hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

februar 2012

Når det som er galt føles rett

Kommenter her

Føler jeg må starte hvert "kjærlighetssinnlegg" slik, men siden dere likte det forige så godt ( det kan du lese HER ) kjører jeg på en gang til. Dette er ikke noe jeg føler i skrivende tidspungt, men erfaringer jeg har tatt med meg andre kanskje kan kjenne seg igjen i. Elsker å høre deres erfaringer, så om du føler det likt er det bare å skrike ut med noe - om du vil, såklart! 

Nå har jeg bestemt meg. Jeg gidder ikke mer. Orker ikke en natt til hvor jeg ligger søvnløs for å sjekke meldingsinnboksen hvert femte sekund, se om du har tatt deg tiden, bryet eller orket til å sende meg en melding. Bare et hjerte, en smilemunn, en "jeg tenker på deg" hadde gjort dagen min, ja kanskje til og med uken min til verdens beste. Men det skjer ikke, jeg går til skolen med vondt i magen, fortsetter den evige dansen med "har han sendt melding?". Overbeviser meg selv om at jeg ikke skal ta kontakt først - men så gjør jeg det. 

En time går, to timer går. Ingen svar. Ligger og blar i gamle meldinger og ønsker jeg kunne gått tilbake til den tiden du tok iniativ, da du ville ha meg. Jeg vil ikke akseptere virkeligheten og innse at du har blitt borte for meg, du er ikke min lengre og det gjør utrolig vondt at noen andre skal kunne ha deg på den måten jeg hadde. At noen skal få sitte i sengen din sammen med deg, at noen skal få ta deg i håret slik som jeg pleide og at du skal kalle noen andre for "din". Det går bare ikke.

Venner forteller meg at jeg bør slå opp, jeg er enig. Men det var i går, i dag er i dag - og de kjenner deg ikke. Ingen vet hva som skjer på innsiden av fire vegger, og ingen vet hvordan dere har det når dere har det bra. Ingen vet hvor mye han egentlig bryr seg, han er bare dårlig til å vise det. Han er bare dårlig til å si det. Men du vet han gjør det, du VET. 

Jeg klarer ikke å sette ord på det, jeg kan ikke fortelle deg hva jeg vil men jeg kan fortelle deg hvordan det føles nå. Det føles ut som om noen har slått meg i magen, kastet meg i bakken, hoppet på meg og spyttet på meg. Det føles ut som om du roper ut at jeg ikke betyr noe, selv om du ikke sier et ord. Jeg klarer ikke å puste, men jeg vet at jeg kommer til å fortsette å kjempe så lenge det som er galt føles rett. For meg og deg.. Det er galt. Og jeg hater det - men jeg elsker deg.visste du at.. (del 2)

Kommenter her

... Jeg har veldig vanskelig for å bli forelsket men ganske lett for å bli betatt. Har kun vært ordentlig forelsket to ganger i mitt liv, og den andre gangen er fakitsk nå! 

... Når det er sagt, så er å være i et stabilt forhold det beste jeg vet. Selv om jeg bare er 17 år gammel så føler jeg fort at jeg kunne ha forlovet meg nå, flyttet inn med en gutt og "etablert" meg. Men samtidig, og ha en "småkjæreste" som man holder på med er også greit, så lenge det er noe! 

... Jeg elsker (!!!!) å få fanbrev fra gutter på mail osv? Ikke sånne "hei du er deilig skal vi knulle send lettkledde bilder" men at de elsker bloggen. Blir selvfølgelig glad når jeg får det fra jenter også, men gutter er liksom mer.. ja jeg vet ikke, sjeldent? 

... Jeg har utrolig vanskelig for å være meg selv når jeg møter nye mennesker, og dette har kommet etter at bloggen ble kjent. Er redd for at de skal tro jeg er noe, for jeg har fått høre ting som "kjenne dokker ho der sophie elise, går i klassen/paralell/møtte ho på bussen, ho snakke som om ho e en kjendis". Det er så ironisk ettersom jeg som oftest ikke sier et ord - er tro det eller ei ganske stille i offentlige sammenhenger eller med nye mennesker!

... Jeg har alltid blitt kalt bortskjemt, men såfall føler jeg at det er av kjærlighet. Haha høres utrolig klisje ut men jeg har verdens snilleste foreldre som tar utrolig godt vare på meg og gjør alt for meg og lillesøsteren min! Føler aldri jeg har manglet noe. 

... Jeg synes ikke mangel på selvrespekt er å legge ut lettkledde bilder av seg selv, eller å være i FHM eller for eksempel playboy. Mangel på selvrespekt mener jeg er å finne seg i å bli behandlet dårlig, gjøre det dårlig på skolen og ødelegge for seg selv. Å vise kropp har ingenting med det å gjøre for husk - man kan se, og ikke røre! 

... Jeg drar utrolig fort konklusjoner og kan bli veldig lei meg av småting, for eksempel i et forhold. Når det er sagt tror jeg at jeg er en utrolig snill kjæreste ( litt for snill) og de jeg har vært sammen med har fått gjort alt som de vil. Krever aldri å få se på meldinger, ha facebookpassord, at han ikke får ha venner eller dra ut,osv. 

.. Tror alltid det beste om folk og er kanskje litt naiv og godtroende. Tror på absolutt alt.

... Og nei, jeg røyker ikke. Stine Mari skrev det i et innlegg og jeg godkjente det, rett og slett for å se de sinnsyke reaksjonene folk kommer med. Jeg har gjort det flertall ganger og ja det skjer engang i blandt, som for eksempel på fest (og andre "spessielle" anledninger). Såpass kan jeg si. Men jeg er ikke en kjederøyker som prioriterer det i hverdagen, og jeg er heller ikke avhengig. Kan heller ikke huske å ha skrevet noe nedlatende på bloggen om de som røyker..? Jeg har gjort det om snus ja, og det gjør jeg IKKE. Men helt enig, røyk er også forbanna idiotisk, i know it. There you have it! At jeg selv gjør det en gang i blandt er jo rett og slett idioti fra min side... Men men, sånn er det.

Kanskje dere etter disse to innleggene har fått en ny oppfattning av meg? Hvordan oppfattning har dere isåfall? Fortell gjerne 

 

visste du at...

Kommenter her

... Da jeg var yngre gikk jeg på Taekwon-doe og har faktisk blått belte. I kick ass! Sluttet ettersom jeg brakk hånden og skulderen samtidig på trening, tror aldri jeg har hatt så vondt før og jeg ble overassket over hvor mange banneord jeg faktisk kunne, bare som 12 år gammel. 

... Og når vi snakker om gamle dager, jeg hadde faktisk egen ponny før! Og ikke en sånn " my little pony" men et levende vesen. Jeg hadde ikke peiling på hest og var vel mest mamma som kjøpte den til meg for at hun selv liker hester og håper jeg også skulle gjøre det. 

... Jeg het Sofie før, og byttet til Sophie for snart to år siden. Og angående navnet mitt så uttales det "sophy"

...  Jeg er medlem av Humanetisk Ungdom Harstad, og er ikke medlem av statskirken. Jeg tror på gud, men har mine tanker som ikke stemmer helt overens med bibelen så derfor valgte jeg å melde meg ut. 

.... Jeg avbryter folk hele tiden, så sier jeg " unnskyld at æ avbryt" men så fortsetter jeg bare å snakke. Hater den uvanen!

... Jeg er avhengig av melk, sånn serr.. haha

BEEEST!! 

... Jeg er faktisk utrolig snill og føler aldri at jeg er "bitchy" mot noen. Er lenge siden jeg sist hadde en krangel eller var uvenn med noen.

... Og tro det eller ei, jeg føler meg ofte "mentalt overlegen" og klarer ikke å snakke med dumme personer som ikke følger med i samfunnsbildet og sier "hvem er det" om Jens Stoltenberg, for eksempel. Jeg klarer det bare ikke, blir kvalm! Kunne aldri vært bestevenn eller kjæreste med en slik person.

... Jeg synes nesten hele tiden synd på folk så og si uten grunn. Ser jeg for eksempel en gammel mann på matbutikken tenker jeg fort "lurer på om han er ensom, har han noen å spise middag med i dag/feire jul med/legge se med" osv. Jeg vil gjerne jobbe (gratis!) som støttekontakt for mennesker som har det vanskelig, men jeg tror ikke jeg klarer det.. Er for svak psykisk. Slike tanker kommer om alt og alle, føler meg ofte trist på andre sine vegne.

Vil dere ha en del 2 av slikt innlegg? 

 

Gratulerer med dagen!

Kommenter her

I dag har fine Isabel Mari bursdag og blir hele 18 år. Gratulerer så masse med dagen ♥ Vi har vært ute og spist men ettersom jeg spiste pizza rett før jeg dro hjemmefra ble det ikke så mye av det på meg, spiste heller dessert. Hadde det kjempekoselig  

Nå skal jeg skype en stund før jeg legger meg. Har virkelig fått mye mer blogglyst de siste dagene, og skal prøve å gjøre mitt aller beste. 

Mariell og bursdagsbarnet! 

Munnen min på dette bildet = no good.. 

Dette spiste jeg mens alle andre spiste kebab, haha. Liker ikke det, jeg!

Woooho!
inspirasjon

Kommenter her

Åh som jeg elsker nelly.com! Tror jeg skal begynne å bestille alle klærne mine derifra nå haha  Og jeg som skulle prøve å dra ned på shoppingen for å spare penger.. Pokker! 

Denne kjolen elsket jeg virkelig, har lik i lysebrun og hvit. Den koster 479 kr og i svart finnes den HER! Obs; den er litt liten rundt brystet! 


Denne koster 499 kr og kan kjøpes HER. 


Denne var så billig at jeg faktisk allerede har bestilt den! Skal bli spennende å se hvordan den kommer til å se ut på meg, tror man må ha veldig fine former for at en slik skal sitte bra..? Kostet 199 kr og kan kjøpes HEREr det kun jeg som faktisk synes gult ER sykt kult? 399 kr HER.Denne bestilte jeg også nå, falt for den med en gang! Litt sånn " nattkjole" lignende men det gjør ingenting om man tar en mørk tynnstrømpebukse under synes jeg.. Koster 249 kroner HER.


Jeg vil bare ha ALLE disse kjolene, tenk i sommer når man er brun, kan gå litt lettere kledd.. Ah, jeg lengter sånn! Noen favoritter? ♥

sick dreams

Kommenter her

Haha herregud folkens jeg har begynt å drømme så utrolig mye sykt at jeg blir helt gal av tanken.. Er det kun jeg som bruker å tenke i drømmer "hvorfor gjør jeg det her, det er jo bare en drøm, hvorfor våkner jeg ikke" osv? Det er helt sinnsykt ekkelt! I natt drømte jeg blandt annet at en jeg holdt på med var utro med en jente jeg overhode ikke liker, at de hadde låst seg inne på et bad og at jeg ikke fikk meg inn.. Masse styr, hadde vondt i magen når jeg våknet men fikk riktignok en veldig god latter etterpå!

Uansett, hadde en sykt fin start på dagen på tross av alt! Gikk bra i matten, jeg dro hjem for å sove i to fritimer og når jeg sto opp igjen var det dødsfint vær. Jeg hadde fått pakke i posten, fikk kjøpt meg noe på bikbok og alt var bare bra.. Men SÅ nektet pcen å slå seg på, og det ble dårlig vær ute. Haha heldigvis funker pcen nå, og da kan ingenting ødelegge mitt humør!

Soool!

Og slik utviklet været seg mens jeg var på skolen...

Noe nytt! En selvbruning fra http://www.coverbrands.no/ jeg skal teste snart, har testet så og si alle derifra så jeg begynner å få litt peiling på hva som er verdt å bestille og ikke. Hva sier dere til en liten selvbruningsguide snart? Og så kjøpte jeg to dritkule smykker på BIKBOK. Så fikk jeg en gave fra en bloggleser, dette er noe av hva jeg fikk. Ble så glad, elsker når dere sender meg ting i posten! Det er så mye bedre enn noe annet av sponsorgaver ♥
Nå skal jeg ta meg en powernap i badekaret og etter det skal jeg bestille flybiletter til oslo, skal jo på Avicii!  Drar dit enten på Fredag eller Søndag, var utsolgt på Lørdag desverre.. 

sophie elsker petter og mari!!

Kommenter her

Haha jeg klarte å sovne av igjen så jeg fikk ikke sett hvordan "Petter elsker mari" sluttet...  Faen heller da!!!! Neida, jeg overlever det tror jeg.

Nå må jeg sove om jeg skal gidde å stå opp i morgen.. God natt! ♥

Nyvåknet og trøtt frøken. 

skjegg inn my heart

Kommenter her

Kom hjem i går fra Bardu som dere vet. Er utrolig trøtt enda! Reisen gikk veldig bra, litt langkjedelig å ta buss så lenge bare..

Ligger i sengen og ser på "Linni" og savner mammaen min, gleder meg til hun kommer hjem fra jobb haha.. Og angående tvprogarmmer så skal jeg snart se Petter elsker Mari, anbefaler det til alle som er litt kjærestesyke! Får mindre lyst på kjæreste når jeg ser petter pilgaard, haha. Og etter det blir det sengen med en gang. I morgen er det skole igjen.. suger  

Forresten, hvor deilig er ikke Zac Efron!? Vet at mange synes han har såkalt "tapt seg" siden high school musical og blitt styggere men det synes så absolutt ikke jeg..Nå er han jo MANN! Perfeksjon right there.. høres sikkert rart ut men jeg elsker når gutter har litt skjegg :-)

flytte ut?

Kommenter her

Hmmm.. en del sterke reaksjoner på svarene til Stine Mari under.. Vet ikke helt hva jeg skal si akkurat men det er i alle fall greit for meg det hun har skrevet der og så får jeg bare stå for at jeg er ung og er som de fleste andre unge! Kan jo ikke oppføre meg som en 12åring bare fordi 12åringer leser bloggen om dere skjønner.. Ikke for å være frekk men det er jo sånn det er! :) 

Anywaaays.. Har begynt å se på leilighet for å flytte ut. Ikke noe som er superseriøst enda, men jeg tenker mye på det! Jeg tjener jo mine egne penger og vet jeg har økonomi til det, men det å bo alene i ung alder er vel type en drøm som virker bra, men med en gang man flytter ut er det kanskje ikke så digg likevel.. Noen ungdommer som bor alene som har erfaringer med det? Let me know!

Noe slikt hadde vel ikke vært heeeeelt feil.. haha
svar på noen spørsmål

Kommenter her

Hei søtinger ♥ Er fremdeles Stine Mari som blogger!

Veldig morsomt å se at det kom så mange spørsmål på forrige innlegg, det liker jeg! :) Skal få svart på dem så fort som mulig, i løpet av de kommende dagene. Kommer vel til å svare på de spørsmålene som gikk mest igjen og selvfølgelig de morsomste spørsmålene. Tenker uansett å svare på noen spørsmål nå, så dere får svar på så mange spørsmål som mulig! Og jeg fant nettopp ut at vi har sykt lite bilder av oss sammen, som er nye..

Er det slik at Sophie spanderer veldig mye på vennene sine?
Til tider kan hun være veldig gavmild, ja. Hun har blandt annet betalt for meg bare for å få meg til å bli med å spise, haha.. Også bruker hun å kjøpe inn mat om vi skal være sammen, slik som taco, jordbær, brus, godteri osv.

Hva er det beste ved Sophie?
Jeg vil si at det beste ved henne er at hun er dønn ærlig med alt. I enkelte sammenheng kan det være sykt irriterende å få sannheten slengt på bordet, men det er bare en veldig god egenskap hun har! Også liker jeg at jeg kan snakke med henne om alt og fortelle henne alt uten at hun dømmer meg, hun har faktisk råd mot alt.

Hva er det verste ved Sophie?
Åh, where to start.. Haha neida, kan faktisk ikke komme på èn ting jeg ikke liker ved henne. Hun er amazing :-*

Er Sophie forelska? (sykt mange som lurer på det, hmmm wonder why)
Ja, hun er forelska. Kanskje i litt for mange..? Haha, skal ha i pose og sekk, den jenta der. Hun prater med sykt mange gutter samtidig og vet akkurat hvilke tråder hun skal trekke i for å få det slik hun vil. Kanskje litt som en gutt på det området der? En liten player ;)

Har hun søsken?
Ja, hun har en lillesøster som heter Frida.

Har du som venn av Sophie noen fordeler pga bloggen?
Kan vel kalles en fordel at hun alltid har penger..? Haha, er ofte hun må legge ut for meg om vi skal ut å spise og jeg ikke har penger. Og om hun får sponset ting hun ikke liker eller trenger gir hun det som oftest til vennene sine, så det er vel også en fordel. Føler meg også litt priveligert siden jeg på en måte blir en B-kjendis av det her, er ofte jeg har blitt spurt om Sophie eller blitt lagt merke til siden jeg har vært på bloggen. Haha, men det er morsomt da! :)

Er hun flink på skolen?
Sophie er faktisk en utrolig smart jente, og det vises på karakterene. Jeg fikk nesten sjokk da jeg hørte hva hun fikk i snitt, haha! Men det var egentlig ikke overraskende da. Vet ikke om hun egentlig vil holde det her hemmelig, men hun fikk altså 5 i snitt forrige termin. Så dere kan jo kanskje tenke dere selv.

Hvem av de kjærestene hun har hatt synes du er best, og hvorfor?
Om jeg jeg skal inkludere alle hun har holdt på med i tillegg til alle kjærestene, så er det uten tvil Roger som er min favoritt. De var i sammen i nesten to år og han er den eldste, mest stabile og kloke kjæresten hun noen gang har hatt. Krysser fingrer og tærer for at de en gang skal bli sammen igjen, tror det var den beste tiden for Sophie da de var sammen.

lol, er det sant det med at hun ble voldtatt elns? og at hun tok abort som 14-åring?
Det at dere i det hele tatt spør om noe slikt, er helt ufattelig. Er jo helt klart at ingen av dere har vært gjennom noe slikt, fordi da ville dere nok ikke spurt så mye. Jeg synes rett og slett det er respektløst at dere spør så mye om akkurat det, og at dere ikke har forståelse for at hun ikke vil snakke om det. Hvis hun hadde hatt lyst til at dere skulle vite noe om det, så ville hun nok skrevet ett innlegg til dere. Håper virkelig dere kan vokse opp nå, er bare slemt å spørre "hvordan var det å ta abort", slikt kan du faktisk finne på google om du bare søker ;)

Har Sophie en pulevenn?
Ja, nå kan dere virkelig få juicy inside information ;) Etter at det ble slutt mellom henne og Marco, så har det virkelig gått hett for seg, kan dere tro. Hun har bikket litt mellom forskjellige harstadgutter i en periode, men endte (dessverre) opp med en fra en annen by..

Hva er "typisk" henne?
Å være pervers. Haha, vet ikke helt hva annet jeg kan si? Hver gang vi er sammen er 90% av samtaleemnene sex eller noe slikt. Hun er nesten som en Klara-Klok! :) 

Krangler hun mye? er hun god til å argumentere og snakke for seg selv?
Er sjelden vi krangler, og om vi først krangler så er det slik at jeg sitter å ønsker at jeg ikke var der, haha. Det er mest fordi hun er så sykt god til å argumentere, og vinner det meste. Så ja, hun er flink å snakke for seg selv - noe dere kanskje har sett på bloggen..?

Røyker Sophie daglig eller på fest?
Ja, Sophie røyker. Sånn, der var det ute!

Hvordan forhold har hun til foreldrene/familien?
Sophie har ett veldig godt forhold til familien sin, og foreldrene. Ser at det er noen som lurer på hvorfor hun ikke avbilder de på bloggen, og det er rett og slett fordi hun vil skåne dem så mye som mulig. Tror bare hun har postet ett bilde av Frida her før?

Snakker Sophie noen ganger om Marco? Og er de venner?
Kan vel ikke si at det er så mye snakk dem i mellom, men det er heller ingen sure miner. Tror nok de begge har kommet seg videre i livet og funnet seg nye "flammer". 

Hva synes du om at hun "stresser" så mye med og være brun og se pen ut?
Det er vel i grunnen ikke noe jeg reagerer så veldig mye på, i og med at både jeg, Amanda og Anne-Sofie er sånn, haha. Så er nok ikke bare hun som bruker selvbruning, extensions og sminke! 

Egentlig så vet ikke Sophie at jeg blogger for henne nå, men tenkte at det var nødt til å være litt action her uansett om hun er borte, så da tok jeg sakene i mine egne hender! Hun er vel hjemme i 10-tiden eller noe sånt, så dere hører nok ikke fra henne før i morgen.

(Selvfølgelig vet Sophie hva jeg har skrevet, om det skulle være litt uklart. Jeg er ikke verdens dårligste venninne, så jeg fortjener nok ikke en medalje for dèt riktig enda)

Puss och kram, meg :-*

spør meg om alt!

Kommenter her

Hei! Stine Mari her :)

Siden Sophie er dratt bort i dag har hun spurt meg om å gjesteblogge, noen som har savnet meg? Tenkte å kjøre i gang en "spør meg om alt" runde om Sophie som jeg vil besvare i løpet av den kommende uken. Dere kan spørre meg om alt mellom himmel og jord, så om det er noe dere lurer på om henne så har dere sjansen til å få svar nå!  Jeg er en av de som kjenner henne best - på både godt og vondt, så jeg har en god del juicy stuff på lager ;) Vi er jo nesten som kjærester, haha! Snakker i telefonen minst to timer om dagen, er sammen så ofte vi kan og snakker konstant på facebook. Jeg har full kontroll over livet hennes, så håper dere er oppfinnsomme nå!

Jeg tok meg den glede av å sette sammen en liten kollasj av meg og Sophie, med de fineste bildene ♥ Haha.. Er vel noen av disse som ikke har vært ute på bloggen før? Og ja, de fleste er sykt gamle.

stressa frøken

Kommenter her

Nå blir jeg straks hentet!!! Skulle bare innom å si hei før jeg stikker. Tenkte å mobilblogge mens jeg er borte (kommer hjem i morgen i 21-22tiden), er det noen interesse for det? Selv HATER jeg å lese mobilblogger men det er vel kanskje bedre enn ingenting..? Eventuelt kan jeg få en gjesteblogger av venninne mine, noen spessielle dere vil høre fra? Eventuelt hva vil dere ha da?

Er så rart for jeg har faktisk hull alle mulige plasser (haha høres så feil ut..) men jeg har i navelen, i tunga, jeg har tatovering.. men en ting jeg IKKE har er hull i ørene! Så det skal jeg faktisk ta i dag.. GRUER MEG!

Slenger med en utrolig digg sang jeg skal høre mye på i dag! Snakkes senere, elsker dere og skal gjøre så godt jeg kan med bloggingen i dag ♥


candyking = me

Kommenter her

Har brukt kvelden på å pakke litt, skal jo dra bort i morgen og blir borte en natt. Er alltid så vanskelig å pakke da for jeg føler alltid jeg tar med for lite uansett hvor mye jeg tar med meg - til og med til korte opphold. Vi skal på en slags "roadtrip", altså jeg, Amanda, Anne-Sofie, Kasander og Martin. Jeg skal på besøk til Bardu og de skal kjøre meg dit, tar vel 2 timer med bil. Koooseliig! Nå skal jeg se videre på the voice med mamma  Og så tenker jeg på å gå å legge meg..

Er i alle fall glad jeg ikke skal ut å fly i morgen, har helt angst for det! For 3-4 år siden var jeg faktisk med i noe som nesten var en flyulykke, ene motoren tok fyr og det sto flammer ut, sykt skummelt! Håper jeg slipper å oppleve noe slikt igjen.. Var virkelig så vidt!

Forresten, tror det er noe feil med kommentarfunksjonen eller har dere bare blitt sykt sløve..? Send meg mail på sophieeliseblogg@hotmail.com om du har problemer og eventuelt HVA som skjer så skal jeg prøve å få fikset det. 

Snart ferdig med pakkingen, føles godt! Og aaalt dette er mitt for i kveld, yeey! candyking = me
Å være fornøyd med seg selv

Kommenter her

Det er helt UMULIG å skrive en blogg hver eneste dag hvor man skal blottlegge sine meninger uten at folk mener du er dobbeltmoralsk. For eksempel får jeg mye kritikk for at jeg skrev innlegget om hvor nydelig jeg synes blondinbella er og at alle bør være fornøyde, når jeg selv trener. Så da skal jeg forklare litt hva jeg tenker om den saken, så håper jeg folk kan lese med et åpent sinn og ikke være så utrolig opptatt av at alt skal være feil hele tiden.

For meg er det å leve et sunt til å leve et balansert liv. Et liv der du selv er lykkelig. For meg går det veldig i perioder, i en periode kan det være at jeg vil ligge inne å spise potetgull hver dag, og i en annen så kan det være at jeg vil ut å trene, trekke frisk luft og presse grenser når det kommer til kroppen min. Jeg gjør aldri noe jeg ikke vil når det kommer til min kropp, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller. Jeg trenger et liv der jeg har balanse i jobb som da er bloggen min, skole, godteri, en fest i ny og ned og nå - trening.

Og en ting - hva pokker er det slags drittsnakk om at jeg ikke er meg selv/fornøyd fordi meg bruker extensions og sminke!? Har det NOE å si for hva slags personlighet jeg har? Jeg føler meg vel i mye sminke og med extensions, jeg ville følt meg usikker uten. Det er hardt å si det, men slik er det. Det er nok et eksempel på noe som gjør meg lykkelig, og da må for guds skyld jeg få lovt til å gjøre det? Jeg eeeelsker å sminke meg, jeg ELSKER å holde på mde hår, klær, ja you name it! Det gjør meg glad. 

Det jeg mener er... vær ikke så hard mot andre, vær ikke så hard mot deg selv. Livet skal være herlig! For meg er ikke et herlig liv å spise salat og trene hver eneste dag, om jeg trener så er det rett og slett for at jeg synes muskler er jævlig deilig på jenter og jeg elsker følelsen av å oppnå noe. Nå føler jeg det slik,om jeg i morgen ikke føler for å trene så gjør jeg ikke det. Jeg og kusinen min snakket om hvor ulykkelige vi hadde vært på diett og at vi aldri hadde klart den følelsen av å ha lyst på noe, for eksempel brownies, og så ikke tilatte oss selv å spise det. Men det er bare oss, om noen andre blir glad av å gå på diett - værsågod! 

For meg er sunt = det nettopp DU føler deg bra av! Det finnes ingen fasit, ingen "mirakelkur", for alle er ulike. Det er så UTROLIG viktig å tenke på!Her har dere i alle fall magen min, bildet er tatt nå nettopp. Den skrukkete og slappe magen min, som mange av dere sa. Well well, jeg er fornøyd så da kan det være det samme hvor stygg dere synes den er :D 

a good day

Kommenter her

I dag er en bra folkens! Skolen skinner, det er fint vær og alt det der. Jeg har også fått trent masse og hardt i dag, føles godt å være i gang igjen! Men kan heller fortelle dere mer om det senere. Har også vært i byen for å kjøpe en babygave til en bekjent som har fått baby så Pia - om du ser dette, jeg har mye ting her hjemme til babygutten din! ♥

Og så skal jeg hilse til bloggleseren Sara som ringte meg i sta! 

Så var det koselig å komme hjem for å se dette i posten! Fikk en klokke + et brev fra en leser ( ♥ ) og en litt forsinket valentinesgave fra http://www.teddydelivery.no/ 

 

Når jeg kom hjem tok jeg et bad etterfulgt av selvbruning og jeg ble så brun at jeg må le når jeg ser meg i speilet, ser jo faktisk ikke ut.. Derfor blir det ingen bilder av meg akkurat nå, må ta en seriøs avskrubbningsrunde i kveld! Har (heldigvis?) kommet over det stadiet hvor jeg synes det er fint å være unaturlig brun, ikke slik som jeg så ut før:

HAHAHAHAHAHA JODAAA... Her var jeg hele 15 år gammel. 


nothing fun

Kommenter her

Sitter for øyeblikket på fejjan aka  og hører på litt musikk. Skal snart ta en del styrkeøvelser her hjemme + en joggetur og da er det jo ikke feil med litt bra musikk! 

 Har også hatt en liten telefonsamtale angående helgen.. Hva skal jeg nå finne på?  Hint! Skal til en plass jeg har vært to ganger før som jeg har skrevet om på bloggen. Forteller dere snart!

Tenkte også å svare på spørsmål om hvorfor jeg ikke tar på meg bukse på bloggen før jeg tar bilder noen ganger.. Folkens, bloggen min går ut på å være 100% meg selv, om jeg ikke har på meg bukse hjemme så synes jeg det blir falskt om jeg kler på meg og later som noe annet, selv om det er noe så lite... Har det så stor betydning..? Om det skader noen utrolig mye å se litt lår og en sensurert rumpe så har dere ikke så mye på nettet å gjøre, for der finnes det så mye verre. Jeg personlig synes kropp er vakkert og om jeg selv velger å "blottlegge" meg på nettet så får det være mitt problem. Be proud og IKKE MINST - unn andre å være fornøyde med seg selv! Det er det tristeste jeg ser, mennesker som lever for å trykke andre ned.. 

Og sånn her ser jeg ut i dag: Haha tidsfordriv.. hadde det ikke vært sykt kult om jeg hadde turt å farge håret slik bare for noen dager!? 
ting som ikke fungerer

Kommenter her

Det finnes ikke noe verre en tekniske ting som ikke fungerer!!! Jeg blir helt gal av det!

Det som er det mest irriterende av alt for øyeblikket er at facebookappen på telefonen min ikke fungerer!? Det går og åpne den, men den holder seg kun åpen i rundt 5-10 sekunder før den lukker eller låser seg.. Skjermen fryser helt og så lukkes facebookdriten. Og det er jo ikke noe feil med telefonen min (så vidt jeg vet), og hva skal jeg gjøre da!? Det spiller ingen rolle om jeg avinstallerer og laster ned på nytt, for det endrer seg ikke... Og dette problemet har jeg hatt på alle iphonene mine med facebook appen, og jeg har hatt fire.

Er det noen fler som har dette problemed med samme app? Let me know! Det er så typisk meg da 

that's what i'll do!

Kommenter her

Dere vet det jeg sa om at jeg skulle få et bra og spennende liv for å ha noe å skrive om på bloggen? (ta mye av det jeg skriver med en klype salt, jeg overdriver for å være morsom..). Men ja, i dag kom jeg hjem fra skolen, tenkte det kunne vært lurt å sovet 15 minutter som ble til nesten tre timer, og etter det har jeg vært så sulten at jeg har guidet mamma rundt på matbutikken via telefon.. Snart kommer hun hjem med taco og påskeegg i lilla kartong - som jeg egentlig ikke liker, men i Harstad er det status å ta bilde av esken å legge ut på facebook eller twitter. That's what i'll do.

Er også mange som spør om hvordan jeg har fått min nye hårfarge! Mitt eget hår hadde mistet masse farge så jeg kjøpte rett og slett en glansvask så var jeg superheldig! Kjøpte fargen hos frisør, tok med extensions. Men extensionene jeg har er i farge #6, men jeg skriver mer om det senere når sammarbeidspartneren min på det feltet har fått mer inn på lageret. Greit? 

Haha i dag i kantinen, ikke akkurat supervanskelig å se hvem som sitter her nei.. Amanda ga meg en gave i dag nemlig en Barbiedvd!! Åååh tror dere jeg ble glad eller!? ♥ ♥ ♥

Verdens beste, elsker deg!! 


Og her er meg nå! Skal sikkert få til å ta outfit senere. Her ser man virkelig hvor mye lysere håret mitt har blitt! Innelys på venstrebildet, utelys på venstre.
 

me myself and I

Kommenter her

Vet det har blitt mye kjedelige bilder av bare meg i senga for tiden, men jeg gjør faktisk ingenting spessielt.. Kommer hjem fra skolen, leser blogg, sovner kanskje en time, spiser middag, trener og så sovner igjen. Har faktisk ikke shoppet på en EVIGHET heller! Men tro det eller ei, det er faktisk litt...godt. Skal prøve å starte med bedre og mer spennende blogging fra og med i morgen, vil gjøre mitt beste ♥ 

Nå må jeg nesten legge meg om jeg skal ha sjangs til å stå opp i morgen. God natt mine kjære blogglesere!

Som dere vet har jeg så og si aldri på meg bukse hjemme så da ble det en liten sensurering! 


skole........

Kommenter her

Det her har virkelig vært en lang dag med tanke på skole! Selve skoledagen var ikke så lang (0820-1335) men herregud så mye lekser vi har akkurat nå.. Flaks at jeg er supersmart og klarer alt  Haha neida men har bare jobbet med det, derfor har det blitt litt sen og dårlig oppdatering! Har fått en god del kjeft de siste dagene med tanke på skole og alt.. Jaja får faen meg bare holde ut og ta tak i skolen nå..

Venter på en viktig telefonsamtale, og etter det skal jeg nok ta å jogge meg en tur ute i "finværet"  Høres litt senere! 

Fikk denne fine lommeboken frahttp://www.smejfashion.no/, noe som var veldig bra da jeg trengte en ny! Og dette har jeg drevet på med i en times tid nå.. Skype med to i klassen for å få gjort en gyminnlevering.. Går så som så..


grattis til bloggen!

Kommenter her

Egentlig fyllte bloggen min 1 år for en måned siden, men er det 1 år siden jeg begynte å ta blogging seriøst og blogget hver eneste dag -  så "gratulerer" eller hva man skal si, haha! Er helt sinnsykt å tenke på at jeg har gjort det her hver eneste dag så lenge nå, jeg har faktisk aldri hatt en bloggfri dag. Sykt, men ganske flinkt av meg da eller?

Når startet dere og lese bloggen min btw? Er veldig gøy å høre om! Og er det et innlegg som har vært her noen av dere husker spessielt godt?

Føler jeg må takke dere også, det er jo dere som gjør bloggen min til hva den er! Ved hjelp av dere får jeg motivasjon.. Jeg tror ikke helt ord kan beskrive hvor utrolig takknemlig jeg er, og det er ikke for pengene og sponsorgaver, men for at jeg får møtt så mange fine lesere, får høre deres fine tilbakemeldinger og sterke historier. Dere inspirer meg, er så glad i dere! ♥

Første bildet på bloggen EVER... Hva skal man si...

TA-DAA!

Kommenter her

Jeg har faktisk trent hver eneste dag i tre uker (borsett fra når jeg var i Oslo) det trodde dere ikke hva!?  Vil vanligvis ikke skrive så mye om det på bloggen ettersom jeg føler det legger opp til et lite press, både for meg og for dere.. Man skal trene når man har lyst, ikke for å bli som noen eller for å tilfredstille andre! Er akkurat ferdig med dagens økt og føler meg (utrolig nok) veldig fresh og bra!  Veldig fornøyd! 

Dette var i August i fjor, og jeg skal i alle fall bli mye mer muskler nå enn da.. Da hadde jeg trent i to måneder og hadde helt "slapp" mage først. Elsker magemuskler, også på jenter! 

Magen min får dere nok ikke se nå, haha.. Men om noen måneder kanskje? 

Vi er heldige

Kommenter her

Jeg skal innrømme at jeg har vært litt smålei meg de siste dagene, men jeg er veldig heldig som har gode mennesker som hjelper meg opp. Men her kan jeg vise dere hva som virkelig ga meg en wake-up call ; å se disse filmene. 

Fra skolen jeg går på kan man bare kaste blikket på skrått over veien så ser man enten et gamlehjem eller et sykehus på begge sider, det er så mange inne i begge de to byggene som rett og slett er ferdig, ikke har noe valg - mens jeg sitter her i senga på rommet og tørker tårer over noe som ikke er verdt å sukke over en gang.

Vi kan alle velge vårt eget liv, om du vil noe så GJØR det! Om noen gjør deg lei deg, SKYV de bort! Det er faktisk ikke noe poeng for hvem vet når du trekker pusten for siste gang.. For mange er det allerede for sent, og ingenting gjør meg mer trist men samtidig sterk og glad enn å se unge jenter og gutter som ikke har det rettferdig i det hele tatt, men enda smiler og ler.. De er sterkere enn jeg noen gang kan håpe på å være, og jeg skal hente inspirasjon fra dette. Folk som Megan Fox og Miranda Kerr som er såkalte "forbilder" for at de er pene er bare bullshit. Disse små jentene her, DE er forbilder. Vær så snill folkens, se det. Jeg er heller ikke noe forbilde i sammenligning, disse har endret MITT liv.

Håper dere har det bra♥ 

  

kosekveld med familien

Kommenter her

Har bare sløvet med familien i stort sett hele kveld. Vi har spist hjemmelaget pizza og is, veldig koselig! Har også vært litt snakk om at paradise hotel begynner snart, og jeg tror nok ikke jeg blir å følge med på det i år... Jeg er ikke så veldig glad i realityserier som går ut på at blåste og desperate mennesker skal knulle rundt på tv.. Det føles litt 2002! Eller hva synes dere?   

Mmmm, elsker denne! 
 

Fikk en god del løsvipper i posten i dag fra http://www.hairtohair.no/ - som dere vet bruker jeg vipper fast hver eneste dag, og i dag har jeg på meg disse. Godt å ha fyllt opp lageret litt, hihi!Bestiller..

Kommenter her

Nå folkens, nå skal jeg jammen meg røre litt på flesket!  Jeg har surfet rundt på nettet etter en tredemølle en stund, så enten bestiller jeg en nå eller så drar jeg å kjøper i morgen, wee! Føles bra å få litt trening, spessielt når man kan holde seg innendørs..

Er ikke supergira på å gå ut å løpe heller da.. I alle fall ikke nå som det er så kaldt.

Dette blir det, fint sant!?

 

Btw ! Har åpnet formspringen min for en stund slik at dere lettere kan få svar på ting dere lurer på. Slutter å svare på spørsmål når jeg legger meg i kveld, så om du virkelig lurer på noe kan det være lurt å gripe sjangsen:-) Den finner du HER! 

Blondt vs Brunt

Kommenter her

Hei! Har kommet hjem fra Oslo, har til og med rukkert å vært på skolen og tatt en prøve som faktisk gikk bra! Har også farget håret litt lysere (er neppe noen andre enn meg som ser forskjell..) og derfor følte jeg det var på sin plass å spørre dere :

Hva synes dere jeg passer best i, blondt eller brunt hår?

Personlig misstrives jeg i brunt hår og blir rett og slett lei meg når jeg ser noen andre med platinablondt hår, for det er jo det jeg føler er "meg" og er så sjalu for at jeg ikke kan se slik ut.. Håret mitt er alt for slitt til å bli blondt igjen og jeg hater jo ikke mørkt hår, så jeg overlever vel en stund til slik.

Bildet til venstre er fra Juli i fjor, og det til høyre ble tatt for 15 minutter siden.
oh hot damn

Kommenter her

Jeg må bare spørre dere, er det sant at Chris Brown har forbud fra å komme inn i Norge / holde konsert her på grunn av at han slo Rihanna..? Såfall er det noe av det DUMMESTE jeg har hørt, om jeg slår noen her nå skal jeg da bli nektet innreise i Sverige f.eks..? Haha det er det verste jeg har hørt! 

Synes i alle fall han er verdens deiligste og fineste og jeg ville droppet alt og alle i verden for noen timer med han ♥ Om det innebærer en liten smekk med knyttneven fra han så gjør det ingenting, haha! Nå vet jeg dere kommer til å bli sint men er man forelsket så er man forelsket.. 

Hvem er den kjekkeste kjendisen dere vet om?

Elsker når han roper sånn " Leggooooo " eller hva han nå roper, haha.

The gang

Kommenter her

Endelig "hjemme"! Vi har fått gjort litt av hvert, først tok jeg og Stine med oss lillesøsteren hennes ut i bakhagen for å ake litt! Jeg var fotograf og tror aldri jeg har ledd så mye før i hele mitt liv, fikk noen syke blinkskudd av Stine som jeg desverre aldri blir å få vise på bloggen.. Men noen av de kan dere jo få se her!Etter det gikk vi inn for å skifte og sminke oss litt før vi satt oss på trikken ned til byen. Møtte en del venner å dro for å spise Sushi som jeg aldri har smakt før i hele mitt liv! Og tja, hva skal man si.. Falt ikke HELT i smak hos meg i alle fall, og ble nok første og siste gangen. Vi får se, ser ikke helt poenget med å prøve å tvinge meg selv til å like mat bare "fordi". Men det var veldig koselig da!

Stine og Bjørn Erik

Halvor og meg 

Stine og Fanny 

Hele gjengen! ♥Hahaha Tuva smakte sushi for første gang "faen det smake tran"

Axel og meg!
 

hundre plussgrader

Kommenter her

Stine sov borte i natt og jeg våknet akkurat nå når hun kom hjem, godt å få sovet ut. Nå skal jeg krølle håret mitt litt mer før vi får se hva vi finner på i dag! Husker i fjor sommer da jeg var her hos Stine, var en del av dere som tok litt av siden hun sov borte når hun hadde meg på besøk - men kjære dere, jeg er jo ikke her bare hos stine, men hos hele familien så gjør meg ingenting å være litt sammen med bare de også! ♥

Og forresten så føles det ut som om det er hundre plussgrader i Oslo idag, holder på å svette ihjel... 


hardt å være kjendis, as

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem fra CC vest sammen med Stine. Vi har vært på mcdonalds og spist også fikk jeg kjøpt litt sminke ettersom jeg har klart å miste/ødelegge 60% av mitt på Fredag.. Var i alle fall veldig koselig å dra ut litt  Vi har også fått en intern vits, "sykt hardt å være kjendis as, alle stirrer som FAEN..". Det er selfølgelig bare tull, haha! Typisk toppbloggere heheh.Og dette kjøpte jeg av sminke, kan sikker vise dere bedre en annen gang om dere vil det..? Selv synes jeg sminkeomtaler er GØRR kjedelig å lese om på blogger så derfor unngår jeg det i så stor grad som mulig med mindre det er noe jeg synes er helt sinnsykt bra. Men vet jo ikke helt om dere liker å lese det? Er jo det som er viktigst! 
en perfekt dag

Kommenter her

Godmorgen! Jeg kom "hjem" hit til Oslo for ikke så alt for lenge siden. Utrolig godt å være sammen med familien igjen, selv om jeg har hatt det veldig bra i Drammen også ♥
Er faktisk ganske varm temperatur ute i dag.. Får se hva vi finner på, skal bare dra ned med tante en tur på CC vest snart for å kjøpe meg nytt pudder og ny mascara  Noen som har tips om hva jeg bør kjøpe?  

To bilder fra i går. Jeg og Caroline Maria utenfor "Z(zet?)" i drammen, og Therese på hotellrommet utover kvelden. What a sick night. Og her er jeg akkurat NÅ! 

Lever enda

Kommenter her

Jeg er enda i live, for å si det mildt ble det en del kø på tur til Drammen og ting tok en god del tid. Er godt å være på plass på hotelrommet nå! Jeg skal snart gå over til Therese og Renate sitt hotelrom på "besøk" og så pynter vi oss vel litt til kvelden da vi skal ut for å spise.

Litt generelt om helgen til dere som har lurt; jeg blir her i Drammen til i morgen tidlig, får se om jeg skal være med på photoshoot her eller ikke ettersom jeg manglet det vi skulle ha på oss (langkjole vil det si, men hvem på 17 år eier en langkjole når man er 1.60 høy...) og jeg sover på rom med Tuva Willassen! 

 

Får ikke til å overføre bilder av en eller annen merkelig grunn..? Håper det ikke fortsetter slik hele helgen, men heldigvis er det fult av bloggere her jeg kan låne bilder av hehe

Skal snart til Drammen!

Kommenter her

I dag skal jeg til Drammen for å ha noen bloggmøter (tror jeg?) og møte en del andre bloggere. Vi skal ut og spise, litt sånne ting. Tror det blir veldig bra og gleder meg til å få møtt de andre! Rachel Nordtømme kommer og henter meg om noen timer så kjører vi dit sammen. Er litt starstruck over det, haha! 

Er glad jeg slipper å ta tog, jeg har rett og slett angst for det!  Jaja nå skal jeg spise litt ben & jerrys før jeg pakker kofferten igjen....

Og nå må jeg nesten bare krangle med dere - så mye som enkelte tar av her i kommentarfeltet. Jeg slengte på meg en parajumper i farten som er søskenbarnet mitt sin når jeg måtte løpe år hente kusinen min på skolen som vi var en halvtime for sent til. Skal jeg da si "nei sorry altså, kan ikke ta bilder til bloggen fordi jeg har en jakke med pels på, som tross alt ikke er min, som jeg ikke har betalt en krone for"? Selv om jeg ikke støtter industrien mener jeg ikke det er noe galt i låne en slik jakke i en halvtime. Sorry mac, man kan være motstander uten å være gal i hodet. Og det mener jeg helt virkelig, det kommer ingenting godt ut av å true folk på livet. 

sunnhetsdag

Kommenter her

Nå har vi nettopp kommet oss hjem fra Fridays, spiste kjempegod mat (eller jeg prøvde tappert å få i meg noe, ikke så lett med piercing) men jeg er glad jeg dro i alle fall! 

Er utrolig sliten i dag og  har vært utrolig mye fram og tilbake hit og dit så skal bli godt og bare slappe av i kveld. Jeg og Stine har også tatt på oss en helt sinnsyk lip-plumper så har dritvondt i leppene nå begge to, haha.

Snakkes senere ♥


OSLO!

Kommenter her

Hei, nå er jeg endelig framme i Oslo! Beklager for sen update men jeg dro hjemmefra klokken 05:05 i morges og har sovet siden jeg kom hit.. Men reisen gikk kjempebra og jeg sovnet før flyet hadde tatt av bakken og våknet da det landet. Det er jo bare herlig!

Var med fetteren min ut en liten tur i sta, vi gikk tur med hunden og hentet kusinen min på skolen. Var koselig, men som fetteren min sa "det er ikke langt å gå dit, det er ikke kort heller,  det er rett og slett bare helt jævlig", haha så ja, positiviteten var på TOPP hos han.. Lille gangsteren 

Nå drar jeg og Stine på fridays og spiser, snakkes senere! Skal prøve å oppdatere dere så mye som mulig i løpet av helgen ♥


Hjelp meg!

Kommenter her

Dette er siste innlegg i denne sjangeren på en stund - jeg lover! Men nå trenger jeg virkelig hjelp her. Jeg trenger en kjole eller noe annet flott til en bursdag jeg skal i om ca en måned, jeg vil virkelig se bra ut! Har funnet fram noen favoritter, så vær så snill og hjelp meg til å bestemme hvilken! ♥

Disse har jeg valgt ut. Hvordan likte dere best? 

1. Kjole 299 kr HER // 2. Kjole 349 kr HER 

1. Kjole 499 HER // 2. Kjole 199 kr HER 

1. Kjole 399 kr HER // 2. Kjole 499 kr HER Og dette har ingenting med innlegget overhode å gjøre, men jeg og Anne-Sofie snakket om dette her om dagen ; blir man brun på HUDEN om man tar solarium, selv om man har på seg selvbruning eller er solarium unødvendig da og har ingen effekt..? Haha.

hull i tungen, IGJEN!

Kommenter her

Nå har jeg altså tatt hull i tungen for andre gang på to måneder! Var helt likt som sist, var ikke vondt men mer ubehagelig og får heller ikke til å snakke/spise. Skulle nesten trodd jeg ville klare det bedre denne gangen, men neida! Til dere som kommer til å lure på hvorfor jeg jmåtte ta hull igjen; det forige grodde igjen da jeg hadde piercingen ute i 5-6 timer selv om jeg hadde hatt hull i 2 måneder. Utrolig irriterende og ikke minst dyrt og måtte ta igjen! Men men.

Før jeg tok hullet var jeg hos Stine-Mari med Charlotte (som dere også har mast veldig etter, men vi er enda good friends og hun lever..). Jeg kjøpte inn jordbær og sjokolade som vi varmet og dyppet i. Når solen kom inn vinduet var det faktisk nesten som sommer! 
Akkurat nå fryser jeg veldig, skulle virkelig ønske jeg hadde "min spessielle" gutt her til å varme meg. Men men!


dagens outfit + gave

Kommenter her

Her får dere se litt dårlig og kort hva jeg hadde på meg i dag på valentinsdagen:

 To sek etter jeg gikk ut døren skjedde dette... not hotAw forresten, se hva jeg i dag i valentinsgave! Så søt, jeg er heldig  Hvordan føles valentines for dere da, noen som tar det tungt? Jeg lurte meg selv før i dag, akkurat nå synes jeg faktisk det er veldig tungt å være singel, jeg elsker jo forhold så for meg er dette en ganske stor dag egentlig.. Men jeg har jo venner, familie og brownies så jeg overlever vel! Håper dere alle koser deg, det fortjener dere ♥
10% på nelly!

Kommenter her

Det er 10% på nelly i dag om man benytter seg av rabattkoden LOVE14 når man skal betale, yeey! Har funnet meg noen favoritter jeg tenker å kjøpe senere i dag. Hva synes dere, og hva likte dere best?♥

1. Kjole kr 479 HER // 2. Kjole kr 179 HER 


1. Genser kr 259 HER  // 2. Kjole kr 279 HER 


1. Kjole kr 479 HER // 2. Kjole kr 379 HER 


1. Kjole kr 149 HER // 2. Kjole kr 149 HER date

Kommenter her

Okei fikk nettopp vite at Avicii som skulle være i helgen har blitt utsatt til 4. Mars..... Vet ikke helt hva jeg føler angående det, ble veldig demotivert akkurat nå og vet faktisk ikke om jeg gidder å dra da i det hele tatt. Er veldig lei meg på vegne av alle som har bestilt flybiletter til Oslo på grunn av det, latterlig opplegg! "Grunnet sykdom"... Med mindre han ligger for døden synes jeg godt han kan gå å spille litt sanger i Oslo på Lørdag, er ikke akkurat som om han synger. Men men!

Har vært på valentinesdate med Amanda, koselig ♥ Spiste kjempegod mat og ja jeg VET at jeg spiser mye dritt.. 
HAPPY VALENTINES DAY!

Kommenter her

I dag er det jo valentinesdagen! ♥ Hva skal dere finne på i dag da? Jeg personlig elsker denne dagen, og det gjør meg ikke så mye at jeg ikke har "noen spessiel" og feire med - fordi jeg har jo venninner!  Så får se hva jeg finner på med de i dag, kanskje vi drar ut for å spise, eller kino..

Sitter i alle fall på skolen nå så har ikke så mye tid,høres senere!

Bilde fra i morges. Outfit kommer senere!
HOVE 2012?

Kommenter her

Hei! Har akkurat lagt meg ned i sengen her hjemme, har pakket litt til Oslo og planlagt litt. Til dere som lurte, jeg kommer til Oslo tidlig Tordags morgen, og blir til Mandag. Var en del lesere som hadde lyst til å treffe meg og det synes jeg er superkoselig, men blir vel litt vanskelig (og ikke minst kleint) og arrangere noe sånt..? Eller hva tror dere? Men om dere ser meg blir jeg seriøst dritglad om dere sier hei, it makes my day ♥

Hadde en koselig kveld med Lisa og Stine, vi snakket, spiste taco og giret hverandre opp til HOVE 2012! Håper alt fikser seg med blogging og slikt i den perioden (det er jo jobben min...) for da drar jeg. Sykt gøy ville det ha vært 

Fine og beste Stine! I dag hadde jeg en dårlig dag, typ "blir aldri fornøyd med bilder".. Men men, er man blogger så er man!Haha min fine outfit!Alt dette var jeg så snill og kjøpe inn til de andre! 
piercingtrøbbel

Kommenter her

Okei gjett hva, jeg hadde piercingen ute av tungen i bare noen timer så klarte hullet å gro igjen.. Så derfor må jeg ta nytt hull og det skal skje på Onsdag klokken 16:20. Gruer meg veldig, var ikke så vondt første gangen men nå har jeg bettenelse på toppen av det hele. 

Først var det snakk om at jeg ikke fikk ta hull igjen overhode ettersom jeg er under 18 år (syntes det var veeeldig rart ettersom jeg har fått tatt før..) men det ordnet seg! Jeg begynte faktisk å gråte da, jeg føler piercing er en del av meg og klarte ikke helt tanken på å gå uten i nesten et helt år til. Heldigvis ordnet det seg ♥

Forresten, som dere vet skal jeg på Avicii og siden det var så populært med happyplugs konkurranse gir jeg flere sjangser til å vinne rosa! Alt dere må gjøre er å stemme på Niclas Wicksel (han der deilige fra paradise) som oppvarmingsDJ, og om du gjør det kan du vinne happyplugs! Dere stemmer ved å gå inn på http://www.housebloggen.no/ og stemmer på Dj Niclas Wicksel til høyre.  Bare legg igjen kommentar når det er gjort så kontakter jeg vinner i morgen, lykke til! 

Vil dere jeg skal filme denne gangen også eller? Kan få det bedre til da enn sist! Her er piercingen jeg kjøpte i dag som jeg skal sette inn på Onsdag, fin! 

ny lysekrone!

Kommenter her

Husker dere for en stund siden da jeg viste dere noen lamper fra bohus og spurte dere hvilken jeg skulle kjøpe? Det endte med ingen av de, og bestilte heller for en stund siden en lampe fra lightup.no . Hva synes dere om den? Jeg elsker den i alle fall, og synes rommet mitt ser helt annerledes ut nå! 

Den lampen jeg bestilte finner dere HER, og den kostet 1197 kr. Ikke så alt for ille i alle fall! De har utrolig behjelpelig kundeservice der forresten, så om dere lurer på noe foreslår jeg at dere kontakter de ♥

Fin, ja? Godmorgen!

Kommenter her

Godmorgen til dere! 

Hadde en utrolig herlig natt, selv om det ikke ble så mye søvn på meg.. Lå i sengen og spiste brownies og så på "Petter elsker Mari" og "Linni". Er vanligvis ikke så fan av slik reality men de programmene der er virkelig supersøte og jeg ler for meg selv mange ganger i løpet av hver sending, så det anbefales å følge med på om man er i litt dårlig humør! Sto opp i morges og tok selvbruning og smurte meg inn med fuktighetskrem, er så herlig når man er så godt forberedt på en dag! 

Men dagen fortsatte ikke sånn.. Mistet ikke bare en men to busser, og den siste kom aldri så det endte med at jeg sto ute i nesten en halvtime og ventet på ingenting.. Nå skal jeg slenge på meg skoene før jeg skal vente på ENDA en buss. Ønsk meg lykke til! 

Denne kaken her... Jeg har ikke ord, den er så latterlig god. Løp og kjøp! 

Utenfor soveromsvinduet mitt. Winter wonderland ♥

Se for en annerledes hårfarge håret mitt får med "naturlig" lys i forhold til blitz! Litt mer sånn rødt, haha. Vet ikke om jeg liker eller hater det.. 
søndag +sminkefri videoblogg!

Kommenter her

Ja, da var det Søndag igjen altså.. Og jeg har ikke klart å bevege en muskel i hele dag, gikk ut av sengen en eneste gang og det var når jeg fikk lyst på brownies (haha det er så typisk meg). Nå er jeg sulten igjen så trenger vel ikke å drøye den lenge før jeg går ned igjen på jakt etter mat - med andre ord cheesdodles. Sovnet også i sta med pcen på fanget, heldigvis ringte telefonen min slik at jeg våknet om ikke kunne heg nok fått problemer med døgnrytmen som vanlig... Nok et dypt innlegg fra meg! 

Haha meg nå... Slapper av bak pcen
Var jo som sagt sminkefri før i dag, og da laget jeg like gjerne en videoblogg til dere! Hadde riktignok tegnet på meg øyenbrynene og litt gammel mascara satt på fra dagen før. Men dere skjønner ♥  Får også ofte spørsmål om hvorfor jeg sminker meg om jeg er syk/bare skal være hjemme men det er selfølgelig for å blogge for dere, og da vil jeg jo føle meg så bra som mulig! :) 

HAHAHAHA EKSTREMT HELDIG MED STARTBILDET PLEASE TRYKK PLAY FORT!!

 

kvelden i går

Kommenter her

Kan vel fortelle litt om kvelden i går! Feiret som sagt Amanda sin 18årsdag hjemme hos henne, først var vi bare de aller nærmeste vennene + kjæresten til Amanda, så etterhvert kom det en god del folk! Jeg danset mer eller mindre uavbrutt fra klokken 19-02, så dro jeg videre men jeg angret med en gang.. Ville bare hjem og sove! Ramlet inn døren her hjemme klokken 05 eller noe sånt, tror faktisk aldri jeg har vært ute så lenge før haha.. Hardcore! Den siste delen av kvelden ble brukt på en fest som egentlig virket mer som et nasj, hvor guttene hørte på westlife og hadde allsang.. Da ble det virkelig for mye for meg og jeg pakket sammen sakene og dro. 

Våknet i panikk i morges og merket at jeg hadde mistet det viktigste av alt - nemlig sminkevesken.. Tenk dere den angsten, alt av sminke borte og det er jo ikke akkurat billig å kjøpe nytt! Heldigvis ordnet seg seg og sminkevesken er nå trygt hos meg ♥

Neste Lørdag er jeg i Oslo på Aviciikonserten, gøy og tenke på og gleder meg utrooolig mye! 

 

til du som skal knuse hjertet mitt

Kommenter her

Dette er et worddokument jeg skrev for leeeeeenge siden, tenkte det passet seg å dele det nå ettersom jeg vet mange av leserne mine føler det likt. Dette innlegget er heller ikke siktet til noen, men mer et lite sammendrag av erfaringer jeg har hatt. 

 

Jeg tror det verste som finnes er når man får høye forhåpninger. For høye forhåpninger. Man sitter der med en fantasi om hvor perfekt han er, hvor perfekt han er for deg, og hvor perfekte dere er sammen. Du ser for deg dager, uker, måneder og år sammen med han, er overbevist om at han er annerledes og at han aldri kommer til å såre deg. Du skryter om han til alle vennene dine, er så stolt og tenker at "heldige meg, jeg har endelig funnet han". Hjertet hopper når han sender meldinger, han er finest i verden og tenk det beste av alt - han er bare din. Han lover deg å være trofast, han lover deg kjærlighet og han lover deg lykke.

Neste gang kan du gi meg en liten advarsel - et lite hint om at du kommer til å knuse mitt, at du vet nøyaktig hva du gjør. Et lite hint om at jeg kommer til å ligge alene på rommet og holde rundt puten min mens jeg lurer på "hvorfor meg, hvordan kunne jeg være så dom". Du kan fortelle meg at "jeg vil egentlig ikke ha deg, jeg bare bruker deg", du kunne gitt meg en liten advarsel om at du kom til å endre personlighet. 

For det er vondt når du er her, det er vondt når du er langt borte. Jeg vil du skal holde rundt meg slik at jeg kan dytte deg bort, jeg vil du skal kjempe for å få meg tilbake slik at jeg kan avvise deg. Om du går fra meg følger jeg etter, om du sårer meg tilgir jeg. Jeg vil gjøre alt som skal til, uten deg er jeg svak og med deg er jeg svak. Jeg er så glad i deg at det gjør vondt, du gjør meg sint, kvalm og frustrert. Jeg vil slå, jeg vil hyle - jeg vil såre deg slik som du såret meg. Jeg vil passe på deg, jeg vil at du skal være glad. Jeg vil at du skal elske meg, og jeg vil at vi skal spole tiden tilbake et år - og så stoppe tiden, ikke gå fram til dit vi er nå. Vi ligger nært hverandre, men det føles som om du er en mil unna. Jeg holder hånden rundt deg, og vet at dette er siste gangen. Når noen sier "easy come easy go" så lurer jeg på hva de vet, er det bare vi som har det slik? Jeg trekker pusten, lurer på om det er noe jeg kan si eller gjøre for at du ikke skal gå. Jeg tror ikke det er noe som gjør så vondt som å miste noe som allerede var borte for lenge siden. 

For om dette er en spøk, så ler jeg ikke. Om dette er et spill så gir jeg meg. Jeg er så sliten. 

 

Noen som kjenner seg igjen? 


 

dagens outfit

Kommenter her

Her er antrekket for kvelden i 18årsdagen til Amanda ♥

Forresten, er mange av dere som har lurt på høyden min og jeg ser faktisk utrolig mye høyere ut på bilder enn jeg egentlig er! De fleste bildene er tatt litt nedenfra eller fra rett forann, så da ser jeg vel litt høyere ut. Men som sagt, jeg er faktisk 1.60 høy(lav)! Så ikke la dere lure  

Konkurranse - vinn happyplugs!

Kommenter her

Nå har dere sjangsen til å vinne mitt favorittheadset, nemlig happyplugs! Selv har jeg et par rosa og de er utrolig gode, elsker hvordan de ser ut og hvordan lyden høres ut i de.. De er heller ikke vondt å ha i ørene noe jeg har hatt UTROLIG problemer med når jeg har hatt headset tidligere! Det er jo utrolig fresht å ha et headset med farger istedenfor et vanlig hvitt, er dere ikke enige? Både jeg, lillesøsteren min og pappa har et par, så da sier det seg selv at de er en favoritt!

Om du vil vinne et par så bare legg igjen en kommentar her med hvilken farge du vil  ha ( jeg har blå, svart, rød, rosa og grønn )+ mailadressen din så trekker jeg seks vinnere i morgen ♥Om dere vil kjøpe dere likt headset kan det gjøres på http://www.happyplugs.no/ for 199 kr. Kanskje det kan være en del av en valentinsgave..? Til en gutt anbefaler jeg ikke rosa btw, haha.. 

i daaaag!

Kommenter her

Hei hei! Våknet nettopp opp i sengen her hjemme og skal snart ta et bad, spise frokost og gjøre meg fresh til en ny uke. Er egentlig litt lei meg i dag, men kan desverre ikke dele hvorfor på bloggen.. Er i alle fall faen meg på tide at jeg står opp for meg selv snart! Men men, nok om det 

Jeg må også rydde rommet og gjøre lekser, så blir ingen avslappende Lørdag for meg nei!

Slenger inn noen bilder fra i går kveld! Var kjempekoselig, så på the voice og spiste lasagne. Herlige jenter, vi har prikk lik humor!

Haha hadde en liten photoshoot i sofaen


kvelden

Kommenter her

Nå er jeg hos Lotte sammen med Maria og Anne-Sofie. Er mange av dere som har spurt etter Lotte men dere kan bare slappe av, vi er enda bestevenner og jeg er utrolig glad i henne. Herlig jente, virkelig!

Vi har lasagne i ovnen og innkjøpt masse godteri og brus, blir bare sløvekveld for oss her. Herlig! Sitter og ser på "the voice" på tv 2, har aldri sett det før men det var faktisk veldig bra. Noen av dere som også ser på det?


Noe jeg står for.

Kommenter her

"Er du enda imot pelsindustrien? Du har jo canada goose!"

Ja, jeg støtter enda opp dyrebeskyttelsen, WWF Norway og NOAH med en pengesum i måneden, og nei - jeg har heller ikke canada goose som mange av dere prøver å påstå. Jeg kjøper ikke sminke som er testet på dyr men behodler og bruker det som jeg får i gave av slike merker, og jeg støtter heller ikke opp sirkus, dyreshow eller dyrezoo.  Jeg er en av de personene som er imot pels men samtidig spiser kjøtt (spiser riktignok ikke kylling på grunn av forholdene de lever under i Norge, heller ikke egg), og jeg blir heller ikke helt gal når jeg noen andre som bruker pels eller er for det. Jeg mener helt enkelt og greit at det er mangel på kunnskap eller latskap, det er mange som tenker " jeg gidder ikke bry meg for det har ingenting med meg å gjøre...". Jeg er ikke en av de personene, men jeg godtar uansett at andre er det.

Om du er i mot pels og vil gjøre en forskjell anbefaler jeg at du begynner med DEG SELV, og ikke går helt bananas på andre som kanskje ikke har samme mening som deg. Hva kan DU gjøre bedre? Hvilke organisasjoner kan DU melde deg inn i? Hvilket frivillig arbeid kan DU gjøre? Det nytter ikke å starte unødvendige, ofte usaklige debatter der noen kan blir såret.
Uansett hva dere sier, så kommer jeg til å stå på mitt om at pels ikke er humant i det hele tatt. Jeg blir rett og slett kvalm og får en ekkel følelse i kroppen av det, rever og mink er i bur på størrelse med handlevogner og de spiser på seg selv, barna sine og alt annet de kommer over. Og ikke dra kortet med at "de har det bra i Norge" for det er tull, de har det AKKURAT likt her. De blir drept ved elektrisk sjokk, det skal vistnok gjøre pelsen "finere.".  Jeg mener det er en stor forskjell på å bruke dyr til mat. At dyr brukes til mat har jo foregått så lenge vi har eksistert, vi er jo kjøttetere. For flere tusen år siden, da vi ikke hadde noen andre alternativer en dyrepels, da måtte  vi bruke det. Men nå ser jeg rett og slett ikke poenget... 

 

Med tanke på at dyrene ikke har noen stemme, må vi snakke for dem. Med min blogg kan jeg gjøre det, jeg føler meg stolt og flink som forhåpentligvis kan utrette en forskjell med dette jeg skriver en gang i blandt. Det finnes noen "gale dyrevernere" som setter oss i et dårlig lys, for det hjelper ikke å bli sint eller komme med trusler! Jeg vil at dere som mine lesere skal være saklige om dere skal arrgumentere mot pels, eventuelt for. Er det greit? Jeg vil bare spre budskapet om at pelsindustruen må bort. Alt annet blir bare feil, i mine øyne.

Det som provoserer meg mest av alt er når dere har begynt med "ja men altså det er mange som har det værre en dyrene, tenk på de i Afrika blablablabla".. Skal vi slutte å bry oss om dyrene fordi noen i Afrika sulter og har det jævlig? Skal vi ikke bry oss om noen blir drept i Norge fordi tusener blir drept i krig i verden? Skal vi ikke bry oss om de som er uteliggere i Norge fordi folk har mindre penger i andre land? Svaret er NEI! Man skal velge sin kampsak, dyrene er min. Man får ta ett skritt av gangen, og gjøre sitt beste for å gjøre verden bedre.

Dette er noe jeg mener, noe jeg har jobbet for i alle år og noe jeg ikke kommer til å skrive fordi det er en "trend". Dette er meg, og noe jeg virkelig brenner for. 

 

nettshopping

Kommenter her

Tok en liten shoppingrunde på internett og bestilte dette:

 

Toppen koster 99 kr og kan kjøpes HER // Shortsen koster 399 kr og kan kjøpes HER

Smykket koster 279 og kan kjøpes HER // Blazeren koster 299 og kan kjøpes HER 

Endelig ny header!

Kommenter her
I dag får jeg endelig ny header, jippi! Har vært så utrolig lei den andre, og den skulle egentlig bare være "midlertidig" men fikk bli litt lengre enn planlagt.. Men nå er en ny - og etter min mening finere - header snart på plass! Hva synes dere? 
Før:

Etter: ( kommer i løpet av dagen)

tatovering'inspo

Kommenter her

Der vet tatoveringen jeg fortalte jeg skulle ta? Vel, nå kan dere få litt mer hint om den slik at det blir enda mer spennende! Jeg har nå bestemt meg for å ta den i Oslo (noen som vet om et bra studio der?), og den skal ha noe med...Miley Cyrus og gjøre! Haha jeg vet det høres helt teit ut men jeg elsker henne over alt på jord.. Og det skal ikke være en tatovering med navnet hennes på men et sitat/settning fra en sang som betyr alt i verden for meg og virkelig har hjulpet meg opp på mørke dager. Blir dritbra, vent og se! Og det beste av alt - tatoveringen blir ganske stor også...

I love you ♥

hvordan er det på topplisten?

Kommenter her

Hvordan er det å være på topplisten?
Hmm.. Det oppfatter nok alle litt forskjellig, men for meg føles det veldig normalt.. Merker det ikke, er ikke sånn at fans og paparazzier venter utenfor huset mitt og jeg blir behandlet som alle andre. Er ganske godt å bo i en liten by for da blir det ikke så mye oppmerksomhet, for eksempel når jeg er i Oslo er det heeeelt annerledes! 

Negative ting:  Det jeg ikke liker er når folk behandler meg annerledes på grunn av det. For eksempel tror de at jeg ikke kan være på en fest uten å poste bilde av alt og alle på bloggen, jeg respekterer mennesker sitt privatliv og jeg kommer ikke til å gjøre slik at noen føler seg uthengt. Er slitsomt at andre som er i min nærhet skal få høre dritt, for eksempel mamma, pappa og lillesøster. Det er nok det aller vanskeligste. Er også veldig vanskelig når jeg føler jeg setter de i et dårlig lys og at jeg er en "skam for familien". Når jeg har hatt kjæreste har de også fått mye kritikk for å ha vært sammen med meg, men jeg er jo egentlig veldig snill og grei. Rykter sprer seg fort og om noen for eksempel slenger ut en kommentar om at jeg har vært utro, ja, da har jeg vært det (i følge alle.)Eller ja, det med kjæreste er nok definitivt det vanskeligste. Jeg hadde ganske flaks med min forge kjæreste da, ettersom han var utrolig flink til å takle alt dette på en bra måte. Når han plutselig får "fans" og 20 venneforespørsler på face daglig og jenter som kan gjøre alt for å få han, så kan det være vanskelig for begge to. Så om noen av dere har/får en stor blogg en dag - vær 100% sikker på at du har en kjæreste som er til å stole på før du tar han på bloggen! Jeg har fått utrolig problemer med å stole på gutter i det siste, noe som er veldig synd og trist for min del som ikke har hatt det slik før.. Det finnes ikke en eneste gutt i verden jeg stoler på nå i kjærestesammenheng, heller ingen jeg vil ha på bloggen.

Men jeg har selv valgt dette, og få det "stempelet". For jeg er meg selv på bloggen, jeg later jo ikke som om jeg er perfekt eller noe annet. Derfor klarer jeg rett og slett ikke å lese bloggere til 14-15åringer som bare blogger outfit, hår og hvor gøy de hadde det med brus og pizza på jentekveld. Det blir urealistisk og kjedelig i mine øyne. Men det er jo bare meg! 

Positive ting: møter mange mennesker jeg ikke hadd møtt om bloggen ikke hadde vært stor, jeg lærer mye om hvordan markedet fungerer og sitter igjen med mange erfaringer jeg kan få bruk for senere. Har også lært meg hva som er viktig og ikke, har blitt veldig sterk psykisk og skal mye til for å knekke meg ned. Jeg er også veldig takknemlig for alt jeg får oppleve, at jeg tjener gode penger i så ung alder og jeg elsker å ha mye ansvar! Om jeg inspirerer en person, eller om jeg får en person til å føle seg bedre, da føler jeg at jeg har gjort mitt.
Jeg elsker dere, og er utrolig takknemlig for alt! 

 

Gratulerer til verdens beste!

Kommenter her

Tenkte å ta noen minutter til å gratulere verdens beste Amanda med 18årsdagen! Jeg er så utrolig glad for at vi er venner og ikke minst for at du holder ut med alt dramaet som tidevis kan være rundt meg og at du passer så godt på meg.. Jeg elsker deg, og jeg, du og Anne-Sofie skal være oss tre for alltid! Høre sinnsykt klisje ut, men jeg er faktisk sikker på det. 

Husker den gangen det ble slutt mellom meg og min forige kjæreste og jeg ikke klarte å gå ut mens jeg satt og gråt hjemme alene, da kom du rett til meg fra jobb uten at jeg ba om det engang, og hadde med deg godteri, ansiktsmasker og et utrolig fint kort du hadde skrevet. Jeg ble så utrolig glad! Du var utrolig flink dagene etter og var sammen med meg så og si hele tiden.. Du har gjort utrolig mye for meg, men akkurat det satt jeg vel størst pris på.

Jeg, Caroline, Anne-Sofie og kjæresten din skal gjøre alt i dag for at dagen skal bli perfekt, alt skal handle om deg! Gled deg ♥

Elsker deg!
Men først...

Kommenter her

.... litt kveldsmat og ipad-chill! Og i tilfelle dere lurer, ja jeg spiser brownies og is til kveldsmat!  And I love it!

Nese + leppekomplekser suger. Men men, det er det ansiktet gud har gitt meg og da får jeg vel bare leve med det! Noen dager er jeg kjempefornøyd, andre dager (som i dag) not so much. Men det er vel normalt? 
går og legger meg....

Kommenter her

Tok en pause fra lesingen og så på tv med mamma, pappa og hunden min istedenfor!  I morgen har verdens beste Amanda bursdag, gleder meg utrolig mye til å gjøre henne glad! Skolen begynner også tidlig i morgen, så jeg tror jeg går og legger meg nå!

Høres i morgen, stor klem og god natt!

 Haha dere har sett sånne bilder på artige.no, "soon"... Hun ser litt sånn ut her!


lese

Kommenter her

Har akkurat kommet hjem fra Anne-Sofie, var der og laget kake og litt sånt. Koselig! Hadde det veldig gøy og er helt sinnsykt hvor mange interne vitser vi klarer å få på bare en time, nå har vi mange om kakelaging.. Ofte når vi er ute sammen med andre kan vi stå helt alene og le helt hysterisk over noe som andre ikke skjønner en dritt av, alle synes sikkert vi er kjemperare haha. Men det går bra, bryr ikke oss så lenge vi har det gøy!

Litt fra kakebakingen:
Haha som dere ser er vi ikke akkurat mesterkokker..... 
Nå tenkte jeg faktisk å legge meg for å lese! Det var kanskje noe dere ikke visste om meg, jeg elsker å lese bøker. Helst bøker som er basert på faktiske hendelser eller om verdensrommet og annen forskning, men en gang i blandt er det gøy med litt fantasi også. 

Husker da jeg var yngre og gikk i TL-klubben og fikk masse bøker i posten.. Det var tider, haha! Noen andre som gikk der?
 

videoblogg - dagens planer

Kommenter her

Spilte inn denne i morges, nå har jeg "endelig" fått fikset bursdagsgaven til Amanda, det blir sååå bra! Jeg har også fikset valentinsgaven, fy fader det er dyrt for kort og gavepapir foresten..Men gaven ble superbra og er så glad for at alt er i boks!

 Snakkes senere! 

 

lang dag i morgen

Kommenter her

Har vært en veldig lang dag med veldig mange telefonsamtaler og styr.. Noe jobb, noe annet. Viktig har det uansett vært og kjenner jeg har en utrolig lettet følelse i kroppen, har vært godt og ordne opp i alt og krysser fingrene for at ting kommer til å bli bedre enn noen sine... Nå er jeg i alle fall utslitt og skal gå å legge meg!

 Begynner på skolen 08:20 og har null fritimer. Etter skolen er det masse ærender i byen...  Kunne hatt det bedre.

Fiiine!Noen bilder fra kvelden i går hos Stine Mari. Det er helt sinnsykt men er nesten som om vi er kjærester, vi snakker 2-3 timer i telefonen per dag minst, er sammen så ofte som mulig, snakker hele tiden på facebook og vet så og si hver minste lille detalj i hverandres liv + jeg savner henne når vi ikke har snakket på en time. Noen andre som har det slik med en bestevenninne? 

 

løsvippetips!

Kommenter her

Nå tenkte jeg å komme med litt løsvippetips! Som dere vet bruker jeg løsvipper hver eneste dag og det sier seg selv at det tar på økonomisk.. 80-90 kr for ETT par!? Helt syke priser når man kjøper nytt flere ganger i uken! Så et godt tips er; kjøp på internett, der man kan få maaange par for en billig penge! Og jeg vet at mange av dere har tipset om ebay men det anbefaler jeg egentlig ikke, er utrolig risky med tanke på at pakkene ofte ikke kommer fram osv.. Har prøvd å bestille fra der minst 6 ganger. 

Siden jeg blogger får jeg tilsendt mye forskjellig, men de jeg liker best er hairtohair.no og kimstore.se. Hairtohair er litt dyrere enn kimstore, men de har de beste partyvippene! Så om man kjøper en gang i blandt er det best derfra, og kimstore best om man skal bruke til hverdags. Det er i alle fall slik jeg gjør det! 

Litt generelt: jeg bytter ikke vipper hver dag men har hvert par i 2-3 dager, om ikke føler jeg det blir uhygenisk. Jeg bruker enkelt og greit vipper hver dag siden det er mye lettere enn mascara (synes jeg) og ser mye bedre ut!

Skal være snill og gi ut 10 par med vipper til en leser! Kom med en kommentar om hvorfor du leser min blogg (kan gjerne være noe neagtivt altså..) så kan det hende du får i posten! ♥

Partyvippene. Hverdag


Her er et bilde fra photoshooten jeg var på, der var det partyvipper all the way!  Fikk noen hos hun som la sminken min men måtte ta på mine egne. Love it! Beklager for gammelt bilde, btw! Hater når bloggere poster samme bilder hele tiden.

video med svar på spørsmål

Kommenter her

Nå skal jeg holde det jeg lover - bli flinkere til å videoblogge med svar på spørsmål. Så bare å dryl ut her om dere lurer på noe!  

Btw noen som vet hvordan man lager banansplit hjemme? Haha jeg vet jeg sa jeg skulle slutte med slike usunnheter, men jeg klarer ikke.... 

sinte meg trenger tips

Kommenter her

Det her er bare en av de dagene... Jeg satt i tre timer og stirret på youtube opplasteren ettersom jeg hadde laget en videoblogg til dere med speilrefleks og alt. Dere kan tro jeg følte meg skikkelig flink, men så.. når den var 93% ferdig så ville ikke internett fungere, jeg ropte seriøst ut "FAEN I HELVETTE SATANS DRITT" og ja, alt det stygge dere kan tenke dere. Så tok jeg kamearet under armen og dro til Stine Mari, var godt å få ut litt frustrasjon.

Har i alle fall satt videobloggen på opplasting hjemme igjen så satser på at den KANSKJE er ferdig til når jeg kommer hjem.. Om ikke kommer den ut i morgen! Men seriøst folkens, er det ingenting som er bedre og raskere enn youtube? Det er jo utrolig dårlig!

Sååå glad jeg er jeg nå... 

snart ny tatovering!

Kommenter her

Gjett hva jeg skal gjøre folkens!? I neste uke skal jeg ta en ny tatovering, iiih! Vil ikke avsløre helt enda hvor den skal være eller hva som skal stå, men den kommer til å være ganske liten og ha veldig personlig betydning. Elsker tatoveringer! Har planlagt om å få mange små tatoveringer rundt om på kroppen,kommer sikker til å ha minst tre til før jeg fyller 18...

Skulle egentlig ta den denne uken men så passet det seg ikke helt sånn, så blir enten neste uke eller da jeg kommer hjem fra oslo. Iiiihh, noen som vil jeg skal filme når det skjer eller? 

haha nice. 


shoppingsug

Kommenter her

Til uken blir det massemasse shopping fra Nelly! Trenger litt mer topper, må slutte med det der eeeeevige at jeg bare kjøper meg kjoler hele tiden.. Hva synes dere? Noen favoritter? ♥

1. Jakken til venstre kommer til å bli PERFEKT nå til våren, koster 399 kr og kan kjøpes HER // 2. Høytlivsshorts koster 349 og kan kjøpes HER // 3. Toppen koster 379 kr og kan kjøpes HER 


1. Elsker den toppen, kan brukes både til party og til hverdags ettersom den "glittrer"! Koster 449 kr og kan kjøpes HER // 2. Nok en topp både til fest og hverdag, koster bare 199 kr (bestilte den nå faktisk) og kan kjøpes HER // 3. Kjempesøt topp til bare 259 og kan kjøpes HER!
mean girls 2?

Kommenter her

Er syk så ligger i sengen og ser på favorittfilmen "mean girls", elsker virkelig den filmen! Nå var det noen uker siden jeg så den så da var det på tide igjen, haha..
Det har jo kommet en mean girls 2 nå! Noen av dere som har sett den? Jeg misstenker at den ikke er i nærheten av like bra som den første filmen, og er litt redd den skal "ødelegge" om dere skjønner.. Men det kan jo være gøy å se! 

Traileren:

handelsportal

Kommenter her

Beklager at jeg har vært litt fraværende i dag, er bare så sykt trøtt og har sovet noen timer i løpet av dagen.. Stine kom akkurat hit så vi skal bare se på tv og kose oss! Så at det var mange av dere som hadde lignende planer i tankene! Hadde tenkt å vise dere noe fint jeg har fått i posten fra handelsportal.no som er min desiderte favoritt innen nettsider når det kommer til mobildeksler, men jeg finner det faktisk ikke akkurat nå!? Haha så da kan jeg jo bare vise dere alle dekslene jeg har fra før av. Jeg har motatt deksler fra sikkert 20 forskjellige sider, men handelsportal er de som har best utvalg og ikke minst best kvalitet på dekslene. Dekslene kan faktisk "knuse" mobilen, visste dere det?

Jeg har iphone 4, og synes det er greit å ha mange deksler på lager ettersom mobilen føles som "ny" hver gang man bytter. Noen som er enige?

Her er i alle fall min samling, begynner å bli en del nå ja...

Dekslene kan kjøpes HER! De har også mange fine ipad deksler som jeg vurderer å skaffe meg, tror jeg trenger det før min blir ødelagt.. Mobilen min ligger øvest til venstre på bildet, den har nå en " flip etui" på seg som er veldig smart! Kan også kjøpes der. 

På handelsportal har de nå også fått inn smykker og klokker, klokkene er spessielt fine synes jeg og kan kjøpes HER. Verdt å skjekke ut! 

tv eller filmtips?

Kommenter her

Våknet med en tanke i hode i morges " jeg vil ha pizza, kinamat, kebab, burger, pommes frites, godtreri..". Listen er eviglang på ting jeg har lyst på, men jeg vet at det kommer til å ende med at jeg tar meg en tør brødskiv og et glass vann, jeg kan ikke tillate meg selv å kjøpe mer dritt nå. Men det var en kjempekoselig kveld i går, kunne ikke vært bedre for min del! ♥

Skulle sminke meg, og kom på akkurat nå at jeg ikke har mer foundation. Får klare meg uten i morgen å kjøpe en ny da . Den foundation bruker jeg!

Og i dag er det jo Søndag. Hva skal dere finne på i dag, da? Noen som vet om noe bra som går på tv?   

kveldens antrekk

Kommenter her

 

Får ikke blogget med bilder for pcen er helt mongolid i hodet og nekter å ta imot minnekortet, det står bare "må formatere disc for å bruke", noe som betyr slette alt som er på den. Herregud jeg hater deg, pc!!!
Har i alle fall på meg samme kjole i dag som jeg hadde denne gangen, så snakkes vi i morgen med bedre bilder og alt!

stressdag

Kommenter her

Nå sitter jeg her og ser ikke akkurat bra ut, for å si det mildt. Må bare blogge for dere før jeg kaster meg i badekaret, så skal dere få se hvordan jeg ser ut før jeg drar! Blir kjole i kveld, og HERREGUD jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til en Lørdag før selv om det ikke er noe såå spessielt som skjer egentlig.Men bare vet at det kommer til å bli en bra kveld! ♥

Foresten har jeg fått mange mailer etter jeg la ut innlegget om kroppsidealet, det blir jeg så glad for! Vær stolt av dere selv jenter, jeg har selv sett meg i speilet og grått over strekkmerker, celulliter og gud vet hva.. Men jeg tror livet blir lettere når man slutter å tenke på vekt, høyde og andre ting som er vanskelig å endre på. Tror ikke dere..? Så lenge man er frisk, så er det alt som betyr noe! Og nei, dette er ikke dobbeltmoralsk av meg fordi jeg bruker extensions og selvbruning som mange av dere sier, hvor kommer det inn...

Spiste tacosalat på peppes, jeg vet ikke hva det er men hver eneste gang jeg spiser taco andre steder enn hjemme hos noen er det bare ikke like godt.. 

Eneste bildet jeg har fra besøket mitt hos Stine i går! Best er hun
I don't know

Kommenter her

Kjedelig at ikke alle forsto Ironien/sarkasmen min i snusinnlegget.. Nei jeg snuser ikke? Og alle begynner å snuse av en grunn - for at der "kult", passe inn, gruppepress osv. Ingen "trenger nikiton" før man har prøvd noe, det har startet en plass at man ble avhengig og det var fordi man var så idiot og trodde det skulle være kult. Det er dyrt, stygt og farlig og jeg eier ikke respekt for folk som klager over at de trenger nikiton eller at de har lite penger til snus. Eller nei, dere snusere/ røykere der ute - om det ikke var for å være kul, hvorfor startet dere da? Om dere komner med en gang god grunn, da kan dere kalle meg dum. Jeg har selv prøvd snus og røyk, og det var fordi jeg trodde jeg var jævlig tøff og skulle prøve ut noe nytt. Glad jeg stoppet! I dag er jeg litt sånn her:

Dere vet hvordan det er kan jeg tenke meg. Man tenker "skal jeg sende melding nå eller senere, skal jeg ringe i dag eller i morgen, hva skal jeg gjøre, er det verdt det, tenk om jeg blir såret igjen, hva skal jeg si til andre, er jeg singel eller ikke, kan ikke spørre..  Han er dum, nei han er best, sommerfugler i magen, kjemi.." og den eeeevige berg-og-dal banen der. Føler virkelig med dere forvirra, betatte hjerter der ute! Beste og verste følelsen i verden.. 

Jaja, nok om det der! Har som sagt hatt en sløv dag i senga sammen med god musikk og MAAT!♥ Har fikset meg litt og pakket baggen, nå skal jeg til Stine Mari og så til en kompis hvor vi skal se film og spise trooor jeg.. Får se! Gleder meg masse til å se han igjen i alle fall  Snakkes i morgen, stooor klem!

Disse kjekke karene har fulgt meg i senga i dag, mmm! 

 

Har også smurt meg inn med alle disse i dag, haha jeg er helt gal etter fuktighetskrem og liker ikke å ha tør hud.. Anbefales!Så har jeg krøllet håret helt nederst synes det er såå fint!
 

 

 

playmate

Kommenter her

Jeg er - som dere sikkert har merket - en skikkelig jentejente. I går var en veldig tung dag for meg da jeg måtte ta en trist avgjørelse, og i dag var en lang skoledag.. Men for å så komme hjem å legge meg i den rosa sengen, ta på meg den rosa playmate singletten min og tenke på om jeg skal krølle håret eller ta spraytan først - DET er herlig! Det er så utrolig godt å kunne være utrolig overfladisk en gang i blandt. For tro det eller ei, jeg har mine problemer, og jeg har andre ting og tenke på en sminke og hår. Men ikke idag ♥

Nå skal jeg legge meg i sengen å høre på jentemusikk som Justin Bieber eller One Direction mens jeg drømmer meg bort. Håper alle unner seg en slik dag en gang i blandt, det fortjener vi!
 

Tror kanskje jeg sovner også, haha dere vet jo hvordan jeg er.. Skal sove hos en venn hele helgen så vi snakkes senere ♥

"fin" snus

Kommenter her

Har sovet så og si sammenhengende fra jeg kom hjem fra skolen i går, og til jeg sto opp i dag.. Altså UTROLIG lenge! Kan det bli for mye av det gode..? Jeg er altså enda trett! Veldig merkelig, sovnet nesten i bilen på tur til skolen i dag.

Fikk en veldig "fin" gave hos Stine Mari i går jeg hadde tenkt til å vise dere, en snusboks med litt finere design! Stakkars Stine har så lyst til å bruke meg for pengene mine, blir jeg avhengig av snus og kjøper mye betyr det mer snus på henne fordi jeg er for snill og deler med alle..
Haha skal innrømmes at jeg synes den var ganske søt, har den til og med med meg på skolen i dag. Snus på Heggen = makt! 

Så til dere jenter som på død og liv må snuse - kjøp denne så ser det i alle fall litt bedre ut. Hvem bryr seg om smak/styrke? Dere gjør det jo tross alt fordi det er så jævlig kult,alle sammen! Nei kødda dere gjør det vel fordi dere vil ha stygge tenner og lukte godt ♥


Charlotte er så glad i sjokolademelk at hun sniffer det...takk!

Kommenter her

Beklager for dårlig oppdatering! Sovnet etter sist innlegg og har sovet helt fram til nå, det er syke tilstander.. Lykke til i kveld, sier jeg bare!

Og tusen takk for så bra respons på sist innlegg!!  Det betyr mye for meg at dere tar dere tid til å legge igjen kommentarer med deres meninger, virkelig. Det gir meg mer motivasjon og mer lyst til å komme med litt dypere og mer personlige innlegg en gang i blandt! ♥
kroppsideal

Kommenter her

Etter innlegget jeg publiserte i går hvor jeg hadde på meg lite klær begynte jeg å tenke litt på idealer, hvor syke krav man egentlig stiller til seg selv.Jeg fikk kommentarer som at jeg er feit og blek, og meg personlig sårer det ikke ettersom jeg har slått meg til ro med hvordan jeg ser ut - men hvilke signaler sender det til andre, som kanskje veier noen kilo mer enn meg, og kanskje ikke er like brun...?

Det har jeg virkelig merket etter jeg fikk stor blogg, hvor mye respons det kommer på innlegg hvor man viser litt kropp. Det er så merkelig at noe så lite - noe så naturlig - kan få folk til å reagere så sterkt! Man skal enten være tynn eller tykk, stygg eller fin.. Alle skal man synes noe om, alle skal man plasere i bås. Det er helt feil, vi er jo alle helt forskjellige! 

De aller fleste jenter har vel en drøm om å se ut som Victorasecret modeller, har jeg rett? Det er helt sinnsykt at vi har så mange forskjellige nasjonaliteter som bor i Norge, vi er snart 5 millioner mennesker og vi har forskjellig høyde, forskjellige gener, forskjellige utgangspungt og forskjellig forbrenning og her sitter vi med så og si samme ideal? Det finnes ingenting som kan kalles "normalt", hva er det egentlig? Gjennomsnittlig? Det er FEIL! Det er helt sinnsykt alt sammen...

Jeg har bestemt meg for å skyve det bort og sette meg ett nytt ideal - å være lykkelig. Hvem er med meg? Samme hva slags størrelse jeg har, hvilket kosthold jeg har eller hva min BMI ligger på. Lykkelig. Det skal jeg bli, og det kan alle få til.

Ble så inspirert av den svenske bloggeren blondinbella som la ut dette bildet på sin blogg og skrev at hun var lykkelig og elsket kroppen sin, da hun tidligere har vært missfornøyd (da hun var tynnere og mer trent..). FANTASTISK! Det viser bare at slike ting egentlig ikke betyr noe. 

for mye mat

Kommenter her

Sitter nå i sosiologitimen, elsker det faget! Er favorittfaget mitt og elsker læreren, gleder meg til det faget hver dag haha :D Veldig deilig å ha det sånn!

Har i alle fall vært og lunsjet i byen med Caroline, spiste pommes frites og etter det sjokoladekake. Må roe ned på det sånn seriøst, i går spiste jeg tre forskjellige retter på Gründer + jeg spanderte på Stine Mari.. 

Tror denne helgen blir helt s-y-k-t bra! Skal i en bursdag på Lørdag som jeg gleder meg masse til, alle jentene er i det perfekte "partyhumøret" og gleder oss til å danse å ha det gøy ♥

Møtte noen søte duer i byen.. Kun jeg som synes de er sykt skumle?

Prøvde en ny Iste, den var kjempegod synes jeg! Fine Caroline ville ikke være med på bilder i dag, men det er ikke rart med tanke på hvilke kommentarer hun har fått her tidligere. Det synes jeg er sinnsykt dårlig av enkelte av dere, ødelegger bloggmotivasjonen min og gjør slik at venner ikke vil være med. Synd, for de er sykt fine alle sammen! 

Hahaha sjoookk at hårbørsten er på bordet.. ALLTID! 
svar på ukens spørsmål!

Kommenter her

 

-          Hvorfor reiser du egentlig så mye rundt i Nordnorge, pendler du eller noe?
I det «siste» har jeg vært i Bardu, Bodø, Tromsø og Narvik. På de to første plassene var jeg hos samme person, i Tromsø var jeg på besøk hos noen kompiser som har flyttet fra Harstad og bor sammen der nå, og i Narvik var jeg hos Ida Martine som også er en venninne. Så nei, jeg pendler ikke, jeg har bare hatt en god del «frihelger» i det siste hvor det ikke har skjedd noe spesielt, og jeg er veldig glad i og bare pakke kofferten å gjøre noe spontant en gang i blant! Om man bare kunne ha satt seg på et hvilket som helst fly når som helst uten å booke det, så hadde jeg nok gjort det flere ganger i uken haha..

 Men tror ikke det blir noe reising på en stund, har savnet å bare være hjemme i helgene! Får se om jeg drar til Bodø eller Bardu i vinterferien, og så er det jo Oslo om 2 uker.. Haha, det ble plutselig litt likevel!

-          Hvilken linje går du på skolen?
Studiespesialiserende! Anbefaler den linjen, virkelig.-          Hva het du før du byttet navn til Sophie?
Ikke noe mer dramatisk enn Sofie.

-          Hvilke andre blogger leser du?
Bruker å være innom de andre på topplisten, ellers leser jeg amandahg.blogg.no, stineemarik.blogg.no, toppsladring.blogg.no, andreabadendyck.no, kissies.se, toranshan.blogg.no og isabelles.nu!

-          Kan du vise hvordan du fester på extensions?
Dette er spørsmålet jeg hater mest i verden, haha! Det er nemlig ikke noe hokus pokus og alle må vel lære seg det på sin egen måte.. Tror nok dere gir opp litt fort for man må prøve seg fram, alle får til etter hvert! Det som funker for meg fungerer ikke nødvendigvis for dere J

-          Hvilken sykdom har du i hendene?
Det heter essensiel tremor og er forstadiet for Parkinson (?). Om dere har sett love & other drugs, så har hun hovedpersonen også den sykdomen så da vet dere hvordan det er! Siden jeg er så ung er det ikke så alvorlig på meg (enda..). Men jeg har medisiner så det skal nok gå bra med meg enn så lenge!

 

Noe annet dere lurer på? ♥
 

how to get tan

Kommenter her

Det er mange av dere som har spurt hvordan jeg blir så brun, og jeg kan bare si dette med en gang - jeg har så og si sluttet med solarium ettersom forbudet for oss under 18 år kommer snart, og da er det like greit å være forberedt! Derfor har jeg begynt med selvbruning i det siste og har fått prøvd litt av hvert på markedet.

Tar selvbruning hver eneste dag ca, hver gang etter jeg har dusjet som skjer ca en gang per dag. Jeg tar da et tynt lag og står ikke å sprayer lenge, det trenger jeg ikke ettersom jeg påfører selvbruning så ofte. 

Har dere en superbra selvbruning å anbefale meg som blir MØRK brun? Både til ansikt og kropp! Trenger det veldig.

Her er de jeg har brukt nå, St. Tropez for kropp og Garnier for ansikt. Ingen av de er sånn "WOW!" men Garnier er faktisk best. 

Vel ja, først og fremst.. Ta en dusj og smør på dere fuktighetskrem over HELE kroppen! Deretter sett opp håret, selvbruning i håret er ikke særlig bra.. Jeg bruker å lage en not-so-hot-dott på hodet, hahaSå stiller jeg meg opp på gulvet og sprayer! Til vanlig står jeg i undertøy men det kunne jeg ikke gjøre nå siden jeg skulle ta bilder til bloggen.Men det funker bra uansett! Jeg har samme avstand mellom sprayen og kroppen som dere ser på bildet. Det må være en viss avstand, om ikke får man flekker og selvbruningen kan begynne å renne. Det resulterer i "striper" på kroppen.Og hør gjerne på en sang som minner om sol og sommer mens du sprayer deg, som denne for eksempel som er en sommerklassiker for meg! 

Og så blir du tan og forhåpentligvis litt finere, hihi! 


 

Ny kjole og sko!

Kommenter her

Var og hentet tingene jeg bestilte for litt siden i dag, endelig fikk jeg gjort det! Var et smykke, sko og en kjole. Ble ganske fornøyd bortsett fra at kjolen er ALT for liten over puppene, men jeg fikk fikset det med litt tape haha! 

Må bare beklage hvordan jeg ser ut på bildene, har akkurat kommet inn døren her hjemme og måtte stresse litt for å få blogget for dere.

Smykket! Finner det ikke på nelly nå lengre, men alle smykkene finner dere HERSkoene elsker jeg virkelig! De er gode å gå i, merkelig nok ettersom de er så høye.. Love it! De finner du HER

Skal IKKE kombinere skoene og kjolen bare sånn at det er klart, haha.. Var bare for å vise alt i sin helhet! Kjolen er nydelig, og ikke minst godt å ha på seg (om man ser bort ifra puppene da...) Leste på flere av kommentarene på Nelly at det kan være litt liten over brystpartiet, så ja - nå er dere advart!  Den kan dere kjøpe HER! 

Hahaha herregud hvordan ER det jeg ser ut på håret... Jaja, skal ha på meg kjolen i helgen så da får dere se den når jeg er litt mer fikset og klar! 

typisk

Kommenter her

Åh, det er så typisk! I dag er/var en viktig skoledag for meg, så klarer jeg å forsove meg bigtime. Våknet klokken 10 og lurte på hvorfor i all verden jeg var alene hjemme.. Jaja, nå skal jeg stressfikse meg slik at jeg rekker å komme til skolen i siste økt! 

Etter skolen skal jeg på Gründer med Stine Mari og etter det skal jeg ha en selvpleiedag her hjemme. Skal også svare på ukens spørsmål i kveld! Ha en fin dag! ♥

Har ikke tid til å ta ordentlige bilder, her har dere meg i dag! Haha jeg ser så sinnsykt trett ut...