hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

februar 2011

regn

Kommenter her

Er det noen flere enn meg som synes at regn kan være så sykt herlig? Det kan i alle fall ha en koselig side! Og vet dere hva? Jeg bruker å være på denne internettsiden, å bare la "regnet" være på i bakgrunnen (freakshow )samtidig som jeg hører på musikk, leser i en bok, drikker kakao, ligger under dynen, eller hva jeg nå finner på. Så herlig!


Så nå skal jeg drikke kakao og gjøre litt matte, med regnet i bakgrunnen. Ha en fin kveld! ♥
 

 

senker skuldrene

Kommenter her

Pjuh, endelig ferdig med dagens gjøremål! Har sortert litt klær. Har funnet fram en del som skal til fretex og yngre slektninger, og skal også gi noe til lillesøsteren min. Godt å være ferdig, i alle fall! Har også syklet litt på treningssykelen til pappa så håper ikke han leser dette, det er tydeligvis forbudt område..

Nå skal jeg gjøre noen kjappe MRL øvelser her på rommet etter en treningsdvd jeg har, dusje, for å SÅ dra til kjæresten min for å koble av litt ♥


Jeg blogger kanskje fra hjemme hos simon, eller så får jeg bare skrive et innlegg når jeg kommer hjem i 10tiden!: Så vi høres da.
 

Blind blondine...

Kommenter her

Herregud, så teit! Jeg fatter seriøst ikke at det er mulig.. Det jeg nå skal fortelle dere, kjære lesere - er så utrolig dumt at jeg ikke helt vet om jeg vil si det, dere kommer uansett til å tro at jeg lyver. Men idag, så har jeg virkelig dummet meg ut. Big time. Jeg kunne valgt å holde dette for meg selv, men siden min hobby er å blottlegge å gjøre narr av meg selv på internett så kan vel ikke litt ekstra "åh, ho sofie e så dum" pr skade meg noe særlig.

I dag var jeg nemlig i byen for å kjøpe meg hårfarge til etterveksten. Det er ingen hemmelighet at jeg er blond, der av - jeg må ha blond hårfarge for å farge etterveksten. Gjett hva jeg kjøpte? svart hårfarge. Jeg har altså tatt en pakke med sort hårfarge, gått til kassa, sett på pakken, betalt, dratt hjem. Jeg må ha vært i en transe! For da jeg kom hjem å så ned i pakken ble jeg helt forvirret. Kanskje gud eller skyttsengelen min mener jeg bør farge håret sort? . Jeg skjønner det seriøst ikke!Så ja, i morgen må jeg til byen for å kjøpe en ny en, som blir å koste meg litt penger.. Føles litt halvveis unødvendig, aja...
 

 

easy come, easy go

Kommenter her

Har ikke sånn superduper blogglyst for tiden - alt jeg sier blir jo bare vridd om på, snudd på. Uansett hva jeg skriver så er det jeg som er slemmingen. Men men..

I alle fall! Regner med at blogglysten kommer tilbake straks, får nemlig nytt speilrefleks kamera neste uke. Akkurat nå har jeg kun min"kjære" iPhone å ta bilder med, vi vet jo alle hvordan kvaliteten blir bra. Så, dere - og jeg forsåvidt - må klare oss med drittbilder i noen dager til! Det nye speilreflekskameraet jeg får kan filme, så da blir det mye videoblogging! :)

 


Her folkens, har vi kvalitet!!!! Not. Men nå skal jeg deppe litt mer med godteri, er nemlig helt venneløs i dag virker det som. Snakkes i morgen/senere!
dyktig jente!

Kommenter her

I dag har jeg faktisk jobbet med skole hele dagen, bortsett fra den timen jeg ryddet rommet. Det føles faktisk utrolig bra. 
Har til og med anstrengt meg, og vasket i taket på rommet mitt. Har sykt vondt i armene nå, man blir fort det av å holde en mopp oppe i 20 minutter...

Nå skal jeg dra for å ta solarium, again. Når jeg kommer hjem tenker jeg å bestille noe nytt, fra nelly kanskje? Vi får se på det, oppdaterer dere senere!

 
drar og tar solarium

Kommenter her

Nå drar jeg og soler meg en stund, før jeg drar til kjæresten min og blir der resten av kvelden!
Mens jeg ligger å steker i solariumet, så kan dere blekfiser(hehe, fra spøk til alvor) stille meg spørsmål på formspring - dere får mest sansynlig ikke svar om dere spør meg på bloggen.. Formspringen min finner dere her


Årets paradise hotel deltagere

Kommenter her

Jeg var nettop inne på tv3.no å så på noen av intervjuene til deltagerne.. Må si at jeg ser på paradise hotel kun når det er fine gutter der, så må si jeg ble litt skuffet nå,haha. Så vi satser på at de tar inn noen fine etterhvert, da!?

Men gleder meg uansett, håper det blir en masse intriger - er jo det man ser på trash-tv for, eller? Snakk om idioter, altså! Når det kommer til meg selv, så ville jeg i en alder av 16 år, der hormoner og oppmerksomhetetssyken regjerer sagt nei til å være med på det. Er 15 minutter som c-kjendis i Norge verdt å kaste bort mange muligheter i livet sitt for? Håper jeg har endret meg til jeg er i 20årene i alle fall, og ikke er fjortiss enda...en så bra kveld, som sluttet ganske dårlig

Kommenter her

Ettersom jeg ikke kunne blogge når jeg kom hjem i går, kan jeg heller fortelle litt nå.

Først var jeg og Charlotte hjemme hos henne å spiste pizza, hørte på musikk, fikset oss, og hadde det koselig! Så dro vi til lokalet der vi skulle feire med rundt 10 andre, der vi begynte å før-drikke og glede oss til kvelden. Vi hadde lokalet alene en stund, det var sykt mye gøy på strippestangen da! Så begynte det å komme en del folk, og kvelden gikk stortsett bort til dansing, hopping på strippestangen, løping fram og tilbake, møte nye mennesker.. Ja, slik som en bra kveld bør være.

Men kvelden for min del sluttet ikke så sykt kult.. Når klokken var rundt 00:30 hadde jeg utrolig vondt i føttene etter mye dansing, og utallige vannblemmer, så jeg satt meg ned på gulvet en stund for å slappe av(haha på gulvet faktisk, var kanskje 100 sitteplasser der). I alle fall, da jeg skulle røyse meg opp ble jeg utrolig svimmel og ble veldig svak i bena mine, så jeg måtte bare sette meg ned igjen. Da jeg skulle sette meg opp igjen fikk jeg helt black-out, sluknet helt, klarte ikke å røyse meg opp, så da var det rett hjem for min del...

Så det er grunnen til at dere ikke fikk en oppdatering i går når jeg kom "hjem". Men idag har jeg det mye bedre, såklart! Skikkelig ekkelt, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ble så dårlig..Haha Marius, gullet  ♥


meg og Markus på begynnelsen av kveldenMeg og April!April, Markus, meg og Marius(hahah), Johann, og Charlotte! ♥
 

the day after the night.

Kommenter her

I går var jeg som sagt i avskjedsfest som jeg og noen venner arrangerte, ganske gøy egentlig! Er utrolig sliten idag da, og gleder meg helt sykt til å komme hjem for å dusje, fikes håret, fjerne sminken...

Bilder fra kvelden kommer senere, i mellomtiden kan dere "kose" dere med et nydelig bilde av meg og marius fra tidligere i dag, i toppform som alltid!

 


Gjestebloggeren:)

Kommenter her

Hey! Sofie har ikke internett så jeg skal blogge for henne! Første gang jeg har gjesteblogget, dette er gøy. Og det er forresten Stine. Haawt. Vil vel bare si at Sofie eller Sophy som hun heter nå er en super kusine og bestevenn og vi får vel bare håpe at hun beholder denne bloggen leeeenge:-) Hun får sikkert internett senere i kveld, så jeg skal ikke gjesteblogge mer, så dere vet det! Pratas!


En anbefalning..

Kommenter her

Nå skal jeg anbefale noe jeg ikke kommer til å anbefale på bloggen ofte, men... Visste dere at jeg er en "lesehest"?Jeg leser nemlig i en bok hver kveld før jeg legger meg, akkurat nå holder jeg på med the secret! men uansett, jeg tenkte nemlig at jeg skulle anbefale noe, nemlig en bok.. En bok til alle jenter, vel og merke.

Jeg har nylig fullført boken skrevet av norges svar på Paris Hilton, nemlig Pia Haraldsen. Den er faktisk veldig bra til å være en sånn type bok. Mange utrolig nyttige tips til hvordan man skal se bra ut i krisesituasjoner, hvordan man skal date, hvordan ha den beste festen, hvordan komme seg opp og fram, den beste shoppingen i de største byene i Europa.. Ja, noe for alle! Definitivt en bok jeg kommer til å bla mye i.

Boys, boys, boys..

Kommenter her

Før i dag skrev jeg på bloggen at jeg skulle slappe av store deler av dagen. Vel, akkurat det skjedde ikke, kan man vel si. Kom faktisk akkurat inn døren hjemme, og har ikke vært hjemme i hele dag. Har faktisk vært eneste jente sammen med 4 gutter i dag og har det utrolig gøy sammen med de, hver eneste gang!

Det har uansett ikke skjedd noe som er verdt å melde i mitt liv de siste timene. Men akkurat så smiler faktisk livet til meg, i alle fall litt ♥

"Alle sammen, se kul ut!" ........
 

Sulter med syk kompis...

Kommenter her

Hei! Nå sitter jeg i sofaen sammen med Markus, og sulter ihjel. Markus har 37,2 i feber, og påstår at han ligger for døden.. Han hoppet riktignok nettop opp av sofaen å sa" Nu føle han far sæ frisk!" men vi får se hvor lenge det varer! :)

Vet dere hva som skjer i morgen, foresten? Det har seg slik at min bestfriend Daniel skal flytte fra oss, så vi skal ha en stor avskjedsfest for han! Gleder meg, tror dette blir sinnsykt bra! ;)


Blogger mer senere!  ♥
morgenstund..

Kommenter her

Jeg  har vært våken omentrent hele natten, helt jævlig følelse.. så skal mildt sagt slappe av store deler av dagen, bortsett fra den timen jeg trener. Gruer meg faktisk til å trene i dag, for første gang på lenge. 
Har skole til halv 2 i dag, så rett hjem å sove noen timer i alle fall. Blir herlig!

Haha, våknet til dette i morges.. Er så liten at hun ikke rekker over, babyen
er så jævlig lei noen av dere

Kommenter her

Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at jeg kunne ha et filter som renset bort og blokkerte alt av iq-manglende mennesker som kommenterer på bloggen min. Eller at man i det minste måtte gjøre en iq-test før man kunne komentere.. Enkelte komentarer jeg får ( mest fra anonyme) er jo så idiotiske og dumme at jeg nesten blir lei meg!

Og ja, alle dere som vet at dere noen gang har kommentert noe unødvendig, krenkende eller eller på noen måte klaget, dere skal vite at det er dere jeg tjener på. :)
Liker dere ikke bloggen, eller meg, så stikk!

En annen ting jeg må ta opp er jenter som"i hvertfall ikke leser bloggen min" og faktisk ikke klarer å unne andre suksess. Jeg vet jeg ikke er en kjendis, det har jeg aldri trodd heller, men jeg er den som er flinkest og størst på blogging i en liten by der janteloven regjerer. Tror dere det er lett? Nei.
Det ligger utrolig mye hardt arbeid bak å blogge, jeg er sliten konstant, stresser rundt, har så mye jeg må tenke på. For å tilfredstille dere, lesere. Om jeg har hatt en tung eller slitsom dag der jeg helst vil legge meg, så kan jeg ikke det. Jeg "må" blogge. Om ikke får jeg kjeft av dere. Når jeg blogger får jeg kjeft. Når jeg legger ut bilder får jeg kjeft. Når jeg ikke legger ut bilder får jeg kjeft. Legger jeg ut letkledde bilder får jeg drittslenging, gjør jeg det ikke får jeg mas. Dere skjønner?

Dette gjelder såklart ikke alle, har noen lesere som er utrolig søte, og bedre enn best! ♥ Men det er ingen hemmlighet at mange er her for å gjøre narr av meg, jeg skjønner det. Det er utrolig vondt og vanskelig å tenke på. Det er faktisk en ekkel følelse. Jeg er en jente på 16 år, med følelser, med problemer, med gleder, med sorger, med en blogg. Har jeg selv bestemt dette, å bli slengt dritt om? Åpenbart. Men dere har da vel ikke en tvangstanke, " må komentere stygt på sophie sin blogg, må komentere, mååå..." Det kan virke sånn.

Tenk dere om
 

 

Just cause I die when youre gone

Kommenter her

Det er så sykt godt, men trist, å bare legge seg ned å tenke på alt som har vært, alt som er, og alt som kommer.. Jeg er virkelig en liten filosof når det virkelig gjelder, er så mange tanker.. så få svar. 

Grubbleren

Kommenter her

God morgen! Jeg har tenkt på noe.. Hvorfor er det kaldere ute på vinteren, jo finere vær det er? Alltid når det er sol og blå himmel, så er det kaldere enn når det er overskyet og grått? Burde vel vært omvendt.. 

Aja, nå stikker jeg til byen, skal hente nye betakaroten piller!

Skal selge den lille babyen min..

Kommenter her

Jeg har da bestemt meg for å selge min lille chihuahua, som er snart 4 mnd gammel. Grunnen til dette er at jeg faktisk ikke har tid/tatt meg tid til å ta vare på henne, og hun fortjener utrolig mye mer enn at jeg er sammen med henne en time om dagen. Det er utrolig trist for meg, men jeg må bare være realistisk.. Det er en utrolig vond følelse å komme hjem til henne å føle at jeg svikter, så derfor leter jeg nå etter noen som kan gi henne et bedre hjem enn meg!

Grunnen til at jeg velger å skrive om det her på bloggen, er fordi så mange av dere lesere har vist interesse i henne, så kanskje noen av dere vet om noen som vil kjøpe en liten chihuahua? Jeg hadde en chihihuahua før henne, og Rigmor(som hunden heter) er mye mindre enn den første, utrolig lydig, snill, og ikke minst - helt hvit! Noe som er ganske sjeldent i chihuahua verdenen. Har jo hatt henne en liten stund så det meste av oppdragelsesdelen har vi tatt hånd om, og hun elsker nye mennesker.

Ja, den har stamtavle. Kjøpte den selv for 20tusen, men selger den mye billigere enn det. Pengene betyr ikke så mye, tenker mer på at den skal få et godt hjem

Åh, dere aner ikke hvor vondt det gjør å skrive dette innlegget... Kommer til å savne henne så sinnsykt! :'(Om noen er interesserte, kan dere sende meg en mail på sofie_d94@hotmail.com. Merk mailen med chihuahua! Dere kan også ringe/sende melding på 45802540 :-)
fuck you Iphone

Kommenter her

iPhonen min, iPhone 3gs, som jeg har hatt i ca 8 mnd (!!!) har blitt helt teit, den ringer folk av seg selv, noe som kan være UTROLIG flaut. Tenk dere de verste situasjoner, så plutselig hører jeg bare "Hallo..? Sofie, det e ho mamma.. ka e det du gjør?".. Ja, dere skjønner.
En annen ting den har gjort, som egentlig var utrolig kreativt av den likke skapning er å sende ut kjedemeldnger.. og jeg lover, det er ikke fordi jeg har "lommeringt"(i dette tilfellet, lommemeldt) jeg kan sitte å se på telefonen å bare følge med på at den lever sitt eget liv! Her om dagen sendte den ut melding til ca 15 stk i kontaktlista der det sto "det e bare å komme inn:-)" WHAT. Begynner nesten å tro at noen har hacket telefonen min. ja, jeg er paranoid..

Den har vært helt merkelig de siste 6 mnd (kan muligens være min egen feil ettersomt trampolinehopping + mobilen i lomma var en hobby i sommerferien),og det er så irriterende når en teknisk sak som en mobil skal kunne irritere en så mye.
Men nå vil jeg ta farvel, og dumpe min iPhone en gang for alle!
Har tenkt på det lenge, jeg skal kjøpe en ny telefon. Så om noen vil kjøpe en Iphone for typ 300 kr (haha) så kan dere bare ta kontakt altså. Vil bare ha den bort.


Tenker litt på å skaffe meg en htc? Hadde det før, og var egentlig fornøyd! Noen som har erfaringer med det?
Kuldegrader

Kommenter her

ca 30 minusgrader ute, og straks må jeg gå til skolen. Jeg gruer meg så sinnsykt, selv om det tar nøyaktig et halvt minutt å gå. Men men, må man så må man.
Herlig med fri fra 0950 - 1350 i alle fallHaha, nå skal trollet ut på tur...Irritert

Kommenter her

Så utrolig deilig å få ligge i et varmt boblebad en iskald Mandagskveld! Spessielt ettersom jeg har vært så unormalt irritert hele dagen.. Pms kanskje? Haha, greit å være jente å få skylde på det i alle fall! :)
Nå skal jeg smøre meg inn med bodylotion, etter det blir jeg å ta på meg en eller annen søt nattkjole, for å så sovne til frustrerte fruer!
Kommer nok ikke til å blogge mer i dag, så jeg sier god natt, så blogges vi mer i morgen! 


mandag

Kommenter her

God formiddag! Ettersom det er mandag idag og det ser ut til å begynne å snør ute, så kommer jeg til å være inne hele dagen(bortsett fra den timen jeg er på flex).
Dagen skal jeg fordrive med et langt, varmt bad og bare ta vare på meg selv, ha angst for alt skolearbeidet som må gjøres, og se litt på frustrerte fruer!


Slapper'a i matten.... "Bare" to timer til vi kan dra hjem!!

Hvordan fordriver dere denne kjedelige Mandagen?Jeg har en tilståelse..

Kommenter her

Jeg farget ikke håret.. Det var Charlotte sine clip-on extensions! Men jeg kledde det, sant? Har utrolig lyst til å farge det, men tror nok det er blond jeg er. Men som dere påpeket, mørkt blond kan jeg jo passe! ;)

Men i alle fall, nå er jeg sammen med kjæresten min og noen andre, ser på dating i mørket! Haha, så utrolig gøy! Elsker å gjette om de velger å møtes :) Men snart skal vi spise taco, så vi blogges senere. Søndag + farget håret!

Kommenter her

Hei hopp! Ser ut til å bli en veldig rolig Søndag, skulle egentlig være sammen med "the boyfriend" men kommer meg faktisk ingen steder.. Så desverre blir det ikke noe sånt.
Får se hva jeg finner på senere, tror nok jeg foretrekker en rolig kveld sammen med familien min! 

Dere, jeg har foresten farget håret! Fant en pakke med lysebrun hårfaring hjemme hos charlotte, så da farget vi bare håret mitt på impuls.. Men selv ble jeg veldig fornøyd! Da gjenstår det bare å høre hva dere synes?
Oppsumering av kvelden

Kommenter her

Kom akkurat hjem. Å spille alias tar faktisk tusen år, men underholdene er det alltid, jeg har så sykt gode venner at dere aner ikke! Elsker hvordan livet er nå! :)
Men har noen andre merket hvor rart det er, at man trenger ikke å dra ut for å bli dratt inn i drama? Alltid er det noen som skal fylleringe/fyllesms, osv. Jeg skal begynne å skru av telefonen på Lørdager. 
nå skal jeg fjerne sminken før jeg hopper til sengs, godnatt!
Planer for kvelden!

Kommenter her

Nå er jeg hos Charlotte, min BFF! Sitter i senga og spiser godteri mens vi hører på musikk, skal snart spille alias med noen venner. Kanskje ut senere? Får se hvor kvelden leder, enkelt og greit! :)Sånn her ser jeg ut i dag alle fall, vi blogges mer senere!
flink-pike syndromet..

Kommenter her

Sitter nå å pugger til en geografiprøve vi har på mandag, og skal runde av om noen minutter. Jeg eier faktisk ikke konsentrasjonsevne idag, så er vel like greit at jeg bare legger bort bøkene nå. Jeg er helt tom for motivasjon, rett og slett. Jeg kommer bare ikke ordentlig igang!
"Tar det i morgen..."


elsker låten!

Kommenter her


"Everybody knows that she's a looker but she ain't quite right
So I lie through my teeth again"

BTW! dere stiller veldig mange spørsmål hele tiden, jeg svarer sjeldent på bloggen, men ofte på formspring! formspring.me/sofieelise

dagens.

Kommenter her


Skal være sammen med en kompiss hele kvelden(haha,kan vel ta den kule bloggreia å kalle han for "J"). Vi skal faktisk spise sushi! Kjempespennende :) Vi skal også se på film, kick-ass. Elsker den filmen ♥

så vi blogges da jeg kommer hjem!
En kamp å stå opp

Kommenter her

Godmorgen! Jeg skjønner virkelig ikke hvordan sengen kan være så utrolig god på morgenen!? Akkurat når man må stå opp til skolen også... Det er nesten som om sengen gjør alt for å holde en igjen, og hver morgen blir en kamp for å klare å stå opp!

Og nå sitter jeg her, trett og med vondt i magen og hodet. Skal se litt på frustrerte fruer og spise litt frukt! Så vi høres senere!

En avhengighet..

Kommenter her

Føler det har vært mye matsnakk her på bloggen i det siste.. Men jeg har (desverre) fått en matavhengighet. Noe som faktisk er bedre enn alt i mine øyne er gullerøtter og agurk dyppet i holiday dipp! Spiser det akkurat nå faktisk. Ikke supersunt, men supergodt!

Akkurat nå er jeg sammen med Maria, om dere er interessert i å lese bloggen hennes finner dere den -> her <-. Mange av dere lurer jo litt på hvordan det er å bo i en liten by som Harstad, der får dere i alle fall et ganske ærlig og åpent perspektiv på akkurat det! :) Tror hun sitter der borte i senga si å skriver stygt om meg der akkurat nå..
Resultat av en lang dag.

Kommenter her

Ja, idag har jeg altså ½ lag mascara, null pudder og ser ut som et lite troll på håret :D But who cares, det er jo najs..


Nå skal jeg i alle fall på besøk, så vi får blogges da jeg kommer hjem! suss&klem


Long day!

Kommenter her

Før jeg begynner dette innlegget vil jeg bare si takk for at dere leser bloggen min, folkens! :) Helt sykt å tenke på at så mange faktisk leser det jeg skriver..

I dag gikk skoledagen ganske fort ettersom vi var ferdig halv to, da flyver nesten dagen avsted!
Etter skolen dro jeg en snartur til byen, det eneste jeg kjøpte var en tannkrem og et munnskyll som jeg anbefaler ( haha, begynner å gå litt langt når jeg anbefaller tannkremer ) pepsodent white now! Bleker tennene, ikke på sekundet som de sier i reklamen, men etter noen få puss.


Ligger akkurat nå som vist på bildet over bare på sofaen, med den lille hunden min sovende på fanget ♥ Men nå skal jeg ta å spise noe, fort! Har nesten ikke spist hele dagen, har faktisk sluttet å spise lunsj..

Høres senere, suss x10! 
Feitingdag

Kommenter her

Har forsøkt å holde meg borte fra alt som heter brownies, muffins og boller i en stund nå, men jeg er ikke akkurat hard å be når vi har godsaker hjemme.. I dag hadde nemlig verdens beste mormor bursdag, da blir det som kjent mye godt å velge mellom! ♥  Og jeg kan faktisk unne meg "litt" kanelbolle, bare idag! :D 


Kunsten å gjøre lekser.

Kommenter her

Har leksedag igjen, altså en dag der jeg setter meg ned med en hel haug av lekser å får unnagjort alt. Lekser kan jeg virkelig styre min begeistring for, og jeg fatter virkelig ikke hvordan noen av disse oppgavene kan være nyttige. Føles nesten som om jeg kan alt dette fra før av, spessielt når det gjelder Engelsken. Kanskje jeg skal begynne å gi ut ekstraundervisning i Engelsk, 150 kr per time. Det hadde vært noe ;)Skal få gjort ferdig dette, så drar jeg til mormor som fyller år, og etter det drar jeg til Simon! Snakkes da jeg kommer hjem!

 
Akkurat nå..

Kommenter herHar vi fritime, sjokkert? Er jo bare fri, fri og fri her på Heggen. Luksusproblem? Gleder meg til skolen er ferdig, hater å sitte her uten å få gjort noe. Føler meg så sykt stygg at dere aner ikke! 
Its just one of those days. today is a great day!

Kommenter her

Godmorgen! Sitter nå på skolen, i engelsktimen. Snart er den heldigvis ferdig, om en halvtime...
Sitter for øyeblikket å ser på gode gamle hannah montana på skolepcen min. Og før det igjen, så jeg på magikerne på waverly place. Tydeligvis så er det nok av underholdning her på heggen! ;) Det blir så bra som man gjør det til, heter det vel..

" We all wanna belive in love, we all wanna belive in something bigger than just us"  nattkjole og undertøys fetisj?

Kommenter her

Nå er jeg hjemme! Jeg og  gikk rundt i byen en stund å prøvde klær, har vært på helsestasjonen, på trening, tatt solarium,  gjort lekser.. ja. ENDELIG kan jeg slappe av! 
Og dere som hadde mange kreative meninger om hvorfor jeg skulle til helsestasjonen, så var det for p-piller og ingenting annet. Hver gang noen sier at de skal dit så begynner alle(oftest uerfarende gutter) "ewww, hva slags kjønnsykdom har du da!?" osv. Teit.

Kjøpte meg i alle fall et veldig søtt undertøyssett og en nattkjole idag i byen, begge på h&m. Har funnet ut at det er alt jeg kjøper meg for tiden, men jeg elsker å ha nytt undertøy hele tiden ♥

Nå skal jeg til Simon og slappe av resten av kvelden, trenger det virkelig  ♥ Blogges mer i morgen.


Norsk...?

Kommenter her

Sto opp klokken 5 idag!!! Sykt!
I dag er første dagen på lenge jeg ikke har fullt opp med ting å gjøre hele dagen, skal en snartur til byen og helsestasjonen etter skolen for å så trene klokken 18:30, men ellers ingenting. Herlig!

Men i alle fall, nå er jeg i en norsktime, som ikke er min norsktime. Sitter å er livredd for at læreren skal merke at jeg ikke hører hjemme her..

Baby, please don't go

Kommenter her
127 hours

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra kinoen, filmer var utrolig bra! Trist var den også, nesten helt sykt å tenke på at det er en sann historie.. Som de sa i filmen, det finnes ingen styrke sterkere enn viljen til å leve! So true :)

Da jeg var på vei til kinoen kom det fram noen søte blogglesere som ville ta bilde, kjempesøtt! ♥ Dere får gjerne maile meg bildene, sofie_d94@hotmail.com :D

 

Beklager dårlige bilder, klarte å glemme kameraet..Nå drar jeg!

Kommenter her

 

Nå blir det kino med Anne-Sofie og Caroline!
en selvfølge på valentines day?

Kommenter her

Har en veldig snill farmor som tydeligvis syntes utrolig synd på meg som feirer uten en gutt(....) så da fikk jeg penger jeg kunne kjøpe meg litt godteri for! Det er så utrolig godt med godteri, tenk om godteri hadde vært sunt da, da hadde livet vært lett! Nå skal jeg spise opp sjokoladen før jeg drar å trener litt pilates :)

Jeg elsker Valentines day, selv om jeg feirer alene. Er så mange som klager, kan dere tro det? Gjør ting dere liker idag, enten det er å være sammen med en kjærste, venniner, trene.. Smil til verden og verden smiler tilbake! Livet 

valentines day

Kommenter her

Godmorgen! I dag er det jo valentines day! Så hva skal dere lesere finne på? Kose med kjæresten? Være alene? Gå på kino?

Jeg skal desverre ikke feire med noen gutt, vet faktisk ikke helt hvorfor! Så blir kino med to venniner istedet! Vi har tenkt å se 217 hours, så det blir vel koselig :)
viktig informasjon til mine kjære lesere

Kommenter her

Det har seg sånn at en eller annen jævel komenterer frekke og rett og slett støtende komentarer i andre sine blogger fra min bloggadresse. Vil at dere skal vite at det er ikke meg.

Og så må jeg bare dryle opp en kort liste over hvilke sider jeg er medlem på ( er nemlig sykt mange som later som om de er meg på diverse sider)

youtube - heiasofieblogg
facebook - sophie elise isachsen
hotmail - sofie_d94@hotmail.com
skype - sophyie1991

Det er til og med en masse jenter/gutter som later som om de er meg på msn. Jeg bruker ikke msn, så kan med en gang garantere at det ikke er meg. Synes det er så ekkelt, har faktisk fått en "nettkjæreste" jeg ikke visste om en gang pga slik oppførsel. Jeg er ikke medlem på noen andre nettsamfunn! Det inkluderer skybyen, der har "jeg" sikkert 10 profiler.

s

 

Hair extensions

Kommenter her

Jippi, har endelig fått bestilt nye extensions. Stresser alltid så sykt med det når det er ting jeg føler jeg gjøre, men nå er det i alle fall gjort. Pakken jeg kjøpte nå kostet 999 kr, med frakt ble det vel litt over 1000lappen. Ikke så altfor ille, men føles ikke superbra likevel..

Siden dere spør så mye, jeg bruker jeg dette håret. Jeg bruker to pakker, og bytter ut en av pakkene en gang i mnd. Grunnen til at jeg bytter ut så ofte er fordi håret røyter så mye, å ser rett å slett ikke bra ut etter en liten stund. Håper det var til hjelp for noen:-)

En helt vanlig kveld

Kommenter her

Hei! Har vært våken i 4 timer allerede, til tross for at jeg ikke sovnet før klokken 8.. Med andre ord, en times søvn! Men kom meg i alle fall "hjem" til Simon i går, sykt deilig å komme hjem edru og levende! Kvelden var så som så, kunne vært liiiiitt mindre slossing på enkelte der, men ellers supert! Tok til og med limousin hjem, kjempegøy å gjøre det med de beste vennene i verden + 2 randoms ♥

Nå skal jeg spise, stresser en smule ettersom jeg kun har en stor genser å ha på meg + høye sko + en jumpsuit.. nice outfit?? Kommer ikke til å bli kleint overhode senere når pappa henter meg..

Har nesten ingen bilder fra i går desverre, men noen kommer sikkert opp når Hanne får lagt ut sine bilder på bloggen - hun hadde med speilrefleks!


Eneste bildet jeg tok i går.. Hanne i limousinengetting ready

Kommenter her

Hører på musikk, fikser oss, bytter klær og gleder oss til kvelden!
Gleder meg så sinnsykt nå! :)

 

STOKED

Kommenter her

Hallo bloggen! Endelig Lørdag! Eller ja, endelig og endelig, de siste ukene har jo gått superfort så man har jo knapt rukket å lengte etter helgen(noe som er bra!)
I kveld skal jeg i 18årsdag og jeg er er gira som faen! Og det er sykt fint vær ute, blir utrolig sugen på å dra til stranden for å bade! Haha ja, jeg er i godt humør som dere kanskje skjønner! :)

Men nå skal jeg spise, er så sykt sulten. Skriver mer senere, suss!


har enda ikk våknet helt, haha..

 

Usikker eller selvsikker?

Kommenter her

Jeg prøver å la være å forsvare meg selv i bloggen i håp om å gjøre varemerket mitt litt bedre. men nå MÅ jeg bare.

Om jeg skulle få sagt det selv, er jeg vel litt feminist. La oss ta et eksempel, dere vil jeg skal legge opp et bilde av meg i bikini/ av magen min. Om jeg hadde gjort det/ når jeg legger ut utfordrende bilder blir det ramaskrik i komentarfeltene, og jente etter jente komenterer nedverdigende saker. HVA betyr det? HVORFOR dør folk av litt hud? Jeg er fornøyd med kroppen min, jeg har jobbet HARDT for den, jeg er fornøyd - er det ikke nettop det som er selvrespekt? Å vise noe man er stolt over? Det handler ikke om at jeg vil ha komentarer om at jeg er fin, det handler om at jeg liker bildene å vil legge de ut. Jeg synes flere folk bør legge ut de bildene de VIL.


bare av DETTE bildet ble dere jo helt gale... så måtte slette innlegget, tror dere DET er hyggelig?

Vis selvtilitt! Om man faktisk kan legge ut et sånt bilde uten å bry seg om hva andre sier, det er respekt mener jeg. Jeg mener, når en gutt( la oss ta larstangen) legger ut et bilde av seg selv nesten naken, altså i kun boxer, så er det greit. Sexy. Kult. Men ingenting om at han mangler selvrespekt, hvorfor ikke? hvorfor er det annerledes? Jeg har fin kropp. Jeg elsker kroppen min. Dere burde også elske kroppene deres, bare send janteloven til helvette, for når DERE komenterer stygt, så støtter dere janteloven til de grader.


verdens beste lars tangen! han er en stor inspirasjon, og virkelig et forbilde. Unn andre å være fornøyd, folkens!

Vær glad på mine vegne når jeg er fornøyd med meg selv, jeg blir glad når andre jenter er fornøyd med sine kropper. Uansett form å størrelse.

leserne mine er best

Kommenter her

Ville bare si takk for alle støttende og fine komentarer angående det at jeg går til psykolog, at jeg har depresjon osv. Har fått utrolig mange fine mailer ikke minst, og mange bra tips om hvordan jeg kan klare dette videre.
Føler meg virkelig så mye bedre når jeg får lese så mye positivt, og at jeg ikke er helt ensom om de problemene jeg har, så takk alle fantastiske lesere, dere hjelper faktisk!

Har fri i dag så har sovet utroooolig lenge, beklager for dårlig update! Men blogges mer senere idag:-)

passing time.

Kommenter her

Haha sitter faktisk å ser på løvenes konge for øyeblikket, av alle filmer i hele verden var det den eneste jeg hadde på harddiscken!? har sikkert sett filmen en milliard ganger fra før av, kan enda alle sangene i filmen. Barndom ♥

Hvor har alle bra barnefilmer tatt veien? Løvenes konge, dumbo, tarzan, askepott, tornerose..? Finnes jo så utrolig mye bra som man så på da man var mindre, men alt har blitt erstattet med noe som er dårlig og totalt verdiløst! :( 

one day this pain will make sense

Kommenter her

Kom akkurat hjem fra psykologen.
Det blir bare mer og mer slitsomt å behøve å gå dit, selv om jeg vet det er for mitt eget beste. Sitter der med gråten i halsen, få høre alt man gjør feil(vet det ikke er ment sånn) mens jeg prøver å lure meg selv til at "jeg kommer til å klare dette. Jeg bestemmer over mitt liv. Jeg har det bra, mange har det verre"
Det verste er når jeg går hjem fra psykologen/har kommet hjem, sitter der med tanker som at jeg gjør alt galt, om jeg bare hadde klart hverdagen som alle andre. Men jeg gjør ikke det, og jeg skjønner ikke hvorfor. Hvorfor er jeg ikke sterk, som andre.

Jeg kommer til å prøve, men jeg vet allerede hvordan det kommer til å gå med alt dette stresset. Jeg kommer til å møte veggen.And as our lifes change, come whatever. We will still be best friends forever! ♥


Men nå skal jeg slutte å vise alt det dystre i bloggen. Skal skrive om det positive(prøve å finne noe positivt) ettersom humør kan smitte, og jeg antar at det ikke er noe spessielt gøy for dere å komme inn her å lese om mitt drittliv som jeg selv har stelt istand. Neste innlegg skal ikke bli så her deprimert! :)nervesammenbrudd

Kommenter her

Vet ikke helt hva som skjer med meg for tiden.. Men det kjennes ut som om jeg skal bryte sammen når som helst. Sitter å smågråter fram og tilbake, hyverventilerer, klarer ikke å sitte stille, kjenner et helt sykt jævla stress, angst, panikk, er hysterisk. Vet ikke hva jeg skal gjøre.
Og slik har jeg følt det mer eller mindre hver dag i snart 1 år.
Jeg hater disse kveldene.

Jeg vet at alle har det vanskelig, men akkurat nå, har jeg det ekstra tungt.

 powernap.

Kommenter her

Våknet nettop, elsker å powernappe! Har sovet fra jeg kom hjem fra skolen! Skrev ett innlegg, og gikk opp på rommet å så på disney channel, og sovnet.. Sto opp og spiste middag, helt herlig følelse når man våkner å vet at det enda er dag, slipper skole osv ♥  Sov desverre over dagens trening,hehe. Såååå synd... Trippelt opp i morgen:-(
got my beauty sleep.

 

Min dag begynte med en masse uhell..

Kommenter her
  • forsov meg
  • skulle gå til bussen(hater buss) og når jeg hadde kommet fram til busstoppet skjønte jeg at jeg hadde glemt busskortet, så måtte springe tilbake og hente det
  • mistet bussen
  • ventet på neste buss, og da den endelig kom 10 minutter forsent måtte jeg betale med egne penger fordi busskortet nektet å fungere, og busssjoføren var i tilsynelatende dårlig humør. måtte betale med en masse enkroinger som jeg måtte stå å telle opp.. hadde i tilegg glemt av at jeg ikke er barn lengre i busssammenheng, å gikk på en liten smell da jeg måtte vise fram legitimasjon, og jeg tok feil.
  • bussen stoppet ikke ved holdeplassen der jeg skulle av, selv om jeg trykte på stopp, så jeg måtte gå mye lenger til skolen.
  • kom presist til skolen, men fikk likevel fravær!? Usynlig much..

    HALLELUJA


Bilde fra et lite mascara uhell i fjor!

 

trøtta

Kommenter her

Hei og "god" morgen! Forsov meg i dag, men rakk skolen akkurat i tide. Jeg som hadde tenkt å skjerpe meg med de stress-morningene...

Sitter nå i det som virker som verdens lengste og kjedeligste fritime..Ja faktisk, fritimer kan være kjedelig. Er jo ikke akkurat sånn at vi har et variert tilbud av fritidsaktiviteter her på heggen!

Her er meg og min ene venn Oda. Som dere har merket er hun den eneste som vil stille opp på bloggen..

Prøvde å få med mine "venner Oskar og Andreas.. Da måtte Oskar protestere, som vist under her..


 

treningsspesial?

Kommenter her

Før jeg starter må jeg bare påpeke at jeg er ingen eskpert, jeg trener etter egen opplæring, og vet ikke nødvendigvis hva som funker best for alle. Så vet jeg at jeg kommer til få en del stygge komentarer på det, ettersom de fleste bildene jeg har av meg i treningsituasjoner er i sportsbh og treningstights.. Men det er slik jeg trener når jeg trener hjemme, og det er som regel hjemme jeg tar bilder.

For meg har egentlig motivasjonen vært mer langsiktig enn å være fin til bikinisesongen, eller deilig på julebordet. Jeg tror det blir litt feil å ha det som motivasjon, for da trener man fra sesong til sesong, og kan stresstrene 1 mnd før uten resultater. For meg er rett og slett målene å ha en slank kropp, å kunne jogge en mil uten å bli andpusten.. Ja.

Men så er det ingen hemlighet at vi jenter liker klær, til og med på treningstudioet, og musikk på øret er jo et must! Så når det kommer til klær så er h&m perfekt, her har jeg plukket ut noen favoritter som jeg selv eier og er fornøyd med:

 Når det kommer til musikk var jeg egentlig litt mer usikker. Hva hører jeg egentlig på når jeg løper på tredemølla? Jeg som har så ekstremt mye Hannah Montana på iphonen.. Selv om jeg kan innrømme at "nobodys perfect" virkelig er en slager er den kanskje ikke like effektiv som treningsmotivasjon. Det er veldig lurt med sanger man føler seg sexy av! Om noen skjønner hva jeg mener? Her er i alle fall de som bruker å gå på repeat når jeg løper/trener styrke:


 


Så kommer et lite kort pungt om hvordan jeg får tid - svaret er, jeg får ikke tid, enkelt og greit. Jeg valgte bort en hel sommer med fyll og fanteri med venner for å trene istedet, jeg er klar over at jeg kunne valgt en mellomting men slik ble det ikke for meg - jeg er jo dødsglad for det nå som det har vist resultater!
Men poenget var, trening er en veldig seriøs hobby for meg, jeg velger bort utrolig mye for å kunne gjøre dette. Jeg lover dere, det er ikke alltid like gøy å stå opp klokken 8 på søndagsmorningene for å dra å svømme, men man må være streng med seg selv om det skal gå!

Jeg sier ikke velg bort vennene deres, dere kan trene sammen også. Men akkurat DET funker ikke for meg. Men såklart, for meg finnes det også prioriteringer.. om jeg f.eks skal være sammen med en gutt jeg liker er det sykt kjipt å droppe det på grunn av egentrening, så da trener jeg heller to ganger en dag slik at jeg er ledig neste dag :-)Jeg vil gjerne presangtere min aller beste venn:

 

Så når det kommer til mat, der har jeg liten kontroll. Om jeg vil ha burger, spiser jeg det.. Om jeg vil drikke brus, drikker jeg det. Som regel. Her er noen få enkle pungter jeg prøver å følge:

♥ drikk vann istedet for brus. før drakk jeg sinnsykt mye brus..
♥ når du er ferdig å trene, ta deg en banan / eple ++. Det er så sykt fristende å ta det første av junk food man kommer over når man er sulten, spessielt etter trening
♥ spis knekkebrød eller frokostlblanding istedet for brød - i alle fall hvit brød.


Jeg er veldig stor på det med gruppetimer - jeg har nemlig litt problemer med å gå rundt på treningstudioet å faktisk få gjort noe, spessielt når det kommer til styrkemaskinene. Da blir det fort at jeg trener øynene eller stemembåndet, om dere skjønner.

Så her er timeplanen til treningssenteret jeg trener på (flex treningssenter), hvor jeg har ringet rundt gruppetimene jeg skal gå på/hva jeg har trent denne uka. Det er stort sett det samme hver uke, men til vanlig har jeg treningsfri onsdag og ikke Mandag(har en treningsfri dag i uken)(beklager for uklart bilde, håper dere klarer å se hva som står).

Jeg har prøvd alt av gruppetimer på vårt treningstudio, og har funnet de som passer best for meg, enkelt og greit. Det er det jeg oppfordrer dere til også, det som passer for meg passer nødvendigvis ikke for dere.  I tilegg tar jeg planken i 2 minutter hver morgen og kveld. Kort, men mildt sagt super effektiv trening!
 
SIST: jeg er utrolig fornøyed med kroppen min nå, og gleder meg til bikinisesongen! :-D

Den som sparer, har!

Kommenter her

Kom hjem fra skole, byen og trening for en liten stund siden, og har akkurat rukket å spise middag osv.
Skulle egentlig til helsestasjonen for å få ny resept på p:piller, men det rakk jeg jo såklart ikke, så da må jeg dra dit i morgen istedet.. stress.
Jeg skal virkelig prøve å være sparsom med pengene mine nå, og bare kjøper saker jeg trenger fram til vinterferien, ellers vet jeg akkurat hvordan det kommer til å bli.. Jeg kommer til å ha panikk fordi jeg ikke har råd til å kjøpe det jeg egentlig trenger å kjøpe, ettersom jeg har shoppet bort alle pengene mine. men nå! Nå skal jeg være økonomisk! :)

Og med tanke på trening.. er det noe dere vil lese om? Jeg trener 6 ganger i uken, men føler det kanskje blir litt kjedelig for dere å lese" nå drar jeg å trener, nå har jeg trent"... Ja, er trening noe dere vil lese om? Såfal, hvordan? Hva jeg trener, hva jeg spiser..?199% seriøs

 

 

Bestilling + planlegging

Kommenter her

Bestilte akkurat to søte nattkjoler og et undertøyssett fra victoriassecret! Skulle egentlig bestille de for noen dager siden, men måtte få hjelp ettersom jeg ikke har slikt kort som man må ha for å bestille, desverre..
Ble litt inspirert da vi holdt på med budsjett på skolen, så nå sitter jeg faktisk å lager en innkjøpsliste over alt som "må" fikses denne mnd her.
Drar jo til Oslo 9. Mars og vil gjerne ha en del shoppepenger når jeg er der.Fine, sant?:-)

en glamorøs videoblogg..

Kommenter herHAHAHAH FINT STARTBILDE<3<3 fikk ikke til å endre det heller, kill me now..
Men ja.. Rakk å videoblogge litt for dere, siden det åpenbart er det dere liker best :)

girlsnight

Kommenter her

Var virkelig supergøy å være sammen med den "gamle gjengen" igjen! Supre jenter, og jeg håper virkelig at vi kan fortsette å holde kontakten :-) Love u guys! Har nok ikke ledd så mye på lenge, mistet pusten og tårene sprutet haha.

Måtte også følge Isabel Mari til bussen, herregud så kaldt det er ute. Var vel ikke akkurat noe bedre at charlotte hele tiden gikk å sa "der e elgen, nu kommer elgen, ser du elgesporan" ! Jeg er veldig lettlurt + charlotte er en veldig god skuespiller = ikke en bra kombo.  

slapper'a

Kommenter her

I kveld blir det en betydelig tidligere kveld enn gårsdagen haha(la meg klokka 7)
Skal fikse meg nå, og så rundt i 7tiden skal jeg treffe noen "gamle" venniner for en jentekveld, blir nok trivelig! :)


Akkurat nå.

Hjemme

Kommenter her

Nå er jeg hjemme, og føttene mine brenner, klarte å sitte meg fast i snøen med høye hæler på, og dere kan jo bare forestille dere hvor kaldt det var..
Men ellers har jeg hatt det sykt gøy, blandt annet lekte vi en mimelek der jeg måtte mime "narkoman desperat etter penger"(takk for den oda)... Haha, tok en stund før jeg fikk det til å se virkelighetstro ut, for å si det sånn!  

Til sist, en liten bildeserie av meg og min ven Oda(please dont kill me)tthhee ppaarrrtyy

Kommenter her

Nå drar jeg ut, høres når jeg kommer hjem!

Ha en trivelig kveld, suss!Meg og mette for en stund siden, bursdagsbarnet vi skal feire i kveld!♥ I love you

 videoblogg blahblah

Kommenter her

  Den ble avsluttet kanskje 30 sek før den skulle, men jeg hadde egentlig ingenting "viktig å si" uansett. men poenget var, om noen der ute vil/trenge å snakke med noen, så kan dere sende meg en mail på sofie_d94@hotmail.com eller på facebook; sophie elise isachsen:-)FML

Kommenter her

Har vært plassert foran dataen i nøyaktig 133 minutter, og enda er det 237 minuter igjen til min 9 minutter lange videoblogg er oppe på youtube..
Så her må man bare være tålmodig, problemet er bare, det er i alle fall ikke jeg!


FML!?!??


I dag
skal jeg på bessøk til en kompiss og blir nok der en stund(holdte på å si til i morgen,men i alle fall til etter 12..) så teknisk sett kommer videobloggen mest sansynlig i morgen/i natt. I'm so sorry!

update 1:

HERREGUD. FML x2

update 2:klokken er 1, her blir jeg sittende hele natten.. here we go again.
fram og tilbake

Kommenter her

Nå har jeg akkurat spist. Junkfood. Det vil si, trøstemat. Og jeg er glad, men lei meg. Jeg har vært hos psykologen min i dag, for meg er det alltid bare slitsomt å dra dit, og det er ikke alltid gøy å sitte der å høre på hva hun har å si. Men hva hun sier tenker jeg ikke å skrive i bloggen, ettersom jeg må begrense hva jeg kan og ikke kan skrive om, sånn at jeg slipper en masse frekke og unødvendige komentarer. Jaja, dere kan skylde dere selv! :)

Men det jeg er glad for er; Nå er det helg, endelig! Så jævlig godt! Og neste Fredag har vi fri, også helt sykt å tenke på ♥ dagens outfit

Kommenter her

Rakk ikke slenge inn dagens outfit før jeg dro.. så dere får det nå :)

videoblogg

Kommenter her

Nå har jeg laget en videoblogg der jeg blandt annet forteller om det flauste jeg noen gang har gjort, der jeg forteller om depresjonen jeg har og gir tips til andre, og der jeg..

Forteller om silikon..


 og der jeg snakker på tysk..


Den kommer i morgen kveld, nå skal jeg faktisk få gjort litt tysk. 

why dont you be the writer, and decide the words I say.

Kommenter her

Jeg elsker virkelig den her sangen..
Jeg har sikkert hatt den på repeat 10 ganger på rad nå, mens jeg ligger å ser i taket og smiler.. Haha, freakshow much!

hårfarge-anbefalning

Kommenter her

Er noen av dere som har spurt hvordan jeg farger håret for å få det så "fint" og lyst, der har jeg et produkt jeg sverger til, som fungerer like bra hver gang. Depend sin hårblekning er den beste, helt hvitt hår med en gang når jeg bruker den i etterveksten.
Noter dere at jeg trenger ikke å bruke silvershampoo etter jeg har brukt den engang, depends bleking er min absolutte favoritt( har prøvd omenternt alle) og jeg kan virkelig anbefale den!


Koster kun 89 kr på cubus eller depend.no:-) 

en anbefalning til mine lesere..

Kommenter her

Vil gjerne komme med en fantastisk anbefalning til leserne mine! Jeg har lenge lett rundt på nettet etter en side som viser nye filmer i god kvalitet, uten en øvre grense på hvor lenge/hvor mange filmer man kan se, der det er gratis. (Ja, jeg har selv prøvd på headweb, lagger som faen...)
I alle fall, i løpet av de siste dagene har jeg sett love and other drugs, the social network og get him to the greek på denne siden, alle i like bra kvalitet!pluss: oppdateres hver dag med nye filmer i super kvalitet! Godt utvalg, og har du bra nett tar det ca 10 sekunder for en hel film å laste inn. Kan også laste ned filmer fra siden
minus: Noen av "filmene" er bare små snutter med reklamer for andre nettsider som har de filmene, let etter filmene som ikke er sperret for komentarer og som varer lenge(logisk nok)!. Må laste ned et program som heter DivX movies, men link kommer automatisk opp på siden.

Enjoy!

shoppingal

Kommenter her


Satt å førte opp budsjettet mitt i samfunsfagen, og fant ut at jeg har brukt alt for mange tusen de siste to ukene.. Men.. Disse var så fine, så nå blir det noen bestillinger!:-) Ble en shorts, en kjole og en jumpsuit                                                            

restylane-lips

Kommenter her

Jeg kan godt innrømme at jeg er en av de som er dødsmissunelig på de som er over 18 år, og kan ta så mye restylane i leppene som de bare orker, eller fikse på hva de vil for den saks skyld (jeg er fristet , men man vil jo ha det man ikke kan få,sant..)

Her om dagen surfet jeg litt på nettet, og gjett hva jeg kom over? Jo, en side der man kunne bestille restylane rett hjem. Jeg var jo klar over at kissie hadde skrevet om dette før, men tenk at det er enkelt? At man skal sette en sprøyte i seg selv som egentlig bare mennesker med erfaring skal gjøre, lurer på hvor fin man ser ut da? Neppe som et glansbilde for å si det slik. Jeg hadde aldri turt det her, men jeg vedder på at mange av dere kommer til å spørre om adressen nå, så her er den :-) Good luck have funHelt sykt! 

videoblogg

Kommenter her

Haha, dette var egentlig ikke videobloggen jeg skulle lage, en ny kommer før helgen.. solariumshore?

Kommenter her

I dag morges tok jeg solarium før skolen, er virkelig en kamp å holde seg våken i solsenga! Noe som har reslutert i at jeg spiller spill på Iphone i solariumet, noe som igjen har ført til mitt dårlige syn, noe som igjen har ført til at jeg må bruke briller, så jeg konkluderer med at - solarium dreper, i alle fall synet og utseendet mitt.

Nå skal jeg ta meg en heeerlig lang powernap før jeg skal på besøk til en kompis, og så skal jeg bli invtervjuet for noe blogggreier.. videoblogg kommer når jeg våkner!


Om en feit person hadde lagt ut dette bildet hadde det vel haglet innpå med komentarer om hvor "fin" den personen er, så nå venter jeg spent på all dritten som kommer til meg:-)   

vurderer du studiespesialiserende?

Kommenter her


Det er perfekt for deg som elsker facebook i timene, spise like mye godteri hver dag som du før gjorde hver Lørdag,om du er interessert i å internettshoppe i timene(jeg har i dag bestilt koffeintabeletter blandt annet) og perfekt om du er ute etter mattetimer som fungerer som... ja, facebook-spill time.

fml.