hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

februar 2018

vil du egentlig vite det

Kommenter her

annonse

Vil dere vite litt ekkel fakta om meg? Jeg hater å vaske hendene. Jeg vasker de så klart, for jeg har jo blitt oppdratt - men om jeg er ute av huset må jeg alltid ha med meg en liten fuktighetskrem i veska - om ikke klarer jeg ikke å vaske hendene! Sprøtt, men det har blitt en tvangstanke. Jeg kan heller ikke dusje hos folk som ikke lar meg låne body lotion. Så da vet dere det, om du tenker å be meg over på en dusj. Tør hud er det verste jeg vet 🙄🙄 

En annen fakta om meg er at jeg aldri heeeeelt får ting gjort - rent praktiske ting, altså. Jeg har brukt en bodylotion og håndkrem fra Biotherm i ett år nå som jeg kjøpte på taxfree, samme flaske, og jeg liker hverken den eller lukten (vanligvis elsker jeg biotherm, men ikke denne). Likevel har jeg ikke kjøpt ny. 

Da jeg skulle plukke ut et par nyheter hos Coverbrands tenkte jeg derfor at NÅ skal jeg finne bodylotion, shower gel, body scrub og håndkrem som jeg virkelig elsker. Jeg bestilte derfor mange ulike, for.. hvor vanskelig er det ikke å bestille slikt over nettet? Du aner jo ikke hva det lukter. 

Nå har jeg fått favoritter fra merket Being By Sanctuary Spa! Herregud, så godt de lukter. Og føles! De minner veldig om The Body Shop sine produkter, både i lukt og konsistens, men bare litt enklere å smøre på. Favoritten er uten tvil body lotion med lukt av karamell, den må dere bare teste. Jeg går inn på badet for å lukte ned i flasken flere ganger om dagen, haha. I tillegg holder en påføring visstnok i 24 timer! Du finner den her.

Body wash med lukt av mango og chilli. Chillien lukter jeg ikke i det hele tatt, og takk gud - det er ikke en lukt jeg liker. Denne er så god!

For å ikke snakke om bodyscrub med en svak lukt av kokos.. Du finner den her

Jeg har ikke sjekket ut noe annet fra merket enda, men jeg er strålende fornøyd med alle produktene jeg har bestilt. Og designet er så søtt! Du kan sjekke ut alt fra Being By Sanctuary Spa her. 


Coverbrands har forresten opptil 40% rabatt på sminke akkurat nå! Du finner tilbudet her. 💕

ikke gjør dette offentlig please

Kommenter her

I dag havnet jeg på et nytt lavmål i min egen eksistens.

Jeg dro på Mc Donalds da jeg ble tidlig ferdig med shoot. Alene. Det er forsåvidt greit, jeg har ikke noe imot å spise alene, og nå har de fått vegetarburger til og med! Vanligvis slår man seg ikke til ro på mc donalds, men jeg tenke jeg skulle slappe av litt. 

Så ja, ikke bare kjøpte jeg én av disse burgerne, jeg kjøpte to. Det syntes jeg var litt kleint da jeg satt der i min ensomhet, og på toppen av det hele ikke tok take away men hadde alt på et brett på display. Ikke bare var det to burgere, det var også to pommes frites, cola zero (som om det hjelper) og en iskrem. Når jeg først skeier ut, så gjør jeg det på ekte.

Virkelig på ekte.. 

Jeg satt meg ned, tok opp pcen, plugget i headsettet og så på... REAL HOUSEWIVES.

Altså der satt jeg og spiste, så på REAL HOUSEWIVES og KOOOOOSTE meg på Mæccærn alene. Tror jeg glemte hvor jeg var. Hvem faen tar seg så godt til rette på mc donalds, verdens minst koselige sted.  

Tydeligvis meg.

Hele situasjonen minner meg om de som har sex på brun og blid. Gjør det hjemme???? Og samme kan man si om real housewives.

Det var min tirsdag, det. Nå - hjem til Norge.

forventninger vs virkelighet

Kommenter her


 


 


 


 


 

Hva jeg tror en tur til Paris, midt i fashionweek skal inneholde.. 

  • Bli oppdaget som modell, til tross for at jeg er 30 cm for lav, har silikon på så mange steder at jeg heller hører hjemme i playboy og jeg kan ikke gå i høye hæler uansett. Men det gjør ingenting, modell it is!
  • Spise på dyre restauranter som gir meg dagen-derpå sjokk når jeg sjekker saldo, men det er verdt det for man nyter en kveld full av god mat, people-watching og ypperlig service
  • Tilfeldig se Kim Kardashian og Kanye komme ut av en bil, omringet av paparazzier og på gatehjørnet legger de merke til meg og adopterer meg / gjør meg til au pair for barna deres 

Men det jeg faktisk gjør er å ligge inne på hotellrommet å spise så snart vi er ferdig med dagens jobb. Og det er ikke noe nytt altså, jeg må være tidenes kjipeste å dra på ferie med. Vil bare sove, spise og helst ha det stille, haha. LIFE! Og jeg elsker det.

noen av favorittene mine

Kommenter her

annonse: bubbleroom


Jeg er neppe den eneste som har et skap fullt av klær men "aldri noe å ha på meg", eller den eneste som scroller igjennom de samme nettsidene gang på gang uten å finne noe jeg egentlig har lyst til å klikke hjem. Som da jeg var på leting etter kjole til min egen bursdag og ikke fant noe og endte opp i hettegenser, eller da jeg satt i pysj på julaften. Ekstremt i-landsproblem, men jeg blir lei av å scrolle igjennom det samme. Kan ikke alt bare finnes på ett sted? Og i tillegg ha en norsk nettside så man slipper toll?

Dont worry, jeg har funnet løsningen!

Vårens nyheter har begynt å trille inn på Bubbleroom, en nettside jeg shoppet fra for et par år siden men som jeg senere har glemt bort. Da jeg fikk spørsmål om å velge ut noen plagg var jeg først skeptisk, men OM jeg fant mye fint! Og jeg har aldri fått så mange spørsmål om hvor klærne jeg bruker er fra som den siste tiden. Bubbleroom er svaret folkens!


Som denne nyydelige genseren. Favoritt! Den ser og føles skikkelig dyr ut, og jeg har endt opp med å bruke den flere ganger på rad. Passer perfekt på jobb, til hverdags, til fest.. ALT! 

De har masse andre fine gensere inne nå, du kan sjekke ut her. Felles for alt - etter min erfaring - er kvalitet. Denne kjolen elsket jeg også. Som den over, perfekt til alle anledninger! Jeg brukte den en kveld i Roma da vi skulle ut å spise. Kneppet den opp litt på siste bildet, det går jo også an om man vil kjøre.. Sophie Elise style ;-) 

En venninne kunne ikke finne kjole til bryllup, da ba jeg henne sjekke ut Bubbleroom. Og hun fant en favoritt, og det er jammen ikke rart, de har så mye lekkert! Alle kjoler finner du her.  Om dere henger med de neste dagene kommer nok klærne mine til å være fra nettopp denne nettsiden.  

Til inspirasjon, sjekk ut følgende:

💋 Du finner blomstermønster her

💋Du finner nyheter her. 

Om du signerer deg opp på Bubbleroom sitt nyhetsbrev og følger dem på instagram får du 10% rabatt på hele bestillingen. Tilbudet finner du nederst på hovedsiden. Happy shopping! 

paris på photoshoot!

Kommenter her

annonse: photoshoot med greath lengts extensions & eco cult frisørsalong


Jeg har vært så heldig å bli flydd rett fra Roma til Paris av frisørsalongen jeg går til - og Dajana er her også! Vi har photoshoot på den fineste suiten, og dette ga meg motivasjon til å.. være rik? Haha, det høres så teit ut å si, men jeg møtte på den fineste gamle damen i lobbyen som var kledd i knæsj gult fra topp til tå, og så helt fantastisk ut. Hun må ha vært 80 år gammel men så freshere ut enn meg. Jeg tenkte bare "sånn vil jeg også være", men det koster jo penger og et visst nivå av klasse (og det har jeg ikke - du kan ta jenta ut av nord-norge men ikke nord-norge ut av jenta). Well, man får ta motivasjonen sin der man får den, med tanke på at jeg satt å gråt på flyplassen tidligere i dag fordi jeg følte meg så fæl. Så å føle et lite stikk av glede og motivasjon trengte jeg, om så det kommer fra en fashionista som er pensjonist.

Jeg er her til i morgen kveld, og da har vi endelig nytt kjøkken! Det tok en uke over tiden.. Så klart. Det har vært et helvete i leiligheten de siste dagene så jeg er glad for å ha reist litt, men det jeg savner aller mest er å ha et normalt liv hvor man kan gå på kjøkkenet og spises en brødskive om man ønsker det. Gaahhh, jeg savner norvegia.

Vi snakkes litt senere! Jeg skal ta bilder frem til i kveld, så blir det roomservice. Kjolen er fra Fjong forresten :) 

 

jeg har fått uren hud igjen - nå må jeg ta tak!

Kommenter her

annonse

Jeg føler meg så ekkel, kvisete og tørr om dagen at jeg for et par uker siden kjøpte masse produkter som er tilegnet "trøtt og moden hud". Vel jeg er trøtt, men moden (eller "mature" som det het) er jeg ikke akkurat. Hello, jeg er 23 år, hvorfor må jeg kjempe sånn med huden min! Er som om jeg enda er i puberteten og får kviser hele tiden, jeg er så tørr at det seriøst kan gjøre vondt å åpne munnen..

Nå vet jeg riktignok hva som har trigget alt dette. Jeg hadde en lang periode med perfekt hud, og da jeg falt dypt ned i en depresjon sluttet jeg å fjerne sminken skikkelig, jeg sluttet å ta hudpiller fordi det virket som et ork (jeg har begynt igjen nå nylig men tar et par måneder å komme tilbake i det og jeg vil ha resultater nå) og jeg ble i tillegg stresset av alt jeg måtte utsette, flytte på og haugen av jobb som ble stadig høyere jo lengre tid jeg brukte på å bli frisk. Jeg hadde høy puls da jeg la meg om kvelden, og det hadde så klart sin effekt på huden. Kviser, trøtt, tørr, sliten - det er stikkord som kan beskrive meg på den tiden - og forsåvidt nå - ganske bra. 

Så jeg bestilte som sagt en serie med produkter fra merket Klairs. Covebrands fører dem og er min samarbeidspartner, derfor fikk jeg det sponset og innlegget er merket som annonse. Dette var etter å ha sett igjennom hele nettsiden etter noe som kunne passe meg, disse produktene er i tillegg veganske og får gode tilbakemeldinger over alt på internett.. Jeg er den type jente som bare bruker våtserviett og gidder knapt å skylde med vann etter, jeg har så lite peiling men det hjalp å leses andres erfaringer. 

 

Jeg kjøpte som sagt en pakke for moden hud i tillegg til et par produkter på siden. Jeg likte ikke alle produktene i "moden hud" pakken (i alle fall ikke enda, men jeg har ikke brukt dem så lenge) - jeg kommer uansett derfor ikke til å anbefale dere å kjøpe en full pakke siden det koster litt. Derimot fant jeg to produkter som jeg virkelig liker og vil anbefale dere.

💓Rich Moist Soothing Serum gir min tørre og slitne hud liv igjen. Du trenger bare en liten dråpe og det holder til hele ansiktet, den er også fin å bruke på hals / bryst. Serumet skal visstnok gi fukt langt ned i hudlagene. Huden min får aldri nok fukt og da passer denne perfekt - den gjør også at jeg ser mindre rød ut, og huden min flasser ikke slik som før (ved nesa var jeg spesielt plaget av det). Jeg er glad i å bruke denne både morgen og kveld. Kommer definitivt til å kjøpe ny når denne er tom, heldigvis tar det en liten stund! 

💓Gentle Black Sugar Facial (den så jeg er på tilbud nå). Dette er en ansiktsskrubb som lukter godt, fjerner døde hudceller og booster cellefornyelse. Den er også antibakteriell og jobber forebyggende mot nye utbrudd. Det er den første skrubben jeg har prøvd som har den egenskapen! 

 

Jeg har googlet litt rundt og Klairs skal visstnok passe perfekt for deg som har sensitiv hud som blir fort irritert. Likevel føler jeg at produktene "tar tak" i huden og at de ikke er milde, noe jeg synes er positivt for effekt kommer nesten umiddelbart. Sminkefjerner som jeg holder på bildet over liker jeg også, men hva skal man si.. Sminkefjerner er sminkefjerner for min del. Men med skrubben og fuktighetsdråpene er det noe av, om ikke det aller beste, jeg har prøvd. 

Du finner alle produktene her! 

det baksnakkes i rosaboblen

Kommenter her

Hvilket kamera bruker du nå om dagen? Bildene du tar har vært så fine den siste tiden!
Tusen takk for det! Veldig motiverende for meg å høre som bare for et par uker siden hatet å dra opp kamera og ble flau av den dårlige kvaliteten her inne. Jeg har et Leica Q, og jeg tenker å skrive en anmeldelse av det når jeg har brukt det litt lengre. Det er et lite kamera og derfor orker jeg å ha det med meg stort sett over alt. Tidligere tok jeg aldri bilder da jeg var sosial fordi speilreflekskamera var for stressende å dra med seg. Nå har jeg funnet et kamera som gir  like god (eller bedre!) bilder til halve størrelsen. Men dobbelte prisen, da.. 

Har du tenkt på å gå til psykolog eller noe lignende? Det har hjulpet veldig mye for meg. 
Jo, jeg har gått til psykolog til og fra helt siden jeg var 15 år uten at det har hjulpet meg noe særlig, annet enn at jeg muligens er flinkere til å sortere tanker å vite hva de kommer av nå enn jeg ville vært uten hjelp. Kanskje det ikke er "min greie" eller så har jeg ikke truffet rett. Men jeg burde absolutt prøve å finne noen jeg liker, jeg skal begynne hos lifecoach også. Men.. Nå føles det sånn, man må liksom ha det litt bra for å orke å be om hjelp? Et steg på veien i alle fall er at jeg vet jeg har det kjipt og det er derfor alt føles verdiløst / jeg oppfører meg merkelig noen ganger / ikke har noe energi osv osv. Jeg husker da jeg var yngre og ikke ante at jeg var deprimert, da var det tusen ganger verre. Usch jeg ønsker jeg kunne reise tilbake i tid og klemme meg selv. 

Hvordan går det med den vegetariske livsstilen?
Veldig bra, nå har jeg jo holdt på i 6 år. Det er riktignok ikke en "vegetarisk livsstil" ettersom jeg spiser fisk. Jeg har derimot ikke klart å bli veganer enda (åpenbart) fordi jeg elsker ost så mye og der kommer nok mine egne egoistiske behov i veien. Men jeg har enda ikke funnet en eneste god vegansk ost..? Jeg har prøvd. Den dagen det kommer noe som kan erstatte norvegia blir jeg veganer på dagen, uten tvil. Å kutte kjøtt er uansett det beste jeg har gjort i mitt liv. Jeg har forresten fått litt dritt for at jeg ikke kutter ut fisk, men da jeg ble vegetarianer så jeg ikke på fisk på samme måte som nå (siden jeg nå klarer å se helheten med miljøet). Så det vil nok gå seg til etterhvert. 

Har du noen god dokumentar å anbefale på Netflix?
Sånn i farta kom jeg på "I am not your guru", den likte jeg veldig godt og den ga meg mye som jeg har tatt med meg videre. Riktignok er det noe med Tony Robins jeg ikke liker, han er for.. amerikansk. Men likevel er han inspirerende og kul, så på den andre siden elsker jeg han. Hehe. 

Når bruker du å legge deg på kveldene?
Det kommer helt an på, men jeg prøver å få sovet minst 9 timer hver dag. Om det var opp til meg, og jeg ikke hadde et liv, ville jeg nok ha sovet 15 timer per natt uten problem. Jeg er en sånn person som kan ta 5 timers høneblund på dagen og likevel sovne med en gang på  kvelden. Goals. 

Drikker du ofte alkohol?
Så og si aldri, men da jeg var i Roma ble det noen glass. Jeg hatet det riktignok i ettertid, og husker på hvorfor jeg har kuttet så mye ned. Jeg tåler ikke alkohol og me den psyke som ikke er helt stabil burde jeg i alle fall holde meg ganske langt unna, det kan trigge en del vonde følelser dagen derpå. Det gjelder forsåvidt ikke bare de som har problemer med angst / depresjon, men veldig mange.

Angrer du på noen av operasjonene dine?
Nei, og det kommer jeg nok aldri til å gjøre heller. Jeg angrer kanskje litt på første gang jeg opererte nesa fordi kirurgen var så dårlig og det ble null forskjell, så det var en totalt unødvendig operasjon.. 

Når kan man se serien din i reprise?
Lørdag og søndag, men jeg er ikke helt 100% sikker på tidspunkt - 20:30 på lørdag tror jeg, 18:30 på søndag. Haha, dette spørsmålet får jeg hver dag og jeg forstår ikke hvorfor man ikke bare sjekker tv-guiden? Jeg har åpenbart ikke peiling. Og nå forstår jeg hvorfor dere ikke gidder å sjekke tv-guiden: jeg orket heller ikke.

Hva synes du om andre bloggere som snakker stygt om deg i sitt eget kommentarfelt, men aldri skriver om det "åpenlyst" på bloggen?
Du tok med navn på personen som jeg valgte å fjerne her. Jeg synes mest bare det er feigt, for det er vanskeligere å bli tatt på, men om man bare sender noen små stikkere i sitt eget kommentarfelt som svar til sine egne lesere, da er det liksom innafor. Spesielt leit i denne sammenhengen er det at hun du snakker om er (var?) en venninne av meg som jeg aldri har sagt eller gjort noe vondt mot. Men da vet man hvor man har folk.

Hva synes du om stand-up komikere som bruker deg i showet sitt? Jeg var på et sånt i helgen skjønner du.. Jeg synes det er unødvendig.
Det jeg synes er unødvendig er å sende meg en slik melding på innboks og ikke fortelle meg hvem og hva det gjelder, da er det umulig å ta stilling til. Men sånn jevnt over: jeg skal innrømme det stikker litt i magen når Tusvik og Tønne snakker negativt om meg i podcasten sin (det er vel egentlig mest Lisa) men jeg kommer meg fort over det og fortsetter å høre på podcasten deres. Nå var det neppe dem du mente men.. Det kommer helt an på hvem som sier det! Er det Henrik er det greit liksom, men om det er noen andre jeg kjenner synes jeg det er litt rart. Er det noen jeg ikke kjenner gir jeg faen.

vennskapstatovering, hengepupper og irritasjonsmomenter

Kommenter her

Tidligere i dag under lunsjen hadde vi en samtale jeg vil dele med dere. Vi er alle veldig glade i å se på gode filmer, og hver gang man ser en film man elsker vil man gjerne vise den til andre. Noe av det verste jeg, og vi alle vet, er når man gleder seg til å vise en film til noen og er så spente på hva de synes, men så følger de ikke med på filmen i det hele tatt. Sjekker snapchat, snakker med hverandre og sender meldinger. Er det bare vi som synes det er frekt? Haha, jeg blir faktisk irritert over det og synes det er mangel på respekt. Men, det kan jo bare være vi som er i overkant glad i å se på film. Mennesker som ikke følger med når man ser på film er ALLTID de samme menneskene som ikke følger med i samtaler heller, og sjekker telefonen. Hater det 😠

Uansett, nok om det for vi er jo tross alt i Roma (og siste dagen nå!). Det er noe å se på over alt her, perfekt for meg som elsker å ta bilder og i tillegg har fått nytt kamera og lært meg med et nytt redigeringsprogram (lightroom). Dessverre regner det enda men langt ifra like mye som tidligere på reisen. Jeg må uansett tilbake til denne byen en gang når solen skinner ☀️ 

Noe jeg tenkte på da jeg så dette bildet er at puppene mine har begynt å henge. Jeg skal ikke fikse på det, men sykt hvor fort det har gått! Da jeg tok silikon (for fem år siden, shit!) var de så klart langt oppe og nesten under armene, det var ikke særlig fint det første året og så ut som to ballonger - det var det jeg trodde jeg ville ha først, jeg ba om sånne "pornopupper" fordi ja... Det var preferansen da jeg var 18 år gammel. Nå er det mer naturlig og jeg bruker jo sjeldent BH uansett. De har også blitt mye større siden jeg tok implantat, jeg var tydeligvis ikke ferdig utviklet 😋 


 

Vennetatoveringen jeg og Anne-Sofie deler! Den gir sikkert ikke mening for noen av dere, men er kallenavnene vi hadde på hverandre da vi var små. Vi har nå vært venner i 23 år og 2 måneder!! :-) Yes, så nøyaktig kan vi faktisk regne det, siden hun kom på å besøkte meg på sykehuset da hun var 4 måneder og jeg var nyfødt, så har vi hengt sammen siden da. 
 


 

Jeg er egentlig ikke en museums-person, det er interessant i en halvtime og så blir jeg lei. Det kan være fordi jeg har såpass dårlig syn ( - 1,75 på ene øyet og - 2,75 på det andre) men jeg bruker ikke linser av en eller annen grunn. Så da må jeg mest gå rundt å bli forklart hva vi ser på, hehe. Heldigvis studerer Anne-Sofie historie og har vært her på klassetur tidligere, hun gjør hele opplevelsen litt mer interessant. 

Dette var det eneste bildet jeg tok inne på Vatikan-museet, som vi besøkte i dag, og det sier vel litt om min interesse. Da jeg skulle legge ut dette bildet spurte jeg Anne-Sofie "hva skal jeg skrive, her er en død mann?" og hun bare "... en mumie, Sophie". 

Nå skal vi pakke og gjøre oss klare til hjemreise, siden vi må dra på flyplassen i NATT.. 

jeg forstår det ikke

Kommenter her

I dag har jeg hatt en litt dritt følelse i kroppen. Det frustrerer meg at folk er slemme mot hverandre drevet av sjalusi, selv om jeg hater å bruke det ordet.. Det virker så "ovenpå" å hevde at noen er sjalu, for hvem er egentlig jeg til å bestemme det? Men samtidig klarer jeg ikke å ha forståelse for andre motiver som får folk til å være slemme. Jeg føler meg dum som bryr meg om mennesker som egentlig er uvesentlig i mitt liv. Man kan si så mye om meg, men er det en ting jeg vet jeg ikke er - så er det falsk. Jeg kan gjerne virke sur, bortskjemt, irriterende, dum, hva enn. Men jeg spiller aldri spill ovenfor mennesker for å fremme meg selv på en god måte, og det er ikke engang en kvalitet jeg er stolt av - det skulle bare mangle! 

På snakk om det med to sider.. Det var noen som spurte meg "hvordan kan du være stolt av serien din, når du virker så deprimert?". Det er jo nettopp derfor jeg er stolt. Det hadde krevd mye mindre av meg å klatre opp på en høy hest for å leke moralens vokter. Jeg, du, alle som leser dette vet hva det innebærer å være et menneske "alle" liker, hvordan man leker "dyp", hvordan man vinner "respekt". At jeg viser meg som.. rett og slett menneskelig! - det er jeg stolt av. Jeg vet ikke med dere, men jeg har inntrykk av at de fleste av dere er oppegående og reflektere, og derfor ser igjennom når folk spiller en rolle de vet de kommer til å vinne på. Det er det kvalmeste jeg vet! 

Ved spansketrappen tidligere. Ligger rett ved hotellet vårt (Hotel Savoy). 


 


 


 


 

Den lange teksten kommer kanskje av at jeg, Amanda og Anne-Sofie snakket så mye under middagen i kveld, og da får jeg inspirasjon til innlegg. Vi tre jentene er så ulike sett utenfra.. Den ene studerer språk i spania, den andre studerer for å bli lærer i historie, og så har vi meg da. Dere vet jo hva jeg driver med. Jeg har ofte vært bekymret for at vi skulle skli fra hverandre, men som sagt - det skjer ikke. Vi irriterer hverandre sikkert mye men vi elsker hverandre, det er som søskenkjærlighet. Vet vi kommer til å være venner for alltid, med alt det innebærer. 

Fra tidlig middag på Ristorante Dilla. Jeg er så fornøyd med bildene mine om dagen! Det kommer av at jeg har begynt å bruke Lightroom, og bruker noen ferdig-laga "preesets" som en venninne har satt sammen. De finner du HER - da blir det som filter på bildene dine. Beste jeg har gjort, haha.

Nå er det night! 
 

Roma med barndomsvenninner

Kommenter her

- reklame: annonselenke nelly -

Jeg er i Roma for første gang i mitt liv! 😀🇮🇹 Med meg har jeg Anne-Sofie og Amanda. Vi var en trio i tenårene og har holdt sammen siden da, selv om vi har bodd i ulike byer og gjort hvert vårt. Alt er det samme som det alltid har vært, og jeg kunne ikke beskrevet hvor takknemlig jeg er for det 💗Men, vi har aldri vært på ferie sammen! Det ble et par turer på Hovefestivalen, men thats it. Vi var mer opptatt av å drikke Absolut Vodka på hjemmefest enn å dra på tur sammen, om man får si det sånn. Jeg er så glad vi endelig fikk til å reise, selv om det regner.. Så klart, haha. Man burde ikke klage for man er i en magisk by, men man får ikke sett noe særlig når man må konsentrere seg om å ikke bli gjennomvåt. Vi tre har det uansett veldig morsomt sammen, og det er alt som teller! 

Tidligere i dag gikk vi til en park nærme hotellet, Villa Borghese! Planen var å ta inn arkitekturen og så gå inn i museumet, men vi kom oss aldri så langt før vi var våte og måtte hjem - men tror vi gikk rundt i nærmere en halvtime. Det var nydelig utsikt på toppen, og det klarte vi å nyte uansett. Om dere ser bildene under kan man se regndråpene til og med ☔

Jakken jeg har på meg finner du HER

Fineste og snilleste jentene! Amanda til venstre og Anne-Sofie til høyre. 


For en nyyyyydelig by! Jeg trodde Paris var magisk, men denne er en real konkurrent. 


Vi spiste frokost på Ginger Sapori E Salute - et sted med masse veganske alternativer, som i tillegg fremmer at de er en palmeolje-fri resturant! Det har jeg aldri sett før, men ble så glad. Kanskje vi går mot det i Norge også etterhvert? Å spise på bra steder er seriøst min lidenskap når jeg er i utlandet. Jeg bruker flere timer på å gjøre research, så dere kan stole på at tipsene jeg kommer med er av ypperste kvalitet. Og til en fin pris! Selv om jeg tjener bra har jeg venner og kjæreste som studerer, da er det viktig å tilpasse litt. Ja, jeg er altså en reiseleder i hjertet mitt, hehe. 


 


 

Denne frøkna har blitt forlovet nylig, og det er altså derfor vi er her 💍 Forlovelsesgave fra meg og Anne-Sofie til henne. Gleder meg så mye til hun skal gå ned kirkegulvet (eller hva det nå blir, haha). Jeg blir rørt av å tenke på det 

Nå skal vi ordne oss, og så dra ut for å spise, se den kjente fontenen og Colloseum. Gleder meg! 

på vei til roma!

Kommenter her

Hei dere! 

Heldigvis er formen litt bedre, og jeg sitter nå på Gardemoen for å dra på jentetur til Roma! Jeg har fått en hel haug av tips fra lesere som vi kommer til å sjekke ut, og Anne-Sofie er litt av en reiseguide på denne turen. Hun har vært i byen to ganger tidligere og til vanlig studerer hun historie, vi slipper å betale noen for å vise oss rundt på museumet i alle fall 🤗 

Enn så lenge vil jeg minne dere på å se Sophie Elises Verden i kveld, klokken 22:00 på livsstil! Om du har sumo kan du se episoden allerede nå. Jeg liker den så godt, og blir rørt til tårer av både meg selv og vennene mine i akkurat dette klippet.. Og på slutten kommer det en aldri så liten avsløring jeg aldri har vist på sosiale medier.

Fra kveldens episode! 

mitt møte med en synsk

Kommenter her

Det er mange som har etterspurt et innlegg om "mitt møte med en synsk person" som jeg har delt litt av på bloggen tidligere. Faktisk har jeg hatt flere møter med synske personer, jeg synes sånt er utrolig spennende og interessant. Ja, noen har bommet totalt og enkelte faktorer kan være relativt enkle å gjette seg frem til. Jeg vil derfor fortelle om den aller sykeste opplevelsen jeg har hatt, som skjedde hos healeren for et halvt år siden.

Først litt fakta: En healer er en person som har en naturlig evne til å overføre energier til andre individer, og på den måten sette i gang eller fremme en helbredelsesprosess. Jeg har gått til samme healer i en lengre periode.

Healeren min har aldri hevdet å være synsk ovenfor meg - faktisk snakker han svært lite om seg selv og alt han kan, effekten av arbeidet hans taler høyt nok for seg selv (hver gang jeg drar derfra kiler det i hele kroppen, jeg svever nesten på vei hjem og blir helt emosjonell og rar). Det eneste vi har gjort i timene våre er å snakke, jeg har fått et utløp for følelsene mine og så har vi avsluttet med enten healing, øyemeditasjon eller pendel. 

En gang for et halvt år siden var jeg veldig lei meg, og brukte halvparten av tiden vår sammen på å gråte. Jeg visste ikke hvorfor jeg var lei meg, og jeg ante ikke hva som feilet meg, hvorfor jeg ikke bare var rolig og trygg i omgivelsene mine, eller hvorfor alt føltes så vanskelig. Healeren min lyttet, lot meg tømme meg for følelser, og før jeg skulle dra sa han følgende:

"På vei hjem kommer du til å finne en liten kvist. Den tar du med deg inn, så fyller du et glass med vann, og legger kvisten over glasset. Det skal symbolisere en elv med en bru over. Når du kommer hjem, skriv ned to ting på en lapp som du lurer på. Hva som helst, men det beste er jo om det er noe som er viktig for deg å vite. Legg lappen under puta, så skal jeg komme til deg i drømmen din, over en bru og gi deg svar på hva du lurer på".

Man kan trygt si at jeg aldri har følt meg som en større idiot enn da jeg gikk og lette etter en kvist som jeg senere la over et glass med vann ved siden av senga. På lappen skrev jeg "hva er meningen med mitt liv" og "hva skal jeg gjøre i morgen" (fordi jeg ikke kom på to ting å spørre om), og så sovnet jeg.

Jeg hadde aldri følt meg som en større idiot, FØR jeg våknet dagen etter uten å ha drømt noen ting. Healeren min hadde bare snakket tull, og jeg hadde ikke fått svar på noe som helst. Jeg helte glasset ut i vasken, skuffet over meg selv som hadde vært så naiv.

Jeg fortsatte likevel å gå til healeren, tross alt - jeg følte meg jo bra etter hver time. Men jeg var livredd han skulle spørre om drømmen, for det hadde blitt så kleint å si til han "nei du, det funka ikke" så i vår neste time unngikk jeg å snakke om det. Han nevnte ingenting, før han etterhvert sa "og angående det du lurte på.." og jeg bare "hva da lurte på?". Det ble stille en stund før han sa "meningen med ditt liv er kompleks og det finnes ingen konkrete svar jeg kan gi deg, du må finne ut av det selv - gir jeg deg et svar mister du litt mening, men vi kan jobbe fremover med å gi deg verktøyene slik at du kommer deg raskere dit på egenhånd. Og hva du skulle gjøre dagen etter.. Vel, det vet du jo selv".

Jeg ble helt i sjokk. 

Hodet mitt gikk i hundre og jeg prøvde å finne en logisk måte, men lappen hadde jeg skrevet hjemme og jeg hadde ikke nevnt noe som helst for han.

".. Hvordan visste du hva jeg lurte på? Jeg drømte jo ingenting" klarte jeg å få frem.

"Jeg kom å møtte deg i min drøm, så det spiller ingen rolle" sa han. 

Da jeg kom hjem var jeg i sjokk og det er jeg egentlig enda, dette er lenge siden men jeg klarer knapt å tro på det selv! Jeg har aldri hatt en sykere opplevelse i hele mitt liv og er helt blown away. Hvordan skal man forklare noe sånt? Folk kan bare prøve å komme med logiske forklaringer men det er helt umulig, faktisk! Jeg tror på noe større og jeg er så heldig som har fått et lite "bevis" på det i hverdagen. 

Om dere har tips til innlegg, skriv gjerne til meg i innboks på instagram eller facebook! Stort og smått, spiller ingen rolle. 

kjøkkenet - update!

Kommenter her

Når man skal pusse opp gjelder visstnok følgende regel: doble tiden og doble pengene, så er du cirka i mål. Vel - det har tatt nå snart dobbelt så lang tid, og det kommer til å koste en del mer enn jeg hadde antatt, men shit så fint det blir. Jeg får sommerfugler i magen når jeg titter inn på kjøkkenet og gleder meg sånn til å vise dere hele! Jeg skal så klart legge inn før / etter, samt detaljer om hva som har blitt gjort. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med den lille leiligheten her, jeg har virkelig utnyttet alt potensiale til det fulle. 

Langt fra ferdig, men ser dere hvor bra det kommer til å bli? Woho! Hele kjøkkenet skriker mitt navn altså.. 💋 

Denne ovnen! For en drøm.. Merket er Smeg! Den minner meg litt om skjønnheten og udyret, av en eller annen grunn? 

Det skulle egentlig blitt ferdig i dag, men kommer ikke til å bli ferdig før i morgen ettermiddag.. Mest sannsynlig, men jeg skjønner jo at det ikke kommer til å bli i kveld. Jeg reiser bort i morgen, så jeg får ikke vist dere ferdig resultat før søndag. Ah, det kommer til å bli så deilig å stige inn her hjemme og bli møtt av et helt nytt kjøkken etter en ferie i Roma! og på snakk om den ferien, den har virkelig hengt i en tynn tråd de siste nettene, men jeg SKAL komme meg på det flyet og reise. Det skjer ikke at jeg avbooker enda en ferie på grunn av sykdom. 

en dag som var litt bedre

Kommenter her
REKLAME· ANNONSELENKE - NELLY

Nei, jeg gikk ikke i sjokk etter knivstikkingen på bussen selv om det kan virke sånn, bloggen har jo stått tom. Kort forklart, akkurat nå føler jeg meg: kvisete, oppblåst og ekkel. Kort fortalt. Jeg kunne ha ramset opp flere sider med negative følelser, jeg har fått alle sykdommer man kan få om hverandre og på toppen av det hele har vi to menn som jobber på kjøkkenet vårt så jeg er isolert på soverommet, må løpe forbi de to fremmede hver gang jeg skal kaste opp og våkner om morgenen av en drill i veggen. Om dere tror jeg har vært en solstråle å omgås med de siste dagene så tror dere feil. Men la oss være ærlig, ingen trodde vel det. 

Noen bilder fra en dag som var litt bedre. Mye bedre.


Genser fra Samsøe Samsøe / jakke HER - den er på 30%! 

Jeg har ikke et voldsomt sosialt liv å skryte av om dagen, kjæresten er liksom min bestevenn, samboer, kjæreste, uvenn, fiende, kompis, bror - alt ettersom, han får bare fylle alle rollene om dagen. Så til dere som klager over at jeg snakker mye om kjæresten min kan ta rennafart å løpe inn i helvete, jeg er for ekkel til å møte noen andre akkurat nå og jeg synes til og med synd på han som må stå ut med meg alene. For, vi er ikke bare meg som ligger isolert på soverommet. Det er han også. Når han ikke er på skolen passer han på meg, selv om jeg presiserer "nei, det er bare å dra ut" men han er en såkalt fin fyr som passer på når jeg er syk - med alt det innebærer. Altså å sitte innestengt på et soverom som lukter maling å vente på at jeg skal ta meg sammen. Romantikk? Hm.

en utrolig skummel opplevelse

Kommenter her

Herregud, i dag opplevde jeg noe sånt man aldri tror man skal få se i virkeligheten.. En mann ble knivstukket på bussen jeg og Kasper satt på hjem.. Alt skjedde liksom på busstoppet rett nedenfor huset vårt, og stoppet vi går av på hver dag. Det var åpenbart en skummel opplevelse og spesielt ekkelt var det da hele bussen ble mørklagt og man ikke fikk opp dørene, sikkert fordi gjerningsmannen ikke skulle få kommet seg ut - hele bussen ble stille og rar, og jeg var så stressa. Men så snart dørene gikk opp kom han seg unna, til tross for at politiet kom på stedet med en gang. Håper virkelig han blir fanget og at han som ble skadet klarer seg :( 

Faksimile: VG.

Nå er vi hjemme i alle fall, men siden gjerningsmannen enda løper rundt i det fri får ikke Kasper lov å gå ut av meg, så her blir vi resten av kvelden. 

rumor has it

Kommenter her

I det siste har jeg vært både trist, sint og frustrert over en del rykter som har florert om meg. Jeg er ikke en person som blir "krenket" og jeg mener man skal kunne spøke og spekulere i det aller meste, men når det blir snakk om et tema som er veldig sårt for meg.. Ikke så morsomt. Jeg har ikke "hintet" til noe, det er konklusjoner folk har dratt selv. 

Jeg er virkelig ikke "svak" og er flink til å dra meg selv opp fra slike daler av negativitet, jeg har ikke luksusen til å velte meg i tull som ikke betyr noe. Livet har for høyt tempo, og jeg har ekte problemer. Men akkurat dette er et ekte problem for meg. Da gjør jeg heller dette: aksepterer at situasjonen suger og at livet som offentlig personlig er en dans på nevroser, så jeg har mest ligget inne og spist godteri og gjort det 1000 ganger verre for meg selv, haha. Jeg drar til Italia på torsdag så fint å bruke litt tid sammen også. Har begynt å se Solsidan fra star igjen, det ligger på TV2 sumo og er en helt fantastisk serie! 😊

mitt liv som offline

Kommenter her

Hvor mange sosiale medier har du på telefonen din? Jeg har facebook, instagram, snapchat og whatsapp. Jeg bruker alle hver dag. Når sjekket du en av dem sist? Var det samtidig som du leser dette, for fem minutter eller en dag siden? 

Da jeg scroller igjennom appene mine pleier jeg å tenke "nå skal jeg snart logge av. Jeg skal bare.." Hva er det jeg venter på? Hvorfor gjør jeg det ikke med én gang? Forskning viser at vi blir irriterte, deprimerte, avhengige og mindre tilgjengelige av å være så mye online. Ja, du kan svare på den siste meldingen i innboks, men får mennesket du er fysisk sammen med fortjent oppmerksomhet? Det verste jeg vet er å snakke til noen som åpenbart ikke følger med på hva jeg sier. Visste du at mennesker har dårlige konsentrasjonsevne enn en gullfisk, i følge forskning? Gullfisk kan holde konsentrasjonen i 9 sekunder, mennesker i gjennomsnittlig åtte. Nå er ikke forskning på gullfisk så veldig utbredt, så ikke ta dette 100% seriøst, men åtte sekunder på mennesker stemmer likevel. Hvor sjukt er ikke det? Prøv selv. 

Jeg har ofte hatt mobilfrie vennekvelder og fester. Jeg opplever at samtalene flyter bedre, vi går dypere og vi er nødt til å forklare hva vi mener istedenfor å vise det frem på mobilen. Jeg elsker de kveldene, de har gitt meg så sinnsykt mye. Noen blir sure av det, nekter å gi fra seg mobilen - da kan de dra hjem om de ønsker. Slike mennesker er ikke verdt å samle på uansett. Det verste jeg vet er å snakke med noen som ikke får med seg ordene jeg sier, de "skal bare" sjekke noe på mobilen og faller bort fra samtalen. Ja vel, du får ikke en sjanse nummer to av meg, jeg gjentar ikke det jeg har sagt. Det er ingenting som skjer på skjermen som er viktigere enn det som skjer her og nå.

Jeg har et par regler å følge, for å få en litt mer frakoblet og dermed mer tilstede hverdag. 

❤️ Tenk over hvorfor du plukker opp telefonen. Har du noe du virkelig må sjekke, eller prøver du å få tiden til å gå?

❤️ Etter et visst tidspunkt på kvelden har jeg alltid mobilen i flymodus.

❤️ Vi har "scrolleforbud" i senga. Jeg og kjæresten ligger ALDRI ved siden av hverandre og scroller før vi sovner, eller når vi slapper av. Snakk om bortkastet tid og å drepe alt romantisk! 

❤️ Slå av varslinger på enkelte apper. Jeg har ikke på varsel på snapchat, facebook eller instagram. Jeg oppsøker heller appen et par ganger om dagen for å få med seg om noen skriver til meg. Om det er noe viktig regner jeg med folk ringer. 

vi skal rive alt!

Kommenter her

Jeg var i møte med agenten min hos United Influencers forrige uke, og ble spurt om hva som interesserer meg om dagen. "Interiør" svarte jeg. Han sa "etter å ha hatt en evaluering av dine sosiale medier er det litt mye kropp til å være interessert i interiør.." Han tenkte mest på hva som kan selges inn til annonsører og der er virkelig interiør noe jeg vil fokusere på, så han har rett i det han sier hehe. Mer interiør til folket! Og mer av generelle tips på ting og tang som jeg har, det er jo en del av dem. 

Med det i tankene, i morgen begynner oppussingen av kjøkkenet! Det har jo bare tatt... cirka hundre år siden jeg først nevnte det på bloggen, og det har klødd i kroppen fordi jeg har vært så utålmodig. Men når man skal ha det helt skreddersydd tar det tid, deler har måtte bestilles fra alle verdens hjørner og NÅ er alt på plass i Oslo. IKEA-kjøkkenet som er på plass nå blir revet i løpet av morgendagen, så kommer det nye på tirsdag og onsdag. Vi har derfor ryddet ut alt av skap i kveld, kjøleskap tar vi i morgen tidlig. 

Dette er tegningen av hvordan kjøkkenet kommer til å bli. Det er ikke grått, men sort i virkeligheten slik jeg har forstått det. Ellers er detaljene gull. Veldig hånd i hånd med resten av leiligheten, spesiallaget for meg og "glam". Jeg har valgt ut verdens fineste ovn fra SMEG, og et dødskult kjøleskap! 

Jeg gleder meg masse til å endelig ha det gjort! Kanskje jeg til og med begynner å lage mat? 

 

 

35 000 kroner rikere ut av det blå

Kommenter her

Jeg har to gode nyheter! I dag ramlet det inn en mail som jeg aldri hadde sett for meg ville komme.. Da jeg anmeldte bildespredningen av meg, søkte jeg også om at de jeg anmeldte skulle betale tilbake det jeg hadde brukt på advokat. Saksomkostninger, altså. Jeg fikk beskjed på forhånd om at det neppe kom til å gå igjennom, men det gjorde det - og på første forsøk! Da ble jeg plutselig 35 000 kr rikere helt ut av det blå, og nå føles det plutselig som "gratis" penger selv om jeg går i null, haha. Nå føler jeg endelig at saken er ute av verden, på ekte. 

Den andre gode nyheten er at Sophie Elises Verden har utrolig gode tall, i går var jeg på middag med TV2 for å feire. De er happy, jeg er happy, og selv om vi alle hadde håpet i forkant så kan man aldri vite. Både jeg og de som jobber med serien er enige om at den blir bedre og bedre for hver episode, og jeg er så nervøs og spent til dere får se resten. Ting blir virkelig ikke som man tror... ;-)

I går, etter middagen med TV2, dro jeg i et møte med TVNORGE for å snakke om 71 grader nord. Jeg har ikke mulighet til å bli med denne sesongen (har veldig lyst riktignok), men nå prøver jeg å få pappa med istedenfor. Den tanken bare datt inn i hodet mitt da vi satt på møtet og så ga jeg dem nummeret hans. Hadde ikke DET vært gøy, tror dere? Etter møtet med TV-NORGE dro jeg for å gjøre voice-over på en serie jeg spilte inn med nrk i fjor. Så, det er mye tv om dagen. 

Nå blir det middag her hjemme. Jeg er veldig trøtt om dagen og sover 12 timer om natten, et par timer på dagen og så er jeg småkvalm konstant. Ikke noe alvorlig, men litt uggen i formen bare. 

min personlige reise - dette betyr noe for meg

Kommenter her

reklame

Vet dere hva jeg pleide å hate? Når folk sa "jeg gleder meg sånn til å dra på trening" eller "bare vent litt, så kommer du inn i det". Bare tull, tenkte jeg. Trening hadde jeg drevet med til og fra, men aldri funnet noe glede i. Mest fordi jeg prøvde meg på masse rart som jeg ikke likte - jeg hater å løpe på mølla, og uansett om jeg forbedret tiden min eller distansen fant jeg ikke noe glede i det. Så jeg sluttet. Til slutt fant jeg min glede i styrkerommet, og nå har jeg blitt et av de irriterende menneskene som gleder seg til å dra på trening. Hjemme eller på studio, det spiller ikke så stor rolle. Men jeg har virkelig fått se viktigheten av å ha gode klær og utstyr! Når man er hjemme i egen stue er det fort gjort å tenke "pytt pytt, jeg tar på meg sove t-skjorta", men du er ikke like motivert da som ellers. Og hvorfor ikke gi alt? 

Enten du trener hjemme, på studio eller ute i naturen er det viktig å ha godt utstyr. Hva betyr det for meg?

❤️ En tights skal holde på plass og være komfortabel. 

❤️ Ha høyt liv, slik at sømmene ikke gnager mot magen. 

❤️ Ha god stretch, slik at du nesten ikke kan bomme på størrelsen. 

❤️ En god tights skal puste, slik at du ikke svetter ihjel etter en økt - da holder også kvaliteten i flere år.

❤️ At rumpa ser fin ut. Kall meg overfladisk og vi har alle ulike behov, men om sømmene på baksiden "rammer inn" rumpa ser den automatisk større ut og blir litt løftet. 

We are fit har kommet med to nye modeller i blå og svart, som nå er på 43% rabatt hos x-life. Disse har alt dette, og jeg er så fornøyd! Min favoritt er den sorte. Du finner den i sort HER. Pass på, før lageret er slutt! Du finner den i blå her. På bildet over kan du også se hva jeg mener med å "ramme inn" rumpa. 

Når det kommer til sports BH er dette viktig for meg:

❤️ At den støtter godt men samtidig ser fin ut.

❤️ Jeg liker gjerne at den har litt innlegg i seg, men ikke mye. 

❤️ Ikke går for høyt opp under armene, jeg hater når det gnager..

❤️ Materialet skal tørke fort - igjen, ingen liker vel å svette mer enn "nødvendig"..

Om du har litt større bryst vil jeg anbefale den jeg bruker på bildene over, Black Squad Top..

Om du liker litt mer push up vil jeg anbefale Lotus Sports Bra - her får du skikkelig former! Kan tenke meg denne ser helt magisk ut på sommeren når du trener i varmere strøk, og personlig elsker jeg å bruke denne hjemme. Blir glad av fargene! Litt strammere, men likevel behagelig og du får DEN kløfta. 

Tightsen er også helt nydelig - på 40% rabatt nå. Du finner den her

Skoene finner du her. Litt store i størrelsen, så vær obs på det. Føles lette på foten og gnager ikke. 


Om du ønsker å trene hjemme vil jeg anbefale deg å kjøpe mini-bands. Jeg kan vise noen øvelser senere på insta-story om dere vil? Om ikke finnes det en haug av videoer på youtube. Mini bands gjør at du kan trene rumpe, armer, rygg, mage, virkelig ALT, fra din egen stue og uten å bruke masse penger. Pluss de varer i flere år gjerne. Det er seriøst det beste kjøpet jeg har gjort for å komme raskt inn i treningen. 

X-life har 1-4 dagers levering, fri frakt på kjøp over 800 kr og åpent kjøp i 30 dager. Det er med andre ord heeeeelt trygt, og kjøper du noe som ikke passer er det bare å sende tilbake for å få det byttet. Bedre blir det ikke! For øvrig elsker jeg alt treningstøyet fra We Are Fit, så om dere først skal handle treningstøy, velg det merket! Der får du topp kvalitet for pengene. 

det føles rett

Kommenter her

Jeg kom akkurat hjem etter å ha besøkt Lotte, venninnen min som har fått barn. På forhånd hadde jeg tenkt det sikkert kom til å bli litt rart, men når vi ført satt der var det ingenting som virket mer naturlig enn at hun er mamma. Det er helt rett. Jeg elsket å ha den lille på fanget, kysse han på nesa og beundre han. Barn er så rare, ser litt ut som gamle menn i en helt mini-versjon. And I love it!

På snakk om kjærlighet.. I kveldens episode av Sophie Elises Verden får dere endelig møte kjæresten min. Og lillesøsteren min! Pluss sminkekurs med meg og Dajana hvor ting endte i kaos. Episoden er allerede tilgjengelig på sumo, men så kan man også skru på skjermen klokken 22:00 i kveld! Gleder meg til dere får se. 💕  Alle fortjener en Kasper i livet sitt! Bare ikke min, han er opptatt :-) 

new life who this

Kommenter her

Vi satt akkurat og ordnet litt på det praktiske før neste ferie for meg og kjæresten - den skjer ikke før i slutten av Mars, til Malaga, men alt av betalinger gjorde vi idag. Fint å ha det gjort! Det blir en ganske ulik ferie fra sist, livet er annerledes nå. New life, who this! Ferier tidligere pleide (for min del) å handle om å drikke masse vin, få med seg en del, aktiviteter med mye action og nå blir det litt mer.. Smoothie og soving. Og ikke mins varme! Sett at temperaturene er greie på den tiden, men det kan umulig være verre enn her. I dag tidlig ble jeg nesten irritert over all snøen, man vender seg aldri til det. Hva har man i det hele tatt å klage over på sommeren? Jeg finner alltids på noe til da, riktignok.

Forresten, leiligheten vi var interessert i endte opp med å bli for dyr. Synd, vi vokser ut av denne leiligheten her snart. Men det er bare å fortsette å lete, holde holdet kaldt og vite at alt ordner seg til slutt. :-) 

om du vil ha mindre drama i livet, gjør dette

Kommenter her

Mennesker har ofte en Idé i sitt eget hode om hvordan ting egentlig skal være, og dessverre ødelegger dette forholdet vi har til andre. Vi blir alle frustrerte når situasjoner ikke utspiller seg nøyaktig slik vi hadde forventet, og folk ikke oppfører seg slik de "skal". Vi forventer at kjærestene våre, venner og foreldre skal oppføre seg på en spesiell måte, vi forventer at folk skal være enige, at fremmede ikke skal være sinte om man kommer for nærme hverandre i butikken, osv. 

En venninne fortalte for litt siden at da hennes nåværende kjæreste spurte om de skulle bli sammen, ble hun lei seg. Ikke fordi han spurte, for det var alt hun ønsket seg. Det var måten han spurte på. Hun hadde sett for seg at han skulle gjøre noe romantisk, gi henne blomster og spandere en fin middag for å så stille spørsmålet. Den fantasien hadde hun allerede utspilt flere ganger i sitt eget sinn, hun levde i den. Men han hadde spurt en helt vanlig kveld på kjøkkenet, det hadde ikke vært noen blomsterbukett, det hadde skjedd ved siden av oppvaskmaskinen og skitne tallerkner. Skjønner dere hva jeg mener? Slike situasjoner utspiller seg hele tiden, over alt, og jeg har tatt del i mange av dem selv.

Et annet eksempel er når du står i kø ved sikkerhetskontrollen på flyplassen. Du har god tid til å rekke flyet, men sukker likevel, himler med øynene, blir oppgitt over damen foran deg som bruker for lang tid.. Du kommer deg ikke frem raskere, men himler likevel med øynene og velter deg i din egen irritasjon. Dette er jeg fæl på. Mennesker kan irritere meg som faen. Men hvem får dagen sin ødelagt til slutt? Meg. 

Her kommer en liste jeg har laget for meg selv, på veien mot å bli et mer "harmonisk" og ikke så lett-irritert menneske. Håper du får nytte av den!

Foto: Ole Martin Halvorsen

🌟 Ikke la små hverdagslige drama ta det beste av deg. Du må velge dine kamper med omhu. Det er ofte bedre å ha det rolig enn å ha rett, skjønner? Du trenger seriøst ikke å være en del av hver eneste krangel du blir "invitert" inn i.

🌟Gjør ditt beste for å ikke over-tenke alle små frustrasjoner og uenigheter. Du får aldri svaret på noen ting når du er irritert eller stressa, svarene kommer til deg når du er rolig. Og for guds skyld, aldri krangle med noen over melding. Når har en krangel, noen sinne, blitt løst over tekstmelding?

🌟 De fleste mennesker gjør seg selv ulykkelige ved å ikke akseptere situasjonen man er i. Som for eksempel når du står i kø på flyplassen. Bare pust inn, aksepter hvor du er akkurat nå. Du kan ikke gjøre så mye. Ting skjer når de skal skje, og du kommer deg fremover. 

🌟 Det er enklere å over-reagere og dømme andre, enn det er å forstå dem. Om du vil forstå mennesker krever det ekstra godhet og tålmodighet. Kjærlighet er "ekstra", det er et pluss og ikke et minus.. Så, jeg prøver å tenke på det å være irritert, eller negativ som latskap. For det er jo den enkle veien. 

🌟 Den aller aller viktigste.. Pust inn, pust ut. Om du klarer å forholde deg rolig i en krangel eller en irriterende situasjon, så kan du spare deg selv for mange timer og dager med anger. Kjæresten min er sinnsykt flink til å være stille og lytte på hva jeg sier, han roper ikke ut alt som faller inn i hodet sitt om vi har en diskusjon - og helt ærlig, han er alltid den som kommer vinnende ut av det også, haha. Dramatiske mennesker forventer ikke at du skal være rolig. De forventer roping, drama, selvforsvar, og mye frem og tilbake. De forventer trøbbel, og går inn for det. De er klare for å forsvare seg selv, og de lytter ikke for å forstå. Men om du er stille og bare lar dem kjøre på? Det vipper dem av banen, 100%. Og dette kommer fra meg, so egentlig er dramatisk. 

noe av det ekleste som finnes

Kommenter her

I dag hentet jeg min nye veske. Jeg liker den så godt, og har gledet meg lenge til å kjøpe den (om man kjøper brukt kan det ta en stund før det man har sett etter dukker opp. Når jeg endelig fikk den måtte jeg innom butikken og dobbeltsjekke at den var ekte, and it was!) Nå står den fint utstilt i stuen og jeg gleder meg til å ta den i bruk allerede i morgen. Jeg kjøpte medium størrelse som akkurat får plass til kamera, pengebok og mobil - så da har jeg alt jeg trenger for en dag på farten. Jeg tenker på å selge den andre vesken min fra samme merke til en vintage butikk, og kan eventuelt si ifra til dere når det er gjort om noen vil slå hendene sine i den. 

Jeg kvier meg nesten litt fra å legge ut disse bildene. Enkelte lesere har sagt de ønsker flere bilder av innkjøp så jeg vil møte det behovet, og jeg er stolt av meg selv som har klart å spare opp pengene, men samtidig.. Noe av det kvalmeste jeg vet om er mennesker som skryter over hvor mye penger ditt og datt koster. Det er ingen hemmelighet at en veske kan koste et par tusen, det vet vi alle. Men enkelte overskrifter som visse bloggere ofte tyr til for ekstra oppmerksomhet, "min nye veske til 25 000 kr!" synes jeg er kvalmt. Denne vesken koster forresten langt fra 25 000 kr, jeg bare sa et tilfeldig beløp. Når jeg vil ha en slik veske setter jeg av penger hver måned fra min private konto slik at jeg etterhvert får råd, og da må jeg ofre andre ting. Med glede! Og shit så mye penger man sparer på å ikke drikke flere ganger i uken som jeg gjorde før, bare der har jeg hentet inn en god del. 

Nå skal jeg legge meg, tenkte jeg. Ha en fin kveld alle sammen ❤️ Btw! Kom gjerne med tips til innlegg på facebooksiden min eller instagram-innboks. Jeg skal lage noen ønskeinnlegg fremover. 

mandagsliste

Kommenter her

- Jeg fant denne listen på kenzas.se - 

Hva spiste du til frokost i dag?
Cottage Cheese med kanel på toppen, og en kopp kaffe ved siden av. Jeg begynner å lure på om cottage cheese gjør at jeg får kviser..? Meieriprodukter er ikke bra for huden vet jeg, men så drikker jeg aldri melk lengre og har ikke følt ordentlig på det før nå. Huden min er grei nok, men jeg har fått et par urenheter på kinnet som blir verre jo mer cottage cheese jeg spiser (virker det som). Faen om jeg må slutte med Cotttage Cheese, det er LIVET. 

Hvordan ser du ut i dag?
Tidligere da jeg var ute for å gjøre noen ærender så jeg slik ut:

Men nå som jeg er hjemme ser jeg slik ut..

Her kan man se kvisene på kinnet til tross for filter, gitt. Og slik ser jeg ut hver kveld. Hadde sverget å ikke bli en sånn en som slutter å pynte seg foran kjæresten allerede etter et par uker som samboere men nå har det altså blitt sånn.

Planer for kvelden?
Hodet mitt er litt over alt om dagen, jeg klarer ikke å konsentrere meg i det hele tatt. Kanskje fordi jeg har "for mye" på gang og vet ikke helt hvor jeg skal starte. Så, jeg blir sittende i sofaen til jeg har en cirka oversikt. Og om jeg får til det, unner jeg meg kanskje en episode av real housewives. Eller fuck it, det kommer jeg til å se på uansett. Jeg ser det via Hayu som mange har spurt om! 

Hva hører du på denne uken? 
Repeat av en "gammel" slager som jeg har falt for igjen. Elsker den og ser for meg den råeste musikkvideoen i hodet. 

Hva ser du frem til denne uken?
Å få kose med Lotte sin lille gutt (som jeg møter første gang på torsdag!), å møte familien min igjen, å trene igjen på onsdag (som virkelig er på tide) og de helt vanlige kveldene hjemme sammen med kjæresten min. Og så gleder jeg meg til episode 5 av Sophie Elises Verden på torsdag, da får dere endelig "møte" kjæresten min! Det blir spennende for meg å se også, har aldri sett han på skjermen før. 

.. Bortsett fra denne skjermen hver dag

Hva skal du spise denne uken?
Forhåpentligvis sunt og variert, for jeg har sklidd litt ut på kostholdsplanen i det siste. Jeg spiser ikke godteri men det har blitt litt brød her og der, sjokoladepålegg (ok, det kan man vel helt ærlig kalle godteri - og nå som jeg bare nevnte sjokoladepålegg fikk jeg lyst på igjen) og jeg har spist cottage cheese som om det ikke fantes en morgendag. De første ukene var jeg sååå flink, men det er vel slik det pleier å være? Likevel tar jeg det ikke så tungt at jeg nå er et par steg tilbake igjen, for det er en enorm forbedring fra tidligere.

Hva vil du gjøre denne uken?
Forhåpentligvis får jeg tid til en venninnekveld, men når jeg ser over timeplanen min virker det ikke sånn.. Eller jo - man kan alltids presse det inn men da er det jo ikke noe poeng, man skal sosialisere med overskudd. Men, når jeg drar til Harstad i et døgn får jeg møtt et par. Stine Mari, vil du hente meg på flyplassen? 

 

en naken konsentrasjonsprøve

Kommenter her

Tenk om du bare tenkte litt mindre. 

Visste du at mennesket kan holde konsentrasjonen i 8 sekunder gjennomsnittlig? Det virker utrolig når man først tenker på det, men utfordre deg selv. Prøv å hold på med det samme i 10 sekunder, og kun den ene tingen. Som denne teksten her. Har du latt tankene streife til et annet sted? Løftet blikket og sett ut av vinduet? Da har du mistet konsentrasjonen. Jeg gjorde det samme nå nettopp. Jeg sitter her og skriver, men tok en pause et par sekunder for å tenke på hva jeg gjorde i går før jeg fortsatte å skrive. Så gikk det et par sekunder, og jeg tenkte på at jeg må på toalettet. Så fortsatte jeg å skrive, før jeg mistet konsentrasjonen og nok en gang tenkte på kvelden i går, som egentlig ikke hadde noe nevneverdig over seg, jeg bare oppsummerer den for meg selv inni hodet for femte gang. 

Det å skrive er det beste som har skjedd meg. Selv om jeg mister konsentrasjonen nå og da, er jeg så tilstede og sårbar i mitt eget selskap. Jeg føler på en ærlighet og en nakenhet jeg aldri ville vært foruten, og jeg blir kjent med meg selv. Slik at jeg forstår hva som gjør meg trist, hva som gjør meg glad - jeg skriver som om ingen skal lese det, også denne teksten. Jeg slipper å tenke på å bli oppfattet sur, for jeg er introvert og kan fort virke på den måten ute blant folk. Mitt skjold er kjappe kommentarer, drøy humor og å bli fort ferdig med ting - for da kan jeg rømme hjem å være alene, lese bøker og dykke inn i tekst. Da jeg tok bildet over følte jeg meg ikke naken. Men ordene i denne teksten? De føles helt avkledd. Mer sårbart. 

Jeg lurer på hva jeg egentlig liker med dagens teknologi. Så klart at jeg får dele og nå ut til mange, for det er jobben min. Og at jeg kan kommunisere med familien min som bor helt i nord. At de vet jeg lever. Om vi ikke hadde teknologi måtte jeg ha gått hele veien fra Harstad til hovedstaden for å bosette meg her, og så måtte jeg ha sendt brev eller gått hele veien tilbake (kanskje jeg hadde ridd?) for å få kontakt med familien min. Jeg hadde sikkert aldri endt opp her eller visst at Oslo eksisterte, og hvorfor skulle jeg ha dratt hit i det hele tatt? Tenk så fantastisk det hadde vært om jeg ikke visste noe annet enn naturen og familien min. At de var min verden, for hva er egentlig viten om en hel verden der ute når jeg likevel bare observerer den fra sofaen og tryggheten? 

Det over var nok et avvik i konsentrasjonen, men et typisk spor tankene mine kan flykte til. Jeg skrev det bare ned nå, istedenfor å kjempe imot. 

Jeg skriver meg bort fra teksten jeg egentlig ville skrive, men kanskje det blir best sånn. Dette får bli et dagboksnotat, ikke mer. Jeg vil våge å skrive ting som ikke nødvendigvis er så bra, eller har et poeng, men det er ekte for meg. Generelt sett kanskje våge litt mer, som bildet over. I dag ville jeg ta et bilde av meg selv i lite klær uten noen god grunn, jeg har ingen politisk statement og jeg synes kropp er digg og at jeg er digg, men jeg tør ikke fordi det er vulgært. Hvem har lært meg at det er vulgært? Ingen, tror jeg. Kanskje kommentarer her og der. Jeg har aldri tenkt på, eller sett på kropp som noe vulgært eller privat. Jeg turte egentlig ikke å legge det ut, men det er enda større grunn for å gjøre det. Det er deilig å slippe kontrollen.

Nok et lite avvik. Nå skal jeg konsentrere meg om noe annet i 8 sekunder. 

det beste med å drive eget

Kommenter her

 - reklame: annonselenke nelly -

I dag har vi vært på to visninger, det var virkelig inspirerende og jeg fikk en haug av energi og motivasjon for fremtiden - som jeg har manglet i det siste. Jeg har bodd på samme sted i fire år og selv om det har gått fremover i karrieren har ting rundt stått litt stille, det kan være fordi jeg er oppvokst med begrenset økonomi og er veldig forsiktig med penger. Vi får se hva det blir og hvordan budrunden ender i morgen, jeg gir dere en oppdatering på hvordan det går. 

 Etterhvert endte vi opp på The Juicery, jeg møtte noen venninner for lunsj og så dro jeg hjem og jobbet. Det er det jeg elsker med å drive eget. Når jeg får inspirasjon, for eksempel en tekst til boken, så er det bare å sette seg ned uansett hvor man er - hjemme, på bussen, på fly, på en benk (sett at været tillater det). Anywhere! Jeg leste et veldig klokt sitat i Erling Kagges bok om stillhet.. "Det vanskelige er ikke å skrive en bok. Det er å sette seg ned, og faktisk begynne". Kanskje ikke helt 100% korrekt sitert siden jeg ikke har boken ved siden av meg, men dere forstår poenget. Det flyter så bra om jeg bare kommer meg i gang og konsentrer meg, men det er en lang dørstokkmil dit. Genseren er fra Vila, beltet finner du her. Det er på 30% rabatt nå og koster bare litt over hundrelappen. Det kan gjøre så mye for et enkelt plagg, som denne genseren her! I morgen venter en dag full av møter og jeg ønsker å komme forberedt, så de siste timene av kvelden skal jeg organisere litt notater og puste ut. Alt jeg har klart i hodet mitt er ikke like selvklart for alle andre, og for å kunne forklare mine mål og visjoner må jeg være tydelig. Har forstått etterhvert at ikke alle forstår meg når jeg snakker fort, nord-norsk, engasjert og full av følelser. 

en emosjonell søndagsfrøken

Kommenter her

Hei folkens, jeg håper dere har en fin søndag. Jeg og K har brukt kvelden foran TVen, ganske unormalt til oss å være.. Vi hadde en regel de første 7 måneden av forholdet vår, da så vi aldri på TV og brukte heller tiden på å bli kjent. Nå har det blitt en film nå og da, og så er Black Mirror den eneste tv-serien. Søndagskvelder har en helt spesiell følelse over seg, de gir meg en trygg og rolig følelse. Det er liksom greit om man ikke gjør så mye. Det har vært så hyggelig å ligge ved siden av K og bare se episode etter episode av Black Mirror i kveld. Jeg elsker den serien forresten. SE DEN! Ligger på netflix. 


 

Som dere vet er det morsdag i dag, og jeg har allerede ønsket min mamma gratulerer - både på melding men også offentlig på internett - i tillegg reiser jeg hjem om et par dager. Den jeg vil sende litt ekstra kjærlighet til i dag er min venninne Lotte, dere som har lest boken kjenner jo historien til historien vår (og om dere vil mimre, sjekk ut dette bildet av oss). Jeg har tidligere nevnt på bloggen at jeg har en venninne som har fått barn, der er altså Lotte og i dag feirer hun sin aller første morsdag. En spesiell følelse og jeg er veldig emosjonell på grunn av det.. Men fint emosjonell 💝  

om du trenger inspo til å være litt mindre drittmenneske

Kommenter her

Jeg har blottlagt privatlivet mitt i 6 år. Tenk det. Jeg var et annet menneske da jeg logget inn her for første gang, uten at jeg kan sette helt finger på hva som har forandret seg. Når jeg tenker tilbake ser jeg samme person, men når jeg leser i arkivet mitt ser jeg en annen. Hæ, skrev jeg virkelig det og hadde jeg virkelig de følelsene og var jeg virkelig så uredd? Har innsiden min alltid vært den samme, men måten jeg presenterer meg for verden har blitt forandret? 

De verste ordene får jeg på innboks hos instagram. De siste meldingene der inne er som følger: jeg burde gå ned et par kilo. Neseoperasjonen min var mislykket, og jeg burde ta en til. Jeg virker stokk dum og slem på Sophie Elises Verden, og burde ikke være stolt. Jeg åpner meldingene, lukker dem, trykker avvis, fortsetter livet mitt så godt det lar seg gjøre. Stenger de ute og tar på et skjold som skal beskytte meg fra verden, som dessverre også betyr at når kjæresten min sier han elsker meg så kommer skjoldet opp, jeg tenker det ikke kan være sant, ser på telefonen min og leser "du er en utakknemlig dritt med de snilleste vennene som gjør alt for deg og du bare syter", ser opp på kjæresten min og lurer på hvem som snakker sant og hvem som lyver - for skjoldet har gjort meg skjermet fra kjærlighet også. 

Det krever mye å dele livet sitt på internett - det krever mye å dele generelt sett, det å åpne seg for venner og familie kan jo ofte være skumlere for min del helt ærlig. Men, blogging er ikke en enorm fysisk anstrengelse, men det kan være hardt følelsesmessig og jeg har blitt veldig sårbar på en måte jeg ikke kan forklare. Det er en stor forskjell på være skuespiller og blogger, for å komme med et eksempel. Når det kommer til en skuespiller kan du kritisere deres siste film, de suger i rollen deres og virker ikke troverdig, men så er filmen ferdig og de kan fortsette sitt liv. Som blogger, eller inflencer, har du ingen film som blir ferdig eller en avslutning å gjemme deg bak, du må fortsette dagen etter og vise følelser som kun er dine egne.

Her kommer en liten liste jeg laget i går da motivasjonen min ikke lignet grisen.

Positivt.
Jeg elsker å skrive, og det er en sann glede å drive med hver dag. Mange muligheter. Får mange fine og sterke historier fra følgere som gjør at jeg vokser som person. Føler meg som en ekstra søster for veldig mange, og den følelsen liker jeg. Er stort sett min egen sjef og styrer min egen hverdag. Har en fin inntekt hver måned og bekymrer meg ikke økonomisk. Stiftet vennskap via bloggen. Får sett verden.

Negativt. 
At så mange tenker de vet hvem jeg er og nekter å bli overbevist om annet. Bli brukt og utnyttet av folk som ønsker å bli kjente, for å så få slengt i trynet at jeg aldri stiller opp og gjør noe for andre. Rykter jeg ikke blir kvitt.

Heldigvis er det jo mye mer positivt enn negativt. Da trenger man kanskje ikke si så mye mer. Jeg skal i alle fall holde kjeft og legge meg i senga med en disney-film. 

 

jeg lover

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Ja, sånn har det blitt. Ligger på sofaen og drikker sjokomelk rett fra pakken (fikk forresten melding fra den personlige treneren min som ønsket meg god helg etter at jeg la ut bilde av masse donuts, haha. Nei, jeg spiste de ikke jeg lover) - og nå skal jeg ha maraton av real housewives før jeg legger meg. Kjæresten er på middag hos en felles venn, jeg var også invitert men valgte å bli hjemme slik at jeg har overskudd til flere visninger på rad i morgen. Og familiemiddag på kvelden hos tante og onkel.Jeg fikk forresten en trist melding fra mamma tidligere i dag. Oldemor kan jeg ikke huske noe særlig, men søsteren hennes har vært en del av barndommen min og jeg husker henne veldig godt - hun gikk bort i går, det var veldig trist å høre. Hun fikk bli 96 år, og om jeg får bli så gammel kommer jeg til å anse meg selv veldig heldig. Akkurat nå er jeg takknemlig for at hun fikk bli så gammel, og for all familien jeg har igjen 💓 Etter å ha blitt inspirert av real housewives gikk jeg igjennom skapet mitt for å se om jeg har noen kjoler som ligner på deres. Kall meg teit, men det gjør så mye for humøret mitt. Denne kjolen har jeg hatt i.. to år? Men den var enda tilgjengelig, og du finner den her. Jeg har aldri fått brukt den, for hvilken anledning passer egentlig? Kanskje når venninnen min Amanda gifter seg i 2019? Åh, jeg gleder meg sånn til det forresten. At to stykk som jeg har kjent halve livet, og som jeg har vært så tett innpå forholdet til nå skal binde seg på den måten.  

Nå blir det real housewives! Er på sesong 4. Spennende å se nå, spesielt siden Lisa er med i Skal vi danse.. Gjett hvorfor jeg synes det er spennende? 😊 😊 

jeg skjønner det ikke

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Shit, så trøtt jeg er i dag. Litt bakfull også om jeg skal være ærlig, og det er første gang på lenge.. Nå som jeg drikker så lite, kjenner jeg det seriøst dagen etter av bare tre glass vin. Men jeg hadde en fin kveld i går! Jan (som jeg faktisk datet i 2016, før vi ble gode venner - det er en skikkelig rar men lykkelig historie) spiller i bandet til showet "Åpent forhold" som går på Chat Noir. Det måtte jeg få med meg! Jeg likte showet, så dra om dere har mulighet. Blir så imponert når folk kan stå på en scene og gi alt i over en time, det hadde jeg aldri turt eller klart!

 

Etter showet dro jeg og Kasper til Coyo, et sted jeg hadde hørt mye bra om. Jeg syntes det var greit.. Kanskje fordi jeg ikke er så stor fan av mexicansk mat, altså når det faktisk er ekte mexicansk. Jeg liker taco, men det er jo NORSK. Så når det faktisk smaker slik som det "skal" liker jeg det ikke fordi man er vandt til noe annet. Men Coyo ligger veldig fint til rett ved havet, og om sommeren kommer nok stemningen der til å være helt fantastisk. Så fint lokale, og flinke folk som jobbet der. Dajana har satt sammen en jentelunsj der om et par uker som jeg ser frem til. 

Jakken finner du her. På 30% rabatt. Den er tynn, så tenk heller vår / høst enn vinter. 

 

 

Det ble en tidlig kveld, så jeg forstår ikke hvordan jeg er så sinnsykt sliten idag. Jeg tåler kanskje ikke alkohol lengre...Er det et tegn på at man begynner å bli gammel? 

overraskelse til verdens beste!

Kommenter her

Jeg er den type menneske som begynner å hinte til folk om hva jeg har kjøpt den i bursdagsgave.. Med andre ord, jeg er elendig til å holde på hemmeligheter, men for en gangs skyld har jeg ikke ødelagt! 

I fjor forlovet en av mine nærmeste venninner, Amanda seg. Hun bor for tiden i Spania og det har vært null sjanse til å feire henne ordentlig, så jeg og Anne-Sofie bestemte oss for å overraske henne med en jentetur til.. ROMA! Vi har holdt dette for oss selv i fire måneder og i går ringte vi henne endelig på facetime for å fortelle den gode nyheten. Vi drar om to uker, og jeg gleder meg masse💕

Åh, fine jenter og den fine forlovelsesringen! 

Jeg har aldri vært i Italia, og gleder meg til å krysse enda et land av listen min. Jeg har også googlet masse resturanter jeg vil spise på, ferie for meg er å spise på bra steder. Turist-greier er ikke så viktig for meg, men Anne-Sofie er en nerd på historie og kan vise oss alt som er verdt å se.

Bildene er tatt av Joakim sist han var i Roma. Man får jo ikke lov å ta bilder fra pinterest lengre, haha.. 


 

et merkelig kompliment

Kommenter her

I dag har jeg vært i flere møter på rad, og i ett av dem fikk jeg et merkelig kompliment.. "Du er selvgod, på en bra måte". Jeg fikk vondt i magen først og skjønte ikke hvordan det kunne være bra, det er ikke sånn jeg ville ha beskrevet meg selv. Han fikk utdype og da forsto jeg etterhvert, han mente at jeg er veldig rett frem. Jeg er veldig på. Der kjenner jeg meg igjen, jeg har et mål med alt jeg gjør. Det skjer ikke spontane møter bare for at, jeg hater å småprate og kommer til poenget med en gang. Det høres kanskje negativt ut men det er ikke sånn ment, jeg ønsker bare at vi alle skal få utnyttet tiden vår best mulig. Kanskje man kan kalle det selvgod, men jeg vet bare hva jeg vil. Og jeg er ydmyk. De egenskapene tror jeg funker bra sammen, og det er en fullt mulig kombinasjon. Jeg er veldig takknemlig for alt som skjer i livet mitt, men jeg vet min egen verdi. Så ja - ofte når kvinner vet sin egen verdi blir de trampet på og kalt "bitchy", men da får det bare være. Heller det, enn å bli tatt utnyttelse av. Og jeg tåler om noen kaller meg sur tross alt. 

Jeg er glad for alt jeg har gjort, men det betyr ikke at alt har gått bra. Det er ikke alltid jeg blir fornøyd med resultatet, men jeg er likevel fornøyd med alt jeg har gjort - fordi jeg har gjort det selv og jeg har turt.


 

Takk for fine kommentarer angående serien i går. Jeg ler meg ihjel av de som kommenterer at Fetisha snakker for mye engelsk.. Hun er jo Amerikansk? Så det er jo ikke noe rart. Men hun burde ta det som et kompliment, at folk ikke finner noe verre å klage på. Uansett, i kveld skal jeg og kjæresten på show og så ut på middag. Gøy! 

jeg skal bli bedre

Kommenter her

I dag hadde jeg mine kjære venninner Anne-Sofie og Marte over på besøk for å se en episode av serien min, samt få en forsinket bursdagsgave hos dem (som de riktignok kjøpte inn før bursdagen min, men vi har ikke møttes på et passende tidspunkt for gaveutvekskling). Jeg trengte denne kvelden, vi alle fikk lettet på hjertene våre og hatt noen ordentlige samtaler om ting man har vanskelig for å si høyt, men som kanskje føles bedre så fort man har sagt dem. Teit å si, men jeg har lært noe av Real Housewives: du tar en konfrontasjon, selv om du synes det er ubehagelig. Jeg er heldig som har venner som setter meg på plass, og venner som tåler å bli satt på plass tilbake. Som vi sa til hverandre i dag, det er så mye kjærlighet her at det er rom for litt av hvert. Mitt mål for 2018: være en bedre og mer tilgjengelig venn.

Når du er deppa blir du fort egoistisk, følelsene tar for stor plass og man ser ikke så mange andre enn seg selv. Nå skal jeg ikke gi meg selv for lite creds, jeg føler meg som en god person men samtidig: følelsene har spist meg opp og du får tunnelsyn. Nå er det rom for litt mer, og det skal ikke gå på mine premisser bare.. Vi alle skal gi, og vi alle skal få ❤️

Nå kom akkurat kjæresten min hjem, vi skal oppsummere dagene for hverandre, snakke litt jobb og så sove. Takk for alle fine tilbakemeldinger om kveldens episode, jeg svarer resten i morgen. Gleder meg! 

glem den gylne regel

Kommenter her

Jeg satt meg akkurat ned på stolen ved spisebordet, som er "kontoret" mitt i leiligheten. Jeg har tusen tanker som kjemper om å få plass i hodet mitt, så jeg tenkte en liten og intens treningsøkt på gulvet hjemme ville funke - jeg rakk ikke engang å skifte ut av de svette klærne før jeg måtte la fingrene løpe over tastaturet.  Magen sier en ting, hodet sier noe annet. Som vanlig vender jeg meg til dere med både små og store tanker som kjemper om oppmerksomheten akkurat NÅ. 

🌸 En nær venninne av meg har akkurat fått barn. Hun bor i Harstad og jeg har ikke fått møtt den lille enda, som blir det første barnet jeg får se vokse opp. I starten, da hun fortalte meg at hun skulle beholde tenkte jeg at hun var helt gal, og jeg var nok veldig streng i starten fordi jeg trodde det var rett. Rett, utifra mitt synspunkt vil det si. Det angrer jeg på nå, for jeg er så stolt over henne og for at hun sto på sitt, at jeg kjenner tårene presse på bare jeg skriver. Jeg gleder meg sånn til å møte både henne og den lille gutten hennes om en uke. Da skal jeg gå på masse trilleturer slik at hun får slappe av, om hun ønsker! 

🌸 På snakk om situasjonen over, den gylne regel er "vær mot andre som du vil andre skal være mot deg". Den synes jeg er feil, hva med "vær mot andre slik andre trenger at du skal være"? Altså - du kan aldri vite hvordan andre ønsker at du skal trøste dem, hva de trenger av støtte, hvordan de egentlig har det.. Jeg kunne ikke ta utgangspunkt i meg selv og mitt liv, og deretter gi en venninne råd på om hun skulle beholde barnet sitt eller ei. Jeg tenkte "vil jeg ha barn?" og så ga jeg råd deretter. Jeg var også egoistisk og tenkte fort "åh, da er det slutt på tiden hvor vi var oss to". Blir helt flau av meg selv. Det er jo helt idiotisk, og de fleste er alt for dårlige til å se andre mennesker. Meg selv inkludert. Om jeg kunne ha gått tilbake ville jeg ha taklet situasjonen helt annerledes, men det er slik man lærer og jeg er takknemlig for at jeg reflekterer over mitt eget liv og egne valg. 

🌸 På søndag skal jeg på to visninger til to større leiligheter. Vi trenger to soverom, eller i det minste litt større plass, men det har jeg jo allerede fortalt dere om. Jeg er bekymret for å ikke få solgt denne leiligheten, eller kanskje få mye mindre enn den er verdt siden markedet er så dårlig. Men vi får ta det som det kommer.. Noe annet kan man ikke gjøre. 

🌸 Har du noen gang stått ovenfor et valg hvor ethvert logisk fiber i kroppen din forteller deg hva som er "rett" og hva som "passer for meg akkurat nå", men noe i deg - noe stort - forteller deg å gå den andre veien? Lytte til det ukjente, det skumle, den veien du ikke vet noe om enda - istedenfor å falle tilbake på det gamle trygge. Du har egentlig bestemt deg for å være logisk, men vipper hver dag litt mot det ulogiske. Fornuft, eller hjertet - hvilken skal man velge? Faen som jeg har slitt med dette den siste uka, og jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere. Forum på kvinneguiden har blitt min venn, og det er ille. Like før jeg skriver en anonym post der inne og får svar på alle mine råd fra folk som ikke burde gi råd. 

🌸 Det er rart og nesten litt "traumatisk" å se kveldens episode av Sophie Elises Verden. Kanskje fordi det er et tema jeg føler meg så misforstått over, og siden jeg ikke er en moralsk korrekt person.. Ah, jeg vet ikke hvordan jeg skal si det. Men jeg er samtidig så beinsikker på mine verdier og moraler, det er jo en grunn til at jeg har stått på mitt så lenge. Jeg skal se episoden med to venninner i kveld og få deres synspunkt på det hele, noen ganger trenger man et par stemmer fra utsiden. 22:00 på livsstil i kveld! 

🌸 Noe overfladisk på slutten.. Jeg kjøpte to dødsfine leppestifter i dag på Kicks. Dior i fargen 741 og Lancome i fargen Rouge Cherie 197. Jeg har på meg den første nå! Det er sjeldent man finner fine, mørke leppestifter.. La oss feire. 

Glem alle bekymringene dine og ta på et lag med leppestift. Thats what I do. 

å krangle med en bestevenn

Kommenter her

Er man egentlig bestevenner om man ikke kan krangle? Selv om krangling gjør vondt for de aller fleste av oss. Jeg er en person som får vondt i magen og gjerne kan være trist i flere uker etterpå om jeg har en uenighet med noen jeg bryr meg om, selv om jeg har vanskelig for å vise det. To mennesker kan aldri være helt like, og det vil komme til et punkt hvor man ikke forstår hverandre helt 100%. Jeg og Joakim har virkelig vært "perlevenner" i alle de år og ikke hatt en eneste uenighet, i alle fall ikke på overflaten eller noe jeg har tenkt over, men så klart måtte det komme for en dag - og tilfeldigvis på kamera, noe som gjorde situasjonen ekstra vanskelig. Jeg vil ikke si så mye mer, annet enn at man virkelig får se han si ifra til meg, og at det går sterkt inn på oss begge. En veldig bra episode som vi har fått mye skryt av innad i TV2, noe som er så rart fordi... det er jo bare virkelig, haha. Slike ting kan man ikke fake.

Ellers byr episoden på litt inside gossip, behind the scenes og mye annet gøy!! ❤️ Sjekk den ut nå på SUMO, eller på tv2 livsstil klokken 22:00. 

en spennende tid

Kommenter her

Jeg kom akkurat hjem etter å ha vært hos den fine familien Kleven for litt suppe, vegetar"kylling" og godteri i sengen. Mammaen til J hadde vært så søt og laget spesielt til meg siden de vanligvis spiser kjøtt, hun hadde funnet frem helt nye ting i frysedisken og jeg ble så glad for den ekstra innsatsen. Jeg er ikke en veldig streng pescetarianer, jeg kan godt plukke ut kjøttet når de andre spiser en kjøtt-middag liksom, men blir genuint takknemlig når jeg kommer på besøk til folk som har gått den "ekstra milen" for å gjøre besøket trivelig.

 Vi ble sittende å snakke om gamle minner og hva barndom betyr for oss, for min del var det blant annet å samle på Britney Spears-klistremerker, lese Harry Potter, pokemon-kort, og witch! Og så pleide jeg å printe ut bilder av Lindsay Lohan fra google, som jeg kun fikk i sort-hvitt og så hang opp på veggen.. Herregud så masse gode minner! Jeg vet ingenting om å være barn i dag, men jeg er så takknemlig for å ha vokst opp uten avansert teknologi. Men samtidig tror jeg planeten vår går mot en kollektiv "oppvåkning" og at flere og flere begynner å innse at vi er ett, vi er alle det samme - og undervisningen for fremtidens barn kommer nok til å se veldig annerledes ut, mer åpenhet og forståelse, kanskje psykisk helse og meditasjon i skolen? Hvem vet. Og det er en utrolig fin og spennende tid å vokse opp på. Gleder meg til å oppdra barn i fremtiden og ta del av deres reise inn i den store, skumle og interessante verden.

 


 

 

Åh, han har denne plakaten på rommet. TV2, hvor er min??? PS, ny episode er ute nå, du ser den HER eller på tv2 livsstil klokken 22. Der krangler jeg og Joakim.. Spennende! 

sminken jeg kjøper selv

Kommenter her

- reklame: sponsede produkter coverbrands fra tidligere komersielle samarbeid- 

 

Dere har etterspurt et innlegg som ikke er reklame om sminken jeg bruker nå om dagen. Noen av produktene er sponset for en tid tilbake, men det er ikke til å unngå egentlig, og derfor må innlegget merkes. Men jeg har prøvd å ha en god variasjon, det er jo disse tingene jeg liker best. Jeg har så klart masse annet i sminkevesken min også, haha. Men dette er de som skiller seg mest ut, siden jeg også tar de med meg i små vesker når jeg drar ut på steder. 

En foundation jeg har brukt i flere år, sett at jeg har fått tak i den, er Kat von D sin Lock It foundation. Denne får man kun tak i hos enkelte Sephora-butikker, jeg kjøpte min i Paris for snart ett år siden. Den holder seg godt. Jeg varierer mellom å bruke den, og Milani conceal perfect 2-in1, de er helt like i kvalitet og dekkeevne. Passer om du har tør hud, vil dekke acne, arr osv. For min del kommer det bare an på om jeg er brun eller ikke. Har jeg litt mer farge bruker jeg Kat von D, er jeg litt blekere bruker jeg Milani. Begge to er faktisk så gode at jeg kan bruke dem for å dekke tatoveringer på hendene noen ganger - om jeg skal på besøk til noen som ikke tåler tatoveringer, haha. 

Kat von D er er dobbelt så dyr (minst!), men en flaske holder lengre. Anbefaler begge. 

Det spiller ingen rolle hvor mye jeg tester ut til bryn, billion dollar brows passer best for meg. Blyanten er enkel å bruke, og fargen er helt nydelig - jeg elsker at den er kald, det verste er når brynene mine går i en varmere tone for det passer hverken håret eller øynene mine. Pennen jeg bruker er på 35% rabatt akkurat nå.

Jeg bruker ikke hvit liner, jeg bruker highlighter til brynene på våtkanten. Det holder SÅ mye bedre, så drit i å kjøp hvit liner for der har jeg seriøst aldri opplevd noe bra. Både jeg og Dajana, som er norges beste makeupartist, bruker penner som egentlig er ment under brynene. Min favoritt kommer også fra Billion dollar brows, og er på 30%. 

Når det kommer til øyenskygger har jeg to favoritter for tiden. Kylie Cosmetics The Burgundy Palette elsker jeg, men pass på LANG leveringstid (tror jeg ventet i to måneder, minst) og at du får toll. Jeg elsker også Jeffree Star - Beauty Killer. Den får du kjøpt på coverbrands, så da sendes det innad i Norge og du slipper toll. Stort pluss! Begge er i god kvalitet, matt, holder ut hele dagen og er enkle å blende.

På leppefronten bruker jeg mye Kat von D (kjøpt på sephora - eller for å være ærlig, stjelt fra dajana som har kjøpt på Sephora), Kylie Jenner med Posie K og så klart Jeffree Star. Favoritten fra sistenevnte er Rose Matter  og Mannequin. Elsker seriøst leppestiftene hans! Og fra de andre merkene for øvrig, men de er dyrere og så kommer toll i tillegg. Fordelen med Jeffree er at de selges innad i Norge også, så du slipper å bekymre deg for uventede kostnader. 

Selvbruning vet dere jo at jeg er stor fan av, og det går enda i Jetset Sun for min del. Man kan til og med ta den på etter at man har sminket seg, og resultatet blir fint uansett! Du ser fargen med en gang, og jeg har aldri opplevd å bli ujevn med denne. Lukter heller ikke noe særlig.

Coverbrands har 1-3 dagers levering, fri frakt og retur, samt masse rabatter akkurat nå. Sjekk ut hovedsiden deres HER. Om du er i byer som Paris, Los Angeles, London eller New York er Sephora verdt et besøk, men husk! Det er ikke billigere å handle der enn på f.eks coverbrands når det gjelder de samme merkene. Kylie Cosmetics har jeg også bestilt på flere ganger, men som sagt - lang leveringstid, toll og glossene spesielt blir fort tomme. Men jeg elsker de uansett. På snakk om leppestifter, jeg ble sinnsykt positivt overassket over Barry M Matte Me Up, men den glemte jeg å ta bilde av. Absolutt verdt å sjekke ut, er helt som Kylie sine, og kommer også i KIT. 

slik får du tilbake gamle snapchat

Kommenter her

- reklame: annonselenke nelly -

Jeg er vel ikke den eneste som "hater" nye snapchat? Etter litt googling pluss tips fra masse følgere fikk jeg endelig et råd som faktisk funket! WOPS! Det gjøres på egen risiko, jeg kan ikke gå 100% god for om appen er sikker eller ikke (mtp personvern osv, men jeg personlig har ikke opplevd noe)  Om du vil ha tilbake gamle snapchat, gjør følgende: last ned appen VPN360, åpne den, trykk skip slik at du havner på hovedsiden. Trykk "på" knappen, og godkjenn det som kommer opp med fingeravtrykk. Trykk "allow" etter det. Åpne så vanlig snapchat, og send en snap. Når den er sendt lukker du snapchat og vpn-appen, du vet når man dobbelklikker hjem og fjerner appene. Når du da åpner snap igjen, er oppdateringen borte. 🙋 Usikker på om man kan slette VPN etterpå, skal teste det ut litt senere (null lagringsplass på telefonen). 

En liten selfie fra i dag med favoritt-filteret. Tror dere disse filterne bidrar til rare komplekser hos unge, forresten? At man vil se ut som et lite dyr med store øyne og perfekt hud, haha. Jeg personlig hadde ikke takket nei til å våkne opp sånn her hver morgen. 
 

Genser VILA / øredobber Glitter

Tights finner du HER til 59 kr (70% rabatt. 

Jeg håper dere har det bra forresten, jeg har det bedre enn jeg har hatt de siste dagene. Er liksom ikke "nervøs" over ingenting og føler meg glad, slike dager setter jeg pris på 😍 Livet ruller fremover som det skal, og jeg har gøye planer fremover som er gjennomførbare, har ikke tatt på meg for mye og blitt bedre til å si nei. Da kan livet bli pretty good. 

trenger bare glam

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Åh, jeg setter sånn pris på de gode tilbakemeldingene dere sender. Nok en gang ❤️ Jeg har brukt kvelden på å svare flere av dere (det er viktig for meg å gi gode svar og ikke bare slenge ut noe, selv om jeg ikke alltid vet hva jeg skal si), og så har jeg og K satt opp den nye hyllen vi kjøpte forrige uke. Nå virker plutselig leiligheten mye mindre enn den var, og den er liten fra før av.. Jeg liker at min løsning på at vi har for liten plass er å kjøpe enda et møbel, som om det gjør saken noe bedre. Men heldigvis er denne også i gull, så alt i leiligheten har et tema som går igjen. Interiør har virkelig begynt å interessere meg de siste årene! Vanessa Rudjord var på besøk hos meg for litt siden og hun bare "så rart å komme hit i ghettoen og så inne i leiligheten din er det The Thief" for ja, jeg bor i det som egentlig er en kommunal bolig i et ganske tvilsomt nabolag, men leiligheten min er glam glam glam, haha. På tide å flytte.. Jeg synes bare det er skummelt, denne leiligheten er jo min "trygghet".

 


 


 

Hyllen er fra milla boutique! Genseren jeg har på meg finner du her - ralph lauren på 40% rabatt! 

Jeg så forresten en fin film i går jeg vil anbefale dere. EGO heter den, og jeg leide via iTunes. Tips: ikke les hva den handler om først, det som gjorde den så bra var at jeg ikke visste hva jeg gikk til. En annen bra film jeg så i går (haha, burde få meg et liv) var Hodejegerne, jeg har sett den flere ganger før men glemt hvor SJUKT bra den er. Så om du har sett den for et par år siden, eller enda bedre - aldri har sett den - så vet du hva du burde gjøre i kveld. 

ærlighet

Kommenter her

Det beste som kan skje et menneske er å oppleve både tunge perioder men også veldig gode perioder. Da får du perspektiv og kan møte alle mennesker med forståelse og respekt - du kan snakke med den rikeste og peneste, eller den fattigste og mest usikre, og likevel forstå en viss del av hvordan det må være, så lenge du tar med deg empati igjennom livet og situasjoner. Jeg har vært heldig og har opplevd hvordan det er å ha et liv mange "drømmer " om, og akkurat nå en stor kontrast hvor jeg ikke kjenner meg selv igjen. Jeg sier ikke at andre ikke har det verre, men du kan ha det vondt selv om andre har det verre - og bra selv om andre har det bedre. Det er det viktig å huske på. Hver gang noen gråter, selv om du føler de gråter over "ingenting" og at du hadde klart så mye mer, husk på at å gråte for dem er like vondt som å gråte for deg. Uansett hvor lite eller mye som skal til. Vi alle har ulike triggere, men følelser er likt for alle. 

Da jeg valgte å være åpen om angsten min tenkte jeg "faen, jeg er jo egentlig ikke en sånn angst-person", men det er vel INGEN med angst som ser på seg selv som en angst-person. For hva er nå det? Mine bekymringer om hvordan andre eventuelt oppfatter meg er så lite viktige. Jeg er jo enda meg. Bare at jeg ikke fungerer på samme måte som før, akkurat nå for tiden. Jeg synes ikke lengre det er en selvfølge å møte venner på en klubb, jeg synes til og med kjøpesentre er skummelt og gir meg høy puls, svette håndflater og følelsen av å kunne besvime når som helst. Håper jeg at jeg finner tilbake til den tiden jeg var fryktløs? Åh, ja. Om jeg gjør - og det vet jeg at jeg skal! Jeg har null tvil om det. Men jeg vet også at det tar litt tid. 

Jeg har sluttet å forvente så mye av folkene rundt meg, men heldigvis har jeg blitt positivt overrasket av de fleste - for jeg er omgitt av trygge, snille og smarte folk som har opplevd litt av hvert. I starten forventet jeg nesten at alle skulle forstå hva jeg sliter med, men alle takler ting på ulike måter og jeg ønsker å møte de som ikke forstår med åpenhet, og ikke minst kjærlighet. De fleste mener ikke noe vondt og jeg er velsignet i livet mitt. 

Til alle som lurer: jeg går til psykolog, men det er virkelig en kamp å finne rett match - jeg føler ofte jeg er "smartere" enn psykologen fordi jeg har brukt så mye tid på å analysere meg selv, og det nytter ikke å få råd som "ikke gjør ting du ikke liker" eller "vær din egen beste venn" for alt dette vet jeg jo - så nå har jeg begynt å tenke at en coach, som kan komme med lignende type råd men samtidig være streng og legge en konkret plan for livet mitt er mer en greie som passer meg. Prosessen er satt i gang, og jeg har mailet en som jeg skal komme tilbake til. Jeg tar vare på meg selv og festing er ikke-eksisterende i livet mitt lengre, jeg trener og ting blir sakte men sikkert bedre på alle fysiske plan. Denne angsten har kommet på helt rett tidspunkt, for nå er jeg sterk nok til å takle den - og kanskje bli ferdig? Men det skjer ikke over natten. Du finner uansett aldri lykken "der ute", den finnes på innsiden og da må man bli kjent med seg selv på nytt, og på nytt, og på nytt. Det er litt der jeg er nå. Den hardeste kampen du kan ta er den du må ta med deg selv. 

Men, jeg er veldig takknemlig for at jeg kan sitte inne å skrive, bok og musikk - det gir meg ro, og da vet jeg at jeg har valgt rett yrke. Alle kjendis-greiene rundt trenger jeg egentlig ikke å være en del av, det er et valg jeg har tatt og jeg trenger ikke å fortsette med det. Jeg kan holde på med blogg, bøker og musikk og likevel leve et liv uten konstant sosialt press. Det har vært befriende å innse, jeg har vært redd jeg egentlig ikke liker tingene jeg holder på med. Men så absolutt, jeg elsker jo det kreative ved det. Pakken rundt? Not so much. Nå kommer jeg sikkert til å høres gal ut, men berømmelse er uansett bare en illusjon, likt som utseende og materialisme. Jeg har gitt det alt for høy verdi. Å ikke dra på Vixen ble nesten som for å bevise ovenfor meg selv at det ikke spiller noen rolle. Jeg visste at jeg ikke kom til å vinne, ettersom jeg sa ifra til juryen i god tid at jeg ikke kom til å dra. Å kunne sitte hjemme i joggedressen og se i veggen en kveld hvor alle andre var ute å viste seg frem, det føltes... Litt noia først, men overrasskende komfortabelt. Da innså jeg at shit, det betyr faktisk så lite. 

Poenget mitt er, det er absolutt ingen som velger å isolere seg eller gå glipp av morsomme ting fordi man synes det er kult og trenger oppmerksomhet. Jeg har aldri vært så alene som i denne perioden, det er ikke slik at folk gir deg oppmerksomhet om du er åpen om alt du sliter med - tvert imot, de aller fleste trekker seg unna når man ikke lengre kan være med på alt det morsomme. Jeg gikk glipp av gay galla på lørdag, vixen på søndag og Costa Rica (!) på mandag, rett og slett fordi kroppen går i lås og en følelse av panikk tar over. Costa Rica var den vanskeligste å ikke kunne gjennomføre, mest fordi Joakim som jeg skulle reise med må direkte "lide" under at jeg har det vanskelig, siden han også går glipp av ferien vår sammen - heldigvis gir han meg kun kjærlighet og støtte i situasjonen, det er det langt ifra alle som hadde gjort og jeg blir både rørt, stolt og glad over alle de fine menneskene i livet mitt. 

De siste dagene har det ikke skjedd noe særlig. Jeg skriver, og det føles bra. Slapper av i sengen, spist litt godteri for første gang på en stund, sett mye på real housewives (nå begynner til og med Kasper å forstå intrigene og hvem som har gjort hva, men han sliter litt med hvem som er hvem, haha) jeg har hørt masse på podcast og så har jeg meditert en del. Ikke vært ute en eneste gang men det starter jeg med i morgen, skal bare gjøre ting jeg føler for.. Begynner med en tur på butikken, haha. Det vanskeligste akkurat nå er kjæresten min, jeg ser bort på han noen ganger og tenker at jeg ikke lengre er den personen han ble forelsket i, og han gjør virkelig alt for å løfte meg opp og for at jeg enda skal føle meg akkurat som jeg gjorde før: full av kraft og at jeg kan få til alt jeg vil. Men så sitter jeg her, uten sminke i et hjørne av sofaen og ja, det mest spennende jeg har å melde er hva som har skjedd på real housewives. Men han er likevel en enormt fin støtte å ha, og jeg kunne ikke vært mer heldig akkurat der.

Takk for at jeg får skrive så lange innlegg til dere, og for at dere leser. Det hjelper også ❤️ ❤️

get a life, begge to

Kommenter her

- reklame: annonselenke nelly - 

Jeg pleide alltid å gjøre narr av mamma og pappa som sitter nærmest klistret til hverandre 24/7 og aldri møter noen andre (satt på spissen), hver gang jeg kommer hjem er jeg sånn "get a life" til begge to. Men nå har jeg blitt en sånn selv, jeg ser på kjæresten min og lurer på hvorfor jeg i det hele tatt skal gidde å bevege meg utenfor husets fire vegger når jeg har han. Og en SÅNN person vil man jo ikke være - eller? Det går kanskje over etterhvert, når man ikke er i den forelska-boblen lengre. Hadde helt ærlig trodd den skulle være over for lenge siden, men nei 💜  Vi har det enda like fint. 

Jakken er så FIN! Du finner den her. Litt tynn da, så tenk vår / ut på fest, og ikke vinterjakke. 30% rabatt på den nå også! 

I dag har vi vært ute på "eventyr", eller Aker Brygge nærmere sagt. Jeg elsker en interiør-butikk som ligger der, Milla Boutique heter den. Dra dit om du har mulighet og er interessert i fint dill og dall som er litt mer eksklusivt! Jeg kan gå rundt der å bare se på småting i flere timer, og hadde sikkert gjort det også om jeg ikke hadde noe ansvar haha. Jeg var der alene for et par dager siden og bestemte meg for en hylle som jeg ville ha, men måtte ha K med i dag for å dobbeltsjekke at den var grei (sånn er det å være samboer). Han likte den også, og på mandag får vi den levert hjem! Da er jeg på Costa Rica, men kan glede meg til å se den senere 😊  Veldig deilig at dette IKKE er et møbel fra Ikea som man må snekre sammen selv, og i tillegg kan selge videre senere. Møbler er noe jeg gjerne legger ekstra penger i, det kan fint gå i arv og blir ofte bedre med årene.
 
 

Bordet fra utstilling i butikk. Jeg fant det fram på internett her. Ikke spons.

Ps! Etter at det ble offentliggjort på VG hva den private instagrammen min er, prøver veldig mange ukjente å følge den. Jeg kommer ikke til å godta, og det er jo fordi den rett og slett er.. privat! Men følg meg gjerne på min offentlige heller, der er jeg også flink til å svare på kommentarer / meldinger. 

henger kun med folk som har egen serie

Kommenter her

Jeg har hørt et eller annet sted at du blir et resultat av de fem menneskene du omgås mest med. Om det stemmer - noe jeg tror det gjør - er det ekstremt viktig å tenke over hvem man har i sin nærhet. Venner skal gi energi, ikke ta. Jeg er egentlig ganske naiv og tror alltid det beste om folk, frem til det siste året hvor jeg har måttet ta noen tunge valg. Å slippe folk innpå meg kommer ikke like lett som det pleide. Uansett, det er så deilig når man finner noen det bare sier "klikk" med, og Vita er en av dem. Hun styler meg når jeg skal på eventer, og i morges kom hun innom med litt sunn mat, masse fine kjoler og kamerateam på slep (hun har også sin egen serie - det må folk ha om jeg skal gidde å henge. Neida). Elsker å omgås med folk som er tøffe og står opp for seg selv, og kjemper seg frem til målene sine i livet uten å kaste folk under bussen. Sjelden vare, dessverre..  

Maten er fra Juicery! Liker det stedet veldig godt, er bare ikke like heldig å ha spons som Vita..

Elsker denne kjolen. Fra Fjong! Men jeg elsker den gule også. Om du har en mening om hvilken kjole jeg burde bruke, så har jeg avstemming på facebooksiden min i dette øyeblikk. Ser ut som folk flest liker den røde, jeg er riktignok så usikker fordi den gule er fantastisk på. 

Nå blir det middag hjemme! Jeg kan godt dele kostholdsplanen min - eller en cirka versjon av den - når jeg har kommet inn i et opplegg som funker bra om dere ønsker. Men den gjelder altså om du vil opp i vekt, og ikke ned. 

min dag i bilder

Kommenter her

I morges hadde vi vaskedame, og da ble jeg liggende på soverommet for å ikke være i veien for henne. Jeg har hatt vaskedame siden jeg flyttet til Oslo, en gang i uken (som mange mener er ganske drøyt - men jeg synes det er helt herlig så klart haha). Jeg hadde samme vaskedame i et par år men for noen uker siden ble det fullt drama med henne - altså hun lagde drama - og jeg har lett etter en ny siden. Min gamle "sjef" i nettavisen kunne anbefale en god en som jeg bruker nå, de få ukene uten var en helt annen verden. Så ja, der har dere den historien hehe. Da jeg lå i sengen svarte jeg på meldinger fra dere etter gårdagens episode og om litt alt mulig, og plutselig hadde det går ett par timer.Jeg hoppet i en Uber på vei til trening. Elsker denne bilen, en ny modell av Tesla! Blir alltid glad når det er en slik Uber som plukker meg opp. Nå har jeg dratt voldsomt ned på uber-forbruket mitt og tar buss over alt, med mindre jeg har dårlig tid.. Slik jeg fikk i dag.

I hele dag har jeg hørt ihjel denne sangen, Say it to my face. Føler den handler om livet mitt nå.. Jeg var litt trist på starten av dagen og tenkte fuck it, da kan jeg bli sur istedenfor. Og det ble jeg. Og så ble jeg trist igjen.. Men sånn er livet. 

Trening hjalp som vanlig på humøret, jeg er så glad jeg har oppdaget en helt ny "verden". Adrian (på optimal trening) er seriøst verdens beste. Jeg ble en stund i garderoben etterpå å snakke med en jente som åpnet seg opp om sin egen angst og depresjon, det er kanskje enkelt å åpne seg for meg siden jeg ikke er en fremmed - selv om vi ikke hadde møttes før. Det var en fin og givende samtale, og jeg ble veldig inspirert av den sterke reisen hun hadde tatt. Og ikke minst takknemlig for at hun ville åpne seg for meg. 

Jeg har nå trent hos PT i et par uker, og det var på tide å veie meg, ta fettprosent og snakke om kostholdsplanen igjen. Dessverre har jeg gått ned i vekt og ikke opp slik både jeg og PT hadde planer om, men dette kommer mest sannsynlig av at jeg ikke drikker alkohol så ofte som før. For at jeg skal kunne gå opp i muskler, slik jeg ønsker, må jeg likevel spise enda mer - det kommer til å bli krevende, for jeg har aldri spist så ofte og så mye mat som jeg gjør i denne perioden. Men det er jo sunn mat, så følelsen av å være mett nå er helt annerledes enn før. Må bare påpeke at kroppen min allerede har blitt så mye sterkere og jeg har ikke lengre mye vann i kroppen, det er så deilig! 

Jeg har sett igjennom panelet der Vegard snoket i mobilen min.. Og fant masse bilder som var VELDIG private. Haha. Blant annet litt kjæreste-greier. Du finner klippet her.Kom hjem til min fine kjæreste og spiste lunsj, masse omelett med forskjellig digg i. Da jeg møtte moren til Kasper her om dagen kunne hun nesten ikke tro på at det er han som lager all maten til oss, men det er faktisk sånn haha. Og heldig er jeg for det.
 

Siden da har jeg egentlig bare vært i sengen. Det har vært "one of those days", hvor man ikke har motivasjon eller energi til å gjøre så mye. Jeg hørte litt på Oprah sin podcast og det gjorde meg i bedre humør, og så har jeg fått mye trøst av Kasper. Jeg synes synd i han som har meg som kjæreste - fordi det krever enormt mye å være med noen som har det psykisk tungt, det er liksom jeg som "bestemmer" fordi alt må tilrettelegges etter meg. Jeg vet det kommer til å snu en dag og han takler det som en Gud - men likevel. De som har vært i slike forhold, eller er i det nå, vet hvordan det føles. Men jeg er glad vi snakker så fint om alt. 

Han er ute på middag + drinks med en venn og jeg skal slappe av og legge meg tidlig. I morgen er en ny dag, og forhåpentligvis en NYDELIG dag. Klem 🌸 

GRATIS SUMO TIL ALLE MINE FØLGERE - FRA OG MED I DAG!

Kommenter her

Dette er IKKE reklame, jeg får ikke en krone for dette innlegget og betaler for min egen sumo - jeg har måttet mase hver eneste dag på TV2 om å få gi mine lesere gratis sumo, det fikk jeg ikke, men jeg ga ikke opp og ble hun irriterende som tok kontakt på alle sosiale medier - og NÅ får endelig ALLE mine følgere gratis tv2 sumo i 14 dager! 🌸 🌸  Det gjør du ved å trykke HER - det må du forresten gjøre innen de neste 24 timene, det er kun så lenge linken gjelder. Du oppretter altså en vanlig bruker, men om du ikke ønsker å fortsette etter 14 dager avslutter du bare medlemskapet ditt. Det er derfor du må registrere bankkortet ditt, men ingenting blir trukket derfra før etter to uker. Så sett en alarm på mobilen om ikke ønsker å betale fra der! Sumo gir aldri ut noe gratis, så vidt jeg vet, så dette er en helt unik mulighet. 

Jeg håper jo så klart dere som ikke har mulighet bruker dette til å se de tre første episodene av Sophie Elises Verden + bonusklipp som kun ligger på sumo - og de to neste episode får dere jo også med dere! Det finnes også masse annet å se, jeg elsker Real Housewives. <3 

Du får gratis sumo ved å trykke her! 

når likes gir angst og angsten gir mer angst

Kommenter her

(reklame: annonselenke nelly)

Noe av det hyggeligste jeg vet hver torsdag er å snakke med dere på innboks samtidig som episoden ruller på skjermen. Jeg anser det som en like viktig, om ikke viktigere del av min jobb enn å kommunisere med annonsører. Jeg tar jobben min seriøst, men jeg får jo mer ut av å snakke med dere. Uansett veldig leit å høre at så mange har slettet et bilde på instagram fordi det fikk for "få" likes (jeg har en meningsmåling der nå), jeg personlig pleide aldri å tenke over det før noen påpekte "oj, der fikk du kun 6000 likes, men på andre bilder får du noen ganger 10 000?". Ja, teit jeg vet. Men så ble det plutselig et oppheng.. Jeg tenker enda litt på det, om jeg skal være ærlig. Er ikke mennesker teite? 

Serie og dessert - som er cottage cheese med kanel, haha.. Det er så digg!

Episoden går i reprise både fredag, lørdag og søndag - men gjett hva? I morgen deler jeg ut 14 dager GRATIS sumo til ALLE leserne mine! Bare å følge med på bloggen. Det er jo så bra! Tror aldri sumo har gjort noe sånt for noen før. Det var en fin opptur på en dag som ellers var litt tung, det har bare vært så mye.. Jeg dro innom forskningsparken for å sjekke ut et par nye bedrifter (mulige investeringer), jeg var i radiointervju, jeg var hos cappelen, jeg var hos politiet IGJEN.. well. Nå fikk jeg fine samtaler med dere på kvelden og nyheten om gratis sumo.

Genseren min er på 50% rabatt, og du finner den nå til bare 150 kr HER. Jeg elsker den! Så myk og fin. 

Nå skal jeg og kjæresten min øyemeditere. Høres det rart ut? Det er det faktisk også, haha. Man begynner å hallusinere og greier.. Jeg kan gjerne fortelle mer om det i et eget innlegg, om det skulle være ønskelig! Et fint rituale vi har nå og da, for å komme nærmere hverandre men også nærmere seg selv. 

fam over glam

Kommenter her

Når jeg og venninner snakker om hvordan det blir å en dag få barn, har vi alle sagt "så lenge man har det økonomiske på plass først". Ja, det økonomiske spiller en rolle, men jeg tror at det alltid ordner seg. Jeg tenker annerledes nå. Det viktigste du kan gi barnet ditt er ikke masse leker, ferier og et svært hus. Det viktigste du kan gi barnet ditt er trygghet. Jeg har mer enn nok penger til å få et barn, men har jeg den visdommen og styrken i meg selv som jeg kan lære videre til et annet menneske? Nei. Om det kun sto på det økonomiske og rammene rundt, kunne jeg strengt tatt ha fått et barn for mange år siden. Jeg sa til kjæresten min her om dagen, "vi skal ikke få barn før vi vet og virkelig forstår de globale utfordringene jorden står ovenfor, før vi har en forståelse av hvordan man lever et bærekraftig liv, og ikke før vi har en såpass ro i vårt forhold og i oss selv som kan videreføres". Vi er 100% enige der heldigvis, og snakker ikke bare praktisk som "når vi har en fast jobb" - for mange idioter har faste jobber. Om så det tar 20 år å bli klar, eller om så det aldri skjer, er det greit. 

Jeg babler meg kanskje litt bort, men det er nettopp dette mine foreldre har gitt til meg. De har gitt meg styrken til å være svak. Gir det mening? Styrken til å føle på alt. Styrken til å være meg. De eide knapt nålen i veggen da jeg ble født og jeg brukte mange år på å være bitter på dem, fordi vi ikke hadde fin bil for eksempel som mange av klassekameratene mine hadde. Nå ser jeg at en oppvekst med fin bil ikke har gjort så mye for mange - man trenger noe helt annet.

Jeg er stolt og glad for at familien min ønsker å være en så stor del av livet mitt, og derfor også Sophie Elises Verden. Om du skrur på skjermen klokken 22:00 i kveld får du se mer av dette, men også starten på depresjonen min. Da lokket begynte å koke over.