hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

februar 2015

løgnen vi lever i

Kommenter her

 

Jeg kom over denne videoen igår, og har allerede anbefalt den videre til flere venninner - det er så viktig at man ser dette, og ikke minst reflekterer over det etterpå. Folkens, tenk over hvor maten dere spiser kommer fra og hva den inneholder og tenk over hvor søpla dere kaster blir av. Det er så skremmende, men videoer som dette gjør virkelig at jeg stiller meg tvilende til om jeg selv vil ha barn...

Vær så snill, se og del denne videoen.

en liten badass på backstage

Kommenter her

Dette er første fredagen på flere uker hvor jeg ikke våkner opp full av spenning, sommerfugler i magen og nerver på høygir. I dag er det klart for finale i mitt dansecrew så alle de tidligere deltagerne er på plass i studio for å delta på et åpningsnummer, og så til slutt i battle. Vi som allerede er ute av konkurransen er jo ikke så viktige nå haha, så vi er forvist til senkveld sin scene hvor vi IKKE FÅR SITTE I SOFAEN (det er viktig!), og kan kose oss med noen brødskiver og gammel kaffe. Det merkes nok at jeg og mitt crew er de yngste her, vi hopper rundt, spiller trommer på veggene og lekesloss. Det er noe jeg har savnet! En i crewet fortalte meg at han innså at han savner meg litt, etter å ha sett på bloggerne igår hvor jeg leter etter nøklene mine. "Det er så typisk deg, bare" sa han. Og joda, det er det. Man begynner tydeligvis å savne hverandre sine skavanker når man ikke er sammen hver dag lengre, haha.

Jeg sitter enda her på bakrommet, eller scenkveld sitt studio blir det jo (ikke i sofaen, jeg ble jaget bort fra den). Det er så kaldt her, men jeg varmer meg tanken på etterfest ikveld, haha! Denne reisen vi alle har vært på må vi nesten feire, det er riktignok litt bittersweet at hele greia nå er over. Vel vel, nå får vi heller bare heie på absence eller lisa i finalen!

Hvem heier dere på ikveld, da? ♥

fantastiske bilder du vil elske!

Kommenter her

Dere som har lest min blogg over en lengre periode har kanskje fått med dere min "obsession" - se på bilder på nett av ALT mulig. Jeg vil gjerne dele noe jeg fant med dere, altså bilder som er tatt i det perfekte øyeblikk, hvor timingen sier alt. Jeg elsker personlig slik som dette, og si gjerne ifra om det er noe jeg skal fortsette med ?

Kilde her.

Liker dere slike innlegg? Jeg pleide jo å ha noe jeg kalte "all around the world" før, og det falt veldig godt i smak!

norges mest sexy

Kommenter her

 Etter en dag i studio har jeg nå fullført ukas høydepunkt - å spise taco mens jeg ser på bloggerne! Jeg har vært på tacotorsdag med Linnea og Malin, det er gøy å se bloggerne samtidig mens man kommenterer absolutt alt som skjer til hverandre, heh. Og formen, da? Jeg var faktisk ute en tur igår kveld, jeg har et svakt minne av at jeg på vei til taxien sier "hvorfor er jeg den eneste som er full?" og det beskriver meg og min tilstand igår fint. Jeg er en av de slitsomme personene som blir oversosial hver gang jeg får litt promille og skal snakke om absolutt alt. Her er det ikke "hei hvordan går det" men "hei hvordan går det har du det bra om dagen har du det vanskelig hvor ofte krangler du med typen din hva er planene dine framover har du noen tanker om eksistensen eller døden?". Ja, noe sånt. Det kjennes ihvertfall på formen idag, så en rolig kveld med mat, bloggerne og avslappende selskap passet meg MIDT i blinken!

Nå ligger jeg hjemme og venter på Robin, jeg satser på at vi faktisk klare å holde oss våkne litt sammen nå, jeg har virkelig prioritert venner etter dansingen men man må ikke glemme at bare fordi man bor sammen, betyr ikke det nødvendigvis at man ER sammen. Å våkne opp / sovne i hverandres selskap er koselig, men det er ikke nok til å holde et forhold gående. Nå høres det sikkert ut som om vi er på helt feil vei, og det er absolutt ikke tifellet, men dere skjønner sikkert poenget. Jeg tror nok det er grunnen til undergangen for mange som bor sammen, og vi skal jo faktisk reise bort om litt, men det er viktig å ta vare på hverdagen også å ikke bare møte hverandre i døra. Så ja, kosekveld for meg med andre ord :D Håper vi slipper den evige krangelen om hva vi skal se på, det ender aldri bra, så kom gjerne med filmtips om dere har!

Her kommer et vakkert bilde for å avslutte innlegget - en av oss har blitt kåret til norges mest sexy, den andre har vært på forsiden av FHM to ganger. Jeg synes det vises ganske klart og tydelig, gjør ikke dere? 
på nye eventyr

Kommenter her

Jeg og Robin skal til USA TO GANGER!!! Vi skal en liten avslappende tur til Key West om bare litt over to uker, og så reiser vi igjen i april ♥ Haha, jeg måtte bare få det ut før jeg starter å skrive om noe annet, det var virkelig en god nyhet å bli overassket med en grå torsdag :-) Og takk for all deres hjelp angående leie av bil, jeg tenker å leie via kilroy som visstnok skal være ganske bra med tanke på priser - jo yngre man er, jo dyrere blir det. Jeg gleder meg til å kjøre ned til key west igjen, jeg gjorde det med familien for to år siden og det var en nydelig biltur med så mye fint å se på veien! Når vi kommer fram håper jeg vi kan svømme med ville delfiner igjen, dra på en og annen utflukt og ellers bare slappe av i varmen.

Ellers da? Jeg sitter hjemme og jobber litt, senere idag skal jeg dra i studio og spille inn musikk i et par timer. Nå er det endelig på gang igjen, det føles bra! Men jeg er også veldig nervøs angående hele prosessen.. Første gang var det mer en spontan greie som bare "fikk gå det som det går", men ettersom det gikk BRA, ligger listen enda høyere for låt nummer to og folk har kanskje litt andre forventninger. Jeg tror de fleste tenkte jeg kom til å slippe en låt som "my boobs are okay", og jeg kunne ha overassket positivt nesten uansett hva jeg valgte å gi ut så lenge det var litt mer seriøst enn som så. Men det aller viktigste i hele denne prosssen er å ikke tenke så mye på hva andre forventer eller vil ha, men å gå inn i studio og gjøre noe jeg selv kan være fornøyd med. Ønsk meg lykke til!meg med kort hår + perfekt alenetid

Kommenter her

annonse

I dag har jeg virkelig løpt rundt fra sted til sted, og WIPS så hadde det gått 6 timer og jeg er helt utslitt når jeg endelig kommer inn døren hjemme. Jeg hadde først et møte med megler, så var det legebesøk, hente noe jeg hadde glemt hos en venninne, møte med tv2 og kjøpe inn litt kamerautstyr. Nå som jeg omsider er hjemme og har et par minutter til avslappning vil jeg gjerne benytte dem godt, og hva passer vel bedre enn DET NYE, litt smoothie og godsofaen? ♥Jeg har hørt at nå som internett "tar over" er magasiner på vei ut, og det håper jeg virkelig ikke! Jeg elsker å legge meg tilbake med et fint blad, og DET NYE er absolutt en favoritt hjemme hos meg. Jeg er ikke så veldig glad i moterelaterte saker og hopper gjerne over disse, derfor er det bra at DET NYE byr på variasjon. Mine favoritter er sakene som går litt i dybden om psykisk helse, for eksempel hvor psykologen svarer på spørsmål fra leserne..Eller denne saken som omhandler frykten for å være alene.

I sist nummer, altså januarutgaven av magasinet var det om frykten for døden, og den falt meg veldig godt i smak! Det gjør at man virkelig går litt dypere inn i seg selv, og får litt "hjelp" uten at man trenger å betale dyrt for det eller snakke høyt om det. Jeg har også lest saker i DET NYE om alkoholisme i ung alder, utroskap og "sex med en drittsekk" som har festet seg godt i minnet mitt - rådene jeg har fått der har jeg tatt med meg videre. Bladet er fyllt av variasjon, det er jo så klart intervjuer, mote og mer standard reportasjer i tillegg, så man får litt av alt!Jeg har et tilbud til dere! Du kan få 5 utgaver av DET NYE rett hjem i posten + denne store toalettmappen fra lulus for 199 kr ( + 49 kr porto for gaven). Egentlig koster dette nærmere 700 kr, så det er et veldig bra kupp! Toalettmappen du får med på kjøpet er lulus i fargen Iris, den er perfekt for reiser, og ser også fin ut i badehyllen. Den har plass til alt det nødvendige av makeup, jeg har i tillegg hårbørsten og extensionene mine i den. Jeg eier selv et helt utvalg av lulus som jeg har hatt i flere år, de holder seg ekstremt godt. Dere kan benytte dere av tilbudet ved å trykke på hvilket som helst bilde i innlegget, eller HER ♥Har dere et magasin dere liker ekstra godt? Og - hva synes dere om mitt korte hår? :-D

girlpoweeeer

Kommenter herJeg har vært på besøk hos min fine venninne Maiken, som kanskje noen av dere kjenner igjen fra årets Robinson? Jeg er stolt over henne, hun gjør en veldig bra figur på skjermen - girlpower, sier jeg bare! Nå har jeg akkurat kommet hjem og prøver å overtale Robin til en serie-maraton eller noe i den duren :) Håper bare han har like mye energi som meg, jeg har vært så sløv i hele dag men nå som det blir kveld? Da setter jeg ekstragiret inn, hehe. Jeg tenker å bestille litt mat også, jeg bare håper noen steder i oslo kjører hjem fram til klokken 01 på kvelden? Im in the mood for.. PIZZA PIZZA PIZZA!!

 

viktig å tenke på

Kommenter her

Jeg har akkurat vært en siste tur i solarium før jeg starter på tabelettene i morgen! Jeg tar ikke sol så ofte lengre, men når jeg gjør det passer jeg uansett på å bruke solfaktor i ansiktet, det er viktig! Slik tenkte jeg overhode ikke før, da ville jeg bare være brunest mulig og rynker, til og med eventuell hudkreft tenkte jeg ikke så mye over. Men brunfarge forsvinner jo etterhvert, det samme kan man ikke si om rynker eller sykdom.. Pass på dere selv, jenter og gutter! Vet jeg selv bare hadde ristet på hodet over slik informasjon for en tid siden, så det hjelper nok fint lite at jeg skriver det nå også. Men ha det i bakhodet!


 

Nå som vi er igang med å snakke om utseendet kan jeg gi dere en liten update på ting dere har spurt om. Først, håret mitt - Silje Walberg som jobber på hendrix og alltid har fikset meg har nå så fulle lister at jeg måtte finne meg en ny frisør, derfor gikk jeg nå sist gang til Mia Solheim på loud hair. Hun er utrolig søt og fikser både meg og Robin, for å ikke snakke om hvor dyktig hun er! Hun har stylet meg tidligere for eventer, men dette var første gang hun farget håret mitt. Jeg skal nok gå til henne en stund framover nå som jeg ikke har tape i håret lengre, for øyeblikket er jeg tilbake til clips og bruker fra luxushair.no, den nest mørkeste fargen og 50 cm 180 gram. Det er litt slitsomt å være tilbake på "start" med å ta inn og ut clips hver kveld, men jeg må bare holde ut en periode slik at håret mitt får bygget seg opp igjen. Det er ikke sant at tape ikke sliter på håret, for det gjør det absolutt, men det sliter mindre enn andre permanente extensions som f.eks keratin. Jeg har mistet masse hår, dette kan være en kombinasjon både av hvor mye jeg farger håret, extensionene og alt stresset jeg har gått igjennom, men jeg har flere partier i hodet som er helt skinned, og slik vil jeg ikke fortsette nå. Så, da blir det clips fram til sommeren så får jeg se på håret mitt fram til da.

 
Ellers er det en del av dere som har spurt om jeg har tatt noe i kinnbeinene mine igjen, og ja det har jeg! Akkurat nå har jeg piiiittelitt stylage i kinnbeinene, det synes nesten ikke, men akkurat nok til at jeg er utrolig fornøyd med resultatet og at det har en del å si for ansiktsformen min. Jeg kunne gjerne ha holdt kjeft om dette for jeg vet hvordan noe slikt blir møtt av lesere, men jeg vil heller være ærlig istedenfor å overse / slette kommentarene jeg får på det. Jeg har alltid tatt restylane / botox i Harstad, men nå har jeg turt å ta det i oslo også. Min venninne Joanna jobber som konsulent for Stylage Norge, det nyeste på markedet når det kommer til fillers som gir et naturlig resultat. Joanna pleier å fikse eventer hvor man kan teste det ut, hun gjør dette kontinuerlig og tar inn en autorisert lege og spesialist som utfører konsultasjoner og behandlinger. Dere kan ta kontakt med Joanna HER. for videre informasjon, om noen skulle være interesserte!

Haha, fin sveis akkurat her..

Nå skal jeg slippe inn vaskehjelpen her hjemme og guide henne litt rundt, hun har sin første dag neste uke. Det blir en spennende tid for meg framover, i morgen kommer megleren min hit og skal gjøre en verdivurdering av leiligheten, og så skal jeg begynne å lete etter en ny leilighet å kjøpe. Tror aldri jeg har vært med på et verre stress enn under en budrunde! Jeg har egentlig en sånn dag hvor jeg ikke orker å gjøre noe som helst og aller helst bare vil ligge på sofaen med min nye avhengighet prison break, men det aller beste man gjør da er bare å ta seg sammen og gjøre det man skal gjøre - gjerne litt ekstra også. Jeg har vært på butikken og kjøpt påskeegg i lilla kartong og litt is, så blir jobben litt lettere tenker jeg :)

 

er selvmordstanker verdt fin hud?

Kommenter her

Åh, nå er jeg glad! Jeg kom nettopp inn døren etter å ha vært hos hudlegen og har nå fått respet på Isotretinoin. Etter å ha lest deres kommentarer var jeg nesten litt redd for å ha for fin hud slik at jeg ikke kunne få utskrevet noe (for fin hud er jo bra, men ikke når det likevel er et kompleks med urenheter), men nå kan jeg puste lettet ut for i morgen starter jeg på kur, og nå kommer forhåpentligvis alt til å bli bra. Jeg er klar over alle mulige bivirkninger med tørr hud, neseblod, depresjoner og kanskje selvmordstanker, men dette blir min "siste utvei", så da må jeg bare prøve den! Har lenge følt meg alene i medias søkelys om å ha uren hud, det virker jo som om alle i denne bransjen er perfekte.. Så da har det vel kanskje vært litt ekstra irriterende for min del. Selv om uren hud så klart aldri er noe gøy!

Jeg gikk naturligvis til hudlegen uten sminke, så enn så lenge skjuler jeg meg bak en bukett blomster, hehe. Men jeg har tatt før-bilder som jeg skal lagre, og så heller vise dere når jeg er ferdig på kuren. Dere får gjerne komme med noen siste råd før jeg starter, for i morgen smeller jeg igang. Får håpe vi bare slipper depressiv blogging nå, men jeg tror det skal gå bare fint :D

 

Vi snakkes om litt, dere ♥

meg og barbiehuset

Kommenter her
Jeg startet dagen med et gledelig gjensyn, jeg og uniuque skulle gjeste god morgen norge for å snakke om at vi er slått ut av konkurransen. Godt å se dem igjen! Fikk høre "nå begynner du endelig å se ut som deg selv igjen", haha, jeg har med andre ord kjørt den sminkefrie looken med oversized hoodie litt for langt på trening om jeg skal tolke det rett. De har forresten lest igjennom kommentarene her på bloggen litt nå og da, og sett at noen av dere ønsket å åpne en konto for å samle inn de 500 000 til dem. Søt tanke igrunn, men det er ikke noe guttene ønsker og jeg forstår godt hvorfor. De ønsker jo å jobbe for pengene sine selv, og det klarer de nok lett :-) God morgen Norge gikk uansett bra, og vi var ferdige der allerede rundt klokken 10.

Jeg hadde en liten runde i byen før jeg dro hjem, blandt annet for å handle inn mat for uken og kjøpe nytt sengretrekk som dere ser over. Jeg hadde noen minutter til å trekke pusten før VGTV kom hjem til meg og skulle lage 70 spørsmål!

Det blir litt fullt i leiligheten når man skal filme og være mange folk, men det går! Tror denne sekvensen blir veldig morsom, og jeg skal informere dere mer når det ligger ute på bloggen. Etter vi var ferdige med dette ville jeg egentlig legge meg ned for å sove men da ville jeg ha angret etterpå, det er viktig å gripe dagene nå som jeg har fri for først egang på lenge (eller, fri har jeg jo åpenbart ikke..), men jeg tok iallfall turen ut av Oslo og til Anette Marie på besøk. Her ser vi reprise av mitt dansecrew, jeg leker med dukkehuset og får spise hjemmelaget pizza - luksus!

En veldig hyggelig start nå som jeg er tilbake til hverdagen ♥ Måtte hver dag være slik som dette! Heldigvis er det mange koselige og spennende planer framover, så det skal nok bli litt lett å takle likevel. Jeg skal være her et par timer, og så drar jeg til min venninne Joanna inne i oslo for å spise en sen middag og kose meg der utover kvelden. 

Hva har dere gjort i daaaag?

 

en barnslig dag

Kommenter herGod dag! Holdte på å skrive "mine venner", er det innafor? Kan jeg kalle dere for venner? Det føles jo litt som om vi er det, de fleste av oss iallfall :-) Uansett! Jeg hadde helt glemt av at jeg hadde et liv utenom mitt dansecrew, så dagen har jeg brukt på å betale en solid bunke med regninger, svare på alle mailene jeg hadde ulest og planlagt uken som kommer. Jeg har akkurat kommet inn døren etter en middag,  og nå jeg ser på pochahontas! Husker før når jeg alltid startet dagen med disney channel, det var så koselig, kanskje det er på tide å ta opp den tradisjonen igjen :) Det er litt ekstra koselig å være med min lille kusine nå, vi ser på barnefilmer både når vi står opp og når vi skal legge oss. Og nei, jeg har enda ikke orket å fikse meg, hehe..

Jeg har snakket litt med mamma om å dra til Harstad om en ukes tid. Det hadde vært så koselig! Jeg savner min fine familie. Nå er det jo også et par måneder siden jeg har vært hjemme også.. Jeg tenker litt på å bestille en bilett uten retur, og så bare dra tilbake til oslo når det passer meg. Jeg får se hva det blir til, må nesten få bestilt biletten i dag om det skal bli noe! 

Og her kommer mine siste innkjøp på nettet, fikk gjort litt småshopping her..


(adlinks )1. Kjole fra NLY design / 2. Duftepinner fra VOLUSPA / 3. lys fra voluspa / 4. jumpsuit fra NLY design / 5. sko fra NLY shoes / 6. kjole fra NLY trend

Nå skal jeg slappe av her hos tante og onkel litt lengre, så er jeg enda usikker på om jeg drar hjem ikveld eller bare blir her.  ♥ Frister ikke så alt for mye å begynne på "reisen" hjem, selv om det kun er en t-bane..

jeg er klar

Kommenter her


Dette er en rar dag. Venter litt sånn smått på en melding om når vi skal på trening, haha.. Men slik blir det jo ikke! Det føles nesten som en ekstremt mild kjærlighetssorg, eller som om man har mistet en jobb man elsket over alt på jord. Jeg har fått en god del råd og tips fra venner og bekjente som tidligere har vært med i Skal vi Danse, og de tidligere deltagerne i mitt dansecrew. Alle ser ut til å takle dette veldig likt, man blir litt smådeppa men det er samtidig en god følelse når jeg er så stolt over alt vi har gjort. Det at jeg kom så nært guttene har vel gjort overgangen fra å være med dem 4-10 timer per dag i flere måneder til ingenting litt ekstra hard, men ey - jeg møter de jo på mandag, da skal vi på God morgen Norge! I går når vi skulle skåle og si farvel til alle begynte flere i produksjonen å gråte masse, det betyr så mye å høre at vi har vært gode å jobbe med og at folk har sett fram til å filme med oss. Vi har fått så mye skryt for at vi har vært oss selv, og ikke en finpusset medieutgave  - den veien skal jeg fortsette på så lenge jeg driver med det jeg gjør. Jeg skal aldri se på andre og tenke "kanskje jeg burde være sånn, for det er mest rett", og jeg skal aldri tenke over at jeg burde være på en viss måte bare fordi jeg blir intervjuet, står på en scene eller skriver en blogg. Det er da man kan se tilbake på alt å være stolt, fordi man alltid har stått opp for den man er :-)

Jeg er hos familie i oslo fram til imorgen, trengte en kveld hvor jeg bare kan "være", og ikke tenke på så mye. Så, her er det god drikke, kinamat, fyr i peisen og prison break som står på planen for meg ♥ Jeg skal ta tidlig kveld, forhåpentligvis sove 12 timer og så starter jeg en ny del av livet mitt. Mange erfaringer rikere, og mye bedre selvtilitt enn før. 2015, jeg er klar!

mitt dansecrew - takk for alt!

Kommenter her

Hvor skal jeg begynne... TAKK for all støtten dere har gitt meg og unique gennom denne gale karusellen. I tre måneder har dette vært mitt liv, hver dag har jeg danset, filmet og levd i en herlig men krevende liten boble. Jeg har hatt det så UTROLIG gøy, og jeg har blitt kjent med mennesker som jeg vet kommer til å være venner for livet. Det føles så rart at det er slutt, det føles litt tomt. Jeg beklager for alle dere som stemte på meg i battle og som ikke fikk igjennom stemmene deres forresten, jeg fikk med meg at mange fikk feilmelding.. Det er synd, og hvem vet hva resultatet hadde blitt ellers? Men, det er det ikke vits å tenke på, nå er jeg uansett ute.

i går kveld leverte vi to sykt bra show og jeg hadde det så utrolig gøy! Vi fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne men det var ikke nok og vi måtte forlate konkurransen. Det var så mye jeg ville si der på slutten men jeg var egentlig litt på gråten så jeg kunne ikke prate ordentlig uten at tårene presset på. Flaks at jeg har en blogg sånn at jeg kan skrive her etterpå hva jeg føler haha :-) Jeg er så glad for at jeg fikk denne sjangsen, at dere hjalp oss med å komme så langt og at jeg fikk prøvd ut alle danser utenom en, at jeg fikk verdens beste dansepartnere i unique som er så utrolig fine, morsomme og talentfulle. Jeg er så glad for at jeg hver fredag har hatt verdens beste heiagjeng i studio, at min familie, venner og kjæreste har vært ved min side. Jeg kommer til å huske dette resten av mitt liv og skal skryte til barnebarna mine om hvordan mormor danset live framover hele norge hver fredag, haha!

Jeg gikk fra å være en sjenert, usikker liten bambi på dansegulvet (og i livet generelt)til å tørre å ta plass å nyte å danse framfor et publikum. Den personlige reisen jeg har hatt igjennom det hele kan ikke beskrives, jeg har utviklet meg til det mennesket jeg ønsker å være og alt dette har gitt meg mer enn jeg kunne se for meg. Vi endte opp på en tredjeplass noe jeg aldri hadde trodd. Så takk for at dere har trodd på oss! Vi sees igjen i finalen om en uke, når alle skal være med å danse igjen.

 

Og her kommer våre siste danser, Elvis og Harry Potter!

Jeg hadde det så utrolig gøy i våre siste danser! Det føles så jævlig bra å ha forlatt konkurransen på topp.Det hadde vært mye verre om vi måtte forlate konkurransen og følt oss missfornøyde med hva vi har levert, men vi er utrolig glade og stolte av hver eneste dans. Jeg kan se tilbake på alt med et stort smil om munnen. Team Sophie Elise x Unique ftw!!!

Og sceneskrekken da? Nå kan jeg klare hva som helst! ♥

 

ER DERE MED OSS!?

Kommenter herDa har vi vært igjennom begge dansene våre! Misunner virkelig de andre crewene som har øvd på battle i 7 uker, vi har laget ny tre uker på rad haha.. Så håper vi slipper det ikveld, selv om oddsene er veeeeldig store for å måtte battle igjen! Dere kan uansett hjelpe oss litt på vei ved å sende 7 til 26400 på sms, det er også 5 gratisstemmer på tv2.no ♥ Jeg har enda mye å gi! Mase kyss og klem fra meg og Uniuqe!

kveldens look

Kommenter her

Altså, for en dag. Jeg føler vi mangler noen på backstage.. Nå er vi jo så få igjen, tenk at vi er i semifinale! Æhh! Nervene mine for kvelden kan ikke engang beskrives.. Så jeg skal ikke prøve heller. Jeg håper bare det går bra ikveld!

Jeg er klar med hår og sminke for kvelden, jeg har faktisk aldri hatt helt glatt hår på sending så vi bestemte oss for å kjøre på med det i dag. Nå sitter jeg på backstage og prøver å pigge meg selv litt opp med en redbull. Blir litt mye koffein om dagen, må passe på at jeg ikke får "overtenning" som dommerne tidligere har sagt at jeg kan få, altså at jeg blir litt for ivrig..? Får passe på det idag, hehe. Og ikke minst - holde hodet høyt!

Håper dere vil se på, og kanskje stemme litt ♥

kort, mørkt hår

Kommenter herEr hos frisøren og hva skjer her da..? Kort, mørkebrunt hår? Det var ikke veldig typisk blogger. Eller ikke typisk meg generelt. Dette kan bli spennende! Dette er nok min seneste frisørtime noen sinne, klokken er over 12 og jeg har enda lang tid igjen. Men, det gjør ingenting, for heldigvis starter vi ikke før sent i morgen med sceneprøver, generalprøve, sminke og det hele før show.

Vi snakket om tidligere på trening hvor rart det er at ingen av oss har blitt ordentlig syke enda, men hva skjer da? Jo, jeg får et eller annet som føles som et lag inne i øret mitt som nå utvikler seg til en ørebettenelse, om jeg kjenner meg selv rett. Jeg hører nesten ingenting! Haha, ville ha vært ganske kjipt om jeg ikke engang hører musikken når den starter i morgen. Ser for meg at crewet begynner å danse og jeg bare står stille og venter på beaten. Eller at Markus, den ene dommeren som tilsynelatende ikke er min aller største fan gir meg kritikk og jeg tror han sier noe kjempebra og bare ÅH TAKK!! ;-)


Neida, det SKAL gå bra. I morgen har vi også to nummer, så ikke glem å heie på oss! Går vi videre er det finale og jeg håper virkelig på å kunne gi denne seieren til guttene, pluss jeg har virkelig sett fram mot finalenummeret. Håper håper håper!! ♥

jeg skal på svensk tv!

Kommenter herFor et par dager siden fikk jeg nyheten om at bloggerne er solgt til SVT, en av de aller mest sette kanalene i hele sverige! Dette føles utrolig stort, og jeg føler meg veldig stolt og priviligert som har fått være med på denne reisen, og ikke minst fordi jeg har fått være med i tre sesonger! Nå kjenner jeg de som filmer og jobber i produksjonen godt også, sykt at de har fulgt meg helt siden jeg bodde på jenterommet i Harstad, og at de nå filmer meg her i oslo. Jeg håper på mange sesonger til, og jeg gleder meg veldig til at Robin sin familie også kan se meg på skjermen og vite litt mer hva jeg driver med :) Hele crewet føles som en liten familie, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Og ikke minst, stor takk til alle dere som ser på og gir meg tilbakemeldinger ♥ Det skjer jo ikke så veldig ofte at norske serier blir solgt til utlandet, så dette tar jeg som en STOR ære, og GRATULERER til alle innvolverte, spessielt produsenten Vegard Nordmann! Takk for at du alltid har trodd på meg!

Det er enda en episode ikveld, som jeg skal kjappe meg hjem for å se. Nå kommer endelig episoder som er filmet litt nærmere nåtid, det som vises i kveldens episode var for bare litt over en måned siden. Det blir spennende, så tett opp har det jo ikke vært før, og i kommende episoder vil det være enda tettere opp mot nåtid. i kveldens episode får dere bli med "behind the scenes" om hvordan annonseinnlegg fungerer og hvordan jeg jobber, det kan vel være interessant for noen?

Så, skru på skjermen klokken 21:30 på tv2 bliss og se episoden med meg! Og fortell meg gjerne hva dere vil se mer eller mindre av i serien, det er nyttig for fremtidens episoder og filming. Hvem liker dere å se, hvilke situasjoner, hva vil dere ha mer av?

 

 

muskler her og der

Kommenter her


 

Antrekket mitt for imorgen. Dette blir spennende! Herregud for en merkelig muskel på leggen..??

Herregud, jeg hadde nettopp enda et "sophy-moment" her.. Jeg klarte å glemme igjen iphonen min på sceneprøvene nettopp, pokker!!! Hva skal man si, jeg begynner å bli lei av at jeg surrer så fælt, jeg klarer jo aldri å lære meg å følge ordentlig med på tingene mine og at jeg ikke har blitt alvorlig ranet enda synes jeg er rart (men bra, haha). Nå sitter jeg på trening, det er dagen før show og denne uka har vi vært veldig sure på hverandre hele gjengen. Eller, ikke sure, men kreativiteten har hatt et lite stopp men nå ser showet ut til å bli bra. Det har kostet oss et par blåmerker, mye svette og en god del tårer fra min side, det er så frustrerende å føle at man ikke får til, men nå er humøret på topp igjen og jeg ser fram til et morsomt show imorgen! Nå er det jo maks en uke igjen, og så er bloggingen min tilbake til normalen :) Håper likevel dere synes denne perioden har vært litt morsom.

Når jeg får tak i telefonen min igjen skal jeg ringe å bestille time hos en hudlege, takk for alle tips fra dere! P-piller er for meg ikke et alternativ, jeg går på minipiller nå, men jeg blir helt syk i hodet av alle de kunstige hormonene og må holde meg unna i så stor grad som mulig. På grunn av betennelsen i bekkenet jeg hadde kan jeg ikke ha spiral, noe jeg helst ønsket.. Jeg går på epiduo nå, en krem jeg fikk utskrevet fra lege men det funker ikke, så da må jeg teste ut noe sterkere. Dere som har erfaringer med Isotretinoin kan gjerne komme med litt personlige erfaringer ♥


hva er typisk sophie?

Kommenter her

På trening har guttene oppfunnet noe som kalles "sophy-moment". Hver gang jeg gjør noe som er så latterlig klassisk meg, så sier en av dem "vet dere hva dette kalles?" så svarer resten "ja, sophy-moment" - det kan være alt fra at jeg låser meg selv ute fra hjemme, løper hjem for å hente mobilen og kommer tilbake med alt annet enn hva jeg faktisk skulle hente, tar på meg to forskjellige sko.. Listen er lang. Vel, til poenget da. Jeg personlig elsker å lese blogger hvor bloggeren er så personlig og rett fram, litt som Marna er, men jeg har selv ikke helt turt å være det. Nå skal jeg gi det en sjanse, og fortelle et "sophy-moment" som skjedde nettopp. Jeg har som dere vet hatt mensen denne uka (helt utrolig at dere faktisk vet det, her snakker vi åpen blogg), og i dag var den ENDELIG ferdig, så når vi skulle si hadet på trening ropte jeg "nå skal jeg løpe hjem fordi.. jeg er... ENDELIG...ferdig med... MENSEN!!!" så bukket jeg, forventet applaus (det fikk jeg ikke) og så løp jeg mot utgangen. Fornøyd og glad skulle jeg sette inn headsett i ørene, ta på en skikkelig girlpower sang og nesten jogge hjem, men hva skjer? Jeg setter fast headsettet i døren som smekker igjen med automatisk lås, jeg hadde ikke plugget det inn i mobilen enda så hodet mitt blir dratt bakover og så faller jeg. ikke nok med det, som sagt er det automatisk lås, så halve headsettet mitt er på innsiden av hvor vi trener og resten er på utsiden med meg. Guttene var enda inne i lokalet så jeg prøver å ringe på, ingen svarer, jeg har av en eller annen grunn ikke dekning på telefonen så jeg får ikke tak i dem, så det hele ender med at jeg må stå utenfor å vente på at de skal komme, noe som tok en liten stund. Haha, jeg prøver hardt å være en av gutta, de snakker jo om ALT, og da mener jeg detaljer om bæsj og det hele, så når jeg ENDELIG turte å komme med en slik om mensen og løper vekk for å unngå noe videre samtale om det så blir jeg altså stuck utenfor døren og må vente på dem likevel. Og ja, jeg ble så klart mobbet litt når de endelig kom ut.

Uansett! Robin har ikke kommet hjem enda så jeg er alene for en stund, og da er dette hva jeg driver med...
 

Serie på pcen, en bok, godteri og onepeace, sååå herlig!! ♥ Dere vet når man er alene hjemme og kan spise mat som kjæresten ikke liker, se på serier som han heller ikke liker og lage dobbelhake som han later som han ikke legger merke til? Slike stunder er deilig i blandt, selv om jeg alltid gleder meg masse til han kommer hjem når vi ikke har sett hverandre på et par timer :) Nå skal jeg svare på et par kommentarer fra dere, og fortsette med serietittingen her. Han fikk viljen sin igår og vi har begynt på en ny svensk serie, på norsk heter den "torpedoer" og ble visst sendt på NRK for en stund siden. Den serien virker veldig bra, men jeg holder en knapp på at jeg bestemmer serievalg neste gang, og kan kjøre på med walking dead som dere anbefalte. Nå som jeg er alene blir det derimot.. how i met your mother!

Stor klem!

alle mine planer framover

Kommenter her

Hei dere ♥ Jeg sitter i skrivende stund hjemme og slapper av litt etter kostymeprøvene i nydalen, jeg prøver å samle litt energi før en lang dag med masse trening sparker igang. Om dere vil høre om noe annet enn dans, kan jeg jo fortelle dere et par punkter jeg har skrevet opp på min "to-do-list" for når alt dette er over (måtte det enda være en liten stund til!). Så, med en gang dansen er over er dette et par punkter som står på min liste:

- Betale regninger.. Det er noe jeg har utsatt og utsatt, tenker at "jeg har ikke tid", men jeg har jo det. Jeg skal sette av en hel dag til å organisere alt slikt. Også bloggarbeid framover må bli organisert..
- Fikse håret. En utrolig overfladisk greie, jeg vet. Men nå har jeg bestilt clips og skal ha en pause fra tape en stund, samt farge håret mitt mørkere. Det gleder jeg meg til! Med andre overfladiske ting kommer også selvbruning, fikse negler, fikse vipper, bryn. Hele bloggpakka.
- Gå til en hudlege og få begynt på noen piller en venninne anbefalte meg mot uren hud.
- Sortere alle klærne mine og finne fram alt som skal selges til sommeren. Vi tenker å kjøre klessalg dagen før / dagen etter konserten til one direction. Hva tror dere om det?
- Fikse meg en manager. Jeg har et par møter satt opp, og ser fram til det også.
- Begynne å trene med PT - jepp, jeg har skaffet meg en, og jeg skal trene 4 ganger i uka sammen med han! Det blir så utrolig nytt og spennende, nå skal jeg se hvilket potensiale dene lille kroppen kan ha.
- Kjøpe ny sofa, vi vil ha en stor hjørnesofa. Nytt bord i stua skal vi også ha. Så, hele stua skal vel bli ny egentlig. Kommer til å gi bort begge sofaene jeg har nå og bordet gratis, skal informere her når den tid kommer :-) Er også masse andre småting jeg må få fikset, som å kjøpe lyspærer til nesten alle rommene i huset.. Vurderer også å få en vaskehjelp, jeg kjenner flere som også bor i små leiligheter men som likevel får hjelp en gang annenhver uke, vi hadde også en vaskehjelp da jeg bodde hjemme. Det er verdt de ekstra pengene å få litt mindre å gjøre når man kommer hjem etter en lang dag. Men vi får se med det, når jeg får litt bedre tid vil jeg nok helst vaske selv.
- Endelig få operert bort cystene på eggstokken min, har blitt anbefalt å gjøre det og for tiden har jeg veldig ubehag. Det, og så skal jeg få regulering. Å hjelpes...
- Få til en ny surfetur med lapoint, helst til AUSTRALIA!
- Jobbe i studio, MASSE!
- Filme til bloggerne, MASSE!
- Ellers så vil Robin ha en hund, og det får vel egentlig bli hannes valg, men det kan ikke bli før etter vi har vært i USA. Det blir jo ikke min og jeg har vel ikke så mye jeg skulle ha sagt, men det kommer vel til å bli en liten prosess det også.

Så ja, det er altså hva som vil skje i mitt liv framover, og hva som vil komme på bloggen også. Det skal bli godt med litt organisering igjen, jeg er en planleggingsfreak! Og så kan jeg vise dere mine siste innkjøp fra nelly som skal med meg i kofferten når vi reiser bort. Fint med pastell til sommerne, synes jeg!

1. kjole fra NLY trend / 2. Topp fra NLY trend / 3. Topp fra NLY trend / 4. Klokke fra Marc by Marc Jacobs / 5. Sko fra NLY shoes / 7. Sko fra NLY shoes / Cardigan fra NLY design / 8. Genser fra NLY blush (adlinks).

Så.. Det var vel alt som ploppet opp i hodet mitt for øyeblikket. Om dere skulle ha noen ønsker for bloggtiden min framover, nå som det blir bedre tid snart, kan dere gjerne komme med tips ♥ Jeg vil ikke annet enn å gjøre en strålende jobb her! 

darlig dag = dårlig liv?

Kommenter her

I dag var egentlig min plan å dra rett hjem for å sove etter trening, men jeg blir nok bare demotivert av mine vanlige rutiner med trening, hjem, sove trening.. Har jo ikke vært ordentlig sosial på en stund, så en jentekveld passet nok bedre for å få motivasjonen igang igjen. En liten peptalk fra venninner hjelper masse, og nå er jeg klar for nye tunge tak i morgen :) Jeg føler jeg har klart meg bra så langt med så og si topp energi hele veien, men nå, etter to runder i battle og mye motgang begynner ting å føles litt tungt. Enda gøy så klart, så jeg må bare kjempe på. Jeg ser på det fra den lyse siden og setter heller pris på hvor heldig jeg er som får være med på alt dette, noe å fortelle barnebarna. Og i morgen er det kostymeprøver, noe som alltid er et lite høydepunkt i uka!

Jeg er enda på besøk, og skal være her en liten stund til og kose med jentene. Når jeg kommer hjem venter senga, en serie (waling dead, takk for tips!!!), og kos ♥ Det jeg opplever er ikke motgang, det er bare kroppen som er sliten og hodet som surrer litt etter mye press over lang tid. Det er viktig å ikke blande en dårlig dag med et dårlig liv, for det er absolutt ikke det samme. Lucky girl! Og ikke minst som har dere. Takk for så mange fine kommentarer. Det trengte jeg, og ikke minst crewet etter noen krevende dager.

et lite kyss

Kommenter her

Tenk at jeg har kjæreste, venner og familie i publikum hver eneste fredag. At de ikke blir lei, haha! Er så utrolig takknemlig for at jeg har deres støtte. Sceneskrekken blir litt mindre når jeg ser deres smil ute i publikum :-)

Og på snakk om kjæreste.. vi er enda inne i vår evige krangel om hvilken serie vi skal se på, den ene av oss er mer sta enn den andre. Robin begynte på breaking bad uten meg og har nå kommet ganske langt, vi så to episoder prison break så ville han ikke mer, jeg er ikke så keen på å se noe svensk (tror jeg..?), og han ville ikke se LOST når jeg nevnte det. Men han snakket om walking dead her om dagen, og nå begynner det å friste litt etter tips fra dere også! Har sjekket IMDB og serien har jo 8.7 i score der, det må jo nesten sjekkes ut! Hva tror dere? Passer serien for kjærester?(nå tok jeg meg selv i å lure på hva "passende for kjærester" egentlig betyr, haha..)

stygge kommentarer er gøy når...

Kommenter her

... folk skriver stygge kommentarer til meg, med ulike navn men med samme i.p adresse ♥♥ Tror folk glemmer at jeg faktisk kan se det :-)


Siste måtte jeg bare svare på.

Igjen, når dere stemmer i konkurransen (om dere nå gjør det). Ikke la stemmene deres gå etter hvilken "kjendis" dere liker, tenk på crewet. Det er de som vinner, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si det. Jeg vet selv at jeg ikke er best - men det er crewet mitt. Hadde gitt opp her og nå om det ikke var for dem altså.

i love my calvins

Kommenter herI mine nye calvins som jeg fikk hos min kjære. Veldig vanskelig å skulle være alvorlig på bilder i dag som dere kanskje ser..

Etter 6 timer med dans ble jeg sendt tidligere hjem for å øve på litt tekster til Elvis-koreografien vår.. Så her sitter jeg da, alene hjemme og synger som best jeg kan. Det minner meg på at det absolutt ikke er lenge til jeg selv skal i studio igjen, og det gleder jeg meg til! Jeg håper så klart dere også ser fram til litt ny musikk fra meg, det har jo vært fryktelig stille på den fronten. Jeg jobbet en del i studio for litt siden men jeg valgte å sette alt annet på pause for å prioritere dansen nå. Det er max to uker igjen av denne epoken, og så starter jeg på nytt med andre prosjekter, hvor første prioritet for meg da blir musikken. Og bloggen, så klart!

Jeg har tatt med meg pizza hjem og nå venter jeg på at Robin skal bli ferdig på jobb. Tror jeg skal mase meg til enda en massasje ikveld, det gjør så vondt at jeg gråter men det er absolutt behøvelig nå for tiden med diverse skader, og ikke minst herlig etterpå. Hva skulle jeg ha gjort uten han :) Uansett! Nå ble det mye skravling fra meg, jeg håper dere har en fin kveld ♥

sophie elise x unique - tyngdekraft

Kommenter her

 

Akkurat likt som forrige uke har vi nå ikke bare en dans, men to vi skal gå igjennom. Nå er det hakket lettere fordi tema nummer to er "ønskereprise" så vi skal gjøre et gammelt nummer igjen, og jeg ble sååå glad når jeg fikk vite hvilket og det er supergøy å jobbe med det igjen! Det blir likevel dobbelt opp med trening denne uken, men nå er det jo ikke lang tid igjen.. :)

Over kan dere se vår dans nummer to fra sist fredag hvor temaet var "vektløshet". Haha, publikum ropte så høyt at vi ikke hørte starten av sangen hvor vi skulle gjøre et par bevegelser, men på en eller annen merkelig måte klarte vi å være synkron to og to. Ikke så verst! Hva synes dere? 

min valentines

Kommenter herGod formiddag! Det føles så utrolig deilig å våkne opp å være utvhilt for en gangs skyld haha. Fikk sove hele 10 timer inatt, det trengte jeg virkelig! I går var jeg og Robin ute på en liten valentinesdate, jeg har alltid hatt kjæreste på denne dagen men har likevel aldri gjort noe spessielt så hadde derfor ikke tenkt på noe gave til han. Jeg fikk derfor litt sjokk når han kom hjem med gaven dere ser over, jeg ble så utrolig glad, spessielt for undertøyssettet fra calvin klein som jeg har lett etter så lenge men jeg aldri funnet rett størrelse. Parfymen var også utrolig god! Jeg tenkte egentlig det var slutten av kvelden og at vi nå skulle dra på hver vår fest (eller han drar på fest og jeg ligger hjemme med muskelkramper og forbanner meg selv for at jeg har null energi) men jeg ble tatt med ut på middag, så drinker på skyebar og så hjem for litt kos. Den beste valentinen jeg har hatt i hele mitt liv ♥Ser at jeg har fått et par kommentarer på at jeg sa "mongolid" på tv igår. Jeg beklager om noen skulle ha blitt såret av det. Så KLART mener jeg ikke å rakke ned på noen med downs syndrom når jeg sier mongolid, og jeg har heller aldri koblet det ordet opp mot noen med downs. Om jeg hadde sagt "nå ser det ut som om jeg har downs" ville det ha vært noe helt annet, men det sa jeg ikke, og det ville jeg aldri ha sagt. Jeg skammer meg over at det kom fram sånn, for aldri i mitt liv skulle jeg ha ment å snakke nedlatende om mennesker på den måten med vilje. Det håper jeg dere vet.

Uansett, nå blir det trening så skal jeg prøve å ikke tenke mer på det og heller være mer forsiktig med ordvalget mitt framover♥

sophie elise x unique - kjærlighetstema

Kommenter her

Hehe, kan vi gi meg et klapp på skuldra for at jeg ENDELIG har lært meg å ikke konstant danse med åpen munn!? Anyways, her er vår første dans fra igår!

bilder fra igår

Kommenter herHer får dere masse bilder fra kvelden igår! Haha, jeg liker ansiktsutrykkene.. Så mye glede, nervøsitet og så spenning, og ikke minst SÅ lettet når vi fikk vite at vi var videre til enda en uke! TAKK TAKK TAKK for alle stemmene deres ♥

Om jeg skal være helt ærlig, så vet jeg godt selv at jeg nå i konkurransen ikke er den beste danseren. Fingern og lisa er jo så flinke - og om det var en konkurranse mellom oss tre uten crew så hadde jeg bare kunne takket for meg her og nå, for min egen del er jeg jo fornøyd med semifinale. De hadde så utrolig mye bedre utgangspunkt enn meg på alle mulige måter, og det er noe jeg aldri kommer til å kunne ta igjen. Det vet jeg! Men viktigst er, jeg er fornøyd med egen innsats og utvikling så langt, herregud dere aner ikke hvilken milepæl det har vært for meg bare å kunne gå på en scene og ha det gøy. Men til poenget nå - er jeg flinkest? Nei. Er jeg likevel fornøyd? Ja! Synes jeg crewet mitt er best og fortjener å vinne? JA! Så tenk på dem når dere eventuelt stemmer, ikke meg eller de andre kjendisene. Det er crewet som vinner 500 000, det er de som skal utvikle seg videre, det er dem jeg heier på. Det er synd at de har endt opp med meg, men jeg kjemper virkelig på med mitt elendige utgangspunkt, sceneskrekk, null rytmeforståelse og armer av gele. But i do it for the creeeew!

Denne uka har vi tema legender, vi har fått selveste Elvis. Ser på videoer av han nå på youtube og o-m-g.... Så fin!

all you need is..

Kommenter herAkkurat nå er det en pause for nyheter, været og sport, før det braker løs her i studio igien. Jeg håper dere likte showene våre!! :) Haha, publikum ropte så høyt at vi ikke hørte starten av låt nummer to, og der mistet jeg fokuset litt i starten men tror jeg klarte å hente meg inn igjen. Veldig gøy var det uansett! Håper dere kanskje vil stemme litt uansett, da er det 7 til 26400 som gjelder ♥ Ellers er det 5 gratis stemmer på tv2.no :-)

kveldens kostyme

Kommenter her

 Hei dere! Tusen, tusen takk for fine kommentarer i dag, det hjelper meg veldig på en nervepirrende fredag ♥ På bildene over kan dere se meg i mitt antrekk nummer to for kvelden, ettersom vi kjører to koreografier blir det jo noen bytt underveis. Jeg fikk til en litt "romantisk" frisyre med en innbakt flette og krøller bak,  takket være tips fra dere, så det setter jeg stor pris på! Sminken er jeg også veldig fornøyd med :) Godt å slippe alt håret i ansiktet!

Nå har jeg litt over en time på meg til å slappe av og hvile meg opp før kvelden. Jeg er jævlig nervøs, men også syyyyykt glad og gira! Håper dere vil heie på oss!

se på meg

Kommenter her

Fredag igjen og jeg våkner opp med sommerfugler i magen - på den goden måten. Har vel blitt litt smått avhengig av adrenalinet jeg får, rushet av å stå på scenen og all spenningen, frykten og det fine samholdet med guttene. I dag er temaet kjærlighet, og ikke nok med det.. vi fikk en ekstra utfordring av dommerne, og har nemlig TO danser denne uka! Mer får dere se ikveld, alt jeg kan si er at denne uka har vært så enormt krevende og hard, men vi kom oss igjennom det. Men, nå har det blitt litt endringer i sangen vår (Justin Bieber- beauty and a beat) så jeg er ikke helt inne i "følelsen" av sangen og er superredd for å blande noen av trinnene, eller rett og slett miste fokuset helt. Men.. Jeg skal nok klare det.

 

Og på snakk om ALT. Jeg er jo 20 år. Altså ung voksen. Altså mye hormoner. Nå for tiden er det ekstra mye stress, jeg sover ofte med sminke, spiser mye rart, er dårlig på å drikke vann og har i tillegg mensen akkurat nå (som sikkert er veldig digg å vite). Så her kommer en liten advarsel : jeg har kviser. Wow. Ingen stor sak. I bloggnorge føler jeg meg veldig alene om å ha uren hud, og ikke MINST i tvbransjen, for hvem i all verden ser man egentlig på tv som har kviser..? Men hva skal jeg gjøre, jeg er jo ekte, og jeg skal faen meg på tv og danse omså jeg har en hel pizza i ansiktet for HVEM bryr seg? Ikke jeg, så da håper jeg ikke dere gjør det heller. Ta noen sekunder og se på kvisene i panna mi, som jeg lover kommer til å skinne ekstra godt i kveld på grunn av lyssettingen på scenen. 

 

 

Pust dypt inn og ut. Kommenter gjerne "æsj du har kviser", eller "æsj du er stygg" så får vi utløp for det nå. For skal jeg fortelle dere en ting? I kveld på den scena der, så skal jeg ha det så utrolig gøy. Det har jeg hver eneste gang. Jeg tenker ikke på at jeg har uren hud, fordi det er helt normalt. Selv om jeg er kjent, er på tv osv, så er jeg menneskelig - og man trenger ikke å være 100% feilfri for å få til det man vil her i verden. 

 

Øsk meg lykke til ikveld! 

kjærlighet og sånt

Kommenter herHei dere! Jeg tenkte bare å minne dere på kveldens epsiode av bloggerne som vises klokken 21:30 på tv2bliss. Der blir det litt kjærlighet ( og litt diskusjoner) og snakk om det veldig berykta "50kgs-innlegget", så dere som kan være interessert i den debatten bør virkelig skru på skjermen ikveld ♥ Jeg har nå fått en link hvor jeg kan gi mine lesere 14 dager gratis tv2 sumo, der kan dere se episoden direkte også :-) Dere kan få gratis sumo her.

Jeg velger å ha kommentarfeltet sperret for akkurat dette innlegget for å skjerme andre som vises i episoden. Men om du likevel skal se på, og liker episoden, kan du godt trykke LIKE på facebookknappen under!

fredagens kjole

Kommenter herI går var jeg og guttene i crewet hos tv2 for å finne antrekk til fredag. Alltid like spennende å se hva de har valgt ut, haha! Endelig får jeg bruke en kjole som føles veldig "meg", .. Åh, som jeg gleder meg! Det blir så gøy å danse til Justin Bieber! Jeg tenkte å kjøre på med røde lepper og negler til denne kjolen. Håret vet jeg riktignok ikke... Har dere noen forslag? :) Om dere har noen linker eller tips til litt "romantiske" frisyrer blir jeg veldig glad!

Vi trente hele dagen igår, så dro jeg hjem og tok noen glass champagne med Robin, sovnet, og nå skal vi trene hele dagen igjen.. Jeg er så SYKT trøtt idag, eller det er jeg alltid nå for tiden. Jeg skjønner ikke, burde ikke kroppen min ha vendt seg til all denne treningen enda? Ikke engang 8 timers søvn holder lengre, det er helt umulig å stå opp. Jaja, når mitt dansecrew er over skal jeg sove en hel helg med pause for å spise og gå på do, haha. Håper riktignok det er noen uker til..

Og dere? Ikke glem bloggerne ikveld, da! 21:30 på bliss <3

til min kjæreste

Kommenter herI dag er det ikke noen vanlig dag... for idag har min store kjærlighet bursdag!!!! :D

Robin fyller 21 år idag, og nå har vi bodd sammen i 6 måneder! Wow, tiden går fort, og jeg kan ikke tro at vi har vært sammen hver eneste dag i så "lang" tid uten å bli litt lei av hverandre. Med hånden på hjertet, det har ikke vært et eneste sekund hvor jeg har tenkt at jeg aller helst skulle ha hatt noen timer alene, eller at han er irriterende osv osv. Jeg blir så glad hver eneste gang jeg ser han, og ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i det mennesket her. Gratulerer med dagen, verdens beste ♥ Blir mer forelsket i deg for hver dag som går.

Jeg trener som vanlig nesten hele dagen, men vi hadde en liten kosestund / feiring her hjemme klokken 00:00 hvor han fikk åpne gaven fra meg og kose litt. Han fikk noen klessplagg og en slags "eventyrbok" jeg har laget med fortellingen om oss, masse bilder og slikt. Han ble superglad, og da er jeg glad. Jeg håper jeg rekker litt tidlig hjem ikveld, han er verdens beste støtte i denne perioden og idag skal jeg vise litt ekstra godt hvor høyt jeg setter pris på det. Dette blir en uke full av kjærlighet, først bursdag, så kjærlighetstema på fredag i mitt dansecrew hvor familien til robin kommer helt fra sverige for å se på (!!!), og så valentines day på lørdag. Herlig!

svar på ukens spørsmål

Kommenter her

Foto : Joakim Kleven

Jakke NLY design // tskjorte robin sin (haha tar mye klær fra han) // bukse fra weightless / sko fra NLY shoes (ad) 

Jeg var i litt black-and-white kinda mood idag. . Altså jeg ELSKER virkelig nelly sitt nye merke, NLY design! Sist gang jeg bestilte fra nelly handlet jeg nesten kun ting fra det merket, og kunne ikke ha vært mer fornøyd. Billig og god kvalitet :-) Jeg tenkte å svare på litt spørsmål som har kommet inn den siste tiden, selv om jeg prøver å være aktiv i kommentarfeltet er det ikke sikkert alle ser hva jeg svarer der, så å dele det opp i egne innlegg en gang i blandt kan jo også være lurt :-) Her kommer det et par spørsmål!

Hvor tok dere de outfitbildene med grafittien i bakgrunnen?
På BLÅ i oslo! Det er en veldig kul location om man skal ta bilder, jeg har selv brukt den flere ganger og kommer sikkert til å gjøre det igjen. Det er verdt å ta en tur dit om man er interessert i fotografi!

Kan du anbefale noen spisesteder i oslo som også er vegetarvennlige? Generelt hvor pleier du å spise i oslo?
Jeg er jo pescetarianer ( det vil si at jeg spiser fisk ) så for meg er det nok hakket mer å velge mellom enn for de som ikke spiser kjøtt overhodet. MEN jeg er en stor fan av vegetarburgerne man kan kjøpe på både munchies, illegal burger og nighthawk diner, i tillegg kan man hente mat på et sted kalt loving hut som kun serverer vegetarisk mat.

Jeg spiser en god del ute, og prøver å variere fra sted til sted hver gang. Ett godt tips kan være å google for eksempel "beste asiatiske mat i oslo" om man liker asiatisk, osv osv. Slik gjør jeg det, og kan dermed variere en del og ender som regel opp med god mat!

Synes du selv du er best i mitt dansecrew?
Nei, jeg synes ikke jeg er den beste danseren. Vi har alle kommet inn i konkurransen med ulike forutsettninger, enkelte er norgesmestere i turn, andre er scenevandte, noen er fødte entertainere og noen har danset tidligere. Min "fordel", får vel være bloggen og at jeg når ut til mange. Men ellers har jeg absolutt null fordeler. Med det sagt har jeg et herlig crew som fortjener seier mer enn noe annet, og jeg er fornøyd med min egen forbedring fra første sending - som også var målet hele tiden, for jeg visste utifra de andre deltagerne og utifra første sending at jeg ikke kom til å bli best. Om jeg kom på sending nummer en å gjorde en dobbel backflip og var en født entertainer, så hadde det vært en annen sak. Men nei.. for å svare på spørsmålet ditt, haha. Men jeg ELSKER dans!

Hvilke sminke bruker du hver dag?
Foundation i hele ansiktet, lysere foundation under øyne, på neseryggen og haka, solpudder i panna og i kinnene, mascara, løsvipper, øyenbrynspenn og noen ganger øyenskygge.Dette er ikke hver dag, jeg trener ofte uten sminke for eksempel, men dette er altså "hverdagssminken" når jeg skal ut av huset for å gjøre noe spessielt. Om det er fest kjører jeg alltid med øyenskygge og noen ganger liner på våtkanten + lipliner og leppestift.

Kan man se bloggerne gratis noe sted?
Nope, man kan se det på tv eller på tv2sumo. Robin jobber i sumo og sier ofte at "sumo er større enn netflix i norge" haha, så ja.. kan vel anbefales å skaffe seg sumo uansett.

Kan du bytte til bokmålsdialekt?
Haha hadde ikke det vært JÆVLIG rart...?

Hvilken arm kommer øverst om du legger begge armene i kryss over hverandre, venstre eller høyre?
Venstre. Betyr det at jeg er ekstra smart og begavet? *håper*

Hvordan ble du kjent med Robin?
Svart på sikkert 50 ganger før men kan vel gjøre det en siste gang, hehe! Som dere kanskje vet var jeg singel akkurat da (det var slutt mellom jeg og exen min i en stund 2014, før vi ble sammen igjen), det var altså da jeg møtte robin via en felles venninne og så hang vi litt sammen i oslo. Jeg bodde jo i harstad, og jeg tenkte ikke på han på den måten (OVERHODET!!!), men så ringte han meg med jevne mellomrom, skrev til meg på facebook osv helt fram til august. Har sjekket samtaleloggen vår og på et punkt sa jeg faktisk "hold kjeft" og "e du helt idiot eller" og "la mæ være".. haha. Frøken sjarmerende. Tydeligvis var det noe han likte, så han fortsatte bare og til slutt fikk han komme på et lite besøk da jeg kom tilbake til oslo etter en lengre ferie i harstad, august 2014. Og så har han vært her hver dag siden det, nå bor vi sammen og har et helt liv som vi deler :-) Hvordan det ble akkurat sånn og hvordan det gikk fra "hold kjeft" til "elsker deg" kan man jo gjerne lure på, og jeg har ikke noen konkrete svar selv heller. Men det er fantastisk!

har du astral projected noe mer i det siste?
(dere kan lese det jeg skrev om astral projections her). Nei det har jeg ikke, man må vel være ganske rolig til sinns for å få det til, og nå har jeg så mye å tenke på med dansen at jeg ikke har prioritert det. Men jeg skal kjøre på for fullt når jeg er ferdig, eller har en kveld hvor jeg slipper å ha koreografi i bakhodet! :-)

Det var alt jeg kom på i farten av ofte stilte spørsmål, så får dere skrike ut om det er noe mer! Nå venter jeg på at robin skal komme hjem, og så blir det sovetid ♥ Om dere er tidlig oppe i morgen og hjemme fra skole / jobb, kan dere se meg og crewet på god morgen norge klokken 09:30 :-D 

jeg drømmer om..

Kommenter her

AH, dette har vært en fin dag! Godt vær gjør meg så utrolig glad, oslo har virkelig vært helt nydelig idag - minnet meg litt om nordnorge! I tillegg har jeg hatt med meg litt digg mat på trening, så humøret er på topp. Jeg har hatt noen digge dager i det siste generelt hvor jeg har prioritert rett og i tillegg til trening har rukket å slappe av i eget selskap med en serie, god mat og et pledd i sofaen.. Jeg setter sånn pris på slike ettermiddager! Treningen, hvor jeg er nå, går forresten kjempebra. Nå sitter koreografien i kjærlighetstemaet, i morgen tidlig skal jeg og guttene på God morgen Norge, og så har vi to treninger til å perfeksjonere showet. Det føles bra! Om man ser bort fra leggen da, det gjør enda dritvondt men jeg prøver å ikke tenke på det.

Når jeg kommer hjem tenker jeg å begynne på en ny serie. Jeg ga vampire diares en sjangse og så en episode, ble ikke helt fast i serien med en gang men det tar vel en liten stund..? Merket jeg ble fort besatt av Damon og Stefan. Etter en eneste episode liksom, det kan jo ikke være sunt.. Drømmer om dem!

nå er det tilbake til treningen - og så, kosekveld!

familie

Kommenter herJeg elsker virkelig familien min ♥ Heldig jeg er som har hatt dem i publikum, like stolte over meg som de har vært hele livet mitt. :-) Nå har jeg akkurat kommer hjem etter å ha danset i 3-4 timer. Denne uken er det ekstra hard jobb med to danser, vi må også øve inn en ny battle, sånn i tilfelle. Temaet er kjærlighet, og det er SÅ gøy! Koser meg veldig på trening nå, og jeg er så glad i disse guttene at man trenger ikke late som eller presse fram enkelte ansiksutrykk som jeg noen ganger må i koreografien (jeg har hatt rollen som "overlegen" eller "mystisk" i nesten alle, men nå kan jeg bare smile og være glad!). Vi danser til nydelige Beauty and a beat - Justin Bieber, men den rolige versjonen. Gleder meg sånn!! 

dagens antrekk

Kommenter her


Fotograf: Joakim Kleven

Jeans fra Rebecca Stella // singlett h&m // Sko fra NLY shoes // jakke fra NLY design / skjorte er Robin sin

Jeg liker vanligvis ikke å gå i skinnjakke men denne.. DEN falt i god smak hos meg! Liker detaljene, og armene er dødskule. Hva synes dere?

 

bloggerlunsj

Kommenter her

God formiddag! Jeg kom akkurat inn døren her hjemme, har vært i byen og gjort noen ærend og rakk et lite lunsjmøte sammen med Anna (mammatilmichelle) også! Robin presterte faktisk å kalle henne Michelle sist gang de møttes, tipper det skjer ganske ofte med henne.. Jeg klarer i det minste å si rett navn, haha! I dag har jeg ikke trening før i kveld, så jeg rekker noen timer med mat, jobb og how i met your mother her hjemme først. Jeg har faktisk møtt Joakim for å ta litt bilder idag, så outfit kommer også senere! Jeg er i ekstra godt humør idag av en eller annen grunn, kan ha vært bussjåføren jeg hadde på vei hjem som var sååå søt. Slike små ting gjør så mye!

Ellers da.. har dere hatt en fin helg? Jeg har danset og filmet på dagene, og om kveldene har jeg kost meg masse med min kjæreste ♥

noe jeg trenger

Kommenter herNye sko fra NLY design (ad)

Jeg har sovet over hos familie inatt! Veldig trivelig, og ikke minst behøvelig og få slappet av litt ♥ Jeg sov inne hos min lille kusine, vi så på grusomme meg 2 og koste oss veldig sammen. Utrolig godt å få være sammen med familien, mamma og pappa har jo også vært her i helgen for å heie på meg. Jeg vet at ikke alle er like heldige med foreldrene sine som jeg er, så det setter jeg stor pris på.

Jeg har lest alle kommentarene deres og tenkte å svare på noen spørsmål. Først vil jeg gjerne si TAKK for alle gode ord! Jeg er enig i at vi ikke hadde den beste battlen i konkurransen, markus var mye flinkere. Det har vi alle i crewet snakket om, og det må vi bare ta til oss og jobbe med. Hvem som går ut avhenger ikke av battlen, men hvordan man gjør det i konkurransen jevnt over og hvordan man utvikler seg. Jeg kunne ikke danse fra starten, Markus har vært dyktig fra dag en, og var (etter min ærlige mening) den flinkeste i hele konkurransen - han har erfaring fra før av, og er en entertainer fra hjertet. Det var utrolig trist at han røyk, jeg kommer som sagt til å savne han veldig.. Men det er jo en konkurranse! Og jeg håper ingen stemmer på meg fordi de leser bloggen min, men fordi jeg utvikler meg og gjør en grei jobb. Jeg vil ikke komme langt uten grunn, og håper jeg presterer uansett. Jeg gjør iallfall mitt aller beste, og jeg tenker ikke "jaja, alle stemmer på meg uansett" for slik er det jo absolutt ikke!! Om det var slik at mange lesere = seier, så ville jo fotballfrue ha vunnet skal vi danse for eksempel. Uansett! Noen spurte hvorfor jeg alltid står lengst framme og ved Stian i introene, og det er fordi jeg er lavest og blir plassert der av produksjoen. Ikke fordi jeg for guds skyld vil stå framst, haha. Jeg ser ikke så veldig glad ut når jeg får dårlige tilbakemeldinger, rett og slett fordi jeg blir lei meg og jeg klarer ikke å late som noe annet - det hadde blitt feil! Jeg står med åpen munn når vi danser fordi det er slik jeg konsentrerer meg, men jeg jobber med det (like irriterende for meg som for dere). Jeg ser ofte oppover rett før battle fordi da ser jeg skjermen, altså det dere ser på tv. Vanskelig å la være, hehe.. Vi får beskjed om å ikke se opp, men jeg glemmer det litt av. Så bra dere sier ifra! Og sangene vi danset til sist var c2c - down the road, og Lindsey Stirling - roundtable rival. Denne uken danser vi til.. Justin Bieber! Det blir gøy, og jeg gleder meg!

Det var alle spørsmål jeg kom på i farten, dere får gjerne spørre om det er noe dere lurer på ellers. Nå skal jeg komme meg på trening og blir der hele kvelden! Jeg er så glad for å ha enda en uke med guttene, så motivasjonen er på topp! 

sophie elise x unique - jorda rundt

Kommenter her

Jeg er, til tross for battle, ganske fornøyd med min egen innsats for i går! Jeg merker selv hvor mye jeg har forbedret meg rent teknisk fra første gang, og nå vil jeg bare bli bedre og bedre :-) Jeg er dødsglad for å enda være med!!

FOR EN KVELD!

Kommenter her

Hahahah, bulle!!
Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Hvordan skal jeg kunne forklare gårdagen og alle følelser!? Uro og nervøsitet fulgt av SJOKK og lykke!! I går måtte vi som dere kanskje vet i battle, og det er jo hva man aller minst ønsker i denne konkurransen. Det var så utrolig nervepirrende, og jeg er ikke så glad i å være.. "out there" om man kan si det sånn. Jeg er en åpen person men ganske reserver og gjør ikke så mye ut av meg, så å plutselig skulle ha masse attitude er så langt borte fra min komfortzone som man kan få det. Men vi klarte det og gikk videre, noe som ALDRI ville ha gått uten all oppmuntring og støtte denne uken. Tusen millioner takk for all støtte fra mine nære og kjære som var i publikum, og ikke minst min SINNSYKE heiagjeng! Det var en hel flokk av søte gutter og jenter som hadde kommet for å heie, det føltes så surrealistisk. Og tusen takk til verdens beste Unique som alltid tror på meg.

Tusen takk for en krevende, men fantastisk kveld, takk for stemmene deres og takk for at dere tror på oss. Jeg er uansett hva utrolig fornøyd med dansen min for igår, jeg pusher meg selv hardere for hver uke som går og denne uken MÅ jeg virkelig sette inn tusen ekstra gir. Poenget med hele konkurransen er at "kjendisen" skal bli en del av crewet og det føler jeg virkelig at jeg har blitt, og neste uke vil jeg virkelig vise det beste jeg kan. Temaet er kjærlighet, og det blir så gøy!

Ps: så utrolig trist at Markus gikk ut, han er en så utrolig god person :( Du kommer til å være så høyt savnet!! Det blir så tomt i programmet uten han.. Gledessprederen ♥ 

JEG TRENGER DERE!

Kommenter herNå er vi igang, og vi er nummer fem ut på dansegulvet! Jeg vet ikke hvorfor men nervøsiteten min blir bare verre og verre for hver uke som går, men det blir også mer og mer gøy. Vi trenger VIRKELIG deres hjelp i kveld! Om dere synes vi fortjener å danse videre sender dere sms med med tallet 7 til 26400, og ellers er det 5 gratisstemmer på tv2.no.

Denne uka har jeg virkelig lært meg en ting - hvor mye disse guttene betyr. jeg prøver å overse at de bare henger så mye med meg fordi det er jobb og tror de er ganske glade i meg egentlig. Jeg er så UTROLIG glad i dem!

ready for action

Kommenter her

 

Kjole fra Somedays Lovin (ad)

Ukene går så fort! Da var det fredag igjen og jeg har akkurat blitt sminket og fikset klar for kvelden. Jeg skrev først at det bare er litt over en time igjentil Mitt Dansecrew MEN det er jo helt feil. Klokken 20:00, altså! Og jeg er nervøs som vanlig haha. Prøvene vi har hatt til nå gikk riktignok veldig bra, så nå får vi bare krysse fingrene for at liveshowet går like bra! :-)

Dere får ønske oss lykke tl! Vi er sist ut på dansegulvet idag.

jeg er ekkel

Kommenter her

Jeg har nevnt det tidligere - nå for tiden, rekker jeg nesten ikke å vaske håret. Ikke at det nødvendigvis er så kjipt, i følge frisører er det bare tipp topp at jeg vasker håret så lite som mulig, men hvordan jeg ser ut er jo en helt annen sak. Nå er det 8 dager siden sist jeg fikk vasket håret skikkelig med shampo, balsam og hele kjøret, jeg bruker så lang tid både inne i dusjen men ikke minst etterpå med både føning av håret, retting og kanskje krølling at jeg har null sjangs. Uansett, i dag hadde jeg endelig tid på morningen og gledet meg til å gå inn i en laaaaang dusj. Og hva ser jeg?

 

Hvaaa?????? Dusjen er nå altså frakoblet, jeg sto opp tidlig for ingenting, og noe dusj blir det ikke på meg overhode. Det er altså ikke mulig å koble den fast igjen, den spretter bare rett av.

Så, om dere ser noen som ser slik ut på tv ikveld:

Så er det ikke huldra, det er bare meg.


Jeg er på plass i nydalen, har sprayet håret med så mye hårspray at det ser fett ut "med vilje", haha. Jeg spiser dagens frokost som er brødskive med brunost, nam! min svenske kjæreste hater det, noe jeg tror alle svensker gjør, så vi har det ikke hjemme. Til maten drikker jeg en kopp med svart kaffe, mens guttene sitter og ser på dansevideoer ved siden av meg. Hva gjør dere da? ♥

jeg skal klare det

Kommenter herScreenshot fra kveldens bloggerne.

Hei dere! Jeg kom akkurat inn døren her hjemme, og det første som skjedde etter at jeg hadde kledd av meg skoene, var at jeg tråkket rett i noe glassbrått som lå på gulvet. Snakk om en herlig start på kvelden, haha.. Men jeg fikk det ut etterhvert, og ingen større skade skjedd! Jeg er alene hjemme akkurat nå, så planen er å sette på litt musikk, rydde, støvsuge og se på kveldens bloggerne mens jeg spiser. Det blir nok veldig koselig, og enda koseligere blir det når min kjære kommer hjem ♥ Han jobber alltid til klokken 20, så når jeg er ferdig med dansen blir det nok noen veeeeldig lange dager her for meg.Takk for alle tips angående USA forresten! Godt å høre at vi kan leie bil (i følge noen? haha, så da satser vi på det).

Så, som jeg nevnte her litt over, sendes en episode med bloggerne ikveld klokken 21:30. Dette ble filmet da jeg dro hjem til Harstad et par dager for og blandt annet gi exen min det siste av tingene sine som han enda hadde i leiligheten. Jeg vurderte å sperre kommentarene på akkurat dette innlegget for å skåne meg selv for hodebry om at "du er stygg, du har uren hud" men jeg SKAL ikke la det komme nært meg lengre. Har jeg bestemt, takket være dere. Energien min kan brukes på noe annet. Så, husk episoden ikveld, og så snakkes vi i kommentarfeltet ♥ Jeg skal være mye mer aktiv der nå :-)

usa neste

Kommenter her

Bilder fra i går kveld. Jeg har på meg topp fra NLY design / hatt fra NLY accesories (ad)

Hei på dere! I går hadde vi en veldig intensiv dag med trening. Men det har jeg forstått at dere ikke ønsker å lese så alt for mye om, såååå.. Vi skipper det. Vi er iallfall ganske klar for imorgen! 

Etter trening rakk jeg hjem en liten tur for å bytte om til litt finere klær. Min venninne Louise hadde fikset en herlig middag hjemme hos seg! Det var tre retter, gode drinker og godt selskap. Det var veldig trivelig må jeg si! Elsker Louise og kjæresten hennes. Jeg ble der en stund, og bestemte meg i virkelig siste minutt (og etter noen glass vin) for å endre bilettene til Santorini i sommer, så det blir heller florida, usa med min kjære i april! Nå er både hotell og fly booket for en uke, og jeg gleder meg sååå mye. Jeg tror virkelig det var et smart valg med tanke på at vi begge liker litt fart og spenning. Forresten, har noen av dere oversikt om hvor lenge man må ha hatt lappen for å leie bil i USA, og hvor gammel man må være? Jeg har googlet rundt men finner ikke konkret svar på akkurat det.. Robin er 21 når vi er der, og har hatt lappen i nesten tre år da. Ellers kan dere gjerne komme med litt tips for the sunshine state, som det kalles! Jeg har vært før, men kan jo alltids gjøre noe nytt:)

Og dere? Ikke glem bloggerne ikveld, da! 21:30 på tv2 bliss som vanlig ♥

la mobberne være?

Kommenter herNå om dagen er nyhetsbildet i norge preget av unge jenter og veskene de velger å bære på skolen. Vesker til flere tusen kroner som jentene tydeligvis elsker over alt på jord, aldri blir sett uten og vesker de ikke våger å legge fra seg, i frykt for å miste sin aller kjæreste eiendel. Slik det er beskrevet blir man også holdt utenfor hvis man ikke eier en like dyr veske selv. Jeg har blitt ringt av et flertall journalister både idag og igår som ber meg komme med en uttalelse, og jeg vil gjerne utrykke meg rett og da kan man  ikke ta det via media. Da må jeg skrive selv.

i avisene står det at det bør forbys med dyre vesker på skolene, og at jentene har helt feil holdninger og prioriteringer i livet - ingen skal da bli holdt utenfor fordi de ikke eier en like dyr veske, og da kan man like gjerne forby hele greia. Jeg leser dette, og rister på hodet. Jeg er selv ung, det er absolutt ikke lenge siden jeg gikk på ungdomsskolen og videegående. Jeg kommer fra en liten by langt oppe i nord og der hadde absolutt ingen slike dyre vesker på skolen, ei heller på fritiden, MEN jeg kan love dere at folk likevel ble holdt utenfor. Er det ikke en veske, så er det noe annet. Er det ikke klessplagg, så er det en hårfarge. Er det ikke en hårfarge, så er det vekta. Alltid er det noe - og man kommer absolutt inge vei ved å se på veskene som problemet her. For, de er ikke annet enn noe overpriset man henger på armen, og en unnskyldning for å være en, sorry at jeg sier det, stuck up bitch tydeligvis.

Når det er sagt, jeg er og har alltid vært for skoleuniform i norge, og jeg håper det er innført når barnet mitt engang skal starte på skole. Om barnet mitt i framtiden en gang spinker og sparer av sine egne penger fordi hun eller han for guds skyld vil eie en dyr veske, så skal de få lov til det. MEN, kjære politikere, rektorer og andre som uttaler seg om saken. Fjern veskene fra skolen, værsågod. Men om dere tror det er veskene som står for mobbingen og utestengingen, så tar dere feil. Jeg synes heller vi bør utvise enkelte elever her og der. Du fjerner kanskje en veske, men lar mobberne stå igjen.

dagens antrekk

Kommenter herTopp nly design / bukse dr. denim / sko nly. Fotograf : Joakim Kleven

Det er veldig lenge siden jeg kjørte en klassisk "dagens antrekk" her på bloggen! Så jeg følte virkelig det var på tide! Nå er jeg hjemme, jeg og Robin har planlagt en herlig kveld med rydding og vask av hele leiligheten.. Det er sykt hvor mye unødvendig man eier, altså. Nå har vi kastet 5 poser, og samlet sammen en del vi skal gi til familie. Han er ute for å kjøpe kinesisk akkurat nå, vi trenger en pause :)

Jeg burde egentlig legge meg tidlig, jeg og crewet skal til en psykolog imorgen klokken 09! Men, jeg skal sitte våken en stund til, gjøre et siste febrilsk forsøk på å rydde, forberede den kommende uken jobbmessig og booke hotell for min og Robin sin sommerferie. Det blir santorini, så herlig! Kanskje noen av dere har tips, og har vært der selv? Edit: jeg bestilte rom nå, men uten Wifi.. håper ikke det blir krise!

 

videoblogg - styggi virkeligheten?

Kommenter her

 

Jeg er veldig glad i å spontant lage en videoblogg uten å tenke noe over hva jeg vil med den, eller hva jeg burde si. Det blir så mye mer personlig på den måten! Jeg er så utrolig lei av kommentarer som" folk tror bare du er fin, du er stygg på tv". HVEM bryr seg? Ikke snakk om at jeg er overfladisk - når jeg daglig får sikkert hundre kommentarer om at jeg er stygg på tv. Det er veldig tungt, om jeg skal være ærlig, og det gjør ikke akkurat sceneskrekken min noe bedre. Er også ganske sært å få høre "du var så søt i 2012" og da OGSÅ fikk jeg daglig høre at jeg er grusomt stygg. Det er noe jeg har akseptert, at jeg er stygg uansett hva jeg gjør, i mange sine øyne. Prøv å fokuser på noe litt viktigere.. Min, og deres personlighet. Jeg er 20 år nå, og kan ikke endre på hva jeg har gjort i fortiden eller hvordan jeg har vært. Jeg angrer ikke noe, men det reflekterer ikke den jeg er idag.

Fortell meg gjerne deres meninger om saken ♥ 

klarer ikke gi slipp

Kommenter herFotograf Joakim og meg ♥ 

Hei på dere! Beklager at jeg knapt oppdaterte noe igår. Trente store deler av dagen og etter det ble jeg og Robin sittende på hanami for å spise og ta et par drinker til langt utpå kvelden. Han har forresten begynt å se på breaking bad uten meg, haha.. Dårlig stil! Den er jo nummer en på IMDB av alle seier (jeg er en IMDB-freak), så jeg må også begynne å se på egenhånd. Har en greie med at jeg aldri klarer å gi slipp på karakterer i serier som jeg elsker, for eksempel frusterte fruer har jeg hardt for å gi opp, å starte på noe nytt virker utenkelig.

Nå var egentlig planen å jobbe et par timer hjemme, men som vanlig tenker jeg at "det tar jeg ikveld". Noe produktivt har jeg iallfall gjort, jeg møtte Joakim for å ta litt bilder, men tror ikke jeg rekker å legge dem ut før trening, men da har jeg iallfall mye fint å poste ikveld! Håper dere har en fin dag!! :) ♥ 

endrer utseendet mitt

Kommenter her

Altså.. dere ♥ Jeg lå i flere timer igår og bare oppdaterte kommentarene på siste innlegg, samt leste i mitt eget arkiv og tenkte over reisen vi har hatt sammen. Hvor mye dere har delt, hvor mye jeg har delt, og hvor mye deres tilbakemeldinger har formet meg på godt og vondt. Aller mest på det gode, og jeg er sikker på at jeg har blitt det mennesket jeg er idag, mye takket være dere. Dere gir meg så mye. Jeg aner ikke hvordan jeg skal gi tilbake, men jeg lover å fortsette med å gi av meg selv. Jeg setter så stor pris på alle kommentarene fra igår, og vil gjerne nevne dra fram to av dem. En av dem var, at jeg bør prøve å fokusere på det positive iløpet av en dag. Istenfor å tenke på alt jeg ikke fikk gjort bør jeg tenke at jeg koste meg med pizza og en serie og at jeg faktisk fortjener det, ikke at jeg sluntrer unna. Veldig sant! Den andre var om meg og Robin, "two wrongs make a right" og det havner høyt opp på lista over favorittsitater akkurat nå. Også veldig sant! Dere inspirerer meg masse, vit det. Med tanke på at jeg var og rotet rundt i bloggarkivet mitt ant jeg også fram et bilde av meg for 3 år siden. Det var et par på instagram som mente jeg ikke har forandret meg noe som helst bortsett fra hårfrage, så jeg bestemte meg for å ta et speilbilde i tilnærmet lik positur og sammenligne (det vil si, litt duckface, hodet ned, "søtt" blikk, haha). Så, hva synes dere? Har jeg faktisk ikke endret meg noe som helst? 3 år siden, 15 minutter siden. Personlig ble jeg nesten litt sjokkert, jeg synes forandringene er store!
Ellers da. Jeg har hatt en OK treningsdag, og nå skal jeg plukke opp kjæresten på jobb før vi drar ut og spiser på hanami. Det blir nok en veldig koselig kveld! i morgen skal jeg ikke trene før 5, så da har jeg lagt et par hyggelige planer før trening også :) Gledes! Nå håper jeg bare været kan bli litt bedre, og helst litt fort..

alt jeg burde ha vært

Kommenter herNoe av det vanskeligste for oss mennesker, ser ut til å være starten. Det er vanskelig å komme seg ut av døra når man skal på trening, men så går det bra. Vanskelig å ta steget inn i dusjen. Vanskelig å faktisk komme seg opp fra sofaen og sette igang med ryddingen. Vanskelig å holde motivasjonen oppe på starten av en ny uke. Vanskelig å skrive på starten av et innlegg. Der var jeg for noen minutter siden, så da skriver jeg heller bare at det er vanskelig å starte, og så var jeg igang, da. Merkelig. Dere vil jo lese om noe annet enn dans, og ettersom det ikke skjer noe annet i hverdagen min akkurat nå, så skal dere få det som skjer i hodet mitt. Der skjer det (overasskende nok) en hel del. 

Så var det et personlig innlegg jeg følte for å skrive nå da. Noen tanker. Kanskje noe trist? Er det synd i meg? Folk liker jo å lese om at andre har det kjipt, har jeg fått inntrykk av. Om jeg graver dypt i hjertet mitt, eller i hjernen min, så klarer jeg sikkert å komme fram med noen følelser jeg knapt ante var der, og så kan jeg skrive et dypt innlegg. Men neida. Jeg trenger ikke grave så dypt for å finne noe i den duren. Sannheten er at jeg de siste to ukene har hatt flere små sammenbrudd enn jeg klarer å holde oversikt på, og at jeg har vært så utrolig sliten psykisk og fyskisk at jeg har falt sammen i tårer når jeg kommer hjem. Men jeg vil jo ikke skrive om det, sånn egentlig. Det er så privat, det gjør at jeg føler meg svak, og ingen vil vel lese bloggen til noen som er svak da, tenker jeg. Dessuten vil jeg ikke klage. Det sitter folk på karl johan, ikke langt fra hvor jeg bor, ute i kulda akkurat nå og tigger etter peger. Og her sitter JEG og er psykisk sliten. Jeg er jo det, men hvem er vel jeg til å klage. Hvem er vel jeg til å inspirere? Dessuten orker jeg ikke at mamma skal bli bekymret. Hun trenger ikke det, men hun blir det likevel. Jeg bør være glad jeg har en mamma som bekymrer seg, og joda det er jeg, men jeg orker egentlig ingenting om dagen og jeg orker heller ikke å forklare at "joda det går fint". Det er så merkelig, for en kveld kan jeg få totalt sammenbrudd og ha en nesten ut av kroppen opplevelse hvor alt bare føles håpløst, så går det et par timer og jeg tenker "hvem var den jenta som gråt i sta? Det er jo ikke meg". Og så blir jeg flau. 

 Folk skjønner kanskje ikke at når man har en veldig mørk kveld, når man har mange av dem på rad, kan det friste å dra opp macen for å skrive fra seg, for der ute blandt alle leserne mine finnes det noen som forstår - det er det ikke alltid de i nærheten gjør. Det er ikke alle som vet hvordan det er å være mansik depesiv og slite med tvangstanker, men det gjør jo noen der ute. Men da skulle jeg ønske det bare ble til dere jeg skrev, ikke til alle jeg kjenner, for jeg vil ikke bli konforntert med det senere. Så jeg la fra meg tanken om et trist innlegg ganske fort. Kanskje jeg skal være litt sint, da. Sint på leserne mine - jeg er jo ikke det, de fleste av dere er fine, jeg vil anslå at på min blogg er vel 88% av leserne mine gode mennesker som vil jeg og andre bra. De resterende 12% bør jeg ikke bruke energi på men nå gjør jeg det likevel, for jeg er så lei av kommentarer på at jeg er stygg og at jeg redigerer bildene mine. Ærlig til gud nå, jeg gjør ikke det. Jeg har redigert bort urenheter i ansiktet mitt, det skjedde faktisk ganske ofte, men i det siste, så nei. Det kommer sikkert tilbake når jeg tar mer bilder av meg selv, men ikke nå. Jeg har en og annen gang redigert nesa smalere, den er operert og det vet vi alle, det er et kompleks og vær så snill, la meg være for jeg er fint klar over at jeg lå på operasjonsbordet, betalte 30 000 og hadde jævlig vondt en uke etterpå. Jeg har på mitt aller drøyeste, som var rundt mai i fjor, også redigert øynene større i samme slengen. Men ikke mer enn det. Ja jeg ser kanskje ut som et lite kanin-troll på tv, men vinkler og poseringer kan gjøre en MASSE. Det er litt rart at bare noen kommentarer skal gjøre at jeg føler behov for å få regluering, få bedre proposjoner i ansiktet og generelt sett bare gi opp livet. Den dagen jeg bare godtar at jeg er stygg blir nok ting mye lettere for meg. 

Og så tenker jeg, hva i all verden skriver jeg nå, jeg er jo ikke stygg. Jeg er kanskje ikke fantastisk vakker men stygg er jeg jo ikke. Det er urettferdig å si at jeg er stygg. Herregud jeg har en gutt her hjemme som forteller meg hver eneste dag hvor fin jeg er og hvor heldig han er, en person som virkelig fortjener at jeg synes det samme om meg selv. Så, jeg er veldig heldig der. Heldig fordi jeg absolutt var på helt feil spor her i livet, og så ble jeg sammen med en person som var på nøyaktig samme vei og da vet man at ting fort kan gå rett vest, noe det nesten burde ha gjort. Men det gjorde det ikke. Tvert om, så fikset ting seg for oss begge, og med han føler jeg meg trygg. Trygg og fin. En så stor kontranst til hvordan jeg generelt føler meg rundt mennesker. Jeg blir så glad hver gang jeg ser han og er rundt han. Og så vil jeg gjøre han stolt. Jeg vil han skal komme hjem tl en ren leilighet fult av levende lys med en kjæreste som er pyntet fra topp til tåd med romantikk i blikket, sånn ca. Det var planen ikveld. Jeg ryddet ikke. Det er ikke telys i leiligheten. Jeg fikset meg ikke noe pent idag heller. Jeg bestilte pizza, så på how i met your mother og tenkte på alt jeg burde ha gjort og alt jeg burde være. Tenkte på bildene jeg burde ha tatt. Mailene jeg burde ha svart på. Joggeturen som nok en gang ikke skjedde, solariumet jeg kunne ha besøkt eller regningene jeg burde ha betalt. 

For ikke ta det her feil. Jeg har det så utrolig bra nå, bedre enn på lenge, men jeg er vel bare en normal jente på 20 år som ser ut til å være en person den ene dagen og så en annen den neste, men jeg håper det er normalt...? Det er nettopp det jeg vil lese om på blogger, det glansbildet av virkeligheten og en såkalt inspirasjon er ikke noe for meg. Da får jeg angst, og tenker på alt jeg burde ha vært - men alt jeg ikke klarer. 

virkeligheten vs instagram

Kommenter her

 

Hehe... Ble litt inspirert etter dagens instagramrunde. Her snakker vi #fitspo #squat og #legday. Kan tenke meg hvor mange av vår generasjon som vil slite med ryggproblemer  om noen år - ikke på grunn av hard trening, men på grunn av jævlig mye posering for bilder man tar i speilet hvor rumpa skal se stor og spretten ut. Bare ved å bla litt ned på instagram fant jeg 7 forskjellige bilder med NØYAKTIG denne posituren. Altså... Skjønner ikke alle at det ikke er slik man EGENTLIG ser ut? OG JA, DETTE GJELDER OGSÅ MEG SELV! Selvironi kalles det. Enkelte av oss har faktisk et par gram med nettopp det i kroppen, i min kropp er det både silikon og selvironi i store doser. Og nei, dette gjelder absolutt ikke alle fitnessjenter - men det gjelder utrolig mange. 

Så vi kan vel ta den gode gamle "maybe shes born with it... or maybe its et par runder på gymmet, svai i ryggen, et bein opp, ut med rumpa, litt redigering, rett kameravinkel og et par filter på instagram". 

en veldig god følelse

Kommenter her

Noen bilder fra en lunsj hos Bulle igår - har sagt det før, og sier det gjerne igjen - unique er en virkelig GOD, jordnær gjeng. ♥ 

God formiddag!

Etter en veldig hyggelig datenight med min kjære igår sovnet jeg i armkroken mens han så på film, og jeg sov i 11 timer - nå er jeg uthvilt og utrolig gira for en ny treningsdag. Jeg har lest igjennom kommentarene deres og det var veldig bra for meg å høre litt ulike synspunkter! Vi lever i en boble akkurat nå og det er lett å glemme bort at det er en konkurranse. Alle skal jo ryke ut en eller annen gang, og vi har allerede nå gått lengre enn jeg hadde trodd vi skulle gjøre så jeg er glad for at vi enda er med. VELDIG glad!

Jeg må også fortelle dere at jeg fikk en video på snap fra en leser som hadde filmet en venninne mens hun så på mitt dansecrew, rett før noen ble valgt ut i battle. Hun satt og holdt for ørene og turte nesten ikke å se på tven, og når det ble klart at vi ikke måtte i battle ble hun såååå glad! haha, det er jo helt sykt, jeg har jo selv vært akkurat sånn x-antall ganger når jeg har sett på lignende programmer så at noen gjorde sånn til meg var veldig kult. Det ga meg virkelig et spark i baken. Nåååå folkens skal vi trene hardt idag!!!! :) Merker forresten at det begynner å bli på tide med en ny header. Har booket inn en shoot i slutten av februar når vi e ferdig med dansingen! Og noe litt annet. Jeg har bestemt meg for at det er på tide med regularing, jeg har et veldig merkelig bitt og vondt i munnen. Har jeg noen lesere som bor i oslo og har hatt / har regulering, og kan gi meg noen anbefalninger til hvor jeg bør gå? Skal ha bak tennene!