hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

januar 2016

mitt friminutt i en ukeplan full av mattetimer

Kommenter her

annonselenkeJeg elsker den her skjorten (fra nelly - her ) som jeg har på meg idag. Jeg finner nesten aldri skjorter jeg liker, men denne.. Den passer meg. Nå skal jeg dra på kino med min Joakim, det skal bli herlig å se han igjen. Min fine, kreative kompis som inspirerer meg. Han er mitt friminutt i en ukeplan full av mattetimer, sånn føles våre kvelder sammen. :) 

 

 

en personlig takk

Kommenter her

Hver gang jeg reiser hjem til Harstad får jeg en veldig rar følelse. Det er så vakkert. Alle fjellene som strekker seg mot himmelen, lufta som føles ekstra frisk og jeg har menneskene jeg elsker aller mest der. Mamma og pappa. Besteforeldrene mine. Lillesøsteren min. Dyrene. Jeg har senga på jenterommet som jeg satt i da jeg skapte bloggen. Jeg har en lilla hylle som før var fylt opp med sponsa mobildeksler og annet dill og dall. Jeg har sengehimmelen som Truls Svendsen ødela da han var hjemme hos meg. Jeg har veien utenfor huset hvor jeg løp fram og tilbake, la meg ned på asfalten og poserte for å få de beste bildene. Jeg har uendelige minner, latter og fine øyeblikk jeg husker fra denne tiden. Jeg har verandaen hvor jeg sneik meg ut for å smugrøyke. Jeg har trappa i gangen hvor jeg har løpt raskt opp og ned, delvis fordi jeg følte det spøkte der, delvis fordi det var kaldt. Men jeg løp alltid mot den store senga, mot mamma og pappa nede, eller mot utgangen for å dra på nye eventyr. Livet.

Men når telefonen ringer idag, og en journalist eller et annet menneske med en agenda sier "du er jo herfra, så kan ikke du gjøre dette for oss?". Da tenker.. Så NÅ er det OK at vi kommer fra samme sted? Jeg har alltid likt Harstad. Det har alltid vært hjemme for meg. Men det er først når jeg får klemme Thomas og Harald på senkveld at jeg er godkjent for dere. 

Jeg har ikke glemt at jeg var en skam for byen da Truls Svendsen kom til Harstad og valgte å besøke meg. MEG. Ikke en gammel kanon fra krigen, ikke artic race og ikke ordføreren. Meg. Jeg har ikke glemt det kollektive hatet som spredte seg for at han kunne være så dum - i følge dere - som besøkte duckfacet med lav IQ når han først skulle vise fram byen. Jeg var en skam for byen, jeg. Dere ville flytte. Dere ville gjemme dere under bakken. Dere ville gi meg skylden for at byen ikke hadde noe annet å representere der og da. Jeg har ikke glemt at mamma og pappa måtte slette flere venner fra facebook, fordi så mange bekjente av dem, i samme by, skrev dritt om deres egen datter.

 

Jeg har ikke glemt læreren som lo meg i ansiktet og brukte rosablogger som en fornærmelse. Læreren som ga meg 2 på en prøve, fordi jeg skrev om markedsføring i sosiale medier. Som jeg selv levde av, men det var ikke realistisk i følge henne og jeg løy bare. Jeg har ikke glemt læreren som sa at løpet var kjørt for min del, og at jeg kastet bort tiden min.

Takk gud har jeg ikke glemt vennene som kjørte meg hit og dit for å få tatt fine bilder. Vennene som også la seg ned på asfalten. Vennene som kranglet med folk på mine vegne. Vennene som aldri ba meg gi opp, som opprettet fanpage for meg på facebook som i dag har 52 000 likes. Den gang var det 10 likes, men en venninne så meg og sa "jeg vet det kommer til å bli stort". Jeg har ikke glemt midnattsolen. Alle små forelskelser. Mamma og pappa som ville ha ofret alle vennskap, alle familieforhold og alt de eier for å backe meg opp. 

Jeg vil faktisk takke Truls litt ekstra. Han var en av de første som tok turen helt til meg, selv om han kunne valgt alt annet. Han fikk nok med seg hvor lite fornøyde folk var med at han besøkte meg. Han fikk nok kanskje også med seg blikkene folk ga meg, uansett om han har glemt det nå. Men jeg kommer aldri, aldri til å glemme at han faktisk besøkte meg den gangen for så mange år siden, at han fikk hilse på familien min og at jeg fikk vise han byen. Han er så godt likt, han er så "innafor", og han hjalp meg til å forstå at.. Vet du hva? Jeg er også ganske kul. "Ikke bry deg om det", sa han den gang, da vi snakket om alt hatet som kom min vei. Den dag i dag, om jeg møter han tilfeldig og får en god klem, så betyr den ekstra mye for min del. Samme klem ga han for 3 år siden, men til en mye mer usikker og hatet jente. 


I dag er jeg glad. Og idag ser jeg tilbake på episoden vi spilte inn den gang da, og tenker på hvor utrolig heldig jeg er for absolutt alle menneskene som har kommet hjem til meg, reist til Harstad og hjulpet meg på vei. Truls var den første som var virkelig "big deal", og etterpå har journalister fra VG, dagbladet, d2, nrk, tv2 kommet. Bloggerne har vi filmet. Så mange fine mennesker, hjemme i vårt gamle hus med slitte møbler og uferdig gulv. I byen som var redd jeg skulle kaste skygge over byen, farget i rosa.

Rosa skinner greit i Oslo uansett. 

 

Om du vil se en stjerne, se på himmelen

Kommenter her

Spellemann, ja. Det var en fantastisk kveld, og jeg merker jeg blir rørt av å se Marcus og Martinus opptre.. De er så flinke, jordnære og gode gutter når man møter dem, og på scenen er de virkelige entertainere. Ellers var et høydepunkt å se Lars Vaular live med Ingebjørg Bratland, deres nye låt "stjernene" var veldig fin og er lagt i spotifylista mi. "Om du vil se en stjerne, se på himmelen for den er stor og fin, ikke se på skjermen din på mobilen" rapper Vaular. Tror ikke den trenger så mye utdypelse. Ellers kult at karpe vant pris for videoen "hvite menn som pusher 50", hun som har regi på den videoen laget faktisk min reklame for infinitum også! Da ble det litt ekstra, ekstra fett. 

Etterfesten var også morsom, kort oppsummert var det mye dans, kule mennesker, jeg spiste sikkert 40 vårruller og jeg mistet solbrillene mine, som jeg av en eller annen grunn tok med meg på fest. 

Bilde: seher.no 


Nå skal jeg slappe av på sofaen i noen timer! Det trenger jeg. 

min look for spellemannsprisen!

Kommenter her

Her kommer noen kjappe og ikke så veldig fine bilder av looken min for årets spellemannspris! Jeg er faktisk utrolig spent. Jeg har sett spellemannsprisen på tv i alle de år, så å være der i egen person med min aller beste venninne føles ekstra stas. 

Takk til Dajana for sminke (hun skal snart holde kurs, info finner du om du trykker på linken)  og til Jostein Wålengen for styling! Gleder meg til dere får se hele looken fra rød løper. Ønsk meg god kveld!

grip dagen som er den beste i 2016

Kommenter her

// annonselenker

I dag var lett den kuleste dagen i 2016 så langt, kanskje det blir den kuleste i hele år? Og klokka er ikke engang 15! Vanligvis har jeg ikke gjort annet før klokken 15 enn å svare på noen mailer og sminke meg, ca. Nå har jeg fått åpenbaringer og blitt et bedre menneske, på en måte. Da jeg våknet i morges følte jeg at jeg skulle på leirskole i 7. klasse, at jeg skulle få mitt første kyss, at jeg skulle leke favorittleken min i gymtimen.. Barnslige forventninger. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive følelsen. Og det irriterende med det, som med alt annet, er at jeg ikke kan fortelle dere enda. Men allerede i overimorgen, mandag morgen.. DA får dere vite det. Og det er så stort. Jeg er så stolt. For å si det sånn, i dag gråt jeg på jobb. Ikke fordi det var fælt, ikke fordi jeg ble glad, men fordi jeg ble.. berørt. Jeg blir aldri berørt. 

Jeg sier bare, grip dagen. Og det betyr to ting. 

(annonselenker) Genser her / jakke her (den er på salg) / bukse bik bok / sko her / veske celine / solbriller d&g. 

 

I dag er det spellemannsprisen, folk har sagt "lykke til" som om jeg liksom skal vinne noe, haha. Jeg tror heller de mener "lykke til" som i "lykke til med å drikke i 6 timer og enda være oppegående, for å SÅ dra på etterfest". Men jeg sa jo til dere, dette er min siste og eneste crazy helg. Så er det tilbake til å være kjedelig å ha sosial angst, ikke tørre å gå ut og hele den pakken.. Akkurat nå blir jeg sminket av Dajana samtidig som jeg blogger. Looken min får dere senere :-) 

internett shopping gone wrong

Kommenter her

Som dere vet shopper jeg en del på internett, og det kan ikke alltid gå like bra.. Sist uke kjøpte jeg to "malerier" som liksom skulle være store, men under ser dere altså resultatet. To små bilder som passer aller best på kjøleskapet, haha. Jeg som hadde kjøpt store rammer utifra målene på nettsiden. De er uansett veldig søte, og de kler kjøleskapet mitt, men faen da. 

 

Og prisen? 600 spenn. Dyr kjøleskapspynt, der ja. 

har dere hørt denne?

Kommenter her

Jeg vet ikke om dere har sett disse her før, men de lager coverversjoner av verdens mest kjente låter i reagge-versjon! Jeg blir så glad av å høre på den, og er det feil å si at jeg liker denne bedre enn originalen? 

busy life nobodys wife

Kommenter her

Nå har jeg endelig et lite pust i bakken, så jeg skal forklare dere litt hvordan ting er om dagen - eller, hvordan de har vært de siste dagene, og hvordan de kommer til å være framover. Dere skal så klart få ta en del av hele prosessen, men greit å gi dere en liten oppdatering slik at dere henger med i svingene.

Jobb: Fra nå av skal jeg sitte på kontorene til Anti hvor jeg har managementet mitt, istedenfor å jobbe hjemmefra. Jeg starter der neste mandag!  Der får jeg min egen mac, min egen pult og får være i et fantastisk kreativt miljø med mennesker jeg har høy respekt for. Grunnen til at jeg velger å være på kontoret er at da får jeg en annen arbeidsro enn hjemme, og det er lettere å få ting gjort. Det jeg skal ha hovedfokus på framover er bloggen som nummer en, boken og å sette opp foredrag.. Så er det et par småting innimellom der også, blant annet premiere av bloggerne om ikke så lenge!

Denne helgen: Dette er den siste helgen jeg har før all jobben kickstartes for fullt. Jeg skal jobbe denne helgen også, meeeen nå er Anne-Sofie på besøk og på mandag er det som sagt i full gang med kontorjobb fra 09-16:30, så denne helgen skal NYTES. Jeg og Anne-Sofie skal finne på mye sprell, og skal feste både idag og i morgen. I kveld blir det ANGST, og i morgen er det spellemannsprisen! Men jeg oppdaterer dere, så klart.

Et bilde fra igår. Kjolen min finner dere her (annonselenke) PS. JEG ELSKER SUITE 16?? KAN DE VINNE MGP? 

du vet det er seriøst når..

Kommenter her

Dere er bare for gode. Ikke nok med at dere gir meg støttende tilbakemeldinger, dere tar dere tid til å sende meg laaaange mailer for å gjøre meg glad på ulike måter. Ja, det gjør meg så himla glad og varm i hjertet. En av dere tenkte at litt shopping kunne muntre meg opp.. Og det gjør det jo, iallfall en liten stund. Hun tipset om en instagram-konto som jeg så klart ikke husker navnet på nå, hvor de solgte litt forskjellig dill og dall. Så, det gjorde jeg for noen dager siden, og her om dagen dukket denne søte kaffekoppen (?) opp i postkassen!

Jeg synes eeeeegentlig den er litt klein. I swear on my chanel, liksom. Men da er det faen seriøst, haha. 

 

 

ukens videoblogg - videoblogg med kjæresten min

Kommenter her

Jeg er forelsket i Joakim. På en eller annen merkelig måte. Ikke sånn at jeg får sommerfugler i magen eller blir sjalu, men jeg bare liker han så utrolig godt som det fantastiske mennesket han er. Vi har et fantastisk vennskap, og jeg unner virkelig alle gode mennesker å ha noen man binder seg til på samme måte som vi. Så, selv om det er mye rykter om at vi er i et forhold kan jeg avkrefte det, Joakim er homofil og jeg.. Ja, jeg blir avvist, haha. Jeg er så glad i deg Joakim! Og til dere, jeg håper videobloggene våre kan gi dere gleder på en ellers grå onsdag. 

Del 2 av videoen kommer neste Onsdag på bloggen, men de legges ut på youtube kvelden før. Så, klikk her og følg oss på youtube! 

glad og uvitende

Kommenter her

Her var jeg glad. Glad og uvitende. Kanskje jeg var sterkere enn noen sinne? Jeg vet ikke, men jeg skal komme dit igjen. Jeg starter med en tur på Elixia, får løpe av meg litt frustrasjon. Hilsen en jente som har hatt en slitsom dag. 

 

du gjorde meg fin!

Kommenter her
I morges, etter to timer med søvn dro jeg til en fin hotellsuite for å bli sminket. Jeg og teamet bak coverbrands har laget en haug av sminkevideoer som skal komme på bloggen etterhvert, og sammen filmet vi mine favorittlooks! Jeg ble så fornøyd med sminken, Erlend gjorde meg virkelig fin og vi hadde en veldig koselig morgen sammen. Jeg er glad for samarbeidet jeg får ha med dem, nå har vi jobbet sammen i to år og jeg håper på mange flere. 

Bildene i innlegget er tatt av Anja Ka / Erlend Brattland gjorde sminken,   / kjolen jeg har på meg finner dere her, og den er på salg nå (annonselenke). 

 

å finne inspirasjonen

Kommenter her

Hjelp for et vær vi har i Oslo om dagen.. Jeg synes det lukter så stygt når snøen smelter, og det er glatt over alt. Så det har ikke vært enkelt å gå ut med hunden idag! For min del altså, han elsker jo uansett hvolket vær og ruller seg rundt i snø, bæsj og gud vet hva. I dag ville jeg egentlig bare være inne hele dagen, men jeg har jobbet hardt og bra, så det er jeg glad for. Jeg skal jobbe videre utover kvelden med boken, og så kanskje jeg tar meg en tur på trening.

Det er litt vanskelig å finne inspirasjon og konsentrere seg hjemme (noen ganger blir jeg gal av å jobbe fra min egen stue) men i neste uke skal jeg begynne å sitte på kontor! Det blir så deilig, da blir det nok lettere å holde fokuset! :) 

 

Dette heter jeg på snapchat!

Kommenter herDere har spurt, mast og ønsket dere dette så lenge.. Og nå skal dere endelig få! Jeg er enda litt ny på snapchat og er ikke så flink til å legge ut masse mystories, men det kommer vel etterhvert. Jeg er veldig obs på at dette ikke skal bli et ekstra stress i livet mitt, men noe jeg skal gjøre på gøy. Ikke enda en ting jeg føler jeg MÅ oppdatere.. 

Om dere vil adde meg på snap, så heter jeg sophizzleyo! Dere kan ikke sende meg snaps, men se mystoriene mine. Dette blir gøy! 

dere er de beste!

Kommenter her

 

 

annonselenke

Overfladiske gleder. 

Jeg har på meg en fin kjole fra River Island idag, og slike små gleder gjør meg.. ikke glad, men helt OK i humøret. Jeg har begynt å elske lange, komfortable kjoler.. Fint, men også digg å slappe av i. Jeg skulle egentlig ta antrekksbilder i dag men måtte prioritere å skrive boka, som er viktigere akkurat nå. Ellers har jeg veldig vondt i visdomstanna som vanlig, haha. Jeg skal ikke trekke den før om 3 uker.. Og det er så dyrt! 5000 kr! Og jeg må trekke fire til.. Hjelp! 

Tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg har fått fra fotografer! Har sinnsykt mange mailer å se igjennom nå, så jeg skal begynne med det nå :-) Gleder meg til å møte og jobbe med noen av dere! 

Kan du være den rette?

Kommenter her

Det er så mye lettere å blogge med fine bilder, men uansett hvor dyrt utstyr jeg kjøper eller hvor mange innstillinger jeg lærer meg, så hjelper det ikke så mye om jeg har venner som ikke har så god peiling (sorry!). Noen kan virkelig greiene sine, andre ikke. Som dere vet har jeg og Joakim tatt endel bilder opp igjennom og kommer til å fortsette med det, men akkurat nå jobber han med sweatshop sesong 2, så jeg trenger en ny fotovenn som kan hjelpe til i denne perioden! Jeg har funnet en ny fotograf som jeg skal ta litt bilder med, Stephen MEN jeg trenger flere! Så, er du fotointeressert og kunne tenkt deg å ta litt bilder med meg nå og da? Alt fra outfits til å være med på eventer, tv-innspillinger og annet som krever litt behind the scenes. Send meg en mail på sophieeliseblogg@hotmail.com med noen av bildene du har tatt, så kanskje vi finner på noe kult! 


Alle bildene i innlegget er tatt av min fantastiske Joakim Kleven. Husk at det kommer ny videoblogg i morgen, da har vi boyfriend-girlfriend tag! 

dette er hjemme nå

Kommenter her

Summer throwback.

Altså, jeg klarer nesten ikke å konsenterere meg om å skrive dette innlegget. Jeg har akkurat kommet hjem, satt meg på min faste plass i sofaen, hører på musikk OG snakker med Ariel samtidig. Hunden hopper fram og tilbake, leker høylytt med lekene sine og vil ha oppmerksomhet... Men jeg liker det. Det er hjemme. Min nye definisjon av hjemme, som tidligere betydde kjæreste. Nå betyr hjemme det her, og det føles fint. Jeg skal ta på meg litt treningsutstyr snart og gjøre noen øvelser på gulvet, jeg rakk akkurat ikke elixia. Så blir det mat, og mer kos i sofaen. :) 

noen flauser og annen dritt

Kommenter her

♥ For bare et par dager siden var jeg alene hjemme, jeg lå i sengen og hadde egentlig bestemt meg for å ha en skikkelig trist kveld, haha. Trist musikk, tente lys, og et par tårer på mitt kinn (noen ganger er det greit å få det ut..). Så, jeg gråter et par stakkars tårer da, jeg ligger på rygg, og hulker litt smått for meg selv. Så bestemmer jeg meg for å legge meg til siden, og en tåre kommer iNN i øret mitt slik at jeg må sette meg opp, slå på den ene siden av hodet mitt mange ganger, den tåren kommer ikke ut og det begynner faktisk å gjøre ganske vondt, så det ender med at jeg må skylle heeele øret altså. For en kveld.

♥ Jeg har så dårlig syn at jeg noen ganger tror eldre gamle damer er en kjekk gutt. Når jeg ser de på lang avstand, altså.. De er jo som regel ganske brune og med stylet hår, og fargerike klær så jeg tenker "damn, that boy got style!" og så er det en gammel dame..

♥ På snakk om dårlig syn, en gang sa jeg "åh, så søt hund" til skyggen av en dame. Jeg trodde altså at hunden hennes var en skygge..

♥ Enda en historie om dårlig syn: jeg skulle møte min venninne Marte ved Oslo City, og jeg går med bestemte skritt mot inngangen. Jeg ser en person i sidesynet som begynner å gå mot meg, jeg har en dårlig dag og er sminkefri og tenker at jeg virkelig ikke vil møte noen jeg ikke ønsker å snakke med. Så jeg begynner å gå raskt i motsatt retning, nesten småløper og så viser det seg at personen jeg løper fra er Marte. Hun bare "hallo, hva faen gjør du?", haha. 

♥ En gang jeg satt på et fly satt jeg midt imellom to menn jeg ikke kjenner. Han som satt ved vinduet var ganske gretten og tok det utover meg ved å si ting som at jeg måtte flytte på beinet / jakken / håret og gud vet hva, fordi jeg tok for stor plass (for jeg er jo virkelig et svært menneske som tar stor plass..). Han var i tillegg ganske redd for å fly, så han lagde et ekstremt oppstyr når flyet lettet og det kom turbulens. Jeg er jo også redd, så det gjorde ikke saken bedre. Han sovnet etterhvert, og jeg skulle prøve på det samme.. Så, jeg trykket på knappen for å legge setet mitt bak, og trykker på FEIL knapp. Setet til den sure mannen går brått bakover, han spretter opp, roper og ser helt forskrekket på meg. Det var enda over en time igjen av den flyturen ... 

♥ En gang på ungdomsskolen hadde vi et slags kappløp i friminuttet hvor man skulle sitte på skuldrene til hverandre. Jeg satt på skuldrene til en venninne, og det var så hysterisk morsomt at jeg faktisk tisset på meg PÅ skuldrene til venninna mi. Tror aldri jeg har vært så flau før i hele mitt liv, og jeg kommer alltid til å huske det.

♥ En gang i fjor høst sto jeg utenfor oslo city for å vente på en venninne jeg skulle møte. Det kommer en voksen mann bort til meg og spør "du, unnskyld, kan vi ta et bilde sammen?" og jeg svarer "jada, det kan vi jo", hvor han deretter sier "Tusen takk ISELIN :D :D :D " og jeg bare... Iselin? Hvem da Iselin? Han mente tydeligvis Iselin fra paradise hotell, og for å være helt ærlig ble jeg ganske fornærmet. Jeg forklarte at neida, jeg er ikke henne, han har dessverre feil og så begynner jeg å bevege meg litt bortover. Det kommer en gjeng yngre jenter løpende til meg, spør om de kan ta bilde og jeg sier ja - så kommer samme mann løpede etter og roper "HVORFOR LYVER DU? JEG SA JO AT DU ER ISELIN?? HVORFOR ELLERS VIL DE TA BILDE MED DEG?". Det ender altså med at jeg tar bilde med han, og senere legger han ut bilde på facebook av seg selv og "iselin". 

Look-a-like? jeg har laget meg snapchat

Kommenter her

annonselenke

Jeg elsker denne toppen! Den er så.. komfortabel og søt? Jeg går med den hele tiden når jeg skal slappe av, kombinert med disse buksene. Dere finner toppen her! Buksa er også fra nelly, men jeg finner den ikke noe sted. Nå skal jeg pakke kofferten og sette kursen mot Oslo! 


PS: Jeg har laget meg snapchat. Enn så lenge er den privat og jeg legger ikke ut mystories eller noe, men om det skulle endre seg så sier jeg ifra til dere. Dere som kjenner meg kan ta kontakt, så får dere lagt meg til! :) 

Har jeg venner som stjeler?

Kommenter herPå bildene over ser dere mine favorittsko. Jeg bruker de nesten hver dag, jeg har hatt dem i litt over ett år og jeg kommer nok aldri til å bli lei. Jeg elsker NIKE! De er litt skitne, men det er jo slik normale sko ser ut..? Jeg driter i om det er sommer, vinter, orkan, tornado, flodbølge eller hva det måtte være, jeg har på meg skoene og kan like gjerne bare fryse :) Jeg bruker forresten aldri sokker heller. Jeg eier ikke et eneste par sokker, og det er kanskje ikke så rart at jeg er smålig forkjølet hele tiden..? 

Men.. Jeg kom til å tenke på noe. Før hadde jeg 6 par nikes air max, nå har jeg bare ett. Hva kan det skyldes? Fylla har skylda? Venner som stjeler? Kanskje vaktmesteren i borettslaget har tatt skoene? Han hater meg, skjønner dere. 

 

snart tid for spellemannsprisen!

Kommenter her

Neste uke er det klart for årets spellemannspris, og jeg har helt glemt å blogge om det! Jeg er nominert i tre kategorier, årets nykommer, årets artist og årets låt! Neida, haha. Jeg er ikke nominert, det hadde vært like merkelig som da jeg ble nominert til årets snapchat med tanke på at jeg ikke engang har snapchat.. Uansett! Anne-Sofie kommer til Oslo og vi begge skal gå på selve utdelingen og etterfesten. Hun ble sååå glad da jeg ringte og fortalte henne det, så jeg ser egentlig mest fram mot å ta med meg min bestie på kule ting når hun først kommer til hovedstaden.

Jeg lurer veldig på hva jeg skal ha på meg. Jeg har snakket litt med Jostein W (som har stylet meg før kjendisgallaen og vixen nå sist) og jeg stoler på at han kommer på med noe veldig bra. Han får alltid fram det fineste i meg, på en "voksen" og sofistikert måte. Likevel kan man se at det er veldig Sophie Elise, og det liker jeg! Så får vi heller styre unna antrekk som det her, selv om det faktisk fikk terningkast 6 i se&hør:

alt føles helt forferdelig

Kommenter her

Rundt jul ble jeg intervjuet av VG. Vi snakket om det siste året og den såkalte forandringen som hadde skjedd med meg. Jeg klarte ikke å kjenne meg igjen, ikke en dritt har endret seg - følte jeg. Jeg ville gråte, for ting hadde kanskje endret seg karrieremessig, men på privaten var alt det samme. Det var det ingen som så, men det var så utrolig tydelig for meg.De samme problemene, de samme spørsmålene. De samme tingene som holdt meg våken om natten, de samme tårene. De samme desperate telefonsamtalene til venninner.  Jeg fikk en åpenbaring, uansett hvor teit det høres ut. Jeg kan ikke tenke det samme ett år fra nå. Jeg kan ikke føle meg like lite verdt eller respektert. Da får jeg panikk.

Jeg har tenkt så ofte om venninner når jeg har sett dem finne seg i alt mulig, "hun er så dum, hun er så naiv. Ser hun ikke det alle andre ser? Hvorfor går hun bare ikke? Hvorfor ser hun ikke sin egen verdi?". Det siste året har jeg vært den jenta. Når man først er midt i det ser man det ikke sel, uansett hvor mye vett andre prøver å riste i deg. Det er så rart. Man blir så fanget i en vond sirkel, og nesten avhengig av det dårlige også.  For det er jo så bra når det først er bra. Det er det ingen som ser, og ingen som vet. Venninner kunne komme med råd alt de ville, men det hjalp ikke uansett. De hadde rett og jeg visste det så godt, men jeg brydde meg ikke. Jeg måtte finne ut av det selv.Magefølelsen har alltid rett. Du føler den kanskje fra start, kanskje etter en uke eller kanskje etter ett år. Men den stemmer alltid 100%. Jeg brydde meg ikke om den. Jeg hørte ikke på hodet mitt, ikke på magen min, ikke på noen ting annet enn.. Min egen stahet. Et eget ønske om at jeg ikke tok feil. Et lite håp. Jeg ville ikke innrømme det, jeg ville ikke "tape". 

Jeg har opplevd et så enormt svik, og alt føles helt forferdelig. Ting jeg har vært med på igjennom tidene kan ikke sammenligne seg med hvordan det har føltes den siste uka. Jeg har vært i sjokk, vanntro og konstant kvalm. Det har ikke noe med rettsaken å gjøre, som de fleste vet om nå. Det er en kjip situasjon, men en så liten dråpe i et svært bilde som har vært et kaos av både fine og fæle farger. I går fikk jeg enda en åpenbaring. Jeg hadde kjempet imot følelsene mine, taklet dem, kjempet imot, taklet dem. Jeg prøvde å tenke "gjort er gjort, det har skjedd" men det føles så utrolig jævlig når man selv ikke har gjort noe galt, på noen som helst måte. Men nå tenker jeg bare.. Dette måtte jeg igjennom. Jeg har fått så utrolig mange erfaringer, som jeg etterhvert kan bringe videre til dere. Jeg har lyst til å opplyse, slik at dere ikke gjør de samme grusomme feilene som jeg har gjort. Men det får jeg ta når jeg er klar. Jeg vet at det kan hjelpe mange av dere, og jeg hadde trengt å høre det fra et "forbilde" da jeg var yngre. 


Beklager for mye syt og klag, men det er godt å skrive av seg litt. Bloggen er og har alltid vært et sted hvor jeg kan åpne meg. Og takk gud for at jeg holder på å skrive bok for tiden, når alt det jævlige har skjedd den siste tiden så har jeg hatt en sår trøst i at det blir en bra bok i det minste, haha. 

Det som ikke dreper deg føles helt jævlig, og så blir du sterkere. Dit skal jeg. 

Meg i dag - rainy day

Kommenter her

annonselenke

Caps fra adidas / jumpsuit fra revolve clothing /  jakke fra her.

I dag var virkelig den ene uheldige hendelsen etter den andre. Først glemte jeg minnekortet til kameraet når vi skulle ta bilder, så fikk vi en parkeringsbot, så begynte det å regne så vi måtte ta bilder inne.. Men det ble ganske kult uansett? Bare se på alle de fargene. Jeg vet riktignok ikke hvorfor bildene ble så uskarpe? Jeg tar jo bilder med det nye objektivet så jeg har kanskje ikke lært meg helt enda. 

Nå tuller vi rundt på.. CHATROULETTE! Haha, husker dere det? Jeg ble veldig overrasket da Martine plutselig snudde pcen sin mot meg og viste meg hva hun styrte med. Jeg synes det er så morsomt, mennene der har vel aldri sett en jente før.. Og jeg "møtte" en søt gutt, EN søt av 400 merkelige. PS. Anbefaler egentlig ikke chatroulette på noen måte, og iallfall ikke om du er yngre enn 18. Det er ganske ekkelt. 

Kommer jeg meg hjem?

Kommenter her

Oj! Det var ikke før jeg skriver dette innlegget at jeg innser at det har blitt.. søndag!? Åhh.. Snart reiser jeg tilbake til Oslo, i morgen kveld faktisk. Dette fikk meg til å tenke på at jeg må sjekke flybilettene mine også. Jeg hadde et lite drama for litt siden, jeg fikk nylig et nytt telefonnummer og jeg bestilte flybilletter og masse annet med FEIL nummer! Jeg hadde jo ikke lært meg mitt nye enda, så en gammel (og sint) mann i Tromsø fikk alle reisebekreftelsene mine. Han tok seg tid til å sende meg en sint melding, men ikke reisereservasjonene mine. Folk, altså. Håper jeg finner det på mailen min! 

Hva gjør dere denne søndagen da? Her er det full avslapping i hotellsenga som gjelder. Snakker, og hører på musikk. Utenom dette, skal jeg ta outfitbilder til dere og spise med noen venner på kitchen & table. Det er grått ute, men likevel føles alt litt lettere idag. Jeg vil ikke lengre gråte konstant. Så det går framover, sakte men sikkert. 

STAVANGER

Kommenter her


Idag har jeg og min venninne Martine vært rundt omkring i fine Stavanger. Vi gikk litt fram og tilbake, tok bilder og testet ut det nye objektivet mitt. Selv om det er litt kaldt så kan man jo ikke la være å ta bilder over alt, denne byen er jo så utrolig vakker!! Eller, skrev jeg at det er kaldt her? Det er jo plussgrader! Det har jeg ikke kjent på lenge. Martine hutrer og fryser, men jeg er bare glad for denne fantastiske varmen, haha.  Ellers spiste vi vegetarburger på Døgnvill, og stoppet innom kvadraten hvor jeg kjøpte to nye bøker. :) Det var det eneste jeg ville ha, bøker. Det gir meg mye mer enn klær faktisk! Forstår ikke folk som skryter av å aldri ha lest en bok, å lese er sexy synes jeg. 

Jeg bor forresten på Clarion som ligger midt i byen, jeg fikk oppholdet sponset. Rommet har bra utsikt, og fikk en fin hilsen på speilet. Jeg prøver å ta vare på de fine øyeblikkene jeg har nå, for det er de som gjør at jeg ikke bryter sammen. Sånn går dagene. 

sånn ser jeg ut idag!

Kommenter her

// annonselenker
Jakke fra Zara / bukse fra junkyard /(annonselenke) sko her / tskjorte h&m / veske louis vuitton
 

Sånn her har jeg sett ut i dag, i den fine fargegaten i Stavanger! Jeg dro dit etter anbefaling fra dere. Jeg skal fortelle dere mer om oppholdet mitt senere i dag! Jeg ser litt hoven ut i ansiktet på noen av bildene, jeg har betennelse i nok en visdomstann i tillegg til at jeg gråter endel, men tjaaa. Det ordner seg. Jeg må bare si at jeg elsker kåpen jeg har på meg på bildet. Jeg føler Zara er ganske oppskrytt (eller bare veldig uorganisert?) for jeg finner aldri noe der inne. Men denne er perfekt! :) 

 

noen ord

Kommenter her

Det er en kjent sak at media bygger mennesker opp som sterke profiler, for å så rive dem ned. Det generer vel klikk, og det er jo tydeligvis hva media handler om nå for tiden. Men vet dere.. Media bygget ikke opp meg. Jeg bygget opp meg selv. Det her er min plattform, og det føles bra. Nå skal det sies at jeg har respekt for media i Norge, og de gjør bare jobben sin. Det er nok en jobb jeg selv muligens ville hatt, om jeg ikke satt på andre siden slik jeg gjør nå.

Nå stormer det litt, og for meg virker det slik som det ofte gjør.. Jeg kjenner ikke meg selv igjen i sakene. Det blir like fjernt som å lese om hvem som helst andre som jeg ikke kjenner. Men first things first.. Norsk folkehjelp som har gått ut og sier de angrer på kampanjen de hadde med meg. Jeg forstår ikke helt hvilken del de angrer på, for jeg fikk jo beskjed i ettertid om at det ble superbra og kult, at vi fikk nådd ut til publikum på en annen måte, og jeg selv var stolt over både jobben deres og min jobb. Kampanjen nådde ut til mange, og ble omtalt over alt. Jeg spurte i forkant om innlegg nr 1 skulle merkes som annonse, da fikk jeg klart svar at nei, jeg fikk jo ikke betalt for første innlegg og derfor skulle det heller ikke merkes. Jeg fikk sterk beskjed om at det ødela kampanjens overasskelsesmoment om jeg merket det. I etterkant har jeg som sagt fått takk for et godt samarbeid hos norsk folkehjelp. Om de endrer seg nå, og velger å ta det med media og "advarer" andre synes jeg det er synd, men men. Jeg syntes det ble bra, om det hjelper på noe.

Ellers er det jo litt ditt og datt om gammel dritt. Det eneste jeg gjorde feil, som så mange andre jenter gjør, er å stole på feil person. Jeg vet så godt hvem jeg er og hva jeg står for, og fra nå av skal jeg kun omgi meg med mennesker som deler mine etiske verdier og jeg er ferdig med det som hører fortiden til. Jeg prøver å tenke på det som har vært fint, og tar med meg øvrige lærdommer videre. :)

Dette innlegget trenger ikke noe bilde. Jeg er i stavanger og skal kræshe i senga. God natt! 

 

alle er ikke slemme

Kommenter her

Jeg ramlet over denne videoen idag. Om dere bare visste hvor mye jeg savner disse vennene mine og den perioden! Jeg trenger dem i livet mitt. De oppmuntret meg så mye da, de oppmuntrer meg nå, og vi kommer vel alltid til å ha et ganske spesielt bånd. De er veldig fine mennesker. Slike mennesker er gode å ha, de som står rolige i masse kaos, og gutter man kan spørre om råd. 

Åh, jeg blir helt tårevåt jeg nå. Men jeg er så glad for at jeg har så positive og fine mennesker i livet mitt. Det setter jeg uendelig stor pris på. Og dere, da! Dere skal vite at så mange har den siste tiden prøvd å bryte meg ned, mennesker jeg har stolt på. Men jeg har deres støtte, og jeg skal vise at man kommer seg igjennom alt, så lenge man er snill og god. ♥ Alle er ikke drittsekker. Må minne meg selv på om det. 


 

 

always a lesson

Kommenter her

annonselenke

I kveld er det costume awards, men jeg holder meg hjemme i sofaen. Jeg hadde som sagt en ganske intens natt, og jeg vil bare bruke tid på meg selv. Tidligere i dag var jeg riktignok på et hyggelig intervju, det klarte jeg bra. Pluss i boka..

Nå skal jeg legge meg. I morgen reiser jeg bort.. Jeg har det for å være ærlig ganske opp og ned, nå er det ned, men jeg kommer meg igjennom det. Må bare si at jeg er utrolig takknemlig for de fantastiske vennene mine som har vært der for meg igjennom tykt og tynt, i alle disse år. Enda har jeg dem ved min side, og det føles så bra. ♥Toppen, som egentlig er en kjole, finner dere her. 


Vegetarburger! Nam nam. 

God natt, alle sammen! 

 

hilsen en som har fått hjertet sitt knust

Kommenter her

 

Det er mange av dere som har spurt hvordan jeg takler kjærlighetssorgen så bra som jeg gjør. Jeg prøver å være ute med venner, jobbe, stå opp tidlig og ha normale rutiner på ting. Jeg prøver å være sterk, ta en dag av gangen å kjempe på. Likevel går sorgen veldig utover meg fysisk. Jeg har lyst til å rope, skrike og slå, men jeg føler ikke energien er der. Det har vært minimalt med både søvn og mat, jeg har hatt en klump i magen hele tiden.. Og jeg er veldig apatisk. Jeg skyver smertene til side, men de ligger likevel gjemt dypt ett sted i meg.

I natt klikket det bare helt. Jeg fikk en beskjed som gjorde at jeg følte meg så utrolig såret, skuffet og sjokkert. Selv om jeg innerst inne har visst alt hele tiden, har jeg ikke ønsket å innse det. Alt, alle følelser jeg har holdt inne i løpet av det siste året kom brasende ut på en gang. Jeg tenkte for meg selv at enten så klikker jeg helt nå og får et nervøst sammenbrudd, eller så pakker jeg bort følelsene så kommer det nervøse sammenbruddet senere. Det ville ikke bare gå over.

Klokken 02 i natt pakket jeg veska og dro til en mann jeg aldri har møtt før. Jeg hadde ringt en venninne og sagt at nå er jeg så desperat at jeg faktisk gjør hva som helst, jeg vil jobbe med disse følelsene, jeg vil ta tak i dem. Hun sendte melding til en kompis som jobber med tankens kraft. En mann som visstnok kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv. Han sa jeg kunne komme, jeg satt meg i en taxi på vei til en fremmed. 


Vel hjemme hos han fikk han meg til å kjenne på smertene. Vi fokuserte på kun den. Jeg sa ordene jeg tenkte på, det mest negative jeg kunne finne på, hva som hadde såret mest. Han endret tankegangen min, og han fikk meg til å ta tak i meg selv. Det er vanskelig å beskrive en så merkelig opplevelse, når man møter noen som på et sekund får deg til å innrømme dine mørkeste hemmeligheter, din største skam, det såreste du vet om. Jeg ga slipp. Jeg gråt, følte på det, fokuserte på kun smerten. Til slutt var det ikke negativt lengre. Smerten er der enda, åh gud som smerten er der. Den presser på innsiden av brystet, den gjør det vanskelig å fokusere. Men nå vet jeg hva jeg skal gjøre.

Dette var noe jeg måtte igjennom. Jeg lærer av dette. Jeg fortjener å ha det bra, og det har jeg innsett selv. Smerten kommer til å være der, den kommer til å ville sluke meg ned i sitt sorte hull. Men hva skal jeg gjøre da? Slippe den inn. Det gjør vondt fordi man prøver å overdøve følelsene. Kjærlighetssorgen kommer ikke til å bite deg eller gjøre deg mer vondt. Det er bare en følelse. Tidligere når jeg har "klikket helt" som jeg kaller det, da har jeg vært ute av kontroll. Følelsene har tatt kontroll over meg, jeg har ikke tatt kontroll over dem. Jeg har ikke anerkjent hva de er, og hva de betyr. Nå klarer jeg det. 

Sett deg ned, helt alene. Pust ned i magen. Tenk på hva du føler, føl på det på ordentlig. Føl på det så lenge du kan, fokuser. Fokuser så hardt du klarer. Tenk på hvor urettferdig det er, hvor dritt det er, hvor lite du fortjener det. Fokuser på følelsen. Tenk på det mest negative du kommer på. Slik fortsetter du.. Og vet du hva? Til slutt føler du det ikke lengre. Det hjalp meg å sove, det hjalp meg å spise. Det hjalp meg til å ikke ha konstant høy puls. Nå når smertene kommer, så sier jeg "bring it". Jeg skal sette av tid, jeg skal føle på den jævla smerten. Og så overlever jeg faen meg det også.


Med vennlig hilsen en jente som har fått hjertet sitt knust. Men det skal ikke få knuse meg. 

I morgen reiser jeg til..

Kommenter her

I morgen pakker jeg min rosa koffert og setter kursen mot en norsk by jeg ikke har vært i på 13 år.. Sett bort fra at dialekten er nydelig og menneskene herlige (de jeg kjenner, i det minste) ser det ut som en vakker by. Jeg snakker så klart om STAVANGER!Jeg prøvde å google stavanger, men der var det helt håpløse bilder.. Så kom jeg på at Kristin alltid tar så fine, og elsker denne byen, så jeg låner disse fra styleconnection!

Jeg skal besøke min venninne Martine, og hun startet faktisk som bloggleser, og slik ble vi kjent.. Hun sendte meg et brev på facebook for 3 år siden for å gi meg tips om hva jeg burde gjøre om jeg reiste til London, ettersom jeg hadde ønsket meg det på bloggen. Så snakket vi videre, og det sa bare BOOM. Vi er så like, og jeg gleder meg masse til å se henne igjen! 

Om jeg har noen lesere som bor i Stavanger, kom gjerne med tips på hva jeg burde gjøre, spise, shoppe, se.. Hele pakken! Jeg skal jo henge med en innfødt (hehe) men er greit å få litt meninger fra dere også. Dere kan alltid kommentere på fanpagen min! 

Det var min feil

Kommenter her

Nå er det stor ståhei fordi jeg har "reklamert" for botox og gitt leserne mine 20% rabatt. Jeg ante ikke at dette var ulovlig ettersom jeg aldri har hørt eller fått noen rettningslinjer på det. Men det er min feil, det skal så klart ikke skje igjen og innlegget er slettet. Jeg ønsker så klart å gjøre jobben min riktig, og jeg følger rettningslinjene rundt dette. Jeg tar irettesettelsen alvorlig og sletter det aktuelle innlegget, så klart. Jeg håper ikke jeg har såret noen eller tråkket noen på tærne. 

Det var ikke et betalt innlegg, det var ikke sponset, og det var absolutt ikke mening å prakke kroppspress på noen. Faktisk skrev jeg i innlegget "om du har naturlige lepper som du er fornøyd med, IKKE ta fillers "bare for at", eller for å teste det ut". Jeg vet at mange jenter ønsker å fylle på leppene sine, og jeg ville heller at mine følgere skulle velge en seriøs klinikk istedenfor å ødelegge leppene sine, slik jeg gjorde først. Det kan fort bli en evig vond sirkel man ikke ønsker å havne i, og den kan være vanskelig å bryte ut av. Jeg ønsker ikke å fremme fillers som noe man må / burde ha, eller en nødvendighet for å føle seg vel. Fillers hjelper deg ikke på veien til godt selvbilde, det vet jeg alt om. 

Jeg forstår at det var dumt av meg, og tar fullt ansvar for at jeg ikke tenkte meg godt nok om. 

Jeg legger meg nå, jeg. Håper alle har det fint, og fokuserer på litt viktigere ting.. <3 Skulle ønske jeg kunne gitt enhver og en av dere en klem før leggetid. Dere er mine venninner igjennom en tøff periode nå. Takk! 


 

bilde her.  

 

UKENS VIDEOBLOGG - kyss, puppeflash og vixenfest!

Kommenter her

 

Det er onsdag og dere vet hva det betyr! Ny videoblogg fra meg og Joakim, denne gangen får dere følge med oss på vixen blogawards. Vi begge er så utrolig glade og stolte for at så mange følger oss allerede! Det gir oss masse motivasjon, og for meg er det herlig å slippe dere inn på denne måten. Her får dere se den versjonen av meg som er den beste - en trygg, glad og morsom versjon av meg selv, som kun Joakim får fram. Tror jeg er litt forelsket i han, på en bestevenn måte..

Dere kan subscribe på youtubekanalen vår ved å trykke her!

min viktigste støtte

Kommenter her


I dag kjøpte jeg meg et nytt objektiv, et canon 16-34 mm og Charlie får stå modell. Og det er han faen meg god på! Men det er riktignok ikke vanskelig å ta bilder av denne søtnosen :) Derfor kan dere få en liste med et par ting som er "typisk Charlie", som mange faktisk har etterspurt..

1. Hver gang det ringer på døra bjeffer han, men det er de eneste gangene han bjeffer. Han elsker riktignok folk og blir helt i hundre når jeg får besøk! 
2. Når jeg først har besøk henter han en og en av lekene sine og skal vise fram absolutt alt han eier til vennene mine. Favoritten er en liten bamse med en nisselue på.
3. Hver morgen har vi "kosestund". Etter at Ariel har dratt på jobb kommer han inn på soverommet og ligger med den lille kroppen sin mellom skuldrene og hodet mitt. 
4. Han elsker å spise snø. Han løper rundt og spiser snø i fart når vi er ute.
5. På snakk om å spise, så spiser han også sin egen bæsj noen ganger.. Sykt ekkelt. Lurer på hvorfor han gjør det. 
6. Når jeg gråter trøster han meg alltid. Jeg kan virkelig se på at han at han blir preget av mitt humør, og at han føler med smerten min. De siste ukene har han vært en enorm støtte uten å engang vite det selv.

Jeg er utrolig glad i denne lille pelsdotten!

 

Sophie Elise 4 president

Kommenter her

Jeg elsker den her illustrasjonen av meg, og spesielt at jenta bak bildet har fått med teksten på tatoveringen min, "be the change". Den betyr så mye for meg, og jeg prøver hver dag å leve opp til den. Denne tegningen gjør at jeg får lyst til å.. stille som statsminister? Haha. Den er bare veldig "power". Tusen takk til superdyktige @oeiaas på instagram for denne! 

Jeg blir ellers glad for alle tegningene dere lager, bare husk å legg meg til i bildet på instagram. Ikke bare tag meg, for da får jeg det ikke med meg! Og jeg vil jo gjerne like / kommentere bildene dere legger ut. 

 

 

alt var enklere før

Kommenter her

Solen skinner ute men jeg drømmer meg tilbake til Spania. Jeg lengter tilbake til den tiden generelt. Alt virket så mye enklere da.. Tenk at dette allerede er 4 måneder siden? Tiden går så alt for fort! Jeg har ingen andre reiser planlagt for hele 2016, det kommer vel når det kommer.. Det er ikke så lett når jeg ikke har kjæreste lengre, for da hadde jeg alltid noen å dra sammen med. Venner er det av en eller annen grunn ikke like enkelt med..? Jeg vil gjerne leie en bil å reise rundt litt. I italia? Frankrike? Kommer jeg til å dra på ferie i det hele tatt? Kommer jeg til å dø ensom og alene? Haha.. 

Haha, forresten synes jeg det er veldig morsomt når bloggere skal begynne å påtatt engasjere seg for samfunnsrelaterte saker fordi det er.. riktig? Fordi de ser at det funket når andre gjorde det? Og så betaler de for at innleggene skal synes for mange på facebook, såkalt "sponset". Jaja, alt for å ikke miste lesertall.. :) 

videoblogg-dag!

Kommenter her
Herregud, jeg har spilt inn videoblogger i hele kveld! Joakim er sykt opptatt for tiden med å klippe sesong 2 av sweatshop, som han har regi og klipp på. Disse få ledige timene måtte vi virkelig legge inn ekstragiret for å få mye gjort, det innebar ommøbelering av stua og masse, masse latter. Jeg gleder meg til dere får se, nå har vi spilt inn til en måned framover! 

Det ligger virkelig mye jobb og planlegging bak, men det er verdt det. Det er gøy å lage videoer til dere! Vi snakkes i morgen, da har jeg nesten helt fri sett bort fra en legetime, som strengt tatt ikke er jobb<3

Slik ser jeg ut idag!

Kommenter her

annonselenker


Jakke fra zara / skjerf fra burberry / topp fra her / bukse fra her / sko fra her / veske fra louis vuitton 

Sånn her har jeg sett ut idag! Jeg elsker denne kombinasjonen av kappe, høyhælte sko og en liten armveske. Og et deilig skjerf på toppen av det:) 

Nå er det videoblogging med Joakim! 

en romantisk overraskelse!

Kommenter her

I dag våknet jeg til en fin og nesten litt romantisk overraskelse! Jeg tror aldri noen har gjort sånt her for meg, noen sinne. Samboeren min Ariel måtte dra på jobb klokken 07 i morges, men før hun dro tok hun seg tiden til å legge en søt liten lapp på bordet. Det gjorde morgenen min så mye bedre! Små ting som dette er undervurdert, faktisk. 

Dere skal få dagens antrekk om en liten stund. Jeg skal filme litt til bloggerne nå, men håper vi blir ferdige ganske kjapt slik at jeg rekker å dra innom en fotobutikk. Jeg har lyst på et nytt objektiv! :) 

et godt tips!

Kommenter her

annonse


Som dere kanskje vet har jeg hatt en fast barberhøvel jeg har brukt over lengre tid, og har ikke følt behov for å teste noe nytt. Da jeg fikk tilbud om å teste ut høvelen Intuition Sensitive Care sa jeg at jeg kunne prøve, men at jeg ikke kunne garantere for et innlegg - det må jo faktisk funke bra også. Men om jeg ble positivt overassket? Oh yes! 


Har du opplevd at huden blir tør eller at du skjærer deg under barbering? Intuition sensetive care har allerede milloner av fornøyde brukere, og det er lett å forstå hvorfor. For her får du både hudpleie og barbering samtidig. De fire ultratynne bladene er nemlig omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Den inneholder 100 prosent naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som hindrer uttørking og gjør huden glatt og myk. Det gjør hele prosessen veldig lite tidskrevende, og med Intuition trenger du ikke lenger skum eller barbergel. Gå inn i dusjen, barber, og du er ferdig. Det er også veldig enkelt å bytte blader. Trykk på høvelens sideknapper, ta ut bladenheten, og klikk på plass en ny. Høvelen kommer selvsagt med sugekoppholder, slik at du kan henge den opp i dusjen. 

Den er også parabenfri og mildt parfymert OG embalasjen er 100% resirkulerbar. Bra for miljøet også, altså! Jeg er iallefall sykt fornøyd, dette er et kvalitetsprodukt som jeg har testet de siste ukene. Jeg har ikke hatt noe problemer med tørr hud, jeg skifter bladene enkelt og den er alltid lett tilgjengelig i dusjen. Dere kan bestille her! 

 

ny look!

Kommenter her

annonselenkeNy frisyre! (sponset) Tusen takk til Sara W på hendrix hair, denne gangen gjorde vi det på avdeling torggata <3 Toppen min finner dere her. 

Sånn her ser jeg ut nå! Kort hår varte i nøyaktig en helg, så er jeg tilbake til langt og blondt. Men vet dere hva? Jeg ELSKET det korte håret! Nå fikk jeg jo satt inn nye extensions og da var det deilig å ha lange lokker en stund, men kanskje jeg klipper disse til en kortere frisyre ved neste frisørbesøk? Det høres sikkert helt idiotisk ut, men det var et stort steg i riktig retning å ha det korte håret en liten stund. Jeg har alltid skjult meg bak masse hår og sminke, fordi jeg er redd folk skal se meg. Å se folk i øynene når jeg snakker, ha litt kortere hår, mindre sminke osv viser at jeg er mer sikker på meg selv, og jeg har alltid trodd det var motsatt. 

Nå blir det trening på elixia med min venninne Camilla, og når jeg kommer hjem blir det lett underholdning på skjermen i form av keeping up with the kardashians. Jeg har sett på en dokumentar om sorte hull og universet generelt de siste dagene, så nå trenger jeg litt.. uviktige ting, hehe. 

 

 

kunsten å gi faen

Kommenter her

Det er nesten en liten kunst å gi faen.

Ikke tolk det feil. Det er viktig å engasjere seg for noe, det er viktig å ta tak i ting, og det er viktig å stå opp for det man mener. Synes jeg. Men, så er det å gi slipp på tingene som ikke betyr noe, tingene som ikke er så viktige, ikke overtenke alt og bare gi litt faen. Det er vanskelig, men så utrolig viktig for å være lykkelig for min del. 

Da jeg var yngre, så overanalyserte jeg absolutt alt. Jeg tok ikke et eneste valg i hverdagen uten å tenke på hva som kunne skje, og da endte det som regel opp med at jeg gjorde absolutt ingenting. Det gjorde igjen at jeg ble mer innesluttet, sjenert, nervøs og usikker på meg selv som person, fordi jeg ble fanget i mitt eget hode og alt tankespinnet mitt istedenfor å bare gjøre. For hva har det egentlig å si?

I morges da jeg våknet scrollet jeg med trøtte øyne igjennom facebook. Da kom jeg over denne her.

 

Det er kult å bli anerkjent av såpass spennende mennesker som jeg selv vet hvem er, MEN for meg var greia mer sånn her.. Jeg satt på vixen, provosert over å lese om puppene mine hit og dit i sammenheng med at jeg var nominert. Ja, snakk om puppene mine om man nå for guds skyld ønsker det, men ikke bland det inn med annet jeg har oppnådd som om de skulle ha en sammenheng. Som om det gjør det noe mer overasskende at jeg er flink i jobben min. Vi kommer til kategorien "folkets favoritt", og det blir klart at jeg vinner. I et millisekund, istedenfor å nyte det, så tenker jeg på de forbanna brystvortene mine som synes igjennom t-skjorta. Jeg ser for meg overskriftene "Sophie Elise vant - droppet bh" og jeg blir sint. Jeg tenker bare nei, den her gleden skal de ikke få ta fra meg, HVORFOR skal jeg få bli snakket om så nedlatende? Igjen, om det var en mann - sexsymbol er ikke negativt ladet om det er Johnny Depp, det vet vi. Men er det en kvinne, så er det en kjip greie. Jeg følte vel bare for å ta makten over min egen kropp tilbake, vise at jeg bestemmer, at det ikke er en så stor sak og at vi faktisk kan tulle litt med det. Det er kanskje veldig unorsk av meg, det var kanskje provoserende, men jeg er GLAD jeg gjorde det. Jeg føler folk må slutte å bry seg så jævlig, det er ikke rart mennesker blir deprimerte når man konstant skal gå rundt å passe inn, gjøre alle glade og ikke tråkke noen på tærne. Jenter spesielt.

Jeg vet at brystvorter, kløft, rumpe og alt annet tull kommer til å bli snakket om igjen, og igjen, og igjen. Men jeg vil heller at det skal bli snakket om på en "gi faen" måte, enn "omg, nå viste hun mye bein på en premierefest", selv om de overskriftene også vil komme i framtiden. Jeg er en veldig impulsiv person, og jeg er så glad for at jeg vet å ikke bry meg når jeg ikke trenger å bry meg. Jeg gjorde det ikke for å øke kroppspress. Jeg gjorde det fordi jeg ville, fordi det ikke er så farlig og fordi jeg kunne. Fordi om en mann hadde gjort det ville det ikke betydd noe. Fordi jeg ikke vil det skal bety noe om jeg gjør det. 


foto: her 

Vi jenter tenker så mye. Vi er pliktoppfyllende, stressa, deprimerte og gjort om til objekter. Vi tar antidepressiva som aldri før, vi har konstant dårlig samvittighet og vi sliter med selvtilitten. Om man da en dag kan slippe bekymringer, omså for bare et sekund og sier "fuck that, her er nippelen min og jeg bryr meg ikke" så er det DEILIG. Det føles SÅ bra! Og det trenger ikke å være en nippel, haha. Det kan være å kvitte seg med mennesker du ikke trenger, det kan være å droppe den festen eller sosiale sammenkomsten fordi du ikke gidder, det kan være å ha på deg hva du vil uten å tenke på å bli kalt hore, det kan være å heve stemmen i en debatt. Alt. Bare man gir litt faen. For det kommer til å gå bra. 

skjulte bilder på telefonen min

Kommenter her

Jeg vet at mange gjør "insta-week" på bloggen, men.. hvorfor? Man kan jo bare se bildene på instagram? Så her kommer en del bilder tatt den siste tiden med telefonen min, som dere ikke har sett før! 1. //
Nyttårsaften. Lotte skulle vise meg "kule" effekter på vsco (har dere det?), og resultatet ble dette bildet. Jeg slo på stortromma og skulle drikke Moet på nyttårsaften. Tok en slurk og dro hjem. 2. // Broken hearts. Har ikke telling på hvor mange screenshots som dette jeg har liggende på telefonen.. Som om et par sitater skal hjelpe på noe. Jeg tror masse jenter har slike på lager på telefonen, bare i tilfelle.. hva da? 3// Meg og min aller beste venninne Anne-Sofie, nyttårsaften 1999. Tenk at vi har holdt sammen hver nyttårsaften siden da? Elsker deg hubi! 
1. // Backstage på senkveld.. Hold dere fast.. Jeg hadde ikke vasket håret på 9 dager. Jeg dusjer aaaaldri håret. Det er kanskje ekkelt, men jeg kan lett gå 14 dager uten å tenke på det i det hele tatt. 2. // Min nye favoritt t-skjorte! Jeg kjøpte den på shopbop.com, og fikk den etter 3 dager. Kanskje litt dumt å bestille en så dyr t-skjorte for å så kun sove i den.. 3. // Highlight og contour med Dajana, som er makeupartisten jeg bruker mest for tiden. Man ser ut som en merkelig zombie under prosessen..1. // De nydelige prisene mine! Igjen, tusen tusen takk! De har fått hedersplass i leiligheten, og jeg får sommerfugler i magen når jeg ser på dem. Jeg er så utrolig glad, stolt, ydmyk og.. Ja, ord kan ikke engang beskrive. 2. // En romantisk kveld for litt siden. Et sånt øyeblikk man ser på film med roseblader over alt, hjerteballonger, champagne og en gave til meg. 


Om dere vil jeg skal fortsette med dette en gang i blant, press gjerne LIKE! 

Hva i all verden har jeg gitt meg ut på!?

Kommenter her

Hei mandag!

Jeg sitter og jobber med min kommende bok og lengter etter en kopp med kaffe. Det er noe spesielt med dagens første kaffekopp! - Sier jeg, og ble brått 40 år gammel, haha. Det er godt å bare slappe av her hjemme, og jeg kjenner at jeg ikke har så lyst til å bevege meg ute blant folk. Vixen var en ting, men jeg føler meg ikke helt.. klar? Følelsesmessig stabil? Dere vet kjærlighetssorg, det går så opp og ned. På toppen av verden det ene sekundet, på bunnen det andre. Jeg får heller være sosial via dataen, kontakten med dere er jo det viktigste.

Jeg har jo uansett masse å gjøre, jeg er litt over halvveis i boken nå. Hva i all verden har jeg gitt meg ut på!? Haha.. Når jeg etter mye slit endelig er ferdig med alt dette, så kommer det til å føles så fantastisk. Det er jo gøy, og ikke minst veldig givende å skrive dypere tekster! Når jeg skriver noe veldig bra tenker jeg at jeg vil poste det på bloggen med en gang, men det beste er jo å vente. Spare det til boken.. Åh, som jeg gleder meg til dere får lese!! :)  

tusen takk!

Kommenter her

Jeg må bare si et stort takk til dere for alle fine og støttende tilbakemeldinger jeg får, hele tiden. Om dere bare visste hvor mye det betyr for meg! Dere, pluss mine fantastiske venner, familie og kollegaer er de som får meg igjennom alt. Jeg graver meg selv ned i alt som er negativt og glemmer ofte hvor mange som faktisk elsker meg. Alle er ikke idioter, jeg må bare minne meg selv på om det en gang i blandt. 

Takk, igjen. Dere er utrolige ♥Meg, Joanna, Joakim og Ariel. Venner som alltid gjør meg glad! 

ja, vi er enda venner

Kommenter her

Jeg hengte litt med disse guttene idag. Dere husker vel? Nå er det 1 år siden vi danset sammen. Tiden har gått så fort, men mellom oss har ingenting endret seg. Jeg er enda mobbeofferet i gjengen altså, haha.. Det jeg er mest takknemlig for med hele "mitt dansecrew"eventyret er at jeg fikk bli kjent med disse! Jeg hadde en helt okei dag, som dessverre gikk litt nedover mot slutten - til tross for all oppmerksomhet man får, eller all anerkjennelse man får, så har vi alle et privatliv som til tider ikke er så bra. Men å møte disse guttene gjorde det hele litt lettere, de er gode å snakke med. Tskjorten jeg har på meg er ny forresten, fra Moschino. 

Nå spiser jeg og Ariel pizza (jepp, hun har laget blogg!), og snakker om alt og ingenting. Jentetid. Det har jeg jo hver dag nå. 

 

diett?

Kommenter her

En god frokost! Brød med hjemmelaget bringebærsyltetøy, ost med agurk, eggerøre, vitaminshot og økologisk melk.

Tenk, nå er det søndag allerede. Jeg har seriøst latet meg hele helgen med masse mat og tv, haha. Jeg har sovet så legne at jeg er usikker på hvor all energien skal gå, og derfor blir det dansetrening for min del! Med guttene fra unique. Det blir gøy, nå er det jo ett år siden vi danset på tv!

Jeg har akkurat spist en god lunsj, som dere kan se på bildet over. Så sykt godt! Jeg får alltid masse spørsmål om hva jeg spiser og hvilken diett jeg går på. Jeg går ikke på noen diett, jeg spiser det jeg vil men jeg prøver så klart å spise bra og ordentlig mat. Mat som min følsomme mage (får vondt av brød, pasta osv) liker. Men en og annen pizza / pasta blir det absolutt i blant, haha. Nå vet dere! 

Forresten så ble jeg nettopp gjort oppmerksom på at det såkalte "puppestuntet" mitt fikk en halv million visninger på et døgn hos tv2.. Sykt! Jeg hadde virkelig ikke trodd at det kom til å bli en så stor greie. Det er jo enda bare en kropp.

min nye look?

Kommenter herJeg har så snille venninner som stilte opp i siste sekund for å fikse meg før vixen! Takk til Sara W for klippen og Dajana for sminke. Vippene er sponset, og kommer fra lashesbykasja. Jeg har de lengste.  Klærne var lånt, og kommer fra Rodebjer. Brune linser hadde jeg også, kjøpt på bodymap som ligger på Arkaden i Oslo. Bildene er hentet fra side2 og minmote.

Sånn her så jeg iallfall ut på vixen! Det ble lite bilder fra selve festen, men noen fra presseveggen fikk jeg tak i. Jeg valgte å ha en veldig komfortabel look, selv om kjoler er superfint angrer jeg alltid utover kvelden. Komfort all the way! Så en liten påminnelse til meg selv: VENT med drinkene til etter jeg har vært på presseveggen, haha. Disse bildene var jo sånn nogenlunde normale, men resten var fæle.

Hvorfor viste jeg puppene igår?

Kommenter her

Ja, det stemmer at jeg tok en liten #freethenipple på scenen under vixen blogawards. Jeg ble provosert av å lese alle nedlatende kommentarer om at brystvortene mine syntes, for hva gjør vel det? Ingenting. Det ble også framstilt i media som "droppet bh - vant likevel" som om de to skulle ha noen sammenheng. Det føltes så jævlig bra å bare kunne være litt "crazy" og gjøre hva man ville på den scenen. Jeg angrer iallfall ikke! Bildet under er hentet fra 730.no som også så generøst la ut bildet uten sensur. Det ligger også en video på tv2, som dere kan se her. 

Dette er ikke noe jeg gjorde for oppmerksomhet rundt meg som person - dette gjorde jeg for oppmerksomhet rundt et tema jeg mener er viktig. Dette er noe jeg gjorde fordi jeg er lei av det evige fokuset på kroppen til kvinnene som møter opp på prisutdelninger, og ellers i arbeidslivet. Mens mannen? Han får være. "Hun viste kløft / hun hadde rumpa bar / hun droppet bh" som om det skulle ha noe å si for hva man presterer ellers. Som om det skulle gjøre det overraskende at jeg fikk en pris. 

Jeg har enda til gode å lese om en manns kropp eller antrekk på store hendelser som vixen, spellemannsprisen, nobels fredspris eller hva det nå måtte være. Men kvinner leser man om, hele tiden. Jeg prøvde vel bare å gjøre en tydeligvis "stor greie" til litt mindre farlig, litt mindre stor greie og litt mer avslappet. Om jeg klarte det? Nei. For vi har enda en så jævlig lang vei å gå. Og om det ikke hjalp, så hadde jeg det morsomt i alle fall! 

TUSEN MILLIONER TAKK!

Kommenter her


Foto: Petter Sommer / nrk 

For en suksessfull kveld jeg hadde igår. Beste kvelden i hele mitt liv? Jeg var så stresset rett før jeg kom meg til vixen, men da jeg først var der føltes alt fantastisk, pris eller ei. Det var en så god stemning i går, og alle heiet på hverandre. Men, mot slutten av kvelden ble det altså klart, jeg vant ikke bare en, men TO priser! Tusen, tusen takk! Den ene prisen stemte dere meg jo faktsik fram til å vinne, "folkets favoritt", og jeg kunne ikke ha vært mer lykkelig. Jeg trengte virkelig denne oppturen, og nå kommer jeg til å sveve på en sky de neste ukene. Det var så deilig å glemme alt annet for en liten stund, og bare være med de beste menneskene i verden, pluss to sykt kule priser som nå skal få hedersplass i stua hjemme.

I dag har jeg det helt fantastisk. Jeg var ikke på etterfest så veldig lenge, jeg ville faktisk mest hjem å svare på meldinger fra dere, haha. Så det var hva jeg gjorde. Nå skal jeg se hva jeg kan få ut av denne lørdagen, jeg føler bare at jeg trenger MAAAAAAT!!

 

ready set vixen

Kommenter her

ALTSÅ, hva synes dere om håret? Kan ikke tro at jeg turte det her.. Men nå er jeg snart klar for vixen! Kryss fingrene for meg!endelig er dagen her - vixen!

Kommenter her

Herregud, jeg har gledet meg veldig til denne fredagen. Hele uken har jeg telt ned dagene! Som dere kanskje vet er det klart for vixen blogawards hvor jeg er nominert til 5 priser, og jeg og Joakim har planlagt en ordentlig helaften sammen (for det er jo en hel uke siden sist, haha). Vi skal drikke champagne og spise sushi samtidig som jeg blir stylet, etter det er det full fest. Vi skal så klart videoblogge om hele greia underveis! Og jeg har ikke vært ute og danset i oslo siden.. jeg husker ikke engang når? 

Så ikveld er det virkelig på tide! Jeg kicker igang på hendrix hair hvor jeg skal klippe håret, men først - JOBB! Ha en fin kveld alle sammen! ♥ 


Fra vixen blogawards i fjor. 

fra sophie til sophie

Kommenter herJeg bestemte meg for at jeg var snill i fjor, og da ble det også en julegave til meg selv som kom på døren i går kveld. Den er av merket Givenchy, og jeg bestilte den på net-a-porter.com. Som dere vet er jeg veldig glad i vesker med kvalitet som jeg kan ha i flere år, og arve ned til mine eventuelle barn en gang i framtiden. Jeg kjøper meg nesten aldri klær og slikt lengre, men det er noe med vesker.. Denne er også såpass stor at jeg får plass til pc og alt mulig annet jeg trenger. Jeg er fornøyd! 

PS. Verdens høyeste, men veldig fine roser har jeg også fått. R kom med dem da han skulle hente de siste tingene her, og det gjorde en kjip situasjon litt mindre kjip. Jeg ble iallfall veldig glad. 

Husker du?

Kommenter herHusker du? Det var november 2012 og jeg var på forsiden av natt&dag. Fint! :) Mye har endret seg siden da, men det er likevel gøy å se tilbake på. Jeg var så liten.. 

GLAD?

Kommenter her

Nei, det blir nok ingen bra dag nå heller. Det kjente jeg på kroppen så fort jeg våknet i morges.. Jeg forstår ikke, jeg trodde egentlig jeg var sterkere. Det var nok bare en illusjon, eller en slags barriere jeg har satt opp, for jeg stenger vel bare alt enda lengre inne. Men nå føles det som om jeg går igjennom ALT. Alle kjipe ting jeg har opplevd. Og det er veldig tungt. Men forhåpentligvis innebærer også dette at når jeg har kommet meg igjennom alt, så er jeg sterk. På ordentlig. Kjærlighetssorg er en ting. En annen ting er vel at jeg alltid har vært sånn, gråter i en dag og så er jeg "ferdig med det", men jeg er jo ikke ferdig med det. Det blir vel bare lukket inne, og tatt fram med jevne mellomrom. 

Jeg er lei meg for at det blir sånne her kjipe innlegg her, men bloggen er og har alltid vært et sted hvor jeg kan skrive av meg litt. Men jeg er veldig klar over at det begynner å bli på tide å treffe noen å snakke med. Få ut alt jeg bærer rundt på, for rygggsekken min er ganske tung nå.. Jeg har vært hos psykologer før, men aldri noen som helt har forstått greia. Jeg er jo i en litt spesiell jobbsituasjon som mange er dømmende til, istedenfor å hjelpe.

Snart er jeg nok den glade versjonen av meg igjen. Jeg håper dere har tålmodighet.

 

ukens videoblogg - Harstad på 24 timer!

Kommenter her

Det er onsdag, og dere vet hva det betyr? Ny videoblogg fra meg og Joakim! Det var spennende å tilføre noe annet til kanalen vår, nemlig en "follow us around" videoblogg i min kjære hjemby, Harstad. Vi hadde noen hektiske, men veldig morsomme timer og jeg er glad for at dere får ta en del av det! Joakim får virkelig fram min beste side, og jeg slapper av med han i nærheten. I videobloggen er også Fetisha en co-star, og de to har blitt mitt entourage som er med meg på mye av offentlige greier. Love them! 

Husk å subscribe på youtubekanalen vår, da får du se videobloggene våre før alle andre! Allerede har vi nesten 7500 som følger oss der! 

 

fuck it

Kommenter herFaen, jævla drittdag! Den begynte bra, men nå utover kvelden går det bare feil vei. Men jeg skal absolutt endre på det.. I det minste prøve. Jeg har vært ute på en lang tur, det hjelper å puste frisk luft og se på stjernene. Jeg har også unnet meg en veldig god middag! Jeg kjøpte med meg en bunke magasiner og litt godteri, så nå er jeg klar for en forhåpentligvis koselig kveld i sofaen. ♥

BACK ON TRACK

Kommenter herJeg kom akkurat hjem fra trening, det var lenge siden sist! Jeg har vært på latsiden helt siden før jeg dro til Harstad, så det skal bli deilig å komme igang igjen. Jeg hadde jo så bra flyt før jeg dro! Da kunne jeg trene flere ganger i uken, og jeg følte meg så bra.. Jeg må inn på de banene igjen. Jepp!

Jeg og Charlotte løp litt på mølla, trente rumpe og tøyet ut. Rolig start, men det kan bare bli bedre! Forhåpentligvis hjelper det på søvnen senere også. Nå blir det fiskesuppe + tv-titting! 

 

 

Hvorfor klarer jeg det ikke?

Kommenter her

Jepp, dette var det fineste bildet jeg fikk til å ta, haha. Klærne er fra nelly, gulvteppet jeg ligger på er nytt og fra aflekthome. Det er der jeg kjøper ca 70% av interiøret mitt, til dere som har undret. 


 

Jeg tror jeg har fått insomnia. Er det noe man kan få? Bare sånn, uten videre? Jeg begynte for litt siden å lære meg teknikker for å sovne raskest mulig, men det fungerer ikke lengre. Jeg ser for meg samtaler, scenarioer og planlegger som en gal med en gang hodet treffer puta. Altså, i natt planla jeg hvor jeg skal ha bankkortet mitt når jeg drar på vixen, siden jeg ikke skal ha veske. Hva faen? Det tar jo nøyaktig 2 minutter å finne ut av, og ikke noe jeg trenger å planlegge idag. Alle slike småting planlegger jeg, og inatt sovnet jeg 07:30 men sto opp kun et par timer etter.

Jeg ønsker ikke å ta medisiner for å få sove, så det må vel bare gå over av seg selv. Eventuelt løse det på en naturlig måte, som å dra å trene. Det skal jeg nå, ønsk meg lykke til! 

Jeg tar til meg kommentarene deres

Kommenter her

Etter mange år med tilbakemeldinger fra dere, er det på tide å legge paljettkjolene på hylla og gå for en mer sofistikert stil når jeg skal på viktige happenings. I denne omgang, vixen! Jeg har prøvd å ha en litt mer komfortabel og tidløs stil den siste tiden, med trykk på komfortabel, haha. Det er lite digg å sitte i flere timer på en utdeling, gå på rød løper osv med paljetter inn i rumpa og sko man vil kaste i veggen. Og vi husker vel alle nesten puppeglippen min fra vårlanseringen til tv2, som endte med at jeg ble kaldt knulledukke i 1 år etterpå? Haha. 

I dag var jeg en tur innom stylisten min for å velge et antrekk, og dette antrekket ble backup. Ellers blir det en ny frisyre, og kul sminke! Det jeg skal ha på selve vixen får dere se om noen dager :) Dere kan enda stemme på meg som folkets favoritt, forresten! Bare nevner det liksom, hehe. Det kan dere gjøre her.sammen er vi sterkere

Kommenter her

I går møtte jeg ved ren tilfeldighet på min bloggvenninne Kristin (styleconnection), og vi kom i snakk om turen hun snart skal reise på for å hjelpe flyktninger. Jeg ønsker dette veldig sterkt selv, og vi har vært i dialog om det, men med tanke på livssituasjonen min nå hvor ting er litt vanskelig så er det ikke så lurt.. Da hadde jeg nok fått en alvorlig smell når jeg kommer hjem med alle inntrykkene, jeg hadde nok ikke klart å fordøye alt på den måten man burde. Men neste tur, da er jeg med! 

Det føles så surt for meg å ikke ta en mulighet som dette, jeg føler meg ubrukelig. Men, alle kan da gjøre noe? De siste dagene har jeg fulgt nøye med på nyhetene om situasjonen i Madayra, Syria. I denne byen blir innbyggerne nå utsultet, de har begynt å spise hunder, katter, blader på trærne og gjør alt de kan for å overleve. Dette inkluderer også barn, og dere kan lese mer om situasjonen her.  Jeg kan ikke forstå at mennesker kan holde på slik, men er det en ting som er sikkert - historien gjentar seg alltid, og mennesker lærer aldri av tidligere feil.

Det er vel nesten umulig å reise ned dit for å hjelpe selv, FN har jo også problemer med å komme inn, men nå skal visstnok første nødhjelp ha kommet fram. Jeg donerte likevel et par tusen kroner til WFP (world food program) nå, og oppfordrer dere til å gjøre det samme. Enten hjelpen kommer til Syria eller et annet sted i verden, sult er unødvendig og eksisterer på grunn av vår grådighet. Da har man i det minste gjort noe!

  

Ha en fin dag, folkens! Jeg sitter i et møte og som dere ser er det fullt fokus, hehe. Neida, nå skal jeg legge bort pc! 

si hei til min nye samboer!

Kommenter her

For meg har det vært veldig deprimerende å tenke på at jeg skal komme hjem til en tom leilighet. Ikke bare har exen min flyttet ut (det er forresten første gang jeg omtaler han som ex på bloggen, noe som føles ekkelt), alle tingene hans er også borte. Men "heldigvis" går en venninne av meg igjennom nesten det samme, og derfor bestemte vi oss like gjerne for å flytte sammen en liten stund. Ariel er en god venninne som jeg møtte første gang da vi begge var gjester på talkshowet "ettermiddagen" på tv2, og etter det har vi holdt kontakten. Nå er vi altså samboere, og det føles godt. Jeg la meg etter henne igår, og hun var så søt der hun lå i senga med dotten på hodet i en dyp søvn. Jeg får en ro av at hun er her. 


 

Nå skal vi passe på hverandre, trene masse, spise bra og ha jentetid. Det var faktisk en lettelse for meg at noen går igjennom det samme, nesten alle andre venninner har seriøse forhold og jeg er glad på deres vegne men jeg har samtidig lyst til å slå dem i ansiktet, haha. Jeg vet jo selv hvordan det er, man sitter der med venninner som har kjærlighetssorg, man trøster dem, men samtidig er man litt letta i kroppen for at man selv har en kjæreste å komme hjem til. Så kysser man kjæresten eksta hardt når man kommer hjem og tenker "takk gud for at vi enda er sammen". Nå har jeg jo ikke det lengre, og da er det greit å ha en venninne som sikkert blir like skuffa av å våkne opp sammen med meg i stedenfor kjæresten, som jeg kommer til å bli av å våkne opp med henne, haha.

Neida, akkurat nå tenker jeg at jeg ikke kunne klart meg uten henne. Det er så godt å ha noen å tilbringe tiden med <3

 

darkness

Kommenter her


Jeg tror jeg har havnet i stadiet.. paranoid? Schizofren? Manisk? Jeg er så opp og ned at jeg ikke vet hvor jeg skal ta veien. Jeg gråter og ler samtidig og jeg tror jeg blir gal. NÅ HOLDER DET, jeg har skjønt at det er vondt. Jeg har bestemt meg for å finne det positive i alle situasjoner, og jeg ta vare på meg selv. Det må jeg. Jeg skal lære av alt som skjer, alt som har skjedd, og så får jeg se i framtiden. Ta en dag av gangen. Det har jeg bestemt, og akkurat det føles jævlig bra.


 Ps: ja, jeg har sett det som står i VG som R har sagt, og det er helt OK. Jeg har ingen vonde følelser mot han og det som en gang var, selv om ting er vanskelig akkurat nå.. Men han er god og jeg vet at han er glad i meg. Dere er snille som bryr dere om meg også.

ikke noe man har på seg offentlig

Kommenter herJeg fikk hjem en pakke fra DollsKill som inneholdt dette søte pysjsettet dere ser over. Det føles veldig "meg", haha. Det er ikke akkurat noe man løper rundt offentlig i, men siden jeg kom hjem har jeg brukt dette døgnet rundt. Jeg må også si et stort TAKK til leseren min som tipset om DollsKill for litt siden. Jeg elsker klærne!

Dere pleier å spørre meg om det kommer toll. Ja, reglene er at det kommer toll når du bestiller fra utlandet. 

 

tenketid

Kommenter her

reklame for egen kolleksjon

  

Et lite tips til dere - i dag har luxushair by Sophie Elise 15% rabatt på alle extensionene i kolleksjonen, om dere bruker koden BYSOPHIE ved utsjekk i kassen. Happy shopping! ♥  Nå skal jeg hoppe på flyet hjem til Oslo som var 2 timer forsinket. Deilig med masse tenketid på flyplassen (not).

Jeg ser framover

Kommenter her

I dag har jeg det fint, i alle fall på utsiden. Det er det som er så bra med sminke.. At man kan ta på seg en maske, og late som for en liten stund. Jeg setter pris på deres støtte etter gårdagens innlegg. I dag er en ny dag, og jeg prøver å se framover, selv om alt sitter veldig dypt inne denne gangen. Det stikker så hardt. 

Litt vemodig å si, men jeg sitter på flyplassen på vei til Oslo. Jeg kommer til å savne denne byen, men ser fram til å få en ny samboer når jeg kommer til hovedstaden. Da blir det venninnetid hver dag, noe jeg trenger nå. Jeg forteller dere mer senere, ha en fin søndag så lenge ♥ 

minnene kan ingen ta fra meg

Kommenter her

Jeg og Robin er ikke kjærester eller samboere lengre. Dette er så klart vondt for meg, det er aldri gøy når livet tar vendinger som dette. Men slik er det, og jeg føler dere burde få vite det. 

Det er ikke noen veldig dramatisk årsak til bruddet, vi har bare kommet til et punkt hvor det er best å avslutte forholdet for vår begges skyld. Men hvem vet hva som skjer i framtiden? Det er vanskelig å si, men vi trenger å vokse litt på hver vår kant.

For meg er det veldig ubehagelig og sårende å få lese kommentarer om anklagelser hit og dit. Vi er begge mennesker, og så klart har det skjedd ting i vår relasjon men også i våre liv separat som ikke har vært helt picture perfect. Noen feil større enn andre.. Men om du ser deg rundt, på mennesker du kjenner, eller kanskje i ditt eget liv, så gjør alle feil. Noen er offentlige og da kommer det ut mye større, og eskalerer til de grader av snakk. Men vi er begge unge, og det eneste man kan gjøre er å ta ansvar for sine handlinger, vokse på det, og forhåpentligvis bli et bedre menneske på veien. R har heller ingen plattform hvor han får snakket for seg på samme måte som jeg gjør, og det er derfor lett for mange å ta mitt "parti". Men det er ingen krig, og vi har en grei tone og snakker sammen enda. Det er ingen harde følelser mellom oss, og derfor er det ikke nødvendig at dere skal føle behov for å forsvare meg eller anklage noen. Jeg er den som kjenner R best av alle mennesker i verden, han har hatt et liv ingen vet noe om og har opplevd ting som heller ingen vet. Han har slitt med sine ting og har sine utfordringer i hverdagen, det er veldig lett å dra konklusjoner om at han er en "happy go lucky partysvenske", men det er mye mer til et menneske enn som så. Det er også veldig lett for mennesker å dra konklusjoner om at jeg er en "hjernedød barbie", men som dere har lært på denne bloggen er det mer som så til et menneske. Det er jo tross alt en grunn, og en veldig god grunn, til at jeg har vært sammen med han så lenge. 

Når det er sagt er det aldri hyggelig med et brudd, og jeg håper på respekt ovenfor mitt og ikke minst hans privatliv. Vi må nå gå hver vår vei, så kanskje de veiene krysser hverandre når man er mer klar for det. Jeg ser tilbake på tiden vår med et smil, og mange gode minner er med meg videre - og mange erfaringer. Og minnene kan uansett ingen ta fra meg, de vil jeg huske for alltid.

46 000 likes!?

Kommenter her


I går var jeg som sagt gjest hos Senkveld, og jeg hadde det så morsomt! Harald sa til meg på backstage før jeg gikk ut "det er bare å nyte det, prøv å nyt publikum og at det faktisk er dine folk der ute" og da jeg kom ut tok jeg et sekund til å virkelig bare føle på hele greia.. Jeg så at folk faktisk røyste seg opp i publikum da jeg kom ut, det føltes så sykt.. Men veldig godt! Det var en veldig fin og morsom sending, jeg personlig ble rørt av å se alle de fine naturbildene fra Harstad.. Snakk om en vakker by. Og shoutout til Julie Bergan som er så utrolig awesome, og for en attitude! Jeg er så imponert over all suksessen hun har fått siden første gang vi møttes, vi begge har utviklet oss noe enormt og jeg gleder meg til å se fortsettelsen.

Ps 1: hvor sinnsykt kult er det ikke at bildet mitt med gutta slo alle rekordene mine på instagram? Bildet av oss har nå over 46 000 likes! Jeg trodde virkelig Harald spøkte når han satt og oppdarte oss på hvor mange likes det ble.. 

Ps 2: er jeg den første gjesten som har vært på senkveld som ikke rekker ned i gulvet med beina?


 

Steve Nilsen har tatt bildene i studio / Joakim Kleven har tatt det øverste bildet av meg. 

Panikk

Kommenter her

Hvordan har dere det? Jeg har det ganske bra, nå har jo mine beste venner fra Oslo kommet til Harstad! Det er jævlig kaldt men det skal vi vi drite i, tar på oss kjoler og hæler og drar ut etter senkveld-sendingen, haha. Eller ut og ut, er jo grenser på hvor mye action man kan ha i Harstad, men vi har det jo gøy sammen uansett :-) 

Jeg er egentlig aaaaalt for sent ute, men jeg måtte bare oppdatere først. Vet ikke engang hva jeg skal ha på meg på Senkveld!? Panikk. Skru på tv2 klokken 20:00! 

FOLKETS FAVORITT - VIXEN BLOGAWARDS

Kommenter her

noen bloggminner på godt og vondt. 

Jeg kommer aldri, aldri til å slutte å skrive om nominasjonene jeg får, det føles like stort hver eneste gang.. Jeg har blogget i så mange år nå (snart har vi 5års jubileum!) og jeg er enda like sjokkert hver gang noen kommer bort til meg, skriver fine kommentarer eller gir meg en klem. Jeg blir ikke vandt til det, og takk gud for jeg holder meg ydmyk sånn - men også enda sjenert når dere kommer bort, hehe.. Det er mange som får litt penger, litt likes på instagram eller noen gratis drinker på byen så tror man at man eier verden. Ingen er bedre enn andre, og man kan lære noe fra absolutt alle. 

Jeg er så heldig å være nominert i flere priser under årets vixen blogawards, noe jeg setter enormt stor pris på. Altså, takk! Det er en jury som bestemmer hvem som vinner på alt, utenom en pris. På folkets favoritt er det opp til dere å bestemme hvem som stikker av med seieren! Stemme på meg kan dere gjøre her. Jeg hadde blitt så glad! 

Dette er kanskje litt rart, men for litt siden hadde jeg en drøm om at jeg var toppblogger og hadde så mange fine lesere som ga meg samme type komplimenter som dere, at jeg fikk bruke stemmen min, at folk tok meg seriøst. Så våknet jeg i drømmen, og så var det ikke sant...  Og så våknet jeg IGJEN, og innså at "jo faen, det er jo livet mitt!" og da ble jeg så rørt, haha. DERE ER SÅ FINE! ♥ 

min beste venn

Kommenter her

Jeg har hatt en slags influensa de siste dagene, både jeg og bestevenninna mi Anne-Sofie ble helt slått ut ganske samtidig og har derfor brukt flere dager på hver vår kant, isolert fra omverden. Det var en ganske nytt for oss som vanligvis henger sammen hver dag her i Harstad, men i går fikk vi endelig dratt oss ut på en romantisk date! Og for å si det sånn, det kunne merkes at vi ikke hadde vært ute blant folk på en stund for spøkene våre var plutselig ekstra morsomme. Da vi parkerte utenfor peppes pizza, så sa Anne-Sofie "Peppes? Skulle ikke vi på Egon? Dette har jeg ikke takket ja til!" og det er jo ikke engang merkverdig morsomt men vi lo så mye at vi ikke kom oss ut av bilen.. Alle andre spøker er så interne at de ikke er mulig å gjenfortelle her, det er veldig ofte slik at vi begge ler så vi rister og alle bare "hva faen". En gang måtte vi faktisk dra hjem fra en utkledningsbursdag fordi vi lo så mye at vi gjorde andre ukomfortable, haha. Folk trodde vi gråt liksom.  Nei, vi var ikke 3 år gamle, vi var faktisk 19... 

Har så jævlig mange minner med denne madamen her! Jeg har fått en greie for å holde taler, så neste bursdag skal du få en fra meg. 


 

Vi så ialllefall "Joy" på kino, men Anne-Sofie fikk hosteanfall 15 minutter før filmen var ferdig så vi fikk ikke sett slutten.. Pokker! Nå fikk jeg jo aldri vite, ble det mopp eller ble det ikke mopp!? Damn it, Anne-Sofie skal alltid ødelegge. Jævla kjerring..

Senkveld innspilling!

Kommenter her

Denne uken er Thomas & Harald på senkveld-turne, og imorgen er det klart for show i Harstad! Jeg skal være en del av det hele, og i dag var vi ute for å filme litt av det som skal vises i morgen. Det er et direktesendt show for en utsolgt storsal, men som alle senkveld-fans vet er det mye tull og tøys med disse guttene.. Så, på den kaldeste dagen i Harstad i løpet av de siste 6 årene (!!!) har vi altså vært ute i tre timer og tullet rundt. Jeg hadde så vondt i magen av latterkrampe da jeg kom hjem, haha..En ting som faktisk overassket meg litt med gutta er hvor utrolig proffe de er - ikke bare på kamera, men også bak. Det er aldri en eneste sur mine, og det er virkelig en glede å jobbe med dem, og jeg gleder meg til i morgen! Og så krysser jeg fingrene for at hele harstad er med ut for å feire etterpå.

min favorittmusikk for tiden

Kommenter her

Dere har spurt, jeg gir! Her er noe av min favorittmusikk for tiden. Og bare sånn at dere er advart, jeg har en ganske "kjedelig" smak. Altså, jeg synes jo at musikksmaken min er verdens beste men det synes jo alle om sin egen smak, haha.. Dere finner lista mi på spotify her! Har hørt at det er bra "arbeidsmusikk", hva nå enn det måtte bety.. 

 

 

 

 

 

 

 


 

PS! Du kan stemme på meg i vixen blogawards som folkets favoritt HER. Jeg hadde blitt så glad! <3 Forøvrig er jeg nominert i fem andre kategorier, så det setter jeg så stor pris på!

 

Bloggere som betaler for lesere?

Kommenter her

Jeg sitter presset opp mot den lille varmeovnen på rommet mitt og lurer på hvordan i all verden jeg skal samle opp nok krefter til å gå ut av døra.. Det er så kaldt at man puster frostrøyk i gangen! Himmel.. Jeg tror ikke mennesker er ment for en kulde som dette. I dag skal jeg spille inn Senkveld, gutta er på norgesturne og når de kom til hjembyen min var jeg så heldig å bli invitert til studio. I dag er riktignok ikke selve sendingen, vi skal bare filme litt rundt omkring i byen. Jeg skal også bli intervjuet av dagsrevyen idag, så da er jeg vel offisielt tilbake på jobb idag!

Ellers har jeg noen funderinger.. Tenk at bloggere faktisk betaler for at mange skal lese bloggen deres? Da mener jeg de som betaler for at innlegget skal synes til mange på facebook. Neste gang du ser en bloggpost som kommer opp i newsfeeden din, hvor det står "sponset / sponsored" under, så betyr det at bloggeren altså har betalt slik at mange skal se den og forhåpentligvis trykke inn. Litt rart, synes jeg? Har blogging kommet til dette, liksom? Det morsomste må være når jeg ser bloggere som har dype, triste innlegg og bare "åh, jeg har en blogg men jeg vil ikke at den skal være stor / ikke hat meg / det er bare noe jeg liker å gjøre" men så betaler de likevel for at mange skal se nettopp det innlegget. Jeg forstår på en måte de litt mindre bloggerne som vil ha en kickstart på karrieren, men når flere av norges største bloggere gjør det, er det i mitt hode ganske merkelig. I should mind my own business, men det er ikke alltid så lett, hehe. 

 

VIDEOBLOGG - WHISPER CHALLANGE!

Kommenter her

Haha okei, dette er etter min personlige mening den beste videoen vi har gjort så langt. Jeg holdte på å le meg ihjel, jeg var seriøst nære på å tisse meg ut flere ganger under denne lille videoblogg-innspillingen her fordi vi hadde det så morsomt. Hvordan KAN noe som dette være så gøy? Gjør dere klar for min og Joakim sin whisper challange!

Om to dager kommer Joakim til Harstad, da skal vi lage en "follow us around" videoblogg - gleder meg, og er sikker på at det også kommer til å bli så morsomt! Ellers skal vi ha en hel dag med innspilling når jeg er tilbake i Oslo til helgen :-) Er så gald for at vi gjør dette, og tar det seriøst! Husk å følg oss på youtube , der kan dere også kommentere å ha mer direkte kontakt med oss OG dere får se videoen før alle andre <3

save your advice

Kommenter her

 

- Klokken er snart halv 05. Det har blitt mange netter uten søvn i det siste. Hvordan kan noe så lite bety noe så enormt mye? Kanskje fordi man vet så godt hvordan det er. - 

TING SOM GJØR MEG GLAD

Kommenter hersmile  At det går fint med jobb og blogg, at jeg har klart å blogge selv om ting har vært så kjipt. 
smile  Når leserne mine sender meg lange meldinger. Tenk at noen tar seg tid til å skrive ned hvor mye de liker meg? Det gjør meg SÅ glad!

smile  Når sengen har rene sengetrekk! Så utrolig deilig å legge seg da, umulig å legge seg sint da.. nesten. 
smile Å være i Harstad, og ikke minst at mine kjære Fetisha og Joakim kommer hit på fredag.  Skrive bok, være med venner.. Det er perfekt. 
smile  Managementet mitt! De er sinnsykt flinke, og jeg føler endelig at jeg har noen som passer på meg. Nå skal jeg sikte høyt.
smile At jeg klarer å trene hver eneste dag, omså bare litt hjemme. Jeg ser resultater, og det er ikke noe mer motiverende enn det!

smile At jeg har lært at jeg klarer meg, uansett hva. Og at alt jeg har opplevd den siste tiden bare gjør meg sterkere. Nå må jeg begynne å elske meg selv uten å ha behov for bekreftelse fra andre.. 
smile  At så mange shopper extensionskolleksjonen min!
smile Charlie, min lille baby!

smile At jeg ikke gjør stort annet akkurat nå enn å bare sitte ved pcen, skrive, kommunisere, slappe av. Det er så deilig å ta seg tid til å gjøre sånt! Dette er min faste plass i huset.. 


 

Det er viktig å ha litt good vibes, og huske på hvorfor livet er bra.. Spessielt i tider som nå, hvor jeg har gått igjennom store endringer. Jeg skal fortelle dere alt, jeg må vel bare finne rett ord. Det har vært en fæl og ydmykende periode for meg, men guess what? Det gjør meg så mye sterkere. 

fra verst kledde til best kledde

Kommenter her

I fjor kom jeg på 2.plass over verst kledde kjendiser i Norge, og på et eller annet merkelig vis hadde jeg klart å øke til 10.plass over best kledde i 2015. Hvem hadde trodd? Ikke meg! Nå setter dette virkelig press på hva jeg skal kle meg i under vixen blogawards.. Men en ting er sikkert? Jeg skal klippe håret. Ganske så kort.. Spennende! kilde her.

Men ærlig, jeg er i starten av 20-årene og en voksen stil trenger jeg ærlig ikke å begynne med - helt enda. Det er jo nå jeg kan være tacky og litt "out there", så da skal jeg jammen være det også. Hva er mote, i det hele tatt? Forstår ikke..

 

innlegget jeg angrer på at jeg skrev

Kommenter her

Jeg blir ofte spurt om det er noe jeg har angret på å ha postet på denne bloggen. Faktisk så er det kun et eneste innlegg jeg kan påstå at jeg angrer på.. Et innlegg som det nå har gått snart 4 år siden jeg postet. Det følger enda etter meg, på en måte.. Jeg blir enda spurt om det i intervjuer, og hadde jeg visst den gang hvor lenge jeg måtte snakke om det, så hadde jeg aldri skrevet de linjene jeg gjorde da.

 

photo: Krister Sørbø  

Jeg tok abort da jeg var 14 år gammel. Det er så lenge siden, det føles så fjernt. Jeg angrer ikke på avgjørelsen jeg tok, for hva om jeg hadde et barn nå? Jeg hadde aldri tilført noe bra til det barnet, jeg ante ikke noe om livet selv, og jeg lærer enda. Hvordan skulle jeg kunne ha lært det barnet noe om moral eller viktighetene for å klare seg, når jeg selv var en drittunge som knapt hadde smurt på en brødskive? Ja, man lærer seg kanskje, men jeg var ikke villig til det, umoden som jeg var.. Og er man umoden, så burde man ikke få et barn, synes jeg. Det er alt for mange triste skjebner i verden, og jeg ville ikke stå ansvarlig for et annet liv på det tidspunktet.

Jeg slet ikke med tapet av "barnet" i ettertid, for der var jeg så sikker. Det jeg slet med, var hele prosessen rundt.

For det første gikk jeg på p-piller, noe jeg trodde var så godt som 100% sikkert. Det var det ikke. Den dag i dag hater jeg p-piller, ikke bare gjorde de meg deprimert og ganske psykisk ustabil, jeg ble ikke engang beskyttet fra den ene tingen de skulle beskytte meg fra. 

For det andre lå jeg på fødeavdelingen da jeg skulle ta abort. Dere kan tenke dere å være 14 år, alene, vandre rundt i gangene og se babyer hele tiden. Lykkelige familier. Og så meg da, som var sikker på at jeg var det mest grusomme mennesket på jord.

I tillegg ble jeg møtt med utrolig mye ydmykelse og skam, og ubehagelige konfrontasjoner for meg i ettertid. Jeg gjorde rett valg, det er jeg sikker på. Men det er lett å gjøre en ung jente forvirret, og det er lett å bryte ned selvfølelsen til noen på den måten. Tiden i ettertid ble derfor for meg veldig hard, når det egentlig kunne ha gått fint.

Jeg hater argumentet "er du ikke gammel nok til å få barn, så er du ikke gammel nok til å ha sex". Jeg er enda ikke klar for å få barn men føler absolutt jeg er klar for å ha sex, det er en relativt viktig del av et forhold, synes jeg. For meg er det en koselig, fin, til tider romantisk og ikke minst naturlig greie, som jeg synes man skal få nyte selv om man ikke er klar for å få familie. Da jeg var 14 år, var jeg nok ikke helt klar for å ha sex - men det handlet bare om at jeg ikke kjente min egen kropp. En lærer sa til meg "kan du ikke stimulere deg selv, så er du ikke klar for å ha sex". Det var sikkert jævlig ubehagelig for den læreren å si, men jeg er glad for at det ble sagt. Det er så viktig å huske på.

Så, jeg VET at noen av mine lesere kommer til å havne i samme situasjon som meg, eller er i samme situasjon. Vær sterke, for det suger og er ikke noe man ønsker å havne i. Men du er ikke et grusomt menneske! Og til den norske stat, vær så snill å ikke ha abort og fødeavdeling på samme sted, det kan skape traumer og var definitivt psykisk tungt for meg. For det tredje, ikke tenk at p-piller er 100% sikkert, det beste er faktisk dobbel beskyttelse.Ikke ta meg feil, for abort skal IKKE bruke som prevansjonsmiddel.. Men man burde sjekke ut andre muligheter, og eventuelt dobbel beskyttelse.  

Så, det var en liten snakk fra meg, som ikke er så behagelig for meg å ta.. Men noen må vel gjøre det. 

min blogghistorie!

Kommenter her

Dette spørsmålet har jeg fått veldig ofte, men jeg tror faktisk aldri jeg har svart ordentlig på det i bloggen. Hvorfor startet jeg egentlig bloggen min? Det var januar 2011, nesten 5 år siden nå. Jeg var hjemme en kveld og kjedet meg, blogg var ikke så veldig populært på denne tiden utenfor visse kretser, men akkurat blandt jenter på min alder hadde det begynt å bli veldig stort. Bloggere var de nye kjendisene, og jeg syntes det var fantatisk! Jeg elsket selv å skrive, og hadde et veldig stort behov for å få sagt meningen min - jeg ville også at folk skulle vite hvordan jeg egentlig var. Det var flere jenter på min alder som hadde blogg på skolen, og en av dem hadde en slags "humorblogg" hvor hun tullet om at hun var overvektiv, "stygg" og slike ting. Hun fikk en del oppmerksomhet for det i Harstad, jeg tenkte at jeg kunne gjort det tusen ganger bedre, og wips så skapte jeg sophieelise.blogg.no - som jeg enda skriver på den dag i dag!Jeg fikk raskt mange lesere, etter bare 3 måneder tjente jeg penger på bloggen min og lå høyt på topplisten. De første pengene jeg fikk fra bloggen var 2500 kr, ikke så mye men det var deilige penger å få ekstra i måneden for noen som enda bare går på skolen. Etter 6 måneder med blogging havnet jeg på tredjeplass på topplisten, og etter det har jeg holdt meg stabilt her! Den sommerferien, og da jeg gikk i 2.klassen på videregående tjente jeg per måned 15 - 30 000  kr på bloggen per måned, det føltes helt fantastisk for som sagt - jeg gikk enda på skolen, bloggen var enda bare gøy, og jeg så ikke på det som en jobb. Jeg fikk flere seriøse samarbeirbedspartnere, og lærte masse. Jeg kranglet OFTE med læreren vi hadde i markedsføring, fordi jeg helt ærlig visste mye mer enn henne om for eksempel sosiale medier.. En gang fikk jeg 2 på en prøve fordi jeg hadde skrevet om markedsføring via instagram og blogg. Hun mente det jeg skrev var løgn.. Rart å tenke tilbake på, og så feil hun tok!Bloggen min ble som sagt veldig raskt en av de mest leste i norge. Jeg, midt blandt alle oslo-jenter, jenter med rike foreldre eller provoserende karakterer med tynne kropper og dyre vesker. Det var veldig vanskelig for meg å ha en så stor blogg i den lille byen Harstad, spessielt i starten. Det var nok en del som ikke forsto, eller hadde vanskelig for å håndtere at det gikk fint for meg, og jeg fikk veldig mange rykter etter meg. Jeg var ung, og usikker. Jeg forsto ikke at det handlet om sjalusi, og at mange hadde sin egen blogg en gang i tiden som de nok hadde hatt samme drømmer for. De må nok ha hatt det enda verre enn meg, faktisk.. På et punkt ville jeg nesten ikke gå i byen for folk ropte etter meg og så stygt på meg, jeg følte meg ensom mot så mange. Jeg forsto aldri hvordan jeg kunne fortjene så mye hat, jeg hadde aldri skrevet noe slemt om noen på bloggen.Men mye av dette lærte meg å stå opp for meg selv å ikke ta imot hva som helst fra andre, så jeg er glad for det i dag. Alt roet seg jo uansett ned med tiden, nå er det ikke så hypet lengre og jeg får være alene i hjembyen min. Jeg vurderte flere ganger å legge ned bloggen min på grunn av andre, men jeg er så jævlig glad for at jeg sto igjennom enhver storm og kjørte min greie. Jeg kan takke meg selv for alt bloggen har gitt meg i dag, og jeg kan takke dere lesere som har vært med meg på veien.Har du fulgt meg siden start, og kanskje husker noen av disse bloggdesignene? Trykk liker på knappen under! :D 

 

 

små øyeblikk fra min hverdag

Kommenter her


♥ Jeg forteller meg selv at "klokken 19:00 skal jeg sminke meg" så utsetter jeg det til 19:30, 20:00 osv.. Hvorfor aner jeg ikke, jeg gjør jo ikke noe spesselt.. 

 ♥ I dag tok jeg solarium (gjør det en sjelden gang når jeg ikke har spraytanhuset tilgjengelig) og jeg hadde gledet meg så mye for da kunne jeg ta en powernap. Så klart sovnet jeg ikke før det var 1 minutt igjen av tiden.. Det er virkelig helt grusomt å våkne opp da.

 ♥ Jeg, familie og venner tuller mye med at Charlie kan snakke og har en personlighet. For eksempel "Charlie sier at / jeg viste Charlie dette og da fortalte han / Charlie synes at", dere skjønner greia. For eksempel kan han ikke være med til Vegas fordi han har et gamblingproblem, han nekter å fortelle hva han gjorde på nyttårsaften fordi han ikke husker det (han var for full), men nå har vi altså kommet fram til at det var et PR-triks fra hans side, for han er lei av at jeg får mer oppmerksomhet enn han. Han har også spurt om jeg kan lage han en instagrambruker, men jeg er enda skeptisk. I følge han selv er han også i forhandlinger med tv2 om en egen serie hvor han intervjuer kjendiser og lager mat, men vi får se hva det blir.. Han har litt urimelige krav om lønn. 

 ♥ Nå som jeg har vært i Harstad har jeg kjøpt meg dagbladet +, aftenposten + OG HBO nordic. Jeg har vg +, tv2sumo, viaplay og netflix fra før.. Så da er det vel ikke vanskelig å gjette hva jeg har gjort på min lille ferie her..

 ♥I løpet av 2015 hadde jeg hørt Selena Gomez sitt nye album Revival 165 (!!!) ganger, i følge spotify. Det kom ut i September.. Forstår ikke at jeg har hatt tid. Kommer sikkert til å være spilt 500 ganger i 2016. Om dere skulle lure er favorittsangene mine perfect, nobody, kill em with kidness og survivours! 

 ♥ I dag hentet jeg Anne-Sofie, og på radioen (ettersom vi ikke har aux eller bluetooth i bilen) var det p3 som telte ned de 40 mest spilte sangene i 2015. Jeg ble så engasjert at jeg seriøst stresset inn og ut av butikken for å høre hvilke sang som kom, jeg og Anne-Sofie satt og gjettet og det gikk så hardt for seg at jeg faktisk måtte oppdatere henne etter å ha sluppet henne av, haha.. Vi lurer forresten enda på hva som ble sang nr 1! 

 


 

Det var noen hverdagsglimt fra meg! Og tusen takk for all hjelp dere har kommet med i kommentarfeltet. Jeg leser faktisk alt, og har skrevet det ned :-) Takk takk takk! 

 

photo: Krister Sørbø  

 

åpent kommentarfelt - jeg trenger din hjelp!

Kommenter her

I dette innlegget velger jeg å ha kommentarfeltet åpent, fordi jeg trenger deres hjelp. Jeg har vært veldig dårlig til å blogge i det siste, det har vært ganske "on and off" og slik har det ikke vært på flere år. Men jeg trengte det. Jeg skal tak på nytt igjen, jeg vil være tilbake på banen, jeg må bare finne inspirasjonen. Så, kommenter hva dere vil lese om på bloggen eller hva dere vil se mer av! Forslag til mine og Joakim sine videoblogger taes også gjerne imot. Vi hjelper hverandre! ❤️️

Det har vært noen tunge dager, og jeg forstår at dere vil jeg skal fortelle alt, men jeg er ikke klar helt enda.. Kanskje fordi jeg ikke vet helt selv. Jeg er veldig trist og veldig forvirret.. Vel vel. Det kommer etterhvert. 

 

Charlie forsvant i går...

Kommenter her

I går toppet utvilsomt listen over jævligste nyttårsfeiringer noen sinne.. Jeg skrev jo på kvelden i går at Charlie, hunden min ikke er så redd for raketter og smellere? Vel, så feil kan man ta. I går skulle noen i familien lufte han litt, uten bånd (fordi de var i hagen), og lille Charlie skvetter til og legger ut på en ensom ferd mot skogen. Jeg ble beroliget om at hele familien skulle ut å lete, det var 15 minutter til jeg skulle bli plukket opp, så jeg dro på nyttårsfest og håpet på det beste. En time ble til tre, tre timer ble til seks og seks timer ble til ni uten at lille Charlie kom hjem.

Jeg har grått så mye inatt, og jeg har vært så redd. Jeg klarte ikke å kose meg så jeg takket for meg rundt klokken 01:30, før jeg sovnet ba jeg til gud om at Charlie måtte dukke opp igjen. Han er virkelig alt for meg, og jeg hadde sett for meg at han hadde blitt kidnappet, tatt av rev, påkjørt, fryst ihjel og gud vet hva.. Jeg var også forberedt på å gi ut en dusør til de som fikk han trygt hjem til meg igjen..

Men hvem sto på døren klokken 06 i morges? Jo, CHARLIE!!!!!

Jeg aner ikke hvor han har vært eller hva han har gjort, han var i godt humør og helt normal da han kom hjem. Kanskje han bare var på nyttårsfest selv? Haha.. Men shit for en panikk jeg har hatt i natt, jeg har ikke opplevd verre. Han skal aldri ut uten bånd igjen, ikke engang i hagen. NEVER! 

mitt 2015 - del 1

Kommenter her

(haha, jeg skrev 2014 først.. jeg henger åpenbart også litt etter) 

2015 har virkelig vært et sinnsykt bra år for min del, det innser jeg når jeg ser tilbake på alle bildene. Jeg hadde jo nesten glemt alt jeg hadde gjort, haha! Et år med masse, masse minner. Jeg har reist, fått nye venner, vært med på mye tv, begynt å jobbe med nye mennesker og det har vært både fantastiske og slitsomme stunder. Jeg har utviklet meg mye som person i løpet av dette året! Jeg deler det opp i to innlegg, ettersom det blir mye å ta alt i ett. Her kommer mine høydepunkt fra 2015! 

Januar

Jeg startet året på the thief sammen med Robin, før jeg og unique crew kicket igang reisen med "mitt dansecrew". I løpet av Januar rakk vi å stå på scenen fire ganger sammen, og det var ikke slutt der! Måneden gikk til mye trening, men det var også vixen blogawards hvor jeg var nominert, men ikke vant. Bloggerne sesong 3 hadde premiere! 


 

Februar

 

Jeg begynte å ta mer bilder med Joakim, som nå er min beste venn og youtube-kollega. Vi danset oss til semifinale i mitt dansecrew før vi takket for oss, bloggerne ble solgt til Sverige og jeg slappet mye av med venner og familie etter at mitt dansecrew var over.


 

Mars

 

Jeg var på en del bloggeventer, min sang nummer 2 kom ut (den er på spotify!), jeg skrev innlegget om påskeeggene, jeg dro til USA med Robin og tv2 og jeg gjorde en del presse for sangen.


 

April

 

Jeg spilte inn musikkvideo for Love like that, dro på Farris Bad med Robin, det kom enda en ny sesong av bloggerne, vi dro på enda en reise til USA men denne gangen uten tv-team på slep. Det sto mye om bloggere og lønn i avisene, jeg hadde fine sommerdager med venner og jeg flyttet på hybel for en liten periode slik at badet i leiligheten min kunne bli pusset opp.


 

Mai.

 

Jeg bodde som sagt på hybel, og det var sinnsykt morsomt å bo med venner en stund! Jeg tok Robin med meg til Harstad for første gang, og vi hadde det mye morsomt ute i naturen. Jeg dro til New York og hadde en fantastisk uke med min venninne Julie som jeg bare må dra for å besøke igjen! Jeg kom hjem på 17.mai, og rakk akkurat å feire dagen med fine venner og kjæreste. I New York rakk jeg å dra på en photoshoot, og de første bildene ble lagt ut på bloggen. Jeg kysset på tv, og ikke hvem som helst.. Jeg dro på Ariana Grande konsert med min kusine, og senere på tusenfryd. Jeg tok den stooore tatoveringen min, som jeg enda elsker. 


 

Juni

Jeg dro på findings-festivalen, dro hjem til Harstad på en liten ferie etterfulgt av enda en ferie med Robin - denne gangen til Kreta! Vel hjemme i norge var det en del presse, blant annet for ELLE som jeg enda er veldig stolt av. Vi hadde klessalg, og jeg solgte hele klesskapet mitt. Vi kjører nok på igjen i juli i år! Jeg trente mye, startet filmingen for sesong 5 av bloggerne (som jeg ENDA holder på med..) jeg dro til Harstad for å være med på sommerbåten til NRK og jeg filmet en morsom sekvens med en morsom gjeng.


WOW, for noen bra 6 måneder!