hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

mars 2011

nappet brynene..

Kommenter her

Sitter nå å tortureres av pinsetten.. Jepp, jeg napper øyenbrynene, er det noe jeg virkelig hater så er det nettop det. Men finnes heller ikke noe styggere enn bryn som bare er kuttet rett av så det må gjøres ordentlig!
Har før fikset brynene mine på spaspa, har også farget de der.. Det gjør at jeg nå slipper å bruke øyenbrynsblyant og de har fått en ganske okei form til utgangspungt slik at jeg selv klarer å forme de nå. Personlig synes jeg det er finest med litt markerte og naturlige bryn, er dere ikke enige?

Før: ( helt latterig at noen har påpekt før at jeg hadde fortynnebryn tidligere..) 

Da hadde jeg vel spart i noen mnd fra sist napping tror jeg. 

Etter: Ser dere noen forskjell? Det viktigste er vel at jeg gjør det, men. Ble bra synes jeg! Her er jeg foresten uten løsvipper, noen som hadde spurt hvordan jeg ser ut når jeg er "naturlig".

Man må lide for skjønnheten! Tårene bare renner virkelig her når jeg napper brynene..

 

dagens shopping

Kommenter her

Her er bilder av det jeg kjøpte idag! 

 

Min nye kosegenser, hoppet inn i den med en gang jeg kom hjem i dag. Herlig ♥


En ny topp. Elsker den, spessielt baksiden! Tror faktisk mørkeblå/marineblå har blitt favorittfargen min
Og til sist, sko. Mine gamle hadde blitt så utrolig stygge.. Som dere ser har jeg allerde klart å skittne de ut, haha! Blir en slags tvangstanke at de må være rene hele tiden.Men 

piercingtrøbbel

Kommenter her

Som sagt skulle jeg trene før skolen i dag, nærmere bestemt svømme! Det jeg gjør da er rett å slett at jeg svømmer fram og tilbake i bassenget enkelt og greit.. Haha, vet ikke om man kan forklare det bedre. Er i alle fall veldig mange som er utrolig dyktig til å svømme der, det jeg driver med er en litt mer avangsert hundesvømming... Men blir i alle fall inspirert til å forbedre meg.

Foresten, dere husker kanskje det jeg fortalte om øret mitt? Jeg har nå oppdaget at det samme begynner å skje med navelen min.. Jeg er utrolig redd faktisk, for magen er nok min stolthet, og det jeg har jobbet hardest for, og piercingen har liksom vært toppen av det hele - jeg elsker piercingen min! Så om det nå ender med at jeg ikke kan ha den heller, så vet jeg ikke.. Har hatt den siden jeg var 13 år, og føler meg helt naken uten..

Tok dette bildet nå nettop. Heldigivs ser man det kun ovenifra om man drar litt i den! Den er enda fin , enn så lenge♥ Og ja, nå fikk dere jo magebilde også som dere har mast sånn etter..

Dette ble vel alt for masse for dere tenker jeg! Huff, en mage... mens om noen legger ut bikinibilder er det heeelt greit.Jeg var en snartur i byen etter skolen, legger opp hva jeg kjøpte senere! 

godnatt!

Kommenter her

Skal legge meg å se litt på frustrerte fruer nå, begynner tidlig på skolen i morgen i tilegg til at jeg skal prøve å få trent før skolen starter. Blir sikkert kjempegøy! :):):) Not.. Etter skolen skal jeg shoppe litt, og på kvelden skal jeg møte en kompis.
Men som sagt så skal opp tidlig i morgen (ved 6tiden) så like bra at jeg legger meg nå. God natt! gleder meg!

Kommenter her

Fikk kostymet mitt idag. Er utrolig fornøyd, følte meg dødssøt i det! Viser dere om en uke... Kommer til å føle meg utrolig sexy i bursdagen, can't wait ;)

 
 Nå skal jeg se film med noen venner! Blogges da jeg kommer hjem


 

trenger en pause

Kommenter her

Dro en snartur på butikken med pappa, da ble det IFA, djungelvrål og en fuktighetskrem.Jepp, IFA is my drug :) 

 

har ødelagt øret mitt

Kommenter her

Noe har skjedd med meg som jeg virkelig lurer på om kvalifiserer meg til å jobbe som professjonel sirkusartist.. Var egentlig usikker på om jeg ville legge dette opp på bloggen, vil såklart ikke at dere skal synes jeg er ekkel! Men jeg får tenke slik at dette er ikke min feil..

Her om dagen satt jeg å så på film med noen venner, da jeg plutselig kjente at noe falt ned i toppen min. Jeg begynte å se meg rundt i taket osv for å lete etter noe som kan ha falt ned, men da jeg så litt i bhen min (haha) ser jeg øredobben min ligge der - med bakdelen på. Så jeg går på badet å ser meg i speilet og jepp.. uten at jeg har vært borti øret mitt, har altså øreflippen delt seg i to. Jeg brukte ikke en tung øredobb, bare en helt vanlig liten perledobb.. Det verste er, det gjorde ikke noe vondt, tror jeg har mistet nervene i øreflippen!? Kjenner ingenting nå heller, og har aldri før oppfattet noen tegn på at dette ble å skje, ikke noe bettenelse heller.. Har aldri brukt tunge øredobber heller.

 

Hullet er ganske svært som dere kan se.. Og det begynner å gro nederst, men er litt redd for at de to forskjellige delene skal gro ifra hverandre om dere skjønner? Ah, noen som har opplevd lignende og vet hva jeg kan gjøre? 

På tide å rydde

Kommenter her

Haha tror virkelig jeg må rydde rommet mitt nå.. Ser ut som et bombenedslag og dere vil virkelig ikke vite hvor ufresht det virkelig er. Husker ikke sist gang jeg støvsugde? Sikkert et halvt år siden! Eller nei, kanskje det var før jul.. Får i alle fall rydde nå, etterpå kan jeg lage en liten videoblogg med rundtur på rommet mitt ( kommer opp enten i dag eller i morgen ) ettersom en del av dere har vært nyskjerrig på hvordan det ser ut! :)

Skal ta å rydde bort klær jeg ikke skal ha lengre når jeg først er igang..

Litt av rommet mitt: 

countdown

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra charlotte som jeg dro til etter skolen og skal snart spise lunsj. Har allerede vært en tung skoleuke, men jeg får tenke at det bare er tre dager igjen til helg! Og har man noe å glede seg til går dagene mye fortere!

En ting jeg irriterer meg over er bare... hvorfor ble det vinter igjen!? Vi fikk vinter, så fikk vi vår, og til sist vinter igjen!? Nå har solen tittet fram, håper bare det holder seg til helgen.. Om det blir tilfellet skal jeg definitivt ta meg en tur i slalombakken

Først tok jeg og Charlotte en liten powernap... Da vi våknet så jeg at det var nyderlig vær ute, så jeg sprang ut for å ta noen bilder. Litt kaldt enda, men sommerfølesen er definitivt på plass! Vi spiste så litt lunsj - kjøttkaker på brødskiv med ketchup og MASSEEEEE dressing! Jeg elsker dressing og aller sist avslutter jeg med et "Nydelig"bilde av meg , nyvåken, omentrent usminket og ufresh.. Bare en liten fuck you til alle dere som mener jeg er et grusomt menneske fordi jeg bruker litt sminke;) Håper dere er tilfredstilt nå..
hot like wow

Kommenter her

 Haha elsker måten hun synger på, som om hun ikke kunne brydd seg mindre! Hot like wow 
tommelen ned..

Kommenter her

... for aliceofsweden.no leveransetider!

Den niende skal jeg i kostymebursdag, så jeg bestilte mitt kostyme i noe jeg trodde kom til å bli god tid. Jeg skulle egentlig få kostymet etter 3-4 dager og har enda ikke fått det , noe som er helt sykt ettersom det begynner å bli 14 dager siden jeg bestilte.. Kjenner jeg begynner å bli litt små-stressa med tanke på dette. Altså jeg har jo referansenummert, kostymet har ikke kommet inn til Norge enda - det skal sendes fra Sverige så bør ikke være så utrolig vanskelig. 
Hvordan tenker egentlig enkelte nettsteder når de lar kundene sine vente så lenge på å få leveranser!? Tror de helt alvorlig at at noen noensinne kommer til å bestille derifra igjen når man må vente i en evighet på å få kostymene sine? Jeg har blitt lei av kostymet allerede før jeg har fått det...

Utrolig dårlig. De burde skrive en tekst der det står "ps, vi lyver om når klærne vil komme.. Det kan ta en 14dagers tid før vi i det hele tatt gidder å sende".

god start på dagen

Kommenter her

Godmorgen/god dag! Starter skoledagen med vanilje yoghurt - det er nok noe av det beste som finnes! Og så er det Mandag.. Betyr altså stressdag for min del. Men skal prøve å få presset inn litt ta-hånd-om-meg-selv runiter idag. Skal i alle fall ta sol og trene! Bra start på en ny, stressfull uke.
 

ansiktspleie

Kommenter her

Mange av dere har spurt om hvilke produkter jeg bruker for å rense huden, så jeg tenkte å lage et innlegg om det! Jeg har nummerert de, men det er i tilfeldig rekkefølge

Lancome Galate'e confort som jeg renser ansiktet med som også hjelper for tørr hud. Er riktignok utrolig vond å få i øynene
Estee Lauder gentle eye makeup remover som jeg naturligvis fjerner øyesminken med. Utrolig bra og fresh! 
Lancome tonique confort renser jeg også huden med, skal tydeligvis gi huden veldig god komfort. Vet ikke helt hva de mener med det, da..
Garnier Nordic Essentials day bruker jeg som fuktighetskrem om morningen.
Biotherm aquasource non stop som hjelper mot dehydrering av huden. Min absolutte favoritt, ikke for fet fuktighetskrem. Elsker den, og har den alltid med meg.
sommer søkes

Kommenter her

Jeg er faktisk en slik person som blir oppriktig glad av sommer og sol. Men her kan jeg nok se langt etter at snøen skal smelte, og at det skal bli varmt ute. Jeg trenger å kunne gå ut uten å ta på meg en svær jakke og uggs, jeg trenger å kunne se ut for å så møtes av en blå himmel, grønt gress, lyden av fulger og bare gressklippere til og med.Herregud, jeg var så sinnsykt brun i fjor sommer.  Rart å se tilbake, utrolig brun ( kommer nok aldri i mitt liv til å bli så brun igjen, tok sol hver eneste dag i tre uker) og jeg var ikke så utrlig trent heller. Var i sommeren jeg begynte å trene hver dag også tror jeg. Jeg hadde faktisk en helt sykt bra sommer i fjor, og i år skal bli enda bedre. Gleder meg helt sinnsyykt masse til Hove for å nevne noe! Føler alltid at jeg ikke setter nok pris på sommeren når den først er her - så jeg sier i år som alle andre år: I 2011 skal jeg virkelig nyte sommeren
leksesøndag

Kommenter her

Hei! Sitter nå ved skrivepulten og hadde bestemt meg for å gjøre lekser hele dagen, gud det føles demotiverende at geografileksa liksom aldri tar slutt.. Allerede søndag! Sykt så fort ukene går! Får panikk av den følelsen, men det føles samtidig litt bra. Det betyr at sommeren snart er her, men samtidig at alt kommer til å gå over så fort..

Men ja, er det en ting jeg ikke er god på så er det geografi. På sist prøve skrev jeg "sånn som i Asia og andre varme land".. Så må vel komme meg tilbake til "arbeidet" nå. Dette kan ta en stund..Har laget meg verdens beste smoothie, det hjelper litt på motivasjonen ♥

Depression

Kommenter her

Det er helt sykt hvor lite som skal til før jeg klikker helt. Sånn som ikveld da glemte jeg minnekortet hos anne-sofie, glemmer jeg det er det nesten som om jeg har glemt livet mitt igjen. Ble helt på gråten..

Men man må tenke løsninger og ikke problemer har jeg lært, så fant et minnekort på hele 1 gb (wow) og tok fatt kameraet. Hadde egentlig tenkt til å legge ut bilder fra kvelden vår, men var ikke noe mer interessant enn landskamp og kakao uansett.
For øyeblikket sitter jeg i stuen med mamma og pappa og ser på film, er på facebook og slapper av. Har gitt meg selv et løfte om å stå opp tidlig i morgen for å gjøre lekser, tror neppe det blir til å skje men.. Kan jo håpe!

På fanget mitt akkurat nå:Rotta mi  ♥
verdens beste jenter

Kommenter her

Sitter nå hos Anne-Sofie sammen med Caroline. Vet at det er earth hour, så vi har skrudd av alle lysene her.. Men pc får være greit, i alle fall de få minuttene jeg skal blogge! 
Takk for at dere leser bloggen, foresten! Betyr utrolig mye mer enn dere tror ♥

Haha, sorry Anne-Sofie..Så måtte jeg ta ett stygt av meg (streng beskjed av anne-sofie)  
jentekveld!

Kommenter her

Haha det ble et laaaangt bobblebad istedet for en kjapp tur igjennom dusjen! Og etter det brukte jeg sikkert en time på å fikse håret, føne, slette, bølge...Alt det er et helvette med en gang man har kommet ut av dusjen/badet. Har også smurt meg inn med bodylotion og tatt på meg litt sminke.

Skal møte jentene rundt klokken 7, før det skal vi en snartur til morfar som fyller år i dag.

Meg nå:
Godmorgen!

Kommenter her

I dag blir det bare en rolig kveld for min del, ikke noe fest med andre ord. Skal treffe Caroline og Anne-Sofie for en jentefilm-kveld, blir sikkert trivelig :) Håper bare at været blir bedre.. Det har jo blitt vinter igjen! Slik ser det ut utenfor vinduet mitt nå:Nå skal jeg ta meg en dusj, så vi blogges etter det!
kosekveld med vb

Kommenter her

I kveld har jeg bare vært sammen med min beste Johannes, har sett film og hatt et tappert forsøk på å lage noe så enkelt som pannekaker.. Ble vel 5 cm tykke, og klarte vel å spise en halv.
Elsker å bare kunne være sammen med J, en skikkelig støttespiller som alltid er glad, finnes ingenting vondt i han ♥ Alle skulle virkelig ha vært slik - da hadde ikke jeg klaget

Haha, så skulle vi ta bilder der vi skulle se "naturlig" ut.. og det gikk jo ikke så bra. Hvordan ser man "naturlig" ut egentlig? Vanskelig på kommando!Har sikkert 30 bilder av oss som ser helt merkelige ut, latterkrampe på alle! Når dette var det som kom best ut, sier det litt.

lips

Kommenter her

Ja det var det ja, jeg kjøpte en leppestift i byen i dag, den samme som jeg alltid bruker.
Mange som har spurt hvilken jeg bruker, jeg har altså allerede klart å plukke bort den lappen der det står hviket nummer det er, men det er i alle fall maxfactor. Den fåes kjøpt overalt nesten, se der de selger mye sminke. Bare se etter den lyseste rosa :)

Beste jeg vet om, og jeg har prøvd mange - billige og dyre!


Så nå at den så en god del mørkere ut på bildet.. Er såklart lys rosa

Skulle prøve å ta ett bilde av meg med den på ( er jo forsåvidt bare å se nedover, har den alltid på) så da tok jeg et bilde til dere her å nå. Haha, her ser dere altså hvordan jeg ser ut "all naturale" der jeg ikke gjør meg til - lite sminke osv.Må bare elske den skjeive fiskemunnen min♥

slitsom dag

Kommenter her

Usch for en slitsom skoledag.. Snøstorm i dag, altså snø!? Etter det fikk jeg fravær på en økt selv om jeg var der hele j*vla tiden! Og så hadde vi matteprøve som jeg mildt sagt kunne styre min begeistring for.. Hadde om diverse budsjett, skatt, lån, regnskap.. Gikk ikke bra, ikke dårlig. Men er fornøyd med at jeg tar så godt tak i skolen, trening og alt :)

 

Idag:
 

 

Hjemme

Kommenter her

Beklager at jeg ikke har oppdatert, har vært hos Anne-Sofie siden rett etter skolen, og sov nettop en liten stund.. Hadde en veldig søt drøm om Justin Bieber ♥ 
På skolen i dag var det mange søte 96'er jenter og gutter , merkelig at jeg klarte å forholde meg nogenlunde rolig.. Så mange søte/noen framtidlige kjekke :') Lurer på om jeg har sjangs..

Nå hos Anne-Sofie:
Getting ready

Kommenter her

Nå venter jeg bare i spenning på komentarer som forteller meg at jeg spiser drittmat til frokost, men er jo nettop derfor jeg må trene som en gal. Klarer meg ikke uten sjokolade frokostblanding! :)

Har akkurat fikset meg å pakket ned alt jeg skal ha med ( for det er faktisk en hel del). Jeg er vel hjemme rundt klokken 3, så vi får blogges da!


p-piller - yasminelle

Kommenter her

Dere har spurt meg en del om p-piller etter at jeg nevnte at jeg gikk på det, det er åpenbart noe mange lurer på! Vel, jeg er desverre ikke en fasit på dette, men jeg kan jo kanskje fortelle litt kort om mine erfaringer. Tar de vel i 17-tiden - først og fremst fordi jeg somregel er hjemme akkurat da. Mensen min har blitt mye kortere og mindre smertefull - som var formålet, ettersom jeg , som mange andre, har vært plaget unødvendig mye med smerter. Mensen min nå varer vel i tre dager maks, og er helt uten smerter. Har hørt den kan forsvinne helt, noe som ikke er så nøye for meg så lenge smertene er borte . Men! Er jo viktig å rådføre seg men en lege og ikke meg som er en rosa-blogger før man eventuelt annskaffer seg dette! Og jeg har blitt mer depresiv osv, vet ikke om det har med pillene å gjøre eller om det bare er meg..

♥ dere må huske på at jeg er ingen ekspert, at dere kommer til meg om råd er kjempefint, men jeg kan jo kun snakke utav egne erafringer!
♥ Jeg er klar over at mange yngre jenter leser bloggen min, helt ned i 9års alderen - vil så absolutt ikke anbefale å begynne på p-piller fordi det er "kult". Tro meg, det er ikke det! Det kan være et stress, man kan risikere å bli deprimert, jeg har fått mer uren hud ( man blir jo mer hormonell - google det, er som å ha konstant pms). 
♥ utrolig mange går opp i vekt når de begynner på det - inkludert meg selv.

Det høres kanskje litt teit ut at jeg skriver om dette men er  mange som lurer, om dere har noen spørsmål kan dere spørre - ikke typ spørsmål som " hva er sjangsen for å bli gravid" osv, men mer erfaringspørsmål! Dere glemmer kanskje noen ganger at jeg ikke er en ekspert..
 

 

So tired

Kommenter her

Vil egentlig bare legge meg ned for å sove nå - men den gang ei. En hel leksehaug, og jeg har ikke peiling på hvor jeg skal starte engang. Skal man starte med det som er minst gøy å miste motivasjonen, eller starte med de leksene som er mest "gøy" for å så måtte gjøre en halvgod jobb på det man er dårlig på tilslutt? Hmm..

så avslutter jeg med et litt morro bilde fra skoledagen:

falling asleep

Kommenter her

Godmorgen! Nå sitter jeg i naturfagen, har om arv, blodtyper osv. Skal tydeligvis få et stikk i fingeren, kjenner jeg klarer å styre min begeistring for akkurat det.
Vi høres når jeg kommer hjem! Suss til alle dere ♥

 

 

barnslige lesere

Kommenter her


trening!

Har trent i tre timer i dag, en av dem med Anne-Sofie og Caroline, to alene. Løp på tredemølla, det er faktisk det beste i verden om man føler seg frustrert eller sint. Løpe av seg frustrasjon.

Og visse av dere kan bare slutte med å være så barnslige å overreagere for at jeg vil gå litt ned i vekt? Haha "du er et dårlig forbilde"?. BAH! Jeg lover dere, jeg var mer av et dårlig forbilde da jeg lå inne hele dagen å spiste godteri (som jeg har gjort etter ferien) Hadde dere sagt det samme om jeg ville gå opp 4 kg, 10 kg eller 15 kg? Tenkte ikke det. Så synd at det å være fin, sprek og tynn skal være en uting, mens fedme og usunnhet er akseptert - en "sykdom" ;-)
fat is not a size

Kommenter her

Nå blogglesere, skal det skje ting! Helt siden jul har jeg proppet i meg masse av unyttige greier som godteri, chips og massemasse mat. Og i ettertid har jeg ikke tatt tak i det så det har bare fortsatt sånn. Men skal det bli endringer! Ikke mer godteri eller lignende, og ingen mellommåltider. Kun frokost, lunsj og middag. Så må jeg vel sette lås på kjøleskapet om det her skal gå, men jeg skal i alle fall forsøke.

Til sommeren skal jeg ha gått ned 4 kilo. Fram til det skal jeg løpe hver ukedag, slik at jeg forbrenner..tja, la oss si 1500 kalorier? Dere får si hva de vil, jeg har ikke tenkt til å bry meg. Jeg har speil hjemme, så jeg vet at jeg ikke er feit - men jeg synes det å være veldig tynn er finest. Dette er mine meninger, det er min mening som har betydning når det kommer til min kropp.

+ at kroppen min kommer til å ha det så mye bedre uten all unødvendig drittmat. Jepp, så det er altså min plan :D

Meldt meg på idol 2011

Kommenter her

 

 Jepp, da gjorde jeg det også. Var med på xfactor i fjor, en lærerik opplevelse, så skal bli utrolig spennende å se hvordan det blir dette året - om det er noe alleredes - og å møte nye folk! Jepp, det som avr det beste med xfactor i fjor var nemlig det at jeg fikk møte så mange flotte mennesker som er utrolig hyggelige, som vil det samme som meg i livet ikke minst. Hjelper litt at en vennine skal dit, så har jeg noen å holde i hånden!  Blir vel i slutten av April en gang i Oslo, er utrolig spent og kjenner virkelig på sommerfuglene i magen nå
I pray to god everyday, that you keep that smile

Kommenter her

One day when the sky is falling, I'll be standing right next to you. Nothing will ever come between us, I will be standing right next to you"Denne dagen her bare snelger seg avgårde.. Enda nesten en hel time igjen av skoledagen! Har sovet ganske dårlig inatt, eller ikke dårlig men har våknet en gang i timen å sett på klokken, var overbevist om at jeg kom til å forsove meg i morges, and god how i wish i did!
wrooom

Kommenter her

Godmorgen til dere! Sitter nå i kantinen på skolen, og ser på biler på internett. Skal nok kjøpe bil om ikke så utrolig lenge, så har såklart begynt å se. Har ikke så utrolig mange krav, skal i alle fall være girly og fin! Lyseblå eller rosa, og helst ganske liten men med fire seter. Har tenkt litt på fiat 500, spennende! Så får vi se da, hva det blir til.Skulle ikke vært helt feil! :D
Koos

Kommenter her

Nå er jeg hjemme igjen! Kvelden har vært utrolig koselig, litt ekstra koselig er det også alltid når det er dårlig vær ute. Snakket bare gossip, det vi snakker mest om er vel egentlig silikon, kissie og gutter, haha! Er så glad jeg har en venn som lotte som ikke dømmer meg når det kommer til akkurat de tingene ♥


Nå skal jeg legge meg i sengen for å sove. Tidlig kveld, trenger all energien jeg kan få til skoledagen i morgen... ferdig 1530! Foresten, har fått medlemskap på et nytt treningstudio så skal teste det ut i morgen, trene i hele fem timer! Det kan bli spennende...
 

Kosekveld

Kommenter her

Har akkurat spist middag, og skal snart bytte om til kosedressen og etter det skal jeg møte Lotte. Jeg skal kjøpe opp litt godteri, så skal vi vel se film eller noe. Lenge leve kosekvelder!


Og i kveld skal jeg ikke glemme kameraet, så bilder får dere senere!
 

stress

Kommenter her

Er litt stressa! Skal fikse meg ferdig nå, og etter det skal jeg dra inn til byen for å leie film osv til i kveld. Skal være klar om en halvtime , og helt klar er jeg ikke,mildt sagt. Får se hva jeg gjør i kveld, enten ser jeg film alene (...) eller så skal jeg kanskje være med noen venner.


snakkes, puss!the party

Kommenter her

Nå blir det ut! Klarte ikke å ta et bra outfitbilde, så da får dere ett speilbilde istedet. Dette blir faktisk min første gang ut som singel på.. ja jeg vet ikke, 3 år? Lurer på om det er noen forskjell.. Ha en fin kveld alle sammen!


disney mix

Kommenter her

Hahah åhh, husker så godt denne "sangen" her! Sommeren for to år siden, altså i 2009 kjente ikke jeg og Charlotte noen som kjørte bil(utenom foreldre såklart, som aldri orket) så da var vi tvunget til å gå overalt hver gang vi skulle noen steder - ofte kom vi ikke hjem før seks om morningen, og da var det rett på youtube for å sette denne på repeat helt til vi sovnet, for å så ha den på repeat hele dagen. Minner  ♥

Haha litt spessiel, men utrolig søt!
slask

Kommenter her

Nå er jeg hjemme! Er jo Lørdag så skulle egentlig bare mangle at jeg er hjemme hele dagen, men.. Måtte springe ut en snartur for å fikse noe å drikke til ikveld.. Får uansett se hvordan det blir, været er jo ikke akkurat det beste.. Det snødde i går, skjønner ikke hvordan det er mulig at jeg blir like sjokkert hvert år, hver gang det snør! Men  blir det fest, eller filmkveld!
Nå skal jeg lage meg Toast og drikke smoothie, så vi blogges senere!
Noe nytt i klesskapet

Kommenter her

Fikk litt klær i posten i går, har helt glemt å vise dere det før nå. Er i alle fall veldig fornøyd med hvordan klærne satt på meg, er alltid en liten risiko når man kjøper på nettet.. Glad alt passet i alle fall! :)

skjorteTopp:Kjolen fikk jeg ikke til å bli bra på bildene, men er dritfin i virkeligheten:study girl?

Kommenter her

Endelig hjemme fra skole, og ferdig med helgens lekser..
I dag - og i det siste - har jeg hatt en hel haug av tanker angående hvordan jeg skal gjøre det videre i livet, og hvordan jeg skal klare alt...

Og sånn her føler jeg meg for øyeblikket:


I can do this! Alt handler om motivasjon, og akkurat nå har jeg utrolig med det. Skal bli bedre enn best ♥
dagens låt/meg idag

Kommenter her

I dag begynte jeg tidlig på skolen, det vil si 0820, sto opp 0800! Håret mitt kranglet noe sykt i morges og alle andre dager denne uka forsåvidt, utrolig stivt, bustete og vanskelig å fikse generelt. Og etterpå er det jo sminken og klærne som det er enda verre med..  Så kom litt forsent i dag, mildt sagt

Her er meg i dag, og dagens låt: 

 

 

ukreativ

Kommenter her

Kom nettop hjem, og er utrolig mett og ikke minst utrolig trøtt! Var først på milano med noen jenter + en gutt, etter det dro jeg og noen av de som var der opp til bursdagsbarnet Linn Ida for å se på Paradise Hotel. Helt grei kveld, godt å komme hjem i alle fall..
Det nydelige bursdagsbarnet, gratulerer så utrolig masse med 17års dagen igjen
PR-kåt

Kommenter her

Hadde egentlig tenkt til å skrive verdens lengste emo innlegg her nå, men jeg lar være. Enkelte er bare ikke verdt det. Selv om jeg skriver som et lyn er det ikke verdt ett sekund, ikke en til tåre. Pjuh, godt å få det ut.

Har nettop prøvd en del ting jeg fikk i posten i dag, klær altså. Viser dere senre i kveld! Har desperat prøvd å ta outfit bilde i en time nå, men jeg ser mildt sagt sliten ut.. Skal i alle fall i bursdagsmiddag med noen jenter senere i kveld, blir vel greit det! Må få tankene på andre ting, da hjelper ingenting bedre enn noen glade venniner!

fast shampoo & balsam

Kommenter her

Bestilte akkurat fast shampoo og balsam! Har brukt det siden Oktober, så dette er altså min 5 mnd der jeg bruker det. Jeg kjøper det ganske billig her

Frakten plusses riktignok på, men synes uansett det er ganske billig - og veldig verdt det. På meg har det i alle fall funket bra, og jeg har ikke akkurat supereffektiv hårvekst! For å ta et eksempel.. Før vokste håret mitt under 1 cm i mnd, nå vokser det rundt 2 cm! Det er faktisk en utrolig stor forskjell om man tenker seg om, over dobbelt så raskt! Så kan jo tenke meg med dere som har 2-3 cm i mnd fra før av.. Må påpeke at effekten ikke kommer med en gang, men etter å ha brukt den i 2 mnds tid blir den bare mer og mer effektiv

 
 

shopping

Kommenter her

Rett etter tannlegen dro jeg en snartur til byen ettersom jeg ikke var supergira på å dra til skolen med halve ansiktet bedøvet.. 

Ble riktignok ingenting spessielt, og kun "unødvendige" småsaker jeg kjøpte;

parfyme, to par løsvipper, foundation og tre stringtruser

En cardigan;Og farge til etterveksten;


Har vært flink i dag..

Kommenter her

.. og borret to hull! Jepp, jeg er kurert for tannlegeskrekk, det var jo ikke vondt i det heele tatt. Kjempestolt over meg selv faktisk ♥

Nå sitter jeg på skolen, utrolig sltiten og enda bedøvd i halve ansiktet. Var faktisk bedøvt helt opp til nesa, ganske gøy å ikke kunne bevege halve ansiktet.


drittdag

Kommenter her

I dag har jeg lakket neglene, bleket underraden av tennene og skal farge etterveksten i kveld. Elsker å pusle med meg selv slik, kan være en liten ting som å lakke tåneglene (som jeg har gjort idag) eller å ta på seg en god bodylotion. man føler seg jo utrolig fresh etterpå!
Thats what friends are for

Kommenter her

Nå skal jeg og loveglue (marius) på butikken og handle mat, så skal vi på besøk og kose oss! Foresten, har ikke jeg verdens kjekkeste bestevenn? Helt nydelig, inside and out!Rastløs

Kommenter her

Ah, så rastløs jeg er! Jeg har en sånn syk depresiv periode, føler at jeg ikke har noen venner, haha.. Men vil gjøre noe hele tiden. Vanskelig? Jepp. I dag har jeg trent, gjort lekser, tatt sol.. Thats it.
Og så er det jo Mandag, så det finnes vel ikke stort mer å gjøre enn å ha angst for prøven jeg skal ha på Torsdag og all engelsken som skal være innlevert i morgen.. Takk gud for at jeg har frustrerte fruer, og boblebad! Og facebook..

Jaja, slenger inn et par bilder av rommet mitt, for det er her jeg oppholder meg nå med leksehaugen fra heggen. Tips - ikke begynn på studiespesialiserende om du har håp om sosialt liv/kjæreste/trening..Er jeg meg selv på bloggen?

Kommenter her

Okei, jeg vil bare få sagt et par ting her:

Dette er for det aller meste en blogg som viser utsiden av meg. Jeg skriver om sminke, klær, hår, negler, og alt som er rosa, søtt og som egentlig ikke har noen betydning overhode. For hvem vil egentlig gå inn å lese en blogg som bare er grå og negativ, der man skriver om alle sine personlige problemer? For tro meg, dem har jeg mange av..

Jeg vet ikke helt hvor mye jeg skal påstå jeg skriver i bloggen om meg selv, mitt indre - men jeg skriver aldri om kjæreste, familie, alle gangen jeg gråter, alle gangene jeg krangler - så jeg viser kanskje.. 30 % av mitt virkelige meg her. Det finnes altså lite i bloggen min dere kan dømme meg utifra, derfor forstår jeg deres inntrykk av meg. Jeg framstår som dum. Det er liksom lettere enn å åpne seg helt, selv om jeg vil. Jeg vil åpne meg 100%. Fortelle om alt. Men jeg kan ikke dele så mye av meg. Kjæreste for eksempel. Jeg hadde ikke taklet om han skulle fått det presset jeg har på meg, jeg kan jo ikke dra han inn i det her. Bloggverdenen - og sjalusiverdenen forsåvidt - er helt gal.

Jeg er ingen utseendefiksert, bitchy eller en dum jente som ikke bryr meg om annet enn meg selv.
At jeg går til psykolog f.eks har ingenting med iquen min å gjøre, det har med min egen personlige helse å gjøre. Og ja, det er kanskje dumt av meg å skrive om det i bloggen. Men alle er flink på forskjellige ting - jeg er flink på å blogge, selv om det kanskje ikke er en fantastisk egenskap. Og her vil jeg gjerne være ærlig.

Og Vennene mine, de som virkelig kjenner meg, de vet at jeg aldri kunne ha sett ned på et annet menneske. Ja, jeg kan ha negative tanker om noen, men aldri om jeg kunne gått bak ryggen på noen, snakke dritt eller bare trykke noen ned som aldri har gjort meg noe vondt.Hater å måtte oppføre meg sånn her i bloggen.. Men er det noe som irriterer meg noe enormt, så er det mennesker som skal være så overfladiske og dømmende. 
Og nå mener jeg såklart ikke alle, jeg vet at jeg har kjempemange fantastiske og søte lesere også såklart! ♥breakfast at school

Kommenter her

I dag morges hadde jeg mildt sagt dårlig tid, våknet av at en kopp full av smoothie veltet over fra vinduskarmen, og i ansiktet mitt.. Så da tar jeg "frokostrutinene" nå! Spiser vaffelkake og ser på frusterte fruer.  Har begynt fra starten av, og er allerde på slutten av tredje sesongen. Og det finnes helt klart ingen bedre eller mer severdig serie

ser dødssløv ut i dag, vil hjem og fikse håret..

 

shame on norway

Kommenter her

hahahah, dere kødder med meg nå? det er så gøy å se på at de desperate "ungdommene" som egentlig burde vært voksne for lengst, når de forgjeves prøver å skape drama og spenning.. kunne ikke brydd meg mindre om hvem som går ut eller ikke - " er her for å ha det fett, leve livet lissm" men med en gang noe skjer i spillet blir alle så jævlig taktisk og alt er bare blodig alvor. Vel, det er en ting de ikke tar på alvor i alle fall... Livet sitt.
Dette er mine meninger, og man får synes hva man vil, men seriøst? I frykt for å virke veslevoksen, dagens ungdom er latterlig, gjør det dårlig på skolen og flyter igjennom livet. Vær så snill, bruk den timen Mandag-Torsdag på å gjøre lekser eller noe.. Og det mener jeg.

Jeg blir faktisk ordentlig, ordentlig lei meg.Jeg sier ikke at det er enten eller, altså enten se på paradise eller være flink på skolen, så klart kan man være begge! Men jeg snakker om hvor prioriteringene til folk er.. Har noen i det hele tatt fått med seg alle katastrofene i japan nå? Og her sitter vi og tenner lys og ber, hva faen? Å be redder ikke liv, handling gjør! Jeg har sendt penger overalt hvor jeg kan, jeg er med i alle slags organiasjoner, og skulle gjerne reist ned dit selv - hadde gjort det på sekundet om mulig. Og jeg sier bare at jeg vet godt hva temaet kommer til å være på skolen imorgen.. Hva tror dere, paradise eller katastrofen i japan? Jeg frykter - og tror - sistenevnte..
Sitter her og skammer meg, jeg.. Og lurer på hvordan min generasjon skal kunne klare å styre et land. Så klart har det alltid fantes idiotiske menner( som på paradise) men før - da ble man ikke berømt for det. nå er det nesten noe folk trakter etter. Hva skjedde med ambisjoner..
 

 

 

Sløv.

Kommenter her

Usch, så sløv jeg føler meg idag! Slo faktisk skype-rekord i går også, ca 14 timer sto det på når jeg logget av i morges, hahah ♥Skjønner ikke at det er mulig? Halvparten av tiden var jeg ikke på cameraet engang.. 
I kveld har jeg egentlig tenkt til å dra til  Charlotte en tur, får bare se hvordan det blir med de planene.. Skal vel se litt på paradise hotel ettersom jeg har mistet en episode, er egentlig ikke så sykt interessert i denne sesongen men skal man ha noe å prate om må man se på!
Og Joachim skal vinne, eller hva!?

Well well, nå ligger jeg i sengen med kjæresten min og føler meg rimelig dum som sitter her å blogger da.. Så vi blogges senere, jupp ! Ps, i morgen får jeg det nye kameraet mitt, DA blir det bra♥Det klør i fingrene..

Kommenter her

ÅH, det klør i fingrene etter shopping! Vistnok bestilte jeg klær i går, men jeg trenger en shoppingrunde i byen, kjøpe masse av klær, sko og unødvendige greier! 
Det er ikke engang vits i å prøve å svare penger, Det går ikke! Det finnes alt for masse man virkelig behøver..

 Hehe, bestilte like gjerne hjem dette skoparet nå,kun 199!. Fine, sant?:-)
Sommerjobb

Kommenter her

Godmorgen! Nå sitter jeg og søker sommerjobb! Skal være ute i god tid i år. Sist år søkte jeg dagen før det var forsent (dvs i juni, haha) så da ble det null jobbing på meg.. Sånn går det når man er sløv.

Nå skal jeg søke for å jobbe med gamlinger eller små barn.. Hadde nok foretrukket å jobbe med barn , de aller fleste barn elsker meg, og jeg er faktisk utrolig flink! 
Egentlig vil jeg ikke jobbe overhodet,  men så tenker jeg at det er jo verdt det når jeg får noen ekstra tusen jeg kan sløse bort i sommer. Ikke sant?

Men men , nå skal jeg dra å spise lunsj på egon! Vi blogges senere ♥

 

 

 

the switch & letters to juliet

Kommenter her

Nå har jeg lagt meg godt til rette i min kjære store seng, og skal straks skru på film. Skal se to filmer i kveld, the switch og letters to juliet. Skal vist nok være bra filmer begge to! Er så godt å bare kunne kose seg litt i eget selskap noen ganger og slappe ordentlig av. Etter begge filmene er ferdige, skal jeg ta kveld. Så god natt, bloggen! ♥

something new

Kommenter her

Alt dette kom for rett under 600 kr inkludert frakt, så sykt bra! Nå kan sommeren bare komme ♥
"Borte bra men hjemme best"

Kommenter her

Stemmer i visse sammenhenger. Men hver gang jeg kommer jeg fra Oslo eller Spania (har det også som et slags hjem) så føles det overhode ikke sånn. Om jeg kommer hjem fra en hyttetur eller lignende, så føles det bare herlig å være hjemme! Men akkurat nå lengter jeg fryktelig tilbake..

I oslo var det faktisk mer snø enn her, så en ting som var deilig med å komme hjem var å se... wait for it.. litt gammelt gress på bakken! Håper på at det går fort nå og at sommeren snart er her, jeg lengter så mye at det nesten gjør vondt! 

So long, Oslo

Kommenter her

Nå drar jeg og Anne-Sofie til byen for å shoppe litt, spise og bare gå rundt en liten stund før vi tar flytoget til flyplassen. Flyet vårt går 2105.. Gruer meg litt til å dra hjem, men skal bli sååå godt å se min kjære igjen! ♥
I scream for Ice cream

Kommenter her

Halla bloggen! Jeg har heldigvis kun slappet av hele dagen, utrooolig deilig. Jeg og Anne-Sofie sprang nettop over veien til 7eleven, en selvfølge!
Vi kjøpte ben & jerry ice cream, så nå skal vi kose oss med det og hive i oss en masse usunt! 
I dag er det betydelig dårlige vær enn i går, det snør som bare det.. Håper været er bedre hjemme i Harstad.
 

Jeg er så glad jeg aldri ga opp - nå har jeg det endelig bra

Kommenter her

Sitter og spiser godteri mens jeg irriterer meg over håret mitt som har blitt så bustete etter konserten, hører på musikk, og savner kjæresten min...Selena Gomez and the scene - who says. Nydelig sang, nydelig budskap! You are perfect ♥
Den beste dagen i mitt liv.

Kommenter her

Har vært dagen i dag - for å si det mildt ♥

Først sto vi en del timer i kø, det var vått, kaldt, og vi var sultne, trøtte og tørste..

da vi stilte oss i kø først havnet vi ca midt i mengden - stilte oss i kø 2 og en halv time før. Men jeg var bøllefrø, og fikk oss bare lengre og lengre fram!


trette og slitne etter ca to timer...
Så til konserten! Ubeskrivelig... og bilder sier vel mer enn tusen ord. Vi hadde utrolig bra plassering (framst) og jeg gråt og gråt og gråt, klarte ikke å stoppe det - aner ikke hva som skjedde egentlig! Var bare 110% lykkelig. Og det er jeg enda.
 

pause

Kommenter her

Nå har vi akkurat kommet hjem fra byen, jeg måtte faktisk vente i hele to timer alene i sentrum på Anne-Sofie.. Ikke alle butikkene var åpnet engang, tror aldri jeg har kjedet meg så mye før, eller gått så mye fram og tilbake. Men nå er vi hjemme for en liten stund i alle fall, så tenkte å legge ut noen bilder fra akkurat nå :-)

Senere blir det nok til at vi drar på Fridays og spiser litt, før vi stiller oss i konsertkø i 4tiden (om jeg får det som jeg vil.) Snakkes ikveld!Framme i Oslo!

Kommenter her

Hei blogglesere! ♥ Har nettop kommet "hjem" til Oslo, og sitter i sofaen med Stine mens vi spiser boller, drikker appelsinjuice og ser på frustrerte fruer! Utrolig koselig, og kjenner jeg har savnet dem utrolig masse.. Synd det blir et så kort besøk denne gang! Flyreisen gikk greit foresten, ble litt nervøs når kapteinen sa før vi lettet at det kom til å bli en del turbulens.. slapp heldigvis unna det!

Hadde egentlig tenkt til å se dagens episode av paradise nå, men kjenner faktisk ikke at jeg vil.. har vel vokst fra det, heldigvis! Så nå skal jeg lese litt geografi og naturfag, før jeg sover. Godkveld, alle! ♥


going the distance

Kommenter her

Har nettop sett going the distance, måtte gråte noen tårer ettersom jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i den filmen! Jeg klarer virkelig ikke med sånn følelsesmessige filmer/sanger for tiden, haha. Jeg er så soft.. Anbefales i alle fall til alle , både gutter og jenter, ung og gammel! Det er utrolig lenge siden jeg har elsket en film fra start til slutt, dette var virkelig en sånn film. Skal nok se den flere ganger! Morsom og romantisk ♥
smågodt

Kommenter her

Nå er jeg tilbake hjemme, og har heldigvis fått pakket ferdig! Skal riktignok ikke være hjemme lenge, snart bærer det avgårde til flyplassen..

kjøpte meg kun smågodt og en film da jeg var i byen, slik at jeg har noe å gjøre på flyet. Stakkars meg har utviklet flyskrekk..Feeling sooooo ugly today...
mot byen

Kommenter her

"Godmorgen"!. Nå skal jeg dra en snartur til byen for å fikse noen greier, flyet mitt drar om 5 og en halv time, har jeg pakket? Nope! Stress.. I tilegg er det ikke fint vær overhodet, hater å fly da..


Høres senere!
syra up in this

Kommenter herI kveld er det nok kun 1/5 stk som har drukket alkohol, kan bli spennende.. Skal i alle fall se paradise hotel med noen venner, flere enn meg som gleder seg? 
Uansett,
unskyyyyyld for at jeg ikke har oppdatert! Men jeg sov til utrolig sent på formiddagen, før jeg dro på Gründer, og etter det måtte jeg trene + fikse noen småting. Stressende dag, herlig å endelig kunne slappe av med gode venner.haha fin pennesterk på hånda<3 ville bare ikke bli bra på bilder idag, helt enkelt.
-> oslo

Kommenter her

Kom hjem nå nettop fra en kompis og er utrolig trøtt, men.. Jeg har pakket litt smått til Tirsdag, og lastet inn masse ny musikk på iPhonen. Skal opp ganske tidlig i morgen ettersom jeg har en del å gjøre, så får vel gå å legge meg nå! Godnatt ♥

Sånn ja, endelig har jeg tid til dere!

Kommenter her

Har egentlig ikke hatt så sykt masse tid med bloggen i det siste, har blitt en del sosialt samvær(haha, sååå voksen) de siste dagene, men det er jo egentlig bare positivt, er det ikke? Må jo ha et liv for å ha noe å blogge om vet dere! Men nå skal det blogges! 

I går var jeg i byen en stund for å shoppe , men det eneste jeg kjøpte var noen armbånd og et par solbriller. Letet også etter sko, men fant ingen jeg ville ha.. Ble litt mindre shopping en jeg hadde tenkt, men får ta det igjen på nettet senere, har sett så masse fint på diverse litt mer ukjente nettsteder, så det er jo gøy. :) Kjøpte litt i går, mer idag!

Senere på kvelden dro jeg til Charlotte, vi slappet av, så på biler ettersom vi skal kjøpe om ikke sååå lenge, så på forskjellige morsomme youtube klipp og bare koset oss. Ble ikke alias med andre ord, men det kan man jo ta en annen gang! Charlotte er virkelig verdens beste vennine, no doubt.
Har hatt masse å gjøre, men har det så gøy for tiden! Så nå kan vinterferien endelig starte med godt humør! I overimorgen blir det Oslo, og om noen timer skal jeg på besøk. Vi snakkes, bloggen
nå drar jeg!

Kommenter her

Blir et besøk til min kjære Charlotte i kveld, skal vel bare sløve, kanskje se film, snakke gossip... FLETTE HÅRET TIL HVERANDRE MENS VI FNISER OG HAR PUTEKRIG... neida:-) Tror planen er at vi skal spille alias sammen med flere venner, får se hva kvelden bringer helt enkelt.

Blogges når/om jeg kommer hjem! ♥
4 days left

Kommenter her

Nå nærmer konserten seg med STORMSKRITT, kun 4 dager igjen! Det kommer til å bli helt utrolig! Har sett på mange liveklipp av Taylor idag på youtube, da gleder jeg meg bare enda mer! Jeg oppfører meg som en gal person nå, dette blir helt sykt.


 

kvelden i går

Kommenter her

Johannes og meg

I går dro jeg og noen av jentene mine ut for å feire fotballlaget til skolen jeg går på, altså Heggen, måtte jo også feires at det endelig er vinterferie også her i nord! ♥

Nå sitter jeg bare her i sengen og har akkurat spist, må vel snart fikse meg litt også. I kveld skal jeg bare på besøk til en venn og slappe  av - skal sikkert se film, spise godteri og slikt. Vi blogges senere!
 

fiiixxx

Kommenter her

Nå har vi fikset oss og skal spise nachos før vi drar! Da blir det fezt;ppppPPPpp 

 

den "berømte" heggenkantinen

Kommenter her

.. er ikke like morsom når man er ferdig på skolen, så etter å ha vært der i drøye to minutter overtid etter tyskprøven dro jeg hjem... i snøstørmen. Sitter faktisk å ser på VM nå, ganske gøy faktisk! Synd at Norge ligger "så langt" bak.

Jeg overlevde faktisk skoledagen på tross av tyskrpøven(som gikk bra) og en idiotisk lærer.. Men ørene mine har ikke gjort det. Etttersom jeg er forkjølt så fikk jeg utrolig dott i ørene av å snu hodet oppned mens jeg danset til whip my hair(standar prosedyre for å shake av meg litt norsktime frustrasjon) så knaket det skikkelig til, det gjør dritvont. Men det går bra, var verdt det å få danset litt :)

Her får dere en kort bildepresantasjon over hvordan en typisk heggenskoledag foregår:

Ta litt bilder i strategisk smarte posisjoner...


Ingen mattetime uten at Lisa må sove litt...


Gjøre litt matteoppgaver + øve til naturfag..Ta litt flere strategisk smarte bilder! (for dere som lurer hvorfor jeg sier strategisk smarte, så er det fordi vi ble "hengt ut" på en blogg fordi vi tar så mange bilder av oss selv på skolen..blogghorene)


Se litt på Disney Channel... Hahah


Så måtte Oda tegne videre på drømmehuset i Norsken..


I matfri er det tid for sosialisering med de andre " kule og populære" ♥

Foresten, til dere på heggen! Oppforder en av dere sterkt til å lage en hateblogg/gossipblogg eller hva dere vil kalle det, fult av kantineobservasjoner + snikbilder. Åhh, det er så god underholdning. Lover dere gratis reklame på bloggen!

 

I kveld blir det parteeeeeeeeyyy! Er utrolig gira faktisk.
den ene etter den andre

Kommenter her

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra min kjære, har også fikset neglene mine, og snart skal jeg sove! 
og jeg er evig takknemlig, har fått låne kameraet til verdens beste blondine fram til jeg får mitt nye speilreflekskamera(14. mars ifølge elkjøp). Hadde vel vært godt plassert i fosterstilling mens jeg spiser negler om jeg hadde vært uten et fungerende kamera i mer enn 24 timer til...
Okei, overdriver ikke! :)

Det her blir nok det siste innlegget jeg skriver før jeg sovner, i morgen blir en BRA bloggdag, håper jeg! Skal få blogget en hel masse nå som jeg har kamera!


Nå skal jeg legge meg i sengen å se på ugly betty mens jeg leser i topp (ja jeg leser det enda å blir ikke å stoppe med det første..) Nattinatt ♥oh my god, she's happy

Kommenter her

Nå er endelig skoledagan over + ferdig med dagens bytur. Nå gjenstår bare en hel haug med lekser, og trening.. Skoledagen var.. ikke bra, ikke dårlig. Men tror jeg snart kommer til å eksplodere i en viss time. Mobbing foregår ikke bare mellom elevene, men også fra lærerne og til elever, for å si det sånn.

Kjøpte kun et par strømpebukser i byen. Angret meg litt angående kjolen jeg egentlig skulle kjøpe! Får vel heller shoppe en masse klær i Oslo istedet! Og skoene jeg har sett på(og må ha) var ikke i min størrelse desverre, vanskelig når man har ekstremt små føtter. Så får vel lete etter noen lignende i Oslo istedet!


Det evige helvette med å lese til tyskprøven......

Nå skal jeg ta et bad, før jeg hiver meg over leksehaugen. Høres senere!
planlegging

Kommenter her

Skole
Dra til byen og kjøpe strømpebukser og en kjole
Dra på Gründer 
Gjøre lekser
Trene
Fikse neglene
Farge øyenbrynene
Hente kamera

ja.... stress.....x100000

flashback

Kommenter her

Hahahahah, har sett igjennom de gamle videobloggene mine.. Oh my god.. Disse her er litt over 1 år gamle. Både jeg - og Stine - har forandret oss så sykt masse. Skulle ønske vi var like deilige nå som vi var der! ♥ (det var en spøk..)

 
 

 

småsaker

Kommenter her

Nå er jeg hjemme igjen, ble en snartur til byen for å kjøpe noen småsaker man "må" ha. Jeg så også på masse sko, føler at det er noe jeg trenger. Men kjøpte ingenting, sparer mine penger til Oslo.... selv om jeg er syyykt sugen på et par høye sko fra skodilla. Sykt fine er de jeg har sett på!

Men jeg kjøpte i alle fall en ny selvbruning, og en lipgloss! Hater når jeg først blir avhengig av et skjønnhetsprodukt, da klarer jeg ikke å stoppe. Er f.eks helt avhengig av sexy motherpucker lipglossen! Går mye penger på det, ja..


Skal spise middag, så drar jeg til en kompis! Skal se the blind side med han, så må fylle opp tårekanalene med mye vann før jeg drar..gråtefilm delux! Vi blogges senere, folkens! ♥
 

trasig iPhone

Kommenter her

Okei, nå har telefonen min blitt heeeeeeelt forstyrret! Den har begynt å... wait for it...SNAKKE! Jepp, det har seg nemlig slik at på iPhone er det noe som heter talekontroll... og den har virkelig begynt å leve sitt eget liv. Som i natt da jeg lå å sov hørte jeg plutselig "spiller miley cyrus - cant be tamed. neste låt. ringer charlotte solli, blablabla" ja altså, talekontrollen snakket i vei, med den ekle robotstemmen sin, og bablet igjennom alle funksjonene den kunne gjøre. Jeg skjønte ikke hvor stemmen kom fra først, trodde først en ekkel robot var inne på rommet mitt..... I wish! :)

Men i alle fall - har blitt intervjuet før i dag, kjempekoselig å bli spurt. Var om ungdom og yttringsfrihet.. Blir spennende å se i alle fall. Skal ha tysk nå, så vi blogges!:-)I dag har jeg feiret...

Kommenter her

... Justin Bieber sin bursdag!!! ♥ ( haha når jeg skulle skrive Bieber skrev jeg først bibel... justin bibel..)

Koste oss i alle fall med kake, "champagne", og melk. Kake + melk = beste kombinasjonen. Har hørt på en superfin Justin spilleliste, sunget med, spist en hel masse kake og godteri, og ikke minst - en god del bieber-fever! Så også kampen mellom Manchster United og Chelsea, jeg for min del heier mest på spillere, og ikke lag. Torres i mitt hjerte!


Haha plis ikke drep meg for det her bildet Charlo, u know I love u ♥

Nå skal jeg legge meg å takke gud for det fine livet mitt - for ja, selv om det virker grått noen ganger, så er det jo virkelig superFANTASTISK. Folkens, vi bor i norge. Vi er så heldige! Haha, jeg er nykristen + nyfrelst ♥ ! 

Fineste i verden

Kommenter her

Jeg har fått et skikkelig kick på rolige versjoner av kjente sanger - så her får dere en jeg hører ekstremt mye på akkurat nå. Elsker den ♥
 

like its dynamite

Kommenter her

Åh, i dag var det trasig vær ute! Og - tro det eller ei - snøen smelter! Det vil si at på min lille tur til byen i sta klarte jeg å tryne minst 10 ganger. Men jeg skal ikke klage, jeg er i godt humør til tross for det, og i dag skal bli en bra dag.

Kom akkurat hjem fra byen, har vært å tatt solarium, kjøpt ny hårfarge (rett denne gangen) og en sovemaske! Skal bare slappe av en god stund før jeg hiver med over litt mattelekser - i kveld skal jeg til en vennine

Og hva passer vel bedre denne fine dagen her enn en utrolig chill cover av dynamite? Enjoy!