invisible children", det skal jeg. Selv om jeg har hørt mye rart om at kun 30% av pengene kommer fram, men jeg håper ikke det stemmer. Krysser fingrene, og 30% er så absolutt bedre enn ingenting!

Personlig har jeg snakket med en gutt som selv har vært barnesoldat, og vet at det går noen på skolen min som også har vært det før de kom til Norge. Det er grusomt og urettferdig, men dette er IKKE nytt. Dette har eksistert lenge. Så jeg ber dere, følg med på noe annet enn facebook - begynn å les aviser, se på nyheter, føl med på dokumentarer.. Dette har eksistert LENGE. Bra folk ENDELIG får opp øynene. 

Noen av dere som vet noe jeg kan gjøre for å VIRKELIG gjøre en forskjell? Jeg er kanskje slem som sier det, men det er pokker meg ikke nok å dele en film på facebook og tro man har reddet verden. SÅ lett er det ikke! For hva hjelper det om vi i Norge bare vet hvem Joseph Kony er? Han er jo ikke akkurat her slik at vi kan fange han? Nei, doner penger folkens. 

 

HAPPYDAY.......

Kommenter her

Hei! Kan gi dere en liten update på min håpløse pcsituasjon.. Nå er den altså helt død men en kompis skal fkse den senenere, og i mellomtiden får jeg faktisk låne en pc hos han! Veldig snillt og ble kjempeglad da jeg fikk høre det. Derfor går jeg tilbake til normal oppdatering når jeg er hjemme igjen, er bare litt vanskelig akkurat nå.

Ellers er det jo kvinnedagen i dag, gratulerer så mye til alle! Selv startet ikke dagen heeelt supert, vet ikke helt om noen av dere leser gossipbloggen, også kalt toppsladring..? Well well, i dag var altså jeg "the big news" og var ikke akkurat superhyggelig å få noe slikt slengt i trynet. Tar meg en pause fra gossiplesing tror jeg, blir jo gal av det. Dette kommer til å bli en laaaaaang dag for min del.. 

lovequotesrus:
Photo Courtesy: isocelesfishsandwich

 

hjerte

Kommenter her

Jeg og Stine har laget cookies og gått tur med hunden, og nå tenkte vi at vi skulle sette oss ned med en god film eller serie. Jeg har spist som en gal i dag.. Det jobber forresten verdens deiligste på bensinstasjonen rett ved siden av her, jeg må innrømme at til og med jeg er litt smålig skamfull som har vært innom der og kjøpt godteri sikkert to ganger for dagen siden jeg kom hit. I dag så han på meg og sa " hehe, skal du ikke ha noe mer da?" når jeg bare hadde kjøpt litt is.. Kill me!

Husker i fjor når jeg skrev på bloggen at han på bensinstasjonen var kjekk (det var en annen) så sendte han meg mail og ba meg ut på date! Haha, bloggen gir mange fordeler. Får håpe det skjer nå også  Neida! Men serr, lurer på om det er en slags lov å være skamdeilig for å få jobbe på bensinstasjonen der..

 Stine vil ikke være med på bilder i dag..  

no makeup!

Kommenter her

Er faktisk utrolig irritert for øyeblikket.. Pcen min har kortsluttet så kommer meg ikke inn, er masse ting på den jeg ikke vil miste - og jeg kommer meg ikke inn på mailen hvor alt av bloggsammarbeidspartnere finnes.. Har aller mest lyst til å legge meg ned og gråte. Tror ikke dere helt skjønner hvor frustrerende det er og ikke komme seg inn på mailen når man er i min situasjon. ALT er jo avhengig av den!

Well well, kom akkurat inn døren her i Oslo. Har vært offentlig, altså rundt i byen, uten sminke for første gang på mange år! Haha jeg er fullt medvitende om hvor sinnsykt det høres ut, sad but true.. Kanskje vi skal gjøre det til en vanlig trend?
Det blir så bra!

Kommenter her

Haha herregud for en morgen! Hadde planlagt å stå opp klokken 08 for å dra å trene på Elexia, men sov igjennom fire alarmer. Etter det oppdaget jeg at det snør noe sinnsykt ute, og på toppen av alt - pcen min nektet å skru seg på og jeg tror dønn seriøst en liten del er løs inne under tastaturet.. Hører det om jeg rister på pcen. Etter mye innsats kom den uansett på, faen meg flaks! 

Skal være flink jente og spiste ferdig frokosten før jeg slenger på meg støvlene og tar paraplyen i hånden - trening på elexia neste! Høres det dumt ut om jeg sier at jeg gleder meg til dere skal få se "resultatet" av kroppen min i sommer..? iiiih, det blir så bra!  

 

Min fantastiske frokost.. haha
Jeg trenger hjelp!!

Kommenter her

Det var noe jeg glemte å spørre dere om som jeg egentlig skulle spørre om i sist innlegg, haha! I overimorgen og i morgen kommer jeg til å vandre en del alene i Oslo etter å ha gjort noen ærender, er jo like greit å få gjort noe mens andre er på jobb og skole. Så, where to go and what to do..? 

Er ikke så veldig glad i å sitte ute og spise alene, men er vel kanskje noen steder hvor slikt er passende? Såfall hvor? Noen butikker hvor jeg kan gå og kikke i en evighet uten å bli lei? Eller noen steder jeg kan se på noe, attraksjoner osv? 

Takker på forhånd!

når natten kommer.

Kommenter her

Ligger i sengen "min" her i Oslo (som egentlig er en madrass på gulvet), med en pose godteri i hånden og litt musikk i ørene. Det er noe med meg hver gang jeg drar bort fra Harstad, det er akkurat som om tusen kilo løftes bort og jeg er bare... meg. Kun jeg som føler meg fanget i min egen hjemby? 

Nei, akkurat nå føles det passende å se ut vinduet og bare tenke. Jeg trenger det faktisk, trekke pusten dypt og finne ut nøyaktig hva jeg vil og hvordan jeg skal klare det. Venner, familie.. kjærlighet. Gud, alt er så forbanna komplisert. Jeg har det bra altså, men noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne hoppet fram til jeg er 30. Ha mann, barn, hus og hund. Det er der jeg føler jeg er nå, haha  Hørte denne på finalen i the glee project i går, sykt flink han er!!

 

my militaryman

Kommenter her

Har akkurat kommet "hjem" fra byen. Møtte en kompis som er i militæret i Osloområdet for tiden, veldig trivelig! Har ikke sett han på lenge og vi har vært supergode venner i noen år nå, så var godt og catche opp litt med han. Nå føles det bare godt å være her i huset med familien som jeg elsker over alt på jord, de er så utrolig fantastiske! Er så utrolig godt med vinterferie!  

 

Og btw, så skal jeg kjøpe meg ny jakke i morgen! Var og så litt på jakker i dag. Hvilken likte dere best? En av disse to blir det!

Elleeer denne..
litt om igårkveld osv

Kommenter her

God morgen kjære blogglesere! 

I går slappet bare jeg og Stine av med litt godteri, og fikk sett finalen på "the glee project". Hadde det veldig trivelig! Men ble mye senere enn planlagt før jeg klarte å sovne i alle fall..
Når jeg våknet var jeg ganske alene i huset her ettersom de andre har jobb og skole nå. Ble liggende i sengen og se på "earth", en helt fantastisk film! Jeg mener det, dere må bare se den. Var rørt til tårer mange ganger i løpet av filmen, det var virkelig... kunst. Nydelige planeten vår, ta vare på den!

Dere lesere som er litt bad-ass kan laste ned earth HER 
traileren:

må gjøre-video!!

Kommenter her

Nå er jeg hos kusinen min i oslo, Stine! I bloggverdenen er hun kjent som haawt, sikkert mange av dere som vet hvem hun er.

I den anledning at jeg er her har vi bestemt oss for å lage må gjøre video, spiller den vel inn i morgen eller overimorgen! Hun har mac, så hun får stå for redigeringen. Kjør på med forslag! ♥ Haha er litt gøy å gjøre dette i Oslo for da kan man gjøre litt syke ting i byen osv, siden ikke alle kjenner alle og ingen vet hvem vi er uansett! Er så deilig.

Haha skulle ta bilder for "må-gjøre-videoen", og da fikk vi en ekstra gjest på bildene + stine nektet plutselig å posere.. Nice 

copykissie

Kommenter her

Hei! Kom nettopp hjem til Oslo, skal fortelle dere mer om turen min senere.  Er veldig sliten akkurat nå, så skal vel bare slappe av senere. Eller, vi får se!

Haha forresten, i går da jeg var sammen med noen venner fikk jeg et tips om et Kissie har kopiert meg på bloggen sin.. Er det feil om jeg sier at jeg ble veldig glad? Haha har elsket kissie i 4 år og føltes litt stort at hun faktisk leser bloggen min - og ikke nok med det, hun elsker den så mye at hun må kopiere det jeg skriver og late som om det er hennes eget! Haha, wow..

HER er innlegget kissie skrev i går, og HER er det jeg skrev for noen dager siden.. Latterlig at JEG får skylden for å kopiere her, haha! 

haha, så litt kjent ut, ja;) 

 

sosial

Kommenter her

Vi har som sagt vært ute og spist på kinesisk resturang. Veldig koselig, og maten var (som vanlig) veldig god. Ble virkelig proppmett haha  
Etter det dro vi på kino og så " safe house" sammen med 5 kompiser + oss jentene. I starten av filmen tenkte jeg " åh nei, skal dette bli enda en av de filmene der jeg ikke skjønner noe", men så gikk det fem minutter og jeg forsto! Når det første begynte å skje action i den filmen så var det uten stopp, veldig bra! Likte den godt, så anbefales.

Hadde veldig lyst til å være mer sosial i kveld, men siden jeg drar tidlig til Oslo i morgen er vel ikke det så lurt. Skal legge meg å se på film før jeg sovner!


Stine og Amanda. Stine, Anne-Sofie og Olai (som btw er den kjekkeste 95eren på jorda)

Toran (han har blogg!!) og Amanda
En bra Søndag!

Kommenter her

Det her blir en bra Søndag likevel! Mamma sitter vel egentlig ute i bilen og venter på meg nå så må kjappe meg, men bloggen prioriteres selvsagt først! Nå blir det først kinaresturang med jentene før vi møter noen kjekke karer og drar på kino! Ikke helt feil det  

Fikk ikke helt tid til noe outfit (skulle plutselig ut å spise en time før planlagt) så derfor kan dere få noen søte bilder av meg, og av meg og babyen min istedenfor! Elsker hunden min, hun gjør meg så sykt glad! ♥ ♥ ♥

Har med meg kamera ( haha skrev først pc, det hadde vel tatt seg ut på resturang og kino..) så kommer vel noen bilder senere! Snakkes når jeg er hjemme igjen ♥ 

 

Gjett hva, liksom..

Kommenter her

Trenger jeg i det hele tatt å skrive hva jeg har gjort i dag? Jeg sov til klokken 13, ble vekt av at telefonen ringte, sto opp, så tre episoder frustrerte fruer og etter det fikk jeg for meg at jeg skulle se på "jackass" i 3D.. Fatter ikke hvorfor jeg utsetter meg for det engang, så utrolig ekkelt! Og det verste er nok at de selv står og spyr etter hvert stunt de gjør.. Haha fysj.

Outfit kommer etterpå (om jeg finner noe fint å ha på meg, haha..). Har en sånn dag hvor man ikke blir fin på noen bilder! 


ødelegger

Kommenter her

Er utrolig koselig å ha Anne-Sofie her! Uheldigvis drar hun snart, og da skal jeg legge meg godt til rette i sengen med frustrerte fruer på skjermen og godteri ved siden av meg. Det er faktisk utrolig koselig å ha litt tid for seg selv synes jeg, hvor man bare kan fordype seg i en serie og ikke tenke på noe annet... Herlig!

Dere kan tro vi brukte mye tid i dag på å få koblet pc'en til tv'en.. Er det noe jeg ikke kan med så er det ledninger, forskjellige koblinger, kanaler og styr.. Og mens jeg prøvde å fikse det klarte jeg å ødelegge annesofie sin pc ved å knekke en del av HDMIen mens den enda sto inne i pcen hennes. Jaja, sånn kan det gå! Bestikker henne med penger så blir hun glad igjen  


Nesten sminkefri og sliten Haha stabil


magetoppchill

Kommenter her

Har akkurat pakket ferdig til Oslo. Flink som er ferdig med det så tidlig, kort applaus til meg! Gleder meg faktisk utrolig mye til å komme meg bort litt og bare slappe av i "stor"byen! 

Snart kommer Anne-Sofie hit, vi kaller faktisk hverandre for "enøyd og toøyd". Altså ett øye, to øyner. Fant det på da vi var rundt seks år gammel, og så har det bare forblitt sånn haha! Hun tar med noen filmer så er jeg ganske sikker på at vi har litt godteri her.

Kjører magetoppchill i dag. Og dette var seff bare for å vise meg fram så mye som mulig...
Haha hva skjedde her liksom..Filmene vi skal se heter the midnight meat train og the texas chainsaw massacre. Sistenevnte er tydeligvis inspirert av en sann historie, virker creepy! Noen som har sett de? Jeg har sett den siste på " date" eller hva man nå skal kalle det, haha.  Fikk med meg 20% så skal bli greit å få sett den igjen!


Og så må jeg bare meddele etter gårsdagens episode av the voice - Sondre Lerche er verdens deiligste!


draw me something

Kommenter her

Våknet akkurat, er så utrolig herlig å vite at jeg har vinterferie! Skal hoppe i badekaret nå, så fikse meg for dagen.

Har forrsten blitt helt avhengig av draw something, fikk dødsmange invitasjoner i går! Var veldig gøy å spille mot lesere. Jeg heter sophyyelise der, så dere får prøve å adde meg! Om dere har det så legg gjerne igjen brukernavn så kan jeg adde dere også.

draw something

 

selvbruningstips!

Kommenter her

Dette hadde dere vel aldri trodd skulle komme fra meg, men.. Jeg har bestemt meg for å slutte med solarium! Dette gjør jeg fordi det snart blir 18årsgrense, og det kommer til å bli ganske "hardt" og slutte da så derfor starter jeg heller gradvis nå. Har ikke tatt sol på tre uker, og for meg som er vandt å ta en gang i uken er det ganske bra! Kan ikke garantere at jeg blir å klare det men skal prøve mitt beste. Kjempegøy om noen "solariumsavhengige" blogglesere slenger seg på!

Anyways, i den annledning tenkte jeg det kunne vært fint og tipse dere om en bra selvbruning. Jeg tror ikke jeg tuller når jeg sier jeg har prøvd alt. Jeg har prøvd alt som finnes på cubus, h&m, diverse spa, parfymerier. Og på toppen av det hele har jeg fått sponset en masse fra forskjellige nettsider, så nå er jeg 100% sikker på at jeg kan anbefale dere noe bra. Nemlig xen- tan selvbruning som dere finner HER! 

Noen krav jeg stiller til selvbruning er;
♥ Skal vare lenge, også etter noen dusjer. Jeg sprayet på for fire dager siden, og fargen er enda like fin! Ingen skjolder
♥ Den må fungere for både kropp og ansikt
♥ Selvbruningen må ha mye innhold og ikke bli tom med en gang
♥ Fargeresultaten må komme med en gang ( slik at jeg kan ta den på rett før jeg drar ut) og tørke fort. Hater slik "over natten " selvbruning!
♥ Og sist men ikke minst - den skal være brun, ikke gul, flekkete eller oransje!

Har fått mange komplimenter angående fargen min de siste dagene fra dere, det har altså vært denne som har gjort susen. Den jeg bruker koster 309 kr og kan kjøpes HER, mens hele utvalget kan dere finne HER. Koster jo litt, så derfor har jeg fikset rabattkode på 15 % - bare skriv  uwivu når du betaler! 

Bena mine er nok min skam, så utrolig masse pigmentflekker jeg har fått av solarium. Håper det roer seg ned nå som jeg slutter! Men de ble brune, sant? 

Haha jeg var dum og sprayet meg med bh på.. Da får skille! Men da ser dere i alle fall forskjellen

Magen er det jeg sliter mest med å få jevnt, jeg har sånne "streker" på magen om dere skjønner.. Noen som har tips til hvordan jeg kan få til det? 

Har fått sponset produktet fra coverbrands, men ikke fått en eneste krone for å skrive dette. Altså - mine meninger!


A real man

Kommenter her

Føler meg litt trist, forvirret, skuffet. Ja jeg vet ikke hva. Skal i alle fall rydde rommet så kommer bestekompisen min hit, trenger verdens beste akkurat nå.. 

Forresten så er det utrolig rørende å lese kommentarer på innlegget "Når det som er galt føles rett". Men er dere ikke enige i at det føles bra at man ikke er alene i å være lei seg? At det er andre som føler det akkurat likt?  Fikk en veldig bra kommentar på det innlegget hvor det blandt annet sto " En skikkelig mann trenger ikke å bli fortalt at han må jobbe for jenta si. Han vet det av seg selv." Og det stemmer så utrolig mye! Det finnes ingen unnskyldning for å gi faen i den som liksom skal bety mest i verden for deg.. Og jeg vet at jeg i alle fall er lei av å ha umodne, respektløse gutter til kjæreste. Har tenkt mye på det og jeg er faktisk 100% ferdig på det området. Stand up for yourself! 
Forresten, angående det fine være jeg skrøyt så mye over før i dag.. Slik har det blitt nå. Riktignok veldig koselig å være inne når det er vind ute!visse dager er alt herlig!

Kommenter her

...Som for eksempel i dag! Det har vært plussgrader, sol og noe steder har snøen smeltet.. Endelig!

På Mandag drar jeg til Oslo og blir der i vinterferien. Kommer til å bli veldig herlig!
Og nei, jeg får ikke dratt på Avicii.. Var helt syke priser for å tatt fly på Søndag, og på Lørdag gikk det ingen fly..? Hva i alle dager! Men håper alle som skal dit koser seg masse ♥

 Haha som en følge av mine søvnproblemer satt jeg sammen denne videoen i går, masse småklipp fra Iphonen.. Ps; advarer mot høy lyd enkelte steder i filmen! 

vil du bli toppblogger?

Kommenter her

Tenkte å lage dette innlegget på vegne av alle dere som vil bli toppblogger. Selvfølgelig er det mange goder, men her kan dere få en del ting som IKKE er så bra, så kanskje ønsket blir litt mindre:

Forvent deg at alt du skriver kommer til å bli tatt ut av sammenheng. Folk vil at du skal gjøre feil, derfor overanalyserer de alt du skriver. De ser om det er noen steder du kanskje selvmotsier deg selv, de ser om det er noe som gjør deg til såkalt "dårlig" forbilde, og de ser om du bruker banneord, staver feil.. Listen er lang. Det er som å få rettet en prøve hver gang jeg leser igjennom noen av kommentarene.

♥ Om du har kjæreste - for guds skyld ikke del han på bloggen! Tro meg, jeg vet godt hva jeg snakker om.. Uansett hvor forelsket du er og uansett hvor mye tid du bruker med han, hold han utenfor bloggen. Helst ikke nevn at du har kjæreste i det hele tatt, for da blir det med en gang spekulasjoner i hvem det er. Det finnes desverre mange jenter som ville dødd for å ha vært "den jenta som ødela forholdet til hun toppbloggeren og kjæresten".

♥ Rykter, rykter, rykter.. Det er utrolig mange som bruker kommentarfeltet her til å spre rykter. I følge mange av dere har jeg klamydia, er gravid (er de to overhode mulig på samme tid?), lett på tråden, hasjnarkoman, har rosa bong på rommet og gud vet hva. Ingen av de stemmer i alle fall, men "gøy" at så mye kan ha skjedd med meg uten at jeg fikk det med meg! ♥ Forvent deg å bli lurt av annonsører og sammarbeidspartnere. Når jeg var ny i "gamet" så skjedde det hele tiden. Voksne mennesker tror de kan utnytte unge jenter som har mye makt på nettet til å tjene seg store penger og desverre klarer de nok dette ganske ofte.

♥ Du kommer også mest sansynlig til å miste halve vennegjengen. Enkelte takler ikke at andre gjør det bra og kommer sakte men sikkert til å ta avstand. For å ikke snakke om alle festene du IKKE kommer til å bli invitert på fordi folk ikke vil på bloggen. Her snakker vi typ 13-14-15 år gamle ungdommer som ikke får lovt til å drikke av foreldrene, men som gjør det likevel - og er redd for å havne på bloggen. Forståelig, men grusomt kjipt.

♥ Og masse problemer med foreldre da, for å ikke nevne det.. Har hatt mange øyeblikk her hjemme hvor vi har kranglet om hva som er okei og ikke på bloggen. 
♥ Og for guds skyld - ikke vær politisk engasjert! Tror aldri jeg har fått så mange trussler i mitt liv som da jeg skrev min politiske mening, haha.. For å ikke glemme samfunnsengasjemang! Det er forventet at du donerer bort MINST 50% av det du tjener til veldedige formål, og om du som meg donerer "kun" rundt en 1000 lapp i måneden til forskjellige formål, ja da er du pokker meg ikke verdig for de pengene du tjener heller.

♥ For å ikke nevne de eldre og mer bittre jentene.. Jeg blir truet så det holder hver gang jeg drar ut i helgene, og det er ikke okei. Ingen som kjenner meg, ingen som har snakket med meg - de har bare fått det for seg at det er okei og "mobbe" noen når man har fått i seg litt alkohol, og den "noen" de velger å mobbe er meg. " Hun toppbloggeren". Det er også helt normalt å bli ropt skjellsord etter i byen, kastet ting på osv. Høres det særlig glamorøst ut..?Så.. Vil du enda bli toppblogger?


dagens outfit

Kommenter her

Haha herregud.. Slik har jeg vært hele dagen.. Er så missunnelig på bloggere ( og andre forsåvidt ) som har fått pyntet seg i dag, elsker å kle meg fint! Desverre gjør smertehelvetteti tunga at jeg ikke orker noe som helst annet enn å sløve..

Har faktisk startet på sesong 1 igjen av frustrerte fruer og planlegger å se ferdig hele greia. Elsker det programet over alt på jord! Og Bree er selvsagt favoritten♥

 Om noen skriver fint outfit nå vet jeg ikke heeelt hva jeg skal si... 


I love this!

Kommenter her

Hørte denne sangen for første gang i dag, er den ny eller? Er egentlig ikke verdens største Bieber-fan (liker han sånn midt på treet), men denne sangen her var jo sykt bra! Synes han har fått veldig deilig stemme nå som han har blitt litt eldre, hihi..

Hva synes dere? Og gratulerer med dagen til Justin, forresten!! ♥

videobloggtips?

Kommenter her

I natt drømte jeg at tungen min hadde blitt så opphovnet på grunn av piercingen at jeg nesten ikke fikk puste og gjett hva jeg oppdaget når jeg våknet? Det stemte, nesten.. Klarer ikke snakke og å spise er ett mareritt! Har heldigvis roet seg ned litt nå, men.. Jaja, går sikkert fort over, må bare rense munnen mye!  

Tenkte jeg skulle videoblogge senere idag, har dere noen spesielle ønsker? Har endelig fått lastet ned moviemaker, så da kan jeg jo til og med redigere litt! Kom med tips, kanskje jeg til og med gidder sminkevideo..?