hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

februar 2014

blogg er faktisk jobb

Kommenter her

Hver gang jeg skal skrive ett nytt innlegg har jeg samme problemstillingen - hvordan skal jeg starte? Skal jeg si hei? Hallo? Heisann hoppsann? Tjena? Eller kanskje "for en strålende fredag, superstars. Håper dere har det fint, nydelige sjeler. Grip dagen, ta squats, sug og svelg god helg ♥"?. Hehe, og det med dette kan jeg si HALLO!  

Topp fra nelly HER - jeg har sort topp med åpen rygg under. (reklamelenke) 

Jeg er en travel frøken når jeg er i oslo, ting hoper seg liksom litt opp etterhvert skjønner dere . . Men det er jo for all del godt å få ting gjort, og føle at man er travel! Jeg liker den følelsen, men det er kanskje fordi jeg som regel kun kjenner på den når jeg er i hovedstaden.  Jeg var våken allerede klokken 08, og startet dagen med en etterlengtet dusj her på hotell oslo city centre. Haha, etter å ha vært uten i en uke kunne jeg ha dusjet døgnet rundt!!Jeg kom meg ut av døren, og har faktisk vært på hele 3 møter idag! Det ene var for VGTV, jeg møtte Frederik fra swimwear.no en kjapp tur, og jeg dro til goxplore for å snakke om hvilke muligheter jeg har for å dra å jobbe frivillig rundt i verden. Vi skal holde kontakten, så det kan bli spennende. Jeg har jo virkelig blitt bitt av basillen, og ønsker å reise rundt og jobbe overalt. Det hadde vært en sann drøm :-).

Etter dette dro jeg til TV2 for å ha livechat med dere lesere og øvrige seere av programmet. Det var veldig gøy, elsker når jeg får snakket direkte med dere! Det var masse spørsmål som kom inn, og jeg svarte på så mange jeg hadde kapasitet til. Det var også hyggelig å møte de andre jentene! Emilie (voe) var desverre syk og hjemme, men jeg satser på at jeg får tatt det igjen og sett henne snart. 

Fineste Marna! 

Meg og Suzanne, hun er forresten utrolig lik meg - tro det eller ei. 

Den aller siste episoden av bloggerne sendes på søndag, og den varer i en hel time. Det føles rart, jeg har jo nå hatt noe å gru-glede meg til hver eneste uke! Det har vært en spennende periode for meg, og jeg setter såklart enormt stor pris på muligheten jeg har fått - og ikke minst at dere har likt det så godt!  Søndagens episode ble jo filmet veldig nylig, så der får dere muligens svar på en del ting dere har lurt på. Klokken 20:00 på tv2 bliss på søndag, husk det! 

Jeg var heller ikke ferdig med jobb etter dette - hvem sier blogg ikke er jobb!? Jeg dro på en middag med noen norske og svenske bloggere for å høre mer om alo vera drikken som er populær i sverige, og snart skal satse stort i norge. Dette er også første gang jeg fikk møte VIktor Frisk, en svensk blogger som jeg har hatt kontakt med over internett i 4 år. Veldig koselig! 

Blandt annet var Benny og Andrea Badendyck også på middagen, som alltid koselig å se dem igjen :-) 

Meg og Glenn Henriksen, som jeg hadde mega-crush på da jeg var 14, hehe. Nå, dette har vært en travel dag som dere sikkert skjønner! Eer stuptrøtte akkurat nå, og skal vel straks legge meg faktisk (Mathias dro hjem til harstad idag).. Døgnrytmen min kan jeg ikke klage på for tiden! Jeg tenkte å avslutte med å informere dere om et tilbud ut dagen, luxushair har 30% på absolutt alt! Om dere lurer på noe angående luxushair, kan dere sjekke kategorien min "extensions". Løp og kjøp, så snakkes vi imorgen!

Trykk på bildet for å komme til nettisden, og benytt koden "frkyfriday" ved utsjekk for å motta din rabatt :-) 

Så, kanskje noen har hatt en like travel dag som meg og skal nyte helgen idag? Og skal DU se den siste episoden av bloggerne? Håper flere enn meg krysser fingre og tær for sesong 2! 

home, bittersweet home

Kommenter her

Vel, nå var jeg hjemme i lille norge igjen . . Og jeg skal innrømme at det er ganske så tungt og trist. De fineste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv sitter akkurat nå i afrika, med støre drømmer om norge, gjennomgode personligheter og ikke en eneste vond tanke. Men de sitter fast. De har ikke mulighet nå, og kommer mest sansynlig ikke til å ha muligheten noen sinne. De lever for 1000 kr i måneden på en hel familie. .

 

Jeg har vokst så utrolig mye på denne reisen, og tanken på at jeg faktisk har vært en person før dette er vanskelig å innse. Jeg har nå en lett følelse i kroppen fordi jeg har fått reflektert så mye over hvem jeg er og mine egne mål og drømmer, men jeg føler meg også tung, fordi jeg er så liten i det store bildet og ikke kan gjøre så alt for mye.

Bikini fra wonderland hos nelly HER (reklamelenke)
Men, der er jeg heldig som har bloggen! Om dere skulle ha noen spørsmål kan dere sjekke ut nettsiden til campen jeg bodde på HER, der står det masse info om både reise til senegal, visum og annen hjelp. Han som eier dette snakker norsk og er en fantastisk mann, som dere kan kontakte på innboks på facebook HER. Han hjelper med alt - nettsiden er nemlig ikke helt fedig enda! Og ja, nå har de ordnet internett der også, så slipper dere det "stresset" jeg hadde :-)
Vel vel. . Jeg og Mathias kom for litt siden til hotellet "vårt", nemlig Oslo City Centre. Jeg elsker det her, men skulle nok byttet det bort mot Afrika akkurat nå, haha. . Nå skal jeg slutte å syte over det! Det var jo tross alt ganske herlig å kaste seg ned i en stor hotellseng.

Som dere ser har vi allerede kommet godt på plass her, haha. 

Svaret er JA -. det var fantastisk å ta seg en dusj . . 

Mine små innkjøp fra taxfreen! 

Igjen, tusen millioner takk for alle komplimenter på smilet mitt! Da smiler jeg enda mer. Fantastiske, er dere! 

 

 

dag 8 i senegal

Kommenter her

Hei! Nå sitter hele gjengen på en cafe i Gambia, snart går reisen videre til først Frankfurt i Tyskland, og så til oslo hvor jeg skal være i underkant av en uke. Jeg er den type person som alltid har syntes det er så rart når folk blir lei seg for å si hadet, og jeg blir utilpass og klein når det blir mye grining rundt meg. For eksempel om noen går ut fra Paradise hotell, jeg har aldri vært i nærheten av å skjønne at de andre deltagerne feller en tåre. Men idag var jeg faktisk ganske så nært å felle ett par tårer selv, når vi måtte si hadet til alle de fantastiske vi har møtt her. . Men, det er jo ingen grunn til å bli lei seg! Man kan jo bare komme tilbake :-)

Veldig glad jente, som har hatt den beste uken i mitt liv. Så utrolig mye kjærlighet i den lille kroppen min nå at jeg sikkert sprekker snart!! Jeg er så takknemlig, og i fare for å høre litt "disney-barnestjerne"ut må jeg bare si det : i'm blessed! 

Fotograf : Rolf-Ørjan Høgseth. Bikini fra swimwear.no HER 

Badedrakt swimwear HER  

Jeg ga forresten bort malariamedisinen jeg hadde med meg, tenkte de lokale her har mer bruk for den enn meg. Selv om jeg igår fikk ett stikk på rumpa som gjorde så vondt at jeg fikk litt krampe, haha. Men det overlever jeg!

 

 

En ting er sikkert, det har vært en fantastisk reise som jeg kommer til å savne mye. Vi snakkes i norge! 

dag 7 i senegal

Kommenter her

Hei! Haha, jeg må bare svare å en kommentar her nå først. Nei, jeg hadde ikke på meg falske vipper når jeg lå på operasjonsbordet for neseoperasjonen. . Det er vippeextensions, som jeg har på meg konstant. Jeg kan innrømme at jeg er over gjennomsnittet jålete, men en plass går grensen. Eller, for å være ærlig, jeg skulle gjerne ha hatt på meg vipper hele tiden, men jeg måtte fjerne all makeup før narkosen uansett. . Hehe.

Ellers, så koser vi oss masse her i Senegal! Jeg er ferdig med all jobben jeg skal gjøre, jeg har hatt 3 photoshoots, intervjuer, en del filming og ellers omvisning. Så nå er det avslapping den siste tiden! Hva passer vel bedre enn en liten bildebombe?

Solings i hagen. Føler meg som en havfrue med det blå håret, haha! 

Bikini fra nelly HER 

VANN! Det er 32 grader her idag, uten vind. Jeg har holdt på å koke over, dere vet når det er slik at hver gang man reiser seg prikker det forrann øynene og man må holde seg fast? Slik er det konstant! Men det er herlig likevel, jeg ville tatt dette over snø når som helst. 

Vi tar oss med jevne mellomrom turer inn til "byen", en av mennene som jobber her kjører oss. Dette er da altså ett supermarked, haha. Jeg går hele tiden og ser meg over skuldren mens jeg er der, om det henger en ederkopp fra taket eller hva som helst. Kjøpte forresten cola zero som gikk ut på dato i desember. 

Valuttaean her er så rar, haha. Når jeg spurte sjoføren hva han skulle ha for å kjøre oss 5 km sa han " 10 000". Egentlig er jo det under 100 norske kroner! 

Her  bor vi! Camp Diannah Bolong. Den fineste plassen, med de herligste lokale rundt oss. Jeg har det så fantastisk! Takk for masse komplimenter på bilder hvor jeg smiler med tennene, forresten. Det er så godt å lese! 

Meg og norsk/senegalske Moussa som har startet og eier stedet. En god mann som jobber dobbetl i oslo for å få råd til dette, men det har så mye å si for lokalsamfunnet her nede. Det de trenger er jo at folk kommer ned hit og bruker penger, så har de mer å rutte med. Men slike mennesker som Moussa er inspirerende! Det er også godt at han snakker norsk, han hjelper med alt mulig og uten han hadde aldri denne reisen vært mulig. 

Fredrik, som eier swimwear.no! Han bor i huset sammen med meg og Mathias. Også en veldig god mann, som jobber hardt og er flink til hva han driver med. Spent på hva vi kan få til i framtiden! Uten han ville jeg forresten ha vært ett nervevrak her. Da laderen til kameraet mitt takket for seg, hadde fredrik med ett kamera jeg kunne låne. Thank god! Han har også tatt med sjokolade :-))))) 

Vår venn som vi kaller ab-soul. Det er han som bor i hytta nede ved stranden! Han sa til meg igår "its nice to be nice", og der har dere dagens visdomsord. IT'S NICE TO BE NICE! 

Lunsj! Mye vegetarisk mat her, til stor glede for meg. Dette smakte soyanuggets! Utrolig godt. 

Og hvor lager de maten? Jo, disse to damene lager alt bak huset, ute på tradisjonelt afrikansk vis. Det er veldig spennende å se på, og det er to herlige damer med sterke historier. De er så gode i hjertet, og kaller meg " miss sophi". Hun som ser på meg på bildet under, fortalte meg at jeg er så vakker og at jeg er hennes idol. Det er så koselig! Deres største drøm er å få reise rundt i verden, men slik har de jo ikke råd til. . 

Lekker. Slike er det mange av, blandt annet i huset. 

Meg og den søteste lille babyen jeg har vist bilde av tidligere! På bildet er også moren hans, hun som lager mat. Jeg kaller ungen for Chris, fordi han minner meg om Chris Brown? Rart, de ligner jo ikke engang. 

Ellers har det vært masse, masse bading! Og vi har mistet både sko og briller i havet. Eller, haha - Rolf Ørjan mistet sine karakteristiske briller i havet, da var det full leteaksjon to ganger på en dag, før han til slutt ga opp håpet. 

Bikini fra wonderland hos nelly - jeg har large i topp, xs i truse. Jeg så noen reagerer litt på at jeg skriver hvilke størrelser jeg bruker, men det er ene og alene for at det skal bli lettere for dere å velge størrelser - og ikke for å skape noe kroppspress, som enkelte tolket. 

Kjærligheeet ♥ Elsker deg så mye at det gjør vondt. 

Nå er det siste dagen vi har i Senegal, og imorgen starter reise hjem til norge. . Selv om flyet vårt går imorgen er det en såpass lang reise, med en mellomlanding på flere timer i Tyskland, så jeg er ikke i oslo før torsdag. Jeg ser fram til å komme hjem å få dusjet håret, spise godteri (!!!), og få gå ordentlig på do, men sett bort fra det, er det ingen deler av meg som ønsker å dra hjem. Er det virkelig snø i norge? Det føles så fjernt!  


dag 5 & 6 i senegal

Kommenter her

Siden sist jeg blogget har jeg rukket å få ett såpass sterkt elektrisk støt at laderen til kameraet mitt ble ødelagt i samme slengen og luktet svidd lenge på, vi har fått en firfisle på rommet og jeg tok på meg en shorts full av maur som beit meg. Herregud det var så ekkelt! Ført stakk det litt, og jeg kunne ikke forstå hvorfor, men så bare så jeg at det rant maur ned på lårene mine. . Da ble det mye roping! Ellers, hvordan var episoden av bloggerne igår? Jeg selv må vente med å se den til jeg er i norge, for dårlig nett her til å bruke sumo. . Men vil gjerne høre fra dere! :-) Ellers kan dere jo gjerne se reprisen klokken 21:55 på bliss idag! ♥

I går var første gang jeg kjøpte meg noe her (bortsett fra mat og vann), og det ble denne genseren for ca 30 norske kroner. Faktisk så hadde en gateselger den på seg, så ga vi han litt komplimenter for genseren og da bare vrengte han den av seg og sa vi kunne kjøpe den! Haha, slikt elsker jeg - fint med klær som har litt historie! Og så var den jo veldig kul, da. Må bare vaske den hjemme i norge så er den klar for bruk!

På søndag var første gangen på lenge hvor jeg ikke har hatt noe spesielt å gjøre her nede. Planen var derfor å  leie en firehjuling og kjøre på stranden, men jeg hadde bare euro og den såkalte "bankmannen" var ikke rundt i nærheten så da ble det ikke noe av. Jeg ventet på han hele dagen men da han endelig kom var det for sent. Anyways, jeg har drukket mye brus, denne på bildet under er den beste. Og ser dere hvor brun jeg har blitt eller!?Jeg har gått til stranden. . Topp fra swimwear.no. Fikk nettopp vite at jeg er som modell på den nettsiden under bikiniguide HER, haha! Så kult! 

Brua vi må gå over lager til og med en ubehagelig knirkelyd når JEG går over, så dere kan tenke dere hvilken skrekk det er når vi går mange samtidig, haha. 

 

Vel framme på stranden gikk vi på beøsk til en av vennene våre her, og han har ett slags fugleskremsel i "hagen" sin, haha. Dette er riktignok for å skremme vekk onde ånder.

 Mathias sin fiiine tskjorte som han fikk hos meg etter USA - love it!  

Her sitter jeg inne i huset til han som bor på stranden, faktisk oppå senga hans. Her bor han året rundt! Det er ganske sykt, men altså hans normale hverdag hvor han ikke kjenner til noe annet. Han bruker dagene sine på å fiske, gå turer på stranden og røyke. . Men det er ekstremt hyggelige folk som er oppriktig gode og ikke bare er snille for å få solgt ditt og datt. De har aldri prøvd å få oss til å betale for noe eller kjøpe noe, og hjelper oss med alt mulig rart. Selv om vi møtte på en litt for ivrig og slitsom selger på vei fra stranden som nærmest tvang på meg ett smykke, men slikt er det veeeldig lite av.

 

Som jeg nevnte har det blitt en del venting på "banken" idag, så vi flyttet oss fra stranden og til hagen utenfor huset og solte oss videre der. Og ja, nå har jeg altså blitt solbrent. . Jeg er alt for opitmistisk når det kommer til hvor godt jeg tåler solen! 
Jeg har også koset masse med den søteste lille gutten her, som jeg har vist dere flere ganger tidligere. Jeg har aldri i mitt liv sett en så nydelig, søt liten baby før! Planen min er jo å adoptere og ikke få egne barn en gang i framtiden, kan ikke si jeg ble mindre motivert til det nå, akkurat! 

Jeg og Mathias får som sagt ikke så veldig mye tid sammen når vi er her, jeg gjør jo min "jobb" og han gjør. . vel, ikke så utrolig mye, haha. Så igår tok vi oss en liten gåtur sammen, vi var begge så utrolig trette og trengte å komme oss litt opp og rundt! Vi gikk rundt, snakket med utrolig mange (som vanlig, alle skal jo hilse) og jeg presterte å sette meg fast i ett gjerde full av piggtråder. Det var veldig morsomt i ETTERTID, men der og da følte jeg meg ikke så veldig høy i hatten. 

Just chillin' 

Her har dere hva jeg hadde på meg på kvelden igår! Toppen er egentlig en kjole som kommer fra nelly HER, skjørtet er fra madlady.se og skoene er fra choies.com (reklamelenke nelly)

Vi har også lært oss å spille afrikanske trommer, og jeg får, tro det eller ei, veldig mye skryt for rytmen min! :-) 

Ellers har dere planene for dagen som vist under her, stranden og forhåpentligvis får vi leid en firehjuling. Jeg MÅ bare si det igjen, forresten. Det er så merkelig å se alle de eldre, vestlige kvinnene med de unge afrikanske guttene de har som "kjærester" her nede! Helt sinnsykt! Kjenner jeg noen ganger blir litt flau over å være vestlig når det er på den måten, og det kunne ikke ha falt meg inn å finne på noe slikt. 

Internett har ikke funket på en stund, og jeg skal innrømme at det har vært ett irriterende stressmoment her nede for meg. Men nå har jeg endelig fått oppdatert, selv om mailen enda står ulest fra alle dagene jeg har vært her og jeg kan ikke akkurat si at jeg ser så fryktelig mye fram til å sette igang med det når jeg er hjemme, haha. Ellers var det utrolig hyggelig å lese de tilbakemeldingene jeg har fått på gårdagens episode av bloggerne så langt, jeg gleder meg til å se det selv! Tenk at neste uke er det over? Da er det aller siste episode, som varer i en hel time! Håper jo noen av dere blir å savne serien liiiitt, og føler dere har fått noe ut av å se på såkalt "hjernedød undernholdning" en gang i uken! :-)

Haha, peeena! Fra gårdagens episode. Husk reprisen klokken 21:55 om dere ikke fikk sett igår!  

dag 4 i senegal

Kommenter her

Jeg hadde ikke forventet at jeg skulle åpne pcen og lese ett helt kommentarfelt angående abort og vg og det hele. . Det står i vg at jeg tok abort da jeg var 15 år fordi dette er noe jeg for flere år siden skrev om på bloggen da jeg ikke tenkte meg helt om. Og om dere i det hele tatt leste artikkelen, så ville dere ha sett at jeg skrev at jeg ville ha valgt annerledes nå, på alle måter, og det hele var ment som en advarsel etter min uheldige opplevelse. Det er kjipt å blogge om det nå, og angrer på at jeg noen gang skrev det på bloggen for flere år siden. Så da vet dere det. Man trenger ikke å være enige i alle valgene andre tar, men man trenger ikke angripe hverandre.

Fra det ene til det andre, tror ikke jeg rekker å blogge før bloggerne imorgen (20:00 på tv2bliss) så dere må skrive til meg her hvordan episoden var!! Jeg får ikke sett før jeg er hjemme, og gleder meg til å høre om neseoperasjonen og deres inntrykk. 

Uansett, da. Håper jeg kan droppe å få høre om noe som skjedde for 4 + år siden. Sitter som vanlig på en internettcafe i Senegal for å få blogget, føler meg helt ærlig litt som en byrde når andre må tilpasse seg sånn etter at jeg på død og liv skal få oppdatert, haha. Vi skal snart på ett stort karneval som er rett borti her! 

Vil dere forresten se hva vi kom hjem til igår? Jo, denne lekre saken her. Fikk den heldigvis ut av rommet etter en stund. 

Jeg sov uansett godt inatt og kom meg opp ganske tidlig for å dra ned til stranden å ta bilder! Og jeg lover dere, hver eneste spasertur på stranden er ett lite eventyr. . . 

Folk bor altså på stranden i slike hytter som dette. Det er ganske sprøtt! Hver gang vi går forbi prøver dra å dra oss inn i hyttene, enten for at vi skal kjøpe noe eller rett og slett bare for å være hyggelige. Som jeg har nevnt flere ganger tidligere, afrikanere er fryktelig sosiale! 

Etterhvert kom vi til en hel ku-flokk på stranden! Noe slikt har jeg ikke sett før, og om jeg skal være helt ærlig var det liiitt skummelt. Dette nevnte jeg også for Rolf Ørjan. . 

. . Og da svarte han med å be meg løpe bort tid så han kunne ta litt bilder. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om, og kuene var mer redd meg enn jeg var for dem. 

Bikini fra swimwear.no - I love! 

Elsker håret mitt, selv om jeg føler meg litt "rar", haha. Det tar tid å bli vandt til kan man trygt si. . Vet ikke om det er helt meg, men det er gøy å ha prøvd det en periode! Og det funker jo greit på bilder! :-) 

Nok en lite kamerat vi fant på stranden. Stakkars liten hadde nok blitt skyld' på land, og dødd der. 

Så var det tilbake til huset og få mat. Her har dere enda en av ungene til de som lager mat for oss, også denne like søt og "chill". 

Så var det ut på litt mer jobb, nå for å finne mer ut av prosjektet og hva det faktisk er swimwear skal støtte det neste året (10 kr av hver solgte bikini går til dette formålet).. Her sitter jeg og sjefen fra simwear og snakker med sjefen for hele prosjektet, som skulle ta oss rundt for å vise oss planene sine. Jeg forteller meg når jeg er hjemme, men kort sagt er det for å bekjempe malaria og samtidig gjøre mye for lokalsamfunnet. Det var altså dette lokalsamfunnet jeg nå skulle få se. . 

Og det må ha vært noe av det fineste, men også verste jeg har vært med på, på samme tid. Så mye glede, kjærlighet men også sikkert fortvilelse rundt meg. De aller fleste fedre og mødre i hele verden vil det beste for barna sine, og det må være veldig slitsomt å ikke kunne gi barna sine det man kan trenge av eventuelle medisiner, og omså skolegang og mat. 


Sååå morsomt var det å se seg selv på kamera! 

Jeg hadde ikke med meg noe å gi til barna, så jeg fikk utrolig dårlig samvittighet, men denne søte jenta fikk armbåndet mitt! Jeg har lovet å komme tilbake med leker og godteri (som de ville ha), og det skal jeg absolutt ta å gjøre. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Vel "hjemme" har vi bare slappet av og spist alt for mye middag (ENDELIG PASTA!!!!) og nå skal vi på karneval :-) Blogges mer imorgen! Vi reiser forresten hjem på onsdag om dere skulle lure:-) 
 

dag 3 i senegal

Kommenter her

Jeg tenkte å starte dette innlegget med å svare på ett par spørsmål jeg har sett dere har kommet med i kommentarfeltet her :-) Er det "farlig" å gå med lite klær i senegal om man er jente? Her kan jeg svare både ja og nei. Det spørs helt hvor man er og hvem man hilser på, man tilpasser seg etter situasjoner. De er i hovedsak muslimske her, og man forholder seg etter dette, men på stranden og rundt huset kler jeg meg slik som jeg ville ha gjort ellers. Om jeg og Mathias er kjærester? Hehe, vi er faktisk ikke kjærester etter min definisjon. . Men getting there, tror jeg. Det er uansett godt å ha han her! Og så er det jo ett par som påpeker at jeg har silikon og operert nesa osv, og at jeg derfor er en egoistisk dritt som ikke kan late som om jeg bryr meg om forholdene her nede. . Enkelte har, tro det eller ei, økonomi både til å hjelpe andre og til å dyrke sine egne "interesser". Jeg angrer ikke på at jeg tok silikon etter å ha sett forholdene her, det er to ting helt ute av sammenheng og det håper jeg dere også forstår.

 
Vel, nok om det! Vi startet dagen akkurat litt etter vi burde ha gjort (med andre ord, rakk ikke frokosten) men likevel har vi fått gjort mye! Her får dere ett bilde av sengen til meg og Mathias, vi har litt av en luksus sammenlignet med resten av gjengen. Myggnettingen rundt som dere ser er viktig, men ganske ubrukelig. Vi har funnet litt av hvert når det kommer til innsekter. . Senest idag så jeg en skorpion!

Her har dere terassen vår, hvor jeg og Mathias har spist noen ganger. Godt å slappe av her om kveldene! 

Pengene og valuttaen her er gansker rare, tenk dere om vi skulle ha regnet i øre istedenfor kroner, altså å si 100 øre istedenfor 1 kr. Slik fungerer det altså her! Dette er da en 5000-lapp, og er noe av det laveste man får tak i når det kommer til lapper. Ellers har jeg en 1000 kroning blandt annet, haha.

Brua bak huset, på vei ned mot stranden. Her så jeg en krokodille idag!

Da vi kom til stranden idag ble vi overassket av våre venner i "stråhuset" - de hadde nemlig fanget en liten skillpadde som de skulle flytte fra elven til havet, så det var altså for å være snill. De gjør aldri noe med dyr her for å være bevisst slemme, får jeg inntrykk av. På bildet under er jeg med "armstrong" som vi har blitt ganske godt kjent med. Han ble så lei seg da vi måtte si hadet idag fordi han drar til Gambia imorgen, og han ga mathias en gave og sa "i'm so happy, man. you are so nice. i'm happy". Haha, aw. 

 

Det herlige, langgrunnet havet med de store bølgene. I dag var faktisk vannet varmt og det ble endel bading, iallfall på Mathias!

Meg og en tilfeldig forbipasserende på stranden idag. VI møttes i nøyaktig 1 minutt og da var det såklart tid for selfie!
Den lille flekken der ute er mathias, haha.

Tid for lunsj! Her sitter vi altså og spiser. 

Lille, søteste babyen!!!!!! Vil ha med meg hjem til norge.
Nok en selfie. Alle vil ta selfies, hehe

 

Solingstid.

 

Min fine.

 

Her har dere den såkalte "banken". Altså en mann, som ligner noe drøyt på Magdi i Karpe Diem.

 

Så, på kvelden har vi hatt vår første shoot! Jeg tok noen bilder sammen med ungdomsgruppen Mama Africa som pengene til innsamlingen skal gå til , men som sagt skal jeg fortelle mer om dette hjemme i norge. Det er en fantastisk sak som jeg er stolt over å få være med på, og jeg har lenge lett etter noe jeg kan delta på hvor det ikke er noe "mellomledd", og jeg kan med egne øyne se hvor pengene går, hvem og hva det går til. Det er fint, og jeg er veldig stolt! Bildene får dere også se hjemme i norge. .


Litt shoot for swimwear.no - dette er den andre shooten jeg har for dem, og de har utrolig fint badetøy der + at 10 kr av hver solgte bikini i hele 2014 vil gå til denne sangen. De skal starte egen innsamling med det, og det er ett fantastisk tilltak. 
Bildene ble forøvrig veldig gode, men Rolf Ørjan var ikke superhappy over at jeg har farget håret blått. Det er jo ikke så "babe" og jeg fikk streng beskjed om å skjule det på bilder. Det er jo ikke like lett akkurat. . Så desverre kan jeg nok ikke ha denne hårfargen lenge, og det var mest bare for å prøve og for å si at jeg har prøvd. Når jeg er hjemme blir det nok en annen farge, selv om jeg synes det er teit at hår skal ha noe å si på om jeg får ta bilder eller ikke. . Men samtidig forstår jeg at det er slik bransjen er, desverre..

 

Nå må vi komme oss hjem igjen! Mørkt og farlig. Ista kom det en mann inn her med lekepistol og jeg trodde jeg skulle dø og var på vei under bordet. Paranoid much? Haha. Forresten så ser jeg utrolig mye av eldre, skandinaviske damer her som får seg unge afrikanske "kjærester" her nede! Ett omvendt thailand, om jeg får si det sånn. Merkelig! 

Husk forresten bloggerne på tv2 bliss på søndag, klokken 20:00! Da får dere se neseoperasjonen min, au au. 

 

dag 2 i senegal

Kommenter her

Nå har vi vært her i Senegal en stund, og jeg kan komme med litt kjappe fakta. Alle her er veldig hyggelige, nesten litt for hyggelig fordi man blir stående i en evighet med småpraten, haha. Det er flere her som ikke vet sin egen alder og ikke har råd til å gå på skole. Flere tror jeg også ser på norge som et slags "fantasiland" som man kan dra til for å tjene penger, og så komme hjem og hjelpe familien. . Mobilen min koster f.eks mer enn huset til han ene jeg møtte. Det er sykt! 

Jeg skjønner det kan være komplisert for dere å forstå hvem jeg er her med og nøyaktig hva jeg gjør, men kort fortalt skal jeg ha en shoot for en god sak i tillegg til at det er filming rundt det så derfor er det så mange her. Det er på en måte et "hotell" her som tilbyr en økologisk ferie, så de lokale jobber rundt oss hele tiden med å lage mat, rydde, vanne blomster, kjøre oss til byen, passe på oss, kjøre oss, følge oss ned til stranden og det hele. Det er både barn og unge her, så vi blir kjent med mange.I går kveld ble vi altså laget middag til, og så hadde vi en slags "bålfest" for vi alle satt i en ring, spilte trommer og sang, så var det hver vår tur til å løpe inn i ringen. Helt sinnsyk rytme på de folkene her, forresten!

To av damene som jobber rundt oss. Se på babyen da! Så sinnsykt avslappet. 

I morges dro jeg inn til "byen" sammen med noen av de andre, for å se dansegruppen Mama africa danse på en skole. Det er virkelig helt sinnsykt å gå rundt omkring! Store kontraster fra å gå på Karl Johan hjemme i norge. . Dette er noe dere alle bør oppleve, fordi det endrer deg virkelig som person. Den generelle tankegangen min er helt annerledes nå enn tidligere.

Barna her er veldig interesserte i kameraer, og poserer som om de aldri har gjort annet! Når de får se bildene blir de helt fra seg av glede også, og hyler og skriker, haha. De er så søte og glade i livet! Disse to på bildet under satt i veikanten og plukket søppel, samtidig som de var i godt humør og tullet med hverandre. Og hjemme i norge griner barna om de ikke får laste ned en app. .

 Danserne i Mama Africa er virkelig helt sinnsykt talentfulle, men det er felles for de fleste afrikanere. De føler rytmen! De lever seg sånn inn, og når vi var på skolen reiste elevene seg opp og danset med. De er ikke opptatte av fasade her og tenker ikke på hvem de eventuelt trenger å "passe seg for" eller imponere. Det er virkelig noe vi i norge trenger å lære masse av, heie hverandre oppover. De sier også nøyaktig hva de mener her! Jeg har fått høre mye fint om utseendet og personligheten min, men jeg har også fått høre at jeg ser rar ut, ser ut som om jeg er 15 år og at stemmen min er irriterende. Så ja, disse tingene sier de forresten mens de ler og tar deg i hånda. Skjult bitching? Haha, neida. Jeg tror bare ikke de tenker over det på den måten som vi gjør. 

Så kom vi oss tilbake til bostedet og ventet på lunsj. En av damene som lager mat til oss har verdens søteste lille sønn som jeg vil ta med meg hjem til norge, har dere sett noe så nusselig? Han har en pitteliten afro også, haha! Og han er helt stille hele tiden, aldri noe skrik og mas. Det er en annen norsk unge her som griner hele tiden, så da får man virkelig sett kontraster. 

Rett bak huset, alligatorelva. Mathias er ikke her for jobb slik som jeg er, men mer som en liten støttebrikke for meg her nede, så han er ikke med når vi drar på skolene osv. Men, når jeg kom hjem og hadde spist koste vi oss i hengekøya og gikk på stranden med Mathias sine nye bestisster. Koselig!


Nå skal jeg gjøre meg ferdig her, har 3 stk bak meg som står og venter på at jeg skal bli ferdig slik at vi kan kjøre "hjem" igjen. Vi kan ikke kjøre når det er mørkt fordi det kan være farlig, det har vært en del uroheter her i området for en stund siden så. . Mathias liker forresten sine nye afrikavenner så godt at han ikke ville være med meg inn til byen nå, han er heller og spiller trommer på stranda, haha. Som han sa "jeg tror helt seriøst jeg er en afrikaner på innsiden". Well - er alt bra i norge? Varmt, eller? Hehe <3 

 

dag 1 i senegal

Kommenter her

Hei dere! Nå oppdaterer jeg fra en liten internettcafe her i Senegal. Eller, internettcafe og internettcafe.. Alt er jo veldig halvveis her, haha. Jeg sitter med så utrolig mange inntrykk etter bare en dag her, og det er veldig vanskelig for meg å formulere tilbake til dere i norge. Alt her må bare oppleves, det er så totalt motsatt fra hvordan vi har det i nord!

 

Vi landet klokken 03:20 lokal tid (vi ligger en time bak dere), og så var det en lang kjøretur som ventet oss til Senegal. Vi stoppet faktisk innom en bar og satt der en liten stund, og bare der opplevde vi utrolig mye merkelig. . Vi måtte også i sikkert 5 forskjellige passkontroller og alt er som sagt veldig halvveis. Politistasjonen var ett lite skur hvor det sto malt "police" på, og flere gikk rundt i vanlige klær med maskingevær.

På grensen mellom Gambia og Senegal.Jeg har filmet masse med ett go-pro kamera, så det vil dere få se etterhvert!

Men så kom vi oss omsider fram til huset hvor vi skal bo! Det ligger rett ved en elv som har masse krokodiller som sjefer rundt der, i tillegg har jeg sett små apekatter rundt i nærområdet. Jeg er her i afrika sammen med Mathias, manageren min Rolf Ørjan og Fredrik fra swimwear.no - i tillegg til mange flere, men det er disse jeg i hovedsak henger rundt. Jeg er her for en dansegruppe som heter mama africa som jobbe med ett prosjekt for å få bygd ett ungdomsshus, jeg skal ha shoot med www.swimwear.no som skal samle inn penger til den kampanjen. . Haha, komplisert - men mer om dette forteller jeg såklart om etterhvert. I dag har det jo ikke vært noe jobb, mest bare avslapping, bli kjent og spise god mat. 

Huset vårt denne uken. Hverken dusj eller toalett fungerer som det skal, og vi har MYE mer luksus enn noen av de andre! Det sier sitt. 

Denne brua og elva er ca 15 meter bak huset, med krokodillene som jeg nevnte litt kort over her. 

Om man fortsetter rundt 100 meter fra brua kommer man til en utrolig fin, kjempelang og hvit strand som jeg og Mathias vandret litt rundt på tidligere idag. Vannet er ganske så kaldt, så noe bading blir det ikke på meg. Temperaturene i lufta her er forresten herlige! Jeg storkoser meg.
Dette er altså strandcampen eller hva man nå skal kalle det, hvor de leier ut solsenger som egentlig bare er pledd. Her fikk vi kommme å spise appelsin og spille litt trommer! Og vli ble invitert på raggaefest senere, hehe. 
Vel, nå må vi nesten komme oss tilbake til huset (som forresten ligger helt øde, ikke en matbutikk eller noe lignende i sikte engang). Banken her er forresten bare en mann som går rundt med penger, haha. Så fancy har vi det altså! Og ja, vi henter vann i en brønn. . Men folkene her er helt fantastiske og imøtekommende, både menn og kvinner! Og de søteste barna jeg har sett noen gang. Tror faktsik Mathias er utenfor internettcafeen nå og gjør seg selv populær blandt småungene, så jeg får kjappe meg litt her og bli med :-) Vi blogges imorgen! 

 
 

senegal neste

Kommenter her

Hei dere! Nå blir jeg snart hentet av tv2, vi skal kjøre med dem bort til gardemoen idag for ett intervju før jeg reiser til Senegal.Og jada mamma, jeg har tatt malariatabelettene mine. .

I går kom Mathias hit ganske sent, så jeg hentet pizza på vapiano og så var det leggetid rett etter. Det var koselig å få litt selskap, og jeg er veldig glad han blir med til Afrika :-) Fint å dele en slik opplevelse med noen man står nært! 

Vel, flyet vårt er ikke framme før klokken 04:00 norsk tid, så da blir det ikke oppdatering før imorgen. Jeg har fått vite at jeg får tilgang på internett via en liten USB-pinne, så vi får se hvor bra det fungerer, haha. Om ikke er det visstnok en internettcafe ikke langt unna, så på en eller annen måte skal jeg nok klare å løse dette. Vi blogges fra AFRIKA, ønsk meg god tur og lykke til! ♥

 

lettkledd musikkvideo

Kommenter her

Merkelig hvor mye reaksjoner en hårfarge kan skape, og ikke minst hvor annerledes syn andre kan få av deg bare ved en liten endring. . Jeg får mange blikk som ligner mest på spørsmålstegn når jeg går rundt omkring nå, og jeg liker det. Vet dere hva? Blått hår er ikke ulovlig, man skulle nesten tro det utifra diskusjonene som har oppstått. Jeg trives med hårfargen, skal uansett bare ha den i en måned! :-)

 '

Føler jeg ble litt sånn "stygg-rar-fin-merkelig" med det blå håret, og det liker jeg. Mye lettere å lage grimaser og holde på, hehe. 

 

 Ellers har jeg hatt en trivelig dag, min første dag som blå i tuppene. Jeg sto opp klokken 09 for å rekke frokosten, jeg leste igår at for å lykkes i livet må man stå opp tidligere enn man hadde planlagt i utgangspunktet, så da ble det 09 og ingen slumring. Perfekt!

Men jeg skal ikke lure noen, jeg er ikke ett supermenneske (ja, å stå opp før klokken 11 en mandag er litt uvant for meg), så jeg var litt halvzombie under frokosten men våknet raskt til da jeg følte trangen til å ta bilder. Klein, med andre ord. Jeg overlevde og kom meg opp på hotellrommet hvor jeg ryddet, sorterte klærne i kofferten og planla litt antrekk til afrika. Selv om jeg egentlig ikke kan planlegge stort, jeg aner jo ingenting. Opptimisten i meg tok iallfall med bikinier, så får vi satse på litt soling der nede også!

Jeg tok etterhvert turen bort til TV2 for å gi over ett par videoer fra rett etter neseoperasjonen min. Jeg filmet jo meg selv rett etter jeg kom ut fra narkose, så det var altså disse videoene jeg ga over til produsenten idag. Vi fikk catchet litt opp, og jeg fikk også se at  bloggerne nå har fått vår egen pute! Hehe, det er jo litt morsomt da. Så kan jeg sove med meg selv rett ved siden av!

Jeg vandret videre derfra og til solariumet. Mathias skal være med til afrika og han blir brun bare vi snakker om sol i neste uke, så derfor tenkte jeg å ha litt grunnlag. Ja, jeg vet at jeg ikke drar på denne ferien for sol og fanterier, men det er likevel noe i tanorektikeren imeg som roper "solarium" bare jeg skal ut av landet.

Det var ett nydelig vær i oslo idag, skikkelig vårtemperaturer og sol! Jeg vandret mye fram og tilbake med musikk i ørene og tenkte på livet og håret mitt og sminke og gutter *knis*. Haha, neida jeg tuller. Jeg elsker å gå rundt med musikk på ørene for da tenker jeg på så lite som ingenting annet enn hvordan musikken er laget, hvordan alt er bygd opp i sangen og teksten. Det er godt med litt "fri" fra alt stress på den måten.

Her ligger hotellet! Der flagget kommer ut fra veggen, for å være presis. Jeg elsker å være her, så sentralt og nært alt mulig uten å være midt i sentrum. 

Sol! 

Jeg var og kjøpte kulepenner idag til barna på grensen mellom Gambia og Senegal, endel av reisefølget har allerede ankommet afrika og ga meg tips om å gi ut kulepenner der. Barna blir tydeligvis helt ville av glede! Jeg kjøpte ett par sprettballer også, men jeg har lyst til å ta med mye mer. Men hva? Det må være lite, lett å ta med meg, noe de kan leke med flere sammen, det må ha plass i veska. Hm, får fundere litt videre på denne!

For å komme inn i Senegal må man ha visum, så jeg tok bilder til dette idag. Fint? Haha, er det en slags fysisk lov som tilsier at man må se helt grusom ut på passbilder? 

Mens jeg var ute og gjorde ærend idag møtte jeg plutselig på Halvor, flere av dere kjenner sikkert til han? Vel, han holder jo alltid på med ett eller annet, og da gjerne filming - så da vi møttes tilfeldig på gata sa han "hei vil du være med å lage musikkvideo?" og jeg bare "ja, seff!", så plutselig var vi på hotellrommet mitt og spilte inn. Jeg fikk rollen som lettkledd dum "babe", som vanlig. Hehe, neida. Men det var veldig gøy, og jeg gleder meg til å se hvordan alt blir satt sammen! 

Nå skal jeg rydde på hotellrommet nok en gang før Mathias kommer hit. Han skal sove over her , før vi begge drar videre til afrika. Angående hva jeg spesifikt skal gjøre i afrika så kommer info om det etterhvert, men nei, jeg reiser ikke med en organisasjon. Dette er noe som har skjedd via diverse kontakter her og der :-) Men mer om det kommer, fokuset skal iallfall være på malaria! Flyet vårt går klokken 17, men jeg oppdaterer dere før den tid. Klem!


Setter forresten utrolig stor pris på om dere vil stemme på meg som årets personlige blogg i finest awards 2013 - det kan dere gjøre HER, ved å bla ned til dere ser bilde av meg, og trykke "rösta har" under bildet, og så "skicka mine röster" nederst på siden. . ♥

 

i'm blue

Kommenter her

Reklamelenker nelly

Her har dere bilder av det blå håret mitt! Det er flinkeste Sara på hendrix hair majorstuen som har fikset meg, og hun er nå den faste jeg går til. Hun er utrolig dyktig, nøye og ikke minst morsom - og hun vet nøyaktig hvordan jeg vil ha det. Om dere vil sjekke henne ut på instagram heter hun @saraflenstad, og nummeret hennes er 91794426 om dere har spørsmål eller vil reservere time! (behandlingen min er sponset)

Frisørbesøket tok en stund, jeg måtte nemlig bleke hele mitt eget hår først og få en fin "perlefarge" før vi kunne ta inn det blåe, men det var verdt all tiden for nå føler jeg meg som en liten havfrue! Haha. Etter jeg var ferdig nærmest løp jeg til vapiano for å møte min venninne Juliet og en kompis, Rex for lunsj.

Rex er en utrolig dyktig musiker, og jeg har så stor respekt for folk som han som står på og virkelig brenner for det de driver med. Sangen hans "africa" har kanskje noen av dere hørt? Jeg har iallfall hørt den flere ganger på fest! Jeg vil uansett anbefale dere hans nye låt som også finnes på spotify - yesterday. Planen vår var å dra i studio idag faktisk, men det ble ikke noe av og vi skal heller prøve å få det til neste gang jeg er i oslo. Det hadde vært så spennende! Som dere vet elsker jeg å synge, men jeg er også interessert i hele prossesen med å skape musikk. Dette ser jeg fram til! 

Akkurat i øyeblikket har jeg en kompis på besøk her på hotellet, Carl Aksel. Herlig skrue det der! Vi skal bare slappe av her på hotellrommet, jeg har en tidlig morgen for å fikse masse masse før jeg setter snuten mot afrika på tirsdag . . 

Og btw! Jeg fikk nettopp vite at vi ikke skal på hotell i afrika, men i villa, og at det ikke er internett. What-da-fack tenkte jeg bare, men jeg skal kjøpe meg afrikansk simkort slik at jeg kan blogge via 3G. Så det ordner seg jo på en eller annen måte! For å roe ned nervene litt gjorde jeg som vanlig søndagshopping på nelly, haha - det har blitt til noe jeg bare gjør når jeg venter på bloggerne, liksom for å koble bort litt og ikke tenke så mye på at jeg skal se meg selv i alle mulige slags uheldige vinkler. Og det funker! Er som vanlig fornøyd med det jeg har klikket hjem, og spent på å få det i posten (og ikke minst hvordan det funker med håret)

 

 

sko HER / topp  HER  / sko HER 

 

Magetopp HER / kjole HER 

Vi blogges imorgen!  

blått hår og bloggerne

Kommenter her

Nå har jeg funnet på noe jeg aldri i mine villeste tanker trodde jeg kom til å gjøre. . Jeg har farget håret blått!! Og ikke bare litt blått, men skikkelig blått - her snakker vi ikke pastell! Og hva er nesten enda sprøere? Jeg er fornøyd! Sånn, 100%. Det finnes ikke ett halvt gen inne i meg som angrer på denne avgjørelsen. Noen som vil ha bilder? 

I tillegg er det enda en episode av BLOGGERNE i kveld! I kveld får man blandt annet være med meg og venninner på tacokveld og kjøretur, så det skal bli spennende (eventuelt pinlig) for meg å se på. Når man er med venninner snakker man jo om alt mulig, og får meg er det ingen hindring om kameraene er der. Jeg ble jo så vandt med dem etterhvert at munnen gikk uansett, haha! Hva liker dere forresten best med bloggerne? Når jeg er med venninner? Kjærlighet? Familie? Følsomme øyeblikk? Hvordan man tar bilder osv? Vil gjerne høre innspill, det blir jo tatt videre til produsentene! Og neste uke kommer neseoperasjonen. . Det blir utrolig merkelig å se på tv, men forhåpentligvis bra for dere å få svar på en del ting dere har lurt på i sammenheng med den.

Her får dere en liten teaser av episoden! Klokken 20:00 på tv2 BLISS er det igang. Om du ikke har bliss ga jeg ut gratis sumo HER, og via sumo kan du se bliss direkte ♥ 

Jeg er som vanlig aktiv både i kommentarfeltet og på twitter (@sophyyelise) under episoden. Gleder meg til å snakke med dere:-)

Haha. Det er så rart å se episodene, fordi jeg ser så annerledes ut nå. Fysj ass. 

 

typis meg

Kommenter her

Hei dere! Nå har jeg kommet meg fram til hovedstaden hvor jeg skal være i ett par dager før turen går videre til Gambia på tirsdag. I oslo er det faktisk dårlige vær enn hjemme i nord, hvem hadde trodd det? Jo, meg. For slik er det nemlig ofte, haha. Merkelig at enkelte fra oslo faktisk tror det er som nordpolen hvor jeg bor, når de lever akkurat likt selv (bare verre, for vinden er jo helt jævlig her).


 

Jeg startet dagen med forsinket flybuss, forsinket fly og regn hele veien fram til hotellet, men da jeg endelig kom hit følte jeg meg som hjemme nok en gang. Som dere vet bor jeg på hotel oslo city centre hver gang jeg er her, og elsker det! Nå har jeg til og med fått ett rosa rom, så da er jeg fornøyd. Alle rommene på dette hotellet er av lik standard som det jeg er på nå, så det er ikke slik at jeg bor på ekstra fine rom når jeg er her. Jeg bor alltid her fordi direktøren av hotellet er en familievenn, så da får man gjerne litt gode priser + jeg elsker jo å være her! Har fått tilbud om spons på mange hoteller men takket nei, fordi jeg trives nok best på dette stedet. 

 topp fra nelly HER (reklamelenke nelly)
 

Etter å ha freshet meg selv opp litt gikk turen ut i regnet. Jeg gikk på matbutikken for å kjøpe litt frukt å ha i kjøleskapet her, før jeg møtte Anette Marie og datteren hennes på Vapiano. Vi spiste pasta alle tre, snakket og jeg fikk gitt bort den siste barbien av alle jeg hadde hjemme. De andre barbiene gikk til blandt annet kirkens nødhjelp, krisesenteret og anonyme julegaver til de som ikke har råd selv. Men den siste kunne lille Tina få!
 

På vei tilbake til hotellet hadde jeg en skrekkopplevelse på t-banen. Jeg benytter en hver sjangse på offentlig transport til å se på serier, og denne gangen sto dexter for tur. Jeg har ikke amerikansk netflix på mobilen, så da måtte jeg bruke en eller annen jalla-nettside med masse pop-up reklamer. Og tror dere ikke det kom noe hardcore porno opp på skjermen med høyeste volum av en jente som roper "CUM IN MY FACE AH AH " og jeg hadde såklart ikke headsett ordentlig inne heller, og det var så og si helt stille på t-banen. Trodde jeg skulle dø av skam og hadde lyst til å rope "jeg skulle bare se på dexter jeg lover!", men det var nok for sent for det. Så, powernapen jeg egentlig skulle ha på hotellet ble brukt til vandring fram og tilbake mens jeg mimret tilbake og ville grave meg selv ned. Tviler på at noen har opplevd noe SÅ ekstremt, men kanskje noe lignende? Tell me, så kan vi være flau sammen! 

topp fra nelly HER 

Nå blir det avslappning resten av kvelden, så snakkes vi imorgen. . da er jeg frisørtime! Og dere? Ikke glem bloggerne klokken 20:00 på bliss imorgen! ♥ Da får dere være med meg å råne litt, (høhø) og på tacokveld blandt annet :-) Jeg personlig skal se episoden direkte på PC via sumo, der kan man nemlig se alle tv2 sine kanaler direkte om man ikke har tilgang til disse på tv. Veldig lurt!

Ett bilde fra episoden som kommer. Meg og Stine, som er helt herlig i serien om du spør meg! Vi har hatt det så utrolig mye morsomt sammen.
 

love is all you need

Kommenter her

Min valentines utviklet seg til å etterhvert bli ganske fin - til tross for min negative innstilling tidligere i kveld, hehe. Jeg ble i kjempegodt humør av å lese deres søte kommentarer tidligere, og jammen ble det ikke både brownies og kjærlighetsbrev på meg også! Føler meg litt som en heldig jente her jeg sitter, og det er en god følelse å kjenne på. Jeg er glad vi har denne dagen til å feire kjærlighet!

Kan slenge inn denne søte videoen jeg fikk laget til meg for ett år siden nå - følte den passet fint inn! Smelter litt her jeg sitter, haha. 

Jeg har flere grunner til å smile om dagen, spessielt det siste døgnet har vært utrolig koselig. Jeg var på besøk hos Marte igår som er en av mine beste venninner (vi har blandt annet tacokveld i den kommende episoden av bloggerne. .) og vi så på film, spiste og koste oss. Den jenta er fantastisk, og jeg endte opp med å overnatte. Ikke ofte man sover hos venninner nå for tiden, men det må jeg bli flinkere på!

Jakke fra romwe.com / bukse fra nelly HER  / sko fra nike (reklamelenke nelly) 

Kan jeg bare få ett halleluja fra alle dere om at dette er den beste oppfinnelsen fra freia noen sinne? Om du ikke har smakt den enda, råder jeg deg sterkt til å la være. Den blir man avhengig av! 

Haha, min nye faste følgesvenn- El-sigaretten min! 

I morges spiste altså jeg og Marte frokost sammen, og så ble jeg med henne på ett gjøremål og solarium før jeg tok turen hjem. Det var koselig nok det, men jeg er som vanlig verdens største tidsopptimist og kom meg ikke hjem før 16:30 når jeg egentlig burde ha vært i hus rundt klokken 12, haha. 

For imorgen drar jeg nemlig til oslo og blir der i ett par dager grunnet jobb, før jeg vender nesa mot Afrika på tirsdag. Gambia og Senegal, her kommer jeg! Midt oppi all pakkingen kom verdens søteste Charlotte på besøk til meg med valentinesgave, sjokomelk og godteri. Det er så utrolig koselig å få noe uventet fra noen på den måten, og jeg ble helt paff av noe så "lite". Det gjorde dagen min 10 hakk bedre!

Jeg prøvde å kle meg litt passende for valentines idag, hehe. Toppen er fra madlady.se, smykket er fra makestyle.no og skjørtet er fra romwe.com 

Nå skal jeg gjøre meg ferdig med pakkingen, og helst skulle jeg ha vært ferdig for 3 timer siden, for å si det sånn. Men nå får jeg sette inn ekstragiret og satse på at jeg er ferdig før flyet går imorgen formiddag! Det er vitkig for meg å vise respekt ovenfor deres kultur der nede, og pakkingen har derfor vært litt vanskeligere enn vanlig. Jeg skal helst dekke både skuldre og knær der nede samtidig som gradestokken nå viser 30+, og med min klessmak og personlighet sier det seg selv at jeg ikke eier all verdens burkaer og maxiskjørt. Men jeg har da fått pakket ned noe! Dere som har vært der nede eller i lignende land kan gjerne komme med tips i klessveien, det setter en forvirret nordmann stor pris på :-) 


Ps : om du vil stemme på meg som årets personlige blogg i finest awards 2013 kan det gjøres HER - bare bla ned til der det står "årets personlige blogg og trykk "skicka mine röster" nederst på siden. Setter uendelig stor pris på hver eneste stemme ♥

endelig er jeg nominert

Kommenter her

God valentinesday til alle mine lesere! ♥

Jeg personlig har aldri gjort noe spesielt på valentines day, og idag er ikke noe unntak. Skal være hjemme og pakke for imorgen og gjøre unna litt jobb . . Ikke noe spess med andre ord, er for å være helt ærlig litt deppa for hadde tenkt at denne dagen skulle bli noe helt annet for min del. Men jobb må komme først ser det ut til.. 

Men en litt gledelig nyhet har jeg da, iallfall for min egen del! Jeg har blitt nominert til årets personlige blogg på FINEST AWARDS i sverige, det er utrolig stort for meg! Bloggere jeg har lest i flere år er nominert i samme kategori, og det hadde betydd alt i verden for meg om dere stemmer på meg. Jeg vet ikke om jeg er såkalt "fortjent" til denne prisen, og det betyr så mye bare å være nomimert - men om dere vil stemme gjør dere det HER - bla ned på siden til dere ser ÅRETS PERSONLIGE BLOGG. I samme sleng kan dere gjerne fortelle meg hvorfor dere leser bloggen min, det blir jeg glad for å høre!  

rosa hår - here I come?

Kommenter her

På lørdag drar jeg til oslo, og på søndag har jeg en frisørtime klar hos Sara på avdeling majorstuen, Hendrix Hair. Hun er utrolig flink og har god peiling på hva han gjør, så jeg vet at i hennes hender er jeg trygg. Faktisk så har jeg aldri blitt så fornøyd før etter ett frisørbesøk som jeg var hos henne, og det sier jo litt! Som dere kanskje vet har jeg prøvd de aller fleste hårfarger, men jeg har aldri gått helt "utenfor boksen" og prøvd noe sinnsykt. Hvem vet, kanskje jeg tør det denne gangen? 

Haha som dere kanskje husker endte jeg opp med uvrillig rosa hår for et par år tilbake siden, eller det var vel en kombisjon av spy-orange, rosa og hvitt. Men denne gangen ville det jo blitt noe helt annet! Da fikk jeg heeelt sammenbrudd, haha. 

1. 

Candie-Candie

2

Grey/blue hair color

3

Blonde To Pink Ombre Hair

4

ahhhmazing soft pink hair colour.

5

. . Om jeg ikke går for en crazy hårfarge (alt dette avhenger om de har extensions inne i den nyansen jeg ønsker meg), så blir det nok noe litt mer "vanlig" som denne fargen:

6

Hviken synse dere var best? ♥ Jeg personlig holder en liten knapp på den blå/ tyrkise dipdyen, men vi får se hva jeg finner ut sammen med frisøren! 

 

medisin

Kommenter her

Det er så utrolig gøy å lese kommentarene deres på sist innlegg, haha! Vi jenter kan virkelig være vanskelig å ha med å gjøre, det kan vel flere skrive under på. Det er så godt å få så mye positive tilbakemeldinger, de negative kommentarene man får skal jo ikke ødelegge for de fantastiske leserne jeg faktisk har. Man skal ikke dømme alle etter et par trangsynte idioter!

I dag har jeg vært en tur i byen, jeg må finne en ny parfyme til meg selv ettersom min snart er tom. Shopping er den beste medisinen om man er i dårlig humør, men jeg fant ingen parfymer jeg falt for. Akkurat nå bruker jeg escada cherry, og har tidligere brukt Britney Spears midnight fantasy og Ralph Lauren. Jeg liker søte parfymer, så kanskje noen av dere har tips? Drar snart til utlandet så da kan jeg kjøpe på taxfree! 

Forsto det slik at dere liker når jeg har sanger innleggene, så da skal jeg slenge inn litt musikk når jeg husker på det :-) 

Jakke fra nelly HER / skjert fra BIKBOK (reklamelenke nelly) 

Som dere kan se på bildet over har jeg fått på meg sløveklærne for ikveld, så da blir det smoothie og dexter til jeg sovner om. Tøflene har jeg kjøpt i USA, kosedressen er fra juicy cuture og toppen fra madlady.se. Vi snakkes imorgen ♥

stakkars gutter

Kommenter her

Jeg har hørt det så utrolig mange ganger. "Gutter tenker bare på en ting". Hvor vi jenter har hentet dette fra aner jeg ikke. Kanskje er det sex and the city, kanskje er det guttene som skryter på seg ditt og datt allerede som 12-åringer, kanskje det er fra reklame. Jeg har ikke peiling, men at jenter er av den generelle oppfattning av at gutter er så utrolig opptatt av sex at de ikke nøler med å være utro, det vet jeg. Og det er så utrolig feil.

For kjære jenter. Gutter er, i likhet med oss, forskjellige fra person til person. Vi har alle hørt skrekkhistoriene om guttene som har 3 forskjellige mobiltelefoner for å snakke med flere jenter samtidig. Gutter som kjøper sex. Gutter som heller ser på porno enn å kose med kjæresten sin. Men, dette er ikke normalen! Tro det eller ei. Etter min oppfattning så er det faktisk jenter som, som oftest, leker med følelsene til gutter. Jenter gjør så utrolig mye rart og teit mot gutter, de manipulerer, sier ting bare for å få en forventet reaksjon, kaster ting, slår, er utro, hooker up med bestekompisen, har dobbeltiv men kommer som regel unna med det. Alle gangene jeg har sett på venninner og tenkt "om vi bare hadde vært gutter nå. . Herregud vi hadde blitt stempla som noen slemme playere". 

Selv om du blir i et forhold sluter ikke andre jenter å se bra ut. Desverre, hehe. Jeg har selv vært der og tenkt tanken "men han får jo bare lovt til å synes at jeg ser bra ut", fordi jeg selv ikke har tenkt på andre gutter på samme måte lengre. Jeg har til og med gått så langt som å tvinge meg selv til å dagdrømme om Justin Bieber, bare for å bevise for meg selv at jeg kan være mentalt utro, jeg også. Jeg har sagt høyt og tydelig mens kjæresten har hørt på "han der var fin, mm deilig", bare for å få en reaksjon. Jævlig slem, jeg vet. Hvorfor gjør man noe sånt?
Fordi, om du tenker deg om, så er mest sansynlig all grunnen din til å være sjalu ting du har spilt opp i hodet ditt. Var det en fin jente på tv? Okei, om du tenker deg om, så var det nok en fin gutt der også like før. Var det en fin jente på gata? Okei, det var nok en fin gutt der også. La du merke til han? Neppe. Tenkte kjæresten din noe særlig over hun jenta dere så? Neppe det heller. Jeg tror vi jenter tenker utrolig mye mer over andre fine jenter, enn hva gutter faktisk gjør. Jeg har sikkert brukt så mye tid til å tenke på fine jenter som kjæresten min muligens tenker på, for å så tvinge meg selv til å tenke på en fin gutt, at jeg kunne ha skrevet en hel bok om det. Jeg har tenkt på fine gutter på vegne av meg selv, fine jenter på vegne av kjæresten, sex på vegne av meg, sex på vegne av han, og slik har vi det gående. Ett konstant stress som ikke ødelegger for andre enn meg selv. Hvorfor? Hva betyr det for noe? Hvem tenker han på før han sovner? Når han våkner? Det er nok meg, det. Herregud så heldig! 

Jeg tror vi jenter som regel er redde på grunn av vår egen tankegang. Om jeg ser en ekstremt fin gutt og tenker "hm, han der var fin. . lurer på hva han heter og hvor han bor og . . NEI faen lurer på om kjæresten min tenker slik om andre jenter. Nå skal jeg være småirritert resten av dagen". Kjenner noen seg igjen? På grunn av min egen tankegang blir jeg stressa over hva kjæresten min eventuelt tenker om andre jenter. Men hva betyr det, de tankene jeg hadde om den tilfeldge gutten? Ikke en dritt. Kommer jeg til å være utro? Nope. Kommer jeg til å ønske å være utro? Nei. Det er så enkelt.

Ikke alle gutter er utro. Ikke alle gutter er dritsekker. Det finnes så mange fine, romantiske, snille og trofaste gutter der ute. De man ser på film, de finnes. De som får deg til å være på toppen av verden. Som den eneste jenta i verden. De som faktisk er til å stole på. Disse guttene får så alt for lite oppmerksomhet. Jeg har møtt så mange slike, jeg kjenner mange slike, de er fantastiske. Og hva må de holde ut med? Gale jenter som skriker ut om Megan Fox på tv, en fin jente på byen, en plakat på veggen eller en bakgrunn på telefonen. Se for deg at kjærseten din skulle ha blitt sur om du ser på ett bilde av Justin Bieber eller snakker med venninner om Zac Efron. At kjæresten din da sitter irritert i sofaen med armene i kryss og sier "ikke ta på meg, jeg er feit.". Haha, herregud så teit.

Nei, stakkars dere, gutter. Vi jenter er gale. Takk for at dere holder ut!
new in

Kommenter her

reklamelenker NELLY 

Jeg har endelig lært meg noe jeg har prøvd på leeenge. Som noen av dere kanskje vet har jeg sykdommen essensiel tremor som gjør finmonorikk ekstremt vanskelig for meg - ting som å få en trå gjennom ett nåløye kan jeg bare glemme, haha. Jeg har nå iallfall lært meg å markere nesa og kinnbeiner ne ved hjelp av highlighting og contouring, og er utrolig fornøyd! Derfor ser altså sminkingen min litt annerledes ut nå for tiden. Riktignok bruker jeg ekstremt lang tid på dette og må feile og prøve igjen hver gang, er ikke alltid like greit å ha skjelvinger i hendene. .  Men men. Har også begynt med lilla leppestift av alle ting, fikk lyst til å prøve noe nytt. Ser det bra ut? 

Uansett. Hentet en pakke fra nelly på posten idag, er fornøyd med alt som vanlig. Spesielt undertøyet!

Som dere sikkert har fått med dere elsker jeg dyremønster, og da spesielt leopard. Da jeg fant denne kjolen på nelly måtte jeg bare ha den, for en annen stor favoritt for meg er nemlig dyp utringning i ryggen! Den koster 299 kr og kan kjøpes HER. Den passer meg perfekt i XS.  

Når jeg kjøper undertøy på nelly tar jeg alltid størst mulig cup til minst mulig omkrets, så denne gangen ble det 70D. Den er nok litt for liten i cupen, men det går uansett greit å ha den på - den var jo så fin! Elsker at det er litt bling på den, når jeg står i lyset så skinner nesten undertøyet, hehe. BH kan kjøpes HER, og underdel kan kjøpes HER

Denne toppen har jeg i både hvit og svart fra tidligere, jeg elsker den! Den er så enkel og behagelig, men samtidig veldig feminin. Blå er også en perfekt farge for meg som har blondt hår og blå øyne! I tillegg passer den til alle plagg.  HER kan den kjøpes. 

Dette er muligens første gang dere ser meg i ordentlige jeans? Hehe, jeg tror ikke jeg har brukt slike på flere år. For litt siden etterlyste jeg jo noen nye buksemerker jeg kunne kjøpe, og ett par av dere anbefalte meg nelly trend. Og jeg ble veldig fornøyd! Som vanlig tar jeg alltid den minste størrelsen. Billig og bra! HER kan den kjøpes 

tung last

Kommenter her

Hjemme hos oss har vi en kjeller og det er den jævligste plassen jeg vet om. Mørkt, ekkelt, jeg hører rare lyder derfra, lyspæra i taket funker ikke og lyset i fryseren har gått. I tillegg er alle jaktvåpenene til pappa der, og en øks. Ikke særlig koselig plass. Dere vet når man sier at motivasjonen er i kjelleren? Om min motivasjon hadde vært i kjelleren nå, så hadde det vært en oppgradering. Motivasjonen min er i helvette. Det har skjedd så mye vanskelig den siste tiden, blandt annet angående en person som betyr veldig mye for meg. Så alt havnet litt på siden, mest fordi jeg ikke klarer tanken på å prestere. Men jeg prøver så godt jeg kan, og prøver å være positiv når jeg først blogger. Men nå vet dere iallfall litt, hvorfor innleggene ikke kommer så hyppig som de pleier. 

Men vet dere hva? Hver eneste gang dere kommer med forslag til hva jeg kan skrive om på bloggen, så noteres det her på pcen, så sorterer jeg det etter kategorier og hva dere ønsker mest av. Så ingenting blir glemt, tro meg! Akkurat nå ser det ut til at de fleste av dere ønsker enten innlegg med tips mot kjærlighetssorg, sjalusi i forhold, eller å få en oversikt over hva jeg spiser hver dag. At dere kommer med slike forslag er ekstremt nyttig for meg, spesielt på dager som denne hvor jeg kan trenge å distansere meg litt fra den virkelige verden og bare dykke inn i all insprasjon jeg kan komme med. Så imorgen kan jeg forhåpentligvis glede noen av dere med ønskeinnlegg dagen lang, hehe.  Så da, det evige spørsmålet - hva vil dere lese om imorgen, kjærlighet eller mat? Vi høres da, mine fine ♥

 

 

Genser fra madlady.se og shorts fra choies.com - selveste Miguel ga meg masse komplimenter på Hove'13, faktisk! Kult å tenke tilbake på. 


Jeg må jeg bare oppklare noe. Den rosa himmelen jeg la ut bilde av på bloggen igår mente jeg såklart ikke er nordlys. Jeg vet godt hva nordlys er, men jeg dro nordlys inn som ett eksempel på hvor fint vi har det - jeg har da bodd i nord hele livet og kan forskjellen på dag og natt. Det jeg la ut bilde av igår var forresten solnedgang, ikke oppgang. Så, da har vi snakket oss ferdig om været for idag! Norge er uansett fint, omså det er sør, nord, øst eller vest. Det kan ingen nekte på, vi har det helt fantastisk vakkert! 


gråte på tv

Kommenter her

Nå er jeg på vei til noen venninner for å ha den obligatoriske søndagsrutinen med å se BLOGGERNE sammen! I kveld er jo flere av venninne mine med i episoden, så jeg aner klein stemning i jenteflokken, haha. . Nå begynner jeg å bli vandt med å se mitt eget fjes på skjermen, og det føles helt greit selv om det er enkelte øyeblikk jeg kunne ha vært foruten. Slik som i kveldens kommende episode. Når jeg gråter på film. Den sekvensen ble spilt inn på jenterommet med ett lite kamera jeg styrte selv, det var sent på kvelden og jeg hadde ett ekstremt stressnivå i kroppen minnes jeg. Om jeg skulle filme var en vanskelig og ikke minst rar avgjørelse å ta, men hele poenget med serien er jo at dere skal få se den ekte siden av meg - en dere kan kjenne dere igjen i, og forhåpentligvis hente litt inspirasjon fra. Så forhåpentligvis kan det komme noe godt ut av at det blir vist ikveld. 

Her får dere en liten smakebit av kveldens episode. Skru på BLISS klokken 20:00, da vel! Så ser vi på sammen ♥ Del gjerne deres meninger om kveldens episode i kommentarfeltet! 

Ellers var jeg ute med noen av jentene igår og et par gutter, vi lekte flasketuten peker på og hadde det veldig koselig! Jeg og Anne-Sofie kom oss ikke ut før klokken var nesten halv elleve, det er da man må drikke superfort for å komme seg i god form før man drar på byen. Og gjett hva? Det er alltid da jeg har det best! Jeg hater når man sitter og drikker klokken ni og bare "tja, bare 4 timer igjen til vi kan dra på byen da, gitt". Alt i alt, en supermorsom kveld som ble avsluttet med min første nattemat noen sinne! Det ble pommes frites, og jeg har aldri smakt noe så godt før. 

 

Charlotte og Mariell bak, Marte, Anne-Sofie og meg forann. Hvordan skrives det egentlig? Forrann? Forann? Forran? Haha. . 

Sjekk hva jeg våknet opp til idag da, dere! En utrolig nydelig himmel, som vi kun har her i nord-norge. Jeg måtte sende snap til et par kompisser i oslo og det jeg fikk tilbake var mildt sagt ikke like vakkert, noe slikt som dette har jeg aldri sett i oslo! Det er så utrolig eksotisk her oppe i nord uten at vi som bor her tenker så mye over det. For eksempel ser jeg jo nordlyset hele tiden og det er ikke noen stor greie overhode, mens andre drar helt fra Japan for å komme å se det. Ganske sykt, man må sette pris på hvor fint man faktisk har det rundt seg. 

Og hva gjorde jeg mens jeg lå å så på denne himmelen? Jo, jeg hengte på polyvore.com og fant litt inspirasjon! Den nettsiden anbefales på det aller varmeste, man kan søke bredt blandt alle nettbutikker i verden og sette sammen kollasjer. Jeg holdt meg til nelly.com denne gangen, men som dere vet elsker jeg store gensere, mye mønster og litt "streetstyle" så det fikk være min inspirasjon denne gangen. Jeg har bestilt hjem alt på bildet under, og gleder meg veldig til det kommer hit! Spessielt genseren med løven på, håper den er like kul i virkeligheten for da blir den nok en favoritt! 

1. Blazer med blomstertrykk kan kjøpes HER / 2. Genser med løveprint kan kjøpes HER og koster 299 kr / 3. Genser med blomster ble akkurat utsolgt og jeg fikk den siste, flaks! / 4. Tskjorte kan kjøpes HER / 5. Veske kan kjøpes HER / 6. Skoene kan kjøpes HER / 7. Headset kan kjøpes HER 

 

 

Nå skal jeg slappe av med noen venninner og se bloggerne sammen med dem ikveld! Håper alle får en fin søndag og at dere liker episoden ♥  

etter flere år

Kommenter her

Nå skal jeg fortelle dere noe ganske sykt! Jeg er vel neppe den eneste der ute som har en "nettvenn"? Jeg har iløpet av årene hatt ett par slike, men jo eldre man blir, jo verre blir det å holde kontakten. Men en kjekk kar fra Sverige, Viktor Frisk har jeg altså klart å holde kontaken med i snart 5 år, selv om han bor så langt unna og vi aldri har møttes tidligere. Vi snakker i telefonen, på meldinger, på facebook og alt mulig - jeg kjenner han nok bedre enn mange jeg faktisk har møtt i virkeligheten. Men nå, etter så lang tid skal vi faktisk møtes for første gang, og det på grunn av denne drikken her:  

Hæh, tenker dere kanskje? En drikk med Alo Vera? Men jo, nå har det seg slik at Viktor jobber med dette, de skal ha event i oslo når jeg er der i slutten av februar, så da får vi møttes - etter 5 år!!!! Jeg er ikke nervøs eller noe, jeg gleder meg bare. Det er rart at man kan finne noen man klikker så godt med som bor så langt unna, men det er faktisk mulig! Og nei, det er ikke noe romantisk overhode haha. Han har kjæreste, og på den tiden vi har jeg hatt flere forhold. Så noe sånt er det overhode ikke. . Men jeg gleder meg uansett! :D 

Fikk en hel eske med Alo Vera drikker hjem nå. Perfekt, da har vi ingen grunn til å ha brus hjemme.
Woho! Vel, nå skal jeg komme meg ut, i mellomtiden kan dere få noen outfitbilder fra tidligere. Kanskje noen av dere har hatt en slik "nettvenn" før, eller har det enda? Jeg personlig har en venninne som har snakket med samme gutt siden hun var 13 år, og i år blir hun 20. Det finnes sikkert mange morsomme historier der ute!

Hood og solbriller fra madlady.se, clutch fra glitter, armbånd fra missme.se 

Jeans fra nelly.com og merket johnny was, men de er utsolgte! 

Haha, posen fra polet kom litt i veien ser dere kanskje . . Skoene er fra zalando.no 

En siste ting! Det er flere av dere som har lurt på hvor mye jeg vet i forkant av hver episode Bloggerne. Svaret er, så og si ingenting! Dette fikk jeg på mail fra produsenten her om dagen, så det blir nok en spennende episode for min del. Jeg synes jo alt er helt forjævlig kleint å se på, men det blir det vel alltids når man ser seg selv på film. . Men imorgen er det nok en veldig bra episode, med litt grining til og med. Huff!

Husk bloggerne imorgen på BLISS da! Klokken 20:00 ♥ 

den første gangen

Kommenter her

Først og fremst, tusen takk for fine kommentarer på det siste innlegget. Dere er gode, og ikke minst mye smartere enn det vi bloggere og blogglesere får creds for. Stor klem ♥

Nå er det en stund siden jeg har hatt innlegg av kategorien "dette har jeg gjort idag". Jeg synes personlig ikke alltid det er like gøy å ramse opp linje opp og linje ned med hva som skjer i lille harstad, men litt har jeg da fått gjort! Jeg var på kino med noen venninner å så "the wolf of wallstreet". .. . Om noen var i tvil før de så denne filmen om kjæresten er verdt å dumpe eller ta vare på, så er det nok mange som ender opp singel etter å ha sett denne filmen! For det livet med masse sex, dop og fest ble nok mange fristet av etter å ha sett Leonardo svinge seg rundt i tre timer. Jeg tok iallfall meg selv i å tenke "herregud, det der hadde vært gøy" mer enn bare en gang i løpet av filmen! Ironisk nok ettersom filmen egentlig er ment som en advarsel mot den type livsstil, hehe. 

Jakke fra nelly HER (299 kr!), skjerf fra BIKBOK og tskjorte fra sexy.se
Jeg har også vært med en venninne for å ta restylane! Dette er første gangen jeg selv ser noen som gjennomgår denne behandlingen, og det er noe av det ekleste jeg har sett i hele mitt liv! På en spennende måte, hehe. Jeg klarte ikke å se vekk uansett hvor mye jeg prøvde! Men resultatet ble sykt fint på min venninne iallfall, og jeg fikk lyst til å skru tilbake tiden og ta restylane for første gang igjen. Det er alltid best første gangen, for da er det helt nytt og spennende. Selv om resultatet på meg ble finest etter 3-4 behandlinger, jeg hadde så små lepper fra før av. 

En liten sensur her for deres eget beste! 

Det er så rart det der, hvor spennende det er med bare en liten endring. Omså det er en ny hårfarge, tatovering, restylane eller noe større. Jeg var sammen med Mathias og så på ett par bilder fra neseoperasjonen, og jeg bare "herregud så spennende det der var, savner det". Og han bare "du så ut som en pokemon". Om dere lurer på hvordan jeg ser ut som pokemon, så er det slik:

Merkelig nok var dette en fantastisk tid og tror aldri jeg og Mathias har hatt det så koselig før, haha! Eller i det minste meg, men jeg var jo høy på morfin. Ellers har Anne-Sofie kommet hjem til harstad på helgebesøk, min nummer 1 ♥ Hun er jo flink pike og studerer i en annen by, men jeg er utrolig glad for at vi opprettholder kontakten så bra som vi gjør! Vi snakker hver dag, møtes ofte og nå skal vi snart til oslo sammen igjen for å se Drake. I går kveld var vi tre venninner sammen og spiste pizza og koste oss. 

En glad liten familie! Meg, Julie, verdens slemmeste katt og Anne-Sofie. Hooden jeg har på meg er fra sexy.se

Nå skal jeg krølle håret mitt før jeg drar ut. I tilfelle dere lurer på hvilket redskap jeg bruker nå for tiden på krøllene mine så skifter det mellom disse under. MAST krølltang og gorgeous curl wand. Min favoritt av disse to er riktignok førstenevnte, MAST. Grunnen er at den blir raskest varm, den er lett å håndtere og den lager runde krøller uten spisse kanter, om det ga noen som helst mening for dere. Jeg skal nå skaffe meg MAST vol.2, for den lager enda litt større krøller så da blir den nok perfekt for meg! MAST er fra makestyle.no, og det er også vol.2 som jeg snart skal få meg.

Nå må jeg bare komme meg igang! Hva skal dere ikveld, da? Jeg er faktisk oppriktig interessert i å høre om det, haha. Så har jeg noe å gjøre mens jeg krøller håret :-) 

de verste mobberne

Kommenter her

Er det noe jeg får høre hver eneste dag, så er det at jeg har valgt å bli mobbet fordi jeg er en offentlig person. Jeg har valgt de stygge kommentarene. Jeg har selv valgt at jeg noen ganger stiller spørsmål ved min egen verdi, mitt eget utseende og hele livet mitt, fordi folk leser bloggen min. Det er noe jeg selv har valgt, så jeg har ikke lovt til å bli lei meg. Jeg har selv valgt å bruke mye sminke, jeg har valgt og tatt silikon å gjøre noen valg som kanskje ikke står helt på grep med det andre mener er normalt - ergo, jeg har valgt å bli ett offer.

Det var aldri noen som fortalte meg at jeg hadde ett valg. Jeg krysset ikke ut "ja" på et skjema som ga meg valget mellom å bli slengt dritt til daglig eller ikke. Jeg var 16 år når jeg opprettet denne bloggen. Blond og med stjerner i øynene - håp om å formidle hvordan det er å være hun der lille "bimboen" bakerst i klasserommet uten venner. Ikke håp om å bli mobbet og hengt ut daglig. Jeg skjønte jo at det ville komme, men det var aldri noe jeg håpet på eller ønsket. Tvert imot. 

Man trenger ikke å være en hippie, ha grønt hår, ring i nesa og tatoveringer på hele kroppen for å være seg selv. Man kan være like mye seg selv omså man foretrekker å passe inn, omså man foretrekker å ha mye sminke, omså man foretrekker silikon og extensions, omså man foretrekker å være inne på en lørdag å jobbe med skole. Man kan være seg selv, uansett om man passer inn blandt alle eller ikke. Jeg er meg selv 100% i personlighet - jeg har stått imot presset fra dag en, selv om det betyr at det er lovt å henge meg ut på alle slags nettsteder grunnet at jeg har "duckface". For da har jeg jo bedt om det selv, sant? Feil.

Når jeg tar på meg løsvipper, extensions, ligger i solariumet og bleker tennene tenker jeg på en ting - jeg synes det er gøy. Det er en hobby. Jeg håper jo jeg blir finere av det. Når jeg poster blogginnlegg, gjør jeg det fordi jeg elsker å skrive, jeg elsker å ta bilder og jeg liker å formidle mine meninger ovenfor andre. Jeg gjør det ikke fordi jeg tenker "damn, håper jeg blir mobbet idag". Det er ingen, INGEN som ber om å bli mobbet. Det er ikke ett ønske for noen. Mye sminke eller ei.

En liten screenshot av hvordan det kan være noen ganger. Dette er hentet fra episode 5 av bloggerne, som sendes på BLISS søndag klokken 20:00. 

 

Etter bloggerne ble lansert har det vært rart å se hvor mye støtte jeg har fått fra folk som sier "jeg skjønner jo nå at du er en vanlig jente". Skal jeg ta det som et kompliment? Jeg har vært vanlig hele tiden. Jeg har hele tiden vært meg. Dere voksne som fortalte meg at jeg er en idiot, at barna deres ikke får lovt til å være sammen med meg og at jeg er en skam. Dere som har kritisert mamma og pappa. Dere som nå vil ha noe fra meg. Dere som nå ser på meg som "akseptert"; fordi jeg tross alt er en vanlig jente. Jeg har vært vanlig hele tiden. Jeg fikk bare ikke en sjangse til å vise det bak løsvippene. Og guess what? Løsvippene kommer faen ikke av for dere. For det definerer ikke meg som person - tro det eller ei. Vet dere hva? De verste mobberne på internett er godt voksne mennesker med barn og ansvar. De er de som alltid sårer meg mest. Sier de slemmeste tingene. De som er frekkest i offentlighet. Hvor sykt er ikke det?

 

baksiden av fasaden

Kommenter her

I går kveld var jeg på besøk, så American horror story og spiste vegetarburger - det går så opp og ned med meg og hva jeg spiser, det kan gå flere dager før jeg spiser ordentlig. Ikke bra, og skal prøve å få litt skjerping på det framover. Har hatt noen ganske tunge dager og litt vanskelig for å få gjort ting, men gjør ett bedre forsøk nå og prøver å ikke tenke på all dritt og stress som jeg omgir meg med. Men hva skal man gjøre . . Er bare å holde hodet høyt og stå igjennom stormen, det blir jo alltid bedre etterhvert. 

Man kan ikke henge med meg om man ikke er fan av Hello Kitty, hehe!

. . . eller disney, forsåvidt. 

Cardigan er fra nelly HER, har den i xs! I kveld skal jeg på kino sammen med noen venninner, og det gleder jeg meg til. Skal bli godt å tenke på noe annet en liten stund! Det er det eneste man kan gjøre når man har det kjipt. På toppen av mye har jeg nemlig så sinnsykt vondt i venstre bryst, som jeg har klaget over lenge nå. Og kirurgen min er umulig å få tak i, jeg har ringt han, jeg har sendt melding, jeg har sendt mail, men det nærmeste jeg kommer er når jeg ringer resepsjonist etter resepsjonist, som sjeldent ringer meg opp igjen. Jeg får altså aldri time for å sjekke hva som er galt. Faen det er så irriterende når man betaler så mye for en operasjon, så blir det ikke helt bra og man må virkelig kjempe for å få litt respons. Så kryss fingrene for meg, dette må jeg nemlig få fikset før jeg blir helt gal. Vi snakkes imorgen ♥ 

Jakken er fra romwe.com! 
 

goodbye kitty?

Kommenter her

Jeg kan ikke tenke meg noe bedre. Når venninne mine sier "ja, noe sånt kunne bare du ha funnet på" og jeg tenker "damn right". Det er herlig. 

I morges dro jeg for å fylle på tatoveringen min, nøyaktig en uke etter jeg tok den. Jeg skal innrømme at jeg gruet meg litt til påfyllingstimen, tatovøren skulle gå litt hardere og tykkere denne gangen slik at den sitter best og lengst mulig. Det var ikke så veldig vondt, for å sammenligne kan dere prøve å skrape en negl på innsiden av underleppa, og så skrape på f.eks låret. Det er mye vondere på låret da, ikke sant? Smerten inne i leppa blir mer "overfladisk", i mangel på ett bedre ord. Nå føler jeg ingenting i leppa, og føler meg som om ingenting har skjedd der! Siden hello kitty har kryss over øynene på tatoveringen min, trenger hun ett nytt navn - er dere ikke enige? Goodbye-Kitty var ett av flere forslag fra dere, hehe. Hun er ikke mye "hello" akkurat! 

Jeg kom over denne tatoveringen på instagram, og ble forelsket med en gang. Som jeg ønsker meg denne! Problemstillingen er bare, hvor skal den sitte? Dette er ikke en tatovering jeg vil ha på armen eller ett sted som legges merke til, så jeg tenkte litt på nakken - selv om den neppe ville ha passet så godt inn der. Jeg ser for meg låret, men samtidig vil jeg ikke ha en tatovering der heller. Ah, så mange valg - jeg elsker tatoveringer! Og jeg kan ikke forestille meg noe kulere enn den dagen jeg er bestemor og kan peke og fortelle om da jeg var ung og dum. Om min bestemor på over 70 nå plutselig hadde vist meg et "tramp stamp" av f.eks en playboykanin, da ville jeg ha vært stum av beundring! Hehe :-)

Uansett, jeg må bare vise dere noe mens jeg enda husker på det. Her om dagen fikk jeg en av de morsomste pakkene i posten jeg noen gang har fått, og ikke minst nyttigste! Som dere kanskje vet røyket jeg så og si fast før - det vil si, såpass fast at jeg ble stressa om jeg ikke fikk røyk, kaldsvetter, tenkte ofte på røyk og måtte snike meg ut hjemme for å røyke (helt til jeg ble oppdaget og fikk kjeft, vil det si).  Nå har jeg kuttet ut denne stygge uvanen, men den har desverre ikke sluppet helt taket når jeg er på fest. Da røyker jeg sammen med andre. Og ja, det hender også at jeg røyker om jeg er sammen med mange andre som gjør det, og det på en måte blir "sosialt". Er jo nesten litt skammelig å si det. . Jeg bestemte meg for å slutte helt 100%, men jeg er av den typen som trenger litt hjelp med slike ting. Derfor ble EQCIGS - elektroniske sigaretter perfekt for meg!

Dette er altså en elektronisk røyk, hvor man kan bytte filter og få forskjellige smaker. Jeg har startpakken, og da fikk jeg med de fleste av smakene - min favoritt er nok vanilje eller kanel. Når man puster ut kommer det bare en damp, og er derfor greit å gjøre inne og på offentlige steder. Ingen lukt, og plager heller ingen. Man kan også velge om man vil ha med eller uten nikotin - jeg kjører på uten nikotin, ettersom dette kun skal være et "selskap" på fest, og etterhvert ser jeg kanskje at det ikke er verdt det i det hele tatt. Man må lade røyken etterhvert med en kabel som kan kobles inn i pc eller vegg - det er ett blått LED lys ved tuppen av røyken som lyser når man trekker inn, og blinker når den trenger lading. Det er forskjellige smaker og styrker også. Jeg vet selv at jeg aldri har vært avhengig av selve røyken, men heller den greia med å holde røyken, og trekke inn - bare selvskapet ved det, rett og slett. Jeg mistenker at det er slik for de aller fleste? Nå er det iallfall ingen unnskyldninger lengre! Dere kan sjekke ut startpakken HER, om dere vil. Etter å ha fullført den bør man klare å slutte helt 100%, det skal iallfall jeg. Aldri mer røyk i syden, på fest eller noe som helst. Det skal jeg klare! Kanskje noen andre som vil prøve å slutte med meg? 

Hooden og tskjorta mi er fra sexy.sejeg skal på surfeskole!

Kommenter her

Gjett hva? Jeg og en god venninne av meg, Charlotte, skal dra på surfecamp i Portugal! Det høres jo helt sinnsykt ut, men det er helt sant. Biletter er booket og den 5. april sitter vi på flyet mot Lisboa for å lære oss noe helt nytt! Kusinen min skal også samtidig, og på toppen av det hele blir vi jo kjent med mange. . Kanskje det blir litt som å være på sommercamp, og det har jeg jo alltid hatt lyst til å oppleve!Vi reiser med reisebyrået lapoint, som arrangerer surfeskoler blandt annet i Portugal, Marokko og Bali. Jeg ble så inspirert da jeg så at bloggeren Marthe Borge nettopp hadde vært på surfeskole med dem i Marokko! Surfing er god trening, og i tillegg elsker jeg å møte nye mennesker. Jeg liker å dra på reiser som er litt spesielle, annet enn å bare dra på vanlig venninneferie til syden! Er dere ikke enige? 


 

Jeg og Charlotte skal bo i vår egen Bungalow, på nettsiden finner dere den HER. Det funker vel best for noen som reiser sammen slik som oss, men om man reiser alene kan man bo på fellesrom med andre i samme situasjon eller i leiligheter om man reiser som familie. De som jobber der er norske, svenske, men vi skal også være med lokale fra Portugal. Det er aldersgrense 18 år, men det er spessielle ungdomscamper, blandt annet i Portugal dit vi skal, som er mellom 13-17 år. Det kan dere lese mer om HER. Jeg og Charlotte starter på nivå 1, men det gjør de aller fleste som reiser med lapoint uansett, så vi kommer ikke til å være alene. Faktisk er 90% av gjestene nybegynnere - de forskjellige nivåene kan dere lese mer om HER  

HER kan dere lese mer om surfecampen i Portugal, hvem vet - kanskje noen av dere velger å dra dit samtidig som oss? Vi skal være 1 uke, og det koser fra 3390 kr, innkludert mat, opphold og alt av utstyr. Kanskje noen av dere har surfet før og kan fortelle meg litt om hvor vanskelig det er? Jeg skal iallflal klare å stå oppreist i 10 sekunder minst, haha. Det er mitt mål! 


når døren lukkes

Kommenter her

Det dunker i hodet. Du kjenner din egen puls. Dunk, dunk, dunk. Du fokuserer på pulsen. Om du fokuserer hardt nok, forsvinner muligens alt dette. Fokuserer på alt annet enn det som faktisk skjer her og nå.  Du vil legge deg ned på gulvet og be på dine knær om å ikke bli forlatt alene. Du roper at du kan gjøre alt, hva som helst - du bryr deg ikke, så lenge døra ikke blir åpnet, og du står igjen alene. Du føler deg så utrolig liten. Desperat. Flau. Man skammer seg sånn over å ligge der. Fosterstilling. Høy puls. 

Så begynner du å få problemer med å formulere settninger. Dusnakker uten stopp, slenger ut alt man kommer på som kanskje kan redde det lille håpet. Hendene knytter seg rundt hverandre, du drar deg i håret, legger deg ned på senga, setter deg opp, går rundt i rommet. Alltid nært døra, slik at du kan blokkere utgangen om du må. Du går fra å være rolig, til å skrike, til å rope og så blir du sliten. Hele greia starter om igjen. Du vil kaste den andre personen ut, bli ferdig med det - plasteret må vekk, det må vekk fort. Men samtidig vil du aldri gi slipp, du kan ikke gi opp. For hva er vel du, om det bare er deg alene?

Du skjønner at det begynner å bli for sent. Som sand, som renner igjennom fingrene dine. Det går så fort, og du kan ikke stoppe det. Du begynner å stille spørsmål. Stiller spørsmål ved alt som en gang var, stiller spørsmål ved ordet kjærlighet, stiller spørsmål ved din egen verdi. Svaret er det du frykter. Du er faktisk ikke verdt så utrolig mye som du en gang tenkte. Du ser deg selv fra utsiden, der du ligger helt hjelpesløs. På gulvet. Hendene over hodet mens du roper og skriker. Faen så patetisk du er, tenker du. Men du kan da ikke bare sitte der heller, når livet ditt går ut døren. Og når døra til slutt åpner seg, når du til slutt sitter der alene mens du gynger fram og tilbake, så er det ingen som skjønner. For ingen vet vel hvordan det er å få hjertet sitt knust. Hva skjer nå, hva skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg oppføre meg? Hva skal jeg si til andre? Hva skal jeg gjøre om jeg møter han igjen? 

Jeg vet iallfall hvordan det er. Og gud, det er så jævlig. Det er heldigvis en stund siden jeg har opplevd noe slikt, men jeg kan gjennoppleve det som om det nettopp var. Kjærlighet. Så fint og så grusomt. 

Så dette innlegget er til dere. Dere som er der nå. Når man sitter med klumpen i magen konstant, gruer seg til å gå hjem å være alene med tankene, lurer på hvordan i faen man skal komme seg igjennom dagen imorgen, gruer seg til helga i tilfelle man må møtes igjen, lurer på om han tenker på deg, tenker at han sikkert ikke gjør det fordi du er ikke verdt noe særlig, og tenker på om du noen gang vil glemme alt. Når hvert minutt føles som en time. Og hver eneste tanke er ett ønske om å skru tilbake tiden. 

Det er jævlig. Og det er greit. Man må ikke ha det bra hele tiden, og jeg håper det ordner seg for alle der ute.  

vinn billetter - drake

Kommenter her

Nå er det litt under 1 måned igjen til Drake har konsert i oslo spektrum, og det har vært veldig mye fram og tilbake om jeg kan dra - men, nå har alt ordnet seg, og jeg skal med masse venner i oslo! Gleder meg ♥ Konserten er 2. Mars og the weeknd varmer opp, er sikker på at dette kommer til å være en av de sykeste konsertene jeg har vært på. Jeg har allerede delt ut 2 biletter til lesere, men gjett hva? Jeg har 2 til biletter å dele ut ! Jepp, dere hørte rett. Jeg skal trekke en vinner ganske fort som får to biletter - jeg trekker vinneren på torsdag.Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget om at du deltar, og skriv mailen din. Husk å følg med mailene deres på torsdag, om man vinner og ikke svarer i løpet av noen dager trekker jeg ny vinner. 

HER har dere eventet til konserten! 

Gleder meg til denne sangen her!!!!

.. .. og denne,

Jeg gleder meg faktisk til alle!  

Ellers rakk jeg å komme meg ut idag for å ta noen bilder, nå går vi mot lysere tider og det blit lettere å fotografere til bloggen, heldigvis! Jeg har alltid sagt at april-september er de beste bloggmånedene i nord, og den står jeg fast ved. Men man kan da enda ha litt flaks i feburar ser det ut som. . ;-) Nå venter jeg besøk, så vi snakkes om litt! 
 

good mornin'

Kommenter her

reklamelenker nelly

Bukse fra nelly HER / body fra sheinside.com 

Jeg lovte jo å tipse dere om jeg fant noen nettsider som selger undertøy for oss med litt større pupper enn det H&M og cubus tilsier er normalt. Jeg passer ikke de største størrelsene der, og det er jeg vel neppe alene om? Nå med valentines rett rundt hjørnet passer det seg jo fint med noe nytt, selv om jeg helt ærlig ikke tror guttene legger noe særlig merke til det, hehe. Men om man føler seg fin kommer det fram på selvtilitten, og det vet jeg at guttene liker! Jeg personlig matchet aldri undertøyet mitt tidligere, men så var jeg på en shoot og fotografen bare "ja du kan jo bruke ditt eget undertøy nå, om du vil" og det var heeeeelt uaktuelt. Bestemortruse og en slitt BH var det jeg hadde på meg, og det var ikke akkurat unormalt for meg. Da tenkte jeg at "fra nå av skal det matche", og siden da har truse og BH matchet hver eneste dag - i over 1 år! Jeg ringte til og med en venninne i panikk for litt siden og bare "herregud jeg skal ha på meg gul truse, men jeg har ingen gule bh'er! Kan jeg bruke svart? Hvit? Rosa? Leopard? Hva ville du ha gjort?" og hun bare "Du kan vel bruke svart. Skal du møte en gutt eller?" og jeg bare "Nei... sitter bare her egentlig, jeg". Haha, litt tragisk kanskje, men man blir avhengig! 

Personlig skal jeg være sammen med venninner på valentines, men vi har snakket om å pynte oss og ha det skikkelig koselig sammen. Jeg vet iallfall at jeg skal ha matchende undertøy som vanlig, hehe! Nettbutikken jeg snakker om er Mymuse.no - der har de stort utvalg av størrelser, sexy undertøy og tilbehør. Under kan dere se hva jeg hentet på posten idag ♥

Kanskje det finnes noen av dere der ute som faktisk også matcher undertøy hver dag, eller er det så unormalt som jeg har fått inntrykk av? 

lengsel

Kommenter her

*Stirre ut i luften med lengsel i blikket, KNIPS*  

* Se ubemerket ut i luften, later som at kamera ikke er der KNIPS*  

Den beste tiden tilbringer du alene! Haha, er man rar om man faktisk elsker sitt eget selskap? Nå "skal" man jo være en superkvinne som klarer alt, og gjerne avslutter kvelden med venninner eller kjæreste. Men jeg har det som plommen i egget når jeg får et par timer for meg selv, hvor jeg kan bestemme musikken, spise masse, tenne lys og ordentlig tenke over hvor flott jeg har det. Denne idyllen sprekker som regel etter en times tid, men så lenge det varer koser jeg meg! Jeg har drukket smoothie og spist 5 pannekaker, sett på serier og snakket til meg selv. Det beste som finnes! 

Noen sanger som går på repeat hos meg for tiden! 

Topp fra sheinside.com og skjørt fra nelly HER 

Og for å toppe en fin dag, kom denne veska i posten til meg idag. Uten avsender! Alt jeg vet er at den har kommet hele veien fra Kina. Hvem har sendt, eventuelt hva? Om det er en nettside eller privatperson har jeg ikke peiling på, men hadde vært fint om den "skyldige" kunne melde seg, vil jo gjerne si takk! :-) / Feel like taking this last part in english, since I got a mysterious bag in the mail today, all the way from china! So if YOU reading this feel a little guilty please make contact, because I want to say thank you. Loved the bag! 


 

 

tv-angst

Kommenter her

Jeg har ønsket meg en klokke fra Michael Kors i over ett år nå, og etter knuste håp både på julaften og bursdag, valentines og feiringer hit og dit, tok jeg saken i egne hender. Og før helgen kom den i posten, endelig! Jeg er ikke en person som bruker mye penger på enkelte plagg eller tilbehør, jeg har alltid sett på det som en smule unødvendig så derfor var ikke dette helt hvedagskost for meg, la oss kalle det forsinket bursgagsgave til meg selv. Da var det både materialistsk lykke og hverdagslykke mens jeg forsiktig åpnet pakken og beundret den. Min er fra klokkekongene.no og skal være en god del billigere enn i butikk om jeg ikke tar helt feil. Fin, ikke sant? 

I tillegg var det sol igår, for sikkert 5 dagen på rad. Det er ikke helt vanlig her i nord, så jeg tenkte i det minste tanken om å ta meg en tur ute med hunden - ikke at det skjedde, jeg venter enda til jeg kan gå uten jakke, hehe. 

Som om ikke det var nok, fikk jeg taco til middag! Vegetartaco da, men det trenger jeg vel sikkert ikke å nevne lengre engang. Det skjønner dere sikkert :-) Jeg gikk uten sminke nesten hele dagen, spiste masse mat og koste meg. Men den sminkeløse delen varte ikke så fryktelig lenge. . 

. . Jeg ordnet meg nemlig opp som bare det, fordi søndag = tid for å se bloggerne på tv. Når jeg må lide meg igjennom 30 minutter av stygghet på tv fra min egen side kan det hjelpe om man føler seg litt komfortabel i øyeblikket, haha. Men nei, jeg vet jo at det er lenge siden vi spilte det inn og at jeg har endret meg siden da. Men uansett, jeg sminket meg, og slik ble altså resultatet! Toppen jeg har på meg er fra sheinside.com Jeg dro til noen venninner for å se episoden igår, det var russefeiringen som sto på planen. Jeg var så flau når episoden var over og tenkte "okei what da fack, hvordan er det jeg ser ut, hva er det jeg sier, hva er det jeg gjør" og reiv meg selv i håret. Var det mange av dere som så på? Fy fader.. Men jeg har jo bedt om det selv, og er jo veldig glad for at jeg er med på programmet. Det er jo bare en positiv opplevelse for all del, nå vet jeg jo hvordan jeg selv ser ut i det minste. Vel vel. . Mandag idag og jeg skal gjøre ferdig litt jobb med mailen, dusje og kose meg i eget selskap ikveld. Hadde egentlig oppkjøring imorgen men har gitt opp den lappen helt så og si, synes faktisk det er flaut at jeg har hatt kjøretimer i nesten ett år og enda ikke har tatt den. Jeg var ferdig med alt i september, liksom . . Det som senker meg er at jeg ikke har nok selvtilitt på det, selv om jeg er klar over at det er noe jeg må igjennom. Vel vel, nå blir oppkjøringen en gang før jeg drar bort. Jeg har ikke noe annet valg enn å bare komme meg igjennom det! Men men, for å få tankene bort fra bilkjøring og angst en liten stund, shoppet jeg et par plagg på nelly. Jeg bestilte Ray Bans der for en stund siden men hadde klart å bestille hjem 5 par, istedenfor ett, så den pakken måtte bare returneres. Nå ble det heller litt billigere plagg! 

1. Kjolen koster 299 kr HER, dødsfin! 2. Undertøyssett, passer bra nå som det snart er valentines day - jeg vet ikke med dere, men jeg vil gjerne føle meg litt ekstra fin den kvelden! Underdelen koster 199 kr HER, og BHen koster 229 kr HER / 3. Leppestift HER 

1. Bukse koster 299 kr HER, håper den er like fin i virkeligheten som på nettet. 2. Denne toppen er en av mine favoritter, jeg har den i både svart og hvit. 199 kr koster den, og kan kjøpes HER 
 

ny episode ikveld - russetiden min!

Kommenter her

Nå er det ikke lenge igjen til 4. episode av bloggerne, klokken 20:00 på Bliss smeller det! Og jeg sitter som vanlig med puta lett tilgjengelig. Jeg ser tilbake og skjønner ikke hva jeg tenkte med. . I dag, når jeg ikke har stort å gjøre, har jeg pyntet meg med fult sminket ansikt og kjole. Det er virkelig helt sykt, bare de to siste dagene har jeg innsett hvor mye rett sminking kan gjøre for ett ansikt! Nå skal det nevnes at jeg brukte over en time på sminkingen idag, vanligvis tar det 5 minutter.

 
Når TV2 skulle filme meg valgte jeg å nesten ikke bruke sminke, ikke ordne håret, ha på meg sløveklær og så dermed ut som en gammeltante på tur. Det var en dag vi skulle filme og jeg bokstavelig talt rullet ut fra senga og til ett av intervjuene. Ferdig snakka.

Hva slags dyr er dette? Åh nei, det var visst bare meg, det. Når det gjelder mest, da tenker man som regel "whatever". TV2 var her og filmet til siste episode for et par dager siden, og da hadde jeg på meg kosedress! Er det mulig, haha. Jeg har blitt mye flinkere med hår og sminke på bare ett par dager (mye kjedsomhet), og har gitt meg selv ett løfte. Jeg skal være forberedt fra nå av når det filmes. Det er jo også rart, siden jeg har operert nesa siden da og gått ned 4 kg. Men merkelig nok så bryr jeg meg ikke så mye om hvordan jeg ser ut på TV, om det skal være så naturlig som mulig må de jo nesten få fanget de øyeblikkene hvor jeg ikke bryr meg også. 

Bare sjekk sjarmtrollet her da, dere! Sexy ;) ;) ;) Her er "number one hustler" blikket mitt, i tilfelle dere lurer.  

Denne episoden blir nok veldig bra, jeg har ikke sett selv men da hadde jeg begynt å bli ordentlig komfortabel med kameraet, og man får se litt av russetiden min. For det første var jeg ekstremt full, for det andre var jeg ekstremt dårlig dagen etter, og for det tredje kommer jeg med et par nordnorske gloser som kan være verdt å få med seg - russetiden i en liten by, hvor ikke alt handler om russebuss og å bruke mest mulig penger kan vel også være litt spennende? Som vanlig følger jeg med i kommentarfeltet her i løpet av kvelden og svarer dere! Har vært mest aktiv på twitter de siste episodene, men nå skal jeg multi-taske og svare dere litt over alt :-) 

 

KLOKKEN 20:00 PÅ BLISS ♥

bu-fucking-hu

Kommenter her

Heeeeeeei alle hobby-alkoholikere ♥

Nå skal jeg ut. Var ikke så sinnsykt keen på det tidligere i uken, men nå hører jeg ikke annet enn "DUN DUN DUN DUN" i hodet og gleder meg faktisk! :)

Skjørt fra nelly HER (sykt behagelig!),  topp fra sheinside

Når jeg skal ordne meg før jeg drar ut, legger jeg alltid hele sminkesamlingen min pent og pyntelig fram. . Bare for å beundre den litt, hehe.

Alle børstene ligger sammen. . 

. . Og mascaraer, leppestifter og alt av styling til bryn ligger fint plassert, slik at det er lett for meg å finne det jeg leter etter. 

Jeg gjør det på denne måten fordi jeg ofte ser på sminkevideoer før jeg drar ut, og da er det lettere å holde følge med proffene i videoene, og lettere få en oversikt over hva man faktisk har. Jeg kaster ofte gammel sminke / det som ikke blir brukt, men likevel har jeg aldri helt system. Er sikker på at jeg enda har lipglosser fra da jeg var 12 år liggende ett eller annet sted. 

Litt gull og litt lilla idag + liner på våtkanten, gøy å prøve noe nytt! Her satt ikke vippene helt som de skulle, men det har blitt endret på i ettertid - i tilfelle noen fikk en trang til å påpeke det.

Vel vel, nå må jeg komme meg avsted her! Selv om jeg aller helst vil sitte inne å kaste pil på regjeringen, pappa fortalte meg nettopp siste nytt innenfor gaupejakt. Jeg blir gal av regjeringen her, hva er det de tenker med? HVORFOR? Syke faenskaper altså. Kan ikke bare karpe diem starte et politisk parti, vinne valget og styre landet vårt fra nå av? DET tror jeg vi trenger. Jeg leste nettopp boka deres og sier bare hell yeah, ut med Erna og inn med karpe diem. Og nei jeg finnes ikke useriøs. Og bu-fucking-hu til de bøndene som sender sauene / reinene sine opp på fjellene uten pass, og klager når de blir tatt av rovdyr. Om jeg sender hunden min til fjells alene skal ikke jeg akkurat klage om hun blir drept, om det er så utrolig viktig kan man passe litt på. 22 000 dyr ble drept av ulv / gaupe i norge i fjor? Det er like sant som at jeg er helt naturlig. MY ASS!!
 

kort hår, hot or not?

Kommenter her

De fleste har opplevd fylleangst. Det begynner å bli en stund siden den frykten inntok meg, men jeg vet hvor jævlig det er. Men, en angst jeg nå sitter med er matangst. Ikke missforstå meg, jeg spiser virkelig uten å kjenne på samvittigheten i 99,99% av tilfellene (det er jo ikke en bra ting, man bør jo tenke over hva man spiser). Men igår dro jeg på besøk . .Det på bildet over er hva vi hadde store planer om å spise, og det er jo greit nok. Tenkte det var fredag, jeg skulle kose meg eksta. Man skulle nesten tro at magen til lille meg sa stopp etter at jeg personlig slukte hele sjokoladen, nesten alt smågodtet og alle potetbåtene uten at den andre parten fikk noe særlig. Men nope, jeg skulle absolutt ha både is, kakao og fire brødskiver etterpå - og som avsluttning, masse ost. Ren ost, raspet opp i små biter. Og mye av det også! Da snakker vi vondt i magen, problemer med å gå, problemer med å tenke klart og en helt ekstem angst dagen derpå. 
Kreativ sjel jeg med igår, skjønner dere.


 

Men ja, tilbake til det der med mat. I går kom jeg med en yderst liten trøst til meg selv. "Jeg spiser sunt imorgen". Noen ganger priser jeg herren (eventuelt meg selv) for at jeg er vegetarianer, man kan liksom ikke bare kjøpe seg hva som helst, og man er nesten tvunget til å være sunnere. Men jeg klarer det altså ikke, og er likevel så usunn som mulig denne lørdagen. Burger. Vegissburger. Riktignok bedre enn den man får kjøpt på esso, maccern eller whatever. Jeg var ikke engang litt sulten, og burgeren fikk jeg knapt ned - men mat, det skal jeg ha. Og nå er det nyss før jeg går og lager meg mat igjen.

Det som hindrer meg i å åpne kjøleskapet  20 ganger etter hverandre denne lørdagen, er at jeg ikke har tid. Livsviktige valg står på agendaen. Skal jeg ha krøller i kveld? Rett hår? Kanskje oppsatt? Hva om jeg fester det i kliper bak, så har jeg kort hår for kvelden? Takk gud for hårproblemer. Takk gud for lørdager. Takk gud for mine skjelvende hender, som gjør at jeg bruker ekstra lang tid på alt som krever litt stødighet. Om ikke hadde jeg vært nede og rullet i godteri akkurat nå. Men, jeg spør likevel dere, slik at jeg rekker å komme meg ut ikveld. . Skal jeg prøve meg på en frisyre noe lignende den nedenfor? Kort hår? Her holder jeg bare håret opp bak, så det kommer til å se mer ordentlig ut (seff). Har liksom aldri turt det der med kort hår, jeg.