hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

februar 2013

gran canaria next

Kommenter her

Hei! Om en liten time sitter jeg på bussen på vei til flyplassen, og jeg har enda ikke funnet klærne jeg skal ha på meg å reise i. . Jeg oppdaterte ikke mer i går fordi jeg dro ut for å spise med jentene, Isabel har bursdag i dag og blir 19 år (gratulerer!!!) så det måtte vi jo feire - og jeg har aldri spist så mye før i hele mitt liv, jeg hadde oreomilkshake, smoothie, kake, is og potetbåter. Høres kanskje ikke ut som så mye men når hver av de er en egen matrett så ble det en hel del!

Etter det kom Mathias (altså min kjære) hit og så snakket vi litt om hvordan vi skulle gjøre det i dag og hva vi har lyst til å gjøre mens vi er borte. Vi har lagt mange planer og for å si det sånn, så merkes det at vi har vært bestevenner og drittunger sammen på ungdomsskolen for mye rart er planlagt, haha. . Gleder meg så utrolig mye, dere aner ikke! 

Nå må jeg få slengt på meg klærne, jeg forhåndsskriver et innlegg straks som kan komme ut mens vi er på flyet! Noe dere vil jeg skal skrive om?

Meg akkurat nå! Nyvåken og trøtt, så derfor må jeg kjøre på med litt effekter.. Rekker ikke å rette håret, pokker. 


nye vipper!

Kommenter her

Hei dere, og takk for hyggelige mailer og kommentarer i går og i dag, med tanke på innlegget jeg postet i går kveld. Det betyr mye for meg!

I dag har jeg vært å tatt extensions på vippene mine, dette gjorde jeg slik at jeg skal slippe å feste på løsvipper i syden, og slik at jeg kan våkne opp med lange fine vipper hver dag - uten å måtte ta på mascara. Jeg gjorde det på SpaSpa i Harstad, og behandlingen tok rundt tre timer med farging av vipper. Jeg synes det var utrolig behagelig og sov i over to timer av behandlingen, haha! Det var godt å bare legge seg ned for å sove på spa, og når jeg våknet hadde jeg fine vipper. Det ble mye bedre enn jeg hadde forventet meg, og det så ut rolig naturlig ut. Gleder meg til å vise meg fram, øynene mine stikker virkelig fram i ansiktet mitt nå som jeg har lange, mørke vipper. Slike vipper hadde jeg jo faktisk en gang i tiden, men så har jeg ødelagt de helt med mascara og løsvipper. . 

Dere som bor i Harstad eller nærområde bør definitivt unne seg dette, dere kan lese mer på nettsiden til SpaSpa HER ♥ Det er også der jeg fikser bryn, negler og lepper. 

Tenk at jeg har på meg NULL mascara her, ganske sykt! 
feil

Kommenter her

 I dag var jeg ute for å kjøpe bikinier, og det har jeg gledet meg til lenge. Etter jeg tok silikon har tanken om å prøve bikni vært den mest fristende, og tanken på å ligge på stranda og faktisk være fornøyd har vært så utrolig deilig. Men så sto jeg der da på rommet mitt og prøvde bikini etter bikini og så innså jeg - jeg gruer meg. 

Jeg gruer meg ikke til å ligge på stranda fordi jeg bryr meg om hva andre i syden kommer til å tenke. Jeg gruer meg ikke fordi jeg selv er missfornøyd. Jeg gruer meg ikke fordi jeg er redd kjæresten skal synes jeg er feit eller stygg. . Jeg gruer meg fordi jeg må ta bilder til bloggen. Jeg tar med meg sju bikinier til syden selv om man egentlig bare trenger rundt tre, fordi jeg føler jeg må ha en ny hver dag slik at ikke dere kommenterer dritt. Jeg gruer meg til å se på bildene fra stranda å tenke at nå kommer jeg til å få kommentarer om strekkmerket her og litt ekstra fett der. Eller at puppene mine ble stygge.Jeg gruer meg til jeg møter lesere som tar snikbilder av meg i uheldige vinkler, hvor kroppen min kanskje ikke ser ut på sitt beste. Jeg gruer meg til å se de bildene i ettertid når jeg får de sendt anonymt på mail. Jeg gruer meg til å ikke klare å slappe av. . Det er så dumt å sitte å være lei seg når man er på ferie, fordi det var jeg når vi var i Hellas. . Jeg hadde litt angst hele tiden. Og jeg elsker jo å blogge, og jeg elsker de fine kommentarene - ikke tro at jeg overser de, for jeg blir SÅ glad! Men jeg er en jente som enda er tenåring, og vi vet jo alle hvor skummelt det kan være når sommeren kommer og man skal hoppe rundt i lite klær. Jeg har dager hvor jeg føler meg helt på topp, og så har jeg dager når jeg føler meg helt dritt. Og dagene som er på topp, de blir plutselig helt dritt når noen skal poengetere mine såkalte "feil" som jeg ikke visste om fra før av. Man er veldig sårbar i lite klær, haha. 

 Jeg må bare komme over den kneika, så her har dere meg i bikini. Påpek alle mine feil nå så er vi ferdig med det, så slipper jeg å få noe slengt i trynet når jeg sitter i et annet land sammen med kjæresten min, så kan noen av dere gjøre meg en tjeneste å faktisk la meg kose meg når jeg er der. Om dere vil at jeg skal føle meg dårlig, så tar vi det NÅ. Takk! 


 

ny følgesvenn

Kommenter her

Hei! I dag har jeg vært i byen i sju timer. . Som dere vet måtte jeg fikse pcen min, kjøpe meg koffert og veske til reisen, jeg fikset neglene mine og kjøpte hele 5 nye bikinier.. Pjuh! Er glad jeg er hjemme å kan puste ut, enn så lenge. I morgen er en ny dag hvor jeg må opp klokken 08 for  å dra til byen og få vippeextensions, endelig ♥ ♥ 

Jeg har vært så stressa i hele dag, og ja. . Humøret er ikke helt på topp kanskje.  Tror bare jeg trenger masse søvn og mindre stress. Måtte foresten slette alt på pcen før i dag slik at den skulle begynne å funke, føles ikke akkurat superbra å ha mistet alt jeg hadde av bilder, programmer, filmer osv. Men slik er det vel! 

Har jeg noen lesere som er i Puerto Rico kanskje, eller skal være der den nærmeste tiden? 

Min nye følgesvenn! Man ser ikke her hvor stor den egentlig er, men den er iallfall DIGER. Og den veier ca ingenting! 
 

 

gleder meg

Kommenter her

Hei! Jeg har problemer med pcen og har prøvd å blogge i hele dag, men uten hell. Nå sitter jeg på den stasjonære og jeg hater å blogge på pcer som ikke er min, men i morgen skal jeg ta pcen min tilbake på expert å få de til å fikse den på stedet - jeg er så lei av den, jeg har hatt problemer helt siden jeg kjøpte pcen i desember. . 

I dag våknet jeg opp sammen med kjæresten, dro på spa for å forme og farge brynene mine, og i morgen skal jeg fikse neglene, kjøpe meg en ny koffert til syden, hente passet på politistasjonen og fikse neglene. Jeg oppdaterer dere i morgen kveld når alt er fikset ♥ Stor klem fra en blogger som sliter med dårlig samvittighet over oppdateringen. . 

Må bare si det, jeg så nettopp "syden " på tv (hva faen er egentlig syden), og jeg gleder meg så utrolig mye til jeg drar til Gran Canaria om tre dager med kjærsten, og jeg er så utrolig oppgiret på å kjøre jetski at jeg ikke klarer å sitte i ro i stolen!!! SKAL FAEN KJØRE I 100 KM/T OM MULIG Å HOPPE PÅ ALLE BØLGENE!!

Vet ikke om dere ser noen forskjell på brynene? Nå er de svarte.. Hadde litt noia først men har vendt meg til det og er fornøyd!  

new in

Kommenter her

Sitter og drikker en kopp oboy mens jeg bestiler klær på nelly. . Jeg venter på en pakke derifra, men jeg klarte ikke å la være å kjøpe en til, hihi! Og foresten, pcen min viser at det er tirsdag i dag, jeg regner med det er feil . . ? Om det virkelig er tirsdag i dag så har jeg plutselig veldig dårlig tid, haha. 

Noen favoritter blandt tingene? Regner med jeg har fått de når jeg er hjemme fra skolen, da legger jeg ut alle ♥

Denne var kun tilgjengelig i SMALL, men den var sååå fin at jeg ikke kunne unngå å kjøpe den. . Håper jeg klarer å få sydd den opp, fordi jeg elsker slike kjoler! Den kan kjøpes HER. 

En helt enkel hvit kjole, tenker å spare på den å bruke den i konfirmasjoner i sommer. Kan kjøpes HER


Sykt fin topp, men desverre også kun i SMALL. . Og jeg bruker XS. Satser på at den passer, fordi jeg elsker den og den koster bare 199 kr HER
 

vår harlemshake-video

Kommenter her

Her har dere videoen fra vårt useriøse forsøk på harlem shake! Haha, jeg må bare nevnes at vi alle hadde en liiiiten promille når vi spilte inn dette. . Og jeg så ikke helt poenget i å begynne å redigere den, litt av "sjarmen" er vel at vi sliter så utrolig mye på starten der! Men nei, den er overhode ikke seriøs, men det er mine jenter og det gjør meg glad ♥

 Foresten, kan dere se  videoen..? Hos meg kommer det bare opp at den er utilgjengelig etter noen sekunder. . 

bilder fra i går

Kommenter her

Gårdagen var så utrolig morsom, jeg sitter med et lite smil om munnen og tenker tilbake. . . Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre, på tross av dårlig vær og enda dårligere valg av sko, haha! Vi har funnet på så utrolig mange morsomme drikkeleker nå, jeg kan sikkert lage et innlegg hvor jeg skriver ned noen til dere? Både til når man er på fest og på jentekveld kan det være morsomt! Vi var først 8 jenter pluss Markus og Marius, hvor vi hadde masse drikkeleker, tok jellyshots (ja jeg er enda vegetarianer, det finnes vegetarisk gele), og bare hadde det veldig morsomt. Etter det dro jeg i bursdag, så på byen, og så hjem til my man for å sove ♥ Hadde en helt perfekt start på dagen med han, bortsett fra at jeg hadde harmel shake på hjernen og den sangen er brutal å måtte nynne på, haha. Om jeg skal sitere min kjære, så hørtes jeg ut som en gameboy. Hot. . .

Vil dere jeg skal legge ut videoen hvor vi danser Harlem Shake senere? Da laster jeg den opp nå!

Carina, April, Isabel og meg for de andre kom. 

Prøvesmaking av Jelly Shots! Jeg synes faktisk de var gode, og favorittsmaken er cola. 

Jellyfruits! 

Drikkelek, galskap!
I bursdagen. God stemning synes jeg! 

Meg, Tina og Katrine. Ikke helt heldig bilde av noen av oss, derfor jeg kjører på med litt effekter, hehe. Men det ble jo litt kult! 

Meg og Roy-Arne, trodde jeg skulle le meg ihjel når jeg så dette bildet i går. haha! 

Olai og DJ'en! 
Som dere sikkert har merket hadde jeg en litt kjip periode en stund nå, blogglysten og generell motivasjon har vært på bunn. . Men nå er den "gamle meg" tilbake, humøret og blogglysten er på TOPP! Det er mye takket være fine kommentarer dere legger igjen her.  Jeg bryr meg så mye om dere, tusen takk!

 

Nytt design!

Kommenter her

Sitter nå å går igjennom bildene fra gårdagen, vi har også laget vår egen "harlem shake" som jeg skal legge ut. I mellomtiden vil jeg gjerne spørre dere hva dere synes om det nye designet? ♥ Jeg elsker det, og en stor takk til fine Kine som har laget til meg! 

Dere er foresten verdens beste lesere, og jeg leser hvert eneste ord dere skriver både her, på mailen min, instagram, twitter og fanpagen på facebook. Jeg får ikke tid til å svare alle, men jeg tar alt til meg. Hver gang jeg møter dere føler jeg at jeg møter noen jeg kjenner, jeg elsker å prate med lesere og det er mange jeg har kommet så godt overens med at jeg bare vil invitere de til harstad på sleepover, haha. Love you!

Tumblr_ldahlkbwrd1qeuc6eo1_500_large

kveldens antrekk

Kommenter her

Jeg vet ikke hvordan jeg har klart det, men jeg har prestert å slå av WIFI på pcen min . . Så derfor må jeg bruke 3Gnettet, dere kan tenke dere hvor tregt det går. Jeg har jobbet med dette lille, enkle innlegget i over en time, haha! 

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at tiden skal gå slik at jeg kan dra ut! Jeg hater å komme veldig tidlig på vorsh - eller skrives det vorsj? Vors? Haha jeg vet jeg spør dere om det sikkert en gang i måneden, men jeg klarer aldri å lære meg det. . Grunnen til at jeg ikke vil komme tidlig er fordi da sitter man bare å venter på at man skal begynne, så ender det med at jeg blir trøtt og får lyst på brødskive og drar hjem. . Haha! Gleder meg uansett masse til kvelden med jentene ♥

Her kan dere se håret, fint sant? Kjolen og skoene er fra nelly, begge utsolgte. 

  

"skal bare..."

Kommenter her

Hver eneste gang jeg logger på pcen for å blogge for dere, så åpner jeg en ny post på blogg.no men SÅ må jeg bare sjekke alle bloggene jeg leser, se innom alle nettbutikkene, lese bloggene en gang til, sjekke mailen, lese kommentarer. . Ja, slik fortsetter det gjerne i et par timer før jeg kommer på at jeg faktisk har en blogg selv som jeg må skrive på, haha! Jeg eier ikke selvdisiplin, desverre. 

Her i huset skjer det ikke stort, jeg har fått se det nye designet til bloggen nå, det kommer opp i løpet av helgen og jeg elsker det! Jeg gleder meg masse til litt forandring, blogglysten blir på topp hver gang jeg får et nytt design. Vet ikke om det er noe feil hos dere også men jeg kan iallfall ikke se headeren min for øyeblikket. . Jaja! Nå skal jeg fikse meg og i mellomtiden tenkte jeg å vise dere det andre nye mobildekselet mitt fra madlady.se , de har fått inn mange nye deksler som jeg elsker. Her har dere mine to, hvilket likte dere best?
true!

Kommenter her

Fant dette bildet på kissie sin blogg , og det her er sååå sant. Jeg blir dårlig når jeg får høre at "om du hadde vært selvsikker hadde du ikke vist så mye kropp,  du søker bekreftelse." Er man selvsikker så gjør man hva faen man vil! Det er viktig å huske på, har dere merket hvor mye selvsikkerhet og personlighet gjør for en person? Det gjør alt. Det er altlid det jeg faller for hos en gutt, personlighet. Viktig viktig!

Blir litt for teit at gutten står der å prøver å være fin uten noe på overkropper med et sånt budskap på en lapp. . Her har vi en gutt som bare prøver å få seg noe, haha. 

jeg har "blitt ny"

Kommenter her

Herregud så herlig det var å våkne opp med langt hår i dag, haha! I går tok jeg keratinfester i håret, og det ble kjempebra. Jeg bruker de fra luxushair i farge #2, (fargekart HER) og jeg har 170 fester i håret nå. Vi brukte hele tre timer, men det ble jo til en liten jentekveld etterhvert så koselig var det. Jeg har sagt det tusen ganger før og jeg kan gjerne si det tusen ganger til, jeg kjenner virkelig verdens beste jenter ♥

Uansett, jeg er utrolig fornøyd med resultatet og det ser veldig ekte ut i super kvalitet! Jeg synes ikke det er ubehagelig å ha det i håret, kanskje fordi jeg er så vandt med clips? Men jeg må bare si at jeg liker clips best, fordi da kan jeg style det mer som jeg vil. Når jeg er hjemme fra syden skal jeg ta ut keratinfestene hos frisøren, men keratin er definitivt noe jeg skal fortsette med HVER gang jeg skal til syden, og på hove i sommer! Så slipper jeg å ta av og på håret hver kveld, det kan jo være et stress i seg selv. . 

Dere kan kjøpe keratinfester HER , i den pakken er det 175 fester og det alt dere trenger. 

Jeg viser dere resultatet før jeg drar ut! Har noen av dere hatt keratin før? 

Slik ser det ut i en pakke, jeg hadde 10 stk slike pakker. Men jeg brukte ikke alle!

Her hadde vi festet på halvparten av festene på en rad, om dere skjønner. Litt vanskelig å forklare!

Fine Charlotte! Jeg ville virkelig ikke være med på bilder, og som dere ser i bakgrunnen ville ikke Amanda heller, haha. 
all around the world - igjen!

Kommenter her

Forsto det slik at dere likte innlegget hvor jeg viste bilder fra rundt i verden av fine steder, spesielle bygg og dyr eller hendelser, så derfor kjører jeg en liten reprise av den! ♥ Kos dere!

En hund som heter Capitan sover ved graven til sin eier hver eneste natt. Eieren døde i 2006. . Det sier vel egentlig sitt, dyr kan føle kjærlighet. 

Permalenke til innebygd bilde

Awww! Er ikke pingvinbabyer det søteste?

Permalenke til innebygd bilde

Mitt drømmehjem

Permalenke til innebygd bilde

.. Eller kanskje dette?

Permalenke til innebygd bilde

Ett hengekøyenett over et basseng, tenk å ligge der å slappe av. .

Permalenke til innebygd bilde

Flytende fotballbane i Singapore

Permalenke til innebygd bilde

Basseng-kjeller eller kjeller-basseng eller . . Ja, dere skjønner.

Permalenke til innebygd bilde

Hohenzollern-slottet i tyskland over skyene

Permalenke til innebygd bilde

Trenger vel ikke si noe? Jeg skal følge med!

Permalenke til innebygd bilde

Awwwwww!

Permalenke til innebygd bilde

Aaaaaw en gang til!

Permalenke til innebygd bilde

Awww en siste gang!

Permalenke til innebygd bilde

Et hotell på Fiji - sove under vannet.

Permalenke til innebygd bilde

Ett trehus med speil rundt i Sverige.

Permalenke til innebygd bilde

Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med for eksempel en gang i uken, å legge ut masse bilder jeg har funnet av litt spesielle ting? 

 

en første gang for alt

Kommenter her

I dag ble jeg sendt til rektor for første gang i mitt liv. . Grunnen var fordi jeg var tydeligvis litt stor i munnen mot en lærer, men jeg tror jeg og alle andre som satt i det klasserommet kan skrive under på at det ikke var fortjent at jeg ble sendt til rekor! Det er ikke noe jeg er stolt over, men det er jo på en måte litt morsomt ettersom grunnen var at jeg sa " jeg skjønner ikke hvorfor du er så frekk" til en lærer, så WIPS rett ut på gangen og opp på rektors kontor. Spenning i hverdagen, haha!

Etter skolen dro jeg til solariumet og fra jeg kom hjem har jeg brukt en halvtime i telefonen med Nextgentel. Aldri ha de som nettverksleverandør, jeg er ofte uten nett og når jeg først har nett så er det så dårlig at jeg knapt kan høre en sang på spotify! Oh well. . Neste uke starter jeg mitt prosjekt "bli ny", jeg skal fikse overleppa (fjerne noen klumper med restylane som jeg har nevnt), fikse neglene, ta vippeextensions og fikse brynene. Men i dag starter det hele, for nå skal jeg feste på keratinextensions! Er så utrolig spent, har jo aldri hatt det før. .  Ønsk meg lykke til!

Se alle fregnene jeg har fått av solarium den siste tiden, foresten! Jeg elsker det, sååå søtt!solariumsavhengig

Kommenter her

Jeg har startet opp med prosjektet " bli-brun-før-syden" og har tatt sol tre dager på rad nå, haha. Jeg får helt angst med tanke på at jeg skal ligge ved siden av kjæresten min hver dag i en uke, og at han for hver dag bare kommer til å bli brunere og brunere. . Han blir brun av å se ut vinduet virker det som, den jævelen!! Haha neida, men vi har en liten konkurranse i forholdet om å være brunest, jeg har ledet den konkurransen hele tiden så å gi fra meg seieren er ikke aktuelt helt enda. Så nei, jeg har ikke begynt på barbiedopet igjen som mange av dere gjerne vil tro - jeg har bare flyttet inn i solariumet for en liten stund! 

I kveld har jeg vært hos April sammen med en del jenter for å planlegge helgen og spise litt god mat! Det var utrolig koselig, og vi har pratet om absolutt alt mellom himmel og jord. . Er så godt med slike jenter, og vi alle prater like mye så vi sitter og roper i munnen på hverandre for å få oppmerksomhet, haha! ♥ 

Alle jentene, minus Marte som måte ta bilde.  

 

dagens planer

Kommenter her

Hei! Jeg kom akkurat hjem fra skolen og noen ærender med pappa, vi måtte kjøpe middag til meg og det er alltid ett lite eventyr i seg selv - kresen pike, med andre ord! Senere i kveld skal jeg på jentekveld hvor vi skal lage jellyshots til helgen og forhåpentligvis spise noe godt, alt jeg tenker på idag er mat. . Jeg må nok handle med meg en stor pose smågodt, det er sikkert! 

Har litt dårlig tid ettersom jeg har en time på meg til å gjøre lekser og spise middag før jeg drar, men jeg tar såklart med meg kameraet på jentekveld. I mellomtiden tenkte jeg å vise dere dette sinnsykt kule mobildekselet som havnet i postkassen min for et par dager siden, fra madlady.se - er det ikke FINT? 
hvem er jeg

Kommenter her

Den beste underholdningen man kan få en sen onsdag er IKKE idol, men å se på falske brukere av seg selv på nettet. Jeg kødder ikke, det er noe av det morsomste jeg vet! Jeg blir nesten litt forvirra her jeg sitter, tanker som " hvem er jeg egentlig, er jeg jente 16 år i stockholm, jente 20 år i frankrike eller jente 18 år i norge?" popper opp i hodet, men så ser jeg meg i speilet og innser at jeg er meg, jeg er like stygg som vanlig og hvorfor vil noen late som om de er meg - jeg har jo like mye fritidsproblemer som alle andre?

Men seriøst, det er ironi på sitt beste. Her ligger jeg med dobbelhake, null sminke og ikke særlig mye hår på hodet og tenker stakkars folk som vil utgi seg for å være MEG. Det morsomte er jo at mange har laget falske profiler av kjæresten min på nettet også, slik at han kan være kjæreste med falske profiler som har blitt laget av meg. . Når Mathias er slem i virkeligheten kan jeg bare se på de falske profilene å drømme meg bort, haha! Neida, nå tuller jeg. Bør kanskje sove litt.

Som denne , "Erica Jaquline". Finere navn enn meg og greier! Over 1000 followers. . En gang fant jeg en falsk profil som hadde fler followers enn den ekte meg, DET var deprimerende.
Dette gjør meg glad

Kommenter her

♥ verdens søteste lille hund, som ser ut som en blanding av asiater, snoop dogg og en rotte. Mama loves ya!

Og ja, hun bare sitter sånn der og tar livet helt med ro. Dette var ikke et "heldig" øyeblikk hvor hun tilfeldigvis lukket øynene, haha!svar på spørsmål om tatovering

Kommenter her

Sitter for øyeblikket og smører min nye tatovering inn med litt krem slik at jeg ikke skal få rur på den. Mange av dere har spurt om jeg kan fortelle litt om tatoveringen og historien bak den, og det gjør jeg gjerne!

Tatoveringen er på foten, og jeg har lenge hatt lyst til å ha en tatovering akkurat der slik at den vises når jeg har på meg åpne sko, for eksempel pumps. Denne tatoveringen er den jeg har som er minst personlig, mine to andre har en historie bak seg mens denne tok jeg fordi jeg ville ha en tatovering på foten, enkelt og greit! For dere som ikke kan se det, så er det evighetstegnet og inni står det " and beyond", altså " to infinity and beyond". Det er en linje hentet fra . . Toy Story, haha! Dere kjenner det kanskje bedre som " til evigheten og forbi". Som dere vet elsker jeg disney og alt som har med barndom, håp og drømmer å gjøre. Så denne symboliserer det - at jeg kan klare alt og at jeg kan dra til evigheten og forbi om det er det jeg vil!

Det er en liten, søt tatovering på foten så jeg vet det ikke er noe jeg kommer til å angre på. Jeg har ikke angret en dag på de andre tatoveringene mine heller. Og til dere som spør, nei jeg synes ikke det gjør noe vondt å ta tatovering! Men det vet jeg mange som synes, så individuelt er det definitivt. Det er bare noe man må oppleve selv! 

 

min tredje tatovering - check!

Kommenter her

Nå har jeg kommet hjem igjen etter å ha vært å tatt min tredje tatovering, på foten denne gangen. Jeg er slik at om jeg først får et lite innfall om å gjøre noe, da fullfører jeg så absolutt! Omså det er en liten ting som en tatovering, det blir aldri bare med tanken når det kommer til meg. Jeg liker det! Kameraet ladet ut rett før hun startet å tatovere, så jeg fikk desverre ikke tatt bilder av hele prosessen. . Men, jeg kan godt vise dere ferdige bilder av tatoveringen i morgen om dere ønsker det? ♥

Tatoveringen min er av evighetstegnet og inni står det "and beyond" altså "infinity and beyond" blir det til sammen - eller, til evigheten og forbi på norsk! Noen som kjenner det igjen fra en film. . ? Hehe! 
konkurranse!

Kommenter her

Jeg har det veldig stressende denne uken som jeg skrev i går, med masse skolearbeid jeg bare må få gjort jeg drar til syden. .  Men i dag skal jeg ta tatovering klokken 18:00, så det er jo et fint lite plaster på såret! Etter det skal jeg sove med den fineste gutten jeg vet, Mathias ♥ Har ikke vært sammen med han siden fredag, så det kommer til å bli veldig koselig. Eller ja, det er alltid koselig haha, men er ekstra godt når det er lenge siden!

Men siden bloggen min s-u-g-e-r nå for tiden tenkte jeg å bøte opp for det med å ha en liten konkruranse til dere søte jenter! Jeg gir ut et sett med tape-extensions (150 gram) i valgfri farge, om du vinner får du også med eksta sterk tape, fjerningsmiddel (til når du en gang skal ta det av) og en extensionshårbørste. Dette koster egentlig veldig mye, så den som vinner er heldig! Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar med email, så trekker jeg vinneren i overimorgen tenker jeg. Klem!

Mine tapeextensions som jeg har her hjemme, som jeg kaanskje skal feste på neste uke om jeg ikke tar keratin likevel, haha. Vinglepetter..
full av begivenheter

Kommenter her

Mellomromstasten på pcen funker ikke, så jeg har med andre ord kopiert et mellomrom som jeg nå må lime inn mellom hvert ord. Bloggen har sett bedre dager kan man si!

I dag har vært en dag full av begivenheter, NOT!! Morsom jeg er, det har nemlig ikke skjedd stort bortsett fra:

1. Jeg mistet min andre akrylnegl,og med korte negler føler jeg meg plutselig smålubben og som en mann. Rart hvor mye en så liten ting kan gjøre!

Ser dere hvor grå hudfargen min har blitt? Har hatt helt noia for det i hele dag og tenkt at " det må jo være kreft", haha så tyypisk meg. .2. Har nesten ikke klart å spise fordi underleppa mi er så hoven. Jeg har nesten ikke restylane i underleppa, så jeg tok å fylte på litt i helgen... Ble fornøyd med resultatet og alt, men hoven  er jeg enda. Skal tilbake til uken å fjerne noen klumper av restylane i overleppa,sinnsykt ekkelt og jeg gruer meg! Men så lenge resultatet blir bra er det jo ikke grenser på hva man finner på. . .

Jeg lager ikke trutmunn her, utrolig nok! Genseren er fra sheinside.com , såklart.3. Lest til en prøve jeg har i morgen. Denne uka er full av masse skole, og jeg prioriterer bloggen etter lekser (det hadde dere neppe trodd). Jeg må bruke denne dagen til å øve fordi jeg vil virkelig ha et bra resultat på dette her! Jeg har satt skolen litt i siste rekke den siste tiden og prioritert masse som ikke bør prioriteres, jeg er litt flau over meg selv som alltid har satt skolen først. Jeg skal ta tak i alt nå! 

Vi blogges mer i morgen, da skal jeg ta tatovering og dere får selvfølgelig være med på "reisen" ♥

oppsummering av helgen

Kommenter her

Hei! Nå sitter jeg på båten på vei hjem fra en helt sinnsyk jentetur i tromsø, jeg har faktisk ikke ord for hvor mye rart jeg har opplevd på denne lille helgen her . . Men, jeg er glad vi dro, angrer faktisk ikke et sekund! Vi var sju jenter som bodde sammen,  men to andre venninner fra harstad var også sammen med oss ca hele tiden så tilsammen var vi 9 jenter hele helgen. Jeg håper dette gjentas!

Vi startet med en båttur på tre timer, men det går fort når man er i godt selskap. Jeg hadde med meg ISTE, god musikk i ørene og en film på pc-skjermen. 

Meg og fine Marte, jeg var rimelig opphovnet i underleppa og det er enda verre i dag , hehe.

 

Når vi kom fram til tromsø dro vi ut for å spise på gründer som lå i underetasjen til hotellet. Maten var god, men jeg må si jeg ble utrolig skuffet over servicen. . Når jeg fikk feil på bestillingen min å ba servitøren vennlig om å endre litt på det, og da himlet han åpenlyst med øynene og sukket høyt mens han gikk ut. Føler jeg må skrive om slikt på bloggen når sånt skjer, fordi det er viktig at det får en konsekvens. 

Så gikk vi opp på hotellrommet og fikset oss før vi dro ut! Jeg fikk låne en kjole hos en venninne, jeg elsket den men det var rart å gå en hel kveld uten bh, haha! Litt ustabilt på dansegulvet, kan man si. Jeg møtte utrolig mange hyggelige folk ute, og et par kompiser fra harstad som har flyttet hit er det alltid like gøy å møte. Men hver eneste gang jeg er ute i en annen by er det noen jenter som skal begynne å være frekk eller sloss, og som vanlig forlater jeg bare eller sier ingenting men i går ble det litt for mye fra samme person så da sa jeg like gjerne ifra for første gang i mitt liv. Haha følte meg litt bad-ass siden jeg på toppen av det hele var høyere enn den jenta, iallfall siden jeg hadde hæler og ikke hun. Jeg føler jeg er bedre enn å krangle med noen jeg ikke kjenner, det blir så latterlig. . men noen ganger får jeg også nok. Synd, ettersom jeg alltid er den med størst smil om munnen og aldri er sur når vi er ute, og at noen skal prøve å ødelegge det blir litt for barnslig. 

Meg og herlige April, en liten solstråle er hun! 

I morges når vi våknet var jentene spredt over hele byen, haha! Slik som man ser på film, en etter en kommer inn etter en walk of shame igjennom hele byen. Jeg dro på meg gårdagens klær, spiste god hotellfrokost og slappet av før vi måtte stresse til båten igjen. Og på snakk om båten. . Det er utrolig ustabilt vær på havet nå, så den vugger fram og tilbake. . Men det verste er nok at internett er så dårlig, haha. Hvordan skal jeg klare tre timer til!?*

Genseren er fra sheinside.com
dyp utrigning liksom

Kommenter her

Nå er vi jentene framme i Tromsø, og jeg har hatt fult opp og ikke rukket å blogge før nå. . Men vi har det så utrolig koselig! Er så glad for at vi tok denne turen, og hotellrommet er det fineste jeg har sett. Alle hylte og løp rundt for å se på alt med en gang vi åpnet døren, haha! Nå har vi samlet oss før et vorsj og så skal vi sjekke hvordan byen i tromsø er. Har egentlig ikke så store forventinger så dette må jo bare bli bra, det verste er jo når man tror det skal bli helt sinnsykt så er alt bare en stor skuff.

Som dere kanskje ser litt på dette bildet har jeg på meg en sykt fin kjole fra nelly, hva synes dere om slike kjoler med dyp utrriging?
to ting jeg liker ved meg selv

Kommenter her

Jeg vet at det alltid er lettest å se de negative tingene med seg selv, tro meg. Om man er missfornøyd med for eksempel nesa så ser man ikke de fine øynene man har eller det fine smilet, man klarer kun å se det negative. . Og det suger. For uansett hva, så har man noe man bør være stolt å glad over! Jeg synes det er viktig å tenke over slike ting, så derfor tenkte jeg å lage et innlegg hvor jeg skriver to ting jeg er fornøyd med når det kommer til utseendet mitt:

♥ Smilet og tennene mine. 

Før hadde jeg syke komplekser for smilet mitt og tennene mine, nå liker jeg det faktisk! Grunnen til at jeg ikke smiler så ofte på bilder er fordi det ikke kommer helt naturlig for meg, jeg er så vandt med å gjøre den såkalte "duckface"poseringen på bilder. Men, et smil er finere enn all sminke synes jeg, og er glad jeg har innsett det nå. Jeg har også rette og hvite tenner og har aldri brukt eller hatt et stort behov for regulering, Bleking av tennene kunhne jeg faktisk også holdt meg unna uten problem!

♥ At kroppen min så fort får resultater etter trening. Rumpe, mage og armer, uansett hva, får tydelige resultater med en gang. Dette er ikke noe jeg innbiller meg i mitt eget hode, det er faktisk en realitet! Ikke alle har det sånn, og må slite i flere lange måneder for å gå ned et par kilo mens jeg gjør det på under en uke. 

Haha, husker dere dette bildet?

Nå er det deres tur, skriv to ting du liker ved deg selv så får vi opp positiviteten litt her på bloggen!


fredag

Kommenter her

Sitter nå å spiser verdens beste brownies! Jeg tenkte egentlig å ta en dag alene i kveld å bare ligge i sofaen å være stygg mens jeg ser på idol,slike kvelder trenger man virkelig en gang i blandt. .  men ser ut til at det blir litt endringt i planene og at jeg skal være sammen med kjæresten i kveld likevel, det gjør meg absolutt ingenting heller. Vet det er mange av dere som har spurt om jeg kan skrive mer om kjæresten min og da lurer jeg alltid på hva jeg egentlig skal skrive. . ? Hvor han bor, hva han liker å spise og hva favorittfargen er? Haha, det blir så feil og ikke minst kleint. Men kan godt nevne når vi er sammen osv osv, derfor prøver jeg å gjøre det nå.

Hva gjør dere i kveld da?

Ansiktet mitt her trengte VIRKELIG litt sensurering, haha. . 
get your own space

Kommenter her

Hei dere! Jeg har hatt en litt hektisk dag, jeg drar jo til tromsø i morgen og gleder meg sinnsykt mye til en helt crazy lørdag med jentene mine! Vi har booket en suite, så dere kan tenke dere vi skal kose oss masse. Det er så viktig å gjøre slike ting med venninne sine synes jeg! Ellers sov Mathias hos meg i natt og jeg hadde et par små sammenbrudd rett før leggetid, jeg ble plutselig så lei meg for alle folk og dyr som har det vondt i verden. . Jeg lover dere, det er typisk meg! Kommer nok til å ha en god del gråteanfall når vi er i syden og jeg ser katter og hunder som har det vondt. Er heldig som har kjæresten min da, han synes nok helt sikkert jeg er rimelig merkelig meeeeeen han holder ut - så creds for det!

Ellers har jeg sett ut slik i dag, med space-tights og det hele. Den er såklart fra sheinside.com, favoritten ♥ 
nye klær

Kommenter her

Bestilte en del klær på nelly for en stund siden, og hentet de i går! Tenkte å vise dere tingene:

Kjole jeg skal bruke til helgen! Dere får se bedre bilder da. Den var veeeldig stram rundt puppene, men med litt hjelp gikk den igjen til slutt. Elsker den, men tror helt ærlig den er finere på noen med litt mindre pupper slik som modellen på nelly !  Jeg tok størrelse xs. Kan kjøpes HER! 

Bikini som jeg skal ha med til syden. Den ser ganske rar ut på bildet, men når jeg har den på er den kjempefiin! Jeg tok størrelse xs på underdelen og medium på overdelen. Hele settet kan kjøpes HER

Wonderbra. Den gir sykt fin kløft og det føles ut som om det er hendene mine som holder puppene oppe, om dere skjønner? Kan ikke fatte at jeg ikke har kjøpt dette før! Jeg tok størrelse 65F og den var kanskje litt liten i cupen, men funket ellers.  Kan kjøpes HER

Som dere vet hater jeg å ha på meg bukser og bruker enhver unnskyldning for å slippe å ha på meg det fryktede plagget. Men etter anbefalning fra venninner kjøpte jeg meg disse, og det er det beste kjøpet jeg har gjort noen gang når det kommer til bukser, og jeg har prøvd MANGE merker. De kostet 399 kr og er mye bedre enn for eksempel Lee-buksene som var favoritten min før. Jeg tok xxs, men hadde jeg hatt litt mer rumpe ville de ikke passet så der hadde jeg "flaks". Kan kjøpes HER
snart ny tatovering

Kommenter her

Som mange av dere sikkert vet har jeg to tatoveringer fra før, og nå skal jeg skaffe min tredje! Jeg lover dere, med en gang man har skaffet seg en vil man ha mange fler, det blir en avhengighet! Jeg fikk høre det fra starten, en tatovering blir fort til 10, så der har dere en liten advarsel. . Nå har jeg lyst på full sleeve på armen og alt, før kunne jeg aldri ha tenkt meg noe sånt. 

Jeg har time for tatovering den 19. februar og gleder meg som en liten unge på julaften - det er mitt dop, rett og slett! Jeg har funnet fram noen bilder på weheartit, og kaaaanskje det er en av disse jeg skal ta? Hihi, det får dere ikke vite før på selve dagen! 

Hvilken likte dere best og hvilken tror dere jeg skal ta? 


og nå til noe helt annet - om noen av dere har sovet i campingvogn ved hovefestivalen før, ta kontakt med meg på mail sophieeliseblogg@hotmail com. Vil gjøre det i år så trenger info:-) 

valentinsdagen

Kommenter her

Hei fine lesere! Jeg føler meg mye bedre i dag, takk for all støtten dere har gitt meg, det betyr ubeskrivelig mye.

I dag er det jo valentinsdagen ♥  Startet dagen sammen med kjæresten, vi ga hverandre valentinsgave og jeg ble veldig fornøyd med det jeg fikk så har hatt et smil om munnen i hele dag! Vi hadde et par timer sammen før jeg dro på skolen, og senere i dag skal vi se et par episoder av serien vi følger med på sammen, altså suits. Dette er jo en fantastisk dag for de som har noen å være sammen med, eller en forferdelig dag for de som er forever alone, haha. Tenkte å spørre dere blogglesere hva dere skal idag? Dere er vel alle ferdige på skolen/jobb nå og kanskje på vei til kjæresten for å kose? Egentlig har jeg aldri gjort noe superspesielt på denne dagen, har mest brukt den med venninner ettersom jeg har vært singel tidligere på valentinsdagen. Det er et tips til dere som er singel, ha venninnekveld å gi gaver til hverandre!

Passende bilde fra i fjor, gaven fra meg til Anne-Sofie som hun enda har i sengen.
 

a sad soul

Kommenter her

Heiii. Er veldig lei av å komme med oppdateringer som dette, men jeg føler at oppdatering er bedre enn ingen oppdatering. . eller?

Ligger bare i senga og prøver å komme på noe jeg kan gjøre slik at jeg ikke tenker. Det er mitt problem, jeg tenker for mye. Jeg trenger noe å fokusere på, og å sminke seg for å så ta outfit hvor jeg selv synes jeg ser jævlig ut er ikke det som frister mest. Jeg rydder, sorterer klær, går fram og tilbake, tar sit-ups and you name it. Alt for å ikke tenke. Skal prøve å komme på noe jeg kan blogge om som er litt mer gledelig å lese enn dette. Jeg har det ikke så bra, rett og slett!

Snakkes senere, dere er gull verdt ♥
10 ting som irriterer meg

Kommenter her

1. Når vi er på fest og skal leke drikkeleken " jeg har aldri" og en venninnegjeng sitter å hinter til hverandre. "Jeg har aldri" går ut på at en person skal si for eksempel "jeg har aldri hatt sex" og så skal alle de som HAR hatt sex, drikke. Det er så typisk at noen begynner " jeg har aldri vært full på rema 1000 klokka 22:40 den 21. juni hehe DU JA PETRA!!", dere skjønner. Det er bare kleint og ikke noe morsomt, poenget er jo at man skal finne ut ting om hverandre, ikke henge ut noen.

2. Når noen later som om de sier noe for å være snill eller hjelpe, men egentlig er det bare drittslenging i forkledning. For eksempel " ikke for å være frekk men jeg synes du har for store pupper " - jepp, den kommentaren har jeg fått slengt etter meg fra en jente på fest. Forventer hun at jeg skal legge meg under kniven igjen for å bli slik HUN, en jente jeg ikke kjenner, vil at jeg skal være? Hva forventer man egentlig skal skje? Da ville jeg bare slenge tilbake " ikke for å være frekk but i dont give a fuck"

3. Når gutter tror det er deilig å være selvgod. En gang sa en gutt til meg " nå drar vi hjem til meg, jeg vet du vil, alle vil jo ha meg hehe". Jeg ville ikke ha han i utgangspunktet, men etter det vil jeg iallefall ikke!

4. Når andre tror de VET noe om meg og hvordan jeg tenker. Det er det ikke så mange andre enn meg, og til tider mine nærmeste som kan vite.

5. Når jeg sitter framst i klasserommet på pcen, og så kommer det opp noe superkleint på skjermen. . For eksempel et bilde av meg i undertøy. Det skjedde i går. Drep meg.

6. Når jeg har 1000 ting å gjøre, men ikke får gjort en dritt fordi jeg er avhengig av andre for at det skal skje. For eksempel om jeg trenger hjelp av pappa til noe, og han bare utsetter og utsetter inn i evigvheten.

7. Mandag. Og alle andre dager utenom Fredag og Lørdag.

8. Telefonen min. Jeg får kun 50% av meldinge folk sender til meg, man kan nesten aldri ringe til meg og jeg kan ikke ringe ut heller. Jepp, på tide med en ny . .

9. Folk som tar A-L-T seriøst og ikke eier selvironi. Gud, det irriterer meg. En gang sa jeg "chris brown kan slå meg når som helst , han er så fin" selvfølgelig mente jeg jo ikke det helt 100%, da var det noen som ble oppriktig sur og mente jeg ikke skal kødde med at jenter blir slått av gutter. Take a chill pill, jeg for eksempel har slitt med selvskading, og om jeg hører noen tulle med det så bryr jeg meg ikke. Jeg kan til og med tulle om det selv!

10.  Når andre prøver å gjøre meg irritert. For eksempel en helg for ikke så lenge siden så var det snakk om kjæresten min, og alle bare " Hmm, blir du ikke sjalu? Bryr du deg ikke? Hva om. . " osv, prøver å få meg irritert. Da har jeg bare lyst til å rope " ikke alle er crazy girlfriends som blir sjalu for alt!", det som suger er at man blir jo påvirket når folk er sånn rundt deg. Noe man i utgangspunktet ikke bryr seg om, blir man plutselig superstressa over.

Kjenner noen seg igjen på noen punkter? Fortell!

Fant nettopp et til pungt som irriterer meg - at jeg ikke har picasa på pcen og må bruke dette gamle, stygge bildet! 

 

ett år

Kommenter her

Jeg våknet nettopp i sjokk og var helt overbevist om at jeg hadde sovet igjennom hele skoledagen hvor vi på toppen av det hele hadde tentamen, men så kom jeg på at jeg bare hadde tatt en powernap og at jeg faktisk var på tentamen før i dag. . Takk gud, jeg ropte seriøst " what the fuck!?" når jeg så på klokken og den viste 15:30. .

I dag er det ikke så mye som står på planen min, jeg skal booke hotell i tromsø til helgen iallfall. Jeg må komme meg bort litt, så jeg og de beste jentene drar like gjerne dit på lørdag og fester litt, haha!

Fant foresten fram dette bildet fra i fjor, og bildet fra i år - samme stol og samme dag, bare et år senere! Trodde ikke noen av oss hadde forandret seg særlig mye men tydeligvis - og HALLELUJA sier jeg bare, er det mulig å se mer jævlig ut eller? Haha!  Hva synes dere, går det mot det bedre? spørsmålstegnet

Kommenter her

Den ene dagen er jeg helt sikker på hvem jeg er, hva jeg vil bli og hva som skal skje med livet mitt. Jeg skal gifte meg, få barn, hus, bil og hund. Men i det neste sekundet vil jeg hoppe, ta en sjangse - sette meg på første fly til new york i sommer og bare bo der mens jeg er ung og enda kan. Så blir jeg redd, og faller tilbake på det trygge. Men det jeg er aller mest redd for er at jeg bare skal sitte å vente på at livet mitt skal starte, så våkner jeg opp i harstad om 50 år mens jeg lurer på hvor tiden ble av. Det er vondt å sitte som et spørsmålstegn når noen spør meg hva jeg skal gjøre etter sommeren, fordi jeg har rett og slett ikke peiling. Og helt ærlig? Det som frister mest er å sove.

Jeg skal legge kortene på bordet for dere. .  Jeg er så sliten. Jeg har så mye å gjøre at jeg kun føler jeg presterer 50% av det jeg kan gjøre på absolutt alt. . Dagens høydepunkt? Sove. Når er jeg uthvilt? Aldri. Det er alltid noe jeg må rekke og noen jeg må tilfredstille. Ikke missforstå, fordi det er utrolig deilig når jeg får til noe og faktisk føler at jeg har gjort en god jobb, jeg gjør gjerne mye og litt ekstra for å gjøre andre glad og stolt. Men det er lenge siden jeg har kjent på den følelsen. . Jeg ser på jentene rundt meg som superwomans, som gjør det bra på skolen, har venner og kjæreste som de har det bra med og som driver med en hobby på siden. Ser noen på meg slik? 

Jeg håper innerst inne at noen kjenner seg igjen i dette, og at jeg ikke er den eneste som er sliten. Det er kanskje et luksusproblem, men jeg er så trøtt at jeg sikkert kunne sovet meg igjennom en Justin Bieber-konsert for øyeblikket, og ikke angret fordi søvn frister mer. Det må være okei å ikke klare alt i perioder. 

Blogger bedre i morgen. Jeg må sove.

smilefjes

Kommenter her

Hei alle fine! Kom akkurat hjem fra Stine Mari, jeg dro dit i kveld for å holde henne med selskap mens hun satt barnevakt. Jeg tok med pizza og hun stilte med brus og gossip, så vi har kost oss skikkelig i kveld ♥ Jeg og den jenta har faktsik helt lik humor, det er så herlig å være sammen med henne ettersom hun synes jeg er morsom og det er det ikke så mange som synes tror jeg, haha. . Det er faktisk aldri dårlig stemning mellom oss!

Nå er jeg så trøtt at jeg holder på å falle sammen, men først må jeg bare takke for alle fine komplimenter jeg får når jeg legger ut bilder hvor jeg smiler med tennene. Jeg blir så glad! Men, når dere sier " du må smile oftere" så regner jeg med dere mener på bilder, fordi i virkeligheten smiler jeg så og si hele tiden. Men jeg skal prøve å gjøre det oftere på bilder! God natt :) 
fri frakt og sydenhår

Kommenter her

Først : vinnerne av extensionskonkurranse jeg hadde tidligere i uken er : Karoline Thue og Siri Elisabeth Nicolaisen! Dere må sende meg mail på sophieeliseblogg@hotmail.com ! 

Som noen av dere kanskje allerede vet, har jeg brukt extensions siden jeg var 13 år gammel. Nå er jeg 18, så det begynner å bli en stund! Jeg har prøvd uttallige varianter og har egentlig aldri vært helt fornøyd før jeg begynte med luxushair. Her snakker vi at håret blir fort flokete, dårlig fargematch and so on, slik har jeg alltid opplevd det før. . Er så glad jeg  bruker luxushair, har aldri fått så mye komplimenter på håret som nå - og ikke minst etter jeg farget det i farge #2 som jeg bruker nå, utrolig fin farge! ( se fargekaret til luxushair HER, se fargekartet jeg selv har laget  HER ). For øyeblikket bruker jeg clips som har 180 gram og er 50 cm lange, det kan dere kjøpe HER. Synes det er en perfekt lengde og masse hår i en pakke! Nå er det forresten fri frakt på luxushair, da bør man slå til! Siden jeg snart skal til syden med kjæresten har jeg bestemt meg for å prøve noe nytt den uken vi er der borte, føler det er perfekt ettersom jeg også kan gi dere tips! Jeg har bestilt hjem tape-extensions, og det er rett og slett fordi jeg har store planer om å bade i både klor og saltvann når jeg er der borte, og vet at clipsene ikke bør bli utsatt for noe sånt ettersom jeg vil beholde de en stund. Har aldri prøvd tapehair før, så dette skal bli spennende! Dere får selvfølgelig være med på hele monteringsprossesen å se resultater før jeg drar! Tapehair kan dere kjøpe HER ♥

Har noen av dere prøvd tapeextensions?

Ja.... hadde egentlig mange bilder jeg skulle laste inn her av tapehåret, men siden blogg.no som vanlig ikke vil fungere får jeg legge det inn senere i kveld. 

all around the world

Kommenter her

En av favoritthobbyene mine er å se på bilder av jorda og alt det fine og rare som finnes rundt om kring - en dag skal jeg dra rundt å oppleve alt det her, se alle stedene og jobbe med masse forskjellige dyr! Derfor tenkte jeg å dele noen av mine favorittbilder med dere av alt mulig rart, som kanskje kan gjøre dere litt glad? ♥ Tenk at dette er steder som finnes på jorda, dere!

Verdens kuleste tennisbane, på toppen av et hotell i Dubai

Nyfødt babygorilla, aaaaaaaaaaaw! 

Permalenke til innebygd bilde

En livredd panda som klemmer foten til en politimann etter et jordskjelv - breaks my heart!

Permalenke til innebygd bilde

En baby sjimpanse gir melk til en babytiger, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

Permalenke til innebygd bilde

Sjelden hvit koala. . Vil ha en sånn!

Permalenke til innebygd bilde

Den lilla skogen i Kina - ja, dette er ekte!

Permalenke til innebygd bilde

Et 6000 år gammelt kyss funnet i en grav i Iran - ble litt rørt så måtte bare dele det også.

Permalenke til innebygd bilde

Det finnes en dame som lager små teddybjørner til rotten sin. Hvor søtt er ikke det!

Permalenke til innebygd bilde

En brannmann gir vann til en Koala etter en brann i Australia

Permalenke til innebygd bilde

Undervannshotell i Dubai

Permalenke til innebygd bilde

En "gjemt strand" i mexico. Det ser helt sinnsykt herlig ut!

Permalenke til innebygd bilde

En bro laget kun av trampoliner i Paris - hvor SINNSYKT gøy (og ikke minst farlig) ser ikke det der ut til å være?

Permalenke til innebygd bilde

Otere som holder hender mens de sover slik at de ikke mister hverandre

Permalenke til innebygd bilde

Flytende kinosal i Thailand

Permalenke til innebygd bilde

Svømmebalkonger (om jeg kan si det sånn) i Mumbai! 

Permalenke til innebygd bilde

Noen som vil være med meg å reise jorda rundt!? 

 

bilder fra i går

Kommenter her

Som forventet ble det ikke byen på meg i går. . Jeg er så flau og vil helst ikke begynne å forklare hvordan jeg oppførte meg i går, mest fordi jeg ikke er 100% sikker selv engang. Men det var koselig så lenge det varte for min del, de beste jentene, god mat og masse synging og dansing til jentesanger, stort bedre enn det blir det ikke! Jeg sov hos Mathias i natt, og det var veldig koselig som vanlig ♥ Rakk akkurat å spise noen syyyyykt gode potetbåter før jeg dro derfra, husker jeg var avhengig av potetbåtene på Gründer før (en cafe i harstad) men disse var mye bedre. . Er heldig som har en kjæreste som faktisk kan lage mat ettersom jeg er u-b-r-u-k-e-l-i-g på kjøkkenet. 

Nå må jeg skifte på sengen og rydde litt på rommet før jeg drar til Stine Mari og spiser pizza og sitter barnevakt. Håper alle har hatt en fantastisk helg! 

Kjolen min er fra Nelly til dere som lurte, men er ganske sikker på at den er utsolgt desverre. . 

 
hvilket antrekk?

Kommenter her

Skal straks dra i bursdag, først trenger jeg bare litt råd fra dere - hvilke av disse to antrekkene skal jeg ha på meg i kveld? ♥

 Kjolen fra nelly. . ,Eller denne shortsen og toppen? Shortsen er fra madlady.se , husker desverre ikke med toppen!Etter jeg har vært på jentevorsj hos Amanda skal vi en tur på byen, får se om jeg kommer meg dit riktignok, man vet aldri helt med meg haha. . Enten blir jeg for full/for trøtt eller så er det for dårlig vær for min smak. I aint feelin it today for å si det mildt, var jo ute en tur i går også. Men jeg skal bite tenna sammen å kjøre på for min bestevenninne har jo tross alt bursdag! Jeg tar med meg kamera, så får dere bilder i morgen tidlig når jeg våkner. Kisses ♥ 

 

bleke tennene

Kommenter her

Hei! Jeg stresser som vanlig rundt, har tusen ting å gjøre og rekker ikke engang å sminke meg før jeg må løpe til byen - det er meg det er snakk om, jeg har aldri vært uten sminke noen steder så og si. Men nå må jeg bare, haha. Skal i bursdag til Amanda i kveld skjønner dere, før det må jeg kjøre rundt å hente forskjellige ting, kjøpe drikke, ta solarium, finne fram antrekk og pynte meg pluss blogge innimellom alt dette. I can do it!

Dessuten har jeg planer om å rekke å begynne med å bleke tennene i dag - tror jeg skal gjøre det hver dag i en periode framover. Bestilte hjem noe som heter Denta White for en stund siden, og det virker veldig bra  etter hva jeg har lest rundt på nettet. Jeg har brukt morgenen på å lese bruksanvisningen og det virker jo forsåvidt enkelt nok, skal oppdatere dere senere på om jeg syntes det funket eller ikke! Har noen av dere prøvd denne fra dentawhite? Eventuelt vet dere noen andre som er bra?

Den kan kjøpes HER iallfall! Det ser rimelig brutalt ut med sprøytene og alt, haha. Mamma spurte meg " hva er det du har der?" og jeg svarte like gjerne " heroinsprøyter".
svar: silikon

Kommenter her

Jo nå har det seg sånn at jeg har bestemt meg for å fortelle dere hva jeg har gjort, selv om jeg vet hvor følsomme dere kan være og på tross av alle moralkjerringer som kommer til å sitte å fortelle meg at det er "feil". Jeg vet at det kan være vanskelig for enkelte å forstå og akseptere en sak som dette.

Den 18. desember, på min egen 18årsdag var jeg på fornebuklinikken i oslo og tok silikon. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre helt siden jeg var veldig ung, sikkert i 5-6 år har jeg hatt lyst på dette, og det er noe jeg virkelig har tenkt igjennom. Dette er ikke noe man bare kommer på over natten og gjør helt spontant, iallfall ikke jeg. Puppene er et kompleks jeg har hatt så lenge jeg kan huske, og det er ikke noe jeg har klart å akseptere med meg selv. Selvfølgelig har jeg prøvd å tenke at " joda, de er fine", "ingen er perfekte"; og venner og kjæreste har stilt spørsmål ved hva jeg egentlig har sett på som galt, og at jeg hadde fine pupper. Men visse ting klarer man bare ikke å akseptere, og det som spiller noen rolle er hvordan jeg ser meg i speilet og hva jeg synes om meg selv. Og om man har mulighet til å endre på noe slik at man selv skal føle seg bedre, så synes jeg såklart man bør få lovt til det!
Ettersom jeg har tjent mine egne penger de siste årene takket være bloggen, har jeg derfor betalt dette helt selv og ikke fått noen økonomisk hjelp fra mamma eller pappa, som mange sikkert har hatt lyst til å tro. Jeg booket dette inngrepet allerede i mai i fjor, og etter det har jeg ikke vært nervøs en eneste dag, til og med rett før hadde jeg ingen nerver og gledet meg bare. Jeg syntes det passet perfekt å gjøre det på bursdagen min, en bedre gave kunne jeg ikke bedt om og jeg startet livet mitt som myndig med å gjøre noe jeg hadde gledet meg lenge til, og som kun var for min egen del. Det føltes så. . stort, på en måte!

Før jeg kom i narkose sa jeg mye rart, siden jeg fikk avslappende middel og litt forskjellig, blandt annet "herregud så deeeilig, mm strawberry, det smake som strawberry" og "i harstad kaller vi enhjørning for hest med pinne i panna". Operasjonen tok litt over 1 time, og når jeg våknet opp var jeg helt på en annen planet og selv husker jeg ikke noe av hva jeg har sagt / gjort på den perioden på grunn av alle slags mulige medisiner jeg hadde blitt pumpet full av, men heldigvis sovnet jeg igjen.  Jeg våknet opp igjen etter ca 1 time, og jeg følte meg overasskende bra. Jeg snakket, spiste, drakk vann og klarte å gå (litt ustødig bare, mange ganger sa jeg "herregud jeg er dritings" haha). Etter det dro jeg og mamma til hotellet, og samme dag var jeg ute og spist og levde helt normalt. Men dagen etter var nok det verste jeg har vært med på, jeg hadde så vondt at jeg kastet opp flere ganger, hallisunerte og fikk høy feber. Jeg tok sterke smertestillende som svekket synet mitt slik at jeg knapt klarte å se en halv meter forann meg. Jeg klarte ikke å gå og måtte sitte i rullestol på flyplassen. . Den neste uka var også ganske brutal, jeg har nok aldri hatt så vondt i hele mitt liv. Er glad det er overstått, det var mye verre enn jeg hadde sett for meg! 

Jeg er fornøyd med resultatet, arrene vises så og si ikke og de kjennes allerede ganske normal ut, og ser naturlige ut! Jeg vil ikke legge ut noe før/etter bilde, føler det er for privat og toppløs kommer jeg aldri til å vise meg offentlig, uansett hvordan sammenheng. Men her kan dere få et bilde som viser litt:

 

girly

Kommenter her

Hei og beklager for mitt fravær i kveld! Jeg har brukt dagen på ikke noe annet enn skole og meg selv, tok en laaang deilig dusj etterfulgt av en runde selvbruning og slikt. Fikk en pakke fra makestyle.no for litt siden, jeg blir alltid like glad ettersom jeg er avhengig av flere produkter fra nettopp det nettstedet. Som dere allerede er klar over handler jeg nesten kun klær på nettet, det gjelder sminke og andre produkter også. Det er mye billigere og bredt utvalg, spesielt for meg som helst ikke bruker produkter som er testet på dyr. . Der er makestyle en sikker vinner, og det setter jeg pris på ♥

Dette var i pakken denne gangen - overlevelsesprodukter med andre ord, hihi. Selvbruningen er fra sunspa og kan finnes HER, det er den jeg bruker fast. Løsvippene er også fra merket jeg alltid bruker, pungtvippene også som jeg bruker hver dag, og pinsett med lys! Det funker utrolig bra for å se at man klarer å feste alt på rett.

Her kan dere se pinsetten stå å lyse, haha! 

Synes den ser ganske kul ut, pluss den er utrolig god å bruke! Den kan kjøpes HER, og finnes også i svart. 

Løsvipper og pungtvipper, en must-have for meg! Disse ser mye mer naturlig ut og holder lengre enn de fra for eksempel cubus og h&m. Dere kan se hele utvalget av vipper HER. 

Nå tenkte jeg å legge meg i sengen en stund å se på film. Men jeg har sett alle på pcen minst 100 ganger, så jeg tenkte å spørre dere om dere kan komme med filmtips? Gjerne en komedie sånn at jeg blir i litt bedre humør. . Men såklart kan dere komme med forslag til andre bra filmer også! Jeg vil ha maaaaaange tips!! :D

Slik har jeg sett ut i dag, om dere lurte. Kåpe fra sheinside.com som jeg ikke har brukt før, elsket den! Skjerfet er fra madlady.se 


Og slik ser jeg ut nå, selv om jeg gjerne skulle hatt på meg kåpen inne også. . Så kaldt! Vet det har blitt slike speilbilder tre dager på rad nå og at det er kjedelig, jeg tar det til meg og i morgen kommer det ordentlig outfit!
 

i'm the new skinny

Kommenter her

Nå for tiden kan man ikke se i 10 minutter på instragram engang uten å bli møtt av såkalte inspirasjonsbilder til trening, bilder av svette jenter som nettopp har kommet av møllen eller er ferdig med å løfte vekter, eller bilder av den sunne lunsjen de hadde med seg på skolen. " Strong is the new skinny!" hører jeg, jenter skal være sunne og flinke - og tydeligvis driver alle jeg kjenner på med dette. Trener. Har motivasjon. Får inspirasjon av bilder på internett. Og her sitter jeg da, som eneste som alltid løper bort til kakebordet, den eneste som heller vil se på serier og spise potetgull og den eneste som ikke liker cottage cheese til alle måltider (eller den eneste som tør å innrømme det). Plutselig har alle blitt superkvinner som skal klare alt - og her sitter jeg, og henger enda med på det som var kult i 2007 - jeg gjør ikke en dritt, og kunne ikke løftet en vekt på mer enn 20 kg omså livet mitt sto på spill. 

Jeg klarer bare ikke å bli inspirert av jentene som vi ser på tv og internett, som er såkalt "fitspiration" eller " thinspiration". Ikke er jeg spessielt høy, faktisk er jeg så lav at bena mine aldri kommer til å se lange, tynne og elegante ut uansett hvor mye jeg prøver. Jeg har heller ikke stor rumpe av natur, fine hofter eller tydelige kragebein. Jeg har heller ikke tid til å begynne med noen sinnsyk diett som kommer til å ta opp all tankegangen min eller å trene hver eneste dag, ikke vet jeg hvordan jeg skal trene heller. Så hvordan skal jeg klare å bli som de jentene? Det er urealistiske mål, og jeg tror det hele kommer til å ende med at jeg blir deprimert fordi jeg ikke kan trene meg selv til å bli 1.90 og victoriassecret-modell. 

Det må være okei å ikke slenge seg på denne bølgen også. Jeg er skinny. Rett og slett. Jeg kommer aldri til å bli "strong" og er forberedt på å måtte få hjelp i all framtid med å få opp melkepakker, hente ting ned fra skap og til å knappe igjen jakken (det skjedde i morges..). Kan vi ikke bare gå for " natural is the new skinny" eller noe, vær så snill.  "I'm the new skinny". Hvorfor skal det være en trend å se ut på en viss måte? 

Her her jeg, og jeg trenger hjelp med å få opp bildøra hver eneste morgen mens alle andre klarer det med en gang, fordi jeg er en liten pyse som sløver 99% av tida jeg er på treningsstudioet fordi jeg egentlig er ganske tilfreds med å være lat. Der var jeg ærlig, gitt.

i'm gossip girl

Kommenter her

Hei! Har akkurat dusjet og fkset meg, og har som vanlig veeeldig dårlig tid! Skal pakke et par småting å så løpe ut av døren for å dra til Mathias å sove der. Er litt usikker på hva vi skal gjøre ettersom vi, såvidt jeg husker, la planer midt på natten mens ingen av oss var spesielt våkne, men gleder meg til å se han uansett. Har foresten tidenes dårlige hårdag haha, ser ut som et kråkereir oppå toppen!! Har på en måte fått en slags " kant" akkurat i skillet, så med mindre jeg prøver desperat i tre kvarter så ser hodet mitt ut som en firkant. Vanskelig å forklare og vil ikke vise bilde heller, haha. .

Ellers har jeg ikke så mye å meddle bortsett fra at jeg konstant er tørst, og at mamma er verdens beste som alltid kjører meg på besøk når jeg vil ♥ 

Kåpen er fra sheinside.com - lik den jeg har i rosa, dere vet! Tenkte det kunne være greit å ha en i beige også. Og ja, halve klesskapet mitt er klær fra den nettbutikken, haha. Føler meg litt som en gossip girl! 
konkurranse - vinn hairextensions

Kommenter her

Nå tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse på bloggen hvor to lesere kan vinne et sett med extensions, 180 gram 65 cm hver i valgfri farge (kan kjøpes HER)! Jeg trekker vinnerene om to dager, og da skriver jeg hvem som vant på bloggen så det er bare å følge litt ekstra godt med. 

Alt du må gjøre for å kunne vinne er å like luxushair sin facebookside HER og min facebookside HER. Om du allerede har gjort det trenger du selvfølgelig ikke gjøre noen ting, men jeg sjekker at vinneren faktisk har gjort det. Så må du legge igjen en kommentar i dette innlegget, skrive at du har gjort det, og fullt navn! 

Lykke til! ♥ 


django unchained

Kommenter her

Jeg tenkte foresten å se django unchained en dag (aller helst i dag), noen av dere som har sett den og kan komme med en anbefalning? Jeg vil ikke kaste bort 3 timer av livet mitt på å se en film som ikke er bra akkurat, men å hvile øynene på Leonardo Dicaprio er vel aldri bortkastet tid uansett? ;) Er den  veldig ekkel med mye blod og gørr? Hater det, men jeg har jo likt de andre filmene av Quentin Tarantino jeg har sett, sååå. . skoleprosjekt

Kommenter her

Hei! Nå sitter jeg, Marte og Amanda å jobber med et prosjekt i markefdsføring. . Herregud, det er så vanskelig å komme ordentlig i gang å virkelig sette seg inn i jobbmodus, man vil jo helst snakke om alt annet når man er sammen med venninne sine! Jeg har hatt så sinnsykt craving på en stor pizza fra milano i dag (en junkfood-plass i harstad), men heldigvis klarte jeg å motstå fristelsen å heller fikse litt druer, pepsi max og kjeks vi kunne kose oss med! Føles jo litt bedre på samvittigheten iallfall!

Mathias sov hos meg natt til i dag og skal sove her i natt igjen, så det blir sikkert veldig koselig! Da vet dere hva jeg skal gjøre resten av kvelden i tilfelle jeg ikke oppdaterer, film og avlsappning regner jeg med!

Meg og Marte! Ny favorittgenser fra sheinside.com 
true

Kommenter her

Om dette hadde vært et litt kortere sitat skulle jeg tatovert det inn på kroppen. insomnia

Kommenter her

Nå trenger jeg virkelig hjelp fra dere lesere med et stort problem jeg har. For det første så sovner jeg aldri med en gang jeg legger meg, uansett hvor trøtt jeg er. Jeg kan ligge å se i taket i omså 8 timer, og så få en halvtimes søvn før skolen. I natt sovnet jeg ikke før klokken 5, og når alarmen ringte klokken 07 følte jeg meg helt lys våken. Jeg ringte ned til mamma og avtalte å sitte på henne når hun drar til jobben, og så føles det som om det går 1 sekund før pappa kommer brasende inn på rommet og roper at jeg må stå opp. Jeg bare " JAJA HERREGUUD!!!" fordi det føltes jo ut som om jeg nettopp hadde snakket med mamma, men nei, plutselig var klokken 8 og jeg hadde forsovet meg - igjen. Dette skjer HELE tiden! Og jeg tenker ikke helt klart om morningen, så ting som virker logisk, f.eks å sette seg opp i sengen slik at jeg ikke sovner, det klarer ikke jeg å tenke på der og da.

Så derfor trenger jeg litt hjelp - hva kan jeg gjøre for å enten sovne tidligere, eller klare å stå opp om morningen? 
fuck em all

Kommenter her

Jeg skulle akkurat til å skrive et innlegg om at jeg har hatt en dårlig dag, men det har visst vært mange slike i det siste for meg. Så, det er vel ikke en dårlig dag, men en dårlig periode. Noen ganger føler man at alt går til helvette, så snur det og verden er best, haha. Jeg hater å blogge når det er slik, fordi jeg blir aldri fornøyd med bilder eller noe jeg gjør. . Og dette er ikke noe jeg skriver for å få sympati, men slik at dere kan forstå at jeg ikke har en helt topp periode og ikke klarer å prioritere helt rett. Jeg skulle så ønske jeg kunne skrevet om hva jeg går igjennom og hvordan jeg har det, men det er vel grenser på hva man kan dele offentlig. Faen at alt skal være så vanskelig. 

Jaja, har akkurat parkert meg selv forann tv'en og tenkte å se et par episoder two and a half men. Har ikke gjort så mye annet i dag enn å slappe av å gjøre litt lekser og bloggjobb. Forresten så ser jeg alle spørsmålene dere stiller hele tiden om silikon, og jeg synes det er synd at bare fordi noen bloggere velger å prate åpent om det, så betyr det at alle som har fikset på noe skal gjøre det, og om ikke er man et dårlig forbilde. .? Jeg har ikke tatt silikon for å få mer oppmerksomhet på bloggen, så dere kan slutte å mase om det. Om jeg vil skrive om det, så gjør jeg det. Det er jo min blogg.

Ringen er fra madlady.se 
er alder bare et tall?

Kommenter her

Jeg er en stor fan av å se på videoer på youtube av gale familier, folk som flauer seg ut på talkshows og ja, dere skjønner tegninga. Jeg trodde jeg hadde sett alt men så kom jeg over dette - en 16 år gammel jente som giftet seg med en 51 år gammel mann i USA! Hun er født i 1994, så nå er hun 18 år, men på den tiden var hun 16 - og ja, de er enda gift.
De møttes på skuespillerkurs og etter det chattet de mye, og hadde aldri datet eller noe før de giftet seg ettersom han kunne havnet i fengsel da. Bra for dem om de er lykkelige og alt, men jeg personlig ville ikke giftet meg med noen som var eldre enn min egen far! Måten hun sier "mhmmmm" på er jeg sinnsykt godt til å etterligne, haha min nye hobby.

Så ja, hva synes dere? Er alder virkelig bare et tall?

favorittkjolen

Kommenter her

 Holder på å rydde litt i klærne mine og fant denne fine kjolen som jeg ikke har vist dere tidligere! Har nemlig enda ikke funnet en anledning hvor den passer helt, skulle ønske jeg hadde den på nyttårsaften. . Da ville den lett ha blitt valgt. Føler meg som en liten prinsesse i den, skikkelig fin! Den er fra romwe.com - hva synes dere? Jeg virker kanskje litt psykisk syk nå, men jeg elsker å ha masse fine kjoler og sko jeg bare kan se på, jeg trenger ikke nødvendigvis å bruke alt men å bare ha det til pynt på en måte, haha.

Ellers har jeg nettshoppet litt i dag, veldig standard når det er søndag for min del! Det ble på nelly.com denne gangen også, veldig enkelt og greit. Til dere som har spurt - det tar 5-6 dager før man får klærne.

Har hørt sykt mye bra om disse bh'ene, er jo wonderbra så skal tydeligvis gi sykt fin kløft og fine pupper, hehe. De bør være bra ettersom de kostet en del, skal såklart gi dere tilbakemelding på det etterhvert! Tydeligvis skal puppene se to størrelser større ut når man har de på? Nice! Kan kjøpes HER

 Har sett på denne kjolen lenge, og den var utsolgt en stund i denne fargen men nå er den inne igjen, jippi! Den kan dere kjøpe HER

Bukser er vel det jeg hater mest å kjøpe, haha . . Men har hørt fra en venninne at disse sitter sykt bra, så jeg får vel prøve! Kan kjøpes HER

Bikini HER - må jo kjøpe meg masse av det før syden, planlegger å kjøpe iallfall tre til før vi drar om tre uker. 
party-lørdag

Kommenter her

Hallo bloggen, håper alle har en fin søndag så langt! Jeg våknet i 09-tiden, tidlig for å være meg (og søndag). . Dro som sagt ut i går, først vorsjet vi hos en venninne med favorittene mine, og så dro hele gjengen på byen! Riktignok ble det kun bilder fra vorsjet, men jeg husket iallfall på å bruke kameraet for en gangs skyld, haha! Jeg elsker faktisk å dra på byen, jeg har hørt fra alle at det suger og er så kjedelig men det er FEIL, det er så gøy som man gjør det til selv. Om man bare vil sitte der å se sur ut så blir det såklart kjedelig, jeg vil danse hele tiden å snakke med folk, både kjente og ukjente. Synd jeg er den eneste av venninne mine som vil danse hele tiden, men kan forstå det ettersom de ble 18 lenge før meg og har vært ute mye mer. 

Jaja, noki klaging fra min side. I dag blir det betydelig roligere enn i går, skal bare være sammen med Mathias, så blir en bra søndag! :)

Elsker disse sangene, spilte de på repeat i hele går! To nye sanger fra Miley Cyrus, kan det bli bedre?
fakta om meg!

Kommenter her

♥ Jeg har ofte fått høre at jeg ligner på Lana del Rey. Ser ikke heeelt likheten selv, men jeg tar det som et utrolig stort kompliment! Hun har jo riktignok operert store deler av sitt eget ansikt, og det kommer nok neppe jeg til å gjøre . . Men takk uansett!

♥ I min egen 18årsdag ble jeg så full at jeg måtte forlate festen klokken halv 10, eller rettere sagt - jeg ble bært ut av den ene sikkerhetsvakten. Festen fortsatte uten meg til klokken 01 når politiet avlyste den fordi begge toalettene var tett. .  Det er mest bare morsomt synes jeg, og jeg møtte ingen på min egen fest bortsett fra de som var på vorsjet (som jeg husker iallfall).

♥ Jeg er den som alltid blir sendt bort for å snakke med mennesker når venninne mine ikke tør/vil. Slik som her om dagen skulle det være noen forestilling på skolen med noen veeeldig kjekke gutter (har blogget kort om det tidligere) og vi alle lurte veldig på hva det var. Da endte det med at jeg gikk bort og spurte litt, tror det er fordi jeg er ekstremt flørtete av natur, haha! Jeg finnes ikke sjenert, og er veldig rett fram på alt. 

♥ Dette kommer til å høres ubeskrivelig corny/klisje ut, men det er ofte når jeg er sammen med kjæresten min at jeg tenker " god damn, han er fin" og at jeg bare ikke kan forstå hvor heldig jeg egentlig er.

♥ Jeg har vært med i xfactor, ooog jeg kom videre! Det er et par år siden riktignok.

♥ Jeg tok restylane første gang i mai i fjor. Liker ikke å blogge om slike ting,føler det er privat meen. . Det kan jo være en funfact! 

♥ Jeg har fanclub i russland

♥ Jeg har allerede bestemt hva ungene mine skal hete når jeg en gang får barn om en del år! Begge navnene skal begynne på "M", men det er hemmelig hva navnene er, haha. Nå høres det vel ut som om jeg planlegger barn i næreste framtid og slik er det overhode ikke. 


Noe dere ikke visste?

 

love

Kommenter her

Hei! Våknet veldig sent i dag og etter det har jeg ikke rukket å gjøre så mye, har spist frokost med familien, tatt en dusj og planlagt kvelden litt. Føler ikke så veeeeldig for å dra ut, men når alle vennene mine skal det har jeg jo på en måte ikke noe annet valg. . Man vil jo ikke være inne alene på en lørdag, akkurat! Blir vel gøy uansett :)

Søtt bilde av meg og kjæresten fra før i dag ♥ kom med forslag!

Kommenter her
Hei! Nå er Lisa hos meg, vi har spist ost og kjeks mens jeg har drukket noen rusbrus - det skal kjennes at det er fredag, haha! Når hun har dratt tenker jeg å legge meg ned å se på en eller annen barnefilm for å bedre humøret litt - ikke det at jeg er i dårlig humør, men dere skjønner sikkert. Noen ganger er det godt å rømme litt tilbake til barndommen!
Forresten, så vil jeg ha litt hjelp av dere - kom med ønsker til innlegg jeg kan skrive, så lagrer jeg det i favoritter og har det på lur! For eksempel et spessielt tema, jeg kan hjelpe dere med problemer (haha, klara-klok junior), jeg kan skrive fakta om meg, eller om det er ting dere lurer på. Hva som helst, jeg vil ha masse masse forslag! 
Genseren jeg har på meg er fra romwe.com og er Bart Simpson på den - dødskul! Dere kan se bedre bilde på instagrammen min, therealsophieelise. vinn goodiebag

Kommenter her

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg har hatt konkurranse for dere på bloggen, så jeg tenkte å ta saken i egne hender å lage en liiiiten goodiebag som en heldig leser skal få ♥ Nå har det seg slik at jeg har to stk av genseren under, og det trenger jeg ikke, derfor gir jeg den ut nå. Premien er som følger:

Genser fra sheinside.com   (den jeg gir bort er ubrukt, såklart). 

 

Naglebh fra madlady.se - har gitt den ene bort, og jeg passer ikke den andre, så den kan dere få! 

Favorittselvbruningen min, sunspa-spray fra makestyle.no 

 

Alt du må gjøre for å kunne vinne er å legge igjen en kommentar her hvor du skriver hvorfor du leser bloggen min! Det kan være noe positivt, negativt, fordi det er vane  - uansett hva! Slike ting er så gøy å lese igjennom. Elsker dere lesere, blir så glad av å lese kommentarene dere legger igjen her å prøver å tenke på alt dere skriver å ta det til meg, slik at jeg kan gjøre meg selv bedre. 

 

"I still love him"

Kommenter her

Hei dere ♥ Jeg er enda ganske syk, så skal bruke denne dagen på å være hjemme fra skolen og bare hvile ordentlig ut. Det er så mange som er syk akkurat nå, så det er vel ikke akkurat rart at jeg også måtte bli smittet til slutt!

Forresten, se på bildet jeg fant i dag - minner meg sykt om Rihanna som konstan går tilbake til Chris Brown, men jeg tror nok mange jenter kan kjenne seg igjen i dette. Ikke nødvendigvis med vold, men uansett hva en gutt gjør så går man konstant tilbake og tilgir, selv om alle kan se at du er såret og at du fortjener bedre. Jeg har jo selv vært der, man blir så desperat at man godtar hva som helst fordi man er redd for å være alene. . Det stopper aldri med " en sjangse til", for en sjangse blir til to, som blir til tre, som blir til at han bare kan holde på som han vil. Heldigvis har jeg lært meg hva som er greit og ikke nå, og jeg har det så sinnsykt bra for øyeblikket og er glad for alt jeg har opplevd, for uten det ville jeg aldri vært der jeg er i dag.  Veldig sterkt bilde, synes jeg!