hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

januar 2015

Sophie Elise x unique - 70tallet

Kommenter her

 

Jeg er veldig fornøyd med dansen vår for igår! Men, dere skulle ha sett meg på backstage likevel. De tre første ukene fikk vi nesten utelukkende gode tilbakemeldinger fra dommerne og det blir man fort bortskjemt på, jeg hadde blitt forberedt av guttene på at nå ble det å komme litt kritikk, og slik ble det også. Jan Fredrik var riktignok tidenes cheerleader og pumpet meg opp som bare det, men det er fort gjort å bli usikker på seg selv og sin egen prestasjon når noe man har jobbet hardt med i en hel uke blir slått ned på. Når sitt beste ikke føles godt nok. Jeg var 1000% sikker på at vi ville havne i battle mens vi satt på backstage, og var så nervøs at jeg ville kaste opp. Når vi hadde kostymeskifte var alle deltagerne helt i hundre, alle stresset rundt og var sikker på at akkurat de kom til å ryke, så jeg var absolutt ikke den eneste som følte det på den måten. Det er en utrolig merkelig boble som det er vanskelig å beskrive.. Men vi klarte oss. Selv om noen av dere også kommer med kritikk, noe konstruktivt og annet unødvendig, må jeg bare ta det til meg også. Jeg kan ikke gjøre noe med at jeg er stygg på tv - det er slik jeg ser ut. Det eneste jeg kan forbedre nå er dansingen min, for min egen selvfølelse har økt et par hakk, selv om jeg enda har en vei å gå der også. Jeg kan gjerne klare meg uten å nesten kaste opp hver gang vi skal på liksom, haha.

Jeg kjemper som en gal hver eneste dag. Uke etter uke med en helt ny dans. Jeg har aldri danset i mitt liv og jeg har hatt enorm sceneskrekk i flere år, men sakte men sikkert blir jeg bedre og tør mer, det håper jeg dere ser også. Jeg vet liksom ikke hva mer jeg kan gjøre, med alt press og stress føler jeg meg litt sunket av det hele og skulle ønske jeg kunne prestere bedre og imponere dere enda mer. Med skader jeg sliter med og alt mediehysteri i tillegg så ble det nok litt for mye idag. Det er vanskelig å filme, være glad og prestere når man bare vil gråte - fordi jeg føler jeg skuffer guttene sånn, selv om jeg innerst inne vet at de ikke tenker sånn.

Ikveld skal jeg omgås med min kjære, vi tenker å gå ut og spise, kanskje bowle litt og kose oss. Jeg må lade batteriene, for imorgen skal vi kjøre på. Denne uken skal jeg lære meg enda et nytt nummer og må virkellig steppe det opp for å bevise at jeg også fortjener dette, i tillegg må vi ha øvd inn en ny battle. Det blir mye jobb denne uken altså, men jeg kjemper!!

TAKK til alle dere som stemte på oss igår, uten deres stemmer måtte vi ha forlatt konkurransen. Vi er utrolig takknemlige! ♥

WOHO!

Kommenter her


 

Jeg vet dere ikke liker det når jeg banner, men jeg mååå bare... Takk som faaaaen for igår!!!! Jeg hadde det SÅ gøy! Jeg tror dette må ha vært første gang jeg kunne stoppe opp på dansegulvet, føle på hvor herlig det er å bare nyte det å danse. Tidligere har jeg vært så utrolig nervøs og kun fokusert på stegene, MEN igår slapp jeg meg løs og det føltes så utrolig bra. Selv om tilbakemeldingene ble så som så, jeg nådde mitt mål for akkurat denne kvelden - ha det gøy! 

Dere stemte oss videre til neste uke, nå skal jeg og crewet på en liten lunsj hjemme hos Bulle og så er det masse hard trening for å bevise at vi fortjener å være med videre. Neste tema - jorda rundt! ♥

TEAM SOPHIE ELISE - UNIQUE CREW 

Kommenter herJeg tror aldri jeg har hatt det så gøy som ikveld!!! MEN nå trenger vi deres stemmer for å komme oss videre til neste uke. For å stemme på oss sender dere 7 til 26400, det er også 5 gratis stemmer på tv2.no. Tusen takk fra meg, Yasin, Bulle og Jason ♥ Ps : til tross for tilbakemeldingene fra en av dommerne, så koste jeg meg enormt, og er fornøyd!  :D 

Gjør oss klare

Kommenter her

Idag er det bursdagen til selveste Stian Blipp, så det har vi naturligvis feiret litt her. En masse gratulerer til han, som alltid bringer så mye glede til sendingene. Her i studio har jeg akkurat fått fikset hår og sminke, ble veldig fornøyd idag! Kanskje ikke så veldig 70talls, men kjolen er jo veldig glitter og glam, elsker at vi får testet forskjellige kostymer alle ukene. Vi er neste ut på generalprøvene og jeg håper det kommer til å gå bra, nivået her er så høyt nå og nervene blir det egentlig bare verre med for hver gang - så, mitt mål for kvelden skal være noe så enkelt som å ikke gape så mye, heller smile og ha det gøy. OM jeg klarer det, så fortjener jeg nesten en klapp på skuldra for å gape er så utrolig fristende når jeg konsentrerer meg, av en eller annen grunn....? 

Er dere med oss ikveld!?!?!? Vi er nummer 5 ut på dansegulvet, altså nest sist. Vi danser til Stevie Wonder - I wish, så her blir det god gammeldags parteeey. 

ikveld blir det action!

Kommenter her

Hei! Jeg er på plass i tv2 sitt studio nydalen, og jeg og guttene hadde nettopp sceneprøve. Det gikk OK, men det aller viktigste er at showet er så UTROLIG gøy, og jeg håper vi klarer å holde på den gode energien og vise hvor gøy vi har det på scenen ikveld!! :-) Det er 70tallskonsept, som har vært det mest utfordrende, men også det gøyeste så langt. Vi ler oss ihjel på trening og hadde et par latterkuler på prøvene idag også, så nå skal vi gå igjennom koreografien et par ganger til slik at avsluttningen sitter for min del. Og dere? Jeg skal trikse idag! Wæh, hadde aldri i mitt liv trodd jeg skulle gjøre noe som helst stund på live tv, men ikveld skjer det.. ønsk oss lykke til! 

Og desverre ser det ut til at noen av dere missforsto innlegget mitt om vixen (eller, leser det de ønsker å lese). Jeg er ikke bitter, og jeg hyller blandt annet Marna og Kristin, også Caroline Berg Eriksen - for å være ærlig, Caroline er nok den beste bloggeren vi har, hun tar fantastiske bilder, oppdaterer ofte, tar det seriøst og leverer hver eneste dag. Camilla Phil som vant to priser er også en veldig god blogger, og hippiehippiemilkshake var min store helt i ungdomsårene når hun var redaktør av TOPP, som var det jeg også ville drive med. Jeg stiller bare spm. tegn ved at flere av vinnerne er gode venner med flere i juryen, og ikke stort mer :-) Men folk er generelt ute etter å hate, og å ha noen å pirke på. Jeg fortjente ikke å vinne, og gjorde det derfor heller ikke. Peace! 

hva har jeg og petter northug til felles?

Kommenter her

Det er torsdag, noe som for meg betyr bloggrene, og ENDELIG er Robin med på skjermen! Han gruer seg som en gal, noe som innerst inne fryder meg litt over - uke etter uke sitter jeg her med angst og pute forann ansiktet mens han kaller meg for teit, mens nå er det min tur. Jeg tror ikke han gjør en så aller verst profil ikveld men man vet aldri med han, han sier jo ganske mye rart - men jeg håper dere skjønner at jeg aldri ville ha vært sammen med noen som ikke er en god match for meg, uansett hvordan det nå måtte se ut fra utsiden. Det er jo ganske åpenbart... jeg er heller ikke dum, jeg vet at jeg kan få en såkalt "bra gutt" og det er nettopp hva jeg har. Han gjør meg glad, vi har det fint, og jeg føler meg trygg - og det er viktigst. Om man er kjent blogger kommer alltids ryktene om utroskap og ditt og datt til å tikke inn, men det har jeg vel lært meg å leve med. 

Jeg er usikker på om dette er en drøm jeg har hatt i natt, eller om det er realitet - har noen av dere Petter Northug på snap, og har han lagt ut at han ser på bloggerne...? Haha, en rar ting å drømme isåfall, men det er noe jeg har fått for meg nå. Og at Therese Johaug ser på? Hele skinorge ser på bloggene, eller er jeg på totalt villspor? Hadde vært dødsgøy om det faktisk stemmer! Da blir jeg glad :-)

Uansett, bloggerne 21:30 på tv2 bliss! Gleder meg :D 

min mening om årets vixen

Kommenter her
 

Selv om jeg er blogger, så er jeg også bloggleser og har mine favoritter som jeg titter innom daglig og ønsker å få inspirasjon fra. Er det noe jeg hater, så er det å lese bloggen til noen som ser ut til å gi totalt faen og prioriterer bloggen, altså jobben sin, i siste rekke. Så når jeg føler meg slik selv får jeg totalt angst, men i går hadde jeg virkelig null mulighet til å åpne en pc igjen. Det var trening og kostymeprøver fra tidlig morgen, så måtte jeg rett i sminke og frisørstolen før jeg dro på vixen. Så, den kvelden kan jeg fortelle dere litt mer om nå!

Jeg visste at jeg ikke kom til å vinne i kategorien årets kjendisblogg, hvor jeg var nominert, og jeg skal ikke lyve - det er jo så klart synd, og man vil alltid heller vinne enn å tape. Men, jeg har inntrykket av at at enkelte i juryen velger vinnere etter hvem som er mest akseptert av sponsore. Jeg sier ikke at det er derfor jeg ikke vant, men jeg har hatt en ganske provoserende karakter og jeg er klar over at det har følger for om jeg kan vinne ting som dette. Caroline Berg Eriksen vant i år ikke en eneste pris, og jeg er 100% sikker på at det KUN har med hennes synkende omdømme å gjøre, ikke kvaliteten på bloggen hennes, for om man skulle ha bedømt utifra det burde hun ha vunnet alt. Jeg synes det er synd, men er det en ting jeg har lært, så er det at denne bransjen likt som absolutt alle andre er styrt av penger og rykter. Og om man ser på samtlige vinnere, så er de fleste veldig "good girls", er i omgangskrets med flere i juryen og har en ganske snill og upersonlig profil UTENOM styleconnection, takk gud for at du vant Kristin, om ikke hadde jeg fått hakeslep. Og ikke minst Marna, men det var en fortjent folkets favoritt. Men det var likevel en hyggelig kveld med fine mennesker! Og det var godt å  pynte seg litt for første gang på lenge. Jeg ble sminket av flinkeste Stephan Øien, og @miasiren på loud hair stylet håret mitt. Et dreamteam! De fikset Robin også, og han så også veldig bra ut. Jeg hadde på meg en jumpsuiit fra gina tricot! HER kan dere se et lite videointervju fra kvelden :-) 

Nå hørtes jeg sikkert fryteklig negativ ut, men jeg var på vixen i fjor også og satt ofte å tenkte "hæ?" når vinnerne ble lest opp. Men det er så klart ikke min personlige mening som teller her, men om jeg skulle ha laget en egen blogawards ville jeg ha basert vinnerne på hvem som har satt et preg på bloggnorge det siste året, og som faktisk blir forbundet med ordet blogg. Jeg skal ikke uttale meg om vinnere i flere kategorier og tenkte vel kanskje mest over min egen kategori, som jeg helt ærlig trodde Caroline eller Marna kom til å vinne. Men men, vi får heller prøve igjen til neste år! ;-) Det er alltid gøy med slike utdelinger og jeg setter enormt stor pris på at noen i det hele tatt gidder å styre i stand noe sånt. Så kan vi bloggere også få være litt kule for en kveld hehe. Og takk til mine partners in crime for kvelden, dere er fantaaaastiske ♥ 

Nå skal jeg trene ( som vanlig...) og så må jeg løpe hjem og rekke kveldens episode av bloggerne! 

 

 

work hard play hard?

Kommenter her

Nye nikes! Ja, jeg er avhengig. Denne modellen finnes her. 


HEI!! Nei, jeg har absolutt ikke glemt dere, jeg har bare hatt en vedlig lang dag. Tirsdagen startet med at jeg, Robin og Stephan dro innom et par pressebyråer, og etter noen timer fant jeg endelig antrekket mitt for vixen blogawards! Jeg skal kle meg veldig enkelt og ikke så veldig sexy (i min bok har sexy vært skremmende likt trashy hehe), så satser jeg på at dere kommer til å like det!! :-) Jeg har trent i flere timer i dag også, sliter som vanlig med koreografien og den jeg ender opp med å skuffe mest av alle er meg selv, men GJETT hvem som klarte et ganske så kult triks idag? Jo, lille frøken Sophie Elise Isachsen! Man kan, om man bare tør ( å hoppe baklengs i luften, altså...).

Nå har jeg veldig lyst til å skru av både pc og mobil, slik at jeg kan fokusere mer på min kjære. Stakkars han må tåle litt av hvert, hormonene mine er på høygir og han fortjener en medalje som ikke ler når jeg har enkelte av utbruddene mine. Medalje har jeg ikke, MEN - det fineste man kan gi et menneske, er tid. Tid uten sosiale medier, internett og annet som tar oppmerksomheten. Det synes jeg vi alle skal prøve å gi våre nære, minst en dag i uken! 

Vi fikk jo massemasse serietips fra dere igår!! Takk som faen for det. Kanskje walking dead, hadde vært noe? Hva er best av det og breaking bad? 

tre ting på hjertet

Kommenter her


 

De siste dagene har jeg påbegynt tre innlegg som jeg aldri har fullført av den enkle grunn : ser ut som et lite troll på bilder etter all treningen. Men, jeg kan jo ikke holde totalt kjeft selv om jeg ser ut som et udyr haha, så her kommer uansett en smålig oppdatering i tekstform over hva jeg egentlig har ment å fortelle dere de siste dagene.

1. Jeg har blitt andre verdenskrigs-nerd. Igjen. Kjøpte meg til og med vg + her om dagen bare for å kunne lese en artikkel om tvillinger som ble forsket på av dr. mengele, for å deretter google meg ihjel, se intervjuer med overlevende, se schindlers liste igjen. Nevnte jeg at dette var en lørdag kveld, mens andre nære og kjære var ute og festet? Jepp, slik fungerer altså denne hjernen. Vil gjerne vite om flere gode filmer (gjerne dokumentarer om konsentrasjonsleirer), om dere har noen å abefale! Blir helt kvalm av å lese om det, og å se på filmer, men vil bare ha mer, mer, mer uansett.

2. Yasin lurte meg  på trening i dag og sa at produksjonen har bestemt seg for å bytte ut 70tallstemaet, og at vi nå istedenfor skal ha ulike yrker og at vi har valgt politi. Jeg ble sååå glad og bare "YES, det er jo en bra ting, woho!!!" og så var det ikke sant.. typisk.Jeg har glemt å fortelle dere at jeg har en betennelse i leggen som kom sist uke og jeg sliter en del med det, spessielt når vi står på et bein eller hopper litt rundt. Jeg fikk fysioterapi før jeg skulle på sist fredag, men klarte likevel å mase meg til en massasje ikveld fra min kjære (massasje, taco, milkshake OG jeg fikk velge film. Stakkar bebi sier han, jeg sier ja stakkars meg og så får jeg mer trøst).

3.Jeg og Robin har bestemt oss for å begynne å se på en serie sammen, siden vi alltid diskuterer så lenge om hvilken film vi skal velge. Men å velge en serie viser seg å være TOTALT umulig for oss. Jeg gidder ikke prøve å argumentere mot en som i fullt alvor nevner "one tree hill". Så, filmdiskusjonen er et evig kapitell her. Jeg har sagt at vi heller kan spille COD, men han tror ikke på at jeg kan og vil heller ikke gi meg en sjangse, men seriøst, husker ikke noen av dere lesere min COD-periode? Jeg gamet jo til og med mot flere av dere lesere!

NÅ har jeg fått sagt alt jeg hadde på hjertet. I morgen er det trening + filming + finne antrekk til blogawards som står planen. Må huske å puste med magen også.

bedre dager kommer

Kommenter her

 

1. Topp fra NLY design / 2. topp fra NLY design / 3. hatt fra NLY accesories / 4. sko fra nLY design / 5. Jakke fra NLY design / 6 skjørt fra NLY design / 7. Kjole fra somedays lovin / 8. sko fra NLY shoes / 9 jakke fra NLY design

Sånn, nå føler jeg meg litt bedre i topplokket og er klar for en ny dag som startet ganske fantastisk. Jeg og guttene dro på et svært kostymelager hvor jeg fikk være både gammel røver, og hest. Kom hjem, jobbet litt og sov litt til i armkroken, spise svær lunsj og straks blir det trening igjen. For å muntre meg selv opp enda et par hakk kjøpte jeg alt dere ser på bildet over til meg selv. Var egentlig på jakt etter noe til blogawards men innså at det er alt for sent å bestille nå, prisutdelingen er jo tross alt i overmorgen! 

Sitter for øyeblikket sammen med Yasin på trening, han la ut en video på mystory ista hvor han køddet med at han knivstakk Bulle i crewet med en kniv-emoji, og så kuttet han seg selv med den. Da rant det inn snaps fra mennesker som tydeligvis tok dette veldig personlig, og for å være en person som selv er pskykisk syk og har slitt med selvskading i flere år må jeg bare si - vær så snill, slapp av! Jeg sliter selv, men finner på ingen måte slike ting støtende, og vet det heller ikke er ment slik. Man kan jo knapt nyse i et rom uten at noen bare "ehh, det der er så jævlig frekt, tenk om noen her har astma og tar seg nær!!!" (dere skjønner hva jeg mener). Ikke alle er ute etter å ta hverandre, og en spøk er en spøk. 

Nå blir det trenings et par små timer, ligger heldigvis litt bedre an så langt denne uken ♥ Hva gjør dere i dag? 

pust med magen

Kommenter her

Humør : Jeg vil at Anette Marie skal komme tilbake til oslo, hun har vært i bodø i helgen og akkurat idag trenger jeg virkelig en "storesøster"klem. Eller mammaklem. Eller å grave meg ned. Eller å reise til harstad med mobilen i flymodus å bare ligge under sengehimmelen helt til jeg får liggesår, så kunne Anne-Sofie ha kommet på besøk og holdt rundt. Hadde passet fint å spole tilbake til år 2012, med  Men slik funker det ikke, og the show must go on. Jeg har vært på trening hele dagen, det er 70tallsuke og det er jammen meg vanskeligere enn man skulle ha trodd. Heldigvis danser jeg med noen av de guttene som lett havner på min topp 10 favorittmennesker i verden, så jeg kommer hjem med et smiiiil ♥ Jeg har troen på denne uken, og vil helst fokusere på nettopp det!

Eller.. i ærlighetens navn. Det gikk greit på trening, dansen blir bra, gutten er fantastiske og jeg MÅ ikke la annet som skjer nå knekke meg. Jeg kjenner meg selv, og om dette hadde vært for et par måneder siden, så hadde jeg flyktet slik som jeg alltid gjør. Til Harstad, til en venninne, på ferie eller noe sånt. Men jeg kan ikke nå, og det er bare bra. For nå skal jeg vise ovenfor meg selv, ovenfor de jeg har ansvar for, at jeg kan og at jeg ikke gir opp. Gir opp meg selv, mener jeg. Og det her handler ikke om å "gi opp dansen", haha. For det går fint, og alt det der, hele den greia, går fint. Selv om det eneste jeg gjør hver dag er å danse så har jeg også et liv og tanker utenom, og nå ser mye ut til å gå til helvette for min del. Og da vil man jo gjerne bare slenge alt annet ansvar i veggen sammen med hodet sitt og følelsene sine, men nei. Not this time. 

Kriger. Pust med magen. Jeg er tilbake i morgen! 

video av dansen vår - uke 3

Kommenter her

 Her har dere dansen vår for uke tre! Hva synes dere? 

bilder fra igår

Kommenter her

Haha, Robin sin utsikt fra publikum. Alltid uheldig med plasseringen! 

JAAAA!! Det var så utrolig godt å være på dansegulvet i går. Det føltes så jævlig bra og både jeg og de andre guttene er sykt fornøyd med vell gjennomført filmtema. Vi var sist ut på dansegulvet så nervøsiteten vokste bare igjennom hele kvelden men jeg overlevde og gjorde alt jeg skulle, og jeg som har sykt vanskelig for å få til ansiktsutrykk klarte å se sjokkert ut et par ganger, haha. Litt for mye åpen munn, som dere har påpekt, men det skal skjerpes på! 

TAKK for at dere stemte oss videre til neste uke! ♥ Nå blir det netflix for meg resten av kvelden, det trengs :-) 

FEIRING 

Kommenter herSkjørt fra notion 1.3 - danser i det nå, som vi øver til 70tallet! 

Det jeg elsker med lørdager: lese de fine kommentarene deres om gårdagens program. Dere må vite at det er deres støtte som gjør at jeg tør å danse live framfor så utrolig mange mennesker hver fredag, og det er deres stemmer som tar oss videre i programmet. TAKK for at vi får danse enda en uke, til tross for alt!!!

Jeg skal fortelle mer om gårdagen senere, først vil jeg bare vise dere et par bilder fra min morgen. Håret mitt er krøllete som aldri før på grunn av stylingen i går, men jeg liker det! Jeg er så glad nå forresten, fine Linnea for å heie på meg med et par venner, og tok med seg boken hennes. Ble helt rørt av den fine hilsenen hun hadde skrevet til meg, og nå gleder jeg meg til å lese "kjære" hver eneste kveld framover. Uansett, vi dro ut for noen drinker og litt dans etter sending, og idag er jeg sykt sliten men å hvile er uaktuelt, jeg er i dansestudio akkurat nå og skal trene et par timer. Men det er bare gøy for jeg er så sykt gira på neste dans! ENDELIG har vi en låt med litt "funk" i, hehe! :-) 

VI TRENGER DERES HJELP!

Kommenter her

Lovin the crew! 

Dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere hva som har skjedd. Jason i gruppa har den siste uka vært syk, og nå har det blitt ganske alvorlig og han har derfor null mulighet til å delta med oss i kveld. Han ble sendt på sykehuset i ettermiddag, og da hadde vi to valg - trekke oss, eller få noen til å steppe inn. Det ble så klart sistenevnte, og snille, talentfulle Toby kom i siste liten og måtte lære seg hele dansen på litt over en time. Så, nå må vi bare krysse alt vi har for at det går på scenen! Det har vært så tøfft, men vi kjemper på, og ikke minst for stakkars Jason sin skyld nå, for vi vil gjerne ha han med oss neste uke igjen. Så, MASSE god bedring, utrolig synd at du ikke står på scenen med oss, men om vi skal tenke positivt så kunne vi ikke hatt en bedre erstatter. Utrolig sporty av toby!

VI er sist ut på scenen i kveld med vårt Harry Potter tema, så man må smøre seg med tålmodighet og jeg ser alle de andre deltagerne på skjerm fra backstage for øyeblikket. For å stemme på oss sender dere 7 til 26400, det ligger også 5 gratisstemmer på tv2.no men de er ikke mulig å ta i bruk før vi er på scenen. Vi trenger deres støtte nå mer enn aldri før! Stoooor takk fra meg, crewet mitt og Toby <3 

en annerledes look

Kommenter her

Fredagen er i gang for fullt, vi venter enda på å ha vår første sceneprøve for dagen og sminke og hår er akkurat fikset. Jeg var usikker på hvilken look jeg ville kjøre, vårt tema er Harry Potter og ettersom slipset mitt har lilla detaljer ble det samme farge i skygge, og krøller på toppen som Hermine. Veldg ulikt min styling i hverdagen, men gøy å prøve noe nytt! Spessielt med håret, det likte jeg. Hva synes dere? 

Jeg vet ikke hvorfor men jeg er enda mer nervøs i dag enn tidligere. Ahh. Det kommer nok av at vi satt koreografien så sent, og per nå er faktisk en i crewet på sykehus så vi håper bare han får klarsignal fra legen og kan være med på showet. Der har vi en kriger! Absolutt alle crewene har hatt sine utfordringer denne uken, det gjelder absolutt ikke bare oss, men heldigvis er det bra energinivå her og alle holder seg positive. Vi er det siste crewet ut på dansegulvet slik det ser ut nå, altså nummer SYV, og jeg håper dere vil heie på oss!! :) 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Kommenter her 

Når det er reklame for oss som ser på tv, hva gjør dere dansere og deltagere da?
Vi deltagerne henger jo enda backstage, og noen ganger, når jeg får tillatelse av produksjonen, springer jeg ut og klemmer på mine nære og kjære :-) Om vi enda ikke har vært på scenen går vi også igjennom nummeret et par ganger. Jeg liker også å sitte med headset på meg, slik at jeg kan være i min egen verden og ikke fokusere på hva de andre deltagerne gjør, da blir jeg litt stresssa. For å ikke glemme - kommuniserer med dere! Snapchat er veldig bra for å dra bort konsentrasjonen for meg fra nervene.

Hvilken av dansene dere har hatt, innkludert den dere jobber med nå, liker du best?
Egentlig nummer en, altså where have you been - rihanna, men den ble jo ikke slik som den skulle pga lys og masse nerver fra min side. Pump it var jo også veldig gøy, og i morgen.. vel, dere får bare se, haha! Der sliter jeg enda. 

Var du usikker på om du skulle takke ja til å være med?
Ikke ett sekund. Men når jeg først hadde takket ja tenkte jeg "herregud, hva har jeg gitt meg ut på, hva med sceneskrekken min!?!?!?", haha. Men, jeg har hatt veldig godt av å utfordre meg selv.

Hvilke sang vil du helst danse til?
Nå får vi faktisk en av mine favoritter i morgen, nemlig en av beste Lindsey Stirling (sjekk henne ut, dere vil like det)! Så det er jeg sykt fornøyd med. Også noe av Chris Brown ville ha vært bra.

hvor gøy er det på en skala 1-10? Og hvor slitsomt?
det er så utroooooolig gøy, det er ikke mulig å beskrive. Vi lever i vår egen lille boble og det eneste vi tenker på er å danse og ha det gøy, så ja... 10! Hvor vanskelig? Fram til nå skulle det nok ha vært..7. Vi er bare i den tredje uka så langt, og nå begynner det å gjøre litt vondt i kroppen, og slitsomt psykisk. Blir nok 10 der også etterhvert, men også på en god måte :-)

Hvordan føles det å være en av de beste i konkurransen?
 
Haha synes du at jeg er det, sånn virkelig? Utrolig gøy å høre!! Jeg synes det er så utrolig mange flinke som er med i år, det er jo virkelig ingen som er dårlig, så det kommer til å bli hardt å holde seg med helt til toppen. Men, jeg krysser fingrene og jobber så hardt jeg kan.

Hvem lager dansene?
Egentlig alle sammen, men Jason hadde vel hovedfokus på nummer en, Yasin på nummer to og tre. Så får jeg komme med ideer hele tiden! :-) 

Går konkurransen noe negativt utover forholdet ditt?
For å være helt ærlig, så er det ganske kjedelig at vi kun har mulighet til å se hverandre på kvelden, men Robin har vist seg å være en helt enorm støtte som står og heier på meg høyest av alle hver eneste fredag, og de andre dagene gir han meg peptalks, tar vare på meg og hjemmet og er helt fantastisk. Jeg blir så varm i hele kroppen og hjertet når jeg ser han i publikum, man ser så godt hvor stolt han er over meg, når han holder opp tommelen og slenger kyss til meg.. mmm<3 Ubeskrivelig er det.

Hvilken av deltagerne snakker du mest med sånn utenom?
Hmm.. det crewet jeg har snakket mest med må vel nesten være DUO (de som er med Susanne), og juice ( med lisa tønne)  jeg snakker også en del med Sandra og Markus. Men alle er fantastiske mennesker, og jeg blir så glad av den gjengen!

Pleier du å dra ut å feste etter sendingen? Og har familien din vært å se på?
Jeg festet etter sist fredag fordi jeg var så JÆVLIG glad etter tilbakemeldingene! Så da ville jeg ikke hjem å legge meg, dro ut med Robin og en kompis av han og hadde det veldig gøy. I morgen kommer mange venner og kjæresten på showet, så blir sikkert en liten tur ut da også, det er hva vi planlegger iallfall. Pappa og lillesøster har sett på, og tante med min lille kusine. Det var så koselig, og de kommer igjen!  

hvem er din største konkurrent?
Fingern har jo en fordel fra tidligere (vi alle har jo forskjellige utgangspunkt, enkelte bedre enn andre), men han er også en utrolig god, hard working og herlig person, så jeg må nok velge han. Sett bort fra det, så er det nok nervene mine som er min største fiende her, hehe. MEN, igjen, alle er utrolig dyktige, og hva som helst kan skje.

Har du noen gang fått et utbrudd eller begynt å gråte på trening?
Tja, litt. Ikke et totalt utbrudd liksom, men i går var det definitivt litt tårer for min del. Det føltes bare heeeelt håpløst, og jeg forsto ikke hvordan vi skulle rekke det til fredag. Men, jeg tror det skal gå fint.  Men jeg kan riktignok bli jævlig irritert på trening noen ganger haha, og da spessielt på Yasin for han fungerer mest som TRENER, så han er alltid den som presser meg mest og kjefter litt. Noen ganger føler jeg at jeg bare gjør feil, men han vil jo bare at jeg skal gjøre det så bra som mulig og han vet jo at jeg KAN, så derfor pusher han meg. De andre to pusher jo så klart også, men ikke like "strengt", hehe. Men, det er bra å ha litt variasjon. 

Hvordan er Ssndrs Lyng som person?
En solstråle :D

Blir kjæresten din sjalu for at du er med guttene og danser hver dag?
Nei, Robin er generelt veldig rolig med dette, han vet jo at jeg bare er med guttene for å trene. 

Jeg lurer litt på hvordan bedømmingen til dommerne fungerer, mtp f.eks Fingern som har vært turner ( høyt nivå?), mens du og andre i konkurransen, f.eks Susanne, du og Lisa ikke har noe erfaring fra før av, så hva synes du om det opplegget eller tenker dommerne på det?
Vi alle har kommet inn i konkurrensen med ulike forutsettninger ja, visse av oss har danset tidligere, mens enkelte har andre fordeler, jeg er jo ganske ung og har ikke mann og barn og kan derfor vie enda mer tid til treningen, som også er en fordel så man må ikke tenke sånn nødvendigvis! Men når alt kommer til alt, så tror og håper jeg det handler om den som utvikler seg mest i løpet av hele reisen! Jeg har aldri danset før og tror nok aldri jeg kommer til å være best i konkurransen sånn sett, så målet mitt er enkelt og greit å bli bedre for hver uke som går og vise til folket at jeg jobber hardt. 

Tror du at dere har god mulighet til å vinne?
Altså vinne kan vi jo alle gjøre! Det er feil å si enten det ene eller det andre, men jeg skal iallfall jobbe så hardt jeg kan. Jeg håper uansett vi kommer så langt som mulig slik at jeg får testet ut alle dansene, og at jeg får vært med guttene så lenge jeg kan.

Hvor mange timer trener dere hver dag?
Det spørs helt, på rolige dager er det rundt 4, nå de siste dagene har det vært 8-10 timer. 

Overdriver Jan Fredrik Karlsen, eller er det faktisk sånn han er?
Haha, han ER sånn! Hele tiden!  

Hva spiser du for å ha nok energi igjennom dagen?
Jeg spiser en god del energibarer, smoothies, frukt (banan!).. og en god del junk under trening, desverre. Guttene drar meg alltid med på pizza her, burger der, kebab der.. så da blir det mye pommes frites og falafell på veggisen.

Hvor gamle er guttene?
Vi er alle like gamle, født i 94 og 20 år! Så det er jo ganske gøy :-)  

Hva tenkte guttene når de fikk vite at de skulle danse med deg?
Dette fortalte de meg for første gang for bare et par dager siden, haha. De tenkte "nei shit, hun er jo sikkert helt idiot, må vel fikse på håret og sminken hele tiden på trening, faen dette her går ikke bra". (hahahaha..). Så ja, det var deres førsteinntrykk. Men nå er de nok ganske glad i meg ;-)  

Ditt førsteinntrykk av dem?
Hmmm, husker faktisk ikke helt altså! Det var jo en litt stresset setting med kamera og alt, så jeg rakk ikke å tenke så utrolig mye, men vi ble utrolig fort komfortable med hverandre, noe som har ført til vår styrke OG svakhet, haha. Vi er komfortable, men kan fort bli litt for avslappet og ja, de raper meg så og si opp i ansiktet og jeg kan fortelle dem at jeg må på do og bæsje liksom, eller at jeg har mensen eller ja blablabla. Detaljer, detaljer. Så, man snakker seg fort litt bort, haha. Men vi har det veldig gøy sammen, og jeg kunne HELT ÆRLIG ikke ha fått meg noen bedre.  

Skriv litt om hver av guttene, og forklar hvordan de er!
Bulle (han norske):  Snakker mye til seg selv, ofte vanskelig å forstå hva han egentlig prøver å si, han er en fantastisk dyktig danser og har talent innenfor mer enn bare stilen dere får se på tv nå. Han er ekstremt snill, alltlid glad, litt surrete og gruppas "mobbeoffer" (med kjærlighet!), og blir ofte kalt for eksperten, fordi han alltid har et svar på alt (et svar som tydeligvis aldri er helt rett, men han prøver i det minste). Guttene har det veldig morsomt på hans bekostning og nooooen ganger har jeg det også. Passer veldig godt på at jeg skal ha det bra, og gir meg mye skryt. 

Yasin ( høyest, mørk). Yasin er den som, i følge dere, ser strengest ut og det er han definitivt. Han er absolutt ikke en sint person men bare veldig seriøs og det setter jeg pris på. Han var den første jeg trente med av guttene, og den jeg trener mest med alene fordi han er litt streng, som sagt. Til tross, er han riktignok den som gir meg mest skryt når jeg får til noe bra, og gjør meg veldig motivert. Han har kjæreste, til dere som har spurt om det også, haha ("åh omg yasin er såå kjekk"). Alltid presis på trening. Plager meg en god del, omtaler meg alltid med fullt navn, "Jada, Sophie Elise Isachsen!", og så etterligner han nordnorsk eller hva jeg nå enn måtte finne på å si. En god person som bak alt det strenge er oppriktig snill og ikke minst smart - om vi går forbi noen uteliggere, er han den første til å gi penger uansett. Også gruppas sjåfør!

Jason. Jason er den jeg snakker til om noe er galt, han er også den første til å gi råd og prøve å fredsmegle om det skulle være noe sånt. Spiser jævlig mye mat, snakker mye om mat og om vi andre har spist mat, så spiser han restene. Kaller meg for "sophy", etterligner alltid måten jeg sier "påmfriii" eller "ilammiii" og synes det er veldig rart. Her om dagen var det måten jeg sier "kiwi" som fikk gjennomgå. Kommer ofte med veldig filosofiske settninger. Jason har desverre vært mye syk under perioden vi har trent, som har vært vanskelig for oss alle når man er en gruppe med få personer. Han var den første til å legge planer for hvert show med en gang vi møttes, og er opptatt av koreografi.

Hvorfor vil dere vinne, og hva skal guttene bruke penger på?
Guttene ville nok ha kjøpt seg et eget studio å danse i, tidevis har de trent på oslo s (!!!) fordi de ikke har hatt noe sted.. men mer om det kommer i kveldens episode. Jeg får jo ingen materialistisk premie om vi nå skulle vinne, annet enn heder og ære, så for meg er det jo for guttene sin del :-)

Synes du ikke det er feil å kjøpe stemmer slik som du gjør? Mtp at du skriver mye på bloggen om at vi skal stemme, og den facebookgruppa hvor man kan vinne en premie om man inviterer venner?
First of - den facebookgruppa kan man vinne en premie om man inviterer venner til den, ikke slik "stem på oss å vinn en premie!". Det var ment som en fin ting slik at de som faktisk gidder å spre ordet og bruker sin tid til det, skal ha mulighet til å få noe igjen for det. Ingen blir tvunget til å stemme, og om noen stemmer på meg håper jeg det er pga et eventuelt talent eller fremgang, ikke på grunn av bloggen. Alle deltagerne legger ut stemmennummeret sitt på sosiale medier, om alle hadde hatt blogg, ville nok alle ha gjort akkurat det jeg gjør. Og, det ville nok dere også ha gjort :-). Som sagt, så er det ingen tvang om å stemme, og jeg håper folk stemmer for rett grunn om de nå velger å gjøre det.  

IKKE GJØR SOM MEG!

Kommenter her

I kveld, klokken 21:45 på tv2 BLISS vises episoden hvor jeg kjøpte kattene mine i spania. LITT av en prosess, og jeg tenkte derfor å forklare dere litt om det å kjøpe dyr i utlandet, siden mange lurer på det. Som dere kanskje husker, kjøpte jeg to små katter da jeg var på ferie i Albir sammen med mamma i fjor sommer. Kattene fant jeg på en liten dyrebutikk nede i sentrum, og jeg blir alltid dratt til slike steder, helt fra jeg var liten jente og på ferie i syden har jeg alltid innsistert på å stå inntil de små glassbuerne og gråte litt. Jeg er vel neppe den eneste som har lekt med tanken om å kjøpe alle sammen, redde dem fra et liv i glassbur og ta dem med til trygge norge? Vel, sagt og gjort, jeg kjøpte de to små babyene som ble døpt til Siv og Bjørn, og da startet et lite prosjekt ved å få dem med hjem til norge. Det tok tre måneder, men så verdt det! De hadde blitt tatt fra moren sin da de bare var 3 uker gamle om jeg ikke husker helt feil, noe som er alt for tidlig og Siv, den hvite, gikk hele tiden og så etter moren sin, mjauet og følte seg veldig hjelpesløs. Den andre, Bjørn, var mer tøff, og jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å kjøpe begge to slik at de aldri trenger å være fra hverandre igjen. Akkurat nå bor Siv og Bjørn hos mamma og pappa i Harstad, livet i en liten leilighet med en eier som flyr rundt hit og dit er kanskje ikke det aller beste, og det innser jeg selv. Av egoistiske grunner skulle jeg gjerne ha hatt dem, jeg savner å ha to små hårballer som løper mot meg når jeg kommer hjem, men jeg kan alltids glede meg til å se dem når jeg kommer til Harstad!

Om du ønsker å kjøpe et dyr i utlandet, bør du ikke gjøre som meg å være helt spontan (haha, no shit) fordi jeg skulle jo dra om kun få dager, og man trenger å være minst tre uker i landet fra dyret blir vaksinert og får rett papirer til du kan ta dem med til Norge igjen. Mine var i tilegg alt for små, og de må være over 2 måneder gamle for å få de vaksinene, altså 2 måneder og tre uker gamle minst før de kan gjøre innreise her. Det var også veldig dyrt med alle dyrelegeregninger, betale noen for å ha kattene mens jeg var borte, betale noen for å reise ned å hente dem igjen tur / retur, osv. Så, det er i bunn og grunn dyrere enn å kjøpe seg ett dyr her hjemme, om det er hva man tenker på. Om jeg ikke husker feil, betalte jeg rundt 6000 kr for Siv og Bjørn til sammen, noe som er veldig billig med tanke på rasen deres (perser), men alt i alt ble det dyrere enn her i Norge. 
Men, så er det nå slik, at OM man kjøper dyr på en dyrebutikk i utlandet, så er det med 99% sikkerhet at du støtter en grusom industri hvor katter og hunder blir holdt konstant gravide på "fabrikker", barna blir tatt fra dem alt for tidlig, sendt til en forjævlig liten dyrebutikk, hvor de enten blir kjøpt av HVEM som helst, eller så blir de avlivet med gass. Tanken på at det kunne ha skjedd med Siv og Bjørn, er forferdelig. Og jeg vet at jeg støttet en grusom industri ved å kjøpe dem. Følelser tok vel over fornuft, men OM jeg noen gang får mulighet til å besøke et slakteri / oppdrett for slaktedyr for eksempel, så hadde jeg ikke nølt med å kjøpe en gris heller for å redde det ene livet, selv om det hadde gitt penger til en fæl industri. Skjønner dere tankegangen min? 
Mens vi nå er igang med å snakke om dyr, så er det noen av dere som har lurt på om jeg er venner med folk som bruker pels. Ja, det er jeg, og jeg har faktisk et par bekjente her i oslo som er veganere, men likevel har et par plagg av skinn eller pels. En kjøtteter stilte spm. tegn ved dette, hvor min bekjente svarte " du spiser det, og jeg eier et eneste plagg med det. Ikke tro du er så mye bedre", og det er HELT sant. Om jeg måtte velge mellom å ha en jakke av pels, eller å spise kjøtt hver dag, så hadde jeg UTEN TVIL gått for jakken. Selv om ingen av delene frister så mye, haha. Men, det er ingen forskjell på å spise det, ha det rundt halsen, ha det på veska eller ha det i sminken. Selv har jeg et par vesker av skinn, vintage, og ser ikke et større problem ved å kjøpe brukt. Jeg påpeker heller ikke at jeg er vegetarianer for å vise "jeg er bedre enn deg", for det er ikke formålet. Jeg ønsker bare at alle skal ta et bevisst mat, og betrakte maten sin som mer enn et måltid, men faktisk et levende individ som absolutt ikke hadde ønsket å bli spist. 

Uansett, bloggerne 21:45 om du vil se dyrevennen i aksjon!

 

spørsmålsrunde!

Kommenter her Min liggestilling hver gang jeg kommer hjem. Rett ut på gulvet, haha. 

Jeg forstår at dere synes det er litt kjedelig at bloggen får lide nå som jeg holder på med Mitt Dansecrew. Jeg trener jo på dagtid, og når jeg først ikke trener prøver jeg å tilbringe litt tid med mine nære og kjære.. Men dette er jo bare midlertidig, og så snart dette er over går bloggen over til det normale. Jeg har iallfall THE TIME OF MY LIFE!!! På tross av alt slit, så er dette så UTROLIG gøy!

Jeg tenkte vi kunne ha en spørsmålsrunde om nettopp Mitt Dansecrew? Det er jo en svær tvproduksjon, og jeg vet flere av dere har mange spørsmål. Still spørsmål om programmet, deltagerne, danser osv, hva vi gjør i pausene, hvordan man blir publikum, så setter jeg sammen ett innlegg med masse svar senere i kveld!! :-) Om dere har noen spørsmål til guttene skal jeg forsøke å få dem med på å svare også. Kjør på! 

 

Snart vixen blog awards!

Kommenter herClutch fra Miss Selfridge 

Hehe, nå kommer det blogging om noe annet enn dans, etter ønske fra noen av dere ;-) Den 28. januar er det vixen blog awards, og jeg er for første gang i mitt liv nominert der i kategorien "årets kjendisblogg", og dere skal ha en stor TAKK som fikk meg nominert! Nå håper jeg så klart på en seier, det hadde vært så gøy, selv om jeg er i veldig godt selskap blandt de andre nominerte. Over kan dere se en liten kollasj av hva jeg kan tenke meg som antrekk for den røde løperen, og min nye gold clutch som jeg vil ha med som tilbehør. Robin skal være med som min date, og det gleder jeg meg også veldig mye til!

Håper dere alle har en super dag!! Og til dere som kan slappe av: slapp av for meg også. Vi har generalprøver og så beinhard trening hele dagen, så dette blir en lang og tøff torsdag. Men, smil og vær glad, det skal jeg også ♥ 

når man kun vil gi opp

Kommenter herHei dere, jeg kom akkurat inn døren her hjemme. Nå for tiden kommer utfordringene på løpende bånd, spessielt fordi jeg gikk igjennom dansen for første gang i DAG, noe som gir oss dårligst utgangspunkt av alle gruppene, vil jeg tro. Wæh, håper virkelig dere krysser fingrene for meg, og at dere forstår hvor hardt jeg jobber.. I dag har vært en sånn dag hvor jeg har stått med tårer i øynene og har hatt aller mest lyst til å gi opp. Jeg får ikke til dansen uansett hvor mange timer i strekk vi pusher oss, jeg blir så sliten at jeg ser stjerner men jeg SKAL klare dette. Ikke bare betyr det mye for meg, men det betyr så og si alt om jeg kunne ha gitt guttene den muligheten å komme langt her. Jeg blir også så lei meg når jeg får kommentarer på at bloggingen min er dårlig for tiden, for tro meg jeg stresser ihjel i hodet mitt og funderer på hvordan jeg skal rekke å planlegge alt. Dette høres kanskje ikke ut som all verden, men sosialt liv er så og si dødt, jeg har ikke tid til å snakke med mamma i telefonen engang, kjæresten møter jeg når vi sover / står opp, og mailen får jeg ikke sjekket. Alle møter, alle "normale" ting som å dra til frisøren, vaske håret (bruker jo to timer på å føne det!), fikse negler eller følge med på en serie ++ utgår totalt, og jeg fokuserer på en ting og KUN en ting - å gjøre jobben min bra. Som nå er dansingen, og bloggen. At jeg har muligheten til å gi unique, altså mitt crew, 500 000 om vi nå skulle vinne er ubeskrivelig for meg, og jeg vet hvor mye det hadde betydd, så det får bare gå på bekostning av litt annet. Får dårlig samvittighet når jeg sitter på trening og griner fordi jeg prøver så hardt, fordi jeg vet at de det går mest utover om jeg ikke klarer, er dem. Men, vær så snill å ha i bakhodet på fredag, at vi fikk dansen ferdig i dag (noe som ikke er vår feil, men trenger ikke å gå inn på alle produksjonsdetaljer med tv..), og har derfor kun i morgen på å lære meg en hel koreografi som vi tidligere har brukt flere uker på. Jeg må. Jeg skal. Håper. Og dette er jo en fantastisk opplevelse, så ikke missforstå. Jeg er så glad, og det er en grunn til at jeg blir så lei meg når jeg ikke presterer, fordi det betyr så mye for meg. Denne uken har vel bare vært ekstra hard, på grunn av sykdom, dårlig kommunikasjon, og at showet ble klart nå i kveld - som er alt for sent. 

Men for å fokusere på det positive, vi var på kostymeprøve i dag og resultaetet der ble dødskult, noe som gjorde meg i litt bedre humør - uansett hvor dårlig jeg gjør det på scenen, så ser jeg i det miste søt ut, haha.  Vi er fornøyde! Nå som jeg endelig har kommet inn døren, etter 11 timer (!!) med danseguttene ønsker jeg bare å ligge i armkroken til min kjære og prøve å slappe av. klem ♥

ny innstilling

Kommenter herTo bilder fra sending sist fredag, og et bilde fra etter sending som ble veldig blurry på grunn av veldig mye adrenalin fra min side, haha.

Ahh. Jeg kom akkurat inn døren og har min venninne Juliet fra Harstad er på besøk hos meg, greit å ha noen som man kan dele gamle minner med og ikke minst diallekt fullt ut, haha.  Nå som jeg er syk og trenger å bli passet litt ekstra på, var hun høyst behøvelig. Robin i all ære, men blir litt lei av å plage han med feberfantasiene mine etterhvert også, haha. Han gjør så utrolig mye for meg i denne perioden, som jeg definitivt får ta igjen når Mitt Dansecrew er over.

I morgen har vi kostymeprøver og enda litt mer trening, men vi ble TAKK GUD ferdig med hele koreografien idag (nå lyver jeg, den er lagt ifra ferdig). Den e langt ifra feilfri, men det er ikke meningen heller, vi har jo enda noen dager på oss til å perfeksjonere det! Haha, liker dere min nye positive innstilling? Tror guttene er lei av min "neeei jeg kan ikke"-attitiude så jeg prøver å endre meg :-)

Nå skal vi snakke litt mer om planeter, universet og sånt, hehe. 

mye press

Kommenter her

En liten mix av bilder fra Mitt Dansecrew

Nå for tiden er jeg sliten. VELDIG sliten. I går på trening presterte jeg å sovne og hadde en "liten" powernap på en times tid, før jeg ble sendt hjem på grunn av dårlig form. Sov litt hjemme, dro på trening, sovnet igjen og hadde så høy feber at jeg trodde håndflaten min var telefonen min og prøvde å låse opp telefonen min ved å dra fingrene over hånden slik man gjør på iphone, haha herregud hvordan er det mulig? Kom hjem, sovnet til og fra på sofaen og har små glimt av at jeg spør Robin om merkelige greier som om når besøket skal dra (vi var alene). Feber til tross, vi må bare kjempe på! Det vi holder på med nå, altså filmtema er veldig intensivt og vi har hatt litt problemer med musikken vi skal velge, noe som betyr at vi må starte på nytt igjen idag og jeg har derfor tre dager på å lære meg en hel koreografi. Hver eneste liten bevegelse må være så jævlig sterk med masse power så ja, jeg får kjørt kroppen, men jeg må bare kjempe uansett hvordan formen er. Jeg er veldig nervøs for fredag, det er jo onsdag imorgen (generalprøve på torsdag!), og koreografien er langt ifra klar. Vi skal til og med utføre litt magi (!) i nummeret, så ja. The pressure is on!

NEI det skal nok gå! Jeg må slutte å tenke så negativt hele tiden. Så jævlig alvorlig er det jo ikke, vi skal jo ut på dansegulvet og ha det GØY!!:-) 

SMINKEN

Kommenter her

 


Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg blir svært sjeldent fornøyd når andre enn meg selv gjør sminken min. Vi har jo alle våre rutiner, og jeg har virkelig noen sære, haha. Men, på fredag før sendingen kunne jeg ikke ha vært mer fornøyd! Hun som fikset meg da heter Marit, og for neste fredag skal jeg nok ha med meg min egen makeupartist Stephan, som fikser meg før alle de større anledningene :-) 

God morgen forresten! Jeg våknet for en stund siden og har gått igjennom litt mailer (10 down, 1059 to go...), og nå blir det dansetrening i et par timer. Vi har i de tidligere dansene våre hatt litt store bevegelser og sist gang var det mye bein, nå er det masse små og presise bevegelser med armer vi skal satse på og får å se synkronisert ut krever det masse masse jobb. På trening i går tror jeg vi alle holdte på å bli psyko av hverandre, vi lager nemlig koreografiene sammen (noe jeg synes er veldig bra!), men når 4 hoder skal tenke samtidig og alle har ulike ideer kan det fort bli litt.. ja. Litt mye å ta inn! 

Hashtag no makeup

Kommenter her

 

Her ligger jeg, i sofaen, uten sminke og med svett hår slik som jeg gjør hver eneste kveld nå for tiden, haha. Man er jo helt død etter trening! Uansett, vi kjører på som faeeeen nå for tiden, i dag var vi sammen fra 14-20 og enda er vi langt ifra klare. Nå er det jo program tre som betyr film, og vi satser på å skape en magisk dans *hint hint*. Dette blir så spennende!

Nå vises Batman på MAX, så jeg og Robin spiser litt kinesisk og jeg prøver å overtale han litt diskret til å gå på butikken for å kjøpe biler til meg, som er min ultimate craving når jeg skal kose meg litt ekstra.. Jeg har blitt et par hakk flinkere med kostholdet i det siste, det er så viktig for å holde energinivået oppe! Men, jeg får jo energi av godteri da, hehe. Uansett, tusen takk igjen for all støtte og fine kommentarer, jeg og guttene er så glade og de er like aktive med å lese i kommentarfeltet her som jeg er. Vi setter stor pris på alle tips vi får - og til dere som lurte på hvorfor jeg ikke danser med håret i høy hestehale, så er det pga extensions. Det går bare ikke! Men, dere gjør meg så stolt over å ha dere, verdens fineste mennesker finnes nok her. Klem og evig kjærlighet♥ 

Totally of topic, men er det noen av dere som sier "ilammi" istedenfor "sammen med"? I nord-norge sier man jo "ilag med" men jeg sier iLAMMI. Haha, blir konstant etterlignet på trening for måten jeg sier "ilammi", men også pommes frites som jeg uttaler "påmfrIIII" (se for dere med en smurfestemme nå). Kjæresten synes heldigvis bare det er koselig, og han sier "kan jag vara ilammi dig", haha. 

video : SOPHIE ELISE & UNIQUE - SPRINT

Kommenter her

Nå har jeg endelig fått lagt ut video av dansen vår! Det tok meg en liten stund før jeg turte å se på, men når jeg først gjorde det oppdaget jeg at min lille jakkefeil ikke var heeelt forjævlig, bare synd de ikke flyttet kameraet på nestemann før jeg gjorde mitt andre forsøk, haha. Men, flaks var det uansett! Det føltes nok bare mye verre enn det egentlig var. 

Takk igjen for alle stemmene deres, og alle gode ord! ♥ Jeg er som vanlig på trening, presset er mye større i denne runden. Da er tema film, noen som kan gjette hvilken? 

THANK YOU 

Kommenter her

Jeg ler meg IHJEL av bildene fra igår! Så utrolig mange morsomme utrykk på gang, haha. Snakk om å leve seg inn!! 

Ok, da skal jeg fortelle dere om gårdagen! Jeg og crewet hadde virkelig trent STEINHARDT på vår sprint-koreografi. Så mye at jeg nesten ble sur på Yasin hver gang han sa til meg "nå kjører vi igang med takeoffen igjen" om og om igjen, haha. Når vi først fikk det til føltes det så sykt bra, og hadde derfor veldig høye mål for kvelden. Jeg er ikke vandt til å danse eller å være på en scene overhodet, så jeg kommer nok alltid til å være litt nervøs. Men jeg begynner å bli bedre. Uansett da, på starten av dansen er det et øyeblikk hvor alt fokuset er på meg, og jeg skal dra av meg jakken og gjøre en liten del for meg selv. Jeg hadde aldri prøvd det med jakken før, og hadde fått beskjed rett før vi gikk på scenen at jeg måtte være forsiktig når jeg skulle åpne den, slik at jeg ikke slang den helt av meg. Ok, tenkte jeg. 

Jeg kommer inn i følelsen og når alt blir rettet bort meg og jeg skal dra av meg jakken, så får jeg faen ikke til haha. Den sitter BOM fast, og jeg er sikker på at "Nå har jeg virkelig ødelagt det, nå kommer jeg helt ut av telling" og jeg måtte improvisere noen rare armbevegelser slik at det ikke skulle se heeeelt feil ut. Jeg kjørte på, fikk tatt av meg jakken midt i et hopp bakover og vi fikk gode tilbakemeldinger, men mens vi danset tenkte jeg bare "faen faen faen" og jeg følte at det også skinnte igjennom holdningen og utrykket mitt - heldigvis hadde jeg det også gøy, som tydeligvis syntes enda mer! Men både jeg og crewet vet at jg egentlig kan så jævlig mye bedre, men de gode tilbakemeldingene fra både dere og dommerne reddet min kveld. (nå var det ikke bare det med jakken jeg gjorde feil, men fokuset slapp litt pga det og masse andre småting gikk litt feil). Men, så tenkte jeg.. ÅH, det var ANDRE programmet. Nå har jeg gjort en teknisk feil, som for meg (bortsett fra å snuble) var noe av det verste som kunne skje i koreografien og jeg overlevde. Dere tok oss videre til enda en uke så det er bare å lade om å forsøke igjen! 

videoblogg - backstage

Kommenter her


 

God ettermiddag / kveld! Jeg har trent hele dagen, derfor kommer det en litt sen oppdatering fra meg. Jeg tenker straks å lete fram litt materiale fra gårdagen, og så skal jeg fortelle dere hvordan det føltes når jeg klarte å gjøre en ganske stor feil på starten av koreografien, haha. ANGST til tusen!!! * Typisk meg*. Enn så lenge har dere en backstagevideo før vi gikk på scenen i går! Og forresten - om noen av dere filmet oss igår, eller får gjort det, så send meg gjerne youtubelink så får jeg lagt det ut her :-) 

Tusen millioner takk for all støtte og stemmer i går, forresten. Vi er alltid helt i hundre når vi får gode tilbakemeldinger fra dere, og det er godt å høre at den harde jobben min den siste uka har vært verdt det. Nå skal vi virkelig krige mot neste sending! 

7 til 26400!

Kommenter her
Nå er det ikke lang tid igjen, mitt dansecrew starter 20:00 på tv2! Vi er nummer to ut på dansegulvet, men stemmenummeret vårt er likt som sist - altså 7 til 26400! Det kommer til å være vårt nummer hver eneste sending,, 7 til 26400. Det er også mulig å stemme på tv2.no sine nettsider, MEN kun etter at vi har danset og mens vi er på scenen. Der får man kun fem stemmer per person, så dersom du vil stemme mer er det lurt å gjøre via sms som du kan gjøre helt fra programmet starter klokken 20:00. Vi trenger virkelig deres støtte ikveld, for nå skal et crew ut av konkurransen! Tuuuusen takk fra meg, Yasin, Bulle og Jason<3

 

program 2

Kommenter her God morgen!

Vi er på plass i Nydalen og klar for andre programmet av Mitt Dansecrew! Jeg er enda ikke 100% sikker på hvilket nummer vi er ut på dansegulvet, men jeg oppdaterer dere! Denne uken er teamet sport, og vi danser til black eyed peas - pump it. Vi skal straks ha litt generalpøver som jeg håper vil gå bra, i går når vi hadde sceneprøver kunne det ha gått bedre for min del. Har så sykt vondt i nakken, haha. Det er helt ømt der, som om jeg har et svært blåmerke som ikke synes.. Og, så skal jeg danse i shorts! Eventuelle feil jeg gjør med beina kommer derfor til å bli enda mer synlige. Ahh, håper det går bra i kveld!!!

Først skal jeg få sminke og håret fikset. Fletter idag, altså! Og før jeg glemmer det, tusen takk for all støtten jeg får fra dere under denne perioden. Det er ikke annet enn gull verdt ♥

det å ha feil fokus

Kommenter her

Det mest brukbare bildet fra kveldens episode. Ja, jeg vet at extensione mine synes, som noen sikkert vil være så snille og påpeke :-) 

På denne tiden er det nøyaktig to år siden jeg møtte Vegard Nordmann, produsenten av bloggerne for aller første gang. Han fortalte meg at han hadde tenkt å skape en serie om bloggere, og jeg ble superspent men trodde aldri det kom til å bli noe av. Så gikk ukene, og vi begynte å filme for første gang i Harstad, flere dager i strekk. Siden den gang har jeg utviklet meg masse og lært en hel del om hvordan man lager tv - og det er absolutt ikke slik som man tror! Men, det som er så fint med bloggerne, er at det MÅ være mer "ekte" enn flere andre serier fordi virkeligheten min blir ikke bare vist på en serie, men også på min egen blogg. Om noe fra serien ikke tilsvarer med hva jeg har skrevet på bloggen eller tidsrommet noe har skjedd på, så legger dere merke til det. Det har vi, jeg og produksjonen, i så stor grad som mulig prøvd å unngå. 

Men nå er det sånn med en serie at det noen ganger skjer kryssklipping - det vil si, først kan det komme noe i en episode som skjedde for to måneder siden, og så kommer det noe som skjedde for tre måneder siden, altså ikke helt i rekkefølge - dette gjør ikke at noe er falskt, men det må av og til bli slik for å få fram historien på best mulig måte. Det var ganske naturlig å ha bruddet mellom meg og Mathias i siste episode av sesong 2, men nå i epsioden som vises i kveld er jeg og mamma i Spania, noe som var før bruddet. Det gjør ikke noe falskt, og handlingen i denne episoden er uansett noe helt annet enn bruddet og min personlige utvikling, så da føler jeg det er OK. Jeg tror det blir en morsom episode! Dere må også vite at dette så og si aldri skjer i denne serien, dette er første gang som jeg har lagt merke til, og det kommer heller ikke til å skje for min del i kommende episoder. 

Men, jeg har gruet meg til denne dagen og denne episoden. Dette var i Juni, altså før Hove, før det ble slutt, før alt sammen. Og, i denne perioden var jeg, for å si det på min måte, helt fucked up i hodet mitt. Jeg var så utrolig nært å treffe den såkalte veggen og hadde helt feil verdier i livet. Jeg hadde så mange problemer med meg selv, som dere vet har jeg tidligere slitt med selvskading (og med det får man tilbakefall), jeg var i et forhold som ikke gikk så utrolig bra, og jeg har i flere år slitt med tvangstanker og disse var i denne perioden veldig sterk. Det har jeg aldri skrevet om på bloggen før, men slik er det, og da var det ekstra ille. Uansett hvor teit det høres ut, når jeg har hatt det vanskelig fokuserer jeg det over på utseendet. Fikse ditt, fikse datt. Det blir en midlertidig "glede", og her var det altså nesa jeg ville fikse på. Istedenfor å tenke på alt som egentlig var galt, fokuserte jeg det over på noe annet. Man hører ofte om spiseforstyrrelser, men aldri om folk som er avhengig av å fikse på seg selv og utseendet sitt, og det var jeg. Jeg har enda komplekser over utseendet mitt, men ikke så mye at jeg kunne ha vurdert å fikse på noe per dags dato. Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, men jeg angrer på at jeg har vært så åpen om det, for det er stempel som forfølger meg og det er hva jeg blir spurt om i hvert eneste intervju. Og nå er det jo virkelig åpent og ærlig. En hel episode om at jeg ville fikse på nesa - da tenker folk overfladisk, dum og idiot. Og ja, jeg har vært dum, men jeg har aldri vært overfladisk, jeg har bare taklet mine egne problemer på en dum måte.

Etter første episode av sesong 3 fikk jeg så mange fine tilbakemeldinger på hvor glad jeg virket og hvor fin jeg var. Jeg er vandt med å få høre etter episoder at jeg virker sur og at jeg er stygg. Så, det var virkelig en stor kontrast. Men , i episodene som kommer, etter bruddet, etter at jeg traff veggen og når jeg begynte å komme meg tilbake, så var jeg virkelig glad og "fin" fordi jeg brydde meg om utseendet på en annen måte, ikke en slitsom og altoppslukende måte - er man fornøyd med seg selv, så skinner det igjennom, og man blir automatisk penere. Så, da kommer jeg mest sannsynlig til å være stygg  kveldens episode. Og veldig usikker.

Desverre er mamma en person det går utover når jeg har hatt det kjipt - at jeg kan virke kort, irritert og som en bortskjemt dritt. Dere aner ikke hvor mye jeg angrer på min oppførsel ovenfor foreldrene mine, fordi de har alltid vært verdens beste, noe jeg tidligere, i min selvopptatte periode har tatt for gitt. Når man har det vanskelig blir man fort selvopptatt. Uansett, så elsker jeg moren min og jeg håper dere skjønner det. Jeg sendte melding til produsenten i går og sa jeg gruet meg til dagens episode, og han beroliget meg og sa at jeg var i det minste ekte, og at jeg ikke er slik lengre nå. Det er halvveis sant, for ekte var jeg jo ikke helt. Jeg kunne ha sagt "jeg sliter, hjelp meg" men sa heller "jeg vil operere nesa". Det høres sikkert rart ut, men slik var det. Det var der jeg la fokuset mitt, fordi jeg ikke ville innse hvordan ting egentlig var, eller hvor jeg var på vei.

Så ja, bloggerne sendes klokken 21:30 ikveld på tv2 bliss. Jeg håper dere ser på, og at dere kommer med tilbakemeldinger ♥ Så, neste uke får dere se meg som er filmet i nærmere framtid, hvor jeg faktisk er mer lik hvor jeg er i dag :-)


meningen med livet

Kommenter herJeg er klar over at dette blir en oppdatering midt på natten og at de færreste av dere sikkert er våkne nå, men jeg trenger bare å skrive fra meg litt. Jeg filosoferer utrolig mye over livet og eksistensen, jeg vet jeg ikke er alene om det, og noe av det beste jeg vet er å diskutere store spørsmål med venninner. Som hva er egentlig eksistensen? Hva er en følelse? Hva er en tanke? Og slik kan man bygge på det, uten å egentlig få noen svar. Når jeg ikke får sove om natten er det slike ting jeg tenker på, og det er så jævlig ekkelt.

Noen ganger når jeg ligger i senga kan jeg se for meg universet, og at det zoomer inn mot vårt solsystem, mot jorda, under skyene, mot europa, mot skandinavia, mot oslo og inn i min lille leilighet hvor jeg ligger i senga. Da får jeg en veldig ekkel følelse i kroppen, uten at jeg helt kan forklare hvordan det føles. Man leser så mye rart. Man kan tro på vitenskap (men hva er egentlig det? Vår egen oppfattning av hva som er virkelig sett ut fra hjernen til et menneske?) eller man kan tro på det åndelige, eller man kan bare eksistere og gi svært få tanker til det fantastiske maskineriet som holder oss igang, både vår egen kropp, planeten, solen og alt. Uansett, så er alt dette fantastisk og veldig skummelt. Om du leser dette, så eksisterer du, og det gjør jeg også, det eneste som er sikkert for både meg og deg er at vi begge skal dø og at ingen av oss aner hva som skjer da. Og at du nå er ett sekund nærmere døden din. Nå enda ett. Om kveldene pleier jeg å si til robin " jadda, da var vi en dag nærmere å dø". Kanskje ikke en så veldig opptimistisk tankegang men det er jo sant.

Så, mine tanker om liv, død, eksistens og alt dette vi kjenner til er som følger. Virkeligheten vår, er "virkelig" fordi vi oppfatter den sånn. Det er så mye vi mennesker ikke kan se, for eksempel energier, masse farger i regnbuen, radioaktive stråler osv.. Vi har bare lært at solen er der, månen er der og at vi er her, og så leter vi etter en "større mening" som muligens er veldig åpenbar, bare at vi er for dumme til å se den? Om man tenker på maurer i en maurtue. Der nede har de sitt helt eget økosystem med en dronning, rutiner osv osv, og de aner ikke hva vi mennesker holder på med for vi er større enn dem og har en større forståelse. Men da er det jo ganske logisk at noe, eller noen er over oss igjen, og ser på oss som maur i en maurtue og synes det er sinnsykt at vi ikke kan se det åpenbare. Eller kanskje er vi bare et prosjekt for noen. 

For vi mennesker er ikke så smarte som vi liker å tro. tenk over hvor mye du gjør i løpet av en dag som egentlig ikke er kontrollert av tankene dine, men kun av et animalistisk innstinkt som du har inni deg. Sult, tørst, lyst, sjalusi, redsel, glede, spenning og avhengighet. Tenk hvor mange valg du tar iløpet av en dag, kun basert på disse - og ikke tankene dine, sånn egentlig. Jeg tror vi er her for en grunn. Det virker ikke helt rett for meg at jorda, universet, gud eller hva det nå enn er som har skapt oss hadde en plan om at vi skal kunne ødelegge både oss selv og jorda slik som den er nå, bare "for att". Vi virker litt som et prosjekt for noen...? At vi er satt her på jorda så utrolig langt unna alt annet liv, hvor sykt er ikke det at vi ikke finner noe levende uansett hvor lenge og hvor langt vi leter? Er vi forvist hit, eller hva er greia? 

Jeg tror ikke vår hjerne er i stand til å fatte meningen med livet, vi klarer ikke å ta den inn over oss - og det for en grunn, vi skal ikke skjønne det, for det er kanskje noen som bare leker med oss og styrer med oss. Er det ikke litt rart at vi er skapt smarte, men akkurat dumme nok til å ikke skjønne det viktigste av alt. Nemlig hvorfor vi er her, hva vi gjør her eller hva meningen med alt er? 

Så, da vil jeg gjerne høre fra dere - hva tror DU er meningen med livet? Hva skjer når vi dør? Hva er eksistensen, sånn egentlig? Jeg tror vi kan lære mye av hverandre her!

todays look

Kommenter her

Jakke Notion 1.3  / Skjorte Ralph Lauren / bukse weightless / klokke Daniel Wellington /bag Louis Vuitton (robin sin) / sko New Look 

Noen små bilder på vei til trening idag! Om noen få minutter må jeg kaste meg ut av døren, jeg skal nemlig være en del av Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik sitt show på latter ikveld - ikke at jeg føler meg morsom nok for det, men Lisa ringte meg tidligere og ville ha meg med så jeg klarte ikke å takke nei. Man må bare gripe mulighetene man får :-) 

Denne dagen er, som de fleste andre dager nå for tiden, veldig travel. Det er vanskelig å få ting til å gå opp med venner, kjæreste, jobb og dans, men jeg kjemper på og kommer meg igjennom dagene med et smil - mye takket være dere, og deres fine kommentarer ♥ Håper dere likte antrekket, og enda mer håper jeg dere har en SUPER dag! Jeg funderte forresten nettopp litt på hvorfor denne dansingen betyr så mye for meg, og nå har jeg kommet fram til et svar. De gangene jeg klarer nye bevegelser, når jeg henger med og får til det vi har trent hardt på, så er det ikke sminken min, håret, om lårene mine har rett fasong eller om puppene henger jeg tenker på. Jeg føler meg heller stolt og levende! Og kroppen min, psyken min og hele meg får vise hva jeg egentlig er god for. DET er gull verdt. Det er verdt lite søvn, lange dager og utmattelse. Det er så jævlig deilig. 

 

så mye press, og så mye glede

Kommenter her

En helt fantastisk gjeng! ♥

Jeg angrer på alt jeg har sagt om vår første koreografi og hvor lei jeg var av dansen og låten. Nå vil jeg ikke noe annet enn å gå tilbake til den trygge dansen haha.. Faen som jeg sliter med temaet denne uka - for ja, nå er vi inne i temaukene, og vi får ulike utfordringer. I dag ble vi endelig ferdige med hele koreografien og nå har vi 3 dager på å få det til å se fint ut før fredag. Ahh jeg begynner å bli veldig urolig nå! Dansen er ekstremt rask sammenlignet med vår første, antall bevegelser er sikkert tredobblet og det er utrolig vanskelig å være synkronisert med guttene som nesten kan gjøre det her i søvne. Og ja, nevnte jeg HOLDNINGEN? haha, det er så mye å tenke på. Dør! Åh, kryss fingrene for at vi rekker til fredag! 

Jeg setter forresten utrolig stor pris på alle tips dere kommer med underveis. Vi har null kontroll over regien på kameramennene, takeoffen vår ble ikke filmet slik vi helst hadde ønsket og jeg vil så gjerne at dere skulle få sett dansen slik den er ment å være - med rett kostymer, blacklight, ikke så mørk bakgrunn etterhvert, rett vinkling osv. Men, det er slik det er å jobbe med tv, og man må tilpasse seg etter produksjonen og ikke omvendt. Så, det tenker vi på denne uka og får forhåpentligvis gitt dere et enda bedre show! Det kan vi egentlig kun ta på vår egen kappe som ikke tenke helt rett i starten, men nå vet vi jo :-) 

gjett hvem

Kommenter her

 

Hva er greia med at jeg ser smålig beruset ut på alle barnebildene mine? Det, eller sliten narkoman, haha. Det var looken jeg kjørte på tidlig 2000-tallet! Ser dere hvem som er meg på bildet over? Den ene er altså meg, og den andre er Anne-Sofie, min sjelevenn ♥ Tenk at vi har holdt ut med hverandre i 20 år nå, uten å være i familie har vi alltid stått sammen. Når jeg har det kjipt er hun den første jeg ringer, når jeg har fått nye emojis på telefonen, når jeg er veldig glad, når det har skjedd noe sinnsykt, når jeg har gjort noe dumt.. Jeg ringer til henne og hun vet absolutt alt om meg og hvordan jeg takler situasjoner og hvordan hun kan hjelpe meg. Hun er ett av de sterkeste menneskene jeg kjenner og setter alltid andre og deres følelser først, slike jenter finnes det ikke mange av. Gleder meg til den dagen jeg skal gifte meg og hun kan være forlover, eller gudmor til mine barn :-) Vi har opplevd alt sammen, og utvikler oss sammen og ikke fra hverandre. Selv om vi har totalt ulike liv har vi samme grunnverdier og når vi har klart oss sammen så lenge, vet jeg det vil vare for alltid.

Kanskje noen av dere har et lignende vennskap dere vil fortelle meg om? Det er så fantastisk! 

avhengig av seg selv

Kommenter hersophieelise123 på snapchat - legg meg til for å se mine mystories!

Altså HVOR gøy kan det egentlig være å ta bilder av seg selv? Og når skal det slutte å komme nye apper?! Tenkte liksom vi hadde nådd toppen etter instagram men snapchat finnes jo også, for å ikke nevne vine.. Hva kan det neste bli? Man blir jo helt avhengig av seg selv, hehe... Hei til dere forresten! Mandag idag, jeg har nesten ikke oversikt over dagene lengre på grunn av alle dansetreninger osv men mandager klarer jeg alltid å huske, for da handler jeg inn mat til hele uka. I dag trente vi fra 13-21, og jeg hadde i tillegg et intervju hjemme hos meg selv før det, så mat har jeg helt glemt bort og nå er jeg dritsulten. Jeg har desverre bare spist usunt nå under treningsperioden, men jeg har likevel energinivået til en nyfødt kanin og klarer meg bra - og nå blir det taco før leggetid tenker jeg, hehe.

Ellers har jeg blitt nedringt av journalister i dag som vil ha en uttalelse angående fotballfrue, og jeg tenker ikke å uttale meg i media om det - de har sikkert nok å tenke på nå. Men et lite råd fra meg til dere, uansett hvor dere vil i livet. Vær alltid ærlig, så kan ingen ta deg på noe. Det koster at folk vet mye om deg, men det er så absolutt mye bedre enn å bli offentlig ydmyket fordi man lyver. 

MIN KLIPPE

Kommenter herMin viktigste støtte under hele den gale reisen jeg er med på nå. Han tar vare på meg og hjemmet nå som jeg alltid danser på dagene og er helt ferdig på kveldene. På fredag var han på plass for å heie på meg, noe han sier han skal være hver eneste fredag og jeg vet han sto der og jublet som faen mens vi danset haha. Han viser så godt hvor stolt han er, og det betyr uendelig mye for meg. Jeg har en helt fantastisk mann, og jeg er så utrolig takknemlig. ♥ Alle skulle hatt en Robin i livet sitt. 

prosjekt babyface

Kommenter her

adlinks


Jakke fra notion 1.3 ( på 70% akkurat nå, koster 250 kr) 

Jeg har en mer eller mindre ufrivillig "naturlig" periode nå, haha. Har ikke tid til å fikse vippene, ordne brynene, ha freshe negler og alt som jeg vanligvis pleier! Men det er ganske godt også, å la alt det få hvile for en stund :-)  Vippene mine trenger å hente seg inn igjen etter å ha båret tunge extensionsvipper i over et år, men utrolig nok har slitasjen på mine egne vært mye mindre enn forventet. Kanskje fordi jeg bruker serum i tillegg? Haha, dette kjeder dere sikkert fryktelig, men er greit å vite for de som tenker på å ta vippeextensions selv. Så absolutt fint og flott, verdt pengene og at det, men det kan slite litt på egne vipper så pauser er greit innimellom. Skal få booket inn en ny tid om litt!  Det er jo også litt ekstra hyggelig å få komplimenter fra dere på utseendet mitt når det er mer.. meg? Haha, det høres så teit ut for litt extensions på vippene er jo uansett ikke all verden, og jeg kommer til å bruke det igjen, men dere skjønner sikkert. Man kan fort glemme litt bort hvordan man egentlig ser ut. 

Og her kommer en liten kollasj av hva jeg har kjøpt på nellt i det siste!  LItt mye basic, og jeg skal ærlig innrømme at jeg ar alt for mange slike nike-sko, hehe. Men, det får bare være, de er jo så kule! Blir nok til å selge en del av dem når jeg skal selge klær i juni :-) 

1. Clutch fra NEW LOOK /  2. Sko fra NIKE / 3. Sko fra River Island. / 4. Topp fra Noisy May /  5. Topp fra Noisy May. 6. Sminkeveske fra Marc by Marc Jacobs. 6. Topp fra Jeane Blush /7. Topp fra Jeane Blush / 8. Topp fra Jeane Blush /  9. Genser fra Vero Moda


Nå er det work, work, work...  

puss puss

Kommenter herNoen kyss før etterfesten på fredag! Når Mitt Dansecrew sendingen var over var det masse presse som ville prate og ta litt bilder, og så skulle hele gjengen dra ut for å spise og drikke litt. Det ble ikke en så voldsom fest på meg akkurat, har hatt feber hele uken og tenkte at det jeg bør prioritere nå er trening, ikke fest. Men, for å være helt ærlig - hele denne opplevelsen føles som den beste festen jeg har vært på i mitt liv, og jeg nyter hvert sekund.

God "morgen" til dere forresten! Jeg sov til klokken 12:30 idag haha :-) I går var jeg og Robin ute og spiste sammen med faren og lillesøsteren min, de kom helt fra Harstad for å heie på meg. Det var veldig koselig å være sammen med dem igjen, de hadde også med seg en svær pose med julegaver som jeg ikke fikk tatt med meg når etter jul. Etter middagen dro jeg og R hjem hit, diskuterte en del om film og endte opp med først Beck (som var helt ok) og Chronicle etter det. Nå skal jeg spise frokost, dra ned på kontorene til nettavisen for å få unnagjort masse jobb, og så skal jeg trene hele dagen!

en evig diskusjon

Kommenter her

Min ultimate slappe-av-hjemme-shorts! Fra PJ. SALVAGE. (-adlink)

Flere ganger i uken har jeg og Robin den samme diskusjonen, som av en eller annen grunn aldri forbedrer seg og det kan til og med bli litt på kanten hvor engasjerte vi er i dette teamet - nemlig hvilken film vi skal se. Han hater filmer som innvolverer noe overnaturlig, og det elsker jeg. Han elsker svenske filmer og da spessielt krim, noe jeg synes er helt ok men jeg klarer liksom aldri helt å henge med eller skjønne poenget. Føler det bare er masse politifolk som snakker på et kontor i hver eneste film, haha. Vi sjekker IMDB hele tiden og filmene må nesten ha over 7 i score.

Filmene jeg nå har på en liste som jeg vil se er Her, Boyhood, The Babadook, The secret life of walter mitty og Interstaller. Nå sier han at vi skal se Beck, den er så klart svensk (haha..) og han prøvde også å få meg til å se en film med Jenny Skavlan, vi møtte henne igår og jeg tror han ble litt starstruck hihi. Men neste gang vil jeg gjerne vinne diskusjonen så da kan dere gjerne skrive en kommentar her om dere har sett noen av de filmene jeg nevner over her, ELLER om dere vet en skummel film som kan minne om the conjouring, for den likte han godt (ikke anabelle, vi så den på kino og ingen av oss likte den). Vi så nettopp gone girl, og ELSKET den! Robin har heftig adhd og får panikk om vi starter på en film han ikke liker.. haha.

Slik at jeg kan vinne neste diskusjon om hvilken film vi skal se, må dere gjerne backe meg litt opp her, eller kommer med tips! Etter filmtid her i kveld blir det rett i seng på meg, lang dag med trening i morgen som jeg gleder meg veeeldig til :-)

 

kveldens gladeste

Kommenter her


Jeg fikk høre at jeg var kveldens gladeste på dansegulvet igår og tja... jeg ser jo ganske glad ut, haha! Det var så SINNSYKT gøy! Det går ikke å beskrive følelsen etterpå. Jeg har vært nervøs for det her i flere uker nå og når vi hadde danset ferdig så slapp den svære angsten i magen min. Som dere kanskje ser, haha :-)

Takk igjen for all støtten deres og alle stemmene, og takk til pappa, lillesøster, Robin og Jim som var der igår for å heie på meg! Nå lader vi om, og trener beinhardt for neste uke. Vi kan bare bli bedre og bedre!

VIDEO - sophie elise og unique crew

Kommenter her

 

Jeg kan enda ikke fatte helt hva jeg gjorde igår, så jeg kan begynne med å legge ut dansen vår (som vi er såå fornøyde med! nervene var der og jeg gjorde en god del feil, men vi klarte det!), og så skal jeg spise en lunsj og ta innover meg alt jeg føler akkurat nå. For FYFAEN, takk skal dere ha!! Dere er fantastiske! Sitter med tårer i øynene og leser igjennom alle kommentarene om gårdagen. Er så glad for at jeg har dere ♥

Ps; ja, jeg skal danse med håret i strikk neste gang, hehe. Videoen over er filmet av en bloggleser, men dere kan se det i bedre kvalitet på tv2.no HER. 

MITT DANSECREW LIVE KL 20:00 PÅ TV2!!!!!

Kommenter her
NÅ SMELLER DET! Klokken 20.00 er det klart for premieren av Mitt Dansecrew på tv2! AHHH HERREGUD, kryss fingrene nå! Holder på å besvime av nervøsitet her. Vi er 7. crewet ut på dansegulvet (ikke sist ut likevel!) og vi danser til where have you been av Rihanna :-)
For å stemme på Sophie Elise (meg, hehe) og Unique Crew sender dere SMS med tallet 7 til 26400 eller går inn på tv2.no HER for å stemme gratis - der får man kun fem stemmer per person, så om man ønsker å stemme mer kan det gjøres på sms. Begge deler er så klart også mulig. LINJENE ÅPNER KLOKKEN 20:00. 
Ingen crew går ut ikveld men stemmene regnes sammen og legges til neste fredag. Stemmene deres er altså KJEMPEVIKTIGE ikveld også!!!! Tuuuusen takk fra meg, Yasin, Bulle og Jason <3

videoblogg med crewet

Kommenter her

  

Vi i crewet har laget et event slik at det skal bli lettere for dere å huske på å se showet. Og, om dere gjør oss en tjeneste og invterer deres venner til arrangemanget, så kan dere vinne en GHD sponset av blivakker ♥ Sjekk ut eventet HER! 

Jeg har hatt en veldig lang dag, og når kvelde kom ville jeg bare slappe av - første episode av sesong 3 måtte jeg så klart få med meg, og det var så utrolig gøy! Gleder meg til fortsettelsen der også, så absolutt. Inatt skal jeg prøve å sove så lenge som mulig, om jeg klarer å falle til ro vil det si. Jeg går alltid igjennom koreografien i hodet før jeg sovner og ligger og smådanser i senga, haha. 

PREMIERE - SESONG 3 AV BLOGGERNE!

Kommenter her

ENDELIG! Nå begynner sesong 3 av bloggerne klokken 21:30 på bliss, episoden varer i en hel time og to nye fjes kommer får dere også følge med de kommende ukene. Dette er jo litt ekstra stas for meg, fordi nå kommer vi til deler av året som er litt nærmere nåtid, og jeg må ikke føle at dere ser på noen som ikke lengre er så lik meg selv. Nå på starten er det riktignok enda sommer, men om et par episoder er vi ganske nærme nåtid og det ser jeg fram til :-)

Det er også fint at dere endelig får se meg jobbe for dyrs rettigheter under hovefestivalen og snakke litt om mine meninger! I episoden henger jeg også litt med andre bloggere som TCMN, annais og Anette Marie (som fikk æren av å se samlingen min av sexleketøy som plutselig dukket opp anonymt på døra hjemme hos meg, dagen jeg ble singel - hva er oddsen?) og jeg hadde klessalg hvor sinnsykt mange dukket opp - den suksessen gjentar vi forresten, enten dagen før eller dagen etter one direction kommer til oslo i sommer. 

21:30 smeller det løs på tv2 bliss, skriv gjerne her hva dere synes om episoden så kommer det til både meg og produsentene som kan ta det til betraktning videre! STOR KLEM!! <3

WOHO! 

øvelse gjør mester?

Kommenter her

Topp fra NELLY  

Filming med Eskil og Lise ( også deltagere). 
Hei på dere! Nå sitter jeg nok en gang i tv2 sitt studio på nydalen, hvor jeg har vært mye den siste uka - og forhåpentligvis kan jeg også fortsette å henge her endel i ukene som kommer. Nå har jeg en liten pause så jeg ville titte innom her og oppdatere dere på hvordan alt går akkurat nå! De siste dagene har vi gått igjennom nummeret vårt noen ganger for å se hvordan det skal filmes osv. Vi har også gått igjennom åpningsnummeret, hvor jeg må komme meg fra helt bak på scenen til helt forann på noen sekunder samtidig som jeg danser forbi alle crewene og deltagerne, må passe meg for Stian Blipp og ikke gjøre noe feil, haha.. Jeg føler meg i det minste litt roligere nå enn på starten av uka, nå som jeg har fått kjenne på studioet, men jeg kommer nok uansett til å være nervøs imorgen. Jeg har aldri danset før og nå skal jeg gjøre det live forann det som muligens kan bli 1 million tvseere etterhvert. Hvor sykt er ikke det!?

Nå må jeg spørre dere... ER DERE KLARE!?!?!? Kommer dere til å se på? Kommer dere til å heie? Vi lover å gi ALT! 


PS! Om dere trykker på dette lille bildet, får dere se en kort, men søt liten videosnutt av oss! 

å jobbe med seg selv

Kommenter her


 

Dere har spurt meg hva dere tror bloggen min har kostet meg. Det vil jeg gjerne svare på nå - for dere kan vel åpenbart se hva den har gitt meg. Fine opplevelser, gode venninner rundt om i hele landet og for øvrig kontakter og bekjentskaper jeg aldri ville ha klart meg uten og en jobb jeg trives i. Psykisk har jeg vokst opp noe enormt det siste året, og når jeg sitter alene hjemme i leiligheten, så kjeder jeg meg aldri. Jeg har en ro inni meg som gjør at jeg fint kan sitte med mine egne tanker og bare være tilstede og følelsen av å bare leve er fantastisk. Altså, jeg har klart å snu om psyken min såpass at om jeg har vondt i magen, om jeg stresser, om jeg har vondt i hodet eller hva det nå måtte være så klarer jeg å sette pris på det også. Føle at jeg lever, haha. Jeg vet, det høres helt sinnsykt ut. Men det er absolutt helt supert å leve på denne måten.

Men, det er en ting jeg enda ikke har klart å få kontroll på - og om bloggen eller mitt liv nå har kostet meg noe, så må det være følgende. Hver gang jeg kommer inn i et rom, tror jeg alle ukjente der hater meg. At de prøver å finne feil. Om jeg legger ut et bilde av meg selv som jeg personlig er dødsfornøyd med kommer alltid kommentarene om at jeg har en for stor nese, øynene for langt ifra hverandre, stor panne, er stygg, er dum, dårlig forbilde, kviser, acne, at jeg snakker rart, har stygg stemme, er for lav, har en fæl familie, stygge venner, dum kjæreste..Så dette er vel hva jeg forventer skal bli kastet mot meg når jeg kommer inn i et rom. Så, hvordan reagerer jeg? Jeg blir stille. Jeg sier ikke så mye. Virker kanskje litt sur, fordi jeg tør ikke noe annet. Så igår når vi var for å trene til Mitt dansecrew, fikk jeg høre " du er så utrolig søt og morsom, men før du åpner munnen virker det som om du har en attitude". Da får jeg jo også angst. Det siste jeg vil, er å være en bitch. Jeg skal ærlig innrømme, jeg får en sjelden gang lyst til å sjekke selfiekameraet på telefonen for å forsikre meg om at leppestiften ikke er i hele ansiktet eller at mascaraen ikke renner. Tør jeg? Nei. Fordi jeg er så redd at noen skal se det, og tenke "herregud, det var det jeg skjønte, hun bryr seg bare om sminke", selv om det ikke er tifelllet.

Så, jeg har hatt problemer med å slappe av, og i konkurransen som starter nå på fredag håper jeg at jeg klarer å slippe den angsten å bare være meg selv. Det var derfor det var en så utrolig lettelse å komme på trening når vi først startet denne perioden, fordi jeg fikk være med nye mennesker som FAKTISK ikke behandlet meg som en idiot, men gutter jeg har det morsomt med og som jeg slapper av med, og hvor jeg tør å gjøre noe ut av meg selv og være en "stor" person, og ikke gjøre meg selv så liten. Så det å etterhvert gi slipp på alle utseendeidealene jeg har, har gjort ting lettere for meg, men jeg har enda en vei å gå. jeg er så mye bedre, men jeg har vært så langt nede, men jeg SKAL klare dette. Jeg SKAL klare å gå ut på den scenen, gi alt jeg har, komme meg igjennom det og ikke minst ha det så jævlig gøy som jeg har på trening. Jeg vil ikke tenke at publikum ser på meg for å finne feil. Jeg vil ikke tenke at noen sitter ute i landet og ler mens de ser meg på tv. Jeg vil ikke tenke at dommerne og de andre deltagerne egentlig bare vil ha meg ut, for det ER jo ikke tifellet. Alle vil jo hverandre godt, synd jeg ikke klarer å unne meg selv å ha det bra. 

Men nå folkens - nå skal jeg gi alt. Jeg skal gjøre det for meg, og for dere, som har gitt meg så mye. Dere støtter meg hver eneste dag og jeg blir helt rørt når jeg skriver dette, for nå, de siste månedene, takket være dere og takket være dansen er jeg endelig på god vei. Jeg jobber med meg selv som menneske, og ikke meg selv som et objekt og et utseende. Nå skal jeg vise for meg selv at jeg kan - og når det skjer, så kan jeg alt. Nå har resten av mitt liv startet, og jeg begynner å bli det mennesket jeg ønsker å være. Det er som sagt en bit igjen, men hvordan kunne disse endringene skje så fort? Hvordan kunne jeg endre innstilling på bare et par måneder? Hvem vet. Men, alt som betyr noe, er at jeg faktisk har endret meg og innsett hva som er bra for meg. 

3 dager igjen

Kommenter her
I dag filmer vi piloten til mitt dansecrew! Det vil si, det er først t prøver, gå igjennom showet, få sminke og nå skal vi kjøre igjennom akkurat slik som vi kommer til å gjøre på fredag. Det blir filmet, publikum er tilstede, dommerne er her.. Dette er riktignok ikke "ekte", og det blir filmet kun for produsentene sin del slik at de kan gjøre eventuelle endringer. På fredag er det ikke rom for feil. På vei til studio i nydalen fra leiligheten møtte jeg en hel gjeng av kalde lesere som hadde ventet på meg, dere er så gode!! :-) Helt sykt at det bare er 3 dager igjen! Jeg er dritnervøs, men det føles godt å ha dere ved min side ♥

Det har vært så mye venting i hele dag, og nå blogger jeg fra dere i en av pausene vi har - snart skal vi ut på scenen og danse!Flaks at man har så herlig selskap, vi er nemlig sist ut på dansegulvet (det er vi også mest sannsynlig på fredag). Tror muuuligens vi skal trene litt når vi er ferdige her, om ikke blir det mye trening imorgen igjen. Wæh.

 

treningskroppen

Kommenter her

Haha, hater når jenter skriver dette men.. no makeup!! For første gang på tusen år, for nå har jeg null på bryna, og null vippeextensions :-) Undertøyssettet er fra wonderland og finnes her. Elsker det, og det var en fin erstatter når det fra Calvin Klein ser ut til å være utsolgt over alt! 

God morgen forresten! Og beklager for en veeeeldig dårlig oppdatering, dette er nok min travleste uke noen sinne.. Men, dette blir uansett en bra dag! Vi har generalprøver, det vil si at vi skal gå igjennom hele showet for "mitt dansecrew" med både publikum, kostymer, dommere, filming og hele pakka bare for å se at alt sitter som det skal og at alle er klare for direktesending på fredag. Jeg har desverre veldig høy feber og sliter med dårlig form, så håper jeg kommer meg igjennom dagen uten større problemer. I dag får jeg hår og sminke fikset, så da må jeg iallfall prøve å få fikset en outfitpost til dere... haha, får panikk fordi bloggen lider sånn under denne perioden. 

Ønsk meg lykke til! ♥

det vanskeligste med tv

Kommenter her

Throwback. foto: rolf ørjan høgseth.

For et herlig vær idag! Ikke akkurat strålende sol, men mildere temperaturer enn det har vært og selv om jeg skal danse hele dagen gjør det meg glad, haha :-) Kanskje ikke vår enda, men. . om ikke så alt for lenge! Jeg har akkurat spist en god frokost hjemme, så skal jeg stikke opp til tv2 sitt studio i nydalen hvor vi skal danse og filme hele dagen. Vi har sceneprøver idag, så i tillegg til å få teste vårt eget nummer på scenen for første gang skal vi også gå igjennom åpningsnummeret og ha kostymeprøver, om jeg forsto timeplanen rett. Jeg er altså ikke hjemme før klokken 22 ikveld, men jeg skal prøve å tvinge noen til å ta outfit av meg uansett iløpet av dagen. Det er litt vanskelig å planlegge, om det er en eneste ting som er litt "kjipt" med å gjøre tv, så må det være alle tekniske feiler som ofte gjør at man må gjenta ting 100000 ganger før det sitter som det skal, haha. Så, man går alltid på overtid.

det fineste akkurat nå

Kommenter her

 

1. Genser fra NLY TREND / 2. Veske fra Miss Selfridge / 3. Jumpsuit fra NLY trend / 4. Trenchcoat fra NLY trend / 5. Sko fra NLY shoes / 6. Boots fra NLY shoes / 7. Kjole fra Only / 8. Kjole fra Only / 9. Kjole fra VILA.  (adlinks

Jeg liker best å lage kollasjer av ting jeg faktisk har kjøpt selv, istedenfor såkalt "inspo". Så, dette klikket jeg nettopp hjem! Hva synes dere? Takker for alle gode tips angående vintersko, så da ble det noe lignende av timbalands. eller, okei da - de er fake, hehe. Men det må vel være lov en gang i blandt! 

Vi kom akkurat hjem fra kino, det var ikke flere ledige biletter til "gone girl" så da så vi den siste hungergamesfilmen istedenfor. Ikke at det gjorde oss noe, vi begge har snakket om den over en periode! Åh, så fantastisk bra var den.. Ble helt rørt, og ville gråte flere ganger selv om den egentlig ikke var særlig trist. Jennifer Lawrence er virkelig en girl crush for meg, hehe. 

Nå må jeg nesten hoppe til sengs! Dere er best, og takk for alle fine kommentarer om håret mitt! Det settes stor pris på og blir absolutt ikke glemt :-) 

SUNDAY

Kommenter her
Haha, her så jeg trist ut! Det er jeg absolutt ikke. Sko finner dere HER / jakke finner dere HER. (adlinks) 

Hei til en fin søndag! Hvordan har dere det idag? Jeg har det helt topp, jeg hadde en veldig fin kveld igår med mine beste venner og nå skal jeg og min mann ut på date! Vi skal spise middag ute og se "gone girl" på kino. Har noen av dere sett den? Er den bra? Det skal bli deilig med en slik kveld, det trengs! Det er litt vanskelig for oss å finne tid til å omgås nå for tiden og jeg er jo alltid så trøtt på kveldene når jeg har danset hele dagen.. Så dette skal bli veldig koselig!

I morgen starter en ekstremt hektisk og intensiv uke før premieren på fredag, og i tillegg har bloggerne sesong 3 premiere på torsdag. WOW, sier jeg bare! En absolutt godkjent måte å starte 2015 ( jeg fatter enda ikke at vi er inne i et nytt år!?)

Jeg kommer med en oppdatering så snart vi er hjemme fra kinoen ♥ 

jeg har blitt brunette!

Kommenter her

 

Haha det med at jeg egentlig skulle farge håret rosa idag, og så blondt, og så endte jeg opp med brunt.. Silje vet som vanlig best, og nå har jeg aldri vært mer fornøyd med hårfargen min. Det var så på tide å gå i en litt ny retning, og helt ærlig synes jeg denne fargen kler meg! Nå er det slutt på dårlige hårdager for en stund. Dette er altså fikset av Silje Walberg på hendrix hair pilestredet, min faste frisør og favoritt på privaten i tillegg. Til vanlig pleier jeg å foliestripe håret mitt men idag har vi farget bunnen og så en annen farge i lengden og så fikk jeg fire pk extensions i håret (de færreste trenger så mye, men jeg har litt ekstra fordi jeg har et jævlig svært hode, veldig tykt hår og supermange hårstrå, og at jeg har veldig kort hår i tillegg - de fleste bruker 2,5 pakker extensions ca). Extensionene er av hendrix hair sitt eget merke. 

Timebestilling hos Silje kan gjøres på sms, nummer 48089864, og nummeret til selve salongen er 22603969 eller sjekk ut hendrix.no. Anbefaler alle som bor i oslo eller nærområdet som vil gjøre noe med håret sitt å dra hit, eller om man er i byen ofte eller omså bare skal på en ferie. De er spesialister på farge og extensions, jeg har gått til salongen i et par år og til Silje i snart ett år. 

Da gjenstår det bare å høre med dere - HVA SYNES DERE? 

 

videoblogg - på trening

Kommenter her

 Starten på videoen.. Er ikke alltid like lett ;p 

Haha altså er det bare jeg som har et ekstremt stort problem med nerver når det kommer til å stå på en scene? Snakke framfor klassen på skolen? Holde en tale? Altså, til og med i lillesøsteren min sin konfirmasjon var jeg så nervøs at jeg ville spy og der var det kun nær familie liksom. Hva er galt med meg? Så, jeg tar gjerne imot tips mot nervøsitet, det trenger jeg nå ♥

Håper dere vil se på oss den 9. januar, klokken 20:00 på tv2 (når jeg danser live!) og ikke minst stemme på oss! Jeg trener så hardt nå, og håper dere kommer til å se det. Jeg har jo null erfaring fra før av, så dette er virkelig en utfordring - men jeg elsker det! 

 

last nigh og store hårforandringer

Kommenter her

 

God kveld! Lørdag og litt mildere temperaturer i oslo, faen så deilig! I går kveld følte jeg behov for å tenke på noe annet for en liten stund, så etter dansetreningen + litt jobb hjemme dro jeg til Piscotecet der min venn Gaute feiret bursdag. God mat og enda bedre selskap, det kan aldri bli feil i mitt hode! Jeg ble der en liten stund og drakk noen drinker (jepp, alkoholen eksitrer enda i livet mitt men i veldig liten grad) men etter et par timer lengtet jeg etter sengen så da dro jeg hjem og spiste pizza :) 

Jeg har forresten problemer med å få godkjent alle dere på snapchat, nå har jeg så mange der (passerte nettopp 6000!) og appen lukker seg nesten hver gang jeg går inn. Men jeg prøver så godt jeg kan! De av dere som blitt godkjent der vet nå at jeg har gjort en stooooor endring på håret.. wæh, så spennende! Har litt angst her jeg sitter, men på en god måte. Tror jeg? Hehe, noen som kan gjette hva det er? 

en uke igjen

Kommenter her

Dverg .. 

Uuuh, fancy ;p  

Hei fine dere! Jeg har hengt i dansestudioet i et par timer idag og trent med en av guttene i crewet. Det er en uke igjen til premieren og koreografi en sitter nå som et skudd, det er heller bare nummer to som er vanskelig for meg - men, det kommer seg, det også! Angående første nummer så gjelder det nå bare å få til ansiktsutrykkene for min del. Dansen vi har laget har en fortelling den skal formidle og det er så utrolig vanskelig å få fram fine, flørtende, selvgode og selvsikre ansiktsutrykk. Haha jeg ser totalt anspent og forvirret ut. Det er jo så vanskelig å holde ansiktet på plass mens man tenker på stegene, men det jobber vi med.

Om dere lurer på hvor klærne jeg trener i kommer fra, så er tskjorten fra styleconnection, skoene fra nike her og buksa fra adidas her. Jeg elsker å danse i nike air max, og ikke minst disse buksene! 

 

den som venter på noe godt..

Kommenter her

annonselenker

1. Parfyme GUCCI her / 2. Highlight og contour-kit her / 3. deksel til iphone 6 her / 4. tatoveringer i gull, her / 5. treningstights fra nike her / 6. sko fra nike her. 

Har noen av dere bestilt på nettet den siste tiden før jul, men ventet en eeeevighet på pakkene deres? Ahhrg, der er jeg nå! Jeg bestilte vel en pakke på nelly en uke før julaften og den har enda ikke kommet, vanligvis tar det 2-3 dager. Men det er riktignok forståelig, det er jo så mange som skal bestille og sende pakker denne tiden, og hver eneste gang jeg var på posten var det en kø på minst man bare kunne ha mareritt om, haha. Ovenfor ser dere hva jeg bestilte og nå venter spent på ♥ Noe jeg virkelig har blitt "avhengig" av, er å ha et kule par sneakers på bena. Disse jeg har bestilt nå blir mitt fjerde tilskudd i nike-samlingen min, og flere skal det bli! Nå som jeg trener så mye er det ekstra viktig å ha komfortable sko, og at de i tillegg er kule gjør meg absolutt ingenting. 

Ellers lurer jeg på om dere har tips til noen kule, men varme vintersko? Nå er det hakket før jeg fryser ihjel i bootsene mine, de er nok ikke laget for vinter, nei. Så, det hadde hjulpet meg masse! Timbalands er kule, men de er jo utsolgt ooooover alt.. 

nyttårsløfter og litt tårer

Kommenter her 

Hei dere! Håper dere hatt et fantastisk fint nyttår? Mitt ble det beste på lenge, skulle kanskje ikke så mye til ettersom de to siste årene var helt grusomme på denne dagen. Det er som regel slik med fester man har så høye forventninger til.. Men, jeg hadde det fint uansett, drakk alkohol for første gang på lenge og nå er det lenge til neste gang igjen - med GOD grunn! Jeg blogget ikke igår av den enkle grunnen at jeg ikke fikk tid, det var en stressende dag og til slutt var kvelden der. Dårlig samvittighet har jeg riktignok, men jeg setter stor pris på forståelsen fra dere. Har dere noen nyttårsløfter, da? Mine er å jobbe hardt, være et godt menneske og gjøre mitt beste for at de rundt meg skal ha det bra. Være ærlig, ikke utsette ting, stå opp tidlig, få med meg dagene, sette pris på øyeblikk og være stolt over meg selv. Det klarer jeg! 

 Nå er jeg uansett sjekket inn på hotellet the thief for to netter, klarte å glemme nøkkelen til leiligheten min på fjellhamar utenfor oslo igår så da hadde jeg egentlig ikke noe annet valg, haha. Men det er koselig uansett med en god og svær frokost, og nå ligger vi i senga og ser på the notebook.. ♥ En så utrolig fin film! Nå skal jeg prøve å få tak i en lader til iphonen min slik at jeg kan godkjenne flere av dere på snapchat, per nå har jeg faktisk 5000 venner der, og utrolig mange som venter på godkjennelse, så det tar sin tid.. Men jeg lover å fikse det! 

Nå skal jeg tørke et par tårer, filmen ble akkurat ferdig. . stor klem!