hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

januar 2018

meeting the parents og stress

Kommenter her

- annonse - 

I dag skal jeg ut å spise med svigerforeldrene mine som er i Oslo for dagen, og så plutselig ble det kveld og jeg følte meg som.. Ja, ikke så veldig fresh. Det er skikkelig sludd-snø i Oslo om dagen, og når du løper ute med ansiktet i motvind hele dagen lang og kommer inn, seende ut som en druknet katt og tenker "ok, nå har jeg en time på å få spist, kastet meg i dusjen og sminket meg".. Den følelsen. Da ender det som regel med at jeg bare blir sittende i sofaen og se i veggen, ventende på et lite mirakel. 

Genser er fra Jaquline de Yong. Leppestiften jeg har på meg finner du her. 

Da jeg var ferdig med ryddingen og hadde kommet ut av dusjen følte jeg meg litt "umotivert" til å starte på ansiktet. Aller helst ville jeg ha på en god maske, kanskje pleie huden min litt ekstra og SÅ begynne, bare for å re-starte etter en lang dag. Ja, slike ting som det gir meg glede. Jeg lette igjennom skuffer og skap, vurderte en ansiktsmaske, tenkte det kom til å ta for lang tid, og så fant jeg en leppemaske jeg helt hadde glemt! Ikke bare gir denne fukt til leppene, men du får også plump. Nesten som en behandling restylane hjemme, bare at det er helt uten inngrep og ikke permanent. Forskjellen på denne og InstaPlumper er at denne gir fukt i tillegg. Det var liksom akkurat det jeg trengte! Da kunne jeg sminke meg samtidig, og leppene fikk utført litt "magi". Om du ønsker et lignende produkt som ikke gir fukt, men derimot litt mer "intens" effekt anbefaler jeg InstaPlumper. Den har jeg skrevet om tidligere. 

Den er helt gjennomsiktig, derfor tok jeg ikke bilde av den på. Enkel å bruke, og leppene dine blir merkbart større og fuktigere. Kjøpes her.  


 


 

Etter tok jeg på en fuktighetsgivende skrubb fra Elf som fikk bort siste rest av døde hudceller, slik at resultatet av større lepper holder litt lengre. Og så avsluttet jeg som sagt med den matte leppestiften jeg bruker i dag, Celebirty Skin! Jeg har dog en mini-versjon, den jeg linker til er full størrelse. 

Alle produktene er som vanlig fra Coverbrands, som stiller med fri frakt og en haug av kjente merkevarer. Jeg vil spesielt anbefale mine favoritter Jeffree Star, Morphe, Jetset Sun og The Balm - sistenevnte er det nå 50% rabatt på! 

bloggkrig og vixen

Kommenter her

Mediene prøver å vinkle min og Ulrikke sin kronikk om til en "bloggkrig". Det er så latterlig at det nesten ikke er verdt en kommentar fra meg - det er jo så åpenbart ikke tilfellet. Vi har ikke noe i mot hverandre, og vi krangler ikke oss imellom. Altså.. Det blir så simpelt. Og vet dere hva? Det finnes ikke to typer damer her i verden. Det er ikke 1) rosablogger eller 2) psykisk syk / opptatt av psykisk helse. Her ute i vårt lille land finnes det kunstnere, forskere, leger, studenter, mødre, bestemødre og ikke ALLE klarer å kjenne seg igjen i hverken meg, henne eller la oss si fotballfrue. Det går ikke. Jeg synes det er fordummende å lese "unge jenter er usikre og leser rosablogger" fordi for det første, det er normalt å være usikker som ung - det var både min mor og min bestemor, og man finner som regel ut av ting etterhvert og da trenger man VERKTØY for å klare det, ikke et skjold som verner deg fra alt du synes er vanskelig. Og nummer to: det finnes jenter som faktisk gir faen og leser om aksjer eller politikk eller religion eller hva enn de interesserer seg for. Verden er ikke rosa og den er ikke sort hvitt heller. Om du føler jeg ikke passer for deg, kan du gjerne plukke opp Morgenbladet istedenfor. Eller kanskje du interesserer deg for begge deler, slik som jeg gjør. Det er lov og faen meg greit.

Fokuset, og her er jeg skyldig selv, blir bare en evig "meg meg meg" og gjør at offentligheten sentraliserer seg rundt enkelte personer, og ikke samfunnet generelt. Vet ikke om jeg klarer å forklare det slik jeg ønsker, for jeg kunne holdt på i en evighet. 

Og til alle som spør om jeg skal delta på Vixen i år. Planen er ja, det skal jeg. Det eneste som hadde holdt meg hjemme er at jeg enda kommer meg ut av en mørk periode i livet, og at jeg enda kan få panikkanfall og angst. Det forsvinner dessverre ikke, selv om det skjer kule ting. Derfor holdt jeg meg hjemme fra kjendisgallaen den dagen den var - fordi jeg ikke kunne styre mine egne følelser da. Men jeg har veldig lyst til å dra og jeg tar det for hva det er - en fest og i utgangspunktet hyggelig greie. Det er ikke nobels fredspris, kan vi få hodet ut av vår egen ræv please. 

Random bilde fra da jeg var hos hudpleieren.. Cute :)) 

du er for god og jeg vil ha deg uansett

Kommenter her

Da jeg ble samboer bestemte jeg meg for en ting: jeg skal ikke bli hun som glemmer at jeg er i et forhold som faktisk må vedlikeholdes kun fordi det føles komfortabelt. Misforstå meg rett, vi har det veldig fint og romantisk hver eneste dag - men da jeg tidligere tok meg selv i å spørre "kan jeg bare få bruke en av dine boxere fordi jeg ikke har rent undertøy?" innså jeg at ting muligens har gått litt for langt, haha. 

Jeg mener ikke at man trenger å sitte stivpyntet og rak i ryggen rundt kjæresten sin hele tiden, det hadde han sett rett igjennom og jeg hadde nok endt opp med å få motsatt effekt av hva jeg ønsker. Men nå er det 24/7 uten sminke, extensions til alle kanter, hello kitty truse og "jeg må bare se siste episode av real housewives før vi legger oss" eller "beklager, har ikke barbert leggene i dag heller" om hverandre. 

Dette ble kanskje alt for langt ut i rosa-land for noen, men jeg trenger å ta vare på meg selv og føle meg litt hot en gang i blant jeg også - jeg bare gidder ikke om dagen.  Jeg tenker som jeg alltid gjør: i morgen. DA skal jeg se fin og fresh ut. Og han bare "du er så fin på innsiden uansett" og enten lyver han eller så er han for god til å være sann - jeg tror sistenevnte.  

GOD NATT - må bare se en episode real housewives først. Det gjør jeg forresten på Hayu, via tv2 sumo. Og forresten, jeg sendte akkurat inn en kronikk til NRK. Deler den når den blir publisert, handler om psykisk helse, plastisk kirurgi og vixen blogawards. 

 

når du ikke klarer fordi sånn er livet

Kommenter her

Alle dere som har sett meg på 4-stjerners middag vet at jeg ikke kan lage mat. Litt flaut å innrømme, men det har ikke akkurat blitt stort bedre siden den gang. Ja, jeg vet hvordan jeg kutter opp en avocado nå (det visste jeg ikke den gang og flauet meg totalt ut på nasjonal TV) og jeg kan steke egg liksom, men jeg synes bare ikke det er noe spennende eller gøy. Mat må man ha, og jeg setter så stor pris på at kjæresten min faktisk liker å lage mat og er flink til det - om ikke hadde jeg sikkert levd på pommes frites til den dagen jeg dør, og kostholdsplan kunne jeg ha sett langt etter. Jeg føler meg heldig som kommer hjem til god mat hver eneste dag, siden han som regle er hjemme før meg. En av de beste rettene jeg vet nå om dagen er vegetarburger (uten brød) med egg på toppen, litt grønnsaker og avocado (det er kanskje en grønnsak? hehe). Sunt og godt! 😃 

Ser kanskje ikke ut som det diggeste i verden på dette bildet, MEN det er det.

I dag har jeg hatt fult opp med møter hos United Influencers blant annet, måtte til politiet for å hente noen papirer, filmet siste episode av Sophie Elises Verden (omg - det kommer til å føles tomt fremover) og i kveld skulle jeg egentlig ut å spise på Sawan med Lab Pharma (de som eier HairCare, Skin Repair osv) men jeg har angst og må bli hjemme.. Thats life noen ganger. Heldigvis forsto de hvor jeg kom fra, og ærlighet er alltid best. Får heller dra innom de på kontoret en dag å hilse på. 

Og en liten utblåsning på slutten: jeg er så lei av å bo i denne lille leiligheten. Men faen, så dyrt det er i Oslo. Alt jeg ser på koster rundt 5 millioner så da blir vi vel boende i denne sko-esken en stund til. Nå har vi ikke plass til mer ting og min løsning er liksom "da kjøper vi en ekstra hylle" som vi HELLER ikke har plass til, lol.

hvordan finne alt du trenger - rett i nærheten

Kommenter her

- annonse - 

Det er en ting jeg synes er veldig trist med kulturen vi lever i dag hvor internettshopping er en stor del av hverdagen - det er vanskeligere for små butikker å bli oppdaget, og flere av dem sliter. Ikke bare i Oslo, men også i små byer som Harstad har det blitt færre parkeringsplasser og butikk etter butikk går konkurs. Dette synes jeg er oppriktig trist - for det finnes så mange skatter som aldri får en sjanse.

Jeg forstår likevel at mange velger den "enkle" løsningen ved å shoppe på internett. Et enkelt google-search, og du finner det du skal ha. Likevel er det mange lokalsamfunn som lider på grunn av dette, og hver gang jeg går rundt i byen har jeg tenkt "nå burde jeg jo egentlig bare kjøpe det jeg trenger i en lokal butikk, men.. jeg orker ikke gå rundt å lete". MEN! Nå har jeg testet ut appen FNDR, og den er løsningen på disse problemene.

Appen er gratis å laste ned, samt gratis å bruke. Her kan du søke etter merke, hva du trenger, og så får du opp hvor mange meter det er til nærmeste butikk som selger nettopp dette. Og best av alt? Du kan betale rett i appen, så henter du bare i butikk! Slik som i dag, da sto det at jeg hadde 400 meter å gå for å kjøpe en Skappel-genser jeg hadde ønsket meg, og da gjorde jeg nettopp det. I tillegg får du opp alt som er på tilbud i nærheten av deg.

Du kan også lagre favoritter, og få opp varsel når du er i nærheten av dem - om du selv ønsker det. Om du skal på shopping i Oslo men føler deg litt "lost" er dette virkelig en perfekt app for deg, men også for meg som bor her og ikke helt vet hvor jeg skal gå. 

Noen skatter du kan finne via appen, som du aldri hadde funnet på nett eller ved blind vandring langs gatene..

Hva med en Mulberry Bayswater veske hos Edition? Eller hudpleieprodukter hos Livid? Eller Holzweiler skjerf hos F5? Du er kanskje nærmere disse tingene enn du tror. Og personlig service er jo mye hyggeligere enn å vente i kø på postkontoret for å hente pakker hver eneste gang. Tenk om alt du vil ha finnes rett under nesen på deg? Det oppdaget jeg at det faktisk gjør, med denne appen.

Du laster ned appen HER. FNDR er allerede omtalt i masse medier og jeg tror virkelig dette er fremtiden - jeg elsker den! 

jeg ønsker meg..

Kommenter her

Nå som vi begynner å bli eldre er det så enkelt å skli fra venner, rett og slett fordi man har for mye å gjøre på hver vår kant. Nå som jeg og Charlotte har begynt å gjøre pole dancing fast en gang i uken sammen har jeg blitt så mye gladere og fått mer energi, både på grunn av selve treningen fordi jeg blir flinkere, men også fordi det er så godt å ha en fast avtale med en venninne hver uke.. At vi er på en felles "reise" sammen 💫  Jeg ønsker meg flere slike faste aktiviteter med venner i hverdagen! Det har vært tungt å føle at jeg sklir ifra så mange, og jeg prøver å tenke "vi begynner å bli voksne og sånn er det", men en del av meg har vanskelig for å akseptere det. Selv om jeg liker mitt eget selskap og fokuserer hardt på business er det viktig å holde kontakt med de som er der for hjertet ditt, og ikke det du har.

Instruktør Ronja og meg! Hun er skikkelig flink, så om du tester ut Sometimes sitt studio anbefaler jeg henne som privat instruktør. Veldig tålmodig! 


 

Nå skal jeg høre på Oprah sin podcast, spise litt og sove. Herregud hun er en kul dame! Elsker henne litt jeg. 

pek fingeren mot speilet først

Kommenter her

Utenfor vinduet begynner mørket å senke seg. Snøen faller sakte ned mot bakken, mennesker passerer utenfor på vei hjem fra jobb og inn til deres egne liv. Det er stille. Jeg har sittet her så mange ganger at jeg ikke har telling. Alle tankene jeg har tenkt, alle ordene jeg har skrevet. Alle ting jeg aldri sier høyt, ord jeg ikke deler. Ser av vinduet, det er mørkt nå. 

Det er øyeblikk som disse jeg lever for - jeg trenger dem for å fungere. De å være helt med meg selv. Jeg liker å være i mitt eget selskap. Ja, jeg har samboer og han lever i samme leilighet som meg, men jeg kan likevel føle meg alene, jeg har ikke det behovet for at "nå må du snart dra, om ikke blir jeg gæren", for jeg har rom til å sitte her i stillhet å føle på å være bare meg samtidig som han er rett ved meg. Det er viktig. 

De siste månedene i livet har vært de som har formet meg mest av alle mine 23 år - jeg møtte veggen, som jeg har gjort tidligere, men ble tvunget til å håndtere det på en ny måte for slik jeg har taklet det før, har jo åpenbart ikke fungert. Jeg har forstått meg selv, og jeg jobber bevisst med å utvikle meg hver eneste dag. Det jeg har erfart og det jeg nå har følt kan ingen ta fra meg noen sinne. Noe i meg er forandret, og jeg lurer på hvordan jeg kan forklare det for dere. Enkelte vil nok tro at jeg er gæren, men det får bare være. Jeg har forstått at jeg egentlig ikke har forstått noen ting tidligere, og det er en mektig tanke. Men jeg har alltid vært klar - på vei mot akkurat dette øyeblikket. Og det beste av alt? Jeg har ikke gitt opp noe, tvert i mot har jeg bare fått. Jeg fryktet at for å kunne akseptere meg selv måtte jeg gi slipp på det overfladiske og alt det som er glam og girly. Tvert imot, jeg omfavner det mer enn noen sinne og er sinnsykt stolt av den siden av meg også - og jeg kan likevel bli dypere, klokere, mer empatisk, mer opplyst. 

De fleste diskusjoner jeg leser om i aviser, på blogger, ser på TV, jeg ønsker ikke å kaste meg inn i dem for det blir så  lite, så smått, så... Ja, som om alle følger en slags manual etter hva som er rett å si. Vi er nødt til å slutte å klandre andre for våre egne problemer. Det vil alltids finnes noen som har mer enn deg, ser bedre ut, har operert ditt og datt, har andre verdier enn deg, går en vei du ikke er enig i.. Og det er faktisk mulig å ikke bry seg. Det holder ikke å rope "du er bra nok som du er, aksepter deg selv" for å så hate på de som er annerledes enn DIN moral. Det holder ikke å si "du må bare bli glad i deg selv" og med null oppskrift på hvordan. Men det kommer ikke av å hate. Det kommer ikke av å peke fingre. Det kommer ikke av å fremme seg selv ved å svartmale andre som dårlige personer. Se deg rundt - har det hjulpet så langt? Har noe endret seg ved å kjefte på folk? Neste gang du peker en finger, bør du peke den i speilet først. 

Hvordan skal jeg forklare noe så stort? Jeg frykter ikke lengre det jeg ikke vet. Døden, for eksempel. Jeg har noen ganger ønsket meg å dø, men jeg har likevel vært redd. Hva skjer når jeg ikke finnes lengre? Slike tanker kunne holde meg våken, gi meg høy puls, jeg ville nekte - det føltes hardt, brutalt og uretferdig at jeg bare skulle forsvinne en dag. Jeg er ikke redd lengre. Ikke for døden, ikke for hva folk mener om valgene jeg tar.. Jeg kan sitte å se på en blomst å føle meg glad, liksom. Det er så fantastisk. Bare å se på en plante å tenke at vi deler noe, at vi er her sammen - ja, jeg og blomsten. Da er det ikke vits å tenke på at man er fornærma for at andre velger å gjøre ting annerledes enn du selv. 

Nok nå. 

garantert lengre vipper - slik gjør du det!

Kommenter her

annonse

UPDATE: SERUMET ER UTSOLGT HOS NELLY, MEN OM DU GOOGLER KOMOREBI FINNER DU ALTERNATIVE BUTIKKER. 

Her kommer litt fakta om Komorebi: 

🌸 Utviklet i Sverige, og er skikkelig skånsomt selv for de som har sensitive øyne. Jeg reagerer på nesten alt annet av vippeserum.

🌸 Garantert resultat etter 4 uker - du får lengre, fyldigere og vakrere vipper. 

🌸 Ikke testet på dyr.

🌸Du påfører morgen og kveld for best resultat. 

🌸 Det eneste vippeserumet på markedet som besto testen som nylig ble gjort - dette er altså helt trygt!

 

 

ikke for alltid men akkurat nå

Kommenter her

Jeg slutter å drikke. Skal ikke feste mer, jeg klarer meg uten, hodet mitt klarer å være uten.

OK, tar meg en fest likevel, det er jo tross alt spesiell anledning, men jeg klarer å være sosial uten alkohol altså. 

Jeg gråter. Synes det er så vondt at jeg glemmer å puste. Presser hodet ned i puta, det er lytt inn til naboen, de må ikke høre noe. 

Danser foran speilet. Ser at kjæresten gjør det samme. Ler. Føler meg heldig.

Skal bli sterkere. Få finere kropp. Løfte tyngre vekter. Løper til trening klokken 08 på morgenen og kjenner ikke meg selv igjen. 

Burde ikke røyke sigaretter hver gang vi fester. Plutselig røyker jeg i vinduskarmen hjemme. Kan ikke huske første gang. Hver gang blir den siste.

Lurer på om det jeg føler er hva jeg føler nå, eller om jeg husker noe jeg følte for lenge siden den gang jeg følte at ting ikke var like lett som de føles nå. 

Ligger i sengen og ber han passe på. Stryker over hånden min og jeg trekker den til meg. "Ikke kjenn på arrene" sier jeg, men han kjenner på dem allerede - fysisk og psykisk. Sier unnskyld for at jeg er så mye, kanskje jeg er for masse, "men du kommer ikke være sånn her for alltid" sier han. 

"Du må aldri forandre deg" sier jeg. "Ikke la meg forandre deg". 

my barbie self!

Kommenter her

- annonse - 


 

Jeg har endelig fått på langt hår igjen. For å være ærlig, jeg har ikke angret en eneste gang på at jeg begynte med keratin extensions. Det ser så fint og naturlig ut, i tillegg kan jeg sette opp håret uten at festene synes.. Jeg føler meg som den barbien jeg er ment å være 😉  Jeg ordner håret på Eco Cult, både farge, styling og extensions gjør jeg der hver gang. Håret kan du bruke igjen og igjen - og vi har bestemt oss for at jeg skal donere bort mitt hår til typ kreftforeningen når jeg bytter hårfarge igjen (for det vet vi jo kommer til å skje, hehe).

Eco Cult ligger på Frogner og driver med mye mer enn bare hår - og alt er økologisk, forresten. Sjekk hjemmesiden deres her! 💋 Håret jeg bruker er Great Lenghts Extensions og det finnes i mange salonger i Norge, du finner oversikt her. 

jeg kan ikke huske sist

Kommenter her


 


 


 


 

Før vi sovnet i går bestemte vi oss: ingen alarm på i dag, vi skulle bare sove ut så lenge vi klarte. Jeg kan ikke huske sist gang jeg tok meg den friheten, og det er nesten flaut å innrømme at jeg ikke slo opp øynene før klokken hadde bikket 14. Sto opp, spiste en sunnere versjon av pannekaker - jeg hadde litt noia fordi jeg drakk alkohol i går, det er på ingen måte en del av kostholdsplanen. I tillegg kastet jeg i meg pizza og litt diverse annet utover kvelden. Men så lenge man jevnt over tar vare på seg selv skal det gå fint.

Istedenfor å høre på musikk i morges (det er alltid radiokanalen Vinyl det går i) så spilte vi podcast samtidig som vi ryddet og ordnet. Det ble Oprah sin egen podcast, som jeg anbefaler. Da vi pusset tennene senere snakket vi om hva vi hadde lært av den - og det var ikke rent lite heller, mer enn vi lærer av å stirre inn i en skjerm i alle fall.

Nå er vi på en mexicansk resturant og drikker juice.. Haha. Godt å komme ut av døren litt! 

man åpner øynene

Kommenter her


 

Nå drar jeg i bursdag til en venninne som heter Helene! Vi likte ikke hverandre på videregående men nå er situasjonen helt annerledes, det er merkelig hvordan livet snur og man åpner øynene og innser likhetene i hverandre, det har jeg opplevd med så mange de siste årene - jeg sier ikke at jeg er perfekt, for OM jeg har hatt fordommer mot folk som egentlig er kjempekule? YES! Jeg er skikkelig glad vi har fått kontakt nå som vi begge bor i hovedstaden, og jobber litt i samme bransje! Jeg tar med meg kamera, men får se hvor mye jeg får brukt det - det er ikke alltid like gøy å "mase" på folk når vi fester, hehe. 


 

Jeg har på meg topp og shorts fra Saboskirt. 

Jeg har mange baller i luften om dagen. Ikke bare er det serien, jeg jobber med flere låter og jeg skriver bok, MEN jeg er også helt i startfasen av å skape et produkt jeg vet det finnes behov for. Det er noe jeg har lett og lett etter i alle de år men aldri blitt fornøyd med, og så kom jeg plutselig på hvordan man kunne lage det selv. Det høres kanskje rart ut, men jeg våknet bokstavelig talt opp med en visjon i hodet og siden den dagen har jeg ikke tenkt på mye annet. Vel, å starte helt fra scratch med å utvikle et produkt er ikke bare-bare, men heldigvis har jeg flinke folk rundt meg. Det krever masse, MEN - I will get there. Det skal uansett bli godt med en kveld uten noe business-motivert, som nå. 

Ønsker alle en god lørdag uansett hva du finner på ♥ 

en kveld ute og stolt venninne

Kommenter her

YESTERDAY 

I går var første kvelden jeg dro ut i Oslo siden.. Ja, jeg kan nesten ikke huske hvor lenge en gang. Jeg er veldig glad i å ta meg en fest sånn egentlig, men det går ikke helt i hånd med en sunn livsstil (har aldri alkohol hjemme lengre, før kunne det bli litt vin til maten for eksempel ). Derimot er jeg ikke en av de som "roer meg ned" fordi jeg har fått kjæreste og samboer, festing har aldri handlet om å treffe gutter for min del liksom. UANSETT! Vi startet på CHAIR som er "stambaren" vår, så om du trenger tips til en hyggelig cocktail-bar med fin musikk og fint lokale, ta turen dit! Ligger veldig sentralt til på Grünerløkka også. Et tips er å dra dit på søndager, da koster en flaske Cava rundt 80 kr. 

Meg og min! Han er i 99,99% av tilfellene akkurat så glad som det ser ut her, haha. 


 

Etterhvert møtte vi Marte litt spontant, og gikk oppover Grunerløkka til en bar som tilfeldigvis hadde karaoke akkurat den kvelden. Jeg var så nærme på å synge, men heldigvis tok fornuften overhånd. Det er en av de negative tingene ved å være kjent, jeg kan ikke gjøre slike ting uten at det blir filmet f.eks - og man vil jo gjerne slippe å bli konfrontert med sine egne brisne karaoke-kunster dagen derpå. Det var hyggelig å høre på andre da, en fin og litt harry avslutning på kvelden. 


 

Haha, det ser ut som de er kjærester.. 💋 


- TODAY - 

I dag morges kom jeg meg opp og ble med Fetisha på en photoshoot. Altså, den jenta der.. Jeg er så imponert over hvordan hun eier alle sidene av personligheten sin så totalt. Hun burde bli modell! Looken hennes er så unik og nydelig, og hun kicket ass på photoshoot i dag. Jeg elsket å se henne skinne. Min lille stjerne! 👄 

Nå må jeg ordne meg fordi jeg skal i bursdag til en venninne som alltid er så FASHION. Jeg er jo... ikke det, haha. Så klesskapet må vendes fra bunnen! 

litt magi på en lørdag

Kommenter her

Jeg har delt disse før, men det begynner å bli et par år siden sist og en del nyere lesere har kanskje glemt dem. Tilbake på ungdomsskolen pleide jeg og Charlotte å ligge i sengen under dyna, halvveis i søvne og halvveis våkne med disse låtene i bakgrunnen igjen og igjen. Jeg snakker ofte om livet mitt på den tiden som om den kun var mørk, men det var mye fint også, som slike stunder. I tryggheten med en nær venninne, og litt nostalgi i bakgrunnen.

Dette er magisk, rett og slett 💖 

 

Nå sitter jeg på Nighthawk Diner og venter på Kasper, han kommer hit med sin mac så skal vi jobbe litt med hvert vårt. Det er fint å ha en kjæreste hvor man kan være sammen uten å være sammen, om dere skjønner hva jeg mener.

endelig får jeg gjort det!

Kommenter her

annonse 


 


 

Det er mange spennende reiser for meg i år! Neste mandag setter jeg kursen mot Costa Rica, og jeg har akkurat brukt et par timer på å finne ut av aktiviteter jeg ønsker å gjøre når jeg er der. Nå har jeg funnet en god liste med fine ting, som jeg håper du kan ta inspirasjon av! Jeg reiser med EF, og har lagt opp aktivitetene deretter, noe i regi av skolen og noe på egenhånd. 

🌴 Dra til et dyrereservat som er i nærheten av skolen der man kan hjelpe dyr som er skadd eller trenger annen støtte som skal tilbake i det fri. Her kan man jobbe som frivillig ved siden av studiet.

🌴 Skolen til EF ligger ved siden av stranden Playa Tamarindo, som er en lang strand hvor det blant annet er muligheter for å snorkle, ri på hest og stå på paddleboard. I tillegg skal solnedgangen her være en av de fineste i verden.. 

🌴 Dra å se på vulkan. I Costa Rica har de fortsatt vulkaner som er aktive og jeg ønsker å få med meg en av disse på turen!

🌴 REGNSKOG! Costa Rica er kjent for et tropisk klima og i regnskogen kan man oppleve fantastisk dyreliv samtidig som man får med seg aktiviteter som ziplining, bading i fossefall og fjellklatring.

🌴 Jeg vurderer også en helgetur til Panema.. Men siden vi kun skal være bortreist en uke og samtidig få med oss skole er jeg litt usikker, haha. 

Praktisk info om du vil reise!

EF Språkkurs er støttet av Lånekassen, så om du drømmer om å reise til utlandet å lære deg et nytt språk samtidig som du opplever en ny kultur og fyller CV?en din med innhold som skiller deg ut blant mengden, så er dette noe for deg! Skal du for eksempel ha et friår etter videregående? Da er dette perfekt for deg som ønsker å kombinere reise med å lære seg et nytt språk.»

Ved bruk av denne linken så kan du få tilsendt gratis brosjyre og et skreddersydd pristilbud slik at man kan se nærmere på EF Språkkurs sine destinasjoner og hva din drømmereise koster. Du kan også enkelt komme i kontakt med en studieveileder som hjelper deg med dine spørsmål om ønskelig. Jeg har også en rabattkode til dere som drømmer om å reise! Bestill ditt språkkurs i utlandet før 15.02 18 og få opptil 10.000 kr i rabatt ved bruk av kodeord: «Sophie Elise»

ting å være glad for

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly 

Noe å være glad over:

Jakken jeg har på finner du HER. Veldig mange har spurt! 

👑 Kjæresten min har kommet hjem - og denne gangen for godt! Alle tingene hans er flyttet over i min lille leilighet hvor vi nærmest ramler over hverandre, og vi har startet et nytt liv som samboere. Det går helt fantastisk, dere er sikkert lei av å høre om det men forholdet vårt er 100% perfekt. Jeg savnet han så mye da han var borte at jeg fikk søvnproblemer og ble dårlig.. Hehe. 

👑 Jeg er nominert til tre kategorier i Vixen Blogawards! Folkets favoritt, Livsstil og Business. Helt ærlig så har jeg null forventninger å vinne noe som helst. Året som gikk var så utrolig tungt for meg, men er det noe jeg har kjempet på med så er det business. Mitt mål er å skape et "imperium" hvor jeg er en del av folk sine liv på alle arenaer. Programmene de ser på TV, musikken de hører på, sminken de bruker, klærne de går med. Om jeg i tillegg klarer å fremme gode verdier (som å faktisk la folk være seg selv å se at alle bare er kjærlighet) skal jeg dø med et smil om munnen. Wow, så alvorlig det ble - haha!

👑 To av de som har spredt private bilder (sexbilder) av meg har fått 15 000 kr i bot. Hver. Det burde egentlig vært 150 000 kr synes jeg, men jeg er fornøyd med at en dom i det hele tatt skjedde. Saken ble først henlagt men jeg kjempet på, og det lønnet seg etterhvert. Nå sitter jeg med en stor advokatregning men er usikker på om jeg kan kreve erstatning for denne, men skal finne ut av alt sånn praktisk etterhvert. 

👑 "In my head" har snart 1 million streams - mangler bare ti tusen! Jeg vet mange stusser på hvorfor låtene mine ikke blir spilt på radio når det tross alt er mange som hører på dem, og helt ærlig - om ikke navnet mitt var Sophie Elise, så hadde sikkert saken vært en annen. Det er mange artister med langt færre streams som roterer rundt på radio, for det er dessverre noen som blir favoritter innad i bransjen og andre ikke. Jeg kommer som en outsider som ikke får "lov" å lykkes, skjønner dere..? 

👑 "Sophie Elises Verden" er mest sett på TV2 sumo! Føles bra. Og sjukt! Veldig stolt av å ha laget EKTE reality. 

Nå skal vi dra på CHAIR for å feire nettopp sistenevnte :-) Og alt annet. 

 

vacation mode!

Kommenter her

I Mars skal jeg og kjæresten min ta oss en liten spania-ferie! ❤ Det gjør at livet føles litt ekstra bra akkurat nå må jeg innrømme. Og før den tid skal jeg både til Costa Rica og Roma.. AH. Men kjærestetur er det alltid noe spesielt ved! Vi skal først til Malaga å være et par dager der, en god venninne har flyttet dit for ikke så lenge siden så jeg vil gjerne hilse på. Og så tar vi cruise i to dager til Barcelona hvor vi blir i to døgn 😍 Ingen av oss har vært i Malaga noen gang, så det blir ekstra spennende! Men vi har booket et kjempefint hotell (som kun er for voksne, takk Gud). 

Om dere har noen tips til Malaga får dere gjerne sende meg melding på facebook - Barcelona har jeg god oversikt. 

Bildet er fra en ferie i Tunisia for et par år siden. 

 Vi hadde også sinnsykt uflaks da vi var i New York og på cruise (to dager med sol), men sånn blir det når man reiser i regnsesong. Håper på bedre tider nå! 

det som gjør vårt forhold unikt

Kommenter her

Først vil jeg takke dere for alle fine tilbakmeldinger om Sophie Elises Verden. Jeg forstår at noen kanskje tenker jeg virker litt...deprimert, haha. Men det var jo det jeg var på vei til å bli, og da vi filmet tenkte jeg "nå kan jeg late som, eller så kan jeg vise sannheten". Vi har vist noe ekte, og at jeg krangler med mine beste venner på kamera og i tillegg blir baksnakket av dem er jo bare slik livet er. Glad vi viser det, og ikke en polert utgave av alt! 

Til noe annet fint. I går kom verdens nydeligste leser, Ellie, fra Sverige for å få boken min signert og ta et bilde før hun satte kursen mot Miami. Hun kontaktet meg på innboks og så avtalte vi å møtes et par dager etter. Hun takket meg så mye for at jeg tok meg tiden, men shit - det skulle da bare mangle. Dere skal vite at jeg bruker MASSE tid hver eneste dag på å svare lesere i innboks, men jeg har ikke noe behov for å vise det til hele verden. Jeg ser mange bloggere, instagrammere osv legger ut printscreens av meldinger de får fra følgere, kanskje for å skryte..? Ikke vet jeg, det holder vel at man svarer og faktisk blir litt kjent med hverandre. Vit at dere har en venn i meg, og at jeg setter av tid både morgen og kveld til å svare. Hver eneste dag. 

Takk for at du møtte meg vennen, og for at du kom så langt. 

Jeg vet at mange som leser denne bloggen og "ser opp til meg" nødvendigvis ikke alltid er enige i alt jeg sier - så klart ikke! For vi er alle ulike, og man kan se opp til enkelte kvaliteter ved et menneske uten å tilbe dem eller følge dem slavisk.  Men jeg tror det som gjør vårt forhold så unikt, det jeg har med dere, fordi vi går til steder som er sårbare og mørke sammen og står i sannhet sammen. Selv om den ikke alltid er like politisk korrekt. 💋 

provoserende bilde på fylla

Kommenter her

Nå er det torsdag, som etterhvert har blitt ukens beste og skumleste dag for meg. Hvorfor? Fordi det kommer en ny episode av Sophie Elises Verden! I kveld får dere se drama (kan ikke tro at vi presterte å krangle allerede i andre episode og det blir faen meg bare verre fra her), jeg legger ut et provoserende bilde på fylla og jeg blir innlagt på sykehuset. Drama! 

Jeg sitter klar i sengen og venter på episoden direkte på TV klokken 22 - men om du har sumo kan du se den allerede nå, og det gjør du ved å trykke HER. Der blir det også lagt ut ekstraepisode hver uke! Og - i ekstraepisoden baksnakker Joakim og Fetisha meg, som jeg ikke fikk vite om før nå nettopp haha. 

treningen og kostholdet mitt - en ny reise!

Kommenter her

- annonse - 

Som dere kanskje har fått med dere har jeg begynt å trene ordentlig. Jeg har tenkt på det en stund, men hver gang har jeg kommet frem til at jeg ikke gidder. Hvorfor? Fordi jeg allerede er slank. Jeg har fått for meg at alle trener for å være slanke (noe som så klart bare er tull), og jeg har ikke noe spesielt behov for å gå ned i vekt. Derimot har jeg behov for å ha det bra, og gjøre noe for psyken min. Da jeg havnet langt ned tenkte jeg at "nå skal jeg gjøre alt for å bli frisk" og trening er en del av det. Jeg var hun som slang i meg en brødskive midt på dagen, spiste noe junk på kvelden, godteri til kvelds og gjerne flere ganger om dagen, energinivået var lavt.. Ingenting stemte, og veien dit og frem til å komme i form virket uendelig lang. Jeg ønsker å bygge selvtilitt, bygge opp kroppen min slik at jeg kan se hva jeg faktisk får til - få litt troen på meg selv, enkelt og greit. 

Genseren jeg har på meg finner du her - den er på 40% akkurat nå. Jeg liker å trene i overdeler som sitter litt løst, og denne var perfekt. Den gjør at fukten transporteres når du for eksempel svetter, derfor kan du ta hardt i på trening uten å føle deg så veldig ufresh etterpå. 


Etter mye frem og tilbake (og at jeg ble pushet av pappa) bestemte jeg meg for å ta tak i treningen. Da begynte jeg også å samarbeide med x-life som ser behovene mine, forstår hvem jeg er og historien min og er derfor den perfekte samarbeidspartner for meg på treningsklær og tilbehør. Vi hadde faktisk et langt møte hvor jeg la frem alle kortene på bordet - hvordan jeg hadde det, hva jeg trengte, hvem jeg ønsket å være både fysisk og psykisk. Jeg var redd de skulle snu i døren og tenke "nei hun syke dama der er det null håp for", men istedenfor ble jeg motivert og glad. Hele visjonen til selskapet er jo nettopp å løfte opp alle, både de som er godt inne i treningen men også de som ikke helt tør. Som meg! De pusher meg til å lykkes - men ikke nødvendigvis med å bli tynnere og bygge mye muskler, men å bli sterk innvendig og finne gleden ved trening!

Du finner tightsen min HER. Koden opplagtsophie gir 30% rabatt! Denne holder alt på plass når du trener, spesielt magen. Den har veldig god stretch også - normal i størrelsen. 
Skoene jeg har på meg finner du her 

Så, dette er rett og slett en livsstilsendring! Men jeg klarer den ikke alene, derfor har jeg fått personlig trener. Han heter Adrian og jobber på Optimal Trening, et studio som kun har personlige trenere. Det var X-LIFE som fant han til meg også, og vi er en sykt god match. Han anbefales om du ønsker resultater, for han pusher på helt korrekt måte. Jeg har også fått kostholdsplan og spiser helt annerledes enn før. Men shit, jeg føler meg så mye bedre og det er gøy å "forstå" mat på en annen måte. Før var det jo bare for å bli mett eller tilfredstille et behov jeg fikk akkurat der og da - ikke tenke på kroppen eller sinnet.

Jeg skal trene med PT tre ganger i uken, og målet er å bygge et langsiktig og fint samarbeid med X-LIFE som også er med på endringen jeg har i livet mitt. Å ha de i ryggen som heier på meg.. Ja, det er magisk. Og jeg er veldig heldig. I morges gjorde jeg yoga før jeg dro på trening, men jeg liker også å tøye hjemme slik at jeg ikke bruker tid av PT-timen min på dette. Jeg vet hvordan jeg tøyer og det er enkelt å finne ut på YouTube om det er noe jeg lurer på. Jeg elsker settet jeg har på meg, fordi det passer til så mye. Ha det under klærne når det er kaldt ute, bruke på trening, bruke når jeg gjør yoga, eller bare slappe av siden det er så behagelig. I tillegg puster det sykt godt. Du finner overdelen her og underdelen her

Å ha treningsdagbok er virkelig undervurdert - men helt genialt. Her fører du opp hva du trener i løpet av 12 uker og det hjelper veldig med å holde oppe motivasjonen, men også se hvordan du kommer nærmere dit du ønsker å være. At jeg - for min egen del - kan se at jeg løfter tyngre så tydelig og tenke tilbake på da jeg skrev de aller første sidene (som ikke er lenge siden) er utrolig gøy! Den er nå på 40% og du finner den her. 

Hååååper flere er med meg for å ta litt tak i livet sitt! <3 Trening kan være gøy! 

de spørsmålene dere lurer på

Kommenter her

Hvor kjøper du parykkene dine?

Tidligere kjøpte jeg dem på Freedom Couture, og ble veldig fornøyd første gangen - men andre gang var parykken veldig stygg, det var kjipt siden jeg betalte over 20 000 kr for den og i tillegg kom toll. Men det er ekte hår, så den kan farges, vaskes, styles og hva enn du vanligvis ville ha gjort. Men nå har jeg begynt å bruke parykker man bare kan kjøpe rett her i Oslo istedenfor, da kan jeg også prøve dem først og få hjelp til hvordan jeg setter dem på. Slik som den jeg bruker i dag! Da går jeg til Jalvad Parykker. Synes de syntetiske er like fine som de ekte, så da kan du spare litt penger. 

Hvor ser du Real Housewives of Beverly Hills?

Om du bruker TV2 sumo får du også tilgang til Hayu, der ligger alle sesongene og MASSE andre serier som er skikkelig guilty pleasure.  Jeg sverger, jeg får spørsmål om dette hver eneste dag haha. Og jeg kan ikke klandre dere akkurat, jeg er jo besatt av serien!

Hvordan redigerer du bildene dine på instagram?
Jeg bruker appen VSCO, filteret F2 (usikker på om det følger med, eller om man må kjøpe det etterpå) - og så skrur jeg opp Grain slik at bildene blir "kornete". Elsker elsker elsker den appen! 

Hvilket kamera bruker du?
Det varierer mellom Canon 6D (har to ulike objektiver + en ekstra blitz) eller Leica Q når jeg trenger et kamera som er enkelt å ta med seg rundt. Honestly, litt skuffet over Leica.. Hørte så mye bra og det koster så forbanna mye (41 000 kr), men men. Da vet jeg det!

Husk Sophie Elises Verden klokken 22:00 i kveld! 

 

hun vil aldri bli den samme

Kommenter her

 

Å være helt stille i 10 dager. Ikke snakke med noen. Ikke bruke mobil. Ikke bruke pc. Ikke skrive. Ikke noe underholdning. Bare deg selv og tankene dine. Høres det skummelt ut? Det synes jeg - men det er noe jeg har hatt et ønske om lenge for å utfordre meg selv. Dra på en såkalt "stillecamp" hvor man mediterer 10 timer om dagen, og er isolert fra resten av verden. Anette Marie har nettopp gjort det, og i dag hentet hun meg for å kjøre tur, ta bilder og filme meg til youtuben hennes, samt jeg fikk spurt henne om hennes opplevelse. Hun fortalte meg at hun etterhvert kunne føle blodet bruse igjennom kroppen sin, enhver sans ble skjerpet. Hun har endret seg, og vil aldri bli den samme - sier hun, men jeg ser likevel den gode hun alltid har vært.  Den indre reisen hun har gjort er inspirerende. Det er spennende at vi gjør den, på samme tid, bare at hun har tatt steget lengre enn meg. Men vi fikk vår "oppvåkning" på samme tid, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne å snakke med om det.

Bildene i innlegget er tatt av Anette - hun skriver mye fint, forresten. 

Vi snakket en del om tingene du forteller deg selv, hvordan de etterhvert blir virkelighet. Du ser deg selv i speilet og tenker at du er fæl, ekkel og at du kanskje ikke bør gå ut. Hver eneste dag føler du deg litt styggere, for hver gang du forteller deg selv det, blir det mer virkelig. På en måte bestemmer du det selv. Egentlig - på alle måter. Ikke samfunnet. Ikke folk. Kun du selv. Jeg er så lei av at man ser utover, peker fingre og skylder på andre for det man selv føler. DU kommer aldri til å ha det bra om du ikke endrer fokus. 

Har du noen gang vært forelsket? Du vet ikke om den andre føler det samme. Hvordan kan man vite noe sånt, egentlig? Du bekymrer deg, tenker "jeg håper jeg ikke blir avvist igjen". Eller du skal holde foredrag på skolen. Du tenker, "håper jeg ikke flauer meg ut foran hele klassen". Du skal gå på fest, men kjenner ingen der. "Håper jeg ikke blir sittende alene". Jeg kjenner meg godt igjen i alle disse tankene, men så lenge du fokuserer på hva du ikke vil, så er det større sannsynlighet for at nettopp det vil skje. 

Kroppen din er fantastisk. Hjertet ditt som banker, lungene som puster. Sjelen din. Kroppen din gjør alt for at du skal overleve. Den kjemper for deg, og hjernen din drar deg noen gang i motsatt retning. Den drar deg ned i mørket som er så vanskelig å komme ut av. Mitt hode har alltid gjort meg bekymret for å være alene. "Håper ikke jeg blir hun som sitter i et hjørne uten noen å snakke med" - for de "traumene" henger igjen etter skoletiden. 

Det er vanskelig å forklare, men du må fokusere på det du ønsker. Ikke tenk "håper ikke jeg blir sittende alene på festen", men prøv å tenk "jeg håper jeg kommer inn i det rommet og at jeg møter noen jeg kan snakke om kule ting med". Det er en enkel liten endring, men du fokuserer på det du vil, ikke det du ikke vil.

Jeg har tatt en utfordring, og jeg vil du skal gjøre det samme. I en hel uke. Fortell deg selv at du er fin når du ser deg selv i speilet, selv om du ikke tror helt på det i starten. Snakk fint om andre, se dem for hva de er - seg selv, og alle prøver sitt beste selv om det kanskje virker som noe annet. Stryk ordet "stygg" fra tanker om deg selv, og prøv. Kanskje vi endrer oss litt, sammen? Jeg vet vi kan klare det. 

i dag føler jeg meg fin

Kommenter her

annonse

🌸 Too glam to give a damn 🌸

Shit, i dag føler jeg meg skikkelig fin! Eller fab, som jeg ville ha sagt. Som dere vet er Coverbrands min faste samarbeidspartner og hver måned tester jeg masse nyheter, og nå har jeg plukket ut et par av dem som jeg virkelig likte og vil vise til dere! Og forresten, coverbrands har 30% på all selvbruning akkurat nå. Om du synes jeg ser brun ut på bildene over, er det kun takket være Jetset Sun. Den er favoritten nå om dagen! Jeg sprayer meg to-tre ganger i uken, så en boks holder i et par måneder. 

De fineste kostene 💫 


 

Jeg elsker alt som ser glam ut, og disse kostene.. Altså, man kan jo ha de fremme bare som pynt! Favorittene mine er de i rosa og gull, du finner dem her. Rose Brushes, heter de! Ikke bare ser de fine ut, men de påfører sminken SÅ bra. Jeg har sagt det før men sier det gjerne igjen, trikset til god sminke er å ha gode børster. Du finner resten av kostene HER - i love them. 

Vipper som holder i flere uker! 💞

 

Disse vippene ELSKET jeg - og det gjør ikke akkurat saken verre at de heter Sophie, hehe. Jolie Beauty har noen av de beste vippene, og noe for enhver smak. Det som gjør de så gode etter min mening er at de kan brukes igjen og igjen uten at de knekker eller mister hår. Det er så irriterende når man kjøper vipper og river dem av etter en kveld på byen, og dagen etter er de ubrukelige. Disse har jeg sovet med uten at de har vært bøyd dagen etter.. Faktisk er disse bildene tatt etter å ha brukt dem natten igjennom. Du finner dem her.

Perfekte øyenskygger... 💜

 

Denne øyenskyggen! AH, her snakker vi også å kunne sove med sminke på men våkne opp som en stylet prinsesse dagen etter. Som jeg har gjort, haha. Fargene er så høypigmenterte! Om du ikke er proff på skygge er dette et perfekt kit å starte med, rett og slett fordi du ikke trenger å jobbe så mye for å få fargen til å sitte eller blende seg ordentlig ut. Også fra Jolie Beauty, enhver farge i paletten er magisk. Finners her! 


 Coverbrands sender fra innad i Norge, har fri frakt og gratis retur. Kan det bli bedre? Jepp, kundeservicen er nemlig fantastisk også ⭐️ 

jeg elsker deg pappa

Kommenter her

"Få hun stygge opererte plastdukka av skjermen. Hun ser jævlig ut, og tenk å ødelegge seg selv slik". - Vigdis, 49 år i VGs kommentarfelt om Sophie Elise, 23 år. 

Jeg spurte pappa - litt på tull - om det er merkelig, at jeg ikke ser ut som jeg alltid har gjort siden forandringene mine på det ytre har vært større enn hos de fleste. Han tenkte en stund, før han sa "kanskje jeg ikke bør fortelle deg dette" og da ble jeg så klart nervøs.  "Hva da, hva er det du ikke kan si?" spurte jeg, og var nesten forberedt på en lang tale hvor han tømte sjelen sin for ting han aldri har fortalt meg, om hvordan jeg har skuffet han som har skapt meg ved å endre på meg selv. 

"Helt siden du har vært liten, har du hatt et sånt blikk som dukker opp en gang i blant. Det kommer når jeg forteller deg noe du synes er spennende eller interessant, da skjer det noe med øynene dine, jeg kan se at du ser for deg hva jeg snakker om, du lever deg inn i min historie, drømmer deg bort. Da vi var liten leste vi en bok uten tekst, bare bilder. Husker du den? Om den apekatten som falt i elva. Da var du så liten, bare ett år gammel, men det blikket har du fortsatt. Det er noe bare du har. Jeg burde kanskje ikke ha sagt det, for nå er du klar over det, kanskje det endrer seg nå".

Neste dag satt vi i bilen. Jeg er livredd for å bli tatt av ras, og akkurat i dag handlet samtalen om dette. Pappa fortalte om da han var i forsvaret - det snakker han forøvrig om ganske ofte, hehe - og hvordan han meldte seg frivillig til å bli gravd ned under snøen, nettopp fordi det er hans verste frykt også. Han tenkte at ved å bli gravd ned og faktisk møte det han var redd for, ville det forsvinne. Det hjalp visstnok ikke, det gjorde angsten bare verre, om du ligger om så en halv meter under snø er det ingen som kan høre deg uansett hvor høyt du roper, fortalte han. 

"Der skjedde det igjen!" sa han plutselig.

"Hæ, hva da?" spurte jeg, og var så klart livredd for å bli tatt av ras, kanskje det kom ett ned fra fjellskrenten, måtte vi kjøre fortere? 

"Blikket. Der kom det igjen. Det er det fineste ved deg. At det ikke endrer seg, og at den du er ikke endrer seg, er viktigst for meg".

Jeg sier ikke at pappa - eller noen andre for den saks skyld - støtter valgene jeg har tatt. Det evige "bra nok som du er", handler i dag KUN om utseendet. Jeg føler meg bra nok som jeg er, på grunn av sånne som pappa og for at han ser meg for så uendelig mye mer enn det de fleste gjør. Og da betyr det ikke så mye hva Vigdis sier i kommentarfeltet til VG. 


 

en kveld som endte i kaos

Kommenter her

I går var en hektisk, morsom, trist, rar og faktisk litt skummel dag. Joakim har jobbet med et hemmelig prosjekt en stund (faktisk har han snakket om det helt siden vi møttes for et par år siden) og nå som han endelig realiserer planene sine er det klart vi stiller opp. Så, vi møttes i et mørkt lokale og holdte på i et par timer med filming, styling, gråting og så endte hele kvelden opp med å bli ganske dramatisk for min del i alle fall. Om det ikke hadde vært for at vi også filmet Sophie Elises Verden (vi er nemlig ikke ferdig der enda) så hadde jeg delt alt som skjedde med dere nå, men litt får man vel spare til det sendes på skjermen. Vi har forresten siste opptaksdag på fredag, det kommer til å bli veldig rart. Nå har jeg filmet så mye og ofte - jeg kommer til å savne de som jobber bak kamera veldig. Kanskje det blir en sesong 2, men det kommer an på så mye. Vel, litt tidlig å snakke om det nå kanskje - dere har jo bare sett en episode, men neste kommer i morgen! :) 

Før vi dro ut fikk jeg og Fetisha velge oss klær hos Dajana som hun skulle gi bort. Paradis! Hun har så mye fine merkeklær og jeg mener hun er syk i hodet sitt som skal gi så masse fra seg. Men flaks for oss!

Fetisha så fantastisk ut, som vanlig. Nå har hun jo blitt klin gæren og bleka brynene sine blond, haha. Hun er litt som meg, frem og tilbake i stilen.

Haha, jeg har ledd så mye av dette bildet. Dajana ser ut som min stolte Tittentei-Pimp. Og jeg ser ut som.. jeg blir pimpet ut, enkelt og greit. 

Nå skal jeg sette meg ned å svare på litt ofte stilte spørsmål som kommer fra dere! :-) 

pole fitnes i Oslo

Kommenter her

Det var helt fantastisk å endelig begynne med pole fitnes igjen! Jeg og Charlotte gikk på det sammen i 2015 (og ingen av oss kan tro at det faktisk er så lenge siden!), men dette er helt klart den morsomste treningsformen jeg vet om. Jeg føler meg så sterk, kvinnelig og sensuell  når jeg får det til, og veldig lite sexy i starten for da er man som en forvokst baby-ape som slenger seg rundt uten mål og mening.. haha. Vi har begynt å ta private timer hver mandag og skal fortsette med det i fem uker, så får vi se om vi går over til gruppetimer eller fortsetter med egen instruktør. Vi trener på Sometimes Pole Studio som jeg anbefaler skikkelig - og generelt anbefaler jeg denne treningsformen. I gruppetimene har jeg møtt både jenter og gutter i alle slags former og fasonger, men en ting er sikkert: det er ikke noe hottere enn de som virkelig EIER den stanga. 

Åh, som jeg elsker å danse. Skulle ønske jeg hadde noen å danse med fast, sånn utenom også.. Anyone? Haha. Jeg innbiller meg liksom at jeg er "naturlig" god på å danse, at jeg har det liggende i meg siden jeg drev så mye med det. Funfact: da jeg var 12 år gikk jeg på audition for å bli med i et dansecrew og jeg.. BLE VALGT! Den største dagen i mitt liv på den tiden. 

hvorfor er det dumt å ta vare på seg selv?

Kommenter her

Jeg føler skikkelig at "new life, who this" fordi jeg seriøst aldri har gått ordentlig inn for å ta vare på kroppen min før nå. Og det er jo på grensen til idioti at det har blitt en u-ting i bloggverden å spise sunt og trene, man får ikke lov å fremme en bra livsstil og det er bedre om man spiser dårlig og snakker om det heller - altså, da jeg begynte å komme meg ut av depresjonen tenkte jeg at jeg skulle gjøre alt for å bli bra igjen, og en del av det innebærer å ta vare på helsen uansett hvor mye jeg "hater" det. Så klart skal man få lovt til å kose seg, men det er ikke egentlig å kose seg om man gjør det hele tiden. Som jeg har gjort, da. Det er liksom ikke rart man blir litt trist på innsiden om kroppen ikke har det noe greit, den kan si ifra på underlige måter. Det, samt å jobbe mye med hodet mitt er stegene jeg må ta for å bli bedre. 

Foto: Einar Aslaksen for Stella Magasinet - kommer ut straks! 

Jeg kom akkurat hjem fra pole fitnes og det føles bra, selv om jeg og Charlotte hadde en litt skummel kjøretur hjem. Det er virkelig helt sykt glatt ute nå og jeg er bare glad alt gikk bra, og deeeeet var nære på. Høres sikkert veldig dramatisk ut, men it could have been. 

pole dancing yoga girl

Kommenter her

reklameinnhold: nelly

Hei!

Jeg la meg klokken 20:00 i går men sovnet ikke før 07:30 i morges.. Eller, det var sist gang jeg sjekket klokken i alle fall. Noen ganger blir det sånn, jeg har hundre tanker som spinner om hverandre og vil helst gjøre alt . Jeg sto like gjerne opp midt på natten og svarte på mail, ikke smart valg for da ble det i alle fall masse å tenke på. Redaktøren min er fornøyd med siste kapitlene i boken og det føles godt i alle fall! Det er forresten ekstremt viktig for meg å ha en tett dialog med dere lesere, og i natt svarte jeg på over hundre meldinger. Innboks på instagram og på facebooksiden min er der jeg er enklest å få tak i, så vet dere. I dag har jeg ikke fått gjort så mye siden jeg føler meg som en zombie, men jeg har i alle fall ordnet neglene, skal trene yoga og så dra på pole fitnes! Gleder meg masse til å begynne å danse igjen. Dere som har hengt med lenge husker kanskje at jeg hadde en stang på rommet over en lengre periode. 


 

Cropped hoodie med barbie-logo finner du her. 

Dere spør ofte hva jeg har på leppene mine, forresten. Jeg blander som regel to og to farger hele tiden siden jeg sjeldent finner den perfekte - nå har jeg Gigi Hadid Maybelinne med fargen Erin og Jeffree Star på toppen i fargen Skin Tight. Ingen av delene er sponset, bare et tips. :-) 

få storytel gratis i en måned!

Kommenter her

annonse

Jeg elsker å lese - forsvinne inn i en annen verden, få en liten pause i hverdagen og ikke minst få masse "lånt kunnskap". Man lærer enormt mye av å lese, enten det er en roman eller fakta, hjernen blir brukt på en helt annen måte enn ved å se på film. Jeg er veldig glad i å ha fysiske bøker å holde i, men det er ikke alltid like lett (eller lurt) når man skal på reise på grunn av vekten. Og, jeg vet at ikke alle liker å lese, men da går man glipp av så mye fint! Med mindre.. du laster ned appen Storytel, da. Her finner du nemlig over 60 000 lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Kos deg i helgen med en roman, en biografi eller hva enn du liker! 

Om du bruker denne linken kan du teste Storytel gratis i 30 dager! Om du finner ut at det ikke er noe for deg, kan du fint avslutte etter disse dagene så slipper du å betale noe i det hele tatt. Og du? Boken min Forbilde slippes også på appen til våren! 

Jeg oppdaget og falt for Storytel i 2016 - Siden da har det vært min faste følgesvenn på reise og på bussen. Her er det en haug av gode bøker, så det er bare å glede seg. 

Noe av det teiteste jeg har hørt er folk som skryter av å aldri ha lest en bok - men vi har alle våre hinder i hverdagen, som for eksempel at man rett og slett ikke er så flink til å lese, at man føler det går for treigt, utålmodig, ikke tid.. Med Storytel er alle disse problemene borte, og du kan dykke inn i en verden hvor jeg garanterer deg du finner noe for din smak. Gotta love it! 

Her er mine favoritter på appen, som du nå kan lytte til eller lese gratis: 

The Subtle art of not giving a fuck - en bok om hvordan du lærer deg å gi litt mer faen, enkelt og greit. Fikk den av pappa til jul, men ser den finnes på appen også. 

Binaural deep sleep hypnosis - ok, dette er ikke en bok men en hypnose om du sliter med å sove. Halleluja.

 What I know for sure - skrevet av Oprah, min favorittdame. Det er mange andre bøker av henne på appen også. 

The seat of the soul. En fantastisk bok!

Arv og miljø - Vigdis Hjort. Jeg syntes den var litt kjedelig i starten, men tok seg opp og ble en av mine favoritter opp igjennom tidene. Hjort er forøvrig også en fantastisk forfatter som har flere bøker på appen. 

Muleum - Erlend Loe. Boken som fikk meg til å skrive bok. Anbefaler også Doppler av samme forfatter.

Jeg sier bare, gled dere til å dykke inn i en fantastisk verden! Det er ingenting som har gitt meg så mye som å lese en god bok.

å gjøre business med familien

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Så deilig det har vært å være ute et par timer.. Egentlig har jeg vært trøtt hele dagen og vil helst bare ligge inne på sofaen men jeg meg ut i alle fall, og det var skikkelig deilig. Pluss møtet var en suksess! Nå før jeg legger meg (som enda er et par timer til, men likevel) tenkte jeg å ta en lang powerwalk for å bearbeide ting som jeg bare har løpt ifra denne uken. Det kan være alt fra hvilke avgjørelser jeg har tatt, hvordan jeg har reagert på ting som har skjedd, følelsene mine.. Når jeg jobber veldig intens i løpet av en uke går jeg på autopilot, men det er viktig å ta seg tiden til å kjenne etter.  Slik unngår jeg å havne ned i et mørke hvor jeg har levd ganske lenge.

Som sagt kom pappa til hovedstaden for å hjelpe meg i et møte, han er virkelig gull verdt å ha som "business-partner". Han vil det beste for meg og tenker ikke økonomisk gevinst for sin egen del, i tillegg er han utrolig smart. Jeg hadde aldri vært der jeg er nå, hverken som person eller i karrieren om det ikke var for han! Jeg er utrolig takknemlig for det, og det er kun derfor jeg kan ta meg pauser for å passe på psyken og helsen min uten å bli urolig, han får alt til å fungere og holder kontakten med mine samarbeidspartnere underveis, som TV2, Universal, United Influencers og Coverbrands. 

Genseren som jeg har hatt på meg i to dager OG ut på byen finner du her - på 20% rabatt! 

Og.. DENNE fikk jeg fra pappa i dag, som mamma har kjøpt. Jeg elsker Erika Jayne så mye! 

Nå blir det en sunnere variant av vegetarburger hjemme med kjæresten - han reiser til Tromsø i kveld for å hente noen ting, og så er han offisielt innflyttet. Blir rart å være uten han da, selv om det er for en veldig kort periode. 

love so big just like your

Kommenter her

fra katastrofe til hair-goals!

Kommenter her

- annonse - 

Som dere vet har håret mitt begynt å vokse mye raskere den siste tiden. Før vokste det nesten ikke i det hele tatt, nå får jeg ettervekst med en gang! Slik så det ut før jeg dro til frisøren i går, fire uker etter sist besøk hos frisøren: 

Ikke bare vokser håret mitt raskere og har blitt tykkere, men det har også blitt mye sterkere! Hver gang jeg dro til frisøren tidligere fikk jeg høre "nå må du passe på, om ikke kommer håret ditt til å falle av" - men nå derimot får jeg høre "håret ditt har blitt såpass sterkt at du egentlig kan gjøre hva du vil", derfor kan jeg variere litt på nyansene, bruke varmebehandling og alt slik som før. Jeg mister heller ikke hår, hverken i dusjen eller når jeg grer igjennom det - eller, litt mister man jo alltid,men tidligere har det vært masse siden håret mitt var så ødelagt. Føler meg skikkelig heldig, med tanke på hvor mye jeg har behandlet håret. Slik ser jeg ut nå! Så tykt og fint, og farget litt kaldere hos Eco Cult (der jeg går fast - elsker salongen). 


 

Håret mitt er så sunt og næringsrikt for tiden - takket være hårvitaminene HAIRCARE som jeg egentlig begynte med for å få lengre hår, men at det har gitt meg så mye mer er jeg evig takknemlig for! Jeg måtte forresten klippe mitt eget hår for litt siden, for første gang på.. Jeg vet faktisk ikke hvor lenge, men det hadde blitt "for langt". En dag jeg aldri trodde skulle komme! Visste du at håret er det første man legger merke til hos et annet menneske? Uansett hvilken stil man har er det veldig viktig å ta vare på håret sitt, det er ditt personlige tilbehør. 

På snakk om personlig tilbehør, her kommer noen av mine hårfrisyrer opp igjennom årene. Ikke rart det har blitt så slitt, men WOW så bra at det nå har hentet seg inn igjen!

Vitaminene HAIRCARE passer ikke kun for deg som vil ha lengre hår, men også for deg som er fornøyd med en kortere frisyre men bare ønsker at håret skal være sunt og friskt. OBS! Du får en del babyhår i starten, så ikke bli redd av det. Håret blir bare tykkere fra der :-) 

Du bestiller produktet HER. Jeg lover det funker! 

missoni feber

Kommenter her

Leiligheten min har fått Missoni-feber! Det begynte med en pute, og nå har det økt til fem puter, et sengesett, pledd og håndduker både på badet og kjøkkenet. Jeg er veldig to-delt i inredningsstilen min. Jeg liker at det skal være glam og masse glitter og gull, men samtidig elsker jeg Missoni og masse farger. Leiligheten min er litt 50/50, og jeg elsker det! Dessuten kunne jeg ikke vært mer fornøyd med bokhyllene og valget om å ikke ha TV i stuen. Nå må jeg komme meg avsted, skal møte pappa for et møte om en mulig investering. Spennende! 

Og du, om du ikke har noe å finne på i kveld går Sophie Elises Verden i reprise klokken 18:30. På sumo derimot får du 8 minutter ekstra episode!

 

la ulven leve

Kommenter her

I går var det demonstrasjon foran stortinget for å stoppe utrydningspolitikken. Om du ikke henger med, så er det kort fortalt at vi har cirka 60 ulver i Norge, det mener enkelte politikere, bønder og nordmenn er for mange og derfor skal en stor del av dem skytes. Dette er så sinnsykt at det ikke bare var demonstrasjon i vårt eget land, men flere steder rundt om i verden. Tenk, andre land ser på Norge, rister på hodet og skjønner ikke hva vi holder på med. Det var fint å se at så mange møtte opp også her, og forhåpentligvis er dette også en kamp man kan vinne etterhvert. 

For meg var det en selvfølge å møte opp, jeg føler ikke jeg trenger å begrunne det, men her kommer likevel et par stikkord:

- Til sammenligning med våre cirka 60 ulv er det 2300 - 2500 ulv i Romania. Et land som er langt mindre i areal og likevel er det ikke ansett som et problem.
- Det er over 20 000 ulv i Russland. Faktisk har de aller fleste europeiske land fler ulv enn Norge. Hvorfor da argumentere med at vi må skyte dem, fordi de er for mange..? Hvorfor er det kun et problem her?
- Frykt for ulv som menneske er en helt ulogisk ting. Det har ikke vært et menneske skadd av ulv de siste 200 årene, om noen gang.
- At sauebønder ikke passer på sauene sine er jo ikke ulvens problem. Den gjør det den er designet til å gjøre fra naturens side. Til sammenligning dør svært få sauer fordi de blir drept av ulv, langt flere dør av å falle ned fra skrenter, bli tatt av f.eks ørn, sykdom +++. 
- En av de største lobbyorganisasjonene mot ulv er Jeger og fiskeforeningen. De mener helt seriøst at ulven konkurrerer mot mennesker i forhold til elgjakt. Ulven skal utryddes for at middelalderende menn skal få skutt jaktkvoten sin en gang i året.

Jeg har vært engasjert for dette i et par år og har seriøst ikke fått et argument slengt tilbake en eneste gang som har fått meg til å forstå hvordan man kan være for utrydningspolitikk uten å være egoistisk / naiv.

mye nytt

Kommenter her

Skulle prøve å legge meg tidlig, men det kommer nok til å ende med at jeg sitter våken i et par timer og jobber med å skrive på boken. Selv om jeg har gjort det før har jeg nok engang undervurdert hvor vanskelig det er, spesielt nå som jeg vil toppe det jeg har gjort tidligere. Det tar lang tid, men jeg vet det ferdige produktet kommer til å være perfekt. Uansett, kvelden min har bestått av å spise sunn mat hjemme pluss en runde i solariumet, det er så uvant å ikke dra ut å spise på en fredag eller lørdag. Men nå som jeg følger en kostholdsplan kan jeg ikke det - i alle fall ikke i starten - men i morgen skal jeg i bursdag og da skal jeg  spise hva jeg vil. Dette er ikke for å gi ned i vekt altså, men om jeg skal ha muskler er jeg 100% avhengig av å spise nok proteiner. 

Ellers har jeg og samboeren min sånn smått begynt å se etter ny leilighet. Denne er tross alt bare 48 kvadrat (eller noe sånt), men den er så sjarmerende og virkelig personlig.. Men den er for liten for to. Jeg har så mange rare minner herfra, som stalkere som har prøvd å klatre inn vinduet og det ødela følelsen av å være hjemme en stund, og slike ting henger jo igjen.. Jeg vil ha en ny leilighet som er større hvor vi kan skape nye minner, og to soverom er et krav. Vil kjøpe et oppussingsobjekt som man kan gjøre akkurat som man vil siden jeg elsker litt glam stil. Min venninne Charlotte (som er med i første episode av Sophie Elises Verden) er på saken, hun jobber som eiendomsmegler og er i tillegg en god venninne. 

Uansett - vi snakkes i morgen! Jeg skal på spa, protest foran stortinget, frisøren og som sagt i bursdag :) 

min harde treningsplan!

Kommenter her

Dette har vært en effektiv dag for meg! Som dere kanskje vet har jeg for "alvor" kommet i gang med treningen, PT er på plass og vi kjører tre harde styrkeøkter i uken, og så trener jeg pole fitnes hver mandag. Det er gøy.. men veldig tungt! Spesielt nå etter julen med all mat og alkohol. Jeg har verdens flinkeste PT (Adrian, optimal trening. "Alle" går tydeligvis til han i bransjen) og gleder meg til å få synlige resultater, både i formen men også i muskelmasse. 

Siden jeg egentlig ikke er så stor fan av å trene har jeg behov for noen som pusher meg. Men likevel er det flere dager hvor jeg nesten ikke orker å komme meg på trening og vurderer å sende melding med en unnskyldning, haha.. Men disse små triksene holder meg motivert:

Finn en treningsform du liker: Jeg hater kondisjonstrening og har alltid gjort det. Om noen skulle ha torturert meg skulle de ha tvunget meg til å løpe maraton. Men jeg liker styrke og jeg liker å danse! Derfor har jeg landet på de treningsformene jeg er på nå! Svømming er også noe jeg virkelig elsker og vil gjøre mer av.

Psyken min. Man får det bedre mentalt av å ha det bra fysisk. God mat og fysisk aktivitet har allerede hjulpet meg veldig. Og så er det jo bedre å være litt sliten i dag, eller i et par uker, enn å føle seg litt dritt hele livet for at man ikke trener. 

Målene mine er for min egen del. Jeg hater jo som sagt kondisjon og driter for eksempel i hvor fort jeg kan løpe 5 kilometer selv om jeg har flere venner som interesserer seg for sånt, og jeg bryr meg heller ikke om å gå ned i vekt, kunne gå i spagaten osv. Et mål jeg har, er å få synlige muskler i armene og magen. Så det jobber jeg opp mot og er veldig motivert! Jeg er så svak at jeg noen ganger sliter med å åpne en flaske imsdal liksom. Det er kjempeflaut, haha.. 

Mitt første kortsiktige mål er at jeg på Bali i April skal føle at surfingen ikke er like tung lengre, siden jeg har trent armer frem til da. Det blir spennende å se! 

en ikke sponset anbefaling!

Kommenter her

Dere etterspør ofte om jeg kan fortelle om produkter jeg bruker som ikke er sponset, og det har nesten blitt litt vanskelig siden... Ja, jeg har jo funnet mine samarbeidspartnere som jeg faktisk liker, og holder meg som regel til deres produkter. Men jeg ELSKER denne såpen jeg har i dusjen! Noe av det verste jeg vet er å bli tør i huden, jeg må seriøst ha med meg fuktighetskrem over alt for om ikke kan jeg ikke vaske hendene. Denne gjør huden myk når du fortsatt står i dusjen, og den passer perfekt for rød og følsom hud. Jeg kan bli stående lenge i dusjen og massere den inn i huden.. Mmhmm 💕  

Ganske sikker på at jeg kjøpte min på Eger i oslo, men hjemmesiden til Loccitane finner du her. 

hun som ligner på michael jackson

Kommenter her

reklame: annonselenke

Det er virkelig en luksus å ha så snille følgere som meg, da betyr jo ikke idiotiske kommentarfelt på VG noe som helst. At jeg er en "plastdukke som ligner på Michael Jackson" har jeg hørt før liksom. Altså, jeg våknet i dag og var nervøs for jeg ante jo ikke om dere kom til å like serien og det betyr jo aller mest. Men de fleste av dere gjør, så langt i alle fall. Det betyr bare at vi har gjort noe rett - målet var å vise sider av meg, Joakim og Fetisha som man kan kjenne seg igjen i. At man skal se "åh, sånn var jeg da jeg var 22 år" eller kanskje man får håp og motivasjon. Ikke vet jeg, men i dag er jeg uansett glad. Elsker den følelsen. Og serien blir faktisk bare bedre og bedre! 

Genseren min finner du her . Koster 299, men føles dyr i kvaliteten. 

Og om dere skulle lure.. Joakim og jeg har enda ikke funnet ut hva vi skal gjøre med teppet som trenger rens etter festen. 😟 Du finner alle episodene på SUMO! Der er det også 8 minutter ekstramateriale. 

kjøpe rolex?

Kommenter her

Husk premiere av Sophie Elises Verden - klokken 22:00 på TV2 LIVSSTIL 

Fikk tilsendt en liten bunke med bilder på mail i dag fra fotograf Einar Aslaksen. Jeg skal være med i en utgave av Stella magasinet, og bildene er tatt i den anledning. Ikke bare elsker jeg bladet, jeg elsker også bildene og spesielt det under, hvor jeg ser ut som en skikkelig business-woman. Det er så sant at man skal "dress for the job you want", dager hvor antrekket mitt er fint og jeg har ordnet meg får jeg også mer gjort. Har dere følt på det noen gang? 

Jeg og pappa har snakket mye om økonomi i dag, det gjør vi egentlig ofte siden han styrer regnskapet mitt - men litt ekstra i dag, og det er så gøy å se hvor bra alt funker økonomisk. Jeg gleder meg til å gjøre kule investeringer, og jeg vil kjøpe meg en kul klokke.. Kanskje en rolex? Det har jeg tenkt på sååå lenge, men ikke funnet en jeg vil ha 100%. Det skal jo føles rett når det er såpass dyrt. 

å få tid til alt

Kommenter her

Jeg kom akkurat inn døren etter å ha gjort et par radiointervjuer, denne gangen om låten. Det var så hyggelig, spesielt på mp3 som spiller låten ofte - takk!  Nå er jeg tilbake på "kontoret", det vil si i hjørnet av min egen sofa og skal jobbe med mailen, det er virkelig en kunst å klemme ting inn i kalenderen min.. Jeg tenker også å se litt på flybilletter, jeg og noen venninner skal på jentetur i slutten av februar, og så skal jeg og kjæresten til Malaga - Barcelona i slutten av mars. Gøy! Det blir spennende å oppdage steder jeg aldri har sett før, og jeg kommer sikkert til å trenge det etter noen hektiske uker med mye promo - selv om det er veldig gøy, og kontraster i livet er det jeg liker best. 

Forresten, dere glemmer vel ikke serien i kveld? Premiere 22:00 på TV2 livsstil! Jeg kommer til å være veldig aktiv på mine sosiale medier under sending, så kan vi snakke sammen underveis om hva dere synes.

 

jeg burde ikke gjort det

Kommenter her

Herregud som jeg hater meg selv for at jeg klipte håret! Jeg angrer hver gang jeg gjør det etterhvert. Og likevel skjer det igjen og igjen, haha.. Dere synes jo jeg kler dette best har jeg skjønt, men jeg trives ikke slik. Men det positive er at håret får et fint fall, og mye mer volum. Uansett, jeg kom akkurat hjem og er helt i hundre. Har vært på mange møter, funnet klær til i kveld (førpremiere av serien min), og så har jeg og kjæresten min akkurat spist middag. Jeg har begynt på kostholdsplan, og har allerede masse energi på grunn av den sunne maten - jeg er vandt til å spise mye junk, men shit så mye energi man får av rett mat. Og av trening, ikke minst. Etter premieren skal jeg hjem, ta en dusj, lage meg en kopp te og skrive litt på boken. Jeg hadde så mange tanker om den tidligere i dag at jeg måtte skrive et kapitel på notater i Iphonen.. Det er virkelig typisk meg. Skal prøve å legge meg før klokken elleve i kveld, i morgen skal jeg på God morgen Norge.. Det blir gøy! Og ikke minst, premieren for alle dere skjer da. 

Dette er en heftig periode for meg på det jobbmessige planet. Men, jeg er stolt av alt jeg har skapt. Et imperium snart! 

fuck you, thats why

Kommenter her

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer å jobbe så hardt, spesielt med tanke på min psykiske (u) helse. Jeg har for det første ikke laget en diagnose på meg selv, som så mange tror. Jeg trenger ikke - og skylder ingen - å gå inn på detaljer, men ting gikk så langt for min del at jeg havnet på akuttmottak for psykiatrisk nødhjelp i Oslo. Dette er ikke lenge siden. At gossip-blogger (som jeg i utgangspunktet synes er gøy og en fin motvekt) spekulerer i noens psykiske helse, og i dette tilfellet meg, er forkastelig. At jeg nå er "tilbake" er jeg faen så stolt av. Det er dritbra! Jeg har jobbet hardt, kjempet på, virkelig kriget meg frem til å føle meg bedre. Og for det skal jeg måtte føle meg dritt? Jeg har bare en ting å si: fuck you, jævla folk som spekulerer og trykker noen som allerede har vært langt nede. Men alt dette har gjort meg sterkere, og jeg er glad for at jeg i det hele tatt sitter her nå og lar fingrene gli over tastaturet. For meg er ikke det lengre en selvfølge. Jeg ønsker å gå frem som et godt eksempel å si, akkurat nå er ting vanskelig for meg - men de har vært hundre ganger verre. Men den eneste som kan kjempe for ens egen psyke, er du selv. Og jeg kjemper den kampen hvert eneste minutt av hver eneste dag. Gjør det meg ustabil eller uforutsigbar? Tvert imot. Det gjør meg sterk, og det kan jeg si med rak rygg. 

Jeg er stolt av meg selv. Som faen. Det mørket jeg har vært nede i, trodde jeg kom til å forme meg for alltid. Det har det sikkert gjort også - men på en positiv måte. Har jeg enda en sorg inni meg? Absolutt. Den er der, og den kommer jeg nok til å kjenne på en stund. Men har jeg fått tilbake motivasjonen? Ønsket om å prestere? Viten om at jeg er kul og at jeg kan skape? Ja. Og den er alt jeg trenger. 

Da jeg var 16 år gammel fikk jeg sponset mitt aller første produkt. En hårolje. Jeg var i ekstase, og pulsen skøyt i taket. Jeg hadde ingen venner på skolen, og allerede da begynte nok ryggsekken med psykisk bagasje å bli for tung å bære. Men, det overfladiske ga meg en midlertidig ro, en pause. Og det er nok den jeg har hvilt meg i en stund. 

Og, hadde noen sagt til meg da at "Sophie når du er 23 år gammel har du skrevet bok, er signert artist med universal, har egen serie på TV2 og driver eget AS med ansatte og flere millioner i omsetning" hadde jeg fått panikk. Meg, som ikke engang klarer å gå inn i et rom fult av folk uten å bli redd? Da jeg var 16 år kunne jeg dykke inn i det overfladiske, men jeg visste det ikke kom til å være nok. Det hadde det ikke vært enda, men jeg tror jeg trengte knekken fordi nå gir ikke tanken om alt ansvaret meg panikk lengre. Det er bare praktiske ting, det er mulig å jobbe seg igjennom, alt kan man løse. Hvordan vet jeg dette? Fordi jeg har kjempet meg igjennom depresjoner, tvangstanker, selvskading, selvmordstanker. Å jobbe hardt med business? Pft, barnemat i forhold. 

Så til alle dere som har slitt eller sliter - det gjør dere så utrolig sterke og kule, dere kan takle hva som helst nå. 

fremheve utseendet

Kommenter her

annonse

Her har dere lille meg, klar for sengen! En av de siste tingene jeg gjør før jeg legger meg er å ta en liten dose selvbruning. Det er altså derfor jeg ser så fresh ut på bildet under, er min personlige mening da. Jeg kom akkurat fra varmere strøk men der bruker jeg høy solfaktor, det er så viktig! Selvbruningen jeg bruker nå er Jetset Sun (10% rabatt nå!) den kan du forresten bruke over sminke også om du har dårlig tid. Dette er resultatet etter en runde:

Ah, dette skulle egentlig være et natta-innlegg, men nå ønsker jeg å snakke om sminke som vanlig.. Jeg elsker det, seriøst. Og etter å ha lest "jeg søker en venn" kommentarene deres, ser jeg at mange av dere også finner en slags trøst i det. En flukt, på en måte. 

Det jeg elsker med sminke er pausen fra omverden, og at man med kun noen små grep man fremheve det man liker best ved sitt eget utseende. Når jeg holder på med highlight-contouring elsker jeg å bruke sminke av kremete konsistens. Det gir et mye mer dramatisk resultat, som holder hele dagen. Du kan gjøre kinnbeina mer markert, nesen smalere, øynene større.. Det finnes liksom ingen grenser. Og sminke er GØY! For meg er det terapi, jeg slapper av. Det er ikke et "must" eller noe som stresser meg, det er en hobby. 

Slik ser jeg ut når jeg holder på. Synes faktisk det er litt hot, det også. 

Jeg bruker to ulike sett for å legge highlight og contour, litt avhengig av hvordan huden min føles. På de dagene jeg har tør hud er det perfekt å bruke Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit, fargene her er også veldig fine - i tillegg er de enkle å blende. Men nå som jeg er i en god periode bruker jeg Ultimate Pro Contour Palette og den koster bare 120 kr! Den passer perfekt for deg som er litt mer oljete i huden, eller har såkalt "normal" hud. Fargene her er dødsfine, og jeg kan nesten ikke tro at den er så billig. Elsker den, og det er også den jeg har på bildene over.

Om noen skulle lure.. På leppene bruker jeg så klart Jeffree Star - Celebrity Skin. 

Jeg har tipset dere om beauty blender så mange ganger - og selv om den er et must - kan jeg tipse dere om noen andre børster jeg er fan av. Real Techniques har blitt nevnt her på bloggen tidligere, men kanskje ikke så ofte som de "fortjener". Det merket har alt, enten du skal blende pudder, concealer, foundation, øyenskygge, highlighter.. ALT. Coverbrands har så mye tilbud nå, så du kan like gjerne surfe rundt på alle kostene her. Dette er produkter som sjeldent kommer på tilbud, så.. Grip sjansen.


Sjekk ut 40% på sminke HER 
 
Sjekk ut 30% på hudpleie HER 

vi har klart det

Kommenter her

Jeg har jobbet med mailen i et par timer, fått sendt over et par kapitler av boken til redaktøren min og fikk akkurat sett igjennom episode 2 av Sophie Elises Verden. Siden dette er min serie får jeg se igjennom episodene før de sendes, men da er det "for sent" og jeg har ingenting jeg skulle ha sagt på hva som blir vist og ikke. Noe gjør vondt i magen, men hva faen - det var jeg bestemt og innstilt på da jeg gikk inn i dette prosjektet. Det skal bli så morsomt å se hva dere synes! En god serie skal by på både dramatikk, vennskap, kjærlighet og provokasjon mener jeg. Det føler jeg vi har fått til.

Jeg var akkurat å trente, nytt liv er på gang som dere kanskje skjønner haha. Nå skal jeg og kjæresten min på butikken, jeg vil ha tacooooo til kvelds - og omg, nå er vi samboere på ekte! Jeg har forresten aldri vist dere ordentlig bilde av neglene mine. Fikset de på Beauty House for en stund siden! Nå har de riktignok vokst ut en del, og jeg har time igjen snart for etterfyll. Eller kanskje det blir en ny look?

det gir meg troen på mennesket

Kommenter her

annonse: reklamelenke nelly & norwegian

Så fantastisk rørende, trist og vakkert det var å lese kommentarene deres på "jeg søker en venn" innlegget. Husk at du som har kommentert også kan lese igjennom kommentarene til andre, og kontakte dem selv. Man trenger ikke sitte å vente på å bli kontaktet - er du ensom kan du observere, så finner du garantert noen i kommentarfeltet som passer deg. Jeg personlig har funnet mange som ville vært en god match, og tenker at jeg ønsker å sette sammen en stor venninnekveld snart.. Jeg leker med tanken, i alle fall. Tiden må bare strekke til for da vil jeg planlegge noe ordentlig. Slike innlegg som det gir meg troen på mennesket. Jeg er glad i dere, faktisk. Takk for at dere viser meg at man egentlig aldri er alene, selv om det kan virke sånn noen ganger. 


 

Boken jeg leste på flyturen hjem. Den var fin og rørende.. Kjøpte den tilfeldig på flyplassen i Fort Lauderdale, men traff blink! Og, skoene mine finner du her

Vi kom hjem til Norge tidligere i dag. Lang reise, men den var fin likevel. Elsker å fly premium med Norwegian, da klarer jeg nesten ikke å sove fordi jeg ønsker å være våken og nyte mest mulig, men likevel sov jeg i 4 timer :-) Anbefaler alle å booke premium om pengeboken tillater det, og man skal reise en lengre strekning. Ofte er det ikke mye dyrere heller. Uansett, nå venter en hel dag med jobb. Serien min har premiere snart, jeg må gjøre enda mer presse for låten (samt planlegge flere sessions), jeg holder også på å starte noe helt eget, og noe med min kjæreste... Wow, spennende. Men jeg er innstilt på å jobbe hardt. Det er gøy når ting går fremover i karrieren, og det er gøy at jeg klarer å jobbe igjen. 

Jeg søker en venn!

Kommenter her

I dette innlegget er kommentarfeltet åpent. Jeg vet det kan hjelpe mange - inkludert meg selv 🌸 

Jeg har følt meg mye ensom i livet mitt, og etter mange år som blogger og meldinger fra dere vet jeg at flere sliter med det samme. Det kan være vanskelig å få jentevenner. Spesielt nå som vi begynner å bli litt eldre, når man har sine egne liv med jobb, kjærester og kanskje barn, vennskap blir liksom ikke prioritert slik som før. Det er så utrolig dumt, uansett om man er introvert trenger man venner å lene seg på! Hvor man bare kan være seg selv. Det er ikke ofte jeg er med på jentekvelder lengre men når jeg først gjør det.. shit, så glad jeg føler meg etterpå! Det gir inspirasjon, energi og motivasjon. 

Jeg åpner derfor kommentarfeltet i dette innlegget, slik at du som leser kanskje kan finne en ny venn her. Litt som en kontaktannonse. Dere er mange som leser denne bloggen og de fleste er i samme aldersgruppe (16-35 år), men dere er spredt utover hele landet så jeg er ganske sikker på at du vil kunne finne en ny venn her. Jeg har funnet mange venner via bloggen og meldinger dere har sendt meg, og jeg ønsker å gi dere samme mulighet! En av mine nærmeste, Joakim, er jo på grunn av nettopp bloggen. 

Så - om du er ensom, eller rett og slett bare ønsker å bli kjent med noen.. Skriv litt om deg selv i en kommentar, hva du ønsker (noen å trene med, noen som går igjennom et brudd, noen som har opplevd samme som deg, noen å gå på kino med osv), hvor du bor og mailadressen din. Ta en sjanse, jeg er sikker på du ikke vil angre! 

Husk å skriv mailadressen i selve kommentaren slik at andre som leser kan kontakte deg. Forhåpentligvis kan du også finne andre i samme situasjon som deg - og kanskje til og med jeg får et par nye venninner! 👧🏽 Del også gjerne innlegget, slik at det når ut til flere. Kanskje jeg klarer å sette sammen en større jentekveld? 

generelle tips - cruise

Kommenter her

- reklame - 

Det er mange som har stilt meg spørsmål om cruiset, så jeg tenkte å svare på det nå i et eget innlegg litt kjapt! 

Penger. Man registrerer en egen konto på skipet, så romkortet til lugaren din blir da også bankkortet ditt - det kan du benytte deg av over alt på skipet, men også når du går i land om du holder deg innenfor visse områder. Da vi gikk utenfor skipets områder, for eksempel i Mexico, brukte vi bare vanlig Visa og slapp å tenke på å ta ut kontanter. Det eneste stedet vi brukte kontanter, var på skipets eget casino. 

HUSK FOR ALL DEL Å BOOK ET ROM MED SEAVIEW!!!! 

Temperatur. Det er ikke kaldt på skipet. Faktisk var det noe av det første vi sa til hverandre, hvor perfekt temperatur det var der inne. Jeg er vandt til å bli syk av å ligge på hotellrom, kanskje jeg ikke tåler air-condition så godt. Jeg slapp derimot unna å bli syk på skipet, det var hverken for varmt eller for kaldt. Jeg ville ikke tatt med jakke, men en genser. Det kan blåse litt om kvelden om du ønsker å stå oppe på dekk for eksempel. 

Utflukter. På hvert sted vi besøkte tok vi betalte utflukter. Dette er noe jeg kan anbefale om du er med familie og kanskje med venner, men om vi skal reise tilbake på cruise kommer vi til å booke solseng og kun det. Da sparer man penger, og vi liker best å slappe av, haha. Er ikke så fan av å se typiske turist-ting. Man blir jo satt av ved NYDELIGE strender hver dag, så hvorfor ikke benytte seg av det?

Mat. Veldig mye av maten på skipet er gratis. Vi valgte derimot å spise en del roomservice, selve maten koster ingenting men å få den levert koster 60 kroner per gang. Ikke så mye med andre ord, og det var bare vi som var late. Vi kjøpte en drikke-pakke, som kostet 490 kr per person, per dag. Da kunne vi drikke så mye vi ville, enten det var alkohol, brus, juice, smoothies, kaffe osv. Det eneste man ikke kunne kjøpe var flasker med vin, men man fikk 40% rabatt om man hadde drikke-pakke. 

Det beste spisestedet er wonderland. Litt rart konsept, men herregud så god mat! 

Ting å gjøre på skipet. Vi likte best å dra på casino (prøv showgirls maskinen. Litt vanskelig å finne, men der vant vi hver gang). Jeg likte også treningsstudioet hvor man har utsikt over havet, spaet, å gå til frisøren for å få vasket håret (det kostet 300 kr og da fikk man stylet det også, perfekt om man vil være fin en kveld). De hadde også kino, masse forestillinger, skøytebane, flere bassenger, klatrevegg.. Ja. Det jeg likte best var riktignok å bare sitte på balkongen med min kjære og se på solnedgangen, med en flaske vin. Kan man få det finere?

Rabattkode: Med koden SOPHIEELISE får du 10% på alle cruise hos Royal Caribbean, og rabattkoden kan kombineres med andre tilbud. Du må benytte deg av rabattkoden før 15. februar, men kan reise når som helst! For å bruke rabattkoden må kundeservice kontaktes på tlf: 815 00 185. Der kan du også bare få generell informasjon om du ønsker det, om destinasjoner og hva som passer deg. 

Negativt. Om jeg må trekke frem noe kjipt så var det at et par av de andre gjestene på skipet var frekke mot de ansatte. De som jobber på skipet er virkelig VERDENS beste folk, de gjør alt for at du skal ha en fantastisk opplevelse og er glad døgnet rundt. Enkelte av gjestene orker ikke engang å hilse og er uhøflige og det ga meg en dårlig følelse. Tenk hvor mye slikt de ansatte møter? Nå høres det sikkert ut som om alle på skipet er teite folk, slik er det ikke i det hele tatt. Men det var et par episoder her og der, vi gjorde derfor en ekstra innsats om å være veldig hyggelig med de ansatte. Det skal man så klart være uansett, men ja. 

Sånn, det var alt. En fin opplevelse jeg vil anbefale :) 

the feeling

Kommenter her

reklame:annonselenke nelly

For en fin kveld vi hadde i går i Fort Lauderdale. Rundt klokken 18 hoppet vi i en uber og dro til spisestedet Etaru Hallande, der spiste vi 6 retter og drakk god vin. Maten var helt himmelsk, virkelig. Dra dit om dere er her! Stemningen var også bra. Etter middagen dro vi til Monkitail for noen drinker, men jeg knakk skoen min så vi måtte dra hjem, haha. Kanskje ikke så rart, jeg har brukt disse skoene flere ganger i uken i snart..tre år? De har holdt seg godt. 


 

sko her (på tilbud nå) - jumpsuit forever 21 - veske chanel - neglene mine har jeg ordnet på beauty house. Er en del som har spurt :) 

 

 

 

ikke min greie

Kommenter her

Shit, det er så deilig å være tilbake i Fort Lauderdale! Jeg og familien har feriert litt her, og uansett hva man sier om Florida - jeg kunne ikke tenkt meg en finere siste dag av ferien. Kjæresten min er også helt i ekstase, han har aldri har vært i USA før vår ferie nå. Vi sjekket inn på hotellet (The Atlantic Hotel & Spa), beundret utsikten på verandaen før vi kjøpte litt magasiner, bøker og la oss på stranden.


 


 


 


 


 

Gjett om jeg ble glad da jeg fant Oprahs eget magasin her i USA! De selger det riktignok i Norge også, men det er sjeldent jeg finner det. Uansett hvor teit det kanskje virker, så er hun mitt store idol - hun, og Miley Cyrus. Jeg har allerede lest hele, nesten fra perm til perm. Selv om jeg brukte solfaktor 30 og smører meg med jevne mellomrom har vi nå gått tilbake på rommet, jeg vil passe på huden min - rynker og kreft er ikke akkurat noe for meg og solen er veldig sterk her, pluss jeg tenker å sjekke mailen og svare på litt meldinger fra dere på facebooksiden min. 

 

bye for now

Kommenter her

annonse: cruise

Det er så sykt at vi allerede er ferdig på cruise! Tiden har virkelig løpt ifra oss. Vi brukte siste kvelden som best vi kan, det er sikkert over 20 restauranter på skipet og man bare setter seg til bords, bestiller inn flere retter og så går man derfra, merkelig følelse. Det aller meste er jo inkludert, og første dagen kjøpte vi en såkalt "drikning package" som betyr at vi kan drikke så mye vi vil for 490 kr dagen - det har vi prøvd å benytte oss maks av. Jeg anbefaler virkelig alle å dra på cruise, og spesielt kanskje kjærestepar? Perfekt om man er litt "nye" kjærester også og trenger å bli kjent, samtidig som man blir underholdt og har en haug av aktiviteter. Man får så mye å snakke om underveis. Man møter på så mye morsomt underveis :) 

Husk at med koden SOPHIEELISE får du 10% på alle cruise hos Royal Caribbean, og rabattkoden kan kombineres med andre tilbud. Du må benytte deg av rabattkoden før 15. februar, men kan reise når som helst! For å bruke rabattkoden må kundeservice kontaktes på tlf: 815 00 185. Der kan du også bare få generell informasjon om du ønsker det, om destinasjoner og hva som passer deg. 

bra nok som du er, så lenge du er den samfunnet ønsker

Kommenter her

 

Nesten hver gang jeg legger ut bilde av meg selv i lite klær forundrer det meg over hvordan kropp kan få folk til å reagere.. Operert, fake, plastikk, tykk, tynn, fin, stygg. Alle vil ha en mening og passe inn i samme boks. Dere kan plassere meg hvor dere vil, det endrer ingenting - hverken valgene jeg har tatt, eller hva jeg føler om hvordan jeg ser ut. På bare denne båten er det over 50 ulike nasjonaliteter, mennesker fra hele planeten og vi alle ser ulike ut. Her finnes det ikke noe som er normalt, og jeg får heller ingen stygge blikk for kroppen min uansett hvor fake og ekkel den nå måtte være, eller at jeg har silikon her og der. Jeg tenker aldri nedlatende om utseendet til andre, ALDRI. Og tenk - i Norge er vi flere millioner, betydelig flere enn de jeg møter her hver dag.. Men likevel skal vi alle snakke høyt om kropp, mene noe om hvordan andre ser ut, hvilke valg man har tatt, og trykker hverandre ned i samme ideal. 

Når jeg får høre at folk sier "du er bra nok som du er", så tenker jeg det betyr ".. OM du er slik samfunnet har bestemt er normalt og politisk korrekt". Sånn tolker jeg den setningen, selv om den sikkert er ment godt - for enkelte. Den jeg er - er også valgene jeg har tatt om å endre på kroppen min. Den jeg er - er også all bagasjen jeg har med meg. Den jeg er - er også synet jeg har på verden. Den jeg er - er så mye mer enn det folk mener "bra nok" skal bety. Forstår dere hva jeg mener? Folk sier til meg "åh, du er så mye finere naturlig, du ser så gammel og rar ut med all botoxen, du er bra nok som du er", da mener de jo egentlig "du er bra nok som den du var, nå har du ødelagt utseendet ditt" - men den jeg er, er jo den jeg er . Forstår dere hva jeg prøver å si? Sikkert litt klumsete formulert av meg.. Men, jeg har hele opplegget skikkelig opp i halsen. 

Kan man ikke bare la folk være, tenker nå jeg. 

i sin egen boble

Kommenter her

annonse: nelly & cruise 

Livet på båt, dere.. Det er ikke en ekte verden, så man går bare rundt i sin egen boble og slipper å forholde seg til noen andre enn seg selv og den man er med. Det er så rart å kalle det en båt forresten, til og med cruise strekker nesten ikke til, det er mer en egen by til sjøs. Takk Gud for at vi fikk byttet rom til et med havutsikt forresten, det har gjort hele reisen komplett. Så om dere reiser på cruise, husk å book utsikt! Da kan dere spise deilig, gratis frokost på balkongen hver dag som vi har gjort. Og vin på kvelden! 

 Dette er vår siste dag, litt trist for jeg har virkelig likt denne reisen. I morgen våkner vi opp i Fort Lauderdale, Florida. Har litt over et døgn der før vi setter kurs mot Norge og hovedstaden. Hverdag venter. 

Kjolen min finner du her. Den er veldig kort, så kjøp en størrelse større. Riktignok veldig behagelig med mye stretch. 

 

Husk at med koden SOPHIEELISE får du 10% på alle cruise hos Royal Caribbean, og rabattkoden kan kombineres med andre tilbud. Du må benytte deg av rabattkoden før 15. februar, men kan reise når som helst! For å bruke rabattkoden må kundeservice kontaktes på tlf: 815 00 185. Der kan du også bare få generell informasjon om du ønsker det, om destinasjoner og hva som passer deg. 

fremtiden

Kommenter her

Når jeg starter på dette innlegget er klokken 11 på formiddagen her, men dagen har allerede vært fin. Meditasjon på balkongen, god mat, finere selskap. Kroppen min føles rolig og har virkelig en forelsket følelse i dag, den setter jeg pris på. Jeg hadde en av de verste nettene på lang tid her om dagen, hvor jeg hadde så voldsom angst for alt mulig. Det er akkurat som om jeg havner på dypet av bekymringer før jeg i det hele tatt klarer å blinke.. Jeg bekymrer meg mest for fremtiden. Hvem kommer jeg til å bli? Jeg tror det er fordi jeg er i en så ustabil bransje, og jeg vet at jeg ikke kan holde på med dette for alltid. Jeg kan noen ganger misunne venner som går på skole, tar en utdanning, fullfører den, får seg en jobb. Det er ikke et livsløp jeg tror hadde passet for meg, men jeg kan heller ikke bare leve på følgere resten av livet, det går ikke, pluss jeg vil ikke utsette mine fremtidige barn for det. Jeg avskyr folk som overeksponerer barna sine på sosiale medier, man aner ikke hva det kommer til å gjøre med dem. Noen bilder her og der er greit, men jeg deler hverdagen min - og jeg kunne ikke sett for meg å dele hverdagen til barna mine også. Men hvem vet, kanskje det endrer seg? Jeg er en person som kaster meg i prosjekter, kanskje fordi det blir min "utdanning". Bøker, musikk, blogg, tv. Jeg elsker det jeg driver med, men jeg vil gjøre noe.. annet? Noe mer krevende? Noe jeg kan falle tilbake på den dagen utseendet mitt forsvinner? Så ja, disse tankene kombinert med alt annet jeg sliter med kan spise en opp, haha. En ting er i alle fall sikkert, jeg trengte denne ferien og er klar for å komme tilbake og legge litt andre planer for meg selv. Og jeg er smart, litt naturlig business-mind, og har troen på at alt kommer til å ordne seg fordi jeg er villig til å jobbe  beinhardt og er forberedt på både seier og tap. 

Uansett, her kommer et par tilfeldige bilder fra våre dager på skipet. Vi har spist masse godt, drukket en hel del champagne, vært på treningsstudio, og i dag skal vi gå på spa. Jeg har også vært hos frisøren og fått vasket håret samt fønet det, det er en luksus man burde unne seg når man er i slike kliamer som dette. Håret står jo til alle kanter og er umulig å fikse på egenhånd. Selv om jeg gleder meg til å komme hjem blir det vanskelig å vende seg av alt dette, for en luksus. 


 


 

MEXICO!

Kommenter her

annonse: cruise

Det der med å våkne opp med et paradis rett utenfor verandaen er man ikke akkurat vandt til. Og så et nytt sted hver dag! I går var vi på Cozumel, Mexico. Jeg likte det! Veldig turist (som alt annet), men helt sykt digg mat og øl. Jeg må nok en gang anbefale dere appen foursquare, den redder meg i alle situasjoner hvor jeg ikke vet hvor jeg skal gå for mat eller drikke i en fremmed by. 

 

 

 

Som sagt får du 10% rabatt på alle cruise hos Royal Caribbean om du bruker koden SOPHIEELISE. Rabattkoden kan kombineres med allerede eksisterende tilbud, som de har mange av akkurat nå.  For å bruke rabattkoden må kundeservice kontaktes på tlf: 815 00 185. Der kan du også bare få generell informasjon om du ønsker det, om destinasjoner og hva som passer deg. 

hvordan jeg mediterer

Kommenter her

Det siste året har jeg elsket å eksperimentere med meditasjon og mindfullness. Jeg har faktisk blitt avhengig av det for å komme meg igjennom dagene, spesielt jeg som sliter med en del ting som tvangstanker. I perioder hvor jeg ikke prioriterer meditasjon blir det mer kaos i hodet, og jeg lar følelsene mine kontrollere meg og ikke motsatt. Nå, som jeg har vært på ferie har jeg endelig kommet tilbake i rutinene igjen. 

Appen "Headspace" er helt fantastisk fordi du ikke trenger å være proff. Du får guidet meditasjon hvor du selv kan velge lengde og tema (som forhold, avslapping, pust, selvfølelse osv). Den er helt gratis, og du skylder faktisk deg selv å prøve - det kan ikke skade. Jeg har tipset om den før, men i tilfelle noen ikke fikk det med seg presser jeg litt ekstra på. Og nei, dette er ikke sponset i det hele tatt.  

Alt du trenger å gjøre er å sette deg tilbake, ha headset og prøve så godt du kan å følge en guidet meditasjon. Og om du ikke klarer å oppnå den tilstanden du ønsker på første forsøk gjør det ingenting, det er uansett gull verdt å ta tid til seg selv i en hektisk hverdag - og det trenger ikke engang være hektisk på utsiden, hodet vårt er alltid fult av tanker og bekymringer som du faktisk kan slippe.

💕 

JAMAICA

Kommenter her

reklame: royal caribbean 

Destinasjon nummer to for  cruiset var Jamaica! Vi hadde booket oss inn på gruppeaktiviteter ettersom vi ønsket å se litt mer av øya enn bare havnen. Man kan så klart gå rundt i byen for seg selv, men vi hadde ikke gjort nok research og var redd vi kom til å gå rundt å surre. Royal Caribbean arrangerer en hel haug av utflukter, du kan velge å gjøre det sammen med en større gruppe eller alene (men da er det så klart dyrere) - så vi endte derfor opp med å reise i gruppe, selv om ingen av oss egentlig er "gruppefolk" og gjerne kunne vært isolert alene, sånn cirka hele tiden. Havnet så klart med en amerikansk høylytt familie som var det verste jeg kunne ha tenkt meg når man først må sosialisere, men sånt får man bare tåle. Det er jo egentlig kun jeg som er vanskelig og foretrekker å ikke møte folk i det hele tatt, haha. 

 En av aktivitetene vi gjorde var ziplining! Jeg hadde aldri gjort det før, og trodde vi bare skulle ta en runde - men jeg klarte å manne meg opp, EN runde går jo kjapt. Vel, der tok jeg feil for vi skulle zipline rundt hele jungelen og var ikke tilbake før etter to timer. Men da hadde også frykten sluppet taket, og det ble kun gøy. Skikkelig glad jeg fikk oppleve dette og at det ikke var så fort overstått som jeg trodde! Å "fly" forbi masse elver og frodig landskap kommer jeg neppe til å få gjort igjen. 

Jeg så ut som en IDIOT med denne hjelmen på. Fakta: hodet mitt er gigantisk og hjelmer er ALLTID et problem. Jeg ble sjokkert over at de hadde en som passet meg, det skjer cirka aldri. Da jeg gikk på rideskole som barn måtte jeg bruke motorsykkelhjem for ingenting annet passet.. Det sier vel sitt! Det gjør riktignok at jeg slipper å tupere håret. 

Vi var ute i et par timer i helt nydelig natur, før vi dro ned til byen og handlet litt. Kaffe fra Jamaica, blant annet. Vi har blitt kaffe-paret, jeg drakk det sjeldent før men kjæresten min er fan og har introdusert meg mer. Det er jo litt ekstra kult å ha kaffe vi faktisk har kjøpt på Jamaica! Alt i alt var dette en veldig fin dag, selv om jeg egentlig angrer litt på at vi gjorde ziplining istedenfor å dra til det berømte fossefallet for å bade. Til mitt forsvar ante jeg ikke at det var på Jamaica før jeg så bilder etterpå fra andre som hadde vært der. Damn it.. Men da vet jeg det, om vi skulle ta turen hit en annen gang.

Som sagt får du 10% rabatt på alle cruise hos Royal Caribbean om du bruker koden SOPHIEELISE. Rabattkoden kan kombineres med allerede eksisterende tilbud, som de har mange av akkurat nå. Da kan du få cruise til hele 40% rabatt, om du finner rett tilbud. For å bruke rabattkoden må kundeservice kontaktes på tlf: 815 00 185. Der kan du også bare få generell informasjon om du ønsker det, om destinasjoner og hva som passer deg. 

forståelse om ting jeg ikke forstår

Kommenter her

Du vet om natten, når man drømmer noe som virker så ekte at hele dagen blir preget av det? Jeg har slike drømmer ofte. De river tak i meg, henter noe fra dypt på innsiden som jeg kanskje ikke tør å si høyt, tvinger meg til å møte fryktene mine i søvne siden jeg begraver dem i hverdagen. Det kan være små ting som plager meg i søvne, for eksempel at jeg glemmer alt jeg må gjøre i løpet av en dag og drømmen er full av kaos hvor jeg skuffer alle rundt meg. Eller det kan være som i natt, da jeg drømte at depresjonen min klarte å skyve bort alle jeg er glad i, at de ikke lengre lytter, men at de snur ryggen mot og går tilbake til sine egne liv. For det er nettopp det, alt på utsiden ser ut til å fortsette som normalt selv om verden på innsiden eksploderer. Du er den samme, men du er en annen likevel.

Jeg har vært heldig fordi jeg har evnen til å prate om hvordan jeg føler det - noe ikke alle klarer. Jeg har ofte sett folk i min nærhet slite, og jeg har prøvd å dra ordene ut av dem fordi jeg vet hvor mye mindre alt virker om du bare sier det høyt. "Bare fortell hva jeg kan gjøre, hva som helst", men de er lukket, vil ha hjelp - men vet kanskje ikke hvordan? Jeg vet hvordan, og jeg prøver, men i natt drømte jeg altså at det ble for mye for alle og jeg endte opp alene.

I dag har jeg hatt den følelsen hengende over meg, hva om jeg ikke var like heldig, og hva med alle som ikke er det? At jeg blir møtt med forståelse for noe jeg ikke helt forstår selv er mer enn jeg noen sinne kunne ha bedt om. Jeg har vært skikkelig klengete mot kjæresten min i dag, nå er det jo bare oss her og han er den som får føle på redselen min og takknemligheten min for alt jeg er så heldig å ha. Må være nærme hele tiden, spurte "synes du jeg er slitsom nå" og han sa selvfølgelig nei, for hva ellers skulle han ha sagt. Det er ulikt meg å være sånn, redd. Forsiktig. Men, jeg er heldig som ikke må ta den kampen her alene. 

På tampen vil jeg også si takk til dere, leserne mine. Jeg har følt meg veldig alene om følelsene mine det siste året, helt frem til jeg sa det høyt til dere og skjønte at mange vet. 


om du ønsker å stemme på meg som årets influencer på kjendisgallaen gjør du det HER. <3 

HAITI

Kommenter her

annonse: reklamelenke nelly & cruise 

I går la skipet havn på Haiti og vi tilbragte 8 timer der. Eller, Haiti kan man vel strengt tatt ikke kalle det, siden Royal Carribean har kjøpt en del av øyen som er eksklusiv for de som reiser med selskapet. Det vil si: du trenger ikke bekymre deg for noe, men det betyr også at du ikke får oppleve kulturen helt på ekte. Det finnes vel både positive og negative sider ved det, men når man bare er på dagstur funket det fint for min del. Vi fikk tak i en stor solseng og lå der hele dagen, alt av mat og drikke er jo gratis.. Så da vet dere hva vi holder på med, haha. 

 

annonselenke: Her satt vi hele dagen! Badedrakten har Triana Iglesias designet, t-skjorten finner du her

 

Skipet er så utrolig stort! Jeg fikk nesten sjokk da jeg så det fra denne vinkelen. Når jeg våkner på natten har jeg pleid å bli litt bekymret for at det skal velte over ende (jeg har sett skrekkfilmen Poseidon hvor et cruiseskip blir snudd opp-ned), men det er seriøst null grunn til bekymring. Jeg tror ikke det kunne ha vært tryggere, og vi har ikke opplevd noe bølger engang, det er bare jeg som er bekymret av natur. 

Vannet på Haiti var så fint! Litt lengre ut var det riktignok en del tang, og jeg fikk PANIKK haha. 

Haha, Kasper er så søt og jeg hadde seriøst ikke klart å dra på denne turen uten han - her snakker vi organisert og høflig type som rydder senger før vi drar, leverer inn håndduker slik at de som jobber der skal slippe (selv om det er jobben til noen av dem), blir venner med alle som jobber på skipet, ja... Jeg er veldig takknemlig for å ha et så snilt menneske i livet mitt.

Her er jeg på vei ut i havet med flytemadrassen min, som vi også fikk inkludert. Jeg lå vel på den i nøyaktig to sekunder. 

Selv om man på Haiti kunne gjøre alt mulig rart, som ziplining, kajakk, padling og surfing for å nevne noe, sovnet vi begge på solsengen i over en time. Vi hadde så klart planlagt å få med oss alt, men endte opp med absolutt ingenting annet enn minnene fra solsengen hvor vi ble liggende som to slakt.  Men for meg er egentlig det en perfekt feire, og det er nettopp det jeg liker ved cruiset - man kan gjøre litt som man vil. Fart eller avslapping, du bestemmer selv.

Og forresten - om du ønsker å reiser på cruise gir koden SOPHIEELISE 10% rabatt på ALT hos Royal Carribean! Koden kan til og med kombineres med andre tilbud, så her kan du sikre deg noen ville rabatter. Jeg er på cruise i vestlige Carribean, men de har mange andre alternativer i alle verdens hjørner. Perfekt enten du skal med familie, venner eller kjæreste (jeg vil spesielt anbefale dette for nye kjærestepar). Koden er gyldig til 15 februar, og for å bruke rabattkoden må du kontakte kundeservice på telefon: 815 00 185.

jeg har bestemt meg

Kommenter her

- annonse - 

- ullgenser finner du her - jeg bruker den seriøst hver gang jeg slapper av hjemme, den klør ingenting. Den er perfekt! Men snart utsolgt, så da bør man være kjapp - 

Nytt år, nye muligheter - er det ikke det man sier? Jeg synes det er fint å kunne starte litt offisielt på blanke ark, selv om det aldri er for sent å snu om livet eller gjøre endringer. Jeg bestemte meg i høst en gang, nå er det slutt på å ikke ta vare på kroppen. Spesielt i det siste når ting har vært litt tungt psykisk er det verdt gull å trene. Akkurat når jeg trener slipper bekymringer og sorger taket, og jeg fokuserer på meg selv. Jeg vet hvordan det er om man har angst og ikke kommer seg på gymmet, men jeg har et par fine triks som funker hjemme også som jeg har måttet ty til selv et par ganger. Alt er bedre enn ingenting, og det hjelper på humøret :-) Trust me! 

- mini bands -

Såkalte "minibands" er magiske om du skal trene hjemme, enten du er erfaren eller ei - de kommer nemlig i en pakke med forskjellige nivåer. Med disse kan du trene armer, mage, rumpe.. Hva enn! Det finnes en hel haug av inspirasjon på youtube, bare søk mini bands og det kommer opp flere tusen alternativer. I tillegg varer disse båndene i en evighet og koster veldig lite. Kjør et par ulike øvelser med disse noen ganger i uken, og du har gjort mye bare der. Å oppleve at man klarer å øke i styrke etterhvert er så deilig, og uvant å kunne se progresjon hjemme i sin egen stue. Disse fra x-life er de beste, og du finner dem her

De nye skoene mine, som jeg bruker både til hverdags og til trening. Ikke bare er de fine, men de er også veldig lette på foten og enkle å trene med. Helt normale i størrelsen! Finnes her

Til sist: disse hettegenserne har jeg en rabattkode på! Koden COZY25 gir 25% rabatt på disse. Er de ikke fine? Fargene er så perfekte, og jeg elsker å bruke dem på trening (siden de er lette i stoffet og puster bra), men de er også fine til hverdags. Du finner mint HER og peach HER

X-life har forøvrig masse tilbud om dagen, blant annet på tights fra wearefit der du kan gjøre kupp helt ned til 200-lappen. Sjekk det ut her! X-life er min nye samarbeidspartner på trening og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. De så meg og mine behov, og ønsker å få alle ut på trening uavhengig av utgangspunkt eller hva du ønsker - det viktigste er nemlig hva trening gjør for psyken og hvordan du føler deg som følge av det 😊 😊  

følelser som ikke henger sammen

Kommenter her

annonse: reklamelenke nelly & cruise

Jeg føler meg på en måte pliktig til å fortelle dere hvordan jeg har det fra dag til dag, om ikke får jeg masse meldinger som påstår at jeg lyver om å være deprimert som sagt. Haha, for en verden man lever i.. Vel, fra sekundet jeg slo opp øynene i går kjente jeg på en klump i magen, der dagen blir ganske tung å komme seg igjennom og derfor blogget jeg ikke. Dette kom nok fordi jeg før jeg la meg åpnet en melding fra en leser som hadde sendt meg et stygt skjermbilde av meg, fra promoen til Sophie Elises Verden.  Jeg ble liggende å tenke på dette før jeg til slutt sovnet, og våknet med samme følelse dagen etter. Det fikk meg til å tenke på da jeg først ble med i Bloggerne og jeg seriøst fikk titalls på skjermbilder hver uke fra folk som syntes jeg var stygg i uheldige øyeblikk. Når man bretter ut livet sitt på TV er det kjipt, og spesielt nå - selv om jeg helst skulle sagt noe annet, at jeg ikke bryr meg om at folk synes jeg er stygg. Om noen tenker jeg er dum gir jeg jo faen og trekker på skuldrene. Jeg trodde helt ærlig jeg var ferdig med den usikkerheten, men det er kanskje fordi jeg ikke har blitt så utsatt for den siden jeg har lukket kommentarfelt osv. Jeg føler også det er uretferdig å trekke frem det negative når det absolutt er mest positivt, meeen ja..

Uansett, i dag er en litt bedre dag. Fuckings irriterende at det går sånn opp og ned. 

Skoene jeg har på meg finner du HER - de er nå på 70% avslag. 👠 

Som jeg har nevnt for dere tidligere er jeg på cruise med kjæresten min. Jeg var litt usikker på hvordan dette skulle bli, jeg er ikke så fan av.. ah, hvordan skal jeg si dette uten å høres helt jævlig ut? Jeg er ikke så fan av "den type" folk som jeg har tenkt pleier å dra på cruise (og i mitt hode har cruise vært danskebåten). Masse fylla, roping, skriking, barn som løper rundt og hyler.. Ja, det er det jeg hadde sett for meg. Men det er ikke sånn i det heeeeele tatt. Jeg har et problem med folk som blir veldig "amerikanske", det vil si skal snakke til deg hele tiden og ikke lar deg være alene, men her på båten føler jeg meg helt fri selv om vi er "fanget". Alle går liksom rundt i sin egen verden, det er 17 (!) etasjer så uansett hva man vil gjøre finnes det noe for enhver. Jeg er så positivt overrassket og kunne egentlig anbefalt dette til alle, både om man er kjærester, venner eller familie. Det eneste kjipe var at vi først fikk et rom uten havutsikt, men etter litt styr frem og tilbake fikk vi byttet rom i går. Jeg skal vise dere bilder senere. 

På bildene over går vi rundt i såkalte Central Park, som ligger på dekk 8. En utendørs gate med resturanter, cafeer osv. Skipet vi reiser på er forresten Roayl Carribean - Harmony of the seas

I går kveld dro vi også en tur på casinoet her, første gang for min del. Vi fant faktisk en del, som vi spilte bort igjen rett etterpå.. Typisk, selv om vi så på hverandre og ble enige om at vi burde ta ut pengene å bare gå, så ble vi sittende og kom ut derfra uten en krone.  Men shit, så gøy det var! Jeg likte det virkelig.

Beklager litt få bilder i dagens innlegg, jeg skal knipse mer i dag når vi går i land på Haiti og tilbringer dagen der. :-) 

when you say that you love me

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Selv om det er ganske nylig vi snakket sammen sist, føler jeg det har gått flere år. Jeg har jo sluppet en sang og rukket å få den gode nyheten om at den streamer bra, og at folk liker den. Jeg får meldinger på innboks hele tiden om hvor mye folk liker den, herregud! Tenk at en låt jeg skrev i studio med kjæresten ved min side nå lyttes på av jenter og gutter landet over. OG KINA!! Jeg har fått så mange meldinger fra kina, hvem skulle tro? Jeg prøver å svare alle nå, men internett er litt dårlig - jeg svarer uansett alle når jeg er tilbake i Norge! Det er det minste jeg kan gjøre, virkelig. Husker da jeg var liten og sto på rommet med hårbørsten og danset til Britney Spears, og slamret døren til foreldrene mine fordi de ikke lot meg bli popstjærne (det vil si, flytte til Hollywood sammen med meg og sende meg på auditions haha). Tenk at jeg får lov å gjøre noe jeg liker så godt. Skriving og musikk er mine lidenskaper.

Annonse: - Den nydelige kjolen min er fra Vila. - 

Jeg og min fine kjæreste (og samboer, jeg må bare skrive det fordi jeg nesten ikke kan tro at vi skal flytte sammen!) dro til Fort Lauderdale i går, og bodde en natt på et fint hotell rett ved stranden. Jeg hadde veldig mye angst på kvelden og gråt masse da vi kom på rommet, det er så rart å sitte i en suite og ha det sånn. Men heldigvis snakket vi masse og jeg fikk tørket litt tårer, og hentet meg inn igjen. Noen kvelder er sånn, og man føler seg ekstra dum om man ikke har noe å være lei seg for, skjønner du hva jeg mener? Det ordnet seg uansett, og jeg er glad jeg er sammen med noen jeg snakker åpent med. Om alt jeg er redd for, alt som bekymrer meg, alt jeg er glad for.. Og han gjør samme for meg. 

Nå er vi faktisk på CRUISE! Jeg booket det for en stund siden og har gledet meg sånn. Dette er første gang for oss begge, jeg har vært på danskebåten men vet ikke om det regnes som cruise. Jeg skal fortelle mer om det senere, vi har jo akkurat kommet oss på plass her.. Greit å vite litt mer før jeg forteller dere, liksom ;-) Vi har akkurat booket aktivitetene våre for de neste dagene (mexico, jamaica, haiti) men jeg tror det blir bra. 

Uansett: takk til alle som streamer in my head, takk til alle som gleder seg til serien, takk for fuckings alt. Livet mitt er.. ja, ganske tungt om dagen men jeg finner glede og ikke minst håp i dere.

JEG ER UTE MED NY LÅT!

Kommenter her

Nå er endelig låten her! Tusen takk til alle som streamer og legger inn i listene sine, det betyr masse. Denne låten er spesiell for meg siden den handler om kjæresten min og faktisk ble skrevet samtidig som han satt ved siden av meg i studio, haha.. Skikkelig prestasjonsangst. Men jeg elsker den og er så fornøyd, håper dere føler det samme!

Foto: Ole Martin Halvorsen.

 

hello hello

Kommenter her

reklame: annonselenke nelly

Det snør i New York. Så klart måtte vi booke ferie hit på den kaldeste vinteren noen sinne, haha.. Folk her sier det er storm, og DET er det ikke, sammenlignet med norsk standard i alle fall. Men planen er å reise til Fort Lauderdale i morgen siden vi skal på cruise, og jeg bare håper flyet vårt går som det skal! Det blir deilig å komme ned til varmen kjenner jeg.  Formen det siste døgnet har vært litt opp og ned. Jeg er veldig glad for å ha sluppet nyheten om serien og veldig glad for alle de fine meldingene jeg har fått generelt. Så er jeg glad med tanke på sangen. Jeg prøver å holde meg positiv og ta glede der jeg kan, som er med jobb akkurat nå og så kjæresten min :-) Pluss, jeg er veldig stolt av min bestie Joakim som har kommet med enda en bra serie, jeg forstår ikke at han klarer! Jeg Sjekk ut stuck på aftenposten, folkens. Jeg blir helt imponert av alt han får til, og han legger sjelen sin i ALT. 

Her kommer en liten bunke med bilder fra de siste par dagene. Selv om det er kaldt elsker jeg New York, for en fin by det er - og med en helt magisk energi. Først på vei til Butchers daughter for å drikke kaffe! 

annonse: Skoene finner du her. 

Der etter lunsj på two hands! På kvelden spiste vi på Nobu Downtown. VIl anbefale ALLE stedene. 

Vi dro på new museum, og det skjønte vi veldig lite av haha. Men det var hyggelig å se på alle de rare folkene, og de hadde bra bokbutikk som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte noe av, men har bestemt meg for å lese alt jeg har hjemme først. Eller, nesten alt. 

Litt drinker på Mr Purple! Her var jeg mye med Joakim i fjor.. Elsker det stedet. 

Forresten! Som jeg nevnte møtte vi en synsk person. Jeg vet ikke så mye om spirituelle greier (annet enn meditasjon), men tydeligvis er mitt "spirit animal" en bjørn. Haha, kan noen fortelle meg hva det betyr? OG så er auraen min blå / fiolett. Det skjer visstnok noe stort for meg i mars 2019, det trenger ikke være jobb, det kommer bare til å være stort. Jeg ble fortalt veldig mye om nåtid også som stemmer på en prikk, men det sykeste er jo at Kasper ble spådd helt rett. Han har ingenting om seg selv på sosiale medier og er umulig å finne ut noe som helst om, sett bort fra på min blogg og jeg har skrevet svært lite. Veeeeeeldig gøy, så får vi se om spådommene for fremtiden 

jeg blir skikkelig lei meg

Kommenter her

Det er sjeldent jeg leser noe om meg selv som gjør at det vrenger seg i magen. Dere vet, det stikket i magen som drar ned humøret på et lite sekund, og vender opp ned på dagen din. Jeg leste ikke bare en, men flere kommentarer rundt om kring på det store nettet som betviler ting jeg har skrevet om min egen psykiske helse. 

Å være deprimert er en sykdom. Jeg har tidligere hatt dårlige dager og dårligere perioder og trodd at jeg var deprimert, men da jeg virkelig ble deprimert merket jeg at jeg ikke hadde peiling. Det er normalt å ha en dårlig dag, til og med en dårlig uke, men det er noe annet å ha en depresjon. Det å ikke kunne gå ut av sengen om dagen.. Det å bli fysisk syk fordi man har det så vondt psykisk.. Det å kjenne sorgen i hvert fiber av kroppen, uten å klare å riste det av seg uansett hva slags oppturer livet utad byr på.  Jeg skylder ingen å gå inn på detaljer, men jeg hater at folk betviler meg, for det betyr også at andre blir tvilt på. Det er enormt vanskelig og tungt å stå frem med det man sliter med, og jeg gruet meg veldig. Da kan jeg ikke engang tenke meg hvordan det må føles om du har motet deg opp over lang tid, endelig fått hjelp og så går det litt bedre og noen slenger til deg "åja, så du er ikke syk likevel?" da kan det være som å bli dratt litt tilbake. Ja, ting går bedre med meg nå, men er ikke det bare fint? Jeg hadde flere måneder med konstant sorg, og det endte med at jeg selv oppsøkte psykiatrisk nødvakt fordi jeg var redd for meg selv. Så at jeg har diagnosert meg selv er bare bullshit. Jeg blir forbannet når jeg leser det. Så klart har jeg vært bekymret over mine egne fysiske symptomer og jeg har jo tross alt blitt innlagt flere ganger i løpet av ett år - det har jeg googlet men jeg har aldri diagnosert meg selv, og I ALLE FALL ikke når det kommer til depresjon. Hva jeg har gått igjennom, og hvilke steg jeg har tatt for å få det bedre nå har ingen noe med. Men det at jeg klarer å blogge, dra på ferie og alt det er helt FANTASTISK og jeg er stolt av meg selv. 

Jeg har hatt uker hvor jeg ikke har dusjet, ikke har sminket meg, ikke har møtt noen. Jeg har klart å holde oppe en delvis fasade, for det kan man faktisk på internett - mange har likevel skjønt det, jeg har sikkert fått daglige meldinger fra lesere som har vært bekymret. De som selv har slitt, og de som vet. At jeg nå er tilbake på jobb er jeg glad for. Om jeg ikke hadde klart hadde vi satt alt jeg må gjøre på pause, for såpass nært forhold har jeg til de jeg jobber med. Det finnes ting, som for eksempel låten som skulle ha kommet ut for lenge siden. Det kunne den ikke, for jeg har vært syk. Virkelig syk. Heldigvis jobber jeg med fantastiske mennesker som ser, og forstår. 

De som virkelig har slitt psykisk vet hvordan det er, men de burde også vite at vi alle takler ting forskjellig. Det kunne aldri ha falt meg inn å tvile på noe som sier de har det vondt. Hvem faen vil "skryte" på seg å ha det vondt? Det er jo "flaut" i dagens samfunn. Alle vil jo ha det bra, gi inntrykk av et perfekt liv. Nå som jeg er aktuell så mye, hadde jeg virkelig "tjent" på å vise at jeg har det vondt? Absolutt ikke. 

Folk skriver "åh du er på ferie det hadde du ikke klart om du var deprimert" og de aner ingenting om hva jeg klarer eller ikke klarer nå som vi er her. Jeg var bombesikker på at jeg ikke kom til å reise hit, men på et eller annet mirakuløst vis løsnet ting litt rett etter jul (jeg hadde gruet meg veldig til julen), og jeg er her nå. Men hva har jeg gjort i dag? Ligget inne i sengen fordi det er det psyken min klarer. I NEW YORK! Jeg vil være ute å gjøre ting, ha det fint.  Slike ting har vært en selvfølge for meg, men nå er det en kamp og jeg blir stolt av meg selv når jeg får til. Jeg ønsker mest av alt å klare å komme meg ut på middag i kveld, for det er vår siste dag her og i går gikk det ikke så bra. 

Men jeg har det MYE bedre enn jeg hadde det tidligere, virkelig. Om ikke hadde jeg ikke klart å jobbe eller skrive for dere nå. Når jeg først skulle komme tilbake måtte jeg bare hoppe i det med alt jeg har, det føltes liksom best. Jeg er glad for ting som serien og den nye låten, virkelig - og ikke minst stolt! Det er fine følelser jeg kjenner på der, men likevel er det noe tungt inni meg men det er håndterbart nå.

Faen så dritt å måtte ha denne "samtalen" men godt å få det ut likevel.. 

min aller største drøm

Kommenter her

NY PROMO: 

Jeg sluttet i bloggerne fordi jeg hadde et ønske: min egen serie. Det fikk jeg så klart ikke og ble heller tilbudt å komme tilbake i Bloggerne, hehe. Jeg sto likevel på mitt, selv om det var skummelt og jeg var redd for å ha sagt fra meg noe viktig for karrieren min.. Jeg likte godt å være en del av bloggerne og følte jeg hadde vært med på å bygge serien opp, jeg så litt på den som "min" og det var nesten litt trist å gi fra meg. Uansett, så gikk det ett år og telefonen kom om at jeg skulle få egen serie! Det har vært min største drøm, og nå har den gått i oppfyllelse.. Og ikke minst er jeg så stolt av å ha skapt noe ekte. Virkelig ekte. Jeg er stolt over Bloggerne, men dette er noe heeeeelt annet. SHIT som jeg gleder meg til dere får se! Jeg får sommerfugler i magen av å se på bildet under. 

Her kommer litt praktisk info, hehe. 

💕Serien starter 18. januar klokken 22:00 på TV2 livsstil. Det slippes først der, og så på SUMO.

💕Ny episode kommer hver uke, samme tidspunkt - altså torsdager 22:00. 

💕 Det er 10 episoder totalt

💕 Vi startet å filme i Oktober, og har hatt 5-6 dager med opptak hver uke. Det vil si alt som kommer ut er ganske ferskt, noe som var viktig for meg. Vi filmer forresten enda og skal gjøre det til slutten av januar. 

Det er spørsmålene som har gått igjen mest, slik jeg har oppfattet det. Shit, dette er merkelig men veldig gøy! 


Ps! Om du vil stemme på meg i Vixen awards kan du gjøre det her. 

går jeg til psykolog?

Kommenter her

Jeg har i løpet av årene hatt flere psykologer (alle burde seriøst gå til psykolog et par ganger),  de har alle hatt ulike arbeidsmetoder men ett tips har vært gjennomgående: skriv dagbok. Det trakk jeg bare på skuldrene av, jeg skriver jo uansett hver dag - blogg og bok. Men det er noe helt annet å skrive dagbok har jeg lært nå, og å faktisk skrive kun for min egen del. Ikke tenke på at noen skal lese, eller at jeg skal bli dømt på ordene mine. Jeg går ikke til psykolog akkurat nå (fordi jeg ikke har funnet noen som passer meg), men å skrive blir min terapi. Samtidig som ordene triller ned på maskinen går det opp små lys for meg, jeg lærer å kjenne meg selv på en annen måte enn om jeg skriver for offentlighetens del. Jeg blir sittende å tenke "åååja, så det er derfor jeg blir så fort såret, det er derfor jeg reagerer sånn når noen sier sånn og sånn" osv. Det anbefales, folkens. Skriv dagbok for din egen del og aldri la noen se det, da lærer man en del om seg selv.

Ett av nyttårsforsettene mine er å ta bedre vare på meg selv, og å bli kjent med meg selv - koste hva det koste vil. Jeg skal begynne å bli strengere med meg selv og ikke minst relasjonene mine. Jeg er litt sånn at jeg lar folk bruke meg fordi det er ubehagelig å si ifra, jeg hater konfrontasjon. Nå begynner jeg å bli bedre på akkurat det (kanskje litt for streng hehe) , og det er nettopp det jeg skriver om i dagboken min i dag. Ikke at en kjæresteferie bringer disse tankene på banen - for han er perfekt - men det er noe jeg har grublet på lenge og som har formet mitt 2017 smye. Nå er det 2018 så fuck them fake people. 

Så i skrivende stund ligger jeg i sengen, ferdig med å skrive dagbok, kjæresten min er ute en liten tur og jeg er sulten. Nå skal jeg drikke vin og vente på han - og så blir det middag i kveld. Å møte han synske mannen var forresten.. interessant. Kan fortelle mer i morgen! 

møte med en synsk

Kommenter her

reklame: tre annonselenker fra nelly

Det er ettermiddag her i New York, men jeg er på norsk tid mentalt. Våkner alt for tidlig, blir trøtt lenge før leggetid. Jeg kunne sikkert ha sovnet nå, haha. Meeeen i kveld har vi litt spennende planer! Tidligere i år møtte jeg en "synsk" mann fra New York da han holdt seminar i Oslo og sykt nok klarte han å spå fremtiden min og alt har falt på plass. Jeg har en sunn skepsis til sånt, men det sjokkerte meg. Han kunne også fortelle mye om vennene mine, hvordan de er, hva de heter osv. Man kan sikkert tenke "han kunne ha googlet det", men at vi møttes var tilfeldig. Han visste jo ikke hvem jeg var fra før av, og tviler på at han klarte å søke opp hele nettverket mitt på google samtidig som vi hadde en samtale liksom. Uansett - han bor i New York og er amerikansk, han ba meg ta kontakt om jeg kom hit og det har jeg altså gjort. Det blir spennende! Han jobber som healer også, og det har jeg god erfaring med fra Norge. Jeg forteller dere mer i morgen :-) 

- Gårdagens middag på The Wayfarer - 

I går ettermiddag spiste vi på The wayfarer som jeg likte veldig godt. Anbefales! Det var den hyggeligste middagen vi har hatt så langt her nede. Jeg spiste også vegansk sushi for første gang siden jeg prøver å kutte ut laks. Det var ikke kjipt, så da kan livet uten laks gå lekende lett. Vi hadde skikkelig fine samtaler under denne middagen, så jeg kommer til å huske den for alltid. Pluss verdens beste dessert..

Annonselenker Kjolen min finner du her.

Så var det hjem en liten tur, slappe av, bytte klær og dra på Tao Uptown! Jeg hadde gledet meg til å dra hit siden jeg har sett det på The Kardashians, men jeg ble skuffet. Lokalet er fint, servicen og maten var OK, men det var alt for mange turister og musikken de spilte var listepop med for høyt volum. Jeg har kanskje blitt for kresen, men musikken skal passe stemningen i resturanten liksom. Well well, det var fab lokale da. 

I dag dro å spiste på The Standard Grill, som jeg også likte. Fint for lunsj liksom! Beklager at det er mest bilder av meg og mat forresten, haha. Kjæresten min likte ikke så godt å være med på bilder før, nå stiller han opp men vi har liksom ikke gjort det til en vane enda, å ta bilde av oss begge. Jeg skal huske på det fremover, jeg vil jo gjerne vise frem min kjæreste. 

Annonselenker: Shoppet litt, eller - prøvde å shoppe. Jeg er veldig dårlig på å gjøre det i fysisk butikk + jeg får dårlig samvittighet siden jeg allerede har alt av klær som jeg trenger. Det ble noen plagg på Forever 21 og Urban Outfiters, vi gikk rundt på litt vintage i SoHo også, men uten hell. Jakken er fra Urban Outfitters vesken er gucci og skoene finner du her

Nå kom vi akkurat hjem til hotellet, jeg skal gå igjennom mailen og planlegge morgendagen siden den store nyheten slippes da (!!!!), og så kommer han synske mannen hit.. Haha, det høres så rart ut å si. Men hva faen, hva har man å tape!

noen gode følelser

Kommenter her

💗 I morgen slipper jeg en stoooooor nyhet til dere som betyr masse for karrieren min! Ah, det kribler litt i magen av å tenke på det.. En sånn god følelse jeg må holde på. 

💗 Jeg føler ting begynner å "lette" litt i hodet, der har det vært tungt de siste månedene. Det vil si, jeg har ikke tenkt nedlatende om meg selv eller egne prestasjoner på en dag, jeg har ikke vært min egen fiende. En hver dag som er slik, er verdt å feire for min del. De siste månedene har jeg brukt mye tid på å bryte meg selv ned. 

💗 Jeg er på ferie med kjæresten min, og selv om han akkurat nå holder på med sitt i andre enden av rommet føles hans nærvær veldig trygt og bra.

💗 På fredag slipper jeg en ny låt som heter in my head. Jeg troooor dere kommer til å like den.. Jeg er flink!

💗 Jeg er nominert til priser både på vixen og på kjendisgallaen. Vet ikke om jeg kommer til å dra på noen av utdelingene og er 100% sikker på at jeg ikke vinner noe på sistenevnte haha, men det er uansett hyggelig. Takk!

Altså, jeg er enda deprimert eller hva man skal kalle det, det endrer seg nok ikke på en dag og er en prosess. Men jeg kjenner ting begynner å lette litt, og jeg får sortert litt i hodet. Og gode følelser begynner å komme tilbake i kroppen! Ellers har vi det veldig fint i New York. Spiser masse, men får dessverre ikke gått noe rundt. Det er så kaldt! Så det blir uber og titting ut av vinduet. På veien hit var vi sånn "jaja, vi er fra nord-norge, vi trenger ikke bekymre oss" men EH jo, det gjør vi. 

PS! Et lite tips om dere trenger en serie å se på. Black Mirror har kommet med ny sesong på netflix! Det er min favoritt, men jeg skal så klart ikke se på det her. Men om du trenger noe nytt, sjekk det ut :-) 

jeg trenger en forandring

Kommenter her

reklame: inneholder en annonselenke fra nelly

Vi har byttet hotell, og er nå på ett som heter The Time. Det ligger, som navnet tilsier, rett ved Times Square. Det er etter min mening ikke det beste stedet å være plassert, her er det kaos og kan minne litt om Karl Johan. Lite personlighet, lite sjarm, men gøy å ha opplevd. Uansett er rommet fint, ganske stort med separat stue og soverom pluss stort bad. Rommene i New York er generelt sett veldig små, så dette er luksus. En venninne av meg bodde her i fjor, hun betalte 40 000 kr i måneden for en leilighet på 30 kvadrat. Det er ville priser, og det hindrer meg fra å ta steget å flytte hit. For ja, det er min favorittby og jeg tror jeg trenger en forandring.. Jeg har kun bodd i Harstad og i Oslo. Det finnes jo så mye mer.. Jeg kommer sikkert aldri til å tørre, jeg venter bare på at Kasper forhåpentligvis skal utplassere med skolen så har jeg en "grunn" til å flytte. Han studerer forresten psykologi til de som har lurt, og han skal fortsette på studiet i Oslo nå. 

Annonse: bhen kommer herfra. Akkurat denne er utsolgt, men de har mye annet fint. 

New York har den nest-kaldeste nyttårsaften noen sinne (!), typisk vår flaks hehe. I dag var planen å gå i Central Park men etter 5 minutter var vi så kalde at vi måtte kjappe oss inn på nærmeste butikk for å kjøpe lue og votter. Da vi sto i kassen ble summen over 1000 kr, haha. Ikke verdt det i det hele tatt for disse små greiene jeg har på øret. Men faen, det er tolv minus liksom! Jeg skal ikke klage for solen skinner og "viben" i byen er som alltid helt magisk. Det er noe helt eget å gå i central park og være omgitt av alle skyskrapere, men rundt deg løper ekorn og det er total stillhet.. Fantastisk.  Men, visste dere at global oppvarming ikke betyr at det blir varmere? Det betyr bare at alt blir i ubalanse, slik som været her nå.. Det gjør meg trist å tenke på, miljøstressa blir jeg. 

Vi dro på The Dutch som ligger i SoHo for å spise lunsj. Jeg liker det stedet! God stemnig, bra service, man får maten kjapt og det er mest lokale som spiser der. Maten de serverer der er også økologisk for det meste, og lokalprodusert. Det står f.eks spesifisert i menyen hvilke gårder dyrene de har brukt kommer fra, for de som er interessert i sånt. Pluss området rundt er kult med mye bra vintage-shopping, uten at vi fikk gjort det i dag. Eller vi klarte ikke, det var for kaldt. 

Jakken kommer fra Samsøe Samsøe! 

Nå skal jeg sminke meg og så spiser vi middag. Det er alt vi gjør.. Spiser og spiser :-) 

flyr ut i det nye året

Kommenter her

reklame: norwegian

Hei fra New York og GODT NYTTÅR! Shit, så deilig det er å være tilbake her, og ikke minst sammen med kjæresten min som aldri har vært i USA før - jeg gleder meg til å vise han rundt! Hater Trump og hadde egentlig bestemt meg for å ikke dra tilbake hit før han er ferdig som president men her er jeg altså, haha..Aller mest gleder jeg meg til å spise masse. Jeg har booket bord på så mange fine restauranter og har virkelig gjort research, jeg kan godt lage en liten guide på steder i New York når vi er ferdige? Jeg har laget en før, den finner du her - men nå har jeg enda flere steder å tipse om. Forøvrig må dere gjerne sjekke ut kategoriene på bloggen, jeg har egne for hver reise og prøver å legge inn så mange tips jeg kan underveis.


Flyturen hit gikk greit, Norwegian var så snille og ga oss premium seter! Det er forøvrig det eneste på denne reisen som er reklame, alt annet betaler vi selv om noen skulle lure. Uansett, tilbake til flyturen: jeg har en "regel", om jeg flyr i mer enn fem timer MÅ jeg ha større seter enn de vanlige, og da må man kjøpe premium / business. Hos Norwegian koster det ikke så mye ekstra, men er virkelig verdt det. Du har god plass, kan legge bak setene, du får inkludert mat og drikke og man ender opp med å glede seg til flyturen. Det blir liksom en fin del av "helheten", ferien starter allerede på flyet. Uansett, takk Norwegian!

I natt har vi bodd på The Mercer Hotel, men bytter til et annet nå i formiddag. The Mercer er dritfint og anbefales på det varmeste! Elsker det, skikkelig fab. Vi ble møtt av champagne og verdens godeste cupcakes som vi spiste i full fart, før jeg byttet klær og vi akkurat rakk å komme oss ut blant folk ved tolvslaget og jeg fikk kyss fra min kjæreste. En fin start på det nye året, selv om alt har vært litt dritt i det siste. Gud, la 2018 bli bedre. ♥ 

Jeg skal blogge som normalt her borte, men noen innlegg vil komme opp midt på natten pga tidsforskjell. Da har dere lesing på morgenen, i det minste! 💞 💞