hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

februar 2016

DU som leser har makten!

Kommenter her

La oss spole tilbake i tid.

Det er en kald desemberdag 2012. Når jeg tenker tilbake på denne dagen, får jeg alltid opp en episode av greys anatomy i hodet. Jeg hater greys anatomy. Men, denne dagen, var greys anatomy på hjernen min. En episode om et flykræsj. Jeg prøvde å følge med, de viste episoden i venterommet. Jeg skulle ta silikon, legge meg under kniven. Og når jeg tenker tilbake nå, så tenker jeg på greys anatomy, en låt av kid cudi - marijuhana som jeg hørte i taxien, og en tørr brødskive med norvegia. Jeg tenker på pcen jeg mistet i gulvet, jeg tenker på at jeg satt i rullestol på gardermoen og jeg tenker på at jeg hadde så vondt i ettertid at jeg kastet opp av smerter på flyet hjem.

Dagene etter lå jeg inne. Jeg fortalte det ikke til noen. Jeg ville ikke lyve, men jeg ville ikke at det skulle bli en sak heller. Jeg var riktignok 18 år, og jeg var ikke så veldig utviklet på konsekvenstenking - jeg har forresten enda mye å lære - men bikinisesongen nærmet seg og jeg forsto folk ville se noe. Så, jeg valgte å åpne meg, tre måneder etter operasjonen. Noe jeg kanskje ikke burde ha gjort, for den dag i dag må jeg enda svare på spørsmål om de forbanna puppene mine i hvert intervju. Det er tre år siden nå, og jeg får enda samme spørsmål hver gang. Man blir lei, tro meg. Det er jo så uinteressant, i det minste for meg. Pupper, liksom. Fett og proteser. 

Åtte måneder etter valgte jeg å operere nesa mi. Når jeg tenker på denne dagen husker jeg gåturen min igjennom slottsparken for å komme til klinikken. Det var egentlig ganske harmonisk, høsten hadde kommet, slottsparken var fin og jeg hørte på fin musikk på vei mot å bli slått i ansiktet med masse rart og narkose. Og så kontrastene. Og jeg husker mitt eget hyl da jeg våknet fra operasjonen. Denne gangen valgte jeg å være åpen om det, fordi.. Man ville jo ha sett det uansett. Jeg var bandasjert i hele ansiktet og så ut som en pokemon. Jeg vet ikke om de sterke smertestillende, min egen dårlige dømmekraft eller det faktum at jeg var 18 år som gjorde at jeg valgte å åpne meg. Var det oppmerksomhet? Ja. Men jeg skulle ønske jeg kunne tatt alt tilbake.

Jeg er for ærlighet. Men det er en ting å være ærlig, noe annet er å bruke plastisk kirurgi som en måte å få oppmerksomhet. Jeg gjorde det for min egen del, ja. Men jeg kunne ha holdt kjeft. Jeg kunne ha svart i en kort setning om noen spurte, ikke dedikere det til en haug av lesere. Det er tanker man burde ta med en psykolog, ikke en fanskare av jenter som er lett påvirkelige. Mener jeg. Men det er tre år siden nå, og som 18 år gammel var jeg ikke moden nok til å hverken fikse på utseendet mitt (ser jeg i ettertid) eller til å kunne ta avgjørelser om hva som burde være på nett og ikke. 

Det eneste jeg kan si er, at selv om mange i bloggnorge legger seg under kniven, så er det ikke normalt. Jeg kan forstå at man gjør det, men jeg kan ikke forstå at jenter på min egen alder og oppover bruker dette for å få oppmerksomhet. Da er du i mitt hode et ganske grunt menneske. Da er du i mitt hode ikke en person jeg har mye til felles med, for du er 20 + og klarer ikke skape overskrifter over noe annet enn ditt eget utseende. Dere som leser, grunnen til at så mange bloggere legger seg under kniven er faktisk enkel. Økonomi og press. Man får høre stygge ting om seg selv hver dag, og man har penger nok til å fikse på det. Man slipper å ta lån, og mange slipper å merke at pengene forsvinner engang. Og det verste av alt? Dere, leserne som provoserer seg over det, er de som gjør det mulig. Dere synes det er spennende, og klikker inn. Provoserende, og klikker inn. Gir mer penger til neste operasjon. VG skriver om det = mer penger til neste fiksing. 

Det eneste jeg vet er at jeg er 21 år, og jeg sitter her enda den dag i dag og må svare på spørsmål om ting jeg finner helt totalt uinteressant og som jeg på ingen måte ønsker å fronte. Jeg er FERDIG. Jeg har mine komplekser, men de er mine, private komplekser som ingen har godt av å høre noe om. Jeg kan snakke med venninner eller en psykolog, mens jenter som sliter fra før av og kanskje elsker meg, trenger ikke å høre det.

Hør på meg, nå. Vær så snill og hør på meg. DU som leser dette kan være med å utgjøre en forskjell. DU som leser dette kan slutte å gi mennesker som bruker påvirkningskraften sin så forferdelig feil, en form for makt. DU! Du har makten! Det er bare å ikke klikke inn. Distanser deg. De er ikke verdt pengene, oppmerksomheten eller overskriftene. 

Og hør på meg igjen - jeg har aldri slitt så mye med min egen selvtilitt som fra da jeg var 18-20 år gammel. Selv med store pupper og en litt mindre nese. ALDRI. Det fikset ikke på en dritt. Ikke et sekund ble det bedre for meg. Det var en forferdelig psykisk smell, og jeg måtte jobbe med meg selv fra innsiden. Det er ingen rask løsning på det, men du trenger rett mennesker rundt deg, gode hobbyer, en lidenskap og kjærlighet. Så funker det.

Og dere skal vite at jeg har en ENORM respekt for dere lesere. Hver dag leser jeg mailer fra dere, lange som korte om dere hverdagshistorier, og jeg vet at alle sliter. Kanskje du der ute sitter med kjærlighetssorg? Foreldre som skal skilles, foreldre som er slemme mot deg? Null venner? Anoreksia? Selvskading? Kanskje du er ensom? Eller, kanskje du har det helt perfekt? Uansett hva, så er ikke plastisk kirurgi en løsning på psykiske problemer. Så vær så snill - vi snakker så mye om junkfood, la oss snakke om brainfood. Fyll hjernen din med kunnskap, med en hobby som gir deg noe, med lærdom og fine mennesker. Det kommer til å gi deg så uendelig mye mer. Og alt annet? Blokk det ute. Du har makten til det.

disco-friends and disco-life

Kommenter her

I det siste så har jeg virkelig innsett hvor mange såkalte "discofriends" jeg har. Det vil si, de som alltid er der om det skjer noe gøy og morro, men som ikke er der for de mer gjennomsnittlige dagene. De som ikke kommer på besøk om man ikke drikker eller fester, de som ikke er med deg ut med mindre de får være "VIP" (og hva faen er vip i norge, egentlig?) og de som blir sinte om jeg ikke fikser de inn gratis på konserter.. For å nevne noe. De som aldri sier takk om jeg strekker meg så langt for å gjøre andre glade. De som tenker " ja men, du har jo masse penger, så du skal så klart betale". Jeg er ferdig med det, og tror helt ærlig ikke jeg kan ha så veldig mange venner på min egen alder. Ikke for å høyne min egen verdi så jævlig, men jeg har hatt voksent ansvar i flere år og føler meg ikke helt som de andre jeg møter på 21 år. De aller fleste, iallfall. 

Jeg har bare vært så dritt lei av hele den "fame" greia. Jeg ER sykt lei av den. Jeg blir kvalm av at mennesker på min alder og eldre kan være så ekstremt opptatte av bekreftelse. Det eneste jeg har ønsket meg de siste dagene, har vært isolasjon. Nå er jeg jo i Istanbul så jeg har det her. Men jeg vil bare... flytte. Bort til et nytt sted, studere kosmologi eller kvantefysikk, kanskje sosiologi? Tenke på noe annet enn likes, klikk, treff.. Alt det der. Hater det. 

Jeg er ikke så intressert i oppmerksomhet lengre, kan man si. Samtidig som jeg elsker å skrive, jeg elsker kommunikasjon og lærdommen jeg får fra de ulike menneskene jeg blir kjent med via bloggen. Og jeg liker business-delen av det hele, se hva man kan få til og hvordan man kan utvikle en merkevare. Men det der helvettes kjøret etter evig oppmerksomhet blir jeg kvalm av.

Så, what to do?

videoblogg : hvordan sminke øynene større

Kommenter her

annonse

Man kan gjøre mye rart med sminke, og de fleste er kjent med enkle tips og triks for å framheve det man er fornøyd med, og skjule det man liker litt mindre. Jeg er stort sett veldig fornøyd med meg selv men skulle gjerne hatt et litt mer åpent blikk - jeg har store øyne, men ikke så store øyelokk, som gjør at jeg kan se litt trøtt ut. Det kan man lett fikse med sminke, og her er hvordan! Nesten all sminken jeg skriver om her er på opp til 40% rabatt nå! Dere kan sjekke ut hele utvalget her. 

1. Vi startet faktisk ikke med øyenskygge, men med NYX sin highlight / contour palette. Jeg bruker den i ansiktet hver dag, men om du skal sminke øyelokkene og spesielt legge skygger for å skape en illusjon er denne perfekt - da bruker jeg den mørkeste fargen. Den er veldig drøy i bruk, så prisen er med andre ord ikke så ille. Dere finner den her! Highlight / contour fra nyx - en av de mer rimelige variantene på markedet, som også er en av de beste! 

2. Børsten vi brukte under denne prosessen er virkelig fantastisk til å blende skygger. Den er også fra NYX, og dere finner den her. Jeg har sagt det før, men en god børste har nesten alt å si for et fint resultat. Den andre børsten vi brukte som er best for å få med små detaljer, er glo minerals brush mini crease. Jeg bruker denne under våtlinjen, for å lage litt mer katteøyne og annet småpirk hvor man ikke kan bruke en like stor børste. 

3. Etter å ha formet hvordan du vil at øyelokkene dine skal se ut, kan du begynne å bygge på med øyenskygge som du etterhvert blender sammen. Jeg elsker paletten fra NUDE TUDE! Det er farger både til hverdag og fest, og fargene "fine" og "funny" er de jeg liker best i paletten. Kan kjøpes her, og er på 20% avslag nå! 

4. Mascaraen jeg brukte her, og som jeg bruker hver dag, er tall dark and handsome. Den er nå på 30% avslag, og om du skulle være i tvil - gå inn på coverbrands og se på alle anmeldelsene av produktet! Den er så bra, og mange ser ut til å være enig med meg. Stort pluss for at den ikke klumper! EKSTRA TIPS: Du kan også bruke "put a lid on it" for å få skyggen til å holde hele dagen! Den er på 20% avslag, og kan kjøpes her. 

Som sagt, nå er det 40% på mye av sminken på coverbrands.no, så sjekk det ut! Det er alltid superrask frakt også. 


 

teletubby-life

Kommenter her

Er det ikke det ene, så er det absolutt det andre! Vi bor litt utenfor semtrun (air-bnb hallo), og i dag da vi var ute på eventyr hadde jegt glemt igjen minnekortet hjemme.. Så nå er vi tilbake uten noen bilder å vise dere. Ikke at det har skjedd noe spesielt, vi har vandret rundt og jeg har vært små?paranoid for eventuel terrorisme. I cant help it, jeg er enten den mest naive på skalaen eller så er jeg totalt motsatt og tror at enhver liten lyd er et bombenedslag. Det er en svær by og sikkert ikke noe å være redd for, men man er som man er og jeg er skrudd sammen litt rart, I guess.


Jeg har akkurat hoppet inn i pysjen og føler meg som en teletubby (fantastisk, med andre ord), og nå skal jeg lese litt i boken jeg holder på med nå for tiden. Denne boka her er helt OK, forresten. Jeg dro den med meg på gardermoen og har straks lest den ut. Jeg liker bøker uten noen spesiell handling, slik som denne. Bare korte kapitler om kjærlighet. Sånn som livet generelt er.

 

folk er morsomme

Kommenter her

Selv om jeg er i et annet land og er på ferie, så er en søndag alltid en søndag - den dagen i uka hvor ting skjer, og da mener jeg dritt skjer for min del.  Noen har hacket mailen min så jeg ble sittende med det en stund tidligere og så ga pappa meg den festlige beskjeden om at noen har bestilt hjem masse viagra på mitt navn som jeg har fått inkasso på. Altså..? Haha.. Hjem til mamma og pappa under mitt navn ettersom jeg enda er registrert i Harstad. Folk er morsomme, faktisk. Jeg synes det var en ganske god spøk, men kjipt å måtte ta det nå som jeg er på ferie. Vel vel, det ordner seg! 

Ellers er det enda dårlig vær her i Istanbul, jeg har mest bare vært inne ved pcen hele dagen på grunn av diverse. Nå skal jeg fikse meg, så er det inn mot sentrum for en middag ute! Jeg gir dere ordentlige bilder senere :) 

videodagbok - mamma for en dag!

Kommenter her

annonse

For litt siden fikk jeg være med på et veldig morsomt oppdrag sammen med Lindex - nemlig "mamma for en dag" for å gjøre folk oppmerksomme på baby-kolleksjonen deres, men også slik at jeg fikk meg en morsom utfordring. Jeg har alltid vært skråsikker på at jeg ikke skal ha barn, men nå føler jeg det annerledes. :) Alle klærne i videoen, inkludert de jeg har på meg, er så klart fra lindex. 

Dette var den en, og jeg følger opp med del to om noen dager! Dere kan se lindsex sin babykolleksjon her. Visste du at Lindex hjelper familier i fattige land med å få bedre tilgang på rent vann? Les mer om water aid her. Lindex sine klær er dessuten produsert av økologisk og bærekraftig bomull. Det kan dere lese mer om her!

Nå skal jeg ut på eventyr i Istanbul! Så, helt mamma er jeg nok ikke enda. Men om noen år.. da er jeg klar, om rett person skulle dukke opp. :) 

 

DAG 1 - ISTANBUL

Kommenter her

Reisen min hit til Istanbul har hatt en rimelig trøtt start, kan man si.. Jeg er jo med en venninne hit og jeg skal i hovedsak prøve å koble av, skrive på boken osv. MEN det har vært et voldsomt uvær her med torden, lyn og masse regn som har holdt meg våken til 05 to netter på rad, og 05:30 begynner disse bønneropene over høytalerne. Så jeg har nesten ikke sovet noen ting og går rundt som en zombie. Ferie med motsatt effekt, med andre ord! 

Om jeg får til å powernappe snart så tar vi oss muligens en tur ut litt senere, omså bare for å spise middag et fint sted. Det hadde vært koselig! For øyeblikket løper jeg rundt i en sliten jumpsuit og sminke fra tre dager siden. Men herregud, jeg er i ISTANBUL! Jeg elsker denne byen! Så, det kommer til å bl i en fin uke uansett, selv om det blir mest jobb :-)

la oss snakke om noe annet

Kommenter her

Jeg har egentlig vært litt kvalm av hele blogggreia de siste dagene. Kroppshysteri overalt. Jeg vet at mange bare har ventet på at jeg skal komme med en uttalelse, men jeg er litt over hele greia. Jeg er ferdig med å påpeike mine egne "feil" og jeg har heller ingen interesse av å lese om eller kommentere andre sine såkalte skavanker. Det finnes så mye mer! For eksempel, nå har jeg fått en ny obsession - LEGO! Jeg har lyst til å bygge taj mahal som er et av de legosettene i verden med mest brikker. Så ja, sånn er livet mitt, haha. Men det settet koster 20 000 kr på ebay.. Så vi får se. Ganske sykt at jeg i det hele tatt har det oppe til vurdering. 

Nå er jeg på gardermoen, jeg og en venninne skal på ferie til Istanbul i 8 dager men vi har klart å booke oss inn på ulike fly. Så hun reiser litt før meg, og jeg er derfor her alene akkurat nå. Planene våre for Istanbul er shopping, kanskje litt fest, spise masse.. Og bare gå rundt, oppdage litt. Det er vårvarme der, så jeg har pakket en ganske lett koffert. Bare 1 kg overvekt denne gangen, hehe. 

Vel vel, vi snakkes fra Istanbul i kveld! Jeg oppdaterer dere når jeg er framme :-) 

 

videoblogg - tester ut tinder

Kommenter her

Ny videoblogg! Vi fant ut at jeg skulle sjekke ut tinder. Og jeg ble litt gira først, det var jo nytt og spennende men appen ble slettet etter en dag og det er ikke noe jeg er interessert i lengre, haha. Jeg tror ærlig ikke man finner noe å hige etter der, jeg kjenner kule folk utenom den appen og for all del, det finnes sikkert fine folk der også. Men, det er ikke for meg! Om man vil finne kjærligheten, så finner man den ikke når man prøver, skjønner dere? Det komme bare helt brått og uventet. Og jeg vet hva jeg vil ha, og det er utenfor der.

Og her er en funfact som egentlig ikke er noe fun (hvorfor sier man funfact? Når har noen ever ledd av en "funfact"?) - jeg hadde nettopp våknet i denne videoen og var helt uten sminke. Så vet dere det ;-)))))) Viktig å påpeke at man ikke alltid er like fresh ;-))))

Husk å følge oss på youtube her, så får du se videoene en dag før alle andre!

Joakim Kleven

 

 

 

tips mot strekkmerker

Kommenter her

annonse

Som dere vet har jeg endel strekkmerker på rumpe og lår. Disse begynte å dukke opp da jeg fylte 16 år, og med årene har de hverken bleknet eller blitt sterkere. Jeg personlig mener ikke at det er noe galt i å ha litt strekkmerker, det er helt naturlig og kroppen forandrer seg jo med tiden. Men for noen år siden følte jeg det ikke slik. Jeg sjekket opp i mange muligheter for å få strekkmerkene mine fjernet, men alt var veldig dyrt, krevde mange behandlinger, ville ha vært smertefullt.. Ja, listen er lang. Så jeg lot det ligge, og idag tenker jeg ikke på det lengre. MEN, jeg vet at ikke alle føler det på den måten, og jeg kan relatere meg til usikkerheten. Så, da jeg for litt siden fikk tilbud om å teste Bio-Oil som er den mest solgte arr- og strekkmerkeproduktet i 20 land, tenkte jeg hvorfor ikke! Og nå? Vel, jeg har blitt litt avhengig av produktet.. Det er så bra! 


 

Bio-Oil brukes av mange som deres "little beauty secret", som en fuktighetsgivende olje som kan påføres på kvelden. Produktet har dokumentert effekt mot arr, strekkmerker, ujevn hudtone, aldrende og tørr hud. Så, ikke bare strekkmerker med andre ord, selv om det er hva jeg fokuserer på. Du kan velge å bruke det til noe annet, og det vil funke like bra.


 

Jeg har brukt produktet i rundt to uker nå, og jeg kan allerede se at strekkmerkene mine har bleknet - i tillegg til at den tørre huden min i ansiktet er så mye mer fuktig. Jeg skal fortsette å bruke produktet en stund og tenker å gi dere før / etterbilder om en måned, jeg har glemt å ta førbilder fra før jeg startet, men dette bildet knipset jeg nå nettopp. Jeg har strekkmerker ned mot låret og opp på siden, jeg har glemt å smøre like hyppig lengre opp på låret, men som dere kan se er de lengre ned allerede bleknet. Så, jeg skal gjøre det grundig fra nå av og gi dere ordentlig etter-bilder i slutten av mars! 


 

Bio-Oil er langt billigere enn mange av sine konkurrenter som lover mer enn hva de kan holde. Man kan få tak i Bio-Oil på vita, meny, coop obs, boots apotek.. For å nevne noen. Første gang jeg testet oljen fikk jeg den sponset, men jeg kommer til å fortsette å kjøpe den på meny rett ved der jeg bor.

Dere kan finne den på butikken, eller bestille den her! 


 

Jeg har fått kort hår!

Kommenter her

sponset.

Nå ble faktisk overassket over meg selv som har tatt tre selfier på samme sted, med to ulike antrekk og et uten klær. Her snakker vi effektivitet i selfiegamet! Uansett, jeg var hos Sara W på hendrix hair pilestredet idag og lysnet håret og.. KLIPTE MEG. Hvem hadde trodd? Jeg har alltid "gjemt meg" bak det lange håret, men nå er jeg komfortabel med meg selv og mitt eget utseende, og føler meg også faktisk best med kort hår. 

Sara er best, hun er den jeg alltid bruker på hår. Da jeg sa jeg ville ha kort hår sa hun "yes, nå kommer hele Norge til å juble!". Haha.. Jeg vet ikke helt med det, men jeg er uansett veldig fornøyd. Dere kan sjekke Sara på instagram her! 

Jeg er veldig glad nå! 

valentino

Kommenter her

I dag har jeg på meg de nye skoene mine fra Valentino! Favoritter. Jeg bestilte de på net-a-porter.com og som vanlig tok frakten bare et par dager. Nå gruer jeg meg til å få tollregningen i posten etterhvert, for jeg vet at den kommer, men hver gang innbiller jeg meg at jeg kanskje slipper unna. I never do.

Uansett så er jeg utrolig fornøyd med kjøpet, og det er jo alltids digg på en tirsdag, hehe. 

surrehode på trikken

Kommenter her

annonselenke

God morgen!

Jeg har nettopp hatt et radiointervju, og nå sitter jeg på kontoret og jobber. Omsider kom jeg meg fram, for hva skjedde egentlig tidligere i morges? Jeg var vel litt for trøtt for mitt eget beste, kan man si.. Jeg har ofte sett mennesker sove på trikken, jeg blir alltid så stressa da. Kommer de seg av? Rekker de jobb? Hvordan kan man være så trøtt at man sovner på trikken?.... har jeg tenkt.

Jeg sitter altså på samme tirkk som hver eneste dag, jeg tar den kun 2 stopp og så går jeg resten av veien. Dette er altså en veldig kort trikketur og daglig rutine for min del. Og så.. jeg rekker ikke sitte i mer enn to minutter før jeg sovner. Som en stein. Og jeg våkner altså når jeg er ved rikshospitalet som er et langt jævla stykke fra kontoret, jeg trenger vel nesten ikke forklare hvilket ansiktsutrykk jeg fikk da jeg (ved en ren tilfeldighet!!!) våkner av at noe falt i gulvet ved siden av meg. Herregud. Jeg fikk virkelig fart på meg, for å si det sånn.

I mangel på bilder av at jeg sover på trikken, slenger jeg ved to fra i morges og yogaøkten jeg hadde da. Jeg pleier å gjøre yoga de dagene jeg er ekstra trøtt, for å våkne litt til liv. Hjalp det? Tydeligvis ikke. Men det er veldig deilig, uansett. 


Yogamatte her / gammel treningsbh fra Nike. 

hvor er du kjære?

Kommenter her

Hvor er du akkurat nå?

Kanskje er du på maldivene, i huset til Justin Bieber eller i publikumshavet av en konsert. Kanskje er du på stranden og ser flyktningstrømmene komme, kanskje er du halvveis inn i rumpa til Kylie Jenner eller kanskje du er ved barndomshjemmet ditt.

Hvor er du akkurat nå?

Det kunne ha vært et enkelt svar. For fysisk, så er du jo her. Du er i sofaen ved siden av meg. Du og jeg. Meg og deg. Vi to.  Jeg ser hva du har på deg, hvordan du puster og jeg kjenner hvordan du lukter. Jeg liker hvordan du er. Jeg liker deg. Jeg ser på deg. Du er jo rett her. I en grå sofa. Er den grå? Jeg vet ikke. Jeg ser bare deg. Sofaen kunne ha vært svart, hvit, rød eller grå. Du er så jævlig mye viktigere uansett. 

Du og meg. Meg og deg. Vi to. Den grå sofaen din som kanskje er rød, men jeg gir meg faen for du er så deilig. 

Oss to. En sofa. Og den forbanna mobilen din. 

Hvor er du akkurat nå?

Er du på tinder? Er du halvveis inni neste date, er du på jakt etter flere likes? Oppdaterer du deg på verdens nytt, når det sitter et helt ekte menneske ved siden av deg med en historie? Et menneske som har gitt deg tiden sin, et menneske som kunne ha gjort noe annet - og så er du i en skjerm? Jeg vil be deg om å slutte. Du sier du hører, og jeg tror på deg sånn halvveis. Du forteller meg en ting, men hele du tilsier noe annet.

Hvor er du akkurat nå? 

Er moren din død? Har du fått sparken fra jobben? Går bestekompisen din igjennom en skilsmisse? For omså, så er det greit. Da er det godkjent at du er halvveis her, at du ikke er med meg. For akkurat nå, så forsvinner jeg også. Jeg skal til å si noe morsomt, men jeg stopper meg selv. Kanskje du ikke hører på, for du er bare halvveis med meg. Jeg vil ikke at poenget mitt i en morsom historie skal drukne bort i lyden av den evige scrollingen din. 

Hvor er jeg akkurat nå?

Månen lyser stort utenfor. Den er ganske fantastisk, den månen. Det er ingen vind der oppe som endrer på fotavtrykkene som en gang ble lagt der, de som har gått der har fotsporene der lengre enn mitt liv varer. Du er ikke månen, mine spor holder seg ikke på deg. Jeg vil ut i verdensrommet, og jeg vil kysse deg. Jeg vil kjenne deg, jeg vil være nær deg. Og du?

Kan du bare fortelle meg hvordan det er?

Du liker kanskje meg. Men du elsker likes. 

  

 

dagens antrekk

Kommenter her

 

annonselenkeJakke fra Zara / genser lindex / bukse dr.denim / sko her

 

Jeg og Joakim knipset disse bildene tidligere idag. FAEN som jeg gleder meg til han er ferdig med sweatshop-arbeidet sitt slik at vi kan ta bilder hver dag slik som før. Nå går det så lang tid mellom hver gang vi ser hverandre (en uke max, hehe) og jeg savner han veldig ellers. 

Nå? Nå fortsetter dagen. Livet, as. Lei av det. 

den ekte meg

Kommenter her

 

Jeg ser mandag, men jeg tenker på fredag. Jeg ser ansvar, men jeg tenker på.. Vin? Det er vel bare en sånn periode, regner jeg med. Jeg reiser på ferie om tre dager, og før det er motivasjonen litt sådeeer. Men, i dag tidlig sto jeg opp, dro til Joakim og spilte inn et par videoblogger som skal komme i ukene framover. Det endte med at jeg fikk meg tinder som et prosjekt til en video, og nå sitter jeg med 17 matcher og ingenting å snakke om - haha. Det er virkelig ikke min greie! Jeg er så dårlig på sånt, dessuten tror ingen på at jeg er ekte. Men da vet dere da, det var til en videoblogg. (bare en unnskyldning).

Vi rakk faktisk å skvise inn en powernap, jeg har gått igjennom bildene fra en shoot og snart skal jeg på et kurs. Det blir gøy! I kveld skal jeg nok en gang møte min venninne Tinashe, hun er så jævlig fantastisk. Glad jeg ble kjent med henne, jeg har så vanskelig for å slippe folk inn på meg og vise den ekte meg, jeg snakket med Joakim om det i sta. Det er så få mennesker jeg klarer å slappe av med, men når det først skjer så er jeg ganske kul. Ellers er jeg bare.. stille. Og kan virke litt sint. Men jeg er god med de som fortjener det, og Tinashe er absolutt en av de. Slike kommer ikke ofte! 

Anyways, vi snakkes litt senere folkens. 


 

Til Sophie, 13 år

Kommenter her

Da jeg skulle fylle 13 år ønsket jeg meg twintips i bursdagsgave. Hvorfor? Jeg hatet å stå på ski, jeg hatet kulde og jeg hatet å miste kontrollen. Jeg skulket skidagene på skolen og jeg ville aldri ha blitt med familien på en skitur i marken med kwikklunsj i sekken. Hvorfor ønsket jeg meg twintips til jul? På grunn av en gutt.

Så der var jeg da, i byens alpinanlegg og pinte meg igjennom evige timer i bakken for å imponere en gutt. En gutt som ikke brydde seg om at jeg var der, og hadde han likt meg så hadde han gjort det uansett om jeg kunne kjøre twin tips eller ei.

Samme år begynte jeg å fylle bhen min med puter. Hvorfor? Jeg hadde ikke former, jeg hadde ikke engang fått mensen og jeg trengte ikke bh. Den var med hello kitty på. Jeg kjøpte ekstra puter, og la dem fint på plass. Hvorfor gjorde jeg dette? På grunn av en gutt.

Så der gikk jeg rundt, med en alt for stor bh med alt for mange puter å holde styr på. Bare for å imponere en gutt. Han likte en jente som hadde fått pupper. En jente som hadde fått hofter. Det hadde ikke jeg.

Samme år farget jeg håret blondt. Hvorfor? Jeg trivdes egentlig med mitt mørke hår, jeg hadde ikke penger til å farge etterveksten ofte og jeg mistet i tillegg halvparten av håret jeg hadde på hodet fra før av. Hvorfor farget jeg håret blondt? På grunn av en gutt.

Så der gikk jeg da, med mitt blond-gule hår som hadde fått kjemisk klipp, hår som røytet og en selvfølelse som begynte å blekne. Gutten la enda ikke merke til meg. Det ville han ikke ha gjort om så jeg hadde blondt eller brunt eller rødt eller gult hår.

I livet mitt har det vært flere slike hendelser. Hårfarger, klær, musikksmak, vennekretser, politiske partier og ståsted. Det har endret seg med vinden, eller rettere sagt - etter hvilke gutter som ikke likte meg. Det han likte, skulle jeg bli. Og selvtilitten ble bare lavere og lavere. 

Det er ikke mye jeg angrer på i livet mitt, for alt har ført meg dit jeg er idag. Men om jeg kunne skru tilbake klokken, så ville jeg ikke ha brukt endeløse timer i alpinanlegget, jeg ville ikke ha stappet bhen min og jeg ville ikke ha farget håret blondt i en alder av 13. Jeg hadde gjort ting jeg synes var morsomme og meningsfulle for min egen del, da hadde nok ungdomstiden min vært hakket morsommere. 

Så til deg som leser dette. Du kommer til å bli avvist av noen du er forelsket i. En eller annen gang skjer det, om ikke flere. Det er ikke fordi du ikke har samme interesser som han, det har ikke noe med utseendet ditt å gjøre og det er heller ikke rykter han har hørt om deg. Det bare er sånn. Noen liker man, andre liker man ikke. Så bruk tiden du har nå på å gjøre ting som gjør DEG glad, ting som betyr noe for DEG.  Man legger mønster for seg selv veldig tidlig, for meg ble det en vane å bare innrette meg veldig i forhold. Og det min venn, er feil. 

En gutt du møter da du er 13 betyr ikke så mye uansett, men hvordan du former deg selv som menneske - det betyr så jævlig mye.

sminkevideo - bryn

Kommenter her

annonse

Ny uke, ny sminkevideo. Denne gangen er det bryn! Sjekker du nederst i innlegget, finner du også en rabattkode. :) 

Først brukte vi en eyebrow gel som holder brynene på plass under dagen. Dette bruker jeg hver dag selv, noen ganger gjennomsiktig, andre ganger med litt farge (om jeg bruker en med farge, så tar jeg den på mot slutten av stylingen). Om du har hår på brynene, så er det absolutt greit å bruke en brow gel for om ikke kan det fort se veldig rotete ut. Den vi brukte finner dere her. 

Etter det brukte vi Anastasia beverly hills sin dipbrow i fargen "taupe". Jeg har ikke vært så stor fan av dette produktet tidligere, men det var fordi jeg brukte feil farge og hadde nyanser som var for mørk til meg. Taupe er perfekt for min hårfarge og generelt fargetonene jeg har ellers. Pluss for at den er ekstremt drøy i bruk, man trenger veldig lite produkt av gangen. Kan kjøpes her. 

Så brukte vi en higlighter som har to ulike nyanser - en lys, og en litt mørkere som er perfekt å ta over og under bryn for å gi et lite løft. Den vi brukte pleier jeg også å bruke på våtkanten ellers når jeg sminker meg for å løfte blikket, og jeg elsker den! Fåes kjøpt her. 

Ellers er det viktig å bruke gode koster, og HER finner du de som ble brukt i videoen. Kjøper du det settet har du også en del å benytte deg av på øyenskygge-fronten! Du finner hele sortimentet av koster her. 

Rabattkoden SEBRYN gir 20% rabatt på alle brynprodukter og er gyldig ut 24.02. (Rabattkoden gjelder ikke NYX og varer som er nedsatt fra før). Happy shopping, a! Neste uke viser vi hvordan man kan sminke øyelokkene større. :) 

alt eller ingenting

Kommenter her

I går var en utrolig hektisk dag. Jeg hadde masse som skulle bli gjort, men jeg sovnet med et uhell midt på dagen og våknet opp ganske forvirret klokken 17. Jeg var ikke engang hjemme, jeg hadde vært på overnatting og måtte da slenge meg rundt, dra hjem, sminke meg, dra til Mia for å style håret, og SÅ skulle jeg i bursdag. Men rakk jeg den? Nei. Jeg var forsinket til hårstylingen og ble der lengre enn planlagt, så dro jeg videre til en venninne ettersom vi skulle dele en kartong vin. Der ble vi sittende, rakk altså ingen bursdag, vi dro videre på en merkelig sammensatt men koselig hjemmefest, så på to ulike barer og SÅ.. hjem. Til dere som har spurt på instagram, jumpsuiten jeg hadde på meg er fra shopbop og som alt annet jeg eier - alt for lang i beina. 

Denne uken er det betydelig mindre sosial action for min del. Nå skal jeg faen meg være litt usosial og bare jobbe, haha. Det har vært godt å kunne være litt spontan og "yolo" men pokker heller, jobb kommer faktisk over alt. Og denne uken må jeg sette inn ekstragiret, for på torsdag reiser jeg og en venninne på ferie! Min første venninnetur på mange, mange år. Jeg gleder meg! Jeg forteller dere hvor vi skal etterhvert..

Jeg "hater" meg selv litt for tiden, jeg har kommet inn i en slags boble hvor jeg må være oversosial hele tiden, om ikke blir jeg stresset og føler meg.. ubrukelig? Eller, kanskje ikke ubrukelig men jeg føler meg som et kjipt menneske. Man må være OK med å gjøre ingenting også - så idag skal jeg gjøre nettopp det. Ingenting. 

 

Jeg er på forsiden av D2!

Kommenter her

Dette føles jo passe surrealistisk. Men, JEG - Sophie Elise på 158 cm fra Harstad er på forsiden av D2 denne helgen. Hva kan man si!? Tusen takk for det! Saken finnes også på nett, så dere finner den nok om dere leter litt rundt. Jeg selv er på 5% batteri på macen og har ikke lader, så jeg rekker ikke finne den fram, hehe.

Beklager at jeg har vært litt fraværende, den visdomstanna er virkelig ikke til å spøke med og jeg klarer ikke helt å konsentrere meg om så alt for mye annet.. Så, jeg tar rett og slett en dag rakt ut på sofaen! Jeg ligger og spiser akkurat nå, videre følger binge-watching av en eller annen serie. Om formen tillater det, så drar jeg ut på middag med noen venner senere ikveld og så videre ut på BLÅ. 

en god dag!

Kommenter her

Etter regn kommer solskinn, sier de! Jeg vil gjerne dele noen ting som har gjort meg glad idag. Det kunne ha blitt kjipt, men om man prøver å fokusere på det positive.. Så kan det enda være kjipt, haha. Men ikke idag! :D 

- Selv om jeg har vært dårlig, klarte jeg å jobbe bra hjemmefra. Jeg jobbet raskt, og fikk mye gjort. 

- Det er ganske fint vær ute, og da jeg gikk rundt tidligere med Røyksopp på ørene på høyeste volum og solbriller på nesen, så fikk jeg den herligste vårførelsen! 

- Jeg har følt meg litt ekstra fin idag! 

- Jeg var innom en hyggelig gutt som jeg egentlig ikke kjenner, kun for å plukke opp noe jeg hadde mistet sist fylla. Men da ble jeg brått invitert på et glass vin og litt snakk, noe som var overasskende men veldig hyggelig. sånne mennesker! 

- Jeg overlever betennelsen i tannkjøttet, og nå føles det bedre.

- I morgen er jeg på forsidne av D2, som da blir min 6 forside noen sinne, men min første i D2. COVER-PÅ-D2. Hvor sykt er ikke det!? 

- Skoene mine fra Valentino kommer i morgen! 

- Jeg har trent! 

- Jeg lagde en FANTASTISK middag, og det gjør jeg aldri. Kan det ha vært topp 3 noen sinne? I think so! 

- Jeg sitter i mitt faste sofahjørne, spiser coco pops og ser på siste episode av favorittserien min. KOSELIG!

Jeg håper dere har det MINST like fint!


Bilde tatt under osloprisen.  Foto: Iselin Tara. 

oppdatering på reguleringsprosessen

Kommenter her

annonselenke

Nå er jeg så utrolig lei av de forbanna tannproblemene mine at jeg ikke vet hvor jeg skal ta veien.. Jeg venter enda på svar fra kjeveortobed angående reguleringen, jeg har tatt masse bilder og det er en komplisert prosess. Jeg må vente på svaret jeg får der, FØR jeg kan trekke visdomstanna som jeg nå har betennelse i. Jeg holder på å stryke med, jeg har så vondt men jeg får ikke tillatelse til å trekke enda. Hadde så vondt i morges at jeg ble kvalm og måtte mote meg opp i tre timer før jeg klarte å dra på kontoret..

Og til dere som har spurt, så får jeg regulering når alt er klart med alle prosesser jeg må igjennom - det vil si ta bilder, undersøkelser hos div. spesialister, søknader osv. Da blir det reggis i 1 år, operasjon og kjevelås i tre måneder, og så regulering i 6 nye måneder. Yey..


Topp finner dere her. 

Nå har jeg tatt paracett og skylt munnen sporidarisk, og straks setter jeg kursen mot elixia. I dette sekundet føler jeg meg helt ok, så da må man bare benytte muligheten. Lunch, og så trening!

 

ukens videoblogg - personlig snakk!

Kommenter her

Her kommer ukens videoblogg, som egentlig skulle være en drikkelek men vi sporet helt av til historien om den gangen jeg tissa PÅ venninna mi, men enda viktigere - litt om kroppspress, samfunn og holdninger generelt i disse tidene her. Jeg har veldig lyst til at vi skal ha en "deeptalk" video engang, hvor vi bare snakker om alt og ingenting.. Om dere har ønsker, kan dere komme med de undre youtube-videoen vår her. Der leser vi alt, og noterer det ned.

Husk å følge oss på youtube her, så får dere se videoene litt før de kommer ut på bloggen! 


 

 

en av de dagene

Kommenter her

I går var en av de herlige, spontane dagene man ikke får så mange av - iallfall ikke jeg, derfor lå bloggen helt uberørt igår. Slike friheter tar jeg meg nesten aldri, så når de vel skjer skal dere vite at det er en grunn til det. Videoblogg kom heller ikke opp her i går, men de som følger med på youtube har allerede fått sett ukens video. Jeg legger den uansett ut her iløpet av dagen. 

Jeg skulle til hudpleieren min på aesthetic clinic på morgenen, og Joakim fulgte med av ren nysgjerrighet. Jeg holder på med diverse behandlinger akkurat nå for å fjerne arr, og det funker faktisk. Ekstremt bra. Det er på denne klinikken jeg gjør alt som har med huden min å gjøre. Jeg hadde altså en sminkefri dag i går, noe som var utrolig deilig. Jeg kan nesten ikke tro at huden min har blitt så fin, med tanke på alt jeg sleit med for bare et år siden.. Joakim skulle kjøpe seg et par småting, og jeg ble med. Han bare "hvorfor gidder du det her?" og jeg bare "aner ikke.. Har vel ikke noe bedre å gjøre" men sannheten var at jeg hadde så mange ting jeg heller burde ha gjort enn å gå rundt etter han på shopping, men det var godt å bare gjøre.. ingenting. Noe meningsløst.Jeg prøvde å finne meg selv i se&hør, ryktene (bestemor) sier at jeg fikk terningkast 6 på spellemansantrekket! Men det er vel et gammelt blad, haha.
(Joakim sin pizza, om dere skulle lure). 

Nå blir det jobb hele dagen! Og jeg skal oppdatere dere massemasse, for å gjøre opp for gårdagen. :) 

dagens outfit

Kommenter her

annonselenkerJakke her // skjorte Ganni // jeans her // solbriller Versace / veske Celine // 

Foto: Håkon Jørgensen.

En hverdagslig og komfortabel outfit! Jeg elsker den nye trenchcoaten jeg har på meg.  Den er enda litt for kald til å bruke ute, men jeg bryr meg ikke.. :) 

Nå blir det vinkveld, som jeg skrev tidligere. Snakkes i morgen! 

new in - versace

Kommenter herDa jeg vant pris på vixen blogawards fikk jeg med en goodiebag som premie, blant annet disse solbrillene fra versace. Jeg liker dem, tusen takk! Dere skal få hele antrekket senere. Nå skal jeg filme bloggerne, og utover kvelden skal jeg til min venninne Tinashe på vinkveld. :) 

fra meg til meg

Kommenter her


Jeg har helt glemt å vise dere, men denne her er "new in". Pengebok fra meg sjæl til meg sjæl, og til mine barn og deres barn etter der igjen.. Osv. Sånn som jeg alltid tenker når jeg bestiller noe nytt. Jeg må legge til at jeg elsker net-a-porter.com og shopbop.com. jeg får alltid varene jeg har bestilt etter kun et par dager, og de blir levert rett på døren. Frakten er til gjengjeld svindyr men det ser man jo ikke når man likevel betaler så mye for selve greia, liker jeg å tro..

Denne liker jeg. Får håper jeg ikke mister den et eller annet sted som alt annet jeg eier som er kult. 

Noe jeg burde ha gjort

Kommenter her

Jeg sier til meg selv hver eneste uke, "nå skal jeg begynne med en scrapbook hvor jeg limer inn alt av avisutklipp som omtaler meg selv!". Skjer det? Nei. Jeg har sagt det siden jeg var 19, og jeg tenker alltid "nå er det for sent, det er så mye jeg ikke har fått med". I november kjøpte jeg en scrapbook, hva om jeg bare hadde startet da?! Jeg hadde allerede hatt en fin scrapbook med masse minner.. Pokker.

Jeg tenkte å starte nå, men manageren min sa jeg kunne få det i julegave hos henne siden hun likevel har en del og får opp alt på mailen som blir skrevet om meg her og der. Så ja. Da satser jeg på det, hehe. 

Jeg har heldigvis tatt vare på de største. Elle, D2, A-magasinet, VG HELG og DET NYE. I tillegg elsker jeg den her, fra Dagbladet Helg i fjor en gang.

 

på vei til meg

Kommenter her

Jeg fikk et innfall i morges og bestilte meg disse skoene. Frisøren min har de, og jeg har hatt lyst på de sååå lenge. Jeg håper de kommer kjapt slik at jeg kan bruke de på alle morsomme kvelder framover! 

De var ganske dyre til å være sko, jeg tror aldri jeg har brukt mye penger på et par sko før. Jeg har liksom nike og adidas som favoritter, sneakers altså. Ellers bruker jeg bare nelly sine egne merker, som aldri strekker seg over 1000 kr per par. Eller jo, jeg har jo louis vuitton sko, men de har jeg mistet? Hvor faen er de, liksom? Og hva er greia med meg å miste sko?

bilde: her

bloggeproblemer

Kommenter her

 

HERREGUD. Jævla drittmac. Jeg prøver å overføre bilder, men macen oppdager ikke minnekortet mitt. Det gjør jo bloggingen rimelig komplisert.. Jeg sitter på kontoret, og snart skal jeg møte en fotograf for å ta litt antrekksbilder, så da blir det i det minste noe. Først - gå igjennom mailen, skrive i boken, spise og kose meg. :) Jeg skal få ordnet dette på en eller annen måte, jeg hadde jo MASSE innlegg jeg ville legge ut i dag! Men.. ting skjer? Hehe. 

Jeg håper dere har en bra dag! Og tusen takk for fin respons på innlegget i går ♥ Det varmer en liten sjel som meg. 

til jenta jeg satt ved siden av på bussen

Kommenter her

Du var ikke så ulik meg, du.

Iallfall ikke om man skal dømme utifra utseendet.

Langt blondt hår hadde du. Ditt var naturlig, i motsetning til mitt. Jakken din var beige, slik som min. Vi hadde til og med samme veske med oss. Forskjellen var vel at jeg hadde telefonen i lomma, og du stirret ned i skjermen din.

Så synd for deg at du ikke så opp. Du løftet ikke blikket en eneste gang, du la ikke merke til hvem som satt ved siden av deg. Jeg dultet til og med nært deg da jeg satt meg ned, du tok for mye plass og jeg holdte på å ramle av setet. Du flyttet deg inn. Kroppen din var vendt på skrå mot vinduet, blikket ditt var festet ned.

På mobilen din.

Jeg ble nysgjerrig, jeg. Hva ser du på som er så viktig? Hva tar opp all oppmerksomheten din? Ikke bare var det en nydelig himmel ute. Det var også et søtt barn som lekte med moren sin på setet tvers over oss. Det var en mann som sang i setet på skrå. 

Hva ser du på? 

Du så på bloggen min, du. Du leste et innlegg. 

Og der satt jeg, rett ved siden av deg.

Tenk om du bare hadde løftet blikket. Tenk alt man går glipp av ved å se ned. Bloggen min er kul, men ikke så jævla bra at virkeligheten ikke bør prioriteres. For jeg satt jo tross alt rett ved siden av deg. Vi kunne heller hatt en samtale, jeg og du. Se opp, folkens. Neste gang kan det være din store kjærlighet, Justin Bieber, statsministeren, Sophie Elise, en fin himmel, en søt katt, en morsom fugl eller hva det nå måtte være.

Man husker sjeldent noe man har sett på mobilen uansett. 


 

photo: Ida Helen Gøytil 

ting skjer, og i dag skjedde dette

Kommenter her

Ting skjer. 

Jeg vet ikke engang hva en blåmandag er, per definisjon. Men en kompis skrev "du har nok en skikkelig blåmandag", og jeg føler det er rett. Bare at alt var ikke blått, det var mer.. grått. Nøytralt og apatisk. Øynene sperret jeg opp klokken 06:00 i morges, hodet banket i takt med hjerterytmen - det er forresten helt jævlig når det skjer - og det var en svær og ubehagelig klump i magen som ikke ga slipp. For mye gøy, for lite tid, for mange tanker, for mye styr.

Heldigvis har jeg en venn som er morgenfugl. Anette Marie. Heldigvis stiller hun opp, så hun kom kjørende. Det som skulle bli en liten peptalk i bilen ble til en 5 timers kjøretur rundt omkring, gamle låter i bilen, og til slutt en tatovering. Vi passerte tilfeldigvis et studio som heter Oslo Bodyart, og bestemte oss på sekundet. Vi skulle ha tatovering. Og jeg visste hva den skulle si, "ting skjer". Jeg sier det hele tiden, og det er jo så sant - ting skjer. Tenk litt på det, du!Det er Anette sin egen håndskrift som nå pryder meg. Vi var ikke forberedte, så hun måtte skrive. Jeg har stygg skrift, synes jeg. Hun synes den er fin. Men det ble likevel hennes skrift, mine ord. Vi hadde ikke gjort noe research på studioet i forkant, men det gikk greit og mannen som tatoverte oss var rask, proff og flink. Anbefales! 

I morges var alt dritt. Nå har allerede ting skjedd, og jeg er glad. 

Så uansett hva som skjer, husk på at ting skjer og ting ordner seg. I morgen har 1000 nye ting skjedd, og om en uke - hvem vet?

det er du som er problemet

Kommenter herDet er lenge siden nå. Selv om det er flere år siden, så husker jeg det så utrolig godt. Jeg tror aldri man helt slipper minnene av den følelsen. Selv om det blir fjernt, som en bakrus som slipper taket, som en hodepine som er dempet av ibux. Men den er der. Følelsen ligger gjemt, den kan komme å ta deg på ditt svakeste øyeblikk.

"Jeg kan gjøre hva som helst. Jeg kan slette instagrammen min, jeg kan slette facebooken min, jeg trenger aldri å gå ut, jeg trenger ikke å ha venner, så lenge jeg får være med deg". Som om det ville ha hjulpet uansett. Du vet at ordene du sier ikke betyr noe. Du kunne ha ofret så mye mer, i teorien. Kanskje du sier "jeg kan flytte ut i en hytte i skogen, jeg bryr meg ikke, så lenge jeg får være med deg". Du mener det der og da, men egentlig så mener du det ikke. Og det er ikke instagram eller facebook eller en hytte i skogen som er problemet. Det er meg. 

Jeg ser hvordan du skal si ordene. Jeg ser hvordan det er hardt for deg også. "Sophie, jeg gidder ikke mer" sier du. Jeg har sagt alt jeg kan si. Ikke engang om jeg mister meg selv, ikke engang om jeg gir opp alt for deg, du vil ikke da heller. Jeg vil holde deg nede med makt, tvinge deg til å være sammen med deg, og når du prøver å gå hyler jeg og ber deg på mine knær om å ikke forlate meg. Jeg prøver å holde deg igjen, men du er større, du er sterkere. Og hva forventet jeg skulle skje? At du kom til å bli fysisk holdt igjen, og så kom du magisk til å elske meg igjen? Jeg vet ikke.

Du gidder ikke mer.

Det høres så lite viktig ut. Jeg er lite viktig.

Jeg klarte ikke å holde deg igjen. Du gikk. Jeg ville ha deg, du ville ikke ha meg. Livet fortsatte. Tilsynelatende fortsatte det vel, iallfall. Jeg husker så godt tomheten etterpå. 

Det er flere år siden nå, og det er ingen romantiske følelser igjen der. Men er det en ting jeg faen aldri glemmer, så er det smerten av å si ting som at man kan gjøre alt - alt betyr ingenting, når det er du som er problemet.

 

min look på valentines day

Kommenter her

annonselenke
Kjole her. 

Valentines day, og ikke en dritt skjer. Så hva gjør man da? Drar til sin venn som er makeupartist og venninne som er frisør og blir fin da vel! Så nå får jeg sitte i sofaen og se fin ut for meg selv, hehe :-) Det er Stephan Øien som har lagt sminken, og Mia Solheim som har fikset håret. Takk for at dere alltid stiller opp!

Nå sitter jeg i sofaen og er klar for.. alt og ingenting? Sånn er livet om dagen..  

ikke vær trist da

Kommenter her

Dette er den første morgenen på en lang stund hvor jeg våkner opp i en helt tom leilighet. Ariel er hos en venninne og Charlie er også på overnatting (jeg skrev Chariel først, haha! Blandet de to..). Så ja, her sitter jeg. Og det er valentines day, jeg var noen få sekunder unna å bli nesten litt deppa men så innså jeg at hva faen, hva skal man være trist for, det er jo en vanlig søndag og jeg er jo egentlig glad for å være ensom. 

Så tips om du føler for å være trist idag: Ikke vær det. Det er faktisk ikke noe poeng. Gjør noe som gjør deg glad, for meg er det dokumentarer om universet og godteri. Så, det skal jeg gjøre idag! Heeeeeeeeeeeeele dagen.

 

 

Jeg ser ut som jeg burde se ut etter to dager med alkohol, altså helt forferdelig, men jeg skal freshe meg opp om litt og ta noen bilder som er mer spennende enn det her :-) 

 

en bra periode

Kommenter her

annonselenkeI kveld skal jeg endelig ut å danse med jentene mine igjen! Vi skal først se Lemaitre live på sentrum scene, og så drar vi hvor enn kvelden fører oss. Jeg har hatt en ganske bra uke så langt, og håper den fortsetter slik. Det er liksom bare.. en fin periode, eller hva man skal si. Og så elsker jeg kjolen jeg har på meg ikveld! Dere finner den her.

 

selfie x4

Kommenter her
I dag har jeg vært på en photoshoot fra 07:45 til nå nettopp. Snakker vi sliten? Jeg gjorde et intervju for litt siden, så idag tok vi en hel haug av bilder med en drøss forskjellige looks som skal komme ut sammen med portrettintervjuet. Selv om jeg er helt utslitt nå så var det veldig verdt det, bildene ser fantastiske ut og jeg gleder meg til å vise dere også! Er litt over 14 dager til det kommer ut. 

Kanskje litt dumt av meg, men nå vil jeg rett og slett ha resten av kvelden FRI. Det er fredag, jeg har stått på hele dagen, og jeg har lyst til å.. forsvinne igjennom et hull og bare bli der, haha. Men det skal jeg ikke, på med kjole og fram med vinflaska! Jeg sendte nettopp melding til en venninne, "du får 500 kr om du drar på polet for meg, og kommer hit med flaska, jeg orker ikke gå". Hun gjør det. For et liv.. 

Vi snakkes i morgen, lots of love.

 

Bli forstått, men forbli et mysterium

Kommenter her

annonselenker 


 

Jakke her / kjole fra Ganni / Sko her / veske louis vuitton 

Photo: Håkon Jørgensen

 

 

min nye favoritt

Kommenter her
Sniktitt på dagens antrekk 

DEN HER! Den kommer lett til å bli min favorittjakke i vår. Jeg elsker den, den er så sykt fin. Ser bra ut, og er behagelig. Det kommer flere bilder senere, jeg har nemlig tatt bilder med en fotograf som jeg har jobbet med før, Håkon Jørgensen heter han. Han tok bildene til begge låtene mine, og er utrolig dyktig - vi brukte 5 minutter på bildene, men jeg gleder meg til å vise dere :-) Disse over er tatt med mitt kamera, som ikke er like bra. Aja, dere får se! 

Jeg kom til kontoret NÅ. Jeg skal altså sitte her til langt utpå natt for å få gjort alt jeg skal gjøre med boken osv.. Helvete for et stress. Men det blir bra til slutt, håper jeg. 

mamma-sophie

Kommenter her

Jeg har knapt vært nært et barn i hele mitt liv, og brått har jeg vært barnevakt tre ganger på en uke, haha. Kanskje jeg skal gjøre det til en ny business? Jeg har vært "mamma" for lille Kaya igjen, vi har kost oss hele formiddagen med mye lek på gulvet, kosing i sofaen, matlaging OG et ikke fullt så morsomt bleieskift.. Nå er jeg for meg selv igjen, og skal først ta noen bilder med en fotograf før jeg stikker på kontoret og er der til sent i kveld.


Jeg føler meg mer klar nå enn før for å få barn en eller annen dag, men det er så utrolig viktig at det skal være med rett person. Vi får se hva framtiden bringer, jeg stresser ikke med det - men nå vet jeg at jeg kan klare det! Jeg vil leve noen år først, jobbe masse og gjøre kule ting. Et barn er rundt deg 24 timer i døgnet, og ikke bare i de gode øyeblikkene. 

ukens videoblogg - drikkelek!

Kommenter her

ENDELIG ER DEN HER! Ukens videoblogg, og helt ærlig er dette en av mine favoritter. Først og fremst, vi har nådd over 10 000 subscribers, og det er utrolig gøy for oss begge. Mitt mål var faktisk 10 000 i Februar, og det klarte vi - det sa jeg faktisk dagen vi spilte inn vår første video, woho! OG jeg liker denne videoen for det er full fart, morsomme spørsmål og vi hadde det supergøy! 

 

Så, vi drakk altså litt, men det ble aller mest snakk.. Vi snakker jo så mye at vi ikke klarer å drikke, haha. Håper dere liker videoene våre! Følg oss på youtube her, eller trykk på bildet under <3

 

ny respekt for dere som klarer det!

Kommenter her

annonselenke

Hei bloggen!

Jeg passer en baby og vi har det veldig @¨@@ytgfcvx  

Haha, ja.. Jeg har vært barnevakt idag for en jente på 11 måneder, og slik gikk altså bloggingen da. Hun hamret løs på tastaturet og jeg kunne ikke bare forlate henne på gulvet akkurat.  Derfor blir det en sen oppdatering! Jeg er virkelig HELT utslitt, men skal komme meg på trening for å snu om på energinivået her.. Jeg tror det kan hjelpe meg litt. Dere småbarnsmødre, dere er helter! Jeg har ikke sjans merker jeg nå, og etter en dag med baby er jeg død (jeg skrev først at babyen er død, men den lever altså). Vil ikke dele noen bilder av babyen her, av hensyn til foreldrene og slikt. Håper dere forstår det :-) 

 Topp fra her  (det er faktisk en treningstopp!) 

 

intervjuet fra i går - se det her

Kommenter her

Hei dere! Takk for så mange fine tilbakemeldinger etter gårdagens intervju. Jeg fikk ikke sett det selv ettersom jeg sovnet før sending, men det finnes på nett! Dere kan se det HER, helt gratis.Jeg har en reklamefilm innspilling idag som er delt opp i to økter, i tillegg til to intervjuer.. Så, jeg må bare henge med i svingene her! Vi snakkes om veldig snart. 

videoblogg - snakker andre dialekter

Kommenter her

Jeg tenker litt på å gjøre en slik video som det her igjen.. Haha. Om dere vil, trykk på likerknappen under, så kjører jeg på med noen andre dialekter om mange nok vil :-) 

i kveld kan du se meg på tv!

Kommenter her

annonselenke

Da har nok en dag kommet og nesten gått, og livet suser forbi i sin normale fart.. Jeg føler jeg gjør så mye, men det går fort i svingene og jeg henger ikke helt med sjæl. På starten av dagen jobbet jeg hjemme, gikk lang tur med Charlie, var i hundeparken og sååå dro jeg på noe kalt "safer internet day" for å ha et slags foredrag / framlegg / live intervju på scenen med denne gjengen her :

 

 
Squad!. Vegard var ikke med på selve greia, men han satt i publikum som moralsk støtte og knipset flittig bilder med kameraet mitt.. Som var uten minnekort. Jepp, så rutinert er altså jeg, og har derfor ingen bilder fra selve greia.. 

Men ikke fortvil! Føler du ikke at du har fått stor nok dose av Sophie Elise for idag? Vel, da kan jeg glede dere og fortelle at jeg ikveld er å se på NRK2 klokken 21:40 hvor jeg får snakket uavbrutt sjukt lenge. (Jeg håper dere skjønner ironien, jeg tror dere får nok av meg i løpet av en dag altså). Jeg dro rett til NRK sine studioer for sminke og hår.. Som endte opp med å bare bli hår, for jeg ville sminke meg selv, og SÅ spilte vi inn! 


Det var veldig gøy, og jeg tror det gikk helt OK! Torp er en kul type, litt som meg. Han har en edge, liksom. Det er veldig få som har intervjuet meg som tør å være så direkte som han, uten å være spydig. Så ja, det likte jeg! Og jeg er faktisk spent på å se det på tv, fordi jeg ikke husker helt hva jeg svarte på spørsmålene. Slik er det alltid. Kjolen jeg har på meg i innlegget finner dere forresten her, jeg har blitt spurt om hvor den er fra før :-) 

 

Nå skal jeg spise BILER og se på serie, og så meg selv på tv litt senere. Vi snakkes om litt! 

konsentrasjonsvansker, stilforandringer og tv-innspilling

Kommenter her

Hei du! Jeg fikk helt sjokk da jeg våknet i morges og så at jeg faktisk hadde åpent kommentarfelt på innlegget i går. Det var ikke med vilje og skal ikke bli en vane, MEN det var helt utrolig fint å lese kommentarene deres igjen, likevel. Jeg tror ikke jeg fikk en eneste stygg kommentar? And thats a first! Tusen millioner takk!

Jeg jobber hjemmefra i dag slik at Charlie ikke skal være så lenge hjemme alene. Jeg kan ikke tro at jeg jobbet herfra hver dag tidligere, for det er så vanskelig å konsenterere seg.. MEN nå har jeg kommet godt inn i å skrive på boka denne morgenen, så jeg sitter her med word-dokumentet mitt og ideene bare spruter ut. Jeg kjenner at jeg virkelig har funnet min greie, noe jeg virkelig kan.. Men det kommer til å bli verre, når jeg skal tilbake for å redigere innholdet. Men jeg lærer meg! Og flaks for meg at jeg har verdens beste redaktør!

I dag skal jeg være med på noe som heter "safer internet day", skal holde et slags foredrag.. Eller ja, stå på en scene og fortelle om trygghet på internett. SÅ skal jeg spille inn et tv-program som heter Torp, skru på nrk2 kl 21:40 om du vil se meg snakke uavbrutt i 40 minutter, haha.

I mangel på bedre bilder, jeg fikk tilsendt dette av produsenten for bloggerne igår. Husk premieren i mars på tv2 livsstil! (og btw, helt sykt hvor mye jeg selv føler jeg har forandret meg stilmessig på under 1 år......Kunne aldri i livet hatt på meg hva nå enn det her var, nå) 

personlige følelser og sommerfugler i magen

Kommenter her


For første gang i mitt liv er jeg 100% singel. Jeg skal si noe så teit og noe så paradise hotel som 110%, haha. Jeg har ingen jeg snakker noe spesielt med, ingen jeg tenker mer på enn andre.. ingenting. Det er ikke engang noen flørtende meldinger eller snapchats. 

Og vet dere hva? Det er ok. 

Vet dere hva som gir meg sommerfugler i magen?

Jobb.

Når det går bra på jobb, føler jeg meg forelsket. Forelsket i meg sjæl, kanskje?

Ikke vet jeg, men jeg føler at jeg har begynt å sakte men sikkert klatre meg opp en stige mot god selvtilitt, og ha tro på mine egne prestasjoner. Et forhold skal være et pluss. Husk på det. 

Når jeg står opp om morgenen er jeg glad. Under lunsjen er jeg glad. På vei hjem er jeg glad. Når jeg kommer hjem på kveldene er jeg glad.  Jeg lager mat, sitter i sofaen med min nye samboer Ariel, koser meg og tenker på dagen som har vært. Når jeg legger meg savner jeg ingen å ligge i skje med, og om jeg skulle savne kroppsontrakt strekker jeg bare litt på en arm og kjenner at Ariel ligger der. Det fungerer mer enn bra nok. I natt lå vi forresten i skje, også. Venner funker til det ganske mye. 

Jeg har energi igjen.

Aller mest føler jeg meg vel klar for noe nytt, noe som gir meg noe.. På et dypt nivå. Om det er jobb, en mann eller hva det nå måtte være aner jeg ikke, men jeg stresser ikke med det.

Og nå, når jeg møter en mann er jeg veldig obs på "faresignalene", jeg har lært så mye og vet absolutt hva jeg ikke vil ha i livet mitt. Om han tar alt, og ikke minst mitt selskap som en selvfølge, er det også no-go. Om noe i magen min sier at dette gidder jeg ikke, da gidder jeg faktisk ikke. Da slutter jeg bare. Om jeg merker at jeg bruker 10 timer på å svare på en melding fordi jeg rett og slett glemmer den av, da er det ikke noe poeng. Om jeg ikke gidder å møte noen fordi jeg er sliten, da er det ikke noe poeng. Jeg skal ikke gjøre noe halvhjertet. 

Ellers har jeg mye vennetid, og setter pris på folkene jeg har i livet mitt som bidrar til noe bra. Kreative mennesker, mennesker med en historie og mennesker med ambisjoner. Det inspirer meg og vil at jeg skal bli bedre. Jeg har sett så mye rart det siste året, og jeg har vært involvert i så mye dritt som jeg aldri hadde satt meg selv i. Så nå er jeg vel egentlig bare klar for noe bra.

Og det beste av alt?

Jeg er ikke sint heller. Jeg er ikke bitter. Jeg er ikke likegyldig heller.

Jeg er bare glad. Glad for å være meg. Jeg setter pris på den jeg er. Helt på ekte. 

tenåring i hus..

Kommenter herLille babyen min. Han er en ordentlig bygutt og trives veldig godt på trikken, på kjøpesentre og andre steder hvor det er mye action. Han er ikke redd for noe - det gjør meg stolt! I dag var vi sammen på NRK, jeg skal være med på programmet Torp som sendes i morgen kveld på nrk2. Så, vi gikk igjennom litt forberedelser til det!  Charlie er med på alt!

MEN, nå er han i puberteten, og det er så sinnsykt slitsomt. Han krever mer oppmerksomhet enn noen sinne, i tillegg har han begynt å markere, altså tisse over alt. Han markerer ikke hjemme heldigvis, men absolutt alle andre steder.. Blir jo flau når jeg har han med meg på besøk, haha. Men det går vel over!? Han var jo ikke slik før! Han jokker på alt av dukker, pledd og puter, knurrer og tøffer seg, og jeg blir fortvilet. De vokser opp så fort.. 

KJAPP DEG KJAPP DEG

Kommenter her

annonselenke

Jeg har dårlig tid akkurat nå for jeg skal videre på kontoret, jeg ville bare titte innom ganske kjapt og ønske dere en bra dag! Jeg skal prøve å ta antrekksbilder til dere senere også, jeg har på meg en dritfin cardigan fra nelly, det er egentlig en kjole, dere kan se det her. Men som kjole så det helt forjævlig ut, hehe.. Uansett så bruker jeg det som cardigan nå, og skinnbukser til det. Håper vi får til å ta bilder med tanke på været, bare.  

Til nå idag har jeg vært på et møte, hos veterinæren med Charlie, og jeg har fikset neglene hos Kate Tyler på strøget negledesign. Nå er jeg kun hjemme for å slippe inn vaskehjelpen, og så er jeg på farten igjen! Vi snakkes om litt, suss ♥

bestill gratis produkter og vinn tur for to til new york!

Kommenter her

annonse

Alle som leser blogg har vel hørt om Shai til nå? Og nå har pakken blitt enda bedre, i tillegg til at alle som bestiller er med i trekningen av en tur for to til New York! Det er gratis å bestille første pakke, så om du er skeptisk taper du ingenting, og kan jo bare teste det ut. Selv om jeg er ganske sikker på at du kommer til å like det :-) Hvorfor betale mye for annet, når man kan få dette gratis? Nå får man med alt dette, gratis, levert rett hjem med alt man trenger for en god barbering. 

Toalettmappe, BodyScrub, Shaihøvelen med 2 barberblader og en Essentials Wash & Shave. Verdien er over 300 kr! Shaiboks er oppdatert fra sist, så nå får man enda fler godbiter med i bestillingen.  Om man bestiller Shai og fortsetter med det, så mottar man dette i posten løpende etterhvert. Så, man slipper å handle dette på butikken, som man fort glemmer. Jeg vet iallfall at jeg glemmer det.. I tillegg fikk Shai terningkast terningkast 5 på klikk.no, og var den billigste av alle i testen! 

 

 

Jeg er selv utrolig fornøyd med produktene, det er så godt å alltid ha det tilgjengelig ettersom det kommer løpende i postkassen! Da er jeg alltid klar for å få en full, fresh barbering, klar for en fest, date eller uansett hva. Som sagt, alle som bestiller via her er med i trekning om tur for to til New York, MEN en av mine lesere får også et gavekort på 2000 kr hos nelly, min favorittbutikk på nett! Dette gjelder bare for mine lesere, så vinnersjansene er ganske gode! For 2000 kr på nelly får du blant annet mine favorittsko fra adidas eller jakken jeg bruker hele tiden fra samsøe samsøe.. Verdt et forsøk? Bestill her, og du er med i trekningen! Shai trekker vinneren selv.Som sagt, bestiller du får her du alt dette gratis OG du kan vinne flotte premier. Lykke til! 

bloggnorge - klikkhorer, forhold og business

Kommenter her

Det er så mange spekulasjoner rundt om kring hele tiden, i forum, i kommentarfelt og i media om at bloggere er KUN business. Det er ikke ekte lengre. Jeg kan kun svare på vegne av meg selv, for jeg vet ikke hvordan andre opererer med sin blogg, men jeg startet bloggen som 16 år gammel i senga i Harstad. Jeg tror ikke jeg var smart nok til å tenke på den tiden, "dette er min 5 års plan i markedsstrategi for sophieelise.blogg.no" - jeg skulle jo nesten ønske jeg var såpass smart, hvem vet hvor jeg kunne ha vært nå da? Men nei, det ble aldri slik. Og det har heller aldri blitt sånn, for min del. 

Mange har mennesker rundt dem som jobber med bloggen. Da mener jeg en hel gjeng av folk som styrer med overskrifter, facebooksider og konkurranser. Jeg har ingen som jobber med innholdet her, MEN jeg har manager, presseansvarlig og advokat som jobber med meg som person RUNDT - men ingen skal få bestemme over bloggen. De er der i "kriser" og når jeg trenger hjelp og støtte ellers. Etterhvert som tiden gikk og jeg ble et "kjent fjes" utenfor bloggen, med tv og diverse, så begynte telefonen å ringe. Hele tiden. Jeg er mye lettere å vippe av timen enn en manager som jobber med andre kjente profiler, så det var et rett og ikke minst viktig steg for meg å ta om jeg skulle fortsette å gjøre hovedjobben min så godt som mulig.. Altså bloggen. Uten så mye bakgrunnsstøy som tidligere. 

Sannheten er, jeg vet ikke hva som kommer til å stå her om en dag, om en uke eller om ett år. Bloggen utvikler seg med meg som person fra dag til dag, og jeg vil beholde "dagbokfølelsen" over det hele, og planlegger det derfor heller ikke. Det eneste jeg stresser litt over om man tenker blogg og framtid, er det med en eventuell kjæreste. Jeg ønsker ikke å ha en kjæreste på bloggen lengre. Jeg vil heller ikke ha en kjæreste som ønsker å være på bloggen, og jeg er livredd for om jeg begynner å date noen, så vil de kanskje ikke gi meg en fair sjanse fordi de tror hele deres liv også kommer til å være brettet utover her. Jeg vil ikke det. Jeg vil møte noen, og at de skal kunne være trygg på meg. Jeg vil ha et liv utenom, og det livet skal helst være kjærlighet. Får jeg kjæreste, så skriver jeg det, men jeg trenger ikke si hvem / hvordan / hvorfor. Akkurat det tenker jeg mye på.. Men nå er jeg veldig singel så det er ikke engang en situasjon. Jeg får ta det som det kommer. 

Jeg mister lysten til å lese en blogg når jeg vet at alt er planlagt. Det føles mindre ekte, mer som en jobb og jeg leser ikke en blogg for å se en upersonlig side av virkeligheten. Da kan jeg kjøpe meg et magasin, hvor ting er planlagt og polert. Så klart velger man hvilke deler av seg selv man skal fokusere på, men jeg gjennomskuer det så godt når alt ser ut til å være en del av en større markedsplan. 

Jeg hater de som skriver innlegg om "dere skulle visst hvordan bloggverdenen fungerer", belys meg - hvordan fungerer det? Er det ikke forskjellig fra person til person, altså blogg til blogg? For meg handler det om at jeg har tanker i hodet, skriver dem ned, ferdig. En gang i blant er det annonseinnlegg, slik at jeg har mulighet til å drive med dette på fulltid, men det er alltid annonseinnlegg jeg har valgt med omhu. Men jeg vet jo at noen har kjærester / mennesker de omgås med som rett og slett er eksperter på og jobber med klikk inn på blogg. Jeg vet at noen har 150 innlegg i utkast som er skrevet på forhånd.. Jeg har null, haha. Det er egentlig jævlig stress å ta alt på sparket, men jeg liker å styre ting selv og jeg liker å ta det spontant. Det er vel kanskje derfor jeg trives så godt hos nettavisen som bloggportal fordi man ikke får unødvendig press, altså vi har ikke møter og henger rundt hverandre hele tiden, de lar meg drive med min greie uten å blande seg. Thats what I want.  Jeg vil ikke ha en blogg som handler om at jeg går på eventer med andre bloggere. Det er så jævlig forbanna kjedelig. Så, disse "klikkhorene". Jeg har ingenting i mot at folk skriver slike åndssvake overskrifter for å få lesere, spesielt de som spiller mye på sitt eget forhold eller sin egen mentale helse for å få klikk. Jeg forstår dem. Jeg forstår også at dette ikke er gode skribenter og jeg ønsker ikke å lese bloggene deres - derfor gjør jeg ikke det. Irriterer en blogg deg? Ikke klikk inn. Enkelt som det. Om jeg føler jeg vet "alt" om en blogger, så vil jeg ikke lese mer. Eller iallfall om jeg føler det blir en slags ekstremvariant av virkeligheten for å få oppmerksomhet. Jeg er all for å provosere og skape engasjement som betyr noe, men personlige skandaler er ikke det. Det hjelper ingen. Jeg bryr meg ikke om folk leser det, for det er fint at det finnes ulike bloggere der ute og jeg vil først og fremst fokusere på min egen. Men se for deg om en hel blogg handler om krangling, sex og tull.. Så er jo det livene deres. Mitt liv har også krangel, sex og tull i seg. Jeg ønsker bare ikke ha det på bloggen, fordi.. hvem bryr seg? Jeg gjør iallfall ikke det. Og hva skal man si på vennekvelder da "åja ja du og kjæresten liker doggystyle det vet vi jo allerede leste det på bloggen". Skjønneruhvajegmener?

En blogg er en blogg, en spade er en spade, jeg er Sophie Elise og nå blogget jeg visst litt, jeg også. 

 

søndag ikke min dag

Kommenter her
Nå som jeg har begynt å oppføre meg som et normalt menneske, det vil si være på et kontor i ukedagene og få gjort all jobben jeg skal der.. Hva skjer så på en søndag, som pleide å være min jobbedag number one?

Jo, det her skjer:


Stakakrs Charlie som ikke hadde noe valg og bare fikk meg som mamma helt brått. Han liker det, da. Vi kan mange triks. 

videoblogg - hvordan legge highlight / contour!

Kommenter her

annonse 

For litt siden spilte jeg inn en hel haug av sminkevideoer på samme dag sammen med Coverbrands og deres makeupartistn Erlend Bratland. En fantastisk person, og han er så god på det han gjør, han legger sminke med samme teknikk som meg, bare at han kan enda litt mer og hjalp meg også på vei. Dette er produkter jeg bruker til hverdag, når jeg gidder. Her har dere resultatet! Under videoen legger jeg linker til produktene, en liten ekstra beskrivelse og en rabattkode på slutten. 

De aller fleste vet sikkert hva prinsippet med highlight / contour er, men det handler altså om å framheve og skyggelegge. Det mørke brukes for å legge skygger, det lyse for å framheve. For meg som har en ganske liten hake og stor panne, så bruker jeg mye mørkt i panna og mye lyst på haka. Man skal legge det mørke der dine naturlige skygger i ansiktet går. Det er "viktig" å bruke en beauty blender når man legger sminken for å få et best mulig resultat, og som jeg også sier i videoen, vær tålmodig. Det ser ikke så veldig bra ut om man får skarpe "kanter" i sminken. 


I rekkefølge brukte vi disse produktene: 

Foundation: Luxe liquid foundation i fargen Almond. Denne gir middels dekning, men jeg liker den. Ikke oljete på huden, og perfekt å bruke før man skal legge ekstra produkter.

Contour cream kit fra Anastasia Beverly hills. Dette er så bra, og har alt man trenger av nyanser for highlight contour! 

Concealer fra the balm. Denne brukte vi under øynene, blant annet. 


Beauty blender brukes når man skal blende ut sminken. Denne er et "must", og husk å ha den fuktig for bedre blending. 

En beauty blender mini brukte vi også på nesen, og på områder hvor man må være mer nøye med mindre plass.


Rice Powder som er transparent, det "setter" sminken og var også dette vi måtte la virke i 10 minutter.

Nyx highlight contour pudder
brukte vi oppå der igjen. Jeg har nylig begynt å bruke dette settet, og liker det bedre enn Anastasia beverly hills sitt pudder. Det er mye billigere også. 

The balm hot mama
brukte vi i kinnene for litt ekstra farge.

Highlighter fra mary lou,
denne har jeg blogget om utallige ganger. Min favoritt i sminkeveska og kan brukes over kinnbeina, under brynene og på nesa. 

Børstene vi brukte er dette settet fra real techniques. Gode børster til en bra pris! 


Rabattkoden SEV16 gir 20% på all sminke og varer ut 10.02.16. NB! Gjelder ikke nedsatte varer og NYX, men coverbrands har uansett satt ned prisen på NYX med ca 25 % i år. Dere finner all sminke her! 

 

Er det flaut å ta bilder på trening?

Kommenter her

 

annonselenkeSko nike / tights nelly sport 

Jeg kom meg på trening. Faktisk! Da jeg og en venninne skulle tøye observerte vi en mann som flexet muskler og tok bilder av selv, jeg synes egentlig det er litt kult at han tør og bare gir faen i hva andre tenker, men venninna mi sa "visste du at det er forsket på det, og de som tar bilder av seg selv på trening har psykiske problemer? Altså, the kardashians må være helt gale". Og jeg bare "betyr det at vi burde bli innlagt om jeg drar fram speilreflekskameraet nå?". Vi konkluderte med at nei, det går greit siden jeg faktisk jobber med å dokumentere hverdagen min.. Etter 5 år som blogger føles det enda som en enorm skam å dra opp kamera i sosiale sammenhenger.

Nå skal jeg kle på Charlie, og så er det rett på butikken for storhandel!  

jeg kan ikke miste motivasjonen igjen

Kommenter her

Nå er jeg ganske stolt over meg selv, på forskudd, hehe. Jeg har ikke trent på over en uke og idag har jeg endeliiiig fått ut fingeren og booket meg med på to forskjellige gruppertimer. Jeg er så jæææævlig lite keen, men jeg skal gjøre det uansett. Heia meg! Jeg må ikke miste motivasjonen igjen. Jeg har en liten drøm om å trene regelmessig og at jeg faktisk skal like det, som regel blir jeg lei etter en måned eller to og så drøyer det et helt år før jeg kommer igang igjen. Tenk at jeg for litt siden hadde personlig trener, drev med poledance OG trente på egenhånd hjemme på samme tid? Det virker som et annet menneske enn den jeg er nå. 

Jeg er enda hos familien min, for å komme meg hjem herfra blir det både t-bane og buss, og jeg må dra med meg en stor veske + Charlie. Jeg må derfor kjappe meg litt! Ha en fin søndag alle sammen ♥
litt for engasjert

Kommenter her

annonselenker

Jeg tok med meg litt nye klær som jeg hadde bestilt, bare for å teste ut hva som passer og hva som eventuelt må sendes tilbake. Jeg har i 99,99% av tilfellene ekstremt flaks når det kommer til shopping på internett, og denne gangen var ikke et unntak! Jeg ELSKER både skoene og kjolen, og begge deler passer perfekt. Skoene finner dere her, og kjolen her!

 


Nå skal jeg se på gullfisken! Kanskje teit å si det om noe man har vært en del av selv, men det er rimelig sykt at altibox-reklamen ikke er med. Den er, uavhengig av om jeg er med i den eller ikke, så sykt bra! Men det er jo andre verdige vinnere også. Haha, og brått ble jeg sykelig opphengt i reklamefilmer..  

Neida, man blir vel bare veldig engasjert i prosjekter man er med i selv, men det er uansett spennende å se på, og en kul greie. Elsker prisutdelinger! 

sitter barnevakt i kveld!

Kommenter her

I kveld sitter jeg barnevakt for min lille kusine Julie, hun bor også i hovedstaden sammen med sin familie, som også er min familie. Jeg elsker å være her, det er som å komme hjem men uten å ta flyet helt til Harstad. Her spiser jeg masse mat, ligger rakt ut i sofaen og ser på tv og slappe ordentlig av. Jeg hadde også med et brev til kusinen min som hun kan lese enten nå, eller når hun blir litt eldre. Hun er den eneste jeg har i livet mitt som jeg har sett vokse opp, fra inne i magen og nå til 10 år gammel, så jeg tenkte hun skulle få et par tanker fra meg skrevet ned på papir. Forhåpentligvis setter hun pris på det! I tillegg er hun en enorm støtte for meg og har stilt opp på mitt dansecrew flere ganger, men også lip sync battle. Det er godt å ha en støttende familie :-) Utover kvelden så skal jeg baaaaaare slappe av. Ligge på sofaen og kose meg masse! 

klar for å dele ut pris!

Kommenter herTidligere idag var jeg innom Mildh press for å skaffe klær til kvelden. Jeg endte opp med både bukse og topp fra samsøe samsøe, buksa finner dere her, overdelen fant jeg ikke online men den skal være i butikk! Dajana har vært på besøk for å sminke meg, og sammen klarte vi å fikse håret mitt også. Ikke verst med tanke på at ingen av oss er særlig gode på akkurat den biten, hehe. Jeg gleder meg til å dele ut pris i kveld! Ikke nervøs enda, iallfall. Nå skal jeg møte opp en venn for middag på JOR, et spisested jeg liker godt. Etterpå blir det noen drinker, prisutdeling, en snarvisitt innom etterfesten og SÅ.. Tidlig hjem for min del! Jeg ser ikke for meg en all-nighter, akkurat. 

jeg er ikke syk, bare uten sminke

Kommenter her

 

annonselenke

Genser fra zara / treningstights fra Röhnisch på nelly / sko fra nike

Sånn her sitter jeg altså, dag ut og dag inn.. Som regel i komfortable klær slik som dette. Jeg fikk et par nye nikes hos samboeren min Ariel, tusen takk skal du ha! Jeg elsker dem. Om ikke noen hadde stjålet (eller at jeg hadde mistet) alle nike skoene mine ville jeg sikkert hatt 15 par nå, haha. De er så fine, og verdens mest komfortable sneakers.. :) Jeg har alltid 36 i disse skoene, vanligvis bruker jeg 25 men jeg synes nike sitter best om du går opp en størrelse. Det er ganske smale sko, så for å få plass til tærne uten at det gjør vondt kan det være lurt å gå opp en størrelse. 

 Og, noe dere kanskje aldri hadde trodd.. På kontoret er jeg nesten alltid sminkefri. Først og fremst fordi jeg ikke gidder, nummer to fordi.. hva er poenget? Jo eldre jeg blir, jo mer gir jeg faen haha.. Nå er det mer gøy å sminke meg når jeg skal noe spesielt. Jeg hadde sverget jeg aldri skulle bli slik. Sånn her ser jeg ut nå for tiden, haha. Mørke ringer under øynene og fregner. Jeg er ikke syk, bare uten sminke (sett bort fra vippeextensions). 

 

Jeg kom akkurat inn døren hjemme og nå skal Dajana sminke meg! Viser dere looken senere :-)  

 

Hvorfor tenkte jeg ikke på det før?

Kommenter her

Er det virkelig fredag idag eller er jeg ute og sykler? Herregud denne uken har gått fort! Det skal iallfall bli veldig godt med helg, pappa er i byen og jeg skal sitte barnevakt for kusinen min imorgen. Familietid setter jeg ekstra stor pris på, jo eldre jeg blir. Og jeg skal DELE UT PRIS IKVELD under osloprisen! Jeg blir så sint på meg selv for at jeg først idag tenker over at jeg faktisk skal stå på en scene og dele ut en veldig seriøs pris, hva skal man si? Hva skal man gjøre? Hva skal man ha på seg? Det ordner seg vel, jeg skal innom et pressebyrå om litt for å velge ut klær og Dajana kommer hjem til meg for å legge sminke etterhvert.. Så får ordene bare komme når jeg først står på scenen. Det handler jo ikke om meg uansett, det handler jo om prisen. 

Jeg sitter på kontoret, og skal snart hente meg en kopp med kaffe og begynne med dagens jobb. Hver fredag er det taco på jobb, snakker vi verdens beste kontor og verdens tidligste taco? Jeg gleder meg! 

Noe annet positivt er at bloggerne snaaaaart begynner på tv2 livsstil. Og dette er første gang jeg er fornøyd med bildet de velger ut av meg, haha:) Jeg skal holde dere oppdatert!Bilde: tv2 

fant jeg en fotograf?

Kommenter her

// annonselenker

For litt siden etterlyste jeg en fotograf på bloggen, og jeg satt seriøst i tre dager med mailen etterpå og så igjennom alt av bilder dere sendte meg.. Og nå har jeg kommet fram til 6 stk som jeg skal veksle litt imellom. Det var mange flinke, men for meg var det viktig å ha kontakt med fotografer som alle skiller seg fra hverandre slik at det blir variasjon i bloggen OG at de har en visjon bak hva de gjør. Om du ikke har fått svar, så kan det også være at jeg ikke har rukket å lese mailen din, for jeg er ikke helt igjennom alle enda :) 

(annonselenker) Jakke her / bukse her / gamle sko 

Bilder: Stephen Grindhaug. 

Jeg møtte Stephen en liten stund idag for å ta bilder med han, bare for å teste ut. Vi tok disse på kanskje 5 minutte MEN Stephen er så flink og vi hadde det veldig koselig. Jeg ser fram til å jobbe mer med han, sjekk gjerne bloggen hans for masse fine bilder! Jeg drar på kontoret 09 hver morgen og er hjemme 17, så jeg orker ikke fikse meg opp slik som jeg pleide å gjøre en gang i tiden.. Har blitt gammal, vet du. 

Jeg er nødt til å legge meg nå. En natt med god søvn hadde gjort meg så bra!  

Kan vi bidra til mer gjenbruk i samfunnet?

Kommenter her

 

ANNONSE

En ting som blir lagt veldig lite fokus på i dagens bloggsamfunn er viktigheten av gjenbruk. Det er et sånn vanvittig kjøpspress, og de største bloggerne, inkludert meg selv hjelper ikke på problemet. Noen vil jo faktisk ha alt du kaster som enda kan brukes! Her snakker vi klær, elektronikk, møbler.. Alt. Jeg har selv et klessalg en gang i året, men det er jo så mye annet jeg kan selge som bare blir glemt bort eller kastet. Gjenbruk er fint for miljøet, men også fint for både kjøper og selger som kvitter seg med tingene, tjener penger på det og en som får noe fint igjen for det. Jeg skal bli mye flinkere, og jeg vil ta dere med! 


Jeg har testet appen Kaupang som allerede etter første dag fikk over 3000 brukere i Norge! Her kan man enkelt trykke seg inn på kategorier og kjøpe, og jeg har oppdaget mye fint jeg har lyst på. Det er en veldig enkel app og man finner absolutt alt der! Jeg bestemte meg for at jeg ville selge solbrillene mine fra Dolce & Gabbana, ettersom jeg har to nesten helt like. Jeg har enda ikke lagt den ut for salg for jeg ville gjøre det etter at mine lesere eventuelt har fått seg appen, og jeg har tenkt til å selge mye mer. Det var sinnsykt enkelt å legge ut noe for salg, man tar bare et bilde.. Og skriver en beskrivelse av produktet! De som vil kjøpe får kontakt med deg via appen, så man slipper alt styret man gjør med andre lignende tjenester jeg har prøvd på nettet for eksempel.. Da må jeg jo ta bilde, overføre det til pc, legge inn beskrivelse, sjekke mailen hele tiden.. Dette var en veldig behagelig måte å gjøre netthandel på. Jeg håper denne appen kan bidra til mer gjenbruk i samfunnet, jeg skal iallfall være aktiv! Dere finner appen i appstore, men dere kan også sjekke dem ut på facebook her. 

Og nå, KONKURRANSE! Jeg får dele ut en weekendtur til 2 for London, om du laster ned appen. Den kan lastes gratis ned i appstore, og om du gjør det kommenter på instagrammen min @sophieeliseblogg under mitt seneste bilde og tagger en venn er du med i trekningen. Vinneren kåres om 7 dager! 

FOR OSS FØDT PÅ 90-TALLET

Kommenter her

 

 

 

Det her. Trenger man i det hele tatt si noe mer?

video - stephan sminker meg

Kommenter her


 

Det var ikke det enkleste å få tatt fine bilder i går, her har dere uansett noen! Jeg og Stephan hadde som sagt en liten sminke-session før jeg dro ut, bare på gøy egentlig. Jeg trives godt både med og uten sminke, MEN jeg er veldig glad i å eksperimentere med ulike farger og utrykk. Jeg og Stephan har kjent hverandre veldig lenge og første gang vi jobbet sammen var i 2014, etter det har han hjulpet meg før utallige fester, intervjuer og innspillinger. Han filmet hele looken vi gjorde igår, og den er lagt ut her <3 

jeg våknet opp overlykkelig

Kommenter her

Hvem tror dere våknet opp overlykkelig idag? Jeg! Jeg hadde en drøm som jeg har hatt noen ganger, hvor jeg drømmer at jeg har akkurat det livet jeg har nå, så våkner jeg i drømmen og livet mitt er helt jævlig, så våkner jeg IGJEN og innser hvor bra livet mitt faktisk er, haha. Jeg blir alltid like sjokkert, er det virkelig så her bra? Har jeg så mange fine mennesker rundt meg? Har jeg en jobb jeg elsker og kunne gjort gratis? Ja. Jeg er så utrolig, utrolig takknemlig for alt jeg har.

Men også dere. Altså faen så fantastiske dere er! I 5 år har vi hengt sammen nå. Jeg, bloggen og dere så klart. Blandt alt hat som sirkulerer på blogger og i andre sosiale medier, inkludert min, så finnes det også så utrolig mye kjærlighet her. Dere heier på meg, dere støtter, dere mailer og gir tilbakemeldinger i håp om å gjøre meg glad. Noen ganger er jeg trist og har det ikke så bra, men da prøver jeg som regel å ha en positiv tone her på bloggen uansett. Men jeg klarer ikke å lure dere, dere merker gang på gang om noe ikke er som det skal være. Og dere viser gang på gang at dere er her for meg. Jeg skal prøve, så godt jeg bare kan, å gi like mye kjærlighet tilbake..

Det høres kanskje rart ut, men jeg ser på oss som en ordentlig vennegjeng. Selv om jeg ikke har møtt alle, så ser jeg på dere som venner og jeg liker dere veldig godt. Jeg treffer jo flere av dere hver dag, og dere er så snille. Takk for alle fine ord dere sier. Og takk til dere for all kjærligheten. Jeg har verdens beste lesere, og jeg er veldig takknemlig for livet mitt ♥

Meg og noen av mine fine venner igår. 

Ukens videoblogg - fjernet fra youtube pga pornografi?

Kommenter her

Som noen av dere kanskje oppdaget, ble den ene videoen vår fjernet fra youtube på grunn av pornografisk innhold. Videoen fra vixen altså, hvor jeg i et millisekund viser litt pupp. Dette er det ikke youtube selv som har oppdaget, men det er nok veldig mange som har rapportert videoen. Enten fordi de kjeder seg eller fordi de faktisk ble støtt av innholdet i videoen, men det tror jeg ikke noen ble.. Egentlig.

Dette har gjort at vi ikke kan laste opp "miniatyrbilder" på starten av videoene våre, noe som er dødskjipt. Da blir det slike kjedelige bilder som dere kan se under her, men så lenge selve videoen er bra så gjør det jo ingenting. 

 

Her blir vi så personlige at vi faktisk snakker om...alt mulig. Joakim var litt skeptisk til å være personlig i starten men han begynner å varme seg mer og mer opp kjenner jeg. Det er helt greit å være personlig så lenge man ikke er alt for privat, synes jeg :-) 

Ikke glem å følg oss på youtube HER!  

jeg tør ikke be om hjelp

Kommenter her

// annonselenker

Hei hei hallo! Beklager for en litt halvveis oppdatering de siste dagene, men jeg har jobbet som en gal. Jeg er stolt av over meg selv meeen det gjør jo innholdet her lite variert.  Når jeg sier at jeg har jobbet mener jeg skriver på boken, og det gjør jeg på kontoret til managementet mitt. I kveld skal jeg i en bursdag til en ny venninne, kan man i det hele tatt si det, ny venninne? Uansett, gratulerer med dagen Tinashe! Jeg skal løpe litt rundt i diverse butikker senere og se om jeg finner noe å gi i gave, og etter det skal Stephan sminke meg. Hvor heldig er ikke jeg som har venner til å sminke meg en helt vanlig dag? Et vennetips til dere: få venner som er makeup-artister. Eller frisører. Eller fotografer. Det gjør livet hakket lettere å leve. 

Jeg er enda på kontoret, kaster i meg redbull og har akkurat vært hos tannlegen for å borre et hull. Hva kostet det? 3300 spenn. Herregud.. Det er ganske brutalt å være voksen noen ganger. 

Jeg tør ikke be noen om å ta bilder av meg, haha. Så, jeg gjør det sjæl for denne gang!
(annonselenke) Genseren er Ariel sin / bukse her.


Vi snakkes litt etterpå! Onsdag, og det betyr VIDEOBLOGG! 
 

 

 

 

"VIDEOBLOGG" MED KARPE DIEM

Kommenter her

Det har vært fult Karpe-fokus på bloggen min de siste dagene, og her kommer siste del av vårt "samarbeid". For dere som ikke forstår videoen, vil forstå den bedre, eller bare vil høre litt tanker og ulike synspunkter, ta en titt på vår "videoblogg" under her! Den er tekstet, så dere som ikke får med dere hva vi sier / dere som ikke har hørsel kan få med dere. Vet flere har etterspurt det :-)   

Takk for noen fine og lærerike dager, og for et fint møte! Dere kan enda sjekke ut låta her. PS. Gutta legger ut på norgesturne snart, så nå får flere rundt om i norges land mulighet til å se dem live. Selv skal jeg på sentrum scene som er utsolgt, men det finnes flere muligheter. Check it out :-) SOLEN SKINNER INN I STORE SLOTT SOM INGEN BOR I

Kommenter her

- I MORGEN FÅR DERE SE ET SPESIELLT MØTE - Å få ha en dypere samtale med Karpe Diem har jeg ønsket meg lenge. Er de snille? Er de selvgode? Er de så dype som de virker? Spørsmålene var mange, men jeg trodde aldri jeg ville få oppleve det uansett. Men det skjedde faktisk. Hjemme hos Magdi. Å få lette på hjertet, å få høre deres tanker, deres erfaringer om livet generelt, men spesiellt det å være forbilde / rollemodell.. Det ga meg mye. Og jeg tror det vil gi dere noe også. Jeg elsker samtaler som dette, hvor man får noe ut av det, og hjernen settes i litt andre baner. Og var de snille? Ja. Kulere enn jeg trodde, selv om jeg fra før av digget dem? Ja. 

Jeg kunne skrevet 10 000 ord om møtet, men jeg skal la videoen snakke for seg selv. Når dere titter inn her i morgen, så får dere ta en nesten personlig del av vårt møte. Jeg fikk sagt ting jeg ikke føler meg komfortabel med å fortelle journalister, og jeg håper på det samme for dem. Det var veldig ekte, avslappet og fint. Selv om vi ikke kjenner hverandre, var det som å møte venner jeg ikke hadde sett på 5 år. Mye å snakke om, men en kjærlighet som er i bunnen. En respekt og forståelse man ikke får fra hvem som helst. 

Om dere vil ha noe akkurat NÅ, så kan dere jo gjerne se musikkvideoen igjen! Om dere ikke helt forstår den, eller greia, så forstår dere nok mer i morgen. Jeg fikk det veldig fint forklart av Magdi og Chirag.. :) 

PREMIERE: KARPE DIEM - HUS / HOTELL / SLOTT BRENNER

Kommenter her

For et par uker siden fikk jeg en melding på telefonen fra gutta i selveste Karpe Diem. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne ører da de ville ha premiere på sin nye låt og video hus / hotell / slott brenner på min blogg, og jeg forsto heller ikke hvorfor med en gang. De "trenger" ikke meg for å nå ut til mange, og de kunne sluppet videoen hvor som helst. Men, nå forstår jeg, jeg forstår det så veldig godt. Det vil dere også gjøre, når dere hører låta og ser videoen. 

For et par dager siden var jeg hjemme hos Magdi sammen med Chirag. Nede i kjellerstua hans så jeg videoen og hørte låta med guttene stående bak meg, spente og forventningsfulle hvor hva jeg skulle si. Jeg gråt. Ikke fordi jeg ble trist, men fordi jeg ble så berørt.

Jeg sa ja til å ha premiere på videoen her på grunn av tematikken i låta. Om å være forbilde og rollemodell. Selv om gutta i Karpe Diem og meg er ulike og har forskjellige liv, så er vi i samme posisjon i forskjellige kategorier. Dette er ordene jeg har hatt lyst til å si, følelsene jeg har lyst til å formidle. Fingre som pekes rundt i ring, og ansvar som blir lagt på andre. Og solen skinner inn i store slott som ingen bor i. 

Videoen er fantastisk, regissør Stian Andersen har skapt fantastiske bilder som får meg til å.. Føle. Det er ikke mange videoer som gjør det. Å se videoen blir som å lese en bok og se en film samtidig, føler jeg. En fullstendig opplevelse. Låten er minst like bra, og jeg er utrolig æret og ydmyk for å få gjøre dette med dem. Og dere? Mer kommer. Vi filmet hele møtet vårt, en lang samtale i kjellerstua til Magdi. En åpen og ærlig samtale mellom tre mennesker som, kanskje uventet for noen, deler veldig mye av de samme tankene. Fra ulike perspektiver.